Primera División - preview 20. kola

16.01.2016, 08:45, aktualizováno 18.01.2016, 08:47
Previews
Druhá pondělní dohrávka bude na programu ve španělské Primera División. Eibar přivítá Granadu, která na rozdíl od domácí ekipy bojuje o udržení ve spodní části pelotonu...
SD Eibar - Granada CF  (pondělí 20:30)
Eibar je jasným favoritem pondělní dohrávky La Ligy, neboť má kromě domácího prostředí další výhodu. Zatímco Granada se topí v krizi, domácí tým většinou dokáže vyhrávat a nejen díky tomu se pohybuje v blízkosti pohárové Evropy.

Eibar je velmi příjemným překvapením dosavadního průběhu španělské nejvyšší fotbalové soutěže. Aktuálně mu patří skvělá sedmá příčka a maličký klub tak může snít o tom, že se po konci této sezony dostane dokonce do pohárů! Vždyť šestá Sevilla, která je na posledním postupovém místě do EL, má jen o dva body více, což rozhodně není nepřekonatelná vzdálenost.

Slušných třicet bodů na kontě v polovině ledna nejspíš nikdo v Eibaru nečekal. A ani trenér Mendilibar. Jose Luis Mendilibar proto nezapomněl své hráče pochválit a vyjádřit jim poklonu za odvedenou práci. Potěšili ho také v minulém kole La Ligy, když si poradili s Espanyolem. Domácí Eibar šel v utkání s Espanyolem Barcelona do vedení a i když se o něj musel obávat, nakonec slavil výhru 2:1, když se v závěru trefil Borja Bastón.

I za tento výkon byl Mendilibar na své hráče patřičně hrdý. Po utkání prohlásil: "Pro nás je asi nejdůležitější zjištění, kolik bodů máme na kontě. A je to příjemný pohled. Navíc jsme před našimi největšími rivaly, což je také skvělý pocit. První polovina sezony se nám opravdu hodně povedla a já jsem moc rád, že trénuji tyto skvělé hráče. Jsme tu jako rodina, navzájem si pomáháme a z toho plynou výsledky."

"Teď nás čeká další náročný soupeř, protože Granadu nesmíme nikdy podcenit. To je tým, proti kterému sice mnozí vyhrávají, ale pro nikoho to nikdy není snadné. Utkání s Granadou hodně bolí a doufám, že se dočkáme dalších tří bodů. Naší prioritou je stále boj o přežití a všechno ostatní bude jen příjemná nadstavba," je Mendilibar i nadále skromný.

Nejspíš může ale žehrat na nedostatek hráčů, protože mnoho z jeho chlapců je zraněno. Hrát z důvodu zranění nebude Jaime, Ander Gayoso, Gonzalo Escalante a Mikel Arruabarrena. Za karty pyká Aleksandar Pantić. V týmu rivala je situace poněkud klidnější, protože do utkání nenastoupí jen Rubén Rochina, který rovněž sedí kvůli kartám.

Granada teď prožívá hodně špatné období a nedaří se jí vyhrávat. Už tři poslední duely prohrála, za posledních deset utkání vyhrála jen třikrát. Granadě patří až sedmnáctá pozice, na kontě má jen sedmnáct bodů. V 19ti zápasech už Granada dostala 36 branek a hůře je na tom v tomto ohledu jen Rayo Vallecano. Ani poslední kolo se Granadě moc nepovedlo, protože i díky hattricku Lionela Messiho dostala od Barcelony čtyři branky! Podaří se jí překvapit alespoň Eibar?
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Capa, Santos, Ramis, Luna - Keko, García, Adrián, Inui - Enrich, Bastón
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Fernández - Mainz, Lombán, Doria - Foulquier, Márquez, Pérez, Krhin, Biraghi - Peñaranda, Success
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Rayo Vallecano  (neděle 12:00)
Valencia se snaží vnést do své hry řád a konzistenci, ale její forma svědčí o opaku. Další možnost napravit si reputaci bude trenér Garry Neville mít v utkání proti Rayu Vallecano, které stále okupuje sestupové příčky.

Trenér Garry Neville zakouší, jak velký je rozdíl mezi teorií a praxí. Sportovní komentátor, který platil za velkého odborníka, se začal učit trenérskému řemeslu nejlepším možným způsobem - praxí. V poslední době si ale možná říká, že to nebyl nejlepší nápad. Jeho Valencia zatím strádá herně i výsledkově a pokaždé, když se zdá, že tým dospěl k nějakému zlepšení, přijde zaškobrtnutí.

Nejinak tomu bylo i v minulém kole. Valencia nejprve remizovala s Realem Madrid a následně v rámci poháru Copa del Rey smetla jednoznačně Granadu. Svému soupeři nasázela čtyři branky a vše se zdálo být na té nejlepší možné cestě. Chyba lávky, protože Netopýři opět klopýtli. V minulém kole si totiž opět vybrali slabší chvilku a prohráli s nevýrazným Realem Sociedad San Sebastian!

Dvacet minut před koncem totiž obrana Los Che kapitulovala a poprvé se prosadil střelec Jonathas. Stejný hráč ještě v závěru klání dával druhou branku a Netopýři navíc vyšli naprázdno! Na trenéra Nevilla a jeho partu se opět snášela kritika a pískání diváků. Aktuálně je totiž tradiční celek až na 11. místě a na boj o poháry to v žádném případě nevypadá.

A co na to trenér Neville? Po utkání zklamaně prohlásil: "Je to pro nás obrovské zklamání. Především druhá půle byla z naší straně hodně špatná a já se nedivím, že jsme prohráli. Musíme začít vyhrávat pravidelně, protože na tréninku nám všechno jde. Chtěl jsem udělat více změn v sestavě, reagovat na průběh zápasu. Ale nakonec to dopadlo lépe pro Real. Budu své hráče podporovat, abychom se z toho dostali společně," nevzdává se Angličan.

Jeho soupeřem bude Rayo Vallecano, které se topí na sestupových příčkách. Teď je předposlední a na poslední celek tabulky má náskok jen jednoho jediného bodu. Může za to především série několika porážek v řadě. Rayo nevyhrálo už osm zápasů v řadě jen v rámci ligy, k tomu přidalo ještě tři utkání v Copa del Rey.

V minulém kole se Vallecanu opět hrubě nedařilo, když tým prohrál s domácím Levante o jednu branku poměrem 2:1. Branka Pabla Hernandeze znamenala pouhé snížení, takže Rayo opět odcházelo jako poražené. Což trenér Paco Jémez nelibě nese. Po utkání přiznal: "Všechno, co se přiblíží k naší brance, je nakonec gól. Nemáme štěstí, ale zároveň nám docházejí síly moc brzo a postrádáme sebevědomí. Pokud se něco nezmění, budeme velmi brzy na sestup," uvědomuje si trenér Jémez.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Jaume - Barragán, Mustafi, Abdennour, Cancelo - Gomes, Fuego, Parejo - Rodrigo, Alcacer, De Paul
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Carlos - Tito, Llorente, Castro, Nacho - Baena, Trashorras - Embarba, Jozabed, Hernández - Manucho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.33 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Sporting Gijón  (neděle 16:00)
Sporting Gijón se těší na další výlet na slavný stadion. Santiago Bernabéu se totiž již v dalším kole stane svědkem utkání domácího Realu a hostí z Gijónu. Dokáže trenér Zinedine Zidane napodobit svou úspěšnou premiéru, nebo se Sporting dočká první výhry v novém roce?

Sporting Gijón není celkem se zrovna pevnou obranou. Jeho defenzíva dosud inkasovala celkem 29 branek, což se ale zřejmě velmi brzy ještě navýší. Teď totiž před týmem z Gijónu stojí náročný úkol: zastavit nabuzený Real Madrid, který si užil první úspěšnou kanonádu pod novým trenérem Zidanem. Teď jej čeká utkání, které přichází v čase zastíněném špatnými zprávami.

O tom, že trenér Zinedine Zidane nemá zrovna moc trenérských zkušeností, netřeba dlouho polemizovat. Možná právě k tomu se před minulým kolem upínaly naděje a prosby fanoušků Deportiva La Coruňa, které dorazilo na slavný stadion k duelu s Bílým baletem. Domácí ale neměli slitování a díky dvěma mužům se jednalo o debakl. Tři branky měl na svědomí Gareth Bale, jen o jednu méně vstřelil Francouz Karim Benzema.

Real Madrid ale teď přesto neprožívá úplně snadné časy. Ve čtvrtek odpoledne totiž museli fanoušci královského klubu polknout hořkou pilulku. FIFA zakázala jejich milovanému klubu přestupy jako trest za přestupové machinace s nezletilými hráči. Tento zákaz se netýká tohoto lednového termínu, ale léta roku 2016 a následně zimního přestupového termínu v roce 2017, což je už velký zásah do plánů společnosti.

Real kromě toho musí zaplatit pokutu ve výši 360 tisíc eur. Prakticky totožná situace postihla jeho úhlavního konkurenta, katalánskou Barcelonu. Jak tato zpráva naruší chod královského klubu? Alespoň malou náplastí na šok, který musela tato zpráva způsobit, je zdravotní stav kapitána a obránce Realu Madrid, Sergia Ramose. Ten musel podstoupit několik podrobnějších vyšetření, která však nakonec vyloučila vážné zranění a trenér Zinedine Zidane může opět počítat se službami zkušeného univerzála.

Další dobrou zprávou, která může hojit poraněné city, by mohla být forma obou soupeřů. Real Madrid na svého přemožitele čeká už pět zápasů, když jej naposledy porazil Villarreal o jednu branku. Od té doby královský klub opět šlape jako hodinky. Velký díl na tom má především skvělá ofenzíva. Ta nestřílela už 52 branek, což je ještě o osm více než její hlavní konkurent z Barcelony.

Sporting Gijón se tak má čeho obávat. I proto, že za posledních deset utkání zvládl vyhrát jen jedno jediné. Porazil nováčka Las Palmas, ale od té doby (6. prosince minulého roku) se trápí. Naprázdno vyšel také po minulém kole. Hlavním katem v utkání s domácím Villarrealem se na El Madrigal stal Cédric Bakambu, který měl na svědomí obě branky svého týmu. Velkým problémem pro Sporting je především málo schopných útočníků, takže většina akcí stojí nebo padá s mladíkem Sanabriou.

Obtížnosti úkolu zachránit Sporting v první lize si je trenér Abelardo dobře vědom. I proto by rád větší podporu ze strany vedení. V rozhovoru pro média prozradil: "Mám dobré hráče a vždycky se z nich snažím dostat maximum. Ale pokud se máme zachránit, potřebujeme více kvality a více hráčů. Chybí nám kvalitní hráči, které bychom mohli stavět častěji. Snažím se rotovat hráče co nejčastěji, ale tím ubírám kvalitu základní jedenáctky. Musíme posílit, abychom se udrželi," žádá kouč.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo - Kroos, Modrić - Bale, Isco, Ronaldo - Benzema
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lora, Hernández, Mere, López - Cases, Rachid - Halilović, Ndi, Jony - Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.06 - 15.00 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Espanyol Barcelona  (neděle 18:15)
Krizí zmítaný Espanyol si ve dvacátém kole La Ligy udělá výlet do Madridu, kde jej čeká Getafe. Domácí prolomili smůlu z počátku sezóny a jsou v utkání favority. Díky sérii pěti utkání bez porážky už totiž svého nadcházejícího soupeře v tabulce o dva body předskočili. Mají tedy ideální příležitost vrátit Kataláncům porážku z prvního kola.

Fotbalisté Getafe se už delší dobu vezou na úspěšné vlně, která jim v posledních pěti zápasech vynesla devět bodů, díky nimž se Madridští prozatím zbavili sestupových starostí. Aktuálně drží tým Frana Escribá dvanáctou pozici a osmibodový náskok na první sestupové místo. Zlomovým byl pro Getafe domácí zápas s Villarrealem, který domácí zvládli 2:0. Po něm sice Getafe těsně vypadlo z domácího poháru, avšak v dalších utkáních už se projevila znovunabytá sebedůvěra.

"Celý tým se hodně změnil k lepšímu, ale stále máme mnoho prostoru ke zlepšování. Zatím jsme ještě nedosáhli ničeho, to si musíme všichni uvědomit. Pokud se všichni budeme soustředit jen na nejbližší zápas, náš tým poroste. O tom jsem přesvědčen," uvedl před utkáním domácí lodivod. Tomu budou proti Espanyolu chybět zranění Buendia, Medrán a Roberto Lago.

Hosté se potácejí v hluboké krizi. Z posledních sedmi kol slavili Katalánci výhru jen jedinkrát a zatím jim nepomohla ani změna hlavního kouče. Rumunský trenér Galca má zatím bilanci jedna výhra, jedna remíza a dvě porážky. Tu poslední utrpěl Espanyol na hřišti Eibaru, kde prohrál díky proměněné penaltě Bastóna 1:2.

Prolomí hosté konečně nepříjemnou sérii, nebo si El Geta připíše třetí výhru v řadě? To se dozvíme v neděli od 18:15, hlavním arbitrem bude Clos Gómez.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - Atlético Madrid  (neděle 18:15)
Las Palmas trpí údělem nováčka a aktuálně se sklání těsně nad sestupovou propastí. Ani další kolo mu nenabízí příliš mnoho optimismu, protože na jeho hřiště zavítá samotný lídr La Ligy. Atlético Madrid se vrátilo do tempa a chce si vybudovat náskok.

Má k tomu ideální podmínky, když hraje s Las Palmas. Nováček soutěže zatím prožívá jedno zklamání za druhým a i když se občas zdá, že konečně našel vlastní tvář a herní pohodu, stačí jedno nepovedené utkání. Nyní se však přeci jen zdá, že se Las Palmas konečně dává dohromady a jeho herní projev se zlepšuje. Bude to ale stačit na rozjeté Atlético Madrid toužící po udržení první příčky?

Las Palmas se daří získávat pravidelně alespoň jeden bod za utkání. Poslední pachuť porážky hráči i jejich fanoušci cítili naposledy v polovině měsíce prosince, když nestačili na domácí Espanyol Barcelona. Od té doby se jim ale daří o něco lépe a v posledních pěti zápasech Las Palmas neprohrálo. V minulém kole narazili na Málagu a nakonec si z utkání odnášejí jeden bod. O výhru přišli až dvacet minut před koncem kvůli brance veterána Roqueho Santy Cruze.

Las Palmas se před utkáním s Atléticem Madrid muselo ještě ukázat v pohárovém utkání, když v rámci Copa del Rey hrálo odvetný zápas proti Eibaru. První sadu vyhrálo Las Palmas překvapivě 3:2 a stejný výsledek dokázalo zopakovat i ve druhém utkání. Na Estadio Gran Canaria rozhodl sedm minut před koncem David Garcia a Las Palmas postupuje do další fáze poháru.

Proti Atléticu jej rozhodně nečeká nic snadného, navíc s ním nemá moc zkušeností. Oba týmy spolu sehrály zatím jen jedno oficiální utkání a radovalo se Atlético. Právě madridský klub v nové sezoně uvítal Las Palmas mezi španělskou fotbalovou elitou a nakonec to pro vyplašeného nováčka nedopadlo zas tak hrozně, jak by si možná jeho fanoušci mohli myslet. Tým trenéra Diega Simeoneho totiž vstřelil jen jednu branku, o kterou se postaral francouzský zázrak Antoine Griezmann.

Stejný hráč dál táhne Atlético za prvním místem a úspěchy v pohárech. Kolem mladíka a schopného střelce sice pravidelně krouží několik supů, ale vedení Atlética si dobře uvědomuje hráčův potenciál a přínos pro hru. Antoine Griezmann se trefil také v minulém kole, když přidal jednu branku k Yannicku Ferreirovi-Carrascovi a Atléti ve šlágru kola vyhráli 2:0 nad Celtou Vigo.

Aktuálně je tým z Madridu na první příčce La Ligy, ale může o ni hodně rychle přijít. Druhá Barcelona totiž ztrácí dva body a má zápas k dobru. Atlético se snaží udržet své největší hráče a hvězdy, aby měl trenér Diego Simeone z čeho vybírat. Stále ale musí řešit situace spojené s nabídkami trhu a koncem smlouvy. Jako je tomu v případě dvojice Olivera Torrese a Fernanda Torrese.

O mladého záložníka je velký zájem, zkušený střelec má naopak zase končící kontrakt. Trenér Simeone na jejich adresu řekl: "Mluvil jsem s Oliverem před pár týdny. Řekl jsem mu, že je skvělý fotbalista s velkým potenciálem, že má v našem týmu důležitou roli a že budeme moc rádi, když zůstane. Dobře zapadl, pracuje a zlepšuje se, takže ho nechceme pouštět. Ohledně Fernanda je to jiná situace. Zatím není potřeba se bavit o jeho kontraktu, ale až ten čas přijde, vše vyřešíme nejlépe pro všechny."
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Garcia, Aythami, Garrido, Castellano - Gómez, Roque - Zhar, Tana, Viera - Araujo
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Giménez, Godín, Luis - Ñíguez, Fernández, Gabi, Koke - Griezmann, Vietto
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 3.70 - 1.57
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Athletic Bilbao  (neděle 20:30)
Barcelona si letos s Athleticem doopravdy užijí. Oba celky se nejprve na úvod sezony střetly ve dvouzápasovém španělském superpoháru, který překvapivě ovládl baskický klub, a nyní spolu změří síly také ve čtvrtfinále ligového poháru. Ještě předtím však dojde na jejich ligový duel, a to na Camp Nou.

Barcelonští se v posledních měsících těší výtečné formě, vždyť naposledy si připsali porážku v říjnu na půdě Sevilly! Od té chvíle se katalánská mašina zadrhla jen zřídka a ke všemu se navíc vrátil do hry také Lionel Messi, čerstvý držitel Zlatého míče.

Španělský reprezentant Mikel San José, jenž ve zmíněném superpoháru vsítil skvostný gól z poloviny hřiště, tak nyní bude mít plné ruce práce, a nejde jen o Messiho. Zatímco v pohárovém zápase proti Espanyolu se Messiho parťáci Luis Suárez s Neymarem neobjevili, na Athletic by měli být znovu připravení v základní sestavě a plni sil. "Messiho jde zastavit s pomocí ostatních a trochou štěstí, nejde ho jen tak bránit na osobku," vysvětluje San José.

"Papírově jsou sice lepší tým, ale my dobře víme, že proti nám nechce nikdo hrát. Když nás chce někdo porazit, bude si to muset vytrpět," hrozí šestadvacetiletý hráč baskického klubu. "Dodává nám sebevědomí, že už jsme proti nim dříve podali výtečný výkon. Rozhodně je nečeká žádná procházka růžovým sadem."

Barcelonský trenér Luis Enrique kontruje tím, že jeho tým aspoň bude mít o to více motivace, aby předchozí nezdar napravil. "Athletic byl tím, kdo nám zabránil vyhrát šest trofejí v jediném ročníku, takže máme o motivaci postaráno. Čekám od nich to samé, žádný odpočinek, žádné ztráty a vysokou herní intenzitu."

Na hrotu útoku hostí by měl nejspíše v absenci Aritze Adurize s Raúlem Garcíou nastoupit mladý Iňaki Williams, byť v úvahu přichází také duo Borja Viguera - Sabin. "Adurizovy vlastnosti mají vliv na celý náš herní styl, zatímco jiní hráči na jeho pozici hrají jinak," poznamenal trenér Ernesto Valverde. "Sabin i Williams si více hledají volný prostor. Sabin hraje osamocený hrot dobře a v tomto zápase by se nám mohl hodit obzvláště."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.14 - 8.00 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Málaga CF  (sobota 16:00)
Sevilla se ve dvacátém kole La Ligy střetne s Malagou a podle všeho se diváci mohou těšit na dobrý fotbal. Oběma mužstvům se totiž v současnosti daří. Domácí navazují na výhru proti Athleticu z minulého kola a také na suverénní postup v domácím poháru. Malaga neprohrála už sedm kol v řadě.

Sevillistas se po devatenácti odehraných kolech nacházejí těsně pod pohárovými příčkami na sedmém místě. Na dostřel mají šestý Eibar, který má přeci jen menší ambice než čtyřnásobní vítězové Evropské ligy. Tým Unaie Emeryho v minulém kole odčinil překvapivé zaváhání z Granady, kde Sevilla prohrála 1:2 a před domácími diváky slavili Sevillistas výhru 2:0 nad konkurenční Athleticem. Vytoužené pohárové pozice tak mohou domácí dosáhnout již po tomto kole, pokud zvládnou právě zápas Malagou.

Velkým povzbuzením byla pro Sevillu rovněž výhra v osmifinále Španělského poháru nad městským rivalem Betisem, který na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána porazila v týdnu 4:0. V součtu s prvním zápasem tak přejela zelenobílé jednoznačně 6:0. Dobrým výkonem si řekl o stabilní místo v základní sestavě José Antonio Reyes, který se blýskl úvodním gólem zápasu už po čtyřech minutách hry a naznačil, že se vrací do formy, jež mu zaručovala nezpochybnitelnou roli v týmu v minulých dvou letech.

Malaga přijíždí do Sevilly také v dobré náladě. Modrobílí naskočili v prosinci na vítěznou vlnu a ze suterénu tabulky se vyšplhali až na aktuální desátou příčku. Mezi oběti znovuzrozeného týmu se počítaly v minulých kolech Celta Vigo, Rayo nebo také vedoucí tým tabulky Atlético Madrid. Los Boquerones však v minulém kole jen remizovali na půdě Las Palmas 1:1 a svou stíhací jízdu poněkud přibrzdili. O to více by se jim hodily tři body ze hřiště silně Sevilly. Zápas bude prvním utkáním dvacátého kola La Ligy a začne v sobotu v 16:00. Role hlavního arbitra se ujme Javier Estrada Fernández.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Levante UD  (sobota 18:15)
Levante má další pokus na to, aby se dostalo mimo sestupové příčky. Zatím se mu jeho snaha moc nedaří a pravděpodobnost, že se mu to povede tentokrát, také není příliš vysoká. Levante totiž cestuje do Viga, kde hrává tamní Celta.

Levante je až na posledním místě a jeho série zápasů bez výhry se neustále prodlužuje. Skončila až v minulém kole, kdy se Levante radovalo ze tří bodů po dlouhých osmi zápasech! Levante v minulém kole přivítalo doma Rayo Vallecano a zoufale potřebovalo v tomto záchranářském duelu tři body. Byly to ale pořádné nervy až do konce utkání.

Svůj úkol začali domácí borci plnit až dvacet minut před koncem utkání, když se prosadil Deyverson. Další a nakonec i rozhodující branku přidal deset minut před koncem zápasu José Luis Morales. Hosté se ale nevzdali a nakonec utkání ještě pořádně zdramatizovali, když se o pouhé tři minuty později trefil Pablo Hernández.

Není divu, že si Levante hodně oddychlo. Poklonu mu složil i protivník. Trenér Paco Jémez po utkání uznal: "Levante hrálo mnohem lépe a tři body si zasloužilo. Dobře bránilo a proměnilo více šancí. Je ale pravda, že si jich také mnohem více vytvořilo. Mrzí nás, že jsme z tohoto duelu nebrali víc bodů, protože víme, jak je tento zápas důležitý pro oba týmy," dodal Jémez.

Před utkáním s Celtou Vigo je Levante na posledním místě a na jeho kontě je pouhých 14 bodů. S Celtou navíc moc hrát neumí, protože poslední čtyři utkání s ní prohrálo. Navíc má problémy s obranou, což dokumentuje také vzájemné skóre 7:1 z těchto zápasů. V minulém střetu nemělo domácí Levante moc štěstí, protože více než třicet minut muselo hrát v početním oslabení.

Celta Vigo se potřebuje dostat opět do správného rytmu. První týdny nové sezony vyšly týmu z Viga skvěle, ale v poslední době se začaly kupit porážky. Za posledních pět utkání ve všech soutěžích dohromady se Celta radovala ze tří bodů jen dvakrát. Minulé kolo jí moc nevyšlo, protože nestačila na madridské Atlético. Atlético dokázalo udržet čisté konto a díky trefám Antoina Griezmanna s Yannickem Carrascem bralo tři body.

Právě v tomto utkání trenér Berizzo nepotřásl rukou svému soupeři, Diegu Simeonemu. Po skončení utkání musel vysvětlovat, že v tom média nemají nic hledat. Možný spor se měl týkat přestupu klíčové postavy Celty, Augusta Fernandeze, právě k týmu Atlética. Sám Berizzo ale jasně říká, že o nic nešlo: "Věřte mi, nemáme žádný problém. Nepozdravil jsem ho, protože moc spěchal. Jinak ho ale respektuji a považuji za skvělého trenéra i člověka. Teď už se soustředíme jen na další duel," dodal Berizzo.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Gómez, Jonny - Radoja, Wass - Orellana, Hernández, Bongonda - Aspas
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariño - López, Trujillo, Feddal, Toño - Lerma, Mate, Camarasa - Morales, Deyverson, Cuero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.20 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Real Betis  (sobota 20:30)
Těžce zkoušený Betis se ve dvacátém kole La Ligy představí ve Villarrealu. Tam jej čeká rozjetí Žlutá ponorka, která drží skvělou šestizápasovou vítěznou sérii a na domácím hřišti už stihla porazit i Real Madrid. Hosté jdou do zápasu po propuštění dosavadního trenéra Pepe Mela a na lavičce se tak znovu v roli dočasného kouče octne Juan Merino.

V náladě obou mužstev je naprosto diametrální rozdíl. Zatímco Villarreal se těší ze skvělé formy, která mu po šesti vítězných ligových zápasech v řadě zajistila čtvrtou příčku, Betis tápe a stává se jedním z hlavních kandidátů na sestup. Žlutá ponorka má navíc luxusní osmibodový náskok na páté Vigo a už napjatě vyhlíží start v milionářské Lize mistrů. Že v klubu není vše úplně v pořádku ale potvrdil dvojzápas v rámci osmifinále Copy del Rey proti Athleticu. V něm Marcelinovi svěřenci nestačili na dravé Basky a po dvou porážkách s celkovým skóre 2:4 se se soutěží museli rozloučit.

Ze smolného dvojutkání si navíc odnesli domácí krom porážky i další šrám. Nejméně tři měsíce bude Žluté ponorce scházet Samu García, jenž se ze hřiště musel poroučet už v 56. minutě. Pětadvacetiletý útočník utrpěl zlomeninu zánártní kůstky. Ani to by však domácí nemělo zastavit v honbě za třemi body.

Betis je totiž jednoznačným outsiderem zápasu. Zelenobílí kráčí od porážky k porážce a jejich nekontrolovaný pád tabulkou se zatím zastavil na patnácté příčce s náskokem pěti bodů na první sestupovou pozici. Neuspokojivé výkony už stály místo kouče Pepeho Mela, jenž mužstvo dovedl zpět do Primera División a na podzim dokonce hrál s mužstvem v horní polovině tabulky. Historie se tedy na Estadio Benito Villamarín opakuje a na místo hlavního kouče se podruhé v kariéře přesunul trenér rezervního mužstva Juan Merino, který tuto pozici zastával už v roce 2014. Podle španělských médií by měl na lavičku v nejbližších týdnech nastoupit zkušený Juande Ramos, jenž naposledy působil v Dněpropetrovsku.

Utkání začne ve 20:30, zápas bude řídit José Luis González.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.45 - 4.20 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Sociedad - Deportivo La Coruña  (sobota 22:05)
Real Sociedad se pokusí na domácím hřišti navázat na výhru z posledního utkání a pod koučem Eusebiem Sacristánem konečně nastartovat delší vítěznou sérii. Deportivo by k tomu mělo být ideálním soupeřem, vždyť borci z La Coruni už třikrát v řadě nevyhráli.

Fanoušci v San Sebastianu se letos nemohou příliš bavit výkony svých miláčků. Baskický klub se potácí prakticky od začátku sezóny ve spodních patrech tabulky a místo pohárové Evropy si hledí spíše boje o udržení. Po listopadovém odchodu Davida Moyese od kormidla Realu zaznamenali modrobílí určité zlepšení, jedenáct bodů z osmi zápasů však rozhodně není pro Eusebia Sacristána nijak oslnivý start. Věci se ale na Anetě přeci jen zdají jít správným směrem. Real v minulém kole porazil silnou Valencii na svém hřišti 2:0, což jej vyneslo na o něco bezpečnější čtrnáctou pozici.

Navíc se už do tréninku zapojil i Asier Illarramendi a podle všeho by měl být pětadvacetiletý záložník a odchovanec domácího celku fit i pro sobotní zápas proti Deportivu. Ve střední řadě Realu tak vznikne poměrně velký přetlak a domácí lodivod si může vybrat z hráčů jako Mutriku, Pardo, Markel Bergara a Xabi Prieto, kým obsadí zbývající pozice v záloze. Navíc bude sobotní utkání posledním, kdy nebude moci nastoupit Estaban Granero a blízko návratu na trávník je i Zurutuza, takže konkurence v záložní řadě bude opravdu velká.

Deportivo se muselo v poslední době vzpamatovat hned z několika tvrdých direktů. Fotbalisté La Coruni nezvládli domácí mač s Villarrealem a poté utrpěli debakl 0:5 proti Realu Madrid. Depor rovněž v rámci Copa del Rey překvapivě nepřešel přes druholigový Mirandés, když na domácí půdě prohrál jednoznačně 0:3. Herně ani výsledkově se tedy devátému celku tabulky nedaří a Baskové by mohli v sobotu získat cenný skalp.

"Nehrajeme špatně. Proti Villarrealu jsme si zasloužili vyhrát, ale chybělo nám štěstí. V Madridu jsme si prakticky sami dali první gól a zkomplikovali si situaci. V týmu nepanuje špatná nálada a se ziskem sedmadvaceti bodů je opravdu nemožné mluvit o jakékoli krizi," snažil se zahnat pesimismus hostující Juanfran.

Zápas začíná ve 22:05, utkání bude řídit Juan Martínez Munuera.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Atlético Madrid19142327:844
2.FC Barcelona18133244:1542
3.Real Madrid19124352:1840
4.Villarreal CF19123426:1639
5.Celta Vigo1994628:2731
6.SD Eibar1986527:2030
7.Sevilla FC1985626:2129
8.Athletic Bilbao1984727:2228
9.Deportivo La Coruña1969426:2327
10.Málaga CF1966714:1524
11.Valencia CF1958623:1923
12.Getafe CF1965821:2723
13.Espanyol Barcelona19631017:3021
14.Real Sociedad1955922:2720
15.Real Betis1955913:2820
16.UD Las Palmas1946919:2718
17.Granada CF19451020:3617
18.Sporting Gijón18431116:2915
19.Rayo Vallecano19431221:4315
20.Levante UD19351114:3214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (808)

Přidat komentář
Lorcan

jestli ani tentokrát nezíská Gary Neville s Valencií své první ligové vítězství tak už to bude hodně špatný

Reagovat
Lorcan

Valencia - Rayo 1 (snad konečně)

Real - Gijón jasná 1

Las Palmas - Atletico 1 (nejspíš o 1-2 góly)

Sevilla - Malaga 1

Celta - Levante 1

Villareal - Betis 1

Sociedad - La Coruňa 0

Reagovat
Lorcan

oprava : Las Palmas - Atletico 2 (o 1-2 goly)

Reagovat
Xavi

Sevilla spíš 0.

Reagovat
fff

Chlapi otazka ...Inaki Williams mozno do LFC za cca 20m eur, co je chalan zac? Dik.

Reagovat
smazaný uživatel

ak nema 20 vykupnu klauzulu, tak tomu neverim

Reagovat
Kily

má a v ní je právě těch dvacet

Reagovat
Lorcan

isi maj jen trochu rozum tak mu do léta udělaj novou smlouvu

Reagovat
Kily

jj, už pár měsíců o ní jednají, výkupka by měla být minimálně 40

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

20 mega? Nechte si zdát.

Reagovat
Lorcan

potenciál obrovskej, silnej v individuálních akcích a má i dobrý zakončování (nohama i hlavou). Athletic by hodně prohloupil kdyby ho prodal, navíc za tak směšně malou částku

Reagovat
Xavi
Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Jerichoo

a pozro lebo priletí marty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rakoid

Velký talent, který nám toho ještě hodně ukáže. Už teď patří k tahounům Bilbaa. Jestli půjde, Bilbao hodně ztratí...za 2 roky bude stát 2× tolik

Reagovat
Rakoid

Co 2x... Klidně 3×

Reagovat
Phillipinho

Neskutecne rychly, durazny hrac s velmi dobrym zakoncenim a vedenim mice. Uz ted patri mezi nejlepsi hrace Athleticu. Podle me urcite prodlouzi a zvednou mu klauzuli, tech 20 mega je smesnych.

Reagovat
Jordi Alba

Velmi šikovný chlapec, tam se asi prodlouží smlouva a bude větší výkupka, za 20 neodejde.

Reagovat
Rattlesnake

susaeta a muniain taky měli dneska stát už 60 míčů každej a jak jsou na tom?

bilbao je fakt jedna velká anomálie na kterou žádný předpovědi neplatěj

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně nereálný, hráče jako on za takový prachy nikdy nepustíme

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Phillipinho

Tenhle gol padnul ve stejnej den jako ten Neymaruv a vsude se mluvilo o tom Neymarovo pritom ten Inakiho byl daleko lepsi.

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, akorat ja tam linknul uplne jinej zapas

Reagovat
patas92

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Atlético de Madrid

Teda já mám Zidaneho rád, je to sympaťák, úžasnej hráč a všechno, ale nosit sako zapnutý na dva knoflíčky?

http://u.goal.com/2534900/2534982.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

bacha módní policie je tu.

Reagovat
ADM

celá rodina rovnake tenisky to sa len tak nevidí, chceli tym vyjadriť nejaku jednotu?

Reagovat
Atlético de Madrid

Pokud má Zidane ještě smlouvu s Adidas, tak mu možná vždycky oblíknou zadarmo celou rodinu

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Co dělá na té fotce Michal Neuvirth?

Reagovat
smazaný uživatel

Narodil se alžírskýmu uprchlíkovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Tie tri staršie decká sa na neho dosť podobajú, najmladší asi bude od suseda

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem myslel, že je to nešvar spíš jen Česka a východní Evropy, ale koukám, že on ho tak nosí pořád http://tinyurl.com/h8jv9kd vždyť už přece musel dělat modela pro nějakou drahou značku, kde byl v obleku.... nedokážu si to vysvětlit.

Reagovat
Atlético de Madrid

Mně obecně fascinuje, jak se tihle multimilionáři umí slavnostně oblékat. U nějakýho casual oblečení je na módní výstřelky prostor, ale třeba takovými Messimu došlo asi tak na padesátým galavečeru, že si tam má vzít černej smoking. Nebo ty Ronaldovy hnusný předvázaný motýlky. Nebo cokoliv, co si na sebe vezme Dani Alvés... I když je potřeba rozlišovat mezi záměrnou extravagancí a neznalostí - v případě Zidana to bude spíš neznalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Legendární je tahle fotka, kdy do Prahy přiletěli zástupci Athletica Madrid uzavřít spolupráci se Slávií http://www.mzv.cz/public/15/fe/59/837138_752161_Photo2.jpg člověk nemusí ani vědět o koho jde a na první pohled pozná, kdo z nich je ze Španělska a kdo z Česka (Slovenska).

Reagovat
patas92

Proč tu ceduli drží nějaký kuchař?

Reagovat
smazaný uživatel

to neni kuchař, to je lapiduch

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrůza.

Reagovat
Spalovač šancí

A co teprve ty jarmily na nohou

Reagovat
smazaný uživatel

ta dáma v červeném patří ke komu z nich?

Reagovat
smazaný uživatel

sako nesako.. boty nikoho neserou?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle řešit naopak jeden z mála, co se aspon nenechá ovlivnit módou. Podle mě to stejně na jeden knoflík vypadá deb*lně.

Reagovat
smazaný uživatel

Módou to není móda, to sako je tak prostě ušitý, aby byl dolní knoflík rozeplej to je jako naopak nosit rozeplej poklopec to ti přijde třeba normální?

Reagovat
smazaný uživatel

Možná nějaká saka na to ušitý jsou, ale na většině to vypadá sakra blbě. Srovnáváš absolutně mimo, ten poklopec tam právě je, aby se zapínal, stejně tak knoflík. Naopak nosit to s rozeplým knoflíkem, je to jak s rozeplím poklopcem. Takže co je pak normální.

Třeba tady to vypadá dobře, ale je to právě tím, že je to na jeden knoflík.

http://www3.pictures.zimbio.com/pc/Dwayne+Rock+Johnson+goes+green+role+Pain+Gain+u68mn6M7vJul.jpg

Reagovat
patas92

Všechny saka se šijou s tím, že se spodní knoflík nezapíná

Reagovat
smazaný uživatel

No tak možná jo, ale pořád to nemění nic na tom, že to vypadá hrozně.

Reagovat
patas92

právě zapnuté to vypadá hrozně, jak kdybys měl na sobě pytel od brambor

Reagovat
hntlyl

minule košile s krátkým rukávem, teď zapnutý oba knoflíky...

Reagovat
smazaný uživatel

to je jako nosit rozvázané tkaničky, prostě nesmysl

Reagovat
smazaný uživatel

Ted nevím jestli se mnou souhlasíš nebo ne. Právě tkaničky jsou na zavazování, knoflik na zapínání. Jako kdyby to vypadalo dobře, nic proti tomu, ale mně se to vůbec nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasím, tkaničky jsou k tomu, aby se šněrovaly (jen pak boty fungují správně), spodní knoflíček se má nechat rozepnutý (jen pak se sako nedeformuje), víc v tom prosimtě nehledej :)

Reagovat
Hokaido

Včera jsem byl na vesnickým plesu a byl jsem tam fakt jedinej, kdo měl poslední knoflík rozeplej...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Super, zápasů proti Barceloně není nikdy dost Ale tak trochu doufám, že tohle vypustíme a soustředíme se na Copu...aspoň, že si Aduriz odpočine

Reagovat
Atlético de Madrid

Je pravda, že ty Messiho góly proti vám vždycky stojej za to

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ten pohárovej dvojzápas dopadne tak jako Supercopa, nebudu se zlobit ani za Messiho golazo

Reagovat
Ángel di María 22

Taky me to napadlo. Venku v lize by Athletic stejne tezko delal body, navic neni Aduriz - takze temer nerealny. Ale s nim pak ten prvni zapas doma? Jakakoliv vyhra a je o co hrat.

Reagovat
One-Real

Ceballos v nemilosti, nabídl bych mu prostředí Madridu.

Reagovat
Kongo

Začínám být z toho angažování Garryho dost v rozpacích.Už je to pár zápasů,co odtrénoval a není tam vidět nic,co by se lišilo od taktiky Nuna.

Reagovat
Lorcan

jediným rozdílem je že dal šanci Negredovi, ale jinak je to opravdu stejný herně se jim povedlo snad jen to utkání s Realem

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ja som to hneď vedel....

Reagovat
Ángel di María 22

Koukam, ze se docela rozjizdi hon na chyby v tom dokumentu FIFA o nezletilych hracich. Z Atletico i Real se ted postavila LFP, narozdil od Barcelony a nevim teda jak u Atletica, ktery se samozrejme stejne odvolava, ale u nas je tam tech nesrovnalosti az absurdnosti fakt hodne. A to nejen v ty celkovi nelogicnosti toho procesu, ale hlavne v tech jednotlivejch bodech. To jstem teda zvedavej. At to dopadne jak chce, FIFA ukazuje svoji smesnost v plny parada, hrozna instituce.

Reagovat
Ángel di María 22

celkovy*

Reagovat
ADM

LFP ukazuje svoju smiešnosť takisto

Reagovat
Visca el barca

Celkově to je absurdní, už i v našem případě Každopádně, vyžerte si to. Už jen za ty posměšky vůči nám

Reagovat
Ed_Hazard

Nepochopím to slovné spojenie - "vyžerete si to". Okrem Florentina ja každý jeden madridista rád za zákaz nákupov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

právě proto, vyžerte si ty Florentinovy panické nákupy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, těch nesrovnalostí je tam hrozně moc. Já mám takový pocit, že to odvolání vyjde. To by bylo hustý, už jen kvůli tomu breku, který by to spustilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě teď koukám, že tam je třeba i Jack Harper. Sice Skot, ale prostě narozený ve Španělsku, celý život nikde jinde nežil.. co tady jako Real popř. Harper udělali špatně?

Reagovat
Visca el barca

Tak Nolito a Denis k nám To je asi tutovka sandro, munir pryč ?

Reagovat
smazaný uživatel

K comu nam ten Denis bude ?

Reagovat
Visca el barca

Tak Nolito a Denis k nám To je asi tutovka sandro, munir pryč ?

Reagovat
Jordi Alba

Denis se musí určitě vrátit, Nolito by byl dobrý jako náhrada za MSN, pokud mu nebude vadit, jakou roli bude mít.

Minimálně jednoho z dvojky Sando, Munir bych rád viděl na hostování nejlépe v týmu z PD, který bojuje o sestup.

Reagovat
Visca el barca

A jak ten denis hraje letos ? Villareal tolik nesleduju Nolita žeru, toho chci zase strašně já. Plus si myslim, že by jel na euro. Přeci jen, když hraješ za Barcu máš větší zvuk.

Reagovat
Jordi Alba

Taky ponorku nějak moc nesleduju, ale příde mi jako hráč, co by zahrál na více pozicích a dobře podporuje útok. Podle mě by se dokázal prosadit, on a Deulofeu.

Reagovat
Lorcan

Denis Suaréz v posledních zápasech naprosto vynikající, dokáže dobře zahrát na kraji obrany i zálohy, technicky hodně dobře vybavenej, podporuje útok a občas se dostane i do zakončení

Reagovat
Kongo

Koho potřebujeme?Rozhodně někoho na pravýho beka,aby nehrál ten tragéd Barragan.Rozdílovýho playmakera(něco na způsob Verattiho) a přál bych si Ben Arfu,sice je to debil,ale kvalitní fotbalista to každopádně je.

Reagovat
Switchback

http://bit.ly/1Zre3dG Největší pán prostě

Reagovat
Robbie

a já myslel že to je paní

Reagovat
10FKK

Gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

ježiš ty jsi vtipnej

Reagovat
Kokesh

Na ctyrech Lionel Andres Messi a na jednom jen Lionel Messi.

Reagovat
smazaný uživatel

ten vpravo je jedinej pravej :)

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra začínám makat pro firmu co zpracovává analýzu zápasů pro Villarreal - budu kontrolovat jejich software, kterej kombinuje video a data analýzu, což ve výsledku putuje za Marcelinem. Takže aby bylo jasný, koho to bude zásluha, až Ponorka vyhraje titul

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Gratulace. Muzu se zeptat, kolik lidi se ve Villarrealu venuje prave videoanalyzam a zpracovani dat?

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle je externí dodavatel, já tam budu dělat na částečnej úvazek. Momentálně dodávaj data jen Villarrealu, ale jednaj s dalšíma klubama jako Leicester nebo Ajax. On ten software analyzuje dost věci automaticky, takže jádro tý firmy se věnuje právě vývoji softwaru a já budu součást týmu kterej analyzovaný zápasy pak kontroluje. Nás bude vždycky tak 7-8. Celkově v tý firmě může být kolem 15-20 lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak musím říct, že jsem docela čuměl, když jsem viděl, co všechno ten software umí...Marcelino má luxusní servis

Reagovat
Ángel di María 22

Nakousni nějaký zajímavosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja teda vůbec nemám tušení, jak je obvyklá kombinovaná analýza videa a dat, co vím, tak je zvykem spíš tyhle věci analyzovat odděleně a možná jen ty největší kluby to maj nějak integrovaný. Každopadně v tomhle softwaru si trenér nastaví nějaký parametry, třeba že vzdálenost mezi stoperama v běžný pozici nesmí přesáhnout víc než XY metrů. Ten software zanalyzuje všechny parametry co si trenér vyžádá, a ten si pak může na časový ose např. zobrazit přesně všechny momenty, kdy ta vzdálenost mezi stoperama byla větší a pak ze všeho toho materiálu jednoduše vystříhat momenty, který ukáže jednotlivejm hráčům atd

Reagovat
Ángel di María 22

Jasny, zjednodusene trener jen sedi na trunu a co si rekne, to dostane na zlatym podnose

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jo, o tom nepochybuju. Ještě bych se chtěl zeptat, jestli máš představu, jak je to pro kluby finančně náročné? Ze zvědavosti by mě zajímalo, jestli je to například v možnostech českých klubů, alespoň těch špičkových.

Reagovat
smazaný uživatel

To popravdě netuším, možná zjistim, až tam začnu pracovat Ale co vím, tak jednaj s klubama z Anglie, Německa nebo Holandska..

Reagovat
misinho7

wau mozes mi povedat ako si sa dostal k takejto praci? a vlastne ty byvas v spanielsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem momentálně v Holandsku Byla to dost náhoda, hledal jsem práci na částečnej uvázek, tohle jsem našel a ozval se jim, i když zrovna v tý době neměli žádný volný pozice

Reagovat
misinho7

A co mas vystudpvanr vlastne ? jaj ale tak nepredpoklad ze si si hladal nejakeho casnika abo daco take ci a zrazu si sa dostal k tomu ci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Phillipinho

super, gratulace

Reagovat
madridcan

Villareal do druhej ligy?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
10FKK

Reagovat
X-bano-X

uff Noire, tak to gratulace

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Tak Garymu prej dosla trpelivost s Abdennourem a z vykonnostnich duvodu ho nenominoval na zapas s Rayem.

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/Zqu7T_qkeyI

https://youtu.be/AZi9bbmNXVc

Srdce zaplesa, ked pozeram na jedno i druhe video. Akurat neviem, a to sa uz opakujem., ako vyriesime, aby mohli v Barce hrat obaja.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rafinhy je hrozná škoda, loni se postupně zaklimatizoval, v létě v přípravě vypadal skvěle, letos už mohl být členem základní rotace. Po jeho zranění zas dokázal Sergi Roberto dokonale využít jeho minuty, všechno zlé je k něčemu dobré, takže se tím snad vyřešily nesmysly typu Pogby.

Nebál bych se do toho, oba jsou hodně variabilní hráči, pokud budeme mít zájem, nebude žádný problém mít dostatek místa pro oba.

Reagovat
patas92

To by ale nesměl přijít Nolito

Reagovat
smazaný uživatel

Aby sme nemrhali ich potencialom, mali by hrat na svojich optimalnych poziciach a tou je podla mojho nazoru v systeme Barcelony pravy stredovy ofenzivny zaloznik, pricom by mal vedla nich posobit niekto ako Xavi, cize nejaky dirigent zalohy. Rakitic je vhodny typ, ale ten hra zprava. Neviem, ako by to fungovalo zlava. Rakitic, Sergio, Halilovic/Rafinha. Iniesta a Rafinha/Halilovic nie je podla mna ta najstastnejsia volba. Vo velkych zapasoch by sa podla mna ukazala ich prilisna ofenzivnost. Dobre je, ze ako Halilovic tak Rafinha mozu byt nahradnikmi za Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby sme nemrhali ich potencialom...miesto tohto som mal napisat, aby bol tim dobre funkcny.

Reagovat
technecium

Já si myslím, že Messi se bude čím dál víc stahovat do zálohy a právě Halilovič pújde místo něj na křídlo, protože bude mít dravost, o kterou by Messi s věkem přicházel. Imho by se tam herním projevem hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ma schopnost pohybovat sa v okoli 16ky a z druhej vlny zakoncovat. V tomto je Halilovic podstatne slabsi a vnimam to ako hlavny rozdiel medzi nimi. Preto by som ich nejak nemenil, ale kto vie...

Reagovat
smazaný uživatel

Zaroven necakam, ze Messi bude trpiet na stratu dravosti nasledujuce 3-4 roky. Skor pojde o problem regeneracie.

Reagovat
smazaný uživatel

no já si myslím, že Hal má koncovku hodně dobrou ...

Jeho hra je té Messiho hodně podobná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nema ten pohyb, aspon ho v Gijone neukazuje, z druhej vlny nabehnut do volneho priestoru a zakoncit. V tomto bol dobry napriklad aj Fabregas. A zatial ani nema tak presnu lavacku. Otazkou je, ci keby hral v time, ktory diktuje tempo, ci by to nebolo ine.

Reagovat
smazaný uživatel

mi připomíná jasně Andrese... ale uměl bych si ho představit i víc v hloubi pole.. jako byl v bvb Illkay Gundogan..

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha má skvělý dribling, ale musí zapracovat na přesnosti přihrávky, hlavně finálovky.

To Alen mi po fotbalové stránce přijde jako hotový hráč. On ale musí ještě zesílit a zmužnět.

Každopádně jako alternativy do budoucna jasný. Tyhle dva prosrat nesmíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidim to podobne.

Reagovat
patas92

Musí ještě hoooodně zlepšit finálku

Reagovat
smazaný uživatel

Alen?

Reagovat
patas92

jj

Reagovat
ADM

Podla mna aj Rafinha, loptu podržať vie, ale kvalitné prihrávky dopredu od neho často nevidieť...

Reagovat
-Carles-

Pokiaľ si odpustíme hviezdne nákupy tak obaja majú veľkú šancu sa uplatniť, miesto sa nájde.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafinha mě nikdy nepřesvědčil, hráč do počtu, ale žádné zázraky nepředváděl, ani když hrál pravidelně. Paradoxně pár zápasů před tím zraněním konečně hrál něco, co stálo za řeč, ale pořád je to velice málo na základ v Barce.

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

a Halilovič bude mnohem lepší, resp. už teď je. Na Rafinhovi mi vadí i ta nulová efektivita, k čemu je driblér uprostřed zálohy, když potom nahraje na tři metry a ne do gólu, nevystřelí, nenacentruje, nic...

Reagovat
smazaný uživatel

je to blbé porovnávat, ale už jenom podle těch videí je vidět, do kolika gólů a gólových šancí je zapojený Halilovič v porovnání s Rafinhou...

Reagovat
patas92

Reagovat
-Carles-

Hlavne také porovnávanie nemá žiadnu informačnú hodnotu Alen je skôr typ hráča, ktorý sa tlačí do zakončenia, vyhovuje mu priamočiarosť a v hre na brejky vie perfektne vyniknúť. Rafa je zas skôr tiki-taka štýl, podrží loptu, obíde hráča, krátke prihrávky, presing.

Obaja majú v sebe niečo iné. Rafa sa zdá byť najlepším riešením do zálohy na ľavú stranu a Alen ako podhrot, prípadne alternatíva za Lea.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja myslim, ze z Alena viac ako 15 golovy strelec nikdy nebude...snad sa mylim.

Reagovat
ADM

ako to mozeš odhadovať pri jeho veku

Reagovat
smazaný uživatel

Hladim na typologiu hraca. Do coho sa formuje.

Reagovat
smazaný uživatel

No nemá a zároveň má. Já reaguju na první příspěvek, který je hodil vedle sebe a ptal se, jestli budou hrát v Barce oba dva. Subjektivně i objektivně má podle mě mnohem větší šanci Halilovič. Je o tři roky mladší, ale herní inteligencí vyspělejší, mnohem agresivnější, nebojí se jít trvdě do útoku místo alibistických přihrávek atd. A předpokládám, že oba dva jsou blíže spíš pozici AM než křídel, CM, nebo dokonce náhrad za Messiho. Proto to porovnávání.

Reagovat
-Carles-

Jj, ale práve preto treba rozlišovať ich rozdielny herný štýl. Možno si ho príliš idealizujem, ale mňa po minulej sezóne presvedčil že svoje miesto si v tíme zaslúži. A na rozdiel od brata Thiaga sa zdá byť viac stotožnený so svojou pozíciou. Iniesta v jeho veku taktiež nevyzeral, že spraví dieru do sveta, ale pokorou a profesionalitou sa dostal na top úroveň.

Reagovat
ADM

Mne už ani Iniesta 3 roky nepripadá ako ten TOP TOP záložník, za ktorého ho všetci majú ... ale radšej to nikde nehovorim

Reagovat
-Carles-

Reagovat
patas92

Jenže Barca na AM nebo podhrot, kde je Alen nejlepší, nehraje. To je asi největší jeho problém. V útočné trojici pro něj nějak dlouhodobě místo nevidím, to by musel být imho mnohem víc produktivnější a v tom mu nevěřím. Pokud chce mít v Barce budoucnost, měl by se co nejvíc cpát do zálohy, nebo by Barca musela změnit rozestavení a to zatím nehrozí.

Reagovat
-Carles-

Prečo v útočnej trojici nie? Už ukázal že zakončenie rozhodne nie je jeho slabinou, samozrejme má veľkú prekážku v Leovi. A post Rakitiča nie je pre neho, tam by horel.

Reagovat
patas92

Občas tam může hrát, ale bude to jak s Iniestou nebo Cescem. Není na to dost produktivní, nepřijde mi, že by měl tem čich na góly, jako měl už v jeho věku Messi...Villa, Alexis, Henry,...to byli rození střelci odjakživa. Jeho pozice je jen místo Iniesty, ale to zas musí zlepšit poziční hru a bránění.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Barcu

Reagovat
Switchback

Reagovat
-Carles-

To nič neznamená predsa

Reagovat
smazaný uživatel

Výbornej hráč s velkým potenciálem jak fotbalovým, tak komerčním. Nicméně - po nákupu Ardu tak nějak není místo.

Reagovat
-Carles-

Okrem iného, ako sú šialená suma za prestup a plat.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že to jsou podstatný argumenty. Nicméně u něj se platí nejen za aktuální kvality, ale i za ohromný potenciál. Víceméně si myslím, že se nemůže nevyplatit - ikdyby se neprosadil v mančaftu, který ho koupí, tak jeho cena moc neklesne a je víceméně pořád prodejný za vysokou cenu.

Reagovat
-Carles-

Do takého rizika je ale zbytočné chodiť, obzvlášť keď v prvom rade vôbec nie je potrebný, v zálohe je hráčov dosť a v druhom rade na neho proste nie sú peniaze, už teraz sú celkové náklady na platy vysoké, ide sa rekonštruovať štadión a pravdepodobne ubudnú prachy za TV práva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nicméně si myslím, že jsme teď v situaci, že nemáme potřebu ho kupovat - jak fotbalově, tak ekonomicky tak ani politicky ho nepotřebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě poslední k tomuhle - po Pogbovi by mohl jít hodně Florentino - v Realu je teď trochu pod tlakem a potřebuje se zase vyhoupnout do sedla. Navíc je to hráč, který je spojován s Barcou, takže by si jeho přetáhnutím k nim asi udělal ještě o to větší očko u fanoušků.

Reagovat
-Carles-

To radšej nepíš, pretože pribehne Ribery s Angelom s výsmechom, že do toho vôbec nevidíš

Inak úplný súhlas, Pogba je pre Florentina v súčasnosti najvzácnejšia možná trofej, pokiaľ vynecháme Neymara. Nahráva tomu aj fakt, že je Zidane na lavičke, ktorý isto nebude proti aby do Realu prišiel jeho krajan.

Reagovat
smazaný uživatel

ať se smějí, jak chtějí. Angel je čistý troll a Ribery jen o něco lepší ...

Reagovat
smazaný uživatel

Od jen trochu lepsiho Krlese potesi. Kazdopadne je vtipny, jak si tady uz zase namlouvate veci kolem Realu a jeste se poplacavate po zadech, je to vetsi zabava, nez jsem si myslel.

Reagovat
Visca el barca

Di Maria je ten největší troll. Kterej nás loni řešil celej podzim. Hold už mu ta naše dominance leze na mizek

Reagovat
Ángel di María 22

Budeš se divit, ale ty mně tady v diskuzi vždycky pobavíš.

Reagovat
Ángel di María 22

mě*

Reagovat
misinho7

kupovat Pogbu do nasej nadupanej zalohy by bola neskutocna somarina uz teraz nemozu hrat naraz Isco James a naco by nam bol este Pogba? to by sedeli dvaja top spickovi hraci na lavke ? a to este mamu Kovacica ktory nahradi Luku a Casemira ...uplne zbytocny pre nas

Reagovat
-Carles-

No Florentino nemal problém streliť Angela, ktorý vám vyhral LM aby priviedol Jamesa alebo Ozila a priviedol Bejla. Nezmysel to v podstate je, nie je vám ho treba ale logika ide niekedy bokom

Reagovat
misinho7

vymena Angel James nebola zla James je mladi aj lepsi chytil sa vyborne..ale neviem koho by strelil teraz aby ziskal Pogbu...

Reagovat
technecium

No troufnu si říci, že Angel je trochu někde jinde než James...

Reagovat
misinho7

troufni si rict ze nie ak je James vo forme tak je uzasny a stale je este dost mlady s potencionalom byt uplne najlepsi skoda ze Rafa zabrzdil ale pod Zizum to bude ine

Reagovat
technecium

Hm, hlavně že ten James vás dotáhl k triumfu v LM a hrál v prvním zápase pod Zidanem v základní sestavě... Zas tak moc mu nevěřím, Angel k vám pasoval více..

A samozřejmě potenciál být úplně nejlepší má samozřejmě především Neymar, který je lepší technik, atlet, zakončovatel a fotbalové myšlení má taky trochu jinde.

Reagovat
technecium

Samozřejmě samozřejmě

Reagovat
misinho7

fotbalove myslenie ma lepsie? zakoncovanie? tak co sa tyka striel z dialky tak je v tomto James alebo v Top 3 minimalne...v com je Neymar urcite lepsi je rychhlos a dribling, ale futbalove myslenie, nahravky ci strely z dialky v tom je James zas lepsi...ale samozrejme aktulane je Neymar pred nim len vravim ze vsetko sa moze zmenit, snad to Jamesovi pojde pod Zizum tak ako pod Carlom

Reagovat
technecium

James lepší zakončovatel? Hlavně že dává 40 gólů za sezónu

Reagovat
Switchback

Ale misinho říkal ...

Reagovat
misinho7

ide o poziciu..James s CM neda 40 golov ani keby neviem co..ked hral na kridle tak daval goly ale to nie je jeho primarnou ulohou..a samozrejme nemyslel som zakoncovanie z blizka a tak ale skor ako som spominal strely z dialky je tazke porovnavat zakoncovanie ked Neymar sa do tych sanci dostava X krat viac ako James s Cm

Reagovat
technecium

Neymarovi se říkalo Nový Pelé, to samo o sobě znamená, že se na něj nějakej James nemůže ani chytat

Reagovat
misinho7

novy Pele sa hovorilo aj Robinhovi a este viac ako NEymarovi...unho som o tom ani nepocul

Reagovat
ADM

Podla mna by kludne obetoval Isca.. to je najmenšia hviezda z tej zálohy .. na jednej strane ho nechcem k nám, na druhej ani do Realu, lebo tá vaša záloha pri schopnom trénerovi by mohla dominovať dalších 5-6 rokov potom..čo može ale aj bez Pogbu, no keby sa chytil ešte by to pozdvihol

Reagovat
-Carles-

Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbu zastupuje Raiola a Real je s Raiolou už od léta veřejně ve válce. Přesto nejede vlak. Nevěřím, že přijde. Pokud by už Florentino chtěl nějaký velký podpis, tak Hazard.

Reagovat
Ángel di María 22

To nepiš! Nemáš pravdu! Katalánci zase ví, co je pro nás vhodný, koho chce Florentino a proč je to nejlepší, ale nezáleží na tom, co jsi ty tady popsal, nebo že u nás je záloha nejpřecpanější řada, kde ani posila za 80 mega momentálně nemá stálou pozici. Oni prostě o našem klubu ví víc a budou ti o tom řikat a když já, nebo ribery nebo kdokoliv další jim to bude vyvracet, tak je troll evidentne.

To je "logika" Ale ze me to neprekvapuje, oni nas vzdycky nak tak sledovali vic nez my je a ted to tady vlastne prezentujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tady trollis, kemo...

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

John

Reagovat
smazaný uživatel

dobře Levante, mohli by ještě vyrovnat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Villareal hraje odporně. to vypadá jak kdyby tam přijela Barcelona, neousti je ani k míči a to tam hraje zoufaly Betis...

Reagovat
LAM

Zejtra čekám dost těžkejch zápas a snad zahrajem dobře.Od teď budem hrát snad 2 měsíce 2 zápasy za tejden a doufám že přijde ten Nolito(ještě že už hrajou Arda a Vidal).Bylo vidět že jakmile mohl Lucho použít nový hráče,tak začal s velkou rotací.Pokuď chceme zopakovat loňskej úspěch tak ani jiná šance není.

Hlavně teď je to pekelnej kalendář-Athletic doma,Athletic venku,Malaga venku,Athletic doma a Atletico doma.

Reagovat
smazaný uživatel

nastastie to je v januari, kym sa tam do toho neserie este aj Liga majstrov

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ten rozpis I keď, asi radšej Bilbao v Cope ako Villareal, či?

Reagovat
Ed_Hazard

Včerajší Villareal bol nebezpečný ako banda koťátek, takže tak nejak.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Nevidel som no, Betis ich takticky vyšachoval, to oni vedia iba vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se ti do toho plést, ale od začátku roku 2016 má nabitej program a hraje 2 zápasy týdně (Liga-Copa). A s příchodem Ardy a Vidala Lucho to začal dost točit, což se dalo očekávat.

Reagovat
Generalní Gladiator

Jistou útěchou je, že takhle nahuštěnej program má i atletico(má také široký kádr, takže to nějak zvládne), jiná písen je real, ten se může v klidu soustředit jen na ligu..Má to ovšem jednu výhodu, sledovat barcu dvakrát v týdnu je prostě supr. CDR si vezme hodně sil, ale vzpomentě na finále, je to vždy úžasný zážitek. Doufám, že Enrique sebere dost odvahy a na pohár prorotuje klidně celou sestavu(hlavně rotovat piquého,busquetse,iniestu a suareze)..Atletiko jede jak pila, tak nějak v tajně doufám, že by mohli ztratit v lehkých zápasech a ono furt nic, no a real má vydlážděný podzim před sebou, nesmíme lehkovážně ztrácet body, pak by mohla barca titul urvat.

Reagovat
smazaný uživatel

socky toho gola proste nedaj, ted zadnej ofsajd nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to prosím zakřikni ještě jednou

Reagovat
smazaný uživatel

http://media2.fcbarcelona.com/media/asset_publics/resources/000/209/752/size_640x360/top5_eng.v1452961941.JPG legendy

Daniho prichod do Barcy si pamatam, akoby to bolo vcera, neskutocne ze uz odohral 370 zapasov a stale je na svojom poste dlhodobo najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že loni jste ho tu všichni vyhazovali

Reagovat
smazaný uživatel

loni ked bol najlepsi pravy bek na svete a vsetci sa modlili aby predlzil? neviem o tom.

Reagovat
technecium

Na podzim jo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak to neviem, to som tu este asi nebol

Reagovat
smazaný uživatel

u Koemana jsem čekal větší numero

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne.

Reagovat
Rssa

Me vice prekvapuje Mascherano. Jeho prichod mi pripada hodne nedavny a uz takove cislo....

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
Ed_Hazard

Vale chodte už do p***. Neuveriteľné niečo..

Reagovat
smazaný uživatel

Projedem i s ultratragickým Rayem. Pane Neville opravdu nepotřebujem posily?

Reagovat
bartlu

15 minut valencie a je mi na bliti, ten tym nema zadnou myslenku, nic, jeden hrac veme mic a jde do peti...sotva si prihraji, to ten tym zesral tak neville, nebo taci tragedi byli uz predtim?....

Reagovat
smazaný uživatel

ultratragedi z valencie , pome rayo vamos

Reagovat
smazaný uživatel

mozem sa opytat fanusikov vale, preco nechyta jaume domenech?

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně nevím asi klasická rotace ale momentálně brankářský post je to co nás tíží nejmíň.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je vysledok Mendesovych prepierani penazi cez leto... Toto nie je Valencia, ale iba tym co hra pod jej menom s cielmi nie sportovymi, ale cisto "financnymi"

Reagovat
smazaný uživatel

jj, rakovina fotbalu tenhle mendes

Reagovat
Phillipinho

Ty vole prava strana Barragan-Mina to je jako kdyz tam behaji nejaci chlapi z Divize....

Reagovat
Robbie

co by jste chtěli od Nevilla, stejný teorik jako Csaplár

Reagovat
smazaný uživatel

Napadlo mě úplně to samý.

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole Neville, to je zas anglickej preslap

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Kongo

To je katastrofa.Přeplacený rádoby fotbalisti u kterých kvalita neodpovídá ceně.Tahle sezona se už musí nějak doklepat a pokusit se postoupit do Evropy přes CdR,což ale znamená,že budeme muset vyřadit někoho z dvojice Atleticko,Barca a to není zrovna lehký úkol.No a v létě za rozumné částky se pokusit dobře posílit.

Reagovat
bartlu

vy potrebujete vyhazet cely tym, protoze to by porazil i nas dobet nova ves, tragedi....a neville byl bozsky tah

Reagovat
Phillipinho

Tam si zaslouzi hrat jenom par hracu, jinak je treba ten tym uplne prekopat.

Reagovat
Phillipinho

Nejlepsi je, ze Vale vzdycky byla znama kvalitni kridelni hrou na ktery si vzdy velmi zakladala. No a dnes tam na kridlech litaji hraci jako Mina, Rodrigo nebo Piatti, kteri jsou naprosti tragedi....

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Mina je příslib, ale nemůže to na něm stát. Potřebujeme někoho vyhraného, kdo je schopnej přinést okamžitou kvalitu. Nechápu, že si vedení nechalo ujít Konoplyanku, byl by zadarmo, pořádné křídlo prostě chybí, když je Feg zraněnej.

Reagovat
Kongo

Na to,jaký jsme měli prostředky,tak jsem si nechali utéct fakt dost hráčů.Přitom to každý vidí,co v té Valencii chybí.Chybí hráč,kteří bude tvořit a ten nepřišel v létě a pochybuju už nějaký příjde ještě teď v lednu.Ale zahlídl jsem , že se spekuluje o Jarmolenkovi,víš o tom něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Jarmolenko by byl určitě posilou, ale obávám se, že on na tvoření moc nebude, pokud se nemýlím.

O žádných podobných spekulacích ale nevím. Já bych si hrozně přál třeba Gaitána, o tom se i před sezónou hovořilo, žel máme bandu mlaďochů...

Parejo by určitě potřeboval nějakou alternaci, chtěl jsem Herreru, ale to bylo zřejmě mimo realitu, ostatně ani nevím, jak se mu teď v United vede.

Reagovat
Kongo

Nemyslel jsem to tak,že by byl Jarmolenko tvůrce.Špatně jsem to napsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, zbývá si jen přát, aby někdo kvalitní opravdu dorazil.

Reagovat
Kongo

Těch hráčů kterých bych si na ten post přál je moc s stejně přijde někdo,kdo na to nemá.Takže to snad ani nemá cenu vypisovat.

Reagovat
Ángel di María 22

Rodrigo rohodne traged neni, akorat se musi spravne vyuzivat, ale ten hracskej potencial tam ma, narozdil od tech dalsich.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana

Reagovat
smazaný uživatel

41:59 držení míče ve prospěch Raya? pomoc

Reagovat
smazaný uživatel

preco jako pomoc? oni su znamy tym, ze maju dobre drzanie lopty dokonca si pamatam, ze v minulosti mali vyrovnane/lepsie ako barcelona vo vzajomnom zapase vtedy sa to niekomu nepodarilo asi rok? neviem uz presne

Reagovat
smazaný uživatel

*nikomu

Reagovat
ADM

Ano, a predtým naposledy to bolo v roku 2008

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, však ze mě mluví frustrace. Kdyby těch 40% bylo dobře využitých, tak se nad tím tolik nepozastavuju, ale takhle...

Reagovat
Kongo

To si zase nemyslím,je tam spoustu mladých na kterých se dá pracovat.Mustafi,Aderlan,Cancelo,Gaya,Mina,De Paul,Paco,Zahibo,Barbosa,z těch zkušenějších Feghouli,možná Parejo.Ale už po několikáte píšu,že je potřeba hlavně ten rozdílový hráč podobný třeba Verratimu,ten hráč který bude o myšlenku napřed a bude hlavním motorem týmu,to tam zoufale chybí,není tam nikdo,kdo by něco vymyslel.Parejo je akorát golový,ale hráč s myšlenkou to rozhodně není.A pak by to chtělo nějakého drzého hráče jako je třeba Ben Arfa,sice je to debil,ale s věkem třeba dostane rozum.

Reagovat
Kongo

reakce na Phillipinho

Reagovat
Phillipinho

Jo jasne, ale je tam spousta talentu, ale tomu tymu chybi 2-3 rozdilovi hraci a take chybi vudce. Jenom s kupou talentu bez zadnych zkusenosti se vyhravat neda. Za vsechno hovori to, ze kapitanem je Parejo, ktery ve chvilich kdy se dari, je nejhorsim hracem na hristi a totalne na to sere, to je proste naprosto neprijatelny.

Reagovat
Phillipinho

*ve chvilich, kdy se nedari

Reagovat
Kongo

Říkáš pravdu,chybí rozdíloví hráči diky kterým se zlepší dalších 5 hráčů třeba.Jenže když záloha nepodrží balon,tak ta obrana je v tak velkým zápřahu,že to prostě vydržet nejde.

Reagovat
bartlu

co to je za taktiku? jit do minimalne tri hracu? nakopavat balony uplne do prdele..kopat roh na prvni tyc, ikdyz tam stoji 4 hraci valecana a nikdo z vale....lol

Reagovat
torcida

to je anglická taktika.

Reagovat
technecium

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Robbie

nekoukám na Valenci, ale Mina hraje křídlo ? já mho mám zafixovanýho jako střelce, stačí ho vidět a on křídlo hrát nemůže

Reagovat
Lorcan

Valencia strašná tragédie

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, co mi opravdu hlava nebere, jsou ty věčný nakopávaný míče, ještě by mohl postavit do 2. poločasu Piattiho a centrovat to na něj, ani bych se nedivil.

Reagovat
Lorcan

s tím Piattim

Reagovat
bartlu

jako vale tragedie, ty zapasy co dosrali, oni lehci soupere mit nemuzou a stejne dostavaji bidu...druha liga by jim slusela s takovou hrou

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

takovi luckeri, mezitim mohli dostat dalsi 2

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Luck neskutocny ale co tam stal ten brankar za 16 tkou? to nepochopim

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL

Reagovat
Switchback

Pěkně trefeno

Reagovat
bartlu

lol, vetsi tragedi asi fakt v PD nejsou

Reagovat
bartlu

divim se, ze ti fanousci vale tam nevtrhnou a nezlamou jim nohy, to je fakt mrdka, co vale predvadi, pred vlastnima fanouskama....ze je prehrava i predposledni tym je za moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pagy

jaké je situace nevilla ve valencii ?

Reagovat
bartlu

podle me muze byt rad, ze ho jen vyhodi a nezlyncuji k tomu

Reagovat
smazaný uživatel

sice nebyl ofsajd, ale rayo i tak zaslouzene..melo to skoncit 2:3

Reagovat
smazaný uživatel

no dopice

Reagovat
bartlu

kazdopadne...to sou bud nakopavane mice do piice, nebo hrac vale veme mic a jde do trech,padne a ceka faul....ta hra ma nulovou myslenku

Reagovat
Switchback

Reagovat
bartlu

kde sou ty casy, kdy vale byla pojem, to treti mistecko si uhrala a evropa taky byla

Reagovat
Kongo

Jenže to byli období,kdy ta konkurence nebyla taková jako teď.

Reagovat
_Blind_

Hrají takový typicky anglický fotbal, dostat jakkoliv balón dopředu a tam už to nějak dokopat.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

A čo ste čakali?

Reagovat
Robbie

ted už je volný Benítez navíc si myslím že by se dokonale hodil do součastné Valencie, Lim bude nakupovat, Benítez tam dá všechny co mají cenovku

Reagovat
Kongo

Vždyť to se děje i teď.

Reagovat
bartlu

nevillaci musi letet, protoze tak hnusny fotbal nehralo ani stoke za dob sve nejvetsi slavy

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ale proti kopáčom v PL to stačilo, tu s kádrom do 4. miesta ani na zostupujúci tým

Reagovat
Robbie

je to lepší než za Nuna ?

Reagovat
Kongo

Nic se nezměnilo.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Mal zostať do konca sezóny a potom niekto normálny, nie majteľov kamoš..... To že hrá Vale sračku a nevedia poraziť takmer nikoho mi príliš nevadí, ale ak to poserú v EL dostanú na pajču

Reagovat
smazaný uživatel

No, obávám se, že jen případné posily to nevytrhnou. Jinak minulou sezónu jsme měli výhodu v tom, že jsme se mohli soustředit na jen jednu soutěž, když nepočítám Copu, ze které jsme stejně brzo vypadli. Hrála stabilní jedenáctka, zranění tolik nebylo a hráči byli odpočatí, teď hraje skoro každý zápas jiné složení a klíčoví hráči (Gaya, Feg, Gómes) jsou spíš na marodce, než aby hráli.

Reagovat
Kongo

Gomes je sice výborný ale skleněný,zbavil bych se ho hned když je o něj zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já furt věřím, že začne nastupovat stabilně. On je náš nejtalentovanější hráč. Při představě jeho prodeje bych se děsil toho, kdo z Mendesovy stáje by přišel jako náhrada.

Reagovat
Kongo

Mám obavu že to je druhy Canales,výborný talentovaný fotbalista ale dojede na zranění.

Reagovat
Masi

Mohl by se vrátit Mata.

Reagovat
aurelio

*Silva

Reagovat
Masi

To je jasné, ale Silva momentálně hraje stále základ v City, takže ještě 2 roky může být pro ně nepostradatelný, u Maty je situace dost jiná.

Reagovat
smazaný uživatel

Varana za Ramose, jinak beze změny.

Reagovat
smazaný uživatel

e

Reagovat
misinho7

James nehra?

Reagovat
Ángel di María 22

Koukam na to. Znova bez Jamese tyjo, jsem trosku doufal, ze zrovna proti Gijonu doma treba hrat bude a Isco zas bude zaklad venku.

Reagovat
One-Real

V první řadě by si James a Isco vůbec neměli konkurovat. Vzhledem k tý útočný trojce a síle krajních beků jsou tři streďáci tvořící hru nutnost, nemůžeme mít tolik hráčů, kteří se tlačí do zakončení.

Nereaguju tím přímo na tebe, ale to nikdo neviděl Iscův přínos v minulém zápase? Odvedl tam kvanta práce, která nebyla na první pohled vidět. Ten tým působil daleko víc rovnovážně, střed hřiště byl opět těžištěm hry, nikoliv postranní čáry jako tomu bylo za Rafy. Ve třech vprostředku to daleko víc sedělo i Kroosovi a Modričovi, kteří nemuseli pokrývat tolik místa a mohli vypomáhat bekům. Navíc se Kroos opět soustředil na střed hřiště a neprováděl ty šílené ofenzivní výpady na stopery, kde byl pak Luka na vše sám. Navíc s Jamesem místo Isca jsme byli šíleně měkcí, Iscovu agresivitu v soubojích nikdo nenahradí.

Reagovat
misinho7

je strasna skoda Jamesa, on tam nie je taky ako Isco sa viac hodi do tej stredovej trojky, James potrebuje ine miesto , on je viac produktivnejsi potrebuje byt blizsie k brane

Reagovat
technecium

Ještě dopoledne to byl podle tebe CM

Reagovat
misinho7

sak o tom hovorim hraje na CM u nas preto som aj hore pisal ze tolko golov nikdy neda

Reagovat
Kokesh

Iscovu agresivitu.

Reagovat
Ángel di María 22

Ty vole, to že by si neměli konkurovat víme od tý doby, co u nás jsou. Jen už nelze brát posazení Balea jako faktor, se kterym se dá polemizovat, už na to kašlu, to nemá význam. Ta debata je uplně zbytečná.

Reagovat
One-Real

Tímhle jsem vyjímečně nechtěl rozpoutat debatu o posazení Balea, toho se to netýkalo.

Reagovat
Ángel di María 22

Tak o tom, že Isco je jasnej základ, se bavit nemusíme, je ale potřeba říct, že i James musí hrát a když už se bude muset spolu točit záloha, tak by bylo lepší právě třeba na těžší zápasy házet Isca a na Gijony doma Jamese.

Reagovat
smazaný uživatel

jeste minulej tejden jste rikali, ze proti slabsim at bale klidne hraje, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já s tebou jen a jen souhlasím..

kdybych byl trenér já, tak je pro mě Idco taky před Jamesem... nic proti nikomu..

ale sezona je dlouhá, zahrají si oba dost. není to třeba hrotit..

+ si bude muset taky semtam sednout Cris (na to jsem zvědavej)

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych to vyhrotil..

Reagovat
misinho7

lebo som cital spravy ze dnes ma dostat sancu James..ale zas tiez aj take reci ze Zidane jasne Jamesovi povedal ze musi s Iscom bojovat o zaklad pretoze ho nikto z nich nema isty

Reagovat
smazaný uživatel

Cuéllar; Lora, Luis, Meré, Isma; Sergio, Cases; Jony, Halilovic , Á Menéndez; y Guerrero.

Keylor Navas, Carvajal, Pepe, Varane, Marcelo, Modric, Kroos, Isco, Bale, Cristiano y Benzema.

Reagovat
Robbie

že Real vyhraje o 4 goly kurz jen 2,45 :D:D

nebo na Ronalda 1,35, Benzemu 1,60 a na Balea 1,70

Reagovat
Switchback

James to by bylo hejtu za Rafu.

Reagovat
One-Real

Dani za Danila a Isco za Jamese uz jsou prvni dva dobre roky. 2 spanele za 2 cizinci v zakladu, ja jsem zatim spokojeny. Verim ze casem prozre i v souboji James vs Bale, ale nemuzeme chtit vse hned.

Reagovat
Kokesh

Ale on nema momentalne duvod posadit Garetha, tak jak ma prozrit? Ani Zidaneho ho neposadi.

Reagovat
misinho7

? po druhom zapase hodnotis? Zidane hovoril ze kazdy je rovnako dolezity musi to medzi nich nejak rozdelit ... a povedal ze obidvaja sa musia o to miesto byt..ja sa o Jamesa nebojim , budem praveze rad ako sa to bude medzi nimi rotovat

Reagovat
Kokesh

Ty se ptas? Tady po prvnim Rafa posadil Daniho, Varaneho a uz byl na vyhozeni.

Reagovat
Robbie

ze stránek Real-madrid.cz

LinXcze čas 17.01.2016 15:25:23 Odkaz na komentář (kotva) [reagovat] Reagovat soukromou poštou

LinXcze

Taky jsem se těšil na Jamese, no bohužel. Snad se Isco pochlapí víc jak minule, to byl vcelku neviditelnej

Reagovat
One-Real

real-madrid.cz vůbec nejde brát seriózně (především ohledně diskuzí), celkově je tam pár rozumných lidí se kterými jsem měl i dobrou osobní zkušenost, ale naprosto tam převládají podobní šílenci

Reagovat
Hachim Mastour

James zasa nehrá?

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo stream na Dajto prosím?

Reagovat
Kokesh
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak s tím opětovným posazením Jamese čekám, že se opět rozjede kolotoč se spekulacema o jeho přestupu. Jak na houpačce.. Isco nehrál - Isco chce pryč - Isco hraje, James nehraje - James chce pryč... furt a furt dokola.

Reagovat
Robbie

chce to vyměnit Dybalu za Balea

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by Alen mohol dat solicko cel pol ihriska a lobik do brany.

Reagovat
Kokesh

Karol Polak.

Reagovat
Magic player

Halilovic ma ten dribling hodne podobny jako Messi, snad nebude zlobit stejne jako on.

Reagovat
Ángel di María 22

Crisi prosim tref se

Reagovat
technecium

Bale > Ronaldo

Reagovat
misinho7

Gareth si ide svoje dalej a hejteri nevedia co robit

Reagovat
Aldeano

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Šílenost ten Bale.

Reagovat
smazaný uživatel

A zas hlavou prostě.. už před dneškem měl nejvíc gólů hlavou z celý PD.

Reagovat
Hachim Mastour

Gooool Zasa Toni asistencia a Gareth goool !!!

Reagovat
valloire

gol gol daly sme gol....Bale

Reagovat
herbage

GB jede letos na GB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Ronaldoooooooooooooooooooo

Reagovat
Jerichoo

A je po zapase asi

Reagovat
Ángel di María 22

Bláááázen nádherně Ronaldoooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Hachim Mastour

Fun fact : Minulú sezónu dal Gareth 13 ligových gólov.Teraz sa mu to podarilo už v januári.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že to takhle nejde proti Barceloně :)

Reagovat
Aldeano

Třeba už to takhle půjde. Uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

jo to by bylo super :)

Reagovat
Ed_Hazard

Môžeme iba prekvapiť

Reagovat
Ángel di María 22

Golman ani nestacil zvednout ruce, natoz si ucvrknout do kalhot

Reagovat
Aldeano

Paráda Cris

Reagovat
misinho7

neskutocne jak sa chalani bavia futbalom

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to zakončení.. z otočky, béčkem. Not bad.

Reagovat
valloire

go gol daly sme zase gol ....buh z madeiry

Reagovat
smazaný uživatel

dejte jim deset

Reagovat
misinho7

to je uzasne toto je neskutocne ten futbal BBC si dava

Reagovat
valloire

sme valec nejvěčí

Reagovat
misinho7

a gareth asistencia

Reagovat
aither

To je snad moc ne

Reagovat
technecium

Jako bych viděl Luise

Reagovat
smazaný uživatel

ohohohohohoho

Reagovat
Riviera Kid

Na ručník

Reagovat
smazaný uživatel

To jako vážně?

Reagovat
Ángel di María 22

Karíííííííííííííííííííííííííííííím. Ty vole to je království Madrid normálně, užívám si to plnými doušky, i když je to blbej Gijon

Reagovat
misinho7

ideme si tento rok ziskat svoj rekord utocneho tria ktore nam barca ukradla

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Al Capone

Tak tohle je fantazie...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry.

Reagovat
Aldeano

Legenda

Reagovat
Magic player

Tohle je konecne ten nas Real Madrid, kralovska zabava, diky chlapi.

Reagovat
Hachim Mastour

Oooooooo Fun fact 2. Benzema dal minulô sezónu 15 gólov.Teraz sa mu to podarilo už v januári.

Reagovat
smazaný uživatel

slušný váleček, Gijón to má těžce na háku

Reagovat
valloire

pyčo to je masakr....daly sem zase gol....benzin

Reagovat
Magic player

A samozrejme BBC

Reagovat
One-Real

Karim

Reagovat
Ed_Hazard

Mne to príde smiešne, ako dúfal som že po odchode Rafu bude vidieť nejaké drobné zmeny v hernom prejave. To čo vidím zatiaľ ale predčilo aj sci fi predpovede

Reagovat
Jerichoo

Ja by som to tlmil, zrkadlo nam nastavi az poriadny super, ale ta zvysena chut a nasadenie su tam viditelne

Reagovat
Ed_Hazard

Veď na to narážam. Mi to príde ako keby sme tam poslali 11 naklonovaných hráčov. Tí hráči pod Rafom a pod Zidanom nemôžu byť proste tí istí

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocny zaciatok krasna hra zatial

Reagovat
misinho7

kurva nemohli sme mat zidana od zaciatku sezony a ne sme si pol roka presrali tym tlustym caasnikom

Reagovat
misinho7

Ronaldooooooooooooooooooo

Reagovat
misinho7

co ti jebe to je futbal... neskutocne

Reagovat
aramaki

Gijon=Podbrezova Ze to este niekoho bavi

Reagovat
misinho7

Reagovat
technecium

5 střel, 4 góly? když to lepí...

Reagovat
Ángel di María 22

Ronaldoooooooooooooo, ta kobminace, Carvajal ten pas. Orgie

Reagovat
smazaný uživatel

Staci je nechat hrat fotbal. Tezka logika pro Rafu.

Reagovat
Ángel di María 22

To je takovej rozdil, kdyz si to ti hraci muzou taky uzivat, mit trochu volnost. to je uplne neco jinyho. Benitez je prehistorik.

Reagovat
patas92

wow, to je na ručník....tak kolik dneska? já tipuju 9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za poločas

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dejte jim dvacet!

Reagovat
misinho7

neskutocne rozdiel medzi Danim a a Danilom..san si Danilo tak skoro necuchne

Reagovat
valloire

Bůh z Madeiry.... zase sme daly gol

Reagovat
Jerichoo

Carvajaaal

Reagovat
smazaný uživatel

nadhernej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. to bude kotel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo si zase honí statistiky na slabých týmech :)

Reagovat
smazaný uživatel

ať si je honí kde chce, hlavně ať je šťastnej

Reagovat
celeb

to plati tak-nejak vsetobecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera! Dani na pravém beku je oproti Danilovi docela jiná káva.

Reagovat
valloire

Tohle je Bílý balet

Reagovat
Jacks11

dneska to i jako fanda Barcy vidím na 10:0 pro Real

Reagovat
Phillipinho

A kdybys nebyl fanda Barcy tak bys to videl na dneska na kolik?

Reagovat
Magic player

Cristiano jak pressuje.

Reagovat
misinho7

BBC dneska ide neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

tvl si z nich dělají vyloženě prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Bale takova akce!

Reagovat
Kokesh

Tak BBC jsem dlouho neviděl takhle nádherně spolupracovat.

Reagovat
bartlu

Roncek zase 5 golu predposlednimu tymu tabulky a muzeme se tesit na jeho dalsi cestne misto v TOP3 zlaty mic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

ze vas bavi tato komedeia..on to zas vyhra a vas jebne a este tam bude aj bale a jebne vas dvakrat

Reagovat
bartlu

tak pokud tam bude opravnene, nezbyde nic jineho, nez mu pogratulovat, ale pokud da zase 40 golu z doklepu zebrakum od konce, tak se doufam smiri s pichichi

Reagovat
smazaný uživatel

Gareth pls

Reagovat
smazaný uživatel

na to rugby koukal az moc

Reagovat
smazaný uživatel

kde je roberos aby zhodnotil Ronalda?

Reagovat
smazaný uživatel

ták, na liverpoolu hezky zůstat nula, real už je splněnej, arsenal stačí 02 a pak Barca ˇBilbao alespon tri fiky a jdu se asi ozrat

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, ten chant na Arbeolu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

HH, jak si ho Varane namazal na chleba teď

Reagovat
patas92

Až na to, že nějak zapomněl trefit balon

Reagovat
smazaný uživatel

Spis to vypadalo, ze ho sejmul a az pak hral balon.

Reagovat
Magic player

Asi byla, dalsi chyba sudich.

Reagovat
smazaný uživatel

byla penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Disco 2x falouvanej a stejne presel pulku hriste

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Ej, mala byť pencla Halilovič sa sice snaží, ale je to prenho velké sústo. Ešte musí dozrievať.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom to dneska je no, ze musi dozrievat.

Reagovat
Ed_Hazard

Ak by tam bol Odegaard, tak By si Varana sekol a zasunul

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli sis nevsiml, tak si tam zkusene nacpal telo, hlavne kvuli tomu nehral Varane balon. A celkove tam dneska nemohl nic vic udelat, s tim, kolik to je, a co hraji celkove jako tym, mi reci o velkem sustu a dozrievani o jednotlivci prijdou docela mimo.

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to si očividne nepochopil hneď prvý príspevok A ani ja tvoju reakciu. Radšej to nehajme tak, smeroval si debatu uplne inam ako ja

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
misinho7

kraaasa

Reagovat
technecium

Přihrávka jak od Leoše

Reagovat
Ed_Hazard

Ale tiež ma to hned napadlo. Isco = mix Iniestu a Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

ISCO♥

Reagovat
Ed_Hazard

Koncert tvl

Reagovat
Ángel di María 22

Wohooooooo- Iscooooooooooooo, Kariiiiiiim, To je neskutečná paráda

Reagovat
smazaný uživatel

No to je ohromná paráda, dát chudákovi do poločasu 5 golu, hlavně tady zase na konci řekni jak hrál soupeř dobře. Tady chybí kouzlo fotbalu, To už je jen bohapustá nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

proc se koukas na zapas, kde byl presne tenhle prubeh skoro jisty?

Reagovat
smazaný uživatel

Se devím na Liverpool-MU A zasírají tady obrazovku výsledky Realu, to by mělo být trestné :)

Reagovat
smazaný uživatel

takze si sem hned prisel a zakomentoval, parada

Reagovat
smazaný uživatel

no Peréz už ani nepotřebuje zvedat telefon.

Reagovat
misinho7

Isco je kral....ale popravde kde teraz dat Jamesa ? IScovi to na CM viac sedi aj lepsie brani... James tam nie je az taky dobry jemu sedi byt skor v predu..no ale kde teraz s nim

Reagovat
smazaný uživatel

James jde do MU ne?

Reagovat
smazaný uživatel

luxusni gol btw. nema Carvajal problemy s fyzickou kvuli dodrzovani ramadanu?

Reagovat
misinho7

? ramadan carvajal?

Reagovat
Atlético de Madrid
Reagovat
smazaný uživatel

takze Carvajal je hipster? zlatej Usama

Reagovat
Atlético de Madrid

Usama byl taky hipster

Reagovat
valloire

jo jo, to je přehnaná hysterie

Reagovat
patas92

ten co jakože bránil Isca to měl dobře na párku

Reagovat
valloire

gol gol dalsy gol....benzin....Isco

Reagovat
patas92

achjo, ten Benzema je boží

Reagovat
misinho7

pyska Gareth..dostane sa do formy a zrani sa

Reagovat
smazaný uživatel

kde na to koukate? ja to mam tak o pul minuty pomalejsi

Reagovat
smazaný uživatel

dajto

Reagovat
technecium

Jak to Ronaldovi dělá dobře, že mu může namasírovat zapálený lejtko

Reagovat
valloire

kolik ti je sakra let dětino?

Reagovat
smazaný uživatel

Roberos pls

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema dneska další 2 góly za 45 minut.. ten jeho gólový průměr v PD musí bejt naprosto šilený.

Reagovat
misinho7

on ho ma najlepsi z top lig minule bola statistika

Reagovat
smazaný uživatel

No právě.. a dneska to ještě vylepšil.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

To vypadá na stejný zranění jak měl.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

snad narychlo koupime Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Demolice s.r.o. Hrajeme uvolnene, s elanem a napaditosti, navic efektivne. Za 8 minut nebylo co resit. Gareth opet nejlepsi na place, neprekazi mu mic, nepokazil snad jedinou akci a dozadu se tez umi vratit, pohybem jako by ani nebyl z Walesu. Jeste bych vyzdvihl Daniho a Varaneho, ten klidne muze mit pod Zizem konecne jasny zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

To je tak do oci bijici rozdil oproti fotbalu pod Benitezem. I kdyz jsme za Beniteze davaly ty goly, tak cesta k nim je diametralne odlisna.

Reagovat
misinho7

krasny futbal ale skoda Garetha, posledne zapasy uplne top 9 golov za 5 zapasov a takto sa zrani...snad to nebude nic vanze

Reagovat
misinho7

inac pozeral som ze sa rozcvicoval Jese...snad tam da Jamesa

Reagovat
smazaný uživatel

Rozcvičoval no. Myslím jasný znamení toho, kdo s kým soupeří o místo.

Reagovat
misinho7

...skoda Jamesa by som si tam vedel predstavit lepsie

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Billy McClane

To je chyba.

Reagovat
Robbie

achjo, zrovna dneska mi nevadí Bale a on se zraní

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo, to je ten teenager ?

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid are averaging a goal once every 13.5 mins since Zinedine Zidane took charge.

Reagovat
Kokesh

Zizu si to musi neskutecne uzivat.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to je? už teď v létě nemůže ten kokot Peréz nakupovat že?

Reagovat
Robbie

doufejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Nejlepší na hřišti za mě Benzema. Dneska fenomenální výkon. Góly, asistence, další šance. Skvělej v mezihře, několikrát se podílel na vykombinování středu zálohy Gijonu, neustále si nabíhá a nabízí se, dneska v podstatě neoddělitelný od míče. Mám z něj hroznou radost.

Jinak za první poločas 11 skvělých výkonů. Přesně se ukazuje, že ve třech hráčích veprostřed jsme daleko nebezpečnější. Oba krajní beci jsou u vápna soupeře téměř neustále, všichni tři vepředu se tak můžou stahovat do vápna a dnes tam James nechybí.

Vypíchnu ještě Isca a Daniho. Isco skvělý, Dani ještě o kus lepší. Myslím, že všichni Iscovi ty 2-3 ztráty za poločas odpustíme, protože hře dává jiný rozměr. Vždy vepředu, vždy vzadu. Dohraje každý souboj, pro soupeře musí být extra nepříjemný. Při té akci mohl dvakrát spadnout, udržel to a byla z toho další šance. No a k Danimu nemám slov, to je poklad. Oproti loňsku vypadá daleko nebezpečnější do vápna soupeře, pokud na tomhle zapracuje, nebude mít konkurenci, ten fyzický fond je úžasný.

Nechci ten zápas přeceňovat, ale ten přístup hráčů je facka všem fanouškům soupeře, kteří se na nás utrhovali. Ti hráči jsou jako vyměnění do jednoho. Rvou se o každý balón, pomáhají si na každém koutě hřiště, Působí daleko uvolněněji a tím fotbalem se baví. Zidane by mohl být ten pravý, kdo spojí obrovské charisma a snad časem využije ze zkušeností přejatých od Carla, Moua, Guardioly a Bielsy. Počkejme si na další zápasy, ale dneska mě Real baví jako letos ještě ne.

Reagovat
Robbie

ono jde strašně vidět že důležitější pro Real Isco než James, tohle Zidane odkoukal od Ancelottiho, Isco hraje uplně to samý co předtím

Reagovat
misinho7

Isco je neskutocny presne to co za cias Carla

Reagovat
Ángel di María 22

To je zase konecne paradni podivana. Vsak mame ten tym luxusni, tak jeste aby tohle nepredvadel.

Reagovat
Kokesh

Vsak to pul roku nepredvadel.

Reagovat
Ángel di María 22

A cim to asi bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší bylo, když to tady polovina fanoušků sváděla na hráče... z nejlepších hráčů se stali průměráci, ale nemohl za to trenér...

Navíc změna Danilo - Carvajal to je rozdíl dvou tříd, jak v útoku, tak v obraně.

Reagovat
One-Real

Karim letos v PD 66,5 minut na gol, kral.

Reagovat
misinho7

Inac Karim znova dokazuje ze je TOP hrota a urite je v top 3...najlepsie je ze ked sa robia take rebricky na inych sekciach tak sami Aguero,Lewa,Ibra Costa,Suarez a na Karima sa zabuda...trufam si povedat ze ani jeden z tych 5 vymenovanych by nebol pre nas tak dobry ako Karim

Reagovat
smazaný uživatel

1. Suarez

2. Benzema

3. Ibra

pak uz to sou smatlaci

Reagovat
misinho7

celkom by som aj suhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

snad se Karim dokaze povznest, nad velkou financni ztratou, kterou bude muset investovat, aby nesel sedet a nejak ho to psychicky nepoznamena.. potrebujem ho

Reagovat
Atlético de Madrid

Aguero a Lewandowski?

Reagovat
Ángel di María 22

Ja bych tam ani Ibru nedaval uz. misto nej Lewa a Karim na prvni,.

Reagovat
Ángel di María 22

*reakce vejs

Reagovat
smazaný uživatel

V jakym vesmiru Lewa pred Kunem..

Reagovat
smazaný uživatel

v tom nasem

Reagovat
smazaný uživatel

V tom pripade uz to nehul..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Suareze beres jako co? jako kridlo?

Reagovat
technecium

Jako hráče Barcelony

Reagovat
Atlético de Madrid

hm, to je otazka. Ibrahimovic si to v te Francii porad vodi, ale na druhou stranu je pravda, ze na evropsky scene je posledni dve sezony jak vygumovanej

Reagovat
Hokaido

Přesně, Ibra je strašněj hype pořád.

Reagovat
One-Real

Kun, Lewa, Suaréz, Benzema za mě topka bez pořadí, letos skvělej i Pipita..

Reagovat
technecium

3. Ibra/Lewa... Ibrahimovič mi přijde, že tu hru svým egem až moc zaškrcuje, jinak

Reagovat
misinho7

Reagovat
patas92

1.-2. Suarez

1.-2. Benzema

3. Kun

4. Lewa

za nima pak Ibra, Cavani, Auba

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata

Reagovat
Hokaido

Costa určitě není o nic horší, něž ta tvoje trojka...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

To je těžký no.. podle mě je pětka nejlepších (bez pořadí) - Benzema, Kun, Suárez, Lewa a Ibra a to pořadí se prostě hrozně často mění podle formy... s tím že Benzema se stabilně pohybuje někde mezi 2. a 3. místem. Suárez mi přijde jako lepší hráč a Kun (ve vrcholný formě) taky.

Reagovat
misinho7

mal dat Jamesa...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Rafa se vypadává španělskou cestou.

Reagovat
smazaný uživatel

Halilovic tomu braneniu moc nedava, to je pravda, ale dopredu to bol jediny hrac, na ktoreho sa dalo pozerat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nekdo dobry stream?

Reagovat
One-Real

Ronaldo pls

Reagovat
Kokesh

Opet, Crisi. Tohle je klidne na cervenou...uz ponekolikate.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal?

Reagovat
Kokesh

Oplacel, jako vzdy. Byl na nej zapiskany faul, ihned po kontaktu se snazil protihrace kopnout...

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo cervena...asi mu chcel zasunut do zadku...

Reagovat
_Blind_

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokot ten Ronaldo

Reagovat
frankiefcb

Ty vole má to zapotřebí

Reagovat
frank

Jasná redka

Reagovat
misinho7

zeby sa to neriesilo po zapase

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo? ja jenom videl jak se ukop v ty sanci..

Reagovat
patas92

předtím se ukop uprostřed hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

borec do něho šel schválně loktem a on ho potom nakopl

Reagovat
misinho7

kopol hraca sportingu do riti po faule

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč Gijonu dal Ronaldovi loket na hrudník a Ronaldo mu to oplatil kopačkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Jese.. to je hrac tak max pro Basilej a ne pro Real

Reagovat
misinho7

Isco v strede genialny..utoci paradne vie pdorzat loptu, brani vyborne

Reagovat
misinho7

Jese ale strasne mimo...vobec ta spolupraca s Karimom a Ronaldom je tam desna

Reagovat
Robbie

ten Jesé je strašnej, Vazquéz by hrál daleko líp

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toho zranění, myslím si, že už z něho top hráč nikdy nebude

Reagovat
misinho7

to je v pici ..BBC hraje jak z partesu a hned sa dvaja zrania

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je zraněnej? Ted už i Karim...

Reagovat
Robbie

není, Isco je v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

že šel už v 60 minutě, tak mě to překvapilo

Reagovat
smazaný uživatel

no cekal sem zoufalejsi druhej polocas, ale az tak?

Reagovat
smazaný uživatel

James zranil Benzemu, takhle se bojuje o sestavu

Reagovat
One-Real

Puvodne mel domluvu se souperi pouze na Garetha, ale kdyz videl, ze je Jese prvni volba do 4-3-3, tak to vzal do svych rukou.

Reagovat
technecium

Nezávidím Zidanovi... měl to tak snadno a pěkně nalajnovaný a náhle ejhly, komplikace

Reagovat
Kokesh

Zizu jim asi naordinoval galeje, jinak nechapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jese

Reagovat
misinho7

preboha ako ked bude Bale zraneni a Jese bu hrat miesto neho tak to bude utrpenie...snad tam bude davat Jamesa a Isco CM ako stale

Reagovat
One-Real

Ten cernoch je ten 50letej hrac z Lazia ne?

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Robbie

ty vole, Zidane má střídání, stáhne Isca, no, dobře, když ho stáhne tak tam má jít Kovačič, ale James na tý pozici je marný a ještě nechápu proč Jesé dostává přednost před Vazquézem

Reagovat
smazaný uživatel

Vázquez byl Rafův kůň. Tipuju, že pod Zidanem bude mít toho hracího času mnohem méně.

Reagovat
smazaný uživatel

hodne laxni braneni.. uz to maj na salamu

Reagovat
smazaný uživatel

Když se zraní nejlepší hráč týmu, tak to pak vždycky vázne no..

Reagovat
One-Real

Snad to s Karimem nebude vážné.

Reagovat
Ángel di María 22

To uz jsme videli v minulosti, jak je Karim dulezitej. Ono to bez nej je uplne jinej obrazek, nikdo jinej moc neumi hrat zady k brane a tak dobre kombinovat na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacič je mimo

Reagovat
misinho7

hlavne Jese je totalne mimo..skoda chalana taky mal potencial ale to zranenie ho znicilo

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico ide dneska so 4 strednymi zaloznikmi v zaklade, bez kridel a dvoma malymi utocnikmi brejkoveho typu, ani nemusim hovorit o co ide. zakopova bitka na Las Palmas

Reagovat
Matić

James, Jese a Kovacic vsichni uplne v lese

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

madridisti, jakou dáváte šanci tomu, že Kovačič nejpozději v létě odejde?

Reagovat
smazaný uživatel

89%

Reagovat
misinho7

preco by sakra nastupca Modrica odchadzal?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože moc nehraje a když už, tak jenom za rozhodnutého stavu a tak...teda nijak podrobně ho nesleduju, ale mám pocit, že v základu moc nebývá a ani herně nějak zvlášť nezáří. Navíc v Interu hrál skoro pořád a přesto si po jednom, dvou zápasech na lavičce stěžoval, že hraje málo Takže počítám, že se současným stavem moc spokojený není, navíc když je před ním Modrič, James a Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovacic hrava celkom pravidelne na svoj vek 21 rokov a ked nastupi hraje celkom dobre. neviem co by v madride chceli aby mali v kadri, chcu kupovat nejakeho Gundogana ci Pogbu, co im bude lestit lavicku ako zaskok ? neblaznite. Kovacic je urcite spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nulovou

Reagovat
smazaný uživatel

Eh, nula?

Reagovat
Ángel di María 22

To jsou tak analfabeticky dotazy

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
celeb

ak im bude platit ten ban a Perez nestihne zohnat ziadnu dalsiu hviezdu do zalohy, tak by boli blazni, keby ho pustali, stat sa moze vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

posily prijdou, nebudte naivni.. Rodriguez uz je treba skoro hotovej

Reagovat
Visca el barca

Trochu mimo téma. Nejlepší herci současnosti ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kohak

Reagovat
Ed_Hazard

Vajda, o parník pred všetkými

Reagovat
smazaný uživatel

Leo a Tom Hardy.

Reagovat
Visca el barca

Já mám Lea nejradši. Jinak proč šel Depp tak do háje ?

Reagovat
ADM

Lebo začal hrať v každej k.......e

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Znicili ho Pirati z Karibiku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

V jednotke bol skvelý ... všetky ostatné mi už prišli navyše pre každého jedného účastníka

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo je to kamarát Marilyna Mansona.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože se z něho stal béčkař.

Reagovat
smazaný uživatel

Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey

Reagovat
smazaný uživatel

Waltz je opravdu skvělej, sice jsem s ním viděl jen 4 filmy (Hanebný pancharti, Bůh masakru, Nespoutaný Django a Spectre, ale ve všech byl výborný).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, Waltz je fakt klasa

Reagovat
vocasisko

+ Cumberbatch

Reagovat
smazaný uživatel

samozřejmě.. věděl jsem, že jsem na někoho zapomněl.

btw. Martin Freeman na to taky má

Reagovat
smazaný uživatel

Tom Hanks? Jasně, nejlepší roky už má asi za sebou (90tky a počátek nového tisíciletí), ale pořád je to top herec - viz. Atlas mraků, Kapitán Phillips a Most špiónů. Sice neví jestli patří mezi nejlepší herce současnosti, ale top pořád je.

Reagovat
smazaný uživatel

tak těch top je ještě více.. jak už jsi řekl: Hanks, pak ještě Will Smith (hlavně v "7 životů") a Woody Harrelson

Reagovat
smazaný uživatel

Louis de Funes

Reagovat
patas92

Arec Barrwin

Reagovat
smazaný uživatel

Jiří Mádl

Reagovat
Ed_Hazard

Inak mám chuť hodiť nejaký groš na Atletov ako víťazov ligy. Oni ukopú tie tri body s hocikým asi, sila že im to takto stále vychádza..

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo, Aleix Vidal, Piqué, Mascherano, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Suárez y Neymar.

Reagovat
Ed_Hazard

dnes bude remízka

Reagovat
ADM

No ale ked tak aspon 4:4 nech sa nenudím

Reagovat
smazaný uživatel

kua málem 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

parááda Atletico

Reagovat
smazaný uživatel

ruka kurva

Reagovat
vocasisko

600. pro šest trofejí Barcy v roce 2016

Reagovat
smazaný uživatel

tak teda jo no

Reagovat
Rattlesnake

pikva má zas krámy

Reagovat
patas92

jesus

Reagovat
smazaný uživatel

Pique

Reagovat
patas92

hohoho

Reagovat
ADM

Rozhodca je kokot nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

a je po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

FANTASTICKY

suaréééééz!!

Reagovat
Dr. Admess

Máme vyhranej zápas!

Aleix parádní pas!

Reagovat
smazaný uživatel

Červená?

Reagovat
misinho7

zasluzena ci jak? nevidel som to ..a co sa stalo vlastne?

Reagovat
ADM

Akože Suarez vs brankár a brankár ho zastavil ale kludne stačila žltá...

Reagovat
ADM

dodal by som - kludne stačila žltá v tejto časti zápasu

Reagovat
misinho7

neznasam taketo veci...to maju dat iba penaltu nemusi byt rovno aj redka...a uz je po zapase

Reagovat
patas92

Suarez dělal kličku brankářovi a ten ho sundal

Reagovat
Rattlesnake

stáhnutí suareze v ložence ve vápně gólmanem, není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

jo, suarez se vetřel před obránce a golman do nej mirne zajel

Reagovat
Rattlesnake

jasná a jasná

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, Tomasi

Reagovat
ADM

Inak Messi ak nedá penaltu sme blízko rekordu

Reagovat
smazaný uživatel

gorka to posral, nemal sa ho ani chytať. bolo to prísne a rozhodca to posúdil ako zmarenie jasnej šance

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

Stačila žltá prdele dodrbal zápas

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, no cekal jsem trochu delsi drama, ale tak dobry no...

Reagovat
smazaný uživatel

pan bude expert

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
eder

Reagovat
ADM

Ale inak Vidal pred penaltou skvelý pas, Dani málokedy skúša takéto prihrávky ...

Reagovat
smazaný uživatel

Aleix zatím válec

Reagovat
ciernyribiz

Reagovat
ciernyribiz

NO PENALTY NO PARTY ..tragedi ako inak dalsia penalticka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Kdyby jenom penaltička...

Reagovat
smazaný uživatel

ekvivalent Roberose přišel

Reagovat
smazaný uživatel

valloire17.01.2016 20:40

[reagovat]

Ten už tady dávno je.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

novej draft

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak a je po zápase

Reagovat
smazaný uživatel

nevite kolik stala klub ta vytistena plachta na pocest Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

34 eur a 15 centov som pocul

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

niekto stream?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
ADM
Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

i na Tipsportu to je,kdo vsazite přes net

Reagovat
REPLIKATOR

Pessi

Reagovat
ADM

Akonáhle sa drží lopta a útočí sa, Messi sa sťahuje viac na stred a Vidal ide na jeho pozíciu, drží šírku a nabieha do 16ky

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte kde se dá podívat na Revenant v HD? na Kodi je jenom standart quality

Reagovat
Rattlesnake

kino?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

běž do kina.. ta scéna s medvědem tam je neuvěřitelný zážitek

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo naposledy jsem byl na Star Wars a užil jsem si to

Reagovat
patas92

Neuvěřitelný to je, no

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

To ako ho oprcá? Fakt husté

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

na HD si jeste pockas

Reagovat
patas92

za XBMC

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

kua nepalte to hoši!

Reagovat
smazaný uživatel

už ho tam dejte vole

Reagovat
jiriczeQ

jestli ty penaltové hody u Realu a Barcelony budou pokračovat, tak za chvilku nebudu muset chodit do práce

Reagovat
smazaný uživatel

hitparada zahodenych goloviek je opat v plnom prude uz tam kludne mohli byt dalsie 3

Reagovat
celeb

si robia prdel? Zacat davat pokuty za nepremenene sance. Nech prestanu vymyslat chujoviny.

Silne mo to pripopmina vykony pod Martinom.

Reagovat
smazaný uživatel

jak 6 gólovek pryč

Reagovat
smazaný uživatel

klasika Neymar a Luis, neviem preco sa este divime

Reagovat
smazaný uživatel

Neymarovi dneska hrabe kolik už toho spálil, to není ani možné

Reagovat
smazaný uživatel

na bránu hoši

Reagovat
smazaný uživatel

ney konecne

Reagovat
smazaný uživatel

konečněěěěěěěěěěěěěěě

Reagovat
smazaný uživatel

no hurááá

Reagovat
Jordi Alba

Konečně chlapci.

Reagovat
smazaný uživatel

Messiho dloubáček

Reagovat
ADM

Chce zlatú loptu

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle je za Romarie a Raulem jasne treti nejlepsi v historii

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstaviť, že môže byť Messi v niečom za Raulom a Romáriom ...

Reagovat
smazaný uživatel

no to video s Raulem neni zrovna uplne vhodny, ale urcite tam najdes co hledas

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

co mas za problem?

Reagovat
Afrokrecek

Strany jak i od jejich dob se ten fotbal změnil.. však tam nikdo nebrání a to není tak dávno o přestal hrát Raul.. nebo si to aspoň porovnejte z dnešníma obranama ..

Reagovat
valloire

No, za Romáriem určitě v tom, že není mistr světa, ale Romário jo.

Reagovat
roman1978

Reagovat
celeb

my tie penalty skratka potrebujeme. Este, ze aspon tie (ako-tak) premiename. Je fantasticke, ze si vytvarame mnozstva sanci, ale s touto efektivitou by kazdy iny klub vypadol z PD.

Reagovat
ADM

Ty si zle

Reagovat
celeb

ako s hrou som spokojny, ale toto obdobie katastrofalnej efektivity je tu uz moc dlho. Ako zatial sa mozme usmievat, par malo bodov sme stratili a liga je zatial ok, ale v LM nas toto moze velmi mrziet. S tou koncovkou musia nieco robit.

Reagovat
ADM

Ako chápem ťa, ale proste raz sa darí raz nie. Keby každý zápas Barcy a RM končil využitím všetkých tutoviek, tak je to vždy snád 10-0...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten pas

Reagovat
smazaný uživatel

vas prezident, pan Zeman, by nam povedal co su to za pasy

Reagovat
celeb

Ja uz len cakam, kedy si pri jednej akcii, do ktorej sa zapoja vsetci o lopta 4x prejde cez patku Suarez vyberie vtaka z gati a zasunie netradicne.

Reagovat
smazaný uživatel

jako ale

Reagovat
smazaný uživatel

jako ale

Reagovat
smazaný uživatel

takové akce a potom to narve na tribunu

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dive

Reagovat
smazaný uživatel

Cely prvy polcas mi nešlo napadnut, na koho sa mi podoba Beňat, konecne som na to prisiel http://www.catsafterme.com/wp-content/uploads/2015/07/bobcat4.jpg

Reagovat
technecium

Vidala začínám mít fakt hodně rád, ten jeho tah na bránu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa dnes podporuje útok jak drak

Reagovat
smazaný uživatel

ta prava strana Aleix - Raketa - Messi zatial neskutocna

Reagovat
Jordi Alba

Aleix zatím ..

Reagovat
smazaný uživatel

top

Reagovat
smazaný uživatel

snad to začneme ve druhém poločase proměňovat a narvem jim šestku

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Nastavení 1 minuta? Mě už fakt nic nepřekvapí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

nejake shrnuti? polocas sem nesithl, tak sem si jen pustil goly....

Reagovat
technecium

nemáte někdo anglickej link? já ty španěly nesnáším

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

nenasis, ale rad by si jim byl, mindblowing

Reagovat
ADM

Messi dole?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nie pre zdravotne dovody.

Reagovat
smazaný uživatel

šetří ho?

Reagovat
ADM

Skor zranenie ...

Reagovat
smazaný uživatel

nevyzeralo ze by mu nieco bolo, podla mna ho setri

Reagovat
ADM

Messi sa nešetrí ..a ked tak rozhodne nie od 45 minuty Navyše ked Neymar ma v nohách tipujem o dosť viac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nieco sa deje

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

asi zas nějaké těhotenské problémy

Reagovat
smazaný uživatel

Ney a Luis nehrali v tyzdni v pohari. Messi hral od navratu po zraneni vsetko az na semifinale MS klubov. navyse v tyzdni sa hra zapas proti Bilbau v Cope, a po nakupe Ardu a Aleixa, konecne moznost posetrit aj Messiho

Reagovat
_Blind_

Přesně, taky to tak vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

je to podle me blbost..jako Messi si za rozhodnutyho stavu umi posetrit sily sam a je proste vybornej do kombinace a neztrati balon...Messi se jen tak nestrida....jasne zapas je rozhodnutej, bezpochyb, ale i tak...

Reagovat
smazaný uživatel

obavam se ze to tak ale neni a Messi ma nejakej zdravotni problem.. ..dneska mi proteklo prstem 8000 vyhry a jeste se zrani Messi...no to je den

Reagovat
smazaný uživatel

Ako toto mohlo prejst..parada

Reagovat
smazaný uživatel

jeeeeea

Reagovat
Jordi Alba

Luis

Hm, místo Lea Arda

Reagovat
smazaný uživatel

no ale tohle je zbytečný ...

Reagovat
Generalní Gladiator

A ještě na plac co nejdříve s.roberta a stáhnout piquého.

Reagovat
technecium

Nádhera Neymar

Reagovat
patas92

Ney

Reagovat
smazaný uživatel

Messi had some minor muscle discomfort and has been subbed off out of precaution #fcblive [cope]

Ach jo Tak snad nic vážného.

Reagovat
smazaný uživatel

tak predsa. Lucho zrejme nechcel nic riskovat... pocas zapasu vsak nijak nevyzeralo, ze ho nieco boli, uvidi sa po vystreni

Reagovat
Generalní Gladiator

nádhera, jenom nechápu to líbání a hlazení ..to si nestačí plácnout?

Reagovat
smazaný uživatel

si naplácaj ve sprše

Reagovat
ADM

Iná mentalita no ...

Reagovat
Jordi Alba

Neymar nádherné.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar baví, neskutočné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Raketomet si dnes fík zasloužil a Neymar tentokrát skvěle

Reagovat
ADM

Kurva, Jordi

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak mu můžeš fandit?

Reagovat
smazaný uživatel

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
REPLIKATOR

Kanibal

Reagovat
Jordi Alba

Jak si zpracoval a ťukl.

Reagovat
celeb

Sergi Roberto na miesto Albu? Tak este stoper a brankar a bude to mat komplet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak alba minimalně 3 týdny mimo a Mathieu je na LB trochu komickej, Roberto snad bude nahrada :)

Reagovat
celeb

na vsetko. Navrhujem ho naklonovat a skusit par zapasov s 11timi SR

Reagovat
celeb

nocna mora kazdeho spanielskeho reportera

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on má proste tak vyskú hernú inteligenciu, že je na to LB najlepšia voľba ... LE

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto na LB?

Reagovat
celeb

Bartra no comment, on ked dojde na ihrisko, do 3 min. spravi nejaku koninu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je úplný poplašniak ... každý jeho dotýk smrdel prúserom.

Reagovat
Jacks11

boj se realku až na nás narazíš doma boj se!

Reagovat
smazaný uživatel

my se bojíme, neboj

Reagovat
Jacks11

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas s Atleticem budu sledovat z Nou Campu tak ať vás vidím Messi, Jordi

Reagovat
smazaný uživatel

západ je rozhodnutej (teda to už dávno) ...fotbalu dneska už přehršel, takže pizza vínko a BLpP na ČT1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já bych západu dal ještě nějakou šanci

Reagovat
smazaný uživatel

Detská pornografia.

Reagovat
technecium

Kaaaaanibaaaal

Reagovat
ADM

Vdakabohu že je ten Neymar u nás, lebo je gigantický

Reagovat
ADM

posunutý stream ... aj Suarez je gigantický

Reagovat
Jordi Alba

Luis hattrick

Sergio

Reagovat
REPLIKATOR

Takový hráč chybí Liverpoolu

Reagovat
celeb

Ok, som spokojny, minikriza nepremienania sanci je uz zda sa za nami, Kanibal hattrick, moze byt.

Reagovat
celeb

tak toto mal tahat cervenu. Toto bolo cisto z frustracie.

Reagovat
Generalní Gladiator

oba stopeři žlutá..zbytečně..to bude breku,až budou chybět

Reagovat
celeb

no Piquemu tam nieco s proximom ukazovalo, nabuduce asi pauzuje.

Reagovat
Generalní Gladiator

je spousta jednoduších zápasů, než zrovna pauzírovat s malagou, blbec jeden s prominutím

Reagovat
celeb

asi tak, ale zas po Malage je Atletico, takze mozno aj dobre.

Reagovat
Generalní Gladiator

asi jo, piqué je takřka nenahraditelný..Jinak příští dva zápasy hodně těžký, ale musíme prostě urvat všechny body.Jeden z ligovejch vrcholů jara.Bude třeba zapnout naplno, žádná lehkovážnost a ležérnost v zakončení, stačí jeden, dva nepovedené zápasy a jsme třetí..

Reagovat
technecium

S přehledem Kannibal zažehnal střeleckou krizi

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar si túto sezónu proste ide vlastnú súťaž. Neskutočné výkony. Momentálne nevidím hráča na jeho úrovni. Ani Messi sa mu zatiaľ výkonnostne nerovná. Fakt je absolútne TOP A ako bonus je radosť sa na neho pozerať ...

Reagovat
smazaný uživatel

víš co je největší sranda.. že kdybys dával cenu za dejme tomu celou probíhající sezonu.. tak budeš mít v top3 stejně Messiho a Ronalda..

vzpomínám jak v sezoně 2004/05 jsem netrpělivě čekal, kdo dostane Zlatý míč.. letos už mi je to u prdele a dělám si svoje vlastní vyhodnocení, terému věřím, že i přes sympatie má větší vypovídající hodnotu.. byť s vítězstvím Messiho stoprocentně souhlasím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele