Primera División - preview 18. kola

02.01.2016, 08:58, aktualizováno 04.01.2016, 08:58
Previews
Španělská nejvyšší soutěž má na programu tradiční pondělní dohrávku. Sporting Gijón, jenž momentálně okupuje až třetí příčku od konce, přivítá Getafe, které má pouze o dva body více...
Sporting Gijón - Getafe CF  (pondělí 20:30)
Osmnácté kolo La Ligy zakončí pondělní dohrávka mezi Gijónem a Getafe. Půjde o přímý záchranářský souboj, přičemž Madridští mají na svého soupeře dvoubodový náskok. Pro Gijón půjde o existenční utkání, kladný výsledek by Sporting posunul mimo sestupové pásmo, porážka naopak ještě hlouběji do sestupem ohrožených vod.

Gijónu se v jeho první sezóně po návratu mezi španělskou klubovou elitu příliš nedaří. Relativně dobrý start do sezóny vystřídala řada porážek, přičemž z posledních sedmi utkání rozšířili svěřenci Abelarda Fernándeze, který klub přivedl minulý rok do Primera División, své konto jen o tři body za výhru proti Las Palmas. Ve dvou posledních zápasech navíc vyšli útočníci červenobílých zcela na prázdno. Klub, který svou největší slávu prožil na přelomu sedmdesátých a osmdesátých let minulého století, je tak po sedmnácti kolech třetím nejhůře střílejícím celkem La Ligy.

Aby pobyt Sportingu v nejvyšší španělské soutěži neměl jen dočasné trvaní, musí si Gijón ze svého stadionu udělat pevnost. To je ale těžké, když poměrně úzký kádr sužují četné zdravotní potíže. "S absencemi a zraněními se musíme v naší konkurenci umět vyrovnat. Nyní ale ztrácíme mnoho opor základní sestavy," řekl domácí kouč Fernández, který v milém kole nemohl nasadit Luise Hernándeze ani Bernarda a pro pondělní mač mu schází i Ndi. "Ohledně Hernándeze a Bernarda nám přichází dobré zprávy, ale o jejich startu se musíme ještě rozhodnout," zakončil pětačtyřicetiletý trenér.

Getafe je na tom o něco lépe, než jeho nadcházející soupeř. Madridští od zápasu s Eibarem notně zapracovali na obranné fázi a v posledních šesti utkáních s výjimkou střetnutí s Realem Madrid nedostali ani jednou více než dvě branky. Výsledkem je sedm získaných bodů z poměrně náročných zápasů a přeci jen znatelnější posun od nepříjemných sestupových vod. Právě proti Sportingu by tak měl tým Frana Escribá potvrdit rostoucí formu a po třech remízách konečně získat tři body.

"Navzdory všemu zůstáváme klidní a držíme si dobrou náladu získanou v minulých zápasech. Naše liga je velmi vyrovnaná, ale dříve nebo později začneme bodovat naplno. Samozřejmě se těšíme na první výhru ze hřiště soupeře, ale osobně očekávám velmi vyrovnané utkání. Budou rozhodovat detaily," vyjádřil se před utkáním Escribá, jehož největší ztrátou bude v Gijónu třicetiletý obránce Alexis.
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Isma López, Bernardo, Hernández, Lora - Cases, Mascarell - Jony, Carmona, Halilovič - Sanabria
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Lago, Vergini, Cala, Damián - Lacen, Rodríguez - Sarabia, Víctor, León - Sčépovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Rayo Vallecano - Real Sociedad  (neděle 12:00)
Souboj dvou týmů s klesající formou bude k vidění na stadionu Teresa Rivero v Madridu. Domácí Rayo Vallecano vyzve hostující Real Sociedad San Sebastian.

Ani jeden z týmů zrovna nehraje v ideální pohodě. Když začneme domácími, tak ti se pohybují jen těsně nad nejspodnější příčkou celé La Ligy. Jsou předposlední a na kontě mají pouhopouhých 14 bodů. Rayo trápí zejména obranná činnost, protože nikdo ze všech celků v Primera Division neinkasoval častěji!

Jistě, velký podíl na celkovém počtu 39 branek má Real Madrid, který v 16. kole naprosto deklasoval obranu Raya a přispěl k jeho tristní bilanci hned deseti pohotovými zásahy! Na to hráči neradi vzpomínají, ale ani minulé kolo jim moc radosti přinést nemohlo. Rayo se sice dlouho snažilo udržet nulu na svém kontě, ale nakonec se mu to proti Atléticu Madrid nepovedlo. Atlético zachránila poslední desetiminutovka, v níž se gólově prosadili Angel Correa a Antoine Griezmann.

Rayo tak dál čeká na výhru, která nepřišla už v pěti soutěžních utkáních! To už je dlouhá doba na to, aby hráči trávili poklidné svátky v klidu a míru. Jedinou teoretickou nadějí a útěchou jim může být snad jen pohled na historii vzájemných duelů s Realem Sociedad, kde se jim alespoň trochu dařilo. Za posledních pět vzájemných utkání Rayo Vallecano vyhrálo třikrát, dvakrát se radoval soupeř.

Ani tomu se vůbec nedaří a bude doufat, že svou formu vylepší. Real Sociedad by výhru hodně potřeboval, protože se potřebuje zbavit pozůstatků po Davidu Moyesovi. Ani nový trenér totiž zatím nedokázal transformovat své myšlenky a nápady do myslí hráčů, kteří se tak nadále trápí a nemohou se dostat z krize.

Ta pokračovala i v minulém kole, kde Real Sociedad San Sebastian narazil na královský Real Madrid. Bílý balet se dostal díky penaltě Cristiana Ronalda do vedení, na které však ještě před koncem první půle dokázal reagovat Bruma. Nakonec ale domácí Real vyhrál 3:1 a připsal si tři body. Přesto jeho fanoušci pískali a Real Sociedad si stěžoval.

Především na výkon rozhodčího, kterým byl pan José Luis González. Podle mínění vedení La Realu odpískal pro domácí Bílý balet neexistující penaltu, která tak určila ráz celého utkání. Dokáže si La Real poradit s domácím Rayem?
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Yoel - Tito, Llorente, Castro, Nacho - Baena, Trashorras - Hernandez, Jozabed, Lass - Guerra
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Martinez, Elustondo, Martínez, Yuri - Illarramendi, Pardo - Vela, Prieto, Bruma - Jonathas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.30 - 2.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Granada CF - Sevilla FC  (neděle 16:00)
Granada se pokusí o zázrak proti Seville, se kterou se jí hraje historicky hodně špatně. A ještě horší to bude zejména proto, že Sevilla opět nabírá dech, zatímco Granada ten svůj ztrácí stejně jako rytmus a postavení v tabulce. Jak dopadne jejich vzájemný duel?

Sevilla není příliš oblíbeným týmem Granady, což se v posledních letech jen potvrzuje. Zato Sevilla si na Granadě většinou umí spravit chuť, vylepšit si střeleckou bilanci, zkrátka cokoli, co vás napadne při souboj outsidera s favoritem. Na Estadio Nuevo Los Cármenes je tak další duel netrpělivě očekáván, neboť domácí by samozřejmě velmi rádi prolomili špatnou sérii zápasů proti týmu trenéra Unaie Emeryho.

Takže jak si oba týmy stojí, ptáte se? Situace je následující: Granada hned ve svém prvním utkání v posledních pěti letech Sevillu šokovala, když vyhrála na jejím hřišti poměrem 2:1. Začátek skvělý, ale od té doby se Granada jen trápí a neumí najít recept na svého soupeře. Sevilla od té doby jen dvakrát remizovala a všechny zbývající zápasy se jí povedlo vyhrát! A chtěla by se radovat také tentokrát.

Granada se navíc léčí z posledního hrubého neúspěchu. V minulém kole se jí postavilo Las Palmas a nováček soutěže na vlastní půdě naprosto jednoznačně přehrál zkušenějšího soka. Domácí vyhráli poměrem 4:1 a utkání naprosto opanovali. V utkání dostal červenou kartu obránce Cristiano Biraghi, který tak nebude moci do zápasu se Sevillou zasáhnout.

A tím se dostáváme k absencím na straně Granady. Výhodou pro domácí je fakt, že do utkání nemůže nastoupit právě jen mladý obránce. Jinak se mohou fanoušci těšit na každého hráče, pokud bude trenérem vybrán. Sevilla má situaci krapet složitější. Kvůli zranění nebudou moci nastoupit tři hráči, konkrétně se to týká Beta, italského stopera Marca Andreolliho a univerzála Nica Parejy.

Dobrou zprávou pro trenéra Unaie Emeryho je návrat zkušeného polského záložníka Grzegorze Krychowiaka. Do zápasu by měl nastoupit rovněž Ever Banega, který je ve středu přestupových spekulací. Sevilla pomalu ale jistě stoupá tabulkou a chce zde uhrát další cenné body. Těšit se může také ze své formy, která neustále roste a zdá se, že špatný úvod sezony už je nenávratně ztracen.

Už osm zápasů Sevilla neprohrála, těší se na jarní fázi Evropské ligy a postoupila rovněž do další fáze Copa del Rey. Také vložené kolo jí pomohlo, protože v něm získala další tři body. Jejím soupeřem se stal Espanyol Barcelona a nakonec odjížděl bez bodů. Po patnácti minutách se trefil Ital Ciro Immobile a na jeho trefu navázal ještě Ever Banega. Ve druhém poločase už branka nepadla, ale diváci si utkání stejně užili. Užijí si také výlet do Granady?
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Fernández - Lópes, Babin, Lombán, Foulquier - Pérez, Rico - Rochina, Marquez, Success - Peñaranda
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Kolodziejczak, Rami, Escudero - Krohn-Dehli, Krychowiak - Reyes, Banega, Vítolo - Gameiro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.75 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Betis - SD Eibar  (neděle 16:00)
Souboj dvou celků s naprosto odlišnou formou bude k vidění na Estadio Manuel Ruiz de Lopera. Své domácí zápasy tam hraje Real Betis Sevilla a v následujícím kole ho vyzkouší Eibar. Zatímco hosté ale v minulém kole vyhráli, domácí museli skousnout hořkou pilulku.

Real Betis měl skvělý přelom listopadu a prosince, po kterém vládlo v týmu nadšení a hra Béticos měla řád. Fanoušci fandili o sto šest, výsledky odpovídaly práci a příjemné podívané. Zkrátka všechno plynulo tak, jak má. Jenže je tady konec roku a Betis má opět problémy. Aktuálně Betis už pět zápasů ve všech soutěžích dohromady nevyhrál a jeho postavení v tabulce se neustále zhoršuje.

Poslední výhra Béticos v rámi elitní španělské soutěže se urodila 27. listopadu, když si Betis poradil s Levante. Od třináctého kola se mu ale opět nedaří. A lepší to nebylo ani v minulém kole. Pravda, na Betis čekala Barcelona, takže jeho šance na zisk tří bodů se hodně zminimalizovaly, ale přesto mohl Betis podat mnohem lepší výkon. Po dobré remíze se Sevillou tým chtěl překvapit dalšího giganta.

Ale nepovedlo se mu to. Utkání na slavném Camp Nou začalo pro Betis hodně nešťastně, když si první branku vstřelil obránce hostí Westermann. A pak už kolotoč branek pokračoval, jenom ne do sítě, do které by si to fanoušci Béticos přáli. Trefil se Argentinec Lionel Messi a dvě branky k němu přidal i kanonýr Luis Suárez. Aktuálně je tedy Real Betis až na dvanáctém místě a na kontě má jen 20 bodů.

Právě obránce Heiko Westermann ještě není zcela fit, ale do utkání by měl být v pořádku. Stejná věc platí Bruna Gonzaleze. Eibar je v malinko horší situaci. Určitě mu nepomohou zranění Ander Gayoso a Jaime. O zdravotním stavu Davida Juncy panují pořád obavy a rozhodne se až před zápasem. Jinak mohou oba trenéři vybírat z kompletních kádrů.

Real Betis musí zapracovat zejména na útoku, protože už tři zápasy v Primera Division nevstřelil regulérní branku. Betisu se navíc nedaří doma, oproti všem předpokladům. Už šest zápasů zde nevyhrál. Eibar je navíc ve velké pohodě, protože poslední ligové utkání se mu povedlo opravdu dobře. Poradil si se Sportingem Gijón poměrem 2:0 a navázal tím na dobrou formu čítající jen 2 porážky z pěti utkání.

O branky se v dresu domácích postarali Keko a Borja Bastón, kteří by rádi své statistiky vylepšili i v dalším utkání. Toto utkání bude zajímavé také proto, že se oba celky ještě ani jednou nesetkaly, alespoň co se oficiálních utkání v první nebo druhé španělské lize týče. Kdo z nich bude při premiéře úspěšnější?
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Molinero, Westermann, Gonzalez, Vargas - Petros, N'Diaye - Joaquín, Ceballos, Cejudo - Castro
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Capa, Santos, Ramis, Luna - Keko, García, Escalante, Berjón - Enrich, Bastón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Deportivo La Coruña - Villarreal CF  (neděle 18:15)
Domácí Deportivo La Coruña v poslední době trochu ztrácí dech i potřebné body, takže domácí utkání by mohlo být ideálním prostředím k nápravě. Nebude mít ale snadného soupeře, protože do Galicie se vydá zlepšující se Villarreal.

Deportivo zažilo skvělý listopad a povedla se mu také první část prosince. V tomto období Deportivo dokázalo třikrát za sebou vyhrát a připsalo si navíc ještě cenný bod s utkání z Barcelonou. Jenže poslední dobou se zdá, že týmu docházejí síly a trenérskému ansámblu nápady. Za posledních pět soutěžních utkání se Deportivu podařilo vyhrát přesně jednou, když si poradilo s Eibarem.

Vložené kolo mu ale mnoho radosti nepřineslo. Na stadionu Coliseum Alfonso Perez, kde hraje své domácí zápasy Getafe, se Deportivo protrápilo k bezbrankové remíze 0:0. A to mohlo být ještě rádo, protože domácí byli mnohem aktivnější a ke vstřelení branky jim často scházelo jen více štěstí. Aktuálně se Deportivo nachází na šesté pozici, ale nic nemá jisté.

Bude se muset ještě dlouho ohlížet přes rameno, protože Athletic Bilbao na sedmém místě má jen horší skóre a hned za ním jsou týmy jako Sevilla nebo Eibar. Mnoho radosti tak v přístavním městě Galicie fanoušci nemají. A nebudou ji zřejmě mít ani po zprávách o formě dalšího soupeře. Ostatně, Valencia by mohla vyprávět, jak se s Villarrealem hraje.

Právě s movitou Valencií sehrál Villarreal minulé kolo. A vedl si skvěle. Domácí na El Madrigalu velmi dobře bránili a navíc se na rozdíl od soupeře stačili ještě gólově prosadit. Jediným střelcem emotivního zápasu se stal po hodině hry Bruno Soriano a Villarreal z ostře sledovaného zápasu bral tři body.

I díky nim je nyní na čtvrté příčce La Ligy a na kontě má 33 bodů. To znamená, že ztrácí jen tři body na Real Madrid a příčky, které znamenají přímý postup do milionářské Ligy mistrů. Právě z Realu by na El Madrigal mohla zavítat vysněná posila trenéra Marcelina. Tím je mladík Denis Čeryšev, který čerstvě oslavil 25. narozeniny a ve Villarrealu už hrával.

Na adresu Čeryševa trenér Marcelino poznamenal: "Nevím, jestli nám ho Real Madrid uvolní, vzhledem k tomu, co se stalo v poháru. Denis už za nás nastoupil, takže v tom hrajeme určitou roli. Samozřejmě doufáme v profesionalitu a pokud by byla možnost získat jej na hostování nebo na trvalý přestup, určitě bychom tu možnost zvažovali. Denis je hráč, který nám sedí do systému a známe ho velmi dobře."

Villarreal má za sebou sérii čtyř vyhraných zápasů ve všech soutěžích v řadě a doufá, že bude moci přidat i další utkání se třemi body na závěr. Předpoklady k tomu má poměrně solidní, protože i vzájemné zápasy s Deporem pro něj hovoří. Za posledních pět vzájemných duelů Villarreal prohrál jen jednou. Při minulém střetu se body dělily po remíze 1:1, o kterou se zasloužily branky Borgese a Costy.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.10 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Athletic Bilbao - UD Las Palmas  (neděle 18:15)
Athletic změří v neděli síly se soupeřem z dolní poloviny tabulky. Na hřiště Lvů přicestuje Las Palmas a všeobecně se očekává hladká výhra domácích, kteří aspirují na šestou příčku zajišťující pohárovou Evropu. Fotbalisté z Kanárských ostrovů však umí překvapit.

Baskové hrají v La Lize v posledních utkáních výborně. Svěřencům Ernersta Valverdeho se podařilo zvítězit v šesti z posledních deseti utkání a bez bodu odcházeli jen dvakrát. V minulém kole porazili silné Vigo na jeho hřišti 1:0 a od vytoužené šesté pozice Athletic dělí už jen horší skóre, než má Deportivo. Domácí se mohou spolehnout především na skvělou obranu, která v posledních pěti duelech dostala jen dvě branky.

Přesto nebere Valverde svého nadcházejícího soupeře na lehkou váhu. "Viděl jsem jejich utkání proti Granadě. Velmi tvrdě si šli za svým, hráli ze zabezpečené obrany a výborně zachytal jejich brankář. Hrají trochu jinak, než jiné kluby. Snaží se dominovat a diktovat tempo hry, navíc mají velmi dobré hráče, kteří dokáží najít cestu z obležení. Jsou to například Araujo, Viera nebo Tana. Pokud bychom udělali chybu blízko našeho pokutového území, budeme mít problémy," uvedl před utkáním Valverde.

Hosté jdou do utkání skutečně ve velmi dobrém rozpoložení. Kanárci si z posledních tří zápasů připsali šest bodů, které je v záchranářském souboji posunuly na šestnáctou pozici, díky níž se jim dýchá o poznání lépe. Nemalým povzbuzením byl pro tým Quique Setiena také postup do osmifinále Španělského poháru přes neporovnatelně zkušenější Real Sociedad. Athletic je ovšem přeci jen aktuálně daleko větší sousto než v krizi utopený celek ze San Sebastianu.

Tím spíše, že v Bilbau bude hostům ve středu zálohy chybět Roque Mesa. Na druhé straně se pak nebudou moci představit Aymeric Laporte a Beñat Etxebarria, tedy velmi důležití hráči pro defenzívu i postupný útok červenobílých. Zápas začne v 18:15, hlavním sudím bude Carlos Del Cerro Grande.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Gurpegi, Etxeita, Marcos - José, Rico - Susaeta, García, Williams - Aduriz
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Castellano, Garrido, Aythami, Simón - Wakaso, Gómez - Viera, Tana, Zhar - Araujo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 4.80 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valencia CF - Real Madrid  (neděle 20:30)
Kouč Realu Madrid Rafael Benítez zavítá v rámci osmnáctého kola na půdu celku, kde vedle Liverpoolu slavil své doposud největší trenérské úspěchy, tedy na tu valencijskou. Los Che nyní vede Gary Neville, jenž Beníteze dobře zná právě z Anglie a mocné rivality mezi Liverpoolem s Manchesterem United. Pomůže mu to nyní ve vzájemném zápase?

Neville po dobu Benítezova působení v klubu z města Beatles ještě figuroval na soupisce United jako aktivní hráč a také měl v té době možnost blíže poznat svého tehdejšího spoluhráče Cristiana Ronalda. Přesto odmítá, že by mu tato skutečnost mohla v neděli při hledání první ligové výhry pod jeho vedením jakkoli vypomoci. "Je to velký zápas, důležitý zápas. Hrát proti Realu Madrid je kdykoli ohromné utkání. Je to klíčový zápas, ale to byl i ten předchozí," vrátil se Neville k minulému kolu proti Villarrealu, který Netopýři prohráli 1:0.

"Pokud budeme hrát tak, jako v druhé půli (proti Villarrealu), máme slibnou šanci," pokračuje anglický kouč. "Tohle je naprosto odlišný Benítezův tým od toho, který měl v Liverpoolu. Ten byl tehdy také samozřejmě velmi kvalitní, ale byl svým stylem hry tvrdší, i když měl také excelentní individuality. Nemyslím si, že zážitky ze zápasů proti Benítezovi mi nyní pomohou nebo mi uškodí. Znalost tehdejšího Liverpoolu mi proti Rafovi v Realu tuto neděli nijak nepomůže."

Cokoliv jiného než vítězství by pro španělského trenéra znamenalo další příval nespokojenosti fanoušků a tlaku na jeho osobu. Ostatně ani vítězství Benítezovi nestačí k tomu, aby si fotbalovou veřejnost naklonil na svou stranu - v posledních dvou kolech Real nasázel hned třináct branek, a přesto se zdá, jako by se jeho pozice stále zhoršovala. Na rivala z Barcelony nyní Real ztrácí tři body, ovšem jejich katalánský sok bude mít stále jeden zápas k dobru.

Zdravotní stav Sergia Ramose zůstává i před nedělním zápasem nejasný a otazníky visí také nad možným návratem obránců Varaneho s Carvajalem, kteří se rovněž vrací do hry po delší pauze zaviněné svalovými zraněními.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Domenech - Barragán, Aderlan, Abdennour, Vezo, Cancelo - Danilo, Parejo, Gomes - Alcácer, Negredo
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Danilo, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić, Casemiro, Rodríguez - Bale, Benzema, Ronaldo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.60 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Espanyol Barcelona - FC Barcelona  (sobota 16:00)
Barcelona se chystá na tradiční městské derby s Espanyolem, které se tentokrát odehraje na Power8 Stadium. Domácí v minulém kole nestačili na Sevillu a nyní je čeká asi nejtěžší možný soupeř, takže se jejich aktuální náskok na sestupové pásmo může dále zmenšit. Blaugranas si budou chtít první zápas v novém kalendářním roce pohlídat, aby si udrželi vedoucí pozici.

Úřadující španělští šampioni zakončili veleúspěšný loňský rok hladkou výhrou 4:0 nad Betisem. Během minulých dvanácti měsíců získali Enriqueho svěřenci hned pět trofejí. Titul z La Ligy, Copy del Rey, Ligy mistrů a evropského Superpoháru doplnili ještě v závěru roku triumfem na Mistrovství světa klubů. Zároveň ustavili nový španělský rekord v počtu vstřelených branek v kalendářním roce, když se jejich počet zastavil na číslovce 180.

Luis Enrique by však chtěl od svých hráčů v roce 2016 ještě více. "Nezaobírám se vzpomínkami, rok 2015 patří minulosti. Soustředím se plně na další rok, ve kterém chceme být znova nejlepší. Tak to dělají profesionálové. Zlepšovat se může každý. Mezi největšími kluby Evropy jsou jen velmi malé rozdíly, a proto musíme pořád pokračovat v tvrdé práci. Užíváme si, že jsme součástí unikátního týmu, ale naší jedinou prioritou je nyní vyhrát další zápas v roce 2016. Chceme na konci sezóny znova zvedat trofeje," uvedl pro klubový web hostující kouč.

Espanyol na podzim zaostával za předsezónními očekáváními a aktuálně mu patří třináctá pozice s šestibodovým náskokem na sestupové pásmo. Vedení klubu na konci roku sáhlo k výměně hlavního trenéra, avšak nový rumunský kouč Constantin Galca nedokázal v minulém kole navázat na předchozí úspěch proti Las Palmas a na hřišti Sevilly prohrál Espanyol 2:0. Barca bude pro modrobílé neméně těžký protivník, vždyť naposledy svého městského rivala dokázali porazit v 2009 a prohráli posledních sedm vzájemných střetnutí.

Domácím bude chybět dvojice zraněných hráčů Victor Sánchez a José Cañas, kteří mohou strávit na marodce až měsíc poté, co si odnesli šrámy ze zápasu v Seville. Barceloně budou v sobotu naposledy chybět Arda Turan a Aleix Vidal, katalánskému klubu totiž končí trest za přestupy a oba fotbalisté budou moci následující týden hrát v pohárovém souboji s Espanyolem.

Zápas začíná v 16:00, hlavním sudím bude José Luis González.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau - Duarte, González, Roco, López - Diop, Sánchez - Asensio, Moreno, Pérez - Caicedo
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Piqué, Mascherano, Alves - Rakitič, Busquets, Iniesta - Neymar, Suárez, Messi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 15.00 - 7.50 - 1.18
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Atlético Madrid - Levante UD  (sobota 20:30)
Levante čeká velmi náročná mise hraničící s nemožnou. Aktuálně poslední celek La Ligy je bez formy, porážky na jeho kontě se neustále zvyšují a nyní navíc opouští známé prostředí. Cestuje do Madridu, aby se tam utkalo s Atléticem, které opět našlo svůj rytmus a vrátilo se na vítěznou vlnu.

Ve Španělsku máme za sebou vložené kolo, které mimo jiné Atléticu udělalo velkou radost. Tým trenéra Diega Simeoneho se zoufale chtěl vrátit do rytmu vítězného mužstva, z něhož vypadl kvůli porážce od Málagy. V minulém kole Colchoneros čekal duel s Rayem Vallecano, který představoval ideální šanci na navrácení vítězné pohody.

Atlético se dlouho trápilo a Rayo naopak v domácím prostředí bylo hodně náročným soupeřem. Colchoneros si pod vedením trenéra Diega Simeoneho vypracovali mnoho šancí, ale dlouho se jim nedařilo je proměnit. Až pár minut před koncem, kdy soupeři začaly docházet síly a do jeho hry se vkrádala nesoustředěnost. Dvě minuty před koncem utkání se prosadil čerstvý Ángel Correa a na něj pak navázal ještě Antoine Griezmann.

Tři body tak končí v rukou Atlética, i když to se na výhru hodně natrápilo. Výkon svého soka vyzdvihuje i trenér Diego Simeone, který po utkání prohlásil: "Podobně jako my nebo Barcelona, Rayo má jeden styl, se kterým pracuje a nemění jej. Je to odvážný herní projev, plný nahrávek a boje o míč. Z přístupu k utkání byla vidět dobrá příprava a snaha soustředit se a podat co nejlepší výkon," všímá si trenér Simeone.

V jeho kádru je několik hvězd, které podávají tradičně skvělé výkony. Ale také několik hráčů, kteří trochu zaostávají za předpoklady. Jedním z nich je Fernando Torres. Ikona fanoušků Atlética by hrozně ráda vstřelila svůj jubilejní stý gól. Aktuálně je na metě 99 branek, jenže ten Torres vstřelil před 17ti zápasy! Od září se střelecky trápí.

K Torresově půstu se vrací i trenér Simeone. "Od každého vždycky očekávám maximum. Samozřejmě nejdřív od sebe, pak od ostatních. Fernando není výjimkou. Vím, že miluje klub nade všechno. Je to idol pro mnoho lidí tady kolem. Teď je blízko krásnému cíli, který si dal a který jej motivuje. Chci, aby byl izolován od tlaku médií a zdejších lidí, kteří jej občas kritizují. Věci se stanou často až tehdy, když je očekáváte nejméně. Musí neustále pracovat a dočká se," nepochybuje "Cholo".

Atlético musí stále bojovat bez Tiaga, který je dlouhodobě zraněn. I bez něj ale Atléti mají dostatečnou kvalitu na to, aby si se svým sokem poradili bez větších problémů. Ty naopak sužují Levante. To vyhrálo z posledních deseti zápasů ve všech soutěžích jen jedno jediné, když si poradilo se Sportingem Gijón. Jinak se ale herně i výsledkově trápí a minulé kolo nebylo jiné.

Levante doma na stadionu Ciutat de València uvítalo Málagu a doufalo, že mu domácí atmosféra pomůže proti týmu, který moc často tři body nebere a ještě méně často skóruje. Přesto se Málaga prosadila, když utkání dvou týmů bojujících o záchranu rozhodl hostující záložník Duda. Domácí byli hodně zklamaní, protože sahali dlouho po vstřelení první branky, ale patnáct minut před koncem se dočkali hosté.

Proti Atléticu se ale paradoxně poslední dobou Levante daří, neboť za tři poslední vzájemné duely prohrálo jen jednou. Naposledy se body dělily za zajímavou remízu 2:2, kterou z pohledu Atletů až deset minut před koncem zachraňoval Fernando Torres. Trefí se i tentokrát a dočká se jubilea?
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Giménez, Godín, Luis - Koke, Gabi, Niguéz - Griezmann, Torres, Carrasco
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Mariño - López, Navarro, Feddal, Toño - Lerma, Verza, Camarasa - Roger, Ghilas, Garcia
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.18 - 6.50 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Celta Vigo  (sobota 22:05)
Celta Vigo chce co nejdříve zareagovat na poslední výpadek z minulého kola. Nepříjemně se na ni totiž dotahují další týmy, které budou doufat v další zaváhání Berizzova celku. Ten jede nyní do Málagy, jejíž forma se naopak zlepšuje.

Celta Vigo po více než měsíci prohrála, když nezvládla vložené kolo. Do duelu s baskickým Bilbaem vcházela jako jasný favorit a navíc posílena minulým vtězstvím nad Granadou. Jenže duel s Bilbaem nezvládla, když se jako jediný hráč prosadil hostující Raúl García a dvacet minut před koncem utkání rozhodl o třech bodech ve prospěch Athleticu. Celek z Viga tak prohrál a napjatě pozoroval, jak se na něj dotahují další týmy.

Velký zájem o čtvrtou příčku, na které je nyní stále Celta, má především Villarreal. Žlutá ponorka aktuálně ztrácí na svého soka jen jeden jediný bod a doufá, že Celta opět zaváhá. Čtvrtá příčka totiž neznamená nic menšího než předkolo milionářské Ligy mistrů. Celta navíc musí řešit přestupové spekulace ohledně Augusta Fernandeze. Zkušený záložník je na cestě do Atlética Madrid jako náhrada za dlouhodobě zraněného Tiaga.

A sám trenér Eduardo Berizzo uznává, že Fernandez má hodně specifické vlastnosti, takže uprostřed sezony vůbec nebude snadné jej nahradit. "Bude snazší rozhlédnout se po hráčích mimo Evropu, protože tohle je v zimě hodně limitovaný trh. Augusto je velký profesionál, pracuje pro tým a je příkladem i mimo něj. Doufám, že se nám podaří najít vhodného kandidáta a rychle jeho odchod zacelíme. I když ztráta to bude velká," uvědomuje si trenér Berizzo.

Při pohledu na vzájemná utkání s Málagou je těžké určit favorita - jsou totiž vzácně vyrovnaná. Výjma duelu v říjnu 2013, v němž padlo pět branek, nejsou tyto zápasy ani pastvou pro oči a většinou rozhodne jeden či dva góly. Naposledy se právě o gól radovala Celta Vigo, v Málaze zase domácí. A opět to bylo o jednu branku, kterou po dvaceti minutách vstřelil Samuel.

Málaga sice na začátku sezony hodně tápala a především v útoku se její hráči trápili, ale poslední dobou se zdá, že se vše obrací k lepšímu. Od poloviny prosince Málaga jede na vítězné vlně v Primera Division a podařilo se jí také minulé kolo. V něm porazila domácí Levante, když se jediným střelcem utkání stal patnáct minut před koncem Duda. A není divu, že si trenér Javi Gracia hodně oddychl.

Před zápasem s Celtou Vigo sdělil: "Delší dobu se nám nedařilo prakticky nic. Ale nevzdali jsme to, pracovali jsme a naše píle se nám vyplácí. Výsledky nikdy nepřijdou jen tak sami, ale vždycky jako důsledek dobré hry a tvrdé práce. Dobré výsledky vás pak zase motivují k lepším výkonům a máte z práce radost. Doufám, že si ještě dlouho udržíme nadšení pro práci a bude se nám dařit," přeje si trenér Gracia.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Weligton, Albentosa, Boka - Amrabat, Recio, Camacho, Duda - Charles, Cop
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Blanco - Mallo, Cabral, Gómez, Jonny - Radoja, Wass - Orellana, Hernández, Bongonda - Aspas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.20 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona16122240:1538
2.Atlético Madrid17122324:838
3.Real Madrid17113345:1636
4.Villarreal CF17103422:1533
5.Celta Vigo1794428:2331
6.Deportivo La Coruña1769225:1627
7.Athletic Bilbao1783625:1827
8.Sevilla FC1775523:1926
9.SD Eibar1766521:1924
10.Valencia CF1757521:1522
11.Málaga CF1755711:1420
12.Real Betis1755713:2320
13.Espanyol Barcelona1762916:2820
14.Getafe CF1745818:2617
15.Real Sociedad1744918:2516
16.UD Las Palmas1744916:2416
17.Sporting Gijón1643915:2515
18.Granada CF1735918:3114
19.Rayo Vallecano17421118:3914
20.Levante UD17251012:3011

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1213)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nudná soutěž

na 90% vyhraje bud Real nebo Barcelona

a jestě mec nedaněj..

Reagovat
roman1978

pl je nudnější, everton nevyhraje už nikdy na 99%

Reagovat
smazaný uživatel

aha, a čísla na eurojackpot mi reknes taky ?

Reagovat
smazaný uživatel

To on spíš čeká od tebe, ty jsi začal jako první věštit.

Reagovat
roman1978

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

no hej neni tam tolko penalt a 20 padov za zapas a Suarez to je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

svata pravda, ale zavidim im Suareza

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím co je na PD nudného...kvalita fotbalu je tam minimálně na stejné úrovni jako v PL, nehledě na to, že zapomínáš na Atletiko Madrid. Když si to shrneme, tak ve Španělsku můžou letos vyhrát 3 kluby, v Anglii jen 2. I když Leicester hraje parádně a Tottenham má taky formu, stejně všichni víme že o titul si to rozdá Arsenal se Citizens

Nechci ale PL shazovat, letos mě po dlouhé době celkem baví, protože v půlce sezony bojuje o poháry Leicester, Crystal Palace a Watford a na druhou stranu výkonu United a Chelsey - letos to má náboj

Reagovat
smazaný uživatel

mě ty zápasy prostě nebaví

Reagovat
smazaný uživatel

Na PD není nic nudného, ale ani moc zábavného Teda až na rozhodčí. V PL je to víc nahoru dolů a tvrdší zato v PD se pořád válej po zemi a diskutují nuda. Kdybych měl sledovat např. zápas Getafe - Levante, tak bych u toho asi chcíp, ale třeba Swansea - Newcaste to už bude zábavnější.

Reagovat
vocasisko

Ty následky Silvestrovských mejdanů jsou horší, než jsem čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo rozhodčí jsou snad nejhorší v Evropě, to co kolikrát vidím to mi hlava nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

James jako bych těch problémů nebylo málo.

Reagovat
smazaný uživatel

El Derbi , zápas na půdě slabšího týmu téměř bez favorita. Myslím,že je nezbytná plná sestava nebo aspoň hodně silná. Proti verdiblancos to mohlo být dost složité,tři hráči ze základu už je pro nás citelné oslabení a kdyby nám nepomohl celkově slabý rozhodčí,tak jsme se asi trápili. Můžou už dnes hrát Arda a Aleix?

Reagovat
MadMrJacky

Dnes ještě naposled bez nich, příští kolo už nastupují

Reagovat
CHONG

Zítra prohra na Mestalle a v pondělí rozloučení s El Špekem.

Reagovat
smazaný uživatel

Remíza bude stačit

Reagovat
CHONG

Zahrajme to radši na jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá

Reagovat
el Principito

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

nwm nwm jestli zas florentino nevytáhne telefon a neposere to

Reagovat
MadMrJacky

Doufat ve prohru vlastního týmu.. Loajalita level Itálie při světových válkách

Reagovat
CHONG

Někdy je třeba prohrát bitvu, aby bylo možné vyhrát válku, říká se tomu vnímání v širších souvislostech, ale tomu ty nemůžeš rozumět, protože jsi jenom všivej smrad

Reagovat
MadMrJacky

Máš pravdu, nerozumím tomu. Taky jsme měli sezóny (a minulou půlsezónu), kdy jsem nebyl spokojen s trenérem, ale vždycky jsem bilancoval až na konci sezony a nikdy si nepřál abychom prohráli..

Reagovat
CHONG

Protože jste nikdy neměli na lavičce Rafu

Reagovat
MadMrJacky

Hlavně si každou sezonu hledejte svého obětního beránka

Reagovat
CHONG

Negeneralizuj, to já žádnou předchozí sezónu nedělal, jenomže tenhle klaun u nás posral, co mohl a je nejvyšší čas, aby si sbalil svých pár švestek a táhl dřív, než se na to vysere James a Isco.

Reagovat
MadMrJacky

CHONG31.05.2015 14:09

Rafa je natolik podceňovaný, že to prostě musí skončit nějakým úspěchem.

To může být pořád pravda, nevzdávej to. Já když vidím jak má navíc dobrý vztahy se šatnou... Isco na lavičce pořád vysmátý, Miláček jezdí na tréninky rychlostí 200 km/h jak se nemůže dočkat, Kroos si díky rotaci konečně trochu oddechne...

Reagovat
CHONG

To vytahování starších komentů je fajn, škoda, že sis nedal tu práci a nenašel si komentář po prvním kole PD, kdy jsem přiznal, že to moje obhajování Rafy byl omyl, neboť je to totální máslo.

Tu rádoby vtipnou glosu komentovat nebudu, to nemá smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Seš dobrej ,že se nechováš jako hulvát Chong(un).

Reagovat
technecium

Remíza 1:1 - Za vás gól Bale, 35x vystřelíte, 18x na bránu, 4x trefíte břevno, Ronaldo 2x nedá penaltu, naprosto je zválcujete, ale v 90+6 dostanete góla z naprosto náhodný akce... Budete hrát moderní celoplošný nátlakový fotbal a budete spokojeni s výkonem, o který jde především

Reagovat
smazaný uživatel

furt to iste, už to je nuda... dobre vies ze aj tak neodide

Reagovat
CHONG

Když tě to nudí, tak to nečti a nereaguj na to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
netopier

No neviem... Síce je Valencia doma silná ale má kopu zranených hráčov a strašnú formu... Remízu by som bral všetkými desiatimi

Reagovat
roman1978

Barceloně navíc konečně vypršel zákaz přestupů, takže do utkání už mohou nastoupit Arda Turan nebo Alex Vidal.

lež

Reagovat
technecium

Až 4.1.?

Reagovat
roman1978

tak podle barcelony jo

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je nejprve musí zaregistrovat a nikdo to neudělá o víkendu.

Reagovat
Phillipinho

Skoda, Vale bude stale chybet Gaya,Mustafi,Enzo a Feghouli .......

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt paráda,sledovat ty tři mimozemšťany. Pokud budou zdraví a vydrží u nás ,myslím ,že bychom mohli získávat tituly ještě několik let.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Bude hrat uz dneska za Atletico Augusto Fernandez?

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona XI: Bravo - Alves, Pique, Mascherano, Alba - Rakitic, Busquets, Iniesta - Messi, Suarez, Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Lavička: Ter Stegen, Bartra, Mathieu, Adriano, Sergi Roberto, Munir, Sandro.

Masip, Douglas a Vermaelen se nevešli do nominace, Rafinha zraněnej a Aleix Vidal s Ardou Turanem ještě nebyli zaregistrováni (je víkend, takže prý až v pondělí 4.1.).

Reagovat
technecium

Už se Ardy a Aleixe nemůžu dočkat

Reagovat
smazaný uživatel

To já taky ... uvidíme, jestli dostanou pár minut už příští středu v poháru nebo až další víkend v lize proti Granadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě by byl pohár ideální šance pro oba. Ale hlavně abychom vyhráli dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

a přitom je v současné situaci vůbec nepotřebujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Ale potřebujeme, vždyť na CM se točí 3 hráči a v útoku máš jen MSN a dva mladíky, kteří hrají špatně. Arda bude 4. hráč na CM + může zahrát na RW. Vidal ti zahraje RB, RW a LW.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím, že ti zahrají Arda i Vidal na RW může Suárez občas spočnout a Messi jít do středu. Třeba ideálně hned příště proti Granadě bych to zkusil Neymar-Messi-Arda. Suárez má za podzim 2280 minut z 2640 možných (86%) - nehrál jen 2 zápasy v poháru, kdy ho nebyla potřeba, dále jeden zápas v lize vynechal (kdy LE zkoušel hrát Neymar-Sandro-Munir a Messi na 10 za něma) + v LM nehrál venku proti Leverkusenu, kdy ho rovněž nebylo potřeba, protože postup byl jistej.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Luisito měl (naštěstí) reprezentační trest, takže měl pořádný letní odpočinek a volno během reprezentačních přestávek, tudíž jsme ho mohli lehce přetěžovat.

Sám jsem zvědavý, spíše bych očekával, že Arda bude pomáhat zleva. Zajímala by mě varianta Messi - Neymar - Arda.

Reagovat
smazaný uživatel

no s tím zaskakováním obou hráčů v útoku to moc slavně nevidím...vždyť oni dají tak 5 gólů za sezonu, když ji mají joo střeleckou To při vší úctě o moc větší gólový přínos nebude, než u mladíků. A když teď není nikdo zraněný, tak máme zálohu našlapanou dost. Vůbec bych se nedivil kdyby oba dva, Arda i Vidal, naprosto vyhořeli a neprosadili se. Navíc když jdou do šlapajícího týmu, kde není potřeba nic zvláště měnit. Mám pocit, že je moc přeceňujete a popravdě nevím, proč se od nich čeká tak moc.

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc byl podle mě Vidal kupovaný jako zcela "záplatový" hráč, typu Adriana, žádné dělo do základu nebo těsně pod základ

Reagovat
patas92

Jakože 3 hráči na 2 posty je našlapaná záloha?

Reagovat
smazaný uživatel

no 3 hráči...může se vrátit Halilovič, Denis Suárez, koupíme nějakého útočníka do rotace a kde budeš mít potom ty prostory, o kterých mluvíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já si nedělám iluze, že tuhle sezonu se dostanou do základu. Ale jako náhradníci určitě dobří. VIdal se kupoval jako náhrada Alvése (třeba už od příští sezony bych si ho v základu dokázal představit, navíc Alvés bude mít na jaře už 33). Arda si taky určitě odehraje svoje, proboha vždyť Barcu čeká ještě aspoň 30 zápasů a to nemůžeš odehrát se 3 hráčema na 2 postech. Jako jasně, v těch nejtěžších zápase stejně bude hrát klasická sestava (co dnes).

Reagovat
smazaný uživatel

Oni budú dôležitý aj na lavičke, len musia byť poriadne hladný a to určite budú, určite minimálne v tejto sezóne. Hráč v základe potrebuje cítiť, že im niekto z lavičky šliape na pozíciu. Ak to necítia, tak väčšina hráčov ide výkonostne dole (možno nie hneď, ale z dlhodobejšieho hľadiska už áno). Väčšina, čiže sú výnimky ale takých hráčov je zopár.

Reagovat
patas92

wtf

Reagovat
LAM

Derby je vždy těžký,tak ho snad zvládnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že bude zaujímavé derby a hlavne...vôbec by ma nepotešilo, keby bolo rozhodnuté po polčase

Reagovat
smazaný uživatel

Pericos na to skočili po hlavě.

Reagovat
patas92

Bože, na ten fotbal se dívá debilně

Reagovat
ADM

Reagovat
patas92

proč to ten kameraman furt přibližuje jak kokot

Reagovat
smazaný uživatel

PL style

Reagovat
smazaný uživatel

bez karty?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jestli nebude trestat takovýhle zákroky, tak je to zaprvé voda na mlýn domácím, ale hlavně půjde o zdraví. Zrovna v derby by si to neměl sudí nechat vyklouznout z ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bez karty? Ajaj to si dneska zase užijeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Budicek !!!

Reagovat
smazaný uživatel

DERBY

Reagovat
smazaný uživatel

Andres

Reagovat
ADM

V španielsku bol silvester včera?

Reagovat
bartlu

kartu ty kundo

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, už dvě odpuštěné žluté.

Reagovat
smazaný uživatel

No a teď jim odpustil rudou. to je svině.

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutocne, ako rozhodca tlaci ten Real.

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Uf

Reagovat
Jordi Alba

Zatím velmi zajimavý zápas.

Reagovat
ADM

velmi nudný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

rozbili nám těma prasárnama naši hru. Sudí jim to toleruje.

Reagovat
CHONG

Reagovat
valloire

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

nudný by bol keby bolo 3:O po polčase, takto je to paráda, navyše nielen výsledkova vyrovnanost ale aj herná, ja som spokojný

Reagovat
Ángel di María 22

Je docela sranda sledovat, jak Neymar, ani ne tak pomalu a hlavně docela jistě, přebírá Messiho roli největší hvězdy týmu. Jinak Espanyol pod novym koučem daleko organizovanější, ale jekmile dostanou gól, tak se jim to zbortí.

Reagovat
.13

Neymar ma tu drzost, ktora uz Messimu chyba, kedze uz nema moc co komu dokazovat

Reagovat
smazaný uživatel

to akoze tvrdis podla dnesneho vykonu? ved dnes je snad jeden z najslabsich na place

Reagovat
Ángel di María 22

Nn, podle letosni sezony.

Reagovat
ADM

no od začiatu sezony Neymar nič moc, Messi bol lepší, potom sa Messi zranil, Neymar vystrelil...takže parádne zhodnotenie že jasne prebera Messiho rolu

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec ho nerieš, ten nedokáže zhodnotiť ani tím, ktorému fandí, nie ešte objektívne popísať situáciu u rivala.

Reagovat
.13

Ten rozhodca je velky komediant.

Neymar to dnes bude mat tazke ak ho budu takto okopavat.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar sa hlavne zase začína váľať pri každom faule

Reagovat
Jordi Alba

Hezky prasej ..

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
bartlu

chudak leos...tech primaku, kterym chybelo par cm uz ma v rade moc...

Reagovat
smazaný uživatel

kamera na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná spojnice.

Reagovat
smazaný uživatel

kolke messiho brvno za posledne dva zapasy?

Reagovat
Rattlesnake

myslím že třetí dřevno z posledních třech přímáků

Reagovat
smazaný uživatel

třetí asi

Reagovat
smazaný uživatel

Neymarovi to dneska nejde

Reagovat
technecium

Hrajou jak dobytci Espanyol a rozhodčí jim to nechává... Hnus

Reagovat
CHONG

Reagovat
technecium

Připomíná mi to vás pod Fňukíněm

Reagovat
frankiefcb

poločas ani neskončil a ono už to brečí

Reagovat
smazaný uživatel

na prasárny soupeřů se má poukazovat až po poločase?

Reagovat
frankiefcb

ty vole jaké prasárny. Jako jo hrají tvrdě, ale nějaká hrůza mi to nepřijde. Jako chápu, že ti vaši simulanti v čele s Neymarem na to nejsou připravení, ale je to fotbal a ten je tvrdý.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, tak jak rychle jsi se prozradil

Reagovat
frankiefcb

co?

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už nezachráníš - už jsi to napsal a už si o tobě každý pomyslí svoje.

Reagovat
patas92

Jeho názory na Barcu nesmíš brát moc vážně. Však tu kdysi tvrdil, že Vaclík je lepší než Valdes

Reagovat
frankiefcb

Jo je to možné. Pro mě Valdes není kvalitní golman, dlouhodobě pro mě záhada, že chytal za Barcu. Snad jediná slabina v Guardiolově Barceloně.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Tak to pro tebe musí být záhada i střídání ročních období

Reagovat
frankiefcb

no letos poměrně jo.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

To říká někdo, jehož názorům se směje téměř celá komunita synot ligy.

Reagovat
patas92

Jj, celá

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, takový dolar většinou s tebou souhlasí.

Reagovat
valloire

Reagovat
frankiefcb

Jasně Jirko, i když nevím k čemu se mám prozradit. Tak to se tu docela ví ne, že nemám rád, jak Barcu tak Real. Ale nezpochybňuji kvalitu, která je u vás a ani genialitu Messiho. Jenom mi přijde směšné, jak to brečíte, když v derby hraje jeden tým tvrdě. A rozhodčí dal docela trend a toho se drží. Ok povolil docela tvrdší hru, ale nikoli zákeřnou. P.S: vždyť Vám taky odpustil redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Mascheranovi 2. žlutou? Ok odpustil, ale zase tu co dostal, dostat neměl..

Reagovat
frankiefcb

no měl neměl, pošťuchovali se oba a ten pád byl taky docela směšný. Žlutá pro oba zasloužená.

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
valloire

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
technecium

https://www.youtube.com/watch?v=NxTrIlRJOOM

tohle jsi nepochybně taky schvaloval

Reagovat
roman1978

Reagovat
technecium

A co jako, mám se z těch prasáren udělat?

Reagovat
frankiefcb

jak jsem psal výše. Hrát tvrdě a prasárna je něco jiného a pokud chce Espanyol uspět musí hrát tvrdě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si hrají, jak chtějí, ale pokud jsou za hranicí karet, tak by ty karty měli dostávat. A pokud by to tak bylo, hrálo by se jim o hodně hůř. Ale to se tak nějak neděje.

Reagovat
frankiefcb

jenže rozhodčí dal trošku tvrdší trend a to je pro derby jenom dobře. Je to derby a to by mělo bolet. Vždyť jsem fanoušek Atletica a Atletico taky hraje tyto zápasy na doraz, že to druhé bolí.

Reagovat
patas92

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
patas92

Že by derby mělo bolet si přečetl v které encyklopedii?

Reagovat
frankiefcb

Tak jestli fotbal bereš dle encyklopedie, tka proč ne. Derby je derby a mělo by se hrát na doraz a druhý tým by neměl mít pocit, že to dostal zadarmo a rpostě by mělo bolet a měl by tam být zápal. A ta urputnost a zápal v dnešním zápase od Espanyolu je a díky tomu mají šanci na úspěch.

Reagovat
patas92

Takže jenom derby mají bolet? Co je to za blbost. Buď snad mají bolet všechny zápasy nebo žádné.

Reagovat
frankiefcb

jako jo v tom máš i pravdu, ale prostě derby je a vždy bude větší zápas a v tomto zápase pokud ho vypustíš ti fans neodpustí jako třeba, když vypustíš nějaký zápas s nějakým jiným městem. Sám vidíš, co děla s Baníkem, když hraje se Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

derby je proste niečo úplne iné ako všetky ostatné zápasy....to fakt treba vysvetľovať?

Reagovat
patas92

Tak tady jde asi o to, kdo si co představuje po pojmem "bolet" Já rozumím, že je při derby větší motivace, ale že ty týmy pak hrajou jak prasata přece nemůže omlouvat, že to je derby

Reagovat
frankiefcb

Nevím, mně přijde, ež snad každý tvrdší faul na Vaše hráče považujete za prasárnu.

Reagovat
valloire

derby bolí vždycky, koukni na nás s Atletama

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
valloire

je neskutečný, že se takovýhle jasný věci musej vůbec psát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

nehledě na to, tohle je hodně slabý odvar, co se děje v Madridském derby a uznávám, že mnohdy za to můžeme my.

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Messi je zraněnej nebo co s nim je?

Reagovat
smazaný uživatel

Uspava supera, aby

Reagovat
_Blind_

To je narážka na co? Vždyť zatím byl takřka u všeho nebezpečného ze strany FC Barcelony.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen potřeba si rýpnout.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo.. jinak by ten přímák dal

Reagovat
Ángel di María 22

Nejde o kopací techniku přece, tady to zas všichni chápou jak útok na osobu, klasicky Barcelonsky. Přitom je vidět ta intenzita, kdy v minulosti byl on ten, kdo větral obranu jako jedinej, když se Barceloně nedařilo jako celku zbortit ten obranej systém. Teď je Messi v takový uspávací roli uprostřed hřiště, nechodí po straně 1vs1 prakticky vůbec, jasně, že něco vytvoří, ale jde mi o ten styl jeho hry, kterej vypadá, jako kdyby byl unavenější nebo nevim. To je taky ta jedna součást toho, že Neymar přebírá Messiho roli pár let zpátky.

Reagovat
Visca el barca

Ty seš vážně ten největší vocas ze strany bílého zla, ale tohle už bylo vážně slabý i na tebe Jinak Messi u všeho nebezpečnýho. Ono nám to Espanyol klasicky nepouští jako vám každej rok. Ikdyž Realu to je stejně vždycky k hovnu

Reagovat
MadMrJacky

Z tebe se stává opravdový ubožák...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som snáď nevidel tak hlúpeho diskutéra ako si ty. Len rýpať a vysmievať sa, riešiť sračky a provokovať. Úplné dno. A samozrejme, že nieje zranený a je najlepším ofenzívnym hráčom Barcelony v zápase, čo neznamená, že hrá fantasticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Visca el barca

je to blb,ale to tady víme tak nějak už všichni

Reagovat
roman1978

Reagovat
Ángel di María 22

Nn, já si na těhle příspěvcích akorát tak můžu ověřit, jak to vy vnímáte, což je v posledních letech velká klasika - tzn "všichni na nás hned útočí, braňme se". Berte to jak chcete

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Suaréz by tam mohl toho debílka, co se pošťuchoval s Maschem nějak vyprovokovat. Šlápnout na nohu při rohu nebo tak aby se nechal vyloučit... Oni jak prasata, my jak svině...

Reagovat
CHONG

Takže standardně.

Reagovat
smazaný uživatel

United nečekaně

Reagovat
patas92

Espanyol klasicky dobytci, kamera napiču jak v Jablonci....nevím, jestli existuje nějaký zápas Barcelony, na který bych se díval míň radši

Reagovat
Hristo Stoichkov

Klasický Espanyol. Dvakrát ročně se přehecují, chovají se jak blázni, aby pak několik zápasů v řadě nepředvedli nic.

Reagovat
herbage

úkol zněl jasně, Barcelona nesmí vyhrát. Neříkejte mi nikdo, že dneska rozhodčí nedostal nějaký notičky. To je tak, když šéf komise rozhodčích se přizná, že fandí Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rozhodca je proste kokot dlhodobo ak hrá ktokoľvek. Ale samozrejme, že nejaké nitky Florentino mohol popoťahovať

Reagovat
Ángel di María 22

Zaslouží si to vážně ten nářek?

Reagovat
herbage

tak kdyby jim odpustil jednu dvě karty, tak nic neřeknu, ale když nepíská ani likvidační fauly a to opakovaně, tak nemám jiné vysvětlení než že píská tendenčně ve prospěch Espanyolu. Minimálně dva jeho hráči měli být už venku a dalších 5 mělo dostat minimálně žlutou, někteří i opakovaně

Reagovat
smazaný uživatel

Celkom trgédia. Dúfam v lepší druhý polčas ... Visca el Barca

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol hra umne. Pri rozohravje vysoko pressuju, dobre prehustuju a strazia stred pola, pripadny utok radsej zastavia aj za cenu zltej karty. Myslim si ale ze to takto takticky skvele nedokazu odohrat cely zapas. Barca druhy polcas zapne a ten 1-2 goliky tam da.

Co sa tyka tej "tvrdosti", tak Espanyol dohrava kazdy suboj na hranici zltej karty, ale je to derby, hraju doma, su nahecovani, neda sa nicomu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

Mrzia ma Leove priame kopy. Kope ich úplne skvele ale vždy tam chýba centimeter, možno dva Pár by ich ešte mohlo byť aj v druhom polčase, tak snáď jeden už víde dokonalo ...

Reagovat
herbage

kdyby to někdo počítal, tak z přímých kopů určitě trefil víc brankových konstrukcí než dal gólů a přitom mu to tam poslední roky docela padá. Řekl bych, že na tréninku zkouší právě trefovat brankovou konstrukci místo brány

Reagovat
smazaný uživatel

je to dosť možné, že tých tyčiek, brvien bude mať viac ako gólov.

Reagovat
Ángel di María 22

Od Espanyolu defenzivně výbornej poločas, obětovali tomu nějaký karty, hodně sil, ale ve svý situaci, ve který byli, jim nic moc jinýho nezbejvalo. Hráčská kvalita tak dobrá neni, vyměnil se trenér, sezónu maj rozehranou špatně...na to všechno, hrajou s výbornou inteznitou a dobrou organizací, navíc tam po centru měli jednu gólovku, kterou řešil po Bravovi až skoro na čáře nějakej obránce odkopem.

Když se občas koukám na nějakej jinej zápas PD než Real, tak Barcelonský derby na půdě Espanyolu určitě jo, je tam vždycky šance a je tam dobrý nasazení. Když odhlídneme od toho, že prostě pro úspěch Espanyol hrát takhle tvrdě musí, jinak nemá šanci a kdo to neumí pochopit, asi nikdy nehrál fotbal, tak na druhý straně mohl po tý ruce u vápna viděl Mascherano klidně druhou žlutou a nemusíme se bavit o tom, jestli měl nebo neměl, můžeme se bavit jen o tom, že spousta sudích za to karty dává a kdyby tu první neměl, tak jí teď dostane.

Snad Espanyol vydrží co nejdýl, vždycky jsem jim docela přál, nezaslouží si bojovat o sestup, je to dobrej tým s krásnym stadionem. Pokud dostanou první gól, tak na 90% už nevyrovnaj.

Reagovat
patas92

Druhou žlutou

Reagovat
Ángel di María 22

Dlouho jsem přemejšlel, jestli tu možnost vůbec zmínit, ale bylo mi jasný, že jediný, co si z toho vytáhnete, je tohle, takže jsem to tam musel dát.

Reagovat
patas92

A proč bych si z toho měl vytahovat něco jiného? Jak je na tom Espanyol herně, nebo jakou mají sezónu mi je úplně u prdele

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Zltu po tom, ako to Sergio pred nim tecoval? Tebe asi definitivne preplo z Beniteza.

Reagovat
frankiefcb

Hezký shrnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jedeš velký bomby

Reagovat
frankiefcb

Tak tady by mě Jirko zajímalo, co napsal blbě?

Reagovat
Ángel di María 22

Pamatuju si, jak jsi ty vždycky psal něco vy smyslu - schválně kdo se chytí. V sezóně, která je pro Real celkove zkažená, mně na chvíli začaly zajímat tyhle vaše reakce tady, takže tomu vykonstruovat text neni problém, i když je to vše hodně mírně řečený, ta odezva je přesně taková, jakou ty jsi ji popisoval, to ti musim nechat, hehe. Ale dlouho mě to už bavit nebude asi.

Reagovat
valloire

jen jeď, je prdel

Reagovat
Ángel di María 22

Já se tomu ani tak nesměju, spíš se při jejich zápase nudim, tak zkoušim, co stačí k jejich pobouření. Ta hranice se šíleně ztenčila, řekl bych, že teď bude stačit, abych napsal "Barcelona"... a oni si doplňí cokoliv, co můžou obhájit nebo se tomu vysmát

Reagovat
valloire

Tys to fakt moc nesledoval. Stačí malilinká kritika Messiho nebo Barcelony a je zle. I nedobre.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Moc sa nepretrhneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi fakt divnej týpek.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím vyrovnaný a těžký zápas, ale to derby bývají. Musíme přidat na pohybu a musíme ty jejich fauly líp prodat. Musíme přidat v koncentraci a zlepšit přesnost přihrávek. Často si to dáváme na poslední chvíli do soubojů, což je voda na mlýn domácích.

Dneska to nejde Neymarovi. Sice dostává silnou masáž, ale tím se nedá omluvit, že mu nejdou souboje 1vs1.

Obrana docela obstojně drží na to, jak velký tlak domácí svým pressingem vytvářejí. Bát tam Jeremy, tak už tečeme. O tom jsme přesvědčený.

Celkově zatím zasloužená plichta a musíme určitě přidat. Ať si papagájové hrají, co chtějí. Musíme je přehrát.

Visca Barca

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vypustil bych tam Sergiho Roberta místo Rakety, chybí pohyb a větší přímočarost. Jinak myslím, že po vstřeleným gólu klasicky odpadnou.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas, do druhého polčasu treba o dosť pridať. Derby sa musí vyhrať !

Reagovat
herbage

sorry, ale jestli jsi viděl ty opakovačky, tak Neymar byl opakovaně tolikrát pokopán, že být jim se ani do žádných soubojů ani nepouštím. Inkasoval do kolena, pak mu hráč Espanyolu zaklínil kopačku v rozkroku, rukama byl složenej na zem a jako přídavek mu několikrát okopali oba kotníky i obě holeně. Pískat to příčetný rozhodčí, tak pravá strana Espanyolu už je dávno venku a Neymar to tam větrá jedna báseň

Reagovat
smazaný uživatel

já vím, jak prasácky hrají - vždyť to tady píšu. Pokud jim to sudí žere tak jde o zdraví.

Reagovat
.13

Trosku s nadsazkou, ale ta ich prava strana mala byt castejsie potrestana ako bola

Reagovat
.13

Celkovo suhlasim

Ale dnes mi pride, ze aj Jordi dost tecie. Snad to uhrame a nebudeme sa musiet bat, ze nebudeme po tomto kole prvi

Reagovat
10FKK

Doufal jsem, že to hnusný prase s píšťalkou po vraždě Raya dlouho neuvidím a to hovado kurví další zápas.. Decentní beluhy kvici radostí, další rok začíná, jak starý skončil

Reagovat
valloire

nebreč vole

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

A takový zápas čeká Barcu v letošní sezoně ještě 3x

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže je tu ten Arda a Vidal, práve v pravý čas.

Reagovat
alcantara

Pericos klasicky, Hernan Perez bez karty je vtipna zalezitost. Snad tam bude nejaka 11ka ako proti Betisu, pripadne vlastny gol a.k.a Heiko Westermann, pri tychto to vzdy potesi.

Reagovat
.13

Neznizuj sa prosim ta na takto uroven

A to ze ten rozhodca po tom co predviedol este piska, je fraska, ktora dehonestuje kvalitu spanielskeho futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápasik, vyrovnaná hra aj výsledok. Kvalitné emócie, škoda tých prasačín a váľaní sa po zemi, ale tak trošku sme si zvykli v Španielsku.

Neviem ale ako projektovali kapacitu štadióna v Espanyole, ja som tam ešte vypredaný zápas snáď ani nevidel, je to proste zvláštne.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, byl tam

Nicméně ten začátek vypadá slibně.

Reagovat
smazaný uživatel

nadherny prienik

Reagovat
smazaný uživatel

trošku mi přijde, že jim docházejí síly a stáhli se do autobusu

Reagovat
smazaný uživatel

nemohli to dlho vydzat

Reagovat
.13

Ak budu hrat takto tak im tam par nasypeme. Prvu polku uhrali lebo bojovali a nebetonovali. Ale na to aby ubetonovali Barcu by museli byt Mourinho

Reagovat
smazaný uživatel

Luuis skoda

Reagovat
Switchback

škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Krásná přihrávka od Rakety

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol spoléhá na to,že trefí ruku

Reagovat
ADM

Príde mi že Messi má v tejto sezóne inú pozíciu na ihrisku a vôbec mu nesedí nejako.. je strašne hlboko resp na podhrote.. minulý rok bol práve nebezpečný na strane, kde bol väčšinou aj volný, sťahovali sa k nemu hráči ked dostal loptu a tým uvolnoval stred...

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší bol ten záber do VIPky kde bolo asi 10 fanúšikov Espanyolu a z toho 9 a pol Ázijčanov to bola asi familia pána majiteľa

Reagovat
bartlu

Neyy

Reagovat
ADM

messi asi 15. zakončenie do stredu brány po zranení

Reagovat
smazaný uživatel

Luis toto snad nemyslis vazne?

Reagovat
ADM

skor raketa, Luis vedel ze je v offside, iba roztahoval hracov, jasne ukazoval aby daval na Messiho ktory bol volny

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to jen boj. Tohle bude strašně těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

jeden urcite padne

Reagovat
smazaný uživatel

úplně jistej si nejsem. Skoro není z čeho. Došly síly.

Reagovat
smazaný uživatel

klasickej zapas po novym roce, jeste vydychavaj bublinky..

Reagovat
valloire

Jo, tak tohle byla prasárna. Zajímavý, že prasil hráč Barcelony...

Reagovat
technecium

Super, od začátku prasí vždy hráči Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Makat, poriadne makat

Reagovat
Switchback

Tyvole Neymar takový sóličko a Alves tam pak pošle takovej centr ...

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Ed_Hazard

Diop je za ten druhý polčas, čo pozerám zápas, fakt parádny.

Reagovat
smazaný uživatel

trefil balon

Reagovat
Aldeano

Jak se dožaduje té karty

Reagovat
Ed_Hazard

Faul?

Reagovat
bartlu

z poslednich 4 zapasu 3 remizky...hezky si to komplikujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska sa to ešte dá pochopiť. Tie proti Valencii a La Coruni, to bolo na sniženie platu ...

Reagovat
valloire

a další prasárna Pique fuj

Reagovat
valloire

prasárna Suarez to fakt nechápu

Reagovat
technecium

Ho málem zabil, nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Neymar nezvládá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

prasárna Neymar a protivná strana mlčí

Reagovat
Ed_Hazard

Ten pseudo humor chlapíkov na Dajto je už fakt trapný

Reagovat
technecium

Já se zasmál. Naprosto vystihl situaci

Reagovat
CHONG

To nikoho nepřekvapuje, že ses tomu zasmál

Reagovat
Ed_Hazard

Tak to musíš mať veľmi veselý život.

Reagovat
technecium

A ty smutný

Reagovat
smazaný uživatel

celé to komentovanie La Ligy na Dajto je trapné a strašné, ale aspoň máme nejaký ten zápasik v TV

Reagovat
Ed_Hazard

Ono by to bolo celkom fajn, ak by nebolo tých srdcervúcich výlevov hlavného komentátora. Všetko sú to ohrané, lacné a niekedy priam protivné narážky (dnes napríklad po páde obrancu Espanyolu omielal ako veľmi ho ten zákrok bolel a že dnes sa robia už skvelé protézy - vrchol trapnosti ako)

Reagovat
technecium

Ale to byla ironie vzhledem k síle kontaktu, jeho reakci a času, kdy se to stalo.

Reagovat
Ed_Hazard

To bol trapas a nie irónia. Sice viem že tú iróniu chcel podať strašne frajersky, ale vlastne sa iba strapnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlasím..najviac som ale nasratý keď začnú pchať do zápasu bulvár, klasicky Markizáci do prdele, dokonca aj Slavo Jurko.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou, nebolo to zlé včera

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto taky dobrej komik

Reagovat
bartlu

za daniho to chces uz nahradu....

Reagovat
smazaný uživatel

wow, futbalove orgie PD

Reagovat
smazaný uživatel

diving LIVE

Reagovat
smazaný uživatel

Juj, uz som ju videl v brane.

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

2 minuty To je píčus

Reagovat
smazaný uživatel

ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez tank

Reagovat
valloire

bezva mač

Reagovat
smazaný uživatel

ale lepšie by bolo napr 3:3

Reagovat
valloire

to by ty goly ale musel Espanyol dát

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, pro někoho, jehož tým už hraje pouze přátelská utkání, musí být každý ligový zápas krásný

Reagovat
valloire

to si piš mami

Reagovat
frankiefcb

Od Espanyolu příkladně odbojované derby.

Reagovat
Ed_Hazard

Zajtra na Vale čistá 1

Reagovat
smazaný uživatel

pekná atmoška v 2.polčase od domácich super výkon Espanyol, snáď pôjdu vyššie, ukázali cestu ako na Barcelonu FC

Reagovat
CHONG

Tak to vypadá, že se místním culés zdálo, že málo fňukají, tak si dali novoroční předsevzetí, že to letos napraví.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
MadMrJacky

To víš, my prohrávat nechceme ty pseudofanoušku

Reagovat
CHONG

Širším souvislostem ty zkrátka nerozumíš

Reagovat
MadMrJacky

Rozumím, ale u vás jsou to jen výmluvy. Každou sezonu co sezonu máte nějaké širší souvislosti...

Reagovat
CHONG

Nerozumíš, jinak bys chápal, že přání zítřejší prohry spojené s odchodem toho hrobníka není přáním pseudofanouška, nýbrž naopak skutečného fanouška, který za Real dýchá

Reagovat
valloire

Reagovat
MadMrJacky

ok, omlouvej si to jak chceš

Takže fandíš vždy soupeři Realu a Barcelony. Širší souvislosti nebo ne, tohle je prostě smutný

Reagovat
CHONG

Říkám, nechápeš to, tak se nesnaž, dokud tam bude hrobník, tak jsme v prdeli, pokud prohra bude znamenat jeho odvolání, tak to v konečném měřítku bude velká výhra

Reagovat
smazaný uživatel

A madridisti už vyblili všechny kýble na vlastní, tak do novýho roka musí i na cizí

Reagovat
Ángel di María 22

Nebýt teď Espanyol šmatláci, tak berou všechny 3 body, velká škoda. Ale takticky, na to co mohli, hráli výborně

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Jooooo

Reagovat
Ángel di María 22

Busquets už brečí u sudího.

Reagovat
technecium

Espanyol >>>> Real

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Ángel di María 22

Už je lepší poměřovat síly na dálku, než ze vzájemnýho zápasu, kterej jsme tam vyhráli 6:0? Barcalogic.

Reagovat
technecium

Tak víme jak to chodí s rozhodčíma

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý Real?

Reagovat
smazaný uživatel

pokopaní a ještě dva body pryč. Hnusný derby.

Tohohle sudího už bych odmítal do dalších mačů. Sergio mu to ukazoval pěkně - svým miláčkům vyválčil už pěkných 5 bodů.

Reagovat
Ángel di María 22

Brek těší za každý situace, škoda, že nemáme reálnou šanci vás v tý lize letos potrápit, takhle to je fakt jen ta sranda.

Reagovat
Switchback

Bla bla bla, furt tyhle výmluvy skoro každej rok

Reagovat
Ángel di María 22

Aha, nás každej rok trénoval Benítéz

Reagovat
Switchback

Ne ale jednou to je Bale, pak Benitéz, pak zranění, pak rozhodčí a pak rotace ... boring

Reagovat
Ángel di María 22

To řikáš ty, né já. Bale je faktor velkej, ale dá se zkrotit, Benítéz jde hůř.

Reagovat
Switchback

No, že jste za posledních pár let ty faktory zkrotili ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Vy to máte jednodušší, buď rozhodčí nebo trávník.

Reagovat
Visca el barca

Tak hlavně, že se supercarletem jste byli taky za náma Ty seš fakt tupec největšího kalibru

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

ti miláčci jsou kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tento sudí je najhorší v PD. Ten predvádza kolo čo kolo svoju ,,extraklassu,,.

Reagovat
Ángel di María 22

Počkej, tak jako to je, je špatnej, nebo koupenej Realem? Už se dohodnětě, máte každý kolo strašně nevyrovnaný výpovědi.

Reagovat
-Carles-

Pískal zárez Raya a po tom výkone píska ďalej zápas Barcelony, takže jasne kúpený

Reagovat
smazaný uživatel

Rayo nepískal...

.. pískal Socky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ho kritizujem dlho. Či je zaplatený alebo nie, to netuším a neriešim.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

tenhle sudí je jeden z nejlepších v tom, co má dělat.

Reagovat
valloire

Reagovat
vladis271

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Barcelona si to prohrála sama, za to že Suárez netrefí prázdnou bránu rozhodčí nemůže, nicméně že Diop dostal žlutou že v 88. minutě nebo že nastavil jen dvě minuty, když se nehrálo tak 10, to nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

o to to dostal ještě za úplnou blbost

Reagovat
smazaný uživatel

tie dve minuty su nepochopitelne, ved len 2-3 minuty prelezali hraci Espanyolu ked mali akoze kŕče...

Reagovat
Aldeano

Mělo se nastavit minimálně 10 minut no

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Espanyol dnes zasluzeny bodik, za to nasadenie a bojovnost a bezzchybny vykon v defenzive.

Skoda tej tyčky Luisa a Messiho brvna, uz ked sa nedarilo mohlo aspon priat trosku stasticko.

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme umět gradovat tlak. Přijde mi, že když soupeře nezlomíme, tak to nejsme schopní ubojovat do konce. Možná chybí ty síly, které jsme poztrácely v září a říjnu při té marodce.

Epanyol dal do toho všechno (ostatně to oni v derby dělají normálně), takže si ten bod určitě zaslouží. Nemám ten tým rád, ale musí se jim nechat, že v derby nás potrápí vždy nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mám pociť, že toho súpera nemôžeme zmáčknuť ako by sme chceli. Proste nevyužije sa pár šancí a tým to končí. Žiadna eskalácia tlaku ... dnes a vo Valencii to vypadalo podobne.

Reagovat
CHONG

Netlačit trávníkářům sudí káru, tak odjíždějí bez bodu.

Reagovat
.13

Clovek by tomu ani neveril, ale ty sa kazdym prispevkom prekonavas.

Uspech Barcelony ti asi trosku lezi v zaludku, to je dost zjavne, len netusim co tym chces dosiahnut

Reagovat
CHONG

Chci tím vynalézt perpetuum mobile

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

A já myslel vyplakat se ze svých vnitřních trápení a na chvíli se odprostit od svého smutného a zbytečného života

Reagovat
CHONG

Kdepak, mám vyšší ambice

Reagovat
smazaný uživatel

Jako právník? Neni to trochu oxymóron?

Reagovat
CHONG

Není

Reagovat
smazaný uživatel

A pak kdo tu nevidí v širších souvislostech, že

Reagovat
CHONG

Jako, že když jsi právník, tak už nemůžeš mít vyšší ambice, stát se právníkem je pouze začátek cesty

Reagovat
smazaný uživatel

To cituješ vašeho děkana před tim, než vám vrazil diplom do ruky?

Reagovat
CHONG

Diplom předával rektor a řekl pouze gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Takže sis tu iluzi vštípil sám

Reagovat
CHONG

Copak je na tom za iluzi, absolvování vysoké školy je snad nějaká meta, kterou nelze překonat?

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, asi je to můj osobní problém, ale na právníky a ostatní žvlatlalisty, kteří k získání diplomu potřebovali jen velký sedací svaly, aniž by museli nějak aktivovat vlastní tvůrčí schopnosti, mám prostě nějakou averzi... Kromě toho, jakých cílů můžeš vlastně dosáhnout, když už po absolvování jsi od počátku uvízlej v bublině s konečnými hranicemi (pokud tedy chceš zůstat v oboru)

Reagovat
CHONG

Evidentně toho o studiu práv moc nevíš, ale to nechme stranou. Jakých cílů můžeš dosáhnout? Co takhle třeba stát se soudcem nebo stát se advokátem a provozovat vlastní úspěšnou advokátní praxi atd.?

Reagovat
smazaný uživatel

"Co takhle třeba stát se soudcem..."... asi máš lepší lepší konexe mně nezávisle na sobě řekli 4 právníci (Mgr., pražáci), že stát se soudcem je skoro nemožný, hlavně když jsou volený na takový pěkný období ... Ale hlavně prostě, i když se tim advokátem staneš, i když si založíš tu agenturu a vyděláš mraky peněz, furt seš prostě něčim omezenej...

Teda pokud tvým vyšším cílem neni ta hromada peněz, potom už tě ty "hranice" asi trápit nemusí...

Reagovat
CHONG

Naopak po nabytí účinnosti nového občanského zákoníku je šance stát se soudcem vyšší než dřív

Reagovat
10FKK

Stát se ještě větším dementem? Máš formu, ale angel22 s real10 ti zdatně konkurují a pomalu vás dotahuje Vlastík s roberosem...

Reagovat
CHONG

Jsou dobří, ale skutečná meta jsi pro mě ty

Reagovat
valloire

roberos je ale váš fanda....chytrej jak liška

Reagovat
10FKK

Jj a máte stejnou IP i když si na Šumavě... Kontroluj si krosnu vole!

Reagovat
valloire

Ty mi nevěříš a já přitom nikdy nelžu. Nikdy !!! S tím kreténem nemám nic společnýho, leda poskytovatele. Trochu si prostě zagoogluj, podobnej problém prostě existuje. Fakt mi mrzí, že mi nevěříš. Jsem smutný.

Reagovat
10FKK

Reagovat
valloire

tak nic

Reagovat
10FKK

Nežer to tak...

Reagovat
valloire

já jo?

Reagovat
10FKK

Ne, roberos

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný příběh.

Reagovat
.13

Vyborne, ak sa to robi tak, ze pod kazdy clanok nagrcas, potom si urcite na dobrej ceste.

Robis vybornu vizitku tvojmu klubu

Reagovat
CHONG

Jo no, fanoušek na anonymním regionálním webu dělá vizitku celému klubu

Reagovat
MadMrJacky

Advokát z Braníku Praha 4, 193 cm 99 kg, nosíš růžový dres a chováš se jako debil.. Ty jsi tak anonymní, že by měl i pošťák Ondra problém tě vystopovat..

Reagovat
CHONG

První slovo a hned chyba a to druhé už taky neplatí

Reagovat
.13

Aspon, ze si to mas ako ospravedlnit.

Tak teda je to len tvoja hanba

Reagovat
CHONG

To mi nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, jak je tu na barcelonské derby víc madridistů, než když se odehrává jejich pravidelná 90minutová parodie na fotbal

Reagovat
celeb

80% komentov k zapasu od baletakov: valloire, Ángel di María 22, CHONG a new kid: tommy.rmcf. Ukomentovali remizu, takze to stalo za to.

Reagovat
valloire

no počkej, já se zapojil až ke konci po těch vašich brekotech

Reagovat
technecium

máš tu 23 příspěvků, nejvíc na konci a před poločasem

Reagovat
technecium

7,3% z celkového množství, to je celkem dost...

Reagovat
Ed_Hazard

7,3%

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

no mám to hlavně po tom, co jste začali taky faulovat a mít nervy, jinak jsem se spíš usmíval

Reagovat
ADM

NEZNÁŠAM takéto zápasy, vždy si radšej poviem, že by bolo lepšie keby som to nevidel. Nech to skončí 4:4, 6:6, mne je jedno, ale nech to nie nasledovná schéma .. faul..faul..držanie lopty na našej polke...prihrávka brankárovi...faul..faul...niekto dostane krče, natahuje sa.. súper sa snaží hrať futbal 20 sekund pritom spravi 2 fauly..faul..nahrávka nasmu brankarovi, 10 minut prihravanie pri našom brankárovi .. faul .. boha vytočený som. A potom človek ešte číta názory týchto miestnych rozdúchavačov ohňa z každej strany barikády, kde jeden píše väčšie hovná než ten druhý

Reagovat
_Blind_

Reagovat
valloire

dyť pro tohle tu chodíš ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

No to vôbec, skor chodim pre info, ktoré sám nevidím, ako tu často prispieval Atletico, plno štatistík, postrehov, ktoré som nevedel atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
_Blind_

Reagovat
smazaný uživatel

Angel si vždy hraje na rozumného, ale je to jen nicotnej troll. Jakmile se přestane kontrolovat, je z toho šou, jakou předvádí dneska.

Reagovat
Visca el barca

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10FKK

Reagovat
Ángel di María 22

Mně se líbí, že ty když nemůžeš, tak nezareaguješ, protože nemáš co říct. Tohle vždycky potěší Jinak díky za popularitu posledních týdnů

Reagovat
Visca el barca

Tak jsi dement, takže máš bejt na co pyšnej

Reagovat
patas92

hrozný retard

Reagovat
Switchback

pičus největší

Reagovat
Billy McClane

Jak vam z neho zilky praskaju

Reagovat
Ángel di María 22

Předčilo to moje očekávání po pravdě

Reagovat
teenz

co se to tu deje.

Reagovat
Magic player

On se kontroluje az moc dobre a brnka vam na nervy, konec koncu, delaval si to taky, neni to tak dlouho, jen si vzpomen.

Ted uz to tolik nedelas a kdyz uz, ne tak okate jako ADM, ale byval si uplne stejny kaspar.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asi zasloužená remíza, vzhledem k okolnostem bylo mimořádně těžký vyválčit tři body. Gratulace Espanyolu, remízu klasicky slavili jako vítězství v Lize mistrů.

Reagovat
.13

Teraz to Luisa moze mrziet dvakrat, nic len skoda

Reagovat
Billy McClane

Ake okolnosti zase?

Reagovat
alcantara

Skus hadat.

Reagovat
valloire

Reagovat
alcantara

?

Reagovat
valloire

sudí, tvrdá až brutální hra....

Reagovat
alcantara

V tomto vlakne rozhodcov nikto nespomenul, ani sme na nich s Hristom nepomysleli ako na pricinu neuspechu, dovolim si tvrdit aj zanho. Tie su inde, huzevnaty super, nasa vykonnost spojena s terminom zapasu atd. Rozhodcov si spomenul ty A potom kto tu ma aky problem, vsak, Angel di Maria

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
alcantara

Reagovat
valloire

Tak já usuzuji na základě většiny vašich fandů v čele s guru jiri. Vy dva to ovšem pravděpodobně vidíte správně. Takže sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

to přerušim, než se tu utopíme

Reagovat
smazaný uživatel

kua jsem čekal, že přidáš

Reagovat
valloire

já už v tom byl pod petersonem

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo, tak jo stačilo.. jdu si pustit nový dál Sherlocka

Reagovat
valloire

ten už běží ne?

Reagovat
misinho7

aj tak to je jedno jak minule..tipujem ze naskok si barca este zvysi kedze mi prehrame

Reagovat
misinho7

my*

Reagovat
Switchback

nezapomínat na Atletico, prosím

Reagovat
Carrick

To Griezmann neskutečně zajebal.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico klasika 1:0 špiny defenzivní

Reagovat
smazaný uživatel

Díváš se na to?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale stačilo mi sledovat Atletico dva roky abych pochopil, že pod Simeonem nebudou hrát nikdy pro diváky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna dnes Simeone postavil sestavu s 3 útočníky.

Reagovat
smazaný uživatel

A poprvé mu to nevyjde, protože hráči budou z tohoto přelomového taktického tahu na větvi

Reagovat
netopier

Efektný a zároveň efektívny futbal vie hrať málo tímov... Defenzíva im zaručuje úspechy, tak prečo by to mali meniť... Každý fanúšik chce predovšetkým výsledky a herný prejav je až druhoradý...

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico pod Simeonem nehrálo nikdy efektní a efektivní fotbal, to musíš uznat. Hromada výsledků o gol, nejvíce 1:0. ZTvlášt v mistrovské sezoně. Navíc hrají zákeřně. Nemám je rád.

Reagovat
netopier

Však o tom píšem... Oni hrajú hlavne efektívny futbal a vďaka tomu slávia úspechy... Ak by sa začali koncentrovať na futbalovú krásu, mohli by sa im zhoršiť výsledky...

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu. ale mně nejvíc vadí ta zákeřnost. ale to je všechno učí ten magor simeone.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, od hraniční agresivity není daleko k pojmu zákeřnost. Můžeš to tak označovat.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Phillipinho

a me treba zse staci cist tenhle prispevek abych pochopil, ze si uplnej kreten

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Koke

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico za pět minut tak čtyři čisté golovky

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético má gólovky, nastřelí v zápase 3 břevna, ty to tady sám uznáš, ale směješ se ještě na více místech jak lolko.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je den, kdy všichni favoriti to musejí urvat. A nejlépe ke konci, takže čekám Godin z přímáku hlavou a 1:0 FT

Reagovat
smazaný uživatel

Atletico hraje strašně, nemyslím si, že dají gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehráli strašně.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Hrali nedobre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná akce, ale golman.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Atleti ich zapasy fakt staci zapnut na poslednych 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ty 83 minut makáš, necháš tam duši, a pak ti to nějaký pičus v bráně tak zaříázne. Ten golman nech se sebere a jde skočit z mostu kretén

Reagovat
smazaný uživatel

Marino chytal výborně.

Reagovat
Phillipinho

Thomas ale zaklad uz konecne

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocny talent. este pred mesiacom som o nom ani nepocul

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

V reakcích na příchod Augusta jsem viděl dvě strany. Ty jsi byl v článku tady na EF za jeho příchod. Sebyk zastával opačný názor. Teď píšeš, ať už Thomas konečně hraje základ. Trochu mi tam něco vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to těžké. Mně se Augusto taky líbí. Jeho diagonální přihrávky z voleje miluju. Pokud někdo disponuje kvalitou blížící se Tiagovi, tak je to právě on. Thomase jsem propagoval už v létě, když nastoupil v přípravě byl velmi dobrý. Momentálně doufám v jediné, že může hrát trochu výš než Augusto a mohl by dostávat hrací čas třeba za horšího Kokeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska vyšli všichni favoriti.

Reagovat
Carrick

Thomas opět výborný, snad pokaždé, co ho vidím naopak tak špatného Griezmanna jsem snad ještě neviděl

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ale všetci ofenzívni hráči hrajú sračku

Reagovat
smazaný uživatel

Jakým úhlem pohledu se na ten fotbal díváš? Druhý útočník je slabina od začátku sezóny, ale zrovna dneska zahrál Jackson fakt dost dobře. Correa a Vietto byli taktéž dobří. Zkus hodnotit jednotlivý zápas.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tak Correa hral z krídla, v 442 bol záložník, Vietto bol stále v ofsajde... Iba ten Jackson dačo zahral, ale tiež to nebolo bohviečo, pár krát rozohral, tá strela na začiatku a nejaká hlavička

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Thomas získal 4 body navíc v posledních dvou zápasech. Když nastoupil v přípravě svoje spoluhráče převyšoval. Teď si snad získal víc přízně. Momentálně je to rozdílový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to Atletico neskutečně baví, dobře hrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana Levante stála jak kdyby byli solné sloupi Tragédi

Reagovat
Ángel di María 22

Atletico letos vyhralo jen 2 zapasy o vic nez 2 goly. V LM doma proti becku Astany a prekvapive na Seville Ucel sveti prostredky v nejhlubsim vznamu. Nic proti tomu, at kazdej hraje jak umi, ale koukat na to je vetsinou utrpeni a podotykam, ze jsem byl letos na Atleticu na Calderonu. Vyhra 2:0 teda, ale tesil jsem se aspon na atmosferu a i ta zklamala, pro me dost prekvapive.

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapuje tě to?

Reagovat
smazaný uživatel

a dokonce dost

Reagovat
frankiefcb

na jakém zápase si byl a na kolik přijdou lístky?

Reagovat
Ángel di María 22

Proti Getafe, my jsme meli za 40 éček.

Reagovat
frankiefcb

a jak dlouho dopředu si to bookoval. Rád bych se na Calderón podíval ještě dříve než se Atleti přesunou na nov stadion.

Reagovat
Ángel di María 22

Asi bys sehnal i na miste, ale ja to mel tyden dopredu koupeny pres ofiko stranky. Jak na Real, tak na Atletico to davaj k prodeji cca tyden pred vykopem.

Reagovat
frankiefcb

díky

Reagovat
Phillipinho

Jako jasne ve finalni fazi je to v letosni sezone dost slaby, ale jinak kombinacne je to na dost vysoky urovni a urcite nesouhlasim s tim, ze se na to neda divat.

Reagovat
frankiefcb

Zrovna dnešní zápas se mi líbil i proti Bilbau.

Reagovat
Fernando_Torres

Možná na začátku sezony, ale minimálně poslední tři zápasy je to těžký zoufalství i herně...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ne.

Reagovat
Fernando_Torres

Tak zrovna dneska mi to přišlo extrémně špatný, bez pohybu, bez nápadu, většina akcí končila centrem na nikoho...

Reagovat
smazaný uživatel

Extrémně špatný? Malaga byla extrémně špatná. Rayo bylo místy extrémně špatné. Dnes měl ten zápas takřka všechno. Chyběl tomu jen gól. Samozřejmě ve finální fázi je to kolikrát až moc komplikované, místo zakončení přichází zbytečná přihrávka atd. Tak se může zdát, že to je zoufalé. Ale kromě finální fáze, to byl výborný zápas od Atlética.

Reagovat
Ángel di María 22

Ok, ja nekoukam na vsechny zapasy jak ty, videl jsem letos 1 zive a treba 3-4 na streamu, ale ani jednou to nebyl dobrej fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi strašně otravný. Ano, hra často pokulhává za výsledkem, ale dnes to byl výborný zápas. Zrovna dnes pro kecy nemáš důvod.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Ángel di María 22

Když to bereš jako kecy, ok, nebudu se s tebou prit. Jak pisu, hodnotim, co jsem videl, coz je mensi vzorek + to, o cem se obcas bavim s kamosem, co Atleticu fandi, z cehoz mi na par vyjimek vychazi letosni herni trapeni. Jestli se ti ten fotbal libi, nebudu te presvedcovat o tom, co je tvoje priorita, ja pisu za sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že chápeš, že atraktivita je relativní. Dnes to byl v poli od Atlética dobrý výkon. Konečně se více zapojily kraje obrany. V prvním poločase chyběl skvělé souhře té útočné trojky jen gól. V druhém herně odešel Griezmann, ale i tak to mělo konzistentně dobré parametry snad kromě období od 65. do 80. minuty. Nejsem zastáncem obecných pravd jak to vyznělo v tvém příspěvku. Ne vždy platí, že Atlético hraje nekoukatelný fotbal. Tak buď trochu opatrnější.

Reagovat
Ángel di María 22

Zrovna dneska jsem viděl jen poslední půlhodinu a ani jsem nikde nepsal, že hodnotim dnešek, psal jsem to obecně o letošku. I předtim jste byli hodně pragmatickej tym, ale takhle špatně jste nehravali. Jestli ti slovíčkaření typu "hraje letos nekoukatelný fotbal" vs "hraje letos nekoukatelny fotbal, ne vsak pokazde" vyhovuje lip, to uz bohuzel neni muj problem. I Levante obcas zahraje peknej fotbal, to neznamena, ze je zaradim do tymu, ktery ho hrat umi. Porad jste rozpoctem i kadrem jeden z nejvetsich tymu v PD, pokud hrajete ve vic nez polovine utkani hrozne, je to dost k zamysleni, kdyz v 90% zapasu jste favoriti.

Reagovat
smazaný uživatel

No, jako fanouška Atlética, je to můj problém. To je jak kdybych říkal, že tvoje přítelkyně, která se prezentuje jako nána, je nána. Ale ty bys ji znal i v jiné rovině.

Jo, občasná nekoukatelná hra je k zamyšlení. Ovšem výsledky jako zatím vždy Cholo má, takže můžu směle říct, že ten fotbal dělá dobře.

Reagovat
Ángel di María 22

O tom, jestli to Cholo dělá dobře nebo ne, já nepolemizuju, kdybys ses vratil na zacatek vlakna a jeste jednou sis precetl, co jsem napsal, tak bys to sem ani nepsal, zrovna tebe mam za cloveka, kterymu to snad netreba 2x vysvetlovat.

Já napsal svůj názor, že Atletico letos hraje nekoukatelnej fotbal, jestli tam jsou vyjimky, tak potvrzujou pravidlo, je to muj pohled na vec jako cloveka, kterej ten tym nesleduje pravidelne. Nevim, co bych k tomu mel vic dodavat.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Pravda

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

50/50

Reagovat
smazaný uživatel

Doma s Levante 1:0, krása Spokojenost vládne Madridu, všichni jsou spokojení, v pohodě, růžová budoucnost před námi, uzasné, skvělé, spektakulární

Reagovat
frankiefcb

zapomněl jsi říci 3 body jsou doma ty se v boji o přední příčky počítají.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tak tiež mohli prehrať, Levante hralo ako Malaga s tým rozdielom, že Atleti nehrali o desiatich, stačila jedna poriadna akcia a Atleti končia, ale zase atleti mali 3 brvná a jednu asi penaltu ( Correa )

Reagovat
smazaný uživatel

Moc Atlético rozsekávaš....ten klub resp tá práca Simeoneho si zaslúži obrovský rešpekt, snáď ti to netreba rozspisovať čo dokázali za posledné roky, s akými financiami a v akej konkurencii

Reagovat
smazaný uživatel

Uz drz ripak. Den registrovany a je ta plne forum. Polda plachtu tutoviek na ocovej fortune a preplo mu ze zije z podavania. Pozajtra skola rynavec ta trim kandel a nebav majstra. 200 prispevkov za minutu jak stara blazkova

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

Na Rosaledě to pěkne jiskří, tam to v plném počtu dohrajou jen těžko...

Ale co letos vidím Celtu, opět (jako obvykle) jim podráží nohy obranná fáze. V útoku se na to dívá krásně, ale obrana je zmatená, nervózní, snadno se dostane pod tlak, do toho ten rezervní gólman, co tam dneska chytá, to je díra jak vrata...s tímhle podle mě nemají šanci to aktuální umístění udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo som pár domácich zápasov Celty ešte v minulej sezóne, tak od úvodu famózny pressing a tlak a súperov doma väčšinou dosť herne ničili a nedali im často šancu preveriť ich defenzívu.....a aj súperov ako Real či Atletico..vonku ale asi takto nehrajú čo? Pretože tie výsledky sú veľmi odlišné doma a vonku

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale teraz pozerám, že túto sezónu sa im darí hlavne vonku...a aj v tej minulej sezóne mali celkom vyrovnaný počet bodov doma a vonku, tak oni hrajú takto aj vonku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, venku nedokážou vytvořit takové peklo jako doma.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale snažia sa hrať to isté čo doma? Jasné, že doma vo svojom prostredí a s fanúšikmi za chrbátom to vypáli lepšie

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Celta se myslím může hrdě pyšnit (podobně jako Rayo) stálou herní strategií a vnímáním fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, tuhle sezónu boduje Celta venku jak nejlepší kluby. I dnes hrají solidně, ale potopil je ten mladý gólman. Dvě hrubky při výbězích a hned to máš 0:2 na Rosaledě, kde se hraje snad nejhůř z týmů z toho druhého sledu. Jinak Celta mohla klidně 2 fíky dát. Minimálně Orellana a Wass.

Reagovat
smazaný uživatel

práve som to zapol a áno už som si pozrel tabuľky doma a vonku.....mal som asi vidinu že boli odlišné výsledky doma a vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, je to jakýsi klam. Je to způsobené asi tím, jak umí Celta doma porážet ta 3 hvězdná mužstva. Ono to jde pak dost vidět a vryje se to do paměti tak, že si člověk myslí, že je Celta silná hlavně doma.

Reagovat
smazaný uživatel

neuveríš ale presne to som chcel napísať len som to nevedel tak dobre vyjadriť ako si to urobil teraz ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Phillipinho

Ted bude klicovy, jak Celta nahradi Augusta. Podle toho se bude odvijet jejich postaveni v tabulce.

Reagovat
Israha

Andy to víceméně napsal za mě, no (holt během sledování na fóra nepíšu, pak z toho zápasu nic nemám a nesoustředím se ). Hrajou celou sezonu stejně, ale jakmile se jim přes ten vytažený presing a vysoké ofenzivní tempo někdo dostane, obrana povětšinou v koncích. A dneska tomu, jak už bylo zmíněno, nepomohl ani ten brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Potřebuješ se do toho zápasu pořádně dostat, co? :) Do hloubky, abys vnímal každý okamžik. :) U Atlética jako mého oblíbeného mužstva taky nemůžu dělat dvě činnosti najednou. Pak je vnímání zápasu hrozně úzkoprsé. Celtě fandíš? To mě těší. Máš dobrý vkus.

Reagovat
Israha

Přesně tak, vůbec nechápu, jak někdo z toho fotbalu něco může mít, když každé tři minuty píše sem .

Fandím obecně španělskému fotbalu. U Celty bych se neoznačil za velkého fandu, ale jejich fotbal mě baví, sympatická ofenzivní filosofie, kterou podle mě nestranný divák musí ocenit, zvlášť když jde o klub, co nemá moc peněz nazbyt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiež takmer nikdy nepíšem na fóre keď sledujem futbal. Väčšinou sledujem zápasy v TV, ale aj keď sledujem na streame tak si to chcem užiť a sústrediť sa na futbal. Teraz som len tak zapol zápasik v 2.polčase tak som si to odskúšal aké to je trošku sledovať diskusiu aj zápas hehe... trošku nechápem ako sa chlapci venujú zápasom pod PL sekciou keď tam počas zápasu pribudne tak 300 komentárov a niekedy aj viac....nie je to správne určite, ale tak každý má na výber.

Reagovat
Israha

Jak psal Andy výše, baví mě sledovat zápasy jako celek, komplexněji, nejen důležité situace. Pak se lépe ponořím do tempa hry a to utkání pro mě má jakýsi příběh, vychutnám si ho lépe. Ale tak osobní preference má každý jiné, jak říkáš.

No ale u té PL mě to až tolik nepřekvapuje. Tuhle jsem si z nedostatku jiného fotbalu na sledování zapl Leicester - ManCity (defakto zápas z boje o titul), a hned jsem měl chuť dělat u toho jiné věci, jak nudná podívaná to byla .

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som videl teraz cez sviatky zopár zápasov PL a tiež ma moc nepresvedčili.....a už vôbec nepotvrdili vyjadrenia o najlepšej lige sveta no, ale tak každý máme svoju najlepšiu ligu hehe, pre mňa je to zase Bundesliga. Ale je to aj o tom, čo človek pod tým slovom "NAJLEPŠIA" vníma, niektomu ide len o atraktivitu zápasov, niekomu o počet šancí a gólov, niekomu o atmosféru, niekomu zase o takticku vyspelosť atď. Je ťažké zhodnotiť všetko dokopy a rozhodnúť čo je najlepšie na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, doplnil jsi mě do puntíku.

Já nedávno sledoval Leicester - Chelsea. A nebylo to špatné, dokonce bych řekl, že dobré. Ale třeba taková bitva jako byl dneska zápas Atlético - Levante to nebyla. Něco tomu chybělo. Mohlo to být utrápenou Chelsea nebo nakopávajím Lestrem. Nevím. Tohle moc nedokážu popsat, co mi tomu chybělo. Ale z jednoho zápasu za x kol se nedá moc usuzovat.

Reagovat
Israha

Nedá, no, to předtím jsem napsal ze srandy. Když to otočím, hodně jsem si sliboval od Villarreal - Vale ve čtvrtek a to byl zrovna zápas, který mě zklamal na celé čáře. Opatrné, defenzivní, s mizernou diváckou kulisou, meh. A to to měl být šlágr kola.

Ne, do nějaké vážné debaty o tom, která liga je lepší, se tu fakt pouštět nechci, nemám zapotřebí se tady nechat zatáhnout do nějakého shitstormu...což je taky důvod, proč sem jenom výjimečně píšu něco o Realu, byť jim fandím už nějaký ten rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež už pod diskusiu PD často nechodím. Prekáža mi ten večný boj Barcelona Real v diskusiách, ktorý prekračuje hranice mojej únosnosti. Škoda, že tu nie je viac takýchto debát k ostatným tímom PD a možno aj k nižším súťažiam, lebo viem, že mnohí milovníci španielského futbalu to sledujú a občas sa tu niečo objaví.

Reagovat
smazaný uživatel

La liga je tuhle sezónu fakt dost těžká. Výborně takticky je připraven naprosto každý. 10 - 15 mužstev však nedisponuje rozdílovými hráči, tak se to neprojevuje v nastřílených gólech. Ale jinak je ta úroveň fakt dost vysoká.

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to, že v PL si všetky kluby môžu dovoliť kvalitných rozdielových hráčov, vplýva na to, že tam dokáže robiť problémy každý každému, a nielen herne ale aj výsledkovo. Ale tam to zase preháňajú s tým chcením mať čo najviac rozdielových hráčov a je to na úkor tímovej kvality. Podľa mňa tímy ako také a ich herný obraz je lepší v tímoch La Ligy, len chýbajú trošku financie na to, aby mohli kluby mať toho 1 rozdielového hráča, chýbajú aj financie na väčšiu koncepčnú prácu, ktorou španielské kluby chcú ísť a snažia sa o ňu aj pri horších podmienkach.

Reagovat
smazaný uživatel

V La lize je čistě fotbalové prostředí očividně takticky vyspělejší. To bez debat. Taky o tom vypovídá zájem PL o španělský fotbalový produkt nejen hráčský, ale i trenérský. Paradoxně někdy jsou to právě finance, co brání intenzivnější hluboké práci a tím takticky vyspělejšímu prostředí. Ale tak asi se jinak prosadit neumí nebo nemůžou, nevím. Každopádně ve Španělsku jsou k tomu donuceni. A není to jen u několika mužstev, ale u 3/4. Bez peněz musí zkrátka víc přemýšlet, být trpělivější atd. Zrovna Malaga je pěkným příkladem. Patří do lepšího středu PD. Každou sezónu to rozprodávají. A trenéra podrželi, i když byli na dně tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to, kluby s menšími peniazmi musia viac premýšľať ako utrácať a nakoniec to môže mať pozitívny efekt.

Reagovat
smazaný uživatel

To Planas tam tak horí pri Amrabatovi?

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Amrabatovi hoří kdekdo. U něho je problém, že nedokáže být konzistentně efektivní ve finální fázi. On toho hrozně moc kolikrát zadrbe. No, vlastně minulou sezónu se mu to docela dařilo, však hlavně skrze penalty pokud si dobře pamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hral v tom 2.polčase výborne, bol takmer pri všetkom čo hrozilo od Malagy gólom, ale ako píšeš to zakončenie strašne neefektívne.

Reagovat
Israha

Postavit útočnou fázi na takovémhle hráči je podle mě tak trochu sebevražda. On je individuálníma schopnostma možná jinde než zbytek té ofenzivní vozby dohromady, ale herní inteligenci má katastrofální, dneska tam vyřešil dobře snad jednu jedinou situaci. K tomu mi přijde šíleně nedisciplinovaný...nevím, podle mě od něj, když ho tak složitě mámili z Galatasaraye, čekali podstatně víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezónu je jednu dobu táhl. Pro Malagu důležitý hráč minimálně v podržení míče. Malaga se často nejen venku, ale i v domácích zápasech brání a u defenzivního stylu fotbalu je hráč, co dokáže ustát 2-3 souboje za sebou a potáhnout míč 20-30 metrů klíčový. On má někdy geniální řešení situací. Ale s celkovým dojmem souhlasím, podle dojmu taky cítím, že herní inteligenci má nižší.

Reagovat
Israha

Oddřít to oddře, to se mu musí nechat, i třeba dneska se mi líbilo, jak se za i dvougólového náskoku v přesilovce pořád cpal dopředu a chtěl být nebezpečný. Jde ale o tu herní nadstavbu, která se od něj zjevně čeká, ale přichází tedy dost nepravidelně. Od hráče, co umí řešit útočné situace geniálně, chceš, aby to předváděl pravidelně, pokud možno vícekrát za zápas. Amrabat toto úplně neovládá...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Jsou to u něj jen takové záblesky. Které nemusí být ani tak geniální jako spíš náhodné. Máš pravdu, takto asi působí.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe tak Celta ešte žije. Vypustite tam Guidettiho prosím, môj obľúbenec.

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole co tam zas vymyslel s tou penaltou a cervenou, to bych blil ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak brankár vletel pod nohy Amrabatovi dosť hlúpo

Reagovat
smazaný uživatel

brankar se jako prvni dotkl balonu a amrabat, kteryho nevidel, pres nej pak prepadl...penalta mozna, ale cervena urcite NE.

Reagovat
Israha

Naprosto jasná rudá, sebral balon i hráče zároveň.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra veď už sa chystal na pľac Guidetti a nakoniec tam poslal Radoju...asi zranenie Planasa

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga pomalu tam, kde patří. Hrozní makači s takticky vyspělým trenérem a nejlepším brankářem soutěže.

Reagovat
alcantara

A za chvilu tam hrame, vobec sa na to netesim, borci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Asi tak

Reagovat
Phillipinho

Posledni 4 zapasy-4 vyhry a razem jsou bliz k EL nez k sestupu.

Reagovat
netopier

Teraz ich čakajú po Las Palmas dosť náročné zápasy. Uvidíme kolko bodov pozbierajú.

Reagovat
Visca el barca

Chlapi, chci jet na Barcelonu se Sevillou. Na Camp nou jsem byl už dvakrát a to přes tu stejnou společnost. Jenže letos to chci jinak, jedu s více lidma a lístek mezi 16 kami na protiehé tribuně 1-2 patro za 5-6k mi přijde docela dost. Chci se jen zeptat, oficiální stranký ? Či jiná možnost ? Za každou radu budu moc rád. Předem děkuji

Reagovat
Visca el barca

Přijde mi, že přes oficiální stránky, nedokážu sehnat víc míst vedle sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

s koľkymi ľuďmi chceš ísť??

Reagovat
Visca el barca

5-6 lidí. jako jet já sám, tak koupim lístek a nekoukám na cenu,ale takhle musim myslet i na ostatní.

Reagovat
Atlético de Madrid

Já bych docela chtěl, abysme vyvhráli ligu se skóre 40:10. By bylo epický

Reagovat
Ángel di María 22

Podle mě bude na titul potřeba víc než 89 bodů teda, 100 nepadne určitě, ale viděl bych to vítěz PD 92-95b.

Reagovat
smazaný uživatel

88b je maximum, co by mohli se skóre 40:10 dát. 42:10 už by mohlo být reálný.

Reagovat
Ángel di María 22

15x 1:0 = 45b + 3x 0:0 = 3b + 2x 0:1 = 0b ---> 48b + 41b = 89b.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem vůl:-) nějak jsem to propočítával, že jsme už hezky v půlce a zbývá už jen 18 mačů. Takhle by z toho šlo vytáhnout ještě o bodík víc, ne? 4x 0:0 a jedna prohra 0:2, ne?

Reagovat
Ángel di María 22

Jn, jsem oba hodili prunik mnozin uprostred

Reagovat
Atlético de Madrid

Díky za tu matiku, já jsem jen hodil dvě čísla, který mě napadla

Reagovat
Ángel di María 22

Jak já koukám na ten náš rozpis, tak mam pocit, že pokud nepujde Benitez ted po Valencii - tzn. vyhrajeme tam, tak uz pujde az na konci sezony. Ten nas los od tohohle zapasu az do pulky unora je naprosto "must win" situace v kazdym kole, i s timhle nefunkcnim systemem, takze se obavam, ze dnes se vse rozhodne, pokud nahodou vyhrajeme, tak budem cekat do leta. Rikam si s odstupem, ze pri tom, jaky treneri by ted byli k dispozici a ze by sli do rozehrany sezony, to zas takova tragedie uz neni, ale nic to nemeni na tom, ze chci, aby byl zejtra odvolanej. Tak uvidime.

Reagovat
netopier

Takže dneska Amunt Valencia hovoríš?

Reagovat
Ángel di María 22

Nehovorim, ale chci Beniteze pryc. Jestli ho vyhodi i po nasi vyhre, pak si preju nasi vyhru.

Reagovat
Atlético de Madrid

No kdyby prohral i s tou Garyho Valencii, tak by to bylo hodne smutny a nemyslim si, ze je Real tak spatny.

Reagovat
Phillipinho

Garyho Valencie je zatim herne o dost lepsi nez letosni Nunovo Valencie. Skoda, ze maji zraneny dulezity hrace, takhle to bude tezky.

Reagovat
Ángel di María 22

A taky Vale "bez trenera" remizovala s Barcelonou, doma se dokazou vyhecovat na kohokoliv a hrat dobre, neverim nam dneska.

Reagovat
LAM

Když na to tak koukám tak se musíme začít rychle zvedat a zas začít hrát pořádně protože nám jinak začne Real i Atletico utíkat.Fanoušci Realu sice poád ujišťujou jak hrajou špatně,ale i přes to vyhráli skupinu LM a v lize nestrácej skoro nic.Dnes navíc na velmi špatný Valencii domácím vůbec nevěřim.

Takže pokuď zas nezačnem hrát jak loni na jaře tak to bude špatný.Navíc Real teď bude mít kvůli vyloučení z CDR hromadu času na odpočinek a dost je to proti nám i Atleticu zvýhodní.

Reagovat
dextroza_m

Real dnes 2:2

Reagovat
netopier

Dnes to vidím na menší autobus... V tejto forme a zostave to bude riskantné otvoriť ale ako sa hovorí, odvážnym šťastie praje, tak sa nechám prekvapiť... Aspoň hráme doma...

Reagovat
Robbie

kurde kde ta výměna Eden Hazard za Garetha Balea, Hazardovi by to strašně pomohlo a Baleovi taky win, win pro obě strany

Reagovat
smazaný uživatel

ten chlap nemá plán B, zbytočné rozhohrávky na krátko po zemi na 2-3 metre...

už by mohol vypadnúť, zobrať si Baenu s Bangurom aj s tým jeho slávnym Bebém a odísť, hanby už narobil dosť...

Reagovat
misinho7

Inac Asensio v Espanyole hraje paradne som zvedvy co bude po sezone ci ho este na rok dakde posleme alebo si ho stiahneme, hlavne Martina treba dakde do ligy poslat, ma uz 17 snad uz nabral aj tej svalovej a fyzickej hmoty a je pripraveny ist hostovat niekde do prvoligoveho tymu

Reagovat
I am Mancunian

fyzicka hmota

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Switchback

Reagovat
patas92

Jako fanoušek United s holografickým Wazzou bys to mohl pochopit

Reagovat
misinho7

mensi omyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Betis-Eibar: "Toto utkání bude zajímavé také proto, že se oba celky ještě ani jednou nesetkaly, alespoň co se oficiálních utkání v první nebo druhé španělské lize týče."

http://int.soccerway.com/matches/2016/01/03/spain/primera-division/real-betis/sociedad-deportiva-eibar/2086438/head2head/

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem napjatej, večer to může dopadnout všelijak. Škoda, že Mustafi je zraněnej zrovna teď .

Reagovat
smazaný uživatel

Moc Sevillu nesledujem, no vždy, keď sa ku mne dostane zostava, tak Evgen Konoplyanka sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

praveže v poslednej dobe bol často v základe, zo začiatku sezóny dosť vysedával myslím

Reagovat
Phillipinho

Penaranda objev sezony

Reagovat
netopier

Success tento zápas taktiež veľmi dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

To udelala krychle tu chybu při druhém golu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Sevilla to je děs

Reagovat
Magic player

Nejaky fanousek Sevilly, ktery by mel vysvetleni pro to, ze neni Konoplyanka v zakladu?

Reagovat
Phillipinho

Rekl bych bezna rotace sestavy, ale je pravda, ze Konoplyanka by stejne jako Krychowiak mel hrat stale.

Reagovat
Magic player

Ja to prave nemyslim jen k dnesnimu zapasu, celkove mi prijde, ze by mel hrat od zacatku mnohem casteji...

Reagovat
Robbie

přemýšlím jestli se podívám na Valencia-Real, když začal nový rok by to mohlo být lepší

Reagovat
Hachim Mastour

Ako naposledy no.

Reagovat
Robbie

no, právě, potom budu mít zase akorát zkaženou náladu

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Depor Villareal si to dáva, doma porazia takmer celú minuloročnú top 5 ( ešte Barça chýba), i keď to nie je príliš veľké prekvapenie, trabárs im verím aj na výhru na Atléticu a vo VALE, na Reale a v Sevilly asi max. remíza, ale hrajú suprovo

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Nevydalo

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tak vydalo... a zrazu je Villareal ďalším ašpirantom na titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne La Liga na Digi Sport!!! Dajto s tým svojím jedným zápasom týždenne nech ide do p*%@

Reagovat
smazaný uživatel

http://abload.de/img/screenshot_1951k07.jpg

cele to ma par pozitiv..

ak vyhraju domaci, budu peniazky a mozno vyhadzov rafu...

ak vyhra real, tak si poviem, ze vyhrali vdaka mojim 10€, lebo som valenciu preklial

ak bude remiza, tak to bude v prdeli cele

Reagovat
smazaný uživatel

akurat je skoda, pretoze vcera bol kurz este 7

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejak, tak nejak

Reagovat
-Carles-

James a Disco lavička

Reagovat
misinho7

omg rafa si ide svoje..

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Isco byl v hierarchii přeskočený Kovačičem. To je myslím teď už víc než evidentní.

Reagovat
Hachim Mastour

Isco odíde, to je viac než evidentné.

Reagovat
Manik...

néé

Reagovat
-Carles-

Isco leží Rafovi v žalúdku, ozýva sa City, som zvedavý ako to dopadne.

Reagovat
patas92

Snad tam půjde už v zimě

Reagovat
Manik...

Reagovat
Masi

To by si oproti Pellemu moc nepomohli, ale proč ne.

Reagovat
Ángel di María 22

Benitez je neskutecnej zmrd, to vazne jinak nazvat nejde. Jediny, v co nam zbejva doufat, je ze jeho komicky angazma nebude znamenat odchod nakejch hracu, vem tu zkazenou sezonu cert. Diletanstvi, fakt.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

co mu udělal, že pořád sedí? je nějaký důvod?

Reagovat
Hachim Mastour

Peréz

Reagovat
One-Real

je moc nepředvídatelný, špatně plní funkci robota vyplňujícího prostor s pohybem na vymezených pozicích

Reagovat
patas92

Dělá si srandu z Beniteze, zaslouženě sedí

Reagovat
Manik...

kdo by si z toho vola srandu nedělal?

Reagovat
alcantara

Je to technicky hrac, na ktoreho sa dobre pozera. Smrtelny hriech.

Reagovat
valloire

Reagovat
Manik...

to je ale čů*ák... To už ani jinak nelze nazvat (omlouvám se adminům)

Reagovat
Ángel di María 22

Kdyby byl misto Balea Isco, tak tu sestavu beru vsema 10ti. Muzeme se bavit o tom, ze je stejne jedno, kdo nastoupi, protoze Benitez z tech hracu neumi vyzdimat absolutne nic, viz James, dosazuje je na nesmyslny mista a podob., ale poskladany by to bylo dobre. Takhle je to tak jako tak na picu.

Reagovat
Hachim Mastour

Bale je vo forme.

Reagovat
misinho7

Bale ma mozno najlepsi formu z hracov..sice je pravda ze v minulych 90 pripadoch zo 100 by mal sediet ale teraz hraje vazne dobre dnes by urcite nemal sediet

Reagovat
One-Real

Reagovat
Magic player

Neda si pokoj

Reagovat
misinho7

no neda mi to pokoj ked vsetci ostatni vedia posudit ze naozaj teraz hraje dobre ale madristi vsetci si idu svoj hejt nanho pritom je jeden z najlepsich posledne zapasy

Reagovat
Magic player

Ale ono vubec nejde o tohle, jde o to, ze narusuje cely system, je to 3. nebranici hrac, za zapas nabeha smesnych 8 kilometru, hraje vetsinou na pozici, kde ma nejvetsi vliv na ofenzivu celeho tymu i kdyz pro tu pozici nema predpoklady.

A vubec nechapu, ze to tady pisu znovu, kdyz je to uz 100x ohrana pisnicka a ty si jen troll, ktery vzal jeho hypovani jako novy sport. Jinak si to neumim vysvetlit.

Reagovat
misinho7

a co mam robit hejtovat ho stale abo co? hladam pozitiva, lebo je jasne ze Gareth s tade tak skoro nepojde to skor Ronaldo....a proste hraje teraz velmi dobre tak preco by som mal nanho picovat...mozno to narusa system..vlastne on nenarusa system lebo Rafa nema system...tam je to jedno kde kto hraje aj tak hrame sracku pod nim

Reagovat
Hachim Mastour

Už Carlo to doje*al v druhej sezóne, keď namiesto protiútokov začal hrať do plných.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřestávej.

Reagovat
Magic player

Jenze ty hledas pozitiva vyhradne u nej a chytas se kazde veci, ktera se mu povede.

Jenze kdyz byly zapasy, kde se vracel Jese po zraneni a zacinal hrat opravdu dobre, byl nas nejnebezpecnejsi hrac v te mizerii a pridal i nejaky ten gol nebo acko, tak si mlcel a jeste si o nem psal pri nejake te ztrate mice, ze uz na to nema a nevrati se zpatky a at ho prodame nebo posleme hostovat, ale kdyz tady hral Bale sracku tak dlouho jak vsichni vime a proti silnym souperum ji hraje doted, tak ho jeste branis.

Reagovat
valloire

vypadni vypadni vypadni

Reagovat
-Carles-

Isco k Pepkovi?

Reagovat
valloire

nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude parádní šlágr

Reagovat
One-Real

Tak tomuhle už jenom chybí Casemiro na úkor Kroose a Khedira na úkor Modriče. Rafa fuera.

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel som dnes pozriet Valenciu s Realom, ale kdze ocakavam, ze Real budu ako vzdy tlacit rozhodcovia, tak dam asi prednost Navratu do buducnosti 2.

Reagovat
Ed_Hazard

Komu ty vlastne fandíš? Čo pozerám, tak tu iba pičuješ na všetky strany

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes vecer fandim McFlyovi.

Reagovat
smazaný uživatel

V pohodě, Návratu bych přednost i já.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Billy McClane

Tak snad sa ti to uz konecne podari a prestanes sa tu chovat ako neandertalec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Som rad ze aj ty si sa v tom nasiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Ángel di María 22

Tesim se na nasazeni Vale a naopak nase letosni lazo plazo, to bude zase pokoukani

Reagovat
smazaný uživatel

to si dela prdel?

Reagovat
-Kopy-

Jaume; Orbán, Abdennour, Santos, Barragán; Danilo, Parejo, André; De Paul, Cancelo a Alcácer

nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

netopyr dostane latu, to je jasny...ale co ten depor tam ted predvedli, to je moc

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

X

Reagovat
smazaný uživatel

Co předvedli? Však penalta nebyla, ne?

Reagovat
Phillipinho

Nevim jestli to tady padlo, ale ten rozhodci, co dnes bude piskat, tak to bude jeho prvni zapas

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta v poslední minute pro Villareal byla?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Áno, ten obranca do toho šiel ako retard, boli tam 5vs1 a on ho sotí zozadu v poslednej akcii zápasu asi 2 metre od rozhodcu, sám si za to mohol

Reagovat
smazaný uživatel

já myslíim, že nebyla, ne?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, ten obrance jim odfajcil celej zapas, nepochopitelny

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Koľko penaltičiek dnes kúpil Fiorentinko CR-sedmičočke?

Reagovat
smazaný uživatel

co to znamená ten thug life?

Reagovat
misinho7

neviete niekto stream na ten slovnesky Digi Sport? tusim existuje nejaka stranka kde su streamy na vsetky televizne stanice len ju neviem najst...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
misinho7

dik len tam nevidim ten slovensky digisport

Reagovat
smazaný uživatel

niekedy tam je tenj slovenský digisport, napr. na obed tam bol keď dávali Everton - Spurs, teraz sa na to asi vysrali

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

dneska to není nikde live asi, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ze bude Bale o parnik lepsi nez jeho spoluhraci, bud svedci o tom ze Real spadl na uroven Walesu, nebo fakt v tom klukovi ustaym neco bude

Reagovat
misinho7

wtf co je to za logiku? ked bol najlepsi dva roky v anglicku to znamena ze vsetky tymi v Premier LEague boli na urovni Walesu abo co?

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.livesport.cz/zapas/6NWtEItQ/#prehled-zapasu na tomto zápasu jsem byl živě Ale dneska podobného asi nic nehrozí MOURINHO FOREVER!

Reagovat
smazaný uživatel

to zas smrdí průserem s trojkou Kroos-Modrič-Kovačič

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo stream prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Týpek asi včera kalil na nějakym koncertě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

jak zakřičel simulant

Reagovat
Hachim Mastour

Danilo

Reagovat
Ed_Hazard

To čo tam skúšal Barragán?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GEGE

Pepe klasik

Reagovat
smazaný uživatel

pepe wwf styl

Reagovat
patas92

to bylo tak na utrhnutí ucha

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam je z nápis o Benitezovi???

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to říkali na Sky: "Rafa you gave us the best years of our lives. Thank you"

Reagovat
smazaný uživatel

Taký transparent od Realu asi nedostane

Reagovat
smazaný uživatel

aha, díky. sleduju to přes Ziggo sport

Reagovat
Ed_Hazard

Fans Vale pripravovali nejaký transparent aby si ho uctili ako legendu, kedže vyhral s nimi posledný titul práve Rafa.

Reagovat
smazaný uživatel

Hala Madrid!!!

Reagovat
Hachim Mastour

Modrič by sa mohol naučiť prihrávať ľavou nohou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby teď dal Bale gól...

Reagovat
smazaný uživatel

tak co, jak se nám připískává teď ochotníci?

Reagovat
smazaný uživatel

no dala by se piskat

Reagovat
smazaný uživatel

pepemu to muzou rvat do skopku porad, tam je zraneni vyloucenp

Reagovat
smazaný uživatel

Bale je Bůh

Reagovat
smazaný uživatel

NÁDHERA!!

Reagovat
smazaný uživatel

šileny gol!

Reagovat
smazaný uživatel

unbelieveeeeeble

Reagovat
Ed_Hazard

Whaaaaaat Aká kombinácie

Reagovat
misinho7

BBC krasa krasa krasa chlapci...a Gareth dnes zatial paradne ato uz neni proti nam len Rayo ci dakto taky..

Reagovat
Ángel di María 22

Woooooooow, tak tohle byla akce jako prase, nádhera.

Reagovat
patas92

pěkná akce

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooool

Reagovat
Hachim Mastour

gooooooooooooooool.Krásna akcia.

Reagovat
One-Real

Benzema

Reagovat
Billy McClane

Hohohooo BBC naaadhera

Reagovat
Jerichoo

fuha krásny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Prej jako z playstationu

Reagovat
valloire

parádní akce

Reagovat
Miguel19

Bale skvěle. Neskutečně povodil

Reagovat
GEGE

Abdennour to dobře zesral...ještě,že jsme ho tedy nedotáhli..

Reagovat
-Kopy-

hm, pěkný

Reagovat
One-Real

Ti komentatori z bein sports jsou ozrali?

Reagovat
smazaný uživatel

srdíčko tam je

Reagovat
misinho7

ray hodson je dobry komentator a pravdu vravi

Reagovat
patas92

Takhle komentujou normálně

Reagovat
One-Real

No mluvili tam kdo je spolecne s Navasem nejlepsim hracem letosni sezony za Real a ja furt cekal jaky jmeno z nich vypadne a on pry Bale, dukaz jim tam podle jejich tvrzeni udelal zapas 10:2 a 4 goly proti 9 hracum.

Reagovat
smazaný uživatel

skvělá dvojka

Reagovat
Hachim Mastour

To si robíš prdel? Roy too komentátor viď video : https://www.youtube.com/watch?v=QBHDHfQFwe8

Reagovat
Hachim Mastour

Ray

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, Ray Hudson je šílenec

Reagovat
Ángel di María 22

André je výbornej fotbalista, fakt,

Reagovat
smazaný uživatel

Kova jeste lepsi. Skoda, ze si ho nekdo nevytahl uz loni, pod Carlem by byl kral.

Reagovat
teenz

Bože, my vedem jo ? Tak to píchám.

Reagovat
Side

Co tam pískal

Reagovat
-Kopy-

rozhodčí

Reagovat
patas92

výhodu Benzemovi očividně

Reagovat
smazaný uživatel

tvl Danilo 3 metry od hráče

Reagovat
pingla

No jo, namyšlený Ronaldo nikdy nepřihraje.... fanoušci Barcelony někde v kanále

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Už Neville potvrdil reputaci nejlepšího manažera pod sluncem?

Reagovat
eder

Nebuď na něho hned tak náročný. Zatím nepotvrdil ani reputaci manažera.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Zjavne áno...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravá strana je často volná, lebo Valencia koncentruje na Ronalda. Bol by som zvedavý na Carvajala miesto Danila

Reagovat
ADM

Benitéz by nesúhlasil

Reagovat
-Kopy-

bože kam to hlavičkuje

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie je otřesná, tolik nepřesností..zbytečně kazí

Reagovat
Ed_Hazard

Nezáleží či hráme dobre alebo zle. Danilo je proste nonstop strašný. Takého dreváka som v našom drese už dlho nevidel.

Reagovat
ADM

Gravesen to bol hráč

Reagovat
Ed_Hazard

Toho aspoň netlačili silou mocou do základnej zostavy. A aj tak sa nechytá.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Cancela teda cumim.

Reagovat
Manik...

Pěkný gól, ale takhle se Benitéze nezbavíme

Reagovat
Ed_Hazard

Tvl, načo má ten sudca karty? Vale už mala mať 3 žlté

Reagovat
MadMrJacky

Modrič sval

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsou přesně zapasy Realu tuto sezonu. Famozni gol, a pak totální tužka a štěstí, že soupeř nezasune z golovych šancí

Reagovat
teenz

".. a štěstí, že soupeř nezasune..."

One-Real pls

Reagovat
smazaný uživatel

? však je to pravda.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Jerichoo

Danilo je najhorší hlavičkár ever. On snad viac centrov podbehne ako trafí, hlavne že má dva metre

Reagovat
smazaný uživatel

Podla sportoveho almanachu z roku 2050 dnes Real vyhra 3:1.

Reagovat
smazaný uživatel

klasickej Pepe...

Reagovat
misinho7

za toto penaltu ?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

omg, však ho trefil, i když nechtěl

Reagovat
X-bano-X

objektivita rulezzz

Reagovat
ADM

no bohužial keby mu nepadol na nohy dosť pravdepodobne by loptu prihraval do 5ky ...

Reagovat
patas92

klasik

Reagovat
pingla

Však byla úplně jasná

Reagovat
Magic player

a co jineho?

Reagovat
misinho7

oki videl som to este raz...tak aj celkom usla...

Reagovat
GEGE

ta demence většiny zdejších madristů nikdy nepřestane překvapovat...

Reagovat
smazaný uživatel

uplne jasná. ale asi i na balea

Reagovat
celeb

ta snad este jasnejsia ... ale zas keby Bale chcel, tak tu nohu preskoci, on nechal obe nohy spolu a prepadol cez obrancu - pytal si ocividne penaltu a nedostal ju.

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej fanda realu, co si nepral penaltu

Reagovat
Magic player

To zase ne, ja chci taky vyhrat v kazdem zapase, nedokazu si ani prat, aby Real prohral, je mi to proti srsti.

Verim tomu, ze souperi stejne moji podporu nepotrebuji, staci, ze maji na sve strane Beniteze s Perezem. To bohate staci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Byla jasná, ale měl se předtím pískat ten zákrok na Garetha.

Reagovat
smazaný uživatel

nemal, Bale sa hodil na zem lebo videl pred sebou trčiacu nohu obrancu Vale stačilo spraviť krok dopredu a normálne by šiel ďalej v pohode

Reagovat
netopier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Strajchol mu lavu nohu. Ty tusim vzdy vidis na ihrisku nieco ine, co vsetci ostatni ludia.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
GEGE

Pepe

Reagovat
GEGE

pěkně ho karma smetla za tu prasárnu na Paca

Reagovat
el Principito

Reagovat
kiwwi

pekne do satne

Reagovat
-Kopy-

Gomés paráda

Reagovat
SunFells

To je Pepe tak nemotorný nebo hloupý?

Reagovat
valloire

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě se diví pepe

Reagovat
pepinho2

Zaslouženě

Reagovat
-Kopy-

goooooooooooooooooooool

Reagovat
Ángel di María 22

Benitez fueraaaaaa

Reagovat
madridcan

no ufnukanci, povedal som, ze sa nam to vrati

Reagovat
Manik...

Ten rozhodčí je snad z Barcelony ne?

Reagovat
MadMrJacky

Bale na Limbu Faul to byl, ale kdyby sebou tak nehodil, možná mu to pískne. Pepeho jasná..

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
ADM

Reagovat
Masi

Příjde mi, že to ani vidět nemohl pořádně a nepískl by to ani tak. Nicméně bazéňák tomu nepomohl.

Reagovat
One-Real

Tohle bych čekal od Ramose

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hachim Mastour

Myslíte, že ak Real prehrá tak Benitéz odíde?

Reagovat
Ángel di María 22

Doufáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Nehráte až tak špatne tak čo

Reagovat
Hachim Mastour

Bez zálohy ale inak ok.

Reagovat
Manik...

Doufáme

Reagovat
CHONG

Modlíme se.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne.

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Choreograf Ďurovčík v studiu Digi

Reagovat
smazaný uživatel

Vie najlepsie posudit Ronaldove herecke vykony

Reagovat
ADM

skor si na nom najviac pohonkáva

Reagovat
netopier

Reagovat
ADM

...

Reagovat
smazaný uživatel

Už aj v Digi im prepína? To je v prdeli

Reagovat
Hachim Mastour

To fakt?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno. Ale nedá sa to počúvať. Honi si nad Ronaldom, Navasom a Modricom. A vyjadrovanie My ako real a moja hra môj real

Reagovat
Switchback

zákrok + penalta -> https://streamable.com/m99f

Reagovat
Ed_Hazard

Jasná, Pepe to slušne posral. Ale ten gól visel na vlásku už asi 15 min. Po góle na 0:1 sme dali klasický stand by režim..

Reagovat
Switchback

co čtu, tak chvíli předtím měl kopat penaltu real za zákrok na Bale ... unlucky no

Reagovat
Ed_Hazard

Pri tom prieniku z pravej strany? Z dialky to nevyzeralo na penaltu a opakovačku nedali.

Reagovat
Switchback

Asi jo, nekoukám tak nevím ale dost lidí o tom psalo

Reagovat
Manik...

Ale jo dejte ještě 1, ať už prohrajem a ta špína dostane padáka

Reagovat
teenz

A ještě čtyči prosím.

Reagovat
teenz

Hm tak tolik jich je málo, tak aspoň pět.

Reagovat
One-Real

Střední záložníci obou týmu dělají skvělej zápas, pěkná reklama na PD.

Reagovat
smazaný uživatel

ten pepe si robi srandu ne?

Reagovat
CHONG

Dobře Pepe, takhle se to dělá, sbohem El Špeko.

Reagovat
kiwwi

Durovcik jak zvozil obranu Realu

Reagovat
valloire

no a po fénu se mu na to v druhý půli vyserou

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi pekny prvy pocas. Golik Realu ako z ucebnice, krasna akcia. Herne zatial lepsia Valencia, penalta Pepeho sice neumyselna, ale faul tam urcite bol. Penalte ale predchadzal faul na Balea co mala byt tiez jasna penalta, rozhodcu mozno trosku pomylilo ze sa placol o zem "ala Robben"

Reagovat
Magic player

Bale to strasne blbe prehral no, jinak jasna pentle.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

nepovedal by som, že je lepšia, skôr sa každou minutou zlepšovala a Real zhoršoval

Reagovat
smazaný uživatel

André Gomes hraje ako kráľ

Reagovat
smazaný uživatel

Od prvniho golu hrozna sracka, kdo by to cekal..

Reagovat
smazaný uživatel

Andre Gomes je skvelý

Reagovat
celeb

neviem, ci je lepsie vidiet takyto slaby Real, alebo penaltove rozhodnutia rozdodcu v poslednych 2 minutach.

Reagovat
Phillipinho

Gomes a Cancelo jsou paradni, to jsou proste budouci hvezdy. Skoda,ze kvuli zranenim musim na becich hrat Tonda a Orban, kteri na to nemaji....

Reagovat
smazaný uživatel

Real nech do zmluvy svojich predaných odchovancov zapíše aby nemohli hrať proti nim, lebo furt im dajú gol

Reagovat
smazaný uživatel

Dostat Real v osmifinále třeba PSG, tak dostanou řádný debakl. Jsou uplne mimo. Bohužel AS je přece jen s Garciou v hajzlu, takže to bude v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Jo PSG jsme nedávno viděli

Reagovat
X-bano-X

Videli co?

Reagovat
ADM

Keby po penalte zostávalo ešte 20min do konca tak to Valencia 100% urve, Real bol pod strašným tlakom posledné minúty, takto skôr verím Realu ..

Reagovat
Ángel di María 22

Hrajeme zase největší sračku, to je prostě vtipnost a je fakt neuvěřitelný, že se stejně držíme toho čela PD docela blízko.

Danilo tradičně uplně mimo, celá hra dozadu je zchátralá jak stoletá chaloupka v lesích, no prostě nic novýho. Jeden z nejhorších předváděnejch fotbalů od Realu, co pamatuju. akorát individuální kvalita vyvažuje tu trenérovu bezzubost. Dneska je to to samý jako celou sezónu. Benítéz ven!!!

Reagovat
One-Real

Cela ta prava strana je uplne smesna smerem dozadu, ne nahodou z ni jde vetsina nebezpeci Vale a vsechny centry.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale i celej pohyb zalohy a ty mezery. Nejen dnes, ale celej letosek naserviruje jinak technicky precizni Modric souperi nakou sanci z vlastni rozehry, protoze proste neni napad, kam by mel hrat. To je takovej fail tenhle šáša na lávce, směju se, snad to dopadne tak, že zejtra poletí.

Reagovat
One-Real

Cloveka proste musi mrzet, ze tohle Vale nebyla schopna predvadet v LM, sli by dal.

Reagovat
GEGE

Celkově tam mají obrovský potencial v tom kádru ale bohužel si pod sebou sami podkopávájí žídli...

Reagovat
One-Real

Kdyz to ctu, tak si nejsem jisty o kom mluvis.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Phillipinho

Nuno.....

Reagovat
celeb

a ja som im po minulej sezone tak veril. Sevilla detto. Nechapem, ako mohli oba tieto timy, na zaciatku leta hrajuce vo fantastickej forme takto upadnut po lete, navyse aj prestupak bol slusne zvladnuty, min. co sa tyka Sevilly.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak zaloha Realu v tejto sezone je absolutne priechodna, to je az neskutocne ako sa timy lahko dostavaju do sestnastky Realu. Ten rozdiel zo 442, ci 433 na 4231 co hra Rafa je v tejto casti ihriska az neskutocny. Real tam proste nema ziadnu sancu ubranit rychle utoky superov.

Reagovat
One-Real

"Je treba silneho hraca, ktory vybojuje lopty"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Tak ono to je tezke, kdyz mas vepredu tri stojaky, kteri maji pressing na hovno a Isca s Jamesem na lavce.

Reagovat
alcantara

Cancelo a Andre Gomes docela slusny valec, Valenciu som dlho nevidel, parada od nich. Zbytok sa velmi nechyta. Remiza potesi, Raa si zostane a naskok by sa nezmensil. Snad vydrti Valencia kondicne aj druhy polcas, Madrid poslednych cca 15 minut dost mimo.

Reagovat
alcantara

*Rafa asi, vydrzi

Reagovat
teenz

Reagovat
celeb

treba mu dat cas a par prestupakov k tomu. Trener potrebuje cas aby mohol koncepcne pracovat, vtisknut timu svoju filozofiu a potom urcite pridu aj uspechy.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Určitě, rozhodčí mu zboural taktický plán.

Reagovat
Inter Eterno Amore

pome Vale ešte jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
teenz

deset

Reagovat
Inter Eterno Amore

kľudne ak to stihnú

Reagovat
smazaný uživatel

Dost dobrý fotbal. Valencia takticky otřesná, ale za to neskutečně živelná. Ti snad vidí jenom dopředu.

Reagovat
alcantara

Jj, pekne popisane, nieco na sposob anglickeho muzstva S tym ale Gary dlhodobo neuspeje.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jeho práce bude vidět nejdřív na jaře. Ale talentu je v tom týmu požehnaně.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale kouká se na to dobře. :)

Reagovat
Ángel di María 22

Od nas hraje vyborne Kovacic - proste kvalitni individualni vykon. Libi se mi dozadu i dopredu, mice nepredrzuje, vi kdy ma zrychlik, kdy podrzet, dobre odebira, dobre se hejbe.

Reagovat
Ed_Hazard

Aj Karim a Bale nie sú zlý, tak isto Modrič fajn. Len je v tom systéme stále chaos no.

Reagovat
smazaný uživatel

Do golu nejlepsi hrac, pak uz nic.

Reagovat
Inter Eterno Amore

páči sa Ti Kovačić za ten čas čo je v Reale ? Ja som si kúpil jeho dres za Inter a hneď o pol roka odišiel preč

Reagovat
GEGE

Kovacic podle mě na téhle pozici nikdy nepředvede úplně to nejlepší co v něm je...

Reagovat
One-Real

Ve ctyrclenne zaloze by vynikl vic.

Reagovat
GEGE

buď anebo trequartista ale toho se v Realu nedočká...

Reagovat
Inter Eterno Amore

On vie pekne potiahnuť loptu zozadu až do útoku, ale v Reale sú na ofenzívu bohužiaľ iní hráči .

Reagovat
One-Real

Kazdopadne jedna vec mi vrta hlavou. Pokud muze sedet James za 80 mega na ukor Kovacice, jaky problem je posadit o trosku drazsiho Balea? Driv jsem videl oba jako jasny cleny zakladu prave kvuli ty cenovce, ted se ukazuje ze to tak neni. Tak co za tim je? Nehlede na to ze jsou si primymi konkurenty na pozici tretiho odpredu, statisticky na te pozici byl jeden lepsi a zaroven tomu daval velkou herni nadstavbu.

Reagovat
Masi

Nad tím se podivuju už delší dobu. 80M James nevadí ale 90M Bale jo.

Reagovat
garruklol

Bale je nejdrazsim hracem historie?

Reagovat
ADM

Uplný fail ked k štandartke z takejto blízkosti idú šuteri, ktorým vyhovuje 25-30 metrov...

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo nechal přímák

Reagovat
CR7RONALDO

Bale Radšej to mal skúsiť Cris, myslím že toto bola pozícia celkom preňho tam mohol krásne obstreliť múr

Reagovat
Magic player

Reagovat
CR7RONALDO

Podľa mňa by si to mali aspoň na 1 zápas vymeniť, Ronaldo by mal skúsiť z prava a Bale z ľava a možno by to bolo lepšie než teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Gary jede Nevím, co jim říkal v kabině, ale za šest minut byli hráči Realu vždy v přesile v šestnáctce Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

dvakrát v přesile

Reagovat
Magic player

To je finalni reseni jak cyp Karime.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo

Reagovat
kiwwi

zlta karta za toto?

Reagovat
ADM

Veru, hráč šiel jasne po lopte, absolutne žiaden umysel trafiť ramosa, zobral ho len zotrvačnosťou ale nijak extra nebezpečne..

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
celeb

Modric najnebezpecnejsi z baletiek. Skoda takeho sympataka tam.

Reagovat
Magic player

Kova jak tam vletel.

Reagovat
smazaný uživatel

Andre Gomes famozny, suverenne najlepsi na place

Reagovat
smazaný uživatel

Disco nikde?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Lucas... takže už i ten je před Iscem.

Reagovat
Ángel di María 22

Táhni ty tlustej blbečku, neuvěřitelný, co Benítéz předvádí za tragédie.

Reagovat
Matić

Co to je za stridani?

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda střídání

Reagovat
Hachim Mastour

Karim zasa dole, toho tie striedania srali už od začiatku sezóny.

Reagovat
X-bano-X

no jeje

Reagovat
smazaný uživatel

bože nejlepší player vepředu

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas Vázquez už je pred Jesém alebo Jesé je zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

lucas a mateo jsou oblibenci, james taky casto sedi...

Reagovat
Magic player

Do pice.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud Rafa zůstane,tak si Isco může pomaličku balit...nejspíš hned po něm Carvajal,když Rafa má rád tak Danila

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

A toto je presne tá sprostosť Ronalda, toto mohol na 100% ustáť a dať gol a nemusela byť červená karta...

Reagovat
SunFells

Karma

Reagovat
smazaný uživatel

To myslel Ronaldo vážne

Reagovat
CR7RONALDO

A potom že rozhodci chcú aby Real vyhral ligu

Reagovat
patas92

Kovačič

Reagovat
X-bano-X

Ten let Ronalda bol proste kúzelný, z toho budú gify

Reagovat
celeb

kolko metrov to mohlo byt, bude rekord?

Reagovat
X-bano-X

Vyzeralo to ako skok do výšky. Preskočil brankára vo vzduchu sa pretočil na chrbát a dopadol tak nejak bokom. Niečo kúzelné

Reagovat
Kenneth

Mohli by si tam to prasatko nechat, kdyz ho tak miluji...

Reagovat
Manik...

červená měla být???

Reagovat
patas92

jj

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
MadMrJacky

Jasná..

Reagovat
smazaný uživatel

jo, škoda motm byl

Reagovat
ADM

tak bolo to kopačkou napred na stojacu nohu ..vyzeralo to dosť zle

Reagovat
Ed_Hazard

Ano, Mateo tam prišiel neskoro

Reagovat
Manik...

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Nic proti, ale mně přijde, že Real má v mančaftu max. tak dva hráče s iq přes 90. A ten Gayko nemá tak víc jak 80. Hrozný defekt

Reagovat
Mishko

Namiesto straty času s registráciou a napísaním tohto príspevku si si mohol radšej zopakovať malú násobilku, aby si po prázdninách v škole veľmi nezaostával

Reagovat
smazaný uživatel

a fanoušci už začínají buznu obhajovat

Reagovat
Ángel di María 22

Libově sudí, konečně nenechá hrát Peréze jeho hry s rozhodčíma a pošle Benítéze pryč Vale jedem, tohle musí dát, už se na toho zmrda na lavičce nemůžu dál dívat ani jeden zápas navíc. Tohle musí skončit.

Reagovat
Magic player

Kde berete tu jistotu, ze po tehle potencialni prohre poleti?

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu. nepoletí

Reagovat
Manik...

Reagovat
Footballer

Obě rozhodnutí rozhodčího v pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Jj. Dvě těžký rozhodnutí v rámci několika sekund a oboje správný.

Reagovat
Footballer

Na to, že to je prý jeho 1. zápas, tak to zatím zvládá celkem obstojně

Reagovat
Magic player

Nebyt Cristiano cyp, tak mohl dat gol do prazdne a Kova by byl jeste na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

pane bože já se směju ješt teď takový let jak kdyby ho srazilo auto nebo tirák doufám, že ho asociace potrestá aspon na jeden zápas, defekta

Reagovat
smazaný uživatel

penal madrid, no penalty - no patry

Reagovat
smazaný uživatel

jinak tohle může Valencia při troše klidu vyhrát

Reagovat
One-Real

Ideálně remíza a vyhazov tlustýho prasete, vidět Isca na lavičce je fakt záruka, jak se zadarmo nasrat.

Reagovat
smazaný uživatel

nerad te palcuju ale nemuzu jinak

Reagovat
Manik...

Reagovat
Matić

Vazquéz je takový Benitezův De Guzmán z Neapole

Reagovat
smazaný uživatel

Vazquez nehraje špatně, on je většinou problém v tom hráči kterého Benítez stahuje

Reagovat
Ed_Hazard

Ešte takých 5 min počkám a idem osolit 1 na Vale

Reagovat
ADM

bude remíza

Reagovat
ADM

Reagovat
ADM

tak predsa

Reagovat
teenz

Moment, je 74' a máme Jamese a Isca na lavičce při 1:1 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa je sabotér

Reagovat
teenz

Spíš zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

to taky

Reagovat
teenz

Jednou se kouknu na Real a vidim tohle, tak s tím zase končim než to tlustý prase neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

taky o tom přemýšlím

Reagovat
teenz

Je to super. Jen dneska jsem podlehl.

Reagovat
Kenneth

Mam to podobne.

Reagovat
teenz

Jinak se to nedá.

Reagovat
Manik...

je kret*en

Reagovat
CHONG

Špek chce pryč, ale nechce přijít o odstupné.

Reagovat
teenz

Tímhle tempem bych se bál chodit bez ochranky kolem Madridu.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

ten navas je tak špatný ale Vale výborná, mohlo být dávno 3:1, akorát do toho jdou moc bezhlavě a hodně nepřesností

Reagovat
smazaný uživatel

isca je mne fakt lito

Reagovat
smazaný uživatel

tackle

Reagovat
Miguel19

To zase bude s Iscem spekulací...

Reagovat
SunFells

Rafa už čaruje.

Reagovat
Counter

Reagovat
teenz

Vy jste dvojka.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
celeb

ako Modric je o triedu lepsi, nez hocikto z Realu.

Reagovat
Magic player

Kdyz je ve forme, tak je lepsi nez hocikto na svete na jeho postu.

Reagovat
misinho7

Reagovat
celeb

na Busquetsa vo forme to zdaleka nestaci

Reagovat
misinho7

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

nic takovýho jsem dlouho neviděl...

Reagovat
technecium

You know nothing

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Magic player

Ok, tak k tomu nemam co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
patas92

Na co Rafa furt čeká, ať už tam dává toho Casemira

Reagovat
smazaný uživatel

Co furt máte proti Benitezovi? Uspechy mel a má. Tak v klidu, asi ví, co dělá, že tam nedá ani jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

BALE JE BŮH

Reagovat
Counter

Baleeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Keď nevyhraje Barca tak nevyhraje ani Real

Reagovat
smazaný uživatel

lol mešká stream

Reagovat
Miguel19

BALEEEEEE

Reagovat
aither

To ne, to prostě ne

Reagovat
patas92

wow

Reagovat
teenz

A ještě tenhle píčus.

Reagovat
smazaný uživatel

nadherny

Reagovat
Ángel di María 22

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. To je nejhorší sen, ještě Bale gól

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

GAREEETH !!!

Reagovat
nani92

zaslúžene, Valencia hrala strašnú sračku

Reagovat
ADM

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

yes

Reagovat
misinho7

Boh Garethhhhhhhhhhhhhh

Reagovat
Counter

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

hehehehehehe

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
SunFells

Bale a Rafa hrdinou

Reagovat
kiwwi

skoro

Reagovat
SunFells

Předpovídám

Reagovat
smazaný uživatel

tvle, trošku zápas

Reagovat
valloire

a je to v prdeli

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

zázrak

Reagovat
patas92

Reagovat
pepinho2

Reagovat
-Kopy-

gooooooooooooooooooool

Reagovat
aither

yeeeeeeeeeees

Reagovat
Jerichoo

zalez do nfl diskusie

Reagovat
nani92

zaslúžene, Real hral strašnú sračku

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Rozsekal si ma priateľ.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Keboto

Reagovat
netopier

tak ty si riadny pacient

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je vlastně Pyrrhovo vítězství Stejně jako když vyhraje United

Reagovat
smazaný uživatel

2:2? mám zpomalený stream, beru zpět

Reagovat
JM

Ty jsi zpomalený celý

Reagovat
teenz

Karma

Reagovat
Ángel di María 22

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

whaat

Reagovat
roman1978

the flying scotman

Reagovat
roman1978

s

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

2.2

Reagovat
Magic player

Delas si prdel

Reagovat
smazaný uživatel

To je mač.

Reagovat
misinho7

tak uz dal aj gol proti silnemu superovi...tak stae neni jeden z najlepsich za nas tuto sezonu ?

Reagovat
misinho7

ja to jebem

Reagovat
smazaný uživatel

jak se tam zase všichni hlásili

Reagovat
valloire

a neni

Reagovat
smazaný uživatel

to moc dlouho nevydrzlo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
MadMrJacky

To je magickej zápas. Nejen, že se na to dobře dívá celou dobu, ale pak se vždycky stanou takový zásadní momenty v rámci jedné minuty

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Fernando_Torres

Já to prostě nechápu... Že se týpci občas zkusej proletět v situaci, ze který toho už moc vymyslet nejde, to se ještě dá pochopit, ale že ten dement udělá tohle v situaci, kdy mohl uplně v pohodě dávat z pár metrů úplně do prázdný brány to mi hlava nikdy nepobere

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně tohle nemůže dopadnout jinak, než že Danilo dá na 3:2 v 90+4.

Reagovat
smazaný uživatel

do vlastní

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hachim Mastour

Takže si dá vlastný?

Reagovat
smazaný uživatel

Barbosa

Reagovat
smazaný uživatel

píčusové z madridu brečí, že za stavu 1:1 sedí isco a james a nestřídá bale a když dá bale góla, tak zase opičák udržel rafu.. neskuteční šašci v čele s marným ronaldem

Reagovat
Manik...

Dost, já se na to nemůžu dívat. Jen ho vidím, už jsem nasranej. Dokud bude na lavičce ten tlustý, neschopný a arogantní nesmysl, odmítám na Real koukat

Reagovat
SunFells

Neville se střídáním váhá víc než Wenger.

Reagovat
pepinho2

To je poslední dobou asi novej trend ty pozdní střídání

Reagovat
patas92

Ale ta Balova hlavička famózní

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
celeb

Reagovat
FCSL

Bojuj Rafa

Reagovat
Jordi Alba

To čumim.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takhle nadávali na Beniteze v Chelsea a on jim vyhrál Evropskou ligu

Reagovat
SunFells

Tak to je velký.

Reagovat
smazaný uživatel

a ne? je to pořád velká evropská soutěž. dokonce druhá největší

Reagovat
valloire

Reagovat
Magic player

Znovu se ptam, je nekde psano, ze Benitez leti po dalsi prohre? To vam vsem jeblo, ze si prejete prohru vaseho milovaneho tymu? Benitez pujde tak jako tak, neni potreba si prat ztracet v dulezitych zapasech, s touhle hrou pujde na konci sezony i kdyby udelal nejakym zazrakem titul.

Jako me ten fotbal taky nebavi a nektere zapasy dokoukavam z donuceni, coz jsem nemel snad nikdy, ale nedokazu si prat prohru Realu a nechapu ty co ano.

Reagovat
misinho7

Reagovat
CHONG

Účel světí prostředky, odchod po sezóně je pozdě, do té doby se a to James a Isco vyserou.

Reagovat
Manik...

Reagovat
technecium

Tak v tom případě to jsou hovno srdcaři a nezaslouží si u vás být

Reagovat
MadMrJacky

Musíš to chápat s širších souvislostech

Reagovat
Magic player

Ja vim o co jim jde a prijde mi to uplne zvracene, navic Perez rekl, ze Benitez zustane, at se stane cokoliv.

Reagovat
valloire

co 5-0 na Campu?

Reagovat
Magic player

Nestras kurva

Reagovat
valloire

no ale tam to spěje a o to jde

Reagovat
MadMrJacky

Přidej..

Reagovat
Manik...

Jde o to, že Isco s Jamesem dávno utečou jestli tenhle nesmysl tam bude do konce sezóny... Já letos ani ten titul nechci (nedávám mu ani 1% šanci), protože tohle humus

Reagovat
Magic player

A kdo za ne v zime vysazi adekvatni prachy, navic oni nejsou debilni a musi vedet, ze Benitez tam s timhle nevydrzi dele nez rok a na to si uz klidne pockaji. Jsou kurva jednou v Realu Madrid, nejvetsim klubu na svete, proc by se po pul roce, kdy je situace na hovno hned hnali pryc? Ze to pisou v bulvaru pred zimnim prestupakem? Come on.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Manik...

Já neříkám, že to hned musí být pravda, ale hráče jako Isco a James opravdu sezení na lavičce nebude bavit. Už dneska bude v kabině hodně dusno. A jestli to takhle půjde dál, tak se prostě nase*ou a v zimě odejdou. Spousta týmů za ně dá dost velké částky, aby je Real v nutnosti pustil, pokud Benitéz řekne, že s nimi nepočítá.

Reagovat
Magic player

Proste tomu neverim no, jsem asi snilek co zije v tom, ze ti hraci neodejdou z Realu jen kvuli jednoho kokota na lavce, ktery to ma stejne spocitane. Zase bude dobre, tahle sezona je jen nocni mura a jasny dukaz toho, ze Perez vi o fotbale picu. Pristi sezonu, uz bez tlustocha, budeme valcova a na lavce bude Zizou.

Reagovat
CHONG

Neskutečná naivita, ti hráči jebou na to, jestli jsme Real Madrid, když budou místo hraní sedět na prdeli, tak prostě odejdou.

Reagovat
Magic player

Ale ne po prvnim pul roce, tomu neverim. Jde mi o ten cas kdy se to deje. Jo po sezone, jestli Benitez nepujde, tak to budu posrany. Ted jsem jeste v klidu a to rikam jako obrovsky fanousek Isca, ktery sleduje jeho videa kazdou chvili.

Reagovat
CHONG

Tu tvou víru ti závidím.

Reagovat
Manik...

v dnešní době to tak bohužel je. A City jim ty peníze dá taky

Reagovat
smazaný uživatel

Přes svátky byly plný noviny toho, že to má Rafa dost nahnutý a jeho osud závisí na 2 zápasech hned po svátcích - Socky + Vale. Samozřejmě, že novinám a kor těm španělským nejde věřit, ale přišlo s tím hned několik zdrojů nezávisle na sobě, což je většinou znamení toho, že na tom něco pravdy bude.

Reagovat
SunFells

větší cháska než čukotkáři.

Reagovat
nani92

Barca by už mala penaltu

Reagovat
Switchback

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co spravil Mateo ?

Reagovat
ADM

Neskoro bol v súboji...kopačkou napred na stojatu nohu

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo je hrozný retard

Reagovat
kiwwi

to je kokot ten Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo vůl

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vasquez radne zesral... navas

Reagovat
smazaný uživatel

ty voleeeeeeeeeeeeee to je závěr :D :D

Reagovat
pepinho2

Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocnee

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

Parádní závěr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Hm, ještě musí vystřídat Navase aby to byla totální sračka.

Reagovat
-Kopy-

bože Negredooooooo

Reagovat
netopier

nesklamal

Reagovat
valloire

no to mrdam

Reagovat
ADM

dobrý priatelák...

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

výborně

Reagovat
smazaný uživatel

čuník měl namále

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

ale super konec zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo taky zabil

Reagovat
smazaný uživatel

tvle a i po tom rohu.. tam byli gareth i cris sami, skodaa

Reagovat
GEGE

Jj Negredo tenhle rok bude tvuj...

Reagovat
MadMrJacky

Opravdu, jeden z nejlepších zápasů co jsem za poslední dobu viděl. Nenudil jsem se ani chvilku

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa stalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

2 šance Realu a jedna šance Vale, to všechno během jedné, poslední minuty

Reagovat
smazaný uživatel

a ja uz som nehladal stream, na poslednych 5 minut

Reagovat
One-Real

Isco dalších 90 na lavičce, ještě mi tu někdo zkoušejte tvrdit, jak pod Benítezem patří do základ.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Úžasný závěr skvelýho zápasu

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Negredo je hrozná iča. Kdyby to dal vedle, a určitě ho viděl, tak je vymalováno. Hlavně, že tento rok bude můj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aj ten kto dorážal po Negredovej šanci mohol prihrávať tomu istému hráčovi, ktorému neprihral Negredo

Reagovat
roberos

Paráda ! a navíc potvrzení toho že na lepší týmy Penaldo absolutní nula - jako vždy!

Reagovat
smazaný uživatel

valloire pls

Reagovat
valloire

di do prdele

Reagovat
technecium

Člověk se za pravdu zlobí

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Šílený zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

wow to bol záver, spektakular

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, nielen záver, úžasný zápas

Reagovat
celeb

za zaver

Reagovat
CHONG

Isco a James celý zápas na lavičce, Isco už potřetí po sobě, tohle fakt nemá cenu, zhasněte to a jdeme domů.

Reagovat
teenz

Reagovat
Manik...

Já se*u, fakt na to nehodlám koukat. Peréz vyhazuje trenéry jak naběžícím páse, ale tenhle nesmysl tam snad vydrží až do léta

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Ed_Hazard

Na druhej strane, koho by mal posadiť zo včerajšieho základu? CR? No na to by som sa pozrel. A nehovor že Balea, ten si momentálne základ zaslúži viac ako Cris.

Reagovat
ADM

Reagovat
One-Real

Precti si komentar Israha dole, snad to vezmete od nekoho jineho.

Reagovat
SunFells

Kdyby tam Benteke ještě neměl vpravo Rodriga před volnou kasou

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldo zase pohrdl rozhodnout zapas proti vale

Reagovat
Ángel di María 22

Nás by letos možná porazili i tragický United, výsledkem 0:0 a nějakou kontumací za Cherycheva.

Výborně Rafa, já se pořád neodhodlal k tomu na nás už nekoukat, ale vidim, že dneska teenz podlehl a po sérii zápasů se zase díval, tak já to otočim a od teď, dokud u nás tučňák bude, na to koukat nebudu.

Hala Madrid Benitez fuera

Reagovat
Robbie

já už asi 2 měsíce nekoukám, ale dneska sem nasranej stejně, tohle už překročili všechny meze, nejradši bych tam jel a zapálil bych Perézovo a Benítezovo barák i snima

Reagovat
Mercury

*Perezuv, Benitezuv

Reagovat
smazaný uživatel

ta první věta je povedená

Reagovat
teenz

Podlehl a opět jsem se vytočil, mrdám na to dokud ten zmrd neodejde.

Reagovat
Robbie

SABOTÉR RAFA, TO JE NESKUTEČNEJ PÁN, KLANÍM SE

Reagovat
Magic player

To je co kurva.

Reagovat
hntlyl

ne, to fakt Benítez není

Reagovat
smazaný uživatel

Ani jedno mužstvo nemá tvář. Real držel pouze Modrič. A Valencia s Nevillem se taky nakonec moc neukázala. Po vyloučení měla Real na lopatě, střídání váhavá, hra jen na to, co vymyslí Gomes. Nebýt poslední desetiminutovky, tak mi ten druhý poločas úplně zkazí dobrý dojem z první půle.

Reagovat
smazaný uživatel

Balea jsem tu párkrát bránil, když se tu na něho snesla kritika i po zápase, kdy byl dobrý. Ale dneska jsem prozřel. Pokusil jsem si navodit pocit, že jsem fan Realu. Šlo to těžko, ale chvilku jsem se do toho dostal a Bale by mi hrozně pil krev.

Rafa. Kapitola sama pro sebe. Ho jsem se snad nikdy nezastával, to bych se musel stydět. Absolutně mu chybí jakákoliv noblesa. Ukřivděný, přes obrazovku z něho prosakuje žluč. Kdyby ta jeho ukřivděnost měla aspoň nějaké charisma. Ale on se chová jak malá holka. A jestli něčím na Real opravdu nemá, tak je to charisma. V tom je i Capello úplně někde jinde.

Danilo, Perez. Carlo tvář toho mamonu fakt zachraňoval.

Reagovat
Jerichoo

Tak a to Bale dnes hral ešte na svoje pomery slušne

Reagovat
Israha

No on celou tuhle sezonu hraje "poměrně slušně". Tohle se Rafovi povedlo, tu roli na hřišti mu našel...druhá věc pak je, že kvůli nikoliv tragicky, ale nadprůměrně hrajícímu Baleovi hraje o dvě třídy hůř Ronaldo, o třídu hůř James s Kroosem a vůbec nehraje Isco .

Reagovat
Jerichoo

No mne to vysvetlovať nemusíš mám čo robiť aby som dokázal pretrpieť celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal dobrý, pohlednější než ten náš včera,doufám,že Espanyol ještě letos spadne ,ty zápasy jsou strašné.

Dnes škoda té Negredovy šance, Vale však z početní výhody měla vytěžit mnohem víc.

Reagovat
Robbie
Reagovat
netopier

Taktika 0/10, Premieňanie šancí 3/10, Kombinácie 7/10, Bránenie 3/10, Negredo /10, Individuálne prieniky 9/10, Rozhodca 8/10, Pepe /10, Celková spokojnosť 7/10..... Kludne sme to mohli vyhrať ale neskúsenosť kádra je evidentná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Israha

Rozhodčí velice dobrý. Jestli to fakt byl jeho první zápas v Primeře, tak bych řekl dokonce výborný. Nekompromisní, nepodlehl tlaku, nebál se klíčových verdiktů, příjemně mě ten výkon překvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Reagovat
netopier

máš pravdu

Reagovat
netopier

len v prvom polčase ma dosť nasral keď prerušil akciu Valencie kvôli ležiacemu Benzemovi ktorému evidentne nič nebolo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
alcantara

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Ed_Hazard

Sice si myslím že mali byť v prvom polčase na strane Vale 2 žlté karty, ale inak super. Nechával hru bežať a nikomu nezožral filmovanie. Veľká pochvala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, tak nějak. Ale koukalo se na to fajnově, Nevilla předem nezatracuju, nicméně musí začít dělat výsledky, hrát hezčí fotbal než Nuno fakt nestačí.

Reagovat
netopier

Pre nestranného fanúšika super zápas. No pre mňa to bol solídny nábeh na infarkt. Takéto zápasy "hore dole" nie sú dobré z dlhodobého hladiska. To čo získaš v ťažkých zápasoch ľahko stratíš v tích ďalších. Chcelo by to zapojiť trochu taktiky a výkony stabilizovať (V tomto bol Nuno až príliš veľký dement. On bol schopný doma brániť remízu proti tímu typu Las Palmas) Ale na to, že ešte pred pár týždňami Gary poznal možno 3 hráčov Vale je to super.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Taký anglický výkon okorenený technikmi a Gomesom, ale absolutne bez taktiky, veď Real mohol dať aj 5 gólov...

Reagovat
smazaný uživatel

Bílej balet Spíš drahej balet. Nejdražší a nejlepší hráči na světě...hmm... Ty výsledky na to vypadají.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká je šance, že dneska Benitez poletí?

Reagovat
netopier

dnes pravdepodobne už letel z Valencie do Madridu

Reagovat
smazaný uživatel

jj, jsem se pochcal smíchy ted vtip roku

Reagovat
smazaný uživatel

Už je o tom rozhodnuto. Novým trenérem Realu je Zinedine Zidane, asistenty jsou Santiago Solari a Victor Fernandez.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt? důkaz?

Reagovat
smazaný uživatel

Marce sice moc nevěřím, ale už to vidím i na twitteru:

Zidane taking over temporarily

Reagovat
smazaný uživatel

Solari ? Okolo toho stacilo prebehnut a hned siel k zemi.

Reagovat
valloire

takže jako Barcelona players

Reagovat
valloire

Tipoval bych, že jestli opravdu odejde Benitez, tak mu zlomilo vaz to, jak zacházel teď s Iscem a Jamesem. Když neodešel už po Clasicu, bude to tohle. Perez si konečně uvědomil, že může přijít o budoucí klíčový tahouny Realu. Jinak by ho to fakt nechal dohrát. Plus mu asi zabralo nějakej čas přemluvit Zidaneho, aby do toho šel už teď, v půlce sezony.

Reagovat
Robbie

počkám si až bude offiko, aby jsme se neradovali předčastně, jinak moc Zidanovi neveřím, co vy ?

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

oléoléolé čuník jde ven, čuník jde ven

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké měl Zidane výsledky v Castille?

Reagovat
valloire

43-29-29 v %

Reagovat
smazaný uživatel

valloire pls 101%

Reagovat
valloire

je to Zidane, to je ještě málo

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Si skorý...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele