Primera División - preview 16. kola

19.12.2015, 08:37, aktualizováno 20.12.2015, 09:07
Previews
Atlético Madrid cestuje do Málagy a v případě očekávaného bodového zisku se posune na první místo tabulky. Real Madrid je jasným favoritem derby s Rayem, Celta se už tak povedený podzim ještě pokusí vylepšit v Granadě...
Real Madrid - Rayo Vallecano  (neděle 16:00)
Real Madrid se v sobotu představí na svém stadionu proti Rayu. Bílý balet se po dalším neúspěchu z minulého kola opět pokusí zvednout a proti tragicky hrajícím Bleskům má velkou šanci zopakovat kanonádu z utkání proti Malmö.

Los Blancos neprožívají zrovna ideální období. Prohráli tři z posledních pěti ligových utkání a na první místo ztrácejí po posledním kole, v němž prohráli ve Villarrealu 0:1, už pět bodů. Největší tíhu nespokojenosti fanoušků odnáší kouč Rafa Benítez. Ve francouzských a španělských médiích se již dokonce objevily spekulace, že pětapadesátiletého kouče nečeká v Madridu dlouhá budoucnost a na jeho místo by měla nastoupit klubová legenda Zinedine Zidane. Před nedělním mačem proti městskému rivalovi ze čtvrti Vallecas ale Benítez ukázal sebejistotu.

"Náš tým prošel skvěle základní skupinou Ligy mistrů a v La Lize může být během pár týdnů všechno jinak. Jsem přesvědčený, že se budeme zlepšovat v domácí soutěži i v Lize mistrů," uvedl Benítez. Prezident klubu Florentino Pérez již dříve odmítl, že by vedení Realu mělo v plánu nahradit stávajícího trenéra José Mourinhem, který je aktuálně bez práce po vyhazovu z Chelsea. "Fanoušci Realu vědí, jak jsou pro klub důležití. Vždycky byli. Právě nyní by měli zapomenout na vše okolo a soustředit se hlavně na podporu, budeme ji potřebovat v každém utkání," obracel se domácí lodivod, jemuž budou v neděli scházet jen obránci Varane a Carvajal, na domácí fandy.

Rayo by i přes drobnou krizi v táboře domácích nemělo dělat Bílému baletu velké potíže. Jémezova družina spadla po třech porážkách v řadě naplno do sestupového pásma a díky horšímu skóre okupuje nelichotivou osmnáctou příčku. "Jdeme do zápasu s úmyslem odehrát dobré utkání, překvapit našeho soupeře a vyhrát. Mimo dobrý výsledek chceme rovněž předvést herní zlepšení, ukázat odvahu a trochu Realu znepříjemnit život," neztrácel před zápasem naděje záložník hostů Roberto Trashorras.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Marcelo, Ramos, Pepe, Danilo - James, Kroos, Modrič - Ronaldo, Benzema, Bale
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Yoel - Nacho, Amaya, Zé Castro, Tito - Baena, Trashorras - Bebé, Jozabed, Lass - Guerra
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.08 - 12.00 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Celta Vigo  (neděle 18:15)
Celta Vigo se opět drží v blízkosti přední trojice a na třetí Real Madrid ztrácí jen dva body. Ty by ráda získala v utkání na stadionu Nuevo Los Cármenes, kde své domácí zápasy hrává Granada.

Celta se vrátila na vítěznou vlnu a zažehnala špatné intermezzo z přelomu října a listopadu. Teď se opět dostala do dobré formy a pohody. Může za to především série čtyř posledních utkání ve všech soutěžích dohromady, ve kterých Celta ještě neprohrála. Nyní ji čeká další sok ze spodních pater tabulky, takže opět bude celek z Viga favoritem.

Po prohře od Deportiva La Coruňa ve 12. kole La Ligy se Celta vzpamatovala a v dalším duelu porazila Sporting Gijón. Pak si sice nešťastně rozdělila body s Realem Betis, jenže v minulém kole opět brala tři body. Výhra nad hosty z Espanyolu Barcelona se v žádném přípdě nerodila snadno, protože více než polovinu utkání dohrávali domácí v deseti mužích na pažitu. Přesto vyhráli, když se pár minut před koncem první půle prosadil útočník Iago Aspas.

Celta je sice nyní na čtvrtém místě Primera Division, které by ji na konci sezony senzačně dostalo do předkola Ligy mistrů, jenže si musí dávat pozor. Na její místo se hrnou další zájemci, jako třeba Villarreal. Žlutá ponorka ztrácí jen jeden jediný bod a chce malý celek vystřídat.

Teď se ale pro Celtu schyluje k velkému testu. Týká se to klíčové postavy jejího útoky, Nolita. Zkušený odchovanec Barcelony je v životní formě a táhne celek z Viga k pohárům. Teď se Celta bude muset asi měsíc obejít bez jeho služeb, protože hráč má zraněný stehenní sval. Jak zvládnou hosté první duel bez Nolitovy přítomnosti v základní sestavě?

Jedním z hráčů, kteří by mohli zastoupit Nolita minimálně svou obětavostí pro tým, je Daniel Wass. Zkušený Dán se musel v novém angažmá rychle rozkoukat, protože mnohé absence donutili jeho nadřízené nasazovat ho ihned. A ještě k tomu na několika různých pozicích.

Na pravém beku hrál Wass utkání s Espanyolem Barcelona, ale sám ochotně říká: "Je mi celkem jedno, kde budu hrát. Užívám si tu euforii tady, jsem tu moc spokojený a je skvělé cítit se potřebný. Ani v obraně mi to nedělá problémy, protože jako bek už jsem tam nastupoval v několika mých předešlých týmech. Je to tak, že se adaptujete na potřeby vašeho týmu. Nemůže to být obráceně, protože tým je vždycky víc než jedinec," dodal Wass.

Granada se v minulém kole rovněž radovala, když konečně dokázala zvítězit. A ještě k tomu porazila Levante na jeho půdě, což pro Granadu v tomto ročníku není vůbec snadná záležitost. Velký zápas prožil zejména Adalberto Peñaranda, který poslal Granadu do vedení, ale Levante pak vstřelilo vyrovnávací branku. V té době opět zasáhl Adalberto Peñaranda, který se prosadil dvě minuty před koncem utkání.

Oba týmy toho mezi sebou nenahrály úplně hodně. Vlastně jen deset utkání a z toho čtyři v rámci druhé nejvyšší soutěže. Granada na Celtu ale moc neumí a z poslední výhry se radovala hned v roce 2012. Od té doby ale dvakrát vyhrála Celta a třikrát se body dělily. Jak dopadne jejich první letošní ligový střet?
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Fernandez - Foulquier, Babin, Lombán, Biraghi - Pérez, Rico - Ibaněz, Rochina, Success - Peñaranda
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Jonny, Planas - Fernandez, Wass - Orellana, Madinda, Bongonda - Aspas
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Villarreal CF  (neděle 18:15)
Duel s dlouholetou tradicí bude k vidění na stadionu Anoeta, kde domácí Real Sociedad přivítá účastníka evropských pohárů. Na inspekci s vírou ve tři body přijede Villarreal, kterému se proti Realu Sociedad hraje poměrně dobře.

Villarreal je aktuálně na pátém místě, na kontě má celkem 27 bodů a jen jediný z nich schází na čtvrtou Celtu Vigo. Šanci získat další body a přiblížit se příčkám Ligy mistrů má Villarreal už tuto neděli, kdy cestuje do San Sebastianu. V něm sídlí Real Sociedad, který se zrovna nepotkal s jednoznačně dobrou a trvalou formou. Místo toho neustále jeho výkony kolísají mezi "dobré" a "velmi špatné".

Přesto, že se Villarrealu daří i proti Realu Sociedad, má jednu nevýhodu, na které musí pracovat, pokud chce získat tři body. Žlutá ponorka neumí střílet branky na hřištích soupeřů. To se Villarrealu nepodařilo už ve čtyřech venkovních utkáních. V posledních dnech se ale přesto nachází ve velmi dobrém rozmaru.

V minulém kole elitní španělské ligy se mu totiž podařilo vyždímat maximum z podivné formy Realu Madrid, která slavný celek zastihla pod vedením trenéra Rafaela Beníteze. Villarreal odehrál velmi dobré utkání a na jeho konci se mohl radovat z těžko uvěřitelných tří bodů, když se jako jediný hráč prosadil Roberto Soldado. Ten svou branku vsítil už po osmi minutách a jeho obránci pak zvládli neinkasovat až do závěrečného hvizdu.

O špatné formě Villarrealu na půdě soupeře už jsme psali, tak teď je prostor říci si také něco o domácí formě jeho oponenta. A to trenéra Žluté ponorky optimismem naplňovat nemůže. Real Sociedad totiž za poslední tři domácí utkání vstřelil pokaždé alespoň dvě branky a na stadionu Anoeta si věří. Prohrál zde naposledy koncem října s Celtou Vigo.

K jeho postupu tabulkou zřejmě přispěl i nový trenér, kterým se stal Eusebio Sacristán. Ten s týmem získal za poslední čtyř zápasy sedm bodů z dvanácti možných, což není vůbec špatná bilance. Jediná prohra, kterou v těchto zápasech musel řešit, pocházela z rukou suverénní Barcelony, což se nedá brát jako vyložený neúspěch. Realu Sociedad se nepovedlo snad jen minulé soutěžní utkání, když změřil síly s Las Palmas.

V rámci Copa del Rey s ním pouze remizoval, což vedlo k tomu, že díky lepšímu skóre z prvního vzájemného utkání postoupil právě nováček z Las Palmas. Přesto záložník Asier Illarramendi spatřuje zlepšení: "Po malých krůčcích se zlepšujeme, to je jasné. Vidím to na tréninku a pak i v ostrých zápasech. Přístup hráčů je lepší, věříme si a naše hra má nějaký řád. Pochopili jsme názory trenéra a věříme mu," dodal talentovaný středopolař.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Elustondo, Reyes, Martinez, Yuri - Illarramendi, Granero - Vela, Canales, Bruma - Agirretxe
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Aréola - Bailly, Musacchio, Ruiz, Costa - Santos, Bruno, Trigueros, Suárez - Bakambu, Soldado
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.20 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Levante UD  (neděle 18:15)
Athletic změří v neděli síly s Levante a všeobecně se očekává výhra Basků. Lvům nevyšla podle jejich představ poslední dvě kola a právě proti poslednímu celku tabulky by měli ukázat, že stále umí vyhrávat a patří na pohárové příčky. Valencijští budou naopak rádi za každý získaný bod.

Fotbalisté z Bilbaa se díky vydařenému říjnu a listopadu vyhoupli do horní poloviny tabulky a vyhlížejí vytoužené pohárové příčky. V posledním měsíci letošního roku se ale Baskům moc nedaří. Jeden vytěžený bod ze dvou zápasů je pro klub s ambicemi, jako má Valverdeho výběr, málo. Mrzet musí domácí především bezbranková remíza s tápající Malagou. Ztracené vedení ze stadionu Vicente Calderóna také nemohlo hráčům Athleticu zvednout náladu. Jedinou náplastí je pro Basky tak jen středeční exhibiční výhra 6:0 v domácím poháru s Realem Linense.

"Musíme už konečně dostát očekáváním, která jsou na náš klub kladena. Budeme sice stále pod větším tlakem, ale to je pozitivní věc. Tohle utkání pro nás nemusí být úplně jednoduché. Musíme si vytvořit soustavný tlak a zároveň se vyvarovat zbytečných chyb," řekl před utkáním domácí kouč. Ten také potvrdil, že se do týmu navrátila trojice zraněných hráčů Boveda, Lekue a Elustondo. Méně sdílný už byl Valverde ohledně nasazení Ikera Muniaina, který se zotavuje ze složitého zranění.

Realizační tým Levante nejspíš nenajde pro hru svého celku lepší označení než bída. Valencijští mají na po patnácti kolech pouhých jedenáct bodů a jsou v tabulce úplně poslední dva body za nováčkem soutěže z Las Palmas. Kouč Rubi, jenž do klubu přišel na konci října, s průměrným týmem ještě žádný zázrak nestihl, přičemž na kontě má z šesti ligových utkání jen jednu výhru. "Věděl jsem, že moje mise bude velmi složitá, ale vidím posun kupředu. Musíme se zlepšit v proměňování šancí, ale na více si opravdu stěžovat nemůžeme. To by vedlo jen ke ztrátě vůle," komentoval situaci v klubu hostující kouč, který doufá v návrat Angela Trujilla po vánočních svátcích a odmítl, že by v prvních lednových týdnech měl do klubu přivést nového útočníka.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, Etxeita, De Marcos - San José, Beňat - Williams, García, Susaeta - Aduriz
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Rubén - Toňo, Feddal, Navarro, Pedro López - Camarasa, Simao, Lerma - García, Deyverson, Morales
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 9.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Atlético Madrid  (neděle 20:30)
Usoužená Málaga musí v poslední době polykat jednu hořkou pilulku za druhou. Naposledy vypadla z Copa del Rey s týmem z nižší soutěže a aby toho nebylo málo, o víkendu ji prověří Atlético Madrid. To už zahájilo stíhací jízdu za Barcelonou.

Když to nejde v Primera Division, mohlo by to jít alespoň v pohárech, říkali si možná fanoušci Málagy. A los k nim byl poměrně přívětivý, když jim do cesty nahrál druholigový celek Mirandés. První zápas na jeho půdě Málaga prohrála 2:1 a nejspíš si říkala, jak je fajn, když vstřelíte gól na půdě soupeře. Ani ten jí však nepomohl, protože na svém stadionu prohrála 1:0 a se soutěží se loučí hodně brzy!

Není divu, že trenér Javi Gracia nebyl po utkání tak úplně v dobré náladě. Rozčileně řekl: "Udělali jsme dneska hodně věcí špatně. Hrál jsme hluboko pod své možnosti a já jsem byl upřímně docela šokován tím, jak se někteří hráči postavili k utkání. Není možné hrát takto odevzdaně a naivně. Musím pogratulovat našemu soupeři, který se poctivě připravil a hodně nám naši roli znepříjemnil," pokračoval trenér Gracia.

"Začali jsme dobře, útočili jsme a hráli kreativně, ale pak se všechno zhroutilo. Problémem bylo to, že jsme si sice vytvořili dostatek šancí, ale ani jednu jsme neproměnili. Nemáme klid v zakončení, uspěcháme útok a řešíme ho špatně. Několikrát jsem si říkal, že to už snad ani není možné, co všechno se nám nedařilo," dodal rodák z Navarry, který musí ještě mnohé zlepšit, pokud se má Málaga zachránit.

Domácí budou mít proti silnému soupeři velký problém především proto, že sami nedokážou proměnit své příležitosti. A proti týmu trenéra Diega Simeoneho to bude ještě těžší proto, že Atlético dokázalo udržet čisté konto už v šesti zápasech na hřištích soupeřů z posledních osmi. Málaga se nyní vznáší jen těsně nad sestupem, což jí na klidu rozhodně nemůže přidat.

Na 16. místě La Ligy má jen 14 bodů, tedy stejně jako osmnácté Rayo Vallecano. O pouhý jeden bod méně pak má nováček z Las Palmas, který je ovšem předposlední. Atlético má úplně jiné starosti a vesele už prohání první Barcelonu. Může za to samozřejmě i forma Realu Madrid, který je v tabulce až za svým městským rivalem. Aktuálně má Simeoneho celek stejný počet bodů jako Barcelona a doufá v její klopýtnutí.

Pomohla mu k tomu zejména série posledních týdnů, protože od 8. listopadu Atléti neztratili ani jeden bod. A to ve všech soutěžích, neboť dál postoupili v milionářské Lize mistrů a zvítězili také v rámci La Ligy. Naposledy v lize se jim povedlo vyhrát nad bojovným Athleticem Bilbao. Hosté sice vedli, ale branky Saula Niguéze a Antoina Griezmanna byly dostačující zárukou tří bodů a upevnění druhé pozice.

Právě francouzský kanonýr Griezmann je hlavním tahounem Colchoneros a sám říká: "Jsem spokojený se svými výkony. Na začátku sezony jsem si řekl, že dám určitý počet branek. A zatím se mi na tom daří pracovat. Chci se neustále zlepšovat, což se mi také daří klaždý den. K tomu, abychom něco opravdu dokázali, musíme ale předvádět ještě lepší výkony. Chceme dojít hodně daleko a psát novou historii tohoto skvělého klubu. Máme všechny předpoklady k tomu, aby se z nás stal vynikající tým," popisuje Griezmann.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Weligton, Albentosa, Torres - Fornals, Filipenko - Duda, Amrabat, Carlos - Cop
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Giménez, Godín, Luis - Koke, Gabi, Ñíguez - Griezmann, Vietto, Carrasco
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.25 - 3.50 - 1.75
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Valencia CF - Getafe CF  (sobota 16:00)
Valencia pod dohledem trenéra Garyho Nevilla rozhodně nezáří a týmu se stále nedaří vyhrávat. Neville se v třetím ligovém utkání v roli hlavního trenéra Valencie pokusí konečně vyhrát, když jeho celek vyzve hosty z Getafe.

Poté, co Valencii opustil trenér Nuno, si fanoušci Netopýrů slibovali od změny okamžitou reakci. Nový trenér zpravidla ihned zlepšuje výkony hráčů, kteří tím dostávají nový impuls a motivaci se ukázat. To se ale ve Valencii stále ještě nedostavilo. Los Che pod trenérem Nevillem ještě nevyhráli.

Nejprve změřili síly s Barcelonou a remizovali. Následně prohráli v Lize mistrů s francouzským Lyonem a nedařilo se jim ani v minulém kole La Ligy. Přesto budou bod proti Eibaru asi brát jako úspěch, protože ani cesta k jednomu bodu nebyla snadná. Valencia dohrávala půl hodiny bez jednoho hráče a navíc tou dobou prohrávala o gól. Pět minut před koncem se ale vzpamatovala a dokázala díky Andrému Gómesovi alespoň vyrovnat.

O trochu více radosti přineslo Valencii utkání v rámci Copa del Rey, když se Netopýři postavili proti Barakaldu. V osmé minutě se trefil mladík Mina, na něj pak navázal dříve nechtěný Álvaro Negredo. A protože první zápas skončil 3:1, postupuje do dalšího kola španělského poháru právě Valencia. Teď už je na trenérovi, aby konečně dokázal zvítězit i v La Lize.

Jaké jsou poměry v zákulisí Valencie po změně trenéra? Popisuje je asistent trenéra Miguel Angel Angulo. Někdejší symbol Valencie na tiskové konferenci před utkáním prozradil: "Adaptace nového trenéra jde ještě lépe, než tady mnozí čekali. Mysleli jsme si, že bude mít problémy s jazykem, ale mnoho hráčů umí dobře anglicky a Gary dělá rychlé pokroky ve španělštině. Doufám, že se nám brzy podaří dostat Valencii zase výš v tabulce."

Další možnost budou Los Che mít již v sobotu, kdy se utkají s Getafe. Tomu se rovněž v poslední době příliš nedaří a celkově má problémy především s výjezdy mimo svůj stadion. Z posledních jedenácti utkání hraných venku prohrálo hned deset, takže je jasné, kdo tu bude favoritem.

Z deseti posledních utkání v rámci všech soutěží vyhrálo Getafe jen třikrát. Dařilo se mu alespoň v poháru, i když nakonec byla jeho snaha marná. Getafe začínalo druhé utkání proti Rayu Vallecano s mankem dvou branek a vše se zpočátku dařilo. Po třiceti minutách už Getafe vedlo o kýžené tři branky. Teď šlo jen o to, aby nedostalo žádný gól. Což se mu ale nakonec nepodařilo, protože se po 50 minutách trefil Lass Bangoura.

Getafe sice vyhrálo, ale postupuje nakonec jeho soupeř. Getafe bude doufat, že se mu povede něco podobného, jako když se utkalo ve Valencii na začátku roku 2014. Getafe tehdy sice po šesti minutách prohrávalo, ale nakonec dokázalo utkání otočit ve svůj prospěch a radovalo se z výhry 3:1. Dokáže něco podobného také nyní, nebo se bude radovat trenér Gary Neville?
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Jaume - Cancelo, Mustafi, Abdennour, Gayá - Gomes, Parejo, Danilo - Mina, Álcacer, De Paul
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Alexis, Cala, Lago - Rodriguez, Lacén - Sarabia, Rodriguez, Lafita - Scepović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - UD Las Palmas  (sobota 18:15)
Las Palmas jede na půdu barcelonského Espanyolu, který má jednu výhodu. Hráči by měli být dostatečně motivováni k lepším výkonům, protože mají nového trenéra. Co dokáže z týmu vymáčknout novic Constantin Galca?

Espanyolu patří až dvanáctá příčka v La Lize, což se nelíbí ani fanouškům, ani vedení. To se proto rozhodlo k ráznému kroku a chvíli před vánočními svátky klidu a míru rozpoutalo revoluci. Vyhozen byl totiž trenér Sergio González. Jeho místo jen před pár dny převzal rumunský trenér Constantin Galca, který byl spoluhráčem Sergia Gonzáleze a naposledy se mu dařilo se Steauou Bukurešť.

Galca se ihned představil jako člověk, který přesně ví, co od svých hráčů očekává. V rozhovoru pro média sdělil: "Udělám všechno pro to, aby se tento klub dostal zase výš. Je to tradiční klub, který si zaslouží být v lepší společnosti. Myslím, že tu jsou dobří hráči i dobré vedení. Co jsem zatím postřehl, je to, že někteří hráči jsou hodně znepokojení. Jiní stále sní o tom, že budeme hrát lépe."

"Jsem vyznavačem ofenzivního fotbalu a chci, aby se fanoušci bavili dobrým fotbalem. Od každého svého hráče požaduji maximální výkon, soustředěnost a plnění mých pokynů. Chci agresivní a hodně intenzivní tým. Jedině tak se můžeme dočkat posunu. Je mi jedno, jestli je to pohár nebo liga, chceme vyhrávat každý zápas a nehodláme nic považovat za méněcennou soutěž," dodal rozhodně Galca.

Espanyol za posledních deset zápasů ve všech soutěžích vyhrál jen třikrát, z toho poslední výhru si připsal v Copa del Rey. Porazil totiž Levante poměrem 2:1, ačkoli od osmé minuty prohrával a musel dotahovat. Svou roli v poháru zvládl také jeho oponent, když remizoval s Realem Sociedad San Sebastian. Las Palmas se ale nedaří v lize. Za posledních sedm utkání mimo svůj stadion nevyhrálo.

Mužem, který si ale hru Las Palmas hodně užívá, je Juan Carlos Valeron. Veterán byl naposledy oceněn deníkem AS za celoživotní přínos fotbalu a hovořil o své budoucnosti. Mimo jiné zkušený záložník řekl: "Zatím jsem nepřemýšlel o tom, že bych se stal koučem. Hodně si užívám tyto chvíle, protože to tady mám rád a jsem velmi spokojen. Možná se jednou trenérem stanu, ale je na to ještě moc brzy," dodal.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau - López, Roco, González, Duarte - Sánchez, Diop - Asensio, Moreno, Burgui - Caicedo
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Simón, Aythami, Garrido, Castellano - Gómez, Roque - Momo, Tana, Viera - Araujo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Betis - Sevilla FC  (sobota 20:30)
Napětí stoupá, atmosféra houstne. Sevilla bude brzy názorově rozdělena, protože ji už o víkendu čeká slavné a ostře sledované derby! V něm se veškeré rozdíly smývají a vyhrát může kdokoli.

Sevilla pomalu opět nabírá formu a začíná se dostávat zpět na vyšší příčky. Teď má další velkou motivaci k tomu, aby brala tři body. Kromě toho, že je favoritem, ji totiž čeká velmi napínavé derby s městským rivalem! A zatímco Seville se daří, domácí Betis poslední dobou trochu stagnuje. Derby ale může změnit úplně všechno.

Ještě nedávno jsme o sevillském FC mluvili jako o týmu, který ztratil tvář, bojovnost a svou sílu. Poslední dobou se ale zdá, že se vše obrací k lepšímu. Sevilla díky výhře nad Juventusem Turín sice skončila v Lize mistrů, ale dostala se do soutěže, kde se jí daří a kde to zná. Evropská liga na ni čeká už na jaře, ale do té doby musí Sevilla odehrát ještě pár zápasů v Primera Division.

Mezi nejlepšími španělskými kluby se jí také začíná dařit. Tým trenéra Unaie Emeryho prohrál naposledy ve 12. kole a od té doby se mu daří obhajovat svou vítěznou mentalitu proti každému sokovi. Vyhrál nad Valencií, bod bral proti Deportivu La Coruňa a naposledy se mu také dařilo dobře, když si poradil se Sportingem Gijón. Dlouho se sice v koncovce trápil, ale hodně mu pomohlo vyloučení v soupeřově týmu. Pak se totiž dvakrát prosadil Kevin Gameiro.

A trenér Unai Emery uznává, že teď se celý tým cítí mnohem lépe, než jak tomu bylo před pár týdny. V rozhovoru pro média sdělil: "Teď přichází derby. Díky tomu, jak jsme hráli v posledních týdnech a čeho jsme dosáhli, nás fotbal zase baví. Jsme uvolnění a soustředíme se na své výkony. Dýchá se nám mnohem lépe, je tu cítit pohoda a velká úleva. Jsme nabití optimismem a chceme derby vyhrát, abychom dál stoupali tabulkou vzhůru."

Sevilla má několik absencí, mezi nimiž je například Vicente Iborra, pak dlouhodobě zranění Nicolas Pareja nebo Beto. Včas by ale mohl být v pořádku obránce Marco Andreolli. Konkurenční Betis má samé lepší zprávy. Neschopen hry bude snad jen Didier Digard, jinak se ale vrací hráči jako Bruno, Dani Ceballos a Vincenzo Rennella.

Real Betis zoufale potřebuje dobrý výsledek, protože v posledních týdnech se mu příliš nedaří. I vinou rozsáhlé marodky a mnoha dalších absencí přišla ztráta formy i herního klidu. Na konci prosince sice Béticos vyhráli nad Sportingem Gijón, ale pak remizovali s Celtou Vigo, prohráli v minulém kole s Las Palmas a nakonec se v odvetě poháru se Sportingem zrodila divoká remíza 3:3. Zvládnou domácí zastavit rozjetou Sevillu?
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Adán - Vargas, Figueras, Westermann, Piccini - Cejudo, Petros, Torres, Joaquín - Castro, Van Wolfswinkel
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Escudero, Kolodziejczak, Rami, Mariano - Krychowiak, N'Zonzi - Krohn-Dehli, Banega, Vitolo - Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.60 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Deportivo La Coruña - SD Eibar  (sobota 22:05)
Dalším soupeřem Deportiva bude v sobotu Eibar. Domácí hrají ve velké pohodě, vyhřívají se na šesté příčce a v minulém kole dokázali bodovat na nedobytném Camp Nou. Baskové jsou ovšem také velkým pozitivním překvapením La Ligy, vždyť na svého soupeře ztrácí pouhopouhé dva body.

Fotbalisté La Coruni předvádějí letos na podzim výkony, jaké na Riazoru už dlouho nepamatují. Galicijští se prakticky od začátku sezóny drží na předních příčkách tabulky a nezadají si ani s top mužstvy Primera División. Modrobílí nastřádali pod vedením Víctora Sáncheze již třiadvacet bodů a za sebou tak nechávají slavná jména jako FC Sevilla, Valencie nebo Athletic.

Depor dokázal bodovat s Atléticem, Sevillou nebo Athleticem a v posledním kole si připsal největší úspěch podzimu, když na Camp Nou vybojoval cennou remízu 2:2. O bod se zasloužili svými góly v druhé půli Lucas a Bergantinos, přičemž právě autor první branky Deportivo střelecky táhne. Sedmadvacetiletý Lucas už stihl nasázet jedenáct branek a je čtvrtým nejlepším střelcem celé soutěže.

Domácí se však snaží držet nohy na zemi a i před Eibarem mají v La Coruni velkou úctu. "Všichni se teď musíme předvést na maximum, proti Eibaru se od nás bude čekat výhra. Máme šanci dostat se na šestadvacet bodů, což je velmi důležitá cifra. Mohli bychom mít více méně jistou záchranu. Minule jsme dokázali bodovat proti nejlepšímu, ale každý zápas s sebou nese jinou dynamiku. Daří se jim podobně jako nám, mají komplexní herní projev a jsou nebezpeční v útoku," uvedl před zápasem domácí stoper Alejandro Arribas.

Baskům se skutečně daří nadprůměrně. Svěřenci José Luise Mendilibara se nemusí trápit s bojem o udržení a na sestupové pásmo si drží komfortní sedmibodový náskok. Na druhou stranu už hosté čekají na výru čtyři utkání, ze kterých vytěžili slabé dva body. Těžcí soupeři sice Baskům příliš prostoru nedávali, ovšem v regionálním derby se San Sebastianem ztratili Armeros remízu díky nevydařené druhé půli až v 90. minutě, takže konečná prohra 2:1 musela mužstvo Eibaru pořádně mrzet. Hostům nelichotí ani bilance vzájemných střetnutí, v La Lize se v minulém ročníku střetli dvakrát a oba mače vyhrálo Deportivo, přičemž Eibar nedal svým sokům z Galicije ani jednu branku.

Podaří se Eibaru v La Coruni protrhnout nepříjemnou sérii? A který z týmů si po vánoční stromeček nadělí dobrý výsledek? To se dozvíme v sobotu od 22:05.
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Navarro, Arribas, Sidnei, Juanfran - Bergantinos, Mosquera - Luisinho, Fajr, Cani - Lucas Pérez
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Junca, Santos, Pantič, Capa - Berjón, Escalante, García, Keko - Bastón, Enrich
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.30 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona15112236:1535
2.Atlético Madrid15112222:735
3.Real Madrid1593332:1330
4.Celta Vigo1584326:2228
5.Villarreal CF1583419:1527
6.Deportivo La Coruña1558223:1623
7.Sevilla FC1564521:1922
8.Valencia CF1556419:1221
9.Athletic Bilbao1563622:1821
10.SD Eibar1556419:1721
11.Real Betis1554613:1919
12.Espanyol Barcelona1552815:2617
13.Real Sociedad1544717:2016
14.Getafe CF1543816:2415
15.Sporting Gijón1543815:2315
16.Málaga CF153579:1414
17.Granada CF1535717:2514
18.Rayo Vallecano1542916:2714
19.UD Las Palmas1534812:2213
20.Levante UD1525812:2711
Zbývající zápasy
17.02. 00:00Sporting Gijón - FC Barcelona

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (643)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dnes musíš Garry

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes som veľmi zvedavý na náš výkon očakávam už konečne dobrý ofenzívny výkon s presnými prihrávkami, zlepšenie musí prísť a snad si pozrem aj sevilské derby, obidva na digi sport 3

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se máš. Já mám přes o2 jenom Digi 1 a 2 takže si dnes dám nějaký laciný stream

Reagovat
smazaný uživatel

má někdo nějaké info že by se to přesunulo na digi1,2 a nebo že by O2 zařadilo do nabídky i digi3,4? nebo jsou ty práva výhradně na slovenském území? dík

Reagovat
smazaný uživatel

nepotěším,jelikož koupili práva na La Ligu jen pro Slovensko tak digisport 3 a 4 nemůže v česku vysíllat a tudiž ho nemůže 02 zařadit do své nabídky.Ale co mě víc štve,že 02 pořád nehodlá La Ligu koupii pro ten svůj 02 Sport!Pořád ty samé kecy od nich ,že je to drahé!Ale evidentně šli ti turci-SARAN kteří vlastní práva s cenou dolů,když už to koupil digisport pro SR.Ale je to vážně ostuda že v ČR tu La Ligu nikdo pořád nekoupil,sme snad jediná země na světě kde se La liga nevysílá!!A tim,že digisport La Ligu koupil jen pro Slovensko,se ještě více vše zkomplikovalo a u nás to může koupit jedině 02 Sport,ale ti se k tomu nemají, takže máme smůlu!

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia musí nie že vyhrať, ale rozbiť Getafe, tí sú strašne biedny vonku, veď prehrali 11 z posledných 12 zápasov vonku so skóre 6:39! Ideálnejší súper na chytenie sa nie je..

Reagovat
Phillipinho

Dneska sevillske derby, to je vzdycky poradna sranda

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tí sa budú hasiť neskutočne, najmä po ročnej prestávke

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Emery by mohol hecnúť tú svoju bandu nech rozpráši tie fašistické prostitútky...

Reagovat
eliskafan

klídek prosím

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Hoď si na hlavu mokrý uterák, prehni sa, nastav zadok a priprav sa na neďelu

Reagovat
eliskafan

Slovák, no a jestli z východu tak ještě větší špína

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

LOOOOL (to bolo na nosonohy, referencia na zápas Raya s Realom)... Haha, aj betis dostane cez pysk, takže to môžeš spraviť aj ty, milá Češka vole

Reagovat
eliskafan

Tak to se omluvám a sypu si popel na hlavu. Omlouvám se ti a to fakt jsem kráva no, promiň.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

O.K.

Reagovat
eliskafan

Děkuji za pochopení

Reagovat
One-Real

Vsechno nejlepsi legendarniho utocnikovi Realu, uz brzy top 10 strelce v historii Realu a top 5 strelce v historii LM. Karim

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Kéž by dneska ten Espanyol nějak uhaluzili, to je ošklivej pohled na v sestupovym pásmu :(

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Nebol Mustafi zranený?

Reagovat
smazaný uživatel

s Lyonom hral 90 minút, s Eibarom hral 90 minút a s Barakaldom bol len vynechaný zo zostavy, ako viacerí hráči..nemám pocit, že by bol zranený

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

18.12.Mustafi má zraněný stehenní sval

Dnešní trénink Valencie nedokončil Shkodran Mustafi, německý obránce si poranil stehenní sval a není jisté, zda bude moci nastoupit k duelu s Getafe. (marca.com)

Tak asi nič vážneho

Reagovat
smazaný uživatel

to som nevšimol, ale vyzerá byť dnes fit

Reagovat
el Principito

obávam se, že to neni pavouk ...

Reagovat
el Principito

beru zpět, máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Holandská liga. Vale jasně lepší, ale ty hrubice...Abdennour Dopředu se mi to ale po dlouhé době líbí!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatial sa mi do ofenzívy páči. Hráči nešetria pohybom a jedine čo sa dá vytknuť su tie nepresne prihravky a este ta praca s loptou, Danilo hraje dobre, Parejo tiez, este by to chcelo nieco od Piattiho, toho treba v kabine prefackat, lebo je zatial v ofenzivne najslabsi hrac. Obranu radsej ani nekomentujem. Fanusikovia na Mestalle im dali vedet, co si o tom myslia.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Abdennour ::thmbsup:: Nemá tiež za agenta Mendéza?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

*

Reagovat
smazaný uživatel

nema

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tak to je potom v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

je to také strašne rozhárané, hlavne v defenzíve. Abdennour je dnes úplne na odpis, dva krát prihral súperovi loptu ako posledný hráč a to nebol pod žiadnym tlakom, všetky osobné súboje prehráva, otras. Cancelo hrá super, oba góly sú jeho zásluha, na prvý super nacentroval Alcácerovi a druhý, to bol on kto vyviezol loptu, obral si hráča a poslal super prihrávku na Paca, ktorý to posunul na Minu a ten to doťukol a keď hral pravé krídlo (do striedania Gayú), tak tam úplne ničil Laga, si ho robil ako malého a takmer ho vyfauloval. Ešte to bude ťažký zápas, lebo v obrane je dnes Valencia veľmi neistá

Reagovat
Visca el barca

Opět se hádám s mým kamarádem co obhajuje Garetha. Chci slyšet jen váš názor. Atletico posledních vou tří let je silnější než city či arsenal ????

Reagovat
vacin

Jo

Reagovat
smazaný uživatel

Než my za tuhle dobu jo, i když momentálně by to mohlo být vyrovnané. Se city to je vyrovnanější, ale řekl bych, že za ty poslední roky je Atlético taky o něco lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.

Reagovat
Kily

určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok vyhraju titul

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Asi áno, ale nikdy sa nestretli, to je potom ťažké, v LM sú lepší Atléti, ale na trofeje zase vedú City a dokonca aj Arsenal ()

Reagovat
Visca el barca

Díky za názor

Reagovat
Phillipinho

Cancelo je naprosto bozi. Ten tam jezdi mezi nima na motorce

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

A to ho oznacuju za priemerneho hraca .

Reagovat
smazaný uživatel

tvl lafita , ten by mohl hrat za valencii

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
-Kopy-

Abdennour je šílenej úplně

Reagovat
smazaný uživatel

Novy trener priniesol vela noveho a konecne sme videli ofenzivnu Valenciu co hra fotbal. Ten madridsky mancaft sme bili ako zito, nic na tom nemeni ani 2-3 tutovky par sekund pred koncom, ktore vyplynuli zt toho ze sme hrali totalny vabank o 3 body a tak to ma presne byt, lebo 1 bod neznamena skoro nic. Nasadili sme 3 utocnikov, Paco uplne mimo, nechapem co ten chlapec chce, ked mu neprihraju kyva rukami a ked pride kolmica tak uteka opacnym smerom ako opacny, este ma chlapec na com pracovat. Neodpustim si ale poznamku, ze nas rozhodca poskodil. Prave na Alcacera tam bol podla mna penaltovy zakrok, lopta bola stale v hre a proste ten zakrok tam bol za tym si stojim. Center Preja vyrazany z brankovej ciary tiez velmi sporny. Zakroky na Canceloa niektore smrdeli cervenou, uplne bez sance hrat loptu zozadu. Co sa tyka obrany nebudem sa vyjadrovat, ak je Abdenour mimo, nech kludne postavi Santosa, nemam s tym problem

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Zaslúžená remka

Reagovat
smazaný uživatel

to z teba hovorí hnev, lebo ak myslíš tú situáciu čo išiel Alcácer zľava do 16tky, tak tam Alexis Ruano zahral čisto loptu, čo sa potom odrazila od Pacovej ruky ku Guaitovi, dávali viacero záberov aj spomalených. Parejov priamo kop chytil Guaita na čiare, to ukazovali cez gólovú technológiu (úplne min. časť lopty bola za čiarou a vieš, že musí byť celým objemom za čiarou). Tie fauly na Cancela, jeden bol možno na žlto-červenú (ak chceš byť veľmi prísny) - Lagov ešte v 1.polčase, keď už bol na žltej, ale ostatné neboli nejaké zákerné, skôr taktické = preto len žltá. Rozhodca tento zápas nijak neovplyvnil.

Reagovat
smazaný uživatel

neviem kto je alexis ruano a neviem teraz ci hovorime o tej istej situacii, mozno ked bude video tak ho sem dam. Ja som to pozeral na Digi a tam takyto presny zaznam, ze by bolo videt kde bola lopta nebol.

Ano myslim ze jeden z tych zakrokov Cancela mal by t ohodnoteny cervenou. Ono rozhodca vzdy nejako zapas ovplyvni, niekedy aj bez toho ze by chcel, proste sa len vyskytne sporna situacia a musi sa rozhodnut. Tuna sa rozhodol v spornych momentoch v nas neprospech, ale neda sa povedat ze by robil hrube chyby.

Reagovat
smazaný uživatel

ale teraz som kukal take video, ze to vyrazal na ciare, takze asi mas pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to pozeral na Canal+, tam dávali spomalené zábery, aj z viacerých uhlov.

1.Alexis Ruano je ten obranca Getafe, ktorý mu vypichol čisto loptu (ak myslíme tú istú situáciu)

2.Ukázali záber nad bránou, lopta jednoznačne len na čiare

3.Vravím, ak by si bol veľmi veľmi prísny rozhodca, tak by si mohol dať Lagovi 2.ŽK za faul na Cancela, ale išlo o faul na ich polovici pri autovej čiare a tie ostatné fauly na Cancela, to boli taktické fauly, aby ho zastavili, ale nič zákerné, za to im nemôže dať rovno červenú.

Reagovat
smazaný uživatel

a co sa tyka vykonov hracov, tak najslapsi v zapase jednznacne Piatti. Chlapec uplne mimo cely zapas, nevie jeden na jedneho, ma kratke nohy a vobec nevie jeden na jedneho, prihravky uplne nepresne. neviem kde sa nachadza ten piatti spred X-rokov ale tento to neni. Kludne by som ho preradil do becka. Abdenour tiez mimo, ale to je mozno zalezitost formy.

Najlepsi jednaznacne Cancelo, po nom vy som vyzdvihol DAnila, pacia sa mi skills jeden na jedneho, a nekazi, musi byt vsak viac aktivny. Dalej Mustafi, Parejo a este aj Gomez hrali tiez dobre. Celkovo sa mi to pozdavalo, jedine co tomu chybalo bolo 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Dráma až do konca a tak ako to mohli vyhrať, tak to mohli aj prehrať. Defenzíva horela a riadne, Lafita čo všetko spálil, to sa len tak nevidí, Abdennour otras, všetko kazil potom aj Mustafi bol pri ňom nervózny, jedine Cancelo zahral kvalitne na ľavom bekovi. Ofenzívne to bolo celkom dobré, ale chýbala kreativita, okrem Cancela, ktorý stále niečo vymýšľal, ako zahral úplne fantasticky, ako obranne, tak útočne, 4 hráči Getafe dostali ŽK za fauly na neho. Prvý gól asistencia, druhý gól jeho prihrávka medzi obranu a skoro tretí gól, jeho super center na Negreda, ktorý to po**bal a na konci ako makal dozadu od polky a ešte zblokoval čistý gól Lafitu . Ešte sa mi páčil Mina, ktorý behal, napádal o 106. S tou obranou musí Neville niečo robiť, lebo toľko šancí nemôžu púšťať súperom, to je horor

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Atmosféra

Pískanie celého štadiónu, keď má Sevilla loptu

Dohrávanie a vyhrotenosť (najmä na strane Sevilly)

Už len tá futbalová stránka a bude to dokonalé...

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Konopel červená ...

Reagovat
smazaný uživatel

a začo.. ved mu nic nespravil

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Úder do zátylku a sotenie na zem po odohratí lopty.... Síce ho nezabil, ale nešportové správanie by sa malo trestať

Reagovat
smazaný uživatel

://www.youtube.com/watch?v=BJdBAjHoHig

Z tohoto zaznamu vyplyva ze ho Ceballos zašpriacoval s nohou a Konoplyanka ho odtlačil a pokračoval v hre. uplne srandovná situacia. nevidím tam zákrok na červenú

Reagovat
Israha

Ceballos sám měl mít tak čtyři žluté za simulování a pátou za strkanici s Ramim, dobře že dostal, co proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo da zajtra hattrick a zase bude "najlepsi"

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Presne, treba si poplakat nad hlúposťou ľudí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Už tě to sere dopředu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

mna sere len naivita vas fanusikov realu a ronaldo, ronaldo dal pocuvaj pekne Malmo Espanyolu a Shaktaru dokopy v 5 zapasoch 16 golov.....proti Athletic Bilbao, Barcelone, PSG, Villarealu, Atletico Madrid, Sevilla dal v 8 zapasoch 0 golov !!,..zvysne pridal proti Getafe, Eibaru, Celte, Las Palmas a Levante a toto ma byt ako vyzitka najlepsieho hraca, nic v zlom, ale je to na smiech

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo je naivní. Všichni víme, že Cristiano je úplně z formy. Mě sere zase to, že se mu daří tak ho kritizujete. Když mu to nejde tak taky. A pak dá žebrákům 2x 4 goly a můžete se posrat.

Reagovat
smazaný uživatel

20 faulov za 46 minút, riadny masaker, tí štyria rozhodcovia majú čo robiť, aj ten 4.pri striedačkách je stále zamestnaný. Je to až moc vyhecované

Reagovat
Israha

Dejte tomu Ceballosovi někdo pořádně přes párky, aby měl důvod se válet a řvát. Nechutné představení z jeho strany...

Reagovat
Kokesh

Messi (47), Suarez (46) and Neymar (41) have together scored 134 goals for Barcelona in 2015. Golden trio.

Heh, Gareth ma 43 za dva a pul roku.

Reagovat
Kokesh

A Cris se opet smeje z prvni pozice, 53.

Reagovat
Kokesh

Mohl posadit Kroose misto Isca, byla by sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Jamesa

Reagovat
Hachim Mastour

Kroos hral naposledy proti Getafe ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor Navas; Danilo, Ramos, Pepe, Marcelo; Kroos, Modric, James; Bale, Cristiano y Benzema.

Rotacia

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ide do pici ta tlsta mrdka . Rayo doma on jebne plnu zostavu .

Reagovat
smazaný uživatel

No a co? Poslední zápas před týdnem, další až za 10 dní. K čemu rotovat?

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

po vyleteni z Copy to takto nefunguje . Sirsii kader prisiel o vsetky minuty . Ak nebudu dostavat domaci zapas proti outsiderom tak kde maju ziskat tie minuty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Prej plnou..ten Bale tam, Danilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Jednou si stěžuješ, že Kroos s Iscem sedí, teď si zas stežuješ na malou rotaci. Ty si totálně jebnutý člověk.

Reagovat
Ángel di María 22

Fanoušci celkem jednohlasně při představování týmu pískali a bučeli, když se na obrazovku dostal Benítéz

Reagovat
smazaný uživatel

Musíme ztratit s Valencií a letí

Reagovat
smazaný uživatel

Este taka mrdka musi dat gol to je fakt za trest

Reagovat
Hachim Mastour

Bale najviac asistencií.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty pico, Danilo gol, Bale asistence, to se dejou veci..

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sa pičuje na Beniteza, Balea a Danila a hen ich navyse Rafova taktika

Reagovat
smazaný uživatel

Perez kupil za 100 mega nespravneho hraca no

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Gooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

U tech golu z rohu je vzdycky Ramos nebo Pepe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Jen tak dál. Benítéz fuera

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Este je skoro aby siel Benitez von, dnes treba este vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

a deset deset deset

Reagovat
smazaný uživatel

a ja si to pral naopak:(

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo paradni ukrok dozadu. Ten kluk je genius.

Reagovat
Ángel di María 22

Obrana neexistuje, nikdo se nesnaží zpátky

Jak řiká komentátor: "I just have the feeling, nobody wants to play for Benitez".

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Červená

Florentino rychle někomu zavolal, viděli jste to?

Reagovat
Ángel di María 22

Ale byla jasná ta čk Pro nás škoda, prohra doma by to hodně urychlila.

Reagovat
smazaný uživatel

no ne, teď když prohrajete proti deseti, tak to bude rychlej konec

Reagovat
smazaný uživatel

Tím spíš potom prohra proti řekněme 80 minut oslabenému Rayu.

Reagovat
CHONG

Nechápu, jak může být někdo takový dement, tým vede proti Realu a on převede tohle na půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

Real jede bomby

Reagovat
CHONG

Chudák Keylor, zhasněte to a jdeme domů

Reagovat
smazaný uživatel

Josip Broz Tito dostal červenou? V La Lize vládne mccarthismus!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda no mohli sme to mat tazsie .

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa, snad to dnes vyhras a este ta par mesiacov podrzia

Reagovat
CHONG

Ono je to celkem jedno, tahle sezóna je stejně odjebaná hlavně ať ta bečka vypadne v červnu.

Reagovat
valloire

nene, jestli půjde ted, dá se to zachránit

Reagovat
smazaný uživatel

OK Real ma šancu

Reagovat
valloire

podvod

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentator na Dajto je strasne zufaly, to sa proste neda pocuvat

Reagovat
smazaný uživatel

odkaz?

Reagovat
Hachim Mastour
Reagovat
smazaný uživatel

má někdo link prosíím ? Raději ne HD...chci fandit Rayu

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sakra, tyhle zapasy musi Rafa zvladat s vetsim prehledem, aby si udrzel duveru

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelný. Tahle dvojka.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten centr..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Danilo supr centr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

To je zlej sen, tihle 2 kokoti si budou přihrávat na góly proti tragickýmu Rayu a pak zas uplně vyhořej, ale to nebude vadit. Je neuvěřitelný, kolik amaterismu se vlastně v těch klubovejch strukturách na takovýhle úrovni nachází.

Reagovat
smazaný uživatel

nemam slov ani len tesis sa s toho clovek nemoze

Reagovat
valloire

Bale bojuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedi dnes maji den. Ze zrovna doma proti Rayu je velky prekvapeni.

Reagovat
smazaný uživatel

tak super musi dostat az cervenu, aby sme sa zobudili...je to skoda, lebo zacalo to vyzerat jak paradny zapas a verim tomu, ze rayo mohlo dnes beniteza znicit...az nechut sa na to pozerat, podla mna tito mohol dostat kludne iba zltu

Reagovat
smazaný uživatel

Bale zase najlepsi hrac realu a aj tak je furt zosmiesnovani vlastnymi fans. nehorazna zberba v tej PD. cirkus liga a plastic fans

Reagovat
smazaný uživatel

Wohou, dal doma gol proti oslabymu Rayu. Respekt.

Reagovat
smazaný uživatel

1+1 za 25 min. je celkom fajn no

ale hlavne je to celu sezonu o parnik vas najlepsi hrac. cr7, isco, james nula bodov neskutocne smiesna liga

Reagovat
smazaný uživatel

11 gol za rok 2015

Reagovat
smazaný uživatel

Mindracik ?

Reagovat
smazaný uživatel

este owny a ste komplet

Reagovat
Ángel di María 22

Nejhorší je, že se z těch gólů fakt ani nejde těšit. Kdo z toho má radost, přihlaste se? (A fanoušci Barcelony se nepočítaj).

A další redka

Reagovat
Hachim Mastour

Ja som rád za Balov gól.

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Real nemoze, rozhodca rad pomoze.

Reagovat
Pipo123

Za toto penalta a červená ? myslím že ani hráči Realu nechceli penaltu

Reagovat
10

jo, Ronaldo určitě nechtěl penaltu...ten by vyměnil za penaltu i svýho syna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a za dvě by si i oholil hlavu

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Carles-

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Kokesh

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Hnusný slizúň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

penalta podle mě jasná.. jsem rád, že se rozhodčí odvážil to písknout

Reagovat
smazaný uživatel

Bez do prdele rozhodca . Uplna blamaz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojdme ještě tak ze 3 penalty pro Real at tam Benitez zustane ještě aspon ze 2 sezony at má Barca s kým trénovat

Reagovat
valloire

Reagovat
Ángel di María 22

Dělá si ten rozhodčí prdel????????????

Zkurvenej fanoušek Barcelony. Sudí nám dá penaltu, vyloučí dalšího hráče, opět Barcelona úřaduje

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Sa divím, že také dačo môže vôbec žiť

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
nani92

Reagovat
Xaviercreus

Co to je ???

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou volové to Rayo

Reagovat
smazaný uživatel

Florentino fakt zavolal.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Prekvapený? Já nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva já snad sleduju Barcelonu..

Reagovat
sensei25

To ako moze niekto pozerať tu sracku menom Real.Rozhodca ešte ďalšie 4 červene daj Rayu,aby tie hovna vyhrali,lebo inak to nepojde.Ronaldo kráľ.Dal gol Rayu.Podme ešte 4az si najlepši hrac na svete aspoň týžden.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na to nekoukej, nekomentuj to a je to. Nikdo tě nenutí.

Reagovat
sensei25

Uz som to vypol.Hanba

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Ešte ten odvarený komentátor na Dajte, ten si tam honí nad tým jak dali 4 góly týmu s 8 hráčmi v poli

Reagovat
Al Capone

Co to meleš? Šak každou chvíli zmíní jak hrálo Rayo dobře a že je sudí poškodil.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

To bol spolukometátor, ten hlavný bol kunda

Reagovat
Ángel di María 22

To je libový, jak to Ronaldo ani neslaví, jen ten míč vezme a jde na půlku.. Hrůza. Benítééééz fuerraaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Keby to slávil tak by bol za ešte väčšieho kkta. Za mňa má

Reagovat
aither

Asi fajn zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhodca musi piskat EC

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

to je komedia co je to za ligu?

a penaldo zase len z pencle. to je traged...

Reagovat
smazaný uživatel

A to jí měl schválně nedat nebo co?

Reagovat
Dr. Admess

WTF?!

Rozhodčí z toho udělal pěknou frašku.

Reagovat
smazaný uživatel

Baena nemal dostať ani jednu žltú, Tito mal dostať žltú a penalta to byť určite nemala

Reagovat
Kily

Tito úplně v pohodě za červenou

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že to vyzeralo horšie ako to naozaj bolo a rozhodcu ovplyvnili hlavne hráči Realu, ktorí išli hneď plačkať za rozhodcom

Reagovat
Kily

vůbec, Tito tam šel jako dobytek a navíc Kroose trefil, tady podle mě nebylo moc o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť šel kolíkama nahoru.. hůř už do toho souboje fakt jít nemohl..

Reagovat
Ángel di María 22

Ta první čk byla jasná.

Reagovat
Mishko

Titova redka bola úplne, ale úplne jasná, nerozumiem, ako môže proti tomu niekto niečo mať... So zvyškom úplný súhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
JM

Reagovat
smazaný uživatel

No to je strasne, ale je to dobre, Real da zase tak 8 golov a Benitez bude v pohode

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj sa o 2 z sa ide na Mestallu . V tomto vesmire neexistuje svet v ktorom by tam Real vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

aby se nevymenil benítes s LVG

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ten sudí je asi fanda barcy

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt strasny

Reagovat
technecium

No jo, Real/Penaldo nemůže, rozhodčí pomůže

Reagovat
2miguel1

Bože to su klauni v tom Reale

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Murena

Reagovat
Ed_Hazard

Ešte mi vysvetli prečo v Reale. Čo má s tým hlúpym rozhodnutím spoločné Real, ty zakomplexovaný kokotko.

Reagovat
smazaný uživatel

s dvěma červenýma za třicet minut a penaltou machrovat doma proti Rayu bravo Bílý Balet

Reagovat
Ángel di María 22

Kdo machruje prosimtě? Probuď se.

Reagovat
Al Capone

kdo machruje ty hlavo dutá?

Reagovat
valloire

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Sú to borečkovia, zase im to Barça vysvetlí

Reagovat
Ángel di María 22

Zase Barcelona tahá za nitky

Reagovat
-Carles-

Floro?

Reagovat
Ángel di María 22

Ten, nebo nějakej další culé to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eden_h

to uplne dojebal penalta a este redka mozem to vypnut

Reagovat
Phillipinho

Co se tam deje?

Reagovat
patas92

Očividně dělám velkou chybu, že se nedívám

Reagovat
valloire

to ano, válcujem to

Reagovat
Darren Fletcher

kua to budu jatky

stavil som ze ramos da gol, kurz 6

Reagovat
smazaný uživatel

to co ma byt?

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu proc si realisti nadavaj, kdyz otacej zapas, sak to je pro vas dobre ne?

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

pojdte se vsadit, kolik hráčů Raya zůstane na hřišti do konce zápasu

Reagovat
Kluivert9

Záleží, jestli Rayo dá ještě góla...

Reagovat
smazaný uživatel

Real nebo spíš rozhodčí tohle jsem v životě neviděl snad..penalta za tohle..neskutečný

Reagovat
valloire

koukej víc na Barcelonu

Reagovat
aither

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

jseš už směšnej ty demente

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne si zobral Real príklad z Juventusu, prestal investovať do hračov a začal do rozhodcov.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

až na to konečne ...

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Pipo123

Trošku mi je lúto Raya, hrali dosť pekne, dali dva góly, snažili sa a potom ich rozhodca zareže, neviem ale byť tréner tak ich asi stiahnem dolu a nepostavím na 2. polčas.

Reagovat
smazaný uživatel

Real je proste špinavý klub zo všetkým všade. Hanba a hnus ... Raya mi je ľúto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně řečeno

Reagovat
Mishko

Messiho ruka pred 1. gólom dnes ti vôbec nevadila, že?

Reagovat
smazaný uživatel

nestrápňuj sa takto hlúpym porovnaním.

Reagovat
Mishko

Kontroverzné stavy pri 0:0 vs 2:2 s redkou súpera, ktorá bola úplne jasná... Nevidím rozdiel

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tady se to vůbec neřešilo mi přijde, ale viděl někdo vůbec tu penaltu v SF to MS?

Reagovat
LAM

špíny

Reagovat
valloire

seš trapnej

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Murena

Reagovat
raduinho

Reagovat
Hachim Mastour

Modrič

Reagovat
smazaný uživatel

WTF Ten zákrok na Benzemu..

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně ten sudí půjde do lednice na pěkně dlouho. To je fakt hrozný..

Reagovat
Xaviercreus

Rayo je naprosto boží, zápas ve kterém mají v pohodě na výhru proti "velkoklubu", rozho je zařeže tak jak nikdy nikdo nikoho a oni pořád jedou a kombinačně ty bílé šašky totálně převyšují bravo kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné co mě těší je to že si stejně Barca s Realem vytře prdel...takže at si Real dělá výsledky jak chce

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Dajto komentator je genialni, i kdyz je na obrazce titulek s "Raúl Baena" a je opakuje se zaber na jeho dres se jmenem "Baena", tak on porad opakuje "Raúl Buena"

Reagovat
Phillipinho

Ja se tam na to nemuzu koukat. to je neco strasnyho, co ti komentatori vyvadi....

Reagovat
smazaný uživatel

tak treba pri El Clasicu mi to neprislo tak zly...a porad lepsi nez treba Vlasek Ten komentar je takovej indiferentni/monotonni, takze cloveku vylozene nevadi a nemusi se na nej soustredit

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je carovne hrame doma proti Rayo o 2 hracov na viac a stale hrame sracku . Rafa je buh

Reagovat
technecium

Popiš tu sračku...

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jestli Florentinovi neseberou o prestavce telefon, tak se to ani nedohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
indy

Reagovat
technecium

No jo, Chamés neumí kopat pravou... a to má soupeřit s Neymarem o GB

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

No toto je humus, realisti vyplakávajú, že dál Messi gól rukou a toto je vám nevadí ? Franco sa usmieva a Fair-play plače ..... Vraciam, je mi zle ....

Reagovat
Mishko

fakt mas z tejto diskusie pocit, ze nam to nevadi?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Áno.

Reagovat
smazaný uživatel

nějak se to zaseklo s těma červenýma a penaltama...chceme další!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nechcete

Reagovat
Hachim Mastour

Baaaaaaaalee

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

Čo je?

Reagovat
smazaný uživatel

Perez uz aký spokojný....hanba des otras !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je to dobře, povinné tři body a Rafa zůstane

Reagovat
valloire

Reagovat
Kokesh

By zůstal i tak. Rozhodovat se bude v jiných zápasech o jeho setrvání...Ale chápu vás, je snadný terč.

Reagovat
patas92

Snadný terč je to samozřejmě hlavně pro Madridisty, ti na něj svádí i nepravidelnou stolici

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kokesh

No a k tomu se pak přidávají další...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakkoliv směšně to bude znít, tak ze všech možných scénářů, jak se ten zápas mohl vyvíjet.. tenhle je s přehledem ten úplně nejhorší..

Reagovat
smazaný uživatel

je mi fakt zle...pozeral som, ked nam barca nalozilia 6, 5, 4...ked nam atletico nalozili 4...ale jak nicime supera vdaka takejto pomoci, nemozem sa na to pozerat a mam co robit, aby som to nevypol, to je tragikomedia...rafa sa moze podakovat rozhodcovi, zachranil mu prdel v 11tich nas rayo nicilo

Reagovat
smazaný uživatel

Bale hattrick.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro si rikam ze Rayo by to melo vzdat a k druhy puli vubec nenastoupit, nechutnej zarez a uz stejne neni co resit

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

nenastupit?

Reagovat
LAM

A proč ne,když je jasný že Real opět uplácel.

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze by im to preslo? bola by tam jasna pokuta, mozno aj vacsi postih, aj ked uplne nespravodlivo, pretoze boli naozaj poskodeni...ale teraz si to povedzme takto - myslis, ze zvaz by im to akceptoval? myslim, ze nie...preto to je treba so ctou dohrat, nech to skonci akokolvek, dneska rayo

Reagovat
LAM

svaz poslat doprdele.Vždyť jejich prezident řekl že fandí Realu.Tam je to jasný

Reagovat
smazaný uživatel

ver tomu, ze vo futbale mozes poslat doprdele hocikoho, ale prave zvaz ne...rayo ma minimalny rozpocet snad, toto si oni dovolit nemozu...by skoncili velmi zle a to by bola skoda...docela by ma zaujimalo, aky nazor ma nosonohy

Reagovat
smazaný uživatel

Protože prezident fotbalovýho svazu si nemůže dovolit takovou sprostost jako fandit nějakýmu fotbalovýmu klubu! Co si to vůbec dovoluje..

Reagovat
valloire

seš trapnej

Reagovat
Ángel di María 22

Klidne bych to taky udelal. Ale za to jim bohuzel horzi vysoky pokuty a pripadny vylouceni z ligy, coz si klub formatu Raya, ktery ma snad druhej nejmensi rozpocet, rozhodne dovoli nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt no

Reagovat
Kily

no, Litex za to v Bulharsku vyloučili z ligy, vzhledem ke španělským normám bych se nedivil, kdyby v PD někomu za takový kousek hrozilo zrušení klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
Ángel di María 22

4:2 v poločase a stadion píská. Paráda, je to jasný prostě

Reagovat
-Carles-

Možno niekde zbadali Ikera.

Reagovat
Ángel di María 22

Běž do prdele, si otravnej

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vypyskani

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon je sympaticky ze i fans Realu na stadionu kolegialne piskaj

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Kily

jestli Livesport nemá u videa porušenou zvukovou stopu, tak se už neradovali ani z té červené pro Baenu

Reagovat
smazaný uživatel

Neradovali no, neradoval se nikdo.. ani hráči. Protože všem bylo jasný, že tady byl ten sudí úplně vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

(jakože hráči se neradovali po tom gólu)

Reagovat
LAM

Zářez na SB jako prase.Tohle je až směšný jak musej Realu pomáhat aby porazil Rayo. tomu Buzerantovi aby aspoň nějakej gol vstřelil.Teď hlavně všechno na něj ať ukáže kolik umí dát golů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Real za stavu 2:2 proti Rayu v 10 lidech s nějakou hodinou+ do konce určitě potřebuje pomáhat. Nehledě na to, že tam stejně pak byla 100% penalta na Benzemu, která odpískaná zas nebyla. Ten sudí je prostě katastrofální (jako 99% sudích v PD), po tomhle si pěkně dlouho nezapíská, ale to je tak všechno.. ovlivněný určitě není.

Reagovat
smazaný uživatel

určite, určite nie !

Reagovat
smazaný uživatel

Ježišmarja a nemyslíš si, že kdyby už sudí Realu měl nařízený pomoct, tak tu penaltu odpíská třeba při nějaký situaci, kde by byl aspoň minimální prostor si to obhájit a ne takhle debilně, kde bylo hned i divákům tamhle někde v 1000. patře SB jasný, že to penalta nebyla?

Reagovat
valloire

seš trapnej

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Si.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je to Bale vs Rayo. Nekutecny, co si tam s nema dela.

Reagovat
smazaný uživatel

keď je menej hráčov je viac priestoru ... fajn taktika aby Bale vynikol Ale nie, Bale hrá super od začiatku. Ja mu to aj prajem, nech sa do toho dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne ma vela zbytocnych strat nehra dobre

Reagovat
smazaný uživatel

AKože nepozeral som to už po penalte nejak pozorne ale mám pocit, že všetko nebezpečné ide cez neho. Podľa ma hrá dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

to je uz krc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ja neviem co sa cudujete ale ved ten faul bol jasny na cervenu kartu a este ten saso sa bude hadat. Ako moze ist hentak kretensky do suboja, 2 nohy dopredu co je fakt mental? Asi ano.

Reagovat
Ángel di María 22

Vsak tenhle zakrok posoudil rozhodci spravne.

Reagovat
loki5

Tohle byla jasná červená k tomu se nedá říct ani písmeno.

Reagovat
Mishko

To je jedno, bolo to rozhodnutie v prospech Realu, to sa tu neberie

Reagovat
smazaný uživatel

Elche vol. 2 Aspon Rafa vydrzi nadalej

Reagovat
johan14

To je fakt zážitok pozerať Real či Barcu, 2 červené a 11_tka vs ruka. :-) Mám dosť na rok,.

Reagovat
smazaný uživatel

tak a možeš ísť ...

Reagovat
smazaný uživatel

nepamatam si zapas kedy Barce naposledy takto pomohol rozhodca, mozno v roku 2009 proti chelsea, aj to nebolo tak výrazne, posledne sezony ale realu pomahaju 100 x viac ako barce

Reagovat
smazaný uživatel

Ja súhlasím, to len johan14 je mimo ...

Reagovat
valloire

ani není, ty jsi mimo

Reagovat
valloire

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

To je tregedia . Hrat proti plnemu Rayu doma a prehravat je smutne . Hrat doma proti Rayu o 2 hracov viac a nedominovat je nieco tak neuveritelneho ze na seba Rafa musi byt hrdy . Takto rozdrbat klub za 6 mesiacov to je boh .

ATM uz verim ze o 4 miesto bude tazky boj

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa hlavne štve, že na tento deal medzi Florentinom a rozhodcami dopláca také mužstvo ako Rayo. Jeden z najsympatickejších tímov v španielsku, ktorý vždy chce hrať futbal a fakt robí zázraky na tie pomery v akých pracuje. Škoda ale proste v takýchto zápasoch nestačí hrať dobre. Real by pravdepodobne ten zápas tak či tak dotiahol do víťazného konca ale toto je hanba a neskutočná podpásovka pre Rayo. Teraz tam bude makať 9 chlapov aby nedostali 8 gólov a calá práca s prípravou a makanie víde v nivoč. Tákýto priebeh zápasu je snáď to najfrustrujúcejšie, čo sa tímu môže prihodiť. Španielsky futbal kvôli týmto veciam

Reagovat
smazaný uživatel

Co má znamenat ten duhový pruh na dresech Raya? S tím hrajou každý venkovní zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

"Away kit features a prominent rainbow sash that is to represent seven 'social injustices' found in Spain, while the third kit is support those battling cancer."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
roberos

Tak to nadržování Realu není nic nového a mě by překvapilo kdyby nebyla pentlepro Penalda a navíc vyloučení. Čekám že rekordman CR16 proti slabýkům půjde za hatrickem.Škoda těch vyloučení jinak by měl Real honičku aby vůbec vyhrál. Toto není první zápas kdy stojí při Realu všichni svatí nebo Perez s peněženkou.

Reagovat
REPLIKATOR

Dejte jim desítku komedianti

Reagovat
Ángel di María 22

Cris neslaví, to je správně

Reagovat
smazaný uživatel

Pod Benitezom sa proste neda odohrat pekny zapas.

Toto je proste hnus.

Reagovat
valloire

Kanonýr je jenom jeden

Reagovat
Mönchengladbach

Vamos Rafa!

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo z penalty a za davno rozhodnuteho stavu. Klasika.

Reagovat
REPLIKATOR

zoufalec

Reagovat
smazaný uživatel

Bože ty jsi trapák. A kdyby dnes gol nedal tak se taky vysměješ tak co.

Reagovat
valloire

Oni jsou to vesměs jenom pitomečkové co mají krátkou paměť. Minulej rok se jim jejich hlavní modla procházela po hřišti, ale to jim nevadilo.

Reagovat
smazaný uživatel

chodící Messi > tryhard Ronaldo

Reagovat
valloire

Reagovat
misinho7

Ronalo neslavil..tak treba...dneska to je fraska...

Reagovat
smazaný uživatel

třeba má jen problémy s přítelem

Reagovat
CHONG

Tak si taky nějakého najdi a nezáviď tak okatě.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz sa vsetci honte za statistikami ktore vam zarucia zaklad pre dolezite zapasy . To je fakt humus

Reagovat
roberos

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Atlético de Madrid

Gareth Bale

Reagovat
roberos

Dnes by mohl Penaldo dát 6 gólů ale pak přijde někdo lepší a chudáček si neškrtne! To jeho honění za góly na slabýkách je hnus.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Hachim Mastour

BAAAAAAAAAAAAAAAAAALE HATTRICK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Nechapu, proc si fanousci Realu stezujou na Rafu a Garetha ..

Reagovat
smazaný uživatel

plastic fans

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

njn, teba som tym nemyslel samozrejme, ale takych ako ty vela nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, Cris je fakt nasraný. Nevím, jestli to je tím, jaká to je dneska fraška nebo Benítezem, ale je to jen a jen dobře. Aspoň je vidět, že mu o jen o statistiky fakt nejde.

Reagovat
misinho7

vidno ze sa tam nieco deje

Reagovat
valloire

Reagovat
CHONG

Ale jo, Garethovi ten hattrick přeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?

Reagovat
CHONG

Jo, já ho mám docela rád a ten hate tady na něj je podle mě občas přestřelený.

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Aldeano

Já ho rád nemám, ale ten hate na něj je tady opravdu občas přestřelený...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
raduinho

Reagovat
misinho7

Reagovat
Aldeano

4

Reagovat
roberos

Ale jde mu o ně a teprve pak o tým.

Reagovat
valloire

Ty jsi tak blbej, že neumíš ani reagovat. Neuvěřitelný.

Reagovat
Aldeano

A je to tvůj druhý nick nebo není? (klidně napiš do zpráv)

Reagovat
valloire

máš to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Ej, toto Gelousek nerozdycha.

Reagovat
technecium

Geloušek nebo Gejoušek?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná škoda je, že týmto Beniteza neodvoláš. Len vypadáš ako malé trucujúce dieťa

Reagovat
patas92

Král Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

Baaaale! Dejte mu zlatý míííííč!!!

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Baaaaale

Reagovat
ADM

Inak nechápem prečo Rayo vobec nastupilo na druhý polčas...

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Marv

GB

Reagovat
roberos

Penaldo v letošní sezóně nedal ve 14 zápasech gól a pak přijde pár takových zápasů jako dnes kdy si honí statistiky na slabých a oslabených týmech a pak si v novinách zase přečtem jak je dobrej!

Reagovat
smazaný uživatel

Porad te to bavi?

Reagovat
Al Capone

jo že kdyby aspon uměl trollit, ale tohle je prostě blb

Reagovat
roberos

Mě jo a co vás Realisti a jak vás to bude bavit až třeba narazíte na Atlety a nebude žádný gól a CR16 bude rozhazovat rukama:

Reagovat
frankiefcb

a proč to řešíš teď?

Reagovat
Marv

Někdo ten GB získat musí...

Reagovat
frankiefcb

Solidní komplex.

Reagovat
Phillipinho

Ty si fakt strasnej krypl

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Kanonyr.

Reagovat
Kokesh

Cris se trepe.

Reagovat
Marv

Ještě aspoň 4

Reagovat
smazaný uživatel

Ked uz ma niekto tie goly davat, tak nech je to Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

Ta narážečka o obránce Raya. Dokonalý zmatení gólmana. Génius.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Zlý sen, který se vyplnil.

Reagovat
smazaný uživatel

Top 3 golden ball:

1. Kane

2. Lloris

3. Bale

Reagovat
-Carles-

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

ked mi teraz niekto vysvetli toto Benitezove striedanie, tak mu hned posielam na ucet 100 eur

Reagovat
patas92

Ronaldův rekord v počtu gólů v jedno zápase nesmí nikdo vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

přesně to napodlo i mě aby buzničku nahodou Bale nepřekonal ted Ronaldo Hatrick pojdme

Reagovat
nani92

bal sa, aby nahodou neprepísal nejaký Ronaldov rekord v počte golov za 1 zapas

Reagovat
ADM

Reagovat
technecium

Nechce je zesměšnit

Reagovat
Marv

Hlavní hvězda týmu je Ronaldo, tohle je výstraha pro ostatní

Reagovat
Aldeano

Arbeloa vyztuží defenzivu proti ve druhém poločase se zlepšujícímu Rayu. Mám poslat číslo účtu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kkt ho vystřídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla mna on ani nevie prečo ho vystriedal. Len videl, že vačšinou sa striedajú hráči čo dajú góly tak to spravil aj on

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ...., co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako já si fakt regulérně myslím, že Balea teď stáhnul proto, aby si dal taky Ronaldo gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je škoda, protože bych mu klidně přál, aby ještě nějakej přidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa je kral.

Reagovat
smazaný uživatel

Serem na to . Tie zapasy pod Benitezom to je ako zly sen

Reagovat
technecium

8:2

Reagovat
smazaný uživatel

Proti 9 hráčům no. Tohle je snad ten nejvíc nicneříkající výsledek, který jsem kdy viděl.

Reagovat
Kokesh

Podivej jak hraje Rayo. Hraji vysoko, klidne metr od pulky na offsidovou past...to je sebevrazda a vypada to opravdu smesne, i kdyz jich je jen devet. Vsichni jsou uneseni jak maly klub s minimem financi predvadi docela atraktivni utocny fotbal, ale takovy Levante by se zakopalo pred vapnem a dostali by jich klidne o pet mene.

Reagovat
smazaný uživatel

1-2 . Dnes by sme nevyhrali

Reagovat
patas92

Reagovat
technecium

Ale jo, přeju vám Rafu jak nic za tyhle kecy. Zasloužíte si to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Kokesh

I pri vysledku 8:2 brecis?

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi trapne aj za teba .

Reagovat
Al Capone

tady jde snad o něco jiného než o kolik vyhrajeme

Reagovat
Kokesh

O co? Mame treba my nenastoupit do druhe pulky? Vy uz mate v te kedlubne fakt nekteri najebani...je to samozrejme pochybeni rozhodciho, Rayo muze podat protest, rozhodci dostat adekvatni trest. Ale to je tak vse...nejaky nenastupovani nebo snad ze by se Real mel citit provinene? Proc jako? Ja si nepamatuju, ze by jsme hrali proti deviti. Ale se spanelskymi sudimi, jednou za nekolik let...a tady se z toho dela takova komedie, ze fakt nechapu.

Reagovat
ADM

Keby nenastúpili na druhý polčas, nedostali by dokopy 10 golov... to je všetko....

Reagovat
Kokesh

Neznam presny regule, ale zrovna tohle bude tak osefovane, aby se podobne vase sci-fi akce nestavali. Krome obrovske pokuty, tresty pro kapitana a funkcionare, odectu bodu ci vylouceni z ligy...nepamatu ji se, ze by treba Barca po Ovrebovi nenastoupila do finale a citila se trapne...nebo dalsi a dalsi vzpominky na "ovlivnene" zapasy...spadnete zpatky na zem, prosim.

Reagovat
ADM

tebe jebe nie? Neopúšťaj sa prosím ťa

Reagovat
alcantara

Ovsem ze nie, kedze nemala ziadny dovod citit sa previnile.

Reagovat
valloire

Reagovat
Al Capone

Nejde o tento mač. Jde o Beniteze a Pereze. Prostě nemám vůbec radost z letošního realu a jen tak mít nebude dokud se nezlepší hra a hlavně nevyhodí ti dva šašci.

Reagovat
Kokesh

To se ale neboj, tu radost nema nikdo z nas. Jen to nekteri zenou az do zbytecne moc velkych extremu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jemu to nehovor . On je proste rad ze tu hraju pokemoni a Rafa je lepsi ako Carlo . A ja som zvedavy ci po Valencii tu znova pojde robit sasa .

Reagovat
Kokesh

Ty nemas s Realem nic spolecnyho. S prehledem jsi tu nejvetsi troll, co znam.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tie tvoje diskusie na zaciatku sezony nech Carvajal a Isco sedia a ako pojdu hraci pod Rafom hore . A James aky je uzasny na CM a uzasny Casemiro a dalsich xxxx blbosti sa fakt nic nechyta .

A teraz ked niekto neni s niecim spokojny iba kopes .

Reagovat
Kokesh

Nechapu lidi, co maji potrebu celou, opravdu celou dobu jen kritizovat. Nadaval jsi na Mourinha, Ancelottiho i Rafu, nadavas na hrace kdyz se jim nedari, aby si je pote mohl pochvalit kdyz daji hattrick a vypadat u toho jako kral. Staci si vyhledat tvoje komenty z owny search, ty jsi tak chvilemi mimo, ze to ani neni mozny, sasa ze sebe delas jen ty.

Samozjme, jenze vsechno ma svoje opodstatneni. Jestli u toho neumis zapojit mozek, to uz bohuzel neni muj problem. Zastaval jsem se Rafy, jeho rozhodnuti kdyz jsme vedli ligu, LM a hate na nej byl k smichu. Jeho rozhodnuti o sestave jsou ciste jeho vec a i za to si nese odpovednost, ktera se mu v Cope, Barce atd. vraci. Jestli nebude uspesny, poleti, nejsem z neho nadseny/fotbalove tak jako kazdy jiny z vas, jen se bohuzel neumim snizit na tvou uroven a nadavat na vse, co ma co s Realem spolecnyho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co prosim ??

Chvalil som jedinu jednu vec co urobil dobre Benitez v Reale a to su striedania . Chvalil . Iba to jedno sa dalo pochvalit .

Na akych hracov som nadaval ked sa nedarilo ? Jese , Isco , Carvajal , Kroos , Modric ? Teraz hraju velmi zle . Ani na Illarru som nenadaval az na tej zakrok proti Borusii . A to tu ho hatoval aj Imp .a x dalsich clenov .

Nadaval som jedine na Garetha . Danila , Jamesa co su pokemoni .

Na Mourinha som mal svoj nazor ale to uz je 6-5 rokov do zadu . Ancelottiho som hatoval prve 2 mesiace tak ako vsetci co ti to tu pod tebou " likeli" . Potom som stal za nim .

A niekoho posudzovat alebo hladat niake kometare v ownyho pravde mi pride hodne zufale .

Takze cely tvoj komentar je picovina .

Reagovat
smazaný uživatel

deluded pls

Reagovat
alcantara

Jamesa? Ved ten bol prakticky od zaciatku vyborny, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Stal 80 mega a hra/l aj vdaka cenovke . Pretoze CM mu nevyhovuje .

Mal rovnake statistiky aj pod Ancelottim ako aj teraz

900 min 1+2 / az pokial sa nezranil Gareth a isiel na RM

a teraz 6z 0+2 a tie dve A urobil dnes .

Reagovat
smazaný uživatel

*RW

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je fakt neskutocne ako obraciach kabat od temy a hadzes tu nieco z 5 rokov . Ludia sa vyvyjaju . To je celkom ukazovatel aky si kokot

A ovce ti to zeru zabavne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Bale si dneska vystrilel dalsi 2 roky v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa tesim na tie argumenty o neskutocnej forme a efektivny Bale

Reagovat
roberos

Nějak zapomínáte že chcete to kopyto Baleho prodat a koupit Hazarda apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Tys toho do vínku asi moc nepobral.

Reagovat
frankiefcb

až na to, že Bale poslední dobou patří mezi ty lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Woohou, zacalo to driv, nez jsem cekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

No ale má pravdu, vo väčšine zápasov fakt nepatril k tomu horšiemu z nášho týmu. Ronaldo je výkonovo šialene zlý a pri tom sa tu stále hejtuje Bale. Nepoviem ak to má nejaké opodstatnenie, toto je už ale trapné.

Reagovat
smazaný uživatel

Bla bla..

Reagovat
Ed_Hazard

Argument

Reagovat
smazaný uživatel

Bla..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

S tímhle souhlasím no. Bale se tu hatuje už prostě defaultně, i když nejhorší kolikrát není.

Reagovat
smazaný uživatel

To je to nejdulezitejsi no. Tym s nim v sestave hraje pod svoje moznosti, hraci kvuli nemu hraji mimo svoje pozice, vymysli se kvuli nemu nefunkcni systemy, ale ja mam byt hrozne v klidu, kdyz nehraje takovy hovno a nahani si staticky doma proti tragedum.

Reagovat
roberos

On je dávno lepší než CR16 a jeden čas ho už nebavila každý útok zakončovat přihrávkou na CR jinak Bale mohl mít letos víc branek než CR16 ale to by Penaldo neunes a šel by za Perézem!

Reagovat
technecium

Valloire pls, trolling na Messiho techniku je účelnější

Reagovat
valloire

kurva už....zaprvé je to on sám za sebe (debílka) a za druhý na Messiho nejde o trolling, ale pouze o kritiku a vymezení jeho významu v historii, když vy to nevidíte a máte plážový povalečský brejle

Reagovat
technecium

Tohle bylo lacinný, zkus to líp

Reagovat
Atlético de Madrid

Bale tzv. zavřel kritikům hubu

Reagovat
smazaný uživatel

11 zapasov a 8 golov + 6 asistencii, to znie pomaly lepsie ako Cristiano

Reagovat
roberos

Bale je lepší dávno než CR to nevíš?!

Reagovat
smazaný uživatel

Česká ulička.

Reagovat
Hachim Mastour

Karim kanonier.

Reagovat
valloire

deset deset

Reagovat
ADM

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

klidně ať dají 13, stejně je po titulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Teraz uz len cakam kedy pojde Navas na penaltu alebo aspon na roh.

Reagovat
smazaný uživatel

komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se ta desítka už ani nevejde do toho ukazatele.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Aldeano

Reagovat
ADM

A ten kkt ešte nastaví 2 minúty

Reagovat
valloire

Je to tam

Reagovat
Aldeano

Reagovat
-Carles-

frajeri

Reagovat
Hachim Mastour

10-2 Karim hatrick.

Reagovat
Atlético de Madrid

Mazec. Nejen, že Rafa drží oba rekordní zápis z Ligy mistrů, teď se jeho tým stal prvním mužstvem z top 5 lig po 31 letech, které dalo v jednom zápase 10 gólů

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Mág ...

Reagovat
REPLIKATOR

genius

Reagovat
patas92

Benítez ven, Carletto by jim dal 15

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

jj nastavte treba pul hodiny

Reagovat
smazaný uživatel

No nastesti rekordni zapas Athletic - Barcelona 12:1 zustal neprekonan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rok ?

Reagovat
smazaný uživatel

1931

Reagovat
valloire

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa génius

Reagovat
Darren Fletcher

tak podla mna by si mali dat v polcase skor vyzvu, nech da kazdy hrac po gole. to by bolo celkom zaujimave. a ak nie tak mohol podrzat balea, ked uz mal 4, nech si spravi zivotny zapas. no ale ok. vsetci to zobrali v pohodke. ronaldo sa vsak ani len neusmial, jeho asi skrelo, ze nedal 6 golov a to je asi prvykrat co ho takto kritizujem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ho asi prvý krát kritizuješ úplne debilne. Kritiku si zaslúži za úplne iné zápasy ako za tento ...

Reagovat
Kily

šílené, Rayo hraje hodinu o devíti a stejně se neuchýlí byť jenom k jedinému nákopu kamsi směrem dopředu, místo toho řeší situace fotbalově a ještě si dovede vytvořit i nějakou tu šanci, odměnou mu bohužel je desítka

Reagovat
Atlético de Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tam poslou Odegaarda.

Reagovat
smazaný uživatel

mne by sa tam páčil aj Halilovič ešte na sezónku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Paco Jemez Boh

Reagovat
smazaný uživatel

nevadi, ceni se chut hrat fotbal

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aka atmosfera na zapase Cervenej zvezdy basketbal.

Reagovat
Atlético de Madrid

Jak chcete teď vyhodit trenéra, jehož tým dal v posledních třech domácích zápasech 22 gólů?

Reagovat
Murena

Reagovat
Feind

nejdriv pockame az to posere no a hned potom

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však ho nevyhodí, zvlášť když nemají v rukávu nikoho, kdo by byl sázkou na jistotu. Florentino na Rafu vsadí all-in, nic jinýho už mu asi ani nezbývá.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam, ze si to uzivate.

Reagovat
Atlético de Madrid

Ja bych vam celkem pral, aby Rafa vyhral Champions League. Pro diskuze ve spanelsky sekci by to byl dar z nebes

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tohle myslím výjimečně vážně, Florentino to nemůže hodit na dalšího trenéra (o kterého tak stál a nikdo jiný si ho tam nedokázal představit). Tady už hraje pouze o svoje triko, protože kdyby věděl, že spolu s ním se nepopakuje i on, tak už ho dávno vyhodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tebe je nejaka moznost, ze by mohl jit i Perez? To by jako odstoupil sam?

Reagovat
Ángel di María 22

Už jednou odstoupil, ono to znova taky přijde, spíš, než že by ho někdo přepral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale tehdy to bylo jiny, mnohem horsi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ted uz se asi muze stat vsechno, prece jenom se to hodne vymklo kontrole. Ale myslim, ze jako prezident venujici se ciste financnim zalezitostem by jeste mohl byt hodne platny. Resenim je kvalitni sportovni vedeni, to v Realu teda nevidim a oproti takovymu Bayernu je to strasny rozdil. Ani v Barce to neni zadna slava, akorat je tam "aspon" jasna koncepce a herni system.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to "aspon" je klic ke vsemu..

Reagovat
Kokesh

Njn, sportovni vedeni je u nas Fiore. A nikdo z velkych jmen k nam ani nepujde, protoze by pod Fiorem stejne nemel plnou kompetenci. Bohuzel...

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CHONG

Nejhorší na tom je, že z toho ani nejde mít radost

Reagovat
smazaný uživatel

EFEKT madrid

Reagovat
CHONG

Spíš schopnost posuzovat věci v širších souvislostech

Reagovat
Darren Fletcher

ja by som mal na tvojom mieste. pozri, manchester by vyhral mozno 3:2 s odretymi usami

Reagovat
roberos

právě co až přijde lepší tým a Real do zavřený obrany ( pochopitelně kvalitní) hrát neumí. V Realu jsou rychlí brejkaři ale jinak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Realu že ve 12 hračich na place porazili Vallecano z 9 lidma Baleho raděj Rafa střídal aby nepřekonal buzničky rekord Benzema hatrick Ronaldo jen 2 zitra na koberečku u Pereze Balemu a Benzemovi nezavidím nenahrát Ronaldovi aspon na 6 golu je smutné Vallecano klobouk dolu že jste vubec nastupovali do 2 poločasu

Reagovat
smazaný uživatel

Tvojí češtinu ti taky nezávidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Po 7mi pivech to není nejhorší si myslim

Reagovat
hefy

Seš velkej kluk.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

- Miloš Zeman (Hovory z Lán)

Reagovat
smazaný uživatel

davam ti lec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Smajlíky lvl mimibazar

Reagovat
roberos

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
roberos

Jinak Valecano tu desítku dostalo za to že hrálo i o 9 lidech do předu místo aby betonovalo! to se nevidí nikde!

Reagovat
Ed_Hazard

To už je ale šialenosť. V takej situácii to proste musíš zavrieť či sa ti to páči alebo nie. O čo viac si ten zápas užili keď to otvorili? Kvoli tým 2-3 šanciam čo si vytvorili to určite nestálo. Nechápem..

Reagovat
Ed_Hazard

Toho Raya mi je lúto. Prvá redka správna, tu nie je o čom. Ešte dlho budem premýšlať nad tým, prečo šiel Tito za stavu 1:2 do takého hlúpeho súboja. Čo už. Druhá redka, to je teda záhada pre Colomba. Ešte to aj písknuť vo vápne, to chce fakt gule. Po tomto to už bol tréningový zápas a silno pochybujem, že niektorý z hráčov prepotil dres.

Po dnešku asi chápem, prečo v PD rozhoduje pri rovnosti bodov v tabuľke vzájomný zápas týmov a nie skóre Šialení tí rozhodcovia.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je vlastne nosonohy? Nejakou dobu jsem ho tu nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Obě červené jasné a konečně rozhodčí, který když někdo pět vteřin drží protihráče ve vápně, tak nemá strach písknout penaltu. Pro fotbal jenom dobře

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem za. To drzeni ve vapne je katastrofa soucasnyho fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Pro koho?

Reagovat
smazaný uživatel

Poked by se vsechny takovy zakroky piskaly, tak

a) zapasy by se vubec nedohraly

b) z fotbalu by stal basket

Reagovat
alcantara

On je stary znamy troll, ktory sa tu po dlhsom case znovu objavil, nanho nema zmysel prilis reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

aha no diky za info, ja to tady az tak zmaknuty nemam

Reagovat
valloire

má pravdu...vy o tom přece víte svý

Reagovat
valloire

pamatuješ na zápas Barcelony s AC v LM?

Reagovat
roberos

jo a co zápas se Šachtorem faul hráče Realu ze zadu - nic o asi 20 minut pozdějc faul Šachtoru (naprosto stejný ) a červená. Tak objektivně se píská!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bůh z Walesu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

ty rulliho vybehy taky stoji za to..

Reagovat
Phillipinho

Dneska se na to neda divat....

Reagovat
Ángel di María 22

Atletico zase chování na hraně výbuchu mozků

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
Ángel di María 22

Koke je dobrá mimóza

Reagovat
Phillipinho

Nemuzu si vzpomenout, kdy jsem naposled videl takhle odpornej zapas. Z tohodle vic jak bod urcite nebude, Gabi nebo Saul o puli dolu.

Reagovat
vladis271

Strašne obdivujem Simeone za to čo z Atlétov spravil. Málokedy sa stáva, že prvoligový profi futbalista dosiahne aj na úroveň TOP 10 svetových manažérov/ trénerov.

Ale na ten futbal sa nedá pozerať.

Reagovat
Phillipinho

Takhle spatne jsme letos jeste nehrali. Nedaji si 3 prihravky za sebou. Vybral sis spatnej zapas dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Gabiho dni su zratane, stary je a este toto spravi. inac neda sa na to pozerat. idem spat

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga ich pomaly zacina tocit a aj vdaka Gabiho ČK je dnes takmer jasne, ze Atleti vsetky body neziskaju

Reagovat
smazaný uživatel

že by to ta nechutná Malaga nakonec ubetonovala?

Reagovat
smazaný uživatel

Malaga abyste chcipnuli za tohle predstaveni.

Gabi ty se nech vylecit kurvo jedna.

Reagovat
Ángel di María 22

Zaslouženě Málaga golaso

Je až neuvěřitelný, že tak kvalitní tým zatim hraje v tabulce tak nízko. Snad se zvednou.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi hrozný komik

Reagovat
Ángel di María 22

Co se ti nezdá, byli jste lepší nebo co? Phillipinho tu sám píše, že je to vás nejhorší zápas letos.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jsme nebyli lepší, byla to hrůza, ale baví mě tvůj styl fandění

Reagovat
Ángel di María 22

Oukej

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to tusil upoteny gol par minut pred koncom

Reagovat
smazaný uživatel

no teda fotbalu pomalu, ale jsem rad, ze se superlabilove z malagy konecne zvedaj, na primeru rozhodne maj..

Reagovat
One-Real

A ja na ne zrovna dneska hodim neprohru, achjo.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele