Primera División - preview 15. kola

29.11.2013, 08:39, aktualizováno 01.12.2013, 09:01
Previews
Barcelona cestuje do Bilbaa a bude odpovídat na včerejší výhry Atlética a Realu. Valencia přivítá Osasunu, začátek dnešního programu obstarají podobně jako závěr předchozího kola sevillské kluby - Betis změří síly s Rayem, Sevilla se představí v Granadě...
Real Betis - Rayo Vallecano  (neděle 12:00)
Další šanci pro Real Betis odpoutat se ze dna ligové tabulky skýtá zápas doma s Rayem Vallecanem. Oba celky mezi sebou dělí jen tři body a ani jeden neoplývá nijak závratnou formou. Vallecano dokonce naposledy v Barceloně na půdě Espanyolu utrpělo již svou desátou porážku v sezoně.

Betis na tom není o nic lépe, vždyť poslední ligový zápas byl pro verdiblancos vyloženě ostudný. Prohrát andaluské derby se Sevillou 4:0 se nezapomíná, a tak mají v Betisu co dělat, aby před nedělním zápasem řádně zpytovali svědomí. Navzdory tomu všemu odmítá kouč Vallecana Paco Jémez přikládat tomuto zápasu přehnanou důležitost. "Pokud vyhrajeme, dostaneme se pryč od sestupové zóny, a přestože to pro nás jistě nebude znamenat definitivní konec starostí, neboť do konce zbývá ještě mnoho měsíců, byl by to pro nás velký krok kupředu."

"Zároveň by to dostalo i je do nezáviděníhodné situace, ale hlavní je, že pro nás to bude představovat naději a ryzí zdroj motivace," pokračoval Jémez, podle nějž Betis nemá důvod panikařit, ať už nedělní zápas hraný v samotné poledne skončí jakkoli. "Nemyslím si, že to bude pro Betis zlomový zápas. Mají stále do konce ještě pět měsíců a stát se může cokoli."

Rayo se bude muset obejít bez brankářské jedničky Rubéna Martíneze, jenž v minulém zápase s Espanyolem uviděl červenou kartu za způsobení pokutového kopu. Stejně tak bude kvůli kartám chybět i Anaitz Arbilla, a navíc andaluskému klubu v nedělním zápase pochybí Paulao, Xavi Torres a Javier Matilla.
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Sara - Juanfran, Figueras, Amaya, Nacho - Reyes, Nono - Castro, Verdú, Sevilla - Molina
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Cobeňo - Tito, Galeano, Saúl, Nacho - Trashorras, Adrián - Lass, Viera, Falqué - Bueno
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.40 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Granada CF - Sevilla FC  (neděle 17:00)
Sevillu po jednom úspěšně zvládnutém andaluském derby čeká hned v kole dalším jeho slabší odrůda. Zatímco výhra 4:0 nad Realem Betis je působivá, navázat na ni venku proti Granadě by byl snad ještě výraznější úspěch.

Pokud se Sevilla nenechala rozhodit nedávným pozdním vyrovnáním portugalského Estorilu v rámci základních skupin Evropské ligy, díky čemuž skončil čtvrteční zápas pohárové soutěže 1:1, bude stále považována za mírného favorita. Andalusané se sice i přesto kvalifikovali do jarní vyřazovací fáze, ovšem obránce domácích Federico Fazio v tom vidí více než jen zanedbatelnou ztrátu. "Zvítězili jsme v lize dvakrát za sebou a nyní můžeme dojít dokonce až do třetice, což by nám ještě přidalo na sebevědomí a pomohlo nám udělat další kroky kupředu," zmínil se Fazio.

"Bylo by to skvělé pro týmovou sebedůvěru. Musíme být silnější, musíme se umět rázně postavit na správnou stranu a nelitovat, protože porážka by poněkud ovlivnila naše rozpoložení nově nabyté v posledních zápasech," pokračoval obránce Sevilly. Ta jde do nedělního utkání z osmé příčky, zatímco její soupeř na dvanáctém ztrácí pouze dva body a jen o bod víc na místo šesté.

Navíc i domácí mají na co navazovat, byť v jejich případě půjde spíš o odčinění kola minulého, v němž dostali čtyřgólový příděl od Barcelony. Kromě toho se ale Granada zrovna vezla na vítězné vlně a bude na ni chtít znovu navázat. Můžeme očekávat velmi vyrovnaný souboj, který rozhodnou detaily.
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Diakhaté, Murillo, Foulquier - Recio, Yebda, Rico - Piti, El-Arabi, Brahimi
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Figueiras, Fazio, Carriço, Moreno - Iborra, Mbia - Reyes, Rakitić, Jairo - Bacca
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.25 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - CA Osasuna  (neděle 19:00)
Valencia se vrací do akce v rámci první španělské ligy poté, co v průběhu bojů základních skupin Evropské ligy porazila Swansea. Trenér Miroslav Djukić, jehož práce je poslední dobou kritizována, doufá, že jeho svěřenci dokážou navázat na dobrý výkon i proti Osasuně.

Los Che právě sídlí uprostřed tabulky, což rozhodně není splněný sen vedení. V rámci Primera División zvítězil Djukićův tým naposledy ve dvanáctém kole, kdy porazil madridské Getafe. Od té doby si připsal remízu s Realem Valladolid a v minulém kole dokonce prohrál s Elche. Fanoušci populárního klubu mohou mít radost alespoň z výsledků Netopýrů, pokud jde o Evropskou ligu. V minulém utkání s anglickým týmem si hosté ze Španělska zajistili postup ze skupiny A, když jim tři body přinesla trefa Daniela Pareja. Pokud má Valencia vylepšit své ligové postavení, musí její hráči napodobit výsledek z evropského prostředí.

V podobném duchu se nesla i slova srbského kouče Djukiće, který v rozhovoru pro deník AS řekl: "Jsme velmi štastní, protože s ohledem na naše sebevědomí byla výhra velmi důležitá. Mám radost i za své hráče, neboť po vítězství mohou mít klidnější mysl. Nebyl to sice snadný zápas, ale věděli jsme, co nás čeká. Především ve druhém poločase se hra Swansea zlepšila, ale moji hráči si dokázali poradit. Je sice pravdou, že v La Lize se nám příliš nedaří, ale aspoň částečně to vylepšujeme v Evropské lize."

Do týmu se vrací duo Evér Banega - Dorlan Pabon. Ani jeden z hráčů ve zmiňovaném utkání se Swansea nenastoupil z důvodu zranění, teď by ale měli být připraveni. To se ovšem nedá říct o brankáři Guaitovi. V posledním vzájemném měření sil zvítězila Valencia jasným rozdílem 4:0, Osasunu porazila také v Copa del Rey.

Ani Osasuně se přílš nedaří, v současnosti se Pamplona nachází na patnácté příčce. Na druhou stranu, minulé utkání Osasuně vyšlo velmi dobře, když brankou Oiera zvítězila nad Realem Valladolid. V rozhovoru pro oficiální klubové stránky se o své názory podělil útočník Oriol Riera. Střelec pěti ligových branek řekl: "Když se velkému týmu nedaří, tak je sice možná těžké nad ním vyhrát, ale o to víc ho můžete překvapit. Proti Valencii nás čeká velmi těžké utkání, protože atmosféra na Mestalle je vždy velmi náročná. Domácí na nás určitě vyvinou tlak, takže se musíme soustředit po celý zápas. Naším cílem je vyhrát podruhé za sebou a vím, že náš tým je toho schopen," varuje Riera Netopýry.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Pereira, Costa, Mathieu, Guardado - Fuego, Parejo - Fede, Canales, Pabón - Jonas
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Bertrán, Loties, Arribas, Damiá - Puňal, Lolo - Torres, De las Cuevas, Armenteros - Riera
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Athletic Bilbao - FC Barcelona  (neděle 21:00)
Patnácté kolo Primera División zakončí atraktivní duel mezi Athleticem Bilbao a slavnou Barcelonou. Bilbao bude bránit domácí neporazitelnost, zatímco Katalánci udělají vše pro to, aby nadále setrvali neporaženi a na první příčce. Bez Messiho nebo Dani Alvese ale Barcu proti baskickým lvům rozhodně nečeká jednoduchý večer.

Pět ze sedmi týmů, které v této sezóně navštívily nedávno otevřený stadion San Mamés, odjížděly domů s prázdnýma rukama. Jediné dva týmy - Elche a Valencie - měly tolik štěstí, že zde vydolovaly alespoň bod. Athletic si skutečně ze svého stadionu vybudoval nedobytnou pevnost, avšak nyní bude čelit asi nejtěžšímu možnému soupeři - doposud neporažené Barceloně.

"Na tento zápas se už všichni velmi těšíme. Barcelony se všichni v lize bojí, jejich výsledky jsou ohromující. My teď ale prožíváme velmi dobré období a rozhodně nám nechybí sebevědomí. Víme, že to bude náročné, ale jdeme do zápasu s úmyslem zvítězit. Jejich neuvěřitelná série možná skončila díky Ajaxu, ale o to víc se budou snažit svou porážku kompenzovat proti nám," poukázal kouč Bilbaa Ernesto Valverde na poslední zápas Blaugranas, ve kterém jejich nadcházející oponent podlehl Amsterdamskému celku 2:1.

Barcelona tak díky poslednímu neúspěchu čelí mimořádnému mediálnímu tlaku. Trenér katalánského velkoklubu Gerardo Martino odvracel ataky novinářů i těmito slovy: "Musíme odpovědět fotbalem, lepší hrou a neopakováním chyb, které jsme udělali v první půli zápasu s Ajaxem. Musíme ukázat odlišný přístup ke hře. Zápas s Bilbaem nám pomůže s analýzou toho, v jaké situaci se aktuálně nacházíme. Budeme totiž muset předvést to nejlepší, co v nás je."

Athleticu může kromě možného psychického rozpoložení jejich soků nahrát také množství zranění, kterým musí Martino před utkáním v Bilbau čelit. Mimo hru jsou totiž Dani Alves, Jordi Alba nebo Victor Valdés. Klubový miláček Messi dokonce vůbec do Baskicka neodcestuje, jelikož se v rodné Argentině právě podrobuje ultrazvukovému vyšetření zraněných kolenních šlach na levé noze. Do utkání tak kouč Blaugranas nejspíš znovu postaví teprve sedmnáctiletého útočníka Adamu Traorého, jenž si může připsat třetí start v A-mužstvu Barcelony. Dobrou zprávou pro Barcelonu je pouze návrat obránce Adriana do základní sestavy.

Athleticu budou chybět jen zraněný Kike Sola a vykartovaný Aritz Aduriz. Valverde tak může použít téměř všechny důležité opory. Baskové mají v rukávu dost trumfů, aby konečně přepsali historii a katalánský velkoklub porazili. To se jim totiž podařilo naposled v květnu roku 2006. Třiapadesátitisícový stadion San Mamés bude hnát baskické lvy k úspěchu v neděli od 21:00. Utkání bude řídit Juan Martínez Munuera.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, S. José, Iraola - M. Rico, Iturraspe - I. Gómez, Muniain, Susaeta - Guillermo
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pinto - Montoya, Mascherano, Piqué, Adriano - Iniesta, Busquets, Xavi - Neymar, Fábregas, Alexis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 4.20 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Elche CF - Atlético Madrid  (sobota 16:00)
V patnáctém kole Primera División přivítá nováček z Elche na svém stadionu Atlético Madrid. Elche bude chtít dobrým výsledkem navázat na herní probuzení, které prožívá od památného zápasu s Realem Madrid. Atlético potřebuje proti outsiderovi opět vytěžit plný počet bodů, aby zbytečně neztratilo náskok na Real a zůstalo na dostřel Barceloně.

Na to, že Elche hraje svou první sezónu v nejvyšší španělské soutěži, drží se borci z provincie Alicante docela suverénně na lichotivé desáté pozici. Tým vedený Franem Escribá zabral v sedmém kole proti Vigu a od té doby nasbíral již čtrnáct bodů, díky nimž se Elche snadno vymanilo ze sestupových pozic. Pikantní bude nadcházející zápas pro domácího kouče. Escribá totiž mezi léty 2009 a 2011 vykonával v Atléticu funkci asistenta trenéra.

"Bude to již třetí zápas v řadě, v němž se postavím proti mužstvu, ve kterém jsem dříve působil. Teď to ale bude trochu jiné, jelikož bylo Atlético mé poslední působiště před příchodem do Elche. Těším se, že opět shledám s hráči, se kterými jsem mohl ještě před nedávnem spolupracovat. Atlético je pro nás jako starší bratr. Vždy hrají na maximum stejně jako my, ale samozřejmě mají daleko větší kvalitu," uvedl před zápasem kouč domácích.

Po výkonech, které Atlético doposud předvádělo, nemohou svěřenci Diega Simeoneho na hřišti Elche aspirovat na nic menšího, než je tříbodový zisk. Madridští mimo jeden výpadek na hřišti Espanyolu Barcelona ještě neprohráli a naposled doma rozdrtili Getafe 7:0. Jedinou nepříjemností pro hráče Rojiblancos tak je pouze nutnost mnohahodinového cestování během několika dní způsobeného venkovním utkáním se Zenitem Petrohrad v Lize mistrů.

"V Elche nás čeká tvrdá práce. Bude to naprosto jiný zápas než s Villarrealem možná dokonce ještě těžší," komentoval nadcházející utkání Diego Simeone, kterému budou v Elche scházet Suárez a Baptistao.

Duel začíná v sobotu v 16:00 a hlavním sudím bude Carlos Delgado Ferreiro.
Elche CF - pravděpodobná sestava:
M. Herrera - E. Albácar, Lombán, Botía, D. Suárez - J. Márquez, R. Pérez - Fidel, A. Ňíguez, C. Gil - Boakye
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - F. Luís, Godín, Miranda, Juanfran - A. Turan, Tiago, Gabi, Koke - Villa, Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 4.20 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - UD Almería  (sobota 18:00)
Celta Vigo přivítá na domácí půdě Almérii, tedy přímého konkurenta v boji o záchranu. Jak prozaicky podotkl kouč Celty Luis Enrique, tentokrát půjde o více než jen tři body.

Oba celky zatím nasbíraly totožný počet bodů, a přestože na poslední Betis drží tříbodový náskok, nacházejí se právě na dvou zbylých sestupových pozicích. Další věcí, která tyto sobotní soupeře spojuje, je nedávná víkendová bolestná porážka. Zatímco Celta prohospodařila luxusní vedení 3:1 a podlehla Realu Sociedad 4:3, svěřenci Francisca Javiera Rodrígueze utrpěli debakl v zápase s Realem Madrid, který suverénně zvítězil 5:0.

"Proti přímým rivalům hrajete vždy o něco víc než tři body, a když se podíváte, jak vyrovnaná tato liga je, můžete odhadnout důležitost tohoto utkání," prohlásil Enrique na předzápasové tiskové konferenci. Bývalý záložník slavné Barcelony dále vyzval své hráče, aby předvedli koncentrovaný sebevědomý výkon a zároveň vyzval fanoušky, aby na stadionu Balaidos pořádně svůj tým v nouzi podpořili a dohnali jej k první letošní výhře doma. "Almería nám určitě způsobí řadu potíží, a tak si nemůžeme připustit ani špetku pochyb. Potřebujeme slepu jednolitou podporu fanoušků."

Kouč Celty poté poděkoval sportovnímu řediteli Migueli Torrecilovi, jenž jej nedávno veřejně podpořil ve funkci. "Jsem mu vděčný, že v naši snahu vložil důvěru, byť si dobře uvědomuji, že dosavadní výsledky nejsou tím, co bychom si představovali." Na závěr ještě Enrique musel odbývat i spekulativní otázky reportérů ohledně možného nahrazení André Villase-Boase na lavičce londýnského Tottenhamu. "Podepsal jsem smlouvu se Celtou a není pochyb o tom, že ji také dodržím. Jediné, co mě momentálně zajímá, je náš nejbližší zápas. Soustředím se jen a jen na přítomnost."

Domácím po vyléčení zlomeniny prstu na noze může znovu vypomoci i klubový kapitán Borja Oubiňa, jehož návrat přichází v ten správný čas, neboť může okamžitě naskočit do hry místo Fontáse, jenž je pro sobotní zápas v karetním trestu. Na druhé straně se v sestavě neobjeví Hernán Pellerano i Miguel Ángel Corona, přičemž otazníky visí i nad starty Óscara Ustariho s nejlepším klubovým střelcem Rodrim.
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Yoel - Mallo, Cabral, Oubiňa, Aurtenetxe - Madinda, López - Fernández, Rafinha, Nolito - Charles
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Nelson, Silva, Trujillo, Torsiglieri, Dubarbier - Vidal, Verza, Azeez, Suso - Díaz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.60 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Real Valladolid  (sobota 20:00)
Real Madrid v obdivuhodné formě přivítá tápající Real Valladolid, který se topí na okraji sestupového pásma. Naproti tomu domácí, třebaže bez největší hvězdy Cristiana Ronalda, poslední dva zápasy zvládli ve famózním stylu.

Mnozí fanoušci byli zvědaví, jak že si povedou jejich miláčci bez hlavní hvězdy a aspiranta na Zlatý míč. Nejprve musela portugalská hvězda oželet zbytek utkání proti Almeríi, když byla vystřídána mladíkem Jesém. A následně čekal los blancos těžký duel s Galatasarayem. Turecký klub obměnil trenéra a na místo Fatiha Terima přišel zkušený a úspěšný trenér Roberto Mancini. Merengues nastoupili proti Turkům v optimistické náladě, kterou ale hodně uzemnilo vyloučení stopera Sergia Ramose. Přesto se Real Madrid díky čtyřem gólům dokázal vymanit ze závislosti na Ronaldovi a připsal si další tři body. Nyní jej čeká Real Valladolid, po nebezpečných Turcích možná na první pohled snadný soupeř.

Na druhou stranu, velkým nepřítelem Realu Madrid je zátěž rychlého zápasového tempa, které musí merengues absolvovat. Na rekonvalescenci mají svěřenci trenéra Carla Ancelottiho pouhé dva dny, což jistě není mnoho. Navíc se budou muset dále obejít bez Cristiana Ronalda, alespoň podle posledních zpráv z tábora madridského giganta. A nesmíme zapomenout ani všudypřítomný tlak, který na svého rivala vytváří první Barcelona. Nicméně, favoritem sobotního utkání je jasně Real Madrid, sázkové kanceláře dokonce Valladolidu přiřkly kurs stejně vysoký, jako je jeho současné ligové umístění - 17.

Některá španělská média po zápase s Galatasaryem spekulovala o vztahu mezi trenérem Ancelottim a jeho svěřencem Ramosem. Již několikáté vyloučení zkušeného obránce prý vneslo do kabiny negativní atmosféru. Tuto domněnku musel bývalý trenér AC Milán na tiskové konferenci před utkáním dementovat následovně: "Jsem šťastný za celý tým, protože všichni hráči hýří motivací a chutí hrát. Se Sergiem Ramosem žádný problém nemám a on nemá žádný problém se mnou. Je to jeden z nejlepších obránců na světě, má mnoho zkušeností a oplývá kvalitami. Zítra bude hrát, protože celý svět ví, jak moc je pro nás důležitý," uzavřel trenér Ancelotti kapitolu "Já a Ramos".

Okusit chuť utkání od prvních minut by mohl také chorvatský záložník Luka Modrić, kterému ale vyrostla zdatná konkurence v podobě Isca. Bývalý hráč Málagy se nachází ve skvělé formě, kterou dokumentoval také proti tureckému týmu. "Zlatý chlapec" nejprve obešel protihráče a jeho tečovaná střela se k němu dostala zpět. Isco si nyní míč zpracoval, obešel dva protihráče a podél brankáře Eraye Iscana skóroval jako poslední střelec napínavého utkání. V zápase Ligy mistrů možná trochu nečekaně zářil také obránce Álvaro Arbeloa, který ale do boje s Realem Valladolid nezasáhne kvůli kartám.

Naproti tomu se Valladolid nachází ve zcela jiné situaci. Poslední prohra s Osasunou jej uvrhla do bezprostřední blízkosti sestupových příček se stejným přísunem bodů jako předposlední Rayo Vallecano. Navíc se Realu Valladolid zranili dva klíčoví hráči, jmenovitě Patrick Ebert a Oscar Gonzalez. Hráči celku přezdívaného Pucela si jsou vědomi kvalitativní převahy soupeře, ústy útočníka Javiho Guerry ale neházejí flintu do žita. "Ve světě fotbalu není nic předem ztraceno a vše je možné, takže s touto myšlenkou v hlavě se pokusíme o dobrý výsledek. Víme, že proti Realu Madrid to bude extrémně obtížné, ale jsme profesionálové, takže musíme začít zápas s hrdostí a na maximum," dodává odhodlaně střelec sedmi ligových branek.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
López - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Illarramendi, Alonso, Modrić - Bale, Benzema, Jesé
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Mariňo - Alcatraz, Rueda, Valiente, Peňa - Sastre, Rubio, Rossi - Larsson, Guerra, Bergdich
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.13 - 9.50 - 19.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Espanyol Barcelona - Real Sociedad  (sobota 22:00)
Espanyol přivítá v Barceloně hosty ze San Sebastianu v souboji dvou klubů ze středu tabulky. Oba celky od sebe dělí pouhé dva body, a tak domácí mohou doufat ve využití nastalé příhodné situace k předskočení svého soupeře.

Real Sociedad má totiž ještě čerstvě v paměti drtivou prohru na Ukrajině, kterou mu v rámci základní skupiny Ligy mistrů uštědřil Šachtar Doněck a definitivně jej vyřadil z pokračování v evropských pohárech. Zatímco na mezinárodní scéně baskický klub pokulhává, v ligové soutěži se po špatném úvodu dostává do slušné formy, vždyť bral všechny body hned ve čtyřech z posledních šesti případů. "Mají stejnou soupisku a tím pádem i stejnou kvalitu jako v minulé sezoně," upozorňuje domácí obránce Diego Colotto.

"Výsledky jim sice v Lize mistrů nevycházely podle představ, ale přesto očekáváme, že proti nám nastoupí špičkový tým. Tým si je vědomý toho, že v případě pevné defenzivy se ocitneme na správné cestě za vítězstvím, neboť Sociedad má vepředu hráče opravdové kvality, kteří dokážou skórovat kdykoli," pokračoval Colotto.

V minulém týdnu Espanyol zkušeně zvítězil nad potácejícím se Rayem Vallecanem 4:1, připsal si svou první výhru v posledních pěti zápasech a znovu se díky tomu prokousal do horní poloviny tabulky, konkrétně na deváté místo. Sobotní vítězství by znamenalo další posun vpřed, a pomoci k tomu svěřencům Javiera Aguirreho může i absence hostujících Carlose Martíneze s Danim Estradou.

To domácí žádné čerstvé zdravotní neduhy netrápí a dokonce by se v sobotu mohl znovu vrátit domácí na hřiště Víctor Álvarez po operaci srdce, kterou podstoupil před sedmi měsíci. Obránce Espanyolu si poprvé od té doby zahrál právě minulý týden proti Vallecanu a jeho kouč pro něj měl jen slova obdivu. "Věděli jsme, jak bude náročné, aby se znovu do vrcholového fotbalu dokázal vrátit. Je to ukázkový příklad síly a nezlomnosti," vyjádřil se pochvalně mexický kouč.
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Casilla - J. López, Colotto, Moreno, Fuentes - Torje, Sánchez, D. López, Simao - Córdoba, García
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - Cadamuro, González, I. Martínez, de la Bella - Bergara, Pardo - Castro, Prieto, Griezmann - Vela
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.40 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Levante UD  (pátek 20:00)
Getafe utrpělo v minulém kole nečekaně vysokou porážku, když od Atlétika Madrid obdrželo sedm branek! Morální síly Garciova týmu tudíž nebude snadné najít - přesto právě na reakci hráčů trenér Garcia v pátek večer spoléhá.

Předehrávka patnáctého kola první španělské ligy slibuje napínavou podívanou a hlavní otázkou dne bude, jak se hráči Getafe vyrovnají s nepříznivou formou. Dokáží sebrat síly a napravit si před vlastními fanoušky reputaci, nebo Levante využije nečekaného herního výpadku a připíše si nějaké body na vlastní konto?

Madridskému týmu sice vyšel úvod do sezony, ale jakékoli sny či ambice obdržely v minulém kole velkou ránu. Městské derby s týmem trenéra Diega Simeoneho totiž skončilo jednoznačným debaklem Getafe, které inkasovalo sedmkrát. Exhibice druhého týmu La Ligy byla opravdu jednostrannou záležitostí, z branek se postupně radovali Raúl García, David Villa nebo Diego Costa. V závěru se ke střelcům přidal také často zraněný útočník Adrián, vlastním gólem pomohl soupeři Alberto Lopo. I díky této porážce je Getafe na sedmé příčce.

Přesto se podle mínění trenéra Garcii může Getafe vzpamatovat z nepříjemného zážitku a pokusit se znovu nastartovat svou formu. Los mu totiž přihrál relativně hratelného soupeře - třinácté Levante. Hosté se na Coliseum Alfonso Perez pokusí zvrátit negativní bilanci, neboť z posledních čtyř zápasů třikrát odešli poraženi a k tomu přidali jen jednu remízu. Luis Garcia tím pádem nepochybuje, že jeho celek má naději na výhru.

Na tiskové konferenci se o svůj úsudek podělil následovně: "Levante je pouhé tři body za námi, takže rozdíl není zas tak velký, jak by se při pohledu na tabulku mohlo zdát. Abychom zvítězili, musíme se opět koncentrovat a pokusit se ze sebe vydat maximum. Pro nás bude důležité, abychom ten rozdíl navýšili na šest bodů. Musíme nalézt svou psychickou pohodu, pokud je chceme porazit. Respektuji trenéra Joaquina Caparrose, protože má jasnou vizi o stylu, kterým by se jeho týmy měly prezentovat. Levante pro nás určitě bude těžkým soupeřem, protože moje hráče donutí dřít od začátku až do konce. Jsem ale přesvědčen, že můžeme zvítězit," dodává v optimistickém duchu trenér Garcia.

Jak již bylo řečeno, Levante své fanoušky poslední dobou neoslňuje - alespoň ne v kladném slova smyslu. Tři po sobě jdoucí porážky srazily Caparrosův tým na současnou třináctou příčku, což rozhodně není výsledek hodný ovací ve stoje. Za čtyři poslední utkání navíc Levante vstřelilo jen jedinou branku, takže je jasné, které odvětví jeho hry se musí zlepšit. To si uvědomuje také útočník David Barral, střelec jediné branky. "Naše sebevědomí je samozřejmě ohroženo, takže na to musíme zareagovat výhrou. A čím dřív tři body přijdou, tím lépe," očekává Barral. Zkušený útočník sice poslední utkání s Villarrealem proseděl na lavičce náhradníků, ale vzhledem ke zdravotním obtížím Baby Diawary by mohl proti domácímu Getafe dostat šanci.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Moyá - Arroyo, Alexis, Rafa, Lago - Borja, Mosquera - León, Sarabia, Castro - Ciprian
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Jiménez - López, Vyntra, Navarro, Juanfran - Diop, Simao - Xumetra, El Zhar, García - Babá
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.40 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Villarreal CF - Málaga CF  (pátek 20:30)
Ve druhém pátečním utkání patnáctého kola La Ligy přivítá Villarreal na svém stadionu Malagu. Domácí potřebují bodovat, aby uhájili čtvrtou pozici před dotírajícím Bilbaem. Andalusané by si zase rádi připsali premiérové vítězství na hřišti soupeře v této sezóně a dali zapomenout na poslední domácí prohru právě s Athleticem.

Villarreal po návratu do nejvyšší španělské soutěže hraje stále výborně a i po čtrnáctém kole drží fantastickou čtvrtou příčku. Domácí neprohráli již tři zápasy v řadě, v nichž mimo jiné dokázali remizovat třeba s Atléticem Madrid. A přestože Žluté ponorce poslední dvě domácí utkání nepřinesla výhru, bude Villarreal v utkání s trápící se Malagou jednoznačným favoritem.

"Po dvou domácích zápasech bez výhry je pro nás šance zvítězit v pátečním zápase na El Madrigalu obrovskou motivací. Proti Getafe se proti nám vše obrátilo a i když jsme dominovali, nedokázali jsme vyhrát. Proti Atléticu jsme byli podle mého názoru také lepším týmem, ale výhru jsme nevydřeli. Dlouho jsme sice v pátek nehráli, ale musíme se přizpůsobit. Věřím, že před domácími diváky budeme opět předvádět dobrý fotbal a uspějeme," uvedl před zápasem kouč domácích Marcelino.

Hráčům Malagy se do Villarrealu nejspíš necestovalo úplně nejlépe. Svěřenci Bernda Schustera totiž ještě nedokázali z venkovního zápasu přivést tři body a navíc museli skousnout i poslední porážku od Athleticu 2:1. Před patnáctým kolem tak Malaga figuruje až na čtrnácté pozici pouze jediný bod od sestupových vod. Andalusané ale rozhodně hlavu věšet nechtějí a plánují napodobit Getafe, které vykradlo El Madrigal na konci října a uštědřilo tak Žluté ponorce první letošní porážku na domácím stadionu.

"Náš nejlepší fotbal se nám podařilo hrát vždy v těch nejtěžších utkáních. Věřím, že si v pátečním zápase budeme moct s Villarrealem pořádně prověřit naše síly a nakonec se budeme vracet se třemi body," prohlásil před zápasem útočník Malagy Juanmi, který byl v posledním zápase s Bilbaem autorem jediné branky svého klubu.

Na trávník ale za hosty nebude moci vyběhnout útočník Francisco Portillo, který byl v minulém kole vyloučen, po odpykání karetního trestu bude naopak k dispozici Gámez. Domácí nemohou počítat se zraněnými Panticem a Farinósem, po jednozápasové odmlce se na hřišti naopak možná objeví obránce Jaume Costa. Zápas začíná ve 20:30 a hlavním sudím bude José Luis González.
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
S. Asenjo - Jokic, Gabriel, Musacchio, Mario - Cani, Bruno, M. Trigueros, H. Pérez - Uche, Giovani
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
W. Caballero - Antunes, Weligton, S. Sánchez, Angeleri - Darder, Tissone - Eliseu, B. Anderson, Samuel - Juanmi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.FC Barcelona14131042:840
2.Atlético Madrid14121138:937
3.Real Madrid14111240:1734
4.Villarreal CF1483324:1327
5.Athletic Bilbao1482422:1926
6.Real Sociedad1455423:2020
7.Getafe CF1462617:2120
8.Sevilla FC1454527:2619
9.Espanyol Barcelona1453617:1918
10.Elche CF1445515:1817
11.Valencia CF1452718:2317
12.Granada CF1452711:1717
13.Levante UD1445513:2017
14.Málaga CF1434716:2113
15.CA Osasuna1441911:2213
16.Celta Vigo1433817:2212
17.Real Valladolid1426616:2112
18.UD Almería1433815:2912
19.Rayo Vallecano14401013:3412
20.Real Betis1423912:289

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (439)

Přidat komentář
Ángel di María 22

Tak Cristiano už možná stihne tohle kolo, ale radši by měl ještě odpočívat asi.

Reagovat
madridcan

Jop, podla viacerych spanielskych medii bude v nominacii. Ale som rovnakeho nazoru ako ty. Ak mal byt mimo tri tyzdne a bude mimo tri dni, tak to je hlupost. Az tak ho bicuje vidina golov? Samozrejme Vallaloid je kandidat nato, aby si spravil znova strelnicu, ale nie za kazdu cenu. Nepochybujem, ze ak bude chciet hrat, tak v zaklade bude. Uz je na takej urovni, ze treneri mi odporovat nebudu, ale dalsie zapasy mame vonku aj Osasunu aj Valenciu. Tam ho budeme nenormalne potrebovat. Ak si to pri pripadnom starte zajtra zhorsi, tak budem nasrany jak kus vola...

Reagovat
Ángel di María 22

On udajne chtel hrat uz proti Gala a asi by to i bylo mozny, ale zatrhli mu to. Takze ted to je asi fakt 50/50, kazdopadne by vazne bylo lepsi, kdyby vubec nic neriskoval, Valladolid porazime v klidu i bez nej, tak uvidime.

Reagovat
Billy McClane

Tu treba povedat, ze ak je Messi nenazrany a nahana sa za kazdu cenu aj zraneny za golmi, tak CR v tomto o nic nezaostava. Preto si myslim, ze zajtra uz nastupi.

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale kluci...ted si ivedomte nebyli jste to zrovna VY co kritizovali (a né tak mírně jako teď Ronalda) tehdy Messiho, že honí góly co to dá na slabejch týmech tady máte jasnej důkaz, že Ronaldo chce hrát aby tam nasypal alespoň dva a zlatej míč mu už neutekl, ikdyž je to samozřejmě totální blbost, protože Vallaloid doma by porazila i lavička Realu a myslim si že i trenér to ví, ale prostě když mu Ronaldo říká, že chce hrát, že už se cítí fit, tak mu tu možnost dá a i dát musí, aby svojí největší hvězdu nenaprudil...Jestli se zraní a bude v prdeli třeba až do konce sezony, může si za to pak jen a jen sám, ikdyž trenér taky nese zodpovědnost, že na jeho naléhání přeci jen dal.

Reagovat
madridcan

Places na velmi zlom hrobe, lebo ja ako nevidim nic na nahanani golov Cristiana, tak nevidim nic na nahanani golov pri Messim. To praveze zaviedli fanusikovia Barcelony, ked Ronaldo prekonal Huga Sancheza dva roky dozadu a Messi sa setril na Ligu Majstrov, tak vyplakavali, ako si Ronaldo nahana goly na com nebolo nic zle. O rok, ked si goly nahanal Messi(aj dvoma penaltami na zapas) zrazu bolo vsetko v poriadku

Reagovat
smazaný uživatel

já řekl možná...Spousta lidí z madridskejch fandů ho tu za to tehdy dost nevybíravě hanila, moc dobře si na to pamatuju. Jestli jsi to ty nebyl, pak se ti omlouvám.

Reagovat
smazaný uživatel

že sú obaja egocentrický kkti je jasné, len akurát madridisti sa s tým zmierňujú a Barca gang to o Messim nechce počuť

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš bože. Kdyby tak strašně honil rekordy a chtěl zlatý míč, tak hraje proti Gala. Samozřejmě, že chce hrát, co by to byl za hráče kdyby nechtěl hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

protože sám třeba věděl, že to ještě proti Gala nejde, že to bolí, dneska to už bolet nemusí (pod injekcema), ale riziko v obnovení je vysoký, takhle krátce po zranění, u svalů zvlášť a to on ví a přesto to chce riskovat. Byl bych jak popel, kdyby doma hostili Athletico, nebo Villareal, ale ne...jede tam Valladolid (pletu si ho vždycky s Vallecanem ), kde se čeká že dostane alespoň pětku i s Ronaldem nebo bez něj..

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti potvrdil na tiskovce, že hrát nebude.

Reagovat
madridcan

Najprv by nejaku musel mat

Reagovat
Kenneth

Co zase řešíš? Řekl nominaci na zápas a tam Ronaldo není.

Reagovat
madridcan

Cez mobil mi ten clanok na Marce nezobrazilo, potom ano. Nemusis hned plakat a by ma zaujimalo, ze kedy som riesil nieco naposledy, kedze pises ZAS. Vrat sa k svojmu plakaniu k Baleovi a kritike vsetkeho co sa tyka Realu.

Reagovat
Kenneth

To ví že jo.

Reagovat
madridcan

Este by som si zas raz zanadaval na kalendar. Barca hrala v utorok a hra v nedelu, my v stredu a hrame v sobotu. Ten Jozko Pucik, co vytvara ten kalendar, by sa uz mohol trosku uvedomit, lebo ho vytvara na milu pi*u.

Reagovat
-Carles-

Treba brať do úvahy aj to, že Barca cestuje do Bilbaa, v utorok bola v Amsterdame. Real hrá zápas doma a cez týždeň hrali opäť doma, čiže žiadne cestovanie.

Reagovat
madridcan

To je mozne, ale ich cesty lietadlom netrvaju nejak dlho a pred nedavnom sme mali taky nabity program aj kolo Clasica alebo Juventusu a to sme tiez hrali vonku. To inak vobec nie je kritika k Barcelone alebo porovnavanie s nou. Ide mi o Real hlavne.

Reagovat
madridcan

Lebo porovnavat to mozem len s tromi timami- Barcu som uz napisal, Sociedad je na tom rovnako na pi*u ako my(mimochodom hrali v stredu vonku a v sobotu hraju vonku zas) a Atletico Madrid hralo aspon v utorok, ked uz hra v sobotu. Je pravda, ze horsie ako my je na tom aktualne Sociedad, ktory mal hrat urcite v nedelu.

Reagovat
-Carles-

Hráte doma proti tragickému Valladolidu, s nimi musíte vyhrať aj keby ste hrali zápas na ďalší deň po LM Sociedad to schytal najviac, tam bude proti Espanyolu istá strata, ale zas neviem ako hrali na Ukrajine, LM už majú prehratú a možno len vyklusávali a šetrili sily na víkend. A tak nejak čakám aj našu stratu, na San Mamés nás čaká peklo a vo výhru moc neverím.

Reagovat
madridcan

No lenze tie kalendare sa vytvaraju tri tyzdne-mesiac dozadu. Je fajn, ze Vallaloid musime porazit, co urcite aj porazime, ale je to predsa len normalny zapas a nie Trofeo Santiago Bernabeu Sociedad hral s plnou na Ukrajine a podla mna zajtra prehraju. Vas neviem, nato su tu kompetentnejsi, ale ked som cital tolko kritika na hlavy hracov po zapase v Amsterdame, tak si myslim, ze sa budu chciet revansovat fanusikom a vybicuju sa k vybornemu vykonu. Viem, ze v Baskicku mate vzdy problemy a tak dufam v stratu, ktoru do konca roka od vas ocakavam

Reagovat
-Carles-

Ten zápas v Amsterdame som našťastie nevidel, takže nehodnotím ale určite to musela byť riadna mizéria. Čakám riadne vybičovaný zápas plný emócií, Baskovia vyzerajú byť vo forme a určite nás čaká dobrý futbal. Absencie, hlavne tá v bráne nám asi nakoniec zlomia krk.

A k tomu kalendáru, je to podľa mňa dosť náročné všetko poskladať tak, aby bol každý spokojný a v podstate netušíme aké rôzne faktory sú zohľadnené pri jeho vytváraní. Ja by som na tvojom mieste nadával iba v prípade, keby idete v sobotu na Madrigal alebo inú horúcu pôdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ramos je volný za 60 mega, podle všech bulvárů Fakt sem hodně zvědavý kdo to za něho zaplatí

Reagovat
madridcan

málo

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu, že PSG stopera nepotřebuje a on bude mít dítě, tak bude chtít zůstat ve Španělsku a Barca za něho 60 nedá. Takže se vlastně nic neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ee, Carlo dneska říkal, že by ho neprodal ani za 65 mega.

Reagovat
Billy McClane

V kalendari opät raz zvyhodnena Barca, ale nevadi aspon nemusim na Real cakat az do nedele

Reagovat
smazaný uživatel

S.Rámose by střelil i za 40 M, neustále chybujicí, Španělský Procházka

Reagovat
smazaný uživatel

Ty napíšeš i za 40, jako kdyby to byla nějaká směšná cena. 40 je na stopera furt kurevsky hodně a vlastně jen 2 hráči přestoupili za víc.

Reagovat
smazaný uživatel

našel bych desítky lepších stoperů než je S.Rámos toho chlapa nemohu ani vystát, neumí bránit a dostává často červený

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Desiatky nie ale 5-10 lepších určite.

Reagovat
Billy McClane

Schvalne daj sem tie mena

Reagovat
smazaný uživatel

Silva,Evans,Koscielny, možno Vidič a David Luiz , Kompany neviem ako bude po zranený ,ale do mesiaca je zase top,Dante,Hummels

Reagovat
smazaný uživatel

Vidič

Evans

Reagovat
smazaný uživatel

ty si sa už prejavil pri článku o Giggsovi takže u teba sa objektívnosť nedá čakať a priznať že Evans je top. Stejne ako u De Geu raz sa niečo uchytí a hned je to podpriemerný brankár.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, jak sem se projevil pod Giggsem? Tak, že mi nevadilo, že tam lidi vytahujou jeho aféry?

Tohle mi prostě přišlo vtipný, že mezi 8, podle tebe, nejlepších stoperů světa napíšeš náhodou 2, který hrajou za United. Vidiče bych ještě do tý +- 15 nejlepších hráčů dal, ale Evans? Kámo, to fakt ne..

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže Evansa by som tam dal skôr než Vidiča lebo on je najlepší stopér United.

Reagovat
jany kozak

takze vsetci najlepsi stoperi hraju PL hej? ok then

Reagovat
smazaný uživatel

Som nevedel , že Hummels alebo Dante hrajú PL

Reagovat
Billy McClane

Thiago ano, Luiz mozno, ostatni ani omylom.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Ramos je lepší ako Hummels alebo Kompany ?

Reagovat
smazaný uživatel

Silva, Kompany - TOP. Ramos, Dante, možná i Hummels, Kosc ani tolik ne, to spíš Merte - druhý sled. Luiz tam nemá co dělat.

Reagovat
jany kozak

thiago je najlepsi potom kompany ramos barzagli za nimi az potom mozno per hummels benatia

Reagovat
jany kozak

ako hummels urcite s kompanym na jednej urovni

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle, Hummels celkem dost chybuje, Kompany je vcelku IP. Ramos je dutá hlava, ale pořád kdybych byl golmanem tak bych se cítil více v pohodě kdyby předemnou stál Ramos a ne Hummels. K seznamu, Silva, Kompany TOP, pak následuje další várka např. Ramos, Dante, Vidic atd. Luiz ani Evans se nechytají ani zdaleka.

Reagovat
jany kozak

presne tak hummels v kazdom zapase proti kvalitnejsiemu superovi spravi minimalne dve tri hrubky na jeho stastie to velakrat nepotrestaju podla mna je dost precenovany.. ako je velmi dobry ale medzi Top5 ani omylom do top 10 mozno

Reagovat
Kenneth

Koscielny, Evans, Luiz.

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Z Carlettovi tiskovky:

- Cris zítra hrát nebude. Na jeho místě ADM.

- Coentrao out minimálně do Vánoc.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá cenu riskovat, doufám v zálohu Xabi-Modrič-Isco

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Coentraem?

Reagovat
madridcan

Stehno

Reagovat
smazaný uživatel

Zástupci Atlética Madrid se ve středu sešli s protějšky z Chelsea, aby jednali o možném přestupu Kevina De Bruyneho, který nefiguruje v plánech Josého Mourinha. O schůzce informuje španělský list AS.

Hmmm

Reagovat
Phillipinho

Ja myslim, ze ho Chelsea uvolni kdyztak neom na hostovacku

...

Reagovat
smazaný uživatel

To je jak přestup, ten kdo se jednou vydá na hostovačku z Chelsea už nikdy za Chelsea hrát nebude. Čest výjimkám.

Reagovat
madridcan

Tolko k zbytocnostiam ohladom Ramosa http://www.marca.com/2013/11/29/futbol/equipos/real_madrid/1385735278.html a mozme ist dalej

Reagovat
smazaný uživatel

minuly rok christiano . tento ramos , kto bude buduci rok ?

Reagovat
vocasisko

Arbeloa

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo mimo, byl bych rád kdyby postavil béčko, zápas je jasnej. Takovej Jesé, Casemiro, Morata, Carvajal si zaslouží hrát

Reagovat
smazaný uživatel

přemejšlim, jestli bez toho Ronalda vsadit +3,5 ....bojim se nějakýho voseru, jako že Vall bude vést 1:0 až do 80´ ..pak věřim že to otočí Real v nesmírný snaze a tlaku, ale jen na 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

nevyřvávals tady naposled, poté co ti nevyšla sázka, jak na Real nikdy sázet nebudeš, že jsou to mrdky a Ronaldo homosexuál ?

Reagovat
madridcan

Jedna vec a druha vec, ked mu odfajcila Barcelona, tak tu daval len zmurkacie smajle ako to nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

prostě jsem člověk plnej emocí, no :) už sem to vsadil, mam Bayern +3,5g a Real +2,5 , pak snad oba handicapy 0:1 (2x 1,3 je ku*evsky dobrej kurz) + snad leverkusen a arsenal 02, tak snad se neska zadaříííí....

Reagovat
smazaný uživatel

ještě Atlety 02..Myslim si, že pěkný dva tikety. Obávám se už jen Bayenu, protože letos doma má šance vyhrávat i klidně 7:0, ale neuvěřitelný množství tutovejch šancí spálej...No jestli to zas zkončí 2:0 a druhej tiket pro něco nevyjde, budu zase zuřit.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

"výsledky na základně průzkumu a na základě reakcí jednotlivých volitelů"

Dobrý bulvární čtivo, ta věta nahoře to hezky podtrhuje. Vypadá celkem solidně, ale vlastně neříká vůbec nic. Navíc jak si mohl France Football domlouvat rozhovor s Crisem už před několika dny, když hlasování skončilo včera?

Reagovat
madridcan

tak hlasovali skor nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mě jde o to, že teoreticky někdo mohl hlasovat až včera. Takže si domlouvali rozhovor s vítězem, když ještě neměli kompletní výsledky. To by musel Cris zvítězit s fakt podstatným rozdílem, aby mohli třeba před týdnem říct, že už s ním na tom 1. místě nikdo nehne.

Každopádně, dokud to nebude ofiko, tak těmhle plátkům nemá cenu věřit.

Reagovat
stas87

real v hcp 0:1 bez ronalda je otazne ci istota?ja mam v hcp 0:1 aj bayern ktoremu verim viac tak ci ma real nesklame

Reagovat
madridcan

vyhra Real aj v handicape 0:2, takze sa netreba nicoho bat

Reagovat
stas87

okej na druhom mam ze kosice zaskoruju dneska proti myjave...a kosiciam chyba viazanko a este niekto,je mozne ze gol vobec nedaju?na tomto mam 19 zapasov a vcera mi uz vysla wisla tak ide o to ci to budem trhat uz dneska alebo vydrzim do nedele aspon

Reagovat
madridcan

19 zapasov? Naco je to dobre? Kosice dufam, ze vyhraju.

Reagovat
stas87

klud,mam tam len tri 1ky,zvysok je ze tim da gol a pocet golov v zapase,aby som sa nenudil

Reagovat
madridcan

a je tam

Reagovat
stas87

Reagovat
iamek

ZLATÝ MÍČ ZÍSKÁ C. RONALDO, MESSI BUDE DRUHÝ, PŮVODNĚ MĚL VYHRÁT RIBERY

Reagovat
smazaný uživatel

Fandovia Ronalda minuly rok odmietali uznat Zlatu loptu pre Messiho, bo nic nevyhral. A to aj napriek tomu, ze dal 91 golov a 28 asistencii.

Tento rok je to Ronaldo, kto nic nevyhral. A to dal "len" cca 66 golov a 15 asistencii.

Reagovat
Kenneth

Pravidla si přizpůsobujete vy, ne fanoušci Ronalda.

Reagovat
Billy McClane

Podla mna minuly rok o Messiho volbe vela madridistov nepochybovalo (vratane mna). A Messi pred rokom vyhral ligu.

Reagovat
madridcan

Messi pred rokom vyhral pohar

Reagovat
Billy McClane

JJ pravda pohar.

Reagovat
madridcan

Ak to je fakt tak, ze povodne mali robit rozhovor s Riberym a ten sa zrusil, kedze kontaktovali Ronalda, tak je to strasne trapne. A trapne aj od volicov, lebo tym padom u nich rozhodol jeden dvojzapas.

Reagovat
Kenneth

Což je naprosto logické. Ronaldo podal SÁM heroický výkon a poslal Portugalsko na MS. Trapné je spíš to že hlasování končí 2 měsíce před koncem roku když je to za rok 2013.

Reagovat
madridcan

Alebo aj tak sa to da povedat.

Reagovat
madridcan

Aj ked len s tym druhym riadkom suhlasim. O cene za rok by predsa nemal rozhodovat jeden dvojzapas. Keby dal Zlatan 4 a Ronaldo dva, tak vyhra Zlatan, lebo by podal heroicky vykon?

Reagovat
Kenneth

O Zlatanovi se neuvažuje jako o TOP 3 kandidátovi.

Reagovat
jany kozak

co je samozrejme dobra chujovina lebo zlatan je daleko inde nez ribery

Reagovat
Kenneth

Individuálně ano, ale rozhodují taky bohužel úspěchy týmu a Bayern udělal triple.

Reagovat
madridcan

A Ronaldo nic...to som zvedavy ako skonci

Reagovat
smazaný uživatel

héroický výkon proti héroicky silnému reprezentačnímu výběru Švédska, viď to je směšný...Švédsko by bez Ibry vůbec v žádný baráži nebylo a kvalitou se Portugalská repre s tou Švédskou, mimo Ronalda a Ibry, nemůže absolutně srovnávat....Spíš ostuda Portugalska, že dali doma Švédům jen jeden jedinej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

A teď tu o Messim, jak měl strašně těžkou kvalifikaci a Argentice v podstatě odtáhnul na MS sám.

Reagovat
smazaný uživatel

a nebo teď tu o tom, proč Portugalsko hrálo baráž ve skupině s Ruskem, Izraelem, Ázerbájdžánem, Lucemburskem nebo Severním Irskem ?

Reagovat
smazaný uživatel

V tý skupině byly favority od začátku Portugalci s Rusákama, což se taky potvrdilo. Před 3. týmem měly sedmi, respektive osmi bodový náskok. Portugalcům utekl přímý postup o bod. Já furt nechápu, co je tom tak strašnýho. Portugalsko a Rusko jsou pro mě srovnatelný týmy. Pro Portugalce hovoří jen faktor Cris, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

tak za to si ale mohli jen a jen sami, když doma remizovali tušim s SI a venku s Izraelem (co si pamatuju, tak prohrávali v jedný fázi zápasu už snad o dva góly) a jako mít problémy s týmama takovejch kvalit...Snažim se říct, že takový týmy sou asbolutně nesrovnatelný ani s těma posledníma v jihoamerický skupině. Prostě Portugalsko se tam nakonec dostalo, fajn, ale tim to pro ně hasne. A přeju jim do skupiny Němce a Brazílii nebo Argentinu !

Reagovat
smazaný uživatel

Němce a Brazílii nebo Argentinu dostanou asi těžko, když jsou všechny 3 týmy v jednom koši.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem ještě nevěděl, resp. nevim kdo je v jakym koši. Mrknu na to. Ale ikdyby se dostali až do 1/8 finále, dál nepostoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

a na MS jsou stejně v (_._) ..nemaj šanci ani proti Anglii, natož se rovnat se zeměma jako Německo, Brazílie, Argentina, Nizozemsko a řeknu i klidně Belgii (pro mě černej kůň MS)...

Reagovat
madridcan

Portugalsko je celkom turnajove muzstvo. Oni sa na to vedia hecnut. ME 2004 len posrate Grecko ich zastavilo. MS 2006 penalta Zidana a o tretie miesto domace Nemecko. Minuly rok penaltova loteria.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Anglány a Holanďany v pohodě mají. Belgičany tipuje každý jako černého koně, ty se, podle mě, sesypou a nepostoupí ani ze skupiny.

Reagovat
madridcan

Inak Portugalsko nema na Nemecko a Spanielsko. Ti sa vedia na nich luxusne pripravit alebo skratka Portugalci na nich nevedia. Holandsko pri poslednej konfrontacii nevedelo, kde im hlava stoji proti Portugalsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli si postižený nebo to fakt hraješ. Portugalsko vždycky na kvalifikace jebalo a dalo by se říct, že je to ani nebavilo. Na závěrečném turnaji jsou vždycky kvalitní soupeř, který odehraje vyrovnanou partii prakticky s každým. Fakt nechápu, proč takoví čuráci jako ty musí do všeho rýpat i když to nesledují/ nerozumí tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Je fakt že Messi zvládne takový heroický výkon leda tak proti nýmandům ze Španělska.

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu tvojí reakci.

Reagovat
smazaný uživatel

seš prostě blbej

Reagovat
smazaný uživatel

je nejaka sanca, ze Elche uhra body proti Atletom? resp. chcem si podat na Atletico, ale spanielsku ligu prilis nesledujem. Tak keby bol niekto, kto ma prehlad taky dobry......

Reagovat
madridcan

Atletico setrilo opory v Rusku, takze ti najhlavnejsi pojdu do tohto zapasu plny sil. Elche vie doma zatopit o com sa presvedcil Real aj Valencia, ale necakam, ze Atletico tam zavaha. Taketo zapasy musi vyhravat ak sa chce co najdlhsie udrzat v hre o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka

Reagovat
madridcan

Cislo uctu ti dam potom

Reagovat
smazaný uživatel

dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Elche je banca, ktorá získava body ani samo nevie ako... jeden zápas predvedú niekde na úrovni segundy B, aby pri ďalšom rozmetali kade-koho, ale Atléti v rusku šetrili hviezdy, takže si myslím, že ich DC19 roztrhá na kusy...

Reagovat
madridcan

100 pre dnesny Baleov hattrick a zaklad pre Jeseho s Moratom

Reagovat
jany kozak

chudak jese si to naposledy odsral kvoli ramosovej cervenej tak dufam ze dnes dostane sancu

Reagovat
Aldeano

Reagovat
misinho7

tak Bale ma dneska velku sancu ten prvy hattrick za real dat :) kebyze hraje CR tak to tak ruzovo prenho nevidim a tipujem skor 3-4 goly pre CR , ale v tomto pripade sa pre Balea otvara strelecka moznost

Reagovat
sensei25

každý dnes počíta,že Real bez problémov vyhrá...by som sa smiechu nezdržal,keby zakopnú dnes....

Reagovat
misinho7

tak jasne ze vzdy je sanca ze zakopneme ale dens to tak vobec nevidim hrame doma, mame vynikajucu formu a Valladoid naopak hroznu

Reagovat
CHONG

Klobouček

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je dooooooooooost zajímavá sestava Bayernu teda :D Gotze na hrotu :) paráda ! těšim se ,)

Reagovat
smazaný uživatel

já vim že sem v PD sekci, noa :)

Reagovat
smazaný uživatel

si dement no

Reagovat
smazaný uživatel

ty si mi zas u (_._)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nadeheraaa !!! :D fantazie ten Bayern...

Reagovat
sensei25

Čo hovoríte nato, že Ramos by mohol opustiť Madrid?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud přijde Kompany nebo T.Silva tak ještě Real natom vydělá

Reagovat
smazaný uživatel

to bude pre Real blbé keď ho opustí najlepší mávač na rozhodcu

Reagovat
smazaný uživatel

kto lepšie máva na rozhodcu Ramos alebo Piqué?

Reagovat
Kluivert9

Pepe

Reagovat
smazaný uživatel

nebol v ponuke

Reagovat
REPLIKATOR

Sušička

Reagovat
One-Real

Diego López, Pepe, Sergio Ramos, Benzema, Bale, Marcelo, Xabi Alonso, Carvajal, Modric, Di María e Isco

Reagovat
misinho7

riadne ofenzivna zostava by som povedal :) ocakavam golove hody

Reagovat
Ángel di María 22

Nabušená.

Reagovat
misinho7

ak budeme dnes makat celych 90 min naplno tak to vidim aj na vysoku vyhru typu 6:0

Reagovat
LAM

Tak Deulofeu dnes skvělý a konečně se do toho dostává.

Dle mě by to po sezoně mělo vypadat tak že bych nechal Tella odejít(nastupuje 3 rok a nějakej progress u něj není a dle mě nikdy na barcu mít nebude)a Deulofeu by měl zastoupit jeho pozici.

No a pokuď ukáže Adama Traore svůj potenciál tak za dva roky do áčka místo Pedra takže útok by potom vypadal takto-Messi,Neymar,Alexis,Deulofeu,Adama (uvidíme co Dongou)

po odchodu Xaviho by zas měl přijít Rafinha takže záloha-Iniesta,Fabregas,S.Roberto a Rafinha a budu hodně spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu hral až teraz 1.zápas od základu v Evertone, tak neviem či by som ho stiahol do nášho Áčka, hlavne keď by musel súperiť so Sánchezom a Pedrom o 1 miesto v zostave. Tello tiež neviem čo s ním, či ho pustiť, alebo nie. Rafinha hráva pravidelne celú sezónu za Celtu, ten ide výkonnostne hore, čo je super a možno by už mohol hrať pravidelne aj za Áčko. A ešte Roberto nehráva takmer vôbec , tak by som ho ešte teraz v januári poslal niekam hosťovať, nemá význam aby u nás len sedel na lavičke/tribúne, potrebuje hrať!

a tých mladých ako Traoré, Dongou, Bagnack, Gabarrón ešte treba nechať v B-čku, ich čas ešte príde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ouuu Mařena

Reagovat
roman1978

ať někdo z madristů zase mele něco o tom, že barcelona jsou simulanti. di maria dostal trošku do ruky a chytnul se za tvář a válel se, jako by dostal ránu od klička.

haha

Reagovat
smazaný uživatel

nojo, nejdu daleko a třeba Alvés už by chtěl nosítka

Reagovat
roman1978

nepochopil, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Môžu si v tomto ruky podať . Aj ked radšej nie simulovania bolo dosť

Reagovat
roman1978

přesně tak. já to myslel pouze v tom stylu, že to dělají všichni. a kecy o tom, že někdo víc nebo míň. haha. co koukám na fotbal, tak ať je to jakákoli liga, jsou tam případy simulování úplně v každém zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi celkom dost straca na jeho pomeri

Reagovat
smazaný uživatel

benzemaaa to mal byt goool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto mi je az luto , hrali dobre a taky gol

Reagovat
smazaný uživatel

Bale >>>>>> Neymar

Reagovat
roman1978

nikdy do teď a nikdy od teď

Reagovat
smazaný uživatel

řekl slepý barcelonan a sel svetem dal...

Reagovat
smazaný uživatel

tak o tom snad nikto nikdy nepochyboval...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou tá reklama na sporte paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Najdou se takovi zaslepenci.

Reagovat
frankiefcb

no asi tak a to nefandím ani Barce a ani Realu. Ale bublina Neymar zatím na Balea nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Neymara nesnáším, ale takový srovnávání mi příjde hodně stupidní, navíc když Bale k nám přišel za strašný prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy neřeš. Fotbalově Bale >>>> Neymar a ještě něco. Tečka.

Reagovat
smazaný uživatel

to zatial nie , ani neymar ani bale zatial nehraju tak aby ako sa od nich ocakava , bale sa este musi zlepsit , proti sociedad ho zatienil nie len isco ale aj jese ale ja mu verim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, první fotbalový zaslepenec. Kdo dál?

Reagovat
smazaný uživatel

Vem si prášek.

Reagovat
smazaný uživatel

Hattrickkkkkkk. Kdo je Neymar?

Reagovat
roman1978

ty jsi ale idiot. neymar předvádí jeden výborný výkon za druhým. táhne repre a to hráli na poháru proti itálii, španělsku apod. co bale? nic. proti silným soupeřům neukázal vůbec nic. proti v uvozovkám šrotům, to umí střílet i benzema. takže zaslepený idiote a madristo. fuck off. ¨¨

neymar byl, je a bude vždycky lepší než ta bublina bale

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi kus chobota, ktery vcera vysel z diry sve matky a dneska se tu zastava toho Divera Gaymara. Podivej se, v jake repre hraje Neymar a v jake Bale. To bys potom mohl napsat, ze i Giggs je shit, protoze hraje v shitske repre. A co dokazal Neymar a Bale na klubove urovni? Tady ten rozdil nevidis, ze jeden z nich se dokazal prosadit ve dvou nejlepsich ligach sveta a ten druhy se prosadil kdesi v Amazonii a ted se neuspesne o to snazi i v PD? Goly + asistence si porovnej, odehrane minuty si porovnej. A tady to je naprosto porovnatelne - hraji ve stejne lize, stejni souperi, relativne stejne posuzovani faulu, offsidu apod. Takze zavri pusinku, ta youtubova tlacenka lepsi nebyla a ani nebude.

Reagovat
roman1978

ty jsi ale kus vypatlaného magora. asi vůbec nevíš co to je fotbal. giggs nemá s balem vůbec nic společného. ten něco dokázal, bejl ne. že se mu povedl jeden zápas, wow. asi kandidát na zlatý míč. však je to jednoduché, ve zlatém míči bude rozhodně neymar před tím ronaldovým spolunagelovancem a gayem bejlem. vsadím se o cokoli. a je to jediné aspoň částečně porovnatelné měřítko. a kecy tipu, že zlatý míč je no ničem si nech pro své kamarády. teda pokud vůbec nějaké máš. ty blbé, hloupé děcko. a podle tvého nicku soudím, že ten máš tak maximálně půl roku. fakt fanoušek. no spíš totální blb. a hloupoučkej

Reagovat
valloire

Reagovat
roman1978

hele galibiere, taky jsem se bavil

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím tvého Neymara dneska v zápase, bro.

Reagovat
smazaný uživatel

Youtubová tlačenka Neymar. Bale se ptá: Kdo je Neymar?

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný

Reagovat
smazaný uživatel

Real hraje hrozně to není dobrým výkonem Valladolidu a i přes to je to 2:0

Reagovat
One-Real

Mně to hrozný nepřijde, u nás na půlce byli asi jednou pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

zatial hrame dobre , jedine ze mame smolu v koncovke

Reagovat
One-Real

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

asi mám vysoké nároky, né jak vy, moc šancí Real neměl

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Kdyby místo Di Marii hrál Ronaldo tak už má 2 goly.

Reagovat
smazaný uživatel

No, stopeři strašně laxní. Xabi ztrácí dost balónů a Angel je sice rychlý jak prase, ale hovno z toho když pořádně nevystřelí.

Reagovat
smazaný uživatel

Laxni? Pepe az na jednu spatnou nahravku u lajny na vybornou, dnes opet skvely tackles od nej, Valladlid tusim nevystrelil na branku co vic chces...Xabi mel par ztrat ale nic z toho takze bych to az tak nevyzdvihoval, je porad na balone a hraje na dva doteky. Angel poradne nevystreli to si se ztrapnil nejvic, ze zacatku dal brevno po rychlym zpracovani a paradni delovce a z jeho strely bezprostredne padl gol. tolik k tvemu komentu

Reagovat
Israha

Reagovat
smazaný uživatel

To nic nemění na tom, že Xabi prostě takhle dementně ztrácet balony nesmí. 3x to ztratil a 2x z toho běželi na stopery, 1x to ztratil a faulem-nefaulem to zachránil. Ano rozehrávka stoperů je laxní, můžou si tam klidně hrát ping pong, ale když mají balon tak ne to dát na kopačky soupeřům. Angel toho zajebal nejvíce, jde vidět, je rychlý, super, nejméně 2x to zajebal tím, že vystřelil místo přihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby hráli proti někomu jinému než Valladolid, tak by to bylo vyrovnanější.

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi hraje dnes nadprumerne a ty to bud nechces videt nebo to nechapes. V prvni puli se hralo ve stredu vse pres nej a nikdy nikdo nebude stoprocentni, fotbal hrajou lidi. Jedna ztrata byla kdyz mu nekrikli zada, druha kdyz se pokousel o chytrou prihravku nad obrancema, treti uz nevim. Je jasny ze Xabiho ze sezony 11/12 uz neuvidime, ale rozdil s nim a bez nej jak dopredu tak dozadu je markantni. A z tech protiutoku to vyresila obrana kterou dnes opravdu neni na miste kritizovat.

Angel kdyz vystrelil misto vhodnejsi prihravky tak z toho prave padl gol

Hadat se s tebou nebudu, bud si negativni jak chces. Pokud budem hrat tohle treninkove tempo s timhle souperem i v druhe puli a pridame treba dalsi dva fiky a zahrajou si mladici, ja budu spokojenej a ty bys mel byt taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím jak dlouho sleduješ Real, že si myslíš, že Xabi hraje nadprůměrně? Takhle, neber to, že se mi jejich hra nelíbí nebo něco, prostě se mi nelíbí když chybuje hráč, který by tu chybu fakt dělat neměl. Jasně, teď čekám, že bude tréninkové tempo a nikde se nepohrnou, ale za stavu 0-0 nebo 1-0 dělat takové chyby je prostě děs.

Reagovat
smazaný uživatel

a Ramos tez dobry, gol by si zasouzil hlavou za tu aktivitu ve vapne. nehledej chyby tam kde dnes nejsou

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co je momentálně na Ramosovi tak super. Posouvat balon na půlce Pepemu by dokázal i 17-letý borec z akademie.

Reagovat
smazaný uživatel

angel 3 stratena lopta za sebou

Reagovat
One-Real

V zadnym pripade offside.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle měl pustit

Reagovat
smazaný uživatel

Bale už se chytá .

Reagovat
smazaný uživatel

Bale > Neymar. Ještě nějaký fotbalový zaslepenec bude tvrdit opak?

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Al Capone

Jeden zápas nic nedělá, ale Bale je samozřejmě lepší

Reagovat
Dominator

Zase zle odmavany offside.

Reagovat
One-Real

Ten blbec na lajne uz nam vzal jeden gol a jeden unik Di Maria sam vs brankar.

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo na co cekas!? Jese, Morata IN

Reagovat
smazaný uživatel

vyborne

Reagovat
Al Capone

No ono těch 91 mega nebylo špatně investovaných

Reagovat
Manik...

Bale

Reagovat
smazaný uživatel

Njn, toto je Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

Zas na druhou stranu, nějak extrémní goly to nebyly, když nepočítám usměrnění hlavičky tak vcelku dorážky

Reagovat
Al Capone

toto mě vždycky fascinuje, prostě gol jako gol a je jedno jak padne...

Reagovat
smazaný uživatel

Však já sem rád za něho

Reagovat
CHONG

Tak výběr místa je taky umění, nehledně na to, že při tom třetím gólu si Gareth tu akci rozjel sám a netřeba zapomínat i na ten fantastický centr na Karima.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
roman1978

aha, ale když si ten výběr místa udělá messi, tak je to jen doklepávač, co?

Reagovat
CHONG

Proč do toho zase sereš Messiho, na toho není nikdo zvědavý.

Reagovat
roman1978

to vážně nevíš proč? to jsi ještě hloupější, než jsem si do teď myslel. a že na messiho není nikdo zvědavý? wow. už jenom to, že já jsem, dělá z té tvé hloupé věty lež. ale jo, zkus to příště znova

Reagovat
CHONG

Měl jsem za to, že ty legrační řeči o tom, jak jsou všichni hloupí, tady sází jenom Bola, ale vidím, že je vás tady takových jelimánků více, no užij si to.

Reagovat
roman1978

zajímavá odpověď, poukazující na někoho jiného. wow. ale je asi zbytečné chtít dostat úplně jednoduchou odpověď na velice jednoduchou otázku.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo, tak už se k tomuto účtu přiznej. A pokud to nejseš ty, tak je to minimálně nějaký rodinný příslušník, či jiný rekrut z tvé akademie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ehm... ma 3+1. neviem co viac este chces. ten posledny gol si v podstate aj sam vypracoval. nahral Marcelovi do behu a nabehol si tak ze pre brazilca uz nebol ziadny problem mu prihrat spat do prazdnej

Reagovat
Dominator

Bale daval normalne to, co obvykle dava Ronaldo...

Reagovat
Kluivert9

Nehrál Ronaldo, tak konečně mohl pořádně vyniknout...

Reagovat
smazaný uživatel

v dalsich zapasoch mu tam zbytocne bude zaclanat Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
CHONG

Cristiano v současné formě a Gareth v současné formě, to bude válec jako kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne Modric v soucasne forme, to je radost pohledet.

Reagovat
CHONG

Tak začíná se nám to pěkně skládat, Cristiano, Gareth, Isco, Ángel i Luka ve výborné formě, Karim se začíná vzpamatovávat a Xabi je zpátky, snad nám to vydrží co nejdéle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Gareth hattrick a já zrovna koukám na Spartu

Reagovat
Manik...

Kde hrál Gareth normálně napravo?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
Manik...

díks

Reagovat
cristiano.K.

Gareth bez Ronalda bude výbornej

Reagovat
CHONG

A Gareth s Cristianem ještě lepší

Reagovat
Manik...

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

V suchom tricku

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je Kenneth?

Reagovat
CHONG

Gareth je prostě borec, ten kluk se ještě bohatě vyplatí, po odchodu Mesuta na Florentina všichni, včetně mě, nadávali, ale vypadá to, že nás ten starý lišák zase všechny převezl.

Reagovat
smazaný uživatel

budte radi. gareth je ako hrac trochu inde ako lenochod Ozil. To je sice tiez genius, ale jeho zapasove vypadky vas casto stali body. Gareth posunie vasu hru zase na iny, o nieco vyssi level.

Reagovat
cristiano.K.

on 3x přeplatí,ale je to lišák

Reagovat
CHONG

Zaprvé, to že ho 3x přeplatil je hloupost nebo mi snad chceš tvrdit, že má Gareth, zvláště na dnešním fotbalovém trhu cenu 30 mega, to fakt ne, přeplatil tak o 20 mega, ale mně je úplně jedno, kolik peněz stál, z mojí kapsy to nejde a jestli bude Gareth hrál takhle dál, tak se vyplatí, u Cristiana už dneska nikoho ani nenapadne držkovat, že stál 95 míčů, protože to všechno stonásobně splatil svými výkony a Gareth má potenciál zvládnout něco podobného.

Reagovat
cristiano.K.

tak ono je ve výsledku jedno,jestli přeplatil 2-3x, to že se ty prachy vrátí je jasné, nicméně přeplatil určitě o 30mega,ale rozhodně v tom není žádné lišactví teda

Reagovat
Ángel di María 22

Lišáctví v tom bude, ale určitě ne od Florentina

Reagovat
CHONG

A od koho je tam teda to lišáctví, od Levyho, který Garetha sice prodal za obrovské peníze, ale hned je zase protočil za bandu průměráků? Kvalita je lepší než kvantita.

Reagovat
Ángel di María 22

To už je jedno, co s nima udělal, ale tenhle prodej se mu povedl. Co se pak stane s Tottenhamem mě až zas tak netrápí.

Reagovat
Kenneth

Tak Cristiano se mi splatil výkona i jeho marketingem. Podle mě by půlka našich sponzorů od Realu odešla kdyby šel Cristiano pryč. Ono když se řekne Real Madrid, tak si většina fanoušků představí Cristiana.

Reagovat
CHONG

Tak Cristiano je samozřejmě jenom jeden, ten je herně a hlavně marketingově úplně jinde, ale pokud bude Gareth pokračovat ve stávajících výkonech, tak budu nadmíru spokojen.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Kenneth

Těžko, ta cena je moc vysoká. Bale bude muset ukazovat ten jistý standard po dobu pár let abysme mohli říct že se za tu cenu vyplatil.

Reagovat
smazaný uživatel

D.López-Marcelo-S.Rámos-Pepe(Varane)-Carvajal-Xabi Alonso-Modrič-Isco-C.Ronaldo-G.Bale-Benzema, při jejich formě by mohl být slušný kolos

Reagovat
Darren Fletcher

Bale

Reagovat
LAM

Zranění jsou Messi,Valdes,Alves,Alba,Puyol,Dos Santos,Tello

Takže bych to dneska viděl na:

Pinto-Montoya,Pique,Bartra,Adriano-Busquets,Iniesta,Fabregas-Pedro,Neymar,Alexis

Nic lepšího teď postavit asi nejde tak snad dneska budou chtít odčinit prohru z Amsterdamu.

Reagovat
smazaný uživatel

vonku s Betisom sa nám tradične darí, myslím, že odkedy sme postúpili sme tam neprehrali, takže by sme tam mohli niečo uhrať...

Galeano

Bueno

Adrián

Reagovat
Phillipinho

Moc vam dneska neverim....Betis uz proste a jednoduse musi

Reagovat
smazaný uživatel

tak musíme aj my

ja neverím nášmu útoku, ktorý je vyslovene tragický, šance si vedia spraviť, ale to je všetko, našťastie aj Betis je na tom podobne, akurát na rozdiel od nich máme trapnú obranu

Reagovat
Phillipinho

Jako vase hra je dobra,vyborne drzite mic....ale ta obrana je asi nejhorsi v cely Primere ...pro Betis muze byt klicovy navrat Castra

Reagovat
smazaný uživatel

stačí, že sa dostane lopta za zálohu a už je prúser

Reagovat
Phillipinho

Tak dneska to na San Mames bude hodne tezky....i remiza bude dobra...Baskove budou hrat nadoraz, jinak doufam ze dneska Vale pripise 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona: Pinto, Montoya, Piqué, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Fábregas, A.Sánchez, Neymar.

Reagovat
smazaný uživatel

do p1če to tata nepostavi najlepšieho stopera Bartru a da tam tých dvoch čo šaškuju a tiež Fabregasa na hrot yooy bože bože

Reagovat
LAM

Zase Cesc na hrotu a nebo to možní bude s Neymarem na hrotu a Iniesta na straně.Dále pak nechápu neúčast Marka B. protože P+M se na Ajaxu moc nepředvedli.

Reagovat
smazaný uživatel

potom sa Rosel čuduje že mladi odchadzaju ked Bartra ma formu a nehra ach ach

Reagovat
LAM

já hlavně nechápu proč hraje Cesc zas na hrotu.Kdy tam pořádně něco zahrál?Letos měl dost často velmi dobré výkony ale hlavně když hraje ze zálohy.Na Betisu jsme i bez Messiho dali 4 goly ale hlavně kvůli tomu že jsme měli ve předu 3 hráče kteří si pořád nabíhali za obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme Barcička

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad Athletic nedá Kataláncům nic zadarmo a nějaké ty body je obere. Ideálně o všechny 3.

Reagovat
Rssa

Dneska budu rád za bod nebo jakékoliv vítězství. Naše obrana je hrůzostrašná a Athletic toho vždy dokáže využít, nehledě na to, kdo za ně hraje...

Reagovat
madridcan

Velmi komorne sa mi to tam zda. Na starom stadione to bolo peklo hned. Teraz je to strasne slabe.

Reagovat
madridcan

Mascherano ako skolacik proti Muniainovi.

Reagovat
Rssa

Pinto s Adrianem jak Pat a Mat....lépe mu snad nahrát nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dostaneme na prdel

Reagovat
pejsek5

Proč pískají na Iniestu?

Reagovat
madridcan

Gorkaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

proč nehraje vicky ? asi to tu je milionkrat ale ja vubec na EF nebyl pres sobotu...pls napiste ,)

Reagovat
madridcan

Natrhnuty sval v lytku

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

ty svalový zranění se scházej nějak blbě...Bilbao, pak doma villareal...

Reagovat
madridcan

a potom vonku Getafe

Reagovat
smazaný uživatel

jo..ale není to už vlastně až po Vánocích ? Ikdyž kalendářně asi ne, před Vánocema to maj vždycky nahuštěný.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prostě i takovádle sestava...nevim...Ale Messi je Messi...dneska si přeju 1:0 výhru a budu hodně rád.

Reagovat
madridcan

To ja si prajem tiez

Reagovat
smazaný uživatel

tiket ? :D vždyť jsi mardidista :)) ..já je tam mám taky, ale už jen nějakej malej za 300 výhru, ten hlavní mi padnul díky Liverpoolu (02)...A včera Bayern málo gólovej ale stejně sem se zahojil nějakejma vedlejšíma tiketama s ostatníma zápasama i s NHLkem, který mi vyšly.

Reagovat
Rssa

Athletic hraje doma...

Reagovat
smazaný uživatel

jasně že jsem to vztahoval na skore pro Barcelonu ,)

Reagovat
madridcan

Nie, pisal si o vyhre 1:0 nie 0:1

Reagovat
madridcan

Nie, Getafe bude dva dni pred Vianocami alebo den. Neviem vas rozpis.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš říct, že si tu přes sobotu nebyl, když tady pod preview máš za sobotu asi 20 příspěvků.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ráno...a řešil sem tu, např. s tebou, klasický píčoviny EFka...

Reagovat
Rssa

Oalal, ale toto bylo pěkné...škoda, že Neymarovi to zatím nestřílí tak jak v Brazílii

Reagovat
Rssa

Iniesta a jeho střely

Reagovat
smazaný uživatel

tak jestli tady dneska barca neztratí body za týdle situace bez Messiho, pak nemám obavy....ale žel si myslim že dneska příjde ztráta a né jen dvoubodová...

Reagovat
Rssa

To byla akce

Reagovat
technecium

jo, ty akce mají koule, to se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě správně zvolená taktika...vyčkávání a hraní s největší precizností, to by na Bilbao mělo platit...Hlavně je nepouštět do brejků a bez faulů - každá standartka= nebezpečí

Reagovat
smazaný uživatel

kurva ale tady si to mel neymar pohlidaaaaat.........

Reagovat
smazaný uživatel

podstatné je aby sme udržali 1.miesto v lige, 468 days and counting

Reagovat
technecium

ten čavi mě rozčiluje, jen dozadu a bez myšlenky

Reagovat
smazaný uživatel

teď mě zas štval Iniesta, před sebou 20m prostor a ne, on se zaprdne a dá nahrávku na střed...

Reagovat
smazaný uživatel

ikdyž hlavičkáři nic moc, takový náběhy jsou nebezpečný i od 160cm hráčů a prudkej centr ze od brankový lajny...

Reagovat
Rssa

Ty vole, kam ten Montoya chtěl čekat se střelou???

Reagovat
Diego2

Ten Neymar hraje v halovkach nebo co

Reagovat
madridcan

Oba timy by mali mat zakaz strielat spoza vapna. To su tragedie.

Reagovat
madridcan

Iekeeeeeeeeeer jezis mariaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

poslechl :))

Reagovat
smazaný uživatel

teda to má bejt pod vendelínka ,)

Reagovat
smazaný uživatel

Popici, prezuj se Neymare

Reagovat
madridcan

Ci boha, Athletic strasne sebci.

Reagovat
madridcan

Kym nema Neymar korcule, tak Athletic hra proti desiatim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uz ho to napadlo

Reagovat
madridcan

300 pre REAL MADRID

Reagovat
smazaný uživatel

madrid hrál skvěle včera, čekal jsem to horší bez Ronalda...Ale taky tomu dost pomohl způsob hry soupeře, oni s nima hráli otevřenou partii dost ,)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Vraťte Neymarovi kolíky

Reagovat
smazaný uživatel

Pro všechny onanisty ze hry Barcelony nebo konkrétně pouze z Neymara:

(Prosím čtěte následující větu pomalu, v klidu, nenechte se rušit, klidně i několikrát po sobě)

Fotbalově Bale >>>>>> Neymar

Reagovat
Diego2

Takze podle tve logiky si mel vcera celkem prijemny vecer....svicecky,gelicek,ubrousky

Reagovat
smazaný uživatel

no musel bejt minimálně 5x :) jinak s nim bohužel souhlasim, já bych taky raději Balea ,)

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

;)

Reagovat
Kluivert9

Hodne slabej trolling.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, chlapče.

Reagovat
Aldeano

Neymar má snad brusle Jinak, škoda šance Muniaina.

Reagovat
smazaný uživatel

to mu měl dát hned a po zemi....

Reagovat
smazaný uživatel

a todle hraní zády mě neskutečně sere od Barcelony............

Reagovat
Diego2

Ty vole Pinto

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Prosim vas nemate tu niaku stranku alebo program na integraly ? kde napise postup ?

Reagovat
smazaný uživatel

wolframalpha.com

Co se týče matematiky, tak to nemá konkurenci. Ukáže ti to grafy, postupy, prostě všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

diky moc

Reagovat
Rssa

Co to je za šaškárnu tam

Reagovat
smazaný uživatel

Barca není vyloženě lepší...lololo

Reagovat
smazaný uživatel

kfo tvrdil že bude ? každej fanda Barcy věděl, že todle bude extrémně těžký utkání...Zvlášť za stávající konstelace.

Reagovat
smazaný uživatel

Oooo, bozatka, strasne tezke utkani....jeste bez Messiho...mate mit hrace, co umi vystrelit a nemaji na dresu "Messi"...vas problem

Reagovat
madridcan

Neymar ty komik

Reagovat
valloire

Hezky to Neymarovi nesežral. Jedem Bilbao !!!

Reagovat
Rssa

Ty vole, tak buď tomu Neymarovi dej žlutou nebo mu to pískej. Takhle tam bude skákat pořád

Reagovat
smazaný uživatel

já nevim, ale stejně mi fakt španělská liga nepříjde tak nudná jak mnozí trvděj...Mě baví...Je tam spoustu týmů, co zvlášť doma s nima maj Barca s Realem hodně veký problémy a když nějaký ty slabší rozstřílej vysokym rozdílem, tak se taky bavim ,) ...dyť todle tvrzení by se dalo tim spíš vztáhnout na Německou ligu a Bayern s Dortem...

Reagovat
smazaný uživatel

mě to prostě baví....Anglie mě baví důrazem a neskutečnym nasazením...tim drivem, Španělsko zas techničností a taktikou, Německo zase mixem těhle dvou (ikdyž se klidně přiznám, že bych nekoukal na duel Hull vs Cardiff, stejně jako na Freiburg s Hannoverem, nebo Celtu s Malagou.

Reagovat
hntlyl

Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím remíza zasloužená:) První poločas byl hodne zajímavej..snad bude i ten druhý a i nějaké ty goly by to chtelo:)

Reagovat
smazaný uživatel

neni to spatny, ale chybi strelec...skoda ze svaz smesne odriznul Adurize (mozna neni uplna nahoda ze pred zapasem s Barcou), jinak asi vedem...

doufam ze predvedeme nas letosni standard v druhy puli a tri body zustanou v Bilbau

Reagovat
smazaný uživatel

Bilbao >>>>>> Barca

Reagovat
Kluivert9

Barca >>>>>>> Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Athletic si nezasluzi prehrat, ale zas nemali take vylozene tutovky. Su velmi nervozny, ked sa lame chlieb. Iker mal Toquerovi jednoznacne prihravat po zemi plus dvakrat zasebcili. Toquero je velmi aktivny, ponuka sa, nabieha a hra vyborne. Premna zatial MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Toquero na Barcelonu umi, dal uz proti ni nekolik golu (hlavne v dobach kdy hraval v utoku s Llorentem)...ale rozhodne to neni devitka, radsi ho vidim na pravym kridle...podle me bychom s Adurizem uz dnes vedli

Reagovat
madridcan

A co sa udialo? Som to nezachytil. Vedel by som to najst, ale tak ked uz si tu...

Reagovat
indy

obrana hori, ale tak hlavne ze je tam Pique, nas najslabsi stoper poslednych 2 rokov...jo a tie nase rohy, co vyletia 20 metrov do vzduchu musia byt fakt nebezpecne

Reagovat
smazaný uživatel

koho bys tam jako dal...nekdo nad 185 tam bejt musi...

Reagovat
indy

samozrejme Bartru

Reagovat
smazaný uživatel

Nenormalné ako padáme.....a nemyslím len kvôli terénu, alebo zlému obutiu, lebo majú väčšina šruby, čo je obutie na daný terén...ale aj v bežných súbojoch, hlavne Neymar do prdele, zavesil by som ho na nejaké drôty aby nemohol padnúť. Ja neviem, to tam nieje jeden človek aby mu to normálne povedal ? Inak máme dobré akcie, celkom zrýchlené útoky, neni to až tak špatné, boli tam výborné šance Neymara, Iniestu, aj tá Montoyova šanca sa dala využiť lepšie....

Reagovat
smazaný uživatel

já v něm fakt vždycky vidim Zelenku prostě :D

Reagovat
smazaný uživatel

je to trochu zelenkoid no

Reagovat
smazaný uživatel

teď podle mě klasika Iniesty...hraje si s balonem, zamotá se mu do nohou a když nad nim ztratí kontrolu, úmyslně spadne a zasimuluje...Ale oni mu to všichni rozhodčí zbaští, protože si řeknou - Iniesta jen tak o balon nepřijde, to musí být faul ! - jenže ouha, je to tak...Sere mě todle asbolutně subjektivní posuzování faulů....

Reagovat
smazaný uživatel

Blahopřeju, jako jediný na světě si to Iniestovi prokoukl.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim jakym způsobem to zase myslíš, ale todle je bohužel pravda a už celkem dlouhodobější...

Reagovat
madridcan

Hm....toto mozno mohla byt cervena.

Reagovat
Diego2

Jasna redka

Reagovat
smazaný uživatel

červená...

Reagovat
smazaný uživatel

absoilutně k zemi jít nemusel KURVA !!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a jestli to byl faul...pak jasná červená.....todle prostě ne...buď to nebo to...žádný alibistický rozhodování pane rozhodčí, to fakt ne....

Reagovat
smazaný uživatel

toto fakt dosral neymar , keby ten suboj ustal tak je zapas rozhodnuty , aj ten priamy kop dost lacne zahraval

Reagovat
smazaný uživatel

na to říct jen jediný....chybíš mi Messi ...Ale hlavně rozhodnutí rozhodčího...kurva chápu když je alibista nějakej rozhodčí v přeboru támhle někde, kdy se bojí, aby mu po zápase, kdyby zaříz domácí, nenalili v knajpě pivo, tak nechce průser, ale todle....Prostě byl-li to faul (dle písknutí byl), měl bejt jasně dle pravidel za červenou...Podle mě to teda byl faul nefaul a Neymar to rozhodně mohl ustát,a le když už to sakra rozhodčí písknul, tak prostě redka a nazdar, byla by to sice vesměs vysimulovaná redka, ale rozhodčí to měl posoudit jasně tak nebo onak.

Reagovat
smazaný uživatel

ale né polovičatě... U takovejch faulů se přeci nemá vůbec hodnotit styl zákroku, ale fakt, že tim faulem nejspíš zamezil jasnýmu gólu (furt si myslim, že to faul nebyl a že v tom případě neměl pískat vůbec)...prostě rozhodnutí na hovno....A teď je to v prdeli :/

Reagovat
Rssa

Tohle je ale ovlivnění zápasu a měla být jasná červená

Reagovat
smazaný uživatel

mame stesti ze to dneska rozhodci pousti na obe strany...

Reagovat
Rssa

Montoya chytl syndrom Daniho. Nevystřelí, ani kdyby mu na kule mířili....

Reagovat
smazaný uživatel

inak co sa stalo s Muniainom ? taky velky talent a dneskam iba straca lopty

Reagovat
masly008

jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

slusne mi zavrel usta

Reagovat
masly008

Reagovat
Rssa

Toquero

Reagovat
Rssa

Dalo sa čakat

Reagovat
madridcan

IKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

golazoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooooooooool

Reagovat
valloire

Golaso

Reagovat
smazaný uživatel

Golasooooooooooooooooooooooooooo Ikeeeeeeeeeer

Skoda, ze se v tak tezkem zapase nedokazal zatim prosadit Neymar :(

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 a nazdar....alespoň bude liga zajímavější...

Reagovat
smazaný uživatel

Tatovi se to celé úplně sesypalo. Od výborného začátku až k dnešnímu stavu. Docela jsem zvědav, jestli se začnou řešit problémy alespoň teď, když už jsme před něma zavírali oči ve světle dobrých výsledků.

Reagovat
smazaný uživatel

neměla být reakce

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě...já ti jen můžu říct, že mě na ně prostě bez Messiho nebaví koukat...toť vše...a abych zašel ještě dál ? Vážně si přeju Messiho přestup jinam...

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem radikální jen kvůli dnešku, ale zbytek týmu mě sere už hodně dlouho, počínaje Iniestou, Xavim a Fabregasem...O novym přírůstku Neymarovi ani nemluvě...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nejsem radikální vůbec, ale za poslední zhruba rok to ve mně docela bobtná. To, co děláme (vlastně neděláme) v posílení nejbolavějších postů ... To jak jsme zvládli (nebo možná nezvládli) výměnu kouče ... To jak jsme zvládli (nebo vlastně totálně posrali) zranění nejlepšího hráče ... Jsme sami proti sobě.

Já nemám rád překotné změny. Ale co naprosto nesnáším, je nečinnost. A to, co předvádí Zubi, to je naprosto katastrofální nezvládnutí pravomocí. A my jsme ho ještě za tohle odměnili novou smlouvou ... Nechci to tady ventilovat všechno, ale nevidím to dobře. Sandro není špatný, ale Zubiho angažmá nás zařízlo. A bude nás to ještě hodně stát. Ne peněz, ale času. Se Zubim lépe nebude. Jestli ho někdo donutí něco dělat, tak se můžeme jen obávat, aby to nedojebal úplně.

Reagovat
smazaný uživatel

no a to je další aspekt co mě na barce dlouhodobě sere - rodinná atmosféra a pohodička (na jednu stranu prospěšná, ale jde-li o komputí do prdele někoho, protože dobře neodvádí svojí práci - a to je sakra důležitý umět - tak tam prostě je stále to bratříčkování a nechuť k tomu se loučit s "rodinou", jenže pak to tak dopadá, že....)

Reagovat
smazaný uživatel

můžu ti říct jedno. Nejsi Culé. Neprohlašuj se za něj.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

noa co já nebudu slepě fandit týmu, kterej už mi neni sympatickej hrou, přísupem ke hře a velečastýmu simulování....

Reagovat
valloire

Reagovat
Diego2

Tak si najdi jinej sleduju ze mas celkem hrubej schizofrenickej boj prihlas se na bile strane . Uz te palcujou

Reagovat
smazaný uživatel

ja nfadim hlavně dobrýmu fotbalu, nejsem slepej fanda nějakýho klubu když tým hraje blbě, proč bych mu měl fandit ? navíc když se často chová nefér...Umim se snadno zamilovat do holky, ale stejně tak snadno jí umim ze svýho srdce vystrnadit...i přes to co tvrdim, Barce fandim, ale začíná to fandění dostávat stále větší a větší trhliny....a pochybnosti o výkonech a schopnostech jednotlivejch hráčů už mám dlouhodobějc, takže....

Reagovat
smazaný uživatel

druhý slovo je "fandim" to "n" je navíc.

Reagovat
Diego2

Prave kdyz tym hraje blbe potrebuje klub fanousky....fandit jen vitezum dokaze kazdy

Reagovat
valloire

Reagovat
Diego2

Reagovat
smazaný uživatel

Mě ty tvoje příspěvky fakt baví.

Reagovat
madridcan

TOQUEROOOOOOOOOOOOOOOOOOO co ti jebeeeeeeeeeeeeeeee??????

Reagovat
smazaný uživatel

toqero uz mohlo byt 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

parfektně obranaaaaaa...OMG.......I když to byl fakt dokonalej centr, ale mezi dvouma obráncema.......nasrat todle !

Reagovat
Rssa

Mascherano je parodie letos. Ukázala se (zas a opět) chyba Martina, který to začíná dost kazit. Zaslepené a špatné sestavy, neustálé opakování těch samých chyb...

Reagovat
madridcan

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho težko půjde když nedávno přestoupil

Reagovat
madridcan

ved ja to velmi dobre viem, ale v lete bol v Parizi stale

Reagovat
Rssa

To není jen o obraně jako takové, to je neustálé ignorování hráčů s formou, případně dušení nažhaveného mládí na lavičce, když staré unavené stojí na hřišti.

Reagovat
celeb

Reagovat
Billy McClane

Tak Barcelona teraz nevie kde jej hlava stoji

Reagovat
Rssa

Adriano tzakový zákrok u vápna

Reagovat
smazaný uživatel

slusna odvaha, na to jak je Iker negolovej hrac

Reagovat
Masi

Proti Barce může dát gol jen nějaká lasička, typu Susaeta/Muniain

Reagovat
smazaný uživatel

prave bych rek ze proti Barcelone davaj goly spis takovy ty hromotluci, ostatne jsi videl jak Iker dopad v prvni puli

Reagovat
smazaný uživatel

ten pressing bilbaa je paradny

Reagovat
Dr. Admess

Iniesta dolů? wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

teprv ted ??? sakra ja myslel ze tam Pedra nemá a on ho střídfá až teď !!! ten tam měl jít hned po gólu !!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Mam takovy dotaz: Predstavte si, ze jste clenem nejakeho fotbaloveho klubu a mate jednomu starikovi dat darek s popiskem, ktery by vynasel do nebes jeho prinos/praci/cinnost pro ten klub.

Jak byste ten popisek formulovali?

Reagovat
valloire

Za celoživotní vynikající práci pro...

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, bro.

Reagovat
sensei25

je nereálne,aby za celú sezonu neprehrali ani jeden zápas...nič sa nedeje...tak ako dnes zakopla Barcelona,tak isto do konca sezony zakopne Real a aj Atletico...dnes v podstate daroval výhru Bilbau zápas rozhodca,pretože Bilbao malo dostať jasnú červenú za faul na Neymara...ale tak čo už...príchod toho trénera martina či ako sa volá do Barcelony absolútne nič nepriniesol...mm pocit ako keby tam žiadny tréner ani nebol...aspoň všetci vidia,že Guardiola bol top a ja pevne verím,že raz sa vráti....

Reagovat
valloire

Busquets ven

Reagovat
ACSeRw!n

je to tam

Reagovat
smazaný uživatel

Busketka uz mela zlutou a pred chvili mel dostat druhou..:(

Reagovat
Diego2

Ze si nepsal nic kdyz mel jit ven Laporte :-(

Reagovat
valloire

jupííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

parada, dalsi vynikajici druha pula...poprvy jsem letos z naseho vykonu fakt nadsenej, to bylo 100% srdce

Reagovat
smazaný uživatel

ooouuuuu je a buduce kolo Villareal

Reagovat
Kenneth

GRATULACE do Bilbaa. Uzasny a bojovny vykon.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel naprosto zasloužené vítezství

Reagovat
alcantara

Gratulacia Levom. Su uzasny, takto sa hra za baskicke farba. Mame o com premyslat, posledne dva mesiace ideme strmhlav dolu.

Visca el Barça!

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Athleticu.

A u nás docela nezávidím bezesnou noc Tatovi. Trend je jasný. Otočit ho bude sakra těžký. Jestli tohle zvládne, přesvědčí mě, že má na to trénovat Barcu. Držím palce.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

Reagovat
Rssa

No, co naplat. Z části za to můžeme my, protože jsme byli absolutně jaloví dopředu a v obraně úplně katastrofální. Tohle už je donebevolající. V PD to jakžtakž ještě funguje, ale v Evropě nás to bude stát umístění.

Z části za to může nevyrovnaný rozhodčí, který když už odpískal faul na Neymara, který šel sám na bránu, tak měl dát červenou. Tím hrubě ovlivnil zápas.

Ale jak říkám, Martino spíše negativně připomíná Tita, než nějakého vůdce s jasnou taktikou jako byl Pep.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca potřebuje emočně výbušnýho trenéra....Žel dostala pana profesora s minimem emocí...Pep byl proste pro Barcu po všech směrech ideální a není náhrady...

Reagovat
smazaný uživatel

Pep byl emočně výbušný trenér?

Reagovat
CHONG
Reagovat
Diego2

Gratulace do Bilbaa... Doufam ze to kluky nakopne a k LM.....zlomovy moment byl faul na pronikajiciho neymara...a pak uz zvitezilo srdicko a nasazeni

Reagovat
X-bano-X

Gratulácia do Baskicka. Pekný zápas, bohužiaľ so zlým koncom pre nás. Šance tam boli, ale keď z nich neohrozíme bránku asi je niečo zle.......

Dnes to budú bezsenné noci v Barcelone, aj keď z prístupu pár hráčov mám pocit, že im je to tak akosi jedno

Reagovat
celeb

no neviem, pozrel som si dnes viacere zapasov a nezdalo sa mi, ze by to bol pekny zapas. Snad este tak 1. polcas. Inak skorej nuda

Reagovat
X-bano-X

Mne sa práve zápas páčil. Veľa parádičiek, nahrávky na jeden dotyk, rýchle prenášania hry. Chýbal len vysunutý celoplošný pressing, presnosť nahrávok a pokoj vo finálnej fáze. Herne to bolo oproti Ajaxu o 200% lepšie. Bohužiaľ keď všetci padajú ako na ľade........

Veľmi nám chýbali naši útoční beci, na tom je založená hra Barcelony a bez toho je podpora útoku žalostná.

Reagovat
celeb

Treba zacat nahradzat Xaviho, Iniestu, Sergia. Proste im to spolu prestava funguvat - tazko sa spolu vedia namotivovat. Dnes to bol z nasej strany jeden z najhorsich vykonov na SM za posledne roky. Snad len Montoya hral nadpriemer. Alexis straca formu, Pique uz dlhodobo ide dole vodov. Mascherano - vyborny pred stopermi, ako stoper NIE.

Najhorsie to snad bolo s Cescom. Jeho angazma v Barce sa zda byt fail pre oboch. Niekedy zaziari, ale vacsinou si nevie najst miesto, je presuvany z pozicie na poziciu, stale len supluje Iniestu (obcas Xaviho). ...

Srat vysledok a 3 body, ale hra ...

Reagovat
migwel

...druhá porážka v řadě ne?

Reagovat
sensei25

prečo sa hrá ďalšie kolo až 15.12?

Reagovat
ACSeRw!n

hraje se kralovsky pohar

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele