Primera División - preview 13. kola

27.11.2015, 08:42, aktualizováno 29.11.2015, 08:37
Previews
Real Madrid míří do Eibaru s vědomím, že si nesmí dovolit další ztrátu. Sevilla se poměří s Valencií, Athletic hostuje na půdě Raya a celý nedělní program bude odstartován v Madridu, kde se proti sobě postaví Getafe a Villarreal...
Getafe CF - Villarreal CF  (neděle 12:00)
Getafe postrádá formu, ale bude se ji pokoušet najít proti Villarrealu. Má proto jednu nepochybnou výhodu, kterou je únava jeho soupeře. Villarreal musí rychle sebrat síly, protože má v nohách náročné utkání Evropské ligy.

A to se mu povedlo opravdu znamenitě. Villarreal totiž oplatil úvodní porážku Rapidu Vídeň a díky třem bodům jen potvrdil svou účast v další fázi prestižní fotbalové soutěže. O výhře rozhodl jediný zásah, který měl na svědomí Bruno Soriano. Žlutá ponorka tak potvrdila, že pokud se jí nevede v Primera Division, napravuje si reputaci právě v pohárové Evropě.

A pokud jde o La Ligu, tam to opravdu není ideální. Za posledních pět utkání nejvyšší španělské ligy totiž tým trenéra Marcelina vyhrál jen jednou! V poslední době si připsal například jednu porážku od katalánské Barcelony, která mu uštědřila tři branky a udržela jeho střelce na uzdě. V minulém kole také jeho fanoušci nemohli být úplně spokojeni, protože od utkání s Eibarem jistě čekali mnohem víc. Villarreal ale dlouho prohrával a až pět minut před koncem srovnal Jaume Costa.

Podle trenéra Marcelina tým neztratil chuť bojovat a vyhrávat, jak by se podle výsledků z La Ligy mohlo zdát. Deníku AS pověděl: "Pořád máme stejnou mentalitu, chceme vyhrávat každý zápas. Každý z našich hráčů je koncentrován a pro vítězství dělá vše. Nebylo snadné porazit Rapid Vídeň, ale nakonec se nám to povedlo. Máme radost z toho, že jsme vyhráli a doufám, že si dobrou formu odneseme také do ligy."

Villarreal se bude muset v Madridu ukázat bez několika klíčových hráčů. Absence jsou velmi častým problémem Žluté ponorky a ani toto kolo není výjimkou. Mimo hru budou zranění Sergio Asenjo, Leo Baptistao, Adrián a Daniele Bonera. Kvůli kartám nebude hrát ani útočník Roberto Soldado a Jaume Costa. Mnohem lépe je na tom Getafe, kterému nepomůže jen zraněný Álvaro Medrán.

Getafe poslední dobou ztrácí dech a upadá. V tabulce mu patří až 16. příčka, což je hodně blízko k sestupům. Na ty má dokonce klub z Madridu náskok jen jednoho jediného bodu. A nelze moc očekávat, že by si právě proti Villarrealu dokázal poradit. Naposledy jej porazil před více než dvěma lety. Pak následovaly čtyři výhry Villarrealu a jedna remíza. Remíza byla k vidění také v minulém klání Getafe, když si jen rozdělilo body s Rayem Vallecano.

A této remízy trenér Fran Escriba hodně litoval. Po utkání smutně pronesl: "Hodně nás to mrzí, protože jsme byli mnohem lepší než náš soupeř. Někdy mi připadá nefér prohrát, ale remíza někdy bolí ještě víc. Všichni děláme chyby a zkrat, jaký předvedl Vigaray, se může někdy stát. Nebudeme ho za to nějak penalizovat. Musíme se jen dívat dopředu a věřit, že příští kolo zvládneme lépe. Čeká nás náročný úkol, ale ne úkol nesplnitelný," věří trenér Escriba.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaita - Suárez, Alexis, Velázquez, Lago - Rodriguez, Lacén - Sarabia, Rodriguez, Lafita - Vázquez
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Areola - Mario, Bailly, Ruiz, Jokić - Samuel, Bruno, Pina, Castillejo - Bakambu, Suárez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.30 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
SD Eibar - Real Madrid  (neděle 16:00)
Real Madrid se ve třináctém kole La Ligy představí v Eibaru, kde domácí už čtyři zápasy v řadě neprohráli. Los Blancos prožívají herní útlum a potřebovali by si z Baskicka přivést jednoznačný výsledek. Fotbalistům Eibaru se však letos daří velmi dobře, o čemž svědčí jejich šestá příčka i pouze čtyřbodové manko na neporovnatelně ambicióznější Bílý balet.

Real se v týdnu musel otřepat z drtivé porážky v El Clásicu a zmobilizovat síly na boj se Šachtarem Doněck. Ve středu to ve Lvově vypadalo pro Madridské až do 75. minuty velmi nadějně. Po dvou gólech Ronalda a přesných trefách Modriče a Carvajala vedlo Benítezovo mužstvo už 4:0, ovšem v závěru utkání přišly pro Real těžké chvíle. Šachtar dokázal snížit dvě minuty před koncem na rozdíl jediné branky a z dobře rozehraného utkání bylo z pohledu Los Blancos zbytečné drama. Tři body nicméně nakonec zůstaly v rukou Realu, který si tak zajistil první místo ve skupině. K zahlazení šrámů po dvou neúspěších v La Lize to ale bohužel nestačilo.

Benítez má stále podporu vedení, přestože se někteří fanoušci Bílého baletu dožadují odvolání španělského kouče. Sám Benítez výhru na horké půdě Šachtaru hodnotil kladně. "Způsob, jakým mužstvo zareagovalo na porážku 4:0 od Barcelony v Lize mistrů, je opravdu pozitivní. Musíme nyní ukázat náš charakter a ti, kteří hráli, to dokázali. Věděli, co mají dělat. Pro mě je nejdůležitější, že se nám dařilo po velmi dlouhou dobu. Je to první krok k nápravě," uvedl po zápase Benítez, na jehož stranu se jednoznačně postavil i záložník Casemiro, jenž odehrál na Ukrajině dobrý zápas. "Porážka od Barcy je minulostí, musíme se dívat kupředu. Jsem zde, abych dělal to, co mi řekne Benítez, je to skvělý trenér. My jsme s ním, prezidentem i fanoušky. Zůstaneme-li jednotní, jsem si jistý, že zvítězíme," komentoval náladu v mužstvu před cestou do Eibaru třiadvacetiletý fotbalista.

Domácí drží velmi lichotivou šestou příčku a před zápasem s madridským gigantem se rozhodně nemusí za své výkony stydět. Na Estadio Municipal de Ipurua s kapacitou šest tisíc diváků neprohráli poslední čtyři duely, když remizovali s Vigem a Sevillou a tři body brali proti Vallecanu i Getafe. V minulém kole předvedli svěřenci José Luise Mendilibara dobrý výkon na půdě Villarrealu, kde vyválčil cennou remízu 1:1. Stále ještě fotbalový trpaslík tak v konkurenci velkých týmu drží skvělé šesté místo.

"Pro každý tým je složité hrát na našem stadionu. Daří se nám tu a věříme si, že z každého utkání dokážeme vytěžit pozitivní výsledek. Asi jsme si nemohli vybrat lepší období pro zápas s Realem, jelikož se u nich nevyvíjí všechny věci ideálně," vyjádřil se pro klubový web domácí středopolař Adrián González.

Real se potýká hned s několika absencemi. Isco nemůže nastoupit kvůli vyloučení v El Clásicu a Marcelo neodehrál už zápas na Ukrajině kvůli problémům se stehenním svalem. Start Varaneho je rovněž otazníkem, jelikož se obránce Realu zranil v utkání Ligy mistrů. Navíc Sergio Ramos pokračuje v léčení zraněného ramene. Baskům na druhé straně jistě nepomůže Keko, jenž byl ve Villarrealu v 76. minutě vyloučen. Zápas začne v neděli již v 16:00, utkání bude řídit Jesús Gil Manzano.
SD Eibar - pravděpodobná sestava:
Riesgo - Juncá, Santos, Pantič, Capa - Inui, Escalante, García, Berjón - Bastón, Enrich
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Arbeola, Pepe, Nacho, Carvajal - Modrič, Kroos - Rnaldo, Bale, Rodríguez - Benzema
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.50 - 5.00 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Rayo Vallecano - Athletic Bilbao  (neděle 18:15)
Nedělní podvečer bude na stadionu Estadio Teresa Rivero v madridské čtvrti Vallecas patřit zápasu mezi domácím Rayem a hosty z Bilbaa. Domácí se po sérii neúspěchů v posledních dvou zápasech zvedli a unikli přímým sestupovým trablům, jejich nadcházející soupeř naopak po skvělém období naplněném důležitými výhrami nečekaně prohrál v Granadě. S výhrou v Evropské lize v zádech ale přece jen cestují Lvi do Madridu jako favorité.

Rayo neprohrálo dvakrát v řadě a se čtrnácti body opustilo v tabulce bezprostřední zónu ohrožení. Tým Paca Jémeze už před reprezentační přestávkou dokázal na svém hřišti udolat Granadu 2:1 a poté vytěžil bod i z malého madridského derby na hřišti Getafe. Rayo tak zvládlo oba duely s tabulkovými konkurenty a nyní by se mělo předvést i proti ambicióznějšímu klubu z Blibaa. Výhodou Blesků bude domácí stadion, kde vybojovali deset z celkových čtrnácti nasbíraných bodů.

"Výsledek z utkání z Getafe byl pro nás hořkosladký. Bod z venkovního utkání je dobrý, ale po naší brance jsme měli dost příležitostí a mohli jsme vyhrát. Ceníme si remízy, ale o to více chceme nyní porazit Athletic. Na našem stadionu se musí všem soupeřům hrát špatně. Ačkoli je Athletic velmi dobrý tým, musíme mu vnutit náš způsob hry. Pokud se nám to podaří, můžeme porazit kohokoli," uvedl před zápasem bojovně naladěný Diego Llorente. Fotbalista, jenž je v Rayu na hostování z Realu Madrid, je jediným hráčem domácí sestavy, který v probíhajícím ročníku odehrál všechny minuty. "Jsem nesmírně potěšen důvěrou trenéra i hráčů kolem mě. Snažím se pro tým dovádět maximum. Pomáhat celému mužstvu mě těší nejvíce," dodal sympaticky dvaadvacetiletý obránce.

Athletic hodil za hlavu trápení v posledním kole Primera División, při kterém prohrál na hřišti trápící se Granady 2:0. V Evropské lize po dramatickém průběhu vybojovali Baskové důležitou výhru na půdě Augsburgu a definitivně si zajistili postup do vyřazovací fáze Evropské ligy. V domácí lize však Lvy komplikace v Granadě musí mrzet, jelikož je zabrzdila v návratu k pohárovým příčkám a Athletic se tak po dvanáctém kole musí spokojit jen s desátou pozicí.

Proti Rayu se Bilbau navíc dvakrát nedaří. Na půdě Blesků v minulém ročníku prohráli Lvi 2:1 a poslední vzájemný zápas v únoru skončil těsnou výhrou Basků 1:0, když tři body pro Bilbao vystřelil čtyři minuty před koncem Aritz Aduriz. Nepostradatelný střelec Bilbaa, jenž v Augsburgu taktéž v poslední desetiminutovce vystřelil Athleticu vítězství, je připraven i nyní proti Rayu rozšířit svou letošní sbírku úctyhodných sedmnácti soutěžních branek. Zápas začíná v 17:15, utkání bude řídit Alejandro Hernádez.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Carlos - Nacho, Castro, Llorente, Tito - Baena, Trashorras - Embarba, Jozabed, Hernández - Guerra
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Balenziaga, Laporte, Etxeita, Marcos - José, Beňat - Susaeta, García, Williams - Aduriz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.10 - 3.40 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Valencia CF  (neděle 20:30)
V Seville se odehraje duel dvou týmů, které mají za sebou velmi nepovedené období. Oba týmy navíc vyhořely v evropských pohárech a budou chtít přímo zoufale odčinit svá zaváhání. Vzájemný duel je tou nejlepší možností.

Sevilské FC zažívá hodně špatné časy. Tradiční španělský celek přes léto ztratil některé zkušené hráče a tahouny, ale kromě nich zřejmě i motivaci a síly. Trenér Unai Emery, který dlouhodobě platil za velký talent a stal se vyhledávaným stratégem, sleduje bezmocnost svých hráčů. Ta se projevuje špatným herním projevem na poli La Ligy i Ligy mistrů, do níž se po delší době Sevilla dostala díky formě z Evropské ligy.

Sevilla ale elitní evropskou soutěž vůbec nezvládla a do jarní fáze se jistojistě nepodívá. Postup ji stál především výsledek z minulého kola, v něžm Sevilla jela na půdu Borussie Mönchengladbach. Domácí celek utkání jasně ovládal, ale Sevilla se dočkala alespoň povedeného závěru v podobě dvou branek. Přesto ze skóre 4:2 radost mít nemůže. Sevilla má pověst pohárového specialisty, ale zdá se, že to platí jen na Evropskou ligu. Liga mistrů je pro Sevillu jakoby zakletá.

Hodně skleslý byl také trenér Unai Emery. Pod jeho vedením se sevillský celek etabloval mezi nejlepší ve Španělsku, jenže v letošní sezoně prožívá spíše trápení bez úspěchu. V rozhovoru pro deník AS zmínil: "Všichni jsme od působení v Lize mistrů čekali mnohem víc. Musíme se ale znovu zvednout a vzpamatovat se, protože ligový kalendář nepočká, až budeme připraveni po další porážce. Tento tým má ještě hodně cílů, na kterých pracuje, takže není čas se litovat."

"Měli jsme sice nějaké cíle ohledně Ligy mistrů, ale to je teď už minulost. Nesmíme se dívat dozadu, to by nám mohlo uškodit. Naším dalším cílem je Evropská liga. Soutěž, kterou velmi dobře známe a doufáme, že se nám v ní bude dařit. Naším úkolem je proto v závěrečném kole vyhrát a dostat se do Evropské ligy. Teď musím poděkovat hráčům za to, že se nevzdali a požádat je, aby v tom pokračovali," zmínil Emery.

Jeho tým je okleštěn kvůli množství absencí, které na Sevillu nemilosrdně dopadají. Mimo hru jsou Nico Pareja, Daniel Carrico, Beto, Gaël Kakuta a rovněž Marco Andreolli. Pokud jde o dalšího soupeře, tak Valencia také nemá úplný kádr. Do utkání se Sevillou nejspíš nezasáhnou hráči jako Álvaro Negredo, Rodrigo, Shkodran Mustafi, Diego Alves nebo také Pablo Piatti, který není ještě stoprocentně fit.

Seville nevyšlo ani poslední klání v lize, když se utkala s Realem Sociedad. A tři body posledně nebrala ani Valencia. Nováček z Las Palmas totiž na Mestalle remizoval poměrem 1:1, čímž ještě přiživil tlak na osobu trenéra Nuna Esprita. Tlak navíc ještě zesílil po posledním výkonu Netopýrů v rámci Ligy mistrů. Valencia v ní stále bojuje o postup ze skupiny a trenér Nuno sliboval skvělé utkání. To ale fanoušci Los Che nakonec opět nedostali.

V něm jela Valencia do Petrohradu, aby se tam utkala s tamním Zenitem. Los Che ale zápas vůbec nezvládli a po gólech Olega Šatova a Artjoma Dzjuby prohráli 2:0. Tím si hodně zkomplikovali případný postup do jarní fáze. Teď se proti nim postaví raněná Sevilla, která ale na domácí půdě s Valencií za posledních deset let ještě neprohrála! Změní Valencia tuto statistiku, nebo výběr Nuna Santa zabere?
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Rico - Mariano, Kolodziejczak, Rami, Trémoulinas - N'Zonzi, Krychowiak - Vítolo, Banega, Konopljanka - Gameiro
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Jaume - Cancelo, Vezo, Abdennour, Gayá - Gómes, Fuego, Parejo - Feghouli, Álcacer, Bakkali
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 4.00 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Real Sociedad  (sobota 16:00)
Real Sociedad se pod novým koučem Eusebiem utká na Camp Nou s Barcelonou. Domácí se mohou pyšnit skvělou formou, kterou podpořil i návrat Lionela Messiho na trávník. Baskům se naopak v minulem kole podařilo odrazit ode dna a jakýkoli bodový zisk z Barceony by byl pro ně velkou vzpruhou. Vedoucí tým tabulky se ale zdá být k neporažení.

Barcelonští prožívají mimořádně úspěšnou fázi sezóny. Katalánský velkoklub neprohrál už pět ligových kol v řadě, s velkým nadhledem ovládl El Clásico a na vlastním hřišti tento týden v rámci Ligy mistrů znemožnil AS Řím exhibičním výsledkem 6:1. Pod taktovkou Luise Enriqueho z posledních deseti ligových zápasů vyhráli Blaugranas osm a drží se na čele Primera División s šestibodovým náskokem na Real Madrid a čtyřbodovým na Atlético.

O favoritovi zápasu tak nemůže být sporu, domácí lodivod však zůstává nohama na zemi. "Tohle utkání pro nás bude nebezpečné. Hrajeme dobře a chceme toho bezezbytku využít, ale před námi jsou ještě dvě třetiny soutěže a mnoho práce. My se budeme snažit být od začátku nebezpeční, a podat výkon, za který si zasloužíme tři body," uvedl před zápasem Enrique, jenž se těší z úspěšného návratu Lionela Messiho. Hvězdný Argentinec zasáhl už do vítězného El Clásca jako náhradník a proti Římanům už se dostal do základní sestavy, za což se trenérovi odměnil hned dvěma vstřelenými brankami. "Ještě není ve stoprocentní kondici, potřebuje ještě větší zápasovou zátěž. On ale ani nemusí být ve stoprocentní formě, aby byl rozdílovým hráčem," komentoval výkon Messiho Enrique, jenž se bude muset v sobotu obejít bez Segi Roberta, ale k dispozici už bude mít Mascherana i Iniestu.

V táboře hostí nemůže kvůli tristnímu postavení v tabulce panovat podobně optimistická nálada. Real Sociedad se stále drží jen malý kousek nad sestupovým pásmem a stále hledá pohodu v ofenzivní linii. Baskové v probíhajícím ročníku vstřelili pouze čtrnáct branek, což je méně než polovina počtu, který nasázela Barca. Nový kouč Eusebio Sacristan, jenž tento měsíc nahradil neúspěšného Davda Moyese, však už stihl mužstvo zvednout a Baskové se minulý víkend radovali z domácí výhry nad Sevillou 2:0. O tu se postaral suverénně nejlepší střelec týmu Imanol Agirretxe a Xabi Prieto.

"My usilujeme o výhru v každém utkání, ať nastoupíme proti komukoli. Ani proti Barceloně nám tak nebude chybět odhodlání a kuráž. Barce v tuhle chvíli vychází všechno, my se však chceme psychicky zvednout. Oni většinou dominují v každém aspektu hry, my ale také disponujeme kvalitními hráči. Budeme se muset přizpůsobit hře soupeře, základem pro nás však bude především naše strategie," řekl před zápasem Eusebio, který dříve působil právě v Katalánském velkoklubu, kde se staral o rezervní tým. Hostům bude chybět hříšník Illarramendi i zranění Jonathas a Zurutuza.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Bravo - Alba, Mathieu, Piqué, Alves - Rakitič, Busquests, Iniesta - Neymar, Suárez, Messi
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Yuri, Martínez, González, Elustondo - Pardo, Bergara - Canales, Prieto, Vela - Agirretxe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.07 - 13.00 - 23.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Espanyol Barcelona  (sobota 18:15)
Atlético Madrid se po zápase Ligy mistrů soustředí opět na ligovou scénu, ve které chce získat další tři důležité body. Jeho následujícím soupeřem se stane Espanyol Barcelona, který neoplývá právě dobrou formou a s Colchoneros nemá dobré statistiky.

Atlético Madrid se usazuje v popředí španělské kopané již delší dobu a daří se mu poměrně úspěšně narušovat hegemonii ústřední dvojice v podání Barcelony a Realu Madrid. Vychází mu to také v letošní sezoně, protože se tým trenéra Diega Simeoneho dostal na druhou příčku a chce prohánět kromě Benítezova Bílého baletu také katalánského obra.

Colchoneros prohráli naposledy před devíti zápasy ve všech soutěžích dohromady a nové posily se začínají prosazovat stále více. Ať už se jedná o Yannicka Ferreriru-Carrasca, Luciana Vietta nebo Jacksona Martineze. Především útok Atlética je neustále nabitý hvězdnými nebo talentovanými hráči a obrany soupeřů tento faktor pociťují znatelně.

Stále se však Atleti opírají o jednoho klíčového hráče. Tím je francouzský střelec Antoine Griezmann, který gólově táhne Atlético směrem nahoru. Tomu pomohl už devíti góly a poslední dva z nich vstřelil v rámci minulého klání Ligy mistrů. Do Madridu přijel turecký Galatasaray Istanbul a prohrál o dvě branky. Obě měl na svědomí Antoine Griezmann, kterého trenér Simeone staví prakticky neustále.

Atlético zvládlo rovněž minulé utkání La Ligy, když se utkalo s Realem Betis. Ten nestačil na favorita a prohrál o jednu branku, kterou měl na svědomí záložník Koke už po sedmi minutách hry. Atlético se opírá o skvělou formu na domácí půdě, protože za posledních 38 zápasů na stadionu Vicenteho Calderona neprohrálo už 35 utkání!

Na výsledku má velký podíl také skvělá defenzíva, což si sami hráči uvědomují. Záložník a kapitán týmu Gabi v rozhovoru pro média sdělil: "Hlavním faktorem, který nám pomáhá vyhrávat, je především dobrá defenzíva. Základem je solidní práce v obraně, jistá stoperská dvojice a efektivní útok. Antoine Griezmann i Fernando Torres si v posledních kláních vedou moc dobře. Tvrdě pracujeme na tom, abychom se neustále zlepšovali," míní kapitán Gabi.

S Espanyolem se Atléticu daří hrát, protože za posledních pět zápasů prohrálo jen jednou, a to před více než dvěma lety. Espanyolu se sice dlouhodobě nedaří, ale minimálně v minulém utkání se mu povedlo vyhrát a získat důležité tři body. Espanyol k tomu měl skvělou příležitost, protože se utkal s poslední Málagou a utkání zvládl na výbornou. Obě branky svého celku vstřelil Hernán Pérez a stal se hrdinou domácích barev.

Výsledek značí, že se alespoň na chvíli ulevilo i trenéru Sergiovi. Ten cítil narůstající tlak na svou osobu, který nyní mírně opadl. Přesto chce Sergio uhrát dobrý výsledek i proti favoritovi. Médiím řekl: "Atlético je skvělý tým a hraje krásný fotbal. Bude to velmi obtížné, pokud máme uspět. Navíc hrají doma, což je pro ně velká výhoda. My ale neskládáme zbraně. Víme, že nemáme co ztratit. Od všech to bude chtít maximální soustředění."

"V minulém kole se nám povedlo vyhrát, takže se nám hraje trochu lépe. Poctivě trénujeme, zlepšujeme se a snažíme se vždy najít ten nejlepší recept na našeho protivníka. Hodně nám pomohlo, že jsme nepanikařili a čekali na šance. Proti Atléticu jich tolik nebude, takže musíme proměnit jen to málo, co si vytvoříme," dodává odhodlaný trenér.
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Oblak - Juanfran, Giménez, Godín, Luis - O. Torres, Tiago, Koke, Carrasco - Torres, Griezmann
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
Pau - López, Roco, Gonzalez, Fuentes - Abraham, Diop - Pérez, Asensio, Álvarez - Caicedo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 5.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Málaga CF - Granada CF  (sobota 20:30)
Poslední Málaga má další šanci na to, aby se dostala mimo vody sestupu. Místo by si mohla vyměnit právě s týmem, který přijede na stadion La Rosaleda v sobotu večer. Hosty budou hráči Granady, která má jen o jeden bod více než její hostitel.

Málaga je zatím velkým zklamáním pro své fanoušky. Tradiční klub, který vychoval řadu velkých talentů a vždy patřil přinejhorším do klidného středu tabulky, se zmítá v herní krizi. Největším problémem, který Málagu velmi tíží, je především útočná fáze. Málaga je týmem, který vstřelil nejméně gólů ze všech, protože si za 12 dosud odehraných kol připsal jen pouhých pět branek!

Přesto, že se Málaga topí v krizi, majitelé nijak nepanikaří. Šejk Al-Thani, který je vlastníkem populárního klubu, médiím prozradil: "Pokud teď můžu něco slíbit, pak je to naše plná podpora trenérovi i jeho týmu. Nechystáme žádné drastické změny ani v tom případě, že se nám nebude dařit. A pokud se k nějakým později uchýlíme, tisk bude tím prvním, kdo se o tom dozví."

"Nemáme mezi sebou spory. Trenér Javi Gracia dobře ví, že mu věřím a že ho plně podporuji. Podporuji každého, kdo se o klub stará a pomáhá mu. Nikdo samozřejmě neví, co přinese budoucnost. To ví jen Bůh. A já vás můžu ujistit, že moje modlitby jsou směřovány k tomu, abychom se dostali z naší situace a opět hráli pohledný fotbal s výsledky," dodal vizionář.

Proti Granadě to ale pro jeho tým nebude vůbec snadné. Za posledních pět vzájemných zápasů mezi oběma týmy vyhrála Granada třikrát. A dařilo se jí také v minulém kole, když si poradila s baskickým Athleticem. Po pěti minutách si vlastní branku vstřelil obránce Bilbaa Aymeric Laporte, po hodině hry se mezi střelce zapsal také úspěšný Isaac Success.

Granadu tato výhra nesmírně těší, což uznává i trenér Jose Ramon Sandoval. "Tato výhra pro nás hodně znamená, protože se nám trochu lépe dýchá. Především jsme ale hráli dobrý fotbal a konečně jsme viděli, že naše práce nese nějaké výsledky. Doufám, že v nastoleném trendu budeme ještě dlouho pokračovat," přeje si Sandoval.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Kameni - Rosales, Angeleri, Weligton, Boka - Tissone, Recio - Duda, Amrabat, Carlos - Charles
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Fernández - Lópes, Babin, Lombán, Biraghi - Márquez, Krhin, Rico - Ibáňez, El-Arabi, Success
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.50 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
UD Las Palmas - Deportivo La Coruña  (sobota 22:00)
Na Kanárské ostrovy si v rámci třináctého kola La Ligy udělají výlet fotbalisté Deportiva. Tým UD Las Palmas se po postupu mezi španělskou elitu hlavně snaží udržet prvoligovou příslušnost, což se mu ale zatím úplně nedaří. Deportivo se naopak pohybuje na velmi slušných místech a po výhře na Celtou si brousí zuby i na skalp Los Amarillos.

Hráči Las Palmas prozatím nemohou najít klid. Nováček soutěže se v nabitém boji o udržení nachází v bloku týmů, které od sebe dělí pouhé tři body, takže jakýkoli bodový zisk by pro ně mohl znamenat posun z nechtěné osmnácté pozice. Domácí spoléhají především na zápasy na Estadio Gran Canaria, kde už dvakrát v řadě neprohráli, když zde pouze remizoval Villarreal a všechny body ztratil Real Sociedad. I v předešlých domácích utkáních Los Amarillos dokázali překvapit, o čemž mohou povídat třeba fotbalisté Sevilly, kteří v Las Palmas prohráli 2:0. V posledním kole pak tým Quique Setién podal výborný výkon při remíze 1:1 na půdě Valencie, kde jej o výhru připravily jen nepřesnosti v zakončení.

"Nezajímá mě postavení mého soupeře v tabulce, ale výkon mých hráčů, kteří musí odvádět v každém zápase maximum. Máme jasnou představu tom, jak chceme hrát. Pokud budeme držet míč, mít trpělivost a předvádět dobré akce jako na Mestalle, máme velkou šanci na vítězství," sdělil novinářům před utkáním Setién, jenž rovněž poodhalil, že měl s hráči Araujem, Tanou a Monem rozhovor ohledně jejich zahozených příležitostí ve Valencii. "Doporučil jsem hráčům zapracovat na kontrole stresu v zakončení tváří v tvář brankáři. Toto je totiž věc, která dělá mezi hráči největší rozdíl," uvedl domácí kouč.

Deportivo ale rozhodně není tým, který by dával body zadarmo. Hráči La Coruni už v této sezóně nasbírali úctyhodných osmnáct bodů a drží se nedaleko pohárových příček. Z posledních deseti ligových zápasů nebrali svěřenci Víctora Sáncheze body jen dvakrát. Dokázali remizovat s Atléticem i Bilbaem a v posledním kole si poradili Vigem hladce 2:0. Velkou vzpruhou pro celý tým byl i návrat kapitána Manuela Garcíi z marodky, kde prodělal komplikované zranění kolene. V dresu Deportiva se naopak jistě neobjeví Juan Domínguez, bosňan Medunjanin ani zranění Luis Alberto Romero a Celso Borges.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Varas - Castellano, Bigas, Aythami, Simón - Roque, Gómez - Viera, Tana, Zhar - Araujo
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Lux - Navrro, Arribas, Sidnei, Juanfran - Mosquera, Bergantiňos - Luisinho, Fajr, Cani - Pérez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Celta Vigo - Sporting Gijón  (sobota 22:05)
Na Estadio Balaídos se v sobotu večer utkají dva týmy, jejichž forma má značně sestupnou tendenci. Domácí Celta Vigo po skvělé sérii na začátku sezony klesá tabulkou, stejně tak to je v případě hostujícího Sportingu Gijon.

Celta Vigo je jako filmový trhák, který na chvíli zaplnil pokladny kin a vykázal obří a nečekané zisky, ale pár dní po premiéře nadšení vyprchalo. Podobně Celta zažila snový start do nového ročníku, který zřejmě nikdo nečekal. Poté jí ale došly síly a její pozice v tabulce se snižuje. Celta sice stále okupuje příčky znamenající evropské poháry, ale na její hře je vidět úbytek sil i kreativity.

Zejména listopad pro ni nebude právě úspěšným měsícem, protože v něm zatím ani jednou nevyhrála. Nejprve inkasovala těžký debakl od Valencie, která se rozstřílela až na pět branek. V minulém kole sice obrana týmu z Viga vydržela trochu více, ale přesto Celta prohrála. První branku jí v zápase s Deportivem nadělil Lucas a v závěru si Jonny Castro vstřelil vlastní branku.

Celta je nyní na pátém místě, na jejím kontě je 21 bodů a má vzácně vyrovnané skóre 22:20. V čem je tedy problém? Trenér Eduardo Berizzo jej vidí především v tom, že jeho svěřencům vyschl střelecký prach. V rozhovoru pro média poznamenal: "Rozdíl v minulém utkání byl snadno rozpoznatelný. Jejich střelci byli velmi produktivní a zakončili i malý počet šancí. Našim hráčům se nedařilo, i když měli více šancí než soupeř."

"První poločas jsme hráli mnohem lépe, ale inkasovali jsme. Přesto to mé hráče nezlomilo a dál se snažili. Na konci jsme si vstřelili vlastní branku, což se nedá moc ovlivnit. Nadále našemu týmu věřím a vím, že se hned v příštím kole naše zlepšení projeví i na výsledku," doufá trenér Berizzo. Výhra nad Sportingem by mu jistě moc pomohla.

V týmu Celty bude několik hráčů chybět. Vrací se do její sestavy sice obránce Gustavo Cabral, který může opět nastoupit po skončení trestu za červenou kartu. Ale chybět bude Jonny, který stojí kvůli kartám. A nebude moci nastoupit ani zraněný Nemanja Radoja spolu s Andreem Fontásem. V týmu soupeře pak bude jedinou vážnější absencí Sergio Álvarez.

Tyto týmy se spolu utkaly už čtyřikrát, ale ani jednou v nejvyšší španělské soutěži. Dvakrát z toho vyhrála Celta Vigo, jen jednou se radovali hráči Sportingu Gijon. Naposledy se mezi nimi body dělily a nepadl ani jeden gól. Sporting nejprve prohrál s Atléticem Madrid a následně si neporadil ani s Levante. To byl debakl, který na hráče musel zapůsobit, protože dostali tři branky. Vzpamatují se z něj už proti Celtě Vigo?
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Álvarez - Mallo, Cabral, Gómez, Planas - Hernández, Fernandez, Wass - Orellana, Aspas, Nolito
Sporting Gijón - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Lora, Bernardo, Hernandez, Canella - Cases, Mascarell - Pérez, Halilović, Jony - Sanabria
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.00 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Levante UD - Real Betis  (pátek 20:30)
Real Betis se utká s domácím Levante, které zoufale potřebuje body. Celek z Valencie se stále topí v sestupových vodách, i když se mu poslední dobou podařilo zlepšit své výkony. Real Betis se zase vzpamatovává z poslední porážky.

Levante vyhrálo za deset posledních duelů jen dvakrát. Dařilo se mu ale v minulém kole, když si poradilo se Sportingem Gijón. Domácí byli lehkými favority, ale hosté z Valencie je naprosto zaskočili. Nakonec Levante vyhrálo jasně 3:0 a připsalo si cenné tři body. I díky nim se odlepilo ode dna Primera Division a chce dál pokračovat v honbě za vyššími příčkami.

Nesmí ale polevit, protože poslední Málaga ztrácí jen jeden bod. Ví to i trenér Rubi, který před zápasem zmínil: "Neexistuje jen jeden klíč k výhře. Velice se nám dařily standardní situace, ze kterých padly dva naše góly. Na tom jsme při tréninku pracovali a vyplatilo se. Byli jsme hodně aktivní a to je styl, jakým se chceme prezentovat. Nikdo si ale nesmí myslet, že už jsme venku z krize."

"Chceme pokračovat v nastoleném trendu a dál se snažit o hezký projev. Znovu jsem našel pár chyb na naší hře, takže je stále co napravovat. Levante se musí naučit, jak se vypořádat s krizí a jak hrát, když vás soupeř svírá. To ještě neumíme, i když je to hodně důležité. Naším cílem je vyhrát další zápas," dodal trenér Rubi.

Dalším soupeřem mu bude Real Betis. Ten si líže rány po minulém kole, ve kterém nestačil na Atlético Madrid. Domácí Betis inkasoval už v sedmé minutě, když se trefil mladík Koke. Od té doby se Betis začal snažit vymyslet také něco směrem dopředu, ale Atlético je velmi zkušený tým, takže žádné drama nepřipustilo. Betis je na 12. místě a na kontě má 15 bodů.

Přesto média přinesla zprávu o tom, že je klub zmítán nepokoji a spory mezi vedením a trenérem Pepem Melem. Něco podobného však sportovní ředitel klubu Eduardo Macia rázně popírá: "Všichni tady táhnou za jeden provaz. Nechápu, odkud se podobné zprávy berou, ale je to nesmysl. Jsme spokojeni s naším trenérem, výsledky i předváděnou hrou. Snažíme se neustále zlepšovat a s trenérem často mluvíme," vysvětluje Macia.
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Martínez - López, Navarro, Feddal, Toňo - Lerma, Mate, Camarasa - Morales, Deyverson, Garcia
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Giménez - Piccini, Westermann, Gonzalez, Varela - N'Diaye, Petros - Joaquín, van der Vaart, Cejudo - Castro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.50 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona12100229:1230
2.Atlético Madrid1282217:626
3.Real Madrid1273226:1124
4.Villarreal CF1263316:1221
5.Celta Vigo1263322:2021
6.SD Eibar1255217:1220
7.Valencia CF1254317:919
8.Deportivo La Coruña1246218:1318
9.Athletic Bilbao1252518:1617
10.Espanyol Barcelona1251614:2316
11.Sevilla FC1243517:1815
12.Real Betis1243511:1715
13.Rayo Vallecano1242614:2014
14.Real Sociedad1233614:1412
15.Sporting Gijón1233611:1812
16.Getafe CF1232712:1911
17.Granada CF1224613:2010
18.UD Las Palmas1224610:1710
19.Levante UD1224610:2310
20.Málaga CF122375:119

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (589)

Přidat komentář
Hristo Stoichkov

Cim dal vic se spekuluje o podminkach Neymarova novyho kontraktu. Prodlouzeni o dalsi tri roky do 2021, 15M € rocne, klauzule 1 mld €. Pokud by ty podminky byly pravdivy, bylo by to super.

Reagovat
smazaný uživatel

15 mega? Teď má 10 ne? Ale, tak proč ne no..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Zhruba 8,5.

Reagovat
-Carles-

Dobré správy, snáď neprídu komplikácie a podpíše čím skôr. Tie vyjadrenia jeho otca sa totiž nepočúvajú najlepšie.

Reagovat
Largo

Lidi kolem něj ale prý nechtěj tak vysokou výkupku. Maximálně 250 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak prý Barca v lednu neplánuje nikoho koupit (LE chtěl Nolita, ale Celta za něj chce 20 mega). Podle mě správné rozhodnutí a navíc konečně budou moci hrát Arda Turan a Aleix Vidal, takže kádr bude kompletní. Osobně bych prodal ještě Douglase a poslal hostovat Sandra.

Někdo může sice říct, že by se měl koupit útočník, ale podle mě není třeba a sezónu bych dohrál bez nových hráčů - MSN stejně odehrají téměř vše a při zranění jednoho z nich či do rotace může na křídlech zahrát Arda, Aleix, Roberto, Munir a Sandro (pokud zůstane)... no a jako "devítku" zahrají všichni 3 z MSN.

Reagovat
smazaný uživatel

15 Mega snad v hrubom nie ?

Gareth bere 18 tak to je sklamanie od Neymara ze nepyta viac

Reagovat
Hristo Stoichkov

Samozřejmě 15 čistýho.

Reagovat
smazaný uživatel

To su sialene peniaze na to kolko ma rokov .

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tím má věk společného? Neymar patří mezi nejlepší hráče na světě a má obrovský potenciál být nejlepším hráčem po éře Messi-Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

on ma 23 rokov a ma o 3 mega mensi plat ako Cristiano sialene kolko bude pytat v najlepsich rokoch .

Tu som rad ze plat Flore drzi pri zemi .

Reagovat
smazaný uživatel

Jako máš pravdu, že ty platy jsou šílené (taky se mi to nelíbí)...

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar už imho v nejlepších letech je. Brazilci jsou v tomhle přece jenom specifický a když vidím jak letos hraje, tak si neumím představit, že by se v těch výkonech ještě dokázal nějak výrazně posunout.

Reagovat
LAM

Ronaldinho byl nejlepší v 26,27.Tak snad i Neymar budem mít v těhlech letech ještě lepší formu než teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi byl v 25.

Reagovat
smazaný uživatel

25/26

Reagovat
Hristo Stoichkov

To si v dnešním fotbale teda nemyslím. Vzhledem k tomu, jakou má výkonnost, vliv na sponzory a očekávání růstu (jeho výkonů i platové politiky ve fotbale) je ta smlouva naprosto adekvátní.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem ako to je vo svete ale v RM to takto nefunguje . Vypyta James 10 mega tak poleti ako Ozil a Angel . A to iste aj ostatni

Reagovat
Hristo Stoichkov

To máš jednu stranu mince, na tý druhý jste za něj dali šílenou pálku (80 mega).

Reagovat
smazaný uživatel

Což je hráči ale úplně jedno - on chce svoje peníze. A když má pocit, že je jeho přínos vyšší, než míra ohodnocení, tak se ozve.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jasně, já pouze mluvím o tom, že častokrát co ušetří na platech, to vystřelí za přestupové částky.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na výjimku v podobě Bejla (to musel být nějakej tunel nebo nevím ...) to Florentino drží hodně na uzdě. To souhlas.

Nicméně je fakt, že vy nemáte v týmu s výjimkou Cristiana žádnou světovou gigastar. Kdyby byl Neymar u vás, tak mu ty prachy dá i Florentino, o to nemám nejmenších pochyb.

A mám strach, že s nastupujícími ekonomickými poměry v PL budete muset těm nejlepším i vy. Florentino není hlupák a ví, že bez světových hvězd se světovej kolotoč roztáčet nedá. A bez světových peněz ti světové hvězdy do světovýho kolotoče nesednou. Tím chci říct, že James svoje peníze dostane stejně, jako dostal svoje peníze Ramos. A jako je dostanou všechny budoucí megahvězdy, které nakoupíte. Hazard ti z Anglii nepůjde jen kvůli krásným Florentinovým očím. Tam mu budete muset střelit 10+ mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepotrebujeme ziadnu gigastar stacia nam svetove top talenty v rokoch 21 ( az na marketing ) . A ich postupne progresovat a nie ich zbytocne zabijat nekoncepcnym menenim trenera a vyber zleho trenera . Ktory svojou taktikou ich iba zabija .

Preto som rad ze sa kupil Jesus Vallejo za 6 mega ako niaky Hummels .

Neverim tie peniaze nedal ani Di mariovi ani Ozilovi nedal ich ani Benzemovi

Ramos iba vyuzil situaciu ze odisiel Ancelotti a Iker a ze je spaniel a dlhudobu v klube . Inak by mu tie peniaze nedal ani za nic .

Uvidime po sezone ale zatial co Eden ide 1+2 bude sa musiet uskromnit ako James .

Reagovat
smazaný uživatel

A až ty talenty prokáží kvalitu a zvětší svoji důležitost v týmu, tak si řeknou o raketu. Koupili jste 22tiletýho Jamese a o necelé dva roky později si říká o 10 mega. Co tě vede k tomu, že to takhle nebudou dělat i ti budoucí talenti? James svoje peníze dostane. Vsadím na to svoje pravé varle.

Reagovat
smazaný uživatel

ani Benzema , Isco , Kroos ,Marcelo , ani Angel ( ten si vypytal az vo 4 rok ) uvidime co Kova .

Este raz hovorim ze neverim ze James dostane 10 mega . Keby nevyhodil Ancelottiho a Ikera tak uz by tu hral namiesto Ramosa Otamendi . Ak nemal problem odpisat Ramosa . Niakeho Jamesa pretocit a kupit dalsiu hviezdu nebude ziadny problem .

Reagovat
Hristo Stoichkov

Musíš uvažovat, že model Barca a model Florentino se dost liší. Barca funguje jako rodina, nikdo nemá problém hráčům dát peníze, které si zaslouží, resp. by je dostali i jinde. Florentino funguje opačně, hráče víc točí (i trenéry), platovou spirálu nenechá tak roztáčet, ale v rámci investic (přestupy) se dokáže daleko víc odvázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten model rodiny sa mi strasne paci ked kazdi tam ma okolo 8 mega v cistom .

A Neymar si nezasluzi mat o 3 mega menej ako Cris. On este nic nedokazal a ma skoro porovnatelny plat ako hrac s 3 GB atd .

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pro mě je to jeden z hlavních důvodů, proč je ten tým dlouhodobě tak úspěšný. Každý má svou roli, krásný plat, jadro týmu zůstává společné delší dobu.

Tvůj názor. Kolik si myslíš, že by bylo adekvátních? Po aklimatizační sezoně explodoval už loni, letos se pomalu připravuje půda pro to, že králové budou dva. Ney a Leo. Do budoucna tu roli přebere Neymar, vedení i fanoušci tomu věří a teď to bude převedeno i na papír.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde to ruku v ruce - ten tým je úspěšný, protože je dlouho spolu, ale muselo se potkat hodně okolností, aby se to takhle složilo a začalo to fungovat.

Neymar si ty prachy zaslouží, o tom žádná. Budoucí tvář klubu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Chci tím, říct, že kdyby se Realu podařilo složit podobně silnou mašinu na tituly, tak by tam Flore ty platy taky rozdá ve velkým. A naopak my bychom byli v pozici, kdy bychom museli nakupovat a prodávat. Prostě zkoušet.

Reagovat
-Carles-

Hlavne sa každoročne zvyšujú príjmy a rozpočet, že rastú aj výdaje na platy je úplne prirodzené. Na túto sezónu je rozpočet vo výške 633 miliónov, zatiaľ čo 13/14 to bolo "len" 509. V hre je nová sponzorská zmluva ktorá budúci rozpočet opäť viac nafúkne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase přijdeme o část příjmů z TV práv.

Každpádně Neymarova smlouva není vůbec nic, co by mělo nějak zatěžovat ekonomiku klubu, protože ruku v ruce s ním přijde plno sponzorských peněz. Dovolil bych si říct, že euro, který vyplatíš Neymarovi na platu, se ti dvojnásobně vrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

To si vůbec nemyslím. Mně naopak ty dva kluby v přístupu připadají podobné. Akorát Barca je v posledních letech o hodně úspěšnější, tak je jasné, že ti hráči nemají potřebu odcházet, ale ani klub nemá potřebu je měnit za jiné.

Přestupové cifry souvisí zase s tou úspěšností - když má neúspěšnou sezonu Real, nakoupí drahé(ho) hráče. Když Barca, nakoupí drahé(ho) hráče Barca.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby to bylo podepsané.

Výkupka 250 by mi přišla na spodní hranici snesitelnosti. Pro obě strany výhodná výkupka by mohla být tak o 100 mega vyšší.

Reagovat
Largo

The Sun dnes přinesl informaci, že Citizens nabízejí Messimu týdení plat 800 tisíc liber týdně Což je nějakých 60 milionů ročně

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj na hovno, ale ty peníze by byly adekvátní. Akorát to máš blbě přepočtené - je to cca 44 mega euro a ještě v hrubém, takže by ve finále na tom nebyl o tolik líp, než v Barce.

Reagovat
smazaný uživatel

A hlavně by se museli kvůli němu všichni naučit španělsky.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě by v ceně byl překladatel

Reagovat
valloire

Reagovat
patas92

Tak Silva s Kunem španělsky umí a ostatní hráče by nepotřeboval

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aduriz v letosni sezone stejny pocet golu jako Suarez, o 2 vic nez Ronaldo, o 3 vic nez Neymar

Reagovat
Hristo Stoichkov

Frajer, zraje jak víno

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zlatu loptu pre neho...

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Hristo Stoichkov

Frajer, zraje jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

Články Munda píšící o Realu jsou vždycky naprosto skvělý čtení.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to tu, neviniatka spinave...

Reagovat
Phillipinho

Hadejte jakeho noveho agenta ma od minuleho tydne ten osmnactilety mladik Rada Mir, ktery nastoupil v zakladu na hrotu za Valencii v LM v klicovem zapase proti Zenitu, pricemz letos za becko nedal ani gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mendes

Reagovat
-Carles-

Reagovat
Hristo Stoichkov
Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Mendes a Perez su najvtipnejsie postavicky v spanielskom futbale

Reagovat
valloire

https://youtu.be/-W8jQPY17Lo?t=151

tady nám roste talent, sebevědomé zakončení, nenahrál...

Reagovat
Rssa

Moc se mi to libilo, takhle jiste zakoncit. Snad se mu povede i dale, Ajax je skvela volba

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tak to je ještě horší než jsem čekal.

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Varane out na 3 týdny.

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí ten program není žádná katastrofa. Dvojzápas v Copě s Cádizem, Malmo doma v LM a v lize Eibar, Getafe a Villareal.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja ti neviem ale katastrofa to je pretoze Eibar a Villarreal vonku z dvojku Pepe - Nacho bude zazitok .

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, já vůbec nevěděl, že je Eibar tak vysoko.

Reagovat
-Carles-

A hrajú naozaj výborne, Real nečaká nič jednoduché.

Reagovat
One-Real

každý kdo přiloží ruku k dílu na odstranění nepřátel Madridu zevnitř našeho klubu bude oceněn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Szcesny - "Byl jsem sice v římské brance, ale i tak se mi líbilo, co Barcelona předváděla. Byli nesmyslně dobří. Přestože je těžké prohrát 1:6, tak se na to krásně dívalo,"

Reagovat
madridcan

Ved on sa fakt len pozeral. Barca mala od neho pytat vstupne..

Reagovat
patas92

A že je v tom zamotaný i Nasri mě taky moc nepřekvapuje

Reagovat
Kenneth

Karim je magor no. Takze pristi rok Aguero?

Reagovat
smazaný uživatel

Budete mat zakaz prestupov.

Reagovat
smazaný uživatel

nerob, lebo to nepreziju

Reagovat
patas92

Vardy

Reagovat
One-Real

To by musel nekdo ve vedeni mit mozek. Vede nas blb a trenuje pitomec, to vychazi na Kanea.

Reagovat
-Carles-

Bale - Kane

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, Kuna už jste asi prováhali, teď už mi ten přestup nedává logiku.

Reagovat
One-Real

Tak vzhledem k tomu že není vyloučený, že tu v létě nebudeme mít ani Ronalda ani Benzemu a bude se stavit tým kolem Balea, tak moc logických voleb nevidím. Lewa by byl reálný jen pokud by letos s Bayern vše vyhrál, po Hazardovi se v případě odchodu jednoho ze dvou stojáků půjde. Hráči jako Vardy jako nezajímaví a bezejmení, Spíš to vidím na Hazarda a nenápadnější volbu na hrot typu Icardi + Morata, ještě mi to smrdí Aubameyangem.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vek, cena, plat, IP - ke Florentinovi mi ten prestup vubec nesedi.

Reagovat
One-Real

Kun byl reálný rok a čtvrt zpět, od té doby je to uzavřená kapitola. Léto se podle mě bude točit kolem Hazarda, Icardiho, Moraty, Aubameyanga, ?Lewy a v případě že vyženem Isca tak i kolem Pogby, jediná otázka zní, koho z nich nechtít nejvíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazarda bych bral.

Reagovat
Jerichoo

Lewa by bol sen, len škokda že nie sme o tri roky späť.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu tech utocniku pod 25, ktery by se mu mohli libit, je minimum.

Reagovat
smazaný uživatel

preco ? na trhu je nedostatok kvalitnych utocnikov .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Načo Kun? Nemáme na štadióne dosť divákov?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Už to začíná být dost vážný, doteď jsem tomu nevěnoval pozornost.

Reagovat
patas92

Tohle už podle mě nemůže Benzema nějak ustát. Sedět nepůjde, ale profi fotbal podle mě dohrál.

Reagovat
-Carles-

Prečo? Pokiaľ ho neodsúdia tak sa ho zbaví len Real, ale neverím že sa nenájde nikto, kto by mu ponúkol profi zmluvu, kludne niekto z L1 alebo PL.

Reagovat
patas92

Jo, to sem přehnal asi trochu, ale z top lig ho podle mě nikdo nevezme, už vůbec ne ve Francii, tam by ho/je média sežrali.

Reagovat
smazaný uživatel

To až tak jo? (to je blbost ne?) Vůbec tu kauzu nesleduji, takže nevím co mu hrozí...

Reagovat
Jerichoo

prečo by dohral ked to ustojí na súde?

Reagovat
smazaný uživatel

sedieť ist nemusi, moze byt pravoplatne odsudeny ale dostat iba podmienku a byt na slobode... aj ked co by sa dialo potom netusim... sponzori? spoluhraci z repre? Perez a kariera v Reale? media a fanusikovia?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Nasri, lol. Ta francouzská generace kolem roku 87 je strašná žumpa.. Nasri, Ben Arfa, Menez, teď už i Karim..

Reagovat
Jerichoo

O Ben Arfovi moc neviem, ale zvyšok slušní vymetenci

Reagovat
smazaný uživatel

legenda

Reagovat
-Carles-

Reagovat
One-Real

Prý ho k tomu naočkoval Mathieu.

Reagovat
smazaný uživatel

za to si může dát krabici kubánských

Reagovat
el Principito

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Sám Valbuena? Moc koukáš na televizi

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Jerichoo

benzi bol vždy jednoduchší, ale toto je moc dement

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je to treba docela fuk, vic me zajimaji vykony na hristi. A z tech jeho poslednich vykonu mam pocit, ze jsme se vratili nekdy do roku 2009.

Reagovat
Jerichoo

tak tie zaujímajú viac aj mňa, alebo bude nám k hovnu ked sa bude sústrediť na toto prípadne sa stane niečo hrošie a ten rok 2009 sa vráti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes tu mame pre kralovsky neposkvrneny klub jednu dobru spravu za druhou

Reagovat
smazaný uživatel

neposkrveneny je mozna tak v hlavach madristu

Reagovat
-Carles-
Reagovat
misinho7

Karim to je magor...najlepsi utocnik pre nas a ..a aj pre ronalda...tak si to cele posrat, bolo mu to treba

Reagovat
misinho7

http://www.marca.com/en/2015/11/27/en/football/real_madrid/1448615997.html

chlapci ked chcu tak im to pojde tak ako ukazali proti sachtaru len treba chceit spolupracovat s jednej aj druhej strany

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne se mel Bale 2x moznost rozbehnout, takze bych z toho nedelal vedu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla - Valencia az v Nedelu v noci? Pred pondelkom ? to je asi najhorsi cas pre fanusika. No nic, snad nam aspon Sevilla dobre nalozi.

Reagovat
smazaný uživatel

V noci?

Reagovat
smazaný uživatel

noo, ak ma teda este oci neklamu, tak je to o 20:30 v Nedelu. takze ano, v noci.

Reagovat
smazaný uživatel

To máte na Slovensku nějak brzo noc.

Reagovat
smazaný uživatel

noo.. ano tunak v strednej europe, uz o 16:30 zapada slnko, takze dost brzo. co uz.

Reagovat
smazaný uživatel

O víkend žádný zápas na Dajtu nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

eibar - real

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě? Na settop boxu v programu mi píšou Top Gear.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ti budu věřit dík

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tak to už je velká křeč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

N E V E R

Reagovat
smazaný uživatel

nerad to hovori ale ta nasa zaloha si to neskutocne pyta . On by z nich spravil monstrum .

Reagovat
valloire

ty vole Guardiola je je jeden z největších symbolů Barcelony v historii....co si naše záloha pýta či nie je úplně jedno

Reagovat
patas92

Reagovat
el Principito

Reagovat
el Principito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
technecium

Reagovat
One-Real

Zolik Bale na lavce na poslednichj par minut, Isco Kroos, Modric a Carvajal nedotknutelni, celkem si to dovedu predstavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Este by si priviedol Thiaga uplne vidim tie EC

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo v zaloze, Marcelo stoper, Isco v utoku.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

70 % drzanie loptu

Reagovat
smazaný uživatel

tak jako hráče máte pro Pepa ideální

Reagovat
One-Real

Vsichni vime jak je to realny, ale ciste po trenersky strance a vhodnost kadr - trener by byl dobra volba.

Reagovat
patas92

Rouru si vemte

Reagovat
el Principito

Reagovat
CHONG

Ty vole, to ať tam radši zůstane to tlusté prase, Guardiola je sice výborný trenér, ale tohle už by byla fakt dost přes čáru, to už bych nekousl

Reagovat
Murena

Reagovat
Jerichoo

tak ono by to bol slušný flusanec do ksichtu culés. A Peréz je toho schopný kedže je culé tiež

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Rssa

Tady se shodnem

Reagovat
smazaný uživatel

Teď přemýšlím,jestli to nevypustil Pérez.

Reagovat
Murena

To už je naprostá zoufalost.

Reagovat
smazaný uživatel

Marca v tejto dobe uz fakt nevie co ma pisat

Reagovat
technecium

Kdyby to udělal, začne se u mě řadit mezi špínu.

Ale od vás by to byl logiký krok, protože lepší trenér na světě prostě není

Reagovat
valloire

Musel by se jmenovat Franz.

Reagovat
CHONG

Celkem bych brzdil, Carletto i Enrique si ho v LM povodili jak slepého koně, určitě je to špička, ale jestli jde bez zardění říci, že je úplně nejlepší, to nevím, nevím.

Reagovat
technecium

Nj. tak na základě dvou zápasů to fakt rozhodneš... Ale že jeho týmy se vždycky dostaly do Semifinále LM, má trofejí jak šlupek za těch pár let, je ti asi jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Už se těšim až James kvůli špekounovi odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapáci v Atletiku. Tým skvělý, kouč skvělý, atmosféra skvělá, ale opičit se s ovacemi po brance po Allianz Aréně...to je uhozený.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš to, jak se stejně opičí i Plzeň?

Reagovat
smazaný uživatel

Platí to samé, trapáci. Ale u Plzně jsem si toho nevšiml. Dlouho jsem jejich zápas doma neviděl. Na SL nekoukám, protože už jen Dohráno mu zvedá tep a na EL jsem neměl čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Že se opičí Plzeň, to mne nepřekvapuje. Češi jsou hold takoví. Na jednu stranu to není velkoklub, co zažil finále LM a má v Evropě jméno. Ale Atletico by si mohlo vymyslet něco originálního.

Reagovat
Atlético de Madrid

Myslíš Seven Nation Army? jj, s tim prezne prisli v Allianz Aréně

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jedno, kdo s tím přišel, viděl jsem to poprvé u Bayernu a viděl jsem to jen u něj dlouhou dobu.

Reagovat
Atlético de Madrid

To máš blbý, že jsi to viděl jen u Bayernu Dávno před tím to dělali v Brugách, pak se to přeneslodo Říma a už v roce 2006 to italský fanoušci adoptovali jako popěvek národního týmu během MS. Uplně hodně se to proslavilo během ME 2008, kdy to pouštěli po každym gólu. Pouštěj to i během zápasů v NFL apod. S Bayernem si to lidí pojí, protože je to pochopitelně největší a nejsledovanější klub, ale první ani zdaleka nebyl.

Reagovat
technecium

Chudák Jack White, používat tuhle zprzněnou verzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že s tím přišel Bayern, protože jsem to v magazínech a v zápasech u nikoho jiného dlouho neviděl, jen u Bayernu. Stejnou písničku po gólu, to mi fakt přijde trapný. Ať s tím tedy přišel kdokoliv, ale opravdu jsem to v Evropě viděl jen u Bayernu.

Na druhou stranu ty ovace musí být stereotypní, těžko se tam vymyslí něco originálního. Kromě Neapole, která 5x vyřve Higuaína a když se trefí méně cenný hráč, tak je rád za 3. Je to kravina, ale nevím, proč by kabina měla cítit, že je Higuaín něco víc. Je členem kádru jako všichni ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Aleš Matějů si odbyl premiéru v Evropské lize

http://martintran7.blogspot.cz/2015/11/ales-mateju-si-odbyl-premieru-v.html

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dnes bude Messi hrát, bude to jeho 600. zápas (klub + repre).

-Barca: 494z, 420g ~ 0,85 g/z

-Argentina: 105z, 49g ~ 0,49 g/z

-Klub+repre: 599z, 469g ~ 0,78 g/z

Reagovat
technecium

Reagovat
CHONG

Ramos, Monsignore a Marcelo zranění, Cristiano a James nasraní, Karim jednou nohou v base, tlustý hrobník na lavičce, culé v prezidentské sesli aneb po hlavě do prdele.

Reagovat
sensei25

Nebuď pesimista.Eibar musíte dať aj s B-čkom.

Reagovat
CHONG

V letošní sezóně se mi optimismu nějak přestává dostávat, zítra to podle mě bude další fail

Reagovat
el Principito

Půl roku temna a pak přijde někdo, kdo to bude dávat půl roku do pořádku. Ale aspoň vyhrajeme Evropskou ligu

[reagovat]

CHONG03.06.2015 11:17

Nepropadej depresi, ptát se olise na Rafu je jako ptát se Zemana na abstinenty, podle mě to tak špatné nebude.

Reagovat
CHONG

Vytáhnout starý komentář je pěkná věc, ale je škoda, že sis nedal trochu práce a nepodíval se na souhrn 1. kola La Ligy, kde jsem napsal, že jsem se spletl a to mé zastávaní se Rafy byla chyba, neboť ten člověk je totální trenérské máslo.

Reagovat
el Principito

Reagovat
Ángel di María 22

Eibar by nám mohl pomoct vyčistit vzduch trochu dřív.

2:1

Reagovat
CHONG

Já si myslím, že Pérez tam bude tlusťocha držet co nejdéle, protože když ho vyhodí v průběhu první sezóny, tak tím potvrdí, že je debil a to do toho se mu podle mě moc nechce.

Reagovat
madridcan

Media spekuluju o novom mene-Pjanic

Reagovat
Yanek

Jak by vám pomohl? Je sice dobrý, trochu nestaly a přestup by si zasloužil, ale s Kovacicem fakt nevidim prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

Pri odchode Garetha by bol dobry ale ta jeho vykonost je sialena co citam

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co jsem měl možnost vidět, tak je strašně nevyrovnaný. Ještě na pozici, kterou máte skvěle obsazenou, ta spekulace je úplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

nove CM neni tak nerealne ale musel by odist Gareth .

Reagovat
smazaný uživatel

Co to s tim ma spolecnyho?

Reagovat
smazaný uživatel

ze sa prejde na 4-4-2 A ten priestor pre dalsie CM tam je

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
patas92

Málo záložníků?

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou bomby

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes snad udržíme herní kázeň a chuť a dosáhneme dobrého vítězství bez zranění a s rotací. Bylo by dobré,kdyby Luis a Ney pošetřili síly v následujících dvou zápasech. Oni asi úplně bez zápasu nebudou ,ale kdyby si teď i s Villanovese dali tak po hodince , bylo by to dobré. Mám dost strach z přetížení ,Luis do toho jde stále naplno a Ney je často vystavován tvrdým zákrokům.Ani Messi by ještě nemusel odehrát všechno.

V Eibaru bych si přál remízu. Ne,že bych Realu přál nějaké body,ale bráno reálně je to výsledek ,který Rafu po výhře ve Lvově ještě nemusel stát židli.

Reagovat
smazaný uživatel

v pohari ich urcite nepostavi, tam to bude stat na munirovi a sandrovi....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad budeme v poháru chtít postoupit a nebude to jen na Munirovi a Sandrovi ,to by došlo až na penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dle Munda budeme dneska hrát v plný palbě:

http://www.mundodeportivo.com/img/b9e85122-959a-11e5-9480-18b37bbffed6/lowres/que-siga-la-fiesta-ante-la-real.jpg

Docela se na to těším.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi

Reagovat
valloire

šlapka

Reagovat
el Principito

Reagovat
vocasisko

Bus dostane vyšší plat, on bere furt ty 2 mega nebo má o něco víc?

Reagovat
LAM

Mám pocit že 3 mega čistýho.Naprosto směšnej plat pro tak výbornýho fotbalistu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

To bere určitě víc, měl by být ve skupině opor například s D. Alvésem či Piquém. Před nimi samozřejmě Messi, Neymar, Suárez a Iniesta.

Reagovat
LAM

Iniesta,Pique i Alves jsou v platový skupině nad nim.Nevim kolik bere přesně ale je to opravdu málo na to jak je důležitej.

Reagovat
Hristo Stoichkov

http://www.sportsmirchi.com/fc-barcelona-players-salaries-weekly-wages-2015-16/

Tenhle žebříček letěl v létě v několika médiích, ale samozřejmě nedokážu posoudit, jak moc je to pravdivý. Ale logiku to dává.

Reagovat
Hristo Stoichkov

A ještě bych teda zdůraznil, že nemá dostat nový kontrakt (někdy na začátku roku prodlužoval), ale pouze jednorázovou prémii ve výši 1 mega euro, na které byli domluveni s Bartem na základě toho, že si podrží výkonnost.

Reagovat
sensei25

Dnes musíme potvrdiť 3body s realom.Nic iné ako výhru neberiem.

Reagovat
LAM

Uvidíme jak budem hrát,ale pokuď Sociedad zaleze,tak to může bejt docela fuška.

Reagovat
bartlu

Barça XI:

13.Bravo

3. Piqué

4. Rakitic

5. Sergio

6. Alves

8. Iniesta

9. Suárez

10. Messi

11. Neymar

14. Mascherano

24. Mathieu

Reagovat
technecium

Mathieu na levým obránci

Reagovat
LAM

Tak Alba hraje pořád a taky musí odpočívat.Jinak plná palba.Tak snad budem hrát skvěle jako proti Realu a AS.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Po hrozným začátku šel nahoru, věřím že to zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale na stoperu. Uvidíme, jak mu to půjde na bekovi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já mu věřím, ale je jasný, že na úrovni Alby to neodehraje. Na začátku hořel všude a v kombinaci s "formou" celýho týmu to byla ultratragédie, teď už snad nic takovýho nehrozí. Akorát mi na střídačce chybí nějaká volba do středu zálohy (čti Samper).

Reagovat
LAM

no právě když půjde Alba do hry,tak Mathieu na stopera a Mascherano do středu.

Reagovat
Ángel di María 22

Barcelonu ceka MS klubu jeste navic. Ma nekdo minuty, co zatim odehral Neymar i Suarez? Dneska zase oba zaklad koukam

Reagovat
LAM

By jsi chtěl aby se zranili co?

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
LAM

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
bartlu

Suarez 1505

1494

Reagovat
bartlu

*Neymar 1494

Reagovat
LAM

Suarez 1740

Neymar 1430

Messi 900

Suarez ale nejezdil vůbec na repre takže přestávky měl.

Reagovat
bartlu

z kama mas ty cisla?

Reagovat
LAM

EF a můžu říct že budou opravdu sedět.

Reagovat
bartlu

ja se dival na barcelona.com, nejak to nesedi....

Reagovat
Hristo Stoichkov

Neymar byl taky v trestu, což nám hodně pomohlo, protože během klasické přípravy chytil příušnice a tudíž pak absolvoval svou kondiční přípravu v reprezentační pauze.

Reagovat
smazaný uživatel

ty tresty mají taky něco do sebe

Reagovat
Hristo Stoichkov

Byla to dost klika, protože se zvýšeným prostorem pro Munira a Sandra by to byl nejspíš pěkný průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupit Suáreze s trestem pro repre zápasy (takže hraje jen zápasy za Barcu) bylo super.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca ma momentalne v ofenzive tak uzky kader, ze nie je ina moznost na vyber

Reagovat
patas92

Tak do ledna už můžou klidně nastupovat jen do ligy, což je jeden zápas týdně. Čili nic, co by neměli zvládnout.

Reagovat
smazaný uživatel

někdo něco kvalitního na sledování?

Reagovat
smazaný uživatel

Ani vám nejde rojadirecta?

Reagovat
culé

nejde

Reagovat
bartlu

sme nahrani

Reagovat
patas92

stáhněte si Ace Player, na ten se krásný stream najde vždy

Reagovat
off-olda

Neymar Suárez

Reagovat
Switchback

To měl těžký celkem, golman byl blízko a moc toho času taky neměl

Reagovat
off-olda

Mě právě přišlo, že si to úplně v pohodě moc potáhnout po lajně a golman by byl úplně mimo, protože by ho obešel jako nic a dával by do prázdné...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že tu koncovku podcenil, protože si myslel, že mávnou ofsajd

Reagovat
off-olda

Taky mi to přišlo odfláknuté..

Reagovat
smazaný uživatel

Z ničeho nic prostě gólovka. Barca mě letos baví strašně moc

Reagovat
patas92

Proč nešel do kličky? Situace na to byla jak dělaná

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, jednoducho mohol obísť gólmana a dávať do prázdnej....pekná akcia

Reagovat
bartlu

zadny offside !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

praporkář zase mimo.

Reagovat
_Blind_

Jak toto může mávnout? To absolutně nepochopím i v prales lize by nemávli.

Reagovat
off-olda

Hm...Rulli skvělej výběh.

Reagovat
smazaný uživatel

zdar, máte kvalitní link na Barcu?

Reagovat
bartlu

jeeeeej, skoda, ale fotbal dneska zatim luxusni

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta je kouzelný. On se vrátil v čase

Reagovat
smazaný uživatel

Už tři čistý šance.

Reagovat
2miguel1

Niekto link na barcu?

Reagovat
smazaný uživatel

bez karty? To jako vážně?

Reagovat
off-olda

Jako jo, Canales měl dostat žlutou, ale fakt mě nebaví Buskéc, který pořád mluví s rozhodčím. Už by fakt mohl dospět.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy tu svojí lajnu nezvládá ani dozadu ani dopředu.

Reagovat
bartlu

neeeeeeeeey

Reagovat
technecium

Najmaaaar

Reagovat
Switchback

bang

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar nádherně. Oh, to jsou akcičky.

Reagovat
off-olda

Neymááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááárek

Reagovat
smazaný uživatel

opäť famóznee

Reagovat
_Blind_

Socky maj za úkol dokopat Suaréze?

Reagovat
off-olda

Suárez Tak jsem skákat viděl naposled Aleše Valentu v roce 2002 v Salt Lake City...

Reagovat
smazaný uživatel

niekto fungujúci acestream link? fakt by som to ocenil.

Reagovat
off-olda

Raketa

Reagovat
smazaný uživatel

Messimu to dneska nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jeremy je tak ztracenej, až mi je ho líto. Vůbec neví

Reagovat
patas92

V létě snad půjde

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa dnes jezdí jak raketa

Reagovat
bartlu

luis celkem dostava

Reagovat
off-olda

Tak to vypadá, že z MSN to jde dnes jakžtakž Neymarovi...

Reagovat
bartlu

woooow LUIISSSS

Reagovat
smazaný uživatel

Messi hlavně že mu to dle zdješích dborníků nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Proč nepřihraje

Reagovat
smazaný uživatel

Luisito zase takovej volej. Se na to vyseru.

Reagovat
Switchback

Reagovat
patas92

to je blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Dani druhá asistence.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, vůbec to Suarézovi nejde

Reagovat
off-olda

Suárézova klasika

Reagovat
technecium

Luxuuuuus

Reagovat
REPLIKATOR

Kanibal Alves druhá asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Suaréz je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy nemůže nastoupit do druhé půlky. To je prostě katastrofa.

Reagovat
Switchback

Reagovat
_Blind_

On je úplně dřevěný na balóně, snaha mu upřít nelze, ale je tam prostě k ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

no nejenom to. On je hlavně pozičně mizerný. Z jeho strany nám tam přilítlo hodně centrů, často nechával svojí stranu otevřenou a byl buď moc vysoko, nebo hodně blízko středu na stoperu. Dopředu jeho dnešní produkce zahrnovala dva výpady a dva nepodařené centry. Celkově je to fakt katastrofa. Iniesta a Mash jsou z něj zoufalí.

To Dani na druhé straně je úpně jiný kafe - nešlo přes něj vlastně nic a má dvě asistence. Co dodat ...

Reagovat
Switchback

Tak koho místo něj do budoucna ?

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tam Albu, kterej má vlastně pořád vrchol před sebou, takže hledáš jen backup. To se někdo vždycky sežene, toho se nebojím.

Reagovat
Switchback

Ok šéfe

Reagovat
herbage

nemyslel spíš, koho do budoucna za Alvése?

Reagovat
smazaný uživatel

Za Alvése nikoho ,ten nepůjde nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam už je koupený Aleix Vidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jak píše kolega - Dani nejde nahradit. Takový bek se ti povede jednou za čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale už by to chtělo někoho vyhlížet,je to docela choulostivý post ,nalevo neseženeš tak lehce jako napravo. Je tu ještě Adriano,ale ten je jenom na záskok.

Reagovat
herbage

naopak, tak posledních 5 let bylo na trhu k dispozici hned několik výborných levých beků, ale těch pravých beků s potenciálem být jednou TOP v Evropě moc neběhá

Reagovat
herbage

jinak při všech těch nábězích občas Alvés vzadu chyběl, ale zaskakovali za něj výborně Rakitić a jednou dokonce i Mathieu

Reagovat
Switchback

Reagovat
patas92

Reagovat
off-olda

Jeremy

Reagovat
bartlu

Jeremy je tak nefotbalový, hrůza.

Reagovat
Switchback

Slušnej poločas, ještě by tam mohl mesiáš hodit fika, navíc druhý poločasy máme skoro pokaždé lepší ...

Reagovat
smazaný uživatel

zatial pohodovy vykon. keby Suarez vyuzil tutovku hned v uvode a rozhodca neodpiskal metrovy "ne-offside" Rakitica, mohlo to byt uz kludne 4:0. tato Barca si to zatial ide bezkonkurencne a uplne dominantne, raz potiahne Luis, raz Leo, potom zas Neymar, ta ofenziva proste nema slabinu.

Reagovat
blaugrana

Adriano snáď vystrieda Jeremyho do 2. polčasu. Ináč je pekne vidno, ako Ney, Luisa a Lea serie, keď im niečo nevyjde. A to je len dobre, pretože to ich posúva stále ďalej a ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad toho Adriana, Jeremy má pro nás jen tu výšku.

Reagovat
smazaný uživatel

Adriano na LB teda tiez nie je ziadna slava

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně dobrej poločas a dobrá hra od obou týmů. Hodně se mi líbí i Socky, když jsou na balonu. Žádné panika-odkopy, ale většinou klidné fotbalové řešení. Chodí i jeden na jednoho ... Slušní fotbalisté. Od nás je to nadprůměrný výkon hlavně v poslední části hřiště. Góly krásné oba dva. Spokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

inak tesim sa po skonceni Suarezovho posobenia v Barce na kompilaciu jeho golov z voleja, to bude lahodka

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Jeremy. Konečně.

Neymar to má dneska docela jednoduchý.

Reagovat
off-olda

Neymááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááár

Reagovat
smazaný uživatel

Mathieeee se poučil

Reagovat
technecium

Jeremy jde do sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné , ještě ,že jsme nechtěli Jermyho sundat.

Reagovat
smazaný uživatel

a jedem, pořád do útoku jak proti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně bych za to dával redku.

Reagovat
bartlu

Masch

Reagovat
celeb

socky zbieraju uplne zbytocne karty. Cervena na 90% padne.

Reagovat
bartlu

Leosovi neni prano

Reagovat
smazaný uživatel

kua Messi má dneska docela smůlu

Reagovat
off-olda

Neymar to teď hezky servíruje Messimu...

Reagovat
smazaný uživatel

všichni teď hrají na to, aby dal Messi kus. Je to sice pěkný, ale stálo nás to už tak dva góly.

Reagovat
patas92

Leovi to dneska nende

Reagovat
technecium

Reagovat
patas92

Reagovat
Switchback

Leoš už se vidí v City

Reagovat
bartlu

Ta hra ted jde uz do zadele, jak se kazdy snazi najit Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Alvés se dneska zbláznil, už jsem od něho něco takového jako dva centry na gól nečekal

Reagovat
bartlu

a zase ney na lea....to je v riti

Reagovat
off-olda

Že se na to nevysere a nedá si hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mercury

neni to fuk?

Reagovat
bartlu

Ne neni, bylo by hezke, kdyby si dal gola, ale tim, ze se to hraje jen na nej se zadrbe nekolik golovek.

Reagovat
Mercury

3-0...

Reagovat
bartlu

A? To budeme hrat jako Real vsechno na plackynse, aby si dal gola ?

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, tím že Neymar nahrává ve vápně na penaltu, kde čeká Messi, se to zadrbe to je vůl

Reagovat
bartlu

podivej se, jak casto a do jakych pozic mu to davaji...

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsou ve vápně tři útočníci, tak je naprosto normální, že se hledají. Má to snad nahrávat Piquému dozadu nebo co

Reagovat
blaugrana

Teraz je to až nechutné, ako sa Ney a Luis snažia za každú cenu nájsť Lea.

Reagovat
smazaný uživatel

připomíná mi to mač ze sezony, kde bojoval Eťák o Pichichi. Hrálo se celej mač jen na něj a on spálil asi 9 čistých šancí. Prohráli jsme na Mallorce 0:1 ....

Reagovat
patas92

Tak Neymar asi cítí, že Messimu z minula něco dluží

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se tohle naopak líbí, jak si chtějí navzájem pomoci (už to jak Neymar nechal před EC penaltu Suárezovi proti Villarrealu se mi líbílo... něco loni, jak Messi ji nechal Neymarovi před Bayernem ať je v klidu ve formě a potom dal proti Bayernu 3 góly ve dvojzápase). Jinak vedlo se 3-0, takže pohoda.. kdyby to bylo 0-0, tak hrají více na sebe.

Reagovat
valloire

pls

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj

Reagovat
smazaný uživatel

sudí si dvakrát narazil

Reagovat
Switchback

Reagovat
Switchback

I Rozhodčí chce ať dá Leoš gól, tak pojď z přímáku

Reagovat
smazaný uživatel

To se otřelo o tyčku, ne?

Reagovat
bartlu

ano

Reagovat
off-olda

Prosím, ať to kope Neymar!!!

Reagovat
off-olda

Píčus zakrslej.

Reagovat
smazaný uživatel

proč Neymarovi nadáváš? vždyt dal dva góly

Reagovat
Murena

Chcípni

Reagovat
off-olda

Nech si zdát.

Reagovat
patas92

fuck off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Omg co to tady zkousíš? Že se minulej zápas hrálo na to, aby ke konci dal gól Neymar nevadí? Že Messi a Suaréz mohli dát oba hattrick a nechali penaltu Neymarovi je v pohodě co...a když je dnes stejná situace, akorát že chtěj, aby dal gól Messi, tak je to špatný.

Reagovat
Murena

Reagovat
off-olda

Však ty přímáky kope pořád....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teď kopl a vubec ne špatně, no a? Hlavně, že když nechali Neymarovi penaltu! tak si tu nenapsal ani slovíčko. Navíc o nic nejde, vítězství maj v kapse a ty tu píšeš takový sr**** kvuli přímáku...

Reagovat
off-olda

Nenapsal jsem nic, protože jsem koukal na Chelsea. Nevěděl jsem, co se v tom zápase děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o princip, chápu, že máš rád Neymara, ale to co tu občas předvádíš...děáš, jak kdyby Messi Neymara jen kazil, bral mu všechny příležitosti, nenahrával mu, kradl přímáky a penalty a bůh ví co ještě, přitom to tak vubec neni.

Reagovat
off-olda

Já si prostě myslím, že přímáky má Neymar a Suárez lepší než Messi.

Reagovat
technecium

Měl by se radši zaměřit na to, aby přestali v Chelsea kazit kariéru Hazardovi

Reagovat
smazaný uživatel

člověče, pár cenťáků a byl by tam

Reagovat
Switchback

kurde

Reagovat
technecium

To bylo nádherně kopnutý

Reagovat
smazaný uživatel

Jeremy dole. Koho budu hejtovat teď?

Reagovat
misinho7

ked vidim ako barcelona s akou lahkostou a ked vidim koho mame na lavicke..tak by som najradsej sezonu ukoncil uz teraz a dal titul barce .. nech sa my fanusici nemusime trapit Rafom este pol roka..sice proti sachtaru to az do tej 70 min slo, aj Ronaldovi ci Garethovi ale aj tak je ta hra des...

Reagovat
celeb

Bartra pod tlakom velmi nestastna nahravka na Sergia, nastastie ten si poradil s 3 supermi, ale aj tak ... ja uz Bartrovi neverim, ze z neho bude stoper, ktory ma na to hrat za nas.

Reagovat
celeb

paradoxne najlepsie si Bartra pocina v strede pola, kde vyborne cita hru a odobera lopty, ale standardne povinnosti stopera mu moc nejdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Už to tady dlouho nikdo nenapsal - Pique hraje už hezkých pár zápasů naprosto bez chybičky ...

... čekám v nejbližší době nějakou další botu

Reagovat
celeb

Luiz ako si pytal penaltu

Reagovat
off-olda

Přijde mi to nebo Neymarovi došli síly?

Reagovat
bartlu

leosovi proste neni dneska prano, tak jindy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Reagovat
off-olda

Bruma je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi dnes nedá gól ani do rána

Reagovat
bartlu

Ne, proste neda

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Messiho stáhl, tak by udělal líp.

Reagovat
bartlu

a treba by to bylo i 7-0

Reagovat
technecium

Reagovat
MadMrJacky

bože bože...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Frajer si dá ruce za záda a stejně chce penaltu?

Reagovat
bartlu

Konecne se dockal, zahozenych 45 minut jen aby si dal gola, ale tak vyplatilo se

Reagovat
smazaný uživatel

uf, práce celého týmu nakonec přinesla ovoce. Dneska mu ten gól prostě vnutili.

Ney super.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je dlouhodobě pro Barcu zbytečný a svým egem kazí skvělého Ney a Luise. Přál bych si útok Ney- Luis- Alexis. Škoda že nešel pryč skřet...

Reagovat
Switchback

Určitě ne, Alexis má nevyrovnaný výkony, navíc místo něj přišel 2x lepší Suárez a jak se to vyplatilo

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš mi říct, proč na takovou pitchovinu reaguješ?

Reagovat
Switchback

Tak sorry šéfe, on je to navíc nějakej novej založenej šašek ...

Reagovat
smazaný uživatel

, takový hei počkei!

Reagovat
roberos

Ty si sašek - podívej kolik toho BArca z Messim vyhrála 4xLM,7x Ligu a další trofeje . To Ronaldo kazí Real kolik toho vyhrál Real za jeho působení - jen drobky...

Reagovat
Switchback

FINALLLLLLLLLLLLLLY

Reagovat
I am Mancunian

messi takzvane na ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

tak dal Neymar dneska oba dva

jedině Suarez takzvaně na Suareze (volej)

Reagovat
smazaný uživatel

a je tam

Reagovat
patas92

král

Reagovat
Murena

Reagovat
technecium

BŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮH

Reagovat
smazaný uživatel

abyste se se všichni neposrali, Messi toho vytvoří pro ostatní tolik, že mu to ostatní nevrátí, ani kdyby na něho hráli 20 zápasů za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

Ney je proste boz i

Reagovat
blaugrana

Spadol mu kameň zo srdca. Ale tie Luisove one touch oblúčiky.

Reagovat
smazaný uživatel

S Římem se pracovalo na Neymara. Dneska se makalo na Messiho. Příště to vyjde na Suáreze?

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
patas92

Kde najdu holky jako je ta Messiho?

Reagovat
bartlu

staci mit prachy a ona si najde tebe

Reagovat
patas92

Kde najdu prachy jako má Messi?

Reagovat
bartlu

hraj jako messi

Reagovat
MadMrJacky

Stačí mít ženu jako má Messi, aby tě k nim vytrvale podporovala

Reagovat
blaugrana

A preto sa poznajú už od detstva...

Reagovat
bartlu

vyjimka, jedna z miliardy

Reagovat
patas92

Takže jich tu je někde ještě 6, říkáš?

Reagovat
smazaný uživatel

no šak právě, a určitě než začal vydělávat velký prachy, tak byli jen kamarádi

Reagovat
_Blind_

Neymar jak kočka s myší

Reagovat
off-olda

Ty krávo Neymare, škoda

Reagovat
2miguel1

My tak cca od 70 minuty začíname hrať na toho hráča z el tridente, kto ešte v zápase nedal gol

Reagovat
smazaný uživatel

dneska o hodně dřív

Reagovat
technecium

Neymar z nich má vyloženě prdel.... To mi připomnělo Ronaldinha

Reagovat
off-olda

Reagovat
celeb

Neymar a Sergio super vykony.

Reagovat
MadMrJacky

Pokud je zápas rozhodlej, ať klidně hrají na toho z nich kdo si ještě gól nedal. Za tu pohodu mezi těma třema to stojí

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podpis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
el Principito

Reagovat
Murena

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
loki5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ať už Neymar podepíše novou smlouvu a je na hezkých pár let vystaráno. Letos hraje neuvěřitelně, ten jeho dribling je z jinýho světa. Pochvala pro Daniho, který náběhy trhá obrany jako za starých časů (stejně jako s Římem). Iniesta letos vládne, popravdě bych nečekal, že se na tu svou nejlepší výkonnost ještě dokáže vrátit. Parádní sezona, strašně si to užívám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druhá půlka docela bída,ale prostě taky bylo vidět ,kdo má zápas v nohách. Že to ale Messiho nebavilo ani po tak dlouhé době je zarážející. Neymar to je prostě borec. Důležité tři body s nepříjemným soupeřem, a teď co nejvíc pošetřit a postoupit v CdR.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem kousek, přesto se mi to zatím jeví hodno obhajoby LM. Samozřejmě ještě se může mnoho věcí podělat, hráči se mohou zranit, někteří mohou někoho pokousat, ale jinak to směřuje k obhajobě (žeby už konečně?).

Reagovat
Yanek

Myslím si, že s tím jak posílí je klidně možné, že to dají 3x a tím zakončí celý cyklus jejich nejlepší generace.

Reagovat
smazaný uživatel

Co k tomu chybí? Snad už jen Xavi :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chybět nepřestane,ani když to kluci takhle válí.

Reagovat
smazaný uživatel

PS: Antonella má fakt libovej zadek

http://postimg.org/image/tiwwlck2z/

Reagovat
el Principito

na mě už moc velkej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

dpc tam musi mat 3 lajny hovien

Reagovat
X-bano-X

Hovoríš že má rovnaký zadok ako ty hlavu?

Reagovat
technecium

Jojo, ten si umí vybrat... Dopyče s Irinou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
technecium

Včerejšek mě definitivně přesvědčil, že jestli nebude Top 3 v GB Messi, Neymar, Suaréz bude to výsměch pro tu anketu. Vždyť už to, že všichni 3 dali v tomto kalendářním roce víc gólů, než kterýkoliv jiný tým, hovoří za vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle kurzů (http://www.oddschecker.com.au/soccer/football-specials/ballon-dor/player-of-the-year) Messi Ronaldo Lewa

Stejně je to fraška, na twitteru kolovalo, že kapitán Norska hlasoval: Ronaldo Mascherano Bale

Reagovat
-Carles-

Nechápem že sa nad tým ešte niekto pozastavuje, Cristiano proste v Top 3 bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím, že Ronaldo tam bude.. no uvidíme zítra, kdy mají oznámit 3 finalisty.

Reagovat
technecium

Proč bych se nad tím nemohl pozastavit?

Reagovat
-Carles-

Môžeš, iba tomu nerozumiem, nakoľko sa to tu objavuje asi každý deň Keď sa na to pozrieme objektívne, ťažko by sa Cristiano dostal do top 10, ale GB nie je len o výkonoch a úspechoch, zo zotrvačnosti tak celkom iste bude.

Reagovat
pepinho2

Ta anketa je výsměch už dávno

Reagovat
technecium

Tak v minulých letech byl vítěz vždycky zasložený a obsazení top 3 opodstatněné, letos je vítěz asi jasný, ale další místa nejspíš budou divná

Reagovat
Atlético de Madrid

Mylim, že bude pár let trvat než si ti hlasující zvyknou, že může vůbec někdo být lepší než Messi a Ronalo. Byť je Messi nejlepší i letos.

Reagovat
-Carles-

Real dnes bez Ramosa, Varana a Marcela. Na výhru Eibaru s tým že padne +2.5 gólu je kurz 9.5, to nejde neskúsiť

Reagovat
Ángel di María 22

To ja zadarmo, do toho jdu taky.

Reagovat
-Carles-

tých 9.5 nájdeš na fortune.

Reagovat
Carrick

dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Real to ukope na tří body.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas pozor.. Eibaru budou chybět dva ofenzivní hráči, který patří víceméně do základu. Bastón, který je jejich nejlepší střelec a Keko.

Reagovat
Phillipinho

To je skoda no, Borja by vas sestrelil

Reagovat
smazaný uživatel

Aj vás tak štve, že prieview pravidelne mizne z prvej strany?

Reagovat
smazaný uživatel

..hlavne, že tam je Ereddivisie a podobné zúfalstvá.

Reagovat
smazaný uživatel

Keylor - Danilo , Nacho , Pepe , Carvajal - Kovacic , Modric , Kroos - James , Cris , Gareth

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Kova, Modric, Toni, James

Reagovat
LAM

Co je z Benzemou.Sedí kvůli tý kauze nebo je zraněnej?

Reagovat
CHONG

Je na lavičce...

Reagovat
smazaný uživatel

Druhy najlepsi strelec a on ho necha na lavicke .

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem ale Benzi sa nezda byt uplne v pohodicke, Okrem toho ze je po zraneni a fyzicky zrejme stale nie je uplne top, je zrejme mimo aj psychicky. To ze sa voci nemu vedie trestne stihanie a bolo voci nemu vznesene aj obvinenie je celkom zavazny pruser a z toho co som videl a cital to vyzera tak, ze v tom nie je vobec nevinne a moze byt kludne odsudeny, co mu doslova moze posrat celu jeho futbalovu karieru. Karim si je urcite vedomy toho ze spravil chybu a velku hlupost a ze uz to nepojde vziat spat. Nechcem ani vediet co sa mu teraz odohrava v hlave a hlavne v jeho sukromi, futbal ide momentalne urcite bokom...

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že furt není ve 100% kondici.

Reagovat
smazaný uživatel

ten stred pola Modric, Kovacic, Kroos, James je naozaj paradicka

Reagovat
One-Real

Jednou bych rad videl gk, obrana + Kovacic Modric Kroos James Benzema Isco

Reagovat
smazaný uživatel

mozno uz hned v Cope ale tam Modrica posadi .

Reagovat
Ángel di María 22

Nejvtipnejsi je, ze i kdyby byla ted ta sestava Keylor - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - James, Modric, Kroos, Kovacic, Isco - Benzema, tak si nebudem schopny poradne prihrat

Reagovat
Hachim Mastour

0:3 (Ronaldo,Bale,James)

Reagovat
One-Real

Btw nejake rumours proc nejel Jese?

Reagovat
smazaný uživatel

Zranil se na tréninku. Koleno.

Reagovat
LAM

Alves včera v zápase se Sociedadem zaznamenal 100 asistenci v PD

Doteď tohle zvládli jen 3 hráči Messi,Xavi a Figo.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicka Benitezova sracka .

Reagovat
smazaný uživatel

`Fakt ma zaujima co je z Modricom ten uz snad 3 zlu nebezpecnu prihravku .

Reagovat
nani92

Cris

Reagovat
smazaný uživatel

Modric je hotovy dnes

Reagovat
Magic player

Modric zraly na stridani, to je neco strasneho. Hodne to pripomina jeho zacatek u nas, kdy ztracel balony a vubec nestihal to vyssi tempo v La lize.

Reagovat
Robbie

radši koukat na biatlon než na Real pod tučnákem

Reagovat
smazaný uživatel

Na nas staci vysoky presing a sme hotovy . Diky Tucnak

Reagovat
Kokesh

Strasne moc vetsina hracu stoji na mici a ani nevim, komu ho dat, nebo co vymyslet...pote se schylujeme k nakomup do prazdna ci nesmyslnym akcim. To uz je vzdy predpoklad toho, ze neco nefunguje...

Reagovat
bartlu

tak lajnovy nemavne offside - zcelka spravne, ale hlavni ho i tak odpiska....tlacime real

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda no

Reagovat
Kokesh

Luka ho ma fakt rad...

Reagovat
Carrick

Gareth borec

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá.

Reagovat
Hachim Mastour

Gareth!! Konečne mu niekto prihral.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt neuveritelne ako Rafa ten stred pola cely rozbil Takto zle hrajuceho Modrica som ani nevidel o Kroosovi , Kovacicovi a Jamesovi ani nehovoriac .

Reagovat
Robbie

remíza asi nebude co ?

Reagovat
Robbie

Bale 9 gól za tento rok a vždycky proti mrtkám

Reagovat
smazaný uživatel

o jakých mrdkach mluvíš... eibar dneska o parnik lepsi tym

Reagovat
One-Real

Dneska jsem byl pred zapasem spokojeny se slozenim ofenzivy. Nedalo se cekat, ze by cisnik chtel Eibar nejakym zpusobem prehrat a prikovat k vapnu, cili Benzema na lavicce byla logicka volba. Chtelo to silny stred s prihravky za obranu na ty dva rychliky, takze sestava logicka. Kova udelal dost ztrat, ale nejak bych ho za to nekrizitoval. Profiluje se jako hrac kdo by to mohl prevezmout po Modricovi, nikdo jiny tam neni schopny jit pres 2-3 hrace v plne rychlosti, tim pozitiva konci. Modric dneska bez citu pro hru, Kroos utopeny na roli pro kterou nemam pojmenovani a James by mel hrat daleko vice zleve strany uprostred, tam je nejnebezpecnejsi a troufam si rict ze top 3 siroko daleko. Nacho prekvapive celkem fajn. Hra cisnikovska, s materialem pro nejlepsi zalohu nejsme schopni az na individualni akce (prihravka Jamese) prehrat zalohu za mesicni plat Ronalda, je tohle v poradku?

Reagovat
Kokesh

No Karim byl logicka volba predevsim pro spatnou kondici, formu, pripravenost a okolnosti mimo fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Este k Jamesovi dnes sa celemu timu nedari moze sa ukazat ako leader celeho timu ale ta jeho neschopnost potiahnut loptu je strasna . A to tu niektori pisali ako strasne dobre hra v 3clennej zalohe pod BBC .

Jediny kto to robi je Mateo a ten sa utapa a Luka je po polcase zrely na striedanie .

Reagovat
Riviera Kid

Kristynka už zase hopsa.

Reagovat
Switchback

Ronaldo

Reagovat
Kokesh

Kurva Crisi zkus jeden souboj aspon ustat bez tech teatralnosti....

Reagovat
smazaný uživatel

James

Reagovat
smazaný uživatel

Mateo

Reagovat
Kokesh

On se tech nuzek v kariere fakt nedocka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak budeme hrat takto pasivne Eibar ten gol da

Reagovat
Kokesh

Byla jasna....

Reagovat
Switchback

Tak už mu jí pískni

Reagovat
smazaný uživatel

Ronalda to tiahne k zemi.

Reagovat
One-Real

Kdyby ses furt nevalel, tak ti ji piskne, dobre nam tak

Reagovat
smazaný uživatel

tohle byla samozřejmě 100% penalta...

Reagovat
ADM

To sa ale myslim dalo ustat a zakoncit, ten pad bolo vidiet ze prikraslil

Reagovat
smazaný uživatel

To je drevak.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá Neymara a Kanibala no aby mu to nahráli před bránu

Reagovat
bartlu

ale ma tam kroose,balea,kovacice,modrice a spol, kteri to delaji za ne

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajou ještě větší píču než on.

Reagovat
bartlu

ale nejlepsi hrac na svete by mel vzit obcas zapas do svych rukou a neco s tim udelat...a ne jen cekat na doklepy do prazdne

Reagovat
smazaný uživatel

toto je smutne

Reagovat
smazaný uživatel

ten Real je strasne marny... jediny futbalisti luka a gareth. ale maju to tam tazke s tou bandou rozmaznanych drevakov. snad sa vykaslu na tento cirkus a vratia sa do PL hrat zase futbal a nie tuto holomajzmu

Reagovat
smazaný uživatel

Snad Gareth pojde. V celkovom meritku nema na to.

Reagovat
Manik...

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

owny díky za názor a šup zpátky do PL sekce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Sandro>Busquets

Reagovat
smazaný uživatel

Davat goly do prazdnej brany za uz davno rozhodnuteho stavu viem aj ja.

Reagovat
dextroza_m

že jsem Tě nikde neviděl...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je letec.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasovi to zapiska

Reagovat
Manik...

Reagovat
bartlu

tak aspon na tu penaltu se zmuze

Reagovat
Riviera Kid

Ti komentátoři na dajto

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal nebyl dlouho zraněnej

Reagovat
Ángel di María 22

Stalo se z nás neorganizovaný Atlético. Fakt trpim, když se musim koukat na takovouhle tregédii, tohle neni Real Madrid. Dokud bude Benítéz na lavičce, nebudu se na tu ligu koukat, jdu ten čas využít jinak, tohle nejde.

Benitez Fuera. Hala Madrid.

Reagovat
bartlu

ale oslavicka dobra...to je fakt zebracek, ten hrat nejvetsi hovno a dat nejvetsi doklep, tak bude slavit jako nejvetsi pan...

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocny uboziak

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano si asi hodně vodil slepice když byl v United co?

Reagovat
CHONG

Vrať se, až vám ve škole vysvětlí význam slova rituál

Reagovat
blaugrana

To by nebolo ono, keby som nevidel na evysledkoch Ronaldo(penalta).

Reagovat
Switchback

ještě víc by to nebylo ono, kdyby jsi viděl, za co jí pískl

Reagovat
blaugrana

Tak snahu treba odmenit.

Reagovat
One-Real

Ted by mohl uklidit Balea na beka.

Reagovat
roberos

Tak typický gól Penalda - penalta nebo dorážka ze 2 metrů ale jinak CR16 herně nic jako skoro vždy.

Reagovat
CHONG

Typická Benítezovina, jak by řekl David Brent, stejný sračky, jinej den.

Reagovat
blaugrana

Kedy dal naposledy ronaldo gol z priamaku? Este pred Kristom, ci?

Reagovat
roberos

z posledních asi 80 trestný kopů dal 1 gól po chybě gólmana -ale stejně kdyby jich nedal 1000 tak tam pude vždycky protože si myslí že je nejlepší i když já vidím za poslední rok minimálně 10 lepších hráčů

Reagovat
roberos

Trestný kop a jde na něj pokaždý Penaldo a pokaždý stejný výsledek - vysoko nad nebo do zdě a stejně k tomu nikoho nepustí i když to neumí kopnout ( před léty uměl) pro Real je trestný kop ztráta míče nic víc a to díky egu CR16

Reagovat
roberos

Ten komentátor na Dajto plácá báchorky - kdyby CR16 v závěru roku chytil formu tak zlatý míč vyhraje - on hraje rok sračku jen dává laciné branky a kdyby dal te´d x hatrick tak už má zlatý míč?! a ostatní třeba Lewandowski kdyby dal 20x hatrick tak stejně bude za Penaldem díky hlasům z pralesa !!!

Reagovat
smazaný uživatel

pokoj, ved hlasovanie sa uz skoncilo...

Reagovat
Phillipinho

Takže Nuno posadil nejlepšího hráče týmu a nejlepšího brankáře v La Lize. Je tohle možný?

Reagovat
smazaný uživatel

Mendes poručil

Reagovat
smazaný uživatel

Nuno by měl jít do PL tam by s tím nakopávacím stylem možná něco uhrál

Reagovat
smazaný uživatel

co to tam ti buzici na canal+ do toho porad poustej za hovna?

Reagovat
celeb

Suboj 2 velikanov, od ktorych sa tuto sezonu cakalo ovela-ovela viac.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Od Sevilly určite( najmå sklamanie LM, aspoň 3. miesto mali uhaluziť), od Valencie ani nie, príliš neposilnili a prišli o Otamendiho + Mendez a jeho kone

Reagovat
smazaný uživatel

Presne ako napisal hore Dave lister, Nuno by bol idealne do nejakej anglickej ligy, tam by s jeho hernym stylom zapadol do boja o zachranu s nejakym slabsim mancaftom

Tento tym ma jednoznacne na viac. Danilo ma dobru techniku ani Santos neni zly, Enzo je potiahnut loptu, lenze v tomto defenzivnom ustrachanom style nemaju sancu vyniknut ich schopnosti, co by som dal za to, keby sa vratil Emery, co sa bohuzial asi nestane. Inac Sevilla uz mala vysoko viest. Toto je ich problem tuto sezonu, katastrofalna efektivita v zakonceni a deravi stoperi s brankarom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dnešní prohře se na to Nuno už snad vysere na to se nedá dívat

Reagovat
smazaný uživatel

0 střel proti děravé Seville už je hodně tragické. To je poslední zápas co sleduju dokud ten kokot neodejde, totální ztráta času.

Reagovat
smazaný uživatel

Zo strany Sevilly pekny zapas, plno akcii, striel. Nelutujem ze som vydrzal do konca.

Reagovat
Robbie

tak už kvůli Benítezovi nekoukají fanoušci Realu na ně a ted i fans Valencia dokud neodejde Nuno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele