Primera División - preview 1. kola

17.08.2013, 09:02, aktualizováno 19.08.2013, 08:39
Previews
Dnes vstupují do nové sezony všichni tři nováčci Primera División, Almería a Villarreal dokonce nastoupí proti sobě, Elche se na úvod představí na hřišti Raya Vallecano. Program prvního kola uzavírá zápas Celty Vigo s Espanyolem Barcelona.
Rayo Vallecano - Elche CF  (pondělí 20:00)
Rayo Vallecano v minulém ligovém ročníku překonalo svůj rekord v umístění a vytáhlo se až na osmou příčku! Podobný úspěch by trenér Paco Jemez rád zopakoval. Proti ale bude hned v prvním kole ambiciozní nováček ze Segundy, Elche CF.

Také mladý klub z Madridu má však po minulé sezoně pro strach uděláno a rád by tedy zopakoval umístění v první desítce. Obhajovat je ale mnohem těžší. Přispět by k tomu mohl fakt, že trenér Paco Jemez nehodlá experimentovat a rád by zachoval totožný přístup i herní styl.

Bude to mít ale velice složité, když vezmeme v potaz pomalu končící přestupové období. Z kádru Raya totiž odešlo hned dvanáct hráčů! Mezi nimi byl například nejlepší střelec týmu Piti, který bude nadále střílet branky za Granadu, dále Alejandro Dominguez, zvolený nejlepším hráčem dle mínění fanoušků, Leo Baptistao, který věnoval své služby madridskému Atlétiku. Jejich místo zaujali například Nery Castillo, Saul Niguez z Atlétika, či Alberto Bueno z Valladolidu. I přes množství změn je trenér Paco Jemez přesvědčen, že je jeho tým dobře připraven.

Na tiskové konferenci prohlásil: "Rádi bychom pokračovali v podobném stylu, v jakém jsme se prezentovali minulý ročník. S dynamikou, odhodláním, pohybem. Pokud se máme přiblížit k těm lepším týmům tabulky, musíme začít od toho. A já jsem rád, že jsme na tom začali pracovat už v minulé sezoně, vykročili jsme správným směrem," pochvaluje si Jemez svůj tým.

Jemez se zmínil také o nových hráčích, kteří se museli adaptovat na nový styl hry, nové prostředí a spoluhráče. "Naše posily jsme pečlivě vybírali, dlouho jsme o nich přemýšleli a je na nich vidět, že to byly správné volby. Každý z nich se rychle adaptoval, sehráváme se. Naším soupeřem je ale Elche, nováček. To na první pohled není těžké utkání, ale já si myslím opak. Elche je ambiciozní tým a bude chtít překvapit. Nováčci mají hlavně v prvních kolech velkou motivaci. Pokud máme uhrát dobrý výsledek, musí být trpěliví a zachovat chladnou hlavu," uzavírá Jemez.

O svém soupeří mluví i Jemezův oponent, trenér Fran Escriba. "Myslím, že můžeme dosáhnout našeho cíle, což je pro první utkání výhra. Budou to těžké tři body, ale nic není nemožné," oplývá Escriba optimismem.
Rayo Vallecano - pravděpodobná sestava:
Cobeno - Tito, Gálvez, Galeano, Nacho - Trashorras, Baena - Lass, Adrián, J. Carlos - Larrivey
Elche CF - pravděpodobná sestava:
Toňo - Sapunaru, Lombán, Botía, Albácar - Rivera, Mantecón - Fidel, Coro, Stevanović - Del Moral
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.29 - 3.25 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Almería - Villarreal CF  (pondělí 22:00)
Žlutá ponorka se po roce v druholigových vodách Segundy vynořuje zpět k hladině, aby se probila až na vrchol. Ráda by opět navázala na evropské úspěchy z dob Pellegriniho nebo Riquelmeho. Jako první ji uvítá Almería.

Před rokem byl Villarreal odsouzen k sestupu, což asi překvapilo nemálo odborníků. Přesto potřeboval jen jedinou sezonu na zdolání druhé ligy a nyní se fanoušci opět mohou těšit na nejkvalitnější fotbal ve Španělsku. Sezonu v Segunda Division zakončil Villarreal pěti po sobě jdoucími výhrami, na což navázal i v přípravě. Ta se Žluté ponorce nad míru vydařila, zmiňme například výhry nad celky jako je Fiorentina nebo Sporting Lisabon.

To všechno vedlo k optimismu a dobré náladě celého Villarrealu, kterého do společnosti uvede známý klub. Almería totiž minulý rok také strávila ve druhé lize. Klub vyznávající žlutou barvu nyní vede trenér Marcelino Garcia Toral, který ví, že očekávání jsou sice vysoká, ale také by se rád vyhnul přemrštěnému optimismu.

Na tiskové konferenci před napjatě očekávaným zápasem sám prohlásil: "Byla to velmi dlouhá a náročná příprava, o tom není pochyb. Myslím si, že se všichni těšíme na start nového ročníku mezi elitou a že jsme na něj dobře připraveni. Hráči i fanoušci budou mít vysoká očekávání, to je pochopitelné. Očekáváme, že můžeme dokázat velké věci v porovnání s tím, kde jsme se nacházeli před rokem," vzpomíná Marcelino.

Na druhou stranu si uvědomuje i jistá nebezpečí z tohoto optimismu plynoucí: "Jsem ale opatrný, protože ve fotbale nikdy nevíte. Když prohrajete 4:0, jste rázem na odpis. A když jsme porazili Sporting nebo Fiorentinu, tak jsme se cítili jako králové světa. Musíme pár zápasů počkat, než poznáme, jak na tom opravdu jsme a jaké cíle bychom si mohli dávat. Takže prozatím žádné nestanovuji," uzavírá Marcelino Toral poněkud opatrně.

Almerii se podařil poslední vzájemný zápas ještě v rámci druhé ligy, přesto to ale podle nového trenéra není zárukou úspěchu. Mimochodem, Francisco Rodriguez je v pětatřiceti letech nejmladším trenérem v La Lize. K Villarrealu chová nejvyšší respekt.

"Budeme čelit skvělému týmu, který se opírá o mnoho dobrých a mezinárodně zkušených hráčů. Mají navíc velmi dobrého trenéra a kvalitou nás samozřejmě převyšují. Villarreal má zkrátka potenciál stát se velkým klubem," neskrývá Rodriguez sympatie. "My se ale snažíme opravdu tvrdě pracovat, všichni trénují na sto procent a naším jediným cílem musí být tři body," nevzdává se Rodriguez naděje na výhru.
UD Almería - pravděpodobná sestava:
Esteban - Rafita, Pellerano, Trujillo, Dubarbier - Tébar, Verza - Vidal, Soriano, Suso - Rodri
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario, Musacchio, Iniguez, Costa - Pérez, Pina, Bruno, Cani - Perbet, Giovani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.20 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Celta Vigo - Espanyol Barcelona  (pondělí 22:00)
V pondělní várce prvního kola španělské ligy na sebe narazí Celta Vigo a barcelonský Espanyol. Ani jeden z týmů během léta nijak výrazně neposílil, a tak se dá očekávat, že i letos budou okupovat spíše nižší příčky v ligové tabulce.

Zvláště Espanyol byl v tomto přestupovém období mimořádně skoupý na výdaje, ovšem jeho trenér Javier Aguirre v tom žádný vážnější problém nespatřuje a slibuje si dostatečně kvalitní výkony od hráčů, kteří se pro nynější sezonu vrátili z hostování. "Jsem velmi spokojený s kádrem, jakým momentálně disponujeme, přestože patříme k těm, kteří utráceli nejméně," prohlásil Aguirre na předzápasové konferenci.

"Co se přestupů týče, jsme tak odhadem sedmnáctí nebo osmnáctí, utratili jsme pouze 250 000 euro. Ale i tak budeme konkurence schopní, a to proti každému, ať už nás prověří Sevilla, Valencie, Real Madrid, Celta... O tom nemám žádných pochyb," neztrácí sebevědomí mexický kouč, jenž dále zodpovídal otázky novinářů na svého trenérského protějška ve Vigu. "Nikdy jsem s Luisem Enriquem osobně nehovořil, ale znám jeho hráčskou i trenérskou kariéru. Vím, že je odvážný a přirozený vítěz, což jistě přenese na celou Celtu. Čeká nás náročný zápas, máme stále v dobré paměti, že ten předchozí jsme prohráli."

Tehdy Celta dokázala v posledním kole zvítězit 1:0 a zázračně si udržela prvoligovou příslušnost, když i s pomocí dalších souběžných výsledků skončila sedmnáctá o jediný bod před Mallorcou. Ani to však nepomohlo Ábelu Resinovi v udržení trenérského postu, a tak po vzájemné dohodě s klubem přenechal své místo právě Luisi Enriquemu. Bývalý trenér AS Řím či barcelonské rezervy si tak v pondělí odbude premiéru, na niž se velmi těší. "Celý tým je v dobrém rozpoložení, jsem spokojený s přístupem hráčů. Jsem optimista, protože věřím, že se zlepšujeme," tvrdí Enrique, přestože Celta v létě přišla o svou největší hvězdu Iaga Aspase, jehož ulovil anglický Liverpool.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.20 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FC Barcelona - Levante UD  (neděle 19:00)
Katalánský velkoklub vstupuje do nové sezony a je před ním těžký úkol: sesadit pomyslného krále evropského fotbalu z Mnichova z trůnu. Kromě toho by ale také rád získal prvenství v Primera Division. Ideální příležitosti pro dobrý start je výhra proti Levante.

Barcelonu čeká nová éra. Éra bez katalánského trenéra, neboť po Pepu Guardiolovi odešel také jeho nástupce. Tito Vilanova svádí dlouhodobě boj s rakovinou a nyní se rozhodl, že vést bitvu na tolika frontách, je již nad jeho síly. Vedení tedy hledalo nástupce a ukázalo na Gerarda Martina. Bývalý záložník přezdívaný 'Tata' se narodil stejně jako Messi v Rosariu. Podle vedení katalánského celku i hráčů samotných má 'Tata' všechny potřebné předpoklady k úspěchu.

Dokázat to může ideálně už otevíracím zápasem proti Levante. Až do včerejšího dne panovaly obavy ohledně složení základní sestavy, protože zdravotní problémy měla trojice Lionel Messi - Dani Alves - Victor Valdes. Poslední trénink už ale i oni absolvovali s plnou zátěží a zbytkem týmu, což je pro Martina i fanoušky dobrá zpráva.

Častou otázkou je také způsob zapracování Neymara, brazilské superhvězdy. Ten po dlouhých spekulacích, očekáváních a jednáních přestoupil ze Santosu právě do Barcelony a nejeden fanoušek španělského fotbalu je zvědavý na Neymarovu kooperaci s další velkou hvězdou, Argentincem Messim. Na toto téma se rozhovořil také Pedro Rodriguez, který na tiskové konferenci uvedl následující pochvalná slova.

"Nedělá mi starosti větší konkurence, tu mám každý rok. Neymarův příchod je skvělou zprávou, moc se těším na spolupráci. Je to výjimečný hráč světového formátu, přináší do hry kouzlo. My všichni tady musíme tvrdě pracovat, nikdo nemá místo v sestavě zajištěné automaticky. Neymar dokáže rozhodit jakoukoli defenzívu a střílí mnoho gólů, takže nás to učiní ještě silnějšími- Z tréninků vím, že on a Messi můžou spolupracovat a navíc je úžasné je sledovat," těší se Pedro.

Levante nemá na katalánský tým nejlepší vzpomínky. S Barcelonou sehrál klub z Valencie už osm soutěžních zápasů, ale nevyhrál ani jednou. V minulé sezoně byl blízko, když na Camp Nou ještě šest minut před koncem držel bezbrankovou remízu. Pak se ale uvolnil Cesc Fábregas a stanovil výhru svého týmu.

I když z tohoto zápasu Levante odešlo bez bodu, podle obránce Pedra Lopeze by se jeho spoluhráči měli rozpomenout na svůj výkon jako vodítko k úspěchu.

"Zápas proti Barceloně bude těžký, protože je to stále ten nejlepší tým na světě. Navíc hrají na svém hřišti, což bude ještě těžší. Ale když si vzpomeneme na naši poslední návštěvu Cam Nou, mohli bychom se z toho poučit. Hráli jsme jako tým, s nasazením, dobře jsme bránili a bavilo nás to. Škoda, že jsme to nevydrželi celých devadesát minut, ale třeba to teď už vyjde," doufá Lopez.

"Že si někdo myslí, že je Barcelona unavená? Tak to určitě není, stále je to skvělý tým," skládá Lopez poklonu svému sokovi. Lopez by do zápasu zasáhnout měl, to se ale netýká mnoha jiných hráčů. Nový trenér Joaquín Caparros nemůže počítat například s Christianem Lellem, Aloysem Nongem, Pape Diopem a dalšími.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Neymar
Levante UD - pravděpodobná sestava:
Navas - López, Vyntra, Navarro, Juanfran - Adoua, Simao - Xumetra, García, Ríos - El Zhar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.06 - 12.00 - 26.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
CA Osasuna - Granada CF  (neděle 21:00)
Souboj dvou šťastných zachráněných z minulé sezony bude k vidění v Pamploně, kam přijede Granada. Domácí Osasuna naposledy skončila na šestnáctém místě s pouhou tříbodovou rezervou na sestup, hosté jen o tři body a jednu příčku výše.

Cílem obou celků bude i tentokrát udržení v nejvyšší soutěži, a jak lépe k tomu nakročit než úspěšným zápasem hned v prvním kole proti přímé konkurenci? Osasuna navíc v předchozí sezoně měla co dohánět, neboť z úvodních jedenácti kol nasbírala pouhopouhých pět bodů. A právě k tomu se vyjádřila nová letní posila, obránce Alejandro Arribas. "Všichni jsou natěšení na začátek ligy, a hráči nejvíce. Myslím, že náš tým měl přes léto kvalitní přípravu," poznamenal bývalý hráč Raya Vallecano.

"V prvním kole se vždy najdou všelijaká překvapení. Věřím, že když se připravíte tak dobře, jako se to povedlo nám, budete start soutěže přímo vyhlížet," pokračoval očividně optimistický Arribas. "Každý začíná od nuly. Pro nás hraje fakt, že jsme díky malému počtu změn v kádru všichni dobře obeznámeni s naším herním stylem, nové posily se skvěle adaptují a táhneme za jeden provaz. Cílem nedělního zápasu je vítězství. Čím dřív s nimi začneme, tím lépe."

Ideální vstup do nového ročníku La Ligy by si pochopitelně představoval i trenér Granady Lucas Alcaraz. "Těšíme se na tento souboj o dobrý výsledek a půjdeme za výhrou, to je ten nejlepší způsob, jak začít," přeje si španělský kouč, jenž se však možná bude muset obejít bez Diega Mainze a Roberta, jež zlobí drobné zdravotní potíže.
CA Osasuna - pravděpodobná sestava:
Fernández - Oier, Arribas, Loties, Oriol - Loe, Puňal - Cejudo, Armenteros, Cuevas - Riera
Granada CF - pravděpodobná sestava:
Roberto - Nyom, Diakhaté, Murillo, Benítez - Iturra, Rico - Brahimi, El-Arabi, Piti - Aranda
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.30 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Madrid - Real Betis  (neděle 21:00)
Nová sezona, nový trenér, stejné ambice. Real Madrid prošel v létě změnou, když odešel čím dál více problémový José Mourinho a na jeho místo usedl italský stratég Carlo Ancelotti. Cíl je jasný, sesadit rivala z Barcelony z ligového trůnu, a první zápas s Realem Betis je jenom začátek.

Předsezónní příprava vyšla "bílému baletu" výsledkově na výbornou. Šest výher a jedna remíza ze sedmi zápasů, mj. proti Chelsea, Paris St. Germain nebo milánskému Interu svědčí o tom, že Real půjde do nového ligového ročníku v dobrém rozmaru. Navíc po loňské sezoně, která nepřinesla úspěch ani v lize ani v pohárových soutěžích si nikdo v Madridu nepřipouští, že by věci mohly jít jinam než k lepšímu.

Jednou z největších letních posil je bezesporu Isco. "Celý tým je na mě moc hodný, příprava se nám nadmíru povedla a zlepšujeme se zápas od zápasu," pochvaluje si mladičký španělský kouzelník, který dále v superlativech pokračoval i na adresu svého nového kouče Ancelottiho. "Je opravdu velmi otevřený, přátelský a dává si na nás všech osobně záležet. Jeho fotbalová filozofie je pro náš tým perfektní. Real má skvělého trenéra a čeká ho velká sezona," nepochybuje Isco.

"Máme za úkol držet míč, být odvážní a kreativní," přibližuje Isco herní styl, který od něj a jeho spoluhráčů Ancelotti vyžaduje. "Musíme také vysoko napadat, abychom se neustálými přesuny od branky k brance zbyytečně neunavovali. Tato cesta je pro naše technické hráče ideální, letos uvidíte atraktivní Madrid," pokračoval ve slibech nedávný vítěz mistrovství Evropy do 21 let.

Real Betis však nemusí být žádným lehkým soustem, vždyť v minulé sezoně dokonce dokázal během svého tažení na sedmou příčku porazit Real v domácím prostředí 2:1. I proto obránce andaluského klubu Nacho věří, že jeho tým přivodí další zklamání na tváří španělského giganta. "Jedeme na Bernabeu s velkými nadějemi. Chceme odehrát dobrý zápas a i kdybychom nevyhráli, alespoň chceme zanechat dobrý dojem pro naše fanoušky, kteří cestují do Madridu s námi."

"Proč bychom nemohli všechny šokovat? Je to první kolo a teprve uvidíme, jaký vlastně Real pod Ancelottim bude. Mourinha jsme již za ty roky poznali, s Ancelottim to bude zase něco trochu nového. Musíme si počkat, abychom viděli, jaký rozdíl mezi nimi nakonec bude," balancuje Nacho s nadějemi Betisu.

Velká nejistota panuje hlavně nad složením obrany domácích. Post brankářské jedničky se doposud nepovedlo ukořistit ani Ikeru Casillasovi, ani Diegovi Lópezovi, navíc stoper Varane stále není fit a jeho kolegu Pepeho zlobí kotník. Zajímavé bude také sledovat pravý kraj obrany, kde o místo v základu soupeří dravé mládí Daniho Carvajala se zkušenostmi Álvara Arbeloy. Ve středu zálohy příznivci bílého baletu dále neuvidí novou posilu Asiera Illarramendiho, jenž se vrátí do plné zátěže nejdříve za týden.
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Modrić, Khedira, Isco - Özil, Benzema, Ronaldo
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Andersen - Chica, Perquis, Paulao, Nacho - Matilla, Nosa - Vadillo, Verdú, Cedric - Molina
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.12 - 8.50 - 17.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sevilla FC - Atlético Madrid  (neděle 23:00)
Hned na úvod nového ročníku Primera División mají příznivci španělského fotbalu možnost zhlédnout atraktivní duel mezi Sevillou a Atléticem Madrid. Zatímco domácí budou chtít jistě zapomenout na loňskou nepovedenou sezonu, Atlético naopak usiluje o navázání přesně tam, kde před letními prázdninami skončilo.

V Seville to z hlediska přestupů vzali z gruntu. Ofenzivní stálice Álvaro Negredo a Jesús Navas našly nové působiště v modré části Manchesteru, a do anglické ligy, přesněji řečeno velšského Cardiffu, odešel i střední záložník Gary Medel. Nahradit by je měli Kevin Gameiro, Marko Marin a Vicente Iborra. Ovšem i na straně hostů z hlavního města došlo na citelný odchod v podobě prodeje Radamela Falcaa do Monaca.

Záložník Atlética Raul García sice věří, že z Andalusie jeho celek uloupí všechny body, ale svého soupeře ani v nejmenším nechce podcenit. "V Seville se nám vždycky hrálo dobře, protože jde o velký zápas a musíme se ze sebe vymáčknout maximum. Chceme okamžitě začít vyhrávat."

"Sevilla byla vždy schopná prodat své klíčové hráče a bez větších potíží je nahradit jinými," odmítá García možné oslabení soupeře. "Čeká nás náročný zápas, nové posily přinesou do jejich hry čerstvý vítr."

Trenér domácích Unai Emery očekává tvrdý test schopností jeho mužstva hned na úvod. "Atlético má navrch už jen proto, že si loňské třetí místo zaslouženě vybojovali. My ale máme pořád naději a víru v to, že se jim dokážeme vyrovnat a na konci sezony skončit výše. První krok k tomuto cíli je zvítězit v neděli," neskrývá Emery vysoké ambice.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Beto - Coke, Fazio, Pareja, Moreno - Rakitić, Kondogbia - Marin, Vitolo, Perotti - Bacca
Atlético Madrid - pravděpodobná sestava:
Courtois - Juanfran, Miranda, Godín, Luís - Koke, Suárez, Gabi, Turan - Villa, Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.25 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Real Sociedad - Getafe CF  (sobota 19:00)
Zraněními decimovaný Real Sociedad by opět rád zaútočil na nejvyšší příčky. V loňské sezoně celek ze San Sebastianu překvapil nejednoho odborníka, když skončil na obdivuhodném čtvrtém místě a nyní by tento úspěch rád zopakoval. V úvodním zápase nové sezony se mu do cesty postaví Getafe.

Baskický tým se hned v úvodu musí obejít bez několika klíčových hráčů. Do hry nezasáhne například Imanol Agirretxe, nejlepší střelec Realu Sociedad v minulé sezoně, dále obránce Mikel Gonzalez, Diego Ifran a obavy panují také nad krajním obráncem Josém Angelem. Při pohledu na seznam zraněných určitě trenér Jagoba Arrasate nemá klidné spaní. Přesto se na daný stav rozhodně nehodlá vymlouvat.

Na tiskové konferenci před zápasem totiž prohlásil: "Tohle je zkrátka součást každého vrcholového sportu, proto budujete týmy a měníte je. Musíme si vystačit s těmi hráči, kterým fyzický stav dovolí do utkání zasáhnout. Pokusíme se složit co nejlepší možnou jedenáctku, aby naše absence nesloužily jako výmluvy," uvádí Arrasate.

Pro něj to bude celkem zajímavý křest ohněm. Ke kormidlu se dostal až před touto sezonou, hlavního lodivoda dělá po respektovaném Philippu Montanierovi. Ten po úspěšné sezoně s Realem Sociedad odešel zpět do vlasti a ujal se vedení Rennes. Arrasate nebude jediným nováčkem v klubu, před nedávnem přišel také záložník Esteban Granero. Ten v týmu hostuje z anglického QPR a Arrasate naznačil, že by se Granero mohl podívat již do tohoto úvodního duelu.

"Odehrál celou předsezónní přípravu, myslím, že by mohl hrát. Je to přesně ten typ hráče, který nám dlouho chyběl a kterého jsem zkrátka chtěl. Proto jsme také vyvinuli velké úsilí, aby přišel," říká na adresu svého nového hráče.

Real Sociedad čeká v následujícím týdnu boj o Ligu mistrů a soupeřem nebude nikdo menší, než francouzský Lyon. Také proto by tři body a dobrá hra byly vítaným impulsem. "Porazit Getafe by bylo skvělé nejen pro tři body, ale také by se nám zvedlo sebevědomí před zápasem s Lyonem," podotýká Arrasate.

Porazit Getafe ale nepatří mezi snadné úlohy. A to přesto, že tým opustilo hned několik základních stavebních kamenů. Xavi Torres, Miguel Torres, Paco Alcacer i Abel Barrada odešli, mezi příchozí se zapsal pouze obránce Lago ze Celty Vigo. Přesto si trenér Luis Garcia nijak nestěžuje.

"Někteří lidé si myslí, že se náš tým oproti minulé sezoně zhoršil. Já ale nesouhlasím. Barrada pro nás byl jistě velmi důležitý, ale to může být Sarabia taky. Se soudy je lepší počkat až na závěr sezony. Nejdříve ze všeho musíme myslet jen na to, jak můžeme porazit Real Sociedad, nic jiného," říká odhodlaně Garcia.
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Bravo - C. Martínez, Ansotegi, I. Martínez, J. Ángel - Bergara, Pardo - Castro, Prieto, Griezmann - Vela
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Codina - Valera, Rafa, Alexis, Lago - Borja, Lacen - Leon, Castro, Sarabia - Miku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Real Valladolid - Athletic Bilbao  (sobota 21:00)
Marcela Bielsu vystřídal Ernesto Valverde a je otázkou, zda dokáže navázat na úspěchy svého předchůdce. Zkušenosti s trénováním špičkového klubu má více než dostačující, celek z Bilbaa pro něj skýtá mnoho nových výzev. Úvodním soupeřem baskických Lvů bude Real Valladolid.

Marcelo Bielsa nejprve proměnil Bilbao v ofenzivní podívanou a jeden z nejútočnějších týmů ve Španělsku, ale v minulé sezoně se mu již tak nedařilo. Athletic skončil na pochmurném dvanáctém místě se čtvrtou nejhorší defenzívou v celé La Lize. A tak Bielsovi nezbylo, než se s klubem rozloučit a jít hledat štěstí jinam. Na jeho místo byl povolán zkušený Ernesto Valverde, který má za cíl opět vytáhnout Lvy z Bilbaa tam, kam patří.

Tisková konference před sobotním venkovním utkáním s Realem Valladolid naznačila rozdíl mezi oběma muži. Valverde řekl: "Chci, aby si moji hráči vytvářeli šance na vstřelení gólu, ale ne za cenu jejich vlastního inkasování. Všichni víme, co nás čeká a pro co hrajeme, jsme naprosto připraveni na novou sezonu a už se nemůžeme dočkat výkopu," říká Valverde. V minulosti se prosadil například coby kouč Valencie, nyní si vybral další tým, který by rád do pohárů.

V minulé sezoně se častokrát prosazoval střelec Aritz Aduriz, který je ale kvůli trestu mimo hru. To znamená, že šanci na své první zásahy zřejmě dostane nová posila do útoku, mladý střelec Kike Sola. Svůj debut za tento klub by si mohl připsat také ofenzivně laděný záložník Benat Etxeberria, který přestoupil z Betisu. Kromě zraněného Mikela San Josého bude mít Valverde volné pole působnosti při sestavování základní jedenáctky.

Tento zápas bude pikantní ještě pro jednoho hráče - Mikel Balenziaga přišel do týmu z Bilbaa před dvěma měsíci právě z Valladolidu a na otázku novinářů prohlásil, že to bude "jedinečná příležitost a speciální utkání." Také Valladolid změnil trenéra, z lavičky bude na nové svěřence poprvé dohlížet Juan Ignacio Martinez, který přišel z Levante. Martinez poodhalil své plány na novou sezonu a řekl, že cílem číslo jedna bude záchrana. Zároveň se ale rozhodně nebrání nějakým vyšším příčkám, protože, jak sám říká, "tým je dostatečně kvalitní a technicky vyspělý."

Mladý trenér by měl mít také většinu kádru k dispozici, do utkání pravděpodobně nezasáhnou pouze Daniel Larsson a Victor Perez, oba hráči jsou zranění. Souboj nových trenérů ve Valladolidu může začít.
Real Valladolid - pravděpodobná sestava:
Marino - Rukavina, Rueda, Valiente, Bergdich - Sastre, Rubio - Ebert, Óscar, Omar - Guerra
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Iraizoz - Iraola, Ekiza, Gurpegi, Laporte - Benat, Iturraspe - Susaeta, Ander, Muniain - Sola
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.70 - 3.10 - 2.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Valencia CF - Málaga CF  (sobota 23:00)
Málaze začíná éra bez tvořivého talentu Isca, který odešel za slávou do bělostného dresu Realu Madrid, Valencii zase po dlouhých a úspěšných sezonách opustil Roberto Soldado. Reprezentační kanonýr si vyzkouší anglickou Premier League, od nové sezony bude střílet branky za Tottenham. Jak se oba týmy vyrovnají s tak citelnými ztrátami?

Tento zápas má náboj mnohem větší, protože právě zmiňované dva týmy se na konci minulého ročníku "přetahovaly" o konečné místo v pohárech. Zápas vyhrála Valencia, Málaze zbyly oči pro pláč. Nyní dostává tento minisouboj další dějství, hned na úvod nové sezony se dva konkurenti utkají znovu. Oba týmy opustily klíčové osobnosti. Když začneme Valencií, kromě již zmiňované ofenzivní persony Soldada to byli ještě Tino Costa nebo Fernando Gago. Ještě hůře je na tom na první pohled Málaga, kterou opustili Isco, Javier Saviola, Joaquín, Martin Demichelis nebo Jeremy Toulalan.

Přesto Djukić stále hodnotí tým nového trenéra Bernda Schustera jako velmi kvalitního protivníka. Na tiskové předzápasové konferenci poznamenal: "Málaga má možná mnoho nových hráčů, ale podobnou filozofii, jako ten tým z minulé sezony. To znamená, že to je stále nebezpečný soupeř. Mají hráče, kteří chtějí hrát ofenzivně, často jsou v pohybu a vytváří si mnoho příležitostí. My toho musíme využít."

Legendární Srb ohodnotil také svůj vlastní tým, který popsal jako "kvalitní celek, který je schopen bojovat na všech frontách." Zároveň zdůraznil, kdo že bude hlavní postavou týmu. "Očekávám skvělý rok Evera Banegy. Ukázal, že je skvělý vůdce a výborný hráč, který diriguje ostatní a je schopný vymýšlet akce pro spoluhráče. Teď je ideální doba, aby ukázal naplno svoje schopnosti," zakončil obdivně Djukić.

Mnoho změn se událo také v kádru Málagy. To si pochvaluje obránce Sergio Sánchez, který na tiskové konferenci řekl následující: "Je důležité, když se noví hráči zapracují co možná nejdřív. I minulý rok přišlo mnoho hráčů hned na začátku přestupního období a celý tým se semkl. Byli jsme kompaktní a sehraní. Přišli mladí hráči plní entuziazmu, co touží dosáhnout velkých věcí. Abychom mohli něco vyhrávat, musíme pracovat jako tým, ne jako skupina jednotlivců. Dařilo se nám to minulý rok, podaří se nám to i nyní," nepochybuje Sánchez.

Sánchez je jedním z hráčů, kteří se z důvodu zranění nebudou moci zapojit do prvního zápasu. Další těžké zranění prodělává obránce Weligton, jehož absence se protáhne dokonce na dva měsíce! V přípravném utkání proti Aston Ville si zlomil klíční kost a několik utkání bude sledovat pouze z tribuny.
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Alves - Pereira, Rami, Costa, Guardado - Romeu, Fuego - Feghouli, Banega, Viera - Postiga
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Caballero - Gámez, Sánchez, Angeleri, Antunes - Camacho, Tissone - Morales, Portillo, Fernández - Cruz
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.50 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Real Betis00000:00
 Espanyol Barcelona00000:00
 Athletic Bilbao00000:00
 Valencia CF00000:00
 Getafe CF00000:00
 Real Valladolid00000:00
 Granada CF00000:00
 Levante UD00000:00
 CA Osasuna00000:00
 UD Almería00000:00
 Sevilla FC00000:00
 Málaga CF00000:00
 Celta Vigo00000:00
 Elche CF00000:00
 Rayo Vallecano00000:00
 Real Madrid00000:00
 Atlético Madrid00000:00
 FC Barcelona00000:00
 Villarreal CF00000:00
 Real Sociedad00000:00

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (835)

Přidat komentář
Dr. Admess

Konečně začíná La Liga!

Dneska to vidím na Socky, Bilbao a Valencii.

Reagovat
Kongo

No,doufám,že nebude podle vás dělat Djukič sestavu.Feghouli by tam byl neoprávněně a hrát na dva DM doma?Proč?

Alves-Pereira,Costa,Rami,Bernat-Fuego-Fede,Michel,Viera-Banega-Postiga.

To je mnohem lepší.

Reagovat
Largo

Tohle je sestava podle Marcy, odkud jsem čerpal....

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia je letos tak slabá?

Reagovat
Kongo

Slabá? Silnější než vloni.

Reagovat
Largo

Teda, ten Postiga na hrotu mi vadí. Nic proti němu, ale místo Soldada to považuju za přinejmenším neadekvátní náhradu....

Reagovat
Kongo

Ale on není brán jako náhrada za Soldada.Přišel by i kdyby Soldado zůstal.Náhrada za Soldada má teprve přijít.Ale letos to nebude o jednom kanonýrovi,góly se rozdělí do více hráčů.

Reagovat
Kongo

Navíc Postiga tu 15 dá snad a když nebude Jonas nastupovat na křídle,ale v útoku tak je schopný přes 10 dát.

Reagovat
Largo

Aha, já myslel, že se bere jako jeho náhrada. Tak takhle jo. Netopýři vždycky hrála dobrej fotbal a doufám, že se zas brzo vrátí do pohárů. A Djukić je taky docela trefa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
-Kopy-

jo pěkná sestava, takovou bych si přál a snad i taková bude

Reagovat
Kongo

Barcelona hraje o udržení.

Reagovat
smazaný uživatel

San Sebastián - Getafe 1

Valladolid - Bilbao 2

Valencia - Málaga 1 (viacgólový rozdiel)

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie dneska 4:0! Mírkovi věřím, Banega chyt konečně životní formu. Valencie bude letos válec Vidím to na titul v EL a 3. flek AMUNT!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zato Málaga bude letos bojovat be středu tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva je to tadyyyyy!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Btw ten čas 23:00 je vážně brutální.

Reagovat
smazaný uživatel

o 23:00, to preco

Reagovat
One-Real

Cim pozdeji zapas zacina, tim je kvalitnejsi.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
LAM

No tak zejtra bych rád viděl sestavu:

Valdes-Alves,Pique,Mascherano,Adriano-Busquets,Fabregas,Iniesta-Neymar,Messi,Alexis.

Uvidíme jak na tom bude Neymar kvůli tý Anémii.Asi to bude chtít ještě čas než to doléčí a trochu nabere svalovou hmotu a otázka stopera taky ještě není vyřešená ale třeba mladík Bagnack překvapí a posune se do A týmu.

Doufám že to bude parádní fotbal se spoustou golů v síti Levante.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi nenastupi, ma svalove zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

Včera trénoval naplno, takže možná hrát bude.

Reagovat
smazaný uživatel

zrani sa on niekedy ?

Reagovat
blaugrana

Anémiu by som do toho nemiešal. Podľa mňa 90 minút zvládne. Každopádne pokrytec Solari sa dušoval, ak oho treba chrániť a hlavne že ho nechal hrať v priateľskom zápase 90 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

No jenom se budu dívat na valencii a malagu na real a barcelonu nema smysl

Reagovat
Counter

Fantasy La Liga na Yahoo:

Možná jste si už přečetli sáhodlouhý koment v PL sekci o její anglické verzi, nebudu to už sem kopírovat a zbytečně spamovat. Yahoo fanta je zábavná svou komplexností, boduje se mnohem více činností než jinde. Komplexní přehled zde - http://is.gd/jDMZDX

Odkaz na ligu:

http://uk.eurosport.yahoo.com/fantasy/la-liga

Pozvánka do EF ligy:

http://uk.eurosport.yahoo.com/fantasy/la-liga/leagues?join=1644&pass=qo45s6

Reagovat
Counter

Na složení soupisky a přidání do ligy máte čas do dnešního večera, konkrétně pět minut před začátkem Socek s Getafe v 19:00. Zatím čtyři týmy.

Reagovat
teenz

Reagovat
-Kopy-

Je to tu, paráda, snad začneme výhrou a pěknou kombinační hrou Příprava se vydařila, Djuko se prezentoval velmi dobře, tak uvidíme! Třetí flek by byl na konci skvělej.

AMUNT

Reagovat
madridcan

Podal som, ze Atleti skoncia lepsie ako Valencia. Takze aby nam obom vysli tipy, tak nevidim inu moznost ako prvy Real Madrid, druhe Atletico Madrid a tretia Valencia

Reagovat
-Kopy-

to asi neklapne viděl si nějaký náš zápas v přípravě ? jestli ne, tak mrkni dneska...pěkná a rychlá kombinační hra, hra nejvíce stojí na Everovi a na křídle co předváděl Viera to bylo úžasný, tak snad to tak bude i v soutěžních utkáních...k tomu konečně pořádný DMko Fuego a ve středu ještě Michel, kterej se hodně zlepšil v Levante a vrátil se k nám jinej Michel než před tím...Parejo bude mít co dělat, aby se před něj dostal do sestavy...a jsem zvědavej jestli na druhym křídle dostane přednost Feghouli a nebo mladej, malej Argentinec Fede, kterej se teda vypadal v přípravě o hodně lépe než Soso k tomu stabilizovaná obrana, no uvidíme...

Reagovat
madridcan

Videl som vas proti Interu

Reagovat
Kily

od nás super zápas, ale zase bych to zbytečně nepřeceňoval, ten dva týdny starý Inter by porazila i Granada nebo Celta

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím nevíte jak to bude tento rok s vysíláním? Zítra jsou zápasy na Sport1, ale minulý rok bývaly převážně na Sport2, tak mě zajímá jak to bude...

Reagovat
madridcan

Dneska idu zapasy na Sport 2, zajtra na Sport 1 a v pondelok po vacsine pojde tiez na Sport 1 A tak to bude kazdy tyzden.

Reagovat
smazaný uživatel

No právě já mám Skylink a ten má v nabídce Sport1 a Sport2 HD, kde je potřeba HD příjmač a Full HD TV (TV by nebyl problém, ale ten příjmač...). Kdyby to vysílali jen na Sport1 tak si ho objednám, ale když dávají něco na 1 a něco na 2 tak je to blbý.

Reagovat
Kongo

Já si založil účet na bet365,stačí tam mít třeba jen desetník a už ti jedou přímý přenosy.Jsou tam všechny zápasy LaLigy a i Segundy.

Reagovat
smazaný uživatel

A tam to funguje jak? Je to v dobré kvalitě? Já to takhle nikdy nesledoval, vždycky jsem se díval v tv (to jsem měl jěště cslink, kde jsem měl sport1 i sport2) a nebo přes sopcast.

Reagovat
Kongo

Neseká se to a obraz je na dobré úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tam sa neda dat obraz na fullscreen co viem

Reagovat
Kokesh

Začít první zápas sezóny tak jako tu předminulou, vůbec bych se nezlobil. Příprava byla výborná, vždy se někdo zraní a nemůže ji absolvovat naplno. Hrajme s tím co máme, i tak je to obrovská kvalita. S nulou vzadu asi počítat nemůžeme...Cris určitě něco šupne a Isco si přidá debutující gól. Neděle je za dveřmi...ideální čas, ideální místo, ideální forma.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne je to tu. Tento rok to vidim opat iba o 2 tymoch aj ked Atletico a Valencia budu silni.

1. RMCF

2. Atleti

3. Real Sociedad

Reagovat
smazaný uživatel

Farcu som zabudol

Reagovat
Aldeano

Začínám mít pocit, že ten Postiga příjemně překvapí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Španielsky klub FC Sevilla angažoval záložníka Vicenteho Iborru z konkurenčného Levante. Finančné podrobnosti ani dĺžka kontraktu neboli zverejnené. Dvadsaťpäťročný stredopoliar strávil ostatných šesť sezón v Levante, po odchode Sergia Ballesterosa bol kapitánom tímu. Sevilla na oplátku požičala jedenástemu mužstvu minulej sezóny Primera División na jednu sezónu senegalského útočníka Babu Diawaru.

Zverenci trénera Unaia Emeryho odštartujú nový ročník najvyššej španielskej súťaže nedeľňajším duelom proti Atléticu Madrid.

Reagovat
Xavi

Prej za šest mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Nominace:

Iker, Diego, Tomás

Carvajal, Arbeloa, Pepe, Ramos, Nacho, Marcelo

Khedira, Casemiro, Modrić, Özil, Isco, Kaka', Di María

Cristiano, Benzema, Jesé, Morata

- Coentrao požádal o přestup = odchází.

- Iker nebo Diego? Přál bych si Diega.

- "Neoblíbení" Arbeloa a Khedira nebo "děti" Carvajal a Casemiro? Mladí mají výhodu, ve středu nehráli.

- Jeden hráč do pole skončí vedle Mejíase na tribuně. Kaka', Morata nebo Jesé? Přál bych si prvního, tipuju třetího.

Marodka:

- Xabi by mohl hrát už ve čtvrtek.

- Illarra by mol být za 10 dní připraven, možná další čtvrtek proti Deporu?

- Varane se bude ještě šest dní připravovat sám, pak se připojí k týmu.

Reagovat
teenz

Coentrao.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju si Ikera teda, jednoznačně. Jinak ta marodka se snad dá dokupy v tom čase, jak píšeš..

Reagovat
smazaný uživatel

Z přípravy jsem toho moc neviděl, nicméně poslední zápas mě na ten dnešní opravdu navnadil. Otazník u mě visí nad levým obráncem a pravým záložníkem. Přál bych víc prostoru Bernatovi, ze kterého by mohl být nový Alba. Všechny předpoklady k tomu má. Ze křídla začne asi Feghouli, Fede je přece jenom pořád dlouhodobě otazník. I když, uvidíme. Snad zopakujem loňský domácí výkon

Reagovat
Xavi

Konečně je to tady!!!

Navíc mám Sport 1 i 2, takže paráda. Ale při mém štěstí očekávám, že do čtvrt roku bude změna a skončím na netu.

První kolo a hned pěkny zápasy.

Reagovat
Chazy

NFL FANTASY OT:

Dneska má béčko ten draft, tak nezapomenout. Už někdy po 20:30 bude možnost se připojit do draftu (někde na hlavní stránce Football 2013 tuším). Doporučuju to udělat, ono to někdy načítá pomalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ancelotti dnes na tiskovce řekl, že liga bude zajímavá, protože kromě Realu a Barcelony jsou tu i jiná dobrá mužstva jako Atlético či Real Zaragoza.

Reagovat
blaugrana

Prehľad!

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kily

Reagovat
Pinturicchio

Je si jistý sám sebou, no, tak na ostatní moc nekouká.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Infi

Reagovat
Dr. Admess

San Sebastian

Reagovat
Kongo

Ebert má na víc,než jen na Valladolid.

Reagovat
Pinturicchio

! ! ! REAL MADRID ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

To bude super večer. Nejdřív koukni na Barcu a pak na Real <3 Prej nastoupíme v rozestavění 4-4-1-1 Iker--Carvajal,Sergio,Pepe,Marcelo--Mesut,Casemiro, Modrič,Isco--CR7--Benzín

Reagovat
smazaný uživatel

Liga začíná, a my pořád nekoupili stopera, neuvěřitelné....

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to zase za kravinu s tím Falcaem?!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao je hroznej dement.

Reagovat
smazaný uživatel

A Bale se ukazuje jako hodně velká čubka.

Reagovat
smazaný uživatel

Co řekl?

Reagovat
Dr. Admess

Konečně Barça! Nic jiného tři body neočekávám, výsledkem se nechám už překvapit. Tipuju ale tak 3:0.

Reagovat
Losinho

Na Real jsem dneska zvědav, hlavně na tu obranu. Tip 3:1, Barca 3:0 na pohodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Betis má hodně těžkej los ted'.. Nejdřív my, pak Jablonec Od nás dneska musí dostat pořádně, ale hlavně at' vyhrajem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes od 15:00 do 1:00 La Liga na SPORT 1

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao na odchodu z AS Monaco?

Falcao v létě přestoupil z Atlética Madrid do AS Monaco a jeho angažmá u nováčka francouzské nejvyšší soutěže by se mohlo skončit hodně rychle. Alespoň to tvrdí španělský deník Marca, podle jehož informací není kolumbijský kanonýr v knížecím klubu spokojen, chce odejít a vedení ASM ho dokonce mělo nabídnout Realu Madrid.

Reagovat
Darren Fletcher

tak kedze mam sport1 a premier league nic, budem tento rok sledovat primeru

Reagovat
madridcan

Katalánský velkoklub vstupuje do nové sezony a je před ním těžký úkol: sesadit pomyslného krále evropského fotbalu z Mnichova z trůnu.

??

Reagovat
X-bano-X

Vcelku zrozumiteľné

Reagovat
madridcan

Skor by som cakal nejaky zaciatok na styl, ze obhajit titul a nie riesit Bayern.

Reagovat
X-bano-X

Tiež to napísal redaktor EF a nie vedenie Barcelony. Logicky mi to ale príde správne. Kto by mal zosadiť aktuálne najlepší tím, ako majster najlepšej ligy?

BTW: z toho čo sme zatiaľ hrali, mi príde že sa nejaký nový štýl nekoná. Skôr kombinácia Pepa s Titom s dôrazom na agresívne získavanie lopty hneď po strate s vysokým pressingom, čo samozrejme vítam.

Reagovat
madridcan

a obrana?

Reagovat
madridcan

ze ci vladne spokojnost...aj ked nemali ste velmi superov co by vedeli preverit(Bayern neratam, kedze tam neboli vsetci)

Reagovat
smazaný uživatel

Keď bude fungovať ten defenzívny pressing v útoku a vysoké napádanie stopérov na polovičke, tak to bude minimum šancí + nájazdy na Valdésa, keď sa to nepodarí - klasika z pred troch rokov

Proti top súperom zohrá úloha aktuálna forma a marodka.

Reagovat
X-bano-X

Obrana je slabá a potrebuje jednoznačne posilniť. Keďže však vedenie naháňa duchov, budeme sa musieť spoľahnúť že útok a záloha to vykryjú. Nejak som dúfal v toho Sakha. Rok predtým vo Verthongena keď nám ho Frank ponúkal. Útok a zálohu máme poriešenú na roky dopredu. Budúci rok musí prísť brankár a snáď aj stopér. Vpravo máme Alvésa s Montoyom čo je ideál. Vľavo Alba s Adrianom čo tiež vydrží ešte pár sezón pokiaľ nám dorastie náhrada. Ale stopéra z vlastných zdrojov asi tak skoro mať nebudeme.

Moje tipy: do 2 sezón bude v Barcelone Inigo, ten by k nám pasoval parádne. Tak isto ma prekvapuje nezáujem o návrat Botiu. Mal síce zlú sezónu ale to celá Sevilla a ako náhrada by bol ideál, teda až na ten jeho kartový zlozvyk.

Reagovat
madridcan

Sranda, tiez som myslel na Iniga Aj ked toho by som do Realu bral tiez, ale mas pravdu, ze k vam sa hodi paradne. Utok a obranu u vas netreba absolutne riesit. Dost je vasa skoda, ze Thiago(respektive jeho foter) sa zachovali ako zachovali. Aby vas tam nezacala tlacit topanka, ked Fabregas nebude podavat vykony, ake sa od neho cakaju. Som velmi zvedavy ako na nesympatakov dneska vyletite, aj ked uvidim len polcas kedze bar, kde idem pozerat Real je trosku od ruky. Btw kurzy na Messiho a Cristiana 1,3 a 1,35, na Neymara 1,6. Neskutocne, do akeho stadia to doslo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja stále dúfam, že Cesc potiahne celú sezónu a nie len polku + keď sa k tom pridajú skvelé výkony S. Roberta z prípravy tak dúfam, že o tri roky poďakujem Thiagovi aj Pepovi, že nám umožnili, že si môžem užívať hru S. Roberta

Reagovat
One-Real

Podle toho, co hazel Kaka na instagram by mel bejt Ramos konecne prebarveny. Snad to neni stara fotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze si uvedomil fail a zase zmenil image?

Reagovat
One-Real
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mal to v pohode vyzeral ako Šakal

Reagovat
madridcan
Reagovat
madridcan

BTW v tom filme Willis s Gereom uzavreli dohodu, ze nebudu spolu uz nikdy natacat

Reagovat
smazaný uživatel

Potešilo by ma keby Gere uzavrel dohodou s filmovým priemyslom, že už nikdy nič nenatočí

Reagovat
madridcan

Udajne nanho sa vzdy cakalo a stravil v maskerni vacsinu casu. Vsetko musel mat dokonale. Toto je celkom fajn s nim http://www.csfd.cz/film/243655-haciko-pribeh-psa/

Reagovat
Rssa

BTW Willis by už neměl nikdy natočit. Gere oproti němu v současnosti natáčí daleko lepší filmy. No a o kvalitě hraní se snad bavit nemusíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa stačí pozrieť na kvalitu snímkov v ktorých obaja hrali a tá je jednoznačne na strane Willisa a nič na tom nezmení ani trend posledných 10 rokov

Reagovat
Rssa

Však kdysi ano. V současnosti ale Gere válcuje Willise, jeho snímky mají vyšší kvalitu. Willis hraje už jen hlavní role ve sračkách, což je škoda. O to víc se projevuje jeho jeden herecký výraz.

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší je ten film z roku 73. Ale především knížka je výborná.

Reagovat
madridcan

Knizka je stale TOP zalezitost. Nedavno som si kupil Svetovu vojnu Z a velmi ma to bavilo. Aktualne si chcem ist kupit Inferno od Dana Browna a rozmyslal som aj nad Inventurou od Andyho Hryca, lebo tam udajne keca o veciach, ktore sa na Slovensku drzia dost v tieni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl to parádní.

Reagovat
One-Real

To za tebe psala ta tvoje ne? Nebo to byla od RMCF, která byla zamilovaná do Gutiho?

Reagovat
Pinturicchio

100. pro vítězství Realu

Reagovat
madridcan

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Pinturicchio

Uklid se už někam.

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

letos nám to finále LM vyjde

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Pozeram na sezonu plnu rekordov z pred dvoch rokov a Benzema s Pepem hole hlavy. Zabijaci. Tie vlasy im robia az prilis velku zataz.

Reagovat
Pinturicchio

Pepe vypadá s těma vlasama šíleně, navíc tak o 20 let starší.

Reagovat
One-Real

Skoro jak yarda.

Reagovat
Pinturicchio

Yarda je fešák, celý Robben. a řekl bych, že i on vypadá mladší než ted Pepe.

Reagovat
madridcan

http://www.youtube.com/watch?v=W-gtU3mR8z8

Klenot A ked tak pozeram na tu zostavu Valencie, tak s tym kadrom mala nieco dosiahnut.

Reagovat
patas92

Valdés - Alvés, Piqué, Mascherano, Adriano - Xavi, Busquets, Cesc - Alexis, Messi, Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona:

Valdés, Adriano, Piqué, Mascherano, Alves, Busquets, Fàbregas, Xavi, Pedro, Messi, Sánchez.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela dobře to Tata namixoval.

Reagovat
smazaný uživatel

verím že to bude viac rotovať, aby si viacerí hráči zahrali

Reagovat
Rssa

Je sice pěkné, že Tata má důvěru v Bartrabauera, ale přesto pro jistotu bych pořídil nějaké světové top na CB, kdyby Marc nemohl nebo měl stopku

Reagovat
Petřík-FCB

jak to vlastně ted vypad? četl sem, že Tata prohlasil, že žádného stopera nepotřebuje...ale všude se spekuluje o Sakhovi, Mangalovi a Otamendim...mohl by si je trochu popsat, pripadne kdo by byl nejlepsi volba a jejich ceny?

Reagovat
Rssa

Znám jen Sakha a ten by byl vhodný - urostlý černý stoper s vůdčími schopnostmi, mladý, tvrdý. Otamendiho znám jen z FM, prý takový argentinský Montero.

Reagovat
C0br

Koukám, že Messi už si pro jistotu nadiktoval sestavu bez Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

Barca bez Neymara,Albi a Iniesty

Reagovat
smazaný uživatel

no a? v stredu sa hrá superpohár s Atléticom

Reagovat
-Carles-

Tá zostava vyzerá luxusne aj bez nich

Reagovat
smazaný uživatel

A proč že nehraje Neymar?

Reagovat
-Carles-

Neviem Pedro a Alexis majú skvelú formu, Tata to chce asi využiť. Ale určite ho môžeme očakávať v druhom polčase, o žiadnom zranení sa nepíše.

Reagovat
blaugrana

Lebo Messi chcel byť jedinou ústrednou postavou prvého zápasu.

Reagovat
C0br

Reagovat
alcantara

Trebars preto, ze v tyzdni hral 90 minut. Ale su tu kapacity, ktore Ti to urcite vysvetlia hodnovernejsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Martino povedal, že nechce naňho vyvýjať hneď od začiatku sezóny veľký tlak, takže nebude stále štartovať + má tu amnéziu, vyberali mu mandľe a schudol, čiže potrebuje nabrať váhu a fitness

Reagovat
smazaný uživatel

*anémiu

Reagovat
blaugrana

amnéziu

Reagovat
Petřík-FCB

sestava i lavička vypadá hodně dobře, jenom by to chtělo toho stopera a bylo by to super...dnes věřím v hodně golů a výhru Barcy aspon o 2

Reagovat
smazaný uživatel

Levante má nějakou družbu Panathinaikosem? Nebo co tam dělá zrovna Vyntra a Simao?

Reagovat
smazaný uživatel

Pacheco - Llorente, Pulido, Derik, Casado - Mascarell, José Rguez - Lucas, Borja, Óscar Plano - Sobrino

HALA MADRID!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký tipuješ umístění? Těsně nad sestupem?

Reagovat
Rssa

Dresy máme konečně po 2 letech docela pěkné. Už jen ten sponzor dolů a je to luxus!

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný, ale ten bílej Quatar hrůza...

Reagovat
smazaný uživatel

*Quatar

Reagovat
Mercury

Reagovat
smazaný uživatel

Qatar kua!

Reagovat
Dr. Admess

Ty píííčo, nazdááár

Reagovat
exse

Začíná to krásně

Reagovat
Rssa

Krááááááááááááásná akce

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Náááááááádhera

Reagovat
Rssa

Alexis letos minimálně váleček

Reagovat
X-bano-X

luxus

Reagovat
Rssa

Nějak mi to uteklo, ale proč má Dani na drese 22?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzpomínka na Erica.

Reagovat
Rssa

Takže jen na dnešní zápas nebo celou sezónu?

Reagovat
Dr. Admess

Na celej ročník.

Reagovat
smazaný uživatel

Celou sezonu. Těch změn je víc, Pedro má 7, Montoya 2, Alvés 22, Song 17, Tello 20.

Reagovat
Petřík-FCB

celou sezonu...2 ma ted montoya

Reagovat
Dr. Admess

Na počest kamaráda Abidala.

Reagovat
Dr. Admess

Leooo!

Reagovat
exse

Lééééooooo

Reagovat
Rssa

Leo

Vypadá to podezřele snadno.

Reagovat
Kluivert9

Dobre to Messi dneska poskladal

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc se mi lbí, jak vykousal Villu a Neymara.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
X-bano-X

Luxus 2

Reagovat
technecium

pěkná akce... tohle mi loni chybělo

Reagovat
smazaný uživatel

No jen tak dál.

Reagovat
kiwwi

Fabregas vyzera dost nestastne...mal by prestupit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že nebudeš jak herb, který tady už dvě sezony spamoval, jak je Cesc v Barce tragický, a jak by ho zpět nebral ani zadarmo.

Reagovat
kiwwi

tak to zase nie...ja by som ho zadarmo bral

Reagovat
Rssa

Moyes má jiné cíle

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Alexis se do týhle sezony nadechnul skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

super napádanie až do 16tky súpera, to je ono

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Může hrát i Neymar na hrotu? Hrával v Santosu jen LW nebo i na hrotu?

Reagovat
SIRBRANIKE

U nás asi nie, hrot hrá Leo, v prípade zranenia Cesc a šancu dostane aj Dongou.

Reagovat
smazaný uživatel

No ... já se bavím.

Válec.

Reagovat
Dr. Admess

Daniii Alveees!

Reagovat
Rssa

Byl bych rád, kdyby se z Alexise stal druhý Abidal

Reagovat
One-Real

Teda ti je rozebírají, snad je to po dnešku přejde.

Reagovat
Rssa

Ty vole, 5 hráčů Barcy sami před brankářem.

Levante hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsem dobře počítal, tak v době Daniho gólu bylo ve vápně Levante 5 (!!!) hráčů Barci.

Reagovat
exse

Neskutečný

Reagovat
kiwwi

ty kravo to je valec

Reagovat
kiwwi

Messi neskutocny pas

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Dr. Admess

Pedrooo. Ale sobec, mohl nahrát..

Reagovat
One-Real

No tohle je na 10, bez prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ono.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl to je exibícia

Reagovat
Mercury

Fenomenální hra. Tohle si fakt užívám, kéž by to byla předzvěst celé sezóny. S Iniestou, Neymarem a Puyolem na hřišti by to mohl být dobrý válec.

Reagovat
One-Real

No jestli to bude fungovat takhle dál, tak Alexis/Pedro > Neymar pro tuhle hru.

Reagovat
technecium

Takhle jsem Barcu neviděl hrát hodně dlouho přemýšlím, jestli to je kvůli tou jak je levante mimo, nebo jestli ta Barca hraje fakt dobře

Reagovat
SIRBRANIKE

Levante je úplne mimo a my hráme parádne..

Reagovat
Rssa

To je mi až podezřelé.

Pedro

Messi se baví fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že takhle naloží i Atléticu .

Reagovat
exse

Ten rozhodčí je uplně mimo.

Reagovat
SIRBRANIKE

Leo ukázal Xavimu ako sa má prihrávať...

Reagovat
Rssa

Celkem by mě zajímalo, jaké prodeje budeme mít letos z venkovních dresů. V hledišti je jich docela hafo, to by mohl být prodejní hit.

Reagovat
Dr. Admess

Já taky mám v plánu si ho pořídit.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Mercury

Puyol+Senyera je pro mě jasná volba:)

Reagovat
Mercury

Puyol+Senyera je pro mě jasná volba:)

Reagovat
One-Real

Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Khedira, Modric; Özil, Isco, Cristiano Ronaldo & Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira.

Reagovat
smazaný uživatel

Není o čem, zasloužená.

Reagovat
smazaný uživatel

Prece chceme Casemira.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejme tomu čas, dvě nový děcka zatím stačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Me uz Khedira nebavi.

Reagovat
smazaný uživatel

A mě v létě docela bavil, dobře to čistil.

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro mi ale k Modricovi typologicky vic sedi. Navic prida nejakej gol, pas, dokonce i dloubak za obranu. Rozhodne se vic libi a ucelove na tom neni hur.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni teď k sobě sedí i s Khedirou, když to hraje jak v AC s Pirlem a Gattusem. Casemiro byl v přípravě vynikající, ale v mých očích si to Khedira dokázal obhájit. Jednou ale přijdou jeho slabší chvilky a pak na to Casemiro vlítne. Nebo taky ne a bude hrát Xabi .

Reagovat
smazaný uživatel

Treba nakonec ze sestavy vyhodi Ozila, vysune Isca a prida tam Illarru nebo Xabiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže kam toho Isca dá? On napravo očividně nechce, pořád se cpe doleva.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ozil tam po tom taky zrovna netouzi. Jinak nevim, treba pod hrot a prava strana zustane Danimu.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je sestava, nebo davas co si prejes?

Reagovat
One-Real

měla by to být ofiko, já čekal akorát Casemira místo Samiho, ale hlavně že hraje Dani a Isco

Reagovat
smazaný uživatel

To ja taky, ale zrovna tahle dvojice me tolik netrapi. Jinak teda dobra, ocekavana

Reagovat
Rssa

Pokud se zbavíte Karima, tak to bude pěkně vyvážená sestava.

Reagovat
One-Real

Karim vam letos vsem ukaze, nevdecnici. Vykope nam titul i LM.

Reagovat
Rssa

Mně je to jedno, pokud místo něj bude Morata nebo Jesé, jen lépe pro vás

Reagovat
DreamTeam

A kde je Lopez

Reagovat
Kluivert9

Dner Barca jak ji zname a mame radi

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets uz se vali. Vraci se ve forme.

Reagovat
Dr. Admess

Jdi, prosím tě, trollovat jinam. Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikam nejdu. Neni zac.

Reagovat
smazaný uživatel

další troll

Reagovat
smazaný uživatel

další pokrytec

Reagovat
Rssa

Ty vole, ti hráči snad měsíc nežrali nebo co

Reagovat
kiwwi

haha jaky synchronizovany pad

Reagovat
Rssa

Cesc a Alexis synchronizované padání

Reagovat
Mercury

joga bonito

Reagovat
smazaný uživatel

Totálne dementné OT : Skúšal si niekto spraviť účes na Ronalda s melírom ? Vyzerá to dobre ? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si p*del?

Reagovat
smazaný uživatel

No čo píšem dementné no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Faith in humanity lost.

Reagovat
OVi.77

Reagovat
C0br

vostříhej se normálně na Messiho a nebuzni

Reagovat
smazaný uživatel

No tak asi som vyhral sútaž o najhlúpejšiu otázku na EF

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak ale tato penalta je trochu vtipna

Reagovat
smazaný uživatel

je vtipná v tom, že ten hráč vůbec nemusel faulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jó Pedro López Adriana fauloval, trafil len jeho nohu, nedotkol sa lopty, nie je o čom jasná penalta

Reagovat
SIRBRANIKE

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

co jako čekal?

Reagovat
smazaný uživatel

penalta

Reagovat
Dr. Admess

Leo s přehledem.

Reagovat
exse

Pojďme na 10

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, manita do půlky. Ale teda - Levante zatím obranu vůbec neprověřilo. Že pošlape útok, jsme věděli.

Reagovat
kiwwi

rozmyslam, ze dam teraz na Neymara ze skoruje

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslím, že bys vyhrál. Tata ho tam pošle minimálně na rozkoukání.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Kurs?

Reagovat
kiwwi

2.26...slabota

Reagovat
smazaný uživatel

2,2 na handicap 0:8

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

moc nebo málo?

Reagovat
One-Real

nějak moc, já mám na fortuně 1,3 že vyhrajete o 8..tohle bych tam celkem osolil

Reagovat
smazaný uživatel

musíme vyhrát o 9, matematiku.

Já dal, že padnou minimálně 2 kusy do 60. minuty.

Reagovat
One-Real

no to vim, ale když je 1,3 o 8, tak o 9 by bylo na Fortuně tak max 2, možná ani to ne

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
Hristo Stoichkov

Hm, souhlas. Já mám celkem ve zvyku sázet krátce po oznámení oficiálních sestav proti střídajícím hráčům

Reagovat
smazaný uživatel

Messi na jedenastku, to je istota, ako Walters..

Reagovat
SIRBRANIKE

Netradične, do ľava

Reagovat
Rssa

No nevím, Adriano si pro ní šel, nedovolený zákrok to taky byl.

Reagovat
smazaný uživatel

kontakt tam bol, len s nohou Adriana, López netrafil loptu, jeho chyba, že do toho išiel, penalta to bola

Reagovat
exse

Šel pro ní ven z vápna?

Reagovat
smazaný uživatel

S takovou zase Messi Ronaldovi rychle utece.

Reagovat
exse

Každej si dejte góla

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos by to šlo.

Reagovat
Kluivert9

10!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, at tam hodi rucnik..

Reagovat
Dr. Admess

Xavi! I love him!

Reagovat
roman1978

jen tak přemýšlím a vzpomínám. byl někdy poločas 6:0?

Reagovat
Dr. Admess

Hmm, já pamatuju jen 5:0.

Reagovat
roman1978

to já taky

Reagovat
SIRBRANIKE

Padne desať?

Reagovat
smazaný uživatel

kanarik za polcas, ujde

Reagovat
Darren Fletcher

tak táto Barca ma baví, prestanem ju mať nerád

Reagovat
Darren Fletcher

a Fabregas

mal ísť na penaltu, zaslúži si

Reagovat
exse

První poločas sezóny a už je vyrovnanej maximální počet vstřelených gólů za zápas v lize z loňska. Solidní start Ale nepřeceňoval bych to.

Reagovat
smazaný uživatel

to je masaker :)

chudáci Levante, už majú aj celkom dosť a ešte 2.polčas

Reagovat
-Carles-

6:0 Všetko funguje ako má, napádanie, koncovka, presing, chuť do hry. Ale je to len Levante, horúci kandidát na zostup...

Reagovat
blaugrana

Krása, krása, krása. Ľahkosť, priamočiarosť a PRESSING! Alba to bdue mať tento rok hodne ťažké, lebo Adriano hrá ako veľký pán. Bus dáva kolmice ak oz partesu. A aj Xavi už nehrá len do strán.

Reagovat
Kenneth

To bude s Bayernem zase studená sprcha...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona fenomenalni a ten pressing fakt zeru, neuveritelna vec. Carlo s Pellem at se zahrabou!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Fajn. Levante bude hned od zaciatku tam, kde patri a snad sa tam budu drzat do konca sezony

Reagovat
Rssa

Pěkné vidět, co dokáže existence pressingu s naší hrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt neskutecna vec. Nechapu, ze ostatni tymy, ktery chcou drzet mic a zaroven byt maximalni nebezpecni v utoku, to nepraktikuji. Mancini mel k dispozici Kuna s Tevezem, kteri by tam dokazali vytvorit podobnej kolotoc jak Alexis s Pedrem. A samozrejme nic.

Reagovat
Kenneth

Jojo úplně vidím Silvu s Yayou nebo Nasriho presovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Silva pressoval ve Valencii, Yaya v Barceloně. Nasri by to zvládnul taky. Další tvé perla.

Reagovat
Kenneth

Jsem si jistý že Ozil a Benzema by taky ve svých ex klub presovali a v Realu? Horko těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl to po nich někdo?

Reagovat
Kenneth

určitě...

Reagovat
smazaný uživatel

Radsi na to ser.

Reagovat
patas92

Cesc je zase skvělý Taky mě ale utvrzuje v tom, že je náhradou spíš za Iniestu, než Xaviho.

Reagovat
Kenneth

Klasické Levante. Doma koušou, faulujou, flušou, staví zdi jen aby udělali bod a venku jsou posraný už v tunelu..

Btw Messi je zase zdravý a honí si ego na nýmandech?

Reagovat
smazaný uživatel

Levante loni 11. v tabulce doma a 11. v tabulce venku.

Klasický Kenneth - mele, o čem nemá páru.

Reagovat
Masi

Správné slovíčko loni

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu, měl jsem vycházet z letošní ligové sezony.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Rssa

Reagovat
Kenneth

Tebe jsem tu dlouho neviděl. Ty si z toho kanálu po mači s Bayenem vylezl až ted?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšu ...

... klasický Kenneth.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, protože ty si slovo kanál ve spojení s Madridem nikdy nepoužil...

Reagovat
smazaný uživatel

spojitost?

Reagovat
Kluivert9

Ještě že ten Bayern byl, jinak by Nehheth zas neměl celou sezónu co psát

Reagovat
Kenneth

"Ještě že ten Bayern byl"

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
exse

Tady je ten mindrák asi hodně velkej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi do prdele demente.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nová sezóna, ale vyrovnanost španělské ligy stále při starém.

Reagovat
Pospovič

Zabava jak je rozhodle o mistrovi po 45. minutach

Reagovat
exse

Kurs 5 na Barcu over 9,5 sem prostě zkusit musel.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý výkon...toto bolo to, čo nám chýbalo posledné 2 roky, pressing, pressing, pressing .

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis #1 trend na twitteri

#Levante #2 trend

Camp Nou #8 trend

Reagovat
smazaný uživatel

Strely 23:0

Reagovat
Mercury

Song a Neymar na plac prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fantazie todle ...prostě fantazie ! :) ....přemejšlim jestli poločas zápasu Česko - Nizozemsko na Euru 2004 byl atraktivnější, ale myslim si že ne...barcelona předvádí dokonalej fotbal...bez uvozovek, bez nadsázky...Obrana perfektní, útok perfektní...všechno perfekntí...nemám slov, jdu koukat na druhou půli, kde ještě příjde Neymar...no super, desítka ze začátku kola

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana perfektní.

Reagovat
smazaný uživatel

proč se směješ ? Obrana nevytvrořila jedinou chybu, naopak, odstavila od míče útočníky po pár vteřinách...dokladem tomu statistika střel za první poločas: Levante - 0 (slovy NULA) ...Nechápu tvůj komentář

Reagovat
smazaný uživatel

spíš komedie

Reagovat
Kokesh

Hm hm, pokračují ve výsledcích z přípravy. Solidní ranec.

Reagovat
One-Real

+9,5 gólů 2,52..hmm, jen aby nepřepli na šetřící režim

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají ve středu.

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký flash na Barcu pls? na to se chci kouknout když o ní tak básníte

Reagovat
fajdax

sport1

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar sa už išiel rozcvičovať

Reagovat
One-Real

+3,5 žlutý za 2? Levante budou docházet síly a nervy, to by taky mohlo dojít, nadruhou stranu doteďka je nestíhali ani faulovat

Reagovat
smazaný uživatel

To bych neriskoval, když už v poločase není o co hrát, tak bych nějaké nervy určitě nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jesé tribuna

Iker lavička

Reagovat
Masi

Prodat oba...

Reagovat
smazaný uživatel

A nas oblibeny Brazilec lavicka, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud budou Isco i Özil na hřišti, tak ho z té lavky nedostaneme. Musel by hrát jen jeden a druhý na střídání.

Reagovat
Kenneth

LÓPEZ - CARVAJAL, PEPE, RAMOS, MARCELO - MODRIC, KHEDIRA, ISCO - ÖZIL, BENZEMA, RONALDO

Lopéz?

Reagovat
Kenneth

Každopádně Ancelotti se z Mourinha nepoučil...

Reagovat
smazaný uživatel

A proc jako ne? V priprave byl zase o tridu lepsi nez Iker. Jistejsi, lepsi pri standardkach, v rozehravce. Jen at chyta..

Reagovat
Kenneth

Úplně se těším na to jak se zase bude rozvracet kabina a diskutovat proč nechytá Iker...

Reagovat
smazaný uživatel

A tys tam urcite primo u toho byl a vis, jak to vsechno bylo..

Reagovat
Kenneth

Ono tam totiž vůbec nebylo dusno že?

Reagovat
Kenneth

Pepe vs Mourinho, Arbeloa vs Iker. Ale asi víš zase všechno nejlíp.

Reagovat
Rssa

A došlo to tak daleko, že Arbeloa zlomil Ikerovi ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Ja prave nevim, jak to bylo. Dulezity je, ze u toho byl Mourinho - arogantni pica - takze nesoudim a nejsem si nicim jistej. Jednoduchy.

Reagovat
Kenneth

Neskutečný. Když byl Lopéz v bráně lepší, tak byl Mourinho arogantní piča, a když ho tam postaví Ancelotti, tak je to správně.

Reagovat
Kenneth

Ne lepsi, ale kdyz byl Iker po zraneni.

Reagovat
smazaný uživatel

To si delas prdel, ne? To jako tohle ma byt ten duvod, proc pro me Mourinho je to, co je? Jaks na to dosel?

Reagovat
Kenneth

Takže bylo Mourinhovo posazení Ikera správné?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo. Ale ne tim zpusobem, jakym to udelal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

No každopádně Ancelotti si tenhle bič na sebe šije sám, s dalšíma zápasama kde bude Iker na lavičce to bude mít těžší a těžší.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Už se na Ikera těším.

Reagovat
smazaný uživatel

ked bude chytat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Diego je momentálně prostě lepší. A vidí to i Carlo

Reagovat
Kenneth

Dobrý, tak si může jít dělat jedničku jinam.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no, já sem čekal, že odejde. Nechávat Ikera na lávce je divný.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to rikal vsem Mourinho haterum, ze je proste lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné, co mě trošku překvapilo, je López v základní sestavě. Máme ale dva golmány kategorie extratřída, v přípravě se jevili skvěle oba, tak proč toho nevyužít. Jinak si myslím, že rozestavení spíš bude vypadat: López - Marcelo, Ramos, Pepe, Carvajal - Isco, Modrič, Khedira, Özil - Cristiano Ronaldo, Benzema.

Reagovat
Rssa

Alexis dneska neskutečný

Reagovat
C0br

6 hráčů Barcelony stojí v lajně s posledním hráčem Levante na malém vápně

Reagovat
Rssa

6 hráčů ve vápně

Reagovat
Dr. Admess

Ty vole, Gerard, proč si to nechal skočit?!

Reagovat
patas92

kurňa dej už tam toho Neymara

Reagovat
Rssa

I ta údržba je letos zábavná

Reagovat
smazaný uživatel

6:0 po polocase, fakt kvalitni liga

Reagovat
REPLIKATOR

0:0 fakt kvalitní liga

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, vyrovnana.

Reagovat
smazaný uživatel

raději se podívam na zápas, který skončí 0:0, ale je vyrovnaný a kvalitní, než abych onanoval nad takovou jednostrannou kanonádu

Reagovat
DreamTeam

Tak nad tim onanuji jen fandove Barcelony..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně že kdybys dal do duelu Levante Pro ManU, jistě to zkončí kanonádou Manchesteru, že ? :) aneb jak dostal Manchester na prdel od Bilbaa v nedávných časech....Ale jistě, to byla jen El, tu přeci týmy z PL vypouští, protože jsou moc pyšní a ligy druhého sledu nehrají ....

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda liga no...

Reagovat
Kluivert9

Vyrovnana = Kvalitni?

Reagovat
smazaný uživatel

Na urovni TOP5 lig - ano.

Reagovat
Kluivert9

Ok, Real ti dneska ukaze, ze je PD kvalitni

Reagovat
smazaný uživatel

Real me nezajima.

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel

Máš tam i něco dalšího?

Reagovat
smazaný uživatel

To je válec jak prase. Levante vůbec neví ...

Reagovat
REPLIKATOR

Nezmar

Reagovat
REPLIKATOR

Busquets

Reagovat
smazaný uživatel

Messi střídá.

Tata zavádí nové pořádky.

Reagovat
REPLIKATOR

Beztak je zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, chtěl si jen zvednout ego proti zoufalcům jako je Levante. Ve středu si raději sedne.

Reagovat
REPLIKATOR

Mascherano

Reagovat
REPLIKATOR

sem ne

Reagovat
Dr. Admess

Jáj, škoda, Cescu, tobě ten gól za dnešek fakt přeju hodně.

Reagovat
mickey mouse

To Levante je fakt k smíchu.

Reagovat
patas92

lol

Reagovat
smazaný uživatel

To čo bolo

Reagovat
smazaný uživatel

šťastná sedmička

Reagovat
Darren Fletcher

no ty vole

Reagovat
Rssa

Taková amatéřina

Reagovat
smazaný uživatel

Levante naprosto zoufalý.

Reagovat
REPLIKATOR

tohle se jen tak nevidí

Reagovat
Pigeon

To zas bude ročník o ničem

Reagovat
smazaný uživatel

Rodas: na Fàbregas hráš dobre daj si gól

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik má Cesc těch asistencí? 3?

Reagovat
REPLIKATOR

Mascherano

Reagovat
kiwwi

to co je za odbornika na Sport 1?

vraj po oslabeni Valencie a Atletica podla neho bude v PD kralovat Barca a Real

Reagovat
Kenneth

Mě spíš pobavil jeden zahraniční časopis, kde psali že Neymar bude rozhodně klíčem k titulu Barcelony.

Reagovat
REPLIKATOR

A taky že bude.

Reagovat
Kenneth

Takže když si Real přivede Balea, tak se převáží misky vah?

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak podla neho je Neymar najdrahším hráčom v historii Barcy.

Reagovat
REPLIKATOR

Pokud se nepočítá Ibrahimovič, tak je nejdražší přestup Neymar.

Reagovat
Kluivert9

Co se peněz týče, tak ano.

Reagovat
kiwwi

Neymar je na ihrisku uz 15 minut a nedal gol...to bude prepadak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hral pekne a chytre. Fakt se na ne s Messim tesim.

Reagovat
smazaný uživatel

Iker na lavičce. To je zas píčovina. Né, že by Diego nechytal skvěle, ale co odchytal Iker v přípravě bylo na stejný úrovni, trochu zklamání na úvod od Carla.

Reagovat
DreamTeam

Snad to Carlovi vydrzi a nepodlehne tlaku fanousku. Diego musi byt jednicka pokud bude mit formu celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

asi rozhodla dlhsia priprava.. ale aj tak si myslim, ze mal chytat Iker.. predsa len kapitan a dlhorocna opora by mal mat nejaku vyhodu.. lebo formu ma podobnu ako Lopez.. ale tak uvidime co bude dalej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ty víš třeba i na treninku maká Diego lépe .

Reagovat
smazaný uživatel

uz aj Mourinho hovoril na jar, ze Iker trenuje velmi dobre.. takze kto vie co tam robi ten Lopez

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nebyl. Jak Diego stahoval ty rohy proti Interu, tak to Iker nedělá. A možná právě to rozhodlo, Ancelotti a jeho trenér gólmanů, to je stará italská škola.

Reagovat
smazaný uživatel

A v rozehravce ho drti uplne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Jestli kvůli chytaní rohů bude sedět madridský srdce na lavičce, tak at táhne opět zpátky odkud přišel Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je důležitý, když z toho dostáváme každej třetí gól.

Reagovat
Kenneth

V sezoně chytal Lopéz ty centrovaný míče úplně stejně mizerně jako Iker. To že mu vyšel Inter, neznamená že by měl chytat.

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak.. Lopez na to ze ma 2 metre skoro tak nijak nevynika na centre

Reagovat
Hristo Stoichkov

Chytá lepší, Iker to však nebude kousat lehce. Smát se nebudu, protože nás čeká se Xavim to samé. Věřím, že Tata to pořádně rozrotuje a udrží hráče hladové. Nechci je zas vidět v únoru padat únavou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teda, abych to upřesnil, nasranej čistě ze sympatií k Ikerovi, kterýho prostě zbožnuju. O tom, že Diego jednička být může neni pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela pěkný vstup do sezony. Bavil jsem se. Děkuji.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Neymar?

Reagovat
smazaný uživatel

Neymara by som nehodnotil, druhy polcas sa uz dohravalo, nic sa nedialo...

Reagovat
REPLIKATOR

Super

Reagovat
smazaný uživatel

no, kupit hned prvy zapas niekedy neuskodi.. aspon sa tym nastartuje

Reagovat
Masi

Byl by sopcast na Real prosím?

Reagovat
Pepe1911

Messimu nic..

Reagovat
Masi

Kdyby někdo sháněl tak např sop://broker.sopcast.com:3912/93290

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím teda, jestli celý léto čekají na Rooneyho nebo Adriána, ale nutně potřebujeme dva útočníky. Se Sobrinem a Planem už 4x v řadě bez vstřelenýho gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Strááášně moc se těším na Juanfrana . Hlavně jsem zvědavej, jestli mu to bude vycházet i v lize.

Reagovat
valloire

Právě nastupuje nejslavnější klub světa do nové sezony !!! Hala Madrid !!!

Reagovat
boryland

Reagovat
Pepe1911

ou...

Reagovat
Rssa

Je to sice jen první utkání v sezóně, ale naznačuje to sympatickou cestu návratu k Barce z 2008/2009, kdy hrála famózní fotbal.

Čím to? Všiml jsem si zatím pár indicií.

1/ pressing - napadání, napadání a napadání. To je snad nejviditelnější změna oproti loňsku. Hráči opět hrají s takovým pokynem, že kdo ztratí balón, ten ho musí ihned získat zpět. A nejlepší na tom je, že se přidal i Messi! Takhle bojovat, napadat jsem ho neviděl pěkně dlouho.

2/ šířka - konečně se začalo zase více používat šířky hřiště. Jak Pedro, tak Alexis to tam spolu s krajními beky dobře obstarávali, přihrávky na stranu hodněkrát uvolnily naše hráče k zakončení, roztáhly hru a tím daly větší prostor pro náběh do vápna

3/ prostupování řad - to, co tady někdo (Brian? Jakub?) vloni kritizoval (a měl pravdu), se dle mého hodně zlepšilo. Rozestup mezi řadami je daleko menší, pronikání zálohy obranou a útoku zálohou/obranou - i v obranné fázi - utvořilo kompaktní a nečitelný celek. Tím dokážeme lépe kontrolovat hru. A vidět opět Piqého nabíhat si do útoku a být při tom dobře zajištěný - to je k nezaplacení

Jistě, je to hodně dáno soupeřem, který byl tragický v obranné hře a kolikrát nám nechal utvořit přesilu v JEHO!! vápně 5 proti 1, stejně tak hladovostí hráčů po fotbale, takže je špatné dělat závěry, ale pokud takhle budeme hrát, můžeme prohrát a přesto budu spokojený. Snaha je viditelnější.

Z hráčů nevím koho chválit více, ale kromě klasiků (Leo, Dani, Busquets), bych možná vyzvedl 3 hráče, kteří byli nenápadní.

Alexis - motorová myš, konečně mu to začalo vycházet

Cesc - produktivní, tvořící, dneska byl správně využit

Mascherano - tvrdý, agresivní, skluzy, předstupování...takový, jaký by být měl pořád

Reagovat
valloire

Levante....

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid - Levatne (0:1) .....

Reagovat
smazaný uživatel

Ancelotti čo má krvavé oko? že by mu Iker vylepil, že ho nepostavil do základu

Reagovat
Manik...

Nevíte proč nehraje Varane?

Docela mě překvapilo nenasazení Casillase, ale Ancelotii určo ví, co dělá

Reagovat
Kily

má zase problémy s kolenem, co jsem dneska našel, tak by příští týden měl zase začít trénovat

Reagovat
Manik...

supr, tak snad se rychle vrátí do své formy z minulé sezóny

Díky moc

Reagovat
Manik...

Co to mlel o odchodu Coentraa?? Kam? Jsem myslel, že se vedení s nikým nedomluvilo

Reagovat
smazaný uživatel

Lopez teraz viac stastia nez rozumu.. kde to pre boha vybiehal

Reagovat
One-Real

Jsme si zvykli na průměrné kopáče z Anglie za protivníky a proti Betisu najednou nevíme.

Reagovat
Pepe1911

Zatím propadák

Reagovat
DreamTeam

Karimova klasika.. nasrat se za kazde situace do offsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

RAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Zasluzene...hrame uplne hovno!

Reagovat
One-Real

Ti stoperi, to je katastrofa.

Reagovat
kiwwi

pekne Betis...a Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

To je obrana ...

Reagovat
Side

Reagovat
Pepe1911

OMG,lonská sezona znovu tady...Připadá mi,že si hráči vůbec nevěří a bojí se hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Cedric Mabwati inak vyučil Ramosa

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle klicka se jmenuje - vem balon a bez rovne.

Reagovat
kiwwi

toho som si kupoval do Evertonu vo Fife...najrychlejsi hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Realu tam proste chyba vodca.. Lopez moze chytat dobre ako chce ale ked tym nehra nic a nevie ich vyburcovat tak aj tak je to na h*vno

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to mohl nedat?

Reagovat
smazaný uživatel

psychika

Reagovat
smazaný uživatel

Real hoří neskutečně

Reagovat
kiwwi

to jak netrafil

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za obranu do píči?

Reagovat
Kenneth

Klasika. Soupeř se určitě zase přehraje sám. Nezměnilo se vůbec nic.

Reagovat
DreamTeam

Jsem myslel ze za to mohl Mourinho za vsechno

Reagovat
Kenneth

Tak to jsi myslel špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema 958 ofsajdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být reakce

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je hnus.

Reagovat
kiwwi

kolko offsajdov bude mat Benzema?

Reagovat
DreamTeam

Hodne.. Tenhle nekopa nema v Realu co delat

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema ty vole zase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohloe bude muset bejt solidní bouřka o poločase.

BTW věřim Jablonci

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne, ze vyhnali Joseho.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, protože kdyby tam setrval tak by to bylo ke prospěchu všem

Reagovat
Pepe1911

Jediný co mohli udelat,nevim co se ti na tom nezdá

Reagovat
vacin

Tak ono od člověka, kterej Daridu dává na úroveň Wilshirea můžeš čekat všechno....

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, ja jsem tim nadsenej. Az na konci tyhle sezony konecne fans Realu doceni, jak Mou tenhle klub pozvednul z pod dominance Barcelony.. A Mourek se vratil tam, kde ho vsichni zboznuji. Tak to ma byt.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Pepe1911

Já to docenuju,ale po jeho odchodu se ukazuje naplno arogance,kterou potlačit asi nedokáže nebo nechce.Hráči už to asi nechtěli snášet a proto ta lońská sezona vypadala tak jak vypadala-neprofesionální přístup Mourinha i hráčů,kteří očividně sraly na zápasy.Takže situace v kabině musela bejt nesmírně vypjatá...

Reagovat
Manik...

KOukám, že to bude pořád stejný. Budeme prohrávat 1:0 a ze všech sil se budeme snažit to otočit

Reagovat
Kokesh

Sergio se asi rád koupe. Naše offside to je fotbalový diletanství. Nechápu, že si to nepohlídají v takových pozicích!!!

Reagovat
Kenneth

To líný poleno si to taky neumí pohlídat nebo co?

Reagovat
Rssa

500. pro PD

Reagovat
smazaný uživatel

Aby to zase CR uhral sám

Reagovat
kiwwi

to by bola pre neho pekna rozlucka s Realom

Reagovat
smazaný uživatel

Další díl seriálu Mokré sny mufanů.

Reagovat
teenz

Klasika.

Reagovat
kiwwi

vsak ty sa dosmejes, ked k nam prestupi a s nim aj Bale, Fabregas a Modric

Reagovat
smazaný uživatel

Každý hráč na světě tam půjde, jasně :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Ještě Mesut.

Reagovat
kiwwi

ten by si u nas nekopol

Reagovat
smazaný uživatel

+ vaše logika : Ronaldo řekne, že není šťastný = přestupuje do United

Ronaldo neříká nic = přestupuje do United

Ronaldo řekne, že je šťastný = přestupuje do United

Peréz, Ancelotti řeknou, že jsou si jistí, že Ronaldo prodlouží = přestupuje do United

Modrič řekne, že chce být v Realu = přestupuje do United.

Reagovat
Pigeon

jsem rád. každopádně víš velké prd o United a píšeš tu jen hovadiny

Reagovat
kiwwi

no hlavne vy ste ten podpis novej zmluvy uz asi 100x prelozili...najprv ju mal podpisovat pred pripravou, potom po priprave, tak bol na dovolenke, tak do zaciatku ligy a zmluva furt nepodpisana

Reagovat
smazaný uživatel

= přestupuje do United? Jsme tu znovu.

Reagovat
kiwwi

co si ty zac preboha?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže neříkáš, že ne, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

vystrieľa tiket a potom nech vystrieľa Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Druhej vlastnak. Lucker.

Reagovat
smazaný uživatel

čiarový, všetky ofsajdy boli

Reagovat
teenz

Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je poleno

Reagovat
kiwwi

Benzema bol teraz pri Marcelovej strele zase v ofsajde

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to tam musi padnout, pod Cristiano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pepe1911

Higuain by to dal

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne zase byl v ofsajdu.

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
smazaný uživatel

Halóoo brána je o 15 metrov nižšie.

Reagovat
smazaný uživatel

penalta..

Reagovat
Side

Benzema, to neee

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak může hráč jako Benzema být dlouhodobě jedničkou v útoku v týmu jako Real

Reagovat
teenz

Benzema.

Reagovat
teenz

Neměla být reakce.

Reagovat
DreamTeam

Bude ji az letos kdyz nema konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho je Benzema jedničkou v Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhodobě určitě nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema je nejak mimo, všetko páli na tribúnu

Reagovat
Pepe1911

Nikdy jsem mu nepřestal věřit

Reagovat
One-Real

BENZEMAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Kariiiiiiiiiiiiiiiiiim do piiiiiiiiičííííííííííííí a dejte jím bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema gol a vsichni mu tady nadavaji.

Reagovat
smazaný uživatel

Si robí prdel ne ?

Reagovat
kiwwi

mal ruku v ofsajde

Reagovat
smazaný uživatel

Benzegooool

Reagovat
Kenneth

kurva joooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
One-Real

Ja to rikal, on vam jeste ukaze.

Reagovat
REPLIKATOR

spoustu ofsajdů

Reagovat
Masi

Sniper

Reagovat
valloire

goooooooooooooooooooooool - línej žoldák....

Reagovat
teenz

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

To je najednou sraní si do huby ...

Reagovat
smazaný uživatel

Isco prvni asistence. Zatim jasne nejlepsi hrac v bilym.

Reagovat
Kenneth

Zatím nejlepší Carvajal.

Reagovat
One-Real

No u golu nepohlidal hrace, ve vapne ma co dohanet. Mimo nase vapno uzasnej.

Reagovat
Pepe1911

Lepší než Arbeloa ten byl mimo všude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je mimo

Reagovat
Kenneth

Bílý král Isco krásně namazal.

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema ked sa dostane do formy tak budu sypat goly

Reagovat
smazaný uživatel

Isco první asistence z mnoha, které budou následovat.

Reagovat
One-Real

Ramos + Pepe = diplomati.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta obrana Realu je naprosta, ale totalni tragedie..

Reagovat
teenz

Tak na Chelsea to stačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea dopředu nehrála nic.

Reagovat
smazaný uživatel

jj utesujte se pripravou..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Proč " "? Chelsea snad dominovala proti Realu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč " "? Chelsea snad dominovala proti Realu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Khedira

Reagovat
One-Real

Zase, Carvajal ve vapne.

Reagovat
Kokesh

S nulou jsem nepočítal, ale šancí Betisu je až moc. Isco bere Crisovi až moc místa. Určitě zatím víc mínusů jako plusů...

Reagovat
smazaný uživatel

Chodí to moc pomalu od nohy, Benzema ztratil orientaci a Carvajal hoří ve vzduchu.

Reagovat
One-Real

Vypadá to jako Ozil - Modrič - Khedira.......Benzema - Ronaldo - Isco Cristiano nevyužije to, co nejlíp umí a je utopenej na prostředku

Reagovat
kiwwi

ten Ozil je taky spomaleny

Reagovat
DreamTeam

Do druheho polocasu Arbeloa a Angel na plac

Reagovat
valloire

Ta černá tvář mi sere.

Reagovat
smazaný uživatel

Cris příkladně. Ztratil - vybojoval zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajdy

Betis 0

Real 7 (všetky Benzema )

Reagovat
Manik...

jeden měl Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

hmm... tazko povedat kto je vacsi traged... ci Ramos, Marcelo alebo Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

njn... preto sa rozhodujem medzi danymi troma. ak by nedal gol bol by o parnik najvacsi traged on. tak mizerneho utocnika som uz riadne dlho nevidel

Reagovat
Kokesh

Sergio pokračuje v nevýrazných výkonech z konce sezóny...ale stejně se na něho a ostatní valí útoky do otevřené obrany, to je těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ted doprdele delal Marcelo jako?

Reagovat
teenz

Však mi Coentraa nepotřebujeme, ne ? ..

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak Marcelo je lepsi, ale ted to takticky moc nedal..

Reagovat
teenz

Lepší ? Pokud útočíme, jinak Coentrao v obraně jasně úplně jinde a proti silnějším to uvidíme.

Reagovat
Manik...

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja jsem další z mnoha, co by chtěl, aby Fábio zůstal, ta dvoja vlevo byla skvělá, ale doted' pořádně nechápu, proč odchází.

Reagovat
teenz

Protože ho asi nikdo moc v Madridu nemusí.

Reagovat
Manik...

když má formu, tak jo, ale teď ji rozhodně nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Shia LaBeouf gol Este jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Betis rohové kopy 7 : 7 Benzema ofsajdy

Reagovat
Manik...

Je vidět, že ten tým není vůbec sehraný. Každý se tam tak nějak motá jinému spoluhráči . Ty offside je hrozné. Ten Benzema nemá vůbec žádný "tajmink"

Reagovat
teenz

Benzema nemá podle mé úplně nic, teda kromě ofsajdu.

Reagovat
-Kopy-

Betis výbornej, zatím lepší....hodně sympatickej výkon od nich Real zatím nic moc, dozadu bída...

Reagovat
smazaný uživatel

No, co se musí uznat, Betis hraje fantasticky. Přesně, energicky, jdou do toho na plný koule a vychází jim to. Zvlášt' ofsajdová past. Ale ta naše obrana. Ramos při prvni golu, prokauč. A dopředu taky nic moc. Chvílema chaos, herní převaha v držení míče ale opticky je to vyrovnaný. Nechci po Carlovi, aby hned bylo na 100% využitý, to, co chce hrát hned v prvnim kole, když je u nás zatim chvilku, ale lepší jsem to teda čekal. Druhej poločas se musíme zvednout, Ángel na plac místo Mesuta.

Reagovat
valloire

To je jasný,AdM na plac.

Reagovat
valloire

Co to jako má znamenat? Děsný. Na rozdíl od zedníka jsem se moc zatím nepobavil.

Reagovat
boryland

Jj děsnej výkon zedníků.....

Reagovat
smazaný uživatel

Betis co nedá

Reagovat
smazaný uživatel

real posobi na ihrisku nervozne, amatersky...o ancelottim ani nehovorim, ten je az cerveny od nevozity, ako pubertak na prvom rande...zatial sa mi to paci

Reagovat
DreamTeam

Tak neni to prdel trenovat Real. Carlo neni holt Jose

Podle me to s nim bude fiasko. A za dva roky nas bude trenovat Zidane

Reagovat
Pepe1911

V PSG byl skvělej,věřím že to zvládne a Real bude čim dál lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

Netřeba to hned takhle hodnotit, je odehranej jeden poločas. Ted' se to musí kousnout.

Reagovat
DreamTeam

Vsak ja to nehodnotim.

Ale zatim se mi vubec nelibi co s tymem udelal.

Reagovat
One-Real

Tak tohle byla neskutečná tragédie. Hráči jsou strašně daleko od sebe a na každej míč se šíleně nadřeme. Jak Ramos - Pepe rok a půl zpátky fungovalo úžasně, tak teď mi to přijde, jak kdyby spolu hráli poprvý. Marcelo dneska jak z před 4-5 let, když k nám přišel. Carvajal dobře podporuje defenzívu, odebírá balóny, ale jakmile je ve vápně, tak mu všichni utíkají a na nikoho nestačí. Khedira nestačí čistit a zbytečně to tahá do lajn a k vápnu, když tam nikdo neni. Modrič by měl diktovat, ale u míče byl tak 4x za celej poločas, chceme je přikovat k vápnu a nedostaneme se na delší dobu k balónu. Isco se mi líbí, hodně na míči, ale bere stranu Ronaldovi, nadruhou stranu kdyby tam měl Angela místo Ozila (na náběhy) a Benzema si jednou pohlídal offside, tak to má aspoň komu dávat. Ronalda jsme si totálně odřízli, z nejnebezpečnějšího hráče jsme pro dnešek udělali figurku ve středu hřiště.

Reagovat
One-Real

Každopádně věřím, že to zvládneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten první gol, je trošku deja vu z minulé sezóny. Ramos to měl na párku a gol.

Reagovat
Kokesh

Njn Modrič mě hodně mrzí, dnes měl vládnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Lopez na to ze ma 2 metre tak si vobec nechodi pre centre.. neviem stale mi tam chyba ten vodca ako Iker co si zorganizuje obranu a ide z neho respekt.. to Lopez zrejme neni

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal, Khedira na střídačku, Marcelo do vesmíru. Nacho, Arbeloa, Casemiro do hry. Jestli nezačnou bránit aspoň tři lidi, tak dostaneme trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, no. Z brejků Betis zle zatápí a to až moc jednoduše. Jen kdybychom aktivnějc napadali nahoře, hned by to vypadalo jinak.

Reagovat
Losinho

Real zatím velká slabota...

Reagovat
smazaný uživatel

ale moze im to aj pomoct.. aspon privedu stopera a v pripade ze niekto kupi Coentraa tak aj LB

Reagovat
smazaný uživatel

Silene tam nekdo chybi pred stoperama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a za nimi.. ten diego si to vobec nevie usporiadat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych řekl, že není chyba Lopeze. Khedira vyjede, ztratí to jak kokot a zustane tam díra, kde se nestačí stáhnout ani jeden z krajů.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Lopez proste nekomunikuje s obranou.. iba tam tlieska a placka ich po chrbte..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel. Navíc Khedira to dneska hraje jak třináctiletej, tu díru jak kráva tam snad musí cítit a on to ještě kopne na riziko dopředu a běží si k vápnu na narážečku a zas díra jak kráva.

Reagovat
alcantara

To bola krasa, skoda ze ten protiutok zavrazdili najhorsim moznym sposobom

Reagovat
alcantara

Pri gole to bolo velmi vtipne, hoci hlavnu sodu dostane Ramos, sestprudova dialnica cez stred.

Reagovat
smazaný uživatel

At uz je Xabi zdravej na pristi kolo, prosim. Jinak to venku dopadne zle nedobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim bude stacit Casemiro. Uz on by mel predstavovat daleko lepsi jisteni mezi zalohou a obranou a celkove i zlepseni celyho tymu. Ted to vypada tak, ze Modric je temer u vapna soupere, najednou se tam rozbehne i Khedira, ztrati se mic a Betis ma volnou cestu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad na to Carlo v puli vhodne zareaguje.

Reagovat
smazaný uživatel

preco ukazuju na Sporte ten zarez Osasuny s Barcou ?

Reagovat
alcantara

Po tom polcase, co som videl, zlaty Alvaro. A a jtak sa bude nanho kydat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, vidíš pár zápasu za sezonu a budeš tu něco mlet. Arbeloa má kvality a jeho zkušenosti jsou něco co Carvajal nemá, ale to že hrál za holý kokot skoro po celou sezonu je prostě tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře jsme na ně vletěli, achjo ale

Reagovat
One-Real

Achjooo Ronaldoo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol

Reagovat
One-Real

Počkejte až tohle rozhodne Kaká a už se ho nezbavíme.

Reagovat
Manik...

když bude podávat dobré výkony, tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

#KopackaDoXichtu

Reagovat
Pepe1911

*kopacakdoxichtu

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema ty zlobor

Reagovat
madridcan

Cristiani to tam dotlaci. Syncek je velka motivacia...

Reagovat
DreamTeam

Benzema

Reagovat
Manik...

Přiveďte hrota!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Torresa

Reagovat
Manik...

tak on se docela zvedl, ale stejně je to jako z bláta do louže

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Real potřebuje někoho kdo bude dávat goly a ne někoho kdo to sklepává pod sebe a potáhne.

Reagovat
Manik...

právě, tohle jsou všechno ty samé typy... Benzema, Torres, Rooney....

Tak koho? Suáreze? Já bych ho kvůli povaze nechtěl. A pak už mě nikdo moc nenapadá

Reagovat
Losinho

Benzííín

Reagovat
One-Real

Casemiro!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal dozadu = Arbeola dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Casemiro

Reagovat
smazaný uživatel

Modrica by mal Real predat

Reagovat
teenz

Reagovat
madridcan

Nesaskujte s Kiwim...nesvedci vam to

Reagovat
smazaný uživatel

musis pochopit aj nasu zufalu situaciu

Reagovat
Mercury

Cristiano rozhodne :)

Reagovat
REPLIKATOR

To bude sranda jak bude Cedric prohánět marnou jabloneckou obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

On vypadá, že je rychlejší než všichni Jablonečáci dohromady :D

Reagovat
Dr. Admess

Ty vole, proč nestřílel Cedrick?

Reagovat
Manik...

seš fanda Betisu jo?

Reagovat
Dr. Admess

Fanda Barcelony.

Reagovat
Manik...

já si to myslel. To je trapný fandit tomu druhýmu, jen aby ....

Reagovat
Dr. Admess

Jen aby co? Aby největší konkurent ztratil body? To je jako špatné přání?

Reagovat
smazaný uživatel

To je spíše tak, že nejsi fanda Barcy, ale hater Realu. V životě bych nefandil někomu jenom proto aby někdo prohrál

Reagovat
Dr. Admess

Takže podle tebe když přeju Betisu na místo hlavního rivala mého oblíbeného klubu, tak dělám špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vytrháváš věty z celku. Když hraje třeba Barca - Levante, tak proč bych měl fandit Levante? Je sice pěkné, že hrajou s Barcou, ale jediné co mě zajímá je Real a ne tým, který hraje s rivalem.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Dr. Admess

Takže když fandím Barceloně, tak už pak ta liga, ve která ona hraje, je pro mě jako ztracená? Podle tebe se nemám totiž o ostatní týmy v té lize vůbec teda zajímat. Cool.

Reagovat
Manik...

díky, že jsi to vypsal za mě

Reagovat
smazaný uživatel

A protoze to nedelas ty, tak to nesmi delat nikdo jinej? Je to naprosto normalni vec..

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že to nikdo nesmí dělat, ale pak se nesmí divit, proč mu někdo píše, že je to trapné.

Reagovat
Mercury

Tak to já dělám dost běžně v jakémkoliv sportu, kde se hraje na body do tabulky. Př. Když se hraje poslední kolo jakékoliv dlouhodobé soutěže, přece je logické, že si budu přát, aby rival ztratil body, které mohou hrát roli v konečném součtu. A to, že je první kolo na téhle logice nemění zase tolik. Nedělej, že nemáš radost, když Barca ztratí body, to je lhaní do kapsy - nejde přece o to být fanouškem soupeře, ale fanouškem rivala.

Reagovat
Dr. Admess

Tak, tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když jde o titul v posledním zápase nebo při konci ligy tak ano sleduju je. Ale abych přišel tady a vřískal jak Levante je super tým a škoda, že ten nevystřelil, to fakt ne

Reagovat
Dr. Admess

Vřískal? Já se jen udiveně zeptal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v PD staci ztratit jeden zapas a je o titulu rozhodnuto, tak se nemuzes divit.

Reagovat
Mercury

Tak dneska ani nebyla šance začít Levante fandit, ale vím jak to myslíš. Jinak je to (obzvláště tady) naprosto běžná praxe. Já osobně si to přeju spíš v duchu a vždycky mě potěší, když Real ztratí body, to nemůžu popřít, spíš záleží na stylu, jakým to člověk dává najevo.

Reagovat
valloire

Reagovat
Manik...

Ty voe at si rozhodčí koupí brejle

Reagovat
smazaný uživatel

komentator na Sport1: "Poskakovani Cristiana Ronalda tentokrat k nicemu nevedlo"

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DreamTeam

Proc uz neni na hristi Angel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Özil off, di María in a Isco na střed

Reagovat
One-Real

Kaká, Di Mária, Morata...tak který dva půjdou?

Reagovat
One-Real

Hm tak DiMa je jasnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Maria to rozhýbe hádam.

Reagovat
One-Real

Tohle normalne Ronaldo dava.

Reagovat
Manik...

Já mu rozumněl zpracování koulemi a začal jsem přemýšlet jak by to bolelo

Reagovat
smazaný uživatel

Ked ti nedajú nejakú silnú tak je to v pohode

Reagovat
Manik...

fakt? Já to nikdy nezkoušel, resp.nikdy se mi to nestalo (naštěstí)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som to mal po odrazených tak som si to priťukol.Ale raz mi dali prudšiu a stál mi

Reagovat
Manik...

Reagovat
teenz

Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

Karta ale kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

Angel rozhodne.

Reagovat
Manik...

Carlo

Reagovat
One-Real

Měl být venku.

Reagovat
One-Real

Tomu to tam dneska nespadne.

Reagovat
Manik...

simulant

Reagovat
smazaný uživatel

Ramosova pozicni hra.

Reagovat
Mercury

Teda ale Carvajal dnes opravdu špatný. Je pro Carla první volbou nebo se zatím nedá určit jestli bude hrát základ on nebo Arbeloa? Pokud takto docela hoří proti Betisu, tak su zvědav, jak se popasuje s Iniestou, Neymarem nebo Albou.

Reagovat
DreamTeam

podle me zatim rozhodnuty neni... Ale jeslti bude hrat takhle, tak bude jednicka Alvaro.

Reagovat
One-Real

Teda, ale proč se ty prasata z Betisu diví. Můžou být rádi, že jsou v 11.

Reagovat
fajdax

Zajímavej font písma na dresech Realu

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema mi připadá jak by hrál poprvé s týmem.

Reagovat
smazaný uživatel

kur..

Reagovat
Miguel19

Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou rovno do gebule

Reagovat
Miguel19

Já myslel jak nahrával na Máriu..měl dát líp.

Reagovat
kiwwi

Ronaldo krasna hlavicka

Reagovat
smazaný uživatel

Hned ma napadol Chicharito

Reagovat
Manik...

Lidi nevíte co teda ten Coentrao? Až teď jsem četl článek, že požádal o odchod, ale vůbec nevím proč a kam by chtěl jít. Mám ho docela rád, tak jsem zvědav, kde skončí

Reagovat
DreamTeam

Do Spurs nebo do chelsea

Reagovat
Manik...

tak snad aspoň do té Chelsei , lepší než slepice, nejlepší by bylo, kdyby zůstal

Reagovat
smazaný uživatel

Alvaro.

Reagovat
Manik...

No nic, bude to chtít zabrat. Minulá sezóna byla katastrofa, letos to může být jen lepší, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

ISCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
DreamTeam

isco bez nervu

Reagovat
Counter

Iscooooo

Reagovat
Masi

IsCQ

Reagovat
smazaný uživatel

ISCO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Góooooooooooool goooooooooooooooooooooool 30 eurrooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Isco hral celej zapas takovou picu a nakonec rozhodne.

Reagovat
One-Real

ISCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Manik...

já ho zbožňuju

Reagovat
fajdax

Já toho Marcela neskutečně žeru!

Reagovat
Pepe1911

Můj nejoblíbenější hráč vůbec

Reagovat
Kokesh

Hráč bez nervů...něco jako Ekotto od Slepic. Jeho bych posílal na penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

Marcelo, Xabi, Isco.

Reagovat
smazaný uživatel

Golden Boy

Reagovat
smazaný uživatel

ISCOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Dominator

heh, hlavicka

Reagovat
smazaný uživatel

El Tigre Isco

Lepší hrot než Karim.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Niz.

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle Benzema je podobnej jak v prvni sezone. To jsem si rikal, jestli vubec chape, co to ten ofsajd je.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to byl jeho ofsajdový vrchol, to už asi v životě neuvidím něco takovýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nedivil.

Reagovat
OVi.77

Isco

Reagovat
Darren Fletcher

vyborne.a teraz hop na Atlético a víťazstvo v Seville

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

no hurá

Reagovat
smazaný uživatel

ISCO.. prestup leta

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

zufaly smiech

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe.

Reagovat
Manik...

Tohle teda bylo vydřené vítězství. Tým čeká velká práce, ale já jim věřím

Reagovat
smazaný uživatel

skoda pre Betis, vsetko to tam cistia a potom sa presadi hlavou krpaty Isco...

Reagovat
smazaný uživatel

Real mal tutoviek az az.. moc to tam necistili

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl megaporod. Přišlo mi, že jsme ani v závěru nelítali pořádně, když jsme museli dát ten druhej gól, z toho jsem fakt neskutečně rostl. Dneska to vubec nebyl Cristianuv den a nebylo to jenom tim, že by mu to uplně nešlo, ale i tou pozicí, kam byl nucen běhat. Hlavně, že jsou 3 body, ale práce má teda Carlo ještě nad hlavu.

Reagovat
teenz

No jsem zvědavej jak Mesut a Cris se poperou s novou pozicí.

Reagovat
smazaný uživatel

A ted vamos Sevilla

Reagovat
One-Real

Isco boy!! Každopádně ten Ronaldo gól dát mohl, že já to za ten kurz sázel.

Reagovat
smazaný uživatel

Strasne se mi libilo, jak to Isco oddrel, celej zapas makal a jel na 100 %. Tak by to melo vypadat.

Reagovat
Kokesh

K tomu přidal pár pěkných sestřihů na youtube a ještě k tomu gól jako od Crise.

Reagovat
smazaný uživatel

A kurvadoprdele, když už jsem teda tak sprostej, Xabi Alonso je střed celýho vesmíru.

Reagovat
valloire

Je to sice brzo,první zápas,ale s tímhle ať jde celej Carlo do prdele. Ještě se bude vzpomínat na Mourinha. Ozila hodí na křídlo,CR zazděnej,hra dozadu zero,předělanej systém...

Reagovat
DreamTeam

A proc by se na nej nemelo vzpominat. Vzdyt to pod nim jsme se dostali zpet mezi spicku. Davali jsme spousty branek a prohaneli Barcelonu.

Reagovat
valloire

Vždyť to píšu. Ale uvidíme,je to první zápas a já jsem nasranej.

Reagovat
boryland

7:0.....

Reagovat
boryland

To se stane sis splet tým....když tak FCB 7:0.....

Reagovat
DreamTeam

Zase do posledni chvile drama Pekny zapas. Skoda ze Betis ve druhem polocase spolehal ze ubrani naskok. Mozna by prohra byla vetsim varovanim, nez ta vydrena vyhra.

Ale snad se da tym do kupy. Dovolenkari Ramos,Khedira a Carvajal na facku

Reagovat
Kokesh

Každý bod je ztráta, Carlo sám vidí nedostatky, k tomu není potřeba prohra.

Reagovat
DreamTeam

Ozil aj Ronaldo jsou odriznuti celou pripravu. Vidi to Carlo ?

Reagovat
Kokesh

Vždyť Cris hrál snad každý zápas na jiný pozici, Carlo zkouší. Jestli jsi čekat první zápas hned šestku, tak se nedivím. Jen se ukázalo, jak směšný jsou někdy zápasy v přípravě...

Reagovat
DreamTeam

Cris hral krome jednoho zapasu pokazde to co dnes..takoveho volneho podhrota.. Ani jednou tam nehral nijak zvlast dobre. Ozil pokazde na pravem kridle zabity..

Necekal jsem sestku, ale hru ktera bude met hlavu a patu.Vysledek byl neprehledny gulas kde hraci vubec nevedeli co a jak hrat.

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

I hrota. On prakticky nemá pozici, chodí si kam chce. Jen píšu, že příprava není ostrý zápas. Nový posily, systém, trenér. Vše má svůj čas, možná výsledky nebudou hned ideální, ale ve hru pod Carlem věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

idem si pozriet Davida Villu ako sa mu bude darit

Reagovat
One-Real

Kondogbia ani Gameiro nehrajou, s nima bych jim věřil i na výhru, škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Když Sevilla doma zadračí, tak neznám víc nepříjemnej tým.

Reagovat
One-Real

Pro mě je to letos černej kůň, líbí se mi základka a ta lavička taky neni špatná. 4 místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, skoda, ze ten trh s utocnikama je v posledni dobe takovej nijakej..

Reagovat
teenz

Aby si se nedivil, druhej den Falcao.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze i tak bych takovy typ utocnika nechtel.

Reagovat
teenz

Bohužel, pak už tu je jen kanibal. A toho bych teda v dresu Realu nechtěl daleko víc jak Falcaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Rikam, trh na hovno. Ani Cavaniho bych nechtel.

Reagovat
teenz

Morata se chytí a toho linýho ocase posadí na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

staci ponuknut za Rooneyho, myslim, ze by nakoniec suhlasili aj United

Reagovat
teenz

Vyfič už.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasny, Rooney nebo Suarez. Sama vyhra. Za rok bude chtit Wazza do Brazilie..

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

vobec si nemyslim, ze by robil problemy a na ihrisku by vzdy makal na sto percent

Reagovat
Kokesh

Jeho jsem si přál snad nejvíc ze všech. Osvědčený, famózní hráč s odhodláním buldoka. Dobrý ve vápně i v kombinaci. I když Angličan, se slušnou technikou..to, co Karim postrádá, on má.

Reagovat
Darren Fletcher

no jasne, ved na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Arda takovej náběh na teroristu

Reagovat
One-Real

Sledujte Morena, kdyz to ma byt ta nase nahrada za Coentraa.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt? Ja myslel, ze Siqueira. Moreno je ale vybornej.

Reagovat
One-Real

Mluvi se o tehle dvou a De Scigliovi, Moreno se vyjadril snad ve smyslu, ze ho to tesi, ale ze ma smloiuvu v Seville. Nadruhou stranu, kdybysme se snazili, tak by byl mozna nas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bral bych Morena urcite.

Reagovat
One-Real

No, Ancelotti bude muset privest nekoho urcite. Ja bych nejradsi CB i LB, Nacho me moc nepresvedcuje, nemeli jsme poustet Albiola.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak posila bude i Varane do ty obrany. Tesim se, az se vrati vsichni marodi, to bude pohoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Další golden kid k Danimu, Iscovi, Moratovi a Illarrovi

Reagovat
Manik...

Co ten Illarramendi? Jak to s ním vypadá? Jsem se divil, že nebyl ani na lavičce.

Reagovat
teenz

Zraněnej byl. Příští zápas snad už.

Reagovat
One-Real

Nechce se uspíšit jeho návrat, začne až bude stopro fit.

Reagovat
Manik...

aha, oběma dík

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě dodám, že na příští ještě asi ne, protože se mluvilo o 10 dnech včera.

Reagovat
Darren Fletcher

"zásah ilegálnou končatinou"

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to Villareal zvládne. Přeju mu to

Reagovat
smazaný uživatel

J. Carlos by mal byť zranený a preto by nemal nastúpiť do zápasu, takže by mala hrať tá naša ober posila Nery Castillo...

Reagovat
Alberto Aquilani

"Nikdy jsem s Luisem Enriquem osobně nehovořil, ale znám jeho hráčskou i trenérskou kariéru. Vím, že je odvážný a přirozený vítěz, což jistě přenese na celou Celtu." Prirodzený víťez na 7.miesto, ano ano

Reagovat
smazaný uživatel

inak chlapi, Modric bude zid, co vy na to?

Reagovat
smazaný uživatel

ci aj Di Maria???

Reagovat
LAM

Čtu tu expresku o Ardovi.

Že by Atletico bylo fakt tak blbý aby prodalo jedno z nejlepších hráčů v týmu?Vždyť maj peněz dost za prodej Falcaa a postup do LM.Jestli nechaj odejít jeho a nepřivedou náhradu(třeba Diega)tak v LM půjde rychle z kola ven a ani jim moc nevěřim v Lize.

Reagovat
Phillipinho

Arda uz rekl,ze zustava v Atleticu...jeho agent je debil, chce jenom vytriskat co nejvic penez a laka zajemce...jinak v poslednich dnech se hodne spekuluje, ze prijde Llajič z Violy, tak doufam, ze to klapne...mozna i za cenu odchodu Adriana, za kteryho AS nabizi 18 mil eur

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se jeho agent dozvěděl, že anglické kluby agentům nejlepších hráčů ve Španělsku letos vyplácejí pořádné sumičky.

Ono slíbit hodně agentovi je půl úspěchů. To jsou tak bezpáteřní lidé většinou, že tě nakonec překecají k tomu, že to pro ně nejlepší je ve skutečnosti nejlepší pro tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaaaaaaaaaaaaaaamos Rayitooooooo!!! mare kolotoč

Reagovat
smazaný uživatel

Susička ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Tern rozhodca je strašný. Každý dotyk Almerii píska. Naopak Villarealu nepískne nič. Podplatený

Reagovat
smazaný uživatel

neplač

Reagovat
smazaný uživatel

Suso skvelá prihrávka ktorá viedla ku golu. Almeria by sa mala naučiť hrať len cez neho

Reagovat
smazaný uživatel

Suso by si mal vymeniť strany aby bol bližšie ku kamere

Reagovat
Phillipinho

Jak hraje Villarreal?

Reagovat
smazaný uživatel

Až naprvých 5 minút hrozne. Almeria diktuje tempo, nepúšťa ich k ničomu. Najlepší hráč v prvom polčase Dos Santos ktorý sa snažil niečo vymyslieť. Zbyok nič moc.

Reagovat
Phillipinho

dik

Reagovat
Maresma

Suso vs. Giovani...a já se nedívám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele