Premier League - souhrn 33. kola

09.04.2016, 15:39, aktualizováno 10.04.2016, 19:23
Komentáře a souhrny
Manchester United zkolaboval na hřišti Tottenhamu. Liverpool deklasoval Stoke. Leicester vyloupil Sunderland a udělal další krok k zisku titulu. West Ham remizoval s Arsenalem, Man City se trápil proti WBA. Aston Villa nestačila na Bournemouth a přiblížila se sestupu. Crystal Palace přehrál Norwich, Southamopton si poradil s Newcastlem United. Swansea udolala Chelsea...

Liverpool FC - Stoke City 4:1

10.04.2016 17:00

Góly: 8. Alberto Moreno, 32. Daniel Sturridge, 50. Divock Origi, 65. Divock Origi - 22. Bojan Krkić

Pro Liverpool pohodové naladění se na čtvrteční odvetu čtvrtfinále Evropské ligy. Pro Divocka Origiho první dvojzápas o vstřelené brance po přestupu k řece Mersey. A pro Stoke City žalostné odpoledne plné otřesných chyb v defenzívě, které patrně definitivně připravilo Hughesovu partu o šance na evropské poháry...

Jürgen Klopp se dle předpokladů odhodlal k několika změnám ve snaze pošetřit síly opor a plnohodnotné debuty si tak odbyli mladíci Sheyi Ojo s Kevinem Stewartem. I s nimi to ale pro Liverpool byla procházka růžovou zahradou.

Reds se ujali vedení už po osmi minutách, když defenzíva Stoke zaspala při narychlo rozehraném nepřímém kopu Milnera a Alberto Moreno potom nedůslednosti obránců využil ke své první trefě v 65 zápasech.

Stoke byl po většinu času pasivní a po všech stránkách slabý, na reakci na tento úvodní úder se však ještě zmohl díky jediné silné zbrani odpoledne: Shaqiriho dodávce ze standardních situací. Ve 22. minutě Kolo Touré nedokázal vystavit do ofsajdu hned tři protivníky a Bojan Krkić hlavou vyrovnával.

Pro Potters šlo, pozoruhodně, o jejich první branku na Anfieldu od roku 1983, její význam je však nyní minimální. Hned ve 32. minutě totiž Sturridge vrátil domácí do vedení, když se po levé straně krásně prosmýkl Sheyi Ojo. Teprve 18letý křídelník pak bohužel do druhé půle nezasáhl kvůli zranění.

Druhá část již nicméně pro LFC představovala už jen formalitu. Ostatně, byl to právě náhradník za Oja, kdo Potters dorazil - jednou Origi hlavičkoval po centru Milnera opětovně nehlídaný, podruhé zase do sítě zapadl jeho centr pro Sturridge.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Manchester United 3:0

10.04.2016 17:00

Góly: 70. Dele Alli, 74. Toby Alderweireld, 76. Erik Lamela

Odpověď jako hrom! Tottenham se Leicesterem nenechal zahanbit a v šlágru kola smetl Manchester United v poměru 3:0. Kohouti rozhodli mezi sedmdesátou a šestasedmdesátou minutou, kdy nastříleli všechny tři góly. Trefili se Dele Alli, Toby Alderweireld a Erik Lamela.

Tottenham začal pořádně United zatápět až po sedmadvaceti minutách hry. První problémy měl David De Gea po chybě Schneiderlina a centru z levé strany, který se mu nepodařilo udržet v rukou. Harry Kane však ze závaru nedokázal nic vytěžit i díky včasnému zákroku Fosu-Mensaha.

Obrovskou šanci na úvodní branku zápasu měl Erik Lamela, který si naběhl na Eriksenův skvělý vysoký míč až na hranici malého čtverce. Potvrdil však, že nepatří k elitním hlavičkářům, protože balón jen slabě lízl a následně musel skrýt tvář v dlaních. De Gea tudíž zasahovat nemusel; podobně jako po průniku Walkera, který přerušil opět Fosu-Mensah, dnes rozhodně nejlepší hráč United.

V prvním poločase jsme neviděli jedinou střelu na branku. Rudí ďáblové se dopředu prakticky nedostávali a Tottenham měl problémy překonat pevnou defenzivní vozbu hostí. V nastaveném čase jen těsně minul další Eriksenův centr Eric Dier, balón totiž tečoval Martial.

Po obrátce se David De Gea dostal do permanence, v rozmezí pěti minut musel třikrát zasáhnout proti střelám z podobných pozic. Eriksen i Dier vyprášili španělskému gólmanovi rukavice; až ránu Harryho Kanea dokázal De Gea zkrotit. Zanedlouho vytáhl další parádní zákrok, když Mata tečoval Roseův centr.

V srpnu United vystřelili na branku Tottenhamu jedinkrát a ani dnes nebyli kdovíjak nebezpeční. Hugo Lloris se celou hodinu mohl mezi tyčemi flákat, nicméně hned první zákrok patřil do kategorie velmi obtížných. Anthony Martial parádně pronikl přes Walkera a Diera do vápna, obešel i Alderweirelda - jenomže pak vystřelil jen doprostřed branky.

Tenhle moment a zranění pravého beka Timothy Fosu-Mensaha se ukázaly jako klíčové. Už dvě minuty poté, co mladík opustil hřiště, odcentroval Christian Eriksen přes střídajícího Darmiana do vápna a tam se díky nedorozumění Smallinga s Blindem snadno prosadil Dele Alli. Už za čtyři minuty pak bylo prakticky rozhodnuto, když Toby Alderweireld využil nedůrazného bránění Roja a po centru Lamely zvýšil vedení Spurs.

Definitivní direkt inkasovali hostující fotbalisté prakticky vzápětí. Darmian opět neuhlídal centrujícího hráče, jímž byl tentokrát Danny Rose. Jeho přízemní míč na hranici vápna si našel Erik Lamela, který levačkou zatloukl míč k tyči. 3:0 a K.O.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Leicester City 0:2

10.04.2016 14:30

Góly: 66. Jamie Vardy, 90+5. Jamie Vardy

První ze čtyř vítězství potřebných k zisku titulu má Leicester za sebou! Jamie Vardy se poprvé od Valentýna gólově prosadil, a to hned dvakrát; sám tak nasměroval Lišky k výhře v Sunderlandu 2:0. Alespoň do dnešního večera tak svěřenci Claudia Ranieriho odskočili Tottenhamu už na 10 bodů a jejich šance na zisk titulu opět rapidně narostly.

Zápas na Stadium of Light vypadal velmi podobně, jako předchozí čtyři duely, které Leicester zvládl vyhrát nejtěsnějším možným způsobem. Hrálo se na velkém prostoru, Lišáci se soustředily na protiútoky a sami zavřeli defenzivu na neprostupnou petlici.

Už ve třetí minutě pálil na Mannoneho sváteční střelec Kanté, který byl autorem jediné zajímavé střely na branku v prvním dějství. Leicester se do přestávky už jen dožadoval pokutového kopu - právem - poté, co Yedlin skopl ve vápně Okazakiho. Pískat se však dalo i na opačné straně, když v šestnáctce zahrál rukou Robert Huth.

Rozhodující okamžik utkání přišel až po hodině hry. Danny Drinkwater si na své polovině pohrál s Cattermolem a vyslal do úniku Jamieho Vardyho. Ten přesprintoval Kaboula a z úhlu prostřelil Vita Mannoneho. Sunderland dostal jedinečnou šanci na vyrovnání deset minut před koncem, Jack Rodwell však sám před Schmeichelem asi z šesti metrů fatálně přestřelil.

Ranierimu nicméně vyšla střídání a v závěrečné fázi konečně Leicester svého soupeře začal přehrávat. Po kombinaci s Amarteym a Ulloou pronikl do vápna Drinkwater, jenž nahrál před branku Vardymu. Mannone však jeho ránu skvěle kryl, stejně jako na začátku nastaveného času, kdy se po Vardyho přihrávce zjevil před brankářem Daniel Amartey.

Když už to vypadalo, že Leicester i popáté v řadě vyhraje pouze 1:0, dostal druhou ideální pobídku k zakončení nezastavitelný Jamie Vardy. Útočník přebral na půlící čáře míč od dalšího žolíka Graye, přehnal se přes Van Aanholta, a když si balón posunul i kolem vyběhnuvšího Mannoneho, bylo hotovo. 2:0, deset bodů na čele a show pokračuje...

Více informací k zápasu

Manchester City - West Bromwich Albion 2:1

09.04.2016 18:30

Góly: 19. Sergio Agüero (pen.), 66. Samir Nasri - 6. Stéphane Sessegnon

Manchester City při náročném programu připisuje důležité vítězství, které mu pomůže v boji o Ligu mistrů. S velmi dobře hrajícím West Bromwichem na Etihad Stadium zásluhou Stéphana Sessegnona brzy prohrával, z penalty ale záhy vyrovnal Sergio Agüero a tři body pro Citizens vystřelil půlhodiny před koncem Sami Nasri.

Baggies již vzhledem ke svému postavení tabulce a dostatečnému náskoku na sestupové příčky může dohrávat sezónu v klidu a naprosto bez jakýchkoliv nervů a respektu nastoupili i k utkání na půdě úřadujícího vicemistra. V 6. minutě West Brom podnikl rychlý brejk, u jehož zrodu stálo překážení sudího Jonese kombinujícím hráčům City, James McClean našel v šestnáctce Sessegnona a ten prudkou dělovkou na přední tyč zaskočil zkoprnělého Harta, jenž se za míčem jen ohlédl.

Právě Sessegnon se pak však stal na chvíli z hrdiny psancem, když ve vápně fauloval Alexandra Kolarova a z nařízeného pokutového kopu s přehledem vyrovnal Sergio Agüero. Vrásky na čele udělal Tony Pulisovi kromě inkasované branky také Salomón Rondón, jenž musel pro zranění přepustit své místo Craigu Gardnerovi. Devětadvacetiletý středopolař krátce po příchodu na trávníku prokázal svou dobrou kopací techniku a po přiťuknutí Berahina pálil jen kousek vedle.

Ze střední vzdálenosti to na mokrém terénu zkoušel i Sergio Agüero, Ben Foster se ovšem nenechal překvapit. Po hodině hry nastoupili na hřiště také Kevin De Bruyne a Yaya Touré, přičemž právě prve jmenovaný sehrál důležitou roli při rozhodujícím momentu zápasu. De Bruyne se štěstím prošel po pravém křídle, chytře přihrál Navasovi, ten ještě oslovil Agüera, jehož zakončení sice hostující obrana ještě dokázala zblokovat, dorážející Samir Nasri už ale dokázal balón mezi nohama obránce Chestera poslat do brány. Francouzský záložník tak svůj návrat do základní sestavy po dlouhém zranění oslavil stylově.

Jenomže West Bromwich se nehodlal vzdát a toužil z Manchesteru odjet alespoň s bodem. V 70. minutě si Saido Berahino pěkně narazil s Chesterem, branku však vůbec netrefil. Následně to z úctyhodné vzdálenosti zkoušel Gardner a Joe Hart měl co dělat, aby míč neskončil za jeho zády. V samém závěru pak měl vyrovnání na kopačce James McClean, z voleje ovšem těsně minul a všechny body proto zůstávají na Etihad Stadium.

Více informací k zápasu

Aston Villa - AFC Bournemouth 1:2

09.04.2016 16:00

Góly: 85. Jordan Ayew - 45. Steve Cook, 74. Joshua King

Šance na pětadvacátou sezónu v Premier League a prodloužení prvoligové příslušnosti na třicet let je, pokud by se však naplnila, v Birminghamu by zapomněli na Tolkiena. Bournemouth po dvou debaklech navedl k výhře gólem á la Jamie Vardy Steve Cook a hosté tak jedou domů s překročenou hranicí kýžených čtyřiceti bodů.

Ve Villa Parku se žádná oslava fotbalu neočekávala. S výkonem, se kterým oba týmy do zápasu vstoupily, by se ovšem se zlou potácely i v nižších českých soutěžích. Domácí sice působili živě, to však jen do chvíle, než měli něco vymyslet s míčem na noze. Hra dopředu tak od nich neexistovala ne snad pro pasivitu, ale pro definitivně ztracenou sebedůvěru a bez ní pramenící absenci kvality.

Cherries bohužel nedokázali přebrat otěže duelu do svých rukou a kromě brzkého pokusu Grabbana nikterak Guzana neprověřovali. Tedy až do nastaveného času, kdy se po rohovém kopu dostal až zarážlivě snadno do vápna Francis, jenž oslovil Steva Cooka, a ten si dokonale zahrál na Vardyho v anglickém reprezentačním dresu.

Deštěm skrápěným Villa Parkem se v druhém dějství tklivě nesly chorály o doživotní oddanosti vínovo-modrému celku z Birminghamu a domácí hráči konečně začali vykazovat známky profesionálních fotbalistů. Ne však úplně. Když už se Richardson ocitl před prázdnou brankou v malém vápně, balón vůbec netrefil.

Očividně klidní hosté trpělivě čekali na svou příležitost potvrdit svůj náskok a dočkali se čtvrthodiny před koncem. Clark nedokázal u vlastní šestnáctky zpracovat míč a vyslal do samostatného úniku Kinga, který zblízka Guzana prostřelil. Vzápětí se tak ještě ve větším rozjela bouřlivá nevole s vedením Randyho Lernera, který byl i ústředním motivem triček a transparentů nesoucí heslo Hrdí na historii, ne na budoucnost. Lerner ven!

Fanouškům to však zdaleka nepřekáželo užít si ojedinělý úspěch svého týmu, kdy se ke střele zpoza vápna mezi dvěma obránci dostal Jordan Ayew a překvapil Boruce střelou k levé tyči. Jak však i oni sami čekali, žádný nápor kvůli zisku alespoň jednoho bodu posléze nenastal a Villans tak pokračují v dvouměsíční šňůře proher.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Norwich City 1:0

09.04.2016 16:00

Góly: 68. Jason Puncheon

Crystal Palace už musí být v suchu. Pokud ho někdo mohl ještě stáhnout do bitvy o holé záchrany, byl to právě Norwich tady na Selhurst Parku, kde nevyhrál po dvě dekády. A to se Kanárkům nepodařilo. Utkání o nevalné kvalitě rozhodl Puncheonův zásah o kvalitě naopak valné ažaž...

Zápas stěží nabízel nějaké vyložené příležitosti, ale oba brankáři byli prověřeni hned zpočátku. Howson se vytasil s nikterak špatnou ranou ze střední vzdálenosti, větší šanci měli ale domácí v 18. minutě, když centr zleva přes dva obránce v zeleném proskákal až k Puncheonovi, jehož těžký volej byl ještě odkloněn mimo Howsonem. Při následném rohu potom nastal ošklivý zmatek a Mbokani musel vyhlavičkovávat téměř jistý gól.

Rohové kopy tvořily jednu z dominant první půle, neboť se s nimi ani jedna strana nezvládala adekvátně vypořádávat. Jednou byl například Dann kompletně opomenut při rozebírání protivníků, Ruddy však jeho poměrně dalekonosný hlavičkový pokus bez problémů viděl i lapil. A Dann se později činil i na druhé straně, když ihned v zárodku blokoval Naismithův volej z nadějné pozice.

Ve 38. minutě přišlo naprosto fatální oslabení pro Norwich: Timm Klose odehrál vynikajících pár zápasů, teď si ale patrně udělal něco s levým kolenem a už po 38 minutách musel opustit hrací plochu za pomoci nosítek. Na hřišti jej nahradil Bassong.

Ani po přestávce to s úrovní kopané nebylo o nic lepší. Bolasieho dodávka zprava těžko mohla být lepší, ale Crystal Palace zkrátka nemá nikoho, kdo by ji proměňoval ve zlato. A když už Bolasie sám jednou zakončoval, Olsson se mu krásně vrhl pod nohy.

Duel nakonec rozhodla jedna parádní rána Puncheona poté, co k němu na hraně šestnáctky nikdo nepřistoupil, a on svou střelu krásně stočil k pravé tyči. Mimoto se Crystal Palace dvakrát přihlásil o slovo skrze projektily ze Zahovy dílny, mezitímco Norwich si ne a ne vytvořit opravdu gólovou možnost.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Newcastle United 3:1

09.04.2016 16:00

Góly: 4. Shane Long, 38. Graziano Pellè, 55. Victor Wanyama - 65. Andros Townsend

Southampton podal pro letošní sezónu typický domácí výkon a soupeři nedal šanci na body. Stále je tak ve hře o Evropu, naopak nepřesvědčivý výkon Newcastlu opět poodkryl jeho tenčící se šance na setrvání v Premier League.

Vskutku náramně vlétl do zápasu Shane Long, který si narážečkou s Pellèm pomohl v povedeném průniku středem obrany a z dvanácti metrů poslal balón přesně ke vzdálenější tyči. Favorit brzkým otevřením skóre získal jistotu v nohách a děj na hřišti ovládal, ze šesti pokusů během následné půlhodinky mířil mezi tři tyče, nikterak nebezpečně, jen italský útočník. Na dlouhou dobu tak jediným vzrušením byl chytře zahraný přímý kop od Jordyho Clasieho, jehož centr se málem zakroutil do sítě.

Bezzubí hosté marně stíhali nasazené tempo a nepříliš fungující defenzíva si říkala o další ránu ještě před odchodem do šaten. Ta přišla ve 38. minutě, kdy Janmaat uklouzl na vlastní polovině a otevřel cestu Tadićovi, jenž pobídl do vápna opět Longa, který pohotově oplatil spolupráci ze začátku utkání Pellèmu a Darlow na křižnou střelu opět nedosáhl. Pro dokonání mizérie musel nešťastný obránce po pádu hřiště opustit kvůli zranění.

Magpies utopení v pesimismu nepřijímali ani dary. Tři minuty po změně stran servíroval první šanci hostům Fraser Forster, Moussa Sissoko nicméně z první naprosto minul. Další hřebík do prvoligové rakve Newcastlu tak jen chvíli poté přibil Victor Wanyama, jenž po rohovém kopu dokázal přesně k tyči namířit dorážku Fonteho neúspěšného pokusu.

Až od této chvíle můžeme mluvit o tom, že v utkání figurovala mužstva dvě. Andros Townsend ještě před hodinou hry nechal vyniknout tygřím skokem Forstera, jen aby ho šest minut poté překonal. Nepříliš koncentrovaná defenzíva ho nechala projít od pravé lajny až doprostřed hřiště a rána z osmnácti metrů zapadla přímo do růžku.

Probuzení však přišlo už přeci jen pozdě a Saints si náskok takřka profesorsky hlídalo. Aktivní Mané mohl čtvrthodiny před koncem dokonce vrátit rozdíl na tři branky, jeho chytře myšlená technická střela přes obránce se jen těsně obtočila kolem vzdálenější tyče. Na potřetí tak Newcastle se čtyřmi brankami ze St. Mary's neodjíždí, naděje na udržení však opět o něco klesá.

Více informací k zápasu

Watford FC - Everton FC 1:1

09.04.2016 16:00

Góly: 45+3. José Holebas - 45. James McCarthy

Dva týmy z formy, s tím související mizerná podívaná a jeden divoký závěr prvního poločasu. Everton se rozešel s Watfordem smírně 1:1, důležitějším výstupem se však zdají být bannery, které dnes byly k vidění na Goodison Parku - jeden, který se stavěl na stranu Leightona Bainese, jenž v týdnu přiznal, že týmu chybí ta správná chemie, a druhý s výmluvným nápisem "Martínez ven"...

Dnešní vystoupení Toffees španělskému kouči rozhodně neuleví. Evertonští se prezentovali bezradným centrováním balonu a Kevin Mirallas toho za 10 minut na hřišti stihl odvést pomalu více než všichni startující hráči dohromady.

Liverpoolský klub se ujal vedení po chybě Miguela Britose, kterou následovala gólová radost netradičního střelce Jamese McCarthyho, hned za pár sekund ovšem Holebas hlavou trestal dezorientovanou, skoro až rezignovanou obranu Evertonu, který to nakonec za první výhrou od úvodu března nedotáhl.

První poločas toho kromě obou gólů příliš nenabídl; pokud tedy nepočítáme mizerné představení Johna Stonese před zraky Roye Hodgsona, potažmo Roblesův vynikající zákrok proti Juradově štiplavé střele.

Po změně stran měl jakž takž plné ruce práce na druhé straně Heurelho Gomes. Ten v 55. a 71. minutě odmítal Aarona Lennona, mezitímco Romelu Lukaku se ohromně trápil a za celé utkání se prezentoval akorát jednou hodně nepřesnou střelou a jednou dorážkou do břevna po pěkném přímém kopu Mirallase.

Více informací k zápasu

Swansea City - Chelsea FC 1:0

09.04.2016 16:00

Góly: 25. Gylfi Sigurdsson

Série Guuse Hiddinka skončila, Chelsea poprvé pod jeho vedením v lize padla, když na půdě Swansea po velice slabém výkonu zaslouženě prohrála 1:0. Swans dopomohl k premiérovému vítězství nad Blues v historii Premier League pěknou trefou Gylfi Sigurdsson.

Pokud byste chtěli zhlédnout nějaký typický výkon Chelsea během letošní sezóny, dnešní duel se Swansea byl přesným příkladem. Vázla souhra mezi jednotlivými řadami, povedené útočné akce byste tak hledali marně a nefungovala ani často zmatkující defenziva včele s brankářem.

Asmir Begović dnes poprvé od listopadu dostal v Premier League přednost před Thibautem Courtoisem a malá herní praxe na něm v některých momentech byla znát. V 18. minutě ale byl na místě, když ho zpoza vápna prověřil Gylfi Sigurdsson. Akce pak ještě pokračovala a z úhlu zakončoval nepřesně Ángel Rangel.

Skóre se měnilo až ve 25. minutě. Jefferson Montero se na levém křídle dokázal prosadit proti přesile, Matt Miazga jeho centr odvrátil pouze ke kopačkách Sigurdssona a islandský záložník nechytatelnou ranou přímo z voleje nedal Begovićovi sebemenší nárok zasáhnout. Swansea byla jasně lepší a další gól mohla přidat třeba při závaru po rohovém kopu, Leroy Fer ani žádný jiný fotbalista v bílém dresu ovšem míč do sítě neprotlačil.

Hiddinkova ekipa Lukasze Fabianskeho poprvé výrazně ohrozila až v nastaveném čase úvodního dějství, kdy Cesc Fábregas parádním pasem oslovil Oscara, ten se sice ještě ke střele nedostal, Alexandre Pato už ano, díky teči jednoho z obránců se ale domácí ubránili.

Další opravdu stoprocentní příležitost přišla krátce po změně stran. Ruben Loftus-Cheek dobře roztáhl hru do strany na Pedra, jehož výbornou přihrávku usměrňoval Pato z malého vápna trochu ledabyle patičkou kousek vedle. Za chvíli se na opačném konci hřiště vyznamenal brankář Begović, pěknou robinzonádou totiž zlikvidoval projektil Jacka Corka.

Definitivní pojistku měl na hlavě čtvrthodiny před koncem Kolumbijec Montero, po centru Sigurdssona se mu však balón do prázdné brány uklidit nepodařilo. Celek ze Stamford Bridge se ani v závěru na žádný tlak nezmohl, a proto z Walesu odjíždí s prázdnou.

Více informací k zápasu

West Ham United - Arsenal FC 3:3

09.04.2016 13:45

Góly: 44. Andrew Carroll, 45+2. Andrew Carroll, 52. Andrew Carroll - 18. Mesut Özil, 35. Alexis Sánchez, 70. Laurent Koscielny

Tři vstřelené góly na West Hamu a v Liverpoolu. Dva góly na půdě Tottenhamu a Manchesteru United. V součtu ani jedna výhra pro Arsenal. Tentokrát si Kanonýři vzadu vůbec nevěděli rady s Andym Carrollem, který je ze vzduchu pokořil hned třikrát a obrátil, co se původně jevilo jako pohodový zápas pro mírného favorita...

Arsenal nakonec ještě nastoupil bez Petra Čecha a zprvu to skutečně vypadalo, jako že David Ospina nebude mít příliš práce. První pasáže byly totiž hlavně o Kanonýrech a speciálně Alexi Iwobim, který si při zvláštní pozornosti upoutané k Özilovi užíval značné volnosti, a ta Kladiváře vycházela pěkně draho.

Nigerijský reprezentant v první půli vytvořil dva góly; nejprve skrze obyčejnější kolmou příhru pro Özila, posléze již prostřednictvím extravagantnějšího obloučku za obranu, kam si naběhl precizně zakončující Alexis Sánchez.

Když už to ale vypadalo, že Arsenal odkráčí do kabin s pohodlným vedením v kapse, poprvé se vážněji projevil výškový deficit v obranné linii Kanonýrů. Slaven Bilić se před výkopem odhodlal k překvapivému tahu poprvé od 2. ledna nasadit do základní sestavy Andyho Carrolla, a ten se bez Pera Mertesackera s Petrem Čechem v těsné blízkosti ukázal být docela nebránitelným.

Carroll již dříve nůžkami nebezpečně hrozil po centru Nobleho a Lanziniho gól měl jindy platit, když ho do regulérní pozice vystavil Bellerín, ovšem WHU se tak jako tak stihlo dostat na koně ještě před přestávkou. Nejprve Carroll proměnil Cresswellův centr zleva, a potom pohotovým zakončením jakoby vleže reagoval na vlastní zablokovaný pokus, aby ve zbývajících pár minutách úvodní části poslal soupeře do kolen.

Pokud se Arsene Wenger v šatně pokoušel své hochy vzchopit a naladit zpět na vlnu, kdy zápasu jasně vládli, vůbec se mu to nepovedlo. Ihned po přestávce si totiž pro penaltu šel Lanzini, Payet měl svůj gól na poslední chvíli odvolán pro faul Carrolla na Koscielného a úvodní nátlak WHU po obrátce nakonec ústil i v platnou branku, když Antoniův přetažený centr majestátně odhlavičkoval do sítě hrdina Andy Carroll (i když, pravda, za pomoci stopera Gabriela).

Vyrovnání měl záhy na kopačce Monreal, jeho prudká rána po rohu si ovšem našla pouze Lanziniho stojícího u tyčky. A v 70. minutě už to bylo 3:3. Özil dobře vrátil míč zpátky na puntík, kde Welbeck ztečoval míč přímo do cesty nekompromisního Koscielného.

Utkání se dostalo do fáze, kdy v podstatě každý útok smrděl. Arsenal se dostával zpátky do útočné pohody, mezitímco na druhé straně nadále operoval zmatený Gabriel a Wengerova logická ofenzivní střídání oslabila záložní řadu směrem dozadu, takže Payet měl relativní volnost na tvoření nebezpečí.

Na francouzském záložníkovi však, kromě jiných, bylo hodně znát, že se už v předešlých minutách notně vyčerpal a sílící únava nakonec znemožnila oběma týmům jakkoliv dále zamotat průběh utkání. Ospinu už akorát polekala Cresswellova skákající rána, zatímco Alexis na opačném konci hrací plochy tvrdohlavě odmítal zakončit levačkou, až z jeho skvělé šance nebylo zhola nic.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Leicester City33219357:3172
2.Tottenham Hotspur331811460:2565
3.Arsenal FC32178755:3359
4.Manchester City32176958:3357
5.Manchester United32158939:3053
6.West Ham United321313652:4052
7.Southampton FC331481144:3450
8.Liverpool FC31139950:4248
9.Stoke City331381237:4347
10.Chelsea FC3211111049:4244
11.AFC Bournemouth331181440:5541
12.Swansea City3310101334:4240
13.West Bromwich Albion3210101231:3940
14.Everton FC319121052:4339
15.Watford FC321081431:3738
16.Crystal Palace321071535:4237
17.Norwich City33871835:5731
18.Sunderland AFC32691736:5727
19.Newcastle United32671932:6125
20.Aston Villa33372323:6416

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1175)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip eurofotbalu: 2

Reagovat
Trand

Tak jsme definitivně z boje o titul pryč. Nevěřil jsem moc ani před zápasem, ale dneškem se to potvrdilo. Snad to vyhraje Leicester. Dnešní zápas byl skvělej, asi nejlepší, co jsem letos viděl.

Reagovat
Nikikrew

V leicestri bol lepsi

Reagovat
Trand

To už si nepamatuju. Ale tenhle mě bavil moc.

Reagovat
fenixLFC

nie

Reagovat
Nikikrew

ano

Reagovat
C-M@ster

O titul?

Však pravděpodobně budete za chvilu 2 body od klasického 4. místa.

Reagovat
Trand

Tak ještě jakási šance byla, i když jen hodně malá, teď už není žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

jako obvykle

Reagovat
Trand

Ano

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
raduinho

Reagovat
Manik...

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
PBLead

Reagovat
Bayern +

Reagovat
fenixLFC

to ste boli uz pred zapasom

Reagovat
Trand

Asi ano, ale ještě pořád aspoň malá šance byla. Jak říkám, já už jsem nevěřil, ale teď už je to definitivně odepsaný.

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

este to date vpohode !!! Liverpool mal 3 kola pred koncom ligy 13/14 naskok 5 bodov na prvom mieste a ajtak to nezvladli. Do konca je este daleko

Reagovat
Counter

Reagovat
Hector17

Parádní zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ten hráč mohl dohrát bez červené karty, je mi záhadou

Reagovat
smazaný uživatel

Jak mohli neuznat regulérního góla Lanzinimu, je mi záhadou

Reagovat
smazaný uživatel

On píše o Bellerínovi, klid.

Reagovat
smazaný uživatel

*Gabrielovi

Reagovat
Thab

A to se vylučuje jak? Carrollovi odpustil redku, druhou žlutou (loket na Gabriela), možná třetí žlutou za to naskočení na Koscielnyho, Lanzinimu neuznal regulérní gól, Gabrielovi odpustil červenou za to ohnání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě si zapomněl na penaltu

Reagovat
Thab

ta na Lanzinio? come on...

Reagovat
Thab

*Lanziniho

Reagovat
jacobT

snáď nemyslíš tú po Lanziniho páde

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Trand

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Mastný Chobot

to som miloval spolu s Triedou č.402 a Louiem... a tá jeho sestra bola moja animovaná platonická láska

Reagovat
fenixLFC

to uz skor ta jeho ,,priatelka''

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

+ Oggy a švábi

+ 3 kamarádi a Jerry to byl šílenej haluz

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

oggy bola sracka

Reagovat
smazaný uživatel

právěže jedna z nejlepších věcí co na Jetixu běžela, když to porovnáš s kravinama typu WITCH, Waverly, Hannah Montana nebo H2O

Reagovat
fenixLFC

waverly bolo fajn kvôli selene, montana picovina, H2O ani nehovorim. z witch som videl jediny diel ked tam utocili na hrad a bola tam dobra bitka ale oggyho som fakt rad nemal

Reagovat
Mastný Chobot

Oggy bol psycho vec ale super

Reagovat
smazaný uživatel

waverly bolo dobre aj ked hlavne kvoli selene no, ale inak skoda ze tak zacali chodit hentake blbosti miesto niecoho animovaneho

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

a na cartoon network Tom & Jerry, Dexter's laboratory, Poperpuff girls, Ed,Edd & Eddy, Cow and chicken a Courage the cowardly dog!

Reagovat
smazaný uživatel

+Johny Bravo, 2 hloupí psi, Animaniacs, Hromkočky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Uwe háže buly

Oggy a Švábi

Nejlepší byl Spiderman

Reagovat
risk je zisk

jj zlaty casy

Reagovat
Pato44

Třída č. 402 byla pecka, Tři kamarádi a Jerry a Andy... U toho sem proseděl hodin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spomenul som si aj na animak Hey Arnold! Pamatate si to niekto? to bola tiez parada

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Arnold byl dobrej

Reagovat
C-M@ster

Knihovna Artura Kennethe Van Der Walla: Bez čekání, bez front, bez Polly

Reagovat
Trand

Totally Spies nic?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

blondýna zrzka nebo bruneta? za mě asi zrzavá Sam

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

jetix

supermax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Daria, Friends, Fresh Prince, mladá Melissa Joan Hart, Worst witch, Bojíte se tmy, kybernet, heartbreak high, Alf a pak ty neznámý animáče jako Flying rhino junior high, Moucha

...to u mě běželo prakticky od rána do večera

Reagovat
smazaný uživatel

Zabudol si už len Strážcové vesmíru

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

bojite se tmy, najstrasidelnejsi serial spolu s verte neverte

Reagovat
Coutinho10

to sem nedavno hledal to Bojite se tmy...ale nemohl jsem si vzpomenout, jak se to menovalo to je to jak to zacinalo u toho taboraku nak ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Foxkids

Reagovat
13

fox kids

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Hokaido

RIP internet

Reagovat
Heisenberg

Fox kids a Jetix

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Stopér v lete musí byť najnajnajprvšia priorita, Gabriela už nikdy, prosím.

Reagovat
Lacko_Boh

tak to ale nebude...Ale šak napisat si mozme.

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor bude v létě volný hráč.

Reagovat
Counter

Je snadné házet to na stopery, problém je v celé naší hře.

Reagovat
Mastný Chobot

ja to nehádžem na stopérov, ja to hádžem len na Gabriela. otrasná rozohrávka, chyby a ešte k tomu je aj úplne vypatlaný.

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo může za špatnou hru?

Reagovat
SunFells

Counter.

Reagovat
Lacko_Boh

daj mu ešte rok.

Reagovat
jacobT

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

No sorry, ale co tam dneska předváděl... dezorientovanej až běda.

Reagovat
Amos

Gabriel má na triku minimálně jeden gol. A to neni poprvé.

Reagovat
Nikikrew

Tak bod v sucasnej pozicie je samozrejme malo a ak zajtra vyhra Leicester, je to samozrejme konecna.

Zapas to bol neuveritelny, som rad ze to rozhodca pustal, skvele tempo, krasne goly, malo to naozaj vsetko. Prist o vedenie 2:0 behom 2 minut je velky fail, tam vidim ten zlom. Skoda sance Sacheza. Dnes skvely Iwobi, Elneny aj Kos. Naopak ma Gabriel znova usvedcil ze este nestiha tempo EPL a je dost nerozvazny, preto je stoper samozrejme nutnostou cez leto.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fenixLFC

furt sa chvali payet a dnes za hattrick sa bude hovorit o andym, ale mne sa strasne pacil cresswell a nie len dnes

Reagovat
salami

Creswell je konzistentně skvělej, zasloužil by si bejt jednička i u repre

Reagovat
smazaný uživatel

Mě dneska překvapil i Antonio a Lanzini

Reagovat
fenixLFC

Antonio v prvom polcase neexistoval a oproti rpedchadzajucim zapasom to bolo slabe. lanzini sa mi pacil smerom dozadu

Reagovat
afc

Alexis naco mas lavu nohu?

Reagovat
tunkic

Úplně zbytečně zasekával!!!

Reagovat
afc

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Heisenberg

Až na ten kolaps, kdy nám dali domácí 3 goly a měli šance na 2 další, to byl docela solidní výkon. Bohužel to taky charakterizuje naší sezonu, která až na ten kolaps v únoru a březnu ušla. No nic, teď jen kvalitně dohrát sezonu, zkusit přeskočit Spurs a skončit v top 3.

Už se moc těším na posily a na bitvu o titul, tak jako každý rok. Snad příště selžeme kolem prosince a ledna, únor+březen nebo začátek sezony už mne moc nebaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky ke konci sezony se všechno posere. Wenger musí jít pryč, je třeba koupit stopera, středního záložníka a útočníka. Pak věřím, že se něco může zlomit, každopádně základ je Wenger out.

Reagovat
Hokaido

Ke konci sezony?

Reagovat
smazaný uživatel

Opet nasi utocnici nedali gol, natoz dva? Jak prekvapive Zajimalo by me, kolik % ze vsech golu dala dvojka Welbeck/Giroud. Moc bych se divil, kdyby to bylo nad 30%

Reagovat
Gunner14

??? Giroud je o parník náš nejlepší střelec

Reagovat
smazaný uživatel

Andy \^.^/

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas paradni pro nestranyho fanouska. Pro me neskutecny nervy. Sanchez neumi vystrelit levackou, Mesut kdyz nevyhravame tak na to sere. A Walcott opet k nicemu. Campbell je fakt uz totalne odepsanej? V lete prodat Thea Pls. A koupit poradnyho stopera ke Kosovi

Reagovat
tunkic

Reagovat
Kowe

Carroll>Benteke

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
smazaný uživatel

Je radost prepnut na Bayern. Konecne poriadny futbal.

Reagovat
tunkic

idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda za 35 minut celkem dvě střeli na branku , 77% držení míče Bayernu a vlastní gól. Tomu se říká fotbalová paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Je snad lepsi ten anglicky hura futbal ?

Reagovat
C-M@ster

Na koukání rozhodně jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozerat na tu naivitu jedneho ci druheho timu, utrpenie.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla chyba reagovat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

BREAKING: Chelsea signs USA U-1 midfielder Logan Cohen. Expected at Stamford Bridge as soon as he learns how to walk

Reagovat
Hokaido

3 goals at Liverpool, 2 at Tottenham, 2 at United and 3 at West Ham....ZERO wins. 3 Draws.

Reagovat
fenixLFC

obrana

Reagovat
Lacko_Boh

Gooners, spravite mi nejake review ? moc som nepozeral

Reagovat
smazaný uživatel

nevyhráli jste

Reagovat
Lacko_Boh

"gooners"

Reagovat
Counter

Asi se za něj považuje.

Reagovat
Azza

Reagovat
Trand

Celkem vyrovnanej zápas se spoustou chyb v obraně. První poločas vyrovnanej, druhý byl ze začátku West Ham lepší, po gólu trochu polevili a byl chvíli lepší Arsenal, ale ten po gólu taky polevil. Na konci hra nahoru dolů s šancemi pro oba týmy. Podle mě zasloužená remíza, možná WHU byli trošičku lepší.

Reagovat
Lacko_Boh

dakujem. Vobec neviem ako sme mali branit Carolla keďže väčšinu subojov zvádzal s krajnými obrancami. Či sa mal Iwobi s Alexisom viacej vracat a nedovolit ani centre...naša hra je priliš zavysla od vykonov Nacha s Bellerinom.

Reagovat
Mastný Chobot

Gabriel smrdí

Reagovat
Lacko_Boh

mame svojho Costu...

Reagovat
smazaný uživatel

Shawcrossa

Reagovat
Lacko_Boh

bodaj by:)

Reagovat
smazaný uživatel

kurva to bol fotbal, nie jak tie ciganske ligy ako spanielska, kde sa to len vala, reve a buzeruje rozhodcu..

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Monreal se snažil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal si mnoho mnoho let vybírá hráče, který jsou dobrý na balonu, trošku hračičky a technický. Výška jako Ramsey či Ozil. Proto tolik zranění, proto tolik výpadků. Ani v obraně nemají hráče typu Kompany. Vše souvisí se vším a pak se diví ;) Chce to trochu myslet. Koscielny malej, Gabriel malej

Reagovat
smazaný uživatel

Mertesacker velkej jako kráva a stejně je to o parník náš nejhorší obránce.

Reagovat
Mastný Chobot

Mertesacker je zasa tá technická hračička

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je vychrtlej a každej ho odstaví, navíc moc pomalej

Reagovat
smazaný uživatel

největší sranda je, že Koscielnyho ještě fanoušci Arsenalu pokládají za top stopera. ale abych jim nekřivdil, tak pravda je, že pořádnýho stopera neviděli od té doby, co se postavili Emirates

Reagovat
Nikikrew

samozrejme ze to je top stoper

Reagovat
celeb

Pre Arsenal urcite, kedze vsetci ostatni su este horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni ti obranci jsou hrozne papirovi. V poharech to tak videt neni, ale v PL to kolikrat bije do oci

Reagovat
smazaný uživatel

Proč byl Arsenal dřív špička Evropy? Protože Viera-dominance jako kráva, kapitán, nikdo si nedovolil nic, aura. V obraně žádný mejdla, ale pořádný chlapi co se s tím neserou.

Reagovat
Setwo

ktorý stoper je ešte v PL okrem Kompanyho podla teba top?

Reagovat
smazaný uživatel

Klidně si může říct i Zoumu, Shawcrosse, Morgana, Jagielku.. prostě to chce pořádný chlapi i co do mentality, Blázny co ti skočí do střel i kdyby je to mělo zabít. Merte se bojí, Gabriel je zmatený

Reagovat
tunkic

Reagovat
cr7sux

jones

Reagovat
smazaný uživatel

Merte sa neboji, on nestiha, nestiha sa ani bat

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
johnik

Jen idiot na něj může nadávat....

Reagovat
Elliasson

Škoda, teď má West Ham menší šance na postup do LM.

Reagovat
Counter

Tak snad to vyhraje Leicester a my ještě urvem druhé místo...

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě v suchým triku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
tunkic

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
jacobT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem na podzim říkal, že Leicester nemá s takovou obranou na titul nárok, tak už ji má 3. nejlepší v lize.

Reagovat
Superme

Carroll si s touhle formou říká o EURO Už proti nám mohl dát těch gólů víc.

Reagovat
smazaný uživatel

To ma ani nenapadlo. Ale asi to nehrozí pri tej konkurencii

Reagovat
smazaný uživatel

že Euro, to už radši Defoe, kterej je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Superme

Momentálně má rozhodně lepší formu Carroll. Ale záleží na tom, jak se mu bude dařit dál.

Reagovat
smazaný uživatel

jak moc momentálně, jako dnes?

Reagovat
Superme

Nemá cenu vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost, Hodgson sam rekl, ze Carrolla pokud bude zdravy zvazi,protoze je to uplne jiny hrac nez Vardy, Kane nebo WElbeck

Reagovat
Kowe

hlavně ať nejede Sturidge

Reagovat
smazaný uživatel

stokrát lepší pro Albion Studge než Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Jako další typově stejný útočník k Welbeckovi a Vardymu?

Reagovat
smazaný uživatel

jako mít tam někoho jen na vyhrávání hlav? tak něco je schopnej vyhrát Kane a Vardy

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll rozhodně není jen hlavičkář.

Reagovat
fenixLFC

nasrat na to co je lepsie pre albion

Reagovat
cristiano.K.

to je naivní si myslet. Nebo spíš nepojede jen když bude zraněn

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, na rozdíl od těch ostatních je to nemehlo. Ne vážně, Hlavičkovat umí i Harry a neumím si představit situaci, při které můžu hru oživit Vardym, Welbeckem nebo Sturridgem a vyberu si Carrolla.

Reagovat
fenixLFC

to by som zas brzdil, take situacie su, ked hras fakt do betonu tak tam je andy super a urcite lepsi ako hocikto z tych troch ktory nie su vyslovene buraci

Reagovat
smazaný uživatel

west ham ztráta 2 bodů

andy hattrick

Reagovat
Tomanatura

Kdo po teto sezone jeste angazuje Rafu, je sebevrah. Jeho kariera dle meho skoncila

Reagovat
jacobT

neskončila

Reagovat
smazaný uživatel

Je zhavym kandidatem na trenera Spanelska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

spolecne s Martinezem

Reagovat
vladis271

kks, jeho manažér je lepší jak Mendes

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
vladis271

heh idem sio náhodne pustiť nejaú časť rytmausa

Reagovat
Mateo16

lol to urcite neni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

keby bol Counter majitelom Arsenalu, tak by ho vzal

Reagovat
teenz

Reagovat
minoLFC

Dostať hatrick od kobyly....

Reagovat
celeb

Hmm, ked tak pozeram na tu tabulku, Arsenal sa z boja o titul dostava do boja o CHL. Ak vyhraju oba timy z Manchestru, uz to bude o chlp.

Ale to 4. miesto maju gunneri predplatene, takze az tak by som sa nebal.

Reagovat
jacobT

United nevyhrajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

to by už bolo moc ľahké pre líšky.

Reagovat
niflheim

Zatím dobré výsledky, tak hlavně zítra vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

Zaváhání City a výhra United

Reagovat
Spasitel

No to bol teda výkon tak je jasné, že tím pozliepaný ako keby bola príprava ale trochu života do hry by nezaškodilo.

Reagovat
Kucka

Palace konečně win

Reagovat
Zaschrona

Martinez ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no zda se, ze po zitrejsi demolici kohoutu bude o titulu rozhodnuto

Reagovat
soukup

souhrn AV má neomylný Fantíkův rukopis, včetně prvního souvětí, které je tak překombinované, že nedává smysl

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne nezrozumitelna veta

Reagovat
Zaschrona

smysl dava, ale je to fakt drsny cteni

Reagovat
joshua

mi to pripomina me prvni seminarky na vejsce, kdyz jsem chtel dat dohromady co nejslozitejsi vety, aby to pusobilo odborne

Reagovat
soukup

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

smysl to dává, ale je potřeba si to přečíst hodněkrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze ta veta ma fakt vyznam a dlhsom citani tomu rozumiem ale je to fakt ako nejaka tajomna sifra autora bez identity dpč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
r.mrazik

I kdyz to ctu podesaty tak jsem z toho jelen

Reagovat
smazaný uživatel

snazi se byt zajimavy

Reagovat
Kaze

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
fantomas

Ehm, to už tady budu kritizovat i za práci jiných?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Reagovat
FUnk

Reagovat
cristiano.K.

on to někdo čte

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
patas92

Jakou souvislost má Tolkien s Birminghamem? Btw. krkolomné to je dost, no. "Šance se naplnila", to nevím, jestli je použitelné slovní spojení.

Reagovat
C-M@ster

Díky tvýmu komentu jsem pochopil, co tím básník myslel. Ono stačilo dát tečku za „je” a bylo by to čitelnější.

Jinak Tolkien podle wiki nějakou dobu žil i studoval v Birminghamu.

Naplnit se může spíš touha, či obava, šance asi ne.

Reagovat
patas92

Reagovat
FUnk

neni nejake spojeni s mordorem a nejakou casti birmi. kde se tezilo uhli nahodou?

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
TopinB

Přesně

Reagovat
Darren Fletcher

citas sumare?

Reagovat
smazaný uživatel

Já to povhopil na první přečtení. Co jsem vyhrál?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Everton ? S tím kádrem co mají by se přece měli pohybovat někde uplně jinde než teď. Je nějaká reálná šance, že dokáží hráče jako Lukaku, Barkley, Stones atd. přes léto udržet ?

Reagovat
Zaschrona

Vsichni maji smlouvy a nemaji zadne klauzule, diky kterym muzou odejit, takze pokud to u nas neridi idioti, vsichni zustanou nebo pujdou jen za nesmyslne velke castky.

Reagovat
vladis271

Ach ja bych Pepkovi tú EL taaaak strašne doprial. Len keby v závese neboli práve MU

Ale je to v mojich preferenciách 4. miesta tesné. Tesnejšie než by som si možno mesiac dozadu myslel.

Reagovat
Zaschrona

Martinez: "We're disappointed, but overall scoreline is a strong one."

WTF

Reagovat
vladis271

Aguero, že hrá som zaznamenal až pri penalte.

Reagovat
fenixLFC

tak to sa bony ani nenarodil

Reagovat
Pospovič

Swanses Chelsea asi nejhorší zápas co jsem letošní sezónu viděl

Reagovat
C-M@ster

Viděl jsem poslední půl hoďky a přišlo mi, že Falcao hrál dobře. Snažil se a moc nekazil. Akorát gól nedal, ale to bylo dost ovlivněno stylem hry soupeře a fazónou spoluhráčů.

Reagovat
Pospovič

I za tu chvíli co tam byl předvedl jeden z nejlepších výkonu hráčů Chelsea

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

*nejhorší zápas Chelsea

Reagovat
vanGomm

Ason Villa se přiblížila sestupu .Divím se,že se vůbec ještě někdo najde a tohle napíše.Je hotovo Aston Villa nejenže sestupuje,ale navíc skončí poslední.Druhým sestupujícím bude s největší pravděpodobností Newcastle a o tom třetím hodně napoví duel v příštím klel Norwich-Sunderland.Ono vlastně ani jiné možnosti nejsou.

Reagovat
mr.Silver

Giroud nedal gol v lize uz 11 zapasu, posledni proti Liverpoolu v lednu.

Reagovat
fenixLFC

ale dneska jeho striedanie bol dobry tah

Reagovat
mr.Silver

To je uplne jedno, na takovem hraci se neda stavet, on ma v sezone dobre dva mesice a pak pul roku menstruuje. Po stoperovi je utocnik nejdulezitejsi post, na kterem musime posilit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
J0EL

Reagovat
salami

kolik z toho hrál v základu?

Reagovat
mr.Silver

5 v zakladu, 6 stridal, kolem 600 minut, neskutecne

Reagovat
smazaný uživatel

245.proti oikofobom, xenofilom, šovinistom a konfidentom.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

248. pro krleše

Reagovat
fantomas

Solidní porce sebereflexe v jednom postu.

Reagovat
smazaný uživatel

oliver se tu sam k sobe vyjadruje rad

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, prečo sa snažíte (s Davom) dobrovoľne ironizovať dobre mienený príspevok.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
vladis271

ako xeny by som sa bál aj ja keby sa na mňa nahnevala princezná bojovnica.

Na druhú stranu, keď mala tak 20 v tom latexe, pridať k tomu bičík.

Reagovat
fenixLFC

a nacionalistom

Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
smazaný uživatel

a ficovolicom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

inak ked sa jarna cast rata od 14.2.- banik ziskal odvtedy 7 bodov...villa 0

Reagovat
SunFells

2 - Man City have won consecutive Premier League games for the first time since October.

Reagovat
mr.Silver

A stejne jsou dva body za nami

Reagovat
Hokaido

To mi zase připomnělo, že tohle je ta sezona, kdy City po 5 kolech vyhráli titul.

Reagovat
Heisenberg

Byl vlastně dneska Ošpína ošetřovaný? Jeho klasickou ježíšovu pětiminutovku jsem si oblíbil, a když se Čech uzdravil, tak už ji možná letos ani neuvidíme.

Reagovat
Hachim Mastour

Ty si špina.

Reagovat
smazaný uživatel

Lascelles: "McClaren's a great coach, Rafa's a top manager, it's our fault, we lack character & leaders, blame us"

Jeden z mála hráčů, který bych z klubu nehnal dubovou holí. Člověk se musí divit, proč takovýhle rozhovory dává mladej hráč, který teprve nakukuje do základu letos. Kde je Shelvey jako kapitán? Kde je Taylor, Coloccini, Janmaat a Sissoko?

Reagovat
smazaný uživatel

kto podľa teba zostane a kto odíde v prípade zostupu?

Reagovat
smazaný uživatel

Golmani: jeden z dvojice Elliot/Krul, Darlow a Woodman

Obrana: Coloccini, Lascelles, Dummett, Good, Mbabu a Mbemba (? u neho tezko rict, podobne jako letosni posily ma smlouvu do roku 2020)

Zaloha: Shelvey, Townsend, Saivet, De Jong, Colback, Aarons

Utok: Ayoze (smlouva do 2021), Armstrong

Konec smlouvy a neprodlouzeni - Obertan, Marveaux, Taylor, Doumbia.

Odejde urcite Tiote, Cisse, Sissoko, Janmaat.

Odejde velmi pravdepodobne Riviere, Anita a Haidara.

Odejde nejspis i Mitrovic a Wijnaldum (tam je otazka kontraktu, ktery maj na 5 let, ale vsichni budou mit zajemce).

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Myslíš, že Coloccini zostane? Ja by som ho už poslal preč a určite by som si nechal radšej Taylora, odchovanca. A Ayoze odíde a Riviere zostane. O neho nebude vôbec záujem už len kvôli platu, ktorý určite nie je nízky.

Reagovat
smazaný uživatel

Coloccini podle me dodrzi smlouvu, ale je mozny, ze ho klub pusti kvuli vysokymu platu.. celkove hodne zalezi jak se k tomu po sestupu pristoupi, jestli se radsi zadarmo pusti nektery hraci a nebo se jich budou drzet zuby nehty.

Ayozeho budou muset draze vykoupit, on ma klub fakt rad jako jeden z mala a nebude zdrhat. Urcite je ale mozny ze odejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja dúfam, že sa vyčistíte a prídete späť ako nový svieži vietor, ako pred rokmi s Carrollom a Nolanom v top forme ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tentokrat pro to nemame hrace ale.

Harper - Simpson, Taylor, Coloccini, Jose Enique - Routledge, Barton, Nolan, Jonas - Carroll, Lovenkrands

to byla uplne paradne vyvazena sestava se srdcem

Ted to srovnej s tim, co nas ceka pristi sezonu - Darlow - Mbabu, Lascelles, Coloccini, Dummett - Townsend, Shelvey, Colback, Aarons - Armstrong, Ayoze/posila?

Budeme mit problem s Champem.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrović odíde?

Tak s tou dolnou zostavou áno, ale nemáte v akadémii nejaké talenty okrem Aarons (kt. sa mi páčil)? Chcelo by to útočníka a stred zálohy sa mi nepáči, nevyrovnaný labil a chodiaci Jonjo ... Armostronga nepoznám...

Reagovat
smazaný uživatel

Armstrong má 19 golu ve 34 zapsech letos za Coventry a v repre 19 ma 3v9 zapasech. Je to hodne nadejnej hrac, typove podobnej jako Aguero.

Mitrovic buhvi. Jestli chce hrat za repre atd. tak druha liga asi neni to pravy. Smlouvu ma kazdopadne na 5 let, takze je mozny, ze zustane.

V akademii jsou krajni beci a utocnik, zaloha nic moc, co ja vim.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten stred moze byt klucovy,Mitro dufam zostane.

Reagovat
Superme

Tak do zálohy máte velkého talenta v podobě Mackenzie Heaneyho, ale to je ročník 99 a je otázkou, zda by byl již příští rok připraven na dospělí fotbal. Dál je ceněný dost Liam Gibson (18), který již dokonce trénuje s Áčkem. Armstrong je veliký talent. To jsou podle mě vaše 3 největší naděje hlavně do budoucna

Reagovat
smazaný uživatel

jmeno Mackenzie Heaney slysim poprve

Reagovat
salami

Mitrovič by zůstat mohl, ale hodně bude záležet na našich ambicích, kdo to bude trenovat, a jestli se tým nějak kvalitnějc doplní, jinak nemá cenu aby zůstával, dýl jak rok v Champu by pro něj byl zbytečnou ztrátou času

Reagovat
cristiano.K.

já bych si nebyl jistý ani Shelveym, on je fakt sketa. Nadruhou stranu nepodává tak dobrý výkony,aby ho v podstatě vůbec někdo chtěl.....

Reagovat
smazaný uživatel

proč je sketa?

Reagovat
cristiano.K.

tak je širším členem reprezentace a sestupem si minimálně na rok do ní zavře vrátka. Možná už ted si mlátí hlavou o zed, kam to vlastně šel. Od nás odešel, protože nebyl trpělivý. Přitom po skončení Gerrarda a v konkurenci Lucase,Allena,Hendersona by šanci určitě dostal, pokud by makal.

Reagovat
salami

Mbemba snad zůstane, zase tak skvělej letos taky nebyl, aby o něj byla nějaká velká rvačka

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou přesně ti, o kterých mluví.

Reagovat
kissak

protože Colo už to dělal tolikrát, že by mu to stejně nikdo nevěřil a tak museli sehnat nekoukanou ovečku

Reagovat
C-M@ster

Trochu jsem aktualizoval výsledky City v měsíc starým přehledu:

http://prntscr.com/aq760k

Tabulku jsem neměnil, ale kurví to teď jen Soton, kterej by potřeboval zpátky za Liverpool.

Reagovat
miezto

top 8 - 0 výher

Reagovat
smazaný uživatel

s Newcastlem se hraje 19.4.

Reagovat
C-M@ster

Jojo, tohle je ta původní grafika s původníma termínama (měsíc stará). Jen jsem tam naházel to, co se odehrálo dál.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Borci, nevíte od kolika boxuje Joshua a kde bych to mohl sledovat ?

Reagovat
Lacko_Boh

nééééé ja sa mám dnes učiť ešte....ako to vidíš?Joshua je asi jasný,nie?:smile::

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, toho druhého vůbec neznám a box v podstatě nesleduju Ale Anthony mě hrozně baví, takže se rád podívám

Reagovat
smazaný uživatel

učit, hahahaha

Reagovat
Lacko_Boh

?

Reagovat
smazaný uživatel

co se učit?

Reagovat
Lacko_Boh

silou mocou som si chcel zapisat nejaky linuxovy predmet,kedze o linuxe viem prd a teraz sa mi toho nakopilo :) Debianik, praca s CRONom, instalacka LAMP, DHCP...nfs,fú čo tam ešte je. Quoty a pisanie nejakych skriptov na vytvaranie uzivatelov a pridavanie prav, baličkovanie..take basic veci asi a ešte mi prišiel popiči napad zapisať si prolog A uz by som mohol spraviť aspon funkčnu analyzu pre databazovy system(ešte neviem aky) tento tyzden ma jebne no..a ked nie, tak to znamena ze prezijem Tottenham nad Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

ha, tak tomu rozumím trochu hodně kam chodíš na školu? možná už jsem se někdy ptal, ale to bylo pod jiným nickem a o to už si napamatuju

Reagovat
Lacko_Boh

no a sleduj reddit

Reagovat
Kaze

/r/boxingstreams

Reagovat
Kaze

Jinak na redditu je toho plno, akorat umet hledat subreddity. Vetsinou sport/liga-streams a najdes to. /r/soccerstreams /r/nhlstreams atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
smazaný uživatel

Sport1

Reagovat
Kaze

No to to dopadlo

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt paráda, že jsem radši nešel spát

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem velký fanda AJ, takže to dopadlo skvěle. Zase kdyby to pokračovalo, tak to mohl být slušný masakr. Martin vůbec nevěděl jak na něj, asi by po svých neodešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich přišel o obránce Kloseho

Timm Klose v posledních kolech patřil k nejspolehlivějším hráčům zachraňujícího se Norwiche, v příštích týdnech by však ze sestavy Kanárků mohl nuceně vypadnout. Po 38 minutách se švýcarský stoper ocitl na zemi drže se pod levým kolenem a musel být odnášen na nosítkách.

Sestup.

Reagovat
Wat

Diaby zase zraněnej...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

vůbec, letos do polských tater, slovenský jsou přelidněný

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... Pekne, tam to bude asi menej ošúchané ...

Reagovat
Lacko_Boh

orlia prť

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tam =)

Reagovat
Lacko_Boh

výšok sa nebojím ale mne sa zdá akoby maju všetci moji kamarati prehnanu dôveru k reťaziam a rebrikom potom som furt posledny a smeju sa mi

Reagovat
smazaný uživatel

ja tomu taky zas tolik neverim, ale co cloveku zbejva, kdyz hladky skaly se nechyti

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

V moment, kdy jsem uvidel stredovou dvojici Shelvey - Sissoko ve 4-2-3-1 jsem si byl jistej, ze Soton vyhraje. Naivnost manazeru na teto urovni je fakt k smichu.

Reagovat
mr.Silver

2 prohry s tragickou Chelsea, 2 vydrene remizy se Spurs, prohra a remiza s West Hamem a jedina vyhra s CP

Pride of London

Reagovat
fenixLFC

inak to ma watford a everton rovnaku hymnu??

Reagovat
Zaschrona

Ano, Everton s Z-Cars zacal nastupovat v roce 1962, Watford v roce 1963.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: The Revenant v Bluray na stáhnutí.

Reagovat
r.mrazik

on uz byl delsi dobu v 1080p web-dl..kazdopadne skvely film

Reagovat
Trand

Mě to třeba hrozně nudilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Aha..me tedy vubec...libilo se mi to hodne

Reagovat
smazaný uživatel

to zas ne. ale že by to byla nějaká bomba..

Reagovat
salami

nebylo tam jediný překvapení, od začátku dokonce to jelo podle jedný evidentní linky, ani hereckej výkon DiCapria mě neuchvátil, v podstatě měl jenom celej film jeden trpící výraz

Reagovat
smazaný uživatel

v kině jsem pospával u toho

Reagovat
Mastný Chobot

sliny, bráško, sliny

Reagovat
vodka

a jeho etuda s chozením tou větví jako holí mě rozesmála, to bylo komické úplně.

Reagovat
fenixLFC

jezis, nech uz ide pulis s tym vecnym stazovanim sa na vsetko do riti

Reagovat
13

nemáš odkaz?

Reagovat
fenixLFC
Reagovat
Nikikrew

A tak co by si cakal od takeho od Pulisa? Najvacsi placko pod slnkom.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor pri góle Longa

Reagovat
smazaný uživatel

Janmaat pri góle na 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hartův xicht po Sessegnonově gólu

Reagovat
kiwwi

Townsend fantasticky gol...skoda takeho hraca v takom srackovom klube

Reagovat
smazaný uživatel

ta obrana newcastlu

Reagovat
andrew96

Leicester ten závěr odehrál jako pravý šampion.

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester s prehľadom v suchom triku

Reagovat
Milan.B

Claudio to nakonec da

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy

Reagovat
C-M@ster

Ale toho Rodwella nechápu... Však ten míč měl už i zpracovaný... takovej infarktťák

Reagovat
smazaný uživatel

Sliepky nikdy líšky chytat nebudu.

Reagovat
kiwwi

btw. Liverpool tymto stratil matematicku sancu na titul...tento rok az po 30. kole

Reagovat
J0EL

Zeby ste vy nejako odskakovali

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozná křeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivan uz dlho, postupne sa pridal aj Swarlos a nasledovat budu dalsi. Palo z casu na cas ako ochranca Ivana .

Reagovat
Swarley

ja sa iba bavim Olo

Reagovat
smazaný uživatel

Silíš to ...

Reagovat
smazaný uživatel

V tychto matematickych sanciach budete odbornici Ivušo .

Reagovat
vladis271

ale furt máme väčšiu šancu na LM než vy.

Reagovat
fff

Sranda, ze ak vyhrame dohravany zapas mozme byt len 2 body za vami

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle už je fakt brutalita. to mě i sere, že jsem to neviděl.. snad to dají!

Reagovat
Hachim Mastour

Lester mi bol sympatický.

Minulú sezónu.

Reagovat
Elliasson

Pročpak ne letos?

Reagovat
C-M@ster

Protože to bude jeden ze tří týmu, co se před nima umístí.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle téhle logiky jsme pro gaunery nejsympatičtější tým

Reagovat
Hachim Mastour

ze dvou

Reagovat
Cobra

I know that feel bro

Reagovat
smazaný uživatel

Nezavid...

Reagovat
Mastný Chobot

my môžeme byť len radi, že nejaký Lester vôbec je, lebo keby vyhral titul Tottenham pred nami, tak to môžeme rovno zavrieť.

Reagovat
Hachim Mastour

Ak by vďaka tomu odišiel Wenger, tak prosím.

Reagovat
Mastný Chobot

ten neodíde, toho jedine vynesú

Reagovat
smazaný uživatel

proč se bavíš sám se sebou?

Reagovat
smazaný uživatel

ah, moje chyba

Reagovat
Mastný Chobot

prečo sa bavíš sám so sebou?

Reagovat
smazaný uživatel

já můžu, já nezvládám

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ani toto kolo o žiadnom tlaku nemôžeme hovoriť... Kedy to nastane?

Reagovat
andrew96

A být Mannonem, tak bych těch 10 lemplů před sebou zjebal jak koně.

Reagovat
Miguel19

Však je to sám lempl..

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes ale dosť podržal, ale lempl to je

Reagovat
smazaný uživatel

od 2. poločasu už jsem neměl strach zda dnes Leicester vyhraje

Reagovat
C-M@ster

A co při šanci Rodwella?

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo na infarkt.. Leicester měl víc štěstí dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Tam stačí, že bol v tej šanci Rodwell

Reagovat
smazaný uživatel

To uz je proste neskutecne ten leicester... Oni mi jsou ted snad uplne neporazitelni, uplne mi pripadaji, jakoby ascendovali, jak ti namornici ze silandy v MKP... Proste jsou neznicitelni

Reagovat
smazaný uživatel

Mají našlapanou obranu

Reagovat
pawiel_afc

MKP

Reagovat
smazaný uživatel

teraz maju WHU, United, Chelsea, Everton, Swansea takze este nieje vsetko rozhodnute

Reagovat
Atlético de Madrid

Je strasne moc videt, kolik udela naprsto precizni taktika usita na miru, vitezna mentalita, fyzicka priprava a odhodlani se o ten titul porvat. Neskutecna prace Ranieriho. Uplne to samy udelal Simeone s Atleticem. Proste ten titul chteji vic nez ostatni a jdou si za nim - to treba v mnoha velkych tymech rozhodne neni samozrejmosti, viz cela anglicka spicka nebo Real Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Mne skôr príde, že oni do nejakého 25. kola na titul ani nemysleli. Proste si išli svoje, Mahrez s Vardym sa bavili futbalom, došli v sobotu na zápas, rozkopali súpera, porehotali sa a išli zas domov.

Reagovat
smazaný uživatel

se budou divit, az jim predaj titul

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak jasně, že po tom titulu nešli od začátku. Ale od začátku měli v sobě ten hlad skončit lépe a lépe, neprohrávat a do každého soupeře se prostě zakousnout. A tenhle přístup žádný jiný tým nemá, což nutně musí vyústit v to, že se dostali do boje o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

po 25 kole už titul byl těžce v jejích myslích..

ale jasné, že pro tým, který loni tak tak nesestoupil není první flek asi cíl do sezony

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

A k tomu velka porce stesti, ze jim to tak akorat vsechno vychazi, i jim posledni tydny docela pripiskavaj rozhodci. Ale to tak jde celkove s tim, ze si za tim jdou.

Reagovat
smazaný uživatel

*posledné mesiace

Reagovat
vladis271

až na to, že váš titul je niečo podobné ako keby titul dali Spurs. Veľké prekvapenie. Výhra líšok je akoby PD vyhral ja neviem Getafe.

Reagovat
technecium

Ono stačilo to Atletico. To bylo překvapení jako svině. A letos se může zopakovat.

Reagovat
Zaschrona

Atletico bylo 3. nejvetsi favorit. Leicester asi 18. Kurz na Atletico mozna 15, na Leicester 5000. Nesrovnatelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Výhru Spurs by taky před sezónou nikdo netipnul...

Reagovat
Atlético de Madrid

No jasně, že je to větší bomba. O tom se ani nechci hádat. Ale ten recept na úspěch mi přijde do jisté míry podobnej. Byť nesouhlasim s tím, že titul Atlética je něco jako titul Spurs, protože R+B jsou nejlepší týmy na planetě a takové v Anglii nejsou. Respektive rozdíl mezi Atléticem a R+B byl myslím větší než rozdíl mezi Spurs a Man City nebo Chelsea. Ale to není podstatný.

Reagovat
Manik...

Reagovat
LGT

MKP Potřebuju ale čas a sílu abych to dočetl :D

Reagovat
smazaný uživatel

ja si vzdycky kdyz doctu dil, od toho musim chvilu odpocinout

Reagovat
Kaze

Je to fajn ale k zaveru je to horsi a horsi, az unavne.

Reagovat
PP

Gesler a Bouřlivák..

Nejlepší fantasy sága všech dob. Ke konci zbytečně rozvláčné a utahané a bohužel jsem skončil u 9. dílu.. Po 2 letech začínám znova.

Reagovat
smazaný uživatel

"BREAKING NEWS - Kick Off delayed at The Lane by 15 mins at the moment, Man Utd are stuck in traffic". ...tak ti budou výborní

Reagovat
PePiG7

16:30

Reagovat
risk je zisk

Lisky

Reagovat
Zaschrona

Takze vicemene hotovo, Spurs uz ted udrzi realnou nadeji na titul akorat dnesni vyhra. Sestup taky vicemene vyresenej. Aspon neprijdem o derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj, jaký je váš názor na biopotraviny?

Podělte se prosím o svůj názor prostřednictvím dotazníku zde: http://goo.gl/forms/Q9n0amXscA, který nám pomůže k průzkumu trhu. Zabere to jen malou chvíli. Moc děkuji.

Reagovat
jk

Prodávat čerstvé potraviny by měla být samozřejmost. Že si někdo dovolí to označovat bio, farmářské, domácí, rustikální atp. a chtít za to o polovinu více peněz za staré/nezralé potraviny mi přijde hlavně demence.

Reagovat
Hokaido

Since losing to Liverpool on Boxing Day, Leicester have trailed in games for a total of 19 minutes. That? That's a fact.

Reagovat
smazaný uživatel

liškám ten titul přeju hlavně i za toho Ranieriho. hrozně podceňovanej a přehlíženej trenér. jako fanoušek Chelsea ho beru jako člověka, co nás nastartoval k tomu stát se skutečným top klubem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mám teda spíš naopak. V Monaku se mi moc nelíbil, v Interu byl strašnej. Pak měl ještě tu děsnou štaci v Řecku až teď se mi líbí co předvádí.

Reagovat
Hokaido

V Monaku se ti nelíbil?

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude mít nějaké úspěchy i příští sezónu.

Reagovat
vladis271

Koho na odvetu vo štvrtok? Dannyho alebo Divoka?

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vrabejka

Divocka jednoznačně. U Dannyho se skor budem dívat jestli nemá nějak édrobne zranění.

Reagovat
Zaschrona

Dle jihoamericke verze Goal.com Everton chce Bielsu jako nahradu za Martineze. Zdroj tezko rict jak kvalitni, ale aspon je fajn, ze uz se objevujou zpravy, ze shanime nahradu...

http://www.goal.com/br/news/15062/ora-bolas-por-bruno-andrade/2016/04/10/22214232/ora-bolas-everton-consulta-marcelo-bielsa

Ok, to je vicemene muj sen, ale moc si neumim predstavit, jak by to slo dohromady s jeho nulovou znalosti anglictiny a tim, ze prestupy by mu musel domlouvat nekdo jiny. Ale zas pokud ma Bielsa sen trenovat v Anglii - moc jiny tym nez Everton v Anglii vetsi smysl nedava - mohl by prevzit to, co tu buduje Martinez a jen to posunout spravnym smerem. Sel bych do toho.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň by bylo nové derby Mistr - učedník

Reagovat
smazaný uživatel

lišky už to nepustí

Reagovat
fff

Alli

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa hattrick

Reagovat
Zaschrona

Konci mu v lete smlouva, asi v lete v Nice nezustane.

Reagovat
smazaný uživatel

At pujde kamkoli, budu mu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

spekuluje sa ze by mohol ist do AC

Reagovat
smazaný uživatel

no.. tam budu fandit jen jemu a tymu ne no..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa špekuluje bohužial o každom komu končí zmluva.

Reagovat
Zaschrona

Chapu, uplne uzasny fotbalista, kdyz mu to jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
cristiano.K.

druhý nejlepší střelec francouzský ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Hatem > Lacazette

Reagovat
salami

Reagovat
vrabejka

Pěkný atraktivní zápas plný golů.

Výhra zasloužená.

Důležitý byl tah Jurgenna, když nasadil do 2.poločasu Origiho, který dal 2 goly.

Jediným negativem byly naše obranné standartky, díky nichž dalo Stoke gol a měli další 2 velké šance.

MOTM:Origi

Naladili jsme se tak na správnou vítěznou vlnu a doufám, že ji proti Dortmundu prodloužíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

tos tady ještě u zápasu Leicesteru psal, že je titul blíž. Ty si taky hodně vtipná figurka

Reagovat
vrabejka

ano protože fandim LFC a Lesteru.

Reagovat
jk

A Lestru tak zhruba od půlky prosince ne?

Reagovat
vrabejka

Ano ale od prosince 2014

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy mi začlo docházet, že Knockaert asi nebude budoucností Foxes. Ale celkově dost depresivní období, ten první půlrok v PL. Co tě vedlo začít fandit právě tehdy?

Reagovat
smazaný uživatel

nekecej, sak tu niekto hadzal koment jak si pisal v prosinci 2015, ze im zacinas vazne fandit a este predtym si pisal, ze im fandis od brezna

Reagovat
smazaný uživatel

nedajboze postupi brighton buducu sezonu do PL tak to bude srandy

Reagovat
One-Real

Pro United jedině dobře, takhle to setrvání LVG snad nehrozí.

Reagovat
Jordi Alba

Spurs

Nejvíce gólů v PL - 60

Nejméně inkasovaných - 25

Reagovat
vrabejka

a stejně bez trofeje

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

nj, holt musíme začít fandit Leicesteru, jak je teď v módě

Reagovat
smazaný uživatel

A potom už bude Tottenham s trofejou?

Reagovat
elChe

Nejhorší je, že fandit tottenhamu nebude v módě snad nikdy....

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
jk

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsme plastics

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Infernoqt

Kdy začneme s tou přestavbou konečně?

Reagovat
Miguel19

José vám to přestaví jak nic

Reagovat
Infernoqt

no, už se nemůžu dočkat

Reagovat
vladis271

To bude horkosladká sezóna pre Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to tak, ale horší, než jak se to povedlo před dvěma lety vám, to určitě nebude

Reagovat
vladis271

tak my sme sa po tom titule už naťahovali a cítili ho. Vám Lestr robí aspoň tú službu, že vás nenecháva ani čuchnúť. Tak sklamanie nebude tak veľké ako u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Hádám, že přesně takhle to bylo myšleno.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak to aj myslel

Reagovat
jk

Cíl byl top4. Cíl splněn. Spurs můžou jít jen dál a třeba i výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Hrozná sračka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je na DVD!

Reagovat
Swarley

on ten José přece jen nebude tak špatnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Horší jak LVG být nemůže ppořád si tak skurva stará něco píše do notýsku a vysere 30 libber za kopyta jako blind depay a darmian

Reagovat
smazaný uživatel

aj pokial ide o herny styl, Mou hraje sice defenzivne, ale vacsia picovina jak to co nam tlaci Gaal uz neexistuje. Depay je pre mna najvacsie sklamanie a kazdy od neho cakal az moc vela, ale este ma cas. Blind bol napr. proti Evertonu hrac zapasu a na to ze nieje CB zvycajne hraje celkom ok.

Reagovat
EXoRcIsT

aj po odchode moyesa sa hovorilo ze horsie to uz byt nemoze a aj hla

Reagovat
smazaný uživatel

To ako, horsie byt nemoze, ale co si budeme hovorit, to co tam dnes hralo, tak tam polka tej zostavy nesplna ziadne kriteria pre to, aby hrali za United, to pochybujem, ze Mourinho bude tolerovat hracov ako sucasny Mata( wtf, ako ja ho mam velmi rad, ale to co sa z neho stalo nema v modernom futbale co robit, nic proti nemu ako, ale uz to je vela trosku), Lingaard na to proste nema, Blind a Rojo max ako lavickovy hraci..a do mladych sa nebudem navazat

Reagovat
smazaný uživatel

*lavickovi

Reagovat
Swarley

u těch mladých člověk problém nemá, tam jsem spíš naopak hodně příjemně překvapenej...Rashford nebo Mensah vypadají fakt parádně...on i ten Lingaard měl super zápasy, když začal hrávat...teď už mu ta forma odešla, ale zase nikdo nemůže říct ani slovo proti tomu, jaký má přístup...na tom hřišti se rve a když už nic, alespoň to odmaká...

problém jsou ti zkušení hráči, kteří to prostě nepodrží...Mata je třeba od zimy naprosto otřesný...ale jako primární problém je stejně samotný LVG, takže tam se musí začít...stačí se podívat na Liverpool, co udělá s hráči nový impulz v podobně kvalitního trenéra...s LVG to prostě nevyšlo, tak je potřeba se posunout co nejdříve dál...

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas jsem nevidel, co se stalo s Matou?

Reagovat
smazaný uživatel

Mne ani nepride ako futbalista, taky chodec, co vie prihrat. Prinos do hry absolutne ziadny, ale fakt, ze absolutne ziadny, nevytvori nic, neurobi 1na1, neviem no, ale to proste s nim uz nema zmysel..

Reagovat
vodka

ale do obrany to dneska celkem odmakal.

Reagovat
kiwwi

snazit sa snazil, ale tie jeho lacne straty lopt ked ho niekto odstavi telom toho je proste vela...dneska to bol najzbytocnejsi hrac na place

Reagovat
Dawon

a kdyz k tomu prictes ty kouzla jako Younga na hrotu a Mata na kridle, zatimco ti Martial beha na kridle a Lingard ve stredu, to uz je proste na odstrel

Jinak Blinda bych urcite nechal, prijde mi proste jako lepsi O'Shea, coz je super uzitecne mit po ruce, ale Rojo fakt nevim, pokud za nej muzem dostat nejakou rozumnou castku, tak bych ho poslal pryc...kvalitu evidentne nema ani na stopera, ani na LB, a k tomu je taky porad zraneny, takove hrace fakt nepotrebujem

Lingard uz docela dost zapasu hraje hovno, ale fakt mu podle me nepomaha, ze nehraje na kridle, protoze to je jedine misto, odkud muze byt nebezpecny...ocekavat, ze to nejak bude tvorit ze stredu hriste mi prijde docela na palici...

Reagovat
Swarley

akorát s tím Martialem si stejně pořád myslím, že v tomhle systému je z křídla prostě platnější...zatím každý, kdo hrál pod LVG toho hrota, prostě vyhořel...jediný Rashford tam měl dva slušné zápasy, jinak to už taky nic zázračného není...hrát toho hrota v tomhle systému je za trest, proto je možná lepší, že hraje Martial z křídla...tam má víc balonu do hry, kdy může jít rovnou dopředu..

Reagovat
Dawon

Podivej, tohle muze byt pravda...a ja treba nic nemam proti tomu, kdyz hraje nejaky hrot a Martial je na kridle...ale pokud jsou tvoje moznosti Young na hrotu a Martial na kridle a nebo naopak, tak to at mi kurva LVG netvrdi, ze tohle je ta lepsi varianta sem zvedavy, na tiskovce se ho na to nekdo tutove zepta no

Reagovat
Swarley

jn, ještě když máš na střídačce Depaye, který třeba toho hrota hrál taky...

Reagovat
smazaný uživatel

Lingaard treba squad player dajme tomu, ale my sme mali mat v celej ofenzive hracov na urovni Martiala, ked sa chceme hrat na nejake ambicie a Lingaard zase dal par golov, ale jeho prinos pre hru proste nikdy nebol ziadny vynimocny, on sice beha a bojuje, ale co on moze vybojovat s tymi jeho 20 kilami..ale hovorim no, v time by som si ho nechal, ale v zaklade neme co robit...ale uz nam ostava len pockat a uvidime, co sa udeje

Reagovat
Dawon

do budoucna to s nim vidim podobne no, myslim ze uroven kolem Younga je asi jeho strop, kdyz budu docela optimisticky...coz by bylo urcite fajn mit na lavicce jakozto odchovance atd

Reagovat
vodka

lingard na středu nemá nic tvořit, má právě nabíhat a dostávat se do šancí. tvořit mají právě křídla ve spolupráci s krajníma obráncama, tak to funguje už od začátku...

Reagovat
kiwwi

*nefunguje

Reagovat
vodka

no, nefunguje, ale očividně je to záměr tak hrát.

Reagovat
vodka

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Cobra

Vyplatilo si 30 počkat

Reagovat
Whitemedia

To je v hajzlu sezona toto, všechno vzhůru nohama.. ať už je konec

Reagovat
smazaný uživatel

Odchod mensaha a příchod darmiana klíčová událost v utkání darmian by neměl na základ ani u nás v baníku . Blind taky katastrofa o matově a depayovi se ani nebavím

Reagovat
smazaný uživatel

To bola paráda. Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne po 15 rokoch sme porazili Manchester United doma, a ešte akým výsledkom. Paráda . Táto sezóna je obrovský úspech klubu, ale len vďaka Leicestru mu nie je venovaná až taká pozornosť.

Ale MotM zápasu okrem Lamelu aj Fosu-Mensah. Skvelý výkon, kým sa nezranil. United majú diamant. Ak príde Mourinho, tak by sme ho mohli kúpiť

Reagovat
Tomanatura

Nevim, jestli diamant, ale zatim je to hrozne zvire. Uvidime, jak se mu bude darit dal.

Reagovat
Infernoqt

toto není ani MU, já bych z toho nadšenej nebyl porazit průměrnej tým...

Reagovat
smazaný uživatel

je to Manchester United a obranu máte celkom prepracovanú. Takže je to úspech streliť vám doma tri góly, keď sa nám dlhodobo proti vám nedarí. Navyše sme si týmto výsledkom prakticky zabezpečili LM.

Reagovat
Infernoqt

tak já vám to přeju, jen prostě já bych z výhry proti trápícím celkům moc neměl, naše herní kvalita s tou vaší se nedá letos vůbec srovnávat

Reagovat
smazaný uživatel

Ber to tak, že Usty dává do sestav kola hráče, kteří hrají proti Aston Ville

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybychom ztratili body, nadával bych teď na Deana, že pískal proti nám. Dneska nepodržel. Depay je pro mě největší zklamání z nově příchozích do ligy. Fotbalově a hlavně osobnostně. Tady youtube scouting zklamal na plné čáře, před sezónou jsem od něj čekal hodně.

Reagovat
Hokaido

490. pro Roryho McIlroye

Reagovat
Mariano13

za čo ? že nechal takú ženu ako je Caro??

Reagovat
Spasitel

Stoke a ManU v defenzíve dnes žiarili

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

sledoval som vcera tu neskutocnu sracku Slovan-Ruzomberok,dnes o trochu slabsiu sracku Trencin-Myjava a popri tom aj Tottenham-United a v podani hostujuceho muzstva som mal podobne zaludocne pocity ako pri sledovani najma vcerajsieho zapasu na interistickych belasych Pasienkoch,vazeni,toto je grc nad grc

Reagovat
smazaný uživatel

8 – No English midfielder has scored more Premier League goals this season than Dele Alli (8 – level with Ross Barkley).

doufejme, že oba odstraní sklony k divingu ze své hry

Reagovat
Swarley

oba jsou super

Reagovat
SunFells

Dele skáče?

Reagovat
smazaný uživatel

minimálně to sem tam přihrává

Reagovat
kiciN

dneska se zase proletel jako letadlo

Reagovat
kiciN

to zase tam nemelo byt, nesleduju jejich zapasy tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

baller

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
REPLIKATOR

United bez titulu, Leicester v LM

Reagovat
vrabejka

MUFC have now lost 29 PL games since Sir Alex retired. His last 29 league defeats came between Nov 2007 & May 2013.

Reagovat
Dawon

A jinak si teda neodpustim rypnuti ohledne sancim mladikum...protoze kdyz da LVG na hrot radsi Younga nez Rashforda, tak uz jen za tenhle jediny krok bych ho okamzite vyhodil Jeho myslenkove pochody jsou uplne z jine galaxie

Reagovat
Swarley

jediná možnost je, že byl zraněnej, jinak je to fakt kktina...

Reagovat
EXoRcIsT

aj tak to bolo kktina ked uz mal ist hrat hrot Martial alebo Depay ktori tam uz hrali a nie Young co na hrote odohral jeden poebany zapas zau21

Reagovat
Swarley

jo no, to je fakt

Reagovat
Dawon

a ono nejsmutnejsi je, ze tohle neni vyjimka, a LVG dela tyhle pro nas fakt tezko pochopitelne veci se sestavou se zeleznou pravidelnosti

Reagovat
Infernoqt

Young hrál za rezervu hrota poslední dva zápasy.

Reagovat
Dawon

v tom pripade je vse v poradku a uz to dava dokonaly smysl

Reagovat
Infernoqt

tím chci říct, že to lvg plánoval... pro mě to už není žádný překvapení

Reagovat
Dawon

no budiz...ovsem to, ze to planoval. z neho v mych ocich jaksi nedela mensiho kokota

Reagovat
EXoRcIsT

v mojich ociach to z neho robi praveze vacsieho

Reagovat
Infernoqt

jako když si vemu, že Schneiderlin dal z rohu dva goly a na jeden asistoval tuto sezonu a ted ty rohy sám kope... Blind je zakopává strašně do řiti nebo hned na prvního hráče lehkým přízemním centrem, tak čemu se můžeš divit? ztratili jsme dva roky, měli jsme pár zranění a utratili pár milionů... ale stále se snažím věřit tomu, že 3-4 posily a nový trenér nás můžou rozhoupat

Reagovat
Dawon

jojo, ja to pisu i vys no, ze divit se clovek v podstate asi nemuze, protoze tyhle "necekane" picoviny dela celou dobu...ale i presto me to vzdycky dostane a nasere, znovu a znovu

Reagovat
Infernoqt

mě spíš trápí, že jsme v lize fakt nikoho nepřehráli (fotbalově) ... když opomenu zranění a strašně nízky počet vstřelených golů, tak koho jsme v lize naposled opravdu přehráli, že to stálo za to? vlastně v žádném zápase nemáme nic jistého a každej zápas může dopadnout jakkoliv, a proto jsem pro změnu

Reagovat
Dawon

Jojo...az na par vyjimek to neni dobre ani herne a ani vysledkove...nechat ho tam na dalsi sezonu by bylo cire blaznovstvi

Reagovat
r.mrazik

Panove v tom chybi kvalita...ti hraci tam nejsou aby se mohli merit s realem,barcou a dalsima,ale cisty prustrel ze chytame v lize slepice...

Mata,lingard,blind,darmian,rojo,kvetak...to nejsou hraci pro zaklad pro top klub,tam neni kvalita...nemluve o absenci stredniho zaloznika,praveho kridelnika a utocnika...bida bida

Reagovat
Azazelo RD

"Z jiné galaxie" je nějaké nové politicky korektní označení pro dementního kreténa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

to ani nieje smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

to je kreten

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

Ty kraso...tri fiky od slepic..slusny...koho vyhodime dneska? Mata je jasny...darmian koukam pruser...depay to same a blind s rojem za ruku taky...zelvovi se ty prichody nejak nepovedly

Leto bude srandovni

Reagovat
Swarley
Reagovat
r.mrazik

Neco podobneho jsem cekal

Pokud nebudou kvalitni hraci,tak tam muzu sedat i ja nebo santa klaus...

Reagovat
Swarley

jo jo, já souhlasím, máme se v létě na co těšit, Jožka bude nakupovat

Reagovat
Busby babes

Mata je fkt spatnej posledni dobou. Darmian nema formu, ale nevyhazoval bych ho. Stejne tak Blind a Depay. Roja bych se klidne zbavil.

Reagovat
kiwwi

uz sme ho vyhodili?

Reagovat
kiwwi

The Dutchman said: "Why did Ashley Young go up front? I want more running in behind because in the first half we didn't have an attacking point. That was the reason."

genius

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

to sa mi tu ludia vysmievali, ked som ho chcel k nam este ked bol vo Fulhame ... je uzasny

Reagovat
Dawon

Reagovat
iamek

Tez jsem ho chtel uz z Fulhamu. Takova bestie nam ve stredu hriste schazi.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Zaschrona

Ja myslim, ze jsi to vzdycky spis dostaval za Townsenda...

Reagovat
kiwwi

u Townsenda som to vzdy schvalne a ocividne prehanal aj ked je to teda moj oblubenec a myslim si stale, ze namiesto Chadliho alebo Lamelu by u Spurs mohol teda kludne hravat

ale za Dembeleho ma ludia furt zdrbavali s tym, ze na viac proste nema

Reagovat
nani92

ospravedlňujem sa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

zrovna tohle nic speciálního, ale i tak ho žeru, dlouho jsem ho tu obhajoval

Reagovat
FUnk

proti live byl jak buldog, paradni vykon

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

ako sisto

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester city letos fakt titul. To je neuvěřitelné!

Reagovat
fenixLFC

btw. United tymto stratil matematicku sancu na titul...tento rok az po 30. kole

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

po 32. ty tlk

Reagovat
iamek

32 kolo a Owen 1 - gerrard 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
Usty

ten z PL úplně zmizel ?

Reagovat
smazaný uživatel

to je jenom dobre

Reagovat
andrew96

Mně vždy přišlo, že z toho má dobrou prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

ten skvělej pocit když necháte na lavičce Aldeirweirelda s Koscielnym na úkor Clynea a Danielse

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni řikali že Leicester nevyhraje titul, že to MC,MU nebo Arsenal zvládnou a budou bojovat o slavný titul nejlepší ligy světa. A nakonec po 32 kolech Leicester city pořád první a na 90% získá letos titul. Zajímalo by mě co příští sezonu, odejde to všechno Ranierimu (Mahrez,Vardy,Morgan,Drinkwater) nebo tyto hráče udrží a půjde s nimi bojovat o ušatej pohár?

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan, Drinkwater, Vardy si myslím že určite ostanú. Mahrez a Kante budú jediný otáznik.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm Mahrez nejspíš asi fakt půjde je mu 25 let, takže je to dost pravděbodobný to samý kante. Ovšem myslim že takovej Vardy i když mu je 29 tak je to skvělej shooter a do takovýho Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý shooter to rozhodne je, a Giroud by pri ňom vyzeral smiešne, ale nemyslím si že on má potrebu niekam ísť. Aspoň mám z neho ten pocit. Zvýšili mu plat, kúpil si Bentley a to mu stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všichni odejdou a stejně to vyhraje

Reagovat
SunFells

Morgana s Drinkwaterem by nikdo velký nechtěl a asi i za Vardyho by sotva kdo chtěl pořádně zaplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Kante a Mahrez odídu podla mňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs som nevidel, oplatí sa záznam alebo stačia highlighty?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že stačia highlighty ak poznáš konečný výsledok.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na druhý poločas.

Reagovat
cristiano.K.

Naše bránění standartních situací je něco hrozného. Při zranění Hendersona se nabízí středová dvojka Emre - Allen a myslím si, že by to klidně mohlo fungovat. Milnerovi statistiky jsou fakt úžasný, v tomhle plnohodnotně nahradil Gerrarda, výkony průměrné. Ve čtvrtek čekám Origiho na hrotu.

Co se stalo s Ibe? On za posledních 12 zápasů odehrál 12.minut. To začal srát na tréninky? Dřív byl oblíbence Kloppa,který ho pravidelně hecoval fackama a najednou je uplně odstřiženej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Kloppa je oblíbenec každej hráč Liverpoolu. Ibe je špatnej i za juniorku a mládežnický repre. Nedivil bych se kdyby v létě odešel.

Reagovat
cristiano.K.

všechno tomu bohužel nasvědčuje.

Reagovat
fff

nehcapem co sa tak zasekol, ked prisiel Klopp tam hral dobre.

Ono zas stale ma 20 rokov, po par zlych mesiacoch ho netreba hned predavat.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

pod Kloppem hlavně ani větší zápasový výpadek neměl. Občas zahrál průměrně, což v jeho věku je normální. Jeho prodej by byl obrovskou chybou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

LvG - "Tottenham have not created too much I think"

okrem toho este zvozil Martiala zato ze nepremenil sancu, Rashforda, ze nebol dost rychly a pohyblivy a obrancov, ze zle komunikovali...akoze taktika bola fajn, hraci hrali na svojich poziciach ale tieto veci mu dojebali ten jeho masterpiece

jemu uz nacisto jeblo v tej hlave

Reagovat
smazaný uživatel

Sit down Mourinho. Sit down on that manager chair.

Reagovat
smazaný uživatel

not too much, jenom 8 střel na bránu, ale je pravda, že 2/3 zápasu to od nás bylo zoufalé něco vymyslet dopředu

Reagovat
kiwwi

okrem 3 golov ste tam mali este 1000% tutovku Lamelu a dalsie 2 goly zachranil DDG, jeden TFM a jeden tusim Rojo

my sme okrem Martialovej tutovky nemali nic podobne...on normalne sam seba oklamal

Reagovat
Infernoqt

podle mých niggas ten zápas byl 16-5 na střely a 11-1 na šance, takže má pravdu, nevytvořili si téměř nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Any club that delays the kick-off of a game by 15 minutes or less will be fined £5,000 but any club who exceeds that delay could see the case dealt with by a formal disciplinary hearing.

Nějaká sranda, co nám ještě můžou udělat?

Reagovat
Busby babes

nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich do konce sezony: 4b - 35b

Sunderland do konce sezony: 6b - 33b

Newcastle do konce sezony: 8b - 33b

Norwich se zachrani.

Reagovat
salami

kde vezmem těch 8 bodů?

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa konecne posadi Sissoka, Taylora, Wijnalduma a zacne hrat s hracema, co maji chut hrat. Porazime Swansea, Palace a remiza s Villou a Spurs, ktery uz o nic nebudou hrat.

Kazdopadne tohle je ta nejoptimistictejsi predikce, co umim.

Reagovat
smazaný uživatel

To vůbec, pěkně si v posledním kole dáte 3 vlastní góly a pak nám dají titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Neexistuje sance, ze bysme v poslednim kole nemeli o co hrat. Pokud bude titul ztracen, tak nam nekdo bude dychat na zada...

Reagovat
smazaný uživatel

podle me teda budete mit naskok 5 bodu a ztratu taky kolem 5, takze v klidu.. kazdopadne nas asi porazi momentalne i sam Kane, takze ...

Reagovat
smazaný uživatel

No, bojim se ze to bude natlucene.

Reagovat
SunFells
Reagovat
alcantara

http://www.cyclingweekly.co.uk/cycling-weekly/unbelievable-bike-handling-peter-sagan-avoid-fabian-cancellara-crash-220438?utm_source=Twitter&utm_medium=Social#GIztpgrEpe64j8Lj.99

Bavi, ajked nevyhrava Podobny manever predviedol aj na San Remo, snad to bude s rovnakou vykonnostou aj o rok a bez smoly, potom sa opat mozu diat veci...

Reagovat
alcantara

Pochettino zostava u Spurs aj buducu sezonu?Ten by sa mi v United pozdaval, ak pride ten symbol zla, tak fakt tam uz nezostane nic, comu by sa dalo aspon trosku fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, pujde z perfektne rozpracovaneho projektu, kde je na dosah historicky uspech, do rozmrdaneho klubu po ctyrlete krizi, plneho sracu a vycpelych hvezd, protoze united.

Reagovat
kiwwi

su to po prve 3 roky a srac si ty sam

Reagovat
fff

Reagovat
vladis271

cháp ho. Vieš aké to musí byť frustrujúce, keď si na teba po 3 rokoch od SAFovho titulu vyskakujú aj slepice?

Reagovat
bbbauch

Myslim, ze hodne malo fans liverpoolu tady vi neco o pocitech spojenejch s titulem

Reagovat
vladis271

ja som ho zažil. mal som síce 4 mesiace, ale zažil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, neuvedomil sem si, ze Moyes nedal ani sezonu. A to druhe, ok no, mate tam samy top class material...

Reagovat
kiwwi

to nemate ani vy tak neviem naco si tu hras

Reagovat
smazaný uživatel

Z Německa na tebe snad jen ...Spurs jsou evidentně kvalitou nad United..minimálně o parník..smutný...

Reagovat
smazaný uživatel

Tesat!

Reagovat
alcantara

Protoze "united" byva dost casto dovodom prestupu, takze nechapem, co je na tom udivujuce.

Reagovat
fff

Mozno, ale zrovna Poche v jeho situacii ... daco tam buduje, hraju dobry futbal, ide s nimi do LM, ma najmladis kader v lige ... a teraz sa na to vydrbe? Aby zacala budovat tim inde?

Reagovat
kiwwi

pozri na Kloppa, Guardiolu a dalsich...Poche vyzera byt dost ambiciozny, neverim, ze by o tom minimalne seriozne nerozmyslal

mlady kader ma aj u nas, dobry futbal ich naucil hrat on a ked to dokazal u nich dokaze to aj u nas a navyse by mal viac penazi jak na vyplatnej paske, tak aj pri prestupoch

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže v MU nemá jistotu LM, kterou ještě jako trenér nezkusil.

Reagovat
kiwwi

este nie je o LM rozhodnute, to poprve a aj keby sme do LM nesli, tak by si musel postavit proti sebe vyskusanie si LM (ktoru by si s United skor ci neskor aj tak zahral) vs. odmietnutie United, ktore sa uz nemusi opakovat

ja nehovorim, ze Pochettino by k nam na 100% siel, pravdepodobne onho ani nebudeme usilovat, ale tie reci ze v Tottenhame nieco buduje tak by nesiel do United su smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo

Reagovat
kiwwi

inac dnes som kecal s Londyncanom, fanusikom Spurs kde sme kukali futbal v jednom podniku a ked som mu povedal ze by som k nam Pochettina chcel, tak sa zasmial a povedal no fucking way, ale povedal, ze sa toho fakt obava, ze by sme po nom mohli ist a on by podlahol pretoze United je United

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, na tom už něco bude

Reagovat
Hokaido

Neuvěřitelný příběh.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

United je United, ale situácia u vás nie je posledné roky po odchode Fergusona vôbec ružová. Na druhej strane Tottenham je klub, ktorý napreduje. Je v Londýne, mladý a perspektívny káder, nový štadión, budúci rok LM a vyzerá to tak, že v lete Pochettino podpíše nový kontrakt.

Reagovat
kiwwi

klub napreduje, ale stale je na mile vzdialeny United, perspektivny kader ma aj v United, novy stadion bude stale mensi ako stadion v United (ktory sa mimochodom bude tiez asi rozsirovat)...

jedno co beriem je to, ze u Spurs ma momentalne stabilnu poziciu a vsetko fachci jak hodinky kdezto v United by musel zacinat od piky, ale ja si myslim, ze keby sme s ponukou dosli, tak by sme mu nasadili poriadne velkeho chrobaka do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Not better, just arogant.

Reagovat
kiwwi

arogantni zacinate byt vy prave

Reagovat
smazaný uživatel

na vás sa nechytáme...

Reagovat
TopinB

Reagovat
Talker

Ona je otázka, jestli by ho žiďák pustil.

Reagovat
fff

A podla mna byt ambiciozny kludne moze spocivat aj v tom, ze chce daco velke dokazat zo Spurs a nie ist nutne do klubu, kde skratka a jednoducho je aktualne vsetko horsie okrem toho, ze by mal viac penazi. Ked aktualne aj bez toho je vyrazne nad vami.

Reagovat
kiwwi

to su take chvilkove zalezitosti, s United na vrchole sa moze merat s najlepsimi z najlepsich...u Spurs to vzdy bude len o nejakom prekvapeni a pod...nieco ako Atletico alebo Dortmund proste...ked dojde Barca, Real alebo Bayern, tak ti hraci a treneri polavia aj ked su momentalne na tom lepsie

u nas toho netreba zase az tak vela prekopavat ako by sa mohlo zdat, nie je to praca na 5 sezon alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

píšeš, ako keby mal u nás minimálnu mzdu alebo čo. Výhodou je, že na neho u nás nie je vyvíjaný taký tlak, ako v prípade United.

Reagovat
kiwwi

to je pravda...ked je ale ambiciozny, tak sa z toho nesmie posrat...dokonca su typy ludi, ktorym to vyhovuje, ale nepoznam ho teda az tak aby som vedel ake ma zmyslanie

Reagovat
Busby babes

s tou minimalni mzdou si mi pripomnel jednu scenu z Moneyballu, ktera se ale stala...

Billy Beany odmitne smlouvu na 12,5 mega dolaru rocne, coz v te dobe byla nejvyssi smlouva, kterou kdy manager jakehokoliv sportovniho tymu dostal a vysvetluje proc:

You're not doing it for the money.

No?

No.You're doing it for what the money says. And it says what it says to any player that makes big money.That they're worth it.

Proto jsou vzdycky tak naivni ty predstavy, ze hrac/ trener nevezme vetsi nabidku protoze preci uz ted bere 200K tydne...

Jen malokdo to pak dokaze.

Reagovat
fenixLFC

klopp aj guardiola so svojimi timami dosiahli viac menej co mohli a uz ich nemali kam posunut. poche len zacal tak preco by mal odchadzat?

Reagovat
alcantara

Je pravda, ze Tottenham ma tendenciu pod jeho vedenim stale rast, zrejme budu buducu sezonu zase o nieco lepsi, a vtedy sa tazko odchadza, pokial citis, ze si este nedosiahol vrchol. Mozno to bude otazka skor do dalsich sezon.

Reagovat
fff

presne. On tam nieco vybudoval, zjavne idu dobrym smerom, je to fakt este podciarknute tym, aky mlady maju kader ... a ja neverim tomu, ze ambiciozny trener, by toto nechal tak a odisiel. Podla mna on sam chce vidiet, co s tym moze dokazat.

A okrem toho si myslism, ze Poche je mlady, zatial ukazuje, ze aj velmi kvalitny manazer. Kludne moze ist do vacsieho klubu neskor, ved mozno bude este trenovat 20 rokov.

Reagovat
kiwwi

a nie je to podobna situacia ako u Saints? Tiez sa pod nim zlepsili vyrazne, tiez tam mal zaujimavy kader a budoval tam nieco ale prisli Spurs a nevahal, pretoze je to o dost vacsi klub, vacie peniaze, dalsi level

Reagovat
smazaný uživatel

Tam mu ten tým rozprodali.

Reagovat
kiwwi

cize inymi slovami by podla teba o ponuka Spurs neuvazoval, keby mu to nerozpredali?

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs maji ambice hrat pravidelne LM, ted bojujem o titul. Saints jsou midtable team a jeste chvili budou. Vy v tuhle chvili nejste novy level, ale riskantni ukrok stranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby mezi ním a vedením Southamptonu byla shoda, tak by k nám myslím nešel. A momentálně nevidím možnost, kterou by od nás v dobrém odešel k vám, aniž by to vypadalo jako zrada a poškodil si tak pověst a svou budoucnost. Ostatně, případy, kdy trenéři dají kopačky týmu, který o něj stojí, jsou velmi ojedinělé.

Reagovat
Busby babes

2 hraci jsou rozprodej kadru? Lamberta nepocitam....

Reagovat
Busby babes

Poche budoval i v Sotonu. prisla lepsi nabidka a sel. nejak nevim, proc bych si mel myslet, ze by se ted zachoval jinak...

Jinak ale myslim, ze o nej zajem nemame a pristi rok bude v Tottaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu to tu už poněkolikáté. Asi proto, že zabedněnost mufanů nezná mezí:

Saints umřel majitel a jeho dcera, která to zdědila, rozprodala manšaft a vyhodila sportovního ředitele, který ho tam přivedl a kterému důvěřoval. Pochettino prohlásil, ještě než se to definitivně rozsypalo, že jestli vyhodí toho sportovního ředitele, tak u Saints končí. Kdyby nešel k nám, skončil by tedy zřejmě stejně někde mimo Southampton.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

rozprodali? jako ze odesel Shaw a Lallana? v te dobe hraci, kteri proste prerostli Soton? Sorry, za a sli za velky prachy, takze by rozhodne mel sanci na nahradu. a pak je to v takovem klubu proste normalni, ze hraci po takove sezone a nabidce odjinud odejdou.

Takze zas si tu nemaluj pohadku o tom jak Poche odesel az po tom co mu rozprodali kadr (cti dva hrace... )

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren, Chambers, Lambert nic?

Reagovat
Busby babes

myslis ty hrace, co odesli dva mesice po tom, co podepsal Tottaci?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakou ty máš představu o přestupovém trhu? Že jako zástupci klubu přijdou v otevíracích hodinách, 5 minut se licituje o ceně a do oběda odcházíš s Lovrenem v igelitce?

Reagovat
Busby babes

takze na odchod tech hracu nemelo zadnej vliv to, ze odesel manager, s kterym spolupracovali a u ktereho vedeli na cem jsou a tak?

takze podle tebe se manager rozhoduje na zaklade toho, ze prijde nabidka za hrace a tak si okamzite rekne: tak to je v haji, o toho prijdu? Jakou predstavu o prestupovem trhu mas ty?

Reagovat
Busby babes

nebo jako Poche se dozvedel o nabidce Tottace az 24.kvetna 2014?

btw. Liebherr umrel v roce 2010, tedy jeste predtim nez Poche k nim nastoupil... takze nechapu, proc to zminujes jako by to melo souvislost s tim jeho odchodem?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Cortese (sportovní ředitel) byl jeho člověk a ten klub řídil po jeho smrti on. Problém nastal v tom létě 2014, kdy si Liebherr usmyslela, že to zvládne líp než Cortese.

Reagovat
Busby babes

a vetsina odchodu nastala az dva mesice po jeho odchodu? chapu, ze mu pradli Shawa a Lallanu. A Lamberta teda.. ale kdyz kouknu na datumy dalsich prestupu, tak to pusobi spis tak, ze ti hraci reagovali na odchod Pocheho. plus lukrativni nabidka. rozhodne se neda tvrdit, ze mu nekdo rozprodal kadr. nerozprodal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty musíš být troll, taková ignorace není možná.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.bbc.co.uk/sport/football/27492019

Cortese po tom, co byl odejit:

(kontext)

Manchester United have reportedly made a £27m offer for 18-year-old left-back Shaw, while Liverpool remain in talks over a move for captain Lallana, 26.

The Anfield club have also made an enquiry for highly rated central defender Dejan Lovren, while midfielder Morgan Schneiderlin, also 24, has attracted interest from a number of Premier League clubs.

(/kontext)

I can tell you that I didn't have that fear to the last day I was at the club. I was confident about plenty of conversations I had with the players. I knew the players themselves wanted to stick together because this vision was something they believed in, too. I didn't see any reason for them to go.

Reagovat
Busby babes

jak pisu dole, cortese skoncil v lednu. je jasne, ze treba o Shawa jsme zajem meli. to jako, kdyz projevime zajem, tak manager hned utece s tim, ze mu rozprodavaj kadr? tomu nejak moc nerozumim. Shaw se dojednaval velmi dlouho. v lednu rozhodne nic hotoveho nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

S tebou je to vážně těžký ale Ukážeme si to chronologicky.

Léto 2013:

Cortese se dostává do konfliktu s Liebherr. Tehdy měli za sebou nováčkovskou sezónu v PL a Cortese s Liebherr se neshodovali v otázkách dlouhodobější strategie klubu (stabilizace v PL). Pochettino se vyjadřuje, že pokud půjde Cortese, půjde také.

http://www.theguardian.com/football/2013/may/16/mauricio-pochettino-quit-southampton-nicola-cortese

/*Southampton hraje na Vánoce o LM*/

Zima 2014:

Cortese vyhozen. Tahle citace to asi dost vysvětlí: "You don't produce them just to sell, otherwise you give away your ambition."

In his first interview since quitting in January, Cortese says if he had stayed the futures of Luke Shaw, Adam Lallana and manager Mauricio Pochettino would not be in doubt.

http://www.bbc.co.uk/sport/football/27492019

/*Saints na jaře odpadají a končí osmí*/

Léto 2014: Exodus

Mě z toho vychází, že Cortese byl ten, který to držel pohromadě. Po jeho odchodu se to začalo sypat a se svolením vedení se připravoval letní exodus. V novinách byla tahle dějová linka upozaděna za tím fotbalovým příběhem, který dlouho připomínal letošní Leicester, takže se mohlo zdát, že se to všechno náhle rozpadlo v létě 2014.

Reagovat
smazaný uživatel

S pochopením ti ještě pomůže, že Poche byl už v Southamptonu "Head Coach" a ne "Manager". Byl tedy blíž týmu a dál nějaké Board of Directors, než je v týmech PL zvykem. Na ty odchody bych tedy koukal ne tak, že Pochettinovi rozprodali kádr, ale že on byl toho rozprodávání součástí. Koneckonců jsme za něj podle mě i zaplatili nějaké odstupné.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, ale stejně píšeš sračky

Reagovat
Busby babes

krome Lamberta teda, to jsem uz psal ale.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

na prvni misto si dal rozprodala mancaft... no nerozprodala.

Reagovat
smazaný uživatel

http://imgur.com/nFNDJ3j

Já nejsem Pochettinův mluvčí. Pro člověka, který umí číst, ten koment obsahuje dost ucelenou informaci, řekl bych.

Reagovat
bbbauch

Ty ses neskurecne arogantni clovek

Reagovat
TopinB

Jak ho nemám rád, tak tady v tomto je v právu, ManU fani si zase jedou svoje

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ale mohla mu povedat, ze ich ide predat a on s tym nic nespravi, to ze sa nepredali seci za jeden den nic neznamena

Reagovat
Busby babes

mohla. stejne tak jako mohl na jejich odchod mit vliv odchod Pochettina. kdo vi.

Iacob tu dal asi uz trikrat scren, ze ktereho vidim, ze odchod sportovniho managera mel velkej vliv. mozna jo, mozna ne. vzhledem k tomu, ze jako prvni argument ho napadl rozprodej kadru, kterej spis zacal az po jeho odchodu, tak kdo vi...

Reagovat
smazaný uživatel

Co zkoušíš? Jak můžeš vědět, v jakém pořadí mě co napadlo? To snad nemá žádnou přímou souvislost s tím, jak to pak zformuluju, ne? Přiznej si, že máš problémy s chápáním psaného textu a nevymýšlej tyhle bludy.

http://www.theguardian.com/football/2013/may/16/mauricio-pochettino-quit-southampton-nicola-cortese

Reagovat
Busby babes

jak muzu vedet v jakem poradi te co napadlo? no zkus se zamyslet a prohidnout si ten screen co si sem nekolikrat hodil... a treba dle poradi svych argumentu na to prijdes.

Reagovat
Busby babes

no a celkem to prave souvislost ma. proste vetsina lidi pise jako prvni to, co je jako prvni napadne a povazuji za nejdulezitejsi. takze jo, na formulaci samozrejme zalezi... takze ne, nemam problemy s porozumenim psanemu textu. jen ty neumis spravne formulovat sve myslenky.

Reagovat
Busby babes

dik za link... odchod Corteseho, ok... tak proc zminujes jako duvody rozprodej kadru, kdyz Cortese skoncil o pul roku driv, nez se uskutecnil prvni prodej? ok, Shaw a Lallana klidne mohli byt domluveni driv, ale u Shawa to tak rozhodne nebylo a myslim, ze ani u Lallany.

Reagovat
smazaný uživatel

První věta není o důvodech. Je to takový obecný kontext. To já při formulacích svých myšlenek dělám poměrně často, nejdřív se čtenáře snažím zasvětit do obecných souvislostí, aby si do nich pak mohl tu podstatnou informaci zasadit.

Reagovat
Busby babes

v pohode, jen ta obecna souvislost v tomhle nedava smysl. ve chvili, kdy podepsal Spurs mohli byt jasne prodeje dvou hracu zakladu. coz se tezko da interpretovat jako rozprodej kadru...

Reagovat
salami

Pochettino nebyl ale někdo, kdo by sledoval všechno z povzdálí, ale byl přímo u toho a nemyslíš, že je dost možný, že věděl jaký plány má vedení ohledně prodejů hráčů a celkově budoucí směřování klubu?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Wow, Tottenham pekne. Vcelku nahovno kolo, ale aspoň fanta 90 pts.

Reagovat
Hokaido

fuuu, pěkný. Já tragický kolo, musí mě spasit kapitán Lukaku ve středu.

Reagovat
jacobT

Kde si toľko nabral? Si mal Carrolla ako kapitána?

Reagovat
cristiano.K.

Daniel Sturridge v posledních měsících tráví více času na marodce než na hřišti a dle informací Mirroru již Liverpoolu dochází s jinak produktivním forvardem trpělivost. Sturridge tak má být v létě veřejně k mání s cenovkou ve výši 25 milionů liber.

25 mega za něj nabídne kde kdo. To by zkusili snad i v MU nabídku. Odchovanec city, přes CFC a LFC do MU, šílená představa

Reagovat
jacobT

K nám by s jeho zdravotnou kartou celkom zapadol.

Reagovat
cristiano.K.

a Wenger by trefil jackpot za tuhle cenu

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

jackpot trafil s 40 000 001 za Suáreza, vy ste mu ale nevyplatili výhru

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Neblazni, ja som tiez nad tym vahal, ci by som chcel jeho odchod alebo nie, ale pri takychto podmienkach nech zostane. Ak je zdravy, top utocnik.

Reagovat
cristiano.K.

mě sere ta cena. Za takovou by to Zkusili uplně všichni (city,MU,CFC,Arsenal) no prostě všichni. 25 mega stojí jenom jeho levá noha.

Reagovat
tomasinho

Jenže zdravá noha. S jeho historií je i tahle cena moc velká.

Reagovat
Talker

Ta cena je skvělá za hráče, který odehrál 21 ligových zápasů za 2 sezony. To je méně než 1/3 možných zápasů za poslední 2 roky. A ani předtím nebyl zrovna odolný.

Je to prostě 25 mega za hráče, který je spíš žolíkem, než jedničkou - když je zdravý, je super. Ale nikdy nevíš, jestli zdravý bude nebo ne.

Reagovat
cristiano.K.

hodně by to bylo ještě 2 roky zpátky, né dnes kdy peníze za tv práva jsou uplně jinde, stejně tak jako přestupové částky. Už ted se to sklonuje kolik,který tým bude mít na přestupy. Všechny top týmy v PL utratí okolo 100 mega liber za sezonu. Nekoupit HG hráče, který je zároven jedním z nejlepších útočníků za 25 mega by byla stupidita.

Reagovat
Swarley

hráč je to výborný, ale pořád se budeme dostávat k tomu, že se na něj nemůžeš dlouhodobě spoléhat...stejně jako vy hledáte za něj náhrady, tak by na tom byl stejně i jeho následující tým...

a co se týče nás, já si myslím, že jsme už snad definitivně po pár letech s nejistou pozicí stopera definitivně poučeni...

Reagovat
Swarley

a ano, schválně je tam to "definitivně" dvakrát, protože jestli ne, tak jsme fakt idioti

Reagovat
Swarley

a ano, schválně jsem ve druhé větě vynechal sloveso, protože se mi to tak líbí víc

Reagovat
Talker

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

na RVP se Arsenal taky léta nemohl spolehnout........

Reagovat
SunFells

A proto si na něj většinu času všichni stěžovali že.

Reagovat
cristiano.K.

stěžovat a prodávat jsou rozdílně věci. Já si taky stěžuji, že je věčně zraněnej, ale prodávat ho nechci a už vůbec ne ke konkurenci za přijatelnou cenu.

Reagovat
SunFells

Pointa je, že pro nás byl z větší míry přítěž, kterou by právě bylo vhodné nemít, kdyby uvolnil místo někomu platnému.

Reagovat
cristiano.K.

proč si držíte Jacka a Thea?

Reagovat
Swarley

jako takhle, kdybych ho měl v kádru, nezbavoval bych se ho...ale kdybych se měl rozhodovat jestli ho koupit nebo nekoupit, tak bych do toho nešel a radši se porozhlédl jinde...

Reagovat
cristiano.K.

tak mě samozřejmě nejvíc sere i ta myšlenka, že LFC uvažuje o jeho prodeji. LFC se nemůže zbavovat rozdílových hráčů a když už tak je prodávat za šílený prachy a 25 mega není v podstatě nic. Navíc HG hráč. Dyt bychom prodali za méně než jsme koupili Lallanu,Downinga,Carrolla,Bentekeho...... mě by fakt mrdlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Za 25 mega určitě neodejde.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

ale má 150k plat

Reagovat
smazaný uživatel

A já si říkal že to je moc.

Reagovat
Talker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Taková hodnota je adekvátní, co bys za něj jako chtěl?

Reagovat
cristiano.K.

v rámci PL bych ho pod 35 mega nepouštěl = posílili bychom konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

maximálně tak počet fyzioterapeutů konkurence

Reagovat
M0rb1D4S

Hráč, který toho u vás víc promarodil, než hrál a vy byste za něj chtěli ještě více jak 25 míčů?

Reagovat
smazaný uživatel

aby ho nekoupil Wengerus

Reagovat
salami

nikdo ho nemůže brát jako regulérní jedničku do utoku a dávat za dvojku, která nemusí bejt k dispozici v případě potřeby, víc jak 25M by byla šílenost

Reagovat
cristiano.K.

těhle případů bude v budoucnu přibývat, kdy hráči s cenovkou 20 mega liber budou jen střídat.

Reagovat
Mastný Chobot

nemôžem povedať, že by ma to prekvapilo po tomto ročníku

Reagovat
Hokaido

Ve finále Robert Huth vymaže Messiho, Wes Morgan bude z frustrace pokousán Suarézem a Shinji Okazaki si udělá tréninkové kužely z Piqueho a Alby.

A už vidím komentář Martina Tylera ve finále: Okazakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii I swear you ll never see anything like this ever again!

Reagovat
Mastný Chobot

a Vardyho pozápasový rozhovor: fuck off spanish twats got banged didn't ya

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To mi připomnělo fotku, co dnes kolovala na FB.

Throwback to when Jamie Vardy was playing in the Conference and doing interviews with students...

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11218869_1934069553405234_4629166103278503119_n.png?oh=27470af8de77a1fb64f01ffcb9b4d5f2&oe=577FED2D

Reagovat
smazaný uživatel

toto je moc

Reagovat
TopinB

Doufám, že má na nohách žabky s ponožkama, ať je image kompletní

Reagovat
Talker

Maj tam pěknej kostelík v pozadí. Tenhle "anglický" gotický styl kostelů je strašně hezkej.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

asi podám

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim, založil jsem na téma Premier League nový blog:

http://premierleague2016.blog.cz/

a facebook stránku: https://www.facebook.com/Premier-League-2016-1233275170019539/

a hledám lidi, které by to zajímalo. Jestli chceš znát vše o anglické lize, tak si přidej mě nebo moji stránku. Díky za pomoc.

Reagovat
smazaný uživatel

To blog.cz používa aj dakto iný ako nástročné dievčatká ? Snaha pekná ale radšej napíš tu adminom a skús tu vydávať dačo

Reagovat
risk je zisk
Reagovat
Realita

jak už lovil kartu

Reagovat
Godwinson

Ještě by se mohl Liverpool nějakým zázrakem vyšplhat na čtvrtý flek a byla by to paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

To už je bohužel nemožné, priorita je teď EL.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Trand

Spieth se solidně sesypal. Willett to snad dotáhne.

Reagovat
Miguel19

Neskutečný

Reagovat
Miguel19

Kolaps za pár mega...

Reagovat
Trand

Když měl -7 a Willett -2, tak jsem si říkal, že to už bude nuda. A teď najednou Willett -4, Westwood -3, Johnson -2. Ještě bude zábava.

Reagovat
Miguel19

Tak Spieth má ještě dost šancí skórovat..

Ale hlava mu to nejspíš nedovolí..

Reagovat
Trand

Mně je celkem jedno, kdo vyhraje, jen mě štvala ta nadvláda Spiethe celou tu dobu, teď je to konečně drama. Přál jsem akorát Fowlerovi.

Reagovat
Miguel19

Fowler

Já už to tomu Spiethovi přál no, škoda..

Reagovat
Miguel19

Johnson teďka slušně přes stromy

Reagovat
Trand

Taky dobrej blázen.

Reagovat
Busby babes

to dost...

Reagovat
Busby babes

jako takovej kolaps jsem nevidel snad od dob kdy vedl Sergi Garcia.

Reagovat
Sali5

Mi to připomnělo McIlroye na Masters 2011, když vedl před posledním kolem o 4 rány a zahrál celkem za +8, tenkrát měl taky jako letos Spieth na jamkách 10-12 skóre +6

Ale fakt brutální no, fakt jsem to nečekal, zvlášt po té sérii 4 birdie.

Reagovat
Hokaido

Spieth

Reagovat
tomasinho

Doufám, že se všichni ti idioti, co odepisovali dvacetiletého Origiho, dívají a klepou si na čelo, jak byli netrpěliví. Origi > Lukaku to není, ale Origi > Benteke s naprostým přehledem.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kto ho odpisoval vlastne? Vela ludi to nebolo...

Reagovat
Kowe

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Kowe

heh, dokonce sám velký Olo.. no, ne že by to bylo uplně nečekaný

Reagovat
fenixLFC

na jeho obhajobu blbosti nepisal. na zaciatku ejho posobenia u nas bol proste hrozostrasny a nevedel fakt nic, spracovat loptu, prejst cez hraca, vyhrat suboj, nic. totalne marny...s tym ze bol vo francuzsku ocenovany ako jeden z najhorsich hracov a bol v zostave tragedov to je proste fakt....

nie som si isty co sposobilo tu zmenu a ci to nebol zapas proti sotonu ked dal hattrick pretoze tam zahral luxusne a odvtedy siel strasne hore....ale ako vravim, nie som si isty ci tu formu enchytil uz predtym

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp ho neskutocne pozdvihol.

Reagovat
Kowe

Byl tam sice v té sestavě, nadruhou stranu, kdyby jsi ho tam párkrát viděl, tak by ti došlo, že z velké části ho tam dostali i spoluhráči. To byla jedna velká katastrofa, co tam ten tým převáděl. Házet pak devatenáctiletýho kluka do sestavy tragédů mi příjde jako hrozná blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si myslis, ze kritika dovtedajsieho jeho posobenia v LFC a hlavne kritika jeho vykonov je odpisovanie, tak dobre, no .

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kowe

Samozřejmě, že to není uplně odepisování, ale když se tomasinho ptal, tak pravděpodobně narážel na tebe, nepředpokládám, že by tu byl někdo, kdo by ho "odepsal" o moc víc, než ty v tu dobu.

Reagovat
C-M@ster

Ol!ver22.10.2015 23:43#

Clyne=zatial novy Glendan.

Can sa nikdy nenauci (nechce sa) branit, potrebuje vedla seba kua kvalitne DM.

Origi je horsi Welbeck.

Kym sa rozohra Benteke, stratíme vela bodov...

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-309291/?forum=1#post7729311

Reagovat
smazaný uživatel

Frustracia pre zle vykony hracov.

Reagovat
SunFells

Vždyť to není žádná urážka

Reagovat
cristiano.K.

tak tak, téměř nikdo ho neodepisoval. Jen se po té špatné sezoně v Lille spekulovalo, jak na tom vlastně bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Z LFC tabora fakt neviem o nikom, kto by o nom pisal podobne ako o Bentekem teraz (treba ho predat, nema buducnost, nehodi sa atd.)... Ja som bol skepticky ohladom neho a myslim, ze zasluzene, ale stale je to este mladicek, kt. z klubu netreba hned hnat...

Reagovat
tomasinho

Ehm...Plno lidí i z jiných táborů, včetně pár jedinců z kurníku v čele s nejtupější hlavou v historii EF Srandrem.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra po tych 2 dobrych zapasoch origi zlatu loptu podobne ako sa stal del potro svetovou jednotkou?

Reagovat
tomasinho

Nestrkej mi už asi postopadesáté do huby něco, co jsem vůbec neřekl prosímtě.Děláš akorát ze sebe čím dál většího kokota (jestli to ještě jde).

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Miguel19

Když to tam dali, tak jsem čekal, že tam skončí oba

Reagovat
Trand

Taky super. Jinak dneska 3 hole in one na 16.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák právě postříkal obrazovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mufani a jejich představy, že dostanou každého, na koho ukáží prstem, nikdy nepřestanou bavit.

Reagovat
Busby babes

tottenham a jejich predstavy, ze u nich chce kazdej zustat... nikdy neprestanou bavit.

Reagovat
bbbauch

vzdyt tu nikdo nepise nic ve smyslu, ze kdyz pochemu cinkne telefon, splasi se a pobezi do manchesteru.. proste se o tom tak uvazuje, proc by ne, stat se muze vsechno. i kdyz osobne si nemyslim, ze by odesel

Reagovat
smazaný uživatel

Pročti si, co tu plodí kiwwi a Buzby babes.

Reagovat
Busby babes

co presne plodim? nahore pisu, ze si myslim, ze o nej zajem ani nemame (coz mi osobne prijde jako trochu skoda, rozhodne by mel byt na nejakem sirsim listu) a ze si myslim, ze bude pristi rok u vas ...

Reagovat
Busby babes

a jinak celkem souhlasim s tim co napsal Kiwwi. pokud bychom poslali adekvatni nabidku, tak si nemyslim, ze bys byl tak v klidu, ze Poche odmitne... mozna jo, mozna ne... rozhodne by mel o cem premyslet a par dnu bys byl docela nervozni... ale jak rikam, podle me nic takoveho nehrozi... Jose vypada jako jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

A nenapadlo tě, že důvod pro o něj "nemáte zájem" je stejný jako např. že my "nemáme zájem" o Messiho?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no ani ne, protoze to fakt neni ten stejnej pripad.

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to nadsázka . Stejný je to v tom, že se taky jedná o nereálný přestup. Kdyby Poche do ManU bylo teď reálný, četli bychom spekulace, články, vyjádření, fámy, prostě byste mu "nadbíhali".

Protože v současnosti to prostě reálný není, nic podobnýho téměř nečteme, protože by to vypadalo přinejmenším trapně. A pochybuju, že je to jenom proto, že "Ed nechce" .

Schválně píšu teď, protože ani ne za rok vše může být jinak.

Reagovat
Busby babes

no podle me to je tak, ze jedinou moznost, kterou vedeni zvazuje je Mourinho. Proto ty spekulace nectes.

Podle me je to skoda, ze je to zamereny takhle jednim smerem, ale tak to asi je. pokud by ale toho Pochetina zkusili, tak neverim tomu, ze by do minuty rekl ne.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Však neboj, Jožko je vycvičí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre, Neymar, Benzema, Bale, Guardiola, Klopp, Poche .

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

Nikto nič také nenapísal

Reagovat
cristiano.K.

tak vy se zase tváříte ve stylu a proč by to jako ted dělal?

Svým způsobem je to jedinečná šance. Další trenér MU bude mít v příští sezoně cíl dostat se do LM a pokud to dokáže, tak bude pokračovat dál. Rozhodně by to nebylo ve stylu, co MU? Ne, proč bych chodil do horšího.

Reagovat
vladis271

ale Poche nie je kúzelník. Ani v Tottáči nedal v prvej LM. Síce káder MU je lepší ako v tej dobe káder Tottenhamu, ale aj tak by mu to mohlo trvať 2 sezony než by sa tam dostal. Navyše s manažérskou konkurenciou aká budúci rok v lige bude.

Ja si tiež myslím, že preňho by teraz prestup k nim nedával zmysel. On si určite predstavuje čo s tým môže dokázať. A to, že by ponuka prišla od United len raz za život je blbosť. Ak by Edovi ani nezdvihol telefon potom vyhral ligu, tak Woodward pôjde za ním kolenačky z Manchestru ďalší rok.

Reagovat
smazaný uživatel

A ze maji United kádr na hovno, ofenzivu musi postavit odznova, neni tam ani jeden hrac, na kterem se da utok postavit, neni jasne, kdo z hracu k nim bude chtit a kdyz se ti povede dostat se do LM, tak po tobe budou chtit v dalsi sezone vic. Kdyby meli podepsaneho Neymara, tak je to jine ale takhle?

Reagovat
cristiano.K.

moment, já neříkám, že by tam šel, jen vidím i důvod, proč jít do MU mohl. Osobně bych na jeho místě rovněž nešel, protože krom značky mu MU opravdu nic víc nenabízí.

Reagovat
Talker

Tak jedinečná šance... Může jít do MU, kde je otázka, co tam může dokázat - klidně tam může být 3 roky, jednou si zahrát LM a pak se pakovat bez trofeje.

Nebo může zůstat u týmu, který si už vybudoval a teď se pokusit posbírat plody té práce. Navíc je to Španěl, takže klidně může mít vizi jít za 2-3 roky zpátky do Španělska, třeba do Realu nebo Barcelony.

Reagovat
r.mrazik

to je stejny,jak kdyby trener liberce nemel jit do sparty,nebo trener valencie do realu/barcelony...

to,ze je MU trochu dole neznamena,ze neni jeden z nejvetsich klubu v anglii...

prestiz,prachy,moznosti,plat...vse je tam vetsi...

no...a nebo za dva roky muze skoncit pod autem,nebo neco jako rogers...

Reagovat
Talker

Tak jde o uvážení. Momentálně Poche odvádí skvělou práci a pokud to ještě 2 roky udrží, bude patřit k nejžádanějším trenérům (ala Simeone). Pokud by to vzal teď a za 2-3 roky odešel bez trofeje tak ten jeho kredit poklesne. A velká trofej je pro United momentálně strašně daleko.

Pro něj to je risk.

Reagovat
r.mrazik

tak ja nemyslim,ze to vezme ted...jen mi prijde srandovni ty reci,jak by nekam nesel a podobne...

Martinez by odmitl barcelonu,nikdo nemusi prodavat a Poche by nesel do MU od slepic...

Reagovat
vodka

strašně daleko, zrovna ten příklad leicesteru jakékoliv vzdálenosti dost maže...

Reagovat
salami

to srovnání je ale nepřesný v tom, že Barcelona, Real ani Sparta nejsou ve srabu, kdy je potřeba přebudovat tým a zároveň v lize, která se neskutečně vyrovnala

Reagovat
r.mrazik

ale to je celkem jedno,jestli je nekdo ve srabu...ten klub je porad vys jak jeho konkurenti...sportovne sice ne,ale ve vsem jinak ano...

Reagovat
salami

jenom technická, neni to Španěl, jinak souhlasim, podle mě jsou současný United jenom obrovskej risk a můžou mu zkazit reputaci, nefunguje tam vubec nic a tlak je enormní

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho Realu mi to přijde pravděpodobnější, než MU. Na druhou stranu, tady se považuje skoro za hotovou věc, že Tottenham bude příští sezony pravidelně v LM a boji o titul. Ono při té konkurenci v Anglii stačí málo a to, co mu prorokuješ u úček, ho může klidně čekat i u Spurs. Nic není tak jednoznačné, jak si to obě strany malují.

Reagovat
Swarley

podobně jako to, že jedna povedená sezóna s účastí v LM se má vyrovnat nejúspěšnějšímu a nejbohatšímu klubu v Anglii...pravda je tradičně někde mezi...

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale musis chapat tychto kokotov ako owny, cely zivot fandia timu, z ktoreho sa kazdy smeje, tak ja im teraz kludne doprajem aj tu LM a chapem aj to ich debilne spravanie..

Reagovat
smazaný uživatel

Nie kazdy fandi timu, ktory vyhraval svojho casu vsetko a patri medzi najbohatsie kluby na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie kazdy je prijebany ako owny, respektive skoro nikto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

potrefená husa se vždy ozve

Reagovat
vladis271

Reagovat
Nikikrew

slusny hate

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste ale fakt arogantní píče.

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

aspon arogantni...vy jenom obycejny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

not arrogant, just better

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste fakt lepší píče.

Reagovat
teenz

Reagovat
Jerichoo

ManU fan v plnej kráse

Reagovat
vladis271

pondelková nálada Paľo?

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi neuvěřitelně hloupý člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

vzdyt je to tak kazdy rok...minule to zas byl liverpool,kdo bude stale nahore a jak k nim budou chodit top hraci,kdyz hrajou LM...

ted tohle zazivaji slepice...

Reagovat
smazaný uživatel

Kto hovori o top hracoch? Ti nech si chodia k vam za astronomicke ciastky. My len chceme a dufame, ze Tottenham nebude seller club. Vysledok z tejto sezony tomu moze pomoct a manazeri ako Pochettino a hraci ako Kane a Eriksen nebudu silou mocou tlacit na odchod ako Modric alebo Berbatov.

Myslim, ze vysledky sa uz dostavuju aj teraz. Kane, Alli, Dembele pod zmluvou na dlhu dobu. Viem ze teraz zmluva je podpisovana hlavne v prospech hraca, ten ked chce odist, tak zmluva nic neznamena. Ale je to pozitivnu znak, ze opori podpisuju dlhodobe kontrakty.

Ocakava sa, ze v lete podpisu nove zmluvy Pochettino, Eriksen a Vertonghen. Inak vcerajsi tweet Dembeleho: So proud to be a Tottenham player.

Reagovat
smazaný uživatel

A Verts: "This team is something special, we need to keep everyone together."

https://www.facebook.com/TottenhamHotspur/videos/vb.351687753504/10153611968738505/?type=2&theater

Reagovat
Swarley

ale vždyť to já vám absolutně neberu a můžu jenom gratulovat k tomu, co tam Poche vybudoval a jakým fotbalem se prezentujete...

Reagovat
r.mrazik

ano ano...zaschrona style...

Reagovat
Zaschrona

Leda tak mrazik style, kterej totalne ignoruje nejaky podepsany smlouvy... v tvym svete si asi Pochettino jen rekne, ze na to v Tottenhamu kasle a jde do MU... ne, on ma smlouvu, ktera je tutove ochranena dolozkami, ze i kdyby se chtel nahodou vyplatit ze smlouvy, tak do jineho tymu okamzite jit nemuze bez souhlasu Spurs, kteri ho samozrejme nikam nepustej... a uplne stejne si jedes vlnu, ze do MU chce jit snad uplne kazdy - jasne, mate vehlas a prachy... kdyz ono to ale je tak, ze nejste ani nejatraktivnejsi klub jen v Manchesteru...

A klidne se uplne v klidu da obhajit nazor, ze pro nekoho muze byt soucasny Tottenham atraktivnejsi klub nez MU - oni na rozdil od vas (zrejme) budou mit LM, maji fungujici ambiciozni tym se skvelym manazerem, budou se stehovat na podobne uzasny stadion, jako je OT... vy muzete presvedcit jen historii a prachama - to jsou sice silny argumenty, ale klidne o dalsi talent typu Hazard nebo Depay s vama mohou bojovat, oni Spurs taky platej docela dobre - jen si nemuzou dovolit platit nekoho jako vy Rooneyho nebo Bastiana, o takove hrace ale oni nebojujou... Treba prave Hazard, kdyby tenkrat Chelsea neukradla LM Spurs, tak by tam zrejme skoncil...

‘It’s true that Tottenham tempted me because it was a young team which was third in the league,’ Hazard told Tuesday’s France Football. ‘Unfortunately, the end of the season did not go well. They did not reach the Champions League, which tipped the balance (for Chelsea).’

Reagovat
r.mrazik

v mym svete odchazi Berbatov pod smlouvou do MU, v mym svete odchazi Bale a Modric do Realu a dokonce v mym svete odchazi di maria z MU do PSG po jedne sezone...ale jenom ty si porad jedes svoje...

samozrejme ze jsou United nad City...co to je za kvak? nejaka rychlokvaska a atraktivnejsi? tyvoe...

spurs davaji 100 tacu...v MU to jde pres 200...uplne jina liga...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslet si, že jste stále atraktivnější než City je dost mimo. Argumentovat můžeš rychlokvaškama, historií, poloprázdným stadionem, plastics fans a čímkoliv dalším...ale bohužel je to tak.

Reagovat
smazaný uživatel

iba idiot by siel do sucasneho MU bordelu... presne ako vravi zaschrona, vy si kludne aj nadalej preplacajte vyhasle hviezdy a lenive polena my o takych hracov vobec nestojime. kto si zasluzi dostane vyborne zaplatene aj u nas financne sme na tom stale lepsie a lepsie (vyrovnava sa to najma kvoli TV pravam). vy mate iba historiu a uspechy v minulosti, ale to pre vacsinu hracov a manazerov nic moc neznamena, hlavne teda tych mladsich a ambicioznych.

Reagovat
r.mrazik

samozrejme...chyt se s nim za ruce a vyrazte za ruzovou duhou...

jak kdyby vam nastacilo,jak to dopadlo,kdyz jste LM hrali naposledy...

kazdy rok me bavite...everton pod martinez kazdy rok hraje o LM (nebo jak to bylo kdyz martinez nastoupil a ty jeho kvaky mu zrali?) a slepice budou novy top4 klub v PL...sice to mel byt uz loni liverpool,ale nevadi...

jednorocni tymy a jejich FM fanousci....

Reagovat
smazaný uživatel

takze si este stale "in denial". cute

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Jn,abyste nedopadli jak ten zmíněný Liverpool (neříkám, že na úkor nás). Taky mají peněz jak šlupek, taky jsou věhlasná značka...a piču z toho.

Reagovat
r.mrazik

za to slepice nemaji vlastne vubec nic...jen po dlouhy dobe konecne uspesny rocnik...tak si vyber...

Reagovat
smazaný uživatel

vyberam si nic, pretoze je to este stale ovela viac ako sucasne MU.

Nic - MU = 3:0

Reagovat
r.mrazik

deti...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

7. sezóna v kuse, kdy se umisťujeme sportovně výš, než kde bychom podle rozpočtu být měli (s výjimkou 13/14, kdy jsme se umístili podle finančních předpokladů). Konečně úspěšný ročník

Reagovat
Zaschrona

To se fakt vysmivas fandovi Tottenhamu za jejich posledni ucast v LM, vazne? Vzdyt tam porazili uradujiciho mistra LM, vyhrali skupinu, presli AC az do ctvrtfinale a tam dostali od Mourinhova Realu... Vy jste letos ani jednou neporazili PSV, i kdyz jste jim v lete koupili nejlepsiho hrace a vypadli ze skupiny, kde nejlepsi tym byl Wolfsburg, ktery vloni i 2x porazil presne ten Everton, kterymu se taky smejes, i kdyz vloni dosel do stejny faze EL jako letos vy... na to, jak je podle tebe MU nechutne atraktivni, tak to vyzniva fakt ohromne vtipne... a ten tvuj vyzblept s tema FM fanouskama je taky monstrozni

Reagovat
smazaný uživatel

nezvlada no... ale extremne teda

Reagovat
r.mrazik

a jak skoncili v lize po tom,kdy se dostali do LM?? o to asi jde ne??

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš 5. místo? Koukni do aktuální tabulky, najdeš tam takovou povědomou bandu tragédů...

Reagovat
r.mrazik

paty a hrdy

Reagovat
vladis271

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

dopadli podobne jako vy zrejme letos, ale porad vys, nez kde papirove meli skoncit dle financnich predpokladu - narozdil od vas

Reagovat
r.mrazik

ale vzdyt si dokazou zaplatit hrace stejne jako MU,jak jsi psal...takze si ty financni predpoklady muzete strcit do kalhot...

Reagovat
Zaschrona

umis pochopit napsanej text?

Reagovat
smazaný uživatel

Celá tahle diskuse budiž důkazem, že neschopnost pochopit psaný text je příznakem fanouškovství MU

Reagovat
Zaschrona

Kazda fanouskovska obec holt ma neco.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

taková pičovina, jakoby všichni fanoušci MU mohli za tři lidi na EF diskusi

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

takze asi ne

Reagovat
PP

ty vole.. to je teda síla co to tady dnes vyvádíš.. X-krát ti dají fanoušci různých týmů argument a ty přijdeš zase s něčím novým..

Ale za nezdolnost..

Reagovat
r.mrazik

jakych ruznych? jsou tu jenom slepice a zaschrona...jj,argumenty jak nikdo nikam pod smlouvou nejde a podobne...ale muzem pokracovat dal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lepší než ty a tobě podobní mufani, kterým ještě nedošlo, že SAF už není

Reagovat
Zaschrona

V dobe Berbatova byl vas rozpocet 2,5x vetsi nez Spurs, dneska je jen 2x a pro pristi sezonu se ten rozdil opet zmensi. Uplne ignorujes, ze financni prostredi i vykonnostni situace v PL se naprosto zasadne zmenila. Berbatov sel do MU v dobe, kdy Spurs byli docela daleko od LM, vy jste hrali o titul, ted je to spis naopak... A sam zminujes Modrice nebo Balea, takze by ti asi melo dojit, ze Spurs z prodeje Berbatova vyvodili to, ze pripadne prodaj klicoveho hrace klidne i o neco levneji do zahranici, nez ho prodaj v ramci ligy... A nevim, proc bych si mel jet ja svoje, ja nejsem ten, ktery je zasekly v dobe, kdy MU sefoval Ferguson, v PL nemel kazdy klub haldy penez z TV prav a v dobe, kdy Tottenham stavi novy stadion, ktery je posune financne jeste bliz MU.

A jestli si fakt myslis, ze jsou United momentalne atraktivnejsi klub nez City, tak jsi asi fakt uplny blazen. Je jde trenovat nejlepsi trener na svete, maji lepsi kadr nez vy, narozdil od vas zrejme budou mit LM - a to vse v situaci, kdy jsou prachatejsi klub nez vy.

A pochopit napsany text ti taky dela problem, Spurs maji nulovy zajem preplacet hvezdy za zenitem jako Schweinsteiger, tak jak to delate vy, protoze realni top hraci na vrcholu se k vam zrovna nehrnou - a kdyz uz u vas nekdo takovy je, takho jeste ve zlem presne po tom roce vyzenete... a i pres ty vase financni moznosti maji Spurs o tridu lepsi tym nez vy - diky skautingu, diky rozumnemu nakupu hracu. Po tech 3 nebo 5 nejlepe placenych hracich ale hraci jako Depay nebo Schneiderlin u vas maji kolem 100. A to si mohou Spurs uplne v pohode dovolit, kdyby ty hrace potrebovali. Tak jaka uplne jina liga...

Reagovat
r.mrazik

vyber prumerny hrace u nas a postav je k nejlepe placenym hracum spurs

asi jde o princip,ze ti hraci odchazi porad a stale i pres ty tvoje kydy o tom,ze nikam nepujdou...

a me tohle nebavi...zij si dal ve svym svete,kde s martinezem hraje everton LM,kde by odmitl barcu a odkud nikdo neprestupuje,protoze ma smlouvu...

jasne...slepicim se dari (jenze to se dari i leicestru...),ale pristi rok to muze byt zas o necem jinym...

tyhle FM budoucnosti tymu me fakt nebavi...na to si hraj sam spolu se slepicima fanouskama...

Reagovat
smazaný uživatel

takze uz ides porovnavat spurs s lesterom. ty si fakt totalne mimo... este viac deluded ako priemerny MUfan

Reagovat
smazaný uživatel

A samozrejme FM buducnost > mrazik buducnost, a to o parnik

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko si na to budem hrát sami, když se do toho neustále sere klaun s nickem r.mrazik.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, Spurs a Liecester jsou jedno a to samé.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
smazaný uživatel

decko...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

Odchazi porad? Kdo, kam? Vsichni duleziti hraci Spurs maji smlouvy na hodne let, nevim dle jaky logiky ti hraci maji jit pryc, kdyz ty hrace Tottenham nepotrebuje prodavat. Logicky ty hrace prodaj jen za podminek, kdy to bude pro ne vyhodne, uplne stejne, jako to delate treba vy... A nevim co to meles o tom, ze hraci odchazi porad - oni pokud maji smlouvu, tak si muzou brecet jak chteji, ale proste maji smulu, pokud se je klub nerozhodne pustit. Nejake tve principy si strc za klobouk. Snad jsi vloni jasne videl, ze pravidla hry urcuji kluby a ne hraci - Berahino, Stones. To prakticky jen vy v MU jste tupci a pustili jste nejlepsiho hrace a malem i dalsiho, nebyt neschopnosti uredniku Realu...

A ty tvoje FM vyzblepty jsou zlatej fond.

Reagovat
r.mrazik

a je to tady zase,jak nikdo nikam neodchazi...

nebavis me...jdi si hrat FM ty zlatej fonde

Reagovat
Zaschrona

Umis odpovedet na otazku? Uplne tu zakladni? Jak muze jit Pochettino do MU, kdyz ma platnou smlouvu v Tottenhamu.

Reagovat
smazaný uživatel

uz ho nechaj vsak evidentne nezvlada a trolluje

Reagovat
r.mrazik

ono se ze smlouvy neda odstoupit/vykoupit/vypovedet vid....

Reagovat
Zaschrona

A to jsi fakt tak naivni, ze si myslis, ze Tottenham bude souhlasit s jeho prodejem? Nebo ze by Levy prijal jeho rezignaci? Nebo si myslis, ze jsou v Tottenhamu tak hloupi, ze by si pravne neosetrili moznost, ze by se Pochettino jen tak vykoupil ze smlouvy, kterou ma jeste na 3,5 roku, aby v dohledne dobe okamzite nemohl jit trenovat jinam?

Reagovat
r.mrazik

ty fakt zijes v mumulandu....

Reagovat
Zaschrona

Se mi libi, jak kdyz uz vubec nevis jak dal, tak placnes nejakou uplnou hovadinu. Jen tady to je ruzova duha, FM fanousci, deti, mumuland. Na jedno vlakno dost slusna sbirka, je s tebou sranda.

Reagovat
r.mrazik

a co ti mam psat? ze mel smlouvu i u saints a ze taky nakonec sel? ze i jiny manazeri maji smlouvy v klubech a odchazi jinam? ze se smlouvy daji vypovedet/vykoupit? a ze drzet nekoho,kdyz chce jit jinam je zbytecny?

me to fakt nebavi...placej si porad svoji stejne jako pokazdy v pripade evertonu...ty srando

Reagovat
Zaschrona

On ale mohl jit jen proto, ze Krueger tu jeho rezignaci prijal a zaroven prodal jeho realizacni tym do Tottenhamu... Kdyby ale chtel, tak mohl tu jeho rezignaci odmitnout a Pochettino s tim nemohl delat vubec nic. To, ze se neco udelat da, tak to jeste neznamena, ze ta druha strana to prijme nebo nema osetreno, ze ten druhy tim zpusobem muze prestoupit do jineho klubu.

A jak je zbytecny nekoho drzet? To povidej fanouskum LIverpoolu, ze bylo jednu sezonu navic zbytecny drzet Suareze. Nebo nevim, jak bylo pro vas zbytecny drzet Rooneyho, i kdyz chtel jit pryc... To fakt nedokazes uvazovat trochu v sirsim meritku? Se pak nedivim, ze te to nebavi.

Reagovat
vodka

naopak, i kdyby se rozhodli rezignaci nepřijat, tak se můžeš ze smlouvy vyplatit. a ty doložky, byl by úplný magor, kdyby na cokoliv takové přistoupil a rozhodně to není žádný standard.

Reagovat
Zaschrona

Standard v PL klubech to samozrejme je, by prece jinak logicky hraci i manazeri davno tuhle cestu vyuzivali...

http://www.theguardian.com/football/charles-russell-sports-law-blog/2014/jan/20/rooney-cabaye-buy-out-contracts-premeier-league

In any event, discussion of these cases is probably academic in relation to Rooney and Cabaye as most Premier League contracts now include a clause specifying that compensation for unilateral termination should be based on a player's "true transfer market value". Rooney and Cabaye could leave, but they would be in breach of their contracts and would have to work together with their new clubs to compensate Manchester United and Newcastle for the loss of their market value (as determined, ultimately, by a panel of lawyers at CAS).

Reagovat
vodka

no vidis, to je prave presne to, o cem se bavime. odejdes s tim, ze se proste vyplatis, respektive odskodnis puvodni klub.

Reagovat
Zaschrona

To zalezi na formulaci smlouvy... ale i ta cesta popsana v clanku, ze to ma koncit u CAS, to neni uplne lakave - ta cena, kterou pak muzou urcit, se neda nikdy presne dopredu odhadnout. I proto to kluby temer nikdy nedelaj.

Reagovat
vodka

většinou to vyrovnání je +- hodnota smlouvy, u mladších hráčů potenciál. stejně platí, že pokud někdo vyjádří definitivní rozhodnutí odejít, tak se prostě klubu vyplatí vytřískat z toho, kolik jde a pustit tu osobu...

Reagovat
r.mrazik

Díky díky

Reagovat
r.mrazik

Takže nakonec se vlastně podařilo udržet jen rooneyho...paráda

Reagovat
Zaschrona

A nebylo to zbytecny ho drzet?

Reagovat
r.mrazik

No..bylo...stejně jako ostatní

Reagovat
Zaschrona

To je fakt neskutecnej nesmysl... Najdi mi fandu LFC, kterej ti rekne, ze bylo drzet Suareze o sezonu navic zbytecny...

Reagovat
r.mrazik

Zbytecny v tom smyslu,ze si ten odchod stejne vybojoval i pres dobre umisteni

Nevybrecel si ho do arsenalu,utekl pak do barcelony

Nastesti se mu ten rok povedl stejne jako poolu,coz je pak z pohledu fanouska liverpoolu lepsi,nez kdyby tehdy liverpool skoncil 8 a suarez hral hovno

jestli si to muze rikat klub ktery vlastni berahina a treba stonese? Kdo vi...neprestoupili,oba vypadli ze zakladu a klub si nejak extra nepomohl,protoze je prodaji nejspis tohle leto...jen to proste prijde o rok pozdeji...hura

Reagovat
Zaschrona

A to, ze Liverpool diky nemu vydelal o 25 milionu liber vic, nez by dostal sezonu pred tim a navic mimo PL + extra penize diky ucasti v LM + za umisteni v PL, to je jako zbytecny? Nemluve o tech vzpominkach pro fanousky z te sezony...

WBA jsou v blbe situaci, Berahino ma jen rok do konce smlouvy, a prakticky ho budou muset prodat, protoze jim smlouvu asi neprodlouzi, ale i diky tomu, jak letos masivne pujde objem penez v anglickem fotbale nahoru, mohou dostat asi i vic penez nez minule leto a hlavne ho mohou nahradit, coz by pred deadline vloni nestihli.

A Stonese muzem, pokud bychom chteli, letos zpenezit taky za vic penez nez vloni. Vzdyt media jsou plna spekulaci typu, ze City na nej ma vycleneno 40 mega liber, coz je vic, nez maximalni nabidka Chelsea vloni. Kdyby mel lepsi sezonu, tak by to mohlo byt jeste vic, pokud bychom se ho rozhodli prodat - ma porad 3 roky do konce smlouvy a nejake jeho snahy o prestup vloni nehrali roli, nejsme pod zadnym tlakem. Klidne se taky muze letos stat, ze naopak prodlouzi a dostane vylepsenou smlouvu.

A presne jak pises - kluby maji ty hrace v tymu... Takze zadny zbytecny drzeni to neni...

Reagovat
vodka

fakt jako nevíš, že smlouvu můžeš vždycky vypovědět?

Reagovat
Zaschrona

Jak te tohle napadlo, to netusim.

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nic proti, ale ukaz mi trenera, kterej podepise konkurencni dolozku?

Reagovat
Zaschrona

Pro pripad, ze by se nekdo chtel vyplatit ze smlouvy, tak to tam budou mit vsichni PL treneri, tutove. Nebo nejake jine reseni, aby tahle moznost byla realne vyloucena.

Reagovat
vodka

to uz se resilo taky u vice manazeru a vetsinou jdou kluby na dohodu s odstupnym, pripadne uplne vyplaceni.

Reagovat
Zaschrona

Ze se manazer vyplatil ze sve smlouvy? Mne teda do hlavy automaticky zadny pripad nenaskakuje.

Reagovat
Busby babes

je ti jasny, jak velkej zlatej padak by tam musel bejt? pokud by treba nemohl 2 roky trenovat nekde, tak to by minimalni pozadavek byl 2 rocni platy + neco navic... velmi vyhodne pro klub.

Reagovat
Zaschrona

Chapes, ze jde o pripad, kdy by se mel vyplatit ze smlouvy trener sam a ne ze by ho mel vyplacet klub? V ramci zabraneni toho vyplaceni se je jakasi konkurencni dolozka uplne normalni vec. Zlatej padak je vec uplne mimo.

Reagovat
Busby babes

pockej, ty tu tvrdis, ze nekdo ma ve smlouve konkurencni dolozku. jako ok, tohle se v managementu dava do smluv, proc ne ve fotbale. ale jelikoz je to omzeneni zamestance, tak to musi byt necim vykompenzovany. Takze konkurencni dolozku musis kompenzovat vysokym odstupnym. A to by u fotbaloveho managera bylo tak vysoke, ze by to imho skoro zadnej klub nerisknul, ze by musel platit takove odstupne pokud by se klubu nedarilo a klub se rozhodl takoveho managera odvolat. Byla by to od klubu docela silenost neco takoveho do smlouvy dat.

Chapu tvuj priklad, na ten by se nejakej zlatej padak nevztahoval. ale klub asi tezko muze riskovat, ze po 2-3 letech se prestane darit, manager rok do konce smlouvy a budou mu muset po odvolani platit zbytek smlouvy + x dalsich let platu za tohle...

Reagovat
Zaschrona

Ale me jde o tu konkurencni dolozku u manazera jen v pripade, kdy manazer sam porusi tu smlouvu, respektive ji ukonci. Pokud ji porusi a manazera odvola klub, zadna dolozka by nemela vubec byt potreba. Chapu, ze musi byt nejaka kompenzace, to z tohohle titulu ale muze slouzit vetsi pobirany plat behem doby smlouvy, ne?

Reagovat
Busby babes

tak to nikdy nefunguje. proste se domluvim se zamestnancem, ze mu zakazu pusobit nekde... tak mu to kompenzuju tim odstupnym, kterej je nejak stanovene. Do platu se to snad nikdy neda. Plat je proste jina polozka, ktera je vazana na nejakej vykon.

Tohle je vetsinou spis bonus, kterej se uplatni za urcitich podminek.

Jinak takhle, klidne si do te smlouvy muzou dat i tohle, ale prislo by mi to fakt velmi neobvykle a potencialne velmi nevyhodne.

Reagovat
Zaschrona

V cem je to nevyhodne? Je to jen ochrana klubu proti tomu, aby je manazer neprevezl a nemohl jim relativne snadno utect. Do diskuze jsem tu i daval odkaz se zpravou, ze na americke univerzite u tymu americkeho fotbalu se tahle klauzule uplatnuje. Vubec mi nejde o pripad, kdy klub chce vyhodit manazera.

Reagovat
Busby babes

nevyhodne, protoze platis managera i nejakej cas po tom, co ho vyhodis a skonci mu smlouva.

Kazdopadne, ty tvrdis, ze tam neco takoveho asi ma, tak je stejne na tobe abys to prokazal.

Ja neverim, ze takova podminka v te smlouve existuje a vyjmenoval jsme proc.

Reagovat
Zaschrona

http://www.noncompetenews.com/post/2013/09/30/When-Coaches-Cant-Compete-Non-Competes-in-Sports.aspx

Tady mas priklad toho, ze se to v USA deje. Takze logicky by si clovek myslel, ze neco takoveho budou mit i tymy v Evrope, protoze to samozrejme dava smysl.

A fakt nevim, proc bys mel manazera platit, pokud se on vykoupi ze smlouvy, to je proste blbost.

Reagovat
Busby babes

to samo ne. ale tys vejs tvrdil, ze se vykoupit nemuze, protoze non compete...

nebo aspon jsem te tak pochopil, kdyz si tvrdil, ze neni sance, ze by ten Poche k nam sel, protoze ma non compete dolozku. A my jen rikali, ze kdyz by chtel a my zaplatili dost, tak s tim nebude problem.

Reagovat
Busby babes

a btw. NFL nebo americkej fotbal obecne je preci jen fakt jina kultura, ale ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Hloupý příklad: Na plánu Tottenhamu zaměřovat se na mladé talenty se nic měnit nebude, bez ohledu na umístění

Reagovat
smazaný uživatel

a k čemu jsou nějaké minulé úspěchy teď?

Reagovat
Swarley

jestli se chceš ptát takhle, tak má Palo nahoře nejspíš pravdu

Reagovat
Rssa

Jak se muzes zastavat nekterych vyplodu Palikeho nebo r.mrazika? Vsak ze jsi fanousek MU neznamena, ze musis souhlasit s kazdou kravinou tvych soukmenovcu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

na co si tu hrajes?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

cože?

Reagovat
vodka

tím chceš říct, že když se někdo rozhodne, že skončí, tak nemá žádnou možnost odejít?

Reagovat
Zaschrona

Pokud hrac podepsal smlouvu bez klauzuli se dostat ven, tak samozrejme nema jinou moznost, nez se pripadne nechat vyplatit, coz ale kluby maji ve smlouvach pravne osetrene, aby na tom neprodelali. Nebo brecet o prestup, ale to klub k nicemu nenuti. Nebo neprodlouzit smlouvu, coz nuti docela dost - klesa hodnota, pokud ta soucasna konci...

Reagovat
vodka

neprodloužíš smlouvu, odmítneš nastupovat, nebudeš chodit na treninky. všechno normální cesty. stejně jako když se ti na to bude chtít vykašlat trenér, tak jediné, co reálně můžeš udělat je, vybojovat si nějakou kompenzaci, ta se většinou stejně určuje u trenérů podle platu a délky smlouvy.

Reagovat
Zaschrona

No, ale porad riskujes, ze i tak te klub nemusi prodat. Normalni cesty to nejsou, porusujes tim smlouvu, budes za to pokutovanej. Pokud budes hrat houby, nebudes hrat vubec. Pokud mas do konce smlouvy treba 3 roky, riskujes hodne. Reputaci u fanousku, pro novy klub to taky neni uplne pritazlivy. A pokud na vsechno uplne kasles - je proste nesmysl, ze pote jen tak muzes podepsat nekde jinde...

Reagovat
alcantara

Ak sa tak klub ale zachova, potom si vela hracov, resp. hlavne ich manazeri rozmyslia, ci do daneho klubu v buducnosti prestupit. Najlepsi vzdy budu chciet ist za tym najlepsim. Peniaze, ambicie, zivotna sanca, uspechy, to jednoducho nepusti, je to velke lakadlo. Kratkodobo mozno jedneho-dvoch hracov umlcia a na silu ich udrzia, z dlhodobeho hladiska si ale vybuduju taku reputaciu, ze ini hraci radsej budu prestupovat inde. Predpokladam, ze snahou vacsiny klubov je udrzovat co najlepsie vztahy s okolim. Casto to funguje tak, ze hrac predlzi zmluvu s klubom, ale sucastou toho je gentlemanska dohoda, ze pri ponuke z TOP klubu bude moct odist. Hrac prinesie klubu peniaze a dostane zivotnu sancu, klub tym, ze mu nebrani v prestupe, prejavuje gesto vdaky za odvedene sluzby. Tento pristup mi pride v dlhsom casovom horizonte rozhodne spravnejsi, ako tvrdohlavo lpiet na zmluvach a nasilne si vynucovat svoju pravdu.

Reagovat
Zaschrona

Snahou vetsiny klubu je dneska hlavne vydelavat penize, mit co nejvetsi prijmy. A ano, mas celkem pravdu. Nicmene nikdo netvrdi, ze to tak Leicester nemuze udelat. Da hracum nove smlouvy s monstroznima vykupkama a vetsima platama, ktere tem hracum suses muze dat - a je to vyhodne pro vsechny strany - chcete pryc, tak si to vyboujujte. Jako to ma treba Carvalho nebo vlastne i Higuain. A nebo druha moznost - vykupky nemit a duverovat si navzajem s klubem, ze pokud na tebe nekdo posle fakt vyhodnou nabidku, tak te pusti. Nicmene nevim proc by Leicester minimalne dalsi sezonu nemohl udrzet nejlepsi hrace. Vzdyt vyhrali dost mozna nejlepsi ligu na svete, budou hrat LM, dostanou nove velike smlouvy. Proc se nutne hnat nekam jinam, co jim tam chybi? Prestup je risk, ktery nechce kazdy podstoupit jen kvuli o neco vic penezum...

Reagovat
vodka

ten silový přístup zkoušelo Lazio a pokud vím, tak ho už opustilo, protože to prostě nefunguje.

Reagovat
Zaschrona

Jim to nefunguje, jinde to fungovat muze.

Reagovat
vodka

ale nebude

Reagovat
Zaschrona

opet - Liverpool se Suarezem - jednoznacny uspech

Reagovat
fenixLFC

vôbec netusis ako to bolo ze?

Reagovat
Zaschrona

hmm, necham se poucit

Reagovat
fenixLFC

unho nezabral natlak zo strany klubu. suarez trenoval bokom od ostatných atd. to je pravda. ked sa ho gerrard pytal preco nechce hrat za liverpool tak povedal ze klub mu dal slovo a ze ho nedodrzali a preto uz tu nechce hrat. vysvitlo ze zaujem mal arsenal a ze by tam prestupil. lenze gerrard sa ho spytal ci tam naozaj chce ist a luis bol ticho (alebo dost neprevedcivo pvoedal ze chce, teraz neviem). lenze gerrard mu povedal ze obaja vedia ze chce ist do realu alebo barcy a boji sa, ze dalsi rok uz nemusia prist. argumentoval aj tym ze nikde ho fanusikovia v anglicku nebudu zboznovat ako v liverpool atd. gerrard ho presvedcil ze nech zostane este jednu sezonu a oni urcite budu mat zaujem a ze pojde tam kam naozaj chce, do Barcelony. suarez si to nechal rozlezat, v noci zavolal gerrardovi ci by nemohol dohodnut stretnutie s rodgersom a myslim aj ayrom to som si isty neni a tam sa dohodli ako to bude. nebolo to tak ako is myslis ze zostal preto lebo sme mu zakazali prestup, ale preto lebo sa nechal presvedcit normálnou cestou, nie nasilim

Reagovat
Zaschrona

Ok, ale je ten pristup nejak extra rozdilny, nez byl treba pristup u Rooneyho? Nebo u Stonese? Tezko si predstavim, ze kluby hracum reknou, ze nikam nejdou, maj smlouvu a hotovo. Stejne s tim hracem musis komunikovat... Na silu realne stejne je jen to, ze proste hraci nedovolis prestup - coz LIverpool stejne nedovolil. Pak jen nasledne ten hrac byl premluveny, aby za klub dal hral.

Reagovat
vodka

wut, to je jak my s ronaldem, slibilo se mu, ze ho prodaji po roce.

Reagovat
Busby babes

vis co je to vypoved? kazda smlouva se da vypovedet. pak nasleduji pripadne sankce za takovou vypoved. ale proste je to pracovni smlouva, ktera se primarne ridi pracovnim pravem. Takze kdyz to hodne prezenu, tak das vypoved a bezi ti 3 mesicni vypovedni lhuta. U sportovcu tam budou specifika, o tom zadna, ale moznost vypovedet smlouvu je proste zaklad snad kazdeho pravniho radu, ne?

Reagovat
Zaschrona

Predstav si, ze nevim.

Ta smlouva je jednak na dobu urcitou - takze pokud hrac ji chce vypovedet, musi se z ni standardne vyplatit. A pak druha vec, jsou v ni dojednavane specifika, ktere pak obe strany musi dodrzovat. Nevim, proc by melo byt nejake extra divne, ze v te smlouve si obe strany specialne nastavi podminky ukonceni te smlouvy. To je prece ve fotbale naprosto bezne...

Reagovat
vodka

fakt mi najdi jakoukoliv smlouvu, kde je nejaka takovato konkurencni dolozka u treneru....

Reagovat
Zaschrona

http://www.noncompetenews.com/post/2013/09/30/When-Coaches-Cant-Compete-Non-Competes-in-Sports.aspx

V americkym fotbale na univerzite, napriklad. Bezne se tyhle smlouvy nezverejnujou...

Reagovat
Busby babes

no vsak to tady celou dobu tvrdime, ze proste ho jinej klub koupi/vyplati ho ze smlouvy, etc. ale ze cesty jsou.

Ale konkurencni dolozka u treneru, to uz je uplne jiny kafe. Ukaz mi v byznysu, kde te odvolaji na hodinu kvuli cemukoliv nekdo podepise neco takoveho? Protoze odvolanim casto ta smlouva nekonci a klub trenera plati dal... diky tomuhle by pak takovej trener mohl dva roky sedet doma na gauci... a ver mi, ze neco takoveho aby nekdo podepsal, by se zas nevyplatilo tomu klubu protoze tam by musel bejt fakt veeeeeeeeeeeelkej zlatej padak.

Reagovat
smazaný uživatel

to je největší průser tady té vaší mufanské gardy.. u vás člověk už ani neví, jestli máte vlastní názor. zem si pod sebou prochčijete a za chvílu vítáte Mourinha.

Reagovat
Swarley
Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

Však jen tak dále. Doufám, že takto budou pokračovat i dále, aby se nechtěná pozornost Spurs obrátila z nás na ně..

Reagovat
Nikikrew

Pekne Leicester, uz len kusok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Tohle je zoufalost.

Reagovat
Mastný Chobot

Prečo im to nepriať, keď už sme týmto kolom stratili šancu? Prial som im už predtým, teraz môžem naplno a ešte to znásobuje fakt, že proti nim stoja Spurs.

Reagovat
teenz

Schovávat naší tragedii za Leicester je smutný prostě. Letos měl být titul náš. Akorát to dokazuje, jak špatně na tom jsme.

Reagovat
Mastný Chobot

veď nikto netvrdí opak, dojebali sme si to sami, ale to nie je dôvod to teraz nepriať Leicestru predsa.

Reagovat
teenz

To ano, mě vadí to fandění z nutnosti jen toho, že náš klub je zoufalej a že jediný, kdo na ně tlačí je náš největší konkurent.

Reagovat
PP

jaká tragedie? Vždyť jsme o místo lépe než obvykle!

Ten Leicester je prostě rarita a tomu nejde nepřát..

Reagovat
teenz

Však se zase na to naše 4 dostanem, netřeba panika.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

co je na tom zufale? Ja som napisal nieco pre Leicester po prvy krat, nakolko my sme stratili definitivne sancu na titul.

Reagovat
teenz

Dobře, pokud si to napsal poprvé. Tak to nebylo ani proti tobě, ale všímám si toho u víc lidí. Prostě si tu hrajem na fandění Leicesteru, jen abychom si nepřipadali tak marní jak jsme.

Reagovat
fenixLFC

leicesteru sa tu fandi z uplne iného dovodu....vacsinou preto aky su ukaz a dotiahnut tuto sezonu do konca by bolo nieco neskutocne, preto lebo je to (fakt uz pateticky povedane) rozpravka a podobne pribehy maju ludia radi. A uprimne, rada ludi ho praje viac liskam ako sliepkam. mozes za tym hladat cokolvek ale to ze by to niekto vyuzival na ospravedlnenie vykonov vlastného timu, to fakt nie

Reagovat
Nikikrew

jj v pohode. Ked sme mali ako taku sancu tak som dufal aby stratili, nestalo sa tak. Naopak teraz som aj rad ze mamu taky naskok, kebyze to ma vyhrat Spuds tak nato by sa mi iba tazko divalo

Reagovat
teenz

Reagovat
Hachim Mastour

Nedúfal.Neoje*ul.Všetci do jedného ste tu celý čas fandili Lestru.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Free_player

už se těším příští rok na LM až se dostanou dál než vy

Reagovat
fenixLFC

nedostanu

Reagovat
Free_player

proč ?

Reagovat
fenixLFC

pretoze pridu o mahreza s kantem

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
fenixLFC

veris tomu ze ich udrzia? bez sance, ti pojdu do lepsich klubov

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Oni oba dva maji dlouhodobou smlouvu. Pokud Leicester bude chtit, ti dva se z Leicesteru nehnou. Je uplna pitomost psat, ze pry "bez sance", je to jen o Leicesteru. Maji tolik penez, ze si odmitnuti skoro cehokoliv v pohode dovolit budou moct...

Reagovat
vodka

nehnou, zároveň jim ale reálně můžou být úplně k hovnu, protože to můžou začít flákat, otráví ti atmosféru v klubu apod.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale to je na manazerovi, aby se tohle nestalo, aby ty hrace i dal dokazal namotivovat. Tohle vic ci min plati o kazdym hraci kdekoliv.

Reagovat
vodka

jj, WBA třeba úplně uchcává blahem, že Berahina udrželo, protože jim letos šíleně pomáhá...

Reagovat
Zaschrona

Mohli tam mit jeho nebo nikoho... A pravdepodobne za nej letos v lete dostanou vic, nez by dostali pri letni i zimni deadline.

Reagovat
vodka

takže reálně myslíš, že za něj dostanou 22+, jo? a jo, místo hráče, co půl roku nehraje, to je možná fakt lepší nemít nikoho a prachy, které by v zimě využili na někoho platného.

Reagovat
Zaschrona

Jak to mohli vedet pri te deadline, ze letosni sezonu pujde o tolik dolu? Treba Stones mel po odmitnuti prestupu nejlepsi obdobi v tehle sezone, neni to tak, ze kvuli chteni prestoupit se na to automaticky hraci vykaslou... A teda ok, nevedel jsem, ze Newcastle nakonec o tolik navysil v zime ty svoje nabidky, pry az dokonce 25... Vzhledem k jeho koncici smlouve bych tipoval neco kolem 15-20 milionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Když dojde na nože, hráč z toho stejně vždycky vyjde hůř než klub. Nějakým odsunem do juniorky si ničí kariéru, mediální obraz... Klub pouze přichází o peníze, které aktuálně nejsou v PL problém. A je na zvážení klubu, jestli mu ten precedens pro ostatní hráče, když nějakého z nich pustí, za ty peníze stojí.

Tolik teorie. V případě Foxes jsem zaregistroval tohle (Ranieri):

“We want to keep all our players. We believe in them. But if a player says, ‘Boss, I want to go there because it’s my ambition to go there’, I’ll say, ‘Go and enjoy, and good luck’. I want only players happy to stay here.”

http://www.mirror.co.uk/sport/football/transfer-news/leicester-boss-claudio-ranieri-riyad-7451532

Reagovat
smazaný uživatel

navíc dřív jasně platilo. a myslím, že by to mělo být prioritou i dnes, že se nepřivádí do mančaftu hráč, kterej by měl být problémovej a pokud by kvalitou neměl stát za ten risk. většinou platí, že udělá to jednou tak stejně i podruhé.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

A proto maji di maria,tevez,berbatov,modric,bale,stones,suarez,ronaldo,kroos a mraky dalsich velkou nouzi o napadniky co se angazma tyce,kdyz o ty prestupy sami pozadali a vynutili klub,aby je prodal...

Vzdyt tyhle vybreceny prestupy tu jsou odnepameti

Reagovat
vladis271

píšeš akoby si PL sledoval týždeň.

Iné kluby neudržali svoje hviezdy. Akú šancu má Leicester, ked City ponúknu Kantemu 200. Hádaj čo sa stane, už sa to stalo x krát.

Reagovat
r.mrazik

A ted si v pici jako dneska ja

Reagovat
smazaný uživatel

jenže ty sis vybral blbej klub.. Tottenham je letos skvělej a pokud ten týmovej duch udrží, tak je může čekat 5ti leté období pravidelné LM a úspěchů... a pak těžko říct, jak na tom budou United...

ono je hezký pořád se ohánět minulostí, ale na LM máš 4 fleky a týmů jako prase. letos navíc se tam probojovaly 2 týmy, od kterých se to ani nečekalo. konkurence obrovská. neřešme nějakou superligu. minulost je skvělá věc, ale z tý žít napořád nemůžeš. zvlášť když člověk vidí tu vaši současnou bezradnost.

Reagovat
r.mrazik

Hele....klub jako klub...nekomu se dari ted,nekomu jindy

Ale ty velky kluby budou porad neco vic...i proto si z toho delam srandu,kdyz rikam ze to jak FM,kde z hovna udelas velkoklub...i proto mi tehdejsi nadseny reci o evertonu prisly srandovni,kdyz kupovali lukakua a ze to pry bude nastrel do budoucna a s Bobem budou bojovat o LM a ono nic...

Jasne,letos se dari slepicim a vypadaji zajimave,jenze to byl i takovy liverpool pred nedavnem a kde je ted? zacnou hrat LM,prijdou zraneni a pristi rok muzou skoncit jak liverpool a poche bude hrat s rogersem na playstationu...

a pak se tu dohaduju,jestli se daji smlouvy vypovedet a jak nikdo nemusi prodavat...sakra,tak ja asi ziju doted v jinym svete,kdyz se to normalne deje

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

jen dneska?

Reagovat
r.mrazik

S ohledem na boj s vetrnym mlynem zaschronou...a mas pravdu,to neni jen dneska...tam to fouka porad

Reagovat
Zaschrona

Co by se stalo? Jak to muzes vedet? Takovy Arteta kdysi treba misto toho, aby sel do City, tak prodlouzil smlouvu... Sel az za rok, protoze Everton potreboval nutne prachy. Leicester ted prachy fakt nepotrebuje, financni situace v PL je naprosto nesrovnatelna s cimkoliv driv - vzdyt Leicester bude mit pro pristi sezonu vetsi prijmy bez prodeju hracu nez Atletico Madrid nebo AS Rim. A ma i LM na to, aby nejlepsi hrace udrzel. Byli by idioti, kdyby alespon nezkusili tuhle pohadku hrat i pristi sezonu a nepresvedcili by na to i hrace. Mahrez i Kante budou mit pravdepodobne velkou cenu i za rok... Harry Kane taky prodlouzil v Spurs s tim, ze dostane 70k-100k, coz jsou docela fajn penize, realne o mnoho vic ve vetsich klubech stejne tihle hraci nedostanou... A ne kazdy hrac mysli jen na penize, ono je taky dulezity hrat v klubu, kde ti manazer veril a veri, kde jsi zadany, ze tam budes hrat, kde se citis dobre, vcetne spoluhracu a fanousku.

Reagovat
fenixLFC

toto tvoje ohananie sa zmluvami na jednej strane je to pravda ale an druhej neberes do uvahy ,,silu'' toho daného klubu. proste pride vacsi klub a polozi na stol taku sumu, ze to proste zoberu (a nezacinaj teraz pls o zvysujucich sa TV pravach). ked sa ozve nejaky velkoklub ktory sa v sucislosti s obomi spaja tak sa proste dohodnu s vedenim a to ich nebude brzdit, len budud chciet poriadne zaplatit. Aj oni vedia ze tato sezona je ukaz a nie zaciatok niecoho dlhodobého....

Reagovat
Zaschrona

Psat ti o TV pravech budu, protoze realita PL je dneska takova. V roce 2010 melo MU 4x vetsi prijmy nez WHU. V pristi sezone to bude uz min nez 3x. V roce 2010 melo Atletico Madrid o 40 milionu euro vetsi prijmy nez WHU. Pristi sezonu bude mit WHU vetsi prijmy nez Atletico, dost mozna o nejakych 15-30 milionu, Leicester jeste o neco vetsi - diky LM. Kazdy PL klub si muze dovolit mnohem lehceji drzet svoje nejlepsi hrace. Kupovat hrace z kterehokoliv PL klubu je, a jeste vic od tohohle leta, bude mnohem tezsi nez kdy driv. Plati to, co pisu vys...

Reagovat
fenixLFC

nie neplati. pride dobra ponuka-pojdu....a to nebude ako si ty mysli v 100 miliónoch atd....bude to vela ale nic nerealne...tie kluby do ktorých by mohli ist s tym nemaju problem

Reagovat
kiwwi

omg tie tvoje rozpravky

Reagovat
Zaschrona

A co na tom neni pravda?

Reagovat
kiwwi

ze to tak proste nefunguje a nikdy fungovat nebude...pokial pride dobra ponuka a hrac chce odist, tak na 90% odide...tych 10% je rezervovanych nato, ze odide dalsiu sezonu

dokonca ani my! sme udrzali Ronalda len jednu sezonu navyse a to sme boli sampioni v lige aj LM

Reagovat
kiwwi

*aj my

Reagovat
Zaschrona

Tak to jsou ty kluby ale hloupe, temer vzdy totiz ty hrace za ty penize nejsou schopne nahradit. Malokdy se podari nahradit Fellainiho Lukakuem...

Reagovat
kiwwi

Ty by si mal šéfovať nejakému klubu, škoda ta tu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

to si rad pozriem

Reagovat
kylo ren

Nečekaný vývoj situace by mohl nastat v Manchesteru United. Podle informací tradičně dobře informovaného Marcela Van Der Kraana z nizozemského Telegraafu bude Louis Van Gaal manažerem Red Devils i v příští sezoně. Na přestupy prý v létě dostane dalších 100 milionů a v první řadě políčí na Romelua Lukakua.

Reagovat
niflheim

Jedna střela na bránu za celý včerejšek. Na té hře je prostě něco špatně, míč se dostane k šestnáctce soupeře a potom ho dvěma přihrávkami hodíme na svoje stopery. Takhle to fakt nejde.

Reagovat
kylo ren

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud je "hodíte na stopery", tak je to snad v pořádku, když je máte vysunutý u rohovýho praporku.

Reagovat
Talker

Oni je mají vysunutý k rohovýmu praporku, ale u svojí brány.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze je koniec rozpravky, ale nevadi aj tak je to paradna sezona. Hlavne je teraz neposrat to a skoncit druhi pred gaunermi, ktori uz maju opat zakupeny jednosmerny listok na 4te miesto (autobus uz je nastartovany) a aby toho nebolo malo tak deludedkovia pekne prechadzaju do tabora lesteru len tak dalej

Ale skoda no tesil som sa na whisky

Reagovat
tony223

o Tottenham strach nemám. V příští sezoně by mohli být ještě silnější. Ten tým je velice slibný a má obrovský poteciál. Navíc bude důležité aby hráči jako Alli, Keane nabrali zkušenosti z Eura. To jim může hodně pomoct.

Reagovat
smazaný uživatel

Keane rozhodně zkušenosti nabírat nemusí.

Reagovat
teenz

Jo, ve 22 letech už nepotřebuje totiž žádný další.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tony223

samozřejmě jsem měl na mysli hráče jménem Harry Kane. Díky, žes mě opravil. Pro změnu já opravím tebe. Robbie Keane nehraje za Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

Velký písmeno na začátku věty + hovorová čeština v psaném projevu. Velikonoce už sice byli, ale ty si koleduješ pořád.

Reagovat
teenz

Velikonoce už sice byli

Reagovat
smazaný uživatel

Přece tohle plodné vlákno jen tak neuzavřeme.

Reagovat
teenz

Stačí uznat, že si kokot.

Reagovat
salami

Reagovat
tony223

Se z toho neposer blbečku Nejsem Čech

Reagovat
FUnk

Reagovat
teenz

Jakou jinou reakci čekat, než od týhle katalánský bídy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

jsou dobří.. Hrozně mi připomínají dřívější Leeds United někdy kolem roku 2000 - Kewel, Bowyer, Smith - mladí, našlapaní a semknutí sviňáci v jednom týmu.

Pravdou ale je, že měli až zázračné štěstí na zdravý kádr. Být v situaci jako každoročně my nebo letos Mufani, tak nejsou tam kde jsou ani náhodou..

Reagovat
smazaný uživatel

uzivej si, ze hrajete nejlepsi fotbal v lize =)

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sportsclubstats.com/England/Premier.html

Tak Foxes už 92% šance na titul. U nás 99,9% na LM. Sunderland 21% na záchranu, Newcastle 5%.

Reagovat
Hachim Mastour

To máš pravdu, je mi z toho zle ako všetci AFC fans fandili Lestru a tu to majú.

Reagovat
TaylorAFC

A máme snad fandit slepicím ? Arsenal ztratil šanci o titul, když neporazili marné united.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale vy ste fandili Lestru od začiatku sezóny.

Reagovat
Mastný Chobot

Samozrejme, je to neskutočný príbeh ( ) a fandím mu. To, že ho môj klub nedokázal odvrátiť, je napiču, ale môžeme si za to sami, prečo by som za to mal hejtovať Leicester, resp. im to nepriať?

Reagovat
Hachim Mastour

Problém je ten, že ste viac nadšení z toho, že Lester vyhrá ligu ako naštvaní z toho, že Arsenal nie.

Reagovat
Mastný Chobot

To nie je pravda, ani nevieš, jak ma to sere, po nociach bijem päsťou do steny a ani uhorku si nevyberám z cheesu, jaký som nervózny. Našťastie pomáha káva a to, že titul vyhrá snáď Leicester a nie Tottenham.

Reagovat
Hachim Mastour

Včera som si chcel zmeniť nick na Bitter Man.

Reagovat
smazaný uživatel

jakou piješ kávu?

Reagovat
Mastný Chobot

čiernu, s trochou cukru.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ses moc neodvázal

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědavej na přítí rok a na Leicester v LM, aby zas nehráli o sestup pak ,,,

Reagovat
Free_player

No LM si užijí na maximum co to jen pude na úkor ligy, ale že by hráli o sestup to zas neblázni

Reagovat
smazaný uživatel

Cherries víc nastřílených gólů než United A to byl Wilson prakticky celou sezónu zrakvenej.

Reagovat
bbbauch

Tak dat vic golu nez my taky neni zadnej extra vykon pod van Gaalem..

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Cherries jo?

Reagovat
bbbauch

Samozrejme je to pekny, ale jednim povedenym zapasem nas muze dohnat i Norwich a Sunderland nebo Stoke, takze tak.

Reagovat
Mimalu

Tak PL pristi sezonu zase jenom na Digi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kde by mala ešte okrem Digi byť?

Reagovat
Mimalu

Na letos byla i na O2

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja som myslel že to je nejaká spolupráca.

Reagovat
Mimalu

Uz totak vypadalo, ze by se o prava mohli podelit aspon dva poskytovatele, pak zacalo O2 skudlit prava na LM jen pro sebe a Digi ted dela to same s pravy na Anglickou a Spanelskou. Je fakt na palici, aby clovek musel vlastnitdva satelity aby se podival na dva nejzadanejsi produkty...

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že jsem si tu Digi k O2 nechal ted jenom prohodím krabičky

Reagovat
iamek

Posrana O2. Zase jako kreten budu jako kazdy rok menit operatora. Taky jsem si nechal krapku od Digi, ale zase tech telefonu a vyrizovani.to nenavidim. Nejhorsi je to, ze O2 mi sedi nejvice. Filmoteky, hbo go, nahravani a hlavne zpetne prehrani. A jest film europe :-( . To Digi nenabizi nic.Pozitivni, ze to vlastni aspon ostravak a druhe, ze u O2 jsem si dal smlouvu jen na rok. Boha uz se tesim na to zarizovani :-!

Reagovat
smazaný uživatel

tak Film Europe má a ještě připravuej nějakou modernizaci služeb takže očekávám i to zpětné přehrávání minimálně. Já naštěstí nic vyřizovat nemusím jen přehodit zařízení.

Reagovat
iamek

Tak aspon neco. No jednani s digi bude pohoda. Ale jednani s O2 je dosti slozite, ale jak rikam jsem spokojen.

Reagovat
cristiano.K.

kde se to píše? to si děláte prdel. To zas na mě naši budou čumět jako na kreténa, když každý rok budu měnit operátora. A já samozřejmě krabičku od digi vyhodil

Reagovat
Infernoqt

já stejně po filmech chodím jen na JoJ Cinema a Nova Cinema, ani to HBO už mě tak nepumpuje jako kdysi. Ale občas se dá chytil nějaký dobrý film i na AMC nebo AXN. Digi tv vůbec neznám, tahle epg nabídka mi vyhovuje.... furt nemůžu uvěřit tomu, že by si nejbohatší tv široko daleko (O2) nechala ujít anglickou ligu

Reagovat
Zaschrona

Vsak je jeste do startu PL casu dost, tohle klidne muze byt soucasti tvrdeho vyjednavani... Bude zajimave, co zitra oznami O2 Sport, ze nakoupil do vysilani...

Reagovat
cristiano.K.

na to,že se kasali, jak do budoucna budou vysílat i PD

Reagovat
Zaschrona

Navic O2 nemusi primo kupovat PL pro ten jejich kanal, je bezne i treba v Anglii, ze Sky nabizi moznost prikopuit si balicek BT Sport a podobne to umoznuje i BT, tak snad se to treba dostane i k nam...

Reagovat
iamek

Anglie je v tomhle jinde. To tady necekej. Jak jse, byl v Nemecku, tak byla jedna masinka, vybral jsem si zapas mimo balicek co se mesicne plati a pres sms jsem si zaplatil jiny zapas na den. Jde to i kreditkou, prijde sms ihned a zadas na ovladaci a koukas. A nemuais kazdy rok nic menit.

Reagovat
Mimalu

Bylo by to fajn, kdyby to tak dopadlo, ale v ČR tomu nevěřím, teď se to akorát vrací do zaběhlých kolejí. On už letošek s LM napověděl jak se O2 staví ke sdílení lukrativního obsahu, nicméně možná absence nejzajímavějších víkendových zápasů by je mohla přesvědčit o změně politiky

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela 1+1 v takovém zápase a není v sestavě kola Goal.com? Pche, kampaň!

Reagovat
smazaný uživatel

r.mrazik prosím odmlč se na co nejdelší dobu. Chápu že jseš frustrovanej, ale tvoje příspěvky jsou z většiny jen křeč.

Reagovat
r.mrazik

staci na vikendy...to vas tu slepice nechavam v kurniku samotny

Reagovat
smazaný uživatel

těžce unášíš včerejší prohru co ? Chce to klid, v Anglii se mění generace úspěšných týmů ve velký turbulenci (historie ať mi dá za pravdu, přeci jen bude Leicester 23. anglický šampión), nebýt SAFa jsme dole už před pár lety (tady nejsme u nás, kde nemá Sparta konkurenci jak finančně a počtem titulů)

Třeba takový Preston čeká na titul 125 let, Sheffield United 117 let, WBA 95 let... Everton 28 let, Liverpool 25 let... může být i hůř

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem se divim, ze to tu jeste nikdo nezminil, ale na TSN (nevim odkud berou prenos) nejakej reporter pred zapasem oznacil LVG za dinosaura (he is like dinosaur, frozen in past times), normálně natvrdo, to mě pobavilo

(říkal to v souvislosti s tím že LVG má spoustu trofejí ale většina nebo všechny jsou z minulýho desetiletí)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele