33. kolo
09.04.2016 16:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Watford FC - Everton FC 1:1

Dva týmy z formy, s tím související mizerná podívaná a jeden divoký závěr prvního poločasu. Everton se rozešel s Watfordem smírně 1:1, důležitějším výstupem se však zdají být bannery, které dnes byly k vidění na Goodison Parku - jeden, který se stavěl na stranu Leightona Bainese, jenž v týdnu přiznal, že týmu chybí ta správná chemie, a druhý s výmluvným nápisem "Martínez ven"...

Dnešní vystoupení Toffees španělskému kouči rozhodně neuleví. Evertonští se prezentovali bezradným centrováním balonu a Kevin Mirallas toho za 10 minut na hřišti stihl odvést pomalu více než všichni startující hráči dohromady.

Liverpoolský klub se ujal vedení po chybě Miguela Britose, kterou následovala gólová radost netradičního střelce Jamese McCarthyho, hned za pár sekund ovšem Holebas hlavou trestal dezorientovanou, skoro až rezignovanou obranu Evertonu, který to nakonec za první výhrou od úvodu března nedotáhl.

První poločas toho kromě obou gólů příliš nenabídl; pokud tedy nepočítáme mizerné představení Johna Stonese před zraky Roye Hodgsona, potažmo Roblesův vynikající zákrok proti Juradově štiplavé střele.

Po změně stran měl jakž takž plné ruce práce na druhé straně Heurelho Gomes. Ten v 55. a 71. minutě odmítal Aarona Lennona, mezitímco Romelu Lukaku se ohromně trápil a za celé utkání se prezentoval akorát jednou hodně nepřesnou střelou a jednou dorážkou do břevna po pěkném přímém kopu Mirallase.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele