Premier League - souhrn 28. kola

01.03.2014, 17:58, aktualizováno 02.03.2014, 19:29
Komentáře a souhrny
Chelsea díky hattricku Schürrleho uspěla na Fulhamu a jde do trháku. Arsenal totiž podlehl Stoke a Manchester City o víkendu hraje finále poháru. Liverpool si veze body ze Southamptonu, Everton si proti West Hamu připsal další výhru. V neděli uspěly Aston Villa a Tottenham.

Aston Villa - Norwich City 4:1

02.03.2014 17:30

Góly: 25. Christian Benteke, 27. Christian Benteke, 37. Leandro Bacuna, 41. Sébastien Bassong (vl.) - 3. Wes Hoolahan

Někdy to prasknout zkrátka muselo. Před tímto zápasem Aston Villa vydržela tři kola bez jediné vstřelené branky; teď však předvedla obrat z říše snů. Poté, co prohrávala na začátku čtvrté minuty, se ještě do poločasu blýskla čtyřmi brankami a Paul Lambert si tak může připsat k dobru již třetí skalp svého někdejšího zaměstnavatele.

Paradoxně zrovna Lambertův oblíbenec z dob společného působení v Norwichi, který mohl v lednu přestoupit do Aston Villy, Wes Hoolahan otevřel skóre již po necelých čtyřech minutách, kdy na hraně šestnáctky narazil Hooperovi, pokračoval v běhu na malé vápno a tam pak ve skluzu hladce zakončoval do odkryté klece.

Hoolahan byl pak nezadržitelný i v příštích minutách, kdy Villans jen sotva vystrkovali růžky, zatímco Kanárci působili ta, že mají zápas plně pod kontrolou. Střelou doprostřed brány se navíc uvedl Redmond. Nic tedy nenasvědčovalo takovému obratu, jaký se poté zrodil v rozmezí necelých pěti minut.

Nejprve Benteke zaujal neuvěřitelně mazaným finišem zády k bráně, kdy Yoba i bezmocného Ruddyho převezl takovými polonůžkami, a posléze osvědčil svou nadlidskou sílu v souboji s Bassongem, aby odhlavičkoval do sítě Westwoodův centr od rohového praporku.

Norwich následně (logicky) fungoval jako opařený, ještě do přestávky si ale přesto stihl vytvořit jednu velkou šanci na vyrovnání. Další báječnou spolupráci s Hooperem ovšem ani nadvakrát nedokázal uspokojivě zakončit Hoolahan. Místo toho tak přišla další rána: Canaries se nechali trochu unést a protiútok vedený Weimannem po ideálním zaseknutí do středu hřiště proměnil ve třetí branku Bacuna.

Norwichi se rázem vše sypalo jako domeček z karet. A čtvrtý zářez Villy pak přišel pro jistotu tou nejpotupnější cestou: skrze vlastenec Bassonga, jenž při centru Delpha neměl ani ne krok od brankové čáry příliš na vybranou.

Do druhé půle takto nastoupil už dosti zničený hostující celek, jehož úpadek v útočné fázi vhodně demonstrovalo to, že Wes Hoolahan po pauze rázem kazil jeden míč za druhým. Canaries už jednoduše neměli na to nějak zdramatizovat vývoj tohoto senzačně otočeného zápasu - naopak se ještě trochu třásli při šanci Weimanna nebo Agbonlahora.

Jinak řečeno: velmi odevzdaný výkon to byl od Norwiche v druhé půli. Už se doopravdy nebylo moc na co koukat.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Cardiff City 1:0

02.03.2014 17:30

Góly: 28. Roberto Soldado

Žádná sláva to nebyla, ale přece dokázal Tottenham povinné tři body urvat. Londýňané snad nemohli hrát snadnější zápas, než doma proti rozloženému Cardiffu. Dokázali však dát jen jediný gól a za něj vděčí ještě k tomu Soldadovi, který už v Premier League pomalu zapomněl, jaké to je dát branku ze hry.

Tottenham byl lepší od první minuty, gólu se však dočkal až v době, kdy se časomíra překláněla ke konci první půlhodiny. Dawsonovu hlavičku Marshall stihl chytit, další hlavička kapitána Spurs skončila těsně vedle.

Trefil se až v osmadvacáté minutě hráč, od něhož by to ze hry čekal jen naprostý snílek. Adebayor pěkně do vápna vyslal Soldada, který se jinak než z penalty trefil teprve podruhé v ligové sezoně a po dlouhých čtyřech a půl měsících.

Spurs ale mohli vedení ztratit záhy, Lloris totiž nedosáhl na centr a Caulker hlavičkoval do břevna. Další šanci Cardiffu už francouzský gólman dokázal zpacifikovat, proti z úhlu střílejícímu Johnovi byl Lloris stoprocentní.

Druhý poločas musel diváka nudit. Desítky minut nebylo k vidění nic víc, než náznaky příležitostí, které končily buď nepovedeným centrem, nebo tím, že se střelec k ráně nakonec neodhodlal. Až čtvrt hodiny před koncem pálil Adebayor z vápna přímo do Marshalla.

Tottenham byl lepším týmem, jenže druhý gól ne a ne přidat, čímž si s osudem značně zahrávali. Cardiff se však zmohl jen na přímák, který Mutch napálil do zdi. Naopak na druhé straně mohl pečetit vítězství střídající Kane, ale tváří v tvář Marshallovi selhal.

Více informací k zápasu

Swansea City - Crystal Palace 1:1

02.03.2014 17:30

Góly: 25. Jonathan de Guzmán - 83. Glenn Murray (pen.)

Černý den pro fotbalový Wales. Cardiff dnes prohrál sedmý z posledních devíti zápasů a s jeho záchranou to vypadá bídně; ani Swansea si ovšem situaci nepojistila, když doma získala proti takřka neškodnému Crystal Palace jen bod.

Klíčová branka domácích přišla poměrně brzy, už v pětadvacáté minutě se kanadský fotbalista věděl rady sám před brankářem, kam mu po kombinaci s Bonym prostrčil míč Leon Britton. Ještě před ním mohl zavěsit Pablo Hernandéz, který po centru Routledge vypálil na bránu a těsně minul tyč.

I nadále tlačila jen Swansea - osm minut po otevření skóre byl blízko navýšení vedení opět De Guzmán. Jak jemu, tak následně v ještě větší šanci Bonymu radost skvělým zákrokem zkazil.

Druhý poločas tolik šancí nenabídl, při šancích končilo u náznaků jinak byly úspěšnější vždy defenzivní řady obou protivníků.

Swansea si tak musela vítězství vzít sama. Amat se nedohodl s Vormem a míče se chopil Glenn Murray. Na hranici vápna jej fauloval Chico Flores a byl po zásluze vyloučen. Možná chybně však byla nařízena penalta, kterou sám poškozený proměnil a zajistil pro Crystal Palace bod za remízu 1:1.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Liverpool FC 0:3

01.03.2014 18:30

Góly: 16. Luis Suárez, 58. Raheem Sterling, 90+5. Steven Gerrard (pen.)

Reds na hřišti Saints opět potvrdili, že po Novém roce mají skvělou formu, když doposud ještě nepoznali přemožitele a z devíti utkání rovných sedm vyhráli. Southampton prohrál podruhé za sebou a zůstává uprostřed pelotonu.

Úvodní čtvrthodina příliš zajímavých akcí nepřinesla, hra se odehrávala spíše ve středu pole a oba brankáři tak byli bez práce. Hned z první akce se však Reds ujali vedení: Suárez si narazil se Sturridgem a za jemné pomoci Fonteho teče otevřel skóre - 0:1!

Soton okamžitě zvýšil aktivitu a po Lambertově pasu mohl srovnat krok Lallana, ovšem zacílil pouze do tyče liverpoolské svatyně! Jako další natáhl Rodriguez, ale jeho pokus pro změnu vytěsnil mimo prostor branky Mignolet. A do třetice neuspěl z dálky Schneiderlin.

Chvíli po změně stran přišel podpořit hostující ofenzivu Raheem Sterling, který nahradil Coutinha. A hned vzápětí se po skvělé individuální akci Suáreze dočkal kulatého nesmyslu a pohodlně zvyšoval na 2:0. Zejména duo Suárez - Sturridge mělo ještě několik možností, avšak žádná z nich už se mezi tři tyče nedostala. Už během nastavení však Fonte nedovoleně zastavil pronikajícího Uruguayce, načež sudí Probert ukázal na penaltu! Gerrard nekompromisně uzavřel na 0:3.

Více informací k zápasu

Hull City - Newcastle United 1:4

01.03.2014 16:00

Góly: 46. Curtis Davies - 10. Moussa Sissoko, 42. Loïc Rémy, 55. Moussa Sissoko, 90+3. Vurnon Anita

Newcastle pokračuje v procitání ze zimního spánku, tentokrát se na KC Stadium prezentoval ještě sebevědomějším dojmem než posledně proti Aston Ville (kdy vyhrál gólem v nastavení) a zničil domácí Hull 4:1. Veškeré události tohoto utkání nicméně zastínily další kontroverze kolem osoby Alana Pardewa...

Manažer Newcastlu jednoznačně patří k tomu nejproblémovějšímu, co můžeme najít nejen napříč anglickými prvoligovými lavičkami. Za dobu svého působení v Premier League trestu čelil už několikrát a pořádný flastr jej beze sporu čeká i po dnešku a "hlavičce" do obličeje Davida Meylera. I s vlastním manažerem na tribuně si nicméně Straky věděly rady a dobře rozehraný duel na KC Stadium opravdu dovedly k prvnímu ligovému vítězství nad tímto soupeřem po dlouhých 24 letech...

Tigers takto na domácí úspěch čekají už čtyři zápasy, přestože toto vystoupení nenačali úplně marně. Velmi otevřenému průběhu úvodní části sice na první pohled dominují dva góly do sítě domácího mužstva, to si však mimoto vypracovalo větší množství příležitostí. Tim Krul se například mohl přetrhnout, aby nadvakrát zabránil ve skórování Alexi Bruceovi, což na druhé straně po Debuchyho pasu takříkajíc pod sebe okamžitě trestal Sissoko.

Následně to opět bylo hlavně o Hullu - Jelavić s Elmohamadym zblízka nepochodili se svými hlavičkovanými pokusy a prvně jmenovaný záhy dokonce z přímého kopu natrefil na břevno. A ve 42. minutě se pak v Kingstonu upon Hull znovu hrála ta samá písnička: s tím rozdílem, že tentokrát nechybovala celá obrana domácích, nýbrž jednotlivec. Konkrétně šlo o Figuerou, který hrozivě neukormidloval zpětný pas pro McGregora, a nechal tak Rémyho vsítit jednu z nejsnazších branek kariéry.

A zároveň nejdůležitějších, neboť nakonec šlo díky Daviesově reakci těsně po obrátce zároveň o gól vítězný. Na tomhle zaváhání Krula při výběhu proti Huddlestoneově centru ze standardky už totiž tygři nebyli schopni stavět, naopak se o šanci vyrovnat připravili další školáckou chybou. V 55. minutě se totiž nepohodli při exekuci přímého kopu a darovali soupeři příležitost k brejku, kterou po Gouffranově předávce hladce proměnil Sissoko.

Pak už akorát došlo na dramatický "hlavičkový souboj" Pardewa s Meyelerem, po němž byl domácí fotbalista ztrestán žlutou kartou a Pardew vykázán na tribunu, a na samém sklonku zápasu také k Anitově stvrzence z dorážky Dummettovy střely.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Chelsea FC 1:3

01.03.2014 16:00

Góly: 74. John Heitinga - 52. André Schürrle, 65. André Schürrle, 68. André Schürrle

Na Chelsea se začíná zápas od zápasu podepisovat únava kvůli velmi náročnému programu. Kupříkladu dnes nastoupili proti Fulhamu necelých 72 hodin po návratu z Istanbulu. André Schürrle ovšem takové vytížení nemá a svou čerstvost prokázal dokonale. Hattrickem popravil západolondýnského rivala a díky zakopnutí Arsenalu má Chelsea už čtyřbodový náskok na čele.

První poločas byla jedna velká tragédie. Oba týmy se předháněly v nepřesnostech a o trošku navrch měli domácí hráči Fulhamu. Chelsea ale byla sterilní, jediné příležitosti spálili po chybě Stekelenburga Torres a po kombinaci s Hazardem Ramires. Největší šanci půle ovšem svou střelou obstaral Steve Sidwell, jenž těsně minul břevno.

To druhé dějství už byla jiná písnička. Postarali se o to především oba křídelníci, Eden Hazard nastoupil po obrátce jako vyměněný a šest minut po pobytu na hrací ploše skvělým pasem poslal do úniku André Schürrleho. Ten přesprintoval těžkopádného Burna a podél Stekelenburga otevřel skóre.

Nějakých třináct minut nato si oba dva šikulové spolupráci zopakovali ve stejném gardu. Hazard umě ve středu pole ošálil Heitingu a všiml si (na rozdíl od Burna) náběhu Schürrleho. Němec křížnou střelou k tyči zvýšil vedení Chelsea na dvougólové. Jeho hvězdný okamžik však měl ještě přijít.

Jen tři minuty poté totiž Fernando Torres vyhrál hlavičkový souboj s Burnem (s kým také jiným...), následným pasem vyslal neměckého střelce do nájezdu a André Schürrle neomylně zkompletoval první hattrick v modrém dresu. Stačilo mu na něj 16 minut.

Eden Hazard se dnes vtělil do role tvůrce šancí a po jeho dvou centrech mohla Chelsea vést už pět nula. Schürrle ovšem míč dostal vedle branky a stejně dopadl i Torres, jenž zakončoval hlavou po Belgičanově překrásné raboně.

Fulham jediný zásah utkání schoval na čtyřiasedmdesátou minutu utkání a dosáhla jej samozřejmě po rohu. Petr Čech Holtbyho centr nejprve chtěl vyrážet, ale následně zase nechtěl a odražený míč patrně od kopačky Azpilicuety šoupnul do sítě pohotový John Heitinga.

Více informací k zápasu

Everton FC - West Ham United 1:0

01.03.2014 16:00

Góly: 81. Romelu Lukaku

Návrat jako hrom. Romelu Lukaku se po zranění kotníku konečně objevil na trávníku, a přestože odehrál jen něco přes půl hodiny, zápas rozhodl. Deset minut před koncem uklidil do sítě Bainesův centr a přerušil tak famózní čtyřzápasovou vítěznou šňůru West Hamu.

V utkání se snažil prakticky jen jeden tým a výkon Hammers nevábně připomínal představení z Stamford Bridge před měsícem. Střely na konci zápasu ukazovaly jednoznačné skóre 22:6 a i držení míče Evertonu se div nedostalo k sedmdesáti procentům.

Toffees nicméně nebyli schopni v první půli ohrozit soupeřovu branku. Jedinou střelu na branku zaznamenal z úhlu Naismith, přičemž Adriánovi stačilo míč na bližší tyčce vyrazit na roh. Blízko trefě byl ještě Deulofeu, jenž na hranici vápna vymotal soupeřovy obránce, ale následnou střelu poslal těsně vedle.

Začátek půle druhé už vyšel Evertonu o poznání lépe, hned na jejím začátku Baines z lajny našel zpětným pasem Pienaara a ten křížnou ranou rozezvonil zadní tyč. Dorážku měl na noze Deulofeu, ale jeho pokus postrádal razanci i směr.

West Ham zazlobil snad jen jednou, když Carrollovu štiplavou střelu musel skrýt do rukavic Howard. Chvíli nato těsně minul branku Nolan. Klíčový direkt přišel deset minut před koncem na druhé straně. Střídající Romelu Lukaku si ideálně naběhl na Bainesův centr do srdce šestnáctky a utěšenou střelou k tyči rozhodl o vítězství Evertonu 1:0.

Více informací k zápasu

Stoke City - Arsenal FC 1:0

01.03.2014 16:00

Góly: 76. Jonathan Walters (pen.)

Ani neúčast Tonyho Pulise na lavičce Stoke nic nezměnila; vzorec zůstal stejný. Arsenal dál čeká na svou teprve druhou výhru na Britannia Stadium, kde tentokrát po nezáživném průběhu prohrál poměrně zaslouženě 0:1. Skórovat dokázal akorát Walters ze značky pokutového kopu.

Leckdy se stává, že se zápasy sice rozjíždějí pomalu, jakmile se ale hráči dostanou do tempa, mají se nakonec k světu. Tenhle duel nebyl tím případem; nasadil k hodně nízké úrovni a tam také po celou dobu zůstal. Na hrací ploše se to klasicky řezalo a biti (ovšem prakticky výhradně v rámci mezi) byli tentokrát takřka výhradně Gunners.

To docela dobře platilo i pro region gólových (polo)šancí. Tu první si totiž víceméně vytvořili domácí, když Walters ve velmi těsném (a odmávaném) ofsajdu hlavou velmi těsně minul pravou tyč Szczesného klece po Arnautovićově centru. Jinak se zápas zkrátka dlouho odvíjel v režimu největší opatrnosti a s míčem paradoxně více operovali Potters, zatímco favorit zpravidla kazil ještě dříve, než se vůbec stihl dostat k vápnu soupeře.

Vrcholem Arsenalu pak v první půli málem zůstaly dvě nesmělé hlavičky Girouda. Teprve ve 32. minutě měl Podolski zacílit na bránu v zajímavé pozici na levé straně a první lehčí zákrok si nakonec Begović připsal až ve 43. minutě, kdy Cazorla ignoroval lépe postaveného Podolského, a raději sám levačkou donutil jít bosenského brankáře prvně na zem.

Na první velkou šanci zápasu si diváctvo muselo počkat až do 53. minuty, a nebylo náhodou, že se o ni postarali domácí. Adamovi se docela výjimečně povedla standardní situace, avšak Crouch už nezvolil dobrý "prostředek" k zakončení situace. Přecenil totiž své dlouhé nohy a po poměrně vysokém balonu se natahoval právě jimi, místo aby obyčejně hlavičkoval.

O něco později se urodila rovnou slepená dvojice zajímavých příležitostí Potters. Nejprve Szczesny kočičím skokem posouval mimo bránu Waltersův hlavičkovaný projektil, posléze Cameron málem vytěžil maximum z mizerného rohového kopu. Jeho rána vnějším nártem se rozhodně měla vejít do vymezeného prostoru.

Stoke ovšem nemusel smutnit, dalšího skalpu velkoklubu se přeci jen dočkal, i když mu k tomu musela pomoci až nešikovnost Koscielného ze 75. minuty. Tehdy francouzský zadák takřka volejbalově "zasmečoval" z Waltersova centru a sám irský fotbalista - na puntíku zpravidla tolik rozpačitý - se tentokrát nemýlil.

Vzápětí se už Stoke menšímu tlaku aspiranta na titul docela v pohodě ubránil. Oxlade-Chamberlain sice herní projev Arsenalu notně pozvedl, nicméně po jedné z jeho výtečných akcí Sanogo akorát ze záklonu hrozivě přestřelil. A jindy už se Gunners k pořádné možnosti vyrovnat neprodrali...

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Chelsea FC28196352:2263
2.Liverpool FC28185573:3559
3.Arsenal FC28185552:2859
4.Manchester City26183569:2757
5.Tottenham Hotspur28165737:3353
6.Everton FC27139538:2748
7.Manchester United27136843:3145
8.Newcastle United281341137:3943
9.Southampton FC28109938:3539
10.West Ham United28871331:3531
11.Aston Villa28871331:3831
12.Hull City28861430:3530
13.Stoke City28791228:4230
14.Swansea City28781337:4129
15.Norwich City28771421:4328
16.Crystal Palace27831619:3727
17.West Bromwich Albion274131031:3925
18.Sunderland AFC26661426:4224
19.Cardiff City28571619:4922
20.Fulham FC28631928:6221
Zbývající zápasy
01.03. 16:00Sunderland AFC - West Bromwich Albion
25.03. 20:45Manchester United - Manchester City

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (772)

Přidat komentář
Emqick

Dejte jako hlavní fotku Shürleho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Tuxedo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

A hned!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

stalo se..

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť tam je ty debile

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

fanoušci chelsea nepoznaj ani vlastní hráče si ho spletl s marinem

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Emqick

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, jak podlehli tlaku, to je jak na Ukrajině

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal's next 4 fixtures in the league: Spurs (A), Chelsea (A), City (H) & Everton (A). Very difficult.

Reagovat
Emqick

Taky jsem ten kolaps teprve čekal.. ale zlobit se nemůžu, že to přišlo už teď

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

neprijemne no, som zvedavy ako uspesne sa im cez to podari prejst

Reagovat
smazaný uživatel

10 bodíků by jsme měli dát i na půl plynu...

Reagovat
kvasha16

za 5 budete radi

Reagovat
Godwinson

Moussa Mam z nej radost.

Reagovat
vrabejka

10. pre LFC na 2. místě

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

za Chelsea

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

na váš Liverpool

Reagovat
xDADA98x

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sirl da hattrick a na hlavni fotce je nejaka gorila?

Reagovat
Manik...

Arsenal

Schürle

Reagovat
smazaný uživatel

Paradni kolo, Chelsea s perem v trenkach a Arsenal se uz klasicky sesypal a hura na 5. mista v tabulce

Reagovat
masly008

kdy naposled skončil arsenal 5 v PL.aha nikdy že.

Reagovat
fajdax

Reagovat
J0EL

Ste sa nasli. Jeden vacsi saso ako druhy.

Reagovat
fajdax

Ta prohra bolí, co?

Reagovat
J0EL

Tvoja demencia tiez, vsak?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

S perem v trenkach,to je neco jako v suchym triku?

Reagovat
Talker

Schurrle si měsíc nekopne a ted si dá hattrick Konečně, snad bude od ted dostávat více šancí v základu, protože on je úžasnej, jeho herní styl se mi strašně líbí Schurrle-Oscar-Hazard, ideální trojka

Reagovat
smazaný uživatel

Sirl, Willian, Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně.

Reagovat
Talker

Mě na Willianovi vadí jediná věc - neschopnost dát gol, vystřelit... 2 goly na 2000 minut je prostě tragédie na ofenzivního záložníka - Schurrle jich má 6 na polovinu minut. Stejně tak Oscar je prostě golovější, nebezpečnější. Takže pro mě to je jasná volba, no.

Reagovat
Miguel19

Poslední zápasy už se i Willian tlačí do střel..

A aktuální Oscar by měl být rád za lávku..momentálně nebezpečnější ani gólovější není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak kdyby jich Oscar dal milion

Reagovat
Talker

Letos jich má 9, loni 12, potenciál má klidně 20, když je v dobré formě.

Reagovat
Manik...

a co Willian?

Reagovat
smazaný uživatel

On ho nemá rád.

Reagovat
Manik...

Jo ták. Já ho ze začátku taky moc nemusel, ale svojí bojovností a makáním dopředu i dozadu si mě získal

Reagovat
Talker

Prostě chci, abychom hráli ofenzivní fotbal, k tomu má moje zminovaná trojka mnohem blíže, než Willian prostě. Toť vše. Až bude schopný dát alespon 10 golů za sezonu, tak se můžeme bavit, ale momentálně by na to potřeboval 11 000 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak v pořádku, jenom když vezmu momentální formu, tak Oscar jediné, co dělá dopředu je, že ztratí míč. Je to bída, až se do toho zase dostane, nemám problém.

Reagovat
Talker

Já to beru v ideální formě. Oscar se do ní musí prostě zase dostat.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar si snad příště zase posedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, Oscar ve formě určitě ale současný Oscar si nic jiného než lávku nezaslouží, to už bych tam místo něj raději viděl Lampse.. A snad někdy dostane šanci v základu i Salah, abysme nezklamali naše věrné egyptské fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

No ten se do základu podívá nejdřív v přípravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Skvěle Stoke, skvěle

Reagovat
Miguel19

Chelsea players (Eto'o, Hazard and now Andre Schürrle) have scored the last three hat-tricks in the Premier League. Spree

Reagovat
smazaný uživatel

Kolikrát to ještě postneš?

Reagovat
smazaný uživatel

uz tak 8x jsem to tady cetl..

Reagovat
Miguel19

2krát no..

Reagovat
Ángel di María 22

Tak co ty vis, treba to cte furt dokola, uz muze bejt na hodne velkym cisle.

Reagovat
Miguel19

Uvidíme jestli bude nový článek ještě..

Reagovat
kvasha16

ja som to este nevidel tak nepicuj

Reagovat
smazaný uživatel

I ty jeden, špatně se díváš.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

cože oni tři udelali nakej trik s čepicí nebo co?jak to souvisí se článkem?

Reagovat
Chazy

UWE UWE UWE UWE UWE

To je krása, fakt jsem nečekal, že letos uvidím Wigan na PO místech (desperado, hlupáčku, cos to o Wiganu říkal?).

A ještě dá gól Jordi, Arthur a Boyce, to je sen.

Yeovil gratualce, ale je to škoda, prostě výhra z Readingu by byla skvělá.

Chtěl bych vidět Yeovil v PL.

Co se týče Arsenalu, tak nezoufejte, tohle určitě není zápas, kterej rozhodne o titulu. Jde jen o to, aby z toho nebyl Trand.

Reagovat
Nikikrew

Remiza by bola zasluzene. Kosta zase spravi hentaku hlupu penaltu, fakt to je na facku. Inak zvysok zapasu znova vyborny. Nechapem preco nehral AOC od zakladu, jediny kt. si dovoli 1 vs 1 a zamestnaval obranu Stoke najviac. Sanogo hentake strely musi premienat. Teraz mame naozaj krasny program : Everton (H), Bayern (A),Spurs (A), Chelsea (A), City (H) & Everton (A). Tu sa ukaze ta nasa mentalna sila, ako sme natom vlastne a ci na ten titul mame. Pre mna je teraz asi jediny realny pohrat F.A cup a dufam, ze Wenger si mysli to iste. Musia chlapci bojovat.

K Stoke, zase som sa utvrdil ze je to banda chujov na tejto planete az na vynimky. Co by som dal ja zato, aby tie kurvy konecne zostupili.

Reagovat
Ritchie

za Stoke

Reagovat
Counter

Ale jestli teď budem šetřit hráče proti Evertonu... To asi neunesu ani já

Reagovat
J0EL

Myslim, ze nie je dovod ich setrit.

Reagovat
vitasrp

Joseeee Mourinhoooo..

První půle tragickej výkon, náš klasickej po středečním zápase v poháru. Rozdíl mezi letoškem a minulejma rokama je ale v tom, že náš kouč je konečně schopnej něco změnit - buď vystřídat, případně změnit taktiku nebo hráče nějakým záhadným způsobem vyhecovat.

V druhý půli byli na hřišti šampióni. Nejde mi teda tak moc o to, že jsme konečně dokázali přehrát FUlham (to jsme měli od první minuty), ale hlavně ten fakt, že jsme se dokázali zvednout, což nám dřív úplně nešlo.

Schürrle v druhý půli fantastickej, přitom jsem si říkal, že je na vystřídání. Ještěže ho Mou nestáhl a Němec se odměnil hattrickem.

NAkonec mám ještě jednu věc - myslím, že bylo krásně vidět, kolik může tým išetřit sil, pokud utkání zabije. Těch posledních 10 minut už se hrálo úplně bez intenzity, napadání - prostě pohodička, přihrávky do nohy, pak odkop, to hráče nemohlo utahat. Fulham sice ještě něco zkoušel, ale žádnou tutovku neměli. Tohle může být příští rok docela změna, poněvadž letos většinou bojujeme až do konce, čili nemáme takřka žádný odpočinek. Za rok už si to snad dokážeme častěji udělat lehčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Jose: 'I didn't say a word at h/t, the first half was really bad for us. We said before they couldn't have more desire than us.' #CFC

Reagovat
vitasrp

Jinak náš los do konce sezóny - Tottenham home, Aston Villa away, Arsenal home, Crystal Palace away, Stoke home, Swansea away, Sunderland home, Liverpool away, Norwich home a Cardiff away.

Myslím, že je poměrně reálný, abychom z toho jednou prohráli a dvakrát ztratili - to znamená skončit na 86 bodech, za což jsme v sezóně 09/10 brali titul. Případně, pokud bychom se vyvarovali domácí ztráty, mohli bychom v podstatě jen prohrát na LFC a plichtit jeden další zápas - pak bychom skončili s 88 body, což už by takřka jistě byl titul.

City mají venku ManU, Arsenal, Liverpool a Everton.

Nemůžu si pomoct, ale začínám věřit, kéž tenhle sen dotáhnem..

Reagovat
smazaný uživatel

No ale ja realne moc nevidim to, ze bude City zase ztracet..

Reagovat
vitasrp

Však stačí, aby z těch čtyř venkovních zápasů dva prohráli, a pokud předvedeme opravdu dobrý výkon, můžeme mít titul.

Reagovat
fajdax

Taky tomu už začínám pomaličku věřit. Každopádně to vypadá dost nadějně...Ten los je krásnej.

Reagovat
smazaný uživatel

No ještě je brzo, ale věří snad každý fanoušek.

Reagovat
Robochelsea

Ináč myslíš že je lepšia atmosféra na East alebo West Stand? Že ak by sa dalo vybrať tribúnu, čo by si mi poradil?

Reagovat
vitasrp

V tom prakticky není vůbec žádnej rozdíl, na podélný tribuně to v každém případě stojí za hovno..

Reagovat
Robochelsea

Najlepší je vraj MH Stand, to viem, ale na zápas sa pozerá lepšie z pozdĺžnej, nie? Ale zase nemôžem povedať že by mi vyložene vadilo, ak by som mal sedieť za bránou, ak ide o SB

Reagovat
vitasrp

Jako jasně, na podélný máš hřiště jako na dlani, nejlíp se tam analyzuje hra atp, taky jsem tam už mnohokrát seděl.

Každopádně teď to mám tak, že když už podélná, jednoznačně dolní patro, každopádně jednička je pro Matthew Harding Lower, prostě nejlepší atmoška..

Reagovat
Robochelsea

No tak ak by si mohol vyberať miesta, daj nám tie miesta niekde nižšie na podélnej Ja som bol proti Spurs na West Stand Upper, a bolo tam dosť turistov. A bolo to zas tak vysoko, že ak by nebolo tak slnečno, nebol by ani ten pohľad na ihrisko bohviečo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho: "At half-time, I told them nothing - nothing - not a word. I walked in, then I walked out.

Reagovat
Chazy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

On je vážně blázen, ale je prostě fantastický, že to funguje..

Reagovat
smazaný uživatel

Už si vodí i hráče, to je konec.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Maresma

Už je to celkem trapný od něj.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto případě je to lepší než tisíc slov

Reagovat
Maresma

jak rafaelo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

je to prostě frajer

Reagovat
SunFells

Reagovat
soukup

Hrozně důležitý 3 body a ještě lepší, že zrovna ze zápasu s Arsenalem, kterej se za ty roky vyvinul v nejvyhrocenější střetnutí a nejnenáviděnějšího soupeře (a z druhé strany je to podobný)

Byla to dneska hrozná srajda, Arsenal nevím s jakou taktikou přijel, ale nechal Stoke hrát s míčem, zhustil střed hřiště a čekal na chyby. Stoke mělo míč, ale proti dobré obraně nevědělo co s ním a když měl míč Arsenal byl střed hřiště taky podobně neprostupnej. Takže atraktivita zápasu nulová. Oba týmy nutně potřebovaly vyhrát ale zároveň měli ze soupeře respekt.

Adama profackovat a dát mu pokutu. Zaprvé to smrdělo vyloučením, kdyby si toho rozhodčí všiml a zároveň to naznal jako úmysl a zadruhé kvůli takovým kokotinám pak mají Stoke všichni, co je vidí dvakrát za rok, jen za řezníky, co neumí kopnout do míče ačkoli jsme fotbalově jeden z těch lepších týmů ze středu/spodku tabulky.

Výkon Arsenalu byl naprosto trapnej a sterilní. Nevím jestli letos vůbec přijel na Britanii ofenzivně horší tým než dnešní Arsenal. Až do šance Sanoga si nevypracoval ani jednu jedinou šanci. Spíš to vypadalo, jako když přijede tým hrající o záchranu a chce to uhrát na 0:0. A jestli nějací fandové budou nadávat Sanogovi, tak jsou to dementi, ostatní hráči si tu šanci ani nebyli schopni vytvořit.

Skvěle dneska hrála záloha, že vymažeme zálohu Arsenalu by mě ani ve snu nenapadlo, podle mě jasnej výsledek návratu Nzonziho do sestavy. Všechno bylo najednou víc zorganizovaný, nikde nebyly díry. Z ofenzivy nejlepší Arnautovič, byl hodně aktivní, snad to nezačne zas flákat. Crouch opět špička v mezihře, ale katastrofa když se dostane do šance.

Těším se na tiskovku od Wengera, očekávám nějaký perly

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
masly008

tak vyhrocené je to od té zlomeniny,to se nemůžeš divit.s hrou arsenalu máš pravdu,ale řezníci prostě jste a né že ne.2x šlápnutí na ležícího hráče = 2x červená ale to by nesměl být rozhodčí slepý.jinak arsenal si nezasloužil za takovou trágu ani nic.

Reagovat
soukup

to první šlápnutí nebylo na červenou ani omylem dyť to bylo v souboji, šel tam Giroud i další hráč Stoke skluzem a rozhodně to nebylo nic úmyslnýho. Whelanovi dva frajeři sklouzli pod nohy a on na jednoho z nich šlápl. S tím Adamovým zákrokem to vůbec nejde srovnávat

Reagovat
soukup

a vyhrocený to není vůbec jen kvůli tý zlomenině. To si asi to asi jen mezi fandama Arsenalu takto zjednodušujete. Wenger s Pulisem do sebe dlouho vždycky šili, navzájem se nesnáší, Wenger Pulisovi po zápase ani nepodal ruku a i fanouškovský tábory na sebe hážou neustále špínu

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Zajebanci sice vyhráli a osamostatňují se na čele, ale aspoň Arsenal prohrál, takže to zatím není tak špatné kolo.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

zatia vyborne kolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikas, paradni kolo, jeste by mohla vecer prohrat Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych se rad zeptal "j mrazika", jestli si je i nadale tak jistej svym vitezstvim v sazce se mnou?

Reagovat
Aldeano

O co jde?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo skonci lip, jestli Arsenal nebo Liverpool.. Problem je, ze si ani jeden nepamatujeme, o co jsme se vsadili

Reagovat
soukup

doufám, že se nevsadil o to, že už sem nebudeš chodit?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci se vás Gunners dotknout, ale takhle to na chlup stejně probíhá posledních 10 let (nebo kolik). Začátek sezóny všichni optimistická prohlášení, jak letos bude titul, tým je ještě silnější než loni, atd... následují počáteční úspěchy, všichni velebí Wengera. Potom přijde zlom. Z boje o titul se stává boj o LM, na Wengera všichni nadávají. LM se nakonec vždy podaří urvat a situace kolem Wengera se zase uklidňuje. Ale má tohle klub jako je Arsenal za potřebí? Mladý kluci dneska začínají fandit spíš Chelsea, City a dalším, což je logicky ztráta i do budoucích letech... možná by změna na postu trenéra skutečně byla ten správný impuls.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě z toho venku nejsou, uvidíme, co se za těch 10 zápasů ještě stane.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se koukneš na jejich smrtící los, tak snad nemůžeš věřit tomu, že mají letos šanci.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger buduje káder už 10 rokov len je problém že mu furt niekto vypadne (hráč ide za lepším kde bude vyhrávať trofeje).

Reagovat
smazaný uživatel

A čí je tohle chyba? Jak tohle změnit?

Reagovat
smazaný uživatel

moja oni tvoja určite nie to je v záujem vedenia Arsenalu či chce naozaj hrat o najvyššie priečky alebo furt len o tom rozprávať pred sezónnou

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci by měli povstat a defenestrovat vedení

Reagovat
sejber

sezona ako tato teda drzanie kroku s celom tabulky az do februara bola naposledy 07/08 takze neviem o com tocis. Staci sa pozret na priebeh minulej ci predminulej sezony ktory bol diametralne odlisny oproti dnesku.

Reagovat
smazaný uživatel

No tim pádem to je ještě horší

Reagovat
Swarley

chazy?

Reagovat
Swarley

Counter? Sun? Miky? hax pomoc?

Reagovat
Mihi

ozvite sa niekto prosím

Reagovat
Chazy

Tývoe, dyť ani nejsem v soupisce a ani mě to neba.

Reagovat
Chazy

Ale Vader by si šel zahrát.

Reagovat
Chazy

A tomasinho, ale musel by mít růžovou kuličku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Já ne, nehrál jsem snad 3 roky, a to jsem hrával jenom týden. A nešlo mi to

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
fajdax

to bylo škaredý

Reagovat
Mihi

sorry fajdi, ale nehrávaš za nás

Reagovat
Swarley

někdy uděláme nějakou volněpřístupnou roomku

Reagovat
smazaný uživatel

sissoko s schurrlem tesi hodne...

Reagovat
nani92

hmm..United má stále väčšiu šancu na titul než Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak na to koukám, tak City mají volno i příští týden. Chtělo by to porazit Tottenham, mít na ně 9 bodů, to by bylo luxusní, jako jistě, ty zápasy k dobru by tam na dotažení měli, ale psychciky by to bylo parádní mít takový náskok.

Reagovat
smazaný uživatel

Schürrle on Mourinho at HT: „He said ‚it's your shit, you have to sort it out‘“

Reagovat
kvasha16

som najprv cital shirt a sa mi to nezdalo ako nieco zaujimave a pozeram lepsie a tam je shit

Reagovat
Spasitel

And its Stoke City,

Stoke City F.C.,

We’re by far the greatest team,

The world has ever seen...

Reagovat
fantomas

Redakci za fotku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

ten S'oton hraje luxusně. Divím se, že spadli až na devátou příčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

OT: https://vine.co/v/MKJgE7pbdVt

ste videli ten Gaitanov gol?

Reagovat
stas87

mala ochutnavka bayernu-neuer sa dotkol lopty prvykrat v case 26:25,42.minut nebolo schalke vo vapne bayernu,potom prisiel trestnak a behom minuty a pol tri dobre zakroky...to arsenal ani nemusi cestovat do mnichova guardiola ich stale drzi hladovych po goloch

Reagovat
kvasha16

ako nechcem byt zly ale neviem ci by ma to bavilo

Reagovat
stas87

byt neuerom?bayern mal trestnak za vapnom a neuer si vybehol takmer na polovicu ihriska pozriet sa fährmann este minimalne styri goli chytil,arsenal si odbeha 90 minut a bude dufat ze nebudu premienat vsetko

Reagovat
smazaný uživatel

ten Adam je strasné prase

Reagovat
Kenneth

Takze Mourinho je k tomu zase nejbliz. To je vazne hnus.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Paráda, výhra venku proti těžkýmu soupeři. K tomu čistý konto, Luisův gól.. prostě super.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=kWZ61o9ncZI

Super výsledek, čistý konto.. paráda

Reagovat
aragorn

Fantastická výhra v kterou jsem zrovna moc nedoufal, k tomu Arsenal za náma. Prostě supeeeer

Reagovat
aragorn

A jsem strašně rád, že tam dnes Rodgers dal Allena, místo Raheema a tu čtveřici Cout, Luis, Danny a Rahemm rozbil. To dnes vyhrálo zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes tak nahovno futbal, že som ešte radšej za tri body soton nám nesedí, som rád že to máme za sebou..na old trafforde nás už bude viac vidieť

Reagovat
tomasinho

Po druhém gólu už suché triko, do té doby nám pořádně lepilo. Ale důležitá výhra, se kterou jsem až tak nepočítal. Na OT můžeme jet v pohodě.

Reagovat
stiflerovamama

Vyborne, super vykon, po druhom gole sme ich uz k nicomu nepustili. Obrana dnes dobra. Joe vyborny vykon. Luis skvely, skoda ze Daniel nedal gol, bolo vidno, ze je trosku nastvany ked isiel dole.

Reagovat
aragorn

buď je nasranej Luis nebo Danny, to si nevyvbereš, oba chtějí dávat goly a je na nich vidět flustrace, když se netrefí

Reagovat
fenixLFC

(BTW, u vas sa fakt hovori flustrace?)

Reagovat
aragorn

ne frustrace

Reagovat
smazaný uživatel

flustrace - nastává, když vidíš fanouška Chelsea a máš chuť mu naflusat do ksichtu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

To vubec nevadi, za 2 tydny posle United definitivne do EL.

Reagovat
mickey mouse

Krásné druhé místo

Reagovat
fenixLFC

dnes som nemohol sledovat, ale proste paradny vysledok..jeden z klucovych zapasov sezony o tyzden by to chcelo potvrdit rolu favorita

Reagovat
fenixLFC

*2 tyzdne

Reagovat
vladis271

No, a čo teraz? Miesto v B4 nám nezobere myslím už nič. Ale o to tu teraz nejde, že. Oči futbalového sveta nás začínajú sledovať, pretože kto ešte môže uchmatnúť Sauronovi titul z rúk? Áno, ak by City splnili do konca sezóny očakávania, tak to prevalcujú, stále sú najväčší favorit oni, ale, čo ak zakopnú? Arsenals tým losom ťažko. Takže diablici, dúfam, že nám na OT odovzdáte 3 body.

Reagovat
I am Mancunian

nesklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už som hovoril s Moyesom, vraj s tým už nejaký ten týždeň počíta.

Reagovat
avicii

druhy polcas uz bol lepsi, saints uz nemali take sance...a skvele 3 body, prekvapujuce je ze sme nedostali gol aj ked zo stastim..

Reagovat
REPLIKATOR

Pojďme zkusit titul. Venku už máme jenom slabé týmy jako Cardiff, Norwich, Crystal nebo Manchester Utd...

Reagovat
vladis271

prečo ma ten posledný tím prekvapil tak, že som sa zasmial?

Reagovat
Kenneth

Mate lehky los. Vubec bych vas neodepisoval. Jenze jestli tp ten kadr zvladne az do konce sezony bez rotace.

Reagovat
Staenly10

Vždyť se rotuje... Sterling a Allen.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

tak hraju este nejake pohare? ak nie, tak vobec nepotebuju rotovat nejak zavratne

Reagovat
smazaný uživatel

Saints si za výkon zasloužili alespoň bod...

Reagovat
aragorn

nemyslím si

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je teď prostě válec, minimálně tu LM si letos zaslouží. Ta pro nás už asi hasla, ale ještě je pořád naděje, že to bude přes Arsenal, tam bude klíčové vyhrát NLD.

Reagovat
monty25

Dneska jsem toho sice tolik neviděl (1. poločas vůbec), ale výsledek je parádní. Arsenal už jsme dohnali a věřím, že i tu Chelsea brzy stáhneme... Závěr sezony bude hodně zajímavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte jako hlavní fotku Suareza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Staenly10

No, paráda. A myslim si, že po tom titulu už tak nějak mírně pokukovat můžeme, los máme vcelku dobrej. Ty nejtěžší zápasy všechny doma, kde sme letos skvělí.

Reagovat
Swarley

tak ten Liverpool to fakt nejspíš do LM dotáhne, to bych fakt nečekal, ale proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

radost s váma pokecat zase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kenneth

LFC Slovaci no.. Nejdementnejsi fanousci tu.

Reagovat
fenixLFC

od najdementnejsieho fan vobec to sedi

Reagovat
smazaný uživatel

prestaň piť to lacné víno

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

neni o čom

Reagovat
Miguel19

Tvl Live už 2.

Reagovat
Staenly10

Třeste se.

Reagovat
smazaný uživatel

Titul asi do Chelsea, když jsem viděl ten los, tak z tý TOP4 je nejpřijatelnější... Nejhorší ho má LFC a Arsenal...

Bude to boj, ale ta LM už je strašně blízko, navíc Tottenhamu od příštího tejdnu začíná taky dobrá vojna v podobě nadcházejících zápasů v PL .

YNWA !!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge a Suarez dali o jeden gol menej ako ManUnited

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

něco podobného jsem chtěl napsat, jestli to vůbec má vyznít jako pochvala

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Staenly10

Ale United má lepší útočnou dvojku.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Noooo chlapci z newcastlu dneska velice potešili :) Síce najlepší hlavičkár bol na lavičke ale budiš Pohárová europa ešte žije

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi do pláče při pohledu na tabulku... Proč zrovna ti šašci z Chelsea? ...

Nicméně... Arsenal v posledních zápasech - no katastrofa. Ta ztráta s tragédy z United byla asi klíčová a dnes totálně zabité. To byla mizérie. Jsem zvědav na výkony v březnu. A taky se "těším" na po zápasovou tiskovku Wengera - ještě jsem ji nečetl... achjo! Snad mi alespoň vyjde výlet v dubnu do Londýna :)

Reagovat
minoLFC

Sterling základ na MS

Reagovat
smazaný uživatel

nestačí jeden Walcott?

Reagovat
stiflerovamama

Staci, preto Raheem zaklad.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty vole, ten Pardew je chuj

a Ravel, skoda slov, dmnc

Reagovat
Swarley

co Ravel zase vymyslel?

Reagovat
Swarley

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

Suarez stále najviac asistencii?

Reagovat
smazaný uživatel

Už by se měl i na čele osamostatnit ne? Steve ani Rooney si žádnou nepřipsali a on asistoval Raheemkovi

Reagovat
minoLFC

dík

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

Není lepšího hráče v lize a zdaleka se na něj nikdo nedotahuje kvalitově úplně jinde něž ostatní

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mýlím se snad ?

Reagovat
Godwinson

Rozhodne nemylis. Kvalitove se na nej nikdo nechytuje.

Reagovat
minoLFC

Schurrle?

Reagovat
stas87

mate v PL torhymnen?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

kde sa traja biju, stvrty zvitazi. liverpool!

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo odkaz na motd?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Hull dobrý dřeváci.

Reagovat
smazaný uživatel

Pards je fakt psychous..

Reagovat
smazaný uživatel

Pardew idiot

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Pandew, to je borec.

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING: Alan Pardew has accepted a formal warning from #NUFC in relation to his behaviour today and also a Club fine of £100,000

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký může tak dostat trest od FA? Jak dlouhý teda spíš...

Reagovat
smazaný uživatel

ak ho kúsol tak to má za 10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

slusna palka

Reagovat
smazaný uživatel

Stekelenburg wtf?

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard krásná rabonka

Reagovat
smazaný uživatel

No Stoke mělo celkem dost šancí ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Oni dali ještě třetí gól?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Taiger

Elitáři stále čekají na vysvětlení a vyjádření se k situaci okolo registrace našeho týmu, která nebyla uskutečněna naším "kapitánem" Chazym.

Reagovat
Ketchup

Chelsea do trhááku !!! BLBOST, vždyt mají o 2zápasy navíc než MANCHESTER CITY... CITIZENS FOREVER

Reagovat
Steven666

Bad Luck Brian

Reagovat
hefy

Liveeee.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nádhera.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

nevadí, že máme rovnaký počet bodov ako Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne-e.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre Brendana Rodgersa. Najlepšieho manažera v Anglicku

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

chcel by som vidieť toho vášho čarodejníka, keby s ním chlapci okolo prestupov vypiekli 2 posledné prestupáky tak, ako u nás s Rodgersom.

Reagovat
fajdax

Co ti jako na tohle mám říct? Chápu že jste v euforii, dokonce vám ten druhej flek i docela přeju ale tvrdit tu, že je Rodgers lepší než nejlepší manažer na světě je opravdu k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

je to len nežná prevokácia, nemusíš tu vyplakavať A popravde, zaslúži si obrovský kredit za to čo momentalne robí s LFC

Reagovat
fajdax

To každopádně

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

jasne, my vieme, martinez

Reagovat
Zaschrona

kdyby jen on

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je lepší podľa teba?

Reagovat
Zaschrona

Mourinho, Wenger, Martinez, Pochettino, Moyes, Curbishley, mozna i Pellegrini

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

ten Curbishley tam

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

Ten je tam nejvic zaslouzene.

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

palcovat sameho seba?

Reagovat
Robochelsea

To znie nechutne

Reagovat
minoLFC

momentálne

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

uz jsem vyuzil, diky.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bazingaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesus Joaquin Saez

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1977045_653838737997470_432279053_n.jpg

Zatímco je veškerá pozornost světových médií obrácena k Ukrajině, Česko využilo příležitosti a znovu obsadilo Slovensko.

Reagovat
vladis271

Reagovat
aragorn

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

krutá prohra pro Soton. Není čas si hrát na alibisty, nyní jakékoliv horší než čtvrté místo bude zklamáním. Pokud bychom skončili lépe než čtvrtí, tak je to samozřejmě nadplán.

Suárez je bůh, u všech tří golů+ další šance připravil. Musí dát rekord ligy, nevím kdo jiný než on.

Agger - konečně podal dlouho očekávanej výbornej výkon.Johnson klasicky tragický. Mignolet nás podržel za stavu 0:1. Allen má poměrně dost ztrát a nepřesností, je to tím,že všechno dělá v pohybu, proto i první dotek má slabší. Jinak jeho běhavost jsme potřebovali. Sterling se do diamantu moc nehodí a čekám,že to BR bude hrát tohle čím dál častěji.

Reagovat
cristiano.K.

Gerrard gol Sotonu po 13letech

Reagovat
vladis271

iba proti tímom, ktoré nás sú schopné upressovať, čiže najbližšie možno doma s čukotku. Ale aj tých by sme mali doma prehrať rýchlosťou.

Reagovat
The Krupy

http://www.artofwrestling.cz/mcmahon-uvazuje-o-kupe-klubu-v-premier-league/

V článku som sa venoval možnej kúpe Newcastlu United Vincom McMahonom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zaschrono, ako hral prosim ta Deulofeu ?

Reagovat
Zaschrona

Uz jsem odpovidal pod preview, daval jsem to tam vcera nekdy kolem seste hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz to vidim.

Reagovat
fff

Ten nas pripadny a vysoko teoreticky boj o titul je taka zakerna vec, na jednej strane by ma to samozrejme potesilo, na strane druhej najblizsie roky by sme tu pocuvali bublinove a vladisove "ja som to hovoril" a to za to asi nestoji .

Reagovat
tomasinho

Tak jako to bych klidně počúval, vyhrát titul, tak mi je všecko u prdele.

Reagovat
fff

Aaale to zas hej .

Reagovat
fenixLFC

by som o sebe tak tri dni nevedel

Reagovat
smazaný uživatel

ale nevyhráme ho a ani oň nebojujeme...

Reagovat
vladis271

ak by to náhodou vyšlo, tak sa tešte. Bol by som priam neznesiteľný. Hádzal by som vám to na oči furt.

Reagovat
smazaný uživatel

a teď nejsi, jo?

Reagovat
vladis271

alibizmus je tiež otravný. JE TO DEFENZíVNA TAKTIKA.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

to by mi nevadilo :P... bol by som šťastný z titulu a nie z vlastného EGA ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne sa doma so city a chelsea

Reagovat
vladis271

plus teraz zápas na OT bude masívny. Oni budú chcieť utnúť naše snahy o titul. Ale výhra by to naše sebavedomie, ktoré je už teraz vysoké vystrelila do stratosféry.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

nehovoril som že ho vyhráme...povedal som, oliverovi tuším, že do konca ligy budeme oň bojovať a budeme mu na dosah..to je ku.rva rozdiel

Reagovat
smazaný uživatel

Roberto, Welcome to the Lane

Reagovat
Wat

Sympatické druhé a třetí místo.

Reagovat
Kowe

Za posledních 6 zápasů LFC 20 gólů, Chelsea 9 a stejně mají jen o dva body míň.

Reagovat
minoLFC

ten Tottenham nedá pokoj....

Reagovat
Arbiter

jako kdyby vás to mělo nějak znepokojovat první čtyřka se jen tak nezmění... I když jsou tam pochyby o výkonech Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

No tak pokud s nima ve vzájemném zápase rupnem, tak se ještě můžeme klepat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez odpovědi?

Reagovat
smazaný uživatel

o big4 sa už klepať nemusíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu říkám vyčerpávající odpověď.

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu netreba nič viac

Reagovat
Chazy

Hehe, chybí ti tady to "zobrazeno" z FB, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejzkurvenější výmysl celýho FB.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Chazy

Zas ta Vendy

Reagovat
smazaný uživatel

To ani ne, spíš mě to sere teda obráceně, že se to ví u mě.

Reagovat
smazaný uživatel

To je největší zlo na světě, zvlášť pokud má člověk babu.

Reagovat
Chazy

Mně to fakt neva, dyť když člověk chce, tak to zobrazit nemusí

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je to na FB šumák, to se dá obejít. Horší je to s viberem. Člověk sedí, čumí na lfc, vidí blikat notifikaci se zprávou od drahé polovičky, vezme mobil, otevře, přečte, zahodí mobil a v klidu se de dívat dál. No a za hodinu po fotbale si vzpomene, že s někým vubec chodí, otevře mobil, najde 8 zpráv a pak to žehlí ještě den potom.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nejlepší video poslední dobou

http://www.youtube.com/watch?v=sEGeHxF0tF4

Reagovat
Free_player

Soldado is back !

Reagovat
smazaný uživatel

konečne z otvorenej hry dorovnal gólmi Flanagana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bud ma ten nalavo malu hlavu alebo ten napravo obrovsku

Reagovat
Robochelsea

V top 18 strelcov PL sú 5 Angličania, 2 Francúzi, 3 Belgičania, 2 ,,Ivorians", 1 Uruguajčan, 1 Argentínčan, 1 Togčan, 1 Španiel, 1 Walesčan a 1 Holanďan.

No 5 Angličanov z 18 hráčov je dosť málo. Buď je za tým zlá práca s mládežou, alebo sú jednoducho neni anglickí hráči dosť kvalitní na PL.

Reagovat
pytlerLFC

Nebo to bude tím, že v Chelsea a City skoro žádný domácí hráči nehrajou.

Reagovat
Robochelsea

U nás hrajú pravidelne 2-3 Angličania základ, ale celkovo máme v tíme len štyroch, čo je dosť zlé číslo. City sú na tom ale o dosť horšie v tomto smere, rovnako ako NUFC.

Reagovat
Infernoqt

já bych chtěl jednou vidět pár angličanů hrát v Brazílii

Reagovat
eder

To v létě uvidíš.

Reagovat
Chazy

Ale to je nejspíš právě tím, že na to nejsou dost kvalitní.

Reagovat
kvasha16

ano za cely tento problem moze Chelsea a City

Reagovat
Talker

A kdo by měl za CFC a City hrát, když je v PL ve dvacítce nejlepších střelců jen 6 angličanů? Když vezmu čistě útočníky, tak je tam akorát Rooney a Studge, kteří mají na to být špička a hrát v útoku velkoklubu, možná do budoucna Carrol a Wallcott. Navíc Liverpool si Sturridge nevychoval, stejně tak i MU Rooneyho koupili.

I když říkám si, jak by si u nás vedl nějaký průměrný angličan... Pravděpodobně by měl podobný počet golů jako Torres nebo Etoo.

Reagovat
smazaný uživatel

Togčan

Reagovat
smazaný uživatel

Vikings SPOILER

Lagertha

Vikings SPOILER

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ona je druhá série?

Reagovat
smazaný uživatel

joooo, ale první díl teda nic moc, podle mě

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jako nasrals mě, no. A teď mi řekni - stojí ti ty čtyři reakce a pár smajlíků, co dostaneš, za to? To si fakt nemůžeš pokecat s někým v hospodě, nebo na stránkách k tomu určených? Miluju, jak každej napíše k příspěvku "spoiler" a myslí si, že tím je z obliga, protože ten centimetr dolů už přece nikomu oči nesjedou (a to seš ještě ten lepší případ).

Reagovat
smazaný uživatel

Z

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho nic nejde poznat ale, tak se uklidni. A navíc sem si to zkoušel a číst to já, tak bych si to uvědomil.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná si z toho něco domýšlím a mýlím se. A možná se nemýlím. Každopádně tvůj test stojí za hovno, protože o něm víš - nikdy nedosáhneš stejného výsledku jako ten, kdo čte půlhodiny před spaním nové příspěvky v diskuzi. A i kdyby - tak jsem pomalu myslící menšina, kterou to nezastaví. Otázka zůstává: stojí ti to za to?

Reagovat
SunFells

Tohle je fakt nejsuprovější spoiler, jaký jsem tu prozatím viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to nebylo myšlený ani nijak vážně, navíc sem tim navazoval na předchozí spoilovací diskuzi, kterou sem tady o Vikings předtim zahlídl.

Reagovat
Infernoqt

FACT OF THE DAY !

Samir nasri has won more trophy than arsenal in the last 8yrs

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to ale kde kdo...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

starýý

Reagovat
kiwwi

The Daily Mail says such has been Carvalho’s impact at Sporting Lisbon this season that he has been dubbed the new Patrick Vieira and been watched by United scouts, and Moyes himself, no fewer than 12 times.

But despite a £37.1million release clause being inserted in his contract, Sporting have yet to bring his wage into line and are still paying him just £4,000 a month.

vie mi niekto zmysluplne prelozit tu druhu cast?

Reagovat
smazaný uživatel

tá klauzula je blbosť

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

pochopil som to tak, že ešte má stále tzv. juniorský plat a nepodpísal s klubom novú zmluvu s vyšším platom, ktorá by túto klauzulu v jeho kontrakte aktivovala.

Reagovat
smazaný uživatel

to je nejaký blud zas... Sporting mu platí normalne na tom na čom s dohodli. Ak by neplatili tak by mali problem s UEFOU ktorá by ich finančne zničila.

Reagovat
Robochelsea
Reagovat
smazaný uživatel

ako by ste poskladali zostavu albionu proti danom?

hart - walker, cahil, jagielka, shaw - gerrard, henderson, wilshere - Rooney, Sturridge, Sterling

Reagovat
kiwwi

vyskusal by som namiesto Gerrarda Oxa

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, zas tam asi potřebuješ někoho, kdo bude při bránění držet pozici toho nejzataženějšího záložníka a při rozehrávce bude taky nejhlouběji a chodit to bude přes něj. To si moc od Oxe ani těch dvou zbylých neumim moc představit. Nicméně ve středu bych ho za repre taky moc rád viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jestli to je jen pro ten přátelák a má to bejt vyzkoušení, tak jo samozřejmě. Snad to ale nikdo od Woye nemůže čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

veď práve

Reagovat
kiwwi

to by mohol plnit prave Wilshere...keby si ich postavil na jednu liniu s tym, ze Jack by bol ten centralny a Hendo s Oxom ti krajni, tak by to mohlo fungovat super podla mna

Reagovat
pytlerLFC

Zajímalo by mě, jak by vypadalo složení Henderson, Wilshere, Barkley.

Reagovat
SunFells

To by byla šílená středová trojice, raději místo Hendersona a nebo z křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Misto Shawa Gibbse, ktery by si to uz konecne za ty vykony zaslouzil

Reagovat
Miguel19

Shaw by si to taky zasloužil.

Reagovat
SunFells

Pravda, Cashley tam nemá být.

Reagovat
SunFells

Pravda, Cashley tam nemá být.

Reagovat
Miguel19

A proč ho tu zmiňuješ?

Reagovat
SunFells

Protože tam je a Gibbs tam není.

Reagovat
Miguel19

Tak to je v píči no..

Reagovat
SunFells

Zas tolik ne, stejně je jednička Baines. V piči by teprve bylo, kdyby měl Cole před ním přednost.

Reagovat
smazaný uživatel

No to se snad nestane... Vždyť kvalitativně je z té čtverky nejhorší...

Reagovat
Miguel19

Lol, to snad nehrozí Ale stejně je to komický no

Reagovat
Talker

Já Colea nemám zrovna v lásce, ale co jsme ho nechali na lavičce místo Azpiho a dostává se na hřiště sporadicky, tak se reprezentuje celkem slušným dojmem - už to není důchodce, který se nedostane přes půlící čáru, ale útočí, brání, kombinuje... Rozhodně mu to prospělo, že je dvojka, snaží se mnohem více a nehraje jenom na jistotu.

P.S. tím neříkám, že by měl být před Bainesem, jen bych ho úplně neshazoval.

Reagovat
SunFells

Tak tím, že tam upřednostňuji jiné hráče, kteří ho letos zastiňují, jej snad neshazuju.

Reagovat
SunFells

Nebyl kdovíproč nominován.

Reagovat
smazaný uživatel

Forster - Walker, Cahill, Jags, Gibbs - Hendo, Gerrard - Sterling, Rooney, Lallana - Sturridge

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Se divím, žes tam nenarval ještě Johnsona.

Reagovat
smazaný uživatel

O co ti de?

Reagovat
Swarley

Mignoletovi občanství ještě vyřiď

Reagovat
SunFells

Přece o to nejít nikdy sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

neviem co sa ti nezda....stredova dvojica je zohrata a wilshere az taku formu nema. sterling je v sucasnosti asi najlepsie anglicke kridlo a o hrote sa ani nemusime bavit.

keby tam napise Johnsona tak chapem, to je najvacsi traged, ale tuna to ma dobre

Reagovat
fantomas

Smutný, že ti ty palce dávaj jen scouseři.

Reagovat
cristiano.K.

hart - walker, cahil, jagielka, Baines - gerrard,wilshere, Rooney, -Sterling,Sturridge, Lallana

Nejradši bych viděl Terryho na stoperu. Hendo první alternativa na střed. první alternativa na krajního záložníka. Hlavně mi ta sestava přijde i docela silná.

Reagovat
Kenneth

To bude zase jisty konec ve ctvrtfinale s timhle.

Reagovat
SunFells

To bude s čímkoliv, ale kluci southamptonský tomu alespoň můžou dát nějaký herní projev

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kenneth

Mohli by si zahrat jeste jednou spolu nez je Cukotky a podobne spiny vykoupi.

Reagovat
Miguel19

Podle mě spolu ještě dohrají sezonu..

Reagovat
smazaný uživatel

Běž si tu svoji negativitu šírit do PD prosímtě.

Reagovat
SunFells

Myslím ofenzivní trio, ty nevykoupí. Ale stačí, když bude hrát Lallana s Jayem, Lambert se tam standardně očekávat asi moc nedá a s Wazzou jim to taky může fungovat.

Reagovat
kvasha16

vazne fanusik Realu nadava na Chelsea kvoli nakupovaniu?

Reagovat
cristiano.K.

to se nebude brát jako neúspěch

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana místo sterlinga.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://www.youtube.com/watch?v=CfihYWRWRTQ

nemáte niekto dobrý internetový obchod s bundami, akú má ten týpek v 0:22? Strašne sa mi páči ale v okolí som ešte nevidel podobnú.

Reagovat
smazaný uživatel

nepoznáte*

Reagovat
kiwwi

SUNDAY TIMES REPORTS

1: Moyes WILL NOT be sacked

2: James Wilson will be promoted to 1st team

3: Glazers are impressed with Moyes' project and are going to fully fund it.

4: ‪#‎MUFC‬ are going to conclude all their business early in the summer.

5: None of the #MUFC targets are bothered by lack of UCL football because they know that the new look #MUFC will be stronger.

leto bude z nasej strany fakt zaujimave...ja len dufam, ze vacsinu prace uz maju rozrobenu a v lete sa uz len dohodnu finalne veci a nieze v lete sa zacnu nahanat nejaki hraci a chodit od dveri k dveram

Reagovat
I am Mancunian

absolutne tomu neverim, to bude uplne fiasko

Reagovat
SunFells

Ten bod 5

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kiwwi

som zvedavy jak sa budes smiat v lete

Reagovat
smazaný uživatel

3, 5

Reagovat
smazaný uživatel

všetky okrem dvojky a štvorky sú na smiech

Reagovat
Zaschrona

LOL, cislo 4

Reagovat
niflheim

Reagovat
Dawon

On jim asi musi neco sypat do piti

Reagovat
stiflerovamama

Vyhrá Leonardo toho Oscara ? kurz 4

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. McConaughey nejpravděpodobnějc.

Reagovat
minoLFC

no edže nebol nominovaný Hanks ani bruhl tak to prajem DiCapriovi, nech sa onečne už dočká

Reagovat
nani92
Reagovat
SunFells

Hh, hezky Škoda, že mu ten závěr nevyšel.

Reagovat
Swarley

tak to je dobrej fofr

Reagovat
Swarley

kdyby hrál u nás, tak to hned po odebrání míče zasekne a pošle na gólmana

Reagovat
nani92

mi to pripomenulo Valenciu proti Lpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro LFC & Brendana Rodgerse

Reagovat
vodka

500. proti putinovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a pro správnou odpověď ze strany EU, NATA a USA

Reagovat
smazaný uživatel

cela situacia je v podstate particka pokru, Putin iba skusa co si moze dovolit. karty ma slusne, EU ma par dvojok a USA skusa blafovat. uvidime kto zlozi prvy, ale myslim ze je viac menej jasne ako to dopadne

USA bude este chvilu robit bububu, potom mozno podnikne par opatreni na zasiahnutie ruskej ekonomiky na com sa rusko akurat tak zasmeje pretoze su od nich v podstate nezavisli a nakoniec sa stiahnu.

EU nemoze robit nic, dost vela statov je od rusov zavislych, takze ti sa budu teraz strkat do riti americanom, aby sa nasledne mohli zase pchat do prdele ruskej (bez vycitiek svedomia)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko víc potřebuje EU než naopak, takže pokud spojí své síly EU s USA tak mají v rukou dost silné karty..

btw jak by se asi Putinovi podle stejné logiky líbilo, kdyby Čína zabrala Amurskou oblast, protože je tam větší procentu Čínanu než Rusu

Reagovat
Zaschrona

Rusko EU nepotrebuje a predstava, ze by se USA a EU mohli spolu na necem poradne a rychle dohodnout, je uplne mimo realne moznosti. A navic samotna EU je absolutne nejednotna a pomala, absolutne bez sance.

Cina si na Rusko nedovoli...

Reagovat
smazaný uživatel

1) se koukni na rusky import a export... 2) takovéhle bezpečnostní riziko si nemuže dovolit EU ignorovat skoro u svých hranic..navíc EU není tak těžkopádná k hrozbám v zahraniční politice jako je ke své vnitřní..

3) Soudíš podle čeho že si čína na rusko nedovoli?

Reagovat
Zaschrona

1. Obchod s Ruskem potrebuje EU vic nez Rusko potrebuje EU.

2. Mozna si to nemuze dovolit ignorovat, ale EU jako takova neni absolutne akceschopna v dobe nejblizsich hodin/dnu. Nez by se EU rozhodla, muze byt po vsem. Ale hlavne jit do otevreneho boje proti Rusku, to si EU proste nemuze dovolit.

3. Podle logiky. Cina a Ruskou jsou navzajem nejvetsi obchodni partneri a obe zeme maji dost podobne problemy s narodnostnim slozenim. Ty dve zeme jen tezko najdou lepsiho spojence a urcite nepujdou proti sobe. A i kdyby, Rusko by Cinu v otevrene valce dokazalo svym jadernym arsenalem bez problemu porazit.

Reagovat
smazaný uživatel

je to futbalovy portal tak moc sa nechcem pustat do tychto debat, ale OK jeden prispevok este dam

Rusko EU moze s uplnym pokojom ignorovat. EU je iba lacna stetka, ktora ptorebuje aj USA aj Rusko. ak by si musela vybrat, mozno by si zvolila USA ale malo by to velke dosledky (rusko ma v EU nehorazne mnozstvo penazi, plus samozrejme plyn atd.). nic take sa ale nestane. toto je len Putinova hra, ziadna vojna ani nic podobne nebude. Najpravdepodobnejsie je ze si Putin zobere Krym, udrzi si rezim a vysle signal ze Rusko ma cely zapad tazko v prdeli.

Ved je to prave zapad ktory toto zapricinil. Zacalo to pripojenim ukrajiny do EU, a teraz to vyvrcholilo nasadenim pro-zapadnej figurky na celo krajiny. Vobec sa necudujem reakcii Ruska. Ved je to stale velmoc, navyse hrda jak svina a Ukrajina bola vzdy pod ich vplyvom. Rovnako ako USA ma krajiny pod sebou tak ich ma pod sebou rusko. Jednoducho zapad to prehnal. Teraz nech si zakvaka a zamoralizuje a potom nech pekne spolknu horku pilulku (pretoze zrovna USA su ti posledni ktori by sa mali vyjadrovat k nejakym invaziam, pricom samozrejme toto ani ziadna invazia nie je.)

Je mi akurat luto ukrajiny, prehadzuju si ich tam ako tovar, horuce zemiaky, su za obycajne hovna. lutujem tych ludi, ale za to co sa tam deje nemoze (iba) Putin.

a ta Cina to je velmi zly priklad

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

zaujimave ze ked rusi podporovali syriu tak boli za zlych americania a ked americania podporuju ukrajinu, zas su zli oni...

Reagovat
kvasha16

aku spravnu odpoved? na co oni maju odpovedat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ukrajina je požádala o pomoc.

Reagovat
kvasha16

kedy? som nejak mimo po tomto narocnom vikende

Reagovat
Zaschrona

EU, NATO i USA by vsichni mohli ohlasit rozpad.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm...na ozbrojenou vojenskou invazy do sveréní státu?

Reagovat
smazaný uživatel

i

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
madridcan

Oscar sa niekde riesi, alebo niekto bude pozerat?

Reagovat
smazaný uživatel

já se dívám no

Reagovat
fantomas

Je tu někdo na oscarovou live diskuzi?

Reagovat
smazaný uživatel

Gravity zaslouženě

Reagovat
fantomas

Ale k Letovi bych už měl výhrady cena za sebeobětování spíš než za hereckej výkon per se.

A Ellen je úsporná, ale právě proto bezvadná. Docela příjemná změna oproti egocentrikovi MacFarlaneovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Leto celkem očekávaně ale... Já hlavně chci, aby vyhrála Amy a Leo.

Reagovat
fantomas

Očekávaně asi jo no. Amy bych to přál (spíš ale radši za náký budoucí, lepší filmy), dneska budu držet palce hlavně Judi Dench.. Leo je jasnačka, ale nefavorizuju ho. A pak se ještě těšim na Best Original Score, kde to s radostí dopřeju Desplatovi, Williamsovi i Priceovi. Snad to bude jeden z nich teda.

Reagovat
fantomas

I když Bankse sem zatim neviděl a Newman je taky záruka kvality no. To bude asi taky fajn soundtrack.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu tolik nominací špinavého triku... Teda chápu no, skvělí herci, ale i tak... btw Angelina vyhrála oscara za nejvíce adoptovaných černoušků.

Reagovat
fantomas

Jo, ten film je dělanej čistě pro to, aby si ty hvězdy sesbíraly Oscary, v lepšim případě jen nominace.. příběh tam radši nijak nezavazí. A i tak to teda nebyly bůhvíjaký výkony.. nic proti Amy ani Jen, ale mužská část osazenstva mi teda vůbec nevoněla.

Reagovat
smazaný uživatel

Já osobně moc nemusím Bradleyho...

Reagovat
fantomas

Taky. V American Hustle tim spíš.

Reagovat
madridcan

Emma musela ist odovzdavat Oscara s tym picusom

Reagovat
fantomas

A i na Čejninga se dostalo.

Reagovat
fantomas

JUHU, Jagten ostrouhal.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych ani nečekal.

Reagovat
fantomas

Jn, ale pro mě příjemný překvapení.

Reagovat
fantomas

Charlize ♥♥

Reagovat
smazaný uživatel

Zvukový mix, co to jako je za kategorii. Jinak Charlize je super.

Reagovat
fantomas

Vycpávky no

Reagovat
fantomas

Here we go..!!

Reagovat
fantomas

Wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Asi to nebude historicky první Oscar za první filmovou roli co? To by byl krásnej příběh..

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne Já se jenom modlím, aby nevyhrál Bale...

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne Já se jenom modlím, aby nevyhrál Bale...

Reagovat
fantomas

No boha, to snad v takový konkurenci ani nemůže hrozit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak žrát picu na Oscarech, to už je masakr

Reagovat
smazaný uživatel

Omg....

Reagovat
smazaný uživatel

je link?

Reagovat
fantomas
Reagovat
smazaný uživatel

v kolik to končí? já musím jít za chvíli rozvážet a vrátím se tak v 7

Reagovat
fantomas

Kolem šestý, mám pocit.

Reagovat
madridcan

akurat mozem ist na cviko

Reagovat
madridcan

ORF 1 ak mas

Reagovat
fantomas

Lol, co dělá Anna Kendrick na Oscarech

Reagovat
madridcan
Reagovat
smazaný uživatel

Jared

Reagovat
madridcan

Gravitacia nakopava vsetkym rite

Reagovat
fantomas

Strašná sklizeň.. to už je čtvrtej?

Reagovat
madridcan

Inak po vacsine pripadov ten film, ktory vyhra strih, tak vyhra aj Oscara za najlepsi film

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne...

Reagovat
madridcan

a co ine?

Reagovat
smazaný uživatel

Wolf...

Reagovat
madridcan

jasne, ze nie. To skor by dostal Big Lebowski...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Film si fakt neodvážim tipovat teda. 12 Years.., Gravity a Dallas sou pro mě naprosto rovnocenní kandidáti.

Reagovat
fantomas

Pink stokrát lepší pěvecký číslo než loni to Adele.

Reagovat
madridcan

Najlepsie spevacke cislo z pred roka bolo http://www.youtube.com/watch?v=eszhV1M3Dk8

Reagovat
fantomas

Nj

Reagovat
fantomas

(Nerovnej boj, já srovnával pop hvězdu s pop hvězdou )

Reagovat
fantomas

Tak teď už jen významný kategorie. GO GO GO!

Reagovat
madridcan

Cakal som Hoffmana az na konci...skoda, ze si tak skurvil zivot. Talentu mal na rozdavanie.

Reagovat
fantomas

Ono to i bylo chronologicky, že jo..

Reagovat
madridcan

nebolo...minimalne on http://www.csfd.cz/tvurce/470-harold-ramis/ zomrel po nom

Reagovat
fantomas

No, tak chronologicky a účelově zároveň páč určitě nebyla náhoda, že se začínalo Gandolfinim, kterej zemřel hluboko v roce 2013..

Reagovat
madridcan

Boli tam aj kritici a tak dalej. Najvyraznejsi tam boli prave ti dvaja a samozrejme pekny ksichtik Walker...

Reagovat
fantomas

Jj, jeden z těch "lepších" roků v tomhle směru.

Reagovat
fantomas

Jamie

Reagovat
fantomas

Nice! Supernova

Reagovat
madridcan

And the 600 goes to...

Reagovat
smazaný uživatel

No přál jsem to Pharrellovi...

Reagovat
fantomas

Neni to zvláštní, že tam s nima na to pódium ani nejde ten zpěvák/zpěvačka?

Reagovat
smazaný uživatel

Je, dost.

Reagovat
fantomas

Tak teď Philomena, kéž by..

Reagovat
fantomas

Reagovat
madridcan

Inak pri Lupite Nyong'o to je prva rola a hned Oscar

Reagovat
fantomas

fantomas03.03.2014 04:17

Reagovat
madridcan

,,Asi to nebude historicky první Oscar za první filmovou roli co?! Tym sa chvalis, ze mas neznalost?

Reagovat
fantomas

No.. a ty to víš snad?

Reagovat
madridcan

ved viem, pisem to

Reagovat
fantomas

Historicky první Oscar pro první filmovou roli to je..?! Tos nikde nenapsal.

Reagovat
fantomas

Hm, tak scénáře zklamání

Reagovat
madridcan

Sidney Poitier

Reagovat
madridcan

Gravitacia dneska vezme aj moju spiacu matku z postele...gratulacia Cuaron

Reagovat
fantomas

Hm hm, tak to je ten film jasnej už asi no.

Reagovat
madridcan

Vzdy len Bullock, takze Clooney sa nato asi vysral

Reagovat
fantomas

Zrovna pro něj je to beztak dost mainstream no.

Reagovat
madridcan

Prajem Judi

Reagovat
madridcan

ale ani Meryl ma nesklame

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

Ale teda at se ani neopovážej to dát Sandře..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

ufffffffffff

Reagovat
fantomas

Fjů, ale nojo, dalo se asi čekat

Reagovat
fantomas

Sequel?!

Reagovat
madridcan

POD LEO!!! Ale vela by som chcel asi...

Reagovat
madridcan

Pici kurvy...

Reagovat
fantomas

Njn, favorit

Reagovat
smazaný uživatel

doprdele už...

Reagovat
smazaný uživatel

Maybe next year

Reagovat
madridcan
Reagovat
fantomas
Reagovat
madridcan

EJJJJJJJJJJJJJJJJJ

Reagovat
fantomas

OH FUCK OFF!!

Reagovat
smazaný uživatel

looooool dobře oni

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Leo ale...

Reagovat
Rssa

Forster - Walker, Terry, Cahill, Gibbs - Wilshere, Lampard - Lallana, Ox, Rodriguez - Rooney

nejlepší sestava pro pratelak

Reagovat
Arbiter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

https://www.facebook.com/photo.php?v=680910058633403

This is how it feels to be City...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

http://www.youtube.com/watch?v=6-5tCQt249I

Fergie na Oscaroch

btw. to vyzera tak, ze skor vyhra trofej Arsenal jak Leo, co?

Reagovat
bandwagoner

Leo vyhral Golden Globe

Reagovat
Dawon

What are you doing at the Oscars? I'm retired, nothing to do

Reagovat
j_mrazik

Když má člověk radost, že mu Slávie vyhrála, tak ten víkend posere Arsenal. Hrozný.

Reagovat
niflheim

Větší sranda je, že když jsme prohráli na Stoke my, tak tady z toho dělali všichni tragédii

Reagovat
Rssa

Na Stoke je to těžké, tam vyhrávají pouze opravdu ty velké a kvalitni týmy

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Arbiter

však také jste proti nim hráli strašnou sračku

Reagovat
Dawon

O to je divnejsi, ze se delala tragedie zrovna z toho konkretniho zapasu, kdyz hrajem strasnou sracku celou sezonu

Reagovat
cristiano.K.

hokej i fotbal se nestalo léta

Reagovat
smazaný uživatel

OT: tu je ten faul Girouda na Adama o ktorom hovoril Yung

https://www.youtube.com/watch?v=p2vOsPstWU8

Reagovat
kiwwi

Giroud na Adama je v poslednom case dost aktualna tema

Reagovat
Arbiter

Reagovat
havrys99

Reagovat
Wat

Achjo, on má vážně v tý hlavě úplně vykloktáno.

Reagovat
Arbiter

Mignolet (Liverpool) - Bacuna (Aston Villa), Dawson (Tottenham), Shawcross (Stoke), Baines (Everton) - Sissoko (Newcastle), N'Zonzi (Stoke), McCarthy (Everton) - Schürrle (Chelsea), Suárez (Liverpool), Benteke (Aston Villa).

Ostuda, kde je Hazard?

Reagovat
kiwwi

a Cleverley?

Reagovat
cristiano.K.

Simon za jeden špičkový zákrok v sestavě kola

Reagovat
smazaný uživatel

a místo koho bys ho chtěl jako dát?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cristiano.K.

ty půjdeš jednou do nebe

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt to všechno kopíruje z twitteru @rfoothighlights

Reagovat
smazaný uživatel

Snaha sa cení

Reagovat
Arbiter

no a?

Reagovat
smazaný uživatel

ale myslel som, že to robí pre peniaze. Dávať na mrtve forum mi nepride veľmi logické. ..

Reagovat
cristiano.K.

Vim,dela to jen tak, ale

muze byt lepsi nez to mit naservirovane

Reagovat
Arbiter

Ukrajinská vojenská správa chce využít sociální sítě, aby naplnila stavy jednotek po vyhlášení mobilizace. Doplňování jednotek údajně vázne.

Prý se jím ozvalo nějaké jedno procento záloh

Reagovat
smazaný uživatel

Je smutné ale čo sa deje s Ukrainou. putina by som najradšej prefackal, zato čo robí. Kiežby EU/Nato malo aspoň trochu odvahy s tým niečo spraviť. Putin nech je silný ako chce, proti EU by nemal šancu. A to by Eu nemuselo vyslať ani jedného vojaka na Ukrainu...Stačilo by zmraziť účty Putinovy a ďalším oligarchom v EU a USA a prestať kupovať jeho ropu. Ano je to riskantné ale ak by europa nekupovala ropu od Ruska tak sa Putin do mesiaca ospravedlnuje a vráti Krym ukraine v darčekovom balení...

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná krajina ktorá chce niečo spraviť je Poľsko. Aj to len kvoli tomu lebo majú paranoju z toho, že ich Rusko napadne.

Reagovat
Godwinson

Libila se mne Tuskova slova. Skoda, ze je utopicke, aby na Krym Ukrajina poslala vojaky.

Reagovat
smazaný uživatel

Putin po otm práve túži. Nejakú zamienku ktorá by vyprovokovala konflikt. Takto to hrá len na fašistov a utláčaných rusov. Kto vie koľko ľudí mu to doma žerie...

Reagovat
Godwinson

Zaminku by ale musel dat stejne on. Ta armada by tam sla s cilem obsadit sve vlastni vojenske objekty. Jak by reagovali ty spiny, to uz je vec druha. Vzhledem k te atmosfere na Krymu je to ale naivni, no. Jen by me zajimalo, jestli by bylo Ukrajine pomozeno nebo by ji v tom nechali vykoupat.

Reagovat
Arbiter

o ruský plyn a ropu se dost uchází Čína, jenže Evropa má přednost. Kdyby se EU odstřihla od těchto dodávek, tak zaprvé by neměla jak tyto výpadky nahradit a za druhé by po tom ihned skočila právě Čína. Si myslíš, že si to Putin nepromyslel do detailů a že je amatér? A EU ani žádného vojáka vyslat nemůže, nemá žádnou armádu! Navíc na Krym se dostanou jen stěží. Všechno už je to obsazené. Nehledě na to, že se UK vojáci na Krymu úplně v klidu podvolují ruské armádě. Vždyť i lidé tam je vítají jako "osvoboditelé"...

Reagovat
smazaný uživatel

Čína už podpísala zmluvu s Ruskom. berú 700k a nie 300k ale aj tak je to len 6% z celkových zásob. Kanada? Lybia? Veď EU sa už roky pripravuje na oddelenie od Ruska. Tušim už sa stavia ropovod z Lybie.

Reagovat
Arbiter

tak si počkáme, až se dostaví. Právě naopak se nedávno jednalo o posílení ruských zásob, zejména do Německa, ty oddělení...

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ešte dávno dávno sa riešil ropovod z Afriky ktorý by odrezal Rusko o 30%, možno viac .Už to padlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to jsou jenom mlhavé projekty. Místo toho se vybudoval Nord Stream, který posiluje dodávky plynu z ruska, a Nabucco nejspíš padlo pod konkurencí South Stream.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

ta logika kterou popisuješ, je přesně opačná a ty trumfy nedrží Evropa, ale přesně v opačném gardu Putin

Reagovat
smazaný uživatel

To si len všetci myslia. Putin je závislý na Europe rovnako ako je Europa zavislá na Putinovi...

Reagovat
Arbiter

orientaci na EU Rusko vykompenzuje orientaci na Čínu. To nechce Putin kvůli tomu, že tak posílí postavení Číny a EU se to také nehodí do karet, ale Rusku to "uškodí" mnohem méně něž EU...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či by čina zobrala všeko. Rusko nemá skoro žiadne finančné rezervy vďaka Olympiade. Každá finančná strata by ich bolela. Rubla je dneska dosť spadla. Docela hysteria je na finančnom trhu okolo toho.

Reagovat
Arbiter

Spadla ale i hodnota dolaru a je dnes zaznamenáván celkový propad trhu. Není to záležitost čistě ruského rublu, ač je pravdou, že se propadl dost výrazně oproti tomu zbytku... A Čína by všechno sebrala, vždyť si uvědom, jak velká to je země, kolik má lidí a jaká je její ekonomika...

Reagovat
kiwwi

Rusko nemá skoro žiadne finančné rezervy vďaka Olympiade. Každá finančná strata by ich bolela.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve´d tých 50miliard šlo z rezerv ktoré boli určené na krízu.

Reagovat
kiwwi

hej hej, urcite

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

si pozrite panorama na BBC kde to rozoberali..ooogh

Reagovat
Arbiter

a Peking také zaplatil těch svých 40 mega Ł z rezerv na krizi?

Reagovat
smazaný uživatel

40 mil a 50 MILLIARD je trochu rozdiel nie?

Reagovat
Arbiter

oh my... věděl jsem, že to nebude pochopeno, zaplatili jen o necelých 10 miliard méně za své hry...

Reagovat
Arbiter

mega v tomto případě = miliard, aby nedošlo k nedorozumění

Reagovat
smazaný uživatel

Povedz mi teda odkiaľ zobralo Rusko 50miliard ak nie z rezerv? Si proste vytlačili aby zvačšili inflaciu?

Reagovat
kiwwi

po prve, o tom ze OH budu organizovat vedeli x rokov a po druhe rezervy Ruska sa musia pohybovat v radovo vyssich cislach - navyse cast vydavkov sa im za tie hry aj vratila

to nie je Slovensko preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Divné, že ROSTOM nemá peniaze ani na jadrovú elektraren. Museli použiť ruský fond. Odkiaľ tie peniaze idú? Myslím to vážne. Vysvetlite mi to keď ste tu všetci taký vzdelaní...

Reagovat
Arbiter

A proč by to měli brát z rezerv? Je to obrovská ekonomika, která si na to půjčila (jako každá země, která něco takového dělá a jako každá země, která připravuje rozpočet na nějaký rok) a teď to buď splácí nebo splácet začne...

Reagovat
smazaný uživatel

niekde som to o tom cital..zaplatili to z dvoch zdrojov - jeden bol myslim rezervy, druhy fond oligarchov

Reagovat
smazaný uživatel

nemožeš mať taký názor. Oni sú najbohatšia krajina na svete...Nemohli používať rezervy

Reagovat
smazaný uživatel

Arbiter s prosperom ti to vysvetlia. Musíš buď podporovať ich názor alebo nevieš o čom hovoríš...

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pro ty tvoje výplody vůbec nějakou oporu? Ty tady akorát hážeš moudra a nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Odkiaľ tie peniaze potom chodia? Teraz chcú postaviť most za xy milionov. Postavili F1 trať za 400mil. To si vážne myslíte, že sú taký bohatý?

Reagovat
Arbiter

ty si fakt ruskou ekonomiku představuješ jako ekonomiku Slovenska nebo ČR

Reagovat
smazaný uživatel

uz prestan prosim ta. Rusko je obrovska velmoc, ich ekonomika na tom nie je o nic horsie ako americka, ich oligarchovia maju v EU tolko penazi ze by si celu tuto saskaren mohli kupit. EU zlodeji si tu za spinave ruske prachy stavaju luxusne sidla. To si fakt myslis ze rusom moze ekonomicky polozit nieco take ako olympiada?

Alebo sankcie USA ci EU? EU by sa tym polozila sama a USA nemaju na rusov absolutne nic cim by im mohli pohrozit? vylucenie z G8? hahaha.... cla a sankcie? ake, rusi maju vazby s cinou nejake USA im moze byt ukradnute.

Fakt si to predstavujes jak keby to bola krajina na urovni tych nasich, nejaki zaostalci. to je hrozne vtipne a hrozne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Americka ekonomika žije len vďaka stimulom FEDu í. Ak je Rusko na úrovni USA tak len čakám kedy skrachujú...

EU má 10x vačšie HDP ako Rusko. .Krajiny Ako Anglicko, Fra, Nemecko samotné majú vačšie HDP ako Rusko...Viem, že HDP nie je nejaký obrovský ekvivalent ale môžeš si spraviť obrázok o sile EU a o sile Ruska....

Reagovat
j_mrazik

Jenom pro představu: Cca roční profit Gazpromu by stačil na roční rozpočet ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Iba pre predstavu, ak Rusko bude pokračovať tak Gazprom skončí v problémoch ..

Russia's state-run gas giant OAO Gazprom (GAZP.RS) plunged 10.9% in early Moscow trading amid a broad sell-off following Russian military intervention in Ukraine. If hostilities escalate, Gazprom is among the companies facing the greatest uncertainty due to its key gas pipeline which runs through the country.

http://online.wsj.com/article/DN-CO-20140303-000942.html

Viac o tom ako Rusko finančne krváca...

http://stream.wsj.com/story/markets/SS-2-5/SS-2-469892/

Plán ako chce US/EU položiť Rusko finančne na lopatky..

Washington began canceling joint economic and trade initiatives with Moscow, including preparations for the summit of the Group of Eight leading nations scheduled to be held in Sochi, Russia, in June.

"We are looking at a broad menu of options to curtail our trade and economic relationship" with Russia, said a senior U.S. official Sunday night. "This will have an enormous cost for the Russian economy."

http://online.wsj.com/news/articles/SB10001424052702304585004579415452215473872?mod=WSJEurope_hpp_LEFTTopStories&mg=reno64-wsj

Samozrejme oligarchovia a Putin o peniaze neprídu ke´dže ich majú v europe a po celom svete. Ale pochybujem, že budú chcieť pumpovať tvrdo ukradnuté peniaze do ekonomiky Ruska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Ukrajina si za to může sama. A EU taky. To, co tam teď rozjíždějí samozvolení majdanovci není zrovna korektní vůči prorusky smýšlejícímu obyvatelstvu. A podpora pochybných živlů odkazujích se na Banderu je taky chyba. Samozřejmě Rusko tam nemá, co dělat s vojskem. Ale je to bohužel akce a reakce. A já teda doufám, že EU se nezapojí do konfliktu.

Reagovat
Arbiter

Jak jsem psal výše, EU nemá jak, páky na to prostě nemá. A vojenské už vůbec ne...

Reagovat
frankiefcb

Ale USA s Nato může dělat kraviny a EU jim bude sekundovat. Do konfliktu opravdu nechci být zapojený, když sám ani nevím, která je ta dobrá strana. Tohle je neštěstí na ukrajině a upřímně jsem tušil, že se to tak vyvrbí, že si to proruští Ukrajinci nenechají líbit a bude zle. A samozřejmě Rusko a Putin hned má záminku, aby neztratil svůj vliv.

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo by začal posílat ropu Číně, která po tom touží už roky.

Reagovat
Swarley

a co čekali?

Reagovat
Arbiter

já nevím, asi s velkou pompou obrovský odpor ukrajinské armády proti ruským vojákům Ale jaksi to nende... Krym je asi definitivně odtržen od Ukrajiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Krym už je ztracený. Aji kdyby ho Ukrajina nějak získala zpátky, tak leda s podmínkou referenda, které stejně prohraje. Mně spíš zajímá co se děje na východě. Jestli tam má vláda v Kyjevě dost silný vliv, nebo jak se k tomu staví místní.

Reagovat
Arbiter

právě jsou hlasy, že některé vlády tu Kyjevskou neuznávají...

Reagovat
frankiefcb

Našel jsem nějaký článek, který tvrdí, že Doněck chce vyhlásit referendum. Že v Charkově, Oděse a Dněproptëtrovsku a Mariupolu vlají nad budovami samosprávy Ruské vlajky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to jsou pořád takové mlhavé zprávy jako o letních přestupových spekulacích. Reálně nevíš nic. Mně třeba trvalo skoro dva dny než jsem zjistil jak se hlasuje v Kyjevě v parlamentu. Je to dost podstatná věc která vypovídá o legitimitě vlády. Janukovyč držel pohodlnou většinu ze 450 poslanců, teďka jednomyslně hlasuje nějakých 330 a něco poslanců. Což znamená že zhruba 120 uteklo a stovka a něco změnila kabáty. S demokracií toho moc společného nemá, ale že by to někdo napsal, to ne. Akorát "parlament schválil....". Bůh víc co se děje v tom Donětsku.

Reagovat
frankiefcb

Díky za informaci ohledně toho hlasování. Ono je to hrozné, ale naše média nejsou schopny poskytovat nestranné informace.

Reagovat
frankiefcb
Reagovat
smazaný uživatel

Záleží ktoré časti. Donetsk napríkald sa chce odtrhnuť uplne. Nechcú byť v Rusku kvoli Putinovi a nechcú byť v Ukraine kvoli vláde. Je to pol na pol by som povedal s tým, že mladí ludia sú pro EU.

Reagovat
smazaný uživatel

Krym už dávno patrí Rusku. Je to hnus. Rusku podľa mňa ani nejde o ten ostrov len nechcú aby sa Ukraina dostala do NATO. Veď aj ten politik ruský povedal, že ak sa Ukraina dostane do NATO tak na nich RUsko namieri jadrové zbrane.

Reagovat
frankiefcb

Tak samozřejmě. Rusko bez Ukrajiny je hodně slabé. Bohužel tma nejde o občany, ale o moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Cina sa s Ruskom zrejme nepohodla keďže uznali vládu Ukrainy.. Kto vie čo majú v pláne.

China emphasized the territorial integrity of Ukraine, recognized its new authorities and abstained in the UN Security Council

a btw Janukovyc je teraz hladaný muž.

Yanukovych's "wanted" profile is on Ukraine's Interior Ministry website now.

https://pbs.twimg.com/media/Bhy2ekLCYAAK-Zb.png:large

Reagovat
Arbiter

Čína má na Ukrajině vlastní plány, docela velké. Ale dost pochybuju, že se postaví proti ruským zájmům. Co se týče Janukovyče, tak to už je 4 hodiny stará informace snad

Reagovat
smazaný uživatel

Pred 4oma hodinami som ešte neexistoval...

Reagovat
smazaný uživatel

UK will give £10m of urgent technical help for economic + political reform in Ukraine. British team arriving in Kyiv today to work on this William Hague

Snáď tie peniaze neskončia v niekoho kapsách.,...

Reagovat
Arbiter

samozřejmě, že skončí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vieš....

Reagovat
Arbiter

však si uvědom, že stejná podpora se rozfrckala i během oranžové revoluce. Nebo se možná z těch peněz zažehlí ten obrovský dluh gazpromu

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

bolo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Inak aj vy máte na FB šťastie medzi svojimi kamarátmi na rusofilov? Nech sa deje, čo sa deje, ktokoľvek oponuje amíkom a EU je vždy ten dobrý nech sa deje, čo sa deje. Kamarát mi otrundžený vyprával o tom, ako chce aby sa Rusi nezastavili na Ukrajine ale išli ďalej.

Ja tomu nerozumiem, veď my sme krajina, ktorú v 68. Rusi obsadili.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sen Fica aby nás Rusko obsadilo. Dostla by peniaze, Slovensko by dostalo dotácie...

Reagovat
kiwwi

hipsteri no...vsetko co je proti USA je cool

Reagovat
smazaný uživatel

coz s jejich zahranicni a celkove politickou historii neni nijak prekvapivy

Reagovat
Arbiter

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Já vůbec nechápu proč by měla být paralela v '68? A nebo v Sudetech. Já třeba vidím paralelu se situací v roku 1992. Tehdy se objevily rozkoly mezi v Parlamentu, ten se nedokázal shodnout na vládě ani na směřování země, tak se Československo rozdělilo. Slovensko se k Česku dostalo stejně tak shodou náhod jako Krym k Ukrajině, naše území to nikdy nebylo, jich samých se na rozdělení sice nikdo neptal, ale díky volebním výsledkům a koneckonců i tím že situaci přijali víceméně pozitivně, tak se dá říct že jim to zase tolik nevadilo. Stejně jako se nikdo neptal obyvatel Krymu, ale očividně se jim do vyjádření nesouhlasu nechce. Obrovský rozdíl je pochopitelně v tom že u nás federalizace proběhla, na Ukrajině ne, a proto není ani právní základ pro nějaké odtržení. Což je ale problém Ukrajiny, tohle měli mít už dávno vyřešené. A taky samozřejmě je rozdíl v Rusku. To je fakt průser. Ale reálně řečeno, dokud bude Ukrajina takhle rozpolcená, tak ta jejich vnitřní politika bude vypadat tak, že ten kdo je u moc šlape po těch co jsou v opozici. Čili nějak se to rozlousknout musí, a Ukrajina sama to nezvládá. Aji tak bych si představoval jinačí řešení.

Reagovat
smazaný uživatel

prospero 03.03.2014 13:12

Máš pro ty tvoje výplody vůbec nějakou oporu? Ty tady akorát hážeš moudra a nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, jenže já říkám jaký je můj názor. Ty tady naproti tomu hážeš "fakta", které nepodkládáš vůbec ničím. Ovšem to že nevidíš rozdíl mně nijak nepřekvapuje.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

nazory ktorý prezentuješ ako fakty...V tejto diskusii si nedal ani jediný zdroj. A pritom mne tu ideš písať o tom, že si vymyšlam

Reagovat
frankiefcb

Souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

na druhú stranu myslieť si, že za všetko môže Putin je neuveriteľne naivné... extrémy, no...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
minoLFC

jebnutý....ja sa len smejem ako sa Kotleba a ďalší fašisti ešte pred mesiacom pchali jeho Excelencii (ako ho &kotleba nazval) Janukovyčovi do riti, len preto, že slepo nenávidia EU a teraz ta ich pospolitosť otočila a kričí niečo o spojení slovanov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
cristiano.K.

Jak hrali slepice herne? Tohle slozeni ve 4-4-2 jsem si tak nejak predstavoval.

Reagovat
smazaný uživatel

napiču

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně. Bez Sandra a Eriksena to je bídné.

Reagovat
cristiano.K.

dík no

Reagovat
smazaný uživatel

BR: “You might as well get Moyes sacked in the next game Luis, even the Glazers are waking up to just how bad he is…”

LS: “Really boss? Steady on…”

BR: “What did you just say?”

LS: “Nothing…”

Reagovat
smazaný uživatel

José Mourinho: "Eto'o střílí góly, ale jen na domácím hřišti. Skóruje v lize i v Lize mistrů, ale všechno doma. Kvůli jeho technice, pohybu a porozumění s Edenem a Oscarem, je to náš nejlepší útočník na domácí zápasy. Venku vykazuje určité nedostatky, takže jsme se proti Fulhamu rozhodli postavit Fernanda a na závěrečnou část mít Dembu."

Reagovat
smazaný uživatel

Tipujte športové zápasy, zbierajte body a vyhrajte finančné ceny. To všetko úplne zadarmo! Registruj sa na http://www.profibets.com/ a začni tipovať už teraz!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele