Premier League - souhrn 20. kola

29.12.2012, 15:43, aktualizováno 30.12.2012, 18:53
Komentáře a souhrny
Chelsea vyhrála na Evertonu a drží si třetí pozici, Liverpool ve druhém nedělním utkání vyplenil hřiště QPR. Manchester United si poradil s WBA a i nadále vede o sedm bodů před Citizens, kteří uspěli v Norwichi. Tottenham uspěl v Sunderlandu, Arsenal v desetigólovém galapředstavení přestřílel Newcastle, Wigan ještě více prohloubil trápení Aston Villy...

Queens Park Rangers - Liverpool FC 0:3

30.12.2012 17:00

Góly: 10. Luis Suárez, 16. Luis Suárez, 28. Daniel Agger

Mizérie Queen's Park Rangers pokračuje. Po čtyřzápasové sérii bez porážky se svěřenci Harryho Redknappa vracejí do starých kolejí, když jim vánoční období vůbec nevyšlo. Prohráli již potřetí v řadě, když dovolili Liverpoolu na Loftus Road zvítězit 3:0. Největší zásluhu má na výhře Luis Suárez, který po šesti utkáních s jediným gólem konečně zabral a dvěma brankami rozhodl.

Rozhodnuto bylo prakticky již po čtvrthodině hry. První branka v desáté minutě nabídla parádní představení od Luise Suáreze. Uruguayský forvard převzal před vápnem přihrávku od Hendersona, dlouhou kličkou do šestnáctky udělal školáka z těžkopádného Hilla a střelou k tyči nedal Julio Césarovi šanci - 0:1.

I druhý gól byl prakticky zařízen jediným hráčem. Suárez nejprve vyhrál hlavičku po dlouhém míči na Dowinga, jenž druhému nejlepšímu střelci Premier League posléze předal balon z boku pokutového území. Třináctigólový kanonýr sice hledal na malém vápně nabíhajícího Sterlinga, ale jeden z bránících hráčů QPR míč odvrátil zpět k Suárezovi a ten jedním dotekem do odkryté svatyně zvýšil již na 2:0 z pohledu hostů z Liverpoolu.

Třetí branku mohl v nezvyklém černém dresu za Reds přidat Glen Johnson, jehož střelu za překonaným Césarem odkopával mimo ohrožení Nelsen. Pár vteřin na to měl velkou šanci i Henderson, ale po rohovém kopu sám před brazilským brankářem minul. Slavit mohl až za další dvě minuty Daniel Agger.

Na krátko rozehraný roh si mezi praporkem a velkým vápnem vzal Gerrard, ihned centroval do šestnáctky a Daniel Agger vynikající hlavičkou k tyči změnil skóre potřetí - 0:3. César si na míč sice sáhl, jenže vyškrábnout mimo bránu jej nedokázal.

Pár minut před a po přestávce měli svěřenci Brendana Rodgerse další dvě možnosti na zvýšení svého náskoku. V osmatřicáté minutě vybojoval Suárez šanci pro Gerrarda, ale jeho tečovanou střelu opět z brankové čáry odpravil jeden z obránců Rangers. Po změně stran pak jihoamerický střelec naopak přejal příhru od Sterlinga a v hattricku mu zabránil jen skvělým zákrokem César.

Domácí Queen’s Park Rangers měli za celých devadesát minut jen jednu jedinou brankovou příležitost. M’Bia si vyměnil balon s Mackiem a na hranici vápna technicky zkoušel štěstí. Mířil však těsně vedle.

Více informací k zápasu

Everton FC - Chelsea FC 1:2

30.12.2012 14:30

Góly: 2. Steven Pienaar - 42. Frank Lampard, 72. Frank Lampard

To, co ještě nikomu v této sezoně nepovedlo, dokázala Chelsea. Ze stadionu Evertonu letos nikdo neodjel se všemi třemi body, až Blues Goodison Park dobyli. Vděčí za to jedinému muži, dnes již bez nadsázky legenda Chelsea Frank Lampard vstřelil obě branky a brzká trefa Pienaara tak přišla vniveč. Poslední vítěz Ligy mistrů vyhrál nad Evertonem 2:1.

Utkání přitom pro svěřence Rafaela Beníteze začal tím nejhorším možným způsobem. Už po minutě hry rozjel Everton akci, kterou zastavila až síť za zády Petra Čecha. Pienaar vyslal příhrávkou do lajny Jagielku, obránce Toffees odcentroval skvěle do vápna a Anichebe hlavičkou zasáhl tyč. Od ní se nicméně balon odrazil ke strůjci příležitosti Stevenu Pienaarovi, který do odkryté poloviny branky otevřel skóre - 1:0.

Everton byl blízko blizoučko druhé brance ještě v první desetiminutovce. Přímý kop poslal Nikica Jelavić do tyčky. Domácí měli převahu a i další gólová příležitost byla pod jejich taktovkou. Pienaar oslovil Jagielku, jeho centr propadl až k Osmanovi a jen báječný zákrok Petra Čecha udržel Chelsea ve hře.

Chelsea se k šanci dostala až na konci první půlhodiny. Ramiresova střela byla zablokována a Matu skvěle vychytal Howard. Chvíli nato těsně nedosáhl na centr Azpilicuety Ramires. Blues se dočkali až v závěru první půle. Opět u toho byl Brazilec Ramires, který přesným centrem našel na zadní tyči Franka Lamparda, jenž hlavičkou vsítil svůj první gól v utkání - 1:1.

Druhé dějství bylo na příležitosti dlouho skoupé, až v rozmezí 67. a 72. minuty se s nimi roztrhl pytel. Pětiminutovku zahájil pěknou střelou Fernando Torres, který pořádně zaměstnal Howarda. Everton odpověděl hned dvojnásobně, nejprve pálil z vápna Osman a zasahovat tak musel i Turnbull, který v poločase vystřídal lehce zraněného Čecha.

Minutu nato Bainesův centr dolétl na hlavu nabíhajícího Jelaviće a míč zastavilo až břevno. Síť se rozvlnila až za dvě minutky. Matovu střelu po pěkné akci Hazarda sice Howard vyrazil, ale jen k volnému Lampardovi, jenž bez potíží doklepl míč do brány - 1:2. Torresovu střelu po přečíslení tří na jednoho skvěle vyblokoval Distin a tak mohl v nastavení vyrovnat Jelavić - míč ale netrefil dokonale a Turnbull jej snadno polapil.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Newcastle United 7:3

29.12.2012 18:30

Góly: 20. Theo Walcott, 50. Alex Oxlade-Chamberlain, 64. Lukas Podolski, 73. Theo Walcott, 84. Olivier Giroud, 87. Olivier Giroud, 90+1. Theo Walcott - 44. Demba Ba, 59. Sylvain Marveaux, 69. Demba Ba

Nějakou dobu to vypadalo na přetahovanou s konečným skóre ne nepodobným tomu, které stanovil senzační comeback Newcastlu z února 2011. Jenže tehdejším dějištěm nezapomenutelného klání byl St. James Park; Emirates Stadium se dnes potřeboval vyšvihnout s jinou parádou. A tak diváci zápasu Arsenal-Newcastle dohromady viděli vůbec největší počet branek v dějinách vzájemných zápasů těchto klubů; a návdavkem i ošklivou demolici hostů ze severovýchodu Anglie.

Nepříliš uspořádaným projevem obou stran, skoro až "holomajznou" se přitom dnes vykopávalo na Emirates Stadium. V první dvacetiminutovce se u obou branek de facto nic neudálo, hned po ní ovšem padl první z deseti gólů tohoto speciálního večera. Postaral se o něj pozdější nefalšovaný hrdina Theo Walcott, když si pohlídal ofsajdovou past, zaběhl si pro balon od Podolského a z nelehkého úhlu "henryovsky" uklidil mičudu na zadní tyč.

Tím okamžikem se tempo zápasu rozproudilo, ačkoliv na první významnější odpověď Magpies jsme si museli počkat až do 40. minuty. Tehdy si Tioté vzpomněl na to, že svůj jediný dosavadní gól v dresu Newcastlu daroval právě obraně Arsenalu, a tak znovu natáhl z řádné dálky a pěkně poděsil Szczesného.

Konec poločasu ještě vlastně kompletně patřil Dembovi Ba. Ten nejprve za pomoci nešikovné Wilshereovy hlavičky zmrazil domácí publikum svým gólovým přímým kopem a pak ihned mohl pomyslnou mrazničku přepnout na vyšší stupeň, kdyby hlavou po rohu mířil o něco přesněji.

To bylo tedy úvodní dějství - jeho skóre znělo 1:1. Pak se teprve začaly dít věci. Hned ve 47. minutě se před Gibbsem otevřela celá levá strana, anglický rychlík ale místo zakončení ze solidního úhlu mohl volit spíše přihrávku zpátky na střed. Podolski s Cazorlou se v tu chvíli mohli vzteky rozskočit, avšak za čtyři minuty právě oni po špatném autu Simpsona přenesli míč na pravou stranu šestnáctky, odkud se krásnou křižnou ranou prosadil Oxlade-Chamberlain. Tím zhruba načal druhou kapitolu dnešního večera: stíhací jízdu.

Strakám se totiž ještě na tento a další gól povedlo promptně reagovat, teprve záhy odpadly - a to tak, že úplně. Nicméně v 59. minutě se Gibbs nechal vylákat do tří ke dvěma hráčům na malé vápno - a Obertan mohl na zadní tyči hledat zcela, ale opravdu zcela nerušeného Marveauxe. Na to Arsenal odpovědět velekuriózní brankou z 64. minuty. Wilshere se tehdy po krátké narážečce s Podolskim dravě proběhl až k brankové čáře, odtamtud za pomoci Colocciniho i Krula dopravil mičudu na břevno - a z něj jakmile balon seskočil, byl opět na svém místě Podolski, aby robotu pohodlně dokonal.

Od té šokující chvíle uběhla další pětiminutovka a skóre se měnilo pošesté. Gibbs tentokrát zaspal při centru Marveauxe a na zadní tyči hladce vyrovnával Demba Ba. Pardew potom směrem ke svým ovečkám patrně gestikuloval ve smyslu "už stačilo, bod bereme", jenže před nimi stále leželo celých 20 minut dramatu. Lépe řečeno hororu.

Hned v 73. minutě se totiž Gibbs jal své hříchy napravovat: opět využil otevřeného prostoru na své straně, adresoval míč na malé vápno, a třebaže na něj Podolski uspokojivě nedosáhl, Walcott po otočce obdivuhodně zachoval chladnou hlavu a technicky nasměroval balon do pravé šibenice Krulovy klece. A potom už se to sypalo jedna radost. Střídající Giroud se v rozmezí dvou minut prosadil nejprve po delikátním Walcottově centru a pak prudkou ranou slabší pravačkou - 6:3.

A konečně v nastavení zápasu si Walcott neuvěřitelným způsobem došel od rohového praporku, přes penaltový faul až k pohotovému lobu - a tedy k hattricku. Ten naopak nezvládl završit žolík Giroud, jenž po svém kolegovi už akorát napálil brankovou konstrukci.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Wigan Athletic 0:3

29.12.2012 16:00

Góly: 3. Iván Ramis, 52. Emmerson Boyce, 56. Arouna Koné

První dva debakly s celky z pomezí elitní čtyřky by se ještě s přimhouřením obou očí daly jakž takž chápat, respektive vzít; ovšem domácí výbuch s takřka sousedním Wiganem, pro to už bude Paul Lambert nacházet omluvná slova jen stěží. Villans sice od dnešního pádu do sestupových vod zachránil Jeromeův pozdní zásah do týlu Sotonu, nicméně 18. mužstvo tabulky má stále zápas k dobru...

Aston Villa hrála doma - to stojí za zopakování, neboť minimálně v úvodní půlhodině by vás to samo od sebe vůbec nenapadlo. Wigan byl v tu chvíli na koni, kontroloval každou píď hrací plochy a od 145. sekundy koneckonců také vedl. Ivan Ramis, startující poprvé po měsíční absenci, tehdy dostal moře volného prostoru ke zdárnému odhlavičkování Beausejourova rohu. Villans vzápětí skutečně zvláštně strádali a na chvilku se probrali teprve chvíli před pauzou, když po parádním Bentekeho sklepnutí orazítkoval břevno Al Habsiho klece Holman.

Druhé dějství měla otevřít smršť oživlých domácích, místo toho ale Villa Park koprněl čím dál nepříjemnějším způsobem. Nejprve v 52. minutě Boyce zprava vběhl blíže ose hřiště, tam si vyměnil přihrávky s Koném a jednoduše zvýšil na 2:0; a vzápětí, jen o dvě minuty později, si zase sám Koné naběhl na Di Santovu kolmici, odrazil slabý atak Lowtona, obkroužil Guzana a bylo hotovo.

Což poznali i domácí fanoušci, kteří se v houfech začali trousit z ochozů. A divže zmeškali ještě jednu potupu. Arouna Koné se však druhého zásahu nedočkal zejména vlastní vinou, když si těžce zpracoval dlouhý výkop Al Habsiho.

Více informací k zápasu

Fulham FC - Swansea City 1:2

29.12.2012 16:00

Góly: 56. Bryan Ruiz - 19. Danny Graham, 52. Jonathan de Guzmán

Čtyřzápasovou sérii čekání na plný bodový zisk dnes ukončila Swansea, která si veze důležité vítězství z Londýna, kde udolala domácí Fulham. I bez nejlepšího střelce Michua vedli hosté už 2:0, když se prosadili Danny Graham a Jonathan De Guzmán, Cottagers pak už stačili jen snížit zásluhou Bryana Ruize.

Domácí přitom nehráli nijak špatně, dokonce byli po většinu zápasu aktivnějším celkem, jenže na gól čekali až příliš dlouho. Úvod dnešního duelu byl z obou stran velmi opatrný, soupeři jako by se z počátku spíše seznamovali a do valného útočení se nehnali. V desáté minutě přesto Fulham mohl poprvé udeřit, když Ruiz ideálním centrem připravil šanci pro Berbatova, ten ale nepotvrdil roli spolehlivého vánočního střelce a přestřelil.

Poté už o sobě začaly dávat vědět také Labutě, a byly to právě ony, kdo se v devatenácté minutě dostal do vedení. Nejprve sice Grahama vychytal Stockadale, už o malý moment později ovšem nacentroval z pravé strany Pablo Hernández, Dyerovu střelu z prvního dotyku vyrazil domácí brankář jen před sebe a dobíhající Danny Graham neměl problém s otevřením střeleckého účtu utkání.

Fulham odpověděl dělovkou Ruize, která ale proletěla těsně nad břevnem. Stejný hráč to poté zkoušel výrazně chytřejším a techničtějším způsobem, jenže tentokrát ztroskotal na výborném zákroku gólmana Tremmela.

Ruiz byl nejaktivnějším mužem na trávníku i po návratu ze šaten, hned ve čtyřicáté sedmé minutě střílel chytře přes zeď ze standardní situace, zaskočený a absolutně nereagující Tremmel si však mohl oddechnout, Ruizova rána letěla těsně mimo. Naopak v padesáté druhé minutě přidali Swans svůj druhý gól, to když nešťastník zápasu Stockdale trefil svým odkopem Hangelanda, tím tak založil protiakci soupeře a přihrávající Pablo i zakončující De Guzmán už si s nabídnutou příležitostí věděli rady.

Fulham se vrátil zpět do boje o body za další čtyři minuty, kdy už se konečně střelecky prosadil i Bryan Ruiz. Dejagah zatáhl míč po pravé straně, po jeho centru ale ještě hlavičkoval Berbatov jen do břevna. Akce však pokračovala, Berbatovova zblokovaná dorážka se dostala k Ruizovi, který pak už dílo dokonal. Domácí dokonce i srovnali, trefa Berbatova ovšem nemohla být uznána pro ofsajd. Závěrečné šance Rangela a znovu Berbatovu už na výsledku nic nezměnily, a tak si Swansea připisuje důležité tři body.

Více informací k zápasu

Manchester United - West Bromwich Albion 2:0

29.12.2012 16:00

Góly: 9. Gareth McAuley (vl.), 90. Robin van Persie

Znovu to bylo trápení, znovu ale Manchester United nakonec na vytoužené tři body dosáhl. Dnes vedl na Old Trafford nad West Bromwichem už od deváté minuty, kdy si dal vlastní gól McAuley, nakonec se ale o výsledek pořádně strachoval - tři body pojistil až v závěru van Persie.

Sir Alex Ferguson pro dnešní utkání promíchal sestavu, pouze na lavičce nechal například nejlepšího střelce van Persieho nebo hrdinu minulého ligového duelu s Newcastlem Hernándeze, do základu se naopak vešli Welbeck a po dlouhém zranění také navrátilec Kagawa.

Hosté si ale od samého začátku s favorizovaným soupeřem v ničem nezadali a už v páté minutě se dožadovali odpískání penalty, pravdou ale je, že Long naběhl do Smallinga příliš okatě a píšťalka sudího Mosse právem zůstala němá. United poprvé zahrozili pomocí rohového kopu, kdy hlavičkoval Vidić, ovšem bez šance na úspěch - vysoko nad.

V deváté minutě se poprvé měnilo skóre, a k překvapení většiny diváků, kteří očekávali klasické otáčení ze strany domácích, se z vedoucí trefy radovali právě Rudí ďáblové. Z levé strany pronikal Young, po rychlé narážečce s Kagawou centroval před bránu, kde míč tečoval stoper McAuley tak nešťastně, že překonal vlastního gólmana Fostera.

Po několika chvilkách klidu se Manchester znovu ozval na přelomu sedmnácté a osmnácté minuty, kdy nejprve Welbeck o malý kousek nedosáhl na zajímavý dlouhý pas Cleverleyho, aby se o několik sekund později dostal k řádnému zakončení, které však bylo mírně tečováno a nakonec bezpečně polapeno pozorným Fosterem.

Krátce po třicáté minutě zápasu přišly dva hvězdné momenty Ashleyho Younga, jenže ten při prvním zakončení hlavou minul, jeho nádherný volej pod břevno pak zase skvostně vyrazil Foster na roh. I z něj United zahrozili, k dorážce se dostal Carrick a za již překonaného brankáře WBA musel na brankové čáře zakročit Tamas.

Na druhé straně se ke střele prodral Odemwingie, po povedeném prosmýknutí kolem dvojice bránících hráčů ale mířil hodně nepřesně. A když v poslední zajímavé situaci prvního poločasu trefil Foster svým odkopem dotírajícího Welbecka, pořádně si oddechl při sledování míče, jak končí mimo tři tyče.

První střelu do vymezeného prostoru si hosté připsali až krátce po přestávce, to své štěstí z dálky zkoušel Brunt, na De Geu si ale přijít nemohl. West Bromwich s přibývajícím časem čím dál více přebíral iniciativu, soupeře zatlačil a vytvořil si jasnou územní převahu. Hlavičku McAuleyho musel odvracet Carrick, stejný hráč pak zblokoval také dorážku Longa.

Ďáblové zahrozili rychlým únikem po pravé straně, Valencia pak servíroval do vápna ideální přihrávku Youngovi, jenže ten promáchl. Ekvádorský křídelník pak nechal vyznamenat Bena Fostera, a tak se United stále museli o výsledek strachovat. V sedmdesáté první minutě navíc mohli děkovat štěstěně, že McAuley po rohovém kopu hlavičkoval jen do břevna...

Domácí si pořádně koledovali o vyrovnání, nechali se Baggies jasně přehrávat, naštěstí pro ně ale všechny nebezpečné pokusy zpoza šestnáctky dokázal některý z obránců v červeném zblokovat. A tak mohl na druhé straně hrozit střídající van Persie, jenž ale napoprvé ještě po přihrávce Evry a rychlé otočce Fostera nepřekonal.

Potrestat to mohl Odemwingie, jehož ránu si div že nesrazil Vidić do vlastní klece, a rozhodnout mohl o minutu později Welbeck, jenž sice mířil přesně k tyči, Foster však vytáhl další perfektní zákrok. Nakonec se ale United přeci jen dočkali pojišťovací trefy, to když převzal míč van Persie, připravil si ho na levačku a nechytatelnou bombou pod břevno definitivně přiřkl domácím tři body.

Více informací k zápasu

Norwich City - Manchester City 3:4

29.12.2012 16:00

Góly: 15. Anthony Pilkington, 63. Russell Martin, 75. Russell Martin - 2. Edin Džeko, 5. Edin Džeko, 50. Sergio Agüero, 67. Edin Džeko

Druhá porážka v řadě - něco takového dnes Citizens hrozilo již podruhé v sezoně, což není zrovna vizitka hodná obhájce titulu či potenciálního příštího mistra. A bleděmodří si toho očividně byli dobře vědomi, o čemž vypovídá perfektní start do střetnutí na Carrow Road. Tam to však přesto nejelo jak po másle.

Start byl nicméně z pohledu Citizens vskutku skvostný. Favoritovi zabralo všehovšudy 82 sekund, než se Agüero prořítil po pravé straně, přendal míč na druhou k Silvovi a zpátky na ose po citlivém Španělově sklepnutí otevřel skóre Edin Džeko. Vytáhlý Bosňák, který v tomto ročníku příliš často v základu nenastupuje, potom v děkování Manciniho osobě také pokračoval - hned v páté minutě si ve druhé vlně počkal na to, až si Agüero lidově řečeno povodí brankáře Bunna, a v pohodě zvýšil.

Domácím okamžitě musely na mysli vytanout oba loňské debakly s tímto soupeřem (1:5 venku, doma dokonce 1:6), a to bylo znát také na neexistujícím klidu v rozehrávce Kanárků. Ti se však přesto do poločasu alespoň nějak sebrali, skrze šťastný přímý kop Pilkingtona vsítili kontaktní gól a pak mimo jiné prostřednictvím Snodgrassova hrdinského bloku na čáře odolávali snaze City ještě do pauzy pojistit vedení.

Toho se Citizens nedočkali, ba naopak. Arbitr totiž ve 42. minutě poněkud kontroverzně rozřešil konflikt čelo na čelo mezi Bassongem a Nasrim, francouzského záložníka za iniciativu nekompromisně vyloučil a z druhého poločasu nevědomky učinil strhující thriller.

Druhé dějství se totiž vskutku neslo v duchu velké stíhací jízdy. Tu kupodivu zahájili bleděmodří krátce po restartu, když Touré za obranou našel odrazem od Bassongova ramena špičku Agüerovy kopačky a ta jen citlivě dloubla míč přes Bunna - 1:3. Záhy odpověděli Canaries výbornou akcí, kdy Snodgrass od pravé postranní čáry našel na zadní tyči Bassonga a po jeho sklepnutí se hladce prosadil Martin - 2:3. Jen pár vteřin na to ale Džeko prolomil ofsajdovou past a po ose levá tyč-zadní část Bunnova těla-síť zase vrátil do hostujících řad klid - 2:4. A nakonec nepřehledný biliár, na jehož konci znovu stál Martin - 3:4.

To vše se stihlo udát do 75. minuty, zbývající okamžiky už nicméně Norwich strávil spíše jen zoufalým hledáním a nenacházením dostatečného množství sil k definitivnímu úderu. Místo toho si ještě Agüero na Bunnovi vynutil perfektní zákrok, aby mu následně nevyšla ani pěkně načnutá individuální akce.

Více informací k zápasu

Reading FC - West Ham United 1:0

29.12.2012 16:00

Góly: 5. Pavel Pogrebnjak

Brian McDermott si konečně může oddechnout, jeho ovečky totiž před vlastními fanoušky porazily Hammers a po osmizápasové pauze dokázaly znovu bodovat naplno! Reading se tak alespoň nakrátko odpoutal od posledního QPR, které má ovšem zítřejší utkání s Liverpoolem k dobru.

Na rozdíl od posledního domácího utkání se Swansea začali Royals aktivněji, ovšem počáteční územní převaha kýžené vyústění nepřinesla. Ve čtvrté minutě se naopak z ničeho nic dostal v pokutovém území ke střele Taylor, do prostoru branky se mu však zacílit nepodařilo. Záhy navíc udeřilo na opačné straně: Collins nepovedenou zpětnou přihrávkou vyzval k zakončení Pogrebňaka, jenž se nemýlil - 1:0.

Londýnský celek se ale rozhodně nevzdával a nadále byl Readingu minimálně vyrovnaným protivníkem, ovšem ani jedna strana nedokázala své snažení přenést k ohrožení soupeřovy branky, výsledkem tak byl nepříliš pohledný fotbal, jenž nabízel především urputný boj ve středu pole. To mohl změnit Nolanův rohový kop, hlavičkující Reid ale na skvěle reagujícího Federiciho recept nenašel! Zanedlouho Taylor přesným centrem oslovil O'Neilla, ten však stejnou částí těla pro změnu domácí branku neohrozil. Do třetice si na Federiciho z akrobatické pozice nepřišel Nolan.

Stejného obrazu hry jsme se dočkali i po obrátce. Čerstvý nováček anglické nejvyšší soutěže se užuž znovu radoval, opět to byl Pogrebňak, jenž se z ničeho nic ocitl za obrannou linií, avšak trefa ruského útočníka nemohla být tentokráte uznána pro ofsajd. Hned nato přišla odpověď z kopaček Jarvise, jenž přesným centrem oslovil Colea, ten ale hlavičkoval nad branku. Tempo začalo postupně nabývat na intenzitě...

Krátce po svém příchodu na trávník mohl srovnat krok Collison, křižnou přízemní ranou si ale na strážce domácí svatyně nepřišel! Vzápětí natáhl zpoza vápna Karacan a jeho bomba, divže nepřerazila břevno Jääskeläinenovy branky, načež se ještě kulatý nesmysl odrazil ke Kébému, ten však již prostor tří tyčí nenašel! Deset minut před koncem našel Vaz Té ve vápně dalšího střídajícího hráče Maigu, ten ale již nedokázal usměrnit mičudu do prostoru branky. Prve jmenovaný si o chvíli později na zadní tyči vyčkal centr Jarvise, poté ale nepochopitelně hlavičkoval vedle branky! RFC už následně, i přes čtyřminutové nastavení, těsné vedení udrželo.

Více informací k zápasu

Stoke City - Southampton FC 3:3

29.12.2012 16:00

Góly: 16. Kenwyne Jones, 67. Matthew Upson, 90. Cameron Jerome - 10. Rickie Lambert, 24. Jay Rodriguez, 36. Andy Wilkinson (vl.)

Bláznivý duel zažil dnes stadion Britannia, kde si nakonec Stoke a Southampton body rozdělily po divoké přestřelce 3:3. Defenzivně ladění domácí vůbec poprvé v Premier League inkasovali na svém stadionu tři branky - prohrávali už 1:3 a navíc hráli o jednoho muže oslabeni. Přesto nakonec dokázali neuvěřitelnou trefou Jeroma z devadesáté minuty vyrovnat.

Domácím dnes chyběla rovnou polovina obvyklé defenzivní čtveřice, pro karty nemohli nastoupit kapitán Shawcross a pravý bek Cameron. A projevovalo se to hned od úvodu, když jako první zahrozil Lambert, to se však ještě teprve rozehříval pro nadcházející okamžiky. Ten z jeho pohledu nejdůležitější přišel už v desáté minutě - to se na levé straně šikovně uvolnil Guly do Prado, přesně odcentroval do vápna, kde si na přetažený míč naběhl Rickie Lambert a přesným volejem otevřel skóre zápasu.

Stoke ale s odpovědí přispěchal poměrně rychle, už za dalších šest minut bylo srovnáno. Ještě předtím sice neproměnil Jones obrovskou příležitost, když se k němu odrazila tečovaná rána Nzonziho, domácí útočník ovšem z vyložené pozice přestřelil. Pak už ale Potters srovnali se soupeřem krok, stačily k tomu přitom "jen" dvě jednoduché kličky Shottona, prudký centr a geniální teč Kenwyna Jonese.

Jenže byl to znovu Southampton, kdo se posléze dostal o krok napřed, stalo se tak ve čtyřiadvacáté minutě. A velkou měrou se o to zasloužil nešťastník daného okamžiku Robert Huth, jenž tečoval Lambertovu střelu do břevna, od kterého se pak míč odrazil před nikým neobtěžovaného Jaye Rodrígueze a na něj již nezbyla složitá úloha. I po této brance následovala jedna velká šance domácích, a hned po ní gól. Tentokrát byl ale scénář přeci jen poněkud odlišný.

Walters s Etheringtonem sice nejprve opravdu prováhali velkou možnost na vyrovnání, pouhou minutu nato ale už gól padl, jen s tím rozdílem, že znovu do Begovićovy svatyně. A zase to bylo pro Stoke pořádná smůla - po Puncheonově centru prodlužoval balón Lambers k Rodríguezovi, před kterým se snažil zachránit situaci Wilkinson, jenže si namísto toho srazil merunu do vlastní sítě. Po půli tak vedl Soton překvapivě 3:1.

Do druhého dějství vstoupili domácí aktivněji a brzy se mohli radovat zásluhou Walterse, tomu ale v poslední možné chvíli radost překazil Fonte. Jeden z naprosto klíčových momentů utkání přišel v šestašedesáté minutě. To vyrobil velkou chybu v rozehrávce Huth, na Begoviće tak mohl sám postupovat Lambers, ještě vylepšil pozici pro Gulyho, ten ale v koncovce nepochopitelně selhal a odkrytou branku netrefil.

Uběhlo jen několik sekund a hosté za tuto minelu pykali. Po rohovém kopu nejdřív zakončoval Jones, leč neúspěšné, dorážka Matthewa Upsona už si ovšem našla cestu do sítě. Komplikacím pro domácí však stále ještě nebyl konec - osmnáct minut před koncem zajel Nzonzi nevybíravě do Corka a byl bez předešlého varování vyloučen. Poté měly svou šanci oba týmy, jak Jones, tak Lambers ovšem neuspěli.

Konečný remízový výsledek 3:3 tak oběma klubům přinesl až moment z devadesáté minuty, kdy se po ose Jones - Crouch odrazil míč ke střídajícímu Cameronu Jeromovi, který si s ničím nelámal hlavu, ze třiceti metrů se do mičudy opřel a trefil se náramně, ještě s pomocí břevna. Stoke mohl dokonce i zvítězit, v dlouhém nastavení ale Crouchova hlavička úspěch neslavila.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Tottenham Hotspur 1:2

29.12.2012 13:45

Góly: 40. John O'Shea - 48. Carlos Cuéllar (vl.), 52. Aaron Lennon

Tottenham tradičně nepříjemný výjezd na Stadium of Light tentokráte zvládl. Za pomoci dalšího inspirativního výkonu Aarona Lennona obrátil vývoj zápasu a po triumfu poměrem 2:1 stoupá na prozatímní třetí příčku. Za domácí se vůbec poprvé v pruhovaném dresu prosadil kapitán John O’Shea.

Vůbec poprvé ve své ostrovní kariéře manažera se Villas-Boas odhodlal utvořit kompletně anglickou zadní linii; pomineme-li první kolo, dokonce také premiérově šetřil síly Jana Vertonghena. A kvarteto ve složení Walker-Dawson-Caulker-Naughton nemělo dnes úplně málo práce. Sunderland totiž za poslední týdny prodělal solidní proměnu - hráči se už slézají k sobě, chtějí si narážet "z jedničky", hrají v rychlosti, dopředu, po ztrátě okamžitě vyvíjejí tlak na balon.

Minimálně ve finální fázi každopádně pořád něco chybělo - například v 19. minutě po přenesení McCleana a Johnsonově skluzované přihrávce na malé vápno zkrátka nikdo na mičudu nečíhal. A rovněž na druhé straně se prvně brankář pokoušel jaksi bázlivě: Mignoleta pouze lehce poškádlil Sandro ve 21. minutě. Jinak takřka veškeré akce Tottenhamu v první půli "tahal" přeaktivní Aaron Lennon. Ten také jednou solidně nastartoval Adebayora a podruhé vyzval k nemastné neslané hlavičce Balea.

Vůbec nejblíže gólu byli hosté přesně po půlhodině hry, když Cuéllar před bránou hrozivě promáchl Defoeův přízemní centr a Adebayor z metru trestuhodně nastřelil břevno. Ovšem na to se Sunderland neohlížel; i navzdory běhu hry se ve 39. minutě prodral do vedení skrze premiérovou trefu kapitána O'Shey. Někdejší zadák ManUtd při svém 53. startu za Mackems chladnokrevně dorazil Fletcherovu koncovku po zmatené standardní situaci, na kterou si ještě hmátl Lloris.

Spurs šli tedy do kabiny ve ztrátě, tu však umazali jen tři minuty po restartu. Po rohu Walkera se totiž na přední tyči vůbec nepohodli dva fotbalisté v pruhovaném a Cuéllar potom pod tlakem Johnsona nešťastně odhlavičkoval balon do vlastní sítě. V tu chvíli to vypadalo, že nemůže být hůře - ale brzy bylo. Během šesti minut totiž šikovný střízlík Lennon využil šťastného odrazu, prohodil si jednoho zadáka v červenobílém a placírkou prostřelil Mignoleta.

Ani to přitom nemělo být všechno. Brzy fanoušky napínal lehce poraněný Fletcher, aby po hodině hry v osudovém okamžiku ztratil rovnováhu Defoe, a tak místo odkrytého prostoru nastřelil bezmocně ležícího Mignoleta. Skóre už se tedy v hektické čtvrthodině neměnilo; a neměnilo se ani posléze, jakkoliv tempo utkání nikterak neuvadalo. Naopak ho ještě v 61. minutě neváhal Martin O’Neill přiživit odvážným střídáním útočníka Campbella za stopera Kilgallona.

Jenže Spurs se vzápětí sice nechali rozlétat, jejich obranná ulita nicméně stále vypadala být celkem bytelná. Navrch na druhé straně vzruchu také neubývalo. Bale se sice o penaltu pokoušel neúspěšně a za cenu další žluté karty za filmování, ovšem Adebayor, ten už měl po lahodné patičce Dempseyho jednoznačně skórovat. Tváří v tvář brankáři však na Mignoletovi ztroskotal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Manchester United20161350:2849
2.Manchester City20126238:1942
3.Chelsea FC19115339:1838
4.Tottenham Hotspur20113636:2636
5.Arsenal FC1996439:2133
6.Everton FC2089333:2533
7.West Bromwich Albion20103728:2533
8.Stoke City20611321:1729
9.Liverpool FC2077631:2628
10.Swansea City2077629:2428
11.Norwich City2067723:3225
12.West Ham United1965822:2323
13.Sunderland AFC2057821:2622
14.Fulham FC2056930:3621
15.Newcastle United20551026:3720
16.Wigan Athletic20531222:3518
17.Aston Villa20461015:3918
18.Southampton FC19451026:3717
19.Reading FC20271122:3713
20.Queen's Park Rangers20171216:3610

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1832)

Přidat komentář
miky10

1.proti tomuhle nudnýmu Tottenhamu

Reagovat
vodka

proti SAFC snad žádný tým nezahraje nějak atraktivně. Priasambohu mi připomínají McLeishove týmy herním projevem letos...

Reagovat
miky10

Nj, Spurs ale hrajou nudně skoro pokaždý.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, a to to dneska byla ještě jó zábava..

Reagovat
smazaný uživatel

My docela jo. Ale je fakt, že Kočky a Kouhouti jsou dva nejnudnější týmy PL, úplně s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli PL myslis Premier League, tak pak fakt nevim na co koukas

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Takže třeba Stoke si hrát ještě neviděl viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Nedívám se na jejich zápasy, ale jelikož jsou kousek od 2. místa a jsou v popředí co se vsteřelených gólů týče, tak bych čekal od fanoušků Spurs spokojenost.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Boas

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

QPR se rozdělily!!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

V nastavení až. Rangers nejsou tak suverénní jak jsem myslel že budou. Třeba se zaseknou o ligu výš, alespoň na dva, tři roky.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa sú dosť suverénny aspoň podľa tabuľky.

Reagovat
smazaný uživatel

Sákra. Když jsem se naposledy díval, tak vedli jenom o šest bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

no nevim vedou o 15 bodu nepotrebujou nak extra makat

Reagovat
smazaný uživatel

André Výjaš Boaš už je na 3.mieste Wtf?

Reagovat
FC Porto FC

já se nedivím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

4.místo s nima uhraje, a Arsenal pude konečně do EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž bysme nakonci byli nad Chelsea. A nejlíp kdyby modráci skončili bez LM. To by bylo takové zadostiučinění...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

nádherná představa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bych si pískal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
FUnk

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

snad ten bale do united nepojde, to by si davali s youngom battle..a namiesto zltych by to uz boli penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

nie, vyvalíme sa rýchlosťou gulového blesku na zem, ako keby náš trafil Vasilij Zajcev a ešte budeme plakať, že nebola odpískaná jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

nás*

Reagovat
smazaný uživatel

lol, tak to si magor

Reagovat
smazaný uživatel

Tys mu to jako sežral to co řekl?

Reagovat
smazaný uživatel

No jistě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

čo sem pletieš Cazorlu? Tomu to zazlievam takisto, je to nechutné, ale nerobí to každý zápas, zatiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se neválel furt jak pytel sraček, tak mu z toho 3/4 písknou. Ale on sebou musí fláknout jak píčus...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

takhle by mohla tabulka skončit

Reagovat
smazaný uživatel

este pockat par kol kym everton preskoci cukotkarov a odpiskat koniec ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT:Arsenal údajně stojí o služby Portugalce Naniho, který nyní působí v Manchesteru United.

Je na tom něco pravdy?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ne

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím že by ho koupili kdyby Theo odešel takže ho nekoupíme protože Theo zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas tam je to kopyto Gervinho takže by se Nani hodil

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan a Royals giganadherne!

Reagovat
Godwinson

Ach ten Southampton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Beausejour

Reagovat
Erdovec

kapitán 0 bodů, zástupce kapitána 1 bod

Reagovat
kiwwi

som si vravel, nebudem Aston Villu po tom debakly a jednom dalsom nepodarenom vykone odsudzovat na zostup, predsa len je tam vidno vybornu pracu Lamberta a dnes to doma s prehladom potvrdia - na tiket 0:1 handicap, to musi vyjst

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta

Reagovat
Erdovec

Reagovat
Erdovec

kvalitních 7b za 6 hráčů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Buď rád, že ti ta svině dala gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim pl.com

Reagovat
Maresma

I tak, nasrals mě.

Reagovat
smazaný uživatel

To me tesi

Reagovat
Maresma

Však počkej, až dá Luisinek hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si vylame zuby

Reagovat
Maresma

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahaaa, 33 bodů a bude mi ještě hrát Baines, Hazard, Santi, Enrique a kápo Suárez. Možná se posunu na 19. příčku.

Reagovat
miky10

Přede mě se snad ještě nedostaneš.

Reagovat
Maresma

A že nemáš Wilkinsona.

Reagovat
Erdovec

-4

Reagovat
13

Cuellar

Mě aspoň trochu drží jenom Van Persie, asi to bude chtít změnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja toho kretena vzal pred timhle kolem

Reagovat
miky10

Já ho tam taky už měl, nakonec sem vzal Clarka.

Reagovat
miky10

7 hráčů, 11 bodů.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

Crouch a Berba asistence, jinak nic

Reagovat
smazaný uživatel

krásných 26b hraje mi už jen Suarez a Mata. Zbytek zálohy po jednom bodu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Ja mam 20 a este zajtra Taarabt, Mata, Cahill, Baines a Cech, ale stejne mi to bude k hovnu, ked sa motam dole ako QPR. Sice... ja som poharovy manazer.

Reagovat
Bayern +

A Dembu.

Reagovat
Godwinson

Wolves slušná fazóna, Solbakken je taky na hovno.

Reagovat
sejber

bohuzial nate evidentne nema

Reagovat
sejber

Debilnejsie kolo ani nemoze byt. sliepky vyhraju v sunderlande, Saints a Eagles pridu o tri body v nastaveni. Millwall sa necha porazis priblblim Cardiffom Addicks nedokazu porazit Derby a ako ceresnicka na torte Wolves pokracuju v celosezonnej mizerii. Som zvedavy ako sa Arsenal dnes vyfarbi

Reagovat
smazaný uživatel

To má Jol zato, že tam naťahal podpriemerákov ako Karagounis a Richardson.

Reagovat
smazaný uživatel

7 hracov = 9 bodov. takto sa to robí.

Reagovat
Pigeon

V kolik je MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

2330

Reagovat
smazaný uživatel

ten live stream je aj tak v katastrofalnej kvalite, radsej pockat par hodin na HD torrent

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Sexy Mick pekne

Reagovat
smazaný uživatel

66. pro Manchester United - mistr ligy každý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Co to ta Villa zase vyváděla?

Reagovat
smazaný uživatel

chalani akoby uplne odpadli a nezvladaju zápasi Wigan si to zaslúžil vyhrať a najbližši zápas v swansea co nevidím ružovo

Reagovat
Aldeano

Zítra musí Everton porazit zlo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pigeon

Reagovat
raduinho

Zlo už hrálo dneska

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

Reagovat
CHONG

Vždyť proti účkařům nehrají.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejede Lambert na nějaký rekord ve výšce skóre za několik zápasů?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Inak ako hral Ruiz ?

Reagovat
rickroll

výborně...hodně nám chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Som z toho zmateny, lebo ostatni fans Fulhamu na neho skor nadavaju.

Reagovat
vodka

protože je taky jak noc a den... občas skvělý, občas toho strašně moc zadrbe, záleží, jak mu to vychází...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je genialny futbalista, s vyrovnanostou vykonov mal problemy poslednu sezonu i v Twente.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak typologicky i po futbalovej stranke pripomina prave Berbatova.

Reagovat
vodka

Berba je ale o 3 levely výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sm0ker

Dneska měsíc svítí hrozně brutálně.

Reagovat
C0br

Jj, venčil jsem a úplně jsem se leknul

Reagovat
smazaný uživatel

A neni to ta hvezda?

Reagovat
vodka

včera ještě víc

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

aj jupiter v blizencoch je fest silny

Reagovat
smazaný uživatel

Útočníci MC odpověděli na Manciniho výstup stylově. a Džeko nejen díky tomuto hattricku je pro mě tuto sezonu velkým překvapením

Reagovat
C0br

100. pro Robinka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

A pro Cristianka

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný zapas United dneska i druhou varantou sestavy největší pozitivum- Vidic a konečně 0 inkasováno, chtělo trochu uklidnit po těch divokých výsledcích..jinak Smalling se mi moc na kraji nelibi... doufám, že tam brzy bude hrát Jones nebo Rafael..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pinturicchio

Swansea, Tottenham

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Sandstorm

Manchester United

Reagovat
hefy

Wigán. VIděl to někdo?

Reagovat
kiwwi

vy s Chazym ste bohovi fanusikovia...dokopy ste videli tak 3 zapasy

Reagovat
I am Mancunian

aj mne sa to tak zda, len aby boli cool a fandili nejakemu slabsiemu timu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Já to dneska nezvlád, domů jsem dorazil v jedenáct, tak jsem si musel dáchnout..

Jinak to ale sleduju, to zas pozor.

Reagovat
smazaný uživatel

bring back SPL her

Reagovat
Sandstorm

Aby si tam měl intimčo jo?

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
smazaný uživatel

Komu?

Reagovat
Sandstorm

Jemu

Reagovat
tomasinho

Royals nádhera, věřil jsem, že dneska to vyjde. Hrubasi, neviděls to?

Reagovat
madridcan

32 bodov zatial vo fante je celkom obstojne

Reagovat
tomasinho

13 a to už mi hrajou jenom Sterling, Suarez a Baines. Vlastně 14, dostanu bod za Ridgwella.

Reagovat
kvasha16

ja mam 12 takze ked mi to nezachrani zajtra Chelsea, pripadne este dneska Ba, tak to bude asi najhorsie kolo odkedy hram fantu

Reagovat
smazaný uživatel

ta aston villa co preboha robi ? ved oni musia byt uplne demotivovani.... tak zufaly mancaft som v anglicku nevidel dlhe roky hadam od posledneho vypadnutia derby county.

Reagovat
vodka

je to mladý kádr a po té osmičce je dole, momentálně je úplně v hajzlu. A starší hráči jako Bent a Ireland moc těm mladým namotivovat se nepomůžou, možná tak ještě Dunne...

Reagovat
Sandstorm

Newcastle by mohl klidně sestoupit, vůbec bych se nezlobil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Sestup: QPR, Villa, Newcastle

Reagovat
Manik...

QPR, Reading, Souhampton

Reagovat
Sandstorm

Jo to by taky šlo

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej zápas jsem si vybral. Ten gol Jeromeho na 3-3 byl prostě neskutečnej! Stoke viditelně chyběl Shawcross v obraně, ale i tak ten tým má neskutečnou psychickou sílu. O fyzický asi není potřeba mluvit. Saints to podělal Do Prado, kdyby trefil prázdnou bránu na 1-4 tak nebylo co řešit. Místo toho Upson dal na 2-3 a hned jsem věděl, že to i vyrovnaj.

http://www.101greatgoals.com/gvideos/stoke-3-southampton-3/

všechny goly + rudá

Reagovat
smazaný uživatel

doporučuju shlédnout hlavně díky 2 a 3 golu Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

1 a 3 gólu Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

j, promiň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

A kvoli dresom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jerome

A nechápu, proč šel Nzonzi ven teda, to byl mas na žlutou.

Reagovat
tomasinho

Má ny ty wondergóly patent asi. Ještě teď pamatuju, jak ho tam jebnul Reinovi.

Reagovat
Wat

Reinova chyba.

Reagovat
tomasinho

To jo, ale i tak.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
C0br

Reagovat
tulen

OT: Tak ked uz je koniec roka skoro ... Vas naj zazitok spojeny s futbalom za tento rok?

u mna jednoznacne na prvom mieste Fields of Atherny v podani irskych fanusikov proti spanielsku a samozrejme postup z champu po sakra napinavom finale

Reagovat
Fabregas@ole

Jiráčkův gól proti Polsku. Ta atmosféra na stadecu.... k nezaplacení

Reagovat
Bayern +

Moj zazitok roka bol asi: piatok 18. maja (semifinale MS v hokeji Slovensko - Cesko), sobota 19. maj WHU - Blackpool, postup, ten isty den vecer finale Bayern - Chelsea, nedela 20 maj (nase lokalne derby v 4. lige), 21. maj - matura, 22. maj matura.

Reagovat
tulen

tak jasne, gratulujem ti k maturite a aj nasim, len to malo byt o futbale trochu

Reagovat
Bayern +

Vsetko sa mi splnilo do dokonalosti, este aj to miestne derby, iba ten Bayern...

Reagovat
Kovi81

Tak, postup hokejistov cez Cechov ma tak emocialne vycerpal, ze som uz ani nevedel, ako sa mam radovat, ked vyhrala CFC LM

Reagovat
CHONG

Výhra Realu na Nou Campu v jarním El Clásicu, která nám prakticky zajistila zisk titulu.

Reagovat
CHONG

Plus gól Sergia Aguera v posledním kole PL na 3:2 proti QPR a následný výraz starýho žvejkačky.

Reagovat
tomasinho

Nejhorší asi finále LM a prohra ve finále FA Cupu, nejlepší Carling Cup a jednoznačně poslední kolo PL, to je prostě top. Ten mxi emocí během vteřin, neskutečné.

Reagovat
kiwwi

ziaden najlepsi zazitok tento rok neexistuje...dokurvila sa vsetko co sa dalo

Reagovat
smazaný uživatel

najhorsi zazitok spojeny s futbalom aky som kedy mal, je toto posledne kolo, ten pocit je stale vo mne, ked si len na to spomeniem

Reagovat
smazaný uživatel

toto posledne kolo minulej sezony

Reagovat
Bayern +

Demba Ba

Reagovat
madridcan

Ok, Vodka som pravdepodobne odstranil z cesty uz teraz. Dalsie kolo MinoLFC, ktorý ma aktualne prevratne tri body

Reagovat
CHONG

Vždyť proti účkařům nehrají.

Reagovat
Wat

Kua, mám na lávce v australské Boyce se 16 body, to je v řiti.

Reagovat
exse

Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra 2 goly za 2 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

krása gunners

Reagovat
Wat

Jihlavák Matěj!

Reagovat
smazaný uživatel

Vianocne dobroty pobudnu niekolko sekund v papuli, niekolko minut v zaludku a niekolko rokov v bokoch.

Reagovat
kiwwi

arsin je aspon vtipny

Reagovat
smazaný uživatel

skor trapny a hlupy

Reagovat
tomasinho

To ty taky.

Reagovat
kiwwi

jj, ale ally iba to, arsin je aspon svojim sposobom vtipny

Reagovat
tomasinho

Reagovat
SaianSupaCrew

komický, vtipný moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

to vsetci co mate v mene "tomas" mate na mna alergiu?

Reagovat
tomasinho

Ne, všetci vidíme, jaký jsi trotl.

Reagovat
smazaný uživatel

Neplati to len pre nich

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle zoufalá obrana

Reagovat
tomasinho

"Today 4 years ago, Liverpool were 3pts clear at the top of the table, 10pts in front of Man Utd and Arsenal, and 23 pts ahead of Man City"

Z toho měl být tehdy titul prostě. A potom už je škoda mluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

tak vy uz mozete len spominat

Reagovat
smazaný uživatel

Vy taky.

Reagovat
tomasinho

Jojo, aspoň nejsme ve 4. lize.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vykonnostne tam patrite

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Jojo, do 4. anglické, která je stejně lepší, než 1. skotská.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný

Reagovat
tomasinho

Zrovna ty? A po tom, co jsme vás 70 minut přehrávali?

Reagovat
smazaný uživatel

co vám taky zbývalo, když jste po čtvrthodině prohrávali o dva góly a žádná sláva to taky nebyla, i ten gól jsme si museli dát sami

Reagovat
tomasinho

Na to, aby ses smál kýčovitému píčusovi to ale taky nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Infi

Reagovat
miky10

Uuu, eště že se nejmenuju Tomáš.

Reagovat
Arne

Ty jsi mamlas neskutečnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra

Reagovat
tomasinho

Cype

Reagovat
tomasinho

200. pro Perks of being wallflower.

Reagovat
kvasha16

200. pre Bu - lacneho zbieraca bodov

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten siedmy walcottov gol, tak to bola pani nenormalna chutovka !

Reagovat
kvasha16

co bolo? na livesport je ze si sam nahral

Reagovat
smazaný uživatel

presiel od laveho roku cez troch obrancov, potom ho v sestnastke zvalili ale on si nelahol ale sa postavil a brankarovi dal gol pomedzi nohy. neuveritelna frajerina !

Reagovat
smazaný uživatel

dloubnul ho ale to máš fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu se prostě říká bojovník nevzdá se jako jiní fotbalisti simulanti

Reagovat
smazaný uživatel

Být fanouškem Arsenalu je někdy nejkrásnější věc na světě.

Reagovat
kvasha16

pssst, to si moze niekedy povedat fanusik kazdeho timu

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, to nikdo nepopírá.

Reagovat
Arne

A já místo toho dám přednost Fifě kua...

Reagovat
herbage

Reagovat
Tomekcz

a ted walcot do liverpoolu

Reagovat
kiwwi

po dnesnom Walcottovom vykone moze Arsenal ocakavat o 3 dni ponuku z Liverpoolu na minimalne 20 mil. libier

Reagovat
smazaný uživatel

a kto by tie peniaze za neho vysolil? my budeme mať problém zaplatiť tých 12 mill za Sturridga, nie to ešte dávať bid za Thea

Reagovat
Robochelsea

Úžasný zápas A ten posledný Walcottov gól

Reagovat
smazaný uživatel

This is why we love Arsenal paráda kluci, nutno říct, že Newcastle hrál v dost poslepované sestavě a do stavu 3:3 to byl úplně vyrovnanej špíl...pak se holt sesypali

Reagovat
smazaný uživatel

...and new Arsenal nr. 14 was born...

Reagovat
Godwinson

Ten Vydra je úžasnej :)

Jinak Marveauxovi budu přát do nového roku hodně zdraví. Když ho bude mít, bude zase top.

Reagovat
Wat

Reagovat
Sandstorm

On byl někdy top?

Reagovat
Godwinson

Ve Francii top byl, ale je pravda, že u něj to zdraví už asi nikdy nebude v pořádku

Reagovat
Sandstorm

Ve Francii byl TOP i Gervinho. Jako jeho škoda, měl obrovskej potenciál.

Reagovat
Godwinson

Gervinho srovnávat nejde, to je asi jako kdybych řekl, že Park byl v Monacu top .. a teď není. Marveauxa jsem dnes viděl chvíli a byl výbornej, potenciál být na tom stejně jako ve Francii on má ... jde jen o to, jak dlouho bude držet zdraví.

Reagovat
exse

No ještě potřebuje dozrát. Připomíná mi Baroše, má výbornou rychlost a zrychlení, dobrej první dotyk, kterým se dokáže dostat do výhody, nebo zrychlit hru pro spoluhráče. Techniku nemá žádnou excelentní a možná není tak odolnej, ale myslím že to může dotáhnout daleko a nedivil bych se kdyby se usadil v PL, myslím že by mu seděla více než SA. Každopádně doufám že nějakého tupého trenéra nenapadne ho stavět na křídlo, protože se tam vůbec nehodí, bohužel jeden tenhle tupej trenér sedí na lavce repre.

Reagovat
Godwinson

Ok

Reagovat
exse

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
fantomas

Countere, píšeš ten report?

Reagovat
Counter

?

Reagovat
fantomas

No deset gólů, komu se to má chtít psát.

Reagovat
Counter

zlatá PD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

A teď i ten zkurvený Arsenal. Super.

Reagovat
smazaný uživatel

To bol ku*va polčas

Reagovat
madridcan

Kamarat, co plati jednemu typkovi za tipy 20 eur tyzdenne dneska dostal platinovy tip Arsenal-Newcastle under 1,5

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prijemny fotbalovy podvecer A Theovi kloboucek, ze se tak ve druhem polocase vytahl

Reagovat
smazaný uživatel

222. pro fanoušky arsenalu loserpoolu cfc a mcfc

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej hokej

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera. Po dosť dlhej dobe polčas, kde nemám čo vytknúť. Konečne to bol ten starý Arsenal, žiaden alibizmus, žiadna priposratosť, len sebadôvera a chuť útočiť a hať futbal a to nie je klišé. Aj keď to bolo na úkor defenzívnej hry, ofenzíva to celé zachránila a toto sa mi páči oveľa viac, než šmatlať sa 1-0 s Wiganom alebo 2-0 s WBA.

Dnes sa mi konečne pozdával aj Poldi, to bolo asi jeho najlepších 37 minút v Arsenale, okrem podstivej defenzívy aj príkladná ofenzívna časť, veril si a nezbavoval sa lôpt najjednoduchším spôsobom. Walcott bol dnes boží, toho chlapca musíme udržať za každú cenu, ale to nie je nič nové. Myslím, že by mohol dorásť do nového Titiho, možno nikdy nebude až tak dobrý, ale potenciál je obrovský. Ten posledný gól iba ukázal, ako si verí a v akej je forme, tak snáď to nevybalansuje 3 hluchými zápasmi, ako on rád robí. Súhra Wilshere-Cazorla-Arteta je veľmi podarená, sadli si, z toho môže byť veľmi dobrý válec, ale aj tak by som chcel vidieť proti Sotonu Coquelina. No a Giroud si snáď vypýtal základ, ten chlapík, keď ho spoluhráči zapoja do hry, je nezastaviteľný, strašne som mu prial hetrik, snáď naňho nebude musieť čakať tak dlho ako Robin. Ďakujem za výborný výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lovec

S tím Walcottem opatrně ... já se právě dost bojím toho, o co ses otřel, a to že Theo bude v dalších dvoch nebo třech zápasech k ničemu. Henry z něho nikdy nebude ani náhodou, dle mého skromného úsudku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam práve vidím dosť paralel v ich prípadoch, z Henryho spravil hroťáka Arséne, takisto ho predtým staval na kraj (aspoň to hovoril), takisto začal nastupovať na hrote v 23, takisto mával hluché obdobia, v jeho prípade tak môžme volať celý "pobyt" v Taliansku...

Reagovat
smazaný uživatel

tak keby sme hrali 442, theo je na hrote uz nejaky ten piatok..tych dvoch deli hlavne stavba tela ,fyzicka a s tym suvisiace atributy, to ma thierry do hrotaka na 433 ovela ovela vhodnejsiu

Reagovat
Lacko_Boh

tých dvoch delí asi 100 levelov vo futbalovom myslení,perifernom vydení,prvom dotyku,priamych kopoch....

Reagovat
smazaný uživatel

nj, ale zas, thierryho v jeho veku si nepamatam, neviem ako na tom vtedy bol...pred dvomi rokmi by som dnesny theov gol od neho v zivote nevedel predstavit

Reagovat
Lacko_Boh

ja som ale najmä zvedavý že či Theo hráva na hrote preto lebo už je podľa Wengera pripraveny alebo preto že si ho chce Wenger udržať

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to druhe bol trochu katalyzator

Reagovat
Lacko_Boh

tak to je ale potom smutné Tým pádom ale hladame v zime kridlo a nie hrota že?

Reagovat
Lacko_Boh

a najma Titi vynikal pri 4-4-1-1 anie pri 4-3-3

Reagovat
smazaný uživatel

jasne...ale prechod na 433 by pre neho nebol taky problem, ako pre thea..tipujem

Reagovat
Lacko_Boh

veď Titi 4-3-3 v Arsenale hrával ,resp. 4-5-1 .A najma s Theom na hrote sme vlastne ani raz nehrali,skôr som mal pocit že hráme 4-6-0

Reagovat
smazaný uživatel

433 sme zacali hrat po jeho odchode..je rozdiel medzi 433 a 451..to 460 ked hrame s gervinhom alebo theom zase neuznavam hraju proste na hrote, aj ked typickymi hrotmi nie su..

Reagovat
Lacko_Boh

tak ten pohyb hrota pri 4-5-1 a 4-3-3 nie je zase moc rozdielny A to s tým 460 nechápem čo si mal na mysli

Reagovat
Counter

Newcastle v poslední desetiminutovce totálně odpadl. Bylo krásné vidět, že hráči AFC makali až do konce a beze zbytku toho využili, že se nespokojili s pohodovým dohráním zápasu. Theo nakonec zaslouží velkou pochvalu, splnil to, co se od něj čekalo. Giroud se skvěle hned chytil, jen škoda toho břevna. A Demba parádní výkon, za těch 7 mega by stál za zvážení.

Čtvrtá výhra v řadě potěší, navíc se povedlo hezky zlepšit skóre. Jen tak dál.

Reagovat
herbage

kdyby Demba přišel, tak kam s ním? To by Theo musel defintivně zpátky na křídlo, protože Demba a Giroud nemůžou oba sedět

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal's Theo Walcott after hat-trick: "I’m showing the boss what I can do. I was bought as a striker and I always believe I am a striker.”

Sign da Ting Theo.

Reagovat
herbage

jedna vlaštovka jaro nedělá. Až takhle sestřelí MU nebo Chelsea když bude potřeba otočit, budu mnohem radši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jak tehdy dal dva góly Chelsea při výhře 3:1, to byl jeden z našich nej zápasů za poslední roky :-) Pak i v té výhře 5:3 na SB taky přispěl jedním za stavu 2:2.

Reagovat
herbage

jj, ale stejně to táhli jiní. Já s ním byl dneska celkem nespokojen, ale ten konec to zachránil. První poločas sice pěkný gól, ale dva zadrbané breaky. Po změně stran jak jsme tlačili, tak nebyl 10 minut vůbec vidět. Jak se hra vyrovnala, tak zadrbal asi 3 breaky a pak jak si všichni mysleli, že Giroud jde místo něj, tak od té doby naprosto geniální výkon a prakticky měl prsty ve všech zbylých akcích a gólech. Ale Newcastle totálně odpadl, to bych nepřeceňoval. Horší by bylo, kdyby za toho stavu jsme hráli s jiným soupeřem, tlačili a on tam byl ve vápně k ničemu. Bývá pravidlem, že trojlístek Podolski - Cazorla - Ox ho pravidelně převyšuje a dostává se i častěji do zakončení

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelny zapas, druhy polcas 6:2, to boli orgie a orgazmy, po dlheeeeeej dobe nas, stary dobry arsik

poldi bol dnes genialny, okrem svojej podstivosti rozdaval uzasne lopty a vsetko mu vychadzalo...

theo bol hot and cold, ale to hot bolo viac hot ako megan fox..jeden z najkrajsich solo golov ake som kedy videl, center na girouda zas jeden z najkrajsich ake som videl .

..snad mu ten hrot sadne, moze byt z neho velky hrac, tie ingrediencie tam su..hlavne nech ale PODPISE, dneska uz hadam presvedcil vsetkych...

stoperi si rozumeli, goly sme dostali z blbosti, hlavnej gibbsovej, ak to ale len chcel trochu zdramatizovat a pridat zapasu korenie, tak inak na sebe musi popracovat, lebo to boli fatalne skolacke chyby, ktora nas mozu stat zapasy..

aaronovi klasicky chybalo trosicka stastia k uznaniu , to uz neni mozne...milimetrovy genialny pas a giroud to, prave jedinykrat dnes, giroudovsky z dvoch metrov posere..inak ale palec za dva goly, dneska nas zachranil

bol arsenov pokazeny zips a jeho oprava pred nasou jazdou metafora arsenalu, ktory sa da konecne zase dokopy a zacne slapat? asi nie, ale bojim sa ze arsene to tak pojme a na zimne prestupove okno sa totalne vysere

a na zaver najvacsi in your face mojmu bratovi, goonerovi, ktory bol nuteny ist s frajerkou na jej rodinny dedinsky gadziples

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neopisuj.

Reagovat
smazaný uživatel

ty neopisuj

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to mal skôr.

Reagovat
Bayern +

Ale on ma vacsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja s ním zahrám lepšie divadielko.

Reagovat
smazaný uživatel

nj,.tragikomediu

Reagovat
smazaný uživatel

thriller s happyendom, ktorý sa nedoporučuje ľuďom, čo nemajú radi hady.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

este mi daj cas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho břevna Girouda. To snad mohl být nějaký rekord - hattrick za 10 minut..

Reagovat
r.mrazik

Ole gunnar

Reagovat
kiwwi

ten dal za 10 minut styri

Reagovat
r.mrazik

No vsak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jaky to byl zapas ?

Reagovat
smazaný uživatel

ollie gunner

Reagovat
smazaný uživatel

to viac.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

Swansea do nového roku před Norwichem

Reagovat
herbage

Reagovat
fantomas

Odkdy ty se angažuješ v takových bitkách?

Reagovat
kiwwi

bublina Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Těžkej los.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
Counter

Reagovat
Sandstorm

Norwich skončí v TOP 10

Reagovat
fantomas

Reagovat
Dr. Admess

Swansea skončí v TOP 9

Reagovat
Sandstorm

Ještě, že ne v TOP 09

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

To Nolanovo vykartovanie by mu (aj celemu timu) mohlo prospiet. Trebars by mohol na AM Jacky.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
Bayern +

Na Digi Norwich - MCFC zo zaznamu, to asi pozrem.

Reagovat
fantomas

Skvělej "anglickej" zápas, doporučuju.

Reagovat
kiwwi

35 golov za 8 zapasov - not bad

Reagovat
Counter

Ale fanta vyhořela všem i tak

Reagovat
kiwwi

mne nehralo 5 hracov v poli

Reagovat
Sandstorm

Mně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Vadera je 38 bodů za asi 7 hráčů dobrejch, a to mi ještě hraje kapitán i.

Reagovat
Trand

Lennon kapitán a Thea mi to tam hodí místo Teveze.

Reagovat
Counter

Arsenal druhý nejlepší útok PL

Reagovat
kiwwi

aj tak zaostavate o riadny kus

Reagovat
Counter

To bude tím zápasem k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
C0br

Už máme 12. nejlepší obranu!

Reagovat
kiwwi

jo no, predbehli sme Newcastle

Reagovat
C0br

A Norwich

Reagovat
smazaný uživatel

A zapas k dobru

Reagovat
herbage

a pak že to bez Robina nepůjde jen to zlepšení obrany se někam podělo

Reagovat
Sandstorm

Jenže s Robinem byste třeba hráli o titul.

Reagovat
madridcan

Hláška roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budou letos vůbec ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně ať se to nedoví arséne, jinak vám žádná posila v zimě nepřijde

Reagovat
smazaný uživatel

Hej to vypadá hezky ale 23g z těch 39 jsme dali ve 4 zápasech :) bez toho 16g/15z vypadá zas docela na prd :D ale dneska krásný zápas a ten řev fanoušků, už se nemůžu dočkat výjezdu na Bayern ...

Reagovat
smazaný uživatel

QPR zajtra potrebuje vyhru, na ten zapas sa tesim..vitazstvo Evertonu tiez krasne zamota ten suboj o LM..takze zajta dve jednotky

Reagovat
Miguel19

QPR už jí potřebuje asi 15 kol...

Reagovat
C0br

Tak proti komu jinému ale vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Sm0ker

Reagovat
mr.Silver

Theanek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť to bylo 3:3

Reagovat
smazaný uživatel

A už není. To je fotbal...

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C0br

Pořídil sis interaktivní wallpaper?

Reagovat
smazaný uživatel

z tej poslednej sekundy si urobím screenshot a to si dám ako wallpaper.

Reagovat
C0br

Můžeš to namnožit a dát si to tam dát jako 5x7

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
Shevchenko

No dyk.

Reagovat
herbage

teď bude důležité v úterý porazit Southampton, protože pak nás čeká těžký los a budeme mít doma Mancity, venku Chelsea a doma Liverpool a mezito vloženou dohrávku doma s West Hamem a FA Cup. Nicméně pak už je los vcelku přívětivý a pokud se nestane něco neočekávaného, do 4. místa bychom měli skončit a nevylučoval bych ani druhé

Reagovat
kiwwi

Reagovat
miky10

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

chystáš sa skončiť pred City, hej?

Reagovat
herbage

příští dvě kola napoví

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

uz som si vravel, ze nie je cosi v poriadku, ked si krotil optimizmus

Reagovat
Lacko_Boh

City pohoda, Chelsea pohoda,Liverpool doma hádam pohoda a West Ham ak bude hrať stale tak ako teraz tak tiež pohoda.Titul

Reagovat
fantomas

Reagovat
herbage

nu což, doma máme všechny souboje se špičkou krom Chelsea a Tottenhamu a jinak samé žebrotíny jak venku, tak doma. Jen to chce, aby se nám vyhýbala marodka. Hlavně zápasy venku se Stoke, AV, Evertonem či Norwichem máme za sebou a jinde moc neztrácíme

Reagovat
smazaný uživatel

ty žebrotinka, tie tímy nám robia vždy najväčšie problémy.

Reagovat
herbage

já jakožto Sibyla mám vždy takovou předtuchu. Měl jsem ji před Norwichem, Stoke, Fulhamem, Evertonem, MU či Swansea, že ztratíme. Ale ty týmy co nás čekají na jaře, tak mám celkem dobrou předtuchu, i když pár zranění či výpadek formy to mohou rychle změnit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi opravdu někdy marnější než ajťák před babou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt...

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Když se daří, tak se daří. Dvojka Theo a Giroud vypadá velmi dobře, společně s Poldim, když je dobře kryt, dobrá útočná trojka. Snad to nebude Wenger kazit Gervinhem.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C0br

Evidentně to čekal. Dnes ovšem mohl zemřít Smalling a já doufám, že na to Fergie upozorní

Reagovat
smazaný uživatel

ale čo Giroud pri prvom góle. To je obetavosť, riskovať život kvôli gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi frajer Jack je mlaďoch, ale ať by umřel po takovém zásahu míčem nebo v devadesáti letech přirozenou smrtí, tak zastavení tohoto počítadla se stejnak nedožije Ať žije nejlepčí manager v Anglii SAF

http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/

Reagovat
j_mrazik

On nefandí Arsenalu. Tyhle hovna pořád píšou liverpoolští.

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří liverpoolští.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"Hopefully I can freshen things up again at Wigan - Phil Jones could be ready and Rafa will be ready."

Reagovat
C0br

Reagovat
kiwwi

normalne budeme mat o 2 tyzdne prazdnu marodku ak sa nikto novy nezrani

Reagovat
smazaný uživatel

Aji Anderson?

Reagovat
kiwwi

ten uz mal byt fit pred tyzdnom

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to hlavně neuspěchat, ať můžem na Liverpool vlétnout v plné síle.

Reagovat
J0EL

Newcastle are set to lose their sponsor "Virgin Mobile" because they just got FUCKED at the Emirates...

Reagovat
smazaný uživatel

Virgin mobile neni nas sponzor

Reagovat
DieFohlenBMG

jeste ze jsem si nevsadil, vyslo by mi 5 zápasu PL a posral by mi to celtic

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to seru, ve třech zápasech padlo 23 gólů a já mám z toho 11 bodů za pět hráčů.

Reagovat
j_mrazik

Zápas to byl dobrej (dali jsme 7 gólů a pěkná produktivita, to u nás moc nebývalo), ale pořád mi vadí Arsénovo střídání.

Reagovat
smazaný uživatel

Zejtra mám z toho QPR špatný pocit, ach jo.

Reagovat
tomasinho

Já právě po blamáži s Potters čekám výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Toho bych se nebál, vy jedete po sinusoidě, abyste pořád mohli doufat.

Reagovat
nani92

Arsenal dá 7 golov a Arteta 2 body

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla 5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Za ty díry, co nechával uprostřed,si je možná ani nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kto z ľudí tu si už objednával, alebo sa chystá objednať, ten zájazd na Bayern cez arsenalsite?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V mojom prípade to asi dopadne tak, že pôjdem s otcom, ktorý sa do futbalu hovno vyzná, a jeho kamarátom so ženou. Ešte je v hre, že pôjdem sám s kamošom, čo sa mi pozdáva viac, ale...

Takže, už si objednával?

Reagovat
j_mrazik

A ty jsi pořídil jenom lupeny nebo komplet výlet?

Dají se vůbec jenom lístky?

Reagovat
smazaný uživatel

ak by sa dali iba lístky, tak by som to tiež ocenil. Ja som ešte neobjednával, práve preto sa chcem spýtať.

Reagovat
smazaný uživatel

Daji no, ale ne tak lehce - http://tinyurl.com/bp4vjtc

Reagovat
smazaný uživatel

Už som objednával, no.

Reagovat
smazaný uživatel

A neboli žiadne komplikácie? Nemám dobrú skúsenosť s internetovými cestovkami, tak sa radšej uistím. Viem, že arsenalsite by si asi neničilo meno, ale tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, jo takhle to myslíš. Né, objednával jsem z týhle cestovky poprvý a mám podobný obavy zatim, no. Ale prachy jsem ještě neposílal, takže se tim zatim nějak nezatěžuju.

Reagovat
smazaný uživatel

byl jsem s touhle cestovkou 3x(2xMilan 1xMnichov) a vše v pohodě.

Reagovat
miky10

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jedes tez?

Reagovat
Godwinson

Ovšem, že ne. Jen jsem pokračoval v řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
j_mrazik

Vidím napravo z jeho pohledu propisku?

Reagovat
smazaný uživatel

asi sa spoluhráči podpisovali na loptu.

Reagovat
smazaný uživatel

smer LFC

Reagovat
J0EL

si strasne naivny... myslis ze sa mu bude chciet hrat stred tabulky kazdy rok?

Reagovat
Bayern +

Za 100 tisic libier, aj hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

7:3 a musíme mať akurát návštveu...

Reagovat
smazaný uživatel

*návštevu dpč

Reagovat
smazaný uživatel

Ne asi. Přišli k nám za stavu 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

K nám na začiatku 2. polčasu

Reagovat
tomasinho

Hlavněj ji neměj zítra, to to bude 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra máme ísť na rodinný výlet, ale asi nepôjdem, alebo sa budeme musieť vrátiť do 17 00

Reagovat
ElectrickMann

taky jsem to tak mněl, přyjela sestřenka z hrvatska tak jsem nasraty

Reagovat
cristiano.K.

já viděl celý slepice,60.minut MU a po poločase AFC jsem jel pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
FCSL
Reagovat
smazaný uživatel

slowpoke

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

eew

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
Ligter

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je Tchuna?

Reagovat
smazaný uživatel

little boy inside him

Reagovat
smazaný uživatel

ta, co ju znaasilnili siesti a potom zomrela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Jeho kámoš, co včera umřel

Reagovat
smazaný uživatel

kamos? ja som cital, ze to je ta slecna, co bola znasilnena a zomrela

Reagovat
C0br

To jen někde prolétlo na twitteru, ta holka se jmenovala jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool contacted Lazio for defender Diakitè according to Sky Italy

Korupčníci čo je zač?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Walcott má nejlepší poměr góly/minuty v celé PL

Reagovat
SunFells

Lepší než Džeko jo?

Reagovat
Counter

Mins per goal involvement 2012-13 1 Walcott 62, 2 Hernandez 73, 3 Rooney 78, 4 van Persie 79, 5 Dzeko 79, 6 Mata 88, 7 Petric 94, 8 Ruiz 99

Ono to bere v potaz všechny soutěže, Theo si nahrabal v COC.

Reagovat
kiwwi

ja to o chvilu zratam (PL a CL)

Reagovat
herbage

jo, to bylo dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tohle se trénuje v Arsenalu...

Reagovat
smazaný uživatel

to sa neda verit tomu, ze z tamad odide

Reagovat
herbage

podobně slavil i Adebayor během své poslední sezóny s Ebouém, takhle to brát nejde

Reagovat
smazaný uživatel

o to nejde, Walcott je niečim iný. To vidíš na tých gestách, mimike, rozhovoroch... Snáď to klapne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ak davas co sa tyka vztahu k Arsenalu Thea a Adebayora, tak potom sa to tak neda brat

Reagovat
smazaný uživatel

*na jednu uroven

Reagovat
herbage

nedávám, ale řikám že to nemusí znamenat, že automaticky podepíše

Reagovat
fantomas

Reagovat
Minister

Reagovat
herbage

Theo má patent na novou kličku, popvé ji použil proti Chelsea

https://www.youtube.com/watch?v=LW0haz-n4c8

Reagovat
Rarášek

Tu se musím taky naučit

Reagovat
fantomas

Náhodou ta přehazovačka po tom pádu, známka vysoký technický kvality.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal-Newcastle to hrali bez obrán alebo čo ???

Reagovat
stiflerovamama

FA

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott: "Talks are ongoing. I've answered this question numerous times, I'm sure something will happen soon." (bbc)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj soon prestúpi

Reagovat
smazaný uživatel

jj do liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

a bude hrať z lásky ku klubu

Reagovat
smazaný uživatel

pánbožko, daj, aby podpísal, potom sa dám aj pokrstiť, spravím si aj prijímanie, aj birmovku!

Reagovat
smazaný uživatel

ty nemáš prijmanie? bezbožník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja nie som ani pokrstený. Som rád, že rodičia nechali výber vierovyznania na mňa, tak by to malo byť u každého.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
smazaný uživatel

nechápem perčo sa smejú. Šak to je uplne jedno. Ale prišiel si o veľa darčekov

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, keď som videl kamarátov s hodinkami a retiazkami po birmovke, tak som na chvíľu aj ľutoval.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

..preto mam prijmanie, ale birmovku uz nemam, lebo uz som si rozhodoval sam no..ale veriaci som, ale s cirkvou nechcem mat nic spolocne

Reagovat
Bayern +

Tak.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som ateista a príležitostný pastafarián.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja som rumokatolik, pijem kvoli viere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fb něco od tebe potřebuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

detto

Reagovat
Kovi81

Ja to iste, nie som ani pokrsteny

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Minister

pohan

Reagovat
Sandstorm

No snad si někteří scouseři nemyslí, že by mohl jít do Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

theo podpise, uz som o tom presvedceny

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prošlá pětistovka pro Foster the People!

Reagovat
fenixLFC

pumped up kicks

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Benat, 25, has been earning rave reviews in Spain and has also attracted interest from Spartak Moscow and Wolfsburg.

The talented midfielder is rated as one of the best players in La Liga and looks certain to make a big money move in 2013.

Liverpool and Arsenal have been strongly linked with his signature in the past while Manchester City are also considering a move in January.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, toho bych bral.

Reagovat
ďuriLFC

big money move

Tak ten je asi celkom reálny , hm.

Reagovat
tomasinho

Co to je zač?

Reagovat
smazaný uživatel

výborný hráč.

Reagovat
Dr. Admess

Nic ti neříká Benat? Parádní CM, táhne Betis... Jeho cena min. 15 mil. €

Reagovat
tomasinho

Tak PD nesleduju, znám jenom oveřenější jména.

Reagovat
smazaný uživatel

Je suprovej, dává o sobě víc vědět až po opětovnym postoupení Betisu do PD.

Reagovat
Dr. Admess

Tak pokud opravdu nijak nesleduješ PD, tak dejme tomu. Ale třeba rozhodl jediným gólem zápas proti Realu Madrid. Fakt všestranný CM, hlavně toho hodně odmaká a má výbornou střelu.

Reagovat
smazaný uživatel

I reprezentant.

Reagovat
Counter

Toho znám i já!

Reagovat
Zaschrona

Jen do nej, vyhodit dalsich 15 milionu oknem jen za maly upgrade oproti soucasnemu stavu je skvely napad, nastesti asi jen nejakeho redaktora.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak právě, nadprůměrní hráči, který maj kolem dvaceti, se do LFC moc nehranou, tak by se zatim měli přivádět tihle, stejně kvalitní, ovšem kluby jako City po nich tolik netoužej, protože jim je ''už'' 25.

Reagovat
Zaschrona

A cim je Benat tak uzasny? Je to dobry hrac, ktery ma momentalne opravdu vybornou formu a byl by tak pravdepodobne hned asi i nejlepsim zaloznikem v sestave LFC. Ale zase tak moc toho nenabizi, za tu cenu, ktera prave cca na tech 15 mega zacina a spis bude jeste nekde vys. A pokud je Allen tak uzasny, jak se o nem casto mluvi, tak proc na jeho pozici kupovat dalsiho minimalne podobne draheho hrace, ktery se navic taky uplne nemusi povest? Kdyz uz takhle utracet, tak proc nejit po opravdovem upgradu typu Sneijder?

Reagovat
smazaný uživatel

Co furt máte s tim Sneijderem? Ten by do LFC určitě šel, no. A to nemluvim o jeho platu, kterej se s tim Beňatovo nedá srovnávat. Hlavně bych ho ani nechtěl. Jo, Beňatovo cena 15 mega je, smlouva mu končí po příští sezoně, takže v létě by byl k mání možná i za takovejch 10. A kolikrát ti máme vysvětlovat, že do týmu bez LM se Strootman a jemu podobní nepohrnou?

Reagovat
Zaschrona

Proc by ne - kolik lepsich klubu nez LFC ho bude chtit s tim, ze mu zaplati ten jeho kralovsky plat, co bude chtit a pro LFC to fakt nebude problem, kdyz muzou vyhazovat takove prachy napriklad za hostovacku bez opce za Sahina. Ja bych prestup Sneijdera k vam videl celkem realne, za nejakymi uspechy se uz zase tak moc hnat nemusi, penize by mu mohli jako lakadlo stacit. Hraci se k vam nepohrnou? To je jasne, stejne budete muset kohokoliv nalakat predevsim na penize, pripadne najit nejake famozni mene hvezdne jmeno pres skauting..

Reagovat
smazaný uživatel

...nebo koupit hráče typu Beňata.

Reagovat
miky10

Reagovat
Zaschrona

A to by fakt byla ta slibovana velka odpoved na vase problemy? Nejsem si jisty, jestli je Benat zase takovy zazrak...

Reagovat
miky10

Sám by asi všechno nespravil, že jo, ale krok vpřed by to byl obrovskej, o čemž samozřejmě ty vědět moc nemůžeš, ale věř tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Ja vam to preju..

Reagovat
miky10

Fakt i mně?

Reagovat
Zaschrona

V ramci moznosti, ano..

Reagovat
Dr. Admess

S takovou za chvilku budou Premier League vládnout jen Španělé a Brazilci.

Reagovat
Godwinson

Četl jsem před chvílí v souvislosti s Liverpoolem i o Patovi

Reagovat
smazaný uživatel

To by byl sen. Ale on se vrátí spíš do Brazílie.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

Však stačí kolem něj projít a už leží na marodce.

Reagovat
tomasinho

Aby měl Doni v azylu v Brazílii parťáka jo?

Reagovat
Godwinson

Tak o Brazílii se spekulovalo nejvíce, vzhledem k tomu, že ta částka už je v podstatě daná na 15 mil., tak bych byl tedy docela překvapenej, kdyby se o něj nepokusily i jiné kluby než jen ty brazilské, takže nějaký elementární smysl to dává :)

Reagovat
stiflerovamama

Tak Brendan hovoril, ze cez leto bude chciet ziskat pravu 10 tku. Myslim si, ze tento hrac by na tento posi idealne sedel. Takze ja som urcite za.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

A ja myslel, ze toho uz si privedl, kdyz za tezke penize kupoval Allena.. No.. hlavne, aby toho noveho tvurce hry pro LFC vubec mohl vybirat on..

Reagovat
tomasinho

Allen desítka? Víc, co je vůbec desítka?

Reagovat
Zaschrona

Tak Allen je spis nez cokoliv jineho, nula. A k tomu jeste za patnact.

A jisteze. Jen nechapu, proc Rodgers toho hrace nekupoval uz predesle leto.. Asi ale holt byla vetsi potreba utratit celej rozpocet za bandu nepotrebnejch, prumernejch nebo nakonec po velkem hypu nehrajicich hracu.

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj

Reagovat
Dr. Admess

Však proč by ho kupoval, když už ho měl?

Reagovat
Zaschrona

Tak proc ho teda chce kupovat ted, kdyz ho pry ma?

Reagovat
smazaný uživatel

WTF?

Reagovat
Dr. Admess

WTF?

Ty si ožralej?

Reagovat
Zaschrona

Ne, jen odpovidam na blbou otazku jeste blbejsi odpovedi.

Reagovat
Godwinson

Allen a nula? Ty jsi až moc přísnej

Reagovat
tomasinho

Tragédnost sama.

Reagovat
Maresma

Ty se mi snad zdáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Skvely, poctivy CM s vybornou strelou, kterej rozdava paradni pasy na delsi vzdalenost. Nebyl by pro vas spatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Potřebujeme spíše AM a možná i DM. Ale uvidíme, co na jaře Lucas s Allenem směrem dozadu. V zimě útočník + křídlo, v létě desítka.

Reagovat
smazaný uživatel

A uz se o necem mluvi?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen o tom, že Rodgers koupí 10ku nějakou, no.

Reagovat
tomasinho

Četl jsem, že Eriksen a Isco jsou první dvě volby, jednička prý Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže něco jako Xabi co se týče tý ofenzivní práce? To by se mi líbilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pohyblivejsi, dynamictejsi..

Reagovat
miky10

Famózní hráč, přál bych si ho viděl v PL. Everton by pozvednul o level, zaschrono, tak brzdi, když nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, treba jsem se v lete divil, ze po nem nesel Tottenham.

Reagovat
Zaschrona

Tak to, ze by EFC nejaky hrac pozvednul, jeste neznamena, ze bych ho chtel. A uplne jisty si tim taky nejsem, pokud by mel Everton zdravou celou zalohu, zaklad by nehral.

Reagovat
C0br

http://9gag.com/gag/6201763 - tohle k tomu prvnímu postu, co tam je přímo vybízelo

Reagovat
ďuriLFC

big money move

Tak ten je asi celkom reálny , hm.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

OT: až teraz som si všimol Ramsey sponzoruje Liverpool

Diky Ramsey

http://www.liverpoolfc.com/corporate/partners

Reagovat
smazaný uživatel

kým tam nie je 'Walcott', tak je to ok.

Reagovat
Dr. Admess

Není tu nějakej fanda Eredivisie, kdo by mi mohl popsat Jense Toornstra? Jeho styl, co jsem četl, se mi dost líbí. Měl by na Premier League? Jeho cena?

Reagovat
smazaný uživatel

Everton... to bude zejtra velmi nepříjemné .

Reagovat
kiwwi

to by sedelo aj na utok proste najtragickejsi tim v PL

Reagovat
madridcan

ktory aj tak vyzametal Anfield

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak vyhrat proti timu, ktory patri do 4. skotskej ligy zasa nie je az take meritko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty ses fakt idiot

Reagovat
Maresma

Reagovat
C0br

Reagovat
ElectrickMann

dneska to asi bila dobra hra že? nevite kde se da stahnout mač? ars - newcastle?

Reagovat
Dr. Admess

MOTD v kolik?

Reagovat
smazaný uživatel

vždy sa to tu musí 50x písať?

23.30

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne je strasne tezky to najit na serverech, na nichz budou odkazy nebo streamy

Reagovat
kiwwi

bude to streamovat bloodzeed

Reagovat
smazaný uživatel

určite? na wiziwigu zatiaľ nie je. Ak by to dával, tak si pozriem teraz a nemusím čakať do zajtra na torrenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze ten to vypne hned, jak uvidi Arsenal

Reagovat
kiwwi

a ten ide prvy

Reagovat
smazaný uživatel

No prave

Reagovat
madridcan

Tiez som sa chcel spytat pred hodkou, ale radsej som pouzil google, lebo je to isto tyzden co tyzden omielana otazka

Reagovat
smazaný uživatel

Já zas čekám, než se zeptá někdo jinej.

Reagovat
C0br

A já prostě jdu na coolsport, kde dávají přenosy snad ze všeho kromě tenisu a kouknu se na schedule

Reagovat
FCSL

Třemi góly se na drtivém vítězství Kanonýrů podílel Theo Walcott, blízko k hattricku měl i střídající Claude Giroud, v závěru ale trefil jen břevno a musel se spokojit se dvěma brankami.

Idnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Asi si to pomýlili s mým nejoblíbenějším hokejistou

Reagovat
Kovi81

Az na to, ze to je Giroux

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre Girouda.

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

a jeho pekac buchet.

Reagovat
kiwwi

Nani ma lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

akože ABS? to neviem, nevidel som.

Reagovat
C0br

ne ESP

Reagovat
C0br

ne ESP

Reagovat
Counter

Reagovat
Ligter
Reagovat
madridcan

Stream?

Reagovat
smazaný uživatel

Marveaux naaadherne

Reagovat
smazaný uživatel

Marveaux je génius.

Reagovat
smazaný uživatel

Marveaux je génius.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Tak rád bych se smál obraně NU, ale nejde to, u nás je to každé druhé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož sedmičku sme ale ještě nedostali. Dovedeš si představit tu prácu to otáčet?

Reagovat
Ligter

Těžký průser, šlo by to, leda že by ale měl soupeř tři vyloučené.

Reagovat
Trand

Diver Theo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, minule divoval

Reagovat
fantomas

Nediveoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Walcott krásně.

Reagovat
Trapper

Theo

Reagovat
smazaný uživatel

to zakončenie Theovo

Reagovat
kiwwi

@AdamSMarshall: Sir Alex has insisted Nani will stay at United

jupiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ešteže

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex: “Nani’s contract isn’t up until the end of next season & we need him. Nani has got a future here. Why would I want to let him go?”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(seven)

Reagovat
cristiano.K.

a hezky si Theo schovej ten míč, v dresu LFC už by se ti to nemuselo povést

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdy je hotovy z toho pekneho golu Thea, ale mi se snad jeste vic libil ten jeho libovoucky centr na Girouduv gol :)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

jj to bola lahodka..

Reagovat
Ligter

Proč mi ten Džekův ksicht tak vadí?

Reagovat
kiwwi

aj mne strasne...a tiez neviem preco

Reagovat
Trand

Stejně to mám s Carrickem.

Reagovat
Ligter

Nebudu se ptát proč, to jsou prostě, jako u nás s Džekem, čistě iracionální pohnutky.

Reagovat
Trand

Mám ho rád jako hráč, ale nemůžu vystát ten obličej.

Reagovat
kiwwi

ja by som tam vedel pridat este Sczeszneho...fakt neviem preco

Reagovat
smazaný uživatel

Ten chyta za koho?

Reagovat
Ligter

Asi za Arszenal.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

to iste mam s Cahillom

Reagovat
kiwwi

akym? oboch co poznam su sympataci

Reagovat
smazaný uživatel

s Garym..hrozne mi vadi

Reagovat
Bayern +

Tim ani nie, aspon pre mna. Kdezto napriklad Nolan je prejavom neskutocny frajer a pan.

Reagovat
kiwwi

Nolan Cahill? nepoznam

Reagovat
Bayern +

Ty to fakt nevidis, alebo nechapes?

Reagovat
kiwwi

ani ani jedno, vysvetli

Reagovat
Bayern +

Palike30.12.2012 00:17

to iste mam s Cahillom

[reagovat]

kiwwi30.12.2012 00:18

akym? oboch co poznam su sympataci

[reagovat]

Bayern +30.12.2012 00:22

Tim (Cahill) ani nie (sympatak), aspon pre mna. Kdezto napriklad Nolan je prejavom neskutocny frajer a pan (v porovnani s osemetnym a nudnym Timom Cahillom).

Reagovat
Counter
Reagovat
Tomekcz

Kompany jasna redka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

mala domov

Reagovat
madridcan

Dost smiesna cervena

Reagovat
Minister

Reagovat
herbage

jak Nasriho nemám rád, tak ven měl jít spíš Bassong

Reagovat
herbage

respektive rozhodčí by měl chránit faulované hráče a ne ty prasácky faulující

Reagovat
smazaný uživatel

bassong ho mohol vazne zranit..on ho tukol celom..co je nebezpecnejsie?

Reagovat
herbage

já si vždycky vzpomenu, jak ten podčlověk (prase by byla urážka pro vepře domácího) Barton sejmul Diabyho a ven šel Diaby a ten kripl na hřišti zůstal

Reagovat
smazaný uživatel

som to tu isiel napisat ale potom som si predstavil ako tu vsetci zacnu krutit ocami

Reagovat
herbage

po tom co nakopnul zezadu Agüera už o jeho charakteru nepochybuje nikdo

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

až budeš tři roky střídavě na marodce a někdo ti přejede kotníky ne aby trefil míč, ale aby tě nasral, tak bych chtěl vidět tebe co bys dělal

Reagovat
kiwwi

to co Diaby a potom by som akceptoval cervenu kartu

Reagovat
herbage

však ji akceptoval, ale zkrátka rozhodčí by neměl chránit prasata a Barton měl jít ven

Reagovat
kiwwi

Reagovat
herbage

*podlidi vlastně

Reagovat
smazaný uživatel

a akceptoval by si aj to ze barton ju nedostal?

Reagovat
kiwwi

samozrejme, pretoze nemal preco

Reagovat
herbage

pamatuješ si ten zákrok? Se Diabymu prohla holeň

Reagovat
kiwwi

pamatam velmi dobre, ten zapas som si pustal asi 20x uz

50:50 suboj

Reagovat
herbage

to ne, protože Diaby stál a Barton tam vletěl oběma nohama napřed jako šílenec, jasná redka. Jak Shawcross sejmul Ramseyho, tak to bylo taky 50:50, ale ven šel Shawcross. Tedy oba, ale víš jak to myslím

Reagovat
kiwwi

nemam chut sa o tom hadat uz po milionty krat...podla mna to bolo v poriadku, takisto ako Shawcross - Ramsey...tam zohrala velku ulohu ta zlomena noha, inac by vzivote nedostal cervenu kartu - ovplyvnilo to rozhodcu

Reagovat
herbage

pokud jsou pro tebe skluzy oběma nohama napřed i bez zlomení nohy v pořádku, tak ok

Reagovat
kiwwi

wtf?

Reagovat
Godwinson

A pak začal jednat jak smyslů zbavený. Ono je holt více vidět, když někoho držíš za krk než koleno na holeni, i když pozice sudího tam vidět není. Kdyby se podvolil dnešním trendům, začal na zemi dělat sudy a řvát přes celý stadion, třeba by jí Barton dostal.

Reagovat
herbage

zajímavé, že Nolan pak nasadil Szczesnymu kravatu a rozhodčí to nějak nepostřehnul

Reagovat
kiwwi

dostal za to zltu kartu

Reagovat
herbage

ale Szczesny taky. Pak nějak nechápu, proč ne červenou, když Diaby dostal za podobný prohřešek redku

Reagovat
Godwinson

To já na tom videu nevidím, já vidím Diabyho, který překvapivě v kontaktním sportu byl protihráčem (vymazaným a ošklivě) kontaktován a následně ho chytil pod krkem a strčil ještě strčil i do Nolana. Jestli chtěl takhle vymodlit červenou pro soupeře, tak na to šel dost hloupě.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš by červenou nedostal Diaby. A Bartona by řešil rozhodčí podle toho co viděl, nebo vidět mohl.

Reagovat
herbage

problém byl, že kripl Dowd vůbec nepískal. Diaby chvilku ležel, pak vstal a vzal spraveldnost do svých rukou. Kdyby Dowd tak tragicky neselhal a písknul to, tak jsme v pohodě udrželi vedení a zápas jsme v poklidu dohráli. Tohle byl jeden z největších zářezů, který pamatuji

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vy ste hrozni ked sa jedna o tie vase fifipierka - by ste vylucili celu zemegulu

Reagovat
Trand
Reagovat
kiwwi

no dobre, 60:40 pre Bartona, pretoze tam bol skor, hral loptu a mal pokrcene nohy

Reagovat
herbage

no to snad

Reagovat
kiwwi

Diaby tam bol neskoro, sam si je na vine ze do toho siel - tu nie je co riesit

Reagovat
Trand

A pak kdo je zaslepený omg.

Reagovat
kiwwi

a cim som podla teba teraz zaslepeny?

Reagovat
Godwinson

Já ti nevim, byl tam dřív, ale šel tam s úmyslem mu hodně naložit a ještě koleny. Za tohle bych tedy přísně trestal :)

Reagovat
kiwwi

sklzom nedobre, nesklzom tiez nedobre - odosobni sa od toho ze je to Barton - kde tam vidis nejaky umysel...ja tam vidim normalny suboj o loptu

Reagovat
Godwinson

Otázka je, jestli se u takových recidivistů člověk má odosobňovat :) Jeho povahu a minulost přeci musíš brát do úvahy. Já nevim, částečně asi je pravda, že Diaby musel Bartona vidět a šel tam pozdě, ale on tam šel fakt nebezpečně.

Reagovat
kiwwi

ja si teda nebezpecne predstavujem sklzom oboma nohami, sklzom kolikami napred a tak...a rozhodca nie je psycholog a nema nastudovanu povahu vsetkych hracov aby mohol vyhodnotit ci to bol umysel zranit, alebo vyhrat loptu

skor si to mal nastudovat Diaby, potom by sa do takeho suboja asi neodvazil

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate tam siel oboma nohami(kolenami)..na stojnu..co je to najnebezpecnejsie co moze byt

Reagovat
Godwinson

Podle mě jsou kolena ještě nebezpečnější. Ale tohle asi nevyřešíme, já osobně bych za to rudou dával určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

mame par hlbokych ran, ci uz osudu alebo vystavnych zarezov a dost to boli, ked ich niekto soli..

vam rozhodca uskodi raz za rok nejako banalne a fnukate potom tyzden

Reagovat
kiwwi

njn, to sme celi my...fnukanie to je nase

Reagovat
smazaný uživatel

kebyze realne fnukanie vydelis koeficientom poskodenia, tak hej

Reagovat
madridcan

Jééééj to som ako dlho nepocul to spojenie

Reagovat
smazaný uživatel

Nešel ven spíš za nesportovní chování?

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

To je otázka. Uvidím to až zítra, tak se ptám jestli Nasri nešel ven za nesportovní chování, spíš než za nebezpečný faul. Aji jako když dal Drogba facku tuším Vidičovi. Nebezpečného v tom není nic, ani to nebolí, ale okamžitá červená.

Reagovat
herbage

tak je jasné, že šel ven za nesportovní chování, ale o tom se tu nikdo nepře

Reagovat
smazaný uživatel

jj ale..v tom kontexte mi to pripada na hlavu

Reagovat
kiwwi

jasne no, cervene karty sa davaju presne podla tejto rovnice

Reagovat
fantomas

Bassong hrál krásně čistě.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, Blbeček si jí jednoznačně zasloužil.

Reagovat
Trapper

Co to tam ten Nasri vyváděl

Reagovat
Tomekcz

Bunn

Reagovat
minoLFC

pekne vysledky, normalne by som si pozrel MOTD, ale dnes mam najviac sad naladu za posledne roky...

Reagovat
kiwwi

na tvojom mieste by som si to pozrel...malokedy mas sancu vidiet Liverpool neprehrat v MOTD

Reagovat
smazaný uživatel

fakt nic moc tenhle ale

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ho aspon dneska nech, asi je vazne smutnej

Reagovat
madridcan

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Side

tak to buď rád, že LFC hraje až zítra

Reagovat
herbage

vtipné je, že poslední sezónu v Arsenalu si Clichy připsal dvě asistence a obě pravou nohou. Nyní si připsal další a opět pravačkou. On snad nikdy nepřihrál na gól levačkou

Reagovat
Ligter

To byl gól

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini, drz hubu, to tvoje vyjadrovani je priserny

Reagovat
kiwwi

jeee am heeepy biiikoz we pľej guuut

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Este mi pride, ze ten druhy pohyb hlavou bol kvoli tomu, ze tam do Nasriho drgol spoluhrac(Kompany?)...nebola podla mna.

Reagovat
smazaný uživatel

To nevadi, pro Nasriho to nikdy neni na skodu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

nn, Kompany to jenom zachraňoval, jinak by mu Nasri dal asi čelíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini

Reagovat
cristiano.K.

druhý gol city neměl platit pro faul,kanárci zas neměli kopat ten přímák,tak se to vyrovnalo,jinak kopyto Džeko

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ani nebyl faul, Kompas hral jednou nohou na zemi a hral mic. Bylo to tvrdy, ale faulem si nejsem jistej.

Reagovat
cristiano.K.

kolikama napřed je vždy posuzováno jako faul

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze to neni videt, jestli sel kolikama.

Reagovat
cristiano.K.

mně se zdálo,že jo,ale ruku do ohně bych za to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

No vidis, nejses si tim jistej, takze bys to taky nepiskal

Reagovat
madridcan

Ale zase na druhej strane by som daval cervene uz len zato, ako je hrac jednu sekundu na umretie a potom si naraz uvedomi, ze je nasraty a vystartuje po obeti

Reagovat
herbage

to je adrenalin. Když se ti zatmí před očima, zapomeneš i že máš zlomenou nohu

Reagovat
smazaný uživatel

Boyce jako obvykle wondergoal

Reagovat
herbage

no, klasika na zadní tyč

Reagovat
smazaný uživatel

Ale krasna narazecka

Reagovat
herbage

no to jo

Reagovat
madridcan

Koneho buchanie o znak pri oslave vyzera pri najmensom zaujimavo

Reagovat
smazaný uživatel

ja to Wiganu normalne prajem

Reagovat
cristiano.K.

Kone byl skvělej nákup od Wiganu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Zaha pry oznamil vedeni, ze by v lednu rad prestoupil. No to jsem zvedavy, jestli ho pusti a za kolik

Reagovat
smazaný uživatel

tipujem ze len so spatnou hostovackou

Reagovat
Tomekcz

obrana Stoke dneska

Reagovat
madridcan

Prado

Reagovat
smazaný uživatel

To sou góly ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Huth musel mít vsazeno, jinak to nechápu, co tam prováděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjoooo, tohle bych ale u N'Zonziho čekal, i kdyby to tady někdo během odpoledne nevyspoiloval.

Reagovat
Ligter

Ty pičo

Reagovat
smazaný uživatel

JEROME

Reagovat
smazaný uživatel

to je fantazia ty vole

Reagovat
vitasrp

Neuveritelnej gol Jerome..

Reagovat
smazaný uživatel

A Crouch má super asistenci.

Reagovat
herbage

no to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Yeboah style

Reagovat
Trapper

líp to trefit nemoh

Reagovat
Zaschrona

Ty kravo..

Reagovat
madridcan

Vazne som videl len malo krajsich golov ako ten Jeromeho...dokonca vazne superi s tym Ibrovym

Reagovat
herbage

to fakt ne. Trefil to pěkně, ale třeba poslední Theův mě pobavil více

Reagovat
madridcan

Teba by pobavila aj moja rit, keby som mal na nej tetovanie Arsenalu

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Bayern +

Pozor davaj na Goonerov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
Infi

Reagovat
miky10

Reagovat
Trand
Reagovat
Trapper

to je kanón

Reagovat
smazaný uživatel

Nzonzi se ho ani nedotkl

Reagovat
vitasrp

Jinak Clattenburg zase strasnej zapas koukam...

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel by mel podat stiznost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak zase? jeden z mala horsich..

Reagovat
fantomas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Trand

Zase?

Reagovat
vitasrp

Samozrejme, jeho galapredstaveni na Stamford Bridge mam v zive pameti..

Reagovat
fantomas

A to má bejt náký určující pro jeho kariéru či co?

Reagovat
vitasrp

Neco takovyho snad tvrdim?

Reagovat
fantomas

No tvrdíš "zase", jak kdyby snad jeho špatný výkony měly bejt na dennim pořádku.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
kiwwi

si to napisal stylom, ako keby to u neho bolo pomaly pravidlo a pritom je to najlepsi rozhodca na ostrovoch

Reagovat
vitasrp

Napsal jsem to, protoze za kratkou dobu pojebal uz druhy zapas.. Jestli vas to skutecne tak pobourilo, tak se tedy omlouvam, ale nic strasnyho na tom fakt nevidim.. Jste v tom komentari zase nasli neco, co v nem fakt neni..

Reagovat
vodka

nehledeame, ale potesi to, od jedineho objektivnhiho fana CFC

Reagovat
Counter

Reagovat
vodka

Reagovat
Side

Bože když vidím toho lokeťáka Crouche, tak se mě otvírá kudla v kapse

Reagovat
Bayern +

800. pre mna a Jacka Collisona

Reagovat
madridcan

Cuellar si najprv vybojoval priamak, potom roh a nakoniec konecne zavesil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon je skvely, ja ho proste zerem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

Lennon, to museli prehravat nejak zrychlene

Reagovat
herbage

že je Kilgallon zpomalený ještě neznamená, že Lennon je zrychlený

Reagovat
smazaný uživatel

Píčo, Defoe

Reagovat
Trapper

ten Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Robin nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to fakt nikdo netečoval, šašek ten Stockdale.

Reagovat
smazaný uživatel

toto nebol offside?

Reagovat
madridcan

bol

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten Ruizov myslim

Reagovat
madridcan

jo, o tom hovorim. Bol urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Vaz Te

Reagovat
madridcan

Vaz te

Reagovat
smazaný uživatel

To by člověk nevěřil kolik práce je s jednou mizernou ikonkou "ukaž plochu"

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.facebook.com/photo.php?v=536510966360029...to je ten zase, co natocil aj Javierov gol minule ne?

Reagovat
Svatej

To se jednou povede Theovi zápas a už je pomalu pasovaný na Golden ball ?

Reagovat
j_mrazik

Ne, jenom si možná u Wengera konečně zasloužil 90-100 týdně.

Reagovat
Svatej

Jen aby to zas nebyl jeho výkřik do tmy a další několika zápasovej útlum

Reagovat
Zaschrona

@tancredipalmeri: Fasten your seatbelt: Liverpool contacted Wesley Sneijder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Zbytečný. Potřebujeme mladého pohybového playmakera, ne stojáka za zenitem s astronomickým platem.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

Čekal jsem, který blbec se první ozve. Gratuluju. Určitě by nám pomohl hráče, který skoro půl roku nekopl v zápase do míče a do dvou let by si mohl balit kufry. Navíc momentálně prostě potřebujeme primárně hrota a křídlo, středního záložníka až v létě, těch máme dost teďka.

Reagovat
smazaný uživatel

no to sice jo, ale ani jeden nehraje dobře

Reagovat
tomasinho

Sneijder by to ale nevytrhnul. Máme 7 hráčů schopných hrát na třech pozicích v záloze, to je dostatek řekl bych. Čím dál víc se ale někteří profilují do role CM (Shelvey), takže AM bude fakt potřeba, než Suso doroste. Ale jde o to, že i klubová politika je zaměřená na mladší hráče, nikdo nekoupí vyhaslou hvězdu s velkým platem.

Reagovat
Zaschrona

At je rozehrany nebo ne, Sneijder je o nekolik trid jinde nez vsichni vasi hraci, ktere ted mate v zaloze. Pokud je AM potreba, do te doby, nez eventuelne Suso doroste v hrace, ve ktereho doufate, ze doroste, tak Sneijder je idealni volba. Se svym stylem hry tam klidne muze jeste dalsi 3-4 roky bez problemu hrat skvele.. Hlavni problem asi je, ze dat mu tech cca 200k, co chce, to chce mit koule..

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud moj oblubeny hrac Arsenalu

Reagovat
Dr. Admess

Pablo první zápas po zranění a hned asistence.

Reagovat
vodka

fuck da police!!!

Reagovat
vodka

rekce madafaka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Dr. Admess

Proč mám takové blbé tušení, že Villans tu svoji škaredou formu v úterý promění ve výhru?

Reagovat
vodka

870::: madafakaaaaaaaaaaaaaa pro Welbecka a MU pro všechny kluby co jedou na panáky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to aspoň Hankovo madafakaaaaaaaaaaaa? http://www.youtube.com/watch?v=MEogSTKCgBE

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Počkaaat, ten palec pro MU samozřejmě beru zpátky.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

:-*

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

neviděl sem ani jeden díl, Vadere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

cigareta rum a borovičkaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tak rum z toho.

Reagovat
vodka

bez borove se nepocita!

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Dobrou :-*

Reagovat
vodka

nou, dokud mne nikdoneuzemni, bud tady otrvovat!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já jdu, vole. To bych si ani nedovolil, tě vyhánět. Co jsem?

Reagovat
vodka

vyháněj jelita z elity!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

copak, já tam už dávno nepatřím, max su tam ze zvyku, poněváč tu su už MEGA dlouho, jsemstarý kokot...http://www.youtube.com/watch?v=_IvH4CxdOp4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

zejtra už budu spávat někde za plotem...

Reagovat
vodka
Reagovat
vodka

RSSA, poď! potřbuju reklamu na skyfall, ale vychval Luthera!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Wat

Reagovat
vodka

die another day!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
C0br

Reagovat
hefy

Reagovat
vodka

Reagovat
j_mrazik

Konečně, už jsem myslel, že tu všichni jenom sedí u EF. Vodka žije!

Reagovat
vodka

no, ale doufam, ze to nikdo na rok nevytahne

Reagovat
vodka

910. pro nejlepší PL forum v cr, EF!

Reagovat
alcantara

911. pre alkohol

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

ten Džeko je neskutečnej

Reagovat
Shevchenko

V životě jsem neviděl, aby nějaký zápas skončil 7:3.

Reagovat
Azazelo RD

7:3 nic není. Monaco rozstřílelo Deportivo 8:3, to byl teprv zápas! Tenkrát to ještě vypadalo, že z Plašila něco bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Plašil byl tenkrát na place?

Reagovat
Azazelo RD

Byl a zvyšoval na 6:2.

Reagovat
smazaný uživatel

to je este v pohode, ale polcas 6:2 je narez

Reagovat
Azazelo RD

Já bohužel zažil ve futsalu 7:23.

Reagovat
afc

Arsenal have contacted Parma for striker Ishak Belfodil

Reagovat
Nikikrew

Nervy , ja som ten druhy polcas nevidel, iba prvy . Za toto priatelku dorazim . Rychlo mi hodte niekto link na stahovanie pls

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš i odkaz na včerejší MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel

Netorrent...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
Nikikrew

Vdaka

Reagovat
A Seleção

Reagovat
A Seleção

Theo sign da ting!

Reagovat
smazaný uživatel

Wednesday, who have climbed out of the relegation zone after three straight wins over the Christmas period, should have been reduced to 10 men midway through the first half when key player Jeremy Helan was shown a second yellow card.

But Russell did not realise he had already booked the on-loan Manchester City midfielder and amid furious protestations from Huddersfield players and management, the Herefordshire official allowed Helan to play on.

v pohode rozhodca

Reagovat
Trand

Pěkně, tohle Owls teď potřebujou.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

včera som to sem písal a zostal som nepochopený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Taky to nejak nechapu,ale asi je pointa v tom napisu seven pod cislovkou,ze?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme.

Reagovat
A Seleção

Ale stejne to nechapu Takhle v nedeli,po sobote mi to nepali

Reagovat
Counter

Prostě zdůraznili tu sedmičku :-) Arsenal dal 7 (slovy sedm) gólů, to je něco, co se neopakuje každý den.

Reagovat
smazaný uživatel

já si myslel, že nám chtěli zdůraznit, kolik let že sme nevyhráli trofej...no nic, moc přemejšlím

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna to je kritika spolocnosti a jej materializmu

Reagovat
A Seleção

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

spíš sedmička je až moc podobná jedničce...člověk pak musí pořádně zaostřit

Reagovat
Counter

jj, to mohl být taky důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

človek by čakal, že to bude skôr 1-3 než 7-3, no.

Reagovat
Amos

Reklama na KIU ?

Reagovat
smazaný uživatel

Minule meli v zavorce EIGHT u Chelsea.

Reagovat
Counter

Prý je Debuchy do NUFC skoro hotová věc :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, a Theo prodlouzil s AFC

Reagovat
Counter

Tak já to mám od francouzského korespondenta BBC, to by už jako vtip být bráno nemuselo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz je to i na anglickych webech

Reagovat
Counter

Tak jasně, to se šíří rychlostí blesku. Jen prostě nechápu, proč jsi to tak odpálkoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Treba proto, ze jsem tuhle vetu cetl uz tak 10x za poslednich 6 mesicu

Reagovat
Counter

Ale ne ode mě :-) O spekulacích jinak prakticky nepíšu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to ale bral vazne, jen jsem se nechtel radovat predcasne

Reagovat
Counter

Prostě jsi mě ranil

Reagovat
Counter

Ha, dokonce už je i na EF expreska (-.-)

Reagovat
pa3ce

Reagovat
afc

What were your top 10 Arsenal moments of 2012?

Mine would be (in chronological order):

1. Henry's goal vs Leeds

2. Sunderland 1-2 Arsenal (Henry scores a stoppage time winner to lift Arsenal into the top 4 for only the second time all season)

3. Arsenal 5-2 Tottenham

4. Arsenal 1-0 City (Arteta's stunner, and we got to rub it in Nasri's face)

5. West Brom 2-3 Arsenal (last day of the season, and Pat Rice's last day. Thank you Martin Fulop ♥)

6. Arsenal sign Santi Cazorla (they kept us waiting for weeks and when it finally happened we were all thrilled)

7. Wilshere returns ♥

8. Reading 5-7 Arsenal (probably one of our best ever comebacks)

8. History repeats itself (5-2)

9. Arsenal 7-3 Newcastle (best game of the season so far, Theo's hat trick, finishing the year in style)

U mna asi 1.

Reagovat
Lacko_Boh

1. neni o čom ,to podísanie Santiho som vôbec neprežíval,vlastne za posledné roky som prežíval jediný transfer-Artetu

Reagovat
smazaný uživatel

asi 1 nebo 4, ale musím říct, že to byl celkově slabej rok...

Reagovat
herbage

Reagovat
smazaný uživatel

asi se to moc snažím srovnat s předchozím rokem, kdy byl top moment zápas proti Barce na Emirates a jak se tak dívám na ty možnosti z tohodle roku, ani jeden se neblíží tomu zápasu

Reagovat
afc

Na druhej strane musis zobrat do uvahy v akych srackach to muzstvo minulu sezonu bolo.A domace zapasy ako s Tottenhamom,City ci AC za nieco stali a rad si nane vzdy spomeniem.

Reagovat
herbage

ano, porazili jsme Barcelonu, ale jinak to byl rok plný zklamání, zatímco jaro 2012 byla spanilá jízda a letošní podzim jsme také zakončili se ctí. U gólu Aršavina do sítě Barcelony jsem sice vyskočil z lehu asi metr do vzduchu, ale při gólu Henryho jsem cítil spřízněnost s klubem jako nikdy předtím. Ta euforie na stadionu byla neskutečná a velká část z ní se přelila do srdcí všech gunnerů po celém světě. A ten gól Vermaelena v nastavení, to se dá taky těžko popsat. Neuvěřitelné odhodlání a vůle zvítězit, což jsem u nás dlouho neviděl. A poté zasloužená radost. Je to vidět i na Vermaelenovi, jak tento gól se mu vryl do paměti a sám ho označil za nejdůležitější své kariéry. No a závěr sezóny, to bylo taky něco. Doma proti Norwichi, to byla zrovna rodinná oslava a postupně se na mě chodila koukat celá rodina. Chvilku jsem skákal štěstím, pak zase nadával. Hlavně po dokonání obratu na 3:2 gólem Robina jsem byl v neskutečné euforii a po srovnání na 3:3 jsem děsně zuřil a když v nastavení jsme spálili asi 3 tutovky, tak jsme jen už bezmocně přihlížel, jak jsme ztratili cenné dva body a jak se mi zbytek rodiny směje, že je to jen fotbal. No a zápas s WBA byl to samé, jen jsem ho mohl naštěstí sledovat nerušeně sám, i když druhý poločas jsem celý prostál a závěr celý proklečel a modlil se (ač ateista), ať tu těsnou výhru udržíme. No a zápas s Readingem jsem pěkně proklimbal, tam mám velký restík, ale z pohledu fanouška byl rok 2012 asi nejintezivnější a nejnáročnější

Reagovat
herbage

já bych místo Santiho nákupu hodil gól Vermaelena proti Newcastlu, ale také bych hlasoval pro Thierryho gól proti Leedsu

Reagovat
afc

Vidis na ten Vermov gol som uplne zabudol a hlavne,ze som to videl live To bola extaza jak svina.

Reagovat
Counter

Reagovat
A Seleção

Je pravda,ze uz 1. jsem mel slzy v ocich asi jako vetsina Gooners,ale tezko se mi vyzdvihuje jeden moment.

Reagovat
smazaný uživatel

artetov stunner..som to pozeral sam s malym braskom na jednom hotely, vsetci sli jest ale on so mnou zostal, arteta je jeho najoblubenejsi hrac

Reagovat
herbage

Reagovat
Trand

3,1,8.

Reagovat
Trand

*4 místo 3

Reagovat
smazaný uživatel

Určite 1, to bolo mystické. A hneď po tom Reading.

Reagovat
PhilipS

Za mě jednoznačně...zápas s Tottenhamem, kdy dával Rósa na 3:2...to byl bod obratu v celý sezóně...a pak zápas s Milanem 3:0...sice nedotaženej, kdy Robin zahodil tutovku na 4:0..ale skvělej zápas...

Reagovat
fantomas

Dal bych jedničku, kdybych to (kurva do prdele) viděl v přímym přenosu. Takhle překvapim sám sebe devítkou..

Reagovat
pa3ce

1, a 4. iba ak by nakoniec City nevyhralo titul, vtedy som sa tešil najviac z toho, že to už nedajú, takto sa mi to až tak neráta.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal have opened formal talks with Atletico over the signing of Adrian Lopez.

Hrotak a zaroven i kridlo, to by byla idealka

Reagovat
pa3ce

PD nesledujem, štatistiky nemá bohvieaké, nevedel by si ho, alebo niekto druhý, bližšie opísať ? Kde by hral v našom systéme ?

Reagovat
Zaschrona

Je to primarne hrotak, ale u vas by zvladl i obe kridla..

Reagovat
smazaný uživatel

Palič a třeštiprdlo, to přesně potřebujete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Byl by skvělej, ale znamenalo by to asi odchod Gervinha.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Walcottovi máte lepšího hráče a nemusíte utrácet dalších 15 mega na rychlonohého paliče, ač je hodně kvalitní.

Reagovat
Atlético de Madrid

V Atléticu nastupuje jako pravý křídlo ve 4-2-3-1, ale hodně často se stahuje do středu pod Falcaa. Ve španělský jednadvacítce hrál dokonce osamocenýho hrota. Je to neskutečně pracovitej hráč s fantastickou technikou, akcelerací a zakončením. Loni to byl jeden po Soldadovi s Llorentem třetí nejlepší španělskej útočník, jenom letos zrovna nechytl formu, ale má to v sobě. Přestup by ho mohl nakopnout.

Reagovat
jenage

"Ferguson vyloučil prodej Naniho"...snad to myslí vážně, s Naniho odchodem bych se těžko smiřoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jak byl rozhodčí a pomezní v zápase ManCity výteční, tak u Aston Villy pěkně odpustil Ville 2 penalty

Reagovat
smazaný uživatel

A Clattenburg hrůzostrašné utkání...

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg bol dobrý, ale posledné dve sezóny píska nahovno...

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda. Mel par nevydarenych zapasu, ale nahovno urcite nepiska.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Svatej

Tak ty si stěžovat nemůžeš

Reagovat
smazaný uživatel

som si myslel, ze na zaklade toho zapasu vznika fama o tam, jaky je spatny, pritom je to najlepsi rozhodca v Anglicku, to je proste jasne..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

1000. pro AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Anglii po dlouhých letech opustili protiatomový úkryt a začali něco dělat s mládeží. Snaží se překopat zkostnatělý neefektivní systém výchovy... Bylo načase, produkty těch "vyhlášených" akademií jsou spíše k smíchu, velká bída. Samozřejmě, jak jinak, si trenéři berou inspiraci z Nizozemska, Španělska nebo Brazílie, takže by v budoucnu Angličani konečně mohli něco umět s míčem . Ale na to si ještě pár let počkáme .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
tomasinho

Bacha, ať ti to nepřijde vyvracet florbalista.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sa divím, že pred SB ešte Lampardovi nestojí socha

Reagovat
Manik...

Reagovat
Arbiter

V suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

Dembovi zastupci dnes budou jednat s CFC.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

"According to Sky Sports" ... Ale bylo by to pěkný.

Reagovat
smazaný uživatel

Prej vcera neodcestoval s tymem z Londyna zpatky.

Reagovat
j_mrazik

Shopping.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Hm... Tak to je minimálně nadějný no. Nicméně se psalo o 7 mega, tak že by šel dokonce i bez klauzule? To by byl super krok.

Reagovat
tomasinho

Bez klauzule by nešel nikam asi.

Reagovat
smazaný uživatel

Klazule je 7,5.

Reagovat
smazaný uživatel

7 nebo 7,5 je vyse jeho klauzule.

Reagovat
blade115

Aha, já myslel 10.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tím, že tohle info pustili do éteru, akorát lákají další zájemce, aby si pospíšili a nabídli víc. Jestli po Dembovi Arsenal vůbec nepůjde, budu zklamaný.

Reagovat
j_mrazik

Jak můžou nabídnout víc, když stačí všem 7mio? Jakože Demba řekne, kdo dá nenuceně Newcastlu víc, tomu podepíšu?

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Plat

Reagovat
Counter

Měl jsem na mysli Dembův tábor, ne NUFC, tzn. lepší podmínky pro hráče, ne peníze za přestup. To ti ale dojít mohlo :-)

Reagovat
j_mrazik

Vždyť já si dělám srandu, ale tohle nevím, jestli rozšíří skupinu zájemců. Potenciální zájemci jsou už dávno jasní. Wenger asi čeká na Walcotta (kterej s ním doufejme nevypíchá), Liverpool se asi bojí už nakupovat v Newcastlu, Chelsea má možná priority jinde (ale jako varianta B proč ne), ManUtd má plno, stejně jako City.

Reagovat
smazaný uživatel

Za 7 mega jsme to měli aspoň zkusit

Reagovat
j_mrazik

Máte plnej mančaft nakopávačů a nemáte to na koho dát. Ba by vám tam něco udržel, ale tohle už se tady řešilo hodněkrát.

Reagovat
Counter

Holt levné nakupování není liverpoolský styl :-)

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Zajemci jsou prej dva, CFC a PSG, s tim, ze konkretni zajem ma jen Chelsea.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

jj, to by odpovídalo. Tak teda asi budu zklamaný

Reagovat
smazaný uživatel

neviem no..potom, co sa nam theo profiluje ako zaujimavy hrot..by sa stal giroud trojkou

Reagovat
Counter

1) Theo je pořád nejlepší vpravo na kraji

2) Stejně v létě odejde

Reagovat
smazaný uživatel

ok ok..chcel som napisat, ze ak by theo predlzil(ja tomu verim), ten priestor pre dembu by realne nemusel byt taky velky

Reagovat
Counter

To jo, ale i tak mi přijde, že by byla škoda za těch sedm milionů Dembu nezkusit získat. Ani plat by nechtěl nijak přemrštěný... Kdysi jsme mívali celou plejádu útočníků (jasně, hrálo se na dva, ale i tak), teď máme jen Girouda a pak se akorát zkouší zapracovat Theo, případně Gervinho. Když se v závěru zápasu snaží Arsenal o vyrovnání/vítězný gól, není běžně na lavičce v zásadě žádná hroťácká alternativa.

Reagovat
smazaný uživatel

až tak tomu veríš?

Reagovat
Counter

Jo. Kdyby podepsat chtěl, tak tak učiní kdykoli v posledním roce a půl. Hráči jako Vermaelen, Koscielny a teď ta britská pětka v posledním roce ukázali, že když se chce, jde to ráz naráz. Už jsem o tom něco psal pod Zahu.

Reagovat
afc

Ja si hlavne myslim,ze je to vsetko o plate.Proste caka,ze Arsenal svoju ponuku zvysi aku chcel,alebo sa bude aspon snazit priblizit tej jeho.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to beru jako Demba in, Sturridge out, i s platem se to na penezich vicemene srovna, kdyz Sturridge bral 60 a Demba bude mit asi 80. Kvalita utoku pujde nahoru, a driv nebo pozdeji stejne koupite Falcaa nebo nekoho podobnyho, vrati se vam Lukaku a Dembu budete moct prodat s minimalni ztratou nekam do Francie.

Reagovat
Arbiter

nevím, já se bojím toho, že bude Torres neustále protežován, Demba bude nasraný, bude prskat a bude dělat bordel v kabině. Každopádně z odprodeje Sturridge nedostaneme plnou částku, část dostane jistě ManCity, takže si možná, co se financí týče, trochu pohoršíme. Navíc jsme ztratili homegrown hráče. Měli jsme si na půl sezóny nechat Dannyho, vyšlo by to možná nastejno...

Reagovat
smazaný uživatel

Citizens dostanou 15%, to neni zas tak moc vzhledem k tomu, ze jste ho od nich brali za par milionu a ani jste jim nemuseli platit vsechny bonusy.

Torres neni ve sve kuzi a nema ho kdo zastoupit, Sturridge je bud vecne zraneny, nebo nastoupi a nic nepredvede. Demba ma potencial Torrese klidne posadit, protoze u nas sype jeden gol za druhym s tragickou zalohou za zady, takze s podporou hracu jako Mata, Hazard nebo Ramires snad ani horsi byt nemuze. Veta, ze by to vyslo nastejno, mi prijde hodne mimo, protoze jediny negativum je fakt mozna jen ten home-grown, ale s tim vy az takovy problemy nemate.

Reagovat
Arbiter

On Danny, když letos nastoupil, ty góly přece jen dával. Jeho jediný problém byl letos v tom, že byl zraněný. Torrese nikdo neposadí, ať už bude hrát sebehůř, on prostě z Chelsea musí pryč.

Reagovat
Godwinson

Pokud by měl přijít Ba na lavičku, tak by bylo vedení Chelsea opravdu zkurvený.

Reagovat
Arbiter

a ty si jako myslíš, že ho vedeme jako náhradu za Torrese nebo někoho, kdo mu bude vytvářet konkurenci? Pokud k nám přijde, vsadím se, že ho kupujeme, abychom Torresovi ubrali nějaké minuty na hřišti, nic víc, nic méně. Góly jsou pak bonusem. Od toho máme na hřišti jiné borce než hroťáky

Reagovat
Godwinson

Pokud ho Chelsea přivede, v současné chvíli, tak věřím, že přichází jako náhrada za Torrese, který podává směšné výkony. Tedy hráč, který možná v základu nezačne, ale jednou vystřídá, dá góla a už bude v základu nastálo. (Třeba s tím, že i Torresovi se začne už teď v zimě hledat další klub)

Reagovat
vitasrp

Ano, Danny dal dva góly... Jeden z metru do prázdné a druhý proti MU v ligovém poháru, kdy nejprve spálil asi tři velmi dobrý šance, než mu stoper soupeře namazal do samostatného úniku..

Nevidím důvod, proč by Torrese Demba nemohl prosadit. Benitez jistě bude chtít v CFC uspět a mít co nejlepší výsledky, nevěřím tomu, že nevidí, jak je Torres marnej.. Minimálně, když už bych fakt hledal to nejmenší pozitivum, ho bude mít kým v průběhu druhý půle nahradit..

Reagovat
Arbiter

však dal dva góly, ale podívej se, kolikrát kvůli zraněním nastoupil Jde právě o to, že se dokázal do těch šancí dostávat, no. A to, že by Benítez měl koule posadit nějak na trvalo Torrese, pokud by se mu nedařilo a Baovi naopak ano, si opravdu nemyslím. Je to Abrův kůň, na něho si nenechá sáhnout a raději vyhodí Beníteze...

Reagovat
vitasrp

Ale to je nesmysl...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Arbiter

jo, samozřejmě, že jsem to s tím vyhazovem přehnal, ale za zbytkem si stojím. Uvidíme, jak to dopadne, doufám, že pravdu nemám...

Reagovat
smazaný uživatel

Ted ho stejne nikdo nekoupi, a Demba vam minimalne umozni rozlozit sily mezi vic utocniku, coz vam muze vyhrat LC, FA Cup, EL i PL. Proste neres co by kdyby a raduj se

Reagovat
vitasrp

Co se financí týče, vzhledem k účetní uzávěrce po týhle sezóně si určitě polepšíme...

Jinak Sturridge mi nepřišel jako ideální náhradník, vždycky potřeboval aspoň dva, tři zápasy, než se dostal do formy.. Nehledě na to, že byl věčně zraněný, kdykoli jsme ho letos nějak potřebovali, tak se zranil.. Nedivím se, že jsme ho radši prodali a přivedli někoho, kdo dlouhodobě ukazuje, že dávat branky umí..

Reagovat
Arbiter

přesto ve chvíli, kdy se Torres nedokázal dostat do šance, se tam Studgie dostával pravidelně. Malá vytíženost ho docela srážela. A moc se bojím, že něco takového bude srážet i Dembu. Ale na druhou stranu furt lepší Ba za 7 než Falcao za 50

Reagovat
vitasrp

Jistě, jeho pohyb byl mnohokrát lepší než Torrese. Jenže byl zraněný, navrch nejspíš i dost nespokojený, však se o odchod pokoušel už v létě... Já se tomuhle vůbec nedivím a aby bylo jasno, pro mě je Demba momentálně rozhodně lepší hráč než Sturridge..

Reagovat
vitasrp

A Falcao koneckonců přijde v létě, tomu se asi nevyhneš....

Reagovat
Arbiter

Reagovat
vitasrp

Tobě se to jako fakt nelíbí?

Reagovat
Arbiter

viz výš...

Reagovat
cristiano.K.

stejně tak fanoušci LFC budou zklamáni

Reagovat
smazaný uživatel

SuperFrankie!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

I na Lampse

Reagovat
smazaný uživatel

"SuperFrankie"

Reagovat
Svatej

Jo tak

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lampaard

Reagovat
Manik...

Hodně vydřené body pro Chelseu. No musel je zachránit Lampard, kdo jiný ...

A leč jsem dlouho se Torres zastával, už je to opravdu nebo nejlíp

Reagovat
Miguel19

Chelseaaaaaaaaaa, díky hoši!

Jinak, jak se všichni smějí fandům CFC za to jejich Chelsea, Chelsea...jediný co jsem slyšel od fans Evertonu bylo 2krát za poločas Everton, Everton..

Reagovat
kvasha16

ale tak ine pokriky vacsinou nie je tak dobre pocut/rozumiet.. neze tunajsim hejterom to staci na posmech

Reagovat
Zaschrona

Nemyslim si, bylo toho slyset celkem dost. A to i napriklad takovym tem typu "Stand up for the 96" bylo rozumet velmi dobre..

Reagovat
j_mrazik

Chelsea nezaslouženě.

Reagovat
kvasha16

a koho to zaujima vcera mal MU tiez na male a nakoniec vyhrali.. uz by ste sa ludia mali naucit ze futbal sa nehra na zasluzene/nezasluzene ale na goly

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo docela zaslouženě, v poločase Chelsea mohla mít o 2 góly víc a ve 2. jak šli 3 proti 1 a díky Torresovi taky nedostali... ale Everton měl taky spoustu šancí to jo

Reagovat
j_mrazik

Přišel mi to jako remízový zápas, kdy 2:2 by bylo ideální a spravedlivý.

Reagovat
Arbiter

Frankie je stejně fenomenální hráč

Reagovat
Counter

Jeho nový zaměstnavatel to v další sezoně jistě ocení

Reagovat
Arbiter

doufám, že to s Petrem není moc vážné, velice by nám chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nepřestoupí.

Reagovat
Paddy

Frank proste smlouvu dostat musi, politika nepolitika, on je legenda a musi zustat, bez hracu jako on a John to proste nebude ono

Reagovat
hradec

DOufám, že zůstane. Bez ikon kluby ztrácejí tvář.

Reagovat
C-M@ster

Ty standardky Everton jsou vždycky tak tragické? Dneska to byla katastrofa. (Samozřejmě nepočítám střelu na bránu, ale jen to rozehrávání)

Výkon čárového vpravo dole byl podprůměrný.

Jinak Chelsea z pekla štěstí, no.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom tak ze zvědavosti, kdo je podle vás nejlepší pravý bek v PL???

Reagovat
vitasrp

Sice vůbec nechápu, jak jsme dokázali vyhrát, ale paráda..

Super Frank je neskutečnej.. Kolikrát nám takhle dokázal zachránit prdel? Ty jeho branky se nám budou těžce nahrazovat..

A jestli má přijít Demba za 7 mega? To by nám ten rok 2013 začal překrásně.. V poměru cena/výkon se nedá najít lepší varianta.. A koneckonců - s ohledem na Torresovi schopnosti by měl okamžitě být schopen nastupovat v základu..

Reagovat
Counter

*Torresovy

Reagovat
vitasrp

Pravda, už ani česky neumím..

Reagovat
C-M@ster

Bez tebe by nikdo nepochopil smysl té věty.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Counter

O to mi ani nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Frank prostě musí zůstat. Aspoň do tý doby, než bude nejlepší střelec v historii CFC.

Reagovat
Svatej

To bych si radši nechal toho Studge

Reagovat
Zaschrona

Toho Heitingu fakt prodat co nejdriv, on mel hlidat Lamparda pri obou jeho golech (a je uplne jedno, z ten druhy dal z ofsajdu, s tim uz se asi musi pocitat..), i ten Duffy je mnohem lepsi nez to, co tam tenhle kluk predvadi, nemluve o Lescottovi, Forrenovi nebo koho to ten Moyes vubec chce kupovat.

Barkley na to jeste nema, za tech par minut dal nekolikrat rychle balon primo na nohu protihracum do rychleho protiutoku, poslat ho do konce sezony hostovat zpatky do Champu bude nejlepsi reseni. Vellios dneska za tech par minut opet dobry vykon, ted snad uz i Moyes musi uvazovat o tom, aby ho postavil od zacatku proti NUFC, narozdil od Jelavice, ktery mel jednak zase smulu a na druhou stranu je ale taky palic, ale zrovna dneska se na nej zlobit nejde..

Moyes to dneska zase nezvladl, nasazeni Heitingy do sestavy byla opet obrovska chyba, dlouhe nestridani se taky ukazalo jako jasna chyba, naopak asi se ty jeho mozne plany na mozny prodej Distina v nejblizsich tydnech zmeni, po tomhle ho jen tezko muze pustit, to byl suverene jeho nejlepsi vykon u nas vubec. Stejne tak i Osman a Pienaar hrali velmi dobre, Baines taky mel dobre okamziky, ale ma i navic.. Nicmene, porad

Celkove to bylo fajn.. trocha stesti a dneska jsme mohli mit 3 body klidne i my, bohuzel vlastni chyby, smula a opet rozhodci byly proti, jinak to ale byl velmi dobry vykon, i s ohledem na zraneni.. ve stredu proti NUFC to chce dalsi utok na 3 body, dnesni zapas je dukazem toho, ze se o ty predni pricky porvat muzem.. COYB!

Reagovat
frankiefcb

druhý gol nepadl z ofsajdu.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Zaschrona

Nejsem si tim uplne jisty, ale z toho co jsem videl mi to tak pripadalo. Vypadl mi muj stream na HL po zapase, takze si jeste pockam na nejaky ty gify. Pokud nepadl, tak se omlouvam..

Reagovat
frankiefcb

však se na to podívej. Heitinga tam ještě ležel, jak odvracel tu první přihrávku

Reagovat
Zaschrona

Kdybych vedel kde, podivam se rad.

Reagovat
fantomas

Jagz.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
vitasrp

Žádnej neregulérní gól nepadl, tentokrát jste fakt nikterak poškození nebyli...

Reagovat
frankiefcb

Jinak Barkley hrůza. Výkon celého týmu super. Škoda těch vaších tyčí a šmajtnutí Jelaviče v poslední minutě. Prostě parádní mač bez chyb rozhodčí. Rozhodčí byl poslední, co by vás poškodil,

Reagovat
Svatej

Reagovat
Zaschrona

Az na toho rozhodciho souhlasim. Co se ale Webba a jeho praporkaru tyce, Jelavice nepustili vubec k nicemu. 2x odpiskanej ofsajd, co zadny ofsajd nebyl, nekolikrat byl Jelymu odpiskanej faul, co rovnez vubec nebyl. Z hlediska celeho zapasu to nic nemeni, ale tohle byl dalsi typicky vykon Webba proti nam, i kdyz na druhou stranu, pokud ten gol skutecne z ofsajdu nebyl, tak asi jeho nejlepsi zapas, ktery nam kdy piskal..

Reagovat
vitasrp

Ale možná bys mohl přestat být tak posedlý rozhodčíma..

Reagovat
Zaschrona

Uznavam, ze to nekdy uz i prehanim - ale to, ze nas letos dlouhodobe rezou co to jde, to je proste fakt.

Reagovat
vitasrp

Na druhou stranu ty jim vyčítáš i úplný kraviny - špatně nařízený roh, vymyšlená standardka atp..

Reagovat
Zaschrona

Ale kdyz pak z te vymyslene standartky padne rozhodujici gol, tak to je celkem zasadni moment, ne?

Reagovat
Arbiter

to jistě, ale padl snad?

Reagovat
Zaschrona

Dneska ne, ale o tom dneska vubec rec nebyla.

Reagovat
frankiefcb

Hele, Chelsea nemusím a přál jsem vám, ale že by vás řezal rozhodčí to jsem opravdu neviděl. Rozhodčí v žádném případě neovlivnili zápas.

Reagovat
Zaschrona

Jo, to jo, zadne zasadni ovlivneni to nebylo, ale z celkoveho meritka mirne Chelsea proste pripiskavali. Ale neni to zadna zasadni vec, prohral si to sam Everton.

Reagovat
vitasrp

A hlavně ta kritika Moyese mi taky přijde zvláštní - nasazení Anichebeho na Azpilicuetu byl výborný tah, k tomu všemu Pienaar ze středu hřiště tu lajnu totálně přečísloval a Baines tak měl mraky času na centry... Kdyby nebyl Jelavič palič, mohl dát jenom v druhý půli z takových situací dvě branky..

Reagovat
frankiefcb

tak tak, celkově byl Everton lepší a nebezpečnější. Mě ten zápas náramně bavil.

Reagovat
Zaschrona

Jiste, to se mu urcite velmi dobre povedlo, ale byla to jeho tradicni priposranost udelat vcas dulezita stridani. Jak postupoval cas, nam dochazely sily a na hristi to bylo znat cim dal tim vice..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Z ofsajdu To už je solidní křeč ale.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
fantomas

Suverénně ani ne, Distin měl podobně dominantních výkonů hned několik.

Reagovat
Zaschrona

Takhle dominantni ale jeste ne.

Reagovat
fantomas

Taky hrál na vrchního bídáka. A já se hlavně ohrazoval proti tomu "suverénně".

Reagovat
Zaschrona

A jo..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ty si s tymi rozhodcami uz horsi ako ferguson

Reagovat
Zaschrona

Hezke prirovnani, ale neda se rict, ze bych souhlasil..

Reagovat
smazaný uživatel

barkley sa snazil nieco vymysliet, ale robil to dost hlupo

Reagovat
smazaný uživatel

k zaschrone

Reagovat
Zaschrona

Prave, podle me potrebuje cas a hlavne ten cas vyplnit poradnou porci zapasu. Hostovacka by pro tohle mela byt idealni.

Reagovat
smazaný uživatel

jj..pripraveny este nie je..inak co je s vasimi dalsimi supertalentami? baxter, duffy, moze z nich este nieco byt?

Reagovat
Zaschrona

Baxter uz dava goly na Oldham - nemel na to hlavne v hlave a zas takovy zazrak to taky nebyl. Duffy je kvaltini mlady stoper, nicmene ho nepochopitelne Moyes vubec nestavi a radeji dava prednost mizernemu Heitingovy. Talentu je u nas spousta, jenze otazka je, jestli dostnou od Moyese alespon nekteri z nich vubec nekdy nejakou sanci. Hraci jako John Lundstram (CM), Conor McAleny (ST), Matthew Kennedy (LW), Tyias Browning (RB), Luke Garbutt (LB), Jake Bidwell (LB), Hallam Hope (ST), Johan Hammar (CB), Gethin Jones (CM), George Green (AM), Oliver Shannon (CM) nebo i Mateusz Taudul ci Mason Springthorpe (oba GK) do budoucna vsichni mohou mit na to, aby hrali na urovni Premier League, vetsina z nich je ale zatim porad hodne mladych, takze je to dost tezke rict. Vsichni tihle by ale uz meli byt vysledky prace, kterou Everton v poslednich letech s akademii udelal a jakoze by toho melo byt opravdu hodne - vzdyt tam klub cpe prakticky vsechny dostupne finance..

Reagovat
Zaschrona

Ale teda, protoze tech hracu je vyjmenovanych celkem dost, tak nejlepsi z nich by meli v budoucnu urcite byt Lundstram, Garbutt, Kennedy, Green a Jones - vsadil bych si, ze minimalne 4 z tohohle vyberu to do PL jednou dotahnou..

Reagovat
smazaný uživatel

Baxter môže robiť tak akurát béčkového masového vraha.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
j_mrazik

Jsem čekal, že aspoň bude lízat znak, tohle je prostě málo.

Reagovat
smazaný uživatel

aj to robil po jednom z gólov, to som si všmol. Takáto reakcia je najkrajšia.

Reagovat
Swarley

to bude dělat až u nás

Reagovat
SunFells

Na OT po hattricku do vaší sítě, to by šlo

Reagovat
kiwwi

po odchode Songa je to jediny hrac Arsenalu, ktoreho by som bral on a Clev v strede pola, to by bola krasa - ale tak aspon dufam, ze to tak bude v repre

Reagovat
Counter

Ale ten první gól byl jeho (možná i druhý). Jsem zvědavý, jestli takhle uhne i příště. Obecně má Arsenal velký problém právě v blokování střel, ty naše panenky jako by se bály míče. Nikdo v celé PL nemá méně zblokovaných střel než AFC.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne nechápem, čo tam robil vôbec. Tam hráč nemá stáť.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna spravil v tom mure este vacsiu blbost ako nasri..nasriho tu vysmialo cele ef, jackieho skoro nikto nespomenul

Reagovat
Counter

klasika. Ale snad se z toho poučí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

je vidiet ze uz mate znizene naroky na to, koho povazovat za srdciara.. staci dvihnut ruku a...

Reagovat
kvasha16

jaaaj, tak to uz som ticho

Reagovat
smazaný uživatel

v to doufám

Reagovat
SunFells

U Cesca to bylo upřímné

Reagovat
smazaný uživatel

no, dajme tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

takovejch srdcařů už bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Lampard musí zůstat!...

Reagovat
kiwwi

Chelsea smrdi

Reagovat
Arbiter

tak tohle je ubohost

Reagovat
Miguel19

Taky se koukni kdo to psal.

Reagovat
kiwwi

*pravda

Reagovat
Arbiter

já vím, že mám pravdu, když píšu, že je to z tvé strany ubohost, nemusíš mi to připomínat, děkuji...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

United páchnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lempard ma vraj odist z chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

...lebo tam smrdi?

Reagovat
Didier Drogba

Frank

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Torres? Diky.

Reagovat
Pigeon

beztak na hovno, jako vždy

Reagovat
Miguel19

Dobře. Odvrátil asi 2 rohy, takže splnil svojí úlohu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

hrůza a běs

Reagovat
REPLIKATOR

komicky

Reagovat
masly008

tak jako každý 50 milionový hráč,dominoval celému zápasu.

Reagovat
masly008

měla být reakce na Nr.Nobody

Reagovat
smazaný uživatel

Franku vypadni z toho paklubu. oni si tě nezaslouží

Reagovat
Arbiter

Chelsea manager Rafael Benitez claims he knows nothing of Demba Ba talks

Však od toho tam ani nejsi, Rafo...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak naco by ste trenera zatazovali tym, ze jaky hrac pride do muzstva ne?

Reagovat
Arbiter

on je tam půlroku, aby jakš takš udržel CFC na špici, v létě stejně potáhne pryč...

Reagovat
Side

hm a kdo tam po něm půjde?

Reagovat
smazaný uživatel

a príde namiesto neho taký istý pandrlák, ktorému bude Abra kupovať hráčov, o ktorých nevie.

Reagovat
Godwinson

Nedávno jsem četl, že by to v jeho případě mohlo být na delší dobu. Tedy, pokud bude nadále vkládat důvěru do Torrese, tak je to vyloučeno.

Reagovat
Arbiter

to jsou výmysly Sunů a podobných pseudoplátků...

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavý kto príde namiesto neho...budete ešte plakať za Rafom

Reagovat
fenixLFC

ako bol prvy polcas z nasej strany super a QPR nic nehralo, tak druhy polcas bola strasna nuda a QPR bolo mozno aj lepsie...ale ten prvy polcas, tak by to malo vyzerat stale a celych 9o minut

Reagovat
papos182

Vyhra LFC potesi, ale vykon nic moc. Jedna podarena standardka a dve individualni akce Suareze proti te tragicke obrane QPR a je to 3:0. Jinak nic moc.

Reagovat
tomasinho

Ale povinnost splněna. To je důležité, teď vyhrát aspoň další zápas, ať máme zase 2 výhry v řadě.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
papos182

Pristi zapas je jasny 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni polocas byl dobrej, druhej se jim uz nechtelo.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM Glen a Suarez

Johnson poslední dobou velká paráda. Dneska jistota sama a v útoku aktivní a platný.

Naopak se mi nelíbil vůbec Sterling, ten kluk by si měl na 2-3 zápasy sednout. Nechápu, proč se nevyzkouší ten Assaidi...

Potěšili ještě José, stopeři a Stevie (trochu)

Reagovat
Godwinson

Ty, jenž mají více nicků, by měli banovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

za Sterlinga jestli myslíš Reinu nevím za co a Enrique dneska taky žádná sláva, hlavně se bojím,jak dlouho bude chybět....

Reagovat
tomasinho

Taky Glena dneska nikdo pořádně neprověřil. Sterling dvakrát seděl, pokud sis nevšiml a nepomohlo mu to. On se více cpe do středu, kde ho každý přetlačí pak.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
cristiano.K.

zajímalo by mě, jak by zápas vypadal, kdyby nehrál Suarez? Lepší možná nevědět......tři body jsou fajn,výkon ani né. Gerrard potěšil nasazením

Reagovat
smazaný uživatel

Carra dostal tie svoje obligátne minútky

Reagovat
Arbiter

škoda, že jsme dostali dneska ten gól, mohli jsme mít v tuto chvíli nejméně inkasující tým Ale Stoke to přeju

Reagovat
Swarley

můžete jim to sabotovat a posla jim Luize na půlroční hostování.....

Reagovat
Arbiter

ty jsi vtipný V zápasech, kdy jsme neudrželi nulu, nebyl Luiz vždy v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool's all time league appearances - pic.twitter.com/ilUMB1Un

Reagovat
Arbiter

takže jen kvůli tomu, aby se dostal na druhé místo? Pff, tak to snad nestojí ani o snažení

Reagovat
fantomas

Reagovat
ďuriLFC

Tiež sa mi to nepáči .Jasné Carra si zaslúži byť naveky zapisaný v historii klubu ale toto mi pride take pod uroveň.

Reagovat
Arbiter

možná to chtějí Gerrardovi udělat těžší

Reagovat
Arbiter

hmm, a jak se tak dívám, tak na to, že je Gerrard v LFC od juniorky, má jen o 25 zápasů víc než Petr v Chelsea. Petr

Reagovat
kiwwi

njn porovnavat casto zraneneho hraca s brankarmi, ktori hraju takmer kazdy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

až na to že Čech přicházel celkem starý + byl zraněný taky dlouho+ několik drobných zranění

Reagovat
kiwwi

jj pamatam si, ako tam siel o stareckej palicke

Reagovat
Arbiter

nooo, zas tak starý nepřicházel

Reagovat
smazaný uživatel

ticho.

Petr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Je krasny kdyz se zastavas Liverpoolsky legendy.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát Gerrard má těch 425 jenom v lize, a celkem za LFC má 611. Petr má těch 400 celkem a v lize je to jenom 275.

Ale jinak Petr

Reagovat
tomasinho

Gerrard má přes 600 ňoumo.

Reagovat
Arbiter

pak je ale ta tabulka špatně

Reagovat
tomasinho

league appearances

Reagovat
Arbiter

ach

Reagovat
tomasinho

Reagovat
ďuriLFC

Ten to dá s prstom v riti

Reagovat
smazaný uživatel

A Skertel má kolko?

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Coline Pascoe řekl, že to vypadá, že José má ten sval natrženej. To je hodně špatný.

Reagovat
tomasinho

To snad ne, to by bylo v hajzlu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

možno dostane šancu Robinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu moc nevěřím, spíš si Downing nějakou dobu zahraje LB.

Reagovat
tomasinho

Nebo Glen a RB Wisdom proti těžším soupeřům.

Reagovat
cristiano.K.

nejpravděpodobnější

Reagovat
fantomas

Kunda.

Reagovat
smazaný uživatel

aj Kelly by sa už mal vrátiť nie?

Reagovat
tomasinho

Na konci sezony maximálně právě. Stejně jsem to říkal, že to jeho zranění nás bude hodně bolet.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Honza Matoušek

Kdy se má vracet ten Kelly?

Reagovat
tomasinho

V této sezoně už asi ne, maximálně na konci. Měl by být až na přípravu po sezoně, pokud teda stihne Euro U21.

Reagovat
Honza Matoušek

Já myslel, že na novej rok měl bejt zpátky.

Reagovat
ďuriLFC

Navyše Hendo hral chorý , dúfam že sa ostatní nenakazia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Honza Matoušek

Zase tahle modelínová fotka.

Reagovat
cristiano.K.

Maresma

30.12.2012 12:39

Jak můžete vůbec přemýšlet o tom, že bychom neporazili poslední tým tabulky?

0:3 (Skerts, Gerrard, Downing)

Netrefit ani jednoho střelce? To bych se styděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
Maresma

Skrtel, Agger... oba stopeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej den. LFC 3 body, Rytíři 3 body, ovcomr*i se mohli upískat a kometa dostala na prdel, co víc si přát

Reagovat
Kowe

to aby vyhrál Zlín a ne Kladno

Reagovat
smazaný uživatel

Plznicka.

PS: Kladno ma nejaky opravdovy fanousky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt se fandi akorat Jagrovi, samotny Kladno je vsem u prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řekne fanoušek týmu, kde se umí jen pískat a nadávat soupeřům

Reagovat
smazaný uživatel

+ při výjezdech se jedou vymletý mozky plzeňský akorát tak poprat a ne fandit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Porad lepsi, nez nemit zadny fanousky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je dobrý, to se Kladna netýká

Reagovat
smazaný uživatel

Jak můžeš vědět, že Kladno nemá žádný fanoušky? Ty si šašek fakt. Přijeď k nám někdy na zimák, až tu Jarda nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Však ho nech, "hokej" pro něj končí na hranici Plzně.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslis vazne. To se jako chlubis tim prumerem 2,5 tisice pred tim, nez tam byl Jarda? A co hur, ani ted na Kladne neni vyprodano, ale v Praze se na Jardu vyproda i cela Sazka. Sasci.

Reagovat
smazaný uživatel

Když nevíš jak to u nás chodí, tak mlč aneb dvackaři chodící skoro zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

A já mezi ně nepatřím. A když vidíš údaj o divácích na Kladně, automaticky si přičti 2 tisíce, s jágrem i bez jágra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne, vsude v lize se ma odecitat, jenom na Kladne pricitat. Pobavils.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy přijeď. Uvidíš sám na vlastní oči, nebudu tě přesvědčovat tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je vidět, že platí to, co jsem napsal výš.

Reagovat
smazaný uživatel

A na fotbale v Kladně se k té bídě mělo přičítat kolik, jenom tak pro pobavení?

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal sem netahej, hokej na Kladně je něco jinýho.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak už jsem psal, když nevíte a nevěříte, přijeďte se podívat, jinak to nemá cenu vás přesvědčovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Téměř každej domácí zápas se rozebírá kolik vlastně byla návštěva, protože to co je na kostce je vždycky výsměch.

Reagovat
smazaný uživatel

Však na fotbale bylo pokaždý přes 2 tisíce, takže přes půl baráku. Kdo to mohl říct?

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš komik

Reagovat
smazaný uživatel

Další co vůbec netuší, ale směje se.

Reagovat
smazaný uživatel

No to co jsi napsal, to kandiduje na blbost roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenapsal jsem nic víc než pravdu, tak o co ti jde?

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby, tak 2,5 tisíce fanoušků stejně nic nevypovídá o atmosféře, která je výborná

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jestli to QPR nesestoupí, tak... se z toho snad poseru

Reagovat
smazaný uživatel

3226 - Michael Carrick made 3226 passes in 2012, 577 more than any other player in the Premier League. Fulcrum.

Reagovat
Ligter

Reagovat
kiwwi

naprosta extratrieda

Reagovat
smazaný uživatel

nechci nejak shazovat kvality Carricka ale u neho to cislo je tak vysoky protoze ve vetsine zapasu prerozdeluju mice ze strany na stranu nebo na stopery, malokdy vidim ze by vymyslel nejakou finalni akci, ale to same treba Obi Mikel v Chelsea a podobni hraci. Je trosku nevdek hrat na takovyhle pozici, delate cernou praci a malokdo to oceni.

Reagovat
Swarley

kamaráde, tak po téhle příhodě bych urychleně smazal tenhle nick a založil si jinej...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale Carrick je v téhle úloze jeden z nejlepších. Jenom pro zajímavost - Carrick průměrně 73,8 přesných přihrávek na zápas, Mikel 60,9.

Reagovat
smazaný uživatel

porovnavat Carricka s Mikelom

Reagovat
C0br

A proto má taky největší počet pasů dopředu a ve finální třetině

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že fanta na něho kašle, jinak by byl kapitán každé kolo.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkově je to bída to hodnocení...počet a úspěšnost přihrávek, vytvořené gólovky, tackly a přerušené akce soupeře...to všechno by se tam mělo projevovat, takhle je to jenom takové demo...

Reagovat
kiwwi

navrhoval som fantu, kde vsetko toto bolo, nikto to nechcel

Reagovat
smazaný uživatel

To byla ta italská?

Reagovat
kiwwi

nn, normalna fanta, uz si presne nepamatam kde to bolo (metro.co.uk?) - bolo tam fakt taketo podrobne bodovanie, ale fantomas tu vsetkych nalakal na australsku a po zacati polka zistila, ze je to len H2H

Reagovat
I am Mancunian

uz je lepsi ako busquets

Reagovat
smazaný uživatel

aj vzdy bol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Napsal jsi blbost, co nechápeš?

Reagovat
kiwwi

to by som netvrdil...kazdopadne oni dvaja su u mna v top 2 DM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale znovu rikam, je to spickovy zaloznik,to bez debat.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
tomasinho

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry za OT, ale prostě musím (naposled)....

SKYFALL dosáhlo 1 000 000 000 (1 miliardu) dolarů výdělku

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě důležitější zpráva, už je to ke stažení v relativně slušné kvalitě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

link ?

Reagovat
Arbiter

pff, koho to zajímá, Cloud Atlas je mnohem zajímavější dílo a je už k sehnání v HD kvalitě

Reagovat
I am Mancunian

link ?

Reagovat
Arbiter

zeptej se kiwwiho na FB

Reagovat
I am Mancunian

cez torrenty nestahujem, aky je najlepsi torrent klient ?

Reagovat
Honza Matoušek

µTorrent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

1080p<720p

Reagovat
Honza Matoušek

720p BluRay >>>>> 1080p BRrip. Už jen to, že je to skoro 3x větší napovídá

Reagovat
Arbiter

jo, to je přímo BR, aha

Reagovat
Honza Matoušek

Zrovna stahuju 720p Blu-ray. Už se těšim

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už jsem viděl, takže Skyfall je pro mě určitě zajímavější.

Reagovat
smazaný uživatel

jen screener, počkám si na BRrip

Reagovat
kiwwi

18 - Manchester United scored 18 goals from corners in 2012, five more than any other Premier League side (WBA - 13). Danger.

a pritom sme v tomto boli taki slabi 2-3 roky po sebe predtym

Reagovat
smazaný uživatel

18 gólů sme snad nestřelili za posledních pět let.

Reagovat
Arbiter

jsem si říkal, že je to nějaké divné, že my jsme patřili vždy mezi top týmy se strašně nebezpečnými rohy, ale ono je to za období roku a ne sezóny...

Reagovat
kiwwi

nejak nerozumiem, co si tym chcel povedat

Reagovat
Arbiter

no že za rok se to klidně mohlo takto poskládat

Reagovat
Miguel19

Dokud to nezačal kopat Hazard...

Reagovat
kvasha16

asi tak sak ledva dokopne na blizsiu tyc... pre trenersky tym

Reagovat
smazaný uživatel

Evans

Reagovat
smazaný uživatel

zepsili sme rohy, ale za to sme rapidne zhorsili obranu, zaujimava paralela

Reagovat
C0br

tolik, já čekal tak deset. Tolik jsem nedali za předcházející 4 sezóny dohromady

Reagovat
kiwwi

tak Arbiter, aby ti nebolo smutno, ze nekralujete v nejakej statistike:

5 - Chelsea collected five yellow cards for simulation in 2012, more than any other Premier League team. Tumble.

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka určitě někdo přinde s tím, že my bysme jich měli mět tak dvacet, kdyby nebylo Gilla.

Reagovat
kiwwi

neee to je parketa scouserov, dufam ze to pokorne prizna, ze je to najviac simulujuci tim v PL

Reagovat
Arbiter

no to rozhodně nejsme Vždyť minimálně dvě z nich jsme dostali nezaslouženě

Reagovat
kiwwi

no dobre, zniz sa na uroven scouserov a vyhovor sa na rozhodcov

Reagovat
Arbiter

Jedna Torres proti vám, druhá Hazard v pokuťáku. Obě nesmyslné, protože to byly oba fauly

Reagovat
kiwwi

presiel si testom, mozes zacat fandit Liverpoolu

Reagovat
Arbiter

nuda, nebudu kvůli tobě modré barvě říkat červená, když je evidentně modrá

Reagovat
kiwwi

beeeeeeeeeeee

Reagovat
Arbiter

nemusíš kvůli tomu brečet...

Reagovat
kiwwi

tak dobre, prijmem ten fakt o Chelsea ako najviac simulujucom time v PL bez placu

Reagovat
Arbiter

faktem jen zůstává, že jsme dostali nejvíc karet za simulaci, o tom, zdá jsme nejsimujující tým, to nic nevypovídá

Reagovat
kiwwi

objektivnejsiu statistiku na simulovanie nemas, takze sa zatial budeme drzat tohto, ok?

Reagovat
Arbiter

proč bych to měl jako dělat? Tahle statistika o simulacích nevypovídá vůbec nic, tak nevím, o co se tu snažíš

Reagovat
kiwwi

takze vobec nic? Baleovi sa tu smiali vsetci, ze ma 4 zlte karty za simulovanie a je to najvacsi simulant v PL (ano, presne aj kvoli tym kartam)

Reagovat
Arbiter

však máš nějaký přehled o hráči, který navíc podpoříš něčím, co dodává objektivitu tomu pohledu. Dělat to naopak je nesmysl.

Reagovat
Arbiter

nebo jinak, neprohlásíš to o tom hráči jen na základě těch žlutých karet přece.

Reagovat
kiwwi

noooo gunneri s tym nemaju problem

Reagovat
Arbiter

a co je mi do goonerů?

Reagovat
kiwwi

ako vies, ze som si prave touto statistikou nepodporil to, co som si dlho myslel?

Reagovat
Arbiter

nepodpořil a ty to víš. Jen teď hledáš nějakou berličku. Ale žádnou nemáš...

Reagovat
kiwwi

omg, nedolaruj

Reagovat
Arbiter

takže jsi prostě mimo, díky za diskusi

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

máš oči

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se muze hadat nekdo, kdo ma v tymu Naniho, Younga a Valenciu?

Reagovat
smazaný uživatel

To je tím, že první dva jmenovaní moc nehrajou, jinak by byli před Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nechces uz ist spat alebo co? jebes sa do kazdeho vlakna, hovno o vsetkom vies a robis zo seba totalneho dementa

Reagovat
smazaný uživatel

To si presne popsal sebe, pekna sebereflexe, gratuluji.

Reagovat
Mada

Ne, přesně tebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to vis, akorat se prave seres do ciziho vlakna, takze odpal.

Reagovat
Mada

Polib si blbečku

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se může hádat někdo, kdo je tak zaslepený nenávistí, že nevidí půl metra před sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to pisu, nechapu jak si to muze kiwwi dovolit.

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem tě viděl na tom srazu, taks působil jako uvažující člověk, teďka píšeš jak dvanáctiletý fakan co se hádá s někým o dvě hlavy větším, a chce působit drsně. Tyhle slovní hříčky jsem žral naposledy na prvním stupni.

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, takova skoda, ze si zaslepenej fanousek MU.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle s tím nemá co dělat. Ty mě lezeš na nervy aji v té GL, kde do mě ryjou Sparťani kvůli tomu, že uznávám Plzeň kvůli jejímu fotbalu. Fakt, muzajs měl velkou pravdu v tom, že když někoho poznáš naživo, aji třeba letmo, tak ho vnímáš úplně jinak než když ho, třeba aji denně, vidíš jenom jako anonymní nick. U tebe si tohle pořád musím připomínat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, protoze tady nemuzes rict ani hovno, vysmivat se Chelsea kvuli simulovani a mit v tymu Younga a Naniho, je projev ubohosti. To, ze to nevidis, je jen diky tomu, ze jsi zaslepeny Mufan. Kazdopadne te mam stejne rad.

Reagovat
kiwwi

lenze ty si natolko dementny, ze si nepochopil ani to, ze ide iba o podpichnutie zo srandy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ja si totiz myslel, ze je to tvoje diplomovka.

Reagovat
kiwwi

uz si tak hlboko, ze uz skoro ani nevidim co pises

Reagovat
smazaný uživatel

No a že máme v týmu Younga a Naniho? Nani už simulování hodně omezil. Sral mě tím neskutečně, ale šel do sebe. Poslední dva a půl roku je jako beránek. Všiml sis jak ho tady od nás nikdo nechce prodat? Před těma dvěma sezónama by mu tady většina přispěla na taxíka, aby z Old Trafford vypadl. On se změnil, názor na něho se změnil. Kdybys neměl klapky na očích, tak bys to viděl taky. Young simuloval ve Ville, simuluje aji u nás. Ale taky to omezuje, respektive letos sotva můžeš říct, že patří mezi největší odborníky v tomhle směru. Tak jaképak copak?

Reagovat
smazaný uživatel

No...abys mu jen nekřivdil, koukni nahoru na vlákno kiwwi-arbiter. Moc se tam kiwwi od dolara neliší. Naštěstí od něj má ale semtam nějakou přínosnou informaci, tak není úplně zbytečný.

Reagovat
kiwwi

ty sa zas medzi sviatkami asi nudis, tak si si nasiel nejaku obet a sijes bez priciny...uz mi daj prosimta pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastní medicína nechutná?

Reagovat
kiwwi

coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Tož Arbiter Ten se občas hádá jak baba při dvoutýdenní menstruaci.

Reagovat
Arbiter

povětšinou do toho netahám nenávist

Reagovat
smazaný uživatel

To tě šlechtí, ale z toho tvojeho slovíčkaření někdy rostu. Fakt jak s babou, logicky argumentuješ, a ona naprosto mimo diskuzi řekne, žes včera po sobě neumyl vanu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vazne nevem, co si chcel tym Valenciom povedat..a Nani to uz tez rapidne obmedzil..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to vyhlaseni simulanti, v Chelsea takovej neni, tak nevim o co se tu snazite. Ok, Valenciu ti jeste uznam, ale Young a Nani jsou letci par excellence. To, ze si toho sudi casto nevsimnou, nebo naopak pokutuji blbost, jako v pripadu Torrese, tak to o nicem nevypovida.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je taky blbost, když sám Bale jich má taky 5...

Reagovat
smazaný uživatel

4 řekl bych.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Má 4. Jednu dostal v roce 2011.

Reagovat
Miguel19

Kolik má TH?

Reagovat
kvasha16

vedieme v pocte golov spoza 16-tky 7, pokial nedali Spurs toto kolo aspon jeden

Reagovat
vitasrp

Nedostal jenom sám Bale za simulace těch 5 žlutejch?

Reagovat
kiwwi

a tak dame este aj nieco pre scouserov

26 - Liverpool hit the woodwork 26 times in 2012, more than any other side (Everton, Fulham & Man Utd 24 times each). Traditional.

Reagovat
smazaný uživatel

67 - Kiwwi has here most bullshit statistics per day. What an asshole!

Reagovat
smazaný uživatel

zvolil bych trošku jiný slovosled, ale ok

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, já si tam ted našel chybku, ale to je mi buřt. "it's about sending a message "

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vyborne, nemusim sa uz snazit - zhovadil si sa sam

Reagovat
Mada

Co pak Masopuste, další se nechtěl kamarádit?

Reagovat
smazaný uživatel

Co?

Reagovat
Mada

Polar Beer

30.12.2012 20:28

Hm, a zrovna nedávno jsem se snažil jednoho člověka, že nejsi na stejné dementální úrovni jako Pintu a Jirka

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
Mada

Ach jo, ty jsi vážně idiot...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechápu toho masopusta je snad Michuel, ne?

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

šašku

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kowe

10mega za Sneidera? to se mě zdá i moc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Jo ono je to eur ne liber, když beru v potaz jeho velkej plat, to že půlku sezony prakticky nehrál... ale to bude asi hlavně těma osobníma antipatiemi

Reagovat
Kowe

* ale i tak, když....

Reagovat
smazaný uživatel

Není to moc. A já bych ho uvítal. Nikdo nemá z našeho týmu takovou kreativitu momentálně jako má v sobě on. Problém bude ten plat.

Reagovat
papos182

Aby to nebyl druhy Joe Cole...

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho "kreativitu" Italové ale docela lamentují...

Reagovat
Swarley

a něco se teda rýsuje v souvislosti s Liverpoolem?

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

jj, ma tam prestupi Villa a Sneijder, ale Sneijdera povedali ze nechcu, lebo ho nepotrebuju a Villu by vraj mozno vzali, ked uz nic ine nebude

Reagovat
papos182

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou by to bylo super, kdyby je ziskali. Spolecne s Benatem konecne hraci hodni Liverpoolu. Ale k Rodgersovi mi to nejak nesedi.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

fuj to je sarkazmu

Reagovat
Swarley

aaa, takže klasika...v tom případě můžeme očekávat Benta tak za 20 mega liber

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost a ty to moc dobře víš. O Benta už jsme se snažili a s nabídkou 20 mega nás poslali do pryč.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Sneijder 10, Villa 15, Benat 10 (v eurech). Aspon dva z nich by to chtelo.

Reagovat
cristiano.K.

moc to není,plat by byl problém,takže ho nechci, to ať radši ty mudrcové tam vyzkoušejí Susa

Reagovat
smazaný uživatel

aky ma momentalne plat?

Reagovat
smazaný uživatel

6 mega eur rocne.

Reagovat
vladis271

Hm, ako vidím Vader je už definitívne náš.

Síce nahodí pózu pred južanmi, že to tak neni, ale prosím myslím, že o tom vedia aj v barcelonskej centrále.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaks přišels na to?

Reagovat
vladis271

mám oči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1400. pro Thea v Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi ma pely pero

Reagovat
kissak

Ten Debuchy k nám už vypadá jako tutovka, to by bylo prima

Reagovat
Godwinson

Mám z toho radost. Cena dobrá, to nejlepší pro všechny strany.

Reagovat
fantomas

Jak dlouho nehrál ve středu zálohy? Kdysi ho tam využívali, ne?

Reagovat
Godwinson

Vím, že tam začínal, ale já osobně ho tam nepamatuji, nikdy jsem ho neviděl jinde než na beku či křídle.

Reagovat
fantomas

Ok. Dělal sem si planý naděje, že by nutně nemusel z RB vytlačit Simpsona.

Reagovat
Godwinson

Až takový fanoušek Simpsona? :)

Reagovat
fantomas

Ale tak je to Anglán, snaží se a mě baví jeho progres sledovat.

Reagovat
Godwinson

To věřim, loni se mi taky hodně líbil, navíc ty jeho záchrany na čáře byly úžasný :) Letos jsem toho viděl málo a to už bylo horší, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je asi nejhorsi ze vsech, to je sileny, jak to ma na haku

Reagovat
smazaný uživatel

aj vcera, pokazi kazdy center, kazdu prihravku a to vazne vyzera tak, ze on to ma na haku...ja som mal na neho vzdy slabost a aj ten jeho styl hry sa mi pacil a veril som mu, ze to niekam dotiahne, ale momentalne je vazne slaby..

Reagovat
smazaný uživatel

V minule sezone patril k nejlepsim. Dobre utocil po kridle i se stihal vracet, pozicne to sice obcas posral, ale snazil se hrat zodpovedne. Ja ho nikdy nemel rad a o jeho kvalitach jsem hodne pochyboval, ale nemohl jsem si ho loni vynachvalit. Pak si rekl o vetsi navyseni platu, nez mu klub hodlal dat (a meli mu to dat, nebyla to zadna zavratna castka), a on se na to uplne vysral. Vysledkem je, ze neni schopnej dat centr, pruniky po kridle vypousti a misto toho nahrava na 3 metry, a nechava utocit svyho hrace a nevraci se s nim

Letos je to spolecne s Papissem nejvetsi zklamani

Reagovat
fantomas

Achjo..

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Godwinson

Koho bude ještě Newcastle shánět (či koho třeba), jen stopera?

Reagovat
fantomas

Útočníka.

Reagovat
Godwinson

Až tak? Čekal jsem spíš toho stopera, když mají prakticky jednoho pořádného .. při Taylorově smůle.

Reagovat
fantomas

No nejlíp oba, ale útočník bude při odchodu Demby nutnost, hádám. Leda že by to pokryli teda těma křídlama a přestali tam cpát Papisse, těžko říct jestli to Pardew vidí ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Potreba je krome stopera asi hlavne ten utocnik, ale to snad bude samozrejmost, kdyz Demba podle vseho odchazi. Ja bych se ale nezlobil, kdyby prisel misto Dembu nejakej behavej utocnik, kterej by mohl hrat hrot ve 4-4-2 i podhrot nebo kridlo ve 4-2-3-1 (neco jako Walcott ). Zajem byl o toho Remyho, ale toho zrovna moc nechci.

Reagovat
Godwinson

Jj, říkal jsem, že by to chtělo někoho takového gameirovského typu. O Rémym jsem taky četl, dokonce tam šlo o výměnu Rémy - Marveaux :)) Ale Newcastle na mě v tomhle působí hodně inteligentně, takže nevěřim, že by po Marveauxovi vlétli do Rémyho, který má jen o trochu lepší "PL vyhlídky" :) No, uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Marveauxe nedam!

Reagovat
kissak

Moje řeč Marvo se rozehrál do skvělé formy

Reagovat
kissak

Letos je o trochu horsi, ale ten svuj standard odehraje, chce to konkurenci

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by byl standard tak v League Two

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze letos si umanul, ze zacne zase od piky

Reagovat
fantomas

Fakt? (Naštěstí) mi letos celkem unikáte, netušil sem, že to je s nim až tak zlý...tak to pak ten Debuchy hnedka dává větší smysl pro mě no.

Reagovat
kissak

Ano přesně tak a oproti začátku sezóny jsme ještě milión ušetřili. NUFC potřebuje nutně posily

Reagovat
Godwinson

Ještě mohli vzít Yangu v packu, sice už by bylo možná Francouzů příliš, ale nedávno se o něm v souvislosti s Newcastlem zase spekulovalo a určitě je to klub, kde bych ho chtěl vidět nejraději. Ale, třeba to vyjde, uvidíme.

Reagovat
kissak

přesně tak Yang k tomu to by bylo super, newcastle prachy má

Reagovat
kissak

spatnej smajl jsem ma mobilu

Reagovat
kissak

Když už nic jiného tak se Nufc musí složit poklona za perfektní přestupy

Reagovat
cristiano.K.

kéž by, Simpson nemá na to dělat víc než náhradníka (přestože hraje furt, slabá konkurence)

Reagovat
kissak

Simmy nehraje špatně, ale jak pises chce to větší konkurenci a hlavně Debuchy je někde jinde. Největší vztek ve mě vždy vzbuzujou ty Simmyho auty, který vždy hodí soupeři a pak z toho dostaneme gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Simpson hlavne neprodlouzil, takze Debuchy je prima nahrada za nej.

Reagovat
kissak

dle komentu ten prestup vypada hodne nadejne

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Error

Není možné. Potřetí, co prohraju v australské fantě o 2 body.

Reagovat
Error

Srát na fantu - Super Frankie Lampard!!!!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Wat

Mně zase sedí na lávce Boyce s 24 body, to je fakt debilní fanta.

Reagovat
fantomas

Mně Giroud no.

Reagovat
fantomas

Doteď nevim, proč sem radši nechal hrát všechny záložníky i se Shelveym a ne všechny útočníky.

Reagovat
Wat

Já už útočníka neposadil dlouhá kola, dělají mi dobrý body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

To byl můj majtrštikt, vyměnil jsem ho za Figuerou a nechám ho sedět...

Reagovat
fantomas

Wow, vyměňovat obránce v rámci týmu, zajímavý.

Reagovat
Wat

TUTOVKA! Ale ne, když máš Figuerou za 3 mega a v banku 700 tisíc, tak si fakt nepomůžeš ničim lepšim.

Reagovat
smazaný uživatel

takže mi přišli platební údaje, čili 13.3 do Mnichova jak to vypadá tady s váma gooners?

Reagovat
Trand

Ve fantě z 11. místa na 2. 80 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Ted jsem se tomu smal zrovna

Reagovat
Trand

Hlavně jsem zapomněl střídat ještě před začátkem kola, jen jsem se modlil, aby tam ten šašek neposlal Teveze na konec, protože jsem ho měl jako kapitána. A 1. na lavičce byl Theo.

Reagovat
fantomas

Měls hroznej luck s tim Tévezem ale.

Reagovat
Trand

Měl, no. A obrana s brankářem mi zahrála dohromady 3 body.

Reagovat
tomasinho

Ten Cuellar

Reagovat
Trand

Nj, minule zahrál 9 bodů.

Reagovat
Honza Matoušek

Můj 80 bodovej náskok na čele je v hajzlu

Reagovat
Trand

Neboj, já zas ztratím, já měl teď hrozně špatný období, od 13. kola jsem jenom klesal, fakt jsem se hrozně propadl, až dneska jsem to zase vyrovnal.

Reagovat
Honza Matoušek

Jenže teď už to neni jen o tobě, jsou tam všichni nějak nalepený na čelo. Nechápu, jak jsem to moh takhle prosrat.. Chvíli jsem byl v TOP 10 ČR a teď jsem průměrák Ještěže pozítří je ta wildcard!

Reagovat
13

myslím že na ní čeká víc lidí

Reagovat
Trand

Já jí chtěl využít hned, ale asi si to rozmyslím.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na ni cekam od rijna, a ted jsem zjistil, ze uz ji ani moc nepotrebuju

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale tys mě dneska nasral s tím Suarezem. (I když jsem si vědom, že mi to poslední dobou moc nejde )

Reagovat
smazaný uživatel

Jak sem te nastval? V nejake head-to-head?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v h2h eurofotbal ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvnich 11 tymu ve 25 bodech, to prijde vic takovych Trandu. Snad zatrandim taky, treba hned na novej rok

Reagovat
Trand

"zatrandím"

Reagovat
tomasinho

Já netrpělivě čekám na wildcard. Teď jsem musel vyhodit Balea, když si ten blb nechal dát pátou žlutou.

Reagovat
Honza Matoušek

Já doufám v návrat Krále!

Reagovat
smazaný uživatel

Diky, ze mi veris. Ja to s tou obhajobou zatim tak ruzove nevidim

Reagovat
Honza Matoušek

Tys vyhrál jo? Já minulej rok v týhle vaší "elitní" lize ještě nebyl, jinak bych ti to nenechal!

Reagovat
tomasinho

Jo, nechal mě za sebou asi o 50 bodů cca.

Reagovat
Honza Matoušek

Talentovanej kluk, koukám, že i australská mu jde Tam jsem ve 4. kole nemohl přijít na to, jak se dělaj transfery a pak se mi pátý a šestý tak nepovedlo, že jsem se na to vybodl

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Moc nekruť, díky mému odchodu jsi tuším ty nebo mohl Erdovec mohli do ligy, pokud si dobře pamatuju

Reagovat
Erdovec

to určitě, taková persona jako já tam byla mezi prvníma

Reagovat
tomasinho

Já chtěl mít dobrou jen jednu, přišla mi nepřehledná ta australská, tak jsem se zrušil ještě před sezonou.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nechávám na klucích.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni neprehledna. A hlavne je zabavnejsi

Reagovat
kiwwi

hlavne je iba H2H

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz vetsinu tech lidi znas, tak je to naopak vyhoda

Reagovat
kiwwi

nebavi ma to no

Reagovat
smazaný uživatel

Me to na pl.com taky nebavi, ale v te australske jo Je to asi i tim zajimavejsim bodovanim.

Reagovat
kiwwi

no ideal by bol zaujimavejsie hodnotenie a klasicka hra - aspon teda pre mna

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhoda te australske H2H je ta, ze ji nehraje 180 tymu a s drtivou vetsinou se vubec nepotkas, ale je nas jenom 20, takze hrajes s kazdym 2x jako v lize a je to tak spravedlivejsi

Reagovat
kiwwi

chapem, predsa len preferujem skor tu klasiku

Reagovat
smazaný uživatel

Ta je nejspravedlivejsi, to mas pravdu Chazy League me bavi, kdybychom ji nehrali, uz bych asi pl.com fantu nehral vubec.

Reagovat
tomasinho

Tak nepřehledná úplně ne, hrál jsem tam tenisovou fantasy, ale tak nějak mě odradila.

Reagovat
kiwwi

to by nebol navrat, pretoze tam stale si

navrat by bol, keby som to vyhral ja

Reagovat
Honza Matoušek

Ty sis užil svoje jedno kolo na výsluní před mistrem Matouškem a teď bych si rád zase vybudoval komfortní náskok

Reagovat
kiwwi

som narazal na celkove vitazstvo rok pred hrubasom

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Counter

Reagovat
Erdovec

80 v tomhle kole

Reagovat
Wat

Sakra, doufal jsem, že mi to pásku hodí z Tevéze na Matu, když byl vicko a ono prd, měl bych 50+ bodů.

Reagovat
miky10

100 bodů od prvního místa, easy.

Reagovat
smazaný uživatel

1500. pro mě

Reagovat
Side

Reagovat
Ligter

Reagovat
Erdovec

kdo je matěj hockicko?

Reagovat
Erdovec

asi nikdo

Reagovat
kissak

Věřím tomu že newcastle bude aktivní v lednu na prestupovem poli

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite nabereme nejaky dorostence z Arnhemu, Australie a Dijonu

Reagovat
kissak

To mě taky dostalo když jsem zase začal číst o zájmu nějakýho 19letého.talentu. Potřebujeme zkušeného hotového hráče, který se ihned zapojí do hry

Reagovat
smazaný uživatel

100 bodů na prvního ve fantě. To se dáááá.

Reagovat
Erdovec

ale na mě, největšího tragéda furt 72, za to bych se styděl

Reagovat
13

Kdo je to ten SLAVEX FC? hraje Ef.cz PL a je nejlepší v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

see ya v mnichove, idem s bratom cez arsenalsite

Reagovat
fantomas

Je tam ještě místo teda?

Reagovat
smazaný uživatel

no vlastne dufam ze je pre nas na stranke pisu,ze je obsadenych zatial 7 miest(nepisu kolko ich je dokopy), ale posledna aktualizacia je 28.12 ...brat to teraz objednal, ale ono to zatial neni zaplatene, zavazne..maju nam prist dalsie informacie..urcite to skus

Reagovat
fantomas

Těch sedm je nereálných už jen podle EF.

Reagovat
smazaný uživatel

jj ja som si vsimol ten datum aktualizacie a rychlo som vytriezvel..no, snad to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

a kdy ste si to zarezervovali?

Reagovat
smazaný uživatel

teraz ...ok, tak asi nic

Reagovat
smazaný uživatel

noo tak to asi je už pozdě no

Reagovat
fantomas

Tak když zatim nikoho neodmítli, je to slušný znamení...třeba vypravěj dva busy.

Reagovat
smazaný uživatel

v pátek na arsenalsite psali toto

PÁNOVÉ, DÁMY A DALŠÍ FANOUŠKOVSKÁ USKUPENÍ NA ARSENALSITE.CZ.

Mám být poslem špatných zpráv a tedy: Vzhledem k faktu, že počet lístků je omezen, může dojít k tomu, že přestože někomu přišel e-mail, nebude moci odcestovat, jelikož již na něj nezbude místo.

ale fakt těžko říct, za pokus se nic nedá

Reagovat
fantomas

Hm..no co už, bude další příležitost.

Reagovat
Trand

Reagovat
kiwwi

pobrat scouserom a dat gunnerom

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

silnější (rychlejší) pes mrdá vokurko

Reagovat
miky10

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

hm ale asi bude problem s listkami...diky chlapci, prave ste mi zkazili naladu

Reagovat
smazaný uživatel

mně dneska přišly platební pokyny, čili já už počítám s tím, že jedu...

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa mas..po akej dobe ti to prislo?

Reagovat
smazaný uživatel

no objednával jsem to hned v pátek po 18té...

Reagovat
smazaný uživatel

Nám s Hrušíkem taky přišly dneska.

Reagovat
Trand

I mně.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nenapíšeš i mně, že tam snad budu?

Reagovat
Trand

Tak djourourovi nic nepřišlo, chtěl jsem ho podpořit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby.

Reagovat
Trand

Na tebe se taky těším, samozřejmě, doufám, že Bayern dostane pořádnou Šišku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hahahahaha.

Reagovat
Wat

Reagovat
cristiano.K.

mně před hodinou a půl ted na to čumím

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Mně nic nepřišlo

Reagovat
vitasrp

A mně taky..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

toto vlakno je dost velky fail

Reagovat
fantomas

Reagovat
Trand

Paráda, snad tam budeš.

Reagovat
cristiano.K.

já zaslal objednávku před dvěma dny a zatím mi nic o placení taky nepřišlo,jen že přijali objednávku,nic víc

Reagovat
cristiano.K.

změna,joooooo

Reagovat
Swarley

tobě by to vyšlo i kdybys to dával jako poslední...ví komu fandíš, tak ti chcou taky poprvé v životě dopřát pořádnej fotbal...

Reagovat
cristiano.K.

(palec ti dneska ještě nikdo nedal)

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

fuck, ja som to este neobjednaval. takze uz mozem zabudnut?

Reagovat
fantomas

Zkus to, já to ještě taky zkusil.

Reagovat
Trand

(Za oba)

Reagovat
Trand

Protekční synek Wilson, zas je tlačej rozhodčí.

Reagovat
Trand

Sorry, vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

1600. pro LFC

Reagovat
smazaný uživatel

1600. pro LFC

Reagovat
smazaný uživatel

1600. pro LFC

Reagovat
smazaný uživatel

1600. pro LFC

Reagovat
smazaný uživatel

No, každopádně tímto povedeným úlovkem vám všem přeji bezpečného Silvestra a nezbolestný Nový rok!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tobě taky.

Reagovat
Wat

Aj tebe.

Reagovat
13

Dobře sis tu 1600 pojistil

Reagovat
smazaný uživatel

1600. pro Hanse Zimmera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Chtěl ses pochlubit televizí?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nečeměl teď někdo na šipky? o co teď Taylorovi šlo? sem si říkal, že se pomlátěj už i u šipek

Reagovat
fantomas

Pod SAFem se řešily.

Reagovat
smazaný uživatel

díky, ale spíš to vypadá, že se už odebrali do říše snů

Reagovat
wild

ja som to pozeral..tiez nechapem co tam predvadzal po tom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdyby za to ten Nizozemec mohl, že si Taylor promrdal takovej náskok...

Reagovat
wild

bolo to uz 5-0? nevidel som to cele..ale holandanovi fandili viac ako anglicanovi ale to co dokazal pred tym van Gerwen to bolo neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

5:1 to bylo když se van Barneveld nadechl, škoda, že to nedotáhl...ten zápas před tím jsem nestih, matka se nutně musela na něco dívat, ale viděl jsem kiwwiho odkaz...velkej pán

Reagovat
wild

uz som sa tesil na finale a som zistil ze je az utorok

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo já to vypnul hned po odhodu poslední šipky. Taylor byl nějaký podrážděný už v průběhu zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

podali si ruce a když ho Barneveld chtěl obejmout tak ho začal pičovat a snažil se ho odhodit...frustrace nejspíš..

Reagovat
smazaný uživatel

on tam vypadal, že ho něco ruší během zápasu no u něj bych to teda nečekal

Reagovat
fantomas

Měl mu píchnout šipku do oka.

Reagovat
wild

Alebo mu naliat nejaky cesky alkohol..vysledok by bol rovnaky

Reagovat
smazaný uživatel

Barneveld na začátku vypadal, že všechny své zásoby vypil předchozí den

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
miky10

herbage25.07.2012 23:25

zrovna tohle léto ale nakupují s rozumem a o žádný sběr pokémonů se nejedná. Jen dělají přestupy, které měli udělat už pár let zpátky, když rok co rok odsouvali obměnu kádru. Jak psal vitasrp, už jim do té skládačky chybí jen krajní bek a křídlo

Reagovat
Miguel19

[SkySports]: Sky Sources: Demba Ba's representatives do not expect him to join Chelsea after unproductive meeting & will now begin talks with other clubs.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

mirkocorli ‏@mirkocorli

Wesley Sneijder seems to be in talks with LFC: Reds offering him a 3years deal, 10m€ fee to Inter. Clubs agreed, problem is the wage.

oh, nečakané

Reagovat
tomasinho

Vždycky mi přišel neuvěřitelěn přeceňovaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc mě dostal ten jeho Zlatej míč, kterej měl podle půlky lidí i tady mít. Je gólovej, ale třeba na MS to byly samý náhoďáky skoro. Jinak jsem si ho tam snad nevšiml...

Reagovat
Miguel19

Nekoukáte na ten hokej? Ten vyrovnávací gól Švýcarska

Reagovat
ďuriLFC

Briliant header

Reagovat
Miguel19

To kdyby viděl Sir tvl...

Reagovat
kiwwi

skoda ze to Svajciari neuhrali v riadnom hracom case...ale este stale je sanca ze vypadnete

Reagovat
Erdovec

to by se ti tak líbilo

Reagovat
Miguel19

Pozdravuj

Reagovat
kiwwi

nic to, musime hlavne postupit my, potom si uz s vami nejak poradime

Reagovat
Miguel19

Jak to máte vy?

Reagovat
Erdovec

musí porazit USA

Reagovat
tomasinho

V kolik hrajete?

Reagovat
ďuriLFC

11

Reagovat
tomasinho

Dává to dvojka?

Reagovat
ďuriLFC

Jo.

Reagovat
tomasinho

Ok, mrknu se, když nic jiného není v TV. Furt lepší než se učit.

Reagovat
ďuriLFC

Tak nejak Ja som sa chcel učit od 26.teho , ale ešte som sa k tomu nedostal a 7,9.1 mám skušky

Reagovat
tomasinho

Já už 3.1., pak 9. dvě Já chtěl taky začít dřív, ale onemocněl jsem, včera jse místo učení čuměl na oba fotbaly no. Teď dva hokeje, večer bych to taky mohl srát.

Reagovat
smazaný uživatel

3.1. som tiez mohol ist, ale to je mi jasne, ze to by som nezrobil, ved zajtra uz ide liga, to je nemozne ist 3. na skusku u mna

Reagovat
tomasinho

Já jsem musel, když mám asi 8 termínů. 3, 2x 9, 14, 15, 17, 25 a jedno ještě ani nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

a potom, ze dnes mame oslavovat novy rok, ked hned prvy mesiac bude taky chujovy

Reagovat
tomasinho

Jojo

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

jako že byste porazili amíky jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak ale proč ne? My hje loni taky haluzácky porazili.

Reagovat
smazaný uživatel

přece jenom jsou kvalitou někde jinde...nevěřím tomu ani za mák...

Reagovat
tomasinho

To jsou i Rusové a dostali je až do prodloužení, Kanaďanům dávali taky dlouho zabrat.

Reagovat
smazaný uživatel

tak stat se může cokoli, já se hlavně těším na rusko kanada, tohle ať si dopadne jak chce

Reagovat
smazaný uživatel

rusko kanada bude davat CT?

Reagovat
smazaný uživatel

nejspíš ne, snad seženu stream na netu

Reagovat
božský John

:*

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečně Jaškin

Reagovat
tomasinho

Paráda, získal, podržel, s přehledem rozehrál.

Reagovat
Miguel19

On a Hertl jsou jinde no...

Reagovat
tomasinho

Jojo, Jaškin za ten rok v zámoří ještě zesílil mi přijde, vypadá fakt nadějně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pome slovensko, rewy s markom niečo dajú z brejkov...alebo z presiloviek? treba byť hlavne trpezliví

Reagovat
ďuriLFC

Dneska fasneme. Až priliš sebavedomí mi pridu naši . Pritom USA je uplne inde.

Reagovat
smazaný uživatel

veria si, čo je len dobre...je stokrát lepšie ísť do zápasu so sebavedomím ako ísť predposratý

Reagovat
ďuriLFC

Veď jasné , ale pride mi to až prehnane . Ja im verim , hrajú super turnaj , ale som skeptický no . Snáď ma tu po zápase vysmejete .

Reagovat
kiwwi

ja im verim, ale som skepticky...dneska fasneme

Reagovat
smazaný uživatel

tvoj pristup je daleko lepsi, ako ich sebavedomy

Reagovat
kiwwi

to sa na nich nalepilo pri fandeni Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

réway hrá zatiaľ veľkú piču a to sa z neho robí nový Gáborík či Pálffy... Ale má len 17

Reagovat
smazaný uživatel

pfuu, ale teraz ked tak spätne to vidim, tak vtedy sme mali dost silne muzstvo, ked sme vyradili Ameriku

Reagovat
ďuriLFC

Janus-Tatar,Panik-Viedensky na nich to vtedy stálo , teraz máme Daňo,Reway,Mikúš a z Nagya tiež niečo može byť . Vtedy to tiež bolo a bojovnom time.

Reagovat
smazaný uživatel

Stajnoch, Kytnar..vtedy proste boli lepsie individulity

Reagovat
smazaný uživatel

práveže vôbec.dnes máme viac individualít, vtedy to bola skôr sila mužstva.

ja sa skôr bojím toho, že včerajší zápas s nemcami máme ešte stále v nohách a toto by amíkom mohlo vyhovovať

Reagovat
smazaný uživatel

dnes mame menej individualit, ved este hovorili, ze Bokros nechal technickejsich a sikovnejsch hracov doma a zobral ibat tych, ktori sa mu hodia do systemu proti Kanade, Rusku atd..teraz je to cisto o bojovnosti

Reagovat
smazaný uživatel

reway, dano, obaja mrazovci, mikus, kolena sú všetko hráči, ktorí vedia lámať zápasy..

Reagovat
Godwinson

USA do toho, rozbít je.

Reagovat
kiwwi

mali by ste nam ako bratom priat

Reagovat
tomasinho

Že tys přál Švýcarům.

Reagovat
kiwwi

nikdy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ninaj, bože nieeeeeeeeeeeeeeeeee, to je horšie ako keď pl komentuje rumun

Reagovat
smazaný uživatel

a bite ich

Reagovat
Miguel19

Bijou

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle bych mu byl do smrti vděčný

jen ať si ho veme

Reagovat
tomasinho

Jojo, ale ne na to hostování, protože stejně spadnou a pak by ho poslal zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych i připlatil, kdyby si ho chtěli vzít natrvalo

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť tady někdo tvrdil, že má smlouvu do konce sezony, ne?

Reagovat
tomasinho

Nene, léto 2014 tuším, tudíž rok a půl ještě.

Reagovat
kiwwi

Nene povedal, ze odchadza

kazdopadne, co si chcel povedat tym palcom dole pre Zahu v Arsenale alebo United?

Reagovat
tomasinho

Tím, že na to nemá a zbrzidlo by ho to. Minimálně do léta by neměl z Palace vytahovat paty a ani v létě by neměl jtí až tak vysoko podle mě. Horší kluby ale zase nezaplatí tolik no. Ideál by byl, kdyby postoupili a on se ukázal v PL.

Reagovat
tomasinho

Například zvolit cestu Mosese, který mě osobně tehdy zaujal víc než nynější Zaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Bejt stv2, pustím tam po první třetině pořad o orientačním běhu nebo tak něco

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi

30.12.2012 18:01

"Slovenskooooooooo a teraz uz len nakopat amikom rite, Fini vyhrat so svedami, a svajciari s cechmi" ... Že ti to ale vyšlo, co ty ksindle?

Reagovat
kiwwi

njn, Sibyla zo mna nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak přestup Demby prý ztroskotal díky platu

Reagovat
tomasinho

Jsem četl, že v Newcastlu měl mít 20+20, tedy kolem 40 a vy jste mu nabídli dvojnásobek. S takovou ať si jde do PSG s těmi požadavky.

Reagovat
smazaný uživatel

..tak to kolko chce ty vole

Reagovat
tomasinho

Nevím, ber to s rezervou, vyčetl jsem to na nedůvěryhodných webech zatím. Ale asi 90.

Reagovat
smazaný uživatel

Na chroniclu psali, ze chce stovku

Reagovat
Swarley

Reagovat
tomasinho

No ty kráso, to je slušný no. Asi proto na něj prdíme my i Wenger. Jako mtí větší plat než obě defenzivní opory by byl hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley
Reagovat
smazaný uživatel

Jaka shoda?

Reagovat
Swarley

teď to zní jako bych nevěděl jak se jmenuješ, ale nebyl tu někdo Ondřej Soukup? možná soukup?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrej Soukup je ten porotce v superstar ne?

Reagovat
smazaný uživatel

take ale toto je Sukup

Reagovat
smazaný uživatel

A ten nas soukup se nejmenuje prijmenim Soukup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Swarley

smažte to!! PJ dělej, ostudy už bylo dost, SMAŽ TO !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny paux fas

Reagovat
Swarley

tak já fakt měl za to, že tu nějaký Ondřej Soukup psal nějaký články...to, že to je Sukup je už druhá věc no, to je prostě moje kktina, to uznávám

Reagovat
smazaný uživatel

to si prehodil zámerne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, znam cloveka, kterej to omylem rika takhle a zni to uzasne

Reagovat
smazaný uživatel

to je este horsie ako moje vcerajsie see ya v mnichove

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bylo jasny hned, kdyz se zacalo psat o tom, ze se asi nedohodnou. Ti Dembovi agenti jsou priserni

Reagovat
Godwinson

Torres má ještě o chlup více než Hazard, ne?

Reagovat
Miguel19

Tak někde zase čtu, že je to díky jeho kolenům

Reagovat
smazaný uživatel

No jo hold hrať proti hamburgerom vyrovnanú partiu sa nevypláca ... pekne sme to mali zatiahnuť a hrať to čo proti rusom.. beton a brejky to je naša jediná nádej

Reagovat
tomasinho

Franz ukázal v derby sešívané srdce.

Reagovat
fantomas

No tak mně taky přišly platební údaje, už se těšim, až jen tak z prdele přijdu o tři litry.

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Lambert is reportedly looking to raid former club Norwich to take out-of-favour striker Steve Morison to Aston Villa.

Reagovat
fantomas

Hm hm, to by se mi moc nelíbilo teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke-Morison se ti nelibi?

Reagovat
fantomas

Ani ne, když to bude víceméně blokovat Weimanna i Gabbyho a Norwich příde o jedinej pořádnej backup pro 4-4-1-1.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Ja tomu Lambertovu systemu porad moc nerozumim, takze ti musim verit

Reagovat
fantomas

Jako já neřikám, že já mu rozumim uplně (těch pět beků nechápu doted ), ale i kdyby to po návratu Gabbyho z marodky přetočil zpátky do 4-3-3 (což je dost možný), furt tam Morisona v základu uplně nevidim.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabby-Benteke-Morison a Weimann jako backup

Reagovat
fantomas

No dejme tomu pořád si dokážu představit lepší posily, i s přihlédnutim k Norwichi ( ).

Reagovat
smazaný uživatel

Uz by se mu mohli uzdravit vsichni hraci, aby to nevypadalo jako posilani poslednich prezivsich vojaku do valky. Pry se zajimaji i o Guidettiho, takze nejakej partner pro Bentekeho asi vazne prijde.

Ale ten Morison vypada nadejne, zvlast po tomhle: Norwich City are close to signing Zambian striker Jacob Mulenga from Utrecht.

Reagovat
fantomas

Wow, Mulenga vypadá parádně. Vykládám si to tak, že Hughton už nechce žádnou rotaci systému, což mi k němu jako dost stabilnímu manažerovi pasuje, a Morison mu do 4-4-1-1 uplně nezapadá. Potřebuje útočníky, co pracujou na menšim prostoru, přínos maj zdaleka nejlepší ve vápně apod. Takže to smysl dává - když teda fakt přijde někdo za něj..

Guidetti taky zajímavej no. Hlavně at už je proboha zpátky Gabby a nejlíp i Vlaar, když je 23letej Clark na hřišti jedinym solidnim lídrem, a to široko daleko, je to fakt na zaplakání.

Reagovat
smazaný uživatel

Mulenga by se mu hodil urcite vic jako alternativa za Holta. Nebo by ho mohl i posadit

Reagovat
fantomas

Jojo. Kéž by i posadil..

Reagovat
fantomas

A nevim, jestli sis všim pod Čechem, ale Renard (kouč Zambie) se nechal slyšet, že ještě nemá k dispozici Sunzua proto, že je v UK a vyřizuje si pracovní povolení (pro Reading).

Reagovat
smazaný uživatel

Nevsiml. Doufam, ze bude dobrej

Reagovat
tomasinho

Reagovat
tomasinho

Já jsem minule přemýšlel nad tím Arshavinem a normálně bych ho bral. Jako podhrota, rychlé křídla, na ten půlrok by to nemusela být špatná volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Leigertwood, Karacan (Guthrie) - Kebe, Arsavin, McAnuff - Pogrebnyak ?

Reagovat
tomasinho

Jojo, taková spojka, techniku má, zakončení taky. Měl by snad mít i chuť se ukázat, když v Arsenalu nehraje. Zrvona chtíč mi u něj přišel vždycky jako největší problém. Jako prozatimní volba by to fungovat mohlo, byl bych na to hodně zvědavý a pokazit by se tím asi moc nepokazilo.

Reagovat
fantomas

Plus třeba i probuzenej krajan Pogrebňak.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Wat

Reagovat
Wat

Hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by snád vrátili ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ví někdo, co je ta cestovka zač?

Reagovat
fantomas

Kily s nima jezdí pravidelně, tak snad je na ně spoleh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

...este to co si vcera poslal, ze nerucia ci je miesto ak aj pride mail..je trosku podozrive..ako zistim ze to mozem zaplatit?

Reagovat
smazaný uživatel

hustý, takže co mám vzít za flašku? já preferuju kapitána morgana, co ty?

Reagovat
fantomas

Já taky, ale k tomu bych si teda přibalil i vlastní colu.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, já kapitána, ty colu

Reagovat
smazaný uživatel

s tebou radosť piť potom.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ono při současnejch cenách coly to nebude takovej rozdíl

Reagovat
herbage

nevím jak u vás, ale tady je všude v obchodech v akci originál za 20Kč 2 litry

Reagovat
kiwwi

Reagovat
herbage

já to nepiju, ale ve srovnání s Morganem bych platil radši tu colu

Reagovat
kiwwi

ja len ze nechapem, ako mozete mat vsetko lacnejsie ako my a mat vyssie platy

Reagovat
tomasinho

Normálně je tak za 35-38. teď je asi akce.

Reagovat
fantomas

Objednals??

Reagovat
herbage

zatím ne, jsem na tom s financema taky na štíru

Reagovat
fantomas

Ha, ted mi došlo, že oni asi ještě čekaj na platby (a podle těch se rozhodne, kdo pojede, kdo byl dřív) - takže všichni šup šup zaplatit!

Reagovat
smazaný uživatel

Dostanu se k tomu nejdřív zejtra.

Reagovat
fantomas

Reagovat
MadDeN AFC

neni to blbost? Spíš mi připadá pravděpodobnější, že do toho 4.1. vybrali první skupinku lidí a až podle toho, kdo do toho 4.1. nezaplatí, doberou další. Jinak by museli vracet peníze a tak.. pokud to teda nejsou podvodníci

Reagovat
fantomas

Nevim, nák mi nepřipadá pravděpodobný, že bych byl v první várce.

Reagovat
Godwinson

Těch spekulací o M'Vilovi a Rémym v souvislosti s QPR je tolik, že se fakt začínám obávat, že tam oba skončí

Reagovat
Wat

Tak to by bylo vážně k zblití.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplati se ten Remy? My o nej totiz asi vazne usilujeme, mluvi se o castce kolem 9m liber a ja vubec nevim, co si o tom myslet. Moc ho nechci, ale videl jsem ho 3x v zivote

Reagovat
Godwinson

Za 11 mil., těžko říct. Letos ho trápí stehno, hraje strašidelně, což je způsobeno jednak těmi zraněními a jednak tím, že už se asi viděl taky jinde ... před půl rokem bych napsal, že za 11 mil. je to nejvýhodnější nákup, co lze udělat. Teď už bych asi ve Francii našel dost lepších :)

Reagovat
Godwinson

.. ale hráč je to skvělej, v tom kolega nemá pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

A na hristi mu nejvic vyhovuje jaka pozice/role?

Reagovat
Godwinson

Na hrotu . Spoustu toho odehrál i na pravém kraji, jako takové falešné křídlo. Předloni tam drtil ligu a moc se nevozil :) V Newcastlu by asi hrál právě tohle, i když při hře na dva útočníky s nějakou věží by to mohlo klapat taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ja se trochu bojim, aby z nej Pardew neudelal dalsi "devku pro vsechno" a nikdo dalsi uz by pak neprisel

Reagovat
Godwinson

Já myslim, že zatím je to v suchu. Čtu pořád jen o QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobry, my bychom s nima stejne nesli do zadne bidding war

Reagovat
smazaný uživatel

a i kdyby tak co...? QPR se asi stejně nějak zachrání ač jim to nepřeju . A tihle 2 jsou max ten nadprůměr v tom lepším případě. M´Vila kvality má, ale povahově je to to horší a Rémy je spíš jen ten průměr, co párkrát zahrál, ale spíš se svezl na úspěchy jiných...

Reagovat
Godwinson

S tím nejde moc souhlasit. M'Vila má potenciál být na svém postu brzy úplný top, souhlas, vyprofiloval se jako zmrd, ale to mu kvality na hřišti neubírá. Rémy, když chce, tak je ve Francii taky top hráč, vozil se dost dlouho :)

Reagovat
smazaný uživatel

Remy je pro me taková ta "jednosezoní" kometa. Dokonce se divím, že už dřív nepřestoupil. Ohledně jeho cílu přestupu je jasným favoritem Anglie, kde on by i zapadl, ale výkonostně šel aspoń podle mě dost dolů a příjde mně to fakt, jako že se vezl - ale nehledej v tom zas tolik špatnýho.. dle mě to jen prostě není nějakej rozdílovej hráč - jen takovej.. nevím no.. aby nedopadl jak takovej Kalou - a to Kalou ještě dopadl krásně . MVila kvality má - to jsem řekl, ale ta povaha je překážkou. Ty říkáš: kvality na hřišti mu to neubírá..- nojo, ale on je typem toho hajzla co je schopnej se chytnout po přestupu s kapitánem týmu a to je prostě strašná vlastnost. vem si kolik hráčů měli talent, ale neměli povahu a v drtivé většině skončili jen u nadějí...

Reagovat
smazaný uživatel

Jooooooooo, vzpomněl jsem si na fantu. Zejtra bych to fakt nestihl.

Reagovat
13

nepřipomínej to ostatnim! Třeba na to zapomenou.

Reagovat
smazaný uživatel

zejtra budu rád, když stihnu zápas arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak protože Manchestery hrajou svoji ligu....

...We are top of the league!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele