Premier League - souhrn 18. kola

26.12.2013, 15:39, aktualizováno 26.12.2013, 20:29
Komentáře a souhrny
Arsenal otočil vývoj zápasu s West Hamem a dostal se zpět do čela tabulky, jelikož Liverpool prohrál na půdě Manchesteru City. Citizens jsou druzí, třetí je Chelsea a Reds klesli na čtvrtou pozici. Nedařilo se ani Evertonu, který přenechal body Sunderlandu, Manchester United veze výhru z Hullu, venku uspěly také Crystal Palace a Fulham.

Manchester City - Liverpool FC 2:1

26.12.2013 18:30

Góly: 31. Vincent Kompany, 45+1. Álvaro Negredo - 24. Philippe Coutinho

Nezastavitelný génius, až takové přízvisko si vysloužil útočník Liverpoolu Luis Suárez. V dnešním zápase na půdě Manchesteru City však vyšel naprázdno. I proto jeho Liverpool na favorita nestačil a po gólech Kompanyho a Negreda mu podlehl 1:2. V nesmírně vyrovnané špičce Premier League tak z první pozice spadl až na čtvrtou, Citizens jsou naopak druzí.

Šlágr svátečního Boxing Day začal zostra a už po pěti minutách měl na hlavě gól Jesus Navas, který nasměroval Nasriho centr na spojnici břevna a tyče. Týmy hrozily v úvodu zápasu hlavně ze vzduchu, rovněž hlavou zamířil po rohu vedle Vincent Komapny i Luis Suárez. Branku netrefil ani Negredo, tentokrát nohou.

Liverpool měl vést už po osmnácti minutách. Suárez v souladu s pravidly vyslal do nájezdu Sterlinga, který blafákem ošálil Harta a zakončil do prázdné branky. Čárový rozhodčí ovšem chybně odmával ofsajd. Reds si tak museli na zasloužené vedení počkat dalších pět minut a opět u toho bylo nové duo S+S.

Luis Suárez přihrál do šestnáctky Sterlingovi, jenž opět kličkou překonal Harta a relativně volně dostupný míč uklidil z úhlu do odkryté svatyně Coutinho. Vedení nicméně Liverpoolu dlouho nevydrželo. Kompany po rohovém kopu přetlačil Škrtela a na brankové čáře blokující Allen už míči v cestě do sítě nezabránil.

Domácí vyrovnání nakoplo a záhy měli další šance k strhnutí výsledku na svoji stranu. Navas však po rychlém brejku vypálil nad, Nasri pak z dálky poslal na Mignoleta míč s nedostatečnou razancí. Ani před Hartem ale nebyla nuda. Coutinho měl stoprocentní šanci po krásné spolupráci Sterlinga se Suárezem, anglický gólman nicméně zasáhl perfektně.

Závěr úvodního dějství přesto patřil Manchesteru City, konkrétně útočníkovi Álvaro Negredovi. Jeho první stoprocentní šanci ještě brilantním skluzem zhatil Martin Škrtel, situaci v nastaveném čase naopak ovívá závoj chyby. Brejk domácích vyšperkoval Navas skvělým pasem na Negreda, který levou šajtlí vypálil na bránu a Simon Mignolet vytáhl proti jeho střele podivný zákrok. Jednou rukou máchl po míči, jenže ten vzápětí přesto doskákal do branky.

Po poločase jako první přispěchal s gólovkou démon posledních týdnů Luis Suárez. Po nepřehledné situaci ve vápně City obral o míč váhavého Kolarova a jen v ofsajdu stojící Henderson dost možná zabránil Uruguayci k jubilejnímu dvacátému gólu v letošní Premier League.

Druhý poločas se logicky více snažili hosté, kteří stahovali jednogólové manko. Vždy jim však k vyrovnání něco scházelo. Johnson potřeboval lepší zpracování, díky němuž mohl odražený míč uklízet do sítě, Hendersonovu patičku zpacifikoval Hart a tisíciprocentní šanci po brilantním pasu Suáreze spálil mladičký Sterling. V závěru zápasu už tempo pomalu uhasínalo a Reds si již žádnou šanci nevypracovali. První pozici tak přepustili Arsenalu. Za ním je jen o bod právě Manchester City.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Swansea City 1:0

26.12.2013 16:00

Góly: 29. Eden Hazard

Chelsea zase nepřesvědčila. Pevná defenziva nicméně udržela podruhé za sebou čisté konto a díky individuální zdatnosti Edena Hazarda vsítila kýžený gól. Swansea tak znovu prohrála a dopomohla dalšímu rozevření nůžek mezi prvními devíti týmy a zbytkem tabulky. Blues navázali na loňské úspěchy okolo Vánoc a poskočila na druhé místo, které však za po skončení šlágru Citizens s Liverpoolem přepustí jednomu z týmů.

Byl to mnohými kritizovaný Eto’o, kdo vytvořil Chelsea první gólové šance. Nejprve skvěle vybojoval míč pro Hazarda, který mířil těsně vedle, pak nabil Ramiresovi, jenž přízemní ranouprověřil Tremmela. Ještě zajímavější situaci zakončoval "koníčkem" John Terry, na jehož pokus po skvělé práci a centru Oscara musel německý gólman opět reagovat.

Nejen on však držel akcie Velšanů nad vodou, velkou defenzivní roli opět kapitán Ashley Williams. Stoper hostí zareagoval na Terryho hlavičku dříve než David Luiz a odpálil před ním v nadějné pozici míč na roh. Další stopku vystavil Mikelovi, který čekal opět na Terryho přihrávku před prázdnou bránu.

V klíčové situaci se však pod skon čistého konta Swansea podepsali oba. Eden Hazard udělal svého "klasického Robbena" z pravé strany, ošálil Amata a vypálil doprostřed branky. Williams se však pokoušel blokovat, zmátl tím Tremmela, který tak netěžký projektil propustil do sítě. Druhý gól odmítl Samuel Eto’o, který nevyužil Matovu geniální přihrávku a trefil jen Tremmela.

Swansea si první půlhodinu proti disciplinovanému soupeři vůbec neškrtla, jedinou akci zakončil do připraveného Čecha Wayne Routledge. Až po Hazardově gólu se hosté trošku osmělili a několik zajímavě vyhlížejících šancí. Tu největší nevyužil útočník Vazquéz, s jehož ranou pod břevno si Čech rovněž poradil.

V úvodu druhého poločasu to byl znovu Eto’o, kdo se mohl podepsat pod výsledek - tentokrát dvakrát z pozice zakončujícího. Stoprocentní gólovku spálil Kamerunec po krásném pasu napříč celého vápna od Maty, pět minut po obrátce pak poslal těsně mimo bránu míč po příhře od Hazarda.

Chelsea měla více ze hry, nicméně do zakončení se dostávala sporadicky. Po delší pauze prověřil Tremmela střídající Frank Lampard, ale s jeho přízemní ranou neměl gólman Swans větší potíže. V závěru Blues, jako již tradičně, rezignovali na ofenzivní snahu a upjali se na bránění hubeného vedení. To jim díky pečlivé defenzivě a blokování potencionálních střel na bránu, vydrželo až do konce.

Více informací k zápasu

Cardiff City - Southampton FC 0:3

26.12.2013 16:00

Góly: 14. Jay Rodriguez, 20. Jay Rodriguez, 27. Rickie Lambert

Southampton veze z Cardiffu první vítězství po osmačtyřiceti letech, pro svěřence Mauricia Pochettina je však podstatný konec šest zápasů dlouhé série bez vítězství, o kterém rozhodli třemi zásahy během třinácti minut prvního dějství. Cardiff se naopak pomalu potápí do sestupových vod.

Svatí vstoupili do utkání s výraznější chutí po gólech, přesto museli děkovat Peteru Wittinghamu, který po centru Noona střílel osamocen pár kroků od branky, ta pro něj byla ovšem příliš malá. Ve 14. minutě se tak mohlo sklízet zasloužené ovoce, když Cork našel kolmou přihrávkou Lallanu, ten zavezl balón do šestnáctky, kde následně hledal před odkrytou brankou Rodrigueze, a ten se nemýlil.

Hosté drželi balón jasně častěji na svých kopačkách, zuby ovšem tasily při rychlých kontrech. Ve 20. minutě poslal Lambert pas na Rodrigueze, ten se rychlým pohybem ocitl sám proti brankáři a i podruhé uspěl. A hned v další moment mohlo být s domácími ještě hůře, když právě přihrávající Lambert sám naběhl na přízemní centr a jen těsně nedosáhl ve vyložené pozici.

To ho však mrzelo pouhých pět minut, když centr po rohovém kopu prodloužil hlavou Rodriguez a zkušený Angličan neměl problémy zblízka navýšit rozdíl na tři góly. Domácí hráči se následně chovali jako jejich fanoušci - tiše a nezúčastněně.

Ticho však zřejmě nebylo v šatně a Cardiff přeci jen vyběhl do druhé půle aktivněji. Po pěti minutách byl blízko, ale po chaosu způsobeném špatným zásahem Gazzanigy proti rohovému kopu nebyli dostatečně důrazní.

I následující snahy, ať o přímý průnik či centr, končily pouze u dobrých myšlenek a Southampton tak až překvapivě klidně ochraňoval vyhaslé naděje soupeře a nedovolal žádné jiskře delší život. Samotní Svatí se nikam hnát nemuseli a po úžasné první půli tak nechali touhy gólů chtivých diváků nenaplněné.

Více informací k zápasu

Aston Villa - Crystal Palace 0:1

26.12.2013 16:00

Góly: 90+2. Dwight Gayle

Aston Villa prožívá, ostatně jako již obvykle, nepříjemné vánoční období. Na tradiční den fotbalu si inkasovaným zásahem v posledních vteřinách připsala čtvrtou porážku v řadě a manažer Paul Lambert má co řešit v útočné fázi jeho celku. Crystal Palace se pod novým lodivodem zvedá ze dna a po měsíci si připisuje další vítězství ze hřiště soupeře.

O velkolepý nástup se pokoušeli hráči Villans a jejich převahu v úvodních deseti minutách prezentovalo dvaaosmdesát procent držení míče. To bylo ovšem tak to jediné, čím se mohli pochlubit. Postupem času vyrovnávající se hra však nabízela tu samou nemohoucnost na obou stranách.

Šlo především o finální část útočného snažení. Přestože se tak Crystal Palace co chvíli ocital v těsné blízkosti Guzanovy šestnáctky, brankář se nemusel přemáhat k ničemu, co by ho nutilo k pohybu. Až v poslední minutě nastavení se po rohovém kopu dostal k nebezpečné hlavičce Kozák, ani tehdy Speroni zasahovat nemusel, jeho práci zastal velmi dobře Mariappa.

Naopak v druhém dějství se o zábavu staral již po dvou minutách tým Tonyho Pulise, když se Bolasie hravě dostal do vápna, zpětnou přihrávkou našel Puncheona, ten měl trestuhodné množství času na zpracování a následnou ránu přes obránce musel parádním zákrokem likvidovat Guzan.

Trestat mohl Weimann po perfektním pasu Delpha, ale uspěchaným volejem mířil jen do připraveného brankáře. Vzápětí se zvedala hladina emocí na druhé straně, po střele Bannana vyrážel Guzan balón do tyče a ven.

Ten se musel činit i v 65. minutě, když přihrávka prošla vápnem až k osamocenému Puncheonovi, ten měl opět několik vteřin na uklidnění, přesto se dočkal pouze rohového kopu. Přitom se předtím strachovali především obránci hostů, tragicky nepřesná či nedůrazná zakončení však rychle věci uklidňovala.

Vše tak nakonec rozhodla až druhá ze tří nastavovaný minut. Silou vůle bránící se hosté dostali jedinečnou možnost v podobě úniku prvoligového nováčka Dwighta Gayla, proti kterému stál jediný obránce. Čtyřiadvacetiletý Angličan se s ničím nepáral z hranice vápna vypálil a trefil se dokonale k tyči.

Více informací k zápasu

Norwich City - Fulham FC 1:2

26.12.2013 16:00

Góly: 13. Gary Hooper - 33. Pajtim Kasami, 87. Scott Parker

Fulham po devíti letech vykrádá stadion Norwiche a připisuje si veledůležité druhé prosincové vítězství. Přestože herní projev byl zřetelně nervozní, podařilo se hostům otočit nepříznivý stav a vynořit se ze studených vod.

Opatrný úvod z obou stran s nepovedenými pokusy o průnik do vápna soupeře zrovna neprorokoval brzkou změnu skóre. Štěstí ovšem stálo u Kanárků, když se po špatné rozehrávce hostů dostal k míči Elmander a nahrál Hooperovi, který z dálky opřel svůj pokus o záda jednoho z obránců a následný oblouček zapadl až do sítě.

K vyrovnání měl blízko ve 20. minutě Sidwell, jenž dostal míč před šestnáctku od Richardsona, aby o pár decimetrů minul levou tyč. Nervózní obrana hostů připravila pět minut poté další skvělou příležitost Hooperovi, ten však z hloubi vápna mezi tři tyče nezamířil. Následně si během jedné minuty dvakrát oddychl Ruddy, když se nejprve přímý kop Richardsona vznesl těsně nad břevno a následně Duff v pádu usměrnil centr vedle jeho branky.

A Cottagers se srovnání kroku blížili velkou rychlostí. Ve 32. minutě ještě slavil Parker předčasně, když se pro hraní rukou gól neuznal, za další dvě minuty ale Kasami poslal chytře přímý kop z pětadvaceti metrů po zemi a pod letící zdí dosáhl úspěšné rány. Ve zbylých deseti minutách se oba celky snažily především uchránit se od manka a koncentrované defenzívy lehce odolávaly nájezdům bez myšlenky.

Vrátit vedení domácí straně mohl po centru Sondgrasse Fer, ale hlavičkou v osamoceném výskoku neuspěl proti výbornému Stockdaleovi. I nadále se zdálo, že chuť po vítězství sílí především u Norwiche, o to více mizerně se cítil v 67. minutě Kačiniklić, který místo útoku tváří v tvář brankáři volil ústup v podobě nepřesné přihrávky.

Deset minut před koncem řádné hrací doby měl vítězný gól na hlavě Rodallega, ale Johnson na poslední chvíli vykryl brankáře a odvrátil mimo. Když už se zdálo, že střelný prach hostům došel a tlačit opět začali především Kanárci, přišla děsivá rána od Parkera z dobrých třiceti metrů a otočil tak v samém závěru celý příběh.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Stoke City 5:1

26.12.2013 16:00

Góly: 44. Loïc Rémy, 48. Yoan Gouffran, 56. Loïc Rémy, 66. Yohan Cabaye, 80. Papiss Cissé (pen.) - 29. Oussama Assaidi

Potters se sice na půdě Newcastlu ujali brzkého vedení, ovšem vinou dvojnásobného vyloučení tento stav dlouho neudrželi a nakonec si odvážejí pětibrankový nášup. NUFC tak zůstává pohárovým místům na dohled.

Skvělou pohodu NUFC, který z posledních osmi zápasů opanoval rovnou šestici, mohl záhy potvrdit Ben Arfa, ovšem jeho rána se mezi tři tyče nevešla. Hned dvakrát odpovídal dalekonosným pokusem obávaný dělostřelec Adam, ani jeden z jeho pokusů se však do prostoru ohraničeném třemi tyčemi o fous nevešel. Bývalý tahoun Blackpoolu však zanedlouho oslovil Assaidiho, který se zbytečně nerozpakoval a vydařenou střelou překonal bezmocného Krula - 0:1.

Pět minut před koncem prvního poločasu však Whelan fauloval Cabayeho, za což od sudího Atkinsona uviděl druhou žlutou a následně červenou kartu! Frustraci Stoku a manažera Marka Hughese jen o pár chvil později dokonal Wilson, který ve vápně nedovoleně zastavil Rémyho a kromě červené karty byla nařízena rovněž penalta pro domácí - Sörensen ale vystihl směr střely a Rémyho pokus lapil! Mrzet to však Newcastle nemuselo, protože ještě před pauzou ten samý hráč přeci jen vyrovnal na průběžných 1:1.

Čekání na dokonání obratu netrvalo dlouho. Krátce po opětovném rozehrání Ben Arfův centr vyrazil Sörensen pouze k Gouffranovi, který si už dokázal poradit - 2:1. Prvně jmenovaný záhy sice zacílil pouze do tyče, ale zřejmě definitivní úder zasadil hostující družině Rémy, který těžil z přihrávky od Sissoka a zvyšoval tím už na 3:1! Mezitím Straky opětovně nastřelily brankovou konstrukci a znovu v tom měl prsty skvěle hrající Ben Arfa. Své jméno do střelecké listiny umístil také Cabaye, jenž nekompromisní střelou upravil na 4:1 a konečné slovo si vzal z pokutového kopu střídající Cissé - 5:1.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion 1:1

26.12.2013 16:00

Góly: 36. Christian Eriksen - 38. Jonas Olsson

Čekání na vítězství napsalo z pohledu West Bromwiche Albion další kapitolu. Baggies na White Hart Lane dokonce prohrávali, ovšem vzápětí dokázali srovnat krok a tak i podruhé pod vedením dočasného manažera Keitha Downinga berou alespoň remízu.

Utkání celků, které před nedávnem odvolaly manažery, začal lépe West Brom, který mohl po rychlém protiútoku a pasu Gery poslat do vedení Matěj Vydra, jenž si připsal premiéru v základní sestavě, ovšem na pohotového Llorise nevyzrál! Ten samý hráč si o chvíli později naběhl na centr Morrisona, avšak pro změnu prostor ohraničený třemi tyčemi hledal marně.

A tak následoval trest. Eriksen se postavil k volnému přímému kopu a za pomoci břevna nedal Fosterovi sebemenší naději zasáhnout - 1:0! Radost však Spurs dlouho nevydržela. Hned za dvě minuty se po další standardce ocitl u míče Jonas Olsson a z bezprostřední blízkosti vyrovnal na 1:1. Herní převahu Kohoutů mohl ještě před odchodem na patnáctiminutový odpočinek opět využít střelec první branky Eriksen, ovšem křižnou střelou úspěch neslavil!

Nastavený trend, totiž herní nadvláda Tottenhamu, pokračoval i po obrátce. Paradoxně však ze standardky mohl udeřit Reid, ale z podobné pozice jako pálil Eriksen na Llorise recept nenašel. To na opačném konci hřiště se výbornou střelou prezentoval Rose, ale strážce branky WBA si nakonec mohl oddechnout, neboť projektil mezi tři tyče nemířil. Z volného přímého kopu tak mohl alespoň udeřit Walker, také jemu však radost překazil bezchybně reagující Foster!

Spurs měli i nadále více ze hry, ovšem kýžená druhá trefa stále ne a ne přijít. Další šance měli Sigurdsson a Soldado, ani jeden z nich však nedokázal zacílit do vyznačeného prostoru a shodně se jejich hlavičkové pokusy snesly jenom do boční sítě hostující svatyně.

Více informací k zápasu

West Ham United - Arsenal FC 1:3

26.12.2013 16:00

Góly: 46. Carlton Cole - 68. Theo Walcott, 71. Theo Walcott, 79. Lukas Podolski

Hammers nedokázali vylepšit bídnou bilanci ze zápasů proti Arsenalu a také z dalšího vzájemného londýnského derby odchází poraženi. WHU přitom nezačalo špatně, ovšem těsné vedení nakonec k bodům nevedlo...

Další z londýnských derby podle očekávání hned od prvotního uvedení míče do hry nabídlo oboustranně intenzivní fotbal, který byl lemován nemalým množstvím osobních soubojů. Jako první zahrozili Gunners, ovšem Sagnův centr nabíhajícího Girouda nenašel. Odpověď si nachystal Noble, ovšem Szczesny jeho standardku směřující do šibenice vytěsnil!

Na druhém konci hřiště hlavičkoval Cazorla, ale rovněž Adrian se prezentoval spolehlivým zákrokem a kulatý nesmysl za svá záda nepustil. Postupem času se hrálo bez výraznějších možností na obou stranách. Z tohoto trendu lze vyjmout šanci Walcotta, který si ukázkově naběhl za obranu, avšak poté zacílil jenom do boční sítě! Cazorla a Ramsey pro změnu tři tyče nenašli.

Tři minuty před koncem úvodního dějství Özil nastartoval Girouda, ten ale obrovskou šanci nevyužil a z malého vápna vůbec nedokázal zakončit. WHU se vytrvale bránilo a během nastaveného času se mohlo z ničeho nic radovat, když Nolan dostal přesný míč za defenzivní linii Kanonýrů, ale proti vybíhajícímu Szczesnymu uspět nedokázal a míč do prostoru branky nenasměroval! Krátce nato hledal Gibbs nabíhajícího Girouda, ten však opakovaně na balón nedosáhl.

Ihned po příchodu z kabin pak udeřili Hammers. Nolanovu střelu sice ještě Szczesny dokázal vyrazit, ovšem Carlton Cole už měl následně před sebou jednoduchou práci - 1:0! Tento moment pochopitelně nalil WHU čerstvou krev do žil. Využít toho mohl Jarvis, tváří v tvář si však na brankáře Arsenalu nepřišel! A do třetice si centr O'Briena našel opět Carlton Cole, kterému se sice podařilo překonat brankáře, avšak prostor ohraničený třemi tyčemi nenalezl.

S příchodem šedesáté minuty se začalo kormidlo hry dostávat do rukou Gunners. Nejdříve z dálky napřáhl Cazorla, ale Adrian jeho snahu vyrazil a následně si poradil i s pokusem Özila! Domácí se však ze zvyšujícího tlaku nedokázali vymanit a následoval tak zasloužený trest: Cazorla předal do strany na Walcotta, který udělal s míčem pár kroků do středu a poté přízemní střelou nachytal Adriana na švestkách - 1:1. Dokonat obrat mohl čerstvý Podolski (nahradil zraněného Ramseyho), ale tři tyče nenašel. West Ham naprosto vypadl z role a víceméně se pouze bránil...

Aktivní německý reprezentant na sebe upozornil i za okamžik, kdy jeho centr směřující do šestnáctky přizvedl jeden z obránců a Walcott už si na zadní tyči z bezprostřední blízkosti věděl rady - 1:2! Jistotu mohl pro hosty zařídit sám bývalý hráč Kölnu nebo mnichovského Bayernu, ovšem na skvěle reagujícího Adriana si nepřišel! Odměna za aktivitu však na sebe nenechala čekat příliš dlouho a deset minut před koncem řádné hrací doby se Podolski přeci jen dočkal - 1:3.

Více informací k zápasu

Everton FC - Sunderland AFC 0:1

26.12.2013 16:00

Góly: 25. Sung-yueng Ki (pen.)

Že zrovna dnes Everton násilně ukončí svoji sérii neporazitelnosti, to čekal málokdo. Deset utkání bez porážky musel přerušit poslední tým tabulky Sunderland, který tak venku vyhrál poprvé od dubna letošního roku. Toffees navíc doma skončil bez bodu naposled téměř před rokem s Chelsea.

O výsledku utkání rozhodla třiadvacátá minuta, kdy si Leon Osman aktivně seběhl pro krátký míč k Howardovi, jenže s ním zle naložil. Pod tlakem Ki nedokázal převalit míč podrážkou a korejský záložník najednou mohl utíkat sám na branku. Na kličku mu skočil i brankář Howard, který jej navíc ve snaze o zákrok fauloval.

A přišel dvojí trest. Kromě pokutového kopu uviděl americký brankář také červenou kartu. K exekuci se postavil sám postižený, a byť náhradní gólman Robles vystihl směr střely, nedosáhl na něj. Úspěšnější už byl při šanci Larssona, jehož odmítl skvělým zákrokem. Za stavu 0:1 nicméně nemohl být příliš pozitivní.

Ve druhém poločase se k akci osmělil i papírový favorit utkání z Liverpoolu. Zakročit tak musel Vito Mannone, jenž zabránil míči v cestě za jeho záda po hlavičce Jagielky. Ještě lepší zákrok vytáhl proti pokusu Ovieda a založil si tak na druhé čisté konto v řadě.

Snaha Martinezových svěřenců neutichala, ale gólman Mackems byl stoprocentní i proti střele Barkleyho. Stopku vystavil nadějím Evertonu i Fabio Borini, který na brankové čáře odvrátil hlavičku Nikicy Jelaviće.

Více informací k zápasu

Hull City - Manchester United 2:3

26.12.2013 13:45

Góly: 4. James Chester, 13. David Meyler - 19. Chris Smalling, 26. Wayne Rooney, 66. James Chester (vl.)

Neuvěřitelný zápas byl nabídnut přítomným divákům na KC Stadium, kde měl Hull záhy k dispozici již dvoubrankový náskok, ovšem ještě před odchodem do kabin United srovnali krok a po změně stran obrat dokonali...

Tigers dali vzpomenout na povedená domácí vystoupení (celkově sedmá nejlepší bilance před vlastními fanoušky) a kýžená odměna za aktivní vstup do utkání na sebe nenechala dlouho čekat: Bruce po rohovém kopu na zadní tyči vyhrál hlavičkový souboj s Rooneym a Chester už následně jen z bezprostřední blízkosti prodloužil kulatý nesmysl do sítě - 1:0.

Favorit se na druhé straně zahříval jen velmi pozvolna. Welbeck předal balón Youngovi, ten však na pozorného McGregora recept nenašel. Po čtvrthodině hry navíc Jonny Evans trestuhodně přihrál ve vápně Meylerovi, jeho rána sice směřovala jen na nachystaného De Geu, ovšem prvně jmenovaný změnil dráhu letu míče tak šikovně, že kulatina skončila mezi třemi tyčemi - 2:0! Hned záhy musel David Moyes ze hry stáhnout zraněného Rafaela, kterého nahradil mladík Adnan Januzaj. Krátce nato se Rooneyho standardka spojila s hlavou Smallinga a bylo to 2:1.

ManUtd zvýšil tempo a domácí ekipa rázem nevěděla, kam dřív skočit. Rooney měl k dispozici další z řady volných přímých kopů, ovšem Welbeck tentokráte nedokázal zamířit přesně. Stejně dopadl vzápětí také Cleverley, jenž si našel míč rozehraný od rohového praporku, avšak skvěle reagující McGregor byl proti jeho usměrnění mezi tři tyče! A do třetice Januzaj oslovil na zadní tyči Rooneyho, který se tak z nahrávače proměnil na střelce, ale z první vysoko přestřelil.

Bývalý hráč Toffies se nakonec však přeci jen dočkal. Psala se 26. minuta, když si bleskově zpracoval pas od Welbecka a fantastickou ranou do šibenice nedal strážci domácí branky sebemenší naději zasáhnout - 2:2! Rázem se mohlo začínat od nuly. Ruďí ďáblové byli pochopitelně na koni (jednu chvíli měli až 69 % držení míče) a dokonat obrat mohl opět "Wazza", ale na výstavní centr Valencii o fous nedosáhl. Zbytek prvního dějství už další zajímavé šance nenabídl...

O pauze udělal domácí manažer Steve Bruce hned dvě změny: Allan McGregor podle očekávání uvolnil místo pro Steva Harpera, který se už dobrých patnáct minut před koncem prvního poločasu rozcvičoval, nevýrazného Davida Meylera poté nahradil zkušený Robert Koren. Jako první se poté ke slovu přihlásili opět hráči Hullu, ale Sagbo si na De Geu nepřišel.

Houževnatý nováček se však za velké podpory z hlediště rozhodně nevzdával a po hodině hry natáhl z velké dálky Huddlestone, jeho dělovka ale našla pouze dobře postaveného Evru! Ten samý hráč ale vzápětí rozehrál míč od rohového praporku, na který se suverénně nejvýše vyšrouboval Figueroa, ovšem jeho hlavička si to namířila jen do horní tyčky manchesterské svatyně! Nedáš - dostaneš. Ze strany centroval do šestnáctky Young a Chester si za přispění dotírajícího Rooneyho srazil kulatinu do vlastní branky - 2:3! Kýžený obrat tak byl přece jenom dokončen.

Závěrečné minuty se odehrávaly ve znamení tlaku Hullu, kterému nejprve nabídl skvělou možnost na vyrovnání chybující De Gea, ovšem Tigers tuto šanci nevyužili. Sudí Oliver, podobně jako na konci prvního dějství, nastavil tři minuty a právě v závěrečné třetině nastaveného času mohl Manchester poslat do kolen Chester, ale z úhlu na španělského brankáře nevyzrál!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC18123336:1839
2.Manchester City18122453:2138
3.Chelsea FC18114333:1837
4.Liverpool FC18113443:2136
5.Everton FC1897229:1734
6.Newcastle United18103529:2333
7.Manchester United1894531:2231
8.Tottenham Hotspur1894519:2431
9.Southampton FC1876525:1827
10.Stoke City1856718:2621
11.Swansea City1855823:2420
12.Hull City1855816:2320
13.Aston Villa1854917:2419
14.Norwich City1854916:3119
15.West Bromwich Albion1838719:2417
16.Cardiff City1845913:2817
17.Crystal Palace18511212:2716
18.Fulham FC18511219:3516
19.West Ham United18351015:2514
20.Sunderland AFC18341113:3013

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1405)

Přidat komentář
niflheim

Tak zase další kvalitní nervy na boxing day

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej vítěznej gol. Chester is from Manchester !!!

Reagovat
smazaný uživatel

8 týmů v rozmezí 6-ti bodů a kdo chce ještě tvrdit, že PL neni nejlepší liga světa?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší je Ligue 1

Reagovat
smazaný uživatel

určitě je a to už několik let, nefandim tam vyloženě nikomu ale rád se kouknu

Reagovat
smazaný uživatel

ČFL má 6 týmů v rozmezí 4 bodů a 10 týmů v rozmezí 7 bodů..

Reagovat
Tolstobik

A Spanelska?

Reagovat
smazaný uživatel

bundesliga hned za ní

Reagovat
arsavin

A hodně týmů v rozmezí pár bodů nějak souvisí s kvalitou ligy?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem po roce viděl kus zápasu MU a zase jsem si připomněl, proč ten tým nemam rád. Takovou bandu ubrečených a zákeřných hráců nikde jinde nemají.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca? Real?

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš rád Hull?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ale proti MU fandim komukoliv

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

malo sledujes fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

v tejto nasej forme porazime hocikoho, som rad, ze me nevzdali boj o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je nějaká forma

Reagovat
mithro

5 zapasov 5 vyhier, co viac by si chcel?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

výsledkově jo,ale herně je to furt bída a porazit tím kohokoliv fakt nemůžete

Reagovat
mithro

porazit mozes vzdy len to, co je pred tebou. herne je to tiez dobre, dnes to malo hluche miesta(hlavne branenie) ale take zapasy byvaju. whu, villa sme hrali super, hraci sa dostavaju do formy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to forma, ci neni?

Reagovat
smazaný uživatel

nie uplná

Reagovat
smazaný uživatel

Příště obrátíme s Bayernem z 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

formě? by mě zajímalo, co bys psal, kdybyste ten gól na konci dostali

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

SIESTE MIESTO

Reagovat
smazaný uživatel

Velká škoda, Hull se musí udržet hrajou opět skvělýfotbal stejně jako v roce 2008.

Reagovat
Ronaldo.com

parádní nervák až do konce... naštěstí s 3 bodovou tečkou!

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea fenomenálny brankár a rozhodcovia ako proti nám idú to je strašne okaté už .

Reagovat
vladis271

Tím, ktorý v posledných minútach nedá góla z tolľkých závarov ako mal Hull v poslednej 5minôtovke si jednoducho bod nezaslúži.

Reagovat
Sandstorm

Já sem to řikal, že po novým roce jsme v boji o titul Hateři budou ještě plakat, glory glory United

Reagovat
vitasrp

Ten závěr byl hranej hodně na jistotu, tam měl Manchester našlápnuto zahodit další body.

Každopádně červená Valencii moc chytrá, to mě vždycky dokáže rozsekat, jakou kravinu dokážou fotbalisti občas vymyslet..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak rikal jeden znamy profesor, co kdysi chtel hrat fotbal - kdyz vejdete do sany, musite snizit svoje IQ o 20 bodu minimalne.

Reagovat
Tomekcz

rozhodci nas rezou az to nejni mozny FA , sem zvedavej kdo bude hrat s Norwichem kdyz jsou vykartovany nebo zraneny

Reagovat
Mervin

buď rád, že máte 3 body, za takové hovno jse si zasloužili sotva jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Takéto zápasy sú a budú.

Reagovat
Mervin

však já nic neříkám, ale ten kokot Tomek ady bude ještě brečet

Reagovat
Sandstorm

A ti nekopové z Hullu si zasloužili kolik bodů? 2,3?

Reagovat
Mervin

jeden minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

mali vam vykartovat este aspon 2, aj to by bolo malo

Reagovat
salaminoo

no když vám pískali tak to bylo všechno ještě OK

Reagovat
mithro

ale krasne nam dnes David ukazal, ze je jeden z nasich rozdielovych hracov, znovu nam zachranil body, ponuknite mu novy kontrakt, vybudovanie spanielskej stvrti, koblihy, hocico

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
J0EL

Keby ste po tom jeho otrasnom vybehnuti dostali gol, vravel by si nieco ine.

Reagovat
mithro

nehovoril, tam to istil Adnan

Reagovat
J0EL

Ten dnes tiez predviedol skok ako z Youngovej skoly, vyberas skvelo.

Reagovat
mithro

samozrejme, nic ine nerobil len skakal

Reagovat
J0EL

Neprekrucaj. Je skvely, ale neurobil to po prvykrat. A takto si kazit reputaciu sa uz snad nemoze pacit ani vam.

Reagovat
mithro

aha, dnes ho zase okopavali sustavne 90 minut, rozhodca mu to uz nepiska, nerobi tam sceny, vstane a hra dalej. a je to 18 rocny fagan, samozrejme, ze obcas spravi kravinu. dnes si hodil vacsi dive rooney a nikto to neriesi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

to nebolo nejak v zlom smerom na rooneyho ale skocil si tam v strede, nie? aspon mne to prislo ako dive

Reagovat
cristiano.K.

kdyby si to ten blbec v závěru nezpracoval na delší nohu,tak to musel být gol,takhle nechal Geu jenom vyniknout.

A chtěl vidět,co by si psal, kdyby po tý brutální chybě padlo gol

Reagovat
mithro

kdyby

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby

Reagovat
kiwwi

A este bejake kdyby by nebolo?

Reagovat
I am Mancunian

kdyby

Reagovat
cristiano.K.

fakt nevím co se smějete hrubka jako prase nepotrestána

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyby ano, kdo ví

Reagovat
mithro

Today was 8th time Manchester United came back from being 2 goals behind to win a PL match, most in the Premier League.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon v niecom ste prvy, ked uz ostatne stoji za cisty hnoj

Reagovat
mithro

dakujem za nazor, pekne sviatky aj tebe

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ešte by ma zaujmala štatistika, koľko padlo vlastných gólov pri tých "comebackoch"

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Devils zas začínaj vylejzat z kanálů to zase budou na hovno diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

to mas tak, fandit takemu hnoju ako je MANU je ako mor

Reagovat
smazaný uživatel

Fanúšik ropákov sa ozval

Reagovat
vladis271

ale hovno, rozprášime City a zadupeme ich späť do kanálov.

Reagovat
smazaný uživatel

a poto m spláchneme

Reagovat
smazaný uživatel

Za 40 milionů liber je Reus váš, vzkázal Dortmund na Old Trafford . Moyes neváhaj ani na mili sekundu

Reagovat
smazaný uživatel

S Moyesovými vyjednávacími schopnostmi, které u vás zatím ukazuje, to spíš bude Barkley za 80.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to by za něj nestačilo..on je neprodejnej..a za Moyesem by nešel to už by si taky mohl vědět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

on ma tiez nejaku vykupku?

Reagovat
mithro

ma ale zacina platit az v 2015, to je uplne mimo toto, nie je sanca aby prisiel teraz. to by sme tam museli poslat tak 80 a k tomu este Barkleyho.

Reagovat
smazaný uživatel

teraz cez zimu cakam toho brazilca, alebo take nieco..

Reagovat
mithro

aj ja nieco podobne, rozhodne nie ziadny velky nakup. dnes noviny v UK hrozne tlacia Kokeho do United ale to je teraz v zime nerealne,

Reagovat
Kenneth

S EL to nebudete mít o nic lehčí.

Reagovat
mithro

jasne

Reagovat
mithro

a teda este sa zacalo dost pisat o Llalanovi. Jeho mam sice velmi rad ale neviem, ci je to to co potrebujeme.

Reagovat
jv

To se ti zase jenom něco zdálo.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda pro Hull...

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste se potkali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
The Krupy

škodaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo s Townsendem, že není ani na lavečce? Zranění nebo výkonnost?

Reagovat
I am Mancunian

hamstring

Reagovat
smazaný uživatel

šunkofleky?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cetto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

erikseeeeeeen, tomuhle rikam primak brevno zem brevno sit

Reagovat
JacksLFC

Mufani si stezujou na rozhodci? neneee

Reagovat
smazaný uživatel

Už v niekoľko zápase sa stalo , že nás poškodili stejne ako dnes .

Reagovat
smazaný uživatel

Oni budou furt brečet, dokud je Webb nedostane na první místo...

Reagovat
mithro

Reagovat
Free_player

škoda toho vlastňáku ... Hull je mohl dneska v pohodě obrat o body ...

Reagovat
Miguel19

https://www.chance.cz/tiket-vyhledavani?cislo=1000218780320&kod=230506

Tvl ultraofenzivní sestava, celý poločas na jeden posranej gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

West Ham huste. Misto, aby tam na zacatku druhe pule nasypali tri goly, tak to takhle doserou. Ale moc se mne libil Carlton, obrovsky kontrast s hrotem hosti.

Reagovat
smazaný uživatel

haters gonna hate :)

Reagovat
Godwinson

A?

Reagovat
smazaný uživatel

to je aspon fotka

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľne dôležitá výhra, ak by sme prehrali, tak by bolo zle. Aj keď dal o gól menej, pre mňa MotM Podolski, vďaka nemu sme to otočili. Girouda mi je ľúto, každý má právo na to byť z formy tak, ako Cazorla alebo Vermaelen donedávna, lenže on musí hrať aj tak, lebo tam zaňho nikto nie je a potom to takto dopadne a je z neho tragéd...

Stále sa neviem rozhodnúť, čo si mám myslieť o Bendtnerovi. Na jednej strane je to blbeček, ktorý sa vyjadril, že už za Arsenal hrať nechce a neustále to len potvrdzuje, na druhej strane je to veľmi dobrý hráč a strelec, ktorý má veľký prínos pre tím.

Reagovat
Mada

Reagovat
Zaschrona

Druha pule byla dobra, ze tam nic nepadlo je proste smula. Neni nutno z toho delat tragedii, na Osmana fakt nema cenu se zlobit, to by si clovek akorat kazil den. Gratulace Sunderlandu, nezaslouzili si z tohohle zapasu svym vykonem absolutne nic, ale vitezstvi se pocita, budiz jim prano, at si uzijou Vanoce...

Reagovat
placa

Mě to až sralo,že tam prostě nic nepadlo, Sunderland si zasloužil odjet s 5 za ten 2. poločas, mají o 1 hráče víc a stejně odporně betonují

Reagovat
Zaschrona

... musi se ale udat nejake zmeny, tohle uz proste neni nahoda, tentokrat jsme se ztrestali predevsim sami za tu prvni puli, ktera byla uplne otresna, uspesne jsme navazali na posledni zapasy... ty vykony jdou dolu, unava a mala sire kadru se zacina projevovat... v lednu musi nutne prijit 3 novi hraci a tez kez by nejaci mladi dostali sance, predevsim Osman s Lukakem mi zacinaji nechutne pit krev. Vellios s Lundstramem by dneska hur nezahrali ani nahodou, i Chris Long by zaslouzil sanci... Ted se musi Martinez ukazat, i kdyz jsme si dneska misto 0 bodu zaslouzili rovnou 3, trest je tohle taky zaslouzeny.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, tuším si si vstúpil do svedomia.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Dufan

Škoda že proti poslednímu a doma. Ale co. Příště zaberem.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

Poyet to shrnul asi nejlepe...

Poyet: Everton are the best team we have played, even with 10 men. Of that I have no doubt. Vito won the game for us.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Výkon v první půli prakticky bez výhrad, výkon do 65. minuty pohodový, takhle bych si to na domácí půdě představoval pořád.

Pak přišla totální klasika, ke který to utkání s naším neproměňováním šancí jednoduše směřovalo - samozřejmě nám trochu odejdou síly (respektive přestaneme získávat tolik míčů uprostřed hřišt - to samé jako s Arsenalem), navrch se přidá i nervozita z toho, že jsme ze 70 minutové dominance vytěžili jen jednu branku.

Mourinho se to pak rozhodl zavřít, čemu já rozumím - Shelvey měl celý zápas mezi liniemi dost prostoru, tak sundal Oscara, na plac poslal Lamparda a přešel na 4-3-3. To ještě následovalo stažení Maty - od té chvíle jsme nechtěli být dominantní, ale chránit výsledek a hrát na brejky, tudíž se to dá pochopit.

Že bych ale ke konci byl klidnej, to vůbec. Přitom je jasný, že těhle zápasů letos ještě bude, protože nikdo z těch našich expertů není schopnej dát branku. Já bych snad začal hrát s falešnou devítkou, protože tam je pak aspoň šance, že když se ten hráč ocitne na malém vápně, že netrefí ten prostor půl metru, kde zrovna stojí brankář.

Reagovat
smazaný uživatel

Kamen urazu jsou prave protiutoky a to je to, co Mourek vzdycky umel a ted to vubec nejde, prece neni mozny, abychom sli nekolik zapasu v rade porad do precisleni a ty koncily tim, ze hrac co vede balon o nej prijde, protoze nabehne do protihrace. A to neni teda jenom jeho vina, ale samozrejme i nabihajicich hracu..

Reagovat
Talker

No, Ramires tam měl hodně pěknou možnost někde v 80(?) minutě nahrát na druhou stranu do běhu úplně volnému hráči, ale šel individuálně a podělal to... Tam ti nabíhající hráči odvedli výbornou práci, akorát to podělal on, no.

Reagovat
kiwwi

hmm Arsenal krasny comeback...uplne ich v druhom polcase prevalcovali...nebyt Giroud drevo drevene, tak im daju aj 5ku

Reagovat
smazaný uživatel

A Eagles jsou razem venku ze sestupovyho pasma Tony P

Reagovat
soukup

je to bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis, ze Sparky da sanci Butlandovi?

Reagovat
soukup

pokud Begovič v lednu neodejde, což by bylo překvápko, tak půjde znovu hostovat do Champu. On je s tím smířenej a v Barnsley byli spokojení.

Reagovat
smazaný uživatel

No ja myslel ted, kdyz je Begovic zranenej, jestli dostane prednost pred Sorensenem

Reagovat
soukup

aha, no těžko říct. fakt netuším. Možná dostane čuchnout a pak na konci ledna ho zas pošlou pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tak co fantíku už se hýbe židle pod Lambertem?

Reagovat
Error

Proti Liverpoolu bez Ramirese, fajn...

Reagovat
soukup

prvních 40 minut to byl fakt krásnej zápas. Nejdřív byl lepší Newcastle aby pak dal Assaidi krásnej gól a pak sme je deset minut mleli na jejich půlce. Bohužel se pak nechal vyprovokovat Whelan. Sakra, když už první kartu dostanu za to, že fauluju a pak se ještě strkám s Cabayem, tak je snad jasný, že když ho za 5 minut vezmu přes nohy na půlce hřiště, tak si protihráči tu druhou žlutou už vybulí. To fakt může udělat jen blbec. Snad dostane pokutu a bude se ovládat.

Už v tu chvíli bylo jasný, že tu výhru neudržíme, ale ten sulin v černým Atkinson to radši ještě pojistil a pískne penaltu za dost obyčejnej zákrok a ještě v situaci, kdy mu pak už nezbyde nic jinýho, než za to dát taky červenou.

Pak nepískne jasnou ruku, která zabrání šanci a z protiútoku padne vyrovnávací gól. (i když tohle už zápas neovlivnilo, protože debakl byl tou dobou už jistej)

Doufám, že toho zmrda Hughes na tiskovce sundá.

Bohužel Wilsonova červená je z těch, který sou sice kravina, ale obhájí si ji, takže s Huthem mimo bude muset hrát 3 zápasy Muniesa, takže kvůli kreténovi Atkinsonovi prohrajeme ještě třikrát a zase to bude boj o záchranu.

Aneb kolik jeden sulda může pokazit věcí jedním zápasem

Sice sem tady počítal, že to bude bez bodu, ale takhle zkurvenej zápas sem nečekal, přitom to začalo tak dobře a skončí to rozesráním sestavy na další dva týdny

Reagovat
vitasrp

Jestli dostal rudou za zabránění gólovky, bude stát jen jeden mač.

Reagovat
soukup

uf, víc než zápas bych Muniesu nevydržel

Reagovat
kissak

Bohuzel rozhodci mel v zapase dost upisknuti

Reagovat
hribco

Dufam, že to Sam ustoji. Nechcem tam Di Cania aj keď to možno prinesie vzpruhu, určite to nie je dlhodobe riešenie. Možno taky Di Matteo

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl někdo jak to šlo Vydrovi?

Reagovat
smazaný uživatel

hral solidne ale zahodil 2 dobre golove sance...

Reagovat
Counter

16 - Luis Suarez has scored 16 goals in 7 games against the bottom 7 & three in 5 matches against teams from 1 to 13 in the table. Bully.

Reagovat
Counter

eh, tohle jsem měl dát pod prevko :-\

Reagovat
smazaný uživatel

140. pro Jaye Rodriguéze

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
rickroll
Reagovat
smazaný uživatel

United se zvedají. I kdyz dneska měli urřitě štěstí a hlavně De Gea zachytal vyborně až na to vyběhnutí na konci. Každopádně myslím že se s nima musí počítat. Naopak Liverpool dneska dostane kotel. Vidim to 4:0 pro City. Na titul nemají. Suarez hraje skvěle. Stevie je srdcař ale to nestačí. Suareze bych raději viděl v Realu. Tam podle mě patří.....

Reagovat
fantomas

Hm, vysledkove nejhorsi Boxing Day co pamatuju asi. Naprostou tragedii zachranujou akorat frajeri Poldi s Theem; a sanci vylepsit to ma jeste LFC. Ale jinak..

Reagovat
Maresma

Zatím takovej průměr, ale jestli LFC vyhraje, tak to přebije všecko.

Reagovat
Counter

Mu jde ale o Kanárky s Astonkou předně.

Reagovat
fantomas

Pochopitelne to je hlavne kvuli nim, ale tragedie je i CFC a SAFC.

Reagovat
kissak

Po 7 letech pro Magpies konecne skvelej boxing day

Reagovat
smazaný uživatel

Posledních 20 dolarů na City...jsem totálně v prdeli, bankrot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Suárez, Coutinho, Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho nevim nevim

Reagovat
Woods

dufam, ze city este jeden pridaju a urvu 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám tu PL prostě rád, každej zápas může totiž skončit jakkoliv :)

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Maresma

TO NENI MOZNY

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

No... kdyby mel Liverpool misto Mosese Ben Arfu, tak dnes neprohral.

Reagovat
smazaný uživatel

skvelo zamotane celo, chce to najblizsie prehru Arsenalu a zase sa uz pekne dotiahneme aj my

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

poslal som ti spravu

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn, Everton tiež prehral. Možno sa aj dotiahnete na LM

Reagovat
smazaný uživatel

tak po vikende na vas stracame uz len dva body, to neni zle

Reagovat
niflheim

Hodně krutý výsledek pro Liverpool.

Reagovat
Liquid

Liverpool na Štědrý den na čele, na Nový rok 5.

Reagovat
minoLFC

dobry futbal z oboch stran, bohuzial pre nas bez bodov, aspon jeden by sme si zasluzili...no top 4 mame stale vo svojich rukach

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, remiza by bola zasluzenejsia. Bohuzial rozhodli chyby Skrtela

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela v zimě do Atlétika Madrid?

AW: "I don't know how serious the thigh strain is but the Christmas period is certainly over for Ramsey."

Tomu celkom nerozumiem. Veď Christmas period je už pasé, možno tak ešte to kolo 28.12. sa tam dá rátať.

Reagovat
smazaný uživatel

CP obere v sobotu City o body

Reagovat
vrabejka

Rozhodčí podržel Arsenal congrats!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a to jako kdy a jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň by sa Vladis mohol ukľudniť s tým bojom o titul...

Reagovat
vladis271

počkaj ako zosmiešníme Mourka

Vážne táto preehra sa dala čakať. Po takomto priebehu, ale strašne mrzí, pretože čiarovému by mali odstrihnúť gule, a Sterling za zahodenie tej tutovky by si mal dať tak 200 klikov.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek bude betónovať jak hovádko, pochybujem, že vyhráme....

Reagovat
vladis271

a ešte niečo. My aspoň hráme tak, že by sme sa zapojiť mohli. Mufani tu po dnešku vyhlasujú útok na titul, ale to je samozrejme všetko v cajku.

Reagovat
vladis271

Bod sme si zaslúžili, škoda.

Reagovat
niflheim

A říkám to snad pořád - PL na boxing day má neuvěřitelné kouzlo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, dneska jsme měli bodovat. Můžeme si za to sami a to ani tak ne chybama, po kterých dali City gól, ale tím, kolik vyložených šancí jsme neproměnili. Hlavně ty prázdné brány ve druhém poločase mrzí hodně. Sakho byl od druhýho gólu na facku, strašně kazil a Coutinho asi měl jít dolů dřív. Nedá se nic dělat, přál jsem si z těch dvou zápasů aspoň 2-3 body, takže budeme muset zabrat na Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vynikajici, tu LM musi dat!

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší tým než my letos na Etihadu v PL nehrál.. to je pro mě pozitivní. Hráli jsme dobře. Musíme porazit Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

No snad s Čukotkou zametete, tam dám handicap na vás

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

ale pochybujem, Mourek bude hrať zas zadňoura

Reagovat
fajdax

Jojo Mourek bude hrát doma proti Liverpoolu zaďoura...

Reagovat
Erdovec

tak on to většinou proti týmum které jsou lepší než jeho dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď si stamade odvezieme aspoň remízu. Ale bude to ťažké. Hrá sa o 3 dni. Kľudne môžme odísť fyzicky

Reagovat
fajdax

Ano, dělá to když hrajem venku(a taky nám to v naprosté většina vychází), ale doma proti Liverpoolu(!) budeme hrát na tři body, tím sem si naprosto jistej.

Reagovat
Erdovec

tím líp, nechtělo se mi sledovat jak celý zápas tlačíme do zaparkovaného autobusu, alespoň vyhrajem o víc golů

Reagovat
fajdax

Tak moc se těším jak tu zas budete ke konci sezony plakat že nejdete ani do EL, potom v létě jak odchází ten prasáckej kanibal..No ale co, já vám to teď přeju, furt jsou vaši fans tady na EF menší špíny než ti od United. Takže snite dál a hlavně si užívejte ten čtvrtej flek...Dokud můžete

Reagovat
Erdovec

nevidím důvod proč u vás nevyhrát, ostatně jako obvykle

Reagovat
fajdax

Jojo, pravidelně u nás vyhráváte. Panebože proliskej se.

Reagovat
Erdovec

no a ne?

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, že budeme chtít vyhrát, ale to nic nemění na tom, že budeme podle mě hrát hodně taktickou, kontrolovanou bitvu.

Naše záloha se bude určitě skládat z dvojky Mikel - Lampard, čili dva nepříliš pohybliví hráči, navrch jednomu je 35 a oba budou mít v nohách 2 těžké duely v rozmezí několika dní před zápasem s Liverpoolem (Mikel dokonce kompletní).

K tomu bude celý mančaft unavený, jak to v tomhle období bývá, tudíž se asi nedá čekat vytažený blok a snaha o presink - to totiž musí být suprově sehrané, přes zálohu ti toho nesmí příliš projít, jinak je to problém (třeba dneska jsme to hráli velmi dobře).

A třetí věc - Suarez by nás při praktikování vysunutější linie zabil, už teď mám strach, jak s ním bude Terry zápasit. I když podle mě to bude nakonec taková klasika - budeme hrát hodně úzký obranný blok, prakticky zmizí prostory mezi bekem a stoperem, přičemž volný prostor necháme na lajnách.

A hrozit budeme nejspíš klasicky z rychlých protiútoků, protože Liverpool prostě hraje dost ofenzivně - stačí si prohlédnout ten druhýgól City, kdy se do ofenzivní fáze zapojili oba krajní obránci a i defenzivní záložník byl dost vysoko - celkem tedy 8 hráčů, přičemž pak byla pro City lahůdka sehrát ten kontr a dostat Negreda do šance..

Reagovat
fajdax

Mou by proti nim mohl zkusit 4-3-3 s Oscarem v záloze a křídly Schurrle,Hazard a na hrotu Torres. Takhle by se mi to líbilo : Čech-Azpilicueta,Terry,Luiz,Cole-Oscar,Mikel,Lampard-Schurrle-Torres-Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zeeb

to souhlasím..škoda, myslel jsem že by mohl být bod..ale v top 4 věřím !! jinak MC s Kompanym a bez je sakra rozdíl..

Reagovat
tomasinho

Myslels určitě v lize, tam to je bez pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Si slepota fakt.

Reagovat
tomasinho

Jo no, demence.

Reagovat
eder

Reagovat
Woods

super vysledok Citizens teraz obrat Liverpool obrat o body na SB a bude to parada

Reagovat
cristiano.K.

místo toho,abychom jim dali bůra,tak prohrajeme, fotbal nemá logiku,výkon city těžké zklamání o to víc to mrzí.To co neproměnili Coutinho,Sterling,Johnson a Hendo vykopne míč z prázdné branky

Naše obrana jedna velká tragedie,Suaréz MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslím, že ta střela, co vykopl hendo, šla vedle, ale ten zbytek byly obrovské šance a nemůžeme se divit, že nemáme ani bod, když je nedáme

ovšem obrana, to je bída, ta rozehrávka v druhé půli

Reagovat
cristiano.K.

asi jo, každopádně ta situace vznikla tím,že Hendo neuklidl už ten centr za Harta, prostě tutovka i předtím a nic

Reagovat
smazaný uživatel

No, konečne je zasa na špici ten, kto tam má byť.

Reagovat
Hejnak

Reagovat
smazaný uživatel

francuzi vas rozoberú

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
smazaný uživatel

to som rád, keďže máme Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ne, United tam budou tak koncem února

Reagovat
smazaný uživatel

zapomněl jsi dodat kterého roku?

Reagovat
tomasinho

Ne, ne, prostě ne. Jsem fakt hodně nasraný po dnešku. Čekal jsem porážku, to, že nsá City přehrajou, ale teď jsem prostě vytočený do běla. Měli jsme mít bod, na tem jsme každopádně měli a měli jsme ho i mít, bohužel se nehraje na to, kdo si co zaslouží. Když netrefíme dvakrát prázdnou bránu a každý ze stoperů si vybere slabší chvilku podpořenou tím, že hrajeme bez pravého beka a střed je mco prostupný, nemůžeme chtít vyhrávat na hřišti nejlepšího týmu ligy. První polčoas fantastický fotbal celkově, druhý nuda, v závěru jsme neměli zase sílu něco se zápasem udělat, totálně odcházíme v těch koncích, už to nemůže být náhoda. Bez pohybu, nápadu. Celkově ale výkon hodný pochvaly krom těch individuálních chyb. Suárez dneska neměl s kým, Coutinho byl jako v každém velkém zápase a jako pokaždé poslední týdny u lajny špatný, Allen Lucasovi rozhodně nepomáhal v bránění tak, jak by měl. Pochvalu mají Sterling a Hendo.

Co se dá dělat, s body z Etihadz jsem nepočítal, ale jak by se každý bodík navíc hodil. Co naplat, teď musíme hrát na výhru na SB, dlouhodobě se nám na Chelsea docela daří a zrovna teď jsou docela zranitelní.

Reagovat
aragorn

přesně tak, City dnes byli rozhodě k poražení. Škoda druhé půle, ta byla špatná. Nechápu proč Rodgers něco neudělal s tím rozestavením v druhé půli. City si po přestávce výborně pohybovali mezi naši obrnaou a středem a nebyli jsme schopni rozehrávky. Hendo i Allen byli až za čtveřicí napadajících hráčů, ale míč se k nim dostával zřídka. Tam nás to stálo zbytečných 20 minut co jsme nedokázali nic vymyslet. Až se střídáním Mosesa a stažením City jsme se začali dostávat zase do zápasu. Škoda těch šancí a že jich nebylo málo.

Reagovat
Erdovec

škoda, přeškoda, ale dokázali jsme hrát s City vyrovnanou partii a kvůli smůle neberem body, na titul to asi letos není ale přece tenhle tým nepustí před sebe ty tragédy co dneska hráli s Hullem, nebo Spurs... + mě serou chyby Martina a Mignoleta, to se prostě v takovém zápase nesmí stát

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho "ofsajdu"... Takto sa cítim okradnutý o body

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Chci se zeptat taky vam padaji sopcasty? A pak to po vas chce tel. cislo?

Reagovat
vladis271

S týmto futbalom jednoducho minimálne tá LM byť musí, aj v tejto našlapanej špičke. Dnes sme pritápali na Etihade!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovská škoda, že jsme nevyužili šance a propadli při pár situacích. Dneska bylo na bod v pohodě a při větším štěstí i na tři. Suarez opět skvělý výkon, Škrtěl taky, ale přikláním se k tomu, že ten první gól jde na jeho vrub. Sakho ke konci šílený. Cissokho asi na hranici svých možností, Glen mizerný výkon, záložní trojka kvalitní až na tu situaci před druhým gólem - tam propadl skoro celej tým.

Někdy bych chtěl cítit z našich stoperů takovou jistotu jako z Kompanyho a Hart dnes zachytal taky skvěle. Takovýhle zápas podle mě dělá mistra - City ho i přes ne ideální výkon dovedli ke třem bodům.

Reagovat
tomasinho

Jednu výhodu zápas na SB má - nemůže hrát Moses

Reagovat
smazaný uživatel

beztak nám ho poslali s jediným účelem, aby k*rvil hru

Reagovat
Tomoro

Rikejte si co chcete, Skrtel muze vyhrat 99% souboju a byt ve hre skvely stoper(byt dneska nekolik skluzu hasil svou pozicni chybu) ale ty rohy hraje jak skolacek! Pri kazdem rohu abychom se bali co zas predvede.. na jednu stranu to ma tezke ze proti nemu hrajou ti nejlepsi a Kompas to tam udelal dobre na stranu druhou takhle to proste nejde a nebal bych se ho zkratka posadit! Je jen otazkou casu ktery rozhodci si ho veme do parady a foukne mu 2 pentle za zapas.. nedivil bych se kdyby to bylo uz proti Chelsea..

jinak dneska skvely match od nas..skoda ze jedem z prazdnou, ale sebevedomi jsme si dobrym vykonem zvednout zase mohli a jak rikal Hendo spravne nemame se ceho bat! Vzhuru do Londyna na ty modre mrdky!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

nebál bych se vyměnil oba stopery, Sakhova rozehrávka děsivá

Reagovat
tomasinho

Až druhý poločas, v prvním byl přesný, vypadá sice, že to chce hrát úplně jinam, ale vycházelo mu to. V druhé půli už to nebylo ono. Ideální složení stoperské dvojice pořád hledáme.

Reagovat
Erdovec

na slabší Sakho + Kolo, na silnější Sakho + Agger/ Skrtel + Agger

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho šel dneska do háje od momentu, kdy zavinil druhou branku City.

Reagovat
cristiano.K.

přesně tak

Reagovat
vitasrp

Já nevím, ale ve fotbale obvykle není zvykem posadit stopera, který hraje dobře.

Dneska byl daleko lepší než Sakho, co ten tam obzvlášť s míčem předváděl, to bylo úchvatný..

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho vyzerá, že panikári ale jemu tie pasy stále vychádzali. Až v druhom polčase začal z ničoho nič kaziť.

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho bol dnes strasny.

ale ja dufam ze Martina proti Chelsea posadi, nech dostanu bura a bude zase chvilu ticho

Reagovat
Tomoro

ja vim ze ho neposadi jen rikam svuj subjektivni nazor.. Sakho je misty strasny poplasnak to je holy fakt.. snad se tohoto nesvaru co nejdrive zbavi..

Reagovat
tomasinho

Je ale zvykem posadit stopera, který dělá fatální chyby. A to BR už ukázal několikrát. Snad nebude dělat výjimky. A Sakho byl první poločas dobrý i s míčem, druhý hrůza, ale směrem dozadu nezaostával.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže když za poločas 3x namažeš soupeři do brejku/přečíslení, tak je to prostě obrovská chyba. Štěstí, že to tam nepotrestali.

Reagovat
smazaný uživatel

fatálne chyby vraj

Reagovat
tomasinho

A jak mám říkat chybě, po které padne gól? Nezkoušej tady nic, já jsem uznal, že hrál dobře, ale prostě takové chyby dělat nemůže. Nadáváme Aggerovi, že je při bránění centrů hrozný, posadíme ho, veď Maťo nci takového nedělá. Jenže oni jsou v tomhle oba stejní. Máme 4 kvalitní stopery a každý má jiné přednosti, které dokupy prostě neumíme využít zatím. A ano, musíme zkusit všechno a ne držet Škrtela v sestavě tak dlouho, i když chybuje.

Reagovat
smazaný uživatel

čisto pragmaticky by som mu za to dal pri hodnotení 0,5 bodu dole, to je jasné, ALE Kompany je bludozér (ako píšem, pri spomalenom zábere bolo vidieť, že Kompas DRŽAL Martina tiež) a využil svoju robustnejšiu a silnejšiu postavu na to, aby ho pretlačil a následne prehlavičkoval, žiadna fatálna chyba to nebola.

keď toto nazývaš fatálnou chybou, tak Sakhove chyby, kt. namazával súperovi sú čo? MULTI-MEAGA-TUTI-FATALNE chyby?

Reagovat
tomasinho

Byly z nich góly? Zjisti si výraz slova fatální. Ano, velké chyby, mohlo z toho být gól a mohly být fatální. A zrovna u Škrtela se vymlouvat, že je někdo silnější? Neměla by tohle být jeho doména, kvůli které je na hřišti?

Reagovat
smazaný uživatel

fatálna chyba je, keď namažeš súperovi na gól, to Škrtel neurobil...

bolo veľké šťastie, že po Sakhových chybách nepadli góly...

Reagovat
tomasinho

Byla to chyba, která nás stála gól = fatální. Neslovíčkař probůh.

Reagovat
smazaný uživatel

to sa potom každý prehratý súboj brániaceho hráča pri gólovej siutácii oponenta môže pokladať za "fatálnu chybu", čo je blbosť a robilo by sa to pravidelne... pochopiteľne sa to tak neoznačuje a správne..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Skysports mu z obrany dal najvyssiu znamku a okrem toho neubranenia golu hral vyborne, mal par vybornych blokov aj sklzov. Skrtel nie je salka mojej kavy, ale trocha objektivity, stvrtina preview bolo jeho zosmiesnovanie. Rozhodne za dnes lepsi nez Sakho. A fatalna chyba je kzda nielen ktora skonci golom ale aj ta ktora neskonci, hlavne ktoru si obranca zavini sam, cize nevynutena.

Reagovat
smazaný uživatel

...samozrejme, ktora takmer skoncila golom

Reagovat
cristiano.K.

jak chceš nazvat branku po rohu,kdy hráč dá hlavou gol?

Je to fatální chyba. Nejhorší je,že on prohrál všechny ty souboje s Kompanym,

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľne prehnaný výraz...

Reagovat
cristiano.K.

pokud hráč zaviní gol, při kterém už nikdo nemůže jeho chybu napravit= fatalní chyba

Reagovat
smazaný uživatel

takze to ani trochu nemoze byt skvelou pracou hraca ktori da gol. vzdy to musi byt iba chyba braniaceho hraca... ?

takyto nazor nikdy nepochopim. ak by tam bol v suboji so Skrtelom taky Silva, a ten by ho tymto sposobom odstavil a prehlavickoval. To by bola fatalna chyba.

Takto to branenie sice nebolo idealne, ale robil co mohol len Kompany bol proste lepsi. Vytvoril si vybornu poziciu a dobre zakoncil. Tento gol je ovela viac golom dobreho centru a kvality kompanyho ako chybou Skrtela.

Fatalne chyby robil Sakho, ked v druhom polcase odovzdaval lopty superovym hracom. To je fatalna chyba, nie tento gol. Bodka

Reagovat
tomasinho

Znáš význam slova fatální?

Reagovat
smazaný uživatel

fatalny = zavazny, vyznamny (velky), rozhodujuci. vyloz si to ako chces, nic z toho nesedi na to branenie Skrtela.

Na Sakhove chyby, tam uz by sa to pouzit dalo.

Ale nechcem slovickarit, ide mi len o to ze Sakho odohral podstatne horsi zapas (nie prvy krat) ako Martin, ale stale sa tu spomina iba on. Takze ide len o to ze Sakhove chyby boli ovela zavaznejsie ako Skrtelova, akurat na jeho stastie za to nebol potrestany

Reagovat
smazaný uživatel

No, ono, podľa mňa vždy, keď padne gól po štandardke, tak je jedným z faktorov chyba obrancu. Tu to bol v prvom rade výborný center a výborný nábeh, ale ako chyba obrancu sa to musí brať aj tak. Proste keď máš na starosti jedného hráča v jeden moment, tak nie je šanca, aby dal gól bez toho, aby si zaváhal.

Reagovat
smazaný uživatel

to je prave podla mna somarina... chyba to bola ved to tvrdim cely cas, ale nie zavazneho charakteru. ovela viac to bola skvela praca kompasa ako chyba skrtela. ved kompany je proste lepsi ako Skrtel. je to jeden z najlepsich stoperov na svete. o to vacsiu snahu musel Martin v tych subojoch ukazovat.

hraval som futbal a patirm k tym vyssim a silnejsim hracom takze branenie korieb pri rohoch bola aj moja praca a sem tam sa proste stalo ze som bol proti hracovi o 10kg tazsiemu ktoreho sa takmer neda odstavit ak to zahra dobre. ked je niekto v urcitom momente lepsi ako ty nemusi to byt nutne tvoja vina, ak robis maximum pre to aby si sa mu vyrovnal. A Skrto do toho suboja isiel naplno, dokonca aj s faulom a aj tak to nestacilo. je blbost hadzat celu vinu nanho ako to robi tomasinho.

ale co cakat od internetoveho geroia

Reagovat
smazaný uživatel

A prečo somarina? Veď som de facto napísal to isté, čo ty.

Reagovat
smazaný uživatel

som si to precital este raz a v podstate hej no

akurat ta posledna veta tam vyznieva tak divne, ale ok

Reagovat
domingo

Sice si rozumite a hadate se o blbostech, ale pravdu ma tomasinho - fatalni znamena osudovy, nezvratny, tj. fatalni chyba je takova, ktera vede ke golu (ci vylouceni, atp.). Pokud se tym z te chyby oklepe bez nejakeho oslabeni, tak to neni fatalni chyba, ale potencialne fatalni chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Vo futbalovej terminologii sa tie slova ale nepouziva ako vyklad na priklade Skrtelovho suboja..

Reagovat
vitasrp

On nedělá fatální chyby, prohrát hlavičkový souboj s kladivem typu Kompanyho se prostě může stát komukoliv, navíc ten souboj nevypadal tak, že by Škrtěl byl 7 metrů pozadu a Kompany hlavičkoval sám. Přišel perfektní centr, byl to těsný souboj, který Škrtěl o kousek prohrál a kvůli tomu padl gól. Není to fatální chyba, je to třeba chyba, kterou si na své konto připíše každý stoper v kariéře několikrát.

Nehledě na to, že tam měl dva fantastický defenzivní zákroky, kterýma zabránil obrovský šanci..

Reagovat
tomasinho

Nemyslím jen tenhle zápas, poslední měsíc si ty chyby neodpouští prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Kanibal neskutečný, na hřišti vyniká i když góly nedává. Karime, uč se!

Reagovat
cristiano.K.

uvědom si,že v těch soubojích má ruce i Kompany, prostě jsou to "férové" souboje s rukama stejně tak jako může písknout penaltu,tak může písknout faul pro nás, rozhodčí to řešil správně, nechal to být ačkoliv kdyby jednou hru pozastavil a domluvil jim,tak by to taky nebylo na škodu

Reagovat
Tomoro

jo jo ja jsem to videl a ferove souboje s rukama zni dost silene to me na tech sudich taky dost sere ze si proste neumi udelat poradek.. tech faulu v te 16ce je nespocet a vsichni se boji foukat to a vymytit to.. takhle to tahani tam bude furt a stale..

Reagovat
smazaný uživatel

konečne niekto / znovu ty cristiano, asi to nebude náhoda

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze Suarez s Hendersonem a Sturridgem je na top4 prostě málo.Hlavně ta obrana je hrozně děravá. Taky Škrtel je při bránění standartek dost tragickej, s takovou mu tu pencli brzo písknou.

Reagovat
smazaný uživatel

to tvrdis na zaklade branenia najlepsieho hlavickara a stopera na svete

Reagovat
Tomoro

ale prd dyt minuly match to bylo taky a match predtim jakbysmet.. proste ta pentle brzo prijde..nekdo mu to fouknout musi..

Reagovat
smazaný uživatel

Ta pencle klidně mohla a měla přijít už v zápase s Cardiffem.

Reagovat
smazaný uživatel

lol suarez vs aguero, suarez je momentalne najlepsi hrac na svete o triedu..

a chudak je tam ako najdolezitejsi hrac obklopeny tragedmi, u nas su skveli hraci zase doplneni najdolezitejsim tragedom

Reagovat
Erdovec

lol ty si traged, prosímtě, nedělej z těch vašich hráčů zas tak megasuper tým a z našich takové tragédy

Reagovat
smazaný uživatel

Tragedmi.. no.. krom Johnsona, Lucase a Cissokha tam dneska od LFC žádnej nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas bol dneska skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

tak oproti suarezovi su ostatni tragedi, oproti ostatnym ju nas je traged giroud

Reagovat
Erdovec

tak oproti Suarezovi jsou i u vás všichni tragédi, to tak nemůžeš brát ale

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti Suarezovi sú tragedi momentálne všetci. On si ide svoju vlastnú ligu

Reagovat
smazaný uživatel

jaký tragédy

Reagovat
smazaný uživatel

u vas je ten kontrast ako past na oko, u nas by to bolo oku lahodiaca symfonia

Reagovat
Erdovec

u vás jsou kopyta všichni takže nejdou poznat rozdíly jo?

Reagovat
smazaný uživatel

tak jmenuj ty tragédy?

Reagovat
Counter

Pf, nějaká momentální forma je nic oproti dlouhodobé stabilitě bez hryzání, simulací a všelijakých banů

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jinak docela sis naběhl, nasupené scousery ti nezávidím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

taky bys byl nasraný, když tam kde si ani neprdla ta vaše symfonie a tým hraje !minimálně! vyrovnanou partii a dopadne to tak, že se smolně prohraje

Reagovat
smazaný uživatel

jak ani neprdla? O 3 góloch na Etihade sa vám môže snívať.

Reagovat
cristiano.K.

ti tragédi dneska vcelku s přehledem přehráli city na jejich stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

nevies ci ste ich prehrali, hrali ste super ale vo vsetkom dolezitom bol najdolezitejsi suarez

Reagovat
smazaný uživatel

*neviem

Reagovat
smazaný uživatel

tak ono když je na nejdůležitějším postě naší hry tak je to docela logický,že je u všeho podstatnýho když nehrál on byl to Stug

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge, hoci ho mám rád, sa Suárezovi nerovná absolútne v ničom. Možno tak v streľbe ľavačkou.

Reagovat
smazaný uživatel

ty toho Luise miluješ víc než kterýkoli fanoušek na tomhle webu

a i to stačilo na to aby jsme vyhrávali zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

To nie je žiadna urážka byť horší než Luis, Sturridge je výborný futbalista. Ale Suárez je proste kompletnejší a komplexnejší hráč.

Reagovat
cristiano.K.

jo, u všeho byl Suaréz uvědom si,že Sterling,Coutinho,Johnson i hendo neproměnili čtyři tutovky + ten "ofsajd" v první půli, city krom těch dvou golů větší šance nemělo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale ved o to ide, skoro vsetko to vymyslel suarez a oni to nepremenili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suárez > Aguero

Vo všetkom. Počnúc kúsaním, banmi, veľkosťou predkusu a končiac futbalom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejne bych si 10x z 10 moznosti vybral do svyho tymu Kuna.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo. Ja viem.

Reagovat
Trand

Reagovat
cristiano.K.

já taky,ale stejně mám Suaréz>Aguero

Reagovat
Counter

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi hrac na svete. A o tridu dokonce. Heheh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

A Suárez tež docela zajebal. Jako spadnout trošku normálně, tak se ta penalta dala písknout na konci. Ale on musí vyskočit s rukama nad hlavou.

Reagovat
Maresma

Pozor na lolečka, podle něj si neskočil...

Reagovat
Tomoro

ta penalta se dala foukat tak jako tak.. proste to zkusil vicemene i z frustrace..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už se dneska nepíská. Daleko horší bylo, že na něj nebyl odpískanej ten zákrok na hranici vápna jak ho tam sjel Lescott.

Reagovat
cristiano.K.

úplně jasnej faul

Reagovat
tomasinho

Tak to faul byl každopádně, ale asi na přímák jenom.

Reagovat
stiflerovamama

To je jedno, proste ho jasne tahal a on to to tymto spôsobom chccel upozornit pretoze sudi by to bez toho nepiskol ( aj ked to nepiskol aj tak ).

Reagovat
smazaný uživatel

BR: "Very disappointed we lost. Overall, very proud of our performance. I saw a number of incidents - Raheem's offside was incredible. I thought all three officials performance levels were poor. Credit to the players that they carried on fighting to the final whistle."

Reagovat
Trand

OT:

Mario Balotelli has notched up 75 goals in his playing career and 76 yellow cards.

Reagovat
fajdax

Overrated.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda,že takhle důležitý zápas rozhodčí absolutně nezvládnou. Poškoděj tím celý zápas a boje o titul

Reagovat
I am Mancunian

mlask

Reagovat
smazaný uživatel

300. pre LFC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

bohuzel po dnesku uz je jasny jak to skonci, 1. Arsenal, 2. City, 3. Cukotka

Reagovat
smazaný uživatel

S tým úzkym kádrom sa kľudne môžme zataviť na 5-6. mieste... hmm

Reagovat
tomasinho

Nemáme z lavičky kým hru oživit, což je docela problém. Při našem odpadavání v druhé půli bychom to potřebovali.

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by niekto cez zimu prísť...

Reagovat
tomasinho

Musí DM, LB, křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ak neprídu vhodné posily, možno neurobíme ani LM

Reagovat
tomasinho

To nemusíem dát ani s nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

s vhodnými už by sme mohli

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

och, tieto vase dristy stale

Reagovat
smazaný uživatel

čo? nemáme úzky káder?

Reagovat
smazaný uživatel

na vasom mieste by som sa tesil, ze ste na poziciach LM a ne stale riesit, co kde skoncite, proste pre mna su to dristy, nehnevaj sa co ma prist, pride..

Reagovat
smazaný uživatel

to je nihilizmus.

Reagovat
smazaný uživatel

čo?

Reagovat
smazaný uživatel

čo má prísť, príde, riešiť budúcnosť je zbytočné, náš osud je napísaný vo hviezdach, je zbytočné chcieť ho ovládať.

Reagovat
smazaný uživatel

1) nie je to nihilizmus

2) nechcem ovládať budúcnosť

Reagovat
fenixLFC

skor je to determinizmus, dalo by sa povedat az fatalicky. nihilizmus je uplne cosi ine

Reagovat
smazaný uživatel

to tu rieši 90% ľudí

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers: "I was surprised that we are playing Manchester and we have a referee from Greater Manchester."

Reagovat
smazaný uživatel

fňuky fňuk

Reagovat
eder

Nefňukej, vždyť jsou vánoce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
Whitemedia

Tak jsem zvědavý, kdo od nás po sezoně odkoupí Mosese..

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace

Reagovat
Miguel19

Pošleme ho do Vitesse

Reagovat
Whitemedia

ajoo, já zapomněl na naši farmu

Reagovat
smazaný uživatel

farmu? vy snad ty hráče ještě někdy chcete vidět zpět?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna včera ho v mém FM12 podepsali z volných hráčů

Reagovat
monty25

Je to prostě škoda. Liverpool měl dneska na horké půdě velkou šanci aspoň bodovat...

Zápas to byl zajímavý a nestranným divákům se určitě musel líbit. Šance byly na obou stranách, ale myslím, že těch vyložených měli Reds o něco víc. City tam taky měly šance, třeba ta tyčka hned na začátku. Liverpool měl však v obou poločasech čisté gólovky, které neproměnil. V první půli to byl Coutinho, kterého vychytal Hart a ve druhé půli Sterling nepochopitelně přestřelil bránu. Obě šance vypracoval po pěkných akcích Suárez, který byl dneska hlavním nahrávačem. Kromě toho tam ještě Henderson se Suárezem měli zajímavý závar na začátku druhé půle, stejně tak později Johnson... Samostatnou kapitolou je ten "ofsajd", který byl ještě za stavu 0:0 odmáván Sterlingovi. To byla od pomezního šílená minela a vzal tím Liverpoolu prakticky jistý gól. Co se týče těch gólových momentů, tak od Reds (konkrétně od Sterlinga) to byla povedená akce, na jejímž konci byl Coutinho. Bohužel to taky byla jediná gólová akce... Citizens dali první gól po rohu, když si Škrtel nepohlídal Kompanyho. Druhý gól byl po přečíslení, když obrana Liverpoolu propadla a mizernou chvilku ještě "korunoval" Mignolet, který si střelu Negreda nešťastně srazil do brány. Asi to nebylo snadné chytit, ale myslím si, že gólman takových kvalit by to prostě měl mít... No, holt se stalo a nedá se nic dělat.

Od Liverpoolu to byl dneska opravdu dobrý výkon, ale co je to platné, když z toho nejsou body... Snad to v neděli proti Chelsea dopadne lépe, jinak se čelo tabulky vzdálí. No, budu věřit, že to klukům červeným vyjde a udělají mi dvojnásobnou radost, protože Chelsea opravdu nemusím.

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

tabulka na konci by mohla být

1.Chelsea

2.Man City

3.Man Utd

4.Everton

5.Arsenal

6.Liverpool

ale uvidíme, hlavně teď porazit Liverpool

Reagovat
fajdax

Proč ne

Reagovat
Manik...

United

Reagovat
smazaný uživatel

no fůůj, horší by to bejt nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

1. Everton

2. Liverpool

3. Spurs

4. Saints

5. Arsenal

6. MU

Reagovat
Miguel19

top 6 bublin nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jenom tabulka bez špín

Reagovat
kiciN

Spurs třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak škoda no, doufám, že Liverpool porazí za dva dny Chelsea, pro ně je to ted smrtelnej los. Během tak krátký doby City a Chelsea.

Reagovat
cristiano.K.

achjo koukám na jeden web a fanoušci volí Škrtela za MOTM. Nemám problém přiznat,že byl nejlepší z našich obranců (laťka velmi nízko),ale když je evidentní, že Suaréz,Sterling nebo Hendo podali lepší výkon,tak ty lidi buď mají "Škrtělovské brýle" nebo koukali na jiný zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

milé, že len jeden Slovák

Reagovat
smazaný uživatel

zatiaľ

Reagovat
cristiano.K.

švandik ted přeměnil Sterlinga na Škrtěla

Reagovat
smazaný uživatel

ja si tiez myslim ze od vas bol MOTM spolu so Suarezom. Ak by vasi utocnici popremienali tie sance co mali, ktore im Suarez vypracoval tak uz by nim pochopitelne nebol.

ale o co si to viac zasluzi Sterling, alebo Henderson? Sterling zahodil 100 percentnu tutovku, to je pre mna vacsia chyba ako to Skertsove neubranenie Kompasa pretoze to bolo ciste jeho neschopnostou.

A Skrtel inak dnes top vykon, zabranil minimalne 2 golom a mal tam tych dobrych zakrokov pozehnane

Reagovat
cristiano.K.

Sterling nahrál na gol a do své tutovky to byl pro mě se Suarézem nejlepší hráč. Suaréz připravil pro Sterlinga dvě tutovky (jednou ten "ofsajd") byl u akce u golu, vybojoval spoustu standartek, na svém poměry kazil méně než jindy,jednoznačně MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

pre mňa tiež Luis

Reagovat
cristiano.K.

kdo poslal ten pěkný pas na Henda?........potom to Hendo vykopl Suarézovi......

Reagovat
Ligter

Škrtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

raheem

Reagovat
cristiano.K.

nebyl to Couts?

Reagovat
tomasinho

Ne, Raheem

Reagovat
cristiano.K.

díky

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sudi ochcal Liverpool fakt parada ze gaychestrum takhle piskaj

Reagovat
smazaný uživatel

City se prohodí s Arsenalem, MU se posune před Liverpool a máte tabulku na konci sezony.

Reagovat
Lacko_Boh

dik,zajtra sa najebem?

Reagovat
smazaný uživatel

To si pis

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vicinda07

3 timy v zone zostupu dnes vyhrali away. EPL

Reagovat
nani92

polka ligy za nami a na titul strata len 8 bodov..pohoda,myslel som,že to bude ťažšie

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Nasraní být musíme,ale je potřeba přemýšlet pozitivně. Před zápasem,kdyby mi někdo řekl,že zahodíme čtyři tutovky + nás řízne rozhodčí,tak bych mu nevěřil. Pořád nám chybí tři hráči ze základu.

Pomalu se vrací Gerrard, tipl bych si,že na 90% nahradí konečně Lucase a ono to taky bude vypadat jinak. Couts ty rohy a standartky nekope dobře, v tomhle je Steve pořád nenahraditelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza

Reagovat
j_mrazik

Když už tu padly slova o úzkém kádru, tak kdo ho má užší? Liverpool nebo Chelsea? Všichni si stěžujou na úzkej kádr a přitom posílají cca €10mio posily na hostovačky.

Reagovat
Zaschrona

Chelsea a uzkej kadr, to nikdo rikal?

Reagovat
Zaschrona

*nekdo

Reagovat
Chazy

Pochybuju, tenhle mrazík je mimořádnej plácal

Reagovat
tomasinho

To jsou oba.

Reagovat
Chazy

Ee, mufani neplácaj

Reagovat
tomasinho

Kéž by

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

Tvari se to tak.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
soukup

už nevím kdo, ale někdo jo, ještě si pamatuju, že sem se na to smál, jak můžou v jedný diskuzi rýpat pokémonama a ve druhý mluvit o úzkým kádru

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Relativne uzkej meli minuly rok, kdy meli vic hracu na hostovani nez v klubu a bali se absenci.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Vubec me nepalcuj, uz me v te australske fante pekne seres Jak proti tobe mohli souperi nasbirat 1480 bodu a proti me 2030?

Reagovat
Zaschrona

Zrejme dobra obrana, Chelsea style, akorat nemam tolik pokemonu a kadr drzim vic pri sobe. A kapitan Giroud/Aguero/Rooney vetsinou vzdycky staci.

Reagovat
tomasinho

My někoho takového někam poslali? A Chelsea fakt úzký kádr nemá, to jsou jen nenažranci.

Reagovat
Maresma

Borini

Reagovat
tomasinho

Jo

Reagovat
j_mrazik

Aspas jde pryč, ne?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fajdax

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea má 2 úzke kádre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho v poslednych zapasoch vyborny, Yaya mal slabsi den, bez Demochelisa je ta obrana podstatne lepsia, aj tak LFC si dokazalo vypracovat vdaka Suarezovi, ktory sa dnes skor koncentroval na vytvaranie finalok. Takisto aj Navasove vykony rastu a jeho pohyb po kridle je vzdy nebezpecna skvele sa zapaja do utocnych akcii, ktore maju takmer vzdy velmi nebezpecne parametre A samozrejme nesmiem zabudnut na Negreda, on je proste uzasny timovy hrac, ten chlap je alfou a omegou utoku city. Nie je sice golostroj, nie je najrychlejsi, ale jeho krytie lopty, technika a oci pri protiutokoch su vazne k nezaplateniu, navyse skvele vytvara svojim pohybom priestor pre spoluhracov, a je aj nesmierny bojovnik.

Reagovat
smazaný uživatel

v kazdom pripade, ak chce City pomyslat na trofeje na konci sezony, mal by sa doviest nejaky slusny stoper, a aspon jeden lavy bek. Hart dnes podrzal a pre mna MOTM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikoho nekupovať! Nasta, Kompany je super dvojka. Demichelis a Lescott je slušný záskok.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, Demichelis je teda všechno jen ne slušný záskok.

Reagovat
smazaný uživatel

On neni zas tak hrozný Ako 4. stopér je to dobrý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

je pomaly, nestiha, tempo mu robi slusne problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho sa fakt rozohral k veľkým výkonom a som tomu rád. Ten výsmech tu na EF po prvých kolách bol hrozný. Zvykol si na ligu. S Yayom si sadli super. Keď bude podávať takéto výkony, tie obrovské peniaze, čo sa doňho investovali sa vyplatia.

Reagovat
smazaný uživatel

*aj tak LFC si dokazalo vypracovat vdaka Suarezovi, ktory sa dnes skor koncentroval na vytvaranie finalok, mozno aj viac goloviek nez domaci

Reagovat
Sosi

Jak hrál Vydra? Řekl si o základ?

Reagovat
smazaný uživatel

No, v první půli šel dvakrát sám na Llorise a dvakrát to zajebal jak panko. Ve druhém sem ho moc nesledoval, byl spíše neviditelný, WBA se stejně jen bránil.

Reagovat
smazaný uživatel

City sa zameria na kupu dvoch obrancov. To je uz davno znama vec. Kolarov, Lescott aj Clichy to je bieda. A Yaya ten moze hrat max polhodinove polcasy. P polhodine vyzera ako tesne pred infarktom. Druhy na neho potom musia makat. Tieto veci, ked City vychyta pottom budu velmi silny. Mne by sa tam do obrany hodli bud nejaky nemci alebo nejaky cernosi. Dnes nas Liverpool valcoval svojou rychlostou.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Už někde je program dnešního MOTD?

Reagovat
Whitemedia

tak už ho mám..

The #MOTD running order: ManC/Liv, WHU/Ars, Hull/ManU, Atk/Sto, Ev/Sun, Car/Sou, Che/Swa, Nor/Ful, AV/CP, Tot/WBA. BBC1 10.25.

Reagovat
soukup

fakt tam je Atk/Sto?

Reagovat
Whitemedia

no je, já si toho ani nevšiml

Reagovat
Zaschrona

The #MOTD running order: ManC/Liv, WHU/Ars, Hull/ManU, New/Sto, Ev/Sun, Car/Sou, Che/Swa, Nor/Ful, AV/CP, Tot/WBA. BBC1 10.25.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Zaschrona

vyhrajes, ja se necejtim

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, chybí nám jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Čtyři zájemci o Pastore

Niekedy by som chcel stretnúť toho, čo píše tie expresky a dobiť ho slovníkom.

Reagovat
nani92

internetový hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Filip

Reagovat
smazaný uživatel

grammar nazi

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

vzhľadom na to, že jeho meno sa číta Pastore a nie Pastor, tak všetko.

Reagovat
teenz

Pastor Adyos z Ostravy je jinej pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Pastor a Sergei B!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Že by Luiz na DM proti Live ? nebo pivot Mikel,Lamps

Reagovat
Liquid

ten gól Andy Reida pustit víc než 5ti metrovej ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=pgP8pcMe8hg

Dnes mimochodom vytvoril 8 šancí, najviac spomedzi hráčov oboch tímov. A to jeho dnešný výkon jesklr kritizovaný ako chválený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*je skôr

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nepokazil snad jeden pas, a kazdy s najjemnejsou moznou razanciou, rotaciou, atd..to je radost sledovat ako to rozdava, a je mu jedno ci je ten hrac v oklopeni troch superovych, tak mu to da, ze je v dobrej pozicii

Reagovat
smazaný uživatel

inak toto som videl teraz na nete:

podolski..ozil..walcott

............santi

......arteta...ramsey/wilshere

a za pokus by to stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Akože Ozil na hrote? Ono, tieto nápady a pokusy o inovácie sú síce pekné a perspektívne, ale náš manažér nie je ich fanúšikom. Dostaneš Girouda na hrot a ak sa nebude dariť, tak v 75' dostaneš k nemu Bendtnera namiesto nejakého CM.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co je na Ozilovi na hrotu pěkné a perspektívne

Reagovat
smazaný uživatel

proti takemu bayernu by to mohlo byt ono..giroud aj tak neda tu jednu dve sance co si pripravime..ozil sa aj tak pohybuje strasne vysoko...ale mas pravdu no

Reagovat
Lacko_Boh

nemyslim,s Mesutkovou rychlostou,zakoncenim,"aktivitou"...brekeke

Reagovat
teenz

Každopádně tam hodit Thea, jak vždycky chtěl neni špatnej nápad. Ten se do koncovky aspoň tlačí a umí zakončit (často).

Reagovat
smazaný uživatel

mesut je jeden z najrychlejsich v time, ale hlavne by bol len falosna deviatka

Reagovat
smazaný uživatel

si si istý? Mne sa teda zdá strašne pomalý. Taký Fábregas.

Reagovat
teenz

Když chce, tak je rychlý. Jen ho donutit.

Reagovat
smazaný uživatel

pocuj a si si isty ze vies kto je ozil?

Reagovat
smazaný uživatel

nie som jediný, komu sa zdá pomalý, ale ok, nehádam sa.

Reagovat
smazaný uživatel

ale si jediny kto si mysli ze to je pomale kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

to som nepísal, písal som, že na papieri nastupoval na krídle a často sa tam pohyboval, hlavne pri bránení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Někdo nějaký link na Motd?

Reagovat
smazaný uživatel

aw fuck..byl jsem za kulturou... Jak jsme hráli prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel

aw fuck..byl jsem za kulturou... Jak jsme hráli prosím ?

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool bol najlepší súper z PL, aký u nás bol. Zápasu by viac slušala remíza. Výborne hrali Fernandinho a Kompas. Hlavne Fernandinho si to dával. Výborný prehľad v hre. Pri góle nám Pool rozobral obranu. Joe v bráne pochytal, čo mal, ale spravil jeden menší kiks z ktorého našťastie nič nebolo.Dobrý výkon podal aj Negredo, ktorý na hrote sa dostával za obranu, ale dvakrát mu v tutovke Škrtel zblokoval/vypichol strelu. Nikto nepodal nejaký vyložene zlý výkon.

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
One-Real

Zatim tam bylo akorat City - Live, sakra to jsem chtel videt

Reagovat
One-Real

?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

strasna kvalita, pockam si na zajtra rano, stiahnem vo vysokom rozliseni

Reagovat
Trand
Reagovat
smazaný uživatel

to čo Liverpool zahodil v druhom polčase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

ted koukam na HL, nechapu

Reagovat
stiflerovamama

No to mal byt minimalne bod, tie sance

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

mali ste viac goloviek, no

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, chvála na Škrtela.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

tak jako hrál dobře ale posral to

Reagovat
Side

omg co to tam je za buzeranta s tím hárem? To je Savage?

Reagovat
smazaný uživatel

Joe

No tři body doma..jedeme dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahrám sa na Riberyho22, ale Salah, Hughes a DM musí prísť proste...

Reagovat
teenz

Ty ho hodně miluješ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ten Jarmolenko? nemohl by se k nám nějakým zázrakem dostat? na "nějakého" Salaha nejsem zvědavej...

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, je mi to jedno, kto, ale musí sa presadiť

Reagovat
smazaný uživatel

ted sem viděl v MOTD Ben Arfu....

Reagovat
smazaný uživatel

ten je skleneny a sedi aj u NUFC

Reagovat
smazaný uživatel

vím no, kdyby byl za hubičku rozhodně by se to mělo risknout, bohužel ale není no..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to, že sedí v NUFC, neznamená, že by nebol posilou pre LFC.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes ma na tohle dost casu proste...

Reagovat
tomasinho

Tak minimálně rok a půl nebo dva a půl by zůstal stejně v Derby ještě.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokonca i Savage pochvalil Skrtela

Reagovat
Whitemedia

Giroud tvle

Reagovat
soukup

česny teda taky nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

jasný jeho gól no.

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem tieto Perove emotívne prejavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu penaltu na West Hamu bych teda písknul.

Reagovat
wild

preco chytava ten spaniel namiesto Jaaskelainena?

Reagovat
smazaný uživatel

lebo bol asi lepší doteraz.

Reagovat
wild

tak Jaaskelainen bol vzdy spolah na body vo fante a zrazu nechytava

dnes ten prvy gol bol brankarov,tak tazko povedat ako to bude dalej..takze vyhodit Jaaskelainena z fanty?

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, ale pred týmto zápasom Adrián pochytal veľmi dobre. Koniec koncov, aj dnes mal dosť dobrých zákrokov.

Reagovat
smazaný uživatel

Potom, jak dnes Henderson vykopl Suarézovi míč letící do prázdné branky, jsem si vzpomněl na Lorda Bendtnera http://www.youtube.com/watch?v=ruD2hult4P4

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
smazaný uživatel

prvý gól hlavou?

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, je to možné. Viem, že niekomu dal taký gól, že vystrelil, do obrancu, od obrancu Theovi do hlavy a gól. Ale to sa asi neráta ako header goal.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, hovorili, že prvý, no nezdalo sa mi to

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to som nepočul. Tak to tak bude, oni vedia, čo hovoria.

Reagovat
smazaný uživatel

ja neviem, mne by WHU ani v lige nijak zvlast nechybali, nemam rad ten ich futbal ani trosku..

Reagovat
smazaný uživatel

počkajme si na Carrolla , ja im prajem, ale Big Sama proste nemám rád, mohol by sa vrátiť Curbishley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Trand

Curbishley dělá technického ředitele ve Fulhama, celkem nově.

Reagovat
Zaschrona

Urcite bude mit nejakou klauzuli, ze muze odejit delat manazera.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z najtradicnejsich klubov v EPL, a nema co pohladavat v najvyssej sutazi? to akoby si futbalovemu Londynu amputoval jednu nohu

Reagovat
smazaný uživatel

aj Chelsea je tradičný klub PL a predsa by som ich z PL hnal tak, že by sa zastavili až v Konferencii.

Reagovat
smazaný uživatel

to je vsak z uplne inych dovodov, mne by Chelsea chybala tiez, len ta maskarada okolo nich nie, to co si myslia jeho hateri , nie je podstatne

Reagovat
smazaný uživatel

teda presnejsie, nechybal? ako viem ze su v poslednom obdobi skor jojo team, ale pre ich historiu, fanusikovstvo a celkove zazemie by bola obrovska skoda taketo muzstvo nemat medzi anglickou futbalovou smotankou, mne by skor nechybali, Hull, Stoke, alebo i ten Crystal Palace nez nezamenitelni a pre anglicko specificki kladivari

Reagovat
Bayern +

Tak si tam trp Cardiffy a podobne

Reagovat
smazaný uživatel

dik, ale kvoli 15 minutam futbalu co dokazete zahrat v kazdom zapase, tak to mozte hrat o ligu nizsie..

Reagovat
Bayern +

Posledných 5 zápasov LFC, MU, Arsenal. Teraz máme zaradom WBA, Fulham a Cardiff, 9 bodov a sme tam, kam patríme, čiže top 10.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastně Rooney 150tej gol, a zrovna jakej

Reagovat
soukup

Chester jak s přehledem zavěsil

Reagovat
smazaný uživatel

lepší ještě to Figuerovo skoro vypíchnutí nahrávky do lajny

Reagovat
stas87

ten bubak co mal stvorku z domacich bol celkom mimo kto to je? slabucky vykon,velmi

Reagovat
Whitemedia

Rooney válí

Reagovat
smazaný uživatel

wow, Assaidi toto zjavne vie. Čech by vedel hovoriť.

Reagovat
stiflerovamama

Ale z toho Assaidiho by nieco mohlo byt.

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem, na LFC nemá

Reagovat
soukup

to fakt ne, jako zaseknout a vystřelit na zadní tyč umí skvěle, ale jiný nebezpečí od něj fakt nehrozí. Nechápu, že mu na to ještě vůbec nechá místo

Reagovat
smazaný uživatel

Novy Robben

Reagovat
stas87

Reagovat
Whitemedia

Atkinson teda taky válí

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke by mohlo spadnúť. Hovorím to síce stále, ale tento rok by naozaj mohli.

Reagovat
soukup

jako proč? jako jestli to je jen o přání, tak to beru, ale po těch všelijakých prvních kolech hrajeme teď už delší dobu velmi dobře, takže co do kvality bych byl překvapenej. Před sezónou sem měl strach, ale ten tým si sedl a má v klidu na udržení.

Dneska dokud se hrálo v jedenácti, tak sme byli jasně lepší než Newcastle, pak si bohužel Atkinson řekl, že ten zápas posere, ale s tím už se nic moc dělat nedalo

Reagovat
smazaný uživatel

ide čisto o prianie.

Reagovat
smazaný uživatel

nespadnu, su dost dobri na to, aby spadli

Reagovat
stiflerovamama

Ben Arfa

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Arfa to chcelo gol

Reagovat
smazaný uživatel

heh, rozhodca

Reagovat
mithro

ti rozhodcovia pred tymto kolom boli niekde spolu chlastat

Reagovat
Whitemedia

Atkinson chlastá pořád.. neuvěřitelné, že tak špatný rozhodčí pořád píská v PL..

Reagovat
soukup

já doufám, že mu tohle dají nějak poznat, že už to sral víc než je zdrávo. i když asi ne...

Reagovat
stiflerovamama

ten Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://manc.it/1crTKrK sestřih Man City - Liverpool na 11 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Poyet je strašne nesympatický cililing.

Reagovat
soukup

nojo Howard se oholí a už stojí za prd

Reagovat
Maresma

Nebyl oholenej už proti swans?

Reagovat
soukup

nevím, já ho vidím oholenýho poprvé

Reagovat
smazaný uživatel

bol.

Reagovat
Zaschrona

byl

Reagovat
Zaschrona

byl to od Ki-ho dive nebo nebyl?

Reagovat
smazaný uživatel

Kikičkovi odpustime aj dive, megasympatak

Reagovat
Erdovec

btw tomasinho, škoda, že jsme nešli s těma místníma kohoutama na ten zápas se Spurs, to by byla sranda

Reagovat
tomasinho

To jio no, můžem na jarní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, ten Oviedo sa javí fakt brutálne

Reagovat
smazaný uživatel

40m + Gibbs a je vas

Reagovat
teenz

Aktuální Arsenal bez Gibbse by byl slušnej provar.

Reagovat
Maresma

Ani nechci vědět jakou má cenu..

Reagovat
smazaný uživatel

a dobre robis..kazdemu, kto sa o jeho cene zatial dopocul, normalne explodovala hlava..ta cenovka je dobre ukryta a najprisnejsie strazena nevedno kde, vedci sa boja zneuzitia, teroristi by touto zbranou mohli jej precitanim v spravach vyhubit cele krajiny..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
teenz

Reagovat
stiflerovamama

S*nderland nesmie spadnut

Reagovat
smazaný uživatel

Robles

Reagovat
smazaný uživatel

Everton mal fakt smolu. Danone super zakroky...

Reagovat
Zaschrona

a to tam tech nasich sanci byla jen mala cast...

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, ten Poyetov hlas ma bude desiť asi až do smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

dědeček na smrtelný posteli

Reagovat
Zaschrona

Robbie Savage je totalni idiot, jeden nesmysl od nej za druhym.

Reagovat
mithro

shearer nie je o moc lepsi.

Reagovat
Zaschrona

tak u nej na to uz jsem zvyklej

Reagovat
mithro

ale top dnes je Owen, to vyslovene trpim pri zapase, ked on spolukomentuje.

Reagovat
Zaschrona

ono se uplne uz jen staci podivat, co za moudra pise na Twitter... neskutecnej "odbornik"

Reagovat
smazaný uživatel

on je uplny bezmozog

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

vdaka,ja som stale nemohol prist na to kto to je,nebol to taky ten typicky ostrovny kopac?

Reagovat
smazaný uživatel

ale s vynikajucou kopacou technikou, ja som ho mal rad..

Reagovat
stas87

mas cudny vkus respektive ziadny

Reagovat
smazaný uživatel

vyvolava vo mne nostalgiu nad starymi casmi no

Reagovat
soukup

byl to záložník na špinavou práci. Byl myslím i zvolenej "nejnenáviděnějším hráčem ligy" nebo tak něco

Reagovat
stas87

jaj,okamzite ma napadol jeremies,tiez taky hrac alebo jarolim

Reagovat
smazaný uživatel

netahaj sem bundesligovych svabov do tejto posvatenej ostrovnej sekcie

Reagovat
stas87

tu je nieco sväte?tu su nekrestanske ceny za hracov jedneho klubu maximalne a ty sem co lezies?twente je v riti tak si si nasiel city vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Twente je na tom praveze v pohode Verim im, ze daju dole Chelsea B. ... Kad som zacal sympatizovat so City, boli este skor otlkankom, teraz dostali peniaze a ja konecne aj kridla

Reagovat
Trand
Reagovat
Chazy

Savage byl král vedle Tugaye i vypadal občas jako fotbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=raNGE85JwzI ..ale toto nezabudnutelna vec

Reagovat
smazaný uživatel

tugay bol typek..tie vlasy, to meno, to ze v 40ke vedel odbehat zalohu..on mi pripadal ako nejaka myticka postava z tureckych hor

Reagovat
Chazy

Já to myslel jinak - Tugay z něj svojí kvalitou udělal fotbalistu.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Blackburn si pamätám. Najlepšie bolo, že im vyšiel jeden rok, boli tuším aj v pohári UEFA a vo fife boli strašne vyhypovaní. Roberts tam mal overall 85, takisto ako Drogba. Taký Drogba tam mal 86.

Reagovat
smazaný uživatel

*Taký Rooney

Reagovat
Chazy

Víc jak rok hele. Pod Hughesem byli hodně hodně dobří tak 3-4 roky. Jedinej tým v tý době, co porazil MU v lize doma i venku, hlavně Gamst, Emerton, Warnock a Dunn byli naprosto nereální. Tam fungovalo všechno nevídaně na to, jak málo měli peněz, hlavně hráli parádní fočus.

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak, aj Bentley tam vyzeral ako futbalista, "novy" Beckham

Reagovat
stas87

to je asi najväcsi prepadak vyhypovaneho anglicana za poslednu dobu

Reagovat
Chazy

No tak to je jednoznačně a bez pochyb Andy.

Reagovat
smazaný uživatel

ten ma este cas ukazat opak

Reagovat
Chazy

Když jemu ten propadák způsobí vždycky už jen ta částka, za kterou šel do LFC a všechno kolem toho. Musel by prostě hrát jako opravdu vynikající útočník, aby naplnil, co se očekávalo, jenže to nikdy nebyl a podle mě ani nemůže bejt, však má za sebou jeden super rok v champu, 3 měsíce v PL a to je všechno, jinak je to takovej upgradovanej Heskey (nemyslím jako urážku, Heskey byl dobrej fotbalista).

Reagovat
smazaný uživatel

Asi mas pravdu, ze ocakavania nenaplni uz mozno nikdy, ale este moze mat par sezon, v ktorych da 15 golov.. Hlavne v to dufam a drzim mu palce, lebo aj v LFC aj teraz ma obrovsky kus smoly..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trulo

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočnú averziu som mal voči nemu ked hral u nas

Reagovat
smazaný uživatel

dobre, no

Reagovat
Chazy

Jo, šikovnej hráč to je, nějakým týmům pomoct může. Ale co já slyšel, tak není zrovna příkladnej profík.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, musi makat, v sebe to ma

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeho nejvetsi problem. Pred prestupem zacal mit problemy i u nas a v LFC se mu asi rozbujely naplno. Nicmene Carroll-Nolan byla jedna z nejzabavnejsich utocnych dvojic poslednich let, oni o sobe proste vedeli :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Fočus, tyvole.

Reagovat
smazaný uživatel

2005-2008 to bolo ich obdbobie..

Reagovat
Maresma

Tohle Malkymu teda moc nepomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Poleti.

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre výhru LFC na SB

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Cescio

Reagovat
smazaný uživatel

ten Alvaro je hrozny drevak

Reagovat
Whitemedia

ten Etoo je fakt za trest

Reagovat
smazaný uživatel

to bola pekná rana od Parkera

Reagovat
soukup

Gayle

Reagovat
Zaschrona

Hmm, Gayle

Reagovat
soukup

držení míče 65x35 pro Aston Villu, na střely vyrovnaný, klasickej Pulis

Reagovat
soukup

to si Vydra moc do sestavy nepomohl, takový šance

Reagovat
Chazy

FC Wil?!

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme útočníka a doplnění a zkvalitnění kádru,jinak nevydržíme celou sezonu!!! COG

http://www.youtube.com/watch?v=8ahuIWOJjDo&list=UUBTy8j2cPy6zw68godcE7MQ

Reagovat
smazaný uživatel

V prvej časti Michu

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si čí , junák ?

Reagovat
Zaschrona

Fantiku, porad myslis, ze ma Lambert svuj flek porad v bezpeci? Ja bych se ani moc nedivil, kdyby priste proti Swans hral o angazma...

Reagovat
stiflerovamama

Pekne Eriksen

Reagovat
Maresma

Eriksen krásnej přímák

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Cisseho penalta teda nevypadala jako od hrace, ktery nedal rok v lize gol Snad se chytne.

Reagovat
smazaný uživatel

a hele, on dal gol, to je ako stretnutie dvoch priamok vo vesmire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Fanta

Reagovat
madridcan

United pred Liverpoolom...najjednoduchsia stavka, aku som mohol uzavriet Od konca sezony tu mozete vidiet Vladisa pobehovat s novym nickom.

Boxing day ma fajne vo fante zboxoval, ale luxusne prihral jednotku na City, ked prehravali

Ale ci vas klub prehral, ci vyhral...Vader nam pozvanym vraj nezohnal listky na ples. Dufam, ze je to len kacica ako Hajko.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo sa stane s tebou, v prípade, že LFC bude pred Man Utd? S

Reagovat
madridcan

Vader mi naozaj nezohna listok.

Reagovat
cristiano.K.

do toho by nešel ani pravý fanoušek mufanů a ty do toho jdeš

Reagovat
vladis271

no hej, prehrali sme na City, kde tvoji milášikovia dostali šestku a ani si neprdli. Nás tam tabil rozhodca a sami sme zabili 4 tutovky a podali najlepší výkon hosťa na Etihade v tejto sezóone a ty ideš písať niečo o jednoduchej stávke.. Jednoducho sme lepší ako United a to sa v tejto sezóne prrejaví. Ak by som nebol študent s minimnom financií, tak do tej stávky idem o prachy.

Reagovat
madridcan

Ja viem o tom, ze Real tam minuly rok remizoval 1:1

Reagovat
cristiano.K.

kdyby sis to rozmyslel,tak do tý sázky pudu místo tebe

Reagovat
smazaný uživatel

hm, madridcan tajne fandí Arsenalu?

Reagovat
smazaný uživatel

alebo žeby Tottenhamu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa tu zase obuvate do City? A tie hluposti dookola o ich peniazoch. Bez penazi to dnes nejde! Liverpool si dnes zasluzil minimalne bod! S tym suhlasim! Dobry vykon. Ale paradox je ten, ze aj ked sme nepodali ani zdaleka svoj standartny vykon aj tak sme vyhrali. Niekedy musi mat muzstvo aj stastie a to sme vcera mali. Ako fanusika ma tesi, ze sa bolo na co pozerat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je humus, co za žumpy manchesterský vylezájí z kanálů jen co vyhrajou pár zápasů

Reagovat
vladis271

Po včerajšku sa mi len potvrdzuje, že do Chelsea ideeme po 3 body. MCFC má najväčšie ofenzívne schopnosti v lige a my sme sa tejto ofenzíve vyrovnali. Chelsea nemá dokonca ani útočníka. Vyznie to možno sebavedomo, rekord nerekord, Chelsea sa s týmto futbalom nemôže rovnať. A tentto futbal hráme minimálne už poslesný mesiac. Len by som chcel aby Luis hral zakonnčovateľa a nie vytvárača šancí. Síce v zápase kvôli tomu môžeme mať šancí menej, ale stále dosť nato aby sme porazili Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho vás zdeptá takým antifutbalom že až. Ale budem vám fandiť, ako nikomu.

Reagovat
cristiano.K.

Suaréz se mu na naký antifotbal vysere

Reagovat
Miguel19

Aby jste nakonec nebyli zklamaní a nepadli pěkně na držku

Reagovat
aragorn

Toho se bojím. Před Arsenalem taky měli všichni brady nahoře a jak to dopadlo. Ale jste k poražení. My máme celkem fazonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Třeba v momentě, kdy unikajícímu Sterlingovi odpískal ofsajd, i když pomezní rozhodčí nemohl sporný moment správně posoudit, neboť nestál s hráči v jedné linii..

sport.cz, tohle viděl i pomezní z druhé strany hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

to vyznieva, ako keby chceli ospravedlniť toho čiarového, pričom aj keby tam nebol, tak je to len jeho chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

to pisal mufan nejaky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Opakované televizní záběry přitom ukazovaly, že Sterling v ofsajdu skutečně byl

Reagovat
smazaný uživatel

To museli byť kvalitné televízne zábery.

Reagovat
Erdovec

a že jim nepřišlo divné, že v offsidu je těch lidí víc a obránce je tam jenom jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

700. pre zdravého Ramseyho a nezmenenú tabuľku do konca sezóny.

Reagovat
j_mrazik

Měl by si Ramsey na chvilku odpočinout.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Ramsey má opravdu chybět až do 13.1. ?

Reagovat
afc

Az?

Reagovat
smazaný uživatel

minimálne do Nového Roka, ďalej sa nevie.

Reagovat
smazaný uživatel

to malo byť vyššie

Reagovat
afc

Ak by sa vratil 13,tak by to bolo este v pohode.Obavam sa,ze to bude dlhsie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teda

Fulham se ještě musí prohodit s CP!

Reagovat
Error

Terry už v této fázi sezóny odehrál více minut, než za celý loňský rok pod Di Matteem a Benítezem. O skoku ve výkonech ani třeba mluvit.

Reagovat
j_mrazik

Stoperům se hraje líp, když to před nima čistí 2 DM. Navíc jemu to stačí při jeho zkušenostech jenom odtrkat a hotovo, vyděláno.

Reagovat
Error

Navíc nehraje Mata, který neumí bránit, že jo. To už pak mají úplné lehárko.

Reagovat
j_mrazik

Tak Terry je silovej a když střední záloha nenechá nikoho proběhnout, tak on to s přehledem odbrání. Na tenhle styl je dobrej. Proti roztažený hře už je vidět, že jde rychlostně dolů.

Reagovat
Error

Jasně no, to jde dolů celá obrana Chelsea, ne jenom Terry.

Reagovat
Error

*netřeba

Reagovat
alcantara

700. pre Suareza

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Dobre, riskujem BAN, ale musím proste. Sú tu horšie výrazy používané ako nazvať niekoho synonymom pre pohlavný orgán.

Ale aká náhoda, že varovanie prišlo iba vtedy, keď ste týmto synonymom nazvali určitý nemenovaný tím, ktorý tento rok nedá B4 a hrá trápne.

A dajte mi BAN, aspoň začnem s diplomovkou.

Reagovat
vladis271

možno sa jedná o kultúrne rozdiely medzi Slovákmi a čechmi, pretože tento výraz nemá v mojej oblasti takú vulgárnu podstatu ako možno v čechách, takže odvolávam sa na kultúrnu diferencáciu medzi nami, a dúfam, že budete milosrdneejší ako FA v prípade Suárez.

Reagovat
PJ

Kurlurná diferencia možná, ale tady jsi na českym webu, takže by bylo fajn respektovat českou "vulgárnou podstatu" a neodvolávat se na slovenskou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Prošel jsem si celý preview PL a rozdal snad 30 varování, bez rozdílu klubový příslušnosti a vůbec jsem neřešil, na čí účet nebo proč byla vulgarita použitá, stačí? Nejde totiž nevidět, že tady už asi úplně všichni maji pravidla na háku...

Reagovat
vladis271

tak ja som to myslel skôr ako rýpnutie toto, nemyslel som to vážne.

Reagovat
PJ

Já vim, jen jsem to chtěl uvést na pravou míru, protože jinak by tu vyběhli tví kolegové, kteří dopadli stejně jako ty a všichni by měli jasno v tom, že varování dostali jen scouseři a mufanům se "zase" nestalo nic

Reagovat
cristiano.K.

se vyjadřuji nějak slušně, na to že jsme včera prohráli. Akorát jedno vyseru

Reagovat
Erdovec

a já úplný hovno

Reagovat
alcantara

A mne si zobral okruhly prispevok pre genia Luisa

Reagovat
PJ

Reagovat
kiwwi

moj koment pre teba pod prevkom si si vsimol?

Reagovat
PJ

Ty myslíš že čtu celou diskusi o 2600 příspěvcích, jo? Ale dobrej nápad, nebude to problém udělat.

Jinak příště spíš než do diskuse mi pište do pošty, v diskusi neni moc velká šance, že si to přečtu (pokud do tý diskuse sám nepíšu).

Reagovat
PJ

Mělo by to bejt hotový.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Reagovat
kiwwi

super...vdaka

Reagovat
kiwwi

teda tie sipocky smerom nahor by m,ohli byt aj tak...

Reagovat
PJ

Budou, ale to až později, to neni práce na minutu jako bylo tohle..

Reagovat
cristiano.K.

to platí, on je Luis zvyklý, že se mu hází klacky pod nohy

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně všichni NE ! A pravidla samosebou jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Oops

Reagovat
smazaný uživatel

už budem slušný

Reagovat
Swarley

tak ještě řekni, že to s tím Jonesem a Rafaelem v ........ není ?

Reagovat
PJ

měl si tam nějaký ku**y tušim

Reagovat
Swarley

neměl a ta částka absolutně nesouhlasí !

Reagovat
Counter

Si to už ani nepamatuješ, ty starý chlípníku s námořnickou mluvou!

Reagovat
PJ

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

zas len my Vlado, zas len PJ (mufan), nebude to náhoda?

Reagovat
madridcan

700

Reagovat
vladis271

700 je nič, pre to aby si mal šancu vyhrať stávku by si musel trafiť aspoň 70 000. a to tu tak skoro nebude.

Reagovat
Dawon

Ten "offside" sterlinga myslel ten rozhodci vazne? To snad ani nejde odmavat neco takoveho, katastrofalni...Jinak Mignolet docela bida u toho druheho golu, nevim co tam vymyslel, ale tohle by mel chytat. To je Liverpool vazne v druhe pulce naprosto prehraval, nebo to jen v MOTD takhle sestrihali? Kazdopadne nektere ty nepromenene sance...

Reagovat
Erdovec

no, né úplně přehrával, ale měli jsme mnohem víc šancí no, mrzí to, plichta by byla spravedlivá, ale co se dá dělat

Reagovat
kiwwi

dobra facka pre cristiana.K potom jak tam hore kdyby kdybyoval na Davida...a Mignolet a Mignolet

kazdopadne City neskutocne kombinacne, to sme na to pozerali s otvorenymi ustami...ale Liverpool si vytvoril viac sanci + ten neofsajd...miestami tam malo City take diery v obrane, ze som nechapal

inac Skrto uuuuuplna topka vykon, MOTM

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel zadupal gól ,ale to nevadí......

Reagovat
Erdovec

prý topka výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, mě se třeba Škrtel dost líbil, zablokoval snad 3-4 goly. To, že prohrál hlavičku s kladivem jako Kompany fakt nejde říct, že je 100% jeho chyba.

Reagovat
Erdovec

jasně, měl tam super okamžiky, ve kterých teda občas hasil i svoji chybu, ale prostě nemůže se říct, že to byl top výkon, když se prohraje potom co neubrání vyrovnávací gol svého hráče u rohu, to že Kompany je hovado (nemyšleno špatně, prostě hora svalů) je jasné, ale to bylo jasné i Skrtělovi

Reagovat
kiwwi

mam dejavu...minule sme to tu rozoberali...jednoducho niekedy je super proste lepsi a mozes urobit vsetko mozne aj nemozne na svete, ale predci ta - je to tvoja chyba? Nie, proste bol super lepsi, sikovnejsi, silnejsi

pre mna top vykon a ja niesom z tych, ktori ho zboznuju...

Reagovat
Erdovec

no jo, ale když se o výkonu má hovořit jako o top, tak nesmí být nikdo lepší než ty, já už to nechci řešit, stejně skončím jenom s tím, že jsem zaujatý proti slovákům a říkam to jen kvůli tomu, že Martin Slovák je...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

"no jo, ale když se o výkonu má hovořit jako o top, tak nesmí být nikdo lepší než ty"

nechapem...preco by nemohol - ja som nenapisal, ze to bol najlepsi vykon stopera v historii futbalu, to po prve a po druhe, Skrtel podal vo vcerajsom zapase lepsi vykon ako Kompany, ktory bol lepsi len v tych utocnych standardkach - pochybujem, ze sa na svete najde stoper, ktory by ho odbranil lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to závisí od toho, čo si predstavujeme pod slovom Top, že áno. Pre mňa je Top výkon taký, kedy celý zápas dominuješ a nespravíš žiadnu chybu. Ten gól Kompanyho proste chybou obrancu (Škrtela) čiastočne je.

Reagovat
Erdovec

Reagovat
cristiano.K.

bez "částečně" bavíme se o souboji dvou urostlých stoperů a Škrtěl ten souboj prohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak čiastočne chyba Škrtela, čiastočne skvelý nábeh Kompanyho, čiastočne výborný center a čiastočne postava Kompanyho.

Reagovat
cristiano.K.

ono by taky Škrtělovi pomohlo,kdyby někdy sledoval jedním okem letící míč a né se jen prát rukama s obráncem

Reagovat
kiwwi

zasa jednoduchy pohlad...sa kuknes na loptu a hrac ktoreho mas branit ti zduchne behom okamihu...

standardka sa da branit dvoma sposobmi, bude sa sustredis na loptu a ides ju aktivne odvratit, alebo branis pasivne hraca, aby sa k nej nedostal on...Skrtel ma ten druhy styl a ja si myslim, ze je efektivnejsi - vela hracov ako Kompany neexistuje a tym padom neexistuje vela hracov, s ktorymi by Skrtel prehral takyto suboj

Reagovat
smazaný uživatel

ak máš na stráženie hráča, tak ťa lopta nemá čo zaujímať, na to tam sú hráči, ktorí nemajú tight marking na konkrétneho hráča. Teda, samozrejme, že ťa lopta zaujímať má, ale v prvom rade sa k nej nesmie dostať hráč, ktorého strážiš. A keď sa k nej aj dostane, nesmie ju usmerniť do brány. To sa Kompanymu podarilo -> Škrtelova chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Skerts že má efektivnější způsob? Vždyť každá druhá standartka, kdy se míč potuluje u jeho hráče, smrdí gólem nebo penaltou.

Teď se zas nezapomeňte seběhnout všichni, ale tohle je prostě fakt a vadí mi to na něm skoro nejvíc.

Reagovat
Erdovec

teda kromě toho, že je to Slovák ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ide tu aj o to, nemusime sa na nic hrat..

Reagovat
Erdovec

ale já měl slováky vždycky celkem rád, ale ještě chvilku tady budete takhle pokračovat a začnete vlastně mít pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

my? mne je to v podstate jedno, ja som rad, ked Liverpool dostava goly ale ide o to prehananie, kazdy zapas za hocico, ale to je stale dookola, zacarovany kruh

Reagovat
smazaný uživatel

Si už ale fakt děláte prdel, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

srandu, mám varování vlastně

Reagovat
Erdovec

ach jo, to fakt z toho příšpěvku nekřičí?

Reagovat
smazaný uživatel

křičí no, ale to nepiš ani z legrace

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto sa robí v PL a robia to všetci, sa pozri pri gólovej situácie Kompasa, že ho držal tiež + išiel s lakťom do krku...

Reagovat
smazaný uživatel

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

tohle mě vždycky pobaví

Reagovat
cristiano.K.

to je 100% jeho chyba. Škrtěl i Kompany jsou stejné váhové kategorie. Měl ho hlídat a neuhlídal, není co řešit.

Reagovat
R22

teda nechci se nechat zatáhnout do těhle zbytečnejch diskuzí o Škrtelovi, ale tady by mi zajmalo, jak to může nebýt jeho 100% chyba? U standardek se dá právěže nejjednoznačněji (ve vztahu k jiným situacem na hřišti) posoudit chybující hráč..Když hráč A má bránit hráče B, neubrání ho -> hráč B skóruje, tak je to jednoznačně chyba hráče A, jak někdo může tohle vůbec zpochybnit?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kiwwi

tak to je dost jednoduchy pohlad na vec, takto to brat nejde...ked si raz 195 cm a 87 kg stoper nabehne na center a zavesi sa do to celou svojou silou, tak to z opacnej strany nezastavis ani keby si mal take iste proporcie - utociaci hrac sa sustredi len a len na loptu a braniaci sa musi sustreit na loptu a na utociaceho hraca - castokrat si pri braneni nuteny brat len hraca a ani nevies kde je lopta poriadne...prekvapuje ma, ze sa na to ludia, ktori predpokladam ze hraju/hrali futbal, takto jednoducho pozeraju

vzivote som taketo veci nevycital braniacemu stoperovi - druha vec je, ze ti ten hrac ujde a hlavickuje sam, to uz je pruser a chyba

Reagovat
smazaný uživatel

do bodky.

bohuzial vacsina uzivatelov tu futbal aspon na poloprofesionalnej urovni nikdy nehrala tak maju velmi hlupy pohlad na tieto veci.

tym dostane gol = automaticka chyba obrany. skoro vzdy. to je strasna somarina. ja som dost vela krat branil takych "kompasov" pri rohoch a obcas z toho nejaky ten gol padol. ani trener ani nikto iny mi to nikdy nevycital. jednoducho bol ten hrac silnejsi a isiel do toho suboja lepsie ako ja.

ciastocna chyba to asi je, ale ked robi braniaci hrac maximum tak to za nejaku vylozenu hrubku fakt povazovat nejde. skor umenie utociaceho hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Protože prostě Kompany. Když se podíváš na jejich souboj, tak Škrtel ho fauluje a zároveň ho Kompany drží rukou od těla a zabraňuje aby vyskočil. Rozhodčí místo toho aby to písknul na jednu nebo na druhou stranu, tak toto přehlíží (všude nejenom teď). Pak už je to jen o náhodě, City kopou rohy na něho. Dovolím si tvrdit, že včera přitom golu by tu hlavičku prohrál každý stoper na světě. Bylo to perfektně kopnuté a Kompany je prostě hráč, který skoro nejde odtlačit, Je to Škrtelova chyba, ale prostě ne nic, za co bychom ho měli pranýřovat.

Reagovat
cristiano.K.

ani né facka, chytit to mohl,ale pořád šel sám hráč na bránu, zatímco chyba Gey potrestána nebyla, Simonova ano

Reagovat
kiwwi

David vie, kedy si tu chybu moze dovolit

Mignolet ked uz chybuje, tak je z toho gol

Reagovat
cristiano.K.

haha

pořád se nedá říct,že to byl jeho gol, když šel hráč sám na bránu.Od začátku sezony byl namočen ve dvou golech, proti NUFC a ted, pořád je to jednoznačně nejlepší brankář sezony

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
J0EL

Az na ten vcerajsok, ale ma odpustene

Reagovat
Bayern +

Toto si ukladám na Neuera, keď zasa prídeš oxidovať za stavu 7:0 pre Bayern.

Reagovat
Bayern +

Prvý gól bol jeho, no. Ale nehodnotím, videl som len zostrihy.

Reagovat
Bayern +

A na toho cristiana, nemôžeš sa odvolávať len na to, že Simonovi to tam padlo a Davidovi nie, však to bola komédia až hrôza, ten výbeh. Druhý gól tiež ani pán Boh nevie, čo chcel robiť. Ale mal aj dobré zákroky, hlavne ten v závere bravúrne zachránil 3 body.

Reagovat
kiwwi

co pri druhom gole?

David proste vcera urobil jednu chybu, ktoru vzapati hned napravil a tu loptu vybojoval naspat

Reagovat
Bayern +

Akurát mi to išlo na TA3, prečo to nechytil? Bol to síce na hovno záber, ale to išlo na neho a od neho dnu.

Reagovat
kiwwi

ty ked tak hodnotis aj ine vykony, tak to zbohom

Reagovat
Bayern +

Priemerné tímy PL nesledujem a dali tam nahovno záber, tak čo sa mám posrať?

Reagovat
kiwwi

mas nehodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

pri druhom gole tecoval Evans, jak to mal chytit..

Reagovat
Bayern +

To hej, ale nešla aj tá odrazená na neho?

Reagovat
Erdovec

nene, ale gol to byl každopádně vtipný, první ta střela, kdy si to střelec kopl do druhé nohy, tak to chytlo rotaci, pak vtipný Evans a De Gea a jeho zoufalý pohled

Reagovat
cristiano.K.

zákroky neměl skoro pak už žádné. Ten druhý gol byl prostě týmový, Aly běžel 10metrů za Navasem, Škrtěl běžel tedy křitovat a Negreda přenechal Sakhovi,který ho nestihl.

Šel sám na bránu a trochu ho zmátlo,že ho chtěl přehodit šajtlí (možná míč blbě trfil) chytat se to mělo. Ale pořád říct,že je to jeho gol,když předtím chybují tři hráči je poněkud přísné.

Reagovat
kiwwi

on pise o davidovi a ty o simonovi

Reagovat
cristiano.K.

Jo, přišlo mi to divný

Reagovat
Bayern +

Náš včerajší zápas som vidieť nemohol, ale na základe MOTD súdim, že zas to bolo pekne skurvené. Síce nájdem dva plusy: 1. konečne nás nedojebali rozhodcovia, 2. výborná 15-minútová fáza. Prvý polčas tradične nič moc, avšak šance Arsenalu sme prežili, niečo sme mali aj my, 0:0 fajn. Následne sa dostavila spomínaná famózna štvrťhodina (podobná tej v COC proti Spurs), v ktorej mám dojem, že sa dívam na Guardiolu ale my miesto toho, aby sme za 15 minút vyhrávali 3:0 a s lídrom PL doťukali zápas s luxusným náskokom, tradične nepremeníme a miesto toho dostaneme dva šťastné zlepence popri našej ultra koncentrovanej defenzívnej štvorke.

Samozrejme za ten záver a vlastne ostatných 75 minút výhra AFC zaslúžená, u nás neviem čím to je, ako by sme nevládali hrať viac než 45 - 55. minút.

A čo sa týka stavu kádra po Vianociach, jednoznačne musí doraziť nejaký defenzívny univerzál, bral by som ale i klasického stopéra, ideálne nejaky hajzlík typu Douglasa, lebo bez Reida to hrajú jak baletky a Collins keď je out, tak je lepšie sa modliť, než brániť. Traja tridsiatnici + splašený Tomkins. A ešte podpísať Carltona, vôbec sa nebudem diviť, že túto sezónu bude najplatnejší hrot.

Reagovat
kiwwi

jak mozes o klube, ktory mas vo vedlajsich kluboch, hovorit ako o nas

Reagovat
Bayern +

Kde to vidíš?

Reagovat
kiwwi

jaj ty pises o WHU...sorry

Reagovat
masly008

píše o wes hamu.to snad poznáš ještě kdo hrál s AFC ne

Reagovat
smazaný uživatel

Douglasa ?

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky odkaz, kde sa da stiahnut vcerajsi MOTD?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Pekny zapas vcera. Velka skoda, ze sme z toho nezisklai apson bod. No ked si porovnam nas zapas na Arsenale a toto, tak nebe a dudy, ohromny rozdiel a to ma tesi najviac. Boli sme viac ako vyrovnany super a ten bod sme malo vo vlastnych rukach, sance boli. Co uz stava sa. Strasna skoda toho akoze offsajdu, doteraz nechapem ako sa moze v takomto dacom pomylit, ale to tiez patri k futbalu.

Prvy gol Martinov, ale zas som prebehol preview a niektorym zas pri jehe mene trosku drbkalo, ako klasicky Ano bol to jeho hrac, isiel cez neho gol, cize jeho gol jeho chyba. No robit tu zase s neho traged a hovorit o nejakej tragickej, fatalnej chybe .... no srandy kopa Kompas je iba tazko branitelny, skoda toho. Druhy gol som nevidel este stale, musim si najst nejake video. Sakho tam parkrat riadne preplo s tou rozohravkou. To ale nie je podla mna problem kvality, ze tu rozohravku ma velmi dobru ukazal viackrat predtym, no problem koncentracie. V tomto su si inak celkom podobni so Skrtelom. Aj ked dohraju vacsinu zapasu dobre, tak pride nejaky moment ci dva, kedy akoby sa nesustredili a urobia nejaku hlupost.

A co este napisat . Tesim sa z Raheema, ze sa rozbehol. Vacsinu jesene som ho posielal na hostovanie, no podla toho ako sa rozohral a uz niekolk zapasov si drzi tento standard, tak musi jednoznacne ostat. Skvle vykony posledne zapasy.

Inak k celej tej debate o top 4 (debaty o titule necham inym ), podla toho ako hrame poslednu dobu, teda ze to ma system, hlavy a patu, vieme sa herne vyrovnat City, tak si myslim, ze tu top4 mame vo vlastnych rukach v tom pohlade, ze musime spravne posilnit. Ak ti hraci budu typvo sediet, kvalitou lepsi nez sucasny kader a spravne zapadnu, tak podla mna tu top4 mame vo vlastnych rukach, lebo s touto hrou na to mame. Len ten strasne uzky kader ... pocas zapasu to z lavicky nemame ako ozivit. Cize podla mna toto prestupove bude jeden z rozhodujucich faktrov boja o tu prvu stvorku.

Reagovat
Sir Ravealot

přátelé, jak včera chytal Joe?

Reagovat
cristiano.K.

MOTM

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
Bayern +

A ešte som zabudol, výsledkovo suverénne najodpornejší Boxing Day

Reagovat
kiwwi

ale zapasy to boli vsetko paradne

Reagovat
Bayern +

Aj začalo to celkom dobre, akurát Hull, WHU, Spurs, Stoke a Norwich mali udržať vedenie a Everton s Villou mali udržať 0:0. Potešil ma jedine výprask Cardiffu a samozrejme večerný zápas.

Reagovat
Counter

Náhodou, docela slušné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

jinak snad nejvíc jsem se bál Y.Tourého, tak včera to od něj podle mě nebylo ono, ale pořád je to zdaleka největší bůh co tam za ně kope, ještě teda možná Kun

Reagovat
Counter

Silva

Reagovat
Erdovec

to je taky hráč od pánaboha, ale Yaya je větší hovado, nemám snad hráče který hraje v PL a chtěl bych ho víc

Reagovat
Counter

Nj, oni jsou oba skvělí :-) Já mám zas raději Silvu, i ve fantě je to pro mě jasná volba

Reagovat
Erdovec

nojo fanta, Ramsey mi to zas udělal těžší, docela řeším jestli se ho zbavit, ale pak už si ho nikdy nebudu moct koupit

Reagovat
Counter

Mi se teď zranil McGregor s Ramseym a Wilson dostal redku. Nevím, koho vyhodit dřív

Reagovat
Erdovec

no jo, ale tak ty si to můžeš dovolit, já už musím začít stíhat z toho 3. místa

Reagovat
smazaný uživatel

ale McGregor podľa mňa bude ok, veď aj včera to ešte dochytal do polčasu.

Reagovat
Swarley

Kompany

Reagovat
fff

Taky sympatak a tak straslivo dobry hrac v jednom

Reagovat
nani92

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho

Reagovat
Counter

Ten už se docela slušně rozehrál, co? Koneckonců i Navas poslední dobou nějak přestává vypadat marně

Reagovat
smazaný uživatel

Navas je podľa mňa stále celkom zlý a nevidím uňho ani moc veľký potenciál byť ťahúňom. Ferda sa asi rozohral, no, ale tak on nikdy nehral úplne zle, vždy bol na smiech len kvôli tej martyho glorifikácii. A občas ešte vysunul súperovho útočníka do nájazdu, ale to bola Yayova chyba, samozrejme.

Reagovat
fff

Mne primomina strasne Valenciu z United. Obaja vedia pouzivat iba jednu nohu, nie zrovna tahuni, no ked sa rozohra tak je to take spolahlive kridlo.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Counter

Reagovat
Bayern +

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

S Navasom si teda pekne mimo

Reagovat
Counter

Říká člověk, který by vsadil cokoli na Spurs v Top3...

Reagovat
Erdovec

taky bych na to něco vsadil, třeba Lucase nebo Boriniho

Reagovat
smazaný uživatel

s kadrom urcite, a byt vami, trasiem sa tiez o ten 4. flek

Reagovat
Counter

Takže ty si za tím pořád stojíš?

Reagovat
smazaný uživatel

myslis vase umietnenie okolo 4.-5. miesta? urcite slepice som nikdy nepisal, ze skoncia na 3.mieste, len to , ze na to kader maju. ale po tom vsetkom co sa tam teraz deje, budu radi aj za 6. miesto

Reagovat
Counter

Desperado

06.07.2013 14:41

Vsadim psie gule na to, ze Spurs skoncia v prvej trojke. Na ukor CFC a s velkou pravdepodobnostou i AFC.

Kdybys aspoň nekecal

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, asi bude mať teraz nepríjemný rozhovor so svojim psom.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tu musi byt clovek v strehu lebo nikdy nevie, kedy na neho vytiahnes nieco z minulosti

Reagovat
Counter

já si jen schovávám buď ty největší pecky, které mě fakt iritujou a o nichž vím, že v případě neúspěchu budou daní autoři tvrdošíjně zapírat, že něco podobného vypustili z pusy (jako je tenhle případ), anebo taková kategorická prohlášení typu -

kiwwi

22.09.2013 19:56

Our next 12 games- West Brom, Sunderland, Southampton, Stoke, Fulham, Arsenal, Cardiff, Spurs, Everton, Newcastle, Villa, West Ham.

30 bodov aspon

Reagovat
smazaný uživatel

... a bolo 21.

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

toto je kategoricke prehlasenie?

nemoze to byt skor zelanie? hmm...

Reagovat
Counter

Může, napsal jsem to blbě. Ale stejně je to hezký omyl, který stál za uložení a zpětné připomenutí

Reagovat
smazaný uživatel

Huh , pamat ma mozno klame, zmluvu s diablom uz nevypovedam, tak dufam , ze aspon jedna z tych prognoz mi jedno varle zachrani

Reagovat
smazaný uživatel

teda samozrejme tie psie gule boli taka nadsazka, asi ako ta akoze stavka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda dobre, no...

Reagovat
smazaný uživatel

no v poslednych zapasoch je Navas velmi dolezity hrac, jasne, jeho minusom vzdy bolo, ze je citatelny, ale teraz sa mu daria aj centre, chodi do zakoncenia, dava goly ( co uz je samo o sebe zazrak), asistuje pri golov, vytvara sance... naozaj mu niet co vytknut

Reagovat
smazaný uživatel

City majú celkovo stred základnej zostavy a os tímu najlepšiu asi čo som kedy videl...Kompany Yaya Aguero

Reagovat
johan14

Ja mám len radosť, Adnan Januzaj sa presadzuje stále viac, José stavia nový tím pre budúcnosť, Chelsea strata len 2 body na čelo, len tí útočníci to je katastrofa

Reagovat
Counter

The FA is looking into the comments made by Liverpool boss Brendan Rodgers following yesterday's 2-1 loss at Man City, PA Sport understands.

Hah! Pořádný ban mu dejte!

Reagovat
fff

Co presne povedal?

Reagovat
Counter

Nemám tušení, ale určitě nebude problém si to dohledat. Tipl bych si kritiku rozhodčích.

Reagovat
fff
Reagovat
mithro

hlavne to o rozhodcovi z Greater Manchester

Reagovat
fff

Ja osobne som na taketo paranoidne reci alerigcky. Zazivam to cely zivot ked hra Trnava so Slovanom a vsetko zle je kvoli BA

Reagovat
smazaný uživatel

je vas tu nechutne vela trnavakov

Reagovat
fff

Som zvyknuty, ze nas maju ludia vseobecne radi

Reagovat
kiwwi

inac Trnava to je taky krasny ekvivalent Liverpoolu...uz milion rokov furt len reci a titul nikde, za vsetko moze Manchester/Slovan, fanusikovia najvacsi burani...ta podobnost je neskutocna

Reagovat
fff

Az na tych buranov

Ale hej, ja som to uz viackrat hovoril, ze je tam dost podobnosti. Kedysi velmi uspesny klub, tak trochu zijuci z historie (Trnava teda v ovela vacsej miere samozrejme), velka fanusikovska zakladna (Trnava teda na Slovenske pomery), velka klubova hrdst tychto fandov a cakanie na navrat do tych uspesych rokov . A co mna otravuje, vcelku fanusikov oboch klubov (samozrejme, ze nie vsetci, skor tu ide o dalsiu podonost, ze kde je vela fanusikov, tam je vacsia sanca najst i par hlupakov) v sebe nosi taku tu vecnu ublizenost, co ma dost stve. LFC voci United a Trnava voci Slovanu. To, ze sa obcas pripiskne Slovanu tak skratka na Slovensku je, no to vecne plakanie nad tym a hladanie chyb iba tam, to ma uz dlho vytaca a uz to skor ignorujem.

Reagovat
vladis271

najlepší fanúšikovia v Anglicku/ najlepší fanúšikovia na Slovensku.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz davno neplati ani v jednom pripade + trnavaci su poserovia okrem south side

Reagovat
smazaný uživatel

Trnava je na kilometre vzdialena, co sa tyka fanusikov u nas..

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorim ti, ze to uz neplati, souts side dlabe na vyjazdy, v Nitre nasadalk fizlom do aut, aby ich zaviezli na stanicu + ich nebolo vela.. Nr je lepsia momentalne

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Na podobne hluposti fakt nemam naladu ani cas .

Reagovat
smazaný uživatel

Co je hlupost? To, ze nasadali fizlom do aut je fakt

Reagovat
fff

Tvoje reci o tom, ze NR ma najlepsich fandov je pochopitelne do oci bijuca hlupost a to musi vidiet kazdy. Ale fakt koncim, ja na tieto fans debaty uz niekolko rokov nemam nervy ci naladu . Ked si na tom niekto tak straslivo zaklada, tak nech sa paci.

Reagovat
smazaný uživatel

co je zle na tych debatach?

Reagovat
fff

Mne to nebavi, fakt. Pozri ja byvam v TT kusok od stadiona, chodievam na futbal hadam od 99, aj u nas v rodine to ma tradiciu. Mama zazila vsetkych 5 titulov priamo z tribuny, moj dedko bol medzi zakladatelmi klubu. Cize ma to u nas tradiciu, ja ten klub zboznujem a vsetko. Ale tieto neustale porovnavania, dokazovanie si kto je lepsie, prespikovane konspiraciami, miestami ludskou blbostou, to ma fakt nebavi.

Skratka to su uplne malichernosti z mojho pohladu a niektori ludia berue tie debaty smrtelne vazne. Ja si chcem ist na futbal, stretnut kamosov, dat pivko a nie stale riesit na nete, kto ma lepsich fandov, lepsich ultras a pod.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to sa riesi stale? sem tam o tom popisat treba, nech mame prehlad, keby sme o tom nedebatovali, tak by si nevedel, ze napriklad teraz taha ultras scenu Nitra

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fff

To je fakt, aspon som sa dozvedel novinky .

Vies co, v TT sa to riesi vkuse. Ked aj pozrem stranku Trnavy, vsetko debaty o fans,aj v senkoch to casto ocujes a pod, ja mam toho skratka uz pllne zuby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

male podpichovacky medzi blizkymi mestami a ty to hned beres smrtelne vazne ...

Reagovat
fff

Inak taky prakticky OT.

Ked je nejaka dlhsia debata a uz sa tie reakcie postupne presuvaju tak doprava. Ja uz niekedy neviem, co je reakcia na co a pod. Mate na to nejaky trik? Lebo fakt tam uz casto sracam prehlad.

Reagovat
fff

Toto malo ist inam

Reagovat
smazaný uživatel

Trnava isla dole, mozno kvoli stadionu, umiestneniu v tabulke + neucasti south side.. Ja si na tom tiez nezakladam...

Reagovat
smazaný uživatel

ako v com je lepsia? sak tam chodi 500 ludi na zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

V ultras pochopitelne

Reagovat
smazaný uživatel

chodia Nitrania vobec na vyjazdy? viem, ze v Trencine boli, ani tie pocty v ultras sa nemozu s trnavakmi ani porovnavat

Reagovat
smazaný uživatel

+V Dunajskej - kde zbili fanusikov a usporiadatelov +v Bystrici co viem, mozem sa este popytat... Poctom mozno ano, ale to by museli chodit. Su dole aktualne a to je fakt

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

akurat na vas som cakal, este nech dojde lukas

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Rychle si osvojil tu Liverpoolskou paranoiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cristiano.K. 26.12.2013 15:15

jako fakt by mě nepřekvapilo,kdyby byl podmázlej, to byla jednoduchá hlava na odvrácení

Konspirace jsou všude. Slyšel jsem že si před zápasem celé vedení FA vsadilo, že Liverpool bude mimo top 4

Reagovat
smazaný uživatel

hihi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Erdovec

no tak je to prostě ale pravda, že by to měl pískat někdo odjinud

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

preco by mal niekto z Boltonu nadrziavat City? to je proste kravina ze az.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

To sa dalo čakať, ale musel to povedať. A mal pravdu vo všetkom čo povedal.

Reagovat
fff

Mal zdrbat ciaroveho, maximalne hlavneho za nejake jeho rozhodnutia (no tiez to mohol nechat tak, ze by nas nejake straslivo zarezal vcera si nemyslim) ale to, ze odkial je a pod. su paranoidne reci jak z liverpoolskeho pubu a manazer LFC by si to ma odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal by pískať z rovnakeho "okresu" Veď majú 20 rozhodcov ktorí sú po celej krajine. Snáď mi nechceš povedať, že nemohli dať niekoho iného. Pochopil by som ak by ten rozhodca bol najlepší, ale on neni ani medzi top5

Reagovat
fff

Ja vravim, ze to je jedno, nijako zapas strasne neovplyvnil, odpiskal to v pohode. Chybu spravil ciarovy a body sme stratili, lebo sme nepremenili sance. Taky je futbal. Zas sa tu stazovat na hluposti ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa nesťažujem, že sme kvoli nemu prehrali ja sa sťažujem pretože pískal hrozne. Každý druhý zápas ovplyvní rozhodca, je to tragedia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Ramsey je zranený?

Reagovat
Counter

jj, stehno. Během dneška by se mělo ukázat, jak vážně to bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle (A), Cardiff (H), Villa (A), Fulham (H), Southampton (A), Crystal Palace (H).

To je našich 6 ďalších zápasov. Musí byť minimálne 12 bodov.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně 14

Reagovat
vladis271

tipujem, že to mal napísané už od začiatku sezónny, len musel počkať na kolo v ktorom United vyhrá, a Everton prehrá. Dočkal sa až na Vianoce.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vladis271

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blog byl slíben k sepsání na popud diskuze, kterou vyvolal Milan Merhaut a pár dalších, a to po výhře Evertonu nad Swansea. Po střádání myšlenek a udělání si času byl sepsán dnes ráno.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Cottager je strasne konzervativny, jeho pohlad treba brat s rezervou, i ked tie postrehy su zaujimave. Samozrejme, fanusikokom MU to muselo pohladit dusicku a unisono podrazdit evertonians.

Reagovat
smazaný uživatel

tých fanúšikokov si si mohol odpustiť teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu minimálně v tom, že je brzo na unáhlené soudy. Tady každý odepisuje tým po jedné prohře, nebo utrápené výhře, a obraz sezóny se dělá podle maximálně posledních třech zápasů.

Reagovat
Zaschrona

Moyes v EFC udelal naprosto famozni praci, o tom proste nemuze snad nikdo pochybovat. Ale pochybuju uz o tom, ze on by kdy byl schopny Everton posunout nekam dale, smerem k vrchnim prickam, Moyes tu svoji naturu, kdy nas hlavne zachranoval, vlastne nikdy neztratil, a i proto se lze docela snadno domnivat, ze Moyes s Evertonem dosahoval sveho maxima. Martinez prichazi v uplne jine dobe, s uplne jinymi cili... Srovnavat se to moc neda, ale skvelou praci u nas ukazali ci ukazuji oba. Ale Martinez to maximum dost mozna bude schopny posunout o neco vys, ale podarit se mu to taky nemusi...

Reagovat
iamek

Hmm ted vidim ten ofsajd Sterlinga. Ty voe chapu, kdyby tam bylo vice hracu a bylo to tesne, lae Sterling mel tak metr k dobru. Tohle nahoda rozhodne nebyla. Navic pomezni byl presne v lajne. Snad dostane poradny trest.

Reagovat
j_mrazik

Reagovat
SunFells

Ten pomezní ze zápasu City s Live asi dnes neměl lehké spaní. Aj Dowd moh včera fouknout tu pentli po ruce. Sice tyhle penalty nemám rád, ale když už se stane něco takového, že Mertesacker si na vápně zpracuje míč na prsa a z toho okamžitě pálí z voleje, tak bych myslel i na mnohem vážnější tresty pro ty, kteří to překazili.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhú stranu, ten emotívny prejav po neodpískaní penalty tiež stál za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ten jsem v MOTD neviděl

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
13

Yungu jak a kde tyhle kopie MOTD hledáš prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

mám túto stránku v záložkách:

http://www.reddit.com/r/footballhighlights

Reagovat
13

dík

Reagovat
Counter

nebo - https://twitter.com/rfoothighlights

Je to to samé, odkazuje to na stejnou věc. Akorát jestli používáš twitter, je to jednodušší.

Reagovat
SunFells

Asi jsem v tu chvíli dělal něco podobného.

Reagovat
kiwwi

coze? ved to bola ruka asi z 3-4 metrov...tam o umysle nemoze byt ani rec

Reagovat
SunFells

Já se o žadným úmyslu nebavím. I tak by bylo přiměřené, kdyby o tu ruku přišel.

Reagovat
kiwwi

sorry, ja som to necital cele a myslel som, ze to myslis vazne

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
j_mrazik

Já mu ten gól hrozně přál.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna z tohoto voleje...nevím no. To vypadalo, že to půjde někam za stadion na parkoviště

Reagovat
SunFells

To by letělo pod vinkl

Reagovat
j_mrazik

Tak do sbírky by se mu hodil. Zatím drtivou většinu gólů má hlavou.

Reagovat
smazaný uživatel

drtivá väčšina sa v tomto prípade rovná 100%, nie?

Reagovat
j_mrazik

Nestrčil někdy někam nohu nebo nedorazil náhodou něco?

Reagovat
smazaný uživatel

13/14: Stoke hlava, City hlava

12/13: Spurs hlava, znova Spurs hlava, Fulham hlava

Viac ich u nás nedal.

Reagovat
j_mrazik

Ok, tak holt všechny góly dal hlavou. Tím pádem by se mu tenhle zmařený gól hodil do sbírky ještě víc. A ta radost z něj by byla asi stejně teatrální jako u toho zmaření rukou.

Reagovat
smazaný uživatel

Za předpokladu, že by to neskončilo na parkovišti

Reagovat
j_mrazik

Maximálně 2. galerie, taková svíce by to snad nebyla.

Reagovat
fff

Inak taky prakticky OT.

Ked je nejaka dlhsia debata a uz sa tie reakcie postupne presuvaju tak doprava. Ja uz niekedy neviem, co je reakcia na co a pod. Mate na to nejaky trik? Lebo fakt tam uz casto sracam prehlad.

Reagovat
smazaný uživatel

daj si kurzor myši na toho panáčika v modrom svetri, čo ho máš na začiatku každého komentára a potom už len scrolluj, ľahko budeš vedieť, čo je reakcia na čo.

Reagovat
kiwwi

to su novodobe praktiky toto pekne oldschool prilozit pravitko

Reagovat
smazaný uživatel

aj to som robil, no.

Reagovat
smazaný uživatel

priznám sa, že áno.

Reagovat
smazaný uživatel

A printscreeny děláš stále foťákem, že?

Reagovat
smazaný uživatel

to nie, ale odkedy mi záhadne nejde Skicár, tak mám problém aj s nimi.

Reagovat
smazaný uživatel

2010 je oldschool ivan?

Reagovat
fff

dik skusim

Mas aj nejaky navod, ked to pozeram na mobile ?

Reagovat
smazaný uživatel

to nie.

Reagovat
soukup

buď frajer a udělej si tečku fixou

Reagovat
nemamvasrad

Posunout si to tak, aby panáček byl úplně na straně displeje, a jen scrollovat dolů.

Reagovat
kiwwi

Manchester United prý myslí na Reuse

Manchester United má podle listu Daily Mirror zájem o Marka Reuse z Dortmundu. Rudí ďáblové jsou údajně za německého reprezentanta ochotni nabídnout až 48 milionů eur. (transfermarkt.de)

to by bol sen

Reagovat
fff

To uz radsej ten Gundogan, nie?

Reagovat
kiwwi

ked pride Koke, tak Gundogan uz neni potrebny

Reagovat
fff

ok

Reagovat
Swarley

poslat 80 za oba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marca pise ze nanho mame predkupne pravo

Reagovat
smazaný uživatel

aha, z akeho dovodu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sahin ale neviem ci to je dvoverihodne ale uz to asi pise 10 krat , asi sa pripavuju na odchod xabiho

Reagovat
Ángel di María 22

Uz se to psalo v lete, no. A Ilkay zatim neprodlouzil. Ale jeho prichod k nam by byl logickej fakt jedine, kdyby Xabi neprodlouzil.

Reagovat
mithro

pri sne aj zostane, nie je ziadna sanca aby k nam v zime prisiel.

Reagovat
kiwwi

sak sa tam nikde nepise ze musi prist v januari, ja to tak ani neberiem...ale ten prestup mozu upiect uz teraz

Reagovat
smazaný uživatel

vy Kokeho a Reusa, my Gundogana a Draxlera.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože těch záložníků tam je hrozně málo

Reagovat
smazaný uživatel

Gundogan za Artetu a Draxler by sa hodil aj momentálne, odchodom Rosického sa bude ešte viac.

Reagovat
smazaný uživatel

A Arteta jako končí s kariérou a Rosa odchází nebo co?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

veď ja nepíšem, že by mali prísť hneď.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Gündogan a Draxler budou čekat, dokud ti dva neskončí a neodejdou a pak až přijdou a mezitím odmítnou úplně všechny nabídky, co přijdou...even better .

Ne vážně, mně zrovna posilování zálohy přijde jako hodně zbytečná věc. Důležitý je ten hrot a zřejmě v létě i stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický u nás už viac než rok a pol nebude a Artetovi dávam max. 2 a pol, to by pokojne počkať mohli, BVB dovtedy aj tak Ilkaya nepredá podľa mňa a Draxlerovi je tiež dobre a nikam sa neponáhľa.

Hlavne ja to nepíšem ako niečo, čo sa podľa mňa stane, ale niečo, čo by som si želal. Gundogan v Arsenale je veľmi scifi, hoci ho ako hráča zbožňujem.

A posilu do zálohy bude treba, keď Arteta skončí. Jedine, že by sa dovtedy nejako zázračne chytil Frimpong, Yennaris alebo Toral, čomu neverím.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu, že to je přání Posilu do zálohy bude asi třeba řešit až skončí Arteta/Rosa, což asi bude tak za rok nejdřív. Nebo v lednu Gourcuffem

Reagovat
stas87

zoberte si spät coquelina

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som, že si naňho pod nejakým článkom nadával. Ale tak vraj hráva na krídle, takže tam asi excelovať nebude.

Reagovat
stas87

freiburg ma podla mna velke problemy v zalohe a v utoku,loni ich zaloha prakticky sama dostala na 5.miesto,bol tam makiadi ktory bol sef,vodca a teraz je tam coquelin,fernandes a schuster,ani jednemu to zatial nejde,stred je pripustny az moc a streich coquelinovi v strede neveri,na kridlo nema dispozicie a je tam strateny...uvidime co prinesie jar,treba ho tam streich da a on tam ostane,ak hej tak dufam ze nebude hrat alibisticky a len posuvat lopty

Reagovat
smazaný uživatel

aj keď Draxler by mohol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud by byl Podolski jako záskok na hrota za Girouda, tak mohl.

Reagovat
Bayern +

Koke ide do Mníchova.

Reagovat
stas87

no a na zaklade coho by mal reus opustat dortmund a nemecko? peniaze?lepsia liga?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj si si odpovedal hneď.

Reagovat
stas87

mozno budem naivny ale teraz prichadza doba keby to najlepsie z nemeckych hracov malo ostat v nemecku aby sa nestracala kvalita ligy,reus je odchovanec bvb a pochybujem ze by ho az tak lakal manchester a PL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

kéž by si měl pravdu,ale nemyslím si to. Hlavně momentálně není důvod měnit BVB za MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak v roce 2015 třeba jo, s tou jeho klauzulí to bude legrace.

Reagovat
Erdovec

?

Reagovat
Counter

Má na rok 2015 nastavenou výkupní klauzuli, a to docela v přijatelné výši. Tuším, že 35 mil. €. V podstatě hubička pro kluby jako MU.

Reagovat
stas87

to je jedina prekazka ktoru bvb ma..uz boli s klauzulami za hlupakov tak dufam ze uz su pouceny dostatocne,narozdiel od francuzska kde kluby musi predavat aby prezili tak nemecke kluby take problemy nemaju,su vo väcsine zaistene a tym ako rastie prestiz a popularita BL dufam ze aj hraci chapu ze motivacia do buducna bude nadalej zlepsit ligu aj timov a casom ju treba dostat na uroven anglickej..nemci musi mat pred sebou nejaky ciel,tak ako velmi chceli spät 4.miesto od talianov tak aj teraz budu mat dlhodoby ciel BL dostat este vyssie,preto sa hodi a je nutne aby ilkay,marco ci mats ostali tam kde su

Reagovat
smazaný uživatel

jaka bude cena?

Reagovat
j_mrazik

Tak půl Barkleyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to by sme mali vyuzit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že jestli si chce zkusit PL, tak v tom nehraje roli jestli je odchovanec nebo není. Je to o osobních ambicích samotného hráče,

Reagovat
stas87

taky totti moze rozpravat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale to je prostě dost individuální. Někdo prostě stráví celou svoji kariéru v jednom klubu, někdo toho chce vyzkoušet více a někdo je prostě Anelka. Nehodnotím, jestli to je dobře nebo špatně, ale přestupu do Manchesteru bych se nevidil.

Reagovat
smazaný uživatel

*nedivil

Reagovat
stas87

pochybujem ze by reus mal teraz ambiciu ist skusat inu ligu a iny tim..teraz sa to lame,ci v bvb ostanu ilkay ci mats,akym smerom sa borussia vyda a akym smerom pojde cela BL,hracov si vychovali svojich a teraz by to mali rozpredat?to sa mi nezda,samozrejme ze sa to moze stat a nic s tym nenarobim ale neverim tomu proste,casom sa posbiera aj schalke a nebude to len o bayernu a bvb,aj bayer aby zachoval kvalitu bude musiet zasponzorovat viacej

Reagovat
Counter

Však uvidíš, jak budou hráči chtít odejít za Kloppem do Arsenalu

Reagovat
stas87

klopp sa povedal aby mu do roku 2018 nikto nevolal tak si pockaj este 4 roky

Reagovat
Counter

Však počkám, s tím se počítá!

Reagovat
Bayern +

Jednoducho povedané, najlepší Nemci vždycky raz skončia v Bayerne.

Reagovat
smazaný uživatel

a Messi k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

1000. pre Martina Škrteľa, najlepšieho stopéra a budúceho kapitána Liverpoolu

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Erdovec

tak jako, u vás by nejlepší byl, my máme jiné nároky

Reagovat
madridcan

Konecne sa kvalifikovat do Europy?

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

nie, u nás by sedel

Reagovat
Kenneth

je nejlepší i u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

a bol by aj u vas

Reagovat
smazaný uživatel

Momentálně jo

Reagovat
Kenneth

To asi každý.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, 20 mega a Illarramendi bude myslim stačit.

Reagovat
smazaný uživatel

*Škrtela

Reagovat
smazaný uživatel

ze to nevedia ani lovaci, to iste ako s Piroskom, o tom, ze tam ma iba s nevedia ani media niektore

Reagovat
smazaný uživatel

keď sme pri tom, Saláta sa naozaj číta ako Šaláta alebo je vedľajší účinok tých drog, čo sú testované na Merčiakovi?

Reagovat
smazaný uživatel

to je klasicka merciakovina

Reagovat
smazaný uživatel

tak pochádza z Kamenice, kde už neni ani slovenský signál, takže bude po maďarsky Šaláta

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

kapitan neviem ci bude, ale najlepsim stoperom LFC je kazdopadne

Reagovat
smazaný uživatel

... a hlavne už teraz je jedným z najlepších hráčov samostatného Slovenska a legenda slovenského futbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec bych se nebál to ze Slovenska změnit na celej svět

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
kiwwi

tak ako to vy robite pri Rosickom?

Reagovat
smazaný uživatel

My = Wenger, novináři z celýho světa a vlastně všichni, kdo sledujou fotbal, kromě několika Slováků, kterým leží v žaludku kvůli jednomu pravdivýmu prohlášení?

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo pravdive, bolo uplakane a nezmyselne

Reagovat
j_mrazik

Tak už to skousněte.

Reagovat
smazaný uživatel

ked mam hovorit za mna, tak sa ma to vobec nedotklo teda, takze nemam co skusavat

Reagovat
smazaný uživatel

a ja Rosu zboznujem, takze..

Reagovat
kiwwi

ja som nikde nevidel, aby Wenger, novinari z celeho sveta a vlastne vsetci, robili z Rosickeho poloboha, ktory keby sa nezranil tak vyhra zlatu loptu, ale aj tak je jeden z najlepsich zaloznikov na svete a najlepsi tackler na svete...ja uz som to povedal stokrat, ano Rosicky je dobry hrac, ja proti nemu nemam nic, vobec to nie je tak, ze tym prehlasenim som si na neho zasadol alebo co, ale ja sa smejem tomu vasmu prehananiu, ked o nom pisete/hovorite

Reagovat
smazaný uživatel

Furt dokolečka no. O to vtipnější to je, když věci ve stejnym smyslu říkáš snad o všech hráčích United.

Koneckonců, co na tom není pravda? Není snad i přes zranění hráč světový úrovně? Nemohl snad bejt na úrovni Nedvěda? Na to s tacklingem ani nemá cenu reagovat, přehnaný věci se tady objevujou u každýho hráče, tak nevim proč to vztahuješ zrovna na tohle.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že naňho vysadený si, ale nepriznáš to.

Reagovat
kiwwi

videl si, aby som ho niekde niekedy kritizoval? ja sa prave len smejem, ked ho zacnete precenovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, nidky som ťa nevidel kritizovať ho, ani chváliť. Za to vždy, keď sa vytiahne nejaká pochvala na jeho adresu, tak ty si tam prvý, aby si sa vysmieval, zveličoval a písal o nej ešte aspoň mesiac...

Reagovat
kiwwi

*prehnana pochvala

Reagovat
ďuriLFC

Je to Boh.

Reagovat
kiwwi

https://pbs.twimg.com/media/Bce7Xh4IUAADRqh.jpg

David De Gea ladies and gentlemen

Reagovat
kiwwi

The stats are taken from the 2010/2011 season to present and with a save percentage of 95%, De Gea is well above his nearest rival Petr Cech.

Reagovat
smazaný uživatel

čo je Zone 4? Šestnástka?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedno, sčensny je horší prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

no, celkovo tento rok určite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

wuaaa

Reagovat
nani92

no, majú podobné skvelé zázroky,aj reflexy,lenže Sczesnemu budú vždy škodiť tie jeho niekedy nezmyselné vybiehania mimo 16ku alebo tie jeho občasné kiksy..už ich je menej samozrejme,ale ešte tam stále sú..a to mu uberá zatiaľ na hodnote

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
j_mrazik

I kdyby, tak my jsme s ním zatím spokojení.

Reagovat
Counter

Reagovat
j_mrazik

Mezi námi, ty si taky myslíš, že ten gól z dorážky jde na jeho triko?

Reagovat
smazaný uživatel

Ide.

Reagovat
j_mrazik

No vidíš. Já si to třeba nemyslím.

Reagovat
soukup

tak je to trochu chyba i obránce, že tam byl hráč na dorážku, ale prostě golman má úkol střelu udržet nebo ji vyrazit jinam než dva metry před sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to dosť náročné, lopta mu išla rovno popod nohy, musel sa v sekunde skloniť, ale tak prudká, aby ju nechytil a vyrazil 2 metre pred seba, mi neprišla. Nejaká veľká chyba to nebola, ale bez viny nie je určite. Ale už predtým nás podržal, aj potom takisto, takže mu nemôžem niečo vyčítať.

Reagovat
Counter

Byl to řetězec chyb, a on byl posledním článkem. Mohl to zachránit kvalitním zákrokem, místo toho míč jen vyrazil před sebe.

Reagovat
j_mrazik

Pokud hráč vystřelí z velkého vápna, tak je skoro jakýkoli zákrok dobrý. To by mu musel trefit přímo hrudník, aby udělal kočičí hřbet, jinak to prostě nemá šanci chytit do teplých. Tam to měli pokrýt stopeři + v první řadě se neměl ten hráč k té střele z velkého vápna tak pohodlně dostat. A střelu na tělo z takovýhle blízkosti prostě nemáš kam vytěsnit.

Reagovat
Counter

Jasně, nebyla to žádná mignoletovina, ale pořád mi přišlo, že mohl předvést lepší zákrok.

Reagovat
Erdovec

aby to nebyl nějaký čtverec 1x1m v šestnáctce

Reagovat
kiwwi

neviem ci to prave nebude mimo sestnastky

Reagovat
smazaný uživatel

to by dávalo zmysel, lebo viem, že tam mal Szczesny celkom zlé štatistiky.

Reagovat
cristiano.K.

skvělý postovat něco čemu vlastně nerozumím,ale Gea 100%,tak to sdílnu

Reagovat
smazaný uživatel

"Overall, with an FQ of 1.02 AZ are an average team when it comes to finishing. It’s just from distance (Zone 4) that they seems to overachieve a bit."

Reagovat
smazaný uživatel

jinak tady je přímo ten graf co je Zone 4,3,2,1

http://11tegen11.net/wp-content/uploads/2013/06/Pitch-zones-235x300.png

na tom webu je spousta vymakaných grafů

Reagovat
soukup

aha no v tom případě mi to přijde jako dost problematická statistika, protože tam tím pádem jsou logicky i střely, na který se může golman jen koukat, jak letí do vinglu jako když by někdo měl 80%, tak v tom asi něco bude, ale třeba tady, když příští zápas dostane De Gea dva góly zpoza 16 na který se bude moct jen dívat, tak hned o tento svůj náskok přijde.

Reagovat
kiwwi

mozes to skusit prelozit?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

"David De Gea ladies and gentlemen "

... ale vlastne nevieme o čom.

Reagovat
kiwwi

uz vieme (ja som si to tam najprv ani nevsimol, myslel som ze su to vsetky strely)...David De Gea ladies and gentlemen

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě parádní statistika, takže to ukazuje, že De Gea z nějakých 92 střel zdálky pustil asi 5 a Čech ze 130 pustil 9, to je prostě neskutečný rozdíl, De Gea nejlepší goalkeeper ever forever yeaaah

Reagovat
soukup

no mě by hlavně zajímalo, jak počítají ten počet střel. Za jaký je to období a podobně, protože mi nejde na mozek, jak může mít Jaask za 16 zápasů nějakých 155 zákroků proti střelám z dálky a na Guzana za 18 zápasů letělo střel jen něco přes 50 ty čísla se mi zdají hrozně nereálný a moc nevěřím, že je to opravdu reálná statistika

Reagovat
soukup

a hlavně to určitě není z letoška

Reagovat
cristiano.K.

za chvilku vyndá statistiku Zahy z minulého roku a bude tvrdit, že je to nejlepší křídlo

Reagovat
kiwwi

The stats are taken from the 2010/2011 season

Reagovat
soukup

v sezóně 2010/11 chytal DeGea ještě za Atletico

Reagovat
kiwwi

vidis to, a aj tak je najlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

ty si strašná truba. Dávaš tu niečo čo si ani nevieš obhájiť. Tie štatistiky sú od roku 2011 až po súčasnosť.

Ke´d si chceš honiť ego na ňom tak môžeš s týmto. Tu je celková tabuľka po spočítaní všetkých zon.

http://differentgame.files.wordpress.com/2013/12/keeperrankings-2011todate.jpg?w=640&h=355

tu je ten článok

http://differentgame.wordpress.com/2013/12/18/who-is-the-premier-leagues-best-shot-stopper/

V podstate tam hovoria o tom, že najlepší brankári sú Hart,De Gea a Mignolet.

Reagovat
kiwwi

De Gea is king of the keepers

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli je to to samé co v hokeji, tak jsou to střely z levého kruhu, to má hodně solidní statistiku...

Reagovat
nani92

ešte zlepší strely od modrej a nikto sa mu nevyrovná

Reagovat
nani92

ale aj Al Habsi

Reagovat
soukup

nojo prostě na něj střílej šmudly doprostřed branky, jen je asi dobrej v tom, že si je neháže za záda jako včera Mignolet

Reagovat
kiwwi

Reagovat
j_mrazik

Ty statistiky jsou směšný.

Reagovat
smazaný uživatel

MOTD Liverpool kdyby nekdo chtel - http://fotbaloveforum.cz/viewtopic.php?f=24&t=1398

Reagovat
penepi

Mackay odvolaný.

Čistí kokoti v tom vedení, fakt.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mi to pripadá, ako keby ten prvý hovoril "a to sa dá?" a ten druhý odpovedal "dá, dá, dá". Ale asi to nie sú Slováci, že?

Reagovat
kiwwi

hovori "you catch that?"

Reagovat
smazaný uživatel

"a to sa dá?" mi tam sedí viac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pche, já kdysi na tělocviku udělal u softballu to samé...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
mithro

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

new Cardiff manager is revealed

https://pbs.twimg.com/media/Bcf1ikBIYAAXYti.jpg

I LIKE

Reagovat
stas87

na stv ide hokej teraz?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

gol na 2:0 stastny,najprv mohol odpiskat rozhodca faul a potom to brankar stecoval pred branku priamo danovi

Reagovat
smazaný uživatel

ale sme o uroven lepsi, takze..

Reagovat
smazaný uživatel

Reway, cislo 10, ten ma bombovu techniku

Reagovat
stas87

kde hrava?nie je to nahodou trencan?lebo take meno som videl ze za duklu hra

Reagovat
smazaný uživatel

draftoval ho Montreal

Reagovat
stas87

hmm,narodil sa v prahe,hral aj za spartu ale vybral si spravnu krajinu ktoru bude reprezentovat sikovny chalan

Reagovat
smazaný uživatel

vraj je vymletý a namyslený. Taký hokejový typ, no.

Reagovat
stas87

tak ja nepoznam a nesledujem nas juniorsky hokej vobec,si cital nejaky rozhovor alebo poznas nejakeho hraca osobne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mal problemy, ale dostal sa z toho.. Namysleny je skor Dano, tak hadam mu to skor pomoze v kariere a nenaprsi mu do nosa..

Reagovat
penepi

Daňovi už do nosa napršalo. Ten keď bude hrať s Gáboríkom v Blue Jackets, tak ja idem do Pittsburghu ku Crosbymu s Malkinom. Ten chalan nemá ani na Slovan. Po min. sezóne, MS a drafte mu strašne stúpla sláva do hlavy.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, ze ma na Slovan..potrebuje odist to Ameriky a verim, ze sa zmeni

Reagovat
penepi

Aha jasné, pán odborník. Myslím, že to viem posúdiť, keď som túto sezónu nevynechal jediný domáci zápas. A Daňovi fakt stúpla sláva do hlavy, lebo na to túto sezónu skrátka nemá, tak netrep láskavo. Minulá sezóna mu vyšla, no táto je čistá tragédia s výnimkou možno 3-4 zápasov. Toľko faulov, čo on vyrobí za jeho ice-time, je až nepochopiteľné. A starší hráči sa tam potom môžu aj rozkrájať.

Reagovat
smazaný uživatel

jj no, Dano nema ani na Slovan, draftovali ho v prvom kole, ale skaut penepi to vie posudit lepsie

Reagovat
penepi

No veď to, že úzkoprsý Palike, ktorý videl jeden a pol zápasu Slovanu, to ide hodnotiť takto.

Áno, draftovaný bol aj zaslúžene v prvom kole. Ako 17-18ročný hral min. sezónu fakt dobre a aj pri lockoute nemal problém spraviť si svoju robotu ukážkovo a pridať k tomu niečo. Ale ti hovorím, že túto - UŽ PO DRAFTE - hrá veľký prd, o čom svedčia o.i. aj jeho štatistiky. Mám potrebu si to vymýšľať? Každý súdny človek to vidí, že reálne je rád, že sa zmestí do 4. lajny aj sám GM sa vyjadril, že keby bolo na ňom už je na farme.

Reagovat
smazaný uživatel

ale sak ja viem, ze ma slabu sezonu, chalan ma ale 19 rokov, rychlo vyletel hore a teraz mu to nejde, to sa moze stat v jeho veku, ja si pockam kym pojde do Ameriky a jak sa tam ukaze, skor nez budem hodnotit, ze nema ani na Slovan

Reagovat
penepi

No lebo túto sezónu objektívne nemá. 4. formácia, vyhlásenie GM + očividné protežovanie zo strany Čadu pred inými mladými hovoria jasnou rečou. A do tej Ameriky nepôjde. Aspoň nie takýmito výkonmi.

Reagovat
smazaný uživatel

tak na farmu ho vezmu, do kempu pred sezonou pojde a do prveho timu sa nepresadi takmer urcite, ale poslu ho na farmu a uvidime jak sa presadi tam

Reagovat
smazaný uživatel

zjavne si ho nahecoval

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je pravda Palino.. Mal by odist do USA ten chlapec proste..

Reagovat
smazaný uživatel

viem, ved cakam, ze pojde, len by som este nevynasal sudy nam nim

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ale Pebepi to mysli tak, ze aktualne(!!) na Slovan nema, nie ze nikdy uz nebude mat.. Hra slabo a taky Mraz by si zasluzil hrat na jeho mieste, aktualne hra len pre svoje meno..

Reagovat
penepi

Mráza mi je veľmi ľúto, absolútne pre mňa nepochopiteľne je odstavený, pritom z mladých (on, Daňo, nulový Matoušek, T. Mikúš) sa mi javil najlepšie. Aj dnes síce hrá Mráz, ale iba jeho menovec Bruno.

Reagovat
smazaný uživatel

a ten Matousek slabota hej?

Reagovat
penepi

Veľmi veľká. To bola zas taká "posila". Zatiaľ po 22 zápasoch bez bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Slovan nemám rád, ti poviem, naše dane tečú do toho pretlačovaného klubu

a Rišo ochovavnec NR

Reagovat
smazaný uživatel

a prečo nehrá Rišo za Skalicu vlastne?

Reagovat
penepi

Tiež tomu celkom nerozumiem, lebo zmluvu na to, aby mohol hrať v Skalici, podľa všetkého má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
penepi

No tak so súčasným vedením by som ho ako mimo-BA nemal rád ani ako ja, to úplne chápem.

Reagovat
smazaný uživatel

A este ten klub budu v tych priblych mediach vykreslovat ako 'reprezentanta' Slovenska

Reagovat
penepi

No to ma už tiež pekne jebe, potom to dopadá tak, že sedláci prídu v dresoch Slovenska.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

mal by ist do AHL najprv

Reagovat
penepi

No s výnimkou Gáboríka, ani to ale nie je žiadna tragédia, by som povedal, že hokejisti sú práve že dosť inteligentní. Hlavne sa to nedáva porovnávať s futbalistami. Týpci ako Kucka, Hubočan, Stoch, to je na zaplakanie až.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nepletu, tak má nějakou lehce složitější povahu, ale šikovný určitě je

Reagovat
penepi

Odohral necelú jednu sezónu za Spartu v Prahe, kde sa aj narodil, pred odchodom za more, kde je doteraz. Predtým hral za Dolný Kubín a Martin.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je Slovak, narodit sa mohol aj v Mongolsku, ale narodil sa Slovakom a vyrastal v Dolnom Kubine tusim,nech pride Bubble, ten ho pozna osobne.. Inak v QJMHL ma 1,6 bodu na zapas, sikula

Reagovat
smazaný uživatel

Tak body ještě moc neznamenají, Jaškin měl dva body na zápas, v AHL bod na zápas a i tak si k NHL ještě moc nečuchnul. Známý měl jako obránce bod na zápas nejlepší +/- v týmu a i tak ho nikdo nedraftoval, protože nemá dobré rozměry na NHL...

Reagovat
penepi

Tieto rozmery sú taká pičovina jak voda v koši. Keď je hráč skrátka dobrý a na pohľad talentovaní, tak si ho skauti nenechajú utiecť nech má aj 162cm. Ani Daňo nie je obor a bol draftovaný v I. kole, pritom to nie je nejaká superstar.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás to možná blbost je, ale v zámoří na to hledí neskutečně, on má lehce přes 172 cm a to je dle zámořských hledisek na obránce hrozně málo, u nás si v šestnácti s přehledem dával druhou nejvyšší soutěž, ale tam je to prostě málo...

Reagovat
penepi

No dobre, tak 172cm na obrancu je fakt málo, to je zas iná. Aj Višňa má 177 a pozerali na neho cez prsty. Ale presadil sa. O tom hovorím, že niekedy je to trochu nadnesené. Hráč má málo cez 180 a hovoria o ňom ako o trpaslíkovi bez šance.

Reagovat
stas87

u beka je to väcsi problem ako u utocnika,co si ja vybavujem tak st.louis aj fleury sa preadili,granlund a tedenby zatial prilis nie,neda sa to tak jednoznacne posudit

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, rozměry hrajou dost podstatnou roli. A Daňo to je něco jinýho, to je tak trochu fail od Blue Jackets.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas taková blbost nejsou. Jasně jsou výjimky jako je třeba St. Louis, ale to je jeden ze sto možná tisíce.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, treba makat, dostat sa do Ahl a postupnymi krokmi do NHL, samozrejme, ze sa nemusi presadit v nhl, no sikovny je a talent! na to ma

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se nepletu, tak se narodil a žil v Praze, hrál za Slavii (nebo Spartu?), pak šel na Slovensko, pak zas do Česka a teď je v Americe, bo proti mě nastoupil v NHL

Reagovat
stas87

nadherna presilovka no to by sme proti cechom nemuseli byt uplne bez sance

Reagovat
smazaný uživatel

a preco by mali byt bez sance?

Reagovat
stas87

lebo vcera cesi nehrali tak spatne aj ked konecny vysledok je dost jednoznacny,v tych 20kach maju cesi az na vynimky vzdy lepsich hracov ako my,osobne sa mi od nich dost paci vrana a pastrnak tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme letos na piču. Nedivil bych se kdyby nás vyklepli i němci. 94 jsou průser, proto tam je tolik mladších hráčů u nás. Příští rok to bude o jiném.

Reagovat
stas87

jj tahaju to u vas mladici,treba ten pastrnak hra allsvenskan a je druhym najproduktivnejsim hracom södertälje co je skvele na to kolko mu je mozno ze do buducna odist na sever bude jedna z ciest ako si zlepsit juniorov..nie len utiect do ameriky

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak. Paradoxně nejlépe u nás hrajou ty mladší. Když to srovnám třeba s Faksou, který stagnuje, nebo s Volkem, který tam je jen kvůli jménu Pasta s Vránou by měli jít letos v prvním kole draftu. Jinak ta švédská cesta je dobrá, spousta hráčů z CZ nebo SVK to už pochopilo a odcházejí tam spíš než do ameriky. Otázka je jestli se tomu nebudou švédové v budoucnu nějak "bránit".

Reagovat
stas87

no o tom faksovi pocuvam uz tak tri roky ale zatial nic poriadneho nepredviedol,volka nepoznam vobec ja myslim ze aj allsvenskan im da viacej ako 2.liga u nas ci v cesku,hra sa tam kvalitnejsi hokej,casom svedi urcite urobi nejake kvoty ale treba vyuzit toho ze to ponukaju

Reagovat
smazaný uživatel

Allsvenskan je pro mladý super liga a určitě kvalitnější než druhá u nás, nebo u vás. Hlavně jde ale o to myšlení, ten způsob výchovy. Trenéři se tam prostě nebojí dát těm klukům pořádný ice time, neodepíšou je po první chybě a dávaj jim postupně více a více zodpovědnosti. U nás je to hodně alibistický. Pak to dopadne tak, že extraligu hraje padesátiletej Peterek a mladej kluk jde do zápasu na jedno střídání a zbytek prosedí.

Reagovat
penepi

Prečo by sme mali? Tento káder je veľmi dobrý. Nebál by som sa ho prirovnať k tomu z '09, čo sme skončili 4. a boli tam Tatar, Pánik, Janus, Štajnoch...

Akurát tá obrana Nemecka je jedna veľká diera, aby sme si mohli v presilovke koľkokrát chceme nahrať cez ten obranný štvorec, to je úplne zle.

Reagovat
vladis271

Neni Černák ten Pálfyho syn, ku ktorému sa nepriznáva? btw, nvm, či je to jeho vekom a tým, že sa naňho tak sústredím, ale z našich obrancov sa mi javí najlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ten hrac sa vola Hudec tusim

Reagovat
smazaný uživatel

ma len 16, najmladsi na MS, najmladsi v historii SVK..toho Ziga som nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Palffy ma syna, s ktorym neurziava ziadne kontakty a dokonca uz proti sebe hrali aj v lige..

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.. Lenzo Vlado tu pise o190cm Kosicanovi

Reagovat
vladis271

tam ide o to, že ten syn je nemanželský, resp. nemá ho s tou drevennou (tak strašne by som rád použil výraz, ktorý je vulgárnym synonymom pre ženský pohlavný orgán, ale nemôžem PJ ) opicou. Takže ho mohol splodiť kdekoľvek. Ale je to asi ten Hudec.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ten Hudec teraz ani nehra

Reagovat
vladis271

čítaj s porozumením. Prečítaj si ešte raz toto vlákno. Ak ti to celé nedoklapne ani potom. Zdvihni nohy a pozri sa, či si si nestál na kábli.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto by som odporucil tebe, ja viem ! Ale nie je to Cernak, uz ser na to

Reagovat
vladis271

kvôli veeku sa naňho sústredím, práve. na košíčkárov sa vvždy lepšie pozerá ako na harcovníkov od ktorých to čakáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ešte sa ti stále sníva o niederreiterovi?

Reagovat
smazaný uživatel

prvé dve formácie rozdielové, schopné si vytvoriť tlak v útočnej tretine...zvyšné dve udržiavacie

výborný nástup do zápasu, vysoké tempo, sme lepší v kombinácii, rýchlejšie korčuľujeme a máme lepší prechod do útoku..zaslúžene 3:0

Reagovat
Side

Reagovat
kiwwi

David Moyes: "Tom Cleverley gets underestimated a lot. He’s a good player if you look at his stats, his passing, his running, what he gives the team. I think he’s a very good player. He is playing with more confidence..Sometimes people may have looked at what he can't do rather than what he can do. He works really hard for the team, he doesn't give the ball away too often, the only thing we keep telling him about is that he needs to score more goals. He's been playing quite deep and we are trying to get him a bit further up the pitch now, try and get him into the box more often. He's got the energy and the drive."

je skvele vidiet, ze Moyes tym hracom veri a som rad, ze stoji za Clevom, ktory je neskutocne podcenovany

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše neskutečně ho každý popisuje podle toho jak hraje.

Reagovat
kiwwi

tak to je potom zaujimave, pretoze hraje dobre a kazdy ho popisuje ako trageda

Reagovat
smazaný uživatel

Ked sa nedari timu, tak ke vylozene tragicky. Ked je muzdtvo viac v pohode, tak je to priemerak, c

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

chytil sa, zaciatok sezony mal hrozny ale posledne 4 zapasy (cca) je vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Cehlo Dano pekneee

Reagovat
stas87

nemci teraz

Reagovat
smazaný uživatel

ale nasich nepochvalis ty nemec :))))

Reagovat
stas87

15:37

Reagovat
smazaný uživatel

srandujem

Reagovat
stas87

viem,postupime zo skupiny?

Reagovat
smazaný uživatel

Postupují 4, takže bych řekl, že ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Mame na to rozhodne

Reagovat
stas87

tak potom to zrejme vyzera na svajciarov ci finov no finsky hokej je trosku na ustupe,dalo by sa s nim vyhrat...ale nepredbiehajme,este nikde nie sme

Reagovat
smazaný uživatel

jj, nepredbiehajme

Reagovat
smazaný uživatel

Cernaaak je skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Rewayova prihravkaaaaa, panko

Reagovat
penepi

Petersen dnes veľmi potešil, Newton si ide po víťazstvo, ojojoj krása krása.

Reagovat
minoLFC

STOP Hokeju na EF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

To se zas hraje nejakej hokej, nebo proc tu vsichni Slovaci placaji nejaky neznamy jmena?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý nejlepší turnaj po Olympiádě.

Reagovat
stas87

inak trosku mimo temy nasich ale nasiel som toto:

NĚKTERÉ PRINCIPY HOKEJOVÉHO TRÉNINKU

- Veliká volnost pro tvořivost hráčům. Při nácviku přesilovky ponechá trenér klidně desetkrát rozehrát hráče přesilovku, aniž by jim do jejich představ jakkoliv zasahoval. Až po jedenácté poradí hráčům, co by mohli změnit. Hráči se hlavně nemají zbavovat puku a tvořit, zkoušet experimentovat.

- Téměř v každém tréninku je 3 x až 5 x vložena na 5-6 minut hra. 50% na malém prostoru, 50% na celé hřiště.

- Hráči ovládají dokonale pět základních cvičení pod číselným označením 1 až 5. Jednička je stejná v 7. třídě i ve starším dorostu s tím rozdílem, že v sedmé třídě toto cvičení obsahuje např. dvě přihrávky, ve st. dorostu čtyři, ale základ je stejný. Tato nadrilovaná cvičení provádějí hráči v první fázi tréninku bez ztráty času u tabule na vysvětlování. Dokonalá znalost cviku umožňuje hráčům provádět vše v maximální rychlosti a dokonalosti.

- Pro trénink je příznačné velké množství opakování zdánlivě velice jednoduchých prvků hry. Střela z první po nahrávce z rohu, protisměrná klička s vyjetím od mantinelu a střela... Rozdíl:česká škola si libuje ve složitých šablonách a cvicích, které je třeba déle vysvětlovat. Trenérům často uniká, že jeden hráč stihne cvik uskutečnit s bídou 4x. Z toho 2x zkazí spoluhráči nahrávku a cvičení končí, jednou zkazí cvičení sám hráč a pouze jednou provede celý cvik dobře. Ale společně s vysvětlením cvičení uběhlo deset minut z tréninku bez přínosu pro hráče. V množství opakování je mezi oběma školami veliký rozdíl. Za celý trénink ve švédsku provedou hráči jenom 4-5 různých cvičení.

- Švédové vyznávají prolínání hráčů, výchova hráčů je maximálně univerzální. Útočí a brání v celých pěticích. Schopnost útočníka zastoupit obránce, i obráceně, je samozřejmostí.

- Důraz na všestrannost. Hráči provozují i jiné sporty. Pokud se trénink na ledě kryje např. s fotbalovým tréninkem a hráč chce dát přednost fotbalu, je mu tento trénink započítán jako plnohodnotný trénink v akademii. Pokud se hráč rozhodne změnit sport a věnovat se jinému sportu místo hokeje, je to bráno naprosto v klidu bez jakýchkoliv emocí. Omezování hráčů, zakazování aktivit a zasahování do práv rodičů, jak je to běžné v české kotlině, je ve Švédsku naprosto tabu - nikdo by si to nedovolil.

Klubismus je ve Švédsku na vysoké úrovni, ale všem lidem kolem hokeje jde v prvé řadě o to vychovat kvalitní hráče pro národní týmy, pro Elitserien a NHL. Uvedu jeden příklad, který by se v ČR zřejmě nemohl přihodit, zatímco u seveřanů se jedná o běžnou záležitost. Večer se střetly "A" týmy Farjestad - MODO s výsledkem 2:4. Druhý den přicházíme na trénink a vidíme, že hl. trenér MODO vede trénink mladšího dorostu Farjestadu. Nechápavě hledíme, co se děje a ptáme se na to jiného trenéra. "To je tady běžné, po večerním zápase se ubytovali a trenér má dopoledne čas, tak klukům zpestří trénink. Náš trenér zase třeba udělá trénink st. dorostu v MODO příště, pokud bude čas."

No a co fanoušci, klubismus ?

"To jsme tady všichni, ale hlavní cíl je vychovat kvalitní hráče. Každý pomáhá jak může a tolik nerozlišuje, jestli trénuje v MODO nebo u nás!"

Tak jsme pochopili, co to znamená ve švédském pojetí a uvědolili si, jak strašně jsme u nás vzdáleni jejich uvažování !

Pokud hráč navštíví klubovou posilovnu, má v ní na ceduli seznam doporučených cviků. Trenér mu např. doporučí posílit břišní svalstvo. V posilovně se jej ujme trenérka, která mu sestaví cvičení, dohlédne na dávkování a provádění.

Hráči absolvují přednášky o zdravé výživě, získávají odborné informace o sportovní výživě. Absolvují přednášky o jednotlivých výrobcích, jejich srovnání, doporučení nejlepších výrobků.

Hráči jsou požádáni, aby si od pondělí celý týden do sešitu zapisovali všechno, co sní během dne. Potom je požádají, aby si po víkendovém zápase vyhodnotili, jak se cítili. Takto učí hráče, aby přemýšleli o stravě, aby si postupem času vybrali ideální skladbu stravy, aby si vytvořili rituály, kterým budou věřit a které jim vyhovují. Velké věci začínají v detailech.

a to je len cast toho co tam tych chalanov uci,uplne ine uvazovanie ako tu,nie vsetko samozrejme je aplikovatelne do nasich podmienok ale v niecom by sme sa inspirovat mohli

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jsou naprosto někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, teraz si vsimaj ako Cehlo krasne z prvej z beckhandu prihraval

Reagovat
smazaný uživatel

toth druhy borbely

Reagovat
vladis271

Nemáme v tom Afganistane čo robiť.Čo tam robia naše špeciálne jednotky? Sprevádzajú konvoje, cvičia policaajtov, niekedy aj teroristov, a umierajú. Ale do skutočnej akcie sa aj tak nedostávajú. Takmer zanedbateľný prínos bojových skúseností. 5. žilinský pluk je vlastne niečo ako moderná forma žoldnierstva, pretože každého tam motivuje finančný zisk z misie. Bohužiaľ už mnohých to stálo život.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohuzial su to zoldaci a bohuzial sluzia inym mocnostiam... Ked chcu peniaze, no

Reagovat
smazaný uživatel

vynechal som nejaké vlákno alebo čo je toto?

Reagovat
fenixLFC

asi teraz zistil ze v Afganistane boli zabiti dvaja slovaci

Reagovat
smazaný uživatel

to stále hovoríš o hokeji?

Reagovat
smazaný uživatel

omg, až teraz som si otvoril sme..

Reagovat
fenixLFC

to je mi dost jedno, len nech ten hranol skusa zas davat prachy pozostalym...

Reagovat
smazaný uživatel

A? Jejich volba, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vladis je veľký "vlastenec", je mu ľúto žoldákov bojujúcich za iných pre peniaze...

Reagovat
minoLFC

Čo robia naši v Afganistane? No musíme sa ako krajina prakticky bez armady aspoň špecialistami nejako revansovat za to že sme v NATO. Či už je ten konflikt spravny alebo nie, máme záväzky. A tí vojaci tam idú dobrovolne a ver že sú na to fronty. Je to risk, ale plat+prestíž+ následný postup v kariére tím vojakom za to stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reway genialne...

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
kiwwi

update utocnych dvojic (aj ked fakt neviem, ci to ma este vyznam ked v kazdej dvojici je zraneny jeden hrac )

Rooney 9 + 11, 1367 min.

Persie 7 + 2, 911

---------------------

16 + 13, 2278

Aguero 13 + 8, 1118

Negredo 8 + 4, 1075

-------------------------

21 + 12, 2193

Suarez 18 + 11, 1168

Sturridge 9 + 2, 984

------------------------

27 + 13, 2152

(nema Suarez tych golov 19?)

Reagovat
kiwwi

kazdopadne SS sa dostali do pekneho trhaku...to by uz nejak bolo treba prerusit

Reagovat
smazaný uživatel

*Suárez sa dostal

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

ma

Reagovat
kiwwi

to mu vo fantasy nepripisali ten gol?

Reagovat
cristiano.K.

zřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

Tam to jde zpetne pripsat jen par hodin, pak se uzavre kolo

Reagovat
smazaný uživatel

A Chelsea dvojice?

Reagovat
kiwwi

Torres 2 + 3, 786

Eto'o 2 + 2, 554

Ba 1 + 3, 286

----------------------

5 + 8, 1626

Reagovat
smazaný uživatel

To je teprve trhák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ty kravo, v polke sezony mat take statistiky utocnikov v klube, co hra o titul

Reagovat
blade115

No jo, i tým ze středu tabulky má, koukám, víc.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Torres nám prodává dresy, Eto'o nás zpopularizoval v Kamerunu a Ba aspoň vždycky bojuje o míč - success

Reagovat
blade115

... ... ...

Reagovat
minoLFC

No ale Torres už predsa zarobil na dresoch 10x toho čo stál

Reagovat
smazaný uživatel

Eto'o 2+2 552 minút

Torres 2+3 786 minút

-------------------------------

4+5 1338 minút

Reagovat
cristiano.K.

máš chybu buď v součtu nebo u Sturridge

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Marv

Teď si představ, kde by byl Arsenal, mít dva špičkové útočníky

Reagovat
smazaný uživatel

stačil by Suárez.

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal dva, né tři.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to dávají dnes za muzikál? Honza Révai zpívá na kolena na kolena jéjéjé.

Reagovat
j_mrazik

Koukám na MotD a ten Newcastle byl tlačenej, až to nebylo hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo link na MOTD online pls?

Reagovat
pawiel_afc
Reagovat
smazaný uživatel

Děkuju moc

Reagovat
Svatej

Zaschrono ? Pod kterým článkem jste se bavili o tom FM online ?

Reagovat
Zaschrona

Odchod Clarkea myslim, ale ono to tady v posledni dobe bylo zminovano vickrat.

Reagovat
Svatej

mrknu na to, díky To mám asi celkem smůlu, chodim sem pořád a všimnul jsem si až včera, že se tě někdo na to taky ptal

Reagovat
Svatej

to je skvělý, do toho bych i šel, pokud byste sháněli pár dalších hráčů do party

Reagovat
Zaschrona

hlavne tezko rict, jestli vubec nekdy nejak budem hrat, to jsem se spis puvodne ptal, jestli by byla nejaka chut neco zkusit... uvidi se

Reagovat
Svatej

Jasan, chápu .. pro mě by to bylo zábavnější než třeba fanta, tak bych neváhal... Navíc si myslim, že i několik lidí odsud by do toho šli. Mohla by z toho bejt celkem zábavná třeba liga, pokud by to tak bylo možný založit

Reagovat
Zaschrona

Muzete se pokusit to dat dohromady, treba bych se pridal.

Reagovat
Marv

Paráda, ještě to potvrdit na Newcastlu, pokud v těch venkovních zápasech bude Arsenal aspoň tak úspěšný jako doteď, zůstane v boji o titul dokonce.. akorát to chce získávat víc bodů s vrškem, jinak by ten titul nebyl až tak moc cenný (on by byl, ale známe hatery )

Nevim, kde City poztáceli tolik bodů, ale pro mě jsou stále největší favorit, Chelsea bude taky nebezpečná, takže tak trochu předčasně začínám kalkulovat, kdo by mohl proniknou do LM. Liverpool už asi teď "jede" na maximum, má za sebou i silnější týmy a pokud Suarez neudrží formu do jara, nebudou mít problém United, možná ani Spurs nebo Everton. Newcastle jsem pořádně neviděl, ale bojim se, že ztratěj dech.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, keby sme vyhrali titul, tak by mi bolo úplne ale úplne jedno, či by sme dostali od Chelsea osem gólov a od MU desať.

Reagovat
Marv

Určitě, dal sem to do závorky, narážel sem na případný kritiky

Reagovat
cristiano.K.

1300. pro Liverpool FC,Suaréze a Brendana Rodgerse

Reagovat
smazaný uživatel

1299., ale beru ok

Reagovat
cristiano.K.

já měl fakt 1299

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1300. pro Vadera a lepší časy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

*1300. pro Vadera a lepší miesta pre hostí na ples

Podla mna toto si chcel napisat!

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, radši vem Baču a fakt doražte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Yunga ještě, samozřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

There's no party without me.

Reagovat
smazaný uživatel

Let me see your fucking hands!

Reagovat
smazaný uživatel

shut your fucking mouth

Reagovat
smazaný uživatel

ok počkej

Reagovat
madridcan

Tak ked mas tam posielat do prdele jeho spoluziacky, tak nikde neides! Tento ples je dokonalost bez chyb. Dokonca aj Counter slubil, ze sa bude tvarit inak ako na profilovkach.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som žiadnu ženu do prdele v živote neposlal.

Reagovat
madridcan

Ja som napisal slusne, poslal si do pi*i, ale nie sme tu medzi primitivmi chapes? Ja som slusne vychovany clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo ale, konečně byste se ale mohli všichni domluvit a udělat výpravu do civilizace, hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Varnsdorf to je civilizace pico

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že včera sa rozdávali varovania, si nejaký rozbehnutý.

Reagovat
smazaný uživatel

zeleznemu jadru mufanov vraj nedava

Reagovat
Swarley

jsem dostal jen já exemplárně?

Reagovat
smazaný uživatel

upss, tak snad uz tento mrtvy clanok nebude citat

Reagovat
smazaný uživatel

Však brána do civilizace je hned na konci Moravy.

Reagovat
smazaný uživatel

ale Palicu neberieme, je moc drsný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no dovol...ach, ten krles jak zaviedol palice

Reagovat
smazaný uživatel

príslovie praví jasne "kto chce psa biť, Palicu si nájde". Nie je tam žiadne "kto chce na ples vo Varnsdorfu ísť, Palicu si nájde". Navyše si vulgárny. Ešte tam bude nejaký bodyguard pijákový a vyrazí nás odtiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vulgarny, nebudte aj vy smiesny, je to pravda co som povedal je? aj vsetci sa idete s prepacenim po..., ze toto je vulgarne a tamto je vulgarne, ked niekto povie, co je fakticky pravda, tak nemoze byt vulgarny..co take vulgarne stale, cely narod sa pozera na zvrhlosti ako vyvoleni a farma a neviem co, to nie je vulgarnost? a je to v normalnom programe a a zahlcujeme tym deti a mladez a tam sulozia takmer na oobrazovke, to neni vulgarne? ved nebudte pokrytci prosim vas..a niekto povie fakticku pravdu a je vulgarny, ved to je uplne smiesne..

Reagovat
smazaný uživatel

wow, brzdi, lebo nepôjdeš za to, že si moc ukecaný.

Reagovat
madridcan

To si 100% zdakadial skopiroval bo to az moc filozoficke na teba

Reagovat
smazaný uživatel

Ale uňho nevieš, či si robí srandu alebo ťi ide virtuálne dať kopačku na ksicht.

Reagovat
smazaný uživatel

*ti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Co si jak, co si jak?

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme sranda, toto je od nasho Janciho Slotu

Reagovat
smazaný uživatel

To mi odľahlo. Už som medzičasom zo strachu bol aj zamknúť a zavrieť okno.

Reagovat
madridcan

Co to je za okno, ktore najprv zamykas a potom zavries?

Reagovat
smazaný uživatel

proti-palicovské.

Reagovat
Bayern +
Reagovat
smazaný uživatel

pan policajt, tak toto vidim prvy krat

Reagovat
smazaný uživatel

prosim ta, co tym chces povedat, my geografovia sme dost fylozoficki

Reagovat
madridcan

Hej no. Ako Achilles a korytnacka, lebo Achilles nikdy nedobehne korytnacku, kedze ked pride na miesto, kde je korytnacka, tak on uz je dalej...tazky filozof som podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Viac jak ty na stuzkovej?

Reagovat
smazaný uživatel

ahá, tak takto. To bolo na spolužiačkinu mamu, nie na spolužiačku, to je rozdiel, staré korčule sa môžu posielať.

Reagovat
madridcan

Yungov zakon?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak, tak.

že na starom bicykli sa najlepšie naučíš je kravina. Staré sú dobré akurát na dôchodok a na hnedé uhlie, ak pár rokov počkáš.

Reagovat
cristiano.K.

je pravda,že na plese ve Vansdorfu jsem taky ještě nebyl Vader mě zapomněl pozvat,tak jsem to vzal do vlastních rukou

Reagovat
Bayern +

Poďme mu tam spraviť hanbu!

Reagovat
madridcan

jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, ty ses jenom odstranil z toho určitě, já tam totiž zaškrtnul všechny přátele, takžee...

Reagovat
Swarley

ty ještě nemáš lístek?

Reagovat
cristiano.K.

paráda, nebudu tam nejstarší kdyžtak mi pučíš jednu hůl

Reagovat
Swarley

v pohodě, v autě mám ještě jedno místo...posádka Swarlos, Counter a Chazy...

Reagovat
cristiano.K.

mufanem,alibistou a člověkem,co neviděl stodolu v jednom autě, co se dá dělat, vždyt je to jednou za život

Reagovat
Swarley

jako rozhodně by to byl hodně výživnej zážitek

Reagovat
smazaný uživatel

A už mě s tim začínáte mírně štvát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

jako by byl problém padělat 20 lístků pro EF kamarády

Reagovat
fantomas

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

No jako, kdybyste přijeli, tak bych vás tam možná i dostal. I když no, nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

a so mnou pride aj moj 26 rocny kamos, urcite poznas..

Reagovat
cristiano.K.

dyt ten Meliško umřel né?

Reagovat
smazaný uživatel

su urcite hranice, cez ktore by sme nemali ist ...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

kabát koupenej http://www.us-fashion.cz/pansky-kabat/pansky-kabat-a1-usf-stylish--cerny/

boty naleštěný. Swarlos na jaře už nezaseje, ten má poslední vývoz. A Chazy konečně uvidí, jak vypadá stodola na severu čech

Reagovat
Swarley

Chazy prý o tom napíše povídku s názvem "Výlet do divočiny aneb stodola není mýtus"

Counter zase pro změnu pořád polemizuje o tom, jestli tam máme šanci dojet...že máme dobrý auto, dobrou posádku, ale že tomu stejně nevěří, že dojedeme přímo na to místo...že radši očekává tu horší variantu, nechce být přehnanej optimista a že se uvidí...prý musíme jet od kilometru ke kilometru...

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

doufám,že jsem tím smíchem nevzbudil půlku baráku

Arsin už bude na místě?

Reagovat
smazaný uživatel

Stodoly tady taky nenajdeš, to budete muset jet víc nahoru do Libochovic nebo Libouchce nebo co to je.

Reagovat
smazaný uživatel

teda víc doleva

Reagovat
cristiano.K.

no jo,ale po cestě je to samá dědina. Dolní Poustevna,Mikulášovice apod.......fůj ted se mi vybavily lléta v dorostu

Reagovat
smazaný uživatel

Vole cos to hrál, žes jezdil do takovejhle prdelí?

Však tam sem snad ani nikdy nebyl, a to to je tady vedle.

Reagovat
cristiano.K.

A.třída staršího dorostu

Reagovat
smazaný uživatel

*a kruci, mám to varování vlastně, pardon

Reagovat
cristiano.K.

omluva přijata

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fantomas

To je moc hezký no. Člověk aby se do takový prdele u výběžku tahal kvůli nákýmu vejdrovu "možná".

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
madridcan

Ty mna naseres, ked tam nebude vsetko tip-top. Budeme sa spolu s Palikem trepat z takej dialky, tak nech to stoji zato, lebo tam z teba chlapci spravia biajdžiho. Pekne si nas pozval, tak nech to stoji...co tu teraz hras hru more, ze kolotocar more a king of Vansdorf idete spravit tazko nedostupne listky na vas ples. Vam to musi dobre je*at na tie hlavy chlapci. Fetujete moc?

Reagovat
tomasinho

Reagovat
j_mrazik

Jestli je náhodou Vader všechny neskoupil, abyste se tam nedostali.

Reagovat
Swarley

king of Vansdorf, to se uchytí

Reagovat
cristiano.K.

dědku opraš němčinu, 80% obyvatelstva tam jinak nemluví, 20% jsou romové

Reagovat
Maresma

Vader organizuje EF sraz?

Reagovat
Swarley

a všechno i platí, vezmi si sebou jen zubní kartáček, kdyby se to náhodou na pár dní protáhlo...

Reagovat
j_mrazik

Ty ho dáváš rovnou do saka místo hřebenu?

Reagovat
Swarley

je fakt, že někdy by se to určitě vyplatilo

Reagovat
smazaný uživatel

1400. nikoho zajímat nebude...

Reagovat
cristiano.K.

1400. pro uživatelé EF na Vaderově plese

Reagovat
minoLFC

aký ples?

Reagovat
PJ

ban pro všechny, kdo mě nepozvali

Reagovat
cristiano.K.

těžko říct, jestli admini jsou zároveň uživatelé, přeber si to jak chceš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele