Premier League - preview 8. kola

15.10.2016, 08:44, aktualizováno 17.10.2016, 08:34
Previews
Šlágrem mezi Liverpoolem a Manchesterem United bude zakončeno osmé kolo anglické nejvyšší soutěže. Hosté před reprezentační přestávkou ztratili body se Stoke, rozjeté Reds požene dopředu i fakt, že je případná výhra posune do čela tabulky...
Liverpool FC - Manchester United  (pondělí 21:00)
Je to tady. Pondělní večer se blíží a s ním i druhý klenot letošní Premier League. Po manchesterském derby tu máme historicky největší duel na britských ostrovech, takzvané North-West derby zase jednou svede do velkého boje Liverpool a Manchester United, dva nejúspěšnější celky anglických dějin. Utkání bude mít největší náboj za dlouhé roky, a to z jednoduchého důvodu - těžkých vah na obou manažerských křeslech.

Střetnutí Brendana Rodgerse s Davidem Moyesem patrně v pamětích fanoušků obou táborů patrně dlouho nevydrží. Velmi pravděpodobně na něj zapomněli už teď. Když se ale utkají Jürgen Klopp a José Mourinho, Normal One a Special One, jo, to je jiná káva. Bezpochyby dva z nejvýznamnějších manažerů dnešní doby konečně naplňují očekávání a punc velkého derby, které nás dnes čeká.

Sám dvojnásobný vítěz Ligy mistrů o zápase Liverpoolu s jeho Rudými ďábly prohlásil, že jej staví na úroveň slavného El Clasica, mnohými považovaného za největší zápas na světě. "Být manažerem Manchesteru United je trochu víc - nedá se to srovnat třeba s rivalstvím Chelsea a Liverpoolu. Dnešní zápas stojí na stejné úrovni s duely Inter - Milán, Madrid - Barcelona nebo možná Porto - Benfica," nechal se slyšet Mourinho.

Jeho tým prochází velmi těžkých obdobím. S třinácti body je nyní až na sedmém místě, čemuž poslední výsledky rozhodně nepomáhají. Od začátku září porazil Manchester pouze Leicester, zatímco ve zmíněném derby i proti Watfordu prohrál. Před reprezentační přestávkou pak doma se Stoke uhrál jen remízu 1:1.

To Liverpool má formu jako hrom. Vyhrál čtyři ligové zápasy v řadě, včetně náročného utkání na Stamford Bridge. Úžasní jsou Red hlavně v ofenzivě, vždyť ve třech z dosavadních sedmi klání nastříleli minimálně čtyři branky. Kdyby něco podobného zopakovali a v derby s Manchesterem United zvítězili rozdílem alespoň tří gólů, poskočí dokonce na samotné čelo tabulky.

Nejen Mourinho, ale i jeho sok na lavici Reds od zápasu hodně očekává. "Budeme svědky fantastické atmosféry. Nedovedu si ve fotbale představit ideálnější prostředí pro hráče, aby odvedli své maximum," prohlásil na tiskové konferenci Jürgen Klopp. Jeho letní posila Sadio Mané dokonce uvedl, že zápas proti United pro něj bude nejspíš největší klání v kariéře.

Před výkopem však bude mít větší dilema se složením sestavy právě německý šéf, který musí až do výkopu čekat na zdravotní stav Adama Lallany a Giorginia Wijnalduma. Nad oběma visí otazník a pravděpodobnější je varianta se zataženějším Coutinhem a Emre Canem uprostřed zálohy. Na hrot by se v tomto případě posunul Daniel Sturridge.

Naopak José Mourinho má jedině příjemné povinnosti. Vzhledem k tomu, že na marodce zůstal pouze Phil Jones, může Portugalec přebírat z hráčů do omrzení. Zajímavě vyhlíží poněkud defenzivnější varianta základní jedenáctky, v níž by Juana Matu nahradil fyzicky silnější Marouane Fellaini, jenž by měl rozbít dominantní a nesmírně pohyblivý střed pole Liverpoolu.

V minulé sezóně na sebe Liverpool a Man Utd narazily hned čtyřikrát. V lize obě utkání ovládli tehdejší svěřenci Luise van Gaala, zatímco osmifinále Evropské ligy si podmanili fotbalisté Liverpoolu. Žádný z duelů však neměl takový náboj jako ten, jenž nás čeká dnes večer. Dlužno ještě možná poznamenat, že v Premier League padlo v tomto klání už 16 červených karet, což je po Merseyside derby (21) nejvíc ze všech zápasů na této elitní scéně.

Dnešní duel bude zkrátka jedno velké představení, byť se neodehraje v Divadle snů, ale na Anfield Road. Ve 21 hodin našeho času mu vdechne život Anthony Taylor, přestože jeho nominace pro tento duel vyvolala velkou kritiku. Už jen proto, že sudí žije pouhých šest kilometrů od stadionu Old Trafford...
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Clyne, Matip, Lovren, Milner - Henderson, Can (Wijnaldum), Coutinho - Mané, Sturridge, Firmino
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Blind - Fellaini (Mata), Herrera, Pogba - Lingard, Ibrahimović, Rashford
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.50 - 3.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Middlesbrough FC - Watford FC  (neděle 14:30)
V téhle fázi lze jen stěží nějaký zápas označovat za "must-win", ovšem jak Middlesbrough, tak Watford budou oba zoufale chtít v prvním nedělním duelu naplno bodovat. Ani jednomu z týmů se start do sezony nevyvedl dle představ a tohle je tak dobrá příležitost k nastartování se...

Middlesbrough nevyhrálo od druhého kola, Watford zase na dvě slepené výhry navázal dvěma ztrátami. V posledním zápase před reprezentační pauzou oba dnešní sokové remizovali a na Riverside se remizovalo také naposledy, co se oba týmy střetly v druhé lize, zhruba přesně dva roky zpátky.

Právě domácí půda prozatím Boru nepřináší tolik štěstí, jak se před sezonou bezesporu očekávalo. V postupové sezoně League Championship Karankův mančaft platil za nejsilnější tým s vlastní podporou v zádech, když před publikem na Riverside padl jen dvakrát, ovšem v tomto ročníku prozatím červenobílí šest ze sedmi bodů přivezli zvenku.

Watford prozatím na cizí hřiště zajížděl třikrát a ochutnal všechny možné druhy emocí. Jeho největší starostí tak není žádná forma doma či venku, jako spíš obecně defenzíva, která už dvanáctkrát v řadě v Premier League neudržela čisté konto a v daném intervalu inkasovala hned 26 ran.

Právě vzadu půjdou Hornets do tohoto utkání nejvíce oslabeni, když trenér Mazzarri nemůže počítat s pravým bekem Janmaatem ani stoperem Cathcartem. Jistou naději mají alespoň Britos s Behramim a v pořádku je dosavadní žolík pro ofenzivní vozbu Isaac Success.

U Middlesbrough se přes reprezentační pauzu nic nezměnilo a na marodku nepřibyl ani žádný z cestujících Jihoameričanů jako Ramírez nebo Stuani. Pouze kapitán Grant Leadbitter, který dosud v Premier League nestartoval, zůstává na seznamu významných ztrát.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Chambers, Gibson, Friend - De Roon, Forshaw - Stuani, Fischer, Downing - Negredo
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Zuňiga, Prödl, Kaboul, Holebas - Pereyra, Behrami, Capoue - Amrabat, Deeney, Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.30 - 3.25 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Burnley FC  (neděle 17:00)
Zvládl to Mauricio Pochettino, po něm Ronald Koeman a pozitivně se jeví taky Claude Puel. Pětapadesátiletý Francouz sice do angažmá v Southamptonu, ochuzeného o největší opory loňské sezóny, vstoupil špatnou nohou, ale poslední měsíc se mu daří náramně. Skvostnou formu především v defenzivě teď Saints zkusí prokázat i v utkání s nováčkem Premier League - Burnley.

Začalo to hladkou výhrou nad pražskou Spartou - ne náhodou ji zařídil dvěma góly Charlie Austin, jenž se poté prosadil i v dalších třech soutěžních zápasech. Především díky němu a brilantní hře celé defenzivy, která už šest soutěžních utkání neinkasovala, Southampton pomalu stoupá tabulkou. Pokud po v neděli po obědě Burnley porazí, poskočí už na osmé místo.

Zatímco Soton po výhrách nad Swansea a West Hamem uhrál remízu v Leicesteru, Burnley úřadujícímu šampionovi už letos podlehlo. Přestože pak další týden překvapivě snadno Clarets vyhráli nad Watfordem, reprezentační pauzu v ideální náladě neprožili. Hubená domácí porážka s Arsenalem totiž přišla po gólu Koscielnyho rukou a v nastaveném času.

Favorit utkání je každopádně jasný a hahrává tomu i skutečnost, že vzájemný souboj Southamptonu a Burnley už osm let nevyhrál venkovní tým - a to jak v Premier League, tak i v FA Cupu či druholigové Championship. Všechny tři fotbalové parkety stačily celky společně protančit od začátku roku 2012, na St. Mary’s Stadium přitom vždy triumfoval Southampton.

Ten se bude muset obejít bez obou důležitých krajních obránců. Cédric Soares má od posledního zápasu v Leicesteru problémy s chodidlem, zatímco Ryan Bertrand si v průběhu reprezentační přestávky přivodil zranění stehenního svalu. Pravý kraj obrany tak pravděpodobně obsadí Cuco Martina, doleva pak manažer Claude Puel nejspíš postaví Matta Targetta.

Dalším reprezentantem, který si v anglickém nároďáku uhnal zranění, je gólman Burnley Tom Heaton - jeho bolavé lýtko už by ovšem nemělo zamezit jeho startu v ligovém klání. Mimo hru je tak pouze záložník Ashley Barnes a útočník Andre Gray. Ten si odpyká třetí ze čtyřzápasového trestu za homofobní urážky na Twitteru
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Martina, Fonte, Van Dijk, Targett - Hojbjerg, Romeu, Davis - Redmond, Austin, Tadić
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Mee, Keane, Ward - Marney - Gudmundsson, Hendrick, Defour, Boyd - Vokes
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Leicester City  (sobota 13:30)
Před minulou sezónou byla Chelsea největší favorit na zisk (a obhajobu) titulu, po sezóně však senzačně slavil Leicester. Když se oba kluby opět setkávají, na jejich triumf by vsadil jen málokdo. Přesto se na souboj italských manažerů strhává velká pozornost, a to nejen kvůli zvučnosti celků. Šokující úspěch Foxes má totiž s Chelsea mnoho společného...

První vzájemný duel znamenal pro oba celky jednu velkou změnu. Chelsea se tehdy v prosinci definitivně rozloučila s José Mourinhem, zatímco Leicester se definitivně rozloučil s nálepkou "chvilkové bubliny" a stal se z něj regulérní kandidát na boje minimálně o poháry. Největší společný jmenovatel se však udál na Stamford Bridge bez přítomnosti Foxes. Hazard a spol. uhráli ve strhujícím zápase s Tottenhamem remízu 2:2, čímž Ranieriho výběr korunovala anglickým mistrem.

Letos už to však taková paráda není. Euforie či mnohdy až vítězná hysterie Leicester se z Premier League přesunula do Ligy mistrů, a zatímco evropskou smetánku Lišáci vylizují do poslední kapky, na anglických trávnících se leckdy ztrácí. A to především na hřištích soupeře - prohráli totiž všechny tři venkovní zápasy, celkově pak na triumf z cizí půdy čekají hrozivých šest měsíců.

Hlavně proto je Leicester po sedmi kolech až na dvanácté pozici, když na první Manchester City ztrácí už propastných 10 bodů. Ani Chelsea se ovšem nemůže na dosavadní zápis dívat zrovna s nadšením. Výhra na půdě Hullu jen trošku zmírnila nevoli po ostudné porážce na hřišti Arsenalu. Tím spíš, když ta přišla bezprostředně po domácím selhání s Liverpoolem.

Trochu se zdá, že hra Blues stoupá i padá s formou Edena Hazarda, který v srpnu patřil k nejlepším hráčům celé Premier League. Jakmile však Chelsea začala ztrácet body, právě na belgickém křídelníkovi byl vidět značný pokles herní kvality. Co ale Antonia Conteho štve zcela jistě víc, platí to i o jeho chuti a náboji na hřišti. V určitých pasážích se dá dokonce říct, že se Hazard vyloženě flákal.

To je pravý opak Victora Mosese, jenž s Hullem poprvé od května 2013 nastoupil za Chelsea v základní sestavě a hned odehrál na pozici pravého wingbacka skvělý výkon. Nigerijský nároďák však kvůli bolavému stehnu neposílil a otazník nad ním visí i pro ligový mač. Mohl by tak nepřímo uvolnit místo kapitánovi Johnovi Terrymu, jenž konečně vyléčil zraněný kotník. César Azpilicueta by se pak přesunul do záložní řady. Hrát ovšem nebude Willian, který má osobní volno po smrti své matky.

Zápas bude pikantní pro N’Gola Kantého, jednoho z hlavních strůjců titulu Leicesteru, který bude poprvé od přestupu do Chelsea čelit svému bývalému celku. Jeho kolega ze středu zálohy Danny Drinkwater by měl být po zranění třísla fit. Mimo hru je pouze další středopolař Nampalys Mendy.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Cahill, Terry, Luiz - Azpilicueta, Kanté, Matić, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Amartey, Drinkwater, Albrighton - Vardy, Slimani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.55 - 4.33 - 6.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Hull City  (sobota 16:00)
Je to trošku paradoxní. V srpnu hrál Hull skvělý fotbal a získal sedm bodů ze čtyř zápasů - a Mike Phelan, nejlepší manažer toho měsíce, coby dočasný kouč dostával v očích fanoušků stále silnější a silnější pozici. Stálým manažerem se však čtyřiapadesátiletý kouč stal až poté, co Tigers prohráli tři zápasy v řadě a inkasovali v nich 11 gólů. Špatné formy nováčka Premier League chce nyní využít Bournemouth.

Na mizerné výsledky má pochopitelně velký vliv nesmírně těžký los - Hull prohrál doma s Arsenalem, v Liverpoolu a s Chelsea. Nedá se však říct, že by to soupeři nějak zvlášť ztížili. Proti Gunners a Reds ostatně dohrávali víc než polovinu utkání v oslabení. Po delší době se tak může dát dohromady obrana, která byla v úvodu sezóny tak skálopevná - po Livermorovi se totiž vrací taky Elmohamady.

Hull by měl každopádně začít od píky a situací, díky kterým v úvodu ročníku vyhrával. Víc než 70 procent gólů vstřelili Tigers ze standardek a hned tři branky z rohových kopů. S tím souvisí i forma kapitána Curtise Daviese, jednoho z nejlepších hráčů srpna v celé Premier League, a taky klíčového borce právě při standardních situacích.

Bournemouth se naopak po zpackaném úvodu pomalu dostává zpátky. Daří se mu hlavně na domácím stadionu, kde Cherries vyhráli oba poslední zápasy - shodně 1:0 proti WBA i Evertonu. Před reprezentační přestávkou navíc tým Eddieho Howea vybojoval remízu 2:2 na hřišti Watfordu; navíc sahal po všech třech bodech.

Takový zisk nicméně s Hullem často nezažívá, v posledních dvanácti ligových setkáních se celku z jihu Anglie podařilo tohoto soupeře porazit jen jednou. O nápravu se Bournemouth může pokusit s takřka celým kádrem, Howe žádné čerstvé raněné neeviduje.

Tigers se naopak musí obejít bez útočníka Dieumarciho Mbokaniho, který se z reprezentační pauzy vrátil se zraněním. Po vleklé zdravotní indispozici se pak návratu blíží obránce Michael Dawson.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Surman - Stanislas, Wilshere, Arter, King (Ibe) - Wilson
Hull City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Elmohamady, Livermore, Davies, Robertson - Clucas - Snodgrass, Henriksen, Mason, Diomande - Hernández
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.80 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Everton FC  (sobota 16:00)
Jedním z nejsledovanějších duelů víkendového programu anglické Premier League sehraje první a pátý celek tabulky. Manchester City i Everton vstoupili do sezóny skvěle a dlouho nepoznali hořkost porážky, před reprezentační přestávkou se však oběma nedařilo. Na Etihad nicméně Guardiolova družina ještě neztratila ani bod a tuto bilanci si pokusí udržet i proti Toffees.

Celku z Goodison Parku závěr září nevyšel podle představ, po vypadnutí z EFL Cupu s druholigovým Norwichem přišla porážka na půdě Bournemouthu a domácí ztráta bodů s Crystal Palace. A ani v duelu s Citizens jim bookmakeři nedávají velké naděje. "City hrají opravdu působivě a bude opravdu těžké je ubránit. Na druhou stranu se můžeme inspirovat jinými týmy, které proti nim uhráli dobrý výsledek," říká manažer Evertonu Ronald Koeman.

Třiapadesátiletý Nizozemec se svým sobotním protějškem, Pepem Guardiolou, v devadesátých letech působil v dresu Barcelony. "Mám na Pepa opravdu pěkné vzpomínky, jsme velmi dobří přátelé. Někdy spolu zajdeme na večeři a bavíme se o fotbale i o životě," prozradil Koeman. O osm let mladší Guardiola vzpomíná na to, když spolu spávali na jednom pokoji. "Než jsme šli spát, musel jsem zhasnout světlo. A když měl Ronald žízeň, vstal jsem a přinesl mu vodu. Byl jsem nejmladší, takže jsem se musel přizpůsobit," vysvětluje.

Rovněž španělský kouč nemohl strávit reprezentační pauzu naprosto spokojen. Manchester totiž po přestřelce v Lize mistrů pouze remizoval v Celtic Parku, v Premier League pak prohrál 2:0 na Tottenhamu. Ze srazů národních týmů si navíc drobné zranění přivezl Bacary Sagna a drobné problémy má také Raheem Sterling a Kevin De Bruyne. Naopak Fabian Delph a Vincent Kompany již naplno trénují a mohli by být připraveni nastoupit.

Také Evertonu se po zranění vrací opora zadních řad, levý obránce Leighton Baines. Fit je také Darron Gibson, start Phila Jagielky, Romela Lukakua, Jamese McCarthyho a také Aarona Lennona je nejistý.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Zabaleta, Otamendi, Stones, Clichy - Fernandinho - Sterling, Silva, Gündogan, Nolito - Agüero
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Coleman, Williams, Jagielka, Baines - Gueye, Barry, Cleverley - Barkley, Lukaku, Bolasie
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.60 - 7.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Bitvu o první výhru v sezóně nabídne duel mezi Stoke City a Sunderlandem. Oba týmy se na začátku ročníku topí v mizérii a zatímco u hostů jde o jev tradiční, dosavadní bídná forma svěřenců Marka Hughese představuje nepříjemné překvapení.

Bod z Old Trafford naznačuje jisté zlepšení, nicméně bez potvrzení v podobě domácí výhry značně ztratí na váze. Stoke letos provází skutečně nedobrá defenziva - od počátku kalendářního roku inkasovalo více než 2 branky hned v devíti případech. Momentálně se pak v lize nachází jen jediný celek, který by na tom z hlediska obrany byl ještě hůř - a tím je v krizi se zmítající West Ham, který od začátku sezóny inkasoval ještě o jednu branku více. Bídná obranná fáze je tedy jednou z hlavních příčin nejhoršího vstupu Potters do sezóny od roku 1973.

Za zmínku pak stojí ještě následující fakta. Hrnčíři se doposud z vedení těšili pouhých 17 ligových minut, což je nejméně z celé ligy. Všech pět branek vstřelili ve druhém poločase a čisté konto, to je pro brankáře tohoto týmu věc neznalá - ti na něj totiž nedosáhli již dlouhých 17 duelů.

To Sunderland zažívá v jistém smyslu déja vu, jelikož se mu již potřetí z posledních čtyř sezón nepodařilo vyhrát ani jeden ze sedmi úvodních utkání. V ročníku 13/14 a 15/16 se tato série bez vítězství natáhla dokonce až na 8 střetnutí. Tuto prvotní mizérii však vždy vynahradili v jarní části, kdy se díky silnému finiši zachránili. David Moyese by však byl určitě spokojenější, kdyby tentokrát jeho ovečky onu vítěznou formu nalezli daleko dříve. Zatím si s formou vůbec netykají, což ostatně dokumentuje i následující prvenství. Hosté totiž k dnešnímu dni využili služeb už 25 fotbalistů, což je s přehledem nejvíce v celé soutěži.

Statistické údaje naznačují, že by měl být k vidění docela vyrovnaný souboj. Sunderland v posledních 5 zápasech se svým sobotním sokem neprohrál, naproti tomu se ale sluší zmínit, že na půdě Stoke zvítězil jen jednou z osmi pokusů, a to konkrétně v roce 2012.

Mark Hughese nemůže počítat se službami Glena Johnsona a nejistý je také start Allena, zatímco hosté budou s největší pravděpodobností postrádat Jasona Denayera.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Bardsley, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Cameron, Whelan - Shaquiri, Allen, Arnautovič - Bony
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Manquillo, Djilobodji, O'Shea, Koné, Van Aanholt - McNair, Rodwell, Ndong - Watmore, Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur  (sobota 16:00)
Loňská zteč na mistrovský titul v podání Tottenhamu leckoho překvapila, ta letošní už by ale neměla. Mauricio Pochettino rozšířil kádr a kvalitně zdvojil posty, mladou kostru udržel celou pohromadě a koncepční práce se zatím Spurs vyplácí. Před reprezentační pauzou jejich fazonu odnesl i zdánlivě neporazitelný Guardiolův Manchester City a další na řadě má být WBA...

Tottenham tímto zůstává jediným neporaženým subjektem tohoto ročníku Premier League a vzhledem k tomu, že na The Hawthorns nepadl už šestkrát v řadě, bylo by menší senzací, kdyby již toto tvrzení po víkendu neplatilo. Baggies se sice před vlastními fanoušky naposledy blýskli čtyřmi vstřelenými góly, ale následné dvě remízy 1:1 z venkovního prostředí jejich příznivce opět rychle zchladily.

West Bromwich se aktuálně nachází v klidném středu tabulky, na deváté příčce, nicméně jedna výhra z minulých sedmi soutěžních utkání nebudí až tak velký respekt. Naopak pětizápasová vítězná šnůra Londýňanů celkem ano.

Tottenham si nad tímto sokem od února 2013 připsal jedinou výhru, když v lednu loňského roku vybrakoval The Hawthorns 3:0. Se dvěma góly se tehdy vyšvihl Harry Kane a právě jeho absence je opět předmětem mnoha diskuzí. Obvykle železný muž na hrotu útoku Kohoutů je mimo pro tento a zřejmě i příští víkend, přičemž Son Heung-min a jeho zářijová fazóna nemohou trvat věčně. Půjde to i potom?

Rovněž Tony Pulis se možná bude muset obejít bez své velké opory ofenzívy - Salomon Rondón se z venezuelského srazu vrátil teprve ve čtvrtek a spolu s Darrenem Fletcherem ho ještě čekají fyzické testy, které odhalí, zdali jsou oba borci připraveni na zápasovou zátěž. Na druhé straně barikády se optimisticky počítá s lehce strádajícím Mousou Dembélém.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Nyom - Yacob, Fletcher - Phillips, Chadli, McClean - Berahino
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Wanyama - Sissoko, Alli, Eriksen, Son Heung-min - Janssen
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.90 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Arsenal FC - Swansea City  (sobota 16:00)
Již delší dobu Bob Bradley víceméně škemral v médiích o angažmá v elitní lize a naříkal na nedostatek příležitostí pro americké trenéry, až se konečně dočkal díky vlastníkům-krajanům v čele velšského Swansea. A Bradleyho první velká výzva zároveň vykopne velkou výzvou samou o sobě - duelem s Arsenem Wengerem, který před reprezentační pauzou oslavil 20 let v Arsenalu...

Když se Bob Bradley roku 1998 stával prvním trenérem Chicaga Fire, Arsene Wenger ve svém teprve druhém ročníku na Highbury slavil domácí double. Od té doby bývalý kouč národního týmu USA vystřídal hned devět pracovních pozic v pěti zemích a na třech kontinentech, až zakotvil v Premier League.

Sám Arsene Wenger před zápasem upozorňoval na to, že ani jako první americký manažer v Premier League Bob Bradley nezosobňuje žádného zelenáče, a na tom skutečně něco je. Le Havre loni málem dovedl po dlouhých letech zpátky mezi francouzskou elitu a norský Stabaek senzačně dotlačil do pohárové Evropy, aby se následně sám rozhodl sladké ovoce nesklidit.

Otec záložníka Michaela Bradleyho má zároveň ve Swansea na co navazovat, když Velšané představují patrně nejméně oblíbeného soupeře Gunners posledních let. Laudrup, Monk i Guidolin - ti všichni si přes jinak rozpačité výsledky v čele Labutí připsali cennou výhru na Emirates Stadium a americký odborník se na ně nyní bude pokoušet navázat.

Činit tak bude bez Jeffersona Montera, který má problémy s lýtkem, ale také Fernanda Llorenteho, jenž kvůli problémům s žebry a kolenem rovněž netrénoval naplno. I bez teoretické šance byl už delší dobu Nathan Dyer, zatímco stoper Federico Fernández se oklepal z trablí s třísly.

Arsene Wenger před sobotním střetnutím nijak nemlžil a bez okolků potvrdil absence dua Giroud - Ramsey, aby naopak připustil start Francise Coquelina, který mu je po dvou zápasech laborování s kolenem opět k dispozici. Gunners si zároveň během reprezentační pauzy sborově oddechli, když se úraz Bellerínova kotníku ukázal být nicotným.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mustafi, Koscielny, Monreal - Xhaka (Coquelin), Cazorla - Walcott, Özil, Iwobi - Sánchez
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Amat, Taylor - Fer, Cork - Barrow, Sigurdsson, Routledge - Baston
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - West Ham United  (sobota 18:30)
Po reprezentační pauze nabídne víkendové meny anglické nejvyšší soutěže také jedno londýnské derby, ve kterém se ve formě hrající Crystal Palace pokusí prohloubit mizérii hostujících Kladivářů.

Alan Pardew své svěřence opět probudil k životu. Po katastrofální druhé polovině minulého ročníku a vlažném vstupu do toho nového se najednou Orli nachází v situaci, kdy mohou v případě remízy vyrovnat svou nejlepší šnůru výkonnosti, kterou kdy v nejvyšší soutěži měli. Dopomoci by jim k tomu měl i Christian Benteke, který se ve svém novém působišti uvedl prozatím náramně - vypadá to, že se tato investice celému klubu pořádně vyplatí.

To West Ham stále ne a ne najít loňskou lehkost. Vzestup nenastal ani v posledním kole proti Middlesbrough, kdy musel alespoň dělbu bodů zachraňovat famózní individuální brankou Dimitri Payet. Ani bod z předešlého utkání ale nic nemění na tom, že se jedná o nejhorší vstup Hammers do ligové soutěže od roku 1988.

Na Crystal Palace by se ovšem tým Slavena Biliče mohl chytit - poslední dvě návštěvy totiž dopadly pro celek z východu Londýna vítězně, Kladivářům navíc nahrává i špatná forma domácích proti celkům z Londýna - z posledních 33 možných totiž Crystal Palace vytěžilo pouhých 8 bodů. A v posledních čtyřech vzájemných zápasech ze hřiště jen jednou odcházelo se třemi body v kapse.

Souboj těchto týmů by každopádně měl přinést nějaké ty branky, jelikož ani jeden nepatří mezi přeborníky v defenzivní taktice. Zatímco hosté se mohou "pochlubit" nelichotivým titulem nejhorší obrany v soutěži, domácí pro změnu svého brankáře už dvanáct zápasů nepotěšili čistým kontem.

Co se absencí týče, Alan Pardew bude muset sáhnout do obrany, jelikož se k dlouhodobým marodům v podobě Rémyho a Souarého přidal stoper Scott Dann, kterého ze hry vyřadí svalové potíže. Marodka West Hamu je pak přeci jen početnější, k dispozici již sice konečně bude Aaron Creswell a své zranění přemohl také Havard Nordtveidt, mimo hru však stále zůstává šestice v podobě Andyho Carrolla a Ayewa, Sama Byrama, Diafry Sakha, Arthura Masuakua a Gokhana Toreho
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Mandanda - Ward, Tomkins, Delaney, Kelly - McArthur, Ledley - Zaha, Puncheon, Townsend - Benteke
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Arbeloa, Ogbonna, Reid, Creswell - Noble, Obiang, Kouyaté - Antonio, Zaza, Payet
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.40 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City760118:718
2.Tottenham Hotspur752012:317
3.Arsenal FC751116:716
4.Liverpool FC751118:1016
5.Everton FC742111:514
6.Manchester United741213:813
7.Chelsea FC741212:913
8.Crystal Palace732211:811
9.West Bromwich Albion72328:79
10.Southampton FC72327:69
11.Watford FC722312:138
12.Leicester City72238:118
13.AFC Bournemouth72236:118
14.Burnley FC72145:97
15.Hull City72147:147
16.Middlesbrough FC71337:106
17.Swansea City71156:124
18.West Ham United71158:174
19.Stoke City70345:163
20.Sunderland AFC70256:132

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1679)

Přidat komentář
13

1. Pro potupení mufanů v derby.

Reagovat
avicii

Reagovat
icemike

Nebyla tu jednou teorie, co derby je a co derby neni?

Reagovat
Busby babes

byla a tohle derby je. Dokonce jedno z nejvetsich v anglickem fotbale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Já s tím souhlasím, jen jsem měl pocit, že to tu někdo srdceryvně vyvracel

Reagovat
smazaný uživatel

Derby to není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Zas ste tu? Snad everton vyhra dnes.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

krleš, taky si to pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

*vo svete

Reagovat
vrabejka

Největší na světě

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to poriadne fandi .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potupení v derby proběhlo 10/9/16.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se až v pondělí, ale první vystříkaný fanoušek dorazil už v sobotu ráno.

Reagovat
13

To tak holt u velkých zápasů bejvá, že poutají pozornost dlouho dopředu. Chápu, že ty to neznáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to jenom zápas 4. týmu se 6.

Reagovat
C-M@ster

V průběhu sezóny jasně, ale na konci se ukáže, že to byl zápas třetího s prvním.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor na ty vlhké sny.

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Ale jo na 3 muesto by ste to zvladnut mohli.

Reagovat
vrabejka

Naopak

Reagovat
Swarley

tak pro ně je to dlouhodobý vrchol sezóny, musí tomu dělat promo

Reagovat
Mada

Reagovat
C-M@ster

Potupa se nechystá, bude to 0:1 nebo 1:1 a trefí se Rooney.

Reagovat
13

Hm to by byla potupa taky

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

neznášam ked niekto napíše že prvý ale Prvý...

Reagovat
icemike

Škoda, že druhý

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně takto vyhrál tvůj klub minulou sezonu titul.

Reagovat
smazaný uživatel

no ak chces byt prvy nesmies stracat cas

Reagovat
smazaný uživatel

ja som to čítal to nie je fér....

Reagovat
smazaný uživatel

"Son Heung-min a jeho zářijová fazóna nemohou trvat věčně."

Mesic formy za Tottenham a Danicek uz by ho nejradsi videl mrtveho...

Reagovat
smazaný uživatel

A to je Aziat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas to není Wesiáš

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

A jak samotnej zápas nakonec na tu řečnickou otázku krásně odpověděl co? Šášulo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Dnes bude sranda. Swansea je vždy trápenie, získali sme s nimi doma 4 body z 15 možných, odkedy sú v PL - wtf? Plus bola repre pauza, Swansea s novým trénerom... Snáď bude hrať Xhaka, potrebujeme mať prevahu a držať loptu od začiatku do konca. Zbytok zostavy je jasný už 2 týždne.

Reagovat
mul

to je ako mozne s tymi bodmi ?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
C-M@ster
Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Mastný Chobot

jo, nič lepšie neobjasní, prečo sa Arsenalu nedarí proti Swansea, ako Giroudove štatistiky zo zápasov proti Stoke, Chelsea, Sotonu atď. zo zimy 2016. Congrats, C-M@ster, hackol si vesmír.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
lofin9

Ved on ani nevie co znamena hacknut

Reagovat
C-M@ster

Chobotko nezvladajko

Reagovat
frank

Reagovat
Edgewalker

Ze zápasů s nima mám stejné obavy jako z osmifinále LM. Chce to dát gól už v prvním poločase, jinak to bude trápenka, oni pak zase jednou zaútočí a bude průser. Snad to dneska zlomíme

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký gól rukou nebo penaltička tam padne, pohoda.

Reagovat
Nikikrew

Dufame

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Edgewalker

Zapálím za to v kostele svíčku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Už ať je pondělí rozdrtíme ty Kloopivi děti z akademie Jediněj správnej liverpoolskej celek je Everton

Reagovat
vrabejka

Z vašeho domova důchodců zbude jen prach jak vás rozstrilime

Reagovat
smazaný uživatel

Už se nemůžu dočkat dneska to bude vyhecované

Reagovat
elChe

Stoke sunderland tip ef 0? Chci si vsadit a podle me cista 1 ne?

Reagovat
Miguel19

Tvl jestli nastoupíme v takové sestavě, tak jsem zvědavej, zda si vytvoříme aspoň jednu šanci..

Reagovat
blade115

Snad ne, minimálně Terry si myslím, že od začátku nenastoupí a na jeho místě bude Azpi, kterého pak nahradí Moses. Ale nejradši bych viděl 3-5-2 Cahill, Luiz, Azpi - Alonso, Matic, Kanté, Moses - Fabregas - Costa, Michy.

Reagovat
Miguel19

No, zrovna Terryho bych viděl rád. Na Cahilla už jsem strašně alergickej..

A klidně bych nasadil Oscara.

Reagovat
blade115

Místo Cahilla klidně Ivanoviče, tahle pozice by mu i mohla sednout. Ale Cahill bude pravděpodobně hrát pořád.

Reagovat
blade115

Tak beru zpět, Ivanovič prý zraněný. Stejně tak Fabregas, takže Oscar jasná volba místo něj.

Reagovat
smazaný uživatel

ta 352 mi u cfc moc do buducna nesedi ked najviac talentu mate na kridlach-Hazard,Wilian...nieje to moc velka obet?

Reagovat
blade115

Willian by v pohodě zvládl i toho "wing backa" a Hazard může jít do útoku ke Costovi nebo do prdele, stejně hraje příšerně. Další talenty tam nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
B3n

Dlouhodobě ne, s tímhle kádrem. Jak říkáš, křídla jsou jasný. Navíc není úplnej dostatek útočníků na to, aby hráli každej zápas Costa i Michy spolu. Resp. kvalitních útočníků, lepidel je tam celkem dost. Dneska by to ale teoreticky šlo, když je jasný, že nebude hrát Willian. Hazard může hrát téměř kdekoliv. Ale nedává to moc smysl, když jsme zkoušeli 4231, 442 a 343, tak nečekám, že by se s tím zase nějak šachovalo. Očekávám 343 tak, jak je to v prevku.

Reagovat
Talker

Tady je problém, že Willian je prostě jalové křídlo. Jak píše blade, klidně by mohl hrát wingbacka a dopředu by to bylo spíše posílení, než oslabení.

U Hazarda je to o formě (a náladě), ten klidně na podhrotu/v tom trojčlenném útoku být může, i když je fakt, že si to tam nebude mít s kým narazit. Zvlášť když tam bude šmatlavý Pedro.

Reagovat
Error

Costa s Michym stoprocentně lepší řešení, než utopený Pedro.

Reagovat
blade115

Hlavně na tu těžkopádnou stoperskou dvojku Foxes by bylo fajn, kdyby je někdo non-stop presoval, z toho by se dalo vytěžit několik zajímavých balónů. A vepředu ty křídla zatím moc smysl neměla, stejně se do útoku víc dostávali Alonso s Mosesem než Hazard s Willianem.

Reagovat
Hokaido

San Cheese by měl určitě hrát? Asi mu dát céčko ve fantě, tak snad mi to Wenger zase neposere.

Reagovat
Mastný Chobot

not a good ťah... ale tiež som mu ju dal

Reagovat
Horcmen
Reagovat
C-M@ster

Reagovat
SunFells

Shut up Mimsy.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Error

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kvasha16

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Kraaasa take goly milujem yeb z prvej volej z dialky necakane

Reagovat
Tommy the Gunner

Neskutečná záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Nejrozumější věc co z tebe vypadla za posledního půl roku

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Mimalu

Team to face Leicester: Courtois; Azpilicueta, David Luiz,

Cahill (c), Moses, Kante, Matic, Alonso, Pedro, Diego Costa, Hazard. #CFC

Reagovat
Mimalu

Today's subs: Begovic, Aina, Terry, Chalobah, Loftus-Cheek, Batshuayi, Solanke. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 38s38 seconds ago

Team to face Leicester: Courtois; Azpilicueta, David Luiz,

Cahill (c), Moses, Kante, Matic, Alonso, Pedro, Diego Costa, Hazard. #CFC

Fakt že jo

Reagovat
Miguel19

Today's subs: Begovic, Aina, Terry, Chalobah, Loftus-Cheek, Batshuayi, Solanke. #CFC

Reagovat
Error

akademie

Reagovat
Whitemedia

Solanke žije

Reagovat
icka

5 hracu z akademie

Reagovat
Miguel19

Nicméně pokud je i Oscar zraněnej či co, tak se moc dělat nemohlo..Možná tam nějak hodit Michyho..

Reagovat
smazaný uživatel

Není to kvůli tomu.. Na tiskovce řekl, že tenhle systém funguje, tak proč ho měnit.

Reagovat
Whitemedia

Už aby byl zpátky Zouma.. Oscar je zraněný?

Reagovat
Svatej

Az na Pedra celkem ok

Reagovat
Svatej

Plus Terry no

Reagovat
Svatej

A matic. . A chybějící Míchy. . Ok, tak je to nic moc

Reagovat
fajdax

S Terrym, Zoumou, Cescem a Willem by to bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

akoze preco ten vysmech?

Reagovat
mikelinos

to je tu moderní vysmívat se všemu

Reagovat
blade115

Však máme marodku skoro jak Arsenal v nejlepších dobách... Fabregas, Willian, Oscar, Zouma, Ivanovič, Mikel, k tomu ne zcela fit Terry. Moc se s tím už dělat nedalo. Snad jen tam nějak narvat RLC a Michyho, aby to aspoň mělo nějakou myšlenku, takhle se na každou akci nehorázně nadřeme.

Reagovat
mikelinos

Mikel není zraněný tuším

Reagovat
Hokaido

Tentokrát by fakt zraněný měl být.

Reagovat
icemike

Po minulém prohlášení ho Whitemedia přijel osobně prerazit tyčí

Reagovat
Hokaido

Mahréz sedí.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi šetří na LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Verim v dalsiu stratu pre city of manchester, bodaj by si ich everton dal s prstom v zadku ,verim ze United budu takisto potopeny a ten hipe okolo Pogbu sa uz konečne skončí ak sa tak nestane v pondelok verim že im to natrie ďalší súper ...ostatné tými su síce tiež nesympatické ale City su proste top a united s tymi nakupmi uz začína byt tiež pekne nesympaticky klub ,nehnevajte sa namna fanns united ale Pogba za 100mega to proste nejde prekusnut ,zato kupis aj desiatich pogbov vo vyvoji

Reagovat
smazaný uživatel

Dočetl jsem a dostal jsem rakovinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste tiez dali za Ibru 70 a potom ho predali za 20 tak trim p1ču

Reagovat
Mastný Chobot

ja myslím, že je lepšie investovať do jedného futbalistu ako do desiatich embryí

Reagovat
smazaný uživatel

Pochybujem ze Schooles stal 100mega , a jeho prinos bol pre united niekolkonasobne vyssi ako pogba

Reagovat
Mastný Chobot

Schlupp dneska gól, podávajte baráky na to

Reagovat
off-olda

Pedro je nepochopený génius.

Reagovat
fenixLFC

vazne bucia na kanteho?

Reagovat
avicii

dnes by uz mohol Leicester nieco uhrat

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky stream prosim?

Reagovat
Miguel19

Hazard

Reagovat
Whitemedia

Hazard..

Reagovat
off-olda

Hazard

Reagovat
Tommy the Gunner

Hazard

Reagovat
blade115

Ještě někdo se mi tu bude smát, že Hazard hraje příšerně...?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi kretén.

Reagovat
blade115

Reagovat
Mimalu

Costičkaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Whitemedia

COSTAAAAAAAA

Reagovat
Miguel19

C O S T A !!!

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Myslite, ze to bolo natrenovane, alebo je Costa genius?

Reagovat
off-olda

Génius

Reagovat
kvasha16

podla mna to bolo natrenovane

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fenixLFC

leicester sa pri braneni standartiek prekonava

Reagovat
smazaný uživatel

poradil by mi prosim nekdo kde to muzu sledovat? dekuju

Reagovat
smazaný uživatel

dekuju

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Free_player

Reagovat
off-olda

Alonso

Reagovat
Whitemedia

Alonso zatím suprovej

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard s Alonsem krása.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Costovo pohyb při góly byl parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

Morgan při Costově gólu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Kurva, člověk si jde udělat snídani, trochu se to protáhne, a přijde o gól Gif na gól má někdo?

Reagovat
TopinB

Nevadí, wagnh ho hodili na facebook

Reagovat
off-olda

My se na odebírání míčů absolutně nenadřeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté pěkně, Hazard pěkný náběh, škoda.

Reagovat
Whitemedia

Hazard dnes asi 10 pokažená přihrávka..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teda viděl akorát jednu na začátku.

Reagovat
Whitemedia

Tak si slepý

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi.

Reagovat
Whitemedia

Však si to pak pusť ze záznamu, stačí prvních 18 minut a najdeš tam hromadu zkažených přihrávek od Hazarda..

Reagovat
smazaný uživatel

Jděte se hádat na chelsea-fc.cz, čuráci.

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

a zas..

Reagovat
smazaný uživatel

A teď druhou

Reagovat
Miguel19

To byl Costa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

4 no

Reagovat
Mimalu

a v době kdys to psal, tak to byly 3...

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso je božííí

Reagovat
Error

Chtělo by to přidat druhý dřív, než Lestr začne tušit.

Reagovat
smazaný uživatel

To naše přenášení balonů mě hodně baví.

Reagovat
off-olda

WOW Kantelele.

Reagovat
Miguel19

Pičo Luiz

Reagovat
SunFells

Krásně levák Bob

Reagovat
off-olda

Luiz Ty krávo, to je škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Luizito

Reagovat
off-olda

Luiz

Reagovat
SunFells

A tohle už je Luiz, kterého znám

Reagovat
smazaný uživatel

Ten který diriguje obranu, rozdává balony a ještě někdy přidá takový přímáček. Jojoo

Reagovat
SunFells

Ten, který při nůžkách netrefí balón a nabije si tlamu. Jojoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Leicester teda zatial fakt marny, bieda nad biedou

Reagovat
off-olda

Jsme snad jediný tým na světě, kde se o zahrávání standartek starají obránci ne?

Reagovat
Whitemedia

Luiz se při té kktině zranil?

Reagovat
fenixLFC

tym padom na hlavu? stopro nie, urcite je zvyknuty

Reagovat
Whitemedia

Já jen, že se začal rozcvičovat Terry a pak byl záběr na Luize, jak se drží za kebuli..

Reagovat
Miguel19

Druhá žlutá

Reagovat
SunFells

To je na žlutou, Huth už měl jít.

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
off-olda

Huth Však měl jít ven, to za čuráka to zase píská?

Reagovat
Miguel19

H A Z A R D !!!!

Reagovat
Whitemedia

Hazaaaaard

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool.

Reagovat
smazaný uživatel

CO TED VY GUMY, PORAD HRAJE PRISERNE?

Reagovat
smazaný uživatel

Mířeno hlavně na jednoho individualistu tady.

Reagovat
blade115

JO, GUMO.

Reagovat
Whitemedia

však to tu psal jen blade

Reagovat
smazaný uživatel

Opravil jsem se.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi si psát tyhle sračky ke svým kumpánům na chelsea-fc.cz.

Reagovat
vodka

a můžu vypnout...

Reagovat
Miguel19

Pedro alá Xavi křížený s Iniestou.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

stačilo napísať alá Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej příklad člověka, kterého vyprcali dva chlapi

Reagovat
nani92

Reagovat
Mastný Chobot

ty si unikátna ľudská bytosť, fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Jj, to jsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za nostalgický výlet do dob chození do školky.

Argumentace 0/10.

Reagovat
Mastný Chobot

až tá Madova reakcia je škôlkarská, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Nem értem.

Reagovat
Mada

Zavzpomínal jsi na loňský rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá v řadě. Ty jedeš. Jen tak dál!

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho účet je o tři roky starší, než jeho duševní věk. To je těžká retardace.

Reagovat
Mada

A stále kvoká...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

Reagovat
Mastný Chobot

Leicester je hotový

Reagovat
smazaný uživatel

EASY PEASY

Reagovat
liquicitizen

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
off-olda

Na to, jaký je Pedro nemehlo, tak tohle je asistence roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
nani92

vyhodte toho Conteho

Reagovat
fenixLFC

co tam huth skusal?

Reagovat
Miguel19

Costa kraluje.

Reagovat
Mastný Chobot

Costa je úžasný

Reagovat
Nikikrew

Dufam, ze Vardyho bavi ten futbal co predvadza Leicester , hovoril ze u nas by mu to nesedelo lebo nehrame na protiutoky

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
SunFells

Fanoušci Chelsea

Reagovat
off-olda

Conte má lepší zpracování než polovina borců na hřišti.

Reagovat
fenixLFC

conte lepsie spracovanie ako Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Až teď mi teprve pořádně došlo, že jsme opravdu koupili Luize zpátky.

Reagovat
SunFells

Jak to Schmeichela odpálilo

Reagovat
nani92

Luiz robí Ronalda lepšie ako Ronaldo

Reagovat
Miguel19

Bob asi potrénoval.

Reagovat
SunFells

https://vine.co/v/5HmA99Bu5Yi

Ale zanedbal zbytek.

Reagovat
Miguel19

Jn, strašný.

Reagovat
off-olda

Pedro si mě maže na chleba.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč tam je takové ticho?

Reagovat
Whitemedia

Aby bylo slyšet Conteho..

Reagovat
nani92

Abramovič telefonuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
fajdax

Btw ta blondýna je nějaká jeho nová bitch?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
icemike

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Stamford Bridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Plastika.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby bylo slyšet šustění vlaječek ve větru.

Reagovat
SunFells

Jaké má Willian osobní důvody pro absenci?

Reagovat
Whitemedia

umřela mu mamka..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Tak to jo. To by si měl pustit nový song od Kaliho.

Reagovat
nani92

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Co ty smutníš.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byl takový pánko jako Chobot, tak stíhá pohřeb i zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mastný Chobot

na to sa nepýta

Reagovat
fenixLFC

ved nema problemy s vahou alebo vekom

Reagovat
Miguel19

Naprosto super poločas, hlavně směrem dozadu. Lester neměl ani hovno.

Hrozně se mi líbí Alonso a Moses, to na těch lajnách hrají parádně (opět). Hazard sice špatný začátek, ale pak skvělý roh a gól. K tomu několik super narážeček.

Dvojka Matič - Kanté super dozadu a dokonce vymysleli i zajímavé přihrávky směrem dopředu.

Costa je parádní, soustředí se jenom na fotbal. Momentálně na něj nemůžu říct nic špatného..

Reagovat
off-olda

Asi nejsuverénější poločas pod Contem? Tohle by si měli zapamatovat a hrát jen takhle. Jen doufám, že nebudou muset umírat další příbuzní, aby takhle hráli.

Reagovat
fenixLFC

skor kedy budu mat proti sebe tak pasívneho supera

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasný futbal od Chelsea. Zdá sa, ze Manutd bude predvádzať najnudnejšiu hru. So sad.

Reagovat
Svatej

Lambada. Jen mi nepřijde ok, že z hřiště slyším i šumění trávy. Kluci tam vyhravaj, soupeře nepustili k nicemu a na stadionu absurdní ticho

Reagovat
fenixLFC

leicester totalne neskodny. ked chce ranieri cosi uhrat tak musi zmenit hru, pretoze takto to nejde. bez kanteho neziskaju loptu dostatocne skoro na to aby mohli ist do brejku. k tomu totalne marna defenziva, ktora zas vybuchla pri standartke, huth ktory netusim co skusal pri druhom gole. hernandez je uplne kdesi inde ako zvysok timu. pozicne....asi tak dve metre vyssie co hazard starsne casto vyuzival a nabiehal si zanho. a amartey je na ihrisku totalne k hovnu...takze obrana nefunguje a utocnici su tam uplne k nicomu.

Reagovat
Hokaido

Alonso vypadá super a zdá se, že se chytil v pravej čas.

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea hrala dobre, ale Leicester je dobrá sračka. Nehorázny prepad. Nikto nečakal, že budú hrať ako pred rokom, ale posledné zápasy sú fakt tragickí. Šmatlák Amartey čo sa snaží hrať Kantého, 30-kilový Musa v súbojoch, žiadna bojovnosť, neschopnosť podržať loptu viac ako 3 sekundy, o nejakom útoku sa im môže snívať tak akurát. Som zvedavý, či Vardy stále neľutuje, že ostal.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak

Reagovat
10

Chelsea hraje dobře, ale Leicester je naprosto ostudně trapnej, ani po těch gólech od nich nepřišel náznak nějaký reakce, hrajou celou dobu stejně odevzdanou bídu

Reagovat
stiflerovamama

Ve skvělé formě je Filip Hološko. Bývalý slovenský reprezentant pomohl FC Sydney dvěma zásahy k vítězství nad Central Coast Mariners (4:0), jeden gól pak 32letý útočník zaznamenal i v derby s Western Sydney Wanderers (4:0).

Viem, ze tam bol nejaky problem, ale by som ho mozno aj povolal, lebo na tej pozicii utocnika to je tragicke.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to je austrálska liga. Tá je na úrovni Fortuna ligy.

Reagovat
Mastný Chobot

čo tým vyriešime? Hološko hrával v repre a ani v najlepšej forme nebýval najlepším útočníkom. V 32 rokoch z austrálskej sranda ligy to určite nebude lepšie. To radšej dúfať, že sa chytí Mak alebo tam proste posunúť niekoho z mladých.

Reagovat
smazaný uživatel

(Nemec)

Reagovat
Miguel19

"Go Moses, go Moses! Ouuu"

Reagovat
fenixLFC

schlupp

Reagovat
Whitemedia

si v poločase si prohodili dresy?

Reagovat
off-olda

Zrovna jsem to chtěl napsat.

Reagovat
Miguel19

Syndrom Pepi Csaplára.

Reagovat
off-olda

"One, two, one, two, one, two" To jsou pokyny pro Pedra, aby nezapomněl běhat?

Reagovat
Mastný Chobot

Mahrez, Gray a Slimani by s tým možno ešte niečo dokázali urobiť. Davaj, Claudio.

Reagovat
fajdax

holý kokot možná tak Domino, holý kokot

Reagovat
t0mmy33MCFC

nejak nechapu, Kde byla loni chyba, že nikdo nebyl poradne schopny Leicester porazit...

Reagovat
Miguel19

Tvl 2:0 a chceme s nimi hrát nahoru dolu..

Reagovat
Whitemedia

Luiz tvle uffff

Reagovat
Arbiter

dyť kdyby nic neudělal, tak má Vardy volnou bránu

Reagovat
TopinB

Tak Luize už poznávám po tom prvním poločase

Reagovat
Miguel19

Luiz s přehledem.

Reagovat
smazaný uživatel

luiz hraje super ...už dvě tyčky

Reagovat
Tommy the Gunner

luizovinka

Reagovat
off-olda

Ty vole, uffffffffff

Reagovat
fajdax

Se štěstím ale jinak super obrannej zákrok

Reagovat
off-olda

Musel do toho jít, jinak by Vardy uklízel.

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Conte reaguje, pěkně

Reagovat
off-olda

Nějak se mi tomu nechce věřit.

Reagovat
Mimalu

ale s takovým střídáním běž do háje

Reagovat
off-olda

Reagovat
blade115

Proč?

Reagovat
Mimalu

nebaví mě 8 defenzivních hráčů na hřišti, za Pedra měl jít třeba Michy nebo RLC...

Reagovat
Miguel19

Však nás začali docela přehrávat, naprosto logické střídání. Navíc Chalobah si to zaslouží víc jak flákač Loftus.

Reagovat
blade115

V momentě, kdy přijdou na hřiště Slimani a Mahrez, tak je potřeba nějak reagovat. Vedeme 2:0, naprosto logické řešení.

Reagovat
Mimalu

asi mě toto smýšlení po třech letech přestalo bavit, hrajeme doma proti slabšímu týmu, vedeme a stejně se raději vzdáme iniciativy, ok dneska to vyšlo

Reagovat
blade115

Nevypadá to, že jsme se vzdali iniciativy, spíš se posílil střed hřiště, teď už jim tam nechodí vůbec nic. A Chalobah nakonec áčko, není si na co stěžovat.

Reagovat
Mimalu

no, proti slabučkému Leicestru který si za celý zápas nevytvořil střelu na bránu to je asi jedno

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Takové situace musí brát Hazard na sebe kurva.

Reagovat
Miguel19

Wtf Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo sa to čakať, ale že až tak? Lester neskutočné sklamanie...

Reagovat
off-olda

Ale to snad ne. Snad se nezranil.

Reagovat
Error

Spíš mu ruply nervy když ho Conte zdupal po té promarněné šanci.

Reagovat
Miguel19

Mně přišlo že je nasranej co hrajeme, ať Conte střídá.

Reagovat
off-olda

Jestli jo, tak je fakt hustej.

Reagovat
off-olda

Tak co to ukazoval??

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
Mastný Chobot

paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (C); Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Wanyama; Sissoko, Dele, Eriksen, Lamela; Janssen.

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele a Son se šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé je zraněnej. Něco s chodidlem.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

+ Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Son potrebuje oddych, Jany...

Reagovat
Cobra

?

Reagovat
Hokaido

City bez Kuna a Everton 433 s útokem Bolasie, Lukaku, Deulofeu. Asi zkusím dvojku za pár korun.

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Hokaido

Dal bych i za víc, ale vsadil jsem všechno na to, že Schlupp dá gola.

Reagovat
Mastný Chobot

fú, to si dojebal, kámo

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Mastný Chobot

autizmus

Reagovat
smazaný uživatel

yungovinka ✓

Reagovat
Cobra

Reagovat
Maresma

a city hraje co za rozestavení?

Reagovat
Hokaido

Nevím jak se to jmenuje, ale asi ten klasickej Pepův retrofuturistickej hybrid.

Reagovat
Coutinho10

mam ho jako kapitana ve fante sem ti to v nasem duelu v H2H dost usnadnil

Reagovat
Hokaido

Moc si to nevyčítej, stejně bys neměl šanci.

Reagovat
Coutinho10

no uvidime...treba se nekdo zrani a prijde driv

Reagovat
Hokaido

Reagovat
off-olda

Hazard začal makat?

Reagovat
Whitemedia

MOSEEEEES

Reagovat
Miguel19

M O S E S !!!

Hohoho Chalobah

Reagovat
TopinB

Chalobah

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

CHalobah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chalobach teda ale bravúrne!

Reagovat
smazaný uživatel

Husinu mám ještě teď z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Chalobah parádně

Reagovat
Error

Mojžíš... Zasloužené jak u nikoho

Reagovat
SunFells

Arsenal XI vs. Swansea City: Cech; Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal; Cazorla, Xhaka; Walcott, Özil, Iwobi; Sanchez.

Reagovat
SunFells

Swansea XI vs Arsenal: Fabianski, Taylor, Naughton, Fernandez, Amat, Routledge, Britton, Cork, Fer, Sigurdsson, Barrow.

Reagovat
smazaný uživatel

Borja nikde

Reagovat
fajdax

Moseeesssss

A dokonalá oslavička

Reagovat
blade115

Mohl tam jít Michy spíš ... Tímhle tempem ho Conte vážně v zimě vyžene.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Michy zase hovno

Reagovat
smazaný uživatel

AKADEMIE !!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a doufám že Mikel je teda definitivně OUT

Reagovat
fajdax

Aina

Reagovat
liquicitizen

Striedanie ako pod Mourinhom, akurát stav nie je 1:0...

Reagovat
Whitemedia

a Loftus už se prochází..

Reagovat
Tommy the Gunner

Leicester třetí třígólová venkovní porážka v řadě

Reagovat
smazaný uživatel

Lineker: "When Victor Moses scores against you, you know it's all over."

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mimalu

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten čo sa posral na majstrovstvách sveta ?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Přesně ten.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Whitemedia

Costa by se mohl uklidnit ale..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole ten RLC jak tam chodí

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, přišel tam a ani jeden sprint, vypadá že sotva stojí na nohou, takový yaya bez kvality...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co by se za takovou almužnu, co mu platíte, hejbal, žejo.

Reagovat
Snatus

Co od něj očekáváš? Má takový styl, vypadá trošku, že to má u zadku. Nikdy nebude sprinter.

Reagovat
Miguel19

Mistr ani jedna střela na bránu

Reagovat
nani92

Mistr bude hrať v pondelok

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Dík, že nám veríš .

Reagovat
nani92

vy až o 3-4 roky

Reagovat
smazaný uživatel

Naša zostava vyzerá kvalitne aj napriek tomu, že chýba Kane, Rose, Dembele, Dier a Son.

Reagovat
smazaný uživatel

Máme výborně zdvojené posty . Jen by se už mohl chytnout Janssen

Reagovat
Hachim Mastour

Vôbec ma nezaujíma bilancia na Emirates proti Swansea.Sú slabí ako čaj.Bude to výprask.

Reagovat
smazaný uživatel

Budete rádi za 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester zatím slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo, Otamendi, Stones, Clichy, Gundogan, Fernandinho, De Bruyne, Silva, Sane, Iheanacho, Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
captain18

Link na arsenal

Reagovat
captain18

Reagovat
Taiger

Kdo všechno má Aggyho jako cpt ve fantě?

Reagovat
Counter

Alexis

Reagovat
Taiger

Taky ho mám + jsem transfernul Thea, čekám kanonádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jo počkat kurva, já nakonec nedal save team

Reagovat
nani92

Costa

Reagovat
vodka

Allen

Reagovat
SunFells

Ať jde Alexis do prdele

Reagovat
Tommy the Gunner
Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey

Reagovat
smazaný uživatel

a Gayle je démon. Konečně pořádná devítka. Dneska to bude výprask

Reagovat
salami

Reagovat
SunFells

Husté, jak snadno se dostáváme do nebezpečných pozic ...a snad ještě snadněji se následně dostáváme od nich.

Reagovat
Lacko_Boh

Janka Hospodarova este uvadza sport ?

Reagovat
Tommy the Gunner

trošku nuda

Reagovat
Counter

THEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Tommy the Gunner

FIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Taiger

THEOOOOOOOOOOOOOOO A FANTAAAAAAAAAAAA

Reagovat
SunFells

THEOOOOOOOO

Reagovat
Hyrax

theoooooo

Reagovat
Trand

THeeeeeeeeeo To je démon.

Reagovat
Nikikrew

Theooooooooooooooo

Reagovat
Rohlíček

Walcoooooott

Reagovat
Mervin

Theoooooooooooooooooooo

Reagovat
mr.Silver

Ten stoper

Reagovat
Edgewalker

Theo bude král střelců

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Hachim Mastour

Xhaka konečne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tony Pulis dnes namiešal silný betón.

Reagovat
smazaný uživatel

Naprostý hnus, chudáci fanoušci WBA . Chadli mohl jít i jinam

Reagovat
SunFells

Xhaka

Reagovat
lucius6

Coleman stopka na 3 zápasy, jasná červená, co teď předvedl

Reagovat
Generalní Gladiator

červená bez diskuzí, nejdůležitější je, že neodrovnal sterlinga, to bylo štěstí.

Reagovat
Counter

THEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Tommy the Gunner

škodaa

Reagovat
SunFells

Kurva, připravil jsem se na livesportu o překvapení

Reagovat
Lacko_Boh

To čo jee

Reagovat
Free_player

někdo link na Spurs pls ?

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://13139e30694a4902cc4bc8e0859d64c9851c80cb

Reagovat
Hyrax

theoooooo

Reagovat
Tommy the Gunner

FIOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

swans

Reagovat
mr.Silver

Theanek ♥

Reagovat
smazaný uživatel

FEEEEEOOOO

Reagovat
Rohlíček

Fííííooooooooo

Reagovat
Trand

Reagovat
SunFells

Theo, hehe

Reagovat
Tommy the Gunner

Tenhle Theo je boží

Reagovat
Edgewalker

Theooo

Reagovat
Wat

To je kanonýr!

Reagovat
Nikikrew

Theooooooooooooooo

Reagovat
Taiger

Ha! A kdo má Thea ve fantě?

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

Chudák Fabi v takové partě

Reagovat
Usty

Everton brání parádně, Jagielka top

City se s tím hlubokým blokem vůbec nedokáže vypořádat... Tak očekávám, že padne do tří minut gól.

Reagovat
mr.Silver

Swansea je tragicka

Reagovat
smazaný uživatel

Davies je prokletej střelec. Každá střela dobrá, žádná neskončí gólem.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Gylfi

Reagovat
Usty

Reagovat
Miguel19

Kurvy z Arsenalu takticky na 2:1 do půle..

Reagovat
Edgewalker

Tak taktika je taky důležitá.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Reagovat
Tommy the Gunner

Xhaka

Reagovat
Free_player

Gylfiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Boha Dele

Reagovat
Tommy the Gunner

Proboha probuďte se! Takový kiksy...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Péťa tréninkově

Reagovat
Edgewalker

Chtěl si zachytat, ale obránci mu to pokurvili.

Reagovat
vladis271

Už aj Ferguson vie kde v meste sa hrá lepší futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase robíme z brankára hviezda

Reagovat
Usty

Steke

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně mizerná penalta od KdB

Reagovat
frank

Ben Foster WBA dobře drží nad vodou, musíme to zlomit!

Reagovat
Tommy the Gunner

De Bruyne

Reagovat
Taiger

Theo už to má dlouhý, měl by jít k holiči.

Reagovat
Heisenberg

Pep dneska oslavuje rozestavení W-M, příště by mohli City napadat jak Nizozemci pod Michelsem.

Reagovat
EXoRcIsT

panaboha hraci Evertonu sa dostavaju sami pod tlak sak si nesu schopny na 4m prihrat presne

Reagovat
Tomekcz

pekne trapny v kazdym zapase penaltu sejkove asi hodne plati

Reagovat
vladis271

Reagovat
Tomekcz

stejny jak loserpool

Reagovat
vladis271

Anthony to bude mať ťažké v pondelok. Ešte k tomu ako sa to prepieralo v médiách. Tipujem, že bude mať strach niečo vám dať, skôr podľahne atmosfére a niečo odpíska nám. Nejakú tú penlatičku alebo dve.

Reagovat
EXoRcIsT

nepovedal nahodou komentator na digi ze ich uz mali v sezone 7

Reagovat
Taiger

Allen

Reagovat
SunFells

S takhle trapnou Swansea by byla ostuda ztratit body. Kdyby jsme byli v jejich vápně co k čemu, tak je dvakrát rozhodnuté.

Reagovat
Edgewalker

Dneska by se možná na hrotě hodil víc Giroud.

Reagovat
SunFells

Každý den by se na hrotě hodil víc Giroud.

Reagovat
Edgewalker

Proti Čukotce jim to takhle klapalo, ale jinak souhlasím

Reagovat
nani92

čo sa stalo s Allenom? neskutočne ako ho Liverpool brzdil, tam sa hráč jednoducho nevypracuje

a Moyes po dnešku končí

Reagovat
vladis271

bol polrok bol skvelý. Bolo mi ľúto, že šiel preč. Čo Miky bude hrať? ŽMOUREK PREKONáVA SáM SEBA NESTAVIA POSILU KTORú SI PRIVIEDOL.

Reagovat
nani92

*ktorá sa zranila

Reagovat
bbbauch

nezvladas

Reagovat
Edgewalker

Škoda té chyby, Swans jsou marní. Snad nějaké góly ještě přidáme ať není drama.

Reagovat
Hachim Mastour

Nepískalo hento tlsté prasa aj zápas Arsenalu proti Stoke 2015, kde zrakvili Debuchyho a on im ani nedal žltú?

Santiho zranenie nám prehralo minulú sezónu titul, ale aspoň štandardky a rohy zahrával Ozil a boli neporovnateľne nebezpečnejšie a presnejšie.

Reagovat
Nikikrew

Henten rozhodca je uplne mimo.

Reagovat
Gunner14

Xhaka takhle darovat gol a Moss a asistent jsou mrdlý ne ? Tu ruku Walcottovi do ksichtu, kde by šel sám na golmana by viděl i Čech přes celé hřiště, ikdyby neměl kontaktní čočky

Reagovat
Nikikrew

Fakt trapny gol co sme dostali, achjo. Stratit dnes so slabou Swans by bola velky fail. Opat treba pridat a dat rychlo na 3:1. Bude to este zaujimave.

Reagovat
Cobra

Šílenost, že z toho nebyl ani jeden gól

Reagovat
mr.Silver

Pohodovy zapas, skoda ze Granitek podklouzl, jinak bych nemel ani co vytknout

Cekam, ze tam jeste dva goly pridame, Theo dneska hattrick

Reagovat
Lacko_Boh

paci sa mi Granitek, dobre hra...sice nevidel som ako sme inkasovali ale je dobry.Len ci to nie je aj vdaka Swans.

Reagovat
nani92

a čo ak je Swans taká zlá aj vdaka Xhakovi?

Reagovat
Lacko_Boh

to by znamenalo ze hra Granitek v pohode,vid prvy priklad

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen, Alli, Davies 100% šance. toto nás bude stáť body.

Reagovat
vrabejka

Sibila

Reagovat
Taiger

Začínají hrát dost prásácky.

Reagovat
vodka

Stekelenburg na to, že je třetí golman docela solidně

Reagovat
Nikikrew

Alexis dnes fakt zly

Reagovat
nani92

kde si chcel Lukaku nabehnuť

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey nejvíc asistencí v lize. Šel neuvěřitelně do sebe v létě. Champ převyšuje tak o deset hlav.

Reagovat
Hokaido

ok

Reagovat
nani92

jj..alebo konečne našiel ligu na ktorú má a o rok bude opať za drevo

Reagovat
smazaný uživatel

heh, za dřevo nikdy nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

lukaku

Reagovat
mr.Silver

Boze Theo a Iwobi boziiii

Reagovat
Tommy the Gunner

Fio Iwobi

Reagovat
Nikikrew

Iwobi

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Counter

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
SunFells

Oh Theo Ale Iwobi královský průnik.

Reagovat
Mervin

Theo

Reagovat
Tommy the Gunner

OZILLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Hyrax

Mesuuuuut

Reagovat
Nikikrew

Oziiiiiiiiiiiiiiiilek nadhera

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Williams >>>>>>>>>>>> blind

Reagovat
SunFells

MESUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Taiger

MESUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Rohlíček

MESUUUUUUUT

Reagovat
Hachim Mastour

Dab nebude ? 26 ročný Mesut by určite zadaboval.

Reagovat
SunFells

Vidět od Alexise přesný centr a od Mesuta suverénní zakončení je zvláštní

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Counter

Si to zopakovali jak proti Watfordu

Reagovat
Hachim Mastour

Hej no, prekvapivo sa to deje častejšie ako center od Mesuta na Alexisa.

Reagovat
SunFells

Překvapivé to není, je to Alexisova vina. Každopádně v takovéto formě se to neděje.

Reagovat
Hachim Mastour

Tak je to Alexisova chyba, nemá hrať tak hlboko.

Reagovat
Fenri

Iwobi to je buh

Ozil

Reagovat
Edgewalker

MESUUUUUUUUUUUT

Reagovat
Cobra

Vyjebaný zápas toto

Reagovat
smazaný uživatel

Neznášam WBA ešte aj Alderweireld sa nám tam zraní.

Reagovat
smazaný uživatel

Piči

Reagovat
Counter

Ale ten Iwobiho průnik... Nechápal jsem ani ve slow-motion.

Reagovat
Mimalu

Lukakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Mimalu

Bolasie

Reagovat
liquicitizen

Krasa Lukaku

Reagovat
vodka

Lukaku

Reagovat
Tommy the Gunner

Lukaku

Reagovat
pingla

Lukaaaaakuuuuu

Reagovat
vladis271

Reagovat
Heisenberg

Jagielka A Lukaku moc pěkně vyčekaný

Reagovat
Zaschrona

ROMELUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Usty

Lukakuu

Reagovat
Tommy the Gunner

Pep si maže PL na chleba

Reagovat
t0mmy33MCFC

at de s tou hazenou dopr..

Reagovat
vrabejka

Reagovat
mr.Silver

Boze, co to je

Reagovat
Maresma

Těším se, jak si Pep dojde pro titul alespoň s 10 bodovým náskokem..

Reagovat
Edgewalker

Monreal je letos zatím nejslabší článek

Reagovat
Tommy the Gunner

letos jde přes něj asi 80% centrů...

Reagovat
masly008

to ne.100%.já jsem ho neviděl zblokovat ani jeden.a je jedno kdo na něho hraje.

Reagovat
SunFells

Tak to ten tým potom velmi dobře šlape

Reagovat
smazaný uživatel

Iwobi mu vůbec nepomáhá, tím to je

Reagovat
masly008

to mu má pomáhat křídlo bránit druhé křídlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Monreal brání a útočí, Iwobi by občas mohl zkusit to samé

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Mervin

Monreal

Reagovat
fantomas

Mustafi jak zaspal

Reagovat
SunFells

City zas pentle o_O

Reagovat
Mimalu

Jagielka

Reagovat
EXoRcIsT

dalsia penalta

Reagovat
Mervin

to jdeme zase bránit?

Reagovat
Taiger

A jdem bránit výsledek.

Reagovat
nani92

Jagielka

Reagovat
Mimalu

Aguero

Reagovat
EXoRcIsT

presne som si hovoril nech sa Steke hodi na tu istu stranu

Reagovat
Heisenberg

Jagielka

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Pipo123

Aguero je najhorší exekútor penalt

Reagovat
lucius6

Nejhorší, že to kopnul fakt úplně stejně jako De Bruyne.

Reagovat
Pipo123

On to kope hrozne stále, veď teraz nedal penaltu ani za repre, fakt nechápem prečo ho tam stále posielajú

Reagovat
lucius6

U City je bída, tam neni snad nikdo, kdo by to dokázal pravidelně dávat, nechápu, co maj za komplex, že jsou v tomhle tak špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jagielka je píčus

Reagovat
mr.Silver

omfg

Reagovat
nani92

Reagovat
t0mmy33MCFC

uplne stejne trapna penalta ... to sou tragedi

Reagovat
Usty

je to ještě život??

Reagovat
Tommy the Gunner

Cože

Reagovat
mr.Silver

To to neni redka ani nahodou

Reagovat
Mervin

je úplně jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, jasná

Reagovat
Zaschrona

Maarten buh

Reagovat
vladis271

ok Usty má brankára do zostavy týždňa

Reagovat
Tommy the Gunner

Tohle červená?????

Reagovat
Hachim Mastour

Prasa skurvenéééé Zárez

Reagovat
SunFells

Xhaka už jede

Reagovat
SunFells

Ale dávat červenou teda úplně nemusel.

Reagovat
Mervin

musel, tady není o čem

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mervin

sory, ale absolutně žádná šance hrát míč + navíc prasárna

Reagovat
SunFells

Hovno prasárna, zákrok zezadu automaticky není prasárna a tohle byl takový taktický faul ...který nakonec taktický moc nebyl

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mervin

není automaticky, to máš pravdu, ale právě v tomto případě, kdy nebyla absolutně žádná šance hrát míč, to prasárna byla

Reagovat
SunFells

Vůbec.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mimalu

to určitě ne, nějaký záměr ublížit nebo udělat to tak, aby to soupeře bolelo v tom není, prostě kopnutí zezadu za účelem zastavit akci...

Reagovat
Mada

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mada

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si prdel? Je hezký fandit do krve svýmu klubu, ale trochu soudnosti pls.

Reagovat
Heisenberg

Tak na zápasy proti Evertonu se fakt netěším.

Reagovat
Mervin

to je piča ten Granit jako toto jsem dlouho neviděl

Reagovat
fantomas

A je to tady, debílek

Reagovat
Fenri

Omg.

Reagovat
Heisenberg

Supersub

Reagovat
Mimalu

hmm, to Evertonu dlouho nevydrželo

Reagovat
Tommy the Gunner

Ať jde Moss do píči, tohle není červená ani náhodou

Reagovat
blaugrana

City.

Reagovat
Switchback

proč?

Reagovat
blaugrana

Tiket. Dve pencle zajebat, to je...

Reagovat
Nikikrew

Boha Xhaka

Reagovat
smazaný uživatel

City, Gladbach, Bayern vystrelit ich na mesiac za take vykony.

Reagovat
masly008

tak moss už jede ale jiné bomby.

Reagovat
Nikikrew

Vyjebany rozhodca

Reagovat
Counter

Moss nám teda moc nepřeje

Reagovat
masly008

jako nemusí nám přát,ale ať píská co má.jako kde se kutálel ten balon jak šel mamut sám fakt nevím.

Reagovat
Counter

A ten čárový ještě míň, strašný hajzl

Reagovat
Switchback

Xhakův zákrok - https://my.mixtape.moe/etnuab.mp4 ...

Reagovat
Usty

Debil no, ale tohle není červená ani omylem

Reagovat
off-olda

Monster kokot. Tak je tak jasná, až to hezký není.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
off-olda

Reagovat
icka

Reagovat
mr.Silver

uplne normalni takticky faul na zlutou...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mimalu

není to normální taktický faul, ale na přímou rudou to taky nebylo

Reagovat
Mada

Reagovat
Kokesh

Normalni takticky faul.

Nechtel hrat vubec mic, faul zezadu, cervena a nashledanou. Mohl ho zatahnout za dres, nebo jen podkopnout nohy, ale tohle nema nic s taktikou ci premyslenim spolecnyho.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, co já se tady dočtu to už fakt není možný...

Reagovat
smazaný uživatel

Wut, tohle je redka?

Reagovat
Pospovič

jasná

Reagovat
Harakan

Rudá ani náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidla fotbalu, přečíst.

Reagovat
havrys99

jasná

Reagovat
Rarášek

Tohle je prostě červená.

Reagovat
icemike

Redka

Reagovat
mr.Silver

Monreal zase v pici...

Reagovat
Mimalu
Reagovat
masly008

nacho hoří.

Reagovat
SunFells

Takové těsné ty ofsajdy furt

Reagovat
Counter

Tak dvakrát to žádný ofsajd ani nebyl, ne?

Reagovat
masly008

swensea má jedinou taktiku,všechno přes nacha,a bohužel jim to vychází.

Reagovat
Heisenberg

Stekelenburg

Reagovat
JIMMY-PO

keby nemal tu nohu tak vysoko tak mu neda cervenu

Reagovat
Mervin

ale teď běž do piči s ofsajdem, ty kokote s praporkem

Reagovat
off-olda

WBA

Reagovat
Counter

West Brooooooooooooooooooooooooooooooom

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Vždycky jsem jim fandil

Reagovat
smazaný uživatel

starej se o svůj paklub

Reagovat
Counter

Však starám, akorát si občas odskočím i k jiným jako Leicester, West Brom a podobně.

Reagovat
Hokaido

Chadliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

starej se o svůj paklub

Reagovat
Hokaido

Už zase nezvládáš?

Reagovat
TopinB

*ještě

Reagovat
Switchback

Slepice

Reagovat
Counter

Chadli úžasně

Reagovat
smazaný uživatel

starej se o svůj paklub

Reagovat
Fenri

Kolik bylo tech ofsajdu

Reagovat
pingla

Chadli pohřbí Slepice?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

starej se o svůj paklub

Reagovat
SunFells

Ti sudí jsou fakt vydrbanci

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně. Zraněnej Toby a potopeni Chadlim. Prostě další zápas na The Hawthorns

Reagovat
Counter

Ty vole to není možné

Reagovat
mr.Silver

do piceeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Rohlíček

Tak to di do pici

Reagovat
Tommy the Gunner

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Edgewalker

kurvaaaaaaa to je pech

Reagovat
Mervin

kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Trand

Theo už běžel na praporek.

Reagovat
SunFells

Piča taká smůla, škoda

Reagovat
Pospovič

ještě Swansea gol prosím

Reagovat
EXoRcIsT

City uz malo 2 penlaty a Aguero si aj tak chce divom vymoct tretiu

Reagovat
Whitemedia

Hull

Reagovat
smazaný uživatel

Cherries s prstem v nose

Reagovat
SunFells

To borci si ale v našem vápně taky hlavičkují, jak chtějí.

Reagovat
Cobra

Bambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
mr.Silver

Mustafi neumi skakt ve vapne, co to je za braneni do pice...

Reagovat
Mervin

škoda, Hectorek ale krásně

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Woodcott

Reagovat
mr.Silver

Theo

Reagovat
Edgewalker

Theo kurva!

Reagovat
Trand

Reagovat
Tommy the Gunner

FIO

Reagovat
Rohlíček

Walcott Ox

Reagovat
Mervin

Theo, ty jsi takový kokot, že to není možné

Reagovat
Taiger

Theo

Reagovat
Tommy the Gunner

YES 6th win in a row

Reagovat
Tomekcz

ani rozhodci shity nepomuze

Reagovat
smazaný uživatel

City valec

Reagovat
mr.Silver

Suche triko

Reagovat
Counter

Reagovat
Kuchta

Děkuji Shity za zmrvanej tiket Na druhou stranu jsem ale rád, že tihle buzíci zase ztratili

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
fenixLFC

najlepsi lavy bek v lige konecne po zraneni a hned paradna asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso ale nebyl zraněný a asistenci taky neměl bohužel.

Reagovat
fenixLFC

ved o alonsovi nikto nehovori

Reagovat
Taiger

Ale ani Nacho nebyl zraněnej a nenastoupil po zranění, o čem točíš?

Reagovat
fenixLFC

este niekto z tottenhamu a pre dnesok je to komplet

Reagovat
Taiger

*neměl asistenci

Reagovat
fenixLFC

nehovoriac o tom ze alonso nie je ani najlepsi lavy bek v chelsea

Reagovat
hribco

Reagovat
smazaný uživatel

Danny Rose se ještě doléčuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milner hrá až v pondelok...

Reagovat
fenixLFC

pri nejakom komentari vyssie som mal uz rozpisane ze to napise vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

paráda...

Reagovat
Hokaido

Lol, ještě že jsem to vybral.

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

benteke

Reagovat
10

City, Gladbach, Crystal Palace - 3 zápasy na tiketu, kde jsem potřeboval góly týmu kopajícího penaltu. Úspěšnost střelců z 5 penalt = 0%. Někdo si ze mě asi dělá prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ses měl dívat na Monchengladbach... Chyběli mi jenom oni do výhry a nedali dvě penalty a v nastavení jednou nedal do prázdné a podruhé sám před golmanem ani netrefil branku

Reagovat
10

já to viděl...resp. doteď nevím, jestli se mi to nezdálo, protože něco takovýho jsem nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

promiň

Reagovat
smazaný uživatel

Aha tys je tam psal...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lofin9

Mna bohuzial postihlo to iste, som rad ze v tom nie som sam

Reagovat
smazaný uživatel

Hammers už hrajú celkom slušne, dnes by to mohli dotiahnuť na 3 body.

Reagovat
fenixLFC

tak oni vzdy horeli dozadu. teraz tam maju cresswela. a aj napriek tomu ten taliansky traged stihol vyrobit penaltu, len maju stastie ze benteke to zahral ako kopyto

Reagovat
fenixLFC

okej nemaju cresswella

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
SunFells

Atkinson Ti sudí jsou dneska kouzelní.

Reagovat
hribco

Pan rozhodca krasne

Reagovat
Coutinho10

3 vykartovany hraci

Reagovat
Coutinho10

*vedle

Reagovat
vodka

atkinson a dean, fakt odpad

Reagovat
tulen

OT: kde pozeráte nejaké dlhšie zostrihy ?

Ď.

Reagovat
smazaný uživatel

ourmatch.net

Reagovat
Mastný Chobot

hm, šikovná stránka, nepoznám, ďakujem, čau

Reagovat
tulen

Reagovat
Hokaido
Reagovat
tulen

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Modraci

Reagovat
Busby babes

tak bez toho by jim asi Nike takove prachy nedal.

Reagovat
Miguel19

Ta tabulka je i v tom prvním, ať ušetříte klik

Reagovat
Busby babes

ja nesjel uplne dolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Existují nějaké stránky, kde si lze pustit proběhnuvší zápasy PL?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Middlesborough - Watford, zápas championship v nedeľu. Nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tomu šancu, nemusel by to byť nudný zápas :).

Reagovat
CubONE

Pozeraj cyklistiku

Reagovat
smazaný uživatel

Cyklistika je až na niektoré záverečné špurty pre mňa absolútne nezaujímavý šport.

Reagovat
CubONE

Prave dnes to bolo skvele cely cas A hory su taktiez mega zaujimave.

Reagovat
EXoRcIsT

tiez som mal cyklistiku za nudu ale odkedy je tam Sagan tak pozeram kazdu etepu Tour aj tie horske a navyse sa pri tom da krasne vypnut a sledovat krasnu krajinu

Reagovat
smazaný uživatel

S tou krajinou súhlas

Reagovat
SunFells

Není nad to takhle pěkně z pohovky sledovat krajinu Taky nejezdím na dovolené od té doby, co se rozjely google maps.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

„aj tie horske“

Sagan Nesagan, tohle zní jako kdyby sprinterský etapy byly nějak výrazně atraktivní.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevie mi niekto poradiť, prečo mi na novokúpenom notebooku nejde prehrať flashové prenosy? Všetky drivery a drobnosti mám nainštalové, vrátane adobe flash player.

Reagovat
smazaný uživatel

Flash je mrtvý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Nihilister

A co máš za prohlížeč ? S chromem většinou jde všechno i bez instalace flashe atd .

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo žltá za simulovanie. Jak malé decko sa hodil o zem. Pozerá to vôbec niekto?

Reagovat
mikelinos

Barragan červená

Reagovat
Hokaido

Myslíš to ve vápně? Já bych klidně písknul penaltu + bych dal Negredovi žlutou, podobně jako se to dělá v hokeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Cholevas jaký gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Neotravuj pořád..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní trajektorie, jak to šlo rychle nahoru a pak nepřelítlo.

Reagovat
smazaný uživatel

80. pre Sagana - boha cyklistiky

Reagovat
nani92

Boh je len jeden

Reagovat
Whitemedia

Mourinho

Reagovat
nani92

Zlatan

Reagovat
Ed_Hazard

ako zapojil oboch kolegovcov do rozhovoru On je proste frajer

Reagovat
Azza

Reagovat
Free_player

OT: Máte rozjetý na fantasypremierleague nějaký ligy ? přidal bych se ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi ve spurs.cz lize?

Reagovat
Free_player

ne minulý víkend jsem si založil účet

Reagovat
Free_player

okey díky

Reagovat
smazaný uživatel

Middlesbrough ma zatiaľ ani trochu nepresvedčili, že majú na záchranu.

Reagovat
fenixLFC

oproti hullu sunderlandu a stoke, pripadne swansea s burnley? to zas maju

Reagovat
mr.Silver

Ani ne, vsechny ty tymy hraji tuzku, aspon budr super boj o zachranu.

Reagovat
salami

Hull a Sunderland jsou ještě o krok pozadu, ten zbytek právě včetně Middlesbrough se nejspíš popere o to poslední místo

Reagovat
smazaný uživatel

☑ odepisování Sunderlandu

☐ záchrana Sunderlandu

Reagovat
salami

Já myslim, že se spíš bude zaškrtávat tady:

☑ Sunderland - jeden ze dvou nejslabších kádrů PL

☐ konečně sestup Sunderlandu

☐ návrat Newcastlu do ligy

☐ ideální sezona

Reagovat
Hokaido

Sunderland už letos spadne. Ale jestli ne, tak už nikdy.

Reagovat
salami

nestraš

Reagovat
vodka

Stoke se zachrání s prstem v nose.

Reagovat
celeb

Peto Sagan!

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Heaton, wow.

Reagovat
Wat

Aspirant na zákrok sezóny.

Reagovat
Swarley

Saints v tom zakončení předvádí jako co...

Reagovat
Nihilister

Nevim ale doufám , že vyhrajou

Reagovat
Swarley

jo jo, jako to jim tam muselo už začít padat

Reagovat
SunFells

Co to Burnley při těch rozích vyvádí? Ale dobrý

Reagovat
Swarley

brání strašně pasivně ve všech situacích

Reagovat
Swarley

no, teď to bylo aktivní až až

Reagovat
SunFells

To se mi moc nezdálo jako penaltový zákrok.

Reagovat
Swarley

jako jo no, z těch opakovaných záběrů to vypadalo moc podezřele

Reagovat
C-M@ster

Co čert nechtěl, o mém osudu v prvním kole tipovačky bude rozhodovat tenhle zápas.

Akorát přesný výsledek 2:1 pro Liverpool by znamenal, že prohraju. Už jsem jednou v podobné pozici byl a tehdy skutečně padl jedinej výsledek, co nesměl, takže asi podám na Tipáči na 2:1 a vám to radím taky.

http://www.eurofotbal.cz/tipliga/tipovani/?group=ang5b&round=1

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

RED MONDAY

Reagovat
niflheim

Dejte nám rovnou ty body

Reagovat
Nihilister

Za tu arogantnost co tu mufani předvádí ?

Reagovat
Busby babes
Reagovat
niflheim

Lepší pocit než pod LVG

Reagovat
Busby babes

no ani ne, tenkrat i Liverpool hral o dost hur. Ted ty mrchy hrajou dobre.

Reagovat
vladis271

no práve ten holandský zmrd mal na nás evidentne recept.

Reagovat
vladis271

dostanete akurát tak góly.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To preview k dnešnímu zápasu se mi zdá adekvátní

Reagovat
Busby babes

slavne tymy netreba predstavovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Už se nedivim, že ti všichni mrdaj na donate pro ef search, když furt kolem sebe kopeš.

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

drž piču

Reagovat
teenz

Nebuď drzej.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

4: The last 4 red cards ManUtd received against Liverpool were all for Nemanja Vidic.

Legend.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tommy the Gunner

Nejlegendarnejsi je stejne ta Gerrardova cervena asi po 40 vterinach

Reagovat
Busby babes

to kazdopadne. Krasne rozlouceni.

Reagovat
Swarley

jako tohle od něj bylo hezké, celou kariéru v porovnání s úpěchy Giggse nebo Scholese paběrkoval, tak už štěstí ani dál nepokoušel...seru na to, I am out...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
niflheim

Reagovat
nani92
Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Toby Alderweireld received a boost last night when he was told he had suffered only nerve bruising to his knee and is likely to recover quickly. The Tottenham Hotspur defender will have a scan today to confirm there is no other damage, but is confident he has escaped a lengthy spell on the sidelines after he reported feeling better yesterday despite the injury making his knee feel numb.

uuuufff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/SkySportsNewsHQ/status/787932931671093248

Ovsem tahle anketa je vtipna. Prvni Gerrard, druhej Suarez.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC ma jednoznacnejsi koho volit, spis by mi zajimalo, jaky je celkove pomer hracu v ty 50.

Reagovat
Busby babes

to je fakt, ze u nas se to vic rozlozi.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Pospovič

ideální by dnes byla remíza ale mám tušení, že to skončí tak 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si taky myslim, ze United dostanou klepec.. Ale je to derby, takze mozna treba 2:2 nebo 3:2, neco takoveho.

Reagovat
vladis271

aj Scholes si to myslí, ale to nič neznamená v derby.

Reagovat
vodka

no, vzhledem k tomu, že LFC má silný presing právě v zóně, kde my děláme nejvíc chyb a náběhy z druhé vlny nám dělají obrovské problémy, což LFC taky docela využívá, tak je ta obava o výsledek na místě. My můžeme tak rozhodnout ze standartek, nebo zase nějakou individuální kvalitou...

Reagovat
fff

V podstate silna stranka jedneho plati na slabu stranku druheho ... u oboch. Moze to byt zaujimave .

Napr. to moze byt tak, ze vas drtime, pressujeme, stracate lopty, dame gol, hrate chuj, mate standardku, ubranime ju jak banda chujov, date gol ... a takto dokola.

Reagovat
vodka

právě, jako pokud tam dneska bude Pogba s Fellou, tak to smrdí od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

ten střed musíme zahustit na 100% musí nastoupit nějaké DM a já bych určitě volil Carricka...Carrick DM a u něj Herrera s Pogbou...

Reagovat
Swarley

hrot Zlatan a na křídla co nejvíc brejkové hráče, takže Martial, Rashford nebo Mkh...ale jako dost očekávám Lingarda...

Reagovat
vodka

Lingarda tam čekám, ale radši bych tam měl Rashforda s Martialem. Hlavně úplně ideální by byl někdo typu Depaye, někdo, kdo umí dát centr, což ani jeden není a Mata je na brejky dost pomalý. Klíčové je, aby měl Pogba víc volnosti a vycházely mu dlouhé pasy na někoho do běhu. Škoda, že nehraje Moreno, to by byla pecka, kdyby na něho hrál třeba Rashford...

Reagovat
Swarley

tak s tím centrem je to horší, i když Shaw docela umí a Tony je v tomhle letos taky úplně jinde, než tomu bylo poslední roky...on i právě Pogba a hlavně Herrera umí dát přesný centr, ale u těchto 4 hráčů už je to strašně o tom, že není už tak jednoduché je do té situace dostat...

takže v tomhle souhlas, ale v tom případě bych teda zkusil Mkh, pokud je fit...on bude ideální protiváhou k tomu druhému gólovějšímu křídlu...

Reagovat
vodka

a jo, na něho sem úplně zapomněl

Reagovat
Swarley

jako ani se nedivím, ale on v těch pár minutách ukázal, že je s balonem neuvěřitelně rychlej, umí dát nahrávku...musíme se snažit ho co nejdřív zapracovat...

Reagovat
salami

docela mě zaujalo to "golovějšímu křídlu", jestli bych měl nějak popsat Mikchtarjana, tak zrovna jako golovýho

Reagovat
Swarley

je fakt, že to asi není úplně přesný...spíš mi šlo o to, že jak Rashford a hlavně Martial jsou typologicky spíš útočníci...použitelní v pohodě na křídle a třeba to nakonec budou jejich primární pozice, ale spíš jsem tím chtěl naznačit, že Mkh je z nich nejtvořivější...

Reagovat
masly008

zase bych nedivočil.Mourek takové zápasy umí.bude betonek a čekání na standartku.očekávám střed fela,hererra a pogba.

Reagovat
fff

U nas bude vcelku podstatne v akej forme nabehne Emre, lebo tak fyzicky hrac nam teoreticky moze dost pomoct, len teda dlhsie nehral pravidelne.

Reagovat
fff

Chcelo by to dnes pekny zaciatok tyzdna. 1-0 postaci, beriem aj 5-0 .

No ale kazdopadne mam pred tym zapasom respekt je to derby, tam clvoek nikdy nevie. Cisto podla poslednych tyzdnov by sme mali byt favorit, ale uvidime co z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se hraje LIV-EVE // MU-MC? Nebo o jakém derby je řeč?

Reagovat
vladis271

o el classicu derby miesto vzdialených od seba 700 kilometrov.

Reagovat
smazaný uživatel

El Clásico není derby.

Reagovat
fff

Aha ...

Reagovat
oddy

Škoda, že španělé na to mají jiný názor.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kiwwi

podla definicie derby nie je

Reagovat
masly008

když nerozumíš tak nepiš. Derby nejsou jenom městská že?.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli narážíš na https://goo.gl/CCM11s ,tak už to nechápu vůbec. Co s tím mají co dočinění?

Reagovat
fff

Chlapi rychlo podte sme, je tu vtipny vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Nem értem.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsichni maji ten tvuj nazor o tom co je derby a co ne u prdele, ze to pises vsude?

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuju to vysvětlit, když je několik možných interpretací.

Reagovat
Swarley

a není úplně jedno, jak se tomu říká?

Reagovat
Ligter

kór, když to stejně vyhrajeme, že?

Reagovat
Swarley

pochopitelně

ale jako nikdy nepochopím, proč to všechno tak šíleně specifikovat, když je úplně každému jasné o co jde a v jak je to myšleno...

Reagovat
Ligter

tak jasně, je to jak píše imp dole; stačí jen cit pro významový posun - a tím spíš u tak obecně dost vžitého slova, kde se nad tím snad ani nedá pochybovat. divím se, že se nad tím někdo pozastaví.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus použít google občas ti něco najde a můžeš si doplnit vzdělání

Reagovat
smazaný uživatel

Indexovaný internet nestojí informačně za nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

http://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/derby

https://en.oxforddictionaries.com/definition/derby

http://www.collinsdictionary.com/dictionary/english/derby#derby__9

Všude je zmíněno, že může jít o "local city or area", ale všude jsou vyjmenováni rivalové z jednoho města (MU/MC//Arsenal/Tottenham).

Reagovat
smazaný uživatel

A koho ale zajímá nějaká přesná definice ze slovníků? Jazyky se konstantě nějak vyvíjí, vznikají nová slova, významy stávajících slov se rozšiřují a ve finále jde o to jak ty slova používají lidé a ne jak jsou definovaný ve slovníku. Derby, i když definovaný jako souboj lokálních klubů, dneska může spousta lidí chápat jako souboj klubů, který mezi sebou mají nějakou rivalitu, i když jsou od sebe vzdálený desítky nebo stovky kilometrů a na tom prostě není nic špatně. To je prostě evoluce.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže začneme říkat derby všemu, co se nám hodí. To za chvíli každý tým z tabulky odehraje ročně 38x derby. Nedej bože, aby se začly započítávat ještě kluby z nižších lig.

Reagovat
masly008

Reagovat
Ligter

ale to nikdo netvrdí, jakékoliv slovo má nějak do určité míry vymezené sémantické/významové pole - což znamená, že někdo chápe derby jako souboj dvou týmů, které jsou od sebe 70 kilometrů, někdo holt to chápe jako souboj týmů, které jsou od sebe 90 kilometrů. nejde ale s žádným slovem asi zacházet úplně svévolně, ale zároveň nejde - kór u slova 'derby' - asi říci, že má ten jediný a správný význam. slovo 'derby' prostě nemá striktně přesné definiční vymezení. a vůbec, nevím, kde je problém - ''north-west'' není zas tak složité pochopit jako podřazené slovu 'area''.

Reagovat
Ligter

holt, aby to bylo snáž pocohopitelný pro rýpaly a autisty

Reagovat
oddy

http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Derby

A tady máš, že to může být ze stejného regionu. Co teď?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty příklady jsi si přečetl?

Reagovat
oddy

Ano. Pro jistotu ti přiložím definici co znamená příklad.

http://www.dictionary.com/browse/example

Snad to pochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

DeformFCB17.10.2016 12:37#

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud je to area tak to by sedělo vzdálenost mezi stadiony je 52 km

Reagovat
Hokaido

Pěkný, máš pravdu. A teď šup zpátky do španělský sekce řešit Zlatej míč a nevěru. Rádi jsme tě viděli, ahoj.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi místní tiskovej mluvčí? Kde řeším Zlatý míč? Jakou nevěru?

Reagovat
smazaný uživatel

To znamená že už si to tu potrollil tak můžeš ke svým cules

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Super relevantní zdroj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň nějaký ty tu nic kloudného jako argument nedodal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacksLFC

jsou vyjmenovaní z jednoho města, aby hňupové jako ty to pochopili

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkej mi hňupe, já ti taky neříkám slávisto.

Reagovat
smazaný uživatel

o destruction derby

Reagovat
JacksLFC

když nevíš jak je rozdělená anglie alá NORTH-WEST, kam patří jak město Liverpool, Widnes, Runcorn, Warrington, ST Helens ale třeba i takový Manchester, tak ano derby Liverpool FC Manchester United je a nazývá se North West derby

Reagovat
smazaný uživatel

dneska sa hraje tvoj kokot, ty magor.

Reagovat
smazaný uživatel

Nem értem.

Reagovat
smazaný uživatel

No homosex

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes budú jatky, Mourinho bude plakať, Lallanka 2 góly

Reagovat
Mastný Chobot

teda, ak bude hrať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

=_=

Reagovat
Manik...

United do nich

Reagovat
vrabejka

Pome Reds zničme ten domov důchodců!!!!!!!!!!"!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Holloway o Shelveym: "He’s probably the best player I’ve ever seen play in the Championship."

Reagovat
smazaný uživatel

Az tak sa zlepsil v pohybe ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečně. V tomhle směru je letos úplně jinej hráč. Šel do sebe v létě.

Reagovat
fff

Tak on to v sebe vzdy mal tu futbalovost, otazna bola ta jeho neexistujuca pohyblivost.

Som na neho zvedavy v PL, predsalen je to stale "iba" Championship.

Reagovat
salami

on zas tak strašnej pohybově neni, ve Swansea byl v tomhle ohledu taky celkem v pohodě, až na cca poslední pul rok, to viditelně zlenivěl, ale Rafa ho zase nakopnul

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu sa mi nechce verit. Snad postupite a uvidim ho, no .

Reagovat
Maresma

Reagovat
salami

v podstatě ted nepadne gol, kterej by nezačínal u něj, ale nechal bych ho taky nějakej zápas odpočinout, už jenom kvuli tomu, abychom viděli, jak to pujde bez něj

Reagovat
smazaný uživatel

tohle fakt neumim posoudit, jestli mu v týhle fazóně pomůže odpočinek a nebo spíš další dobrej výkon v zápase :))

zítra by ale odpočívat mohl, místo něho Diamé a vpředu Mitrovič-Ayoze

Reagovat
salami

jj, Mitro střílel za Srbsko a zaslouží si konečně taky nějakou větší porci na hřišti, nebál bych se toho a přesně to tam takhle poslal, navíc Shelvey s Gaylem můžou bejt připravený na lavičce, kdyby to nešlo, a začíná se chytat i Atsu, z toho mám taky radost

Reagovat
smazaný uživatel

Atsu prý hraje výborně až na finální fázi, kdy často jako by nevěděl, jestli střílet nebo centrovat. Ale to je věc, která se dá určitě vychytat. Máme na křídla vlastně jen jeho, Ritchieho a Gouffrana + teoreticky Yedlin a Lazaar. Champ s tím zvládneme, ale zvlášť pokud odejde Gouffran, tak na PL bude potřeba posílit.

Reagovat
salami

dva posty, který nejsou zdvojený - křídlo a CM

Reagovat
salami

já Atsuovi hodně věřim, líbí se mi od MS, dost mě překvapilo, že se v Bournemouthu neprosadil, ale i díky malý konkurenci by se u nás mohl pořádně rozjet, mimochodem beky na křídlech fakt nemám rád, i když jako taktická varianta ke konci utkání ok, s tim že to ted bude stačit souhlas, v zimě bych do kádru šahal fakt jenom minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, co ten Lazaar, jestli se z něj nevyklube spíš křídlo. V létě se navíc vrátí Thauvin a s ním bude taky potřeba něco udělat :)

Bournemouth je hodně rodinný prostředí, tam to cizinec jako Atsu má hned o trochu těžší... u nás zatím vypadá dobře, opci na něj snad máme, takže jestli zůstane další sezony je čistě na něm, jak bude hrát

Reagovat
salami

v Itálii zaskakoval na LZ, jestli mám dobrý info, dost bych se divil, kdyby hráč, co v Itálii hraje na beku, případně záloze, měl i parametry na křídlo v Anglii, ale uvidíme, na Thauvina jsem skoro zapomněl, ale já bych mu už další šanci nedával a radši pořídil někoho zajímavějšího, i kdyby se na krásně prosadil, tak je to typ, co si pak začne vydupávat přestup vejš, na to nejsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Aarons ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ijury prone jak kráva. Přípravu měl supr, ale otázka, jestli je schopný odehrát aspoň měsíc bez zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ho, talent má...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

jedine coho sa bojim, ze rooney rozhodne z 1 strely alebo urobi slepu asistenciu na gol

Reagovat
Ligter

moc bych se nebál toho, že by měl rozhodovat zrovna Rooney

Reagovat
Swarley

každopádně kdyby fakt ano, tak to tady bude pro některé peklo, o to se postarám...

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To uz vieme dopredu, ani nemusis pisat ty vtipálek

Reagovat
smazaný uživatel

"vtipálek" (=kokot)

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu tu je to riadne vyhrotene

Reagovat
smazaný uživatel

blíži sa zápas, Kubo...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Ligter

Reagovat
icemike

Reagovat
C-M@ster

Já si taky myslím, že se Rooney trefí.

Ale to nic nemění na tom, že je vyčpělej, brzdí repre a i United v zápasech, kdy soupeř betonuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi
Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho tam dneska vyhraje

Reagovat
Tommy the Gunner

leda tak v nezvládání

Reagovat
Nikikrew

Hralo sa NWD v lige takto neskoror na vecer? Co si ja vybavujem casy su najma poobede.

Reagovat
avicii

tesim sa aj zaroven trochu obavam...ale pokial viem tak v tychto pondelkovych dohravkach mame velmi dobru bilanciu

Reagovat
vladis271

Vzhľadom na situáciu v tabuľke by ani xko nebola katastrofa, ale (!!!) je to Anfield a je to proti nim, čokoľvek iné ako výhra je neakceptovateľné.

Reagovat
vladis271

"We are going to beat Manchester United. We all believe it. We are going to make it."

Vzhľadom na jeho povahu to dnes dopadne buď alebo. Buď nám vyhrá zápas alebo sa nechá stupídne vylúčiť. Celkom sa druhej alternatívy bojím.

Reagovat
Ligter

tak kdyby se bál i té první, to už by bylo hodno nějaké diagnózy životního poraženectví

Reagovat
Ligter

*ses

Reagovat
bbbauch

Kdo co?

Reagovat
j_mrazik

To rekl Lucas?

Reagovat
vladis271

jáááj sry lads.

Mane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Dneska citim pruser. Liverpool nas bude napadat jak kdyby byli na koksu, budeme se snazit o konstruktivni rozehravku a budeme ztracet. Liverpool dobre vyuziva i druhou vlnu ( nabehy ) a to mi letos branime na urovni divize. Vcera jsem prekousl porazku v derby 5-0, tak dneska to snad bude trosku lepsi.

Reagovat
r.mrazik

zas herrera,pogba,mata,pripadne carrick a blind ten mic umi davat z jedne a z takovych situaci se dostat...a vzhledem k tomu,ze hrajeme venku,tak ten obranny blok bude spis zatazeny,takze ta druha vlna by mela byt pokryta...

ale uvidi se...snad to bude dobry zapas ke koukani a ne nejaka drevorubecka akce uprostred hriste...

Reagovat
Busby babes

taky toho zapasu nemam dobrej pocit.

Reagovat
Fabregas@ole

Kalas už měsíc nehrál. Co je s ním?

Reagovat
nani92

Paci sa mi ako vsetci tipuju ze dnes dostaneme nakladacku..ten pocit po nezasluzenej vyhre 1:0 bude skvely..

Reagovat
Lacko_Boh

co ak ale vyhrate 2:0 ?

Reagovat
Swarley

tak je musí dát oba Rooney

Reagovat
kiwwi

ak da jeden, tak prekona Shearera pocte away golov...momentalne su spolu na 87 goloch

Reagovat
Mastný Chobot

alebo ak dostanú nakladačku

Reagovat
nani92

nebude to ono, ale nenahnevám sa

Reagovat
Swarley

jako já právě strach nemám, já jen doufám, že Mourinho konečně zamíchá ten svůj pořádný beton a z brejku to vyhrajeme...jako byl jsem nucenej to sledovat x let, jak s tím vyhrával a bylo by velmi nemilé, kdyby mu to najendou u nás nešlo...

Reagovat
Swarley

1000. pro dnešní výhru MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

idem podat na Liverpool, takze minimalne bod berieme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
Pospovič

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool mi je nějakej protivnej, takže

Reagovat
smazaný uživatel

jen v případě, že první poločas vyhraje LFC

Reagovat
pingla

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Manchester začne kvalitní defenzivní činností po 20 minutách přejde do rychlého protiútoku kde z první šance vsítí důležitý gol poté se zatáhneme a bude sledovat jak se domácí tým snaží zuby nehty dostat do pokutového území aby vsítil důležitý vyrovnávací gol, když v tom náhle nastoupí od 66 minuty všemi opěvovaný Rooney a na první dobrou rozhodne duel odvěkých rivalů a v úterý pronese Liverpool své oblíbené Next year

Reagovat
Busby babes

tak tomuhle neverim ani ja.

Reagovat
smazaný uživatel

No já tomu nevěřím, jen tak tajně doufám

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

jo ta se povedla

Reagovat
madlucas

vsetci napichani, nakoniec to skonci nudou 0:0 , prinajlepsom 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Potreboval by som pomoc s prehrávaním streamov, už som fakt zúfalý. Na školskom nete mám asi bloknuté prehrávanie streamov, ale dodávam, že nie všetky. Dole vo wifi zóne som na mobile pozeral vpoho (sport365 to bude asi klasický flash), ale na pevnom pripojení na izbe mi napr sport365live vôbec nerozbehne, a na iných mi píše toto: crossdomain access denied. Nestretol sa s tým niekto resp. nevie či sa to dá nejak obísť? Doplnky ako adobe mám samozrejme nainštalované..

Reagovat
smazaný uživatel

No a acestream mi zatiaľ nenačítal ani jeden odkaz, na každom sa to zastaví pri buffering...čisté peklo toto

Reagovat
Hokaido

Já ti neporadím, jen na acestreamy si dávej pozor. Funguje to jako torrent a v Ově na vejšce by nás za to klidně odstřihli od netu.

Reagovat
fajdax

To jako vážně?

Reagovat
Hokaido

Jako fakt. Přišel ti mail, že stahuješ torrenty a budeš odpojenej. Pokud jsi jim napsal, že k tomu došlo nedopatřením tak tě nechali s varováním, pak na nějakou dobu konec.

( A ano, nedopatřením jsem si stáhul torrent klienta a 250GB filmů a seriálů za týden. )

Reagovat
fajdax

Ta závorka

Reagovat
smazaný uživatel

To počujem prvýkrát, resp. tomu "funguje to ako torrent" nerozumiem. Ale dík za info.

Reagovat
Mastný Chobot

Ace Stream uses in its core, P2P (peer-to-peer) technology, BitTorrent protocol,

prijímaš aj odosielaš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kiwwi

je to peer to peer pripojenie, to znamena, ze to co stiahnes rovno aj sharujes a uploadujes a vlastnik siete to moze zakazat...bud to zakaze natvrdo cez porty alebo je to pod hrozbou ze dostanes ban...na intraku sme to takto zakazane natvrdo mali a teraz v praci nemame, ale nikto sa to neodvazi, pretoze sa to berie ako hrube porusenie pracovnej discipliny

Reagovat
smazaný uživatel

Kdysi v prvním semestru jsem z toho taky měl strach... #yolo

Reagovat
Hokaido

Na Báňský to fakt takhle fungovalo. A bylo tam připojení jen přes kabel, takže pokud tě odstřihli, tak jsi na pokoji fakt měl útrum.

Reagovat
pepinho2

v Praze taky kabel

Reagovat
vodka

já sem měl za to 3 dny ban...

Reagovat
nani92

a vtedy si sa poriadne zoznámil s vodkou..

Reagovat
r.mrazik

pred mnoha lety za to na strahove taky odstrihavali...

Reagovat
mikelinos

to píšeš pozdě, já jsem před čtyřma týdnama dostal ban na 48 hodin a vypli mi to, když jsme hráli s Leicesterem 2:2 a přišel jsem o Fabreho goly

Reagovat
smazaný uživatel

řešil jsem něco podobného a nejlepší varianta je pustit acestream na vps a přes curl a ssh přesměrovat do vlc, funguje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Díky.

Reagovat
fajdax

Takže United za týden na desátým místě s deviti bodovou ztrátou na první místo? Za mě určitě jo

Reagovat
Whitemedia

pls

Reagovat
fajdax

Je to uplně v klidu reálný

Reagovat
Whitemedia

S tím, jak nám letos jdou zápasy proti lepším týmům, bych fakt raději nepředbíhal

Reagovat
fajdax

Nevím no, s tou novou formací zatím hrajeme parádní fotbal, ale zatím jen proti chudákům...Btw neví se co Zouma? Kdy už konečně bude fit aspon na lavičku?

Reagovat
Whitemedia

No já u té nové formace raději počkám, až ji prověří Ibra s Martialem a Pogbou..

na konci září už měl začít trénovat, ale těžko říct, žádné nové informace od té doby nepřišly..

Reagovat
B3n

Po té reprepauze, co teď byla, už měl být téměř ready. Řekl bych, že se dá očekávat každým týdnem, třeba na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

treba budete za tyden 3 body za nama, to bych zas bral ja.

Reagovat
fajdax

Taky možnost

Reagovat
Pospovič

kéž by

Reagovat
Free_player

Remíza by tomu slušela nejvíc, ale výhra Manchesteru by asi taky neškodila ač to říkám nerad

Reagovat
andrew96

https://www.youtube.com/watch?v=CE6lyF35qKw

Abyste se nehádali pořád, toto je derby!

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Hokaido

Čekal jsem PSG.

Reagovat
Whitemedia

S těmi moc prohráváme, to není derby.

Reagovat
Hokaido

Na to jsem zapomněl.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
andrew96

taky

Reagovat
TopinB

Reagovat
Taiger

Kurz 3,6 na červenou kartu, jsou tu vůbec nějací adepti?

Reagovat
Busby babes

Kvetak a Lovren? (ani nevim, jestli nejsou oba zraneni nebo jestli maji hrat.. )

Reagovat
Taiger

Já tipuju takovýho Baillyho. A když už jsme u toho, tak tě snad smetu v h2h snad Rash a Ibra dneska nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Květák si pro ní jde to je jasný

Reagovat
misinho7

dneska Liverpool musiii

Reagovat
kiwwi

toto je stavka, ne jak tu o nick

http://imgur.com/a/wgsCb

Reagovat
madridcan

Su tu aj normalne stavky, ale ked tu nevie niekto dodrzat, ze skonci na EF, respektive nedodrzi slub sam sebe(prebehnut sa holy po namesti), tak to musi skoncit len pri nickoch, respektive vo vyzivani vo falosnom spievani hymny Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Mastný Chobot

resp. že nepošle fľašu

Reagovat
smazaný uživatel

ved mu na nu prispej

Reagovat
smazaný uživatel

mám už 4 měsíce koupenou, ale zatím jsem byl línej jít na poštu

Reagovat
Lacko_Boh

o aku flasu ste sa stavili ?

Reagovat
smazaný uživatel

to nebylo specifikováno

Reagovat
Lacko_Boh

moja oblubena

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Diego2

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Lacko_Boh

xD umieram xDD

Reagovat
Mastný Chobot

Oľo ti povedal adresu?

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi mi povedal adresu

Reagovat
Mastný Chobot

fakt?

Reagovat
Mastný Chobot

aha, jo

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu tvoje myšlenkové pochody

Reagovat
Mastný Chobot

no, som si to nepamätal, ale potom som pozrel do správ tu na ef a zbadal som to, ty pochod

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Mastný Chobot

musíš byť tak vtieravý?

Reagovat
smazaný uživatel

nudím sa trošku... Zoženieš mi inak Slovenský zákonník 1939-45? Nechce sa mi ísť do BA.

Reagovat
smazaný uživatel

ale skočím za blízkym priateľom Dr. Lackom?

Reagovat
smazaný uživatel

alebo*

Reagovat
Whitemedia

Je to hrozná vtěrka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
TopinB

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.

tak jako to může skončit 3:0, tak to klidně může skončit 0:2, kdy neuhlídám dvě standartky a neproměníme svoje šance. Nicméně fanoušek LFC musí být optimista, není důvod být pesimistou

Reagovat
kiwwi

> tak jako to může skončit 3:0, tak to klidně může skončit 0:2

Reagovat
cristiano.K.

ale jenom když neuhlídáM dvě standartky a to se nestane Ivan

Reagovat
kiwwi

neviem aky dobry si v hlidani standardek

Reagovat
cristiano.K.

laxní, ale na derby bych se vyhecoval

Reagovat
smazaný uživatel

Pondelkový súboj tímov, ktoré nehrajú v týždni LM. Nuda.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

týmy druhého sledu

Reagovat
Free_player

týmy, které bojují o 4. místo v lize ...

Reagovat
smazaný uživatel

On má prý nastoupit Moreno a Milner v záloze toho sem se hodně bál..Záloha se nám v podstatě rozpadla a zbyl jediný hráč základu. Bude to hrozně těžký zápas. Obrané standartky bude peklo. Hlavně se vyvarovat penalty a rudé docela jí cítím, že nějaká padne. Bude to hodně nahecováné..

Reagovat
Maresma

To doufám nehrozí

Reagovat
iamek

Koho mate out?

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana a Gini

Reagovat
Infernoqt

Takhle brečíte už před zápasem?

Reagovat
smazaný uživatel

jistě

Reagovat
smazaný uživatel

nie kazdy ma dusu vrabejku

Reagovat
smazaný uživatel

tak ak nastúpi, naša šanca sa znižuje 30-40% ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Palo prosím. Dnes nie.

Reagovat
smazaný uživatel

*o

Reagovat
tomasinho

Ježiši, jen to ne. Nechápu, proč by se to mělo měnit, když to funguje. Pokud nemůžou Gini ani Lallana, tak ať hraje záloha Emre-Hendo-Couts.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Snad ten Lallana bude hrát. furt doufám

Reagovat
nani92

parkovisko > Anfiled

Reagovat
Hachim Mastour

Takto si robiť srandu z Old Trafford ?

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Anfiled je napiču miesto

Reagovat
tulen

Liverpool dnes musí

1:0 Sturridge

YNWA !

Reagovat
smazaný uživatel

Ideál u mňa rýchly gól Liverpoolu, aby to hostia boli nútení otvoriť.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideál u mě 6:6, 6 zraněných hráčů na každé straně a 6 ran pěstí u Mourinha a Kloppa.

Reagovat
cristiano.K.

že ty to nezvládneš at ten zápas dopadne jakkoliv?

Reagovat
kiwwi

6:6, 6 zraněných hráčů na každé straně a 6 ran pěstí u Mourinha a Kloppa.- to by mozno zvladol

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

nudny fotbal a remiza 0-0 o co ?

Reagovat
wild

Young v zaklade

Reagovat
Hokaido

Liverpool XI vs. Man Utd: Karius, Clyne, Lovren, Matip, Milner, Can, Coutinho, Firmino, Henderson, Mané, Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Uf, bez Morena. Ale Lallana bude chybět. Snad se teda Sturridge ukáže pořádně.

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ten Lallana ale líp to asi poskládat nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

a teda velkej otazník je nad Studgovo formou. Snad se nikdo další nezraní

Reagovat
Hokaido

Lallana by asi posadit Studge, že?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
cristiano.K.

v současné chvíli ano.

Reagovat
tomasinho

Lallana na lavičce ale

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň tak.. ale 100% fit určitě nebude

Reagovat
Wat

Tak snad se povede 3:0 a nebude muset jít hrát, aby se to nějak neuspěchalo.

Reagovat
avicii

Reagovat
Maresma

to nejlepší, co je k dispozici

Reagovat
cristiano.K.

vítězná

Reagovat
Hokaido

Jako teď už tomu fakt věřím a sázím na vás. Účka navíc s Květákem a Youngem...

Reagovat
cristiano.K.

taky jsem poslal litřík, už na první půli

Reagovat
smazaný uživatel

budu jatky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Adama

Reagovat
iamek

Omg Yyoung =-O

Reagovat
iamek

Omg Yyoung =-O

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney na lavici!

Reagovat
habinity

Go United Rozjebme tie Loserpoolske sracky co 26 rokov nevyhrali ligu

Reagovat
smazaný uživatel

tady už nám chybí jenom vrabejka a bude to pro dnešní super večer kompletní

Reagovat
vrabejka

bude debakel

Reagovat
smazaný uživatel

dostanete

Reagovat
mithro

este, ze som tam poslal nejaku tu korunu, aj na hcp, to je zase zostavicka

Reagovat
Hokaido

Liverpool 3,5+ golů za kurz 10.

#yolo

Reagovat
nani92

ach José

Reagovat
kiwwi

Predpokladám že Herrera spolu s Fellom na DM a Pogba pred nimi a Young bude hrať naľavo a bude pomáhať Blindovi s Manem... Dosť defenzivna zostava

Reagovat
smazaný uživatel

takhle by to bylo přijatelný.. bojím se, aby Ander s Pogbou nebyli opačně

Reagovat
EXoRcIsT

panaboha Mourinho ti jebe to co robia Young a ta dubova doska Fellaini v zaklade ma ide roztrhnut od zlosti dpc

Reagovat
Nikikrew

Preto lebo na jeho kraji hra Mane. Pre mna celkom logicka volba

Reagovat
EXoRcIsT

no dobre este Younga pochopim aj ked budu zase lietat centre vsade len nie do 16tky

Reagovat
Nikikrew

Skor nechapem toho Fellainyho. Tak pomaly je, ten presisng mu bude robit velke problemy. Dal by som hrat radsej skuseneho Carricka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok... tak teď mám fakt pochybnosti...

Reagovat
cristiano.K.

podle očekávání MU bude sázet na centrované míče a proto hraje Young. Mané si tam musí z Blinda udělat trhací kalendář

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s Martialem?

Reagovat
avicii

toto bude klasicky Mourinhovsky zapas

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Daniel Sturridge dnes odohrá svoj 100. zápas v drese LFC

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Mourinho klasik

Reagovat
smazaný uživatel

ani lallana ani wijnaldum...dvaja strojcovia pressingu zo zaloznej rady dnes chybaju...nemam z toho dobry pocit, ale hadam ich dame

Reagovat
vrabejka

Dušo běž radši spat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Si frajer, Dušo.

Reagovat
Swarley

to byl boží gól

Reagovat
Swarley
Reagovat
CubONE

skvely, ale ked vidim jeho, vzdy mi napadne tento gol: https://www.youtube.com/watch?v=OTBIHwW-pqs

Reagovat
Swarley

to je jeden z těch úplně nejvíc WTF momentů mé fanouškovské kariéry

Reagovat
Grahf

a sheasyho hráčskej

Reagovat
Swarley

však jak jen čumí, sám neví, jak se to povedlo

Reagovat
Grahf

na chvíľu prepnul do messiho modu a potom jak sa prehodil späť, tak mal výpadok pamäte. On sa radoval z toho, že videl loptu v sieti, ale nevedel, kto strelil gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

jako vypadá tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

toto ked vidim, tak sa len fakt smejem. Skoda ze nam to vtedy tak Almunia dojebkal

Reagovat
niflheim

Sheasy

Reagovat
niflheim

Ty dresy byly tak nádherné.

Reagovat
Swarley
Reagovat
Wat

To je beztak jen kvůli Ruudovi.

Reagovat
Swarley

určitě ne

Reagovat
Briggus
Reagovat
Swarley

k sestavě bych měl výhrady a moc nechápu, proč nehraje Carrick, ale nasrat...snad José ví co dělá, tak poďme...jestli nedáme minimálně s touhle sestavou dvě branky z centru nebo standardky, tak nevim...

Reagovat
cristiano.K.

jediná vaše standartka bude rozehrávání ze středového kruhu a snad si jí nacvičíte hned 3x

Reagovat
Swarley

pak to ale bude 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

slabej... ale hodně

Reagovat
cristiano.K.

to je jenom konspirační teorie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to pak jo, na to slyším

Reagovat
CubONE

Young zakruti z priameho kopu pred The Kop.

Reagovat
EXoRcIsT

Young zakruti z priameho kopu na The Kop.

Reagovat
smazaný uživatel

nevie co robi, dostane na picu

Reagovat
B3n

Reagovat
Busby babes

nesmrtelnej Young. doufam, ze skoci jednu penaltu a vyhrajem 1:0.

Reagovat
Whitemedia

Chce to rychlý gól Liverpoolu, jinak se unudím..

Reagovat
smazaný uživatel

áno?

Reagovat
Whitemedia

Ano, jinak bych to asi nepsal.

Reagovat
niflheim

To nešlo bez toho Felly? Vždyť si tam z něho udělají dobrý den

Reagovat
Swarley

dneska hrajeme proti Liverpoolu, takže konečně taky budu doufat, že tam fakt někoho vyloktuje

Reagovat
smazaný uživatel

jj, snad mu niekto rozjebe nohu

Reagovat
Swarley

a nebo tebe kopne do koulí

Reagovat
smazaný uživatel

alebo prideme s kamosmi na aute do Ceska za tebou

Reagovat
Swarley

a já domluvím s Icardim 100 kriminálníků z Argentiny

Reagovat
smazaný uživatel

zomri.

Reagovat
Swarley

bohužel budu muset

Reagovat
smazaný uživatel

ja chcem mat posledne slovo

Reagovat
Swarley

to bude mít dnes Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

PL sekcia drzi EF nad vodou

Reagovat
Swarley

už sa chovam Laco

Reagovat
cristiano.K.

Jose hrál včera dlouho CSM, na rychlé protiútoky evidentně nastavil centry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa to blíži...Joseho zostava tradične defenzívna, snáď si Klopp urobí zápas podľa seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakej link na stream? cokoliv

O2

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

diky

Reagovat
Ungalabunga

supr dik

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to pojede tady tak skvělá kvalita. a dneska poběží asi i frodo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini dnes cervena o barák.

Reagovat
mithro

Eric Bailly just had lengthy treatment on his left thigh during warm-up.

Reagovat
Busby babes

hm, to by byl dost pruser. Snad to v tom pripade Shaw da v pohode.

Reagovat
icemike

asi ho srazil bus na parkovišti

Reagovat
Swarley

to snad ne

Reagovat
niflheim

Reagovat
Busby babes

nene, bude hrat.

Reagovat
Swarley

na hřišti je

Reagovat
Hokaido

No snad dá Liverpool do poločasu gol, protože tohle bude od Mourka strašnej beton.

Reagovat
smazaný uživatel

josé nezklamal, má palec za tlusťocha, ale přijel do Liverpoolu bránit...

Manchester United Line Up vs Liverpool: De Gea, Valencia, Bailly, Smalling, Blind, Fellaini, Pogba, Young, Herrera, Rashford, Ibrahimovic

fellaini

Reagovat
misinho7

pomeeee Liverpool

Reagovat
pingla

Nějaké HD na SkySport?

Reagovat
gocii

acestream://42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7

Reagovat
r.mrazik

Martial zraneny...skoda

Young v zakladu prekvapil,Mchiky ani na lavici taky

No uvidi se...

Reagovat
Swarley

něco ohledně Martiala? na jak dlouho to je?

Reagovat
r.mrazik

Vubec nevim,akorat jsem cetl ze se zranil

Reagovat
Nikikrew

Velmi sa tesim na LIverpoolsky pressing

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad bude dobrej zapas se slusnym fotbalem...

Reagovat
Miguel19

Remíza ideál..

Snad pěkný fotbal k začátku týdne.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď vidím blinda a mourka, je mi zle...

Reagovat
smazaný uživatel

a květák

Reagovat
smazaný uživatel

toho tiež, nechutné hovado

Reagovat
bbbauch

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Dneska je musíme zničit

Reagovat
Tommy the Gunner

atmoška

Reagovat
nani92

ked vidím hráčov liverpoolu, je mi zle..

Reagovat
smazaný uživatel

troll

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak je to spina vedle spiny

Reagovat
niflheim

No jo, pokaždý husina

Reagovat
smazaný uživatel

Dík.

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

Faktura přijde mailem.

Reagovat
wild

nove umiestnenie kamery na Anfielde? pride mi to dost vysoko

Reagovat
smazaný uživatel

toto mohla byť žltá...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaky link bezici na androidu? Diky

Reagovat
smazaný uživatel

spatny kokot jak prestrelil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

tak ta letěla až do Manchesteru, dobrá mrda

Reagovat
Tolstobik

Goly kurva, at to derby stoji zato!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo zat+iaľ príkladne vykrýva priestor...

Reagovat
smazaný uživatel

teraz jak obral Pogbu

Reagovat
Swarley

Taylor musí u toho zůstat a pískat to jejich dojíždění, je to tam pořád a z toho budou ty standardky...

Reagovat
tomasinho

Zatím jsme hrozní, příliš mnoho jednoduchých ztrát, nervózní nějak nebo co. Chybí tomu od nás tempo.

Reagovat
smazaný uživatel

Labileeeeeeeeeeeeeeeee to je magor ten kokot

Reagovat
smazaný uživatel

ty čo tak nezvládaš...

Reagovat
smazaný uživatel

Simpanz

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba špatný tvl

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo stream prosim?

Reagovat
smazaný uživatel

diky diky

Reagovat
wild

Som si myslel, ze Liverpool na nas vyleti, ale zatial sme lepsi a mame viac z hry.

Reagovat
Swarley

zatím máme super pohyb, Herrera hraje zase jako král

Reagovat
tulen

na sky sports nebeží ?

Reagovat
smazaný uživatel

strašne hráme.. viazne kombinácia

Reagovat
Hokaido

Ale Hendo má fakt super formu. Can vedle něj vypadá jako poplašenej dorostenec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A tupelo mrazik to ešte bude spochybňovať... Ako by som ja niekedy preceňoval hráčov LFC, tobôž Henda...

Reagovat
smazaný uživatel

Kam se poděl ten pověstnej pressing Loserpoolu o kterým tu celej den básnili??? Jurgen nečetl snad EF nebo co ???

Reagovat
smazaný uživatel

2 hraci v zalohe chybaju ty kokot

Reagovat
Swarley

Pogba když si to nekomplikuje a dá to třeba z jedné se Zlatanem, tak je boží...ale jak začne vymýšlet přehnaný úlety, tak je to špatný...

Reagovat
tomasinho

OMG, hrajte něco. Nedají si 2 přhrávky po sobě, to je hrůza. A MU presuje lépe jak my snad, hrajou dobře.

Reagovat
Steven666

to kto stále stráca s strede Liverpoolu tie lopty? Can?

Reagovat
vrabejka

Heslo na frodo?

Reagovat
patas92

share the load

Reagovat
vrabejka

nefunguje

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford je špatný... tyvole, kdyby Anderson nebyl kokot, tak jsme mohli mít dost super střed v 2011 se středem Anderson + Cleverly jsme hráli krásný fotbal

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

copak odborníku?

Reagovat
Busby babes

Cleverley zahral dobre, kdyz zacal. ale to bylo jen par zapasu. Pak se zranil a uz se do toho prakticky nikdy nedostal. odborniku.

Reagovat
smazaný uživatel

wow, ty tomu fakt špatně rozumíš, to je další tvrzení jakože je Rojo RB

Reagovat
Busby babes

no ja jen ze v roce 2011 stred Anderson Cleverley nastopil spolecne tak 4 krat. ale chapu,ze si videl leda tak zapas s Arsenalem a 8:2.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, protože zdraví nevydrželi, pointou toho příspěvku je, že hráli vedle sebe velmi dobře a někteří hráči vyniknou ve spolupráci s jiným mnohem více... viz fellaini je prostě nulový, vedle něj nic nefunguje a pogba bez tvůrce hry se nikdy naplno neprosadí

Reagovat
EXoRcIsT

sak ma pravdu to skor ty nicomu nerozumies

Reagovat
Mimalu

Anderson + Cleverly, to by se mi v Manchesteru taky líbilo

Reagovat
Coutinho10

tak zatim teda nic moc....

Reagovat
smazaný uživatel

KUA, hráte jak dosratí

Reagovat
smazaný uživatel

Došlo jim že hrajou proti United

Reagovat
vrabejka

Stačí spřesnit pasy a ono to půjde

Reagovat
smazaný uživatel

To je nuda...

Reagovat
Mimalu

Pool zatím poměrně velké zklamání, dopředu jsou oba týmy jalové, ale Liverpool je špatný i v mezihře

Reagovat
Swarley

není ten vedle SAFa mrtvej?

Reagovat
smazaný uživatel

pravdepodobne ne

Reagovat
Free_player

a divíš se ?

Reagovat
smazaný uživatel

tiež sa mi zdal takých chladný

Reagovat
tomasinho

To je hrozná mrdka, co hrajeme. Fakt si nedáme jedinou přesnou přihrávku, hrůza, navíc úplně bez pohybu to je. Jak kdyby po 2 mšsících zapomněli, co mají hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozrel som si x mesiacoch zápas anglickej ligy, cca 20 minúť festival nevinútených školáckych chýb pri základných prihrávkach a spracovaní lopt. Nedá sa na to pozerať a to som sa tešil. Tak dobrú noc.

Reagovat
nani92

heh, nemá komu popriať dobru noc, tak musí prísť do PL sekcie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

ak by to napísal do PD tak mu odpíšu až v piatok.

Reagovat
frank

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Dobrou a už se nevracej Romčo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to je ono, šlapejte po nich

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

young to prevzeti mice po vykopu de gey

Reagovat
smazaný uživatel

zív

Reagovat
smazaný uživatel

Jakmile si dáme aspoň pár přihrávek, tak to docela jde. Aspoň něco.

Reagovat
smazaný uživatel

Can strasne brzdí rozohrávku... vidieť, že dlho nehral

Reagovat
tomasinho

Hlavně je jasně vidět, že Can nemůže hrát CM, jak tady každý plácá, Canova budoucnost je jedině na DM, na to CM a na to, aby hrál výš a poblíž vápna absolutně nemá dynamiku, je těžkopádný moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz(od 60.min) hrá CM dosť dobre

Reagovat
smazaný uživatel

ale súhlas

Reagovat
tulen

Držanie 62:38

Muríňovský betón

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

střely celkem 2:5

Kloppova ofenzíva

Reagovat
Tolstobik

Nudaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho strašně šikovný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

v pohodě dostupný, jen se musít ozvat

Reagovat
niflheim

Jen co ho někdo obleče do dresu

Reagovat
Swarley

Neymar to nějak vymyslí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem to nemyslel. Jen mi připadá jako nejlepší fotbalista na place.

Reagovat
Swarley

však tím jsem mu složil právě poklonu, už je čas, aby se z Liverpoolu sbalil a šel o kus dál

Reagovat
Hokaido

A to dneska určitě nemá nejlepší den. Když ho má, tak je fakt radost ho sledovat. Bohužel je strašně náladovej, no.

Reagovat
vladis271

napísal by si po španielsky do Madridu nech pošlú strašnú pálku za DDG pls?

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

MU hraje takhle špatně normálně, nebo je to klasická Mouřenínovská sračka ve velkých zápasech?

Reagovat
smazaný uživatel

mourinho

Reagovat
masly008

kombinace obojího.po prohře s pepkem se nějak dosral.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsi jako fanoušek Barcelony sledoval zápasy Madridu, ne?

Reagovat
I am Mancunian

klasicka sracka

Reagovat
smazaný uživatel

Prvú polovicu polčasu boli lepší

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

hm, zvláštní. Co jsem to zapul, tak si moc nekopli.

Reagovat
EXoRcIsT

ta naco to zapinas

Reagovat
Hokaido

No nevim, jestli 30 naprostýho eliminování veškerejch Kloppovejch předností je tak špatný. Dneska hrajou takticky skvěle, klasickej Mou ve velkých zápasech.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
B3n

Reagovat
Hokaido

Já nejsem žádnej Mourkův hater, jak mě asi máš zaškatulkovanýho.

Reagovat
B3n

Dobře teda Možná jsem si Tě jen s někým spletl

Reagovat
Hokaido

*30 minut

Reagovat
Free_player

Oťukávaná jakoby hráli finále EL ....

Reagovat
Mimalu

kolik ještě Ibra faulů než Taylor najde koule?

Reagovat
niflheim

Za tohle žlutá?

Reagovat
Busby babes

uz ji asi musel dat a vybral si prvni ostrejsi zakrok no.

Reagovat
Swarley

ale tak mohl to tam teď poslat Coutinhovi taky a ne to pak dát za kecání Youngovi

Reagovat
Wat

Young na něj šáh a to se nemá!

Reagovat
Usty

Reagovat
Swarley

na koho? sáhl na Taylora? jsem si vůbec nevšiml

Reagovat
Wat

Jop, na levou paži, jak na kámoša.

Reagovat
Swarley

jsem nevěděl, že je Taylor takovej cíťa...

Reagovat
Counter

Taylor je především tragéd, u něj nikdy nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

to je faul

Reagovat
Busby babes

to urcite.

Reagovat
EXoRcIsT

najlepsie ze ju dostal hrac co fauloval 1x a niektory tam maju uz po 2-3 fauly nic

Reagovat
smazaný uživatel

úplně stejný i na druhý straně no...

Reagovat
vladis271

ved ste mali snád 3,4 ostré zákroky v rade.

Reagovat
C-M@ster

Máte taky to deja vu na streamech, nebo je to jen u mě?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Mimalu

j

Reagovat
Free_player

bohužel

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Maneho sem si vsimnul az v 43. minute...

Reagovat
smazaný uživatel

asi 6x tam uklouzl nebo spadl

Reagovat
smazaný uživatel

tak to me sere, to mohlo byt vtipny

Reagovat
smazaný uživatel

bylo, je to cernoch

Reagovat
smazaný uživatel

chtel sem se zeptat jestli by tam nesla nejak dodelat bananova slupka

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem najmä Liverpool, kde sa stratila ľahkosť v ich hre..

Reagovat
smazaný uživatel

Super karta za kecy. Young je takovej kokot, že si dojde i pro druhou.

Reagovat
Usty

Za dotyk

Reagovat
smazaný uživatel

podobne ji mel dostat i tehdy mustafi a to se mi tu smali

Reagovat
Swarley

jako já bych tam klidně zkusil Shawa

Reagovat
smazaný uživatel

neblázni

Reagovat
niflheim

Fella je tam naprosto zbytečný.

Reagovat
Swarley

jako nevím, já jsem rád, že ten střed funguje celkem slušně...i když to je zásluha spíš Andera, ten byl první půlku nejlepší od nás...teď už bych do té dvojky moc nešahal, ale určitě se nemůžu zbavit dojmu, že Carrick by tam byl místo Fellainiho ještě platnější...

Young i Rashford super směrem dozadu, ale chtělo by to i něco vymyslet...Rashford tam prošel úspěšně jen jednou, což je málo...a hlavně propadá skoro v každém souboji, nevyhrává je...na druhé straně Young to fest stahuje a pomáhá tam Blindovi, což zatím funguje, Mané nebyl vůbec vidět, ale zase se obíráme o možnost tam zaútočit...

a pak to má strašně těžké Pogba se Zlatanem...Zlatan hraje dobře, ale Pogba má zbytečně moc těch ztrát...ale bohužel v dost pozicích to ani nemá komu dávat...musíme to zrychlit, zkusit rychleji doplnit a tlačit to na tu pravou stranu, kde je daleko větší šance zaútočit, ale musíme tam dostat dobré balony na Tonyho a Rashford musí častěji projít...z téhle strany musíme rozhodnout...

Reagovat
Hokaido

Až si někdy budu připadat zbytečnej, tak si vzpomenu na Sturidge v tomhle poločase a bud mi hned líp. Ten už víc jak 15 minut nemůže vydržet.

Reagovat
Lacko_Boh

wow, taka nuda ze som sa normalne zacal ucit

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

jj a čisto náhodne si tu prišiel ked skončil polčas

Reagovat
smazaný uživatel

liar

Reagovat
Lacko_Boh

vesmir

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

slovencinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Já jsem si zapnul war thunder a fotbal mi hraje v pozadí

Reagovat
smazaný uživatel

jak se chtel pochvalit, ze ma pristroj schopny zenskeho chovani

Reagovat
TopinB

Komplikované, ale dobré

Reagovat
smazaný uživatel

Klasická pičovina u Younga, očekávám, že druhou dostane za nějaký směšně okatý simulování.

Reagovat
Free_player

spíš ho Mouřínho stáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Origi nebo Lallana místo Sturridge, prosím.

Reagovat
smazaný uživatel

Studge dolu Adam misto nej...s Adamem na hristi se lip prosadi Firmino

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
vrabejka

Podobně jako proti Swansea na nás United začali hrát velice chytrý pressing a my jsme byli hodně nepřesní. Od 30.minuty se to hodně zlepšilo a ta hra šla o level hore. Za mě spokojenost. Neinkasovali jsme a tutovky, které využijeme přijdou.

YOUNG

Reagovat
Gunner14

Klopp jak se bezel vysrat na konci byl zatim nejzajimavejsi moment

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Miguel19

Začátek lepší United, tak v půlce se to přesně otočilo.

Nicméně ani jedna šance, obou týmům chybí kvalita směrem dopředu.

Reagovat
mickey mouse

To je děs ta naše hra, ale aspoň že držíme balón na svých kopačkách, ne jak v úvodu. Sturridge je tam dneska úplně k ničemu.

Reagovat
Nikikrew

regulerne som pri tom zaspal

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný ta nechuť MU hrát. Neustále tahají čas nechápu, že nastavoval pouze minutku. Ale hrajeme špatně. MU dobře připravené. Asi bych stáhnul Studge a zkusil Lallanu a nebo aspoň Origiho.

Reagovat
r3

Priserny futbal

Reagovat
Counter

Co bys taky čekal jiného od Mourinha ve velkých zápasech...

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní, že to stále hodně lidí překvapuje.

Reagovat
r3

To, ze hra beton nikoho neprekvapuje. Ale to, ze si nikto z oboch timov nevie spracovat ani loptu alebo nedajboze vytvorit nejaku 3+ prihravkovu kombinaciu tak ano, to ma prekvapilo. A cakal som hlavne viac od Liverpoolu.

Reagovat
Counter

Liverpool hraje špatně, protože MU mu to značně ztěžuje kvalitní obranou (která je na úkor útoku). Takhle vypadá celá řada (většina?) Mourinhových velkých zápasů. Ale jasně, je to od LFC zklamání.

Reagovat
r3

Jasne, Mou a jeho velke zapasy su klasika. Ale dnes to nie je ani tak kvalitnou obranou, ale skor tym, ze tam jednoducho postavil 8-9 hracov do obranneho bloku. Brania viac kvantitou ako kvalitou.

Liverpool hra stereotypne, bez akehokolvek napadu, zrychlenia hry.. co je do toho betonu uplne najhorsie. Ale gol este padne dnes. Dufam, ked to uz mam zapnute.

Reagovat
tulen

inak, zatiaľ Heňo > Pogba

Reagovat
r.mrazik

Zatim obranne super...ale do tech brejku chodime v malo lidech...ander je oproti lonsky sezone jak vymeneny

Reagovat
Wat

Herrera hraje pěkně svižně, akorát ten jeho temperament... Se divim, že nemá kartu on ale Young za nějaký pípnutí.

Reagovat
r.mrazik

to jo...je obcas takovy...divny

ale hraje moc fajn...

Reagovat
smazaný uživatel

bez rooneyho ta hra nema tempo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
bbbauch

Prijde a rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Ander Herrera's half by numbers vs. Liverpool:

100% take-ons

6 interceptions

3 blocks

2 aerial duels won

2 tackles won

Reagovat
smazaný uživatel

+ 3 úplně jasný fauly a bez karty. rozhodčí

Reagovat
bbbauch

henderson who?

Reagovat
Grahf

hrozný futbal no. My takto nedáme gol ani do rána, keď dopredu chodia dvaja hráči.

Reagovat
avicii

nuda, nervozne od nas, odskakuju nam lopty...

Reagovat
nani92

dobieha ich zanedbaná prípravka

Reagovat
celeb

back to game, fuckers!

Reagovat
J0EL

Kvalitna sracka zatial. Aj ked zo strany United ocakavane, Liverpool tomu zapasu zatial tiez velmi nepomaha.

Reagovat
nani92

uf, Rooney v modrom, som sa zľakol..

Reagovat
smazaný uživatel

ta reklama na pogbu nedokazu si predstavit, ze by dokazal aspon ctrnactinu z toho, co tam delal

Reagovat
Swarley

hoši kurva co je, to vyřešte trochu líp

Reagovat
HorajzmAmmann

Udělal to zbrkle, kdyby chvilku počkal tak by to byl gol

Reagovat
Swarley

neříkám, že by z toho musel být hned gól, ale tohle byla fakt kravina

Reagovat
EXoRcIsT

ten Moreno vyzera ako nejake retardovane decko ( nic v zlom fans poolu )

Reagovat
smazaný uživatel

ako opica prefarbená na blond, a sedlák

Reagovat
johnik

Ten Karius je druhý Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

až teď koukám - on nechytá ten belgickej cedník.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla pasaz jak z westernu, vyhrava ten kdo zustane na nohach

Reagovat
Counter

When sheep get tired they count Jose Mourinhos.

Reagovat
B3n

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba poslabšie, ale tento center bol ukážkový

Reagovat
Swarley

Ibrááááčku

Reagovat
r.mrazik

kurva davej to

Reagovat
LAM

Na to že by tohle měl bejt jeden z nejlepších zápasů PL zatím hodně špatný.Ti hráči jenom běhaj a žádná přidaná hodnota.

Reagovat
masly008

mourek ještě nikdy nefiguroval v zápase kde by se mohl čekat jeden z nej zápasů.očekávání možná ale pak to mourek dojebe vždycky

Reagovat
misinho7

Reagovat
masly008

mane

Reagovat
Swarley

co to pískáš ty hovne?

Reagovat
smazaný uživatel

Faul Herrery a Tebe poprosím o soudnost.

Reagovat
Tommy the Gunner

Klasická venkovní sračka od Mourinha...

Reagovat
tulen

ako faul ani nie, ale ten Herrera to je jebík poriadný

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tam jde Adam

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino, Can a Studge zatiaľ strašná slabota a Mané

Reagovat
smazaný uživatel

teraz Can pekná strela ale zas dlho váhal

Reagovat
EXoRcIsT

Mata na ihrisko

Reagovat
bbbauch

David

Reagovat
Coutinho10

aaah to je skoody...

Reagovat
Swarley

jak to mohlo projít až na DDG, tam byli kolem něj čtyři, chyba jako prase...ještě že je DDG čaroděj...

Reagovat
Generalní Gladiator

TOP zákrok,wau

Reagovat
smazaný uživatel

Blind 5 metrů před svým hráčem nebýt DDG bůh, tak zase tečeme kvůli němu

Reagovat
masly008

ale stihl zvedat ruku kvůli ofsidu že.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo vtipálek, když stál na úrovni střeďáka

Reagovat
smazaný uživatel

Mane

Reagovat
smazaný uživatel

Lallanka, pekne ich dopressuj k smrti

Reagovat
r.mrazik

ten rozhodci jim piska vsechno...srac

Reagovat
Swarley

v první půli pohoda, ale teď nevím co vymýšlí

Reagovat
Hokaido

Naopak nechápu, proč skoro nic nepískne Květákoj. Ale to je zápas co zápas, souboj co souboj. Všude cpe před hráče ruce, chytá je za ramena i boky ale pískne mu to jednou z deseti případů. Kdyby takhle začal z ničeho nic hrát třeba Can, tak má po třech soubojch žlutou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aj teraz nad ním vyhral hlavu Couts a hlavne že ten kok ho držal a nemal záujem o loptu.. Hrozný kokot

Reagovat
r.mrazik

ale houby...dneska hraje ciste...

vsak z liverpoolu tam porad skacou jak na perach

Reagovat
Hokaido

Čistě nehraje. Hraje svůj standard, kterej mu bohužel rozhodčí tolerujou.

Reagovat
r.mrazik

dneska tam nic spatnyho nemel...

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool začína mať dosť navrch.

Reagovat
Mimalu

Smalling to držení docela na hraně

Reagovat
Coutinho10

proc to ten Mane neda hned

Reagovat
smazaný uživatel

pass and move

Reagovat
Generalní Gladiator

united přestává hrát střed, ta propast v pohybu narůstá..

Reagovat
Tolstobik

Tvl, Mourinho si prijel pro remizku ...takhle posranej nebyl ani LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Blind netrefí stojící míč ještěže pískl sudí

Reagovat
m.sali

tak kam odejde v příští sezóně (nebo už v lednu?) Sturridge??

Reagovat
Miguel19

Ježíš ten Pogba je slabej..

Reagovat
Mastný Chobot

ten Lallankov<3 pohyb

Reagovat
r.mrazik

sundej uz toho Ibru...vzdyt je tam tragickej

Reagovat
Swarley

Rooney na plac, time to smash it

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Blind je neskutečně slabej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba faul, teď mohl písknout a dát žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

měli jsme štěstí

Reagovat
Swarley

před tím úplně stejne zákrok na Ibru a teď od Blinda...pískej to stejně ty vemeno...

Reagovat
smazaný uživatel

Bind to je agonie

Reagovat
C-M@ster

Co to je za kreténa?

Nejsme ve Španělsku, aby pískal každý drcnutí...

Reagovat
smazaný uživatel

hendo si vytiera s pogbom prdel

Reagovat
tulen

Reagovat
r.mrazik

to jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Blinda vyměnit za Shawa a Pogbu za kohokoliv. A rozhodčího poslat mezi slečny do Španělska, tam by s tímhle stylem pískání zapadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho to je génius Ale Gea teda drží tie hovádka

Reagovat
Swarley

jj, druhá střela

Reagovat
Coutinho10

joj co chybelo aaah

Reagovat
smazaný uživatel

DDG save kola

Reagovat
smazaný uživatel

zatim první i ten druhej zákrok :D

Reagovat
Usty

Nn

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford žltá za tie prasačiny

Reagovat
Mastný Chobot

De Gea chytil za posledné roky viac gólov jak MU dal

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Fenri

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak žeby to bol Mourinhovský zápas..

Reagovat
Mastný Chobot

cítim, že to tak dopadne, boha

Reagovat
Tolstobik

No, Mourinhovsky zapas to uz je - nehorazna zumpa

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, co dělá nula jako Blnd v United? To mi hlava nebere. Vždyť ten je ještě horší jak Ivanovič minulý rok.

Reagovat
smazaný uživatel

psst aby tě mufánci neukamenovali, dobře kope rohy

Reagovat
Tolstobik

Omfg jak ja toho Mourinha nenavidim, snad uz zmrd co nejdriv vypali dopice

Reagovat
smazaný uživatel

dopíči ten Blind už

Reagovat
EXoRcIsT

ved cely zapas hraje dobre raz sa posmykne no a co Gerrard bol potom tiez uplny srac

Reagovat
smazaný uživatel

víš od čeho je obránce? k čemu je ti hráč, který pravidelně zajebává góly, dnes po jeho píčovinách mohly padnout 2

Reagovat
EXoRcIsT

jezis ty si mental asi najhorsi a najhlupejsi fan united co tu je sak kazda vec co tu napisees je totalna kkcina

Reagovat
smazaný uživatel

mr. argument

Reagovat
nani92

Roomatarian na pľac

Reagovat
r.mrazik

z mozneho centru do vapna nahrava hendo svemu brankari...

Reagovat
smazaný uživatel

Bliind kurva pícus hoří i na LB, bože ať už jde doprdele

Reagovat
Swarley

Wazza na plac, to bude legendární poprava

Reagovat
EXoRcIsT

ci pana kombinacia v utoku na bode mrazu ale neda tam toho Matu aby vytvoril nejake sance radsej nech sa tam dalej motka Fellaini co ani nerozohrava ani nebratni a ani neutoci lebo vsetko robi Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas kľud.. pozične hrá v defen. dobre

Reagovat
EXoRcIsT

ibaze jeho plusy neprevazia ten obrovsky pocet minusov

Reagovat
smazaný uživatel

Vypusti origiho

Reagovat
Mastný Chobot

tá finálka Liverpoolu je snáď ešte horšia ako Arsenalu, by ma jeblo

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Matip má božskú rozohrávku...

Reagovat
smazaný uživatel

Can sa od 60 min obrovsky zlepšil

Reagovat
Coutinho10

roh a zase neobsazenej kvetak este ze tak..

Reagovat
Miguel19

Mané dnes hraje jak Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

VYPUSTI ORIGIHO

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Couts ♥

Reagovat
smazaný uživatel

LÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁV

Reagovat
Mastný Chobot

Valencia bellerinovsky

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi pls

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno Jamés zranený?

Reagovat
nani92

Jamés

Reagovat
mickey mouse

Moreno neeee

Reagovat
masly008

ted na hřišti 2 nejslabší LB v soutěži.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

díky josé, další výkon k zblizí nuda, autobus, nedají si ani pět nahrávek po sobě.... ještě loni jsme liverpool nakládali, teď si nečichneme ani k míči

Reagovat
Whitemedia

Stihne to Moreno posrat za těch pár minut?

Reagovat
pepinho2

Karoch na hřišti

Reagovat
EXoRcIsT

som si mohol radsej pozriet Hornu Dolnu jak toto

Reagovat
EXoRcIsT

a ten rozhodca ma uz tiez serie kazdu somarinu musi piskat i liverpoolu aj united sak nato sa neda pozerat vkuse len pistalku pocut

Reagovat
smazaný uživatel

young mourkova škola

Reagovat
pingla

Takovy zakrok bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

květák tyvole, si říká o kartu

Reagovat
Mastný Chobot

Shaw to bude dobrý bodík do fanty

Reagovat
Hokaido

Zrovna před zápasem psal někdo na FB že je rád že nehraje, protože na prvním místě na lavičce měl Stanislase.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho betonuje remízu střídá křídlo za obránce

Reagovat
masly008

z toho bude záživný sestřih

Reagovat
C-M@ster

A co za piču shodí stream v momentě, kdy začíná nastavení...

Reagovat
Swarley

Reagovat
C-M@ster

Furt refreshuju a naskočil v momentě, kdy bylo 92:50 nebo kolik...

Jako asi jsem o nic nepřišel, ale stejne...

Reagovat
eder

Beton zase zvítězil nad fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

najhorsie derby za poslednych 5-6 rokov total nuda dufam ze je Mou stastny a nech sa s takou hrou ide poebat do riti a moze mu asistovat Young a Fellaini

Reagovat
Grahf

Reagovat
Tommy the Gunner

Usty, dej do PL v kostce novou rubriku: Top sračkoidní zápas kola

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň něco pravidelně budeme vyhrávat + DDG zákroky kola

Reagovat
masly008

a mourek to bude sbírat kolo co kolo.

Reagovat
Tommy the Gunner

ten bude patronem soutěže

Reagovat
KingMaster13

Další kolo bude k pokoukání další překrásná remíza 0:0 s Chelsea

Reagovat
mithro

90. minut, ktore mi uz nikto nevrati

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Grahf

nákop, 4 hlavičky, strata=hra United

Reagovat
madlucas

told you so..

Reagovat
LAM

PL v plné kráse Hodně běhání a kombinace nikde.

Reagovat
masly008

tak mourkova taktika že.

Reagovat
Counter

Proto taky tyhle týmy hrajou v pondělí v týdnu, kdy se hraje Liga mistrů

Reagovat
Tolstobik

To je spis Mourinho a jeho hovnofotbal v plne krase....

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu rikam fotbalek. Kolik ze tam behalo, pul miliardy liber?

Reagovat
Tolstobik

Vyborne, Mourinho ubetonoval bodik, fakt zoufalec....

Reagovat
Grahf

Každopádne z andera by som spravil kapitána, momentálne hráč, ktorý sa za united bije najviac.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Melda

SAF by za takového stavu koukal na hodinky a doufal by v dalších 15 minut, jestli dají gól.Mourek strategicky betonuje plichtu Škoda 2 bodů, De Gea je fenomenální.

Reagovat
Free_player

uf ještě, že jsou oba v EL

Reagovat
smazaný uživatel

Oh, wait...

Reagovat
Free_player

teda kromě Liverpoolu

Reagovat
KingMaster13

Jsem dojatý Takhle vymazat ofenzivní choutky těch špíňáků, krásná práce Kéž by bylo takových zápasů více. #Fanklub defenzivního fotbalu

Reagovat
masly008

Reagovat
eder

Na druhou stranu - Klopp měl tou Mourinhovu "pragmatickou" hru očekávat a mohl se na to lépe připravit.

Reagovat
EXoRcIsT

ja to nepochopim cely zapas sa nam nedari kombinacia aj tak tam toho Matu neda

Reagovat
masly008

protože nechtěl vyhrát.chtěl všechny znechutit a otrávit a to se mu jako vždy povedlo.

Reagovat
celeb

Ti, ktori nadavaju na beton od Mourinha, tak by si mali este raz pozriet 1. polcas, kde zas LFC hral velke hovno. Nakoniec boli lepsi, ale keby zacali s aktivitou uz v 1. polcase, mozno by stihli dat gol.

Harrera zasluzene MOTM, neskutocne vela lopt vybojoval. Keby ho MU nemali v strede, tak to konci 3:0. Takisto Fellaini velmi znepriemnoval zivot zaloznikom domacich, za mna obaja jasne lepsi od Pogbu, ktory mal par momentov, ale neskutocne vela krat prisiel o loptu v suboji. To by sa v takej miere kvalitnemu hracovi stavat nemalo, nieto este najdrahsiemu.

Reagovat
r.mrazik

Mas pravdu,ale ona by taktika nemela byt hlavne destruktivni,ale i neco dopredu

Mame vyskovou prevahu,pool na hovno braneni a my kopeme jeden roh za zapas? (A z neho slusna sance) divny...smerem dopredu bida,bida

Reagovat
vodka

Fella Herrera zahráli velmi dobře. Pogba na hovno, Rashford s Youngem taky docela trága. Pogba vůbec nevěděl, kde se má pohybovat, tak byl všude a nikde. Young si víc hlídal případnou obranu a pořádně se nedostal k centru, přitom když se k němu dostal (zprava), tak to dal výborně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele