Premier League - preview 38. kola

24.05.2015, 08:55, aktualizováno 24.05.2015, 08:55
Previews
K ligovému finále se hotoví také v Anglii, kde se už ovšem v závěrečném kole o moc hrát nebude. Hull zabojuje proti Manchesteru United o jiskru naděje na záchranu, Newcastlu by ale nakonec nemusela stačit ani remíza s West Hamem. O Evropskou ligu bude na Etihad Stadium bojovat Southampton, Tottenham klíčovou šestou příčku hájí na půdě Evertonu...
Stoke City - Liverpool FC  (neděle 16:00)
Steven Gerrard si těžko mohl přát horší rozlučku. Celá sezona byla pro Liverpool hořkým zklamáním, při své derniéře na Anfieldu utrpěli Reds ošklivou porážku 1:3 a do toho všeho ta ostudná kontraktová sága Raheema Sterlinga. Takhle to všechno skončit nemělo...

Tak jako tak populární Stevie G dnes napíše poslední kapitolu své 17leté kariéry v roli hráče liverpoolského FC a vydá se zkusit štěstí do zámoří. To, co se běžně vykládá jako Gerrardovo definitivní sbohem ostrovní kopané, je přitom jakž takž kulatým 710. soutěžním startem záložníka.

Gerrardovo vale se uskuteční na Britannia Stadium, kde defenzíva Reds už dvakrát po sobě třikrát inkasovala a má se tak za co revanšovat. Na druhou stranu, naposledy zde sehrála famózní thriller s přívětivým skóre 5:3. Něco takového by teď kapitánově rozlučce jistě slušelo.

Jestliže Liverpool uzavírá ročník, na který bude chtít ihned zapomenout, ve Stoke-on-Trent si libují. Mark Hughes si již zajistil druhé po sobě jdoucí umístění na parádní deváté příčce, a to v podstatě aniž by jakkoliv utrácel peníze. Potters navíc i celou sezonu zakončují na veselé notě, když prohráli jediné ligové klání z minulých šesti.

Agent Raheema Sterlinga v týdnu deklaroval, že udělá úplně vše pro návrat svého chráněnce zpět do Londýna, manažer Brendan Rodgers nicméně trvá na mladíkově plné koncentraci a nejspíš ho plánuje využít i v neděli. Včas do pořádku se naopak nestihne dát Balotelli.

Snad s ohledem na blížící se Euro jednadvacítek, kde má Jack Butland plnit roli jedničky, strávil poslední týdny Asmir Begović netradičně na lavičce; dnes se však očekává jeho opětovné povolání do akce. S otazníkem je nutno spojovat starty Peterů Crouche a Odemwingieho, problémy se zády sužují Irelanda.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Cameron, Muniesa, Shawcross, Pieters - N'Zonzi, Whelan - Walters, Adam, Arnautović - Diouf
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Can, Lovren, Škrtel - Ibe, Henderson, Gerrard, Moreno - Coutinho, Sterling - Lambert
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.50 - 3.60 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - West Bromwich Albion  (neděle 16:00)
Arsenal se po dvou letech moření s předkolem Ligy mistrů konečně nebude muset namáhat a příští sezonu otevře rovnou jako účastník skupinové fáze milionářské soutěže. Za jistotou třetí příčky nicméně Gunners spíše doklopýtali a s ohledem na finále FA Cupu se zřejmě nebudou bůhvíjak přepínat ani nyní...

Arsenal má na poslední kolo a West Bromwich dosti živé vzpomínky: právě s Baggies před třemi lety sehrál ukázkový thriller, který mu po výhře 3:2 na The Hawthorns v dramatickém duchu přiklepl ono kýžené třetí místo. Tentokrát už to moc napínavé nebude. Gunners navíc Albionu čelí doma místo venku, a na Emirates Stadium ho porazili už třikrát po sobě, aniž by jedinkrát inkasovali.

Pro tápající Kanonýry bude momentálně zásadní prostě skórovat - co možná nejvíckrát. Wengerově partě se totiž podařil skoro až husarský kousek nevstřelit gól ve třech po sobě jdoucích vystoupeních před vlastním publikem a něco takového je zkrátka potřeba okamžitě odčinit. Oddych by možná před Wembley užil Olivier Giroud, jenž se neprosadil už v sedmi zápasech v řadě a viditelně trpí na nedostatek sebevědomí i energie.

Jeho posazení na jednu stranu nenahrává pokračující absence Dannyho Welbecka, na stranu druhou by mu ale mohlo nasvědčovat celkem vydařené cameo Thea Walcotta v minulém duelu se Sunderlandem. Duo Oxlade-Chamberlain a Debuchy již alespoň trénuje, na zápasovou zátěž to ale ještě nebude.

West Bromwich sedí na pohodlné 13. příčce a Tony Pulis si závěrečné kolo užije bez nutnosti přizpůsobovat se nějakým novým zraněním. Jedinou špatnou zprávou pro něho je, že brankář Ben Foster patrně se zraněným kolenem zmešká i první dva měsíce příštího ročníku.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ospina - Bellerín, Koscielny, Mertesacker (Gabriel), Gibbs - Coquelin - Walcott, Ramsey, Cazorla, Rosický (Sánchez) - Giroud
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Olsson, Lescott - Gardner, Fletcher, Yacob, Morrison, Brunt - Berahino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.25 - 8.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - Burnley FC  (neděle 16:00)
Myšlenky všech, kteří jsou jakkoliv spjatí s Aston Villou, směřují jen a pouze k 30. květnu, kdy se odehraje finále FA Cupu, Burnley tak má dobrou příležitost, aby si svou labutí píseň v Premier League zapělo s vítězným tónem.

Na letošní ligový ročník bude chtít každý fanoušek Villans zapomenout co nejrychleji, přesto se koncem měsíce možná budou cítit jako králové anglické kopané. Duel ve Wembley proti favoritům z Arsenalu skrývá i šanci na pohárovou Evropu, to už je ovšem pouze přidaná hodnota, vždyť celek z Birminghamu čeká na trofej od roku 1996, kdy ve finále Football League Cupu porazili Leeds.

Chybí už jen krůček, a tak není divu, že si ve Villa Parku pořádně oddychli, když se ukázalo, že v posledním kole nemusí řešit záchranářské trable. Nikdo tak pár hodin po zápase tolik neprožíval zdrcující debakl od Southamptonu, který působí jako deklarace na jednu z nejhorších sezón v historii klubu. Zatímco v případě prohry "jen" vyrovnají nejhorší bodové počiny v Premier Leauge z let 2012 a 2014, zdá se takřka jisté, že letošní soupiska bude zapsána pod nejhorším útokem, který kdy Aston Villa měla, momentálně totiž ztrácí pět gólů na 36 zásahů z Division Two ročníku 1969/70.

A vše mohlo být ještě horší, kdyby se pod Sherwoodem neprobudil belgický sniper Benteke, který od začátku března vystřelil na branku soupeře čtrnáctkrát a jen ve třech případech neslavil trefu. To opět rozvířilo spekulace, že jeho 100. soutěžní zápas za midlandský celek pro něj bude posledním ve Villa Parku. Díky jeho formě a slovům Sherwooda o nástupu nejsilnější možné sestavy mohou diváci věřit v obnovení téměř osm let starých vzpomínek na čtyři domácí úspěchy v řadě. Přitom právě série během srpna až října 2007 naposledy obsahovala alespoň tři vítězství za sebou, nikdo z příznivců tak ani příliš neřeší, že všech pět letos pokořených hostů vsítilo vždy jen o gól méně.

Ne všichni ve vínovo-modrém však mají důvod k radostem. V Burnley už nějaký čas ví, že ani na druhý pokus nezvládli "nováčkovskou" sezónu v Premier Leauge. V mančaftu s nejmenším počtem výher a nejméně produktivním útokem tak vysloveně září jména Toma Heatona. Ten se dostal do červnového výběru Roye Hodgsona a brankář sestupujícího celku tam rozhodně není nedopatřením. Přestože měl hned po Grennovi z QPR nejvíce práce ze všech brankářů, dokázal devětkrát udržet čisté konto, z toho dvě během předešlých dvou kol, díky kterým nemusí jeho tým nutně skončit na poslední příčce.

Odsouzení k minimálně jednomu roku v Championship si Clarets vysloužili především až děsivě marnou koncovkou. Pokud se ve svém posledním vystoupení neprosadí, budou mít na svém vrubu hned polovinu ligových zápasů bez vstřelného gólu. A produkce gólů z posledních týdnů rozhodně úspěchu nenahrává - v osmi minulých zápasech si jedinou trefu připsal Ings, který by měl v létě klub opustit. Ani bilance výjezdů v rámci dvou let v Premier Leauge není zrovna lichotivá, když z 37 pokusů jen třikrát vyhráli a šestkrát remizovali.

V domácím dresu se pravdpodoboně neukáže lečící se Richardson, jehož vyhlídky na velké finále sezóny jsou přeci jen optimističtější. Téměř stejně je na tom Nathan Baker, smolař ze semifinále FA Cupu, ve kterém nuceně odehrál pouze 25 minut. Ani druhá strana nehlásí žádné nové marody, přesto by se do hry alespoň na pár minut mohl dostat nepříliš využívaný Steven Reid, pro kterého sobotou končí profesionální dráha fotbalisty.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Given - Bacuna, Vlaar, Senderos, Lowton, Westwood, Cleverley, Delph, Agbonlahor, Benteke, Grealish
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Duff, Shackell, Mee, Boyd, Jones, Arfield, Barnes, Vokes, Ings
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.60 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Sunderland AFC  (neděle 16:00)
Chelsea jakožto jistý šampion Premier League vyhlíží poslední kolo s obrovským nadšením. Ať dopadne zápas se Sunderlandem jakkoli, John Terry po pěti letech konečně znovu zvedne nad hlavu pohár pro vítěze anglické ligy. Duel ozvláštní také pravděpodobná rozlučka Petra Čecha a možná i Didiera Drogby.

Jen Čech, Terry a Drogba byli u všech čtyřech titulů Chelsea v novodobé Premier League. A pro dva z nich bude možná zápas se Sunderlandem rozlučkovým. V případě českého brankáře tomu výrazně napovídá to, že Mourinho na tiskové konferenci zdůraznil "Čechovu roli v utkání, ať už jakoukoli". O všem rozhodne jeho zdravotní stav - pokud Čech nebude stoprocentně fit, dočkáme se ho patrně v posledních minutách coby netradičního náhradníka.

Podobně je na tom i nejlepší fotbalista Premier League Eden Hazard, který v týdnu podstoupil operaci tří zubů moudrosti. Stoprocentně mimo hru jsou Ramires, Oscar, Kurt Zouma a Cesc Fábregas. Naopak se do hry vrací Willian.

Ani Sunderland nemá ve stoprocentním stavu část své gólmanské enklávy. Jednička Costel Pantilimon si poranil, a uvolní tak místo odpadlíkovi letošní sezóny Vitovi Mannonemu. Dalšími raněnými jsou Jordi Gomez, Wes Brown a Liam Bridcutt. Danny Graham je pak nejistý vinou bolavého kotníku.

Uvolněnosti utkání napomůže i jistá záchrana Sunderlandu, kterou si Mackems definitivně zajistili překvapivou remízou na půdě třetího týmu Premier League Arsenalu. Dick Advocaat tak svůj nelehký úkol na lavičce severoanglického klubu splnil a po závěrečném hvizdu neudržel slzy na krajíčku.

Jeho odkaz v Sunderlandu bude možná prodloužen i v další sezóně; Advocaat dostal od vedení nabídku prodloužení smlouvy. Sám holandský kouč se však o své budoucnosti rozhodne až po sezóně právě probíhající. I kdyby u mužstva skončil, bude vzpomínán jen pozitivně - vždyť z dosavadních osmi utkání získal skvělých 12 bodů (počet, na který se předtím Poyet zmáhal 17 zápasů).

Díky komfortnímu rozpoložení obou celků dost možná v utkání uvidíme řadu neokoukaných tváří. José Mourinho kromě Rubena Loftus-Cheeka oznámil i nominaci 18letého ofenzivního univerzála Jeremieho Bogy, který dosud za A tým v soutěžním zápase nenastoupil. Debutu v Premier League by se mohl dočkat i 19letý obránce Andreas Christensen, jenž si už odkroutil duely obou anglických pohárů.

Na první zápas v seniorském týmu se těší i 21letý křídelník Sunderlandu Duncan Watmore, který letos v juniorské Premier League nastřílel 11 gólů. Debut za A mužstvo by si rád odbyli i 19letý obránce Thomas Robson a 20letý záložník Liam Agnew.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech (Courtois) - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Loftus-Cheek, Matić - Rémy, Willian, Hazard (Cuadrado) - Diego Costa
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Jones, O'Shea, Coates, Van Aanholt - Larsson, Rodwell, Johnson - Defoe, Fletcher, Wickham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Tottenham Hotspur  (neděle 16:00)
S posledním kolem obvykle nadchází čas bilancování a Tottenham i Everton při něm budou zvažovat určitě více mínusů, než by si bývali byli před začátkem sezony přáli. Toffees jsou desátí a v tabulce fair play zřejmě prohrají souboj s West Hamem o Evropskou ligu; to Spurs si poháry sice zahrajou, ale umístění mimo top5 těžko budou pokládat za úspěch...

Jak už se poslední dobou stalo tradicí, Alistair Mann se na stránkách BBC u příležitosti konce sezony vytasil s brilantní básničkou na místě obvyklého preview, a jejím ústředním motivem je právě vyjmenovávání kladů i záporů.

Obě strany přitom dají dohromady docela hezkou řádku pozitiv, to ne že ne.

Everton - ačkoliv získal o 22 bodů méně než loni - se například může utěšovat kometou Johna Stonese, další 20gólovou sezonou Romelua Lukakua, potažmo demolicí Manchesteru United nebo Jagielkovou výstavní trefou na liverpoolském Anfieldu.

Kohouti se naproti tomu budou s radostí odvolávat na jedno pohárové finále ve Wembley, zvládnuté domácí derby s Arsenalem, jejich úhlavními rivaly ze severního Londýna, úžasných pět gólů v síti do té doby zcela suverénní Chelsea a raketový vzestup Harryho Kanea. Právě mladý útočník dnes potřebuje alespoň jednou zavěsit, aby vyrovnal rekordní počet ligových branek v jedné sezoně Premier League sdílený trojicí Sheringham-Bale-Klinsmann (21).

Tottenham zvládl úplnou ligovou koncovku už čtyřikrát po sobě a mírným favoritem by teoreticky mohl být i nyní na Goodison Parku. Čaru přes rozpočet nicméně Pochettinovi dělají obránci: jmenovitě suspendovaný Chiriches a zranění Walkers s Benem Daviesem. Brad Friedel se nejspíš postaví do branky, aby se na sklonku kariéry ve 44 letech stal nejstarším hráčem v dějinách PL.

Roberto Martínez nebude moci využít služeb Aarona Lennona, jenž u řeky Mersey hostuje právě z Tottenhamu. Poprvé od měsíce ledna by se do utkání mohl zapojit doposud marodný a zanedlouho pravděpodobně žádným kontraktem vázaný Sylvain Distin.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Galloway - Barry, McCarthy - Mirallas, Barkley, Osman - Lukakau
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Dier, Fazio, Vertonghen, Rose - Mason, Bentaleb - Lamela, Eriksen, Chadli - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.60 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Hull City - Manchester United  (neděle 16:00)
Steve Bruce ještě nikdy neporazil Manchester United, ať už proti němu vytáhl v čele jakéhokoliv klubu. Taková je stará pravda, která se étery Premier League rozeznívá už pěknou řádku let, a zrovna dnes ji manažer Hullu uslyší dvojnásob nerad. Jeho Tigers totiž nepotřebují nic menšího než vítězství k alespoň určité šanci na záchranu...

Matematika hovoří jasně, Newcastle má na Hull dvoubodový náskok a stačí mu tedy uhrát výhru, aby se nemusel ohlížet. Na druhou stranu, vzhledem k jasně lepšímu skóre by při vlastní výhře Tigers snažila i jen jakákoliv stračí ztráta.

Už teď je tedy sice jisté, že rok 2009 se opakovat tak úplně nebude. Tehdy Phil Brown bujaře oslavoval skutečnost, že jeho Tigers prohráli, ale díky stejně špatnému výsledku Newcastlu stejně nespadli. Aktéři přímého a čistě dvouhlavého boje o záchranu nicméně zůstávají.

Proti Hullu v tuhle chvíli hovoří skutečně ledacos. Steve Bruce, hráčská legenda Manchesteru United, začal svůj nešťastný osobní příběh psát už v prosinci 2002 jako lodivod Birminghamu. Dohromady si teď na Red Devils vylámal zuby už 20krát. A nejde přitom jenom o osobu manažera. Také sami oranžoví jsou historicky znevýhodněni; v květnu totiž nevyhráli zatím ani jeden ze zápasů Premier League.

O prolomení této mizérie by se teoreticky mohla pokoušet nezměněná zahajovací jedenáctka. Suspendovaný zůstává Jake Livermore poté, co byl pozitivně testován na kokain.

Důvodem, proč v tomto preview vůbec neřeším Manchester United, je jeho prostá vyklidněnost. Van Gaalova parta se již zaboha nehne ani nahoru ani dolů a může se tak těšit na předkolo Ligy mistrů. Ďáblové se přitom v minulých dvou kolech alespoň jakž takž, pomocí čtyř bodů, zvládli oklepat z předcházejících tří direktů v řadě.

Nizozemský generál možná bude muset mezi tři tyče postavit Víctora Valdése, reálně totiž hrozí, že se David De Gea nestihne zotavit z nataženého zadního stehenního svalu. Koňar už naopak netrápí Waynea Rooneyho, u něhož se na rozdíl od Evanse či Shawa všeobecně očekává návrat do zahajovací jedenáctky.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Harper - Dawson, Chester, McShane - Elmohammady, Huddlestone, Meyler, Quinn, Brady - Jelavić, N'Doye
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Jones, Rojo - Herrera, Blind, Di María - Mata, Rooney, Young
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.75 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Leicester City - Queens Park Rangers  (neděle 16:00)
Chelsea ve stejný čas oslaví titul; ještě větší euforie nicméně dost možná bude panovat v Leicesteru. Foxes se minulý týden definitivně zachránili, dokonali fantastický great escape a v domácí ligové derniéře vyzvou Queens Park Rangers. Ti se naopak s ligovou příslušností minimálně na rok rozloučí...

Je čas odměnit fanoušky. Leicester prožil z větší části naprosto děsivou sezónu, kterou si příznivci nováčka Premier League museli regulérně odtrpět. Srpen, říjen, listopad, únor, březen. Pět měsíců, ve kterých si Lišky nepřipsaly jediné vítězství - největší krizi si vybraly mezi koncem září a prosince, kdy nedokázali zvítězit 13 utkání v řadě.

Po třicátém kole ztráceli na záchranu 7 bodů. V reportáži utkání s Tottenhamem jsem skepticky psal, že z nadcházejících 9 zápasů jich musí pro minimální naději na udržení vyhrát pět. Leicester však předvedl jeden z nejúžasnějších závěrů v historii Premier League, požadovaný počet stihl nasbírat už za šest zápasů, a pokud proti QPR uhraje alespoň remízu, podaří se mu vskutku dějinný počin. Získat v posledních 9 kolech více bodů než v předchozích 29...

Rangers něco podobného bohužel nedokázali. Od dubnové výhry 4:1 na půdě WBA se nedokázali vypořádat s náročným losem a další vítězství přidali pozdě. Skalp zoufalého Newcastlu už z jejich hlediska vůbec nic neznamenal. I přes jistý sestup se nicméně manažer Chris Ramsey dočkal překvapivého prodloužení kontraktu až do léta roku 2018.

Leicester kazí radost z úspěchu situace okolo Dannyho Simpsona. Někdejší hráč Newcastlu měl být v klubu oporou, avšak očekávání nenaplnil a nyní je dokonce trestně stíhán za napadení. Kromě něj bude v zápase chybět na jedné straně David Nugent a Matty James, na druhé pak Rob Green a Steven Caulker.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Huth, Wasilewski, Morgan - Albrighton, King, Cambiasso, Schlupp - Mahrez - Ulloa, Vardy
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
McCarthy - Onuoha, Dunne, Hill, Yun - Phillips, Barton, Henry, Hoilett - Fer - Austin
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.60 - 4.33 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Southampton FC  (neděle 16:00)
Poslední kolo Premier League je každoročně přehlídkou napínavé a skvělé podívané, která se nahromadí v jeden jediný vysílací čas. Od čtyř hodin našeho času proti sobě na Etihad Stadium vyběhnou týmy Manchesteru City a Southamptonu. V jednom z mála utkání, kde opravdu ještě o něco jde. V utkání se navíc s Premier League definitivně rozloučí jeden z nejlepších hráčů její historie Frank Lampard.

Ten pravý náboj posledního kola "kazí" suverenita Chelsea a naopak nekvalita QPR a Burnley. Shodou náhod je navíc rozhodnuto i o umístění na druhé, třetí a čtvrté příčce. Opravdová bitva se tak svede jen o třetí sestupové místo a o účast v Evropské lize.

Citizens mohou nastoupit v klidu a pohodě. Dobrá forma posledních týdnů je stoprocentně ukotvila na druhé pozici a nápor ze zadních pozic zůstal odražen. Jediná podstatná věc týkající se movitého celku se tak ukrývá v ligové derniéře Franka Lamparda.

Geniální záložník se loučí neuvěřitelných 20 letech strávených v Premier League, z nichž necelých 6 strávil ve West Hamu, 13 v Chelsea a tu poslední v Manchesteru City. Třikrát anglickou soutěž vyhrál. Doposud odehrál 608 utkání (2. nejvyšší počet v historii PL), nastřílel 176 gólů (4. nejvyšší počet) a u 96 asistoval (3. nejvyšší počet), což z něj dělá 3. nejproduktivnějšího hráče historie PL po Alanu Shearerovi a Waynu Rooneym.

Aktuálně sedmému Southamptonu naopak stále kráčí docela o hodně - o Evropskou ligu. Ke kvalifikaci do ní potřebuje udělat lepší výsledek na hřišti Manchesteru City, než udělá šestý Tottenham na půdě Evertonu. Popřípadě vyhrát a doufat, že Liverpool nevyhraje ve Stoku. Avšak i když se nic z toho to nepodaří, stále mohou Saints spoléhat na triumf Arsenalu v FA Cupu proti Aston Ville. V tom případě by totiž do Evropy postupovalo z ligy hned sedm týmů.

Ať tak nebo onak, Saints mají za sebou skvostnou sezónu, především vzhledem k letnímu výprodeji, který klub postihl. Ronald Koeman zaslouží za svoji práci obrovské uznání.

V posledním zápase mu bude chybět gólmanská jednička, naopak Kelvin Davis už se těší jubilejní třístý zápas za Southampton. Hrát nebudou Dušan Tadić a Morgan Schneiderlin. Příliš brzy je na Jaye Rodrigueze, který se sice konečně vrátil k tréninku, ale utkání si zahraje až v letní přípravě. Manchester City opět postrádá Samira Nasriho a Fernanda.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Demichelis, Mangala, Kolarov - Touré, Fernandinho - Milner, Lampard, Silva - Agüero
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
K. Davis - Clyne, Fonte, Alderweireld, Bertrand - Wanyama, Davis - Mané, Ward-Prowse, Long - Pellé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.57 - 4.50 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Newcastle United - West Ham United  (neděle 16:00)
Rozdíl mezi čtrnáctým a posledním celkem letošní sezóny může za určitých konstelací činit pouhých pět bodů, přesto se na poslední sestupovou otázku ptají jen dva. Lépe postavený Newcastle má hratelnějšího soupeře, při výsledcích pod Carverem si ale žádný fanoušek nemůže být jist úspěchem.

John Carver se posunul z role asistenta na post manažera od Nového roku a z týmu, který uzavíral první polovinu tabulky dokázal vykouzlit s přehledem nejhorší mužstvo v Premier Leauge. I dlouho se trápící nenáviděný sok ze Sunderlandu stihl za tu dobu získat o osm bodů více, i nejhorší defenzíva londýnských QPR inkasovala v roce 2015 o gól méně, a jen čtveřice klubů, mezi nimi West Ham, vsítila méně branek.

Jak slastně by se asi v nedělní podvečer cítil Sam Allardyce, který v lednu 2008 s výrazně lepšími výsledky přišel St. James Parku o práci, kdyby svým úspěchem poslal Magpies do nižších vod anglické kopané. Jak už ale bylo naznačeno, ani on se od silvestrovské noci nemá příliš o co opřít, když získal pouze o šest bodů více než jejich poslední letošní soupeř.

Přesto stále bojuje o velmi slušnou desátou příčku, stačí přitom uspět nad týmem, který na vítězství čeká deset kol, to se Newcastlu naposledy "povedlo" při sestupu v roce 2009, kdy se o jediný bod zachránil, kdo jiný, Hull City. Tragický Carver píše jediné vítězství z devíti domácích zápasů, poslední kolo přitom hráči Magpies vyhráli naposledy v roce 2006, když jedinou brankou zdolali už jistého mistra z Chelsea.

Hammers nicméně reaguje neméně mizernou bilancí, poslední vítězství na hřišti soupeře totiž přišlo 2. prosince. Na druhou stranu proti současným pěti nejslabším článkům ligy nikdy neprohráli, připsali si šest vítězství a tři remízy. Od návratu Newcastlu do první ligy pak na jejich hřišti ze čtyř zápasů prohráli jediné, při posledních dvou návštěvách tu současná dvojka týmu, Jussi Jääskeläinen, nepustila za svá záda nic.

Domácím by se mohl vrátit Williamson, de Jong a v základní sestavě se možná ukáže i Cissé. Na druhé straně se po úmrtí v rodině vrátil k týmu Kevin Nolan, který při možné shodě okolností může svým stým gólem v kariéře potopit do druhé ligy tým, v jehož dresu si oblékl kapitánskou pásku.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Williamson, Dummett, Colback, R. Taylor, Ayoze, Sissoko, Cabella, Cissé
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Burke, Reid, Cresswell, Kouyaté, Song, Noble, Downing, Cole, Valencia
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 4.00 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Crystal Palace - Swansea City  (neděle 16:00)
Kdybyste se vrátili o pouhou dekádu dozadu, našli byste Swansea, kterak oslavuje postup z úplného dna Football League, do třetí nejvyšší soutěže. Letos mají Velšané už s jedním zápasem v kapse zajištěnou vynikající osmou příčku a rekordní počet bodů v éře Premier League. Vyrovnání Toshackových báječných osmdesátek už z toho sice nebude, ale kdo by se proboha čílil?

Značný progres zaznamenalo také Crystal Palace. Jestliže před oněmi deseti lety Eagles sestupovali, letos mají na sestupovou zónu pohodlný 11bodový náskok, a pokud se dnes vyhnou porážce, stanoví si rovněž bodové maximum, co se 38zápasového formátu elitní anglické soutěže týče. Oba manažeři jsou v důsledku toho jedněmi z těch nejlepších, jaké jsme na jaře sledovali při práci.

Garry Monk se vypořádal s odchodem Wilfrieda Bonyho a i bez okamžitého přivedení náhrady dohrává sezonu s pěti výhrami z posledních osm kol. Jeho protějšek Alan Pardew zase po svém příchodu na místo Neila Warnocka obrátil kurz Crystal Palace, jež zachránil mimo jiné skrze devět vítězství. Do jeho lednového přikvačení na scénu se Eagles museli spokojit s pouhými třemi.

Bývalý manažer Newcastlu se již nechal slyšet, že má pro závěrečný ligový víkend k dispozici plnou sestavu. Do branky se opět postaví Wayne Hennessey, aby nehrozilo, že se Julián Speroni těsně před svou blížící se rozlučkovou exhibicí nedej bože zraní.

Labutě se musejí v úplné cílové rovince obejít bez služeb svého nejlepšího hráče sezony dle fanoušků Ki Sung-yuenga, který se zotavuje z menší operace kolena. Ojedinělou příležitost by mohli dostat jinak okrajoví aktéři jako Leon Britton (spolu s Monkem jediný pamětník onoho postupu do League One), Jay Fulton nebo Modou Barrow.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré - Jedinak, Ledley - Zaha, Puncheon, Bolasie - Murray
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Britton (Shelvey) - Dyer (Barrow), Sigurdsson, Montero - Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.60 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC37259370:3184
2.Manchester City37237781:3876
3.Arsenal FC37219767:3572
4.Manchester United37209862:3769
5.Liverpool FC371881151:4262
6.Tottenham Hotspur371871257:5361
7.Southampton FC371861354:3160
8.Swansea City371681346:4856
9.Stoke City371491442:4451
10.Everton FC3712111448:4947
11.West Ham United3712111444:4547
12.Crystal Palace371291646:5145
13.West Bromwich Albion3711111537:4744
14.Leicester City371081941:5438
15.Sunderland AFC377171330:5038
16.Aston Villa371081931:5638
17.Newcastle United37991938:6336
18.Hull City378101933:5134
19.Burnley FC376121927:5330
20.Queens Park Rangers37862341:6830

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1217)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak co pustí to LVG Brucovi?

Reagovat
fantomas

Snad jo, chyběli by mi.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Mě Hull ani tak nechyběl, spíš by mi v PL přebýval Newcastle..

Reagovat
smazaný uživatel

Hodil bych tam mladíky, ať se ukážou... A pak ať si to Hull vyhraje už sám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Talker

Na Hull umíte, no..

Reagovat
kiwwi

v ziadnom pripade...jedina Brucova sanca je, ze LVG tam nasadi mladikov - vcera hrala nasa U21 a nebol tam ani jeden z tych co su pri prvom time tj. Paddy, Blackett, Wilson a Pereira

LVG ale splietal nieco v tom zmysle, ze musi postavit najsilnejsi mozny tim a jednoznacne musime vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

ale to hovoril vtedy, keď bol tak najebaný, nie?

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

mozno mal este nejaky zbytkac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tak to nebude stačiť. Newcastle to musí ukopať proste

Reagovat
Talker

OT:

Pokud má někdo zájem, tak rádio BBC udělalo jakousi analýzu sezony ohledně titulu, kam si pozvalo Melchiota a Cudiciniho s názvem "how the title was won", k tomu tam jsou komenty Mourinha, pravděpodobně z průběhu sezony.

http://www.bbc.co.uk/podcasts/series/sports

Je to zde napravo v bublině, stačí kliknout na play.

Hodně zajímavé. Mluvili o celkovém kádru, co vedlo k titulu, Mourinhovi, Hazardovi, Fabregasovi, Costovi, Terrym, situaci golmanů, motivaci, o tom, co v současnosti dělají a jak jsou nadále propojení s klubem a podobně.

Jak Melchiot, tak Cudicini mají výbornou angličtinu a jde jim bez problémů rozumět, takže pokud umíte anglicky, tak by jste to měli zvládnout.

Jinak oba se shodli na tom, že Mourinho by dost možná sahal po titulu s Citizens, ale s MU nebo Arsenalem by to bylo krajně nepravděpodobné.

Ohledně porovnání týmů říkal Melchiot, že ten z let 04-06 byl lepší, než je teď díky tomu, že byl vyváženější a měl kvalitnější křídla, než máme v současnosti, což v současnosti chybí. Že bychom potřebovali napravo lepšího hráče, který se blíží kvalitám Hazarda, v současnosti jde toho příliš přes levou stranou (Hazard) nebo střed (Oscar, Fabregas, Hazard) a není tam "balance".

****************

Já osobně myslím, že Willian konečně dospívá a pokud zlepší výkony z konce sezony, tak už slabinou dopředu nebude a odlehčí se i té levé straně a středu tím, že bude ta pravá ofenzivnější.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

čím si Robin a David vyslúžili, že majú vo Fellainiho vlasoch aj krstné meno?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

odchadzaju

Reagovat
smazaný uživatel

podme Hull a West Ham...Newcastle musi padnut

Reagovat
fantomas

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

nepadne

Reagovat
mithro

tak dnes vraj bez Kvetaka a De Geu, Di maria spat v zostave, snad to bude zabava

Reagovat
smazaný uživatel

Těším se na Angela a Victora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes dáme gól možno aj dva

Reagovat
smazaný uživatel

A možná že taky ani jeden

Reagovat
smazaný uživatel

alebo tri

Reagovat
Jardin

Musí alespoň jeden! Dnes se na ně jdu podívat díky Víťovi

Reagovat
smazaný uživatel

(ja to tu vždy len palcujem zo závisti)

Reagovat
J0EL

Reagovat
nani92

strašný výber

Reagovat
kiwwi

akurat namiesto Chelsea - Sunderland mali vybrat Everton - Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední zápas mistra by se nedal, jo?

Reagovat
kiwwi

Ja by som Chelsea nedal do TV nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že rozhoduješ jenom o tom, co vybliješ do klávesnice na Eurofotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy máš niečo s karpálnym tunelom, tak je s tebou nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mi něco říkej o nudě s tím...

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje se na strašně důležitého a nad věcí, ale vůbec mu to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol a ty si tímhle postem hraješ na co?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si hraješ na moc velkýho gangstera kamaráde, love od rodičů, to my jsme ulice, to my ty prachy děláme, vy jste nic, jste nuly.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže vtip nevyšel, nevadí, zkus to příště.

Reagovat
smazaný uživatel

nudíš masopuste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A to ako prečo? Chcel by som počuť rozumnú argumentáciu, a nie len nenávistné rečičky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

nic proti vam, ale nedal. v tom zapase jde o hovno a vzhledem k tomu, ze se porad hraje o zachranu...

Reagovat
smazaný uživatel

Určite nedal keď sa hraje ďalší zápas napríklad o záchranu. To isté Eurosport včera s BL, akurát že Digi dáva viac zápasov tak si to vykecajú....ale aj tak

Reagovat
CubONE

Poliaci davaju Hull-MU a potom na druhej stanici budu prepinat medzi zvyskom. Esteze je MU v Polsku tak popularny

Reagovat
kiwwi

ludia sice na Digi nadavaju, ale to ich pokrytie zapasov je luxusne, toto nemala nikdy ziadna CZ/SK televizia

Reagovat
smazaný uživatel

je to luxusní, ale 3 a 4 není v ČR, ale tady je https://ac.sport-tv.cz/userpage.php

Reagovat
Mimalu

Jo, kdyby to tak bylo pořád a ne jen jedno kolo v sezoně

Reagovat
kiwwi

vsak mas z kazdeho kola 6 zapasov, to je ako malo?

Reagovat
Mimalu

tak myšlenotak, že jsou dány zápasy hrané v jeden čas na víc kanálů jako je to teď, to že využijí maximální počet zápasů když za to zaplatili takové prachy není zas něco z čeho bych si sednul na zadek, dělal to i Slovak Sport, dělala to Galaxie.....

Reagovat
smazaný uživatel

ale prd

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
afc

Reagovat
icemike

arsenal zase 4...

Reagovat
vrabejka

30. Pro poslední zápas Brendana Rodgerse na lavičke LFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

sorry ze nebudem niekoho vyhadzovat po jednej nepodarenej sezone ako vy a zabudat na to co urobil predchadzajuce

Reagovat
vrabejka

Glen Johnson ‏@glen_johnson 11 min.před 11 minutami

A big thank you to all the people out there who have genuinely supported me through the last 6 years. #200 #NewChapter

Reagovat
tomasinho

♥ Eeej, bouchejte šáňo

Reagovat
smazaný uživatel

#NewChapter #Getafe #HereICome

Reagovat
fenixLFC

konecne

Reagovat
smazaný uživatel

tomu rikam kvalitni novinarina

www.sport.cz/fotbal/premier-league/clanek/677519-arsenal-po-nove-smlouve-zverejnil-video-s-rosickym-wenger-to-od-fanousku-schytava.html#hp-sez

Reagovat
smazaný uživatel

radšej sa mi to ani nechce ukázať ako hypertextový link

Reagovat
smazaný uživatel

„Hanba, že příliš nehraje!" opřel se do Wengera například jeden fanoušek, jehož názor sdílelo „lajkem" přes šest set fanoušků.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

southern manc ‏@trevhrd 20 min.před 20 minutami

On this day in 2009 Hull survived and Newcastle were relegated

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nezbývá než doufat, že LVG postaví tým z mladíků. Pak by zápas mohl mít stát za podívání a Hull by se třeba i zachránil. V opačném případě to bude nejspíš nuda a Hull stejně spadne.

Reagovat
iamek

Reagovat
vodka

Reagovat
tomasinho

Tak či tak je to pro Hull ostuda, že s tím kádrem a tím, jak dobře v létě posílili, hrajou o záchranu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Carrick

Ideální trojice na spadnutí, snad to tak zůstane.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Nechápu co tu všichni mají s Hullem.. Jedinou změnu kterou si tam dovedu představit je Burnley záchrana a WBA sestup, jinak nic.

Reagovat
niflheim

Když si člověk řekne, kolik Hull projebal v létě na přestupech... ani by mi nevadilo, kdyby spadli.

Reagovat
Counter

Na druhou stranu, v posledních finančních číslech to byli oni, kdo měl nejnižší výdaje na platy z celé ligy. Ale moc jim to letos nevyšlo no.

Reagovat
nani92

druhá najlepšia platová politika

Reagovat
kiwwi

a zaroven mali 6. najvacsie vydaje na platy vzhladom na prijem

Reagovat
kiwwi

pravda, ja som pozeral na cisla zo sezony 2012-13...tak to potom pekne z ich strany

celkom ale nechapem, ako oproti QPR a Liecestru nabrali taky brutalny skok v prijmoch

Reagovat
Counter

Oni se právě jaksi vyšvihli no. Ale kdoví, třeba už ta letošní sezona se všemi nákupy zas tyhle stats poslala dolů...

Předpokládám, že mohlo pomoct finále FA Cupu a nové smlouvy se sponzory, ale přesná čísla neznám.

Reagovat
smazaný uživatel

hm, od mufana to zní vtipně, no

Reagovat
Counter

Reagovat
Usty

že, co se přestupů týče, fandí podobně neúspěšnýmu klubu, mu snad zakazuje to komentovat?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jak jsi na to přišel?

Reagovat
niflheim

Tak když se podíváš na to, kolik dal Hull na přestupy v létě... a kolik týmy na okolních příčkách, tak je to hodně bijící do očí.

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

Na dnes Chelsea over 2.5, Arsenal to samé, Villans 1, CP-Swansea X

Reagovat
FCSL

Theo a Rosa konečně základ doufám.

Reagovat
Gunner14

Snílek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Wilshere,Cazorla-Alexis,Rosa,Theo-Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

stoke 1x, villa 1

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ma Polak chytat finale, tak at ho tam Wengele da dneska rozchytat, bo to je tak na koledovani si o nejaky kiks

Reagovat
LAM

OT:

Witcher 3-Novigrad.Fantasie

https://www.youtube.com/watch?v=34SvvSIkRjk

Reagovat
Miguel19

Brown má podle Chance větší pravděpodobnost skórování než Willian

Reagovat
Talker

Tak není se moc čemu divit... Willian má produktivitu jak Mikel, tomu odpovídá kurz...

Reagovat
Miguel19

A RLC má menší kurz než Matič..

Reagovat
I am Mancunian

Man Utd tell Radamel Falcao he will not be given deal for next season - by @MOgdenTelegraph

Reagovat
smazaný uživatel

Vale už se s ním na insta rozloučil

Reagovat
Matić

Didier Drogba has announced that he'll leave Chelsea at the end of the season. #CFC

Reagovat
fajdax

Reagovat
Talker

Reagovat
Whitemedia

Super

Reagovat
smazaný uživatel

to už nebolo jasné dávnejšie?

Reagovat
Whitemedia

Nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Si si istý? Ja myslím, že to niekto z Chelsea už spomínal ako istú vec. A aj bez ofi potvrdení to vlastne bolo na 99,9% isté.

Reagovat
Matić

Nebylo to jisté. On pouze asi před měsícem oznámil, že bude v kariéře ještě pokračovat, ale nikde neřekl, kde to bude. Mou pak na tiskovce říkal, že to závisí na Abramovičovi.

Reagovat
Error

Fajn, čas rozjet kampaň za Bamforda.

Reagovat
spider_8

Já už jí jedu dobrý 2 roky

Reagovat
smazaný uživatel

3 roky stará zpráva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

100. za DDG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Van Gaal has told Rafael and Evans that they are available for transfer this summer while Nani and Lindegaard also have no future at Utd.

Rafa

Reagovat
fajdax

možná bych bral Rafaela jako backup k Branovi.

Reagovat
Zaschrona

Naniho berem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
kiwwi

myslim, ze po nom skocia trochu vacsie kluby zo zahranicia

Reagovat
Zaschrona

Jojo, nejaky Wolfsburg mozna, takze to mame sanci.

Reagovat
kiwwi

lol - minimalne z Talianska si viem predstavit, ze by po nom sla uplne cela spicka

Reagovat
fenixLFC

takze stale maju sancu

Reagovat
Zaschrona

To je dost dobre mozne, ale z klubu, ktere zrejme zamiri z Italie do LM, tak ho zadny zrovna nepotrebuje. A ostatni teda nevim, jestli ho zaplati. No uvidime, snad hlavne nekde bude na ocich.

Reagovat
fenixLFC

ked bude zadarmo tak ho budu chciet vsetci aj ked ho nepotrebuju

Reagovat
I am Mancunian

zadarmo ?

Reagovat
Zaschrona

Tak za 10 mega?

Reagovat
I am Mancunian

kludne to je mozne, my predavame pod cenu

Reagovat
smazaný uživatel

to by bolo krasne

Reagovat
smazaný uživatel

toho Rafu neuveritelna skoda

Reagovat
Wat

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fajdax

Snad to ten tupej alkoholik dneska Hullu pustí.

Reagovat
gocii

Héctor Bellerín podává za Arsenal dobré výkony, což neuniklo ani pozornosti konkurenčních klubů. Zájem o španělského beka údajně hlásí Barcelona, která hledá náhradu za Daniho Alvese. (transfermarketweb.com)

ajéje Barca zase rozjíždí novou serii DNA

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že sa hraje aj 2.BL v podobnom čase, tam to bude dnes podobné šialenstvo ako včera, ale poslednú polhodku PL stihnem a kto vie možno sa tam ešte bude rozhodovať. Newcastle záchrana Hull vyseká aj Trenčín

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Miguel19

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Usty

Frank Lampard will captain Manchester City today on his 609th and final Premier League game. #MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

To je drsný snad na všechny strany

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

možno mu aj spravia rozlúčku, nech vie, aké to je

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Castro v Dortmundu

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United @ManUtd · teď

United starting XI: Valdes, Valencia, Smalling, Jones, Rojo, Blind, Herrera, Di Maria, Mata, Young, Rooney.

Reagovat
smazaný uživatel

United’s subs at the KC Stadium: Lindegaard, McNair, Blackett, Fellaini, Januzaj, van Persie, Wilson. #mufclive

Reagovat
kiwwi

United starting XI: Valdes, Valencia, Smalling, Jones, Rojo, Blind, Herrera, Di Maria, Mata, Young, Rooney.

Reagovat
kiwwi

tak to je velke sklamanie... LVG

Reagovat
Sandstorm

Marně sem očekával něco takového:

Valdes - Valencia, McNair, Blackett, Rojo - Blind, Herrera - Di Maria, Pereira, Januzaj - Wilson

Reagovat
kiwwi

Pereira je s Brazilskou U20

Reagovat
Sandstorm

A jo na to sem zapomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak, čekal sem Adnana a Wilsona, Pereira je s U20 Brazílie, takže by stejně nehrál

Reagovat
Sandstorm

Snad je tam dá v průběhu zápasu.

Reagovat
kiwwi

United’s subs at the KC Stadium: Lindegaard, McNair, Blackett, Fellaini, Januzaj, van Persie, Wilson.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 24s25 seconds ago

Team to face Sunderland: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Mikel, Matic; Cuadrado, Willian, Hazard; Drogba (c). #alltheway

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 12s13 seconds ago

Today’s subs: Courtois, Filipe Luis, Christensen, Boga, Remy, D Costa, Solanke. #alltheway

Reagovat
Error

A Mikela při rozlučkovém standing ovation bude střídat kdo? RLC místo jednoho hrota na lavičce být mohl.

Reagovat
Usty

Christensen

Reagovat
Talker

Aspon můžu vynechat s klidným srdcem prvních 60 minut.

Reagovat
Matić

Snad se dneska Cuadrado trochu hecne a konečně něco zahraje. JInak zklamání, že v základu není ani jeden mladík

Reagovat
Grahf

a kde je ten hviezdny loftus-cheek? :)

Reagovat
smazaný uživatel

CHELSEA XI V SUNDERLAND: Cech, Terry, Cahill, Ivanovic, Azpilicueta, Matic, Cuadrado, Mikel, Hazard, Willian, Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

@Arsenal team to play West Brom: Ospina, Bellerin, Gabriel, Mertesacker, Gibbs, Coquelin, Cazorla, Wilshere, Ozil, Alexis, Walcott #AFCvWBA

@Arsenal subs: Szczesny, Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Giroud #AFCvWBA

Reagovat
smazaný uživatel

Za Thea a Gabriela

Reagovat
Counter

Ospina A ten útok vypadá šíleně, jsem zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs wilshere na kraji theo na hrote gabriel

Reagovat
Counter

Nacho si taky musí někdy odpočnout.

Reagovat
smazaný uživatel

odpocival minule

Reagovat
Counter

No jo, to jsem úplně zapomněl Tak že by nějaké zranění nebo nemoc?

Reagovat
smazaný uživatel

na lavicke je..a ze by hral gibbs lepsie ako on sa povedat neda, nerozumiem tomu

Reagovat
Counter

Je to divné no.

Reagovat
smazaný uživatel

wow ospina..takze chyta finale?

Reagovat
Counter

Snad ne, ale taky se toho děsím.

Reagovat
smazaný uživatel

artet trenuje uz par tyzdnov a lavicka nic..ale flamini ktory je v momentalnej forme najhorsi futbalista na svete ma prednost

Reagovat
Counter

Asi to nechtějí uspěchat.

Reagovat
smazaný uživatel

snad

Reagovat
jacobT

Hmm, Theo na hrote zrovna v takomto zápase, kde bude súper zrejme zatiahnutý... Som zvedavý. A mohol pošetriť takého Cazorlu, ten toho odohral dosť a trochu mu v posledných zápasoch došla šťava.

Reagovat
jacobT

A Ox sa vracia? To som nejak nezachytil, som myslel, že je už do konca sezóny out.

Reagovat
Gunnersaurus

na Oxa tiež čakám jak na druhý kristov príchod, pri ňom Wenger iba povedal že možno bude dostupný na finále

Reagovat
jacobT

No to by bolo super, keby bol schopný vo finále odohrať aspoň nejakých 30 minút. Ja už som s ním vôbec nepočítal.

Reagovat
smazaný uživatel

Theo Těším se na GIFy.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Flaminiho tam klidně mohl vytáhnout někoho z juniorky. Nebo nikoho, furt je lepší hrát v 10 proti 11, než v 10 proti 12. Co je vůbec s Calumem?

Reagovat
Side

jo tak Wenger Rosovi prodlouží smlouvu aby ho pak poslal na tribunu

Reagovat
Miguel19

Zranil se při podepisování.

Reagovat
Counter

Šetří ho na finále FA Cupu, to je snad jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Victor dnes vychytá nulu

Reagovat
vrabejka

Zakončeme tuhle zpackanou sezonu výhrou a konečným 5.místem

Reagovat
smazaný uživatel

Jste tam, kde máte být, loňská sezona byla fail

Reagovat
vrabejka

Bohužel no

Reagovat
fenixLFC

fans city- ake mena sa s vami spajaju v letnom prestupovom obdobi? kedze potrebujete obmenit polovicu kadra, tak kto by podla spekulacii mal dojst? okrem stonesa a sterlinga, najma co sa tyka zalohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino.

Reagovat
fenixLFC

tiez som ho zachytil pri prezerani expresiek

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (c), Dier, Fazio, Vertonghen; Bentaleb, Dembele, Mason, Chadli, Lamela; Eriksen; Kane #COYS

3-6-1?

Reagovat
vrabejka

klid my hrajem 3-7-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Nebude nahodou hrat Bentaleb na kraji obrany?

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

hraje LW spíš

Reagovat
Miguel19

10 - Angel Di Maria has assisted 10 PL goals this season. No Man Utd player has assisted more since A Valencia in 2011-12 (13). Decent.

Reagovat
smazaný uživatel

cigán

Reagovat
smazaný uživatel

v tom případě nevím proč urážíš svého bráchu

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo slabší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyjebaný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Na to jakou hraje bídu nemá špatný statistiky no.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš když si vezmeš, že odehrál necelých 2000 minut (cca polovina toho co mohl) a stejně je společně s Gilfym na druhém místě počtu asistencí v PL, tak to vypadá dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes by mohol prezmenu nezakopávať o loptu. To by ma potešilo viac. cigán

Reagovat
Willy Wonka

Antonio

Reagovat
vodka

LVG ani jednoho mladíka, to je na ostudu...

Reagovat
smazaný uživatel

LVG asi ví že mám vsazeno a nechce mi pojebat tiket

Reagovat
kiwwi

jedine ze ideme na vyhru 8:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

taky jsem z toho docela zklamany Minimalne januzaj a wilson urcite hrat mohli

Reagovat
Swarley

Angel ze středu hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jen aby

Reagovat
Swarley

tak já doufám, že tohle bude úplně to klasické 4-3-3, které budeme hrát taky v příští sezóně...

Reagovat
Masi

Konečně to toho joudu napadlo.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet - Emre Can, Škrtel, M. Sakho, Moreno, Lucas Leiva, Allen, J. Henderson, Gerrard, Lallana, Coutinho

Lavička: D. Ward, K. Touré, Lovren, Lambert, Sterling, Ibe, Marković

som rád, že sa BR neposral a Raheema dal na lavičku, ale ja by som ho dal na tribúnu... Jediný útočník Lambert na lavičke, fakt utrápený tím...

Reagovat
smazaný uživatel

každopádne Ibe mohol hrať, Henderson na krídle (?) bude slabší...

Reagovat
fenixLFC

nebude tam skor lallana?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zase naposledy, když hrál Coutinho falešnou devítku, tak to byl nejlepší výkon za dlouhou dobu. Ikdyž to bylo proti Newcastlu, no.

Reagovat
smazaný uživatel

A neviem, co tam tiez neda toho Markovica.

Reagovat
fenixLFC

sterling na lavicke

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
afc

Pozeram,ze Wenger si s Cazorlom robi uplnu prdel.Neskutocne,ze po tak slabych vykonoch je stale v zaklade.Rosa sa zranil pri podpise?

Reagovat
Lacko_Boh

dneska veru vedľa Coqa mohol byť Jackie Rosa tak hlboko hrať nebude podla mna

Reagovat
afc

No mohol a zase hraje na kridle pritom tam dnes mohol byt Walcott.Cazorla aj Sanchez potrebuju voľno a miesto toho stále hraju.Ja to proste nechapem.

Reagovat
Lacko_Boh

Walcott dnes musi hrať na hrote,Wenger potrebuje aby podpisal . Myslim že im nedal volno lebo nechcel robiť priliš vela zmien, predsa len posledny zapas pred finale,potrebujeme vyhrať, netreba to podceniť a isť tam s 6 inymi hračmi.Akurat ten Gibbs ma tam "sere".

Reagovat
Lacko_Boh

inak ospravedlnujem sa že som dal emoticon pred bodku

Reagovat
smazaný uživatel

Když se hráči nedaří,tak ho je třeba zatavit. Logicky

Reagovat
smazaný uživatel

kto si dnes nevie vybrať zápas, ktorý pozerať, tak pri pohľade na zostavy mu odporúčam práve zápas Everton - Tottenham. Dnes padnú minimálne 3 góly do našej siete

Reagovat
smazaný uživatel

Tak celkově je letos ta obrana Spurs tragická

Reagovat
smazaný uživatel

no presne, a preto nechápem, čo Pochettino skúša. podľa mňa by tam mal hodiť namiesto Eriksena nejakého defenzívneho záložníka, nech trochu odbremení tú tragickú obranu. dnes to mohlo vyzerať takto: Lloris - Yedlin, Fazio, Dier, Vertonghen - Capoue, Dembele, Bentaleb - Lamela, Chadli, Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa podepsal smlouvu a šup na tribunu šaškárna

Reagovat
smazaný uživatel

http://imgur.com/3wIC7oK

Ta sestava Tottenhamu je na livesportu znázorněná fakt zajímavě.

Reagovat
smazaný uživatel

pravděpodobně správně ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že Lamela s Chadlim teda budou trochu víš než na tom úplným wingbacku, ale pointa je, že to vypadá strašně zataženě.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.livesport.cz/zapas/E3nhQUjp/#sestavy;1

ono to zobrazení sestav na livesportu, co se týká toho jak to působí, není úplně ideální no

Reagovat
Zaschrona

Galloway v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá zostava Teším sa na Valdésa, snáď sa ukáže, to isté Ángel.

Reagovat
smazaný uživatel

Oxíík ale Theo na hrote bude podľa mňa cimbalovina. Ale čo, ak chceme dopriať Giroudovi pauzu, tam nemáme, aspoň je v základe.

Reagovat
niflheim

OT: Někdo, kdo poslouchá Nick Cave & the Bad Seeds? Konečně jsem se totiž dostal k http://www.csfd.cz/film/361536-nick-cave-20-000-dni-na-zemi/ a absolutní masterpiece, teď ho dokonce jako umělce mám ještě raději

Reagovat
aragorn

Link na Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

hodte pls nejaký nízkorozpočtový stream, ktorý udrží babkina wifi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunnersaurus
Reagovat
cristiano.K.

link na LFC prosím

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Link na naše borce?

Reagovat
niflheim
Reagovat
smazaný uživatel

link na chelsea prosim nekdo?

Reagovat
minoLFC

Link na LFC a fofrem

Reagovat
tweek

Link na Arsenal pls?

Reagovat
smazaný uživatel

ach, pustme im to

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
niflheim

Ne.

Reagovat
frank

někdo prosím link na Spurs?

Reagovat
Miguel19

Plantážník zpracoval a přihrál

Reagovat
smazaný uživatel

Hull má vážně zvláštně zajímavě posekanej trávník.. To jsem snad ještě neviděl..

Reagovat
cristiano.K.

To fakt není jediný stream na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bentaleb na ľavej obrane. OK

Reagovat
smazaný uživatel

Victor první zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Břevno Fakt nevypadá, že bychom měli v úmyslu jim něco pouštět

Reagovat
Whitemedia

Williana nepoznávám

Reagovat
Mervin

Theoooooooooooooooooo

Reagovat
Gunnersaurus

THEEEEOOOOOOOOOOOUUUUUU

Reagovat
Minister

theoooooooooooooooooo

Reagovat
fajdax

Cuadrado už to tam míchá

Reagovat
smazaný uživatel

Walcooooooooooooooooooooooot owny!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Trapper

Cuardado

Reagovat
Lacko_Boh

hmm

Reagovat
jacobT

krááásne Theo

Reagovat
smazaný uživatel

vypadol mi streeeeeeam nevidel soooooooooom Theoooooooooo

Reagovat
afc

Owny,videl si ten banán?

Reagovat
smazaný uživatel

nepozerá, ale teší sa na gify

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

a má na co, trefil to pěkně http://gfycat.com/FlawedFluidBackswimmer

Reagovat
vodka

Blind

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to má Hull za trávnik

Reagovat
smazaný uživatel

mindgames

Reagovat
Azza

ownýýýýýýýý

Reagovat
I am Mancunian

blind nemoze hravat v zaklade, to je nanajvys lepic, nic viacej

Reagovat
niflheim

kiwwi ale začne tvrdit, že je to Carrickův nástupce ... jako hráč to špatný není, zatím je to jeho první sezóna, ale pro mě to bude lavičák + druhá volba na LB.

Reagovat
I am Mancunian

, kiwwi je rozumny, casom uzna, ze sa mylil, zatial to fakt nevyzera, ze by mal na to niekedy nahradit carricka

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

ADM

Reagovat
Counter

Uuu, drsná kombinace

Reagovat
fenixLFC

tato nasa kombinacia je super, ale sakho v nej proste hrat nemoze ved potme by ho nikto nevidel

Reagovat
cubazi

Načo to zas pozeram, jak v utočnej fáze si zasekavame a nakopujeme na jedneho hrača bez podpory, stale to iste žiadna myšlienka, žiadna rýchlosť len lenívá nepohoda na kopačkách. Nemame utočnika, a len jednoho kreativca ktorý nema práve dnes (zas a znova) den. Chce to zmenu...BR wait for it OUT!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakoniec mozno toho Walcotta v LFC aj budeme chciet.

Reagovat
Mervin

Theooooooooooooooo

Reagovat
Counter

Theo by potřeboval být v kuse těsně před vypršením smlouvy, tehdy hraje nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

No on sa uz len predvadza pred Rodgersom.

Reagovat
Coutinho10

hezky sem si ho posadil...skoda ze nad

Reagovat
fantomas

Oooohhhh Theoooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

THEOO

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

mali sme ho na tom hrote vyuzivat uz davnejsie

Reagovat
Mervin

je jedno kde, ono stačí, když hraje

Reagovat
Counter

Vůbec. Odevzdané WBA v posledním zápase sezony není měřítko. Theo byl v minulých letech zprava výborný.

Reagovat
Trapper

Hazardův pas

Reagovat
Side

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci opěr nezklamali.Místo,aby dávali mužstva co se zahranují dávají v TV ty ropácký sračky.Hrozný profíci na Slovansku...

Reagovat
vodka

Hull dávají

Reagovat
avicii

presne, na Nova sporte by to rezli tenisom, az to je profesionalizmus...

Reagovat
jacobT

Theooooooooo Jack

Reagovat
Counter

Owny, dneska to bude bohaté, raději si udělej na večer volno.

Reagovat
Trapper

Na Williana se najednou se najednou tak krásně kouká

Reagovat
Nikikrew

Wallcot 2 goly . A ja sa musím jebat na vlastny zapas :-D

Reagovat
smazaný uživatel

kurva do piče, ja som ešte nevidel ani jeden gól

Reagovat
Counter

Reagovat
PhilipS

no dopiče...ten třetí...

Reagovat
smazaný uživatel

ten třetí?

Reagovat
Swarley

takže Angel hraje levý křídlo a Young hraje ze středu?

Reagovat
Counter

Já ti to říkal

Reagovat
Swarley

neser

Reagovat
Mervin

Jackieeeeeeeeeeeeeeeee ty pičoooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty volee

Reagovat
Minister

ty voleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Jack

Reagovat
fenixLFC

adam nedohra

Reagovat
Side

Reagovat
Counter

W O W

Reagovat
smazaný uživatel

ooooh my nadhera, super zapasik

Reagovat
smazaný uživatel

Jack

Reagovat
fantomas

FUCKING HELL!

To bude trochu něco jinýho než ta koncovka zpřed tří let.

Reagovat
Swarley

hm, Valdes na jistotku

Reagovat
Swarley

wow, ale teď pro změnu fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Victor

Reagovat
Fenri

To jsou fíky

Reagovat
Dawon

No...s kym jsme meli tu debatu o Valdesovi a vysokych micichv PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Gol sice nebyl, ale ten Valdes

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés

Reagovat
Whitemedia

Cuadrado ani nepřihraje přesně, to je tragédie

Reagovat
niflheim

Valdés

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo.. Teď teda Victor

Reagovat
smazaný uživatel

Valdés

Reagovat
jacobT

To bol Forsythe za kým obaja išli?

Reagovat
Gunnersaurus

jo

Reagovat
jacobT

dík

Reagovat
smazaný uživatel

ee.declan lynch

Reagovat
vodka

valdes nekiksuje

Reagovat
Greny

Hullu už neuznal dva goly?

Reagovat
Busby babes

a oba pravem.

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado, achjo

Reagovat
Counter

To šli oba děkovat Shadovi, našemu fyzio-kouzelníkovi?

Reagovat
niflheim

Vikyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Swarley

ještěže jsou pořád v ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

2 goly za dvě minuty od Hullu

Reagovat
Firkraag

Jo, jen jsem to zapnul a hned dva goly z ofsajdu - mazec, ten druhej byl asi zbytecnej, mozna by to byl gol i tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes s prehladom nechal na ofsajd a terz dalsi super zakrok

Reagovat
Firkraag

Ale co vyvedl při tom prvním ofsajdu

Reagovat
Whitemedia

Cuadrada hned v létě prodat.. nebo utratit.

Reagovat
vodka

už jim ho tam pusťte...

Reagovat
vodka

a Bruce má zadělané na infarkt...

Reagovat
Swarley

a Angel se zranil do prdele já z toho nemůžu, to snad není pravda

Reagovat
Dawon

To je genialni tecka za touhle sezonou fakt

Reagovat
Swarley

jako samozřejmě je to smutný, ale chytl jsem z toho dobrej záchvat smíchu

Reagovat
Dawon

Na to uz nejde ani reagovat moc jinak no Angel by mel fakt timhle momentem udelat silene tlustou caru za sezonou a od zitrka zacit uplne od nuly

Reagovat
smazaný uživatel

Ángel

Reagovat
Coutinho10

twl Hull dalsi offside

Reagovat
Mervin

škoda, mohl být hattrick

Reagovat
PhilipS

Hele dejte sem někdo tu stránku z Redditu se streamama na PL....nemůžu jí najít... děkuji zdvořile

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.reddit.com/r/soccerstreams

je tady v diskuzi jen třikrát

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

Má někdo alespoň trochu koukatelný stream na zápas Everton-Tottenham?

Reagovat
Counter

Koukej raději na Thea

Reagovat
Mervin

raději sleduj Theovu hitparádu

Reagovat
smazaný uživatel

jděte do prdele

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

jo, zatím nejlepší, co jsem viděl

Reagovat
Counter

Ale jako už stačilo, se zas kompletně vystřílejí před finále...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska teda Di Mária zas tak tragicky nevypdal, škoda... Možná by se ale mohl zamyslet nad tím, že i Januzaj vedle něj vypadá, že má o 20 kilo víc

Reagovat
monty25

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Cuadrado again

Reagovat
Whitemedia

Ten borec postrádá základní fotbalové myšlení, já nechápu, jak ho nějaký náš skaut mohl doporučit

Reagovat
Coutinho10

Migno

Reagovat
Zaschrona

Mirallas dneska zatim skvely, snad mu to tam priste uz padne.

Reagovat
fenixLFC

mignolet

Reagovat
Grahf

Jones ani Smalling nemôžu hrať v základe, tam to chce poriadnych stoperov, ktorí nie sú poplašeni a lopta im nezavadzia.

Reagovat
13

Já Liverpool pár zápasů neviděl.. Ta hra šla neskutečně dolů.

Reagovat
Zaschrona

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

jack je dnes skvelyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem chtěl napsat jak se mi dnes Dier nelíbí a on tam pošle dokonalou Beckhamovku

Reagovat
Counter

Hah, tak po dnešku mají všichni, kdo Jackieho nechtěli v posledních měsících prodávat, hotové žně

Reagovat
smazaný uživatel

krásny center od Diera. Kane Tottenham dnes zatiaľ valcuje

Reagovat
smazaný uživatel

A Stoky 2:0. Paráda

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Counter

Liverpool stylové zakončení sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

čekal někdo něco lepšího než 6. místo? Bez Suereze opět průměrným klubem

Reagovat
Counter

Myslím, že na začátku sezony leckdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nejste 6.

Reagovat
Mervin

Pool

Reagovat
smazaný uživatel

i Huddlestone by bol v nasej zalohe platnejsi momentalne ako Blind

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, co je s Rosickým? Podepsal Wengerovi a hned na tribuně jako obvykle?

Reagovat
bartlu

Zraněný není. Wenger s ním jen rád zametá...

Reagovat
Counter

Podepsal už dávno, zveřejnili to až se zpožděním.

Reagovat
EL Gringo

Rodgers pal do piče už

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Rodgers už snad nemůže vydržet.. to je bídaaa.

Reagovat
Mervin

tak Soton zabrat a předběhnout ty trapáky od Mersey

Reagovat
fenixLFC

kua, to nam vratili mignoleta zo zaciatku sezony?

Reagovat
Tomoro

MIgnolet si vsadil Stoke pg +2,5 ne?

Reagovat
Tomoro

Stihnl to chlapci za 30 minut skoda ze nedali vedet.. Can luxusne !

Reagovat
smazaný uživatel

prečo hrá Coq CM a Santi DM?

Reagovat
Mervin

Coq chce dát branku

Reagovat
smazaný uživatel

ten dole vľavo

Reagovat
smazaný uživatel

ten vlevo dole takhle si představuju Ol!vera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

vidíš to? Dnes ti nahrali aby si odpálkoval bračeka, a nevyužil si to. A takto sa ti odplatil.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

mám sa mu za to dostať na účet, že?

Reagovat
I am Mancunian

on je sialeny fakt

Reagovat
vladis271

to bolo už dávno. Ale dnes niekto myslím v článku allstars nadhodil, že tvoj brat je tučný, alebo niečo podobné. Ty si hodil smaila a "nie". A POZRI čO SI ZA TO DOSTAL.

Reagovat
I am Mancunian

co dostal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

ale hovno...má moc vlasov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lol, úplne naopak

Reagovat
smazaný uživatel

oliver je ten holohlavy nad nim v bezove bunde, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je Sturridge? Co provedl?

Reagovat
smazaný uživatel

Raheem

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Otázka n.2 stále platí

Reagovat
smazaný uživatel

Chce přestoupit. Tlemí se jako kokot na lavičce, když tečou 5:0....

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

a dalsi prustrel doprostred....

Reagovat
minoLFC

Rodgers si zaslúži novú zmluvu

Reagovat
Whitemedia

DROGBA!

Reagovat
Miguel19

Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo?

Reagovat
Miguel19

Hráči ho odnášeli

Reagovat
smazaný uživatel

a to stridani bylo vynuceny?

Reagovat
Whitemedia

Kdo ví, někde jsem před zápasem zahlédl, že by měl být prý nějak zraněný, takže možná jo

Reagovat
Miguel19

Řekl bych že ne. Podle mě nemá natrénovano..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Nic " ".. jen střídal a chlapci jej odnesli na rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Jack je na tom AM boží

Reagovat
nani92

prečo šiel Drogba tak skoro dolu?

Reagovat
kiwwi

Liverpool valec

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool 0:3

Reagovat
smazaný uživatel

snad bude hrát Arsenal od příští sezóny s útočníkem, který umí hrát i jinak než jen zády k brance..

dnes je ten rozdíl hned vidět, a to je tam "jen" Theo

Reagovat
nani92

Liverpool good vibration

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Barkley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

ta přihrávka přímo Kaneovi

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
aither

Pool

Reagovat
13

.........

Reagovat
fenixLFC

oni fakt chcu aby som sa siel ucit

Reagovat
13

Reagovat
avicii

ty vole Rodgers chod volade

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke, ešte 3 , síce to neprajem Steviemu, ale pre dobro klubu, aby ten pičus odišiel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
niflheim

Live

Reagovat
Coutinho10

ted aspon Migno prvni strelu zablokoval

Reagovat
I am Mancunian

kurva ten blind ma neskutocne vytaca

Reagovat
smazaný uživatel

jeho nikdy viac v zalohe od novej sezony

Reagovat
I am Mancunian

no ale my mam vlastne len herreru a carricka, co byva casto zraneni, to chce 2 hracov do stredu

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers na hrad

Reagovat
Tomoro

Emre

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
niflheim

Lampard

Reagovat
I am Mancunian

a toho cigana prasiveho musime predat, kym ma aspon trosku hodnotu, toro bude vacsi prevar ako Kaka alebo Torres

Reagovat
fenixLFC

emre s mignoletom zas predvadzaju komediu a furt za to moze rodgers

Reagovat
smazaný uživatel

Nn, Emre tam hraje příšerně každý zápas, ale nemůže za to trenér.

Reagovat
minoLFC

Tomu Sterlingovi už asi ani nevadí, že sedí...skôr sa smeje

Reagovat
cubazi

Osobne nemam nič proti Brendonovy, je to pohodak a sympaťak. Ale to čo za rok spravil z mužstva ktoré šlapalo jak hodinky je nezodpovednou skopičinou dopiče. Nemyslím si že BR by mal zotrvať na svojom poste, zvlašť počas doby ked na ihrisku nemame žiadneho poriadneho zakončovatela a ofenzivna hra mužstva je po taktickej stranke hra na nahodu. Je mi líto.

Reagovat
fenixLFC

a co spravil? zle nakupil to ano. Ale ked to neslo, tak to zmenil a istu dobu anm to fungovalo..potom prisla prehra s United a arsenalom a uz sa na to kaslalo

Reagovat
cubazi

No v prvom rade je trener zodpovedný nielen za výkon mužstva ale aj za náladu v kabine. Ak by mužstve držalo pokope tak ho tie dva zle výsledky nepoložia na kolená, žial potom prišlo to čo sme nečakali a to slabšie jak slabe vykony hračov. S Rodgerson je to ako s počasím bud prší bud sneží alebo svieti slnko, až nato že tieto výkyvy počasia (formy hračov) su až privelmi časté.

Reagovat
smazaný uživatel

za povedenej slovní obrat "skopičinou dopiče"!

Reagovat
Grahf

boha šak hrajte dačo, bolia z toho oči, 3/4 hráčov hraje ťažkú mrdku.

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt šílenost

Reagovat
smazaný uživatel

L I V E R P O O L

Reagovat
Whitemedia

Cuadradooo

Reagovat
smazaný uživatel

Coqov nos

Reagovat
Mervin

další kapitola ságy "Coq a jeho nos"

Reagovat
Mimalu

wtf proč Costa?

Reagovat
smazaný uživatel

Chce dát 20

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou pipinku hraje, ale pencli a kartu si vymodlí během pár minut

Reagovat
Counter

Hattrick!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Mervin

Theooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Trapper

Costaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
aither

Theoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hetrik do polčasu ownyho jebne zo štikútky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl jít kopnout Čech ne? poslední zápas. Nebo z jakého důvodu si potřebuje cigán costa honit ego se sunderlandem

Reagovat
Miguel19

Cuadrado pěkně. Pokud to byl teda faul. Neviděl jsem opakovačky..

Reagovat
Whitemedia

Byl.

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOOOOOOOOOOOO HATRICK OWNYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

THEOOOO

Reagovat
Dawon

Rooney

Reagovat
Swarley

čekal jsem, že to dopadne mnohem hůř

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dovou mě neuvěřitelně sere... možná je na čase si uvědomit co chceme v tom 4-3-3 hrát a jestli se tam vůbec na ten hrot hodí...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

bez girouda to je ovela lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Dneska bychom je přejeli i se Sanogem.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Přejíždíte je i s Walcottem.

Reagovat
smazaný uživatel

sunderland byl uplně stejný soupeř

Reagovat
Counter

Co se přístupu týče, tak diametrálně jiný. Stačí se kouknout, kolik měli hráči SAFC tackles, interceptions... Úplně odlišné výkony.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jen ten přístup byl jiný.. mrkni, ale na pohyb Thea u toho prvního gólu.. tuším Ozil má míč, on si couvne a snaží se o náběh zleva.. to nevyšlo a hned se nabízí napravo a dává gól..

vždy jsem si myslel, že Theo je nepoužitelný do zavřené obrany, ale bylo to vidět už proti Sunderlandu, že tam toho uděal víc než Giroud..

od příští sezóny (klidně i na finále) chci útočníka, který hraje i jinak než zády k brance.. klidně ať je to Theo, Chuba nebo někdo nový.. Coq snad vyřešil problém na DM, poslední kousek do skládanky s názvem titul je útočník

Henry má pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

No já souhlasím, že to chce i jinou variantu než je Giroud, ale stejně to prostě vidíš příliš jednoduše. Na každý dnešní Theův dobrý výkon připadá řada takových, kdy to vůbec nešlo.

Proti Swans šel Giroud dolů za Walcotta, a co to změnilo? Vůbec nic, naopak od té chvíle šancí ubylo a nakonec z toho byla i prohra.

A i Giroud má dobrý pohyb, mnohokrát za své působení v Arsenalu otevřel obranu falešným náběhem, kterého využil někdo z druhé vlny. A věř tomu, že s Chubou na hrotu titul fakt nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

ta poslední věta s titulem je přehnaná, chtěl jsem jen napsat, že nevěřím v titul s Giroudem jako prvním útočníkem..

Ano, Theo umí udělat hattrick za poločas, nebo být neviditelný tři zápasy. Proto jsem napsal, že pro větší šanci na titul to chce už jen kvalitního útočníka. Kdo by to měl být? Nevím, ale snad to bude nějaký borec, co bude hrát více času čelem k brance.

Reagovat
Counter

Na tom novém útočníkovi se shodneme, ale jestli Theo neodejde, nevidím pro něj místo. Pokud Theo zůstane, musí to být on a tým se bude muset naučit takhle hrát. Dneska to sice jde, ale věřím tomu, že ve spoustě jiných zápasů to bude vypadat otřesně.

A pořád potřebujem někoho defenzivně laděného do zálohy, Coq na to sám nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě odejde Podolski, Joel, Flamini, Diaby, Sanogo, teda doufám..

pak by se jeden útočník do týmu vlezl + ten defenzivní hráč, ale záleží na AW, kolik do toho bude chtít narvat peněz..

na útočníka + útočné pozice bude:

posila, Giroud, Danny, Theo, Ox, Alexis, Ozil, Jack, Ramsey, Rosa

na cm: santi, ramsey, jack, coq, arteta, posila

Reagovat
Fenri

Hm, Theo pěkná rozlučka s Emirates

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

f you

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych na příští sezonu přived napravo já nevím třeba Alvese, Cuadrada kopnul do zadnice a Ivanoviče nechal hrát regulerně z křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ne že by se Josému představa takový defenzivní jistoty na křídle nelíbila...

Reagovat
mr.Silver

Theanek <3 <3 <3

Reagovat
jacobT

Theo s Jackom skvelí

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Jack mi pripomína Messiho s tými krátkymi kľučkami a číslom

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

pri rvnosti bodov ide dole Hull, alebo Newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel

Hull

Reagovat
smazaný uživatel

A pri rovnosti Hull a Villa?

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Villa.

Reagovat
Firkraag

Villa uz je zachranena, to neumite pricist tři body?

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis ja som pozeral live tabulku, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
Firkraag

Newcastle, rozhoduje skóre.

Reagovat
Counter

Newcastle.

Reagovat
kiwwi

v ktorom vesmire ma Newcastle lepsie skore?

Reagovat
fantomas

No však - otázka zněla, kdo půjde dolů.

Reagovat
kiwwi

omg

Reagovat
Counter

Matoucí vlákno

Reagovat
Lacko_Boh

inak brouk do hlavy Wengerovi, na jeden strane je Oli jednotka do utoku ale momentalne bez formy na druhej strane Theo s hattrickom ale proti WBA...som zvjedaf na finale

Reagovat
smazaný uživatel

lamps

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool je v hovnách

Reagovat
Lacko_Boh

ale rozdiel robi Jack zapleteny snad do každeho golu ,do každej akcie

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim soton uhrajte body pls pls

Reagovat
Mervin

ten Theo

Reagovat
R22

Lucas

Reagovat
mr.Silver

Ale kurak dneska ukazuje, proc je to skvely hrac. To jak se s tim nesere a dokaze sam vzit balon a prejit pulku hriste je bozi. A to jsem ho chtel vyhazovat.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
stiflerovamama

jezis chodte do pice, pekne sprijemnujete Steviemu posledne zapasy

Reagovat
Counter

LOL Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liverpool ...ani si z toho nebudu dělat srandu, protože kopat do někoho kdo je takhle na dně je hnus.

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool? WTF?

Reagovat
Coutinho10

hmmmmm bravo dejte nam bura

Reagovat
fenixLFC

za toho by sme boli este radi

Reagovat
13

Lucas dobrá ztráta, po sezoně papa.

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Lolerpool

Reagovat
Whitemedia

A já naivně doufal, že tam pošle Bogu

Reagovat
Trapper

taky, taky..

Reagovat
tweek

Jack a Theodor jsou dnes boží... English core....

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers

Reagovat
Mimalu

to mohl být Boga

Reagovat
Sir Ravealot

Reagovat
cubazi

Idem grcať, po tejto močovke musi BR odisť sám

Reagovat
pepinho2

4 - Liverpool have conceded four goals before half-time in a Premier League game for the first time. Disarray.

Reagovat
Metijuu

Už vyhodili Rodgersa?

Reagovat
Miguel19

Tvl to není možný. On se zraní když mu to docela jde..navíc ty vlasy

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina po každom ľahkom zákroku vyzerá, jak keby sa zranil

Reagovat
R22

ty vole 5

Reagovat
nani92

samozrejme, že v každom zápase kde o nič nejde a hrajú hráči širšieho kádra ktorí sa chcú baviť futbalom sú golove hody, len u nás, kde opäť hrajú tie isté celosezonové lemričky je to nuda..

Reagovat
Swarley

je vtipné, tohle sledovat...naše loučení se Scholesem a Giggsem vs. totální výprask pro Gerrarda a Lampard střílející v posledním zápase v PL gól jako kapitán City...to je prostě dokonalý...

Reagovat
Usty

Nebo Didi odnášený spoluhráči jako král na trůnu.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ok ok, to je malá kaňka

Reagovat
supporter

Ale Stevieho je mi celkem líto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Lacko_Boh

Bellerin dneska tiez brusi tu lajnu ako keby slo o obycajny zapas

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho vyhodil už o poločase.

Reagovat
Mervin

nééééééééééééééééé

Reagovat
mr.Silver

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

a to prý chcou Kovačiče to by si teda pomohl

Reagovat
Miguel19

Bur za poločas

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Ak cez leto nestanu zazraky, tak buducu sezonu to bude velmi veeelmi zle.

Reagovat
Mimalu

hmm Lamps typický http://streamable.com/cpim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
protiproudu

Reagovat
Usty

bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Ten se měl ale dnes taky loučit u nás...

Reagovat
smazaný uživatel

krásný gól, klasicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Coutinho10

a je to taaaaaaaam

Reagovat
jacobT

Liverpool

Reagovat
fenixLFC

neskutocne, proste neskutocne

Reagovat
vodka

Live

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Co tam kurva dělají?

Reagovat
stiflerovamama

a prave ked dam under 3,5

Reagovat
smazaný uživatel

bude deset?

Reagovat
Counter

Ty vole

Reagovat
Whitemedia

5:0

Reagovat
minoLFC

Rodgers zlomil rekord, také skore Liverpool za polčas ešte nemal

Reagovat
Whitemedia

Gerrardova stylová rozlučka

Reagovat
smazaný uživatel

Komedie Liverpool

Reagovat
mojmira

Soton otočit snad by jim to mohli City pustit, těm už o nic nejde ... se scousery by byla prdel

Reagovat
aither

POOOOOOOOL, Bozi

Reagovat
smazaný uživatel

Better sucked in the evening

Reagovat
smazaný uživatel

kolko by sme dnes dali liverpoolu?

Reagovat
Gunner14

kolko by jim dal Walcott *

Reagovat
Counter

86

Reagovat
niflheim

Liverpool

Reagovat
kiwwi

asi by som sa radsej pozeral jak prehravame 5:0...skoro som sa unudil k smrti

Reagovat
fenixLFC

my dostaneme nalozene ako sunderland....

Reagovat
cubazi

Vypínam a idem kakať, dufam že v druhom polčase hráči zápas dohraju s uctou nie k fanušikom ale hlavne k sebe samým. BR OUT

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?v=psHqlEbcH3g Jednu peknou pisnicku do Liverpoolu.

Reagovat
Spasitel

Kde sa hrabe Arsenal dnes Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

bůro za poločas od Stoke, rozpusťte ten klub tyvole

Reagovat
nani92

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kurvička

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

seriozne, link na Liverpool? toto by som uprednostnil aj pred vlastnou svadbou

Reagovat
13

Reagovat
Side

Reagovat
niflheim

Reagovat
Gunner14

Reagovat
nani92

Reagovat
Mervin

Reagovat
Miguel19

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Hyrax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
niflheim

Wenger dal Walcotta do útoku kvůli tomu, ať zase podepíše smlouvu?

Reagovat
Counter

Aby nasral ownyho

Reagovat
smazaný uživatel

měli by mu tu smlouvu prodlužovat vždycky jenom o týden

Reagovat
Counter

Ale stačilo by o rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Rodgerse nevyhodí hned zítra, tak nevím.

Reagovat
Swarley

moc k tomu nemám co říct, hrajeme slušnou sračku

Reagovat
fenixLFC

porozpravaj nam o tom

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mimalu

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Hyrax

Reagovat
icemike

Reagovat
Busby babes

v den kdy Liverpool dostava bura pri Gerrardove rozlucce je to asi fuk...

Reagovat
Swarley

asi jo, o nic nám ale nejde, tak jsem čekal, že to bude takový uvolněnější zápas, že se budeme snažit víc útočit...zatím je to všechno pomalé, víc než obvykle...

Reagovat
Busby babes

stoji to za hovno, jeste ze uz je konec sezony. Toho Angela na kridle a Younga na podhrotu jsem nepobral vubec...

Reagovat
I am Mancunian

valencia, blind zaklad uz nikdy

Reagovat
Swarley

celé je to zvláštní, už ten prvotní záměr, že Angel bude na křídle a Young bude hrát na středu? nevim no, fakt zvláštní

Reagovat
I am Mancunian

no bolo to cudne, ale ciganik sa zase rychlo zranil, on nema na PL

Reagovat
Swarley

příští rok bude hráč sezóny

Reagovat
I am Mancunian

jemu vobec neverim, nema na to hlavu a ani postavu, ak nepojde teraz tak za rok urcite, na cene sa vsetci zasmejeme

Reagovat
Busby babes

to bude jak s kvetakem, taky si vsichni klepali nacelo a jak byl letos dobrej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to zatím vypadá?

Reagovat
nani92

Swarley24.05.2015 16:50

moc k tomu nemám co říct, hrajeme slušnou sračku

Reagovat
smazaný uživatel

WBA je tragický, ale aj tak, keď hráme na hrote s Theom, tak tá hra vyzerá diametrálne odlišne a hlavne oveľa lepšie ako so Giroudom - aspoň v tomto polčase. Namiesto nakopávania a centrov hráme všetko na stopérov cez rýchle prihrávky, je tam plno energie a plno nábehov a pozerá sa na to úžasne. Bál som sa, že to tak nebude fungovať, no funguje. Ťažko ale povedať, či by sme tak vedeli hrávať pravidelne.

Každopádne, hetrik za polčas a je dúfam, že už sa tu nedočítam o tom, ako by niekto dobrovoľne predával Thea. To isté platí aj pre mňa ohľadom Jacka, ak plánuje hrávať takto. Na tom AM mu to úžasne pristane dnes. Inak, všimli ste si, že Santi hrá ešte pod Coqom? A nielen keď si ide po loptu k stopérom a rozohrať, ale aj pri útočení je veľmi často Coq pred ním. Zaujímavé, ale keďže vyhrávame 4-0 v polčase, tak nič nehovorím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A snáď s Theom nastúpime teda aj do finále, bola by škoda, ak by to tak nebolo.

Reagovat
Lacko_Boh

Santi bol aj predtym tak hlboko aj bez lopty on hra seriozne Artetu

Reagovat
Coutinho10

pomalu tomu Sterlingovi zVacjnam rozum

Reagovat
Coutinho10

*zacinam rozum(et

Reagovat
fenixLFC

ked si predstavim ze pred tymto kolom mignolet bojoval o golden glove....

Reagovat
smazaný uživatel

LIVERPOOL TY VOLE TO JSOU FAKT ŠAŠCI sorry za caps, ale přepisovat se mě to nechce

Reagovat
Miguel19

Místo té druhé věty si to mohl přepsat šášo..

Reagovat
smazaný uživatel

mohl no, škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

no no...

Reagovat
stiflerovamama

namiesto toho: ,,sorry za caps, ale prepisovat sa me to nechce,, si to mohol radsej prepisat

Reagovat
smazaný uživatel

vole, Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham 1. polčas vynikajúci. výborne hrajú Dembele, Bentaleb na ľavej obrane a Lamela Barkley zatiaľ celkom tragický, rovnako aj prvý dotyk Kanea

Reagovat
Cobra

Sleduju to jenom tak po očku, přece jen ten Liverpool je dost zábavnější. Hrajeme klasiku 4-2-3-1 nebo 3-5-1-1?

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 a hráme krásne. je pravda, že Everton nám to zatiaľ veľmi uľahčil

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to tam u třetího gólu hlavičkoval na vlastní bránu?

Reagovat
Mervin

řekl bych, že to byl Can

Reagovat
Tomoro

Emre

Reagovat
Mervin

ale ten Migno

Reagovat
mimi_united

Sterling utekaj

Reagovat
smazaný uživatel

v podstate to je jediné čo vie, takže

Reagovat
mimi_united

To stačí vedieť utekať na to aby bol v liverpoole najlepší? Vlastne dnes to vyzerá že asi áno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a v létě nakoupí zase nějaké lopaty jako Hendersona nebo Lallanu za 40 mega liber

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers, Lucas, Johnson, prosím, prosím, choďte DO PIČE.... a neboli by od veci nepodpísať Tourého (kt.končí zmluva) a predať aj Lovrena.

Reagovat
fenixLFC

lovrena ktory ani nehra

Reagovat
smazaný uživatel

ešte to nám chýbalo!

Reagovat
fenixLFC

posledne zapasy hral fajn a horsi ako emre by dnes nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je toho viac na odchod.

Reagovat
tomasinho

Lovrena bych nechal, zlepšoval se postupně, můýže být ještě ok. Nemůžeme najednou nakoupit 10 hráčů. Když bude lepší střed, budou lépe vypadat i stopeři.

Reagovat
fenixLFC

uz takto potrebujeme tak 6-8 hracov

Reagovat
smazaný uživatel

ak by prišiel stopér, ktorého je potreba, tak štvorku by určite nechcel robiť... Potrebujeme pravého beka, ľavého, defenzívneho záložníka, CM, útočníka, brankára a podľa možností aj stopéra a krídlo... Kua, ako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, potřebujeme novýho trenéra.

Reagovat
smazaný uživatel

okrem toho, čo som vypísal, to je jasné...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u většiny těch postů by stačil někdo na lavičku, pokud by přišel kvalitní trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

RB, DM, útočník do základu, a bol by som rád, ak by sme kúpili do základu aj LB a brankára...

Reagovat
smazaný uživatel

Manquillo i Moreno jsou dobří hráči, kteří nám do základu klidně můžou stačit. Mignolet taky stačí. DM a útočník jo, ale to jsou dva posty.. to je v pohodě.

Reagovat
fenixLFC

moreno...

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno hrál základ v týmu, který dokázal vyhrát Evropskou ligu. Není to žádnej Alaba nebo Alba třeba, ale na základ v týmu jako je LFC má v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zatiaľ to neukazuje...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A který hráč to letos ukazuje? Asi jenom Coutinho v druhý půlce sezony.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle nepochopím. Prohráváme 5:0 po poločase se Stoke a ty ho tu furt chceš?

Reagovat
fenixLFC

yop budem usudzovat na zaklade jedneho polcasu alebo jednej nepodarenej sezony kde nevyslo proste nic....ty ho tu kritizujes za to ze nestavial toho jeba balotelliho a odvtedy nanho prskas v jednom kuse. Dva roky sa mi hraa pod nim pacila tak to hned zahodim kvôli jednej sezone ze....u nas by sa malo zapracovat na prestupoch to je hlavny problem, nie manazer....

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude nový trenér, budou lépe vypadat i stopeři. Ale to nic nemění na tom, že je Lovren slabý.

Reagovat
tomasinho

To ano, ale určitou kvalitu má. Samozřejmě pokud by bylo možno mít něco lepšího, neváhal bych.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Theov prvý

Reagovat
mr.Silver

krasa! A kurak taky pecka

Reagovat
minoLFC

Už vidím ako Rodgers po tomto zápase bude chcieť kúpiť polku Stoke....

Reagovat
smazaný uživatel

9 - Theo Walcott has now scored nine goals in his last nine Premier League starts. Update.

OWNed

Reagovat
J0EL

Walcott > Kane

Reagovat
smazaný uživatel

O tom někdo pochybuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Tak si jediny, s tym vieme zit

Reagovat
smazaný uživatel

a kromě mě asi celý fotbalový svět

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard to tam za těch 20 let přivedl do stavu, že se v poločase teče na Stoke 0:5 a teď si odejde #respekt #legend #betterthanscholes

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgersovi už teda zbývá jen poločas?

Reagovat
smazaný uživatel

ooo boze daj aby to Kopplo

Reagovat
fenixLFC

nebyt to gerrardov posledny zapas tak sa na tom smejem este viac to ani netreba komentovat, dole emre, moreno, lucas lallana....a kto namiesto nich? lambert, sterling Johnson? to sme teda dopadli hlavne nedostat uz dalsie lebo toto je strasny pruser

Reagovat
smazaný uživatel

že sa tí hráči nehanbia aspoň za seba, keď už niektorí majú klub absolútne v piči, je vidieť, že okrem hráčov nemá morálku Rodgers, kt. ich nevie ani nabudiť na posledný zápas sezóny a posledný zápas Stevena... Byť na Rodgersovi, tak po nich hádžem kopačky v kabíne a kuľdne aj prevalím skriňu, kua drát. Kokoti vyjebaní.

Reagovat
Whitemedia

Tolik srandy v posledním kole

Reagovat
smazaný uživatel

N´Zonzi jednoznačne má na väčší klub. ten, kto po ňom siahne, určite nebude ľutovať.

Reagovat
vodka

pěkně zůstane tam, kde je, nejlepší hráč Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel

je to pička zákerná

Reagovat
smazaný uživatel

tím se vyber klubu zuzil na chelsea a liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

ale futbalista vynikajúci. aspoň čo som ho pár krát videl, tak dominoval

Reagovat
vodka

už dávno tak moc ne.

Reagovat
Sandstorm

Tak Walcott si svůj one-season game nechal až na úplný závěr sezony.

Liverpool to má dobře v p*či.

Drogba pěkná rozlučka

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

loserpool

Reagovat
cubazi

Shut up Manufucker

Reagovat
kiwwi

nemate niekto obrazok jak sa tvaril deluded Brendan?

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Fenri

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
monty25

Zrovna se raduju z výhry Donny Vekic na RG a teď koukám na poločasový výsledek Liverpoolu... To si snad děláte prdel, ne?!

Reagovat
vladis271

ty píčo, to čo je??

Ešte že to nepozerám. To znamená len jednu vec. BR končí.

Reagovat
smazaný uživatel

vedlo někdy Stoke v poločase 5:0? jestli to nebude taky rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole este ze konci sezona dnes lebo toto sa stat niekedy v 5. kole sme vazni kandidati na zostup

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
CubONE

Reagovat
R22

Na druhou stranu, pokud chceme Rodgerse pryč, tak nic lepšího se dnes stát nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
tomasinho

Reagovat
cristiano.K.

tak nás ta rozlučka Steva stála osmičku a to máme před sebou ještě druhou půli ve třech golech namočen Emre,Mignoletův druhý gol, Lucas rovněž na pěst. Adam už měl vidět dvě červený za poločas, prase

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ale John Stones. dnes si Kanea strčil do vrecka

Reagovat
Zaschrona

S takovouhle nam zdrhne, protoze je fakt potencialne absolutni topka na svete...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
R22

Rodgers: 'Judge me after 3 years'

*3 years later* - HT Stoke 5-0 Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

"I thought we were outstanding"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Swarley

Anderko, na co čekáš

Reagovat
Darren Fletcher

Liveeeee

Reagovat
niflheim

Alespoň se naše repre nemusí cítit blbě opět

Reagovat
smazaný uživatel

prosím Vás pokud týmy získají stejně bodů - Tottenham a Liverpool a budou mít stejný rozdíl ve skóre co rozhoduje potom?

Reagovat
stiflerovamama

ten Skrtel tiez niekedy

Reagovat
Swarley

Tony hraje s něma a ani to nepomůže

ale tohle jsou přesně důvody, proč bych ho do další sezóny nechtěl jako startera...on prostě směrem dozadu dělá spoustu chyb...

Reagovat
I am Mancunian

a dopredu co ? ten jeho strielany center ked zavre oci

Reagovat
Swarley

není čitelnějšího hráče v PL

ale já bych si ho určitě nechal, Tonyho mám rád, svoje si odvede a klidně může naskočit na více postech...i na pravém kraji nebo tehdy hrál i ze sředu a není to špatné...oběhá toho hromadu, ale prostě na ten základ na pravém beku to podle mého není...potřebujeme tam větší kvalitu...

Reagovat
I am Mancunian

na lavicku vpohode, len kto miesto neho

Reagovat
Swarley

fakt nevím, jestli by za to stál Clyne...nebo teď jsem někde četl, že Alves definitivně prý nepodepíše v Barce...

Reagovat
I am Mancunian

alves ide do psg nastastie, no ja tiez neviem, ci clyne na to ma

Reagovat
Swarley

tak buď Clyne s tím, že se prostě ještě může rozvinout, je to angličan a třeba bude schopný se posunout na ten vyšší level...a nebo top světová kvalita a nesympaťák Alves, ale za pár let ten post stejně budeš muset řešit znovu...

nevím, kdo ještě by byl ve hře, Carvajal? i když říkal, že se nikam nechystá...

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom zranění se vrátil poloviční. A od té doby se do svojí předchozí fazóny prostě nedostal.

Reagovat
Swarley

bohužel no

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
miky10

Nechá to poslední střídání na konec Čechovi snad, ne?

Reagovat
pepinho2

Costa nevypadá 100%..

Reagovat
miky10

A Cuadrado střídal proč?

Reagovat
Whitemedia

Zranil se.

Reagovat
pepinho2

koleno

Reagovat
Sandstorm

Gerrard na takovou rozlučku opravdu nezapomene.

Reagovat
fantomas
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

My v jeho veku sme si uz vedeli najst cesty

Reagovat
Darren Fletcher

ujo, podate mi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

tak ještě není konec zápasu, že jo, moc si kluk vyskakuje!

Reagovat
Mervin

Reagovat
I am Mancunian

blind

Reagovat
smazaný uživatel

"Defending is not hard to coach. It's very easy to set a team up to defend."

Brendan Rodgers- 28/4/14

Reagovat
vladis271

Ešte je na lavičke, alebo už ho vymenil Klopp?

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp by musel byt velky hipster, aby po tomto chcel ist do LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp na ten váš kolchoz sere

Reagovat
vladis271

nereaguj namňa, ty nácek.

Reagovat
Miguel19

Willian > Oscar

Reagovat
Counter

Nj, nejlepší možný manažer pro Liverpool se pozná.

Reagovat
Mervin

ěkoda, ale pozitivní je, že Santi trefil branku

Reagovat
niflheim

Reveillere

Reagovat
fantomas

Hm, Hull asi konečná

Reagovat
Counter

Newcastle neeeee

Reagovat
Busby babes

Tak skoda Hullu. Radsi bych videl spadnout Newcastle...

Reagovat
Counter

F O X E S

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

po poslednom zapase zvykne byt banket, chlastacka atd... ktovie ale ako to bude vyzerat u lfc, ci sa na to vyjebu, lebo hanba, alebo na zapas zabudnu, lebo koniec sezony... podla mna druhe

Reagovat
fenixLFC

podla mna sa najebali pred tymto zapasom

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Chamakh gol

Reagovat
smazaný uživatel

lol, Ospina, to by szcz chytil do rúk

Reagovat
smazaný uživatel

no a gól hneď na to... striedajte ho

Reagovat
Mervin

ale zase by pustil tu střelu před tím rohem

Reagovat
smazaný uživatel

a dostal červenou

Reagovat
smazaný uživatel

o tej som práve písal, tú by mal do rúk

Reagovat
Counter

Ospina...

Reagovat
smazaný uživatel

ospina to trochu szczesnil

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mervin

Davide

Reagovat
aither

Ospinoooo

Reagovat
smazaný uživatel

ospina skoda ze je trpaslik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Nevadí, trochu toho szczesnyho v tuhle chvíli neuškodí.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak, Stoke, SG8, if you know what I mean

Reagovat
smazaný uživatel

akože im majú dať osem? pochopil som?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

One more Stoke goal and Liverpool end the season with their worst ever goal difference since 1965.

Pome Stoke!

Reagovat
smazaný uživatel

tady je vidět, jak je PL vyrovnaná soutěž, devátý tým dokáže porazit šestý o pět gólů

Reagovat
Counter

Oops-pina

Reagovat
fff

Wow .... akoze fakt, wow To co je do pici?

Asi pomaly presedlavam do BR out skupiny, 3 roky v klube, viac ako 100m pouzitych na nakupy a toto je vysledok?

Reagovat
fff

Mohol by nas Soton este predbehnut, zasluzia si za tuto sezonu EL, na rozdiel od nas.

Reagovat
Counter

Snad to Arsenal nezazdí a půjdou oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejsou tam ještě slepice, nebo jde do EL v případě výhry i sedmý?

Reagovat
Counter

Spurs pátí, LFC šestí díky CoC, sedmé místo pak zařídí teoreticky FA Cup.

Reagovat
Zaschrona

Vy ji stejne na 99% mit budete tak jako tak, diky fair play soutezi.

Reagovat
fff

To som uplne zabudol ... .

Ok tak inak, Soton su zasluzi byt pred nami

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

valdes teraz zaospinovatel

Reagovat
Swarley

dneska už podruhé...jak DDG po příchodu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liverpool si snad dela srandu? Stat se to u nas, tak v tom pulka naroda vidi korupci a sazky na skore

Reagovat
fenixLFC

a keby videli tie goly tak su o tom este presvedcenejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

alebo v Taliansku

Reagovat
smazaný uživatel

co by dali za korupci....skutečnost je taková, že je v tom neumětel a lempláctví

Reagovat
vodka

LFC pořád ani nevystřelil na bránu?

Reagovat
fenixLFC

uz hej

Reagovat
Mervin

a teď se Theo čeho lekl?

Reagovat
smazaný uživatel

chudak bruce, ho tam dnes klepne

Reagovat
fantomas

Těžko říct, jestli by hůř nenesl, kdyby konečně poprvý z 21 pokusů to ManUtd dal, a pak se dozvěděl, že to Hullu na záchranu stejně nestačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel mal ísť von

Reagovat
vodka

omg, Hull je lepší, dneska si zaslouží vyhrát, tak tam jeden gol mozeme pustit... A WHU by se mělo probrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

se vsadím, že tohle bude zrovna ten zápas, kdy ten gól dáme a vyhrajeme

Reagovat
stiflerovamama

Lucas sklz

Reagovat
fantomas

Proč tam kurva dává zrovna tyhle dva?

Reagovat
Mervin

a koho? Ox třeba ještě není úplně fit a jinak tam nikdo není

Reagovat
fantomas

Tak pokud Ox dostal přednost před Rosou, čekal bych, že fit je.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam dát flaminiho třeba

Reagovat
fantomas

Třeba... minimálně Ramsey dneska vůbec nemusel riskovat zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě se to už dohraje v takovém sranda tempu, kde už zranění moc pravděpodobné nebude. Samozřejmě stát se může vše, no.

Reagovat
vodka

ale fakt, Mourinho s LVG ať jdou do prdele, aspoň Wilsona chcu vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

coq sa stal ku*vickou na striedanie ,to sa mi nepaci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

představ si, že by AW koupil někoho za 25 mega na DM, on by pak mohl střídat jen beky

Reagovat
Swarley

škoda že Januzaj nedošel až k zakončení, pěkná akce

Reagovat
CHONG

Rodgers

Reagovat
Swarley

do Realu s ním

Reagovat
smazaný uživatel

postačí další bývalý tréner LFC a egomaniak, Rafa

Reagovat
CHONG

Takový idiot není ani Pérez.

Reagovat
fenixLFC

yop, privedie vam beniteza

Reagovat
CHONG

Jenom spekulace, Carletto ještě neodešel, navíc pro Péreze je podle všeho volba číslo jedna Klopp a koneckonců i ten Rafa je o deset parníků lepší než Rodgers

Reagovat
vladis271

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Bentaleb na levym beku MOTM o parník

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgerse vyhodit, přestupovou komisi zavřít, hráčům pokuty jako prase a 200 hodin veřejně prospěšných prací k tomu !

Reagovat
Whitemedia

Remyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Remyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Ted Blind ta přihrávka na Valenciu Jestli tohle umí, tak by to měl dělat rozhodně častěj..

Reagovat
smazaný uživatel

Neni Mannone z Arsenalu? To by odpovidalo

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

tak aspoň že to byl Gerrard...

Reagovat
smazaný uživatel

Stevenko♥

Reagovat
Miguel19

Mannone To je díra.

Reagovat
R22

STEVEEEEN

Reagovat
Coutinho10

aspon Steeve stim neco udelal

Reagovat
stiflerovamama

Muniesa je charakter, zahral to na zranenie aby mu to pustil

Reagovat
stiflerovamama

Stevie 10 sekund je tam normalny utocnik a je to gol

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Rodgers ho zazdil tim presunem na DM

Reagovat
smazaný uživatel

Mannone je strašná guma.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, průběžně už před Sunderlandem, snad to tak vydrží ještě těch 20 minutek

Reagovat
Swarley

Valdes nahoru dolů...2 chyby, 2 fantastický zákroky...

Reagovat
nani92

o Valdesa strach nemám, zvykne si a už to budú len chyby

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Swarley

tak na lajně výbornej, horší jsou ty výběhy...

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Bystroň taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes takzvaně na de Geu

Reagovat
smazaný uživatel

prečo tam kokot dá Girouda, ked vie, že ho mám ako kapitána vo fante?

Reagovat
vodka

Valdes šak pusť něco...

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes Naučit se vybíhat tak nikoho nepotřebujem..

Reagovat
smazaný uživatel

pozeram united hull jednym okom a vzdy ked kuknem, valdes saskuje, hraci hullu sa chytaju za hlavu a bruce chyta infarkty

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

čo robí presne?

Reagovat
smazaný uživatel

pride mi ze ma velke problemy s centrami

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
vladis271

klasika, ked prišiel z PD.

Reagovat
smazaný uživatel

hádam, že nemôže nabrať dych, chytá sa za srdce a oči mu idú vypadnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
jacobT

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

obránce si všiml , že to je Gerrard , tak se na to vysral ? nebo proč se úplně zastavil

Reagovat
fenixLFC

zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

aha . dík

Reagovat
smazaný uživatel

Za toto im zostup prajem

Reagovat
smazaný uživatel

to je picus, oni hraju o zachranu a urobi toto, ma stastie..

Reagovat
stiflerovamama

Inak s odstupom casu si myslim, ze Lambert mal dostat viac casu v zaklade.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini prostě není hráč pro United.

Reagovat
smazaný uživatel

hm kokot prostě... jenom to potvrdil

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

A jemu dá čeervenú ? Kokot ten rozhodca

Reagovat
smazaný uživatel

kokot je Fellaini...

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ten..

Reagovat
Dawon

uplne jasna snad

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem .. Ale tomu boxerovi čo tam jebol Jonesovi do brucha ...

Reagovat
Dawon

Kvetak zkusene

Reagovat
smazaný uživatel

mrdka hnusna fellainy

Reagovat
Counter

nic nového

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že co nejdřív potáhne... úplně zbytečnej hráč

Reagovat
smazaný uživatel

haha, Coq si dal Aaronovu mikinu. To je zlaté. Jak my v doraste, keď sme mali na lavičke 3 bundy a požičiavali si ich po striedaní.

Reagovat
Swarley

nevím, co chce Hull ještě víc a Fella je ocas, to byla prasárna...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja doufal, ze to posledni stridani je pro Cecha

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Whitemedia

Pffff Boga nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Loftus-Cheek už je odepsaný?

Reagovat
masly008

Reagovat
Mervin

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Fella pekne, vedel som, ze im to chceme pustit..

Reagovat
Swarley

no akorát to bude asi 10 na 10, moc nepomohl

Reagovat
Swarley

tak ne, dali ho dohromady

Reagovat
I am Mancunian

fella je charakter snad nam daju golik

Reagovat
mithro

snad dostane poriadny ban, nech od neho je na zaciatku sezony pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

hrozná přítěž

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mimalu
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

chybí ti, co?

Reagovat
Zaschrona

Ani ne, McCarthy je na CM lepsi.

Reagovat
fenixLFC

typicka mrdka z united

Reagovat
I am Mancunian

z liverpoolu

Reagovat
fenixLFC

ked sa zacal prejavovat ako mrdka tak bol predany do centra mrdiek- k vam

Reagovat
I am Mancunian

takze z liverpoolu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

prase

Reagovat
Counter

Wow, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Co se mu stalo s hlavou?

Reagovat
Lacko_Boh

Alexis musi prestat pocuvat Spirita,Suverena a Revoltu lebo mu z tej motivacie jebe

Reagovat
smazaný uživatel

a má dlhé nohy a nechá si trenky na pupku... nechuťák vyjebatý

Reagovat
CubONE

Zbojnik futbaloveho priemyslu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

moje nie, hej? ok...

Reagovat
Lacko_Boh

potom

Reagovat
Lacko_Boh

som nechapal,Alexis nema dlhe nohy

Reagovat
smazaný uživatel

šak ani Suve nemá zas takú plešinu

Reagovat
Lacko_Boh

až teraz mi došlo že šlo o toho nechutaka

Reagovat
smazaný uživatel

jedna šest je dneska někde jinde než v Londýně

Reagovat
jacobT

Reagovat
Whitemedia

Willian boží

Reagovat
Miguel19

Willian skvělej...

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je nejlepsi na desitce, ale jinak jsem rad, ze jsem s nim mel pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Začínám slzet, když vidím Peťu naposledy v bráně.

Reagovat
CubONE

Fella sa snizil na Gerrardovu uroven, fuuuj

Reagovat
Counter

LOL, to je smolař

Reagovat
Mervin

ten Ramsey má ale smůlu

Reagovat
smazaný uživatel

Rambo tak to už je moc

Reagovat
Mervin

už mohl mít hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Willian na konci sezony neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol. To mu patří kokot.. Hernandéz

Reagovat
smazaný uživatel

ramseycka <3

Reagovat
Zaschrona

Bob Poslal tam Distina na rozlukcu.

Reagovat
smazaný uživatel

3 hraci Newcastlu ted sli sami na branku a Anita to dojebal..

Reagovat
smazaný uživatel

Gutierrez pekna oslava

Reagovat
Sir Ravealot

West Ham

Reagovat
vodka

Reagovat
Mervin

Pooool

Reagovat
smazaný uživatel

Brenton ty kokot, jak sa to tváriš, hovno skurvené má lepší výraz ako ty...vyjebanec

Reagovat
Whitemedia

Pápá Hull

Reagovat
vodka

Crouch

Reagovat
Coutinho10

Crouch dava hrebicek

Reagovat
minoLFC

Nemajú tm ešte nejakého nášho bývalého hráča čo by nám dál gól?

Reagovat
smazaný uživatel

Pennant už odišiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Moses je zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Remyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Miguel19

Remička

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten Liverpool ktorý mám rád

Reagovat
Whitemedia

Remyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Mannone

Reagovat
smazaný uživatel

Jonás do hajzlu, to je příběh

Reagovat
smazaný uživatel

Mesutovi by mohli povedať, že keď dá gól alebo naňho prihrá, tak mu nikto nič neurobí, ani nepotrestá, lebo sa tej brány bojí viac jak panic noci s Monikou Haklovou.

Reagovat
Mervin

kdo je Monika Haklová?

Reagovat
Lacko_Boh

on ma proste zapasy kde o nic nejde v pici

Reagovat
fantomas

Rambo taková fičurka

Reagovat
Counter

OSPINA

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina horíííí

Reagovat
fantomas

Ospina na to pěkně sere teda

Reagovat
Mervin

má to v piči

Reagovat
smazaný uživatel

veď práve, v rukách nemá nič

Reagovat
smazaný uživatel

*na to pěkně nemá

Reagovat
fantomas

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle Ospina určitě chtěl...Szczesny by to pustil.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

By si nestihol ani odklepnúť popol z cigarety a už by to bolo v sieti.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
jk

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

ok, v lete novy brankar

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, sestka, az je mi ich luto trosku

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina

Reagovat
vodka

liverpool dostal 6 golu poprve od roku 1963...

Reagovat
smazaný uživatel

5. místo v suchým triku

Reagovat
Counter

Gratulace

Reagovat
J0EL

Vase dlhorocne maximum

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to je 4. místo

Reagovat
J0EL

Ktore vam bolo koniec koncov aj tak naprd

Reagovat
Counter

To je takové to "I don't always finish fourth, but when I do, I miss out on CL football nevertheless."

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina štýlovo ukončil svoje pôsobenie v Arsenale ako jednotka a od budúcej sezóny bude drať lavičku.

Reagovat
Mervin

za Polákem ale rozhodně ne

Reagovat
smazaný uživatel

za libry

Reagovat
Lacko_Boh

David,taku šupu by som ja ani nechytal,dobre ty

Reagovat
smazaný uživatel

Každý jiný brankář by tomu raději uhnul, jenom Ospina má koule na to, aby to aspoň vyrazil na břevno, to musel vidět každý, kdo fotbalu aspoň trochu rozumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Páté místo v suchém triku

Reagovat
I am Mancunian

valencia nema oci ?

Reagovat
stas87

Tak Stoke da 6 fikov a Arnautovic ani jeden. Krasne vysli Gerrardovi tie posledne dva mace.Este jeden a mohla to byt desiatka.

Reagovat
fenixLFC

keby nepadne ten posledny gol uz som mal prirpavenu vetu ze este stastie ze gerrard zmenil cislo na drese na osmicku z tej 28 ci co to nosil predtym

Reagovat
stiflerovamama

Ashley vysmiaty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stream na chelsea, který zůstává i na předávání?

Reagovat
čutalista

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers: "After the first set, I thought we were outstanding." #LFC

Reagovat
niflheim

Rodgers se chce loučit po stylu Moyese - rekordem

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky Valdes MOTM

Reagovat
fantomas

West Ham United FC ‏@whufc_official 2m2 minutes ago

STATEMENT: The Club have begun the search for a new manager after deciding not to renew Sam Allardyce’s contract http://wes.hm/whu240515

Neotáleli

Reagovat
Swarley

jsem si říkal, co to je za italskýho manažera

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
R22

Deluded Brendan ‏@DeludedBrendan 4m4 minutes ago

Ignoring the first half then we drew that game 1-1.

That's a fantastic result away against Stoke.

Reagovat
niflheim

A teď zase čekat jak kkti

Reagovat
Whitemedia

Nejlepší obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Nedalo se na tu naši hru dívat, nuda nuda nuda. Tžěko říct, zda je Fella tak dřevěný, nebo jestli je tak zákeřný, alespoň že Liverpool tradičně pobavil...Jinak Walcott a Wilshere super, snad si tímhle zajistili svoji budoucnost v Arsenalu a ten tak nebude moct sehnat místo nich opravdové posily.

Reagovat
smazaný uživatel

v Leicestri smútia, že sezóna netrvá ešte aspoň 10 kôl a nezabojujú ešte o LM.

Reagovat
Counter

Každopádně easy záchrana, já nepochyboval

Reagovat
smazaný uživatel

ale 7-1-1 je dosť šialené na to, o aký ide tím.

Reagovat
Counter

Sešlo se tam víc věcí najednou. S přispěním Hutha začala dobře fungovat obrana, Vardy s Mahrezem chytnuli formu... ale hlavně měli v tomhle období lehký los. Nabrali najednou sebevědomí a šlo to samo.

Reagovat
smazaný uživatel

http://ac.sport-tv.cz/Digisport1.php Digi 1 kdo chce sledovat předávání trofeje, teda jestli to tam dají, je tam studio s Haringem

Reagovat
smazaný uživatel

Vicky pozici jedničky zvládne! Nezapomínejme, že chytal po zranění zápas a čtvrt

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že jsme Steveho golem ukázali charakter

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Rarášek

Theo hrál na hrotu, nebo co mu je?

Reagovat
smazaný uživatel

áno a nič... #JustTheoThings #ScoringAndShit

Reagovat
smazaný uživatel

došlo mu, že je odepsaný, tohle je takový poslední zoufalý pokus s tím něco udělat

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Lacko_Boh

nechutne

Reagovat
Zaschrona

Takze v tabulce az za Crystal Palace, za Pardewem? V tom pripade je to jeste vetsi prusvih, nez jsem az dosud uvazoval. Sezona totalne k zapomneni - pristi sezonu to snad bude zas uplne o necem jinem...

Reagovat
nani92

1200. pre viac takýchto vtipných dní na EF

Reagovat
smazaný uživatel

dnes som tu strávil klasicky moc veľa času, keďže som sa mal učiť, ale nasmial som sa dosť.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Zaschrona

"Steven Gerrard si těžko mohl přát horší rozlučku."

Ten preview zapasu Liverpoolu musel byt dodatecne upraveny, ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele