Premier League - preview 36. kola

30.04.2016, 08:36, aktualizováno 02.05.2016, 08:09
Previews
Bude Leicester dnes večer slavit anglický titul? Rozhodnout o tom může dohrávka mezi malými londýnskými rivaly, Chelsea a Tottenhamem. Hostující Spurs nutně potřebují zvítězit, na Stamford Bridge jim to ale v nedávné době vůbec nešlo...
Chelsea FC - Tottenham Hotspur  (pondělí 21:00)
Chelsea už hraje na jaře prakticky jen o čest, v pondělní dohrávce s Tottenhamem však zase jednou může promluvit do boje o ligový titul. Leicester totiž neztrácí body tak, jak by si Kohouti přáli, a jedinou jejich nadějí na udržení se ve hře je vítězství na Stamford Bridge. Blues přitom mají o motivaci postaráno - vidina definitivního odstřižení městského rivala je pro ně velmi lákavá.

Pro Tottenham navíc Chelsea rozhodně není oblíbeným soupeřem. Dalo by se snad i říct, že svěřenci Mauricia Pochettina by měli z hlediska historie větší šanci s úplně kýmkoli jiným. Z posledních třinácti vzájemných duelů vyhráli Kohouti jeden jediný - a ještě drastičtější bilanci vykazují vzájemné zápasy na Stamford Bridge.

Tam totiž Spurs v historii Premier League nevyhráli ještě ani jednou! Naposledy v městském derby na hřišti Chelsea uspěli v únoru 1990, načež v pětadvaceti utkáních dokázali uhrát jen osm remíz. Loňský mistr naopak hned sedmnáctkrát zvítězil.

V téhle sezóně je nicméně všechno obrácené vzhůru nohama. Chelsea místo plánů na obhajobu chřadne uprostřed tabulky, kde momentálně zaujímá desátou pozici. Reálně se přitom může posunout jen o jednu příčku výše, takže s takřka stoprocentní jistotou zažijí fanoušci Blues nejhorší ligové umístění za dvacet let.

Tottenham naproti tomu zažívá nejlepší sezónu za dekády. Ještě do minulého týdne byli vážným soupeřem Leicesteru v bitvě o zlaté medaile, nyní už jejich naděje prakticky vyhasla. Přesto mají velkou šanci skončit na druhém místě, což se jim naposled povedlo v roce 1963. Na smutek proto rozhodně není prostor ani v případě definitivní ztráty naděje na titul.

Domácí remíza s West Bromwichem však bude mrzet ještě hodně dlouho. Obzvlášť po odehraném prvním poločase, ve kterém Kohouti mohli (měli) nasázet soupeři dva, tři góly a bylo by po zápase. Korunou na tom všem byl pěstní souboj Dele Alliho s Yacobem, za který dostal mladý záložník třízápasový distanc. Příště ho tak uvidíme až na Euru...

To Chelsea minulý týden zvládla zápas parádně. Vítězství nad Bournemouthem režíroval třemi asistencemi Cesc Fábregas, jenž by měl mít hlavní slovo i v pondělí večer. Bude to pro něj zároveň test, zda je schopen předvádět podobné výkony i proti špičkovým protivníkům.

Fanoušci Blues se nicméně nemohou dočkat svého kapitána Johna Terryho, který z posledních dvanácti zápasů odehrál jen dva. Zraněními sužovaný stoper je však zdravý a snad nastoupí v základní sestavě. Chybí tak jenom Kurt Zouma, Loïc Rémy a suspendovaný Thibaut Courtois.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Begović - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Mikel, Fábregas - Pedro, Willian, Hazard - Diego Costa
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Dembélé - Lamela, Eriksen, Son - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.60 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Swansea City - Liverpool FC  (neděle 13:00)
Ligový zápas vklíněný mezi dva duely semifinále Evropské ligy patrně nebude pro Liverpool zrovna prioritou. Tým Jürgena Kloppa se čím dál tím víc vyznačuje náročným stylem hry zatíženým na vysoký presink - proti Swansea však s nikterak ďábelským tempem počítat nemůžeme. Tím spíš, že Labutě patří do šestičlenné skupinky celků, které nejsou matematicky zachráněné, ale je prakticky nemožné, aby sestoupily.

Fanoušci Liverpoolu se v utkání ve Walesu mohou opět těšit na řadu mladých pušek, jelikož Klopp dá zcela jistě několika oporám volno. Může se tak opakovat duel v Bournemouthu, kde právě gólman Ward či Ojo s Ibem předvedli parádní výkony a pomohli Reds k těsné výhře.

Důkladné rotaci nahrává i Jürgenovo předzápasové vyjádření, v němž si postěžoval na brzký výkop. Po návratu ze Španělska (v časných pátečních hodinách) tak mají Coutinho, Firmino a spol. jen něco přes 48 hodin na regeneraci. A to je podle Kloppa, který by raději hrál až v neděli odpoledne, pochopitelně málo.

Těsná porážka ve Villarealu trápí fanoušky Liverpoolu mnohem víc než potenciální ligová ztráta. Jenže pokud se klubu od řeky Mersey nepodaří vyhrát Evropskou ligu, do evropských soutěží na příští rok je dostane jen a pouze ligové umístění. A může se stát, že sedmé místo už k nim patřit nebude. Reds by se tak měli snažit dohnat West Ham, jenž sídlí pouhý bod nad nimi.

Pro Swansea každopádně vyvstala jedinečná příležitost, jak si vyšlápnout na neoblíbeného soupeře. Labutě s Liverpoolem prohrály pět soutěžních zápasů v řadě a na vítězství čekají celých osm utkání. V třech ze zmíněných vzájemných duelů navíc inkasovali čtyři a více gólů.

Jenže ani Guidolinova parta nepůsobí v posledních týdnech příliš odhodlaným dojmem. Po dovršení čtyřicetibodové hranice vyjela Swansea do Newcastlu a Leicesteru; výsledek byl podobný. Nepříliš důstojný výkon a prohry 0:3, potažmo 0:4. Doma se však Velšanům daří, na Liberty Stadium vyhráli všechny tři polední klání.

Swans v utkání nepomůžou Alberto Paloschi a Leroy Fer, kteří jsou zranění. Naopak Montero, Ki a Gomis by rádi po čase nastoupili v základu. O improvizované sestavě Liverpoolu už řeč šla, doplním jen, že Emre Can, Divock Origi a Jornad Henderson jsou na marodce, zatímco Mamadou Sakho stojí vinou dopingové suspendace.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Ki - Barrow, Sigurdsson, Montero - Ayew
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Ward - Randall, Škrtel, Lovren, Smith - Milner, Stewart, Allen - Ojo, Sturridge, Ibe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.60 - 3.50 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester United - Leicester City  (neděle 15:05)
"Nechceme jim sebrat oslavy, pouze je trošku posunout," uvedl na tiskovce Loius van Gaal. "Leicester by se měl stát mistrem," podotkl. Výroky manažera Manchesteru United korelují s vyjádřeními hráčů Chelsea, kteří před zápasem s Tottenhamem otevřeně přiznávají, že nechtějí, aby Kohouti byli šampiony. Nálada po celé Anglii je zřejmá a Leicester může vytvořit historii už v neděli odpoledne. Na Old Trafford však musí vyhrát.

Leicesteru se obrovské možnosti už tři kola před koncem dostalo zásluhou nečekané ztráty Tottenhamu v domácím utkání s WBA. Kohouti dokázali pouze remizovat, jejich manko na lídra tabulky tudíž narostlo na sedm bodů. Každý už si potom umí spočítat, že Foxes stačí ve zbytku sezóny uhrát tři body. A právě ty jsou nyní v sázce v duelu s Manchesterem United.

Fanoušci Leicesteru i příznivci většiny ostatních klubů v Premier League už prakticky slaví titul. Manažer Clauido Ranieri však zůstává dle svého zvyku pragmatický. "Je to skvělá příležitost, ale právě proto musíme zůstat soustředění. Ostatní si mohou užívat, ale naším úkolem je koncentrace," vysvětlil Ital.

I na něj však začíná doléhat kouzlo okamžiku. "Pro všechny okolo klubu je to životní šance. Je to neuvěřitelné. Tvoříme historii a my to víme. Musíme tenhle příběh zakončit jako v americkém filmu. Happyendem."

Svěřenci Claudia Ranieriho však nemají nůž na krku. Jak bylo řečeno, stačí jim získat tři body ze tří zápasů, a to ještě za předpokladu, že Tottenham všechny tři vyhraje. Naopak Red Devils jsou v nezáviděníhodné situaci. Na čtvrté místo ztrácí pět bodů, což je i přes zápas k dobru značná ztráta. Nesmí si tak dovolit zaváhat už ani jedinkrát.

Leicester nicméně neprohrál už devět zápasů v řadě - sedm z nich navíc dokázal zvítězit a pokaždé s čistým kontem! Posledně Foxes smetli 4:0 Swansea. I United však hrají ve skvělé formě. Před týdnem postoupili do finále FA Cupu a jen tím potvrdili pozitivní trend - vždyť z minulých sedmi soutěžních klání hned šestkrát slavili vítězství.

Proto se dá očekávat, že ani jeden trenér nebude do své optimální jedenáctky příliš zasahovat. Ranieri tradičně sází na své oblíbence po celou sezónu a nejinak tomu bude i nyní. Jen suspendovaného Vardyho nahradí Ulloa, zatímco Jeffrey Schlupp po skvělém výkonu se Swansea asi znovu vyšoupne ze základu Marca Albrightona.

Louis van Gaal dokázal ideálně do ideální sestavy vklínit uzdraveného Wayna Rooneyho, který pracuje nejen pod mladičkým Rashfordem, ale vlastně i po celé délce hřiště. Po jeho boku by měl nastoupit i mnohdy kritizovaný Marouane Fellaini, jemuž se povedlo semifinále poháru. Otazník visí nad pozicí pravého obránce, Timothyho Fosu-Mensaha si přeje vytlačit Matteo Darmian.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Fosu-Mensah (Darmian), Smalling, Blind, Rojo - Carrick, Fellaini - Lingard, Rooney, Martial - Rashford
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Schlupp (Albrighton) - Okazaki - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Southampton FC - Manchester City  (neděle 17:30)
Dlouhá cesta přes celou Anglii čeká Manchester City ve chvíli, kdy by jeho hráči nejraději prováleli víkend na pohovkách a šetřili síly na středeční odvetu semifinále Ligy mistrů v Madridu. Vlajková loď letošní Premier League má bleděmodrou barvu a jejich "kapitána" Manuela Pellegriniho čeká náročný duel. Zápas v Southamptonu totiž nemůže odehrát v nejsilnější sestavě, zároveň jej ale nesmí vypustit.

Pochopitelně, zraky fanoušků hráčů a patrně i vedení Citizens se upírají na středeční klání proti Realu Madrid, na jehož půdě budou De Bruyne a spol. hájit solidní bezgólový výsledek z domácího utkání. Ale přílišné vypuštění domácí ligy není možné - Man City stále musí bojovat o pozici v nejlepší čtyřce, pátý Manchester United ztrácí pět bodů, ale má zápas k dobru.

V Southamptonu to bude mít Pellegriniho tým těžké, vždyť v posledních letech tam vyhrál jen jednou ze čtyř příležitostí. Formu však mají velmi solidní, a to i přesto, že mají za sebou nesmírně náročný program. Zatímco Saints odehráli v dubnu čtyři zápasy, Manchester City jich má v zádech hned dvakrát tolik! To je svědčí o tom, že i širší kádr předloňského mistra má velkou kvalitu.

V Southamptonu bude odpočívat Yaya Touré, který se sice vrátil k tréninku, jenže hrát ještě nebude. Mimo hru je určitě lehce zraněný Silva, další opory jako De Bruyne, Sagna nebo Clichy pak s největší pravděpodobností dostanou volno z čistě pragmatických důvodů.

Jenže ani domácí nebudou brát zápas na lehkou váhu. Čtyři výhry z posledních šesti ligových zápasů je dostalo do velkého pohárového boje, v němž na sedmý Liverpool ztrácí pouhý bod a na šestý West Ham jenom dva. Evropská liga je na dosah a Southampton o ni bude bojovat naplno.

Po přestřelce na půdě Aston Villy (2:4) se dá očekávat o něco méně divoký duel. V základní sestavě Saints by se nicméně měl objevit i útočník Graziano Pellé, který minulý týden v jedenáctce chyběl. Od začátku by pak mohl na druhé straně nastoupit Samir Nasri.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Martina, Fonte, Van Dijk, Bertrand - Clasie, Wanyama - Mané, Long, Tadić - Pellé
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Otamendi, Mangala, Kolarov - Delph, Fernando - Navas, Iheanacho, Nasri - Agüero
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.60 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Sezóna Evertonu je oficiálně v troskách. Tým plný zvučných jmen, neřkuli hvězd, se pod vedením Roberta Martíneze topí stále ve větším ligovém marasmu a poslední vidina naděje v FA Cupu shořela v nenávratnu minulý týden. Pro Toffees ztracený rok, pro španělského kouče možná předposlední zápas v Goodison Parku a pro Bournemouth šance udělat další krok za slávou při premiérové sezóně mezi elitou.

Umístění v první polovině tabulky se Evertonu pořád vzdaluje, stejně jako přízeň fanoušků, kteří už by svého manažera nejradši viděli bez práce. Není se čemu divit, Roberto Martínez otravuje příznivcům Karamelek život nejen svými pokryteckými vyjádřeními v pozápasových rozhovorech, ale především způsobem hry na trávníku.

Jediná záchranná brzda navíc praskla před týdnem v semifinále FA Cupu, kde byl Everton poměrně blízko postupu. V poslední minutě však Martial rozhodl o vítězství Manchesteru United. Proto se hněv ochozů ještě zvýšil a pod Martínezem se povážlivě kýve židle.

Může za to především úděsná domácí forma či chcete-li bilance. Everton na domácím hřišti vyhrál jediný z posledních deseti zápasů, zatímco hned šestkrát prohrál. Není divu, že jediným slabším týmem je na vlastní půdě zoufalá Aston Villa.

Toho by nyní mohl využít Bournemouth, který sice na domácím stadionu v posledních týdnech rovněž strádá, ale na cestách se mu daří o poznání lépe. S 41 body, jež zaručují záchranu, v kapse se Eddiemu Howeovi a jeho svěřencům dýchá čistý vzduch na jihu Anglie přímo krásně. S vědomím, že víc venkovních zápasů zvládlo letos vyhrát jen 6 týmů, mohou být Cherries navíc i plni sebevědomí.

Bournemouth je v letošní Premier League zkrátka hbitou štikou, příjemným zpestřením pro fanoušky a naopak nepříjemným soupeřem pro leckterého soupeře. Dokonce i Leicester s Cherries v obou zápasech ztratil. Zatímco doma se nováček v posledních třech zápasech musel obejít bez bodu, venku prohrál jediný z minulých sedmi klání.

Na Everton si navíc může Bournemouth věřit i po minulé zkušenosti ze vzájemného zápasu. První gól dal až v 80. minutě, přesto nakonec skóroval hned třikrát, přičemž konečnou remízu 3:3 určil až Stanislasův gól z osmé minuty nastavení. Toffees přitom v páté nastavené minutě získali zdánlivě definitivní vedení...

Bournemouth nemůže počítat s klasickými marody - Adamem Smithem, Tyronem Mingsem a Harrym Arterem. Otazník visí i nad startem Maxe Gradela. Everton postrádá suspendovaného stopera Ramira Funese Moriho, zatímco trio Gareth Barry, Seamus Coleman či Phil Jagielka je mimo hru vinou zranění. Trenér Martínez tak bude muset v obraně výrazně improvizovat.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Oviedo, Bešić, Stones, Baines - Cleverley, McCarthy - Lennon, Barkley, Mirallas (Deulofeu) - Lukaku
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Francis, Elphick, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, Gosling, Pugh - King - Afobe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.75 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Newcastle United - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Alan Pardew by jen tuze nerad byl tím, kdo pošle Newcastle do druhé ligy. A já si troufám tvrdit, že jím skutečně nebude. Newcastle hraje doma o všechno a za každou cenu musí zvítězit. Naproti tomu Crystal Palace je na 99 procent zachráněno a ještě o jedno procento víc soustředí na druhou polovinu května a finále FA Cupu. Souboj s Magpies pro ně naopak neskýtá ani zlomek motivace.

Jistě, Crystal Palace ještě shodou šílených výsledků může ligu opustit, ale osm bodů náskoku je tři kola před koncem zkrátka dostatečný luxus. Do toho přičtěme zmíněnou osobu Alana Pardewa, který na oficiální předzápasové konferenci doslova prohlásil, že "si zoufale přeje, aby Newcastle zůstal v Premier League".

Proti londýnskému celku však hrají i reálné věci, nejen tyhle konspirační teorie. Crystal Palace například nevyhrál na hřišti Newcastlu od března roku 1998. Co se současnější formy týče, vězte, že Eagles nevybrali cizí hnízdo v ligovém zápase už déle než čtyři měsíce. Za zmínku stojí i to, že z posledních 18 klání v Premier League vyhráli jednou jedinkrát! FA Cup je zkrátka Fa Cup...

Na rozdíl od Newcastlu si však Pardewův tým tuhle ligovou liknavost může dovolit. To Magpies se perou o holé přežití. Na záchranu ztělesněnou dvojicí Norwich - Sunderland ztrácí shodně bod, nevýhodou je však i to, že oba dva celky nad nimi mají ještě zápas k dobru. Tři body z domácího klání s Crystal Palace je pro Rafu a jeho partu absolutní nutnost.

Po nedávných výsledcích se však Straky viditelně rozmachují k odletu ze dna tabulky. 3:0 se Swansea, remízy s Manchesterem City a v Liverpoolu - to skutečně není sestupová forma. Jde o to, zda to bude stačit v konkurenci ostatních záchranářů, z nichž především Sunderland prokazuje podobně dobré rozpoložení.

Newcastle navíc nebude do konce sezóny moct využít služeb kapitána Fabricia Colocciniho a jeho kolegy z obrany Daryla Janmaata. Crystal Palace může vedle dlouhodobých marodů Chamakha či Hangelanda počítat s kompletním kádrem. Otazník visí jen nad Wilfriedem Zahou, jenž si z pohárového semifinále odnesl menší zranění. Vzhledem k všemu výše zmíněnému bych s ním dnes příliš nepočítal.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Anita, Mbemba, Lascelles, Dummett - Tioté, Colback - Townsend, Sissoko, Wijnaldum - Cissé
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré - Cabaye, Jedinak - Sako, Puncheon, Bolasie - Wickham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.50 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Sunderland v posledních dvou kolech učinil dva nemalé kroky k záchraně, když dokázal přejet konkurenční Norwich a vytěžit alespoň bod ze zápasu se silným Arsenalem. Teď však Black Cats tyto dva dílčí úspěchy nutně potřebují potvrdit na Britannia Stadium, kde nevyhráli třikrát v řadě...

Hřiště Stoke City je ovšem pro fotbalisty Sunderlandu zakleté jen zčásti (ve dvou případech z posledních tří z toho byla slušná remíza) a hlavně, samotní Potters se doma v nedávné době trápí a naplno tam nebodovali už třikrát po sobě. Jejich forma se navíc zhoršila celkově, ačkoliv minulá tři kola (všechno prohraná utkání) jim postavila do cesty tři nesmírně ambiciózní celky - Liverpool, Tottenham a Man City.

Sunderland teď na pohled představuje snazšího soka, ale zrak by mohl v tomto případě šálit. Black Cats totiž od ledna předvádějí v dolní polovině tabulky možná nejlepší výkony, jen se jim nedaří je adekvátně promítat na ukazatel skóre. Takhle se mohou pochlubit jen jednou výhrou z posledních osmi ligových vystoupení, a pokud se mají zachránit, bude zřejmě potřeba se v tomto směru zvednout.

Výsledkový úpadek Stoke City se v podstatě překrývá také se zraněním skvělého brankáře Jacka Butlanda a situace na golmanském postu se pro Potters ještě zhoršila zraněním Shaye Givena. Toho teď bolavá třísla nepustí mezi tři tyče, a tak se do akce znovu dostane minule nepřesvědčivý Dán Haugaard.

Podobné problémy jako Given má potom také forvard Arnautović, jehož start je nejistý, naopak Pieters se vrací z trestu a Walters se Shaqirim by se měli stihnout dát dokupy.

Sam Allardyce má k dispozici veskrze plně zdravou soupisku. Jeremain Lens z těla tak akorát včas vyklepal virus a DeAndre Yedlin si podle všeho kotník neporanil nikterak vážně.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Haugaard - Cameron, Shawcross, Wollsheid, Pieters - Whelan, Imbula - Shaqiri, Bojan, Arnautović - Joselu
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Yedlin, Kaboul, Koné, Van Aanholt - Kirchhoff - Borini, Cattermole, M'Vila, Khazri - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.40 - 2.50
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Watford FC - Aston Villa  (sobota 16:00)
Souboj týmů, které sezonu dojíždějí jenom tak ze setrvačnosti. Pryč jsou časy, kdy se Aston Villa důstojně rvala o čest v Premier League (i když počkat, byly vůbec někdy takové časy?). A pryč jsou doby, kdy anglickou Premier League týden co týden uchvacovala spolupráce útočníků Watfordu, Troye Deeneyho a Odiona Ighala...

Pokles výkonnosti zmíněného tandemu je skutečně smutným jarním jevem. Troy Deeney ještě mnohdy patří k jediným světlým bodům mezi stěží motivovanými Hornets, ovšem nigerijský forvard šel dolů závratnou rychlostí. Zatímco na podzim se z gólu radoval každých 122 minut, na jaře je to minut o tisíc víc.

A bez gólové podpory Ighala padá také samotný Watford. Na 12. příčce má sice z první poloviny sezony slušně nahráno, ale není to tak dávno, co se mu podařilo prohrát čtyři kola v řadě, a budoucnost trenéra Florese se zdá být ve hvězdách. Hornets navíc o minulém víkendu přišli o jedinou motivaci ve zbytku sezony, když vypadli v semifinále FA Cupu.

Abychom jí nekřivdili, Aston Villa ještě má o co hrát - pokud tento duel alespoň z remizuje, vyhne se vyrovnání nechvalného klubového rekordu o 11 porážkách v řadě. Takovou šňůrou se birminghamští naposledy mohli pochlubit roku 1963 a teď na tom jsou bezesporu stejně bídně. Poprvé v dějinách Premier League je uvidíme sestupovat a skóre 5:29 z posledních 10 kol neomylně naznačuje, že se tak bude dít zcela po zásluze.

Ighalovo už tak otřesné jaro bylo ještě dále poznamenáno nedávnou smrtí otce, přesto se dnes se startem nigerijského forvarda počítá. Naopak Étienne Capoue před týdnem ve Wembley utrpěl zranění kolene, které ho vyřadilo z celého zbytku sezony.

Dočasný lodivod Aston Villy Eric Black může opět počítat s Ciaranem Clarkem, jenž vyléčil bolavý kotník, a okamžitě by se mohl postavit do základu namísto čerstvě marodného Richardse. Gabby Agbonlahor sice už formálně není klubem suspendovaný, v zápasové nominaci však přesto schází.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Britos, Cathcart, Aké - Guédioura, Suárez, Watson - Deeney, Jurado - Ighalo
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Clark, Lescott, Cissokho - Sánchez, Gueye, Westwood - Bacuna, Ayew, Sinclair
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.75 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - West Ham United  (sobota 16:00)
Pokud fotbalisté West Hamu viděli poslední zápas svého nadcházejícího soupeře, musí jim být jasné, že West Brom ještě není na žádné dovolené. Sveřenci Tonyho Pulise už sice nemají o co hrát, ale když jim to nezabránilo v tom, aby de facto připravili o naději na titul Tottenham, proč by se měli držet zpátky proti trošku nižší londýnské váze - a ještě k tomu na domácím hřišti?

Kladiváři každopádně budou mít na Hawthorns větší motivaci nežli domácí celek. Z šesté pozice se Slavenu Bilićovi rozhodně nechce, a když už jsou naděje na Ligu mistrů tytam, alespoň kvalifikaci do Evropské ligy by West Ham bral všemi deseti.

V případě, že Manchester United vyhraje FA Cup (a patrně i v případě, že Liverpool triumfuje v Evropské lize), dostane místenku do Evropy i sedmý (potažmo dokonce osmý, když vyjdou obě podmínky) tým Premier League. Spoléhat na to by však bylo naivní, a protože West Ham na dva nejbližší pronásledovatele shlíží jen s bodovým a dvoubodovým náskokem, nemůže si dovolit příliš ztrácet.

Kladiváři už neprohráli devětkrát v řadě, zatímco Baggies šest zápasů čekají na vítězství. I když má West Ham mnohem lepší formu než West Brom, jistě tuší, že tři body nevyloupí snadno. Nejspíš. O houževnatosti Pulisova týmu (ať už jakéhokoli) se toho napsalo už spousty, ale zajímavé je i to, že WBA doma prohrálo s Norwichem i Watfordem. Zkrátka, když musí také útočit, je velmi zranitelný.

S West Hamem se mu však v poslední době poměrně daří. Remízu uhrál v obou minulých vzájemných střetnutích v Premier League - no a loni v únoru, při poslední návštěvě Kladivářů na Hawthorns, nastříleli soupeři nevídané čtyři branky.

Tony Pulis nedočkavě čeká na stav gólmana Bena Fostera a útočníka Saida Berahina, kteří mač s Tottenhamem propásli. Naproti tomu Slaven Bilić může využít prakticky kompletní kádr - fit je dokonce i Andy Carroll.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Olsson, Evans - Fletcher, Yacob - Sessegnon, Gardner, McClean - Rondón
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Antonio, Reid, Ogbonna, Cresswell - Kouyaté, Noble - Sakho, Lanzini, Payet - Carroll
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.80 - 3.60 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Arsenal FC - Norwich City  (sobota 18:30)
Jak Arsenal, tak Norwich se potřebuje nutně revanšovat fanouškům. Kanonýři ty své hrubě nepotěšili třemi remízami z posledních čtyř kol a Kanárci zase ty své dvěma prohrami v řadě a především domácím výbuchem se Sunderlandem (0:3). Oběma týmům navíc jde o hodně, ne-li nejvíc...

V případě Arsenalu je stále ve hře samotná účast v Lize mistrů. Londýňané nyní sice mají stejně bodů jako třetí Manchester City, zároveň ale živí pouze pětibodový náskok na dotírající Manchester United, který má navíc jeden zápas k dobru. Další ztráty už tedy nepřipadají v úvahu, to je asi jasné.

Podobně je na tom ale i Norwich, jenž porážkou od Sunderlandu přišel o místo na suchu a je zase zpátky v sestupové zóně, i když třeba jen o skóre. Canaries měli šanci se na tento zápas důkladně připravit, když o minulém víkendu odpočívali. A připravovat se skutečně mají na co; Emirates Stadium, respektive Highbury, jim je ostatně zakleté od prvního dne éry Premier League, tedy 15. srpna 1992.

Na druhou stranu, pokud se letos Norwich může něčím pochlubit, je to bilance se zvláště vysoko postavenými soupeři. Alex Neil se možná mohl narodit v době, kdy Arsene Wenger přijímal první nabídku k trénování mládeže ve Štrasburku (roku 1981), to však těžko znamená, že by se teď něčeho lekal: vyhrál už přeci na Old Trafford, remizoval na Anfieldu i Upton Parku, a doma nenechal vyhrát ani samotný Arsenal.

Arsenalu se konečně dali do pořádku Santi Cazorla s Alexem Oxlade-Chamberlainem, Arsene Wenger už nicméně předeslal, že oba naráz určitě neriskne. Do sestavy se nepočítá ani s Tomášem Rosickým, ačkoliv už po svalovém zranění odehrál pár zápasů za rezervu.

Naproti tomu Norwich určitě ihned využije služeb kapitána Russella Martina, který bude po vyležení virového onemocnění obzvláště potřeba s přihlédnutím k pokračující absenci jiného důležitého zadáka Timma Kloseho. Andre Wisdom je už potom zpátky v Liverpoolu, když se jeho zranění ukázalo být poměrně vážným.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Mertesacker, Monreal - Ramsey, Elneny - Sánchez, Özil, Iwobi - Welbeck
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Bennett, Bassong, Olsson - Redmond, Howson, O'Neil, Brady - Naismith - Mbokani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 6.50 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City352210363:3376
2.Tottenham Hotspur351912465:2669
3.Manchester City35197966:3464
4.Arsenal FC351810758:3464
5.Manchester United34178942:3059
6.West Ham United341414657:4356
7.Liverpool FC341510958:4555
8.Southampton FC351591149:3754
9.Chelsea FC3412111153:4647
10.Stoke City351381437:5147
11.Everton FC349141153:4841
12.Watford FC341181533:4041
13.West Bromwich Albion3510111432:4341
14.AFC Bournemouth351181642:6141
15.Swansea City3510101534:4940
16.Crystal Palace351091636:4539
17.Sunderland AFC347101739:5731
18.Norwich City34871935:6031
19.Newcastle United35791938:6430
20.Aston Villa35372525:6916

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2398)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to až do mé smrti budeme hrávat jen v pondělky, nebo co to?

Reagovat
smazaný uživatel

asi síla zvyku v FA, když jste hráli evropu vždycky ve čtvrtek

Reagovat
scholes18

2.za výhru Man United rozdielom triedy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
raduinho

Reagovat
MySch017

Reagovat
nani92

ak nakoniec dáme TOP 4

ak nám výhra nepomôže, tak nech si chlapci titul užijú na štadióne, ktorý je nato pripravený najlepšie

Reagovat
CubONE

Reagovat
niflheim

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle musí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene Wenger says protesting supporters should respect Arsenal's "values" and suggests fans may have contributed to poor results.

Reagovat
pepinho2

Senilní dědek

Reagovat
fantomas

Celkově perlil: Wenger says Arsenal are "title winners" away from home this season despite being 3rd in away table (sedm bodů za Leicesterem, kterej má navíc zápas k dobru).

Reagovat
mr.Silver

Neskutecny sasek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

K tomu není co dodat.

Reagovat
raduinho

Reagovat
kvasha16

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

neviete ci sa dnes bude dat dakde v tv alebo na nete pozerat ten saganov pretek v tepliciach? moj oco sa pyta

Reagovat
ondris

v horskej cyklistike nie je šanca, aby za jazdcom išlo nejaké vozidlo a v prípade "stacionárnych" kamier by ťažko mohli byť rozmiestnené po celej trati, takže skôr nie

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
kvasha16

a co tak motorky s kamerami?

Reagovat
LAM

United 42 golů v 34 zápasech?

Ten LVG je teda kouzelník

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke 37... to je pro mě taky trošku překvápko..

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

tady jsem se fakt nasmál

Reagovat
Busby babes

tak dali sjme 42 golu. k vitezstvi v lize ti stati golu 38. teoreticky i mene. Takze problem neni v utoku, ale v obrane!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Busby babes

to jsem neznal. uzasny. to musela byt lahudkova sezona pro fans AIK

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

tomu hovorim vyrovnana liga

Reagovat
TopinB

Reagovat
B3n

Reagovat
Melda

To jsem si musel dát do záložek a tým, který dal o jeden gól více, tak skončil poslední

Reagovat
smazaný uživatel

nezasluzia si este stale byt v lige majstrov, ti hraci za tie platy by mali pracovat omnoho tvrdsie

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Jak presne znela ta sazka Linekera kdyz Lestr vyhraje titul? Vyjadril se k tomu nejak v posledni dobe?

Reagovat
Hokaido

Už je s tím smířenej.

Reagovat
pepinho2

bude moderovat 1. MOTD v trenkách

Reagovat
Azazelo RD

Tak hlavně, aby si ty trenky zase nepřiposral.

Reagovat
Usty

Ale řekl, že nikde neslíbil, že bude v trenkách celou dobu. Takže to vidím tak, že buď první nebo poslední scéna bude nude, ale zbytek normálně v košili

Reagovat
fantomas

Spis rekl, ze nikde neslibil, ze bude JENOM v trenkach. Takze ze si prej vezme kosili a dole jen trenky.

Reagovat
Hokaido

On právě napsal JUST in my undies, ale v MOTD o tom před pár týdny mluvili a tam řikal, že bude mít alespoň košili.

Ale viděl bych to jako Usty, začne normálně a po posledním sestřihu naběhne v trenkách.

Reagovat
fantomas

No, to, ze nebude i topless, upresnoval jeste driv. Psal sem o tom uz v clanku o "Ranieriho kuchyni".

Reagovat
Hokaido

"Řekl jsem 'spoďáry', což doufám znamená, že můžu mít na sobě aspoň vestu...

https://twitter.com/GaryLineker/status/676520648097865728

Řekl jenom undies, takže je to alibista... Ale asi to přežiju, jde jen o princip.

Reagovat
fantomas

Jo vesta, já věděl, že to nebyla košile.

Reagovat
Hokaido

19. pro výhru titulů Foxes a The Jester from Leicester.

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum dnes v základu a zopakuje svoje galapředstavení doma proti kanárkům.

Reagovat
Mastný Chobot

Tie hejty na Wengelego na twitteri... to neschvaľujem.

Ale keby teraz uverejnili, že predĺžil o 3 roky, tak je to koniec internetu, ako ho poznáme.

Reagovat
Mastný Chobot

*Wengeleho

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec twitteru by som bral...

Reagovat
Mastný Chobot

chodíš tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
Mastný Chobot

tak potom fakt nerozumiem, prečo by si také niečo bral

Reagovat
smazaný uživatel

Otravnost twitteru siaha az na EF :-).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

A Vrabejka nebude mít co žrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nasiel by si nieco ine .

Reagovat
TopinB

Blogísek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Dnes sa mi snivalo ze sme prehrali, fantomas by sa potesil

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska výhra Stoke, Arsenalu, NUFC a West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

COYI! Dotáhnou skvělou sezónu do úspěšného konce

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nudaaaa, ať už je zítřek.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, neviem sa dočkať Newcastle - Palace.

Reagovat
Mastný Chobot

Som zvedavý na zostavu dnes, snáď sa dočkáme aspoň jednej zmeny v ofenzíve. Chcel by som: Čech - Bel, Chambers, Kos, Nacho - Coq, Elneny - Alexis, Mesut, Jack (alebo Joel naľavo) - Walcott

Reálne ale Per namiesto Chambersa, Ramsey namiesto Coqa, Iwobi namiesto Jacka a Giroud namiesto Walcotta

Reagovat
J0EL

Walcott Ten snad uz nie...

Reagovat
Mastný Chobot

ako už? kedy naposledy hral na hrote v základe? a horší ako Welbeck so Giroudom sa dá ťažko byť

Reagovat
J0EL
Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
Nikikrew

To bol tusim jeho prvy dotyk s loptou , ked tu loptu stratil tak cely stadion inak zanadaval

Reagovat
smazaný uživatel

Akpomovi sa ako dari?

Reagovat
Mastný Chobot

nič moc

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Rveme, kdyz v domacim zapase proti betonu postavi Wengele Welbecka, kdy se jeho prednosti nedaji poradne vyuzit, ale jeste horsiho Walcotta bys postavil?

Reagovat
Mastný Chobot

po Welbeckových posledných výkonoch? áno. Norwich nie sú žiadni betonári a Walcott narozdiel od Girouda a Welbecka v plnej škále (min. 65 minút) nesklamal už dosť dlho.

Reagovat
Counter

To bude tím, že na min. 65 minut dost dlho vůbec nenastoupil.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Mastný Chobot

Veď práve

Reagovat
pa3ce

No ale nenastúpil tak dlho preto, lebo keď nastupoval v základe tak sklamával. Ja ti neviem, Theo je proste v riti, keby bolo na mne, tak v lete ide preč a teraz ho nemá zmysel už stavať. A to som ešte zvedavý, či pôjde na EURO, lebo tam nemá absolútne čo robiť.

Reagovat
B3n

Nedostal nedávno novou smlouvu s vylepšeným platem ?

Reagovat
Mastný Chobot

Celkom rýchlo sa zabudlo, že v prvej polovici sezóny sme s ním na hrote hrali najlepší futbal. Len tak btw sme s ním na hrote vyhrali nad Bayernom, MU a Leicestrom vonku, čo boli tri zďaleka najlepšie zápasy v tejto sezóne a vo všetkých hral základ. Náhoda, že? Vypadol z rytmu, nedarí sa mu, hráva max 20 minút a už ho každý odháňa preč... Btw, naposledy, keď hral celý zápas, tak dal 2 góly. Toľko dal Giroud za posledných 20...

Reagovat
Mastný Chobot

*vo všetkých hral základ a na hrote

Reagovat
B3n

Reagovat
pa3ce

Ale má preboha 27 rokov a každú sezónu ma nejaké také dobré obdobie ako si ty spomínal aby potom bol v zvyšku sezóny zranený a potom drevák. Na takého hráča sa proste v tíme, ktorý chce mať nejaké vysoké ambície nedá spoliehať. Ja už som teda nad ním pomaly zlomil palicu a v lete by som ho predal, ale zase ak to Wenger nespraví, tak to nebudem brať až tak tragicky a ešte tú jednu sezónu by som mu šancu ma presvedčiť o opaku dal, ale proste nevidím to ružovo a myslím, že už nikdy nenaplní svoj potenciál. Možno v nejakom menšom klube, taký Southampton by bol super.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, ja sa bavím o dnešnom zápase a o dnešnej zostave, nie o budúcnosti

Reagovat
smazaný uživatel

budoucnost začíná dnes

Reagovat
Counter

Ty výhry ale nebyly jen kvůli němu. Stejně tak nastoupil na hrotu i do dalších zápasů a odehrál akorát velké nic. Sedí oprávněně a nezaslouží si základ na hrotu na úkor Welbecka i Girouda.

Reagovat
Mastný Chobot

Samozrejme, že neboli kvôli nemu, ale fungovalo to s ním a o tom hovorím. Neviem, prečo by si nezaslúžil základ na hrote aspoň jeden zápas, keď ako Welbeck, tak hlavne Giroud hrajú zle.

Reagovat
Counter

Kolik toho Welbeck po návratu odehrál? Většinu zápasů měl dobrou, tápal jen proti hlubokému bloku, v čemž je Walcott ještě horší.

Reagovat
Mastný Chobot

Odohral 8 zápasov v základe, Theo tri. Welbeck odohral rovných 700 minút, Theo niečo cez 400 a tramtaradá - obidvaja majú rovnako gólov (4), akurát Welbeck má aj 2 asistencie za to obdobie.

Väčšinu zápasov rozhodne dobrú nemal.

Reagovat
smazaný uživatel

já mu nechci křivdit. v těch zápasech se mi na hrotu fakt líbil a i v dalších. ale pořád si říkám, jestli by nebylo lepší, kdyby odešel...

Giroud odejít musí, jeho nechci jako ani jako backup. byť tato sezona začala jako jeho nejlepší u nás. spadl to průměru takovým stylem, že mě to přesvědčilo, že on se prostě nezlepší.. takovej bude pořád. a tohle nám stačí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som postavil diamant. Utok Alexis a Walcott. AM Aaron. CM - Jack a Elneny a DM Coq. Ozil nech si posedi a zamysli sa nad tym, kto by mal byt v time lider... A vysunutu liniu kratko pred superovou 16-kou...

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil nikdy v žiadnom tíme lídrom nebol, ani na to nemá vlastnosti, neviem, prečo by sa nad tým mal zamýšľať.

Reagovat
smazaný uživatel

Zmena je zivot.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

drbe mu vác ako tebe s Lacom.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaj, sociologicky prieskum je taka zabava...

Reagovat
fenixLFC

chod radsej hajlovat alebo cosi

Reagovat
smazaný uživatel

To je pekne trapne, Oliver sa nikdy ako ziadny fasista neprezentoval

Reagovat
vodka

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

tak pre teba je fasisticke uz to, ked napise, ze ma rad Slovensko, takze s tebou tato debata ani nema vyznam, sorry..

Reagovat
vodka

hm, jednak vůbec ne. ale očividně nezažils ty dřívější jeho výplody na to téma.

Reagovat
smazaný uživatel

Olo sa niekedy prezentoval ako fašista? to teda sa ti rad ospravedlnim, ale nemam ten pocit za tie cele roky

Reagovat
smazaný uživatel

Pisal som tu, ked som bol decko, od 13-14, je mozne, ze niektore prispevky vyzneli ako vyplody. Ja nemam problem uznat, ze som napisal blbost, ked som mal napr. 14-17.. Velmi to prezivas Martin...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Drž hubu prosím ťa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Zamyslet se nad tím může vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

No ale v Arsenale by nim mal byt kto by nim mal byť, ked nie on

Reagovat
Hachim Mastour

Nie nemal.

Reagovat
Mastný Chobot

kapitán? zástupca kapitána? prečo by to mal byť zrovna introvert ako on?

Reagovat
smazaný uživatel

Prepac, citam vlakno len od toho, co si sa pustil do Ola tak ano, kapitan ne, pojebes sa teraz? no

Reagovat
Mastný Chobot

ne, zajebem ťa

Reagovat
Rssa

Myslim, ze pletes pate pres devate. Ozil nikdy nebyl v planu jako kapitan nebo asistent.

Reagovat
smazaný uživatel

Bud ticho.

Reagovat
Mastný Chobot

chlapci nevedia o čom, ale majú potrebu sa vyjadrovať, to je hlavne Oľova špecialitka

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe.

Reagovat
smazaný uživatel

A Oliver asi teda zjavne myslel, ze by mal byt lider herne.

Reagovat
Mastný Chobot

veď to aj celú sezónu je

Reagovat
smazaný uživatel

Mal by byt vacsi a hlavne teraz, ked 'o nic nejde', aky je to signal pre ostatnych hracov? Ked uz o nic nejde, tak polavim z tempa? Tak sa lider (herny) nesprava. Chyba vam holt hrac ako Giggs, Gerrard, Lampard alebo Scholes...

Reagovat
Mastný Chobot

kašli na to, prosím ťa

Reagovat
smazaný uživatel

Tuto drzost si nechaj Dom. Ja nemam problem uznat chybu ( ak sa aktualne mylim). Daj argumenty. Asi sa teda nezhodneme na spravnom lidrovi timu, no alebo neviem .

Reagovat
Mastný Chobot

ja fakt neviem ale, čo mám s tebou riešiť? Ozil je tento rok posledný hráč, ktorému by sa niečo malo vyčítať z celého tímu a ty tu ideš predvádzať čo teraz? Ja tebe mám dať argumenty? Sa pozri na Ozilove výkony a štatistiky tento rok. Najviac asistencií v lige, najviac vytvorených šancí v histórii ligy (!) atď. Ty mi daj argumenty na podporu toho, čo sa tu snažíš rozbiehať. Ozil nikdy nebol lídrom v kabíne v žiadnom tíme, kde hral. Nikdy nevynikal bojovnosťou, nikdy nebol ten, ktorý by iných hecoval. Je to introvert.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

A tvoje argumenty sú čo teda vlastne? Tvoj subjektívny názor, že Ozil nie je dostatočný líder? To jo teda.

Reagovat
Hokaido

Kokotko to je, nic víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nemam problem uznat, ze ma skvele statistiky, je top top hrac, ale s lidrom mam vyhrady aj preto, lebo ked nema okolo seba spickovy tim, tak on prikladom nepojde, prisposobuje sa tempu spoluhracov. ( a teraz hod biggrin)

Reagovat
stas87

Uvedomujes si,ze si celkom trefne popisal aj takeho Kroosa? A ja moc ani nechapem,preco by Mesut mal byt lider.V Bremach mal Fringsa,v Madride Pepeho a nikdy sa tak ani neprofiloval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj a v Arsenale nema nikoho..

Reagovat
stas87

No nema a tazko cakat,ze to teraz zoberie na seba.

Reagovat
Mastný Chobot

a to je jeho chyba, samozrejme...

Reagovat
smazaný uživatel

v tom pripade nie je lider...

Reagovat
Jardin

Reagovat
J0EL

18 asistancii ale ty si proste musis ist svoje. Herne je to tuto sezonu snad najvacsi lider v nasom time.

Reagovat
smazaný uživatel

Coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v Reale pod Josem makal tusim viac a bol vacsi lider, ale to je skor otazka na fanusikov Realu, ci to potvrdia alebo vyvratia...

Reagovat
Hokaido

To je pořád řeč o Ozilovi?

Reagovat
SunFells

Dobře se tu plácá.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne Erik.

Reagovat
Hokaido

Však má pravdu, strašný šplky tady píšeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Prestan pisat picoviny, bo potom sa ja zatiahnem len do toho a uz zas je ohen na streche jak sa hovori..

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hachim Mastour

Chcel by som, aby hral Chambers, neviem kde ale už musí. Namiesto Iwobiho Campbell a namiesto Aarona Jack.

Reagovat
hefy

Co ta Stoka dneska? Vyhrajou, žejo?

Reagovat
smazaný uživatel

Práveže viac verím Sunderlandu.

Reagovat
B3n

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

02

Reagovat
REPLIKATOR

Na Tipsportu Brighton vítěz Championship kurz 6,5 Zvlášť když Middlesbrough včera ztratili. Vím, že Burnley má lehký los a Brighton hraje poslední kolo na hřišti Middlesbrough, ale při troše štěstí můžou na prvním místě skončit.

Reagovat
eder

Nalož tam všechno, bude z tebe boháč.

Reagovat
Hokaido

Co dnes dáváte? Já asi Everton over 3.5 a Arsenal v hcp.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle 1, Everton over, Reading - Preston over

Reagovat
B3n

Newcaslte 1 a Arsenal výhra s čistým kontem

Reagovat
Jazdec

Newcastle 1, Watford 1, Stoka-Sund.-oba daj gol.

Reagovat
TopinB

OT: Debata o Social Justice Warriors a jestli se to s politickou korektností přehání (anglicky)

https://www.youtube.com/watch?v=ffOPImz4Rp0

Reagovat
pa3ce

OT: Dobrí ľudia, prosbu mám na vás. Raz sem niekto dával dáky anglický článok o účtovaní vo futbalových kluboch a ako sa legálne obchádza pravidlo Fair-play, vedeli by ste mi ho sem niekto poslať? Prípadne ak by ste mali aj viac zdrojov ohľadom účta vo futbale, bol by som vďačný.

Reagovat
Zaschrona

Matthew Pennington poprve v PL v zakladu a Kieran Dowell pripraveny si dneska pripsat z lavicky premierove minuty v PL. A Niasse, ktery dle slov Martineze tuhle sezonu nemel jeste byt pripraveny vubec hrat, tak v zakladu, Lukaku jen na lavicce. To se na ten zapas clovek najednou hned tesi.

Reagovat
MySch017

Holandský manažér následne doslova zaklincoval túto ,,tlačovku" odpoveďou na otázku, či pre hráčov United nie je zvláštne hostiť zdá sa v tejto chvíli už istého budúceho ligového šampióna...

,,Hráči, ktorí teraz v tomto tíme hrajú nevedia aké je to byť majstrami. Nemyslím si, že Matteo Darmian vie aké je to byť šampiónom. David De Gea nebol nikdy šampión, takže nesúhlasím so štýlom akým tvoríte tieto otázky. Memphis Depay bol majstrom v minulom ročníku s PSV, ale viac hráčov nie. Rooney a Carrick boli majstrami raz, možno dvakrát,"

Tak teda pozrime sa na to spolu Lujdži, že ktorí hráči v tvojom tíme boli majstrami:

David de Gea – 2013

Phil Jones – 2013

Marcos Rojo – 2011

Memphis Depay – 2015

Juan Mata – (síce nikdy nevyhral ligový titul, ale s Chelsea vyhral Ligu Majstrov v roku 2012)

Anthony Martial – N/A

Wayne Rooney – 2007, 2008, 2009, 2011 a 2013

Chris Smalling – 2011 a 2013

Michael Carrick – 2007, 2008, 2009, 2011 a 2013

Daley Blind – 2011, 2012, 2013 a 2014

Ashley Young – 2013

Sergio Romero – 2009

Ander Herrera – N/A

Luke Shaw – N/A

Antonio Valencia – 2011 a 2013

Marouane Fellaini – 2008

Morgan Schneiderlin – N/A

Bastian Schweinsteiger – 2003, 2005, 2006, 2008, 2010, 2013, 2014 a 2015

Matteo Darmian – N/A

toto je enskutočný, ale neskutočný chuj

Reagovat
EXoRcIsT

je to kus kkta

Reagovat
Busby babes

tak se splet no...

Reagovat
smazaný uživatel

kopni ho do hlavy

Reagovat
smazaný uživatel

Mít v týmu Schweiniho a Rooneyho a říct tohle? Musí být špatný překlad, jinak to je prostě idiot.

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
Mastný Chobot

hrajú s Wengerom súťaž, kto je viac deluded

Reagovat
vladis271

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Mindgames.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
MySch017

toto už naozaj nemá obdobu čo tento človek zo seba týždeň čo týždeň vypúšťa....chorá hlava, ktorá si nedokáže dať dokopy súvislosti a niečo také povedať....ja nemám slov

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

jestli to řekl, tak je zcela evidentní jak to myslel...

a má samozřejmě pravdu...

deGea, Jones, Rooney, Smalling, Carrick, Young, Valencia jsou jediní hráči v kádru, kteří si to pamatují..

Reagovat
TopinB

Mrazík tu nepřispěl, udělám to místo něj: "Furt lepší než Mourinoh"

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
13

Tak co fanta? co vám zbylo na závěr za hračky? Já s mojí šetřivou povahou skoro nedovedu vyčerpat všechny boosty.

Reagovat
Counter

Už jen triple captain, to si nechávám na double gameweek 37.

Reagovat
Sali5

Payet?

Reagovat
13

pff, to bude o nervy komu to dát. Pokud City nějakým zázrakem ukopou finále LM, tak Aguero asi nepřipadá v úvahu.

Reagovat
Hokaido

Já dal dnes bench boost a nehraje mi Lukaku ani Deulofeu

Reagovat
13

Já chtěl bench boost použít u minulého DGW a nakonec jsem byl skoro rád, že jsem na to zapomněl no.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ktory zapas si vybrat ? Laka ma Niasse

Reagovat
Zaschrona

Zatim se prezentoval tak tragicky, ze to slibuje velkou show, chapu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ktory zapas si vybrat ? Laka ma Niasse

Reagovat
REPLIKATOR

Wigan definitivně zpět v Championship

Reagovat
smazaný uživatel

kdy vyleze Chazy z kanálu?

Reagovat
hefy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Salfovic

Čistě teoreticky, kdyby ManCity vyhrál LM a v lize skončil čtvrtý, tak předkolo LM bude hrát pátý tým?

Reagovat
smazaný uživatel

nie

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Infernoqt

O2 tv zvažuje práva na bundesligu :D takže ji přesunou z eurosportu nebo jak?

Reagovat
Coutinho10

no zajimavy....ale asi by ji oba nedavali, takze by Eurosport musel sehnat nakou nahradu, ale nevim co

Reagovat
stas87

Kokocina,ES ma prava myslim do roku 2018,mozno do 2020.

Reagovat
Infernoqt

to psal ten informátor z O2, že nemají sice práva na anglickou ani španělskou ligu díky jejím nákladům a digi se o sublicenci dělit nehodlá, ale zvažují koupi alespon jiné taky oblíbené ligy, kde je mimojiné u spousta českých hráčů - např. bundesligy ... takhle to bylo podáno

Reagovat
bbbauch

Na co koukate? Ja se nejak nemuzu rozhodnout

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - CP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

ted du zapnout Wednesday vs Cardiff...zapas o vsechno v boji o posledni flek v playoff

Reagovat
Zaschrona

CLEEEEEEEEEEEEEEEV

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

mas to tazke dpč

Reagovat
vladis271

nebyť tam Lukaku, alebo byť v polovičnej forme, hrajú o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je v tejto sezone asi najdtradicnejsi obraz v diskusii.

Reagovat
Zaschrona

nj

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
Hokaido

Ty krávo že by Antonio zákrok kola?

Reagovat
Usty

Reagovat
Hokaido

Viděl jsi to? Zákrok kola snad nemusí mít brankář, né?

Reagovat
Usty

Jojo viděl, právě mě to taky napadlo, proto se směju Akorát si nejsu jistej, jestli to šlo do brány...

Reagovat
vodka

ten Leko se jeví jako dost zajímavý hráč...

Reagovat
Hokaido

WHU zatím totální tragédie, naopak WBA hraje fakt super.

Reagovat
REPLIKATOR

gooooool

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych řekl, že nehrají vyloženě tragicky jako skoro každé kolo

Reagovat
Hokaido

Payet

Reagovat
Detektiv

Antonio si to na tom beku odehraje, ale radši bych ho viděl místo Sakha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Everton Jejich rozehrávka je super, stopeři musí mít asi o 100 dotyků víc než zbytek týmu, absolutně žádný plán, žádný pokus o zrychlení. Vedení by už mělo Martineze vysvobodit.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

Mbemba je super

Reagovat
Zaschrona

Nad Goodisonem prave proletelo letadlo, ktere za sebou tahlo napis "Time to go Roberto NSNO" - o par minut driv par fanousku hazelo tenisaky na Martineze, jeden z nich ale pry trefil misto nej Duncana Fergusona. Asi nejvetsi zabava, ktera se deje.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Mastný Chobot

ja by som skôr chcel vidieť tie tenisáky

Reagovat
Zaschrona

Ja taky, ale video nebo fotky jsem zatim nenasel, jen textove.

Reagovat
Hokaido

Ty všechny pochytal Howard.

Reagovat
smazaný uživatel

Naši fans sú trendsetteri

Reagovat
smazaný uživatel

https://streamable.com/cqga Haha, zaslouženě.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera, kokot jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
jacobT

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

a co z toho, fanoušci ho vypískají, ale on si bude pořád žít jako král

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

hm

Reagovat
stas87

To ma za to,ze ani neuvazoval nad ponukami z PL?

Reagovat
smazaný uživatel

ty si v tom strasne komicka figurka

Reagovat
stas87

Bla bla bla.

Reagovat
stas87

Myslel som tie palce od ludi z tejto sekcie.A ako tak pozeram,tak fanusici Dortmundu by vypiskali kazdeho svojho hraca,ak by odisiel do Bayernu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale vsak keby napr Auba povedal, ze v lete ide do Bayernu a ho vypiskaju, tak tu na to dame palce...co to ma spolocne s PL, ty za vsetkym hladas boj prote nezmyselny

Reagovat
stas87

Ok.

Teba nemrzi ani trochu,ze si nakoniec vybral Bayern?

Reagovat
smazaný uživatel

No, mrzelo by ma to, keby sa rozhodol ist do zahranicia a neskoncil by v United, to by ma mrzelo, ale teraz ma ani nema co mrziet, akurat to, ze zo sympataka sa stal z vecera do rana takyto kolosalny nesympatak..

Reagovat
Mastný Chobot

a čo je na tom?

Reagovat
stas87

Ze taka bezvyznamna vec,co sa vlastne netyka ani konkretne PL,vyvola take nadsenie.

Reagovat
Mastný Chobot

aké nadšenie, proste tomu viacerí vrátane mňa dali palec

Reagovat
stas87

Mne to proste pride zvlastne,palcovat taku blbost.Ale uz to nechajme tak.

Reagovat
jacobT

Dortmund je celkom obľúbený medzi fanúšikmi PL, takže možno aj preto.

Reagovat
13

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hibbert na plac, takhle se bojuje o udrzeni angazma, na city. Dneska da gol.

Reagovat
Hokaido

Jestli dá gol, tak už to neotočíte...

Reagovat
fenixLFC

townsend je ale mizerny

Reagovat
fenixLFC

cakal som to

Reagovat
Dawon

pekne kopnute, ale tohle musi golman chytat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

sa mi zdá, že Bolasiemu stúpla sláva do hlavy

Reagovat
B3n

Spíš ten rap

Reagovat
Mastný Chobot

Townsend nádhera

Reagovat
Mastný Chobot

ale lepší branár by chytal

Reagovat
Rohlíček

Androooooooooooooos

Reagovat
Rybinho85

Townsend

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle tú záchranu dá

Reagovat
Zaschrona

BAINESYYYYYYYYYYYYYYYY krasny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jehla v kupce sena tady.

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend jesteze to byl muj last minute buy ve fantě

Reagovat
Rohlíček

Colback

Reagovat
smazaný uživatel

Dean..

Reagovat
Dawon

Sissoko

Reagovat
fenixLFC

whiskyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy teda henneseyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Error

Co udělal?

Reagovat
fenixLFC

jasne ze darlow

Reagovat
fenixLFC

to tak dopadne ked pocuvas do toho hennessy od spirita

Reagovat
Error

Domluvené.

Reagovat
Rohlíček

DARLOW

Reagovat
Swarley

Cabaye

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye

Reagovat
Coutinho10

looool co ten golman Cardiffu delal

Reagovat
smazaný uživatel

Once a Geordie..

Reagovat
fenixLFC

Andros Townsend- More Premier League goals for Newcastle (4 in 11 games) than he managed for Tottenham (3 in 50)

Reagovat
smazaný uživatel

a hoď sem radšej porovnanie v minutách, pretože u nás z tých 50 nastúpil v asi 40 na posledných 10 minút

Reagovat
fenixLFC

2.069 vs cca 900 ked dohra do konca

Reagovat
smazaný uživatel

typický hráč, který má kvality, ale nemá na to, táhnout velkoklub

Reagovat
J0EL

Ako suvisi Spurs s pojmom velkoklub?

Reagovat
smazaný uživatel

synonymum

Reagovat
J0EL

*oxymoron

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

Reagovat
Svatej

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
FCSL

Stejná jako minule, však jsme hráli krásně Santi lavice, Joel tribuna

Reagovat
REPLIKATOR

Ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

spis sarkasmus

Reagovat
REPLIKATOR

Dean Angličtí sudí

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

sranda liga

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud v základe Joel už sa z lavičky posunul na tribúnu a zostava bez zmeny Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Nech uz ide do pice fakt.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Pozri co si tu rozputal. Presne o tomto Wenger hovoril, teraz zase nevyhrate.

Reagovat
vodka

by mě fakt zajímalo, co má s Campbellem za problém, v létě vyměníme za Depaye

Reagovat
SunFells

Si dělá prdel

Reagovat
Hokaido

#multilevelconsistency

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Hibbo super vykon, ukazal toho dneska vic nez Coleman za celou sezonu

Reagovat
Trand

Tony je držák, je na něj spoleh.

Reagovat
Zaschrona

MOTM

Reagovat
niflheim

Jak to kopl Cabaye?

Reagovat
smazaný uživatel

mizerně

Reagovat
smazaný uživatel

Noble for England

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal fans asking for change... would be banter if they finished 5th. #change

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Presne si viem predstavit, ze toto koluje medzi fanusikmi Chelsea na twitteri a velka sranda, akurat by som cakal, ze to prida sem SuperFrankie

Reagovat
Mastný Chobot

Colback ginger Silva

Reagovat
Pipo123

Lascelles hraje moc pekne, ale bojím sa že ak sa udržia tak ho odstavia na druhú kolaj a radšej kúpia nejakého francúzskeho hráča

Reagovat
kissak

Francouzákům u nás díky Rafovi odzvonilo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný zápas od neho.

Reagovat
Nikikrew

Ramsey a Iwobi v zaklade, Giroud v utoku . Chudak Joel naozaj

Reagovat
Rohlíček

Stoke

Reagovat
Detektiv

Deeney!!!

Reagovat
eder

Vypíčenej Sunderland dá góla v 94.minutě z penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je zakázaný nebo co?

Reagovat
eder

Ne, jen je to k zblití. Chtěl jsem aby táhli do Champu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland, aspoň bod. Defoeee.

Reagovat
eder

Nejmíň atraktivní fotbal z celé PL už několik sezón.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
B3n

Reagovat
13

Reagovat
Hachim Mastour

Zasa Iwobi Ramsey

Reagovat
fenixLFC

stoke

Reagovat
jacobT

Tribúna pre Joela celkom zaslúžená. Vždy keď prišiel na pár minút vyzeral moc živo a nebezpečne, to sa nám nehodí do krámu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace Cabaye . Mitrovič to je držka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte někdo link na Arsenal - Norwich prosím?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky moc

Reagovat
Coutinho10

ouuu Redmond skodaaaaa

Reagovat
J0EL

Mertesacker uz hviezdi zase

Reagovat
J0EL

Time for change

Reagovat
J0EL

Deluded.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Time for change

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz chcou change, tak by je Wengele mohl potrolit a hned vystridat Walcotta

Reagovat
vladis271

Stým Arsenalom je to horšie ako obyčajne. V momente ked bol stratený titul v minulých sezonach a začala byť ohrozená B4 začali zas hrať ako šampióni, teraz ne.

Reagovat
Trand

Tohle je prostě hrozně trapný celá tahle sezóna.

Reagovat
Coutinho10

Redmond dalsi sance...

Reagovat
Gunner91

Redmond dalsi sance...

Reagovat
Pipo123

Atmosféra na zápase Arsenalu je strašná, docela zaujímavé ako novší štadión potopí atmosféru, alebo to mi chce niekto povedať že ľudia čo fandili na Highbury kde to bolo parádne prestali chodiť na Emirates ?

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci jsou znechucení Wengerem, kdybychom bojovali o titul, tak by tam bylo narváno. Navíc je to i cenou vstupenek.

Reagovat
Pipo123

Toto je problém už pár rokov, na Highbury dokázali hráčov vybičovať k lepším výkonom, tu sa len sedí a viac cvakajú fotky na fotáku a mobiloch ako fandí, oproti konkurencii je to hodne slabé a Wenger mal pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

No oproti Highbury to slabší je, ale tato sezona je nejslabší, ale fanouškům se nemůže nikdo divit. Platit nejdražší vstupné v PL aby se přišli podívat na takovou sračku, to si někteří rozmyslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti jake konkurenci? Jedine, kde to jeste za neco pravidelne stoji je ta dira WHL, obcas na Anfieldu

Reagovat
Pipo123

Tak já som neni zástanca atmosféry na zápasoch PL, posledné roky to hrozne upadá a tá stará škola fanúšikov snad aj vymizla úplne. U Arsenalu je to ale strašne komorné, já hlavne porovnávam atmosféru na novom štadióne, je tam viac ľudí ale je to podstatne horšie než na Highbury.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pises oproti konkurenci, to mi prijde jako srovnani s dalsima velkyma klubama v PL...

Na fotbal tam litam pravidelne a mas pravdu, atmosfera je tam o nicem, teda pokud to neni NLD nebo ten zapas nevyhecujou hraci na hristi

Reagovat
Pipo123

Tak aspoň v TV mi príde že lepšia u LFC, Man U a dokonca aj Chelsea, jasne nevidím tam nejaké veľké rozdieli.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Hokaido

Kdybys tam někdy byl alespoň Na SB je poslední roky určitě lepší atmosféra, něž u vás.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok.

Reagovat
Lacko_Boh

kamosko Buzz bol na futbale viac krat nez SAF

Reagovat
Svatej

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

na SB není žiadna atmosféra

Reagovat
Hokaido

To myslíš vážně? U tebe člověk už fakt neví.

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

dostanou se parádně do zakončení a pak to mrdnou do piče

Reagovat
smazaný uživatel

to je fotbalek..

Reagovat
Trand

Tohle je prostě strašný. Úplně jsem ztratil zájem se na to koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon ze uz je konec sezony..

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Paradny polcas teda

Reagovat
smazaný uživatel

Proc furt melou o stridani Girouda, kdyz je dobre pokryty a zaloha nejen pro neho neni schopna nic vymyslet

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

on není dobře pokrytý, on jenom prostě stojí

Reagovat
smazaný uživatel

Takze Norwich stoji vzadu zakopany, Arsenal neni schopny poradne vykombinovat ani tu jejich prvni obranou vlnu a on ma zabihat nekam na kolmice jo?

Reagovat
fantomas

Paráda od Norwiche. Organizovaný, soustředěný, i v intervalech, kdy v podstatě neměli balon, Arsenal vůbec nevypadal nebezpečně. Škoda těch Redmondových střel, ale nic moc líp tam udělat nešlo.

Reagovat
Hachim Mastour

Dúfam, že ten hate na Wengera sa bude stupňovať.

Reagovat
J0EL

Je mi luto, ze sme sa dopracovali az k takemu zufalemu protestu, ale Wenger si za to svojou tvrdohlavostou a vyhovorkami moze sam. Ta tlacovka a tie nezmysly z jeho ust, to bol snad posledny klinec do rakvy.

Reagovat
Hachim Mastour

Bohužiaľ...

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak bezpohlavni fotbal.. Campbell na tribune.. ROFL Bellerin jede centry jak kdybych to kopal ja. Ramsey vsechno cpe dozadu na stopery. To je strasny a Sanchezovo predrzovani balonu uz me taky sere. Dokud nerozjedem rychly prihravky z jednoho doteku tak to bude furt vypadat jak doted. Hazenkarsky oblehani, jedna dve pekny prihravky a pak to nekdo vrati na stopery. K cemu to je??

Reagovat
J0EL

Tie nahravky dozadu by som normalne zakazal a trestal.

Reagovat
vladis271

Griezman is a killer.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je nemala tragedia od Arsenalu. Ja si na taku v ich podani snad ani nepamatam.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si Wenger povodil cely stadion aj komentatorov

Reagovat
smazaný uživatel

troll Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Welbz

Reagovat
smazaný uživatel

A vraj čas na zmenu...

Reagovat
jacobT

Welbz

Reagovat
fantomas

Welbeck je prostě super hráč a plno fanoušků by si to mohlo začít uvědomovat.

Reagovat
Hachim Mastour

One Nil To The Arsenal krásny chant

Reagovat
smazaný uživatel

Mesutova ta asistence neni souzena...

Reagovat
jacobT

škoda, táto prihrávka si to rozhodne zaslúžila

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut..

Reagovat
Hachim Mastour

Dobrý pokus ale to mala byť prihrávka Mesut.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo letos maturuje? Co čekáte za témata u písemnejch v ájině?

Reagovat
pepinho2

Sračky

Reagovat
smazaný uživatel

Jak muzeme neco cekat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bude to easy, neboj. Staci napsat pozadovanej pocet slov a splnit zadani.

Reagovat
smazaný uživatel

tam už nebývá dopis?

Reagovat
J0EL

Ideme branit 1golove vedenie doma proti Norwichu

Reagovat
Nikikrew

A?

Reagovat
smazaný uživatel

Odvážne striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil jaká namyšlená mrdka

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Ozile, ty jsi dement.

Reagovat
smazaný uživatel

V jakém vesmíru byl tohle faul na Monreala?

Reagovat
jacobT

Čo to tam ako Ramsey robil? Hra pokračuje a on sa radšej rozhodne ísť za Giroudom, aby mu vynadal?

Reagovat
smazaný uživatel

v tomhle je Ramsey na presdrzku + kdyz jeste zacne roztahovat ruce..uplne na pest

Reagovat
J0EL

Plus tie jeho prihravy dozadu. Uplne zbytocny hrac v zaklade.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

https://pbs.twimg.com/media/ChT3qs0W0AAAng_.jpg

Proti čomu sa to dnes protestovalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Memphis Depay really has deleted all his Instagram pics of him as a Man Utd player & unfollowed his MUFC teammates.

Reagovat
13

Jo chlapče měl jsi jít do Liverpoolu, pod Kloppem by ti to teď jinak hrálo.

Reagovat
I am Mancunian

klopp mal ist k nam a uz by sme mohli oslavovat aj titul

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
13

neblázni tak dobrej není.

Reagovat
iamek

Reagovat
Dawon

jestli ho poslem do rite po jedne sezone, tak sme fakt idioti talent ma obrovsky, a uplne vidim, jak odejde a do dvou let bude nekde hvezda a my se zas budem bit do hlavy

Reagovat
Makiii

Jinak odchazet paneboze nebude Vzdyt je to evidentni, co v nem je. Je to jen otazka casu, a trenera.

Reagovat
Dawon

rad bych mel tvuj optimismus

Reagovat
Makiii

Ta nase mlada generace jako - Memphis, Januzaj, Martial, Shaw, Pereira, B-Jackson, Fosu-Mensah, Varela atd...

Musi proste zacit dostavat poradny sance, a hrat system pri kterem se da hrat rychlej fotbal a ne to, co bohuzel predvadime..

Reagovat
Dawon

musi no...jeste, ze prijde Mourinho, to sem hned klidny, budoucnost je zajistena

Reagovat
M0rb1D4S

Já bych ho k nám i vzal. Pořád je mladý a může být špička.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Ale nevim kam s ním popravdě, do základu bych ho momentálně nechtěl

Reagovat
Mimalu

, hlavně kvůli osobnosti kterou u Úček ukazuje, nepřipadá mi součásný kádr silný na osobnosti a Depay by tomu rozhodně nepomohl, spíš na opak....

Reagovat
Infernoqt

po něm sáhne liverpool ještě, pokud ne hned, tak za dvě, tři sezony

Reagovat
Infernoqt

a je to ironie, ale zrovna v Liverpoolu věřím, že by se chytil

Reagovat
Dawon

takova tradicni prestupni cesta, MU-liverpool, urcite dost pravdepodobne

Reagovat
wild

to by bola velka, velmi velka picovina z nasej strany keby ho predame. Este vacsia ako to, ze tu LVG ostane aj dalsiu sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

To by bol ďalší prevar, možno až takých rozmerov ako Pogba, pretože on sa ešte určite chytí...

Ale ak by sme ho aj predávali, tak to vážne musí mazať fotky a všetkých unfollownúť? To mi pripomína jednu bývalú...

Reagovat
smazaný uživatel

"Louis van Gaal refuses to accept he will leave Manchester United at the end of the season after insisting it was the club who wanted him to sign a three-year deal." Sky

Reagovat
Infernoqt

Louis van Gaal has sent out the most defiant message of his Manchester United reign when he promised: “Next year you WILL see me again!”

Reagovat
cristiano.K.

aniel Sturridge: "Možno to nie je vidieť ale som hráčom, čo chce byť na ihrisku každú možnú sekundu. Takže keď nehrám, je to pre mňa ťažké. Existujú veci, ktoré chcem s Liverpoolom dokázať. Keby som povedal, že som 'Liverpoolčanom do konca života', klamal by som. Myslím si, že takmer každý hráč čo povie, že bude hrať len za tento alebo henten klub, je takt trochu klamár. Vo futbale sa veci menia každú chvíľu. Mojím cieľom je vydávať každý týždeň zo seba to najlepšie. Momentálne sa cítim dobre, rovnako ako moje telo. Momentálne je moje telo na úrovni, ktorú potrebujem. Som ambiciózny a hladný po úspechu - nedokážem to ani slovami opísať. Momentálne som v klube, kde sa cítim úžasne a pripravene. Moje telo je tak isto pripravené - som pripravený hrať každý jeden zápas."

jinými slovy na Villareal jsem byl připravený a nedostal jsem šanci.........asi ani nechci vědět z jakého důvodu

Reagovat
smazaný uživatel

prokauč Kloppa

Reagovat
cristiano.K.

hlavně je evidentní jak to Sturridge sere

Reagovat
smazaný uživatel

Som jeho veľký fanúšik aj pre takéto vyjadrenia.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je chyba Kloppa, mal ísť hore aspoň v 60.min... Jurgena asi henvá jeho ego, no ...

Reagovat
SunFells

Liverpool XI v Swansea: Ward, Clyne, Skrtel, Lovren, Smith, Stewart, Chirivella, Ibe, Ojo, Coutinho, Sturridge

Holy shit, co to je

Reagovat
SunFells

Swansea XI vs Liverpool: Fabianski, Rangel, Amat, Williams, Taylor, Britton, Cork, Sigurdsson, Routledge, Montero, Ayew.

Reagovat
ďuriLFC

Velmi pekna,tesim sa

Reagovat
CubONE

Setria Lucasa na dolezity zapas v EL

Reagovat
cristiano.K.

vítězná

Reagovat
Coutinho10

Skrtel ma posledni sanci zabojovat o to aby zustat

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xfox88

Z A B I L

Reagovat
Mimalu

Reagovat
EXoRcIsT

ten jones a smalling na konci

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

stále lepšie a lepšie.

Reagovat
Grahf

SAF

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Boha ten pressing Liverpoolu je super.

Reagovat
masly008

link na pool?

Reagovat
Coutinho10

Chirivella hezky ted mezi 3

Reagovat
johnik

Gol z rohu, to se nám snad tuto sezonu ještě nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Práve že ste v tomto najhorší

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Maresma

Fakt?

Reagovat
cristiano.K.

právě labutě jsou nejhorší, říkal to komentátor na o2

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Btw právě Swansea je na tom hůř.

Liverpool have conceded 10 goals from corners in the Premier League this season, only Swansea have conceded more (13).

Reagovat
smazaný uživatel

:-))) Chichichi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Labute super prechod dopredu

Reagovat
fenixLFC

inak mne sa absoltune nepaci stewart nechapem co na nom niekto vidi. vzdy ked hral tak mi pride mimo pozicne, prihravky onicom a dozadu sa nevracia....

Reagovat
smazaný uživatel

Je slabučký, preto sme sa ho aj zbavili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Posledné zápasy nehrá dobre, to je pravda... Pred tým hral nadpriemerne... Asi naňho doľahol tlak...Ktovie...

Reagovat
smazaný uživatel

kto by bol povedal, že dnes zahrá (l) lepšie ako Lucas ...

Reagovat
Coutinho10

Ward skvele

Reagovat
smazaný uživatel

Sigurdsson nikdy sme ho nemali predávať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, to bol gól

Reagovat
smazaný uživatel

Lool, dobrá diera v zálohe .. Keď nepríde DM, tak ja uš nevjem...

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro Chirivella úplne prepadáva, ešte na to nemá chalan...

Reagovat
vladis271

tak čo môžeš čakať so stredom Stewart, Chirivella.

Reagovat
SunFells

To je fakt brutální postavit do ligy takovou zálohu.

Reagovat
vladis271

Priorita je jasne daná.

Reagovat
smazaný uživatel

... Keď chýba Can aj Hendo... +Treba pošetriť na EL, ale ja som rád, aspoň sa ukáže, či na to chlapci majú...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

chirivella so stewartom, hroza oni proste neexistuju....

Reagovat
Coutinho10

nikdo ze stoperu nejde proti hraci..to je pak tezky no..

Reagovat
smazaný uživatel

Wau toto keby vyšlo

Reagovat
Kincl

Dneska musí United zaváhat nesmí se dostat do TOP 4!!!!

Reagovat
Coutinho10

ouuu Danny skvela myslenka skodaa

Reagovat
pepinho2

1,8 na neprohru Swansea

Reagovat
Pipo123

2,50 na stávku bez remízy

Reagovat
pepinho2

Reagovat
Coutinho10

na 2. gol Swans 2,40...skoda, ze sem provahal

Reagovat
masly008

krásný přímak od sturidge

Reagovat
tony223

Klopp je možná tinkerman, ale někteří ti hráči na to nemají.

Reagovat
vladis271

Ale škoda, dnešnou výhrou a prehrou MU sa dalo zabojovať ešte o to skončiť nad nimi. Ale srať na to, musíme všetko sústrediť na EL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

posrali jsme si to proti NUFC, měla být penalta na Sturridge a z 3:0 už by se NUFC nevzpmatovali.

Reagovat
avicii

Striedat Danyho a Phila, posetrit na ponorku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a Moreno pred gólom na 0:2 tiež skvelý

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

prehral hlavičkový súboj, potom sa za loptou oháňal nohou a ani sa neunúval ju získať späť...

Reagovat
ďuriLFC

Olo,pls

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, keď prídem v 25.min a ani si nepozriem, kto hrá

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť neni ani na lavičce

Reagovat
cristiano.K.

nehejtujte ho aspon když nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

tým pádom som si ho s niekým zmýli. PARDON, moja chyba... Tak to bol asi Smith

Reagovat
smazaný uživatel

to tym ucesom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

statický sráč, kdesi vyvalený na gauči.

Reagovat
Rssa

Reagovat
smazaný uživatel

Čo si hejter, Rišulo...

Reagovat
Rssa

Zasmal jsem se. Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nz.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
cristiano.K.

jediná střela na bránu od Ibeho, který je jinak dost nevidtelný. Sturridge na všechno nestačí, v podstatě jsme měli jednu šanci za poločas. Tragédie v obraně i v útoku. Ward ještě podržel, i když si myslím,že u prvního golu měl vyběhnout, šlo to do malého vápna.

Reagovat
Miguel19

Škrtěl na placu a Liverpool v píči. Klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurat som cital, ze ho chce Besiktas, myslim, ze pre vsetky strany by bolo idealne niečo take..

Reagovat
Miguel19

Podle mě by po něm někdo v PL klidně sáhl. Jde o to, jestli chce hrát EL/LM..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

Benteke za me..hmm ale hlavni je ctvrtek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

#mufc XI: De Gea, Valencia, Smalling, Blind, Rojo, Carrick, Fellaini, Lingard, Rooney, Martial, Rashford.

Reagovat
wild

#mufc subs: Romero, Darmian, Fosu-Mensah, Herrera, Mata, Schneiderlin, Memphis.

Reagovat
smazaný uživatel

vítězná

Reagovat
EXoRcIsT

dpc Fellaini a Carrick nebudu stihat a behavy zaloznik sedi na lavicke

Reagovat
I am Mancunian

fosu mensah uz skoncil LVG

Reagovat
wild

City: Schmeichel, Simpson, Huth, Morgan (c), Fuchs, Mahrez, Kanté, Drinkwater, Schlupp, Okazaki, Ulloa. #MnuLei

Reagovat
wild

Subs: King, Albrighton, Amartey, Gray, Wasilewski, Chilwell, Schwarzer. #MnuLei

Reagovat
smazaný uživatel

Inler on uz ani na lavičku sa nedostava?

Reagovat
tony223

on měl těch šancí zaujmout docela málo a když už, tak to za moc nestálo

Reagovat
smazaný uživatel

Vítězná

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
smazaný uživatel

Carroll>Benteke.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten sudí píská jak zfetovanej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe

Reagovat
Coutinho10

konecne sou naky polosance, strely

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke ako inak, hlavou!

Reagovat
Coutinho10

jooo chlapd..konecne Bentekeee

Reagovat
EXoRcIsT

F1 OT : Vettel Kvjat

Reagovat
Coutinho10

ted skvele vybojoval Benteks...ono to pujde

Reagovat
Coutinho10

tak ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool

Reagovat
Bennhy

Lukáš

Reagovat
Hai

Neskutecnej kokot ten Leiva

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasa by mali poslat na vysetrenie k odbornikovi, nech zisti, co je to za poruchu vysrat sa na hru pos svojej hrubici. A ked to zistia, tak testovat kazdeho hraca, co ma prist. Hoci Lucas je jediny hrac akekolvek kolektivnej hry, u ktoreho som to videl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

moreno?

Reagovat
smazaný uživatel

Na takej urovni ako Leiva urcite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč má Liverpool na lavičce jenom 6 hráčů?

Reagovat
smazaný uživatel

#LFC have named six substitutes for today's clash with @SwansOfficial after Connor Randall was ruled out with a virus this morning

Reagovat
smazaný uživatel

aha, dík

Reagovat
avicii

Lucas Lucas

Reagovat
vrabejka

Tak co sovinisti furt budete hypovat Skrtela?!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
JIMMY-PO

si si zapamatal slova šovinista a hype a nejak si si to dal dokopy?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

A few pints než sa presunieme na St. Mary's. Come on City!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Dnes je to asi jedno ale rozhodca je tiez kus kokota

Reagovat
tony223

ani ne

Reagovat
avicii

Ale hej

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je kôň kúzelného Rafu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren so Skrtelom tam tiez poskakuju jak pajaci..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidi pre tie vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je frajer

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vladis271

ale Lucas je pre deluded english scousers legenda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
vladis271

Už 5 rokov nemá čo robiť v klube. Tlstý Rafík ho sem priviedol, ale zbaviť nás ho nevie. A prečo? Lebo aj ten blbý Newcastle, ktorý je zúfalý túto sezónu by ťahal dole. Za to u nás má chlapček pásku. Jediný brazilec, ktorý nemá futbalový talent.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak, keď Rafal urobil z nepohyblivého AM (!!!) DM do PL... ten hráč mal ísť do Serie okamžite... Ešte má aj talianskych predkov Lucas Pezzini Leiva...

Reagovat
Pipo123

V Serii A by to bolo snad ešte horšie

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, nemám nič proti Serii, ale tam sa hrá menej dynamický futbal...

Reagovat
Pipo123

To ti neberiem, skôr ide o jeho futbalovú inteligenciu, ktorá mi nesedí do Serie A. Príde mi že v ničom nevyniká

Reagovat
smazaný uživatel

On nie je hlúpy hráč, dokáže aj držať pozíciu, ak mu pomôžu spoluhráči v strede, ale uňho je najväčší problém to, že nestíha tempo - 60-70% (hrubý odhad) zápasov PL nestíhal tempo...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne je prerobený z AM, takže ťažko povedať, ak by hral od mlada Seriu niekde na AM / CM, mohol byť úplne iný hráč...

Reagovat
smazaný uživatel

" Lucas also became the youngest player ever to receive Placar magazine's Bola de Ouro (Golden Ball), given to the best player in the Campeonato Brasileiro – an honour previously won by the likes of Zico, Falcão, Careca, Alex, Romário, Robinho, Kaká and Carlos Tevez."

V Brazílii na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

co to bol vlastne za napad z neho robit dm?

Reagovat
smazaný uživatel

Raaafa Rafael...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aby som ti odpovedal, prišiel ako potencionálna náhrada za Gerrarda s výhľadom na nahradenie Steva ( )... Následne nám chýbala náhrada za Xabiho, keď bol zranený / vykartovaný / oddychoval a jediný "vhodný" adept podľa Rafu bol "inteligentný, talentovaný" záložník Lucas... Pričom na AM / SS alternovali Kuyt, Benajún a Stevie býval málo zranený a bol absolútna svetová špička na AM v najlepší rokoch...

Reagovat
smazaný uživatel

jediný fakt ne

Reagovat
misinho7

niekto stream na leicester?

Reagovat
vladis271

Poďme Líštočky, dnes je čas to dokončiť.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je čas odevzdat 3 body Manchesteru United

Reagovat
vodka

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Nikikrew

Pome foxes , zopakujte to co sa podarilo nam velmi davno

https://www.youtube.com/watch?v=44TrRB4PkXI

Reagovat
pepinho2

OT: Černý

Reagovat
Svatej

stream ?

Reagovat
smazaný uživatel

321

Reagovat
Svatej

heslo znáš ?

Reagovat
Svatej

děkuju oběma

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIAAAAAAAAAAAAAAL AAAAAAAARTS

Reagovat
vodka

wohou zatím perfektní výkon...

Reagovat
vodka

a říkejte si co chcete, LAV je prostě pořád nejlepší volba na RB...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

Reagovat
wild

Martiaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooool Anthony !!!

Reagovat
bbbauch

Tonyy

Reagovat
vodka

*Tondové

Reagovat
Switchback

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Matiaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Titul majú tak či tak

Reagovat
smazaný uživatel

nemajú, ešte nie. Všetko vyhráme a oni 2x remizujú a dnes prehrajú. Veríme.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš že je fakt tak na smiech a nereálne? Jasne, ja viem že šanca je minimálna ale v PL sa stalo kade čo už.

Reagovat
Kluivert9

To podceňování už je fakt směšný

Reagovat
Infernoqt

proč Valencia nehraje kraj zálohy místo Lingarda?

Reagovat
Dawon

protoze by pak az prilis moc hracu hralo na svych postech, to nepripada v uvahu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a nalozte im co sa do nich vojde dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia bravúrny center...

Reagovat
wild

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Simpson dělal ježiši?

Reagovat
r.mrazik

sice mozna brzy...ale rikal jsem,ze lisky dneska nevyhrajou

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to bude muset odpracovat Chelsea.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Switchback

Valencia

Reagovat
Fairplay

No to se dalo chytit.

Reagovat
JIMMY-PO

som vedel ze staci najebat celu obranu Lisok do Fanty

Reagovat
smazaný uživatel

prečo si to neurobil pol roka dozadu

Reagovat
JIMMY-PO

sak mali zacat stracat vtedy

Reagovat
Ángel di María 22

Podle me zrovna takovej De Gea by tohle celkem v klidu vyrazel nohou. Schmeichel tam padal uplne nesikovne, i kdyz to byla velka sance.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, chytatelne to bolo

Reagovat
Dawon

"zrovna takovej De Gea"

Reagovat
Ángel di María 22

Tak zrovna takovej proto, ze chyta na druhy strane hriste. Jinak samozrejme "kazdej lepsi golman".

Reagovat
Dawon

to uz je lepsi

Reagovat
Busby babes

to prave neni tak. De Gea prave do micu, do kterych by buffon nebo Neuer sli rukou tak dava nohama.. takze mi to srovnani neprijde uplne ok.

Reagovat
Coutinho10

tak bude muset rozhodnout zejtra Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

MARTIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

Reagovat
I am Mancunian

Forget Leicester winning the league - United scoring a first half goal at Old Trafford is the true fairytale.

Reagovat
bbbauch

Krasne tam pockal ale

Reagovat
smazaný uživatel

Okazaki už v 11. minutě zpocený jak vrata od chlívu..

Reagovat
Ángel di María 22

To je špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

naopak

Reagovat
Ángel di María 22

Si to napsal tak nevlídně

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

co to doprdele porad ten rozhodci piska...

Reagovat
jacobT

fauly?

Reagovat
Infernoqt

Dali jsme z první střely gol, už si můžem jenom přihrávat

Reagovat
smazaný uživatel

Schmeichel

Reagovat
Dawon

Ten jesse ten gol fakt neda, ani kdyby se posral

Reagovat
bbbauch

takhle se snazit hrat od zacatku, nemusel ten Mourinho ani pripadat v uvahu

Reagovat
Mimalu

Morgaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Morgaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
bbbauch

dneska to bude zajimavy

Reagovat
vodka

laciný gól...

Reagovat
Ángel di María 22

Haha goooool

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Dawon

Reagovat
Svatej

jooooooooooooooooooo !!!

Reagovat
Switchback

Reagovat
Mastný Chobot

MORGAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Rohlíček

Morgaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
Coutinho10

wow Morgaaaaaaaaan fantastic

Reagovat
r.mrazik

z takovyho hovna

Reagovat
vladis271

kráááááááááááááááááááááááááááááááása

Reagovat
bbbauch

Ale jako Okazaki by tam de Geu dobre zboural, kdyby to chytil

Reagovat
Kluivert9

Schmeichel by to měl...

Reagovat
Alberto Aquilani

Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopím prečo nehrajú United takto dopredu každý zápas.

Reagovat
Busby babes

Rojo. nejdriv ho vytlaci z offsidu a pak ho necha v pohode hlavickovat.

Reagovat
Dawon

ten chlap je fakt neco neskutecneho, v lete se musi okamzite pakovat do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

ohromny kokot

Reagovat
Dawon

Ale snad nejlepsi vstup do domaciho zapasu za celou sezonu, tohle musime zvladnout

Reagovat
smazaný uživatel

A Morgan

Reagovat
smazaný uživatel

captain morgan

Reagovat
kiwwi

nase branenie standardiek, to je nieco naprosto neuveritelne...z kazdej druhej je tutovka pre supera

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

preco vlastne nehra albrighton??

Reagovat
tony223

protože Schlupp je rychlej.. Při absenci Vardyho je to jediná možnost, protože Ulloha nepatří mezi nejrychlejší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Rojo tragéd..

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
vodka

Huth s Fellou

Reagovat
Dawon

Fella TAHNI UZ PROBOHA TY SPINO

Reagovat
kiwwi

ok Fella uz ma na dnes splnene

Reagovat
Ángel di María 22

Fellaini je fakt velkej zmrd.

Reagovat
Usty

Fellaini ven!

Reagovat
EXoRcIsT

Fellaini dpc ty kkt poebany to co si zase spravil to keby videl Oliver v tom momente mas cervenu dufam ze dostanes ban do konca sezony debil

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
Miguel19

Wtf...Mrdka Fellaini jasná rudá...u Hutha nevím za tahání vlasů

Reagovat
Coutinho10

kvetak

Reagovat
Hachim Mastour

Zasa ten kvjetak a jeho lakte.

Reagovat
smazaný uživatel

Fella to si snad uz dela prdel

Reagovat
Mimalu

Lingard je tak pomalý?

Reagovat
fenixLFC

fellaini vs huth, skvely duel

Reagovat
tony223

jak je kurva možné, že Fellaini za tyhle špinavosti neni nikdy dodatečně potrestán?

Reagovat
Pipo123

Veď ho šticoval za vlasy, to mala byť červená pre oboch

Reagovat
Usty

to není odpověď na otázku

Reagovat
Pipo123

Mne je u prdele otázka, len tu sa nadáva na Fellainiho a nikto nespomenie čo mu robil Huth.

Reagovat
tony223

ja na něj nadávám protože to dělá pravidelně. Huth je taky hodně špinavý hráč, ale aspoň se nesnaží v každem zápase úmyslně rozbít soupěři rypák loktama

Reagovat
Dawon

ma mit vlasy jak clovek, a nikdo by ho za ne netahal

Reagovat
Pipo123

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jak je mozne ze Huth dohraje kazdej druhej zapas? sorry ale stoperi Leicesteru snad v kazdem zapase udelaji penaltu a nikdo jim to nikdy nepiskne. A kdyz uz jo, tak upne debilne.

Reagovat
tony223

fauly v pokovém území u bránění standardek jsou hodně běžná věc, akorát to rozhodčí přehlíží, protože by pak v každem zápase pískali 5 penalt

Reagovat
JIMMY-PO

to co robi Huth kazdy zapas je uz hodne cez ciaru podla mojho nazoru

Reagovat
vodka

Huthovi prasárny procházejí taky dost často. Záleží na tom, jestli to rozhodčí viděl, nebo ne...

Reagovat
Hokaido

Jen ať hraje dopiči. MU bez něj bych se možná i bál.

Reagovat
Error

Fellaini by si zasloužil dostat takový loket, že už by se nezvedl.

Reagovat
tony223

hlavně, že v nějakem rozhovoru pro BBC říkal, že není "dirty" player.. totálni hnus to co dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme pekný futbal.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/philousports/status/726765274343587840/photo/1

Fellaini on BBC a few wks ago: "I don’t want to elbow someone. I just defend myself." Just seen another act of "self-defence" go unpunished

Reagovat
vodka

tak tady se v podstatě bránil

Reagovat
Hokaido

Simson

Reagovat
Hokaido

a Oliver teda

Reagovat
vodka

Oliver

Reagovat
jacobT

Reagovat
r.mrazik

piskej cerna svine!!

Reagovat
EXoRcIsT

a co mal piskat tak isto sa drzali obaja

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Kluivert9

Martial na prsty...

Reagovat
Busby babes

dyt to bylo cisty.

Reagovat
r.mrazik

tak ja to psal hned pri ty akci

Reagovat
Busby babes

nemas bejt tak rychlej.

Reagovat
r.mrazik

fok of

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver

Reagovat
fenixLFC

simpson je fakt neskutocny traged, najskôr posere arsenal a teraz to sabotuje zas

Reagovat
Hokaido

Pls, zeptej se fantomase, ten ti řekne, že Schmeichel je tragéd daleko větší...

Reagovat
jacobT

Rooney nezvláda

Reagovat
Miguel19

Lingard

Reagovat
Usty

Panebože ti komentátoři na O2 jsou na pěst. Hlavně kastrát Kaiser

Reagovat
Busby babes

dementi. kde tam ted videli faul to mi neni jasne. ale prekvapive. protoze vetsinou jdou proti United.

Reagovat
Usty

Kdyby aspoň zrovna v tu chvíli nebylo na obrazovce jasně vidět, jak Lingard drží Simpsona Ale Kaiser s klidem glazeovaného kokota bez koulí zdůrazňuje, jakej to byl faul na červenou...

Reagovat
Busby babes

drzeli se oba stejne no. jak rikam. O2 komentar je vzdycky dementni.

Reagovat
smazaný uživatel

kastrát

Reagovat
Kluivert9

Hroznej samolibej kokot...

Reagovat
Busby babes

v pohode souboj. nic hrozneho. Lingard to mel ustat.

Reagovat
Hokaido

Ani né, ten pád bych mu nevyčítal, i když faul to nebyl.

Reagovat
Busby babes

ja ych mu to vycital, tohle ustat musi, vic se zaprit, kdyz bojuje o 100% sanci. faul to nebyl.

Reagovat
blaugrana

Vidí, že je v smere prihrávky hráč a aj napriek tomu tam prihráva? Čo je už koko...

Reagovat
vladis271

ošípaná nezvláda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tony223

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ja sa tak tesim na Shawa zase, jak bude na kraji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na těch pár minut, než se zraní?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš

Reagovat
Dawon

to jeho zraneni jde citit snad nejvic ze vsech

Reagovat
EXoRcIsT

Fellaini bez toho aby sa chytil oboma rukami ramien super ani vyskocit nevie

Reagovat
Mimalu

piskej cerna svine!!

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver dnes.

Reagovat
Mastný Chobot

Mahrezík

Reagovat
jacobT

hmm, tak to bolo pískateľné

Reagovat
smazaný uživatel

Jono

Reagovat
r.mrazik

jestli takova penalta,tak simpson cervena

Reagovat
jacobT

ale no

Reagovat
vodka

Reagovat
jacobT

veď na Lingarda tam nebol ani len faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Na prvý pohľad to tak nevypadalo, ale Rojo tam hlúpo vystrčil nohu, takže by som sa nečudoval keby to Oliver odpískal.

Reagovat
Counter

Z Oliverova úhlu pohledu to nešlo vidět, mohl to zachránit jedině čárový.

Reagovat
jacobT

Neviem, kde presne Oliver stál, ale asi máš pravdu. Mimo toho záberu z opačnej strany to fakt vypadalo, že si Mahrez len naskočil.

Reagovat
r.mrazik

no vsak rikam...jestli by piskal tohle,tak to uz i toho simpsona

Reagovat
jacobT

No a s tým ja práve nesúhlasím, pretože Simpson narozdiel od Roja nefauloval. Ako to môžeš porovnávať?

Reagovat
r.mrazik

porovnavam to,protoze ani u Roja to faul nebyl...Mahrez sel jasne pro pentli...

a jestli se budou piskat dotyky,tak mel simpson dostat cervenou no

Reagovat
jacobT

Tak na tom, že to od Roja faul nebol sa nezhodneme, nemal tam tú nohu vystrčiť. Ale je pravda, že Mahrez by si tam naskočil tak či tak, o to hlúpejšie to od Roja bolo, zbytočne riskoval.

Reagovat
Counter

Rojo mu tam strčil nohu, ale naštěstí pro něj to vypadalo jako že do něj Mahrez jen naběhl.

Reagovat
vodka

no, on se mu taky Mahrez zrovna nevyhýbal...

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

vsak do nej taky Mahrez nabehl.

Reagovat
Counter

Ano.

Reagovat
Dawon

STRIDEJ ROJA PROBOHA

Reagovat
fenixLFC

co to ten debil na digi splieta zeby ten titul nemal take grady keby ho ziskaju po strate tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepodmaňuj sa Milan.

Reagovat
fenixLFC

uz sa uvedom kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo stále na niekoho / niečo nadávaš?

Reagovat
fenixLFC

lebo si vrcholne trapny?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie som.

Reagovat
Pipo123

Trošku má pravdu, predsa len je krajšie vidieť sú spontánnu oslavu na štadióne

Reagovat
fenixLFC

myslim ze by im bolo jedno kedy ho ziskaju, ci uz hracom alebo fanusikom...

Reagovat
kiwwi

cize by ti bolo jedno, ci sa to dozvies doma na gauci, alebo ked si priamo na stadione?

Reagovat
vodka

ten rojo je u standartek fakt zoufalý...

Reagovat
Dawon

* Ten rojo je fakt zoufaly

Reagovat
wild

Rojo

Reagovat
Busby babes

docela prdel sledovat Hutha pri rozich. chyti Smallinga pod krkem a pak se vzteka ze rozhodci nepska faul na nej.

Reagovat
smazaný uživatel

asi by potreboval jeste trochu vitaminku F

Reagovat
Mastný Chobot

prešiel si Stokou a Chelsea... môžeme byť radi, že si tam nevytiahne kudlu zo štucne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

Reagovat
jacobT

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Mastný Chobot

Mahrez a Martial sú hráči, z ktorých ide strach, aj keď majú loptu 40 metrov od brány

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

what a waste of money.

Reagovat
Hokaido

To aj Lukáš Vácha je taký hráčik.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini skúsene

Reagovat
smazaný uživatel

Smutný ze titul ziska tym s takovym antifotbalem. Pristi rok ocekavam ze spadnou.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

ešte aj ten nick

Reagovat
tony223

tak proč je máš mezi oblíbenými ty trotle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
jacobT

Reagovat
icka

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

pul sezony hrali naprosto uzasnej fotbal. a dneska jim ocividne chybi Vardy, takze nemaji vepredu tu rychlost.

Reagovat
Mastný Chobot

a predsa hrajú veľmi pekne, jednoducho a priamočiaro

Reagovat
kiwwi

ako ked toto co hraju dnes je podla teba pekne, tak fakt neviem

Reagovat
Mastný Chobot

šak toto, nevieš

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
vodka

tvl, Lingard dole, místo něho fakt někoho, kdo umí i přemýšlet, zkusil bych Herreru.

Reagovat
r.mrazik

vsak nehraje spatne...aspon je tam nejaka rychlost...das tam matu a zas to pujde do pice svoji pomalosti...

Reagovat
smazaný uživatel

On toho dost odbeha a odmaka no, ale kvalita tam proste nie je velka, jak pise vodka, on u toho nepremysla proste..keby aspon premienal tie sance

Reagovat
r.mrazik

dneska nehraje spatne...skoda,ze mu to schmeichel chytil

Reagovat
vodka

proč potom ve vápně stojí jak kůl? nacentrovat neumí při možnosti nějaké průnikové přihrávky odevzdá balon nejjednodušším možným způsobem. Herrera to odmaká taky a přidá i něco navíc.

Reagovat
Dawon

Achjo...jeden z nejlepsich 1. polocasu na OT snad za celou dobu, co je LVG u nas...a presto 1:1 Strasne laciny gol

Reagovat
r.mrazik

ti hraci jdou do vapna a tam stoji a cumi a cekaj az je to trefi...trochu pohybu vy liny svine!! hlavne kvetak voe...

Reagovat
EXoRcIsT

Fellaini dole ( a uz nikdy neobliect dres MU ) Lingard tiez katastrofa a Rojo treti do party

Reagovat
vodka

Fella dneska zrovna hraje dost slušně

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Fella hral aj FA aj dnes dost solidne, neviem aky je problem

Reagovat
EXoRcIsT

taky je problem ze uz mal dostat CK a vlastne v skoro kazdom jednom zapase hej vyhra 5 hlaviciek ale zaebe dalsich 10 a v utocnej faze je uplne neschopny dat dobru prihravku

Reagovat
kiwwi

ze je to kokot

Reagovat
Alberto Aquilani

ved jeFellaini jeden z najlepších, to už máte ako takú rutinu naňho nadávať, nie?

Reagovat
Kluivert9

Asi jak fanoušci Liverpoolu dneska na Morena, kterej ani nehrál...

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Reagovat
Dawon

nejde jen o herni vykon, zase uz mel dneska mit cervenou a neco takoveho ma v kazdem druhem zapase, nemuzu ho uz ani citit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

ejha fanusik AS si uz pripravuje podu po poslednych spekulaciach

Reagovat
TopinB

Tak ty to děláš s Mourinhem po prvních spekulacích A ten druhý ještě víc

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusis klamať a pisat hluposti, ja s Mourinhom nerobim nic, ja som nikdy nepisal, ze ho nechcem, nevymyslaj si.

Reagovat
TopinB

Tak to se omlouvám, kiwwi otočil o 180° ty si vcelku neutrální

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo, Lingard a Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo je příkladový průměrák

Reagovat
Grahf

to musí byť velký úpadok PL, keď je na čele mančaft, ktorému stačí hrať beton+nákopy.

Reagovat
Pipo123

Má niekto v dnešnom futbale takú stopérsku dvojicu ako Leicester ? To sú skôr zápasníci ako futbalisti

Reagovat
Kluivert9

Pepe - Ramos

Reagovat
Hokaido

Ramos je typově úplně jinej stoper teda.

Reagovat
Kluivert9

Ani ne. Bez loktů taky nikoho neubrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos je jeden z nejtechničtějších stoperů vůbec... on by mohl hrát i CM

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hokaido

WBA? Olsson-McAuley, to je taky sranda sledovat.

Reagovat
vodka

no, WBA má takové hráče skoro hned 4, když je tam ještě Dawson s Evansem na krajích

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Všetko hrá do karát líškam. MU potrebujú dnes 3 body viac. Stačí im vyrážať do protiútokov a titul budú sláviť už dnes.

Na začiatku vyzerali MU hrozivo, ako za starých čias. Ale po 15 minúte sa ukázalo, že to bola len chvíľková záležitosť, chceli sa pred televíznymi kamerami ukázať, že dokážu zahrať aj proti lepšiemu tímu než sú oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Najväcsi rozdiel oproti tym starycm casom je, ze za tych 15 minut, co sme vyzerali hrozivo by sme vtedy dali 2-3 goly, dnes ma Lingaard jasnu sancu a neda na 2:0 a potom uz se to veze a ideme, dostaneme a vykon pomaly upadne..

Reagovat
Hachim Mastour

Roko

Reagovat
Mastný Chobot

dis is am-m meles, ma Deutschland meles

Reagovat
smazaný uživatel

ašamalachamachá saudska arabia

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
M0rb1D4S
Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole při sledování Roja se cítím stejně jako když sedím na zubařskym křesle.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

OT: prečo Premier League v kostce na fb používa smajlíkov pri príspevkoch? Príde mi to odstrašujúco-neprofesionálne-nevhodné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

taky to není profesionální stránka... k trollovacím obrázkům nebo videím to patří

Reagovat
Usty

ale dík za like

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveriteľný tlak dolieha na Leicester...

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne rozdiel napr oproti Liverpoolu ked oni hrali o titul, tak to sme proste vsetci citili, ze ten tlak tam je ohromny na cely klub, teraz to vobec ani neprezivame nejak mi pride

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to, ale ja som to písal len na margo pár ,,intelektuálov", ktorí tu tvrdili, že ten tlak bude obrovský....

Reagovat
vladis271

Nikdy sme neboli vpredu viac ako o 3 body. A súperom bolo našlapané City. Líšky majú za súpera ehm... Tottenham.

Reagovat
niflheim

Tak o co jsem přišel?

Reagovat
Dawon

Rojo je proste uzasny pri standardkach

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapec je sympatak a vsetko, ale zufalo na to nema no.

Reagovat
Dawon

V lete musi jit no, ten tomu tymu proste nema co dat...radsi tam cpat nejakeho mladika, u ktereho je aspon sance, ze se zlepsi

Reagovat
Kincl

Nejlepší scénář, Lišky dneska titul a MU bez šance na LM :D

Reagovat
Kluivert9

Tak v LM bude zabírat místo Arsenal u kterýho už všichni teď víme, jak dopadne... si nevybereš

Reagovat
Kincl

United by dopadli stejně :D

Reagovat
Kluivert9

U United je aspoň moment překvapení... nevíš jestli vypadnou ve skupině, nebo hned v dalším kole

Reagovat
Hokaido

Mahrézko by mohl rozhodnout, to by bylo symbolický.

Reagovat
Wambasen

Spíše Okazaki nějakým šíleným akrobatickým kouskem

Reagovat
Hokaido

To by bylo krutější, než poslední scéna Se7en.

Reagovat
Mastný Chobot

*Mahrezík

dnes by to šlo, hrá s veľkou chuťou, po dlhšej dobe sa mi dnes fakt páči, ako hrá.

Reagovat
Hokaido

Proti Swansea byl perfektní.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mastný Chobot

ok, to som asi nevideu

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som bol doteraz v tom, že Leicester má náskok 5 bodov, ale Tottenham vlastne remizoval. Tak to pome, dnes treba oslavovať ten titul!

Reagovat
niflheim

Co to do prdele vymýšlí u té rozehrávky

Reagovat
Dawon

Byla dneska uz aspon jedna standardka lestru, kde bysme vyhrali hlavicku my?

Reagovat
smazaný uživatel

Velke uznanie ale musi dostavat Mike stale, odohrať sezonu s partakmi ako Rojo, Blind, Jones, to sa v noci budit zo spanku

Reagovat
smazaný uživatel

Mahrez to rozdává, neskutečné...

Reagovat
smazaný uživatel

lindgaard ma neskutocne spicaty ksicht

Reagovat
Mastný Chobot

on je strašne škaredý chalan... ani ten futbal mu zas tak nejde... nebude mať ľahký život asi

Reagovat
smazaný uživatel

nezavidim

Reagovat
icka

to mate neco spolecneho konecne

Reagovat
Mastný Chobot

fuu si mi dal teraz kamo teda

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard?

Reagovat
EXoRcIsT

Schlupp si vyklusava a Fellaini vo svojom plnom sprinte mu nestiha

Reagovat
smazaný uživatel

jak to ze schmeichel tak dlho trcal v champe? on je uplne fantasticky brankar

Reagovat
Counter

Možná proto, že předtím třeba tak fantastický nebyl. Vždyť chytal za ManCity jako mladý, kariéru měl rozjetou perfektně.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja si ho aj z toho city pamatam ako lepsieho ako harta a potom som ho uz nevidal

Reagovat
smazaný uživatel

https://gfycat.com/HighAffectionateEland Květák stejne ban nedostane nikdy.

Reagovat
Busby babes

mozna by mohl nekdo nasim rict, ze uz zacal druhej polocas...

Reagovat
pingla

Carrick

Reagovat
Dawon

Uplne umrelo tempo, zas uz je z toho nase letosni klasicka sracka To vazne nedokazem hrat dobre dyl jak 20 minut nikdy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole mává tam jak na prvního mája a pak to takhle dojebe

Reagovat
bbbauch

Reagovat
liquicitizen

ved je 1. mája

Reagovat
tony223

ale dneska je 1. května

Reagovat
icka

Carrick

Reagovat
Usty

Ulloa s Okazakim jsou tam dneska úplně k ničemu. Chtělo by to Graye na RM a Mahreze na podhrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Tipoval bych, že za Okazakiho přijde Albrighton tak do pěti minut. Je to fakt strašnej tragéd.

Reagovat
Usty

Ten spíš místo Schluppa, kterej je taky dost na hovno... Ale chtělo by to aspoň jedno střídání udělat už.

Reagovat
Hokaido

ok

Reagovat
Usty

Reagovat
Wambasen

Ranieri tě vyslyšel, asi sleduje zdější diskuze

Reagovat
Dawon

DLOUBAAAAAAAAAAAACEEEEEEEk

Reagovat
Counter

Obligátní roneiův lobík

Reagovat
niflheim

Dloubáček

Reagovat
wild

Rooney

Reagovat
EXoRcIsT

podarilo sa to uz niekedy Rooneymu ?

Reagovat
vodka

ano

Reagovat
Busby babes
Reagovat
vodka

ach jo, matu neee

Reagovat
Busby babes

Wazza.

Reagovat
Miguel19

Dpc to si jako fakt myslí, že takhle dá gól?

Reagovat
Counter

Mahrez

Reagovat
jacobT

Mahrez

Reagovat
r.mrazik

prdel....mata nastoupi,hodi se mic valenciovi a prcek bezi mezi dva dvoumetrovy stopery na centr...

Reagovat
Busby babes

ty abys hned nezacal hejtit.

Reagovat
r.mrazik

schovat se za vysoky stromy

Reagovat
Busby babes

kdyby dostak dobrej centr, tak mu taky budes nadavat, ze tam bezel?

Reagovat
r.mrazik

on ten centr ma davat...ne se schovavat pod stromama

Reagovat
vodka

tak do těch stejných prostor chodí i Lingard, prostě aby tam někdo byl pro případnou dorážku apod.

Reagovat
r.mrazik

no...spis ne...lingard jde k valenciovi a k mici...mata utika od mice a od hrace

Reagovat
Busby babes

mrazik hejti matu. je fajn, ze na nektery veci se muze clovek spolehnout.

Reagovat
Dawon

ZLUTA? co prosim?

Reagovat
Busby babes

lool. za co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

za reakci.

Reagovat
Busby babes

no prave. jako sorry, ale to by pak v PL museli davt tak o 5 zlutych na zapas vic. tohle nebylo nic na zlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, Oliver je v tomhle dost přísnej..

Reagovat
r.mrazik

to jsou faly? mahrez je hroznej sipkar...srac

Reagovat
icka

ma asi od martiala

Reagovat
blaugrana

Rooney je tam úplne zbytočný. Alibistické prihrávky dozadu, keď Boh dá, tak aj do boku.

Reagovat
Ángel di María 22

Nemyslim to nijak ironicky, ale v cem je Rooney vlastne dobrej? To, ze odmaka zapas a ma dobrej pristup, to beru (i kdyz by to mela byt samozrejmost, coz u dost hracu neni). Ale jako v cem je jinak TOP CLASS?

Reagovat
Dawon

Swarley tady neni, tak se to ted asi nedozvis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
blaugrana

Asi v tom, že má dobrý pravý hák. Ináč ma nič iné nenapadá.

Reagovat
EXoRcIsT

nemozes hodnotit hracov co hraju pod LVG on by dal Ronalda na beka a zakazal mu strielat keby mohol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

nemyslim to nijak ironicky,ale jestli nesledujes fotbal dva roky,tak je to pekne debilni otazka

Reagovat
Dawon

On se ale neptal, v cem byl rooney dobrej A to je tak nejak kamen urazu

Reagovat
Ángel di María 22

Ja se neptal, v cem byl dobrej, to vim taky. Ptam se, v cem je dobrej ted a odpoved je evidentne v nicem. Tys mi chtel rict, ze 2 roky nema formu nebo co jako? To, ze mu dobry charakteristiky naprosto odesly neni jen systemem.

Reagovat
smazaný uživatel

on je dobry skoro vo vsetkom a niekedy mal k tomu top dravost ktora z neho robila top hraca..teraz ju uz nema a zostal z neho priemerak

Reagovat
Busby babes

no ja bych rekl, ze on neni v zadne jednotlivosti top top hrac. ale je ve vsem nadprumernej. a to z nej dela top hrace.

Letos to tak mozna nevypada, protoze ta forma neni uplne dobra, ale zrovna u nej se na tohle ptat stylem jakoby musel dokazovat ze je dobrej... nevim, prijde mi to jakoby se nekdo ptal po jedne spatne sezone u Shearera v cem je vlastne dobrej...

Reagovat
smazaný uživatel

No jj, toto tu chybalo

Reagovat
vladis271

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Grahf

čo im ten chuj povedal cez prestávku, že hrajú uplny opak?

Reagovat
smazaný uživatel

za co dostal Rooney kartu zas?

Reagovat
icka

Ocividne to posoudil jako faul a roli hralo asi to, ze chvili predtim ho napominal.

Reagovat
smazaný uživatel

přišlo mi to za tu reakci. co

Reagovat
Infernoqt

chce to Mourka

Reagovat
niflheim

Poslal bych tam Andera za Fellu.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

LVG to tu cita zase

Reagovat
tony223

Jinak Rooney jak hraje od 16 tak vypadá tak na 35. Dokonce i tak hraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Mata už ani ty přihrávky nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling si proste svoje odohraje stale, bez chyby.

Reagovat
Kluivert9

Gray obejde hráče a hned je na O2 za supertalenta

Reagovat
Hokaido

Však on asi i je, zase z nich nedělejte úplný kokoty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, ale včera uchcávali z Leka a on přitom zatím hrál asi 13 minut.

Reagovat
Kluivert9

Je to normální mladej hráč, žádnej supertalent

Reagovat
niflheim

Nic proti Rashfordovi s Martialem, ale přesně v takové fázi zápasu bych tam chtěl mít hráška v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

ak to skonci remizkou tak nam staci remizka s villou a mame nasu trofej

Reagovat
Dawon

Tam je proste va vapne 1 nas a 5 obrancu, a rojo tam stejne bude jak idiot cpat rohy na slepo

Reagovat
Hokaido

Rooney jasná druhá žlutá...

Reagovat
Busby babes

tohle bych teda urcite nepiskl.

Reagovat
Hokaido

Já taky ne, dal bych mu jí zpětně po tý střele.

Reagovat
niflheim

Spasitel

Reagovat
I am Mancunian

treba dat gol, da tam trapiaceho depaya na 8minut

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem prvých 15 minút United absolútne nehrá ako tím, ktorý chce ísť do LM, ale ako tím ktorý už len dohráva sezónu v strede tabuľky.

Reagovat
Hokaido

A nejlepší je, jak se zdánlivě snaží hrát tím stylem velkoklubu, který kontroluje hru a výsledek, akorát tu hru nekontrolujou a je to remíza.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Ritchie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Na co ten Oliver čuměl...jasný faul, ještě s kartou.

Reagovat
Grahf

jasne, daj dolu utočnika, šak držíme remizu

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

To mala byť penalta

Reagovat
vodka

to měla být penalta, když už pískal...

Reagovat
niflheim

To má být pencleee

Reagovat
Hokaido

Depay

Reagovat
Hokaido

jak zatočil do vápna a spadnul

Reagovat
Busby babes

wow. ale sorry to bylo vevnitr kdyz uz

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Usty

Penalta

Reagovat
tony223

dive

Reagovat
Dawon

dive to mohl byt, ale piskl faul, takze penalta

Reagovat
Busby babes

asi tak, pokud piskl faul tak tam nebylo vubec pochyb, ze to bylo ve vapne. Jak to vytahl ven je mi zahadou.

Reagovat
Counter

Chtěl bych mít tvoji jistotu

Reagovat
Usty

Teda to byl koment k místu prohřešku, aby bylo jasno... O tom, jestli to byl faul nebo ne, se dá diskutovat, ale když už pískl, měla to bejt jednoznačně penalta.

Reagovat
Busby babes

asi tak. to misto nebylo ani hranicni. to bylo metr ve vapne.

Reagovat
Counter

Mi teda přišlo, že ho Drinkwater začal chytat někde na hranici šestnáctky a Depay až pak doskotačil dále.

Reagovat
Busby babes

no me teda prislo, ze zacal chytat kdyz Drinkwater stal na care a depay ho obihal vnitrkem ve vapne.

Reagovat
Usty

hranice = penalta

Reagovat
Counter

Hranice = z Oliverova pohledu těžké na posouzení → pochopitelné rozhodnutí, i kdyby slow motion ukázal, že mylné.

Reagovat
Busby babes

tak ted z opakovacky uplne jasne vevnitr. Depayova leva noha se dotykala zevnitr cary kdyz na nej hrabl prvne. ale vzhledem k tomu, ze byl zbytkem ve vapne, tak to fakt nebyla hranicni situace. pokud piskal faul, tak to mela byt jasna penalta.

Reagovat
vodka

Reagovat
Miguel19

Lester už je asi velký tým...Oliver se dobře posral

Reagovat
r.mrazik

penalta ty cerna svine!!

Reagovat
Mervin

Depay

Reagovat
Mimalu

to ať jde do haje s takovým faulem, buď ať takto píská celý zápas nebo ať to nepíská vůbec, Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočne ich tlačia

Reagovat
Busby babes

ok tak z opakovacky uplne jasna penalta. tohle Oliver posral.

Reagovat
bbbauch

Depay da gol

Reagovat
TopinB

A mrazik bude mluvit o šipkařoch

Reagovat
icka

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
r.mrazik

jojo...budu...co to na tom meni?

Reagovat
smazaný uživatel

Depay...

Reagovat
smazaný uživatel

tie schmechlove vykopy waau

Reagovat
Nuno čomes

Sah na mě správně bez penalty.

Reagovat
smazaný uživatel

"sah na me a to se nema, to je faul"

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je vybornej

Reagovat
smazaný uživatel

keby to bol liverpool tak z toho dostanu gol

Reagovat
icka

uz jsem cekal ze ho Rooney sekne

Reagovat
Dawon

to je strasne proste, zas absolutne zadny tlak, zadna sance, nic...ze me to jeste prekvapuje

Reagovat
vodka

škoda, toto měla být výhra

Reagovat
niflheim

Boha jeho, co to za nás hraje za nekopy

Reagovat
Counter

Remízka v suchém triku, parádně Foxes

Reagovat
Grahf

trapas, nezaslúžia si ani hovno

Reagovat
EXoRcIsT

a LM je fuc takze sa moze vyhodit LVG

Reagovat
r.mrazik

jsem rikal,ze nevyhrajou...

kazdopadne mata ven!!

Reagovat
Kluivert9

United?

Reagovat
smazaný uživatel

Super bylo, jak se Rooney už napřahoval že to přenese dopředu k lajně na Roja, Mata mu to sebral, udělal s tím tři kroky a vrátil to stoperovi. Už se nedivim tomu hejtu

Reagovat
r.mrazik

jo,to je presne o cem taky mluvim...je desny se na nej koukat...silenost,totalne zbytecny hrac

Reagovat
TopinB

ale Schmeichel na konci

Reagovat
vladis271

kde je souhrn kola?

Reagovat
Kluivert9

Na hlavní stránce?

Reagovat
vladis271

nebol tam

Reagovat
diastan

Paráda Leicester, Účka už 4 body za 3 zápasy nestáhnou, ikdyž dnes taky asi ztratíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Digi

Reagovat
smazaný uživatel

Zvuk Saints-City a obraz Espanyol - Sevilla

Reagovat
smazaný uživatel

ted jsem to chtěl napsat

Reagovat
smazaný uživatel

a za tohle plať ty vole

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Manik...

Reagovat
lucius6

Digi

Reagovat
Kincl

Jedem City!!! Uhrajou v LM příští rok víc jak United jedem!!!

Reagovat
Infernoqt

nobody cares

Reagovat
t0mmy33MCFC

sterling

Reagovat
smazaný uživatel

LEBO SOTON DIABOL VLÁÁÁDNE

Reagovat
smazaný uživatel

Saints výborný futbal

Reagovat
Infernoqt

jeižši, kde to jsme, když nám city musí zachranovat prdel na šance do LM

Reagovat
DieFohlenBMG

De Bruyne je zase zraněnej??

Reagovat
lucius6

ne

Reagovat
DieFohlenBMG

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov

Reagovat
lucius6

Kolarov může za oba góly

Reagovat
diastan

to jsem dnes očekával

Reagovat
cokoliv

Kdo to tam vyklusaval? To bylo na pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov, MVP

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl at jde kokot Kolarov dopiče on to zajebe a vraci se krokem....

Reagovat
smazaný uživatel

Dušo..

Reagovat
smazaný uživatel

A tenhle Southampton máme porazit a doufat, že tenhle Man City obere o body Arsenal. #vpiči

Reagovat
lucius6

Tohle City proti Arsenalu hrát nebude

Reagovat
smazaný uživatel

druhá polka vety nesedí, tenhle Man City už viac neuvidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď City to má #vpiči lebo hrajú semifinále LM. Ale na #titul už zabudnite tak či tak. #nohate #nofilter #ef

Reagovat
smazaný uživatel

ale radi by sme udržali 2. miesto pred Arsenalom

Reagovat
smazaný uživatel

To už musíte

Reagovat
smazaný uživatel

#NejlepsiSezonaDekady #StejneHnedeTrenky

Reagovat
smazaný uživatel

#ZaseDojebanyTitul

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsme si zvykli

Reagovat
lucius6

Iheanacho je neuvěřitelnej, dneska jedinej top výkon ze City

Reagovat
smazaný uživatel

Top výkon je trošku silné slovo Měl tam akorat tuhle věc a gol po haldě.

Reagovat
lucius6

Tak on zlvádl to svoje, to, že jsou ostatní neschopní dát přihrávku, to on nemže ovlivnit

Reagovat
diastan

pojďme bodík se bude hodit

Reagovat
fenixLFC

long prvýkrát v kariere 10 ligových golov?

Reagovat
diastan

to snad ne

Reagovat
Infernoqt

tím chtěl autor říct, že Futh s Fellainim tam spolu kopulovali, jinač by to sudí pískl

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou ale dobře..

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Jde vám obraz na digi?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočné!!!

Reagovat
diastan

no radši to pískněte

Reagovat
Hachim Mastour

Na 4:0 proti Arsenalu to aj tak nemá, zatiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis a jeho vyklusy

Reagovat
vladis271

Neuskutočné. City, šejkova hračka. A dnes vidieť aký nedostatočne široký káder majú ak by chceli pravidelne súpertiť v lige aj v LM do konca.

Reagovat
lucius6

Pořád jsou v každém ohledu lepší než Liverpool ty hračko.

Reagovat
vladis271

nehádam sa

Reagovat
cokoliv

Tady ta logika - někdo zhodnotí nějaký klub tak mu na to odpovim tím, že urazim jeho tým, vám to pořád nepřijde dementni?

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne odveci.

Reagovat
Swarley

stejně jako Chelsea a její letošní boj o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
lucius6

Já tady reaguji hlavně na tu frázi "šejkova hračka". Ta vsuvka nemá řádný reálný význam a proto slouží pouze k provokaci, nebýt tam této vsuvky, tak nemám s vladisovým názorem problém, naopak bych se pod něj klidně podepsal.

Reagovat
Error

A Tadič tři áčka.

Reagovat
M0rb1D4S

Úplně ideální scénář. United se přes City dostanou do TOP4, vyhrajou FA Cup a tím pádem u nich zůstane van Gaal a k Citizens příjde Guardiola, který ale nepočítal s tím, že se nedostanou do Ligy mistrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Následně šejkům v létě rupne v bedně, vykoupí celou Evropu a Guardiola si v příští sezoně povodí celou PL.

Reagovat
M0rb1D4S

Kde bereš tu jistotu, že si povodí celou PL?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jistotu neberu nikde, po téhle sezoně už nikdy nebude předem nic jisté..ale oni určitě v létě posílí, a to tak, že hodně.. a jestli se pak budou soustředit jen na ligu, tak bych je viděl jako největší aspiranty na titul..

Reagovat
M0rb1D4S

Stejně tak hodně budeme posilovat my, United a možná taky Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vy, ani united nebudete mit Pepu.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
vladis271

*Úplně ideální scénář MU budoucí sezonu sestoupí s Mourinhem do Champu.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Manik...

Reagovat
Busby babes

Scouseri a jejich vlhke sny...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

keby ste mali aspoň trocha originality mohli ste ma utrieť štýlom: "Furt pravdepodobnejšie než váš titul."

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
CubONE

Aspon bude Mourinho daleko od nas

Reagovat
pingla

Navas áčko

Reagovat
SunFells

Manéééé

Reagovat
Rohlíček

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Nasri bude celý život kokot asi

Reagovat
smazaný uživatel

skoda ze nejde udelat pauza, dat je na 5 minut do ringu, at si to vyrikaj

Reagovat
Coutinho10

Brighton dnes v 15:30

Reagovat
josepe

příští sezóna bude hodně zajímavá, jestli se ti všichni sejdou v jedné lize:

Jose, Pep, Jurgen, Bilic, Koeman, Ranieri.

No pro Pepka to bude asi největsi vyzva. V Anglii je liga dost vyrovnaná, hraje se i dost zapasů přes zimu a v LM, to pak mají složitější. No nebude to mít tak jednoduché jako v Bayernu

Reagovat
kissak

zapomněl si na Rafu

Reagovat
josepe

ten je tak trochu s otazníkem ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Sice nejsem nijak nervozni, protože proste o nic nehrajeme, ale Leicesteru pomoct muzeme a porazit slepice je vždycky krasny pocit. Hazardek se dneska ukaze a vyhrajem drtive 2:1.

Reagovat
Kenneth

OT: Diskuze k PO NBA někde?

Reagovat
smazaný uživatel

K čertu s titulem a LM, čukotskou špínu musíme porazit už jenom z principu, tak do toho.

Reagovat
Counter

Z tohohle principu jste na SB v lize nevyhráli od roku 1990.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ritchie

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

tzv. slepičí princip

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
13

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

odkedy ste tam naposledy vyhrali, tak Spice Girls sa dali dokopy, 3x zreformovali a znova rozpadli

Reagovat
smazaný uživatel

*Giroud dal pět hattricků

Reagovat
Mastný Chobot

wow

Reagovat
icemike

Tak to je slušně trapné...

Reagovat
Swarley

tak to je teprve krize

Reagovat
bbbauch

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taky ses narodil ty a vyrostl z tebe takovej šášo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Dnes bude Lester oslavovať.

Reagovat
blaugrana

Kedy naposledy vyhral tottenham v chelsea? História evysledkov siaha do 1998 a tam žiadnu výhru tottenhamu na SB nevidím.

Reagovat
smazaný uživatel

27 let myslim na SB nevyhrali.

Reagovat
blaugrana

Tak snáď ta séria bude trvať aj po dnešku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

what is wrong with you?

Reagovat
blaugrana

Nothing. I just want Lester to be a Premier League Champion.

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

•Tottenham have never beaten Chelsea at Stamford Bridge in the Premier League. Their last victory at Stamford Bridge was in the old Division One in February 1990. Chelsea's subsequent unbeaten run in this fixture currently stands at 25 games, with 17 wins and eight draws.

Reagovat
blaugrana

Slušné. Dnes to vidím na 1:1.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Mimalu

Reagovat
blaugrana

Reagovat
blaugrana

Už len z tohto dôvodu by Gaal mal ostať.

Reagovat
nani92

lebo je Dominant?

Reagovat
blaugrana

Lebo ma bíčík.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

hodně by to vysvětlovalo

Reagovat
vladis271

fuj, už nikdy nebudem jesť.

Reagovat
bbbauch

A koureni od cigana mu nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Do piče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Huth mozno konecne dostane distanc.

Reagovat
blaugrana

Who cares? Aj tak budú dnes oslavovať titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Who cares. Ja pisem o tom, ze konecne bude ucinene spravodlivosti za dost.

Reagovat
Counter

Vardy nejlepším hráčem PL podle novinářů

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

njn, novináři

Reagovat
fantomas

EF klasicky rychlejší než Counter

Reagovat
Counter

Gratulace, ale stejně to nikdo nečte.

Reagovat
fantomas

Expresky se čtou ažaž.

Reagovat
Godwinson

Tottenham dnes za tři body, doufám

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Detektiv

Dneska Chelsea pomůže korunovat nové krále BPL Leicester City!!! Tip: 2:1

Reagovat
Mastný Chobot

Kks, že Drinkwater do Arsenalu... To mi pripomína, keď v 2011 malo Lille Gervinha a Hazarda a my sme kúpili Gervinha

Reagovat
Detektiv

Vy potřebujete Kanteho jako sůl... a nedivil bych se kdyby ho vám někdo vyfoukl před nosem... a samozřejmě pořádnou 9 místo Girouda a stopera. To chci vidět co Wenger nakoupí v létě.

Reagovat
vladis271

toho potrebujeme aj my a je jasné, že skončí u Pepka.

Reagovat
Detektiv

No když vyhrajete EL tak to určitě půjde. Ale on bude mít nabídky asi od všech...

Reagovat
kiciN

na trhu neni kvalita a kadr stejne mame siroky vcetne kvalitniho hrotaka

Reagovat
Detektiv

To žiješ v iluzi ne? Giroud nebo Welbeck vám nikdy titul nevystřílí... a na trhu kvalita je ale musí se zaplatit.

Reagovat
kiciN

to byla samozrejme ironie kterou Wenger prednese na tiskovce 1.9.2016

Reagovat
Detektiv

sry

Reagovat
Detektiv

Jako moc ho nemusím, ale takový Higuain by byl ten typ útočníka který by Arsenalu hodně pomohl...

Reagovat
jacobT

nakoniec prídu Drinkwater a Okazaki

Reagovat
Nikikrew

Kante je super hrac ale nemyslim si, ze nas tam tlaci bota.

Reagovat
vodka

to místo už zalepil Elneny

Reagovat
Nikikrew

Neviem ci to myslis ironicky alebo nie. Kadopadne Kante je DMko a myslim si, ze Coq patri tiez jedno k najlepsim v Anglicku. Kante je samozrejme TOP hrac a urcite by tymu velmi pomohol, mam ale pocit ze ten stred zalohy mame docela silny.

Reagovat
Mastný Chobot

egyptský Ramsey?

Reagovat
vodka

Kante ale taky neni ciste DM, dopredu se hrne docela dost, pro me je Kante box to box zaloznik s vybornou predvidavosti.. uz minule sem ho prirovnaval k Matuidimu...

Reagovat
spider_8

Já myslím, že přesně tam vás tlačí bota. A nemyslím to z pohledu konkrétního postu, ale obecně v tom, že potřebujete zlepšit hru bez míče a spíše tu defenzivní strukturu.

Reagovat
Mastný Chobot

ale aj ako konkrétny post, lebo keď odídu Arteta a Flamini, tak jediný defensive-minded záložník v áčku bude Coq

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

V čem je Tottenham tak výjmečnej, že hraje neustále v pondělí?

Reagovat
Mastný Chobot

Európska liga & sila zvyku

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodom hra o titul. A osobne, strasne ma to vytaca. Ked sme mali zapasy EL vo stvrtok, tak nas nemohli supnut na pondelok. Ale teraz nam rovno daju 3x za sebou pondelnajsi cas.

Reagovat
Ritchie

co čekat od FA.

Reagovat
Counter

Ten začátek Vždyť on to vůči Tottenhamu nemyslel nijak špatně, ale ty už hned musíš zdůrazňovat vaše úspěchy, i když to s tím pondělkem nemá žádnou souvislost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ja som to nemyslel zle. On sa slusne opytal ze v com je Tottenham vynimocny a preco sa jeho zapasy prelozili na pondelkovy vysielaci termin, tak som mu slusne odpovedal. Asi nesleduje PL tak som reagoval. Ty tiez sa musis do vsetkeho miesat a pchat nos. A s pondelkom to ma suvislost, pretoze kvoli telke.

Reagovat
Counter

"Proč hraje Tottenham v pondělí?" → " mimochodom hra o titul."

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by Tottenam nehral o titul, tak pochybujem ze by prelozili jeho 3 zapasy za sebou na Monday night of football nemyslis? Tottenham je vynimocny v tom, ze hra este aj v 36. kole o titul a preto hra neustale v pondelok.

Reagovat
kiwwi

Lol a preco nehra v pondelok Leicester?

Reagovat
smazaný uživatel

To by aj mňa veľmi zaujímalo. Ale keby sme boli niekde na 5. mieste, tak neverím, že hráme tri pondelky za sebou a píšte si čo chcete. Tottenham bol/je v boji o titul a preto jeho zápasy boli presunuté na pondelok kvôli TV.

Reagovat
kiwwi

kravina

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Chelsea minuly rok hrala bezne sobotni terminy. Mourinho kvuli tomu pravidelne kvicel, ze nevyjdou tymum hrajicim v Evrope vubec vstric a Chelsea zvlast. A pokud si dobre pamatuju, tak FA se tim odmitla zabyvat.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Reagovat
jacobT

Aby prípadná výhra Spurs ľuďom nepokazila víkend.

Reagovat
Hokaido

Víkend je nejkrásnější část týdne, není nutno si ji kurvit.

Reagovat
scholes18

Všetko najlepšie Becks

Reagovat
Nikikrew

Mam taku mensiu dilemu. Naozaj by som chel vidiet ako Leicester potvrdi definitivnost titulu doma proti Evertonu (staci mu uz iba bod). Bolo by naozaj krasne sledovat tie reakcie fanusikov, hracov a realizacneho tymu. Na druhej strane kebyze dnes Spuds prehraju, tak je tam este nadej ich predbehnut. Naozaj neviem

Reagovat
smazaný uživatel

já hlavně doufám, že uvidíme Costu tleskat hráčům Leicesteru v uličce slávy

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

ak by sme dnes a v nedelu proti Saints vyhrali, tak bod doma proti Evertonu by im nestacil.

Reagovat
vladis271

potrebujú 2 body.

Preto som chcel aby včera vyhrali. Kvôli tým reakciám hráčov a trénerov. Ak dnes Spurs zaváhajú, tak prvotná reakcia hráčov bude prebiehať pred TV a nikto z vonku je neuvidí.

Reagovat
Nikikrew

Preco 2 body? Ved Leicester ma predsa lepsie vzajomne zapasy, pri rovnosti bodov by titul bol ich. Ci mi nieco uniklo?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhoduje skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhoduje skore, to mame lepsie.

Reagovat
Nikikrew

ok, myslel som ze vzajomny zapas.

Reagovat
TopinB

Každý rok se to tu řeší

Reagovat
smazaný uživatel

vrat se pod PD

Reagovat
Nikikrew

Never

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Tak radosti bude proti Evertonu tak jako tak až až (snad). Kdyby Tottenham dneska neuspěl, tak už se Foxes dočkají Guard of Honour, což bude mít taky svoje kouzlo.

Reagovat
Nikikrew

Jako ano ale urcite sa to podla mna neda porovnat s tou euforiou po zaverecnom hvizde

Reagovat
Counter

To jo, ale taky se to nedá srovnat s možností, že ještě skončíme před Tottenhamem

Reagovat
Nikikrew

Prave preto mam dilemu.

Reagovat
blaugrana

Tí, čo ich dali pred sezónou, že vyhrajú titul by s tebou asi nesúhlasili.

Reagovat
Coutinho10

mam takovej pocit, ze pokud Spurs to dnes zvladnou, tak Leicester bude mit s Eve velky problemy a tam bych mu moc neveril a posledni kolo na Chelsea neni zrovna jednoduchy

Reagovat
Zaschrona

Snad to dneska Spurs daj - uz jen z toho pohledu, ze se tim padem pristi vikend na zapas Evertonu podiva mnohem vic lidi. A treba i odlozime korunovaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Korunovaci Martinéze na tragédii roku?

Reagovat
Zaschrona

Villa

Reagovat
smazaný uživatel

Aj keby sa nam to dnes nejakym stastim podarilo vyhrat, tak vam vobec neverim. Nie ze by som vam to potom nejak vycital, posrali sme si to samy, ale ste uplne bez formy.

Reagovat
Zaschrona

Naposledy vyhra 2:1 s Bournemouthem Plichtu uhrat muzem, venku krome te megaostudy v derby to zas tak spatne neni. A plichta vam muze stacit, posledni zapas hrajou na Chelsea, stat se muze vse.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze vsetky hviezdy vo vesmire sa priklonia na nasu stranu, aj ked nam nikto nepraje

Reagovat
Zaschrona

Ja vam preju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Kokos champ riadne zamotany tiež... Wilson vyrovnával za Brighton v 95'...momentalne majú priebežne vsetci z top 3 po 88 bodov

Reagovat
pepinho2

ale Middlesborough i Burnley zápas k dobru, navíc poslední zápas hraje Borou s Brightonem

Reagovat
kiwwi

ziaden zapas k dobru...priebezne maju vsetci traja 88 bodov po 45 zapasoch

Reagovat
pepinho2

tak jen Burnley, Borough jsem si spletl.

Reagovat
smazaný uživatel

ak Burnley dnes zvíťazí, tak je istý postupujúci, keďže v poslednom kole sa stretne Borough s Brightonom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea Chelsea Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

drž hubu

Reagovat
cokoliv

ty si nemocný?

Reagovat
smazaný uživatel

ne, jenom momentálně agresivní

Reagovat
kvasha16

nezvladas uz pred zapasom?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
blaugrana

OT: Kde sa dá sledovať finále Selby vs Ding?

Reagovat
Hokaido

Eurosport nemáš?

Reagovat
blaugrana

Mám, ale TV okupuje niekto iný.

Reagovat
smazaný uživatel

Burnleyy

Reagovat
Coutinho10

Faurliin twl tycka...to sou luckeri

Reagovat
smazaný uživatel

Brighton pekne do play off a tam vo Wembley prehra s Derby

Reagovat
Coutinho10

twl to Boro ma o 2 goly lepsi skore, takze remiza v poslednim kole nestaci

Reagovat
fenixLFC

staci

Reagovat
Coutinho10

Boro jo...ale Brightonu ne...chtel bych oba, o to vetsi skoda toho postupu Burnley

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Burnley mi proste neni sympaticky...navic tam hraje Barton

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley v PL

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Reagovat
smazaný uživatel

zase Barton..

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu on je takový příjemný retro...když hraješ proti němu, tak bys ho zabil, ale jinak ho rád sleduju s popcornem v ruce..pokud teda vyloženě někomu nejde o zdraví

tehdy by mě asi nenapadlo, že to někdy napíšu, ale škoda, že už není PL na Coolu, to by zas za zápas komentátor minimálně 3x přečetl seznam jeho mimofotbalových prohřešků

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasne met ho v tymu, taky bych ho zral a mel ostatni v pi..

Reagovat
Paddy

jenom aby to nebylo zase na otočku

Reagovat
Trand

Achjo, snad ti dva další postupující budou aspoň Brighton a Owls.

Reagovat
kiwwi

ja prave dufam, ze to bude aj Brighton aj Boro...kazdopadne dobre, ze aspon jeden z nich to urcite bude

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Dyche chyběl

Reagovat
raduinho

Joooooooo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

CLARETS!

Reagovat
smazaný uživatel

burnley v lige a v poslednom kole boro - brighton bude riadne veselo)))

Reagovat
fenixLFC

podla toho co som zachytil tak boro je ako arsenal a v klucovom momente sa vzdy posere...takze brighton priamy postup

Reagovat
fenixLFC

omg, nech to vyhra boro, de laet by prepisoval historiu s výhrou dvoch anglických sutazi v jednej sezone

Reagovat
Whitemedia

Mikel, samozřejmě že hraje Mikel.. a aby toho nebylo málo, tak ve dvojici s Maticem..

Reagovat
Miguel19

Chelsea XI: Begovic; Ivanovic, Cahill, Terry (c),

Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Pedro; Diego Costa. #cfc

Reagovat
off-olda

Reagovat
fajdax

fuj tajbl, tohle bude ostuda

Reagovat
Mimalu

tak s tím ať jde Hiddink do...

Reagovat
kvasha16

Lavička: Amelia, Baba, Loftus-Cheek, Kenedy, Oscar, Hazard, Traore

ajajaj ten stred zas :D a k tomu Pedrovi mamtiez vyhrady, radsej by som videl hrat Edena

Reagovat
nani92

nechutné, snád sa to porieši a Chelsea dostane za takú zostavu nejaký trest

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

No takže sliepky majú šancu Som dúfal, že ma prekvapí Guus ale Mikel je asi jeho miláčik a nenastavenie Hazarda po poslednom zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Co to dopiči je kurva.

Reagovat
M0rb1D4S

Aha. Hazarda po minulém kole dá pryč, ale hlavně že máme opět dvojici Mikel - Matič Tak to bude muset Leicester oslavy ještě o něco odložit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, Son nie. Aspoň Clinton naspäť na lavičke.

Reagovat
Gareth Bale 11

A hlavně, že hraje Eric, to je to nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Ale s ním som si bol celkom istý, keďže vraj trénoval celý týždeň v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem fans Chelsea. Mi príde, že je to celkom silná zostava. Terry naspäť v základe. Akurát Mikel miesto Hazarda a bola by to asi najsilnejšia možná nie?

Reagovat
M0rb1D4S

Už jsi někdy viděl hrát vedle sebe Matiče s Mikelem? Pokud ne, tak nás asi fakt nepochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Hazard mel minule kolo nejlepsi zapas sezony a sedi, Fabre na podhrotu taky neni idealni volba a dvojici Matic - Mikel pravidelne prehrava jakakoliv zaloha, nastoupit s nimi proti vam smrdi strasnym pruserem....

Reagovat
fajdax

Ano, ale je to dost zásadní rozdíl mít na hřišti Mikela nebo Hazarda, kor po minulým zápase kdy Eden konečně něco zahrál..

Reagovat
Whitemedia

Fabre na podhrotu, Mikel na hřišti a ještě k tomu s Maticem.. to je prostě na pytel..

Reagovat
cubinho

OT: Dusík k Lakotošovi teď na Hokejistovi roku

Reagovat
cubinho

*Lakatošovi

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
cubinho

Prý mu přišly dva emaily - první, jestli prý ČT nedostalo nařízení o kvótách z EU, že pořád mluví o Lakatošovi, a druhý, jestli je vhodné mluvit o libereckém stadioně jako o bílém pekle...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Selby co tedka udelal

Reagovat
Hokaido

Celej závěr framu just wow!

Reagovat
božský John

Ja bych na Dingove miste rozstipal tago Selbymu o zada. Ten hraje fakt neskutecne

Reagovat
Hokaido

Selby!

Reagovat
terry

To bude sranda, jestli nás Tottenham neporazí.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo?

Reagovat
terry

Protože jsme nasadili slabou sestavu, která může jenom překvapit. Což letos neudělala snad ani jednou.

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo ni ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink chce taky zlomit asi nějakej rekord

Reagovat
off-olda

Počet Mikelů za sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

No, myslel jsem tu neprohru na SB, ale tenhle taky není špatný

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt demence, Mikel hraje i na úkor Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poprosim link na dobry stream, diky !

Reagovat
JIMMY-PO

COYS!!!

Reagovat
nani92

CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!

Reagovat
smazaný uživatel

hahahahaha to jsou neskutečné krysy

Reagovat
Kvooca

poslal by prosim někdo stream? dekuji moc :)

Reagovat
nani92
Reagovat
pa3ce

Ty vole, snáď prvýkrát v živote fandím Chelski a už po siedmich minutách to nenávidím

Reagovat
Orlandiiik

Nevidím jedinej důvod, proč bys jim fandil

Reagovat
pa3ce

Tak pre istotu, keby to chce Lester náhodou ešte po*ebať a ešte možno nádej, že by sme mohli skončiť nad vami, aj keď tomu zase nedávam veľkú šancu.

Reagovat
nani92

tak chod na večeru s maminkou ako Ranieri

Reagovat
jacobT

Keď má loptu Fabregas, Costa alebo Ivanovič, tak je to fakt náročné.

Reagovat
pa3ce

Moje najväčšie prianie z tohto zápasu je nejaká mela zakončená dákou červenou kartou alebo ešte lepšie kartami ale aby som nebol len zlý, tak to tempo je zábavne, nenudím sa.

Reagovat
icemike

Prorok

Reagovat
Miguel19

Hráči Spurs nestíhají a dost prasí..

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel - Matič too stronk for them.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
nani92

uctievajú pamiatku Alliho

Reagovat
off-olda

Tohle utkání se nemůže dohrát v plném počtu...Jeden z týmů neunese.

Reagovat
smazaný uživatel

Willian je tlustej.

Reagovat
Hokaido

The shit from Spurs, they bought his flight...

Reagovat
smazaný uživatel

Williane ty nejsi vtipnej, jsi tlustej !

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to skandujú na Terryho?

Reagovat
nani92

Captain, LEader, LEgend, Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Via john terry, via john terry, could have won the cup, but he Fucked it up, via john terry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
WienArsch

viva*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
madridcan

Hod kopacky

Reagovat
off-olda

13' minuta a 0:6 fauly.

Reagovat
Whitemedia

Ivan spravil

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole za tohle Ivanovič nedostal kartu

Reagovat
pingla

Clattenburg jasně ukazoval, že to samé bylo na druhé straně od Danyho

Reagovat
smazaný uživatel

protože za úplně stejný nedostal ani Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem sa ospravedlniť Fabregasovi že som ho kedysi označil za krysu a ďalšími nepeknými výrazmi. Prepáč Cesc, mrzí ma to.

Reagovat
Hokaido

Wanker rudá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to už by jí měl i Fabregas.

Reagovat
Miguel19

Walker špína bez karty

Reagovat
Nikikrew

Walker teda slusny kkt

Reagovat
jacobT

To sa teda stretli tímy

Reagovat
smazaný uživatel

Brutální faul od Walkera

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je přesně zápas, kdy je škoda, že někdo ty body brát musí.

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Lacko_Boh

vypinam, som sa pristihol ako som si pri nom pozeral veci do skoly

Reagovat
jacobT

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Lacko_Boh

1500. pre true detectiv 2

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Courtoisom?

Reagovat
off-olda

Má sbaleno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za tu cervenu mal 1 zapas ban?

Reagovat
fenixLFC

odvtedy uz mali zapas

Reagovat
smazaný uživatel

cervena proti City

Reagovat
Hokaido

Stojí za redku.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose s klidem

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda zatiaľ

Reagovat
Blasphemer

dnes vyloženě oslava fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

You'll never sing that, you'll never sing that, champions of Europe, you'll never sing that.

Reagovat
Whitemedia

Ivan

Reagovat
smazaný uživatel

Tam prostě bez Hazarda není vůbec žádný náznak toho, že bychom někdy mohli dát gol...

Reagovat
JIMMY-PO

nechapem ten hejt na Spurs, klub sa dostava hore bez ropnych penazi, dava sancu ostrovnym hracom, v kadri je kopa sympatakov, super manager

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

už jdi do piče prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo si na mňa hrubý?

Reagovat
off-olda

Reagovat
JIMMY-PO

argument

Reagovat
off-olda

Nepotřebuji argumentovat. Pobavil jsi mě.

Reagovat
JIMMY-PO

aj pravda vie byt zabavna

Reagovat
tony223

taky neumím popsat proč jsou mi nesympatičtí

Reagovat
Gareth Bale 11

Protože přece tady jsou nejhorší fanoušci od Spurs no.

Reagovat
smazaný uživatel

když se v tobě buduje nenávist po delší dobu, tak jedna "sympatická" sezóna opravdu nic nezmění. A ta kopa sympatakov je skoro ve všech týmech, to je naivní výmluva

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsi vypíchl jen tu kopu sympaťáků a ignoroval ostatní argumenty, je spíš výmluva od tebe

Reagovat
JIMMY-PO

tak ale uz to budovanie nenavisti mi pride vzhladom na posledne nevyrazne sezony ako nezmysel

Reagovat
TopinB

Na EF mají nevjyšší koncentraci debilních fanoušků. Pár z vás je rozumných, dobře se dá diskutovat, atd. ale ten zbytek znechutí celý klub. Kdyby Spurs vyhráli ligu, tak se sem nedá tři měsíce vlézt

Reagovat
smazaný uživatel

To samý se dá říct o jakékoliv klubu. Vám třeba fandí většinou děti.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi třeba přijde jako slušnej mýtus.

Reagovat
smazaný uživatel

Před pár lety to mýtus nebyl. Teď už odrostly.

Reagovat
TopinB

Jo, každý klub má blbé fanoušky, ale u vás je ta koncentrace nejvyšší. Z těch největších volů mají Man Utd kiwwiho, Liverpool vladisa a olivera, Arsenal Yunga a sunfellsa. Ale vy máte Iacoba, ownyho a sandra, všichni tři na stejném levelu jak ten zbytek. A jelikož Spurs mají celkově míň fanoušků, tak to holt dopadá tak, že většina příspěvků od fanoušků Spurs jsou od těch tří a teda absolutní píčovina

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, každý klub má blbé fanoušky, ale u vás je ta koncentrace nejvyšší. Z těch největších volů mají Man Utd kiwwiho, Liverpool vladisa a olivera, Arsenal Yunga a sunfellsa. Ale vy máte fajdaxe, Hokaida a off-oldu, všichni tři na stejném levelu jak ten zbytek. A jelikož Chelsea mají celkově míň fanoušků, tak to holt dopadá tak, že většina příspěvků od fanoušků Chelsea jsou od těch tří a teda absolutní píčovina

Dobrý zase jo.

Reagovat
TopinB

No, hezký, já se snažím o normální debatu, odpovědět na jimmyho dotaz, proč tu lidi nemají Spurs zrovna v lásce, ale klidně buď za uraženého vola

Chelsea nemá celkově míň fanoušků. Hokaido občas plácne volovinu, ale ani zdaleka ne tak často jak ti, které jsem zmiňoval já. Fajdax po odchodu krleše píše málo. off-olda většinou píše jenom během zápasů.

Ani jeden nepíše tak často takové ptákoviny jak owny, sandro nebo iacob. Ale je možné, že co se týče hokaida tak nejsem úplné objektivní. Ale co se týče frekvence, tak druzí dva fakt nepíšou tak často.

Ale je mi jasné, že normálně se ti debatovat nebude chtět a zase vytáhneš nějakou volovinu s Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Je super, že se tu kolektiv soudí podle několika lidí. Takhle povrchní jednání zavání malým pinďíkem.

Co se týče těch jmen, tak jsem chtěl primárně poukázat na to, že si prakticky napsal šablonu pro PL sekci.

Můžeme se dohodnout, že já mám pravdu. Na to jediný jsem ochoten přistoupit.

Reagovat
TopinB

A zas reaguješ jak uražený vůl, těžce nezvládáš Jak napsal Gareth Bale 11 níž, jde o to, že vy jich máte míň a teda ti tři (a teď plus ty, jelikož se s tebou fakt debatovat nedá) vyčnívají.

Ale teda, debatovací a argumentovací schopnosti máš na úrovni dvanáctiletého puberťáka, ale klidně dál nadávej

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by si čistě teoreticky byl ochoten debatovat, tak věta se zakončuje tečkou, nikoliv smajlíkem.

Co se týče mého příspěvku, pouze jsem poukázal na můj názor, že souzení klubu podle několika jedinců je způsobováno velikostí penisu. Dále si psal, jak rádoby trojice (díky za svolení - teď už čtveřice) působí jako špatná reklama. Kdyby si byl alespoň o chloupek chytřejší (a v první řadě nepovrchní), tak si podle nich nebudeš dělat obraz.

Reagovat
TopinB

Ale hlavně, že ty jsi nejchytřejší z nejchytřejších a nepovrchní, i když z nějakého důvodu poukazuješ na velikosti penisů, i když jsem musel špatně rozumět, to by bylo přece povrchní.

Fanoušci jsou součástí klubu.

Můj názor je, že fanoušci Spurs strašně kazí dojem samotnému klubu. Ber to, nebo ne, ale právě volové jak ty a sympaťáci z Leicesteru jsou důvod proč Spurs přejou titul tuto sezónu jenom jejich fanoušci a Sunfells.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Tady to asi ukončíme.

Reagovat
smazaný uživatel

hokaido je bozi...kometa roku

Reagovat
TopinB

Jako já mám jeho komentáře taky vcelku rád, nemyslím si, že píše voloviny, ale dávám Deformovi "benefit of the doubt". Teda udělal jsem to před tím, než jsem věděl, že se s ním mluvit normálně nedá

Reagovat
Hokaido

No dovol, co já plácám za voloviny?

Občas si ze srandy rýpnu, ale tak to k tomu fandění patří.

Reagovat
TopinB

Pamatuju si, že jeden link nebo příspěvek byl fakt ptákovina, ale už nevím co to bylo zač. Každopádně nechtěl jsem mluvit o fanouškoch Chelsea, protože nejsem nestranný

Reagovat
Hokaido

Nejvíc dětských fans má zrovna asi Barcelona

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Gareth Bale 11

Takže asi tak, těch debilních lidí máme asi stejně jako ostatní. Jenže fanoušků celkově tu máme o dost míň než ostatní týmy, takže dejme tomu, že ty tři jsou pak mnohem víc vidět.

Reagovat
TopinB

Ano, přesně tak

Reagovat
Swarley

některé exempláře mezi fanoušky opravdu vlastní, ale to má hodně málo společného s tím, že ten kádr stojí na poctivé práci Pocheho a hraje výborný fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Banik, Arsenal, Real a Barcelona.. vsechno horsi..

Reagovat
QooBo

Reagovat
Swarley

tak ve srovnání s Lestrem to mají složité...ale kdyby bojovali o titul se City nebo Chelsea, tak jim jednoznačně přeju...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Nejvíc bych jim asi přál, aby bojovali o titul s Derby a Readingem.

Reagovat
Trand

Reagovat
off-olda

Ivanovič jak to totálně vypustil

Reagovat
jacobT

Ivanovič to tam pekne vypustil

Reagovat
off-olda

Toho Walkera už ale vyhoď omg

Reagovat
JIMMY-PO

a karta pre ivanoviča je kde?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ji nedal taky Ivanovičovi za 2. zákrok na žlutou po ponechání výhody, když Walkerovi ano ?

Reagovat
jacobT

To by už bol potom Walker von.

Reagovat
smazaný uživatel

Walkerovi odpustil max. jednu za to ťuknutí u rohu.

Reagovat
jacobT

jednu červenú ale

Reagovat
smazaný uživatel

I ty vtipe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Cesc co zahodil to je skooody

Reagovat
fajdax

prosím máte někdo nějakej slušnej stream? sopcasty zase padaj

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

180ba78a952d75078639444a3d8e249ceeae6e4f ACE

Reagovat
fajdax

našel sem tenhle, norskej komentář ale jinak super

http://connectcast.tv/CarefreeFC

Reagovat
Hokaido

Herní propad Ivanoviče je pro ně snad ještě větší záhadou, než ten Hazardův. Roky taková jistota a teď je prostě úplně mimo...

Reagovat
Mastný Chobot

hehe Kane už si myslí, že je Ronaldo... aj s tým nalešteným čelom

Reagovat
smazaný uživatel

Silná slova od někoho s takovým nickem.

Reagovat
madridcan

Od niekoho s takym čelom

Reagovat
off-olda

Třeba z poloviny hřiště střílejte.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ivanovič má mít taky dávno kartu a to už mu tam pustil další dva fauly.

Reagovat
smazaný uživatel

Begovič chytá za Spurs...

Reagovat
Kvooca

Spurs dneska nejsou tak "lehci" jako jindy.

Reagovat
Kvooca

myšleno tak, že nehraji s takovou lehkosti jako jindy

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kvooca

jen to dopisu,tak daji gol

Reagovat
smazaný uživatel

Willian zatím jasně nejhorší z Chelsea.

Reagovat
I am Mancunian

hurikaaaaaaan

Reagovat
smazaný uživatel

Kaaaaaneeee

Reagovat
Orlandiiik

GOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

heh, Terry... Lamela krásne

Reagovat
smazaný uživatel

Záchrana a odstřihnutí Spurs od titulu v posledním zápase sezony bude stát za to.

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Kaneeeeeee

Reagovat
Hokaido

Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Golazooooo

Reagovat
aither

Zvednout ruku je geniální řešení

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Terry jééžiš

Reagovat
smazaný uživatel

Rozkošný, jak ty dvě modrý dřeva zvednou ruku a přestanou hrát.

Reagovat
Miguel19

Terry

Reagovat
Gareth Bale 11

Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

How will chelsea react Nijak dopiči s dvouma dmkama.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně od všech tří Eriksen, Lamela, Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Aj s prihliadnutim na Aguera, to je proste najlepsi utocnik v lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Tak to teda ani zdaleka.

Reagovat
smazaný uživatel

no to celkom z blizka

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero je lepsi

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hachim Mastour

ale toto niee

Reagovat
JIMMY-PO

one staaaar wondeeeeeer

Reagovat
Kaze

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Kaze

Co je proboha one star wonder?

Reagovat
C-M@ster

Kane?

Reagovat
JIMMY-PO

samozrejme tam malo byt season, som bol v euforii

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Boha ale zatiaľ famózne predstavenie.

Reagovat
fajdax

Vertonghen neskutečná špína

Reagovat
Orlandiiik

za to costa je svatoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Ivanović je paródia na ľudskú bytosť, on musí byť vypatlaný jak priemerná misska po lobotómii

Reagovat
smazaný uživatel

Costa si agresivně vybrečí žlutou a Clattenburg se z něj posere. Kašpar

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
off-olda

Vertonghen To je tak nesympatická mrdka.

Reagovat
JIMMY-PO

costa je potom co?

Reagovat
pingla

Vertonghen zmrdek jak Costa a tohle měl být druhý stoper sezóny k Tobymu

Reagovat
Gareth Bale 11

Furt jen všichni od nich brečí a to jim nedává ani karty.

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipné, jak Costa pobíhá neustále za rozhodčím a dožaduje se nesmyslů.

Reagovat
off-olda

Tak nesmyslů.

Reagovat
jacobT

nj, zrovna od neho to pôsobí fakt vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Son dobrý taekwondo

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič musí být vymaštěnej jak pekáč na pečení. Z něho to úplně čiší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem příští sezonu se vrací do PL Joey Barton. O zábavu bude postaráno.

Reagovat
fajdax

tak kdo půjde jako první ven, Walker nebo Vertonghen?

Reagovat
Swarley

Costa

Reagovat
Harakan

Před zápasem jsem přál Chelsea, ale to fakt nejde. Hrozný špíny.

Reagovat
Jackmaker1989

Aspon je vidiet ako strasne Chelsea nepraje titul Tottenhamu. Boj jak svina! Emocie, kopanice, futbal, super!

Reagovat
smazaný uživatel

Sony moh dát už dva góly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady jeden máš

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Sony už moh mít hattrick

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

CURACI ZKURVENI TY VOLE

Reagovat
Orlandiiik

GOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Whitemedia

Tragédi zakončují sezonu

Reagovat
J0EL

Ta Cukotka je k nicomu.

Reagovat
WienArsch

Ivanovič

Reagovat
Trapper

Ivanovic omg

Reagovat
smazaný uživatel

ta Chelsea je tým na hovno..

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic

Reagovat
smazaný uživatel

Soooon

Reagovat
smazaný uživatel

Nazdar.

Reagovat
off-olda

Dík Ivanovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim kdo je větší díra, jestli Begovič nebo Courtois.

Reagovat
Mimalu

Ivanovič

Reagovat
smazaný uživatel

Sonnyyyyyyy

Reagovat
Coutinho10

ta chelsea sou slaby jak caj

Reagovat
WienArsch

Hele nemohl by ten komentátor říkat něco lepšího, než "vyslal přihrávku na Korejce" a "sázkou na Korejce udělali dobrou volbu"?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

třeba "hele von vyslal Korejce a udělal vopravdu dobrou volbu"

Reagovat
off-olda

Už toho Rose ale vyhoď kurva.

Reagovat
Blasphemer

už se perou

Reagovat
smazaný uživatel

Snad si to Leicester nenechá ujít a Chelsea dostane búra.

Reagovat
nani92

Chelsea je tak nakokot mužstvo, že oni tam vyhrajú

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele

Reagovat
fajdax

A za co pro krista dostal Willian kartu?

Reagovat
smazaný uživatel

Za co asi?

Reagovat
fajdax

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Preto, že sa išiel biť. Čo si nepozeral?

Reagovat
icemike

Šel pro balón, zrovna výjimečně je nevinný

Reagovat
J0EL

Costa dnes chutna od Dembelehomvlastnu medicinku

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle prostě posral Hiddink svojí připosraností.

Reagovat
WienArsch

Dembele To je prase!

Reagovat
JIMMY-PO

to costa nedostal kartu za tu potycku s Janom

Reagovat
C-M@ster

Pochettino tam šel zbytečně... měl počkat, jestli mu Feri nenatáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele

Reagovat
pepinho2

Tak příště i bez Dembeleho

Reagovat
Mimalu

Dembele totální zmrd

Reagovat
I am Mancunian

dembele

a poche mi strasne pripomina safa

Reagovat
vladis271

to je ten kabátik.

Reagovat
Kvooca

Samy sympaticky moment

Reagovat
nani92

futbalisti vôbec nemyslia na deti

Reagovat
mickey mouse

Willan dostal jako kartu proč?

Reagovat
fajdax

Reagovat
Gareth Bale 11

To je zápas ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej, jakej charakter ukáže Chelsea proti Leicesteru

Reagovat
Gareth Bale 11

Bych se fakt nedivil, kdyby to vychladili no.

Reagovat
spider_8

Teda ale Costa se dneska na svý poměry docela drží, na to co mu tam provádí

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele s Walkerem by mohli dostat dodatecne stopku

Reagovat
Error

hej, taky nechapem ten hejt na spurs

Reagovat
Swarley

takhle vás měli řezat už od nástupu Abramovice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Thorrin

Reagovat
icka

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se takovýma sedlákama nechávaj hráči vyprovokovat. Vždyť to oni maj bejt frustrovaný. Doufám že je v poločase Pocche pořádně zchladí

Reagovat
smazaný uživatel

AŤ ŽIJE PL! Only in England. OOOH, MOUSA DEMBÉLÉ!

Reagovat
Nikikrew

Co robi este Dembele na ihrisku????

Reagovat
REPLIKATOR

Chelsea dokáže všechno akorát posrat Nechutný klub

Reagovat
pa3ce

Sympaťáci v Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Derby, jak má být. Škoda zbytečného oplácení, každopádně božský zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

V čem božský zápas? Vždyť Chelsea proste nemá žádnou útočnou hrozbu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne, tohle znám spíš když se podívám na Primera Divison. Já bych radši kdyby se hrál fotbal bez oplácení a brečení u rozhodčího

Reagovat
JIMMY-PO

tu uz za ake pičoviny chcete bany rozdavat

Reagovat
dT27

to nemyslíš vážně? za co jiného už bys je chtěl rozdávat?

Reagovat
JIMMY-PO

za taketo pohladenia urcite nie a myslel by som to tak aj keby to nebol tottenham,...fellaini a huth by mali dostat ban ale za toto nie

Reagovat
dT27

on mu ale strčil prsty do oka

Reagovat
Gareth Bale 11

Taky úplně nechápu no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by si to Costa nezasloužil a mnohem víc, ale tady je to jasnej ban.

Reagovat
JIMMY-PO

ja viem ze je ale je to debilne pravidlo podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkův popel se otáčí v hrobě

Reagovat
JIMMY-PO

dalo mi to zabrat ale

Reagovat
smazaný uživatel

njn

Reagovat
Hokaido

Reagovat
JIMMY-PO

ze sa mi clovek s costom v kadri bude smiat za zmiernenie banov za potycky je dost ironia

Reagovat
Hokaido

Fakt nevím, co je na tom ironickýho a fakt nevím, co to s tím má společnýho.

Reagovat
JIMMY-PO

ze keby mu to neprechadzalo bol by out pol sezony

Reagovat
Counter

Reagovat
spider_8

Ta defenzivní část je ale vážně katastrofa, tam může zůstat akorát Zouma, Azpi a s odřenýma ušima Cahil. Mikel, Ivanovič a bohužel i Terry prostě musí pryč.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jen ať taky Costa ochutná svojí hru a zákeřnosti, jedině dobře. Rozhodčí to kartuje zvláštně, Costa a Ivanovič už mají mít dávno žlutou.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ za tohle nejspíš dostane Dembele dodatečnou stopku a v závěru uškodí jen a jen svému týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň se ukáže, že nemáme dost širokej kádr a Levy otočí kapsu.

Reagovat
jacobT

Clattenberg to dnes tiež solídne nezvláda, kým to mohol na začiatku ukľudniť, tak karty neťahal a teraz to vôbec nemá pod kontrolou.

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic je naprostý mentál..

Reagovat
smazaný uživatel

čo to robia, boha jeho, vyhrávame 2:0, klídek pianko. Dembele a Rose

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 poločas .... cejtím výhru

Reagovat
smazaný uživatel

Hurá poslední dva zápasy si od začátku zahraje i Mason

Reagovat
madridcan

Chelsea robi vsetko preto, aby Tottenham nevyhral titul. Len taktika, ze Kohuti umru od smiechu nad tou komediou co hra Chelsea, bola zvolena velmi zle...

Reagovat
vladis271

Tí hráči Chelsea to je jedna špina vedľa druhej. Ale aký majiteľ, takí hráči. Tam je jediný normálny asi len Begovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Poche jim před zápasem řekl, ze Lestr to stejně dá a ať se projednou vyřádí na tech zmrdech? Dembele 3 match ban?

Reagovat
smazaný uživatel

jestli za tohle nedostane Dembele trest aspoň na 6 zápasů tak FA nechápu.

Reagovat
JIMMY-PO

za toto 6?

Reagovat
jacobT

6 zápasov?

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad? kolik dostal Luis za kousnutí? tohle je snad něco méně? Útok na oko je ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

a kolik by bylo za kousnutí do oka?

Reagovat
jacobT

Útok na oko? Zas nepreháňaj. Mal ísť von, ale aby z toho bol podobne výnimočný trest, tak to fakt nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je podle mě nejhorší zákeřnost a měli by se zato dávat nejtvrdší tresty.

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš jak kdyby mu to oko vypíchl Dembele si už v této sezoně nezahraje to je jasné, ale nezvládá to hlavně Clattenburg.

Reagovat
Counter

Tam šlo spíš o to, že už šlo o opakované provinění. Pokud v případě Dembélého jde o první takový trest, tak víc než tři zápasy nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to snad nemusí FA zajímat ne? vždyť ten první ban se mu v anglii ani nepočítal. a on dostal hned 8 zápasový jestli se nepletu.

Reagovat
Counter

To by je teda zajímat mělo, recidiva hraje svou roli. A tresty se přenášejí i mezi ligami.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on dostal tak tvrdý trest hned napoprvé. Po přestupu do LFC mohl normálně hrát. Ale moc se v tom nevyznám tak se nebudu hádat no

Reagovat
Hokaido

Jako jakej kokot může někomu šahat do oka? (gify na Mourka mi sem ani neházejte, nezájem) Kdyby mu jí napálil, tak ani neceknu.

Reagovat
spider_8

Jinak tu situaci na konci vyhrotil Poche, neměl vůbec žádný důvod tam vlítnout. Josého by nejspíš už vykázali na tribunu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže Choze by tam tahal Williana za vlasy, Poche vlítnul mezi hráče.

Reagovat
spider_8

To stejně nemůže, bylo to úplně zbytečný.

Reagovat
C-M@ster

Přesně...

Reagovat
smazaný uživatel

V podstatě jo, ač je chtěl rozthnout a ne vyvolat ještě větší brajgl, povedl se mu pravý opak

Reagovat
JIMMY-PO

genialny polcas

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs si prohráli titul zápasy s Arsenalem doma a West Bromem do byly 4 ztracený body... Mužstvo, který doma příliš často ztrácí prostě tituly nevyhrává....

Reagovat
smazaný uživatel

zapomínáš na zápas doma s Lestrem, však tam jsme byli mnohem lepší a oni vyhráli 1:0...a pak samozřejmě ty remízy ze začátku sezony

Reagovat
JIMMY-PO

a newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bude legendárny zápas, Spurs to ukloppujú a Eden rozhodne v 90. minúte. 3:2

Reagovat
pepinho2
Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť mu podával kontaktní čočku.

Reagovat
C-M@ster

To nechapu... proč někdo někomu při pošťuchování rýpe do očí?

Co je to za móresy?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to přeci nic neni..

Reagovat
Godwinson

Kokot

Reagovat
Blasphemer

Costovi vletěla muška do oka a on mu jí chtěl jenom vyndat. Tady děláte senzaci z ničeho.

Reagovat
Coutinho10

konecne na nej taky nekdo sahnul

Reagovat
off-olda

Tottenham vede zaslouženě. Clattenburg si za vyhrocené momenty může sám, měl hned na začátku dát kartu Ivanovičovi a Roseovi a nastavit metr... Dembele, Walker a Rose už nemuseli být na hřišti.

Tohle nesrovnáme, takže nezbývá nic jiného, než to Leicesteru pustit v posledním zápase. Ideálně penaltou zahrávanou Fuchsem v 95' minutě.

Reagovat
spider_8

To fakt ne, kdybychom to Leicesteru pustili, tak bych se styděl mnohem víc než za letošní výkony. Pokud se bude ještě poslední kolo hrát o titul, tak doufám, že Leicester porazíme a pak se budeme smát Spurs, že bez nás by titul neměli

Reagovat
off-olda

To se jim radši budu smát, že jsme jim titul ukradli než darovali.

Reagovat
spider_8

Ukradnout jim ho můžeme dneska, proti Leicesteru se už můžeme akorát zesměšnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to přesně odpovida chelsea hovadsky povaze. Titul jsme prohrali jinde. Ale na to rusky divadlo bych byl v poslednim kole hodne zvedavej.

Reagovat
Coutinho10

na Digi uz rozebiraj naskok 2:0 jak je zradnej

Reagovat
smazaný uživatel

tjn 0:0 by bylo míň zrádný

Reagovat
JIMMY-PO

citaju eurofotbal

Reagovat
Coutinho10

j a studio na CT Karocha atd.

Reagovat
blaugrana

Cukotka môže byť raz za milenium užitočná a takýto fail.

Reagovat
smazaný uživatel

píče ty jsou sympatičtí asi jako žvejka na botě

Reagovat
Nikikrew

Boze Chelsea prosim, sice vas zeznasam ale otocte to prosim!!!

Reagovat
jacobT

raz od nich človek niečo chce...

Reagovat
Svatej

Hiddink

škoda, že nemáme Zoumu, někdo kreativní na AM by se nám šikl. At už je tahle sezona u konce. Jak jsem z Guuse měl před dvěma měsícema i vcelku dobrej pocit, tak ted na něj začínám mít už docela vztek a takhle si ho pamatovat nechci.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně moje pocity.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, Dembelé si do konce sezony nezahraje.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

neměl by i začátek příští.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto zaslouženě, navíc pujdou s Rosem na koberec...ne že by Poche tohle za své kariéry nedělal, ale prostě je to zbytečné

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham su úplní vypatlanci. Uz len kvôli tomuto priebehu a anti fair play hre si z nich Chelsea spraví úplnu pcu a ak budú musieť vyhrať na Leicesteri tak sa im vysmejú do ksichtu a vrátia im to pekne aj s úrokmi. Ja by som postavil B team a dal šancu mladým

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham to určitě nečeká, že Chelsea to Leicesteru pustí ..oni si zajistí dnes alespoň LM, vy naproti tomu....

Reagovat
JIMMY-PO

sak sa prasia nastejno ty anti fair-play

Reagovat
smazaný uživatel

asi pozeras iny zapas chlapcek, lebo Vertongen cista provokacia na Costu , Dembele ani nevravim a Pochetino vbehol na travnik bez problemov..takze neviem aky zapas mas zapnuty

Reagovat
smazaný uživatel

jaká anti fair play hra kurňa? víš ty vůbec komu fandíš, znáš svoji historii? proti Čukotce je i atomová bomba povolený prostředek

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

a pak se div, ze vam kazdy nadava do zidu a decek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a ty chlapce si nejaky moc husty,mate vydarenu jednu sezonu a uz tu ides spominat historiu...

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nás je hlavní LM, tím že by jste to Leicesteru pustili v posledním zápase, by vrhlo ještě větší světlo a lesk na celou Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne to vies komu hovor , mate poslednu sancu vyhrat titul , lebo najblizsich 5 rokov minimalne budu vase sance minimalne, Conte, Guardiolla, Mourinho

Reagovat
kiwwi

Nato jak sa fauluje a koľko je tam potyciekpotuliek tak to Clattenburg zvláda s naprostym prehľadom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
kiwwi

*potyciek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

píská dobře, něco neměl šanci vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej zápas, ale rozhodčí moc nezvládá, Chelsea měla dostat víc karet.

Reagovat
jacobT

Oba tímy mali dostať viac kariet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Gareth Bale 11

Mně se líbí, jak nikdo neviděl loket Terryho na Jana, Fabregas na začátku se ohnal nohou po Demebelém, ale zvracet se tu bude jen na naše.

Reagovat
smazaný uživatel

Ohnal nohou

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nezdá? Pravda bolí.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako neohnal se tam po něm pak, jo? Já myslím, že tam byl dostat jasnej pohyb k hráči, když už se hrálo někde jinde.

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad v každém zápase, ale to oko je moc

Reagovat
Gareth Bale 11

Já neříkám, že není, je to volovina na entou prostě. Ale že se tady vidí, jak hrajeme zákeřně jen my je k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

chápu já jen nadávám na to oko zbytek je mi fuk

Reagovat
fajdax

Reagovat
raduinho

Dembélé je strašný kokotko.

Reagovat
smazaný uživatel

ale 2:0 v poločase

Reagovat
Orlandiiik

jsme v pi*i

Reagovat
wild

ciarovy rozhodca mal ten incident Dembele vs Costa priamo pred ocami, nechapem ze to neoznamil hlavnemu resp ak hej, tak preco nedostal Dembele redku

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj Poche pripomina Fergieho, ak ho pripomina se vsim vsudy, tak preto

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
icemike

Čárový na té straně by obecně nějak slepý

Reagovat
Miguel19

Bohužel mám pocit, že ani Conte nás toho plevele jako Mikel, Ivanovič či Cahill nezbaví..

Reagovat
smazaný uživatel

Káder Foxes doma u Vardyho sleduje

Reagovat
C-M@ster

Foto?

Reagovat
smazaný uživatel

Na to asi není moc nálada

Reagovat
spider_8

Zrovna Pedro hrál dobře Spíš jsme měli přeskupit střed, s tímhle nemáme šanci.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Brzo jsi tam dal toho Hazarda

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň to Leicester oslávi doma ako sa patrí.

Reagovat
fajdax

hazard místo pedra

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu jak mohl Rose dostat žutou až na konci poločasu..

Reagovat
jacobT

Načo tam Hiddink nechal Mikela, keď prehrávajú 0:2?

Reagovat
Whitemedia

Protože Mikel musí hrát za každou cenu..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cokoliv

Spurs teď před vápno v 10ti, ale v klidu, dvojice Mikel - Matic je na ničení betonu jako dělaná

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole 0:2 a pořád 2dmka

Reagovat
smazaný uživatel

To je kripl ten Clattenburg, to jako chce říct, že dával výhodu nebo co ?

Reagovat
Azazelo RD

Chelsea je tak dementní klub. Poprvé v novodobé historii můžou spáchat dobro a oni zase páchají koncentrované zlo.

Reagovat
Miguel19

Fanda United tu bude kázat o dementním klubu...hodně úsměvné

Reagovat
Azazelo RD

Tak to sakra otočte.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladas

Reagovat
icka

se divim, ze nenapises kokotko jako vzdy ty madare

Reagovat
Dawon

Co jim proboha vsem dneska jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Erik

Reagovat
off-olda

To je prase vedle prasete.

Reagovat
jacobT

Alebo ako ich nazývajú fans Spurs - sympaťáci.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je Azpi tak špatný poslední měsíce?

Reagovat
icemike

Unavený

Reagovat
smazaný uživatel

Inak, teraz si len tak zo srandy pozerám, aké sú kurzy na celkové víťaza PL v tomto momente a na Leicester je stále kurz 34 Je to na bet365 a platí to tak údajne do 8. mája. Takže teraz ak stavím 5€, tak mi vážne pošlú na účet 170€ a ja ich budem môcť aj v pohode previesť na svoj účet v banke? Nie je v tom nejaký chyták? Však to sú úplne najviac easy money a ak v tom teda nie je háčik, že tie peniaze budem musieť minút práve na bet365, alebo niečo v podobnom zmysle, tak by som stavil aj za viac

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, som dement Je to na budúcu sezónu

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Hokaido

nejsou to ty kurzy v jiným formátu? 1/34?

Reagovat
C-M@ster

34?

Reagovat
dT27

asi ses špatně podívál je to až na sezonu 16/17

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
cokoliv

Víš že princip sázení tkví v tom, že z min peněz uděláš víc a pak si to vyberes? K čemu by ti asi bylo kdybys něco vyhrál a pak to musel znova prosazet?

Reagovat
C-M@ster

Simulant

Reagovat
Counter

4 - Spurs have been shown 4+ yellow cards for the 6th time in the Premier League this season, more than any other team. Rotational.

Řezníci A to ještě Alli s Dembélé v zápase vyvázli.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád sezóna bez redky

Reagovat
jacobT

a to len dnes mali prísť dve

Reagovat
Counter

Rozhodčí vám jdou na ruku prostě

Reagovat
smazaný uživatel

Se ti to kecá. S vaším 4. místem a tradičním vypadnutí ve čtvrtfinále LM, se k podobně vzrušujícímu zápasu dostanete možná za 20 let. To se ti potom moralizuje

Reagovat
Counter

Kdyby ve čtvrtfinále

Reagovat
smazaný uživatel

osmifinále samozřejmě

Reagovat
jacobT

niekto raz za 20 rokov, niekto raz za 55

Reagovat
Spalovač šancí

88

Reagovat
Counter

Však to ani není žádných dvacet :-)

Reagovat
Gareth Bale 11

Willian taky měl jít ven teď.

Reagovat
vladis271

Spurs to vyhrajú v budúcej sezóne. Z toho kádra nemá kto odísť. Jedine Kane a jedine do Španielska, ale mám pocit, že Real po ňom nepôjde.

Reagovat
Counter

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Hokaido

CAHILLLLLLLLLLLLLLL OTOČÍMEEE

Reagovat
jacobT

Cahill

Reagovat
Whitemedia

GARYYYYYYY, dnes jeden z těch lepších..

Reagovat
Trapper

Cahill!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 v poločase

Reagovat
fajdax

gooooooooollllllllllllll

Reagovat
Mimalu

Garyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy a pojdmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
mickey mouse

gooooool, ještě jeden!

Reagovat
smazaný uživatel

Španělští komentátoři stojí za to. Gól za Leicester dává Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
icemike

Reagovat
blaugrana

Este dvaaaaa.

Reagovat
Coutinho10

Costa lol

Reagovat
Counter

Williane

Reagovat
spider_8

Spurs slušně pasivní.

Reagovat
fajdax

hazard je genius

Reagovat
jacobT

toto mohla Chelsea vyriešiť lepšie

Reagovat
Detektiv

Ještě jeden k*rva!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hrajem kurva

Reagovat
fajdax

Ale slepice dobře hoří te´d

Reagovat
pepinho2

Willheis

Reagovat
smazaný uživatel

Striedaj Guus

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea to ještě vyrovná

Reagovat
QooBo

Mikelov falš

Reagovat
smazaný uživatel

Hiddink se z toho udělal.

Reagovat
QooBo

Reagovat
raduinho

OT : Nějaká eurofotbalová fantasy miniliga k MS v hokeji ?

Reagovat
smazaný uživatel

na sportu hokejová k ms není nebo je?

Reagovat
raduinho

Zadnou jsem nenasel.

Reagovat
Coutinho10

mozna zalozim pak na seznamu

Reagovat
raduinho

Okej

Reagovat
Coutinho10

ted sem ji zalozil, tak se pridavejte, kdo chcete hrat http://fantasy.sport.cz/ms2016/mini_leagues/11399

Reagovat
smazaný uživatel

za Kanadu tam jede ale pěkná sestavička...

Reagovat
raduinho

Jednoznacne favorit cislo 1, neprekvapilo by me, kdyby si to dali stejne v pohode jako loni.

Reagovat
smazaný uživatel

Super standartka...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš tu Vaší vlajku?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč hrajeme pořád na 2 dmka? Já se z toho Hiddinka poseru normálně.

Reagovat
tony223

ja nechápu co ještě dělá na hřišti Willian

Reagovat
smazaný uživatel

To taky.

Reagovat
Blasphemer

ooou

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel

Reagovat
Mervin

Mikel

Reagovat
Whitemedia

Mikel zahvězdil..

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel

Reagovat
Blasphemer

Mikel no... nic jinýho než zpětnou přihrávku ten kluk prostě neumí

Reagovat
liquicitizen

Obi

Reagovat
off-olda

Begoooooooo

Reagovat
vladis271

To bola taká Allenovka.

Reagovat
Hokaido

Eden má náznaky. Za 3 měsíce máme zpět world class hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

zato Willian je marnej

Reagovat
bednik

to trio komiků uprostřed zálohy chelsea je na tom hřišti proč?

Reagovat
Gareth Bale 11

Mason to měl uklidit a byl by konec, škoda.

Reagovat
spider_8

Boha od čeho je tam Mikel, když ne k uzavírání těchhle prostorů

Reagovat
smazaný uživatel

ON SE OD TOHO MIKELA NECHAVA MRDAT SNAD

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Whitemedia

Mikela on prostě nesundá, je to magoooor

Reagovat
off-olda

Oscar A za Matiče

Reagovat
Rohlíček

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham ma poslednu sancu na zisk titulu a fanusici to vedia, pritom ziju v sebaklame a budu tvrdit ze hlavny ciel je postup do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to náš cíl od začátku sezony, většina z nás tady neříkala, že jedem na titul.

Na leicester byla celou dobu velká ztráta. Dnes to těžce nezvládáš.

Reagovat
smazaný uživatel

ja to zvladam uplne v pohode ale tvrdit v tejto pozicii ze zaklad je LM je podla mna alibisticke

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, vy si jedete pořád svoje, na Leicester jsme ztráceli v podstatě celou dobu min. 5 bodů, to je docela hodně nemyslíš? Alibismus bych bral, kdyby jsme vyhlašovali před sezonou, že jedem na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

alibizmus je to, ze stale mate sancu na titul a snivate o nom, avsak prezentujete sa takym sposobom, ze Vam to je v podstate jedno, ze vy ste hrali od zaciatku o LM

Reagovat
smazaný uživatel

Minimální šance ano, ale za ty roky co fandím Spurs, tak je prostě pro mě priorita LM nevím co na tom nechápeš pro mě je úspěch i 4. místo a tak to má většina. Tak to prostě cítím já i většina, pořád chceš přesvědčovat o opaku? Furt mluvíte o titulu i předtím to zápasem, kdy ztrácíme tolik bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ukaž občanku

Reagovat
smazaný uživatel

aby si na mna vybral televizor a chladnicku co, ty potmehut

Reagovat
Blasphemer

ty vole, on tam nechá Mikela

Reagovat
Blasphemer

ty vole, on tam nechá Mikela

Reagovat
tony223

Spurs se regulérně připosrali. S takovou hrou budou mít v Lize mistrů docela problémy. Mají nezkušený kádr

Reagovat
Miguel19

Ten Mikel mu musí podkuřovat jak sviň.To není možný aby tak tragickej hráč hrál furt..

Reagovat
smazaný uživatel

MIKEL

Reagovat
Mervin

ty vole, ten Mikel je neskutečný komediant

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel je takovej Lucas černá verze

Reagovat
Hokaido

HAZARDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Counter

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
jacobT

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

ANOOOOOOO

Reagovat
Miguel19

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Error

jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mervin

ty pičoooooooooooooooooooooooo

Reagovat
J0EL

Hazaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

KAROCHU TY DĚVEČKO

Reagovat
Trapper

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard buuuuuuh

Reagovat
Rohlíček

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

PICOIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
off-olda

|GOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Blasphemer

DEJTE TO NA TWITTER TY VOLE

Reagovat
masly008

hazard je teďpodělalzkušeně.

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Je zpátky

Reagovat
smazaný uživatel

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
jacobT

takúto radosť z gólu chelsea som ešte nikdy nemal a ani nikdy mať nebudem

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus

Reagovat
Svatej

Reagovat
Ángel di María 22

golasooooo

Reagovat
mickey mouse

HAZAAAAAAAARD

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je genius. K tomu není co říct víc.

Reagovat
wild

chcel by som teraz vidiet zabery z tej Vardyho party

Reagovat
smazaný uživatel

Tak před Hazardem smekám, zase hraje dokonale

Reagovat
WienArsch

Protože mu z PSG řekli, že ho koupí, jen když se zlepší

Reagovat
WienArsch

To nechtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

dobru chut claudio

Reagovat
smazaný uživatel

wtffffffffffffffffffff

Reagovat
Dawon

Skoro tak dobry, jako Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo TAKOVOU RADOST JSEM NEMEL ZA CELY ROK 2015

Reagovat
Koubic_

Reagovat
JIMMY-PO

to su skurvene spiny ti hraci cukotky

Reagovat
Coutinho10

Haaaaaazaaaaaaaaaard tiruuul Leiceester

Reagovat
smazaný uživatel

HSHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH...Hazard v lete do Lestru

Reagovat
Busby babes

Csapiho past opet sklapla!!!

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Counter

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je famózní hráč. Je to zmrd, ale Keane, Davids, Adams, Nistelrooy a mnoho dalších nebylo chováním o moc lepší. K velikým hráčům to prostě někdy patří.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm... zato Fabregas je po navratu z Barcelony neskutečná děvka.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Ti tebou vypsani jsou oproti Costovi vzorem pro Dalajlamu..

Reagovat
icka

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Nojo 2:0 v poločase....

Reagovat
pingla

Kandidát na gól roku

Reagovat
liquicitizen

JE TO TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak to dobrů noc..

Reagovat
pepinho2

Vedení 2:0

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Tobynek jim to dobře zesral.

Reagovat
spider_8

Náádhera

Od toho tacklu, přes Costovu práci až po parádní zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásnej gól, Hazard si ho dnes zasloužil, hraje parádně Costa to taky hezky vyřešil

Reagovat
Mervin

sakra, ten Willian taky nic moc ke konci sezony

Reagovat
vilp

Takový golasso. Ale Hazard hraje zase jako bůh, radost koukat. Škoda, že má tam málo balonů.

Reagovat
off-olda

Hazard gol sezony Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodl o titulu

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale jako trefil to krásně, to se musí nechat.

Reagovat
smazaný uživatel

Co zkouší ta mrdka španělská

Reagovat
Miguel19

Však se mu ta špína prošla po ruce

Reagovat
J0EL

si slepy alebo si len kokot?

Reagovat
Hokaido

Spurs byli letos fakt sympatičtí, ale co předvádí dneska...

Reagovat
Heisenberg

Cesc morfuje do spidermana nebo co?

Reagovat
Ángel di María 22

Fabregas takovej debilni komediant, at se stalo co se stalo

Reagovat
Miguel19

To jsou špíny

Reagovat
WienArsch

Jestli někdy s někým hrát pantom imu v Activitách, tak se Cescem.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas dobrej amok

Reagovat
Counter

Sympaťáci no

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
Detektiv

Jo kurva!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

bijte saaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

@patrikberger73 49s49 seconds ago Fort Hamer, FL

This is first time ever that I have celebrated when Chelsea scored

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
jacobT

sympaťáci

Reagovat
off-olda

Mrdky zkurveny slepičí, jebat ten klub. Mrdky

Reagovat
Rohlíček

Dier zkurvenec

Reagovat
Dawon

To je jeden nezvladajko vedle druheho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Reagovat
TheAdy

Reagovat
spider_8

Fabre má nový hodinky nebo co?

Reagovat
Trapper

Lamela redka, Dier redka

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc tam zahrál divadlo to musíš uznat a Dier zasloužená žlutá.

Reagovat
Miguel19

Divadlo...to fakt nemůžete myslet vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Moc dobře věděl co dělá Cesc i Lamela, tohle dělá Fabregas celou kariéru. To, že celkově to naši hráči nezvládli je pravda nepopírám.

Reagovat
jacobT

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
Blasphemer

vesnickej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Owny se vtělil do hráčů Spurs? Naprosto ukázkově teď nezvládaj.

Reagovat
masly008

Reagovat
Miguel19

Lamela

No to jsou mrdky.

Reagovat
aither

Slepice zkurvený

Reagovat
J0EL

Prasata z kurnika.

Reagovat
smazaný uživatel

Matić ZABI LAMELU

Reagovat
Mervin

to nejsou slepice, to jsou zkurvené mrdky

Reagovat
wild

ten ciarovy je uplny kokot alebo co to akoze zase nevidel?

Reagovat
vladis271

Fabregas ukazuje každému na okolo bobóó

To je tá barcelonská DNA

Reagovat
Counter

Jasné no, máš na ruce značku po kolíku od blbečka Lamely, ale necháš si to pro sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

a čo to má akože zmeniť? Rozhodca nezohľadňuje následky. Tam pobehoval ako splašená opička.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Error

co to je ty vole? el clásico?

Reagovat
smazaný uživatel

Prasata zkurvené.

Reagovat
Busby babes

To jsou prasata.

Reagovat
fenixLFC

boze to su tak strasne nezvladajuce spiny tie sliepky

Reagovat
smazaný uživatel

mrdky

Reagovat
TheAdy

Reagovat
Blasphemer

židáci těžce nezvládají

Reagovat
dT27

to sou špiny

Reagovat
smazaný uživatel

Budou mít s kým hrát další zápas? to je nechutný tohle

Reagovat
mickey mouse

Lamela hajzl hnusný

Reagovat
pa3ce

Sympaťák na sympaťáka v Spurs

Reagovat
C-M@ster

Aby měl za Spurs kdo dohrát sezónu, když půl kádru dostane dodatečnej trest...

Reagovat
Whitemedia

Lamela dobrý ubožáček..

Reagovat
smazaný uživatel

Kohouti se pekne vybarvili, mrdka vedle mrdky, snad jeste jeden dostanou

Reagovat
Rohlíček

Lamela to je klub tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas aneb "talk to the hand"

Reagovat
smazaný uživatel

andílci se projevili

Reagovat
Counter

Kdyby se to raději snažili vyhrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni si dnes přišli kopnout.

Reagovat
Mervin

dobře Diego, jen jim nalož

Reagovat
blade115

Slepice jsou prostě největší špíny na světě a je jen dobře, že se titul do jejich hnusných pařátů nedostane.

Reagovat
Error

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáš ropáku

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

ty si ubožiak

Reagovat
smazaný uživatel

Rika fanda Cukotky

Reagovat
Mastný Chobot

rika fanda Mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale nic nerekl.

Reagovat
Ligter

Reagovat
VasAFC

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Kovi81

Reagovat
eliskafan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
jacobT

Reagovat
icka

Reagovat
off-olda

|Costa A měl být roh.

Reagovat
tony223

žumpy.. Doufám, že takoví sráči jako jsou slepice nikdy nevyhrají titul.

Reagovat
Rohlíček

Něvěřim, že to říkám, ale snad Costa někoho řízne

Reagovat
Tolstobik

Líčestr

Reagovat
ACSMan

Co se stalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemaj na to.

Reagovat
smazaný uživatel

Costa hrá jak ja na FIFE

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se takhle hráči Chelsea rvali za svůj klub, nemuseli by smrdět na 10. místě.

Reagovat
icemike

Vypadá to,ze i hráči chelsea mají radši lestr než chelsea

Reagovat
fenixLFC

merkelova

Reagovat
smazaný uživatel

Costa dneska hustý skluzy :)

Reagovat
Error

Jak poslouchám chanty na Raineriho, tak to bude poslední kolo na SB jedna velká párty.

Reagovat
Frick

Stejně si myslim, že LFC dojde dech a ten titul nedotáhne...

Reagovat
TopinB

The Football Feed

2 mins ·

At least the Spurs shirt has a seat belt on it for their title challenge crashing

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Hazard střílí. Kdo to je a co udělal s pravým Hazardem?

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je najvacsi zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

Mal byť už dole, aj s Lamelom...

Reagovat
smazaný uživatel

Dier mal byť dole, omg

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela taky, vždyť se prošel Cescovi po ruce

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jít ven, pomezní to viděl, ale rozhodčí to dnes nezvládli. Mousa to prostě neunesl, tak jako víc hráčů

Budeš tohle psát i Costovi s Fabregasem až zase něco vymyslí?

Reagovat
Dawon

Vysvetlete mi nekdo, jak v tomhle zapase nikdo nedostal cervenou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
xjert02

Kvalitní sudí.

Reagovat
jacobT

dnes mali sliepky dohrávať tak v 6

Reagovat
jacobT

okej, to som ešte možno prehnal

Reagovat
Counter

Myslím, žes to + - trefil

Reagovat
WienArsch

Neunášejí

Reagovat
Ondiis

Na to, jak se o Pochettinovi mluví jako nejlepším trenérovi v PL, tak poslední dva zápasy celkem nezvládl, po vyrovnávacích gólech se úplně podělal a s ním zbytek týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis to je skvelej zapas. Tottenham nakonec pojede na St. James bez sance na titul a bez Alliho, Dembeleho a Alderweirelda

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
spider_8

A Lamely

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela

Reagovat
vladis271

Reagovat
hefy

Tenhle zápas Spurs na sympatiích moc nepřidá.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni treba. Sala je slusiva i tak

Reagovat
hefy

Reagovat
fenixLFC

by si clovek pomyslel ze ked su vecne v tieni arsnealu tak si zvyknu prehravat ale oni to proste fakt neskutocne nedavaju....

Reagovat
smazaný uživatel

to je komedie

Reagovat
off-olda

Snad každý kromě Llorise předvedl nějakou prasárnu. To je klub ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

BUZERANTI z TOTTENHAMU VY SPINY.

Reagovat
Mervin

ty pičo, tohle nevidíš ani v okrese takové vypatlance

Reagovat
Pigeon

Super derby, parada Leicester. Neuveritelny pribeh

Reagovat
Swarley

setnout mě jak teď Hazarda, tak přisahám Bohu, že mu takovou natáhnu

Reagovat
off-olda

Reagovat
TopinB

Reagovat
spider_8

Reagovat
Heisenberg

Cloppenburg rozdávej to

Reagovat
Counter

W T F

On toho Diera nevyloučí?

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne Cesc byl zas na nohou okamzite si stezovat, fakt ho u CFC nemuzu vystat

Reagovat
icemike

Kdyby si todle odpustil, tak by to i šlo

Reagovat
Blasphemer

jak můžou ty kundy vůbec dohrát v jedenácti?

Reagovat
Miguel19

Neuvěřitelný mrdky. Neuvěřitelný špíny.

Reagovat
smazaný uživatel

Same old Spurs - kdyz se mohli přiblížit na dostřel tak ztratí dva zápasy, ve kterých vedli... ještě pustit Arsenal před sebe a závěr je dokonalej

Reagovat
Ángel di María 22

Tohle je snad nejvíc "neunášecskej" závěr zápasu, co jsem viděl

Reagovat
vilp

Šašek se jim bojí dávat karty, to už jsem si myslel, že Diera vyhodí.

Reagovat
Billy McClane

Ja som len cumel. El Clasico hadr

Reagovat
smazaný uživatel

neskutočné špiny ten tottenham

Reagovat
Mimalu

Mark si zapomněl červený kartonek nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Dier nic? To je ubohost ta hra Tottenhamu, snaží se jen zranit soupeře z frustrace.

Reagovat
WienArsch

Ty krávo to jsou řezníci

Reagovat
smazaný uživatel

co to je za psycha..

Reagovat
JIMMY-PO

Chelsea zrušiť, štadion zburat a postavit namiesto neho niečo užitočne

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Mervin

zrušit ty mrdky slepičí, ti se dnes ale vybarvili...

Reagovat
JIMMY-PO

jeden zapas zaprasili za neviem kolko rokov a uz sa z toho idete posrat vsetci

Reagovat
Gunner91

třeba pomník toho jak Leicester vyhrál v roce 2016 titul na úkor Tottenhamu!

Reagovat
JIMMY-PO

na ukor Tottenhamu?? ze ta hanba nefackuje

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto je ultimatne nezvladanie

a clattenburg je toho sucastou

Reagovat
jacobT

a toho tu cez polčas niektorí chválili

Reagovat
Mastný Chobot

aj Tottenham dokonca... blázni

Reagovat
penepi

Leicester športový príbeh tohto storočia, nádhera, gratulujem.

Reagovat
VasAFC

Neuvěřitelnej příběh ten Leicester gratulace k titulu a dva palce hore.

Reagovat
Dawon

DIER FURT BEZ RUDE? co to je do prdele za komedii?

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Porad bez cervene? Neuveritelne

Reagovat
jacobT

FOXEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
Mervin

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
smazaný uživatel

LESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER GRATULACIA !!!

Reagovat
WienArsch

Tam bylo tak sedm úmyslně neudělených karet, jinak by se nedohrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

LESTRRRRRRRRRRRRRRR

Reagovat
HalaMadrid_Flx

FOXES!

Reagovat
smazaný uživatel

To si dam na oslavu slepici polivku

Reagovat
fenixLFC

jooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Trapper

Leicesteeeeeeeeeer

Reagovat
smazaný uživatel

A to jim Miguel přál

Reagovat
off-olda

Reagovat
TopinB

FOXEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Dier nič kurva ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tfuj cejtim se divně po tom co jsem poprvý v životě fandil Chelsea. Ale hlavní je že titul má Lestr

Reagovat
Mervin

tak se dnes asi cítí hodně lidí

Reagovat
masly008

Reagovat
vladis271

nevydržal som dlhšie ako 70 minút im fandiť.

Reagovat
smazaný uživatel

leicester

Reagovat
Counter

Je to taaaaaaaaaaam Hazard co slíbil, to splnil, úžasný

A snad ještě pár hráčů Spurs dostane dodatečné tresty, tohle od nich byla šílenost.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

LEICESTER !!!!

a chudaci z Tottenhamu si pricuchli a najblizsich 5 rokov opat chlapci budu len pozerat na top 4

Reagovat
smazaný uživatel

Už přestaň brečet.

Reagovat
Rohlíček

Nevadí kohouti, možná za dalších 50 let tu bude další šance.

Reagovat
aither

Dělá někdo hromadnou objednávku dresů Lesteru?

Reagovat
mickey mouse

pohádka

Reagovat
smazaný uživatel

komedie...

Reagovat
Error

lol, ještě bitka

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs definitivne ztratili i to malo sympatii, strasny kurvy

Reagovat
smazaný uživatel

Hnus zasranej nesympatickej Lestr titul v cele s tim krivakem Ranierim

Reagovat
tunkic

Reagovat
Kluivert9

Dolar

Reagovat
Mishko

fakt toto napíše niekto po tom, čo dnes predviedli hráči sliepok?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to dneska nevidel. Kazdopadne to na sympatiich ke Spurs nema co zmenit. Hraci jsou sympaticti, stejne tak manazer, nenakupuji bezhlave a hraji hezkek fotbal. Plus je to rival tech zmrdu z Arsenalu.

Reagovat
Azza

"Hraci jsou sympaticti"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Neříkals, že sem přestaneš chodit pokud Leicester vyhraje titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nerikal.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Zabij se.

Reagovat
Svatej

Reagovat
raduinho

Sbohem.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs umí

Reagovat
Swarley

ty vole tak to je fakt otřesný závěr pro Spurs, bohužel boj pro titul není pro každého, tohle je dost ubohej obrázek za tak dobrou sezónou, sráči

Reagovat
spider_8

Tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočne úbohí sráči.. fuj... Byť v koži Ivanovića, rozbijem tam hubu Dierovi a Lamelovi minimálne, na konci zápasu...

Reagovat
Swarley

tak tohle taky brutálně nezvládl Clattenburg, měl tam poslat nějakou redku, klidně dvě a měl by klid

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele, Dier, Lamela... Clattenburg nie je dobrý rozhodca, no...

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas, Ivanovic, Costa...

Reagovat
Busby babes

presne. Dier to pak dokonalou tim druhym zlutym faulem, kterej taky presel.

Reagovat
Busby babes

uz aby to vzali do rukou profici...

Reagovat
smazaný uživatel

Leda, ze vezmete Mourka, Somine.

Reagovat
Swarley

rozhodně, však se na to nedá dívat, bojují o to nezvládači nebo takový funky poloamatérský týmy jako Lestr, ostuda pro Anglii...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Je mi sympatičtější boj do posledního dechu, než se ze všeho posrat jak Arsenal.

Reagovat
Ángel di María 22

To rozhodně, ale nic to nemění na tý léčebně, co tam Spurs předváděli po gólu na 2:2

Reagovat
C-M@ster

Já se jim ani nedivím. Titul, emoce, kluci z Chelsea to taky brousili a hecovali... To člověka prostě strhne a nemusí být guma.

Hlavně, že se nestalo žádný velký zranění.

Reagovat
Swarley

bojovat je jedna věc, ale tohle bylo fakt hrubě za čárou

Reagovat
smazaný uživatel

absolútne nemali záujem o hru, neverili sa, že by dali gól a šli sa len "biť"... to je fakt boj... Takto mal bojovať aj LFC v Istanbule alebo proti BVB a mancs proti Bayernu, že?

Reagovat
smazaný uživatel

*si

Reagovat
Rohlíček

Chovej se, Cecile.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
wild

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

kde ste zalezeny v kanaloch zrazu chlapci z tottenhamu co? nezvladate presne ako vas cely team

Reagovat
JIMMY-PO

tu som cau

Reagovat
Mastný Chobot

Janík zrušil účet určite

Reagovat
smazaný uživatel

^

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska jste si všichni přišli vyblít svoje mindráky na internet.

Reagovat
Herry31

Dívám se na tabulku a vidím, že pořád před vama. Jen mě mrzí, že to průběžné druhé místo neunášíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Na vrchlou tabulky, což se o vás říct nedá.

Vzdej tyhle keci, zatím to neumíš. Počkej až dosáhneš puberty .

Reagovat
smazaný uživatel

https://cs.wikipedia.org/wiki/Vrchol ... to abys pochopil, co je vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Píšu někdy moc rychle, ale pro tebe to opravím

*Jsme těsně pod vrcholem tabulky, což se o vás říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem se ti snažil říct, že druhý místo není vrchol.

Reagovat
smazaný uživatel

Vrchol je oslava plastic fans za střed tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

Preskocili diky te remize o skore Stoke na 9. miste. No neoslavil bys to?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě! Šampáňo pro všechny!

Reagovat
smazaný uživatel

Je nás tu dost

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může vůbec někdo chovat sympatie ke Spurs? Vždyť to bylo něco strašnýho

Reagovat
JIMMY-PO

gratulijem Liškam, paradna, nadherna a skvela sezona zakoncena zasluzenym titulom

Reagovat
WienArsch

Četl jsem, že dnes dávají Slunce, seno a pár facek, ale nevěděl jsem, že na O2 Sport.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
vladis271

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
jacobT

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska byl Janko Nezvladajko celý Tottenham.

Reagovat
smazaný uživatel

To je krásný prostě, owny se celou sezónu vysmívá Hazardovi, který nakonec sám zaklapl šanci Spurs na titul. Spravedlnost přece jenom existuje

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

karma

Reagovat
Svatej

Reagovat
Heisenberg

Pohádka

Reagovat
ZB 07

Tottenham jsou neskutečný prasata...titul je ve správných rukou

Reagovat
JIMMY-PO

kvoli jednomu zapasu

Reagovat
ZB 07

A není to jedno? Vždyť to, co tam zejména ve druhým poločase předváděli, byla naprostá komedie..a nezáleží na tom, jestli to byl takovej jejich jedinej zápas nebo se takhle chovaj pravidelně...tolik ostrých skluzů bez balonu jsem v jednom zápase snad nikdy neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

kua leicester to fakt vyhral prave som si to uvedomil este raz a nechapem

Reagovat
pa3ce

úplne po poslednom hvizde totálne zimomriavky ako mi to došlo, nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

''Nešlo jim to nepřát''

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem asi jedinej kdo jim to opravdu nepral..

Reagovat
hefy

Já taky ne. Příběh možná sympatickej je, ale ten tým v mých očích ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak..

Reagovat
Lacko_Boh

akému tímu z tých ktoré PL vyhrali to šlo priať? Víťazi maju v tíme alebo v ceste za titulom vždy nejaké "ale" ..

Reagovat
hefy

To je těžká otázka. Vyloženě spokojenej jsem byl naposled snad 06-07, kdy to vyhráli United.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh.

Reagovat
Counter

Už jen Ranieri samotný to prostě strhává.

Reagovat
spider_8

Naši hráči byli ale dneska neuvěřitelně klidní na to, jak je tam neskutečně okopávali. A teď nemyslím emoce, nadávání na rozhodčího atd., ale to že vůbec neopláceli a nenechali se strhnout ke stejným prasárnám. Za tohle palec

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

ale upřímně řečeno, na konci zápasu by nejlepší třešničkou stejně bylo prošlápnutý koleno Diera

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Jackmaker1989

Treba oceniť ako sa Chelsea bila za iný tím a nenávisť naproti Tottenhamu, Tí špinavci si za ten dnešok nezaslúžia titul ani náhodou. Také nasadenie od Diega, Cesca a ostatných som ešte túto sezónu nevidel! :)

Reagovat
wild

Sliepkam riadne prejebavalo nakonci

LESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
JIMMY-PO

to nic, prvy rok pocheho budovania, najmladsi kader v lige( z toho aj to nezvladnutie zaveru)..svetla buducnost

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je sranda jak to všichni berou jako neúspěch Spurs, když nevedli ani jedno kolo ligu a nejblíž byli tak 5 bodů zpátky...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, reálně jsme k tomu měli obrovsky daleko na to, že nemáme zkušenosti, ale někteří tu jeli pořád svou, že jedem na titul když ztrácíme 7 bodů.

Reagovat
REPLIKATOR

Tottenham are the first team in Premier League history to have nine players booked in one game. Naughty.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mimalu

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Belgická repre to sú tiež dobrí kokoti, Curtois, Verts, Hazard a další.. Fuj

Reagovat
raduinho

Jsou to nesympatické pičky.

Reagovat
Mimalu

Hazard?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, namyslený spratek...

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Mimalu

tak to vůbec....

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Brutalne nesympatickej clovek..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Fellaini zachranuje

Reagovat
smazaný uživatel

další do partie...

Reagovat
smazaný uživatel

"frantíci" tiež, to je tiež dobrá banda...

Reagovat
Lacko_Boh

v tejto dobe socialnych sietí je ľahké niekoho nemať rád, resp. si na nom niečo "zlé" nájsť

Reagovat
smazaný uživatel

čo splietaš Laci , vidieť na ihrisku Girouda, Pogbu, Benzemu, Riberyho, Evru, vrchol nesympatií pre mňa

Reagovat
Lacko_Boh

no konkrétne si písal Curtois, Verts a Hazard a to su neobľúbení najma kvoli spravaniu v mediach., na ihrisku sa spravaju štandartne.

Reagovat
Lacko_Boh

ale samozrejme sympatie nejde príkazať,neviem čo sa vlastne snažím dokázať. To isté hore s Hefym. Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

keď myslíš

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois i Verts jsou pěkná hovada i na hřišti. Od Hazarda si pamatuju akorát toho pokopaného ballboye, který si to, ruku na srdce, zasloužil.

U Vertonghena si zas nepamatuju, že by prohlásil nějakou sračku do novin.

Reagovat
Lacko_Boh

inak mam teplotu jak kokot,hlava ma bolí, klby ma bolia... mozno sa mýlim.Ale skor ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoré uzdravenie.

Reagovat
Hokaido

Není toto trochu šovinistické?

Reagovat
smazaný uživatel

Jako, že mi Spurs nějak moc nevadili tak po dnešku úplně měním názor. Stejný vypatlanci jak F.Mori.

Reagovat
JIMMY-PO

boze najmladsi kader v PL nezvladol psychicky najdolezitejsi zapas za 50 rokov a vy tu idete robit neskutocne trapne zavery z toho vsetci

Reagovat
icka

trapne zavery? s epodivej co predvadeli ty sasku

Reagovat
JIMMY-PO

ty si prečitaj co som napisal ty šašku

Reagovat
eliskafan

Po dnešku slepice nejhorší mužstvo PL

Reagovat
smazaný uživatel

Absolútna fantázia key mi niekto povie že vyhrá Leicester asi ho vysmejem ale teraz je to Realita super Líšky

Reagovat
prevadec spojitosti

congrats leicester

Reagovat
prevadec spojitosti

ale byl to dobrý zápas, se vším všudy. teda kromě červené což je trochu s podivem

Reagovat
C-M@ster

...a pak že prý neoslavili titul doma.

Jamie Vardy is havin' a party!

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

KARMA sliepocky...dobehla Vas..cely zapas ste nehrali fair play, snazili ste sa vyprovokovat Costu ale zostrelil Vas Eden vystavnym golom, ano chalan , ktory bol z Vasej strany podcenovany a smiali ste sa ze ma krizu, ta kriza stala za tento fenomenalny moment HAHA

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/dreamteamfc/ vysiela nazivo z leicesteru cez Facebook stream

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole dobre kurvy ty slepice, jejich predstaveni dlouho nic neprekona. Lamela, Rose, Walker atd atd. Obrovska geatulace Leicesteru

Btw. behem pulhodky ma titul Leicester a Mark Selby, the Jester from Leicester

Reagovat
icka

A jacob a spol se tu muze smat s tim hurikejnem, nejvetsi spiny a mrdky, proste zidaci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses normálně zamiloval

Reagovat
icka

aspon mas smysl pro humor

Reagovat
smazaný uživatel

COSTA !

Reagovat
Herry31

Asi nějak takhle vypadaly moje emoce s koncem zápasu.

http://replygif.net/141

Konec zápasu, jak z nějaké fify. Takové chování odsuzuji, ale nemůže mi to pokazit dojem z celé sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
icka

proste spiny ten tottenham

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele