Premier League - preview 31. kola

19.03.2016, 08:37, aktualizováno 20.03.2016, 08:51
Previews
Tottenham doma hostí Bournemouth a potřebuje zareagovat na sobotní úspěch Leicesteru. Manchester uvidí derby mezi City a United, Liverpool cestuje do Southamptonu, o důležité doby pro boj o záchranu si to rozdají Newcastle a Sunderland...
Newcastle United - Sunderland AFC  (neděle 14:30)
V neděli po obědě se v severovýchodní Anglii zastaví běžný život. Tyne-Wear derby, souboj nepřátel se sídly patnáct kilometrů od sebe, nabírá s blížícím se koncem sezóny na důležitosti i vzhledem k postavení obou celků na sestupových příčkách.

Už několik let patří město fanouškům Black Cats. Ti po dvou remízách v roce 2012 znají už jen pocit vítězství, během kterých se za Magpies trefil pouze Mathieu Debuchy. Zatímco první letošní duel bez diskuzí hrubě ovlivnil chybující sudí Madley, mohli příznivci jen spekulovat, co se dělo za zavřenými dveřmi Stadium of Light na konci ledna, kde v přátelském setkání vyprovodili domácí soupeře šesti góly.

V St. James Parku se však premiérově představí nový manažer Rafael Benítez, a ten svá první domácí klání zásadně neprohrává. U předchozích šesti zaměstnavatelů se na vlastním stadionu představil remízou jedinkrát, hned pětkrát pak většinu diváků potěšil třemi body. Před mizernou formu Magpies a jejich čtyři prohry v řadě je také nasnadě všimnout si šesti bodů z posledních třech domácích zápasů. Opačně pak můžeme nahlédnout na výsledky Sunderlandu, ten sice během pěti kol prohrál jen na půdě West Hamu, jenže hned třikrát neslavil ani on. Za šestadvacet předešlých ligových výjezdů pak plný počet bodů získal jen třikrát. Vylepšit bídnou statistiku bude chtít i Jermain Defoe, ten na minulých osmi návštěvách vstřelil sedm gólů.

Proti sobě se tentokrát postaví manažeri, kteří se naposledy setakli v roce 2004. Bolton v sestavě i s Garym Speedem tehdy porazil trefou Kevina Daviese našlapaný Liverpool, v němž se v základní sestavě vedle Hyypiy, Carraghera či Xabiho Alonsa objevil i Milan Baroš. "Je to tak dávno, všechny ty věci, od té doby uplynulo už spoustu vody. Není to o mně proti Rafovi, ale o hráčích, o tom, jak nejlépe je dokážeme připravit fyzicky i psychicky. Samozřejmě, bude to obrovské derby. Všechna jsou velká, ale tohle je ještě větší" nechává tlak na svých svěřencíh Sam Allardyce, kterému se před zápasem vrátilo do tréninku i trio Lens, Cattermole, Defoe.

"Všechna utkání mezi dneškem a koncem sezóny budou pro nás důležitá, ale ten nedělní obzvlášť. Fanoušci jsou pro nás klíčoví. Musíme stát při sobě a mít jistotu, že každý fanoušek v hledišti může pomoci hráčům na hřišti," vnímá brzy po svém nástupu atmosféru Benítez. Ten by mohl využít služeb Chancela Mbemby a od prosince absentujícího Papise Cisseho, naopak kapitán Fabricio Coloccini si na svůj návrat musí ještě chvíli počkat.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Taylor, Mbemba, Colback, Anita, Shelvey, Sissoko, Wijnaldum, Townsend, Mitrović
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Yedlin, O'Shea, Koné, Van Aanholt, Kirchhof, N'Doye, Cattermole, M'Vila, Khazri, Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Southampton FC - Liverpool FC  (neděle 14:30)
Zatímco v Dortmundu se mohou v poklidu těšit na návrat Jürgena Kloppa "domů", samotnou modlu vestfalského klubu čeká ještě pořádná dřina v lize. Ještě před čtvrtfinále Evropské ligy musí připravit své hráče na těžké duely Tottenhamem a Southamptonem, který se v posledních týdnech potýká s kolísavou formou.

Obrovská jistota kryjící záda hráčům v poli vzala za své v poslední čtvrthodince zápasu s Chelsea. To se projevilo hned na půdě Bournemouthu a ztráta sebevědomí málem zavinila i šokující porážku od Sunderlandu. Musel se tak probudit čtyři měsíce spící Graziano Pellè a dvěma zásahy vydolovat body z Britannia Stadium. I díky tomu se tak Southampton pyšní třetím nejvyšším bodovým ziskem za posledních deset kol. Cesta za evropskými poháry už ale doznala několika překážek a Saints se musí modlit za chyby svých soupeřů.

Fraser Forster však potřebuje najít svou neprůstřelnou vestu, smolným závěrem s Chelsea přišel o možnost být třetím brankářem s nejrychleji nasbíranými dvaceti čistými konty, stále ale ještě může být po Petru Čehovi (26 zápasů), Pepe Reinovi (32) a Royi Carrollovi (37) vysoko v historických tabulkách Premier League s potřebou jednačtyřiceti startů.

Od posledního ligového vystoupení Reds uběhly dva týdny, mezitím se dvakrát střetli s Manchesterem United, a kromě samotného postupu mezi osm nejlepších v Evropské lize ukázali, že se blýská na lepší časy. Po vypadnutí z FA Cupu jakoby hráči měli lehčí nohy, zostuzení hostitelů ve Villa Parku, dvě čistá konta proti Augsburgu, parádní odplata Manchesteru City za smolnou porážku ve finále ligového poháru a naopak šťastný obrat na půdě Crystal Palace - společně s vyřazením odvěkého rivala z putování po Evropě jsou to pro fanoušky Liverpoolu slastná slova budoucnosti.

Na trávník vstoupí Kloppovy svěřenci s jedním až třemi zápasy k dobru oproti svým hlavním konkurentům a v případě úspěchu skočí minimálně do večera na sedmou příčku s nulovou ztrátou právě na Manchester United. Přesně po roce by také oslavil čtyři ligová vítězství v řadě. K tomu by měla pomoci i skvělá potence na hřištích soupeřů, během čtyř výjezdů skórovali hned třináctkrát. Svým dílem by mohl pomoci i dlouho zavrhovaný Christian Benteke, který už je pouze poslední zásah od ligové padesátky, Southampton pak pokořil ve dvou posledních zápasech. Přitom si tu nezahrál v prosinci, kdy tu v poháru zareagovali jeho spoluhráči na bleskový gól Maného šesti zásahy a zároveň tak navázali na dvě ligové krádeže v řadě - třikrát za sebou tu brali všechny body naposledy mezi 1994 a 1996.

"Proti Stoke to byla pro nás povinná výhra, stejně jako tomu bude teď v neděli," nepřipravuje si alibi Ronald Koeman, který může využít hned trojici hříšníků. Už tři červené karty letos viděl Victor Wanyama a po pěti absencích si jistě bude chtít zahrát celý zápas. Trest si odpykal také José Fonte, Saido Mané pak uspěl s odvoláním proti červené kartě, snad i díky doznání Pieterse.

"Problém se sebevědomím je ten, že je jako malá květina. Když na něj šlápneš, je ve vteřině pryč. Ale není to jen o něm, je to také o pocitu větší a větší důvěry v náš způsob hry. Vše je připravené na dobrý zápas a Southampton je skvělý tým, pokud tedy chceme vyhrát, musíme být opravdu dobří," prohlásil s respektem Jürgen Klopp, který se na rozdíl od svého protějšku musí obejít bez trestaného Jamese Milnera. Větší šance na vstup do utkání než ve čtvrtek má naopak levý obránce Alberto Moreno.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Martina, Van Dijk, Fonte, Bertrand, Davis, Clasie, Romeu, Tadić, Long, Pellè
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Flanagan, Lovren, Sakho, Clyne, Henderson, Can, Lallana, Firmino, Coutinho, Origi
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.30 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Manchester United  (neděle 17:00)
Velké manchesterské derby už dlouho nemělo tak slabý zvuk jako dnes. Nejenže ani jeden tým reálně neatakuje úplnou špičku tabulky, jde především o způsob, jakým se oba týmy projevují na hrací ploše. "Louis van Gaal army" střídá solidní momenty s trapnými, jenže ani Citizens nepůsobí na prknech Premier League vždy důstojným dojmem. Dnešní derby může říci mnohé, pravděpodobně to však nebude pozitivní zpráva.

Ať už totiž utkání dopadne jakkoli, v první řadě to do značné míry ukončí snažení jednoho z celků v honbě za jeho cílem. Manchester City ztrácí na vedoucí Leicester už patnáct bodů, což je i při dvou zápasech k dobru propastné manko. Jakákoli ztráta je tak dalším hřebíčkem do už tak dost děravé rakve již pohřbeného Manuela Pellegriniho.

Manchester United naproti tomu v boji o titul už dávno není, ale naděje na účast v příštím ročníku Ligy mistrů se nechce vzdát. Právě městský rival sídlí na kýžené čtvrté příčce a čtyřbodovým odstupem. Porážka Rudé ďábly zřejmě již definitivně vyřadí ze hry - a to především psychicky. Naopak velké městské vítězství vykřeše v myslích nahlodaného týmu tolik omílanou jiskru.

V témže smyslu hovořil i manažer United Louis van Gaal. "Doufám, že City bude náš katalyzátor. Musíme je porazit a mít nadále šanci kvalifikovat se do Champions League," sdělil novinářům, se kterými poslední týdny a měsíce vede slovní válku, holandský manažer.

Favoritem jsou domácí Citizens, a to navzdory tomu, že i jejich forma je stabilní jako jezdec na divokém býku; nebo jako forma United. Důvodem je především skutečnost, jakým se právě Ďáblové projevují v utkáních na hřištích soupeře. Prohry v Sunderlandu, Mydtjyllandu, West Bromwichi a Liverpoolu v posledních pěti týdnech přerušilo jen vítězství na půdě třetiligového Shrewsbury.

"Dokud máte ve fotbale matematickou šanci, nemůžete si myslet, že něco nedokážete. To není vítězná mentalita. Vždycky si musíte věřit," zdůraznil Manuel Pellegrini, šéf Man City. Jenže věří ještě někdo jemu? Mistři z let 2012 a 2014 získali z posledních pěti zápasů jen čtyři body, přičemž se do tohoto období vklínila třeba i trapná prohra 0:3 na Anfield Road.

Jak jsem již několikrát předeslal, problémem je především způsob toho všeho. Pokud v sestavě není Kompany, tým nemá vedle Joea Harta jedinou silnou osobnost, což je ovšem problém sužující všechny velké týmy v Premier League. Problém je, že ani manažer příliš nepomáhá. Jistojistě vyhozený Chilan však hrubě řečeno, poté jak se k němu vedení zachovalo, nemá moc důvodů.

To všechno vytváří, pokud ne nejslabší, tak rozhodně nejdepresivnější manchesterské derby za dlouhá léta. Po říjnové nudě na Old Trafford ostatně nemáme moc důvodů myslet si, že se příliš věcí změní k lepšímu. Na druhou stranu - 171. souboj odvěkých rivalů může vlastně jenom příjemně překvapit. Pozorný divák letošní sezóny Premier League vysoké očekávání nemá.

Nenahrávají tomu ani početné stavy na marodkách. Nejzajímavější borec v kádru City Kevin De Bruyne je dlouhodobě mimo, sezóna možná skončila i pro jeho krajana Vincenta Kompanyho. Dál chybí i Fabian Delph nebo Samir Nasri. United se pak klasicky musí obejít bez Wayna Rooneyho a Luka Shawa, situace Ashleyho Younga a Camerona Borthwicka-Jakcsona se naopak lepší.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Mangala, Clichy - Fernandinho, Touré - Navas, Silva, Sterling - Agüero
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Blind, Rojo - Carrick, Schneiderlin - Lingard, Mata, Martial - Rashford
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.85 - 3.75 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - AFC Bournemouth  (neděle 17:00)
Když jsem před pěti měsíci psal předzápasový článek k tomuto utkání na Goldsands, upozorňoval jsem, že vedle manchesterského derby by fanoušci rozhodně neměli opomínat ani duel Bournemouthu s Tottenhamem. Dnes zajdu ještě dál a v konkurenčním boji od páté hodiny odpolední duel na White Hart Lane na úkor derby přímo doporučím. Utkávají se totiž dva týmy, jejichž forma sahá k anglickým nebesům.

Nechme chvíli stranou, že Tottenham zažívá jednu z nejlepších ligových sezón historie a patrně nejlepší za třiapadesát let. Bournemouth totiž žije svůj sen a vůbec nejkrásnější období od založení klubu. Měla to být kritická sezóna, čemuž napovídal i vstup do ní. Jenže s koncem roku se v týmu něco změnilo a situace je taková, že od začátku prosince získal víc bodů jen úžasný Leicester a dnešní soupeř Cherries.

Největší změna v herním stylu borců Eddieho Howea je rozhodně v defenzivě či jakémsi efektivnějším využívání energie při napadání, ale to je spíš záležitost na samostatný článek. Zmiňme jen, že v posledních šestnácti duelech inkasovali Cherries 17 gólů, zatímco v prvních čtrnácti klání dostali hned 30 branek.

Pět z nich i v prvním vzájemném zápasu na Dean Court, kde si vybral jeden ze svých slušně řečeno příšerných zápasů Artur Boruc. Polák zavinil minimálně tři góly a měl velký vliv na konečném výsledku 1:5. Šlo teprve o druhý vzájemný střet těchto celků a první od klání FA Cupu v roce 1957.

Posuňme se však o kus dál. Třeba v ročníku 1962/63 hrál Bournemouth až třetí nejvyšší soutěž a byl ještě sloučen s Boscombe Athletic. Taková Chelsea spolu se Stoke postoupila do první ligy, zatímco Man City spadl do druhé. A Tottenham zažil poslední sezónu, v němž skončil mezi nejlepší dvojicí celé Anglie. Teď mají šanci tento počin zopakovat, ne-li vylepšit a získat třetí titul v klubové historii.

Na něj aktuálně ztrácí osm bodů a jen vítězství nad nováčkem je tak udrží v kontaktu. Kohouti navíc potřebují najet na vlnu výher, kterou drželi od půlky ledna šest zápasů. Pak ale proti West Hamu a Arsenalu uhráli jen bod a náprava přišla až na hřišti Aston Villy. Bournemouth naopak vyhrál třikrát v řadě.

Hostům bude opět chybět trojice Callum Wilson, Tyrone Mings, Junior Stanislas. Nad Harrym Arterem visí malý otazník, podobně jako nad středopolařem Tottenhamu Ericem Dierem.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose - Dier, Dembélé - Lamela, Alli, Eriksen - Kane
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, Arter, Gradel - King - Afobe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.50 - 7.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - Arsenal FC  (sobota 13:45)
Úvod do 31. kola Premier League obstará Everton s Arsenalem, jejichž výkony jsou v letošní sezóně jako na houpačce. Do sobotního duelu půjdou nicméně v trochu lepším náladě svěřenci Roberta Martíneze, naposledy totiž dokázali v FA Cupu vyřadit Chelsea. Naopak Arsenal se od konce února trápí, z osmi předchozích soutěžních zápasů vyhrál jen proti Hullu a výrazně ztratil v boji o titul.

Aktuální ročník se nezadržitelně řítí do finiše, a ačkoliv se o Gunners ještě na přelomu ledna a února mluvilo jako o hlavním adeptovi na vysněný pohár, momentálně by na ně vsadil už jen málokdo. Zkušený kouč Arséne Wenger, na nějž se oproti ještě nedávným chválám nyní snesla vlna kritiky, ale ještě pochopitelně nehází flintu do žita. "Bude to nesmírně složité, nicméně stále věřím, že Premier League ještě není zdaleka u konce," prohlásil.

"V současné chvíli jedinou cestou, jak něčeho dosáhnout, je být realistický a pokorný. Souhlasím, že další neúspěch by byl pro nás už opravdu špatný, my však myslíme pouze pozitivně. Musíme se plně koncentrovat, jelikož víme, že nastal čas, abychom zase dosáhli výsledku, jakého chceme," dodal francouzský stratég, jenž stál u kormidla i při posledním titulu před dvanácti lety.

Wengerovu ekipa již klasicky v nejdůležitější fázi sezóny kosí četná zranění. Mimo hru se nachází Aaron Ramsey, Jack Wilshere, Petr Čech, Santi Cazorla, Alex Oxlade-Chamberlain a po středeční odvetě na Camp Nou se na marodku zařadil také Mathieu Flamini. Naopak Toffees by měl ze zdravotních důvodů scházet pouze Bryan Oviedo, kvůli karetnímu trestu si pak odpočinou Gareth Barry a Kevin Mirallas. V základní sestavě by se tak na jejich úkor mohl poprvé od ledna objevit uzdravený Muhamed Bešić.

Roberto Martínez, jehož mužstvo by už letošní ročník mělo dohrát v klidném středu tabulky, rozhodně nevidí v současné situaci Londýňany jako snadného soupeře. "Pokud vezmeme v úvahu zkušenosti a způsob hry Arsenalu, tak vůbec nezáleží na tom, jaký je na něj vyvinut tlak. Budou stále hrát stejným stylem, který ovládají opravdu velmi dobře. Domnívám se, že je to stále jeden z hlavních uchazečů o titul," myslí si španělský lodivod.

V sobotu to bude takřka na den přesně čtyři roky od doby, kdy Gunners naposledy přivezli z modrého břehu řeky Mersey všechny tři body. Na druhou stranu, z posledních sedmnácti vzájemných střetnutí se Everton radoval z vítězství pouze jednou. Jak tomu bude v Goodison Parku v sobotu v 13:45 SEČ?
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Coleman, Jagielka, Funes Mori, Baines - Bešić, McCarthy - Lennon, Barkley, Cleverley - Lukaku
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ospina - Bellerín, Koscielny, Gabriel, Monreal - Coquelin, Elneny - Campbell, Özil, Sánchez - Welbeck
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.75 - 3.60 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Chelsea FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Kde se nachází aktuální cíle Chelsea v aktuální sezóně? Bláhový boj o nejlepší čtyřku? O trochu méně bláhový boj o Evropskou ligu? Nebo se, dle slov Guuse Hiddinka, modří zaměří spíš na mladé talentované borce, kteří potřebují zkušenosti a ve zpackané sezóně už je v klidu mohou sbírat? Blues už takřka o nic nehrají - naopak West Ham cílí na historickou účast v pohárové Evropě. Vždyť Liga mistrů je mu vzdálená pouze na dva body.

Pro Chelsea zdánlivě skončila sezóna. Během pár dní ukončila svoji pouť Ligou mistrů, a dokonce i FA Cupem, kde tvrdě narazila na Everton. V Premier League se pak potácí od začátku sezóny a nepomohla jí ani dlouhá série bez porážky - na šestý Manchester United nyní ztrácí sedm bodů, na Ligu mistrů dokonce jedenáct.

Manažer West Hamu Slaven Bilić, jenž se svým týmem prožívá nejspíš nejlepší sezónu v historii Hammers, však ani v nejmenším nehodlá zvučného soupeře brát na lehčí váhu. "Chelsea má před sebou devět zápasů - a pokud zaberou, mohou skončit vysoko. V tomto smyslu není ideální s nimi teď hrát. Mají jenom Premier League; budou hladoví a totálně soustředění na tuto soutěž," upozornil někdejší kouč chorvatské reprezentace.

Kladiváři každopádně nemohou myslet na nic jiného než svého sobotního soupeře o body obrat. Chelsea sice už 13 zápasů v lize neprohrála, ale ani West Ham na tom není o nic hůř. V Premier League a FA Cupu čeká na přemožitele dohromady už sedm utkání - z nichž hned pět zvítězil. Jak jsem předeslal, z pátého místa ztrácí na labilní Manchester City jen dva bodíky, a i když to zní šíleně, Liga mistrů není zas tak daleko.

Guus Hiddink to ví a sílu soupeře si dobře uvědomuje. "Bude to velmi těžký zápas, soupeř si vede dobře doma i na hřištích soupeře. Jsou odvážní, umí hrát na rychlé brejky a mají skvělé hráče, na které se krásně kouká. Jsou na páté pozici a jejich sebevědomí je na téže úrovni. Oni nesní - reálně bojují o Ligu mistrů," konstatoval nizozemský šéf.

Přestože Chelsea neprohrála už devět ligových zápasů s West Hamem, za jistojistého favorita (byť doma) se považovat nedá. Tím spíš, když nemůže hrát vykartovaný Diego Costa ani zraněný Eden Hazard. A ještě tím spíš, že se West Hamu vrací klíčový stoper Winston Ried a pravý bek Sam Byram. Mimo hru je samozřejmě Victor Moses, jenž u Kladivářů hostuje právě z klubu Romana Abramoviče.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Mikel, Fábregas - Willian, Oscar, Pedro - Traoré
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Byram, Ogbonna, Reid, Cresswell - Kouyaté, Noble - Antonio, Payet, Lanzini - Sakho
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.75 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Leicester City  (sobota 16:00)
Ještě před rokem byl Leicester na dně prvoligové tabulky. Jenže jejich porážka 4:3 s Tottenhamem předznamenala velikonoční zázrak. Jako Ježíš totiž Lišky regulérně vstaly z mrtvých a vyhrály sedm z posledních devíti zápasů. Kam tenhle příběh ústí už dobře víme: svěřenci Claudia Ranieriho bojují o titul a s pětibodovým padákem v zádech vyrážejí na půdu Crystal Palace.

Jedna z nejkrásnějších sportovních příhod historie se rýsuje a je týden od týdne barvitější. Lišky peláší vstříc neuvěřitelnému úspěchu, který by v létě zesměšnil každý z expertů na anglický fotbal. O to víc si teď všichni užívají jízdu Mahreze, Vardyho, Kantého a spol., kteří pod Ranieriho "přísnou" taktovkou míří za prvním titulem v klubové historii.

Leicester vyhrál šest z posledních osmi utkání a jeho pětibodový náskok na druhý Tottenham už se nesmí brát na lehkou váhu. Claudio Ranieri však euforii mírní. Ostatně jako celou sezónu. "Každý nás spojuje s vítězstvím v Premier League. Je to neuvěřitelné, že tak malý klub dokáže se všemi soupeřit v tak penězi nabité soutěži. My jsme však ještě vůbec nic nedokázali - zatím bojujeme o pohárovou Evropu," tvrdí trošku alibisticky.

Už nyní totiž Foxes mají na sedmý Southampton náskok 19 bodů, což je manko, které zkrátka není možné dohnat. Ani čtrnáctibodová ztráta West Hamu není v lidských silách - a lze s klidným srdcem říct, že Leicester si za rok zahraje Ligu mistrů. Italský šéf však ze svých borců shazuje jakýkoli náznak tlaku; a je to docela logické.

Třeba na Crystal Palace takový tlak dopadl naprosto bestiálně. Spolu se zraněním Yannicka Bolasieho totiž Eagles od prosince spadli z nádherného pátého místa o celých deset pozic dolů a nyní je pro ně aktuálnější boj o záchranu. Osm bodů na osmnáctý Norwich je sice ještě pohodový náskok, jenže dvanáctizápasová série bez výhry prostě straší.

Alan Pardew navíc nebude moci využít služeb útočníka Connora Wickhama, který spolu s Jamesem McArthurem a Marouanem Chamakhem zůstává na marodce. Nejistý je taky start Mileho Jedinaka. Naopak Leicester má k dispozici klasicky celou základní sestavu včetně Riyada Mahreze, jenž z vítězného utkání s Newcastlem odkulhal.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Delaney, Dann, Souaré - Ledley, Jedinak (Mutch) - Zaha, Cabaye, Bolasie - Adebayor
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton - Okazaki - Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.90 - 3.30 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Stoke City  (sobota 16:00)
Watford nedávno senzačně vyřadil Arsenal ve čtvrtfinále FA Cupu, což je pro Hornets - nehledě na úděsnou formu Gunners - obrovský úspěch. Proto - a proto, že svěřenci Quiqueho Sáncheze Florese v Premier League poslední měsíce naprosto tápají - se teď nedá očekávat, že by ještě lize věnovali vyšší pozornost. Domácí utkání proti Stoke City bude spíš první z devíti povinných.

Ještě na Boxing Day byl Watford na úžasném sedmém místě a ztrácel jediný bodík na pozice zaručující účast v Lize mistrů. Nakolik byl tento cíl předem ztracený, následný sešup nečekal v periferii Londýna asi nikdo.

Z posledních dvanácti utkání Sršni vyhráli jen dvakrát, zatímco hned sedmkrát odešli poražení. Připomínat, že je to do značné míry vinou poklesu formy Odiona Ighala (1 gól z 10 utkání), už je asi zbytečné.

Stoke City je opačný případ. Z devátého místa ztrácí pouhý bod na sedmou příčku, která ještě teoreticky může mít cenu předkola Evropské ligy. Potters si však svoji honbu za nečekaným úspěchem sami kazí.

Po třech výhrách v řadě uhráli cennou remízu na půdě Chelsea, aby pak vše spláchli domácí porážkou se Southamptonem. Proto je pro ně nyní esenciální získat od Watfordu nějaké body.

Na podzim se jim to vůbec nepovedlo, jelikož doma podlehli 0:2 pro brankách Deeneyho a Abdiho. Potters se navíc nepodařilo už šestkrát v řadě proti Hornets skórovat, což je vpravdě alarmující. Když k tomu připočteme výtečnou formu Heurelha Gomese...

Stoke bude ještě ke všemu opět scházet věčně zraněný kapitán Ryan Shawcross, s nímž na marodce leží i Xhedran Shaqiri. Watford naproti tomu bude podle trenéra Florese zvážit stav "tří až čtyř hráčů", mezi nimiž je útočník Odion Ighalo.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Prödl, Cathcart, Aké - Behrami (Suárez), Capoue, Watson - Deeney, Amrabat - Ighalo
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Bardsley, Cameron, Wollscheid, Pieters - Whelan, Imbula - Walters, Affelay, Arnautović - Mame Biram Diouf
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.25 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
West Bromwich Albion - Norwich City  (sobota 16:00)
I přesto, že už nějakou dobu v podstatě nemá o co hrát, West Bromwich v posledních kolech pořádně zabral. Povzbuzen Berahinovým návratem do formy a pozvednutím Rondóna Albion v minulých pěti kolech posbíral ihned po Chelsea největší počet bodů ze všech týmů Premier League. Bude na něho tedy mnohem větší motivace Norwiche stačit?

West Brom už v tuhle chvíli skutečně hraje pouze o prémie. Momentálně se v tabulce nachází na 11. příčce dokonce před Evertonem a reálně může pomýšlet klidně na devátou příčku - ne-li tu osmou, sedmou. Naproti tomu Norwich už nemá na mysli nic jiného než holou záchranu.

Kanárci mají v tuhle chvíli vlastní osud de facto ve svých rukou, neboť ještě ve zbývající části ročníku na Carrow Road pohostí oba své největší rivaly v boji o záchranu. Krom toho ale musí sbírat body i jinde - a minulý hrdinný výkon proti Manchesteru City, ozdobený ojedinělým čistým kontem pro Johna Ruddyho, byl bezesporu dobrý začátek.

"Tohle je začátek klíčové sady pěti zápasů, kdy musíme posbírat co nejvíc bodů, a pořádně zabrat," uvědomuje si skotský lodivod Norwiche Alex Neill, jenž na několik týdnů musí zapomenout na vlivného ofenzivního záložníka Nathana Redmonda.

Redmond si posledně poranil kotník a přiřadil se na marodku k další tradiční opoře norfolkského nováčka, Alexi Tetteyovi. V týdnu potom netrénoval ani stoper Ryan Bennett, a tak i jeho start je ve vážném ohrožení.

Tony Pulis nadále nebude moci využít služeb záložníka Jamese Morrisona, jenž si přetrhl zadní stehenní sval. Naproti tomu obránci Jonny Evans s Craigem Dawsonem mají slušnou šanci na včasné zotavení.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Olsson, Evans - Yacob, Fletcher - Sessegnon, Berahino, Gardner - Rondón
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Bennett (Pinto), Klose, Olsson - O'Neil, Howson - Naismith, Hoolahan, Brady - Bamford (Jerome)
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.45 - 3.25 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Swansea City - Aston Villa  (sobota 18:30)
Utkání, které bylo v létě překřtěno na bratrovražedný souboj André vs Jordan, na podzim nezklamalo. Při říjnovém střetnutí na Villa Parku se trefili oba sourozenci Ayewové, přičemž André dokonce pro Swansea rozhodoval o třech bodech. Tentokrát však novináři musí přijít s novou dějovou linií; starší z bratrů je zraněný a hrát nebude...

Je to tak; André Ayew si poranil kotník a do dnešní bitvy proto nezasáhne. Všechna pozornost tak bude soustředěna na eratického útočníka Jordana, který sice obecně platí za jeden z mála světlých bodů na otřesné sezoně Aston Villy, ovšem na ligovou branku čeká od Boxing Day (26. prosince).

Jedním z mnoha aspektů oné otřesné sezony Villans je jejich kontinuální neschopnost přivážet body z cizího prostředí. To se birminghamským nepovedlo od osmého srpna, a pokud se Gardeho parta skutečně bude chtít alespoň pokusit o napodobení loňského úniku z dílny Leicesteru, musí jednoznačně zabrat teď, nebo nikdy.

"Teď, nebo nikdy" je to do jisté míry také pro Swansea, respektive to částečně naznačuje Francesco Guidolin, jenž toto klání označil za nejdůležitější v sezoně. Labutě se sice už teď mohou opřít o osm bodů náskoku, ovšem faktem je, že teprve vítězství v tomhle duelu by patrně vše stvrdilo.

Pokud Aston Villa potřebuje jít nahoru venku, Swansea by užila lepší formu před domácím publikem, kde triumfovala pouze třikrát z posledních 13 pokusů. Dnes se bude o vylepšení této statistiky pokoušet i s uzdraveným Jeffersonem Monterem, který se po skvostném startu do sezony vypařil jako pára nad hrncem. Na lavičku se vrací dříve hospitalizovaný kouč Guidolin.

V srdci zálohy birminghamského celku se možná po dvouměsíční pauze objeví Carlos Sánchez, naopak talentovaná dvojice Traoré - Grealish si bude muset na comeback počkat až do dubna.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Britton - Barrow, Sigurdsson, Routledge - Paloschi
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Okore, Lescott, Cissokho - Westwood (Sánchez), Gueye - Gil, Veretout, Jordan Ayew - Gestede
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.80 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Leicester City30189353:3163
2.Tottenham Hotspur301610453:2458
3.Arsenal FC29157746:3052
4.Manchester City29156852:3151
5.West Ham United291310645:3349
6.Manchester United29138837:2747
7.Southampton FC301281038:3044
8.Liverpool FC28128843:3744
9.Stoke City301271132:3643
10.Chelsea FC291010943:3940
11.West Bromwich Albion291091030:3639
12.Everton FC28911851:3938
13.AFC Bournemouth301081238:4738
14.Watford FC291071229:3037
15.Crystal Palace29961432:3933
16.Swansea City30891330:4033
17.Sunderland AFC29671635:5425
18.Norwich City30671731:5425
19.Newcastle United29661728:5424
20.Aston Villa30372022:5716

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1849)

Přidat komentář
smazaný uživatel

OT: Je mě 14 chci začít hrát fotbal. Problém ve v tom že v mém věku už logicky nikde neberou. Vím, že jsou tady lidi kteří se vyznají tak prosím poraďte. Jsem z Brna.

Reagovat
smazaný uživatel

na vesnici tě vemou kdekoliv. Stačí přijít na tréning a říct trenérovi, že bys rád začal trénovat. Pokud nejsi úplnej nekopa, tak tě pak bez problémů zaregistrují.

Reagovat
smazaný uživatel

zkus to v Baníku, tam mají i starší začátečníky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
C-M@ster

„Problém ve v tom že v mém věku už logicky nikde neberou”

Dá se začít i ve čtrnácti. Jasně, že ne nakráčet si do Zbrojovky, ale co třeba Kohoutovice, Maloměřice nebo tak něco. Nevím, z kama seš přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ne Maloměřice

Reagovat
smazaný uživatel

Cas zpristupnit editaci prispevku, mel tam byt vysmatej smajlik

Reagovat
SunFells

Dědiny hrající okres jsou určitě rádi, že maj vůbec někoho na střídačku, takže určitě tam. Na víc bys jako zelenáč stejně neměl.

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj, keď za 10 rokov bude ako nová posila Chelsea dávať prvý rozhovor o tom, ako ho všetci podceňovali

Reagovat
SunFells

Já tady toho českého Drogbu nepodceňuju, on samotný píše, že začíná

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně.. pokud umíš do balónu aspoň trošku kopnout, tak nikde neříkej, že jsi nikde nehrál..

u registračky se to stejně nakonec zjistí.

Reagovat
smazaný uživatel

kamo a doteraz si bol ako kde? Si sa hral na buzeranta ?

Reagovat
SunFells

Tak ty jsi dobře vadný.

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak zacinat v 14tich je bohuzial celkom neskoro, zalezi ci sa chces tomu venovat aktivne alebo budes brat futbal ako zabavu a konicek.

Ako spomenuli uzivatelia predo mnou, tak urcite niekde na dedine a postupne mozno casom by si sa mohol vysvihnut len musis naozaj tomu vela obetovat.

Reagovat
Gareth Bale 11

Hele, pozdě to úplně není, já začal na vesnici někdy v 15 taky a minulý rok jsem měl nabídku jít zkusit třetí ligu, nikdy není pozdě začít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak..

14 není nic co by mělo být zásadní. důležitá je vůle a radost z fotbalu..

Reagovat
smazaný uživatel

...a to už hráš v Reale

Reagovat
Nikikrew

Nie je ale domnievam sa ze ho caka slusna makacka

Reagovat
smazaný uživatel

Já začal na farmě jednoho tehdy ještě divizního klubu. Půl roku jsem byl ve starších žákách, do dorostu jsem už nechtěl ale nakonec mě přemluvili abych šel. V dorostu to bylo ok, akorát jsme se nescházeli na tréninky, takže pár lidí trénovalo s chlapama. Nedávno jsme dorost, kvůli nedostatku lidí museli zrušit, takže jsem o rok dřív začal hrát za chlapy. Momentálně mám chuť se na to vysrat, protože jen sedím a podle mě už je to ztráta času.

Záleží jaký máš ambice, to je hlavní, pokud si chceš jen tak kopnout a jít domů tak je to v pohodě, jestli máš ale ambice se někam dostat a máš nějakej cíl, tak se na to radši vyser. Ve čtrnácti už je pozdě, pokud jsi nikdy fotbal nehrál nebo aspoň nepřevyšuješ ostatní kluky při fotbálku za barákem. Ale pokud si chceš jen tak zahrát, tak si najdi klub buď z pralesa nebo z okr. přeboru, zjisti si jestli má dorost, popřípadě kolik lidí tam hraje, pakliže bys tam jen seděl tak je to na nic, musíš hrát aby tě to aspoň trochu bavilo, takže ideálně když bude míň lidí a budeš mít blízko do základu. Pak se můžeš rozhodnout, jestli půjdeš do chlapů nebo jestli přestaneš hrát. Ale máš celej dorost před sebou v podstatě, takže pokud ti někde dají šanci, tak si můžeš ještě pěkně zahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobne som zacinal

Zalezi ako na tom si, je to individualne. Niekto napreduje rychlejsie, niekto vobec. Ked zacnes tak neskoro tak vec, ze budes mat zo zaciatku problem s tym, aby si mal na ihrisku prehlad. Ostatni chalani su uz na ihrisku ako doma a ty to musis dohnat. Aspon ja som mal ten problem a na zlepsenie potrebujes minuty a cim viac. 14 je este v pohode, ale ako vravim zalezi od teba. Ja som s tym sekol kvoli kolektivu a skole, co zacinam trocho lutovat.

Tak to aspon vyskusaj.

Btw. ak hravas len tak vonku a ide ti to, velky futbal nevyjde, skus futsal, ten je narocny "iba" na techniku a kreativitu, coz mi celkom vyhovuje. Ja sa snazim tiez nejak dostat do futsaloveho timu. Zacal som sa ucit footworku a trosicku aj freestyle-u a ten progres proste pocitis viac ako vo velkom futbale, navyse ma to bavi viac.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
HorajzmAmmann

kámoš začal skákat na lyžích když mu bylo 18 a za dva roky skočil mamuták v Harrachově takže bud v klidu

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápasy dneska, Everton čakám neprehru a skvelý futbal, Palace to isté (1-1), West Ham ako favorit by si mohol povodiť Stamford Bridge.

Reagovat
smazaný uživatel

Palace i Everton jasný 2. Chelsea a West Ham naopak vůbec netušim. Řekl bych výhra Chelsea spíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ti nevim, prečo by mal Everton jasne prehrať?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože má doma šílené výsledky letos a na Arsenal neumí?

Reagovat
smazaný uživatel

No práve z toho som vyvodil 1X :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
elChe

Everton - Arsenal 1

Cr. Palace - Leicester Okazaki gol

Chelsea - WHU oba dají gól

Swansea - AV 1

Newcastle - Sunderland červená karta ano

Vklad 100, výhra 11110

teď jen, aby to vyšlo

Reagovat
elChe

Ještě jsem vlastě zapomněl spurs 1

Reagovat
C-M@ster

Hmmm... já bych střelce tipnul spíš Vardyho... Relativně dlouho na gól čeká a dal jim ho i na podzim. Ale kurz teda nic-moc.

Reagovat
smazaný uživatel

[decimalne tedy vklad 4, vyhra 30]

Reagovat
EXoRcIsT

konečne poriadny futbal dúfam že Everton - Arsenal a Chelsea - West Ham budú super zápasy

Reagovat
Ángel di María 22

Dneska pro Arsenal začíná tuhý boj o 4. místo a účast v LM

Reagovat
Counter

Až dneska?

Reagovat
Ángel di María 22

Donedávna jste platonicky bojovali o titul, ne?

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Counter

Tak na tom se z mého pohledu pořád nic nezměnilo, ale podle tebe určitě ne :-)

Reagovat
smazaný uživatel

posrali jsme to, jak jsme nejlíp mohli.. ale tohle už je úlet totální.. prdel si z nás děláš jen proto, že je to prostě v módě. asi ani dost fantazie tedy nemáš..

a fanoušek Realu . Myslel jsem si že máte dost starostí s Wolfsburgem ne? :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten newcastle ze bude červená je dobrém tip

Reagovat
Nikikrew

Dnes uz ale naozaj posledna sanca ako hrat o titul

Reagovat
Hachim Mastour

Neteším sa, určite to bude odporný futbal. Kde bude Mesut na čele protiútokov a bude čakať 5 minút kým mu niekde z obrany nabehnú Alexis a Campbell . Kde bude Alexis centrovať a nakopávať lopty na Mesuta A bude zázrak ak Alexis vystrelí.

Reagovat
smazaný uživatel

a tolko energie si dal do fandeniu proti Leicesteru

Reagovat
smazaný uživatel

Come on Everton, uz ten Leicester nejak dotlacime no, ked uz to ma byt.

Reagovat
kvasha16

divny to pocit, ked sa pre nas sezona definitivne skoncila uz v marci

Reagovat
fantomas

Minule ste to tak měli podobně ne? Akorát že to už ste měli celkem jasnej titul, ne střed tabulky

Reagovat
kvasha16

ked to podas takto tak to podobne mozno je no

Reagovat
Minister

OT: pozerali ste niekto kvalifikáciu F1? To už je úplna fraška, čo z tej F1 spravili...

Reagovat
smazaný uživatel

Skús to trochu priblížiť o čo ide.

Reagovat
Minister

Nový systém kvalifikácie. A dopadlo to tak, že posledných päť minút, kedy to má byť najviac napínave, nebol na trati nikto a o všetkom bolo rozhodnuté. Proste celý ten nový systém priniesol akurát poriadny chaos.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Kvalifikace bude dál rozdělena do tří částí. V té první bude ve hře všech 22 jezdců, ale po uplynutí sedmi minut a pak po každých 90 sekundách vždy nejpomalejší účastník odpadne. A to do té doby, než zbude 15 vozů.

Mezi těmi se pak po pauze stejným způsobem rozhodne o osmi finalistech, eliminace ale začne už od šesté minuty. V závěrečné sekci pro osm nejlepších nastane vylučovací fáze po pěti minutách a potrvá do úplného rozhodnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to strasny trapas Miesto toho, aby riesili, ako zlepsit atraktivnost pretekov, tak oni takto skurvia este aj kvalifikaciu

Reagovat
Minister

fakt mi to pripadá, ako keby sa snažili vymyslieť čo najväčšie pičoviny.

Reagovat
EXoRcIsT

je to somarina a dúfam že tento rok to nebude zase iba o Mercedesu

Reagovat
vladis271

Formula jeden stála za niečo naposledy ked jazdili ešte Schumacher, Hakinnen, Barichello.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

David Coulthard

Reagovat
Mastný Chobot

najväčší boss bol, je a bude Kimi

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Jesse Pinkman

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Manik...

Reagovat
Trand

Reagovat
patas92

Reagovat
raduinho

Ve srovnání s Vettelem a Alonsem je to amatéris.

Reagovat
Mastný Chobot

Vettel je nuďas a Alonso je ujebaný, Mourinho efjednotky

Reagovat
raduinho

Tak pro nudase je právě Kimi uplně synonymum. Je cool jen proto, že když vyletí ze závodu tak jde rovnou na panáka. Vždyt vypadá jako by ho to ani nebavilo. A kromě haluzáckýho titulu z 2007, kdy mu ho Alonso s Hamiltonem v podstatě darovali, nic nedokázal.

Reagovat
Mastný Chobot

haluzácky titul... to bola najlepšia sezóna, aká bola

Reagovat
raduinho

To stoprocentně. Ale jak řkám, Kimi nikdy nebyl na top úrovni jako jiní jezdci téhle a předchozí generace jako Schumacher, Alonso, Hamilton a Vettel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Manik...

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
raduinho

Jojo v časech kdy udělal Schumacher 5 titulů za sebou a rozhodnuto bylo někdy v červenci to bylo fakt peckovní..

Reagovat
Swarley

tak nějak, i v té době uměla být formule "nudná", jak se dnes říká...kolik závodů tam byl double Schumi a Barichello... když je někdo dominantní, tak ať je, o tom to je...pokud si nejlepší, tak vyhrávej...

já jako hlavní problém ale právě vidím ty šaškárny okolo...nějaký kers, sklápění přítlačnýho křídla, zrušení tankování, dvojité body a podobný píč-viny, který mají jakože uměle ty závody udělat aktraktivnější...

Reagovat
nani92

ale v tých časoch bola tá F1 zaujimavá aspoň za ním..vedel si kto vyhrá, ale za ním bývali skvelé preteky..dnes vieš kto vyhrá a ktomu máš bonus nudné preteky

Reagovat
Mastný Chobot

*malus

Reagovat
kvasha16

podla mna sa to obdobie prilis idealizuje

Reagovat
raduinho

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

nejenom kvalifikace. cela F1 je fraska a za posledni roky se z toho stal opravdu jenom spatny vtip. neni to napinave, chybi osobnosti a to ze pri kazdym druhym predjeti musi komentator zminovat ze ten kdo tvrdi ze je to nudny, tak se plete, je taky znamka toho ze je tam neco spatne

Reagovat
smazaný uživatel

Osobnosti urcite nechybaju, je ich tam dost.

Reagovat
smazaný uživatel

oproti drivejsku to neni takovy. teda aspon pro me. ted se vic pise o tom koho piglujou (hamilton, button) a nebo jsou totalne nudny a nezajimavy jako vettel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyrastali sme na inych pretekaroch, tak k nim mame blizsie ako k tym dnesnym, ale zas taky rozdiel medzi nimi nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite to je i tim. ale prijde mi ze drive meli vetsi charisma a byli zajimavejsi. na to ma asi i vliv to ze drive to byli zavody a dneska nuda

Reagovat
fenixLFC

urcite tam nie je nikto ako bol schumi, hakkinen, coulthart alebo ako sa to pisal proste z tych strasich si spomeniem na viacerých, aj ked nie menom tak aspon popisat. teraz je tam kto? vettel, raikkonen, hamilton? ci ti uz ani nejazdia?

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem, je tam teraz dost majstrov sveta, dost osobnosti v ramci tohto sportu, takze to nemas cim podlozit, iba tym, ze na tych starsich vyrastal, tak teraz mas nejaku nostalgiu to je cele

Reagovat
smazaný uživatel

vzdycky tam budou mistri sveta. ale treba vettel neni schumi a nerekl bych ze to je tim na kom jsem vyrustal. drive to pro me melo vetsi naboj a celkove to bylo zajimavejsi a ty jezdci na tom taky meli svuj podil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Co je tohle za argument? Každý rok je korunován mistr světa, bezohledu na to jestli mezi sebou závodí 10 superborců nebo banda troubů, to že někdo vyhraje titul z něj ještě nedělá silnou osobnost. Ty závody tenkrát měly náboj. Schumacher sice vyhrál titul 5x za sebou, ale ne vždy to bylo jednoznačné v půlce sezony a především předtím čtyři roky na titul čekal a dva roky pracoval s Todtem a Rossem na tom aby se Ferrari dostalo do té dominantní pozice. Dneska se ti jezdci jenom vezou, o autech to bylo vždy, ale jezdci měli větší vliv. Dneska je to všechno více zautomatizované a data se vyhodnocují samy, poznatky pilotů už skoro nehrají roli. Vybavím si jména tehdejších průměrných jezdců, protože nebyli nudní (Alesi, Panis, Fisichela, Irvine, Ralf Schumacher, Trulli..). Když Schumacher sestřelil Villneuva v posledním závodě sezony a byl diskvalifikován bylo to na ostří nože, muž proti muži. Dneska se tam hádají malé děti. Jediná osobnost je Alonso, to bejval frajer, ale teď už je to jenom o autě a on s tim nic neudělá. Vettel vyhrál 4x mistra světa, ale teď nestíhá tak nevýrazné jezdce jako jsou hamilton a rosberg. A především, nedá se vůbec předjíždět. Dřív se třeba borec posunul o 12 míst, furt se to mlelo, teď vyjedou a ve stejným pořadí jsou v cíli a všichni jedou v klidu.

Reagovat
kvasha16

ze sa neda posuvaT? ale prosim ta, ak je niekto s lepsim autom vzadu tak prejde vyssie aj viac ako o 10 meist, tazko sa ale posunie o 10 meist niekto z Haasu, to bude platit stale ... a jedina osobnsot Alonso? co taky Hamilton (ze je nevyrazny jazdec to som akoze neprecital), Vettel, Kimi nic? stale tam mas aj Massu, Buttona, Rosberga, aj ked to su jazdci "druheho sledu" + tam je par menej znamych ale tiez zaujimavych mien

Reagovat
vladis271

Reagovat
nani92

hlavne zrušit tie nezmyselné tresty za každú menšiu kolíziu..to je niečo strašné

Reagovat
Manik...

úplně jsem přestal koukat

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. minule jsem to zapl a nechápal jsem, jak jsem támhle v roce 2005 mohl skouknout všechny závody..

Reagovat
Mastný Chobot

čo sa zmenilo?

Reagovat
Mastný Chobot

dík všetkým

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

rado sa stalo

Reagovat
Mastný Chobot

tak pol na pol

Reagovat
Heisenberg

Měli by konečně uvést Bernieho nápad a nainstalovat vedle trati postřikovače. Největší drama spočívá v tom, kolik závodů Mercedes vyhraje, jestli jenom 15 nebo 16. Hroznej sport se z toho stal, i předjíždění je kvůli pomůckám nudný.

Radši se podívejte dneska a zítra na MotoGP, to je současná královna motorsportu. Ducati 350 km/h na rovině, o 15 víc než Yamaha, která ji dá zas na prdel v zatáčkách. Do toho Honda a konkurenceschopná Suzuki. Výsledek je víc napětí v 1 kole než v F1 v celým závodě, a předjíždění bez pomoci DRS, ERS, SMS a dalších.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

MotoGP je v tomhle bomba. a hlavně se mi líbí, že je to i pro člověka jako jsem. čiže absolutního antitalenta na motorové věci.. já si užívám jezdce jen jako osobnosti

nechybí tomu adrenalin, skvělí komentátoři.. tolik se to nehrotí, jsou z toho cítit emoce..

btw: minule jsem viděl dokument "Až na vrchol" - pěknej a hodnej dokument tohoto sportu..

Reagovat
kvasha16

postrikovace by z toho spravili akurat totalnu loteriu ... a argument ze hrozny sport sa z toho stal? ked dominoval Schumi tak to nebol hrozny sport?

Reagovat
Counter

Dneska večer jsou v televizi Rivalové, daleko lepší zážitek než tohle

Reagovat
smazaný uživatel

mam pocit,ze to nie Mizo Sumacher padol na hlavu v tej F1....

Reagovat
HorajzmAmmann

Fandim McLarenu, takze to posledni roky moc nesleduju

Reagovat
smazaný uživatel

Toffees a Eagles dneska za tři body!

Reagovat
smazaný uživatel

aj Chelsea

Reagovat
M0rb1D4S

Taky bych tomu rád věřil.

Reagovat
FCSL

Dnes další prohra

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn zase jednou vyhrat, at dame aspon TOP4..

Reagovat
Hokaido

Roma have reportedly decided not to renew Francesco Totti’s contract and he’s wanted by Claudio Ranieri at Leicester City.

According to Corriere dello Sport, Totti has already spoken with Ranieri, who wants him at Leicester next season for their Champions League campaign.

Pojď synu!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

No nevím...

Reagovat
Coutinho10

wau wau...to by byl luxus Totti by si to zaslouzil

Reagovat
Hokaido

Totti by si zasloužil především důstojný pokračování v Římě.

Pokud né, tak je samozřejmě angažmá u Foxes stokrát lepší, než jít vydělávat někam do Číny nebo MLS.

Reagovat
Coutinho10

j v Rime pod Spallettim sanci nedostava poradne ani ted natoz pristi sezonu...max. ze by zmenili trenera.....Ranieri je sympatak a urcite by sanci dostal vic a i tymu by mohl mimo hriste.....v MLS bych ho taky rad uvital, ale PL a Leicester by bylo zajimavejsi hlavne ne Cina...

Reagovat
Coutinho10

*pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím. Totti musí skončit v Římě, prostě musí

Reagovat
FCSL

Ospina - Bellerin, Koscielny, Gabriel, Monreal - Elneny, Coquelin - Iwobi, Ozil, Alexis - Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Campbell

Reagovat
SunFells

Reagovat
Higi

Iwobi opět základ? Hmm, obrovská šance pro něho momentálně... kdyby dneska zase zahrál nebo se ukázal, tak do konce sezóny ho bude dávat do základu pořád, což by bylo pěkný...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Infernoqt

taková 4th place coming sestava

Reagovat
Nikikrew

Ach Wenger tu slepec

Reagovat
Lynx

Kurva my máme problém dát gól a Joel je jeden z mála, co tam dokážou něco vymyslet, nebo tu branku střelit a on tam sere mladýho Iwobiho co hrál základ ani ne 3 dny zpátky. Nechápu.

Reagovat
Nikikrew

mne Iwobi nevadi ale preco nehra Campbell to ma u zacina fakt srat. Nech sa s tymto AW strci fakt do prdele uz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lynx

Iwobi se zatím jeví dobře a nemám nic proti tomu, že hraje..ale aspoň jeden z těch dvou zápasů měl bejt v základu Campbell.

Reagovat
jacobT

momentálne by mal Joel prednosť aj pred Alexisom, takže toto jeho ignorovanie je fakt nepochopiteľné.

Reagovat
jacobT

*mal mať

Reagovat
Lynx

naše nejlepší křídlo sedí na lávce

Reagovat
C-M@ster

pravidelně

Reagovat
Gareth Bale 11

Zase bez Joela, to je fakt demence. Nejlepší křídlo jim vysedává a hraje frajer který má pár zápasů a Alexis totálně z formy.

Reagovat
Counter

Ta jeho asistence na první gól zápasu svědčí o tom, že možná až tak z formy nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

1+3 z posledních pěti zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

ok, to jsem nevěděl, ale i tak, o nějaké formě bych nehovořil, hráč svým přínosem srovnatelný s našim Lamelou (za toto srovnání jsem mimochodem naposledy schytal brutální výsměch, že Sanchez je jakože úplně jinde a další chlácholení)

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Mori vytlacil zo zostavy Stonesa?

Reagovat
Usty

Jo, Stones je letos jedno velký zklamání.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujimave, to som s nim ratal pocas eura v zaklade.

Reagovat
Usty

Tak klidně může s Cahillem vytvořit nejtragičtější tandem v historii Albionu

Ale tam vedle toho našeho vola bude spíš Jags nebo Smalling, no.

Reagovat
Usty

OT: Gabča!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
racet

parádní závod Gabča

Reagovat
Mimalu

Reagovat
ZB 07

Naprosto zaslouženě!

Reagovat
Swarley

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Orlandiiik

Everton dneska neprohraje, snad tam Aaron něco šoupne

Reagovat
smazaný uživatel

Everton do toho !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, som aj zabudol, ze nejaky Niasse tam v zime prestupoval dostal zatial nejaku sancu vobec?

Reagovat
smazaný uživatel

Pár minút len.

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck je fakt super po zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

nejenom po zranění

Reagovat
smazaný uživatel

To byl mladej Martinez na zacatku?

Reagovat
Zaschrona

je to dost dobre mozny, dneska je na Goodisonu junior day

Reagovat
Nikikrew

Weeeeeeeeeeeeeellllllllbzzzzzzz

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsem psal. Everton - Arsenal jasná 2

Reagovat
kiwwi

paneboze, trha mi srdce ked sa musim pozerat na toho Welbza v drese Arsenalu

Reagovat
Mastný Chobot

mňa práve posledné týždne hreje pri srdci konečne

Reagovat
smazaný uživatel

WELLLLLLLLLLLLLLBZ

Reagovat
Minister

Nááááááááádhera....

Reagovat
Hachim Mastour

gooô

Reagovat
Mastný Chobot

WELEEEEEEEEE

Reagovat
Euphael

Ezilkooooooo Dannybooyyyyyyyy

Reagovat
kiwwi

nahraval mu Alexis

Reagovat
Mastný Chobot

nevadí, Mesuta treba chváliť vždy

Reagovat
smazaný uživatel

DANNYYY BOOOOOOOOOOOOOOOY

Reagovat
smazaný uživatel

whiskey drink, vodka drink...

Reagovat
Heisenberg

Tak tohle žeru! Nádhera

Reagovat
Infernoqt

"Danny Welbeck se trefuje teprve potřetí v této sezoně ligy mistrů" ... well, well

Reagovat
smazaný uživatel

dannyboooooy tp je hracik

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
aither

Dannyyyyyyyy

Reagovat
PP

Ty vole to byla škola... nádhera!!!

Reagovat
SunFells

Takhle nás zbytečně nadchnout, když stejně fyzicky odpadnou v druhé půlce a promrdaj

Reagovat
Zaschrona

Na tohle jsme jeste mnohem vetsi prebornici nez vy.

Reagovat
SunFells

Od vaší poslední hry Arsenal sehrál dva zápasy, před necelými tři dny ve stejné sestavě.

Reagovat
Zaschrona

To nevadi, my odpadnem i kdyz nemame 14 dnu zadnej zapas.

Reagovat
SunFells

Planý řeči, Zaschu, jen to sleduj

Reagovat
Zaschrona

Kez bys to dokazal predpovedet lip nez ja.

Reagovat
Usty

nemachruj, my prohrajem s West Hamem

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle reverse psychology nefunguje

Reagovat
SunFells

To je opodstatněná predikce, žádná reverse psychology

Reagovat
Usty

Ta obrana Evertonu je boží

Reagovat
Mastný Chobot

počkaj, ked začne naša

Reagovat
Counter

Jednoznačně Howardův gól.

Reagovat
frank

A to chytá Robles

Reagovat
Usty

Výjimečně,

Reagovat
vladis271

Podľa Arsenalu sa dajú nastaviť hodinky. Akonáhle to začne smrdieť bojom o B4 začnú zbierať body a v pohode si prvú štvorku uhrajú.

Reagovat
stas87

Pripravak buducu sobotu bude zo strany Anglicka v plnej palbe alebo im bude chybat vela hracov?Nominacia Nationalelf teda sklamanie.

Reagovat
Swarley

Rooney nejede, takže tragédie

Reagovat
stas87

Tak hlavne ze Löw tam musel napchat Rudyho a Podolskiho..namiesto Cana kludne mohol ist Geis a sancu by si zasluzil aj Caligiuri.Snad aspon Hector bude hrat nalavo a nie na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Reagovat
vladis271

Can je v nominácii?

Reagovat
stas87

To som to napisal tak,ze tomu nechapes?

Reagovat
vladis271

som len nevedel, že je.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

ty jo, to já vůbec ty lidi neznám... každopádně je dost podivný, proč tam pořád bere Podolskiho, to bych teda stejně jako ty asi čekal někoho perspektivnějšího...

Reagovat
stas87

To sa ti necudujem,sak nespokojnost s vyberom Nemecka na tieto dva zapasy je celkom velka. Problem je,ze teraz nie je ziadny dostupny utocnik,okrem tych co su nominovani.V buducnu bude jednotka pre Acko asi len Selke a mozno Werner.V BL mas blbecka Wagnera a Meiera.To nie su prave najvhodnejsie typy pre hru Löwa.Snad sa to v buducnu otoci a vyrastie zasa utocnik ako bol Klose ci Gomez.

Reagovat
cokoliv

Can hraje výborně, myslím že si nominaci zaslouží

Reagovat
smazaný uživatel

Can je poslední zápasy výbornej.

Reagovat
stas87

To Geis celu sezonu Az na ten skrat proti Gladbachu,sancu ale nedostal.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Come on you Everton! Rozbijte tu rudou lůzu.

Reagovat
Mastný Chobot

Záloha zatiaľ dnes skvelá konečne

Reagovat
Trand

Danny je od návratu po zranění skvělýý.

Reagovat
smazaný uživatel

však se ještě nezranil

Reagovat
Trand

Reagovat
Mastný Chobot

to bola ownyovinka

Reagovat
smazaný uživatel

ale nic, jenom reaguju na dvojsmyslnou větu

Reagovat
smazaný uživatel

nick

Reagovat
SunFells

Vylepšen v laboratořích

Reagovat
SunFells

pod dohledem Dr. Wengeleho

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Mastný Chobot

tá pozičná hra Evertonu smerom dozadu je to najhoršie, čo som asi v PL videl. Tam má každý náš hráč toľko priestoru, že to je až nepekné.

Reagovat
smazaný uživatel

O to je zaujimavejsie, ze Alexis je i tak nulovy, aj ked urobil gol no..

Reagovat
Mastný Chobot

dosť kazí, ale stále je to ústredný ofenzívy s Mesutom a je ho cítiť

Reagovat
Mastný Chobot

ústredný pičus ofenzívy

Reagovat
Usty

Reagovat
vodka

martinezuv trademark

Reagovat
bbbauch

Besic je uplne mimo

Reagovat
stas87

Tak toho McCartyho osm snad este nevidel pri lopte. Hrozne hraju obaja,okrem Barkelyho a Lukakua je to hra na schovavanu.Arsenal sa ani nemusi prilis snazit.

Reagovat
Switchback

Iwobi celkem kazí

Reagovat
Mastný Chobot

každý vpredu dosť kazí, aj egyptský Aaron, ale aj tak sa na to dobre pozerá a je to dobrý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

egypťan hlavně pořád hraje dopředu, to je supr změna, než spoustu přihrávek na beky

Reagovat
smazaný uživatel

dnes je slabsi ale enger mu to neulahcil

Reagovat
Counter

Reagovat
frank

Bešiče bych klidně hnedka stáhnul. Naprostá tragédie.

Reagovat
Heisenberg

Coquelin je vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechny akce konci u alexise

Reagovat
smazaný uživatel

Bešič namiesto toho, aby odovzdával loptu rýchlo a jednoduchými prihrávkami, tak sa hrá na Pirla.....

Reagovat
Mastný Chobot

klasika

Reagovat
Counter

Tohle má Alexis za to, že se nesnaží simulovat (-.-)

Reagovat
SunFells

Ale pak si toho lachtana hodil

Reagovat
Usty

Reagovat
Swarley

za ironii téhle věty

Reagovat
Usty

To si dělá Alexis prdel? Nechutnej dive (nehledě na to, že předtím došlo ke kontaktu).

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
tunkic

Reagovat
PhilipS

tvke...

Reagovat
Thoomas

Ten Alexisuv skok hodne vtipnej, ale 99% utocniku by slo na zem pri tom kontaktu, to mela byt penalta

Reagovat
Hokaido

Alexis Sanchez has had a hand in three goals in his last three Premier League appearances (1 goal, 2 assists).

Přesně před třemi zápasy mi došla trpělivost a vyhodil jsem ho z fanty.

Reagovat
Counter

IWOBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

IWOOOOOOOOOOO

Reagovat
Nikikrew

Iwoooooooooobiiiiiiiii

Reagovat
kiwwi

trapas od Evertonu

Reagovat
Hachim Mastour

Iwobi

Reagovat
Mastný Chobot

IWOBIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
SunFells

IWOBIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
Rohlíček

IWOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBI

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi, černy messi

Reagovat
smazaný uživatel

IWOOOOOOOOOOOBIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
captain18

Kanuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Rubejte je tam syncí!!!!!!

Reagovat
Trand

Retroooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin + iwobi, moji dvaja milacikovia

Reagovat
pa3ce

Reagovat
aither

Iwobiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Heisenberg

IWWWWWOOOOOOOOOOBIIIIIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

ou yee

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si neviem ani len predstavit, ake vykony podava Stones, ked tento Mori ho bol schopny vytlacit zo zakladu.

Reagovat
kiwwi

hmm tak 19 rocny argentinsky hrac hej?

Reagovat
SunFells

Iwobi? Je pravda, že má v rodině borce, kterému se říkalo Africký Maradona.

Reagovat
masly008

Reagovat
pa3ce

Reagovat
kiwwi

komentator vravel

Reagovat
SunFells

tak jsem to pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

som myslel ze som iba zle pocul a isiel som ho vygooglit

Reagovat
Mastný Chobot

0.0% fanta populácie sa potešilo z Iwobiho gólu

Reagovat
Counter

Héctor asistence, toho má dost lidí.

Reagovat
pa3ce

Na lavičke

Reagovat
frank

Zase prohranej souboj Bešiče a už to jede

Reagovat
REPLIKATOR

Iwobi > Walcott

Reagovat
SunFells

Reece Nelson > Walcott.

Reagovat
Amos

Rudolf Otepka > Walcott

Reagovat
Switchback

Arsenal je fakt divnej, fakt že jo ...

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí dva dny v Barceloně a Arsenal si to už zase dává.

Reagovat
smazaný uživatel

to bol studijny pobyt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Besic uplna katastrofa.

Reagovat
Usty

on tam pobíhá jak děvka na parkovišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
SunFells

Iwobi s Welém, meuehehe

Reagovat
smazaný uživatel

black power

Reagovat
Mastný Chobot

prajem vám pekný, čierny deň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Njn, blbec Wenger to zas s tou sestavou vůbec nezvládl...

Reagovat
SunFells

Everton na druhý poločas už nepřijde?

Reagovat
Counter

Na druhý tam hodíme Joela a bude to v suchu

Reagovat
smazaný uživatel

Veď Everton hrá dnes na úrovni tretej ligy. Toto je o Wengerovej zostave len minimálne.

Reagovat
Counter

Jde o to, že Alexis asistence, Iwobi gól. Odvděčují se za důvěru.

Reagovat
Usty

prokrista...

Reagovat
Counter

Ty jsi poslední dobou nějaký nabroušený

Reagovat
Usty

Já od tebe tyhle řeči nesnáším, je to nabubřelý, ale zároveň nudný, promiň

Reagovat
PhilipS

tvle dyť takhle tu píše každej. Vo tom to tady je

Reagovat
Counter

Je to ryzí pravda skrytá v ironii, kterou akorát zatvrzele odmítáš

Reagovat
Usty

jo

Reagovat
smazaný uživatel

kde je tvoje pravda skrytá v ironii, když se Wengerovi nějaký tah nepodaří?

Reagovat
Counter

Co?

Reagovat
smazaný uživatel

jinými slovy, když Wenger něco posere, tak jsi tiše v koutě, ale když se mu něco povede, tak píšeš takové ironické průpovídky ve smyslu, jak to Wenger zase super udělal a jak jsou všichni, co ho kritizují, hlupáci

Reagovat
Counter

To nejsou nutně hlupáci. Ti, co ho kritizovali za dnešní základní sestavu, mu jen neměli takhle otevřeně nadávat, nebylo to namístě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi po měsíci mu vyšel jeden z jeho geniálních tahů

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si, že bys tam borcům nahoře vysvětloval, že ta sestava je dobrá. Ty jsi vždycky generál až po bitvě.

Reagovat
Counter

V té době jsem nepsal nic, protože jsem tu nebyl :-)

Reagovat
smazaný uživatel

No prosím, klasický alibismus!

Reagovat
C-M@ster

Jak dlouho jsi čekal, nežs tu větu mohl použít?

http://prntscr.com/ah7xw5

Reagovat
Trand

Everton za Moyese se mi teda líbil víc.

Reagovat
SunFells

To je zas úsudek po jednom poločase

Reagovat
Trand

Tak to není po jednom poločase. Neříkám, že ten tým byl lepší, ale líp se mi koukalo na tu přímočarou hru než na Martínezův styl, i když to je samozřejmě otázka preferencí každýho člověka.

Reagovat
SunFells

Já teda z Evertonu pod Bobem vůbec nemám dojem, že by byli méně přímočaří než za Moyseyho, spíš naopak.

Reagovat
Zaschrona

Pokud nevyjde okamzity protiutok, tak je to tempo hry totalni zoufalost, jsem z toho mel dneska pocit, ze bych asi u toho nejradsi usnul...

Reagovat
SunFells

Dneska to nemá moc výpovědní hodnotu Předtím (někdy v zimě) s Barkleym, Romelem a Deulofeem jste ale hráli fluidní přímočarý fotbal, na který se dalo dobře dívat.

Reagovat
Zaschrona

No, my to tak hrat umime, ale proste jen v pripadech, kdy se dostavame k tem rychlym protiutokum. Pokud ne, tak je to dlouhodobe predvidatelny uspavani hadu, ktery resultuje ve snahu o riskovani, ktery dneska skoncilo tim druhym golem, to byl takovy docela typicky obrazek.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal jasne lepší, Everton ani nenastúpil. Bešíč neprihral raz presne za stredovou čiarou, a Cleverly na LM? To fakt nie.

Reagovat
smazaný uživatel

inak toto je presne vykon ako sme vonku predvadzali na zaciatku sezony kedy som si myslel ze dame titul, skoda toho 4 mesacneho vypadku ....ale vyzera ze si to trochu zacina klikat zase

Reagovat
SunFells

A Ramsey nehraje. Náhoda? Možná.

Reagovat
PhilipS

Ramsey je tuhle sezónu zas strašidelnej jako před tou wondersezónou

Reagovat
smazaný uživatel

tesim sa na dalsi rok

Reagovat
SunFells

Před tou měl velice dobré jaro.

Reagovat
Azza

Reagovat
Mastný Chobot

Keď hrá Elneny, tak je tam Ramsey s ním, v ňom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

*Nehraje veprostřed, na křídle s ním není problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém ne, ale žádná hitparáda to teda taky neni.

Reagovat
I am Mancunian

s tymto musia falosnika vyhodit, to je nehorazna sracka co hraju

Reagovat
smazaný uživatel

ziadny system, nic, obrana katastrofalna, ofenziva na nahodu kopnut to na Lukakua, ja som z nich v soku fakt, co to hraju

Reagovat
Zaschrona

Ma stesti, ze se nam povedl ten zapas minuly tyden s Chelsea, nebyt toho, tak by se o tom dalo realne uvazovat, takhle ale ani neni sance, ze by o tom Kenwright vubec mel uvazovat...

Reagovat
pa3ce

A ak nedá FA Cup, tak poletí?

Reagovat
Zaschrona

Dokud je predseda klubu porad Kenwright, tak si myslim, ze neni sance. On o Martinezovi minuly tyden rikal v rozhovoru po Chelsea, ze "Everton ma uzasnyho manazera a ze jsme to v zapase s Chelsea videli"...

Reagovat
pa3ce

To by ma ako fanúšika Evertonu asi sralo, Boba vo Wigane som mal hrozne rád, ale táto sezóna je od neho hrozný prokauč, odpustiteľný fakt maximálne výhrou FA Cupu.. no som zvedavý, ako sa to vyvinie.

Reagovat
PhilipS

Výbornej výkon. Akorát si nejsem jistej, jestli to není mizernym Evertonem. Furt nedokážu pochopit ten výkon na United. Konec ligy by byl zajímavější. Iwobi senzační

Reagovat
Counter

Everton je marný, ale Arsenal mohl být úplně klidně taky. Místo toho hrajem výborně.

Reagovat
Switchback

#WengerIn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

inak gabby je fakt koscielny cez kopirak, nachylne na strasne hlupe chyby ale vie sa zapnut do beast modu, za dva roky to bude brutalny hrac, dovtedy nas bude cas od casu stat body

Reagovat
Mastný Chobot

dnes ako keby hral 30-ročný Koscielny so svojím 25-ročným sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel je v beast modu od narození.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to stejnej typ hráče no, bohužel to s sebou veze i ty případný chyby. Ale co mě na Gabrielovi dostává nejvíc to, že co zápas, to ohrožení vlastní branky špatnym odkopem

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu Niasse do hry.

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis konečne napevno napravo a hneď je z toho dobrý výkon. Záloha funguje, Coq s Ramsesom sa pekne doplňujú a sedí im to spolu. Everton je hrozný, toľko priestoru, čo majú naši hráči, to som dlho nevidel. Hector zle spracuje loptu pred šestnástkou Evertonu a aj tak je schopný ju dobehnúť, potom ju zadrbe zlou prihrávkou a za 2 sekundy už má loptu od obrancu Alexis, Elneny detto.

Welé s Iwobim super, Mesuta málo vidno. Ospina už si snáď uvedomil, že kopať päťku na Mesuta, ktorý nielenže súboj nevyhrá, ale sa ho radšej ani nezúčastní, nie je asi najlepší nápad.

Reagovat
PhilipS

fakt se zdráhám ten výkon nějak glorifkovat, protože Everton je fakt strašidelnej. Viděl jsem málo slabších poločasů od nějakýho týmu letos v PL

Reagovat
Mastný Chobot

To je pravda.

Reagovat
pa3ce

Konečne nám stred zálohy funguje a ako to ide Coq sa mi dnes snáď prvýkrát po zranení fakt páči.

Reagovat
Heisenberg

Solidní poločas, na naše současný poměry vynikající. Záloha Coq-El-Neny je super, Coq v takových zápasech dává smysl, kolikrát úspěsně přerušil útok a odebral míč? Skvělý výkon, El-Neny je aktivní, nabízí se, dobrá rozehrávka. Oba jsou taky disciplinovaní, což je vzhledem k Evertonu a jejich hře na protiútoky důležitý. Ta přední 4 víří pohybem, Iwobi s Welém se točí na hrotu a levým křídle, někdy si Iwobi seběhne i na střed a při golu byl napravo. Mamut taky solidní, jen ten Alexis by mohl méně ztrácet, ale napravo rozhodně lepší než nalevo, dostane se do toho. Zadní 4 super, Gabriel někdy nejistý, někdy vynikající.

Martinez My máme v nohou Nou Camp a vypadáme 2x hladovější. Nedostupují hráče, nepresují, mezery mezi zálohou a obranou a obranou mezi sebou jsou šílený. Simeone by z tohohle dostal infarkt. Útočná taktika centr na Lukaka je už taky dost ohraná, dokonce i my jsme se na to připravili.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on si i Welbz sbíhá spíš víc napravo kde je Coleman, pravá strana je co se týče defenzivy naprosto tragická, na druhý straně u Bainese je to lepší i když přes ní padnul druhej gól, ale to byla ztráta se kterou nikdo nepočítal...Simeoneho by potřebovali no, prej nejhorší domácí obrana v lize..

Reagovat
Mastný Chobot

obidva góly padli z Bainesovej strany

Reagovat
smazaný uživatel

Střed zálohy Arsenalu naprosto neprostupnej, Coquelin s Elnenym dobře vykrývaj prostor a získávají balony - klíčovej prostor pro Everton, protože po křídlech se tam nedostanou, úspěšnost centrů 1 z 15, Lukaku skvěle ubráněnej zatím..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to velkej rozdíl bez Ramseyho, paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně i Coquelin je zpátky, v tomhle jste udělali velkej pokrok, obrosvskej rozdíl oproti zápasu s námi viz gól Herrery, viď..

Reagovat
nani92

ako môže také krásne číslo ako 17 mať na drese hráč ako Bešič

Reagovat
Lacko_Boh

ešte že nema 92

Reagovat
nani92

to by bolo na zmenu nicku

Reagovat
Lacko_Boh

Zajko_Nezvladajko

Reagovat
nani92

ešte by si mysleli, že sme bratia

Reagovat
SunFells

Hector Bellerin now has the same amount of assists this season as Cesc Fabregas (4).

Reagovat
Zaschrona

Ok, po dost mozna nejlepsi ctvrthodine v sezone prijde od Evertonu v dalsim zapase nejzoufalejsi polocas, ktery jsem pod Martinezem videl. Jak klasicky Everton.

Tak a ted dame 3 goly a pak dostanem dva v nastavenym case a prohrajem...

Reagovat
Lacko_Boh

0:2 dopice

Reagovat
smazaný uživatel

najhorsi vysledok, radsej prehravat 2:0

Reagovat
Mastný Chobot

ajaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ve vašem případě je i 0:4 pořád hratelné

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Error

27 výher z 27 posledních (ligových?) zápasů, kdy Arsenal vedl o 2 a více v poločase.

Reagovat
Zaschrona

na 5 vzadu?

Reagovat
smazaný uživatel

btw polcas 2 -0

Reagovat
Lacko_Boh

slušák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, arsenal neni everton

Reagovat
Mastný Chobot

fú, teraz človek nevie, či to je kompliment alebo urážka... s tebou to budú mať baby ťažké

Reagovat
smazaný uživatel

spíš kompliment. Everton hraje letos hrozně Ale samozřejmě s tou druhou částí tvého komentáře nelze než souhlasit

Reagovat
SunFells
Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Usty

Palike, tohle je Stones.

Reagovat
smazaný uživatel

co sa to s nim stalo

Reagovat
Usty

Chelsea ho zkurvila, jako všechny.

Reagovat
pa3ce

Iwobi je najsilnejší 19ročný futbalista na svete.

Reagovat
SunFells

Oproti 19 letému Lukakovi teda dobrý střízlík.

Reagovat
pa3ce

19 ročný Lukaku nemal 19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

a najlepší černoch s 45 na svete

Reagovat
pa3ce

bezpochyby

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Tam měl Welé 4x vraždit a né se nechat faulovat od toho šmatláka.

Reagovat
smazaný uživatel

nechapu proc nevystrelil

Reagovat
Mastný Chobot

už sa teším, ked budem ako starý dedo svojim pravnúčatám rozprávať, že som zažil Coquelina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Stones stvara

Reagovat
pa3ce

nerozumiem tiež

Reagovat
smazaný uživatel

bellerin az bude patrit medzi najlepsich rb ever

Reagovat
Infernoqt

ostuda Everton... na to, že je doma, tak si nevytvořili ještě jedinou šanci

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 38s39 seconds ago

Team to face West Ham United: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c),

Azpilicueta; Mikel, Fabregas; Willian, Oscar, Kenedy; Remy. #CFC

Reagovat
Miguel19

Today's subs: Begovic, Baba, Matic, Loftus-Cheek, Pedro, Traore, Pato.

Reagovat
Usty

Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry (c),Azpilicueta; Mikel, Fabregas; Willian, Oscar, Kenedy; Remy

až na toho Rémyho

Reagovat
Error

*Courtoise

Reagovat
Miguel19

*Mikela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

*Oscara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Courtois, Mikel, Oscar pryč

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi teraz hore mal davat

Reagovat
SunFells

To by Besic líp nahrál.

Reagovat
PhilipS

Z toho Evertonu už vyloženě bolí oči....

Reagovat
smazaný uživatel

boze iwobi, jednoduse na alexise a mesut do prazdne...

Reagovat
Mastný Chobot

nie, musíme to hrať tak, aby Mesut zbieral asistencie, Iwobi na to šiel dobre

Reagovat
jacobT

Reagovat
nani92

ani si nechcem predstaviť ako by sa s Evertonom pohrala súčasná Sparta

Reagovat
Lexi Belle

U nich by to bylo jasných 0:3 pro Spartu, ale doma by to Everton zavřel a skončilo by to 0:0

Reagovat
Zaschrona

"doma by to Everton zavřel"

Reagovat
SunFells

Obránci Evertonu si můžou dělat co chtěj, Clattenburga to nevzrušuje.

Reagovat
Zaschrona

Tragicky sudi.

Reagovat
Mastný Chobot

Bosscielny

Reagovat
jacobT

Teraz som došiel, ako to zatiaľ vypadalo? Je tam vidno aj nejaké herné zlepšenie?

Reagovat
Mastný Chobot

celkom dobre, Everton je šialene zlý, ale my hráme dobre. Trochu moc strát od útočných hráčov a trochu príliš dobrý Coquelin, ale inak pohoda.

Reagovat
jacobT

Díky, tak aspoň niečo pozitívne

Reagovat
SunFells

Hector je dnes při chuti.

Reagovat
jacobT

fuu už som sa bál, že som zmeškal tradičné ošetrovanie Ospinu

Reagovat
I am Mancunian

strasny kokotko

Reagovat
jacobT

tak teraz ho nejak viniť...

Reagovat
Counter

Co udělal špatného? Sebral míč a Lukaku do něj zajel, sám se mu hned omlouval.

Reagovat
I am Mancunian

zas tie ospinove nechutne simulacie

Reagovat
Mastný Chobot

ošpina

Reagovat
SunFells

Ouuuch, Maceyho debut.

Reagovat
Counter

Když takhle do někoho najede hráč na půlce, volá se po červené, když to předvede Lukaku na Ospinu, tak se ani nepískne...

Reagovat
SunFells

Ale no tak.

Reagovat
Counter

Mi neříkej, že to nebyl faul.

Reagovat
SunFells

Ale jo, bylo to však hodně nešťastné a když máš ze stejného místa odkop, tak co by se vůbec obtěžoval pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Trand

Macey in

Reagovat
smazaný uživatel

Čech je mimo na jak dlouho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ooo Boze, nehovorim, ze sa ho Lukaku nedotkol, jasna vec, ale fakt by trenovany chlap mal nieco vydrzat a nie sa tam tvarit, ze bojuje o zivot dpc..

Reagovat
I am Mancunian

on toto robi pravidelne a este ani raz nestriedal

Reagovat
nani92

možno netrénuje

Reagovat
Mastný Chobot

pochybujem, Wenger je presne ten typ trénera, ktorý by dával hrať len tých, čo chodia na tréningy.

Reagovat
nani92

však on príde..ale potom sa zašíva s Joelom

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

Reagovat
tunkic

Reagovat
Thab

Takže recall Martineze z hostování?

Reagovat
Thab

tak ožil, super

Reagovat
smazaný uživatel

Ospina a jeho zdrzovacky...

Reagovat
smazaný uživatel

paradoxne iwobiho najhorsi zapas za nas podla mna, velmi vela kazi

Reagovat
Zaschrona

A zas ani nevystrida... jak treba takovej McCarthy zatim vydrzel na hristi, to proste nechapu... nenabizi tymu dneska vubec nic

Reagovat
smazaný uživatel

ospina zase snima vsetky hriechy arsenalu

Reagovat
fantomas

Nic, náš doktorskej tým je definitivně plnej amatérů. Jak ho kurva můžou v tomhle stavu nechat pokračovat? Dyt nás hned málem stál roh...

Reagovat
Mastný Chobot

to isté som si hovoril doktor tam Wengerovi niečo hovoril a ten len prikyvoval a mal piči

Reagovat
fantomas

Ta otázka se přímo nabízí no: jak špatnej musí ten Macey bejt?

Reagovat
I am Mancunian

sak mu nic nie je, to uz vedia vsetci v arsenale, co je to za ospinu

Reagovat
fantomas

Kdyby mu nic nebylo, tak si pro ten roh v klidu doskočil.

Reagovat
I am Mancunian

divadlo

Reagovat
SunFells

Řekl bych, že docela těžko takhle z fleku zaznamenáš závažnost zranění a asi spíš musíš spoléhat na hráčovu soudnost.

Reagovat
nani92

zo záznamov je každý múdry

Reagovat
fantomas

To je právě dlouhodobej problém fotbalu - že se v takových situacích spoléhá na hráčovu soudnost.

Reagovat
SunFells

Protože možnosti jsou dost omezené. Když je hráč lofas a lže ti, tak co s tím máš dělat, přece nesundáš každého.

Reagovat
fantomas

A o kolik míň omezený možnosti jsou v hokeji, kde se na hráče dává mnohem míň?

Reagovat
SunFells

Nemám zdání, jak to chodí v hokeji, ale fakt řešíš sport, kde můžeš borce střídat podle chuti?

Reagovat
fantomas

Takže ultimátní argument tady zní: "přece si nebudem zbytečně plejtvat střídání"? To jako vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

To jsi až tak hloupý? Plýtvání střídání je dost malá věc, jde hlavně o to, že ty definitivně přijdeš o toho konkrétního hráče ve hře. Dneska o Ospinu na úkor žabaře juniora.

Reagovat
fantomas

To je furt stejne stupidni argument vzhledem k tomu, ze jde o zdravi hrace. Ale co bych se u fanouska AFC divil, ze mu takova nedbalost prijde v poradku. By me jen zajimalo, co by vsichni rikali, kdyby tu hlavu z naslednyho rohu trefil.

Reagovat
SunFells

Ne, není. Jsi jenom strašná holka. Ti rozumnější by říkali, že je Ospina jebo ...někteří z nich by mohli říct i prostě jen to, že je to Ospina - borec, který ti úplně klidně udělá větší kiks při normálním rozpoložení. On nejlépe v danou chvíli pozná, zda je schopen pokračovat a pokud vnímá vážnější překážky, tak by z toho měl mít sám respekt, je to jeho zdraví. To, co ty čekáš od lékářů, je buďto pičovina nebo přehnané přizdisráčství.

Reagovat
fantomas

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom sakra špatně wtf

Reagovat
fantomas

Zhruba to, ze hrac neni zpravidla soudnej? Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

no já to asi nechápu.. ale chceš střídat gólmana po souboji, když ti řekne že je ok?

Reagovat
SunFells

Chápeš to dobře, fantomas má jen velice divný pohled na věc.

Reagovat
Thab

Jinak jak byl Clattenburg donedávna jeden z těch lepších rozhodčích, tak letos fakt zlý, škoda ho

Reagovat
smazaný uživatel

Proc toho Ospinu nevystrida??

Reagovat
Mastný Chobot

čaká sa, koľko znesie

Reagovat
Edgewalker

To by tam pak nemohl dát Girouda, Gibbse a Walcotta.

Reagovat
SunFells

Jdi do prdele s Gibbsem kurva.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Zdar,hele..Když EL vyhraje klub,kterej se zároveň do Ligy mistrů kvalifikuje z vlastní soutěže (třeba Dortmund), tak do zakl. skupin LM postupuje českej mistr,nebo kdo?

Reagovat
nani92

Celtic

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Zaschrona

Pokud si vitez LM i EL zajisti naprimo skupinu LM pres ligu, tak pak tam pujde mistr Recka - jako 13. tym v poradi pro pristi sezonu.

Reagovat
Usty

A komu připadne to jedno místo v kvalifikaci?

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze by se jen posunulo nasazeni klubu - mistr 16. nejlepsi zeme by zacinal rovnou v 3. predkole a jeho misto v 2. predkole by vzal nejlepsi mistr, co hraje v 1. predkole, tam by se pak hralo o zapas min.

Reagovat
Mastný Chobot

Ozil zranený, Ospina zranený -> dole ide Welé

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

gibbs za ozila nijako to nepostrehneme podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

náhodou, vyhrané vzdušné súboje a pravačku majú podobnú

Reagovat
Trand

Laurent jaký pohodář.

Reagovat
Mastný Chobot

Ektor je hrozný v druhom polčase

Reagovat
Mastný Chobot

ten už stratil toľko lôpt, že zachviľu nebude s čím hrať

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

on střídá výborný momenty s příšernou laxností

Reagovat
Trand

A já si zrovna dneska říkal, jaký máme štěstí, že máme tak skvělýho mladýho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Hector

Reagovat
Gunner14

Coleman kokot

Reagovat
Mastný Chobot

Neskutočný Giroud, nedokážem si predstaviť, že by nevyhral každý súboj

Reagovat
Gunner14

faul nic ?

Reagovat
smazaný uživatel

Clattenburg

Reagovat
Rohlíček

Sudí

Reagovat
Heisenberg

Coleman a Fuenes More jaký špíny.

Reagovat
SunFells

Co Giroud chce, to ten zápas doposud nesledoval?

Reagovat
Nikikrew

.

Reagovat
smazaný uživatel

dpc ale s tymto ma enger nehorazne serie, preco tam neda aw campbella miesto gibbsa? dozadu to odmaka podobne a navyse vie hrat futbal..takto vobec nepridavame goly a preto mame hrozne skore

Reagovat
smazaný uživatel

protoze wenger

Reagovat
SunFells

Reagovat
Heisenberg

Podle mne si Gibbse pořád plete s Oxem.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Úplně v pohodě tam dneska jsou šance na třetí i s Gibbsem.

Reagovat
smazaný uživatel

tak bez neho by boli vacsie milionnasobne

Reagovat
Counter

Jak toho Clattenburga vidím, tak ani ne

Reagovat
Heisenberg

*I přes Gibbse.

Reagovat
smazaný uživatel

nam by taky faul dnes nepiskol ani za svet

Reagovat
Counter

Reagovat
PhilipS

ještěže je to dneska jedno no...

Reagovat
smazaný uživatel

#AreYouAware that Steve Walsh, current Ast.Mgr at Leicester Scouted G.Zola, D.Drogba & M.Essien for Chelsea FC. #EPL

Reagovat
SunFells

To je ten, co má na svědomí i Kantého s Mahrezem, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle strety ve vapne by uz taky potrebovaly jasny pravidla

Reagovat
Thoomas

To je neskutecny ten rzohodci dneska

Reagovat
smazaný uživatel

a ted zapiskal co ?

Reagovat
smazaný uživatel

iwobimu uz 20 minut nevyslo skoro nic

Reagovat
smazaný uživatel

chudak nevladze

Reagovat
Mastný Chobot

*nezvláda

Reagovat
Zaschrona

Clattenburg

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobi pls

Reagovat
Trand

Proč nevystřídal Iwobiho?

Reagovat
Trand

Chambers.

Reagovat
Mastný Chobot

Alexiiiiiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Amos

Reagovat
Rohlíček

Alexis

Reagovat
Zaschrona

Sanchez

Reagovat
nani92

konečne je Alexis tam kam patrí

Reagovat
SunFells

Oxovi ten pád z wonderkida na sráče trval tak tři roky, Iwobi to stíhá během jednoho zápasu

Reagovat
Mastný Chobot

started from the Goodison, now still here

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lacko_Boh

ferovi chalan,nedava nam zbytocne nadeje

Reagovat
nani92

ferovííí aaa grammar natzi hiel laci

Reagovat
Lacko_Boh

dpci

Reagovat
Lacko_Boh

moc som sa sustredil na "zbytocne"

Reagovat
PhilipS

S Iwobim klid. Ale Walcottovi to trvalo snad osm let. Wheelchairovi tak pět. Co s těma hráčema teď?

Reagovat
Mastný Chobot

stále sa ten interval skracuje... ale pochybujem teda, že niekto ho skráti ešte viac ako Iwobi

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi je skvely, dnes hral zatial najslabsie, aj to dal krasny gol a urobil vela dobrych veci, pred dvomi hral proti barci, bol uplne zniceny

Reagovat
Mastný Chobot

šak si robím srandu, čo si jak Coleman proti Coquelinovi

Reagovat
SunFells

Jackovi se nic takového nestalo.

Reagovat
PhilipS

ok.

Reagovat
SunFells

To si kuř, že ok.

Reagovat
PhilipS

dyť byl nejlepší na začátku pak šel dolů. Občas měl wonder momenty ale většinu zápasů mě sral. Formu měl kratší dobu než Ramsey. Navíc je furt zraněnej. Zbavit se ho

Reagovat
SunFells

Byl nejpřeceňovanější na začátku no, tak jak se to u juniorů dělá běžně. Zásadní je ale to, že byl zdravý na začátku a tak se delší dobu dokázal prodávat. Výkony podává furt, jen je málokdy k dispozici.

Reagovat
nani92

sráč nieje, len IP..ale využitie v podstate rovnaké

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Stones

Reagovat
Euphael

Giroud je prostě hráč na lavičku, ne do základu

Reagovat
Amos

Jsem strašně rád, že si ten Joel kopnul, potěšil Wenger.

Reagovat
smazaný uživatel

gibbse uz na kridle nechci nikdy videt

Reagovat
Trand

Škoda, že u nás už není Bendtner, křídla Gibbs a Bendtner by byla fakt parádní podívaná.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

ok, tech pozitiv pro rozhovor po zapase dneska Martinez nakonec muze vykouzlit docela dost... podrzel nas rozhodci, vyhrali jsme na vedeni mice, dokazali jsme si vytvorit i par naznaku sanci v druhe puli, ktera ukazala neuveritelny zlepseni z totalnich hoven do velke bidy... tak tragicky vysledky behem cele sezony v domacich zapasech, to je neakceptovatelny... Martinez ma jediny stesti, ze tomu u nas sefuje Kenwright...

Reagovat
smazaný uživatel

dneska nasi stoperi top vykon, je na com stavat, snad takto do konca sezony

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud musel ostatným niečo urobiť, inak neviem prečo mu všetci nahrávajú tam, kde nie je

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi motm

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Z Chamberse bude nakonec desítka

Reagovat
Mastný Chobot

za takého univerzála by sme mali byť radi, a to nemyslím zo srandy, Ferguson by ho vážil zlatom

Reagovat
Nikikrew

wow wow wow

Reagovat
Teoretik

Everton v suchým triku

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Mastný Chobot

Super, nečakal som takú pohodovú away výhru. Viac takých, nech človeka aj baví pozerať MotD. MotM Coquelin alebo Koscielny.

Reagovat
pa3ce

Pre mňa Coq, ale ak už do toho počítaš aj Kosa, tak Gabriel mi prišiel rovnako dominantný.

Reagovat
Mastný Chobot

Kos bol lepší ako Gabriel, lepšia rozohrávka, raz tam aj hasil zaňho, celkovo úplne dokonalý stopérsky výkon dnes. Gabriel dobrý, ale Kos lepší. Za mňa. Môj názor. Si myslím.

Reagovat
Lacko_Boh

suhlasim,podla toho co ste tu cca pisali to tak asi bolo

Reagovat
pa3ce

Čo sa týka rozohrávky tak to súhlasím, v tom sa Gabriel na Kosa nechytá, ale tento zápas mi hlavne prišlo, že mal viac súbojov a roboty s Lukakom, tak preto by som ich dal na rovnaký level. Ale ok, napísal si tvoj názor, beriem.

Reagovat
Gunner14

Gabriel ?

Reagovat
SunFells

Everton bez ostudy, Clattenburgove staré vyšel tiket a Arsenalu nenaroste zas tolik hřebínek, nakonec dobrý. Pokud je Mesut ok.

Reagovat
Counter

V které minutě jsme nakonec fyzicky odpadli?

Reagovat
SunFells

Těžko říct, Everton moc nenasadil. Zasch měl pravdu.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

aby moshikiri ci jak sa vola nehladal po zapase hned niekoho komu by odpredal svoj podiel v evertone

Reagovat
Coutinho10

#BHAFC team v #MKD: Stockdale, Bruno, Goldson, Dunk, Rosenior; Murphy, Kayal, Stephens, Skalak; Baldock, Wilson.

Skalák

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Skalák v základu

Reagovat
smazaný uživatel

je nejaky stream??

Reagovat
Amos

Mesut zraněnej, Joel si nekopl, ale alespoň jsme vyhráli. Líbil se mi střed zálohy Tutenstein a Coq, ale proti tomu Evertonu to nejde brát vážně, ten jejich výkon dneska nebyl ani na druhou ligu.

Jo a Giroud je fakt kopyto, naprosto neskutečný.

Teď jen doufat, že Adebayooor sekne Leicester!

Reagovat
Infernoqt

Je super, že jsou zpět ty červenobílé míče.

Reagovat
fenixLFC

viem ze bduem chciet vela ale nema niekto dobry stream na watford?

Reagovat
Coutinho10

proc zrovna jejich zapas ? to i ja je mam ve vedlejsich a nekoukam na ne

Reagovat
fenixLFC

pretoze leicester si pozriem zo zaznamu a chelsea pozera kamos mne zostal watford

Reagovat
Coutinho10

j zajimavy mozna Leicester taky dam ze zaznamu, kdyz ho nevysila Frodo...lepsi stream neni

Reagovat
fenixLFC

leicester davaju slovaci napríklad myslim, vo vysokej kvalite obrazu sport365.com alebo tak dajak a tam si to najdi

Reagovat
Coutinho10

twl proc Frodo prepina z Leicesteru na Chelsea

Reagovat
racet

hodis tady link prosim?

Reagovat
fenixLFC

nemusim to ani pozerat ale ten link je blavseal.com/frodo

Reagovat
C-M@ster

Posledně tam bylo heslo. Zkoušel jsem Baggins, ale nešlo to...

Reagovat
fenixLFC

pls

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
racet

díky

Reagovat
Coutinho10

jak pise fenix...jenom b misto v

http://blabseal.com/frodo/

Reagovat
fenixLFC

missclick

Reagovat
Coutinho10

j stane se no

Reagovat
racet

díky

Reagovat
Coutinho10

j nz

Reagovat
PhilipS

CP poprosím o zázrak, ať má konec ligy větší grády

Reagovat
vladis271

pozor čo si praješ, pretože to môže skončiť titulom Spurs.

Reagovat
off-olda

Na Kenedyho se dívá parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Willian dělá dopiče pořád? Dej to od nohy kurva.

Reagovat
Whitemedia

Willian dnes už podruhé zadrbal solidní akci..

Reagovat
smazaný uživatel

To je tak pořád, ti hráči místo nahrávky radši poserou kličku.

Reagovat
Whitemedia

Ivan

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovič zpátky na RB.

Reagovat
Whitemedia

To je zase zápas..

Reagovat
Whitemedia

Ukončete už tuhle sezonu pls..

Reagovat
smazaný uživatel

a další jako zázrakem budete hrát dobře?

Reagovat
Coutinho10

Laaaaaaaaanziiiinyyyyyyy Gooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaal WHUUUUUU

Reagovat
Coutinho10

beru zpet...to je vlastne nas konkurent o pohary

Reagovat
vladis271

toto sú tie veci. Tiež som sa potešil a potom som si uvedomil ako vysoko v tabuľke sú.

Reagovat
Coutinho10

jj

Reagovat
smazaný uživatel

no, akorát jim moc nekonkurujete

Reagovat
Coutinho10

mame par zapasu k dobru

Reagovat
smazaný uživatel

Čuráci ti hráči, dneska na to fakt nemám náladu.

Reagovat
smazaný uživatel

wohou WHU jede

Reagovat
off-olda

Kurtoá nechytí nic.

Reagovat
Miguel19

Mikel asistence

Reagovat
smazaný uživatel

nechytatelný

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

ne, nekul oči, tohle fakt na Tyba házet nemůžeš

Reagovat
off-olda

Gól neházím na něj. Ale tohle se prostě chytit dá a vsadil bych se, že DDG, Butland, Adrián, Čech, Lloris, Hart a možná další by to měli...

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť to trefil úplně parádně, Tybo i se svýma dlouhýma rukama na míč nedokázal sáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

V takový situaci má stát akorát tak na čáře a nelitat tam na malém vápně. Pak by to i se svýma dlouhýma rukama vyšáhnul.

Reagovat
Hokaido

Lanzini je božskej, takovej Payet jr.

Reagovat
Hokaido

No, že by to bylo úplně nechytatelný se říct nedá.

A škoda Ryádek, to musí dávat.

Reagovat
Error

I

Reagovat
fenixLFC

imbula prejde cez piatich, prihravku po zemi nezachyti ani jeden zo styroch obrancov v jednej linii a walters z metra do prazdnej

Reagovat
C-M@ster

Škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm len 5. lanziniho gol, povedal by som, ze ich ma viac. Ako tradicne, stal za to.

Reagovat
Hokaido

Tak on byl celkem dlouho zraněnej.

Reagovat
racet

Dnes vidim Kennedyho porve a jsem prekvapeny, jak dobry je to hrac. Mozna to je vyrazne, protoze Chelsea hraje bidu, ale i tak je temer u vseho...

Reagovat
smazaný uživatel

Naasty od Kennedyho

Reagovat
Infernoqt

West Ham pozval Chelsea na trénink.

Reagovat
smazaný uživatel

Do píče to blokování streamů už mě fakt mrdá, se na nic nedá koukat dýl než 10 minut v kuse

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

viewership limit je druhá věc co mě mrdá ale díky

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha sorry

Reagovat
vladis271

Reagovat
EXoRcIsT
Reagovat
Counter
Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Miguel19

Jakmile má dát Mikel přihrávku na 5 a více metrů, tak to letí totálně do prdele.

Reagovat
Whitemedia

Neblázni, vždyť má pravidelně skoro 100% úspěšnost přihrávek, okamžitě prodloužit

Reagovat
smazaný uživatel

Tip na noční NHL zdarma! http://nhltipy.cz

Reagovat
Whitemedia

Willian opět namazal soupeři, už se to u něj začíná kupit chybami..

Reagovat
off-olda

Těžko to bude celou sezonu tahat sám, když se k němu za celou dobu nikdo nepřidal...

Reagovat
smazaný uživatel

Akou?

Reagovat
Hokaido

Mahréééééééééééééééééézzzzzzzzzzzzz

Reagovat
Mimalu

Mahreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
kiwwi

Mahreeeeeeey

Reagovat
kiwwi

*z

Reagovat
Counter

M A H R E Z !

Reagovat
Usty

Riyad!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Tohle kolo si to zatím vodí výhradně hosté.

Reagovat
C-M@ster

Snad to bude i zítra.

Reagovat
liquicitizen

hráme doma no

Reagovat
off-olda

Oscar

Reagovat
Whitemedia

neuvěřitelný..

Reagovat
PhilipS

nvm

Reagovat
C-M@ster

Ten Simpson snad hraje na bruslích

Reagovat
off-olda

Kenedy Slušně poslal Nobleho na párek.

Reagovat
Coutinho10

Leicester vede parada

Reagovat
off-olda

Ježiši Nemanjo, sedni si!

Reagovat
Kincl

Jaj otočí to ta blbá Chelsea??? neschopný jsou

Reagovat
off-olda

Reagovat
Kincl

Jaj otočí to ta blbá Chelsea??? neschopný jsou

Reagovat
off-olda

Reagovat
Hokaido

Vardy už skoro 5 zápasů bez golu, přesto je suprovej. Nechápu, kde pořád bere tu energii.

Reagovat
Usty

Pije po zápasech pivo a netrénuje

Reagovat
C-M@ster

Radši si dá pivo než Colu

Reagovat
smazaný uživatel

leicester hraju ako sku sampioni

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme West ham za ten kurzik

Reagovat
smazaný uživatel

Hm

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
liquicitizen

anooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
off-olda

Nádherný gol

Reagovat
Whitemedia

CEEEEESC

Reagovat
off-olda

Super poločas... Remy má v piči, Oscar je píča. Willianovi to nejde a Courtois měl podle mě tu gólovou střelu chytit, to mi nikdo nevymluví. Fabregas tu bídu zachránil parádním golem.

Reagovat
smazaný uživatel

Courtois stál jak dement

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole West Ham, takto hrubo nezvladnut zaver polcasu..

Reagovat
Error

Každopádně ten Cescův gól nám solidně zachránil prdel a teď pokud přijdou správná střídání, tak ani 3 body nemusí být utopie. Což bych ve výsledku považoval za malý zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro do hry S traorem a snad to půjde.

Reagovat
Coutinho10

jooooo Frodaak to prepl na Leicester

Reagovat
Error

Frodo to má pořád na USA, to televizní stanice sama přepíná.

Reagovat
Coutinho10

ja tam predtim videl jak prepina kanal..tak nevim

Reagovat
nani92

Adebayor sa zatiaľ vypláca

Reagovat
Coutinho10

ouuu skoda Okazaki ....

Reagovat
Coutinho10

neee zase to vratil na Chelsea

Reagovat
nani92

tí, ktorí to pozerajú na tom streame o tom vedia a ostatným to je celkom jedno

Reagovat
Coutinho10

jeste sem naladil Leicester na druhej notes, takze pohoda

Reagovat
PhilipS

Pítvodu zatím nejlepší z Leicesteru...

Reagovat
Hokaido

Má tam Hodgsona, tak se musí ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscare vypadni

Reagovat
off-olda

Reagovat
Coutinho10

Norwich

Reagovat
REPLIKATOR

Okazaki

Reagovat
Hokaido

To je fakt hrozný, co Okazaki spálí.

Reagovat
smazaný uživatel

ted nechapu, jak to okazaki mohl netrefit

Reagovat
off-olda

A Kurtoá čumí.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoke pěkně. Oni s Evertonem jsou letos neskutečně nepředvídatelní.

Reagovat
smazaný uživatel

jak vypadá průběh Palace - Leicester - lišky zase dali z jedný střely góla?

Reagovat
nani92

sú lepší a mali viac šancí..neviem prečo každý čaká, že to majú úplne drtiť

Reagovat
smazaný uživatel

protože jsou první?

Reagovat
Hokaido

Dneska hrajou opět jako tým, co si jde nejjistěji za titulem. Není to Barcelona a ani si na ni nehrají.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

Oscar je úplně k hoovnuuu..

Reagovat
Coutinho10

Andy Carrooooooioll

Reagovat
smazaný uživatel

Payet je snad ještě lepší jak Mahrez.

Reagovat
smazaný uživatel

pff

Reagovat
Usty

vždyť dneska kromě 2-3 situací neviditelnej

Reagovat
smazaný uživatel

no a když jsou z toho 2 góly? Mahrez byl taky celý zápas s Newcastlem neviditelnej, ani si nejsem jistej jestli na ten rozhodujici gol centroval on

Reagovat
Usty

Jsem od něj zvyklej na skvělý výkony, dneska to bylo průměrný

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to psal na tu milimetrovou přihrávku na gol. Ta byla hrozně skvostná

Reagovat
Usty

:D jo, s tím souhlasím, ale řekl jsi, že je "lepší než Mahrez", tak to úplně nesedělo

Reagovat
Counter

Vždyť jsi to sám nedávno tvrdil

Reagovat
Usty

Protože Payet předvedl během měsíce 3 wonder výkony a Mahrez měl období temna. A hlavně jsem nemluvil obecně, ale aktuálně

Reagovat
Error

Ne, fakt. Oscar, Courtois, lámu nad nimi hůl definitivně.

Reagovat
kvasha16

a co ta derava obrana?

Reagovat
Hokaido

Courtois má čas, vzpomeň si na DDG v první sezoně v Anglii. Oscar ať táhne, je to kokot...

Reagovat
Error

Tak Belgičana těžko budeme prodávat, takže je jedno co si myslím já, šancí na nápravu bude mít ještě spoustu. Jen bych mu je začal dávat až od léta ať se vzpamatuje a poslední kola nechal dočapat Begoviče.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar je čurák a Courtois nic nechytí prostě.

Reagovat
off-olda

Reagovat
C-M@ster

Předchozí 2 sezóny měl náběh na nejlepšího GK a letos nic-moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Courtois chytne ještě někdy něco?

Reagovat
smazaný uživatel

hoši.. máte něco pls na Lišky..

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

dík moc!

Reagovat
C-M@ster

tohle je s lepší kvalitou, ale taky se občas zaseklo, no... možná je to u mě a tobě to pojede v poho

http://www.sport365.live/en/player/56ed2c6f5859f224445620/1/248/56ed7dfa17c8e/CrystalPalace-LeicesterCity/960/540

Reagovat
C-M@ster

tak nevím, jestli je chyba u mě, ale seká se mi i tohle...

Reagovat
smazaný uživatel

mně v poho

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
eder

Reagovat
Usty

THIBOOOO

Reagovat
spider_8

Ok, teď už nemůžu Courtoise bránit ani já.

Reagovat
Hokaido

Payet opět dokonalá přihrávka a Courtois ať jde fakt do piče, nechytí absolutně nic navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí

Reagovat
M0rb1D4S

Doufám, že to číňani moc nesledujou a v létě se pro Oscara vrátí.

Reagovat
nani92

neboj sa, je tam časový posun

Reagovat
Miguel19

Mikel

Ať už ten hrac jde do prdele pls..

Reagovat
smazaný uživatel

Playmaker

Reagovat
Usty

Jedinej, kdo snáší nějaký měřítka, je Fábregas, ten se mi docela líbí. 90 % nebezpečí domácích jde přes něj.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Fabregas@ole

Je super, že se opět chytl.

Reagovat
raduinho

OT MINIANKETA : Kdo z vás aktivně používá twitter ?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
monty25

Reagovat
racet

Já,ale jen kvůli vrabejky.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
raduinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Counter

Každý, kdo chce vědět z první ruky, co se kde šustne

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešní době každý šašek.

Reagovat
kiwwi

kedysi som to pouzival ako zdroj informacii, ale ked to clovek nepouziva tak, ze tam aj prispieva a komunikuje, takk je reddit urcite lepsia volba...na reddite sa objavia uz len od balastu prefiltrovane novinky - navyse v diskusii casto zistis podrobnejsie info, castokrat aj to, ci to ma nejaku vypovednu hodnotu alebo nie

twitter uz otvorim snad len ked potrebujem nieco dohladat spatne, pretoze je to rychlejsie ako na reddite

Reagovat
nani92

Dunn

Reagovat
Whitemedia

Courtois před tím neuhnul

Reagovat
Coutinho10

ten Palace dost kouse....snad Lleicester. uz udrzi

Reagovat
smazaný uživatel

sako je vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

slim fit?

Reagovat
smazaný uživatel

nejsem zadny prazak abych rikal vyborny, jedine vyborne

Reagovat
smazaný uživatel

aha... takze sme sa nepochopili?

Reagovat
smazaný uživatel

Pochopili, aspon myslim tam jde o to, ze je to "to sako" a ja ja bych v zivote nevyslovil vetu "to sako je vyborny“, rekl bych " to sako je vybornE" ale jelikoz jsem nemyslel sako jako sako ale sako jako saka, tak jsem napsal vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

skodaaa Vardy mohl bejt klid

Reagovat
Coutinho10

skodaaa Vardy mohl bejt klid

Reagovat
smazaný uživatel

Cresswell je bozi <3

Reagovat
smazaný uživatel

A Antonio totalne vypatlanej kreten?

Reagovat
smazaný uživatel

To je snad regulerna prva volba na euro.

Reagovat
salami

Reagovat
off-olda

RLC

Reagovat
Hokaido

To bylo venku, no.

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Faul nebyl ve vapne

Reagovat
smazaný uživatel

ten Adrian

Reagovat
Coutinho10

ufffff Leicester

Reagovat
mickey mouse

Lišky udržet

Reagovat
smazaný uživatel

CEEEEEEEEEEEEEEESC

Reagovat
CR7RONALDO

Nespravodlivosť

Reagovat
smazaný uživatel

A zase nezvladnuty zaver polcasu od WHU

Reagovat
smazaný uživatel

Navic se Fabregas zastavil. rozhodci potlacil Chelsea pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ved sa pravidelne zastavuju hraci pred kopanim

Reagovat
smazaný uživatel

a to se zmenily pravidla nebo co?

Reagovat
kvasha16

neviem ako je to v pravidlach, ale robi sa to uplne bezne

Reagovat
smazaný uživatel

kazdopadne je to nesportovni

Reagovat
off-olda

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Delaney

Reagovat
Usty

Fabreee! Jasnej MotM Ale škoda dvou bodů pro WHU

Reagovat
nani92

ty vole, to je šťastie..to je jasný titul

Reagovat
vladis271

ešte aj sa Ranieri tak lišiacky usmial.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf ten Willian?

Reagovat
Whitemedia

Loftus za 5 minut předvedl víc, než Oscar za 84 minut..

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze nepadlo Carrollovi

Reagovat
Coutinho10

Schlupp skvdle vybojoval roh 3 Points

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se jako hádají a nesnaží se, ať se hraje hned? To je neskutečné.

Reagovat
kvasha16

jak chuji.. asi zdrzuju aby sme nahodou nestratili ten bod

Reagovat
PhilipS

Jako Leicester celkem šťastnej. Už několik zápasů hodně ubojovaný výhry, ale asi jim to nejde nepřát no...

Reagovat
spider_8

Ubojovaný výhry k titulu vždycky patří. Vzpomeň si na United...

Reagovat
smazaný uživatel

Ved to rozhoduje o titule, presne taketo vyhry. Arsenal nie je schopny ich dosahovat uz roky..

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

kámo ta liga je fakt vyrovnaná a aj tí najslabší dokážu podať skvelé výkony, celosezonny valec necakaj od nikoho

Reagovat
mickey mouse

Výborně Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Jim snad stačí bod

Reagovat
Coutinho10

fans Leicesteru

Reagovat
off-olda

Ty krávo.

Reagovat
smazaný uživatel

Lester ale zprdele kliku!

Reagovat
off-olda

Emenike

Reagovat
smazaný uživatel

nevím jaká je pravděpodobnost vyhrát 4krát z pěti zápasů 1:0, ale Leicester boří předpoklady od začátku sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Azpi se taky rapidně zhoršil.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že šulíni si rozdělili body. 11 bodů na 5. flek je luxusních.

Reagovat
smazaný uživatel

8 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Uteklo mi případných, ale teď koukám, že oni vlastně ještě budou mít tu dohrávku, takže furt 8, no

Reagovat
C-M@ster

případných 5

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre mě tím přístupem neskutečně bavil. Tohle kdybych viděl kazdej zápas.

Reagovat
Usty

Tipy Eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by ešte Crystal Palace spadnúť

Reagovat
smazaný uživatel

S tím losem co mají to není nereálný, důležitej zápas proti Norwichi doma..

Reagovat
smazaný uživatel

To by bolo rovno ako Hull, keď vtedy prvýkrát postúpil a dlho sa držal hore, no nakoniec zostúpil.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Coutinho10

proc nedali od 18:30 jakejkoliv jinej nedelni zapas ?

Reagovat
smazaný uživatel

protože by ten antifotbal swansea a villy nikdo nesledoval

Reagovat
fenixLFC

ten zapas sa tahal ako sopel z nosa

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa Sissoko penalty appeal v Leicester: As Newcastle pressed for an equaliser, French midfielder Sissoko fired a powerful volley goalwards that appeared to catch Wes Morgan’s arm as he turned his back on the effort. With the shot heading goalwards and Morgan’s arm/ elbow in an unnatural position and preventing it hitting the target, Newcastle can quite rightly feel aggrieved for a second time in this match. Verdict: Incorrect decision

Zítra nám musí přát štěstí i rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec, 7 in a row!

Reagovat
salami

stačí aby nás proti Sunderlandu zase neříznul, dneska se to musí zvládnout

Reagovat
smazaný uživatel

ja se na to vubec netesim

Reagovat
salami

a tak to já zase docela jo, ale mám trochu bobky

Reagovat
Lacko_Boh

900. pre CaryMaryFuck-a, protipoziarne schody a prestrelky na nich kde sa gulka odrazi od toho pojebaného zábradlia s priemerom 2cm

Reagovat
smazaný uživatel

Derby Newcastlu a Sunderlandu patrí medzi moje najobľúbenejšie vôbec, teším sa na 14:30. Stále výborná atmosféra a v poslednom čase veľa gólov v sieti Newcastlu. Škoda, že v ďalšej sezóne si dáme od derby asi pauzu. Tak poďme Sunderland, 3 body dnes .

Reagovat
Coutinho10

treba pauza od derby nebude..co ty vis

Reagovat
smazaný uživatel

Môj názor je, že Norwich je z nich na tom najhoršie, čo sa kádra a skúseností týka. Uvidíme na konci sezóny, každopádne ešte majú doma Newcastle aj Sunderland, kde sa môže rozhodovať. Ale tie tri posledné zápasy majú extrémne náročné: Arsenal, United a Everton.

Reagovat
Coutinho10

j los jse. nezkoumal, kazdopadne dneska to derby bude slusna rezba o zachranu

Reagovat
Wat

Pauza jedině kvůli Sunderlandu...

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo se uskuteční v Champu

Reagovat
aimar21

ahojte. prosim vas poradili by ste mi: 1. co rozhoduje pri rovnakom pocte strelenych golov pri najlepsom strelcovy sutaze? menej golov z 11.m alebo mensi pocet odohratych zapasov? "

2. co rozhoduje o zostupujucom? Rozdiel skore alebo vzajomne zapasy...? Dakujem velmi pekne :)

Reagovat
smazaný uživatel

2. rozhodne skóre.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Vyhraju obaja, ci?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by som rád videl všetky 4 zápasy, tak nahovno rozpis tu už dlho nebol

Reagovat
Mimalu

navíc s ohledem na to, jaký zápas se hrál včera o půl sedmé

Reagovat
vladis271

Reagovat
Usty

Doporučuju vynechat Mancs derby, to bude neskutečná nuda

Reagovat
nani92

hm, toto by som od fanúšika defenzívnej dominancie fakt nečakal

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nahovno rozpisy sú týždeň čo týždeň.

Reagovat
J0EL

“You let down the fans, you let down the club because this year was for us,” Petit said of Wenger on Sky Sports.

“Do you think Chelsea, Liverpool, Man City and Manchester United will do the same next year? Forget it. They will come back strongly. If this year, you cannot compete with Spurs, with all the respect I have for them, and Leicester, then change your sport. I’m sorry.”

Petit

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší rok to budú také jatky, že Arsenal môže skončiť kľudne mimo top 4.

Reagovat
J0EL

Tak sme si zase zaprehanali, ako kazdy rok vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie. Píšem to prvýkrát teraz.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

ocakavam to

Reagovat
J0EL

jj, to kazdy rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec to necakam kazdy rok a po druhe, ty si jak zena, to je neskutocne jak sa meces pri kazdom nejak prispevku, co sa ti nepaci, daj si nejaku tabletku, alebo sa chod prejst preboha..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá rada práve od teba .

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

*zúfalo si to prajem

Reagovat
smazaný uživatel

To nie, ja chcel v LM silne anglicke timy a nie Leicestery, ale dalsi rok moze byt aj pre Vas v lige tazky rapidne, celkovo cakam dost brutalnu sezonu..ale ta uvidim, co sa udeje pocas leta, teraz je zbytocne to riesit nejak

Reagovat
Mastný Chobot

čo ja viem, mi pripadá, že sa to hovorí každý rok

Reagovat
smazaný uživatel

V nejakych provokaciach mozno, ale realne tam Arsenal je stale, takze co, snad nebudes sa metat jak Joel, uz teraz place kvoli ucasti v top4 o rok

Reagovat
J0EL

Mindracik?

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze z teba? Mindracik z bezvyznamnej internetovej figurky, prosim ta, prestan tym eurootbalom tolko zit

Reagovat
J0EL

Vrchny hejter Arsenalu, panike a nezvladajko, ale ides sa tu skryvat za nejake internetove figurky. Pokrytec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

z ceho? z Arsenalu? To fakt ne..

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

U Pala nikdy nevíš.

Reagovat
smazaný uživatel

skor kazdy rok sa hovori ako Arsenal da 4 miesto nie?

Reagovat
Mastný Chobot

nie, každý rok sa hovorí, že ďalšia sezóna bude obrovsky ťažká a že Arsenal v nej nemá šancu a že už vypadne z Top 4...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

no je tu dost exotov, tiež kazdy rok pozeram. Sak aj chalani v telke casto hovoria. Nase mamky nestrngali klucami kvoli takymto nazorom..

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Brzdi s tymi vtipmi...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
nani92

zavoláš Mariánovi a zrušíš nás?

Reagovat
vladis271

najprv ho musíš nazvať slovanským hovnom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tiez.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
J0EL

*ale viem, ze budem musiet sklapnut aj dalsi rok.

Reagovat
SunFells

Ty a Michael Owen, oba jste narušení.

Reagovat
Lacko_Boh

mozno ked Wenger odide, inak no chance

Reagovat
Counter

Reagovat
SunFells

To je debil Je fakt v pořádku se tvářit, že to promrdal Arsenal, který si z těch velkých týmů vede nejdůstojněji. To znamená jedinou věc, ostatní to kurví víc a zaslouží si tedy i kritiky víc, tyhle kecy o jediné šanci jsou úsměvné.

Reagovat
eder

Firmino out.

Reagovat
Wat

Snad se to zvládne i bez něj, dneska ty body prostě musí bejt všechny.

Reagovat
vladis271

tyne wear derby v čase kedy hráme my.

Reagovat
vrabejka

Liverpool have enquired about Hoffenheim defender Niklas Sule. ( Bild ) hmm :)

Reagovat
avicii

Reagovat
fff

Vcera to bol zas Volland. No nehneval by som sa

Reagovat
Kincl

Tak co? Tottenham vyhraje? :) Liverpool by gol dát mohl a City totéž :D

Reagovat
avicii

dnes tezky zapas, kedze sa Firmino zranil, jednoznacne by som skusil diamant na hrote s Origim a Danielom, pod nimi Cou, zaloha Henderson, Allen, Can

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by som dal Lallanu, kt. posledne obdobie (+/- 4-5 zapasov) ukazuje dobre momenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska ultimátní derby den. 14:30 Tyne-Wear, 17:00 bitva o Manchester a 19:00 Sparta-Slavia. A to jsem se chtěl vrhnout na daňový přiznání

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/transfer-news/manchester-united-news-jose-mourinho-11067428

Mrzí ma jedine to, že s ním s najväčšou pravdepodobnosťou nepôjdeme po hráčoch ako Renato Sanches, Ousmane Dembelé atď. Proste mladé talenty, podobné, ako bol/je Martial.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte, že má Gueye na to aby příští sezonu hrál třeba za klub v top6?

Reagovat
smazaný uživatel

Ako lavičkový hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Já Villu viděl jen párkrát letos, ale překvapil mě, po včerejšku už dokonce vede co se týče odebrání míče těsně před Kantém, co se týče tacklů tak zaostává tak o minimum zaostává za Kantém, má nejvíc klíčových přihrávek z hráčů jako Kouyaté, Coquelin, Morgan i Kanté, jen se oproti ním dopouští víc faulů, ale tohle je hráč o kterýho by se mohli zajímat kluby s vyššíma ambicema, byla by škoda kdyby takovej hráč hrál Championship..

Reagovat
fff

Hm takze dnes fandime MU, aby sme sa mohli teoreticky dostat na 1 bod od TOP4?

Bude to este zaujimavy koniec sezony.

Reagovat
fenixLFC

remizka...cize ano fandime united

Reagovat
fff

Ale ta top stvorka bude zaujimava ... my bez Firmina (ktovie ako dlho bude mimo) sme vyrazne slabsi, MC bez Kompanyho tiez, MU su neschopni tuto sezonu standardne .... nakoniec to v pohode uhra West Ham .

Reagovat
vrabejka

musíme dokázat že nejsme tým, který dělá Firmino. Duo Origi - Sturridge by ho mělo nahradit výborně

Reagovat
fff

Uvidime. Ono obaja su uplne ini hraci ako Firmino a Danny je zatial po zraneni velmi zly. Potrebujeme, aby sa chytil a Origi aby bol golovejsi, lebo hlavne v tomto bude Firmino chybat.

Reagovat
Busby babes

s tim jak je tahle sezona silena by me nase vyhra vlastne vubec neprekvapila. LVG by dostal dalsi varku vymluv na pristi kolo nebp vypadnuti z FA cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

takže nejlepší vlastně bude když to derby poserem

Reagovat
Busby babes

to vubec. ja si nikdy nepreju prohru.

Reagovat
smazaný uživatel

já taky ne, ale když vidím, že na to nemáme, tak přijmu prohru úplně bez problémů, pokud ale chodíš na devilpage, tak tam by lidi snad i skočili z okna, jen aby LVG odešel..

Reagovat
Busby babes

skoro nechodim. prave, takove to: snad prohrajem aby LVG odesel... to fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

vzdy ked citam toto fandenie inemu timu a teoriam tak sa stane mensia chybicka a tou je, ze LFC nevyhra a vy uz chcete fandit ManU

Reagovat
smazaný uživatel

ako vzdy

Reagovat
smazaný uživatel

a ManU vyhralo, spokojnosť?

Reagovat
Coutinho10

no nevim asi spis remizka by byla lepsi...nechci aby to schrabli united

Reagovat
smazaný uživatel

pre Skoky na lyžiach. Dnešný záver v Planici to bolo niečo famózne.

Reagovat
smazaný uživatel

a jeden aj pre Petera Prevca a jeho sezónu, ktorú na dlhé roky nikto neprekoná. Ak vôbec niekedy niekto.

Reagovat
HorajzmAmmann

Nesmysl,pristi sezonu muze byt zase vsechno jinak...

Reagovat
Mastný Chobot

to už je jaký hipsterizmus, keď si niekto tak užíva skoky na lyžiach

Reagovat
smazaný uživatel

Máloktorý šport je u mňa lepší.

Reagovat
fajdax

Máš kamarády?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Ja som kedysi na tom strasne fical, Jane Ahonen ci jak sa volal bol moj hrdina . Ale to bolo roky, roky dozadu.

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mastný Chobot

ja som to tiež pozerával, keď som bol doma s otcom, lebo som bol príliš mladý na to, aby som sa išiel niekde rozbiť, fúzatého Malysza či ako sa volal, som mal rád, ale žeby som si to až tak užíval, to asi nie.

Reagovat
smazaný uživatel

že fúzatého Malysza omg Bol populárnejší než pápež

Reagovat
smazaný uživatel

Vtedy boli skoky vyššie než dnes, viac osobností a Jury to tak nekazila.

Reagovat
mul

napodobne, len Hannawalda som neznasal

Reagovat
Hokaido

Reagovat
bbbauch

To je ten s culikem? Ten mi byl nesympatickej hrozne

Reagovat
Whitemedia

Ahonen, Malysz, Janda.. ta sezona, kdy Janda vyhrál s Ahonenem dohromady turnaj 4 můstků byla úplně nejlepší, od té doby se do toho začaly zase montovat rakouské hvězdičky a už mě to pak přestalo bavit..

Reagovat
Whitemedia

ale můžu přestat sledovat na 10 roků, pak zapnout jeden závod a Kasai stejně pořád skáče

Reagovat
Whitemedia

Jarda Jágr skoků na lyžích

Reagovat
fajdax

samomluva

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm a najväčší pre Noriakiho Kasaia ktorý dnes odskákal 502. závod.

Reagovat
Hokaido

John O'Shea set to face Newcastle for the 21st time today, never lost any of the previous 20.

Reagovat
vladis271

Prišla k nám na návštevu Češka.

Najprv sa správala pokojne, ale potom zrazu zahlásila: "Pořádně vám to tady vytopím a pak pochovám děti."

Zahrabali sme ju na záhrade.

Reagovat
Mastný Chobot

Matovič pekne pripravený a pekne naložil Žitňanskej

Reagovat
minoLFC

kde?

Reagovat
Mastný Chobot

STV

Reagovat
Mastný Chobot

a teraz krásne naložil celej vládnej koalícii chalan rastie do poeta

Reagovat
kiwwi

1000. pre Manchester is Red

Reagovat
Mastný Chobot

1000. pre bradu Bélu Bugára

Reagovat
smazaný uživatel

kterou?

Reagovat
Mastný Chobot

pre tú, ktorá v sebe skrýva ETho

http://postimg.org/image/67xfidsth/

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

mne to skor pripomina psa

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

to uz je o inom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

snad bude alespon na 1 zapas ted a potom i YT link, aby se dalo koukat na oboje

Reagovat
fff

Inak zacinaju nejake rumours, ze ten mlady Dembele co sa onho LFC mal zaujimat, ma uz nejaku dohodu s Bayernom.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný řešit. Ten už má dohodu s Barcelonou, Bayernem a dalšíma. Toho hráče nemáme šanci získat.

Reagovat
fff

Zrejme hej. Ono este nedavno som ho ani nepoznal, daco som pozrel, nacital, zistil ten hype okolo neho a je jasne, ze u nas to asi nepojde .

Reagovat
vrabejka

radsi Volland, Schule, Gundogan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano, Schule je přesně to, co potřebuješ

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mohl bych Vás poprosit o vylnění dotazníku k BP? Jedná se to Sportovní zájezdy (i fotbalové). Je to na 3 minuty max. http://www.survio.com/survey/d/E1Y3V9X9K1F7Z7X4N Díky

Reagovat
Miguel19

Máš to tam. U 2 a 8 by možná bylo lepší nechat více možných odpovědí.

Reagovat
smazaný uživatel

díky,šlo by to, ale u 2. je hlavní zjistit jak to chápe respondent, více významů by mě nepomohlo pak při zpracovávání. Je tam možnost volné odpovědi, kde může napsat cokoliv si pod tím představuje.

Reagovat
vrabejka

Prevew 29. kola Southampton - Liverpool FC

The Reds dnes čeká zajímavý zápas na St. Mary stadium. Budou tak chtít udržel výbornou formu a vyhrát počtvrté v řadě.

Jih Anglie uvidí v neděli po obědě velice zajímavou podívanou dvou sousedů v tabulce. Na St. Mary´s se utká osmý celek tabulky s devátým, oba týmy mají shodně 44 bodů a tak se o vyrovnanosti duelu nemusíme asi dohadovat.

V lepší formě půjde do zápasu hostující celek. Reds totiž v lize nebyli poraženi již ve čtyřech utkáních v řadě a vstřelili v nich solidních třináct branek.

Reds sice ve čtvrtek večer odehráli velice náročný duel v Evropské lize. Byli však ušetření zdlouhavého cestování a navíc, po dobrém výsledku se vždy lépe relaxuje.

Zranění: Gomez, Ings, Firmino, Henderson, Lucas, Stewart

Zajímavosti:

Nejvyšší výhru proti Saints LFC zaznamenal v prosinci 2015 (6-1), hatrickem se zaskvěl Divock Origi.

Od nového roku LFC získal nejvíc bodů a dal nejvíce golů

Pravděpodobná sestava: Mignolet, Clyne, Sakho, Lovren, Smith, Can, Allen, Coutinho, Lallana, Sturridge, Origi

Slovo na závěr:

Nečeká nás lehké utkání. Doufám, že nebude na kvalitě tolik znát zranění Firmina. Sturridge s Origim by ho měli dostatečně nahradit. Když navážeme na předchozí duely, odvezeme si ze St Mary plný bodový zisk.

Tip 0-2 - Sturridge, Coutinho

Zápas začíná v 14.30, živě ho vysílá Digi Sport 1.

Reagovat
smazaný uživatel

"Od nového roku LFC získal nejvíc bodů"

Reagovat
fenixLFC

cafu kapitanom

Reagovat
fenixLFC

a hendo iba lavicka, hra allen+ danny s origim

Reagovat
R22

Hendo byl nemocný, tak asi není ještě úplně fit nastoupit do základu

Reagovat
smazaný uživatel

mas stream?

Acestream nemoze byt a ronaldo7 nejak odignorovali

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno kapitán

Reagovat
Kowe

jako přejumu to, ale to jen ukázka toho, že u nás může být kapitán každej druhej

Reagovat
Maresma

Reagovat
vladis271

Veď je to za odmenu.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
buzna

Nevíte někdo, jak spustit acestream na androidu? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

mam otazku: Je to v poriadku,ked mi vypisuje najebany abstinent? :D

Reagovat
avicii

dobra zostavicka celkom

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mastný Chobot

toto sa mi nestáva

*

Reagovat
SunFells

Taky jsi to neviděl, co?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle dnes musí Určite by chýbali v PL viac, než nejaký Sunderland, ktorý to posledné roky uhaluzil vždy na poslednú chvíľu. Nech konečne spadnú.

Reagovat
eder

Neboj, Rafa The Magician spasí Nové zámky.

https://www.youtube.com/watch?v=tUlTSUSnL4A

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Nový zámek.

Reagovat
vladis271

Mne by chýbali obaja.

Reagovat
smazaný uživatel

Úplne najideálnejšie by bolo, keby vypadla Villa, Norwich a WBA, ale čo sa dá robiť. WBA asi bude s Pulisom otravovať tým odporným futbalom ešte dlho.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Oja by som neskôr rád videl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad se ten Newcastle chytne..i ten tucnak tam vypada roztomile, no snad se zachranej a v derby se to cely rozjede a nakopne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou stream na Live?

nie Ace

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma
Reagovat
smazaný uživatel

Van Dijk bude ťažký oriešok vo vzduchu, najmä pre našich priemerných a podpriemerných (Lovren možno ľahko nadpriemerný) hlavičkároch...

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes to bude tvrdé derby, fú, dobrý začiatok

Reagovat
Maresma

Lovren

Reagovat
Hokaido

Jasná penalta.

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
Coutinho10

ufff to smrdelo penaltou...zase Lovren

Reagovat
vladis271

Ja by som ju pískol, už len za to, že mu položil ruku na ramená.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa v PL nepíska?

Reagovat
smazaný uživatel

*píska

Reagovat
REPLIKATOR

Šáh na něj a to nesmí!

Jan Chramosta

Reagovat
Cobra

Jasná penalta a ten komentátor na Digi vypotí takový nesmysl, že Long nemusel jít k zemi

Reagovat
smazaný uživatel

Klasickej Lovren. Velký štěstí, že to nepískl.

Reagovat
Kowe

Kokot Lovren fakt klasika, naprosto nejhorší možný řešení od něj..

Reagovat
smazaný uživatel

top Sakho

Reagovat
vladis271

2 kokotské rozhodnutia. Najprv spravil chybu a hráč išiel sám na kasu, a potom to zaduploval s penaltovým zákrokom, kde by to pri penalte smrdelo možno aj redkou, ak by rozhodca chcel byť prísnejší. Mal sa na to vysrať a nechať to na Sakha, ten by ho zakrižovať asi nestačil, ale ktovie, hento bol číry nezodpovedný hazard.

Reagovat
Dawon

14. minuta a v obou zapasech uz neodpiskane penalty

Reagovat
eder

Ty rohy Reds jsou už hodně dlouho k pláči...

Reagovat
Mastný Chobot

Už len za to, ako sa správajú hráči Sunderlandu, dúfam, že dostanú trojku. Mitrović je bojovník na pohľadanie, mohol by ich popraviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Couts, génius .

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana pekne...

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Colback je poslední měsíce pravidelně nejslabší hráč na hřišti.

Reagovat
vladis271

MAGIC

Reagovat
Coutinho10

Gooooooooaaaaaaaaaaaaal joooooooooo Couti

Reagovat
SunFells

Coutinho další jeho zářez Sotonu.

Reagovat
REPLIKATOR

Forster reakce pomalejší jak Kuča

Reagovat
misinho7

Coutinho ukazuje ze je prsote uplne inde ako kazdy v Liverpoole dufam ze ho liverpool udrzi a v lete doplni Klopp k nemu hracov aby to enbolo iba na nom

Reagovat
smazaný uživatel

že se ten Coutinho takhle proti Sotonu vždycky trefí..

Reagovat
vinetou

Reagovat
eder

Couts luxusně.

Reagovat
Hokaido

Forster to teda mohl chytit... a van Dijk tam stál jak poleno.

Reagovat
Coutinho10

Borini jak zarval

Reagovat
Coutinho10

ouuuu Defoe skodaaa

Reagovat
Harakan

Mittovic je odpad. Hroznej sráč. Doufám že Newcastle rupne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To je bránění

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooool Origi

Reagovat
Kowe

Origiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel

Reagovat
monty25

To je začátek!

Reagovat
eder

Hmm, slušný začátek.

Reagovat
Coutinho10

Daaaaaaaaannyyyyy genialne Capital One Cup se opakuje

Reagovat
vinetou

Sturridge

Reagovat
Maresma

Ohhh Krásná akce, Origi i Sturridge

Reagovat
SunFells

Uuu, pěkně Studge. Trochu hořké pro Saints po takovém úvodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Origi je hrozne super

Reagovat
stiflerovamama

Kraaasa

Reagovat
smazaný uživatel

uplne ppč zatial. Krása.

Reagovat
eder

Ani Roy nechápe.

Reagovat
One-Real

Pojď Rafo, podle mě je zachraní.

Reagovat
smazaný uživatel

pekný diamant hráme, páči sa mi to...

Reagovat
kiwwi

neni ten Forster trochu spomaleny?

Reagovat
I am Mancunian

je

Reagovat
Mastný Chobot

ach jo, Obertownsend s dvomi naučenými kľučkami...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

tak je lepší než Sissoko na druhej strane, ale je to hrozne predvídateľný hráč.

Reagovat
kiwwi

aj Robben je predvidatelny hrac

Reagovat
Mastný Chobot

šak ten je tiež hype jaxviňa

Reagovat
kiwwi

tak ale karieru urobil relativne slusnu no

Reagovat
Error

Sunderland se mi teda zatím líbí víc.

Reagovat
SunFells

Při tom Forsterove zpracování jsem už míč viděl v bráně

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren šílený stoper

Reagovat
vladis271

Lovren už mal byť vonku.

Reagovat
REPLIKATOR

Allen

Reagovat
stiflerovamama

Allen

Reagovat
monty25

Allen To už mělo být 3:0.

Reagovat
Ranoth

lovren is back

Reagovat
Maresma

Allen Mohlo být hotovo.

Reagovat
eder

Welsh Pirlo to mohl poslat do pohody, škoda.

Reagovat
mickey mouse

Mohlo být hotovo

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jde nedat?

Reagovat
smazaný uživatel

ak je Škrtel vo forme (čo neviem) / dostane sa do nej, tak dúfam, že bude hrať na mieste Dejana, ten dnes horí pozične, ale aby som sa pozrel na stav stopérov objektívne, dnes veľkú pozičnú hrubicu urobil aj Sakho...

Reagovat
smazaný uživatel

Woow,

Slim Jesus

Reagovat
SunFells

Ty vole to je výuka.

Reagovat
Coutinho10

Allen takhle to zahodit

Reagovat
One-Real

Link na Newcastle?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
One-Real

Reagovat
One-Real

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Dobrovolne tyranie?

Reagovat
One-Real

Rafovi kdekoliv mimo Madrid fandim , takze mu ze same vdecnosti venuju zapas, navic vsazeno.

Reagovat
smazaný uživatel

Allen a o 2 min Daniel

Reagovat
Dawon

clasieho sprint do obrany ted takhle se bojuje, krasa

Reagovat
stiflerovamama

Chlapciii kurvaaa toto uz malo byt vymalovane, zase odjebat 2 taketo ciste sance

Reagovat
REPLIKATOR

Southampton Takový šance musíme dávat

Reagovat
Kowe

ježišmarja jak já toho Lovrena nemám rád, tupec namistrovanej nesympatickej a k tomu ještě nahovno obránce.

Reagovat
eder

Buď k němu trošku přísnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Soton co dělají? Danny slaboučká střela ale.

Reagovat
R22

Jak je níčíme

Reagovat
SunFells

Studge dobře zajebal hrozný první dotek, k Iwobimu do učení

Reagovat
smazaný uživatel

Už to mohlo byť 3:0 a po zápase...

Reagovat
SunFells

Taky klidně 1:0 pro Saints, kdyby sudí nebyl dosraný.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm ...

Reagovat
Hokaido

WTF Shelvey je kapitán?

Reagovat
Maresma

A to není ani zdaleka nejméně pochopitelný hráč s páskou na ruce dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho by sa mohol sústrediť na tie prihrávky občas, nie je Ronaldinho, že si bude obhadzovať hráčov súpera ...

Reagovat
smazaný uživatel

Lallana znovu výborne

Reagovat
smazaný uživatel

Forster teda lacné góly dostáva... Vôbec nie je vo forme... Tak nič offside, ale bol by lacný...

Reagovat
Coutinho10

k Allene...odcinil si neeeee jakej ofsajd

Reagovat
REPLIKATOR

ale nemusel ten ofsajd mávat

Reagovat
eder

Sakho stínil, takže správný verdikt, bohužel.

Reagovat
monty25

Hm, tak nic...

Reagovat
SunFells

Dobré oko.

Reagovat
SunFells

Hmm, Buffon má teď šanci překonat Čecha v sérii čistých kont. Ale na Edwina mu budou ještě tři chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Colback chce redku ?

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme tragický

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas mezi Newcastlem a Sunderlandem dokonale splňuje všechny předpoklady pro zápas dvou týmů hrajících Championship.

Reagovat
SunFells

Bojovnější, ve vyšším tempu?

Reagovat
smazaný uživatel

spíš nedostatkem kvality

Reagovat
vodka

Defoe jediný vážně nebezpečný hráč SAFC a pustí ho do 4 tutovek

Reagovat
Mastný Chobot

tak s touto ťažko mohli rátať

Reagovat
vodka

no, s tím odrazem a podobně sice konkrétně ne, ale když mám Defoea nastěhovaného ve vápně, tak si ho někdo musí přebrat/blokovat vždycky. A hlavně ty předchozí tutovky byly na palici...

Reagovat
smazaný uživatel

vsak tam nechali 5 hracu mackems okolo balonu a ANI JEDEN hrac nufc... zoufaly zoufaly zoufaly braneni

Reagovat
Mastný Chobot

tak ale ťažko môžeš rátať s tým, že Borini vystrelí a nepôjde to mimo brány a že sa to od nej dokonca odrazí

Reagovat
smazaný uživatel

DEfoeeeeeee

Reagovat
Error

Defoe, zaslouženě

Reagovat
mickey mouse

Sunderland

Reagovat
Coutinho10

Defoeeeeeee gooooaaal

Reagovat
Harakan

Defoe Zrovna jemu to moc přeju.

Reagovat
vrabejka

Jestli Joe bude hrát takhle stale bude mít Hendo problém dostat se do základu.

Reagovat
REPLIKATOR

dřeváka nechat na lavce

Reagovat
Coutinho10

usmev Sama

Reagovat
Mastný Chobot

aspoň jedno pozitívum, Sam je super

Reagovat
Coutinho10

velkej sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

a tá radosť v očiach

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

Ofenzíva závislá od toho, čo urobia jednotlivci, Mitrović odpojený od zbytku tímu a k tomu nedôrazná obrana. To sa potom ťažko hrá. Sa dá fakt len spoliehať, že tam Wijnaldum, Ayoze alebo Townsend niečo individuálne pretlačia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Jermain Defoe has scored in each of his last three Premier League appearances vs Newcastle at St. James’ Park.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland zaslúžene v polčase vedie. Mne sa ten zápas páči, tá bojovnosť a atmosféra je super.

Reagovat
SunFells

O co, že Lallana pojede na ME?

Reagovat
vrabejka

Snad jo. Zasloužil by si to.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Žádné terno to není, ale už ani takový průser jak dřív a při té marné konkurenci, a odlišném stylu od většiny, bych ho vzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas pro nezaujatého diváka. Užívám si to.

Reagovat
smazaný uživatel

ktorý myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle - Sunderland.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

oba

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool nikoho nezajímá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda

Reagovat
Coutinho10

ja vim...mate tezkou sezonu no

Reagovat
smazaný uživatel

Já se soustředím na Spartu a docela si to užívám.

Za těch posledních pět let jednu nevydařenou sezónu bez trofeje klidně zkousnu.

Reagovat
nani92

Slovan - Myjava

Reagovat
biznizmen

Zatím je to hrůza. Ayoze musí dolů, ten je tam úplně na nic. De Jong místo něj. Za celý poločas jsme snad nevyhráli souboj o míč

Reagovat
smazaný uživatel

nastoupit do derby bez defenzivniho zaloznika je na kriminal, nevim co Benitez cekal

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vy máte docela širokou marodku, když musí Colback hrát levýho beka, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Na laviččce je levý bek Sterry. Sice prd odehrál, ale po Colbackových chybách poslední zápasy padaly góly. Klidně bych tam radši viděl 20 letýho mladíka než Colbacka.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mě působí jako jednoznačně nejhorší hráč na hřišti, když mu musí ještě pomáhat Sissoko, aby uhlídal Boriniho.

Reagovat
smazaný uživatel

Je hrozný.

Reagovat
biznizmen

To jsem taky hleděl, co to vymyslel. Teď už je na Anitu pozdě. Ale Ayozeho musí stáhnout, ten tam jen pobíhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda neschopnosti Magpies v ofenzive, snad tam neco spadne v 2. pol. Neni mozne prohrat 7 derby v rade..

Reagovat
Dawon

achjo, ti obranci sotonu pri sturridgove golu

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland keď treba, tak sa vie predviesť a ukázať nejaké prvoligové prvky, ale Newcastle to je celé nejaké divné u nich, je mi záhadou že im takto nefunguje hra.

Reagovat
smazaný uživatel

A ešte čo hovoril komentátor k Benitezovi, že 10 dní je málo času...to možno hej, ale aspoň nejaké základy by mohli byť vidieť okamžite, od lepších manažérov by som to čakal.

Reagovat
smazaný uživatel

Otázkou je jeslti s tímhle kádrem jde něco dělat. Pod McClarenem se předváděl pěkný fotbal a chybělo štěstí v několika zápasech. Od tý doby hráči hrají ustrašeně a bez sebevědomí. Možná Ferguson by něco zmohl.

Reagovat
kiwwi

skoda ze na zaciatku nevylucil toho Pociatka a nepiskol penaltu...no mame co robit

Reagovat
smazaný uživatel

Koho?

Reagovat
kiwwi

Lovrena

Reagovat
smazaný uživatel

Lovrena

Reagovat
stiflerovamama

Tak od nas opat kvalitny vykon, konecne vieme dat viac dobrych zapasov po sebe. Skoda, ze sme neboli este viac chladnokrvny aspon jedna z tych sanci Allena a Daniela mala byt premenena. Sa mi mari, ze Allen uz raz v minulosti nedal nieco podobne. Ale dobry vykon, Emre v zalohe zase kraluje, Lallana vyborny. Najslabsi asi Flanno s Lovrenom, sa mi tak zda, ze Dejan je v poslednych zapasoch zase nejaky zmateny a robi zbytocne zakroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal, mám takový pocit, že rok dva zpátky na konci zápasu proti swansea za vyrovnaného stavu ani netrefil bránu z podobné pozice

Reagovat
REPLIKATOR

Dotknul se Sakho té Allenovy střely při neuznaným gólu nebo ne?

Reagovat
tomasinho

To je úplně jedno, ale svým ofsajdovým postavením zavázel prostě.

Reagovat
REPLIKATOR

Právě že nestál ve výhledu brankářovi.

Reagovat
kiwwi

pretal trajektoriu letu lopty...dokonaly priklad ofsajdu v takejto situacii

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

K dokonalosti má tento příklad opravdu daleko.

Reagovat
stiflerovamama

vo vyhlade mozno nie, ale tak ta lopta isla priamo cez neho, cize svojim postavenim ovplyvnil usudok brankara

Reagovat
stiflerovamama

tazko povedat, ale tak odmavat sa to dalo aj keby sa toho nedotkol

Reagovat
avicii

Skvele ale malo byt uz hotovo...treba makat este

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Newcastle mi hlava neberie...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Sunderland tu zachranu musi urvat uz jenom kvuli Defoeovi a Samovi

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren out Klopp

Reagovat
Coutinho10

Skrta na plac takhle rychle jo

Reagovat
smazaný uživatel

My prostě tu trochu štěstí mít nebudeme.

Reagovat
smazaný uživatel

tak Jurgenovi asi dosla trpezlivost s Dejanom...

Reagovat
vladis271

Podme Straky, môj tiket krváca. Nie žeby to bolo niečo nezvyčajné.

Reagovat
Mastný Chobot

krvacajúci tiket?

Reagovat
tomasinho

Kde má Škrtel vlasy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Ještě větší kokot jak Lovren

Reagovat
Coutinho10

omg Srtek ze se tam cpe

Reagovat
tomasinho

Za toto penalta? Však se drželi navzájem.

Reagovat
Coutinho10

Migno buuuuuh

Reagovat
I am Mancunian

vypatlanec mane bereme ho ne ?

Reagovat
SunFells

lol

Reagovat
SunFells

Pozdravuje

Reagovat
R22

Skrtel prijde a hned dosere, kokot fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel tĺk, ale Graziano ťahal tiež, ale Škrtel viac a rozhodca to videl, na toto by si mal dať väčší pozor.... Mignolet tie penalty celkom vie

Reagovat
monty25

Mignolet

Reagovat
stiflerovamama

Simooooon

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel a Lovren jsou jak Pat a Mat.

Reagovat
tomasinho

SIMOOOOOOON

Reagovat
fff

Čistá kompenzácia táto penalta

Simon

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

supe stridani jak od kloppa tak od koemana achjo mane, katastrofalne kopnute

Reagovat
Mastný Chobot

Shelvey, ty si tiež tupý jak botaska, chlapče moj

Reagovat
eder

No nekecej, Mignelot taky jednou něco chytil.

Reagovat
smazaný uživatel

Skrteeeeel!!!ty zapredany ficovolic a zradca!!!!

Reagovat
Maresma

Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Usty

To je prostě bůh Jen kvůli němu bych Liverpoolu přál tu LM vybojovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

ty emoce jsou u něj úžasné, myslím že ani Ranieri by neslavil titul víc, než Klopp chycenou penaltu za stavu 2:0

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
misinho7

zboznujem ho

Reagovat
cristiano.K.

hm,kdo se směje naposled.....

Reagovat
smazaný uživatel

Elliotův zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Khazhri je dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

fff - Tvoje iniciály sú F.V. ?

Reagovat
smazaný uživatel

mám Ťa Floffy

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet

Reagovat
Usty

Townsend je takovej horší Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

On je někdo horší než Pedro?

Reagovat
Mimalu

to je urážka pro něj, Pedra nebo oba?

Reagovat
Usty

Oba jsou rychlí jako blázen, akceleraci. Pedro má proti němu nezanedbatelnou výhodu v tom, že umí zatáčet.

Reagovat
Coutinho10

ne nemuzeme to vklidu dohrat

Reagovat
REPLIKATOR

Flanagan

Reagovat
I am Mancunian

vypatlanec pekny gol

Reagovat
CR7RONALDO

Pome ešte

Reagovat
fff

Nieee. Tento zápas nevyhrat to by bola strašná škoda

Reagovat
smazaný uživatel

napíš to na twitter

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Oholený vyzeráš lepšie ...

Reagovat
Usty

toto

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Usty

Eurofotbal KGB

Reagovat
smazaný uživatel

Len organizácia.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Lucasa alebo Stewarta dnes, hodilo by sa DM teraz, Lovren horel a Škrtel je pomalý bez formy... Cana to miestami príliš ťahá dopredu...

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš škoda toho, že se Škrtel vrátil do týmu. To je dneska úplně šílenej rozdíl když je on v obraně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozohratý Lovren hral hrozne prvý polčas a mal žk, Škrtel je 25 min. v zápase áčka po zranení, nechajme mu ešte čas nech sa do toho dostane cez repre pauzu...

Reagovat
smazaný uživatel

Má čas do konce sezony pak se ho snad Klopp zbaví.

Reagovat
Maresma

V létě určitě půjde pryč...

Reagovat
smazaný uživatel

začínate .

Reagovat
Maresma

Sázka, kdo toho příští sezonu odehraje víc? Skrtel vs Sakho, prodej je automaticky prohra.

Reagovat
Maresma

Myslel sem si.

Reagovat
tomasinho

No on nebo Lovren v létě podle mě půjdou. A když vem uv potaz věk, vidím to taky na Škrtela.

Reagovat
kiwwi

vy ste dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

Ako píšem, už začínajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem nikdy nepřestal. Škrtel nebude žádná ztráta pro Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

To by museli prísť rovno dvaja lepší stopéri...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
REPLIKATOR

Škoda Lucasa Bez něho v sestavě jsme tuhle sezonu neprohráli jedinej zápas. Kdo ví co by tam ještě vymyslel, zas nějakou standartku před vápnem...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to možné, ale hrali sme cca 15 min zúfalo v defenzíve, teraz sa to už zlepšilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze si to bude v champu vodit

Reagovat
kiwwi

#MUFC De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Rojo, Schneiderlin, Carrick, Lingard, Mata, Martial, Rashford.

Reagovat
smazaný uživatel

Bastian?

Reagovat
kiwwi

hlavne je, ze tam nieje Fellaini

Reagovat
tomasinho

Bez Fellainiho

Reagovat
Usty

Reagovat
Dawon

Fella je zraneny?

Reagovat
wild

#mufc XI: De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Rojo, Schneiderlin, Carrick, Lingard, Mata, Martial, Rashford.

Reagovat
wild

#mufc subs: Romero, Fosu-Mensah, Valencia, Fellaini, Schweinsteiger, Januzaj, Memphis.

Reagovat
EXoRcIsT

neverim ze tam nieje Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

uff škoda benteke

Reagovat
Coutinho10

twl Benteje...nejdriv paticka vedle a pak neda gol

Reagovat
R22

Benteke klasika..

Reagovat
FUnk

tot : Lloris (c), Walker, Alderweireld, Wimmer, Rose; Dembele, Dier; Lamela, Alli, Eriksen; Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Plná palba.

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppo už je někdy teatrální až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
wild

#MCFC XI to play #MUFC: Hart, Sagna, Demichelis, Mangala, Clichy, Fernandinho, Toure, Navas, Sterling, Silva, Aguero #SuperSunday

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis

Reagovat
Error

Rvačka kriplů toto.

Reagovat
kiwwi

Demichelis, Mangala, Clichy, to je velka nadej...to by nas ale musela podrzat nasa obrana a ta je tragicka

Reagovat
EXoRcIsT

skoda ze nehraje Depay obrana City nic moc

Reagovat
smazaný uživatel

United are red,

City are blue,

Pep's in for next season,

Is Jose too?

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic je spravny magor..

Reagovat
smazaný uživatel

to rikam

Reagovat
Swarley

nějak jsem si toho namachrovance oblíbil

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis Mangala, GG NO RE

Reagovat
smazaný uživatel

Gól z ničeho.

Ale jinak Mitrovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Z ničeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Neměli jste nějakej výraznej tlak, spíš to bylo vyrovnaný a pak z jednoho, navíc ještě přetaženýho, centru vyrovnáte.

Reagovat
smazaný uživatel

Však to Wijnaldum udělal naprosto parádně. CO bys jako chtěl víc? Klička a supr centr na zadní tyč.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrović

Reagovat
Rohlíček

Mitroviiiiiic

Reagovat
Counter

Pellééééééééé

Reagovat
Cobra

Pelléééééééééééééééé

Reagovat
SunFells

Pelléééééééééééééé

Reagovat
stiflerovamama

Skrtel ani jedna vyhrata hlava

Reagovat
smazaný uživatel

Otvor oči, vyhral hlavu, ale podpora žiadna a Davis (?) získal hneď loptu...

Reagovat
smazaný uživatel

kua ach jaj, Škrtel vyhrá hlavu a DM nikde... zúfalo potrebujeme DM na stmelenie obrannej hry celého tímu...

Reagovat
Coutinho10

neee twl to sou kkti fakt ze jo

Reagovat
tomasinho

Zaslouženě ale, druhý poločas je hrozný. Dobře nám tak.

Reagovat
fff

ale celý druhy polčas nič moc výkon

Reagovat
SunFells

A pojďme kluci, ať je ten Benteke ještě víc bolí.

Reagovat
diastan

EEEjjjj

Reagovat
CR7RONALDO

Pellé

Reagovat
pepinho2

Vedení 2:0

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Graziano

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/EPLBible/status/711570903314866176

MIitrovič a jeho oslava s pitch invaderem.

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
EXoRcIsT

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees Skrtel

Reagovat
stiflerovamama

jebnuti fakt zase si odjebat takyto zapas,,,, nuz bohuzial, bez poriadnej obrany mozeme dat golov kolko chceme

Reagovat
Cobra

Manééééééééééééééééééééééééééé

Reagovat
kiwwi

Maneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel toto si riadne dojebal... ACH

Reagovat
smazaný uživatel

ale teda Mignolet hlavne , banda tragédov fakt...

Reagovat
Dawon

SOTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
diastan

Nááááádhera

Reagovat
monty25

Teď jsem chvíli koukal na Liberec - Plzeň a Liverpool mezitím 2:2.

Reagovat
monty25

3:2

Reagovat
Coutinho10

fakt zoufalci

Reagovat
monty25

Naštěstí mi spadly všechny streamy, tak jsem to neviděl...

Reagovat
Coutinho10

nastesti uz je konec

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ayyyy, Manééé.

Reagovat
Coutinho10

no twl fakt to muzem zabail...dosimulovat sezonu a je to....jenom EL me zajima

Reagovat
SunFells

MANÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp konecně vidí, co to znamená, když sklapne Csaplárova past.

Reagovat
smazaný uživatel

SOTONÍÍÍÍÍK Ešte to nejak uhaluzme aj my

Reagovat
pingla

Cojeeeeeee

Reagovat
stiflerovamama

kokotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
CR7RONALDO

Liverpool

Reagovat
fff

Jebat

Toto musí Škrtel po hlavou preč ďalej ako pol metra

Reagovat
smazaný uživatel

A Mignolet ten odkop...

Reagovat
REPLIKATOR

Škrťel to pěkně dojebal

Reagovat
Setwo

prečo rovno nepostavili Maneho a Wanyamu?... takto nám dávali zbytočné nádeje na body...

Reagovat
smazaný uživatel

Welš Kšavi a Sakho totálně promrdali zápas

Reagovat
Hai

Kkti!!!!!!!

Reagovat
R22

Skrtel nastoupi na 45 minut a hned 3 inkasovane goly, bravo hoďte ho do Mersey

Reagovat
fantomas

Škrťoooo

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Maresma

Škrtela už normálně nikdy nechci vidět na hřišti, to střídání nám posralo zápas dneska.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí je pičus

Reagovat
Mimalu

a jedééééééééééééém

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrović je čávo

Reagovat
Swarley

Mitrovic je teď v dobrým tranzu, to buď bude druhý gól nebo redka

Reagovat
salami

perfektně se ted ovládnul po tom, co mu pískli ten nefaul

Reagovat
Swarley

ale měl co dělat

Reagovat
J0EL

Siel jak pes po udenom

Reagovat
stiflerovamama

hamba fakt, ,,,, mantaci v tej obrane

Reagovat
smazaný uživatel

*haNba

Reagovat
smazaný uživatel

Šovinisti majú aspoň radosť .

Reagovat
R22

a kktum jako ty se snad konečně otevřou oči

Reagovat
bbbauch

ty otvor oci a priznaj oliverovu pravdu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nemají. My měli radost když byl Škrtel úplně mimo tým. Stejně jako u Lucase a Bentekeho.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Maresma

Jj, skáču radostí ze ztráty důležitých bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně že je o level jinde jak Sakho.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa zabudlo na Sakhovu dvojmesačnú neformu a to nehovoriac o tom, že Škrtel je rovnako ako Sakho pred cca 2 mesiacmi po zranení...

P.S.: O level nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabudlo, k Sakhovi mám taky svoje výhrady. A Sakho sice dělal chyby, ale nikdy nás to nestálo takovým způsobem zápas (oprav mě pokud se pletu).

PS: Ani o píď.

Reagovat
tomasinho

No...na Watfordu měl "galapředstavení" teda. Akorát ho zastínil Bogdan.

Reagovat
kiwwi

sak Sakho dnes nestihal v dvoch subojoch s Manem z ktorych boli goly

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Kincl

Klopp klopp :D :D :D :D :D

Reagovat
kiwwi

kto je tam?

Reagovat
smazaný uživatel

Mitro

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
nani92

LVG > Klopp

Reagovat
wild

Reagovat
CubONE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
I am Mancunian

Mourinho > LVG > Klopp

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Sakho

Reagovat
smazaný uživatel

fakt keby prišli rovno traja stopéri a odišli Lovren a Škrtel / Sakho, nehnevalo by ma to...

Reagovat
Kincl

Je to jen dobře, že příští rok nebude Chelsea a Liverpool v LM ani EL :D

Reagovat
eder

Tak tomuhle říkám učebnicově promrdané tři body!

Reagovat
smazaný uživatel

Skrtel pekne sa to vracia za to aky je kkt clovek :D

Reagovat
smazaný uživatel

Haha ako som hovoril :D hlavne ze rozmyslate nad duelom Manu VS City

Reagovat
smazaný uživatel

#LFC have conceded as many goals in 40 minutes with Martin Skrtel in the team than their previous 795 minutes without him.

To je stoper.

Reagovat
Maresma

šovinisto

Reagovat
smazaný uživatel

oikofob a konfident to je !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R22

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
tomasinho

Stačí, aby Ficojeb nastoupil a už jdem do sraček. #AntiSkrtelCampaing

Reagovat
smazaný uživatel

#troll

Reagovat
tomasinho

DP

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Swarley

jak chce hrát dál, to je blázen

Reagovat
smazaný uživatel

Úžasnej hráč.

Reagovat
Swarley

je to magor, taky bych ho už na hřiště rozhodně nepouštěl, ale každopádně sympatický od něj

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Mitrović

Reagovat
vodka

Mitrovič ty kráso

Reagovat
vodka

on musí být fakt úplně přepnutý v zápase do nějakého jiného módu a ta rána do hlavy tomu asi nepomohla

Reagovat
mickey mouse

Že tam nedal raději Tourého...

Reagovat
smazaný uživatel

Hl. vec, že Škrtelov zákrok pískol a Van Dijk si odsotí Benteke jak nič ...

Reagovat
Counter

Přišel Škrtel a všecko se Liverpoolu sesypalo. Náhoda? Nemyslím si

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

What a coincidence.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon mam novyho neoblibenyho hrace. Borini je fakt kus zmrda.

Reagovat
Coutinho10

Borini

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou fakt takovy curaci ze to svet nevidel.. posledni zapas na tiketu neprohra poolu a oni to nedaj z vedeni 2:0.. hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Mitrovic by ho jeste dal..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veď všetky tie góly boli Sakhove tak čo tu hovoríte len o Škrtelovi? Mal na tom menšiu zásluhu, ale hlavný podozrivý a vinný je to čaptavé poleno s číslo 17

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr Škrtelove ako Sakhove, ale Sakho nehral tiež dobre a Can bol na začiatku akcie, po ktorej dal Pellé gól, neviem kde... Celá obranná hra úplne zlá...

Reagovat
tomasinho

Can s Flannem byli na začátku 1. gólu spíš ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, Flanno nedôrazná prihrávka zašívajúca Cana...

A skôr kritizujem postavenie DM vo svojom hornom príspevku, Škrtel ledva vyhral hlavu, ale podpora DM žiadna a loptu po jeho vyhratí hlavy získal Davis a začal gólovú akciu...

Reagovat
vodka

ale TWD super zápas, teď tu bídu nechci ani vidět, tipuju, že bojovnost a tempo bude v manchesterském derby třetinové...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Čuráci

Reagovat
Cobra

Proč byl Mané na konci zápasu tak nasraný?

Reagovat
R22

Snad je Klopp pořádně seřve, takhle podělat vyhranej zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně nechápu, proč tam toho Škrtěla vubec dával. Za stavu 3-4:0 na rozehrání neřeknu, ale hodit ho tam takto po zranění na celý poločas? No nevim.

Reagovat
fff

Tak zmysel to davalo, Lovren bol mimo a mal zltu, ten by to dnes nedohral podla mna.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevim, mě to prostě nepřijde logický dávat nerozehranýho stopera po zranění na celý poločas za takového stavu, kdy se dalo čekat, že Soton bude tlačit. Po bitvě je každý generál, ale podle mě to byla blbost.

Reagovat
fff

Nevyslo to no, Skrtel mal fakt hrozny polcas. Ale to, ze siel dole Lovren bolo podla mna velmi dobre rozhodnutie, len ta druha cast nevysla ... velmi ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako asi jo no, těžko soudit. Měl tam dat Kola a bylo by

Reagovat
fff

Jezisi na Kolecko som uplne zabudol ... hm ono to by asi bola lepsia volba nez nerozohraty Skrtel proti Pellemu ... . Ale tak po zapase sa nam lahko hodnoti, ja napr v momente ked siel Skrtel hore som to fakt bral ako dobru volbu v danej situacii.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Však to posral hlavně on.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v první řadě to podělal i sám Klopp.

Reagovat
smazaný uživatel

The ultimate choke by Liverpool. Last week Klopp was the best manager in the world after beating the worst Man United side in history.

Reagovat
fff

Co trepes ? Co s tym ma Klopp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Skrtel hral zle, no siel za Lovrena, ktory hral tiz zle a zrejme by nedohral. To striedanie nevyslo, ale druhy polcas sme hrali zle celkovo.

Reagovat
tomasinho

Sis nezvykl? Že na něj reaguješ.

Reagovat
smazaný uživatel

kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podľa zostavy Bournemouth asi neprišiel brániť remízu

Reagovat
Swarley

to má být jakože 4-3-3 a dokonce v složení Carrick, Morgan, Lingard - Martial, Rashford, Mata?

Reagovat
wild

nato si ako prisiel?

Reagovat
Swarley

říkali na NBC, že by to tak prý fakt mělo být...doslova říkali, že překvapivě má nastoupit Jessie v záloze...

Reagovat
wild

No to som teda zvedavy. Nikdy sme to tak nehrali, a nechce sa mi moc verit, ze by to dnes tak bolo. Ale uvidime

Reagovat
Swarley

taky mě to právě překvapilo, tak jsem se chtěl spíš poptat, jestli někde něco o tom nepíše...uvidíme, jak to bude vypadat...

Reagovat
wild

na sky sports klasika 4231

Reagovat
Swarley

tak amící a soccer, nedivil bych se vůbec tomu, že to nějak popletli

Reagovat
vodka

to už tam mohl dát Januzaje, lingard je ale pořád poctivější dozadu, no...

Reagovat
Swarley

určitě, radši teda do té zálohy Lingard než Januzaj, ten by tam hlavně s jeho ztrátama byl nebezpečnej...ale jako docela se divím, že Januzaje v poslední době nezkouší skoro vůbec...

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtěl za to nemoh je to nejlepší obránce Liverpoolu , co my bychom za něj daly

Sakho

Reagovat
REPLIKATOR

Neskutečný. První poločas byl Southampton naprosto k smíchu, mělo to být tak 0:4 a místo toho jsme celej druhej poločas totálně posrali

Reagovat
JIMMY-PO

skrtel mohol tie situacie mozno vyriešiť aj razantnejšie ale aj tak by to mali byť pre mužstvo čo chce hrať hore uplne v pohode braniteľne situacie..cela obrana su ako kurence bez hlavy, zas to tu niektorí nafukuju ako keby si jebol dva vlastnaky

Reagovat
R22

Ben Smith ‏@BSmith 5m5 minutes ago

Benteke among those who'll be made available in summer. Mignolet not guaranteed No 1. #LFC still interested in Götze, Udinese's Zielinski

Reagovat
Coutinho10

co to tam ma ten Frodo

Reagovat
Coutinho10

akorat prepl

Reagovat
Cobra

Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Kane pls

Reagovat
vodka

hm, tak lingard hraje střed...

Reagovat
Swarley

nakonec amíci nekecali

Reagovat
wild

? ved hra normalne v tej trojke s Matom a Rashfordom ako vzdy

Reagovat
wild

resp Martialom

Reagovat
vodka

tak ten jeden úsek běhal na středu Lingard a Mata vpravo...

Reagovat
Swarley

a ono je to tak i dál...

Reagovat
wild

Ano, ale Swarley pisal ze budeme hrat 433 ale hrame normalne 4231 a ci hra Lingard kridlo alebo podhrot je viacmenej jedno

Reagovat
Swarley

ale je fakt, že to je tak něco mezi

Reagovat
wild

No nieco take zrejme resp. ma viac defenzivnejsie ulohy ako obyvkle.

Reagovat
Swarley

tak Mata je víc vpravo a Lingard je pod ním...ono to fakt vypadá spíš jako to 4-3-3, co jsem popisoval nahoře...

Reagovat
vodka

nj, víc me sere ten darmian zase, proti sterlingovi bude hořet jak papír...

Reagovat
Swarley

jj, ten ho nejspíš potahá slušně

Reagovat
Dawon

dalo se to cekat, potom co se nechal Varela vykoupat ve ctvrtek...ten uz si nezahraje no, co naplat ze jinak hral posledni mesic o tridu lip jak darmian

Reagovat
vodka

varela by si zahrát nemusel, jde mi spíš o LAV

Reagovat
Grahf

stream na united?

Reagovat
misinho7

stream?

Reagovat
Coutinho10

nez sem naladil spurs tak 1:0

Reagovat
I am Mancunian

smalling

Reagovat
Dawon

Smajlling tak to je hotove no, zluta v 10. minute

Reagovat
jk

One season star

Reagovat
FUnk

nekdo stream na tot?

Reagovat
smazaný uživatel

acestream://42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7/

Reagovat
smazaný uživatel

Blind

Reagovat
Swarley

ho nechali kopat znovu, že to kopl jak dřevák

Reagovat
I am Mancunian

to je obranaaaaa

Reagovat
vladis271

nejaký normálny stream?

Reagovat
vodka

Rashford

Reagovat
vodka

na pána vyjebal s demichelisem

Reagovat
TopinB

No, spíš Demichelis vyjebal s Demichelisem Ale zahrál to výborně, to zase jo

Reagovat
lucius6

Jako udělal to chytře, ale podle mě by s Demichelisem dokázal vyjebat každej útočník z okresu

Reagovat
vodka

to není pravda, loni byl zaslouženě v základu. mangala nebyl o nic lepší a chyb vyrobí taky dost i letos.

Reagovat
smazaný uživatel

RASHFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORD

Reagovat
pingla

Marcussss

Reagovat
Dawon

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH

Reagovat
Dawon

a demichelis tohle byl level Blind

Reagovat
Swarley

Rashfordííííííííííík

Reagovat
Swarley

pěkná, rychlá akce...a Demichelis zkušeně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Demichelis

Reagovat
Rohlíček

Demichelis

Reagovat
Coutinho10

ty City sou marny

Reagovat
smazaný uživatel

Demikokot chod už do Boha aj s Pelekokotom

Reagovat
I am Mancunian

dneska padne vela golov, tie obrany su derave

Reagovat
bbbauch

Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tomuhle se říká vertikální fotbal

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Krása. Alli je fakt úžasnej.

Navíc Alli + kapitán Kane ve fantě.

Reagovat
diastan

Martin.. S touto obranou jestli půjdeme v LM dál tak všechna čest

Reagovat
Marv

Citizens

Reagovat
Cobra

Nádhera. Tak teď to můžu v klidu přepnout na bitvu o Manchester

Reagovat
Coutinho10

Kane kapitan ve fante

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Counter

Toho má každý

Reagovat
smazaný uživatel

Je ten Rashford vůbec skutečnej?

Reagovat
vilp

Já se stejně divím, že už se na to Demichelis nevysral. Potřeboval by trochu soudnosti.

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

One season star Kane se stává two season star 21 gólů v PL klobouček

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne neprestaňme hrať, treba makať celý zápas

Reagovat
Swarley

ale pěkně se snažíme to dávat co nejrychleji dopředu, i teď Lingard...sice to nevyšlo, ale tohle mě fakt nenasere, chce to zkoušet...

Reagovat
PhilipS

chtěl jsem si pustit Tottenham, že by třeba mohli ztratit...no nvm...

Reagovat
10

bylo by docela zajímavý sledovat Guardiolu a nákupy City v případě, že by neuhráli LM

Reagovat
Manik...

Někdo stream? Mě spadnul

Reagovat
TopinB
Reagovat
Manik...

Jsem ani nepoděkoval. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando

Reagovat
misinho7

Inac je mozne ze ma Pep nejaku klazulu v tej zmluve s City ze ak neskoncia v Top 4 tak moze od toho odstupit? lebo neviem si ho predstavit ze pojde tam ak pojdu hrat europsku ligu

Reagovat
Swarley

Mata se nějak rozjel, nejdřív redka, dneska zrakví Sterlinga...fakt takovej James Bond, sympoš, ale umí to kosit slušně...

Reagovat
pepinho2

To je střídání, Pellegrini

Reagovat
Swarley

to mu má zakroutit bradavkama nebo co to tam LVG naznačoval?

Reagovat
Dawon

Oliver ceka, jestli se to nejak vyvine, a jakmile se to vyvine v zajimavy utok, tak to piskne

Reagovat
Swarley

jj, to jsem nepobral

Reagovat
bbbauch

Stane se no, hezky se pak omlouval

Reagovat
Swarley

nebyl ofsajd no, ale zase to tam je rozhozený jak na okrese...

Reagovat
Swarley

a nepochopím, už podruhé jsme takhle nechali střílet z podobnýho místa Yayu? sebevrazi...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

potrebujeme dat rychlo na 3:0, inak nemame sancu vyhrat s tou obranou

Reagovat
Swarley

Navas dělá dpči jednu jedinou kličku celou kariéru a Rojo mu to dvakrát ze dvou pokusů sežral, nepochopim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

a to navic na treninku hrava proti valenciovi

Reagovat
Swarley

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
I am Mancunian

rojo je hrozny

Reagovat
Dawon

cela obrana je hrozna

Reagovat
I am Mancunian

to som uz tiez pisal, teraz ich vypisujem jednotlivo

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to čo sú za vhadzovania

Reagovat
Swarley

strašně mááááálo zapojujeme Martiala, kolikrát měl balon? dvakrát, třikrát?

Reagovat
Counter

Rashford was in #MUFC side thumped 5-1 by #CFC in FA Youth Cup in Jan. Yet none of those Chelsea players (champions) has played in 1st team.

Už se těšte, jak to Mou vyladí

Reagovat
Swarley

jj, protože teď je to úplná fantazie, bojovat sice s Rashfordem, ale o páté místo s West Hamem...

Reagovat
vodka

o čtvrté se city

Reagovat
Swarley

ok, to už zní líp, ale pořád neuspokojivé

Reagovat
I am Mancunian

co s tym ma mou ?

Reagovat
Counter

To, že pod ním se takové šance mladým moc čekat nedají.

Reagovat
I am Mancunian

on sa u nas zmeni

Reagovat
Kaze

Reagovat
vladis271

ja sa teším koľko mu bude trvať stornovať tú sériu čo majú tuším od rooku 1937.

Reagovat
vodka

vydrží to pod ním po první ligové kolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jako není gól

Reagovat
I am Mancunian

smalling si velmi koleduje, toto bude zazrak, ked to dohra

Reagovat
vladis271

City hrá vyslovene trápne.

Reagovat
pingla

On da Smallingovi kartu za uplne hovno a tohle ani nepiskne

Reagovat
vodka

udělal darmian něco dopředu dobře?

Reagovat
Pagy

za celou dobu v MU nic

Reagovat
Swarley

jako za celou dobu u nás nebo dneska?

Reagovat
vodka

dneska samozřejmě, ale aj dozadu je zase průserový...

Reagovat
I am Mancunian

tuto sezonu ? asi ano

Reagovat
smazaný uživatel

první ligový kolo proti nám byl dobrej

Reagovat
t0mmy33MCFC

demichelis v zakladu = zapas se ani nemusi hrat, jasna prohra

Reagovat
lucius6

Reagovat
smazaný uživatel

Blind

Reagovat
Dawon

Cela obrana a Carrick, to je fakt parta klaunu, achjo

Reagovat
smazaný uživatel

Blind nezvlada

Reagovat
vodka

penalta

Reagovat
Swarley

dejte jim na p-ču!

Reagovat
Dawon

CURAK OLIVER

Reagovat
Dawon

rozhodci zas dneska vladnou, ze 4 zapasu 3 jasne nepisknute penalty, klauni postizeni v cele PL

Reagovat
Swarley

jasná penalta, šulini vysraní

Reagovat
bbbauch

Reagovat
wild

jasna penalta dopici

Reagovat
Orlandiiik

Výrorná první půlka, hlavně to neposrat na lfc . COYS !

Reagovat
Orlandiiik

*jako lfc

Reagovat
mario23

Jasná pentle do pice, co to ten šašek píská.

Reagovat
Pigeon

skoda ze se rozhodci bal fouknout celkem jasnou pencli

Reagovat
smazaný uživatel

Kokotko Demichelis a Fernandinho

Reagovat
Manik...

Ten Demichelis je fakt trapný hráč, až to hezký není. Doteď nechápu jak ho mohl tým jako City koupit

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak prisel v krizi jako opravdu posledni pojistka se zkusenostmi, ale ze bude skoro 3 sezony hrat tolik zapase v zakladu , kdo by to tusil

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není penalta? Oliver

Reagovat
vilp

Demichelis je držák jak hrom.

Reagovat
Cobra

Kane je zvíře.

Ke konci jsem to přepnul na United a nikdy jsem nechápal, co dělá Demichelis v City

Oliver To byla jasná penalta.

Reagovat
Busby babes

jako byla by prisnejsi, ale videl jsem teda pisknout uz mensi kontakt. Demichelis uplne debilne do tela. Tohle Oliver posral.

Reagovat
Busby babes

na druhou stranu, vedli bychom 2:0 v polocase. A to nechces.

Reagovat
vodka

no, s tím jak kopeme penalty bych si žádné iluze nedělal...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Usty

To je úžasný, jak je Tottenham sebevědomej na míči. Bournemouth tam může běhat jak chce, ale točí se tam jak vítr v bedně Tohle je fakt dominantní výkon, Cherries si ani nečuchli. Tohle bude mít Leicester ještě hodně těžký, Spurs nevypadají, že by měli mockrát ztratit (zakřik, zakřik).

Reagovat
Busby babes

tak on ani Leicester nevypada, ze by chtel prohravat.

Reagovat
Usty

A snad jim to vydrží.

Ale chci tím říct, že Leicester sice z posledních 5 zápasů uhrál 13 bodů, ale podobně klidnej a přesvědčenej výkon předvedli možná jednou. A možná ani to ne. Jako pokud by s tímhle vyhráváním na 1:0 a trošku na štěstí chtěli pokračovat, v pořádku Jenže stačí dva blbý zápasy za sebou a jede se od nuly...

Reagovat
Counter

Mají těžký los (hledání útěchy).

Reagovat
Tomekcz

shity zas tlaci rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď Spurs vyhrajú ligu. Zaslúžia si to najviac.

Reagovat
J0EL

Lol. Najviac si to zasluzi ten, kto ziska najviac bodov.

Reagovat
t0mmy33MCFC

ten rozhodci to je myslim ten stejny sasek co nam nepiskl jasnou penaltu v nastaveni proti Evertonu , asi prostě penalty v nastavení nepiská

Reagovat
niflheim

Rashfoooooooooooord

Reagovat
smazaný uživatel

Copak je to tady za rozruch?

Reagovat
Swarley

jak hraje nezaujatýho, klidně si dej City do oblíbených

Reagovat
smazaný uživatel

Tam mám jen Juventus

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham ale pozor, 2:0 cez polčas, snáď to neposereme ako Liverpool.

Reagovat
Rohlíček

Demichelis hvezda vecera

Reagovat
Coutinho10

Demichels a Hart

Reagovat
pepinho2

Dopicelis

Reagovat
Usty

Demichelis Fucked up whole team..

Reagovat
vilp

Nepochopený genius.

Reagovat
Kincl

Dá aspoň jeden gol City?

Reagovat
Busby babes

Demichelis.

Reagovat
vodka

ty jo, sak to vypadalo, ze se ho martial skoro nedotkl

Reagovat
Usty

svalový problémy většinou nebejvaj zaviněný soupeřem...

Reagovat
vodka

ja sem prave dosel pozdejs a myslel sem, ze ma neco s kotnikem...

Reagovat
Swarley

nedotkl se ho nejspíš vůbec, to si musel Hart udělat sám

Reagovat
t0mmy33MCFC

tahle sezona = jedno velky zranení

Reagovat
Error

A PSG za dveřmi.

Reagovat
t0mmy33MCFC

snad bude zpet Kevin a Samir

Reagovat
nani92

Harta je škoda..

Reagovat
Swarley

tak snad se dá do EURA dohromady

Reagovat
diastan

komedie stará

Reagovat
Cobra

Harry je dneska naprosto dokonalý

Reagovat
smazaný uživatel

Kane parádní skluz ve vlastním malém vápně

Reagovat
Dawon

Blindovy rohy

Reagovat
nani92

Blindove rohy..ved to je taka tragedia, nechapem ako ho to možu nechať kopať

Reagovat
smazaný uživatel

Koľko rohov ešte Blind zajebe?

Reagovat
Swarley

jako u Blinda máš strach, že Aguero je na něj moc rychlej...pak přijde Bony, tak si říkáš, ten je na Blinda moc velkej...toho druhýho stopera potřebujeme jako sůl...

Reagovat
wild

daj tam Bastiho

Reagovat
smazaný uživatel

2 Tipy na noční NHL zdarma! http://nhltipy.cz

Reagovat
vladis271

Myslíte, že hráči City vedia, že je ohrozená B4 u nich?:

Reagovat
t0mmy33MCFC

tak zrovna v tomhle zapase si myslim ze to neni dulezity

Reagovat
smazaný uživatel

je jim to jedno

Reagovat
vodka

Sterling v rozhovoru před zápasem mluvil něco o Leicesteru...

Reagovat
fenixLFC

takze nevedia

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

LAV

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Tono miesto koho Bastian

Reagovat
Kaze

Jaky kvalitni stoper bude v lete dostupny?

Reagovat
Rybinho85

Fazio

Reagovat
smazaný uživatel

Blind na LB? Carrick stopér?

Reagovat
smazaný uživatel

Óóó nie, to bude asi Darmian na LB

Reagovat
smazaný uživatel

Hneď to horí...

Reagovat
vodka

smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tam rýchlo Bastiho ty vole

Reagovat
vodka

v klidu, už tam jde... ještě januzaj místo Lingarda/Maty, kteří už docela tahají nohy...

Reagovat
Swarley

Mata dolů, Basti do hry, musíme zlepšit ten střed

Reagovat
t0mmy33MCFC

nemusite zlepsovat nic, od City tezko neco hrozi momentalne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

hrozí individuality...Yaya, Silva a Kun...a teď tam v tom středu jsou díry jako kráva...

Reagovat
Dawon

nas asi letos vidis poprve, co?

Reagovat
t0mmy33MCFC

ne jen to beru realne, sem zvyklej ze city takhle tlaci, ale proste je to totalne impotentni a citelny

Reagovat
Busby babes

hezky zelva, Mata dneska spatnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediný kto by mohol dať teraz gól je Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

2 Tipy na noční NHL zdarma! http://nhltipy.cz

Reagovat
Ángel di María 22

Guardiola v příští sezóně mimo LM, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Hlavne potom niekomu nieco vycitaj, ked z Guardiolu evidentne nemozes spat

Reagovat
I am Mancunian

zase sme sa uplne zatiahli, presne ako na chelsea, toto nemozme vydrzat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

ja to nechapu, city uplne marni, relativne v pohode je drzime na uzde a k tomu hrozime v utoku...a najednou se rozhodnem prestat hrat, jak by byla 95. minuta a my meli 2 cervene

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis

Reagovat
Kaze

I zasranej Navas nam zatapi

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa blíži koniec sezóny mam tu anketu som zvedavý ako dopadne

Hráč roku?

Sklamanie roku?

Playmaker roku?

Obranca roku?

Brankár roku?

Útočník roku?

Najlepši prestup?

Najhorší prestup?

Manažér sezóny?

Reagovat
nani92

Dzoky pls

Reagovat
Miguel19

Reagovat
EXoRcIsT

Payet

Hazard

Payet

Huth

DDG

Kane

Martial/Payet

Pedro

Ranieri

Reagovat
fenixLFC

mahrez

hazard

ozil

niekto z tottenhamu (hociktory z tych dvoch)

lukaku

payet

benteke

ranieri

Reagovat
Cobra

Mahrez

Hazard

Ozil¨

Alderweireld

Butland?

Kane

Alli

Benteke/Depay

Ranieri/Poche(podle toho, jestli urve titul)

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho obránce roku (zatím to vypadá jasně na Tobyho) manažera (jasně Ranieri) je na ostatní kategorie strašně těžký vybrat jenom jednoho.

Reagovat
nani92

prečo nechávaju Yayu stále voľneho?

Reagovat
Swarley

já to nepochopím, jedinej, co je z toho středu nebezpečnej a my radši pokrýváme ty Fernandovský pometla...

Reagovat
nani92

no hlavne neviem s akym planom prišiel Basti, lebo ten sa už 2 krat nanho spredu pozeral..

Reagovat
Swarley

jn, tak nějak jsem očekával, že právě on ho má smazat

Reagovat
nani92

nejdeme prebrať nejaky klub? taký šikovny asistent by sa mi hodil

Reagovat
Swarley

pokud by ti nevadilo, že by noviny psali o geniálním asistentovi, který zaslouží obdiv a zastínil svého manaera

Reagovat
nani92

Giggs no ak ten má byť náš manažer..

Reagovat
Swarley

kdo ví, na jakou kktinu se ho ptal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling

Reagovat
Swarley

vzpomínka na loňský zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Asi niečo ako kompenzácia za neodpískanú penaltu. To by bol strašný pretlak, keby ho vylúčil

Reagovat
I am Mancunian

smalling

Reagovat
vodka

smalling měl být venku...

Reagovat
pingla

nebylo to až tak hrozné

Reagovat
Pigeon

za toto druhou žlutou?

Reagovat
vodka

už tam předtím měl pár zákroků a nasčítat se mu to mohlo. navíc za ním byla díra jako kráva a byla by z toho tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas nie je až taký zlý ako sa možno čakalo, ale tá márnosť domácich je fakt neskutočná. Tam nie je jediný hráč vo forme, a ostatok ako Demichelis a spol. by momentálne mali kopať za taký Bolton a nie za City.

Reagovat
Swarley

jednoznačně nejlepší kádr v lize, jak mnozí před sezónou psali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

však aj je ked je full

Reagovat
kiwwi

neni

Reagovat
vodka

to se psalo o CFC hlavně

Reagovat
alcantara

Prognostik vladis pisal o jasnom titule, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Solanke 2 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Fosu Snáď sa neposerie

Reagovat
Swarley

teď ale fakt focus Mensah, focus, to nesmíš posrat

Reagovat
Kincl

Jaj vyrovnat přece United nevyhrajou

Reagovat
pingla

Martial

Reagovat
smazaný uživatel

Martial je inde no

Reagovat
Dawon

martial je fakt bozi

Reagovat
I am Mancunian

martial

Reagovat
vodka

Přesně to, jak hraje Martial sem doufal, že bude předvádět Depay...

Reagovat
I am Mancunian

depay by hlavne mohol zacat nastupovat, lebo z lavicky to tazko predvedie

Reagovat
vodka

ale na te lavicce je zaslouzene...

Reagovat
EXoRcIsT

ani by som nepovedal za posledne zapasy aspon na 40 min si zasluzi

Reagovat
smazaný uživatel

Co proved ten Škrtěl?

Reagovat
smazaný uživatel

Bavi ten futbal niekoho ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči MCity a Chelsea v téhle sezoně, to je něco neuvěřitelného..

Reagovat
smazaný uživatel

piče

Reagovat
Swarley

tak teď teda nechápu, kam Tony šel

Reagovat
Dawon

tradicne pozicne v lese na rb no...jsem zvedav, kdy uz to ti nasi treneri pochopi, ze proste neni obrance

Reagovat
vodka

lepší obránce než Darmian

Reagovat
vodka

rozhodně pokud bude LAV zdravý, tak by měl být jednička na RB...

Reagovat
Dawon

lidi fakt rychle zapominaji

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian na začátku sezóny nehrál špatně. Doufám, že se do toho zase dostane, i když teď působí jako dřevák...

Reagovat
Dawon

drevak dopredu proste asi je, ale dozadu je mnohem spolehlivejsi nez valencia, ktery s zeleznou pravidelnosti dela hruzostrasne pozicni hrubky...navic je dopredu skoro stejne marny jak darmian, jedina jeho vyhoda je, ze je na tom fyzicky lip a tim to tak hasne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu jsem věřil, že se v průběhu sezóny směrem dopředu zlepší, on šel místo toho ve všem dolů Ale nejlepší krajní bek SA asi nebyl jen tak ze srandy, bránit umí, jen potřebuje hrát pravidelně na svojí pozici a nabrat (pořádnou dávku) sebevědomí.

Reagovat
Kaze

A Otamendi byl nejlepsi stoper PD...

Reagovat
CubONE

Reagovat
vodka

hej já sem to psal už i na začátku sezony. Darmian měl povedených možná 5 zápasů, jinak bída. Jakmile je proti němu rychlejší hráč, tak to absolutně nedává. jo, LAV si neodpustí občas tragikomickou chybu, ale celkově je prostě lepší dopředu, srovnatelný dozadu.

Reagovat
kiwwi

ja by som to dal takto...Darmian najlepsi dozadu, Varela najlepsi dopredu, Valencia zlata stredna cesta

Reagovat
Dawon

ja bych uprimne receno radsi videl v zakladu i varelu nez valenciu, kdyz si proste vzpomenu, co on je schopny vymyslet, tak se mi vari krev...Darmian je sice nezajimavy, ale z techle 3 zaroven podle me zkratka i nejjistejsi volba...dopredu nic neprida, ale vzadu si svoje odehraje a vetsinou se vyvaruje hrubek...pokud zrovna nehraje na LB, kde je z nejakeho duvodu tak o 2 levely horsi nez na RB

Reagovat
vodka

by me zajimalo, kde se vzal ten mytus, ze je darmian vzadu jistota, vzdyt i dneska dokud se sterling nezranil, tak ta strana smrdela kdykoliv mel sterling balon...

Reagovat
smazaný uživatel

To ne fakt, Tony nie je ziadna zlata cesta, je hrozostrasny na tom poste

Reagovat
kiwwi

ale neprehanaj

Reagovat
vodka

ani ne, já sem ho chtěl jako jedničku v průběhu celé sezony....

http://www.eurofotbal.cz/clanky/premier-league-preview-10-kola-309478/?forum=1#post7735716

a nakonec proti city jeden z nejlepších hráčů.

Reagovat
Swarley

Lingard MOTM

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kiwwi

hral dost dobre

Reagovat
Busby babes

nerikam, ze hral spatne, jen bych ho nedal jako MOTM. pro me Smalling s Martialem.

Reagovat
kiwwi

Smalling teda vobec pre mna...Martial to uz ano, hral zasa super...pacil sa mi aj Morgan

Reagovat
smazaný uživatel

RASHFORD

Reagovat
Kincl

Bože to jsou výsledky snad United skončí pod BG4

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam... Fu, takéto nervy som nemal už dlho, konečne dobré derby s lepším koncom pre nás

Reagovat
Dawon

Oliver KayVerified account

‏@OliverKayTimes

Which Belgian has been missed more by their team? RT for Kompany. FAV for Fellaini

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

2 Tipy na noční NHL zdarma! http://nhltipy.cz

Reagovat
Mindas

Pelle uz zitra venku nebo jak? Vzdyt ten starej cunt neudrzi ani prvni ctyrku. Jinak co zapas?

Reagovat
smazaný uživatel

nepozeral som, ale ak livesport neklame, tak trafiť 3x bránku z 26 striel je na kriminál.

Reagovat
t0mmy33MCFC

ja videl jen druhou pulku, United v ni sice nepredvedli vubec nic, ale to co momentalne hraje City , i pres nejaky tlak a pocet strel, se v podstate rovna taky ničemu.

Reagovat
t0mmy33MCFC

nebo ne Utd vubec nic, byly tam pekne strely, aby me hned nekdo neopravoval , ale nic velkyho, ale nemeli to zapotrebi pri vedeni samozrejme

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele