Premier League - preview 10. kola

24.10.2015, 08:42, aktualizováno 25.10.2015, 08:43
Previews
Premier League nabízí dnes hned čtyři zápasy a největší pozornost bude směřována do Manchesteru, kde se hraje tradiční derby. Nejedná se o jediný nedělní souboj velkých rivalů, druhý se koná v Sunderlandu, kam přicestuje Newcastle. Liverpool hostí Southampton, Tottenham cestuje do Bournemouthu...
Sunderland AFC - Newcastle United  (neděle 13:00)
Tyne-wear, nebo chcete-li severovýchodní derby mezi Sunderlandem a Newcastlem je každý půl rok ostře sledovaným a očekávaným duelem. Letos je ještě umocněno tím, že oba týmy vstoupily do Premier League přímo strašně a boj o záchranu je pro ně už zcela reálná situace.

Newcastle nicméně minulý týden udělal výrazný krok k tomu, aby se věci začaly pohybovat správným směrem. Drtivé vítězství 6:2 nad Norwichem, které čtyřmi góly, respektive třemi asistencemi okořenilo duo Wijnaldum - Sissoko, dá Strakám přinejmenším obrovské množství sebevědomí do žil. A to je pro vymanění se z krize nejdůležitější esence.

Naopak Black Cats působí v letošní sezóně Premier League absolutně bezradně. Z posledních pěti zápasů v lize získal Sunderland jenom jeden bod, přesně v tomto jednom zápase navíc dokázal skórovat. Krize tradičního celku postihla útok, obranu i brankáře Pantilimona, jenž se chybou podepsal pod poslední porážku s West Bromwichem, kterou neúspěšně zahájil své působení v týmu Sam Allardyce.

Sunderland nicméně na Newcastle umí. Vyhrál všech pět posledních Tyne-wear derby, přičemž jen jedinkrát neudržel čisté konto. Forma a postavení v tabulce sice tentokrát mírně favorizuje Newcastle, ale historie ukazuje, že tomu tak bylo ve všech ze zmíněných pět případů. Před dvěma lety se celky utkaly v devátém kole, tedy o týden dřív než letos - a pro Black Cats to byla první výhra v sezóně. Paralela s tímto kláním se dokonale nabízí.

Ať tak či onak, tento zápas může výrazně napovědět, kterým směrem se budou sezóny obou celků ubírat. Oba týmy potřebují derby vyhrát, aby posílily svoje šance na únik ze sestupových příček. Newcastlu se v případě zisku tří bodů může do klidnějších vod posunout už nyní - pokud Bournemouth nebo Norwich své zápasy nezvládnou.

Steve McClaren nemá žádné starosti s čerstvými maordy, z opor chybí pouze gólman Krul. Naopak Kevin Mbabu a Rolando Aarons se po zranění vrací do hry. Taky v Sunderlandu spíše vítají - Jeremain Lens a Sebastian Coates se vrací po karetních trestech, zatímco Ola Toivonen vyléčil zranění třísla. Otazník visí jen nad Fabiem Borinim.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Yedlin, Kaboul, O'Shea, Jones - Cattermole, M'Vila - Larsson, Borini, Lens - Fletcher
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Mbemba, Coloccini, Dummett - Sissoko, Colback, Tioté, Wijnaldum - Ayoze Pérez, Mitrović
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.40 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur  (neděle 15:05)
Zlatým hřebem Super Sunday je jednoznačně manchesterské derby, ale ani zbylá klání na atraktivitě neztrácejí. Vedle vždy vyhroceného Tyne-wear derby se mohou fanoušci těšit na utkání Bournemouthu, který na svém stadionu hostí Tottenham. Cherries v minulém utkání inkasovali těžký knokaut od Man City a proti tápajícím Kohoutům by si rádi spravili chuť.

Zápas na půdě Citizens Bournemouth těžce nezvládl. Eddie Howe se netajil tím, že v Premier League hodlá udržet atraktivní pojetí fotbalu, jenže defenziva absolutního nováčka proti silným soupeřům prostě a jednoduše nestíhá. Více gólů dostaly jen Newcastle a Sunderland - naopak v ofenzivě se Bournmouthu docela daří - a to i přesto, že přišel o dvě největší útočné hvězdy.

I bez Calluma Wilsona a Maxe Gradela dokážou fotbalisté z jihu Anglie střílet góly na pravidelné bázi - naposledy vyšli naprázdno ve druhém kole; a to je o branku připravil chybující rozhodčí. Pozitivně se jeví především Wilsonův náhradník Glenn Murray, jenž se trefil v obou posledních zápasech.

Proti Spurs by právě Murray mohl mít rozhodující slovo, tedy pokud Howe opět vsadí na ofenzivnější strategii. Zrovna v tomto zápase by se obávat nemusel, protože Tottenham v útoku (s výjimkou utkání s Man City) strach rozhodně nenahání. Doma s Liverpoolem uhrál jen bezgólovou remízu, na Swansea ho zase musel zachraňovat dvěma přímými kopy Christian Eriksen. Ani on pak nespasil matné svěřence Mauricia Pochettina v utkání na půdě Anderlechtu, které prohráli 1:2.

Největším problémem londýnského týmu je ztráta formy Harryho Kanea, jenž v letošní sezóně za Tottenham ještě nedal regulérní gól. Trefil se jen proti Manchesteru City, dorážkou po přímém kopu Eriksena; opakovaný záběr však ukázal, že se v době střely nacházel Kane v ofsajdu a branka být uznána neměla. Anglický forvard tak na regulérní zásah čeká přes tisíc minut.

A to je problém, jelikož Tottenham nemá žádného jiného hrotového útočníka. Korejen Son a Nacer Chadli jsou navíc zranění a Pochettino tak bude mít problém i se složením záložní řady. Do té by se nicméně mohli vrátit Ryan Mason a Eric Dier.

Naopak Bournemouthu se konečně definitivně uzdravil loňský tahoun Harry Arter, jenž by mohl nasbírat první prvoligové minuty v záloze Cherries. Velký otazník ale visí nad stehenním svalem Artura Boruce.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Francis, Distin, Cook, Daniels - Ritchie, Surman, Gosling, Pugh - King - Murray
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Dier, Dele Alli - Dembélé, Eriksen, Lamela - Kane
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.50 - 2.25
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Manchester United - Manchester City  (neděle 15:05)
Jeden z největších zápasů, jaký vůbec Premier League může nabídnout, se odehraje v neděli odpoledne. V rámci jubilejního 170. manchesterského derby se střetnou City a United o to, kdo se dotáhne, respektive předskočí Arsenal na čele tabulky. Favorita byste při tomto duelu hledali těžko.

Zatímco Manchester City bude chtít potvrdit fakt, že se mu v posledních letech na svého městského rivala daří, neboť z předešlých pěti utkání zvítězil hned ve čtyřech případech, Manchester United má zase v plánu navázat na klání z dubna tohoto roku, kdy na Old Trafford zvítězil 4:2. Zárukou těchto zápasů je každopádně to, že padají góly. V předcházejících deseti střetnutích padlo celkem 41 branek, což dělá průměr více jak 4 (!) na utkání.

Střílení gólů je hlavní devízou Sergia Agüera, který však stejně jako jeho dvorní nahrávač David Silva figurují na seznamu zraněných. Proto se příznivci Sky Blues musí spoléhat na jiné plejery - jedním z nich bude určitě Kevin De Bruyne, který se těší na jeho první velké derby. "Nakonec jde pouze jen o tři body, a jestli vyhrajeme nebo prohrajeme, mnoho se toho nezmění. Ale pokud je porazíme, dostaneme je trochu pod tlak. Doufám, že se nám to pro naše fanoušky povede," věří belgický talent, který v novém působišti již pětkrát skóroval.

Premiéru v městském derby má před sebou i Bastian Schweinsteiger. Kapitán německé reprezentace v dresu Bayernu podobné duely nezažil, neboť jiný mnichovský klub, TSV Mnichov 1860, hraje až druhou ligu. "Rozhodně se na derby moc těším. Myslím, že je něco výjimečného a měli bychom být velmi rádi, že v jednom městě máme dva kluby, které hrají v Lize mistrů. V Mnichově taková derby nebyla možná, protože Mnichov 1860 nehrál dostatečně dobře. Tady můžeme hrát takový zápasů spousta a za to jsem rád," přiznal Schweinsteiger.

Oba manažeři se shodují na tom, že následující utkání rozhodně nebude klíčové, nicméně důležitost pro další vývoj sezóny rozhodně má. "Měli jsme o den méně na přípravu (než City), takže to máme obtížnější. Když se podíváte na fakta, oni jsou první v tabulce, tudíž by podle mého měli být považovány za favority," říká Louis van Gaal a dodal: "Šampion se korunuje v květnu. Ano, je pravda, že pokud zítra vyhrajeme, uděláme velký krok, ale musíme v tom pokračovat."

V podobném duchu mluvil i jeho kouč Citizens Manuel Pellegrini. "Vždycky říkám, že je to zápas o šest bodů, proti týmu, který je za námi, ale není to utkání, které by rozhodovalo o titulu," tvrdí. Chilský manažer bude v neděli kromě již zmiňovaného Silvy s Agüerem postrádat ještě Samira Nasriho, Gaëla Clichyho a Fabiana Delpha. Jeho nizozemský protějšek na lavičce se zase musí obejít bez Ashleyho Younga, Luka Shawa a Paddyho McNaira.

Ostře sledovaný duel dostal na starost rozhodčí Mark Clattenburg, jenž tak bude bitvu o Manchester pískat již po třetí v kariéře. Byl u historické výhry City na Old Trafford 6:1 a rozhodoval i již zmiňované poslední vzájemné klání v dubnu 2015. Kdo za jeho přítomnosti vyhraje tentokrát, můžete sledovat v sobotu od 15.05 na stanici Digi Sport 1 a O2 Sport.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Darmian, Smalling, Jones, Rojo - Schneiderlin, Schweinsteiger - Mata, Herrera, Martial - Rooney
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Kompany, Mangala, Kolarov - Fernandinho, Yaya Touré - Navas, Sterling, De Bruyne - Bony
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.63 - 3.50 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Liverpool FC - Southampton FC  (neděle 17:15)
Jürgen Klopp po svém příchodu do Liverpoolu dvakrát remizoval, teď by plnohodnotným ziskem přepsal pětapadesátiletou historii ligových setkání se Southamptonem. Ten je přitom jedním ze čtyř celků Premier Leauge, které na hřišti soupeře v této sezóně ještě neprohrály.

Od léta 1960, kdy se obě mužstva prvně utkala v rámci Leauge Division 2, se ani jednomu nepodařilo v lize vyzrát na svého soupeře čtyřikrát v řadě. Brendan Rodgers však v loňském i letošním kalendářním roce uspěl a německý lodivod může sérii rekordně prodloužit. Za ona tři klání navíc v dresu poražených skóroval pouze Nathaniel Clyne, současný zadák Liverpoolu. Což v přestupové praxi těchto klubů není nic zvláštního. Po návratu mezi elitu se do sítě úspěšnějšího celku trefilo patero hráčů - Rodriguez je jediným, který drží stejnou klubovou příslušnost, Schneiderlin hájí barvy Manchesteru United a trio Clyne, Lovren, Lambert už působí na druhé straně.

Nový šéf liverpoolských fotbalistů zatím může skuhrat nad bídnou koncovkou, když po bezbrankové remíze na hřišti Tottenhamu vedlo pětatřicet střel na bránu Kazaně k jedinému gólu. Danny Ings je přitom vyřazen až do konce sezóny, Kloppův oblíbenec už z let předchozích, Divock Origi, se v Anglii ještě neprosadil a Daniel Sturridge se nejspíš kvůli zranění neobjeví ani v neděli. Z útočníků tak domácím zbývá jen čerstvě uzdravený Christian Benteke, který se v novém klubu střelecky hledá. O své místo v základní sestavě by ale po návratu Sturridge přijít nemusel. "Mohou hrát spolu, v tom není problém, ale musíme vymyslet, jak to spojit se zbytkem týmu," prohlásil Klopp.

Změna na trenérském postu zatím nechává chladným Ronalda Koemana. "Prvních dvacet minut proti Tottenhamu tlačili více než za Rodgerse, ale jinak jiný Liverpool nevidím. Ve čtvrtek to byl pro ně těžký zápas a nebylo to dobré. Vím, že můžeme porazit velké týmy a Liverpool je jedním z největších,"" věří si manažer hostů v podobné překvapení, jakým byl parádní obrat na Stamford Bridge před třemi týdny.

To bylo také první letošní vítězství Southamptonu na půdě soupeře a nejlepší možné navázání na předchozí tři remízy. Lepšímu než devátému místu v tabulce brání totiž pouze domácí porážky, když na vlastním hřišti inkasoval více zásahů jen Leicester, přičemž na výjezdech je defenzíva Saints třetí nejlepší. Výraznější zaměření na obranu na cizím trávníku odnáší Graziano Pellè, který ze sedmnácti ligových gólů jen třikrát slavil mimo domovský stadion.

K dalšímu úspěšnému výletu už bude chtít opět pomoci brankář Stekelenburg, jehož ze zápasu v minulém týdnu vyřadila bolavá záda, a přes poranění by měl defenzívu vyztužit i Cédric Soares. Otazníky visí nad ofenzivně laděným Jayem Rodriguezem. Z domácí šatny by kromě Bentekeho mohl po pauze vyběhnout i Firmino, jiných změn se Jürgen Klopp zřejmě nedočká.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Škrtel, Sakho, Moreno, Milner, Lucas, Can, Lallana, Coutinho, Benteke
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Soares, Fonte, van Dijk, Bertrand, Clasie, Wanyama, Mane, Davis, Tadić, Pellè
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.60 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Crystal Palace  (sobota 16:00)
Souboj jedněch z nejlepších manažerů uplynulé čtvrtinky Premier League. Leicester vedený Claudiem Ranierim doma přivítá Crystal Palace, který drží na výsluní Alan Pardew. Foxes překvapují fanoušky každým kolem především neutuchajícím odhodláním i za nepříznivého stavu - budou muset dotahovat i dnes v utkání dosavadních popelek soutěže?

Neustálé omílání dvou jmen Leicesteru už začíná trochu omrzovat. Jenže nejlepší střelec Premier League Jamie Vardy a jeho věrný souputník Riyad Mahrez jsou zkrátka neutuchajícím fenoménem. I v Southamptonu to byli právě oni, kdo nakonec zařídil Liškám bod za remízu 2:2, a hlavními oporami budou i tentokrát.

Mahrez sice v posledních dvou zápasech vypadl ze základní sestavy; nejspíš za účelem zkvalitnění defenzivy, do níž se Alžířan při vší úctě k tvůrčím a střeleckým schopnostem takřka nezapojuje. Na domácí zápas by se však důvěry dočkat měl; byť na úkor útočníka Okazakiho, jenž naopak doposud příliš nepřesvědčil.

Obrana Crystal Palace s nimi bude mít velké penzum práce a na Alanu Pardewovi nyní stojí těžký úkol, a to zvolit, v jakém složení nastoupí. Damien Delaney už je plně fit, k dispozici už by měl mít taky pravého beka Joela Warda, který od skvělého srpna ležel na marodce. Třígólový příděl od West Hamu na domácí půdě by však mohl zamíchat kartami a duo Kelly - Hangeland je v ohrožení.

Eagles na přelomu září a října dvakrát zvítězili s čistým kontem, za což z velké míry vděčí právě Hangelandovi, jenže závěr zápasu s Kladiváři - a góly Lanziniho s Payetem - mohou být příliš. Norský zadák navíc nemá příliš dobré předpoklady k zastavení rychlého a neustále napadajícího Vardyho.

Naopak nepříjemné potíže bude mít Pardew se složením ofenzivy. Connor Wickham je totiž zraněný a Dwight Gayle dostal před týdnem červenou kartu. Schyluje se tak k ojedinělému startu pro Fraizera Campbella, zatímco z Chelsea hostujícímu Patricku Bamfordovi ani tato absence pravděpodobně nepomůže k navýšení své zatím chabé vytíženosti v Premier League.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Drinkwater, Kanté - Albrighton, Mahrez, Schlupp - Vardy
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Kelly, Dann, Delaney (Hangeland), Souaré - Cabaye, McCarthy - Zaha, Puncheon, Bolasie - Campbell
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.10 - 3.60 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Norwich City - West Bromwich Albion  (sobota 16:00)
Nacházíme se teprve na konci měsíce října, přesto se celky West Bromwiche a Norwiche potkávají již podruhé v sezoně. První střetnutí v rámci Ligového poháru vyznělo zcela jasně pro Kanárky, ti se však nyní oklepávají z prvních dvou slepených proher pod vedením Alexe Neila. A že ta poslední byla věru těžká...

Zmíněný první vzájemný duel je nutno brát s patřičnou rezervou. Tony Pulis tehdy ostatně postavil útočníka Anichebeho na post štítového záložníka, patrně se skrytou zprávou vedení, že potřebuje více hráčů (na což si stěžoval už v létě). Na druhou stranu, tehdejší výprask 0:3 není úplně ojedinělý; tři góly dále WBA inkasovalo také od Chelsea, Man City a Evertonu.

Pulisovy mančafty se vždy pyšnily robustními defenzivními valy, a navzdory výše jmenovaným propadákům taková mantra svým způsobem platí dál. Před týdnem Baggies šťastně přemohli Sunderlandu a udrželi už páté čisté konto v devíti zápasech.

Naopak Norwich na první nulu nadále čeká a začíná velmi připomínat čtyři roky starý Lambertův tým, jenž po postupu do Premier League nebyl schopen po celých 90 minut odolávat nájezdům soupeře až do měsíce ledna. Přesto platil za příjemné překvapení a fotbalem zatím baví i Neilův Norwich, jakkoliv mu čerstvý debakl od Newcastlu (2:6) ani trochu nelichotí.

Pokud Canaries lze přičíst k dobru alespoň solidní útočnou hru, West Brom se právě takovým elementem pochlubit rozhodně nemůže. "Minulou sezonu jsme směrem dopředu vypadali jako potentní mančaft, který dokáže střílet góly, ale něco takového tam teď není," lamentoval Pulis, jehož hlavní hvězdy - Berahino s Rondonem - prozatím jen letmo vykazují záblesky kvality.

Manažer WBA se posledně pokusil oživit ofenzivní složku týmu přeskupením formace na 4-4-2, teď se nicméně všeobecně počítá s návratem k jeho klasickému 4-5-1 s Berahinem na levé straně. V takovém případě zřejmě ze sestavy vypadne James McClean. Středopolař James Morrison zatím není plně zdráv.

Youssuf Mulumbu se ani napodruhé proti svému bývalému zaměstnavateli nepředstaví, jakkoliv po zlomenině zánártní kůstky před pár dny konečně účinkoval alespoň v utkání rezervy Norwiche. Dvojice forvardů Hooper-Grabban se mílovými kroky blíží k finiši rekonvalescence a alespoň jeden z nich by se už mohla objevit na lavičce.
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Whittaker, Martin, Bassong, Olsson - Redmond, Tettey, Howson, Brady - Hoolahan - Mbokani
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Myhill - Dawson, McAuley, Evans, Brunt - Sessegnon, Fletcher, Yacob, Gardner, Berahino - Rondon
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.91 - 3.60 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Stoke City - Watford FC  (sobota 16:00)
Velmi slabý start do sezóny prožili ve Stoke City. Šest zápasů nedokázali zvítězit a tísnili se na spodku tabulky s vědomím, že horší vstup do Premier League na Britannia Stadium ještě nikdy trpět nemuseli. Kvalitní kádr Marka Hughese ovšem s příchodem podzimu pookřál a nyní má formu jako hrom. Tři zápasy = devět bodů a nyní je v cestě tápající Watford.

Jak působili letošní nováčci nejvyšší anglické soutěže pozitivně, tak v posledních týdnech čím dál tím víc začínají naplňovat nekalé předtuchy. Největší kontrast zažívá právě Watford, který v září pod vedením dua Deeney - Ighalo porážel leckoho. Jenže poslední dobou už ani tahle spolupráce nefunguje a Hornets jsou především v ofenzivě absolutně sterilní. Vždyť ze současného kádru dokázal dát gól jen a pouze Ighalo...

A to je voda na mlýn Stoke, které dvakrát za sebou udrželo čisté konto (minulý týden na hřišti silné Swansea) a takový vyleštěný hattrick by skvěle chytajícímu Jacku Butlandovi moc slušel. Obranu Potters navíc posílí kapitán Ryan Shawcorss - i když je poměrně složitá otázka, zda se při dobré formě Camerona a Wollscheida vrátí do základní sestavy okamžitě.

Kromě něj jsou v pořádku i dva útočníci Jon Walters, jenž laboroval s tříslem, a Mame Biram Diouf. Watfordu budou scházet Jose Manuel Jurado, Joel Ekstrand a Tommie Hoban. Po domácí prohře 0:3 od Arsenalu by se mohl do sestavy vrátit Valon Behrami.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Cameron, Wollscheid, Pieters - Whelan, Adam - Shaqiri, Bojan, Arnautović - Joselu
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Cathcart, Prödl, Cathcart, Aké - Behrami (Watson), Capoue - Anya, Deeney, Abdi - Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Ham United - Chelsea FC  (sobota 16:00)
Klasické londýnské derby. Jeden tým ze špičky hostí celek, který se naopak na pozice zajišťující účast v pohárové Evropě snaží dostat. Nic zvláštního na utkání Chelsea s West Hamem. Kromě toho, že čelo okupují překvapivě Kladiváři, zatímco svěřenci Josého Mourinha ještě teď suší boty od namočení do sestupových vod. Přijde v šlágru sobotního programu kýžený zlom?

Po úspěšném utkání s Aston Villou jsou na Stamford Bridge klidnější. Chelsea konečně zlepšila defenzivu, což potvrdila i v týdnu v Lize mistrů na hřišti Dynama Kyjev. Dříve neuvěřitelně zranitelná obrana udržela dvě čistá konta, za což nese svůj díl zásluhy i duo mužů - John Terry se alespoň na chvíli vrátil do formy a Branislav Ivanović se zranil.

V posledních zápasech už vypadal o poznání lépe taky Nemanja Matić - právě on s Ramiresem má dost možná na svědomí lepší soudržnost hry Chelsea, která teď není tak náchylná k chybám a následným laciným obdrženým brankám. A to by proti West Hamu mohlo být zcela klíčové - Blues totiž stojí co do ofenzivy proti druhému nejlepšímu týmu Premier League.

Tým Slavena Biliće je v letošní sezóně zjevením. Kladiva rozbily Manchester City, Arsenal, Liverpool nebo posledně v souboji o čtvrtou příčku Crystal Palace (všechny venku). V devíti zápasech navíc nasázel 20 gólů - víc dokázalo dát jen Man City. Proto se jen těžko odhaduje, kdo by měl dnes být v utkání favorit.

Jedna docela důležitá věc se však pod rouškou senzačních výher a krásného umístění umně skrývá. West Ham je totiž jasně nejlepší venkovní tým. Jenže doma se trápí. Vyhrál jen jedinkrát a celkově dostává na vlastním stadionu každý zápas průměrně dva góly (druhý nejhorší zápis v lize).

V utkání s Chelsea navíc bude kladivářům chybět klíčový stoper Winston Reid, který laboruje s bolavými zády. Hrát nemůže ani Alex Song a Victor Moses, který hostuje ve West Hamu právě z týmu nejbližšího soupeře.

Chelsea, která s městským rivalem neprohrála ani neinkasovala pětkrát v řadě, se bude vedle Ivanoviće muset obejít ještě bez trojice hráčů. Zranění jsou také Thibaut Courtois, Loïc Rémy a Pedro.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Tomkins, Collins (Ogbonna), Cresswell - Kouyaté, Noble - Lanzini, Payet, Zárate - Sakho
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Begović - Zouma, Cahill, Terry, Azpilicueta - Ramires, Matić - Willian, Fábregas, Hazard - Diego Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.80 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Aston Villa - Swansea City  (sobota 16:00)
Aston Villa stejně jako Swansea nezažívá povedené období. Oba sobotní soupeři čekají na vítězství od srpna, přičemž družina Tima Sherwooda je na tom ještě o dost hůř než Labutě, během září a října si na své konto připisuje pouze samé porážky a je veřejným tajemstvím, že nad manažerem birminghamského celku visí Damoklův meč.

Villans sice v žádné dosavadním utkání vyloženě nepropadli a až do předchozího kola vždy prohráli nejtěsnějším možným rozdílem, bodů je však ukrutně málo a kritickou situaci si uvědomuje i manažer Sherwood. "Když nepřichází vítězství, dostáváte se pod tlak a musíte se smířit i s tím, že se spekuluje o vaší pozici. To je součást této práce. Pro mě se ale nic nemění, plně ručím za svůj tým a zítra vyhrajeme," prohlásil na tiskové konferenci.

Swansea začala sezónu výborně a za svou ofenzivní hru byla chválena ze všech stran. Jenomže od senzační výhry nad Manchesterem United přišla série remíz a porážek, která vyvrcholila v pondělní dohrávce se Stoke City, kdy po nevýrazném výkonu doma padla 0:1. "Nikdo na mě nevyvíjí větší tlak než já sám. Hráči by to měli vzít jako příležitost vrátit věci do pořádku a vrátit se na úroveň, kde jsme byli na začátku tohoto ročníku," říká lodivod Garry Monk.

Fanoušci velšského klubu očekávají, že jejich oblíbenci potvrdí s Aston Villou pozitivní bilanci. Vždyť od postupu Swans do Premier League v roce 2011 dokázali Villans svého soka porazit pouze jednou a to již před více než třemi lety. Diváci se pak v posledních zápasech nemohli potěšit ani z větší gólové nadílky, oba předcházející vzájemné duely totiž dopadly výsledkem 1:0 pro Labutě.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Richards, Lescott, Richardson - Gueye, Westwood - Gil, Grealish, Agbonlahor - Gestede
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Ki, Shelvey - A. Ayew, Sigurdsson, Montero - Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.00 - 3.25 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Arsenal FC - Everton FC  (sobota 18:30)
Arsenal půjde do dalšího ligového kola ve velmi dobré náladě a to nejen kvůli tomu, že v úterý v Lize mistrů porazil Bayern Mnichov. Svěřenci Arséna Wengera v Premier League zvítězili třikrát v řadě s vynikajícím skóre 11:2 a dalším cílem je potvrdit dobré výsledky s Evertonem, který na Emirates či dříve Highbury v novém miléniu ještě nevyhrál.

Klubu z Goodison Parku se však letos daří venku více než v domácím prostředí, nicméně celkově se dosavadní postavení v tabulce dá považovat spíše za zklamání. Nutno ovšem dodat, že los se s Toffees nikterak nepáral a v úvodních devíti kolech se utkal s kromě zmiňovaným obhájcem trofeje ještě s oběma manchesterskými celky, s Liverpoolem i s Tottenhamem. Další soupeř atakující nejvyšší příčky je čeká v sobotu v podvečer.

Arsenal může být se vstupem do nové sezóny Premier League spokojen a Gunners se tento týden navíc povedlo napravit dvě zaváhání i v Lize mistrů. "Vezeme se na správné vlně, což nám dodává důvěru a sebevědomí do dalšího zápasu," říká manažer Arséne Wenger, jenž bude v sobotu kromě dlouhodobě zraněných hráčů postrádat také Aaron Ramseyho a Davida Ospinu. Oba budou dle slov francouzského lodivoda k dispozici až po reprezentační přestávce.

Doba, jaká dělí Everton od posledního vítězství na hřišti Kanonýrů, vypadá vskutku hrozivě. 20. ledna 1996 na starém Highbury tři body pro hosty zajistil Graham Stuart a Andrei Kanchelskis. V tu dobu ještě například Arséne Wenger vedl japonský klub Nagoja, dvaadvacetiletý defenzivní záložník Roberto Martínez zase působil ve Wiganu.

Dnes již anglickou ligou ostřílený kouč bude zítra při tvorbě sestavy moci počítat s uzdraveným Tomem Cleverleym, naopak na seznamu zraněných se stále nachází Muhamed Bešić a trio obránců Hibbert, Baines i Garbutt. Levá strana defenzivy tak bude opět patřit talentovanému Brendanu Gallowayovi. "Když máme svůj den, můžeme porazit kohokoliv. Tvrdě jsme pracovali a hledali slabiny Arsenalu. Je to dobrý tým, ale můžeme je zdolat," myslí si teprve devatenáctiletý mladík.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Coquelin, Cazorla - Walcott, Özil, Sánchez - Giroud (Oxlade-Chamberlain)
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Jagielka, Stones, Galloway - Barry, McCarthy - Deulofeu, Barkley, Koné, Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 5.25 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City970224:821
2.Arsenal FC961216:719
3.Manchester United961215:819
4.West Ham United952220:1217
5.Leicester City944119:1716
6.Crystal Palace950412:1015
7.Tottenham Hotspur935111:714
8.Southampton FC934215:1213
9.Everton FC934212:1113
10.Liverpool FC93428:1013
11.Stoke City93339:1012
12.Chelsea FC932414:1711
13.West Bromwich Albion93247:1111
14.Swansea City924310:1110
15.Watford FC92436:1010
16.Norwich City923414:209
17.AFC Bournemouth922511:178
18.Newcastle United913512:196
19.Aston Villa91178:154
20.Sunderland AFC90368:193

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2366)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. za prekonanie krízy a výhru nad WHU

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
iamek

Reagovat
Miguel19

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mimalu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

*pre a

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to je extrémne dôležitý match, ak sa vyhrá v derby vonku proti WHU, tak verím že sa všetko otočí správnym smerom. Je jedno, jak tie 3 body dokopeme, hlavne nech sú.

Begovic - Zouma Cahill Terry Azpilicueta - Matic Ramires Oscar - Willian Costa Hazard.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
iamek

Reagovat
Svatej

Zouma na tom bekovi fakt ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nikto iný tam na beka není.

Reagovat
smazaný uživatel

Je, len by sme museli mať na ľavej strane adekvátnu náhradu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nemáme. Teda, ja to tam vidím, ale Mourinho ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som tiež dal priestor Rahmanovi, veď predsa horší byť už nemôže. Môže sa len zlepšovať a predpoklady na to teda má, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale obávam sa, že sa všetko podriadi už len 3 bodom, každý zápas. Minimálne kým sa nevytiahneme v tabuľke.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa už deje, len mu to tentokrát nevychádza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Baba...

Reagovat
Miguel19

Je tam Baba no. Ten hráč potřebuje hrát omg.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Však to mi je jasné omg.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel je to teď jediný shodný řešení, máme jednoho beka a nechci si představovat co by se stalo, kdyby se zranil Azpi, to by bylo na Pedrovi nebo Willianovi a popravdě by tam nebyli špatní. Rozhodně lepší, než Blabla Ramadán nebo Ivanovič.

Reagovat
Svatej

Tak to ať to Mourinho třeba zkusí přehodit na nějakej pseudosystém na tři stopery tak, aby s tím tým počítal, protože takhle mi to příjde jako obrovská škoda. Já fakt nenávidim tyhlencty čachry na krajních postech.

Jsem asi staromódní, nebo nevim, ale pokaždý tam radši uvidim něco, co při změně směru neusí zatáčet jako autobus v obrovským kruhu, ale je schopný se v ofenzivní fázi hry před šestnáctkou soupeře chovat aspoń trochu jako křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zas mám rád týchto napoly stopérov napoly krajných bekov. Ale Braňo už na to nemá rýchlosť, takže radšej klasika. Richards v najlepších rokoch bol na tento doublepost ideál.

Reagovat
Svatej

To já vůbec, Braňo je snad jedinej, kterýho jsem byl schopnej akceptovat (a u něj je to z nemalý části tím, že on jen jako nemotora vypadá, jinak je jak fyzicky, tak na míči hrozně silnej a nepůsobí jako kopyto).

Naopak mám neuvěřitelnou slabost třeba pro Marcela a jemu podobný beky, to je pro mě slast je sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže změna na systém se 3 stoperama je lepší než jeden stoper na beku?

Reagovat
Svatej

To bylo hlavní pointou mýho příspěvu no.

Klidně si pod tím představ, že by zouma hrál v ofenzivní fázi o pět metrů výš než Terry a Gary, v hlubokým bloku by hráli vedle sebe, cokoliv, takhle do detailu to ďoubat nehodlám a pokud by to Mourinho rozhodl zavést, tak by správnej způsob na takovej systém nepochybně našel.

Vždyt to je nejmíň podstatný. Já se snažil vyjádřit svůj nesouhlas ke stavění nedostatečně obratných hráčů na post, kde by bylo lepší nacpat někoho šikovnějšího, protože naší hře něco takovýho celkem chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nám tu akurát posral peknú debatu o krajných bekoch.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nesmysl no.

Reagovat
Svatej

Ok, narvi si ty stopery klidne az na kridlo, ja mam nazor takovejhle a s takovouhle argumentaci ho nezmenis. Dik za pokec

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je podle tebe házet experimentální sestavy a rozestavění co jsme skoro nikdy nehráli, tak ok

Reagovat
Svatej

Tyvole, tak naposled. Ja to nepopisoval jako nejakou hlavni variantu, se kterou hrat, to byl zjednodusene Baba na LB, nejaky experimenty byly az jakejsi plan XYZ, abych vyjadril, jak moc nechci Zoumu na bekovi. Je to tak tezky pochopit, nebo to mam jeste dopsat v imbecilstine ?

Jak ty jsi mohl dodelat 5 vejsek s timhle chapanim textu, to je mi fakt zahadou.

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej, nadávej mi jak chceš, ale nic to nemění na tom, že tu navrhuješ neskutečný kokotiny ergo u Mourinha, který je co se týká rozestavění snad nejkonzervativnější trenér na světě.

Reagovat
Svatej

Nebyl to navrh, ale pomucka pri vyjadreni nazoru. Vzdavam to, s tebou je utrpeni o necem diskutovat, vyhrals.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to vzdej, když si svůj názor nedokážeš obhájit.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdát si to měl hned na začátku, s tímhle idiotem nemá cenu diskutovat naprosto o ničem.

Reagovat
Svatej

Kdyby dokazal akceptovat skutecnost, ze ne vsechno, co vyjde z jeho hlavy, neni genialni nadcasova myslenka, tak by byl v pohode, ale takhle je to tezky no, muzu si za to sam..

Reagovat
vodka

zkus to zavrkat jako holub...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

formaciu nezmenime, uz to pochopte ludia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Adele

Reagovat
minoLFC

?

Reagovat
smazaný uživatel

Nová skladba a rekord na youtube.

Reagovat
minoLFC

neznášam ju

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo?

Reagovat
minoLFC

ufňukané pesničky a k tomu aj nesympatická spevačka

Reagovat
smazaný uživatel

A to ti stačí na to, aby si nenávidel?

Reagovat
smazaný uživatel

*neznášal

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som myslel že je tam nenávidel, teraz to dáva väčší zmysel. Nemusíš odpovedať.

Reagovat
minoLFC

neznášam jej pesničky

Reagovat
minoLFC

a teda vlastne aj ju, lebo ju včšade neustále hrajú(ešte, že už nieje v uliciach rozhlas ako za komunistov na dedinach to by má mrdlo, stačí, že to revé v každom obchode, bare, reštaurácií)

Reagovat
smazaný uživatel

revé

Reagovat
smazaný uživatel

To chápem.

Reagovat
smazaný uživatel

každá fanynka Spurs je sympatická

Reagovat
Lexi Belle

Takže album 21 není o rozchodu s přítelem, ale smutek nad tím, že nic nevyhráváte!

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád lepší než ten kastrát s novým bond songem

Reagovat
Gryphonheart

Doteď jsem měl pocit, že možná není zrovna hezká, ale umí zpívat.. beru to zpátky. Neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Ona nevie spievať? Zo súčasnej hudby vie asi ako jediná spievať..

Reagovat
Kang & Kodos

Jestli si může někdo v tý popový komerční nudě říkat umělec, tak ona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Asaf Avidan

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, že je to nějaká prasárna pozpátku.

Reagovat
Kang & Kodos

Zklamalo mě, když jsem zjistil, že to je chlap.

Reagovat
icka

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys

Macklemore

Reagovat
patas92

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych jí bral

Reagovat
minoLFC

by strašila tích holubov

Reagovat
smazaný uživatel

pffff nevíš o čem mluvíš

Reagovat
Swarley

Reagovat
kvasha16

Reagovat
SunFells

Reagovat
patas92

Reagovat
SunFells

Reagovat
bakasa

Aliadière > Kane

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Lexi Belle

Reagovat
Busby babes

https://pbs.twimg.com/media/CSEOHrYWEAAzt82.png:large

Tak snad se Wazza brzy probere a zacne zase davat goly. k tomu Shearerovi by se aspon trochu priblizit mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Persie tam

Reagovat
iamek

Kezby se zvedl a zavrel mi hubu. On mi pripada letos naprosto bez rychlosti a dynamiky

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Talentovaný Wayne Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal nam dal 3:0, my jsme dali Evertonu 3:0, takze to dnes vychazi na 6:0

Reagovat
smazaný uživatel

V utkání slepiček se zrodí překvapení. Nevyhrajou.

Reagovat
Usty

to není překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Když pominu, že Kloppo doma konečně vyhraje, Everton na Emirates nezlomí serii a neporazí Arsenal a Mourek se s Chelsea zvedne, tak připadají jedině slepice. Každopádně někdo překvapí.

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

To mělo být na něj, že si rýpnul do Kohoutů?

Reagovat
Usty

ještě žes napsal "Kohoutů", kdybys podruhý zmínil slepice nebo nedejbože kurník, tak by se owny zbláznil a začal házet hovna po stěně

Reagovat
smazaný uživatel

neříká se tomu kuřince?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já to nemyslím hanlivě. Nemám důvod jim nadávat nebo je hanit. Spíš jsem příspěvku dodával komičnost. Ale ty akorát vyvoláváš konflikt.

Reagovat
Usty

copak slepice nebo kurník jsou hanlivá slova? nejsou... jenom pár jedinců, a ke vší smůle zrovna na našem webu, má z neobjasnitelných důvodů pocit, že je to hrozivá urážka.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na kontextu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ustohal je toho názor fotbalový klub slepicema a stadion kurníkem není hanlivé. Co je ovšem horší je ten jeho styl vyjadřování převzatý od Daníčka. Všimni si v té druhé větě slov "neobjasnitelných" a "hrozivá", kterými se snaží dohnat naše tvrzení (o tom, že to je urážlivé) do absurdna - něco jako hrozivá urážku tu z našeho tábora nikdo nikdá nepoužil.

Reagovat
smazaný uživatel

*názoru, že nazývat

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ve formě . Tak snad se to nepřenese na tým.

Reagovat
Mastný Chobot

kohúti sú ok, ale slepice sú urážka. To je pokrytecké, ale hlavne, hlavne je to sexistické.

Reagovat
Usty

a taky šovinistické, myslím. nebo co bychom ještě mohli dodat?

Reagovat
Jardin

že jejich preview má 2. nejmenší počet slov

Reagovat
Usty

kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Čukotský fanoušku, pls

Reagovat
Usty

až tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen hattrick

Reagovat
Svatej

Azpi, Terry, Cahill/Zouma, Baba - Matič, Ramires, Oscar - Hazard, Costa, Willian a budu maximálně spokojenej, hlavně prosím bez Zoumy na bekovi, to ať si ho snad radši zase nacpe do středu místo Ramirese, pokud je tak strašně posedlej vysokým týmem...

Věřím, že stačí dva výherní zápasy s podobným výkonem, jakej jsme předvedli v týdnu a budem z nejhoršího venku. Furt se můžem dostat zpátky dopředu, tým na to kvalitní je až až a tahle ztráta furt není nedohnatelná.

Reagovat
Svatej

Fabregas kldině místo Oscara, ale on mi tak leze na nervy, že jsem tam Oscárka narval spíš jen jako přání..

Reagovat
Miguel19

Bez Fabregase to bohužel nepůjde. Aspoň podle Mourinha. To je něco jako Ivanovič.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Matic bude musieť chytiť ešte lepšiu formu, než minulú sezónu, aby nám to fungovalo. Vidím to biedne.

Reagovat
Svatej

Je na jednu stranu fajn, že tímhle Mourinho projevuje důvěru a staví hráče i v dobách, kdy to prostě nejde ( koneckonců poslední Cescův výkon už, pokud vím, nebyl nějak otřesnej), ale stejně bych tam radši viděl Oscara, mě v tý naší hře tak strašně chybí jeho přítomnost, že je mi ho normálně líto, protože to musí sledovat s vědomím, že by dokázal předvést mnohem víc, než jiní..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teda ale keď to chce držať na Cescovi, tak nech zmení rozostavenie, lebo toto je len blúdny kruh...

Reagovat
kvasha16

tak on ten Oscar tuto sezonu zas az taky dobre nie je aby si mohol s kludom povedat ze bude lepsi ako niekto iny na no.10

Reagovat
Svatej

Mozna ne no, ale podzimy ma veskrze skvely a nikdo mu nenasadil nejak vysoko latku, takze to vnimam i z tohohle uhlu pohledu, muze to bejt jen lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

433 bohužel v životě nedá

Reagovat
Svatej

Oscar se dá chápat i jako podhrot ve 4-2-3-1, v jeho případě je to stejně skoro ukradený, když se s míčem rád stahuje hlouběi do hřiště a bez něj stíhá napadat vysoko u hrota ..

Reagovat
smazaný uživatel

Teda, presne všetko to, čo nerobí Fabregas.

Reagovat
kvasha16

btw, podla mna nastupime takto: Azpik-Zouma-Terry-Baba : Matic-Fabregas : Hazard-RLC-Willian : Costa

s tym ze RLC pojde znova okolo polcasu dole

Reagovat
Svatej

Nemam vyhrad

Reagovat
smazaný uživatel

Papierovo povinná výhra pre West Ham,ale vo futbale jeden nikdy nevie...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bude hviezda kola Bojan. Úplne to vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Sluší ten 12. flek

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.espnfc.com/english-premier-league/story/2678663/ranking-the-top-five-prem-youth-systems

Placený článek na ESPN. Nejlepší akademie - Tottenham , zbytek top5 - Saints, Villa, LFC, MUFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

ESPN nezvláda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

prečo za to mám platiť, keď už zaplatil Tottenham?

Reagovat
smazaný uživatel

Scouserskej duch Proč platit členství za ESPN, když můžu mít třikrát dražší členství na Fox.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
eder

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

WHU jim nakope riť

Reagovat
smazaný uživatel

názor Jiskra

Reagovat
kvasha16

100. pre Edena Hazarda a jeho navrat do skvelej formy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale mimo Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

musí, dneska fantakapitán

Reagovat
Hokaido

To jsem zas vymyslel píčovinu no nic, definitivně jde z fanty...

Reagovat
icka

Reagovat
Nikikrew

ten ktory je lepsi ako Neymar?

Reagovat
Mastný Chobot

prečo stále hráme večer alebo neskoro poobede? komu už jebe? už ani nepamätám, kedy som videl Arsenal v lige naživo a dnes to zas nebude.

Reagovat
Svatej

me zas pokazdy hrajou, kdyz mam ja zapas, uz tretim rokem, je to k zblazneni

Reagovat
smazaný uživatel

To bude nejdelší zápas v historii, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

to som mal takisto... tak som ukončil futbalovú kariéru

Reagovat
Svatej

spravne serazeny priority, taky nad tim pouvazuju, jestli budu mit takovouhle kliku dal

Reagovat
kvasha16

tomu sa hovori verny fanusik

Reagovat
smazaný uživatel

alebo zly futbalista

Reagovat
Mastný Chobot

pff, víťaz III. regionálnej ligy starších žiakov, kapitán mladšieho aj staršieho dorastu, debut za seniorov v 16 rokoch, od 18 pravidelne v základe v áčku...

Reagovat
smazaný uživatel

klobúčik. Keby toto vedel Wenger...

Ja som akurát tak debutoval v 16 za A, potiahol to rok ako náhradník a zabalil to

Reagovat
Mastný Chobot

tak ono, keby som na tom bol tak, že by som sa tým mohol živiť, tak by som sa na to nevykašlal, ale v našich podmienkach to nie je reálne, musel by som sa nejako nanominovať do Rakúska niekde. A aj tak som na to nemal hlavne psychicky, strašne často som si po 2-3 pokazených loptách prestal veriť a kazil som potom zvyšok zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to mám úplne rovnaký názor. Ja som bol wonderkid na plácku ale v zápase som si vôbec neveril.

Ono u nás je to fakt ťažké niekam z dediny ísť vyššie. Ja mám kamaráta, ten je fakt dobrý. Dokonca mohol hrať poloprofesionálnu súťaž v 18, ale pýtali ho za každú nomináciu na súpisku peniaze

Reagovat
Nikikrew

Myslím si že tu psychiku by si sa naučil častou praxou atd. Ja napr. mávam problém keď nastúpim do zápasu ako náhradník, trvá mi to dlhšie keď sa chytím.

Reagovat
Mastný Chobot

To si nemyslím. Odohral som neskutočne veľa zápasov v živote a nijako som sa v tom nikdy nezlepšil. Preto je aj môj názor, že vo futbale (a asi aj vo veľa iných športoch) je hlava minimálne rovnako dôležitá ako samotné schopnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Praxou určite nie. Ale dá sa na tom pracovať. Ale tieto psychické sračky sú 100x ťažšie ako nejaký fyzický tréning. Preto je podľa mňa väčšina futbalistov ako Vladko a podobne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak ked hrame v Nedelu, bohuzial ani ja tie zapasy nevidim, Sobota je jednoducho super

Reagovat
minoLFC

zmeň zamestnanie

Reagovat
smazaný uživatel

OT http://zpravy.idnes.cz/kamion-s-vodkou-se-prevrhl-v-ruske-vesnici-fj3-/zahranicni.aspx?c=A151024_094620_zahranicni_aba

"Nehodu a zmizení lahví vodky sice začala vyšetřovat policie. Vyslaní kriminalisté se však zatím do své centrály v nedalekém Saratově navzdory urgencím nevrátili."

Podle starosty obce „místní aktivisté vodku evakuovali na bezpečné místo“,

V obci Maloje Perekopnoje žije přibližně 600 lidí. Podle webu pravda.ru jim nabyté zásoby vydrží zhruba do Nového roku.

Reagovat
SunFells

Reagovat
minoLFC

pochybujem

Reagovat
Usty

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
vladis271

Reagovat
Manik...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Talker

Jsem zvědavej, jak Mourinho pojme ten "series of starts for RLC"... Jestli ho znova nasadí nebo prostě bude mít smůlu. V prvním zápase byl slušnej, ale potřebuje prostě prostor a hrací čas, aby se mohl posouvat výš.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho chtěl vidět v základu vedle Matiče. Oba mají i ofenzivní choutky, vzájemně by si mohli vyhovět a dohromady jsou určitě defenzivně jistější, než cokoliv s Fabregasem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

proc se nehraje od 13:45 ?

Reagovat
smazaný uživatel

sanogo za rezervu ajaxu

http://giant.gfycat.com/DimInnocentChinchilla.gif

#prodigy#future#newhenry#whoismartial

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Bergkamp ho zničil, dalšího Henryho by nestrpěl.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten lepší Kane, kterého Arsenal posílá na hostování, Sunfells?

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdycky jsem rikal, ze Akpom mel a ma vetsi predpoklady. Nechapu, ze Wenger uprednostnoval Sanoga

Reagovat
Swarley

”When he leads the side out the following day against City at Old Trafford for the 170th Manchester derby Rooney’s count will stand at 187. That is 11 more goals than Alan Shearer’s 176 at the same age, 13 more than Thierry Henry’s 174 and 35 more than the 152 scored by Robbie Fowler, the fourth man on the goals-at-30 list."

The number of strikes created by Rooney shows the team man he is so proud to embody. He has nearly double the assists of those made by Shearer at the same age: 90 to the latter’s 46. Henry created 74, 16 fewer than Rooney. Andrew Cole – whose 136 finishes places him sixth on the at-30 list – is next behind Henry with 49.”

Reagovat
Mastný Chobot

Henry

Reagovat
Swarley

jj, jediná konkurence, kdyby hrál od startu hned PL

Reagovat
Mastný Chobot

práveže, keby hral celú kariéru v PL, tak by preňho žiadna konkurencia nebola

Reagovat
Swarley

kdyby hrál celou kariéru v PL Ruud, tak by ani nemělo smysl jeho střelecký rekordy nahánět

Reagovat
I am Mancunian

skoda, ze uz asi vyhasol

Reagovat
Swarley

dospěl, zfotrovatěl...jak vykastrovanej kocour no...

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Swarley

bohužel no, to jsou pořád samé fotky s Coleen a klukama na FB, ještě se z něj udělá kapitán a mistr Rooney je najednou profesor...měl by si najít nějakou milenku, potřebuje nějaký impulz...

Reagovat
Mastný Chobot

treba povedať Bardsleymu, nech ho vypne v kuchynskom boxe. To bol naposledy fajn impulz.

Reagovat
smazaný uživatel

uz mu chyba ten jeho smrnc, ktory hre stale daval, ale verim, ze este nejak sa do toho dostane

Reagovat
Swarley

tak pod Moyesem ten šmrnc pořád ještě měl

Reagovat
stas87

http://hokej.idnes.cz/reway-byl-vyrazen-z-kadru-sparty-d4u-/hokej.aspx?c=A151023_131218_hokej_tp

Co za tym skutocne je?Vraj nechodi na treningov,nie je mu cudzia trava ci nieco ine...Dalsi moznost je ta,ze mu v lete skonci zmluva a on novu podpisat nechce,chce odist do zahranicia a v tom pripade Sparta nedostane za neho nic.Posledna moznost je,ze si diktuje v akej lajne chce hrat a v akych chviach chce byt na lade.Ma najviac bodov z utocnikov Sparty ale cas na lade medzi utocnikmi ma az 9.najvyssi.

Reagovat
Usty

nebo chce víc peněz, Sparta mu je nechce dát, tak se trucnul

Reagovat
smazaný uživatel

On prý nechtěl podepsat novou smlouvu na 2 roky. Už se vidí v NHL, ale na to by chlapec musel hrát ještě jinak.

Reagovat
stas87

Sivek povedal ze chce zmenit dres v ramci sutaze.To ale znamena trejd na ktory nie kazdy klub pristupi a trebars Trinec podpisom Kopeckeho vypadava z hry.Obetovat svojich najhracov nikto nebude takze ma smolu.Zahra si teraz v Benatkach.

Reagovat
Miguel19

S tím Třincem bych si nebyl tak jistý Jsou v dobrých hovnech a klidně ho přitáhnou.

Reagovat
stas87

U nich je to len o zraneniach,nie? Ja cesku nesledujem ale Trinec v poslednom case celkom rozhadzuje peniaze,ze?

Reagovat
Miguel19

Tak nějak= zranění mají, ale i tak je to docela trapas co předvádějí no.

Jinak rozhazují nejvíce z ligy. Mají nejvíce peněz.

Reagovat
iamek

V Trinci je rozhadana kabina. To bude hlavni problem.

Reagovat
Miguel19

Fakt? Nějaké bližší info nemáš?

Reagovat
iamek

Nemam. Jen to rikal v regionalnim zpravodajstvi novinar co ma zakulisni info z trince, baniku a vitkovic. Prej tam jsou dve skupinky hracu a ten tym vubec netahne za jeden provaz.

Reagovat
Kowe

to bych se vůbec nedivil s jejich stylem vedení klubu

Reagovat
iamek

Jak myslis? Ja jen vim to, ze maji temer neomezeny rozpocet. Ti si muzou dogolit to co zadny klub v lize.

Reagovat
Kowe

no kupují hrozně moc hvězd, prakticky všichni jsou tam jen kvůli tomu, že jim dali nejvíc. On Třinec neni moc dobrej k životu žejo, takže ten vztah ke klubu bude nulovej a pak tam můžou vznikat třenice mezi tolika egama.

Reagovat
iamek

Jo a rikal, ze prijde Kopecky ( uz tam je ) a jeste jeden kvalitni hrac z ciziny. Trinec musi mit rozpocet, tak 250 mega.

Reagovat
Miguel19

To je hustý no

Reagovat
iamek

Tak Moder, Chrenek a jeste jeden. To mas tri miliardare :-) .. pak to vidi mensi ryby a taky sypnou par mega jen proto, aby tam sedeli ve VIP boxu.

Reagovat
Miguel19

Jj, to je jasné

Reagovat
Miguel19

Nevim co chce dělat v zahraničí ale.

Reagovat
smazaný uživatel

jemu by ale mohol sediet zamorsky hokej, to vidis na Danovi napr, v Slovane hral stvrtu lajnu, ludia na neho nadavali, alebo sedel na tribune..ale americky hokej mu proste sedi strasne, to ise by bolo podla mna u Rewaya, on v europskom hokeji vie hrat tak maximalne presilovky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Nevím, mě vždycky připadal jako taková hračička která potřebuje mít čas na puku, v NHL by dost trpěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíš co měl tenkrát za problém s Vůjtkem?

Reagovat
stas87

Tipujem to na to,ze ho nerespektoval.V tomto ma Reway obrovske medzery a nie je lahke ho usmernit.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám právě na Vůjtka uplně ty nejlepší reference z první ruky takřka jako na člověka. Říkám si jak na tom blbě někdo musí být aby do něj tak klidný a hodný člověk jako Vůjtek veřejně střílel.

Reagovat
smazaný uživatel

trava atd, odkial take info?

Reagovat
stas87

Len z diskusie pod tym clankom ci pod clankom so Sivkom.Nemam to overene,len som to tam cital a napisal sem.Ja z neho nerobim nejakeho fetaka,len si myslim ze bude mat problem s autoritou trenera a ze s tym jeho pristupom moze narazit.V podstate jediny kto ho zvladol,bol Bokros,nie?

Reagovat
smazaný uživatel

hej s kazdym inym mal nejaky problem

Reagovat
smazaný uživatel

on by tu nutne potreboval ist do Ameriky, tam by ho rychlo skrotili, lenze on vie, preco tam nechce ist, boji sa toho, nemohol by si robit, co by chcel...on je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že si v tom je z velké části problém s Jandačem. Ostatně on ho také často kritizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Palffy, nový Demitra...a blbečkovi to vlezlo do hlavy. Hrozně namistrovaný šulín. Kdyby někdy v budoucnu snad i herně na NHL měl, v životě tam nebude hrát díky své povaze.

V jeho případě bych se na body nedíval, protože nebrání a pořád je to hráč hlavně do přesilovek. Někdo takový nemůže chtít 20minut za zápas ve Spartě. Dost možná je nebude mít ani v těch Benátkách. Ať si jde někam do Košic, pokud chce zacházení jako s princeznou. U něj se hodí dokonale to zde mnohokrát omílané, tedy ,,kdyby chtěl". On by mohl dokázat veliké věci, i když ne v NHL, ale je holt jednoduchý jak Age of Empires 2 s cheatem na auto s kulometem.

Reagovat
smazaný uživatel

a preco by v Kosiciach malio byt zachadzanie ako s princeznou, co to je za picovina?

Reagovat
smazaný uživatel

Nižší úroveň...tam je mnohem větší šance, že mu budou žrát jeho povahu.

Reagovat
smazaný uživatel

takze Benatky su vyssia? ked tam by mu ju asi nezrali tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ani tam dost možná nedostane čas, který by rád, ale povahu mu tolerovat budou...už jen proto že musí.

Reagovat
fantomas

* na Cobru

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to dlouho nehrál no

Ale stalo se, zejsem do boje vyjel i s padesáti, přitom stačil jeden vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro první výhru Kloppa u LFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Strejda Jürgen si svou velkou premiéru schovává až na příští víkend. Až tehdy svého soupeře vykloppne rozdílem třídy...

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa 0-2 Swansea City

West Ham United 2-1 Chelsea popř. přání 2-2

Stoke City 3-0 Watford

Norwich City 2-2 W. B. A.

Leicester City 2-3 Crystal Palace popř. možná 2-2

Arsenal 3-1 Everton

Sunderland 1-1 Newcastle United popř. přeji 1-2

Man. Utd 2-4 Manchester City CITIZENS CITIZENS

Bournemouth 1-2 Tottenham popř. přeji 2:2

Liverpool FC 2-2 Southampton FC

Hlavně sestřelit Man Utd

Reagovat
Infernoqt

Hlavně nezapomeň v sedm tu fifu vypnout a jít spát.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty prosímtě nepiš a šoupej nohama

Reagovat
smazaný uživatel

jsou to moje tipy, tak nemusíš sdílet stejný názor navíc stejně dostanete

Reagovat
Infernoqt

Sdílím stejný názor? Tak vidíš. Tak v sedm, Kubo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2,83 za kilčo na Citizens ať Vám ukáží jak se hraje fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ppci, akurat United by som dal 1-6, ale zasa treba triezvo nebude hrat Aguero a Silva

LFC 2-1 a Spurs 0-2

Reagovat
smazaný uživatel

OT: The Documentary 2 a 2.5

Reagovat
Lacko_Boh

to uz vyslo ? uz by som si mal zrobit ten twitter...

Reagovat
smazaný uživatel

juuj, už 9. Októbra tuším

Twitter netreba. Stačí ti občas pozrieť banger alebo nejakú zahraničnú H-H fanpage na FB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Lacko_Boh

ono prave bengeru a pod. strankam sa vyhybam,zaplavovali ma kopou shitu. No uvidime,dneska si to vypočujem,teším sa.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, banger ma dobrý a zaujímavý článok asi 1 zo 1000... Ja len občas pozriem ich web, keď viem že sa chystá nejaká bomba.

Potom daj vedieť, ktoré skladby sa ti najviac páčili. Mne sa ich tam páči celkom dosť, ale zase som počul aj dosť kritické názory

Reagovat
smazaný uživatel

hiphopdx.com

Reagovat
smazaný uživatel

Skvelý album Compton to prevalcovalo na totálku. Trochu som sa bál počtu hostí, ale Game tam nakladá ako za mlada. Fantázia.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediná skladba ktorú som zatiaľ vyhodil je LA. Snoop sa nedá počúvať a popravde robiť ďalšie hymny je po California Love už blbosť. Nechytí sa ani jedna.

Reagovat
smazaný uživatel

Snoop je na facku už nejaký ten rok, vlastne odkedy umrel Pac tak je z roku na rok horší. A keď sa nechal zaplatiť Popovičom....

u mňa je LA ale celkom v pohode, najmä "lalalalalalala look at me in my imapala" vlastne iba prvá a potom ta posledná minúta. z tracku.

Inak celkom sa mi páči, že do skitu sa vyjadril o beefe s Fiftym. Aj ako to po tých rokoch vidí, že dozrel trochu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja fakt neviem jak s tým Popovičom mohol súhlasiť To je asi najzbytočnejšia hudobná skladba pod slnkom. Snoop je pre mňa ako Fifty raper len na určité obdobie. Dosiahol čo chcel, a potom už nemal ďalej o čom tvoriť...Jop za to vyjadrenie o Fiftym palec hore, zmenil sa Game celý :) A technicky sa ešte posunul v rape, nepamätám si od neho taký rhyming a flow. Inak minule som čítal článok o tom, že je Game MC s najčastejším spomínaním mien ostatných raperov vo svojich skladbách, len na Disk 1 narátali cez 150 zmienok o iných raperoch. Tam to dosť kritizovali, ale podľa mňa to patrí k nemu. To len taká zaujímavosť .

Reagovat
smazaný uživatel

Snoop ale tlačil ďalej na pílu, skúšal hocičo, napr. ten Snoop Lion, to bolo fakt úsmevno-smutné.

Inak úplne súhlasím. Game sa strašne zlepšil, on má hlas famózny a teraz aj techniku. To, že spomína iných je pre mňa naopak veľké +. Práveže u ostatných mi to chýba, to maskujú do riadkov, že sa v tom človek nevyzná. Game si povie o každom čo chce a na rovinu. To sebavedomie je neskutočné. Jak zdissoval Thuga a celú NewSchool a vyzdvihol legendy v "Bigger than me" ho podľa mňa dobre vystihuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, a teraz ho už dúfam budú právom radiť medzi velikánov. To jak je underrated je už trápne.

Reagovat
smazaný uživatel

I put them weights down start practicing lyrical exercise

Tell me who the next to die, probably who the next in line

They got me battling ghost cause I'm the illest one alive

That's word to Pac, Pun, Biggie, why I stand as my city

It's wise to run a train, you couldn't fuck with me

Ever since I saved my coast, it's been born again

If I ain't shit then who the king of California then?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Game-a žeriem. Pre mňa je ten album je úplne topka. Ani som neveril, že takto Game ožije. Lebo ten "the year of the wolf", bol až na pár výnimiek dosť o ničom.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Jesus Piece nebolo nič moc. Ja som ho mal už za pochovaného, ale taký comeback . Tlieskam. Posledné čo som od neho dával bolo The City s K-dotom, ale teraz doubledisc a nemá to slabinu až na 1-2 skladby. Konečne je čo počúvať. Tento rok vyšiel teda nad očakávania. Scarface takisto dal parádny album, Compton neurazil, ale 2015 ovládol jednoznačne Game.

Reagovat
smazaný uživatel

A to som už myslel, že stará garda umiera. Strašne sa z toho teším.

Reagovat
smazaný uživatel

a El Chapo neviem prečo nie je na albume, to je fire jak blázon. Taký náklad tu už dlho nebol.

Reagovat
smazaný uživatel

to je myslím ako bonus track, najväčšia pecka

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tato je taktiež poriadne oldschoolova: https://www.youtube.com/watch?v=Ym2atzlk1z4 ten refren mi strasne pripomína Kokane-a jak si to dával so Snoopom v The last meal

Reagovat
smazaný uživatel

Úplny návrat do 90s. To je proste fantázia.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam je tiež kopec skvelých vecí. Moment of Violent je pre mňa napr. tiež riadna bomba, ale tiež Gang Related atď. Ghetto je skvelé najmä od Nasa, bože, ten je skvelý. Tiež som ho riadne dlho nepočul.

Reagovat
smazaný uživatel

Nas je pre mňa celkovo #1 všetkých čias. Je strašne nedocenený najmä v EU, ale u mňa má najlepšie rýmy (spolu s Eminemom), storytelling, a flow a celková tvorba/témy/nadhľad.. Life Is Good je pre mňa najlepší album dekády. Spolu s Recovery, Kendrickom a teraz Doc 2

Reagovat
smazaný uživatel

Nas je iný. Ten jeho nadhľad, prehľad a inteligencia sa nedajú prehliadnuť. Mne sa páči jeho tvorba najmä lyricky. Ale moc ho nepočúvam. Je ako píšeš dosť prehliadaný a ani netuším, kedy dal naposledny nejaký singel von.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak budúci rok má ísť von s ďalším albumom, som zvedavý :-). Malo byť collabo s AZ, ale asi nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si ho určite vypočujem.

Reagovat
smazaný uživatel

A ak by som mal vybrať jednú vec, ktorá to podľa mňa dokazuje, tak je to toto: https://www.youtube.com/watch?v=MXByRdssHIY

Tá skladba je famózna a konkrétne tretia sloha, to je proste šialenosť. Dokonalé v každom detaile, technika jak z iného sveta. Každé slovo, každá slabika.

Reagovat
pepinho2

FACT: In March 1997, Dennis Bergkamp was 1st, 2nd & 3rd for the PL Goal of the Month. The only player ever to do so.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mastný Chobot

wow

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

Som zvedavý, či dnes bude Alexis v základe. Wenger po Bayerne hovoril, že je fyzicky úplne v prdeli, ale neprekvapilo by ma, keby dnes bol v základe. Everton ako vždy ťažký súper, ale dnes nám nejako verím, neviem prečo.

Čech - Ektor, Per, Kos, Nacho - Kok, Santi - Tyjo, Mesutík, Oks - Girouxxx

Reagovat
smazaný uživatel

osa týmu: Kos - Kok - Oks

Reagovat
Hokaido

koskokoks

Reagovat
Jardin

Spíš bude dnes hrát a pak bude mít týden na zotavenou. V CC hrát nemusí.

Reagovat
Mastný Chobot

Ak hej, tak namiesto Thea a Ox napravo, samozrejme.

Reagovat
smazaný uživatel

theo aj giroud naraz v zaklade sa dost nuka, ale nemali by sme nikoho poriadneho na ozivenie, podla mna nebudu hrat spolu

Reagovat
Mastný Chobot

mali by sme, Alexisa. Momentálne sme aj tak hrozne úzki v ofenzíve, hocijako to poskladáš, vždy máš na lavičke maximálne jedného poriadneho ofenzívneho hráča.

Reagovat
Tywin Lannister

no uvidíme...každopádně pokud bychom měli hrát 4 soutěže, tak doufám, že Wenger bude dávat do anglickejch pohárů pouze hráče z juniorky a z lavičky..a to min do čtvrtfinále či klidně dál...letos máme konečně rok, kdy se nám hráči nezraňují, ale i přesto mám pocit, že máme dost úzkej kádr

trochu se zas bojím, že se zraní coq,alexis nebo někdo z obrany a bude velkej problém, páč ten rozdíl mezi základem a lavičkářema je docela propastnej

snad se v zímě přivede minimálně jeden hráč do zálohy

Reagovat
Nikikrew

Vráti sa Jack

Reagovat
smazaný uživatel

*lidský odpad

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

já věděl, že jsi rozumný, Dominik

Reagovat
smazaný uživatel

What do you think of Wilshere? Injuries!

What do you think of injuries? Wilshere!

Reagovat
Mastný Chobot

dnes je tuším nezvládacia sobota

Reagovat
Lacko_Boh

Ján, ty hovado

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjimecne jsem se zasmal, ne vsak na tvuj ucet

Reagovat
Nikikrew

Paráda. Ešte čosi predved z tvojho repertoáru

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou je to stokrát lepšie a vtipnejšie ako to jackove

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ale znepokojuje ma, že spodný riadok je kratší ako vrchný

Reagovat
Hokaido

CP have won 9 of their 12 last BPL away matches. Šílený.

Reagovat
Mastný Chobot

to bude šupa zápas... keby mi niekto 3 roky dozadu povedal, že sa budem tešiť na zápas Leicestru s Crystal Palace...

Reagovat
Hokaido

snad bude Mahréz, dneska možná 4231 od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som dal na Foxies čistú jednotku, tak mi to nekaz

Reagovat
smazaný uživatel

mne tam sedí X, CP ako jediní ostávaju bez remízy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vy ste hnusáci

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by som dal na iket asi iba x na polčas Stoke a Watford

Reagovat
smazaný uživatel

tiket je už v piči, pretože Sheffield to doma pojebal s Millwallom

Reagovat
Hokaido

těžkej zápas na tipování no, asi bych jedničku nedal

Reagovat
smazaný uživatel

2,15 kurz? to mi tam samé skočilo do tiketu

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Swarley

3,95 na WHU, to se musí hrát

Reagovat
smazaný uživatel

ale dneska to nedaj

Reagovat
smazaný uživatel

e

Reagovat
SunFells

Tady mluví jedině rozumně.

Reagovat
kiwwi

Blanc: ,,Di Maria's had an average early part of the season. He's aware of that and he knows he can do a lot better."

cigos o rok dakde v katare skonci

Reagovat
smazaný uživatel

smatlak jeden, co sa to s nim stalo..

Reagovat
kiwwi

vzdy to bol zebrak s jednou vydarenou sezonou a zableskami v tych dalsich...on ma tah na branu, solidny aj ked taky smatlacky a na nahodu dribling a dobru lavacku...z plusov je to vsetko...a je strasne hlupy, cize dlhodobo s tymito mierne nadpriemernymi kvalitami nemoze ziarit proste, to musis mat v hlave

Reagovat
Trand

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
fff

Reagovat
salami

Reagovat
fantomas

Reagovat
vladis271

lebo taký Rooney je hotový inteligent.. oh wait..

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
vrabejka

Nemuže přece že ho LVG neuměl využít. Navic mohl dat utočníkům sebelepší kolmici nebo centr ale když tam byli šmatláci Rooney a Falcao tak to prostě nemohlo dopadnout dobře

V PSG se zase s Cavanim a Zlatanem našel a vytvoři obavané utočne trio. V LM mužou jit pořádně vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s Vladkom si budú rozumieť :-)

Reagovat
iamek

Vzdyt si vodil celou ligu a sla videt zase radost ze hry ne? Nebo to vydrzelo zase jen tri zapasy?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Reagovat
uff

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
Nikikrew

not this shit again

Reagovat
smazaný uživatel

si cakal koniec ligy po deviatom kole?

Reagovat
kiwwi

a este aj PL nazve shitom...buzerant jeden

Reagovat
Nikikrew

nie to bola reakcia na Kiwwiho ohladom ADM

Reagovat
tomasinho

Saluting the crowd on the final whistle, Sakho was greeted with the now-customary “Sakho! Sakho!” chant, and the manager echoed this sentiment.

Speaking to the Liverpool Echo‘s Andy Kelly on Friday, Klopp discussed his “spectacular” output.

“I can’t say anything about [his position under Rodgers]. Maybe he was not fit or things like this,” he explained.

“But I can understand why they shouted his name.

“Mama was really spectacular defending and good playing football.”

Nová stoperská jednčka, konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Rodgers

Reagovat
Mastný Chobot

“Mama was really spectacular defending and good playing football.”

tá veta wtf

Reagovat
vrabejka

chytří lidé té větě rozumí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Jany

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fff

Poriadneho RCB, DM a nech mi nikto nevravi, ze kurva nebudeme mat nadpriemernu obranu. Aj so Simonom.

Reagovat
fff

V buducnosti snad bude Sakho zastupca kapitana miesto Milnera.

Reagovat
vrabejka

v lednu Hummelsa, Nevese a Aubu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
iamek

To tvrdim od te doby co tam prisel. Nechapu jak ho BR mohl, tak ignorovat. Naproste zvire

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea 2

Madrid 2

Inter 2

Wolfsburg 2

Může vyjít?

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam, že to nechceš hrať všetko spolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Real by som nedával ani náhodou. Tam len žlté karty, príp. červená.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych tam hodil under. Pod Rafou v těžších zápasech prostě góly padat nebudou. Za 2,52 nejde nezkusit.

Reagovat
EXoRcIsT

moze ale nie na jednom tikete

Reagovat
Spasitel

Určite nie maximálne po dvoch by som to dal aj tak by ti asi jeden odišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

Budú Aguero a Silva hrať proti UTD?

Reagovat
Whitemedia

ne a nevím

Reagovat
EXoRcIsT

nebudu

Reagovat
Whitemedia

Chelsea team today: Begovic; Zouma, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Diego Costa

Reagovat
Whitemedia

Chelsea subs today: Amelia, Baba Rahman, Mikel, Loftus-Cheek, Oscar, Traore, Falcao

Reagovat
Miguel19

#CFC

Reagovat
Whitemedia

#FU

Reagovat
Miguel19

#CFC

Reagovat
Whitemedia

#FU

Reagovat
Svatej

bomba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Chelsea team today: Begovic; Zouma, Cahill, Terry (c), Azpilicueta; Ramires, Matic; Willian, Fabregas, Hazard; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs today: Amelia, Baba Rahman, Mikel, Loftus-Cheek, Oscar, Traore, Falcao. #CFC

Reagovat
Whitemedia

nauč se aktualizovat, reaguješ pomalu, jako Mourinho

Reagovat
Miguel19

Já reaguji na rozdíl od Mourinha

Reagovat
Whitemedia

On taky, pomaličku, stejně jako ty

Reagovat
Miguel19

Bek za 30 mega si nekopne ani když máme 2 kraje v týmu

Reagovat
Whitemedia

Jako to by byla fakt odvaha šoupnout nerozehranou Bábu zrovna proti West Hamu.. ale to, že je nerozehraný je velký průser a klasická Mourinhovina..

Reagovat
smazaný uživatel

Risk by to bol, ale keď nevyhráme, tak to bude aj tak k ničomu. A keď vyhráme, tak sa Zouma na pravej strane objaví aj nabudúce. Baba si nezahrá ani tak ani tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Preco sa Mourinho boji davat sancu tomu Babovi?

Reagovat
Miguel19

Je moc malej.

Reagovat
Svatej

Protože Zouma je bourák... Neví někdo, jeslti může Djilobodji zahrát levýho bea? Brzo se konečně možná bude hodit, poud to Azpi neustojí.

Reagovat
Whitemedia

Azpi ustojí všechno a diblíka nikdy v sestavě neuvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Protože hrál minule na úrovni Cuadrada.

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

btw. Oscar na té lavičce stráví věčnost...

Reagovat
Miguel19

Podle mě po sezoně půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

podle mě po sezoně tam už Mourek nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Spasitel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

kéž by, oba s Mourkem

Reagovat
spider_8

Očekávaná sestava. Snad jste nikdo nečekal, že José nalevo postaví defenzivně příšerného Babu a defenzivně příšerného Hazarda

Reagovat
Hokaido

Mahrézko

Reagovat
Coutinho10

zrovna, kdyz sem se ho zbavil ve fante

Reagovat
Hokaido

Ja ho tam zas po tydnu dal, tak snad nezklame.

Reagovat
Coutinho10

ja misto nej koupil Redmonda, kteryho sem mel uz zeacatku, tak snad taky nezklame

Reagovat
Hokaido

toho mám též

Reagovat
smazaný uživatel

No to zas bude...tak snáď Fabregas a Costa si spomenú na spolupráce zo začiatku minulej sezóny, ináč neviem ako tam chcem zobrať 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

U Villans sa z nových posíl neuchytil zatiaľ asi nikto. Veretout ani na lavičke? Jedine tak Gestede. Amavi sedí , Gil, Traore....a najhorší hráč Ayew v základe

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers z nich vytazi maximum ked tam skonci

Reagovat
smazaný uživatel

akurat ten Richards ujde

Reagovat
smazaný uživatel

Gil a Traore proste majú byť v základe. Sinclair Grealish Gil - Traore je podľa mňa slušná ofenzíva...backup Ayew, Agbonlahor, Gestede...

Reagovat
salami

Amavi se jevil ze začátku dobře, ale vypadnul z toho, možná proto, že je hodně ofenzivní, minulej tejden už ale nehrál v základu a když přišel na hřiště, tak byl děsnej

Reagovat
FCSL
Reagovat
Miguel19

Piazon (Vydra)

Reagovat
vladis271

Kedy inokedy má WHU poraziť CFC, keď nie dnes? Za mňa čistá 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Práve preto by som to nehral. Je to už príliš okaté, Chelsea nebude prehrávať donekonečna.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za ten kurz se to musi zkusit..

Reagovat
fantomas

Ki-Shelvey-Sigurdsson konečně pospolu v základu. Sherwood poletí

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Swans majú tiež mizernú formu..

Reagovat
fantomas

Hlavně proto, že Monk zbytečně čachroval se záložní formací no. A ta mizerná forma je taky hlavně výsledková, herně to moc neodpovídá.

Reagovat
salami

ani AV neni herně marná, já spíš trochu favorizuju dneska Villu

Reagovat
fantomas

Ale je

Reagovat
salami

koukáš na to?

Reagovat
fantomas

Čtu

Reagovat
Nikikrew

dnes tam bude jednicka

Reagovat
Jardin

Hoďte mi prosím někdo odkaz na Chelsea.

Reagovat
Jardin
Reagovat
Jardin

Jen je nutné dočasně vypnout ad block

Reagovat
smazaný uživatel

Aké 3. zápas v rade v základe Watfordu.

Reagovat
smazaný uživatel

Streamik ? na WH alebo Watford

Reagovat
Ligter
Reagovat
smazaný uživatel

bože

to freefooty už nejde ?

Reagovat
Jardin

http://freefootylive.net/bigdaytommorow/ mě ne, možná slovákům půjde

Reagovat
smazaný uživatel

šlape

Reagovat
Ligter

teda jako chápu to u filmu, ale řešit, jestli to je či není HD u fotbalu...

Reagovat
smazaný uživatel

ono nemusí byť HD ale som rád keď mám zreteľný obraz a zvuk.

Reagovat
Miguel19

Těsně Costa. Ale Cesc pěkně.

Reagovat
Infernoqt

to si Costa ale spletl s rugbyovým výkopem, ne?

Reagovat
off-olda

Costa To letělo minimálně z Anglie.

Reagovat
Talker

Koukám, že "series of starts for Ruben" se smrsklo na 45 minut proti nejslabšímu týmu v lize a možná nějaké střídání...

Reagovat
smazaný uživatel

njn, nedal minulý zápas hattrick, tak na to podle Mourinha typicky nemá

Reagovat
Whitemedia

Matic minule vypadal, že se vrací jeho forma, tak dej pokoj..

Reagovat
off-olda

Costa

Reagovat
off-olda

Payet se roztáhl jak netopýr a on mu to sežere.

Reagovat
bbbauch

bylo to hodne okaty

Reagovat
bbbauch

Ne ze by to teda nemel bejt faul..

Reagovat
Ligter

krásně kopnuto

Reagovat
Whitemedia

Pěkně kluci

Reagovat
Trapper

Achjo..

Reagovat
Ligter

Zarateeeeee

Reagovat
Rohlíček

Zarateee

Reagovat
Miguel19

Skvěle Costa

A to jsme nezačali nějak špatně. Fakt v prdeli.

Reagovat
bbbauch

moc pekne

Reagovat
Whitemedia

Fabre mě nebavíííí

Reagovat
Miguel19

Pane bože ten Hazard je marnější a marnější.

Reagovat
Whitemedia

hlavně je nějak zpomalený..

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Už je hlavou v Madride

Reagovat
Error

Čiré zoufalství.

Reagovat
Infernoqt

Hazard mi svým způsobem připomíná Naniho. Hlavně v tom sestupu po nejlepším období. On se probere, to nepochybuju, ale horší by bylo, kdyby ho srazilo nějaké zranění ještě.

Reagovat
Whitemedia

pičééé....

Reagovat
off-olda

Ty krávo to si děláš prdel...

Reagovat
Whitemedia

No to si dělají prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Goal-line technology

Reagovat
Miguel19

To si děláš prdel To bylo tak o 3 cm

Reagovat
Mimalu

Goal line technology

Reagovat
Trapper

Ty vole těsnější už to být nemohlo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Takže co, 2 cm?

Reagovat
Nikikrew

ty vole tak to bola smola

Reagovat
Infernoqt

Kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

sa nesmej, môže sa to stať aj vám.

Reagovat
Ligter

uuuuu, Lanzini po Rooneyovsku

Reagovat
Miguel19

Zouma

Reagovat
off-olda

Zouma se posral ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Payet

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek: "Goal line technology dneska neměla den. Poškodila nás. Do League One s ní."

Reagovat
Infernoqt

ZaOziloval

Reagovat
smazaný uživatel

karma

Reagovat
Infernoqt

Sedam dana ti u meni traješ

Sedam dana beskrajno mi sedaješ

Reagovat
Hokaido

No... hodně hraniční teda

Reagovat
Miguel19

To bych se hádal s tím offsidem.

Reagovat
Infernoqt

hádat se můžeš, on ti stejně neodpoví

Reagovat
Whitemedia

si ten svůj praporek strč do zadku...

Reagovat
off-olda

To si děláš prdel, vycucanej offside z prstu...

Reagovat
smazaný uživatel

Noble naivnejšie to nešlo

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd asi fakt byl..

Reagovat
spider_8

Byl to ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

Matić

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Hokaido

coooo?

Reagovat
smazaný uživatel

Matic je picus jako krava

Reagovat
smazaný uživatel

no ikdyz nevim, tohle na zlutou?

Reagovat
smazaný uživatel

Matic Namiesto Cheeka. Prečo nie, José

Reagovat
Whitemedia

Fantazie... mrdám na to..

Reagovat
Ligter

no, na posranýho i hajzl spadne

Reagovat
Trapper

Už si nedokážu představit víc smůly v jednom poločase.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle není smůla, ale hloupost.

Reagovat
Trapper

Myslim hlavně ten smolně propadlej (vinou Costy) balón a gól a poté ta hlavička na brankové čáře a hraniční ofsajd Fabreho.

Matič si za to může sám.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Talker

Ještě že se Matičovi vrátila forma...

Reagovat
Whitemedia

Tak vůbec do téhle doby nevypadal skvěle, navíc za takové dva fauly dostat dvě žluté, to je výsměch...

Reagovat
celeb

ale debil je on, lebo do oboch siel rukami ako idiot a trklo ho to vyzdy neskoro, ze by ich mal dat prec - protihrac to vyuzil a zvalil sa (hlavne ta 1. karta).

A duplovany idiot je, ze so zltou siel do toho 2. zakroku, ktory vyzeral fakt na zltu. Priviazte mu ruky k telu.

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Jdi do prdele Matič fakt.

Reagovat
Hokaido

Z Matiče je strašná troska, z těhlech posledních 2 měsíců se jen tak nezvpamtuje. Pod Josém si myslím končí...

Reagovat
spider_8

Sorry, ale za tohle vylučovat...

Reagovat
Miguel19

Lapne hráče co ho oběhne rukama...to je snad jasná žlutá a strašná debilita Matiče.

Oba fauly rukama.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Ok, já vím, že si to obhájí, ale tady Matič v podstatě jen povalil hráče u postranní čáry. Jako dostával se k zajímavýmu centru ze strany, ale vylučovat by se podle mě mělo za horší přestupky.

Reagovat
Jardin

Na přímou červenou to nebylo určitě, ale na žlutou v pohodě. Mohl mu dát poslední varování, ale rozhodl se pro tuhle variantu.

Reagovat
celeb

hlavne mu postranny nedal moc sanci, lebo tocil tou zastavkou ako pri vaznom faule. Niet o com diskutovat, demencia zo strany Matica, toto jednoducho nemoze robit so zltou, skratit mu ruky k laktu a bude dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

to je kokoot

Reagovat
Nikikrew

zasluzena

Reagovat
smazaný uživatel

tak určite

Reagovat
smazaný uživatel

Deeney konecne gol

Reagovat
smazaný uživatel

Co v tomhle poločase předvedl sudí v zápase West Ham - Chelsea jsem neviděl snad ani v nejlepších letech v Plzni. Neuvěřitelná špína.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Konkretne v cem?

Reagovat
smazaný uživatel

Offside a druhá žlutá. Technologii se snad dá věřit.

Reagovat
bbbauch

Offside to byl a Matic si to posral sam, podruhy behem chvile fauluje rukama, jeste ho tak chytne

Reagovat
vladis271

snad

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bylo to o milimetry no.

Reagovat
celeb

20-30 mm

Reagovat
Jardin

Reagovat
Counter

V tomhle má náhodou pravdu, protože i ta technologie může mít mírnou odchylku. A tady to fakt bylo o kousíček.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Counter

Jen tak pro zajímavost - jak mohl Moss posoudit ten ofsajd, že mu za to tak nadáváš? Není to náhodou na čárovém?

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí bylo myšleno v množném čísle.

A navíc hraniční situace se snad pouští, ne? A co se týče té žluté karty, tak tohle bylo snad poprvé co jsem viděl dát kartu s dvouminutovou prodlevou na doporučení asistenta. Vždyť mají vysílačky, ne?

Reagovat
Counter

Tak to příště napiš v množném čísle, a ne v jednotném. Ofsajd byl sporný, ale i rozhodčí jsou prostě lidi a z takovéhle situace asi nešlo vyjít se ctí - buď by ho sežrali domácí, nebo hosté. Rozhodnout se v ten okamžik musí být pořádná síla. Rozhodně to nevidím tak, že by to čárový udělal úmyslně nebo šlo o nějakou velkou botu ala Spurs - ManCity. Ta žlutá podle mě jasná, nějaké prodlevy snad nehrajou roli - je jedno, jestli uděláš faul na druhou žlutou minutu po té první, nebo padesát minut po té první. Asistenti tam od doporučení jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti sudí je množné číslo, Countere, tak to bylo taky myšleno.

Reagovat
Counter

Co v tomhle poločase předvedl sudí v zápase West Ham - Chelsea jsem neviděl snad ani v nejlepších letech v Plzni. Neuvěřitelná špína.

Chybělo ti tam -i

Reagovat
smazaný uživatel

A jo, sorry. Blbá T9. Moje chyba.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Mervin

Reagovat
Mimalu

první žlutá pro Matice byla jediná spornější, zbytek ok

Reagovat
Ligter

ale prosím tě, nebuď zas patetický.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta druhá žlutá byla stejně trapná jako třeba červená pro Ibrahimoviče...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka si to vystihl přesně. Blbost Matiče a ty máš na očích zase vlčí mlhu a nadáváš rozhodčímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost? Za tohle se druhá žlutá prostě nedává, vždyť podlehl tlaku hloučku Kladivářů co se kolem něj seběhl.

Reagovat
Hokaido

Nezvládáš.

Reagovat
smazaný uživatel

Není nic jako druhá žlutá karta. Je žlutá karta. A ta se za tohle dává. Mrtě hráčů ju dostalo za kecy. Za stažení dresu třeba. A třeba Smalling se nechal vyloučit kvůli ještě větší debilitě.

Reagovat
smazaný uživatel

No v týhle soutěži vede David Kalivoda a jeho stažení dresu za gól v derby.

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším Most a nebo Kladno jednou u nás museli střídat brankáře, protože ten idiot dostal dvě žluté za zdržování.

Reagovat
smazaný uživatel

A pochopitelně v téhle disciplíně je nepřekonatelný šampión Řepka, který takhle zahodil dokonce titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš spíš toho zmrda Bestu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt úplně mimo. Jak proboha Besta poškodil Brno?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nebyl úplně Řepkův zkrat, ačkoliv ho fakt nemám rád, za tohle mohl Besta.

Reagovat
smazaný uživatel

Leda kdyby byl Řepka nesvéprávný.

Reagovat
Kowe

Reagovat
salami

Reagovat
Thoomas

Kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

jááj, toto si užívam

Reagovat
Whitemedia

Jako Matic to udělal dementně, ale za takové dva mini fauly někomu nadělit červenou....

Reagovat
smazaný uživatel

ta prvni zluta byla jasna.. ta druha podle me nebyla..

Reagovat
smazaný uživatel

Tá prvá bola úplne mimo

Reagovat
bbbauch

Vzdyt zabrzdil na pulce rozvijejici se protiutok, taktickej faul ale zluta uplne ok. Matic nemel sanci ho zastavit tak ho zezadu chytnul, jasna

Reagovat
smazaný uživatel

To ale vôbec nebol faul

Reagovat
Mimalu

Spíš obráceně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ani nahodou. Prvni byla prerusenej protiutok, za coz se dava zluta automaticky, druha byl obycejnej faul..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to prvé ani nebol faul, pretože Matič tam len na okamih siahol rukou. Kvôli tomtuo nemôže hráč spadnúť bez vlastného pričinenia

Reagovat
smazaný uživatel

Ale on na nej nema co sahat.. Vzdyt se u ty karty ani nikdo nehadal, pac byla uplne jasna..

Reagovat
Mimalu

položil na něj ruku a on se svalil jak pytel brambor, u té druhé to spíš vypadalo jak na nějaký ruabyový zákrok kde ho chytal oběma rukama když viděl že mu začal utíkat

Reagovat
celeb

jasne, ale naco si na neho tu ruku polozil? Nevladal behat s dvomi? Bola to jeho blbost, zaplatil za nu a nikto nepovedal ani pol slova.

Reagovat
smazaný uživatel

První dejme tomu, to bylo zahraný, ale šáhnul po něm jak kokot. Druhá naprosto bez diskuse.

Reagovat
Whitemedia

Však právě u té první to byl takový lehký dotyk, prostě ani nezatáhl, v každém zápase je takových faulů milioooon..

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže když ti ten útočící hráč spadne, brejk zadrbanej...v ideálním světě faul proti Matičovi a žlutá pro Kouyatého, ale tam ještě nejsme, to chce video.

Reagovat
Nikikrew

Mini fauly hej

Reagovat
Miguel19

Oba fauly jasně žluté

Reagovat
Whitemedia

ne, jen ten druhý

Reagovat
Miguel19

Při první hrál také rukama. Pokud takhle okatě hrabeš na hráče, co je před tebou a jde do brejku, tak je to jasná žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Do brejku?! Vždyť byl skoro u rohového praporku.... Fotbal je kontaktní sport, za každej zákrok rukama se karta fakt nedává

Reagovat
Miguel19

Taky mluvím o první viď.

Reagovat
spider_8

První byl jasnej, ale u toho druhýho by podle mě 80% rozhodčích přimhouřilo oko.

Reagovat
Whitemedia

Super, se tady nikde neshodneme

Reagovat
spider_8

Tak shodneme se, že to v součtu neměla být červená

Reagovat
GeneralGoat

Zatím se shodují jenom fanoušci Chelsea, že to neměla být červená

Reagovat
bbbauch

Nezvladal

Reagovat
off-olda

Koho to vyhodil na tribunu?

Reagovat
Rohlíček

Modrej cirkus

Reagovat
Whitemedia

a vůbec bych se nedivil, kdyby už v poločase volalo vedení Chelsea Carlovi

Reagovat
vitasrp

Neuvěřitelný. Já to radši přejdu skrz no comment.

Reagovat
nani92

takže West Ham si môže odškrtnúť dalšieho favorita

Reagovat
Sali5

No tak favorita.. možná podle kurzů..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea just had three players booked for protesting.

Já bych to tam asi rozštípal....

Reagovat
smazaný uživatel

Za tohle bych dával žluté furt. Ať by se třeba dohrávalo o devíti.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě by teď Matič hrál a WHU mělo tři žluté navíc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevšiml jsem si že by hráči WHU protestovali proti rozhodnutí vyloučit Matiče.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale notak!

Reagovat
drussbarb

Reagovat
smazaný uživatel

já bych rozštípal ty hráče, absolutně zbytečné žluté karty

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo věděl moc dobře, proč si Matiča nenechává v týmu

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
nani92

Kozák tiež

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím v poločase bez překvapení.

Reagovat
Nikikrew

Uz sa tesim na Joseho vyplakavanie ale fakt je ze Matic je asi fakt dement alebo ja neviem, spravit hentake 2 fauly kde fauloval oboma rukami je fakt amaterizmus. Neuveritelne

Reagovat
iamek

Tu zoufalost sledovat je proste nadhera <3

Reagovat
icka

tak vy budete zitra to same

Reagovat
iamek

A presto o 8 bodu pred vama

Reagovat
icka

zacatek

Reagovat
vladis271

CFC mala plán. Paradoxne, do 1. gólu sa mi jej hra páčila. Bolo to Mourinhovsky organizované. Rozum mi vravel, že ten zápas Chelsea vyhrá. Bolo to typické vzadu na 0 a vpredu rozhodne vyššia kvalita. Lenže.... po anglicky shit happens, po našom na posratého aj hajzel spadne. Novinka pre Mourinha a jeho hráčov. Ak si v kríze, tak všetko ide proti tebe, nestači zmeniť taktiku, treba si to pretrpieť. Jediný diskutabilný verdikt bol Fabregasov ofsajd, ale tam réžia neukázala dobrý pohľad. Matič je chuj. Prvá žltá síce prifilmovaná, ale išiel tam rukou, tam bolo jasné, že hráč spadne. A so žltou kartou opäť rukami po hráčovi? Mourek si môže svoj ironický úsmev strčiť do zadku, toto je na hráčoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Upřímně, je to přitažený, ale oprávněný. Chelsea má obtížnou situaci a svým přístupem si ty problémy přivolává. Navíc ten první Matičův faul byl úplně nesmyslny z toho důvodu, že fauloval hráče, který si dávno předkopnul míč za obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nebol faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kto to najviac posral pri tom góle? Costa netrafil na prvej žrdi, Hazard bránil snáď kus trávniku pred vápnom, nebo nevím. Ten hráč tam bol úplne sám.

Reagovat
Error

RLC, Traoré a Baba na hřiště, chci vidět něco nového. A už nikdy stopera na krajním obránci, prosím. Obzvlášť, když na druhé straně hraje Azpilicueta přes nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

už nemôžeme nič stratiť

Reagovat
Miguel19

Na posraného i hajzl spadne. Nedá se nic dělat.

Bohužel, ale nezdá se mi, že bychom nehráli nijak špatně. Co je horší, že Matič mi z týmu přišel nejlepší. První žlutá se dala pochopit, tam to hasil. Ale ta druhá? To je prostě demence takhle chytat hráče s kartou. Dle mého se správně vylučovalo.

Směrem dopředu jsme byli poměrně pomalí, je vidět, že jsme na dně. Nevěříme si. Hazard je otřesný, ten posral vše. Costa nic, navíc posral gól. Jinak náš velký problém jsou krajní beci. Bohužel, ale jakmile v dnešním fotbalu nemáš minimálně jednoho, co je kromě defenzivní práce na vysoký úrovni i směrem dopředu, tak jsi poměrně v loji. Co si budeme povídat, naši beci jsou směrem dopředu k hovnu. Zouma na to nemá prostě proporce a Azpi je na levé straně dost omezený. Navíc to není bůh ví jaký technik.

Uvidíme, ale podle mě z toho ani remízu nevykouzlíme.

Reagovat
masly008

Reagovat
DieFohlenBMG

myslíte, že v případě prohry dnes vyhodí Mourinha?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
Infernoqt

tak záleží, kdo prohraje

jestli prohraje West Ham, tak spíš ne, jestli Chelsea, je to možný

Reagovat
celeb

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě na Romanovi narozky takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Plácne sa po vrecku, 36 mils pre Mourinha, a čau. Krásne narozky

Reagovat
slavex

Jako jo, nebylo to tak marné jako minulé zápasy, navíc ještě kopec smůly přitom "negolu", ale nedá se nic dělat. Prohrává se 1:0 a k tomu navíc Matic venku. Jestli se dneska prohraje, tak už to vážně vidim zle i s Josém. Zápas nebo dva a půjde, tomu věřím. Ale dost si za to může i sám, kdyby nebyl tak tvrdohlavý a nehrál si ten svůj fotbal s 12, 13 lidma, tak nemusel dopadnout takto.

Reagovat
spider_8

Dost debilní poločas pro nás. Hrajeme docela dobře, řekl bych že většina hráčů už je zhruba na svoji standartní úrovni výkonu, ale máme smůlu. Negól o milimetry, ofsajd o milimetry (jestli vůbec) a hodně přísná červená. Aspoň, že neprohráváme 2:0...

V druhý půli očekávám, že heroicky zvítězíme 3:2

Reagovat
Grahf

pekne čukotkári, len tak ďalej

https://www.youtube.com/watch?v=cwhLueAWItA

Reagovat
Switchback

Reagovat
Jardin
Reagovat
Counter

S Chelsea to vypadá líp a líp, snad to vydrží ještě aspoň půl roku

Reagovat
terry

Na tribuně už je prý i Mourinho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

jj, zachvilku tam bude celý coaching staff

Reagovat
smazaný uživatel

hezký

hloupá sestava ✓

posraný zápas ✓

červená karta ✓

těsný gól ✓

Mourinho házící vinu na všechny ostatní .... loading

Reagovat
Miguel19

Vyhodili i Mourinha

Máme na té lávce někoho?

Reagovat
terry

Loftus-Cheeka. Ten tam pomalu roste v jednoho z nejlepších záložníků v lize.

Reagovat
Miguel19

Za chvíli mu dá signál ať se taky nechá vyhodit. Jinak už si na tu lávku nesedne.

Reagovat
PhilipS

Nevím, co to tu zkoušíte. Ta druhá žlutá byla jasná. To je Maticova demence

Reagovat
raduinho

On je hroznej labil.

Reagovat
Counter
Reagovat
drussbarb

Reagovat
off-olda

On vyhodil i Mourinha?

Reagovat
jsemdement

zatim jenom na tribunu

Reagovat
nani92

Mourinha už vyhodili?

Reagovat
Trand

O poločase.

Reagovat
nani92

Roman nato má

Reagovat
Trand

Ale mohli ho nechat dotrénovat aspoň ten zápas.

Reagovat
vladis271

Reagovat
iamek

To zase bude naplakano. At uz ten kaspar leti.

Reagovat
smazaný uživatel

Rodgers ale už odešel.

Reagovat
iamek

To je i na tebe slabe :-\

Reagovat
Infernoqt

já si ničeho nevšiml, třeba šel dobrovolně

Reagovat
jsemdement

prej neco v tunelu

Reagovat
EXoRcIsT

vraj nieco cez polcas v tuneli

Reagovat
smazaný uživatel

Po zápase na iSportu : ''Chelsea bez Čecha opět ztratila.''

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vrabejka

Chelsea prostě musíme další víkend porazit, prostě musíme!

Reagovat
smazaný uživatel

heh, místo toho aby to Mourinho sklidnil a zkusil vymyslet jak z toho ven tak se nechá vyloučit jak dement klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys po tomhle poločasu udržel nervy na uzdě? Já teda určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

a co jako to týmu dalo? Nevím proč měl potřebu řešit něco s rozhodčím, pravděpodobně o Matičovi, když ten je dávno venku a mu tam pořád 10 hráčů zbývá. Tyto jeho zbytečné píčoviny se promítají i do týmu, v první řadě měl zjebat hráče, za ty zbytečné žluté karty a hledět si týmu. Řešit jak ho "zase" zařízli může řešit po zápase.

Reagovat
masly008

Reagovat
Mimalu

Reagovat
spider_8

Tak ono to určité uklidnění v oblasti laviček přinese

Reagovat
masly008

tohle si už WHU nesmí nechat vzít.i remíza by pro ně byla stráta.tak snad dají aspoň ještě jeden.

Reagovat
Mimalu

Garyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOL KURVA

Reagovat
Usty

A POOOOOOD!!!!!

Reagovat
Miguel19

C A H I L L !!!

Reagovat
Trapper

CAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOL VY MRDKYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

doufám, že hned dostaneme další

Reagovat
kvasha16

vidis co si sposobil?

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládáš

Reagovat
Whitemedia

dnes ne no

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
spider_8

José takový výbuch nadšení

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Whitemedia

Já taky zařval jak po golu Drogby do sítě Bayernu

Reagovat
Counter

V A R D Y !

Reagovat
smazaný uživatel

MAHREZ

Reagovat
Trand

Už jsem ti dal částečně za pravdu a uznal tu chybu, jak jsem ho podceňoval. Nejsem teda pořád úplně přesvědčený o jeho kvalitách, ale to, jak jsem psal, že je to obyčejný průměrák, co má fazónu, to bude asi taky dost mimo.

Reagovat
Counter

Tak on žádný zázrak z dlouhodobého hlediska není, ještě před pár lety hrál kdesi v páté lize za Fleetwood Prostě teď od závěru loňské sezony prožívá životní fazonu, tohle je jeho naprostý strop... Je jen otázka, jak dlouho to ještě udrží. Každopádně jeho nominace na ty poslední kvalifikační zápasy byla oprávněná, na EURO bych to s ním naopak viděl černě, ledaže by s touhle šíleností vydržel až do léta.

Reagovat
Trand

Jo takhle nějak jsem to myslel no, akorát ty to umíš lépe napsat.

Reagovat
Counter

Tehdy se mi jen nelíbilo, že se nad jeho nominací pozastavovalo víc lidí a reagoval jsem na toho nejrozumnějšího

Reagovat
Hokaido

Ted dá ještě 3x gol a dorovná Ruuda. Pak hrajou symbolicky do s United a vymaže ho z historie.

Reagovat
Counter

To by už z něj byla legenda na věky věků, no nezlobil bych se.

Reagovat
Counter

Nedovedu si představit, že Jamie ještě v nějakém zápase nedá gól

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A jinak at to dopadne jakkoliv, tak vystridani Fabregase je pro me uzasna zprava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Ty krávo Kudy? Hrozně málo místa všude...

Reagovat
nani92

José preniesol tlak z ihriska na tribúnu a hned to ide génius

Reagovat
jsemdement

Reagovat
Miguel19

Ale teda Willian ty standartky začal kopat luxusně...

Reagovat
smazaný uživatel

Willian hlavne hraje uzasne, kazdej zapas na hristi vynika.

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy

Reagovat
Hokaido

Reagovat
terry

No vida. Klíčový gól, který může rozhodnout o sezoně i Mourinhovi. Teď to bude pořádný test.

Reagovat
off-olda

Jaj ty vole, škoda Costa...

Reagovat
vrabejka

VARDYYYYYY!!!!!!!!!!!!

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Whitemedia

střídej Fario

Reagovat
Mimalu

Willianova standartka

Reagovat
Mimalu

škoda, ale začíná to být naše nejsilnější zbraň, začal bych se na pády v té oblasti na tréninku zaměřovat

Reagovat
Miguel19

Mikel

Reagovat
Usty

Willian je boží. Nejlepší hráč Chelsea momentálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Děsí mě, že hráči začnou pořádně bojovat až když je Mourek na tribuně. To by mohlo taky o něčem vypovídat...

Reagovat
smazaný uživatel

Vardy 7 zápasů po sobě gól. Easy volba na pásku ve fantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Poďme máme na 3 body!!

Reagovat
off-olda

Nepřijde Vám, že Hazard předal své schopnosti směrem dopředu Willianovi?

Reagovat
Miguel19

Kurva kůň.

Reagovat
Whitemedia

I v deseti mi ta naše obrana přijde lepší, než v 11 s Ivanem.. zatím..

Reagovat
smazaný uživatel

To teda.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar na ihrisko

Reagovat
smazaný uživatel

Payet ♥

Reagovat
Mimalu

Gylfi

Reagovat
Miguel19

Omg Zouma hni se tvl...

Reagovat
smazaný uživatel

To ho chceš za to kritizovať?

Reagovat
masly008

to je tak když ti na kraji hraje stoper no.

Reagovat
Whitemedia

z extrému do extrému, Ivan je věčně vepředu, Zouma zase nejde za polovinu hřiště

Reagovat
Mimalu

tak to se dalo čekat potom prvním poločase

Reagovat
SunFells
Reagovat
SunFells

A Olie

Reagovat
smazaný uživatel

s theom hrame oovela lepsi futbal ale za vykony si zasluzi

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

lavicka katastrofa

Reagovat
nani92
Reagovat
SunFells

Per má prý zas rýmečku.

Reagovat
Trand

Dobrá sestava.

Reagovat
masly008

Reagovat
Counter

Slabá lavička, snad to zvládnem i bez ní.

Reagovat
SunFells

No jo, kde je zas Arteta.

Reagovat
Counter

Se zranil na tréninku.

Reagovat
Mastný Chobot

hajzel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aspas je mrdka, tohle chtěl

Reagovat
smazaný uživatel

sry, vedle

Reagovat
Whitemedia

omg...

Reagovat
Miguel19

Ramires omg

Reagovat
off-olda

Ramires

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

Ale jo, na chvilku to bylo fajn a teď zpět k depresi

Reagovat
Ligter

CARROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

West Ham

Reagovat
Counter

Carooooooooooooooooooooooooooooooll

Reagovat
Mervin

Andyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

KŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŇ

Reagovat
Hokaido

A Terry opět mimo

Reagovat
Miguel19

Ach jo...

Reagovat
minoLFC

aj ta stotisícová kobyla dá Chelsea gól tí sú v hazjli

Reagovat
smazaný uživatel

Vy máte teda co říkat.

Reagovat
minoLFC

my niesme obhajci titulu sme boli v hajzliuž minulú sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak by bylo možná lepší si zamést před vlastním prahem, než budeš něco říkat.

Reagovat
minoLFC

za to, že hrajeme prd, sa nemôžeš smiať z Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

Prd je slabé slovo. Ne, neměl bys.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

logika

Reagovat
smazaný uživatel

hlavu hore. do decembra ste v top4

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, myslim si, ze dneska si Chelsea prohat nezaslouzila..

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Willian

Reagovat
terry
Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

ANDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
iamek

Dostat gol od kone

Reagovat
vrabejka

Andyyy is back!!!!

Reagovat
off-olda

Téhle obraně by dala gol i moje máma.

Reagovat
Carrick

Azpipopleta

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Mimalu

to tam fakt Azpi byl sám proti dvěma a ještě jedním z nich byl Carroll? To ať jdou stopeři do....

Reagovat
SunFells

Hijééééé

Reagovat
Miguel19

Dvakrát neodkopneme balon a dva góly. To je pak těžký.

Reagovat
minoLFC

a dál to vôbec on?

Reagovat
smazaný uživatel

Dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ako, za normalnych okolnosti by to mohol byt faul ne vsak tam jasne rukami hral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

išlo to vôbec od neho? z tej opakovačky to nebolo jasne

Reagovat
smazaný uživatel

Matič by za to dostal kartu a Mourinho pokutu.

Reagovat
Setwo

keby Mourinho bol trochu pokornejší, tak tieto problémy vobec nemusel mať.. nikto nemá rád, keď sa niekto hrá až na moc velkého kápa

Reagovat
smazaný uživatel

Lol....

Reagovat
Trand

Nezvládáš.

Reagovat
PhilipS

Že by Begovic něco chytil.....

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavička do protipotihu? Co mohl dělat?

Reagovat
PhilipS

se tam předtím divně motal a žádná rána to nebyla. Courtois by jeden z těch gólů měl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez sa mi to tak zda. Sice pri prvom gole bol ten volej prudky a z pozicie blizko k brane ale nebol uplne k tyci a pozicia Begovica bola uplne mimo kde asi cakal ranu na vzdialenejsiu tyc. Taktiez ta hlavicka nebola uplne prudka a brankar top kvality by to mohol reflexivne vytlacit to by sa ale nemohol tak naivne/narychlo vracat do idealnej pozicie a nachytat sa tak lahko do protipohybu. Plus tie jeho rozohravky su ultratragicke a posobi hodne nervoznym dojmom.

Reagovat
PhilipS

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao, tak to je konec.

Reagovat
jsemdement

nice

Reagovat
iamek

GOOOOOOL VY MRDKYYY

Reagovat
Whitemedia

však já věděl, že stejně nějakou další šmudlu dostaneme

Reagovat
iamek

Falcao tam ted dva soupne :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tam kurva Oscara. Toto je fakt šialené

Reagovat
Setwo

Mourinha už nebudú chcieť ani v talianskej lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Juve ho zoberie

Reagovat
minoLFC

v nemeckú ešte nebol, vystrieda Guardiolu

Reagovat
smazaný uživatel

Zouma je horší pravej bek než Vlasta Vidlička.

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Je hroznej.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo je to stopér?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já ho posuzuju jako pravýho beka.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
iamek

No vida. Klíčový gól, který může rozhodnout o sezoně i Mourinhovi. Teď to bude pořádný test.

Reagovat
smazaný uživatel

Andy Carroll pohřbívá Mourinha. To nevymyslíš.

Reagovat
Ketchup

Reagovat
Whitemedia

Terry jim pomůže a ještě na něj bučí, nevděčné mrdky..

Reagovat
off-olda

Hazard neobejde ani kužel.

Reagovat
Whitemedia

Co je to tam celý zápas za uječenou krávu..

Reagovat
jsemdement

Celý zápas?

Reagovat
Whitemedia

Jo, průběžně tam vřískal/a už v prvním poločase a teď zase, docela to přehání a ten hlas je dost... iritující

Reagovat
jsemdement

Já ji zaregistroval až ke konci teda . Ale jinak jo, je to hrozný .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jardin

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Hokaido

dej tam Owngoala ty tupá hlavo!

Reagovat
smazaný uživatel

To čo je za striedanie?

Reagovat
Zdechlina

čelzí moc dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Villans

Reagovat
Counter

Ayew!!!

Reagovat
Hokaido

já ho vyndal z fanty po tom výkonu minulý týden

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

který?

Reagovat
Counter

Ten, co není poleno.

Reagovat
terry

A za týden ještě Liverpool. Jsem zvědavý, jestli ještě s Mourinhem. Na lavičce nebudu skoro jistě. Buď na tribuně v trestu, nebo v letadle domů.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě nepřijde na tiskovku. Taky nemusí, jen dá rozhovor klubovýmu webu.

Reagovat
terry

Ale trest s největší pravděpodobností dostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co? Za vykázání na tribunu? To se nedává.

Reagovat
terry

Je v podmínce.

Reagovat
Hokaido

to je jak za komančů

Reagovat
Jardin

Reagovat
Mada

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, jestli to má Moss v zápisu, ale za vykázání na tribunu se trest nedává, i když FA to dokáže napasovat zase na nějaký paragraf.....

Reagovat
terry

Nevykázal ho pro nic za nic. Zkrátka je v podmínce, na rok, a provinil se proti regulím už za týden.

Reagovat
Hokaido

No, záleží, co se stalo v tom tunelu

Reagovat
Hokaido

Willian opravdu klobouček, neskutečnej progres má za sebou.

Reagovat
Whitemedia

vyrovnej Williane, ty jediný to dokážeš

Reagovat
off-olda

Willian je o parník jinde.

Reagovat
Mastný Chobot

Chelseaaaa

jáj, toto je tak skvelý ročník

Reagovat
terry

Nejsmutnější na tom všem je ale prostě Hazard. Co se s tím hráčem stalo, to je nevídaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna jsem to chtěl napsat.

Reagovat
masly008

že by uspokojení?

Reagovat
smazaný uživatel

on je na ihrisku slaba osobnost proste

Reagovat
Swarley

nevim no, Torres, Falcao, Wazza má taky svým způsobem našlápnuto...zase tak nevídaný to vlastně není...

Reagovat
terry

Teď asi úplně nechápu, ale u Hazarda to nevídaný je.

Reagovat
Swarley

myslím to tak, že není úplně tak nevídaný, že nějaký podobný hráč úplně ztratí formu

Reagovat
terry

U Torrese a Falcaa se s tím počítalo. Wazzu tolik nesleduju, ale Hazard je prostě letos naprostá nula.

Reagovat
salami

u Torrese se s tim počítalo?

Reagovat
kvasha16

po tych problemoch s kolenami sa dalo cakat ze uz nebude hrat v takej pohode

Reagovat
smazaný uživatel

to má za to, že nepřestoupil do Tottenhamu

Reagovat
Infernoqt

Jé hele, on je Falcao na hřišti. Jsem si nevšim ani

Reagovat
off-olda

Cože? Kde?

Reagovat
Whitemedia

jeeeeeeeeej... jejeeeeeeeeeeej

Reagovat
efjay

To je asi bye bye Sherwood...

Reagovat
Whitemedia

kdo dřív, Sherwood nebo Mourinho?

Reagovat
masly008

oba

Reagovat
efjay

Mohli by oba..

Reagovat
minoLFC

&sherwood dostal ultimátum, Mourinho má titul

Reagovat
frank

Že by výměna?

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel!

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea, Chelsea, Chelsea

Chelsea, Chelsea, Chelsea

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Vrana17

Tak dnes jsem extra zvědavý na prohlášení Mourinha. Je tu ještě někdo kdo nevidí kvalitu Gahilla, teda na JM.

Reagovat
Mimalu

běžte někdo odprosit Carla, toto nikam nevede

Reagovat
Manik...

Reagovat
PhilipS

West ham hrál už s Arsenalem, City, Liverpoolem, Chelsea a bodů maj jako hoven. Neskutečný, to už klidně na tu Top 4 můžou zaútočit. Payet nejlepší nákup ligy

Reagovat
Error

A pak v předkole LM nasadí náhradníky.

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme, že upadnou

Reagovat
Manik...

Vy můžete doufat v co chcete, stejně tam nemáte co dělat

Reagovat
smazaný uživatel

my si tam zasloužíme být

Reagovat
J0EL

V akom vesmire?

Reagovat
Manik...

Reagovat
tunkic

Reagovat
Jardin

Mají dobře našlápnuto, ale ještě je moc brzo. Viz minulý rok Southampton.

Reagovat
Manik...

Kladiváři šli nahoru a to je super , ale na to TOP4 podle mě mít nebudou.

Reagovat
fenixLFC

lenze potom remizuju so sunderlandom a norwichom a prehraju s bournemouthom.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
slavex

Je to k pláči. Jediný Willian letos dělá radost, ten hraje prostě úžasně. Jenomže sám na to fakt stačit nemůže.

Reagovat
Manik...

Tak už snad ho vyhodí

Reagovat
Kang & Kodos

Chelsea mi letos připomíná Spartu z "legendární" sezony 05/06. Nebojte, bude hůř.

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes ideálny scenár bude do 70. minúty 0-2, potom Theo za Girouda a nakoniec 5-2 po Theovom hetriku a dvoch od Ektora a Koka.

Reagovat
Lacko_Boh

najma nech Alexisovi dalej sluzi zdravičko

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis je stroj, oňho sa nebojím, bojím sa skôr o Mourinhovo

Reagovat
mr.Silver

A Cech bez nuly co? Yung

Reagovat
Zaschrona

Clev uz zpatky na lavce

Reagovat
norton

stream na arsenal ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand
Reagovat
liquicitizen
Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Jesse Pinkman

díky ti

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon hattrick c'mon

Reagovat
Mastný Chobot

aj my, aj Everton nejakí nekoncentrovaní

Reagovat
liquicitizen

kedy sa má vrátiť Baines ?

Reagovat
Zaschrona

za par tydnu, pomalu se ma zapojovat do treninku

Reagovat
Mastný Chobot

Ox dojebal všetko, čoho sa dotkol zatiaľ

Reagovat
Infernoqt

To je nějaká novinka ty žluto-červený míče? Předchozí mix barev se mi líbil víc.

Reagovat
Manik...

jsou strašný

Reagovat
bbbauch

Na zimu

Reagovat
Nikikrew

Co to teraz odpiskal omg?

Reagovat
Manik...

Özil

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil

Reagovat
Trand

Ozil

Reagovat
Rohlíček

Mesut

Reagovat
smazaný uživatel

HOWARD

Reagovat
Zaschrona

Howard je prisernej, absolutne neumi vybihat do balony ani jen v malym vapnu...

Reagovat
Mastný Chobot

ja hlavne nechápem, prečo pri tých odkopoch si dáva tak na čas

Reagovat
Zaschrona

Jo, to je snad jen otazka casu nez to skonci nejakym prusvihem.

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis skvelé lopty dnes

Reagovat
EXoRcIsT

Stones

Reagovat
Mastný Chobot

ok, nezvládam, vypínam

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Ozil

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

Častěji to piš

Reagovat
Nikikrew

Ten husty dazd nam velmi nevyhovuje

Reagovat
smazaný uživatel

Tie giroudove tukesy mi fakt nechybali

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Bellerín zatím všechno dobře. Nejlepší hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

ten borec v plavkach

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
Mervin

Reagovat
Hokaido

měl tam myslím ceduli vedle na který bylo CANCER, asi nějaký dobročinný účely

Reagovat
Zaschrona

Lukaku zase dneska hraje hrozne, fakt mam ten pocit, ze k sobe potrebuje na hrot jeste nekoho, aby byl schopny predvadet nejlepsi vykony.

Reagovat
Zaschrona

Stones

Reagovat
jacobT

teraz som to zapol, ako to zatiaľ vyzerá?

Reagovat
Nikikrew

Pocasie nie je dobre

Reagovat
jacobT

díky

Reagovat
Lacko_Boh

bránime dobre, Ozil mal tutovku inak nič poriadne sme nevytvorili, relativne dosť rohov. Inak futbal celkom baví.

Reagovat
jacobT

teraz baví ešte viac

Reagovat
Trand

Kos

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Nikikrew

Giiiiiiiiiiiiiiiiiiiirooooooooooooooooooooood . Ooooooooooooooozzzzzzzzziiiiiiil

Reagovat
jacobT

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
havrys99

OLLLLLLIIIIIIIIIIIIIII + MESEUTEEEEEK

Reagovat
Mervin

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
jacobT

a Mesutík krásne

Reagovat
Lacko_Boh

Ozil uz podobnu crazy asistenciu ma Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
teenz

Mesuuuuut.

Reagovat
Rohlíček

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD, Mesutek

Reagovat
Counter

A Mesutek další asistence, bůůůůh

Reagovat
Zaschrona

zase Howard

Reagovat
Nikikrew

Ale prosimta, za toto fakt nemohol

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Nikikrew

No daj teda. Skus mi to rozvinut.

Reagovat
Zaschrona

Vysoky dlouhy balon na stred maleho vapna musi mit golman uplne vzdycky...

Reagovat
Manik...

Reagovat
salami

tam prostě musí golman jít, jako zkoušet chytat hlavičku ze dvou metrů je fakt asi uplně největší debilita

Reagovat
Counter

Musel by předvést wondersave, aby to chytil.

Reagovat
Zaschrona

Ne, stacilo udelat dva kroky z brany a jit do vyskoku... normalnimu golmanovi PL kvalit alespon...

Reagovat
salami

Reagovat
Trand

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuud Formička.

Reagovat
Minister

Ozil je boh

Reagovat
smazaný uživatel

kraasne Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL Mesut what a pass!

Reagovat
havrys99

KOOOOOOOOOSS THE BOSS

Reagovat
Counter

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mervin

Kooooooooooooooooooooooooooooooooooooos

Reagovat
Nikikrew

KOooooooooooostaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
jacobT

Koooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooos parááááda

Reagovat
smazaný uživatel

kossssssssssssssssss

Reagovat
Lacko_Boh

Díky jacobT

Reagovat
jacobT

v pohode, nabudúce to zapnem skôr, nech nemáte 30 minút zbytočné nervy

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ale tak.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rohlíček

Koscielnyyyyyyyyyyy

Reagovat
Hokaido

Gunners jedou prostě na titul

Reagovat
Minister

Koooooooooooooooooooooooos

Reagovat
Counter

Takovouhle dominanci ze vzduchu nepamatuju, neuvěřitelné po těch letech strádání.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

KOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
smazaný uživatel

A dalšíííííí Kosťaaaaaaa!!

Reagovat
Trand

Parádní centr. Kos.

Reagovat
vladis271

A Dominik to akurát vypol. To je škody.

Reagovat
Mervin

Kos ho dobře trefil

Reagovat
Counter

Mesut Özil has the best games per assist rate in Premier League history - on average one every 2.71 matches. (minimum 20 assists).

Reagovat
jacobT

vyhodené prachy

Reagovat
Nikikrew

Owny tu ale naznacil ze Eriksen je viac, tak teraz co?

Reagovat
Counter

Však jen ať píše, když bude Mesutek hrát takhle, nemám s tím sebemenší problém :-)

Reagovat
bartlu

zachvilku tomu bude kralovat de bruyne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Giroud>Walcott na hrotu. A ten Ozilův pas skoro nebránitelná záležitost

Reagovat
smazaný uživatel

giroud ma lepsiu formu, ale s walcottom hrame krajsie

Reagovat
PhilipS

výsledek> krása

Reagovat
smazaný uživatel

tak vysledky boli aj s tehom

Reagovat
PhilipS

No ty výsledky dělal většinou Giroud právě... však klid...Walcott místo Oxíka a všichni budou spokojení

Reagovat
Counter

Ale ne na každého se to může hodit (líbilo se ti třeba, jak Walcott zahrál proti Watfordu? Skoro ho nebylo vidět).

Reagovat
smazaný uživatel

jasne ale ani ziru nehra dobre kazdy zapas

Reagovat
Counter

jj, chce to točit, zvláště teď, když jsou na tom dobře oba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Zrovna jsem říkal jak na takovým terénu bude těžký hrát kombinačně a my dáme dva góly ze vzduchu. Teď v klidu dohrát

Reagovat
smazaný uživatel

kraasa, strasne sme sa posunuli za ten mesiac, super mentalita a hlad po vitazstve, skoda slabuckej lavicky, lebo by sme mali na titul v pohode, takto budeme potrebovat velky kus stastia, ale nebudeme uplne daleko..

Reagovat
PhilipS

vrátí se Rósa a lavička bude hned nadupanější....

Reagovat
Zaschrona

BARKLEYYYYYYY

Reagovat
Mervin

Oxův gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg taka sulacina

Reagovat
jacobT

tak to bolo zbytočné

Reagovat
Counter

Zas po Oxově ztrátě, byť teďka to není až tak do očí bijící.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

own goal...

Reagovat
havrys99

Ox to měl vyřešit líp vepředu

Reagovat
captain18

Zase Ox..

Reagovat
Nikikrew

Boze moj zas takyto stastny gol, achjo

Reagovat
Gunner14

OXův gol no , strašnej dneska , chce ten gol až moc....

Reagovat
jacobT

pri tom keby to posunul Hectorovi, je to možno 3:0 a koniec

Reagovat
Trand

Ox pls

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLE DEJTE NÁM TEN TITUL KONEČNĚ

UNITED NA ŠROT, BAYERN NA ŠROT, EVERTON NA ŠROT, NIC NEZASTAVÍ TENHLECTO NAPROSTO ÚŽASNÝ KLUB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

kli.d...

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ox to dojebkal opet..

Reagovat
Heisenberg

Howard

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš takovej gol...Ox to blbě vyřešil.

Reagovat
Mervin

dnes posral zatím všechno

Reagovat
smazaný uživatel

ox je hlupucky hrac

Reagovat
Counter

Deulofeu

Reagovat
Cobra

Jak sebou plácl

Reagovat
Zaschrona

I tak to ale byl jasnej faul...

Reagovat
Cobra

Faul to byl, ale za ten teatrální pád bych mu nadělil okamžitě žlutou.

Reagovat
Zaschrona

To souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš jim zazlívat, že prohrávají s nejlepším klubem světa.

Reagovat
Counter

Ale vždyť mohl v pohodě pokračovat ve slibné šanci... Místo toho tam sebou plácl jak idiot.

Reagovat
Zaschrona

Ale faul to byl.

Reagovat
Gunner14

Deulofeu ko*ot

Reagovat
smazaný uživatel

delfin pls

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL NA HRAD!!!

Reagovat
Azza

Zeman na Emirates!!!

Reagovat
Gunner14

chjo... 2:0 a my jdeme v 7 do útoku a OX to takhle ztratí...

Reagovat
smazaný uživatel

, vpravo mel uplne volnyho belleho

Reagovat
smazaný uživatel

ODPUSŤTE NÁM, ŽE JSME NEJLEPŠÍ

Reagovat
Heisenberg

Ox může přejít přes 5 hráčů a prohánět obránce celý den, ale když nemá finálku a neustále ztrácí balon v blbých pozicích, tak před ním prostě bude hrát Ramsey, Wheelchair i Welbz. Problém je, že poslední dobou ani neprohání obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte OXÍKA NA POKOJI!!! Hraje v nejlepším klubu na světě.

Reagovat
Zaschrona

Shrnuti prvni pule: Howard

Reagovat
smazaný uživatel

Zalez, holoto, a klaň se novým vládcům premier league.

Reagovat
smazaný uživatel

No, aspoň máme do zítřka nejlepší obranu v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Óóóóóóóóóóóóóóóó

Reagovat
smazaný uživatel

*s naším béčkem, Óóóóóóó

Reagovat
smazaný uživatel

*s naším béčkem

Reagovat
smazaný uživatel

*našim, blbneš mě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak váš tým ani áčko nemá. Top hráči chodi do jinačích klubů, Óóóóóóóóóó.

Reagovat
smazaný uživatel

kk

Reagovat
minoLFC

a Kanea v útoku

Reagovat
smazaný uživatel

a to mně má jako nějak vadit?

Reagovat
smazaný uživatel

co vy byste dali za to, mít takového útočníka...

Reagovat
Trand

Reagovat
fenixLFC

negolovych polien tam mame dost, tak naco dalsieho....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DUŠO, TAKY FANDÍŠ ARSENALU? NEJLEPŠÍMU TÝMU PLANETY?

Reagovat
smazaný uživatel

TVL SANCHEZ, TO MĚL BÝT GOL. NEVADÍ, I TAK JE ROZJEBEME.

Reagovat
J0EL

Ox je strasne v pici

Reagovat
smazaný uživatel

Ox dneska hrozny

Reagovat
GeneralGoat

U něj je to psychika, třeba když teď dostane nějakou sérii v základu tak to sebevědomí nabere

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, pánové. Dáte mi za pravdu, když řeknu, že Sanchez > Messi nebo Ronaldo. Hazarda vůbec nepočítám, to je rajčatový protlak.

Chci říct, že jsem pyšný, opravdu pyšný fanda, když máme v týmu nejlepšího hráče světa. A za tu cenu, WENGER

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen > Ozil

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že s kámoši panici to probíráš často u hrnečku kakaa.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom není co probírat, to je holý fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Až nás porazíte, tak něco říkej. Tenhle fakt nemá význam. Ztratí se to jako prd v lese. Ozil je jeden z nejlepších záložníků světa. Sám to víš, a proto žárlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Odhalil jsi mě.

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
Heisenberg

Ox pěkně

Reagovat
Counter

Teď Giroud skvěle přiťuknul

Reagovat
Mimalu

Howard zkušeně pásku na pravou ruku

Reagovat
smazaný uživatel

TY VOLE, MY JE MELEME, TO BUDE TREBLE LETOOS, UŽ SE TĚŠÍÍÍM.

Reagovat
masly008

už toho nech,děláš jenom ostudu.

Reagovat
smazaný uživatel

TVL, Nemůžu za to, že jsme nejlepší.

Reagovat
Manik...

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

giroud vsetko riesi strasne zlozito

Reagovat
Counter

Prosímtě, seš na něj vysazený.

Reagovat
smazaný uživatel

to nebola vyslovene kritika, lebo mu to aj casto vyjde, len popis jeho hry

Reagovat
Counter

Teď zas parádně sklepnul.

Reagovat
jacobT

ale hráme výborne

Reagovat
Counter

Na Oxovi je supr, že stejně jako Ramsey se pořád snaží a nebojí se zodpovědnosti, i když mu to nejde. Dřív nebo později si to u něj sedne stejně jako u Aarona.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Fans Arsenalu kde jste toho lempla vyhrabali?

Reagovat
Mervin

nějaký masopustův zakopaný účet

Reagovat
Manik...

To je i na něj silný kafe . Navíc on by tohle psal o Chelsea ne o Arsenalu, leda že je to brácha, to by smysl dávalo

Reagovat
Mervin

tak při současné formě Chelsea by už na něj i tohle bylo moc, tak jde trollit jinam

Reagovat
Manik...

i to je možnost

Reagovat
smazaný uživatel

kterého?

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Counter

Jaký rozdíl mezi Oxem a Deulofeem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a nejsem Masopust

Reagovat
smazaný uživatel

masopust pls

Reagovat
Trand

Chambo se zlepšil druhý poločas.

Reagovat
jacobT

Reagovat
PhilipS

Giroudek hraje skvěle prostě

Reagovat
Counter

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

pracant, kterýho musí fandové žrát.

Reagovat
Counter

Vůbec ne, to je ten problém

Reagovat
smazaný uživatel

je samozřejmě otázka, co od něj fandové vyžadují a kdo hraje okolo něj. Takhle vám to funguje a takhle byste ho mohli žrát. Byť fotbalově je na tom oproti ostatním v tý ofenzivě nejhůř o velkej kus.

Reagovat
Counter

No vyžaduje se od něj dokonalost a dokonalý samozřejmě není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Brutálně, v osobních soubojích si jich mazal jak král.

Reagovat
smazaný uživatel

monrealove centre su moje lasky

Reagovat
Counter

Nechápu, že Barry za ten faul na Oxe, který chudák ustál, nedostal žlutou...

Reagovat
Counter

Konečně.

Reagovat
Trand

chudák

Reagovat
Counter

jakože z toho nic neměl kromě čistého svědomí.

Reagovat
Trand

Nojo, ale stejně, nazvat ho chudákem.

Reagovat
smazaný uživatel

PÉŤA ČECH ZASE DOKAZUJE, PROČ JE NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ

Reagovat
Counter

škodaaaaaaaaa

Reagovat
Heisenberg

Druhý poločas dopředu super.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba komentátoři ve studiu O2TV fandí Arsíku. U Štěrby je to ještě jakž takž v mezích, ale ten druhej tam sedí v dresu a mává šálou.

Reagovat
Zaschrona

To je uz takova klasika - minule na Digi zas fandili Liverpoolu o 106.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, pravda. Jsme se o tom tenkrát taky bavili, ne?

Já mám asi štěstí na ty mače Evertonu, protož na PL se fakt koukám jen vyjímečně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tom ale není nic špatného. Každej chce fandit nejlepším týmům na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

nadherna akcia mesutok giroudek paradicka

Reagovat
smazaný uživatel

ox zase brevno..

Reagovat
smazaný uživatel

jo aha to byl giroud

Reagovat
jacobT

to by bol krásny gól a Mesut s ďalším áčkom

Reagovat
Zaschrona

McCarthymu to vubec nejde

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL NA HRAD

Reagovat
Mervin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ešte prespievaný Coldplay - Call it medic

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

VZKAZ PRO MOURINHA:

Kurva vidíš že ten tým potřebuje povzbudit, zvýšit sebevědomí a ty místo se nechas vyhodit na tribunu (ano neviděli jsme co se v tom tunelu stalo, ale myslím, že si to všichni umíme představit)

José opravdu tleskám

Btw jsem nepochopil střídání baby na konci Chyběl mi v základu Rubén, určité mohli střídat o něco dříve a hlavně střídat Oscara, když už na lávce chyběl kennedy

Btwayet opravdu skvělý

Reagovat
Jardin

Co to hlásili na stadionu že se zrušilo? Byli z toho nějací nadšení.

Reagovat
Trand

Vlak do Liverpoolu myslím.

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

Reagovat
Jardin
Reagovat
smazaný uživatel

Všechno. Arsenal zruší všechno, co přijede na Emirates. Destroyeři. Nic je nezastaví.

Reagovat
Zaschrona

skodaaaa

Reagovat
Trand

Přestali jsme hrát.

Reagovat
Counter

Jako by už docházely síly, tohle bude ještě legrace.

Reagovat
smazaný uživatel

U Arsenalu se mi strašně líbí variabilita útočných akcí. Ti když dostanou balon nahoru, tak si to tam dokáží dát hodně způsoby.

Naopak mají hodně prostupný střed zálohy, kde si Everton chodí, jak se mu zachce.

Reagovat
jacobT

omg Flamini

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL NA HRAD

Reagovat
smazaný uživatel

flam

Reagovat
Mervin

ty vole, Oxe mám na dlouho dobu dost

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Reagovat
Mervin

však byl hrozný

Reagovat
jacobT

a ako sa má zlepšiť, keď nebude hrať?

Reagovat
Counter

Nj, Alexis byl špatný nějak prvních pět kol a stejně bys ho neposadil. Všichni ostatní jsou teď vesměs zranění, Ox musí hrát.

Reagovat
Side

ok, takže remízka je na cestě

Reagovat
celeb

LOL, Koscielneho branenie Lukaku ...

Reagovat
masly008

tak byl tam sám na 3.

Reagovat
celeb

ja som videl 2 vs 2, ale chapem, Koscielny je podla niektorych gunnerov jeden z najlepsich stoperov PL, takze to musela byt chyba ostatnych hracov arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, to je tlak. My je meleme. Ani chvilku oddychu jim nedáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, FLAMINI, už to mělo bejt 8-0

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini prisel dat gol

Reagovat
Mervin

kurva, Flamstre

Reagovat
Counter

Flamini kua jaktože nejsi tak gólový, jak bychom chtěli?

Reagovat
smazaný uživatel

Deulofeu

Reagovat
havrys99

Čechíííííno

Reagovat
smazaný uživatel

FLAMMMMM

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini hrá akože na hrote?

Reagovat
Counter

Čech fantasticky

Reagovat
smazaný uživatel

Petaaa

Reagovat
smazaný uživatel

ARSENAL TITUUUUL, ARSENAAL TITUUL, ARSENAAAL TITUUUL. OLÉÉ, OLÉÉÉ

Reagovat
VasAFC

Běž si už lehnout prosím, akorát tu děláš ostudu!

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho takovej let

Reagovat
Counter

Cpt. Alexis žádné body

Reagovat
Hokaido

Deulofeu mě strašně baví, akorát ty španělský divadla by s mohl odpustit

Reagovat
smazaný uživatel

OZIIIL, ŠKODAA, to už měl bejt devátej gol minimálně tvl.

Reagovat
jacobT

mesuuuut škoda

Reagovat
Counter

Jeeeej, Mesutek takový kousíček

Reagovat
smazaný uživatel

skoda mesut

Reagovat
Nikikrew

Achjoo

Reagovat
Counter

Mirallas je idiot

Reagovat
havrys99

Gabriel

Reagovat
J0EL

Gabriel boh

Reagovat
Trand

Proč to Ozil nevzal k praporku?

Reagovat
Counter

Vybojoval redku a zdržení, not bad

Reagovat
Trand

Myslel jsem tu situaci předtím. Ale tohle tam měl vzít taky.

Reagovat
Jardin

taky nechápu, oni mají furt tah na bránu, 6 hráčů jde po balonu, místo aby si ho tam dva ťukali u praporku a vyhrávali roh/aut

Reagovat
Counter

Mi přišlo, že ten závěr zvládli slušně. Jen Lukaku se tam dostal skoro do šance.

Reagovat
Jardin

ten Lukaku to byla právě ta situace, kdy se předtím hnalo 6 hráčů Arsenalu za míčem, aby dali gól. Já bych si prostě představoval trošku profesorskej výkon, držení balonu, pinkání si mezi obráncema a pak držení u praporku. Třeba Gibbs se o to snažil, ale místo, aby to nastřelil do hráče a byl z toho aut, tak si ho nechal vzít.

Je fajn, když se to zvládne, ale pořád by to šlo bez nervů.

Reagovat
Counter

Podobně jsme zvládli i závěr s Bayernem - ofenzivní hráči vytažení, je tam šance narušit jim rozehrávku, potažmo je i potopit dalším gólem. To podle mě není špatný přístup. Ale může se to samozřejmě i vymknout z ruky jako s tím Lukakem no.

Reagovat
Counter

Barry zaslouženě

Reagovat
havrys99

Suchý plavky

Reagovat
Manik...

mokrý jsou lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Kriste pane, Mirallas a Barry, to jsou tupci.

Reagovat
liquicitizen

dobrý záver

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel hraje suprově!!!

Reagovat
jacobT

top of the league

Reagovat
Counter

Eeeeeeeeeeeeeej

Suché triko

Reagovat
jacobT

a to ešte v daždi

Reagovat
smazaný uživatel

Yesssss

Reagovat
Heisenberg

Poslední čtvrtohodinka parádní fotbal nahoru dolů, celkově druhý poločas jeden z nejlepších letos. Čech skvěle zachránil na konci.

Reagovat
Jesse Pinkman

ale jinak krásnej zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

ináč autisti dnes budú mať s Mesutom veľa práce

Reagovat
Counter

Dneska byl parádní.

Reagovat
FCSL

Čech stejně jako s Bayernem klíčovej zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/GraemeKelly1/status/657876295469150208

Mignolet - Clyne, Škrtel, Sakho, Moreno - Lucas, Emre - Lallana, Firmino, Coutinho - Benteke

Reagovat
vladis271

no to som zvedavý.

Reagovat
vrabejka

to jako Milner bude sedět?

Reagovat
minoLFC

hlavne Lucas sedieť nebude snáď u žiadneho trénera

dúfam, že bude na lavičke Teixeira

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavně je Lucas nejlepší možnost momentálně na ten post vedle Emreho.

Reagovat
cubazi

Jediný DM ale jeho bránenie v okolí 16ky je jeden velký fail

Reagovat
smazaný uživatel

Allen nema formu a Lucas podava aspon tie priemerne / lahko nadpriemerne vykony, ale ak JK nevyriesi DM, ma u mna velky minusovy bod ...

Reagovat
vladis271

Nevés už je vybavený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ktovie, ci je vôbec DM, kedze hrava s Imbulom v strede

Reagovat
tomasinho

Sem s ním.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

"problémem londýnského týmu je ztráta formy Harryho Kanea, jenž v letošní sezóně za Tottenham ještě nedal regulérní gól. Trefil se jen proti Manchesteru City, dorážkou po přímém kopu Eriksena; opakovaný záběr však ukázal, že se v době střely nacházel Kane v ofsajdu a branka být uznána neměla. Anglický forvard tak na regulérní zásah čeká přes tisíc minut."

WTF? Ak sa nemýlim, tak gól bol uznaný a platí, čiže je regulárny. Tým pádom teda Harry Kane nečaká na gól cez tisíc minút. Mohli by ste nechať písať preview kompetentnejším autorom, menej zaujatým. Viac objektivity by určite nezaškodilo. Tápajúci Tottenham, ktorý neprehral od smolného 1. kola. OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

klasika na EF

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je fakt varenie z vody

Reagovat
smazaný uživatel

Usty pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Counter

Je to sice přehnané, ale dobře víš, co tím bylo myšleno. Že je Kane na suchu platí pořád. Btw. když máte tři výhry z devíti kol a vyhráli naposledy před celým měsícem, tak to za tápání označit jde.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, když napíšeš, že jsme vyhráli naposledy před měsícem, zní hrozivěji než kdybys napsal, že jsme remizovali ve 2 posledních zápasech, oba zápasy proti týmům, které jsou podle redakce lepší, tak jaképak tápání.

Reagovat
kiwwi

Demagog counter

Reagovat
Manik...

Jestli to byl či nebyl ofsajd už je teď jedno, rozhodčí to uznal, takže gól platí a je tedy regulérní

Reagovat
vladis271

Dnes toho futbalu, čo sa musí vidieť je až moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem komplet PL čo ešte? Ja som chcel dnes pozrieť komplet TM, ale okrem Mattek-Sands/Šafárová - Muguruza/Suarez a Halep - Penetta to časovo nevychádza. Chcel som ešte mrknúť na Vitesse - Ajax, Solanke, Brown, Baker..., ale tiež blbý čas. Ináč tam nevidím nič čo by stálo za pozretie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Vincent Kompany by se v derby proti United měl vrátit do základní sestavy Manchesteru City. Belgický obránce si v polovině září poranil lýtko a manažer Manuel Pellegrini nebyl nadšený, když po zranění hrál za belgickou reprezentaci, v posledních dvou soutěžních zápasech ho pak za trest nechal sedět jen na lavičce náhradníků.

Reagovat
minoLFC

sa mi ľubilo včera, keď Barry fauloval, tak šiel hneď z hriska ani nečakal či vytiahne rozhodca červenú

Reagovat
smazaný uživatel

stará škola

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Wat

Správnej přístup, stejně nikdy nikdo rozčilovánim ničeho nedosáhl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pred tym sa za opravnenu zltu rozculoval...

Reagovat
Wat

Na to moje reakce nesměřuje, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase najlepsie zapasy precestujem skurvena skola

Reagovat
avicii

dnes snad vyhra, posunuli by sme sa o niekolko priecok vyssie tesim sa, snad bude super vykon

Reagovat
Mastný Chobot

dnes dva krát derby a LFC - Soton, to je nádhera.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Bournemouth - Tottenham predsa

Reagovat
kiwwi

To bude najmenej sledovaný zápas Spurs v historii

Reagovat
smazaný uživatel

ja si ho pozriem

Reagovat
smazaný uživatel

taky

Reagovat
smazaný uživatel

*dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už ten nejlepší trenér vesmíru půjde pryč?!

Reagovat
eder

Jestli je řeč o "The Special One", tak snad tam naopak zůstane až do konce.

Reagovat
cristiano.K.

1300. pro dnešní výhru

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrajou united nebo city? diky

Reagovat
smazaný uživatel

x

Reagovat
smazaný uživatel

diky. easy money

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

City

Reagovat
minoLFC

dobré vieš že City

Reagovat
Mastný Chobot

https://vine.co/v/eF1Ew5QiIpT

dnes snáď remízka s Pellegriniho armádou, ideálne taká utrápená z oboch strán.

Reagovat
Jardin

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud on his goal: "It was a fantastic ball from Mesut so I tried to return the favour in the second half, but he didn’t want to score."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dnes ocekavam zpravu o Mourkove odvolani, jinak to ani nejde preci. Kdo by to byl tusil co vsechno zpusobilo jedno vyhozeni doktorky,kdyz si Mourinho dokazoval ego

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhozeni doktorky na to nema ziaden vplyv. To bola len obat Mourinhovskej frustracie

Reagovat
smazaný uživatel

ma na to obrovsky vliv, protoze to evidentne ten tym rozdelilo, tam nefunguje kabina nic, a taky asi bozi mlyny zapracovali. Mourinho tym dal najevo jak kdyby byl obrovsky pán,a to taky muze se spoustou hracu zacloumat. Podle me dokonce stezejni moment, pocatek zkazy chelsea a mourka

Reagovat
smazaný uživatel

tu cubku mel vyhodit uz davno.. tim to cely posral

Reagovat
smazaný uživatel

prave vubec, aspon bylo na co koukat

Reagovat
smazaný uživatel

no z tohohle pohledu jo, ale jinak ona byla prvni, kdo udelal bordel v kabine, ne Jose

Reagovat
smazaný uživatel

kdovi jak to bylo, tyhle bulvarni kecy netreba brat vazne.. Co se ovsem ukazuje, ze Mourinho zas tak dobry trener neni, mel celkem stesti na kluby kde byl a momentalni formu hracu tam. Dneska kdyz se podivas, jeho tym nema system hry, kolikrat brani proti o dve tridy horsim celkum, vrcholem byla odveta s PSG, proste nula bodu za trenerinu. Se Podivej co dokaze udelat treba takovej Klop

Reagovat
eder

Klop? Opatrně, pls

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Kdo ví, jestli to na to má či nemá vliv, ale moc tomu nevěřím

Reagovat
Spasitel

Alebo druhá teoria je, že už nie je na dresoch Samsung ale Yokohama

Reagovat
kiwwi
Reagovat
Mastný Chobot

ten biely ľavák má lepšiu techniku než väčšina hráčov Stoku.

Reagovat
tomasinho

Však to je známý driblér, byl v Britain's got talent, myslím, že i na zkoušce v AFC.

Reagovat
Mastný Chobot

hej? nepoznám, no

Reagovat
minoLFC

a neuspel?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol v BgT Jeremy ? (ten tmavší), on hral za Arsenal.

Reagovat
tomasinho

Však to je on ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Billy Myslím, že fandí Spurs

Reagovat
tomasinho

Jo bileý, já myslel že bielé vlasy

Reagovat
smazaný uživatel

biely ľavák - bielo vlasák

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Jardin

wow, hezky udělaný.

Možný tip pro Countera, aby si napravil reputaci u Slepicí, ne ničím menším, než takovým prevkem k jejich zápasu s Bournemouthem

Reagovat
smazaný uživatel

Milujem F2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

článek o po 300 triliontém uplakaném Mourkovi by nebyl...?

Reagovat
smazaný uživatel

kamarady, nezkusyt, dordmund, mely, vsadyt

Reagovat
smazaný uživatel

reakcia na Dušana

Reagovat
smazaný uživatel

dulezity je OBSAH

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

He is not the hero we deserve, but the one we need right now.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

posilej si tu cobolstinu nekam jinam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

dnes dá Firmino gól

Reagovat
smazaný uživatel

No uz by sa veru zislo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

som rozmýšľal, že si ho picnem do fanty miesto Maného, ale zatiaľ sa bojím.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ejzy https://www.youtube.com/watch?v=CqwmQwPvA2Q Jak to že som to prepočul, akurát túto skladbu. WTF.

Last time I seen him was in the mirror this morning

Riverside, motherfucker

Reagovat
smazaný uživatel

nepočul ?

to je mocný song toto. Tiež spomína veci o ktorých druhí mlčia.

Tupac je v každom z nás

Reagovat
smazaný uživatel

Toto a Hashtag som neviem prečo prehliadol. Riadne prekvapenie. Skvele to tam dal. Aj Scarface.

Reagovat
smazaný uživatel

Hashtag som ani ja poriadne nepočul, ale je ich tam viac čo som nepočul poriadne celé. Ale k tomu sa ešte dostanem, lebo teraz si stále púšťam tie pecky čo sa mi najviac páčia

Reagovat
smazaný uživatel

wow, úplně mi uniklo, že by měl mít nový album.

Skvělý, Game je král.

Reagovat
smazaný uživatel

hiphop

Reagovat
smazaný uživatel

[ACS]eRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

alebo nie, beriem späť. Nechcem na teba reagovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

You done fucked up now

You done crossed that line

Wait till I come back

Ima bust that nine.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

neg neg neg..to je song....

Reagovat
smazaný uživatel

Slabota

Reagovat
smazaný uživatel

to nieje song na efekt.

Reagovat
Rarášek

Schyzo je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Inac vcera som este zabudol vyzdvihnut vykon Bellerina. Tak ako proti Bayernu, ako aj vcera bol fantasticky. Priam neuveritelne ako dvaja hraci Coq a Hector sa vysvihli a patria k tomu najlepsiemu na ostrovoch co sa tyka ich pozicie. Super praca

Reagovat
SunFells

Proč měli hráči v zápase Arsenal - Everton černé pásky a proč je měla jen tak polovina?

Reagovat
Mastný Chobot

mali ju mať všetci a mali ju mať kvôli Kendallovi.

Reagovat
Mastný Chobot

Jack má zaujímavý rozhovor, ako pozerám. Hovorí napr., že v januári netreba nakupovať, lebo sa vráti on s Welém, veľká chvála na Gabriela, ale aj na Chambersa, samozrejme o svojej preferovanej úlohe na ihrisku, o tom, že zatiaľ nemá na Pirla alebo Alonsa, ale raz by chcel byť ako oni atď.

Reagovat
smazaný uživatel

na to nemá hlavu

Reagovat
Mastný Chobot

Takisto o tom, ako sa mu dobre hrá s Rooneym a Santim, o tom, aká dobrá atmosféra je teraz v kabíne, o tom, ako dobré je, že máme Girouda aj Thea, o tom, ako sa pravdepodobne nikdy nezmení (...) atď.

Reagovat
Mastný Chobot

a konečne; o tom, ako chce Wengera v Arsenale navždy.

Reagovat
Nikikrew

Asi ma pravdu. Vráti sa on, welle, Ramsey a Rosa takže nemyslim si ze niekoho potrebujeme. Útok zatiaľ veľmi sľubný, wallcot a Giroud mi robia radosť, navyše je späť Alexis. Ja a som spokojný.

Reagovat
minoLFC

vratia sa a 1. februára sa zrania

Reagovat
Mastný Chobot

Najneskôr v lete budeme potrebovať niekoho za Coquelina a ak seriózne chceme ísť na titul, tak by bolo fajn pokúsiť sa vyriešiť to už v zime, hoci teda neviem, kto by nám pustil hráča, ktorý by pre nás bol užitočný, teraz v zime. To isté platí o pozícii útočníka.

Reagovat
Mastný Chobot

wow, neskutočné súvetie odo mňa #Yung #lingvistickýgymnasta

Reagovat
smazaný uživatel

Pls

Reagovat
Mastný Chobot

nereaguj na mňa... pls

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

s Rosou se pocita jeste na nakej zapas?

Reagovat
Mastný Chobot

na finále LM

Reagovat
Side

link?

Reagovat
Mastný Chobot

Ešte nemám, len som tak po twitteri pozbieral úryvky.

Reagovat
smazaný uživatel

Bastian dnes všetkých vybehá

Reagovat
Error

Sherwood skončil.

Reagovat
minoLFC

to bolo jasné, keď dostal ultimátum vyhrať včerajší zápas

Reagovat
stiflerovamama

link na sunderland ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Sissoko Newcastle jaké srandovné dresy

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Tiote je takový bezmozek snad si už po tomhle zápasu nekopne, protože tohle už je hardcore

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/CSKXDB1WoAAwGte.png

To se zas někdo dobře napral.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ja by som asi nenastúpil, šak to musí byť hanba jak pes preňho.

Reagovat
SunFells

Dobrý byl ten Paintsil, který hrával tuším za WHU a Fulham ...ten s tím myslím hrával déle, protože mu to posrali i v papírech a on na to snad nic nenamítl

Reagovat
Rarášek

Tomu tam chybělo "i" jenom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha to M naviac v mene

Reagovat
Error

Pěkně se jim to sype.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland hodne marny..

Reagovat
smazaný uživatel

Tyne wear derby vidím v PL snáď predposledný krát

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

klasika u "fans" anglickych tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to trepeš?

Reagovat
smazaný uživatel

pravda boli?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
PhilipS

Ten Wijnaldum taky dlouho v hrádku nezůstane...

Reagovat
smazaný uživatel

Pff redka ani náhodou a penalta taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

To je vtip, ne?

Reagovat
Infernoqt

Tak toto je trošku přísné, no.

Reagovat
smazaný uživatel

trošku? To bol zárez jak sviňa

Reagovat
vitasrp

Katastrofální rozhodnutí rozhodčího, to fakt gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lool to je co za rozhodnutie.

Reagovat
Switchback

Reagovat
Usty

to je piča ten sudí

Reagovat
smazaný uživatel

to si dela prdel ten sudi

Reagovat
Mastný Chobot

lol, rozhodca, to choď do piče, práve zničil derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
liquicitizen

tak za toto dať rudú a penaltu

Reagovat
PhilipS

Jako Coloccini je dlouhodobě příšernej obránce. Nechápu, že ho v hrádku dávno neposadili. ALe tohle je zářez jako hovado. Celkem běžný pošťouchnutí a červená navrch je prostě WTF.

Reagovat
smazaný uživatel

to je hrozne

Reagovat
Error

Ty vole, vždyť to ani faul nebyl.

Reagovat
Usty

lol a on ještě předtím nepískl jasnou ruku Cattermola tak tohle nemá obdoby

Reagovat
smazaný uživatel

Je toto vôbec možné? To sa ani nedá nijak nazvať, čo tam urobil rozhodca. Kokotizmus v priamom prenose.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcaslu mi je ľúto, dúfam že to otočia a víťazný gól da Colback z offsidu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland je tak marný, že bych se ani nedivil, kdyby to Straky otočily.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

komedie

Reagovat
Setwo

no mňa jebne... to ako mohol takú penaltu fúknuť.. a ešte red card

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je aspon duvod neprijit na tiskovku..ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

amateri

Reagovat
Mastný Chobot

Sunderland absolútne nevedel, rozhodca to kompletne dojebal, toto si Newcastle za výkon fakt nezaslúžil. A vážne dúfam, že príde čas, kedy si to v tom Newcastli sadne a bude to fungovať. Už sa z toho stáva klišé, ale je tam veľmi veľký potenciál. Mitrović napriek svojej výške dosť šikovný na lopte, aj hýbať sa vie a vo vzduchu skoro ako Giroud, Sissoko je stroj, Wijnaldum a hlavne Ayoze sú zas neskutočne technické hračičky - tá ofenzíva má fakt na viac.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém vidím v obrane celkovo. Ale dopredu to je dosť slušné.

Reagovat
Setwo

každopádne dnes im obranu odjebal rozhodca..

Reagovat
smazaný uživatel

cele to stoji a pada na poriadnom trenerovi..

Reagovat
smazaný uživatel

Perez je sikula tiez.

Reagovat
Mastný Chobot

hej, no, ale ten Ayoze, o ktorom píšem, je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre nevedel som, ze sa tak vola

Reagovat
Mastný Chobot

On je tam práve podľa mňa najlepší, resp. teda najzaujímavejší hráč. Taký Silva pre chudobných.

Reagovat
smazaný uživatel

Trosku iny hrac nie? Minuly rocnik hral v utoku...

Reagovat
Mastný Chobot

pohybom, citom pre loptu a technikou mi ho dosť pripomína.

Reagovat
SunFells

Aj na křídle.

Reagovat
kissak

omlouvám se všem zúčastněným, ale "ROZHODČÍ JE ČŮŮŮŮRÁK" a to nepíšu jen jako fanda Magpies, ale fanda fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

A najlepšie na tom všetkom bude, že rozhodca nebude za svoje chybné rozhodnutie ,,potrestaný" Toto sa nedá nijako obhájiť- súboj na telo, kde bol Flatcher ochotný padnúť viac, než je prirodzené.

Reagovat
Pigeon

ten Coloccini

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra Sunderlandu v derby bola tutovecka

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte by som sa netešil.

Reagovat
Manik...

Newcastle prohrává i se Sunderlandem jo?

Reagovat
kissak

Newcastle prohrává jen s rozhodčím, Mackems mu problémy vůbec nedělají

Reagovat
Mastný Chobot

držanie lopty 32-68, strely 3-12...

Reagovat
Manik...

Na to se ale nehraje

To, že je zařízl rozhodčí je horší

Reagovat
Mastný Chobot

na to sa, samozrejme, nehraje, ale to, že ich zarezal rozhodca sa dočítaš vyššie v asi 40 komentároch, tak som ti chcel ukázať, ako asi vyzerala hra pred tým, než ich zarezal.

Reagovat
Manik...

okey

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mastný Chobot

Moyes v Levante vyhral 4-0, Carlitos 2 golaza... pekne

Reagovat
SunFells

Tak to má Aston Villa zase smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký zářez? To že vám komentátor nakecá ze to penalta není ještě neznamená že to tak je! Jsem viděl milion trapnějších penalt- za mě jasná penalta

Reagovat
Mastný Chobot

videl som milión trápnejších penált = jasná penalta

Reagovat
kissak

měl si k tomu ještě dodat, že nesleduješ TyneWear derby, ale tenis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

komentátoři řikali, že byla, tak nebuznič, prosím Tě...

Reagovat
kissak

doufám, že Magpies se vzchopí a ukážou tomu modrýmu hovadu, jak se hraje fotbal

Reagovat
Mastný Chobot

za Newcastle išiel na ihrisko beloch s menom Jamal

Reagovat
smazaný uživatel

beloch?

Reagovat
Mastný Chobot

na internete vyzerá byť trochu smahnutý, ako pozerám, no

Reagovat
smazaný uživatel

Inac to je nieco podobne, ako ked sa spaniel vola Ayoze.

Reagovat
Mastný Chobot

wow, fakt som si doteraz myslel, že je Peruánčan alebo tak

Reagovat
smazaný uživatel

ved je mulat

Reagovat
Mastný Chobot

nj, keď nastupoval, tak vyzeral byť belší, možno bol nervózny

Reagovat
SunFells

Vypadal jak Matthew Perry?

Reagovat
Ligter

#mufc XI: De Gea; Valencia, Jones, Smalling, Rojo; Schweinsteiger, Schneiderlin, Herrera; Mata, Rooney, Martial.

Reagovat
Ligter

#mufc subs: Romero, Blind, Darmian, Carrick, Lingard, Memphis, Fellaini.

Reagovat
Manik...

Depay na lávce

Reagovat
Ligter

on potřebuje proplesknout

Reagovat
Manik...

To klidně, ale to by si měli vyříkat na tréninku, on se potřebuje vyhrát, dostat do pohody...

Reagovat
Dawon

vsak zatim hraje strasne, za co by zrovna v takhle dulezitem zapasu mel hrat zaklad?

Reagovat
Ligter

ať se vyhraje, ale ne v natolik důležitém zápase.

Reagovat
Busby babes

vitezna.

Reagovat
smazaný uživatel

super, akurat som cakal Darmiana

Reagovat
wild

co zase vymysla? Preco nehra Darmian?

Reagovat
smazaný uživatel

No, možná toho Rooneyho bych oželel na úkor Květáka. Ale v tomhle zápase by mi asi bylo blbé ho posadit.

Reagovat
liquicitizen

prečo sedí Darmian ??

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Valenciu a Rooneyho ujde.. Roja bych taky oželel...

Reagovat
Dawon

valencia na beku, krista boha

Reagovat
r.mrazik

Nehraje Kun a Silva,tak tam hodi Antonia? A tak proc ne...

Blind na lavce je taky prekvapeni

Rooney uz klasika...snad neco ale konecne zahraje

Reagovat
vodka

darmian je pomalejší a LAV se mi libi na tom beku trochu vic...

Reagovat
mithro

to snad nie

Reagovat
vodka

no, kromě pár prvních zápasů se mi fakt líbí víc LAV, v neděli hrál dobře.

Reagovat
Mastný Chobot

remízová

Reagovat
smazaný uživatel

Kočky Á propos, simuloval tam někdo od Sunderlandu, nebo je rozhodčí akorát blb?

Reagovat
Mastný Chobot

Fletcher to dosť prihral, ale v tom incidente nebol najväčší debil on

Reagovat
smazaný uživatel

Fletcher je simulant. Ten si vždycky rád spadne. Nechápu že mu to rozhodčí furt žerou.

Reagovat
Usty

blb je slabý slovo

- nepískl penaltu Newcastlu za ruku a dost možná ještě i faul Cattermola

- z brejku pískl penaltu a dal rudou Coloccinimu za souboj rameno na rameno s Fletcherem, kterej byl prostě a jednoduše jenom slabší

- hned po změně stran Cattermole zranil zvířecím zákrokem Colbacka a nedostal ani kartu

za chvilku tam někdo z hostujících fanoušků vběhne a profackuje ho

Reagovat
Pigeon

jen k tomu zákroku Coloccinimu. Neříkám že šlo o jasný faul ale šel tam úplně zbytečně a naivně. Nejednalo se o souboj rameno na rameno, protože Fletcher s ním do souboje vůbec nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo by to aj robil, veď bol už v 16-ke

Reagovat
Pigeon

jo protože jsou pouze dvě možnosti, bud ho takhle naremplovat nebo nejít že? měl jít do toho souboje normálně a pohlídat fletchera, protože bylo vidno že to golman má

Reagovat
smazaný uživatel

Akože, oprel sa do toho, lebo nechcel ten osobný súboj prehrať, nie? Ako mal prosím ťa vedieť, že Flatcher do toho súboja vôbec nepôjde a nechá sa zvaliť na zem? Mohol s tým rátať, ale v tej situácii zvolil najlepšie možné riešenie. Od Flatchera skúsené, že si vypýtal ,,faul", ale lepší rozhodca by to proste nezapískal.

Reagovat
Pigeon

nevím, hrál si fotbal někdy? To nebylo vůbec nic o tom, že by Fletcher šel ochotně k zemi. On prostě běžel co mohl po míči a z boku do něho coloccini naletěl. Myslím že by spadl drtivá většina. On neměl důvod chodit do souboje. Coloccini si před něho měl hodit ruku a tak ho odtlačit.

Reagovat
smazaný uživatel

To by som za faul považoval skôr, než toto Flatecher síce bežal za loptou, ale ako si písal ,,bylo vidno že to golman má". Tu by sa mal prejaviť cit rozhodcu pre hru, ktorý by mal každý TOP rozhodca mať a faul nezapískať.

Reagovat
Pigeon

jo ale fauloval ho v okamžiku kdy balon neměl a hra normálně běžela. Prostě si to obhájí.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme že si to obháji, veď rozhodca v Anglicku si obhájil už aj ďaleko horšie veci. Ale v mojich očiach si to proste neobháji

Reagovat
Usty

tohle není basket

Reagovat
Pigeon

vím je to fotbal, ale coloccini nešel do souboje za účelem hrát balon. Rozhodčí to nemusel písknout, ale nedivím se, pokud si to obhájí

Reagovat
Usty

vždyť to se děje úplně běžně, odblokoval ho, ale míč měl pořád před sebou, v dosahu.. to není žádný nedovolený bránění

Reagovat
Usty

No nic, z tohohle zápasu budou jen dva výstupy - Johnson dal 5. gól v 6. derby a Robert Madley je lidská alegorie pro totální zlo.

Reagovat
PhilipS

usty tvle se za uklidni trochu. Seš nějakej hysterickej

Reagovat
Usty

Co je na tom histerickýho, jsem klidnej a sumarizuju. Horší výkon od rozhodčího jsem neviděl od dob Övrebeho nebo těch ztroskotanců na MS 2002.

Reagovat
PhilipS

*hYsterickýho pane redaktore. Tak to jsi dost neobjektivní. Penaltu za tu ruku bych nepískl ani já. To samý Carregher. A na tý penaltě se shodli jak Carregher tak ten druhej. Za mě přísná a červená nesmysl, to je jasný. Ale s Ovreboem to snad nemůžeš srovnávat proboha...

Reagovat
Usty

to teda můžu, rozhodčí prostě sám posral zápas.

penalta a rudá neměla bejt, to je hlavní věc. o penaltě na druhý straně bych nemluvil, nebejt toho skandálního rozhodnutí na druhý straně. a Cattermole je už minimálně oranžovej a zatím nemá ani žlutou. neuvěřitelný a od Madleyho to není první šílenej výkon.

Reagovat
PhilipS

Hrádek má stejně silnej ten kádr. Pokud si vyřeší obranu, tak by měli hrát střed tabulky no problem....

Reagovat
smazaný uživatel

XI ‪#‎THFC‬: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Alli, Dier; Dembele, Eriksen, Lamela; Kane ‪#‎COYS‬ uz aby byl Son

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Alli, Dier; Dembele, Eriksen, Lamela; Kane

Reagovat
Infernoqt

To zase Radotínský bude komentovat United, co? To abych to raději přepl na digi.

Reagovat
Mastný Chobot

Mitrović

Reagovat
liquicitizen

Pantilimon

Reagovat
smazaný uživatel

Chce nahradiť Shearera

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda Aleks

Reagovat
iamek

To jeden ze dvou mistnich fans city neumi hodit sestavu?

Reagovat
smazaný uživatel

To je fanúšik United tak retardovaný, že si to nevie sám nájsť ?

Reagovat
Infernoqt

Hart, Sagna, Kompany, Otamendi, Kolarov, Fernando, Fernandinho, Toure, Sterling, De Bruyne, Bony

Reagovat
Mastný Chobot

remízová

Reagovat
Manik...

Fernando, Fernandinho a sakra

Reagovat
minoLFC

jasná výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Shearer by to dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Cattermole

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ja tak neznasam hracov typu Cattermole.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

proc teda "fandis" anglickymu tymu, kdyz nemas rad anglickou klasiku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo medveď.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
kissak

ten Cattermole ho snad rozhodčímu hulí nebo co, takovejch ostrejch zákroků a ten mu to ani nesečte na žlutku

Reagovat
Usty

už měl bejt v součtu venku no.. rozhodčí je neuvěřitelnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
SunFells

16-year-old goalkeeper Gianluigi Donnarumma his Serie A debut vs. Sassuolo for AC Milan today.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

futbal je pičovina ale aspoň teda Big Sam jemu prajem, nech sa mu darí

Reagovat
PhilipS

Sunderland stejně sestoupí a hrádek se v pohodě zachrání. Já jsem v klidu...

Reagovat
smazaný uživatel

V každým příspěvku ten hrádek musí být?

Reagovat
Pigeon

už jsem se nad tím pobavil, jak to všude na silu vecpe

Reagovat
PhilipS

héle..nebudu zastírat, baví mě to říkat...

Reagovat
smazaný uživatel

Keď vidím tešiť sa Big Sama

Reagovat
kissak

Newcastle vs Refreeland 0-2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

newie

Reagovat
smazaný uživatel

prihravat si mal terazzzzzzzz

Reagovat
smazaný uživatel

Pantimilononi nezavidim tu obranou cinnost co predvadijou hraci pred nim

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nechápe, ako ma dokážu takéto voloviny tak pobaviť

Reagovat
Mastný Chobot

britský suchý humor zakomponovaný do futbalového prostredia je pre mňa smrteľná kombinácia... Boring Milner je stále najviac, ale toto alebo Wenger Knows Best sú tiež výborné veci.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je tiež super

Reagovat
SunFells

Deluded Brendan byl nejvíc.

Reagovat
Mastný Chobot

It is sad Aaron Ramsey Three To Four Weeks Away is out with a hamstring niggle, but it does gives him little bit time to work on his beard.

...

Did I use an extra 's' in my last tweet by mistake? Yes, but look, as accidents go, it's not as bad as accidentally losing 8-2 at Man Utd.

wenger ftw

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Mastný Chobot

does Rihanna have exceptional quality?

you would not like to comment on individual coats . . .

proste, keď človek pozná Wengera a jeho vyjadrovanie, tak sa nedokáže nezasmiať na tomto

Reagovat
smazaný uživatel

asi si založím twitter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
jacobT

ten účet je úplne najlepší

Reagovat
Ligter

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle by měli číst povinně všichni na EF, aby pochopili psaný text.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

adam

Reagovat
smazaný uživatel

Nenávidím nedele. Zase neuvidím najväčší zápas sezóny

Reagovat
smazaný uživatel

Je tady nějaký fanda Aston Villy? Chci se zeptat na Adamu Traoreho. Má odehraných pár minut, takže to asi nevypadá na to, že by se chytl. Pletu se?

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho čo som čítal tak mal menšie zdravotné problémy a zariadil jeden gól, kt. bol nakoniec posúdený ako vlastný. Ale pri tých zmätkoch pod Sherwoodom sa nemal ako chytiť. Predpokladám že pod novým trénerom bude hrať v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

Je šílený, že si klub velikosti AV koupí hráče za 10 mega euro, a nechá ho hnít na lavce.

Reagovat
Mastný Chobot

to je koľko? 7 mega libier? za toľko si kupujú náhradníkov aj menšie tímy ako Villa v Anglicku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ještě pořád nejsem na váš svět úplně zvyklý

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa neviem dočkať, kedy to celé krachne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pretočili 100 mega tento rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nedokážem pochopiť ako mohol mať pred Traorem prednosť J. Ayew. Majú tam priveľa hráčov na tento post no. Nezmyselne sa nakupovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak když prodají Bentekeho za 30 milionů liber.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne bol ten tím teraz v rozklade. Ťažko sa tam vytiahne Adama

Reagovat
smazaný uživatel

3-0 to je snad vtip

Reagovat
Usty

Tak tohle byla ovšem neuvěřitelná krása Kaboul technika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Switchback

Tohle je prostě neskutečný

Reagovat
Mastný Chobot

3-0 mohlo by to aspoň zlomiť väz McClarenovi, aj keď tomu moc neverím

Reagovat
kissak

tohle ještě ne, Cashley je na tribuně a nebude tento zápas posuzovat za objektivní

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa dúfam pozeral, ako sa premieňajú brejky ... len aby nekúpil Fletchera

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

jo.. Rafa muze za to, ze sou Jese a spol dreveny..

Reagovat
Infernoqt

To by mě zajímalo, kdo sáhne po sezoně po Wijnaldumovi, až Newcastle sestoupí.

Reagovat
kissak

asi nikdo protože Castle nesestoupí

Reagovat
Infernoqt

No, podle mě odjede, i kdyby se udrželi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

tak to už je jiná :-) Že Džíny dle dosavadních výkonů dlouho u nás nezůstane to je jasná věc, ale nechápu pročpak by měli Magpies sestupovat :-D

Reagovat
smazaný uživatel

* hrádek

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Grahf

seems legit :)

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nejaky slusny stream ?

Reagovat
vrabejka

Nezdá se vám že Sam nějak zhubl?

Reagovat
kissak

naopak lícní kosti a svaly mu nějak zesílily

Reagovat
smazaný uživatel

Hádam Tottenham nesklame a z Dean Curt si odvezie tri body. Chelsea by to dosť pomohlo v boji o záchranu

Reagovat
vladis271

Poď Raheemko, ukáž im to.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Newcastelu mi připadali fotbalově o hodně lepší, než hráči domácích. Takhle z jednoho zápasu se toho vypozorovat moc nedá, ale přijde mi, že lepší trenér by s tímhle materiálem mohl hrát o čelo tabulky.

Reagovat
kissak

dneska to bohužel nebylo až tak o manažerovi jako o rozhodčím :-)

Dal bych McClarenovi ještě šanci do ledna a pak by se vidělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
GeneralGoat

O čelo zase ne, Mitrovič je trouba, obrana je vcelku děravá a těch pár hráčů to nezachrání. Že by měli být jinde než 19., to ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

O celo tazko

Reagovat
vrabejka

COME ON CITY!

Reagovat
fenixLFC

Inak tomu kto pisal nase preview asi uniklo ze lambert uz u nas nie je

Reagovat
Orlandiiik

link na Spurs prosím

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Orlandiiik

díky

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, dávajú tam nakoniec derby.

Reagovat
smazaný uživatel

mas neco nakonec?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
liquicitizen
Reagovat
k0udy

This content is not available in your area due to rights restrictions.

Reagovat
liquicitizen

zapni froda

Reagovat
liquicitizen

aj frodo ide, ak máte radi amerckú angličtinu

http://blabseal.com/frodo/

Reagovat
smazaný uživatel

COME ON UNITEEEEED

Reagovat
k0udy

Slušný stream na Manchestery?

Reagovat
ZJEV

Mate nekdo slusny stream na united? freefooty mi nejede..

Reagovat
k0udy
Reagovat
minoLFC

super obraz na sopcaste...tipujem, že do 15 minút ten stream padne....

Reagovat
Usty

Ace mi spadnul s výkopem

Reagovat
tomasinho

a číslo nedá

Reagovat
smazaný uživatel

jaky mas ? ja 259415

Reagovat
minoLFC

254780

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Bertík dal gól

Reagovat
Usty

RITCHIE!!!

Reagovat
Swarley

Rojo vs KdB, to jsem fakt zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo ho vymaze

Reagovat
Swarley

dávej tu kartu ale

Reagovat
wild

jasna zlta

Reagovat
Swarley

super úprky Tonyho, ale chce to vycentrovat nohy

Reagovat
bbbauch

Cekat na centr od LAVa musi bejt frustrujici

Reagovat
vodka

Valencia možná za chvilku i trefí centrem vápno

Reagovat
Ligter

Rojo jaká jarmulka

Reagovat
Swarley

každopádně je to vidět hned od začátku, dneska se nám chce, to je dobré

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

piskni to

Reagovat
vrabejka

Verdikt zněl zcela jasně. Bournemouth bude zahrávat penaltu! Penalta přisouzena týmu Tottenham!

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo neco na Spurs?

Reagovat
Swarley

jj, prý se Kaneovi moc nedaří, ale pšt

Reagovat
smazaný uživatel

dneska už má gól, ale pšt

Reagovat
Swarley

já vím, přeju mu to, ale pšt

Reagovat
smazaný uživatel

, ale pšt

Reagovat
Usty

bída, ale aspoň něco

http://starshd.org/channel7.php

Reagovat
smazaný uživatel

dík, to už jsem našel taky a bohužel to dneska bude asi maximum

Reagovat
smazaný uživatel

na http://sportlivetv.sx/en/ jsem vybral jeden acestream, zvuk sice rusky, ale video HD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho

Reagovat
smazaný uživatel

Průnikovku vymyslel Yaya

Reagovat
vrabejka

Škoda Raheem.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1. Ne.

2. Pomerne dost dlouho starej obrazek.

3. OT.

Reagovat
Ligter

to bude něco s Carrollem...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

to je starý

Reagovat
bbbauch

Martial

Reagovat
Mastný Chobot

Martial vyzerá v tvári ako tá herečka, čo hrala Lovkyňu tajomstiev

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež mala v piči?

Reagovat
Orlandiiik

DEMBELE

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele

Reagovat
smazaný uživatel

klasika, shrek nezpracuje balón a rojo běží po hlavě za balónem a má tam díry

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney zatiaľ veľmi pekne.

Reagovat
Swarley

já to prostě nepobírám, proč stojí u toho přímáku s Matou dva? proč jako Wazza nejde do vápna, vždyť těch gólů hlavou taky nasypal spousty a orientaci ve vápně má výbornou...místo toho tam stojí s Matou a je tam úplně na prd...

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to Yaya nehodil zpátky na Kevina

Reagovat
minoLFC

malbyť roh

Reagovat
Ligter

Wazza přístavní rváč

Reagovat
wild

Wazza hra aj s dierou v hlave

Reagovat
Mastný Chobot

wow, Rooney, to je krvi jak z vola

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
wild

Valencia OUT

Reagovat
Swarley

supr no, zatím nejaktivnější a teď hrajeme v devíti

Reagovat
wild

jj, zatial hral dobre, daval si to pekne po lajne akurat tie centre mu nejdu

Reagovat
mithro

parada, len este keby dal dobry center castejsie ako raz za dve sezony.

Reagovat
minoLFC

Ronneymu pustili chrasty po vlasových implantátoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fuj

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Darmian na Sterlinga. To som zvedavý.

Reagovat
smazaný uživatel

střídejte šreka, je zraněný!!!!

Reagovat
vodka

Rojo si zatím maže de bruyneho na chleba...

Reagovat
Swarley

na Wazzu sešívačkou, pohoda

Reagovat
wild

Juaaan

Reagovat
smazaný uživatel

25 minut a 0 šancí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Slabá liga, slabé derby.

Reagovat
vodka

někdo to nazývá defenzivní dominancí...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já to nijak nenazývám. Jen komentuju, co vidím.

Reagovat
Miguel19

Lol Valencia. Si tam hajne jakože dohrál, přeruší hru a za 30 sekund tam běhá jak lańka...

Reagovat
Usty

No zatím jsem s úrovní derby docela zklamanej.. půl hodiny pryč, samý přerušení, žádná šance...

Reagovat
pepinho2

Většinou čím větší očekávání od zápasu, tím větší nuda..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se ti potom nelíbí anglický fotbal a měl bys sledovat jinou ligu, protože tohle je jeho vrcholná podoba.

Reagovat
Usty

ale prosimtě

Reagovat
smazaný uživatel

No, je. Lepší už to nebude

Reagovat
wild

Rojo sa mi na LB paci viac ako na stoperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se ten Rooney stahuje?

Reagovat
Swarley

Martial se s tím prostě nesere, to je úplně boží

Reagovat
Manik...

Zatím je to hrozná sr*čka

Reagovat
bbbauch

Wayne Rooney - Jdu s deravou hlavou

Reagovat
Usty

Jdi do prdele Boruci

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc

Reagovat
Orlandiiik

LAMELA

Reagovat
smazaný uživatel

ale to tempo

Reagovat
smazaný uživatel

tempo? Nic moc. Nasazení ale dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc

Reagovat
liquicitizen

Cherries

Reagovat
Mastný Chobot

ja chcem Bastiho k nám

Reagovat
smazaný uživatel

KdB hraje na Roja čistě 1 na 1 a zatím přes něj nedokázal přejít.

Reagovat
Swarley

tak ten plán docela chápu, ale Rojo zatím dnes výborně

Reagovat
Swarley

ok, už držím hubu

Reagovat
smazaný uživatel

já právě ten plán z vaší strany moc nechápu, protože bych řekl, že je jen otázka času, než to KdB vyjde. Jdete tam hodně do rizika.

A musím se tíhle trochu omluvit Depayovi. Při vašem minulém mači jsem ho kritizoval, že dozadu nehne prdelí, ale teď vidím, že to tak asi chcete hrát ...

Reagovat
Swarley

uvidíme no, taky mi to přijde jako dost sebevražednej plán, ale zatím t ty kraje zvládají hodně dobře, tak uvidíme, co dál...

a jinak souhla, Martial tomu bránění taky moc nedá no...

Reagovat
Manik...

což je dost smutný

Reagovat
Miguel19

Zatím posral všechny akce City.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne

Reagovat
smazaný uživatel

Boruc je neskutečnej tragéd.

Reagovat
Orlandiiik

jak horkou bramboru

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

To chce aby někdo měl koule a vystřelil. Klidně i Raheem.

Reagovat
smazaný uživatel

ted se do toho Kolarov pekne oprel

Reagovat
Swarley

Bastianův přehled je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Schenderlin a Herrera to je dvojka.. minela za minelou

Reagovat
icka

KdB je spatnej dneska...

Reagovat
Ángel di María 22

To je šíleně nekvalitní fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Rooney nezpracuje, neprihraje

Reagovat
smazaný uživatel

Shrek už ani tohle mu nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ho tam rukama shodí zezadu k zemi a nic

Reagovat
wild

furt sa len ponukaju a nikto nevystreli

Reagovat
pepinho2

36 minut a 0 střel na bránu

Reagovat
Swarley

vystřel do prdele !

Reagovat
Usty

Gólmani Bournemouthu za poslední tři zápasy zadupali 4 góly. To je neuvěřitelná tragédie.

Reagovat
vodka

omg, ronei měl teď střílet...

Reagovat
mithro

ach, zemiak. s takymto vykonom to snad dnes bude nejaky vitazny wondergoal

Reagovat
smazaný uživatel

Martial má ohromnou sílu v nohách.

Reagovat
Grahf

Vyjebte niekto toho Gaala, to sa nedá pozerať, najnudnejší futbal pod slnkom, hráči majú zakázané behať a strielať

Reagovat
bbbauch

Mata

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho rohu. To vypadalo, že to tam padne.

Reagovat
Swarley

hm, to nešlo moc daleko, na to jak vypadal Basti přesvědčivě

Reagovat
Swarley

Kolarov padá jak hruška, to je děs

Reagovat
Ligter

neuvěřitelně tragické standardky

Reagovat
smazaný uživatel

jedinej Mata a Martial snesou naky meritko. zbytek je odpad

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo a Martial

Reagovat
Ligter

Schweinsteiger ještě

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya je tak polovina výkonu celýho City.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na to teda nekoukám.. ale to je hrozný, se na to tady těšíte celej týden, a pak na to neustále babráte.

Reagovat
Ligter

no, musím přiznat, že je teď lepší babrat na nudu, než se týden těšit a pak se ani nerozkoukat a prohrávat 3:0 v 19. minutě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
I am Mancunian

rojo ma fanrasticky center

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mithro

zemiak

Reagovat
pingla

To je tak Toure hrozny porad nebo jen dnes?

Reagovat
Manik...

Spíš na to se*e, cítí se nedoceněn

Reagovat
smazaný uživatel

tak Rooney ma asi vsazeno na hosty

Reagovat
Swarley

polož tam už dobrej centr Wazzo

Reagovat
vodka

no nic, martial je holt musí vykartovat všechny...

Reagovat
SunFells

Yaya

Reagovat
Ángel di María 22

Kdykoliv vidim pískat Clatteburga, tak mi přijde, že to má naprosto pod kontrolou. Ví, kdy dát kartu, kdy to pustit. Pro mě docela sympaťák a dost možná momentálně nejlepší sudí.

Reagovat
Ángel di María 22

"n" tam chybí*

Reagovat
smazaný uživatel

Kde?

Reagovat
Ángel di María 22

Clattenburg

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

je skvělý

Reagovat
r.mrazik

dokaze byt nekdy taky neskutecne totalne mimo

tezko rict,jestli se da nekdo nazvat nejlepsi sudi...jsou to vsechno cerny svine

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kyrill

Ještě o něco lepší mi přijde Oliver.

Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že by Martiala v nejakom súboji niekedy nesfaulovali

Reagovat
Switchback

Kompany zbytečná žlutá

Reagovat
Grahf

Toto je zápas najlepších dvoch...PL išla posledné roky neskutočne dolu

Reagovat
SunFells

Není.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

To ale není zápas najlepších dvoch.

Reagovat
Grahf

podľa tabulky ano.

Reagovat
smazaný uživatel

To práveže nie

Reagovat
Mastný Chobot

To ale není zápas najlepších dvoch podľa tabuľky.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nebrecte porad vsichni, je to svazane hlavne taktikou a zamerene na to nedostat gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

a kto to zviazal taktikou?

Reagovat
smazaný uživatel

No, je to taková přetlačovaná. Oba týmy dobře brání a dostat se do šance je fakt těžké. Kdo dá prvního góla, tak asi neprohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

odvážná předpověď

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouho jsem o tom přemýšlel.

Reagovat
smazaný uživatel

poslal jsi to tam slušně

Reagovat
SunFells

se odhodlal

Reagovat
Swarley

i teď do toho jde Wazza tak napůl, normálně by ho odjebal někam na tribunu a teď to tak jaksi divně vyťapká...

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem čo ste čakali gólové hody? Hostia bez dvoch kľúčových hráčov a United s Van Gaalom. Lieta sa hore-dole a tempo je výborné.

Reagovat
Switchback

Ona snad nebyla ani střela na bránu za celej poločas ...

Reagovat
pepinho2

Nebyla, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímaly by mě statistiky, protože těch střel bylo fakt jak šafránu.

Reagovat
smazaný uživatel

0-4, mimo 0-2, zblokované 0-2

Reagovat
smazaný uživatel

To je příšerný. Hlavně ze strany domácích teda - 45 minut bez střely je ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže aký je záver? Van Gaal je šašek.

Reagovat
I am Mancunian

pod lvg vobec, celkom klasika, ze mame minimum striel, este som rad, ze nehrame vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybysme hráli venku, tak je to dobře zvládnutý poločas. Ale doma jsme měli být aktivnější.

Reagovat
I am Mancunian

ano, len keby hrame vonku, tak by tu poniektori pisali, ze nemat strelu za polcas je uplne vpohode

Reagovat
I am Mancunian

0 - United v City is only the 2nd PL game this season not to have a shot on target in the 1st half, along with United v Liverpool. Blanks.

Reagovat
Dawon

tak ted bych teda poprosil i repete 2. polocasu ze zapasu proti poolu

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

United pro jistotu ani nevystřelili. LVG vede MU k rekordům

Reagovat
smazaný uživatel

a kolikátej je to zápas, kdy jste neměli ani střelu mimo?

Reagovat
I am Mancunian

neviem, ale ako pisem, nie je to velke prekvapenie bohuzial

Reagovat
smazaný uživatel

Co ukazovali na Sky před koncem poločasu, tak to snad bylo 3:0 pro City.

Reagovat
Switchback

United: 0 střel, City: 4 z toho ani jedna na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Co to bola za prisernost?

Reagovat
I am Mancunian

nasa tradicna sracka, pritom city je dneska porazitelne

Reagovat
Dawon

To je zase fotbal...pastva pro oci a kdyz uz se dostanem do nake zajimave pozice, tak misto strely vsichni nekoho jeste hledaji a zadupou to

Reagovat
I am Mancunian

ale mame 58% drzanie lopty, takze sme jasne lepsi

Reagovat
Dawon

dominance

Reagovat
smazaný uživatel

Od LVG byl rozumnej tah dát Valenciu proti Kolarovovi, kterej všeobecně hoří jak papír, každopádně jestli budou United zahrávat ty standartky tak hrozně jako teď, tak by vyhrát jít mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Shrek dolu, Depay nalevo a Martial na hrot

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini místo něho. On se do takové silové hry hodí víc. A pořád se na něho dá nakopávat.

Reagovat
Grahf

fanda, čo si praje, aby united nakopávali by mal prestať fandiť united.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to nepřeju. Ale nějak se do šance dostat musíme a tohle je dneska asi nejjednodušší možnost.

Reagovat
Grahf

nie nie je, stačí začať hrať normálny futbal, ak vieš, čo to znamená.

Reagovat
smazaný uživatel

"Stačí" je takové pohodlné slovo.

Reagovat
Dawon

tohle je pro LVG bohuzel normalni fotbal, v tom mozna bude zakopany pes no

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Inymi slovami si to prajes

Reagovat
vodka

depay snad tak na 20 minut maximálně...

Reagovat
smazaný uživatel

Rooneyho už nemůžu ani vidět, už tak 1000 minut hraje sračku...

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney musí patriť tuto sezónu medzi najhorších hráčov ligy

Reagovat
bbbauch

Zase jsme impotentni dopredu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechapem co riesite, podla mna zaujimavy zapas. Timy su na seba velmi dobre priravene. Skoda, ze neuvidim 2. polcas. No a Martial je skvostny hrac. Tak isto aj Yaya je velmi aktivny. Rojo to zatial zvlada tiez velmi dobre. KdB si svoju ulohu plni dobre, akurat ten center by mohol zlepsit. Klasicky zapas 2 silnych timov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/TaZRahman7/status/658290774564540416

vyzerá, ako keby si dal nastreliť červený dievčenský vrkoč

Reagovat
Jardin

Reagovat
SunFells

Na Digi nachystaná reportáž o Rooneyho znovunalezení formy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Asi pozerám iný zápas. Je to skvelý futbal. Strašný booj. Netrúfol by som si povedať, kto má väčšiu šancu to vyhrať. Bojovné derby, tak to má byť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo je dneska vynikající. Na svojí straně je na bránění sám a dal to všechno bez chybičky a ještě ubránil Yayu v tom přečíslení, kde bránil někde na druhý straně hřiště, což jsem teda nepobral. Naopak do ofenzivy mu tam vyšly dva centry. Za mě nejlepší hráč domácích.

Reagovat
wild

Lebo tam prepadol Valencia tak to isiel hasit za nho..a vyriesil to paradne. Dnes naozaj skvely.

Reagovat
smazaný uživatel

PUNKS NOT DEAD

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na chobota

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak ako tú píšu nadomnou, je to skvelý zápas, góly-nególy.

Reagovat
smazaný uživatel

prijde mi zabavny i sanci, treba pro nezaujateho nuda, ale pro fandy ohromne napinave

Reagovat
smazaný uživatel

Zo stredovej dvojky United mi dnes príde Schweinsteiger ten slabší.

Reagovat
Tomekcz

LVG proc nejlepsi hrac martial hraje pos.rany kridlo a ten lempl rooney utocnika, at toho vepre konecne vyhodi

Reagovat
smazaný uživatel

0 - United v City is only the 2nd PL game this season not to have a shot on target in the 1st half, along with United v Liverpool.

Náhoda? Nemyslím si.

Reagovat
bbbauch

Neil Armstrong = Neil A. - Neil A. Pozpatku = Alien.

Nahoda?

Reagovat
Honza Matoušek

Wow, koukám, že Kane konečně umlčel kritiky!

Reagovat
masly008

jako že dal gol z penalty?

Reagovat
Mastný Chobot

ktorú si ale sám vybojoval!

Reagovat
masly008

to jako jo,ale na umlčení kritiků je to zatím dost málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že některé místní kritiky by neumlčel ani kdyby vyhrál zlatý míč.

Reagovat
Jardin

Až tak neobjektivní jako fandové Spurs nejsme.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak brzdi, ešte stále nedal regulárny gól z hry v prvom polčase.

Reagovat
Dawon

Tam nad stadionem lita letadlo s napisem "LVG out" nebo co to tam furt bzuci?

Reagovat
Swarley

zase krásný centr od Roja, super náběh, všechno, jak tam kurva nemůže nikdo být?

Reagovat
Mastný Chobot

ha! zblokovaná strela! MU umlčuje kritikov!

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Ale asi zase nepochopili LVG, když se snaží o střelu.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem ho tam skoro viděl.

Reagovat
smazaný uživatel

strela

Reagovat
Swarley

ale dobrej vstup do polačasu, pokračujeme

Reagovat
masly008

už čekám jak tady někteří budou psát že to byla pentle.

Reagovat
Manik...

Z Fergusona by se už kopala a kiwwi by si to obhájil

Reagovat
Manik...

*Za

Reagovat
niflheim

Jasná pencle, Sterling pozdě a nešikovně.

Reagovat
smazaný uživatel

ale no ...

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Boruce Cherries fakt nepřeju

Reagovat
tomasinho

Confirmed #LFC team v @SouthamptonFC: Mignolet, Clyne, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Can, Milner, Coutinho, Lallana, Origi

Confirmed #LFC subs v @SouthamptonFC: Bogdan, Toure, Benteke, Firmino, Allen, Ibe, Randall

Ach jo, jsem se těšil na to, co házel Divik a ono tenhle shit s Origim zase Benteke s Firminem zřejmě nemají ještě fyzičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně nás Klopp přechytračil tentokrát. Holt to není Rodgers.

Reagovat
tomasinho

Ale škoda no, už jsem se těšil, že na hrotu bude někdo schopný a na Firmina hlavně. Ale co už, to přežijem, stejně přijdou v 2. poločase. A na Chelsea už fit doufám.

Reagovat
smazaný uživatel

No s nima bych ve výhru věřil.. takhle mám docela strach, že to zase bude remíza, ale uvidíme.

Reagovat
tomasinho

Hlavně nedostat první gól zase. Doufám, že tak kolem 60. minuty už jeden z nich přijde aspoň. Už by to chtělo vyhrát, naladit se na pohár a Chelsea.

Reagovat
minoLFC

takže Firmino aj Benteke na lavičke...fanta...

https://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/2711/907/original.jpg

Reagovat
minoLFC

Teixeira ani na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda

Reagovat
masly008

ten yaya je strašný zdechlák,neudělá krok na víc.

Reagovat
smazaný uživatel

To ani Bony

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam toho Květáka, stejně se tomu nevyhneš.

Reagovat
smazaný uživatel

Hurrikane!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať tam radši místo toho Bonyho pošle Kelechiho.

Reagovat
smazaný uživatel

A kritici zace o pár dB tišší

Reagovat
Jardin

Opravdu jen o pár, to že dá 2 (případně může přidat, zápas ještě neskončil) proti Bournemouth u ještě nic neznamená. Vzpomeň si na článek o umlčení kritiků někdy ze září a co pak následovalo.

Reagovat
Orlandiiik

Harry !

Reagovat
Free_player

Kane

Reagovat
vodka

jones ale na tom stoperu zatim taky docela solidni...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Harryyyyy

Reagovat
Usty

tak dneska je vynikající

Reagovat
smazaný uživatel

Bude v zostave kola?

Reagovat
Usty

spíš jsem čekal nějaký posměšky, že mi vytřel zrak no zatím to tak vypadá, tohle kolo je zatím na výkony jednotlivců hodně skoupý

Reagovat
tomasinho

Počkej na Sakha s Canem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz to už naozaj vypadá na výborný článok teda

Reagovat
smazaný uživatel

Ano.

Reagovat
minoLFC

márne sa snaží, už ho do fanty nedám...

Reagovat
Cobra

Reagovat
Miguel19

Je to tady. Kane je zpět.

Reagovat
smazaný uživatel

Zachraňuje aj nás

Reagovat
smazaný uživatel

ta vyslovnost "Marcial" je spravne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Meršl.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie náhodou Marsial?

Reagovat
smazaný uživatel

asi to rika se "S" no..

Reagovat
smazaný uživatel

Veď to píšem

Reagovat
smazaný uživatel

a spravne je to teda jak ?

Reagovat
smazaný uživatel

Anglických komentátorov počujem hovoriť ,,Marsial". Francúzsky teda neviem, ale tak hádam sa nemýlia. Navyše aj v Anglicku som počul, ako hovoria tiež ,,Marsial"

Reagovat
smazaný uživatel

ok, dik. nicmene anglicani si vetsinou s vyslovnosti jmen moc hlavu nelamou

Reagovat
raduinho

De Bruyne nic moc. A hlavně neumí bránit.

Reagovat
smazaný uživatel

Už dostal Kane tu zlatú loptu?

Reagovat
mithro

daj uz toho martiala na hrot

Reagovat
SunFells

Kane čaruje

Reagovat
vicinda07

Kane totalne z formy....stale viac golov ako Walcott

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

si si istý?

Reagovat
masly008

asi počítá i ty vlastence ne.

Reagovat
Mastný Chobot

aha, tak to hej potom

Reagovat
SunFells

lol

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Dal som AC-Sassuolo ODG, hostia dostali červenú a ja že doprdele, to asi neklapne. Potom som si ale spomenul že je to vlastne AC, pozrel som znova na evysledky a už tam bolo 1-1, oslabenie-neoslabenie. Chichichi. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Bony Joe

Reagovat
Swarley

pěkně Hart no

Reagovat
smazaný uživatel

6 - Harry Kane has scored 2+ goals in six Premier League games in 2015. Braced.

Reagovat
smazaný uživatel

šikanaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

He is back, bitches

Reagovat
Free_player

Kaneeeeee

Reagovat
minoLFC

šup s ním do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

KANE

Reagovat
smazaný uživatel

Auu... chudák Navas.

Reagovat
mithro

hm, slusna prevaha a uplne bez sanci.

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

jebne ma z toho futbalu, to je sranec zase

Reagovat
smazaný uživatel

City je solidární, že tam nechává toho Bonyho, když tam máme Shreka.. takhle je to 10 na 10

Reagovat
masly008

Reagovat
Orlandiiik

Harry

Reagovat
Manik...

Mata pryč

Reagovat
pepinho2

Dá Navas aspoň 1 dobrej centr dneska?

Reagovat
smazaný uživatel

dělat z takovýhleho mače highlighty musí být peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie, jedno-minútové video a šmitec

Reagovat
smazaný uživatel

můžou vystřihnout libovolnou minutu a mají tak nějak vzorek, jak to probíhá celý zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Napríklad. Nato, že je to derby, tak tomu chýba iskra. Pamätám si aj záživnejšie Manchester derby, kde bolo vidieť aj vášeň, zanietenie... Tuto vidno, že za oba kluby hrá banda pozbierancov bez akéhokoľvek zainteresovania do mestského derby.

Reagovat
CHONG

Naopak, jednoduchá práce, podání rukou, záběr na účes LVG a jede se na další zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

5 - In last three league matches Bournemouth goalkeepers (Boruc and Fererici) made 5 errors leading to goal. Dickheads.

Reagovat
smazaný uživatel

Chris

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksen

Reagovat
Swarley

Fella na plac, je čas !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

zápas pro něj jak dělaný, to vyjde

Reagovat
masly008

bony je špatenka.moc velké sousto si vzal.na city nemá no.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je totálna blbosť to posudzovať podľa dnešného zápasu.

Reagovat
masly008

nemyslím že takhle hraje jenom dneska.s těma top týmama je prostě v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

ve Sparte mu bylo nejlip

Reagovat
smazaný uživatel

Když se dneska koukám na Bonyho, tak vzpomínám se slzou v oku na Džeka.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hned od zacatku bylo jasne, ze na to nema... mel zustat ve Swansea

Reagovat
Tomekcz

neudelaj ani jednu strelu na branu za celej zapas LVG ven

Reagovat
Mastný Chobot

a čo Giggs?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Kane > Özil

Reagovat
smazaný uživatel

Valderrama > Fellaini

Reagovat
masly008

Reagovat
jk

Halina Pawlowská > Ilona Csáková

Reagovat
mithro

no to je striedanie. hlavne, ze zemiak tam nechame

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney Own Goalovi musíš nahrávat jenom ve vápně soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že se Otamendi narodil jako Mandy a pak podstoupil změnu a přejmenoval se na Ota?

Reagovat
smazaný uživatel

Pelegrini sa snáď posral vole

Reagovat
smazaný uživatel

Fella je uz masakruje

Reagovat
smazaný uživatel

To je střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že Bonyho tam nechá.

Reagovat
smazaný uživatel

Demichelis

Reagovat
Manik...

Demichelis?

Reagovat
liquicitizen

Demichelis na podhrot zápas roka

Reagovat
niflheim

Střídání ala Mancini.

Reagovat
Swarley

pak si je nemám plést

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Pellegrini sa posral tym striedanim, nie?

Reagovat
Grahf

mali sme poriadneho hrota, lvg ho ale musel zajebať na kraj, aby hral zemiak

Reagovat
I am Mancunian

neskutocny kokot ten lvg

Reagovat
Usty

Dokonce jako fanoušek Chelsea musím říct, že takhle špatnej zápas jsem neviděl ani nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
Error

Reagovat
Miguel19

Protože jsme většinou tak špatný, že soupeř má jednu šanci za druhou

Reagovat
pepinho2

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rarášek

Reagovat
vladis271

Reagovat
Dawon

Me takovy fotbal tak strasne nebavi to je tak zoufale o nicem proste, 80 minut a porad ani jedna posrana strela na branu

Reagovat
masly008

ted navas vyslal pumelici

Reagovat
Dawon

ja teda mluvil priparne o MU, City hrajou venku a hrajou to, co jim staci

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně Kelechi, ale tohle mělo přijít tak o 15 minut dřív.

Reagovat
Mastný Chobot

lheanacho rozhodne

Reagovat
Dawon

Rooneyho neschopnost zpracovat mic s obrancem na zadech je magicka

Reagovat
Usty

První střela na bránu v 82. minutě od NAVASE. Vesmír za chvíli vybouchne.

Reagovat
pepinho2

Ještě aby dal přesnej centr a může

Reagovat
bbbauch

Fergie time pls

Reagovat
Swarley

to je škody ty vole

Reagovat
bbbauch

Oooh

Reagovat
Ligter

Lingaaaaaard, ouuuuuu

Reagovat
mithro

....

Reagovat
Mastný Chobot

hehe, najlepšie je, že ani brvno sa neráta ako strela na bránu

Reagovat
Usty

to považuju za největší fail sportovníh statistik

Reagovat
masly008

to jako proč?

Reagovat
pepinho2

Tak brána se skládá z břevna a tyček..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

tak myslím že se to bere jako střela která může skončit golem,a střelou jen do břevna,tyče gol nedáš.když se to od ní odrazí tak to počítají.

Reagovat
smazaný uživatel

protože to je střela na bránu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

ja ani nie... keď si vezmeš, že pri brvne, rovnako ako pri strele mimo brány, nemusí brankár zasahovať, tak to má bližšie k strele mimo ako k strele na bránu.

Reagovat
Usty

tak tyčka je snad pořád brána a když to bereš takhle, tak já můžu oponovat, že břevno a tyčka je blíž gólu než když gólman zasáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Předběhls mě...

Reagovat
Mastný Chobot

strela na bránu je o tom, že tam musí byť brankár alebo obranca, aby zabránili gólu svojím zásahom, pri strele mimo alebo tyčke tam potrební nie sú. Je tam veľa iných faktorov, jasné, a chápem, ako to myslíš a súhlasiť sa s tým dá a ja takisto nevravím, že súhlasím s takýmto výkladom tých štatistík, ale pozerám sa na to tak, ako sa na to asi aj pozerajú tí, ktorí tie štatistiky tvoria.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Usty

jako já to chápu, jen mi to přijde prostě hloupý :)

Reagovat
vodka

střela na bránu je taková, co jde do brankového prostoru, ve kterém když skončí, tak se mění skóre. Střela do tyče je jak do hovna, úplně k ničemu a naopak by to nedávalo vůbec žádnou logiku, aby se jako střela na bránu počítala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Tak brána se dá vysvětlit jako prostor, který tyče a břevno vymezujou. Když chceš dát gól, tak míříš do brány a né na tyčku.

Reagovat
Usty

jo, tohle je asi správnej výklad. ale i tak nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Zase ale když jeden tým pošle za zápas tři šouráčky doprostřed brány přímo gólmanovi do náruče a ten druhý třikrát orazítkuje konstrukci, co má ke gólu blíž?

Reagovat
Mastný Chobot

ako vravím, ja chápem, ako to myslíte a jasné, že sa vyskytnú aj takéto extrémy, ale podľa mňa ide v princípe o to, čo som popísal vyššie. Že pri strelách mimo nemôžeš pochváliť brankára a pri strelách na bránu áno. Podľa tohto výkladu by mali tyčky spadať pod strely mimo, lebo za to, že útočník dá tyčku a preto nepadne gól, nemôžeš pochváliť brankára (samozrejme, že v niektorých prípadoch môžeš a naopak, ale účelne generalizujem)

Reagovat
Lacko_Boh

štatistika sama o sebe ale nemá posudzovať čo je viac zaujimavé alebo nebezpečnejšie,tiež každý tyčka nie je úžasná šanca z ktorej by bol gol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Jardin

jj to je velkej fail

Reagovat
smazaný uživatel

furt 0 strel na branu od utd

Reagovat
Grahf

žiadny tlak, nič, proste maximálne spokojnosť na lavičke

Reagovat
masly008

tak vy jste hrtáli od začátku na bod ne? 0 střel

Reagovat
Grahf

lvg tak hral...bohužial od neho sa odvíja všetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda Otamendi

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem slyšel: "Chelsea, Chelsea"

Reagovat
vodka

rooney vypadá, že mu jde bránění líp než útočení

Reagovat
smazaný uživatel

JOE!

Reagovat
diastan

Reagovat
vodka

Hart

Reagovat
smazaný uživatel

najednou to jde

Reagovat
mithro

nabuduce uz dufam lavicka, to nie je mozne, co vsetko dnes zabil.

Reagovat
I am Mancunian

to isto

Reagovat
mithro

no uz su klebety o tom, ze ak bude hrat takto, tak ho posadia.

Reagovat
I am Mancunian

nech ide aj lvg dopice s takymto futbalom, sak ti sa neda pozerat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ujebaný chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Rarášek

Škoda Bournemouth, první minutu to byl docela fajn zápas.

Reagovat
Cobra

Reagovat
masly008

ten bruyne je 1v1 tragicky

Reagovat
Miguel19

Tak on nemá nějak moc dobrou techniku a dribling...

Reagovat
Manik...

City strašně zklamalo, ale co čekat od středu Fernando a Fernandinho? Před nima Yaya, kterýho to nebaví, to je prostě pecka Nic proti Bonymu, nedostal moc míčů, ale v mezihře se neukázal, takže když nehraje Agüero, nemají adekvátní náhradu.... Kámen úrazu dnes vidím v tom jejich slaboučkém středu

S tímhle fakt chtějí do Evropy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale stále im to stačilo na to, aby boli v tabuľke prvý.

Reagovat
lucius6

Fernandinho je špičkovej hráč, nechápu co proti němu máš?

Reagovat
Manik...

Nepřijde mi, že by nějak vyčníval.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on nevyčnívá v tom smyslu, že by byl tolik vidět, ale je to komplexní střeďák, který umí zahrát dopředu i zároveň dozadu, což tuhle sezónu potvrdil už mnohokrát z brejků. Pro City to je ideální střeďák, protože díky němu má Yaya a spol. dost volnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernandinho je fantastický aj smerom dozadu aj dopredu tak neviem o čom hovoríš, Bony nehral zle vybojoval nejaké lopty, ale myslím, že Iheanacho by si zaslúži hrať namiesto neho a problém sú samozrejme krídla a nie stred, Navas slabučký, Sterling dal jeden hatrik proti najslabšiemu teamu v lige a to je všetko, De Bruyne dáva góly a asistencie, ale hrozne vela lahkých prihrávok skazí.

Reagovat
Manik...

Tak Navas je kapitola sama o sobě. de Bruyne by neměl hrát na křídle, ale ve středu. Hodně chyběl Silva, s ním je to hned jiný. Myslím, že ty kraje se letos vyřešily celkem dobře, ale střed zálohy se mi moc nelíbí.

Reagovat
Ángel di María 22

Reklama na PL

Reagovat
smazaný uživatel

byla na vedlejším kanálu

Reagovat
smazaný uživatel

tieto tvoje sracky neustale, mne je trapne za teba uz..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pajamu

Tohle snad ani nebylo derby, ty voe.

Reagovat
mithro

meh, dnes vpohode na tri body, len to by sme museli trochu utocit. skoda.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ligter

v suchém triku... oba týmy

Reagovat
J0EL

Super vysledky (az na sliepky)

Reagovat
Lacko_Boh

ale prosim ťa, kľudne

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec jsme byli gólu mnohem blíž, ale těch šancí bylo příliš málo na to, abych napsal že to jsou dva ztracené body.

Reagovat
Grahf

hanba na usta za taký futbal

Reagovat
vrabejka

Preview 10. kola

Liverpool FC - Southampton

Reds přivítají doma na Anfieldu Southampton FC.

Mělo by se jistě jedna o velmi těžký a vyrovnaný duel.

Zatimco LFC zažili výborný start kdysi za první 3 zapasy připsali 9 bodů, Svatí vybojovali svou první výhru až ve 4.kole ale jakoby si oba tymy sve kvality a formu prohodily.

Zatimco Saints se postupně prokousávaly tabulkou a dostávají se pomalu tam kde se umistovaly v posledních 2 sezonach, Reds se posledni zapasy trapili a vyhráli pouze 1 utkání z 8.

Proto přišla radikální trenerská změna a všichni pevně doufáme že se LFC vrátí ke špičce evropského fotbalu, ale to je dlouhá cesta.

Southampton se muže pyšnit vybornou formou. V posledních 5 zapasech prohrali pouze jednou a dokazali porazit takove tymy jako jsou: Chelsea nebo Swansea dokazali i hodně potrapít Manchester United kdy padli po boji 3-2,

LFC sice 8 zapasu v řadě nephrohralo no 7 zapasu skončilo remizou takže nic moc. Tým se pod novym koučem Kloppem sehrava a klíčoví hráči jso uzranění takže chápu že nebudeme hned valcovat celou Anglii.

Dnes to nebude vubec lehke utkani, očekávám těsný výsledek.

Z hlediska zraněných hráčů to vypadá takto:

Benteke a Firmino jsou už týden plně zapojeni do týmového treninku takže budou na lavičce. Ale bohužel zranění Sturridge, ktere mělo byt pouze drobne (kotník) vypadá vážněji. Danny prostě už asi nikdy bevydrží byt zcela fit třeba 10 zapasu v kuse a proto bude nutnosti koupit v lednu noveho top utočníka.

Na marodce zůstávají Henderson (6 týdnů), Flanagan (2 měsíce), Ings(konec sezony), Gomez (konec sezony).

Zajímavosti:-

Southampton dosahl sedmym mistem v Premier League v minule sezóne historicky vůbec nejlepši umistení v teto soúťěži.

- Pokud hlavný rozhodčí Andre Marriner pískal ligový zápas na Anfieldu, domáci tým neprohral.

- Ten, kdo v posledních dvou sezónach v lize na Anfielde za Saints skóroval, skončil nasledující léto v Liverpool FC...

Slovo na závěr:

Očekávám tvrdý, těžký a vyrovnaný match. Přejme si že uvidime zase o kus lepší LFC s výhrou po 90 minutách.

Tip 2:0 Lallana, Origi

Reagovat
Mastný Chobot

radikální trenerská změna

Reagovat
smazaný uživatel

Martial vyzera, ze ma v pici

Reagovat
J0EL

On tak vyzera stale

Reagovat
pepinho2

Snad takovej hnus nebude i za hodinu u Sparty..

Reagovat
tomasinho

Obrovské zklamání

Reagovat
Dawon

Co uz na tohle rict no? prvni sance v 85. minute, jinak totalni sracka na drzeni mice, vepredu priposrane a impotentni, Rooney opet posrat naprosto vse na co sahl, rozdilovy hrac jak vymrdej...

total football, dominance

Reagovat
I am Mancunian

sak tak hra aj barcelona

Reagovat
k0udy

Link na LFC?

Reagovat
CHONG

Fotbal na úrovni, jak kdyby se hráči Getafe a Levante den před vzájemným zápasem vylili jak vázy.

Reagovat
smazaný uživatel

bla bla bla

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

za tohle by je Fergi nechal v dalsim zapase vsechny sedet na tribune, totalni hnus, ale LVG u toho musel tect blahem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale blbost. Pamatuju si jak Fergie zápas s City totálně vypustil a byl tak připosraný z prohry, že neudělal nic i když už jsme prohrávali. To mě nasralo mnohem, mnohem víc než to 1:6.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

a mozna kdyby uplne stejne vypadalo 9 z 10 zapasu pod nim, tak bysme na nej taky nadavali

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tragicky zapas, umocneny tim, ze i na Martialovi uz LvG zacina aplikovat svoje genialni tahy.

Reagovat
stiflerovamama

Stream na LFC ?

Reagovat
minoLFC

258006

Reagovat
tomasinho

Hoď to v odkazu pls

Reagovat
Melda

Jj, dávej prosím :-)

Reagovat
cubazi

Proosím link

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas

Reagovat
Usty

Soares dostal přes tlamu nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

stream?

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Melda

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dakujem obom

Reagovat
cubazi

Lucas

Reagovat
tomasinho

Emre zase dobrý start

Reagovat
smazaný uživatel

za to poslednych 10 min slabota

Reagovat
tomasinho

To každý no, Emre nic podstatného nposral.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: má niekto stream na rugby?

Reagovat
masly008

ct4 ?

Reagovat
Lacko_Boh

na svk nepusti

Reagovat
smazaný uživatel

cez ten anonymizer by sa dalo, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Digi sport 3 to dáva, viem, ale keď budeš bývať s priateľkou a ona bude mať krámy, tak pochopíš, že ten stream je schodnejšie riešenie pre všetky strany

Reagovat
tomasinho

Hendo té záloze chybí, Lucas stojí, Emre bez míče taky pohyb nic moc.

Reagovat
REPLIKATOR

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

nevidim rozdiel medzi timami, typicky remizovy zapas

Reagovat
masly008

Reagovat
minoLFC

Milner...až na to zakončenie

Reagovat
tomasinho

OMG, klasické Lallanovské zpracování

Reagovat
REPLIKATOR

Ten tragickej Lallana si neumí ani zpracovat míč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

nuda!

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno nejlepší od nás.

Reagovat
tomasinho

No nevím, dzoadu nestíhá vůbec. Celkově ti krajní obránci hrajou až moc vysoko a ten střed se za ně nestíhá vracet. Moreno se párkrát slušně zapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

Neřekl bych, že dozadu nestíhá vůbec.. občas se zapomněl, to jo, ale to se prostě stane, když hraješ jako krajní obránce takhle vysoko.

Reagovat
tomasinho

Jo, ale zapomínal se víc než Clyne podle mě, kterého ale zase kryl Milner lépe než Emre Morena.

Reagovat
13

Coutinho*

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho nejlepší? Ale no tak.

Reagovat
cristiano.K.

mě teda přijdou absolutně všichni průměrní, vybírat kdo je nejlepší je docela oříšek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

ježiš to jeho přecenování, hraje prostě tak na 6,5, řekl bych jeho klasiku

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře.

Reagovat
stiflerovamama

Milner je strasne zbytocny, kazi jednduche prihrakvy, nic prekvapive nevymysli, ked ma spravit nejaku tazsiu vec tak spadne,,, neviem cakal som od neho ovela viac

Reagovat
smazaný uživatel

anglicky drevak, no.. este aj kapitan, hanba

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

hl.vec, ze s lepsim kridlom Downingom deluded zamietol jak s handrou a hentomu drevu da este aj pasku a slubeny zaklad na CM, kokot fakt

Reagovat
Mastný Chobot

ešte teraz nadávať na Rodgersa, ty si neskutočný fakt

Reagovat
smazaný uživatel

on tam dotiahol tych hracov...

Reagovat
Mastný Chobot

hej, ja viem, a ešte aj to, že dnes hrá nahovno, je jeho chyba. Deluded Ol!ver

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
minoLFC

zas nepreháňaj

Reagovat
ondris

Zatiaľ najhorší zápas pod Kloppom

Reagovat
k0udy

Origi úplně nulový, kdyby tam místo něj byl N´Gog, Lafata nebo Bendtner tak by to horší nebylo, hůř to už ani nejde.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hokaido

Fatai by si PL mazal na chleba

Reagovat
13

Výkon dost průměrnej, saints jsou dobře organizovaní v obraně a většinou se do pokutovýho území ani nedostaneme přes dobře pracující zálohu. Od nás se mi líbí, že Sakho je obránce, který má koule. od krajních beků bych v takovém zápase čekal lepší zapojení. Lucas většinou v pohodě řešení, ale narozdíl od Southamptonu toho u nás víc řeší obrana a Simon.

V poločase Benteke za Origiho a věřím, že to bude mnohem nebezpečnější.

Reagovat
k0udy

Tak Moreno se zapojuje až až, nevím co bys chtěl více, ale to jeho finální řešení je až tragikomické.

Reagovat
cristiano.K.

Sakho měl dvě šílený nahrávky a propadl u jednoho centru

Reagovat
cubazi

Najhorší lallana... strašny priemerák

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Sm0ker

Si koledujem o fíka

Reagovat
Mastný Chobot

je tu niekto zbehlý vo worde 07? mám jednu otázku

Reagovat
smazaný uživatel

odinstalovat

Reagovat
Mastný Chobot

na to nemám čas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rišty

Reagovat
cubazi

Moreno je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

moreno

Reagovat
smazaný uživatel

mně se Moreno strašně líbí ve hře.. od loňského gólu slípkám jsem ho vždycky bránil, když ste na něho tady nadávali... ale to finální řešení má vážně hrůzostrašné

Reagovat
minoLFC

Moreno

Reagovat
tomasinho

Kdyby měl Moreno fotbalové myšlení stejné jako rychlost a pracovitost, tak by byl super.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

to přijde

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
ondris
Reagovat
johnik

Reagovat
minoLFC

kde je Firmino?

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Klopp

Reagovat
cubazi

Zbytočme odkopy odkopy kua, už ma zase serú, radšej ako prihrať tak vystrelim kokotsku strelu

Reagovat
smazaný uživatel

Can slabyyyy

Reagovat
tomasinho

To je každý, když vede míč dopředu a všichni u stojí.

Reagovat
smazaný uživatel

Není slabý.

Reagovat
smazaný uživatel

vseobecne nie, ale dnes nemal dobry zapas

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Switchback

goool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Benteke!

Reagovat
Mastný Chobot

Nj, Milner Benteke Deluded Brenton kokot prijebaný Brenton

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Mastný Chobot

vidíš, aký si s tým trápny aspoň?

Reagovat
smazaný uživatel

zatial nepodareny prichod Jamesa a nepodareny dnesny vykon ziadny pekny center rapidne nezmeni, takze - pls

Reagovat
Mastný Chobot

takže stále ostávaš trápne zaslepený, ok

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna asistence na tragických výkonech Milnera nic nezmění.

Reagovat
minoLFC

zas tak tragický nieje

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
Mastný Chobot

to síce nie, ale o tom ja fakt nepíšem

Reagovat
minoLFC

Beštia

Reagovat
tomasinho

BENTEKEEEEEEEEE

Reagovat
REPLIKATOR

Před minutou jsem vsadil live, že už nepadne gól

Reagovat
ďuriLFC

BENTEKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
minoLFC

Milner

Reagovat
smazaný uživatel

Milner ale pekny center ,Chris

Reagovat
cubazi

KéKéBE n TéKé

Reagovat
smazaný uživatel

nice

Reagovat
Usty

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

Brekeke

Reagovat
tomasinho

Ramirez tam ještě je?

Reagovat
Sali5

Na jaře hostoval v Hullu, letos zatím odehrál 26 minut v League Cupu

Reagovat
ďuriLFC

škrtel je ale peckový dneska

Reagovat
tomasinho

V 1. půli byl zase docela mimo. Dneska je ale i Sakho.

Reagovat
smazaný uživatel

v com mimo?

Reagovat
tomasinho

Pozičně, souboje taky nevyhrával, děsně nefotbalové řešení situací kolikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

v ktorych situaciach? odbehoval som a prve minuty som nevidel, tak sa pytam

Reagovat
tomasinho

Nevedu si deníček

Reagovat
smazaný uživatel

takze je mozne, ze varis z vody

Reagovat
tomasinho

Jasně no, protože jsem slepý a neviděl jsem asi 3 situace, kdy z brejku Saints šla za něj přihrávka on stojí jak kretén a čumí, jak si za něj útočník nabíhá v pohodičce.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne

Reagovat
ďuriLFC

mne sa zdá dobrý no

Reagovat
smazaný uživatel

Ne není. A jak píše Tom, tak dneska není tak dobrý jako v předchozích zápasech ani Sakho.

Reagovat
REPLIKATOR

Klopp

Reagovat
Infernoqt

Manééé Kua po něm musíme v zimě jít a zkusit ho.

Reagovat
iamek

Prumerak preci. Jeste v letnim prestupaku byl.

Reagovat
Infernoqt

Já mám rád tyhle rychlostně nadané typy... ale tak třeba se Depay vzbudí ještě

Reagovat
iamek

Klopp :-) :-) .

Reagovat
vladis271

jj s Carlom by sme všetky tie 3 zápasy vyhrali.

Reagovat
vinetou

Reagovat
minoLFC

do hajzlu

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Milner nemoze hrat proti Chelsea ci v pohari?

Reagovat
ďuriLFC

pohar

Reagovat
smazaný uživatel

takze v pohari si oddychne a na Chelsea pan kapitan drevo nastupi, skoda

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Tak retardovany a zbytocny faul od Milnera

Reagovat
tomasinho

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Naopak chytry faul. Nebuse hrat CoC a v lize bude cisty.

Reagovat
cubazi

Je to zase v piči

Reagovat
minoLFC

Lucas ani nevyskočil

Reagovat
cubazi

On niekedy vyskočil??

Reagovat
stiflerovamama

chodte do pice stym branenim standartiek kazda smrdi golom ....

Reagovat
smazaný uživatel

Milner výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

a dobre som tipoval, ze remiza dpc... Milner neubranil

Reagovat
Usty

JAK! tak mohl být CELOU DOBU volnej u zadní tyčky? To je neskutečně amatérský bránění od Reds...

Reagovat
SunFells

V klidu, Mané to otočí

Reagovat
Usty

Reagovat
SunFells

Zklamal

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas strati loptu a potom si tam hopsa ako na vykluse. To robi v LFC odkedy tam je.

Reagovat
REPLIKATOR

č*rák

Reagovat
smazaný uživatel

klasik

Reagovat
tomasinho

Po odchodu Gerrarda z rohu nedokopne nikdo dál než na 1. tyčm to je něco neuvěřitelného, jak tragicky to kopem.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno dokopne, ale kopal je tak v jednom zápase snad.

Reagovat
tomasinho

Víckrát, ale taky dementně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať je chodí kopat Mignolet. Ten tam dokopne snad.

Reagovat
tomasinho

Však, ať je klidně kope Moreno no, jen, že to žádná výhra taky nebude. Už aby byl zpátky Hendo, ten aspoň umí poslat centr.

Reagovat
13

Milner taky ale

Reagovat
tomasinho

No, taky mu jich poslední zápasy ale moc dál nedoletělo.

Reagovat
minoLFC

kopal aj dnes

Reagovat
vladis271

Reagovat
johnik

Henderson to dá....

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Mané přišel s revoluční metodou zrdžování

Reagovat
Manik...

Liverpool jede

Reagovat
Melda

Nebyl to dnes špatný výkon.Škoda toho rohu.Naopak z našeho rohu nebylo pražádné nebezpečí a to se s takovými hráči, kteří tam jsou nemůže stávat.

Reagovat
tomasinho

Výkon to špatný byl a gól z rohu nebyl teda.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Melda

Vždycky hraješ podle toho co ti dovolí soupeř, já tam viděl progres Omlouvám se za ten roh neroh" ale gól to byl každopádně hloupý a ten balon se měl při takových stoperech odvrátit.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele