Premier League - preview 28. kola

03.03.2015, 08:26, aktualizováno 04.03.2015, 08:48
Previews
Vedoucí Chelsea zajíždí na půdu West Hamu, další londýnský celek Arsenal poměří síly s Queen's Park Rangers. Stoke se utkán s Evertonem, Tottenham se Swansea, Newcastle s Manchesterem United. Městský rival Manchester City čeká duel s Leicesterem a Liverpool si to rozdá s Burnley...
West Ham United - Chelsea FC  (středa 20:45)
V lepším rozpoložení nemohla Chelsea do středeční dohrávky s West Hamem jít. José Mourinho vyváděl jako malý kluk, když Blues opanovali nedělní finále Capital One Cupu ve Wembley proti Tottenhamu. Teď se řítí do druhého městského derby ve čtyřech dnech. Hammers čeká těžký úkol, soutěžní zápas nevyhráli už šestkrát v řadě.

Nálada v modrém táboře je tedy pochopitelně naprosto vynikající. Chelsea získala trofej poprvé od triumfu v Evropské lize; v Anglii se tedy radovala po téměř třech letech, jelikož posledně vyhrála v květnu 2012 FA Cup. Teď se může zaměřit na ligovou scénu, kde na velký titul čeká od roku 2010.

Nakročeno k tomu má fantasticky. Vede Premier League od pět bodů, druhý Manchester City navíc odehrál o zápas víc než Chelsea. Vedle fantastické střelecké formy obránců navíc konečně skóroval i Diego Costa, byť s notnou pomocí tečujícího Walkera; a právě fazóna naturalizovaného Španěla by mohla být rozhodujícím prvkem v bitvě o trofej.

Dá se očekávat, že José Mourinho udělá oproti finálové jedenáctce několik změn. Do hry se touží dostat Oscar, Juan Cuadrado, Filipe Luís nebo Thibaut Courtois, kteří začali proti Tottenhamu pouze na lavičce. Překvapivý post defenzivního záložníka by mohl naopak znovu zaujmout Kurt Zouma, jenž se uvedl výborně. Nemanja Matić (suspendace) a John Obi Mikel (zranění kolene) jsou stále mimo hru.

Zatímco v případě Chelsea nemůže být pochyb o tom, že si zahraje v příštím ročníku Ligy mistrů, West Ham již tuto i jakoukoli šanci na pohárovou Evropu víceméně ztratil. Dlouho se Kladiváři drželi v těsném odstupu od čela, jenže poslední výsledková krize mu sťala vaz. V lize uhrál z posledních 15 možných bodů jen tři, navíc vypadl z FA Cupu po drtivé porážce s WBA.

Na vině je určitě i smůla se zraněními. Do konce sezóny přišel West Ham o hvězdu Andyho Carrolla, navíc je momentálně mimo hru i Carlton Cole. Diafra Sakho po návratu na hřiště nekosí soupeře za soupeřem a spolu s Ennerem Valenciou dali v posledních čtyřech zápasech každý pouze po gólu. Ekvádorec dokonce při domácí prohře s Crystal Palace prolomil své čtyřměsíční čekání na branku.

I proto se o slovo hlasitě hlásí posila Nené, který v malém derby odehrál půl hodiny. S výjimkou zranění výše zmíněného útočného dua je pak neschopen nastoupit už pouze Morgan Amalfitano, jenž pyká za karetní trest.

Chelsea má navrch i co se týče vzájemných zápasů - z posledních 17 vyhrála hned 13, zatímco West Ham jediný. V předchozích čtyřech duelech navíc brankář Chelsea ani jednou nevytahoval míč ze své sítě.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Jenkinson, Reid, Tomkins, Cresswell - Song, Kouyaté, Noble - Downing - Sakho, Valencia
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Cahill, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Zouma - Cuadrado, Oscar, Hazard - Costa
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.25 - 4.00 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Queens Park Rangers - Arsenal FC  (středa 20:45)
"Pozitivní výsledek, ale taky enormní trápení zaručeno," napovídá fanouškovi Arsenalu docela jednoznačně minulost vzájemných střetnutí s QPR. V moderní éře, respektive v posledních zhruba třech letech, Gunners sice přemohli své londýnské sousedy ve čtyřech z pěti případů, pokaždé však rozdílem jediné branky...

Ještě strašidelnější je přitom pohled na samotné výjezdy Arsenalu do sídla QPR v Shepherd’s Bush. Tam tradičně favorizovaný mančaft triumfoval všehovšudy jednou ze sedmi posledních pokusů a před třemi lety tam rovněž v březnu dokonce prohrál 1:2. Jakkoliv jednostrannou bitvu by tedy měření sil třetího s osmnáctým mohlo na pohled zvěstovat, nenechte se ošálit - tohle by pro Arsenal mohla být pořádná robota.

Kanonýři se o víkendu potřebovali proti Evertonu revanšovat za trapný výkon v osmifinále Ligy mistrů proti Monaku, a přesně to se jim také povedlo, když Toffees bez větších problémů převezli 2:0. Zápas se povedl především nové brankářské jedničce Arsenalu Davidu Ospinovi, ale i v lize debutujícímu stoperovi Gabrielovi, jenž by i nyní mohl uhájit místo v základní sestavě před zkušenějším Mertesackerem.

Queens Park Rangers naproti tomu o víkendu vinou finále Ligového poháru odpočívali a to jim zřejmě přišlo vhod. Hoops totiž nezvládli již devět po sobě jdoucích londýnských derby a i jejich aktuální ligová bilance nepůsobí bůhvíjak optimisticky - jedna výhra z devíti pokusů určitě není tím pravým receptem na záchranu.

Arsene Wenger na předzápasové tiskové konferenci potvrdil, že má zpátky k dispozici na tři týdny vypadnuvšího Aarona Ramseyho, a také naznačil, že při pokračující absenci Wilsherea s Flaminim pravděpodobně znovu využije Francise Coquelina - třebaže si v neděli zlomil nos.

QPR zrovna v tu nejhorší možnou chvíli přišlo na tři zápasy o suspendovaného Joeyho Bartona, což by mohlo jedině urychlit návrat dlouhodobě zraněného Brazilce Sandra. Bývalý záložník Tottenhamu byl mimo hru od měsíce listopadu, teď už by ale teoreticky mohl být připraven naskočit zpátky do hry. Otazníky se dále vznáší také nad starty Isly a Onuohy.
Queens Park Rangers - pravděpodobná sestava:
Green - Furlong, Ferdinand, Caulker, Yun Suk-young - Phillips, Henry, Sandro, Kranjčar - Zamora, Austin
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ospina - Bellerín, Koscielny, Gabriel, Gibbs (Monreal) - Coquelin, Cazorla - Walcott, Özil, Sánchez - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 7.00 - 4.75 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stoke City - Everton FC  (středa 20:45)
Stoke City od svého postupu do Premier League nikdy neskončili před Evertonem, i díky vítězství v Goodison Parku na Boxing Day však k tomu mají letos nakročeno skvěle. Hosté navíc příjíždí bez formy a pomalu se namáčí do nechtěného boje o udržení.

Za jedenáct kol slavil Everton vítězství jen na půdě Crystal Palce, v únoru pak při těžkých testech skóroval jen proti Leicesteru. Roberto Martínez tak po porážce na půdě Arsenalu přiznal, že nadšení z evropských trávníků při ligovém klání u svých hráčů nevidí. Přes jasný postup mezi šestnáct nejlepších v Evropské lize tak marně vyhlíží kýženou hranici čtyřiceti bodů. K těm jeho týmu stačí vyhrát čtyři utkání ze zbylých jedenácti, pro kalibr jako Toffees snadný úkol zdá se. Jenže doposud takových úspěchů nasbíral pouhopouhých šest, na vlastním hřišti pak slavil naposledy před Vánoci.

Potters naopak jedou výtečně a doufají v oživění vzpomínek ze sezóny 1966/67, kdy naposledy obrali liverpoolský celek v obou případech o všechny body. Za posledních třináct kol si sice připsali porážky od Chelsea, Arsenalu a Manchesteru City, tedy od vedoucího tria ligy, jsou to ovšem jediné ztráty za téměř tříměsíční období. Jediný překvapivý zádrhel přišel v poháru s Blackburnem, i proti němu se ale prosadil Peter Crouch, který si tak s bilancí čtyř zásahů ze svých čtyř posledních vystoupení jde jasně za překonáním ligového rekordu Alana Shearera v počtu gólových hlaviček, oba mají v zápise shodně 46 tref.

Tradicí při vzájemném klání na Britannia Stadium se stává remíza, z předešlých pěti setkání se zrodila hned čtyřikrát, z toho ve třech případech 1:1, narušení přišlo jen na Nový rok 2011, kdy se radovali domácí a Everton tak na tři body ze stánku v Midlands čeká od jejich prvního setkání v Premier League, to tehdejšího nováčka přestřílel 3:2.

Poranění Stephena Irelanda z duelu s Hullem pravděpodobně pustí od začátku do hry Charlieho Adama. Hosté pak stále nemají jistotu u Leightona Bainese kvůli problémům s lýtkem a na hřiště nenastoupí ani nemocný Atsu, ten by se měl do tréninku vrátit v pátek.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Begović - Bardsley, Wilson, Wollscheid, Pieters - N'Zonzi, Whelan - Walters, Adam, Moses - Diouf
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Stones, Jagielka, Garbutt - Bešić, Barry, McCarthy - Lennon, Lukaku, Naismith
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.50 - 3.30 - 3.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Swansea City  (středa 20:45)
Téměř čtvrt století čeká Tottenham na cennou trofej. Téměř čtvrť století trápení mohlo skončit v neděli, kdy Spurs ve Wembley bojovali o ligový pohár. Chelsea však byla nad jejich síly, a jelikož v Evropské lize skončili Kohouti hned v prvním kole - mohou o účast v Evropě bojovat zas a znova jen v Premier League...

Otázkou tak zůstává, zda se zklamání z poháru projeví na Spurs i v lize. Faktem zůstává bídná statistika, která nahrává tvrzení zlých jazyků o špatné formě. Z šesti ligových bodů uhráli jen jeden, tutéž bilanci by měli proti Fiorentině, no a nakonec nedokázali potrápit zmíněnou Chelsea.

Naproti tomu Swansea se tak nějak mimochodem dostala zpět do formy. Po nevýrazných a nevyrovnaných výkonech a výsledcích Swans porazili Manchester United a o víkendu vyhráli i v Burnley. Pokud dovrší hattrick a triumfují i na hřišti Tottenhamu, reálně mohou opět zabojovat o poháry, jelikož právě sedmé místo, které Spurs drží, by mělo být poslední zárukou Evropské ligy. A bylo by vzdáleno jen bod.

Z historického hlediska k tomu však příliš dobré předpoklady nemají. Poslední bod z White Hart Lane odvezl velšský tým před 85 lety! V roce 1978 alespoň na půdě celku ze severu anglického hlavního města triumfovali 3:1 v ligovém poháru.

Do hry by se měl konečně vrátit bývalý hráč Tottenhamu a klíčový muž záložní řady Swansea Gylfi Sigurdsson, který se dostal ze zranění stehenního svalu. Mohl by tak nahradit i Toma Carolla, jenž je z utkání proti svému kmenovému týmu vyřazen. Zápas tak bude pikantní už jen pro Kyla Naughtona - ten totiž přestoupil ke Swans v zimě právě od Kohoutů.

Mauricio Pochettino naproti tomu žádné starosti s kádrem nemá, snad jen ty příjemné. Po náročném programu plném zápasů a cestování se dá očekávat nějaké točení sestavy - na šanci čeká Mousa Dembélé, Federico Fazio, Erik Lamela, Benjamin Stambouli či Ben Davies.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dier, Vertonghen, Davies - Mason, Bentaleb - Lamela, Dembélé, Eriksen - Kane
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Williams, Taylor - Cork, Ki, Shelvey - Sigurdsson, Routledge - Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.73 - 3.90 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Newcastle United - Manchester United  (středa 20:45)
Bylo nebylo, zápasy mezi Manchesterem United a Newcastlem táhly. Zejména v 90. letech byste jen těžko nacházeli očekávanější duely. Tyto časy jsou již zdánlivě nenávratně pryč, když se Straky po výhře nad Aston Villou zdají být spokojeni s minimem (tedy záchranou), a s ohledem na ManUtd se neustále spekuluje nad tím, zdali je "projekt Van Gaal" smysluplný či přímo úspěšný...

Oba týmy tedy v tuhle chvíli působí dojmem, že jsou v jakémsi přerodu. Magpies momentálně jenom dohrávají sezonu uprostřed tabulky (aktuálně jsou jedenáctí) a pod vedením bývalého Pardewova asistenta Johna Carvera. Red Devils potom jen stěží naplňují ofenzivní potenciál a ještě se nejspíš ve zbytku ročníku budou tuze obávat o vstupenku do Ligy mistrů.

Na čem především ManUtd potřebuje zapracovat, to jsou první poločasy. Wayne Rooney sice v nedávné době zachraňuje, co se dá, ovšem to nemusí trvat věčně - a skutečnost, že Van Gaalova parta o přestávce vedla pouze dvakrát v posledních devíti ligových utkáních, lecjakého fanouška budí ze snů.

Tytéž osoby na druhou stranu může uklidňovat zlepšený zdravotní stav dvojice obránců Jones-Shaw, která zmeškala duel se Sunderlandem, ale tentokrát již absentovat nebude. Michael Carrick je potom sice znovu součástí regulérního tréninkového procesu United, adekvátní zápasovou kondičkou však zatím dle slov manažera nedisponuje.

Na opačném konci barikády musí vstřebávat zdravotní trable Massadia Haidary i Rémyho Cabelly, přičemž Jack Colback ještě jednou usedne pouze na tribunu, když si odpykává druhou polovinu svého karetního trestu.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Janmaat, Coloccini, Williamson, R. Taylor - Obertan, Abeid, Sissoko, Ameobi - Rivière, Cissé
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Evans (Jones), Rojo (Shaw) - Blind, Herrera - Januzaj (Mata), Rooney, Young - Falcao
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.33 - 3.50 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Leicester City  (středa 20:45)
Devět soutěžních zápasů a pouhé dvě výhry. Konec v FA Cupu, bídné šance v Lize mistrů a ještě chatrnější v Premier League. Manchester City v roce 2015 nehrají podle představ a s největší pravděpodobností skončí v letošní sezóně bez trofeje. O překvapení se však jednoznačně pokusí a začít musí hned doma proti Leicesteru.

Bez Yayi Tourého to Man City nešlo. Až po jeho návratu a opětovně fungující spolupráci Agüera s Džekem to začalo v týmu obhájce ligy fungovat. Jenže poslední dvě utkání opět Citizens prohráli a výrazně tím snížili cenu svých akcií na možné prvenství. V Barceloně musí vyhrát a vstřelit minimálně dva góly, aby postoupili do čtvrtfinále, zatímco na Chelsea, která má navíc zápas k dobru, ztrácí pět bodů.

"Vaše starosti na mou hlavu", říkají si v Leicesteru. Zoufale poslední tým je stále hlouběji a hlouběji potopen na dně ligové tabulky - vždyť na předposlední Burnley ztrácí už čtyři body. Na první nesestupovou příčku dokonce už sedm! Na sedmnáctou Aston Villu má sice dva zápasy k dobru, jenže k čemu to je, když je Foxes mají odehrát na hřišti Man City a s Chelsea...

S muži Nigela Pearsona to vypadá velmi, velmi bledě a je vlastně poměrně překvapivé, že je stále u kormidla svého mančaftu. Je to jistě sympatický projev důvěry a vděku za postup z Championship; otázkou nicméně zůstává, zda by Leicester takovouhle facku a impuls potřeboval.

Slušný příslib znamená alespoň remíza 2:2 z Evertonu v posledních odehraném kole - navíc o zbylé dva body přišli smolně po vlastní brance. Na půdě Manchesteru City se navíc Liškám daří, vyhráli tam poslední čtyři prvoligové zápasy. Nejčerstvější z nich je však starý už 11 a půl roku. Předchozí tři duely ve všech soutěžích opanoval vždy bohatý favorit.

Obě mužstva mají k dispozici prakticky kompletní kádry - ani Pearson, ani Manuel Pellegrini nemají žádné čerstvé zdravotní potíže. Leicesteru se navíc pomalu vrací Kasper Schmeichel, dánský brankář by měl okusit zátěž v průběhu března.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Demichelis, Clichy - Silva, Fernandinho, Touré, Nasri - Džeko, Agüero
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schwarzer - Simpson, Huth, Morgan, Upson, Konchesky - Mahrez, James, Cambiasso, Schlupp - Kramarić
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.25 - 7.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Liverpool FC - Burnley FC  (středa 21:00)
Liverpool se našel. Jestliže ještě v půlce prosince byl Brendan Rodgers po drtivé prohře v derby s Manchesterem United (0:3) hromadně vyháněn od kormidla, v těchto dnech je daleko spíše nedotknutelný. Reds zůstávají jediným neporaženým týmem Premier League od výměny kalendářů a tenhle titul přirozeně hodlají obhájit i proti předposlednímu Burnley...

Onen zmíněný debakl s úhlavními rivaly z Manchesteru Rodgersovi a spol. doopravdy posloužil jako ideální facka na probuzení. Od té doby Liverpool nenašel přemožitele v 11 po sobě jdoucích střetnutích, přičemž vyhrál hned šest z předešlých sedmi ligových duelů - včetně čerstvého skalpu druhého Manchesteru City.

Reds mají nyní nejpozitivnější bilanci s celky uvnitř top6 a s velkou parádou se tak derou na přední příčky, když jim k Lize mistrů aktuálně schází už jen jeden krůček. To vše přitom Liverpool zvládl i bez výrazné pomoci Daniela Sturridge, který je sice už nějakou dobu technicky zdráv, stále však začíná pouze na lavičce. A při současné formě tandemu Sterling-Coutinho skutečně není tak úplně potřeba.

To Burnley by samozřejmě někoho takového jedině užilo. Dycheho svěřenci vyhráli pouze jednou z posledních 11 pokusů a nachází se uprostřed nesmírně složitého maratonu konfrontací čistě se členy elitní desítky. Snad akorát heroický výkon defenzívy a podobně kvalitní výkony Barnese či Ingse (v novém roce 5gólového) by tedy na tomto místě mohly Burnley přihrát nějaký ten bod.

Co se absencí týče, Brendan Rodgers nedávno přivítal zpět v tréninku veterány Glena Johnsona se Stevenem Gerrardem, ani jeden ze zkušených harcovníků se však s největší pravděpodobností v základu neobjeví. To platí také pro zraněné duo Ibe-Sakho.

Sean Dyche si v minulosti vypracoval tradici jmenování té samé osvědčené zahajovací jedenáctky a v tom může nerušeně pokračovat i nadále. Matthew Taylor je totiž stále stejně mimo hru, jako byl už na podzim, a Marney s Longem se vrátí až pro letní přípravu.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Can, Škrtel, Lovren - Marković, Henderson, Allen, Moreno - Coutinho, Sturridge, Sterling
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Trippier, Keane, Shackell, Mee - Boyd, Jones, Arfield, Kightly - Barnes, Ings
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.36 - 5.25 - 10.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Crystal Palace  (úterý 20:45)
Když se Alan Pardew s Ronaldem Koemanem v lize potkali naposledy, byla z toho pořádná ostuda pro prvně jmenovaného. Southampton byl tehdy v ráži, zatímco odboj vůči Pardewovi zrovna v půlce září nabíral na obrátkách. Teď už je ale londýnský rodák zpět v hlavním městě a opakování debaklu 0:4 na první pohled vůbec nehrozí...

Nasvědčuje tomu mimo jiné lednové setkání obou manažerů v rámci čtvrtého kola FA Cupu, kdy Eagles senzačně vyloupili St. Mary’s díky skvělému výkonu Marouanea Chamakha a jedině tak potvrdili, že jsou na cestě za neoficiálním titulem "nejobávanějších výletníků".

Tahle nálepka je přitom stále stejně aktuální i na začátku března, neboť CPFC aktuálně venku triumfovalo již pětkrát v řadě. Naopak Saints se na vlastním hřišti od onoho pohárového neúspěchu jenom trápí. Ve třech nadcházejících ligových kláních zde uhráli akorát bod za remízu s West Hamem a skrze víkendovou porážku na půdě WBA potom dokonce po delší době opustili pohárové příčky.

Na ně se nyní Southampton touží ihned vrátit, pročež bude v první řadě potřebovat prodloužit svou sérii ligových triumfů nad Crystal Palace již na sedm střetnutí. V tomto snažení by už Sotonu konečně mohl pomáhat uzdravený Toby Alderweireld, zatímco pozice Graziana Pellèho je zřejmě v ohrožení ze strany Shanea Longa.

Alan Pardew po svém nástupu do funkce manažera Crystal Palace revitalizoval střelce Glenna Murrayho, jenž dříve pomohl Eagles k samotné vstupence do Premier League, ovšem zkušený útočník zrovna tento souboj vynechá kvůli karetnímu trestu. Vzhledem k tomu, že na marodce zůstávají další ofenzivní hráči jako Campbell, Sanogo či Chamakh, je pak docela pravděpodobné, že se na hrotu útoku objeví veterán Shola Ameobi.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Clyne, Fonte, Yoshida, Bertrand - Wanyama, Schneiderlin - Tadić, Mané, Elia - Long
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Ward, Dann, Delaney, Kelly - Jedinak - Zaha, Puncheon, Ledley, Bolasie - Gayle
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.67 - 3.90 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Hull City - Sunderland AFC  (úterý 20:45)
"Zvířecí vřava" o udržení, jak ji nazval manažer Hullu Steve Bruce, se dostává do závěrečné fáze. Jedním z klíčových zápasů, které v konečném účtování může rozhodovat o bytí či nebytí v Premier League, je právě duel Tigers proti Sunderlandu. Jde o klání patnáctého s šestnáctým, náskok na sestup činí jen 4, respektive 3 body.

Kromě aktérů tohoto klání se ve West Midlands hraje místní derby mezi Aston Villou a WBA. Právě Aston Villa je pro Sunderland odstrašujícím příkladem, ke kterému se neblaze přibližuje. Jen Villans (13) dali v Premier League méně gólů než Black Cats (22). Jen Villans (2) získali v posledních deseti zápasech méně bodů než Sunderland (6).

Gus Poyet se proto pomalu ale jistě může začít obávat o práci; jeho pozici by mohla prohra v Hullu velice znejistit. To Steve Bruce se naopak uklidnil. Lednový přestupní termín mu vyšel na jedničku a od února si to štráduje s grácií. Remizoval na Man City, porazil Villu i QPR a teprve napočtvrté prohrál na hřišti Stoke City.

Na Britannia Stadium nehráli od první minuty hlavní hvězdy Nikica Jelavić a Dame N’Doye, což okamžitě resultovalo v nulový střelecký účet. Nyní by měli být oba k dispozici. Sunderland zase může počítat s Wesem Brownem, jemuž byla umazána nesprávně udělená červená karta proti Man Utd. Hrát ale nejspíš nebude Adam Johnson, jenž je momentálně stíhán za sexuální styk s nezletilou dívkou.

Hullu se o poznání lépe daří ve vzájemných soubojích, které jsou poznamenány hmatatelně obracející se kartou po tříleté pauze mezi roky 2010 a 2013. Předtím vyhrál šestkrát v řadě Sunderland, po listopadu předloňského roku se však čtyřikrát radovali Tygři. Včetně posledního zápasu na severu Anglie, jenž byl významně poznamenán otřesným výkonem sudího, jenž upřel Mackems dvě penalty.
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Dawson, Bruce, McShane - Elmohamady, Huddlestone, Livermore, Meyler, Quinn - Jelavić, N'Doye
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pantilimon - Réveillere, O'Shea, Vergini, Van Aanholt - Cattermole - Álvarez, Larsson, Gómez, Wickham - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.25 - 3.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Aston Villa - West Bromwich Albion  (úterý 20:45)
Změna manažera může mít dva následky. Buď se situaci obrátí a tým začne sbírat body a předvádět slušné výkony, anebo pokračuje v tom, co mu šlo do té doby nejlépe - v trápení svých fanoušků. První variantu nám předvedli hráči West Bromwiche, kteří pod Tonym Pulisem neskonale válí. No a tu druhou zase Aston Villa, které nepomohl ani příchod Tonyho Sherwooda.

O katastrofické krizi Aston Villy se toho píše mnoho a už drahnou dobu. Připomenutí a aktualizace nebývalé bídy však vždycky stojí za zmínku. Villans prohráli sedmkrát v řadě, což je nejhorší série od roku 1963. Dále jsou 12 zápasů bez výhry a jeden duel od vyrovnání prvoligového rekordu. Během těchto dvanácti zápasů navíc vstřelili alarmující tři branky.

Jedni kritici přikládají tuto gólovou vyprahlost špatné efektivitě ofenzivy, jiní si myslí, že problém je útok jako takový, který si nedokáže šance vůbec vytvořit. A hle, pravdu mají oba. Aston Villa nejenže vystřelila za celou sezónu nejméněkrát na branku, ale má i nejnižší úspěšnost střelby. Díky tomu jsou s průměrem 0,48 gólu na zápas nejhorší ze všech 235 týmů v prvních 7 patrech anglického fotbalu!

Zatímco Villans prohráli pod novým trenérem oba zápasy, West Bromwich podlehl ze sedmi zápasů jedinkrát a třikrát doma zvítězil. Válí navíc i v FA Cupu, kde postoupil už do čtvrtfinále - tam se paradoxně už v sobotu utká opět s místním rivalem Aston Villou, která alespoň v poháru předvádí svoji světlou stránku.

V neprospěch Baggies nicméně hovoří fakt, že ani Tony Pulis je nenaučil vyhrávat venku - na ligový triumf na půdě soupeře čekají už osm utkání. Velice nepříjemná je navíc pravděpodobná ztráta obou útočníků Saida Berahina a Ideyeho Browna, kteří se zranili o víkendu proti Southamptonu. Mimo je navíc i Victor Anichebe, a tak si na hrot možná bude muset stoupnout ofenzivní záložník Stéphane Sessegnon.

Křehké zdraví trápí také kapitána Aston Villy Rona Vlaara, jehož start zůstává s otazníkem. Jistotu nucené pauzy mají leví obránci Aly Cissokho a Kieran Richardson.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Hutton, Vlaar, Clark, Lowton - Gil, Sánchez, Delph - Agbonlahor, Benteke, Sinclair
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Lescott, Brunt - Fletcher, Yacob - Morrison, Gardner, McManaman - Sessegnon
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.88 - 3.10 - 2.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC26186256:2260
2.Manchester City27167457:2755
3.Arsenal FC27156651:2951
4.Manchester United27148546:2650
5.Liverpool FC27146740:3048
6.Southampton FC27144938:2046
7.Tottenham Hotspur26135841:3644
8.Swansea City27117931:3440
9.West Ham United27109839:3339
10.Stoke City271161031:3439
11.Newcastle United27981032:4235
12.Crystal Palace27791131:3830
13.West Bromwich Albion27791125:3430
14.Everton FC276101133:3928
15.Hull City27681325:3626
16.Sunderland AFC274131022:3825
17.Queens Park Rangers26641627:4522
18.Burnley FC274101325:4522
19.Aston Villa27571513:3722
20.Leicester City26461624:4218

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1750)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pro výhru Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LokoLFC

výhra LFC! potvrdit těžké zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

To musíme , ale když si vezmu, že jsme z pětice WHU, EVE, TOT, SOTON, MC získali 13 bodů, tak to mu ani pomalu nevěřím

Reagovat
C-M@ster

3. pro to, aby Counter přestal opravovat věci, které jsou napsány správně, ale nespisovně.

Reagovat
smazaný uživatel

viděl jsem ho vždy opravovat jen chybně napsané "věci"

Reagovat
C-M@ster

Vidíš a já i správně napsané, ale i nespisovné. Pravdu tak máme oba .

Reagovat
C-M@ster

Má tam být nesprávně místo správně, ale podstatu jsi snad pochopil.

Dvě věci, o mi tady v diskuzi vadí je to divné skloňování "Čechovo Chelsea" a opravování věcí, co nejsou špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

co například opravil a nebylo to špatně?

Reagovat
Rssa

Aguero > Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

veď to je špatne.

Reagovat
Rssa

Veď to je už ta opravená verze

Reagovat
smazaný uživatel

veď chápem

Reagovat
Rssa

To su rád

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Wat

Reagovat
Kovi81

to sklonovani je otresne

Reagovat
Counter

Taky že jo, neopravuju tady za věci jako -ej apod.

Reagovat
Counter

To jsou mi panečku starosti.

Reagovat
r.mrazik

ty body proti swans budou chybet jak svine

Reagovat
smazaný uživatel

Granat do Rostova, po sezoně pak do Spartaku

Ten nadpis vypadá skoro jako nějaká proválečná propagace :D

Reagovat
kiwwi

Southampton FC - Crystal Palace 1

Manchester City - Leicester City 1

Tottenham Hotspur - Swansea City 1

Queens Park Rangers - Arsenal FC 2

Liverpool FC - Burnley FC 1

Newcastle United - Manchester United 1X

toto ide na tiket (kurz 14.30) a dufam ze mi ujde co najviac zapasov

Reagovat
samson192

hned prvy zapas ma na to predpoklady

Reagovat
kiwwi

jo povodne som rozmyslal bez Saints, pridal som ich az ako posledny zapas a stale nad tym rozmyslam ci ich tam dat alebo nie

Reagovat
samson192

skro by som tam dal ze CP daju gol

Reagovat
r.mrazik

za ten MU si dej facku

Reagovat
samson192

skor by ho tam nemal mat vobec

Reagovat
kiwwi

tak ja chcem pomoct a ty ma takto zvozis?

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jakej je kiwwi tipér, ale jestli zapadá do mítního průměru, tak naopak za ten MU a vlastně když to tak vidim, tak za všechny zápasy

ale jak psal samson, ten první asi fakt nevyjde

Reagovat
kiwwi

tieto kombi tikety nedavam takmer vobec...ja si idem na solovkach, ale dnes mi prisli tieto zapasy obzvlast dobre naskladane do jedneho kola s tym, ze kazdy ujdeny zapas ma potesi, takze nech ich je co najviac, idealne vsetky

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho chápem, tiež sa snažím pomáhať, bohužiaľ mi viackrát v tejto sezóne tiket vyšiel...

Reagovat
Miguel19

Docela solidní tiket. Nejvíc bych se bál možná Spurs..

Reagovat
smazaný uživatel

čo je na tom solídne? všetko sú stávky na jasných favoritov okrem NUFC a ako poznáme anglickú ligu, tak stávky na jasných favoritov v takomto počte ti výjdu raz z piatich pokusov možno tak.

Reagovat
Side

třeba je to právě ten pátej pokus

Reagovat
kiwwi

no prave malokedy sa to takto v jednom kole stretne a ako som uz pisal, cim viac ujde, tym lepsie

Reagovat
Mimalu

Reagovat
13

no ale který z těch zápasů podle tebe konkrétně nevyjde? Já tam nějak nevidím chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

?

Reagovat
smazaný uživatel

tak si přečti, co psal, ještě jednou

nebo víckrát možná.

a až ti dojde ten princip, tak úplně mimo to se ještě znova podívej na ty kiwwiho tipy, momentální formu zainteresovanejch týmů a možná přijdeš na to, že tam chyba je. tzn. to na 80% (via yung) posere někdo ještě jinej

Reagovat
13

yung mi slušně odpověděl na normální otázku. Raději si ještě jednou přečti co jsem napsal já, než mě tady budeš nějak poučovat. Otázka na yunga byla myšlena takto: který z favoritů podle jeho názoru zrovna v tomhle kole klopýtne. Yung to zjevně takto pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se podívej výš do diskuse, ten Sotton je tam jako pěst na oko. Jejich forma je teď někde na úrovni úplného spodku ligy, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

netuším, ale v každom kole nejaký veľký tím zakopne, doteraz boli max 3-4 kolá, kedy výsledky tých veľkých dopadli tak, ako sa všeobecne predpokladalo.

Reagovat
kiwwi

vsak prave preto tam nie je Chelsea, ktora by mohla zavahat a na MU davam ze nevyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

Zaváhali minulé kolo. Podruhé za sebou tomu nevěřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Southampton spíš 02, jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Jen neprohra United?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

špatně jsem koukal, no tohle je ještě horší pro MU :D

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

CP výhra, svatí si nezaslouží vyhrát ! AV přeji výhru. V Hull X. Man Utd výhra. Totenham výhra. Zkusíme Everton výhra. City musí zabrat ! Arsenal vyhraje! Chelsea prohra popř. remíza. Liveroopl výhra!

Moje názory !

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

Cha cha

Reagovat
samson192

ved sa pozri co si napisal

Reagovat
smazaný uživatel

Vím co jsem napsal, ale je to jen tip ne sázka o život. CP by klidně mohl V Hull X Utd vyhraje Tottenham vyhraje Evertonu to taky jen přeji City vyhraje ! Arsenal Vyhraje Chelsea přeji prohru popř. X Liver vyhraje co je na tom tak stašně hroznýho a směšního tvoje Chelsea? sorry nno

jen to jen tip chlape !

Reagovat
smazaný uživatel

Villa WBA 2:1

Sout. CP 1:2

Hull Sund. 1:1 popř. 2:2

New. M. Utd 2:3

Tott Swan 2:1

Sto. Eve snad 0:1

City Leic. 5:0

Qpr Arsen 1:3

West Chels 2:1 popř. 2:2

Liver. Burn 3:0

za mě

Reagovat
smazaný uživatel

OK, kromě:

hull - sunderland 0:1

stoke- everton 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Mám vsazen X v Hullu takže jakýkoliv výsledek na obou stranách stejný

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdelenie zápasov tento týždeň dosť nanič. Jasné, na ten Southampton som zvedavý, či sa dokáže vymaniť z menšej krízy, ale oveľa viac ma zaujímajú predovšetkým oba rýdzo londýnske duely.

Každopádne, konečne by sme mohli predviesť niečo poriadne aj vonku, pretože v ďalších kolách na nás čaká ešte väčšie peklo. Ale mám presvedčenie, že diabli sa v pekle cítia ako ryby vo vode...

Reagovat
13

Uvidíme jak se budou cítit na Anfieldu.

Reagovat
kiwwi

vzhladom na atmosferu na Anfielde to je este ten stav pred peklom - pohreb

Reagovat
Rssa

Na což jste z Old Trafford zvyklí

Reagovat
kiwwi

to mas popletene, tam je prave to peklo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Peklo pro domácí hráče. Mrtvolné ticho.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Maresma

podobne jako na Anfieldu

Reagovat
smazaný uživatel

už si idete pipíky porovnávať aj ohľadom atmosféry na štadiónoch, na ktorých ste väčšina ani nikdy neboli. Zaujímavé.

Reagovat
13

Já to myslel tak, že proti United budou hráči lítat jako nikdy, obzvlášť když to bude přímej souboj o top 4 a požene je Anfield

Reagovat
smazaný uživatel

teba som zrovna nemyslel

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je fakt vtipne.

Reagovat
nani92

Reagovat
kvasha16

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Wow.

Reagovat
r.mrazik

želva to zavře vzadu a pokud to coutinho zas nahodne netrefi,tak to skonci plichtou

Reagovat
Swarley

Falcao to rozhodne

Reagovat
r.mrazik

vubec bych nebyl proti

Reagovat
Swarley

celou dobu si ty góly schovává, tak je ideální čas to teď na závěr sezóny rozbalit...pak si ho klidně můžeme nechat

Reagovat
r.mrazik

mohl by se konecne probudit..golove

stejne jako di maria

Reagovat
Swarley

co si budeme povídat, oboje potřebujeme jako sůl...musí teď prostě ukázat svou cenu, jinak to nevidím...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cokoliv

Kolik prosimtě čekáš od Di Marii gólů? :D Dyť on v lize nedal za Real víc než nějakých 7 za sezónu, minulou měl třeba 4. Di Maria se rozhodně nemusí probudit gólově, on je dobrý v jiných věcech.

Reagovat
r.mrazik

di maria samozrejme probuzeni herni...

a nemusis me prosit

Reagovat
13

Spíš jen půjde o souboj LFC vs De Gea. To nemyslím zle, ale podle mého názoru ta obrana United nemá takovou kvalitu, aby po devadesát minut nepustila LFC do pořádné šance.

Reagovat
r.mrazik

kdo vi...podle me neni potreba se bat Poolu

kdyz jsem videl,jak posledni zapasy byly vyhrany zivotnima strelama coutinha a penaltou maria...ze bych mel byt z poolu nejakou obavu,to fakt ne

samozrejme jinak to muze dopadnout jakkoli...ale rozhodne bych neplacal stylem "souboj LFC a Davida",to je vylozene smesny

Reagovat
kiwwi

jak zacali cosi konecne hrat, tak povyliezali z kanalov a ego im naraslo neobycajnym sposobom

Reagovat
13

Nezkoušej to, přispívám sem pravidelně a nezávisle na výsledcích LFC. Spíš o tobě je známé, že když se United něco extrémně nepovedlo, tak zůstáváš zalezlej.

Reagovat
kiwwi

a to si si teraz vycucal z prsta ze?

Reagovat
13

Pod Moyesem zhruba v polovině sezony jsi tady otravoval při každém zápase United jako teď?

Reagovat
kiwwi

tak si to dohladaj a necucaj z prsta omg

Reagovat
13

Na to jsem moc línej..

Spíš začnu s taktikou píšem si.

Reagovat
LGT

klasika.

Reagovat
Rssa

Reagovat
Infernoqt

Pool to s námi může vyhrát jen takticky. Tím, že se otevřou a pojedou proti nám naplno to ubetonujem a Rooney tam dá nějaké 2 náhodné z breaku.

Reagovat
r.mrazik

je fakt,ze to budou chtit vyhrat...ale tipuju,ze to zelva postavi ciste na 532 a dopredu da nejaky rychliky na gola z brejku...budou z toho bolet oci,ale bod si uhrajeme

Reagovat
Infernoqt

Cejtim to podobně. Na WB Young a Valencia. 1-0 vyhrajem

Reagovat
vladis271

Reagovat
13

Tak jako ten poslední vzájemnej zápas nebýt Davida a dřevěnosti v zakončení, tak je to možná remíza.

Rozhodující byly možná životní goly, ale v každém zápase si Liverpool kromě toho vypracoval i jiné šance. Šťastná byla podle mě jen výhra se Sottonem.

Tak teda uvidíme no, klidně bych se s tebou ale vsadil, že De Gea bude čelit zhruba dvakrát většímu počtu střel než Simon.

Reagovat
Infernoqt

Však to je předem jasné. Ale 3/4 těch střel budou více jak z 16 metrů. Vsad se, že LVG zvolí taktiku na beton a breaky. Naše střely možná nebudou v takovém počtu, ale za to každá naše akce bude smrdět golem.

Reagovat
13

I to je možné no, ta sestava 5-3-2 je pro takovej styl fotbalu vhodnější.

Reagovat
r.mrazik

ja se nevsazim...

s nasi hrou bych se moc nedivil,taky by zalezelo,jaky by ty strely byly...

jo,proti swans jsme taky meli sance a prohrali....

ale doufam,ze pool porazime,protoze posledni dobou se ty silny kecy z poolu uz nedaji moc poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

A kdy s tím bazénem hrajete?

Reagovat
r.mrazik

jo,to fakt nevim,kdy s aquabelama hrajeme

Reagovat
smazaný uživatel

Prd možná remíza, to měl vyhrát Liverpool asi 5:3..

Reagovat
niflheim

Já bych hlavně netvrdil, že mají nějakou krizi, spíše tam jen byl pořádný pešek v posledních dvou zápasech.

Reagovat
Swarley

tak i to s tebou zamává a teď k tobě přijede Pulis...

Reagovat
smazaný uživatel

myslím si, že ak mužstvo strelilo v posledných piatich kolách jeden gól (a to proti QPR), tak je slovné spojenie "menšia kríza" celkom na mieste...

Reagovat
niflheim

No krize hlavně v zakončení, ten průběh zápasů vypadal poněkud jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když nenechá hrát Tadiče..

Reagovat
Infernoqt

Díky Bohu, že už nehrajem se Swansea.

Reagovat
niflheim

Takže Sheasy ani Brown nemají stopku, pěkný

Reagovat
Swarley

vlk se nažral...

Reagovat
kiwwi

sranda...cakal by som, ze ju presunu na Sheasyho

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

a rozhodca? ten asi až tak dobre neobišiel, že? :)

Reagovat
kiwwi

prave rozhodcovska komisia vydala stanovisko, ze rozhodca ziadnu chybu neurobil, pretoze ze jeho pohladu to fakt vyzeralo, ako keby posledny faul urobil Brown, cize tomu veril a rozhodol podla toho co videl...za toto ho nemozu trestat

Reagovat
smazaný uživatel

to je zaujímavé stanovisko, pretože rozhodcovia všeobecne rozhodujú (verím tomu) podľa toho, čo vidia... samozrejme ak sa bavíme o vrcholovej úrovni v Anglicku a nie o slovenských nižších (alebo aj vyšších?) súťažiach...

Reagovat
kiwwi

tak ale oni to zhodnotili podla zaberov z roznych kamier a dospeli k tomu, ze on to tak fakt mohol vidiet a postavenie nemal zle, cize chybu neurobil

Reagovat
smazaný uživatel

ono zas aj v televíznych záberoch bolo vidno, že o svojom verdikte bezprostredne po faule komunikoval s ďalšími rozhodcami... bolo by veľmi zaujímavé počuť rozhodcovský rozhovor napríklad po vzore NHL...

Reagovat
r.mrazik

hlasovani o hrace mesice na MU.com je taky vtipny s jakym naskokem vede herrera

Reagovat
niflheim

Tak tím pádem ho LVG určitě nepostaví zítra

Reagovat
r.mrazik

zbytecnyho kveta misto nej

Reagovat
niflheim

Tak zrovna i Květák patří k nejlepším naším hráčům v této sezóně. Jen teď nevím, zda mám být z něho nadšený či z toho všeho být dojebaný

Reagovat
r.mrazik

kdyz si vezmu,jak nekteri hrajou tuhle sezonu,tak tezko rict,co na to napsat...

a vzhledem k tomu,ze se mu povedlo kolik zapasu? tri? ctyri? tak....achjo

ono kdo krome davida by se dal povazovat za alespon dobreho? haha

Reagovat
smazaný uživatel

To je takovej trpkej fakt no Když Květoň nastoupí, najednou mam pocit, že by mohli MUFC něco se zápasem udělat...

Reagovat
kiwwi

myslim, ze si posedi Di Maria a Ander bude na 100% hrat

proti Newcastlu by som dal dal totoznu zostavu akurat namiesto Di Mariu by siel Adnan a namiesto Falcaa bud Wilson alebo Mata (a ak je zdravy Shaw tak Rojo na stopera a Shaw na LB)

Reagovat
r.mrazik

to by bylo fajn...snad to želva tady čte

Reagovat
vladis271

https://www.youtube.com/watch?v=nfN1p-3_uiE

https://www.youtube.com/watch?v=9ApycAVdnaw

Kde sú tie časy. Z toho prvého cítiť akúsi zaslúženú úľavu a čo si budeme tvrdiť, trafili sa s tým. To druhé mi pripomína skapínajúcu kobylu, ktorá presvedčuje ľudí okolo seba, že neumiera, a chce aby jej to ostatní potvrdili.

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/wUJuQj5r8Kk

zaujimave obsadenie...uz sa to stahuje

Reagovat
r.mrazik

je to prima žánrovka...

Reagovat
smazaný uživatel

Mikkelsen se mi na divoký západ fakt nehodí.

Reagovat
kiwwi

a co King Eric?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem nevěděl, že hraje. Ten tam sedne.

Reagovat
kiwwi

vsak preto som to sem dal (bez OT)

Reagovat
SunFells

Reagovat
Whitemedia

ten se hodí kamkoliv

Reagovat
vodka

no tak jeho videt v nejake romanticke komedii bych fakt nechtel

Reagovat
Lacko_Boh

The Hangover 5

Reagovat
smazaný uživatel

je štvorka?

Reagovat
smazaný uživatel

ty ojebávač

Reagovat
Lacko_Boh

nemám v tom prehľad , to som strelil len tak na nahodu, ako Giroud...a už dvojka bola veľmi zlá

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

to s tým Giroudom som absolútne definitívne nepobral, máš v tom guláš

Reagovat
vodka

mne prave fakt dost, taky stahuju...

Reagovat
smazaný uživatel

tak leda by hrál Bronson style taky to stáhnu, nebo možná nejdřív mrknu do kina.. vprostřed Jednoho světa by se něco takovýho na odlehčení hodilo

Reagovat
patas92

Reagovat
Busby babes

nejlepsi role Evy Green ever.

Reagovat
SunFells

Ježiš to vypadá lacině

Reagovat
smazaný uživatel

Je to divnej film, vůbec mě nebavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze myslite, ze by Harry Kane mohl byt lepsi nez Alan Shearer?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

co myslis...moze ho dobehnut Wazza? Prave to porovnavam a vo veku ako ma teraz Rooney mal Shearer cca rovnako golov v PL...tych 260 golov sa mi este davnejsie zdalo ako neprekonatelna hranica, ale Wazza to zbiera poctivo a solidne ukrajuje rok co rok

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze urcite muze. Podmínky vidím dvě. Pokud ho nesejme zranění, nebo nezačne hrát CM na plný úvazek.

Reagovat
Robochelsea

Podľa mňa nie lebo hrá stále viac stiahnutý a o take 3-4 roky už nemusí byť ani v základe. Ale celkom by som mu to prial.

Reagovat
kiwwi

v tejto sezone mu chyba 5 golov, aby prekonal 8!!! svojich sezon co sa tyka golovosti...on odohral len 2 sezony ako hrotak, zvysok odohral na kridle, podhrote, zalohe...v tom problem nebude, staci mu ostat konzistentny

Reagovat
kiwwi

kazdopadne, hrat celu karieru na hrote, tak uz mohol mat Shearera na dohodenie kamenom

Reagovat
Robochelsea

Keby ostal v United povedzme do roku 2022, musel by dať každú sezónu v priemere vyše 10 gólov. To je dosť, ak nebude hrať na hrote.

Reagovat
Wat

On by těch 10 kousků beztak dal, i kdyby hrál celou sezónu v záloze.

Reagovat
vladis271

To bude sranda, keď Alana prekoná v drese City alebo Chelsea.

Reagovat
Robochelsea

To by bolo fajn.

Reagovat
Busby babes

sni dal...

Reagovat
kiwwi

Wazza neni Lampard alebo Gerrard aby sa stahoval do ineho klubu...do konca kariery v United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

odchovanec MU

Reagovat
kiwwi

kto?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney, pokiaľ viem, tak sa sťahoval už z Liverpoolu

Reagovat
kiwwi

a?

Reagovat
Rssa

Ty máš dlouhé vedení

Reagovat
kiwwi

coze? Ja som o ziadnom odchovancovi nic nepisal, len som napisal, ze ostane do konca kariery v MU...nerozumiem o co sa undund snazi

Reagovat
smazaný uživatel

reagoval som na toto: "Wazza neni Lampard alebo Gerrard aby sa stahoval do ineho klubu" a to nie je pravda

Reagovat
kiwwi

tak samozrejme to bolo myslene na konci kariery, ale myslim ze si to vedel odzaciatku ako to myslim

ale ok, dalo sa toho chytit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

No tak samozrejme,lebo nikde inde nie sú ochotní ho tak brutálne preplatiť

Reagovat
Swarley

zvláštní, že to zaznívá v diskuzi, kde se bavíme o tom, jestli se může stát nejlepším střelcem PL všech dob...a to ani není čistokrevný hroťák...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

No píšem to len preto, že kiwwi napísal, že sa nebude sťahovať z MU ako Lampard a Gerrard z CFC resp. LFC. Ale Rooney sa sťahovať už dvakrát chcel, len ste mu vždy zavreli hubu prachmi. Mám ho rád ale hádam som mnou budeš súhlasiť, že práve kvôli tým jeho trucom nebude nikdy taká legenda MU ako bol Scholes alebo Giggs.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo bude, veď teraz je tam preplatený už kde aký priemerák, takže Rooney nieje žiadna výnimka

Reagovat
Swarley

tak prachy se dávaly všem hráčům, nejenom Wazzovi, ale i Giggsovi, Gerrardovi a jiným...že Wazza z toho dělal debilní show a dělal kolem toho divadlo, to je na tom to nejhorší a to mu nikdo neodpustí...o ty peníze mně osobně fakt ani tak nejde, my na to máme, Wazza je pro nás dlouhodobě klíčový hráč, tak proč mu je nedát...ale právě tím okolo dělal z fanoušku i klubu blbce a to mu málokdo odpustí, to je jasné...

druhá stránka věci je, že on bude legendou United tak jako tak...samozřejmě jako Scholes a Giggs těžko, ale bude hned za nimi a to fakt nezmění nic ohledně toho vyjednávání nových smluv...pokud by se stal nejlepším střelcem v historii PL, tak nebude legenda MU? samozřejmě, že bude, už teď je nejlepším střelcem United v historii a stane se jednou z největších legend PL vůbec, o tom prostě jasně mluví fakta...

Reagovat
Swarley

střelec United ještě není, ale bude, pochopitelně

Reagovat
Robochelsea

To je jasné, že bude, alebo vlastne už je, legenda. Ale nie je tak lojálny ku klubu ako tí starší hráči. V lete 2013 chcel dokonca prestúpiť k nám. A legenda PL je samozrejme a v tom ohľade ani nezáleží na tom, či prestúpi k rivalovi alebo nie.

Reagovat
Swarley

chtěl nechtěl, to už jsou jen spekulace, nikde neprohlásil, že chce do Chelsea nebo něco podobného...samozřejmě nemůžu ti nijak dokázat, že to tak doopravdy nebylo, ale spíš bych si vsadil na to, že z nás jen chtěl vymlátit co nejvíc peněz, což i tak samo o sobě je plivnutí do xichtu jak klubu, tak i samozřejmě samotným fanouškům...

samozřejmě, že to nikdy nebude level Scholes nebo Giggsy, ti jsou prostě úplně jinde, ale zase, který jiný tým má takové legendu, jako jsou tihle dva? s většinou ostatních se prostě může Wazza bezproblémů rovnat...

Reagovat
kiwwi

tak napriklad len malo ludi vie, ze Best chcel odist z United resp. si chcel takouto cestou vydobit vyssi plat...Busby si ho zavolal k sebe, dohodol sa s nim ze mu plat zvysi ale pred vsetkymi povedal, ze mu neda ani o penny viac a to plati pre vsetkych

a dnes mu stoji socha pred stadionom

futbalisti su uz raz taki a hraci ako Giggs, Scholes alebo Neville sa nielenze nerodia kazdy den, ale aj ked nejaki su, tak to maju v top kluboch tazke (vid Gerrard alebo Lampard, Del Piero, Raul, ktori nemohli karieru dohrat tam kde zacinali)

Reagovat
kiwwi

*bol to Law, nie Best

http://www.eurofotbal.cz/clanky/denis-law-the-king-172633/

V r. 1966 Law seznal, že na to, jak je dobrý, bere málo peněz. Zašel tedy za šéfem a žádal jej o zvýšení platu, jinak prý půjde o dům dál. Jenže sir Busby byl opravdový šéf a bez mrknutí oka napsal Lawa na transfer listinu. "Mně nikdo nebude klást podmínky a vyhrožovat odchodem," řekl. Milý King sklopil uši a podepsal papír, kde se omluvil za své jednání. Busby ho pak neopomněl ukázat na tiskovce novinářům, aby tak všem hráčům ukázal, že takto teda ne, hoši. PS: Law ty prachy nakonec dostal, ale zůstalo to mezi ním a Busbym.

Reagovat
Swarley

vidíš no, jako tohle nebude jen případ Lawa a Wazzy, toho bude víc, ale prostě mělo by se to řešit pod pokličkou a ne to prát přes média, vyplakávat a hrozit s tím, že někam odejdu...že jsme Wazzovi dali takové prachy, to je mi fakt úplně jedno, on by si to za svoje činy na hřišti zasloužil, ale ta komedie okolo, to byl prostě hnus...

Reagovat
Busby babes

a pak nas ten nerad poslal do druhe ligy.

Reagovat
13

Pokud nedojdou peníze.

Reagovat
Swarley

tě to ještě nepřešlo?

Reagovat
Swarley

když bude hrát na hrotu nebo na AM, tak to klidně může dát...ale pokud se třeba za 2-3 roky definitivně přesune na CM, tak to půjde jen těžko...

Reagovat
Mimalu

To je strašně daleko, spise ne při současné vyrovnanosti PL

Reagovat
niflheim

Reagovat
Thab

jenom pokud mu vydrží vlasy

Reagovat
Rssa

Vlasy ho dělají lepším než byl Shearer

Reagovat
SunFells

Už ho předstihl. Shearer byl první Kane.

Reagovat
Robochelsea

Táto úvaha je fakt na mieste Už mu chýba len 240 gólov.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

jj, uz mu zbyva jen asi 246 golu nebo kolik... nad timhle premyslet mi prijde v tuhle chvili hodne ujety.

Reagovat
smazaný uživatel

jistě

Reagovat
smazaný uživatel

to neviem, ale Akpom každopádne môže/bude.

Reagovat
smazaný uživatel

už jenom kvůli jménu těžko

Reagovat
smazaný uživatel

legenda PL menom Chubacabra

Reagovat
smazaný uživatel

no právě :)

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
smazaný uživatel

Koukam, tady me plno lidi nepochopilo. Ptal jsem se, zdali muze bejt lepsi, ne jestli prekona jeho golovej rekord

Reagovat
smazaný uživatel

hromada takovejch mladejch cápků teoreticky může a prakticky se to skoro nikdy nepovede

a nebo jen na sezonu

čili stejně otázka na nic

Reagovat
Honza Matoušek

Vybarvíte, prosím, někdo 6. místo tabulky modře, po tom finále COC? Děkuji, mé duši by to ulevilo.

Reagovat
smazaný uživatel

ok, mám to

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea skončí 7., takže ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ved je modre sestka je zlata.

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa do zajtra nedá dokopy Coqov nos, tak to bude podľa mňa celkom problém. QPR je slabučké, ale so stredovou dvojkou Chambers - Cazorla by som sa trochu obával, našťastie je Fer out.

Reagovat
norton

co s nim vlastne ma ? zlomeny ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nech mu daju masku, pojde z neho strach

Reagovat
smazaný uživatel

aj keby hral nahatý, tak by z neho išiel strach.. možno práve preto

Reagovat
smazaný uživatel

To bych se víc bál, že by tam pustil Ramseyho, kterej je už zdravej.

Reagovat
smazaný uživatel

toho sa bojím tiež

Reagovat
PhilipS

Výběr dnešních zápasů je dost smuteční. A to jsem myslel, že se hraje LM...

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
Wat

Ten Illarra je typický DM?

Reagovat
Honza Matoušek

Právě, že není a co se týče jeho útočný stránky, tak je oproti němu Lucas kreativní sen.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

skôr mokrý

Reagovat
vladis271

Neverím, to sa ani nedá.

Inak z nejakého hľadiska nám začínajú hrať hráči, ktorí ten stred držia a zaisťujú. Či už Lucas, začína sa chytať Allen. Po zranení Lukáša sme všetci panikárili, a ono to ide aj bez neho.

Bohužiaľ to asi bolo dosť dlho Gerrardom. Ja ale dúfam, že on sa povznesie a bude rád, že klub aj po jeho odchode neutrpí. Len nvm ako sa za rok vyrovnáme s tým titulom, získať ho rok po jeho odchode by bol strašný mindfuck.

Reagovat
papos182

Loni to skoro byl titul rok po odchodu Carraghera.

Reagovat
Kowe

"asi"

Reagovat
vladis271

Tak HoC vlákno bude plné SPOLIEROV!!!!!!!!!!!!

Najlepšia bola linka s Putinom a UN. Domáca politika sekundovala, ale 3 časti doknca sa slušne rozbehla. úplna sprostosť a neskutočne nudná bola linka s Dougom. A za ten záver by si ten debilko zaslúžil s tou lopatou po hlave. On ju jednoducho musel zabiť, že.

Finále ma neohromilo. Osobne som počítal viac s tým, že spácha samovraždu, ale aj rozchod ma napadol. Malo to slabšie momenty, ale vysokú úroveň predchádzajúcich sérií si to aj tak udržalo.

Reagovat
niflheim

Jen vkládám aby náhodou ----------

--------

spoiler na house of cards bo vladis nedá alert ani dolů pro ty, co to čtou odspoda.

Reagovat
Lacko_Boh

tekéto drobné dobré skutky ťa dostanu do neba

Reagovat
Wat

Reagovat
niflheim

Jen nakokot, musím napsat ještě jeden, protože stejně to teď půjde odspodu ty reakce

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
vladis271

ja stále nechápem to čítanie odspodu. Vysvetlí mi niekto ako sa to robí a prečo to niekto tak číta?

Reagovat
niflheim

Zvyk je železná košile.

Reagovat
vladis271

ale ja som to nerobil ani pri starom systéme. Proste som aktualizoval, išiiel hore a hľadal smerom dolu zvýraznené vlákna.

Reagovat
vodka

4. serie bude? protoze ten konec je dost otevreny...

Reagovat
vladis271

bude.

Reagovat
smazaný uživatel

už to máš celé? kokos, vy čo robíte, ked máte toľko času?

Reagovat
nani92

študujú na vysokej škole

Reagovat
smazaný uživatel

socioloógiu alebo pedagógiu alebo FTVŠ určite.

Reagovat
Lacko_Boh

pri poctivom študiu sociologie tiež nemáš čas na serialy

Reagovat
vodka

erasmus, kde mam jeden predmet tydne, po opici sleduju serialy a filmy, no...

Reagovat
fenixLFC

je zaciatok semestra takze bez problemov...za vikend som dal celu druhu seriu

Reagovat
niflheim

-------------------------------

Jen přikládám ještě jeden - prosím ohledně House of Cards reagovat na můj příspěvek výše - je to pro ty, kteří čtou od spodu. thx.

----------------

Reagovat
Nikikrew

boha chodte s tym spoilerom doprdele

Reagovat
patas92
Reagovat
smazaný uživatel

jj, veď preto som to sem dal, len som nemohol nájsť tento obrázok. dík.

Reagovat
patas92

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

cierny fasista a iluminat

Reagovat
Mada

Reagovat
Side

Reagovat
SunFells

Reagovat
Marv

nechápu

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infi

Reagovat
fff

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/luciano-vietto-agent-claims-liverpool-8763161#ICID=sharebar_twitter

To by bolo tak supeeer. Studge, Vietto, Origi, Lambert a obaja nasi talianski ostrostrelci prec.

Reagovat
avicii

to by bolo krasne a nezabudajme ze sme sa este natrvalo nezbavili Aspasa

Reagovat
smazaný uživatel

A Alberta.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Já se divím, že Koeman neposadí aspoň na jeden zápas Pelleho, přijde mi, že mu trochu zvlhnul prach/došel dech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na druhou stranu se mu nedivím, protože tam nikdo jiný vlastně není. Pelle odvede spoustu práce při sklepávání míčů a rozehrávání na ty krajní hráče.. a na tohle se třeba Long prostě nehodí.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Wat

Jojo, na tu černou práci je super, ale spíš bych si představoval, že jako hroťák tam bude sázet ty fíky pravidelněji, kór po takovym začátku. On by Long jeden zápas vydržel na tom hrotu a byl platnej taky, kdyby bylo třeba.

Reagovat
fenixLFC

tak long tiez nie je priklad goloveho hraca

Reagovat
Wat

Ten jeden/dva zápasy by ten základ uhrál místo Pellého v klidu, myslím si.

Reagovat
fenixLFC

ale stale by im chybalo to co sa vycita pellemu-goly od hrotaka

Reagovat
Wat

Moje původní myšlenka byla ta, aby si právě Pelle dáchnul a nabral síly, no. A kdo ví, třeba by se Long zrovna trhnul, zase takový dřevo to nejni.

Reagovat
Cobra

Stream? Blabseal spadnul

Reagovat
Minister
Reagovat
smazaný uživatel

Schneiderlin stále skúša pätičky, strely z rohu a také hovadinky, to je fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

pýta si Wengerovu pozornosť

Reagovat
FUnk

aji pelle, ale jenom ucesem

Reagovat
fantomas

Gabby už moh v poklidu mít hattrick. To sou mi věci.

Reagovat
smazaný uživatel

Sherwood effect?

Reagovat
fantomas

Dopředu hrajou líp od začátku no, to se dalo čekat.

Reagovat
Wat

Koukám, že Sherwood nechává sedět Gila, má nějaký zranění, nebo se mu prostě nehodí do systému?

Reagovat
fantomas

Nevim o ničem. Asi se chce podívat i na N'Zogbiu, nevim. Gil taky jednou zahrál dost špatně nedávno, nejspíš za to do jistý míry pyká.

Reagovat
Coutinho10

ouuu Zaha to je skoda, ze nepotrestal...

Reagovat
smazaný uživatel

Pellé

Reagovat
13

Pelle je takovej trochu horší Giroud.

Reagovat
smazaný uživatel

Pellé je hroznej sráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Saints-CP katastrofa, Hull-Sunderland celkom fajn, AV-WBA skvely futbal

Reagovat
smazaný uživatel

pozeráš všetky tri, hej?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

sikovnicek

Reagovat
smazaný uživatel

Co sleduje Koeman posadenim Tadica?

Reagovat
Wat

Wow, Delph, škoda toho. Villans hrajou hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Foster ma dnes stastie ako nikto a nehovoriac o penalt3 ktoru rozhodca neodpiskal po jeho faule

Reagovat
FUnk

palace to ubrani a v 80. minute daji z rohu nejakeho smudlu....klasika

Reagovat
Wat

Nj, kdyby tam byl Sanogo, tak už vedou 3:0 aspoň.

Reagovat
smazaný uživatel

U tohoto hráče hlava neví, co dělají nohy, takže možné je všechno.

Reagovat
Wat

Asi myslíme každej jinýho hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

ne-e

Reagovat
smazaný uživatel

no... celkom to trafil

Reagovat
Wat

Nj.

Reagovat
SunFells

Chaos faktor pyčo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je klasika tahle impotentní hra Southamptonu, tak se ani nedívím takovým výsledkům.

Reagovat
Cobra

Skoro

Reagovat
Coutinho10

CP by se mohlo trochu vic snazit o to ziskat 3 body, ale jinak az naky vyjimky Saints bez sance

Reagovat
Wat

Proč Villa nekopala penaltu?

Reagovat
eder

Protože ji sudí nenařídil.

Reagovat
niflheim

Afobe

Reagovat
smazaný uživatel

už nech je v PL

Reagovat
SunFells

9 zápasů / 6 gólů a 3 asistence ...není na tom špatně

Reagovat
Coutinho10

aaaaah Puncheon byl jasnej gol

Reagovat
j_mrazik

Clyne je fakt novej Johnson. Podobně centruje.

Reagovat
Wat

Kdyby Westwood trefil v klidu bránu, bylo by to o dva góly.

Reagovat
Coutinho10

tel Zaha tycka neni mozny

Reagovat
Marv

Sem snad ještě neviděl, že by se v týhle soutěži trefili 2 Angličani v jednom zápase

Reagovat
mojmira

tak on je problém dostat 2 angličany do základu

Reagovat
Maresma

u LFC běžná věc

Reagovat
kiwwi

Maneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

to snad neni mozny

Reagovat
smazaný uživatel

Mane luxusne

Reagovat
slavex

Proč přestal hrávat Tadic v základu? Co jsem ho viděl v pár zápasech, tak vypadal dobře. To hraje Elia líp?

Reagovat
Dawon

Foster boze to je klaun

Reagovat
Coutinho10

proc ten kks bolasie nestrilel na branu

Reagovat
smazaný uživatel

skvelej zapas!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Bolasie dnes strašný výkon... príšerné riešenie teraz na konci. Mal strieľať, alebo zaseknúť a strieľať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ten Foster dnes co robil nechapem ako moze chytat v premier league :O

Reagovat
smazaný uživatel

Benteke

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

bentekeee

Reagovat
Cobra

Reagovat
FUnk

Reagovat
Nikikrew

tomu sa neda verit

Reagovat
smazaný uživatel

ked nechytil infarkt tak este teraz skace od radosti :)))

Reagovat
Wat

Parádní závěr ve Villa parku. Nakonec si to zasloužili, sice po tý supr první půli trochu odešli, ale herně se mi teda pozdávali o dost víc než West Brom.

Reagovat
FUnk

foster

Reagovat
Infernoqt

Manchester United have been scouting Serie A strikers Mauro Icardi and Paulo Dybala this season, but are yet to make bids. [Sky Sports]

Reagovat
kiwwi

LvG has told #MUFC players to cut down on back-passes to De Gea after stats reveal he's received the ball a Premier League-leading 442 times

Reagovat
Arbiter

očekával asi spíš, že těch pasů dostane jen 352, že?

Reagovat
niflheim

Vždyť má nejlepší rozehrávku

Reagovat
vladis271

Takže po sezóne Ballo preč a príde Luciano Vietto. Tá jeho výkupka je smiešna. Bonus. Nasereme španelákov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v decembri bola ta vykupka 20 mega , V januari 15 mega . A teraz v marci 10 mega . Ja verim tomu ze do konca leta bude zadarmo a fanusikovia Live tomu budu verit

Reagovat
smazaný uživatel

v decembri písali o 12 libier

Reagovat
smazaný uživatel

deflácia ...

Reagovat
13

V EU momentálně je ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ak sa do toho vloží Real získate zas nejakú hviezdu zo Segundy

posledné roky vyslovene serete španelákov, Aspas, Alberto, Manquillo, akurát ten Moreno hráva

Reagovat
vladis271

Na Real má príliš malú výkupnú klauzulu, príliš malý plat, a nie je pre nich dosť pekný.

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, veď my by sme tam poslali tak 40M

Reagovat
Robochelsea

A kto by tak kúpil Balla a vyhovel jeho požiadavkám?

Reagovat
cristiano.K.

kdo to je?

Reagovat
smazaný uživatel

skvelý technický útočník, talent, podobný typ ako Aguero alebo Suárez... Argentínčan..

Reagovat
smazaný uživatel

http://1794.cz/

Omlouvam se, ze to davam sem, ale nikdo jinde nevi. Mate prosim nekdo zkusenosti s touto pujckou, popripade muzete mi doporucit jinou? Kamarad rika, ze je to bez problemu, ale radsi se ptam jeste zde. Jde mi o ten 0% urok, podle nej a podle podminek to plati, kdyz to splatim vcas. Diky za odpovedi

Reagovat
smazaný uživatel

" ...nemusíte se bát žádných nečekaných poplatků" nečakaných nie, ale očakávaných áno

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, že podobná firma to pár let zpět dělala obdobně, že si ty splátky musel nosit někam do jejich kanceláře a pak na jednu splátku tam nebyl nikdo k dostání a tu splátku nepřevzali a vyměřili ti poplatky... Lidi co se neuměli právně bránit pak docela vykrváceli na penále...

Reagovat
smazaný uživatel

Diky za varovani, procetl jsem si to podrobne a vsechny platby a papirovani jsou online, a kdyz to splatim vcas, tak mi platim u prvni pujcky jen to, co jsem si pujcil. Potrebuju na tyden do vyplaty 3000, takze do toho asi pujdu. Ale jeste se dam chvilku cas a pockam na pripadne dalsi reakce, diky

Reagovat
Robochelsea

To nemáš kamaráta, čo by ti požičal 3000 kč?

Reagovat
smazaný uživatel

Kvôli 3k by som do toho určite nešiel teda

Reagovat
dextroza_m

kontokorent...

Reagovat
smazaný uživatel

To nemôžeš ísť do banky a zobrať pôžičku stamade? Určite nájdeš nejakú so 7-8% úrokom...A pri 7500czk zaplatíš max 600 korun naviac čo nie je tak veľa keď surne potrebuješ peniaze..Alebo od kamoša keď už nechceš platiť úruky

Reagovat
smazaný uživatel

Muzu, ale potrebuju to poprve a jen jednorazove, protoze se spis zajimam o tu bezurocnou pujcku. Zazadal jsem a cekam, jak to bude probihat dale

Reagovat
cristiano.K.

do toho bych nešel, smrdí to

Reagovat
FUnk

Reagovat
Kowe

od toho bych se držel na míle daleko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

OT: poradte nejake wireless sluchatka na sport - najlepsie nie stople bo mi vypadavaju...a nech nestoja 100 evri

Reagovat
kiwwi

nie stople a menej ako 100 evri a ty mi das stople nad 100 evri...tak dik

Reagovat
I am Mancunian

ale tieto stople by nemali vypadavat, ine nepoznam no

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Robochelsea

Sklamal si kiwwiho, ale nerob žiadne hlúposti, môžeš to napraviť.

Reagovat
smazaný uživatel

píše si

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

by mě zajímalo, jak by taková sportovní sluchátka měla vypadat teda, když ti špunty nevyhovují

Reagovat
SunFells

Směle odhaduju, že jinak.

Reagovat
vodka
Reagovat
Arbiter

šak to jsou též špunty

Reagovat
vodka

ale ne klasicke a tezko budou vypadavat, kdyz mas kolem ucha tu nožičku, nebo jak to nazvat.

Reagovat
smazaný uživatel

aj vyhovujú kiwwiho cenovým požiadavkám

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

to je asi nepředraženější značka sluchátek na světě...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale môže ťa tešiť že nejaké penny z toho idú na nový káder Liverpoolu

Reagovat
vodka

jako pokud už bych měl jít do nějakých drahých sluchátek, tak bych dal přednost radši shure...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou tie čo som tu dal sú jedny z najkvalitnejších športových sluchadiel...Ale veľa ide Lebronovi takže sú trochu preplatené...

Reagovat
Kowe

poměr cena/kvalita je fakt šílenej

Reagovat
smazaný uživatel

Dost podobně jako klasické handsfree.

Reagovat
smazaný uživatel

chcel by som ťa vidieť športovať s nimi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

v živote som nevidel nikoho športovať s takými sluchadlami. Sú športové jedine v tom, že nemajú šnúru...Si kup normálne štuple s onym aby ti nevypadavali alebo choď do doktora s ušami a ne tu šaškuješ

Reagovat
kiwwi

su sportove v tom, ze konstrukcia ide za hlavu, takze ti to na tej hlave pevne drzi ty sasku

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja som s takymi videl milion bezcov.

Reagovat
smazaný uživatel

nepreháňaj

Reagovat
Swarley

ved nevieš, že nakolko behá

Reagovat
smazaný uživatel

co?

Reagovat
Swarley

ale nič, neviem po slovensky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale beham naplno.

Reagovat
SunFells

natolko?

Reagovat
smazaný uživatel

I vic kamaráde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To som sa este krotil.

Reagovat
kiwwi

a nejde ani tak o spunty, tie by neboli zle, keby mali nejaky mechanizmus, ktory by to tam cele drzal...nieco taketo

http://www.realshop.sk/product/stereo-headset-backbeat-fit-bluetooth-v3-0-zeleny-plantronics#

Reagovat
smazaný uživatel

tak tieto sú ďaleko lepšie ako tie vyššie, tamtie sú ohromné ... na aký šport to chceš mať?

Reagovat
kiwwi

na rekreacne behanie a korcule

Reagovat
kiwwi

a ohromne teda niesu...takto vyzeraju na hlave

https://i.alza.cz/ImgW.ashx?fd=FotoAddOrig&cd=RO972r2-04&i=1.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, mne to príde strašne veľké, zbytočná záťaž pri športe, hlavne v lete sa ti budú strašne zaparovať uši

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě ti tyhle nedoporučuji. Záleží jak dlouho máš v úmyslu běhat. Měl jsem podobné, co zakrývaly celé ucho a po delší době z toho začnou uši nepříjemně bolet. Třeba se to těchto netýká ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

no cenovkou tě asi taky nepotěšim, ale tyhle mam já a jsou super a těch pár korun navíc za tu kvalitu stojí

http://www.jabra.cz/products/bluetooth/jabra_sport_/jabra_sport_

Reagovat
kiwwi

heh, akurat som na nich pozeral

https://www.alza.sk/jabra-sport-plus-bluetooth-d519051.htm?kampan=najnakup.sk&IDP=1361

skoda ze ich nemaju na sklade...ale aj tak sa proste bojim, ze mi nebudu pasovat na ucho Drzi to v pohode? Jak dlho vydrzi baterka a jak sa to nabija?

Reagovat
mojmira

Tak s pasováním by problém být neměl, v tom balení je 7 různých nástavců, takže není problém si vybrat ty co sedí nejlépe. Drží dobře, snad ani jednou jsem si je nemusel v průběhu běhání nějak upravovat. Baterka podle toho jestli jen posloucháš hudbu, nebo telefonuješ - nejdéle jsem je nabíjel asi po 7 hodinách a pořád ještě bez problému běželi. Nabíjí se přes microUSB kabel.

Reagovat
kiwwi

dik za info...a sparovanie s telefonom bez problemov hej?

Reagovat
mojmira

Před nákupem jsem četl, že některým lidem s androidem to zlobilo, ale já mam android na mobilu taky a žádný problém jsem neměl.

Reagovat
Hokaido

když jsem u těch sluchátek, tak : https://www.youtube.com/watch?v=u163wC6mP2A + samozřejmě sluchátka a trošku představivosti. Mě to

Reagovat
kiwwi

dnes som sa tu dozvedel, ze vraj sa pod takymi zaparuju usi, ze niesu sportove a ze nikto nikdy v takych nesportoval

Reagovat
VasAFC

blbej názor taky názor

Reagovat
smazaný uživatel

Neville: I am worried by Liverpool's great form - and Manchester United should be too

Reagovat
vladis271

*mrazik should be too

Reagovat
r.mrazik

To je sladký

Reagovat
13

Reagovat
13

Reagovat
avicii

Reagovat
Swarley
Reagovat
dextroza_m

Jestli tam ten Frantík nedá Rosu ani teď do základu, tak už nevím co vlastně chce...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FCSL

Vrátil se Ramsey, takže Ozil zase na křídlo

Reagovat
smazaný uživatel

Mesutek už je brilantný aj na krídle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
SunFells

Hráč měsíce.

Reagovat
smazaný uživatel

století

Reagovat
SunFells

měsíce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robochelsea

Každý sme nejaký futbalista, niekto je lepší v 16-ke, niekto v 15-ke. Adam Johnson o tom vie svoje.

http://www.takurcitee.sk/sk/042013/takurciteblog/1857/epl-styri-k-na-etihade.htm

Reagovat
smazaný uživatel

tomu co to psal musí být tak 12 ne?

Reagovat
Robochelsea

Náhodou, tie články sú celkom úsmevné a dobré na pobavenie

Reagovat
Nikikrew

Tazky away zapas. Avsak mali by sme ich zdolat nakolko im chyba Fer a Barton ale tak maju skvelych hracov, najma Austina. Uvidime no. Kazdopadne by som doprial Alexisovi lavicku a oddych, nakolko je teraz troska bez formy ale to uz mam asi privysoke naroky na neho. Dnes by som chcel vidiet Thea v zaklade.

Reagovat
smazaný uživatel

alexis nie je troska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Swarley

četl jsem to stejně

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

*

Reagovat
Nikikrew

Ma pravo si vybrat slabsie zapasy nakolko bez neho by sme boli niekde tam kde je West Ham

Reagovat
Nikikrew

ahcjo a ja ze na com sa tak smejete

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Rišty

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu niekto, kto sleduje NBA? ako vidíte šance na výhru Detroitu dnes v New Orleans?

Reagovat
Nikikrew

Zach ti rad odpovie

Reagovat
smazaný uživatel

od toho by som skôr čakal, že bude sledovať ruskú Superligu.

Reagovat
Nikikrew

je to mozne ale do NBA sa vyzna

Reagovat
smazaný uživatel

On sleduje NBA kvoli americkym tajnym agentom. A ludia su zaslepeni, ale je ich casto dost aj na palubovke. Hlavne ked hra nejaky Litovec.

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Lacko_Boh

nevieš čo s 549 000,00 Kč?

Reagovat
smazaný uživatel

práveže už som vedel, čo s nimi. Otázka je teraz, či budem milionár.

Reagovat
Lacko_Boh

https://www.youtube.com/watch?v=W3qebJIx8KQ

multimilionar-martin kokotinar

Reagovat
Kowe

kurz těsně pod tři má určitě hodnotu, NO sice teď překvapuje, ale pořád jim chybí 3 nejlepší hráči, takže ta šance, že to nezvládnou bude vyšší. Detroit sice venku je bídnej, ale Monroe s Drummondem by to mohli zvládnout, když NO chybí Davis s Andersonem. Ty dva sice docela dobře zastupuje Asik s Ajincou. Do HCP na Detroit bych za nějakej zajímavej kurz šel rozhodně.

Reagovat
miky10

Davis možná dneska bude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes povinnost vykrást Upton !

Reagovat
smazaný uživatel

vy byste furt něco kradli

Reagovat
smazaný uživatel

Naposled třeba vám pohár před nosem :)

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Abrovi dochází prachy?

Reagovat
smazaný uživatel

Oběma hahaha za pokus o vtip

Reagovat
vrabejka

Liverpool had a scout at Porto vs Sporting this weekend to, especially, watch William Carvalho. [Record]

Reagovat
smazaný uživatel

Keď dnes nebude Theo v základe, tak volám Wengera pred Eden.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako aby si mu tam ukázal odstrašující příklad, jak může dopadnout kdysi slavný tým?

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Tnout do živého

Reagovat
Kenneth

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
*CZE*

ok dáme tam sraz

Reagovat
Swarley

já myslím, že přesně takhle by měl začínat nejlepší vtip v historii...

Potká se tak Yung, *CZE* a Wenger před Edenem...

Reagovat
smazaný uživatel

chýba ti tam walter smith

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

áno?

Reagovat
Swarley

ještě si počkám, jak ten příběh bude pokračovat, zatím to vypadá slibně

Reagovat
*CZE*

Na druhou stranu s Wengerem budu souhlasit, když Walcott hrát nebude. Alexis a Oxlade jsou úplně jinde než Walcott.

Reagovat
smazaný uživatel

takže 2 vs 1, ok.

Reagovat
*CZE*

zbijem tě a pak zbiju Wengera za to, že nestaví Rosu

Reagovat
Rišty

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Robochelsea

Reagovat
Hokaido

https://www.youtube.com/watch?v=0Q7ZAnCFzI0

To jako takhle fakt komentuje v TV ?

Reagovat
smazaný uživatel

asi si požičali komentátora z WWE

Reagovat
smazaný uživatel

Nehovor že si doteraz nepoznal Hudsona?

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto kole nebude ani jedná 2ka (výhra hostí)

Reagovat
Hokaido

tipnul bych si dvě. Jedna bude určitě. Chelsea, ManU nebo Arsenal venku musej vyhrát

Reagovat
Hokaido

a taková výhra Swansea by mě taky úplně nenaštvala

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

sila teda

Reagovat
smazaný uživatel

Ten první komentář :D

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kowe

Reagovat
SunFells

Tonight feels like one of those games where everyone expects AW to rotate & yet he goes with 'strongest' XI

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím, že bude chytať Szcz.

Reagovat
SunFells

Proto je to v uvozovkách. Nastoupí beztak totéž, co proti Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Per bude hrať podľa mňa a možno aj Chambers, ak Coqovi nebude svedčať maska.

Reagovat
SunFells

Tomu Chambersovi aj věřím, ale tak to je vynucené.

Reagovat
smazaný uživatel

500 pre vyhru Liverpoolu dneska

Reagovat
Erdovec

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

a prehru MU, nech sa už veci v tabuľke pohnú tam, kde nevyhnutne smerujú.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Matić

Reagovat
mr.Silver

Szcz - Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal - Ramsey, Coq - Walcott, Ozil, Cazorla - Giroud

Snad dneska takto, mozna Alexis misto Cazorly, ten posledni na AM a Ozil na lavku, ale to asi tezko. Hlavne at hned jde hrat Aaron, ten stred je tragicky a potrebuje zesilit.

Reagovat
smazaný uživatel

Schválne si to porovnaj večer, minimálne 4 hráči budú podľa mňa iní.

Reagovat
mr.Silver

Ospina, Merte, Alexis a CHambers?

Reagovat
smazaný uživatel

Chambers možno, ale Welbeck - ten tam bude.

Reagovat
mr.Silver

Snad ne

Reagovat
Sandstorm

Co ten Dani Alves? Myslíte, že bychom ho mohli podepsat?

Reagovat
smazaný uživatel

A ty bys chtěl?

Reagovat
Sandstorm

No moc ne. Bylo by to řešení tak na max. 3 roky plus obrovský plat. Raději bych někoho mladšího a perspektivnějšího. Ale kvalitu má stále vysokou a byl by zadarmo, takže to by byly jediný důvody, proč bych to jakž takž zkousl.

Reagovat
smazaný uživatel

On je dopředu stále dobrý, ale měl bych strach, že dozadu by byl průchoďák. Na druhou stranu do systému se 5 obránci by na RWB mohl docela sedět.

Reagovat
Sandstorm

Přesně.

Reagovat
Error

NATHAN AKÉ

Reagovat
Whitemedia

co s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím že jsem velký optimista, ale mohl by ho dát dneska vedle Ramirese a Cesca dát mezi Hazarda a Williana. OScar má ale své místo nejspíš předplacené.

Reagovat
Error

Bohužel vůbec nic.

Reagovat
Whitemedia

hmm a já už si dělal naděje zrovna jeho situace mě štve, je ho škoda na tribuně..

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Everton X2, to je tutovka :)

Reagovat
smazaný uživatel

mám podané na X, tak si to oprav

Reagovat
SunFells
Reagovat
Sandstorm

On je gay?

Reagovat
smazaný uživatel

proste najlepší DM na svete

Reagovat
J0EL

Reagovat
r.mrazik

prej wilson nebude ani na lavicce...

Reagovat
niflheim

Tož snad tam nebude dneska cpát Angelka za každou cenu, rád bych viděl ve hře Adnana s Youngem na křídle, nejlépe Wazzínka na hrotu s Matičkou za ním

Reagovat
Swarley

já bych ten útok zkusil stejně jak jsme minule začínali, Falcao hrot a Wazza AM...ale zbytek souhlas...

Reagovat
Sandstorm

A jak to vypadá s obranou, Jones a Shaw stále out?

Reagovat
niflheim

Měli by být připraveni, ale nechal bych je klidně odpočat na víkend.

Reagovat
Sandstorm

Tak asi jo. Možná Shawovi bych dal 20 minut, ale záleží jak se bude vyvíjet zápas.

Reagovat
Swarley

to je jako vlak? neměl by to být autobus?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som to nekreslil

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je ten rasistický vlak...

Reagovat
Mimalu

Tak zrovna Costa který se trochu střelecky zabrzdil v posledních zápasech, spíš měl nějak zakomponovat obránce

Reagovat
smazaný uživatel

V posledných zápasoch keď mal ban?

Reagovat
Mimalu

*v posledních zápasech co hrál, v současnosti vidím spíše obránce co nás táhnou....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak práveže v posledných zápasoch čo hral, mi príde, že Diego tie góly dával .

Posledných 9 zápasov dal 6 gólov. Neviem či sa toto dá považovať za strelecké zabrzdenie

Reagovat
Mimalu

no brzda asi není správné slovo, Omarovi obrázky ve většině případů reflektují aktuální témata a v nich mi nepřipadá že Costa by byl tím hlavním tahounem (nehraje špatně to neříkám jenom mi to moc nesedí že na tom obrázku je zrovna on)

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr sa treba asi zamerať na to, že Costa je najlepší strelec Chelsea a v lige sa o túto pozíciu delí s Aguerom. Vlak zrejme imituje to, ako je Chelsea v lige rozbehnutá a ako valcuje troch predsezónnych kandidátov alebo teda rivalov v booji o titul. Valcuje nemyslím vo vzájomných súbojoch (aby sa toho nejaký kiwwi alebo jemu podobný dement nechytil), ale celkovo v lige...

Reagovat
Kowe

nebo to spíš ukazuje, že se Costa vrací do hry?

Reagovat
Matić

Já mám dojem, že to je starší obrázek.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravdu máš, moja chyba

Reagovat
niflheim

Wire

Reagovat
Sandstorm

DDG - McNair, Smalling, Rojo - Valencia - Blind, Herrera, Mata/Fellaini - Young - Rooney, Falcao...a pokud už je zdráv Shaw, tak na 4 obránce a posadit McNaira.

Reagovat
Matić

Diego Costa scored 17 goals in 20 Premier League matches but in others competitions is still goalless (732minutes)

Reagovat
niflheim

Tomasz Kucz

Reagovat
Sandstorm

A dokonce brankář je to

Reagovat
SunFells

Reagovat
Grahf

mohol by sa presadit, to by bolo poznámok na eurofotbale

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Karanka

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

kopáči

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
PhilipS

jestli bude v sestavě dneska Ozil, Santi, Welbeck, Ramsey tak to bude regulérní prohra... Očekávám, že se AW na nějakou rotaci opět z vysoka vysere...

Reagovat
SunFells

Fry byl J, ne S

Reagovat
PhilipS

cože?

Reagovat
PhilipS

aha...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

tak vraj vsetko ostava ako naposledy len namiesto Evansa ide Jones a namiesto Di Mariu ide Januzaj

Reagovat
Busby babes

jj, zrovna jsem to chtel psat. to je dobre. ADM at odpocine, potrenuje...

Reagovat
FCSL

Ospina, Bellerin, Mertesacker, Gabriel, Gibbs, Coquelin, Cazorla, Rosicky, Ozil, Alexis, Giroud

Theo Aspon Rosa

Reagovat
FCSL

Martinez, Koscielny, Chambers, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Welbeck

Reagovat
FCSL

Kos na lávce

Reagovat
mr.Silver

Kos

Reagovat
smazaný uživatel

a co wojta?

Reagovat
smazaný uživatel

Szcz uz ani lavka?

Reagovat
smazaný uživatel

lol, ozaj, ani som si nevšimol

Reagovat
smazaný uživatel

asi nejaké zranenie

Reagovat
smazaný uživatel

gunnerblog ‏@gunnerblog 44s44 seconds ago View translation

Wojciech Szczesny is ill. #afc

Reagovat
smazaný uživatel

uf, už jsem myslel, že si zase zapálil

Reagovat
smazaný uživatel

možno prechladol pri cige, to sa stáva často.

Reagovat
smazaný uživatel

Má šťastie, že na mieste Thea je Rosa, inak by mal problém. Ale aj tak mal hrať Theo. Ale Wengele prekvapil.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to aj tak napiču... mohol dostať voľno Santi/Mesutek/Alexis a mal hrať Theo.

Reagovat
afc

Cazorla si mohol odpocinut a malo hrat jedno rychle kridlo.Takto sa obavam,ze to bude az moc bez pohybu.

Reagovat
Nikikrew

Achjo co je zas toto? za Rosu, Mesut znova na kridle, to bude bieda.

Reagovat
smazaný uživatel

inak, čo je s Nachom? nezachytil som, že je zranený a ani lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

nachomonreal misses tonight's game with a slight back strain

Reagovat
smazaný uživatel

hajzel

Reagovat
Busby babes

United XI: De Gea, Valencia, Smalling, Evans, Rojo, Blind, Herrera, Di Maria, Fellaini, Young, Rooney.

Reagovat
Busby babes

me mrdne, zas ADM. a Fella misto Falcaa.

Reagovat
Infernoqt

Falcao udajně skončil, necháváme ho "dohrát" tuhle sezonu jen

Reagovat
Busby babes

tehle zprav uz jsem videl milion. Stejne jako jsem videl kazdej mesic milion zprav, ze jsme ho uz koupili. Takze asi tak.

btw. proc je pak na lavicce.

Reagovat
Busby babes

United subs vs Newcastle: Lindegaard, Jones, McNair, Carrick, Mata, Januzaj, Falcao. #mufclive.

Reagovat
niflheim

Angelko ani na lavičce

Reagovat
EXoRcIsT

sak je v zaklade

Reagovat
Pigeon

ne no, bo hraje

Reagovat
Busby babes

no skoro.

Reagovat
niflheim

Neviditelný pro mě jak poslední zápas

Reagovat
kiwwi

lavicka lepsia jak zaklad

Reagovat
kiwwi

OMFG

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud máme v základu Williamsona, je úplně jedno s kym nastoupíte.

Reagovat
Miguel19

TweetChelseaFC ‏@TweetChelseaFC 17s17 seconds ago View translation

Chelsea XI: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; Zouma, Ramires, Fabregas, Oscar, Hazard, Diego Costa. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Zouma na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, on bez hrace typu Matic hrat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže on není moc typ Matič. Se Spurs se dotkl míče tak 10x za celý zápas se mi zdálo.

Reagovat
Miguel19

Zouma DM a Oscar křídlo Můžete zase začít nadávat

Reagovat
Miguel19

TweetChelseaFC ‏@TweetChelseaFC now4 seconds ago

CHELSEA Subs: Cech, Filipe Luis, Loftus-Cheek, Cuadrado, Willian, Remy, Drogba. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Radši bych tam viděl Williana teda.

Reagovat
vitasrp

Očekávaný, Mou proti týmům, který umí využívat dlouhé balóny, prostě vždycky posílí střed hřiště o vysoký hráče - podobnou věc udělal i na Stoke, kdy k Matičovi přiklepl Mikela. Dneska ani jeden z nich není k dispozici, tak tam musí opět zaskočit Kurt.

Reagovat
Miguel19

Taky mi to přijde ok. Ale Oscara bych na křídlo necpal. Uvidíme...

Reagovat
vitasrp

Ve 4-3-3 tam několikrát hrával i loni, sice je napsanej na křídle, ale bude mít tu volnou roli, kdy se bude stahovat doprostřed, tvořit hru a lajnu otevírat pro Ivanoviče. S Tottenhamem jsme něco takovýho vůbec nechtěli, proto nastoupil Willian, který se tenkrát víc držel lajny, dneska nejspíš přece jenom budeme chtít být ofenzivnější, držet víc míč, kvůli čemu tam je Oscar.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Arbiter

a nebo to bude 4-2-3-1 s Ramim na křídle a Oscarem uprostřed

Reagovat
vitasrp

To si nemyslím, protože by to na Zoumu kladlo ještě větší nároky, což vzhledem k tomu, že na DM hrál jeden zápas v životě, úplně nepotřebujeme. Myslím, že to bude 4-3-3, aby měl Zouma svou roli co nejlehčí - hrál jednoduchý míče do stran, případně na krátkou vzdálenost na ofenzivnější záložníky, zůstávat v pozicích před stoperama a bojovat o dlouhý míče.

Reagovat
Svatej

presto mi prijde Ramires uz trochu navic, takovej willian by tu jeho roli podle me taky zvladnul, navic je lepsi na mici, ale zadnej pruser neni no

Reagovat
vitasrp

To si vůbec nemyslím, podle mě je Ramires pořád velmi užitečný hráč, jedinej problém s ním byl, že byl asi dva měsíce tajně zraněný, takže skoro vůbec nehrál.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec bych se nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

kiwwi

04.03.2015 19:38

tak vraj vsetko ostava ako naposledy len namiesto Evansa ide Jones a namiesto Di Mariu ide Januzaj

[reagovat]

Reagovat
Busby babes

vsak se to psalo vsude na twitteru no.

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
niflheim

Taky mohl postavit Matičku místo Felly

Reagovat
Error

Reagovat
kiwwi

katastrofalna zostava

Reagovat
Pigeon

je dobrá

Reagovat
nani92

hlavne nech je konečne 3bodová, na krásu už sere pes

Reagovat
Pigeon

Ona je právě účelově dobrá. Krajní záložníci, Young ve formě, Fella je ve vzduchu snad nejlepší na světě

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pigeon

To posílej lolkacovi radši

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo na toho Fellu

Reagovat
Pigeon

vím vím

Reagovat
kiwwi

coze? Rojo na bekovi, Evans v zaklade, Fella v zaklade, Di Maria v zaklade...

Reagovat
smazaný uživatel

DiMa bude podľa mňa v základe za hocijakých okolností.

Reagovat
kiwwi

a to je chyba

Reagovat
Pigeon

Evans nezahrál špatně minule, Fella na hrotu bude super a s tou kritikou Di Marii běžte už do prdele

Reagovat
kiwwi

nemal ziadnu robotu...Di Maria je slabucky jak caj, posedenie by mu nezaskodilo, zvlast ked sa hra hned o 4 dni

Reagovat
Pigeon

neměl jsi moc práce, tak dnes sedíš a to evanse nemusím. ADM nezahrál vůbec obře, ale to, co kolem něho rozjíždíte je směšné

Reagovat
kiwwi

Evans by mal hrat proste jedine vtedy ked uz nikto iny fakt nemoze, co bolo minule...akonahle je niekto iny k dispozicii tak by mal ist dole

Reagovat
Sandstorm

Směšné je, co předvádí na hřišti. Ne počkat. Ono je to vlastně smutné vzhledem k tomu, že stál 60 mega. Avšak já zastávam názor, že za to může z velké části styl, kterým hrajeme a hlavně psychika.

Reagovat
Busby babes

ja si treba myslim, ze bude skvelej. jen ted proste nema formu a jeden dva zapasy by mu odpocinek neuskodil. tot cele. zvlast, kdyz Januzaj minule zahral paradne.

Reagovat
Sandstorm

no je docela na piču

Reagovat
vodka

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
smazaný uživatel

#MCFC XI to face #LCFC: Hart, Sagna, Demichelis, Mangala, Kolarov, Yaya Toure, Fernando, Navas, Bony, Aguero, Silva.

Reagovat
smazaný uživatel

tahle sestava, hlavne obrana, smrdi nevyhrou city

Reagovat
supporter

Tak snad se ADM hecne

Reagovat
PhilipS

AW miláček...vítězná...

Reagovat
FCSL

Reagovat
smazaný uživatel

Bony v základu. Škoda, že je zas všechno v jeden hrací čas.

Reagovat
Busby babes

Jediny, cim se utesuju je, ze jsem ADM prodal ve fante, takze pokud da hattrick, tak me to ani neprekvapi...

Reagovat
smazaný uživatel

#LFC team to face Burnley: Mignolet; Can, Skrtel, Lovren, Lallana, Henderson, Allen, Moreno; Sterling, Coutinho; Sturridge

Reagovat
Coutinho10

snad se uz Danny golove prosadi

Reagovat
Error

Livesport tvrdí, že za Everton nastupuje Hitzlsperger

Reagovat
smazaný uživatel

nenapadol ma žiaden homofóbny fórik, tak dám len palec

Reagovat
supporter

Reagovat
VasAFC
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Nikikrew

Hitzlsperger

Reagovat
smazaný uživatel

Přímo sem si říkal to stejný, sem ani nevěděl že ten týpek ještě hraje

Reagovat
Nikikrew

ved prave. To ani ja

Reagovat
smazaný uživatel

ani wiki

Reagovat
Tywin Lannister

sestava dobrá , jen bych dneska nechal alexise odpočinout, páč už je dost vyštavenej a zápas na lávce by mu asi prospěl, a místo něj bych tam nacpal thea,

jinak snad bude ozil hlavně na středu a santi vlevo

Reagovat
r.mrazik

fella a evans....achjo...

ale hlavne to chce tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Walcott už je odepsaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

no, ten je naozaj. Walcott samozrejme nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je oba zničil.

Reagovat
smazaný uživatel

vysával z nich životnú energiu a presunul ju do Rosického.

Reagovat
smazaný uživatel

A pak ho nechával sedět a zničil ho taky. Wenger ničí Arsenal.

Reagovat
afc

Setri sa na OT.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, už 2 mesiace, ten tam exploduje energiou.

Reagovat
kiwwi

5 dni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a čo s tým ja? si prečítaj ešte raz môj komentár.

Reagovat
kiwwi

njn, ja som precital "uz o 2 mesiace"

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
*CZE*

Reagovat
Infernoqt

Vždy jsem měl za to, že Fellaini hrající od začátku utkání stojí za prd. Dneska mi to může potvrdit nebo vyvrátit. Jak se mu ale nepovede vstup do utkání, už o něm nepotřebuji slyšet. ADM škoda slov, potřebuje pauzu. Takže jediný pozitivum vidím ve formaci. Aspon prozatím.

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC team: Lloris (c), Walker, Dier, Vertonghen, Rose; Bentaleb, Mason; Chadli, Eriksen, Townsend; Kane #COYS

klasika

Reagovat
FUnk

fazio?

Reagovat
Sandstorm

To je mi opravdu taktik s velkým T ten Van Gaal. Na domácí zápas se Sunderlandem se jistí vzadu třemi stopery a na venkovní zápas s Newcastlem klidně vedle sebe postaví Smallinga s Evansem a výbornýho Roja na stoperovi šoupne na LB. A Mata asi u nás končí vzhledem k jeho herní vytíženosti v posledních týdnech...

Reagovat
Pigeon

Rojo proti Sunderlandu hrál LB stejně jako dnes.

Reagovat
vodka

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Sandstorm

Pokud si ten zápas starý čtyři dny pamatuji správně, tak sme hráli vzadu na tři stopery a po stranach hráli Valencia s Youngem. Jestli to ve druhém poločase změnil je možné, protože druhý poločas sem viděl rozkouskovaně.

Reagovat
kiwwi

hrali sme na styroch odzaciatku do konca...

a koniec koncov, podla coho si zistil, ze dnes to nebude tak ako minule?

Reagovat
Sandstorm

Ne, od začátku sme hráli na 3 vzadu.

Podle toho, že se mi dnes o tom zdál sen.

Reagovat
kiwwi

ty si fakt jeden velky sen

Reagovat
Sandstorm

mokry sen

Reagovat
smazaný uživatel

this is my sen

Reagovat
smazaný uživatel

and now, it's srandastrom

Reagovat
Sandstorm

Dost bylo legrace. Od teď se bavím vážně o dnešních zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten bol dobrý

Reagovat
vodka

tak ses dival asi na nejakou omalovanku...

Reagovat
Sandstorm

Tak to je divný. Mam vsugerováno, že sme začínali se třemi stopery vzadu...

Reagovat
j_mrazik

No mezi námi on tak daleko od pravdy nebude. Rojovi se dopředu fakt moc nechtělo, nebo tam tak úplně nemohl, takže to křídlo hrál vlastně Young. Hráči ho tam v podstatě nutili těma balonama do běhu lézt, ale on sám od sebe tam prostě nešel. Kdyby hrál levého beka normálně, tak bych řekl, že zabíhá za Younga pravidelně, pokud tedy na to fyzicky stačí...

Reagovat
vodka

ale zabihal tam docela casto, asi 5x se na to tak komicky vysral, proto ti to zustalo v pameti.

Reagovat
j_mrazik

Ale ono by to dávalo smysl, proč se na to vysral, když by měl pokyny, aby zůstával vzadu, že tu lajnu má obhospodařovat Young. Že byla grafika na 442, na to bych moc nehrál.

Reagovat
vodka

proto sem dal i tu squawku, kdysi tam byly i prumerne pozice, kde se pohyboval, ale ted to tam nevidim a hral normalne LB.

Reagovat
Sandstorm

Podle této logiky a squawky byl potom Smalling v tom zápase RB. Schválně si dej jeho possesion. Je to podobný jako u Roja. Protože Rojo byl LCB a Smalling RCB. OMG

Reagovat
vodka

tak si dej jeste evanse a uvidis, ze to ma mnohem podobnejsi smallingovi. a srovnej si pak roja s valenciou, uz?

Reagovat
Sandstorm

ok

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
r.mrazik

protoze to je jinak stoper...to je jak kdyz hral pravyho obrance smalling...taky to stalo za picu

Reagovat
j_mrazik

Náhodou Smalling tam dřel a běhal jak Týce.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
kiwwi

vsak obrana je taka ista jak proti Sunderlandu...uz to nefetuj

Reagovat
Sandstorm

Rojo nehrál proti Sunderlandu LB,ale stopera. To sme hráli 3-5-2.

Reagovat
kiwwi

no dobre a jak si zistil ze dnes to tak nebude?

Reagovat
Sandstorm

Protože si řikal, že ta sestava je katastrofální a že by Rojo neměl být na bekovi.

Reagovat
vodka

to je pičovina jak voda v koši.

Reagovat
vodka

http://epl.squawka.com/manchester-united-vs-sunderland/28-02-2015/english-barclays-premier-league/matches

tady si klikni na Roja a podívej se na přihrávky, typický levý stoper

Reagovat
Sandstorm

Tak v tom případě byl potom Smalling RB

Reagovat
vodka

Reagovat
Sandstorm

Podle jeho possesionu, které je podobné s tím Rojový, akorát na druhé straně, ano. Čili jestli podle tebe byl Rojo LB, tak Smalling musel být RB. Což je obojí nesmysl, viď? Oni totiž byli LCB a RCB, víš?

Reagovat
13

LFC Mignolet - Emre Can, Škrtel, Lovren, J. Henderson, Allen, Moreno, Lallana, Sterling, Coutinho, Sturridge

Lavička: D. Ward, G. Johnson, K. Touré, Lambert, Balotelli, J. Williams, Marković

BFC

Heaton - Trippier, M. Keane, Shackell, Mee, Kightly, D. Jones, Arfield, Boyd, Barnes, Ings

Lavička: Gilks, Duff, Vokes, R. Wallace, Reid, Jutkiewicz, S. Ward

Reagovat
FUnk

dnes poche dobra sestava

Reagovat
Matić

Cesc by mohl dnes zase v PL nějakou asistenci

Reagovat
kiwwi

Louis van Gaal on his decision to chose Marouane Fellaini over Radamel Falcao: "We want to beat the pressure with him. We expect Newcastle to press us, so maybe with Fellaini we will beat the pressure more easily."

hmm

Reagovat
Matić

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SunFells

https://vine.co/v/OWiBpq3P1ez

Toto mě vždycky dostane

Reagovat
smazaný uživatel

To je Kompanyho rodina?

Reagovat
J0EL

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
protiproudu

krypl

Reagovat
smazaný uživatel

stream na arsenal pls...

Reagovat
Lacko_Boh

kašli na to ,poj robiť protokol

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Lacko_Boh

ja len tak strielam musim robiť protokoly ,projekty

Reagovat
Minister
Reagovat
smazaný uživatel

United dnes prasknú

Reagovat
I am Mancunian

no tak to si genius, jedine ze by bola remiza ?

Reagovat
Infernoqt

jako ten kondom před tvým porodem

Reagovat
smazaný uživatel

hmm

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm

Reagovat
mojmira

hmm

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Infernoqt

to neměl být vtip, vlastně ani pořádná reakce, jen odpovídám jeho způsobem tázání

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěříme.

Reagovat
Infernoqt

Nemusíš.

Reagovat
fajdax

Link na Chelsea? ideálně ruskej sopcast

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fajdax

ruský sopy jsou nejvalitnější

Reagovat
I am Mancunian

ja ze kvoli frajerke

Reagovat
fajdax

Ne to ne.

Reagovat
vladis271

Reagovat
TopinB

Stream na Chelsea a/nebo blabseal? Na blabseal jsem ztratil url a nemuzu to ted najit

Reagovat
Cobra

Zkus napsat do googlu blabseal, možná ti to něco najde

Reagovat
fajdax

no, ani ne

Reagovat
Cobra

Ale zkusil jsem to

Reagovat
fajdax

Reagovat
Nikikrew
Reagovat
Infernoqt

Nezvyk po delší době přejít zase na stream. MU by mělo být tady http://www.fantasyfootballtricks.com/

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

hm, kně to spadlo a nechce se rozjet, nema nekdo neco jineho?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hitzlsperger je fail ne?

Reagovat
Matić
Reagovat
smazaný uživatel

pěknej

Reagovat
fajdax

Tak HD, říkáš, jo?

Reagovat
CubONE

daky sopcast na MU?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo zas tie hnusné modré trenky? mali si nechať tie žlté, čo mali naposledy, tie boli oveľa lepšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

link na LFC ?

Reagovat
Corosian

Nejaky streamy damy?

Reagovat
nani92

Obertan vs Young

Reagovat
Matić

Zas ty krásné dresy

Reagovat
Infernoqt

Proč ten cigán nevystřelil?

Reagovat
JIMMY-PO

spurs stream?

Reagovat
Miguel19

Zouma první faul...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Coq už začína s neskutočnými vecami

Reagovat
smazaný uživatel

a zas

Reagovat
Miguel19

On je fakt Ramires na "křídle"?

Reagovat
Arbiter

já to říkal

Reagovat
smazaný uživatel

streamik na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

pýta to heslo, ale dík

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

chce to nějaké heslo?

Reagovat
m.sali

pokud se tam nedostaneš před začátkem zápasu, tak už to nemá ani cenu zkoušet - pokeud teda neznáš to heslo

Reagovat
Orlandiiik

CHADLI ♥

Reagovat
FUnk

chadliiiii

Reagovat
JIMMY-PO

goooooool

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Evans kdo tam šel dopředu?

Reagovat
Swarley

ne, Lionel

Reagovat
Side

ty vole co to zase je

Reagovat
Whitemedia

Pěkný ťukec

Reagovat
JIMMY-PO

Chadli proste musi hrat

Reagovat
FUnk

gomis

Reagovat
FUnk

on zkolaboval?

Reagovat
smazaný uživatel

netuším čo sa presne stalo, akurat sa mi zasekol stream

Reagovat
FUnk

tak snad uz je na tom dobre i kdyz tahle hodina byva jeste zradna

Reagovat
Swarley

já fakt nechápu, co se většině na Fellovi nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

účes

Reagovat
Swarley

ten je po loktech na něm to nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

a lakte, lakte som zabudol

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal to neskutečně zase vodí

Reagovat
smazaný uživatel

A může za to Ospina.

Reagovat
nani92

tak Di MAria si ide opať svoje..

Reagovat
Swarley

oh boy, to smrdělo penaltou

Reagovat
Swarley

jasná

Reagovat
I am Mancunian

smalling je strasna lama

Reagovat
Swarley

poslední zápasy se mi líbil, ale pak prostě uděláš tohle, to je na kriminál...víc pozdě už tam být nemohl

Reagovat
Infernoqt

taky to být měla :D

Reagovat
r.mrazik

uff..jasna pentle

Reagovat
vodka

Reagovat
nani92

PEnalta

Reagovat
CubONE

Kde terz hladate streamy a sopy, ked wiziwig nefunguje?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus drakulastream.eu

Reagovat
m.sali
Reagovat
CubONE

diky obom

Reagovat
ďuriLFC

milion percentna

Reagovat
vladis271

jasnejšia už nemohla byť.

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta, zluftoval loptu a zrezal ho riadne

Reagovat
smazaný uživatel

jasná penalta ale okay

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodcovia v PL su npč

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

keby si sledoval častejšie Ligue 1, tak by si bol rád za tých čo pískajú PL

Reagovat
smazaný uživatel

tie masky su tak strasne vtipne

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí

Reagovat
smazaný uživatel

Chapu ze tohle zakonceni zlomilo Gomisovi srdce vzhledem k tomu jaky je to kopyto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

streamek na Arsenálek?

Reagovat
smazaný uživatel

streamik na LFC????????

Reagovat
nani92

heslo je pls

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem

Reagovat
j_mrazik
Reagovat
mr.Silver
Reagovat
smazaný uživatel

vie niekto heslo na bilba?

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Swarley

primárně bych zkusil pytlík

Reagovat
smazaný uživatel

To som chcel napisat ja, ale zdalo sa mi to slabe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

nápodobně, ale tak když už jsem to měl rozepsané

Reagovat
smazaný uživatel

oh okay už mam

Reagovat
Svatej

Stadion utichl do hrobového ticha, hráči ani nedutají a mají v obličejích zhrozený vraz! (20:56:35)

8

Pozor pozor, tohle je hodně zlé! Nejedná se vůbec o fotbalový moment! Jeden z hráčů Swansea spadl na trávník jako hruška a nehýba se už delší dobu! Všichni hráči se drří za hlavu a nevěřícně koukají na pomoc, to snad není ani možné!

?

Reagovat
smazaný uživatel

odnesli ho s dýchací maskou

Reagovat
Svatej

Okok

Reagovat
JIMMY-PO

kde pozeras?

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jenom nějaký dánský acestream

53cdbdf779dea70e8e452b87b7d57f06e50c0f3c

Reagovat
Svatej

Prej Gomis

Reagovat
smazaný uživatel

ak je to Gomis, tak jemu sa to už raz stalo na repre zraze, ešte ked hrával v Lyone, vtedy sa mu zatočila hlava, odpadol, oči mal preguľane od seba ako keby stratil vedomie a tak tiež dýchacia maska ale po pár minutach bolo vsetko ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Obvykle po velkém vítězství přišla prohra se slabším soupeřem, tak ale snad dneska ne dáme jim 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

No, penaltu nám sice odpustili, ale tým se solidárně chová jako kdybysme toho góla dostali.

Reagovat
vitoAFC

to je něco příšernýho zase....

Reagovat
smazaný uživatel

máš stream?

Reagovat
vitoAFC
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
LGT

Da se nejak spustit stream na mobilu, nebo m dneska pech?

Reagovat
Side

mně je z toho normálně špatně

Reagovat
Miguel19

A Terry karta. To se to rozpadá

Reagovat
Whitemedia

Zrovna dnes jsem psal,že Terry žluté nedostává.. teď ale oprávněná

Reagovat
smazaný uživatel

A je tam první Johnova kartička :)

Reagovat
Swarley

konečně něco fotbalového, pěkně to tam Wazza rozjel

Reagovat
smazaný uživatel

no, tak minutu sem si myslel, že je mrtvej - hlavně z reakcí hráčů..navíc zkolaboval myslím skoro na tom samém místě, co Muamba

Reagovat
Coutinho10

uz sem myslel ze gol..skoda Danny

Reagovat
smazaný uživatel

pekná akcia, škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Coquelin je dokonalý perfektný skvelý tip-top top futbalista

Reagovat
Infernoqt

Barcelona z něj bude mít radost :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to zní hrůzostrašně

Reagovat
Swarley

to kecání našich mě poslední dobou tak jebe, místo toho aby drželi huby a mákli, tak většina bude máchat a hádat se s rozhodčím jak vemena

Reagovat
vladis271

To keby vyšlo, tak je to akcia mesiaca.

Reagovat
PhilipS

Tak kterej buzerant si syslí ten HD stream na Arsenal?

Reagovat
Side

Reagovat
protiproudu

Reagovat
PhilipS

Reagovat
protiproudu

hledej na netu ty kunde

Reagovat
Whitemedia

Courtois

Reagovat
Miguel19

Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel, skvelé výkony v poslednom čase...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

hra na 3 stopery mu svědčí

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

poriadny stream na Arsenal???

Reagovat
13

nemáte někdo prosím něco jiného než bilba? Jsem na ntb a nemám tu uloženou tu reddit stránku se streamama. Net tu je dobrý, předpokládám, že bilbo se seká více lidem.

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Miguel19

Solidně nás mačkaj...

Reagovat
smazaný uživatel

Blind je zatiaľ slabý

Reagovat
r.mrazik

zkazil jen zatim jednu kolmici ne? posledni zapasy kdyz neleze mezi stopery,tak hraje dobre

Reagovat
REPLIKATOR

Gerrard by to hlavou dal. Henderson

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis prej zkolaboval...

Reagovat
Cobra

Verts

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo bránění jak z okresu

Reagovat
j_mrazik

Roso, kurva, prober se!

Reagovat
*CZE*

kde koukáš Jane, Jirko, Jardo, Jindřichu, Jakube, Jáchyme, Jindro, Jolane, Jaromíre, Jonáši, Justýne????

Reagovat
smazaný uživatel

Jonatán

Reagovat
*CZE*

Ten mě nenapadl

Reagovat
Swarley

počkej až tě nečekaně napadne před Edenem

Reagovat
*CZE*

v pátek jedu pracovně do Olomouce dáme stroha?

Reagovat
Swarley

už i na mě došlo

Reagovat
*CZE*

Starý lidi nemlátim. Máte tam nějakej dobrej bordel? Že bychom zašli, zvu to.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Swarley

tady je bordel všude a zadarmo

Reagovat
*CZE*

Swarley podle HIMYM ?

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický zatiaľ strašný, ešte viac ako väčšina tímu.

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ho všichni chtěli mát v základu, to je nemožné

Reagovat
vitoAFC

ale Cazorla je možná ještě horší, Rosa je aspoň vidět i když chybuje...

Reagovat
protiproudu

drž zobák, děláš tady že tomu rozumíš a vono ne

jako kdyby tam z nich někdo vynikal...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, si mi to vytmavil teda

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, to je zas gól, potřebujeme world class stopera nebo ten útok na 4. místo příští rok ani nemusíme vyhlašovat

Reagovat
Xaviercreus

neukončil Hitzlsperger náhodou kariéru?

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika obrana

Reagovat
FUnk

paty gol za dva tydny, to jde

Reagovat
FUnk

*tyden

Reagovat
smazaný uživatel

To opravdu na chelsea nikdo nemá stream s HD kvalitou. Ty co se tu objevily jsou po zvětšení strašný .D

Reagovat
Whitemedia

HAAZAAAAARD HLAVOUUUU

Reagovat
Miguel19

H A Z A R D!!!

No nádhera Ramires

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Gomisa to nieje prvykrát

Reagovat
Tywin Lannister

ježiš zatim těžká hrůza

QPR sbírá všchny odražený balony a Austin to tam pěkně větrá

Jinak Gabriel zatím dost tragickej stejně jak minule, snad se herně zvedne

Reagovat
niflheim

On hraje Angel?

Reagovat
Swarley

dejte tam už pořádnej centr

Reagovat
vodka

ok, dokud bude di maria roztahovat hru a nejebat se tak moc do stredu, tak by mohl zostat aj pres polocas na hristi.

Reagovat
Swarley

Wazzo do píče to si děláš prdel

Reagovat
Swarley

kde je teď ten tvůj lobánek, když ho potřebujeme

Reagovat
Lacko_Boh

Zamora je dobra škola pre Gaba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

v subojoch dava Gabrielovi zabrať,Gabriel zatial neni dostatočne dôrazny

Reagovat
smazaný uživatel

ahaa

Reagovat
Lacko_Boh

?

Reagovat
smazaný uživatel

čo je to neni?

Reagovat
Lacko_Boh

neznašam tohto smajla

Reagovat
smazaný uživatel

to je odpoveď?

Reagovat
Lacko_Boh

videl si čo spravil teraz Ospina?videl si to?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Szczesnému hádžu obed... a chytá ho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

ty diabol!

Reagovat
smazaný uživatel

Wazzaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Infernoqt

Klasika. Spálíme x šancí a pak budem rádi za remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tywin Lannister

no letos bych si na tohle zrovna moc nestěžoval, doskrát jse měli z prdele kliku

Reagovat
Swarley

jinak ukazovali dobrej záběr, hlavní tu penaltu nemohl přes Blinda vidět, to jedině čárovej

Reagovat
smazaný uživatel

HD link na Lfc ?

Reagovat
JIMMY-PO

tak hitzelsperger uz nehra uz dal dres mccarthymu

Reagovat
Pigeon

lvg vstanul

Reagovat
FUnk

tak debilni rozehravku primaku jsem dlouho nevidel

Reagovat
vodka

ronei boha jeho

Reagovat
*CZE*

píše se to Rooney

Reagovat
vodka

napiš mi to před eden

Reagovat
smazaný uživatel

píše se to Rooney eden

Reagovat
smazaný uživatel

hlaska roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

(yungovina)

Reagovat
*CZE*

Reagovat
*CZE*

vodka a hmm jaký to socialistický nápoj.

Reagovat
Swarley

Wazzo co jeeeee

Reagovat
Miguel19

Ať jdou do píči. Zase jasnej faul na Hazarda a nic...

Reagovat
Infernoqt

Tohle si nezasloužíme vyhrát už jen kvůli tomu, jak je tlačíme. To bude podobné jako se Swansea.

Reagovat
smazaný uživatel

Colo

Reagovat
r.mrazik

to byla teda nahravka pred branu na rooneyho od di marii...na facku

Reagovat
Swarley

řešení od obou špatný, ten mu to dá jak prase, ale Wazza si to mohl přebrat daleko líp

Reagovat
vodka

Stoke

Reagovat
vodka

a to mají na hřišti půl stopera...

Reagovat
Swarley

pořád víc než my..

Reagovat
Miguel19

Omg COSTO

Reagovat
vitoAFC

Ospina

Reagovat
smazaný uživatel

Ospíná

Reagovat
Side

tak Gabriel k nám krásně zapadnul už zas zrakvenej

Reagovat
smazaný uživatel

Už je z něj pravej gunner..

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel si hodně zahrál teda

Reagovat
SunFells

Oh spina

Reagovat
fajdax

Reagovat
Whitemedia

Costa

Reagovat
smazaný uživatel

Costa je fakt komický... A ještě chce penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl roh ne?

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
SunFells

Škrtel 2.0 ze hřiště.

Reagovat
Whitemedia

a Cahill zase jenom čumí..

Reagovat
Miguel19

To byl Ivanovič.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
JIMMY-PO

dalsia sezona je ich

Reagovat
Mimalu

však pohoda, stačí vyhrát pár zápasů a jsou tam

Reagovat
JIMMY-PO

EL

Reagovat
Mimalu

Reagovat
m.sali

co je vlastně Cissému, že nemůže pravidelně nastupovat? ňáký chronický problémy nebo častý zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

daj tam konečne Welbecka namiesto toho Rosického

Reagovat
*CZE*

kde koukáš homoušku?

Reagovat
smazaný uživatel

pred edenom

Reagovat
*CZE*

dělej demente normálně se ptám

Reagovat
smazaný uživatel

tak normálne

Reagovat
*CZE*

nebuď tak přecitlivělý a šup sem odkaz.

Reagovat
Tywin Lannister
Reagovat
*CZE*

dík Tywine máš to u mě. Kdybys potřeboval někoho zmlátit tak víš kam ho poslat.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tywin Lannister

ok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Je nejvíc ve hře, tak toho i nejvíc kazí no. Alexis měl 3x míč a 3x to posral

Reagovat
Coutinho10

hezky to myslel Hendo...ale to by musel bejt bez rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakej flash co se neseka? A nejkepsi by bylo kdyby mi sel i na founa

Reagovat
smazaný uživatel

STREAM OKREM BIBLA PROSIM??

Reagovat
Coutinho10

ja koukam tu...sice to neni top, ale je to plynuly

http://goatd.net/105376/watch-liverpool-vs-burnley

Reagovat
smazaný uživatel

díky moc

Reagovat
Coutinho10

nz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Danny to je škoda

Reagovat
SunFells

lol, to ať jde sudí do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

head injury

Reagovat
SunFells

V takové šanci má pár sekund dělat, že to nevidí.

Reagovat
Side

Reagovat
Swarley

Evans po něm ještě plivnul?

Reagovat
I am Mancunian

ano

Reagovat
nani92

paráda, bude ban

Reagovat
vodka

myslim, ze po tom, co mu cisse vzal nohu podruhe, tak trochu pritlacil kolikama na nohu. kazdopadne to byl faul cisseho.

Reagovat
Swarley

jo jo, ale jak se zvedal, tak Evans po něm plivnul, nevím jestli ho teda trefil

Reagovat
Swarley

fakt že jo no, pokopali se navzájem, ale tohle bylo fakt zbytečně navíc

Reagovat
vodka

tak jo, akorat ne na neho primo

Reagovat
Swarley

i tak zoufalost no

Reagovat
smazaný uživatel

jop

Reagovat
smazaný uživatel

Evans je traged...odkesy ho vykupal Vladko Weiss v repre, tak nevie..

Reagovat
smazaný uživatel

si dela rozhodci prdel ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

ved pri zranení hry je povinný okamžite pískať, je to dobré pravidlo.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavy :)

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
niflheim

Evans

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to jsou lopaty ty Kladiváři. Chudák Happy.

Reagovat
Miguel19

No za žlutou může být hodně rád teda...

Reagovat
Coutinho10

Hendoooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo střelec

Reagovat
ďuriLFC

hndooooooooooooooooooooo

Reagovat
REPLIKATOR

Goooooooooooooooooool

Reagovat
niflheim

Angel do pyče už s tebou kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Riviere

Reagovat
Swarley

konečně ale dobrej centr, Fella to má dávat

Reagovat
mickey mouse

Hendooooo

Reagovat
fajdax

dřeváci zkurvení

Reagovat
smazaný uživatel

uuh Santi..

Reagovat
Infernoqt

tvl at stáhne toho cigána o poločase dolů

Reagovat
REPLIKATOR

Zase se ukopl

Reagovat
avicii

Hendo

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo aké Gerrardovky posledné dva zápasy

Reagovat
vladis271

Hendooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
iamek

Zelva ven

Reagovat
Swarley

co se ti na tom dneska nezdá? jako může to být lepší, ale vypracovali jsme si kupu šancí, něco z toho prostě musíme proměnit

Reagovat
Pigeon

Reagovat
iamek

Ven. Okamzite. Glazerovci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

tak co..zustane di maria zase v satne?

Reagovat
smazaný uživatel

Collins cista cervena,

Reagovat
vodka

LFC uz ma stejne bodu

Reagovat
REPLIKATOR

Den ještě neskončil

Reagovat
Coutinho10

aaaa skoda malem jako pres kopirak ty posledni goly

Reagovat
avicii

a Couts skoro

Reagovat
kiwwi

Bebe > Di Maria

to je neuveritelne co ten hrac predvadza, sak to je zufalost nad zufalost...asi 10 strat lopty za polcas a to je tak vsetko co predviedol...a z troch boli nebezpecne protiutoky

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Nj v PD hvězda v PL troska. Prostě těžší a lepší liga.

Reagovat
I am Mancunian

zasrany cigan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že polčasové striedanie je úplná tutovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol este pred 2 mesiacmi adept na zlatu loptu?

Reagovat
Swarley

je to lepší jak minulý zápas, ale pořád málo

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Couts, kua chlapci vo forme, pekne sa na to pozerá

Reagovat
diastan

Silva

Reagovat
niflheim

1100. za Januzaje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka
Reagovat
vodka

Stones s McCarthym by ale za takove braneni meli jit oba ven

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

BRING BACK BEBE

Reagovat
Grahf

NUDAAAA

Celý útok je totálne nemožný. S Fellainimi hrajeme každý zápas o desiatich. Di Maria hraje čím ďalej, tým väčší kokot (počítam, že druhého polčasu sa nedožije), Rooney nepremení ani prd. Celá naša hra je taaak pomaláááá. No ale hlavne, že tam centrujeme o 106, nijak inak si šancu nevypracujeme. Je to škoda, pretože Zámky hrajú tužku.

Reagovat
r.mrazik

jak ho moc nemusim,tak fella dneska slusny...spis je problem,ze malo vyuzivame younga a malo hracum se chce behat

Reagovat
Grahf

fellaini nie je futbalista, našu hru len spomaňuje. A keď je na placi, tak je jasné, že sa bude centrovať. Zas nič iné nerobíme.

Reagovat
r.mrazik

tak z toho centru byla prave jeho golovka vid...

Reagovat
Grahf

však tam bol uplne sám. To by som aj zmáknul.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

ta hra je pomalá i bez něj, protože taková pod LVG má být...prostě držení míče, hodně nahrávek...ale pak to finální vypracování musí být fofr a v tu chvíli je tam ve vápně Fella k nezaplacení...nám dělá problém se dostat do té rychlé finální části no...

Reagovat
vodka

Fella mě sere, že často se motá někde úplně mimo vápno, potom je tam akorát Rooney, přitom při Fellových parametrech je rozhodně nejnebezpečnějš tam. Škoda těch 4 šancí (Rooney 2x, Fellova hlava, Anderova střela, to měl aspoň trefit bránu). Ale zase měla proti nám být penalta a Smalling mohl mít klidně redku.

Reagovat
r.mrazik

tak my chvilema hrali 4141,kde blind byl pred stoperama a fella se moc dopredu nedostal...teda pokud jsem si dobre vsimnul...

je to pomaly,proste pomaly

jinak jak rikas...

Reagovat
Swarley

tam vázna to řešení a náběh...nám strašně trvá, než dáme tu přihrávku do křídla a pak absolutně nikdo nejde přímo do vápna...buď ten centr jde na stojící hráče, protože náš hráč na křídle to tam motá jak vemeno a dává to pozdě, a nebo naopak to uděláme rychle jak to má být, ale zase neuděláme správně náběh do vápna...jak kdyby to ti hráči neměli zažité, tohle prostě musí být rychlé, balon do křídla, tam musí být rychlé řešení a současně pořádnej náběh ve 3-4 lidech...

Reagovat
smazaný uživatel

Fella hrá dneska náhodou super a Rooney, až na hlúpe vyriešenie tej šance, taktiež celkom pohoda. Chyba je, že Young má veľmi málo lôpt a keď už nejakú dostane, tak je ihned zdvojený a zašitý pri postrannej čiare.

Reagovat
JIMMY-PO

442 - Manchester United have played more passes back to the goalkeeper than any other PL team this season.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím o jakýkoliv nelagující stream na CFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten se právě laguje

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

mně jede plynule

Reagovat
smazaný uživatel

Veľká škoda nevyužitých šancí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažký zápas, to sa dalo čakať. Individuálne dosť slabota, jedine Bellerín hrá dobre a Ozil sa mi tiež pozdáva, dovolí si. Nedá sa mi to napísať, ale aj Coquelin tam mal pár chybičiek, inak tiež z tých lepších. Alexis by mal ísť na lavičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Šmatlák byl ke konci taky hodně vidět. Jak se do toho dostane, tak to zrychlí a něco z toho padne snad.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, aj Šmatlák, ale len na konci, dovtedy som ho ani neregistroval.

Reagovat
smazaný uživatel

na konci sme sa do toho trochu dostali, ale dovtedy katastrofa..bude to strasny boj a pritom su tri body nevyhnutne..ospina podrzal a bellerin s ozilom na tej pravej strane sa mi velmi lubia, to je neskutocna futbalovost

Reagovat
smazaný uživatel

Akorat pri te posledni akci byl Hector tak rychly, ze si Giroud nestihl nabehnout..

Reagovat
vitoAFC

Giroud nestihne naběhnout i kdyby hrál pravýho beka Mertesacker...

Reagovat
Cobra

Townsend okamžitě, ale okamžitě dolů. Běhá jak splašený a to je tak všechno

Reagovat
smazaný uživatel

absolutne nepouzitelny

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tatar-Dacjuk-Jurčo, veľmi pekná slovanská formácia

Reagovat
nani92

teraz už musí byť Jurčo aj produktívny, lebo poletí

Reagovat
smazaný uživatel

fandím mu, ale nevadilo by mi to, taký technický hráč sa nemôže dusiť v 4.lajne, beriem ho do Bostonu

Reagovat
nani92

hrával aj vyššie dosť krát....no to nie

Reagovat
smazaný uživatel

dosťkrát, aha

Reagovat
nani92

tak teraz už nie..ale ked bol zranený Franzen tak bol hore,nedaval goly,tak prišiel Pulkkinen..a teraz Cole

Reagovat
smazaný uživatel

bol hore, ale nie dosťkrát, no...

Reagovat
EXoRcIsT

bol dost zraneni ale nehra zle len tie goly chybaju a dalsi rok bude hrat este aj Tvrdon tak to len bude sranda

Reagovat
nani92

no to som zvedavý či Tvrdoň pôjde hore..kým je Helm tak asi nie

Reagovat
smazaný uživatel

Tvrdoň, magor, čo sa chcel biť s mojím kamošom aj keď je to namyslený buran trochu, prajem mu samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

inac neviem ci ste si vsimli, ale Rooney si v tej tutovke myslel ze je v ofsajde tak to odjebal...potom sa rozhodcu pytal a len pregulil ocami

Reagovat
smazaný uživatel

To naozaj?

Reagovat
I am Mancunian

ale je vyborny

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

raz za čas Rooney myslí a takto to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ako ja nemam rad tieto zapasy na malom ihrisku kde to je hlavne o subojoch. QPR jednoducha taktika - nakopavat lopty na Zamoru. Videl som asi 2/3 zapasu nakolko sa nedalo zohnrat nikde nejaky poriadny stream. Prva tretina od nas nic moc, QPR nas prehravalo, 3/3 sme sa konecne dostali do tempa a bolo to celkom v pohode. Toto bude zapas o jednom gole, dufam ze ho strelime my.

Reagovat
vitoAFC

Chtělo by to střídat o půli, ale vzhledem k tomu, že se už jednou střídalo vynuceně, tak se mi o tom může maximálně zdát... jinak by ale wenger stopro střídal....

Reagovat
mojmira
Reagovat
smazaný uživatel

Costa si o tu nenávist vůči němu opravdu řiká. On bude vážně asi docela blbec. Ten loket byl zase vědomý a chtěný.

Reagovat
mojmira

Však je to cikánskej zmrd ... tohle všechno už dělal od nepaměti v Atletiku

Reagovat
FUnk

vazne asi docela blbec je hodne slabe....normalne napis zku*eny ko*ot

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, aby jste se tady zase neangažovali přes míru :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

O tom nemohl nikdo pochybovat už při jeho působení v Atleticu.

Reagovat
FUnk

bidny vykon, takove posouvani balonu jako za avb, vsichni prebiraji balony zady k brane a neni v tom ani jedna narazecka a nabeh do volneho prostoru....

Reagovat
JIMMY-PO

nase zapasy staci zapnut v 80 minute

Reagovat
Cobra

Reagovat
Tywin Lannister

bída s nouzí, vůbec nedokážem kontrolovat střed pole, QPR sbírá skoro všechny odražený balony, přechod do útoku hrozně pomalej a nepřesnej

Alexis uplně neviditelnej, od tý doby co se vrátil Ozil uplně herně i golově odešel, přístě bych ho fakt nechal na lávce

Rosa dneska taky dost špatnej, ztrácí spoustu míču, stejně jak Cazorla

jedinej kdo se dá vyzvdvihnout je Ospina,

Reagovat
vitoAFC

a oba krajní obránci hrajou dobře.

Reagovat
Tywin Lannister

jj hrajou solidně, Bellerin se mi zatim dost pozdává, takhle může klidně Debuchyho vytlačit ze základu, možná by nebylo na škodu začít Debuchyho zkoušet hlavně na stoperovi, jak už to Wenger asi 2x udělal a nebylo to vůbec špatný

Reagovat
Maresma

Sturridge je hrozný ale

Reagovat
REPLIKATOR

Sturridge je zase marnej Co s ním sakra je?

Reagovat
Coutinho10

mam ho ve fante..asi ho budu muset prodat, aby se mu darilo

Reagovat
Jazdec

Potrebuje dať gól.Nič viac ani menej.Potom bude opäť skvelý.Verím mu

Reagovat
Miguel19

Aspoň že vedeme. Ale pokud to chceme dotáhnout, tak musíme posílit střed.

I když nám to přineslo fík, tak nechápu, jak Ramires může běhat na křídle a ve středu hoří Zouma s Fabregasem. Ještě když si vezmeme, že Terry má kartu.

Nejhorší jsou snad obránci tvl. Terry po kartě vůbec neví co má dělat, Cahill s tsou jeho snahou hrát si furt na fotbalistu a nejhorší jasně Ivanovič. Ten by se měl probrat, jinak to bude průser...

Reagovat
smazaný uživatel

José Enrique > Moreno.

Reagovat
smazaný uživatel

A i Mario by teď byl platnější než Sturridge kterej se do toho nemůže dostat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
cokoliv

Nějaký kvalitní stream na LFC prosím? http://blabseal.de/foot/ se mi strašně seká.

Reagovat
Tywin Lannister

http://www.vipleague.me/sports/football.html

na týhle stránce jsou streamy, co se vůbec nesekaj, někdy maj i celkem solidní kvalitu, hlavně ale všechny běhaj rychle

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno

Reagovat
Miguel19

Newcastlu už sebrali jasnou penaltu na OT, teďka pro jistotu i v odvetě...

Reagovat
Infernoqt

však na OT kopali penaltu

Reagovat
niflheim

Blackpool je slušně v řiti.

Reagovat
Coutinho10

twl on ho fakt neda

Reagovat
smazaný uživatel

hm tohle by dal i Rickie i Mario.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i Borini.

Reagovat
smazaný uživatel

Juraj, pls

Reagovat
cubazi

Sturidge co je to stebou? celé zlé, miestamy až trapne. Prihravky, klučky strely uvolnenie do volneho priestoru čim vždy vinikal sa uplne stratilo. Chcem Sturidge nie to nemehlo na ktoré sa práve pozerám!

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátil se Sturridge z Chelsea no.

Reagovat
smazaný uživatel

Však půl roku nehrál proboha. Co po něm furt chcete? Neskutečný už.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak Palo, mňa len sere, že pre Ibeho skončila sezóna

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že to bude na tak dlouho (kde jste to vůbec na lfcway zjistili?), ale i kdyby to byl jenom ten měsíc, tak už by si toho zas tolik letos nezahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

a nebol teda na operácii s kolenom? ja teda neviem, nezisťoval som podrobnosti a nie som lekár

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by se o tom psalo víc kdyby byl na operaci, ale taky fakt netuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

Reagovat
smazaný uživatel

učebnicový pressing od Lallanu, učebnicová prihrávka od Coutsa, a Danny bez formy

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
spider_8

Ramires je na tom křídle asi tak pětkrát nebezpečnější než Willian. Narozdíl od něho ví, že nejnebezpečnější jsou akce na jeden dva doteky a ne zastavit si míč, pět minut nad ním přemýšlet a pak ho poslat stoperovi. V ofenzivě je opravdu mnohem pohotovější, umí si naběhnout a nacentrovat, jak ukázal u gólu.

Reagovat
vitasrp

A Willian je zase mnohem použitelnější do postupnýho útoku a zároveň je taky vynikající ve fázi, kdy držíme vedení 1 nebo 2:0 a potřebujeme zpomalit tempo hry, udržet míč a nechat soupeře běhat.

K tý ofenzivě - třeba v neděli udělal solidní akci a dobrou nahrávkou našel mezi liniema Fabreho, kterej pak mohl časovat kolmici na Costu před druhým gólem. Není to nic spektakulárního, ale sám udělal kompletní předfinální fázi a vytvořil pro Fabreho dobrou pozici - a zhruba kvůli takovým věcem v tom týmu je.

Reagovat
spider_8

To ale neomlouvá ty situace, kdy útočíme do rozhozený obrany a on místo nějaký prostrkávačky nebo tahu na bránu stojí nad míčem a dělá hovno...

Reagovat
Miguel19

Ramires je snad náš nejlepší hráč dnes

Reagovat
vitasrp

Nepříjemný utkání, West Ham nám určitě dělá potíže a velmi snadno mohl vstřelit branku. Ty centry nedokážeme úplně ideálně kontrolovat, takže se asi do 3 nadějných pozic dostla Sakho.

Není to jenom tím, že bychom to špatně bránili, domácí tradičně dostávaj do vápna velký počet hráčů, takže není snadný si to správně rozebrat a ještě k tomu ty individuální souboje vyhrát. Azpilicueta hraje trochu dál od Terryho, podle mě kvůli tomu, aby byl blíž křídelním hráčům a snažil se jejich pokusy o centry zblokovat, nicméně to vytváří trochu prostoru mezi ním a Terrym, kam si párkrát hráči soupeře seběhli a mohli tam zakombinovat.

Směrem vpřed je to solidní, Costa zazdil věc, která rozhodně měla znamenat vedení 2:0. Tady je zajímavý akorát role Oscara, kterej se sice při bránění pohybuje výš než Zouma s Fabrem, v ofenzivní části se ale stahuje hluboko a rozehrává společně s Fabrem, což je daň za to, že je na DMF Zouma, od kterýho nějakou zázračnou rozehrávku čekat nemůžeme.

Očekávám hodně vyrovnaný utkání až do poslední minuty. Pokud se nám to podaří vyhrát, bude to další důležitý krok k titulu.

Reagovat
Coutinho10

mohl tu akci nechat dokoncit a ne jak, kdyz utoci souper proti plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Takticky sme inde než Liverpool, to je ako nebo a zem.

Reagovat
Swarley

však bude drtivý dopad

Reagovat
Swarley

konečně to pošle i někdo z dálky, dobře to Rojo zkusil, ono nakonec moc nechybělo, pěkná

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
Swarley

nechápu jak to chytil

Reagovat
niflheim

On asi taky ne

Reagovat
vodka

škoda Rojo

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa super

Reagovat
Tywin Lannister

hlavně žes ho chtěll střídat už tak po půlhodině

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, keby si tak chápal iróniu, to by som moc chcel, že?

Reagovat
Tywin Lannister

daj tam konečne Welbecka namiesto toho Rosického

jasně chytráčku

z toho čiší ironie jak vyšitá

navíc si slovák,takže bych se ani nedivil tý vaší antipatii k Rosickýmu

Reagovat
smazaný uživatel

poznáš ma zjavne

Reagovat
Tywin Lannister

neznám tu osobně nikoho, nebo o tom minimálně nevim

navíc nemám čas tu trávit věčnost a zjištovat osobnostní charakteristiku jednotlivých uživatelů, ne každýho tu živí máma

Reagovat
smazaný uživatel

dobré vedieť

Reagovat
FCSL

Rosa parádně

Reagovat
Tywin Lannister

Rosa

Reagovat
smazaný uživatel

tak to mala byt penalta a druha zlta

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tywin Lannister

tjn ale rozhodčího bych moc neviděl, těžko to moc vidět

Reagovat
Heisenberg

Kdo přivolal toho Torrese na Mesuta? Ne, byla to těžká pozice, ale krásně Rosa.

Reagovat
Minister

hlavne bol faulovaný

Reagovat
Heisenberg

A sudí zas kumštýř, jednoznačná penalta.

Reagovat
niflheim

ADM

Reagovat
fajdax

boha, prosím někdo nějakej normální nelagující se link na Chelsea?

Reagovat
EL Gringo

Hendo uz jak Gerrard, aj ta oslava

Reagovat
vodka

Januzaj in, ale fakt rychle

Reagovat
r.mrazik

vyhod tu krysáka..to je desny

Reagovat
Swarley

Angele zabal to a běž do brány, čeho se bojíš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a dost, ať už sakra střídá

Reagovat
Tomekcz

vyhodi uz konecne toho cigose ADm a posle tam matu????

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea, proste najlepší v Premier League

Reagovat
Whitemedia

tak už ty fauly kurva pískej...

Reagovat
Counter

Chelsea fans chanting: "There's only one Kurt Zouma"

West Ham fans chant back: "Would you let him on the train?"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mervin

Reagovat
nani92

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mojmira

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
CubONE

Reagovat
SunFells

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infernoqt

to bude klika, když se nám ted před tou sérii lehkých zápasů zraní golman

Reagovat
Nikikrew

Ty vole jasna penalta, cervena. Mozem drbat fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jasná

Reagovat
smazaný uživatel

kampaň

Reagovat
Miguel19

Až to Ivanovičovi jednou nezapíská, tak se bude divit

Reagovat
fajdax

kde se díváš?

Reagovat
Miguel19

vipleague...horší kvalita

Reagovat
Svatej

Hned me to taky napadlo

Reagovat
niflheim

Do piči kurva

Reagovat
Swarley

bože můj to si děláte kozy

Reagovat
niflheim

Youngster, Wazzovi kurva

Reagovat
vodka

YOUNG

Reagovat
Swarley

buď to měl napálit z první nebo poslat Wazzovi, toto bylo na kkt

Reagovat
vodka

z první jednoznačně, Rooney byl pak už obsazovaný Janmaatem

Reagovat
nani92

to je demeneeeeeeeeeeeeeeet...Ashley

Reagovat
13

demenet jo?

Reagovat
iamek

Jooo tragedi nedavejte takvoe sance. Za co berete takove prachy

Reagovat
Tomekcz

komedianti young to neumi dat pod sebe na rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

Young

Reagovat
cubazi

Sturidge potrebuje čas a hlavne dôstojnu konkurenciu v utoku. Balotelli do hry ale nemyslim si že spravy niečo viac. Simon zo Martinom Sktelom v šatni po facke od BR nech sa preberú a nestresuju ked to ni je potrebné. Ak su bude Hendo vracať tak stred zalohy bude fungovať. Moreno je otazkou, v obrane dobrý v utokučnej faze marný. Lalana ospevovaný ale ja mu neviem prisť na šmak, proste priniesol rychlosť ale bez rozumu (chýba mi nejaka kreativita a dribling).Tak ešte jeden gol nech je to no stres. Pome LFC!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Rozhodci dnes skvely

Reagovat
*CZE*

Hej lidi kolik tak bere hlídač parkoviště? Že bych vzal ještě bokem parkoviště před Edenem, když tam trávim tolik času.

Reagovat
FUnk

mason

Reagovat
Erdovec

stream na LFC?

Reagovat
I am Mancunian

youngster

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Zouma.

Reagovat
Infernoqt

ach jo, proč ten cigán je furt na hřišti, kdyby ty míče aspon tak blbě neztrácel

Reagovat
smazaný uživatel

Treba pochváliť Krula, nie je to čisto o Youngovm zlyhaní.

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel, Šatka, Teixeira ..este by to chcelo aby dostali par minut na ihrisku Lubo a Jonathan

Reagovat
Miguel19

Co to předvádíme

Reagovat
Swarley

Januzaj za Angela a poslal bych tam Falcaa, ale nevím za koho, Fella je nebezpečnej

Reagovat
Swarley

to nebyl ofsajd, to se pouští

Reagovat
Swarley

ten čárovej tam je úplně na hovno, zahoď to a běž domů

Reagovat
*CZE*

docela si mě zklamal, že si neodpověděl na můj dotaz. myslel jsem, že staří lidé jsou slušní.

Reagovat
Swarley

však jsem psal, že bordel je všude

Reagovat
*CZE*

a na přezdívku Swarley?

Reagovat
Swarley

ano, podle HIMYM

Reagovat
*CZE*

No tak to má být

Reagovat
smazaný uživatel

Ryan HES ONE OF OUR OWN

Reagovat
*CZE*

Reagovat
vodka

Rooney ted v ofsajdu nejspis nebyl a ted se pro zmenu piskl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tybo dneska Chytá výborně a to není zrovna lehký zápas.

Reagovat
I am Mancunian

DiMa , ten skazil dneska snad vsetko

Reagovat
FUnk

stoke je ted osme, ticha voda brehy mele

Reagovat
vodka

zadna ticha voda

Reagovat
PhilipS

Mesutek do piče za Walcota a Rósa na AM nebo CM proprosil bych....

Reagovat
Tomekcz

cigos to sou prihravky

Reagovat
r.mrazik

co prska srac...hraje hovno...kolik toho zazdil...

Reagovat
iamek

Tahni cikane

Reagovat
Miguel19

Ramiiiiiii kurva

Reagovat
Whitemedia

Voleeeee

Reagovat
Swarley

Tony je na tom beku zápas co zápas lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva to byla akcička. Škodáááá.

Reagovat
nani92

120 milionov na lavičke

Reagovat
13

Reagovat
Svatej

A courtois od nas nejlepsi, skvelej vykon

Reagovat
Miguel19

Hazard má fakt dribling na úrovni Messiho. Neskutečný.

Reagovat
Svatej

Marty alert

Reagovat
Swarley

Fella, to je zvíře prostě

Reagovat
Fairplay

Neuvěřitelný protiútok škoda Ramiho tyčky

Reagovat
smazaný uživatel

On jin ten druhej gól tam snad nepadne nebo co :D

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím nesekajúci stream na United, prosím.

Reagovat
nani92
Reagovat
fff

LFC stream rychloooo

Reagovat
#33CCCC
Reagovat
fff

Dik dik

Reagovat
Mervin

střídej, kurva

Reagovat
Miguel19

Wow, ale Ramires zase ukázal, jakej umí být fotbalista...parádně to vyřešil.

Reagovat
Erdovec

stream na LFC?

Reagovat
Pigeon

penaltu nemohl videt rozhodci ale o gol nas okradli kvuli udajnemu ofsajdu

Reagovat
Swarley

oboje měl vidět ten čárovej, ten je tam úplně na píču, zase

Reagovat
miky10

Courtois nám trošku zachraňuje prdel

Reagovat
fajdax

dobrej fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard klasicky najlepší

Reagovat
Miguel19

Thibo už chytil 4 góly

Reagovat
smazaný uživatel

Na neho som nejak zabudol

Reagovat
Whitemedia

Dnes nás zachraňuje Belgie

Reagovat
smazaný uživatel

giroud je hrozny

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kdy?

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Reagovat
PhilipS

Alexis je poslední zápasy příšernej....ignoroval sem to, ale už to začíná trvat moc dlouho...

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

pls*2

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Swarley

Jonas

Reagovat
Svatej

Proc nenuzeme mit tohohle Hazarda dvakrat, nebo trikrat

Reagovat
smazaný uživatel

Jonás

Reagovat
Erdovec

kuva, to fakt nikdo nemá stream na LFC???????????????????????

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

townsend neverim co vymyslel

Reagovat
I am Mancunian

Jonas

Reagovat
Cobra

Townsend

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
Nikikrew

Giroooooooooooooooooooouddddddddddddd

Reagovat
Trand

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuud!!!

Reagovat
Mervin

Olieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooo konecne Daneee

Reagovat
Tywin Lannister

ŽIRůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

Reagovat
Heisenberg

GIROOOOOOOOOOOOOUDDDDDDDDDD

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

mašinaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOOOUUUUD

Reagovat
SunFells

Takový fmkový

Reagovat
smazaný uživatel

No konečně Danny

Reagovat
smazaný uživatel

A Hendo 1+1

Reagovat
smazaný uživatel

Townsend gol mesice

Reagovat
FUnk

konecne zapojil mozek do koncovky

Reagovat
Side

Reagovat
Nikikrew

Gibbo super sprint

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fairplay

Cuadradaaa

Reagovat
smazaný uživatel

pekny break

Reagovat
REPLIKATOR

Sturridgeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako si to prvý polčas vodila naša pravá strana s Hectorom a Mesutom, tak zatiaľ v druhom si to neskutočne dáva ľavá s Gibbsom a Alexisom.

Reagovat
Minister

gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

JURAJ LEN HENTUJ pomáha to

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud je prostě skvělý. Ale dávám tomu tak 5 minut, maximálně deset a bude to 1:1

Reagovat
Swarley

Herrera fantasticky, tohle je prostě na zmlácení před Edenem

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo povinný nástup k utkání za Slávii, to by bylo ještě horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Sudí profesionál.

Reagovat
smazaný uživatel

ozil je dnes uplne brutalny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jako že dobrý?

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brunátný? To hodil asi nějaký sprintík :)

Reagovat
I am Mancunian

anderko ako sprintoval, to je pravy bojovnik

Reagovat
Swarley

a proč se tam tak vyválel před tím do řite?

Reagovat
I am Mancunian

to bol jasny faul

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis sa zobudil, teraz tam trhá toho mladíka od QPR na kusy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Wow tak Hend dneska super gol a genialna nahravka

Reagovat
Tomekcz

vsichni zas vyhrajou a jen ten kkt LVG ztrati

Reagovat
smazaný uživatel

alexis je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

vedel som, čo robím

Reagovat
smazaný uživatel

nove zaklinadlo sme nasli?

Reagovat
smazaný uživatel

zjavne

Reagovat
Trand

Alexis, omg.

Reagovat
Side

Alexis

Reagovat
mr.Silver

Sanchez

Reagovat
Mervin

si ten Sanchez dělá řiť?

Reagovat
johnik

Henderson!

Reagovat
bartlu

Alexis je úplně v prdeli

Reagovat
FCSL

Alexis

Reagovat
fff

Lovren ako dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

QPR si přímo jde naproti aby dostalo gol a my nic

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Swarley

Falcao za Fellu, pome

Reagovat
Tywin Lannister

druhej poločas hrajem skvěle

Sanchez - konečně

Reagovat
Trand

Alexis.

Reagovat
Nikikrew

Aleeeeexiiiiiiiiiiiiiiiiis nazdraaaaaaaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

SANCHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ

Reagovat
Mervin

tak hurá

Reagovat
smazaný uživatel

Ander to dal pekne tesne popri rozhodcovi

Reagovat
smazaný uživatel

SUNČIIIIIIIIIZ

Reagovat
SunFells

Alexiiiiiiiiiiiiis, konečně se mu zas něco takového povedlo

Reagovat
mr.Silver

Ale ted to udelal skvele

Reagovat
FCSL

Alexiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Corosian

Alexis Dobre je povodil

Reagovat
Heisenberg

Ufff

ALLLLLLLLLEEEEEEEEEEXXXISSSSSSSSSSS

Reagovat
jacobT

ALexiiiiiiis konečne

Reagovat
bartlu

KONEČNĚ MILÁÁÁÁÁČKU

Reagovat
Swarley

Reagovat
Tywin Lannister

Reagovat
r.mrazik

to je tak desne pomaly...nikdo neprejde pres hrace,vsechno se hraje do nohy...achjo achjo...

Reagovat
smazaný uživatel

uuuuzasny futbal od nas v druhom polcase

Reagovat
Side

Alexis

Reagovat
vodka

MU dneska neda gol ani z penalty

Reagovat
FCSL

Ted hrajem neskutečně dobře

Reagovat
Nikikrew

Hrame velmi, velmi dobre

Reagovat
Thoomas

Alexis napravil, krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez je takový reverse Robben, klička na střed zleva a střela na bližší tyč

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne si ho dal..

Reagovat
Corosian

Jinak Bellerin je na svuj vek vzadu vybornej

Reagovat
Fairplay

Měls napsat, že je hrozný, takhle góla nedá

Reagovat
Corosian

Costa je vyborny

Reagovat
smazaný uživatel

giroud je hrozny

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Counter

sakra šetři si to na OT.

Reagovat
smazaný uživatel

zaklínadlo

Reagovat
Side

Santi si je tam taky vodí jak malý kluky, neskutečnej zas dneska

Reagovat
Whitemedia

To je průchoďák

Reagovat
smazaný uživatel

ozil je hrozny

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

či sme to teraz nedojebali, ked ja som napísal Girouda

Reagovat
smazaný uživatel

asi hej uz by to tam inak bolo..musime zistit postupne ako to funguje

Reagovat
bartlu

V prvé řadě říkám, že Ozila nemám vyloženě rád, fakt je to nejlínější fotbalista, ale dneska se mi zdá, že hraje dost slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bartlu

?

Reagovat
smazaný uživatel

čítaj diskusiu

Reagovat
Counter

djourou to nemyslí vážně, sám Mesutka výše chválí.

Reagovat
smazaný uživatel

musis menej sledovat zapas a viac diskusiu

Reagovat
SunFells

žrťka

Reagovat
Swarley

Falcao se ani nerozcvičuje

Reagovat
nani92

Mata,Falcao šup tam

Reagovat
Mimalu

chtělo by to druhý gól, 1:0 asi neudržíme

Reagovat
Whitemedia

Vždyť ani neudržíme míč

Reagovat
I am Mancunian

januzaj je hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

si vymyslite nieco vlastne

Reagovat
I am Mancunian

ja uz som zufaly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dojebal si to smajlíkom

Reagovat
vodka

krul je fakt skvely dneska zase

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu tláček teď

Reagovat
Nikikrew

Zas nestriedame?

Reagovat
smazaný uživatel

Však střídal Koscielny za Gabriela

Reagovat
Nikikrew

aha takze uz mame vystarano

Reagovat
smazaný uživatel

skúsime ešte jedno:

Reagovat
smazaný uživatel

walcott je hrozny

Reagovat
Counter

jeeeeeeeeeeej

Reagovat
Fairplay

Jak má Cuadrado něco předvést, když tam zas půjde na deset minut

Reagovat
smazaný uživatel

mesuuuut

Reagovat
Counter

Ta Mesutkova klička neuvěřitelná ale

Reagovat
smazaný uživatel

kua bellerin je uplny kral a to je len na zaciatku svojej cesty najlepsieho praveho beka ever

Reagovat
Counter

Blbé je, že většinu kariéry stráví v Barceloně.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

to len preto, lebo sa naňho trochu podobáš?

Reagovat
smazaný uživatel

preto protežujem Kosa aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

z prvého polčasu som veľa nevidel, ale druhý polčas z našej strany výborný

Reagovat
Infernoqt

Vidím to tak, že musíme zase začít hrát sračku, abychom byli schopni něco vyhrát.

Reagovat
Fairplay

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil..

Reagovat
Swarley

Mata pojď, vyčaruj zase nějakej gól z hovna

Reagovat
vodka

ale zkusil bych to vepředu oživit, klidně Rojo pryč, Mata in

Reagovat
Swarley

tak Fellu bych teď nestahoval

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska rozhodčí píská vážně dobrý zápas. Správně posouzená srážka.

Reagovat
Whitemedia

Kouyaté měl dostat druhou žlutou

Reagovat
smazaný uživatel

No mohl. Ale posuzuje to dobře. Mám pocit, že se nedaná druhá žlutá bude hodit i nám.

Reagovat
Tomekcz

brzo tam dava matu Louis van SHIT

Reagovat
smazaný uživatel

to je pressing

Reagovat
r.mrazik

jinak doufam,ze si vsimate,jak se blindovi zas nechce moc hrat...jak si nechodi moc pri mice...

Reagovat
vodka

jo, ted je zalezly fakt zbytecne moc vzadu.

Reagovat
r.mrazik

no konecne nekdo

on proste od nejaky 70 minuty prestava hrat...ale to je pravidelny

Reagovat
Trand

Rosa.

Reagovat
Side

proč tam kurva nedá Thea?

Reagovat
ďuriLFC

už nech je lovren zas na lavičke a momo spat

Reagovat
smazaný uživatel

Kane dneska špatný, potřeboval by odpočinout.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Side

jasne jak jinak same old Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by tam dát Maria....nebo Williamse.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aaa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď to klasicky arsenalsky posrat v posledních deseti minutách...to by nebyla jinak sranda

Reagovat
Swarley

kdyby na to Rojo hodinu nečekal, rozběhni se a nečum, pak tam nemá být pozdě

Reagovat
Swarley

drž už hubu Wazzo a hraj, co tam teď chceš vykecat

Reagovat
smazaný uživatel

Bude remíza a Ozil je líná mrdka

Reagovat
bartlu

Arsenal vyhraje a Ozil je líná mrdka

Reagovat
Heisenberg

Že si nedáš pokoj, Vendelíne.

Reagovat
mr.Silver

Dneska hraje skvele

Reagovat
Mervin

Gibbs a Kos

Reagovat
Heisenberg

Gibbs a Kosc

Reagovat
Counter

Tak a zas abychom se suchotrikově nervovali

Reagovat
mr.Silver

Austin krasne

Reagovat
bartlu

No, klasika, teĎ cca 10 minutek nervů

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz začne horor... Wengele tam pošle všetko defenzívne, čo má a ideme na to.

Reagovat
jacobT

už som sa zľakol že to bude kľudný záver

Reagovat
niflheim

O co jsem přišel?

Reagovat
Erdovec

Emre <3

Reagovat
nani92

Obertan urobil dnes pre nás viac ako naši niektorí hráči..

Reagovat
SunFells

Dat Guy za Girouda a jedém

Reagovat
Swarley

proč tam nepošle toho Falcaa, to absolutně nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

má Van Gaal dcéru?

Reagovat
niflheim

Boha a oni už v rohu

Reagovat
vodka

Carrick za Blinda na posledních 3 minuty? to zní jako plán

Reagovat
r.mrazik

ten želva je fakt kreten...

Reagovat
r.mrazik

to je gol

Reagovat
niflheim

Youngsteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Swarley

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah, Wazzenááááá

Reagovat
Tomekcz

co to je za stridani

Reagovat
vodka

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
I am Mancunian

youngsteeeeeer

Reagovat
Pigeon

goooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

šťastní mancs

Reagovat
nani92

YOOOOOOOOOOOOOOUNG

Reagovat
smazaný uživatel

Šmatláák

Reagovat
Side

si dělají cecky ne united

Reagovat
I am Mancunian

rooney buldoooog

Reagovat
Tomekcz

krullllllllllllllllll

Reagovat
smazaný uživatel

YOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNG ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEY

Reagovat
smazaný uživatel

United

Reagovat
Infernoqt

kuaa, zasek se mi stream přesně před golem

Reagovat
Pigeon

wazza je buuuuh

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
iamek

Nejlepsi hrac sezony pekne . Okamzite podepsat novou smlouvu

Reagovat
CubONE

Youngsteeeeeeeeeer

Reagovat
Swarley

klasika, trošku infartíků na závěr...fantazie DDG, fantazie...

Reagovat
Swarley

ale zase to bránění, 2 z Newcastlu ve vápně na našich 5 nebo kolik, to je prostě na facky

Reagovat
I am Mancunian

sa cudujem, ze tvoje srdce este drzi, ja uz mam namale

Reagovat
vodka

vodka04.03.2015 22:17

krul je fakt skvely dneska zase

to arsenalske zaklinadlo funguje aj opacne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Young ma pripravil o 570 eur

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Pigeon

dobre ti tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já dal ze srandy to samé, co ty, akorát bez United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
13

Já nad tim přemejšlel a byl jsem línej. Ach jo. Navíc mě rozhodil yung.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Heisenberg

Nádherná ironie.

Reagovat
iamek

Tak to mam dvojnasobnou radost, ze zrovna nejlepsi hrac sezony po DDG pan Ashley Young rozhodl

Reagovat
kiwwi

bud rad, bo keby som to nemal podane, tak to Young kopne dopice

Reagovat
Miguel19

To bylo jasný, že si na tom gólu něco najdeš, když ho dával Young

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

příště už si aspoň nebudeš zahrávat se sázením na soupeře

Reagovat
13

kiwwi04.03.2015 08:34

teraz je najrizikovejsi United a Arsenal...u Arsenalu clovek nikdy nevie a my to mne urcite dojebeme

Reagovat
kiwwi

sybyla

Reagovat
cristiano.K.

mě o 3700

Reagovat
nani92

Van Gaal ty dmnt, máš šťastie jak hovno a budeš sa tam naparovať..

Reagovat
avicii

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

zapis si to

Reagovat
SunFells

Straky

Reagovat
celeb

neskutocne, strasni haluzaci su MUfani. Krul spektakularne.

Reagovat
EXoRcIsT

praveze jeden z mala zapasov kedy sme si zasluzili vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

No tak jeho chyba to ale fakt nebyla..

Reagovat
FUnk

ta souhra mezi bobym erikem nacerem a mousou

Reagovat
smazaný uživatel

Young je pán fotbalista

Reagovat
FUnk

gylfi

Reagovat
niflheim

Suché triko.

Reagovat
smazaný uživatel

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Counter

Musí se nechat, že Moyes takové štěstí neměl.

Reagovat
Infernoqt

to je umění

Reagovat
Counter

Tak ještě neříkej hop.

Reagovat
Infernoqt

já s LM nepočítám, říkal jsem, že to pro mě bude příjemné překvapení, ale uznávám, že se naše hra konečně zlepšila, dobrej tlak jsme měli

Reagovat
smazaný uživatel

Tybo

Reagovat
smazaný uživatel

No, zaslouženě, ale bylo to zase drama. Ten čárový si jel vlastní zápas.

Reagovat
Swarley

neuvěřitelně tragický výkon, neviděl penaltu pro Newcastle, pak tam dvakrát zařízl mávnutím Wazzu...opravdu tragédie

Reagovat
Pigeon

je dnes MOTD? Popř. v kolik? Děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

bože ty červené sračky mají zas kliku, to je neuvěřitelné

Reagovat
Pigeon

Reagovat
J0EL

Reagovat
Pigeon

viděl jsi zápas?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
13

Aspoň kiwwimu posrali United ten jeho tiket.

Reagovat
smazaný uživatel

trapná hra ale body jsou

Reagovat
Counter

Suché triko

Reagovat
Nikikrew

megasuche dnes

Reagovat
smazaný uživatel

má Walcott, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Mi se třeba líbí, že ho Wenger nestaví. Buď je to kvůli smlouvy, nebo proto, že neumí bránit. Tipl bych si to druhé, a jestli se z toho Theo poučí, tak to bude jen a jen dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je to kvůli bránění, podle mě. Welbeck i Ox jsou dozadu mnohem zodpovědnější, Rosa tuplem.

Na druhou stranu bych chtěl někdy vidět Arsenal ve složení Ospina - Bellerin, Gabriel, Kos, Gibbs (Monreal) - Coq, Santi (Rosa) - Walcott, Ozil, Ox - Alexis.

Reagovat
j_mrazik

Pokud je to kvůli tomuhle, tak to by Özil musel sedět.

Reagovat
smazaný uživatel

On jedinej bránit nemusí, mam z toho právě takovej pocit..

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuu je to tam

Reagovat
Miguel19

TAK TO SE JDI VYSRAT WILLIANE

Reagovat
Miguel19

Za to bych ho měsíc nedal do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Williane, jestli nevyhrajeme tak si totální čurák.

Reagovat
Whitemedia

Courtois dnes čaruje, je šílené, že jsme zatím dnes neinkasovali

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto kolo to man utd ešte prežije v top 4

Reagovat
FUnk

hugo

Reagovat
FUnk

nebyt jeho tak je z jasneho zapasu remiza. po kolikate uz nam zachranuje krk?

Reagovat
smazaný uživatel

my nemůžem mít klidný závěr zápasu, to prostě nejde

Reagovat
Whitemedia

ale tohle nedat, Willian

Reagovat
Erdovec

stejně mufanům ty dva body nepomůžou, akorát kiwwi přišel o 570 eur

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

taky jste se podobně utěšovali, jako když experti říkali, že Suarez prodlužuje jen kvůli tomu, že se mu v klubu líbí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Erdovec

lol, ten vás srandovní tým by sfouknul i Allen s Lucasem na hrotu

Reagovat
Infernoqt

tak ať :)

Reagovat
Erdovec

no dyť

Reagovat
Sandstorm

Tak to je hoooodně důležitá výhra. Nicméně LVG má víc štěstí, než rozumu.

Reagovat
smazaný uživatel

dôležitá v čom? že budete o 2 týždne dlhšie v top 4?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Totálně na piču výsledky kromě nás

Reagovat
PhilipS

v suchym....a teď zpátky k House of cards...

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Pigeon

kde to sleduješ? A jestli stahuješ tak jakou verzi? Kvůli titulkům

Reagovat
PhilipS

couchtuner.com jen s anglickejma...

Reagovat
nani92

tú verziu na ktorú sú titulky predsa

Reagovat
Pigeon

na sérii s hodně seedama jsem nenašel titulky a na co titulky byly mělo málo seedu

Reagovat
nani92

tak ja neviem no,ja to sťahujem na hellshare a tam to je vždy rovno aj s titulkami..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Já nvm, jak to ten Willian má dostat, aby z toho dal gól

Reagovat
I am Mancunian

falosnik snad poleti

Reagovat
Fairplay

Cuadrado by to dal

Reagovat
Jackmaker1989

West Ham - Chelsea, úžasný zápas, skvelé nasadenie. Domáci si nezaslúžili prehrať. Skvelé zákroky belgičana, Adrian jeden skvelý zákrok tiež. Obetavé zákroky domácich, dve možné penalty pre obe strany(obe by boli prísne) a mohli byť dve červené karty, Hazard a Kouyate. Skvelé predstavenie. A čo môžu všetci závidieť Chelsea sú takí skvelí dvaja gólmani.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty penalty nebyly ani jedna podle pravidel. Pískal dneska dobře. A pokud nedal druhou žlutou Noblemu, tak za to Hazardovo přijít prostě nemohla. Pěkný a napínavý zápas.

Reagovat
Jackmaker1989

Skôr Kouyate mal dostať druhú žltú, jednak tam mal jeden zákrok na hrane a potom ten zákrok na Terryho bol na kartu, hodnotili to aj v štúdiu. Úžasný zápas.

Reagovat
spider_8

Přesně zhodnoceno

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem viděl gól Hazarda, tak ten bych asi Adrianovi vytknul.

Reagovat
Miguel19

YES!!!

Reagovat
Fairplay

Drogba

Reagovat
vitoAFC

Vydřený tři body, zaplať pánbůh za ně. Rosa se Santim slaboučký oba.... Austin parádní výkon.

Reagovat
Nikikrew

Vydrene? tak to si ja uplne inak predfstavujem. Ved QPR okrem golu v 2 polcase nemalo zhola nic. Absolutne sme ich prehravali a mohli sme dat kludne 3-4 goly.

Reagovat
vitoAFC

V 1. půli jsme prohráli snad každý osobní souboj, QPR hodně strkali, okopávali. Muselo to naše hráče stát hodně sil -> kluci se ale dokázali zvednout a v druhé půli začali soupeře přehrávat -> vydřený.

Reagovat
Nikikrew

Ani nahodou. Vydrene boli bodu proti CP kde nas prehravali a mohli brat aj body. S tym prvyom polcasom mas pravdu ale len do 30 min. nas ,,bili". Potom sme hrali velmi dobre a pohodlne sme zapas dohrali (aj ked zaver bol vselijaky ale po gole tlak naozaj nemali).

Reagovat
spider_8

Je to tam ty vole, v takovýhle zápasech se vyhrávají tituly.

Reagovat
Counter
Reagovat
smazaný uživatel

very special, such dribbling, much arsenal, wow

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
mr.Silver

to bylo bozi, skoda, ze to skoncilo na tyci

Reagovat
Nikikrew

to je ten chudak?

Reagovat
smazaný uživatel

a dál?

Reagovat
Counter

Škoda, že z toho byla jen tyčka.

Reagovat
smazaný uživatel

říkal jsem si, že to je nějaké střihnuté

Reagovat
Counter

vine má časové omezení tuším šest vteřin, tady to tak bylo schválně, aby si člověk vychutnal kličku ze dvou úhlů.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš proto, že střela do tyče by zkazila zážitek

Reagovat
Counter

Když se vyhrálo, tak ani tolik ne.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes snad jeho najlepsi zapas za nas, minimalne vonku

Reagovat
mr.Silver

tak to ne, treba lni na Sunderlandu zahral jako genius.

Reagovat
smazaný uživatel

si nepamatam uz

Reagovat
smazaný uživatel

hned prvý zápas za Arsík, asistencia Giroudovi... ako keby to bolo včera

Reagovat
Counter

Taky tam měl dvě úžasné kolmice na Thea, to jsme úplně uchcávali, jaký ti dva vytvoří tandem... Od té doby spolu odehráli tak dva tři zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Yesssss, nutno dodat že ta srážka nám hodně pomohla, ta desetiminutovka soustavného tlaku West Hamu byla dost nepříjemná

Reagovat
Coutinho10

uplne zbytecny kolo, kdyz nikdo neztratil

Reagovat
Jazdec

Kiwwi 570eur

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
Erdovec

od srdce jsem mu je přál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ja som nestratil nic

Reagovat
SunFells

Ty dokážeš vyhrát i bez vkladu?

Reagovat
kiwwi

tak keby uz islo o to, tak som nestratil 570 eur, ale 4 eur a pre tentokrat ano, dokazal som hrat aj bez vkladu, pretoze ta stavka isla z bonusovych penazi co mi dal bet365 takze som hral zadarmo

Reagovat
kiwwi

*40

Reagovat
smazaný uživatel

vklad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání Rodgers dneska

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
avicii

presne som to chcel napisat

Reagovat
Svatej

Courtois a Hazard se dneska pretahovali o hrace zapasu, oba dva naprosto fantasticti.

Zapas nesmirne obtiznej, ale zároveň zabavnej. Je to pro West Ham trochu krutej konec, ale sance mely obe strany. Hazard me s tim nesobcenim ale uz sere

A rozhodci podal naprosto dokonalej vykon, nadhera. Penalty by byly obe solene prisny, krasne se ti vyrusilo navic navzajem, kdyz byly ty dve ruky totozny.

Titul se fakt hodne blizi, to uz musime dokopat.

Reagovat
vitasrp

Mně na Edenovi vadí věc, která mi obecně štve i na Sturridgeovi, případně dalších výrazně jednonohých hráčů - jakmile je v pozici levýho křídla, dostane balón uvnitř pokutovýho území do střelecký pozice, prakticky vždycky raději zasekává na pravou, čímž dá soupeři čas, aby se dostal do obrannýho postavení a tomu pohybu a případné střele zamezil. Někdy je samozřejmě tohle navedení doprostřed nutný (gól Southamptonu), ale dneska tam byla situace, kdy to mohl prát levačkou na zadní, no a kdyby to trefil, brankář by měl minimální šanci.

Ale chtít od něj, aby byl gólovou mašinou ve stylu Ronalda, to je trochu nereálný a sám si toho jsem vědom.

Reagovat
Svatej

Jo, vystihnul jsi to presne. On je v tomhle ohledu relativne citelnej, i presto mu ty pruniky napric vapnem docela casto vychazi diky jeho akceleraci a fantastickym driblingu, ale v nekterych případech mi to prijde jako nestastny reseni situace, protoze uz pred sebou nema jen krajniho beka, ale po dvou krocich i oba stopery a i nas utocnik je tak relativne ze hry, protoze nema kam nabehnout, aniz by riskoval, ze dostane mic v ofsajdovy pozici, pripadne v pozici, ktera se az prilis tezko resi, navic si diky ty zahustenosti Eden na strelu zkratka netroufne a ze slusny akce udela treba akorat fajn prilezitost na centr, pripadne nahravku na strelu do toho prave cerstve zahustenyho vapna... Abych ale jen nekritizoval, tak dodam, ze si Pamatuju momenty, kdy ty reseni byly nejlepsi mozny , kdy koncily golem, nebo toho krajniho beka hezky natahnul na stred a mic prostrcil do levy strany, kam si sebehl nas obrance pripadne stredni zaloznik a z toho padaly goly.

Myslim si, ze je furt mladej na to, aby na reseni tehlech solo akci neco vylepsil, bylo by blby, kdyby s timhle byl spokojenej a nechtel na tom pracovat

Reagovat
Svatej

Mh, jsou skoro ctyri rano, tak jsem to psal v rychlosti na mobilu. Pripadny nedostatky prehlizej, uz jsem myslenkama trochu nepritomnej a na upravu, nebo nejakou hlubokou myslenku nemam vzhuru dostatecnej pocet bunek

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Riviere je sráč a Cissé si dnes vzpomněl na minulou sezonu Ale De Gea zasloužený hráč zápasu

Reagovat
vitasrp

PříspěvekZaslal: 4. 3. 2015 21:58:38 Předmět: Citovat Upravit/Odstranit tento příspěvek Odstranit tento příspěvek

Opravdu hodně těžkej zápas, který bylo potřeba zvládnout, protože jsme tím opět udělali důležitý krůček k titulu.

Já jsem za výkon nesmírně rád - hráči opravdu bojovali, a ačkoliv to v druhý půli byla v záloze vyloženě tragédie, poněvadž jsme nepodrželi míč a každý odražený měl naopak soupeř, v defenzivě si nikdo nedovolil vypnout, všichni pracovali naplno, a i když jsme několikrát potřebovali pomoc našeho brankáře, zvládli jsme to. Například zákrok Cahilla po neočekávané chybě Courtoise byl parádní.

Dříve jsme tohle ztráceli (loni WBA například), letos to zvládáme, ono se to nedá, ale to je zkrátka podstatný rozdíl.

Každopádně pochvala i pro West Hamem - byl to strašně nepříjemnej soupeř, regulérně si zasloužil vyrovnat a změny, který Allardyce udělal do druhý půle (prohození stran Downinga s Valenciou, neustálý centry a dlouhý míče, vysunutá defenzivní linie), mu výrazně pomohly k dominanci, kterou v druhé půli měli.

Reagovat
Swarley

já celou dobu věděl, že to odněkud kopíruješ...

Reagovat
vitasrp

Zkopíroval jsem i trochu našeho CFC fóra, parádička.

Reagovat
miky10

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Jackmaker1989

A btw. Zouma zahral ďalší skvelý zápas. Neviem ako to Mourek robí, ale on nájde stopérom miesto kde sú platní keď je tam diera(Pepe, Luiz, Zouma). Zahral ako náhrada za Matiča skvele.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele