Premier League - preview 24. kola

04.02.2017, 08:32, aktualizováno 05.02.2017, 08:54
Previews
Dvojici zápasů dnes může zhlédnout nadšenec do anglické Premier League. Leicester se bude snažit napravovat zpackanou obhajobu proti Manchesteru United, který chce pro změnu využít dalšího klopýtnutí Arsenalu. Ještě předtím bude Man City potvrzovat roli favorita proti Swansea...
Manchester City - Swansea City  (neděle 14:30)
"Je to jasné, Guardiola si jde pro titul." Tak zněla slova mnoha fanoušků anglického fotbalu před startem nové sezony Premier League. Po třiadvaceti odehraných utkáních však patří populárním stratégem koučovaným Citizens až páté místo a na vedoucí Chelsea ztrácí už propastných třináct bodů.

Získat alespoň tři mohou Kompany a spol. proti Swansea, jenž přivítají v neděli po obědě na Etihad Stadium. Právě belgický stoper a kapitán Manchesteru by se měl v zápase objevit, stejně jako brazilský středopolař Fernandinho. Další střední záložník a letní posila z Borussie Dortmund Ilkay Gündogan naopak zůstává dlouhodobě mimo hru.

To nový kouč Swansea Paul Clement, jenž své působení na lavičce prvoligového anglického klubu vyměnil za pozici asistenta Carla Ancelottiho v Bayernu, což vykonával předtím, se může už třetí zápas po sobě nejspíše spolehlivě na stejnou, nezměněnou sestavu. Do tréninku se Labutím vrátil kapitán týmu Leon Britton, jenž se již zotavil ze zranění lýtka a bude součástí nominace na zápas.

Jasným favoritem duelu jsou Citizens, a to i bez ohledu na papírově silnější mužstvo. Modrým z Manchesteru se proti Labutím dlouhodobě daří, z posledních deseti zápasů proti týmu z Walesu si odnesli vždy alespoň bod a rovných osm dokonce fotbalisté City zvládli vítězně.

Na druhé straně má i zásluhou mizerných výkonů gólmana Brava Guardiolovo mužstvo problém udržet čisté konto. Z posledních deseti domácích utkání se to Citizens podařilo pouze jednou, a to při prosincové výhře 2:0 proti Watfordu.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Caballero - Zabaleta, Kompany, Stones, Clichy - Fernandinho - Sterling, De Bruyne, Silva, Gabriel Jesus - Agüero
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Fer, Cork, Carroll - Routledge, Llorente, Sigurdsson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.20 - 13.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Manchester United  (neděle 17:00)
Úřadující šampioni versus nejúspěšnější tým Anglie. A nebo také šestý se šestnáctým. Různými variacemi lze pojmenovat souboj dvou celků, jenž uzavře program čtyřiadvacátého ligového víkendu na Ostrovech.

Překvapivým šampionům z Leicesteru se letošní sezona až na postup do osmifinále v Champions League hrubě nedaří a pouhý bod dělí Ranieriho svěřence od potupného sestupu. To United pod Mourinhem už čtrnáct utkání v anglické lize neprohráli, což je rozhodně ocenění vhodná bilance - byť rovných sedm zápasů z tohoto počtu skončilo pro United jen remízou.

To Lišky mají zcela jiné starosti - ty ze svých posledních čtrnácti utkání v Premier League vyhráli pouze dvě a pokud Vardy a spol. proti United v neděli prohrají, stanou se prvním šampionem v historii nejvyšší anglické soutěže, jenž v následující sezoně po zisku trofeje prohrají čtyři po sobě jdoucí zápasy. Naposledy se to stalo Liverpoolu v roce 1983 - před dlouhými pětatřiceti lety.

Mourinho bude proti Leicesteru postrádat beka Phila Jonese, jenž si proti Hullu poranil chodidlo. Na jeho místo se nejspíše postaví Eric Bailly, jenž už je zpátky ze své reprezentační mise v Gabonu na Africkém poháru národů, či Chris Smalling.

To úřadující ligoví mistři z Leicesteru na Daniela Amarteyho ještě čekají, neboť na Ghanu čekal neúspěšný souboj o třetí místo na africkém šampionátu až v sobotu večer. Mimo hru zůstávají z důvodu zranění také Islam Slimani, jenž marodí s třísly a Leonardo Ulloa, jehož na marodku poslalo zraněné stehno.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Wilfred Ndidi, Albrighton - Okazaki, Vardy
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Rojo, Darmian - Carrick, Mchitarjna, Herrera, Pogba, Lingard - Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.50 - 3.90 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Málokdo by na konci září, kdy Arsenal na Emirates Stadium porazil Chelsea jasně 3:0, věřil, že Blues poté dokážou vyhrát v lize třináctkrát v řadě. Nyní se oba týmy potkávají znovu, Conteho ekipa vede Premier League o devět bodů před Spurs a právě Gunners a zdá se, že je o titul může připravit už jen zázrak.

Pro fanoušky Arsenalu to byl tehdy skvělý den, v 6. kole jejich oblíbenci zvítězili nad svým úhlavním rivalem poprvé po pěti letech a navíc poměrně výrazným rozdílem. Jenže od té doby se situace změnila. "Opravdu jsem neočekával, že by potom vyhráli 13 zápasů za sebou," řekl na předzápasové tiskové konference upřímný lodivod Gunners Arsene Wenger.

"Našli lepší rovnováhu, zlepšili se v defenzivě a v přechodu do útoku. Sledoval jsem jejich zápas proti Liverpoolu a musím říct, že především N'Golo Kanté jejich hru neskutečně zvedl," všiml si francouzský manažer. "Kantého jsem chtěl přivést několikrát, poprvé, když hrál ve Francii a poté také z Leicesteru," prozradil Wenger.

Defenzivní středopolař pokračuje ve svých vynikajících výkonech z loňské sezóny, což dokazují i statistiky. Za své necelé DVĚ sezóny v Anglii má na svém kontě více "tackles" (čisté odebrání míče) než kterýkoliv jiný hráč v Premier League za poslední TŘI ročníky.

Sedmašedesátiletý Wenger by Kantého uvítal zvláště teď, když mu (jako již tradičně) schází několik hráčů. Nejistý je start Oliviera Girouda, Alexe Oxladea-Chamberlaina i Dannyho Welbecka a určitě nenastoupí suspendovaný Granit Xhaka ani zraněný Aaron Ramsey. Mohamed Elneny navíc momentálně usiluje s reprezentací Egypta o titul na Africkém poháru národů.

Kouč Chelsea Antonio Conte nemusí počítat žádné ztráty a když tuto skutečnost připočteme k lukrativnímu náskoku na čele tabulky, vypadá to jako takřka dokonalá situace. Italský stratég však optimismus brzdí. "Stát se může cokoliv, je důležité zůstat stále na pozoru. Pokud si někdo myslí, že máme titul v kapse, rozhodně s ním nesouhlasím. Zbývá odehrát ještě patnáct utkání a za námi číhá spoustu skvělých týmů," upozorňuje Conte.

Ostře sledovaný duel mezi Chelsea a Arsenal zahájí zkušený rozhodčí Martin Atkinson v sobotu v 13:30 hodin středoevropského času. Hosté na Stamford Bridge prohráli všechny čtyři poslední zápasy, přičemž v nich dvanáctkrát inkasovali a jen jeden gól vstřelili. Tuto statistiku tak Wengerovi svěřenci budou chtít změnit stejně jako tu, že od mistrovské sezóny 2003/04 Gunners Blues nikdy neporazili dvakrát v jednom ročníku.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Mustafi, Monreal - Oxlade-Chamberlain, Coquelin - Walcott, Özil, Sanchez - Giroud (Iwobi)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.30 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Crystal Palace - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Sobotní program anglické fotbalové ligy nabídne i jeden ryze záchranářský souboj, ve kterém Crystal Palace přivítá poslední celek tabulky ze Sunderlandu.

V táboře Orlů může po úterním zápase panovat spokojenost. Sam Allardyce si totiž ve svém novém manažerském křesle připsal svou první ligovou výhru, když jeho svěřenci přehráli Bournemout o dvě branky. Zmíněné vítězství představovalo pro hráče Crystal Palace skutečně nezbytnou vzpruhu, byla pro ně totiž první výhra po osmi ligových duelech. Nyní si tak poprvé od září minulého roku mohou na své konto připsat dvě po sobě jdoucí vítězství.

Sunderland sice znovu ukázal, že na vlastním hřišti dokáže favority pořádně potrápit - po lednové remíze s Liverpoolem o body obral i Tottenham - jenže to je pro svěřence Davida Moyese stále zatraceně málo. K záchraně jsou však potřeba hlavně výhry, speciálně pak proti soupeřům ze spodních pater tabulky. Výhra na půdě Crystalu Palace se tak zdá být nutností, pokud si tedy Černé kočky chtějí zachovat reálnou šanci na setrvání v nejvyšší anglické soutěži.

Z výjezdů však Sunderland pravidelně moc dobré výsledky nevozí, momentálně na svém kontě mají 6 po sobě jdoucích venkovních proher v lize a pohárech. Pokud ale s touto bilancí mají něco udělat, Crystal Palace je ideální soupeř - poslední dvě střetnutí v Selhurst Parku Sunderland vyhrál, v roce 2015 1:0 a o rok dříve dokonce 3:1.

Na svůj debut si pravděpodobně ještě počká Mamadou Sakho, který se ještě nedostal do té správné kondice. K dispozici pak ještě nebudou ani Jeff Schlupp a Bakary Sako.

Sinderlandu bude stále chybět suspendovaný Papy Djilobodji, ovšem svůj debut si může připsat dvojice Oviedo - Gibson.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Tomkins, Dann, Delaney - Ward, Puncheon, Cabaye, Van Aanholt - Zaha, McArthur - Benteke
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Koné, O'Shea, Denayer - Jones, Ndong, Rodwell, Larsson, Oviedo - Borini, Defoe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.80 - 5.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Souboj sedmého týmu tabulky se čtrnáctým se odehraje v sobotu od tří hodin odpoledne v Goodison Parku. Domácí Everton zde přívítá Bournemouth, jenž do utkání s lépe postaveným soupeřem nejde zrovna s výbornou statistikou. Z posledních sedmi zápasů se svěřencům Eddieho Howea podařilo vyhrát jediný a stále čekají na své premiérové tři body v kalendářním roce 2017.

To domácímu mužstvu, jenž po odvolání Roberta Martíneze vede Ronald Koeman, se daří o poznání lépe. Everton nezažil hořkost ligové porážky od vánočních svátků a z posledních šesti duelů má pozitivní bilanci čtyř výher a dvou remíz. Jde tak pro Blues o nejdelší šňůru bez porážky v této sezoně.

To, že je obecně tato sezona pro mužstvo z Liverpoolu daleko lepší než ta minulá svědčí i fakt, že se současným ziskem dvaadvaceti bodů z domácího hřiště jim už v této části sezony chybí pouze jediný bod od vyrovnání domácího konta z ročníku 2015/16.

Dobrou zprávou pro Koemana také je, že konečně bude moci využít služeb Idrissa Gueyeho. Záložník Blues se vrátil z Gabonu, kde reprezentoval svou zemi na Africkém poháru národů a do duelu proti Bournemouthu je tak připraven nastoupit.

Mimo hru naopak zůstávají Yannick Bolasie, Muhamed Bešič a Dominc Calwert-Lewin. Hostující mužstvo se bude muset v útoku spolehnout na Benika Afobeho, neboť Callum Wilson si už fotbal do konce sezony nezahraje. Kvůli problémům se stehenním svalem si zápas nechá ujít i Charlie Daniels.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Holgate, Williams, Funes Mori - Coleman, Davies, Gueye, Baines - Barkley - Mirallas, Lukaku
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Smith - Surman, Arter - Stanislas, Wilshere, King - Afobe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.90 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Nepříliš povedený vstup do nového kalendářního roku zažívá celek z Anfieldu. Liverpoolu se leden vůbec nepovedl, vypadl z obou anglických pohárů a v ligové soutěži zaznamenal jednu zbytečnou ztrátu za druhou. Naposledy však celek Jürgena Kloppa dokázal vybojovat bod proti vedoucí Chelsea, když se Mignoletovi podařilo zlikvidovat Costovu penaltu, a Kopites tak nadšeně očekávají, že se věci v městě Beatles zase v dobré obrátí.

Příležitost je o tom přesvědčit dostane mužstvo Reds už v sobotu odpoledne, kdy Henderson a spol. zamíří do Hullu. Domácímu mužstvu patří v tabulce předposlední příčka a jeho jednoznačným cílem pro letošní sezonu je tak udržet prvoligovou příslušnost i pro nadcházející ročník. Byť je jednoznačným papírovým favoritem zápasu Kloppův tým, svěřencům Marca Silvy může hrát do karet fakt, že se jim na domácím hřišti povedlo Liverpool v posledních dvou zápasech porazit.

Co může německého kouče na lavičce LFC jednoznačně těšit je fakt, že po návratu z Afrického poháru národu konečně může naplno využít služeb svého letos mimořádně úspěšného křídelního útočníka. Sadio Mané se už zapojil do hry coby střídající hráč v utkání s Chelsea, ale poprvé od druhého ledna si může v sobotu odbýt start v základní sestavě.

Po návratu z reprezentační akce na africkém kontinentě je svému mužstvu k dispozici i útočník Hull City Dieumerci Mbokani, naopak jen z tribuny se na zápas podívá Lazar Markovič. Ten je totiž v Hullu na hostování právě z Liverpoolu a proti svému mateřskému klubu do hry zasáhnout nemůže.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupovic - Elabdellaqui, Maguire, Dawson, Robertson - Huddlestone, Clucas - Grosicki, Evandro, Diomande - Hernández
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Lovren, Matip, Milner - Lallana, Henderson, Wijnaldum - Mane, Firmino, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.40 - 4.25 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Tak už je pryč. Dlouhotrvající tragikomická sága s názvem Payet a West Ham je konečně u konce a zná své rozuzlení. Šikovný ofenzivní záložník si s definitivní platností vybrečel svůj odchod z Londýna a odešel k nelibosti vedení klubu a fanoušků Kladivářů do francouzské Marseille.

Už bez své největší hvězdy tak bude muset Slaven Bilič zamířit do Southamptonu, který je pro londýnský celek přímým tabulkovým konkurentem. Zatímco Kladivářům patří v tabulce jedenáctá příčka, soupeř pražské Sparty ze základních skupin letošního ročníku Evropské ligy je jen o místo a jediný bod ztráty za nimi.

Po odchodu francouzského kouzelníka je tak nejzářivější hvězdou West Hamu zřejmě Andy Carroll. Vysoký anglický forvard má totiž při výjezdu mimo domácí stadion výtečnou střeleckou formu a v posledních devíti utkání odehraných na hřišti soupeře se mu podařilo rozvlnit síť soupeřovy branky hned pětkrát.

Pokud jde ovšem o vzájemné zápasy sobotních soupeřů, je největší hvězd obou mužstev jednoznačně Fraser Forster. Gólman Sotonu totiž na West Ham umí a neinkasoval proti němu už - a to není jazykolam - neuvěřitelných tři sta třicet tři minut, tedy udržel už tři čistá konta. Jistě další bude chtít přidat i v následujícím duelu, do kterého ovšem nezasáhne jeho kolega z defenzivy Virgil van Dijk. Obránce Saints totiž vyřadil ze hry na více jak tři měsíce zraněný kotník a od fotbalu si odpočine, na trávníky se naopak po zranění vrací Jay Rodriguez a James Ward-Prowse.

West Hamu bude chybět Andre Ayew, jenž je stále na Africkém poháru národů a ohrožen je i start Sam Byrama, jenž si zranil zadní lýtkový sval proti Citizens a není jisté, zda nastoupí.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédrid, Yoshida, Stephens, Bertrand - Davis, Romeu, Höjbjerg - Redmond, Long, Boufal
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Byram, Reid, Fonte, Cresswell - Snodgrass, Obiang, Noble, Lanzini - Antonio, Carroll
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.85 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Navázat na úterní vítězství - to bude hlavním cílem pro celky Watfordu a Burnley, které se utkají v sobotu odpoledne.

Watford v týdnu šokoval celou Anglii, když vyloupil Emirates Stadium a londýnský Arsenal porazil 2:1. Způsobeno to bylo především výtečným výkonem v první půli, kdy byli svěřenci Waltera Mazzarriho regulérně lepším týmem a své vedení si jednoduše zasloužili. Přitom forma Sršňů rozhodně nenapovídala tomu, že by mohlo dojít k překvapení. Poslední výhra Watfordu se totiž datovala na desátého prosince, od té doby již Hornets získali pouze tři body v sedmi zápasech.

Jako den a noc - tak by se pro změnu dala popsat forma nováčka z Burnley na domácí a venkovní půdě. Zatímco na Turf Moor získalo už 28 bodů, na cizích hřištích je bodová nadílka o poznání skromnější. Po pravdě se jedná o jeden jediný bod, který družina Seana Dyche vytěžila na Old Trafford. Momentální forma Burnley se každopádně bez větších skrupulí dá označit za skvostnou, jedná se totiž o 4 výhry a dvě porážky v posledních 6 ligových zápasech, přičemž ony dva nezdary ještě přišly na půdě Manchesteru City, respektive Arsenalu. V domácím prostředí se pak může nováček pochlubit sérií pěti výher v řadě.

Statistika vzájemných duelů vyznívá jasně ve prospěch hostujícího družstva - to totiž v posledních 9 duelech prohrálo jen jedinkrát, naopak si připsalo na své konto pět remíz a tři výhry.

Watfordu se do sestavy vrací Jose Holebas, který si již odpykal karetní trest, a poprvé se v dresu Hornets může představit také nová posila, Maurl Zarate. V utkání však určitě nebude k vidění dvojice Kabasele a Amrabat, zatímco start Miguela Britose je krajně nejistý.

Burnley může využít služeb hned dvou nových akvizic - Robbieho Bradyho a Ashleyho Westwooda. Chybět ovšem bude Steven Defour, jehož trápí zranění stehenního svalu.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Prödl, Kaboul, Britos - Janmaat, Behrami, Capoue, Holebas - Cleverley - Niang, Deeney
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyd, Arfield, Hendrick, Brady - Barnes, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.16 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Stoke City  (sobota 16:00)
Souboj spokojených. Tak lze označit utkání, jenž bude v sobotu odpoledne hostit Hawthorne Stadium. Utkají se zde totiž dva celky, jimž patří místo v první polovině ligové tabulky a mohou tak hrát své zápasy bez nejmenšího strachu z ohrožení sestupem.

Domácí WBA je v tabulce osmé a ztrácí jen čtyři body na sedmý Everton, Stoke je stejným odstupem za West Bromwichem deváté. Co se týče vzájemných střetnutí obou mužstev, je na tom výrazně lépe West Brom. Fotbalisté WBA neprohráli se Stoke už ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech - třikrát se svěřenci Tonyho Pulise radovali ze tří bodů, jednou utkání skončilo remízou.

Právě pro současného trenéra WBA bude utkání proti svému bývalému klub pikantní. Ten vyjádřil v předzápasových rozhovorech obavy především z Petera Crouche - kanonýr ve službách Stoke dosáhl na hranici sta ligových branek a právě on je zřejmě pro domácí celek největší ofenzivní hrozbou.

Už čtvrtý zápas za sebou vynechá kvůli nepříjemnému zranění lýtka Jonny Evans. Kromě obránce West Bromu si zápas nejspíše nechá ujít i na hostování nově příchozí Marc Wilson, jehož trápí problém se stehenním svalem.

Kromě Pulise může být utkání zajímavé také pro Saida Berahina. Někdejší obrovský talent anglického fotbalu si totiž svůj debut v nových barvách může užít právě proti klubu, z něhož do Stoke City před pouhými dvěma týdny přestoupil.

Utkání naopak kvůli zranění vynechají Glen Johnson a Xherdan Shaqiri, kteří tak na marodce hostujícího celku doplní Jona Walterse a Geoffa Camerona.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, McAuley, Dawson, Brunt - Fletcher, Yacob - Phillips, Morrison, Chadli - Rondón
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Bardsley, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Adam, Whelan - Afellay, Allen, Arnautovič - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.15 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Middlesbrough FC  (sobota 18:30)
Tottenham sice od 11. prosince a výletu na Old Trafford zůstává neporažen, přesto má proti Middlesbrough co napravovat - z minulých dvou výjezdů do Manchesteru a Sunderlandu si přivezl pouze po jednom bodu, a tak se proti Boro jistě potřebuje vrátit na vítěznou vlnu...

Vzhledem k zaváhání konkurentů Pochettinův mančaft aktuálně drží druhou příčku, to však pouze o skóre před Arsenalem a celých devět bodů za Chelsea. Proti Middlesbrough mají ovšem Spurs skvělou příležitost se vrátit do zajetých kolejí, vždyť nováček už šestkrát v řadě nebyl s to naplno bodovat.

Co Tottenham musí znepokojovat, to je čerstvé zranění Dannyho Rose, který by mohl scházet až měsíc a bude ho muset zastoupit Ben Davies. Mimo hru je zároveň s poraněným kotníkem také další levonohý obránce Jan Vertonghen. Do základu se naopak nejspíš vrátí naposledy nemocný Hugo Lloris a potažmo také křídelník Son Heung-min, jenž na podzim Boro sestřelil dvěma góly při výhře 2:1.

Pro Aitora Karanku je povzbuzující zprávou návrat Daniela Ayaly z lavice hříšníků, ovšem dvojice Friend - Chambers defenzivní linii tak jako tak výrazně oslabí. Na hrotu útoku se nejspíš opět představí Álvaro Negredo, tentokrát ho ale možná doplní jeden z dvojice Gestede - Bamford.

Tottenham bude proti Middlesbrough hájit svou vynikající bilanci proti nováčkům, které zdolal ve 25 případech z posledních sedmadvaceti. Jeho poslední prohra s čerstvě postoupivším klubem se datuje do dubna 2012, kdy Spurs převezl další londýnský celek - Queens Park Rangers. Naproti tomu Boro na White Hart Lane nevyhrálo už osm soutěžních utkání v řadě.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dier, Alderweireld, Davies - Wanyama, Dembélé - Eriksen, Alli, Son Heung-min - Kane
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Bernardo, Gibson, Fabio - De Roon, Clayton, Forshaw - Traoré, Negredo, Stuani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.10 - 11.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC23182348:1656
2.Tottenham Hotspur23138245:1647
3.Arsenal FC23145451:2547
4.Liverpool FC23137352:2846
5.Manchester City23144547:2846
6.Manchester United23119333:2142
7.Everton FC23107634:2437
8.West Bromwich Albion2396831:2933
9.Stoke City2378829:3529
10.Burnley FC23921225:3329
11.West Ham United23841129:4028
12.Southampton FC23761023:2827
13.Watford FC23761027:3927
14.AFC Bournemouth23751132:4126
15.Middlesbrough FC23491019:2621
16.Leicester City23561224:3821
17.Swansea City23631428:5221
18.Crystal Palace23541432:4119
19.Hull City23451420:4717
20.Sunderland AFC23441520:4216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2367)

Přidat komentář
Cobra

asi pro výhru Arsenalu.

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to fajn, ale nevěřím tomu ani trochu.

Reagovat
Counter

Teď už jen kdyby to bylo reálné

Reagovat
Nikikrew

Zapas ktory nam urci zvysok sezony. Ak prehrame, definitivne sme z boja von. Nic ine len vyhra sa bude ratat ( ) s ten kurz laka tiez

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem, že to dneska vyhraje Arsenal

Reagovat
oli9

Já si to taky myslím

Reagovat
Busby babes

https://www.ft.com/content/5928c186-e6c1-11e6-893c-082c54a7f539

Atlético Madrid is the Europe’s “smartest” spending club, according to a key measure of success based on wages to points accrued.

Other clubs that have spent effectively in recent seasons include Everton, Tottenham Hotspur and Southampton in the English Premier League, with each scoring well when their wage bills are compared with the points they have secured.

Peknej clanek o tom, jak efektivne funguji evropske kluby. Porovnavaji se platy/ziskane body.

Reagovat
aramaki

spoplatnený

Reagovat
Busby babes

aha. tak pak staci jen registrace a ma clovek par clanku tydne zdarma. me to fungovalo v pohode, nevsiml jsem si, ze jsem prihlasenej. ale urcite jsem nic neplatil.

Reagovat
aramaki

skusim

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Counter

Všechno dobré články, které mám v záložkách, už se k tomu jen dostat

Reagovat
Busby babes

od toho je sobota dopoledne.... teda pokud nemas kocovinu no.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene jeste na tribune ze?

Reagovat
Nikikrew

Tak

Reagovat
nani92

Chelsea, Chelsea, Chelsea !

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mimalu

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kovi81

Reagovat
off-olda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
aramaki

Dnes je Chelsea s tou nulovou marodkou a formou megafavoritom, co vidno aj na kurzoch. Musel by sa stat zazrak, aby Arsenal dnes bral nejake body

Reagovat
blade115

No mi z toho logicky vychází, že 3 body tím pádem dnes brát nebudeme...

Reagovat
aramaki

No logika fakt nepusti, este ked si k tomu priratas uspesnost poslednych vystupeni Ars na SB, Wengera na tribune, sebavedomie po spackanom domacom zapase, vyzera to dnes na jednoznacnu zalezitost. Nejaky typek to mal na tipsporte nalozene dokonca za 1500eur

Reagovat
$$CaptainKokotko

na vyhru Chelsea? Chelsea je samozrejme favorit, ale ten kurz urcite neni vyhodny

Reagovat
Hokaido

Však je tam kurz 2, co bys chtěl víc?

Reagovat
$$CaptainKokotko

tak pochybuju, ze sazkovky vypisou vyhodny kurz na chelsea, takze urcite 2:1 nejsou vyhodne odds

Reagovat
smazaný uživatel

proti Arsenalu? Doma? Ve formě? Toho bych se fakt nebál

Reagovat
blade115

Proti velkým soupeřům se nám letos vůbec nedaří. A je to takový klasický paradox no, my nemáme nikoho zraněného, na SB máme s Arsenalem úžasnou bilanci, oni naproti tomu nemají skoro nikoho do středu zálohy, jsou z formy a bez trenéra. V nesčetně podobných situacích ale stejně favorit ztratil...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasný, proti Liverpoolu jsem už čekal menší tragédii, ale když vidím jak jsme to proti nim zvládli, tak se Arsenalu nebojím už vůbec. Vždyť jsme je doma porazili i minulou sezónu...

Reagovat
FUnk

Takze 500 na afc for fun?

Reagovat
Nihilister

*for funk

Reagovat
$$CaptainKokotko

Kante byl daleko dulezitejsi jak Vardy a Mahrez. S nim by ted meli urcite o 10bodu minimalne vic.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Snad Arsenal vyhraje . Po 30kole bude o titul bojovat cela TOP6

Reagovat
smazaný uživatel

Neznámá x pro výhru Arsenalu a neznámá y pro čisté konto Petra Čecha!

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis hrot a Theo krídlo je základ, bez toho je šanca 0 %, s nimi... no, uvidíme.

Reagovat
Hokaido

Taky si myslím. Pokud dá Wenger na hrot Olivu, tak budou jatky.

Reagovat
Mastný Chobot

však Welé so Giroudom pôjdu hore namiesto Coquelina a Mustafiho, keď budeme prehrávať, to už má Wengele s Bouldom všetko natrénované

Reagovat
nani92

takže Hazard golik s protiutoku v 88. minute, hned ho idem dať ako kapitána

Reagovat
nani92

*z ..a výber 88 minúty bol čísto náhodný a nezávislý

Reagovat
Hokaido
Reagovat
FUnk

Kdo bude dm?

Reagovat
Mastný Chobot

Coq

Reagovat
FUnk

Kdo vedle nej?

Reagovat
Mastný Chobot

Ox

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

A Iwobi stred alebo kridlo. Ja by som dal Alexisa na kraj a Welbecka na hrot. Zaujimavostou by bol taktiez Perez v zaklade. Hlavne nech Giroud je na lavicke (nic proti nemu)

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck nič?

Reagovat
Mastný Chobot

Alexis > Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis Welbeck Chamberlain/Walcott .. do 433

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo teda Perez.

Reagovat
Mastný Chobot

Ox musí hrať na CM, lebo nikto okrem neho tam nie je momentálne A bez Iwobiho to nebude vyvážené. Coq, Ox - Walcott, Mesut, Iwobi - Alexis all day long

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vlastne miesto walcotta perez by bolo lepsie, ale to neni realne

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

A dalsi pekne kulate vyroci:

#SheasySaves!

https://twitter.com/ManUtd/status/827803988502286336

Reagovat
nani92

lavička

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

“When I look at Arsenal now, I look at them almost similar to my Spurs side that I played in when we had like Modric and Bale and Van Der Vaart, Crouchy up top, Ledley and Woodgate at the back,” told Jenas to BBC Five Live on Friday evening.

“We had really good individuals within our side, all international players, but we didn’t actually have that mentality that Andy’s (Cole) talking of.

“When we started the season not one person, not one manager, not one player looked at each other and went ‘we’re going to win the league’, or ‘our goal is to set out to win the league.

“It was ‘oh we’ll just hopefully win at the weekend or we’re going to go for top four, maybe try and get a run in the cup.

“When you look back at your career that mentality is not right, but when I think about Arsenal how have they allowed this sort of mentality to infiltrate their camp almost.

“They were a team that was chasing titles and all of a sudden now whether it’s Arsene Wenger that’s allowing this or it’s the club they’ve just kind of become this top four club that chases the cups instead of chasing the league.”

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

tyhle debaty jsme tu vedli uz hodnekrat. Ja treba vzdycky rikal, ze kluby jako my, Chelsea, Arsenal, pak i City, by meli mit na zacatku sezony ambici vyhrat titul a ne byt v top 4. to je proste malo a alibisticky pro tak velky kluby. Jasne, ze to neni jednoduche, prave kvuli tomu poctu klubu, ktere na ten titul mohou realne myslet, ale ta vitezna mentalita by mela byt takovahle. A ze se to pak nepovede? No jo, to je sport.

Reagovat
nani92

my napríklad stále bojujeme o titul, aj teraz..len žiaľ tento boj prehrávame a sme 6ty

Reagovat
Busby babes

tak jsem to nemyslel. Ale na prvni tiskovce Mourinho rekl, ze si nemuzem davat cil Top4. Ale ze musime mirit vys. I kdyz to bude tezky. Ted se tomu muzou ostatni smat, ale tenhle pristup je podle me spravnej.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

áno pán kapitán. Budete všetkým veliť.

Reagovat
spider_8

Reagovat
TopinB

Reagovat
Zaschrona

Tohle je presne to, co potrebuje u nas do hracu dostat Koeman. Chtit cokoliv jineho nez vyhrat celou ligu je alibismus, zas tak velke rozdily mezi kluby nejsou. Kdyz to vloni zvladl Leicester, muze to zvladnout kazdy.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Zaschrona

MU nemuze, nevadi.

Reagovat
I am Mancunian

zas tie tvoje snilkovske zvasty

Reagovat
Zaschrona

Vyhrajeme PL driv nez vy.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
icka

Reagovat
oddy

Jo no, akorát zrovna Leicester to vyhrál bez téhle mentality

Reagovat
Zaschrona

Prave a letos zacali mit mentalitu, ze se od nich taky neco ceka a nezvladaji to. Je potreba to zvladat.

Reagovat
M0rb1D4S

Vzhledem k tomu, že máme dobrou formu a Arsenal posledních pár kol nepřesvědčuje, to vidím tak na remízu nebo výhru Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je zbytečně skromná, ale chápu, že se snaží zůstat nohama na zemi. I když tento zápas prohraje, nic se nemění. Dojde si pro ten titul letos v pohodě. Conte ty hráče připraví mentálně, aby to už neztratili.

Reagovat
FCSL

Oblíbené kluby - hlavní

Arsenal FC (ENG)

Oblíbené kluby - vedlejší

Chelsea FC (ENG)

::

Reagovat
FCSL

Dneska klasicky neunesem a nezvládnem

3:0 a redka pro Coqa nebo Kose v 1. půli

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, to jsou tak debilní alibistický kecy. No ale snad ti to vyjde, když si to přeješ.

Reagovat
oddy

za 1) nevím, co na tom vidíš alibistického

za 2) on netvrdí, že si to přeje

Reagovat
FCSL

To jsou bohužel zkušenosti s Arsenalem. Naše klasická prohra ve velkým zápase. Nejdřív zahodíme tutovku a pak uděláme minelu, kterou rozhodnem zápas. Nejčastěji červená karta a penalta

Reagovat
FCSL

Neumím si představit, že by se to dneska nestalo

Reagovat
PhilipS

yop...Arsenalská klasika. Už jsem s tím smířenej...

Reagovat
norton

Reagovat
PP

být válka, tak tito spolubojovníci jsou ideální pro to, aby ses dobrovolně zastřelil..

Reagovat
aramaki

byť to šport, tito fans sú ideálni, pretože nemajú veľké oči a nevytvárajú zbytočný tlak a nervy

Reagovat
aramaki

V 1. minute

Reagovat
icemike

Dnes je důležité vyhrát, dopřeje nám to klid. Costa se dneska hecne,Arsenal ma rád

Reagovat
db18

Draxler už láká Mesuta do PSG...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemělo to být naopak?

Reagovat
Mastný Chobot

mal ho Mesut lákať do PSG?

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Busby babes

tak to by ale byl taky vtipnej scenar.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icka

Reagovat
raduinho

Reagovat
db18

Özil dělá drahoty s prodloužením smlouvy, ne Draxler...

Reagovat
Svatej

Zdravime s vitasrpem z Londyna, snad to bude stat dneska za to

Come on Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

Vlaječky máte?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
mojmira

Reagovat
icemike

Reagovat
raduinho

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

užite si to

Reagovat
Mastný Chobot

s vitasrpem

Reagovat
smazaný uživatel

#nojudgement

Reagovat
Infi

Reagovat
nani92

Reagovat
TopinB

#hatefree

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Counter

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Error

Supr.

Reagovat
icemike

Reagovat
fajdax

Reagovat
Taiger

Kubajs taky?

Reagovat
PP

Reagovat
kvasha16

zavidim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
aramaki

Reagovat
FUnk

Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

0:0, dvě redky na každé straně, půlroční tresty pro Costu a Alexise, kteří si navzájem vyškrábou oči.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
raduinho

Reagovat
PhilipS

Dneska se rozhodne, jestli zaútočíme na titul. Šanci na výhru dávám tak 20 procent. Dneska bych útok dal Welbz-Alexis-Perez, ale Perez pravděpodobně ostrouhá.

Reagovat
Counter

Walcott - Alexis - Iwobi, Danny s Lucasem z lavičky, až potečem.

Reagovat
vladis271

Arsenalu neverím ani za mak, takže by mohol mať šancu dnes.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dneska 3 body. Nic jinýho nebereme. Chelsea bude hrát klasicky obranej blok a rychlý brejky...

Reagovat
PP

Kéž by jsme zahráli něco jako loni proti Spurs - konzolidovaný výkon odzadu a hrát na brejky. Přitom hráče na to máme naprosto ideální.. Alfou omegou zápasu bude střed zálohy - resp. jak moc tam budem hořet.

Reagovat
smazaný uživatel

A konzoliduješ to na PS, nebo na Xboxu?

Reagovat
PP

soustředěný, poctivý.. jo tááák.. konso.. ještě že vás tady máme pane učitel..

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal - Ox, Coq - Walcott, Ozil, Iwobi - Alexis

Zkusil bych Welbecka místo Iwobiho, ale jinak asi nejlepší možná

Reagovat
FCSL

Ospina, Gibbs, Gabriel, Maitland-Niles, Reine-Adelaide, Welbeck, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná lavička :D

Reagovat
smazaný uživatel

ten střed s Oxem bude hroznej průser... doufám že se pletu..

Reagovat
Mastný Chobot

nice

Reagovat
Taiger

Lucas ani na lávce?!

Reagovat
smazaný uživatel

omg, snad je zraneny

Reagovat
Counter

kam jsme to dopracovali, že si budeme přát, aby náš oblíbený hráč byl zraněný

Reagovat
Mastný Chobot

kam sme to dopracovali, keď Lucas je náš obľúbený hráč

Reagovat
Godwinson

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

lucas je skvely

Reagovat
Mastný Chobot

však áno, len si sám seba predstav, ako to píšeš pred rokom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea team v Arsenal: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Pedro, Diego Costa, Hazard

Nečakaná

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea subs v Arsenal: Begovic, Terry, Zouma, Chalobah, Fabregas, Willian, Batshuayi.

Reagovat
Whitemedia

Aké musí být rád, že je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

A miesto koho by si ho tam dal?

Reagovat
Whitemedia

Místo nikoho, ale já bych ho hlavně chudáka netahal zpět kvůli pár zápasům v poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre vedel, že do čoho ide. S tým musel každý počítať, že to takto hneď po návrate bude. A hlavne nie je dôvod na zmeny v zostave a teda ani na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě neměl moc na výběr, prostě mu řekli že ho stahují zpět, on v tom nemá žádné slovo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jeden z dvojice Terry - Zouma mozna?

Reagovat
Whitemedia

Tak asi místo Terryho, ale to se prostě nedělá no

Reagovat
icemike

Alonso a Moses jdou výkonnostně dolů, jeho čas přijde...taky záleží,jak vypadá na tréninku

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Už v minulém zápase byly vidět limity Mosese. Pokud z jeho strany hraje někdo silný ve vzduchu, tak absolutně nezvládá obrannou činnost.

Reagovat
off-olda

Iwobi ho asi trochu provětrá...

Reagovat
off-olda

Tohle tu dělá Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

A kde je v piči?

Reagovat
off-olda

Ukradl jsi mu job, asi už vyrábí woodoo panenku...

Reagovat
blade115

Arsenal postavil to nejsilnější, co mohl, nad možná ještě Welbeck kdyby hrál místo Iwobiho... Ale Alexis na hrotu je průser. Je fajn, že hraje Pedro, ale snad se do hry brzo dostane i Cesc, v poslední době ta spolupráce v útoku vázla a bez něj je záloha není schopna podpořit. No snad to nějak vyjde. A teda už začínám pochybovat o stažení Akeho, když není ani na lavičce...

Reagovat
icemike

Tak na toto jsem čekal celý den..

Reagovat
Nikikrew

Zostava dobra, ale Lucas ani na lavicke?

Reagovat
Ondiis

Pokud bude Welbz zdravý, tak si Lucas nezahraje.

Reagovat
Nikikrew

tak nech s tym ide Wenger do pici

Reagovat
PP

toto je nepochopitelné.. kolik let a kolik hráčů takto zazdil a sáhl po nich až v době nejvyšší nouze?? Ať už Rosa či Joel, ted to vypadá na Lucase.. V tomto je Wenger fakt špatný..

Reagovat
Ondiis

Někde jsem četl, že Lucase přivedl jenom proto, že neví, jak dlouho mu bude Welb chybět. Chudák Lucas jestli je to pravda.

Reagovat
Nikikrew

Ani by som sa necudoval, kebyze to je pravda.

Reagovat
Zaschrona

A kvuli tomu jsme nam ho museli pretahovat na posledni chvili...

Reagovat
masly008

jak ajko zazdil rosu? ho sám zraňoval? nebo jak jsi to myslel?

Reagovat
Taiger

Jak říkám, odešel Campbell, tak si našel jinou oběť. Taky skvělej, rozumí si s každým a byl hodně platnej.

Reagovat
aramaki

Keby tam nie je Welbeck, tak riešite to isté. Nemôže mať na lavičke len samých útočníkov..

Reagovat
smazaný uživatel

S ohledem na jeho sklon být šíleně skleněný je to otázka pár zápasů. Mimochodem nepřipadá mi to jako náhoda, že zrovna mladí Angličani, kteří v PL hráli na nejvyšší úrovni a jejich devízou byla rychlost, jsou dnes častěji zranění, než zdraví. Sturridge, Welbeck, Ox, Wilshere...

Reagovat
smazaný uživatel

jupi giroud lavicka, konecne

Reagovat
off-olda

Contestency

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci by nebolo lepsie hodit do stredu amn a na prave kridlo miesto walcotta ozila..ta zostava vyzera defenzivne strasne biedne

Reagovat
Mastný Chobot

to hovoríš len preto, že FCSL sem napísal len Ox - Coq a tebe sa to zdá príliš krátke. Oxlade-Chamberlain - Coquelin už nevyzerá defenzívne tak biedne, že mám pravdu?

Reagovat
Taiger

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

klasik

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

hmm asi mas pravdu, nepostavit dnes maitland-nilesa a reineho-adelaida je od boulda cisty amaterizmus

Reagovat
aramaki

Už by si ako mohli vymyslieť nejaké prezývky, Niles by mohol byť, ale Reine-Adelaide..

Reagovat
Taiger

Adebayor

Reagovat
Mastný Chobot

Ains a Jeff je moc nekreatívne? Nemôže byť každý Zelalegas

Reagovat
Azza

Radelaide

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fajdax

Ten stred arsenalu to budou jatka

Reagovat
Whitemedia

pls..

Reagovat
Spasitel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Taiger

Nedokážu si představit, že by dnes Čech chytl penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš vsazeno že jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid's Spain striker Alvaro Morata, a target for Chelsea and Arsenal, has told friends he expects to move to Stamford Bridge in the summer. (Telegraph)

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia's Italy striker Simone Zaza, 25, has cited "environment, culture, training" and "nutrition" as some of the reasons he failed while on loan at West Ham from Juventus.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Whitemedia

kdyby byl za rozumné prachy, tak klidně, ale to nehrozí..

Reagovat
off-olda

Ani tak ne.

Reagovat
Whitemedia

Ale jo..

Reagovat
smazaný uživatel

OK, budu verit AW s tim Iwobim..Ale jinak jako slusna sestava....A CHelsea asi taky v nejsilnejsi mozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Oxlade-Chamberlain na CM jako ale dnes to vidím nádejne, od zmeny rozostavenia CFC padla alebo splychtila, len keď proti sebe mala 2 silových fyzických záložníkov (Wanyama & Dembele | Wijnaldum & Can + Henderson). Dnes je vo výhode tohto typa modrá strana Londýna.

Reagovat
Mastný Chobot

Ox hral na CM aj posledné 2 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

a zahral? ja som ho naposledy videl tak pred 4 rokama ako robí technické finesy na krídle, takže si ho v strede neviem predstaviť, za 30 minút to uvidím no

Reagovat
Mastný Chobot

proti Sotonu bol najlepší na ihrisku a proti Watfordu sa tiež nedá povedať, že by bol on ten, čo sklamal. Ja som naňho zvedavý.

Reagovat
Ondiis

Dopředu zahrál velmi dobře. Dnes bude ale potřeba i bránit a z toho mám obavy. Každopádně bude nahecovaný, tak věřím v jeho dobrý výkon.

Reagovat
Edgewalker

Hm, dneska to bude i hodně o Oxovi. Jakmile se mu nebude dařit, tak nás ve středu hřiště přehrají a to by byla naše smrt.

Reagovat
Mastný Chobot

Ox a Alexis sú najdôležitejšie faktory u nás dnes.

Reagovat
Nikikrew

no, podla mna skor stoperi

Reagovat
aramaki

bude to mať ťažké chlapec, snáď sa mu vydaria nejaké prihrávky zo začiatku a rozohrá sa

Reagovat
smazaný uživatel

Ox a přihrávky To i ten Aaron dá míň nahrávek na paty. Navíc se obávám, že jediná klička kterou Ox umí (předkopnutí si míče do volného prostoru) moc ve středu hřiště fungovat nebude. Že to fungovalo proti béčku Sotonu bude dnes asi bezpředmětné

Reagovat
oli9

Chelsea dneska rupne 0:3

Reagovat
off-olda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Godwinson

Reagovat
FUnk

Reagovat
Greny

Dnes rupne 2:0 Liverpool ., protoze jsem na ne vsadil

Reagovat
REPLIKATOR

Ty k*rvo

Reagovat
oli9

Reagovat
nani92

Reagovat
raduinho

Reagovat
Busby babes

nezbyva nez fandit Chelsea. Potrebujeme aby ti pred nama ztraceli a my je tema remizama dohnali.

Reagovat
icemike

Tolik kol už nebude

Reagovat
Busby babes

kdyz vyhrajem (velke kdyz) tak na Arsenal 2 body. to mi neprijde tak moc...

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Snodgrass a Costa alebo Coutinho a Llorente. Ktorú dvojicu by ste si dali radšej do Fantasy?

Reagovat
Mastný Chobot

prvú

Reagovat
nani92

druhú

Reagovat
Greny

ani jednu

Reagovat
Taiger

první

Reagovat
smazaný uživatel

druhou

Reagovat
Coutinho10

napul

Reagovat
fenixLFC

obe

Reagovat
Miguel19

Díky hoši, že jste to dnes za mě dnes vzali.

Reagovat
icemike

Nemáš se flakat

Reagovat
off-olda

Jestli prohrajeme, můžeš za to ty...

Reagovat
smazaný uživatel

Ox/Ozil vs Matič/Kante

Bojím se debaklu

Reagovat
aramaki

Reagovat
Greny

když vidim tu sestavu Arsenalu , hlavne v záloze tak me strasne sere ze je Cesc na lavicce, ten by tam mel dnes prostory a klidu na rozehravku

Reagovat
Svatej

S tim jak se podcenuje jejich zaloha to nemuze dopadnout dobre

Reagovat
PhilipS

Ať hlavně rozhodčí nevymslí nějakou píčovinu a ať je to boj až do konce. Nejdůležitější zápas sezóny a já očekávám áčkovou zábavu....

Reagovat
nani92

najdôležitejší?

Reagovat
Mastný Chobot

pre nás. Pre vás to bude ten s Evertonom.

Reagovat
nani92

ale prečo je práve tento zápas v 24. kole akože najdôležitejší?

Reagovat
Mastný Chobot

lebo je jediný, ktorý v 24. kole hráme

Reagovat
nani92

PhilipS, nájdi si iného hovorcu, tento je neschopný

Reagovat
Azza

Reagovat
Mastný Chobot

too mi nevychádza

Reagovat
vladis271

Reagovat
spider_8

Dneska musíme vyhrát. Neporazit Arsenal ani jednou v sezoně by byla ostuda, to bych ten titul snad ani nechtěl.

Reagovat
13

Reagovat
Tommy the Gunner

ok, my si ho radi vezmem

Reagovat
Usty

Dařilo se někomu z vás najít v poslední době HD stream Sky Sports? Mně se pokaždý povede najít jen Fox...

Reagovat
liquicitizen

acestream://9606957413b94f9815c2424176215f0ece67ec99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jen v téhle formě.

acestream://9606957413b94f9815c2424176215f0ece67ec99

Reagovat
Tommy the Gunner

Tak tipovačka před zápasem:

Tip: 1:1

Přání 1:2

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tip - 0:0

Přání - 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

Tip: 4:0

Přáni: 7:0

Reagovat
nani92
Reagovat
Manik...

Tip 2:0

Přání 4:0

Reagovat
Steven666

stream na Chelsea - Arsenal?

Reagovat
Mastný Chobot

Jeff a Ains sú vraj na lavičke preto, lebo ani Coq, ani Ox nie sú 100% fit a nikoho iného na CM nemáme. To je cirkus klub.

Reagovat
Nikikrew

co je na tom cirkus?

Reagovat
Mastný Chobot

že pred sezónou sme mali prebytok záložníkov a momentálne nám tam nemá kto hrať

Reagovat
Tommy the Gunner

porad lepsi nez aaron momentalne

Reagovat
Edgewalker

Ale až se všichni uzdraví, vrátí z repre a vyprší jim tresty, bude to jako mít posily!

Reagovat
Nikikrew

vau za tak dlhu dobu fandenia som este asi nevidel, ze by hraci pred vykopom zdruzili v strede , zmena

Reagovat
Tommy the Gunner

Mustafi effect

Reagovat
Fenri

Za Gallase pred kazdym zapasem

Reagovat
Nikikrew

hmmm vlastne asi ano

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 Sanchez 90+7

Reagovat
Edgewalker

z pencle

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to sem povazoval za samozrejmost

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Tommy the Gunner

skoda Iwobi

Reagovat
off-olda

Ty vole

Reagovat
TopinB

Courtois Taková mignoletovina

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej začátek :D Tutovku Arsenalu bychom měly, tak teď gol Chelsea a pak redka.

Reagovat
smazaný uživatel

sanchez na hrote no, s giroudom by taka situacia nikdy nevznikla

Reagovat
smazaný uživatel

Chamberlain hrá ako CDM? Wenger, nikdy neodchádzaj prosím Tragédi.

Reagovat
smazaný uživatel

hra na cm. a 4 dalsie cmka mame out, co ma robit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemít v týmu 4 dementní cmka.

Reagovat
Greny

stacilo by nemit dementniho trenera

Reagovat
smazaný uživatel

Nakúpiť tak, aby sa aj v takomto prípade našiel aspoň niekto, nech tam nemusí hrať krídlo? Aj niekto z juniorky by bol lepší. Tiež nás kosili zranenia a hrali sme s McNairom či Blackettom...

Reagovat
andrew96

Přivést Kallströma

Reagovat
Greny

Moses celkem fofry

Reagovat
smazaný uživatel

Champions of Europe, you ll never sing that!

Reagovat
Hokaido

Strašně mi v naší záloze chybí někdo, kdo by se do toho párkrát za zápas opřel a zkusil to z těch 30 metrů, zvlášť z těch odraženejch balonů. Někdo jako Ballack, Essien nebo Frank.

Reagovat
off-olda

Jenže ono tohle vymizelo u většiny týmů...

Reagovat
spider_8

Reagovat
Hokaido

Asi jo, no. Škoda, tohle jsou pro mě nejhezčí goly.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Manik...

Reagovat
Swarley

ale tak to je problém ale celé té špičky týmů...dřív to byl Gerrard, Scholes, Lampard nebo Wazza tak dával dost gólů...teď takovým střelců z dálky moc není...

možná Herrera to zkouší, ale...

Reagovat
Hokaido

Pogba docela taky, ne?

Reagovat
Swarley

Pogba kdyby netrefoval pořád břevna, tak už by takové 2-3 mít klidně mohl...

Reagovat
bbbauch

Tak u nej to aspon nejak vypada

Reagovat
spider_8

Ještě jsi zapomněl na Mikela

Reagovat
icemike

Zouma?

Reagovat
Miguel19

Koscielny karta, Coquelin karta.

Reagovat
Miguel19

Klasika u Coquelina odpuštěná jasná karta.

Reagovat
PP

tak Kos ani náhodou, ale Coq bez debat..

Reagovat
Nikikrew

Digi

Reagovat
spider_8

V jakém vesmíru tohle není žlutá?

Reagovat
Mimalu

Alonsooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso fanta Arsenal tragédi

Reagovat
Tommy the Gunner

DOPICE

Reagovat
Greny

Alooooonso

Reagovat
pingla

Už je taaaaaam

Reagovat
Trand

To je zas gól

Reagovat
Trand

Ten loket v ksichtu nic?

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!!

Reagovat
Ritchie

Alonsooooooooo

Reagovat
Swarley

dobrý KO na Bellerina

Reagovat
Swarley

jako jasný faul, tady není co řešit

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně si ho tam podali

Reagovat
smazaný uživatel

ALONSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
ADM

Pekný lakeť

Reagovat
captain18

aky laket

Reagovat
Hachim Mastour

útočný faul

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooool

Reagovat
alcantara

Cisty laket ale neva

Reagovat
PP

Chudák Belle.. gol a ještě taková nakládačka..

Reagovat
nani92

Reagovat
Gareth Bale 11

Bellerin dva souboje a Coqeulin na něj kouká.

Reagovat
Gareth Bale 11

A Wallcot, ten se na to úplně vysral.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Azza

Reagovat
Ondiis

Walcott dolů asap, jeho gól jasně. Ten jeho neustálý jogging mě sere

Reagovat
smazaný uživatel

Slušnej faul u toho gólu. ALe to neměl rozhodčí šanci vidět.

Reagovat
Minister

faul kurva

Reagovat
PhilipS

Ten loket v obličeji nic? OK

Reagovat
Ritchie

ale ten loket

Reagovat
mr.Silver

Jasny faul, wtf

Reagovat
Kokesh

Dobry KO.

Reagovat
Whitemedia

Atkinson nejdřív odpustí žlutou, pak loket Alonsa.. a to vše stihne za 13 minut..

Reagovat
Nikikrew

toto ako nebol faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi faul, ne

Reagovat
masly008

když už tohle nejsou fauly tak at nepískají vůbec nic.

Reagovat
minoLFC

riadne ho sundal

Reagovat
tunkic

Tohle není faul, kurva?!!!

Reagovat
Eldarion

pekne ho vypol tím lakťom

Reagovat
smazaný uživatel

Tím lakeť

Reagovat
spider_8

Ok, Coqova žlutá odpuštěna

Reagovat
TopinB

Reagovat
icemike

Reagovat
Gunner14

wtf to jako není faul?

Reagovat
andrew96

Faul a Peťa zkušeně "na Kozáčika"

Reagovat
Greny

to pozor Kozacik by ani nespadl

Reagovat
REPLIKATOR

Už se vezou...

Reagovat
Miguel19

Conte jak hlavičkoval s Costou i Alonsem

Ale faul jasnej no.

Reagovat
Kovi81

na NBC rikali, ze to nebyl faul, neudelal tim loktem zadny pohyb, jen se proste dostal vys

Reagovat
X-bano-X

Takže ak ideš lakťom do súboja ale sa ním nezaženieš, tak to nie je faul?

Reagovat
mithro

Reagovat
vodka

klasika Chelsea

Reagovat
Hokaido

Oba stejně

Reagovat
Gunner14

kokot

Reagovat
Nikikrew

no ty si slusny chudak

Reagovat
Tolstobik

Reagovat
Cobra

Reagovat
Euphael

jasny faul omg

Reagovat
Tolstobik

Co vic by ten rozhodci chtel pisknout jako faul?????

Reagovat
smazaný uživatel

Se mi líbí jak tu experti nadávají na rozhodčího, ale tohle nemohl vidět bez zpomalenýho záběru ani čárovej.

Reagovat
Nikikrew

ciarovy to teda mohol

Reagovat
masly008

já jsem viděl faul hned na poprvé,mám oči že.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš fandíš Arsenalu, vidíš faul v každém kontaktu.

Reagovat
masly008

Reagovat
Manik...

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

tak zas si sa ale nepozeral z ich pohladu ze jo

Reagovat
masly008

ale on psal že to nešlo poznat ze spomaleného záběru a já to viděl hned na poprvé.

Reagovat
smazaný uživatel

nauč se číst

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Nikikrew

Parada. Laket, Bellerin dole a hore gabriel.

Reagovat
Mastný Chobot

to to dlho netrvalo, čakal som, že dostaneme až v druhom polčase

Reagovat
Mihi

Asi nemal platiť čo?

Reagovat
Trand

Bellerín by měl jít na vyšetření, tohle je srašně nebezpečný. PL ten concussion protokol fakt chybí.

Reagovat
ADM

jasný faul a v tom spomalenom zábere sa mi zdalo, že to do siete šlo od Alonsovej ruky, ale to sa možno mýlim

Reagovat
smazaný uživatel

Místo červený za loket gól... ach ti rozhodčí v Anglii jsou poslední dobou otřesní

Reagovat
off-olda

červený

Reagovat
smazaný uživatel

Faul na hlavu je červená ne? Vždyť na rozhodčí dva roky nebo kolik apelovali, aby to pískali přísně

Reagovat
off-olda

Ty jsi se regulérně posral.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ty jsi asi splepej no. Bellerín dohrál a likvidační faul musel vidět i retard

Reagovat
TopinB

Reagovat
off-olda

Ty jsi srandovní.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukni na ten čelní pohled, kdy je krásně vidět, že Bellerínovi málem urazil hlavu

Reagovat
off-olda

Už přestaň.

Reagovat
Whitemedia

I kdyby mu ji urazil.. žlutá karta.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mimalu

likvidační

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

červenou přehnal,ale žlutá jasná no.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

červený

Reagovat
Miguel19

tak červené

Reagovat
kiciN

ok tak zluta a bez golu no

Reagovat
Whitemedia

červená

Reagovat
Horcmen

Reagovat
Manik...

Červená

Reagovat
kiwwi

Neviem prečo ten výsmech ale červenú som za také lakte už videl... Nehovorím že s tým súhlasím ale neni to blbosť

Reagovat
Azza

Reagovat
Busby babes

byla by imho prisna, dal bych za to zlutou, ale uz jsem takove rozhodne videl pisknout...

Reagovat
Tommy the Gunner

Atkinson no, co od nej cekat...

Reagovat
Malresi

Dobrý center a skvelá hlava od Costu

Reagovat
off-olda

Gabriel, tak nakonec se i zasmějeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říká komentátor "there's no swing of the arm there" , Alonso je prostě vyšší a skočil výše a loktem ho trefil, ale bez úmyslu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

ale faul to byl, jsi zodpovědný za své ruky a nemůžeš protivníka trefit do obličeje loktem

Reagovat
alcantara

Cize faul bez umyslu nie je faul? Dobre pravidlo

Reagovat
vladis271

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

ale teď jak ukazovali ten záběr z blízka, no Alonso šel přece jenom docela prudce do něj

Reagovat
ADM

To by Ronaldo trafil lakťom každého a nestáva sa mu to

Reagovat
masly008

od kdy se posusuje u faulu úmysl?

Reagovat
Manik...

Reagovat
PP

taky mi to přišlo v souboji.. Z opakovačky to je jasný faul, ale zkuste se rozběhnout, vyskočit a ruce nechte podél těla..

Reagovat
Hokaido

Což je úplně irelevantní, jasnej faul.

Reagovat
Azza

bez úmyslu

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je zase nabuleno jak u Wengerů

Reagovat
Teoretik

Reagovat
masly008

konstatování faktu není bulení ne.

Reagovat
Liquid

Reagovat
Manik...

Reagovat
PhilipS

achjo...prostě klasika....

Reagovat
Free_player

tvle ten spadnul jak hadrová panenka

Reagovat
Gunner14

Hm daj gol z faulu a ještě nám sundaj Bellerina kterej je pro nás strašně důležitej směrem dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

A komentator It's not a foul for me

Reagovat
Spasitel

Išiel po lopte

Reagovat
alcantara

Na polovicke standardne zlta pre Alonsa, v sestnastke vyhoda pre Alonsa

Reagovat
kiciN

tvole takovej loket, bez do prdele atkinsone

Reagovat
Tommy the Gunner

Jasnej loket...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný faul.

Reagovat
blade115

Nejdřív Mason, pak Bellerin - Chelsea Headhunters znova při síle.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
lofin9

Nech idu do pice ti rozhodci, v kazdom zapase nieco dojebu

Reagovat
smazaný uživatel

Neandertalec hrá teraz RB? Wow

Reagovat
Liquid

Bellerin šel do toho jak na tréninku

Reagovat
kiciN

Reagovat
tunkic

Ty seš fakt idiot

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

pičusek ještě něco do Čecha zaval

Reagovat
Liquid

krásná kamera jak pozoroval jak míří míč do sítě, bude to patřit do highlightů sezóny ten zpomalený pohled

Reagovat
minoLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
mr.Silver

Misto zlute/cervene pro Alonsa, gol a Bellerin v pici. Klasicky zapas proti Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Ritchie

chápu faul ale za co sakra chcete červenou, čistá žk když už, nebyl tam úmysl nic

Reagovat
smazaný uživatel

jste opravdu směšní s tou červenou :D

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kovi81

na NBC rikali, ze to faul nebyl, tak se dohodnete

Reagovat
Cobra

Když to říkali, tak to bude pravda.

Reagovat
Whitemedia

tak když to říkali zrovna na NBC

Reagovat
Kovi81

od te doby, co tam sleduju všechny nase zapasy, tak sme prohrali jen se slipkama, takze jejich slovo je svate

Reagovat
bbbauch

tam jsou prej na soccer odbornici

Reagovat
Kovi81

Le Saux spolukomentuje

Reagovat
andrew96

Touchdown

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kovi81

ten bude az u superbowlu

Reagovat
Swarley

...již brzy, nejen na NBC s poločasovou show, kterou obstará Lady Gaga...

Reagovat
Kovi81

fakt bude v polocase? ještě jsem se nekoukal na program

Reagovat
Swarley

Grammy Award winner Lady Gaga will headline the Pepsi Zero Sugar Super Bowl Halftime Show.

miluju tyhle americký názvy

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Kovi81

Buffalo třeba když je na MSG, tak je vždycky Tim Horton's powerplay

Reagovat
andrew96

Vítejte v Šampón a kondicionér v jednom aréně

Reagovat
Kovi81

jako pepsi super bowl halftime show ještě by se dalo, ale to zero sugar, to je maras

Reagovat
Thorrin

Rozhodčí

Reagovat
Mihi

Tak podľa NBC to bolo accidental a mal platiť ale neviem no, podľa mňa skôr faul

Reagovat
shitcool

Héctor Bellerín - totálně jeho gól a ještě se nechá vystřídat ... zlo

Reagovat
Manik...

Reagovat
Liquid

však sem tu často psal, že je to tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

todle by neuhlídal žadný rozhodčí , každopádně faul to byl

Reagovat
Gunner14

NBC šašci prej že není faul že to nechtěl, však Giroud taky nechce z 10 případů 8krát trefit někoho loktem a i tak se to pískne a mělo by i... Amíci a fotbal no

Reagovat
Sali5

Amíci no.. proto komentujou Arlo White, Graeme Le Saux a Lee Dixon.

Reagovat
smazaný uživatel

asi najhorší možný scenár pre Arsenal, neregulárny gól a k tomu Gabriel miesto Hectra

Reagovat
Gunner14

Bude těžký jak prase bez Bellerina... ten je fakt nesmírně důležitej pro náš útok..

Reagovat
Teoretik

Přesně jsem si říkal, že tu brečíte a nadáváte na rozhodčího, ale jak se na to Walcott vyjebal už nikdo nevidí

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale Wallcot hrozný, jak se na něj vysral v tý závěrečný fázi.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický uplakánci Arsenal Fans ... Alonso trafil loptu skôr ako Bellerina zato, že on nedokázal vyskočiť a krčil sa nemôže rozhodca pískať faul

Reagovat
smazaný uživatel

trefil balon dřív no , ale to pořád neznamená že to nebyl faul

Reagovat
Nikikrew

och moj boze, preco sa tu musia vyrojit takyto ludia

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kiciN

Tvle vy jste nemocni, to ze do toho jde nekdo spatne a nevyskoci, neznamena ze kdyz mu da nekdo loket na celo ze to neni faul, jsi se zblaznil ne? Nikdo nerika ze to bylo umyslny ale faul to byl.

Reagovat
Ondiis

Víš o tom, že to nebyl skluz, že jo?

Reagovat
pingla

Reagovat
shitcool

Jsem fanda Arsenalu a souhlasím

Reagovat
Manik...

Reagovat
JIMMY-PO

netrafil loptu skor, si pozri to video kusok nižšie

Reagovat
tunkic

Ach jo

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
off-olda

Mustafi

Reagovat
TrueCommunist

To snad není možný, co víc chce jako písknout, to byla teda řádná prasárna a ještě nemáme bellerína

Reagovat
Greny

prasarna? jakoze od Alonsa? vzdyt ti dva o sobe absolutne nevideli, kdyby vyskocil výš Bellerin, tak to schyta Alonso

Reagovat
TrueCommunist

Sorry jako, ale jít tam loktem napřed

Reagovat
PP

ty vole, co toto bylo za zákrok.. dneska se asi na náš úkor nasmějem no..

Reagovat
Gareth Bale 11

Taky už má mít Arsenal tři žlutý a dostal první, hlavně, že je rozhodčí řeže.

Reagovat
Gunner14

takže 3žlutý jsou víc než nesprávně uznanej gol plus žlutou? aha

Reagovat
TopinB

Tak na skysports říkali, že Mustafi klidně mohl dostat červenou, já se jim rozhodnu věřit, takže zhruba šul nul

Reagovat
Gareth Bale 11

Já bych to třeba taky nepísknul. A ne, jen tu brečíte, ale tyhle žlutý co byly dřív nic, klasika.

Reagovat
TopinB

Opatrně, Spurs nejsou zrovna známka objektivity, co se týče Arsenalu

Reagovat
Gareth Bale 11

Tak mně je nějaká rivalita celkem jedno (i když srandičky k tomu patří), objektivní jsem i vůči nim teda.

Reagovat
TopinB

Jasný, já jenom opatrně, EF je domovem ad hominem argumentů

Reagovat
Gareth Bale 11

Ono tady v anglický sekci by se dalo říct, že nikdo nemusí být objektivní k nikomu, každý se "nesnáší".

Reagovat
TopinB

A hlavně je tu větší sranda kvůli tomu, v PD je to víceméně 49% na jedné straně, 49% na druhé a jeden fanoušek Atletica a jeden Valencie

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Vyhoď ho

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle byl mnohem víc likvidační zákrok než od Alonsa. Bez úmyslu hrát míč.

Reagovat
Thorrin

Jak někdo může říct, že to nebyl faul? Loket do obličeje je faul, ať je tam úmysl nebo ne.

Reagovat
Gunner14

Poslouchaj největší génie ohledně fotbalu - NBC

Reagovat
Gunner14

Hazard se zranil z těch sudů co dělal ne? Mustafi zbytečně

Reagovat
smazaný uživatel

A Bellerín zas tím, že neumí padat.

Reagovat
kiciN

uz te nekdo nekdy vypnul ve vzduchu? muzeme to klidne zkusit

Reagovat
Greny

tak na blbou otazku blba odpoved, ale od Alonsa to urcite nebyl umysl, narozdil ted od Mustafiho

Reagovat
smazaný uživatel

S ohledem na sport co dělám jsem už s vypnutím párkrát zkušenost měl i ve vzduchu :) Rejpu do jeho rejpnutí.

Reagovat
Miguel19

Hazard hraje hlavně se zraněním.

Reagovat
Mimalu

od zápasu s Leicestrem prý nemá 100% v pořádku koleno....

Reagovat
fajdax

Kurva vyhod ho!!!

Reagovat
kiciN

Alonsa?

Reagovat
Swarley

nevím, jestli tohle je případ na nějaké dodatečné trestání, ale asi se nikdy nestalo, že by dal borec gól a u toho měl zákrok, za který by třeba dodatečně dostal stopku na dva zápasy, co?

Reagovat
Malresi

Dodatočný trest ? Žltá karta za ten súboj max...

Reagovat
Swarley

zajímavý, že část přečíst umíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Malresi

Prepáč, ale príde mi smiešne sa čo i len zamyslieť nad tým, že by za ten faul Alonsa mohol byť dodatočný trest.

Reagovat
alcantara

Reagovat
Swarley

tak sry, že jsem k tomuhle vhodnější situaci ještě nikdy v životě neviděl...tahle je tomu rozhodně nejblíž...

Reagovat
Malresi

Tak v tom máš pravdu, to ani ja.

Reagovat
Mastný Chobot

to je zas tragédia, kokos

Reagovat
smazaný uživatel

nie zase; ešte stále

Reagovat
Mastný Chobot

vždy môže byť horšie, vždy môžeme strácať body s Hullom

Reagovat
bbbauch

Tak kdo ho ma vetsiho, hosi?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Edena ten faul vytočil a začal hrať.

Reagovat
off-olda

Hazard Jak vyjebal s Walcottem.

Reagovat
Tommy the Gunner

neskutecna sranda

Reagovat
off-olda

Reagovat
Trand

Strašně jsme se sesypali po tom gólu.

Reagovat
shitcool

Walcott dolů, nebrání, místo něj Danny Welbeck

Reagovat
nevros

To jste se uplne posrali, cisty? Tvle takhle nalitnout do nekoho loktem. Jasna ruda. Mrdky modry...

Reagovat
off-olda

Reagovat
Gunner14

červená to nebyla... jasná žlutá

Reagovat
Manik...

Že tu brečej jen fandové Arsenalu

Reagovat
Trand

Tak fandové Chelsea asi brečet nebudou žejo.

Reagovat
Manik...

A ostatních týmů??? Ne...

Reagovat
Trand

Faul, to byl, rudá ani náhodou, tím bych to ukončil.

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiciN

Reagovat
tunkic

A kdo tu má po tomhle jako brečet, ty Einstaine?!

Reagovat
Manik...

Nikdo

Reagovat
tunkic

To ti připomenu, až tady zas budeš brečet ty

Reagovat
nevros

Jasne, protoze to byl regulerni gol a nic se nastalo zejo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasnej jsi tu tak maximálně ty.

Reagovat
alcantara

Zlta. Ruda je blbost.

Reagovat
Horcmen

vzpamatuj se

Reagovat
icka

Reagovat
ADM

Costa to je bežne taký sebec?

Reagovat
Miguel19

Jo..

Reagovat
Greny

Ted to Costa zajebal

Reagovat
off-olda

Costa

Reagovat
Miguel19

Ty vole Costo

Reagovat
Gunner14

Moses bez žlutý ok

Reagovat
Greny

jezis furt nefnukej, vy jste mohli mit uz tri

Reagovat
Ritchie

diego, nahrávej

Reagovat
vladis271

Costa

Reagovat
Tommy the Gunner

Ox zatím od nás nejlepší

Reagovat
fenixLFC

costa takzvane na sturridgea

Reagovat
Gareth Bale 11

Už se Wallcot s někým vrátil a nebo bránil?

Reagovat
Trand

Aspoň by ses mohl naučit psát jeho jméno, když ho zmiňuješ v každém druhém příspěvku.

Reagovat
Ondiis

No, ale nic to nezmění na pravdě, že je úplně zbytečný.

Reagovat
Trand

To jsou všichni.

Reagovat
Ondiis

Oxova hra se mi líbí.

Reagovat
Trand

Jo, ten jedinej by se dal asi vyzdvihnout.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jo, nevím proč to tak píšu. Ale fakt je ten, že je na tom hřišti úplně k hovnu.

Reagovat
spider_8

Bránění Arsenálu je směšné, stačí jedno rychlé vhazování a jdeme 3 na 1. Podobně to bylo i u gólu, škoda že jsme zatím dost jaloví.

Reagovat
smazaný uživatel

zase ozil vo velkom zapase nulovy a len si tam vykracuje pricom zaloha prehrava, budeme s tym niekedy nieco robit alebo nam to nevadi?

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Fenri

Nulovi jsou vsichni z tymu dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Za to může Ramsey.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hokaido

Pedro jedinej hráč ve vápně a 6 hráčů Arsenalu na něj čumí.

Reagovat
Tommy the Gunner

Hrozný zmar od nás, vůbec netušíme..

Reagovat
Minister

to je strašne jak hráči arsenalu serú na bránenie

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ich drvia, riadni šupáci Ešte nech odídu Ozil so Sanchezom a bude to dokonalé.

Reagovat
Greny

Stačí Sanchez, Ozila bych tam nechal, smerem dozadu odvadi "neskutecnou"praci

Reagovat
off-olda

Čím déle tam Ozil bude, tím lépe pro všechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Ozile s Walcottem je to evidentne moc akcni

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Mastný Chobot

bože, to je tak naivná a priposraná hra...

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dáme ještě jeden gól tak už bude konec. Tenhle Arsenal nám nikdy nedá víc než 1 gól

Reagovat
Mimalu

to jsou zas kecy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hector17

Hře Arsenalu chybí Ramsey

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

Gabriel ty vole

Reagovat
Kovi81

TYBO

Reagovat
Tommy the Gunner

OUUU

Reagovat
off-olda

Kurtoááááááááá

Reagovat
Ondiis

Tohle musí být gól!!!

Reagovat
Čenda

Nuže..

Nikdo neví co má pořádně na hřišti dělat, u každýho balonu jsou blues dřív než my, začínáme se vztekat sami na sebe nějak moc brzo, obranná práce zatim se štěstíčkem, zraněnej důležitej hráč, tak nějak objektivně prostě tečeme ve všem, do toho arsene, ať je kde je..

Jako fanoušek Arsenalu si myslim, že jsem v minulym životě závodně prznil novorozeňata a v tomhle jsem za to trestanej..

Reagovat
aither

Nechytej to kurva

Reagovat
Mastný Chobot

Ox nádherná, škoda

Reagovat
Cobra

Kdyby teď Cocq spadl, tak má penaltu.

Reagovat
Manik...

taky jsem si říkal

Reagovat
Minister

Gabriel

Reagovat
Gareth Bale 11

Škoda teď Arsenal, z ničeho to mohlo být 1:1.

Reagovat
kiciN

Ox zatim nejlepsi na hristi

Reagovat
db18

Už Čech změnil názor na Atkinsona?

Reagovat
spider_8

Bože tyhle ofsajdový pasti, vyserte se na to už jednou provždy

Reagovat
TopinB

Cahill

Reagovat
Tommy the Gunner

Uz jedem svoji klasiku, jak na hristi neni Giroud, tak centrujeme na Walcotta

Reagovat
kiciN

Reagovat
Ondiis

Rozběhl se už Walcott nebo má ty ruce u těla jak T-Rex a vyklusává pořád?

Reagovat
janinho
Reagovat
mojmira

Reagovat
Mastný Chobot

Iwobiho najlepší moment v zápase dnes bol, keď vystrelil vedľa brány.

Reagovat
matteo17

Alexise mi je fakt líto, že hraje zrovna v Arsenalu, ten je je uplně jinde než půlka základu

Reagovat
Greny

však neboj uz jen do konce sezony

Reagovat
mr.Silver

Vzdyt je uplne mimo dneska

Reagovat
Gunner14

Jj zrovna dneska jo no, jeden z nejhorších

Reagovat
matteo17

Nesleduju PL, ale i tak mi příjde, že je jinde, nechci vidět jestli hraje ještě lépe.

Reagovat
Manik...

Snad už odejde za lepším

Reagovat
Greny

pekny maly domu tomu Čechovi ... těžkýma rosteš

Reagovat
smazaný uživatel

Až bude končit v Arsenalu, bude mít 3 metry.

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
TopinB

Costa se fikaně vyhíbá Csaplárovi

Reagovat
TopinB

*vyhýbá

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Godwinson

Reagovat
TopinB

Reagovat
Tommy the Gunner

Ani Wenger se uz na to nemuze divat

Reagovat
off-olda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Edgewalker

Prý bude chtít vrátit vstupné.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Cobra

Reagovat
Hokaido

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
frank

Reagovat
Edgewalker

Náš herní projev

Reagovat
REPLIKATOR

Wenger už se na tu hrůzu nemohl dívat

Reagovat
Manik...

Reagovat
off-olda

To jako fakt odešel o 5 minut dřív do šatny?

Reagovat
kiciN

asi mate blby chodby a tlacil by se s pupkacema

Reagovat
Mimalu

asi to chtěl vzít přes bar

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
bbbauch

Chce byt jako mourinho

Reagovat
Gunner14

To je teda překvápko když má ban a je na tribuně co? Odešel aj když jsme vyhrávali se Southamptnem neboj není to váma.

Reagovat
Manik...

Teď by byla prdel, kdyby Arsenal dostal gól.. Wenger by se jich mohl v kabině leda zeptat

Reagovat
pingla

Matic je priserne spatny

Reagovat
spider_8

Reagovat
Greny

Wenger si sel pro novou smlouvu ?

Reagovat
Nikikrew

skoda

Reagovat
off-olda

Kurtoá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

Reagovat
Gunner14

Mesute proč pozemi

Reagovat
vodka

Welbz za Walcotta a třeba to půjde

Reagovat
shitcool

viz co jsem psal před 20 minutama

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ondiis

Co prostě více chceš ... v takových zápasech musíš z takové šance dát 2 góly

Reagovat
shitcool

Arsenal první poločas tragickej ...

Reagovat
Nuno čomes

Bída

Reagovat
Hector17

Ten Mesut je dobrej šmatlák, místo aby to zkusil obstřelit na levou tyč, tak čeká

Reagovat
Nuno čomes

Walcott a Iwobi tam jsou dnes jak na procházce. Hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea hraje hrozně trapnej fotbal. V 9 za míčem a pak dlouhej nákop na Costu.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapnější než Arsenal dnes rozhodně ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdo se má na ten beton koukat.. Chelsea si není schopná pořádně rozehrát balón. Jenom to nakopávaj z vlastní půlky. David Luiz je v tom mistr..

Reagovat
smazaný uživatel

Dočetl jsem to k betonu a pak už mi bylo jasné, že jsi dement na kterého nemá cenu reagovat.

Reagovat
vladis271

Alexis je genius ale príde mi, že pričasto spomaľuje akcie Arsenalu. Potrebuje extra sekundu na premyslenie čo spraví a to je presne ten čas čo stačí obrancom Chelsea na postavenie zadných línií.

Reagovat
Gunner14

někdy to strašně tahá a dělá zbytečný kličky

Reagovat
nani92

hmm, to je tvoja asi najlepšia futbalová analýza, ktorú som tu videl

Reagovat
vladis271

daj si dudlík, mliečko a choď spinkať.

Reagovat
nani92

po zápase idem (a však som ťa pochválil, čo si taký priečny)

Reagovat
Hokaido

Je to pán.

Reagovat
vladis271

*Strašný pán

Reagovat
Fenri

Reagovat
bbbauch

Mne v tehle situacich prislo, ze kolikrat videl volnej prostor a nikdo tam, tak musel hledat jinde.

Reagovat
bbbauch

Ale koukam na to tak jednim okem teda

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Coutinho10

dobrej roh

Reagovat
Greny

jsme chteli dohrat polocas zkusene u praporku , co kdyby dal Cahill nebo Luiz potom rohu gol .. 2:0 po pulce je neprijatelnej vysledek

Reagovat
Coutinho10

to je fakt no

Reagovat
Greny

ty voe to byl signal

Reagovat
TopinB

Pedro

Reagovat
nani92

Pedro

Reagovat
Taiger

Ox je skvělej jak dozadu tak dopředu, dělá tam tu černou práci za Coqa, kterej lítá nevím kde, zatím náš nejlepší hráč.

Reagovat
norton

Reagovat
off-olda

Ježiši Dejte někdo Mustafimu kapesník, ten ještě nepřestal brečet.

Reagovat
TopinB

Náhodou, mně se líbí jak si to bere, že fakt je z toho výkonu jejich nasraný, u zbytku mi to přijde jako "tak prohráváme, nic se neděje, zaplacené dostanu tak jako tak"

Reagovat
Liquid

Reagovat
Gunner14
Reagovat
off-olda

Jééé, to je trefné. To ty sám?

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Useless Arsenal cunts.

Reagovat
Čenda

Přece Arsenal nevyhraje v jedinym zápase svý historie, kdy jim fandí samotný Velký Owny.

Reagovat
Čenda

Dobře Eden

Reagovat
off-olda

Pedro

Reagovat
Gunner14

Pedro

Reagovat
Eldarion

Chelsea sa s tým nejebe, hrajú agresívne bez lopty aj s loptou. Arsenal keby nezahadzuje šance tak by niečo uhrali

Reagovat
lofin9

Dobry roh

Reagovat
Hokaido

Hele jsem jedinej, kdo si docela oblíbil Pedra?

Loni jsem ho fakt nemohl ani vidět, ale letos se mi fakt líbí. Tohle místo v Conteho systému mu svědčí a má ohromnej workrate. Dokonce ho na hřišti vidím radši než Williana.

Reagovat
Kovi81

ja tez, workrate podobny jako Willian a v ofenzive dela vetsi vitr. navíc je i produktivni. párkrát sice udela kokotinu, ale i tak je schopny to casem napravit, protože se svým pohybem dostane do další sance.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád na něj mám názor, že je to takovej ten slizkej píčus, ale na hrřišti alespoň maká dokud není konec. Občas zajebe, ale to asi každej.

Reagovat
smazaný uživatel

Já prostě jeho styl hry nemám rád, přijde mi strašně dřevěný a většinou ani neumí nahrát.

Reagovat
Hokaido

Neumí nahrát, ale prosuktivní je stejně nebo více jako Hazard, Coutiho, Pogba nebo Ozil.

Reagovat
Talker

V současné formě je v pohodě. Ale ono celkově nejde mít výtky vůči komukoliv.

Reagovat
nani92

hra Chelsea nemá chybu

Reagovat
Miguel19

Však vzadu děláme strašný kokotiny

Reagovat
nani92

ale pre symaptizanta, nie fanúšika to je aj tak super, lebo vdaka tým kokotinám hráte útočne zaujímavý futbal

Reagovat
Mastný Chobot

to je tá chyba

Reagovat
kiciN

Chce to vyrovnat, Chelsea tim golem hrozne spomalila. Skoda nevyuzitych sanci a doufam ze Belle bude okej

Reagovat
kiciN

*zpomalila

Reagovat
Ondiis

Fotbalově jsme na tom hůř, ale stejně jsme měli vést 2:1. Takové šance proboha

Reagovat
aither

Reagovat
Hokaido

Baník hraje přátelák? Dávej info dál.

Reagovat
PP

Posledních 15-20 minut poločasu slušné od nás, když ještě přihlédnu k sestavě tak velmi dobře.. Škoda že proti dnešní Chelsea to nestačí. Odebírání balonu mají skvělé a jejich brejky smrdí průserem..

Reagovat
mr.Silver

Sance tam byly, ale hrajem otresne

Reagovat
Gareth Bale 11

Nakonec je Ox nejlepší z Arsenalu, ač u něj byl největší strach.

Reagovat
Gunner14

? Poslední dva zápasy co hrál na CM hrál dobře, strach by měl kdyby tam byl Ramsey s Coqem dohromady

Reagovat
Gunner14

bych*

Reagovat
Gareth Bale 11

Já vás upřímně neviděl poslední zápasy, ale proti tomu středu Chelsea jsem mu nevěřil, ale jsem překvapený.

Reagovat
PhilipS

Walcott naprosto v lese. Defenzivně tragédie. U toho gólu to byl jeho runner a ofenzivně není o čem mluvit. Proč doprdele neudělá náběh, když je to jeho jediná zbraň. Proč to nezkouší? Ať už jde do hajzlu. Arsenal po tom gólu a knockoutu stáhl ocas a čeká zas na porážku. Nicméně dvě gólovky totálně zazděný a Chelsea má teď, co chce a může hrát na breaky. Welbeck za Walcotta okamžitě a zkusit ještě zabojovat za tuhle sezónu

Reagovat
Snatus

Toho Walcotta ukazovali v několika záběrech, bylo vtipné, jak místo běhu k bráně běžel k praporku.

Reagovat
Liquid

Zasloužené vedení Chelsea, Arsenal je nějaký pomalý dnes, gól jednoznačně na vrub Bellerina, jenž si vybral špatné místo a proto prohrál klíčový hlavičkový souboj.

Reagovat
PP

160cm skáče proti 180cm u odraženého balonu, tudíž na výběr místa měli asi 0,2 vteřiny..

Reagovat
Liquid

měl to těžký to nepopírám ale prohrál souboj a Chelsea vede, a měl tam být ještě 1 obránce Arsenalu aby nepřebíhal

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
aramaki

jasny faul, klasicka Chelsea

Reagovat
Čenda

Hlavičkový

Reagovat
J0EL

ty si tu siroko daleko najvacsi kus kkta

Reagovat
PP

s Dolarem ještě.. úplně mimo..

Reagovat
db18

Hlavně si ho tu nechte.

Reagovat
tunkic

Reagovat
mojmira

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nevros

Reagovat
nevros

Vy si fakt do te tlamy nevidite.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
masly008

,prý špatný výběr místa.ty máš dost chlapče.

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck in..třeba z toho nějakým zázrakem vydolujem remízu..

Reagovat
Tommy the Gunner

Klasicky priposrany vykon, kazdej utok Chelsea smrdi golem. Od nás nejlepší Ox, jinak hrozni jsou vsichni. Po polocase Welbz + Lucas za Walcotta a Iwobiho.

Reagovat
Tommy the Gunner

*ajo Lucas nehraje, tak Giroud

Reagovat
blade115

No, hezký. Arsenal úplně mimo, docela tu hru ovládáme. Škoda jen že Costa pokračuje v mdlych výkonech a Pedrovi s Hazardem se tam nepodařilo prostrčit pár pěkných balónů v některých situacích. Spokojenost. Jen Luiz mi přijde nějak nejistý...

Reagovat
smazaný uživatel

Mas zajimavou dedukci v ovladani hry

Reagovat
blade115

Dík.

Reagovat
Mastný Chobot

Zase raz tá psychická labilita, sme dosraní s loptou, nevieme hrať kľudne. Keby nám tam padla nejaká haluz, tak by sa to možno zmenilo, aj mala padnúť.

Reagovat
Hachim Mastour

Nacho, Iwobi v lese.Gibbs, Welbeck ON

Reagovat
smazaný uživatel

ten zapas si pyta gibbsove prihravky dozadu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Nacho je v tom este horsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Mihi

Pedro je dnes strašný, ach škoda tých dvoch nádejných zadrbanych brejkov najprv Costa zasebcil a potom Pedro zle prihral. Na druhú stranu sme mali šťastie hlavne pri Gabrielovej hlavičke tam to stačilo trafiť hocikde len nie na Courtoisa

Reagovat
aramaki

Gol som pozrel viackrat, nemal platit, jasny laket najprv, potom hlava. Kto tvrdi nieco ine, pozriet znova a znova. Ale to by chcelo rozhodcu, co ma gule a odpiska faul napriek revu celeho stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Misto Walcotta tam dat Welbecka, bo ten borec nepredvedl vubec nic, navic mu na te strane vecne nekdo utika....

Reagovat
smazaný uživatel

walcott je seriozne druhy rooney, futbalova matoha

Reagovat
J0EL

To potom Ramsey nie je ani futbalista.

Reagovat
smazaný uživatel

ten ma k tomu hlavne kvoli zraneniam (co je aj pripad thea)pomaly nasliapnute tiez, pred watfordom ale celkom chytal formu

Reagovat
Nikikrew

Nepochopitelne ako mohol byt ten gol uznany. Samozrejme z toho Alonsa nevinim, isiel si po gol ale mal tam moc ruky pred tvarou, KO ako svina.

Dnes teda Iwobi a Theo nic moc, treba dat Welbecka co najskor hore a potom Girouda. Ox je v tom strede fantasticky, plati to aj dnes

2 polka od nas velmi slusna. Ked si to porovnam zapasy v Manchestri, je to docela znacny rozdiel.

Reagovat
Talker

Nepochopitelné? Vždyť komentátoři s tím uznáním souhlasí.

Reagovat
Gunner14

Come on... věřit NBC kteří jsou na nás pořád vysazený..

Reagovat
Nikikrew

Akoze povedal to aj Sinclair, co im sibe?

Reagovat
aramaki

Jasný faul, bez ohľadu na to, čo povedal komentátor streamu, ktory prave sleduješ.

Reagovat
kiciN

nevim, asi fotbalu nerozumim, pro me to faul byl

... ale je pravda ze bez opakovacky jse mto bral za klasicky souboj

Reagovat
Talker

Nevím, jak se k tomu postavit. Je škoda, že jsme zápas neukončili do té 35.-40. minuty - možnosti na to byly, několikrát jsme šli v přečíslení a podělala se předfinální fáze. Tohle ale musíme dotáhnout, byla by to škoda jinak.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Gunner14

Faul není, dokud nepískne rozhodčí to platilo vždycky a vždycky platit bude. zajímavá analýza fanouška Chelsea

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

chalani vedia

Reagovat
TopinB

Kdo to tu napsal?

Reagovat
Gunner14

tady ne...vím že to je překvapivý, ale Chelsea má fanoušky i mimo EF

Reagovat
TopinB

Reagovat
Whitemedia

On si beztak pročítá chelsea-fc diskuzi

Reagovat
TopinB

Asi jo, začnu si prohlídat diskuze jiných týmů a pak se jim tu budeme smát

Reagovat
kiciN

Reagovat
spider_8

Většinu poločasu jsme hráli dobře a Arsenal k ničemu nepustili. Kdybychom dotahovali brejky, tak už to mohlo být 2:0, ale zase ten závěr jsme moc nezvládli a Arsenal klidně mohl vyrovnat. Když vidím ty naše ofsajdový pasti, tak se mi otevírá kudla v kapse, to je strašné zlo. Naštěstí teď máme Thiba v top formě, každý zápas něco chytne.

Reagovat
PP

trochu lepší finální přihrávky a byl by asi konec a jatka ve 2. poločase.. Snad se nám povede dát nějaký haluzák, at je o co hrát.

Reagovat
Snatus

Michy na plac, Costa by si měl odpočinout a na tréninku zapracovat na přihrávkách.

Reagovat
mr.Silver

Z opakovacky, jak to Alonsovi nemohl pisknou, loktem napred, do hlavy, prasarna... To si nemuze hrac dovolit, jit tahle kretensky do souboje, a ze tam nebyl umysl, to vazbe neni zadny argument. Faul a zluta.

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

mozte sa smiat ale seriozne nam uz niekolko mesiacov sudi celkom vyrazne skodia

Reagovat
Greny

vy si jako fakt myslite ze ten Alonso tam sel s umyslem poslat Bellerina do nemocnice? ...

vzdyt ti dva hraci o sobe absolutne nevideli, faul to byl, ale prasarna urcite ne

Reagovat
db18

S tim loktem v téhle pozici s tím musel počítat, že to bude mít podobné následky...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Greny

vzdyt z toho zaberu je jasne videt ze oba čumí hlavou nahoru po míči , a pokud predtim v tom prostoru nebyl nikdo tak se to proste stat muze , me v podobne situaci zlomili nos, paradoxne jsem to odnesl zlutou kartou jeste ja, ale za to uz jsem si mohl sam

Reagovat
PP

a ty když skáčeš na hlavičku, tak se díváš kolem sebe abys nikoho neohrozil a máš ruce za zády ne? Hoši zas trochu rozumu.. faul to byl, ale úmysl ani náhodou.

Reagovat
db18

Jo, tak já to nedočetl do konce... souhlasím s tím, že by to měl být faul a žlutá.

Reagovat
PP

si řikám.. Hrála vliv výška a pohodlnější náběh no.. Já jsem to měl bez opakovačky taky za vzájemný souboj a platný gol.

Reagovat
db18

Já to zapl pozdě, tak jsem viděl až opakovačky a neni mi jasný, jak to Atkinson mohl nechat běžet... (jako jo, Anglie je tvrdší, ale to by pak nesměl pískat letmé kontakty na půlce... )

Reagovat
smazaný uživatel

V takové situaci jenom myslíš na to, jestli trefíš míč do brány nebo ne

Reagovat
Gunner14

A to jako když dá někdo loktem tak to musí být s umýslem??? Kdyby to udělal Giroud tak byste tady taky nadávali, lokty se maj pískat, ikdyž nebyl umýsl...

Reagovat
Greny

rozhodne to neni prasarna , ale nestastnej souboj ....

Reagovat
vilp

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
terry

Příště si ty ruce uřízne.

Reagovat
smazaný uživatel

argument

Reagovat
terry

Tak kam je měl dát? Byl v tom souboji dřív, Bellerín šel do souboje z horší pozice a Alonso ty ruce neměl nijak špatně. Já si zkrátka myslím, že takových soubojů jsou mraky, jen tady to bohužel skončilo až zřejmě nějakým menším otřesem mozku.

Reagovat
Teoretik

Arsenal ubohej Vyhodit Wengera a ty celebrity, co si hrajou na fotbalisty, ať se tomu týmu dá zase fandit. Skvělý kontrast s Chelsea, která si ten titul letos zaslouží. Není to žádný dominantní fotbal, ale ta touha být nejlepší z těch hráčů úplně srší

Reagovat
haracky

Reagovat
Malresi

Souness aj Henry sa v štúdiu Sky zhodli na tom, že to bolo "fair challenge".

Reagovat
Teoretik

a tuším říkali, že Bellerin je ok

Reagovat
Talker

Henry je fanoušek CFC a je vysazenej na Arsenal. To nemůžeš brát v potaz.

Reagovat
Malresi

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Azza

Henry je vysazenej na Wengera

Reagovat
Gareth Bale 11

Ono u toho gólu by to byl faul asi v každým případě, když Bellerini vstával a stačil sotva vyskočit a Alonso byl v plným náběhu. Zboural by ho naprosto vždycky, to by se na to Alonso musel prostě jedině vykašlat a nejít do toho.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
PP

ten ho vypnul snad ještě ve vzduchu.. chudák Belle.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ten zápas vyhrajeme díky gólu Alonsa. Ty potoky slz fanoušků Arsenalu jsou jako živá voda.

Reagovat
Liquid

prej červená za ten souboj, je to největší skupinka šašků na EF tihlec gunýrci

Reagovat
spider_8

Hlavně ta situace byla totálně nezvládnutá ze strany defenzivy Arsenalu. Po celkem triviální ztrátě ve středu pole nechali ve vápně 3 naše hráče na 2 jejich. Jako faul to byl a gól neměl platit, ale hlavní chyba byla úplně někde jinde.

Reagovat
Fenri

s Costou tam mel byt nekdo dalsi, Bellerin byl po tom prvnim souboji predurcenej souboj s rozebehlym Alonsem prohrat, tam byla jedina nadeje ten utocnej faul no

Reagovat
spider_8

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

And here's the least surprising stat of the day...

Kante made more tackles in the first half than any other player.

Reagovat
REPLIKATOR

Ten udělal snad víc zákroků než všichni ostatní v součtu dohromady.

Reagovat
Miguel19

Můžeme hrát o dost líp. A hlavně jsme měli hrát o dost líp.

Gól platit neměl, to je bez debat. Opět v našem utkání výrazná chyba sudího. Dneska teda v náš prospěch.

Vzadu máme docela zmatky. Courtois tu hru nohou výrazně zlepšil, ale dneska to vzadu docela přehání s obránci. No a klasika, tutovka soupeře po snaze zahrát "ofsajdovou" past, kdy polovina obránců utíká a druhá polovina stojí nebo couvá.

Strašné řešení protiútoků od Costy a Pedra..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
terry

To nevím, co je na tom bez debat.

Reagovat
Miguel19

Pro mě je to bez debat jasný faul no..kdyby to bylo opačně, tak taky nadávám..

Reagovat
Gunner14

Jinak Bellé prej snad v pohodě

Reagovat
fajdax

Bellerin má ale skvělej uces

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá jak Adam Driver

Reagovat
ADM

do porna

Reagovat
LAM

Teď koukám na opakovačku z prvního poločasu kterej jsem neviděl a opravdu rozhodčí uznal ten gol Chelsea?To je teda dobrej hnus.

Reagovat
Gunner14

ale na NBC říkali...

Reagovat
Whitemedia

nejen NBC

Reagovat
smazaný uživatel

Říkal to například i Henry.

Reagovat
Talker

To víš, Henry. Ten nenávidí Arsenal a je na něj zasednutý

Reagovat
Gunner14

Kos

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Hoši, ten Kante je neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Já vám to v létě řikal.

Reagovat
smazaný uživatel

kante ovlada cely zapas, monstrum, po messim a surezovi treti najlepsi hrac na svete imho

Reagovat
smazaný uživatel

Má i špatné zápasy :)

Reagovat
smazaný uživatel

To i Messi.

Reagovat
off-olda

Ozil

Reagovat
Ritchie

Kante

Reagovat
Miguel19

Kanté vyučuje

Reagovat
Trand

Kanté je všude.

Reagovat
TopinB

Kdo to tu psal minule, Azazelo RD tuším?

Že Kanté si jednou zpracuje vlastní centr

Reagovat
Hokaido

To říkal Claudio loni.

Reagovat
TopinB

Dokonce To už jsem zapoměl

Reagovat
smazaný uživatel

Kante... to je bůh

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že už vylezl z Wanyamovy kapsy

Reagovat
Mimalu

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
Hokaido

No kurva to byl gol

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Costa by se mohl probudit

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Neneeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Kovi81

HAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Nikikrew

obrana

Reagovat
Coutinho10

jak mu to muzou takhle sezrat

Reagovat
smazaný uživatel

Kloboucek pane Hazard

Reagovat
Ritchie

Hazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaard

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bolo ubohe

Reagovat
kvasha16

sebec trapny

Reagovat
off-olda

Hazááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááárd Bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
matteo17

EDEN

Reagovat
Whitemedia

HAZAAAAAARD dpč

Reagovat
Greny

EDEN HAZARD - pojd sem kam des tam to neni

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!!

Zlatýýý mííííč

Reagovat
LAM

Reagovat
pingla

Hazaaaard A ještě s faulem od Kukulína

Reagovat
Mastný Chobot

Coquelin zavŕšil výkon Arsenalu práve

Hazard

Reagovat
blade115

Buuuuuuuuuuuh !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je zvíře do píči :D HAZAAARDEEEK

Reagovat
Trand

Však Hazard jenom běžel, skvělá práce obránců.

Reagovat
smazaný uživatel

MESS... HAZAAAAAAAAAAAAAAARD

Reagovat
Eldarion

Arsenal wtf? 5 hráčov okolo neho a obrancovia cúvaju 10 metrov

Reagovat
Blasphemer

madman

Reagovat
aither

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

tragický bránění

Reagovat
Malresi

Čo ti jebe ?? Hazard nádherne

Reagovat
minoLFC

Koscielny

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard>Messi

Reagovat
andrew96

Conte

Reagovat
bbbauch

To je braneni

Reagovat
smazaný uživatel

Koscielny nejlepší CB ligy

Reagovat
Cobra

Tak směšné bránění jsem dlouho neviděl

Reagovat
Talker

Zase útočný faul Hazarda?

Reagovat
kiciN

myslim ze jo, jen se podivam jeste na 4 zaznamy mmnt

Reagovat
off-olda

Tohle bylo něco naprosto neuvěřitelného.

Reagovat
REPLIKATOR

Kostelník Coquelin

Reagovat
smazaný uživatel

To je obrana

Reagovat
spider_8

To jsou kužely

Reagovat
Thorrin

Neskutečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard se trošku zbláznil

Reagovat
Edgewalker

Hazard top Naše obrana k smíchu

Reagovat
Gunner14

Koscielny a Coquelin hotovo

Reagovat
PhilipS

Gratuluju Chelsea k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi pico, proc jsi nesel zdvojit driv, kdyz jsi tam nikoho nemel?!

Reagovat
smazaný uživatel

ty pičo HAZARDDDDDDD

Reagovat
Trapper

Hazard

Reagovat
tunkic

Solný sloupy

Reagovat
Euphael

Jsem zvědavý, jak dlouho ještě bude Coquelin žít z té povedené půl sezóny předminulou sezónu

Reagovat
masly008

,už několikátý záaps nehraje nic,ale měl štěstí že to byla vždycky chyba arona,nebo granita nebo kohokoliv jiného.

Reagovat
Euphael

Po těch různých zraněných mi přijde už průměrný..

Reagovat
Tommy the Gunner

IDIOTI 1 proti 6...

Reagovat
Gareth Bale 11

To bránění. Ještě, že byl na půlce jen Hazard a šest hráčů Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Komici

Reagovat
TopinB

Coquelin tam padnul jak kdyby byl špatňák v americkém filmu

Reagovat
pingla

Jak tady fanoušci Arsenalu brečeli nad faulem a kartou pro Alonsa, tak tady měla jasně přijít pro Coquelina

Reagovat
kiciN

vsak at ji klidne da, porad to ale nic nemeni

Reagovat
Miguel19

Coquelin faul a ještě zaryl držkou do trávy

Reagovat
smazaný uživatel

Fucking wow Eden

Reagovat
mr.Silver

Coq dneska

Reagovat
masly008

né jenom dneska.

Reagovat
Liquid

celá obrana Arsenalu včetně Čecha takhlec si je Hazard namazal, byli tam jak nějaký štěňátka ti hráči Arsenalu

Reagovat
off-olda

Moses

Reagovat
smazaný uživatel

To je stroj ta Chels, to nejde porazit

Reagovat
Free_player

kličkovaná mezi kuželkama

Reagovat
Ángel di María 22

Wow, Hazard neskutečně. Jak si ho držel na těch zádech Coquelina, dost dobrý

Reagovat
blade115

Moses už je motá taky ty vole...

Reagovat
Čenda

Conté kurva obří , toho si nezasloužíte, blues.

Ale asi víc než my

Reagovat
Teoretik

Couvali až do brány ne? Pět hráčů kolem jednoho

Reagovat
smazaný uživatel

No jo no, proti takovým dřevákům si to i Moses chce zkusit

Reagovat
Miguel19

A to je povodil se zraněním

Reagovat
Malresi

Conteho oslava sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

ten Coquelin vypadal strašně vtipně, někdo by měl udělat gif, jak pod ním vybuchne mina

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

Will Ferrell

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

A ten druhý Reilly?

Reagovat
Whitemedia

Ví, komu má fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je to napiču, že Chelsea vede, ale takové góly do sítě Arsenalu bych si mohl pouštět pořád dokola.

Reagovat
Trand

Kos a Mustafi dneska hrozní, Coq je v druhým poločase dost vydatně podporuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ferell

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal smesnej

Reagovat
Liquid

tak jako skoro vždycky

Reagovat
kiciN

Reagovat
EXoRcIsT

William Ferrell slávny predstaviteľ Anchormana alebo ako sa hovorí u nás spravara

Reagovat
Greny

Arsenal neškodnej , dej minuty Michymu

Reagovat
Liquid

Reagovat
masly008

dá mu sekundy max.

Reagovat
smazaný uživatel

typicka nocna mora s chelsea no

Reagovat
Edgewalker

jsou prostě lepší no... Arséne prodlouží, v létě "nakoupí" a za rok to bude stejné

Reagovat
J0EL

+ odide Alexis a Ozil a kym sa znova dostaneme k takym hracom, prejde znova dalsia dekada. Wenger je mor uz proste.

Reagovat
Thorrin

Well, that escalated quickly.

Reagovat
TopinB

Ten Coquelin je marný

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Costa příšerný

Reagovat
Miguel19

Cesc a Willian na hřiště a přiložíme ještě..

Reagovat
terry

Pro Williana fakt není důvod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Tak v 75.-80. by jim mohl solidně zatopit ještě

Reagovat
terry

Willian by se měl rychle vzpamatovat hlavně, jinak si moc nekopne.

Reagovat
spider_8

Pro Cesca taky ne.

Reagovat
terry

Ale jo, pro něj zase jo.

Reagovat
Kovi81

dneska cesc, chalobah a michy snad

Reagovat
Talker

Chceš odříznout Mosese ze hry? Tohle přání bych očekával spíš od fanoušků Arsenalu.

Reagovat
Miguel19

Neříkám místo Pedra

Reagovat
Talker

A kde by měl hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu ani nemá cenu nic psat..

Reagovat
smazaný uživatel

hazard jak to posral teraz smiesko

Reagovat
andrew96

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiciN

uplne marnej hrac, 1v6 si povodi a pak tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Azza

Reagovat
blade115

Costa by hrozně potřeboval dát gól, už je zas na hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

Na hovno? Kdo vyhrál Hazardovi ten balon, aby mohl dát gol?

Reagovat
smazaný uživatel

Na hovno si představuju trošku něco jiného.

Reagovat
andrew96

Ti jsou fakt zralí na bůra.

Reagovat
Nikikrew

nestriedame?

Reagovat
Tommy the Gunner

neni treba, prohravame jenom 2:0

Reagovat
Trand

Už jsme jednou střídali.

Reagovat
mr.Silver

Vsak hrajem dobre, hlavne iwobi a alexis jsou super

Reagovat
icemike

Neni trener

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté si zaslouží zlatej míč, ty vole! To je fakt neskutečnej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Svatej s vitaprsem to celkem vyhráli, no. Takovej gól vidět naživo...

Reagovat
masly008

beztak byli na druhé straně a viděli hovno

Reagovat
Hokaido

Myslím, že ne. Na tuhle branku hrajem většinou druhej poločas, takže budou tam. Měli to přímo pod nosem.

Reagovat
Svatej

Mel jsem to docela dost blizko a z boziho uhlu, nemuzu si stezovat

Reagovat
Svatej

tezko popsatelnej narez

Reagovat
Hokaido

Ozil je fakt úplně k hovnu.

Reagovat
Talker

Jako tohle bylo tak popáté, co jsme šli v početní převaze a kompletně to zazdili. Z takových situací musí být goly prostě.

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Miguel19

Ne nutně góly, ale musí přijít zakončení. Oni to poserou na prvním hráči.

Reagovat
Talker

Tak ve chvíli, kdy bychom to 5x za sebou neposrali na prvním hráči, tak z toho minimálně 2-3 goly prostě jsou, protože by to byl "samostatný nájezd"

Reagovat
SpecialOne

Jojo, jsou tam vyložené pozice, ale buď přihrají pozdě nebo prostě trefí prvního.

Reagovat
kiciN

14:42 Arsenal přišel o zraněného Bellerína

Héctor Bellerín vinou zranění nedohrál derby na hřišti Chelsea. Španělský obránce Arsenalu vydržel na hřišti pouze 17. minut, následně musel vinou svalového zranění přenechat místo Gabrielovi. (lequipe.fr)

tak urcite

Reagovat
Greny

a vy to tu svadi na Alonsa ... meli by jste se omluvit

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso karma

Reagovat
smazaný uživatel

Parádna atmosféra dnes. O to viac mrzí, že je to len v zopár zápasoch v sezóne.

Reagovat
Gunner14

Luiz ho dobře sejmul

Reagovat
spider_8

My už se rakvíme i navzájem

Reagovat
SpecialOne

Nikdy jsem si nevšiml, jak moc je Matič jednonohý, pravačku nepoužívá.

Reagovat
masly008

jako každý levák.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba Messi.

Reagovat
Gareth Bale 11

Kdyby ty brejky Chelsea dotáhla, už je to tak 5:0. Strašně to vždycky zazdí.

Reagovat
db18

Mstitel Luiz btw. Özil jak vyklusával za Hazardem před tím gólem

Reagovat
masly008

a proč by sprintoval když šel sám na 3.

Reagovat
Gareth Bale 11

Však on by nesprintoval, i kdyby šel sám.

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Jo, viděl, že ho tam ostatní nestíhají bránit... proč by přidal...

Reagovat
Nikikrew

Hazard ide na troch preboha, to sa este aj toto bude vycitat Ozilovi

Reagovat
db18

Za celou dobu nezrychlil - i když si Hazard mezitím udělal dva hráče... jo, v tomhle případě bych mu to fakt vyčítal, protože byl v pozici, kdy se do toho mohl zapojit, kdyby jen trochu chtěl...

Reagovat
Nikikrew

Co to je za picovinu? Hral si niekedy futbal? Isiel konstatnym tempom pretoze tam boli 3 hraci rozumies?

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

tip - giroud da gol a v 90 minute dame tycku

Reagovat
Trand

tip - dostaneme ještě gól a budeme rádi, že jsme nedostali 4:0

Reagovat
TopinB

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
TopinB

Po třetím gólu, před vaším

Reagovat
Hachim Mastour

Vy ste boli radi že sme nevyrovnali.

Reagovat
TopinB

To nemůžeš myslet vážně

Reagovat
Greny

a FT : 4:1

Reagovat
TopinB

Reagovat
Mastný Chobot

Nacho pekné centre dnes ale tento bol posledný, lebo tam ide Giroud

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

už můžem přestat centrovat klasicky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Ten Pedro má v prdeli raketu

Reagovat
Mihi

Azpi je super, to je hráč na ktorého sa dá vždy spoľahnúť

Reagovat
Teoretik

Ozil dneska jezdí

Reagovat
smazaný uživatel

s ozilom v zalohe v zivote nevyhrame tazky away zapas

Reagovat
Nikikrew

Kokos Alexis 2 polcas robi co?

Reagovat
smazaný uživatel

On je na hřišti?

Reagovat
Whitemedia

schovává se..

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz

Reagovat
vladis271

V pohode gunneri, vám toto urobil Hazard, našej obrane by toto bol schopný spraviť aj Fellaini.

Reagovat
off-olda

Kantéé

Reagovat
Mastný Chobot

každý z Goonerov, čo to dnes dopozerá do konca, si zaslúži niečo...

Reagovat
Greny

4. misto?

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Trand

Tak na druhou stranu už jsme si zvykli, ne?

Reagovat
nani92

kebab

Reagovat
TopinB

Remove kebab

Reagovat
smazaný uživatel

s cibulí

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Nejlepší je tam najebat tunu chilli omáčky, ať tě jen pálí huba vůbec necítíš chuť toho, co jíš.

Reagovat
Maresma

Chilli je super, ale nesmí se to přehnat

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si to vychutnejte, takhle jsme se cítili my proti vám na začátku sezóny

Reagovat
Gunner14

Alexis dneska hroznej

Reagovat
TopinB

"Kante must have intercepted his Mum's morning after pill before he was conceived"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Gunner14

Wow on jim dal žlutou

Reagovat
off-olda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Ty dnes ukázkově nezvládáš

Reagovat
TopinB

Takový protivnější owny

Reagovat
Liquid

Reagovat
icka

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
havrys99

Kantému vyjde všechno

Reagovat
PhilipS

Danny toho už teď udělal víc než Walcott

Reagovat
andrew96

Özil běží jen ke standartkám, aby je nemusel kopat Alexis.

Reagovat
Hachim Mastour

Robí správnu vec.

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro.. On prostě fakt neumí nahrát. Proto ho prostě nebudu nikdy brát jako hráče do základu.

Reagovat
Ondiis

Vysvětlí mi někdo, co je to za trend stát za obrannou linií při standartce? Arsenal to dělá pořád a z 95% offside

Reagovat
off-olda

Bojkot Ozila.

Reagovat
Azza

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mr.Silver

Ahahhahahahahahahha

Reagovat
smazaný uživatel

omg to si mal gabriel odrezat ruky?????????

Reagovat
masly008

fault to byl,stejně jako u golu,ale bohužel se pískl jenom tenhle no.

Reagovat
aramaki

Reagovat
nani92

áno, futbal sa hrá nohami

Reagovat
Mastný Chobot

argument

Reagovat
Mastný Chobot

ale možno by vyzeral lepšie, chudáčisko

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Mastný Chobot

tak horšie by nevyzeral

Reagovat
smazaný uživatel

lol ja som to pochopil len som sa divil tvojej chorej mysli dominik

Reagovat
smazaný uživatel

chora mysel

Reagovat
Miguel19

Jasnej loket. Sudí

Reagovat
Greny

Gabriel jasna cervena .. takto tam jit loktem

Reagovat
Whitemedia

loket.. dej mu červenou!!!

Reagovat
pingla

Gabriel rypák škaredý

Reagovat
Azza

ale, ale vždyť v tom, nebyl úmysl

Reagovat
andrew96

Costa v druhém poločase těžce jalový.

Reagovat
off-olda

Drogba, třeba jim dá taky góla.

Reagovat
Liquid

Reagovat
EXoRcIsT

Červená

Reagovat
Gunner14

Wtf?? Však nechtěl ne? Co píská? A NBC strašní šašci co ted mleli

Reagovat
masly008

tak tam všeobecně tomu moc nerozumí.

Reagovat
Gunner14

Ale ten spolukomentátor to je novej level, ten hlavní je ještě docela v pohodě, ale to co říká ten druhej to je gol za golem..

Reagovat
off-olda

Reagovat
Greny

jasna cervena, jit tam takto do souboje, musel pocitat ze ho muze trefit, fakt prasarna

Reagovat
Ritchie

Reagovat
TopinB

Těžce nezvládáš

Reagovat
smazaný uživatel

Likvidační faul.

Reagovat
Gunner14

Vidím že to všichni pochopili jak vážně jsem to myslel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Liquid

Didier na tribuně, šup s ním na hřiště na závěr místo Costy

Reagovat
off-olda

Mustafi

Reagovat
Ritchie

Mustafi

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyžtak tomuhle se říká úmyslný loket, a ani za tohle nedostal Gabriel žlutou

Reagovat
off-olda

Rovina

Reagovat
Gunner14

Tak hádám pan Atkinson viděl opakovačku v poločase a viděl jak to posral, jinak by dal žlutou

Reagovat
Gareth Bale 11

Hazard jak ho nechal zahoukat.

Reagovat
mr.Silver

Alexis a iwobi jsou dneska tak spatni

Reagovat
Ondiis

Giroud zatím velký přínos

Reagovat
nani92

vybojoval práve roh ty tupelo

Reagovat
vitoAFC

záloha Ox funguje líp než záloha Ox-Coq

Reagovat
Greny

jen teda bych dodal Kante > Ozil, Ox, Coq

Reagovat
vitoAFC

díky, to přesně doplňuje moji myšlenku

Reagovat
Mimalu

Thibo

Reagovat
smazaný uživatel

toto by cech nechytil

Reagovat
masly008

proto nám ho prodali asi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
off-olda

Kurtoááá

Reagovat
Ritchie

Thibo dneska neuvěřitelný

Reagovat
Kovi81

Courtois je neuveritelny letos

Reagovat
Greny

Reagovat
Pato44

* retos

Reagovat
Whitemedia

Thibo od konce září neskutečně září..

Reagovat
nani92

basnickar approves

Reagovat
kvasha16

chyta kazdu jednu strelu

netreba mu ani helmu

vyhru nam dnes vychytal

Arsenal on dojebal

jazda nasa pokracuje

Tybo dalej zachranuje

ochvilu ten titul mame

Tyba nikdy nepredame

KTBFFH

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Tyboooooo

Reagovat
Mastný Chobot

Courtois, čo ti jebe, jak sa dá toto chytiť...

A Mustafi

Reagovat
TrueCommunist

Ty vole, to se musí proměňovat

Reagovat
Gunner14

Kurtoa ty vole...

Reagovat
REPLIKATOR

Courtois > Čech

Reagovat
Trapper

Thibo

Reagovat
spider_8

Proberte se kurňa. Hrajeme, jak kdybychom vedli 4:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Mourinho

Reagovat
Mihi

Thibo chytí všetko to je neskutocne

Reagovat
Greny

s tim stridanim me sere

Reagovat
off-olda

Ještě, že ten Ivanovič je pryč, jinak by střídal jako první.

Reagovat
Greny

Reagovat
icemike

Reagovat
Hokaido

Liverpool s Maném, Coutinhem, Firminem a Lucasem, to je over @1,70 zadarmiko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi asi zapomněl s kým vším letos prohráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo over. Už držím mlčím.

Reagovat
Mihi

No veď 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas > Lovren.

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji

Reagovat
Nikikrew

Mna jebne z toho Iwobiho.

Reagovat
Fenri

Iwobi

Reagovat
Ángel di María 22

Jak mi bylo nejdriv lito, ze Mesut odchazi, tak ted jsem vazne rad, ze takovyho hrace uz v Realu nemame. Tech par momentu geniality za ten celkovej vykon fakt nestoji.

Reagovat
Greny

Takze Michy klasicky v 93:55 na plac

Reagovat
smazaný uživatel

stridej už nemuže

Reagovat
Mimalu

Cech Fabreeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Nikikrew

Vyborne Cechino

Reagovat
smazaný uživatel

cech OUT !!!

Reagovat
captain18

Petr

Reagovat
Coutinho10

Cech

Reagovat
mr.Silver

Peta

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Reagovat
Tommy the Gunner

Čech twl ja uz mam dost

Reagovat
Ritchie

fabre

Reagovat
Miguel19

C E S C !!!

Vamooooooos

Reagovat
Trand

Reagovat
nani92

Reagovat
Fenri

Reagovat
Whitemedia

CEEEEEEEEEEEESC oslav to

Reagovat
blade115

Reagovat
Mastný Chobot

čerešnička

Reagovat
smazaný uživatel

co na to vrabejka? ci ma zas ban

Reagovat
TopinB

Cechmate

Reagovat
Greny

Petááá nezapomel , kde zazil nejlepsi leta kariery, a ted tam dej hned Michyho at se take trefi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čech nahraje Fabregasovi a je z toho gól pro Chelsea, groteska tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Petr Čech je jeho pověstná hra nohou Cesc si góla proti Arsenalu zasloužil, 3:0 to je paráda

Reagovat
Nikikrew

zaco si zasluzil, za tu minutu na ihrisku?

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
smazaný uživatel

Peta

Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc

Reagovat
EXoRcIsT

Tá kamera za bránkou je super

Reagovat
REPLIKATOR

Čech právě dochytal

Reagovat
smazaný uživatel

Péťo nedělej smutnýho, my víme jaks to myslel

Reagovat
Tommy the Gunner

Arsenal je oficiálně nejsměšnější tým Premier League

Reagovat
Liquid

to už tak 13 let

Reagovat
Hokaido

Čech dělá chybu, Fabregas davá gol, Chelsea vede 3:0.

Welcome in 2017.

Reagovat
Manik...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
PhilipS

Ještě trochu soli do rány...no jasně

Reagovat
Talker

Čechino! Blue forever!

Reagovat
spider_8

Reagovat
Blasphemer

Přesně tohle byla poslední věc, co tomu zápasu chyběla. Cesc.

Reagovat
Gunner14

Čech se posral ne ? A ještě to přihraje zrovna jemu to mě poser

Reagovat
Edgewalker

To už musí být trolling tvl

Reagovat
TopinB

Reagovat
Manik...

Reagovat
off-olda

Čech a Fabregas Ani jeden neslavil

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
TopinB

Reagovat
kiciN

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tuny

bylo důstojné, že se (Čech) udržel a neslavil

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

No co, si to spletl, ještě nedávno to byla rozehrávka.

Reagovat
Greny

Zouma

Reagovat
tunkic

Hezky si podtrhnul ten náš dnešní výkon Péťo

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea zaslouženě, takhle hrajou mistři.

Bohužel, my zase na hovno.

Reagovat
db18

Čech na Kozáčika...

Reagovat
mr.Silver

To je jeste vtipnejsi zapas nez proti Watfordu od nas xd

Reagovat
Coutinho10

ani bych nedivil, kdyby v pristim kole byl Ospina jednicka

Reagovat
Gunner14

snad jo

Reagovat
vitoAFC

A pak že už Petr neudělá s Chelsea titul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Trand

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Placebo

To "s" je tam navíc Jinak by to vtipný bylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
icka

Reagovat
raduinho

Reagovat
Tommy the Gunner

Fabregas, aspon ze neslavil, palec pro nej

Reagovat
Greny

Ale Čech zvedal ruce nad hlavu

Reagovat
Godwinson

Zouma na pět minut, paráda

Reagovat
Manik...

Zouma

Reagovat
Gunner14

Proti Hullu chci Ospinu, stejnak by se měl rozchytávat na LM

Reagovat
J0EL

Naozaj vazne dufam a verim, ze toto je posledna Wengerova sezona v Arsenale. Neskutocne preposrany potencial muzstva, ake sme uz dlho nemali.

Reagovat
Tommy the Gunner

Konecna

Reagovat
Gunner14

Výhra FA Cupu a rezignace, aspon aby to měl pěkný, ale nějak pochybuju že by končil kdyby vyhrál FA Cup...

Reagovat
miezto

presne, pritom pred par lety z nonamu vytahoval neskutecny veci a ted s takovym kadrem to je hruza des ...

Reagovat
smazaný uživatel

bravo > cech

Reagovat
Greny

Costa nahravej za takovyho stavu

Reagovat
JIMMY-PO

na fantasy ma costa 2 ačka

Reagovat
Gunner14

Costa ještě že je sobec

Reagovat
Gareth Bale 11

Costa.

Reagovat
andrew96

Tvl Costa příští zápas musí sedět, to je hrůza ta jeho hra.

Reagovat
smazaný uživatel

este tycku

Reagovat
blade115

Costa

Reagovat
Nikikrew

Giroud

Reagovat
Gunner14

Olííí

Reagovat
nani92

Girouuuuuuuuud

Reagovat
Mastný Chobot

otočiť

Reagovat
smazaný uživatel

Kam jako Luiz běžel bože můj

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz jednou blbe vystoupi a je z toho gol

Reagovat
Edgewalker

Otočit!!!!!

Reagovat
Coutinho10

nebejt toho kiksu, tak Arsenal mel 2 minuty na to o neco hrat

Reagovat
smazaný uživatel

kurva

Reagovat
Ondiis

Už jsem myslel, že to zas chytne

Reagovat
havrys99

Noo teď to pustí

Reagovat
Mihi

Piče Thibo to sa chyta

Reagovat
blade115

Bomba no, místo 4:0 nám ještě dají gól...

Reagovat
FCSL

tragédie

Reagovat
blade115

Dostat gól od tohohle Arsenalu docela tragédie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď hamoun.

Reagovat
spider_8

Zkažený celý zápas

Reagovat
J0EL

Wow, to musi nasrat

Reagovat
minoLFC

jako posrali ste to ti vravím

Reagovat
JIMMY-PO

do piči načo už teraz davaju gol..mi posrali cleen sheet

Reagovat
off-olda

Ten blázen to zase málem měl...

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud mi dojebal clean sheet u Alonsa

Reagovat
Greny

Čech namaze na gol. a pak dela klicku v malem vapne ... sebevedomi mu nechybi

Reagovat
spider_8

Ale jo, jeden gól si Arsenal zasloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

nasrat, nic si nezaslouží

Reagovat
Kovi81

tybo mohl mit další ciste konto. uz tak docela utoci na ten rekord

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Teoretik

Reagovat
blade115

A Kanté vážně neumí přihrávat...

Reagovat
Snatus

To je teda dobrý vůl....

Reagovat
REPLIKATOR

Tohle by Čech měl

Reagovat
Talker

Přijde mi, že defenziva Arsenalu kompletně rezignovala...

Reagovat
Greny

pritom rezignovat by mel uz dlouho nekdo jinej

Reagovat
mr.Silver

Ofenziva radeji ani nenastoupila

Reagovat
Gunner14

Welbeck takovou mrdu dá

Reagovat
smazaný uživatel

3-0 doma, 1-3 vonku, celkovo sme lepsi

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Greny

ale bez poháru

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Trand

Reagovat
Arbiter

tomu se říká přístup

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
TopinB

Reagovat
lofin9

away goal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Azza

Reagovat
kvasha16

Reagovat
ratusek

ale přece Arsenal i Liverpool letos měli mít titul a jsou jen o pár bodů před náma, kteří hrajeme katastrofálně, ale přitom měly oba týmy jasně dominovat celé lize

Reagovat
Gunner14

what

Reagovat
FCSL

Pozitivní je, že už nemusí mrzet ta debilní prohra s Watfordem Když náhodou nedáme LM, tak aspon bude šance, že Wenger konečně vypadne

Reagovat
Gunner14

Však to prohra s Watfrodem byla ta prohra která nás vyřidali z titulu ne tadle, ikdyby jsme tam dnes vyhráli tak by jsme to stejnak nedali

Reagovat
FCSL

Však právě, kdyby se vyhrálo s Watfordem, tak by to bylo o 6b a dnešní prohra by mrzela víc, tak jsem to myslel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner14

ok

Reagovat
smazaný uživatel

zdálo se mi to nebo měl Abra kdyt chelsea na telefon ?

Reagovat
Blasphemer

šokující

Reagovat
smazaný uživatel

určitě každý majitel má kryt svého klubu na telefonu šašku

Reagovat
Blasphemer

Ťuťuťu koblížku.

Reagovat
Čenda

Reagovat
Čenda

Aby bylo jasno, nemám nejmenší ponětí, o co v tej votázce proboha jde

Reagovat
smazaný uživatel

mělo tam být kryt

Reagovat
Whitemedia

Ten už má dlouho

Reagovat
icemike

Nejen to,on ma chelsea i na klíčích

Reagovat
Ondiis

Ox, Nacho Zbytek týmu v čele s Alexisem

Reagovat
Gunner14

Mesut co to je ty vole? Papíry místo chráničů se nedivím že máme problém se zraněními

Reagovat
Mastný Chobot

ja to ledva dopozerám do konca a ty pozeráš ešte po konci? máš môj rešpekt

Reagovat
Greny

papírovy tacky neznas?

Reagovat
Gunner14

klasika, ale on tam měl snad balící papír

Reagovat
vladis271

piče Lucas. Idem si pripraviť gbelík na grcanie len čo zbadám tie jeho drbnuté vlasy ma napne.

Reagovat
nani92

Klopp

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Gunner14

Cecek za potlesk k fanouškům k ARS

Reagovat
Liquid

a Čech za přihrávku Cescovi

Reagovat
Gunner14

a Krlešovi že nepoužil kondom

Reagovat
Talker

Ach jo, je to škoda. Tenhle Arsenal si zasloužil dostat větší nářez. Xkrát jsme šli v přečíslení na soupeře a vždy to kompletně posrali - přitom stačila lepší přihrávka v situacích 3x2 a klidně mohli dostat šestku.

Každopádně 4 body z toho dvojzápasu naprosto skvělé, to byl takový můj sen - a díky výsledkům minulé kolo naprosto geniální. Mohlo by trošku pomoci Boro a začal bych možná opatrně mluvit o titulu.

Reagovat
kiciN

4 body

Reagovat
kiciN

ajo ty myslis asi dohromady s live, sorry

Reagovat
Talker

Remíza s Liverpoolem, výhra s Arsenalem...

Reagovat
off-olda

Opatrně? Tohle už je povinnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Tohle se nesmí pustit. Všechno ostatní sou alibistický kecy. Před sezónou sem viděl hlavní cíl v top 4. Situace se ale rapidně změnila. Contemu sem věřil pomalu jak nikomu, stejně si mnou ale vybírá prdel :)

Reagovat
13

začal? opatrně?

Reagovat
kvasha16

okrem tej alibistickej poslednej casti

Reagovat
Talker

Stále nás čeká 14 kol. To mi přijde jako hodně - blbá forma, pár ztrát a najednou můžeme být zpátky v tom chumlu. Osobně si počkám na 30. kolo a pak budu případně mluvit o nějaké jistotě.

Reagovat
Nikikrew

jezis bud aspon sudny ty 6:0

Reagovat
Talker

Bylo tam minimálně 5 situací, kdy jsme šli 3x2, 2x2, 2x1 kdy jsme to zazdili ještě na předfinální přihrávce. Normálně z takové akce padá hromada golů. Ta šestka tam klidně mohla být.

Reagovat
Nikikrew

Jasne, aj na 1:0 malo byt po tom KO, Gabrielova velka sanca tiez nic? 2 polcas ste to len zavreli. 6:0 si fakt strc, vyhrali ste samozrejme zasluzene

Reagovat
M0rb1D4S

Jsi idiot, nebo neumíš číst? Nikde nepsal 6:0, ale že jste mohli dostat šestku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Ok tak ale to je potom bezpredmetne. To si mozes povedat kazdy zapas ze sme mohli dat 6 golov, ked sme mali 6 sanci

Reagovat
PhilipS

To bude hrozná řež o ty tři LM místa.

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas v základu? Tak to jdi do prdele Kloppe

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas??? Čo je s Lovrenom a Klavanom?

Reagovat
smazaný uživatel

a ja si všímam najskôr lavičku a teším sa, že na nej nie je Lucas

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TrueCommunist

Nezbývá než všem fanouškům Chelsea a Atkinsonovi pogratulovat. Ale jinak od Arsenalu příšernej výkon, s tímhle by se neporazil ani ten Sutton, hra hrozně pomalá, góly naprosto darovaný+ nemohoucnost v komcovce, prostě hrůza. Koukat se na gabriela s qocuelinem a monrealem je vážně úsměvný, na dlaší zápasy bych klidně postavil tým, který hrál proti southamptonu, alespoň by se naši hráči možná probrali. Jediný, kdo dneska snesl nějaké měřítko byl Ox.

Reagovat
Coutinho10

#LFC XI v @HullCity: Mignolet, Clyne, Lucas, Matip, Milner, Henderson, Can, Lallana, Coutinho, Mane, Firmino #HULLIV

#LFC substitutes v @HullCity: Karius, Gomez, Moreno, Alexander-Arnold, Wijnaldum, Origi, Sturridge #HULLIV

tak snad to tam uz bude padat

Reagovat
13

Já nevím, co jsem viděl proti MU, tak nám ten Hull asi úplně svědčit nebude.. Jen od Maného si dost slibuju.

Reagovat
Coutinho10

j tak snad si ten Jakupovic svuj den vybral na OT

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň že tá ofenzíva je v najlepšom zložení, ale čo je so stopérmi ...

Reagovat
Coutinho10

Lovren prej knee injury rikal na NBC

Reagovat
smazaný uživatel

A Klavan? Aj keď u toho - nie som si istý, či by podal lepší výkon ako Lucas...

Reagovat
Coutinho10

j Klavan posledne nepresvedcil..jaky ma presne zraneni zatim taky nevim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dáš stream prosím ťa?

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

díky odkiaľ ich berieš?

Reagovat
Coutinho10

tene znam uz dlouho a vetsinou tam davaj nas vim, ze jeden cas mozna 2-3 roky nazpatek to sem nekdo hodil a bylo to top a pak to nak upadlo nebo prestal vysilat a pak uz na to skoro vsichni zapomneli

Reagovat
Kovi81

on hlavne vysila v kuse něco, ja sem to zapinal uz dneska ve 12:30, abych mel jistotu, ze se tam dostanu a jelo tam looney tunes

Reagovat
Coutinho10

jojo hodne lidi to i odradi..kolikrat sem cekal 2-3 minuty a pak hledal link jinde

Reagovat
Mato178178

keby sa cechinho nehodil o zem po tom brvne tak mohol chytit odrazenu loptu vo vzduchu .. stale nechapem preco sa brankari hadzu o zem ked ide strela rovno na nich vysvetli mi to niekto?

Reagovat
Hokaido

Digi jako zase nic nedává?

Reagovat
smazaný uživatel

Zmluva im to nedovoľuje.

Reagovat
Hokaido

Já myslel, že ta vyjímka je třeba 2x za sezonu, ale tohle už je snad po 4. ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tušim, že 8x o 16:00 musia vynechať.

Reagovat
nani92

Hull, Hull, Hull !

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
avicii

ci je na stoperovy Lucas alebo Lovren je asi jedno, hlavne ze ofenziva je komplet...

Reagovat
Teoretik

A sakra Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino má tie zuby až neprirodzene biele...

Reagovat
13

Jako Ross!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Geller, z Přátel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

v 30. vterine, krasne Romelu

Reagovat
smazaný uživatel

nejaký stream na liverpool?

Reagovat
Miguel19

Bez Niasseho je to nuda kurva.

Reagovat
fff

Chlapi nejaky normalny nesekauci stream na LFC?

Reagovat
Coutinho10

o kousek vejs pod sestavou

Reagovat
Gunner14

Gabbiadini gol při debutu

Reagovat
Miguel19

Celkem solidně to trefil..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak to bolo na žltú pre Milnera...ale sudí to asi nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

roh na krátko

Reagovat
vladis271

nj roh na krátko

Reagovat
Miguel19

Coutinho ještě nepřihrál přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabbiadini debut a gól po 12 minutách. Hezky pěkně.

Reagovat
smazaný uživatel

http://streamable.com/1pp41

Slušně to vymetl.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
Greny

za Hull hraje borec bez cisla na dresu?

Reagovat
Miguel19

Měnil dres. Krvavé zranění.

Reagovat
Greny

ja to nesledoval od zacatku. to by to vysvetlovalo, ale stejne si myslim ze to povoleny neni

Reagovat
fenixLFC

evidentne je

Reagovat
vladis271

všetko seká kurva

Reagovat
nani92

mám stream čo neseká

Reagovat
Coutinho10

joj to je skoda

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ale hneď to vyzerá lepšie, keď je tam ten pohyblivý prvok - Mané. Snáď príde cez leto dalšie krídlo...

Reagovat
Hokaido

Hull hraje, jak kdyby zbývalo 5 minut do konce.

Reagovat
Greny

nejlepsi je ten pravej bek bez cisla dresu

Reagovat
Hokaido

WTF

Reagovat
nani92

všetci by sme mali žiť svoje životy tak, ako by to bol náš posledný deň

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

McCarthy docela stastny a vtipny gol, krasne ale predevsim zase Lukaku, takhle by to slo.

Reagovat
Greny

ten ho vzal pres parky

Reagovat
Zaschrona

Kdyz i Barkley dela skluzy jak o zivot... solidni revoluce pod Koemanem, takhle dobre jsme uz dlouho nehrali.

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUU

Reagovat
Recik

Stream aspoň na vás, když Pool se všechno seká, by nebyl?

Reagovat
Zaschrona

koukam na firstrow v nic moc kvalite, na redditu poradne nic nebezi

Reagovat
Recik

Nevadí, nakonec se link našel Nicméně Lukaku dneska hody, moje fanta má radost

Reagovat
Whitemedia
Reagovat
Recik

Díky akorát včas na gól

Reagovat
Whitemedia

Bournemouth bez Akého úplně v pejči

Reagovat
Teoretik

Přitom si u vás zatím nekopl ne?

Reagovat
Whitemedia

Jen v FA Cupu no..

Reagovat
Teoretik

No Abramovič jiného ruského oligarchu v PL asi nestrpí ale mrzí mě to, Třešně mě celkem bavili, ten jeho návrat mi přijde jako lose-lose situace

Reagovat
vladis271

Nie TOTO nebolo o MANéM.

Reagovat
smazaný uživatel

čo?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

proti takovymu mancaftu ma hrat asi na hrote Origi

Reagovat
nani92

o KLOPPOVI?

Reagovat
Hokaido

#analýza

Reagovat
Miguel19

Hmm, ten Lukaku nás přijde na solidní prachy..

Reagovat
smazaný uživatel

Fuu, Liverpool sa bude ťažko prepracovávať ku gólu..

Reagovat
smazaný uživatel

Clyneee, ach, ten nikdy nepôjde dopredu, zásek a prihrávka do strany alebo dozadu...

Reagovat
off-olda

Vyhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuull

Reagovat
smazaný uživatel

Can hrá zas skurvene alibisticky, proti silnejším mu to ide a proti slabším ako by to mal na háku.. Čím to je dpč?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

tak díky, z toho rohu, kt. si spravil, sme dostali gól (samozrejme nie je to len jeho vina)

Reagovat
smazaný uživatel

sráč

Reagovat
Coutinho10

ty vole to snad ne ale

Reagovat
Greny

Mignolet

Reagovat
Whitemedia

GOOOOOOOL HULL

Reagovat
vladis271

samozrejme

Reagovat
avicii

Migno, chod do pice...

Reagovat
Miguel19

Mignolet

Reagovat
havrys99

Miňonka

Reagovat
castelL

Do kedy budete ešte obhajovať takýchto kokotov v bránke? Nech idú už dopiče..

Reagovat
smazaný uživatel

Mimolet

Reagovat
Zaschrona

HUUUUUUUULL

Reagovat
Whitemedia

teda ale Mignolet

Reagovat
stiflerovamama

Uplne som to vedel, ze ho dostaneme, Emre dojebana lahka prihravka, darovany roh to bolo jasne.

A Simon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Mignolet preboha

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland

Reagovat
REPLIKATOR

Mignolet

Reagovat
smazaný uživatel

Palace

Reagovat
smazaný uživatel

0-4 wtf

Reagovat
smazaný uživatel

jak nečekané , když na ně vsadím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
johnik

Mimolet

Reagovat
Tommy the Gunner

Rodwell se asi dneska docka

Reagovat
havrys99

no jo vlastně

Reagovat
castelL

Kvalitná je aj ofenzíva, stoja tam všetci jak prostitútky za 5 dolárov, ja už nemám na toto vôbec nervy. Kurwa.

Reagovat
iamek

Ten pool nema vubec ten kloppovsky drive a tah na branu.

Reagovat
Cobra

Defoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Coutinho10

Sunderland to je polocas

Reagovat
off-olda

CP

Reagovat
mithro

moyseh

Reagovat
Whitemedia

DEFOOOE

Reagovat
smazaný uživatel

Naše bránění standardek je fakt otřesný, ale mnohem víc mi teda vadí, co (ne)vytváříme směrem dopředu. Nad míčem stojíme, místo abychom se snažili rychle zakombinovat a otevřít prostor a když už nevíme, co dál, tak prostě hodíme centr do vápna na náhodu, jestli se to neodrazí. Milner poslední dobou přímo děsivej. Sice tam měl dobrej náběh, ale pak celou akci pošle do kopru a dozadu je taky šílenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Súperovi vždy stačí na nás taká ľahká taktika... Agrh...

Reagovat
smazaný uživatel

*jednoduchá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

MOYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
havrys99

4:0

Reagovat
liquicitizen

Big Sam

Reagovat
Miguel19

Palace

Reagovat
Mimalu
Reagovat
REPLIKATOR

van Aanholt geniální přestup

Reagovat
minoLFC

Coutinho od podpísania kontraktu totálne nepresný. Tá hra nemá tvár celkovo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím proč hejtíte Mignoleta, tohle píšou na livesportu:

Po skvělém zákroku gólmana se k dorážce dostal Alfred N'Diaye (Hull) a svou prudkou přízemní střelou doprostřed branky ho podruhé vyniknout nenechal.

Reagovat
havrys99

Reagovat
avicii

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
mithro

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Derland Moyseh

Reagovat
stiflerovamama

Obraz hry taky ako v predošlých zapasoch, lopta na nasich kopackach, neschopnost si nieco vypracovat, gol zo standartky. Coutinho najslabsi hrac na ihrisku.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Mihi

Rodwell v základe

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Whitemedia

to snad ne

Reagovat
frank

Měl dostat červenou minulý kolo a teď by zase chyběl.

Reagovat
Orlandiiik

Sunderland

Reagovat
vladis271

další alibistický 1.polčas v ktorom sme si nič nevymysleli. Koľký v rade sa pýtam?

Stred Hendo Can je na facku. Can nemá čo robiť v základe a Henderson je oproti Gerrardovi neskutočný ústup v kvalite. Takto proste nie.Najviac nás zasiahlo zranenie Coutinha. Logicky sa nevrátil v rovnakej forme v akej bol pred tým. Lenže ohromný úpadok formy zaznamenal aj Lallana. Ten tím si neverí, stratila sa tá ohromná ľahkosť akcií prvej polovici sezóny. Pôsobíme ako tím pod Hodgsonom. Jediné čo vieme je behať po strate lopty, ak je toto všetko čna čo sa taktický tím zmôže nech ide trénovať nejaký tím stredu tabuľky. Akonáhle sa vytratí Couts a Lallana Mané odíde na ACN ostatní hrajú to na čo majú, teda je to len banda kopáčov bez futbalového umu. Jeden taký nám robí kapitána. A takí vám trofeje nikdy nevyhrajú. Na ten náš stred začínam byť alergický. Že je Mignolet šašek som si už zvykol to nemá cenu komentovať. Jo a s Coutsom logicky odišiel aj Firmino lebo bez neho je on v lese vždy. Bez poriadneho hrota sme v riti. Tieto pokusy hrať to na rozloženie gólovej záťaže celého tímu fungovali prvú polku sezóny ale ako odišlo všetko do kkta na zač., roka potrebovalo by to shootera a toho nemáme.

Reagovat
Hokaido

Lukaku fantakapitán

Reagovat
C-M@ster

Asi náhodou nejseš FC Kopřivnice..

Reagovat
Hokaido

Ne.

Reagovat
Zaschrona

Temer perfektni polocas. Lukaku, Lookman, Schneiderlin, Barkley, McCarthy, Coleman - vsichni skveli. Nejvetsi radost mam hlavne z Lookmana, tolik sebevedomi a schopnosti s micem, to jsem u nas u tak mladeho hrace uz hodne dlouho nevidel... Koeman s tymem udelal nechutne velky kus prace, tohle me bavi.

Reagovat
fenixLFC

proti zavretej obrane proste nevieme a je to nuda. kazdopadne s manem je vidiet jeden podstatny rozdiel- ked sa firmino tula po krajoch, mane ho nahradi na hrote a caka v sestantke napríklad. to predtým nebolo, ked tam nebol frimino, nebol tam nikto. kazdopadne nepresny vykon, nejde nam to. hull ale hra a bojuje skvelo, to im treba uznat

BTW palace prial som im zostup, ale za toho chuja na lavicke si fakt zostup zasluzia. snad to ale mackam stacit nebude a popakuju sa obaja

Reagovat
kiwwi

12:20 som sa spamatal, ze som nenastavil fantu...ale stihol som to...moja jedina zmena bola, ze som dal Defoa na lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Já změnil kapitána z Alexise na Lukaku... a zapomněl potvrdit změnu

Reagovat
smazaný uživatel

A on tam nasází 4 fíky

Reagovat
Coutinho10

na ukor Negreda jo ?

Reagovat
kiwwi

Mal som ich na ihrisku všetkých troch. Vyhodil som defoa a dal tam snodgradsa

Reagovat
Coutinho10

jj tak to skoda vzhkedem k tomu, ze WHU dalo uz 3 goly a Snodgrass nic

Reagovat
Gareth Bale 11

Sunderland začal tenhle rok nějak brzo.

Reagovat
vladis271

Jo a toto. MU mali problém s brankárom priviedli DDG, Spurs mali problém priviedli Llorisa, Arsenal Čecha. Chelsea tam je aj trojka lepšia než naša jednotka. Jeden čas mali dvojku Čech - Courtois. Potom Courtous Begovič. Len my sa už sezóny tvárime, že šak čo brankár, ved to je len nejaký týpek čo stojí tam vzdau a občas ho snád niečo trafí. Tam netreba investovať. A preto tam roky šaškajuje Mignoilet, ked sa to malo riešiť kúpil sa shaky týpek z Nemecka ktorý má od istoty na míle daleko. Pamätám si, že sme boli žrgrlaví za Begovič apriplatiť a preto prišiel mimolet lebo bol lacnejší. Neskutočné. Ale tak bavíme sa o klube kde aj v roku 2017 môže vyskytnúť v základe Lucas takže nvm prečo nezvládam už som si mal na to zvyknúť.

Reagovat
nani92

bez rýpnutia, tie kluby čo si vymenoval maju v podstate aj tie dvojky lepšie ako Mignolet nie? Ospina, Romero/ Valdes svojho času, Vorm..

Reagovat
castelL

áno majú..

Reagovat
vladis271

možno aj hej. Ale to sa ťažko posudzuje lebo často nehrávajú tak nemôžeme vedieť v akej sú forme. Mignolet zahrá 2 zápasy fajn. Už si človek myslí, že možno sa chytá a potom príde Luiz, týpej stratí sebavedomie a už sa vezie. On bude podľa mňa aj strašne psychicky labilný.

Byť toto v MU pošlu emisára s ponukou 50 mega k Atlétom a majú pici. Peniaze by sme na to mali. Ale nespravíme to. A to nevravím či by chcel prísť. Asi ani ne. Lebo všade naokolo by dostal cez 200 p/w. A záujem oňho niekde určite bude.

Reagovat
nani92

a to ste sa mi smiali, ked som vam doporučoval Harta, ten taký drahý nebude

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

ja som sa určite nesmial.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

nesmiali. ked uz tak tomu ze urcite budeme tahat dalsiu jednotku ked sme v tom istom okne jednu pritiahli. to ze sa nechytila a zranila je dalsia vec, ktoru sme vtedy proste vediet nemohli

Reagovat
nani92

tomu chápem, ale myslím že mať toho Karlusa a Harta na ročnom hosťovaní a definitivne sa Mignoleta zbaviť sa proste ponukalo..

Reagovat
smazaný uživatel

N'diaye will always love youuu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Liquid

Sunderland a Hull takhlec se bojuje o záchranu a Liverpool snad na konci sezóny na 6.místě

Reagovat
Greny

3 rohy penalta piskej .. mam na Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika, Milner zbehnutý na ľavom krídle, príde mu rýchla lopta, kt. rýchlo treba poslať do vápna (alebo do nebezpečného územia), on zasekne na pravačku, odcentruje a obrana sa do vtedy sforumuje a odvráti očakávaný center... Pozdravujem Mindasa, kt. tvrdil, že je obojnohý .

Reagovat
Kluivert9

Van Aanholt si chtěl vzít na sebe o poločase zpátky dres Sunderlandu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

to snad není pravda to ja fakt ten Liverpool nedá ani jeden posranej gol

Reagovat
Coutinho10

ouuuu Maneee skoda

Reagovat
Zaschrona

Lookman

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino, Can dole, Origi, Sturridge hore... Stred bude síce priechoďák, ale to je jednom kedže CanKO sa tam šiel znovu vyprdkať...

Reagovat
smazaný uživatel

jedno,*

Reagovat
smazaný uživatel

Big Sam vážne nastúpil dnes v 541? Wow..

Reagovat
fenixLFC

boze clyne ty si kkt

Reagovat
smazaný uživatel

Clyne Čo sa s ním porobilo.

Reagovat
fenixLFC

nic furt je rovnaky. len predtým sme mali hlena, oproti ktorému to bolo zjavenie. to ze je k hovnu je preto lebo sme zbaudli aky bol hlen nic ine

Reagovat
smazaný uživatel

No, už som od Clynea videl aj ďaleko lepšie výkony.

Reagovat
Zaschrona

Hmm, RFM koukacka, Barry neduslednost, trapny gol... a McCarthy neumi promenovat 100% tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Can , daj ho dole kurva Jurgen

Reagovat
smazaný uživatel

Rodwell zranený...

Reagovat
Whitemedia

ten Ábel je co za dřevo

Reagovat
Whitemedia

hmm Niasse jde místo něj

Reagovat
vladis271

Lucas

Reagovat
nani92

toto striedanie je definícia drevo za väčšie drevo

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas je tak pomalá lemra Nikdy nepochopím, jak může takový hráč působit v anglické lize

Reagovat
Liquid

a jak takový hráč může být Brazilec

Reagovat
fenixLFC

mignolet tam klzal pomaly od brankovej ciary byt tam torchu schopnejsi utocnik tak je po zapase

Reagovat
EXoRcIsT

Hernandez wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Niasse on the pitch

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

fakt to je sranda, ked sa to deje aj niekomu inemu ako len nam

Reagovat
Miguel19

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
stiflerovamama

chodte do pice uz....

Reagovat
smazaný uživatel

Inac uz neviem kolky zapas po sebe Klopp uplne nezmyselne otala so striedaniami. To je na facku. Nechapem na co caka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Lucas zase zkušeně opustil svého hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

oni su vpci

Reagovat
Whitemedia

Ale rád bych mrkl, jak vedle sebe v základu nastupuje Ábel s Niassem

Reagovat
Cobra

A k nim do party přibalit i Okazakiho.

Reagovat
REPLIKATOR

Coutinho

Reagovat
Swarley

zase Klopp brečí, co to bude dneska?

Reagovat
Greny

José mu dal navod

Reagovat
Swarley

jo jo, ona to vlastně měla být ta pointa

Reagovat
Hokaido

Coutinho

Jinak když bek Hullu při vlastním rohu místo Firmina hlídá Niassého je fakt k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď od hráčov LFC nehrozí žiadne nebezpečenstvo, tak čo má ako robiť? Má tam len tak stáť?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Klopp tam čo akože skúša pri tom 4. rozhodcovi stále? Trapko.

Reagovat
Miguel19

Fakt nevim kde vzal tu auru sympaťáka..

Reagovat
smazaný uživatel

Abela som sa vždy v PESku bál, bol to najlepší rýchlostno-silový útočník ever. Nedal sa dobehnúť ani odtlačiť.

Reagovat
Hokaido

Stopěři Hullu jsou skvělí ve vzduchu. Fakt nechápu, proč Klopp nechává svoje hráče tolik centrovat, vždyť je to úplně k hovnu.

Reagovat
Teoretik

Bournemouth

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (C), Walker, Alderweireld, Dier, Davies, Dembele, Wanyama, Dele, Eriksen, Son, Kane. #COYS

Reagovat
FUnk

hra na tri vzadu by byla lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Misto pohodoveho drzeni balonu zalezeni dozadu a snaha hrat na jednoduche protiutoky... nefunguje, zvlast pokud se nepromenuji sance. A momentum uplne na druhe strana a strachovani o vysledek. Jak typicky...

Reagovat
smazaný uživatel

Koeman

Reagovat
Zaschrona

Ne, hraci. Barry a obrana na to jsou dlouhodobe odbornici.

Reagovat
smazaný uživatel

S liverpoolem posledni dobou soutezime kdo vypada vic beznadejne... abdel teda neskutecnej palic. Nastesti ho prisel vystridat Niasse

Reagovat
stiflerovamama

neskutocne prijebane riesime tie situacie pred 16

Reagovat
cubazi

Sme trapný

Môžte v predu tlačiť ked vzadu mame čierne diery, nešlo to včera nejde to dnes a nepojde to ani zajtra dokým nebude kvalita...márnosť

Reagovat
Coutinho10

twl Adam

Reagovat
cubazi

nevadí ale dnes chýba nam hlavne zakončenie....

Reagovat
Coutinho10

j je to spatny

Reagovat
Greny

Lucas dnes nejlepsi hrac LFC v suchym triku

Reagovat
off-olda

Lallana

Reagovat
vladis271

Väčšinou je dobré nájsť si obeť a vyzúriť sa na nej. Väčšinou je na to dobrý Lucas, ale dnes je tam toho tak veľa. Mimolet, Can, captainfantastic, že na to seru a idem kuknut poslednú časť vikiingov.

Reagovat
Mimalu

3 dny a Liverpool vypadá jako úplně jiný tým, moc se na to nedá ani dívat

Reagovat
fenixLFC

sme totalne v pici, sebavedomie nula bodov, nervozni ako hovado...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Zaschrona

ROMELUUUUUUUUUUUUU

Reagovat
Setwo

pozerať sa na nich to je za trest..

Reagovat
smazaný uživatel

ROMELU

Reagovat
off-olda

Morenoooooooooooo

Reagovat
Whitemedia

Niasse

Reagovat
Swarley

even better

Reagovat
Cobra

Looooooooooooooooooooooool

Reagovat
PISTOLERO

Ostuda!

Reagovat
Orlandiiik

Niase

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Niasse, choďte sa zakopať...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

strop

Reagovat
Miguel19

NIASSEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Coutinho10

hm parada

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
smazaný uživatel

taky dobry

Reagovat
avicii

katastrofa, nebudeme ani v LM

Reagovat
off-olda

Bůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůh

Reagovat
cubazi

Reagovat
fenixLFC

ked nam ta niasse gol

Reagovat
smazaný uživatel

Niasse

Reagovat
stiflerovamama

lucas matip

Reagovat
Zaschrona

LUKAKUUUUUUUUUUUU buh

Reagovat
nani92

*NIASSEEEEEEEEE

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Zaschrona

a Barkley jaka asistence patickou, mmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

zaslužené

Reagovat
Gareth Bale 11

Když vám dá gól Niasse a nahrávku má Ranocchia, je to zralé na ručník.

Reagovat
iamek

Jak se nam smali, ze nam dal gol Niasse :-D

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak lepsie ta hanba nemohla byt podciarknuta

Reagovat
Rybinho85

Jako Hull z dvojzápasu s United a Poolem nejspíš 4 body super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mojmira

faktor Ranocchia

Reagovat
smazaný uživatel

faktor Niasse

Reagovat
bbbauch

stacilo mu dat skrinku

Reagovat
Hai

Evropska liga klopp

Reagovat
Zaschrona

lol, Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

totálna kríza...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, když se Kloppovi daří, tak je jeho tým nezastavitelný, ale když se to začne srát, tak se to sere pořádně. Stejný to bylo jak s Mainzem, tak s BVB.

Reagovat
Greny

Toho Lukaka ten José nemel nikdy prodavat

Reagovat
Greny

Toho Lukaka ten José nemel nikdy prodavat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

To je borec. Dává góly jen lepším - Liverpool, United...

Reagovat
Miguel19

A Ranocchia asistence To je na sestup tvl..

Reagovat
minoLFC

Lucasov prínos pre obranu je na ihrisku taký istý ako na tribúne.

Reagovat
cubazi

Anlakýýýý

Reagovat
REPLIKATOR

Ty krávo tohle už je moc

Reagovat
Free_player

Reagovat
cubazi

netreba nam posili ved mame Lucasa a Migna, a sme tam kde sme ,v sympatickej top 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku nejlepší střelec PL Bože, ať za něj v létě Wenger klidně pošle 80 mega

Reagovat
Mimalu

a my s nima remizujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale teda vytěžit z dvojzápasu s United a LFC čtyři body, to je na velkou poklonu pro Silvu. Takhle skvěle po taktické stránce připravit rozesranej tým, to je kumšt.

Reagovat
smazaný uživatel

a kolko smiechu si vysluzili za tie nakupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Od koho? Kromě Niasseho to jsou všechno docela fajn hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
mithro

a my sme s nimi remizovali

Reagovat
spider_8

Ale Hull jsme porazili

Reagovat
Setwo

to je v pici, podla mna dokedy u nas bude Lucas, tak sa nikam neposuneme, on podla mna prinasa smolu uz len tym, ze je furt u nas... ja viem ze hraju napicu aj ini hraci, ale Lucas uz mal byt davno prec

Reagovat
SpecialOne

No Shearere třes se, Romelu jde po tobě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Mané je skvelý, jeden na jedného vie jediný...

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo pekná strela...

Reagovat
minoLFC

Ako dúfam, že si Klopp tento výkon poriadne vydiskutuje so 4. rozhodcom.

Reagovat
smazaný uživatel

To už sa ale stalo. A nie raz.

Reagovat
nani92

ale dnes to je Dean a tam je bez šance aj Klopp

Reagovat
Zaschrona

ale ta obrana je tragedie jim da Koeman cocku

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ťahajú nohy a sú bez šťavy...achjo

Reagovat
REPLIKATOR

Firmino z formy 2 měsíce a stejně hraje každej zápas 90 minut"

Reagovat
vladis271

fajn jasné, forma sem forma tam. Ale ako kurva sa môže behom mesiaca stať z tímu toto? Z toho čo sme hrali do Vianoc a čo hráme teraz? Klopp má jediné šťastie, že má meno, lebo by sa pod ním začala triasť stolička.

Reagovat
smazaný uživatel

To su ti Vikingovia taki kratki?

Reagovat
smazaný uživatel

Vikingovia už skončili? Nejako rýchlo.

Reagovat
smazaný uživatel

a čo ten Ivar

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je pravda, ze to pocasie by mohlo byt aj lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

aj súper sa mohol menej snažiť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Hull ale inak super, celkom im aj prajem zachranu, momemntalne celkom zaujimave muzstvo

Reagovat
spider_8

No one can beat us! Except everyone

Reagovat
Zaschrona

BARKLEEEEEEEEY

borec, slavit gol pred tim nez ho zasune do prezdne

Reagovat
off-olda

Game, set, match

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Everton hraje tenis, ne?

Reagovat
minoLFC

Henderson je paródia na kapitána.

Reagovat
vladis271

Reagovat
minoLFC

bohužiaľ tam nieje nikto, kto by ním mohol byť.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SpecialOne

A díííky José, mám tady po tobě nick jak kretén a dívám se každej týden jak nám Lukaku a De Bruyne neměli co nabídnout Ty budeš muset ten United řádně rozesrat, abych ti odpustil

Reagovat
Greny

on nas bude za rok za dva mrzet i druhej Hazard

Reagovat
spider_8

Místo Lukakua máme Costu, takže bych brzdil.

Reagovat
Kovi81

Lukaku me nesere, Diego je hodne adekvatni nahrada, ale KdB proste zpetne byla chyba, i kdyz ty prachy uz tehdy byly za nej fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, Barkley zvedá ruce nad hlavu ještě před střelou do prázdné

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp teraz totálne na Mourinha. On absolútne nezvláda.

Reagovat
smazaný uživatel

Začínam mať pochybnosti, či je ten Kloppov behavý futbal dobrý pre tím PL... Od 70. min každý zápas od januára hráči ťahajú nohy, každý zápas...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

My tak hrajeme taky a takové problémy nemáme. To nebude stylem fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to šírkou kádru, to je pravda...To tu kritizujem už riadne dlho... Klopp hráčom z lavičky neverí... A je pravda, že kvalitu nemajú...

Reagovat
smazaný uživatel

Aale měli jsme, minulou sezónu. LFC hraje teď tak zběsile, jako jsme hráli my vloni.

Reagovat
Cobra

Nemyslím si, že to bylo fyzičkou. Spíš jsme se psychicky položily od prohry s Čukotkou.

Reagovat
smazaný uživatel

To taky, ale klasicky jsme ztráceli body v poslední čtvrtině zápasu. Tím myslím přes celou sezónu, ne jenom konec.

Reagovat
bbbauch

Proc ne, kdyz mas sirokej kadr a umis s nim rotovat dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Nečakané

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham běhá stejně a hráči to vydrží. Máme akorát dřevěný fotbalisty.

Reagovat
smazaný uživatel

Majú lepší káder a Poche to viac rotuje...

Reagovat
smazaný uživatel

To s tou rotaciou sa mi uplne nezda, teda.

Reagovat
smazaný uživatel

No však píšu, že máme dřevěný fotbalisty. To je ale chyba Kloppa a majitelů.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nás Amíci predajú nejakým majiteľom, kt. zainvestujú...

Reagovat
vladis271

a žiadnu hĺbku. Ale ako píšeš je to chyba majiteľov a Kloppa. Ten rozdiel je markantný najmä ak to porovnáme napr. so Spurs ako nám tí dokázali utiecť. A to ani nie je nejak dlhé obdobie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Vymenime za Wengera, ked si neviete vazit co mate

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tady prosim te nic nemen, dalsi Slovak, co mu preplo

Reagovat
J0EL

Otvor oci. S AW to nema zmusel uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikam, ze to smysl ma, ale takovy detinsky reakce "tak si ho vezmete" nebo ze ho vymenime..je ponekud divny

Promin za ten utok, spletl sem si te s Nikim

Reagovat
J0EL

Bolo to samozrejme myslene s "nadsazkou". Je mi jasne, ze je to nerealne. Kazdopadne uz som dospel do takeho stadia, ze mi je uz jedno kto nahradi AW, hlavne nech je to hned. Na toto ja uz nemam nervy.

Btw teraz uz chapem tu utocnu reakciu ospravedlnenie sa prijima

Reagovat
smazaný uživatel

Taky uz myslim, ze Wengeruv cas vyprsel, ale koho tam chces jako dat? Pri predstave, ze prodlouzi o ty dva roky, se osypavam...Ani ja si uz skoro nepamatuju na dobu pred nim Mozna Blanc?Dat to Bouldovi?Ten Sarri ma slusny vysledky za sebou...sam nevim

Reagovat
J0EL

Jardin, Howe, Tuchel, prip. iny z tych mladych Nemcov... Ako vravim, je mi to jedno. Potrebujeme akukolvek zmenu a potrebujeme ju hned. Z Wengerovych tlacoviek mam uz osypky. Ziadna reakcia na vysledky, ziadna zmena systemu, zostavy ci formacie. Striedania neskore a nezmyselne. Uprednostnuje svojich favoritov na ukor timu, proste stacilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak pises no...ale snad nejvic me sere letos...Je moznost hrat na 2 hrotaky, utocnici ve forme, zaloha je pochcipana a on si furt jede svoje, jakoby se nic nedelo. Jenze to by nedostal do sestavy Ozila s Ramseym, tak budem hrat furt ten jeho nesmysl.Jak nemam rad tu frazi, tak zrovna na nej se hodi ta o tom ujizdejicim vlaku

Reagovat
smazaný uživatel

jo a Jardim Dobrej tip, na nej sem uplne zapomel. To je kouc podle myho gusta

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

v poslednej dobe nam chyba aktivita j zozaciatku, ten pressing uz nie je taky dravy ako bol na zaciatku sezony. Ci tot ak je uvidíme v najblizsich tyzdnoch, teraz bolo extremne obdobie, v nasledujúcich dvoch mesiacoch mame 6 zapasov tak uz snad bude cas sa vydychat. skor im treba spravit psychiku

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, teraz budú mať čas na oddych.

Reagovat
iamek

A to nehrajete pohary.

Reagovat
kiwwi

a to nehrate europu

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth have conceded 34 in 13 matches.

Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth have conceded 34 in 13 matches.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

tragédi

Reagovat
FCSL
Reagovat
REPLIKATOR

Vydra už nechodí na hřiště ani z lavičky. To je strašný tragéd.

Reagovat
Gareth Bale 11

Son.

Reagovat
Cobra

To zase budeme pálit uplně vše?

Reagovat
Gareth Bale 11

Valdes měl jít ven za to na Alliho.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá odpuštěná redka za dva zápasy

Reagovat
aramaki

Ale no..mala výmena názorov, takých je v každom zápase niekoľko že redka

Reagovat
smazaný uživatel

Když někomu šaháš do xichtu, máš dostat redku. Seš asi poslední, kdo to ještě neví.

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes si tam fackuje Alliho a sudí nic. Sice, jak známe Alliho, tak nemá svědomí čistý, ale i tak.

Reagovat
Gareth Bale 11

Podle těch opakovaček je v tom, tentokrát, Alli fakt nevinně.

Reagovat
smazaný uživatel

to je zas zápas, dopiče

Reagovat
FUnk

jsi cekal ze prijedou hrat utocne potom co od kazdeho dostanou 4 goly?

Reagovat
Whitemedia

Na to, že od každého dostávají čtyřku, tak je těch 26 obdržených branek paráda..a navíc 4 branky od nikoho ještě nedostali.

Reagovat
smazaný uživatel

Boro trhá rekordy Radegast indexu.

Jinak hrozná gólová impotence.

Reagovat
Free_player

Jak vypadal první poločas ?

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako druhý poločas proti Sunderlandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho Sona fakt rostu, co ten dokáže dojebat..všechno jde přes něj a za celý poločas dal jediný dobrý míč. Fakt bych tam poslal Janssena.

Reagovat
masly008

jenkinson ho maže

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Bordel i ve vlastním ansáblu

Reagovat
masly008

ta chelsea mě rozhodila asi.samozřejmě chambers.omlouvám se velký lacobe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Gareth Bale 11

Konečně. Penalta úplně jasná.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvobození

Reagovat
Rybinho85

Reagovat
hefy

Reagovat
Gareth Bale 11

Jinak Toby je zatím se střeďákama nejlepší na place, má úplně všechno a působí strašně klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Eriku, už se uzdrav nebo mi z toho Sona stříkne.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Sonovi už chápu, jaká bolest je mít v týmu Walcotta

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak, on je prostě celý Walcott.

Reagovat
Gareth Bale 11

Ale aspoň běhá a brání.

Reagovat
fantomas

No to je pěkná hovadina, 1 na 1 je asi tak stokrát silnější.

Reagovat
fantomas

A ve střelbě ze střední vzdálenosti taky.

Reagovat
smazaný uživatel

A zas o něco pomalejší. Pointa je, že se oba díky skvělému výběru místa dostanou do obrovského množství vyložených šancí... které všechny spálej, aby pak dali góla z nějaké nesmyslné situace.

Reagovat
fantomas

Tak to vám ke srovnání dvou hráčů stačí docela málo. Ale ok

Reagovat
smazaný uživatel

No, asi je, ale prostě on je hodně zvláštní zakončovatel. Když je opravdu potřeba a šancí je minimum, ten gól nějak dá. Když ale má šanci za šancí, spálí toho plno hrozným způsobem.

Reagovat
fantomas

Jo, to určitě sedí no.

Reagovat
vodka

já nevim, mi přijdou v tomto všichni ti korejci a japonci podobní tragédi. U nás Park taky překopával bránu z metru, aby pak v klíčových zápasech rozhodoval zápasy. Son, Okazaki, to je dost podobné...

Reagovat
Kaze

Ja taky, akorat jsem je nezakoncoval ani v klicovych zapasech

Reagovat
vodka

já taky ne...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak mě někdy Lamela taky sral, tak už aby byl fakt zpátky.

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A co s nim je?

Reagovat
Gareth Bale 11

Myslím, že něco s kyčlí, ale už by měl trénovat a brzo se vrátit.

Reagovat
Gareth Bale 11

Proč, panebože proč tam vždycky narve Sissoka?!

Reagovat
smazaný uživatel

Existují větší zajebávači šancí?

Reagovat
mul

UTD tuto seznu jednoznacne

Reagovat
Whitemedia

Fabio centry na hovno..

Reagovat
Steven666

Leicester a United a redakčný tip 1?

Reagovat
mithro

po zavahani superov je jasne, ze dnes lisky minimalne boduju.

Reagovat
Busby babes

dneska jsem hodne zvedavej na sestavu. Kdyz neni Jones, tak asi Baily misto nej. chtel bych vlevo Shawa a pred nim Martiala. Predpokladam, ze Pogbu neposadi, ale zkusil bych Bastiho misto Carricka.

Reagovat
Dawon

No...neprekvapilo by me, kdyby se ani jedna z techle predpovedi nesplnila

Reagovat
Dawon

Nebo teda...to ze Pogbu neposadi asi urcite, zbytek nevim, nevim Bailly je teda zdravy?

Reagovat
Busby babes

me taky. obvykle netrefim vubec nic kdyz takhle tipuju sestavu. Bailly by mel byt zdravy, Zoze vcera rikal, ze jen Jones je out.

Reagovat
Busby babes

Lukaku nejplodnějším Belgičanem v top lize...

jsem si rikal: to ma 7 deti nebo co?

Reagovat
Coutinho10

taky sem cekal po rozkliknuti neco podobnyho

Reagovat
nani92

"In Germany, FC Bayern München start winning the league in the summer. They go to Borussia Dortmund every year and buy their best player ... Do you think I can go to Tottenham Hotspur and bring two Tottenham players to kill Tottenham? I cannot."

- Manchester United manager Jose Mourinho

Reagovat
Dawon

Co to zas je za random fňuk?

Reagovat
Dawon

A on se ho na to nekdo nejak ptal, nebo proc se takhle rozpovidal?

Reagovat
Busby babes

netusim.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vladis271

aký splašok. Ved toto je všeobecne známe. Aj som niečo podobné použil proti južanskej náplave a Counterovi a Swarleymu pri mojom vysvetľovaní prečo si to Pepek nebude vodiť. Hviezdy z Barcy Bayrnu a Realu nezláka a konkurencia v lige mu ukáže prostredník.

Reagovat
nani92

som na tvojej strane

Reagovat
Coutinho10

Aguero zase na lavicce du ho hned sundat...otazka koho za nej...Kane, Lukaku nebo Jesus ?

Reagovat
Hokaido

Lukaku má celkem dobrej los a do konce týdne mu ještě určitě 2x vzroste cena. Podle mě momentálně nobrainer.

Jusus vypadá skvěle, ale 9,1 je docela dost a podle mě si s Aguerem budou hodně krást minuty.

Reagovat
Coutinho10

je fakt ze ta cena 9,1 a 9,7 mez Jesusem a Lukakem na to, jak to tam Romelu pali...Kane sice ma taky vpoho los, ale ten bude vic pod tlakem a hodne se ty goly delej mezi Eriksena a Alliho, takze asi pujdu do Lukaka

Reagovat
Coutinho10

tak hotovo..Lukaku za 9.7 koupenej

Reagovat
mikelinos

ti co tomu rozumí ho měli už teď a dokonce kapitánem

Reagovat
Coutinho10

ja ho ze zacatku mel, ale pak sem ho bohuzel prodal

Reagovat
Error

Caballero, Stones, Kolarov, Clichy, Fernandinho, Toure, Sterling, De Bruyne, Silva (C), Sane, G. Jesus

To je pecka

Reagovat
lucius6

Guardiola se s tim moc nemaže no, přijde mi navíc, že systematicky upřednosťnuje hráče, které si sám přivedl, třeba Kelechi už chybí i na lavičce po několikáté v řadě a nevím o tom, že by byl zraněný a výkonostně u něj problém nebyl.

Reagovat
minoLFC

ale už aspoň nieje ten tragéd v bráne

Reagovat
Miguel19

Tak to je jasný no. Většina trenérů upřednostňuje hráče, které si sám přivedl..

Reagovat
lucius6

To samozřejmě ano, ale obvykle trenér nevyhodí okamžitě hráče, který má v týmu vybudovanou silnou pozici a nebo to neudělá hned, ale Guardiola hned vyhodil Harta, teď přestává stavět Aguera, on s tím absolutně nemá problém.

Reagovat
vilp

Agüero dal od listopadu v lize jen jeden gól, takže bych s ním na lavičce neměl problém, kór po posledním zápase, který odehrál Jesus.

Reagovat
smazaný uživatel

A taký Nolito sa nedostáva ani do nominácii v podstate od začiatku roka (na jednu výnimku v FA Cupe).

Reagovat
lucius6

To mě taky překvapuje, ale u něj trochu věřim tomu, že nemá ideální formu nebo neni dostatečně fyzicky připravenej, protože měl nějaké zranění a od té doby se pořádně nedostal do sestavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy mal zranenie? Ja som nič nepostrehol. Ale myslím, že aspoň na tú lavičku by sa dostával, aby bol fit. Či? Nechcem unáhlene hovoriť, že sa nevie presadiť...

Reagovat
Teoretik

Otamendi volno? nebo?

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám: DDG- Darmian/Blind, Rojo, Smalling, Valencia- Carrick, Herrera- Lingard, Pogba, Miky-Zlatan

Přeju si: DDG- Shaw, Smalling, Bailly, Valencia- Schweinsteiger, Herrera- Martial, Mata, Miky- Zlatan

Reagovat
EXoRcIsT

Swansea len caka kedy dostane gol

Reagovat
Teoretik

To je borec

Reagovat
smazaný uživatel

sterling genialna asistencia

Reagovat
diastan

Toto je a bude hráč

Reagovat
Coutinho10

hm kdo jinej

Reagovat
teenz

Jesusovo nasazení je super.

Reagovat
smazaný uživatel

Normálne nemožem uveriť tomu, že začal stavať Yayu a posadil Brava a Aguera

Reagovat
patas92

Aguero může do Číny

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem si predstaviť, že Swansea toto nevyužije aspoň na 1 gól (rozostavenie City).

Reagovat
Teoretik

není v něm žádný rozdíl oproti West Hamu

Reagovat
smazaný uživatel

O jedného obrancu menej

Reagovat
Teoretik

Fernandinho hraje pravého beka

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, dík. Začal som pozerať až teraz.

Reagovat
Teoretik

Ale moc mu to tam nejde. Navíc je před ním Sterling, takže směrem dopředu bída, zachraňuje to tam De Bruyne. No a pozičně tam taky párkrát propadl.

Reagovat
Miguel19

Parádní bránění při rohu

Reagovat
Usty

Ta atmosféra na Etihad je absolutně k uzoufání..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa najhoršia celkovo v lige. Tesne pri Etihade je Stamford Bridge (s výnimkou derby zápasov ako včera).

Reagovat
Hokaido

To určitě není pravda.

Reagovat
Cobra

Samozřejmě. Ještě tam zapomněl připsat Emirates.

Reagovat
Hokaido

No minimálně na Emirates horší atmosféra je, proto jsem to vůbec napsal.

A těch stadionů je daleko víc, úplně nejhorší mi poslední dobou přijde WHU. V Bournemouthu je to taky slabota, protože ten stadion je na vytvoření nějaký skvělý atmosféry prostě malej. Slabší je to i v Leicesteru, Watfordu, Sotonu...

Reagovat
smazaný uživatel

Watford som zabudol, tam si ani nespomínam, že by som vôbec počul nejaký chant..Takže pridávam Etihad, SB a Vicarage Road. Ale v Leicestri a Southamptone to ani náhodou nie je slabšie Saints patria medzi najlepších fans.

Reagovat
Hokaido

A London Stadium teda nic? Emirates nic?

Fakt si nemyslím, že by na tom Chelsea byla tak špatně. Matthew Harding Stand je skvělá tribuna, která i přes všechny problémy dokáže pořád udělat skvělou atmosféru.

Reagovat
smazaný uživatel

Na London Stadium je to podľa mňa určite lepšie než na Bridge, z tých zápasov, čo som mal možnosť vidieť. Emirates patrí tiež medzi slabšie...

Na Bridge proti slabším tímom niekedy prejde celý zápas bez jediného chantu. "Chelsea, chelsea, chelsea.." alebo "potlesk - Chelsea, potlesk - Chelsea" nerátam.

Reagovat
smazaný uživatel

Popevky ako KTBFFH som na SB počul zatiaľ len proti United, Liverpoolu, Arsenalu a Tottenhamu.

Reagovat
Hokaido

To prostě není pravda. A že za celý zápas není jedinýj chant? Totální nemysl.

Reagovat
Usty

I Shed je fajn, tam je taky vždycky bordel.

Reagovat
liquicitizen

Labute sú strašne márne, neviem ako sú chcú takto zachrániť...

Reagovat
lucius6

Udělování karet od pana rozhodčí opravdu nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Gabriel Jesus je prostě takový ten Football Manager nákup, kdy někde z Jižní Ameriky koupíte nějakého random vygenerovaného týpka s úplně nereálnými atributy a on to tam začne hned sypat.

Reagovat
teenz

Reagovat
off-olda

Reagovat
vilp

Akorát o tomhle se zrovna vědělo, že to bude dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
Infi

Reagovat
lucius6

Ono začíná dávat smysl, proč jesus hraje na úkor Aguera, když se podíváte na jeho wokrate. Dneska několikrát vybojoval ztracený míč nebo prostě jen to, jak presuje hráče Swansea, kteří pak často kvůli tomu dají špatnou přihrávku. Tam podle mě získává narozdíl od Aguera hodně plusových bodů.

Reagovat
vilp

Navíc teď Agüero nemá formu a ani střelecky se mu nedaří. A je fajn, že na to Guardiola takto reaguje, příjemná změna oproti tomu, co předvádí třeba Zidane s Benzemou a Moratou v Realu.

Reagovat
Hokaido

Workrate má na svůj věk fakt obdivuhodnej. Jeden z nejzajímavějších hráčů v PL za poslední roky, jsem na jeho kariéru fakt zvědavej.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vilp

Čím dál víc se mi začíná líbit Sané, z něj roste taky mimořádný hráč.

Reagovat
Miguel19

Ale finální fázi má zatím dost tragickou..

Reagovat
teenz

Reagovat
vilp

Máš pravdu. Nejhorší ale pro City je, že Sterling ji má ještě třikrát tragičtější. Oni celý poločas tlačí, soupeře nepustí za půlku, po kombinaci nebo průnicích po krajích se dostanou tolikrát do vápna a hlavně oni dva z toho nejsou schopni nic vytěžit.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
vladis271

to bolo jasné hned.

Reagovat
cristiano.K.

předpověd,že posadí Sterlinga sice nevyšla,ale základ hrát bude.

Reagovat
Miguel19

Pěkně pleška. Bravo by lovil.

Reagovat
Coutinho10

Gilfy paradni primak a Willi jeste lepsi zakrok

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Teoretik

Co ten Kolarov dělá?

Reagovat
Teoretik

Pepku střídaj, záloha ztrácí všechny balóny

Reagovat
Usty

To je až neuvěřitelný, jak šíleně neefektivní je City v předfinální fázi. Oni se dostali k vápnu tak 30x a v 80 % případů to kopnou do prvního hráče Swansea.

Reagovat
Serg!o

United XI vs Leicester: De Gea, Valencia, Bailly, Smalling, Rojo, Herrera, Pogba, Mata, Mkhitaryan, Ibrahimovic, Rashford.

Reagovat
EXoRcIsT

com do ... zase nehraju Shaw a Martial a naopak Ibra a Pogba si mali dat pauzu

Reagovat
iamek

Ty vole si delá prdel uz ...

Reagovat
nani92

panebože Mourinho, to je zas zostava

Reagovat
off-olda

Ty vole vyhoďte toho šaška.

Reagovat
Whitemedia

GYLFIIIIIII

Reagovat
r.mrazik

Shaw ani na lavici...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

šetří ho..

Reagovat
nani92

je to kokotko no

Reagovat
iamek

Hmm ten pujde. Uz to, ze se mel vratit Evra nexo znacilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ne, i když začínám se fakt bát.

Reagovat
r.mrazik

Nevypadá to s ním moc super...ale snad zůstane...

Reagovat
Miguel19

To by jste museli vykopnout Jožka..

Reagovat
Kovi81

byste

Reagovat
vodka

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

je po zraneni, nemoze hrat kazdy zapas, jose ho len setri

Reagovat
Infernoqt

ten odejde minimálně na hostovačku v létě, už s tím počítám

Reagovat
r.mrazik

Uff

Reagovat
mithro

Martial benched once again and Smalling somehow gets into the starting XI. This will not end well.

a Rojo na LB

Reagovat
r.mrazik

Jestli nasi shaw a martial dopadnou jak lukaku a de bruyne,tak se z toho zblaznim

Reagovat
I am Mancunian

mike je este aj kapitan

Reagovat
Busby babes

jelikoz je jeden ze zastupcu Wazzy, tak je to fakt prekvapivy. na to jakej ses fanousek United mas celkem neznalosti...

Reagovat
I am Mancunian

smorej sa smejem tomu, ze on je vobec vhodny material na kapitana

Reagovat
Infernoqt

Dobrá sestava. Blind na LB nestíhá proti běhavým soupeřům obzvlášt, Carrick je dobrej v záloze, ale bez něj si víc vytvoříme vepředu a Mata to na podhrotu rozhejbává. Dokonce víc než Rooney, kterej je nemocnej. Shaw asi skončil už po zápase s Watfordem, když Jose říkal, že má nedostatek zkušeností a udělal chybu,po níž jsme dostali gol. Od toho zápasu nikterak nepřesvědčil ani mne. Na hřiště ho ženeme jen my vzhledem k jeho kupní ceně.

Martiala nerozumím, ale tam bude víc otázkou principu jeho působení na hřišti. Rash si víc jde za vítězství a víc běhá, furt piluje dopředu. To je vlastně i důvod, proč kolikrát stavěl Lingarda i přes jeho slabší herní techniku. Takže závěrem... dobrá sestava dneska.

Reagovat
blade115

Hned bych ho k nám bral...

Reagovat
Kovi81

Reagovat
spider_8

Reagovat
Busby babes

skoda. to me mrzi. ale porad bych z toho nedelal takovou hysterii jako se tu deje

Reagovat
I am Mancunian

presne, nic sa nedeje

Reagovat
smazaný uživatel

Před chvílí to byl Smalling, teď je to Shaw a Martial.

Reagovat
kiwwi

Swans UDRZAT!!!

Reagovat
Miguel19

Gylfi

Reagovat
smazaný uživatel

Ten boj o záchranu ze strany Hullu a Swensea začíná docela bavit.

Reagovat
nani92

pred mesiacom to vyzeralo, že o TOP 4 bude tuhý boj, lebo všetci svoje zápasy vyhrávali a neboli zaváhania...teraz to vyzerá presne naopak

Reagovat
Gareth Bale 11

Krása Gylfi! A Narsingh to tam hezky rozjel.

Reagovat
Miguel19

Stones zase posranej. Ta střela nesmí projít..

Reagovat
PISTOLERO

Gylfi je frajer

Reagovat
pingla

Ten Gylfi je neskutecny, mohl by okamzite u nas nahradit Pogbu za ty posledni zapasy

Reagovat
kiwwi

btw Gylfiho gol ofsajd...nie zeby mi to vadilo

Reagovat
ADM

To je Aguero tak z formy že už 2 zápas za sebou sedel?

Reagovat
iamek

Jo

Reagovat
ADM

to som čakal že s takými delami v útoku ich tam bude stavať Pep oboch

Reagovat
ADM

Boh

Reagovat
stiflerovamama

obrana

Reagovat
stiflerovamama

Naughton je strasne smiesny hrac

Reagovat
EXoRcIsT

je to dement tam stoji a pozera . ja byt trener tak dalsich 5 zapasov nehra ich pripravil zbytocne o body

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
EXoRcIsT

26tka zo Swansea by si zasluzila vylucenie z kadru tam nanho pozeral a stal

Reagovat
Gareth Bale 11

Si už Kun nekopne.

Reagovat
Miguel19

Jak se na něj vysral

Ale Ježíš solidní vstup do PL..

Reagovat
smazaný uživatel

Těch gólů v posledních minutách je na můj vkus poslední dobou nějak moc.

Reagovat
ADM

A to tvoj úhlavný rival ani nemá v kádri Ramosa

Reagovat
off-olda

#freekun

Reagovat
nani92

pre Guardiolu zato, že sa nebál posadiť Aguera a dal tam nového mladého hráča..josé by sa mohol priučiť

Reagovat
kiwwi

posadil Younga a dal tam na kridlo Rashforda

Reagovat
Maresma

Reagovat
nani92

a teraz mal posadiť Rashforda a dať tam Martiala, a posadiť Matu a dať tam Carricka, posadiť Smallinga a dať tam Shawa..so easy

Reagovat
Busby babes

chcem hrat utocneji. Takze zmena Carrick - Mata dava smysl. Navic Carrick posledni zapasy mel taky slabsi. Jen se to tady nevidi no.

Reagovat
Gareth Bale 11

Naughton je úplně mimo.

Reagovat
Infernoqt

Jesus bude novej Messi. Ten kluk to má neskutečně v sobě.

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Neplacení daní?

Reagovat
Whitemedia

Další nový Messi? Těch je..

Reagovat
nani92

skôr Ronaldo, vyzerá byť dobrý doklepávač

Reagovat
EXoRcIsT

rovno Maradona s Pelem a Zidanom dokopy

Reagovat
smazaný uživatel

houby Messi, úplně jasnej Ronaldo (ten brazilskej samozřejmě)

Reagovat
minoLFC

Ronaldo/Rivaldo

Reagovat
vilp

Reagovat
vilp

Mně hodně připomíná Suáreze.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Nikikrew

Hmm ako som vravel cez tyzden, City budu teraz valit. Jesus paradny nakup, Sane talent ako svina. Tym LM neujde

Reagovat
EXoRcIsT

no neskutocne hrali az tak ze 3 body ziskali len preto ze Naughton je hrac pre dedinu a nie PL

Reagovat
Nikikrew

njn ale vyhrali to. Bol by som rad kebyze sami prognoza nenaplni ale mam taky pocit ze zacnu valit.

Reagovat
EXoRcIsT

podla mna doplatia na obranu a brankara

Reagovat
Usty

Naughton se úplně posral...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak tady dost lidí shazovalo Olssona, tak ten mi oproti Naughtonovi přijde mnohem kvalitnější..

Reagovat
Usty

To rozhodně je. Olsson hlavně nezůstal stát a čumět jak idiot namísto toho, aby šel do souboje s Jesusem.

Reagovat
Teoretik

Co to mělo být ta druhá půle? Pepek se to snaží úmyslně sabotovat, aby mohl za rok vyhrát EL ne? Ale Jesus mu to kazí. V druhé půli sotva přelezli půlku, prohráli snad všechny souboje a nevystřídá do 80. min.

Reagovat
EXoRcIsT

Teraz sa z toho Gabriela vsetci nepo.... Zahral dobre 2 zapasy . Kolko bolo takych hracov co vyleteli a nakoniec spadli .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

jasný Macheda

Reagovat
lucius6

Víc, než ty góly mě fascinuje jeho práce bez míče, to je totiž přesně to, co ti Machedové a podobní neměli, tam to bylo, že buď daj gól a nebo nic, ale Jesus tam jezdí 90 minut a to ho od většiny podobných "talentů" hrozně odlišuje.

Reagovat
vladis271

To je rozdiel ked kupujete Jesusa, Saného a ked kupujete nikoho lebo je bud drahý alebo má tú drzosť si pýtať peniaze ktoré by dostal všade inde. No ale takí hráči nereprezentujú FSG w..urg sorry liverpool way. Takže takých nám netreba

Reagovat
minoLFC

nemyslím, že je problém v peniazoch

Reagovat
Hokaido

Docela ofenzivní sestava od Ranieriho. Pokud to Ndidi nezvládne, tak to může skončit dalším průserem. Dneska by snad mohlo alespoň na pár minut dojít na Kapustku.

Come on you Foxes!

Reagovat
I am Mancunian

2000.

Reagovat
Miguel19

Mata na AM, to bude debakl..

Reagovat
Swarley

to hrajeme 4-4-2, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to tak

Reagovat
Swarley

no fakt že jo, Mata vpravo, Mkh vlevo

Reagovat
mul

Jose to uz chysta na prichod Griezza

Reagovat
smazaný uživatel

herrera v poslednych zapasoch jedine co robi su nahravky dozadu

Reagovat
r.mrazik

Zlatan jako 10??

Reagovat
niflheim

Zatím hodně zmatené v tom středu u nás. I přechod do útoku je poměrně chaotický.

Reagovat
ADM

tam neni prechod do útoku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

OT : KHL nikdy nemuze dosahnout ani z poloviny urovne NHL , kdyz dovoli takovou frašku jako dnes v zápase Záhreb - Podolsk...

to i u nas v krajskym preboru poskladame tri kompletni petky a nekoho na lavku .. ale aby nekdo v profesionalni soutezi nastoupil se 4 obranci a 9 utocniky je masakr

Reagovat
Kovi81

takova svedska liga je mnohem lepsi jinak, nez khl

Reagovat
Greny

a z tech 13 statecnych je jeste 5 CHORVATU

Reagovat
Hector17

Zatím paráda United

Reagovat
Hector17

Pogba je úžasný

Reagovat
I am Mancunian

najlepší CM v lige

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

No, je to hrozný, když to vidím. Jsem nepočítal s přechodem na 442. S takovou budu rád za remízu... zase. Ale dneska to urvem.

Reagovat
Tomekcz

dalsi ztrata, stejnej hnus ta sestava jak s hullem ani 4. misto nedame

Reagovat
Tomekcz

dalsi ztrata, stejnej hnus ta sestava jak s hullem ani 4. misto nedame

Reagovat
niflheim

Eric

Reagovat
smazaný uživatel

nevravim ten herrera s tymi prihravkami dozadu kkt

Reagovat
Miguel19

Teďka dal dopředu

Reagovat
Swarley

Mkh teď naprosto úžasně v tom protiútoku...

Rashford bohužel už klasicky no...

Reagovat
EXoRcIsT

uff nevadi toto bola strasne tazka strela pre Rashforda

Reagovat
Tomekcz

co to je za strelu zlatej rooney nebo martial

Reagovat
EXoRcIsT

rooney vy tam ani nedobehol

Reagovat
r.mrazik

Aspon ze to mourek uz rozhodil...ten zacatek byl sileny..co to bylo za kravinu??

Reagovat
Swarley

Mata

Reagovat
EXoRcIsT

Mata ti jebe toto mohla byt aj cervene

Reagovat
niflheim

Mata mohl být venku

Reagovat
smazaný uživatel

cista redka

Reagovat
Grahf

tak mata hraje a martial sedí, to je joke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

tak to vypadalo hezky červeně. Ještěže je sudí slušnej.

Reagovat
Swarley

Mata je sympoš, říkám pořád, že jemu by prošla i vražda

Reagovat
kiwwi

co ti jeboce Mata?

Reagovat
Ángel di María 22

Mata mela byt jasna ruda

Reagovat
Gareth Bale 11

Mata měl jít ven.

Reagovat
Kokesh

Videt podobnou uroven zapasu ve Spanelsku, vypiska te cely stadion. Posledni mistr Anglie vs. nejuspesnejsi tym ostrovu. Priserna kvalita.

Reagovat
smazaný uživatel

Si to pusti v HD, ty vole...

Reagovat
Kokesh

Tohle nezachrani ani 4K, vole.

Reagovat
smazaný uživatel

No keď to nenatáčajú v 4K, tak nie, v tom máš pravdu.

Reagovat
pingla

Mas bohuzel pravdu no, dneska to stoji za hovno

Reagovat
Greny

no furt lepsi takova bida, nez nudna hazena Barcelony

Reagovat
ADM

písal sa rok 2012

Reagovat
Greny

to teda nevim , letos jsem vas videl 3x , jednou na City tam si s Vama delali co chteli pak El Classico a s Atleticem doma a nic moc teda ...

Reagovat
ADM

Ved prave, ze nas drtia, tak jak možme hrať hádzanú bez lopty ale 2 sezóny predtym pod Enriquem isto nebola hádzaná, hlavne s MSN..

Reagovat
Greny

vzdyt jste ve vsech trech zapasech meli drzeni mice tak 60-70% bych si tipnul to ze neumite branit je vec jina

Reagovat
celeb

pises nudna hazena (co bolo fakt min. 3 roky dozadu) a potom biedne vykony tohto roku. Ale chapem, chces si zanadavat a ze to dohromady nedava zmysel ti moc nevadi. Na 'hazanou' potrebujeme mat okrem chuti ju hrat aj dominantnu zalohu, co nemame. Len tolko k tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi na uhlu pohledu, ty se tu ligu snazis zhazovat, tak to vidis takhle. ja vidim 16. tym tabulky z mizernou formou a nejtrapnejsi tym ligy, ktery zahral pekny fotbal uz ani nepamatuju kdy...

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

s*

Reagovat
smazaný uživatel

Matovi sa malo červenať pred očami.

Reagovat
Coutinho10

Mata jasna redka

Reagovat
nani92

aj Mata vidí, že by mal radšej sedieť a nebrať miesto Martialovi

Reagovat
vladis271

a budú plakať a plakať. Ale rozhodcovia si redky so sebou do ich zápasov neberú.

Reagovat
EXoRcIsT

paci sa mi ze tam Simpson hral divadielko a vyzeralo to ze ma ten clenok totalne v haji a za 3 min si pobehuje jak nic za to by som daval zlte karty

Reagovat
Whitemedia

Mata bez karty a Simpsonovi jebnout žlutou

Reagovat
Grahf

posledné zápasy čistá vanchalovina. Bez pohybu, milion zbytočných nahrávok, akurát nehrajeme po zemi, ale nakopávame do hajzlu

Reagovat
Greny

kdyz na to koukam tak vidim nas loni , jen teda vam vic drzi obrana

Reagovat
mithro

tak som rad, ze zmeny zabrali, uz si nevytvarame ani tie sance

Reagovat
kiwwi

Rash uz druha dnes

Reagovat
mithro

njn. z nicoho. hra stoji za prd, dva svetle momenty.

Reagovat
kiwwi

co znamena z nicoho?

Reagovat
mithro

hrozny futbal, nevedeli si nahrat, nic. teraz sa to trochu zdvihlo konecne.

Reagovat
kiwwi

ale sak ta druha Rashova sanca bola po peknej akcii/kombinacii

Reagovat
mithro

to hej, vsak aj ta prva, pekne to cele miky spravil ale inac to bolo nepresne a take. meh.

Reagovat
kiwwi

vsak ja sa nehadam o zvysku...ty si pisal, ze si nevytvarame sance, ja som ti napisal, ze Rash uz mal dva a ty si na to napisal, ze to boli sance z nicoho

Reagovat
Swarley

dpč jak to mohl vidět

Reagovat
nani92

asi má oči

Reagovat
Swarley

Reagovat
vodka

Schmeichel

Reagovat
C-M@ster

Umí Pogba přihrát přesně i na delší vzdálenost než 2 metry?

Reagovat
nani92

áno

Reagovat
C-M@ster

A kdy to předvede? Dneska jsem se rozhodl zaměřit speciálně na něj a zatím katastrofa.

Jediné, co se mi líbí je, že se nabízí. Dopředu je to ale celkem brzda.

Reagovat
smazaný uživatel

od zapasu s liverpoolom prihra ledva na tie 2 m

Reagovat
EXoRcIsT

ze mu prave toto vycitas

Reagovat
kiwwi

WTF?

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

ne(a ani to mu moc nejde)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Grahf

to prekopávanie z jednej na druhú je strašne vtipné, hodné tretej ligy.

Reagovat
EXoRcIsT

u nas nikto nieje schopny dat normalny center

Reagovat
Grahf

v tom je najväčší problém, že furt riešime naše akcie nejakým centrami. žiadne narážačky, alebo driblinky. To sú odovzdané lopty proti zalezenému súperovi. Moyes by mohol vyprávať.

Reagovat
EXoRcIsT

ta ale zeby nevedeli dat jeden center . Ta nech im Mourinho kupi detsky bazen a ho da na treningu do 16tky a pokial ho netrafi 10x za sebou ta nejde domov

Reagovat
Tomekcz

kdyz uz se nechavaj prehrat od kazdyho aspon maj hrat jak cukotka, beton a protiutoky

Reagovat
niflheim

Ale dobrý moment, kdy na Rashův centr je v 16 jen Miky

Reagovat
Greny

ja si trosku rypnout musim ten United ma taky tezkej los v tydnu Hull a o ted Leicester

Reagovat
pingla

Jooooooooooo

Reagovat
Ligter

MIKYYYYYYYYY

Reagovat
Swarley

Mkhitaryaaaaaaaaaaaaaaaaaan, on je fakt boží

Reagovat
Swarley

zase, ta rychlost s balonem, to je úplně neskutečný

Reagovat
kiwwi

ale podla mna sa dost sam vytlacil do vacsieho uhla ako musel...viem ze po gole to znie cudne, ale...

Reagovat
Swarley

tak zase by možná riskoval, že ho zablokuje obránce

Reagovat
kiwwi

prave sa mal pred toho obrancu tlacit...tam by obranca musel bud spomalit alebo faulovat na cervenu

Reagovat
Swarley

jj, to je pravda, ale on už to v jednom zápase řešil přesně takhle, že se radši vytlačil do většího úhlu...

ale jako nehodlám kritizovat za takové individuální akce, vyřešené gólově...zase tolik jich nemáme...

Reagovat
kiwwi

to ja len tak, ze keby to nepremenil, tak aby bolo jasne kde bola chyba

Reagovat
Swarley

je důležité být vždy připraven

Reagovat
smazaný uživatel

ale vzdyt neudelal, chybu dat si to ciste do stredu, tak ho ten leicestran ma, navic 2. dotykem si to posunul trochu do stredu, a by to mel idealne na strelu... kdyby si to dal rovne, tak by tam se mozna dostal ke strele, ale urcite by na ni nemel klid

Reagovat
smazaný uživatel

vzhledem k tomu, ze je pravak(nebo si top aspon na tu nohu od zacatku dal), tak si to pripravil idelane

Reagovat
kiwwi

dopiciii konecne sa niekto na tu branu rozbehne a zakonci

Reagovat
I am Mancunian

ideme si po druhe miesto bitcheeees

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

MIKYYYYYYYYY

Reagovat
niflheim

Mikyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
nani92

Booooooooooooooooolt

Reagovat
mithro

krasne

Reagovat
mithro

Mike pekne vysunul

Reagovat
Grahf

Miky je jediný hráč, ktorý vie niekde prebehnuť s loptou.

Reagovat
Greny

to ten gol nemohl dat proti Hullu ? kdyz me jako jedinej strelec chybel

Reagovat
pingla

Ibraaaaaaaa

Reagovat
Swarley

Ibrakadabraaaaaaa

Reagovat
kiwwi

Zlataaaaaaaaaaaaaan

Reagovat
EXoRcIsT

dali sme 1 gol terat to skonci 4:0 pre nas

Reagovat
Ligter

sakra, vypadá to na Csaplárovu past

Reagovat
I am Mancunian

zlatankoooo

Reagovat
Tomekcz

ez

Reagovat
nani92

Boooooooooooooooooooh

Reagovat
niflheim

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Infernoqt

ZLATAAAAAAN

Reagovat
Grahf

haha, klasika, jak dáme prvý gol, tak už to ide

Reagovat
nani92

tvoja uloha nadavania na dnes už skončila, ahoj

Reagovat
Grahf

a tvoja chválenia môže začať

Reagovat
kiwwi

dobre to mate podelene...

Reagovat
vodka

parádní gól

Reagovat
diastan

Neskutečné co se stalo s týmem co vyhrál loni titul...

Reagovat
EXoRcIsT

odchod Kanteho bol velkou stratou ale zase celkom dobre posilnili

Reagovat
Teoretik

maj rozhádanou kabinu, tu pomůže změna trenéra

Reagovat
kiwwi

njn, to som si hovoril tiez po sezone, ked nas trenoval Moyes

Reagovat
Greny

Kanté

Reagovat
smazaný uživatel

se podiv co tam vyvadi huth(pri tom 1.golu ) s morganem... to neni o 1 hraci

Reagovat
hefy

Leicester sestup.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Miguel19

Kdyby měl Morgan větší péro, tak to zastaví..

Reagovat
pingla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvil a Dojeba-0:2

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Zastavte tu mašinu

Reagovat
Tomekcz

skpda ze ty lemplove neumi porazit doma shit tymy uz mohli byt prvni

Reagovat
vodka

hm, ale ranieriho je mi fakt líto

Reagovat
smazaný uživatel

Lito? Vzdyt ten neumetel si vybral vsechno stesti sveta loni.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Taky tak, jinak bych Leicesteru samotnýmu klidně přál i sestup.

Reagovat
Feind

proc? vzdyt on sam nevi, jak ten titul vyhral

Reagovat
vodka

protože je to sympaťák a úspěch si za ty roky jednoznačně zasloužil.

Reagovat
Infernoqt

Víc než jako čistá 442 mi to přijde jako diamant teda

Reagovat
Dawon

lol...vsak to tak v 15. minute zmenil z toho 442 ted uz je to vicemene nake 4231 s mikym na AM, rashfordem a matou na kridlech

Reagovat
r.mrazik

Pogba a ander jsou vedle sebe...je to spis 4411

Reagovat
smazaný uživatel

tragický fotbal a Martial s Shawem zase nikde?

Reagovat
Whitemedia

Leicester

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Jo, půjdou dolů

Reagovat
smazaný uživatel

boro, hull, palace a vsichni budem stastni

Reagovat
Whitemedia

Palace, Sunderland a Leicester

Reagovat
HorajzmAmmann

Zlatan 20 golů za United a z toho jenom 1 z penalty To v PSG měl vždycky 1/3 golů z penalt. Věk je u něj jenom číslo.

Reagovat
kiwwi

a to mame este minimalne 18 zapasov pred sebou

je to strasny drak

Reagovat
kiwwi

Zlatan has scored 20+ goals in:

2007-08

2008-09

2009-10

2010-11

2011-12

2012-13

2013-14

2014-15

2015-16

2016-17

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celkom brutal, no. Skoda len, ze ma v hlave tak nakadene.

Reagovat
smazaný uživatel

V hlave mas nasrano akorat ty.

Reagovat
smazaný uživatel

má tam tvoji mámu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslet na ni muze, to je tak vse.

Reagovat
smazaný uživatel

věděl jsem, že budeš někde na pomezí kiwwiho, tak ti to vyjasním... má v hlavě nasráno a má tam tvoji mámu = tvoje máma je hovno, co to teda dělá z tebe? vše do sebe krásně zapadá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo, ten se ti povedl.

Reagovat
Busby babes

nebud tak kritickej, dal dohromady souveti. Vis jak to pro nej muselo byt narocne?

Reagovat
Neutron

ty musis byt cisty akademik

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Si si nasiel partaka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ángel di María 22

Příběh Leicesteru, to bude vážně krásná pohádka. Postup do PL - titul - sestup. Jakoby podívat se tam, všechny podrtit a vysrat se zas na to

Reagovat
smazaný uživatel

Ten titul je prokletí pro ně

Reagovat
kiwwi

tak urcite...nepochbyne by ho vymenili za pokludny stred v tejto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že se mnou souhlasíte pane Kiwwi

Reagovat
kiwwi

bolo mi potesenim, pan Kobliha

Reagovat
smazaný uživatel

Chudaci este k tomu sa musia trapit v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

postup do PL - titul - zostup - vitazstvo v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Hrát z Champu mistrovství klubů by byl majstrštyk.

Reagovat
Coutinho10

hm takze kvuli hrubce rozhodciho je teda rozhodnuto

Reagovat
Tomekcz

to nebyla ani zluta, jasne stahnul nohy

Reagovat
Coutinho10

za takovyhle skluzy se bezne davaj redky v Anglii...naposledy za to sami dostal redku Hendrick z Burnley hned na zacatku zapasu

Reagovat
Infernoqt

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Valencia To je dynamo!

Reagovat
kiwwi

mu hraci na zapas davaju vybite mobily do trenok aby ich nabil

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm

Reagovat
pingla

Mata

Reagovat
Ligter

to nebyl offside?

Reagovat
Ligter

nebyl, ok; obrana vtipně

Reagovat
Ligter

a Miky skvěle

Reagovat
niflheim

Reagovat
kiwwi

wau, tak to bol nadherny gol

Reagovat
kiwwi

ale mal dat este Ibrovi

Reagovat
ADM

Zo Slovenska som vedel čo tí dvaja idú robiť obrana

Reagovat
niflheim

Mataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Nadhera

Reagovat
Infernoqt

MATAAAAAA

Reagovat
Grahf

na mikym musí naša hrať stáť

Reagovat
Tomekcz

nemohli dat aspon jeden pojebanej gol hullu?

Reagovat
smazaný uživatel

Hull mohol pokojne vstreliť 2 góly na konci zápasu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechny ty zapasy byli o prvnim golu.

Reagovat
nani92

dnes im tam dáme aj 10, škoda že to tak jednoducho nešlo aj v posledných zápasoch

Reagovat
smazaný uživatel

Mať Žozé nejaký zmysel pre man management, tak tam teraz hodí Martiala.

Reagovat
kiwwi

a to znamena, ze ty mas zmysel pre man management?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem, nemal som zatiaľ možnosť otestovať to, ale Žozé očividne nevie pracovať s istou skupinou hráčov.

Reagovat
kiwwi

ked si nemal moznost otestovat to, jak vies, ze toto by bol dobry tah?

Reagovat
smazaný uživatel

Mám snáď právo na nejaký názor, nie ? A pri všetkej úcte k Mourinhovej najvác dokonalej práci s mladými hráčmi v minulosti, si dovolím tvrdiť, že minúty pre mladý supertalent, ktorý si prechádza ťažkým obdobím, nie je zlý ťah.

Reagovat
kiwwi

na nazor samozrejme narok mas, ale ty si v podstate skonstatoval, ze Mourinho nema ziaden zmysel pre man management, zatial co ty ho mas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to len môj názor na Mourinhov man management, podtrhnutý fakt očividným "dobrým ťahom", ktorý mu jeho ego zabránilo urobiť.

Reagovat
kiwwi

ale teda aby som ti nekrivdil, tiez si nemyslim, ze by to bol zly tah

Reagovat
Dawon

No podme je rozstrilet, sebevedomi v ofenzive je fakt potreba

Reagovat
Swarley

7 střel na bránu, 3 góly, WTF

Reagovat
Ligter

Leicester je takovej náš zvyšovač sebevědomí

Reagovat
Swarley

Pogba by potřeboval gól

Reagovat
Ligter

ten nejvíc

Reagovat
Azazelo RD

Ten by spíš potřeboval bičovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Rasisto.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypusťte květáka, 3 goly snad nezaviní

Reagovat
Infernoqt

TIP EF 1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad si od nich v létě vezmeme aspoň Mahreze, když už míří do druhý ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadnu. A Mahreza naco?

Reagovat
Maresma

Tak křídlo potřebujem. Ale o Mahrezovi nejsem úplně přesvědčenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Spadnou. A Mahreze na lavičku, levonohý křídlo, který hraje na pravý straně.

Reagovat
Infernoqt

Vždy, jak De Gea jen čumí na míč bez náznaku pohybu těla, tak se leknu, že padá do sítě.

Reagovat
Dawon

Vynikajici zed

Reagovat
Tomekcz

porad sesty

Reagovat
Swarley

Matooooo

Reagovat
Ligter

Mata

Reagovat
Grahf

mata :D

Reagovat
niflheim

Juan ty vole

Reagovat
ADM

ten tam uz hadam rozmyslal čo si da na večeru

Reagovat
Ligter

Ibra by to dal, no

Reagovat
Whitemedia

Manchester si dnešní výhrou kráčí pro skvělé šesté místo

Reagovat
nani92

2.kolá od štvrtého

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kiwwi

dpc ten Mata dostal kryptonitom do hlavy ci co sa mu stalo?

Reagovat
Swarley

jako pravý superhrdina se slitoval

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba hraje jak hráč za sotva 10m

Reagovat
Miguel19

To je ve vlasech. Když je má vanilkový, hraje hovno.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Jop, Fella minúty dostať musí

Reagovat
r.mrazik

Jdi s tim kvetakem do pice

Reagovat
Dawon

Achjo Jose, ja bych te nekdy tak vyliskal proc Kvetak...Proc????

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si Pogba zahrál na ACM

Reagovat
Swarley

teď Zlatan trošku brutálně přecenil běžecký schopnosti Blinda

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Ashley fucking Young...

Reagovat
Grahf

keď už aj young má prednosť pred martialom, tak vieš, jak je to zlé :)

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
Infernoqt

Jak to není spontánní, tak ty šance už zase neproměnujeme.

Reagovat
nani92

ok, vyhrávame 3-0, nebudem sa rozčuľovať a vychutnám si Younga po roku na krídle

Reagovat
I am Mancunian

youngster

Reagovat
Teoretik

Proti Swansea poslední Ranieriho zápas?

Reagovat
r.mrazik

Takze shaw nic,martial nic...ale misto nich blind,kvetak a young...mourek jsi kreten,gratuluju

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
kiwwi

Reagovat
nani92

neplač furt

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

Nevtirej se furt

Reagovat
EXoRcIsT

bud rad ze sa vyhralo a nie tu vyplkavas jak male decko len preto ze nemas rad Mourinha

Reagovat
r.mrazik

Blbost...udelat to alex tak jsem nasranej taky...ty mas tri body a staci ti to,muzes si to namazat na zadek treba

Reagovat
Corabeu

Reagovat
smazaný uživatel

tak běž fandit bayernu kokote

Reagovat
smazaný uživatel

Najhoršie na tej Martialovej situácií je, že predtým, ako sa ho pán manažér rozhodne do nejakého zápasu nasadiť, na neho "poštve" celú verejnosť, že "musí podať skvelý výkon". Asi sa mu v Chelsea neosvedčilo prenášanie tlaku na seba, tak to teraz skúša s mladými hráčmi.

Reagovat
r.mrazik

tak nejak

Reagovat
smazaný uživatel

je to dno, ale krásně vyfiltroval kokoty, co mu fandí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Willy Wonka

Aneb tým, kterému fandíš v klidu vyhraje 0:3, natáhne bůhví jak dlouhou sérii v lize bez prohry a ty tady stejně budeš brblat, jaký je Mou kretén, protože ho zkrátka nemáš rád. A to, že se Martial dost možná fláká na trénincích ti je úplně jedno, prostě José je vůl a ty tomu rozumíš stejně nejlépe... Fanoušek svého klubu.

Reagovat
r.mrazik

Fanousek klubu a ne mourka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Corabeu

Reagovat
Infi

Reagovat
r.mrazik

A samozrejme to flaka!!!

Reagovat
Willy Wonka

Však to je úplně jedno, jestli je to flákač nebo nehraje z jiného důvodu. Týmu se daří, tak snad nebudu pořád dokola házet špínu na kouče, protože ho nemám rád. Dnešní výkon byl absolutně OK.

Reagovat
r.mrazik

14 bodu a tymu se dari?????

Reagovat
Whitemedia

Snad se vám takhle bude dařit ještě hodně dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

stejně mám blbej pocit, že proti Watfordu to bude neuvěřitelný sraní zas

Reagovat
Whitemedia

prohrajete

Reagovat
Ligter

nedivil bych se tolik. celkově už jsem se naučil být šťastný za jakoukoliv výhru

Reagovat
mithro

karta za zdrzovanie, zrovna teraz

Reagovat
Tomanatura

Tady jde zrejme videt, kdo na treninku maka a kdo ne. Neni nahoda, ze nastoupili zrovna tito 3. Martial je dle meho klicovy hrac a supertalent, ale neco s nim bude, jinak by ho nemohl takto prehlizet.

Reagovat
mithro

Reagovat
Grahf

hej no, aj s de bruynem a lukakom niečo bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Jojo, to jsme si taky namlouvali u Kevina

Reagovat
smazaný uživatel

vtipný, jak si to obhajujete, aby z toho Mourinho nevyšel jako blb

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Whitemedia

My to taky dělali, když u nás Mourinho odstavil De Bruyneho.. tohle má holt zmáknuté skvěle

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Jojo,byl to flakac,ze ktereho nic nebude

Reagovat
Whitemedia

Frajera, který nechce pořádné trénovat, nepotřebuje, však máme Oscara! Prodejme ho za skvělých 20 mega

Reagovat
Kovi81

jako fakt ja kdyz se na Oscara zpetne podivam... krom toho vyvaru na nem totalne k nicemu hrac, jen drze pobral cisla od odchazejicich legend, mesic dva mel formu a pak dalsich 8 paberkoval a furt dokola

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť to byl hráč, který plně nahradil Matu u vás.

Reagovat
Kovi81

+ se diky nemu odjebal Mata a KdB

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

nn, cele to bude urcite o neexistujucom man managemente Mourinha

btw ono to ani nemusi byt o treningu...Mourinho tam kritizoval jeho agenta, ze Martialovi tlaci kaleraby do hlavy a ze Martial musi pocuvat jeho (Mourinha) a nie agenta...nieco tam hapruje

viac mi do hlavy nejde ten Shaw, ale neverim, ze by nebol ani len na lavici keby bol zdravy a fit na zapas - to by bolo inac tiez velmi zle

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda pošli to video z tréningu.

Reagovat
r.mrazik

To je dobra teorie...young doted nehral,protoze si mourek myslel ze odejde v lednu

Schweine nehral,protoze proto

Shaw nehraje protoze nemaka a martial urcite taky nemaka

Vsichni nemakaji a proto nehrajou....a kvetak je treningovy typ

Reagovat
Kovi81

jak rikal Whitemedia nahore, on takhle umi odpalit hrace a presne to same, co zazivate s Martialem, jsme zazivali s KdB

Reagovat
r.mrazik

Mne to taky prijde podobny...ale potichu nebo na tebe mourkovo ovecky skoci

Reagovat
Kovi81

tak hlavne je fakt hodne naivni si myslet, ze se nejak zmeni/zmenil. ja sem zil v te nadeji po tom jeho comebacku k nam, ale hodne rychle me vyvedl z omylu ale tak jestli tomu chteji verit, tak at veri, ale nic nenasvedcuje tomu, ze by si nejak hrabl do svedomi.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
nani92

Martial dnes nehral preto, lebo ho nebolo treba

Reagovat
r.mrazik

tak jeste ze bylo potreba kvetaka a younga

Reagovat
nani92

no však preto že tam nebolo treba dať kvalitu, tak dal jeho sympošov aby si zahrali, lebo ked budeme tiecť, tak si nekopnu

Reagovat
r.mrazik

Oukej

Reagovat
Grahf

a prečo teda nedal miesto kandrača, alebo younga (s ktorými sa určite dlhodobo nepočíta) trebars TFM? O zápase bolo rozhodnuté, určite by nezahral horšie, než tí dvaja.

Každopádne Ždimera dobre vie, že sa nemusí dožiť ani dalšej sezony, tak načo by sa piplal s mladými :)

Reagovat
nani92

však TMF hral v pohári a zranil sa chudáčisko

Reagovat
smazaný uživatel

jojo takže Carrick na to také sral a pak začal makat v listopadu

Reagovat
nani92

je to možné, v jeho veku člvoeka tie tréningy už nudia

Reagovat
kvasha16

ty ides v poslednom case

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Harakan

Ty vole vás těm Mourek úplně sešrotoval.... Nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak každej trenér má svoje koně, které z různých důvodů, ať už objektivních nebo neobjektivních staví/nestaví. LVG měl třeba Wazzu a Schweinsteigera, Mourek má zase Pogbu a Zlatana. Za mě je to tak že pokud budem sbírat body, postupovat tabulkou a pohárama, tak je mi fuk jestli hraje Shaw z Martialem nebo Rashford s Blindem.

Reagovat
Willy Wonka

Reagovat
M0rb1D4S

No, zatím tou tabulkou stoupáte velmi prudce

Reagovat
smazaný uživatel

Já neřek že stoupáme, řek jsem že nebudu mít se sestavama problém, pokud stoupat budeme. Všichni vidí jen ty blbý ztráty se slabšíma týmama a bezpohlavní výkony, ale od října jsme v lize neprohráli (i když těch výher mohlo a mělo být mnohem víc), dostali sjme se do finále sranda cupu, jsme ve hře o FA Cup i EL, vzhledem k tomu jak a s kým hraje příští kolo Liverpool máme velmi reálnou šanci se konečně o místo posunout, na druhej flek ztrácíme pět bodů, mě to nepřijde zas tak tragický, jak se někteří snaží tvrdit. I když samozřejmě do růžové pohodičky to má ještě daleko.

Reagovat
M0rb1D4S

Člověk už si tady ani nemůže vystřelit z nikoho Samozřejmě tam od začátku sezony je vidět velký progres

Reagovat
r.mrazik

parada...takze kdyz odstreli hrace,tak to bude jedno,pokud budou body...to je mi teda super

a az se mu to klasicky rozpadne pod rukama za sezonu nebo dve,tak se pak bude akorat cumet,jak martial a shaw hrajou v jinych klubech...

opravdu nevim,proc by to cloveku melo byt jedno jenom proto,ze se ziskaly tri body...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v prvé řadě fanoušek Manchesteru United ne fanoušek Shawa nebo Martiala. Dnes jsme vyhráli hladce 3:0, nevím proč bych si měl stěžovat, že manažer vybral takovou sestavu, která dosáhla takovýho výsledku. A neřek jsem že jde jen o ty tři body, je mi ukradený co bude se Shawem a Martialem, pokud ty body budou i dál, pokud to dál nepůjde, ofenziva nebude fungovat a Martial bude dál leštit lavku, tak pak si třeba začnu stěžovat proč nedostává šanci, když ostatní nepodávaj adekvátní výkony. Jak už jsem psal, každej trenér má svoje koně a hráče na který sází a na který nesází. Guardiola taky bez šance odepsal Harta, Klopp taky nedal šanci Sakhovi i když má docela tragickou obranu, Zidane taky v podstatě odepsal Isca i když by skoro všude jinde hrál základ. Mourek se očividně na Martiala a Shawa moc nespolíhá, nějakej důvod k tomu mít musí a určitě to není to, že by chtěl jen nasrat mrazika.

Co by se třeba mě osobně líbilo by byla výměna Martial za Griezmanna a kdoví ? Třeba to tak bude, když skoro nehrává a mladík Rashford nebo mnohem dřevěnější Lingard tam šance dostávají. Pokud jde o Shawa, tak to je prostě skleněnej hráč, nejde se na něj úplně spolehnout, v létě jednoznačně musí dojít levej bek ať už Shaw odejde nebo zůstane jako back up.

Reagovat
r.mrazik

to je tedy divnej pohled...vymena martiala za griezmanna a koupit dalsiho levyho beka,kdyz mame ctyri hrace na ten flek...

Reagovat
smazaný uživatel

Griezmann je lepší než Martial a když pod Mourkem stejně nehrává, tak proč ho do toho transferu nezahrnout ? Jinak co to je za hráče na tom levým beku ? Darmian je primárně pravej bek a na levo mu to moc nejde a navíc je dost defenzivní, jeho podpora útoku je nic moc, Rojo je primárně stoper, Blind je takovej hráč, kterej dokáže zahrát na několika postech, ale na žádným není dokonalej a navíc je na beka hrozně pomalej a Shaw je prostě skleněnej. To že na tom postu můžou zahrát čtyři hráči neznamená, že tam můžou zahrát dobře. Ostatně ten rozdíl mezi Tonyho stranou a stranou kde hrávaj výše zmínění je naprosto jednoznačnej. Klasickej levej bek jako je Tony nebo Shaw (akorát zdravej) by se prostě hodil.

Reagovat
r.mrazik

Rikam,ze je to divny pohled...martial je ve svym veku lepsi nez griezmann driv...takze se zbavit potencialne lepsiho hrace do budoucna jen proto,ze je manazer vocas je super...asi neco jako u modraku s kevinem....gratuluju

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, Martial půjde k nám, bral bych ho..

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastně Martialem by nám Mourek mohl vynahradit totální fail s KDB

Reagovat
smazaný uživatel

Proč se ten Arsenal vždycky vyřadí ze hry o titul sám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele