Premier League - preview 24. kola

04.02.2017, 08:32, aktualizováno 05.02.2017, 08:54
Previews
Dvojici zápasů dnes může zhlédnout nadšenec do anglické Premier League. Leicester se bude snažit napravovat zpackanou obhajobu proti Manchesteru United, který chce pro změnu využít dalšího klopýtnutí Arsenalu. Ještě předtím bude Man City potvrzovat roli favorita proti Swansea...
Manchester City - Swansea City  (neděle 14:30)
"Je to jasné, Guardiola si jde pro titul." Tak zněla slova mnoha fanoušků anglického fotbalu před startem nové sezony Premier League. Po třiadvaceti odehraných utkáních však patří populárním stratégem koučovaným Citizens až páté místo a na vedoucí Chelsea ztrácí už propastných třináct bodů.

Získat alespoň tři mohou Kompany a spol. proti Swansea, jenž přivítají v neděli po obědě na Etihad Stadium. Právě belgický stoper a kapitán Manchesteru by se měl v zápase objevit, stejně jako brazilský středopolař Fernandinho. Další střední záložník a letní posila z Borussie Dortmund Ilkay Gündogan naopak zůstává dlouhodobě mimo hru.

To nový kouč Swansea Paul Clement, jenž své působení na lavičce prvoligového anglického klubu vyměnil za pozici asistenta Carla Ancelottiho v Bayernu, což vykonával předtím, se může už třetí zápas po sobě nejspíše spolehlivě na stejnou, nezměněnou sestavu. Do tréninku se Labutím vrátil kapitán týmu Leon Britton, jenž se již zotavil ze zranění lýtka a bude součástí nominace na zápas.

Jasným favoritem duelu jsou Citizens, a to i bez ohledu na papírově silnější mužstvo. Modrým z Manchesteru se proti Labutím dlouhodobě daří, z posledních deseti zápasů proti týmu z Walesu si odnesli vždy alespoň bod a rovných osm dokonce fotbalisté City zvládli vítězně.

Na druhé straně má i zásluhou mizerných výkonů gólmana Brava Guardiolovo mužstvo problém udržet čisté konto. Z posledních deseti domácích utkání se to Citizens podařilo pouze jednou, a to při prosincové výhře 2:0 proti Watfordu.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Caballero - Zabaleta, Kompany, Stones, Clichy - Fernandinho - Sterling, De Bruyne, Silva, Gabriel Jesus - Agüero
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Fernández, Mawson, Olsson - Fer, Cork, Carroll - Routledge, Llorente, Sigurdsson
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.20 - 13.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Leicester City - Manchester United  (neděle 17:00)
Úřadující šampioni versus nejúspěšnější tým Anglie. A nebo také šestý se šestnáctým. Různými variacemi lze pojmenovat souboj dvou celků, jenž uzavře program čtyřiadvacátého ligového víkendu na Ostrovech.

Překvapivým šampionům z Leicesteru se letošní sezona až na postup do osmifinále v Champions League hrubě nedaří a pouhý bod dělí Ranieriho svěřence od potupného sestupu. To United pod Mourinhem už čtrnáct utkání v anglické lize neprohráli, což je rozhodně ocenění vhodná bilance - byť rovných sedm zápasů z tohoto počtu skončilo pro United jen remízou.

To Lišky mají zcela jiné starosti - ty ze svých posledních čtrnácti utkání v Premier League vyhráli pouze dvě a pokud Vardy a spol. proti United v neděli prohrají, stanou se prvním šampionem v historii nejvyšší anglické soutěže, jenž v následující sezoně po zisku trofeje prohrají čtyři po sobě jdoucí zápasy. Naposledy se to stalo Liverpoolu v roce 1983 - před dlouhými pětatřiceti lety.

Mourinho bude proti Leicesteru postrádat beka Phila Jonese, jenž si proti Hullu poranil chodidlo. Na jeho místo se nejspíše postaví Eric Bailly, jenž už je zpátky ze své reprezentační mise v Gabonu na Africkém poháru národů, či Chris Smalling.

To úřadující ligoví mistři z Leicesteru na Daniela Amarteyho ještě čekají, neboť na Ghanu čekal neúspěšný souboj o třetí místo na africkém šampionátu až v sobotu večer. Mimo hru zůstávají z důvodu zranění také Islam Slimani, jenž marodí s třísly a Leonardo Ulloa, jehož na marodku poslalo zraněné stehno.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, Drinkwater, Wilfred Ndidi, Albrighton - Okazaki, Vardy
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Valencia, Smalling, Rojo, Darmian - Carrick, Mchitarjna, Herrera, Pogba, Lingard - Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.50 - 3.90 - 1.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - Arsenal FC  (sobota 13:30)
Málokdo by na konci září, kdy Arsenal na Emirates Stadium porazil Chelsea jasně 3:0, věřil, že Blues poté dokážou vyhrát v lize třináctkrát v řadě. Nyní se oba týmy potkávají znovu, Conteho ekipa vede Premier League o devět bodů před Spurs a právě Gunners a zdá se, že je o titul může připravit už jen zázrak.

Pro fanoušky Arsenalu to byl tehdy skvělý den, v 6. kole jejich oblíbenci zvítězili nad svým úhlavním rivalem poprvé po pěti letech a navíc poměrně výrazným rozdílem. Jenže od té doby se situace změnila. "Opravdu jsem neočekával, že by potom vyhráli 13 zápasů za sebou," řekl na předzápasové tiskové konference upřímný lodivod Gunners Arsene Wenger.

"Našli lepší rovnováhu, zlepšili se v defenzivě a v přechodu do útoku. Sledoval jsem jejich zápas proti Liverpoolu a musím říct, že především N'Golo Kanté jejich hru neskutečně zvedl," všiml si francouzský manažer. "Kantého jsem chtěl přivést několikrát, poprvé, když hrál ve Francii a poté také z Leicesteru," prozradil Wenger.

Defenzivní středopolař pokračuje ve svých vynikajících výkonech z loňské sezóny, což dokazují i statistiky. Za své necelé DVĚ sezóny v Anglii má na svém kontě více "tackles" (čisté odebrání míče) než kterýkoliv jiný hráč v Premier League za poslední TŘI ročníky.

Sedmašedesátiletý Wenger by Kantého uvítal zvláště teď, když mu (jako již tradičně) schází několik hráčů. Nejistý je start Oliviera Girouda, Alexe Oxladea-Chamberlaina i Dannyho Welbecka a určitě nenastoupí suspendovaný Granit Xhaka ani zraněný Aaron Ramsey. Mohamed Elneny navíc momentálně usiluje s reprezentací Egypta o titul na Africkém poháru národů.

Kouč Chelsea Antonio Conte nemusí počítat žádné ztráty a když tuto skutečnost připočteme k lukrativnímu náskoku na čele tabulky, vypadá to jako takřka dokonalá situace. Italský stratég však optimismus brzdí. "Stát se může cokoliv, je důležité zůstat stále na pozoru. Pokud si někdo myslí, že máme titul v kapse, rozhodně s ním nesouhlasím. Zbývá odehrát ještě patnáct utkání a za námi číhá spoustu skvělých týmů," upozorňuje Conte.

Ostře sledovaný duel mezi Chelsea a Arsenal zahájí zkušený rozhodčí Martin Atkinson v sobotu v 13:30 hodin středoevropského času. Hosté na Stamford Bridge prohráli všechny čtyři poslední zápasy, přičemž v nich dvanáctkrát inkasovali a jen jeden gól vstřelili. Tuto statistiku tak Wengerovi svěřenci budou chtít změnit stejně jako tu, že od mistrovské sezóny 2003/04 Gunners Blues nikdy neporazili dvakrát v jednom ročníku.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić, Alonso - Pedro, Diego Costa, Hazard
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Koscielny, Mustafi, Monreal - Oxlade-Chamberlain, Coquelin - Walcott, Özil, Sanchez - Giroud (Iwobi)
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.03 - 3.30 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Crystal Palace - Sunderland AFC  (sobota 16:00)
Sobotní program anglické fotbalové ligy nabídne i jeden ryze záchranářský souboj, ve kterém Crystal Palace přivítá poslední celek tabulky ze Sunderlandu.

V táboře Orlů může po úterním zápase panovat spokojenost. Sam Allardyce si totiž ve svém novém manažerském křesle připsal svou první ligovou výhru, když jeho svěřenci přehráli Bournemout o dvě branky. Zmíněné vítězství představovalo pro hráče Crystal Palace skutečně nezbytnou vzpruhu, byla pro ně totiž první výhra po osmi ligových duelech. Nyní si tak poprvé od září minulého roku mohou na své konto připsat dvě po sobě jdoucí vítězství.

Sunderland sice znovu ukázal, že na vlastním hřišti dokáže favority pořádně potrápit - po lednové remíze s Liverpoolem o body obral i Tottenham - jenže to je pro svěřence Davida Moyese stále zatraceně málo. K záchraně jsou však potřeba hlavně výhry, speciálně pak proti soupeřům ze spodních pater tabulky. Výhra na půdě Crystalu Palace se tak zdá být nutností, pokud si tedy Černé kočky chtějí zachovat reálnou šanci na setrvání v nejvyšší anglické soutěži.

Z výjezdů však Sunderland pravidelně moc dobré výsledky nevozí, momentálně na svém kontě mají 6 po sobě jdoucích venkovních proher v lize a pohárech. Pokud ale s touto bilancí mají něco udělat, Crystal Palace je ideální soupeř - poslední dvě střetnutí v Selhurst Parku Sunderland vyhrál, v roce 2015 1:0 a o rok dříve dokonce 3:1.

Na svůj debut si pravděpodobně ještě počká Mamadou Sakho, který se ještě nedostal do té správné kondice. K dispozici pak ještě nebudou ani Jeff Schlupp a Bakary Sako.

Sinderlandu bude stále chybět suspendovaný Papy Djilobodji, ovšem svůj debut si může připsat dvojice Oviedo - Gibson.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Tomkins, Dann, Delaney - Ward, Puncheon, Cabaye, Van Aanholt - Zaha, McArthur - Benteke
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Koné, O'Shea, Denayer - Jones, Ndong, Rodwell, Larsson, Oviedo - Borini, Defoe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.80 - 5.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Everton FC - AFC Bournemouth  (sobota 16:00)
Souboj sedmého týmu tabulky se čtrnáctým se odehraje v sobotu od tří hodin odpoledne v Goodison Parku. Domácí Everton zde přívítá Bournemouth, jenž do utkání s lépe postaveným soupeřem nejde zrovna s výbornou statistikou. Z posledních sedmi zápasů se svěřencům Eddieho Howea podařilo vyhrát jediný a stále čekají na své premiérové tři body v kalendářním roce 2017.

To domácímu mužstvu, jenž po odvolání Roberta Martíneze vede Ronald Koeman, se daří o poznání lépe. Everton nezažil hořkost ligové porážky od vánočních svátků a z posledních šesti duelů má pozitivní bilanci čtyř výher a dvou remíz. Jde tak pro Blues o nejdelší šňůru bez porážky v této sezoně.

To, že je obecně tato sezona pro mužstvo z Liverpoolu daleko lepší než ta minulá svědčí i fakt, že se současným ziskem dvaadvaceti bodů z domácího hřiště jim už v této části sezony chybí pouze jediný bod od vyrovnání domácího konta z ročníku 2015/16.

Dobrou zprávou pro Koemana také je, že konečně bude moci využít služeb Idrissa Gueyeho. Záložník Blues se vrátil z Gabonu, kde reprezentoval svou zemi na Africkém poháru národů a do duelu proti Bournemouthu je tak připraven nastoupit.

Mimo hru naopak zůstávají Yannick Bolasie, Muhamed Bešič a Dominc Calwert-Lewin. Hostující mužstvo se bude muset v útoku spolehnout na Benika Afobeho, neboť Callum Wilson si už fotbal do konce sezony nezahraje. Kvůli problémům se stehenním svalem si zápas nechá ujít i Charlie Daniels.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Robles - Holgate, Williams, Funes Mori - Coleman, Davies, Gueye, Baines - Barkley - Mirallas, Lukaku
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Smith - Surman, Arter - Stanislas, Wilshere, King - Afobe
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.70 - 3.90 - 5.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Hull City - Liverpool FC  (sobota 16:00)
Nepříliš povedený vstup do nového kalendářního roku zažívá celek z Anfieldu. Liverpoolu se leden vůbec nepovedl, vypadl z obou anglických pohárů a v ligové soutěži zaznamenal jednu zbytečnou ztrátu za druhou. Naposledy však celek Jürgena Kloppa dokázal vybojovat bod proti vedoucí Chelsea, když se Mignoletovi podařilo zlikvidovat Costovu penaltu, a Kopites tak nadšeně očekávají, že se věci v městě Beatles zase v dobré obrátí.

Příležitost je o tom přesvědčit dostane mužstvo Reds už v sobotu odpoledne, kdy Henderson a spol. zamíří do Hullu. Domácímu mužstvu patří v tabulce předposlední příčka a jeho jednoznačným cílem pro letošní sezonu je tak udržet prvoligovou příslušnost i pro nadcházející ročník. Byť je jednoznačným papírovým favoritem zápasu Kloppův tým, svěřencům Marca Silvy může hrát do karet fakt, že se jim na domácím hřišti povedlo Liverpool v posledních dvou zápasech porazit.

Co může německého kouče na lavičce LFC jednoznačně těšit je fakt, že po návratu z Afrického poháru národu konečně může naplno využít služeb svého letos mimořádně úspěšného křídelního útočníka. Sadio Mané se už zapojil do hry coby střídající hráč v utkání s Chelsea, ale poprvé od druhého ledna si může v sobotu odbýt start v základní sestavě.

Po návratu z reprezentační akce na africkém kontinentě je svému mužstvu k dispozici i útočník Hull City Dieumerci Mbokani, naopak jen z tribuny se na zápas podívá Lazar Markovič. Ten je totiž v Hullu na hostování právě z Liverpoolu a proti svému mateřskému klubu do hry zasáhnout nemůže.
Hull City - pravděpodobná sestava:
Jakupovic - Elabdellaqui, Maguire, Dawson, Robertson - Huddlestone, Clucas - Grosicki, Evandro, Diomande - Hernández
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Lovren, Matip, Milner - Lallana, Henderson, Wijnaldum - Mane, Firmino, Coutinho
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.40 - 4.25 - 1.55
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Southampton FC - West Ham United  (sobota 16:00)
Tak už je pryč. Dlouhotrvající tragikomická sága s názvem Payet a West Ham je konečně u konce a zná své rozuzlení. Šikovný ofenzivní záložník si s definitivní platností vybrečel svůj odchod z Londýna a odešel k nelibosti vedení klubu a fanoušků Kladivářů do francouzské Marseille.

Už bez své největší hvězdy tak bude muset Slaven Bilič zamířit do Southamptonu, který je pro londýnský celek přímým tabulkovým konkurentem. Zatímco Kladivářům patří v tabulce jedenáctá příčka, soupeř pražské Sparty ze základních skupin letošního ročníku Evropské ligy je jen o místo a jediný bod ztráty za nimi.

Po odchodu francouzského kouzelníka je tak nejzářivější hvězdou West Hamu zřejmě Andy Carroll. Vysoký anglický forvard má totiž při výjezdu mimo domácí stadion výtečnou střeleckou formu a v posledních devíti utkání odehraných na hřišti soupeře se mu podařilo rozvlnit síť soupeřovy branky hned pětkrát.

Pokud jde ovšem o vzájemné zápasy sobotních soupeřů, je největší hvězd obou mužstev jednoznačně Fraser Forster. Gólman Sotonu totiž na West Ham umí a neinkasoval proti němu už - a to není jazykolam - neuvěřitelných tři sta třicet tři minut, tedy udržel už tři čistá konta. Jistě další bude chtít přidat i v následujícím duelu, do kterého ovšem nezasáhne jeho kolega z defenzivy Virgil van Dijk. Obránce Saints totiž vyřadil ze hry na více jak tři měsíce zraněný kotník a od fotbalu si odpočine, na trávníky se naopak po zranění vrací Jay Rodriguez a James Ward-Prowse.

West Hamu bude chybět Andre Ayew, jenž je stále na Africkém poháru národů a ohrožen je i start Sam Byrama, jenž si zranil zadní lýtkový sval proti Citizens a není jisté, zda nastoupí.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédrid, Yoshida, Stephens, Bertrand - Davis, Romeu, Höjbjerg - Redmond, Long, Boufal
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Byram, Reid, Fonte, Cresswell - Snodgrass, Obiang, Noble, Lanzini - Antonio, Carroll
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.76 - 3.85 - 4.70
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Watford FC - Burnley FC  (sobota 16:00)
Navázat na úterní vítězství - to bude hlavním cílem pro celky Watfordu a Burnley, které se utkají v sobotu odpoledne.

Watford v týdnu šokoval celou Anglii, když vyloupil Emirates Stadium a londýnský Arsenal porazil 2:1. Způsobeno to bylo především výtečným výkonem v první půli, kdy byli svěřenci Waltera Mazzarriho regulérně lepším týmem a své vedení si jednoduše zasloužili. Přitom forma Sršňů rozhodně nenapovídala tomu, že by mohlo dojít k překvapení. Poslední výhra Watfordu se totiž datovala na desátého prosince, od té doby již Hornets získali pouze tři body v sedmi zápasech.

Jako den a noc - tak by se pro změnu dala popsat forma nováčka z Burnley na domácí a venkovní půdě. Zatímco na Turf Moor získalo už 28 bodů, na cizích hřištích je bodová nadílka o poznání skromnější. Po pravdě se jedná o jeden jediný bod, který družina Seana Dyche vytěžila na Old Trafford. Momentální forma Burnley se každopádně bez větších skrupulí dá označit za skvostnou, jedná se totiž o 4 výhry a dvě porážky v posledních 6 ligových zápasech, přičemž ony dva nezdary ještě přišly na půdě Manchesteru City, respektive Arsenalu. V domácím prostředí se pak může nováček pochlubit sérií pěti výher v řadě.

Statistika vzájemných duelů vyznívá jasně ve prospěch hostujícího družstva - to totiž v posledních 9 duelech prohrálo jen jedinkrát, naopak si připsalo na své konto pět remíz a tři výhry.

Watfordu se do sestavy vrací Jose Holebas, který si již odpykal karetní trest, a poprvé se v dresu Hornets může představit také nová posila, Maurl Zarate. V utkání však určitě nebude k vidění dvojice Kabasele a Amrabat, zatímco start Miguela Britose je krajně nejistý.

Burnley může využít služeb hned dvou nových akvizic - Robbieho Bradyho a Ashleyho Westwooda. Chybět ovšem bude Steven Defour, jehož trápí zranění stehenního svalu.
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Prödl, Kaboul, Britos - Janmaat, Behrami, Capoue, Holebas - Cleverley - Niang, Deeney
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward - Boyd, Arfield, Hendrick, Brady - Barnes, Gray
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.16 - 4.05
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
West Bromwich Albion - Stoke City  (sobota 16:00)
Souboj spokojených. Tak lze označit utkání, jenž bude v sobotu odpoledne hostit Hawthorne Stadium. Utkají se zde totiž dva celky, jimž patří místo v první polovině ligové tabulky a mohou tak hrát své zápasy bez nejmenšího strachu z ohrožení sestupem.

Domácí WBA je v tabulce osmé a ztrácí jen čtyři body na sedmý Everton, Stoke je stejným odstupem za West Bromwichem deváté. Co se týče vzájemných střetnutí obou mužstev, je na tom výrazně lépe West Brom. Fotbalisté WBA neprohráli se Stoke už ve čtyřech po sobě jdoucích zápasech - třikrát se svěřenci Tonyho Pulise radovali ze tří bodů, jednou utkání skončilo remízou.

Právě pro současného trenéra WBA bude utkání proti svému bývalému klub pikantní. Ten vyjádřil v předzápasových rozhovorech obavy především z Petera Crouche - kanonýr ve službách Stoke dosáhl na hranici sta ligových branek a právě on je zřejmě pro domácí celek největší ofenzivní hrozbou.

Už čtvrtý zápas za sebou vynechá kvůli nepříjemnému zranění lýtka Jonny Evans. Kromě obránce West Bromu si zápas nejspíše nechá ujít i na hostování nově příchozí Marc Wilson, jehož trápí problém se stehenním svalem.

Kromě Pulise může být utkání zajímavé také pro Saida Berahina. Někdejší obrovský talent anglického fotbalu si totiž svůj debut v nových barvách může užít právě proti klubu, z něhož do Stoke City před pouhými dvěma týdny přestoupil.

Utkání naopak kvůli zranění vynechají Glen Johnson a Xherdan Shaqiri, kteří tak na marodce hostujícího celku doplní Jona Walterse a Geoffa Camerona.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, McAuley, Dawson, Brunt - Fletcher, Yacob - Phillips, Morrison, Chadli - Rondón
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Bardsley, Shawcross, Martins Indi, Pieters - Adam, Whelan - Afellay, Allen, Arnautovič - Crouch
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.40 - 3.15 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tottenham Hotspur - Middlesbrough FC  (sobota 18:30)
Tottenham sice od 11. prosince a výletu na Old Trafford zůstává neporažen, přesto má proti Middlesbrough co napravovat - z minulých dvou výjezdů do Manchesteru a Sunderlandu si přivezl pouze po jednom bodu, a tak se proti Boro jistě potřebuje vrátit na vítěznou vlnu...

Vzhledem k zaváhání konkurentů Pochettinův mančaft aktuálně drží druhou příčku, to však pouze o skóre před Arsenalem a celých devět bodů za Chelsea. Proti Middlesbrough mají ovšem Spurs skvělou příležitost se vrátit do zajetých kolejí, vždyť nováček už šestkrát v řadě nebyl s to naplno bodovat.

Co Tottenham musí znepokojovat, to je čerstvé zranění Dannyho Rose, který by mohl scházet až měsíc a bude ho muset zastoupit Ben Davies. Mimo hru je zároveň s poraněným kotníkem také další levonohý obránce Jan Vertonghen. Do základu se naopak nejspíš vrátí naposledy nemocný Hugo Lloris a potažmo také křídelník Son Heung-min, jenž na podzim Boro sestřelil dvěma góly při výhře 2:1.

Pro Aitora Karanku je povzbuzující zprávou návrat Daniela Ayaly z lavice hříšníků, ovšem dvojice Friend - Chambers defenzivní linii tak jako tak výrazně oslabí. Na hrotu útoku se nejspíš opět představí Álvaro Negredo, tentokrát ho ale možná doplní jeden z dvojice Gestede - Bamford.

Tottenham bude proti Middlesbrough hájit svou vynikající bilanci proti nováčkům, které zdolal ve 25 případech z posledních sedmadvaceti. Jeho poslední prohra s čerstvě postoupivším klubem se datuje do dubna 2012, kdy Spurs převezl další londýnský celek - Queens Park Rangers. Naproti tomu Boro na White Hart Lane nevyhrálo už osm soutěžních utkání v řadě.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dier, Alderweireld, Davies - Wanyama, Dembélé - Eriksen, Alli, Son Heung-min - Kane
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Bernardo, Gibson, Fabio - De Roon, Clayton, Forshaw - Traoré, Negredo, Stuani
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.10 - 11.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC23182348:1656
2.Tottenham Hotspur23138245:1647
3.Arsenal FC23145451:2547
4.Liverpool FC23137352:2846
5.Manchester City23144547:2846
6.Manchester United23119333:2142
7.Everton FC23107634:2437
8.West Bromwich Albion2396831:2933
9.Stoke City2378829:3529
10.Burnley FC23921225:3329
11.West Ham United23841129:4028
12.Southampton FC23761023:2827
13.Watford FC23761027:3927
14.AFC Bournemouth23751132:4126
15.Middlesbrough FC23491019:2621
16.Leicester City23561224:3821
17.Swansea City23631428:5221
18.Crystal Palace23541432:4119
19.Hull City23451420:4717
20.Sunderland AFC23441520:4216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2367)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele