Premier League - preview 22. kola

01.01.2018, 08:45, aktualizováno 03.01.2018, 08:30
Previews
Londýnským derby bude zakončeno 22. kolo anglické nejvyšší soutěže. Chelsea se pokusí oplatit Arsenalu porážky z finále FA Cupu a utkání o Community Shield, Blues navíc nemohli být spokojeni ani s letošním vzájemným ligovým soubojem, na Stamford Bridge se v pátém kole zrodila bezbranková remíza...
Arsenal FC - Chelsea FC  (středa 20:45)
Ostrý start do nového roku jaksepatří. Dvaadvacáté kolo anglické ligy má již za sebou všechny zápasy s výjimkou jednoho, a to londýnského derby mezi Arsenalem a Chelsea. Zatímco domácí Kanonýři potřebují naplno bodovat, aby se dotáhli ke konkurenci v boji o postavení do čtvrtého místa, obhájce titulu v případě vítězství poskočí zpět na druhé místo v tabulce.

Přestože tým Antonia Conteho dlouhodobě na Arsenal umí, v živé paměti má ještě loňskou tvrdou prohru na Emirates Stadium v poměru 3:0, stejně jako prohrané finále FA Cupu, letní superpohárové střetnutí v Community Shieldu a také poslední ligové střetnutí, když na Stamford Bridge Arsenal po překvapivě zodpovědném výkonu uhájil bezbrankovou remízu. Naposledy však Gunners svým sousedům ze západního Londýna nepodlehli ani v jednom ligovém střetnutí v sezoně 2011/12 a k uhájení dvou čistých kont v jednom roce se musíme vrátit dokonce do dávného ročníku 1998/99.

Domácí do zápasu nevstupují v ideálním rozpoložení, neboť na závěr kalendářního roku 2017 vinou kontroverzní penalty ze samého závěru uhráli na půdě West Bromwiche Albion pouze bod za remízu 1:1. Za kritiku rozhodnutí sudího Deana potrestat nastřelenou ruku Caluma Chamberse pokutovým kopem byl posléze manažer Arséne Wenger potrestán anglickou fotbalovou asociací a ztráta jeho týmu na středečního soupeře vzrostla již na sedm bodů.

Wengerovi se také v nedávné době množí seznam zraněných. Vedle Ramseyho, Girouda a Monreala se vinou poraněného kotníku vyřadil mimo hru také Sead Kolašinac a nevelké naděje nastoupit mají také Laurent Koscielny s Mesutem Özilem. Kanonýři se tak dočkají nejspíše značně poslepované defenzivní linie s takřka mizivou sehraností, čehož budou chtít hosté patřičně využít. Conteho družina obdobně početnými zdravotními neduhy netrpí, chybět budou pouze dlouhodobě indisponovaný David Luiz a Charly Musonda. Oba se již ovšem zapojili do tréninkového procesu a dost možná se návratu na trávník dočkají v nadcházejícím pohárovém duelu s Norwichem.

Jestli si na něco budou muset hráči Chelsea dát pořádný pozor, tak disciplínu. Blues totiž nedohráli v plném počtu hráčů ani jedno z posledních tří střetnutí s Arsenalem.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.90 - 3.41 - 2.59
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Southampton FC - Crystal Palace  (úterý 20:45)
Pro Southampton a jeho trenéra Mauricia Pellegrina je první měsíc v novém roce ihned měsícem zcela zásadním a určujícím pro osud mladého kouče. Ten jednak musí vhodně reinvestovat peníze utržené z rekordního odchodu stopera Van Dijka, jednak musí urychleně začít sbírat výsledky...

Ze všech týmů druhé poloviny tabulky hrají Saints patrně vůbec nejvíc pod své možnosti - jsou až patnáctí s 20 body a pouhými dvěma kroky náskoku na sestupové příčky. Od dubnové porážky Crystal Palace, kterému dnes opět čelí na domácí půdě, před vlastním publikem zvládli všehovšudy tři mače.

Southampton nyní čelí už devátému nevyhranému zápasu Premier League v řadě, což by se mu stalo poprvé od ledna 2005. Mezitím si přitom Saints v Anglii vybudovali pevnou reputaci nepříjemného soupeře, o kterou však v této sezoně pod novým vedením spíše postupně přichází.

Crystal Palace se naproti tomu o záchranu pere dle očekávání a od samého začátku sezony, po brzkém vyhazovu Franka de Boera se však pod Royem Hodgsonem vzmáhá a aktuálně sedí těsně nad propastí, na 17. příčce. V minulých deseti kolech našel londýnský mančaft přemožitele akorát v Arsenalu.

Naposledy Eagles přerušili rekordní vítěznou sérii Manchesteru City, v jejich případě se však jednalo o Pyrrhovo vítězství (resp. remízu), neboť klub zároveň do konce sezony patrně přišel o kapitána Danna i jeho zástupce Puncheona. Vrátit by se teď alespoň mohl trojlístek Loftus-Cheek, McArthur a Schlupp.

V brance Southamptonu by mohl na místě Frasera Forstera pokračovat Alex McCarthy poté, co v zájmu obratu věcí k lepšímu pomohl udržet čisté konto proti Manchesteru United. Do akce by se mohl po lehkém zranění opět dostat Bertrand, zatímco Charlie Austin je suspendovaný i zraněný.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.10 - 3.40 - 3.94
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Swansea City - Tottenham Hotspur  (úterý 20:45)
Se Swansea to po celou sezónu vypadá velmi špatně, změna trenéra je zřejmě poslední šancí, jak mužstvo nakopnout. A zdá se, že se to možná i podaří. Labutě totiž nečekaně otočily duel na půdě Watfordu a poprvé od začátku prosince se radovaly z výhry. Navázat na svůj dílčí úspěch mohou proti Tottenhamu, jenže Kohouti jsou ve vynikající formě, když z poslední pěti zápasů hned čtyři vyhráli.

Onen sobotní úspěch Swansea není třeba nijak přeceňovat, přece jenom Watford se poslední dobou také trápí, navíc svěřencům Carlose Carvalhala ani výhra nepomohla k tomu, aby se odlepili ode dna. Na druhou stranu se svými soky alespoň neztrácí kontakt, což je v této fázi sezóny extrémně důležité. Nový kouč má však před sebou rozhodně nelehký úkol - Swansea se totiž dlouhodobě potácí s bídnou koncovkou, Labutě mají tu vůbec nejhorší ofenzivu v soutěži, což se bude v rozběhnuté soutěži jen těžko měnit. Nový lodivod navíc nejspíše nemůže počítat s lednovým posílením, klub totiž na posily nehodlá uvolnit nadstandardní prostředky.

Tottenham zvládl vánoční program prozatím výborně, když si nejprve díky hattricku Kanea poradil s nepříjemným Burnley, načež na Boxing Day doma rozstřílel mátožný Southampton. Kohouti ale nemohou polevit v koncentraci, jejich hlavní rival ze severu Londýna sice ztratil na půdě West Bromwiche, jenže trojice Liverpool, Manchester United a Chelsea nevypadá, že by měla vypadnout z rytmu - a pokud je tedy Kohouti chtějí v honbě za čtvrtým místem pronásledovat, nemohou si dovolit žádné zbytečné výpadky.

Domácí tým bude postrádat obránce Kyle Naughtona, který si začal odpykávat třízápasový dodatečný trest, který mu fotbalová asociace udělila za incident z utkání proti Watfordu. Fanoušky Swansea nepotěší ani zdravotní trable obou útočníků - nad starty Tammyho Abrahama a Wilfrieda Bonyho se vznáší otazník a o jejich případném startu se rozhodne až před zápasem. Hlavní hvězdu hostí, Harryho Kanea sice trápí nachlazení, očekává se ale, že v základní sestavě nebude chybět. Do základní sestavy by pak poprvé od srpna mohl naskočit Victor Wanyama, ovšem dlouhodobě zraněný stoper Alderweireld stále zůstává mimo hru.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.60 - 4.38 - 1.50
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Ham United - West Bromwich Albion  (úterý 20:45)
V úterý večer změří síly také West Ham s West Bromwichem Albion. Zatímco Hammers se již z největší bídy vyhrabali, hosté se stále topí v sestupové propasti. A na vítězství čekají od 19. srpna.

West Ham neprožil vůbec špatný prosinec, i když díky příšernému startu do sezóny je ani tahle dobrá forma nevytáhla ze sestupového pásma. Hammers v posledním měsíci v roce 2017 dvakrát vyhráli, když nejprve překvapili Chelsea a posléze tři body urvali také z půdy Stoke, k čemuž si připsali ještě dva jednobodové zápisy po remízách s Arsenal a Bournemouthem. Svěřenci Davida Moyese však vyhráno zdaleka nemají.

West Bromwich sice ukořistil cenný bod proti Arsenalu, byť ke konci vyrovnával z nesprávně nařízené penalty, nicméně i tak je to zatím zoufale málo. Baggies naposledy vyhráli ve druhém kole, když přehráli nejtěsnějším možným způsobem Burnley, od té doby si připsali už jen 10 bodů za 10 remíz. Celkově se tedy nachází na předposlední příčce a nutně tak potřebují svou formu vylepšit.

West Ham se musí obejít bez křídelníka Michaila Antonia, nejistý je také start Marka Noble, kterého trápí poraněné stehno. Absentovat dále ještě budou Sam Byram, Jose Fonte a Edimilson Fernandes. West Brom bude monitorovat situaci okolo Salomona Rondona, toho totiž trápí natažený stehenní sval. Do utkání ale určitě nezasáhne Nacer Chadli a James Morrison.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.20 - 3.96
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Watford FC  (úterý 21:00)
V minulém klání sice skončila mimořádná série Manchesteru City v podobě osmnácti ligových vítězství v řadě, svěřenci Pepa Guardioly však smutnit rozhodně nemusí. Momentálně mají na čele stále luxusní dvanáctibodový náskok na druhý Manchester United, který již svůj zápas 22. kola navíc odehrál. V úterý večer se vedoucímu celku tabulky postaví Watford, který nezažívá vůbec dobré období.

Ačkoliv se zatím sezóna Manchesteru City vyvíjí báječně, Pep Guardiola stejně může být ze dvou věcí frustrován. Tou první je dle jeho názoru nedostatečná ochrana jeho hráčů ze strany rozhodčích a pokud bychom přihlédli k několika posledním duelům, nemůžeme se španělskému stratégovi vůbec divit. V zápasech s Tottenhamem, Newcastlem i Crystal Palace předvedli hráči soupeře krajně nevybíravé zákroky, za které je ovšem rozhodčí nedokázali adekvátně potrestat. Je skutečně velkým štěstím, že žádný z hráčů Citizens neodnesl počínání soupeřů dlouhodobým zraněním, naposledy šlo o zdraví De Bruynemu, kterého hodně nešetrným zákrokem sestřelil Puncheon. Ostatně nějaká zdravotní krize je zřejmě jediný faktor, který by celek z Manchesteru ještě mohl zastavit v suverénní jízdě za ligovým prvenstvím. Druhou věcí, která dělá bývalému kouči Bayernu Mnichov vrásky na čele, je rozpis zápasů, který v průběhu svátků označil za bláznivý. S tímto problémem se ale potýká každý tým v Premier League, v tomto ohledu tak trenér Manchesteru City příliš pochopení mezi širokou veřejností nenajde.

Na Sršně padla s příchodem zimy pořádná deka a od přelomu listopadu s prosincem se jejich ligová forma až nevídaným způsobem zhoršila. Svěřenci Marcose Silvy od té doby odehráli osm duelů, bodovali ovšem jen dvakrát. Nejprve se jim podařilo uhrát alespoň bod s favorizovaným Tottenhamem, na Boxing Day pak na domácím hřišti otočili duel s Leicesterem a zvítězili 2:1. Díky výbornému startu to nevypadá, že by měli mít starosti se záchranou, ovšem v jejich zájmu rozhodně je, aby tuto výsledkovou mizérii ukončili co nejdříve.

Citizens budou dva měsíce postrádat zraněného Gabriela Jesuse, který si v utkání s Crystal Palace poranil kolenní vazy. Mimo bude zřejmě i záložník De Bruyne, ze stejného duelu také odstoupil kvůli zranění. Neočekává se ani start Davida Silvy, do sestavy by se však již mohl vrátit obránce John Stones. Watfordu ještě nevypomůže kapitán Troy Deeney, ten si odpyká poslední ze svého čtyřzápasového trestu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.11 - 11.70 - 21.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth  (pondělí 13:30)
Novoroční program Premier League odstartuje duelem mezi Brightonem and Hove a Bournemouthem, které v tabulce dělí pouhé dva body, a co se formy týče, jsou na tom oba týmy dosti podobně. V uplynulých třech kolech totiž z možných devíti bodů získaly čtyři a nacházejí se zřejmě po právu v dolní polovině tabulky.

Pro oba kluby je ligová záchrana jednoznačnou prioritou, nicméně sestupovému pásmu nejsou vzdáleny na nějaký bezpečný odstup. To by však určitě mohla změnit právě případná výhra v tomto souboji. "To, co musíme udělat, je starat se o své výsledky. Pokud budeme sledovat ostatní, většinou nastane zklamání," uvedl domácí manažer Chris Hughton.

Jeho mužstvo sice na Boxing Day nestačilo na Chelsea, předtím však porazilo v důležitém mači Watford a naposledy uhrálo slušnou bezbrankovou remízu v Newcastlu. "Celky, které neměly silný začátek sezóny, jsou postupem času obecně silnější. Everton se z toho třeba dostal pryč, u West Hamu čekám něco podobného," myslí si Hughton.

I když The Seagulls nemají nějaké větší problémy s marodkou, zraněný je pouze Steve Sidwell, jenž má dlouhodobé problémy se zády, tentokráte se budou muset obejít ještě bez dalších dvou hráčů. Anthony Knockaert spolu s Lewisem Dunkem totiž obdrželi v Newcastlu své páté žluté karty a automaticky byli potrestáni zákazem činnosti.

Bournemouth v sobotu konečně přerušil svou sérii bez vítězství, která trvala od půlky listopadu, a vymanil se z červených příček na čtrnáctou pozici. Nad Evertonem přitom získal tři body v poslední možnou chvíli. "Ukázali jsme charakter a to vítězství urvali," mnul si ruce manažer Eddie Howe, jež stále nemá k dispozici několikero hráčů.

Nově se nebude moci spolehnout v ofenzívě na Joshuu Kinga, jenž proti The Toffees střídal kvůli zranění ještě v první půli, fit nejsou údajně ani Adam Smith či Nathan Ake, nebo důležité postavy v útoku Jermain Defoe a Junior Stanislas. Oba mančafty se letos střetly už dvakrát, a jak v lize, tak v Ligovém poháru zvítězili The Cherries.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.47 - 3.07 - 3.39
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Burnley FC - Liverpool FC  (pondělí 16:00)
Burnley, alespoň výsledkově, ztratilo přes vánoční svátky trošku ze svého elánu, přesto se pořád drží v kontaktu s pohárovými příčkami. Na Nový rok ho ale čeká pořádně nepříjemný soupeř, který v lize už dvanáctkrát v řadě neprohrál. Liverpool navíc disponuje druhým nejlepším útokem Premier League, a tak domácí obranu čeká těžká pořízená.

Na druhou stranu The Clarets patří v defenzívě k nejkompaktnějším mužstvům vůbec, a právě poctivá práce a bojovnost vzadu slaví velký úspěch. Je ovšem pravda, že na vítězství čekají už čtyři kola v řadě. Nepodařilo se jim například porazit oba nováčky Brighton and Hove ani Huddersfield, naopak ke třem bodům nebyli daleko proti Manchesteru United.

Ačkoli matematicky může Burnley jednoznačně dosáhnout aspoň na Evropskou ligu, o pohárech se v klubu nahlas nemluví. "Naším cílem je stavět na tom, co jsme vybudovali v minulé sezóně," uvedl manažer Sean Dyche. "Když toho cíle dosáhneme, nebo ho dokonce ještě překonáme, samozřejmě svoje vize budeme přehodnocovat."

Na Turf Moor letos obecně moc branek nepadá. Domácí celek na něm vstřelil sedm branek a hosté jen šest. Jednociferné číslo v obou těchto statistických kolonkách je v lize unikátem. "Existuje hodně psychologických způsobů o tom, jak si své ambice nastavit. My musíme být opatrní, ale zároveň své hráče nesmíme limitovat," dodával Dyche.

The Reds letos prohráli pouze dvakrát, po Manchesteru City mají tedy na kontě nejméně proher v Premier League, formu mají opravdu hodně slušnou, a i proto budou v tomhle duelu favoritem. "Opravdu si vážím a oceňuji to, jak Burnley pracuje. Je to fantastické, vynikající," pochválil svého protivníka liverpoolský manažer Jürgen Klopp.

V září skončil vzájemný souboj těchto celků nerozhodně, obecně má ale lepší bilanci LFC, jenž ze sedmi utkání prohrál jen jednou a zvítězil hned pětkrát. "Můj kamarád David Wagner, trenér Huddersfieldu, říkal, že to co dělá manažer Pep Guardiola v Manchesteru City, se děje také v Burnley. Působí opravdu organizovaně," dodával Klopp.

Domácím se po třízápasové suspendaci vrací obránce James Tarkowski, pořád ale nebude k dispozici Stephen Ward, není ale vyloučené, že by se nakonec do hry mohl podívat útočník Chris Wood. Hosté by měli do hry nasadit Mohameda Salaha, jehož trápily menší zdravotní komplikace, do branky by se pak po zápase s Leicesterem měl vrátit Simon Mignolet.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.12 - 3.79 - 1.64
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Leicester City - Huddersfield Town  (pondělí 16:00)
Fotbalisté Leicesteru City zatím nemohou pomýšlet na podobný zázrak ze sezóny 2015/2016, kdy dosáhli na mistrovský titul, nicméně ani v tomto ročníku si nevedou úplně špatně. Po jednadvaceti odehraných kolech mají na kontě sedmadvacet bodů a patří jim osmá příčka, na druhou stranu za nimi je to hodně natěsnané. Nyní budou plnit úlohu mírného favorita proti nováčkovi z Huddersfieldu Town, jenž je jedenáctý a má o tři body méně.

"Lišky" se poslední dobou nemohou dostat z krize, v předchozích pěti zápasech hned čtyřikrát prohrály a jen jednou remizovaly. Nejprve nečekaně nestačily na Crystal Palace (0:3), následně ve čtvrtfinále ligového poháru podlehly až v penaltovém rozstřelu suverénnímu Manchesteru City. Poté získaly cenný bod s Manchesterem United (2:2), avšak v minulých dvou kláních utrpěly shodnou porážku 1:2 od Watfordu a Liverpoolu.

Hosté naopak neprohráli čtyřikrát po sobě, po tříbodovém zisku ve Watfordu (4:1) se rozešli smírně se Southamptonem (1:1), Stoke City (1:1) a s Burnely (0:0). Huddersfield bude chtít prolomit nelichotivou bilanci vzájemných zápasů, neboť na ligové scéně nenašel na Leicester recept již osmkrát po sobě - a to dokonce od roku 1954. Letos se oba výběry potkaly v 5. kole a vítěz znám nebyl, na The John Smith's Stadium se hrálo 1:1.

Domácí trenér Claude Puel by už mohl využít služeb levého obránce Ben Chilwella, jenž zmeškal souboj s Liverpoolem kvůli nemoci. Mimo hru je Simpson vinou poraněného lýtkového svalu. "Bude to pro nás opravdu důležité střetnutí, je potřeba se odrazit k lepším zítřkům. Potřebujeme častěji kontrolovat hru a více držet balón, máme kvality na to se vrátit zpět na vítěznou vlnu," uvedl šestapadesátiletý francouzský rodák Puel.

Jeho protějšek David Wagner možná nenasadí Hadergjonaje, který utrpěl nespecifikované zranění v utkání s Burnley. Do základní sestavy by se měl vrátit kapitán Tommy Smith, na marodce se delší dobu nacházejí Billing, Stankovič a Kachunga. "Naše umístění v tuto chvíli nic neznamená, rozdíly jsou malé. Dobře víme, že se stále potřebujeme zlepšovat, jinak by záchrana mohla být velmi náročná," řekl opatrně šestačtyřicetiletý Wagner.
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Amartey, Dragovič, Maguire, Chilwell - Mahrez, Ndidi, Iborra, Albrighton - Okazaki - Vardy.
Huddersfield Town - pravděpodobná sestava:
Lössl - Smith, Zanka, Schindler, Löwe - Mooy, Williams - Quaner, Ince, van la Parra - Mounie.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.55 - 5.03
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Newcastle United  (pondělí 16:00)
Oba dva pondělní protivníci zatím nemohou být příliš spokojeni, potácejí se na samé hraně pádu do druhé ligy a každý bod tak potřebují jako sůl. Domácí Stoke v dosavadním průběhu posbíralo dvacet bodů a nachází se na patnáctém místě tabulky, ovšem před osmnáctým West Hamem je pouze o dva body. Straky mají na kontě ještě o jeden bod méně a jsou šestnácté, proto bude tento souboj 22. kola nesmírně důležitý.

"The Potters" zavítaly v předchozím kole na půdu vysoce favorizované londýnské Chelsea a nakonec neměly žádnou šanci na úspěch, domů si odvezly vysoký debakl 0:5. "V tomto střetnutí jsme naprosto pokazili začátek. Když po deseti minutách prohráváte o dva góly a v polovině první půle dokonce o tři, tak se proti takto kvalitnímu soupeři hraje nesmírně obtížně. Na utkání chceme zapomenout, je před námi nová výzva," řekl kouč Mark Hughes.

Jeho svěřenci před tímto duelem remizovali v Huddersfieldu (1:1) a ještě o tři dny dříve zdolali West Bromwich 3:1. Právě s Chelsea nechal Hughes odpočívat své největší hvězdy, do základní jedenáctky by se nyní měli vrátit Xherdan Shaqiri, Joe Allen a Eric-Maxim Choupo-Moting. V sestavě by se mohli objevit i Pieters se Zoumou, naopak kvůli zdravotním problémům se na trávník nepodívají Shawcross, Johnson, Martins Indi a Ireland.

Straky se po slušném vstupu do soutěže nebývale trápí, v předchozích deseti kláních bodovaly naplno jen jednou. V sobotu přivítaly Brighton a uhrály s ním nerozhodný bezbrankový výsledek, předtím vzdorovaly vedoucímu Manchesteru City a nestačily na něj v nejtěsnějším poměru 0:1. Teď by určitě chtěly navázat na duel 5. kola, kdy v St. James Parku přehrály Stoke 2:1, vítěznou branku tehdy vsítil Jamaal Lascelles v 68. minutě.

Španělský stratég na lavičce Newcastlu Rafael Benítez nemá k dispozici Elliota, Mitroviče, Lejeuneho a Jesúse Gámeze. "Naši fanoušci samozřejmě nemohou být spokojeni, od sestupu nejsme příliš daleko. Všichni věříme, že se ve zbytku sezóny zvedneme a přiblížíme se středu tabulky. Hráči odvádějí výkony na sto procent a není jim co vytknout, bojovat až do úplného konce budeme i proti Stoke," vyjádřil se sedmapadesátiletý Benítez.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Edwards, Cameron, Zouma, Wimmer - Fletcher, Allen - Diouf, Shaqiri, Choupo-Moting - Crouch.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Darlow - Manquillo, Lascelles, Clark, Mbemba - Saivet, Shelvey - Ritchie, Pérez, Murphy - Joselu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.32 - 3.33 - 3.42
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Manchester United  (pondělí 18:30)
Fotbalová Premier League nespí ani na Nový rok a v podvečer prvního dne roku 2018 svým příznivcům nabízí poměrně zajímavý duel mezi domácím Evertonem a v poslední době trápícím se Manchesterem United. Karamelky si potřebují zlepšit náladu po porážce s Bournemouthem, to hosté zase potřebují zastavit sérii nezdarů a po třech duelech bez vítězství konečně bodovat naplno.

Everton poprvé pod novým manažerem Allardycem prohrál, jej díky dvěma zásahům Frasera skolil Bournemouth 2:1. Nový kouč se však stále může pyšnit velmi dobrou bilancí, od svého debutu totiž třikrát vyhrál, třikrát remizoval a jen jedenkrát prohrál. Problémem je však v poslední době sterilní ofenziva, která za poslední tři utkání vyprodukovala jen jediný gól. Ostatně sám manažer liverpoolského celku patřičně naznačil, že v lednu hodlá být aktivní na přestupovém trhu, kde se bude poohlížet po novém útočníkovi.

Manchester United, potažmo manažer Jose Mourinho rozhodně neprožil klidné svátky. Jeho svěřenci totiž záhadným způsobem ztratili dech, nevyhráli tři utkání v řadě a v tabulce se propadli na třetí příčku, přičemž čtvrtý Liverpool je už jen o další tři body zpět. Rudí ďáblové nejprve nezvládli nastavení na půdě Leicesteru, kde i přes přehršel šancí nakonec své vedení ztratili a remizovali tak 2:2. Na druhý svátek vánoční pak na své půdě přivítalo maximálně efektivní Burnley, které ze dvou střel vytěžilo dvě branky a ukořistilo tak bod po další remíze 2:2. No a v posledním střetnutí v roce 2017 svěřenci portugalského stratéga nepřelstili obranu Southamptonu a po remíze 0:0 ztratili další cenné body. Další zaváhání tak nepřipadá v úvahu.

Hostům ale situaci značně komplikuje rozsáhlá marodka. Kvůli zranění z minulého zápasu odstoupil Romelu Lukaku a Everton tak zcela určitě neohrozí. Mimo je i další kanonýr Zlatan Ibrahimovič, kterého na další měsíc vyřadí zraněné koleno. Ashley Young si zase odpyká disciplinární trest, od fotbalové asociace dostal dodatečně třízápasový stop za úder loktem do břicha Dušana Tadiče. Týmu nepomohou ani dlouhodobě zranění Carrick, Fellaini či Bailly, přičemž otazník se vznáší ještě nad účastí trojice Smalling, Valencia a Darmian.

V kádru domácích je situace přece jenom příznivější, nejistý je start dvojice James McCarthy a Yannick Bolasie, oba fotbalisté se teprve nedávno vrátili po dlouhodobějším zranění a na dva zápasy v rozmezí tří dní tak jejich tělo ještě nejspíše není připraveno.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.50 - 3.88 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Manchester City21192061:1259
2.Chelsea FC21143439:1445
3.Manchester United21135343:1644
4.Liverpool FC21118248:2441
5.Arsenal FC21115538:2638
6.Tottenham Hotspur20114539:2037
7.Burnley FC2197518:1734
8.Leicester City2176831:3227
9.Everton FC2176825:3227
10.Watford FC21741030:3725
11.Huddersfield Town2166918:3224
12.Brighton & Hove Albion2157915:2522
13.Southampton FC2148920:3020
14.AFC Bournemouth21551120:3220
15.Stoke City21551123:4620
16.Newcastle United21541219:3019
17.Crystal Palace21471018:3219
18.West Ham United20461022:3818
19.West Bromwich Albion21210915:2816
20.Swansea City21441313:3216

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1793)

Přidat komentář
blade115

Bude Kane na oba zápasy?

Reagovat
Coutinho10

tipoval bych, že bude hrát jenom 1 z nich...takže těžko říct, jestli má cenu mu tu pásku dávat

Reagovat
blade115

Hm, jsem mu skoro chtěl dát i TripleC, kdyby hrál oba...

Reagovat
Coutinho10

j před pár dněma jsem nad tim předběžně taky uvažoval , ale takhle mu asi nedám ani klasickou pásku...koupil jsem Eriksena, tak ho asi zkusim

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko odhadnúť, bol chorý cez víkend a kto vie, či sa dal dokopy.

Reagovat
nani92

Bude už hrať najlepší a najdrahší obranca planéty Zem?

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepší?

Reagovat
nani92

chcel som začať Nový rok v miernom a pokojnom duchu

Reagovat
smazaný uživatel

Smelo do toho

Reagovat
avicii

Bolo by super ale asi nie max lavka

Reagovat
Greny

https://youtu.be/o8H9KgJIJaE

1:33

Myslíš tohoto?

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorí ten, koho obľúbený klub prislúbil uplakanému Jožkovi min. 5 nových posíl GGJM

Reagovat
vrabejka

Až proti Evertonu.

Reagovat
Miguel19

Už jsme někoho koupili?

Reagovat
smazaný uživatel

Špekuluje sa o odchode Luiza do Arsenalu

Reagovat
Greny

Vyměnil bych ji za Alexise

Reagovat
Greny

Ho*

Reagovat
Kixi Syhimour

ji

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

nemusel si to cenzurovat

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Arsenal by to bola obrovská posila. Radšej iba privedme Alexisa. Konkurenciu posilňovať nie je veľmi múdre.

Reagovat
blade115

Já si myslím, že ani jeden z nás ve skutečnosti nechce vědět, koho to zas koupíme...

Reagovat
avicii

Jeden z najtazsich zapasov sezony... Snad ich silnu obranu prelomime a vyhrame... To by boli dalsie super 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Salaha šance rapidně klesají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mithro

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Taiger

Tým minulosti

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

(Myslím United)

Reagovat
smazaný uživatel

akurát len *tými

Reagovat
smazaný uživatel

tímy?

Reagovat
vrabejka

Počkej 5 let a smát se budeme my.

Reagovat
Azazelo RD

Protože vám nic jiného nezbude.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Na 20 zůstanete hooodně dlouho...

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem zvědav dneska snad Martial na hrotu stejnak si myslím , že místo younga tam mourek pošle darmiana nebo blinda takže jasná prohra 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Konec radovánek a rychle zpêt do nablblého kolotoče.

Reagovat
Gazdo

OT : Prosim vas, chcem si kupit sluchadla, ale neviem sa rozhodnut medzi bezkablovymi a s kablom. Cisto z praktickeho hladiska je jasne ze bezkablove su lepsie nic nezavadzia a tie co chcem su aj dizajnovo krajsie ale... Je tam nejaky rozdiel v kvalite zvuku? Pripadne som cital ze bezkablovky sa vo vacsich zimach same vypinaju. Ma s tym prosim vas niekto nejake skusenosti a vedel by poradit? Vopred dakujem

Reagovat
mayday

Tak aby ti aspoň někdo odpověděl - já bohužel sluchátka nikdy nekupoval, tak nedovedu na tvoje otázky odpovědět.

Reagovat
Gazdo

Si zlaty chalan mam ta rad

Reagovat
pawiel_afc

Ano rozdiel v kvalite zvuku je znatelny. Dobre kablove sluchadla za tu istu cenu ako bezdrat budu hrat lepsie. Zalezi ale aj od toho kolko do toho chces investovat a co od toho ocakavas. A poradil by som ti zajst na nejake forum kde sa tomu venuju. Samozrejme vhodne by bolo si tie sluchatka a j vyskusat a porovnat tzn. nekupovat to na slepo.

Reagovat
Gazdo

Ja teraz skusam jedny beatsy kablovky zrovna a to tie najlacnejsie a za tu cenu su fajn celkom. Beatsy su sice prebasovane ale to ja mam rad preto radsej to ale chcel by som bezkablovky od nich a tie su uz o 200 euro vyssie. Ako peniaze problemom zrovna nie su ide o to ze ak uz si kupim sluchatka za 3 kila tak ocakavam ze to bude hrat super a nebude sa mi to v zime vypinat

Reagovat
pawiel_afc

Je mi to jasne ze za tie peniaze chces to najlepsie ale fakt by som ti odporucil nejake to forum kde ti poradia.

Reagovat
Gazdo

Na to som dosial nemal energiu precitavat sa vsetkymi americko-anglickymi forami ale asi budem musiet

Reagovat
pawiel_afc

nemusia byt ani americke-anglicke. skus napr. http://forum.avmania.e15.cz, alebo pretaktovanie.sk tam je tiez par chalanov co sa tomu rozumie. V nakupnej poradni su tam aj temy co sa zaoeraju sluchatkami ale najlepsie si zalozit svoju kde napises rozpocet, co od toho ocakavas, aky typ sluchadiel preferujes, aky zvuk mas sluchadiel mas rad, aky mas/chces pouzit zdroj atd. Lepsie sa informovat ako potom lutovat.

Reagovat
Gazdo

Super diki

Reagovat
pawiel_afc

zo zahranicnych for napr. head-fi.org

Reagovat
Gazdo

Ale diki

Reagovat
minoLFC

rozdiel v kvalite zvuku je, bezkablove sú praktickejšie a nestane sa ti, že sa poškodí kabel, lenže musíš nabíjať a časom batéria odchádza

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Guardian

Reagovat
Busby babes

tak je to levicovej platek no... ale o fotbale pisou dobre.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ve sportu není co skrývat.

Jinak má kolega pravdu, ta snůška labouristických žvástů se nedá číst.

Reagovat
Busby babes

tak prikrej bych nebyl, ale jasne, jsou levicovy, vsak to pisu. I proto treba ocenili takhle toho Matu.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
Hokaido

Co se fotbalu týče, tak je to nejlepší web na světě.

Reagovat
vrabejka

Salah na 2 týdny out. Pome Reds, ukažme že nejsme tým 1ho hráče jako Spurs!

Reagovat
smazaný uživatel

Pome Reds musíte to dokázat. tip dnešního zápasu 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

hráme vonku

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
Bandita_Harry

On sa snazi vysmievat z 1000 pokusov mu to asi ani raz nevyslo

Reagovat
smazaný uživatel

damn

Reagovat
Rišty

1ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Jak na Nový rok, tak po celý rok, tudíž Cherries snad výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Everton - Druhá sezona tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 a gola da Rooney

Reagovat
Taiger

Skvělá zpráva pro Anglii: Guardiola chce být součástí realizačního týmu pro mistrovství světa!

Jestli to klapne tak se budu chtít zároveň co nejvíc přiučit, ale také co nejvíc týmu dát. BUde tam určitě hodně mojich (z Manchesteru City) hráčů a znám se osobně i s hodně dalšími. Když jsem byl mladý, tak jsem jen cestoval po světě a byl s ostatními trenéry, chtěl jsem vědět co považují za důležité a věřte nebo ne, stát od státu se to mění,“ prohlásil Guardiola

Kurz 18 na výhru Anglie na MS se musí zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hodne ... to mysli 3?

Reagovat
smazaný uživatel

Murray je skvelý hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Murray je skvelý hráč

Reagovat
Taiger

Andy

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

David Silva vynechal poslední dva zápasy Manchesteru City a nemuselo by se jednat o jeho jediné absence, španělský záložník řeší osobní problémy. "Nevím. Až bude připraven, tak se vrátí. Jeho osobní život je důležitější než ostatní situace," řekl manažer Pep Guardiola. 

Reagovat
Orlandiiik

Co přesně se děje se neví ?

Reagovat
vrabejka

Spekuluje se o tom, že má rakovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho sestra prý chtěla spáchat sebevraždu.

Reagovat
Ferguson6

Vraj jeho manželka potratila.

Reagovat
smazaný uživatel

Taková malá zajímavost

https://twitter.com/?lang=cs

Reagovat
Vánoční owník

to jsem nevěděl, díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Vánoční owník

tak tohle jsem věděl, ale i tak díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Busby babes

on pribehne az ke golmanovi a pak to do nej napali.

Reagovat
REPLIKATOR

Bez Salaha a Coutinha tam nevyhrajem

Reagovat
oli9

Kurva co je to za sestavu salah mimo, bez coutha a firminho ma lavce

Reagovat
Dr. Admess

Couts je na cestě do Barcelony, ne?

Reagovat
oli9

nevím asi jo, vím že má Barca jednat s jeho agentama...at už tam konečně táhne a vy pořádně zaplatíte a tahle telenovela je už u konce

Reagovat
smazaný uživatel

firminha neznam, nejakej novej mladik?

Reagovat
Minister

parádny gól

Reagovat
Coutinho10

Mignolet, Alexander-Arnold, Klavan, Lovren, Gomez, Can, Wijnaldum, Lallana, Oxlade-Chamberlain, Mane, Solanke.

Subs: Karius, Milner, Firmino, Robertson, Ings, Matip, Woodburn.

Mohamed Salah misses out with a minor groin injury, while Philippe Coutinho has a sore thigh. Simon Mignolet captains the Reds this afternoon.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem na vás fakt zvědav bez dvou tahounů největších

Reagovat
Coutinho10

j tohle je velká komplikace...o to jsem teď víc rád, že se povedlo otočit s tim Leicesterem....Burnley je nejenom tuhle sezonu hodně silný a vidim to celkem bledě s dnešníma šancema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Mimolet kapitán

Reagovat
Coutinho10

taky dobrý no

Reagovat
Teoretik

VVD

Reagovat
Coutinho10

teoreticky už mohl hrát, ale spíš čekám, že mu dá šanci až v FA Cupu

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo ho musí zaregistrovat ne? Kdo by to dělal o svátku.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

bolo jasne ze dnes nebude, vravelo zr najskor proti evertonu v fa cupe

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Normálně bych mu dal dvě žlutý najednou...

Reagovat
smazaný uživatel

To byl gol

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda, ze uz je po Silvestru

Reagovat
Vánoční owník

Proč nehraje Coutinho?

Reagovat
Dr. Admess

Má bolavé stehno.

Reagovat
Hokaido

To asi zase budou problémy s páteří.

Reagovat
smazaný uživatel

už je vo vajcelone

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

tak Couthino je jasny som zvedavy na nahradu

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
REPLIKATOR

Náhrada Milner + Henderson

Reagovat
Greny

Oxlade

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou hovadiny na tom 90min to fakt neber vážně tam je snad co druhej den , že k nám jde Ronaldo

Reagovat
Coutinho10

j tohle mě fakt jako pobavilo

Reagovat
vrabejka

Transfer ban

Liverpool will demand an astronomical fee for Philippe Coutinho before they consider the sale of the Brazilian to Barcelona after the Spanish side’s shirt manufacturers Nike were guilty of an extraordinary marketing blunder. [Chris Bascombe]

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho fakt odchadza ...

Reagovat
oli9

at už konečně táhne a pořádně je natáhnem... když za nás neche hrát tak co

Reagovat
smazaný uživatel

Však ale je to v piči, v strede sezóny, aby sme predávali hráča jak nejaký provinčný klub? Vedenie skurvené zas a znova sa ukázalo, že investícia do Dijka bola len a výhradne na základe predaja Coutsa. Skurvenci americkí.

Reagovat
avicii

klud, nakup Van Dijka sme nekupovali na zaklade ziadneho predaja

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa tak do toho vyznáš. Ako si možeš byť taký istý? Nehovorím že to nie je pravda.

Reagovat
Taiger

Naivka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
nani92

peniaze za Coutinha ešte na učte nemáte, tým pádom ste ich nemali ako poslať do Southamptonu, logika

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
oli9

tak to snad bylo jasné každému,,... bohužel Couth byl rozdílový hráč,,,, nejsmutnější na tom ale bude to že když oni budou chtít někoho přívect tak nás všichni omrdají protože budou vědět že potrebujeme...bude to presně saga jako s Torresem.... jak nás vydrbali s Carollem

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď, ak príde náhrada, bude kvalitatívne inde ako Carroll ...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
minoLFC

bež do riti, vďaka vedeniu neodišiel už v lete

Reagovat
smazaný uživatel

chapem chce konečně něco vyhrát a nekončit pořád dokola na 5 -7 mistě,liverpool nema budoucnost a je jenom otazka času kdy uteče další žoldák, příště půjde Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

tak Lopp odmítl trénovat Bayern od příští sezony tak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp

Reagovat
Hai

Aspon ze to pochopis az vam utece kane

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
Vánoční owník

Neuteče. Jedině až na sklonku kariéry až překoná všechny možné rekordy, vyhraje všechny možné trofeje a nebude mít motivaci.

Reagovat
Taiger

Naivka

Reagovat
smazaný uživatel

všechny možné trofeje

Reagovat
Azazelo RD

Možné trofeje myslí, až se stane několikanásobným držitelem trofeje pro hráče měsíce Tottenhamu a vícenásobným držitelem trofeje pro hráče roku Tottenhamu. Něco jako Rimmerovy diplomy v plavání.

Reagovat
samson192

až po DVD pôjde

Reagovat
REPLIKATOR

Trofeje

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Proc by utikal Kane proboha? Narozdíl od půl litru máme koncepci která je jasně nastavená,každý rok vhodně doplňujeme kádr a jsme rok od roku lepší,je jen otázkou času kdy něco vyhrajem. Náš tým má obrovský potenciál a je to tým budoucnosti a máme narozdíl od vás trenéra. Hráči věří tomuto systému a to je to nejdůležitější.Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

tým budoucnosti ne dost prosím už ne

Reagovat
smazaný uživatel

lepší být tým budoucnosti než minulosti jako united

Reagovat
smazaný uživatel

lepší brát kapesné když si ročník 94 než pracovat co

Reagovat
smazaný uživatel

někdo bere sociální dávky někdo kapesné to si dnes nevybereš

Reagovat
smazaný uživatel

to už je moc ne aby jsi bral socko a ještě tě mamka živila to máš BIG LIFE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Teoretik

Takže v létě do Realu.

Reagovat
mithro

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
icka

Reagovat
icka

Reagovat
Bandita_Harry

http://www.haveyoueverseentottenhamwintheleague.com Zato v Totaci nemaju kam tie trofeje odkladat, tak ich radsej dlhodobo nezbieraju

Reagovat
Switchback

? neodchází, teda aspoň ne teď

Reagovat
vrabejka

Kdyby Batca nezkousela ten ojeb s Nike tak by ho v pohodě za 120 mega měli. Takhle si to dost zavatili.

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
smazaný uživatel

celé kapasné na neprohru burnley tutovka dne jako že dnes united nevyhraje

Reagovat
oli9

tak to slovo "kapesné" tě omlouvá a je zbytečná další diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

ročník 94 to už je trochu ostuda , ale ne

Reagovat
oli9

já nevím co si o tom myslet když má jméno jako čokl

Reagovat
vrabejka

Fakt srdcař

Reagovat
habinity

Prečo United nemôže kupovať hráčov ako Neymar Coutinho Grezimann Varane Ozil Verrati Isco Chielini, v najlepšej forme sme Zlatana nezobrali, zoberieme ho na staré kolená a hned sme mu dkbiesli smolu United koleno v pecku na rok, neviem mne to uz pripada ze bud Moyes alebo nejaký tramalak preklial United, to uz neni možné co sa tam deje,,, každý rok 10 hracov sústavne zranení a hviezdy alebo poriadnych hráčov nedokážeme prilákať

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze najlepsi hraci chodia do (sucasne) najuspesnejsich klubov

Reagovat
habinity

Tak keby pride taký Varane Coutinho Greizmann a je v poriadku celá zostava United tak by mohli konkurovať aj Parizu,,vyhodit pliagu Fella Darmian Blind Lingard Smalling Jones, proste pokial toto tam bude hrať nevyhraju titul Nikdy :( Jonesa pamätám este v V Blackburne kikse jak svina Smalling to isté, niekedy zahrajú dobre ale to nejsu spoľahlivý hráči, bud su zranení alebo kiksuju úplne zle,,, jeden parádny stoper bailly a v riti na niekoľko mesiacov, toľko peňazí vyhodili a k ničomu Ja by som dal o 2 roky Giggsa a asistent Scholes a G.neville tí maju úplný nadhlad koho United potrebuje a kde je Kvalita, a hlavne sa otom dobre vyjadruje Scholes,,ním by som veril, vyhrávali tituly ako hráči, verim ze by to dali ako aj tréneri

Reagovat
smazaný uživatel

k hracom ... momentalne su tam dvaja svetovi hraci (DDG a Pogba), Lukaku je podla mna taky ten typicky lahko nadpriemerny - nie svetovy hrac, ale momentalne to nie je hlavny problem Utd ... podla mna tam chyba TOP svetovy kreativny hrac typu Couts (samozrejme nerealny nakup pre Utd) + samozrejme komplet obranna linia (tam ani jeden (okrem Baillyho) neznesie najprisnejsie kriteria)

co sa tyka trenerov typu Giggs-Scholes-G.Neville-whatever ... nemyslim si, ze toto je linka, ktorou by sa mali Utd uberat, je to podla mna mega risk (ktory moze vyjst, ale nemusi) a Utd toto zatial podstupovat nemusia, staci skutocne jeden manager, ktory to ma v hlave pokope a prinesie hracov, ktorych som spominal v prvom odstavci

Reagovat
REPLIKATOR

Však máte Pogbu a Lukakua

Reagovat
oli9

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

za Mourkem ti moc hráčů nepůjde to samé předtím za LVG když věděli jaké tréninkové praktiky dělá a podobně

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

k uspěchu nepotřebuješ nejlepší hráče na světě ale hráče co budou v daným systému nejlepší na světě a to je ten rozdíl mezi top kluby a united kde žádný systém není bohužel

Reagovat
Busby babes

Pogba, Lukaku, Mkhitaryan. Vsechno hraci, co predchozi sezonu(y) nez prisli, patrili k nejlepsim ve svych ligach.

Reagovat
RKBoy

a pred tým Di Maria,Falcao či Mata.

Reagovat
avicii

fu dnes ak vyhrame tak to bude zazrak

Reagovat
oli9

NA Rooneyho že dá gol je dnes kurz 4 přemýšlím,že to dám...něco by tam mohl ukopnout

Reagovat
smazaný uživatel

Ta express o Silvovi, nevite, co ma za osobni problemy?

Reagovat
oli9

rakovina,ale nechci plašit...někde sem to četl tak nevím

Reagovat
Masi

Asi se to řešilo už vícekrát, nicméně mohl by mi prosím někdo osvětlit co se děje se Skalákem? Díky.

Reagovat
nani92

Coutinho Barca, Salah Real

Reagovat
smazaný uživatel

Salah , ale až v létě

Reagovat
nani92

zranil sa im Benzema, CR mimo formu, Bale mimo zdravia, idu po nom teraz, v tejto chvili sa už rokuje za zatvorenými dvermi hotela Carlton

Reagovat
Busby babes

ze te to porad bavi...

Reagovat
vrabejka

Nevim jestli ma Real 200/300 mega na jednoho hráče

Reagovat
smazaný uživatel

ja myslim ze mame

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak by to bol pre vsetky tri strany strasne zly prestup

Reagovat
smazaný uživatel

ja nehovorim ze Salaha by som chcel, len som reagoval, ze Real nema 200-300m na hraca

Reagovat
smazaný uživatel

Ale má, v poslední době velké nákupy neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

ved hovorim ze ma

Reagovat
vladis271

jááááááj ja sa tak teším ako budeš machrovať ked Peréz príde po DDg a ten zdrhne to vás tak rýchlo, že si to ani neuvedomíš.

Reagovat
nani92

Toto leto bude Real riešiť hráčov v poli, po DDG príde ak tak o 2 roky

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Co je vůbec se Skalákem? Ani na střídu se nevejde jo?

Reagovat
Greny

Pomáhá Matějů adaptovat se na ostrovní fotbal tak jsou spolu v juniorce

Reagovat
smazaný uživatel

pujde hostovat ale kam s ním sparta? plzen?

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav

Reagovat
Rarášek
Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mojmira

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
monty25

Ox dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

hraje zatim dobre

Reagovat
monty25

Ne zatím, Ox hraje pořád dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

to rad ctu A minulej zapas hral v zaloze, ne? no a zda se mi to, ze dnes zase hraje kridlo??

Reagovat
monty25

Minulej zápas hrál jenom 20 minut... Jinak je to už od příchodu do Liverpoolu můj oblíbenec, takže v tom hodnocení nejsem úplně objektivní. Ale často teď čtu, že si ho Klopp chválí. Proto je mi trochu divný, že není v základu pravidelně, ale spíš tak jednou jo a podruhý ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěknej zákrok od Lallany

Reagovat
PP

United když hrají náhradníci, tak hrajou nejlíp..Takže určitě vyhrají, i když uvidíme, co ten šašek poskládá za sestavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Sturridge je v hierarchii utocniku az za Solankem? Neni ani v nominaci..nebo je klasicky zranenej?

Reagovat
smazaný uživatel

Zranený.

Reagovat
Vánoční owník

Zraněnej, ale Kloppko ho ignoruje i když je zdravej.

Reagovat
smazaný uživatel

Neklam.

Reagovat
Vánoční owník

Je to pravda. Proč odehrál teda jenom 500 minut tuto sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zranenia a s nimi spojená chýbajúca kondícia a forma.

Reagovat
Vánoční owník

Tu kondici a formu asi nezíská sezením.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď získavaš kondíciu tréningom a pritom sa zraníš, tak asi nebudeš hrať zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

mi tak prijde, ze je s klubem domluvenej, ze mu nebudou branit v lednovym odchodu a on bude drzet hubu, ze moc nehraje

Reagovat
Bandita_Harry

Skoda, oblubenec , ale momentalne na viac ani nema, hadam nepojde k nejakym bzdocharom

Reagovat
smazaný uživatel

Studge-Suarez-Sterling a ta sezona co vam herne a bodove vysla..Ted to stoji na jinych hracich...

Reagovat
smazaný uživatel

Vydrýsek další penclička

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Seydou Doumbia

Nuda a nuda. Všichni ožrali nikomu se nechce hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Málem tam byl Burnley

Reagovat
Coutinho10

ufff Arfield neprijemna strela

Reagovat
RKBoy

človek by sa zbláznil z tej dnešnej kanonády,už by mohli prestat.

Reagovat
cubazi

Ak mi niekto povie do tváre že Ox "hrá dobre" tak si koleduje o sekeru do hlavy, zbytočný hráč pre LFC absolutne nemá čo ponuknúť, je asi rovnako kreativny ako Balotelli a v zálohe slabší Karhan.

Iba serie....

Reagovat
smazaný uživatel

Ox hrá dobre.

Reagovat
cubazi

No to je ten problém, že vobec hrá, ten chlapec nevie čo ma hrať a jeho pristup je bez emocií ako by hral bez chuti bez motivacie...proste hrá

Reagovat
Bandita_Harry

Ox je v pohode na to kolko odohral a je bez letnej pripravy v LFC , co je dost dolezite, samozrejme cena okolo 25M by bola realnejsia ale je mlady on to splati Lallana tiez v prvej sezone nehviezdil.... Daj mu cas prestup sa neda hodnotit po par zapasoch akurat budes po case za debila

Reagovat
nani92

Ox hrá dobre

Reagovat
monty25

Ox hrá dobre.

Reagovat
cubazi

nato že prišiel za 40 melónov?? nemyslím si

Reagovat
monty25

Prachy neřeším, prostě hraje dobře.

Reagovat
REPLIKATOR

a "dobře" je za 3

Reagovat
monty25

V tom případě ostatní hrajou dneska jenom dostatečně...

Reagovat
REPLIKATOR

V tom lepším případě.

Reagovat
vrabejka

Ox hra s Adamem nejlíp.

Reagovat
cristiano.K.

jedinou střelu na bránu vyprodukoval on,, dnes hraje průměrně

Reagovat
REPLIKATOR

Ox "hrá dobre"

Reagovat
cubazi

Reagovat
RKBoy

šnupni si koks a hned bude najlepšie hrat Ox.

Reagovat
smazaný uživatel

tady na koks nemá tak celej eurofotbal web a v čr ho těžko seženeš

Reagovat
smazaný uživatel

uplny supak a to ani nepozerám zapas

Reagovat
13

Ten déšť a organizace Burnley připomínají Stoke z před pár let.

Coutinha prosím pustit až v létě, jinak tahle sezona může dopadnout zle nemile. Chybí lepší přihrávka v závěrečné fázi a chladnokrevnější řešení v koncovce. Zápas může dopadnout jakkoliv, Burnley působí hrozně nebezpečně a naše obrana jim určitě ještě pár šancí dá.

Reagovat
smazaný uživatel

V Burnley jsou sympaťáci a taky tam narozdíl od Stoke mají pár fotbalistů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Coutinho10

ted to nema moc cenu...navic LM by stejne tam hrat nemohl..max. sance vyhrat titul, ale to si pohlidaj tak ci tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Norwich je neskutečně v prdeli, jestli jsem někdy nadával na Neila, tak ten komediant, co tam sedí teď mu nesahá ani po kotníky. Všechno špatně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Teoretik

To jsou Firmino a Solanke na podobné úrovni, že Klopp Firmina posadí, když mu chybí dva klíčový ofenzivní hráči?

Reagovat
cristiano.K.

to rozhodně není, prostě rotuje a dnes rotuje až moc

Reagovat
smazaný uživatel

*fetuje

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Busby babes

to by vysvetlovalo ty zuby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Tak ty svátky jsou celkem mazec..hali 22,26,30 ted hrají 1. od začátku ho nejspis nechtěl dát

Reagovat
cristiano.K.

Solanke je dnes hroznej, okamřitě Firmina do hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej je Gini. Solanke se mi z té mizérie zdá jeden z nejlepších. Gini dolů a do hry buď James a nebo Ings

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Origi > Solanke

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Bandita_Harry

zatial

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Neznáte nějaké fotbalové dokumenty? Kdysi mirax vydával třeba dokument o Chelsea, United, Arsenalu, Henrym a myslím že i AC Milán.

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Hokaido

Mám stažený Alan Shearer: Dementia, Football and Me, ale ještě jsem to neviděl.

Reagovat
Seydou Doumbia

odkud to máš?

Reagovat
Hokaido

Stahoval jsem to přes torrent.

Reagovat
Seydou Doumbia

oka snad to tam ještě bude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

https://www.reddit.com/r/footballhighlights/wiki/documentaries

doporucuju ty Football's Greatest driv nektery dily byly i na Eurosportu a posledni dobou je dava i Arenasport

Reagovat
Seydou Doumbia

díky Couts...si už v Barce?

Reagovat
Coutinho10

nz ...zatim ne

Reagovat
r.mrazik

Hm...tuším že nedávno šel Bobby...a pak Class 92

Reagovat
oli9

tam nedokáže nikdy vystřelitm natož tak někdo kdo by dal gol.... Lallana jde do souboje a je pro jistotu 2 metry od hráče po každé

Reagovat
Hokaido

Mahréz nádherně A těším se konečně na Adriena Silvu, snad nastoupí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Lovren tak po šesté fauloval a žádnej kartonek

Reagovat
REPLIKATOR

Lovren

Reagovat
Kowe

On je hrozne neohrabanej. Pro utocnika je uplne lehky si na nem vykoledovat faul.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě , že maj toho Maného

Reagovat
cubazi

Búh mu žehnej

Reagovat
smazaný uživatel

teď by to chtělo milnera na zklidnění

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale hej to asi je za toho de geu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

luxusne to Mane trefil

Reagovat
Coutinho10

wooww Gooaaaaaaaaaaaaaaaaal Maneeeeee nadherne

Reagovat
monty25

Góóól!!! Konečně se Mané probudil.

Reagovat
monty25

BTW: Akci založil Ox.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Manééééééééééééééé

Reagovat
smazaný uživatel

Slimani paráda, snáď presvedčil Puela.

Reagovat
Seydou Doumbia

Iheanacho by mohl trochu zahrát taky

Reagovat
smazaný uživatel

Sadiooooooo konečne

Reagovat
smazaný uživatel

Solanke

Reagovat
smazaný uživatel

TAk Klopp střídá jediného dobrého hráče

Reagovat
nani92

Toto Hughes už nemôže ustáť

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre castle, dobre kluci

Reagovat
smazaný uživatel

a udrzet

Reagovat
nani92

Matic Herrera Pogba, Martial na hrote, to bude kolotoč

Reagovat
LAM

Reagovat
Greny

Rooney hatttick

Reagovat
Busby babes

jsem zvedvaej jak to bude na hristi. Doufam, ze 4-3-3 a Pogba nahore v te stredove trojce. Prej je ale psanej na podhrotu...

Reagovat
SCELO

wayne to rozhodne, ako za starych cias

Reagovat
monty25

Škoda, Ox by si ten gól zasloužil.

Reagovat
Switchback

zákrok

Reagovat
Coutinho10

aaaah twl Ox skodaaaa...dobre ale Solanke

Reagovat
Mimalu

Burnleeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
smazaný uživatel

YESSSS GUNDMUNSON

Reagovat
Cobra

Burnleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

haha, no klasika

Reagovat
nani92

dobre si si nasral do huby

Reagovat
pepinho2

Reagovat
monty25

Typickej Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

pekne Gudmundson

Reagovat
smazaný uživatel

škoda tej Oxovej šance

Reagovat
cubazi

Ox " hrá dobre" ...mohol dať gol namiesto toho sme jeden dostali.... trest boží

Reagovat
monty25

Ty jsi proti někomu nějakej vysazenej, ne? Liverpool čtyřikrát vystřelil na bránu, z toho dvakrát Ox. U gólu založil akci a měl tam dalších x dobrých přihrávek (třeba v první půli, kdyby se Solanke a Mané domluvili). Uznávám, že před inkasovaným gólem mohl zabránit centru, ale ve vápně zase nikdo nebránil...

Reagovat
monty25

A ještě padl vítězný gól po jeho standardce...

Reagovat
Coutinho10

to snad neeeeee twl to je porad dokola

Reagovat
nani92

dobre si si nasral do huby

Reagovat
Coutinho10

proč ? horší by to bylo, kdybych se radoval z našeho gólu a pak jsme hned vzápětí dostali...takhle to naštěstí bylo obráceně a máme 3 body

Reagovat
oli9

Hlavně že Solanke pičus hraje 90 minut

Reagovat
Mimalu

už píčus?

Reagovat
oli9

no já ho nikdy nehipoval..vzdyt jeste nic nezahral

Reagovat
smazaný uživatel

hip hip hurá

Reagovat
Mimalu

tak neříkám že hype šel přímo od tebe, ale takto očastovat mladíka mi přišlo poněkud přehnané

Reagovat
oli9

nevim na diskuzi z něj dělají všichni topku,dneska pri zranenich mel sanci ukazat neco a neukazal vubec nic...misto toho stahne Maneho

Reagovat
smazaný uživatel

prehana, ale dnes mal ist dole nedostaval ani lopty na sklepnutie tak tam len strateny behal a ked mame v utoku firmina tak centre lietaju do 16ky jedna radost a teraz poriadne ani jeden ale Burnley brani fakt dobre, to im treba nechat

Reagovat
REPLIKATOR

nepochopím

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste aby nakonec nesesupnul Soton

Reagovat
nani92

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

kdo se směje naposled?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

dobře sis nasral do huby

Reagovat
nani92

smiechom?

Reagovat
smazaný uživatel

ty sa smejes ritou?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

CLAVIN KLAVAN

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren

Reagovat
smazaný uživatel

naša obrana from zero to hero

Reagovat
Busby babes

Lovren v zakladu po zbytek sezony.

Reagovat
Coutinho10

Joooooooooooooooooooooooo ty kks to je charakteeeer

Reagovat
monty25

Góóól!!! Ox parádní standardka

Reagovat
smazaný uživatel

Ox dnes parada skoda ze nedal ten gol

Reagovat
cubazi

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Arnold na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Dobyvateľ RAGNAR, HERO.

Reagovat
RKBoy

hail King Ragnar!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubazi

mCLavAn

Reagovat
REPLIKATOR

Clavin

Reagovat
smazaný uživatel

dnes sme ukázali charakter

Reagovat
EL Gringo

Ragnarko, Dejanko, Ox

Reagovat
smazaný uživatel

ARNOLD

Reagovat
habinity

Loserpool

Reagovat
avicii

*Winerpool

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
oli9

Dneska to byl hnus no,ale podle sestavy se to dalo čekat jako remízoví zápas. Jinak Solanke absolutně neviditelný,teda kromě toho,že se pořad válel po zemi jako by měl brusle. Ale je fakn ,že berem 3 body. Jinak Burnley vzdycky jak dementi před standartkou,nebo odkopem golmana vždycky 5 minutové přípravy než to kopnou....jak dementi...humus ten jejich fotbal...nechápu komu ten tým může být sympatický

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Tak a ted Wayne 2 goly a bude to supr

Reagovat
Busby babes

fanousek Liverpoolu fandici Wazzovi a Evertonu.

Reagovat
oli9

A co jako , dneska je to snad logické na Roneeyho sem nalozil s kurzem 4 a lepsi at berou body oni

Reagovat
Busby babes

hezkej kurz. taky cekam ze da gol.

Reagovat
avicii

ideme na to Everton

Reagovat
REPLIKATOR

Everton poďme výhra

Reagovat
diastan

Reagovat
REPLIKATOR

van Dijk už se těžko dostane do základu

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley trochu banda kopáčů, což ale na naši obranu málem stačilo no... Díky bohu za ten přímák a Dejana s Ragnarem... Z prdele jsem si říkal, že by to jeden z nich mohl rozhodnout a vono se to málem v negativním i pozitivním slova smyslu vyplnilo... Důležitý tři body, bez nich by to bylo o poznání smutnější...

Reagovat
smazaný uživatel

From this day on I am going to wear an LFC shirt for the rest of my life so when judgement day comes God will know that I already went through hell by supporting Liverpool.

nie úplne pravdivé ale pobavilo

Reagovat
REPLIKATOR

Pogba v základu - hned jsem klidnější

Reagovat
RKBoy

snád sa mu na stopérovi bude darit.

Reagovat
Busby babes

Tak Romelu by mel byt mimo jen tyden. To je super zprava. Uplne Mou nerekl o co slo, ale asi se bali otresu mozku/mel mirnej otres, takze preventivne ma tyden klid.

Reagovat
Greny

No nebyl bych takovej optimista otřes mozku je dost nevyzpytatelné, může to být týden ale klidně i dva měsíce je to dost individuální

Reagovat
REPLIKATOR

mind games

Reagovat
smazaný uživatel

Niasse is strong, Niasse is tall. pod dat Niasse nejaky gol

Reagovat
nani92

Herrerovi je poriadna zima, ten tam bude lietať

Reagovat
niflheim

Marťa na hrotu? Tomu se nedá věřit

Reagovat
masly008

hm.jsem zvědav kolik hlaviček vyhraje.

Reagovat
Azazelo RD

Držkuješ a sám bys nedal tři žongly.

Reagovat
masly008

nepochopil,nevadí.

Reagovat
Busby babes

uz jsme byli za pulkou?

Reagovat
Grahf

totálny nezájem

Reagovat
RKBoy

odovzdat loptu.

Reagovat
Busby babes

omg, oni si tam davaj prednost jak nekde na prechodu.

Reagovat
Grahf

hrajeme na troch záložníkov a pogba stejne hraje furt dm

Reagovat
Greny

A to ještě nevíš čím větší bude krize tím větší budete hrát beton

Reagovat
Mönchengladbach

Reagovat
Teoretik

Jen to zapnu a Herrera se tam zas vzteká.

Reagovat
Grahf

už keď jones musí strielať, tak je niečo špatne

Reagovat
Tomanatura

Toto nemuze bavit vubec nikoho

Reagovat
SCELO

a to si myslis ze na svete su len fans MU ?

Reagovat
Grahf

aspoň tam neposielame tie blbé centre

Reagovat
smazaný uživatel

Paci sa mi na Lidelofovi, aky je. Diriguje a neboji sa zjazdit ani hracov ako DDG ci teraz herreru ci koho a to ako mladoch v novom klube

Reagovat
masina_LFC

a sam je traged, to je na tom najlepsie

Reagovat
Busby babes

jako snaha o nejakou kombinaci a narazecky tam je. Hraci se nabizeji. ale je to hrozne zahusteny v tom stredu. A Jesse pres hrace v uzkem prostoru moc neprejde, to tam dokaze tak Pogba nebo Martial.

Reagovat
Busby babes

*pokud zrovna neslapne na balon.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

*Pugba

Reagovat
Switchback

nic moc zatím

Reagovat
niflheim

No, té naší hře chybí pořádná křídelní aktivita. Mata by fakt měl hrát na desítce, Herrera klidně dolů a do hry Rashford na pravou stranu.

Reagovat
niflheim

Jako děs no... dříve byl člověk zvyklý například na Naniho, teď ty křídla nefungují vůbec, dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba dole, Herrera dobre rozohráva.

Reagovat
Whitemedia

čekal někdo od souboje Mourinha s Allardycem koukatelný fotbal?

Reagovat
Greny

Nevadí mi to plichta nebo jednička dobrá

Reagovat
Grahf

vyzerá to presne jak taký silvestrovský fotbalek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SpecialOne

Asi na třech tiketech mám, že padne méně než 2 góly, bohužel už jsou proherní

Reagovat
Coutinho10

jo to je vlastne ten zpusob braneni z minulyho stoleti

Reagovat
smazaný uživatel

na tohle je Mourek dobrej

Reagovat
Coutinho10

jojo u nej se clovek nikdy nenudi

Reagovat
smazaný uživatel

Bolasie

Reagovat
Zaschrona

Na nase pomery nechutne koukatelne utkani...

Reagovat
PP

tak máte to usnadněné soupeřem..

Reagovat
masly008

everton mi přijde takový fotbalovější.

Reagovat
Grahf

Inak ma najviac zaráža jedna vec. Napriek tomu, že sme (boli) druhí v tabulke, tak sebavedomie hráčov bolo prakticky nulové. Ako keby vedeli, že sa tam dostali nedopatrením.

Reagovat
Busby babes

tak prohra se City to sebevedomi asi dost zasahla. A hlavne pak to vedomi, ze titul je v haji.

Reagovat
Grahf

ale tí hráči pôsobia stále tak ustráchane, vôbec si neveria, aby niečo skúsili

Reagovat
Busby babes

na me v predchozich zapasech pusobili jakoby to vzdali no.

Reagovat
smazaný uživatel

roonej

Reagovat
masly008

rychlejší jak martial.skoro.

Reagovat
Busby babes

Mrazik musi bejt dneska stastnej. Za chvili budem striled od stredovyho kruhu.

Reagovat
Busby babes

*strilet

Reagovat
niflheim

Tohle fakt miluju, od šestnáctky soupeře umíme dostat míč k vlastním stoperům rychleji než kdokoliv ostatní

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím zda Mourek chce hrát TIKI TAKA nebo co ono , ale TIKI TAKA se dá těžko hráč když jsou od sebe hráči rozestupeni 2 metry začíná mi to připomínat zápasy pod LVG 3 střely za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa neviem zbavit dojmu, ze ti hraci absolutne nebehaju. Ved tie radoby natlaky ked obklucia everton tak vsetci stoja, nikto nerobi nabeh, nepyta si loptu a tak putuje od martiala ku ddg, to sa lahko brani.

Reagovat
Zaschrona

At uz dorazi ten Turek. Niasse se snazi, pokud se dostane k zakonceni, je schopny dat gol, ale jako fotbalista je uplny traged.

Reagovat
Miguel19

Strašně zajímavej hráč. Některé věci vyřeší velmi dobře, ale pak si najednou myslí jaký není fotbalista a zkouší kličky mezi 3 hráči..

Reagovat
Teoretik

je hroznej, toho Turka neznám, ale nemůže být pro vás horší než toto.

Reagovat
pepinho2

Ten Turek bude fail

Reagovat
Grahf

čistá kopaná, jak dve mančafty zo spodku tabulky. Mozog tam nepoužíva asi nikto , technický futbal to videlo z rýchlika.

Reagovat
PP

až na jediného s mozkem - Rooneyho souhlas.. že já budu obhajovat Rooneyho..

Reagovat
nani92

Dobrý futbal

Reagovat
Busby babes

chybi tomu ta finalni faze. Dame/zkousime jit do narazecek, ale pak to zkurvime v te posledni fazy. Mata tam zkusil parkrat dal z prvni rychlou prihravku, bohuzel pokazdy mirne nepresne.

Rojo je super dneska. Po tom, jak matne hral v poslednich zapasech, velky zlepseni. A Martial dobre bojuje na tom hrotu, dostava se pred obrance, dokaze ten mic vyvezt, bohuzel to pak taky casto zadrbe...

Reagovat
Busby babes

a vsechno to tlacime stredem, kterej je prehustenej. Mozna Rash na to kridlo by mohl pomoct. Protoze Mata i Jesse se pohybujou spis veprostred, takze vpravo je kridlo defakto Lindelof. Jen doufam, ze se zas nevratime k te dvouclenne zaloze.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela vyrovnaný zápas ako sa dalo čakať.

Pogba dole, najslabší článok MU. Iba spomaluje kombinácie a hrá dosť na seba aj keď mu to moc nejde.

Everton ako domáci tím nemal žiadnu šancu čiže MU hrá dobre a nerobí chyby.

V druhom polčase Everton nebude vládať, čiže idem naložiť LIVE na MU

Reagovat
Miguel19

Everton už jenom čeká, až inkasuje.

Reagovat
nani92

Tak to sa nacaka

Reagovat
Grahf

toniiik

Reagovat
Busby babes

Tony!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale ta Pogbova prihravka taky skvela.

Reagovat
Miguel19

Rooney tragéd.

Reagovat
smazaný uživatel

novej thiery meljit do arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

thierry

Reagovat
Taiger

Mbappe*

Reagovat
smazaný uživatel

Tony nepatrí k mancs proste...

Reagovat
Serg!o

Nevim co jim Mourek o půlce řekl, ale přesně takhle bych si představoval hru United.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď druhý polčas hrali úplne rovnako ako prvý... To Everton hral horšie.

Reagovat
Busby babes

Druha pule zatim o hodne lepsi. Pogba skvelej. V te trojclenne zaloze je proste daleko platnejsi a dokazeme ho daleko lip vyuzit. tak doufam, ze to Zoze vidi.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
Coutinho10

Niasse musi bejt gol

Reagovat
Taiger

Vsazeno?

Reagovat
Coutinho10

nene ..ale zaslouzilo si vyrovnani

Reagovat
Grahf

everton kde nabral tie sily

Reagovat
smazaný uživatel

Everton

Reagovat
Mimalu

wow Lingard

Reagovat
Grahf

lingard jaky gol

Reagovat
Busby babes

Jesseeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Busby babes

klidne 150 at bere.

Reagovat
smazaný uživatel

JESSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE nejlepší hráč v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Everton sa pekne málo snaží. Kokoti.

Reagovat
Teoretik

Pickford na zemi skvělý, ale stačí mu to dát pod břevno a je nahraný, každopádně hezký gól

Reagovat
Zaschrona

lol, co s tim jako mel delat?

Reagovat
Teoretik

s tím druhým nic, ale ten první by top gólman měl mít

Reagovat
Busby babes

vsak obe ty strely byly jak pres kopirak.. nevim, ani u jednoho bych ho nevinil. musle by byt o dost vetsi aby na to dosahl.

Reagovat
Teoretik

Ta první střela měla menší razanci. No Pickford se skoro neodrazil, když nemáš výšku, tak to musíš nahradit skvělým výskokem, v tomhle případě se tam fakt nějak divně potácel. Jinak chytal výborně.

Reagovat
nani92

Pogpass opäť

Reagovat
Hristo Stoichkov

Dneska je skvělý, Martial na "9" taky super

Reagovat
smazaný uživatel

JESSEEEE JE nejlepší

Reagovat
vodka

Martial je na hrotu podle mě ještě lepší než na křídle, snad to tam teď ukáže

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Everton sa pekne málo snaží. Kokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba....

Reagovat
smazaný uživatel

Nééééééé Blinda to ještě otočí

Reagovat
Zaschrona

Holgate neni pravy obrance. Skoda, ze i kdyz to Allardyce rikal v rozhovoru, tak ho tam stejne postavil. Oba goly z vetsi casti na nej...

Reagovat
Coutinho10

pogba dobra klicka

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Je nějaká šance že by česká liga mohla být ve fifě 18? Četl jsem něco že to hodně záleželo na Peltovi zda zaplati dostatečnou finanční částku, aby česká liga byla na herní konzoli. Pokud se mýlim tak mě opravte.

Reagovat
Kixi Syhimour

Dost pochybuju, ale někam jsme se dostali když je už Sparta ve Fifě

Reagovat
Seydou Doumbia

to asi jen díky zahraničním posilám se tam dostala

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 (Zaha nebo Benteke, tomu se proti Saints daří)

Taky je třeba připomenout, že v případě neprohry může CP vytvořit nový klubový rekord v PL.

Wayne- Mensah, Kelly, Tomkins, PVA - RLCH, Cabaye, Luka, Townsend - Zaha, Benteke.

Popř. Jairo na středu a Loftus z lavky.

Reagovat
Mates_Matesović

Povinná výhra, trochu bych to prorotoval.

Hugo - Davies, Verts, Sanchez, Trippier - Dembele, Winks - Son, Eriksen, Lamela - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

misto dembelého sissoko

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Přestup Edena Hazarda do Realu Madrid je tématem, o kterém se hovoří již mnoho let. Finále celé operace ale může být blíže, než kdykoliv předtím. Královský velkoklub totiž hledá posily do ofenzívy a belgický reprezentant může vyřešit mnoho problémů Zinedine Zidana. Britská média jsou si pak jistá, že Eden Hazard chce přestoupit na Santiago Bernabéu, což potvrdil i jeho otec Thierry.

Deník The Sun informuje, že Florentino Pérez zaplatí Chelsea 135 milionů eur. Eden Hazard pak nemá mít příliš dobrý vztah s manažerem Antonio Contem, což mělo být klíčovým důvodem v přestupu šestadvacetiletého fotbalisty.

Zdroj: The Sun

Reagovat
Snatus

Florentino zaplatí mnohem víc, pokud ho chce.

Reagovat
Taiger

Přečetl jsem si zdroj a dál jsem už nečetl.

Reagovat
masly008

však po tom co je napsaný zdroj už není co číst.všechno je před tím.

Reagovat
Taiger

Já si vždy zčeknu nejprve zdroj a pak čtu "dál".

Reagovat
smazaný uživatel

Eden by se hodil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, jaky vztah ma Hazard s Contem, ale ikdyz je zdroj Sun, tak bohuzel verim, ze jeho letni odchod do Realu je temer jistota. Na druhou stranu doufam, ze Real aspon na tomto pekne "oskubeme".. Otazka pak ale bude, kdo misto nej..

Reagovat
smazaný uživatel

Co napriklad Giaccherini?

Reagovat
Taiger

Son dneska poprosím hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Saint a CR palace nemali remízu 16 krát za sebou vo vzájomných zápasoch, niečo pre tipérov...

Reagovat
minoLFC

Ku Coutinhovi. Už v lete si ten prestup vydupával a Klopp už ho ani držať nechcel, ostal len vďaka majiteľom. Teraz v dupaní pokračuje(keď vidí, že by mal s Barcou už skoro istý titul) a asi už nemá zmysel ho naďalej držať. Jeho prestup nemá nič s VVD, na toho dostal Klopp peniaze už v lete, ale pokašlali to ľudia čo mali na starosti jednania. Rovnako dostane Klopp peniaze na náhradu za Coutinha. Neboj si sa, že nenahradíme. Je to síce vynímočný hráč ale nie až taký top ako bol Suarez, ktorý nevypustil žiaden zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zhruba 35 milionů liber dostane pro lednové posilování k dispozici manažer Tottenhamu Mauricio Pochettino, alespoň to tedy tvrdí Daily Mail. Podle něho by zároveň Spurs mohli posílit svůj rozpočet uvolněním přebytečných hráčů jako Georges-Kevina N'Koudoua či Michela Vorma. Zaměřit by se naopak mohli na Ryana Sessegnona z Fulhamu či Lukea Shawa z Man Utd.

Reagovat
masly008

takže 35+2 mio za ty dva šupáky?

Reagovat
Mates_Matesović

Při dnešních cenách tak 35+15.

Reagovat
smazaný uživatel

nn, 2 miliony by to byly jedině kdyby byl součástí obchodu ještě Xhaka

Reagovat
masly008

takže xhaka za 2 mio a ti dva dřeváci zadara?pochopil jsem to správně?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska je třeba trochu zabrat a vrátit se na vítěznou vlnu. Sestava sice bude dost protocena ,ale i tak by to mělo má Watford v pohodě stacit. Jsem zvědavý jestli Pepek vsadí v záloze na Bernanda anebo tam prostě praskne Yayu což by byla docela škoda . Pro Bernanda u nás jinde než v tom v středě zálohy v základu místo nevidím . On se v tomhle systému moc na to křídlo nehodí , potřebujeme tam přímočařejšího hráče.

Reagovat
masly008

ještě že přišel za drobné a nevadí že vůbec nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo jako Bernando? Však má snad nejvíc zapasu s týmu

Reagovat
masly008

a to hrával ze středu?já viděl tak 3-4 zápasy city a nikdy nehrál,max střídal před koncem.moje chyba.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene právě hraje to pravé křídlo akorát tam párkrát ke konci zaskakoval :) Proto píšu že bych ji tam chtěl vidět od začátku . Podle mě by mu to mohlo více sednout bude víc u balónu a to on prostě potřebuje .

Reagovat
Teoretik

Silva už by měl být připraven. I tak bych tam možná radši šoupnul Yayu místo Fernandinha, který by jinak v 10 dnech hrál 4 zápasy i Walker toho musí mít dost, ale Delph je s otazníkem.

Ederson - Danilo, Stones, Otamendi, Delph - Yaya, Gundogan, Silva - Sterling, Aguero, Sané

Reagovat
smazaný uživatel

Aha já myslel že David ještě dneska vynechá tím pádem ať hraje on. Jojo Yayi za Fernandinha se nebráním ten taky potřebuje spocnout. A Stones mxslis že už dneska bude základ ? Já bych posadil i Saneho ten byl proti CP strasnej ,ale tam asi není moc za koho no.

Reagovat
Teoretik

Sané byl hrůzostrašný, strašně tahal a vše na co sáhl zkazil, na druhou stranu byl dost aktivní a snažil se. Tak bych mu dal dnes ještě šanci. Popravdě Bernardo taky v tom zápase nic nevymyslel, až když se stáhl do zálohy, tak se ta hra zlepšila. U Stonese nezbývá než doufat, Mangala ať hraje jen domácí poháry

Reagovat
Taiger

Ti co mají Kana cpt a nebo dokonce i tcpt, hahahahaha!

Reagovat
smazaný uživatel

tak je na lavicke tam pride v 2. polcase da 2 goly a vybavene

Reagovat
Coutinho10

zatim dobry...je bez bodu, ja kapos Eriksen asistence, ale bojim se 2. zapasu s WHU...tam asi bude v zakladu a u me souper Busby ho ma taky Capitana

Reagovat
Mates_Matesović

#THFC: Lloris (C), Trippier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Lamela, Eriksen, Dele, Son, Llorente. #COYS

Hm, docela ofenzivní sestava, snad tam Llorente k něčemu bude.

Reagovat
MCFC_8

Ederson- Walker, Otamendi, Stones, Delph, Ferna, KDB, Silva (c), Sterling, Sane, Kun...same pozitiva v zostave

Reagovat
Mönchengladbach

KdB??? Tvrdej parchant...

Reagovat
MCFC_8

On uz chodil po zapase a aj vravel ze je ok ale dnes som ho este necakal, ale uz viackrat dokazal ze to nie je ziadna babovka

Reagovat
Mönchengladbach

Ten by snad musel přestoupit do Arsenalu, aby se dokázal zranit. Neskutečné.

Reagovat
Teoretik

taká síla takže rotace až v FA Cupu?

Reagovat
MCFC_8

Pocitam s tym...

Reagovat
diastan

Ja to vedel Kevin je drak

Reagovat
El Cid z City

jasně,watford nejsou žádný ořezávátka a hra venku jim jde líp než doma(ikdyž posl.3z prohra),ale stejně měl pep víc rotovat, nechat odpočívat otamendiho nebo walkera a z dvojice silva.-kdb by stači jen jeden,vidět bernarda ve středu by bylo užitečné, no pep nechce nenchat vůbec nic náhodě

Reagovat
havrys99

cejtím nadělování

Reagovat
smazaný uživatel

No doufam jsem že necha aspon někoho spočnout tak asi v až v sobotu no. Každopadně Kevin fakt neskutečně drží dneska snad da nejaky ten gol

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne

Reagovat
smazaný uživatel

Watford snáď niečo uhrá, ofenzíva je dobre vyskladaná.

Reagovat
smazaný uživatel

defenziva asi nie

Reagovat
alcantara

Uz uhravaju.

Reagovat
Taiger

Son by už mohl dát góla nebo přihrát na něj.

Reagovat
smazaný uživatel

chcel som sa učiť, ale city hra doma

Reagovat
Cobra

Llorenteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
lajka30

trošku offside

Reagovat
smazaný uživatel

To nebylo ani hraniční a navíc tak ze začátku zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool defender Jon Flanagan has pleaded guilty to assaulting his girlfriend.

Reagovat
smazaný uživatel

mohli by ho zavriet

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp nepusti

Reagovat
havrys99

kontakt tam byl

Reagovat
Taiger

City

Reagovat
smazaný uživatel

Naaaaaaaadherny zacateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
nani92

zrušte City

Reagovat
smazaný uživatel

Zruste tu vasi picu, co mate na lavce schizofrenickou

Reagovat
Taiger

BAN

Reagovat
smazaný uživatel

Ban te pportugalske pici schizofrenicke

Reagovat
Teoretik

Jak je Sané už po pár vteřinách jinde, když tam s ním hraje David

Reagovat
diastan

Dnes to bude osklive

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nepovoli

Reagovat
smazaný uživatel

Long dal gól

Reagovat
smazaný uživatel

tak to hadam sa Benteke nenecha zahanbit

Reagovat
Coutinho10

to by celkem bodlo

Reagovat
smazaný uživatel

uz len Vestenicky

Reagovat
smazaný uživatel

Ma to tazke, na tribunu neleti vela lopt

Reagovat
smazaný uživatel

Watford netuší.

Reagovat
m.sali

tyvle co to má ten Stones na ruce za katastrofu?

Reagovat
ZB 07

Otřesný, co předvádí Swansea...

Reagovat
havrys99

ta sestava je hroznej paskvil

Reagovat
smazaný uživatel

Ederson je génius alebo lucker

Reagovat
diastan

Oboje

Reagovat
pingla

to hraje ten na smrt zraněný chudák de Bruyne?

Reagovat
diastan

Kdo to tvrdil ? On sám řekl hned po zapase, že je ok...karma zafungovala skvěle no

Reagovat
El Cid z City

a k tomu silva s rakovinou varlat a stejně si to vodí

Reagovat
pingla

jsou fenomenání, oba

Reagovat
pingla

*fenomenální

Reagovat
t0mmy33MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

mal pustit Kunovi

Reagovat
diastan

Jooooooo pěknej dnes aspoň 6

Reagovat
havrys99

City vlastní soutěž, fakt krása

Reagovat
Mates_Matesović

Madley Jdi do prdele.

Reagovat
Teoretik

Gomes jak řval na tu zeď

Reagovat
smazaný uživatel

Ale atmosfera za stavu 2:0 v City je jak na NHL Fanousci jen sedi a cumi

Reagovat
El Cid z City

taky jsem si to říkal,ale oni snad aspon tomu fotbalu rozumí

Reagovat
smazaný uživatel

A nejdou se tam jen nazrat

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Teoretik

dnešní počasí tomu moc nepomáhá

Reagovat
C-M@ster

Kde je diskuze k MS U20?

Reagovat
C-M@ster

Dík, seš borec.

Reagovat
havrys99

maličkost

Reagovat
smazaný uživatel

Preco nezrusili zapas vo Walese kvoli pocasiu? Ved na to sa neda ani pozerat.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozny twl doufam ze to nejak uhaluzime a nikdo se nezrani jinak to bude o hubu

Reagovat
popltak

Watford to pustil,klasika. Atmosféra jak na hřbitově. #plastic

Reagovat
smazaný uživatel

Podobá sa to na Old Trafford.

Reagovat
diastan

Kurna ten Kun už ten gól fakt potrebuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Terén jak v divizi, příšerný soupeř a na hrotu Llorente = reklama na fotbal. Jestli se nikdo nezraní, tak to bude zázrak.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ten Llorente? Veď hrá dobre.

Reagovat
Cobra

Reagovat
pingla
Reagovat
Mato178178

inac keby ze ostane coutinho tak v liverpoole by to buducu sezonu mohli velmi dobre poskladat ..... brankar

clyne matip van dijk robertson

can keita coutinho

mane firmino salah

Reagovat
smazaný uživatel

Ox Keita Coutinho

Reagovat
Nikikrew

Can je lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Rátam s jeho odchodom.

Reagovat
Hai

coutinho je tez na odchodu a mozna jeste driv nez emre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohla být dobrá sebevražda.

Reagovat
smazaný uživatel

can ide prec

Reagovat
Kowe

Clyne, Robertson

Reagovat
Nikikrew

To je teda otrasná atmosféra na Etihade. To je ako na treningu

Reagovat
Mato178178

ani ta swansea nema zlych hracov ale v zaklade by mali hrat fer za carrolla mesa za clucasa a narsingh namiesto dyera a myslim ze by to bolo celkom ok

Reagovat
smazaný uživatel

Mesa dokopy nič nepredviedol, Narsingh to isté.

Reagovat
Mato178178

myslim ze keby hrali pravidelne tak by sa zlepsili

Reagovat
smazaný uživatel

To aj Caroll a Clucas. Šancu dostal každý.

Reagovat
salami

Upřímně nechápu, proč maj tolik středních zalozniku, když na křídla nemaj téměř nikoho, jedinej kdo snese z těch ofenzivnejsich hráčů nějaký měřítko je Ayew.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
diastan

Reagovat
Hokaido

Triple?

Reagovat
smazaný uživatel

ale to som nebol ja. To bol Ejzy pod vplyvom vodky

Reagovat
Lacko_Boh

Vodka kámo, prečo si to robíš

Reagovat
smazaný uživatel

borovičku nemali

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

Jasná rudá pro Sáncheze. Fakt nevím, proč se toho rozhodčí tak boji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Madley kompenzoval tu první žlutou, ta byla úplně směšná.

Reagovat
PP

Fakt se na City dobře dívá no.. To odebírání balonu a okamžitá kontrola balonu je skvělé.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre Swansea krutý a smolný zápas, aspoň do tohto momentu.

Reagovat
Nikikrew

Sanchez este na PL nema, slabucky

Reagovat
smazaný uživatel

Davinson?

Reagovat
pingla

Alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Viac mi to sedelo na Renata Sanchesa, či sa náhodou nepomýlil.

Reagovat
Nikikrew

Renato SancheS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

S těch tří stoperů je sice nejslabší, ale to je daný nezkušeností s ligou a věkem. V 90% zápasů hraje dobře.

Reagovat
vladino10

Ako dnes vyzerá Renato Sanches pls?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne, ako vždy. Tie dredy mu slušia

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Mates_Matesović

Letos ho vidím teprve podruhé, ale i podruhé špatný, jenom se vzteká a nic nevymyslí. Je otázka, do jaké míry to ovlivňuje ta mizérie Swans, ale na Bayern nemá ani jako náhradník.

Reagovat
vladino10

Dik

Chudák no..každopádne ak ho chceme my pre bl, tak absolútne nerozumiem prečo sme ho poslali do PL, tam sa nemecky nenaučí (mal problémy s jazykom napríklad čo som niekde čítal..)

A takisto, zvykať si za dva roky na druhú krajinu, mladý chalan..

Za nás tiež mizerný v minulej sezóne, za to v príprave začal konečne hrať ako tak dobre..aspoň mne to hosťovanie nedáva žiadnu logiku..

Reagovat
Bayern +

Lebo tam bol Clement, Ancelottiho asistent.

Reagovat
vladino10

Ja viem, to bolo možno dobre ako záruka toho, že nebude na tribúne celé hosťovanie.. Ale inak..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
ZB 07

Saints díky

Reagovat
diastan

Kunnnnnn konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
diastan

Asi jen kvůli tobě, přišlo mi to totiž jako offside

Reagovat
smazaný uživatel

gomes je kamoš

Reagovat
smazaný uživatel

Saints

Reagovat
Cobra

Deleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Mates_Matesović

Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Výborná prihrávka.

Reagovat
pa3ce

Ale prečo sa mu to nezarátalo ako asistencia vo Fante :(

Reagovat
janinho

tiez nechapem. kopec kadejakych tecov tam uznaju ako Acko a hentaku jasnu asistenciu nie...

Reagovat
PP

A Watford stále nemá balon.. Sané je bestie.

Reagovat
smazaný uživatel

Hammers

Reagovat
Coutinho10

Andy Carroll draft

Reagovat
Teoretik

Delph dneska snad nezkazil přihrávku

Reagovat
icemike

cokoliv jiného než 3 body pro Chelsea bude zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Zaciname se dostavat do situace jak MU minulou sezonu, kdy asi jedina sance na LM bude pres Evropskou ligu...nebo je tu druha moznost trochu ozivit tym (Draxler, Mahrez)...ani jedna moznost neni moc realna...tak snad se na to Wengele vykasle uz po sezone, taky nerealne jak z tech sracek ven ??

Dneska bych tam foukl od zacatku Walcotta..

Reagovat
El Cid z City

jenže loni se mi zdála EL ve vyřazovačkách fakt slabá, letos třeba Atl.madrid-nikdo takhle silnej tam nebyl, neapol,dortmund..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase tam byl Gent a jiné silné kluby.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
vladino10

Reagovat
lenckoj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Ajax finalista a tento rok sa nedostal ani cez prrdkola

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

vsak pisu ze to pravdepodobne nedame..

Reagovat
cejen13

Fouknout tam Walcotta od začátku je jako do těch sraček skočit šipku.

Reagovat
Teoretik

Reagovat
blaugrana

Hahahahahaha, že Arsenal 1..zabudnite, mám x2.

Reagovat
valek9610

To si dojebal příteli Arsenal na Chelsea umí dnes určitě 1 ! i když mě to netěší

Reagovat
blaugrana

S prehľadom to bude 1:1.

Reagovat
valek9610

Ten soton vs Crystal ti dobře vyšel

Reagovat
blaugrana

To aj POOL v 95. Toto musi vyjst.

Reagovat
valek9610

Jo ten taky,ale ten Arsenal dnes no nevím nevím oni jsou šmatlaci na Chelsea prostě umí no uvidíme

Reagovat
blaugrana

Sú v trápnej forme. Minimálne bod musí chelsea uhrať.

Reagovat
valek9610

Měl si dát,že padne Redka to je tutovka

Reagovat
blade115

Neprohra Arsenalu by asi byla jistější. Poslední dobou na ně vůbec neumíme.

Reagovat
blaugrana

Priamo v PL práve že hej, FA cup a iné poháry nie, keďže tam to hráte skôr s béčkom.

Reagovat
blade115

Není pravda, posledních pět zápasů jsme hráli s tím nejlepším, co bylo k dispozici. A pod Contem to je zatím 3-1-1 pro Arsenal. Jen jediný zápas jsme s nima něco dokázali, v těch ostatních nás k ničemu nepustili.

Reagovat
valek9610

Souhlasím prostě proti Arsenalu to nejde moc kdo ví třeba to zlomíme dnes

Reagovat
blaugrana

Ale dnes sa karta obráti.

Reagovat
Wat

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Svatej

Fuuu a ja byl zrovna na tom viteznym s Hazardovym solickem, tomu rikam klika

Reagovat
Taiger

Úplně miluju, když přijde někdo z PD poučovat, jak to je v Anglii se zápasama, i když o tom nemá sebemenší páru.

Reagovat
culé

Kedy fijado?

Reagovat
mithro

@alves_marcus

Being told Philippe Coutinho doesn't intend to play for Liverpool again and is confident the deal with Barcelona will get done this winter. According to his entourage, a matter of a few days. More chapters to come

kapitan s bolavym chrbtom

Reagovat
Maresma

Přesně tohle se psalo i v létě

Reagovat
smazaný uživatel

a to dokonca povedal rovno Kloppovi

Reagovat
mithro

no tak on sa vzdy snazi vypadnut, len ho nikto nikam zatial nepusta

Reagovat
Hai

Tentokrat to je stehno

Reagovat
smazaný uživatel

bude zajímavé koho Liverpool přivede. Ja se obávám, že příští rok budou bez dvojice Coutinho a Can, což jsou zrovna dva klíčoví hráči co do kvality a potenciálu. V podstate Can nejlepší CM v týmu, Coutinho nejlepší CAM. Předpokládám, že hráči o které bude mít Liverpool zájem budou stát hodně peněz, kór když prodávající vědí, že klub ty peníze má. Naby Keita stačit rozhodně nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Keita bude takový nový Xhaka. Pamatujte moje slova.

Reagovat
masly008

nebo nový soldado,nebo nový lamela?

Reagovat
smazaný uživatel

co vy byste dali za hráče jako Lamela...

Reagovat
Taiger

Nic.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla otázka.

Reagovat
Taiger
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger
Reagovat
Nikikrew

to je tupec

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

ty este napises tolko sracek, ze sa na toto rychlo zabudne

Reagovat
Taiger

Zas tak Keita dobrej není.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

To je prostě strašnej odpad.

Reagovat
Nikikrew

Snad dnes Mesut nastupi, bez neho to bude opat trapenka. Inak som zvedavy ma obranu, tusim ze bude hrat Merte a dufam ze zopakuje vykon ako vo finale FA cupe. Tazky zapas ale absolutne sa Chelsea neobavam, to je docela sila ked si porovnam ako nas bili v minulosti

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Nikikrew

?

Reagovat
SixtoRodriguez

má podané x2

Reagovat
Whitemedia

Tak dnes Anthony Taylor, to zase bude..

Reagovat
blade115

Proč nám ho furt cpou, proboha...Suverénně největší tragéd mezi rozhodčími a mi přijde, že ho máme pořád.

Reagovat
nani92

Vrana k vrane sadá

Reagovat
blade115

Zdroj?

Reagovat
nani92

Rytmus - Zlatokopky

Reagovat
Taiger

cringe

Reagovat
blade115

Nesmíš věřit všemu, co ti napovídá nějaký slovenský cigán.

Reagovat
nani92

Nie je cigán, len polorom z Indie

Reagovat
blade115

Tak to je jiná.

Reagovat
nani92

Reagovat
Snatus

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Amos

Bože, to bude zase tragikomedie. Nechápu, že v nejlepší lize světa pískají tací joudové...

Reagovat
SpecialOne

Už to dneska vidím 3-5-2 a herní impotence

Reagovat
icemike

Arsenal nejsou okopávači, takže by to Hazarda mohlo bavit a záloha Fabre-Kante-Baka začíná být lepší a lepší. Řekl bych, že by klidně mohl Baka dát gól,ale ted si nejsem jistý, jestli už v našem dresu trefil bránu pořádně

Reagovat
smazaný uživatel

Plichticka v nejlepsim pripade a v horsim vyhra domacich. Potreba to od toho 2. Do 6. Fleku trochu zahustit, kdyz uz se nehraje o titul.

Reagovat
Miguel19

Ale piču. Je třeba co nejdříve odtrhnout Liverpool a Arsenal od 4. místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Liverpool s tim dneska nema nic spolecneho a popravde se divam spis nahoru. Arsenal nebudi buhvijaky respekt, my ted posilime o BigVica a Tobyho a oni dost mozna prijdou o Sancheze. Podle me budou tahat za nejkratsi provaz.

Reagovat
smazaný uživatel

V nejlepším případě atomovka, ale plichta taky dobrá.

Reagovat
Taiger

Dneska čekám Iwobiho velký zápas, super výkon a rozhodne zápas. Po zápase se po něm strhne lov na přestupovým trhu, vypadne a nikdy ho nebudu muset vidět v našem dresu. Pome.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie nie, nastoupí Walcott a po paradnim slalomu pres 3 protihráče posle strileny centr, který se odrazí od Welbeckove nohy do hlavy, aby zamířil do protipohybu golmana

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Taiger

Jestli to zapříčiní Iwobiho odchod z týmu, jsem pro.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska čekám sestavu, kterou tady každej včetně Conteho dokáže v klidu napsat. Taktiku ,kterou zná každý na světě alá pojdme si to přihrávat kolem vápna jako házenou a pak to dáme Sanchezovi, on už však něco vymyslí. Obrana bude děravá jako vždy, stačí trošku bububu a už jsme zmatení, nestíháme. Když náhodou dáme gol, zalezeme a snad to nějak dopadne. Když budeme prohrávat, pojdme začít nejvíc hrát poslední minutky, vždyt diváci křičí at hrajeme

Reagovat
Taiger

k

Reagovat
blaugrana

Pokiaľ nebude x2, tak váš všickych predčasne preklínam.

Reagovat
smazaný uživatel

bude, ale to bude aj west ham

Reagovat
blaugrana

pfff

Reagovat
smazaný uživatel

Vole kdyby Chelsea hrála doma, tak je to jasná tutovka ale takhle je to zbytečný riziko, Chelsea nepude bezhlavě do útoku

Reagovat
blaugrana

Veď stačí, keď to ubráni na nulu.

Reagovat
Taiger

Nemůžeš vybrat? Když tak to pojisti a můžeš bejt v klidu tak či tak.

Reagovat
blaugrana

Neponúkajú žiadny odkup. Nevadí, uvidíme, ako to dopadne.

Reagovat
nani92

Týmto si si poistil, že bude jasná 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně pořádný zápas v PL! Koho baví se pořád dívat na utkání týmu z top6 a nějakého celku od spodku

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Docela zajímavej článek-kdyby si chtěl někdo přečíst...

http://www.supporters.cz/clanek/anglicky-svet-aneb-crystal-palace-everton/8242.html

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Nedokážu si představit, že by Chelsea neodjela alespoň s bodem.

Reagovat
off-olda

Arsenal's first signing of the transfer window!

Manolas

Manola

Manol

Mano

Man

Ma

Mav

Mavr

Mavro

Mavrop

Mavropa

Mavropan

Mavropano

Mavropanos

Gratulace.

Reagovat
smazaný uživatel

To zas je kauf.

Reagovat
smazaný uživatel

Sven uz uraduje..

Reagovat
Mastný Chobot

ak si čakal, že Arsenal privedie v zime Manolasa, tak to skôr gratulace tebe k tomu, ako sa tvoje vnímanie sveta spojilo s tvojím vkusom, z čoho vzniklo smrteľné kombo Chelsea - Sparta.

Reagovat
off-olda

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Manolas ma vykupku, chceli sme ho v minulosti, je skvely, popravde mal by to byt no brainer :D

Reagovat
smazaný uživatel

nekdo cekal manolase?

Reagovat
Miguel19

#AFC XI to play #CFC: Cech, Holding, Mustafi, Chambers, Bellerin, Xhaka, Wilshere, Maitland-Niles, Ozil, Sanchez, Lacazette.

Reagovat
Taiger

Nejlepší, co jsme mohli postavit, skvělá.

Reagovat
emanuel habasko

Bellerin a Maitland-Niles me na tech stranach dost desi. Obrana je huste poskladana. Tohle si rikalo o 433 a ne o 343. To je fakt na hlavu. Snad to mladosi zvladnou. Dnes se asi budou dost potit.

Reagovat
Mastný Chobot

3-4-3 nám na Chelsea doteraz zaberalo na pomery Arsenalu vo veľkých zápasoch. To, že Ainsley je mladý, z neho nerobí horšieho hráča, však zatiaľ každý jeho výkon spĺňal najprísnejšie kritériá

Reagovat
emanuel habasko

Proti AMN v zasade nic nemam, jen hodne lidi prohlasuje, ze vlevo je uplne mimo svoji preferovanou pozici. Ted navic na LWB. Uvidime, jsem na ne celkove zvedav.

Reagovat
blade115

To je tak slabý, že s tím určitě prohrajeme.

Reagovat
Taiger

Reagovat
mr.Silver

MESUUUUT ♥

Reagovat
fajdax

To je strasnej tym, tohle musíme porazit

Reagovat
Mastný Chobot

heh, my môžeme ten klub fakt zavrieť, keď Mesut s Alexisom odídu

Reagovat
RKBoy

ak proti tomuto stratime body,nezasluzime si top4.

Reagovat
smazaný uživatel

Péťa si na tu jubilejní 200 nulu ještě počká.

Reagovat
smazaný uživatel

ten střed musí být průchodák

Reagovat
masly008

s xkhakou to je v tomhle hnusu průchoďák už dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

nesympatický tým

Reagovat
Miguel19

#CFC XI to play #AFC: Courtois, Cahill, Christensen, Azpilicueta, Moses, Kante, Bakayoko, Alonso, Fabregas, Hazard, Morata.

Reagovat
Arbiter

perfektní Fabre a Andreas

Reagovat
Taiger

To je tak slabý, že s tím určitě prohrajeme.

Reagovat
blade115

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
mr.Silver

Snad Cahill navaze na posledni vykon na Emirates

Reagovat
Mimalu

asi nešlo čekat něco moc jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Cahilla očakávaná.

Reagovat
Arbiter

Cahill > Rudi zatím...

Reagovat
Miguel19

Ne.

Reagovat
Arbiter

jo

Reagovat
SpecialOne

ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Jestli palcuje mikel, tak to musí bejt pravda.

Reagovat
blade115

Ale palcuje to i Momo, takže tím se to vyruší a jsme zas na začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Či to náhodou nebude v tom, že váš hate na Cahilla vám nedovolí to normálne zhodnotiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Či to skôr nebude tým, že jeden druhého ničím neprevyšuje tak, aby sa dalo jednoducho povedať, že Cahill je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jedna z možností.

Reagovat
Miguel19
Reagovat
Arbiter

zvláštní, podle této logiky by bylo lepší nechat Fabregase s Hazardem sedět a místo nich by měli hrát Pedro s Willianem

Reagovat
Miguel19

Protože Pedro s Willianem mají horší známky nebo proč?

Reagovat
Arbiter

v tom týmu, který je na stránce, cos poslal, je v obraně Rudiger a v útoku Pedro s Willianem...

Reagovat
smazaný uživatel

To je skôr vec sympatií. Čo sa týka výkonov, tak sú na tom dosť podobne.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Mastný Chobot

To je strasnej tym, tohle musíme porazit

Reagovat
Taiger

Reagovat
RKBoy

To je tak priehladne,az je to usmevne.

Reagovat
blade115

Zkopíroval to po fajdym jako Taiger po mně, co? Hned jsem si to myslel ...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavička

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ak proti tomuto stratime body,nezasluzime si top4.

Reagovat
Taiger

Reagovat
RKBoy

Milujem EF.

Reagovat
Taiger

ak proti tomuto stratime body,nezasluzime si top4.

Reagovat
blade115

Si dojebal.

Reagovat
Taiger

hlavička

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

umis neco nezkazit?

Reagovat
Taiger

Třeba svůj večer, nezapínám nikdy svítící mečíky.

Reagovat
blade115

ujebanec po všech směrech, tu konzistenci cením

Reagovat
Taiger

Zas tak přísnej na sebe nebuď.

Reagovat
blade115

Pls, z takových reakcí jsme snad vyrostli ...

Reagovat
Taiger

Ty si začal.

Reagovat
blade115

Nene

Reagovat
smazaný uživatel

nejenze ta reakce nijak nesouvisi s tim, co jsem napsal, ale ani ta prvni pulka vety nesouvisi s tou druhou jebe ti?

Reagovat
Taiger

Zkus dát zabrat závitům, možná to pochopíš, pokud tam teda něco máš, ale pochybuju.

Reagovat
blade115

Prostě nám jen chtěl po milionté sdělit, jak děsně cool hipster je, když nemá rád Star Wars.

Reagovat
Whitemedia

zase tyhle sračky...

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

proc nereagujes na toho, kdo to sem zas cpal?

Reagovat
Taiger

2018, people get offended by everything.

Reagovat
Whitemedia

Na toho se vrhnete vy, to mu stačí. Mě vytáčí tady ty kydy o cool hipsterech..

Reagovat
Taiger

To je tak, když se ti nelíbí, co se líbí valný většině, jseš podle nich cool hipster trying to be edgy, že tě to překvapuje.

Reagovat
blade115

Taky nechápu, proč s tím tihle ignoranti pořád otravují.

Reagovat
Taiger

Neber to tak vážně, však Manny mě provokuje Iwobim a já jeho Star Wars, však jen menší provokace, why so serious.

Reagovat
blade115

Vážný to bude, až napíšeš Iwobi > Kenobi...

Reagovat
Taiger

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

ja. provokuju, iwobim. ja. https://youtu.be/FlEHg3LMtc0

Reagovat
smazaný uživatel

nesympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard, Morata >>> Sanchéz, Lacazette. Takže není o čem

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhraje gólem v 97. minutě a přeskočí United. Čech odchytá 95 mimut a vychytá 200. čisté konto.

Mourinhův obličej po zápase = k nezaplacení.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
Arbiter

ani reagovat už neumím

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
blade115

Reagovat
fajdax

Arbi ty žiješ?

Reagovat
Arbiter

nee, to je jen můj duch

Reagovat
RKBoy

oléééé olééééé huš huš huš huš...uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Reagovat
smazaný uživatel

In all competitions, no team have won more away matches at Emirates Stadium than Chelsea's five (level with Manchester United).

Reagovat
Trand

Ta naše obrana... To zas bude podívaná pro gurmány, máme tohle zapotřebí?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady něco hapruje

https://imgur.com/a/gJAcv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

jak si to chlapec poistil

Reagovat
RKBoy

profesionálny tipér.

Reagovat
ZB 07

na jistotu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Costa po 5 minutách fík

Reagovat
Nikikrew

Hehe pekne na nas vzrastol kurz

Reagovat
smazaný uživatel

na kolik?

Reagovat
Taiger

z 2,6 na 8,4

Reagovat
Svatej

Wtf?!?!

Tohle musime porazit

Reagovat
smazaný uživatel

a z jakyho duvodu?

Reagovat
smazaný uživatel

hra Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska dostanou modraci biti, doufam, ze si Curtois vzal pytel na goly

Reagovat
Svatej

Heh...hrat dnes Rudiger misto Cahilla a Luiz misto Azpiho, tak se nam sejde kapitan Cech vs kapitan Fabregas

Reagovat
masly008

dva debilní systémy proti sobě

Reagovat
liquicitizen

Fabregas rozhodne

Reagovat
Miguel19

A hráči Arsenalu již prasí a padají.

Reagovat
Taiger

Reagovat
Mastný Chobot

to je zas začiatok my sme paródia veľkoklubu fakt

Reagovat
off-olda

Palcohonič

Reagovat
Taiger

Xhaka hasí za Jackieho, to bude zápas.

Reagovat
off-olda

Madley Laca

Reagovat
Trand

Madley?

Reagovat
off-olda

Chtěl jsem říct Taylor. Nějak se mi to popletlo..

Reagovat
Whitemedia

ten zase bude pískat všechno

Reagovat
smazaný uživatel

nuda zatim

Reagovat
Greny

To zas piska ta holohlava mrdka?

Reagovat
off-olda

Reagovat
Miguel19

Proč jim žere ty teatrální pády. Jdi hrát šipky omg.

Reagovat
Taiger

Tak přeci jen s tím brečením měl Momo pravdu, jste v tom nejhorší.

Reagovat
Whitemedia

Když to řekl Momo, tak je to úplně jasné

Reagovat
smazaný uživatel

tak on bol jednym z vas, cize to vahu ma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to třeba sere i v podání Moraty.

Reagovat
nani92

čo dokáže otvorené prestupové okno urobiť s človekom..Ozil bežal do vápna

Reagovat
smazaný uživatel

Morata ty chuj mal sis to drbnut na hlavu

Reagovat
RKBoy

komiediant..............

Reagovat
smazaný uživatel

Torreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees

Reagovat
blade115

Wtf the fuck?

Reagovat
Nikikrew

Mustafi ja skapem to som este neviel

Reagovat
Nikikrew

Sorry Chambers

Reagovat
Miguel19

Morata To už není možný.

Reagovat
off-olda

Do píči, to je dřevák.

Reagovat
Taiger

MORATAAAAA

Reagovat
mithro

Morata

Reagovat
mithro

a obrana Arsenalu pekne okienko

Reagovat
smazaný uživatel

morata

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
RKBoy

toto je snád 7 nájazd na bránu v tejto sezone čo nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata

Reagovat
smazaný uživatel

měl si to frajer nadzvednout na hlavičku, aby to trefil do brány

Reagovat
Kaze

Dopici Morata

Reagovat
SpecialOne

Vůl

Reagovat
Whitemedia

Morata už mě sere

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Těžko říct, co bylo horší, jestli Chambersovo "bránění" nebo Moratovo zakončení.

Reagovat
mr.Silver

Morata

Reagovat
patas92

Morata

Reagovat
Mastný Chobot

ako sa toto môže stať v Premier League? to je výsmech

Reagovat
Counter

V La Lize by se to nestalo

Reagovat
Switchback

wtf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Morata = dobre hlavičkujúci Torres

Reagovat
blaugrana

TY kokot zjhebaný skurvený Moratovský.

Reagovat
Greny

Tolik casu tak si to hodim na hlavu Alvaro

Reagovat
smazaný uživatel

Kolko tutoviek potrebuje ten hype drevacik

Reagovat
Whitemedia

Když mu to nehodí na palici, tak je v tom zakončení úplný Torres...

Reagovat
Glonden2

I Torres tohle proti Barce dal...

Reagovat
Whitemedia

Jenže pak by 20 podobných akcí nedal.. takže stejně jako Morata

Reagovat
stiflerovamama

Obrana Arsenalu

Morata

Reagovat
off-olda

Morata again

Reagovat
Coutinho10

loool morata

Reagovat
smazaný uživatel

Geniální náběh, genitální zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

morata je strašný palič a pak dá beztak gol z hovna

Reagovat
Nikikrew

Bohaaaaaaaaaaaa

Reagovat
blaugrana

Ta lama nepremení ani doklep do prázdnej.

Reagovat
Arbiter

chjo, to Morata umí dát gól jen když mu na něj nahraje Azpi?

Reagovat
smazaný uživatel

co to jeeeeeee

Reagovat
blade115

Wtf the fuck?

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva ale zapas zabavny

Reagovat
Minister

kurvaaaaaaaaa

Reagovat
Taiger

LOL PÍSKEJ TO TY VOLE

Reagovat
smazaný uživatel

zakopnutí?

Reagovat
Switchback

Arsenal budiček

Reagovat
Taiger

Reagovat
Miguel19

Nasere

Reagovat
off-olda

Wooooooooooooooooooooooow

Fantastický Courtois

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Taiger

kdybys tam nestál mesute

Reagovat
Counter

O M G

Reagovat
Trand

omggg

Reagovat
Coutinho10

twl Alexis skodaaaa

Reagovat
Taiger

Draft?

Reagovat
ZB 07

Reagovat
SunFells

Kurvadrat, takový pech

Reagovat
Taiger

Suník žije.

Reagovat
SunFells

Ahoj

Reagovat
salm0n

Ozil je jinde když chce

Reagovat
salm0n

Ozil je jinde když chce

Reagovat
Mastný Chobot

Hector Bezmozek

Reagovat
Teoretik

Ten levý bek Arsenalu je skvělý

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SpecialOne

Sanchéz vystřelí vedle a všichni se z toho můžou...

Reagovat
SpecialOne

áha, mlčím

Reagovat
SunFells

Reagovat
ZB 07

Špatnej aut

Reagovat
Taiger

Ainsley kopyto

Reagovat
Mastný Chobot

však sa ho Mosesova noha dotkla ty kopyto

Reagovat
Taiger

Zakopl o svojí nohu ty kopyto.

Reagovat
Mastný Chobot

zakopol o o svoju nohou po tom, čo jeho noha zavadila s Mosesovou a tým zavadila potom o jeho druhú nohu. Keď nie si schopný si pozrieť ani ten záznam, čo ti réžia 3x pustila a zbadať to, tak aspoň nevypisuj kokotiny.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale ten dotyk rozhodně na penaltu nebyl.

Reagovat
Mastný Chobot

to som nikde nenapísal

Reagovat
Taiger

A jak se to vylučuje, WTF?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

keď ti ja jebnem do nohy tak, že ti tvoja noha jebne do tvojej druhej a vyjebeš sa jak kokot, tak si kopyto?

Reagovat
Taiger

Takže jednou mluvíš o zavadění a ten píšeš o jebnutí, tak jak to bylo teda?

Reagovat
Taiger

teď

Reagovat
Mastný Chobot

stále hovorím o zavadení, zavadenie = jebnutie, prečo zahováraš a nepriznáš proste, že si napísal sračku?

Reagovat
Taiger

Padl jak kopyto, za tím si stojím.

Reagovat
Mastný Chobot

tak ti k takému úsudku gratulujem

Reagovat
smazaný uživatel

nenechaj so sebou zametať

Reagovat
smazaný uživatel

Je niekto horsi v top 10 kluboch na poste 1.hrota ako Morata?

Reagovat
patas92

Benzema

Reagovat
off-olda

Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt?Hm mize byt.Real som dlhsie nevidel,ale on aspon dal kopu dolezitych golov v zivote.samozrejme ze to moze dat este aj AM ale nezda sa mi ze by tu extratriedu v sebetom mal :/

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal lepsi

Reagovat
off-olda

Kurtoá

Reagovat
Minister

piče tam

Reagovat
smazaný uživatel

Tyboooo hezky

Reagovat
Snatus

Čech

Reagovat
RKBoy

Thibo už teraz hráč zápasu,

Reagovat
Counter

Pěkně sprosté, že se brankáři snaží i jinde než na OT...

Reagovat
mr.Silver

Chambers pozicne uplne mimo snad pri kazdem utoku Chelsea

Reagovat
Nikikrew

Hector ty s fakt mimo

Reagovat
RKBoy

je to hrozne statické,čo tým Conte sleduje?

Reagovat
off-olda

To byla určitě jeho taktika..

Reagovat
RKBoy

no zatial to vyzerá ,že bola.

Reagovat
Tommy the Gunner

Chambers je silenej

Reagovat
Mastný Chobot

aj s Hectorom Bezmozkom a Mustafim

Reagovat
smazaný uživatel

Aj wilshere, ten pojde von

Reagovat
Taiger

Nějakej podrážděnej dnes, tady nahrazuješ maslyho tím neustálým stěžováním si.

Reagovat
patas92

Něco jak Jenkinson. Se na něj jen podíváš a hned si řekneš, že někdo takový nemůže umět hrát fotbal.

Reagovat
Miguel19

No to je dobytek.

Reagovat
smazaný uživatel

pak se divi, ze je furt zraneny, kdyz do vsech souboju chodi takto rizikove a casto na posledni chvili (at uz ze strany fauluje nebo naopak..)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Džízs, to je nemotora ten Bakayoko...

Reagovat
off-olda

Bakayoko?

Reagovat
Miguel19

Vole Baka. Hodím na prsa a pod víko béčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc by stale bol nas najlepsi zaloznik

Reagovat
Miguel19

To by byl i Drinkwater.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

i McEachran

Reagovat
Whitemedia

George McEachran

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol.

Reagovat
Nikikrew

ale kde

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal

Reagovat
Amos

Reagovat
Whitemedia

Baka

Reagovat
RKBoy

Cesc sa može aj roztrhat,darmo má druhý najvyšší počet vytvorených šancí v PL,ked mu to tie drevá furt zadrbú.

Reagovat
Mastný Chobot

Ainsley je úžasnýýý

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kuchta

Reagovat
RKBoy

ALONSO POME!

Reagovat
off-olda

Xhaka bodyček a diví se.

Reagovat
smazaný uživatel

Cechino to kryl

Reagovat
REPLIKATOR

Xhaka

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka sa musel pripomenúť, že predsa len nie je Bellerín ten najhlúpejší hráč na ihrisku

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Ondiis

Vážně? Kdo bez jakéhokoliv tlaku hlavičkoval před naše vápno z čehož vyplynula celá ta situace? Belle ..

Reagovat
Miguel19

Cesc

Reagovat
pingla

fabre

Reagovat
Mastný Chobot

tak skvelo ako hrá Mesut posledné týždne, ešte za Arsenal asi nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

To nebol faul

Reagovat
Tommy the Gunner

Fabregas

Reagovat
Taiger

Reagovat
off-olda

Ozil je celkem překvapivě dost aktivní.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mr.Silver

Fabregas

Reagovat
Trand

Cesc mu musel říct něco ve stylu: "Neboj, už jenom měsíc."

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil s alexisom nikoho nepotrebuju

Reagovat
Taiger

Xhaka né poprvý lepší jak Jackie dnes.

Reagovat
Mimalu

Bakayoko a Morata zralí o půli na střídání...

Reagovat
blade115

To teda ale nevím, co budeme dělat potom, až se zjistí, že Drinkwater s Batshuayim jsou ještě horší.

Reagovat
Mimalu

tak si řekneme, že jsme něco zkusili změnit a nevyšlo to...

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor už ide svoju ligu.

Reagovat
Miguel19

Lol, ještě mu dá žlutou

Reagovat
REPLIKATOR
Reagovat
Cobra

Chelsea už prasí

Reagovat
off-olda

Taylor

Reagovat
Taiger

A už prasí.

Reagovat
Whitemedia

Taylor takový kokot

Reagovat
Taiger

Jackie dostane za stejnej faul žlutou, všichni v klidu, pak dostane Cesc a všechno špatně.

Reagovat
Whitemedia

stejný faul

Reagovat
pingla

za stejný faul? ty jsi jeblý, tohle bylo naprosto čisté

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
LAM

musíš na oční

Reagovat
smazaný uživatel

Jameson 2.0

Reagovat
icemike

Reagovat
stiflerovamama

Taylor

Reagovat
smazaný uživatel

Není tohle čistý ?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj alexisove bolo

Reagovat
smazaný uživatel

U toho se mi nezdálo, že by vůbec trefil míč

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme že je.

Reagovat
smazaný uživatel

To už nieje možné toto

Reagovat
smazaný uživatel

Kante je diabol

Reagovat
smazaný uživatel

je to od teba nepekne, aj ked viem, ze to myslis v dobrom. Generacia mojich rodicov, takto nazyvala tmavsie etnicke skupiny

Reagovat
nani92

Reagovat
Cobra

Zrovna ty tomu dáš citrón?

Reagovat
nani92

prečo by som nemal dať?

Reagovat
Mastný Chobot

si dobrý človek, Zayo, celý by si sa rozdal

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zaslúžim si

Reagovat
nani92

niekedy som tvrdý, ale vždy férový

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkala generace tvých rodičů, ale idioti.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Kanté

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
off-olda

Wooow Kanté

Reagovat
Tommy the Gunner

Vynikajici fotbal

Reagovat
Taiger

Ale furt se najdou tací, co jím všechno vadí.

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím, tolik zbytečných nepřesností, nula branek...

Reagovat
REPLIKATOR

Ožil Fabregas

Reagovat
Miguel19

Škoda. Místo 0:4 furt 0:0. Ale hoblujeme dále.

Reagovat
Nikikrew

ze 0:4

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Reagovat
J0EL

kludne ste tolko mohli dostat aj vy

Reagovat
Counter

Překvapivě atraktivní poločas, čekal jsem větší nudu. Bez Mesuta s Alexisem se můžeme jít zahrabat

Reagovat
nani92

a my s nimi môžeme myslieť na titul

Reagovat
blade115

Ještě že to u toho myšlení taky skončí a vyhraje ho zas někdo jiný.

Reagovat
nani92

ale lepšie nan myslieť, ako po pár kolách už fandiť konkurencii

Reagovat
blade115

To není fér, vlado tu teď není, aby se mohl bránit.

Reagovat
nani92

on si to nájde

Reagovat
Counter

To říkáš fanouškovi obhájce titulu.

Reagovat
nani92

minulosť nikoho nezaujima, my by sme mali obhajovať EL, ale nemôžeme

Reagovat
Counter

Mohli jste, stačilo zazdít skupinu LM.

Reagovat
Nikikrew

ja si fakt neviem predstavit kde by sme boli bez nich zasa ale to iste plati aj na Chelsea

Reagovat
fajdax

no.ne

Reagovat
Nikikrew

Heh ale ano, ved vam tvor celu hru + Fabre niekedy

Reagovat
Svatej

My bez nich hrajeme celkem slusne!

Reagovat
Trand

To si nemyslím. Jen bude potřeba změnit trochu systém hry, ale neberu je jako nenahraditelné hráče směrem do budoucna. Teda aspoň Alexise ne. Je pravda, že Mesut hraje super, ale bez něj zase dostane naše hra jiné rozměry a myslím, že to umožní jiným hráčům víc vyniknout (Ramsey) nebo sehnat trochu typově odlišného hráče, protože tenhle systém nám moc nefunguje. Každopádně jsem pořád toho názoru, že u nás to není jen o hráčích a i kdybychom přivedli Messiho, tak ten tým bude mít spoustu problémů a teď nemyslím jenom Wengera, ale celou front office.

Reagovat
Mastný Chobot

ta a ešte jeden a pusu :-*

Reagovat
Counter

Tak samozřejmě že to není jen o hráčích, ale bez těch nejlepších to bude ještě větší maglajz než teď. Příští rok můžeme hrát jakýkoli systém s jakýmkoli vedením klubu, a stejně to bude slabota.

Reagovat
Trand

Pokud dobře posílíme (i na pozici trenéra), tak bychom podle mě mohli být konkurence schopní(tím nemyslím hned titul, ale třeba top4 umístění pro začátek a být důstojným soupeřem ostatním top klubům), jen to chce vybrat ty správné lidi.

Reagovat
Counter

I kdyby si všechno nakrásně sedlo, přišel skvělý nový manažer, dobré posily... stejně se aspoň půlku sezony budeme hledat, ne-li celou. Top4 příští sezonu vůbec nevěřím.

Reagovat
Hachim Mastour

Ale to iba kvôli silnej konkurencii

Reagovat
Counter

To na situaci nic nemění.

Reagovat
Nikikrew

Bez kvalitnych nahrad za nich, bez sance. Ziadny Ramsey nemoze nahradit ani jedneho z nich. Je pravda, ze ich odchodom by sa mohla zmeni situacia a rozostavenie na ihrisku. Navyse si nemyslim, ze tento system je zly, nas kazdy zapas polozi obrana, utok je fakt dobry.

Reagovat
Trand

Tak neříkám, že je má Ramsey kvalitativně nahradit, ale můžeme pak přivést jiné hráče, sice horší, ale ten tým může lépe fungovat jako celek.

Reagovat
Counter

Bez nějaké opravdové kvality to dneska v PL nejde. A ať už přijde kdokoli, kvalit Mesuta s Alexisem dosahovat nebude, přinejmenším ne hned.

Reagovat
Nikikrew

Neviem ci si pamatas zapasy s Chelsea okolo roka 2008-2014, to bolo vzdy sialeny vykon az na jednu vynimku v 2011 ked sme vyhrali 3:1. Dnes sme si vytvorili docela vela sanci.

Co chcem tym povedat, ze utok sa mi velmi pozdava a to je najma zasluha Sancheza a Ozila ale obrana je stale rovnaka ---tragicka. Ak odidu a neprivedieme skutocnu kvalitu, budeme 6 all day long ( mozno aj horsie)

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
LAM

Ta žlutá pro Fabregase

Reagovat
smazaný uživatel

To už byla druhá hrubka, teď už nevím kde byl ten první faul..

Reagovat
Placebo

Podrážkama napřed. Míč trefil první, ale stylem, že jít proti, je o zdraví.

Reagovat
pingla

proti šel leda Wilshere, když tam byl tak pozdě

Reagovat
mr.Silver

Super fotbal, chybi tomu jen goly.

Dal bych tam kridlo misto stopera, fotbal nahoru-dolu, pro Walcotta apas jako delany.

Reagovat
Mastný Chobot

Strašne polarizované výkony. Mesut, Ainsley aj Alexis kvalitní, Chambers, Hector a Mustafi strašidelní

Reagovat
Tommy the Gunner

Z Ainsleyho roste top hrac

Reagovat
Gunner14

Mesut si tam dělá z Chelsea prdel a pak se otočí a vidí že Chambers si dělá prdel ze všech.

Reagovat
LAM

Arsenal herně o něco lepší,ale moc nezvládaj bránění.Chelsea nebezpečnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Morata je riadny prevar ale zato Kante like a boss.

Reagovat
Matić

Bakayoko nejzbytečnější hráč na hřišti. Neskutečný jak mě začíná srát. Spousta faulů, míč snad nevybojoval ani jeden, furt jen přihlíží jak Kanté za něj vyhrává všechny souboje a dvě šance do kterých se dostal, tak akorát posral. Zlatý Drinkwater, snad půjde na plac místo toho tragéda.

Reagovat
LAM

Moses taky nulovej.Ten ani neodcentruje.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
spider_8

Na Sky ho dost kritizovali za to, že nenavazuje pohybem na hráče. A sice dneska nějaké momenty směrem dopředu měl, ale co z toho, když je zadrbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
blade115

Tohle je tak svérázný zápas, až je to neuvěřitelný. Takový střídání záblesků marnosti a geniality. Ono to teda spíš vypadá, že se zas vyruší tragičnost obou týmů a bude z toho obligátní 0:0, ale i tak mě to z nějakého důvodu baví... Minimálně víc než mikro.

Do druhé půle bych i zkusil toho Drinkwatera za Bakayoka, ono to je nakonec jedno. Ale Moratu nemáme bohužel za koho vystřídat, aniž by to nebyl ještě větší výkonnostní propad. A Alexise ani nemusíte balit, vezmeme si ho takhle, ještě když by byl zadarmo...

Reagovat
spider_8

Ta akce na konci to byl orgáč, to mělo skončit gólem Kantého parádní skluz, Hazardova patička a nakonec i ta Fabreho střela nebyla špatná.

Jinak je to zatím parádní zápas, nahoru dolu, výborné tempo. Oba týmy chtějí hrát a je to vidět, nikdo není zalezlý. Mělo to být spíš tak 2:2, ale u nás chytá výborně Thibo a Morata zapnul v poslední době Torres mód

Reagovat
Trand

Hrajeme až překvapivě dobře směrem dopředu. Ozil s Ainsleym skvělí, Ainsley i směrem dozadu, Alexis má taky světlejší chvilky proti minulým zápasům. Směrem dozadu hrajeme asi tak, jak se dalo s touhle sestavou čekat, můžeme nadávat jak chceme, ale podle mě je to výhra, že jsme ještě nedostali gól a celkem překvapení a před zápasem bych 0:0 v poločase určitě bral. Vypadá to, že Hazard nemá úplně svůj den, ale stejně ho musíme hlídat. Když útočíme z rychlého brejku, tak máme hráčů v útoku dost, ale pokud útočíme do plných, tak je na to Alex sám a ten souboj prostě nemůže moc vyhrát, v těchle situacích chybí někdo jako Aaron, kdo by překvapil nějakým náběhem, nikdo jiný z tohohle týmu to totiž neudělá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo dobry polocas, bavim se..

Reagovat
smazaný uživatel

Největší obrázek zápasu je pro mě Fabregas, který se během zápasu v pohodě objímá a směje se Sanchezem, jakoby šlo o nějaký exhibiční zápas. Tyhle kluby nemají žádnou důstojnost.

Reagovat
Taiger

Reagovat
blade115

Jakmile tam není nějaký kuřecí buzerant v bílém, který chce soupeři zlomit nohu, nemá to náboj.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Svatej

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Cobra

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bývalí spoluhráči, Alexis a Cesc.

u Spurs trochu inak:

https://www.youtube.com/watch?v=8NywWocGhWg

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Čenda

Reagovat
LAM

Náhodou skvělá chvilka

Ale od tebe nikdo nečeká,že to pochopíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Škoda. Místo 4:0 furt 0:0. Ale hoblujeme dále.

Reagovat
Nikikrew

Paradny zapas, bavim sa. Mesut totalna topka, s takou jednoduchostou co hra je famozne, bude chybat. Alexis celkom dobry, Xhaka v pohode az na ten faul. ANM pekny vykon, jeho by som fakt chcel niekedy vidiet v tom strede.

Zatial vyrovany zapas, snad to urveme

Reagovat
mr.Silver

Mesut prodlouzi

Reagovat
Placebo

Oboum týmům chybí Pogba, ten by tomu dal jinej rozměr.

Reagovat
Svatej

Achjo, muze mi nekdo popsat Bakayokovy prednosti krom sily? Dozadu je lepsi i Fabregas, vsechny sance mel Arsenal pres nasi pravou stranu, dopredu je ten borec jeste nezazivnejsi nez Drinkwater, neudela rychlej krok, nepotahne mic, nezpracuje, nevybojuje, nenahraje jinak nez na dva metry. Nevim jak chce s tak nudnyma vykonama na MS misto Pogby, Matuidiho a dalsich kteri dle nej nejsou lepsi jak on.

Morata me s tim resenim koncovky taky neuveritelne sere, z toho jednoho najezdu by Costa dva goly. I s prihledbutim k tomu jak me v tomhle ohledu stve, je Morata nas zdaleka nejlepsi nakup leta, to je hrozny...

Zapas jinak celkem peknej. Jacka bych k nam bral hned, hrozbe suprove se na nej diva. Hazard je kazdopadne spolecne s Fabregasem na vsechno sam, vsichni ostatni, snad s vyjimkou Kanteho vedle nich vypadaji jako lemplove.

Christensen zas bozi.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hazardovi je zase frustrace. A nedivím se. Ne, že by dnes hrál něco extra, ale stejně se tam mohl dostat do zajímavých útoků, jenže Alonso nebo Morata nejsou schopni zvládnout ani banální nahrávky na pár metrů...

Reagovat
Whitemedia

Je tam na to dnes sám no.. dřív mu občas pomáhal Morata, ale ten je v poslední době neuvěřitelně tragický, když má do míče kopnout nohou..

Reagovat
Svatej

Driv mel hlavne i toho Pedra, kterek je v kombinaci o jednu kosmickou lod, tanker a dva parniky pred Bakayokem, kterek hraje misto nej. Je tam ve predu hrozne malo hracu, pokazdy..

Reagovat
slavex

Zatím krásný zápas. Šance na obou stranách. Nás většinou podržel dneska výborný Thybo, zatímco Arsenal teda spíš neschopnost našich trefit bránu Morata je dneska zatím dost špatný, skoro vůbec nic mu nevychází. Vůbec jeho zakončení nohou je poslední dobou vážně strašné. Nezbývá než doufat, že se probere, protože Antonio ho tam minimálně do 80. minuty stejně nechá.

Ještě musím zmínit opět tragického Taylora. Toho jsem snad ještě neviděl zapískat dobrý zápas. Ta karta Fabremu je výsměch, snad to nijak neovlvní průběh zápasu.

Reagovat
slavex

*Thibo

Reagovat
Counter

Zrovna dneska to Taylor docela zvládá, pokazil jen to s Fabregasem, jinak i sporné momenty rozhodl správně.

Reagovat
Mastný Chobot

Give me 1 Ozil and 10 Ainsleys and I will win you a title.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

chelsea nic moc, strata bodov ma bude mrziet, lebo stratime

Reagovat
Lacko_Boh

A teda ta 9 od nas je slabucka neskaj

Reagovat
Mastný Chobot

ak "neskaj" znamená "väčšinou a posledné 2 mesiace vždy", tak palček

Reagovat
Gunner14

měl by zapnout

Reagovat
mr.Silver

Dneska nic moc, minule zapasy by tam nic neuhral ani Messi.

Ma neskutecnou smulu v zakonceni, gol mu psychicky hodne pomuze.

Reagovat
Trand

Co má dělat ale, nemá vůbec žádnou podporu.

Reagovat
Mastný Chobot

tak premieňať šance, do ktorých sa dostane, pre začiatok

Reagovat
Trand

To by určitě neublížilo, ale tenhle systém mu bez hráče jako Ramsey prostě nesvědčí. Neříkám, že je skvělej, ale není v nejlepší pozici uspět, což by měla bejt hlavni trenérova snaha.

Reagovat
Trand

ok no

Reagovat
Lacko_Boh

neskaj má. Počkaj keď tam dojde Olík.

Reagovat
Taiger

Je zraněnej na dva měsíce.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Ale no tak.

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Morata nech trénuje zakončenie nohou. To nebude náhoda, že podobné nájazdy zatiaľ vždy odjebal. Akože ja žasnem, ako taký striker dokáže takéto tutovky zhadzovať. Sanchez s Ozilom nám robia problémy a vôbec si s tým nevieme poradiť.

Reagovat
Arbiter

tenhle zápas může skončit jakkoliv

Reagovat
Miguel19

Tak to bych hned tesal do kamene.

Reagovat
off-olda

Tvoji odvahu bych chtěl mít.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi pripomína krásny výrok zo štúdia RTVS, už som zabudol, ako sa ten hosť volal, ale povedal:

"Chelsea je tím, ktorý dokáže vyhrať, ale tiež je to tím, ktorý dokáže aj prehrať".

Reagovat
Taiger

Někdy se daří a někdy se nedaří.

Reagovat
Whitemedia

takhle ignorovat remízu..

Reagovat
smazaný uživatel

finále bolo

Reagovat
smazaný uživatel

bolo to finále EL s Benficou tuším, ak si niekto pamätá

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
RKBoy

ten kto strelí viac golov vyhrá, si myslím.

Reagovat
havrys99

jsem tu, preview pročtená, takže teď bude válec

Reagovat
off-olda

Bez karty

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo jasne ze hazard neda

Reagovat
off-olda

Zápas golmanů

Reagovat
Taiger

A všichni víme, kterej je lepší.

Reagovat
havrys99

Čechínoooo

Reagovat
Switchback

Bakayoko je celkem napiču

Reagovat
Taiger

Ainsley je dokonalej hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

to bolo jasne ze Laca neda

Reagovat
Miguel19

Cahill

Reagovat
blade115

Lacazette s Moratou jedou vlastní sport...

Reagovat
Whitemedia

to jsou zase centry tvle....

Reagovat
havrys99

AMN luxuuuuus

Reagovat
off-olda

Cahill

Reagovat
Tommy the Gunner

LACA

Reagovat
Nikikrew

Boha Laca to musi byt gol!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Moses je tak neskutečně čitelný v ofensivě a v defensivě se zase nechá opít rohlíkem...

Reagovat
mr.Silver

Laca omg

Reagovat
Switchback

kazeta OMG

Reagovat
Minister

akože z čoho chcú dať gól

Reagovat
smazaný uživatel

Laca , ale skvelý hráčik, snáď chytí poriadnu formu niekedy (samozrejme nie proti LFC )

Reagovat
off-olda

Holding se té kartě diví?

Reagovat
supervizor

Lacazatte ruský blafák

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nezaujatého fanouška opravdu skvělý zápas

Reagovat
Teoretik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere redka dpc

Reagovat
Svatej

Bozi zapas!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale oba brankáři parádní dneska

Reagovat
Miguel19

Proč ho nevyhodil

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté je dnes TOP

Reagovat
Hokaido

Jako vzdy.

Reagovat
off-olda

Wilshere pička

Reagovat
patas92

Wilshere kokotko

Reagovat
Whitemedia

simulace dpč, vyhoď ho

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Zapalovač...

Reagovat
Whitemedia

Zappa jde vylepšit centry

Reagovat
Teoretik

Faul to nebyl, ale druhá žlutá za simulaci v tomto případě by byla fakt přísná.

Reagovat
off-olda

Vysvětli.

Reagovat
smazaný uživatel

radsi ne

Reagovat
Svatej

Nebyla.

Reagovat
Teoretik

Wilshere si v podstatě naskočil do kontaktu.

Reagovat
havrys99

Zappacosta yeees

Reagovat
REPLIKATOR

Wilshere simulace a červená

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshare simulantska piča. Už mal byť vonku

Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že by dnes nepadla redka

Reagovat
Steven666

Wilshere si koleduje

Reagovat
smazaný uživatel

takto sa ma koledovať.

Reagovat
Svatej

Ani to nemusis zkouset, jack uz to udelal za tebe, aby byl ujistenej, ze se dnes vylucovat nebude

Reagovat
Teoretik

Moses byl fakt příšerný, dobré střídání Conte

Reagovat
Minister

čo teraz pískal?

Reagovat
Taiger

Ainsley si vodí Hazarda jak malýho kluka.

Reagovat
off-olda

Ozil žlutá?

Reagovat
smazaný uživatel

Ozil preco prihrava aj ked ide na prazdnu branu?

Reagovat
havrys99

AMN luxusní hráč. Dynamický, výborná předvídavost, snad naše budoucnost.

Reagovat
Nikikrew

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack

Reagovat
Minister

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
SixtoRodriguez

Vymietol kocúra boha

Reagovat
captain18

Goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
captain18

Goooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
blaugrana

čo som čakal...

Reagovat
blade115

Dlužíš nám tři body...

Reagovat
blaugrana

To skôr ten španielsky "sniper" na hrote.

Reagovat
smazaný uživatel

Jackie <3

Reagovat
blade115

Zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

WILSHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Taiger

JACKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
RKBoy

hanba.

Reagovat
mr.Silver

JAAAKIEEEEE

Reagovat
havrys99

Jackiiiiiiiiiiiie konečněěěěěěěěěěěěěěěě

Reagovat
Mastný Chobot

WILSHEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERE

Reagovat
Counter

JACKIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
SunFells

Ty vole

Reagovat
Miguel19

Pak že Morata neumí nohami.

Reagovat
cubinho

Goooooool'

Reagovat
Trand

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack

Reagovat
Coutinho10

wooow goooaaaaal Jack super

Reagovat
Tommy the Gunner

JAAAAAAAAAAAACK

Reagovat
Trapper

Zrovna on, když měl být venku

Reagovat
Svatej

Vic bakayoka prosim, chceme vic bakayoku

Reagovat
smazaný uživatel

"give that man a contract!!"

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Taylor

Reagovat
Greny

Skoda ze mel mít uz cervenou

Reagovat
Switchback

trefil to parádně

Reagovat
Whitemedia

Gol jsme si zasloužili, ale nemusel ho dávat zrovna hráč, co už měl být venku

Reagovat
FUnk

morata acko

Reagovat
Minister

škoda, mohlo byť hotovo

Reagovat
REPLIKATOR

Hráč, který už neměl být na hřišti Doufám, že Wenger po zápase opět vzpomene na rozhodčí, jak jim tentokrát pomohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Morata asistence ♥

Reagovat
SunFells

Alexis čumí do země

Reagovat
havrys99

pojďte je dorazit !!!! Guneeeers

Reagovat
Minister

zase penalta

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
blade115

Nedá.

Reagovat
blade115

Klamal som.

Reagovat
smazaný uživatel

chyta cech

Reagovat
nani92

ak Boh existuje, tak o futbal sa vôbec nestará, lebo toľko zmrdstiev čo sa tam deje, nieje asi nikde..WILSHEEERE

Reagovat
Maresma

Prosím, prosím, ať Jack vydrží zdravej do MS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard spina simulantska

Reagovat
smazaný uživatel

Cech skoro

Reagovat
FUnk

zaslouzene arsenal

Reagovat
FUnk

tak ja videl teprve gol arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Laca - Mesut - Alexis ve formě je fakt hodně silný trojzubec.

Škoda jen, že v létě z toho asi bude jen zubec

Reagovat
Nikikrew

To je neskutocne toto uz

Reagovat
smazaný uživatel

Edenko láska

Reagovat
Mastný Chobot

Edenko láska, ale Wilshere je simulantská pička, no. You are so tupelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Cartmanova mama 2.0

Reagovat
tunkic

Reagovat
Ondiis

Reagovat
bbbauch

prostacek v akci

Reagovat
smazaný uživatel

Mastný chobot 2.0

Reagovat
Minister

Čech by mohol tie penalty aj trochu potrénovať už.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna

Reagovat
Miguel19

K R Á L !!!

Reagovat
Hachim Mastour

To jak sa hodil debilko

Reagovat
smazaný uživatel

No Cech uz neni co bejval

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hachim Mastour

dík, že mi to hovoríš

Reagovat
Orlandiiik

skoro jí měl

Reagovat
nani92

Hazard simulantská pička

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

Hazard tzv. na Alliho.

Reagovat
cubinho

Reagovat
Mimalu

Edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

edeeen

Reagovat
off-olda

Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Switchback

simulant

Reagovat
smazaný uživatel

kdepak, proti Arsenalu sudí ty penalty nepromyslí ani na vteřinu, fouknou to hned

Reagovat
Arbiter

Edenek

Reagovat
J0EL

Hazard herecka

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Whitemedia

EDEEEEEEN.. Taylor moc dobře ví, že měl Wilshera vyloučit, tak to kompenzuje

Reagovat
Miguel19

Co přesně kompenzuje? Však ho nakopl omg..

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Vic vymyslenych penalt proti nam pls

Reagovat
mr.Silver

toto penalta

Reagovat
mithro

hazard

Reagovat
mithro

snad dostane ban

Reagovat
TopinB

"It was a soft foul, but it was a foul in the box nonetheless, it's a penalty" Komentátoři, a já s nima souhlasím. Přihrál to, ale faul to byl.

Reagovat
Counter

wtf

Reagovat
Counter

Vzpamatuj se prosímtě.

Reagovat
Taiger

A teď nebrečí vole, simulantská píča.

Reagovat
Whitemedia

Ty to zvládneš za nás

Reagovat
Coutinho10

to bylo divadlo

Reagovat
FUnk

no melo to byt 2:0, klasika

Reagovat
spider_8

Ok, tohle penalta nebyla.

Reagovat
Trand

Proč tady teď nikdo nenadává na simulace? Jinak od Bellerína hrozně hloupý.

Reagovat
Taiger

Nehodí se jim to do krámu že.

Reagovat
Trand

Myšleno z fans Chelsea.

Reagovat
Svatej

Ctes ty prispevky vubec nebo jsi to napsal.na efekt?

Reagovat
Trand

Před tebou to psal z fans Chelsea jen spider, který to poslal asi chvíli přede mnou a Whitemedia, zbytek tady píše král a spol Za to vám palec nahoru. Každopádně já neříkám, že penalta nebyla, dokonce kritizuju Bellerína, protože to od něj bylo hrozně hloupý, jen ta simulace u toho byla fakt zbytečná, spadl jak kdyby ho střelili.

Reagovat
Svatej

Jajks,uz na to koukam!

Reagovat
Whitemedia

Fanoušci Chelsea nadávají, když simuluje hráč Arsenalu a fanoušci Arsenalu nadávají, když tomu přidá Hazard, to je hrozné překvápko. navíc Moratovi třeba za simulace nadáváme v každém zápase

Reagovat
Trand

Jenže nikdo z nás tady Wilshera neoslavoval, vy tady píšete kráál atd. Ale zrovna k tobě tenhle příspěvek nemířil.

Reagovat
Whitemedia

Rozdílné situace, ze simulace Jacka nic nebylo, akorát ho rozhodčí ušetřil od červené karty, z přihrání Hazarda byl vyrovnávací gol.

Reagovat
TopinB

Nedostat červenou kartu = gól

Díky, už to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

ved penalta tiez neznamena automaticky gol

Reagovat
TopinB

No ale co já vidím tak tady byly reakce typu "Jasná" a "penalta byla" když se odpískala a až pak, když dal gól, tak bylo "Kráaaaaaaaal"

Reagovat
smazaný uživatel

nj prehnane ani ta penalta nebola kralovsky zahrana

Reagovat
TopinB

Tak se fakt omlouváme, že oslavíme vyrovnávající gól proti rivalovi přezdívkou, kterou mu tady na EF říkáme už sakra dlouho

Reagovat
Trand

Tímto se veřejně omlouvám za reakci, nezvládal jsem. Jen mě naštvalo, že o Wilsherovi se tady píše zmrd atd. a pak o Hazardově simulaci se zmíní max 5 fanoušků Chelsea. Ale obecně vás tady vnímám jako jednu z těch lepších fanouškovských skupin.

Reagovat
TopinB

Nápodobně já to chápu, mě se to taky nelíbí, ale gól je gól Wilsherea jsem právě neviděl, takže nemůžu soudit, ale chápu to tak, že rozdíl je v tom, že Wilshere to zahrál úplně, a Hazard přihrál legitimní faul, ale říkám, Wilshera jsem neviděl

Reagovat
Trand

Jo vždyť já tomu rozumím a s tebou i souhlasím, někdy je lepší prostě držet hubu a nenechat se ovlivnit emocema.

Reagovat
TopinB

Ale to pak prostě není taková sranda, a diskutovalo by se míň

Reagovat
Kuchta

Jděte do píči s timhle fakt čuráci

Reagovat
smazaný uživatel

Přihrál to teda dost. Ale Bellerin takhle na dlouhou nohu úplně zbytečně.

Reagovat
smazaný uživatel

ať už jde ta Torresova parodie dolů proboha

Reagovat
Svatej

Kopnul ho, ale je to debil,ze spadnul... tu nadavame jak smyslu zbaveni na zmrda wilshera a pak oslavujeme tohle..

Reagovat
Gunner91

Reagovat
Teoretik

Reagovat
havrys99

Reagovat
Arbiter

no nic proti, ale kopanec docela bolí

Reagovat
supervizor

jj tak hrozně že šel za 20 sekund na penaltu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Arbiter

pořád to může v tom momentu dost bolet, pořád je to jasná pecka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

v dnešním fotbale určitě

Reagovat
Arbiter

Reagovat
tunkic

Reagovat
Kaze

Vzdyt se lehce dotkl jeho podrazky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Edenko láska, no

Reagovat
tunkic

Reagovat
vitasrp

Debil, že spadnul.

Reagovat
Svatej

Hele pokud jde o tohle, tak mam ty hodnoty nastaveny jinak. Nikdy nebudu mit radost z nespravedlivych vyher a i navzdory tomu,ze se tohle v modernim fotbale piska,nesouhlasim s tim, co Hazard predvedl,aby na to upozornil. Hrace, kteri padaji ( i kdyz nemusi ) povazuju za uplnou spodinu sportovcu, ktery bych kopal do prdele a banoval.

Reagovat
Trand

Nakonec to vidím úplně stejně jako ty, jen bych měl míň psát v emocích.

Reagovat
Noke

něco neskutečnýho tohle kritizovat tohle, ještě od fanouška chelsea

Reagovat
Svatej

Podivej se vejs..

Reagovat
havrys99

Morata jedem jsme lepší dáme ho

Reagovat
REPLIKATOR

Jasná... Čech

Reagovat
Tchn69

Boha rozhodca tak do*ebat take skvele derby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Snad ban na tři zápasy za simulaci.

Reagovat
off-olda

Bakayoko Už fakt táhni do prdele. To není možný ty vole.

Reagovat
blade115

Do piciiiiiii už ...

Reagovat
smazaný uživatel

Skurvena Morata smatlava

Reagovat
Miguel19

Jdi do háje

Reagovat
smazaný uživatel

tak Bellerin si zmyli loptu s Hazardom a este sa tu place

Reagovat
hitZor

Reagovat
J0EL

Ty otvor oci tupelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam otvorene a vidim, ze simulant Wilshere stale hra.

Reagovat
tunkic

A simulant Hazard je hrdina

Reagovat
smazaný uživatel

v mojom srdci nie je

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

Reagovat
RKBoy

to už nie je ani vtipné toto preplatené drevo.

Reagovat
liquicitizen

Moratovi musí jebať

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
off-olda

Morata

Reagovat
Error

Jebne me z nej, tu a teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka To uz neni mozny

Reagovat
kolouch

Jako nezaujaty divak rikam penalta. Z toho zadniho pohledu bylo dobre videt jak ho nakopnul

Reagovat
Gunner91

Tak stejně nakopnul i Moses Maitlanda...

Reagovat
kolouch

Hodnotim jen tenhle moment, ktery byl penaltovy

Reagovat
Kokesh

Taky nechapu co tu ostat i resi. Normalne ho trefil a cau. Nespadl sebou jak pytel brambor jako Wilshire...

Reagovat
tunkic

Vůbec ne no

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
bunnovv

Podle mě penalta jasná, kopl ho zespodu do nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka tam vážně zkoušel jesličky?

Reagovat
smazaný uživatel

joga bonito, olé

Reagovat
smazaný uživatel

ano chlapci hazard nafilmoval jasnu penaltu

Reagovat
Nikikrew

a preco sa ta devka drzala za pstalu ty vole

Reagovat
Nikikrew

pistala

Reagovat
smazaný uživatel

neviem spytaj sa svojej sestry

Reagovat
smazaný uživatel

a můžu se zeptat tvojí?

Reagovat
smazaný uživatel

a ty si kto ?

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka prečo ma tak tresceš, bože?

Reagovat
Mato178178

uz toto co sa pyskaju za penalty ... ako v sranda lige

Reagovat
Mato178178

jezis piskaju

Reagovat
smazaný uživatel

morata pytaj sa dole

Reagovat
spider_8

Jak já tomu Contemu rozumím

Reagovat
Taiger

A kdo že bučí na svý bejvalý hráče?

Reagovat
Mimalu

to jdeme bránit remízu nebo tam dá aspoň Williana místo Bakayoka?

Reagovat
Whitemedia

Conte Moratu zabije..

Reagovat
smazaný uživatel

Čech už prostě nechytí nikdy žádnou penaltu...

Reagovat
Greny

No jeden rozdil tam byl Hazarda kopl Bellerin on to pote prihral, Jack padal a az potom doslo ke kontaktu

Reagovat
FUnk

k cemu tam je ten xhaka vlastne? branit neumi a to posouvani balonu... wilshere je uplne jinde

Reagovat
havrys99

přesně, čekal jsem od něj nějaký výkonnostní posun ale on je fakt hroznej

Reagovat
Svatej

To jsou stridani tyvole... real tam posle isca a asensia, mezitim co my zappacostu a drinkwatera a to jeste za dva ze tri hracu scholnych neco udelat s vysledkem... ulet

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je najvcasci simulant pl, kktko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

dýchaj

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna Wilshere

Reagovat
Svatej

To ses uplne zblaznil ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

To chce odvahu napsat tohle, když hraje vedle Moraty :)

Reagovat
Counter

Reagovat
TopinB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Dal ses na fandění chelsea?

Reagovat
icemike

Reagovat
Taiger

Oni už padají úplně při každým kontaktě.

Reagovat
smazaný uživatel

To fakt radsej bez utocnika ako hento drevo

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard dole a daj tam Williana sak tomu Moratovi neda prihravku ani na hlavu

Reagovat
Tommy the Gunner

Padaj jak hrusky ze stromu

Reagovat
Taiger

Penalta mu nestačila, padá ještě na půlce?

Reagovat
smazaný uživatel

ta Hazardova technika is out of this world ty vole

Reagovat
supervizor

technika pádu možná tak

Reagovat
smazaný uživatel

technika jako technika

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Danny Magic Touch 86. minuta 2:1

Reagovat
off-olda

Danny Drinkwater?

Reagovat
pingla

taylor to celé jebe

Reagovat
Gunner91

jde tam Welbeck, Morata má konkurenci v dřeváctví

Reagovat
mr.Silver

AMN je genialni

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
pingla

je

Reagovat
FUnk

bakayko=xhaka

Reagovat
Svatej

Ty kraaavo, tady je ale nezvladacu

vas jack uz davno nemel bejt ani na hristi jeste pred vasim golem a vy frajeri jeste kricite na " druhyho zlodeje" s takovou hrdosti a presvedcenim

Reagovat
RKBoy

Reagovat
J0EL

No to akoze preco?

Reagovat
Svatej

Protoze nejsem fanda takovýho pokrytectvi

Reagovat
Counter

Jak kdo.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

neslo to napsat tak, abych tim neurazil i vas normalni a zaroven ukojil touhu to ze sebe vypsat..

Reagovat
Counter

Lepší v takových případech nepsat vlastního nic a akorát reagovat na ty, kteří tady sypou z rukávu hovadiny.

Reagovat
Svatej

To bych delal desne dlouho...

Reagovat
Counter

njn, tak to nedělej vůbec žejo

Reagovat
Svatej

To moji dusi nepohladi

Reagovat
Gunner91

který nezvladače máš na mysli? ti co do 63. minuty plakali že měl být Wilshere venku nebo ty co po 63. minutě plakali že to Hazard přihrál?

Reagovat
Svatej

Ti kteri delali oboji najednou

Reagovat
Gunner91

máš ještě dvojku v krvi po silvestru nebo nerozumíš otázce?

Reagovat
Svatej

Mas neco v zile ze jsi tak netrpelivej?

Reagovat
Svatej

Oprava... ti, jenz nadavali na jacka a drzeli hubu u Edena a naopak..

Reagovat
Trand

Ctes ty prispevky vubec nebo jsi to napsal.na efekt?

Reagovat
Svatej

Pockej ale, to ale neni to samy,ja prispevky tech co nic nenapsali nemuzu cist

Reagovat
Trand

To byl jen vtip, koukni, jak se nahoře kaju.

Reagovat
Taiger

Cahill neustojí kontakt?

Reagovat
Whitemedia

ty ten zápas solidně nezvládáš

Reagovat
Svatej

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

proc tam nejde aspon ten feo

Reagovat
smazaný uživatel

lol tohle je amaterina, jak nekdo muze srovnavat PD s PL, jedinej hazard a kante jsou schopni hrat FOTBAL...hrozna uroven ligy, neni divu ze pepek si je tam maze

Reagovat
Whitemedia

hlavně v první sezoně si to namazal

Reagovat
Nikikrew

zalez ty nabko

Reagovat
smazaný uživatel

chod fajčit messiho kripel

Reagovat
havrys99

Morata je takovej buzík nesoudnej

Reagovat
Miguel19

On tam nechá Moratu? S tím jdi do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Cmoooooooooooon

Reagovat
liquicitizen

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

ale do pici a morata nic

Reagovat
blade115

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

Alonsooooo

Reagovat
Miguel19

A L O N S O !!!

Zapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
mr.Silver

To uz skonci 1:1

Reagovat
off-olda

Reagovat
Whitemedia

dík

Reagovat
Arbiter

ALONSOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Whitemedia

A JE TAAAAAAAAAM

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mimalu

Alonsoooooooooooooooooo

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
J0EL

Kokoti.

Reagovat
Arbiter

Alvaro, UČ SE!!!!

Reagovat
Mastný Chobot

no, to som tak nejako čakal

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák ten mladej bek Arsenalu. Celý zápas si to tam neskutečně vodí a pak přes něj projde gól.

Reagovat
Miguel19

Ještě ho povodí Zappacosta, ZAPPACOSTA.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Teoretik

ale v 85. min je proti němu čerstvý Zappacosta, to mu měl někdo myslící pomoc

Reagovat
smazaný uživatel

jahaha

Reagovat
smazaný uživatel

ALONSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Counter

Úžasný AMN se nechal udělat tragédem Zappacostou...

Reagovat
Mastný Chobot

jeden smolný moment vs 30 úžasných... čo už, no

Reagovat
Counter

To není smůla. A podstatné je, že z toho jednoho momentu padl gól, z třiceti dobrých nebylo nic.

Reagovat
Mastný Chobot

no, je to smola a ak chceš hádzať dnešnú prehru na Ainsleyho, tak choď do prdele (bez smajlíka)

Reagovat
Counter

Neházím.

Reagovat
vitasrp

Tak tohle ale ani náhodou nebyla největší chyba toho krajního obránce, to se prostě stane, že přes tebe v zápase jednou někdo odcentruje, máš spoluhráče, jejichž hlavní prioritou musí být zavřít prostor na bližší tyči.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Šlo mi jen o to, že se tu z něj dělá superman, zatímco ze všech ostatní tragédi. A přitom ty nůžky takto rozevřené nejsou ani omylem.

Reagovat
Nikikrew

dost krute na neho za dnesny vykon, ale urobil si ho fakt lahucko, skolacka chyba. Skoda

Reagovat
RKBoy

Alonso už strelil v tejto sezone rovnaký počet golov ako za celú minulú (6)

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal kurva remiza misu byt jedem vy kurvy

Reagovat
havrys99

po centru nejhůř centrujícího hráče v PL, zasloužíme si hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Není centr nahrávka vzduchem?

Reagovat
havrys99

pointa je že jsme fakt dřeváci

Reagovat
FUnk

tady se prechvalil niles

Reagovat
Trapper

Zappa, Alonso!!!!

AMN udělal asi jedinou chybu za celý zápas.

Reagovat
Svatej

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!!!

Reagovat
Whitemedia

a Zappa v příštím zápase základ místo Mosese..

Reagovat
Arbiter

Hmm, ne. V kombinaci je Moses prostě o dost užitečnější.

Reagovat
Trand

At my funeral I want the Arsenal team to lower me into my grave so they can let me down one last time

Reagovat
Counter

Parks and Recreation ♥ Ron Swanson

Reagovat
Trand

Já tu hlášku znám jenom z jiných situací, ale uznej, že k Arsenalu se hodí velice.

Reagovat
smazaný uživatel

the man who kills him will know

Reagovat
off-olda

Niles snad první nezvládnutý souboj a hned gol. Škoda pro něj. Dost mile mě překvapil.

Reagovat
Greny

Zappacosta super Alonso zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ta Zappacostova technika...

Reagovat
supervizor

asi zas z jiného světa

Reagovat
smazaný uživatel

nene, jenom je dobrá

Reagovat
FUnk

a na co tam cumel mustafi?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud taková nahrávka projde, to se nabíhající hráč strašně těžko zastavuje.

Reagovat
FUnk

prave mel sledovat hrace a ne balon....

Reagovat
smazaný uživatel

zlaty KOla

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz nemam silu na toto. Divim sa wengerovi ze si to este nehodil

Reagovat
Whitemedia

Se divím vám, že si to nehodíte z Wengera..

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger je sisyfos

Reagovat
Trand

Vždyť on je jeden z hlavních důvodů, proč to vypadá takhle..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

dá sa povedať, že aj jediným vzhľadom na to, že rozhodnutie predĺžiť bolo čisto na ňom

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

kolko hranicnych penalt sa piska v nas prospech? kolko hranicnych penalt sa piska v nas neprospech? kolko zapasov nestastne stratime? v tomto sa nas nechyta nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

o jaký hraniční penaltě dnes mluvíš - byla 100%, bez míče tě někdo nakopne ve vápně, měla být ještě žlutá

Reagovat
smazaný uživatel

keby hazard nesimuloval tak by bola hranicna. to vobec nebolo na pad, spadol sam

Reagovat
Liquid

si to začil, že můžeš dohnotit, Hazard je pokopanej každej zápas, byl to jednoznačný faul a 100% penalta, většina sudích by dala i žlutou Bellerinovi za nakopnutí soupeře

Reagovat
Trand

Dobře, to jsou věci, které on neovlivní, ale to přece nerozhoduje o sezóně. Klub jako Arsenal by měl hrát o titul. Náš hlavní problém není v rozhodčích. Máme mnohem větší problémy. Proč máme dlouhodobě jednu z nejhorších bilancí proti nejlepším klubům v lize? Proč vždy v LM v prvním zápase vyřazovací části naprosto propadneme, abychom to ve druhém marně doháněli a skončili jen těsně bez postupu? To přece nemůžeme svádět na rozhodčí.

Jinak k té penaltě, Hazard simuloval, ale faul to prostě byl a penalta byla oprávněná. Byla to prostě Bellerínova chyba, jakou měl potřebu jít takhle agresivně po balonu v takové situaci. Jasně, Hazard byl v nebezpečné pozici, ale obránci na něj byli v přesile a měli si s ním poradit i bez faulu.

Reagovat
Liquid

Reagovat
J0EL

Reagovat
teenz

Reagovat
Arbiter

Andreas!!!

Reagovat
Miguel19

Cahill marnej.

Reagovat
Lacko_Boh

a?

Reagovat
off-olda

Andreas

Reagovat
Tommy the Gunner

kopyto Welbeck

Reagovat
Mastný Chobot

Welbeck ja si musím nájsť iný klub

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

pod LFC, tento rok bude FA Cup alebo LM

Reagovat
FUnk

snad si necekal ze by netrefil prvniho hrace?

Reagovat
Svatej

Reagovat
Lacko_Boh

fight

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi t by bol krasny volej

Reagovat
smazaný uživatel

mustafi by se mel zkusit nekde vys treba v zaloze, aspon by tak nevycnivali jeho chyby a zaroven je dostatecne kreativni, aby to tam uhral, plus ty jeho strely

Reagovat
off-olda

za větu "někde výš třeba v záloze"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Beleeeeeeeeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Reagovat
smazaný uživatel

remiza

Reagovat
blade115

No to neeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard

Reagovat
J0EL

Esteze aspon tak. Toto sme mali vyhrat ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Morata.

Reagovat
Cobra

Belleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
tunkic

Nazdáááááááár

Reagovat
13

HECTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR

Reagovat
havrys99

Hectooooooooooooooooooooooor dneska hraje výborně

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Mastný Chobot

BEZMOZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
smazaný uživatel

MORATA

Reagovat
blade115

Nezvládám. Oficiálně nezvládám.

Reagovat
FUnk

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Tommy the Gunner

BELLERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN

Reagovat
Counter

HECTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR

Reagovat
smazaný uživatel

Asi zasloužený výsledek.

Reagovat
Trand

Hectoooooooooooooooooooooor

Reagovat
liquicitizen

Kokot

Reagovat
Trapper

Proč jsme byli sakra tak moc zalezlí? Jak za dob Mourinha

Reagovat
patas92

Reagovat
havrys99

Alonso asistence do draftu prosííím

Reagovat
off-olda

Morata je vyjebaný zkurvysyn.

Reagovat
Taiger

Jeste neco Chobote?

Reagovat
smazaný uživatel

co to zvl bylo jak tam tak mohl zas projit

Reagovat
Ángel di María 22

Morata je neuvěřitelný dřevo

Reagovat
smazaný uživatel

wau, super polčas

Reagovat
13

Je to zábava koukat na tyhle dramata i jinde co?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, v našich zápasoch, ak dostávame góly, je to hrôza... Ale naposledy bola super dráma ...

Reagovat
smazaný uživatel

kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Já to prostě musím napsat. Morato ty čuráku...

Reagovat
TopinB

To si děláte prdel

Reagovat
Miguel19

Musí přijít Cavani do píči.

Reagovat
smazaný uživatel

No zrovna ten toho taky dokaze dost zazdit...

Reagovat
smazaný uživatel

Morata je najvacsie drevo v historii.Byt trener uz si nekopnedoma hovado prehypovane.

Reagovat
smazaný uživatel

mít tam Michyho tak už dávno vyhráváme o 3 góly...

Reagovat
Trapper

Wtf Morata

Reagovat
mr.Silver

Morata

Reagovat
off-olda

To nemá obdoby co za chudáka nám hraje v útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

no ak som chcel pre Maneho pokutu za tu zajebanu sancu proti Evertonu tak neviem co by som robil pri dnesnom Moratovi

Reagovat
čutalista

měl by najít v posteli koňskou hlavu

Reagovat
havrys99

Xhakááá mentále zabal kufry, táhni do Nyonu kokoteeeee

Reagovat
smazaný uživatel

takže tu máme další zápas do kolekce "Classic", nádhera

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mervin

sice nervy v kýblu, ale o tom to je

Reagovat
havrys99

a ještě dvě setkání budou v lednu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Amos

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TopinB

Viděl jsem asi 30 minut jenom, ale parádní zápas

Reagovat
pingla

Máme tady nový pojem tzv. Moratův hattrick aneb když jdeš 3x sám na golmana a pokaždé to brutálně zajebeš

Reagovat
Tchn69

Reagovat
REPLIKATOR

Morata

Reagovat
Arbiter

Moratu pověsit za koule do průvanu

Reagovat
Counter

Remízka v suchém triku

Reagovat
smazaný uživatel

pre toto ma ten morata jebe dvojnasobne

Reagovat
LAM

Pro vás teda úplně na prd

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Lepší než prohra, takhle aspoň naše křehoučké sebevědomí rupne až o pár kol později.

Reagovat
Ángel di María 22

Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 < 0:0

Reagovat
Coutinho10

aspon bod...idealni

Reagovat
13

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

...pro nás, United a Liverpool

Reagovat
blaugrana

Kurva, piča ešte jedeeen. Ale to zas budú nervy s Tottenhamom.

Reagovat
Gunner91

Díky bohu za Moratu

Reagovat
Nikikrew

Na Emirates jednoznacne najlepsie zapasy pre dvaka PL

Reagovat
13

Ach jo, super druhý poločas, ale pořád mám trochu pocit, že Arsenal z tohohle měl těžit víc, přál bych jim to.

Reagovat
off-olda

Okamžitě bych bral zpátky Torrese. Tohle nemá obdoby.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
supporter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icemike

Reagovat
teenz

Reagovat
FUnk

If Morata had four shots at Tupac he would still be alive.

Reagovat
smazaný uživatel

krásný výsledek pro Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

EL je vasa

Reagovat
smazaný uživatel

nie ty čobol

Reagovat
smazaný uživatel

ale ano uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

si kokot

Reagovat
smazaný uživatel

ale nie čobol

Reagovat
smazaný uživatel

TOTO je premier league

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka a Morata dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Keby bol v tom utoku Laco Pecko miesto curaka tak z toho bude aspon jeden gol

Reagovat
čutalista

a na livescore se dočtu todle:

Alvaro Morata (Chelsea) se dostal až do vápna, rozhlédl se kolem sebe a následně vyslal na branku tvrdou střelu, která málem skončila gólem, pokud by ovšem na brankové čáře nestál pohotový brankář, jenž tento projektil zneškodnil!

tak nevím, asi sem slepej, ale nestál čech spíš na hranici vápna? :D ale to už je jen takovej detajl, samozřejmě to měl bejt gol

Reagovat
papi.v.ole

udělal pecku, utekl mu alonso, dal gól, zahrál jinak výborně..... bellerinuv výkon

Reagovat
vitasrp

Já vážně nevím, jestli budu přehánět, když řeknu, že jsem nikdy v životě neviděl horší výkon útočníka, než dneska předvedl Morata. To bylo fakt hrozný, nejde jenom o ty šance, ale kolik toho zazdil v mezihře, kolik banálních situací vyřešil špatně. Bohužel na mě působí jako ten typ útočníka, který když párkrát selže, začne pochybovat, nad vším pak příšerně dlouho přemýšlí a když se následně dostane do šance, neví, co dělat, bojí se, takže to ve většině případů zazdí.

Jinak Taylor je podle mě vážně špatnej sudí, protože u něj člověk za devadesát minut nezjistí, co je faul a co je čistý. Prostě je to o náhodě, o tom, jakou má v tu chvíli náladu, čemuž nerozumím. Hráči z něj podle mě musí být dost na prášky.

Jinak se mi v úvodních 60 minutách vůbec nelíbil Bakayoko, v ofenzivě tam udělal dobrou věc akorát při tom zakončení v první půli, další skvostnou přihrávku Fabregase ale nezpracoval a v defenzivě byl úplně mimo. Nezavíral prostory, nepresoval hráče, nedržel se se soupeřem v náběhu, moc jsem to nepochopil.

Každopádně předvést něco takového proti Barceloně, tak je po prvním zápase vymalováno po výsledku 0:3, tohle byl směrem dozadu vážně celkem slušný průšvih.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masly008

morata=soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase v těch nábězích byl brilantní. Tím že se do těch šancí dokázal dostat a nedát je bude dnes za totálního tregéda, ale já se díky němu výtečně bavil. Bakayoko byl oproti němu špatný a nudný.

Reagovat
vitasrp

Já mám Moratu rád, celkově se mi u nás líbí a přijde mi jako typ útočníka, co do toho Conteho fotbalu založenym na spoustě secvičených akcí prostě sedí, akorát v zakončení má věci, nad kterýma mi zůstává rozum stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se hodí Contemu do systému nedovedu posoudit, protože vás nemám tak nasledované, ale výsledky máte.

Podělalo ho to, že u první šance dost zpanikařil, po ní zkazil hned další dva dotyky s míčem a pak už na něm byla deka po celý zápas. I když tu druhou šanci bych mu zas až tolik nevyčítal. Tísněn a v rychlosti, přesto to nemělo ke gólu daleko.

I tak bude pár týdnů muset chodit kanálama.

Reagovat
bbbauch

z Taylora mam uplne stejny pocity

Reagovat
PP

vidíš to?? A my máme podobného člověka na středu zálohy..

Reagovat
smazaný uživatel

To má Conte za to, že tam Moratu nechal celý zápas. Vzhledem k jeho výkonu jsem to fakt nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

3 body na čukotku a 4 na united

Reagovat
smazaný uživatel

3 body na čukotku a 4 na united

Reagovat
supporter

Uz jste hrali jo?

Reagovat
popltak

Nauč se počítat.

Reagovat
FCSL

Potvrzení toho, že z jsme z první 6 nejslabší. Chtělo by to vyhrát EL, ale i tam je otázka času, než to klasicky poserem

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu za Moratu bez něj by ten zápas byl poloviční

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

ale skore dvojnasobne

Reagovat
smazaný uživatel

Pre tých, ktorí nevideli zápas:

Stlač F3, napíš Morata, stlač Enter a napravo uvidíš dokonalú časovú os toho, ako to Morata v priebehu dojebal...

Reagovat
čutalista

slušná jízda

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda že sa chce Conte zbaviť Batsuayia?

Reagovat
TrueCommunist

I z pozice fanouška Arsenalu musím napsat, že to byl úžasnej zápas, to temto třeba proti El Clasicu bylo prostě úplně někde jinde, bylo to naprosto neskutečný. Velkej I přes to, že jsme tento zápas mohli dotáhnout do vítězného konce, jsem se krsáně bavil. A také se mi hrozně líbil výkon Ozila a tentokrát i Alexis. Asi nejzajímavější zápas, který jsem v této sezóně viděl.

Reagovat
El Cid z City

jj,el clasico byl obrovskej taktickej boj, málokdy bylo na podzim takhle důležitý, vám i chelsea ten bod zas tak nepomůže,vám ještě míň

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC: Lloris (C), Aurier, Sanchez, Vertonghen, Davies, Dier, Sissoko, Eriksen, Dele, Son, Kane. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Adrian, Zabaleta, Reid, Rice, Ogbonna, Masuaku, Kouyate, Noble, Obiang, Lanzini, Chicharito

3 5 2?

Reagovat
kolouch

Hrozne defenzivni sestava. Jestli je Arnie out, tak bych tam cekal Ayewa misto tragickeho Obianga

Reagovat
salami

a co je s nim?

Reagovat
cristiano.K.

snad kladiva uhaluzí bod, ale bez Armautoviče to pude těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs sa snažia kopírovať taktiku City? Davies falošné DM rovnako ako Delph. Son drží lajnu ako Sane. Dier v roli Fernandinha...

Reagovat
Cobra

Davies je víc ve středu, kvůli Sonovi, který hraje vždy s křídla.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď o tom píšem

Reagovat
Cobra

Ale teda nejde mi do hlavy, kde jsi došel na falešné DM u Daviese.

Reagovat
smazaný uživatel

No keď sa v ofenzive pohybuje v tých miestach, kde klasické DM a v defenzíve klasicky na LB, tak ako to nazvať? Ešte teda keď zoberieš do úvahy fakt, že v takychto zápasoch je viac v tej pozícii DMka, než LB.

Reagovat
Cobra

Ano, stahuje se do středu při útočení (i když u Daviesa bych to nenazýval útočení), ale podstatnou většinu času i při útočných akcích je zatažený právě na LB. Aspoň takto to na mě působí.

Reagovat
smazaný uživatel

Na mna nie. Väčšinou je v strede ihriska pri Dierovi.

Reagovat
Teoretik

Tohle je super: Wouldn't be surprised if Dele Alli dives in the West Ham box and Mike Dean gives the penalty against Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Picus Ali, dela zbytecny klicky na vlastni pulce a jen Sancheuv blok na posledni chvili zabranil jit souperi na branu

Reagovat
stiflerovamama

Hrozny betonar ten Moyes

Reagovat
nani92

je smutné sledovať tento trápiaci sa Tottenham, ktorý vo svojej najlepšej fotme dokázal poraziť aj bájny Real Madrid

Reagovat
Mates_Matesović

Snad tam něco spadne, ztráta by byla velký špatný.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

ať se Kane víc stahuje na CAM a zkouší sřílet zpoza vápna, na co nám je, že zkouší střílet Dier a Aurier. škoda, že není nějaká normální alternativa na hrot, tam by zas pak mohl Kane chybět v klíčovém okamžiku, to asi Poche moc nechce riskovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Obiang co ti jebe

Reagovat
nani92

Gol roka 2018

Reagovat
stiflerovamama

piiičo

Reagovat
FUnk

Pico to ne.....

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe?

Reagovat
REPLIKATOR

Obiang

Reagovat
smazaný uživatel

krásny golik

Reagovat
smazaný uživatel

Nodopice

Reagovat
Busby babes

DDG by to mel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Sonnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Sonnyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Další takovej

Reagovat
SunFells

No do pytle, to jsou děla

Reagovat
smazaný uživatel

Masuaku

Reagovat
Teoretik

Dnes to lítá

Reagovat
popltak

Zbytečně ztracené 2 body pro West Ham...

Reagovat
Setwo

pre liverpool a man united skvele kolo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele