Premier League - preview 21. kola

12.01.2016, 08:48, aktualizováno 13.01.2016, 08:29
Previews
Sedmi zápasy bude dnes dohráno 21. kolo Premier League. Arsenal cestuje do Liverpoolu a bude hájit první místo před Leicesterem, na který čeká měření sil s Tottenhamem. Nic snadného před sebou nemá ani Manchester City, ten se střetne s Evertonem. Chelsea hostí WBA...
Swansea City - Sunderland AFC  (středa 20:45)
Strašidelný víkend si prožili ve Swansea, kde si užuž mysleli, že po třech čistých kontech a solidním výkonu při prohře s Manchesterem United přichází obrat k lepšímu. Nemusel by. Labutě ve třetím kole FA Cupu vybouchly na půdě Oxfordu United a malou útěchou jim může být akorát nezdar jejich soupeřů ze Sunderlandu...

Onen nezdar na druhou stranu nebyl podobného rázu, neboť Black Cats nezvládly bitvu s papírově silnějším Arsenalem. I tak šlo o šestou soutěžní porážku z posledních sedmi pokusů, což se na psychice projeví. Mackems se nyní mohou pořádně opírat akorát o skalp suverénně nejslabší Aston Villy, kterou v prvním novoročním vystoupení dvěma góly popravil Jermaine Defoe.

Sam Allardyce se v čele Sunderlandu chystá ke svému jubilejnímu 450. zápasu v Premier League a před sebou má teoreticky složitou úlohu. Sunderland koneckonců netriumfoval na žádném ze čtyř předešlých výletů do Walesu a naposledy tam vyhrál den po vraždě amerického prezidenta Kennedyho, v listopadu 1963.

Na druhou stranu, Swans skutečně mají největší starosti sami se sebou, a pokud by se jim podařilo nyní Sunderland zdolat, šlo by o jejich první 'obhájenou' výhru před domácím publikem od úvodního dvojduelu sezony.

Alan Curtis o víkendu vydatně rotoval, což alespoň z malé části omlouvá onu ostudnou prohru 2:3. Teď se tak zpět v sestavě počítá se Sigurdssonem, Williamsem, Fabianskim i Ayewem. Leon Britton vyhlíží svůj 500. soutěžní start v dresu labutí.

V Sunderlandu si do poslední chvíli nemohou být jisti zdravotním stavem kapitána Johna O’Shey. Irský zadák musel o víkendu předčasně střídat kvůli problémovému lýtku. Debut by si proto mohl okamžitě odbýt čerstvě získaný mladík Bayernu Jan Kirchhoff.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Rangel, Fernández, Williams, Taylor - Britton - Ki Sung-yueng, Cork - Sigurdsson - Ayew, Gomis (Routledge)
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Jones, Coates, Brown, Van Aanholt - M'Vila, Cattermole - Watmore, Johnson, Borini - Defoe
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.83 - 3.60 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Chelsea FC - West Bromwich Albion  (středa 20:45)
Manažer Chelsea Guus Hiddink na rozdíl od některých svých kolegů o víkendu v FA Cupu nasadil prakticky nejsilnější možnou sestavu a většinu základní jedenáctky čeká při náročném programu již ve středu ligový duel s nevyzpytatelným West Bromwichem Albion. Baggies sice v Premier League zvítězili dvakrát za sebou, v sobotu však horko těžko zachraňovali alespoň remízu s druholigovým Bristolem.

West Brom vyfasoval těžšího soupeře než Blues a proto není divu, že Tony Pulis rovněž poslal na hřiště to nejlepší, co měl momentálně k dispozici. Ačkoliv střídající Saido Berahino otevřel skóre, hosté si své vedení vzali zpátky a odvetné utkání si vynutil až v páté minutě nastaveného času James Morrison. V brance se už konečně objevil Ben Foster, jehož sice po celou dobu jeho rekonvalescence výborně zastupoval Boaz Myhill, přesto se dá očekávat, že si ve středu připíše svůj comeback po desetiměsíční pau­ze.

Tony Pulis tak bude postrádat pouze duo Jonas Olsson - Victor Anichebe. Ostřílený kouč si v médiích často nebere servítky a v podobném stylu se vyjádřil i k současné situaci v Chelsea. "Upřímně - to, co bylo řečeno, je v mnoha aspektech naprostý nesmysl. Říct, že někdo přišel, vše změnil a najednou hrají lépe, přičemž Mourinho vyhrál ligu s tak obrovským náskokem. Možná za tím, proč se jim nedařilo, byly jiné důvody, ale vinit Josého je zcela mimo," myslí si.

Pulis pak uvedl pár slov i k samotnému zápasu: "Bude to stejné, jako proti každému týmu z top čtverky, pětky. Pokud zajíždíte na půdu takového soupeře a chcete si odvést dobrý výsledek, musí minimálně deset z vašich hráčů podat maximální výkon." Zajímavostí je, že někdejší lodivod Stoke či Crystalu Palace prohrál na Stamford Bridge dosud všech šest duelů, které zde koučoval.

Jeho protějšek Guus Hiddink bude mít konečně k dispozici dva typické útočníky - fit a zdá se i ve formě je Diego Costa, uzdravil se i Francouz Loïc Rémy. Naopak Radamel Falcao si na svůj návrat ještě bude muset počkat a stejný stav panuje i u Eden Hazarda. Nizozemský kormidelník navzdory tomu nadále nevzdává boj o vytoužené pohárové příčky, na něž momentálně jeho družina ztrácí třináct bodů. "Dokud budeme mít možnost být čtvrtí, tak o to budeme usilovat," prohlásil.

Ve prospěch klubu z jihozápadního Londýna mluví i historie. Kromě již zmiňovaného faktu ohledně porážek Pulise je nutno poznamenat, že Blues v domácím prostředí s West Bromem neprohráli od září 1978. Chelsea navíc porazila Baggies v rámci Premier League už čtrnáctkrát - tedy vícekrát než kterýkoliv jiný tým.
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Ivanović, Zouma, Terry, Azpilicueta - Fábregas, Mikel - Willian, Oscar, Pedro - Costa
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Dawson, McAuley, Evans, Brunt - Sessegnon, Yacob, Fletcher, Morrison, McClean - Rondón
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.40 - 4.80 - 9.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester City - Everton FC  (středa 20:45)
Je to sotva týden, kdy Everton dokázal vyzrát na Manchester City a už se oba celky potkávají znovu. Tentokrát bude chtít vlastního prostředí ve zřejmě nejatraktivnějším středečním duelu využít nejlepší domácí celek ligy, Roberto Martínez se ho pak pokusí porazit potřetí během necelých tří let.

V květnu 2013 se loučil s Wiganem trofejí v FA Cupu a dokonal tak mizernou sezónu Citizens, na druhý úspěch pak čekal až do letošního lednového klání v ligovém poháru, který nabídne odvetu za další dva týdny. Ta by měla být důležitější pro Martíneze, zatímco Pellegrini nepohrdne třemi body, jeho už tak rozkývaná židle by bez titulu jistě spadla, bez ohledu na to, kam má namířeno Pep Guardiola.

"Každý zápas je jiný - zkusíme vyhrát ve středu, pak budeme myslet na Crystal Palace. Nevíme, jestli budeme mít stejné hráče, stejnou výkonost - tolik se toho může změnit během patnácti dnů. Pod Robertem je Everton útočný, musíme si dát pozor na jejich protiútoky," je si vědom manažer celku, který už sedm let v řadě vyhrává první ligový zápas roku na svém stadionu. Právě Etihad Stadium je přitom letos nejméně oblíbená destinace a s devětadvaceti zásahy jsou Citizens jasně nejnepříjemnějším hostitelem. Vždyť dvě desítky branek překročil už jen jejich nejbližší soupeř.

Ostatně, co jim také zbývá, gól si tu nepřipsala pouze Chelsea a od té doby už devět zápasů neudrželi čisté konto, vůbec prvně od šňůry třinácti kol v roce 1991. Říjnové debakly Newcastlu a Bournemouthu pak byly navíc posledním dvou vítězství v řadě a fanoušci tak netrpělivě čekají na potvrezní závěrečného obratu ve Watfordu, kde se o vítěznou trefu postaral uzdravený Sergio Agüero, jenž si připsal gól i o víkendovém výjezdu do Norwiche. Právě na něj a na Kevina de Bruyneho, který dvanáct ze třinácti gólů a asistencí slavil na domácím trávníku, bude upřena hlavní pozornost.

Ani třetí nejpotentnější útok pak nestačí Evertonu k pravidelným úspěchům, v posledních sedmi kolech slavil pouze jednou díky pozdnímu zásahu Toma Cleverleyho v Newcastlu. Oslavovaný Romelu Lukaku, společně s Vardym nejlepší střelec ligy, ani nejlepší sezónu prožívající Ross Barkley tak zatím nedostali svůj tým ani do první poloviny tabulky a přežití v pohárech se tak zdá momentálně nejsnazší cestou do Evropy.

Pokud tedy jde o to, jestli raději zvládnout odvetu Capital One Cupu či zmírnit mizernou bilanci jediného bodu z posledních pěti ligových setkání, zdá se, že role jsou jasně dané. "Oni se ve středu pokusí dostat na první místo, my se pokusíme dostat nejvýše, jak to půjde," samozřejmě oponuje Martínez, jenž své dva úspěchy proti Citizens vykupuje třinácti nezdary.

Ten bude postrádat Seamuse Colemana, naopak ani deset stehů na hlavě po sobotním zranění neodradí od vstupu na hřiště Funese Moriho, po krátké přestávce hlásí uzdravení i kanonýr Lukaku. V domácím dresu se po vynechání zápasu FA Cupu může znovu objevit Yaya Touré a David Silva, Bony, Fernandniho, Mangala, Nasri a Kompany ovšem nadále zůstávají mezi marody.
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Sagna, Otamendi, Demichelis, Kolarov, Touré, Fernando, De Bruyne, Silva, Sterling, Agüero
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Jagielka, Stones, Funes Mori, Baines, Barry, Bešić, Deulofeu, Barkley, Mirallas, Lukaku
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.53 - 4.75 - 6.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Watford FC  (středa 20:45)
Ač se mezi sebou střetly už pětasedmdesátkrát, ve středu to bude teprve počtvrté, co proti sobě nastoupí v Premier League. Southampton si na domácí půdě pomáhá slušnou potencí gólů, Watford však patří k nejlepším celkům na hřištích soupeře a se zásahy do černého problém rozhodně nemá.

Skóroval totiž už jedenáctkrát v řadě, to v současnosti o sobě nikdo jiný říct nemůže a přesto, že z minulých třech kol urval jediný bod, podíváme-li se na jeho soupeře, o ztrátě formy to mnoho nenapovídá. Po návratu mezi elitu doposud prohrál sedmkrát, pokaždé ovšem s celkem, jenž pobývá do sedmého místa v tabulce a s patnácti body za devět výjezdů rozhodně není vítaným hostem. Základ úspěchu přitom pokládá v první poločase, ve kterém jej dokázal porazit jen Manchester United. O podobný úspěch se tým, za který už letos nastoupili hráči z devatenácti různých zemí, pokusí na půdě, kde si podepsal ortel nad sestupem v roce 2000 a kde při poslední návštěvě před čtyřmi lety musel skousnout čtyřgólový debakl.

Letos to ovšem rozhodně není ten Southampton, který jsme ještě nedávno znali. Ano, sice jen tři týmy nastřádaly doma více branek a především Arsenal by o komentářích k jejich současným schopnostem dosti pochyboval, faktem ovšem zůstává, že před rokem měli Saints o dvanáct bodů více a vyhřívali se na čtvrté příčce, zatímco letos je dělí pouhých šest bodů od pádu do nižší soutěže. K šesti ligovým prohrám během osmi kol navíc počítají i zesměšnění v ligovém poháru či čerstvý neúspěch v FA Cupu.

"Výsledky jsou důležité pro sebedůvěru hráčů. Nezačali dobře, takže s tím mají problémy, ale mají úžasný tým a dobrého manažera, bude to pro nás těžký zápas," prohlásil Quique Sanchez Flores na adresu soupeře, proti kterému ve třetím kole nedokázali jeho svěřenci ani jednou vystřelit na branku.

Southamptonu by navíc mohl po třech ligových absencích pomoci Graziano Pellè, Wanyama si pak ještě odpykává druhý zápas ze svého trestu. V obdobném gardu pak stojí i hosté, když se po víkendovém odpočinku vrátí na hřiště Odion Ighalo a po přímé červené kartě v zápase s Tottenham dokončí tři zápasy trestu Nathan Aké.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Martina, Fonte, Van Dijk, Bertrand, Clasie, Romeu, Davis, Mané, Tadić, Pellè
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Nyom, Cathcart, Britos, Holebas, Watson, Capoue, Abdi, Deeney, Jurado, Ighalo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.95 - 3.50 - 4.33
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Stoke City - Norwich City  (středa 20:45)
Zpátky na zem byli přes víkend nasměrováni Kanárci, kteří v poháru v ani jednom ohledu nestačili Manchesteru City a nakonec mu podlehli jasně 0:3. Pro žlutozelené je však nyní nejdůležitější jen jedna mise: prvoligová záchrana, které se Neilova parta v průběhu prosince výrazně nablížila...

Samozřejmě, na veškeré soudy je ještě stále brzy, nicméně tři výhry ze šesti nedávných zápasů a jen dvě prohry, to musí fanouškům Norwiche znít jako rajská hudba - speciálně, když teď Kanárci zvládli dvě po sobě jdoucí domácí vystoupení, z toho jeden 'six-pointer' s Aston Villou, a přitom ani jednou neinkasovali. Právě čistá konta dříve v Norfolku představovala hrubě nedostatkové zboží, stoper Ryan Bennett se však nečekaně pochlapil a zatím se ukazuje být rozdílovým obráncem.

I přes jistá pozitiva zůstává faktem, že ze čtyř z posledních pěti výjezdů se Norwich vracel s prázdnou, a právě toho nyní Stoke bude chtít využít. Potters od začátku prosince oslavili zisk stejného počtu bodů jako Kanárci, mimoto se však mohou pyšnit jednou konstantou, která se žlutozeleným - aktuálně lačnícím po Stevenu Naismithovi z Evertonu - jaksi nedostává.

Trojlístek Bojan-Arnautović-Shaqiri je momentálně k nezadržení a v poslední době v podstatě neexistuje zápas, kde by se všichni nepodíleli alespoň na jedné brance. Všichni tři jsou navíc odpočatí poté, co Mark Hughes o víkendu pro postupové klání FA Cupu učinil hned devět změn v sestavě. Pohárová bitva stejně jako ta dnešní ligová se naproti tomu zřejmě nebude týkat Irelanda s Cameronem.

Norwich už stihl v lednu učinit jeden obchod, do zadní linie přichází stoper Ivo Pinto, ofenzivní řady však prozatím zůstávají ve stejné podobě. Proto patrně Alex Neil jedině uvítá návrat Matta Jarvise (jehož hostování bylo před časem proměněno v trvalý přestup), kterého bolavé koleno pustí do prvního utkání od měsíce října.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Butland - Johnson, Shawcross, Wollscheid, Pieters - Whelan, van Ginkel (Adam) - Shaqiri, Afellay, Arnautović - Bojan
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Rudd - Martin, Bennett, Bassong, Brady - Howson, O'Neil, Tettey, Dorrans, Redmond - Mbokani
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.30 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Arsenal FC  (středa 21:00)
Tenhle šlágr Arsenalu s Liverpoolem může být takovým příjemným opakem donedávna aktuální rivality Joseho Mourinha a Arsena Wengera. V tomto případě se oba manažeři bezmezně respektují a vyměňují si vzletné komplimenty, přičemž se zároveň po absolvování šesti vzájemných soubojů v Lize mistrů znají dostatečně dobře na to, aby spolu svedli zajímavou taktickou bitvu...

Jürgen Klopp toho u řeky Mersey na pohled nezměnil příliš, a pokud můžeme sledovat nějaký trend, je to spíš ten negativní - týkající se přibývajících svalových zranění, před nimiž už po Němcově příchodu ke kormidlu varoval samozvaný guru mezi kondičními trenéry, Raymond Verheijen.

Tomu se nyní dostává pořádné publicity, neboť Liverpoolu před klíčovým soubojem schází Coutinho, Lovren, Škrtel či Origi, zatímco Sturridge údajně zaznamenal další odklad v léčbě zadního stehenního svalu. Optimisticky naopak Klopp zněl při dotazu na Jordana Hendersona a zvláště decimovaná defenzivní linie by mohla naráz uvítat zpět duo stoperů Touré-Sakho.

Kromě nabité marodky už Liverpool pod Kloppem tolik vyzpytatelný není. Dvě výhry s čistými konty proti Leicesteru a Sunderlandu obklopují poměrně jasně nezvládnuté duely s Watfordem a West Hamem (se skóre 0:5). Po prvotním překvapení v podobě dnes zraněného Origiho navíc německý sympaťák stále ne a ne vyřešit hádanku spojenou s obsazením postu hrotového útočníka, kde se po většinu času trápí střelec několika důležitých branek Christian Benteke.

Pokud pro Kloppa v Liverpoolu prozatím platí, že když už prohrát, tak ať to stojí za to, Wengerovo snažení v čele Arsenalu bylo v poslední době obdobné. Venkovní porážky s West Bromwichem i Southamptonem leckoho šokovaly, mimoto však Gunners spíše přesvědčují a v minulých dvou kolech po fiasku na St. Mary’s opět ani jednou neinkasovali.

Arsenal nezvládl pouze dvě z posledních 17 ligových měření sil s Liverpoolem, a tuto skvělou vizitku se bude znovu snažit obhájit i bez ofenzivních es Sáncheze, Cazorly a Welbecka. Do středu zálohy se dále nestihnou vrátit Coquelin ani Wilshere (obdobný případ jako Sturridge), zatímco Özil s Flaminim by po víkendovém odpočinku neměli mít problém.

Předešlých devět vzájemných střetnutí Arsenalu s Liverpoolem vidělo parádních 35 gólů. Můžeme se těšit na další přestřelku? O tom se začne rozhodovat v 21:00 našeho času pod dohledem rozhodčího Mikea Jonese.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Clyne, Touré, Sakho, Moreno - Lucas, Can - Milner, Firmino, Lallana - Benteke
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Flamini, Ramsey - Campbell, Özil, Walcott - Giroud
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.80 - 3.50 - 2.63
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Tottenham Hotspur - Leicester City  (středa 21:00)
Pokud chcete vidět góly, zajděte se podívat na zápas Tottenhamu s Leicesterem. Osmatřicet branek, které padly během devíti ligových střetnutí, je sice rozeseto i do let dávno minulých, loňská přestřelka na White Hart Lane ale slibuje, že se toho mnoho nezměnilo.

Od návratu Foxes mezi elitu se oba celky potkávají už pošesté a zároveň už vyhlíží opakovaný zápas FA Cupu, bilance je sice zatím mírně nakloněna Spurs, ti však doma uspěli jen jednou ze tří případů, v neděli tu navíc zachraňoval remízu až v předposlední minutě Kane z pokutového kopu. Těšit bychom se také mohli na dramatický závěr, rozhodující branka totiž v novodobých setkáních padla nejdříve v 71. minutě, druhé nejrychlejší rozdělení bodů zařídil letos v srpnu Mahrez ještě o jedenáct minut později.

Jen o pár vteřin dříve přitom otevíral skóre Dele Alli, svým premiérovým gólem v Premier Leauge, teď si díky vyrovnané formě vysloužil prodloužený kontrakt a zajisté ho bude ve středu vidět. Ač je jedním z těch, kteří snižují věkový průměr základní jedenáctky na minimum v celé lize, i on má svůj podíl na pouhých dvou prohrách za dvacet kol - tak málo ztrát si přitom Tottenham připsal ve stejné fázi jen třikrát a pokaždé pak svou soutěž vyhrál.

"Trh v zimním přestupovém okně je náročný a naše síla je v šatně, v sestavě, v týmu. Není to o jednom jménu, o jednom hráči navíc či méně. Je důležité najít správného hráče, který nám pomůže. Takový k nám přijde a když ne, nebude to pro mě velká starost. Rozumím tomu, že mají lidé obavy nad potřebou dalšího útočníka, ale jsme přesvědčeni, že budeme pokračovat stejným směrem jako v první polovině sezóny," nechal se slyšet Mauricio Pochettino.

Kouzlo Jamieho Vardyho je pryč a s ním i střelecká potence celého Leicesteru, který už tři kola čeká na gól, naposledy přitom slavil vítězství na půdě Evertonu, kde hned dva ze tří gólů zařídil Mahrez z pokutového kopu. Právě na takové exekuce ale mají u druhého týmu ligy patent, jen samotný kanonýr klubu jich od postupu do první ligy zařídil sedm, o dva více než kterýkoliv jiný hráč. S jeho utlumenou formou ovšem také přichází na světlo ani ne 70% úspěšnost přihrávek, jeden z hlavních důvodů současné ofenzivní mizérie. Ještě v den zápasu přitom stále není jisté, že se Vardy v sestavě objeví.

"Myslím, že to bude úplně jiný zápas oproti tomu nedělnímu, už jen proto, že udělám několik změn. Je to bláznivá sezóna v Premier Leauge a my budeme bojovat o to, abychom dosáhli maxima, ale půjdeme krok za krokem," prohlásil Ranieri i s odkazem na smolný pohárový zápas, v němž se prvně ukázal i Demarai Gray, posila z Birminghamu City, který inkasoval necelé čtyři miliony liber.

Tottenham by měl nastoupit od prvních minut ve více tradiční sestavě, než jak tomu bylo v rámci FA Cupu, do hry se ovšem znovu nepodívá Clinton Njie. V dresu hostí se kromě Vardyho řeší další důležitý článek sestavy, N'Golo Kante, který byl v neděli předčasně střídán.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Carroll, Lamela, Dele Alli, Eriksen, Kane
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Simpson, Morgan, Huth, Fuchs, Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton, Okazaki, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.75 - 3.90 - 5.00
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
AFC Bournemouth - West Ham United  (úterý 20:45)
Počínání hráčů West Hamu v posledních bezmála dvou měsících si jistě zasluhuje respekt, jejich výjezdy už však tak slavné nejsou. Toho se dozajista pokusí využít Bournemouth, který za stejnou dobu prohrál pouze jediný zápas.

Jeden z těch delších seznamů marodících není pro Kladiváře očividně žádný větší problém a pokud zabodují i tentokrát, vyrovnají svůj rekord v Premier League. Svou neoddiskutovatelnou zásluhu na tom má defenzivní činnost, která ze sedmi soutěžních zápasů inkasovala jen dvakrát, jednou z pokutového kopu, podruhé si srazil míč do vlastní branky Jenksinon. Mimo světla takových statistik se ovšem skrývá pět zápasů bez vítězství na hřišti soupeřů, to poslední přišlo v polovině října. V přestupovém okně pasivní West Ham tak bude spoléhat na Andyho Carrolla, jenž se pokusí prvně v nejvyšší anglické soutěži skórovat třikrát po sobě.

To nováček první ligy už dotáhl přestup Benika Afobeho a útočné snahy posílí i Juan Manuel Iturbe, který na začátku půlročního hostování ještě čeká na pracovní povolení. Právě v ofenzívě totiž Cherries ztrácí, v lize neskórovaly už potřetí v řadě a probudila je až úvodní trefa Birminghamu City v FA Cupu. Právě Kladiváři byli ovšem ve třetím kole prvním celkem, kterému Bournemouth vstřelil gól v rámci Premier League a vůbec prvně v historii vzájemných setkání jej porazil. Hattrickem se tehdy blýskl Callum Wilson, ten však od konce září laboruje s kolenem a svých pět ligových branek ještě nějaký čas nerozšíří.

"Jsem plný obdivu k práci Slavena Biliće v letošní sezóně. Myslím, že jeho tým je opravdu konkurenceschopný, víme, že to bude bitva, ale pokud opět prokážeme svou formu, máme dobrou šanci," věří si Eddie Howe, který neřeší nové absence a dá se tak očekávat jen změna na postu útočníka. Na opačné straně se kromě jisté delší absence Lanziniho ještě čeká na posudek Valencia s Kouyatém, kteří si odnesli drobné rány z pohárového víkendu.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Smith, Francis, Cook, Daniels, Surman, Ritchie, Gosling, Arter, Stanislas, Afobe
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Adrián - Tomkins, Collins, Ogbonna, Cresswell, Kouyaté, Noble, Antonio, Payet, Zárate, Carroll
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.00 - 3.80 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aston Villa - Crystal Palace  (úterý 20:45)
Střelecký prach mu vyhasl, příznivé výsledky tak musí zachraňovat solidní defenzíva, která by tentokrát mnoho práce mít nemusela. Crystal Palace sice vyhrál naposledy před třemi týdny, z Villa Parku si ale nějaký ten bod odvezl prozatím každý ligový návštěvník.

Mezi fanoušky birminghamského týmu byste po polovině sezóny ještě pár optimistů zřejmě našli, valnou většinu z nich ale od pošetilých myšlenek odradilo 20. kolo a jasná porážka od předposledního Sunderlandu, jež potvrdila ještě víkendová remíza na hřišti Wycombe v rámci FA Cupu. Po neúspěšném pohárovém vystoupení pak internetem prolétly záběry kapitána Micaha Richardse a delší slovní výměny s nespokojenými příznivci, kteří se jinak vyhraňují především proti vedení a již i proti nedávno příchozímu manažerovi. Dávno je tak už zapomenuté poslední soutěžní vítězství, ač se v září Villans radovali nad porážkou úhlavního městského soka. Zdaleka totiž nemůže dorovnat mrzutost nad historicky čtvrtou nejdelší sérií bez vítězství a třetím nejnižším ziskem bodů, který je důsledkem i patnácti zápasů, ve kterých inkasovali jako první.

Londýnský klub tak nemůže hledat žádné alibi, pokud by uprostřed tohoto týdne nezaútočil na pohárové příčky. Od Vánoc sice stále čeká na ligovou trefu a po dvou remízách musel polknout hořkou porážku od pomalu se zvedající Chelsea, v sobotu si však zlepšil náladu postupem do čtvrtého kola FA Cupu po vyřazení domácího Southamptonu a v úterý tak vyjede vstříc dalšímu potvrzení nejlepší prvoligové defenzívy na půdě soupeřů, díky níž už čtyřikrát v řadě odvezl minimálně bod.

Jediným problémem, který by mohl přerušit sérii tří ligových vzájemných setkání ve Villa Parku bez výhry domácích, je hrozivá gólová bilance útočníků Crystal Palace. "Jsme spojováni s pár obránci a záložníky, nikdo takový k nám ale nepřijde. Hledáme ale ofenzivního hráče, útočníka, který bude přispívat góly, to je oblast, kterou bychom chtěli zlepšit. Hledáme jednoho nebo dva takové hráče, doufejme, že do konce ledna někoho najdeme," prozradil Alan Pardew, jenž na lavičku Eagles nastoupil po novoroční bezbrankové remíze právě s Aston Villou a momentálně projednává prodloužení svého kontraktu.

V úterý se bude muset opět obejít bez Yannicka Bolasieho, nejistý je pak i start Yohana Cabayeho, který se poranil v sobotním klání. Stejně je na tom kapitán domácích Micah Richards, otazníky visí i nad Jackem Grealishem a odepisovaným Gabrielem Agbonlahorem. Garde pak rovněž nemůže počítat ani s Adamou Traorém, kterému se nedaří v týmu prosadit a nešťastné působení ještě zhoršuje zlomená noha, ze hry je tak vyřazen do konce března.
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Bacuna, Richards, Lescott, Cissokho, Westwood, Gueye, Gil, Veretout, Sinclair, Ayew
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Ward, Dann, Delaney, Souaré, McArthur, Jedinak, Zaha, Cabaye, Puncheon, Campbell
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.40 - 3.20 - 2.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Newcastle United - Manchester United  (úterý 20:45)
Poslední zápas roku 2015 byl pro Manchester United pod Louisem van Gaalem již devatenáctým bez vstřelené branky, což je vpravdě zarážející vizitka. Pokud nicméně na Old Trafford platí "jak na Nový rok, tak po celý rok", můžou se Ďáblové těšit na o poznání plodnější měsíce. Druhého ledna vedl zlepšený výkon United k výhře 2:1 nad Swansea, kterou je nyní třeba stvrdit ve venkovním prostředí...

Pokud Man Utd se dlouhodobě trápí v ofenzívě, jeho aktuální trable (čtyři góly v posledních šesti kolech) nejsou nic proti starostem manažera Stevea McClarena. Lodivod Newcastle naposledy oslavil gól svého týmu 19. prosince proti suverénně poslední Aston Ville a na zářez některého svého ofenzivního esa čeká už pět soutěžních zápasů.

Dvě slepená vítězství Strak nad Liverpoolem a Tottenhamem se zkrátka ukazují být pouhým zábleskem na obloze plné průměrnosti či přímo mizernosti. Ačkoliv Newcastle v poslední době nevypadal nejhůře z celé sezony, tři po sobě jdoucí prohry 0:1 ho pevně zařadily zpět mezi žhavé kandidáty na sestup.

Pakliže navíc Red Devils před pár dny alespoň jakž takž prokulhali přes Sheffield United do dalšího kola domácího poháru, Newcastle se z FA Cupu okamžitě poroučel po dalším matném výkonu a výsledku 0:1 s Watfordem, a žádnou náhodou tak médii ihned začaly cirkulovat spekulace o plánovaných nákupech - jako toho 11milionového s Jonjem Shelveym jako protagonistou.

Aby toho nebylo málo, kapitán Magpies a kuriózně jejich nejčerstvější střelec v Premier League Fabricio Coloccini je spolu s Thauvinem a Mbabuem lehce zraněný a nemusel by být schopný se Man Utd postavit. Naproti tomu s návratem Jacka Colbacka se všeobecně počítá.

Marodka Red Devils se pomalu vylidňuje, zmizet z ní má Schneiderlin a comebackům se blíží minimálně Jones s Youngem, zatímco pouze Rojo, Shaw a Valencia jsou z opravdu důležitých hráčů déle mimo hru. Teprve teď proti Sheffieldu United potom Louis van Gaal přišel rovněž o Bastiana Schweinsteigera, který si poranil zadní stehenní sval.
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Elliot - Janmaat, Coloccini, Mbemba, Dummett - Colback, Tioté - Sissoko, Wijnaldum, Ayoze - Mitrović
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Smalling, Blind, Darmian - Carrick, Schneiderlin - Mata, Herrera, Martial - Rooney
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.00 - 3.75 - 1.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Arsenal FC20133434:1842
2.Leicester City20117237:2540
3.Manchester City20123539:2139
4.Tottenham Hotspur2099234:1636
5.Manchester United2096524:1733
6.West Ham United2088430:2332
7.Crystal Palace2094723:1931
8.Liverpool FC2086622:2430
9.Watford FC2085725:2229
10.Stoke City2085721:2129
11.Everton FC2069536:2927
12.West Bromwich Albion2075820:2526
13.Southampton FC2066826:2424
14.Chelsea FC2065926:2923
15.Norwich City2065923:3223
16.AFC Bournemouth2056922:3421
17.Swansea City2047917:2619
18.Newcastle United20451119:3517
19.Sunderland AFC20431322:3915
20.Aston Villa20151416:378

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2743)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Keby dnes všetko vyhrali domáci, vôbec by som sa nenahneval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aston Villa ať prohraje. Baví mě sledovat jak jdou ke dnu

Reagovat
smazaný uživatel

Třešně ne-prohra (1:1 popř. 2:1 se štěstím), Crystal vydolují bod, spíše tři (1:2) a bojím se že Hrady překvapí, přesto to vidím na tři body Ďáblů (1:2)

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Labutě (2:0) , West Bromwich Albion umí překvapit (1:1 popř. 1:2), Citizens musíme urvat tři body (3:1), Svatí hrůza potřebují bodovat (2:1), Stoky (1:1), Reds věřím, že urvou bod (1:1) a Kohouti sejmou ty posr. Lišky (2:0)

Reagovat
smazaný uživatel

*Červení

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes pre Villans dobrá šanca na 3 body, ak to nedajú ani teraz tak už neviem kedy. Palace majú mierny útlm, najmä v ofenzíve.

Reagovat
smazaný uživatel

Straky snáď dajú rýchly gól a zápas sa rozbehne, ďalší 0-0 polčas to už ani zo srandy nie. Môj tip 3-2 a víťazný dá Mitrovic :-)

Reagovat
BrainBlender

Takova prestrelka? .. tohle neni divoky zapad, ale Van Gaal Town. Polocas 0:0, zapas 1:1. Pral bych si 0:2

Reagovat
BrainBlender

Hluboce se ti omlouvám Momodou ještě mi předpověz jestli je má současná žena má pravá a jaký čísla mám vsadit ve sportce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MU hrává 0:0, Newcastle 0-1. Přestřelka je jasný tip pro nasrání sázkařů

Reagovat
smazaný uživatel

:-)

Reagovat
kiwwi

Digi dava 7 zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu ma ale vytáča že sú kratšie štúdia PL kvôli La Lige..

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně ty studia za moc nestojí. Škoda, že si neberou inspiraci třeba od BBC.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně ty studia nestojí za nic.

Reagovat
kiwwi

Paris Saint-Germain bude po chystaném letním odchodu Zlatana Ibrahimoviče s největší pravděpodobností hledat útočníka, zabrousit by přitom mohlo do Anglie. Konkrétně do Evertonu, kde úřadujícímu francouzskému mistrovi padl do oka Romelu Lukaku

snivajte dalej, ten uz je dohodnuty s nami

Reagovat
smazaný uživatel

Ten už je dohodnutý s Evertonom, že ho vytiahne do LM a časom vezme titul aj v PL

Reagovat
smazaný uživatel

To těžko. Je otázkou času kdy začnou odcházet hráči. Nebo snad myslíš, že Lukaku a Barkley mají ambice hrát střed tabulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemajú, ani Everton.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by fajn, kdyby týmy jako Everton a West Ham bojovali pravidelněji o poháry. Jen škoda, že Birmingham jako druhé největší město je na tom s týmy tak bídně. Příští rok nemusí mít v nejvyšší lize žádného zástupce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bud tam alebo Real

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Amy Lewis ‏@AmyLewisSport 2 minpřed 2 minutami

Breaking: Swansea have agreed to sell Jonjo Shelvey for a fee in the region of £12m - sources. Medical in Newcastle later.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Labute idú raketovo dole.

Reagovat
smazaný uživatel

odchodom Shelveyho budú lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ma zaujíma, čo bude lepšie?

Reagovat
smazaný uživatel

Shelvey je produktívny záložník, ale nedisciplinovaný. Verím, že ten stred budú mať zabezpečenejší teraz..A bodol by im ešte jeden work-rate záložník

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa týka tej produktivity myslím si že Sigi pôjde číslami hore teraz

Reagovat
Mastný Chobot

nižšie už sa ani nedá

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine že to plne preberie on, ale ten ich nový kouč tam posiela strašne divné zostavy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, pekný pohľad na vec. Ale už aj so Shelveym dávajú sakra málo gólov, neviem si predstaviť ako to bude bez neho. Nájsť tam tvorcu hry je dosť ťažké.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fantomas říkal...

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

fantomas 06.08.2015 01:33

Swansea zrovna v pohode lepsi stred ma.

fantomas 06.08.2015 01:36

Samozrejme, protoze tam je genialni rozehravac s drajvem dopredu a nadprumernej drzak. Nicim z toho Spurs nedisponujou.

Reagovat
smazaný uživatel

Památné fantomasovy prognózy. Vtipné ještě předtím, než se v tomto ročníku vůbec koplo do míče.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

tak Shelvey poslední zápasy vypadnul ze sestavy, výsledek je ten, že mín dostávaj ale i dávaj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, takže z rozhovoru se Saivetem plyne, že ho McClaren chce do středu zálohy. Takže Tioté sbohem v létě nejpozději.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže místo Colback-Anita bude střed Shelvey - Saivet. Vítejte další hráči do kolotoče NUFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Sky Sports News is reporting that Swansea have agreed to sell Jonjo Shelvey to Newcastle for a fee in the region of £12M.

Reagovat
salami

nebo taky Saivet-Colback a Shelvey před nima a Gini na oblíbenym levym kraji

Reagovat
Mastný Chobot

It seems Mohamed Elneny is not the only player heading to the Emirates, Golden Eaglets captain Kelechi Nwakali and his teammate Samuel Chukwueze are also expected to sign for the Gunners this month.

ou jea

Reagovat
smazaný uživatel

tesim sa na nich, wonderkidov mam rad, ale uz sa mi to prestava trochu pacit

Reagovat
Error

Stejně jsou prozatím bez šance na pracovní povolení, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen aby jednomu nebylo 27 a druhýmu přes 30

Reagovat
kiwwi

LVG: ‘Fans have to know we can’t always play fantastic football'

tak este ze sa nam to stava len obcas Louigi

Reagovat
Grahf

nech už drží hubu ten chlap, len ma vytáča

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Caulker do konca sezony pomoooooooc

Reagovat
Maresma

to fakt radši Ilori

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

dnešná rumour

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to pro tebe pred sezonou vynikajici stoper?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

vy ste fakt tupci...najdete dokaz, ze to pre neho vynikajuci stoper nebol a este sa smejete

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne dychaj.

Reagovat
kiwwi

Palike29.07.2015 17:04

Southampton je priemerny tim, tak tam prichadza taky priemerny stoper, ktory ale bude skvely

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jj, z toho příspěvku vyplývá, že to je průměrnej stoper, kterej bude hrát skvěle takže bude skvělej stoper.. to nám Caulker potvrdil, a proto se směju

Reagovat
smazaný uživatel

Smejes sa zo svojej vlastne blbosti akurat tak a to mi nejak neprekaza, tak se smej dalej ty debilko

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nebyl, ty hlupacik

Reagovat
smazaný uživatel

Ale cakal som, ze v priemernom slabuckom time, ako Southampton sa presadi Bohuzial to nevyslo, to sa stava, ty debilko

Reagovat
smazaný uživatel

tak bys to třeba nečekal, kdybys ho předtím někdy viděl hrát a nehádal se s náma jak buzíček

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som ho hrat videl, preto som to cakat mohol, ty debilko Bohuzial v tom smiesnom Southamptone nehral, ale tak aj to tam tak vyzera tuto sezonu, smiesne

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, takže teďka si už nemyslíš, že bude hrát skvěle, když se vysmíváš tomu, že si ho půjčil Liverpool?

Reagovat
Mastný Chobot

čo dávaš, Paľo? neber to tak vážne

Reagovat
smazaný uživatel

Preco by ne? ked je to kokot, tak mu to treba povedat, nech vie

Reagovat
smazaný uživatel

A nemohol by si obcas pribrzdit, naozaj? Ved o nic nejde. To aj v beznej komunikacii kazdemu nadavas, ked s tebou diskutuje niekto?

Reagovat
smazaný uživatel

on si to musí užít aspoň na internetu, nech ho, mně to nevadí vím, že v reálu by mlčel

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Dobre on

Reagovat
niflheim

Reagovat
habinity

Dneska si pozrieme dalsiu podivanu lvg a jeho systemu keby mame giggsa trenera asistenti scholes a gary neville, vobec by som sa nebal o buducnost united.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ja..divadlo by pokračovalo..ste rovnako deluded ako mrte scouserov

Reagovat
BrainBlender

Tak tak.. ze by Gary zatim ve Vale presvedcil scholes je notoricky znamym introvertem a kritikem. U Giggse nikdo netusi co cekat. Ale doufat v druheho SAFa je prinejmensim naivni.

Reagovat
Busby babes

ja bych to Giggsovi klidne dal, ale zadnej zazrak si od toho neslibuju. Proste nevime jak bude uspesnej, kdyz nikdy netrenoval. ty 4 zapasy se fakt nedaj pocitat. Uvidime no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Sky sources understand Saido Berahino is keen on a move to Tottenham.

Tottenham were prepared to sell Andros Townsend to the Baggies as part of the deal.

BUT

Andros Townsend has told Tottenham he doesn't want to move to West Bromwich Albion in this window, as part of a deal that would have also seen Saido Berahino move to the Hawthorns.

Townsend, we understand, prefers a move to Newcastle, who are interested in talking to the England winger.

Reagovat
Usty

Shelvey za 12 milionů liber do Newcastlu

Reagovat
kiwwi

a my sme predali Naniho za 6

Reagovat
Usty

Mě nešokuje částka, to docela anglickýmu trhu odpovídá, spíš že Shelvey skáče takhle z bláta do louže Přitom v první půlce podzimu byl senzační...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Newcastle je pořád o hodně větší klub než SwANS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

a Liverpool ten najväčší

Reagovat
vladis271

a slnko svieti

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

V trápnosti určite....

Reagovat
kiwwi

Leicester City to offer Ben Chilwell a new deal after it emerged he earns just £800 a week

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

nj, 3200 za mesiac... nehorázna almužna

Reagovat
Usty

průměrná mzda je tam 2200, to si musí uvědomit

Reagovat
smazaný uživatel

Kdejaký brigádník vydělává víc.

Reagovat
Mastný Chobot

A to nepopreš!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Realita

off topic: Viděli jste bohužel včera další zářez Toma Kuči, když šel tzv. napumpovaný z fitka čekat na nádro na jakousi zhůvěřilou Sandru Ratajovou, které to pak nevyšlo, aby tam přišla??

Reagovat
smazaný uživatel

Strasna ubohost od tych slepic.

Reagovat
Realita

osobně bych to tak nenechal a nikam nechodil! Ale zasloužily by políček za takovéto zneužívání

Reagovat
B3n

Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

buď dobrej

Reagovat
Dray

Momentálně nejlepší profil na FB

Reagovat
smazaný uživatel

Cheick Tiote has told #nufc he wants to leave. Once Shelvey move is complete, Ivory Coast international would be allowed to quit.

Konec jedný éry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Ale na Jonja u strák som strašne zvedavý. Uňho je škoda, talent má to vieme všetci. Ale v hlave to niekedy nemá najlepšie usporiadané.

Reagovat
Miguel19

Ivanovič prý prodloužil o rok smlouvu.

Reagovat
B3n

Prý je to jenom nachystaný a k podpisu má přijít až příští měsíc, až se zavře přestupový okno. Smysl mi to teda úplně nedává, ale ok

Reagovat
Miguel19

No smysl to bude dávat, až k nám v létě nebude chtít nikdo jít, nebo nebudeme mít prachy

Reagovat
B3n

Ne, že mi nedává smysl prodloužovat Braňovi. Nedává mi smysl s tím zbytečně čekat měsíc

Reagovat
Miguel19

Aha

Reagovat
B3n

Tak nechat si ho odejít by byl fail. Peníze za něj nás nevytrhnou. Navíc s tímhle systémem prodlužování smluv o rok starším hráčům je to prostě win-win. Když bude mít formu, může pořád hrát dál základ zkušenej borec, když ne, na lavku zlatej hráč, když může zaskočit i na stoperu. Pochybuju, že by s tím měl problém. A vzhledem k tomu, že máme tři hráče na dva kraje obrany... Posila v létě musí přijít, ale stejně tak Braňko zůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

Ake príde ako štvrtý, naľavo hráva výborne, a tým pádom Azpi naspäť napravo. Ja by som omnoho radšej bral krajných Ake, Azpi, Baba.

Reagovat
B3n

Akého bych viděl zpátky taky rád, ale furt to nic nemění na tom, že tři hráči na dvě pozice je málo. Navíc pravděpodobně, jenom Azpi může hrát na obou.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa je to tak akurát. Ten štvrtý by bol úplne odpísaný a väčšinu sezóny by sa nedostal ani na lavičku. Aký ma zmysel preňho byť v takej pozícii? Za predpokladu že to nie je nejaký novodobý Belletti alebo Ferreira.

Reagovat
B3n

Ok, kdyby jsme měli jen ty tři, co jsi napsal Ty a Azpi se zranil na delší dobu ? Budem hrát všechny zápasy s dvěma levýma bekama ? Navíc by byli oba v PL, dá se říct, teprve druhým rokem ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, teraz si ma dobehol s tými dvoma ľavými bekmi. Ale keby bol jeden z nich pravý bek, tak by mi to vôbec nevadilo. Raz ten zlom musí prísť. Nikto sa nebojí dávať šancu svojim hráčom, iba v Chelsea.

Reagovat
B3n

Chce to mít každej post zdvojenej. Tři beci jsou prostě málo. Ideálně čtvrtej bek přesně někdo jako Ferreira, ovšem pouze za předpokladu, že nikdo z těch tří "hlavních" není IP, všichni zvládnou odehrát většinu sezony a minimálně jeden z nich dokáže zahrát na obou stranách.

Osobně bych to viděl tak, že Azpi, Baba na levo, Braňo a posila na pravo.

S Akém je problém v tom, že s ním bychom měli na levou stranu dva nezkušený hráče a na pravé dva zkušený, což by vyústilo v to, že Azpi by hrál znovu na levé straně, Braňo na pravé, Aké by si ani nezahrál, protože by byl vlastně až trojka na LB a pořád by chyběla alternativa na pravou stranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som chcel skôr len poukázať na to, že 4 krajní beci sú ok, ale rozhodne nie ak všetci štyria sú v klube s tým, že prichádzajú do základu ako jednotky na svoj post. To by bol potom nekonečný kolotoč odchodov a nových nákupov, kde by stále ten 1 zutekal ako napr. Luis. Neviem akú posilu máš na mysli, akého kvalitného hráča, ale predpokladám že by patril k tomu najlepšiemu a to si to potom predstav - Buď by zutekala tá posila, alebo Baba, ktorý by si už druhú sezónu nezahral kvôli Azpimu.

Reagovat
B3n

To je pravda. Beru to tak, že Azpi je jasná jednička na LB ještě asi na dlouho, tím pádem Bába jasná dvojka. Po tom, co zatím spíš neukázal, než ukázal s tím z mýho pohledu nemůže mít problém. Na pravé straně je ta situace jiná. Když dojde kvalitní, relativně mladej RB, tak tam je ta vidina být dlouhodobou jedničkou na svůj post o dost větší.

Osobně by se mi nejvíc líbilo, kdybychom třeba do dvou, tří let byli v podobné situaci, jako loni s Luisem. Tudíž jednička na LB (Azpi), jasná jednička na RB (už začlěněná posila) a kvalitní náhrada na LB (někdo jako Luis, akorát, že by neměl problém odehrát 2000 minut za sezonu). Azpi by mohl sekundovat na RB, jako plnohodnotná náhrada a čtvrtej bek spokojenej Braňko, kterej by byl zároveň čtvrtým stoperem.

Reagovat
B3n

btw. Ivanovič by byl skvělej novodobej Ferreira

Reagovat
smazaný uživatel

Aj to ma napadlo, za predpokladu že Terry to potiahne max. ešte rok-dva. Potom by bol alternatívou vlastne všade

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nechcem aby Braňo odišiel, hlavne preto, že je to s Terrym a Mikelom posledný z tej starej gardy...má už veľa odohraté a v kabíne ma určite veľmi dobrú pozíciu.

Reagovat
B3n

Přesně tak, myslím, že s Braňem se počítá ještě tak na dva roky určitě. Už jen tím, že je teď vice-captain.A kdyby zůstal dýl, jak ten Paulo, tak by to bylo perfektní.

btw. i v té smlouvě, co je pro něj teď nachystaná, má být prý klauzule o ročním prodloužení při odehrání určitýho počtu zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icemike

Pokud se Aké bude chtít vrátit

Reagovat
B3n

Tak o tom nepochybuju

Reagovat
smazaný uživatel

To by nebol problém, skôr či mu dá nový tréner šancu. Ale po vydarenej sezóne v základe Premier League si nepripúšťam, že nedostane šancu. Takto sprostí snáď nie su ani na Stamford Bridge. Alebo sú?

Reagovat
icemike

Bertrand, Van Aanholt. ..krajním bekum se u nás nelíbí, zvlášť když nehrají

Reagovat
B3n

Bertranda je obrovská škoda. Kdyby zůstal, nemusel se kupovat ani Luis, ani Baba. To mě fakt mrzí.

Zase ono s těma obráncama je to těžký. Tam se prostě moc nerotuje a zkušenosti jsou v tak velkým klubu potřeba... Takže zase chápu i jeho, že chtěl hrát. Celkem mě sere, že přesně u těchto hráčů nemáme buy-back klauzuli, když už nechtěl jít hostovat.

Na druhou stranu mě neskutečně nasral Luis, když odešel kvůli tomu, že čekal, že bude víc hrát. Borec dostal nějakých 2000 minut na postě, kde je famózní Azpilicueta a ještě je nasranej. Navíc v mistrovský sezoně.

Reagovat
icemike

Jsem to četl, ze dostal 2000 minut na poště Tak jsem přemýšlel, za co to dostal

Reagovat
B3n

Ty jo, na poště normálka, ne ?

Reagovat
smazaný uživatel

Van Aanholt mal tuším pod Ancelottim nejaké odohrané zápasy, nebolo ich veľa, spomínam si napr. na LM proti Žiline. Ten ale na to podľa mňa nemal, Bertranda je oveľa väčšia škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Captains of Guatemala, Mauritania and Norway, plus Fiji's media rep, all said Mascherano was world's best player.

tieto post-odhalenia sú na tej ankete aj tak najlepšie.

Reagovat
Mastný Chobot

a pakistanský tréner dal na 1. miesto Robbena.

Reagovat
Counter

a kapitán Vanuatu tam šoupl Pogbu.

Reagovat
Usty

tak Ronaldo volil Benzemu, nevím, co je horší

Reagovat
Mastný Chobot

tak Ronaldo je deluded, tam to nemá cenu ani komentovať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

isto dal potom do zatvorky seba

Reagovat
13

On nemohl volit sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl.

Reagovat
Wat

Se teda divím, že se tam Zlatan nepráskl sám.

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan hlasuje vzdycky objektivne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle už taky snad skončí - Saido Berahino do Tottenhamu, proč ne, tam potřebují útočníky jako sůl.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Bol by vrchol nevkusu a tragédnosti prehrať s tým trápnym a dúfajme čoskoro druholigovým Newcastlom.... Verím v 0:0, Verím v LvG

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím i přesto, že fandím druhému rivalovi City, snad se to překvapení (které čekám) nebude konat

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
smazaný uživatel

Je úsměvné jak fanoušek klubu, který hraje třetím rokem pod své možnosti a je stále více terčem posměchu, se vysmívá klubu, který pod nimi hraje rokem pátým. Kde jsou ty časy, kdy měli Utd jedny z nejkrásnějších dresů a na lavičce personu, před kterou by si každý sedl na zadek. Doufám, že v Newcastlu prohrajete a vyhodíte nejen LvG ale i ty vaše krásné dresy :)

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Už by bol preč, keby bola adekvátna náhrada, veď dal šnúru 8 zápasov bez výhry, to je proste v takom klube a po takých investíciáh nemysliteľné.... Žiaľbohu dobrých trénerov je málo, volných ešte menej.... Mourka by som nnechel, v PL je jeho klubom Chelsea, do UNited sa nehodí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
kissak

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
kissak

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nicklas Bendtner do Newcastlu další posila (Bild)

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsem to na Bildu

Reagovat
B3n

Hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že to není Frantík

Reagovat
Mastný Chobot

pekne

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Nicklas Bendtner could be set for a return to the Premier League with Newcastle interested in the out-of-favour Wolfsburg striker.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Horší než Cissé být nemůže.

Reagovat
salami

vždycky jsem ho měl rád, ale šel dost dolů, nicméně radši bych bral jeho než Dosta, když už máme nakupovat ve Wolfsburgu

Reagovat
smazaný uživatel

Dost je jednička pokud vim, Wolfsburg prachy má, takový přestup by byl dost nereálný pokud by Wolfsburg nekupoval někoho dalšího. Bendtner je akorát další průměrák se špatnou morálkou, takhle ten tým nikdy nepostavíte.

Postoval jsem to spíš jako sranda rumour, ale koukám, že vůle by tu byla

Reagovat
salami

i z mýho příspěvku je cejtit, že to neberu nějak vážně, možná se objevil na nějakym našem širšim seznamu, tim to hasne, navíc i vim jak klesá níž a níž, nicméně ho mám furt rád, takže by mě to i docela potěšilo, číslo jedna je pro mě ale nicméně i nadále Austin, co se týče výběru utočníka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

četl jsem to na Bildu

Reagovat
fff

Origi si zranil koleno zrejme.

A chceme Caulkera na hostovanie do konca sezony.

Jeden z horsich dni toto .

Reagovat
smazaný uživatel

mozno im sturridge povedal ake to je super simulovat, nemusis chodit na treningy, platia ta, a vsetci sa chytili a hravaju v nejakom doupe spolu fifu

Reagovat
fff

Hraju tam LM a boja sa vratit do reality.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
vodka
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

ale ved Klopp nemal ťahať priemerákov,

Reagovat
fff

Tak ziadny uzasny vyber v zime nie je, to je jasne. Hoci Caulker teda prekvapil aj mna.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aj tak je to vtipné. Z QPR na hosťovanie do Saints, kde sa vôbec nepresadil a prednosť pred ním ma aj Yoshida , načo si ho následne vyhliadne Liverpool

Reagovat
fff

Ked to takto rozpises vyzera to este horsie, takze dik.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hostovanie, Zayo

Reagovat
nani92

aj Falcao bol hosťovanie

Reagovat
smazaný uživatel

a ake drahe a nezmyselne

Reagovat
nani92

stále dávalo viac zmysel ako Caulker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

No zjavne.....

Reagovat
minoLFC

Reagovat
kiwwi

@SpursOfficial

We're delighted to announce that @Dele_Alli has signed a new contract with the Club which will run until 2021. #COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mul

Reagovat
BrainBlender

Pokud udrzi formu (v jeho letech pretezko), tak pristi leto do Realu za 100m €

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

V první sezóně na novým stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

je někde kolik bral a kolik bude brát?

Reagovat
smazaný uživatel

12 -> 24, zřejmě.

Reagovat
Usty

beru, že je to dvakrát tolik, ale za ty výkony a nezpochybnitelnej potenciál bych čekal 40-50 aspoň

Reagovat
smazaný uživatel

To má Kane a třeba i Vertonghen (který teď taky dostal nabídku na prodloužení společně s Dembélém). Takhle se postupovalo i u Harryho, tím zdvojnásobováním. Na konci sezóny, jestli budou pokračovat, vsadím, že dostanou další nabídku, Harry ke stovce a Alli k těm 50. U nás je svět ještě v pořádku

Reagovat
Usty

Reagovat
Hokaido

Sympatickej přístup, no.

Reagovat
Jardin

Reagovat
vrabejka

Liverpool are hoping to sign Steven Caulker in time for him to be available for Arsenal tomorrow. He could train at Melwood today. [Echo]

Lol :D

My jsme tragedi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
vrabejka

fakt radši obětujem debakl s Arsenalem a MU s lucasom na stoperovi kdyby jsme pak koupili top stopera než aby jsme to vyřešili nakupem Caulkera.

Reagovat
smazaný uživatel

*hostovanim, Janko

Reagovat
fff

Ma prist na pol rocne hostovanie, nikto nic nevravi o nakupe.

Reagovat
vrabejka

aha tak to je cajk :)

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi traged

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
smazaný uživatel

pls, Caulker je solidní hráč

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

na Tottenham

Reagovat
kiwwi

z Tottenhamu odisiel, pretoze nebol solidny ani pre nich...kazdopadne Liverpool je nizsie, cize by to sediet mohlo

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

neplac Vladino, furt je to lepsie jak Lucas

Reagovat
B3n

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
vrabejka

my musime cilit na jine stopery. Papadopoulos, Sokratis, Schar, Subotic,

Reagovat
smazaný uživatel

Probuď se už z té diskotéky.

Reagovat
vrabejka

mame Kloppa mužeme si dovolit kohokoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

mohli si to dovolit MU bez poharu a to měli na lavičce tu nulu Gaala.

Reagovat
bbbauch

MU > Liverpool

Reagovat
vrabejka

uvidime v nedělu

Reagovat
bbbauch

nedelni vysledek na tom nic nezmeni

Reagovat
vrabejka

my vas příští sezonu začneme stahovat v počtu titulu. Next season will be our!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, ze hovoris ako dlhomesacny fan leicesteru

Reagovat
Busby babes

letos uz 12. ledna?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

*ours a určite nebude, Klopp max uhrá LM, aj to s tými vašimi tragédmi len tak-tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ten Schar co nehra v poslednom Hoffenheime ?

Reagovat
vrabejka

proto by jsme ho měli kupit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

nechápem, čo sa tu z neho robí... V zime ťažko zoženieš niečo lepšie a Liverpool pri tých zraneniach môže byť rád aj zaňho.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

ti nejvetsi

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem stale ten hejt bohuzial mame zranenych skoro vsetkych stoperov, a Caulker je zrovna k dispozicii tak nebudu to musiet vybavovat tyzden ked mame teraz zapasov jak nadrbanych

Reagovat
Hokaido

Steven Caullström

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Áno, ste.

Reagovat
kiwwi

tak Liverpool chce mat Caulkera ready uz proti Arsenalu

Reagovat
fff

To moze byt silny pribeh ... alebo trapas.

Snad bude moct hrat ten Sakho s Kolom, po zapase s MU by uz zrejme mohol hrat Lovren a Caulker by sa teoreticky dostal do hry minimalne. Skrtel sa vrati ...

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
fff

Vies ako ... ja dokazem byt silny optimista.

Reagovat
vrabejka

Duso Martin bude chybět ještě 2 měsíce :)

Reagovat
fff

Duso? Duso? Ja Duso?

Boze moj mal by som to tu uz asi zabalit ...

Reagovat
vrabejka

Tak těžko máš na občance jmeno fff Lakatoš. Nějak tem musim oslovit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jany, ty si troll

Reagovat
vrabejka

ted jo no přiznávám

Reagovat
fff

ok

Ale pre ujasnenie, Duso je bubble, nie ja.

Reagovat
patas92

ty si Duso Martin....to je neco jineho

Reagovat
smazaný uživatel

ked vrabejkove zdroje tvrdia ze si Duso tak by som tomu veril

Reagovat
fff

Kurva ...

Reagovat
smazaný uživatel

Dušo nezvládá

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Na půl roční hostování..proč ne všechno lepší než tam vidět hrát Lucase

Reagovat
vrabejka

Lucas tam bude stejně dobrý jako Mascherano

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to už neni normální

Reagovat
vrabejka

myslim na psotu stopera!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jo fakt? to by mi bez tebe nedošlo..Mascheranovo plivanec je lepší než Lucas

Reagovat
fenixLFC

*iloriho

Reagovat
smazaný uživatel

Čím dřív půjde pryč, tím líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně pro Liverpool to není zas až tak špatný příchod.. nemyslím si, že si můžou teď v lednu nějak vybírat a Caulker má aspoň zkušenosti s PL, když už nic jinýho.

Reagovat
fenixLFC

lenze ked nehra ani v sotone ktorého obrana je k nicomu...a najma ked dostali tu 6, tak vacsina isla cez neho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak k ničemu, že dostali v lize tolik gólů, co LFC.

Reagovat
fenixLFC

pretoze lvierpoolska defenziva posledného dva a pol roka bola nepriestupna a to ze tim ktory mal jednu z najlepsich obran v lige ma rovnako inkasovaných golov ako tim ktory na obranu sral je smutne

Reagovat
smazaný uživatel

Přeháníš s tím, že 24 gólů ve 20 zápasech je "obrana k ničemu". Přeháníš i s tím, že LFC sral na obranu. Rodgers se to snažil řešit, a to nemluvím o Kloppovi. A asi ne náhodou šla obrana Saints dolů po odchodu Schneiderlina. Druhá věc je, že Caulker má v PL 144 minut tuhle sezónu

Reagovat
fenixLFC

v kontexte pod koemanom k nicomu je. Aj minulu seoznu az tak neexcelovali v utoku, ano sem tam dali kefu ale vacsinou to bolo tesne a tazili zo zabezpecenej obrany. Teraz im chyba okrem morgana aj clyne a forster. Ja ich vidim celkom casto a okrem strielania golov je rpave defenziva obrovskym problémom, kolkokrat ich podrzal iba brankar aby nedostali este ovela viac golov. Ide o to ze caulker sa tam nepresadil cez yoshidu (dokial este nezacal hravat van dijk) a celkovo ze tolko toho neodohral hovori za vsetko...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nejde k nam ako posila do zakladu na celu jar ... proste len ako zaskok

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

Guardiola: "When I sign a contract I will announce it immediately," he said. "Maybe it will be two years until I will coach a team in England."

hmm tak na koho koniec caka, LVG, Wenger alebo Pelle?

Reagovat
Mastný Chobot

na Wengera, to je tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Grahf

tak bolo by divné teraz podpisovat kontrakt trebars v city,kdeze pele tam bude konca sezony ale dohodnuty uz moze byt davno.

Reagovat
kiwwi

tak potom naco ta poznamka o 2 rokoch?

Reagovat
smazaný uživatel

Mind games

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

jasné, že kontrakt ešte nepodpísal, ale je už dohodnutý. Týmto vyhlásením len chcel ubrať z tlaku na bedrách anglických manažérov, najmä Pelleho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Duso, si to ty?

Reagovat
vladis271

Počkaj Ivan. Ty si fakt myslíš, že kvôli tomuto vyhláseniu a kvôli tej zmienke o maybe 2 years je nejaká šanca, že nie je dohodnutý s Citizens?

Deluded Ivan, veď je to očividné. Všetci sa posledné mesiace čudujeme, aj pundits v anglicku, že je to nefér voči Pellemu, ktorý reálne bojuje o titul v lige. Zbytočne ho to dostáva pod tlak. A je to celé divné.

Pravdepodobne si to uvedomilo aj vedenie v City, že kvôli Pepkovi by bolo zlé zahodiť túto sezónu. Nezvládli to, no. Malo sa byť ticho.

Tak prišiel Pepek s týmto vyhlásením. Ale, že budú niektorí mufani takí deluded, že im toto vyhlásenie dá nádej, že v lete Pepek neskončí v City? wau.

Reagovat
kiwwi

ja si myslim, ze kludne moze skoncit v Arsenale napr.

to ma byt pre mna nadej ci co?

Reagovat
Nikikrew

isto nie

Reagovat
B3n

Podle mě může s klidem být v příští sezoně v jakýmkoliv klubu BIG4. Největší šance jsou asi i tak v City, Chelsea a MU tak nastejno, řekl bych. A Arsenal má asi nejmenší šanci, jen kvůli tomu, že Arséna nevyhodí, ale musel by odejít sám, čemuž ještě letos nevěřím.

Reagovat
kiwwi

Arsena nemusia vyhadzovat, pretoze ma zmluvu do 2017 (co by zodpovedalo tym 2 rokom o ktorych hovori Guardiola), ale ma tam vraj nejaku klauzulu, ze sa zmluva moze prerusit uz v roku 2016 za nejakych okolnosti (neviem presne ako to tam je postavene, mozno budu vediet viac gunneri)

podobne to ma asi aj van Gaal....a Pelle, ten vie a je zmiereny s tym, ze keby dohodli Pepa, tak leti

ja davam najmensie sance Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Našťastie je v tomto Chelsea takmer nezapojená

Reagovat
B3n

Proč nejmenší Chelsea ?

Reagovat
kiwwi

Pep nechce mat nad sebou nejakeho majitela, ktory mu bude nieco hubovat do prace a nemal by ziadnu istotu, navyse nemyslim si, ze Pep stoji o nejake zrovnavanie s Mourinhom, comu by sa v Chelsea samozrejme nevyhol

Reagovat
B3n

No, já myslím, že doba, kdy rozhodoval o nákupech Romka, už je za náma. Stejně tak pochybuju, že kecá managerům do práce. Naopak to, že chodí na zápasy a tréninky i děcek beru pozitivně.

A jistotu ? První sezonu by dostal stoprocentně, v druhé už by byl titul ( to si upřímně myslím, že se stane, ať už půjde kamkoliv z BIG4 ) a po té by ho nevyhodil. Třetí sezona by se stejně tak hrála nahoře, takže si nemyslím, že by byl vyhozenej. Stejně Pepek říkal, že dýl, jak tři roky u týmu nevydrží, ne ?

Akorát s tím srovnáním s Josém musím souhlasit, věřím, že o to nestojí a nevyhnul by se tomu určitě.

Naopak pro Chelsea může hrát Londýn, oproti Manchesteru, jakous takous roli. Finance dostane všude relativně podobný na přestavbu, těžko říct, kdo by dal víc jemu osobně. A hráčskej materiál, co už je v klubech, bych řekl, že by využíval víceméně stejně, resp. v každým týmu je pár hráčů, co by hrálo i pod ním a hodilo se mu do stylu. Ale to už jsou samozřejmě jenom tipy.

Reagovat
kiwwi

vy si furt nahovarate take neuveritelne veci, az tomu potom uverite...

v druhé už by byl titul ( to si upřímně myslím, že se stane, ať už půjde kamkoliv z BIG4 ) a po té by ho nevyhodil. Třetí sezona by se stejně tak hrála nahoře, takže si nemyslím, že by byl vyhozenej.

nevyhodil Roman takto aj Mourinha aj Ancelottiho? Ja si fakt nemyslim, ze Pep stoji o taketo zaobchadzanie

Reagovat
kiwwi

resp. aby som to povedal presne, myslim si, ze Pepovi dost zalezi na tom, aby z neho nebol manazer, ktoreho odniekial vyhodili a podla toho si aj bude vyberat svoje dalsie posobisko...v Chelsea mu to vyhodenie hrozi jednoznacne najviac

Reagovat
B3n

lol, nemůžeš přece házet lidi do pytle podle ostatních.

Nevzpomínám si, že by byl Mourinho, nebo Ancelotti vyhozenej rovnou po titulu. Mourinho teď po krizi, jakou Roman ještě nezažil ( a i tady se dá vypozorovat nějaký zvětšení Romanovi tolerence, a těžko říct, jak by se ve stejné situaci chovali jiný kluby ). A Ancelotti dostal celou sezonu po tom, co udělal titul. Ani jedno netvrdím, že je správně, ba naopak. Ale to co jsi napsal v prvním příspěvku je hloupost.

S tím druhým příspěvkem už souhlasím, i když jsou to taky jenom dohady.

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

chod si radšej zabehať Paľo.

Reagovat
smazaný uživatel

a do sluchadiel Elan, ale nie prilis nahlas, aby ho nezrazilo auto

Reagovat
vladis271

bežcov so slúchadlami som nikdy nechápal. Ako, rozumiem tomu, že to môže byť osviežujúcejšie. Nikdy som so slúchadlami nebehal, pretože nebezpečenstvo mi prišlo príliš veľké.

Reagovat
smazaný uživatel

A to behas po dialnici ci ci Ja by som bez sluchadiel nezabehol ani stovku.

Reagovat
vladis271

Striedam cestu a štrk. Polné cesty v tomto počasí sú kvôli blatu neprijateľné. Ale kedže určitý významný úsek tvorí aj cesta (síce nie dialnica, či hlavná cesta), kde občas nejaké to auto prejde, príde mi to nebezpečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor na kolena, ak behas casto po betone .

Reagovat
vladis271

O tom mi niečo hovor. Pred vianocami som šiel ako magor, beh po betóne, posilka skoro každý deň. Asi aj pretrénovanie, závrate a točenie hlavy pri cvičení, možno až nábeh na úzkosť kvôli tomu. Kolená v prdeli, musel som trocha ubrať, pridal som aktívny strečing pred behom a pomalý výklus na konci behu. To pomohlo na tie kolená.

Reagovat
smazaný uživatel

strecing po aj pred cvicenim je dolezity

Reagovat
smazaný uživatel

k vám na Slovensko ještě nedorazila informace o strukturovaném běžeckém tréninku? Protože to co provádíš je higway to helll.....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja beham dost, ale tiez na hulvata. Nemas k tomu nejaky rozumny link? Lebo clankov som sa uz nacital x, ale okrem toho ze si casto protirecia, tak su to blbosti aj volnym okom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja na hulvata beham aj maratony

Reagovat
smazaný uživatel

Doslovne maratony? Povedz, ze nie

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

rozumný link z internetu ti nedám, já mám originální strukturovaný běžecký trénink od trenéra britrských vytrraleckých reprezentantů a ono to opravdu skvěle funguje, bez toho jen tak bezcílně pobíháš a koleduješ si o zranění, se strukturovaným tréninkem doopravdy trénuješ - efektivně, bezpečně a zábavně a pokud to neflákáš, tak jdeš hodně nahoru. V zásadě platí, že nejprve 13 týdnů trénuješ obecnou vytrvalost, a pak najíždíš na specifický maratónský trénink pro rozvoj rychlosti a naučení se těla spalovat tuky namísto sacharidů i při vyšší tepovce, což se ti na 30km opravdu hodně hodí....

Reagovat
smazaný uživatel

Ja behávam takmer stále len po asfalte a je to zatiaľ úplne v pohode. Ono to kardio treba ku ťažkým tréningom v gyme zaraďovať postupne, keď si naložíš hneš dvojfázovky, alebo cely týždeň bez jediného dňa oddychu, tak je to dosť šok. A zas ide aj o to, aký náročný beh vykonávaš. Ja si dávam stále cca 30 min, viac nie (nikdy sa to nepriblíži hodine, potom strácaš aj z objemu) a tým pádom to rátam ako voľný deň kedy som regeneroval. Samozrejme normálne tempo, žiadny HIIT. Zo začiatku som dával intervaly a stehná + kolená to nezvládali. Teraz vpohode 2x týždenne nohy v gyme + min. 2krát kardio po asfalte a je to ok. Tu by som odporúčil si priblížiť regeneráciu a oddych z dlhodobého hľadiska - ak ideš ako drak napr. 3 mesiace vkuse, tak je samozrejmosť si potom dať týždeň pauzu (myslím od gymu), alebo ak nevydržíš tak aspoň na ten týždeň zhodiť váhy na minimálne a urobiť si jeden oddychový týždenný split, aby si kĺby aj svaly oddýchli. A potom ideál nájsť nový plán, nový systém a človek sa podstatne rýchlejšie zlepšuje aj silovo aj objemovo.

Reagovat
vladis271

Ja som dával dvojfázovky aj pri robote, deň žeby som mal oddych v zmysle ani beh ani posilka? Taký nebol. No a teraz sa snažím skôr raz to raz to. Nejaký deň oddych úplne. Ono sa to môže zdať zvláštne, ale v určitej fáze je najťažšie práve naučiť sa oddychovať a vypnúť od toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno tak som to myslel, že si dáš voľný deň bez veľkej fyzickej záťaže (do ktorej nerátam nejaké kratšie kardio). Aspoň raz v týždni je to nutnosť, môj názor.

Reagovat
vladis271

Ked už to tu je toto vlákno, skúsim otázku. Čo im môže byť, keď sa mi začne asi po 15 minútach v posilke točiť hlava? A mám mierne závrate? Osobne si myslím, že to je len v hlave. Pri behu to nemávam nikdy. google ma nastrašil s nejakou ischemickou poruchou srdca, niečo také. EKG bolo ale perfektné, tlak na 25 ročného človeka nebol zlý. Pri počúvaní hrudníka tiež nič doktor nezistil. Na problém s cievami to tiež nie je, bol som na to mladý.. Už ma napadá len chrbtica :(

Reagovat
smazaný uživatel

No, vychádza mi to na to isté, čo mal nedávno kámoš. Nepíšeš, pri akom cviku sa to stáva, jemu sa to stávalo pravidelne pri benchi, a dospelo to až k tomu, že nebol schopný ďalej cvičiť a dokončiť tréning. U doktora tiež nič moc nezistil, potom sa dal na masáže a tam mu povedali, že má zaháknuté nervy v chrbáte a pri cvikoch, kde na tie miesta tlačil, tak dostával závrat a točila sa mu hlava. Bolo to z priťažkých váh a nadmerného cheatingu (príťahy veľkej činky v stoji, veslá, ale aj trapézy). Bolesť chrbta nepociťoval a tak o tom dlhú dobu netušil.

Reagovat
vladis271

yop, toto. Tie masáže pomohli? Vrátil sa k cvičeniu? Ja som skrátil tréningy. Vždy to u mňa vyvolá paniku, ale sranda je, že po 15-20 min pocvičení som zas ako rybička. Len nvm, či mi pri tom cvičení hrozí skutočne nejaké nebezpečenstvo alebo nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno pomohlo mu to a postupom času je všetko ok, teraz si ale dáva pozor na cheating a zbytočne nepridáva váhy.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Ako píšeš: klasika strečing alebo tá kĺbová výživa, aj keď tú som zatiaľ neužil ešte vôbec.

Reagovat
smazaný uživatel

K tej hudbe - ja ju mám tiež stále a to som napr. včera šiel väčšinou po cestách lebo moja obvyklá trasa bola komplet zamrznutá, a človek ak si to nedá úplne nahlas a vníma aj okolitý svet, tak podľa mňa nie je problém. Jedine že by si sa niekde blízko auta šmýkol a spadol mu rovno pod koleso

Reagovat
wild

Reagovat
wild

ja by som nevedel behat bez sluchadiel. Samozrejme, netreba behat po ceste

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa nam prosika povedal by som mu nech pobozka wengerove nohy a potom by som nad tym uvazoval

Reagovat
Mastný Chobot

ty si barbar, Kubo

Reagovat
smazaný uživatel

aj Bellerin je

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Alli, parada

Reagovat
vrabejka

Lukaku bude fit na City

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně prohrajete

Reagovat
vrabejka

Everton vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Alli Zaslouženě.

Reagovat
vladis271

Ale hej. V zime nikoho nezoženieš. Navyše reálne hrozil na CB Llori alebo Lucas proti Arsenalu. Lucas, ktorý by z tej pozície vyrobil za zápas tak 4 priame kopy z 20 metrov od brány.

Reagovat
fff

Ale vsetky by vyrobil s usmevom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

dokonca na tvari kazdeho divaka, aj faulovaneho hraca.

Reagovat
Mastný Chobot

on má taký falošný úsmev, vždy mi to pripomenie výraz tohto týpka v 1.51

https://youtu.be/VLnWf1sQkjY?t=109

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je?

Reagovat
Mastný Chobot

Nepoznáš Lonely Island? To je najlepšia kapela svojho druhu, géniovia. Pusti si Jack Sparrow, Like a Boss alebo Shy Ronnie 2 s Rihannou <3

Reagovat
smazaný uživatel

Ne vidím to poprvé jen toho frajera sem poznal z filmu

Reagovat
smazaný uživatel

john la joie bol lepsi

Reagovat
Mastný Chobot

to je ten s genitáliami? ten je fajn, ale na týchto týpkov nemá nič. Za prvé, preto, že sa pri tých textoch smeješ jak sviňa, za druhé, preto, že majú super klipy k tým songom, za tretie, preto, že tie songy sú vlastne fakt dobré, rytmické a dajú sa počúvať samé o sebe a za štvrté, preto, že majú vždy featuringy s nejakými super ľuďmi (Riri, Michael Bolton, Kendrick Lamar, T-Pain alebo ten Zach Galifianakis, či jak)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne je tam Andy Samberg uz se nemuzu dockat, az zacne zase Brooklyn 99... no a jinak ja se vubec nedivim, ze ta hudba je docela dobra, staci aby Andy neco trochu obslehl od manzelky a hned to musi byt kvalitni

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ten mal tak 2-3 dobre veci, oni toho maju viac fajnoveho, aspon podla mna

Reagovat
vodka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kvasha16
Reagovat
Mastný Chobot

za mňa Jack Sparrow, to si dodnes pamätám, keď som to prvýkrát videl...

Reagovat
I am Mancunian

za mna i just had sex

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

https://youtu.be/lQlIhraqL7o

to je genialne, som to nepocul par rokov

Reagovat
Mastný Chobot

Jessica <3

Reagovat
smazaný uživatel

to je která?

Reagovat
Mastný Chobot

nepoznáš Jessicu Alba?

Reagovat
smazaný uživatel

n

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, asi ne :) v cem hrala?

Reagovat
smazaný uživatel

jo Sin City akorát.. tak to si nepamatuju samozřejmě, jinak nevim odkud bych ji znal, v ničem pořádnym zdá se nehrála..

Reagovat
r.mrazik

v takovy ty srackoidni Fantastic four...z hodne let zpatky...

Reagovat
Mastný Chobot

tak ale patrí k najkrajším ženám na svete

Reagovat
smazaný uživatel

nejkrásnější žena na světě usíná každý večer vedle mě na futonu

Reagovat
r.mrazik

nejkrasnejsi? vedle tebe? a na FUTONU?!

Reagovat
smazaný uživatel

tak víš jak, většinou je zvyklá spát někde ve spacáku na tvdý zemi, takže futon je potom jak královská postel s nebesy

Reagovat
r.mrazik

jasny jasny...jestli spi na futonu,tak musi byt celkove nej...

Reagovat
vodka

Machete

Reagovat
smazaný uživatel

btw nevis jestli trojka vazne bude??

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt ju nepoznas? fuu Spy Kids 4D si nepozeral?

Reagovat
smazaný uživatel

Spy Kids nikdy... mi to vzdycky uz podle nazvu prislo jak picovina

Reagovat
smazaný uživatel

ved hej aj je ja som to len zazrel nekde v telke a chvilu ju tam videl

Reagovat
kvasha16

ja som raz tak zacal pozeral Moulin Rouge kvoli Nicole

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nepoznas Flippera?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak Blake tiez neni na zahodenie, aj ked Jessica je Jessixa

Reagovat
kvasha16

nj, tiez dobre , ale najviac wtf je asi toto od nich

https://www.youtube.com/watch?v=X0DeIqJm4vM

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

topka

Reagovat
Mastný Chobot

a Threw it on the ground

"maan, that's not my dad, that's a cellphone"

Reagovat
smazaný uživatel

Jj toto je najlepsie

You think im stupid?

Reagovat
patas92

ještě Boombox

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle ultrasračky posloucháte jako nějak vážně, nebo z recese? Hudba elektrická (kdyby ji aspoň použili nějak originálně), zpěv nula, do toho ty frajírkovský pózy. Text asi může někoho pobavit, ale pro mě to teda nezachrání.

Reagovat
Mastný Chobot

ty frajírkovská póza úplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi aspoň odpověz, ne?

Reagovat
Mastný Chobot

čo ti mám povedať? keď to nechápeš, tak ti nemám čo povedať. Je to recesia, parodujú všetky udalosti a trendy v USA, s frajírkovskými pózami si tak mimo, že mi to je až ľúto. Tam vôbec nejde o nejaké hudobné umenie, je to sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí říct: je to celé recese a tak to i posloucháme a jsem doma. Nechtěj po mně, abych ze dvou songů poznal, jak to myslí. Neznám trendy v USA, jak mám poznat tu parodii...

Reagovat
Mastný Chobot

je to celé recese a tak to i posloucháme a jsem doma

Reagovat
Mastný Chobot

ale pôjdem si zahrať večer kalčeto, ak to nevadí

Reagovat
smazaný uživatel

V jedenáct ať jsi doma.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tam ide skor o ten text nez o ten spev .. tak neviem co tu traposis

Reagovat
smazaný uživatel

Proč trapošíš? Se ptám jenom. Protože už si fakt nejsem jistej, jestli tohle je nebo není normální hudební vkus současnosti. Nepoznám to prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ptat se da i normalne

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď tak zatraceně korektní, sakra

Reagovat
kvasha16

ved to cele je totalna recesia

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Kopac

https://www.youtube.com/watch?v=BKQ6nINAeq8

Toto je asi najvacsia chujovina z tych chujovin co nahrali

Reagovat
kvasha16

tiez solidne wtf

Reagovat
I am Mancunian

pre mna asi motherlover

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt sedi

Reagovat
Dray

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

shelvey má ist do newcastle že dnes má prebehnuť zdravotná viete o tom niečo.?

Reagovat
smazaný uživatel

Vieme o tom. Dnes tam fakt podstúpi zdravotnú prehliadku a následne podpíše zmluvu.

Reagovat
kissak

již to tu bylo několikrát inzerované jukni nahoru. Údajně již má podstupovat zdravotní prohlídku a cena 12m.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Caulker oficiální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Brilliant from Klopp: sign a player so bad it makes your existing players look good

Reagovat
vladis271

na zraneného Kallstroma nemá a dlho nebude mať žiadny january trade or loan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

*injurovaného Kallstroma

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně na Kloppa udělal dojem, když hrál v poháru proti Liverpoolu a Soton dostal šestku.

Reagovat
fff

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to cekali az ho koupi Soton, protoze odjinud uz ani nenakupuji, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

bol tam na hostovani

Reagovat
Busby babes

to je fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

no neni, kedze ho neziskali zo sotonu

Reagovat
smazaný uživatel

Mají tam opci, nebo ho budou v létě kupovat za 30?

Reagovat
Wat

Snad ani jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

za tych 30 v poho... ked na to niekto ma

Reagovat
Nikikrew

A proti nam wonder vykon ako to poznam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

normalka pri nasich problemoch so stopermi

Reagovat
Dray

James Carroll ‏@James_Carroll84

#LFC have signed Steven Caulker on loan until the end of the season. Full story here http://lfc.tv/Av3a

Caulker is eligible for selection against Arsenal tomorrow night #LFC

Reagovat
smazaný uživatel

Rozumne

Reagovat
Mimalu

kdyby byl aspoň první kdo to řekl a ne několikátý v řadě....

Reagovat
tomasinho

Co jsou všichni tak vyjevení z Caulkera? Jako pár let zpátky z něho byl ideální stoper, chtěly ho větší týmy. Ještě si pamatuju, jak jsme tady vedli debatu, jestli Lovren nebo Caulker a dost lidí bylo pro Caulkera. To se z něj stal takový shit, že je tu takový výsměch? V lize naskočím maximálně teď, pokud nebude Sakho. Rozhodně lepší jak Ilori nebo Lucas na stoperu. Po MU už bude i Lovren a za prá týdnů Škrtel, nevidím v tom problém. Zápasů je hodně a v FA Cupu ho využijeme.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
tomasinho

Ne že ideální, ale nebyl špatný, hodně se chválil.

Reagovat
kiwwi

par let zpatky kde ste o nom diskutovali bol trochu inde...bol to talent s potencialom, trochu prehypnuty, ale odvtedy to s nim ide od desiatich k piatim, same hostovacky v druho az tretotriednych kluboch...proste momentalne by onho nejaky klub s ambiciami ani neoprel bicykel

ale lepsi ako Lucas na stoperovi asi bude, to je pravda

Reagovat
tomasinho

Tak je to prostě krizové křízení, na ligu zvyklý stoper, i když šel třeba dolů. Kromě FA Cupu si nekopne, pokud nebudou 3 stopeři zranění třeba.

Reagovat
kiwwi

ako tie 2-3 zapasy by som uz radsej vyriesil nejakym vlastnym materialom z mladeznikov, ale tak je to vasa vec, podla mna je to uplne zbytocne...chalan asi citi sancu ze sa moze ukazat a na lavicke by sedel aj v Sotone, takze nema co stratit, ale od vas je to taky zvlastny krok

Reagovat
tomasinho

Tak zase Sakho není prostě 100% ready a riskovat proti AFC nebo MU nějakého mladíka nebo Lucase, tohle je prostě levné řešení, dostane pár zápasů a v létě nazdar no. Když vlastní materiál není, tak to jinak nejde.

Reagovat
13

škoda Kellyho, to mohl dnes být v klidu vlastní materiál.

Reagovat
tomasinho

Jojo, to zranění mu zničilo kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Na stopera nikoho v juniorce nemáme. Jediný pořádný stoper tam je taky zraněný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Caulker > Skrtel, my vieme Tome

Reagovat
tomasinho

Nie. Caulker > Ilori a Lucas.

Reagovat
Maresma

Radši bych teda dal šanci Ilorimu..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Mi stačilo to, co jsem viděl v FA Cupu. Jestli nedá ani jeden zápas bez křečí, tak nemá co dělat v LFC. Navíc nemluvě o tom, že nevyhrál snad jediný souboj, by ho ve vzdušném souboji porazil i Allen.

Reagovat
smazaný uživatel

u-je-ba-nec

Reagovat
vladis271

je nejaký vyklepaný posledný týždeň Sa bojí nedele.

Reagovat
smazaný uživatel

Boji sa a zaroven zavidi Jurgenka

Reagovat
nani92
Reagovat
vladis271

podľa mňa si až teraz väčšina z nich uvedomí, že je náš. Bude to pre nich taký fatality kick, keď uvidia ako nás vedie proti ich obľúbenému klubu s LVG na lavičke.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mastný Chobot

wow

Reagovat
vladis271

ja som hovoril o mufanoch, ale zabudol som, že zajtra hráme s vami, takže hej, rátaj sa do toho.

Reagovat
Mastný Chobot

ja už som fatality kicked z toho komentáru, ani mi netreba Kloppa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

to skor maresma je toho zastancom, tom je rypac

Reagovat
tomasinho

Převzal moje žezlo no

Reagovat
Maresma

Nelži.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

pro stopera neni tak lehký se dostat do hry, Van Dijk je kvalitní a Fonté neodstavitelnej, že ho předskočil i Yoshida je zvláštní, ale toho Koeman cpe i na beka, třeba Caulker chytí šanci za pačesy

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

Mohamed Elneny is still in Paris but should complete his move to Arsenal tomorrow. Work permit no longer an issue. [@ed_aarons] #afc

Reagovat
oddy

Se ještě 1. února bude řešit jestli jsme to teda stihli nebo ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ci stihol prist fax

Reagovat
tomasinho

Happy 22nd Birthday to Liverpool FC and ‪#‎DieMannschaft‬ rising star, Emre Can!

Budoucí kapitán

Reagovat
Mimalu

dobře vám tak

Reagovat
fff

nas asi najlepsi hrac posledne obdobie

Reagovat
Maresma

Reagovat
tomasinho

Určitě. Pořád má nedostatky (pohyb bez míče, špatné rozhodování, nevyrovnanost výkonů, občas zbytečná karta), ale je skvělý, Až to vypiluje, bude fakt top.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Copak Ol'o?

Reagovat
smazaný uživatel

Zas oblubenec, kt. budes precenovat ...

Reagovat
tomasinho

Ale prd, jenom trochu Sám z něj občas rostu, furt dělá kraviny a vím, že není zdaleka hotový produkt. Ale top potenciál tam je. Tss a jak další oblíbenec? Poslední byl Dagger

Reagovat
Maresma

Máme hrozně podobnej vkus si tak všímám

Reagovat
tomasinho

Jojo

Reagovat
I am Mancunian

and now kiss

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Snad nedopadneme po rozchodu jak ty s Ivanem

Reagovat
fenixLFC

akoze jeden by nezvladal a druhy by v jednom kuse perlil?

Reagovat
smazaný uživatel

a trochu aj Sakho a Hendo

Reagovat
tomasinho

Tak u Henda ale nepřeceňuju kvality. Sympúaťák to je, ale vím, že prostě pokud bychom chtěli hrát o titul třeba, tak by ideálně neměl být hráč, na kterém to stojí, to vůbec ne. Ale dokážu ocenit bojovnost a to, že má vůdčí schopnosti, což mnozí zpochybňují.

Sakho ani tak ne, tam prostě vidím hlavně tu kvalitu (a rád si rýpnu do Škrtela). Jinak jako osobnost mi moc neříká zase, není to hráč jako Dagger, toho jsem fakt miloval, nejvíc ze všech zahraničních hráčů v LFC ever.

Reagovat
smazaný uživatel

holt kvalita z Německa..

Reagovat
r.mrazik

takovy dilema jsem dlouhou dobu nemel,jestli se koukat na nas zapas...

Reagovat
nani92

jak utopiť dr.Mráčka je silné lákadlo

Reagovat
Busby babes

co jinyho bys chtel jako delat?

Reagovat
nani92

učil sa na zajtrajšiu skúšku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ti co maju najlepsie znamky vzdy hovoria, ze sa skoro do toho nepozreli. Skus to.

Reagovat
smazaný uživatel

tomu veri jen ten, kdo k zadny zkousce nikdy nesel :)

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

No ja som to pocuval cele moje studia. Niektori radsejboli ochotni aj prist o ruku od predlaktia dole, ako priznat, ze sa to drtili jak blazni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja nie. Ja som sa to nadrtil ako som len mohol a ptm to pred ostatnými recitoval, len aby som ich nasral. A ked mi vraveli, že jak dobre to viem, tak som im just vravel, že nie, že to sa im iba zdá.

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsie, ked sa opytas nejaku záludnu otazku o ktorej nikto ani netusi co moze znamenat(ani ty) a pozorujes tu paniku.

Reagovat
13

na takové týpky mám před zkouškou většinou štěstí, ale aspoň, že se takhle projeví a člověk už ví, že s nima jít do toho kabinetu je prostě sebevražda.

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

na právech je to u některých oblíbený sport říkat jak na to serou a pak se dokážou geniálně naučit za jednu noc... Věřím to tak každému 10. člověku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa neucim a prechadzam ako nic ... sice mozno nie na najlepsie znamky ale ako nic

Reagovat
vodka

někde existují i kvalitní taháky, ty si vytiskneš 10 minut před zkouškou, proletíš, kde tam co je a na ústní nejdeš kvůli tomu, že si známku zlepšovat nechceš.

Reagovat
smazaný uživatel

Tahaky som nikdy neovladal. V kazdom pripade som mal pomerne dost cisto ustnych skusiek.

Reagovat
vodka

mě jednou na zkoušce pobavilo, jak sem to docela posral a na ústní mi pak řekl, že si mě pamatuje z přednášek, takže mi to D dá... na přednášce sem přitom byl jenom na té první a ještě ani ne na celé...

Reagovat
salami

tak to záleží na typu školy a zkoušky

Reagovat
smazaný uživatel

no pak ale nemáš nejlepší známky, žejo :) koukni na co jsem reagoval.. projít za tři jde s tahákama a bez učení na hodně školách

Reagovat
smazaný uživatel

Známkař . Jsem měl za to, že tenhle druh vyhynul už na střední

Reagovat
fff

Nie ze znamkar. Ale ja som napr. nedokazal ist na skusku nepripraveny. A ked uz som sa pripravoval, tak som to nevedel tak, ze povrchne. A tak

Reagovat
pa3ce

mám to tak isto

Reagovat
vodka

tak tam kde nebyla ústní, tak to šlo u něčeho dát stejně na A v pohodě, někdo ty testy nemění, jak je studium dlouhé... nebo mění, ale u zkoušky můžeš pomalu normálně listovat v sešitě...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je pak ještě zoufalejší škola než naše a to jsem si myslel, že už je jen ekonomka

Reagovat
vodka

stavárna, no... ale samozřejmě to tak nefunguje u všeho...

Reagovat
r.mrazik

listovani v sesite nepamatuju...za nas to bylo vostrejsi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Takych kokotov klamarskych neznasam

Reagovat
Trand

Reagovat
13

Reagovat
nani92

len hrajú formu pred kamarátmi :)

Reagovat
Mastný Chobot

to, ako gooner-alibista, robím aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale si predstav teraz, ze sa budes chvalit ze ako si sa ucil a buum najhorsi vysledok. Toto je prava hanba no.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

budes mlcat, chvalit sa nemusis

Reagovat
Mastný Chobot

a ked sa spýtajú "vieš to", tak povieš čo?

Reagovat
Lacko_Boh

uvidíme yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
smazaný uživatel

to pouzivam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

aj s tým yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah?

Reagovat
Lacko_Boh

ty si taky goonersky lacko_boh ?

Reagovat
nani92

"uvidíme, záleží ako sadnú otázky"

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
smazaný uživatel

v preklade neotravuj ty truba, mal si sa ucit

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

mam stahnuty straight outta compton, nevidel jsem fargo...nebo si po netu zahrat multak Battlefieldu4/GTA5...

vlastne tech veci,ktery potesi vic je nejak hodne...

no...ale asi si dam dneska sebetryzneni a ty deti vymlatim az potom na zklidneni

Reagovat
smazaný uživatel

A sakra, SOC Som vedel, že je niečo v neporiadku a to je ono. Stále na to zabúdam.

Reagovat
Busby babes

presne. budu mit podobnej plan. Po zapase pujdu povrazdit nejaky decka do Falloutu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Paul Jones

Remember this one, Reds? The Welsh stopper signed on loan from Southampton during a Liverpool injury crisis in 2004! He was only needed for two matches, after which he was then sent back to Southampton and eventually sold to Wolves. He retired in 2008 after a short stint at Bognor Regis, but did rack up 50 caps in total.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Ten plešatej.

Reagovat
minoLFC

ten skinhead

Reagovat
fenixLFC

ten olov kamarat

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

inak na takejto rozmazanej fotke vyzera brutalne ako jeden manik co ma chcel zmlatit

Reagovat
13

Chceš ho k vám?

Reagovat
smazaný uživatel

Chci. Nemáme momentálně v kádru hráče, co umí dát přihrávku jako on. Jen nevím, jak to chce McClaren stavět, ale on by určitě měl hrát, pokud se to dotáhne.

Reagovat
13

no já moc nechápu, kdo by za něj v tom středu pracoval dozadu..

Reagovat
smazaný uživatel

Saivet má přijít jako CM/DM jestli to chápu správně. Necháme se překvapit. Každopádně to znamená konec nebo přesun COlbacka s Anitou na levýho beka.

Reagovat
fenixLFC

pravdepodobne saivet

Reagovat
fenixLFC

alebo aj nie

Reagovat
smazaný uživatel

NHL OT: Riso Panik dnes v noci debut v drese Chicaga proti Nashvilu.......Mal by hrat s Toewsom a Hossom v 1 formacii

Reagovat
smazaný uživatel

#Blackhawks lines: 65-19-81, 72-15-88, 11-24-86, 53-70-28. No Panik on them today.

Neřekl bych.

Reagovat
nani92

no ja verím viac dušovi než nejakým nezmyselným číslam

Reagovat
smazaný uživatel

dalsie zle rozhodnutie

Reagovat
smazaný uživatel

ospravedlnujem sa, az proti MTL alebo TOR

Reagovat
ďuriLFC

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

to sa pise uz tyzden a stale nic

Reagovat
smazaný uživatel

dnes nie az buduci zapas

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.slovaknhl.sk/26723-panik-dnes-trenoval-hrat-vsak-nebude-co-si-od-neho-slubuje-bowman.html

inak k Risovi, velke sklmanie, ten hrac ma(l) velky talent, dostal uz dost sanci a asi to neuniesol psychicky.. za to napr. Jurco nedostal podla mna adekvatnu sancu, jeho ofenzivny talent vedenie DRW eliminuje defenzivnymi povinnostami a stavanim do 4.utoku, s priemernym IT necelych 9 min., a neverim uz tomu, ze by sa presadil v Detroite, je jedna vec spravit z neho two-way kridlo, druha vec je davat do 4.utoku s defenzivnymi ulohami takeho technickeho tvorcu hry ...

Reagovat
smazaný uživatel

a je toto uz posledna sanca pre Risa, ak s nim fakt rataju do prvych troch formacii a neklamu... dufam, ze sa chyti, ale nedavam mu velku sancu

Reagovat
iamek

James Weir, 20, is the latest youngster to experience matchday with the first team. The midfielder has travelled with United to Newcastle this evening...

Reagovat
Busby babes

De Gea, Young, Smalling, Blind, Darmian, Schneiderlin, Fellaini, Lingard, Herrera, Martial, Rooney.

Kvetak.

Reagovat
Busby babes

subs: Romero, Borthwick-Jackson, McNair, Weir, Mata, Pereira, Memphis.

Reagovat
EXoRcIsT

krasne zapas sa nezacal a uz som nasrany :

Reagovat
iamek

Afro

Reagovat
Busby babes

to uz bych radsi dal na ten stred Herreru a hral jen s jednim DM a dopredu Memphise nebo Pereiru kdyz uz teda chtel posadit Matu.

Reagovat
wild

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

A Adnan hral vcera za U21? nebo ze neni ani na stridacce. chapu, ze toho moc neodehral, ale tak snad v tom Dortmundu trenoval, takze fit by mel byt...

Reagovat
EXoRcIsT

to je tak LVG berie ze ked napr. taky Adnan hoc trenoval stale tak podla neho nema kondicku to je to iste ked Herrera tyzden nehra a potom nabera mesiac kondicii ale keby sa zrani Fellaini na 2 mesiace tak mu staci 1 tyzden na nabratie kondicie

Reagovat
r.mrazik

Nene,nehral protoze mel jit s ackem...zelva no

Reagovat
Busby babes

trolling level LVG...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

pekne, to vyzera dobre

Reagovat
Busby babes

no ani ne. ten Kvetak... chjo. ale po tom, co na nej ted tak nadavam, tak cekam ze da nejmin gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvoli jednemu hracovi nebudem nadavat na celu zostavu predsa.

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

už aj Ivan sa cuká a ty furt ostávaš na svojom.

Reagovat
smazaný uživatel

na com ostavam? to akoze jeden hrac, ktoreho v zostave nechceme, znamena, ze treba nadavat na celu zostavu?

Reagovat
smazaný uživatel

j

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

s tym Fellainim uz nie je LVG vtipny

Reagovat
r.mrazik

Kvetak!!

Reagovat
r.mrazik

Ale nehraje mata...parada

Reagovat
Busby babes

no nevim... tim to uplne nezachranil

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
nani92

pekná a hlavne víťazná

Reagovat
smazaný uživatel

Až na strom super

Reagovat
kiwwi

stacila jedna zmena, Depay alebo Mata namiesto Fellainiho a bolo by to skvele...takto je to ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

600. pre vyhru LFC

Reagovat
vladis271

Ktovie komu zas zajtra budú fandiť mufani. Predsa len, Arsenal je ich rival v boji o titul. Asi klasicky xko, či?

Reagovat
EXoRcIsT

Arsenal v titul s LVG nedufam tak nech to Gunners vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

X, Palo zalezie do kanalu

Reagovat
smazaný uživatel

Kozak v zostave, dnes vyhraju

Reagovat
smazaný uživatel

tak isto Payet, skoda ze som mu dal len Vcko vo fante

Reagovat
smazaný uživatel

a tu zase

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

A já vůl dal Hennesseyho do fanty. To budou jatky.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

proroctvo sa naplnilo

Reagovat
Mastný Chobot

Afobe starts for Bournemouth

takže mám jasno

Reagovat
Pigeon

ten Herrera se mi nelíbí na podhrotu. Měl by hrát vedle Morgana

Reagovat
EXoRcIsT

neboj sa tam sa bude motat Fellaini vlastne on sa bude vsade motat ale nikde nebude velmi platny

Reagovat
Pigeon

tak radši Fellaini na podhrotu a Herrera pod ním. Dávalo by to větší smysl. Jinak by dvojce Morgan + květák nebyla ta z nejpohyblivějších

Reagovat
Busby babes

no hral tam letos dvakrat. jednou suprove, jednou priserne. tak uvidime co dneska. A taky tam muze byt Kvetak a on bude s Morganem na stredu.

Reagovat
Pigeon

on se z toho prostoru strašně stahuje, protože je spíše CM a bobjuje i dozadu. Má dobré odebírání míče a defenzivní prvky, navíc hodně běhá...doufám, že tam hrát bude

Reagovat
smazaný uživatel

Wtf, však Herrera hrá na podhrote vačšinu zápasov. Na CM mu z nejakého dôvodu neverí.

Ale toho fellainiho fakt nechápem prečo tlačí na CM pred Herrerom. Chápem keď sa vyťahuje do šestnástky, že aspoň tam je nejaký target, ale posledné zápasy hral čisto na CM. A tam hrá ako úplný tragéd - strašný do kombinácie, nedôsledný v bránení, pozične mimo.

Reagovat
Busby babes

me vzdycky prislo ze hral nize a to AM hral jen ted naposledy a pak nekdy proti Bruggam druhej polocas. ale koukam, ze whoscored ho ma na tom AM taky porad.

Reagovat
I am Mancunian

Van Gaal definitely said Herrera was on the wing, not Lingard.

Reagovat
Busby babes

tak to jsem na to jeste zvedavejsi. DDG je doufam v brane?

Reagovat
kiwwi

tebe jebe?

Reagovat
I am Mancunian

ty to solidne nezvladas

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle: Elliot, Janmaat, Mbemba, Coloccini (c), Dummett, Sissoko, Colback,Tiote, Wijnaldum, Perez, Mitrovic

Subs: Darlow Lascelles Sterry Gouffran de Jong Marveaux Toney

Colback s Tiotém ve středu. Nejkrativnější duo světa

Reagovat
Busby babes

Jinak Basti prej ma byt v sobotu uz ready, tak to asi bylo jen nejaky narazeny nebo tak...

Reagovat
Mastný Chobot

a v nedeľu?

Reagovat
Busby babes

na tu uz ne.

Reagovat
REPLIKATOR

Kozák dva fíky

Reagovat
Infernoqt

Jsem rád, že dneska hrajeme. Zrovna mám potíže se spaním.

Reagovat
REPLIKATOR

Libor Kozak's first Villa start in the Prem since the match against Palace at Villa Park on Boxing Day 2013 #avfc

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Usty

Kozakinho v základu, Payet, Afobe v základu Jen United zase stejná srajda

Reagovat
smazaný uživatel

stejna asi tazko, ked su zmen v zostavy ty vtipalku

Reagovat
13

Můžete udělat kolik změn v sestavě chcete a srajda to bude dál.

Reagovat
J0EL

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

a Iturbe na lavce, na toho se těším

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kozál v základe? Jeho fans musia mať mokro medzi nohami...

Reagovat
smazaný uživatel

*Kozák

Reagovat
smazaný uživatel

Ktory zapas pozerat ? #dilema

Reagovat
Coutinho10

coze Kozak fakt v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

Poď Libore ukaž se!

Reagovat
mickey mouse

Kozena tak dnešní program je jasný.

Reagovat
Pigeon

až proti nám nastoupí, tak to bude Harry Potter X Sám doma

http://www.manchesterlalala.com/wp-content/uploads/2015/01/man-utd-home-alone2-624x445.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

co to měl ten Wayne tenkrát vůbec okolo té lebky? to je proti námraze?

Reagovat
Mastný Chobot

kokos, pekne si to tam skladajú v tom Newcastle... a Sissoko vyzerá trochu ako Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

LvG - “Mata has played all the games, I think there was only one he didn’t play, so he needed a rest. I like speed on the wings, so I have chosen Herrera.”

jak mam tomu rozumiet? nejak sa v tom stracam

Reagovat
I am Mancunian

herrera je podla neho rychly a bude hrat kridlo

Reagovat
Mastný Chobot

nič nové

Reagovat
Pigeon

asi vytrhnuté nějak z kontextu. Prostě potřebuje rychlost na křídlo, tak zvolil Lingarda a Herrera se tam zatoulal. Doufám teda, jinak to nedává smysl

Reagovat
kiwwi

no jo, je mi jasne ze Herrera nebude hrat na kridle, ale on niekedy povie tak neohrabanu vetu, ze ani panboh mu nerozumie co tym chcel povedat

Reagovat
Usty

achjo, fakt už ho utraťte...

Reagovat
vrabejka

Kozák v základě

Pojd dáš hattrick!!!!!!!!!

Reagovat
kiwwi

The game with Newcastle is DDG's 200th match for Manchester United

to ale leti

Reagovat
mario23

nějakej link na MU ?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Ángel di María 22

WOW, Newcastle mega sympatický gesto.

Reagovat
mickey mouse

jaké?

Reagovat
Ángel di María 22

Hlasatel uvedl Srnicka, co se stalo a pak misto minuty ticha byla minuta potlesku.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
vladis271

HD stream na MU?

Reagovat
I am Mancunian

digisport1 HD

Reagovat
smazaný uživatel

to radsi pixely, nez slovenskej nebo ceskej komentar

Reagovat
smazaný uživatel

Digi má dobrých komentátorov.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pak se mate :) ... cesky komentar se neda poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

Veď je každý komentátor iný nie? ten Čech na Digi tuším že sa volá Bahník ma dobrý hlas a netrepe blbosti

Reagovat
I am Mancunian

ale da sa to pozerat aj tak, clovek si lahko zvykne na tu kvalitu obrazu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Na Ville zase tá nízka kamera takže prepínam na Newcastle.

Reagovat
smazaný uživatel

hrozna ta kemra

Reagovat
smazaný uživatel

někdo stream na Villu prosím?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PAVEL IS A GEORDIE

Reagovat
Mastný Chobot

ten rozhodca v Bournemouthe má tú psiu píšťalku alebo čo? počujete ho niekto, keď zapíska?

Reagovat
smazaný uživatel

prvych 5 minut prinieslo spickovy medzisestnastkovy futbal.... ...ten moderator berie silne drogy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dean.. posranej fanda Manchesteru

Reagovat
kiwwi

nemam rad tieto penalty, ale on to Dean odpiskal spravne no

Reagovat
smazaný uživatel

NEVER EVER a penalty podle komentatoru

Reagovat
Masi

Jo to byl hodně směšnej komentář.

Reagovat
kiwwi

a podla Webba spravne nariadena

Reagovat
Wat

Reagovat
smazaný uživatel

podle Scholese ne

Reagovat
nani92

takže hrac a nejaky komentator voči rozhodcovi..

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo.. kolikrat se tu na Webba nadavalo a ted je to najednou pambu

Reagovat
Pigeon

tak hlavne ze ty davas na Scholese

Reagovat
smazaný uživatel

bavim se s kiwwim, ne s tebou

Reagovat
Pigeon

no vidis a presto ti odpovidam

Reagovat
kiwwi

Webb bol najlepsi anglicky rozhodca, nech si tu scouseri nanho nadavali kolko chceli

Reagovat
smazaný uživatel

bol... ale ze své pozice musí strikně dodržovat pravidla a stanovy. což ve fotbale není ku prospěchu věci a člověk se někdy musí rozhodovat dle intuice...

Reagovat
nani92

predsa je rozdiel ked rozhodca vidi niečo raz a ke si to može pozrieť zo zaznamu a viacerych uhlov..

Reagovat
smazaný uživatel

Ved ale to robi pravidelne kazdy tyzden. Este nepotopil ani jedneho kolegu.

Reagovat
kiwwi

Scholes by momentalne zaprel aj nos medzi ocami

ale to je jedno, inac uz nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

mas mat pustene digi, jasna penalta

Reagovat
salami

hlavně, že měl podělaný trenky a bál se žlutý pro Fellainiho

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

wtf? ruka?

Reagovat
Pigeon

Jasná

Reagovat
Pigeon

Jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Mike Dean

Reagovat
wild

Wazzaaaaaaa

ale co to odpiskal

Reagovat
Pigeon

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
Usty

wtf, mám podáno na under

Reagovat
EXoRcIsT

tak sme dali gol v prvom polcase dnes je mozne vsetko

Reagovat
kiwwi

ten rekord sa tyka zapasov doma

Reagovat
Ángel di María 22

Was? Z centimetru asi? To v žádnym případě. Komedie

Reagovat
kiwwi

tak ale v jakej polohe tu ruku mal...tam nema ruka co robit proste

Reagovat
smazaný uživatel

jako vazne budes tohle obhajovat?

Reagovat
fenixLFC

ako keby si ho nepoznal

Reagovat
Pigeon

Jako že to podle pravidel nebyla penalta?

Reagovat
I am Mancunian

bude

Reagovat
kiwwi

sorry, ale pravidlovo spravna, takze kludne by som to obhajovat mohol...ale podla mna je to blbe pravidlo a tieto penalty nemam rad tak to robit nejdem no

Reagovat
nani92

jasná penalta, nedaj sa

Reagovat
smazaný uživatel

asi jako by mela byt penalta kazdy zatahnuti za dres, tohle se proste nepiska

Reagovat
Busby babes

tak ono kdyz to je v malem vapne... byt to nekde na kraji vapna, tak to imho nepiskne... smula pro ne, stesti pro nas no.

Reagovat
nani92

to, že sa niektoré ruky nepískajú je nešťastné riešenie, potom vzniknu také situácie ako teraz, ked si povieš, že také ruky sa nepískajú..kľudne by to malo byť ako v hokeji, kde je hráč za svoju ruku zodpovedný a ked nešťastne a bez umyslu niekoho zasiahne,tak sedí a hotovo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě dobře odpískaná, Nemá tam vůbec co hrabat na toho hráče. Když to dělá, musí s tímhle i počítat.

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Dawon

tak tahle je teda hodne, hodne prisna

Reagovat
Infernoqt

Rooney je zvíře, no.

Reagovat
Dawon

gol na zapas tento rok, nejlepsi hrotak v PL

Reagovat
I am Mancunian

a kde je dedko, ked sa nam moze vysmiat, ze sme mu neverili ?

Reagovat
smazaný uživatel

Dean

Reagovat
nani92

controcesial penalty..we are back

Reagovat
I am Mancunian

go home zajo, you are drunk

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Kopac

United zasluzene

Reagovat
niflheim

Podle Webba celkem jasné, podle mě zvláště když ji měl tak dlouho natáhnutou.

Reagovat
Busby babes

to je strelec!!! jinak... asi podle pravidel, ale divna penalta no.

Reagovat
smazaný uživatel

mala byt?

Reagovat
niflheim

"natural position"

Reagovat
Tomanatura

Mbemba tam sel.jak imbecil. Jasna

Reagovat
Pigeon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

teraz z opakovacky jasna penalta zblokoval tak vlastne Fellainiho hlavicku

Reagovat
Mastný Chobot

to bránenie WHU pred šestnátkou Stanislas si 2x za 5 sekúnd spracuje loptu na 5m od seba a pokaždé ju stihne dobehnúť a ešte aj prihrať

Reagovat
Infernoqt

28% tak to si u mě Van Gaal posral

Reagovat
smazaný uživatel

Andy zranený

Reagovat
Mastný Chobot

Artetaaa

Reagovat
Mastný Chobot

ale Adrián

Reagovat
Usty

Harryy!!!!!

Reagovat
niflheim

Kozák základ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra hraje v Readingu levou zálohu/křídlo?

Reagovat
Hokaido

Pravidelně určitě né, ale nemá velkej problém tak zahrát.

Reagovat
Hokaido

*tam

Reagovat
Hokaido

Ten Garde byl ale strašně vyhypovanej tady, zatím totální propadák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemá vůbec zkušenosti s ostrovním fotbalem. Kdyby přišel na začátku sezóny a koupil si hráče tak by asi něco uhrali, ale takhle to má těžký.

Reagovat
m.sali

pencle jasná, tam skáče s rozpaženýma rukama... jinak pěkně ty pravidla dojebali, když se tu lidi hádají o tuhle - nemáš ruce u těla nebo si nechráníš ksicht - desítka!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Z ktorého štadióna sa vám najviac páči kamera pri prenose? Za mňa Newcastle, Arsenal, Stoke a Man City. Najnovšie sa mi to pozdáva aj z Bernabeu. Naopak asi najotrasnejšiu má Bayern.

Reagovat
Pigeon

mi se prave nelibi chelsea, hodne z uhlu, neprehledna. teda pokud uz to nezmenili, chelsea jsem doma nevidel dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

Na Stamford Bridge to je hrozne nízko, ani mne sa to nepáči. Na vzdialenejšej strane to je veľmi neprehľadné, ako píšeš.

Reagovat
Hokaido

Crystal Palace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Mám nejradši takový, ještě třeba Bournemouth.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to tam už asi závisí od konkrétneho štadióna, tieto malé "jednoposchodové" nemajú na výber, CP sa páči aj mne, ale ako som spomenul ten Bayern, tak tam je to zase nepozerateľné pre mňa.

Reagovat
Pigeon

a Bayern ti proc nesedi?

Reagovat
smazaný uživatel

Je veľmi nízko, čo je na taký obrovský štadión nepochopiteľné.

Reagovat
Pigeon

ja se strasne rad divam na bayern doma kvuli atmosfere a te show, tak kameru ozelim

Reagovat
Bayern +

Veď to je dobre. Ako jasné, že sú aj lepšie (Swansea, Fulham, WHU, QPR) ale ja mám radšej nízko než pohľad z neba ako na Etihad...

Reagovat
smazaný uživatel

já souhlasím. nicméně u Bayernu to není zas tak strašný..

Reagovat
EXoRcIsT

Fellaini

Reagovat
salami

Fellaini stále bez žlutý...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak může Fellaini hrát bez karty ještě? .. Dean je prostě posranej zmrd. nebudu sem komentovat tenhle zápas, nemam na to náladu s tim p**** co to píská, to je každý zápas, kdy nás píská on, tak se toto děje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Dneska fanusikovia united spievaju a spievaju ..sak sa tesime ze vedieme 0:1 kvoli nim by to mali vyhrat

Reagovat
nani92

škoda že nenadavaju ako ty

Reagovat
Busby babes

Reagovat
habinity

Ja nenadavam,ja len reagujem na priblble komentare fans united.hanbim sa za niektorych fans united ...preco radsej nefandia city alebo loserpoolu ..

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

záloha WHU je úúúplne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

a zalohu LFC stale prehra

Reagovat
smazaný uživatel

Tu prehra kdekto veru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Noble - Obiang to ale nebolo, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Noble-Kouyate

Reagovat
Usty

učím se, podej mi pak echo pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hraje Benik?

Reagovat
Mastný Chobot

prišiel, videl, nepremenil tutovku a zranil sa

Reagovat
Mastný Chobot

a už je späť

Reagovat
smazaný uživatel

Dívám se, že nestřídal, tak to nebude taková hrůza, ne?

Reagovat
mickey mouse

Kozák kung fu

Reagovat
REPLIKATOR

Kozák

Reagovat
Busby babes

ted tam tech rukou bylo tak pet ne?

Reagovat
I am Mancunian

kvetak nech sa ukludni, lebo rychlo dostane aj druhu zltu

Reagovat
smazaný uživatel

on je do polcasu vonku

Reagovat
Pigeon

ted spravne neodpiskana ruka. Dean obe situace zkusene

Reagovat
Hokaido

Zdá se mi to, nebo fakt Kozák nedostal kartu za ten kung-fu prvek?

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Chce to druhy gol, kym je cas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
habinity

Uz dve ruky ...colocini a ten dummet si tam hraju hadzanu v 16

Reagovat
smazaný uživatel

ale nehráme zle

Reagovat
Dawon

...a vse pri starem

Reagovat
m.sali

wazzo di do piči - penaltu kopněš na hovno, tohle nedáš

Reagovat
r.mrazik

a mohlo byt o dva...

jinak dean je divnej...ale aspon dobre piskl tu pentli

Reagovat
smazaný uživatel

To chod Wazzicka do prdele, ak z tohto nedas gola

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

Wijnaldum

Reagovat
smazaný uživatel

v druhém zápase po sobě nedal tutovku. když už je herně k ničemu, tak tohle dávat musí

Reagovat
kiwwi

Smallinga tam teraz Wijnaldum vyrobil jak maleho chlapca

Reagovat
smazaný uživatel

David

Reagovat
I am Mancunian

smalling po tom zraneni zatial nenasiel svoju top formu

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
EXoRcIsT

stavim sa ze LVG stiahne skor Herreru pre zltu kartu ako Fellainiho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Gini by už mohl přestat nastřelovat golmany

Reagovat
smazaný uživatel

Dean jak len kýval s hlavou a všetci naňho otočka

Reagovat
Mastný Chobot

Afobe jak keby som videl Sanoga

Reagovat
SunFells

taky jsem si na něj vzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

Ok... takže tahle penalta podle Webba nebyla?

Reagovat
smazaný uživatel

Byla...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Na první pohled jsem viděl jasnou pencli

Reagovat
smazaný uživatel

i na každej další pohled ...

Reagovat
niflheim

J, byla, jako blb tam šel.

Reagovat
SunFells

Beniku

Reagovat
kiwwi

keby piskol, asi by sme nemohli nic povedat

Reagovat
nani92

zdá sa, že namiesto Alliho či Kanea sme z Tottenhamu kúpili Deana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dean, Atkinson, Clattenburg a Webb, najhorsi rozhdocovia podla mna... Dlhodobo... Webb precenovany / prehypovany jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

ty si fakt diletant, ktory by mal mat zakazane vyjadrovat sa k tymto veciam, ale tak musime respektovat tvoj nazor, ale aspon sa mu mozme vysmiat-

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Palo, no

Reagovat
r.mrazik

ten kvetak tam je na picu...

Reagovat
wild

treba ho dat dole, kym nebude neskoro..len aj Ander ma kartu, jediny co sa moze stiahnut na jeho post

Reagovat
r.mrazik

carrick neni na lavici?

Reagovat
wild

nie

Reagovat
vladis271

kokotko Dean ide

Reagovat
smazaný uživatel

Neplac

Reagovat
smazaný uživatel

Afobe zatial tie tutovky

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá antikampaň

Reagovat
stiflerovamama

Dean ty buzna piskaj to, Fellaini cervena a penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Být Gaaem tak toho Fellainiho stáhnu. Mimochodem před tím zákrokem, při kterém si Zámky nárokovali penaltu, tam přidržel jednoho hráče, který běžel k míči - to byla 2. žlutá jak vyšitá.

Reagovat
smazaný uživatel

*Gaalem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Ligter

Lingard není Martial

Reagovat
niflheim

Fella dneska gól a příští týden přestup.

Reagovat
EXoRcIsT

Fella dneska druha zlta karta a nabuduci tyzden zaklad

Reagovat
m.sali

tyvle to je zase holomajzna a já si u toho musim kazit večer že já na ten eurofotbal koukal, jsem mohl tohle kolo v nevědomosti vynechat

Reagovat
m.sali

no už sem chtěl nadávat

Reagovat
smazaný uživatel

Herrera robi rozdiel, tym ze stale hraje v pohybe, stale dopredu, to je radost vidiet ho na tej pozicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dawon

on neni nejlepsi technik, ani atlet, ale ten jeho pohyb je proste nadhera, strasne tam neco takoveho chybi, kdyz nehraje

Reagovat
kiwwi

Jesseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
kiwwi

Herrera s Wazzom tiez fantasticky

Reagovat
EXoRcIsT

Lingard ale Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí zabil zápas, na druhou stranu jsme šmatláci a stejně bychom penaltu nedali, takže je to jedno

Reagovat
Wat

Reagovat
niflheim

Reagovat
I am Mancunian

wazzinko je spaaaaaat bitches

Reagovat
smazaný uživatel

koukal jsem na MU-shit. Prepl sem na AV-shit... co ty cherries?

Reagovat
smazaný uživatel

Po třešních se sere nejlíp

Reagovat
smazaný uživatel

len skoda, ze im dotlacil karicku Dean

Reagovat
EXoRcIsT

Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Jaanmaat kde dop. odbieha?

Reagovat
Pigeon

Krááásnáá akce. Lingard s přehledem

Reagovat
Busby babes

to byla nadhera!!! Konecne poradna akce.

Reagovat
smazaný uživatel

JESSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE TO JE ONO

Reagovat
Ligter

jesseeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Dawon

2:0? co to je za vec?

Reagovat
smazaný uživatel

Vlhovaaa

Reagovat
wild

ako to skoncila? Veronika uz bola 2kolo?

Reagovat
smazaný uživatel

Este len pojde. Ostava 7 pretekarok a Vlhova vedie

Reagovat
wild

Reagovat
Hokaido

Pls

Reagovat
niflheim

Lingaaaaaaardko

Reagovat
wild

Lingaaaaaaaard

Wazza, Ander

Reagovat
smazaný uživatel

pekný protiútok. Pošlite už Newcastle nižšie

Reagovat
r.mrazik

skvely...jeste ze tam neni mata...ten by to asi nedobehl

Reagovat
Dawon

a LVG si udela carku do notysku a hotove, to je tak nesympaticky ocas

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

0-2, do polčasu

Rooney

Reagovat
habinity

Tu mozeme vidiet co spravi skorej dany prvy gol zo zapasom..ako sa pekne braniaci tim vytiahne von ...len vzdy je problem ho dat

Reagovat
smazaný uživatel

Colo

Reagovat
smazaný uživatel

Náááááááádhernej gol

Reagovat
smazaný uživatel

WIJNALDUUUUUUUUUUUUUM

Reagovat
Rohlíček

Wijnalduuuuuuuuuuum

Reagovat
I am Mancunian

kde je ta nasa skvela obrana ????

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
smazaný uživatel

vis jak jsem psal, ze to je klasickej zapas past na sazkare? zadnej under dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Jo :-) ja som tam videl jasný over, n eviem ako ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini assist

Reagovat
Infernoqt

no, Smalling totálně nedává zase

Reagovat
niflheim

Pěkný

Reagovat
kiwwi

co je pekne na gole ked ti super prihra rovno na nohu?

Reagovat
niflheim

Pěkný náběh i střela, klidné zakončení, ne pánu bohu do oken.

Reagovat
r.mrazik

ten kvetak je fakt mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

KURVA

Reagovat
smazaný uživatel

Over 2.5 v kapse :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
m.sali

to víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrović Krásně to zpracoval

Reagovat
Dawon

Fella a Smalling kristova noho

Reagovat
smazaný uživatel

Fella

Reagovat
niflheim

Smalling pomalu, ale tam to taky nejde hlavičkovat před malé vápno

Reagovat
Ligter

tak my dáme jednou za půl roku dva góly za poločas a Newcastle dá stejně hezčí

Reagovat
kiwwi

Jesseho bol krajsi

Reagovat
Busby babes

Mike dneska bida teda...

Reagovat
smazaný uživatel

Tzv. šatňák

Reagovat
smazaný uživatel

nepovedal teraz Mitrovic ciarovemu : "you prick"?

Reagovat
Mastný Chobot

úplná normálka

Reagovat
habinity

To neni normalne, tento tim nemoze uhrat nieco bez dramy..idem pisat koment pozrem a 1:2 fakt je vysledok ze by fans si uzivali v klude ne ..vsetko musi byt drama do zavarecnej sekundy

Reagovat
smazaný uživatel

Tá Martialova strela - je to podľa vás gólová šanca alebo skôr len náznak?

Reagovat
kiwwi

vobec ja to napriklad neratam ani za polosancu

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som chcel práve dodať, že podľa mňa je to tutovka

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo teda skôr "dobrá pozícia na gól"

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale šance ne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

klucova postava za man utd dnes herrera..Newcastle naopak hroza od Sissoka a Mitrovica

Reagovat
REPLIKATOR

Kozák hodně špatný, ale taky na něj neposlali jedinej centr do vápna

Reagovat
ondrasch77

Co povídáš? Vždyť kopl nádherně Delaneyho do hlavy...

Reagovat
Hokaido

Ten tým je fakt tragickej. Pokud spadnou, nedivil bych se, kdyby na tom byli podobně jako Fulham po sestupu.

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

boží

Reagovat
Mastný Chobot

zaujímalo by ma, čím urobil tie animácie tých hráčov, lebo to sú reálne pohyby z videí nejak upravené a vyzerá to super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Bournemouth síce šťastný gól po Adriánovej chybe, ale ak si niekto z tých tímov zaslúžil viesť, tak oni. WHU bráni strašne nedôrazne pred šestnástkou, záloha im nefunguje, Obiang s Noblom sú čajoví, tam si to Ritchie, Arter a Stanislas hrajú, jak sa im zachce dosť často. Môžu ľutovať, že z toho nevyťažili viac a aby ich to aj nemrzelo - hlavne teda Benik, s týmto môže ísť naspäť do Champu. Na druhej strane Boruć dva superzákroky, on vždy vedel takéto reflexívne čáry-máry. Bournemouth ale nijako veľmi stabilne vzadu nepôsobí, cez tú ľavú stranu im to uteká dosť často, aj Antonio sa tam presunul, keď pochopil, že cez Smitha to asi nepôjde.

Reagovat
Usty

Reagovat
vitasrp

Tak moc bez míče jsem United dlouho neviděl hrát, pro jejich hráče musí být nesmírně osvěžující zjištění, že najednou mohou hrát na rychlý útoky a útočit do volných prostorů, které si nemusí složitě připravovat.

Penaltu pro Manchester bych určitě taky písknul, mě moc nebaví to častý obhajování defenzivních hráčů v podobných situacích (což předvedli komentátoři na BT Sport). Sice samozřejmě chápu, že to není úmyslná hra rukou (jenže ta je stejně k vidění akorát na brankové čáře), zároveň byl hráč otočen zády, takže o situaci neměl přehled. Jenže pro mě je tohle spíš chyba než polehčující okolnost - když zkrátka bek trochu podběhne míč, prohraje svůj souboj, čímž umožní hlavičkovat protihráči, přičemž na nastalou situaci zareaguje tak, že roztáhne ruce, otočí se a zkusí zakončujícího borce na poslední chvíli rozhodit, musí počítat s tím, že když ho míč do tý končetiny praští, zaviní penaltu.

Naopak ale tu další situaci Dean úžasně nezvládl, měl tam dvě možnosti - buď odpískat faul před vápnem a vyhodit Fellainiho, nebo odpískat penaltu. Neudělat ani jednu věc je průšvih.

Reagovat
vladis271

som bol zvedavý vtedy na opakovačku, tiež som si vravel, že jedno z toho muselo byť. Penalta alebo redka.

Reagovat
Busby babes

jj, snad letosni prvni zapas, kde nemame vetsi drzeni mice.

Ta Lingardova pentle... pro me trochu slozitejsi v tom, ze ho Janmaat srazil (ciste, ma se vic zaprit) a v tom padu se mu tam namotal pod nohy. ale v zasade asi stejna nesikovnost jako u te prvni no.

Reagovat
Busby babes

No Kvetaka bych stahl hned. zaprvy hraje tuzku a za druhy jestli nedostane druhou zlutou tak to bude zazrak.

Reagovat
vladis271

teraz treba tlačiť na sudího. On tomu tlaku podlahne a pískne pecku alebo vyhodí Fellu. Len trba hrať aktívne a tlačiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Šárka

Reagovat
REPLIKATOR

Čobolka jí připravila o zlato

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

The True Geordie ‏@TrueGeordieNUFC

Mike Dean is the Bill Cosby of football. Put in his position to do a good honest job and instead fucks everyone in sight.

Reagovat
smazaný uživatel

I když uznam, že tu ruku Mbembovi šlo písknout, tak neexistuje jedinej důvod, proč Lingaardův skok do Janmaata neodpískat..

Reagovat
kissak

dneska prostě Deanův zápas

Reagovat
kissak

pročpak mi to přípomíná stejnou křivdu a posranej zápas jako v derby?

Reagovat
smazaný uživatel

takových zápasů je hodně.. důležitý je se nesesypat jako s mackems

Reagovat
Mastný Chobot

to uhráte, chaloši, aspoň na bod, ja vám verím

Reagovat
kissak

měli bychom rozhodně na to máme

Reagovat
kissak

já si tedy nepamatuju a tak mi to prosím připomeň, kdy jsme naposledy v ligobém zápase kopali pencli :-)

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt netušim.. si pamatuju naposled Cabayeho

Reagovat
slavex

Newcastle i Manchester mají strašný přechod do útoku, to je opravdu děs. Ke všemu tolik nepřesností na obou stranách, ale aspoň padly krásné dvě branky. Jinak LVG by se měl vážně zamyslet, protože než stavět Květáka, to už může rovnou hrát od začátku v 10 a výjde to nastejno. On je tam vážně úplně k ničemu.

Reagovat
wild

Veronikaaaaaaaaa

Reagovat
Busby babes

hezky slozeni stupnu vitezu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ten zakrok Boruce..

Reagovat
smazaný uživatel

Zuzulaaaaaaaaaaaa

Reagovat
ondrasch77

Jsem asi jeden z mála, co sleduje AV- CP. Ani se nedivím, že je AV poslední, jsou sice dominantní, ale jen 10 m před šestnáctku soupeře, když mají jít do vápna, tak hrají buď do strany nebo dozadu. Koukám na zápas víceméně jen kvůli zařazení Kozáka do základní sestavy, chtěl jsem vědět jak na tom je..., po poločase si myslím, že do druhého už nenastoupí. Jednou se mu podařilo prodloužit míč do gólovky na Ayewa a pak ještě nakopnout Delayneho do hlavy, když záložníci AV napadají rozehrávku Palace, tak na ně čumí, rychlejší pohyb je vyjímkou i přesto že balón běží 2 metry od něj, prostě děs...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Swarley

ale ale, Wazza 1+1, copak se nám to děje

Reagovat
Dawon

...vyse uz se na tebe vzpominalo

Reagovat
Busby babes

sere me. a zrovna kdyz hrajes proti me.

Reagovat
I am Mancunian

ukazali sa tvoje dlhorocne skusenosti, wazza je spat

Reagovat
smazaný uživatel

Taky se mi to nelíbilo, ale prostě to udělal Mbemba nešikovně, míč mířil na bránu, byl tam roztaženej jak žaluzie. Asi byla...

Nejsem přesvědčený o penaltě na Janmaata (i když se dala fouknout), ale rozhodně měl vylejt Fellainiho za tomu předcházející zákrok.

Jinak Newcastle špatný, Mitrovič úplně odříznutý. Snad ten gól pomůže, jinak je to spoustu nepřesností, jediný, kdo rozehraje akci, je tam snad Colo. Shelvey je na tribuně jak ostrůvek naděje

Reagovat
biznizmen

Reagovat
biznizmen

Janmaat by měl jít do zálohy nebo na lavku, jen za první půli tam tak 4x propadl. Tlačí se hodně do útoku, to ale není v naší situaci to nejdůležitější u obránce...

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze je otřesný dneska

Reagovat
smazaný uživatel

okamžitě vystřídat.. okamžitě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
biznizmen

Problém je v tom, že tam nemá koho dát.

Reagovat
smazaný uživatel

klidně Marveauxe...

Reagovat
smazaný uživatel

Marveaux je na lávce

Reagovat
biznizmen

Kdy ten hrál naposled PL? Dva roky zpátky?

Reagovat
smazaný uživatel

to je uplne jedno, Ayoze posral každý míč ještě zkouší pitomosti, dneska prostě nemá den, tak at sedi

Reagovat
biznizmen

Kdyby byl zdravý Aarons nebo Thauvin, tak jsem pro, ale nerozehraného Marveauxe bych tam fakt nedával.

Reagovat
smazaný uživatel

levá záloha, takže naklid.

Reagovat
biznizmen

Reagovat
smazaný uživatel

ajo, jsem četl Kde

Reagovat
Swarley

DDG vole

Reagovat
Tolstobik

Ten Lingard je jak nejaky zjeveni, on dokonce beha

Reagovat
kiwwi

ta nasa obrana

Reagovat
niflheim

DDG

Reagovat
smazaný uživatel

Bože môj Fellaini...

Reagovat
smazaný uživatel

Ayoze fakt vypadni dneska... co ten roh měl jako znamenat Ten hráč na to dneska uplne sere

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko jak tam prešiel na Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea král

Reagovat
EXoRcIsT

rooney da Fellainimu super prihravku a tomu trva pol minuty kym zisti co chce spravit

Reagovat
kiwwi

Fellaini

Reagovat
Mastný Chobot

kokos, tie Payetove prihrávky sú mesutovské

Reagovat
smazaný uživatel

Thauvin je zranený alebo prečo nie je na lavičke?

Reagovat
smazaný uživatel

zraneni, stejne tak Mbabu, jinak by jeden hral a druhej byl na lavicce

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim predajme ho uz.

Reagovat
Dawon

jezisi kriste Feillini. zaplatme nakemu tymu, at nas ho zbavi To je katastrofalni kolohnat

Reagovat
Usty

Iturbe Hlašte jak hraje

Reagovat
Hokaido

Zatím mínus tři ani né za poločas. Jestli tam taky vyhlašujou POTY podle tabulek v Excellu, tak to není ideální start.

Reagovat
wild

s upadkom Smallingovej formy isla dole cela obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Fellaini fakt nie je futbalista

Reagovat
Swarley

Jessino voleeeeee

Reagovat
Swarley

ale nasrat, je boží, nikdy bych neřekl, že bude hrát tak dobře, jen tak dál

Reagovat
kiwwi

Jesse

Reagovat
Infernoqt

Kdyby to dal po zemi ...

Reagovat
EXoRcIsT

LVG konecne nejaky prejav emocii ale Lingard

Reagovat
smazaný uživatel

prej komentátor že proč takhle Newcastle nehraje pořád.. ještě, že tu O2 TV rušíme

Reagovat
I am Mancunian

anderko❤

Reagovat
wild

Reagovat
niflheim

Jesse

Reagovat
Horcmen

LvG

Reagovat
Ligter

ty vole, Lingarde

Reagovat
smazaný uživatel

HENNESSY

Reagovat
smazaný uživatel

To čo bolo kurvadrát

Reagovat
smazaný uživatel

Som tu nakopil smajlíkov jak nejaký deluded, ale nemohol som si pomôcť

Reagovat
Usty

škoda, to mohl doklepávat Kozy

Reagovat
ondrasch77

To by se ale musel pohnout, ato se mu tenhle zápas asi moc nechce...

Reagovat
Usty

však teď tam u něj byl

Reagovat
ondrasch77

Než se Kozák rozkoukal, tak byl balón v bráně... Je mi skutečně záhadou, že ten zoufalec dohrál zápas v základu... Dneska by si svou aktivitou neřekl o místo v základu ani v rodné Opavě...

Reagovat
wild

Ander mal strielat

Reagovat
Cobra

Reagovat
Dawon

LVG nake emoce na lavce a jessee katastrofalni v zakonceni celou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Jesse

Reagovat
FUnk

henesyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

TO je proste skoda slov na nieco take..

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle zápas krásně ukazuje, proč kupujeme Shelveyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Payet ♥ to je radosť pozerať na neho

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

na chvilku som si prepol a co tam za tych par sekund postvaral neuveritelne

Reagovat
FUnk

tak ten balon byl milimetr za carou

Reagovat
REPLIKATOR

Hennessey aneb Jak dát sám sobě jesličky

Reagovat
ondrasch77

ten byl dobrej, tohle neuvidíš ani u nás v divizi...

Reagovat
Infernoqt

Pěkně nás tlačej ale

Reagovat
smazaný uživatel

Micah prečo sedí? Zdravotný stav či nie?

Reagovat
Mastný Chobot

Payet je úžasný, dopredu, dozadu, všade

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney je dnes skvely aj v medzihre

Reagovat
Swarley

zakřikl

Reagovat
smazaný uživatel

nechapem, preco teraz robil klucku do hraca

Reagovat
wild

isiel posledne zapasy vyrazne hore, nastastie

Reagovat
smazaný uživatel

JAK TOHLE NENI PENALTA

Reagovat
smazaný uživatel

jako cekal na to, ale jak rika chramosta "sah na nej, tak spadnul" ach jo,... kdyby to radsi vystrelil

Reagovat
smazaný uživatel

z 5 m nevystreli a zpoza vapna mimo pozii pali... pitomec

Reagovat
wild

zaco?

Reagovat
kiwwi

achjo a ty sa mi ides vysmievat

Reagovat
Pigeon

tohle? Vždyť šel k zemi až moc ochotně. Tohle fakt ne

Reagovat
biznizmen

Zase brzdi, za vším vidět křivdu.

Reagovat
r.mrazik

nedelej zaschronu

Reagovat
smazaný uživatel

sasek

Reagovat
smazaný uživatel

Jako to penalta bejt neměla, to posoudil správě. To, že to některý joudové pískaj, z toho nedělaj penaltovej zákrok.

Reagovat
Zaschrona

proti MU jasna

Reagovat
smazaný uživatel

Wayne pár rokov dozadu by ho obehol akoby nič.

Reagovat
avicii

Newcastle by si zasluzil vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

za co ako?

Reagovat
avicii

karma

Reagovat
smazaný uživatel

jaka karma ty saso?

Reagovat
avicii

ok pride ti ze to momentalne neni uplne zasluzene? rozhodne je....karma...penalta na Janmata a belgicka svina mala byt vonku

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
smazaný uživatel

ze za co

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

proc ten rooney jde klickou do hrace?

Reagovat
Dawon

Wazzooooo

Reagovat
niflheim

Wazzo ty\ vole....

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

Colback

Reagovat
smazaný uživatel

Iturb uz na place, ten prvy dotyk

Reagovat
niflheim

colback

Reagovat
m.sali

tyvle rooneyho by jeden na jedneho ubránil i kužel ... a to nemyslim střelce, so si nechce zpotit svýho rooneho

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva konečně!!!

Reagovat
Swarley

co ty vole?

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling je retard

Reagovat
smazaný uživatel

smalling, ze top hhe

Reagovat
bbbauch

Smalling > Skrtel

Reagovat
smazaný uživatel

huhaha

Reagovat
bbbauch

Na blbou blbá

Reagovat
fenixLFC

tak tristvrte roka v kariere

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovič kope jo...

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec jsem se nebál

Reagovat
I am Mancunian

smalling

Reagovat
kiwwi

ty vole dvaja sa tam vyslecu z dresu a penalta

Reagovat
kiwwi

vyzlecu

Reagovat
smazaný uživatel

asi jako když trefíš ruku protihráče z 3 cm

Reagovat
r.mrazik

tak kdyz tam tu ruku strka??

Reagovat
smazaný uživatel

ty si mimo dnes, totalne

Reagovat
smazaný uživatel

a vy jste klasicky zaslepeny MU fans

Reagovat
r.mrazik

ty dneska jedes

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nejen dnes.

Reagovat
r.mrazik

tebe neznam...

Reagovat
smazaný uživatel

Ani netřeba.

Reagovat
r.mrazik

v tom mas pravdu...tak zas zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Zůstanu na očích. Ale líbí se mi jak neustále odpovídáš, protože Tě školím. Prosím - pokračuj.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Thanks for proving my point.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
kiwwi

chjo jednoznacne najviac zaslepenecke komentare tu predvadzas dnes ty a este napises ze sme zaslepeni

Reagovat
smazaný uživatel

Plač víc.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak si pockame na MOTD

Reagovat
Hokaido

Dnes možná ano.

Reagovat
smazaný uživatel

+kiwwi trolli a Palica nohsleduje

Reagovat
vladis271

neplač

Reagovat
niflheim

Ty vole, to jako bych někomu dal ruku před kopačku a trefí mě

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tiez postavicka Venco

Reagovat
kiwwi

ale chapem, ze Dean zo svojho pohladu videl len toho Smallinga, Mitrovic to urobil vychcane

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě si pomohl k pádu tim, že začal Smallinga tahat taky, ale tohle je prostě Smallingova blbost a jasná pecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta. První začal přestupkovat Smalling.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Mitrovič by ho nesvlíkal, kdyby jeho nesvlíkal Smalling. Jasná.

Reagovat
wild

Reagovat
niflheim

Tohle?

Reagovat
Dawon

Smalling je uzasne z formy

Reagovat
Hokaido

*Zpátky v jeho normě.

Reagovat
Ligter

no, jasná s přehledem

Reagovat
Pigeon

To si děláš prdel

Reagovat
Mastný Chobot

PAYEEEEEET

Reagovat
smazaný uživatel

Ach kurva

Reagovat
smazaný uživatel

PAYEEEEEEEEEEEET genius

Reagovat
smazaný uživatel

Mitro tlk

Reagovat
Ángel di María 22

Gooooooooool, zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovic ako úplný kráľ, od faulu až po tú penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

WTF TO JE UZ JAKA KOMPENZACIA

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni ve studiu se shodli na penaltě

TAK PŘESTAŇ PLAKAT.

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam v pici, na com sa kto zhodol v studiu

Reagovat
smazaný uživatel

O tom není sporu.

Reagovat
vladis271

neplač

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rohlíček

MITROVIIIIIIC

Reagovat
Cobra

Mitrovííííííííííííííííííííííč

Reagovat
avicii

ale Dean je hrozny rozhodca

Reagovat
I am Mancunian

to zas bude placu, ze sme prejebali dvojgolove vedenie

Reagovat
smazaný uživatel

tak to má byť za takéto držanie za každým penalta

Reagovat
nani92

za takéto áno..toto bolo prehnané..a Smalling si začal

Reagovat
niflheim

Tohle fakt ale kompenzoval... sundat květáka, poslat Matu.

Reagovat
Hokaido

Mitroviče mám docela rád, ale je to strašnej kokot.

Reagovat
vladis271

Mitroviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic

Reagovat
r.mrazik

ten dean je komik

Reagovat
Pigeon

Smalling tam šel jako vůl, ale Mitrovic ho chytne pod krkem a zezadu za hlavu a penalta

Reagovat
Serg!o

Vžyť ho držel pod krkem, co měl jako dělat?

Reagovat
smazaný uživatel

Vedieme v prvom polčase o dva góly a aj tak nakoniec X, toto je fakt na kravatu

Reagovat
smazaný uživatel

Darmian

Reagovat
CubONE

Ved ho de Gea dostal totalne pod tlak.

Reagovat
smazaný uživatel

to síce hej, ale nahral to 5 metrov od spoluhráča.

Reagovat
CubONE

Lebo mal dvoch na chrbte, odkopaval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Ufff

Reagovat
Swarley

jako já nevím, vždyť tohle bylo vzájemné

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle přece nemůžeme nevyhrát

Reagovat
Swarley

ty vole to je zápas!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Howard

Reagovat
Ángel di María 22

United netušíííííííííí.

Reagovat
Busby babes

rikal jsem si co mi tu chybi...

Reagovat
EXoRcIsT

Sak daj dole Fellainho on vobec nestiha len krkom otaca jak okolo neho hraci behaju

Reagovat
Busby babes

omg Mike. Mitrovic to udelal vychcane no. Smalling dost nesikovne. chjo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mitrovič je riadny kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

Straky ich drtia ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

a niekto sa cuduje ze si zasluzili vyrovnat

Reagovat
niflheim

Leicester toto...

Reagovat
wild

hrajteeeee

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec dobry match

Reagovat
Cobra

Newcastle si je neskutečně dávají

Reagovat
Dawon

to je katastrofaaaaaa od nas zase, uplny rozklad celeho tymu

Reagovat
CubONE

Smalling s Mitrovicom sa tahali obaja, ved tak aj dopadol Smallingov dres. Ale z pohladu Deana to bolo jasne, on videl len Mikea.

Reagovat
nani92

Reagovat
Cobra

A i kdyby ne tak..

Dean neskutečný sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Smalling byl na závěr víc vidět

Reagovat
nani92

s Lingardom odišliel celý útok

Reagovat
smazaný uživatel

To skôr ten Depay nosí smolu, vždy keď príde na ihrisko tak sa hra rozsype

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně s jeho skvělou střelou.

Reagovat
niflheim

Sundej toho mikrofona, ten tam jen chodí ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávejte tomu Perézovi míč... kdyt je mimo

Reagovat
Ángel di María 22

Jak hraje Ayoze celkove?

Reagovat
smazaný uživatel

Enneeeeeeeeeeeeeerrrrrrr super WHU

Reagovat
smazaný uživatel

do pajce uz, ale Payetovi zlatu loptu

neskutocnyyy

Reagovat
aramaki

Dean je xuj, druha penalta bola divna...prvu odpiskal spravne, aj ked sa mi to nepacilo, ze sli takto do vedenia, ale druha nemala byt...Mitrovicovi mal pisknut faul.

Reagovat
Dawon

Branime cenny bodik z venku? Pekne

Reagovat
Swarley

Wazza to rozhodne, klídek

Reagovat
niflheim

No, při tom jeho souboji s Colem se nám to zlomilo

Reagovat
m.sali

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, Payet je oficiálne najlepší hráč na svete. To, čo tam ten chlap robí v druhom polčase, je neskutočné.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocny, ale 2.

Reagovat
pa3ce

milujem ho

Reagovat
Hokaido

Ten přímák

Reagovat
smazaný uživatel

nepozeram, ale verim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

on da dole Herreru a Fellainiho ktori nema ani sajnu kde je tam necha

Reagovat
FUnk

payet dneska

Reagovat
nani92

2 hráči čo vpredu behaju idu dole, no ani sa nečudujem, že sme opäť nuloví..

Reagovat
smazaný uživatel

ten Rooney je tam úplne zbytočný, nepobehne ani meter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

samozrejme anderko hral az prilis dobre

Reagovat
kiwwi

hral okrem tej prihravky na Rooneyho v prvom polcase jednu velku picu

Reagovat
I am Mancunian

ty si regulerny troll

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini nejde dole

Reagovat
Dawon

A kvetaka tam necha to je tak neuveritelne priposrany kokot ten LVG

Reagovat
smazaný uživatel

ten McClaren pokud si myslí, že budou takhle hrát do konce zápasu a že není potřeba nikoho střídat, tak je to uplnej klasik

Reagovat
EXoRcIsT

nekopol teraz Fellaini Collocciniho ked mu zobral loptu ?

Reagovat
smazaný uživatel

kopol.. je zázrak, že ho ještě nevyloučil

Reagovat
niflheim

Depay bez pohybu k Martialovi

Reagovat
smazaný uživatel

miitro

Reagovat
avicii

LVG za striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

som nevedel, ze Edgar Davids sa ostrihal a hra za WHU

Reagovat
GeneralGoat

Smalling Teda Mitrovič ho držel taky, ale takhle ve vápně někoho složit WWE style chce docela koule

Reagovat
EXoRcIsT

Wazza je naspat konecne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

WazzaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

čuráci z manchesteru maj zase víc štěstí než rozumu

Reagovat
I am Mancunian

wazzinkoooooooooo milujem taaaaaaa

Reagovat
avicii

absolutne nazasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika Newcastle

Reagovat
EXoRcIsT

a LVG si zapisal do notesa : Kurva to bolo strela

Reagovat
Pigeon

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY

Reagovat
smazaný uživatel

ty tak isto

Reagovat
m.sali

OMFG

Reagovat
smazaný uživatel

Payet ukazal, ze za tych 7 kol co vynechal prisla PL o vela

Reagovat
aramaki

hlavne, ze sa tu zas spusta picung na Rooneyho...vy ste mi teda fans

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney ako za starých čias

Reagovat
Pigeon

Reagovat
niflheim

Wazzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Pičooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Cobra

Neskuteční haluzáci

Reagovat
Busby babes

Waza.

Reagovat
Serg!o

Rooooooooooooooooney

Reagovat
wild

HE IS BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAACK

Reagovat
Dawon

SWARLOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
Dawon

teda.... WAZZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

skoda

Reagovat
smazaný uživatel

ROONEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

nemozes tam uprostred toho par krat stlacit enter?

Reagovat
smazaný uživatel

mam v pici tvoj enter

Reagovat
smazaný uživatel

svoj si mal stlacit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Rooooooooooooooooooneeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

nezaslúžene

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Gouffran ach jo

Reagovat
aramaki

United zasluzene a 1. star Rooney jednoznacne

Reagovat
Darren Fletcher

wau my sme dali pekny gol

Reagovat
CubONE

Swarleeeeeeeey

Reagovat
Swarley

on ani netuší, jakou v mně má podporu, ale já to nevyžaduji

Reagovat
EXoRcIsT

pockat videl som teraz LVG pri ciare jak dava rozkazi

Reagovat
smazaný uživatel

Payet je normálne génius dpc. Kto vie kde by kladivári boli, nebyť jeho zranenia. On im sám vyhráva zápasy.

Reagovat
habinity

Rooney ten isty gol ako v 2011 vo finale lm proti barce tak isto to trafil

Reagovat
nani92

Giggs bez emocii, asi sa už videl ako hlavný tréner zmrdeček

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CubONE

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

Depay je taky řádný máslo. Na to jak má všude fotky se svalama, tak padá při mávnutí muších křídel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
kiwwi

Ronaldo style no

Reagovat
niflheim

Reagovat
Hokaido

Starý dobrý United. Hrajou sračku, rozhodčí pomáhá a dají nezaslouženej winner. Welcome back.

Reagovat
Dawon

Reagovat
Swarley

protože jezdíme, je tam snaha...nejsme lepší, ale je tam vidět konečně ten boj, snaha se porvat...pak nemusíš být lepší, ale musíš tomu jít naproti a za tohle jsme odměněni...

Reagovat
Hokaido

Tady máš odměnu.

Reagovat
aramaki

Ale no...ako im pomohol s tou Mitrovicovou penaltou mi este vysvetli

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

a ten pocit, že to vlado sleduje...hmmmmm

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

2+1=nepojede na EURO

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini

Reagovat
EXoRcIsT

jezis to je dement ten Fella

Reagovat
avicii

podme Newcastle, vyrovnat

Reagovat
wild

Fellaini

Reagovat
Mastný Chobot

Valencia ale to mohol Boruć mať, aj keď to bolo výborne kopnuté

Reagovat
Dawon

KVETAAAAAK PRYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYC

Reagovat
smazaný uživatel

Fellaini ty skurvysyn, zmizni už

Reagovat
smazaný uživatel

To čo zajebal ?!

čožeeeeeeeeeeeeeeeee????

Stále nechápem.

Lepšia priamy jak od Payeta

To je zápas ty kokso.

Reagovat
smazaný uživatel

fuuu

Reagovat
Tomanatura

ronei

Reagovat
smazaný uživatel

Depay i Shrek dobrý, ale jak to může stále hrát fellaini, tak to mně hlava nebere...

Reagovat
nani92

ten hate na fellu je neskutočne prehnaný

Reagovat
r.mrazik

depay uz udelal gol a golovku...slusny stridani...a rooney na te 10 taky super

Reagovat
leroy

Želva je v dajakej zvláštnej nálade dnes...:)

Reagovat
Busby babes

jediny k cemu je Kvetak dobrej jsou ty hlavicky. kdyz uz ani to neda, tak je tam uplne k hovnu.

Reagovat
wild

brana velka ako kokot, ale Fellaini vzdy trafi brankara

Reagovat
fenixLFC

jezis to zas bude reci ze villa vyhrala vdaka kozákovmu nasadeniu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kuchta

Newcastle vyrovná

Reagovat
havrys99

Reagovat
Kuchta

Co jsem řikal?

Reagovat
Miguel19

Že Newcastle vyrovná.

Reagovat
REPLIKATOR

Tak tos řekl dobře.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza je SKVELY

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney skúsene, dostáva sa zase do formy.

Reagovat
mr.Silver

Garde nechape, ze AV vede, tak radeji ani nestridal, aby to tam nekdo nedosral

Payet Buh!

Fuck zkuskove

Reagovat
havrys99

Náááádhera

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

JE TAM

Reagovat
smazaný uživatel

Dummett > Rooney

Reagovat
smazaný uživatel

woooohooohoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutočné

Reagovat
Rohlíček

goooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUL

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

to je v pici

Reagovat
smazaný uživatel

popič

Reagovat
Swarley

Smalling má zápas

Reagovat
smazaný uživatel

To jo..

Reagovat
Ángel di María 22

Jooooo, udelejte pápá LM

Reagovat
Busby babes

a na tos prisel jak?

Reagovat
Counter

A kdo ji jako urve, když ne oni?

Reagovat
aramaki

ty voleeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Cobra

Ano kurvááááááááááááááááááááááááá

Reagovat
r.mrazik

super zapas

Reagovat
smazaný uživatel

what a goal

Reagovat
smazaný uživatel

spravodlivá remíza

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

just typical. komentatori tam pet minut melou jak je Newcastle v pici a tri body zas nebudou a podobny kecy... tak si rikam, wtf dyt je jeste spousta casu aby treba vyrovnali...

Reagovat
fenixLFC

ved nemaju tri body

Reagovat
Busby babes

just typical. komentatori tam pet minut melou jak je Newcastle v pici a tri body zas nebudou a podobny kecy... tak si rikam, wtf dyt je jeste spousta casu aby treba vyrovnali...

Reagovat
smazaný uživatel

Darmianov gól

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Si děláte prdel

Jinak Depay tam to bránení

Reagovat
vladis271

YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

ZOBUDEV SOM CELý BLOK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

fakt miluju když nějakej rozumbrada zase rozjebe stránku demetně dlouhý komentářem, super

Reagovat
kiwwi

kazdopadne nasa obrana to mohla 28x odkopnut...Darmian je neskutocne maslo a lenivy (alebo vyslusnuty?)

Reagovat
I am Mancunian

tak darmian je lenivy a depay pohodka

Reagovat
Dawon

tak ahoj mohli sme dat dneska 6 golu, ale pekna plichticka z venku...Smalling MOTM

Reagovat
kiwwi

jo ale na strane Newcastlu

Reagovat
Dawon

bohuzel no, samozrejme tenhle gol je jen smula, ale jinak hrozny cely zapas

Reagovat
aramaki

reklama na premier league....neskutocny zapas New-United....a to nefandim ani jednemu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

trapaci united, nemohli radsej 0:0? rip fanta

Reagovat
Counter

proč máš ve fantě hráče Newcastlu a MU? Můžeš si za to sám.

Reagovat
smazaný uživatel

však len v obrane, Darmiana a DDG.Teraz som fantu zanedbal, dlho som tam nechodil.

Ale zo zaciatku zbierali body

Reagovat
Counter

DDG mám taky, ale s takovouhle asi brzo poletí, když už jim nefunguje ani obrana

Reagovat
Busby babes

zas nam dneska fungoval relativne utok. treba se to letos jednou sejde najednou.

Reagovat
Dawon

je asi dobre se sami sebe zeptat, jestli to s LVG vzdycky bude bud jedno nebo druhe protoze zatim to tak bohuzel vypada

Reagovat
Counter

No očividně to nejde dát dohromady, ale jako klidně pořád doufej

Reagovat
smazaný uživatel

ja este zo zalohy vykopem Tadica vymenim tych dvoch MU hracov a som spoko. Kym sa niekto nezrani

Reagovat
Swarley

tak Wazza na hattrick, nedá se nic dělat

Reagovat
r.mrazik

kazdopadne diky Kvetaku za tu golovku

Reagovat
Busby babes

presne. kokot. jestli ho v ty Italii fakt chtej, tak po zapase at uz ani do Manchesteru neleti.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Fella mohl být legenda, on kdyby ty tutovky dal, tak by byl fakt král

Reagovat
r.mrazik

at jde normalne do prdele s tim co neda...to je uz ponekolikaty...

Reagovat
Swarley

však právě, byl by za spasitele, takhle je to totální provar...co naděláš no, někdy je ta hranice fakt tenká...

Reagovat
r.mrazik

u kvetaka teda dost tlusta

Reagovat
Busby babes

kdyby... s tim at jde do prdele.

Reagovat
Dawon

To jako vazne dokazem dat goly jen za cenu toho, ze se nam absolutne rozpadne obrana? Co tam do posrane pice delal s tim svoji stinovanim Depay, si kurva dela prdel v 90. minute kdyz vedem o gol?

Reagovat
I am Mancunian

proti Bournemouthu tiez taketo jebnute branenie od neho

Reagovat
smazaný uživatel

Depay je ale velky darmoslap.

Reagovat
I am Mancunian

zas a opat odflakol branenie

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná červená, zkurvení čuráci a jejich protekce

Reagovat
sensei25

dokym tam bude ten dement,tak sa nic nezmeni...banda chujov cely UTD

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk spěchá domů, aby stihl zápas a on to takhle poserou...už fakt nemám slov

Reagovat
REPLIKATOR

Kozák v základu - Aston Villa výhra po 20 zápasech.

Náhoda? Nemyslím si

Reagovat
FUnk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Asi zmátli soupeře, tím, že hráli celý zápas v 10-ti...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi píča. Kozák byl jedinej, který dokázal v zahraničí hrát a dávat góly. Žádnej technik to neni a nebude, ale do určitých systémů zapadá a je prospěšný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

garde snad konecne zmoudrel... Ale trvalo to

Reagovat
Dawon

Krasne to mohl Smalling zakoncit rudou...a mel...dalsi fail od deana

Reagovat
biznizmen

Reagovat
Cobra

Jasná pencla

Reagovat
sensei25

tragedi...tiket s vzhrou 10litrov v pi.cke kvoli neschopakom

Reagovat
FUnk

Reagovat
niflheim

Prodejte tu vlasatou lemru...

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot Fellaini mohol dávno rozhodnúť, ach, fakt guma... Idiot, nech čím skôr zimzne

Reagovat
Cobra

A na Lingarda se nadávat nebude? Jak typické...

Reagovat
smazaný uživatel

Lingard dal aspoň jeden gól a je to odchovanec a sympaťák. Fellaini nie je futbalista a zajebal 110% šancu už niekoľký krát.

Reagovat
Cobra

A? Spálik taky jasnou tutovku, takže by měl být haněn úplně stejně, jak levák Bob

Reagovat
r.mrazik

bude...ale kvetak to mel jasnejsi a navic hral hovno

Reagovat
m.sali

si děláš prdel, že květákovo šance byla jasnější než lasičky?

Reagovat
kiwwi

podla mna bola...

Reagovat
Busby babes

tak hlavicka z maleho vapna vs strela z velkeho... myslel to dobre, do protipohybu ale imho to mel spis strilet na prvni tyc , tam byla taky velka dira.

Reagovat
r.mrazik

prdel si nedelam...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik stál United ten Darmian? Protože to je top flop.

Reagovat
Dawon

Reagovat
EXoRcIsT

isto

Reagovat
CubONE

Reagovat
smazaný uživatel

Uňho by som hodnotil až po druhej sezóne, aj keď tento zápas hrubo nezvládol.

Reagovat
kiwwi

13 mega ci kolko...zacal fantasticky, ale co predvadza teraz to je sokujuce, uplne vypusta suboje, nevracia sa, vyklusava, podpora utoku nulova

Reagovat
smazaný uživatel

Je línej, pomalej a pořádnej centr jsem od něj neviděl a viděl jsem dost zápasů kde hrál základ. Další italskej propadák v PL v létě zpět do Serie A.

Reagovat
smazaný uživatel

Na lehčí a línější ligu má. Itálie ideál.

Reagovat
REPLIKATOR

Newcastle LVG

Reagovat
Ángel di María 22

Fellaini a Smalling.

LVG -

Giggs -

Reagovat
GeneralGoat

Dean je vážně hrozný tragéd, ten v tý PL fakt vůbec nemá co dělat

Reagovat
Dawon

vyhodte ho uz proboha, prosim, vyhodte ho uz jen za to, ze se nekdo jako Fellaini muze pravidelne objevovat v zakladu by ten manazer mel vyletet na mesic

Reagovat
I am Mancunian

tak a titul je uz asi vpici

Reagovat
Dawon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Manik...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Kowe

Reagovat
sensei25

To načo čaká United s odvolaním Van Gaala?Už mal byť dávno preč.

Reagovat
fenixLFC

nie je dovod, aj moyes bol vyhodeny az ked nebola matematicka sanca na top4

Reagovat
r.mrazik

mit s tymama ze spodku tabulky takovy vzajemny zapasy je na facku...želvě a květakovi...

Reagovat
smazaný uživatel

United nemají na top 4. Pár zápasů a je před nima i Chelsea.

Reagovat
vladis271

Krásny zápas.

Reagovat
habinity

Rozhodca je sasko ..tento united je banda neschopakov a smalling sa tusim vracia do starych kolaji.

Reagovat
Usty

Payet je prostě neuvěřitelnej... co předvedl u obou gólů, nad tím zůstává rozum stát. Takhle rozdílovýho hráče v klubu mimo top 4-5 nejbohatší týmy PL fakt nepamatuju.

Reagovat
Hokaido

Bale.

Reagovat
Usty

*4-6 no Spurs taky nepočítám

Reagovat
Mastný Chobot

keby nemal za spoluhráčov dreveného Jelavića s Antoniom, tak dnes má aj viac než 1+1, ten to tam sypal neskutočne dnes.

Reagovat
Counter

Mahrez nic?

Reagovat
smazaný uživatel

upadol do zabudnutia

Reagovat
Counter

To je ale hrozné

Reagovat
Mastný Chobot

šak počkaj, dnes večer bude zas on hviezda

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

Pravda, ten mi vypad.. :D Ale Payet je ještě o chlup genialnejsi :)

Reagovat
Nikikrew

Payet je spicka fakt. Musi ist prec!

Reagovat
smazaný uživatel

Nikomu jsem ten gól nepřál víc jak Dummettovi. Někde jsem tady četl volání po novém levém bekovi - přitom Dummett brání celou levou stranu sám, je to odchovanec a jezdí po prdeli, bez keců. Takových by mělo být v základu víc.

Cenná remíza, konečně taky nějaký góly (vzájemná solidarita s ManU )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

včera skvělej zápas i Coláč se snažil jako v dobách nejlepší formy

Reagovat
Dawon

1 ligova vyhra za 8 zapasu...ja proste nemam slov, to je neco neskutecneho...jak tam ten sasek na lavicce muze porad byt? Dyt to popira jakoukoliv logiku

Reagovat
I am Mancunian

po liverpoole musi ist

Reagovat
habinity

Ten hnup ostane do konca sezony

Reagovat
Dawon

ja uz neverim absolutne nicemu, prislo mi naprosto nerealne, aby na novy rok byl porad nas manazer, ale zacina to vypada, ze je nedotknutelny

Reagovat
fenixLFC

s nami vyhrate....nech hrate akukolvek sracku posledne roky, proti nam hrate uplne inak

Reagovat
Swarley

je škoda, že nejsme schopni spojit ty dvě věci dohromady...dnes tam bylo super nasazení, velká snaha, to se fakt hráčům upřít nedá a v jiných zápasech se to oprávněně kritizovalo...ale zase mi tam chybělo naopak víc toho klidu, kdy jsme se dostali do vedení a najednou nejsme schopní hrát tu naši uspávačku, alespoň chvíli podržet balon, nechat Newcastle běhat...místo toho tam vymyslíme takový chaos a absolutně školáckou chybu, kdy si nepokryjeme prostor na odraženej balon, to je level starší žáci...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Sakho je zdravy, ale nie 100%, takze by som to radsej neskusal a dal hrat Toureho a Caulkera. Rad by som videl:

Migno; Clyne-Caulker-Toure-Moreno; Can-Allen-Hendo; Lallana-Firmino-Ojo. Upressovat ich.

Reagovat
smazaný uživatel

a dal hrat podla priebehu Brannagana alebo Lucasa, aby si Hendo vydychol..

Reagovat
tomasinho

Ibe místo Oja.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1500

Reagovat
kvasha16

pre vyhru Chelsea a proti prokrastinacii

Reagovat
kissak

Kdepak byl včera ten NAJEBANEC, kterej neustále píše jak jsou Magpies trapný a že v EPL nemají co dělat??? Chtěl bych mu poděkovat, že probudil spícího ďábla

Reagovat
smazaný uživatel

Těch tu bude víc

Reagovat
kissak

to je mi jasný ale je tu jeden obzvlášť na přesdržku

Reagovat
M0rb1D4S

Chápal bych tenhle komentář, kdyby včera Newcastle vyhrál. Ale byla to jen remíza, navíc se dokážete vyhecovat jen na velké týmy a s tím zbytkem přinejlepším remizujete. S takovou v EPL fakt nemáte co dělat.

Reagovat
kissak

Věřím, že příchod hráče kterého jsme potřebovali jako sůl vše rozhýbe a Magpies půjdou nahoru. Pokud ne pak se příští rok potkáme s vámi v Champu

Reagovat
M0rb1D4S

Jelikož by v tu chvíli od nás vypadli snad všichni hráči současného A týmu a začali by hrát odchovanci, tak bych to i bral.

Reagovat
kissak

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tu som no... a názor mám stále ten istý, ste tragédi a v 2. lige vam bude dobre

Reagovat
kissak

Včerejší zápas mezi United byl reklamou na EPL radost pohledět i pro nezaujatého fanouška.

Reagovat
r.mrazik

super zapas

Reagovat
Hokaido

I pro většinu zaujatých to nakonec dobře dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro FM16

Reagovat
smazaný uživatel

mám to kúpené už od pre-orderu ale teda rozdiel medzi 15-16 je fakt minimálny, maximálne tak v dizajne, Match Engine a pár drobných vychytávkach, čakal som že na tom viac zamakajú.

Reagovat
smazaný uživatel

je fakt, že ta cena je neúměrně vysoká pro hráče, co hrají každý ročník

Reagovat
Mastný Chobot

veď každý rok je to to isté

Reagovat
smazaný uživatel

není, ale ty změny jsou malé, i když je chápu - proč měnit něco, co funguje, přesto chtít za to každý rok plnou cenu je na palici

Reagovat
Mastný Chobot

základné veci im fungujú, ale ja by som prijal nejaké rozšírenia, pokojne nech to má aj veľa GB, ale nech to stojí za to. Väčšia interakcie s fanúšikmi, viac vecí, ako sa pohrať s infraštruktúrou klubu, svojím vlastným profilom a kopa iných vecí. Veci, ktoré sa bezprostredne týkajú futbalu a kabíny, tie majú zvládnuté pomerne veľmi dobre, ale je tam ešte veľa iných vecí, ktoré by sa dali zlepšiť / pridať.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to určitě

Reagovat
smazaný uživatel

tak co chces menit za rok, vzdy tych zmien bude minimum ak sa hra vydava kazdy rok a ak budu vacsie tak urcite nieco odflaknu lebo sa to proste nestiha

Reagovat
smazaný uživatel

čo je dosť škoda, je to zrejme posledná verzia čo hrateľne rozbehnem na mojom nebohom noťasi tak som si od toho dosť sluboval

Reagovat
smazaný uživatel

Asi takhle... Pro mě je mnohem lepší dát těch 50 € každý rok, než abych si kupoval třeba Call of Duty nebo podobné hry, protože vím, že vývojáři si na té hře dávají hodně záležet. Po celém světě mají přes 1000 skautů, kteří jim pomáhají s atributy hráčů. Match Engine je mizerný, ale s tím asi těžko něco zmůžou. Určitě by byla grafika hezčí kdyby hru distribuovalo EA, které jen tak pro zajímavost FM kdysi dávno odmítla jako neprespektivní. Ale úpřimně radši ať to dělá Sports Interactive než EA, protože ti by to určitě zkurvili. Samozřejmě, hra to není dokonalá, ale myslím, že je to skutečně jedna z mála sérií na které si dávají vývojáři záležet, věnují pozornost komunitě (letos nový Match Engine na základě pohybu skutečných hráčů)... Pro mě srdcovka

Reagovat
nani92

50? za 30 sa dá kúpiť v pohode..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja ale netvrdím že by som chcel lepšiu grafiku, o to samozrejme v tej hre vôbec nejde a ked sa niekomu nepáči stačí si stiahnuť nejaký skin. Vymenoval som len veci o ktorých si myslím že sa ako jediné od poslednej verzie zmenili. Mne napríklad dosť vadí že snaď od FM 2006 nepribudli žiadne súťažné/ligové/hráčske/klubové štatistiky/rekordy. Napr. v okne klubové rekordy sa dozvieš len najviac ligových gólov overall, najviac ligových gólov za sezónu, najviac ligových zápasov za klub overall a ešte pár drobností ako najmladší hráč, namladší strelec, atd. Netreba vedieť kto dal hattrick za najkratší čas ale trebars najviac golov v LM alebo MS celkovo, nie len za jedno kolo by potešilo (keď si vychováš regena dobré jak jitrnica a chceš vedieť koho rekordy už zrušil). Mne tam takéto veci sakra dosť chýbajú, inak je to samozrejme srdcovka a nič iné nehrám.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrého*

Reagovat
smazaný uživatel

Když už tady rozebíráme FM16, nedávno jsem se docela zhrozil kam se ubírají ty cenovky hráčů. Momentálně hraju sezónu 2019/2020 a mám hrozný problém koupit kvalitního hráče za rozumnou cenu. Problémem je, že nehraji Ligu mistrů, takže ke mě nikdo nechce a když už tak jsou to nehorázný prachy. Potřeboval jsem omladit kádr a koupit mladého stopera a všichni po mě chtěli tak 50-70 mil. liber Nakonec jsem koupil 20 letého stopera z Dortmundu za 37 Nemyslím, že je to chyba hry, ale docela se bojím, že takhle nějak to za chvíli bude v Anglii vypadat

Reagovat
smazaný uživatel

ten samý problém už v 15 a nechodili mi ani pořádní odchovanci. Jako atributy měli i dobré a dalo se s některými i hrát později, ale hodnocení max 2,5 hvězdy. A já mám rád, když má více hvězd, jen tak pro efekt

Reagovat
smazaný uživatel

jj to mě taky sere Mám stopera, kterej má cenu 27 mega a má 2,5 hvězdy. Mám ho zafixovánýho jak totálního šupáka tak sedí na lávce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

to je i v 15. za kazdeho hrace musim brutalne priplatit, zatimco kdyz podobnou cenovku nastavim ja tak smula... a ostatni kluby nakupuji podstatne levneji.

Reagovat
Mastný Chobot

tento rok si to asi budem musieť kúpiť, lebo tá piratebay verzia je zlá a ešte je tam aj vírus

Reagovat
M0rb1D4S

Ke kvalitnímu FM se dostanu v neděli, takže jestli budeš chtít, můžu ti tady potom hodit odkaz.

Reagovat
Mastný Chobot

to by bolo super. Ďakujem.

Reagovat
nani92

aj mne aj mne

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

aj mneeee

Reagovat
Lacko_Boh

potom aj mne,nech ma jebne

Reagovat
smazaný uživatel

Taky pak na PM, prosíííííím

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Mne nie

Reagovat
Mada

Reagovat
nani92

v čom je zlá? ja mam stiahnutý fm a šlape to bez porblemov, aj ked je troška nerealistická, kedže West Ham proti mne v predkole o EL hral takmer s áčkom

Reagovat
Mastný Chobot

tú 3DM verziu? ľudia písali, že je zabugovaná a prebehni si PC s Esetom

Reagovat
nani92

neviem či 3dm, mám ju zo skidrowreoladed.com, a čo som si ja všimol, tak sú tam len 2 bugy - že nemožeš chodiť na tlačovky, resp. su generované za teba a to mi nevadí a niekedy (mne len 2 krát), sa stane že ti vyhodi fake mená, ale stačí vypnuť a zapnuť a je to v pohode...a eset idem vyskušať teraz

Reagovat
Mastný Chobot

tak to máš potom asi Skidrow verziu, tú som ani nenašiel.

Reagovat
nani92

tak ju máš tam..

Reagovat
Mastný Chobot

nemám, Zayo, napíču si ju napísal, ako sa toto môže stať dlhoročnému diskutérovi

Reagovat
nani92

musíš dať pred to www

Reagovat
Mastný Chobot

nie, musíš vymeniť o a l

Reagovat
nani92

som ťa skúšal

Reagovat
wild

ja mam jediny problem to su prave tie fake mena, zacne to robit po 20.decembri a potom to robi dost casto..a stale zapinat a vypinat je picovina

Reagovat
nani92

tam ešte niesom, verím že dovtedy bude další crack

Reagovat
wild

a robi ti to aj pred tymto datumom?

Reagovat
nani92

dnes mi to urobilo tretí krát..a už po dlhšom čase hrania..takže to beriem ako čas skončiť

Reagovat
Mastný Chobot

hehe

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je pěkně pofidérní

to si nemůžeš být jistý v té hře ničím, jestli se to chová správně nebo jestli se ti třeba nezraňují hráči s větší pravděpodobností nebo tak

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší je, že v 9 z 10 zápasů je hráčem zápasu pravý bek. Třeba v Arsenalu měl Bellerín za sezónu hodnocení přes 8 a to odehrál skoro vše. Sanchez dá dva góly, Ox dvě asistence, ale MoTM je Bellerín s hodnocením 9,5

Celkově jsem z toho spíše zklamaný, jako z 15, ale ještě jsem se nedostal nijak daleko, tak uvidíme, jak bude UI hrát později. Od 13 jsem v každém ročníku sledoval, jak já buduji velkoklub, který vyhrává každoročně ligu, LM a sem tam nějaký pohár, zatímco dnešní velkokluby upadají....

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tím jsem se nesetkal. Máš koupenou verzi? Nebo možná hraješ se silným důrazem na defenzívu

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, origo

http://images.akamai.steamusercontent.com/ugc/365156556348915839/19526711B96354CB0C746D55BA24DD2D301CEEE8/

To hodnocení co má Bellerín, by měl mít spíš Sanchez nebo Walcott.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc na to nemá ani atributy. Rychlost 20, zrychlení 19 a nasazení 16, ale centry, vedení míče, předvídavost a rozhodování a jiné atributy, které by měly určovat kvalitu centru (i bránění) má stejné jako Gibbs.

Reagovat
smazaný uživatel

musím uznat, že 13 asistencí je na obránce hodně. Ale možná je to tou rychlostí. Dostáváš hodně golů?

Reagovat
smazaný uživatel

38 obdržených v lize. Je pravda, že ho mám jako Full back - Attack, takže lítá dopředu často, ale to hodnocení mi prostě neštymuje

Reagovat
smazaný uživatel

pekne, ze si hned nenakupoval novych hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsem v lednu Stonese a Berahina (i když nerad kupuju za víc jak miliardu), ale City resp. United je přeplatili. Aby měl Kos a Merte 3,5 mega týdně a mladík Stones chce 4, to je moc

ale štve mě přetlak na ofenzivního záložníka. Je tam Cazorla, Ozil, Wilshere, Crowley, Zelalem, Gnabry a Dragomir....Cazorlu chtělo Atletico, ale nerad prodávám hráče, který je ve skvělé formě, i když má 30.

Třeba v 15 jsem vůbec nevěděl koho mám koupit a tak mi v sezóně 2024/2025 hrál v Liverpoolu Moreno, Sakho, Flanagan, Henderson, Can, Sterling, Coutinho a Suso. Pak to byla krutá generační obměna

Reagovat
Mastný Chobot

Santi u mňa naposledy skončil kariéru v 36 rokoch a Rosa v 37 tiež. Ja to mám tak rád. Aj keď potom už hrávajú minimálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to asi začnu praktikovat. Dříve jsem všechny po třicítce vyhodil

Reagovat
smazaný uživatel

že Walcott

Reagovat
Mastný Chobot

pozerám, že Giroud nie je tak slabý len u mňa

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, odehrál jsem zatím pět kol v lize a Bellerín má pět asistencí ale předpokládám, že se to uklidní. A i u mně už Rose ukradl Eriksenovi MOTM, přestože měl Eriksen 1+2. Doufám, že to není bug, ale důsledek mé taktiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď pro změnu byl Eriksen zvolen MOTM v zápase, kde jsem doma prohrál 0-2 a Lukaku dal dva góly.

Reagovat
Mastný Chobot

wow na druhú stranu lepšie, ako predtým, keď som mal nejakého obrancu v tíme 15 rokov a on za ten čas nebol MotM ani raz a dal dokopy 1 gól

Reagovat
nani92

noo, u mna si to tiež Podaný dáva

Reagovat
smazaný uživatel

u mňa Bellerína ani vidieť neni ale zato Lichtsteiner je OP jak sviňa štatistiky z prvej sezony 28/3/11 z toho 14x MoTM a priemerné hodnotenie 8.21 + hráš sezony Serie A.

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Nikikrew

Dnes cakam velky pressing zo strany Liverpoolu. Dufam ze Wenger dobre pripravil tim na dnesny boj.

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta na Anfieldu a výhry Spurs a Toffees. Víc nežádám.

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

Reagovat
avicii

dnes nam prilis neverim, na Arsenal nevieme posledne roky...som zvedavy na nasu zostavu

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Dembele je fit, super sprava. Takze dnes Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Dembele - Lamela, Alli, Eriksen - Kane

Reagovat
Free_player

taky jsem si říkal, že bych ho tam viděl radši než Carrola ...

Reagovat
smazaný uživatel

jj sprava

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sprava v slovencine

Reagovat
smazaný uživatel

správa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle by byla krásná! Dneska fakt musíme, jestli hodláme pomýšlet na LM. Dneska 3 body a v sobotu zamést se Sunderlundem.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, ale predsa len, fandime Tottenhamu. Lepsie by bolo, keby sme nemuseli.

Reagovat
smazaný uživatel

Vysněná

Snad to bude dnes trochu přímočařejší směrem dopředu, máme šanci se trhnout MU, WHU a Poolu. Everton by taky mohl uhrát něco na Emirates.

Reagovat
smazaný uživatel

11:08 Kompanyho absence se může protáhnout

O většinu ze zbytku letošní sezony by nakonec mohl přijít Vincent Kompany, připustil to manažer Manchesteru City Manuel Pellegrini. Belgický obránce má od listopadu problémy s lýtkem, koncem prosince se sice vrátil na trávník, zranění si ovšem rychle obnovil. Podle prvních předpokladů měl chybět "jenom" do konce ledna. (lequipe.fr)

To je fakt out Kompany by měl mít adekvátní náhradu. Třešnička je, že Pell. prohlásil, tým nebude doplňovat, není třeba. Naše obrana stojí za vyliž.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt vprdeli toto, až priveľmi sa misky váh nakláňajú k Wengerovi. O LM ani nehovorím, keďže tam chcú niečo uhrať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Higi

Pro změnu by mohli mít i ostatní nějaké důležité hráče out, ne jenom Arsenal.

Reagovat
SunFells

Ale Kompanymu bych to z hráčů ostatních týmů zrovna přál nejmíň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale u nás Kompany je tam poslední dobou furt, když nepočítám to co je aktuální

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hrajete pro Reds ta mají tak požehnaně hráčů mimo...

Reagovat
smazaný uživatel

"proti, tam, také,

Reagovat
SunFells

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Zpátky bude nejdřív v půlce února..

Reagovat
SunFells

United dali 3 góly Dokonce i ti manchesterští.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kissak

dokonce i ti newcastleští

Reagovat
smazaný uživatel

OT: prosím vedel by mi niekto poradit ako vymazem tuto cinsku APN z mobilu?

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t34.0-12/12527653_10203687635790477_2023216003_n.jpg?oh=4f3aa4889f0357cf351829a711ffae81&oe=5698C03C

pretoze ak ju chcem vypnut tak ta moznost je nedostupna vid:

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t34.0-12/12571006_10203687635110460_1130276044_n.jpg?oh=778997616fae7c7f9dae72cd6657add5&oe=56988DAC

na nete som nic nenasiel... nevie niekto z vas? dost ma to serie lebo mi to stale prepina z orangu na tuto cinsku

Reagovat
smazaný uživatel

co za telefon?

Reagovat
smazaný uživatel

Lenovo VIBE P1m

Reagovat
smazaný uživatel

našel jsem akorát http://bbs.elephone.hk/thread-8579-1-1.html , kde píšou jenom, že tu čínskou APN máš nakonfigurovat stejně jako tu funkční orange, když už to prý nejde vypnout, ale podle mě to nějak půjde

Reagovat
smazaný uživatel

presne to iste som nasiel aj ja a spravil to... ale aj tak by som to najradsej vymazal alebo aspon vypol

ale diky za ochotu

Reagovat
smazaný uživatel

asi by to vyřešilo, kdybys tam nahrál jinou ROM, ale to bys asi přišel o záruku

Reagovat
smazaný uživatel

no spravil som to, nakonfiguroval som to ako tu orange, ale hned podtym sa mi nanovo objavila ta cinska

Reagovat
kiwwi

a preco nespravis factory reset?

Reagovat
smazaný uživatel

urobil som... nepomohlo

Reagovat
kiwwi

how? musi

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

jak to tam moze ostat po factory resete? mozno nejak prefleshovat ROMku alebo nieco take

Reagovat
smazaný uživatel

prefleshovat romku? to co znamena?

Reagovat
fff

Dnes musime Arsenal k sialenstvu az si budu davat vlastne goly, lebo poslednu dobu mam dojem, ze Benteke, Lallana ci Firmino ten gol nedaju .

Ale Sakho a Hend normalne trenovali, tak snad budu moct obaja hrat.

Reagovat
13

Je to jednoduché, ze začátku na ně bude brutální presing a budou chybovat v rozehrávce.. očekávám, že z toho klasicky vytěžíme úplný hovno a pak to Arsenal v druhém poločase ovládne.

Reagovat
vladis271

Reagovat
fff

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

!!SPOILER!!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ako minule

Reagovat
Mastný Chobot

AFP: Barcelona's #Neymar ordered to appear in court in Spain for fraud

čo im tam drboce s tými podvodmi v tej Barcelone?

Reagovat
emanuel habasko

To je tak, kdyz jde clovek za Messim pro radu ohledne dani.

Reagovat
vladis271

Matip vybavený. Od leta.

Reagovat
Mastný Chobot

Na Arsenal je menší kurz ako na Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

na tom není nic divného

Reagovat
Mastný Chobot

predsa len je to súboj veľkoklubov a Liverpool hrá doma, čakal by som menší kurz na nich.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool a velkoklub? Myslel jsem, že jsi mladší než Swarley...

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, Liverpool je veľkoklub.

Reagovat
minoLFC

bež radšej zobať zrno

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

prosímtě jakých velkoklubů, díval ses v posledních 7 letech na tabulku?

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem Jan a ne Ježíš

Reagovat
smazaný uživatel

Teší ma.

Reagovat
smazaný uživatel

Patri sa tiez predstavit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo okaté aj na teba, Oliver.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, Mikulas.

Reagovat
Cobra

WTF? Jak to jako děláš?

Reagovat
smazaný uživatel

V mojom prípade nejde o nič, čo by stále za uznanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

má nadaci, co shromažďuje osobní údaje uživatelů EF, troufám si říct, že žádný pravidelný diskutér se neubrání

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Maresma

mně třeba několikrát oslovil úplně jiným jménem

Reagovat
smazaný uživatel

bol si tazsi no... ale uz ta poznam Marek

Reagovat
Maresma

Jsi třída, Olo, jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Oh sorry. Teší ma, Juao.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neklam.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jany pls

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

Takže třeba AC Milán není velkoklub?

Reagovat
Masi

Když budou hrát doma s Neapolí, taky by tam byl asi vyšší kurz jako tady.

Reagovat
smazaný uživatel

To má mít Liverpool nízký kurz kvůli jménu nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to isté. Rozlišujte už konečne pojmy tím a klub

Reagovat
kiwwi

to ci je klub velkolkub alebo nieje je pri nastrelovani kurzov uplne nepodstatne...ide o vysledky, postavenie v tabulke, pocet zraneni, forma, forma doma/vonku, pocty strelenych/inkasovanych golov atd...nemyslim si, ze by boli tie kurzy nastavene zle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

keby dnes hrala Chelsea s WHU na SB, tak je menší kurz na WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

okrem postavenia v tabuľke vypísal xy ďalších vecí, ale ty si si aj tak vybral jednu konkrétnu, aby sa ti to hodilo do kramu.

Pls

Reagovat
Mastný Chobot

Nebavím sa s tebou.

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

O tvoju osobu nestojím, takže si hľad svojho, chlapče.

Reagovat
Mastný Chobot

ty kokos, ty si fakt prípič retardovaný najprv na mňa reaguješ a potom napíšeš toto?

Reagovat
smazaný uživatel

A to sa nejako vylučuje? To si fakt taký namyslený, že reagujem na teba S cieľom, aby si na mňa reagoval? Och pls, pls

A ty napíšeš, že sa so mnou nebaviš a stále na mňa reagujes. Ty si level Palike, gratulujem

Reagovat
Busby babes

no a taky sazkovka ceka vic sazek na vyhru Arsenalu (a asi i vic sazek na Arsenal prijmula) a proto je ten kurz mensi. Krome techveci jako forma a tak tam pak pocitaji i s timhle...

Reagovat
kiwwi

samozrejme kurzy sa potom upravuju podla stavok stavkujucich...pri nastrelovani kurzov maju bookmakeri urcite nejake skusenosti aky typ stavok mozu cakat najviac a tomu priradia aj zodpovedajucu kurz, takze je to nepochybne velky faktor

Reagovat
Hachim Mastour

ach chobot...

Reagovat
niflheim

1600. za prodej Květáka

Reagovat
bbbauch

Reagovat
M0rb1D4S

Teď jsem viděl ten gol Aston Villy Hennessey by nejspíš pár dní neměl vyjít z domu

Reagovat
smazaný uživatel

aston ville chybalo take to ceske stesticko

Reagovat
FUnk

Dneska hodne tezky zapas a navic ukaze jestli mame na to se drzet u vrchu nebo budeme porad na hrane LM. Snad zacneme s mousou, to pro me bude rozhodujici faktor. Na bekovi bych od zacatku sanci davisovi, at tam aspon nekdo trochu hlida mahreze, prece jenom je rose hrace vice dopredu. COYS

Reagovat
FUnk

*hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Davies momentalne pred Roseom, on je defenzivne uplne inde, s Daviesom v zostave mi pride defenziva pevnejsia.

Reagovat
FUnk

urcite, navic na mehrezovi by se vykartoval

Reagovat
vladis271

Divné, aj napriek našim tragickým útočným možnostiam nám dnes na výhru verím. Mám z toho zápasu dobrý pocit, a fakt netuším prečo.

Reagovat
fff

Nezdiela ulne Tvoj vieru, ze dnes vyhrame. Ale bolo by to super. Dostat sa bod od MU a priblizit sa LM. Porazili sme pod Kloppom MC, Chelsea aj Leicester. Snad sa hecnu aj na Arsenal a MU.

Reagovat
vladis271

Alebo by som sa zmieril aj s dnes 5:5 a v nedeľu výhrou 1:0

Reagovat
fff

Benteke dnes zrejme na lavicke. Uvidime aka bude zostava na MU, mozno ho iba setri, no nebol by som prekvapeny, keby ho chcel v lete Klopp predat.

Reagovat
smazaný uživatel

A v utoku akoze bude kto, ved Origi je zraneny, ci?

Reagovat
R.Meireles

asi Firmino

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ako proti Stoke. Hm, ja by som tam dnes Bentekeho kludne aj dal. Dnes sa prave asi bude pozerat aj fantomas

Reagovat
vladis271

win-win

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kowe

Reagovat
fff

Zrejme trojka Lallana, Firmino, Ibe a pod nimi Can, Hendo a Lucas.

Reagovat
R.Meireles

Milner na lavce ?

Reagovat
Dray

Útočná trojice bude: Lallana, Firmino, Ibe.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Maresma

A prej je Matip hotovej. V létě zadarmo.

Reagovat
fff

jj cital som.

Vobec nemam predstavu o jeho kvalitach, teda ci bude od leta v podstate nahrada za Kola ako 4. stoper, alebo sa s nim pocita, ze bude brat minuty niekomu z trojice Skrtel, Sakho, Lovren. Som zvedavy. Ale vraj ho Schalke vobec nechcelo pustat.

Reagovat
Maresma

Taky o něm nic nevím, nikdy sem ho neviděl hrát, ale ikdyby to nebyl hráč do základu, tak se náhradník místo Kola bude hodit. Každopádně bych nejradši byl, kdyby přišel ještě jeden top stoper.

Reagovat
smazaný uživatel

Matip je na úrovni stopérov Liverpoolu aspoň podľa mňa. Takže si to neviem predstaviť, mať 4 stopérov na jednej čiare.

Reagovat
fff

Mozno si to odnesie Skrtel ako najstarsi. Sakho, Lovren, Matip a Gomez ako stvrty stoper. Uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

To by som bol nerád, podľa mňa Škrťa podržia skúsenosti a predsa už nejaká oddanosť klubu, a takisto je najmenej sklenený.

Reagovat
smazaný uživatel

ja by som skrtela v lete aj predal, lovren uvidime ako si bude pocinat a priviedol jedneho top top stopera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá posila zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

http://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-stanislav-hrabe/257244/proc-jsem-volil-vidala-stal-se-legendou-pro-cechy-je-to-malo.html lol, to je jako kdyby se někdo pochcal, chodil s flekem na kalhotech a ještě říkal, že je to nová móda z Drážďan

Reagovat
Wat

Lukaku si dneska musí zastřílet, viděl bych to tak na dva kusy a výhru o gól, maximálně remízu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba Liverpoolske kluby dneska na 3 body

Reagovat
Mastný Chobot

Arsenal PL record away at Anfield since 2007/08:

8 games

3 wins

4 draws

1 loss

15 goals scored

15 goals conceded

dnes to vidím tiež na remízu

Reagovat
jacobT

15:15

Reagovat
Mastný Chobot

ak bude chytať Ospina a Walcott s Giroudom premenia všetko, čo im Mesut prichystá, tak je to reálne

Reagovat
vladis271

Giroud bude happy, ak sa nepotkne o zle zaviazané šnúrky na kopačkách.

Reagovat
Mastný Chobot

píšem si

Reagovat
Counter

V minulých zápasech dal Liverpoolu tři góly tuším.

Reagovat
fenixLFC

to kdekto

Reagovat
jacobT

ešte Monreala bude treba posadiť, s tým by sme viac ako 12 nedostali

Reagovat
Mastný Chobot

pravda, ešte k tomu, keď Liverpool hrá bez Origiho

Reagovat
jacobT

Fuu, no keby boli v základe ešte aj Origi a Bogdan, to by svetelná tabula ani nestíhala.

Reagovat
Wat

Ideál.

Reagovat
vladis271

strašná bilancia, fuj.

Reagovat
fenixLFC

takze nase jedine vitazstvo bolo ked ste dostali 5?

Reagovat
smazaný uživatel

1700. pre navrat krlesa na EF

Reagovat
nani92

ty si fakt ujebaný

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

menej ako ty .P

Reagovat
kvasha16

preco, ved krly bol celkom vtipny

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

*Arbitra.

Reagovat
smazaný uživatel

kludne, ale krly je maskot PL sekcie

Reagovat
Lacko_Boh

heh

Reagovat
Lacko_Boh

hm to nie, on to hrotil moc

Reagovat
smazaný uživatel

robil si z vas srandu

Reagovat
Lacko_Boh

zo mna nie, ku mne bol mily, ale strašne zajebaval diskusie

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

akurat mi napisal spravu, tak opravujem:

1700. pre navrat krlesa do diskusii na EF, najma PL sekcie

Reagovat
Mastný Chobot

je dosraný sem niečo napísať v danej situácii, chápem ho. O to viac chutí tá situácia Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, ma ban,ziadne posranstvo

Reagovat
Nikikrew

Hej toho som tu teda poriadne dlho nevidel. Ale tak Chelsea je v srackach a on asi v tom kanali

Reagovat
smazaný uživatel

Fans Newcastlu: Ako sa darí tomu Šatkovi tam u vás?

Reagovat
Hokaido

Co dneska dáváte? Já asi nás v HCP, možná 02 na Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Hull over, Chelsea ODG, a strelcov. Zatiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG - Lyon odg alebo over, Boavista gól

Reagovat
smazaný uživatel

trojku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oddy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
avicii

Reagovat
Mada

Reagovat
Rarášek

Reagovat
VasAFC

1750. pro mně protože sem se dneska znovu narodil

Reagovat
Mastný Chobot

to znie ako dobrá príhoda len do toho

Reagovat
VasAFC

kokot mě při předjíždění roztočil a ja se obtočil koklem stromu

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Manchester United will attempt to bring Bayern Munich manager Pep Guardiola and Barcelona forward Lionel Messi to Old Trafford, according to reports.

Spanish newspaper Marca, via the Daily Star, report kit sponsor Adidas are ready to fund the deal.

The Reds are also battling with Chelsea for the signing of Germany midfielder Toni Kroos, according to Spain newspaper Fichajes.

The two are reported to be ready to pay £37.8m for the Real Madrid man, 26.

The Daily Express report Atletico Madrid midfielder Saul Niguez, 21, could be moving to Manchester, despite his reluctance to leave Atletico Madrid.

But the Independent claim United Manchester United have turned their attention to Valencia play-maker Andre Gomes, 22, after becoming frustrated by their pursuit of Atletico Madrid's Niguez.

deluded adidas

Reagovat
I am Mancunian

deluded si ty, ked veris tymto srackam

Reagovat
Busby babes

Marca pise a da Daily Star jako zdroj... ok, to uz jsou liny si to i vymejslet?

Reagovat
I am Mancunian
Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý Mourinho pri tomto dementovi

Reagovat
vladis271

ten sa toho tiež nebojí.

Reagovat
Mastný Chobot

akurát som to videl, ten to pekne nedáva.

Reagovat
nani92

ak máme mať na lavičke burana, tak fajn..ale to už potom radšej Vladka Weissa

Reagovat
Dawon

jemu uz z toho taky regulerne jeblo

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
I am Mancunian

to som jediny, co si mysli, ze povedal mozno 'that man' ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu by sa asi všetci nesmiali, nie?

Reagovat
Dawon

jako...ciste teoreticky asi jo, neni to pres ten smich slyset moc dobre, ale zda se mi ze on "that" vyslovuje jinak...a hlavne by me to v jeho soucasnem rozpolozeni vubec neprekvapovalo

Reagovat
smazaný uživatel

no, vyslovuje to totiž jako 'fat' .. nejlepší by bylo vidět, jak ten novinář vypadá

Reagovat
13

však mu ale ten novinář děkoval ironicky..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jezis to je ostuda

Reagovat
kvasha16

wow

Reagovat
smazaný uživatel

to je píča

Reagovat
Mastný Chobot

piči, Jano, musíš byť vždy ten vulgárny? šak tu normálne diskutujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
vladis271

Reagovat
PhilipS

pěkný nezvládáníčko...

Reagovat
Ángel di María 22

Nedává, těžce nedává.

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
13

K MU se dokonale hodí.

Reagovat
Trand

Prosím nevíte někdo, jak se jmenuje ten twitter účet, jak používají záběry z filmů a dávají na obličeje herců lidi z ManUnited?

Reagovat
Counter
Reagovat
Trand

Jojo, už jsem to našel, díky.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

7 - Marko Arnautovic has scored seven goals in the Premier League this season, despite having just 11 shots on target for Stoke. Laser.

Reagovat
Mastný Chobot

čo ma privádza k otázke: Arnautović x Barkley, ak by ste si mali vybrať do fanty?

Reagovat
nani92

barkley

Reagovat
fenixLFC

pretoze ked ma kopec dalsich sanci tak nikdy netrafi branu

Reagovat
Mastný Chobot

vie, ako ojebať štatistiky

Reagovat
smazaný uživatel

lejzr

Reagovat
cubazi

Dnes potrebujem povzbudiť a neklesnuť na duchu ešte viac, takže Reds aspon remízka,oduševnený výkon a vysoke hecnutie ako vždy proti týmu z Top 4...

Reagovat
nani92

Reagovat
PhilipS

Dneska asi bůdek dobrej. Těším se...

Reagovat
nani92

a títo majú vyhrať ligu

Reagovat
PhilipS

mno nebo City...v long runu je bod z Poolu vynikající. Nechci bejt hamižnej.....

Reagovat
jacobT

Chceme vyhrať titul, tak by sa proti oslabenému Liverpoolu patrilo bodovať naplno.

Reagovat
PhilipS

btw. kdo jim chybí vůbec? Z nadprůměru jen Coutinho ne? Jestli napíšeš, že Škrtel, tak se začnu smíchy plácat do kolen

Reagovat
13

možná by stálo za to zkusit si přečíst to preview.

Reagovat
PhilipS

to někdo čte?

Reagovat
aramaki

Rozpadla sa im stoperska dvojica, to bude vidno, ze tam hra Kolo.

Reagovat
Hachim Mastour

jojo bod no..

Reagovat
Miguel19

Chelsea FC ‏@ChelseaFC 9s10 seconds ago View translation

Team to face WBA: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Fabregas; Willian, Oscar, Pedro; Diego Costa. #CFC

Reagovat
Miguel19

Chelsea Subs: Begovic, Cahill, Matic, Ramires, Kenedy, Loftus-Cheek, Remy. #CFC

Reagovat
smazaný uživatel

Oskar tam je zlý vtip. Veď vôbec nevládal naposledy a pritom je tuším zranený s prstom na nohe.

Reagovat
kvasha16

mozno h znova vymeni v polcase

Reagovat
smazaný uživatel

To tam rovno mohol dať Rubena od začiatku.

Reagovat
Mimalu

co je vlastně s Babou? začíná to být děsná nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Stál príliš málo na to, aby hral základ

Reagovat
vitasrp

Podle mě je Baba takovej vtípek našich skautů, protože co jsem měl možnost vidět, tak to z jeho strany bylo ve většině případů hrozný.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Baba je vtípek, tak co je potom Djilobodji?

Reagovat
Miguel19

Tak ten stál hovno. Baba byl za 30 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
T44v3tt1

Stál 14

Reagovat
Miguel19

Aha Já myslel že byl nějak za 20-30...

Reagovat
vitasrp

No tak ten myslím nestojí ani za komentář. Ale aspoň stál hovno, zatímco Baba nějakých 15 mega či kolik.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavý na Fabregase, jestli mu to s Mikele přece jenom půjde líp

Reagovat
kvasha16

Mikelele?

Reagovat
kvasha16

ocakavana, takze snad 3 body a aspon par minut pre mladochov

Reagovat
fenixLFC

shaq nehra....

Reagovat
smazaný uživatel

Forster v základu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

At the moment @Everton still haven't arrived at the Etihad - over half an hour late. #MCFC

Reagovat
Orlandiiik

Reagovat
smazaný uživatel

Letos jim ten autobus vážně nefunguje.

Reagovat
FUnk

Moussa na stridacce

Reagovat
Orlandiiik

#THFC team: Lloris (c), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Carroll, Dier; Lamela, Eriksen, Alli; Kane. #COYS

Reagovat
Rohlíček

#Arsenal XI: Čech; Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal; Flamini, Ramsey; Campbell, Özil, Walcott; Giroud. #LFCvAFC

Reagovat
Gunnersaurus

Cech - Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Flamini, Ramsey, Ozil - Campbell, Walcott, Giroud

Reagovat
Trand

Paráda.

Reagovat
Mastný Chobot

Joel

Reagovat
Kowe

když vidíš ty sestavy, furt se těm kurzům divíš?

Reagovat
PhilipS

Flamini je hroznej, ale co se dá dělat. Chambers by asi horší nebyl a potřebuje hrát. Jinak nejlepší možná. Tajně sem doufal v Rósu na lavičce. Už se na něj nemůžu dočkat..

Reagovat
smazaný uživatel

Gomis na lavičke, Eder ani tam, Swansea

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
13

ta lavička se mi moc nelíbí, aspoň že tam je Teixeira.

Reagovat
R.Meireles

LFC: Mignolet - Clyne, Toure,Sakho, Moreno - Can, Henderson, Milner- Ibe, Firmino Lallana

Reagovat
vladis271

Lucas nehrá, popičíííííííííííííííííííííííííííííííííí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

A Ward je dvojka. Bogdan pa pá.

Reagovat
smazaný uživatel

super, skoda, ze o 22:10 to musim dopozerat, lebo mi ide bus

Reagovat
vladis271

Ako sa chcel pochváliť, že je švorc a nemá na auto.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mada

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak může někdo posadit Lucase na úkor Cana. Strašně přeceňovaný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Pele posadil Silvu, to by som naňho nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

Ole, ole, ole, olee, Bojaaan, Bojaaan (C vo fantasy premiérovo, tak aspoň hattrick)

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand na ľavom krídle. Tadic, Prowse, Pelle na lavičke. Stredová dvojka Clasie - Romeu. Wtf.

Reagovat
Wat

Ighalo deset gólů.

Reagovat
vrabejka

review 21 kola Liverpool FC - Arsenal

The Reds dnes čeká na Anfieldu vedoucí celek Premier League Arsenal FC.

Bude to obrovský důležitý zápas.

Tento zápas může dokázat jestli opravdu mužeme o tu top 4 zabojovat nebo se spokojíme s 5, 6 místem.

Doufám, že Jurgen nasadí běhavou sestavu se kterou jsme porazili City a Leicester a ne Bentekeho.

Tipuju,že Arsenal bude mít větší držení míče ale mi budeme z brejků nebezpečnější a připravíme Petra Čecha o čisté konto.

Bude strašně důležitý začátek a styl jakým budem hrát.

Pokud ale opravdu vyběhne sestava bez Bentekeho tak určitě neprohrajeme.

Arsenalu bude chybět nejlepší hráč Alexis Sanchez, ale je třeba si dávat na nejlepšího záložníka ligy Mesuta Ozila a doklepávače Oliviera Girouda.

Zranění:

Liverpool(13): Jon Flanagan , Joe Gomez , Jordan Henderson , Danny Ings , Divock Origi, Jordan Rossiter , Martin Škrtel , Daniel Sturridge , Dejan Lovren , Philippe Coutinho , Mamadou Sakho , Kolo Touré , Jordon Ibe

Arsenal(7): Santi Cazorla , Francis Coquelin , David Ospina ), Tomáš Rosický ), Alexis Sánche, Danny Welbeck (koleno), Jack Wilshere

Věděli jste že:

- Liverpool vyháal v ligovem zápase s Gunners na Anfieldě od března 2007 pouze jedenkrát - v sezóne 2013/14 vysoko 5:1.

- Klopp tahá v soubojích s Wengerem zatim o něco kratší konec, když v predešlých pohárových duelech Dortmundu s Arsenalem vyhral pouze dva duely bilance 6 2-1-3 6:7.

Pravděpodobná sestava: Mignolet, Clyne, Sakho, Toure, Moreno, Can, Henderson, Milner, Lallana, Ibe, Firmino.

Tip 3:2 - Firmino, Milner, Can, Ozil, Ramsey

Zápas začíná ve 21.00, žívě ho vysílá Digi Sport 1.

COME ON REDS!!!!

Reagovat
Cobra

Doklepáváč Giroud

Reagovat
vrabejka

dřevák a doklepávač nič ine

Reagovat
Mastný Chobot

vlado pls

Reagovat
vrabejka

Temešvároš pls

Reagovat
minoLFC

ešte nezačal zápas a ty už máš review

Reagovat
Matić

Reagovat
oddy

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kowe

Reagovat
fenixLFC

Pokud ale opravdu vyběhne sestava bez Bentekeho tak určitě neprohrajeme.

ok, prehrali sme....

Reagovat
vrabejka

zajimave ze na FB stranke mam preview, jen tady mi to jedno písmenko ušlo

Reagovat
fenixLFC

teraz ti usiel aj cely prispevok

Reagovat
Mihi

Máš Hendersona v zranených aj v pravdepodobnej zostave

Reagovat
jacobT

Pretože nastúpi aj napriek zraneniu. Vrabejka knows.

Reagovat
vrabejka

omg díky jak to někdy dělám narychlo nevšimnu si takových hrubek

Reagovat
jacobT

Tak ja ti tu zachraňujem reputáciu a ty sa takto ľahko priznáš k chybe? Som z teba sklamaný.

Reagovat
fajdax

Bude strašně důležité jakým stylem budeme hrát

Reagovat
smazaný uživatel

vedeli sme, uz sem to nekde cital, kto vie kde

Reagovat
Coutinho10

zatim se to pomalu naplnuje i strelci

Reagovat
Ángel di María 22

Snad Liverpool neprohraje I když ta sestava je prostě slabá.

Reagovat
vrabejka

nejsilnější možná

Reagovat
Maresma

a stejně slabá

Reagovat
vrabejka

a stejně mužeme vyhrát

Reagovat
Matić

ne

Reagovat
vrabejka

vy ne no

Reagovat
Trapper

C osta

Reagovat
smazaný uživatel

Defoeee

Reagovat
Cobra

Ten stadion City je poloprázdný

Reagovat
R.Meireles

Ten v tom studiu na O2tv vypadá jak Kevin Spacey

Reagovat
smazaný uživatel

House of Cards

Reagovat
smazaný uživatel

HD na Chelsea prosím?

Reagovat
TopinB
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Za iných okolností by som teraz Spuds výnimočne fandil ale nejakým spôsobom sa dostali do TOP 4 a to nie je dobré.Takže snáď remíza. Predpokladám výhru Arsenalu, i keď mám´obavu z Kloppových protiútokov.

Reagovat
Counter

Za jakých okolností?

Reagovat
Hachim Mastour

Ak by boli 6./5. ako vždy.

Reagovat
Counter

A proč?

Reagovat
Hachim Mastour

Aby stratili body.

Reagovat
Cobra

"nějaký způsobem"

Reagovat
smazaný uživatel

ty si tiez postavicka

Reagovat
smazaný uživatel

zatial pekny futbal v Swansea.

Reagovat
Wat

Je to tady! C'mon you... football!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
bbbauch

liverpool-arsenal

http://freecast.in/

Reagovat
Melda

Reagovat
bbbauch

Diky, palec potesi tady mas taky

Reagovat
Melda

Chtěl jsem poděkovat, nebuď cíťa

Reagovat
bbbauch

Ja to myslel vazne ale

Reagovat
Melda

No to já přece taky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

evans hraje beka

Reagovat
cubazi

Je čas utiecť od reality, pome LFC

Reagovat
cubazi

MESSI na lavičke

Reagovat
smazaný uživatel

snad 2:3 a parádní zápas

Reagovat
cubazi

broken helmet za 3...2...1

Reagovat
smazaný uživatel

az ted jsem si uvedomil, ze je Alexis vlastne zraneny... Arsenal vubec to nejde poznat

Reagovat
Zaschrona

Howard

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je doma tlačena WBA, to ať jdou do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero fuj

Reagovat
t0mmy33MCFC

kdyby spadl hned tak to byl jasny faul, nevim proc az po dalsim kroku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sme jasne lepsi zatial, zasluuzili by sme si gol

Reagovat
L.Fofik

Někdo kvalitní stream na Arsenal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Whitemedia

AZPIII

Reagovat
Trapper

Azpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Braňo, Costa

Reagovat
kvasha16

aj Cesc nie? ci kto to daval ten pas?

Reagovat
Miguel19

A Z P I !!!

To je prostě ono. Ofenzivní krajní beci. Ne stát na půlce.

Reagovat
kvasha16

Daaaaaaaaveeeeeeeeeee

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, už horíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ivanovic -> Azpilicueta -> Goal

Reagovat
fajdax

Azpiiii Ivan

Reagovat
smazaný uživatel

Azpinho Ale Fabre je zatím skvělýý, to se mi líbí

Reagovat
smazaný uživatel

To je truhlik ten Lolana.

Reagovat
bbbauch

Lol co to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Keby piskal Dean, tak je 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

A už Azpiho druhý gól za Chelsea !!

Reagovat
jacobT

Walcott

Reagovat
jacobT

Walcott

Reagovat
fenixLFC

firminooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Mastný Chobot

Sme totálne smiešni, zaslúžený gól. S týmto nech idú do riti.

Reagovat
Mastný Chobot

Walcottova chyba. A Čech mohol tiež zakročiť lepšie pri Canovej strele, povedal by som.

Reagovat
Infernoqt

proč si ten cigán sundal dres?

Reagovat
smazaný uživatel

a kurva

Reagovat
tomasinho

FIRMINOOOOOOOOo

Reagovat
misinho7

jooooooooooo pekne

Reagovat
Rohlíček

Walcott

Reagovat
mickey mouse

FIRMINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
vinetou

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Side

zase se večer zcákali nebo jak si to mám zatím vysvětlovat? co to kurva je

Reagovat
minoLFC

konečne sa trafil

Reagovat
Melda

Firmíňo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

konečněěě Firmino

Reagovat
Ángel di María 22

Goooooool, nasrat

Proč si ten Firmino sundava dres? Uplne zbytecna karta.

Reagovat
Jazdec

1.gól na Anfielde zrejme

Reagovat
bbbauch

to nechapu vzdycky

Reagovat
cubazi

Cech, Oh wait Firmino!!!

Reagovat
Heisenberg

Nádherný začátek Kdo bude po zápase zase říkat, že to příště napraví? Čech nebo Merte?

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Klasicke vonkajsie vykony

Reagovat
SpecialOne

On si fakt v 11. minutě sundal dres? ten si koleduje....

Reagovat
pingla

Kikscielny šílená díra....

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle jeho chyba zas tak moc nebyla..

Reagovat
pingla

vzdyt prece nemuze dostat takove houslicky....

Reagovat
Error

Azpi specialista na WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Ale v 10 minute odhodit dres, neviem neviem

Reagovat
Mastný Chobot

čo keby mal hráč na sebe 2 dresy? dostal by kartu?

Reagovat
nani92

rozhodca by ho nepustil na trávnik

Reagovat
Mastný Chobot

jak by to vedel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nepoznas dvojnasobnu hrdost z tvare?

Reagovat
pepinho2

2.dostane časem za simulování a nazdar

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim to davame jak na Sotonu..

Reagovat
Coutinho10

Firmiiinooo paradni start

Reagovat
misinho7

inac velmi dobra hra od liverpoolu za tych 10 min takto by to malo vyzerat stale pod Jurgenom, pekna rychla kombinacia len este vymenit tak polku kadru a hura do dalsej sezony

Reagovat
Trand

Šílenej výkon zatím.

Reagovat
stas87

Firminov prvy gol v PL?

Reagovat
nani92

nie, miro

Reagovat
smazaný uživatel

majo

Reagovat
nani92

najväčší traged dá gol, dá dole dres a Depay akurát pridá novú swaag fotku

Reagovat
fenixLFC

kolko miesta mame v strede

Reagovat
Trand

Aaroneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek

Reagovat
Trand

Neškodnej zase.

Reagovat
Mastný Chobot

a namyslený

Reagovat
Trand

Jojo, to jsem zapomněl. Hodně namyšlený gól.

Reagovat
bbbauch

spoluhrac lezi a on to nekopne do autu...

Reagovat
Mastný Chobot

a tvári sa potom jak Ronaldo pičus

Reagovat
smazaný uživatel

no na to, ze vie ze niekto umrie sa moc raduje

Reagovat
Trand

Myslí jen na statistiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool se s tím nesere.. a my nevíme co hrát

Reagovat
smazaný uživatel

City stream? Teď mi vypadl

prosím, prosím

Reagovat
Hachim Mastour

goooooooooooooooooool toto bude ešte prestrelka.

Reagovat
Counter

RAMSEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Nikikrew

Aaaarrrrrooooon

Reagovat
Mastný Chobot

NAMYSLENEEEEEEC

Toto sme si tak nezaslúžili

Joel

Reagovat
Counter

Proč ne, prostě jsme efektivní

Reagovat
Rohlíček

Ramseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

Reagovat
jacobT

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaron

úplne z hovna

Reagovat
I am Mancunian

kto teraz zomre ramsey

Reagovat
justcall

Rickman

Reagovat
smazaný uživatel

AARONNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Reagovat
smazaný uživatel

RAMBOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
vinetou

Reagovat
cubazi

Toto je presne dôvod prečo nám Benteke do systemu hry nezapadá...presing, vysoke napadanie, presne a rychle prihravky

Reagovat
EXoRcIsT

Ramsey

Reagovat
smazaný uživatel

Aaroooooon

Reagovat
smazaný uživatel

fff a dalsi, tu mate terminatora sakha,kt. prehra kazdy druhy suboj

Reagovat
tomasinho

Ujebaný Ol'o.

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
13

pokud vím, po jeho zranění byl kritizován skoro od všech. Je znát, že to není ono.. Nevím co to zase zkoušíš.

Reagovat
smazaný uživatel

ja len narazam na to, ze fff pisal, ze mama je top a ostatni ho tiez precenovali... a k dolnemu prispevku, ja som v poslednom case lovrena neporovnaval s mamom

Reagovat
smazaný uživatel

JOEEEL

Reagovat
smazaný uživatel

ale Sakho...

Reagovat
cubazi

DPC

Reagovat
smazaný uživatel

JOEEEEL AAROOON GIROUUUD

Reagovat
Counter

Joel božsky jako obvykle

Reagovat
Mastný Chobot

tieto prihrávky budú jeho trademark asi

Reagovat
jacobT

rýchlo a výborne sa zorientoval a spravil to najlepšie, čo mohol

Reagovat
smazaný uživatel

Yessss! Gott už se klepe

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Heisenberg

AAAAAAAROOOOOOOOOOOOOON

Joel nádherně

Reagovat
havrys99

nééé kdo zase má zemřít sakra?

Reagovat
vodka

mimolet a sakho

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju, že Yacob dneska zase nedohraje.

Reagovat
smazaný uživatel

z prdele gól, ale gól!!!!

Reagovat
cubazi

Mino, Sakho...

Reagovat
Zaschrona

skodaaaa, Ossie malem super gol z voleje

Reagovat
Minister

Aaron parada a hlavne sa uz nenechajte tak zatlacit kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
Coutinho10

takhle blbe na blizsi tyc...Migno

Reagovat
Whitemedia

Jako dost mě ten náš zápas baví

Reagovat
Whitemedia

A už zase ne... Pedro

Reagovat
fenixLFC

inak keby taketo neico spravil lovren tak by ste ho zastreliili...

Reagovat
GeneralGoat

Kdyby tohle dostal Howard, tak Zaschrona vybouchne

Reagovat
cubazi

Sakho bol otrasený

Reagovat
13

Jste snad zamrzli s Oliverem v čase. za poslední dobu tu byl Lovren vychvalovanej za výkony, než Sakho se mi zdá.

Reagovat
Kowe

tak kurva však se držel za hlavu a sotva se potácel..

Reagovat
tomasinho

Hlavně, že kolo, který má míč na hlavě a pak nezakřižuje náběh je v pohodě. Zas nemusíme chodit do extrému, jedni Sakha chválti a pak ho kritizovat po tomhle.

Reagovat
Zaschrona

Besic je opet naprosto excelentni

Reagovat
smazaný uživatel

super fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Pedro tvl

Reagovat
Miguel19

Jdi do prdele Pedro.

Reagovat
Whitemedia

a ještě jednou.. Pedro

Reagovat
Trapper

Pedro proboha

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro

Reagovat
Hachim Mastour

Firminho.

Reagovat
aither

Dpč takovej gól

Reagovat
Mastný Chobot

prečo si nedal dole dres?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

To spravil len nejaky dement v ceskej lige,myslim ze v nadstavenom case rozhodol zapas.

Reagovat
Tomoro

pche kdyby v nadstaveni Slavia Sparta.. v 52.minute prvni zluta.. okolo 60. gol na 1:0 a sup dres dolu a cervena Sparta pak vyrovnala a skoncilo to 1:1 http://fotbal.idnes.cz/kalivoda-euforie-byla-silnejsi-nez-myslenky-fm5-/fotbal.aspx?c=A080331_201404_fotbal_ber

Reagovat
jacobT

do piče

Reagovat
I am Mancunian

firmino co tam jebe dneska

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
EXoRcIsT

mohol by si vyzliect dres

Reagovat
fenixLFC

robertoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino je prostě neskutečnej hráč. Konečně.

Reagovat
smazaný uživatel

firmino sundej dres

Reagovat
Counter

teď Joel dvakrát za sebou nechtěná přihrávka soupeři Firmino krásně

Reagovat
Nikikrew

Boha toto je neskutocne. Firminho hra hovno celu ligu a teraz nam jebne taketo 2 goly, ach

Reagovat
Wat

TO JE ZÁPAS!!!

Reagovat
smazaný uživatel

je to v nom no

Reagovat
bbbauch

Pekny dneska se bavim

Reagovat
Jazdec

Suarez is back

Reagovat
smazaný uživatel

panebože takovej tyvole!!!

Reagovat
mickey mouse

what a goaaaall FIRMINO!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Místo Pedra tam dej Kenedyho. Ten španělskej idiot hraje strašně.

Reagovat
johnik

Hohooooooo

Reagovat
Ángel di María 22

Gooooooooool a už to nesundavej

Snad Arsenal nedá další haluz, zasloužený vedení Poolu.

Reagovat
13

FURTMIMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
13

jsi ho vyhecoval

Reagovat
vitasrp

Pedro je totální vtip, myslím, že ho osobně budu mít na seznamu hráčů, kterých bych se v létě zbavil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že prišiel z Barcelony tak vyzerá že má s futbalom najmenej spoločné.

Reagovat
bbbauch

Jeste ze jsme ho nechteli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Vsak on nic neumi, akorat makat, ale to kolem sebe potrebuje opravdu rozdilovy hrace, aby to k necemu bylo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

šmarja Firmino znovu excelentní banánek

Reagovat
smazaný uživatel

kurva odkopnete ten balon

Reagovat
stiflerovamama

ty piiiiiico

Reagovat
Melda

Tenhle zápas bude divokej jak opilí puberťáci na pornovýstavě

Reagovat
cubazi

Firmííííííííííííííííííííínonononononononononoooooon

Reagovat
Heisenberg

Nádherný gol

Reagovat
Kowe

Ah bože Hendo, ty jsi fakt chyběl

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude 4-4 minimalne

Reagovat
johnik

Reagovat
jacobT

*15:15

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Arshavin

Reagovat
johnik

To bude tak 4:4 dneska

Reagovat
Side

piče

Reagovat
Heisenberg

Kdo tu psal o těch 15-15?

Reagovat
jacobT

Reagovat
Melda

To byl počet zraněných ne?

Reagovat
Rohlíček

To je zase trapárna Totalní záblesky z 13/14 sezony

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme totálně v lese....

Reagovat
Coutinho10

whaat a gooaal Firminoooo

Reagovat
Mihi

Bože, hráme fakt dobre a potom Pedro začne vymýšľať kokotiny

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím velice špatné...

Reagovat
cubazi

neviem ale strašne mi to seka hoši....

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, že je tohle druhá žlutá, ale nečekám, že by to byl nějaký sudí schopný na Stamfordu udělat.

Reagovat
EXoRcIsT

Giroud uz 2x dnes od Shaka dostal po kecke

Reagovat
minoLFC

mohol by dať hatrick dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro nezvláda ale totálne. Spracovanie lopty, nábehy, vedenie lopty, osobne súboje, nič..

Reagovat
Nikikrew

Giroooooooooooooooooooooooooooud

Reagovat
Hachim Mastour

to je záááááááápas.

Reagovat
jacobT

goooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
captain18

pekne doklepavac

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
bartlu

ty vole, to budou bomby

Reagovat
aither

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
smazaný uživatel

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Reagovat
Mastný Chobot

piči, to je mač

Reagovat
Rohlíček

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

pane boze

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet

Reagovat
jk

Hugo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

OLLLLIIIIIIIIIIIIII

Reagovat
smazaný uživatel

hoši naložte na 4:4

Reagovat
johnik

Reagovat
Heisenberg

DONKEYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
misinho7

pice Arsenal dava goly z nicoho...

Reagovat
minoLFC

Mignolet oslávil podpis novej zmluvy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Bez brankara sa vyhrava tazko.

Reagovat
mickey mouse

bože

Reagovat
Ángel di María 22

Mignolet, to je zoufalost Arsenal neskutečně náhodnej, ale prostě Mignolet jim dovolil takový bejt.

Reagovat
PhilipS

ok zastavte teď...jesus christ

Reagovat
smazaný uživatel

neverim tomu, ze by sme tento zapas vyhrali, pre hracov musi byt frustrujuce mat taku deravu obranu na cele s dieriou v brane

Reagovat
cubazi

nemaš pravdu, branenie štandardiek nie je o obrane ale o branení týmu vtom je rozdiel bro

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale brankar to nemoze este korunovat

Reagovat
Dawon

Reagovat
REPLIKATOR

Proč si ti čuráci v liverpoolské bráně nestaví nikoho k přední tyči při rohu

Reagovat
cubazi

traparna

Reagovat
tomasinho

Proč nebyl nikdo na 1. tyči?

Reagovat
Kowe

tam nikdy nidko neni.. bránění malýho vápna při rozích je naprostá tragédie

Reagovat
tomasinho

To by si měl organizovat gólman ne?

Reagovat
Kowe

No částečně jo, ale hráči taky musí vidět, že maj u golmana volnýho hráče. nevim co je to za nápad nebránit ani přední tyč, natož hráče u golmana.

Reagovat
stas87

Tak v lete pride Zieler,Horn alebo Baumann.

Reagovat
smazaný uživatel

dufam, lebo mi vypije vsetky nervy

Reagovat
bbbauch

Lucas tam chybi no

Reagovat
smazaný uživatel

kde?

Reagovat
bbbauch

Jako (c) na DM

Reagovat
kiwwi

prisaham, ze som mal kliknute na over 4.5, potom som to zrusil a dal over 2.5 na 1. polcas, aj to som zrusil ze chujoviny vymyslam a dal som remizu

Reagovat
Trand

Reagovat
Nikikrew

boze moj Giroud mna drbne!!!!

Reagovat
jacobT

omg Giroud ale Campbell luxusnee

Reagovat
Mihi

Fabregas hrá super

Reagovat
Mastný Chobot

Joel je najlepší šestnástkový hráč na svete

Reagovat
smazaný uživatel

škodaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
EXoRcIsT

Camp bell

Reagovat
EXoRcIsT

wtf Campbell

Reagovat
stiflerovamama

to branenie je zase tragicke

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Rohlíček

No tyvole Olivo

Reagovat
smazaný uživatel

dejme Joelovi všechno....

Reagovat
smazaný uživatel

ZOU ZOU ZOUMAAA

Reagovat
Dawon

Giroud

Reagovat
Heisenberg

Giroud giveth, Giroud taketh

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud

Reagovat
kvasha16

COsta je spat

Reagovat
EXoRcIsT

co urobil ?

Reagovat
Whitemedia

Costa ať se raději soustředí na fotbal a ne na kecy..

Reagovat
jacobT

Snáď Joel zostane v základe aj po Alexisovom návrate, neskutočne sa zlepšuje zápas od zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že nedává góly

Reagovat
jacobT

To nedáva ani Walcott a Ox, Joel tie šance aspoň vytvára a kopu toho odmaká, takže momentálne určite patrí do základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ox je uplně v háji..

Walcott je pořád větší střelec "střelec"... musíš mít na place někoho, kdo ty šance promění..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby tam byl misto Girouda Mignolet tak je to gol, skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger má kámoše... paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se to jen mě nebo je dneska Mikel špatný?

Reagovat
smazaný uživatel

Loftus a Kenedy do druhého poločasu a horší to rozhodně nebude. Zbytek mě docela baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď hrá spoľahlivo a dobre. Vďaka nemu môže Fabre vymýšľať smerom dopredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ano, jen oproti jiným zápasům hodně fauluje a nedokáže ani příliš posouvat míče. To se mu právě v minulých zápasech docela dařilo a takřka všechny útoky začínali u něj.

Reagovat
fajdax

Zbytečně moc fauluje..

Reagovat
Mastný Chobot

Skôr ako super zápas je to zatiaľ zápas tragických obrán teda

Reagovat
smazaný uživatel

to je ale zaklad super zapasu pre nezainteresovaneho

Reagovat
vodka

ty kráso, ten O'Neill čekal co jako při tom skluzu

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne

Reagovat
cubazi

tureho rozohravky

Reagovat
Whitemedia

Jsem teď myslel, že ho jde Diego zabít

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Mimalu

Reagovat
fenixLFC

ked tento zapas nedostane gol a dalsi gol zo standartky tak to bude zazrak

Reagovat
fajdax

Ty vole já už myslel že mu Costa natáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

tak ten protiutok teda pustit mohl/mel

Reagovat
Kowe

Zase Merte sám u golmana.. piče to jsou fakt jantaři..

Reagovat
Zaschrona

Zatim vyborny vykon, naprosto vyrovnany a moc pekny zapas na sledovani. Super zakrok Howarda na jedne strane a velka skoda paradniho voleje Osmana na strane druhe. I kdyz Osman je teda jinak naprosto prisernej. Stones, Barkley, Besic, Funes Mori i Barry zatim vsici super. I Howard. Ted jen ten vykon udrzet i v druhe puli a muzem klidne vyhrat. Zatim nad City vedem i na prihravky (i kdyz jen o par).

Reagovat
Miguel19

Pedra s Oscarem se musíme zbavit. Hlavně teda Pedra. To je hrozný, jak ti dva jsou marní zápas co zápas.

Reagovat
cubazi

Bogdan alebo Mignolet no a teraz buce mudry

Reagovat
Mimalu

jinak z toho zapasu zacinam mit takovy divny pocit, trochu se bojim ze tam WBA neco padne i ve druhem a bude to dalsi smolna prohra/remiza

Reagovat
icemike

Nevím, proč někomu ve zdi vadí Pedro, byť blízko, vždyť ho člověk překopne i střelou po zemi...

Reagovat
Mimalu

možná je tak slizký že to exekutora rozptyluje....

Reagovat
Heisenberg

Mignolet je chytrá horákyně, vždycky se zasekne přesně mezi výběhem a stáním na čáře.

Reagovat
spider_8

Teda takhle utnutej protiútok to je fakt na zabití. Chvíli jsem myslel, že to Costa hodlá i provést

Každopádně zápas výbornej, má tempo, hezky se na to dívá. Bohužel naprosto vyrovnanej, mohli jsme vést 2:0, ale taky prohrávat. Nejhorší jednoznačně Pedro, každou akci zadrbe a příšernou ztrátou zavinil gól. Zajímalo by mě, kdo nám vrátí těch 20 mega co jsme za něj dali.

Reagovat
smazaný uživatel

O Lallanovi ani netusim, ze je na place, az kym sa neobjavi nejaka minela alebo zmatok. To vzdy zistim, ze hra.

Reagovat
fajdax

Dobrej poločas, ten zápas mě baví. Pedro příšernej, Mikel dobrej, ale zbytečně moc fauluje. Jinak dobrej výkon, Ivanovič je jak znovuzrozenej, celkově hra krajních beků pod Guusem o 100% lepší.

Reagovat
fajdax

A ještě bych chtěl pochválit Cecíka, super výkon, roste zápas od zápasu

Reagovat
vitasrp

To nám na Stamford Bridge zase poslali kašpara. Bože, to je tak katastrofální rozhodčí, frajer s kartou přeruší takticky brejk, kdy je protihráč už před ním, takže by měla následovat druhá žlutá karta, ale Taylor radši odpíská a čumí do země, aby nemusel učinit zásadní rozhodnutí.. Na druhou stranu - letošní klasika.

Jinak ten výkon ale není dobrej, ono to totiž vůbec není o tom, jaký ty hráči mají konkrétní pokyny, ale jde o to, že nám v ofenzivě hraje jen Costa, Willian a Fabregas (kterej je dneska rozhodně super). Pedro je totální omyl, vzhledem k tomu, že po křídlech moc nechceme, aby podnikali náběhy za obranu, tak je úplně k ničemu. V kombinaci kazí, individuálně nedokáže udržet míč, hrůza.

Oscar zase hraje tradičně v momentech, chvíli je vidět, kdy udělá nějakou dobrou věc ve finální fázi (třeba ta patička na Costu do šance), ale jinak ho hra míjí, není vidět, nemá dostatečnej přínos a člověk takřka neví, že na tom hřišti je.

Reagovat
smazaný uživatel

Kampaň pokračuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos proti většině týmů PL v tom případě....

Reagovat
vitasrp

To rozhodně ne, tenhle sudí je špatnej tak nějak pravidelně.

Reagovat
smazaný uživatel

To neni nic proti Chelsea, On je špatnej vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

S hodnocením hráčů určitě souhlas. Fabregas konečně cca loňský, Costa taky. I když oba s rezervami. Pedro je na odchod ještě v zimě, Oscara bych přibalil ke každé nabídce nad 25 mega, dlouho dlouho dlouho jsem mu věřil, on umí být geniální, ale mám pocit že chlapec nezvládá zápasový tlak či co. V kontextu těch sezon v něm moc zlepšneí nevidím. Bohužel. Jindy byhc napsal, že byhc poslal pryč i Fabregase, ale po Oscarově odchodu bych mu šanci na AM dal.

Nicméně, i když tomu hra dvakrát nenapovídá v týmu je konečně vidět, že tam kvalita je.

Reagovat
Counter

Taylor je šílený tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Fabregas zatím nejlepší, ty jeho pasy, krása jako za minulé sezony. Pedro ty pal do piči!

Reagovat
smazaný uživatel

A on to ještě dělá s takovou lehkostí, jako by takovýhle pasy posílal za každej zápas 20 ...

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Fabregase nebo Pedra?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on má hlavně tenhle zápas docela volnost. Pod Mourinhem nezvládal poslední dobou (i vloni) taktické pokyny na hřišti, prostě nestíhal. On jak to bude kolem sebe mít postavené, že spoustu věcí řešit nemusí, tak bude neskutečně geniální, vždycky a všude. Já třeba věřím, že mít zálohu:

Hazard ------------WIlian

---------Fabregas--------

----MIkel ------RLC------- (Matič)

Tak je to pecka všech pecek a pracuje to pod Costou jako stroj...

Reagovat
smazaný uživatel

keby ma lfc cecha hm

Reagovat
fenixLFC

dobre to komentator povedal-dajte firminovi cas a je schopny nieco spravit...lenze mu to trvaaa

Reagovat
Kowe

lenze je tu půl roku, co čekat

Reagovat
Counter

Boha, proti nám zahraje dobře i Lallana

Reagovat
smazaný uživatel

To je zase nejaky spoiler na druhy polcas, ci co

Reagovat
smazaný uživatel

juao1013.01.2016 21:39

O Lallanovi ani netusim, ze je na place, az kym sa neobjavi nejaka minela alebo zmatok. To vzdy zistim, ze hra.

A teraz si vyber.

Reagovat
Counter

No teď ta jeho akce z půlky hřiště to pro mě nalomila v jeho prospěch.

Reagovat
Kowe

to byla jediná jeho dobrá věc za celej poločas, kterou ještě posral patičkou na Milnera, přitom mohl nahrávat Emremu do běhu

Reagovat
Kowe

dobře? what?

Reagovat
Counter

Škoda, teď krásná akce, Theovi to moc dlouho trvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

nacho výborný pas

Reagovat
Mastný Chobot

vysvetlite niekto Giroudovi, čo je offside

Reagovat
Nikikrew

Henderson je strasne nesympaticky curak. Vkuse sa len stazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Říká ti něco jméno Jack Wilshere?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ešte hráva? Ale mne hovorí niečo meno Emre Can.

Reagovat
Heisenberg

Sudí

Reagovat
smazaný uživatel

ako som pisal, mal hrat caulker... sakho po zraneniach je traged

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

strasny drevak, vedle neho mi i Merte pripada jako Mesut...

Reagovat
smazaný uživatel

On má len drevené pohyby, mne vždy pripomenie nožnicovorukého Edwarda keď sa snažil utekať z tej lúpeže

Reagovat
smazaný uživatel

nožnicovorukého to je strasne slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, slovenčina na vrchole

Reagovat
Melda

Reagovat
fff

Olo Ty dokazea len prehanat, ci uz v zlom alebo v dobrom.

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Nie.

Reagovat
Kowe

však Kolo je dneska ten horší

Reagovat
smazaný uživatel

bral som to tak, ze Kolo je viac fit, kedze mal len krce.. a za prvy polcas boli obaja

Reagovat
smazaný uživatel

*obaja zli

Reagovat
Kowe

nakonec se to vyrovnalo a oba byli špatní tak nějak stejně

Reagovat
jacobT

Chýba tam Coq

Reagovat
mickey mouse

škoda Firmino teď

Reagovat
smazaný uživatel

Pustite Gaba na Firmina.

Reagovat
Trapper

Kenedy místo Pedra

Reagovat
smazaný uživatel

Ty píčo, to naše útočení je zase utrpení.

Reagovat
smazaný uživatel

KENNEEDYYYYYYYY HIDDINK

Reagovat
cubazi

Emre prečo nekopeš dely ktore brankar nema šancu chytiť iba vyraziť... technicky strielať moc neveš

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester paradny, takticky vykon. V druhom polcase Dembele miesto Carrolla.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Mastný Chobot

Kos, Per, Giroud, Howard

Mesut

Joel, Aaron

Reagovat
Mastný Chobot

a ešte Nacho

Reagovat
smazaný uživatel

nacho?

Reagovat
Trand

Howard byl dneska pochválenej. By mě zajímalo, jak se u toho Zasch tvářil, když to psal.

Reagovat
Counter

Giroud hraje dobře a na stopery bych všecko neházel, záloha je v tom nechává až po uši.

A fakt nechápu, proč nikde nezmíníš naprosto marného Thea, který měl slušný podíl viny na prvním gólu, ve zbytku poločasu měl další ztráty a dozadu Nachovi taky nepomáhá.

Reagovat
Mastný Chobot

ak je Theo naprosto marný v porovnaní s dobre hrajúcim Giroudom, tak asi pozeráme iný zápas.

Reagovat
Gunner14

Giroud hraje dobře , krom tý zahozený šance . Zato Theo byl vidět jen u jejich prvního golu a potom ta přihrávka , kde to Olí nedal

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

No jo, a to je zatiaľ zásadný moment zápasu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

Reagovat
fff

Vsak Theo je uplne hrozny.

Reagovat
Wat

Však Giroud výborně bojuje na hrotu, zaměstnává v soubojích oba stopery, prakticky byl u zrodu prvního gólu, kdy to na takovou dálku nevypustil, druhej dal sám, oproti Theovi hraje jak pán.

Reagovat
Mastný Chobot

ok, no, keď to hovoríte toľkí, tak budiš, ja som to tak nevidel.

Reagovat
Wat

Já se divím, že zrovna ty...

Reagovat
Mastný Chobot

Tak ja píšem, čo vidím. Ak som videl zle (čo podľa reakcií asi áno), tak nemám problém uznať chybu.

Reagovat
Wat

Jojo, však to je dobře, já narážel hlavně na Girouda, na toho bys měl mít růžový brejle.

Reagovat
jacobT

Aaron síce dobre dopredu, ale vzadu tam necháva veľa priestoru a osamoteného Flaminiho, ktorý je navyše furt pozične mimo. Najlepší z našich určite Joel.

Reagovat
Counter

Reagovat
Miguel19

Kenedy za Pedra Hiddink

Reagovat
Counter

Dobrá zábava, aspoň že dopředu to šlape. V druhém poločase by LFC mohlo únavou trochu polevit a něco tam ještě šoupnem.

Reagovat
Melda

No, nevím, jak vy pánové ae tohle je fotbal jak víno

Reagovat
smazaný uživatel

Stavajte mu sochu, Hiddinkovi. A Pedro snáď dostal pokyny ísť sa pobaliť a naspäť do Španielska.

Reagovat
vladis271

Tak čo? Ward už proti MU? Či ešte je to skoro? Málokedy môžete povedať, že nevyhrávate (!) kvôli vášmu brankárovi. Dnes to povedať s kľudným svedomím môžem.

Reagovat
fff

Poriadny brankar by zrejme ani jeden taky gol nemal pustat...

Najlepsie bolo jak nejaky dalsi rok z druhej strany Ozil uz priamo kopal na branu.

Reagovat
vladis271

Pritom prvom som hned z prvej opakovačky zbadal ako na polsekundy zamrzol, inak by ju mal. Fakt tragéd, nech sa ide vystreliť.

Reagovat
fff

In Roberto Firmino's 4 league starts as a striker he has 3 goals & 3 assists.

Reagovat
R22

A to tam nastoupil proti Man City, CFC a AFC

Reagovat
smazaný uživatel

Neil Robertson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Cobra

No nic, v 90+3min gól Son

Reagovat
R22

Úžasnej zápas na Anfieldu zatím Firmino a Emre

Reagovat
stiflerovamama

Tak zapas zatial vyborny, pekne sme na nich vyleteli. Ale pri takomto style treba mat pevnu defenzivu a to my nemame, Arsenal ma hracov, ktori dokazu vyuzit aj male chybycky a tie bohuzial robime. Opat nezvladnuty roh. Sakho po tom prvom zraneny zatial dost neisty.

Reagovat
tomasinho

To je neskutečně otřesný zápas z obou stran, chyby, chyby, chyby, úvod od AFC hrozný, ale každý jejich útok smrdí gólem, protože tam nemáme DM, Can a Hendo běhají všude, stopeři chrápou a o krajních obráncích nemá cenu nic psát. Ti si drží svůj otřesný standard. Moreno prostě absolutně netuší, co to je poziční hra, Clyne klasikcy špatný jak poslední zápasy.

Reagovat
PhilipS

ty budeš asi fanoušek defenzivního fotbalu co. Zápas je to skvělej

Reagovat
tomasinho

Ne, není, jen nemám rád takový chaos. Ofenziva je fajn, ale když haješ bezhlavě, máš prostě chaos v obraně, tak to zábava není.

Reagovat
smazaný uživatel

A čo to potom ako je?

Reagovat
tomasinho

No chaos, však oba týmy hrajou hrozně prostě, každému se to líbí jen proto, že to je 2:2. Já bych radši dobrý výkon a 0:0.

Reagovat
Heisenberg

Vy jste nás prvních 25 minut úplně přejeli, to jste hráli super, připomínalo mi to 13/14 sezonu. Ale dozadu jste marní, to je pravda, daň za pressing a absenci DM.

Reagovat
tomasinho

A absenci krajních beků a hrozné stopery. Prostě nic dozadu neklape.

Reagovat
Kowe

Reagovat
R22

týmy se tim pressingem vzájemně nutěji k chybám, který když se dobře pressuje, tak prostě přijdou...radši budu koukat na týmy, který takhle pressujou a nutěji se k chybám, než na zabezpečený obrany a hru bez napadání, tohle je zábavnější, nahoru dolu

Reagovat
Melda

Reagovat
stiflerovamama

LvG to si ty ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Tak jako já bych radši 0:0 a chtěl bych vidět 4 přesný přihrávky v řadě, což se mi dneska teda nepoštěstilo vidět snad.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež si nemyslím, že je to dobrý zápas. Je to chaos s veľa gólmi.

Reagovat
fff

Nevidel si 4 presne prihravky v rade? Co ?

Reagovat
tomasinho

Tak nadsázka, ale jako někdy od půky poločasu bylo fakt těžké najít kloudnou akci, kde by tým sám neztratil míč po pár vteřinách.

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno je mimo pozici většinou kvůli tomu presingu o kterej se snaží a Clyne mi přijde lepší než poslední zápasy, co si ho pamatuju. Stopeři jsou oba špatní.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Ale i když je v bloku, tak absolutně netuší, když za něj někdo nabíhá, on ani netuší, že by tam někdo mohl naběhnout, nemá základní návyky.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
R22

Reagovat
Wat

Uplně mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Melda

Bez Dm bychom hořeli tak jako tak, takhle alespoň dáváme góly

Reagovat
Mastný Chobot

Defenzíva džouk, ofenzíva top (až na Girouda). Joel to tam dnes diktuje aj za neviditeľného Mesuta, Theo veľká chyba pri góle, ale aspoň má dobrý pohyb a mal mať asistenciu nebyť Girouda.

Reagovat
Heisenberg

Po prvních 25 minutách jsem myslel, že nám dají bůra. My hráli ve slow-motion, žádný čas na rozehrávku, jen odkopy. Liverpool výborně presoval, dobře se pohybovali mezi liniema a nedávali nám žádný prostor. Se středem Ramsey-Flamini jsou tyhle zápasy problém, to už víme dlouho, ale celkový přístup týmu ze začátku zápasu byl otřesný.

Po 25 minutách a zejména po 2. golu Liverpool docela odpadnul, přestali tak vysoko napadat a naše záloha měla víc času na rozehrávku. Pořád máme problémy, ale už je to lepší a dokázali jsme si vytvořit i šance ze hry. Campbell nejlepší od nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne pekny futbal. Co je ale desivei, je ta nasa lavica. Ak sa bude stredat, tak je to na 99% Benteke a Lucas. Cize to co robilo prvy polcas vynimocny, pojde do kopru.

Reagovat
Wat

Naprosto parádní první poločas, moc se mi to líbí, nějak takhle jsem si to představoval.

Na jedný straně se mi líbí Hendo, Milner má supr náběhy, samozřejmě Firmino, akorát teda ten zahozenej dres je napřesdržku... Na druhý výbornej Campbell, ten tam Morena motá, Ramsey taky parádní výkon, Giroud další gól - nezastavitelnej

Snad to v podobnym tempu bude pokračovat.

Reagovat
Kowe

čekal jsem hodně, ale aby někdo chválil Milnera teda ne

Reagovat
fenixLFC

chvalit sice nie ale ani hanit

Reagovat
Kowe

to já ho teda klidně hanit budu. S Lallanou jsou zase horší než zbytek zálohy/útoku.

Reagovat
Wat

Však já chválim hlavně ty náběhy, že nezůstává po náhrávce stát jako někteří, ale naopak jde pro narážečku, další nahrávku, cokoliv...

Reagovat
jk

Spurs - Leicester reklama na fotbal

Reagovat
J0EL

To sledujes zly zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas dvou týmů z TOP 4, nedávají nic lepšího.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze Firmino neuzavrel ten polocas hattrickem...

ale skvelej zapas...jenom skoda tech blbejch golu

Reagovat
fenixLFC

skvely zapas. je proste na facku ze je to 2:2...prvy gol arsenalu z nicoho a druhy po chybe..jedine co vlastne mali bola giroudova kopytackost...ale proste s tou nasou obranou ej to tazke. jednak vidiet ze spolu nehrali ale najvacsi problem je inde-absolutne nezvládame zastavovat nabehy hracov a to ani vo vlastnom vapne.

to ze je to hore dole je sposobene najma nasou zálohou. kdesi v 20. minute som sa cudoval ako to ze je hendo alebo hociktory z tej nasej trojky furt volny a ma miliardu miesta. Odpoved je jednoducha-mame tam jednak viac hracov ale najma, vsetci hraju viac dopredu nez dozadu. arsenal brani zodpovedne, vieme ich sice vykombinovat ale furt je tam narvaných vela hracov takze je to tazke. na druhej strane ked sa dostane lopta k ozilovi tak sa rutia vsetci traja zvysni proti nasej obrane. Výsledkom je tak hra hore dole ktora sa divakovi musi pacit ale nase branenie je do placu

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne

Reagovat
J0EL

Walcott pri prvom a Mertesacker pri druhom gole co predviedli je na obesenie. Tak stratit loptu to je neskutocne. Kokoti dvaja fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Yung říkal, že útok je super kromě Girouda.

Reagovat
J0EL

Utok je super. Walcott spravil chybu v obrane, po ktorej sme doatali prvy gol. Giroud az na tu nepremenenu tutovku tiez ujde. Akurat Mesut dnes neviditelny, takze v druhom polcase cakam od neho 2 ösistencie

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud se mi zdá dohrává s otřesem mozku, u našich doktorů by to bylo normální

Reagovat
cristiano.K.

nádhernej zápas pro nezaujaté fanoušky. I s tímhle týmem dokážeme proti Arsenalu dominovat na míči. Naše branění standartek je furt stejná tragédie. Míč letící zhruba do půli těla na první tyč se zkrátka musí odvrátit. Jestli vyčítat něco Mignoletovi, tak první gol,kdy by brankář měl mít první tyč, holt na mokrém terénu je tohle těžký.Strašně se mi líbí Firmino,Emre, velmi dobře i Henderson. Ibe je na míči neskutečně silnej, škoda že je u míče poměrně málo

Reagovat
fff

ja si furt hovorim, ze az si Klopp bude moxt urobit podla seba, to bude parada, ked an teraz dokazeme odohrat taketo zapasy, kde ten Klopp je neskutocne vidiet

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe je na míči hlavně vždycky zbytečně moc dlouho. Až se naučí dřív nahrávat nebo střílet, tak bude skvělej.

Reagovat
Melda

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Střídat Costu, zapomněl si vzít medicínu..

Reagovat
Mimalu

Reagovat
R22

Doufám, že v létě koupíme brankáře do základu, Mignolet prostě neni dost dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

firmino blazen..joel tiez

Reagovat
Nikikrew

Presing som cakal, potom logicky Liverpool trocha odpadol. Skoda tej sance Girouda ale zatial fakt super zapas

Reagovat
smazaný uživatel

olie....

Reagovat
bbbauch

Koukam Fabianski assist, za kolik je to ve fante vubec?

Reagovat
salami

podle mě 3 jako u všech

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct jestli je to tak dobrej fotbal, nebo za to můžou na obou stranách tragikomické obrany

Reagovat
smazaný uživatel

To sa vylučuje?

Reagovat
smazaný uživatel

Costa asi WBA nemá v láske, proti nim hrá ako keby ho vypustili v pralese.

Reagovat
Whitemedia

Tak ten jejich tým..Yacob, ten viking, McClean... až tak se nedivím

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Hai

Bože na tom O2 sport snad fetujou ty kecy se nedaj poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes na to nekoukám, ale ten starší spolukomentátor, co tam bývá (jméno netuším), je super. Jeden z minima, který se v PL opravdu vyzná a ne jen v Arsenalu a Chelsea.

Reagovat
spider_8

Costa dneska buď rozhodne nebo dostane červenou a 5 zápasovej ban.

Reagovat
stas87

Firmino ma uz dva,da dalsie dva a vyrovna Savu.Len dnes by som prial domacim vyhru,takze 4:3.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Mimalu

kdo s koho Yacob vs Costa

Reagovat
avicii

boze take sproste goly ale ako si po Bogdanovom vykone Jurgen uvedomil ze madar na to nema, tak si to hadam uvedomi aj pri Mignoletovi....

Reagovat
Dawon

mohl ted vyhodit Costu za kecy, to by byla teprv prdel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Ale běž už do prdele, Yacob už měl jít podruhé ven...

Reagovat
smazaný uživatel

Costa

Reagovat
vitasrp

Bože ten sudí je takovej zmrd už.

Reagovat
Miguel19

Ty krávo, tomu hráči už dvakrát odpustil červenou ne? To je šašek.

Reagovat
kvasha16

Willian si asi nechava tie trestnaky na PSG

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut

Reagovat
Mihi

Toto sudí nezvládol, Yacob mal ísť von

Reagovat
smazaný uživatel

mesut uz to sype

Reagovat
smazaný uživatel

Costa ten pohľad že ho nedokázal včas vykartovať, ale nebyť rozhodca slepý, tak už by bolo done.

Reagovat
smazaný uživatel

sunderland ten se jeste zachrani

Reagovat
Error

Hm, tak ti Ď, ty hňupe. Yacob už měl být venku a i Pulis to ví.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe

Reagovat
Swarley

ten mě nepřestane fascinovat

Reagovat
fff

Inak vsimli ste si, ze odkedy je Milner u nas, tak sa stale ale stale ale fakt stale smyka ?

Reagovat
Swarley

co bys čekal po přestupu do tak slizkého klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Vyfasoval kopačky po Gerrardovi.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
L.Fofik

Padl stream.. Nemáte někdo?

Reagovat
L.Fofik

na Arsenal *

Reagovat
Mervin
Reagovat
Zaschrona

Howard dneska zatim jednoznacne nejlepsi zapas sezony, drzi nas

Reagovat
smazaný uživatel

Krkič dole môj captian.

Reagovat
Whitemedia

Oscar by se s Pedrem mohl chytnout za ruce a táhnout do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar sa rozbehne daj na moje slová kamoško.

Reagovat
Whitemedia

Jojo, to poslouchám tři sezony..

Reagovat
smazaný uživatel

To už řikáme rok nebo dva?

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho.

Reagovat
Mimalu

Oscar dolů

Reagovat
Mastný Chobot

wow, Theo, to bol úplne taký prienik, jak keď hráte PESko Become a legend, máte overall 65, strelu 30 a myslíte si, že dáte gól.

Reagovat
jacobT

to prešiel výborne, ale túto druhú akciu nezvládol, teraz to mal posúvať

Reagovat
smazaný uživatel

No ale Theodor má dobrou kopaci techniku, jen ji neumí využit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Theo by si zaslúžil po papuli.

Reagovat
Whitemedia

Směšné, jak rozhodčí absolutně nezvládá

Reagovat
Nikikrew

Kebyze Theo nie je taky sobec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

To je řeč...

Reagovat
Counter

Nacho si to parádně vodí

Reagovat
jacobT

už tradične

Reagovat
tomasinho

Ibe a Lallana Nejhorší je, že jediná volba do ofenzivy Benteke. Teixeiru tam beztak nedá.

Reagovat
Mastný Chobot

Nacho aj keď má proti sebe troch, tak z toho niečo vyťaží

Reagovat
PhilipS

Monreal je kompjůtr jako Galásek...

Reagovat
Trand

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud

Reagovat
Nikikrew

Giiiiiiiiiiiiroooooooooooooooooooooood

Reagovat
Heisenberg

Theo kurva to je škoda. Nacho mi připomíná ty vědmy z Minority report.

Reagovat
Mastný Chobot

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

VZDY SOM TI VERIL

Reagovat
Mastný Chobot

tá otočka vladisovi sa zdúrila cikula

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
Counter

GIROUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
jacobT

Girouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud Hector

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOU

Reagovat
smazaný uživatel

Wau!

Reagovat
smazaný uživatel

Žirůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

Reagovat
Mervin

Olieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Ibe dole, neskutocne to zadrbava

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust už sem nechodí?

Reagovat
Mastný Chobot

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsem Masopust a myslím to upřímně.

Reagovat
Mihi

Fletcher bol vždy taký plačko?

Reagovat
aither

Žiruuuuuuuuuuuuuuuu cmon

Reagovat
smazaný uživatel

OLIE JOEL OLIE JOEL OLIE JOEL NACHO OLIE JOEL

Reagovat
smazaný uživatel

GIROOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUD

Reagovat
smazaný uživatel

kurva to udelal jak naprosty world class

Reagovat
nani92

neviem si predstaviť, že by Klopp dokázal hrať FM viac ako den bez toho, aby rozbil ntb

Reagovat
fenixLFC

boha sakho

Reagovat
Kowe

ty jsi pičus

Reagovat
fenixLFC

nezvladas

Reagovat
Kowe

se na to podiv znovu tyvole

Reagovat
Counter

Sakho za to vůbec nemohl.

Reagovat
fenixLFC

keby tam len stal tak sa lopta k giroudovi nedostane..ale to by sa nesmel vytriet

Reagovat
Counter

Tam byla teč Joelovy přihrávky, s tím nemohl počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

GIROUD NESKUTOCNE

Reagovat
PhilipS

TOP fckin CLASS

Reagovat
smazaný uživatel

Oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii cmoooon hattrick

Reagovat
Counter

Naprosto božsky, Giroud ♥

Reagovat
Heisenberg

DONKEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Trand

Joel zatím hlavní kandidát na zlatý míč 2016

Reagovat
Hachim Mastour

Hector zasa vyškolil.

Reagovat
Mastný Chobot

Vidno, že ho motivovala moja polčasová kritika

Reagovat
nani92

stoperi

Reagovat
vinetou

Hmmm, tak tohle je asi vítěznej

Reagovat
smazaný uživatel

Žirůůůů

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel si dáva stred ihriska ako pán.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos ve středu zálohy, náš nej hráč.

Reagovat
jacobT

Ale paráda ako to Hector zachránil a ešte z toho vytvoril takúto šancu

Reagovat
nani92

najlepšie natom je, že sa vlado na Oľa pozerá

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

už mám niečo pripravené pod súhrn

Reagovat
vladis271

To je ako Swarley včera, ked ma chcel nasrať v čase ked som vydýchaval eufóriu z toho, že Straky vyrovnali, a myslel si, že ma vtedy nasere nejakým Shrekom?

Reagovat
Counter

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

campbell je oficialne novy coq

Reagovat
jacobT

zas odtiaľ potiaľ

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

No... Jako v tuhle chvíli je přesně ve fázi jako Coq tehdy, když jsme ještě všichni nevěřili, že s takovými výkony vydrží

Reagovat
jacobT

Coq sa ale stál pre nás absolútne kľúčovým, to o Joelovi asi platiť nebude, nech hrá momentálne akokoľvek výborne. Ale rád sa budem mýliť.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

Jasné, ale jde o to, že to byl hráč, který "neměl v Arsenalu budoucnost" a najednou je z něj člen základní sestavy díky zraněním ostatních a hraje úžasně.

Reagovat
Mastný Chobot

si pamätám, ako sme sa s fanTomíčkom bavili presne pred rokom, že Coq "je momentálne fajn, ale určite to nie je materiál na stabilného člena XI" a ja som mu na to ešte dal palec teraz sa tu všetci trasieme, aby už bol späť

Reagovat
Counter

Reagovat
jacobT

Tak koho by taký neuveriteľný príbeh napadol, no.

Reagovat
Mastný Chobot

mne vtedy napadol, ale hanbil som sa to napísať

Reagovat
jacobT

Jj, v tomto kontexte súhlasím.

Reagovat
Heisenberg

Tak kdo první překoná Henryho rekord, Mesut nebo Joel?

Reagovat
PhilipS

Giroud vyrostl ve světovýho útočníka. už se to nebojím říct...

Reagovat
smazaný uživatel

Naši stopeři jsou dneska fakt k smíchu, to si ten Caulker zahraje možná brzo.

Reagovat
Whitemedia

KEEEEEEEEEENEEEEEEEEEEEEDYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Takže over na Slepice kvalitní tip, prachy v hajzlu, díky arsine v mé hlavě

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL

Reagovat
Mimalu

Kenedyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
Mimalu

*own goaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád drží toho nejlepšího střelce?

Reagovat
fenixLFC

nech uz sa vrati martin alebo dejan, pretoze sakho je hozny

Reagovat
Trapper

KENEDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

JFKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Reagovat
kvasha16

akurat som si hovoril ze konec srandy, uz by mohol padnut gol

Reagovat
Miguel19

KENEDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Kowe

Milner zase totální bezmozek, stopeři oba podklounou jak školáci, nikdo nebrání Campbella na vápně... oh bože.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner tam běhá jak nějaký splašený kuře no, hrůza ho sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

KENEDYYYYYYYYYYYYYYYYYYY, i když se míče vubec nedotkl

Reagovat
Mihi

KENEDYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Jako asi se mu to počítat nebude, ale snad proboha tohle dá signál, aby hrál místo Pedra v základu, nemůže být horší prostě ne....

Reagovat
Cobra

Kurveeeeeeeeeeec

Reagovat
PhilipS

to není slovo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Willian tam zase lítá jak blázen :D Výborný hráč.

Reagovat
Swarley

Rafa už se chystá na návrat

Reagovat
Mastný Chobot

musíme rýchlo 2 góly dať alebo 3 dostať, lebo ísť do 80. minúty za takéhoto stavu s našou dnešnou obranou a Flaminim (Chambersom) - Ramseym v zálohe, to ma jebne rovno.

Reagovat
smazaný uživatel

zase smůla Harry.

Reagovat
mickey mouse

Rafa

Reagovat
smazaný uživatel

Nástupca Kloppa už na štadióne?

Reagovat
Whitemedia

Zouma si to dává neskutečně.

Reagovat
EXoRcIsT

Sunderland

Reagovat
vicinda07

Lloris boh

Reagovat
vicinda07

Lloris boh

Reagovat
Mastný Chobot

čo si Nacho dovoľuje a dáva úplne s prehľadom, to už je skoro trestné

Reagovat
Mastný Chobot

čakám, kedy dostane žltú za zosmiešňovanie súpera

Reagovat
fenixLFC

to by nasa obrana dostala cervenu lebo sa zosmiesnuje sama

Reagovat
Kowe

Reagovat
jacobT

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

nacho

Reagovat
smazaný uživatel

piče, to je smula

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho TOP

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho další easy blok, dneska opět hraje skvěle.

Reagovat
smazaný uživatel

Matiče mu dneska odpustím, musíme ubránit výhru

Reagovat
Cobra

Dvanáct, dvanáct rohů a ani jeden náznak šance

Reagovat
Swarley

stejně jako apoštolů, náhoda?

Reagovat
wild

nemyslim si

Reagovat
smazaný uživatel

ježíš neex

Reagovat
smazaný uživatel

Blbe je, ze hoci Ibe nema dobry zapas a Lolana je otrasny, tak tam nema koho miesto nicch poslat.

Reagovat
Mimalu

Matic - Mikel fakt nemám rád, obvykle nejsme schopni podržet míč a dostáváme se podtlak

Reagovat
smazaný uživatel

Čech to už pohlídá

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nekdy prijde Guardiola tak z nacha udela mozek cele zalohy, to je myslim uplne jasne

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Dřevorubec Henderson klasicky.

Reagovat
fenixLFC

....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Klopp chce velmi vyrovnat

Reagovat
smazaný uživatel

Kennedy jasný základ pri zranení Hazarda.

Reagovat
smazaný uživatel

Do píči mrdat Hazarda, mrdat Oscara a nejvíc mrdat Pedra, Kenedy hraje líp než všichni 3 dohromady

Reagovat
raduinho

Kennedy je prostě skvělej

Reagovat
smazaný uživatel

S tím jak ztrácí TOP4 bych se nedivil, kdyby do LM šel West Ham nebo i my 11 bodů není nic nedostižného při těhle ztrátách.

Reagovat
Mastný Chobot

Masopust pls

Reagovat
smazaný uživatel

pššššt něajk ses nám rozkecal

Reagovat
raduinho

Ehm. Jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Kowe

Proč u nás vždycky kopou rohy ti co to neumí ani trochu? Ibe, Moreno, Aspas

Reagovat
smazaný uživatel

Kupte Jonese

Reagovat
fenixLFC

lebo ich nevie kopat nikto

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Ruben za Oscara prosím....

Reagovat
smazaný uživatel

Začínaj mě hoši trochu štvát tim, jak nechávaj spousty prostoru centrujícím hráčům... trochu se divim, že z toho posílá Liverpool tak špatný balony do vápna a ještě z toho neni gól, no ale jejich věc..

Reagovat
Counter

West broooooooooooooooom

Reagovat
Whitemedia

Bože......

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel jak zničil Fletchera

Reagovat
Whitemedia

těm tam zase padne všechno...

Reagovat
Mimalu

že jsem zase něco psal, samozřejmě že míč nepodržíme a dostaneme gól

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dobrý autobus

Reagovat
aither

To jsou kurvy

Reagovat
Trapper

Achjo, 2 takové haluzácké góly...

Reagovat
smazaný uživatel

uz jen cekam na to jak tedka prijde Ihenacho a da gol...

Reagovat
kvasha16

ale do pici

Reagovat
smazaný uživatel

ozil co robi dneska nic nehra a iba sa prechadza

Reagovat
raduinho

Swansea chce spadnout ?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsene střídej něco, borci začínaj chodit...

Reagovat
Mastný Chobot

ok, Theo je hrozný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nema to srdce hrat naplno proti Liverpool

Reagovat
Counter

Jak může chybět ještě dvacet minut do konce?

Reagovat
Swarley

Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

... já už na to nemám, tohle je fakt neskutečný

Reagovat
fenixLFC

to co zas robil benteke pri tom prieniku ibea

Reagovat
Kowe

ztv. hrá bentekeho

Reagovat
Kowe

dle fantomase ale pravděpodobně dobrej náběh

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

to striedanie solidne na picu, odkedy odisiel Cesc WBA celkom tlaci

Reagovat
tomasinho

Kde byl omg Benteke? Ten má být prostě na pětce u takové akce a ne se hlásit někde na vápně

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Swansea je total na dně teď

Reagovat
Nikikrew

Wenger striedaj!

Reagovat
Mastný Chobot

kokos, jak sa ťa zľakol

Reagovat
Nikikrew

dobre to nacasoval

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool to hraje moc na náhodu..

Reagovat
smazaný uživatel

No dneska ani moc ne právě.

Reagovat
fenixLFC

*na trageda

Reagovat
jacobT

Gibbs

Reagovat
Counter

Joel dneska úchvatný

Reagovat
smazaný uživatel

Začíná mě hodně bavit i směrem dozadu, dneska tři skvělý obranný skluzy, z nichž dvakrát si ten míč nechal.. parádní zápas.

Reagovat
Mastný Chobot

Gibbs

Reagovat
nani92

snežííí

Reagovat
wild

ja som pozrel von oknom

Reagovat
nani92

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Ten Liverpool dělá tak debilní rozhodnutí v tý poslední třetině hřiště, z toho uplně bolí mysl.

Reagovat
t0mmy33MCFC

toe kkt ten plesoun.. jasna

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Moreno nech už radšej nestriela naopak Joel Campbell neskutočná aktivita z jeho strany dnes

Reagovat
Zaschrona

Skvele vybojovany bod, i kdyz ten vykon v druhe puli byl hrozny. A teda diky sudimu, ze nas v zaveru podrzel, jaktoze nepiskl penaltu za ten skluz Stonese, to nechapu.

Reagovat
Bayern +

V druhom polčase Pulis hadr fakt...

Ale hovno z toho, pretože ak sa nad súčasným City nezmilujú individuality, tak hrajú stred tabuľky. Niekedy fakt horšie než MU pod LVG...

Reagovat
Nikikrew

kokos aky offside

Reagovat
jacobT

sakra, pískaj koniec

Reagovat
smazaný uživatel

Offside nic...

Reagovat
Mastný Chobot

Ox

Reagovat
Bayern +

Neskutočný amatér ten rozhodca na Etihad dnes... Že nepískol priamák na Kuna by som ešte ako tak pochopil, ale tá na Sterlinga bola ukážka najčistejšej penalty na svete.

A snáď Zaschrona dnes patrične ohodnotí Howarda, pretože bez neho by dnes išli s trojkou len taký fukot. A Stones tri mega minely dnes.

Reagovat
oli9

skvělý fotbal

Reagovat
Mervin

ten Ox je fakt kokot

Reagovat
smazaný uživatel

To je Fotbal sneži prši bojovnosť hore dole 5 golov a nejaky šašo si mysli ze La liga je najlepšia :D tak nech sa divaja na najlepšiu ked je to nuda jak hadzaná :D

Reagovat
Side

tvl Ox dělás si piču

Reagovat
smazaný uživatel

ox ty tupelo

Reagovat
smazaný uživatel

Ox

Reagovat
ondrasch77

Everton - paráda, postavili do pokutového území autobus, že by to ani Chelsea nezvládla líp... City mělo v 92. minutě kopat zcela jasnou penaltu po faulu na Sterlinga...

Reagovat
Counter

FOXEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Joe Allen

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
smazaný uživatel

přej a bude ti přáno

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet takovej boxer

Reagovat
Side

Leicesteer

Reagovat
aither

Lester

Reagovat
Counter

Naprosto dokonalé výsledky dneska, už jen udržet sakra

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel

posral jsi to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

owny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester tak na slípky

Reagovat
smazaný uživatel

Monreal je ale istotka

Reagovat
Cobra

Starý dobrý Tottenham

Reagovat
Side

kurva, Pirlo de na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
jk

Spurs, zpátky do děr...

Reagovat
smazaný uživatel

Allen už vyzerá skoro ako Pirlo.

Reagovat
Mimalu

Aneb jak ztratit vyhraný zápas vol.236

Reagovat
Heisenberg

Donkey je fakt bůh, má svoje slabiny, ale za ty prachy je fakt skvělej.

Reagovat
vitasrp

Tak takovej výkon rozhodčího budu považovat pouze za špatnej fórek a víc se k tomu vyjadřovat nebudu, protože bych to musel zhodnotit hodně peprnými výrazy.

Reagovat
Bayern +

Potom si kukni čo vyviedol na Etihade v 93. minúte...

Reagovat
smazaný uživatel

Toto bola ale veľmi nešťastná remíza, WBA tam mali dokopy hovno a dali 2 góly .

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak v pohodě, Toby nebo kdo ho měl mít?! největší šance na LM za poslední roky, ale my prostě ani nechceme snad.

Reagovat
fenixLFC

migno

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal novú zmluvu, nie je pod tlakom.

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta

Reagovat
fenixLFC

wut

Reagovat
smazaný uživatel

Joo tak on je posila do útoku... :D

Reagovat
Mastný Chobot

Caulker prišiel na hrot či ako?

Reagovat
fenixLFC

yup

Reagovat
fenixLFC

alebo kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

inak ale celkom som to čakal

Reagovat
smazaný uživatel

Nacho je jako onos t'oolan on je snad neprekonatelny

Reagovat
Side

já něco rozjebu ty pičo fakt ale

Reagovat
jk

Reagovat
jacobT

pičeee

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Dopičééééé Pirlo zapráskanej!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aither

To kurva ne, to neni možný

Reagovat
EXoRcIsT

zasluzene

Reagovat
fenixLFC

alleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
smazaný uživatel

Zcela zasloužené

Reagovat
Counter

Reagovat
Bayern +

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Deja vu.

Reagovat
Horcmen

Pirlo

Reagovat
tomasinho

WELSH PIRLOOOOOOoo

Reagovat
Mastný Chobot

Benteke top robota btw

Reagovat
smazaný uživatel

nj zaslouzene

Reagovat
Mervin

ale jděte do piči

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooo

Reagovat
mickey mouse

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOEE

Reagovat
Side

ty pičo já mám nervy

Reagovat
Ángel di María 22

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

RETEEE

Reagovat
Swarley

Rafa a jeho kouzla

Reagovat
smazaný uživatel

To je škoda, to je taková škoda....

Reagovat
smazaný uživatel

To snad né ty vole, my prostě nechceme City utéct..

Reagovat
Melda

Tak přece jen existuje spravedlnost!!!!

Reagovat
Lynx

Kloppovy oslavy baví

Reagovat
smazaný uživatel

pice jooooooooooooooooooooooooooo joeeeeeeeeeeeeeeeeeee milujm ta do pice

Reagovat
Mervin

úplně stejná plichta jako tenkrát zase dřevák z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Allen nehraje v základu.. po jeho příchodu hned šéf zálohy

Reagovat
smazaný uživatel

Link na Arsenal?

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

to tak ked hrame s kridlami ox gibbs..nepodrzime loptu ani na chvilu

Reagovat
Mervin

však Oxe poslat do prdele...jdeme 3 na 2 a on to tradičně zajebe...

Reagovat
Heisenberg

NID

Reagovat
Counter

Škoda no, mohli jsme utéct City o dva body, ale to by se ten závěr zápasu musel odehrát o dost líp.

Reagovat
Trand

Hodně namyšlený od Ramseyho teď, jak gratuloval Allenovi ke gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

za tohle na tribunu s ním

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester je späť

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo díky Proste on musí hrávať a nie Milner

Reagovat
Minister

Presne to som čakal... teraz sa musí vyhrať proti Stoke

Reagovat
smazaný uživatel

V to by som nedúfal

Reagovat
Side

to je prostě Gibbs, balón epředu a on to může v klidu přihrát dozadu ale místo toho to mrdne někam do piče a z toho je pak protiútok, čekal jsem, že to tak dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

to je totalne utrpenie stale ked hra v zalohe, ja sa na to fakt nemozem pozerat, wengerovi preslo tolko skvelych hracov cez ruky a on je s tymto spokojny?

Reagovat
smazaný uživatel

On je spokojenej s tim, co má, akorát z toho má půlku zraněnou, tak holt tam dává Gibbse, kterej by měl bejt zkušenej, akorát se ukazuje, že je tam relativně na hovno a Iwobim by nim Arsene nezkazil...

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten giroudov gol absolutni world class

Reagovat
Rarášek

Ta otočka? Girooud je prostě klasa

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Coutinho10

uz sem moc neveril, ze to Allen este zachrani..tak aspon bod

Reagovat
Amos

někdo acestream na MOTD?

Reagovat
Nikikrew

Remize je urcite spravodliva.

Avsak znova ako minuly rok sme dostali gol takmer na konci. Co ma ale viac sere ze ten tym fakt nie je este asi skuseny. Preco nepodrzime loptu, nevypytame si faul. Nechapem to absolutne. Poslednych 20 minut velmi pasivnych, tam malo nieco padnut z protiutokov ale nic sme nemali. Ox je fakt uplne mimo na tom kraji, to v strede hra lepsie. Neskutocne ako isiel dole. Wallcot deto bohuzial. Skoda ze nam chybal Coq, toto by bol jeho zapas.

Mohli sme znova utiect od City a znova nic, to je zle.

MOTM pre mna asi Giroud, aj Aaron zahral dobre, Ozil az v druhom polcase. A urcite aj top vykon od Nacha.

Zapas to bol krasny, radost pozerat tieto duely

Reagovat
Amos

do puntíku

Reagovat
jacobT

až na to, že si nespomenul Joela

Reagovat
OnderCZ

"Co ma ale viac sere ze ten tym fakt nie je este asi skuseny." Jako neber to jako žádné urážení, ale prostě mi to nedá - kdy Arsenal chce mít zkušený tým, když dělal léta věci, které dělal. Teď tedy poslední 2-3 roky už ti zkušení hráči neutíkají a ten tým bych podle jmen jako zkušený i bral, ale máš prostě pravdu. Na hřišti to občas tak pořád nevypadá a člověk si říká, že je to pořád ten tým mladíků, kteří musí dospět. Jsem fakt zvědavý, kdo letos ten titul v PL urve. Arsenalu bych to i přál po těch letech, ale nevím no, pořád tomu nějak nevěřím. Ale letos je ta šance pro ně pořád velká.

Reagovat
Amos

Ten Ayew dal luxusní gol .

Reagovat
Kowe

Benteke zase naprosto zbytečnej a pak vytáhne toto, alespoň že tak.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele