Premier League - preview 20. kola

01.01.2014, 08:44
Previews
Manchester City zajíždí do Swansea a hodlá zde vyvinout tlak na vedoucí Arsenal, který přivítá Cardiff. Chelsea se představí v Southamptonu, Everton jede do Stoke, zatímco Liverpool změří síly s Hullem. Fulham svede záchranářské derby proti West Hamu, Manchester United hostí Tottenham...
Swansea City - Manchester City  (středa 13:45)
V současné době není v Premier League silnější tým, než Manchester City. Svěřenci Manuela Pellegriniho kosí jednoho soupeře za druhým, sází nevídané množství branek a sbírá bod za bodem. Naproti tomu Swansea už pětkrát za sebou nevyhrála. Kdo v Liberty Stadium bude hrát prim a získá na Nový rok pozitivnější náladu do jarní části?

Citizens jsou samozřejmě velkým favoritem. Vždyť z posledních osmi zápasů ztratili jen dva body za remízu na půdě Southamptonu. V těchto osmi zápasech navíc vsítili 26 gólů, tedy více než tři branky na zápas. Báječnou bilanci si navíc pokazili přes Vánoce, kdy jim znatelně docházel dech a Liverpool s Crystal Palace porazili vždy "jen" o gól.

Velšané se poslední týdny velmi trápí. Na svátky prohráli na hřišti Chelsea, načež remizovali ve Villa Parku. Body se jim nedařilo sbírat ani předtím, doma prohráli s Evertonem, remizovali s Hullem a na stadionu Norwiche urvali pouhý bodík. Bídná forma srazila ambiciózní celek až do druhé poloviny tabulky s nedostižným odstupem na pohárovou Evropu.

Nicméně, co se oba týmy stýkají v Premier League, venkovní celek nikdy nevyhrál, ba co víc, nikdy nevstřelil branku. Všechny zápasy v Manchesteru sice vyhrál favorit (4:0, 1:0 a 3:0), jenže v mlžných velšských luzích a hájích se bleděmodrým nedaří. Porážka 1:0 a bezgólová remíza hovoří za vše.

Pellegrini navíc bude postrádat klíčové ofenzivní duo Sergio Agüero, David Silva. Argentinec je zraněný a španělský špílmachr pro změnu nemůže hrát kvůli kartám. Dalšími marody jsou obránci Demichelis s Richardsem a ofenzivní univerzál Stevan Jovetić.

I domácí lodivod Michael Laudrup nebude mít k dispozici jednu z hlavních opor - Michu se ze svého zranění stále zotavuje. Ostatně z podobného důvodu nenastoupí ani brankář Michel Vorm a křídelník Nathan Dyer. Naopak Angel Rangel a Wayne Routledge už by měli být svému kouči k dispozici.
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Tremmel - Rangel, Chico, Williams, Davies - Routledge, De Guzmán, Caňas, Hernandéz - Shelvey - Bony
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Hart - Zabaleta, Kompany, Nastatić, Kolarov - Navas, Touré, Fernandinho, Milner - Nasri - Negredo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.75 - 4.33 - 1.62
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Stoke City - Everton FC  (středa 16:00)
Jako tradičně bude na Nový rok pokračovat anglická nejvyšší soutěž, která si pro nás mimo jiné nachystala také zajímavý souboj na Britannia Stadium, kde Stoke City přivítá Karamelky, jež doposud zaznamenaly pouhé dvě porážky...

Stoke jako obvykle spoléhá na domácí prostředí, kde se mu i pod vedením manažera Marka Hughese daří na jedničku a z celkových 21 bodů zde Hrnčíři vydolovali plných šestnáct bodíků (!). Zbylá pětice se počítá do utkání na hřištích soupeřů, kde se naopak domácí ekipě nedaří a s pouhými pěti body se drží na pomyslném dně ligového pelotonu (stejně je na tom Hull).

Konstantní výkony naopak od samého úvodu sezóny jsou k vidění od EFC, kterému patří průběžná čtvrtá příčka a za této situace by se tak liverpoolský celek po dlouhých čtyřech letech (Everton tehdy vypadl na úvod vyřazovací fáze Evropské ligy s lisabonským Sportingem) opětovně kvalifikoval do evropských pohárů, konkrétně by si hosté mohli vyzkoušet předkolo milionářské Ligy mistrů. Velkou devízou Toffies je přitom defenziva, pouhých 18 inkasovaných branek je vůbec nejlepší vizitka Premier League (naprosto totožně je na tom doposud vedoucí Arsenal).

Pokud se koukneme na vzájemnou bilanci těchto dvou celků, tak i ta rovněž hovoří pro mužstvo od řeky Mersey: Everton z jedenácti zápasů nebodoval pouze dvakrát (venku a doma), přitom tři body bral pětkrát a čtyřikrát se obě mužstva rozešla remízovým výsledkem.

Dobrou zprávou je pro tým ze Stoke-on-Trent návrat Glenna Whelana a Marca Wilsona, obě stálice si odpykaly trest za vyloučení s Newcastlem (1:5). Po nemoci se poté vrací také Arnautović a mimo hru tím pádem zůstává pouze další bek Andy Wilkinson, kterého trápí pata.

Šokující porážka od posledního Sunderlandu (0:1) znamenala pro Karamelky taktéž dva disciplinární hříšníky, Howard i Barry jsou nyní ale opět k dispozici. Potíže se stehenním svalem však zastaví dlouholetou oporu zadních řad Jagielku a nejistý zůstává start Distina.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Sørensen - Cameron, Shawcross, Wilson, Pieters - Walters, Whelan, N'Zonzi, Assaidi - Adam - Crouch
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Howard - Coleman, Alcaraz, Distin, Baines - Barkley, McCarthy, Barry - Mirallas, Lukaku, Pienaar
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.50 - 3.40 - 1.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Southampton FC - Chelsea FC  (středa 16:00)
Jak na Nový rok, tak po celý rok. Tímto krédem se chtějí držet všechny celky v Premier League, jelikož i v první den roku 2014 zabojují o body do tabulky. Od čtyř hodin nastoupí na St. Mary‘s Stadium v doprovodu domácího Southamptonu Chelsea.

Loni tu Chelsea vyhrála 5:1 ve třetím kole FA Cupu. O necelý čtvrt rok později ale podlehla v rámci Premier League 1:2. Rozmanité výsledky chce londýnský celek ustálit na tříbodových, ačkoli proti současnému Southamptonu to rozhodně legrace nebude - nehledě na to, že minulé kolo nestačili na Everton.

Ne snad, že by Saint oplývali bůhvíjakou formou. Ten obávaný celek, který bral body všem bez rozdílu, je pryč. Z posledních osmi zápasů vyhráli svěřenci Mauricia Pochettina jediný a hned pětkrát odcházeli bez bodu. Přesto je to konsolidovaný celek, který je na domácí půdě velmi nepříjemným sokem.

To Chelsea je na tom úplně obráceně. Z posledních osmi duelů jen jednou prohrála a v šesti případech brala veškeré body, které byly k dispozici. Naposledy si poradila doma s Liverpoolem, Suárezův celek zdolala doma po gólech Hazarda a Eto’a 2:1.

Proti týmu z jihu Anglie nebude José Mourinho moci využít nejstabilnějšího obránce svého kádru Branislava Ivanoviće, jenž se ve zmíněném utkání s Liverpoolem zranil. Ze stejného důvodu nenastoupí ani nejlepší střelec historie klubu Frank Lampard. Kvůli suspendaci si nezahraje David Luiz, jeho krajan Ramires naopak po stopce hlásí návrat do sestavy.

Napodobí ho i středopolař domácích Morgan Schneiderlin. Nezahraje si však jeho kolega Wanyama, který je stále zraněný. Velký otazník visí nad startem útočníka Daniho Osvalda, který je nemocný.
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Davis - Clyne, Fonte, Lovren, Shaw - Cork, Schneiderlin - Ward-Prowse, Lallana, Rodriguez - Lambert
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Azpilicueta, Cahill, Terry, Cole - Ramires, Mikel - Willian (Schürrle), Oscar, Hazard - Torres
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.50 - 2.05
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Arsenal FC - Cardiff City  (středa 16:00)
Poprvé od sezony 2007/08 zakončil Arsenal kalendářní rok na čele tabulky Premier League; a na onen ročník určitě nevzpomíná v dobrém, když nakonec finišoval třetí. Tentokrát Gunners doufají v lepší rozuzlení a hned na úvod roku 2014 čelí papírově příjemnému soupeři, tápajícímu Cardiffu bez manažera...

Klíčem k úspěchu v takovýchto zápasech je pro Arsenal tradičně co možná nejrychleji vstřelená úvodní branka. Gunners se jako prvním doma proti soupeřům ze spodní šestky zadařilo v předešlých sedmi případech a tohle by neměla být výjimka.

Cardiff má totiž nejméně přesnou mušku ze všech účastníků nejvyšší soutěže a hlavně - pokud už má potrápit top tým, omezuje se spíš jen na Manchestery, a to ještě výhradně doma (výhra nad City, remíza s United). To na Stamford Bridge i Anfieldu to už byla jasná záležitost pro favorita; a stejně nekompromisně si ostatně vedli dříve Gunners v hlavním městě Walesu, když jej 30. listopadu vybrakovali poměrem 3:0.

Od té doby Bluebirds přemohli všehovšudy jednoho soupeře (WBA) a dohromady v šesti kolech posbírali pět bodů, které v kombinaci s těmi dřívějšími nyní nováčka řadí na 16. příčku, dva body před prvního sestupujícího. Zároveň je nutno připomenout, že zatímco v prvním vzájemném měření sil vedl Cardiff proti Arsenalu Malky Mackay, na Nový rok to již bude jeho někdejší pravá ruka a v tuto chvíli "caretaker"; jmenovitě David Kerslake.

Ten po víkendu upozorňoval na pozitiva ze zápasu se Sunderlandem, v němž v závěru Bluebirds přišli o dvoubrankový náskok. Podle Kerslakea teď tedy nováček má proti lídrovi tabulky na čem stavět. Zároveň se zřejmě bude moci opřít o Andrewa Taylora, jenž byl lehce nakopán o Boxing Day, a na marodce mu tak zůstane akorát veterán Bellamy. Jinak jsou Bluebirds kompletní.

Což se už ani omylem nedá říct o Arsenalu. Se zdravotními problémy se například v současnosti potýkají rovnou oba leví beci; jak Monreal, tak Gibbs (jenž proti Newcastlu vynuceně střídal) mají mít ale solidní šance na včasné zotavení. Kdo už nicméně Cardiff zcela jistě neprověří, jsou Ramsey, Özil, Oxlade-Chamberlain, Sanogo či Diaby. Na hrotu by se mohl od začátku pohybovat Dán Bendtner, jakkoliv to byl zrovna Giroud, kdo v posledním kole na St. James Parku vystřelil Londýňanům nesmírně důležité body.
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Arteta, Flamini - Walcott, Cazorla, Wilshere - Giroud
Cardiff City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Théophile-Catherine, Caulker, Turner, John - Gunnarsson, Medel, Mutch - Noone, Campbell, Whittingham
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.00 - 13.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Sunderland AFC - Aston Villa  (středa 16:00)
S trochou nadsázky se na Stadium of Light odehraje šlágr novoročního kola. Poslední Sunderland totiž přivítá Aston Villu, nejhorší klub předešlých pěti kol. Minulá čtyři setkání sice přinesla solidních osm branek, hned sedm jich ovšem padlo při loňské kanonádě ve Villa Parku.

A těžko hledat nějaké indicie, proč by se tentokrát mělo konat atraktivní utkání plné gólových radostí. Po součtu zásahů obou celků je stále čtveřice klubů úspěšnější. Black Cats zatím doma přivítali pouze dva členy spodní poloviny tabulky, proti Fulhamu ani proti Norwichi ovšem neskórovali. Villans sice stále patří k těm lepším výjezdníkům, poslední představení v Londýně a v derby se Stoke ovšem dokumentují jejich perfektní nastudování hořké tragédie.

Co vlastně mluví ve prospěch celku z Birminghamu? Leda tak přímá bilance se svým středečním soupeřem, který je pětkrát v řadě neporazil a z posledních sedmi přivítání na svém stadionu pětkrát prohrál, jednou remizoval a samostatnou výhru zařídil v roce 2010 vlastním gólem Richard Dunne.

Mizérie Lambertových svěřenců by Gus Poyet rád využil k prodloužení série pěti soutěžních klání bez prohry, mezi nimiž se vyjímá postup přes Chelsea v poháru a vykradení Evertonu. Psychika tak hraje jasně do karet jeho hráčům, kteří svou vůli ukázali i naposledy v Cardiffu, kde ještě sedm minut před koncem prohrávali o dva góly, aby nakonec vezli z Walesu důležitý bod. Právě tam však přišli o neprůstřelnost trvající více jak pět hodin.

Návrat k této lákavé statistice by ovšem nemusel být tak náročný. V prvním letošním setkání dali zapomenout na debakl z listopadu 2012 a uhráli bezbrankovou remízu, a to s týmem, který od té doby skóroval pětkrát, z toho tři góly dal hned při následujícím výjezdu do Southamptonu, aby v příštích pěti kolech skóroval pouze Kozák a Agbonlahor, jehož trefa zajistila alespoň bod se Swansea.

Fanoušci Villans tak musí jen doufat, že nucená přestávka pro Bentekeho pomůže jeho znovuobjevení v přesných trefách a Ron Vlaar dokáže, jak moc ve skutečnosti chyběl defenzívě. V případě, že se jeho zlepšená kondice nepotvrdí, Lambertovy vrásky výrazně povyrostou. S jistotou nemůže počítat s Clarkem, který si bude odpykávat karetní trest.

Právě zkušený obránce, jenž netrpělivě vyhlíží návrat hned první den v novém roce, by určitě rád zavzpomínal na svůj premiérový gól v dresu Aston Villy, kterým otevřel skóre právě v duelu se Sunderlandem. Tomu naopak bude chybět John O'Shea a kvůli nemoci je ohrožen start dvojice Borini, Johnson.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Mannone - Bardsley, Diakité, Roberge, Dossena - Cattermole, Colback - Larsson, Ki, Giaccherini - Fletcher
Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Guzan - Lowton, Vlaar, Baker, Luna - Westwood - El Ahmadi, Delph - Weimann, Agbonlahor - Benteke
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.15 - 3.40 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Bromwich Albion - Newcastle United  (středa 16:00)
Bujaré silvestrovské oslavy? Kdepak. Premier League bere vítání roku 2014 po svém a hráčům i fanouškům naloží hned desetizápasovou porci zápasů. Osm z nich na tradiční čtvrtou hodinu odpolední, k nimž se řadí i duel West Bromwich Albion - Newcastle.

Oba celky se nacházejí ve zcela rozličných náladách. Newcastle se díky skvělé formě v listopadu a prosinci pohybuje v bezprostředním boji o poháry. Z desíti posledních zápasů vyhráli sedm, díky smolné porážce s Arsenalem v posledním kole však na pátý Liverpool ztrácí tři body. West Brom naproti tomu z minulých devíti kol nevyhrál ani jediné.

Odnesl to koneckonců i manažer Steve Clark, pod jehož vedením se celek z Hawthorns potopil do nebezpečné blízkosti sestupových vod. To Alan Pardew, druhý nejdéle sloužící manažer ze současných lodivodů Premier League, se logicky o svoji pozici obávat nemusí.

Z historického hlediska si Baggies s Magpies nemají co vyčítat. WBA vyhráli celkem 46x, Newcastle má jen o jeden triumf méně. Z posledních čtyř zápasů nicméně třikrát (včetně toho před měsícem) vyhrály právě Straky. Zajímavé také je, že mají soupeři ve svých kádrech po jednom specialistovi na druhý celek. Papiss Cissé dal West Bromu tři góly ve čtyřech zápasech, zatímco Anelka se v Premier League proti Newcastlu trefil už šestkrát.

Nicolas Anelka bude vůbec ostře sledovaná osobnost utkání. Francouz nastoupil po dvou měsících a dvěma góly obnovil svoji více než dva roky starou gólovou bilanci v anglické lize. První gól navíc oslavil údajně antisemitským gestem, za což bude možná v nejbližších dnech potrestán od FA. Každopádně bude pro domácí klíčovou postavou, která se může stát jazýčkem na miskách vah.

Parťáka v útoku mu může znovu dělat Shane Long, který se uzdravil po zranění lýtka. Vytlačit ve formě hrajícího mladíka Saida Berahina však může být velký problém. I přes potíže se zády by měl být k dispozici Chris Brunt.

Alan Pardew naopak žádné strasti s marodkou řešit nemusí. Nikdo nový na ni nepřibyl, nikdo z ní nepovstal a dá se tak očekávat stejné složení základní jedenáctky, jako v nešťastném zápase s Arsenalem.
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Lugano, McAuley, Olsson - Jones, Mulumbu, Yacob, Ridgewell - Morrison - Anelka, Berahino
Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Krul - Debuchy, Williamson, Coloccini, Santon - Tioté, Anita - Sissoko, Cabaye, Gouffran - Rémy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.60 - 3.40 - 2.88
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Fulham FC - West Ham United  (středa 16:00)
Craven Cottage bude vítat nový rok představením velmi sledovaným všemi, jež jsou zapojeni do bojů o udržení. Fulham přivítá totiž předposlední West Ham, na který má náskok jediného bodu a v paměti listopadovou porážku v Upton Parku.

Tu navíc okořenil nulovým počtem střel na branku a usnadnil tak svému soupeři jediné vítězství za dvanáct kol. Poslední zápis vzájemného bití před svými fanoušky sice urval na svou stranu, stalo se tak ovšem teprve podruhé během dvanácti soutěžních pokusů. K druhému ojedinělému úspěchu pomohl v roce 2010 vlastní brankou Carlton Cole, který má jinak středečního soupeře v oblibě - za devět vystoupení mu nadělil sedm gólů.

René Muelensteen, který má mimo jiné ve svém týmu i jména jako Alan Curbishley nebo Ray Wilkins, se rozhodně nemůže chlubit dobře fungující obranou. I kvůli nečekanému debaklu na hřišti Hullu si od svého prosincového debutu musel ochutnat hořkost sedmnácti inkasovaných branek, a to přes čisté konto při výhře nad Aston Villou.

Sam Allardyce si už v těchto statistikách vyskakovat také nemůže. Sice hned osmkrát dokázali jeho svěřenci udržet čisté konto, poslední tři vystoupení však jejich diplom za odvedenou práci přinejmenším značně natrhly. Manchester na Old Trafford i hráči Chelsea a West Bromwiche v Upton Parku dokázali skórovat třikrát a důsledek je pro fanoušky Kladivářů děsivý - v sezóně 2010/2011 měli jejich oblíbenci v této fázi o bod více, než je tomu letos, a pádu mimo elitu se neuchránili.

"Big Sam" si v boji o své přežití na lavičce nemůže vypomoci zraněným Winstonem Reidem, Jamesem Tomkinsem, Andym Carrolem a Stewartem Downingem. Nejistý je start Ravela Morrisona, největší šanci hrát má pak James Collins. Na druhé straně se dají očekávat velké změny. Očekávaný je návrat Scotta Parkera do základní sestavy a do posledních hodin bude stále ještě nový manažer Fulhamu doufat v pozitivní zprávy ohledně Berbatova a Taarabta.
Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Stockdale - Reither, Hughes, Amorebieta, Richardson - Kasami, Parker, Sidwell - Duff, Kačanicklić - Berbatov
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Jääskeläinen - O'Brien, Demel, McCartney, Rat - Diamé, Nolan, Noble - Cole, Jarivs - Maïga
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.40 - 3.30 - 3.25
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Crystal Palace - Norwich City  (středa 16:00)
Nedaleko velmi povzbudivému bodovému zisku se závěrem kalendářního roku ocitl Norwich, nakonec ale favorizovanému ManUtd podlehl těsně 0:1. Takto tedy rok 2014 načíná s pouhým tříbodovým náskokem na sestupovou zónu a na hřišti Crystal Palace, jež se nyní zachraňuje jen díky příznivějšímu skóre, nebude brát nic menšího než výhru...

Za mírného favorita však lze docela klidně považovat domácí. Ti nejenže na vlastním hřišti tomuto soupeři nepodlehli již 13krát v řadě, oni hlavně po příchodu Tonyho Pulise notně pookřáli a zdají se být černým koněm záchranářských bojů. Také Eagles ostatně o víkendu čelili celku z města manšestru a vedli si na chlup stejně - srdnatě válčili, až na Etihad Stadium padli nejtěsnějším možným rozdílem. V minulých šesti kolech si tudíž dělí výhry a prohry rovným dílem, přičemž každý úspěch pro jistotu opepřili také čistým kontem.

To nelze vyloučit ani tentokrát, Norwich totiž ani po návratu Rickyho van Wolfswinkela střelecké potíže v žádném případě neopouštějí. Dvě vstřelené branky v předešlých čtyřech kolech bez výhry jsou toho jasným důkazem. Zároveň je nutno mít na paměti, že hlavní město Albionu je zcela evidentně neoblíbenou destinací Canaries: ti v Londýně triumfovali všehovšudy dvakrát z posledních 23 pokusů (a uhráli jen šest remíz).

Crystal Palace se s Norwichem potkává již podruhé v sezoně, skoro na den přesně po měsíci. Závěrem listopadu tehdy shodou okolností při debutu Tonyho Pulise zvítězili Kanárci, když své pokračující střelecké procitnutí prožil Gary Hooper. Ten nedávno skóroval rovněž proti Fulhamu, Swansea a WBA, zadáci Eagles by si na něj tudíž měli dávat velký pozor. Pokud se mu ovšem podaří oklepat se z menších svalových problémů, s čímž se všeobecně počítá. "Otazníkový" je také start Howsona.

Na druhé straně barikády scházejí O’Keefe s Dikgacoiem; oba dva si za reálný cíl návratu dávají až pozdější lednový souboj s West Bromwichem v rámci FA Cupu. Co nevidět - respektive během příštích pár týdnů - bychom se už konečně mohli v Premier League dočkat také Glenna Murrayho; dlouhodobě nejlepšího střelce Eagles, jenž si vážně poranil koleno závěrem loňské sezony.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Speroni - Mariappa, Delaney, Gabbidon, Parr - Puncheon, Ward, Jedinak, Bannan - Jerome, Chamakh
Norwich City - pravděpodobná sestava:
Ruddy - Martin, Turner, Bassong, Olsson - Snodgrass, Johnson, Fer, Redmond - Hoolahan - Hooper
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.38 - 3.30 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Liverpool FC - Hull City  (středa 16:00)
Poslední vzájemný zápas mají všichni hráči v živé paměti - před měsícem ochromila fotbalovou obec výhra domácích, pro Hull historicky první při setkání s Liverpoolem. Ten navíc musí odčinit svojí pětku za těžký test na stadionech Manchesteru a Chelsea.

Nespornou výhodou aspirantů na titul je fakt, že všechny kluby, které jsou v tabulce nad nimi, už objeli a výhoda vlastního prostředí jim bude v druhé polovině chybět pouze proti šestému Manchesteru United. Tou horší zprávou je jediný bod z těchto čtyř výjezdů a čeká je tak ještě hodně práce při cestě za mistrovským snem.

Do prvního zápasu nového roku vstupují s dvěma porážkami v nohách a hlubokým propadem od Vánoc, před nimiž ještě Anglii vládli. Mohou se ovšem těšit skvělé bilanci doma, kromě zářijového výpadku se Southamptonem totiž nechybovali a po suverénních Citizens mají na pažbě nejvíce gólových zářezů, což je zásluha posledních šesti představení, v nichž se vždy radovali alespoň třikrát. Proti Hullu se v osmi soutěžních kláních předvádějí skvělou statistikou jediné remízy a osmadvaceti zásahů.

Tygři čekali na vítězství pět kol, právě od úspěchu nad Liverpoolem. Blízko k přerušení měli už v zápase se svěřenci Davida Moyese, nicméně náskok dvou branek nakonec nepřinesl žádný bod, místo toho tak přišel rázný konec špatné série debaklem Fulhamu, díky kterému se zapsali jako čtvrtý tým, jenž v letošní sezóně nasázel pět a více branek za jeden zápas.

Zdá se, že Hull si na současnou formu stěžovat nemusí, problém ovšem nastává, když je nucen vyjet mimo svůj domov. Od vítězství v pátém kole na půdě Newcastlu si připsal pouhé dvě remízy, což ho pasuje společně se Stoke City na nejskromnějšího hosta ligy. Při posledním výstupu na Anfield Road, v září 2009, museli vydýchat vysokou porážku 6:1, když si hattrick připsal Fernando Torres.

Ten si tehdy připsal osmnáct ligových zásahů, zatímco současný kanonýr Luis Suárez jich má na svém kontě v polovině hrací doby devatenáct. Hned šestnáct jich nasbíral při bojích s kluby z dolní části tabulky, nad níž stojí Tygři s náskokem dvou bodů. V jejich dresu se až do posledního kola roku 2013 neukazoval ani jeden hráč, který by se dokázal trefit více než jednou v zápase, což pokořil až Robert Koren svými premiérovými góly v sezóně.

Další nepříjemností by pro ně mohl představovat návrat kapitána Gerrarda, naopak Joe Allen a Mamadou Sakho se po zránění v utkání s Chelsea pravděpodobně do hry nezapojí. Hosté nastoupí ve stejném složení jako v předešlém kole, nadále totiž chybí záložník Robbie Brady s problémovými třísly.
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Mignolet - Johnson, Škrtel, Agger, Cissokho - Lucas Leiva, Gerrard, Henderson - Sterling, Coutinho - Suárez
Hull City - pravděpodobná sestava:
McGregor - Chester, Davies, Bruce - Livermore, Huddlestone - Al-Muhamadi, Meyler, Figueroa - Body, Sagbo
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.30 - 6.00 - 11.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Manchester United - Tottenham Hotspur  (středa 18:30)
Nový rok, nový start. To bylo ještě před pár týdny hlavní přání fanoušků Manchesteru United i Spurs, od té doby se ovšem výsledky obou celků zlepšily natolik, že by Rudí ďáblové i Kohouti nastavený trend rádi udrželi.

Obhájci mistrovského titulu se vstup do nového ročníku, po dlouhé době s novým manažerem na palubě, nepovedl, a United se dlouho pohybovali hluboko uprostřed tabulky, daleko od vysněných "evropských" pozic. Při posledním vítězství (1:0) na půdě LM nad doněckým Šachtarem však přišel obrat a ManUtd v součtu s tímto mačem neprohrálo již šestkrát za sebou!

To se naposledy slavnému velkoklubu podařilo před více než rokem (mezi srpnem a zářím 2012), kdy posléze ukončil neporazitelnost Red Devils právě Tottenhem (3:2).

Něco podobného by jistě hostující tým rád zopakoval a výrazně se tím přiblížil pohárovým místům (obě mužstva mají shodně 34 bodů a na pátý Liverpool ztrácí dva bodíky), kde figuroval na začátku sezóny, ale postupně o tuto pozici přišel, což následně vyvrcholilo až odvoláním Andrého Villase-Boase, kterého nakonec trvale nahradil Tim Sherwood. Pod jeho vedením se Kohouti přeci jen zvedli a ze tří ligových duelů (Saints, WBA a Stoke) zaznamenali sedm bodů.

Pozornost domácích příznivců se opírá k Waynu Rooneymu, který po vítězství nad Norwichem (1:0) hlásil problémy s třísly, ovšem přesto by měla být opora Rudých ďáblů k dispozici. To stále neplatí pro kanonýra Robina van Persieho, naopak po trestu se vrací Valencia.

Zraněný kotník na opačném konci vyřadil ze hry Paulinha, jehož absence by se měla pohybovat okolo čtyř týdnů. Disciplína potom opětovně pustí do utkání Walkera.
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Smalling, Vidić, Evans, Evra - Valencia, Cleverley, Carrick, Januzaj - Rooney, Welbeck
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Dawson, Chiriches, Rose - Lennom, Capoue, Demdélé, Eriksen - Adebayor, Soldado
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.80 - 3.80 - 4.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Arsenal FC19133337:1842
2.Manchester City19132454:2141
3.Chelsea FC19124335:1940
4.Everton FC19107231:1837
5.Liverpool FC19113544:2336
6.Manchester United19104532:2234
7.Tottenham Hotspur19104522:2434
8.Newcastle United19103629:2433
9.Southampton FC1976626:2027
10.Hull City1965822:2323
11.Swansea City1956824:2521
12.Stoke City1956818:2921
13.Aston Villa1955918:2520
14.Norwich City19541016:3219
15.West Bromwich Albion1939722:2718
16.Cardiff City1946915:3018
17.Crystal Palace19511312:2816
18.Fulham FC19511319:4116
19.West Ham United19361018:2815
20.Sunderland AFC19351115:3214

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1835)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1. pre vitazstvo Liverpoolu a remizu United

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

a remizu Evertonu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kvasha16

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
smazaný uživatel

1. pro Everton FC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Postavil bych to dnes takto: Mignolet-Kelly, Touré, Agger, Johnson-Gerrard, Henderson, Coutinho-Sterling, Suárez, Aspas

Ale je jasné, že realita bude jiná, pokud tedy budou všichni připraveni:

Mignolet-Johnson, Touré, Škrtel, Agger-Lucas, Gerrard, Henderson-Sterling, Suárez, Coutinho

Reagovat
k0udy

Kelly na to nema, a chudak Hendo, byl by jediny kdo by trosku ze zalohy branil

Reagovat
smazaný uživatel

horší jako Johnson být nemůže, to ani nejde

ale zajímalo by mě, podle čeho soudíš, že na to nemá?

Reagovat
k0udy

Po zraneni je strasny, ver mi ze horsi i nez Johnson nebo Cissokho, ty kraje obrany mame snad nejhorsi z cele PL, nejlepsi varianta by byla asi Kolo v pravo a v levo Glen nebo Aly, to uz je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

ale podle čeho soudíš, že je strašný? 24 min na mancs v lig. poháru, pak měsíc nic, potom 29 min proti WBA, víc jak měsíc nic, 12 min s West Hamem, a za 2 týdny si zahrál 36 min s Cardiffem

podle tohoto soudíš?

Reagovat
k0udy

Hráč, který patří k nejhorším i v U21 nemá co dělat v základu v PL

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho byl za U21 mizerný, a šanci proti City zase dostal, Kelly za U21 hrál sice bez zájmu, ale dozadu si to odehrál spolehlivě

šanci si jednoznačně zaslouží, a hlavně musí nastoupit od začátku, teprve pak můžeme soudit, jak na tom je a ne z pár minut za áčko a zápas za U21

Reagovat
k0udy

Ať klidně šanci dostane, já bych mu to i přál, ale nestane se to, budeme rádi když bude v základu v FA Cupu.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt to píšu, že hrát nebude, ale přál bych si to, šanci si zaslouží, ale udivuje mě, jak lze soudit podle pár minut, co odehrál

Reagovat
k0udy

On nejspíš je špatný i na tréninku, jinak by určitě s takovou marodkou šanci dostal

Reagovat
smazaný uživatel

no to je jediné vysvětlení

Reagovat
k0udy

Je docela škoda, že McLaughlin je po zranění, ten by si šanci v áčku konečně zasloužil a myslím si, že by ji i využil.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem jenom rád, že ji v lize zatím nedostal, Rodgers by ho hodil do náročného zápasu a to by mohlo dopadnout špatně, neunesl by ten tlak

měl by si zahrát v FA cupu, snad postoupíme, a uvidíme, co v něm je

hrát za U21 a za áčko je pro ty mladé obrovská změna, spousta z nich ten přechod absolutně nezvládme

Reagovat
k0udy

Tak v naší obraně nyní vyčníval i Flanno, který má daleko méně talentu, já si myslím, že by to zvládl

Reagovat
smazaný uživatel

Smith je ideálním příkladem toho, jak bysme s mladými neměli zacházet, a hodit McLaughlina podobně do ligového zápasu, to by mohlo dopadnout úplně stejně

Reagovat
k0udy

Jak se psalo na liverpoolskem, Smitha tam podle mě hodil proto, aby majitele viděli, jak široký máme kádr a že prostě musí v zimě dost zainvestovat jinak tu LM neuhrajeme. Navíc, nikdo neříká že ho bychom ho měli dávat do nějakého těžkého zápasu jako je Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

a toto která geniální hlava vymyslela?

hodím tam mladého kluka a srazím jeho seběvědomí na nulu jenom proto, abych ukázal majitelům, že potřebujeme posílit? hmm, management na úrovni

Reagovat
k0udy

třeba si myslel že dá 2 góly a sebevědomí mu naroste

Reagovat
smazaný uživatel

Srazím jeho sebevědomí na nulu? Taky bych chtěl aby mi zápas s Chelsea srazil sebevědomí na nulu. To ti právě přidá na motivaci a začneš makat ještě víc, pokud nemáš vymleto v hlavě. Což fotbalisti sice často maj, no..

Reagovat
smazaný uživatel

jsi celý rozklepaný, že nastoupíš v takovém zápase, a kvůli tomu si za 30 minut ani nezpracuješ míč, natož aby jsi něco předvedl, a to má tvé seběvědomí posílit? hmm, zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň viděl, že mu manažer věří, když ho tam pošle v takovým zápase a bude makat víc.

Reagovat
k0udy

Taky mi to tak příjde, navíc to klidně mohlo být přesně naopak a mohl se ukázat

Reagovat
smazaný uživatel

evidentně máme úplně jiné představy o tom, jak zapracovat mladé do áčka a jak jim v tom pomoci a ne to dělat naopak..v zápasech jako proti Fulhamu, Crystal Palace či Norwichi by měl vždy být někdo z mladých na lavičce a v případě, že vedeme po polčase 3:0, což se stalo, si mohl zahrát celou druhou půli

týmu se dařilo, navíc by mladík byl vybrán na lavičku z toho důvodu, že makal na tréninku a ne proto, že máme obranu zraněnou, a dá se předpokládat, že tohle by mu pomohlo stokrát více, než když je hozen do zápasu na chelsea, kde prohráváme a nedaří se

Reagovat
k0udy

a z jakého důvodu bys jen tak v poločase stáhnul někoho za stavu 3:0? hráči si takový zápas chtějí užít a ne že je v půli stáhneš, jestli tam mladého hodit tak deset, patnact minut před koncem, rozhodně ne v poločase.

Reagovat
smazaný uživatel

napadá mě jediný logický důvod, že by odpočinek a regenerace?

proč Gerrard odehrál s Norwichem celý zápas? v dalším duelu přišlo zranění

proč se v těch duelech střídalo pozdě a často ani ne všichni 3 hráči? potom se nemůžeme divit, že nás kosí jedno zranění za druhým a nemá kdo hrát

Reagovat
smazaný uživatel

United - Spurs 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Prajem stastný huňatý rok

Reagovat
smazaný uživatel

1 pro výhru United a remízu nebo prohru Liverpoolu

Reagovat
LokoLFC

2 pro tvůj rozum

Reagovat
scholes18

Reagovat
smazaný uživatel

100. pre hattrick Bendtnera!

Reagovat
smazaný uživatel

N

Reagovat
k0udy

Proti Hullu to sranda nebude, navic nejspis opet s top zalohou Gerrard-Lucas, kazdopadne to musi byt 3 body, ale bude to boj a cekam vyhru o gol

Reagovat
janinho

Chcel by som vediet na zaklade akej logiky si Lpool zasluzil za posledne dva zápasy znamku 5... So City isto neboli horsi a aj ked s Chelsea asi ano,tak ak by ich neposkodil sudi tak aspon bod maju.

Reagovat
LAM

Chelsea oznámila své ekonomické výsledky za uplynulý rok. Londýnský klub pracoval s obratem 255,8 milionů liber a vykázal ztrátu ve výši 49,4 milionů liber. Blues by přesto neměli mít problém se splněním podmínek Financial Fair Play.

Jakto?To už to FFP můžou rovnou zrušit.

Reagovat
k0udy

FFP je úplně zbytečné no, dá se to obejít úplně jednoduše.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad pokud se to splní tak je to dobře ne ? aspon trošku se to omezuje .

Reagovat
smazaný uživatel

A to Arbiter hovoril, že na tom budú rovnako ako v min. sezone.

Nie je strata ako strata. FFP je joke, má strašne veľa chýb vďaka ktorým sa dá obísť. A popravde tam stačí ak len trochu znížiš stratu a si za vodou. Vpodstate to pravidlo funguje na falošných sľuboch.

Reagovat
smazaný uživatel

However, including the £1.4m profit from 2012, Chelsea insist they are at no risk of falling prey to the Financial Fair Play (FFP) regulations.

This is because Uefa monitor a club's figures for two years meaning the 2012 profit will help nullify the substantial loss from 2013.

Reagovat
Miguel19

Budou se započítávat ty nové smlouvy co jsme podepsali. Takže to bude v pohodě..

Reagovat
Wat

Ideální příležitost vstřelit první BPL hattrick v kariéře, Bony!

Reagovat
k0udy

Reagovat
smazaný uživatel

dream on mate

Reagovat
FCSL

Szczesny - Sagna, Merte, Kos, Monreal - Arteta, Wilshere - Walcott, Cazorla, Podolski - Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

Lord Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

Bertrand Traore completed his move to Chelsea today (Wednesday) and immediately sat down with the official website to discuss the transfer.

Máte málo útočných založníkov?

Reagovat
Error

Liverpool nemá hráče v juniorce?

Reagovat
smazaný uživatel

ježíš to je on. Zdal sa mi povedomý. Prečo potom píše, že completed his move to Chelsea....Mali napísať, že podpísal prof. zmluvu

Reagovat
smazaný uživatel

On nemohl hrát za juniorku snad rok/rok a půl, protože neměl pracovní povolení, tak byl prakticky na zkoušce. Více dole

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to že on byl s CFC už na přípravě a podle toho jak tam hrál, tak je to jeden z největších afrických talentů.

Ve FM 12 už byl taky v CFC.

Měl nějaké problémy s pracovním povolením, ale už hraje i za repre burkiny, tak to pomohlo a nejspíš ho už má

Reagovat
smazaný uživatel

Who cares? Půjde na dva roky na hostování a pak ho Chelsea prodá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve Vitesse uz se na nej pry tesi

Reagovat
smazaný uživatel

To taková špína, mě tak štve, že zasíraj zrovna Eredevisii.

Reagovat
cetto

Přeji všem na EF všechno nejlepší do Nového roku, redakci přeji pokračování v dobré práci, at je nadále chuť i kvalita a uživatelům přeju, aby zmoudřeli (to platí pro některé trolly) a jinak at se daří v tom, na čem dotyčnému záleží

Reagovat
Ferguson6

Chudáci tí hráči v PL. Musia hrať na Vianoce, na Nový rok a neprekvapilo by ma, keby museli hrať aj na svoje narodeniny

Reagovat
smazaný uživatel

všetci hráči, či už v PL alebo PD, no jednoducho všade, zvyknú hrať aj na svoje narodeniny..

Reagovat
Wat

To jo no, v den mých narozenin by mě strašně štvalo, kdybych musel jít hrát.

Reagovat
fenixLFC

alebo den potom

Reagovat
smazaný uživatel

a áno, pre nich je to určite neprijemné, že si nemôžu oddýchnuť skoro nikdy, okrem nejakých 2 týždňov v lete a platí to obzvlášť pre PL, kde sa ten kolotoč nezastavuje. Keď si však zoberieš, koľko za to berú...

Reagovat
Ferguson6

tak za tie prachy by si nejaký oddych zaslúžili

Reagovat
smazaný uživatel

oddychujú aj v zime. Neviem či si pametáš, ale min. roku mal ísť celý káder na dovolenku do Dubaia ale hrali sme strašne, tak BR rozhodol, že budeme trénovať s akademiou... Hráči často chodia v zime na také mini dovolenky.

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej, ale to sú skutočne len také "mini" dovolenky, na pár dní..v iných ligách je to viac, hlavne v BL..v PD je to okolo 10 dní..ale ten skutočný oddych majú iba v lete, ten naviac bude tento rok ešte kratší keď sú tie MS..

Reagovat
Usty

Chudáci ti, kteří o tom musí na Novej rok psát...

Reagovat
kvasha16

a co potom ti, co na sylvestra makali na novej stranke

Reagovat
Counter

Ti klidně pomůžu

Reagovat
Usty

tebe bych k tomu nepustil

Reagovat
Counter

pff, nevěděl jsem, že tu existuje mezisekční rivalita

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool agree first option deal for Derby’s brilliant youngster Will Hughes

Reagovat
tomasinho

Nechat ho tam aspoň rok a půl hostovat, možná i dva a půl a pak si ho vzít.

Reagovat
k0udy

nemysl, do konce sezony, potom nějaký tým v PL, 2 liga mu už více nedá

Reagovat
tomasinho

Ale dá, pořád ji nekterak nepřerůstá,. aby tam nemohl zůstat. navíc v prostředí, které zná. A co my víme, třeba Derby nějak uhaluzí postup.

Reagovat
k0udy

Derby bych si v PL přál, ale pochybuju no. Nepřerůstá, ale PL by pro něj byla lepší, takový Norwich nebo něco takového Do konce sezóny v derby, příští rok někde v PL a když mu to půjde tak další rok u nás by mohl nahradit Gerrarda

Reagovat
tomasinho

Nechci ho uspěchat, on dost možná ani v příští sezoně nebude mít na to hrát pravidelně PL jinde než případně v Derby. Ale uvidíme. Do budoucna je to dobrá volba.

Reagovat
smazaný uživatel

Hostovani v PL by bylo samozrejme o dost lepsi, ale jen minimum PL tymu ma nejaky problemy s CM, ani u Crystal Palace by nemusel byt v zakladu.

Reagovat
k0udy

Newcastlu odejde Cabaye a už budou potřebovat CM

Reagovat
smazaný uživatel

I po odchodu Cabayeho by sedel

Reagovat
k0udy

To nemůžeš vědět

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně

navíc Derby hraje dobře a patrně se bude prát o postup

Reagovat
smazaný uživatel

ten měl jít do United

Reagovat
minoLFC

nemel

Reagovat
SunFells

Reagovat
vladis271

Lallanu za 15 by som bral. Kua, ale už mal byť dávno podpísaný DM. 12 hodín po začiatku okna, čo tam spia?

Reagovat
smazaný uživatel

nový downing

Reagovat
k0udy

Strašný nesmysl

Reagovat
k0udy

Nevím jestli 15 není moc, ale Lallanu bych taky chtěl.

Reagovat
ďuriLFC

To je minimum zaňho Keď pôjde tak okolo 20 skôr.

Reagovat
k0udy

To bych asi nedal no, ale jestli dáme 15 za Salaha, tak bych raději bral Lallanu za 20

Reagovat
R22

Salah bude prý stát 8m (Mirror) nebo 12m (Telegraph)

Reagovat
tomasinho

Henderson, Suárez and Gerrard are all fit to face Hull City. (Echo)

Reagovat
k0udy

Suárez neměl byt fit?

Reagovat
tomasinho

Něco drobného prý měl taky.

Reagovat
ďuriLFC

Vďaka bohu,aj keď podľa rumours Stevenko na lavičke a Moses bude hrať

Reagovat
vladis271

Reagovat
tomasinho

Tak proč ne, abychom ho hned zase neposlali na marodku. Aspoň Coutinho bude hrát na AM, kde mu to poslední dobou jde více než vlevo. Moses je odpočatý, když už nic no.

Reagovat
k0udy

Coutinhovi to poslední dobou hlavně spíš nejde než jde

Reagovat
tomasinho

Tam nejde m uto v těch větších zápasech, kde raje až mco na sebe, moc se snaží střílet a jelikož nemá dobrou střelu, nedopadá to dobře. Musí svou hru zjednodušit, aby byl efektivnější, třeba doma s Norwichem a pak hlavně s WHU byl výborný.

Reagovat
k0udy

To jsou takové zápasy kde je výborný i Lucas no, když potřebujeme ať něco vymyslí ve velkém zápase pro Suareze, tak to většinou posere

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas a výborný v jedné větě?

Reagovat
k0udy

to jsem asi přehnal no, ale každý ví jak to myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Kde jsi přišel na tu částku?

Reagovat
Pinturicchio

Paráda, fotbal i na Nový rok , ... snad se dnes zadaří Tottenhamu, NUFC, Sotonu, Cardiffu i Hullu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Cau chlapy muzete mi poradit...v kterem z tech tri zapasu by mohla byt nejrealnejsi remiza.. :Crystal P-Nowich..Stoke -Everton... Fulham-West Ham..co myslite? :D diky

Reagovat
Deywid

teoreticky v každom...ja by som tipol Stoke-Everton

Reagovat
Miguel19

Nový vzhled webu chelsea-fc.cz

Reagovat
k0udy

Hezčí vzhled než klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pigeon

co jsem tam jednou byl, tak kvalita devilpage.cz je úplně někde jinde

Reagovat
kvasha16

"Nový vzhled"

Reagovat
smazaný uživatel

je smutné, že fan stranka má lepší dizajn ako LFC ofic. stránka...

Reagovat
spider_8

Reagovat
Error

Jó, když se toho chopí schopní lidé...

Reagovat
SunFells

Jste si to nechali dělat externě?

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

Celkem povedené.

Reagovat
SunFells

Víš jak se to s tou samochválou říká ..

Reagovat
Error

To nebyla samochvála, já v tom prsty nemám. Proto ty webovky dopadly tak dobře.

Reagovat
SunFells

Aha, tak jsem to špatně odvodil

Reagovat
Error

Ale musíš uznat, že Alex, blade a nevím kdo ještě odvedli skvělou práci.

Reagovat
SunFells

Jo, vzhled to má. Takhle se s tím matlat pro tamější komunitu

Reagovat
Error

Taky jsem si říkal, že to si snad ani nezaslouží. Ale zase fandí správnému klubu, takže...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
tomasinho

Miky, komu budeš fandit?

Reagovat
SunFells

Miky je čukotkář snažící se přes Soton jen spasit svou duši. S takovou ať nechá svou modrou vlajku vlát vysoko

Reagovat
tomasinho

Myslíš KTBFGFGFGHGH?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nikikrew

Dnes maju City a Chelsea tazke zapasy vonku, dufam ze stratia a my opat navysime nas naskok na cele

Reagovat
Miguel19

Zrovna Swansea mi aktuálně jako těžký soupeř nepřijde..

Reagovat
Nikikrew

Aktualne ani nie, ale v minulosti sa tam len tazko vyhravalo. Potrebuju tiez uz zabrat

Reagovat
mithro

Norwegian TV-channel TV 2 reporting that Ole Gunnar Solskjær will be the manager of Cardifff City. That Solskjær is on the private-jet now.

nooooooooooooooooooo

Reagovat
mithro

na jednu stranu super, ze bude Ole znovu v PL ale zrovna pod tym zazrakom, chjo

Reagovat
SunFells

To je vůůůůl

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
mithro

fandis cardiffu hej?

Reagovat
Zaschrona

Tak ja bych to nevidel tak spatne. Malky si vyhazov celkem i zaslouzil a Ole je sympatak, kteremu rad budu prat, at se v PL bude objevovat dlouhodobe. Tan je sice blbec, ale tahle volba je pekna.

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Alespoň bude na očích.

Reagovat
Counter

OT pro hráče oficiální PL fanty:

Ode dneška jde využít lednovou WildCard, tzn. moci v jednom kole udělat neomezený počet přestupů, abyste si mohli udělat soupisku k obrazu svému.

A pozor, je časově omezená. Platí jen do konce 23. kola, což značí začátek února / konec přestupního období.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně :D

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Těš se na můj útok zezadu na tvou pozici...

Reagovat
madridcan

To znelo divne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Nastasic, Kolarov, Navas, Fernandinho, Yaya Toure, Nasri, Negredo, Dzeko

#SWANS: Tremmel, Rangel, Chico, Williams (c), Davies, Canas, de Guzman, Shelvey, Hernandez, Routledge, Bony.

Reagovat
Bayern +

Superská.

Reagovat
Pinturicchio

Jove je pořád zraněný nebo je aspoň na lavičce?

Reagovat
smazaný uživatel

zraněn

Reagovat
Pinturicchio

... díky.

Reagovat
SunFells

Vypadá to, že tam jsme se vyhnuli kulce, když jsme Diabymu pořídili levnějšího kámoše.

Reagovat
Fenri

Reagovat
Wat

Reagovat
Pinturicchio

Ono se dalo čekat, že bude mít problémy, protože je měl i v Itálii, ale takový extrém teda překvapil i mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pořád zraněnej.

Reagovat
smazaný uživatel

CITY Subs: Pantilimon, Lescott, Garcia, Clichy, Boyata, Rodwell, Milner

SWANS Subs: Zabret, Tiendalli, Amat, Taylor, Pozuelo, Lamah, Vazquez

Reagovat
tomasinho

Budeš koukat, že bys pak popsal Jonja trošku? Já budu čučet na Murrayho asi.

Reagovat
smazaný uživatel

budu, ale určitě ne na celé, ale co uvidím, napíšu

Reagovat
tomasinho

Ok, dík.

Reagovat
tomasinho

Píče, jsem zas nenastavil fantu

Reagovat
smazaný uživatel

taky tak

Reagovat
tomasinho

Na lávce Mignolet, Lovren, kapitán Yaya místo Suáreze.

Reagovat
Counter

Suáreze jako kapitána má z Top 200 fantamanažerů hned 95,5 %

Reagovat
tomasinho

Tak třeba nakonec mojez apomnění k něčemu bude, až zazáří Yaya.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám myslím silvu, který nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám myslím silvu, který nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Suáreze ve fantě mají jenom gloryhunteři.

Reagovat
smazaný uživatel

chlapy mám ověřenou informaci dned Podolski dá gol vsadte na to své domovy má na tílku nápis schumi uzdrav se a to ukáže při oslavě golu

Reagovat
Coutinho10

na kolik procent vidíte, že bude v základu Steve a Kolo kvůli fantě

Reagovat
fenixLFC

myslim ze bude skrtel-agger & gerrard pravdepodobne nastupi lebo nema moc kto

Reagovat
fenixLFC

ako som napisal to ,,a'' co byva v tom a jerry?

Reagovat
Kovi81

pravy alt + c

Reagovat
smazaný uživatel

Gerrard zrejme jo ale Kolo nie

Reagovat
Coutinho10

ok díky obema Kola asi vyndam.....tam ho Rodgers da asi az v FA capu a u Steveho budu premejslet asi do posledni minuty spis si myslim, ze zacne na lavicce a kdyby sme po polocase nevedli, tak ho tam posle

Reagovat
k0udy

dej raději Henda

Reagovat
Coutinho10

toho sem posledni dobou daval, ale je cim dal tim drazsi...takze tam bych volil vedle Coutinha a Suareze (ktery davam pravidelne) jenom Gerrarda a tam to neni 100 % jistota, ze bude v zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Hoši, dneska nám začalo o půlnoci přestupové okno. Končí 31.1.. Takže máme měsíc na bomby. Vidíte nějakou super bombu, nebo nějakou výměnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, že si nám to připomněl. Bez tebe by jsme tu byli v naprostém lese.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se liší naprostý les od normálního lesa?

Reagovat
smazaný uživatel

naprostý les je hustý než nejhustější z hustých lesů

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhustější z hustých lesů nebo nejhustější z normálních lesů? Pak by to mohl být naprostý les

Reagovat
smazaný uživatel

Ta první možnost

Reagovat
fenixLFC

tak najvacsia bomba uz je za nami, len rusi s nou moc nesuhlasili

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
k0udy

Co to k*rva je?

Reagovat
SunFells

štýler.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Má štěstí, že nehraje v Itálii, to by ho asi tamnější štýlaři pověsili na první fotbalový stadion.

Reagovat
bandwagoner

asi si nechal poradit od Messiho

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
kvasha16

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
SunFells
Reagovat
Pigeon

Jsem zvědav, jak to oslabení Arsenal ustojí

Reagovat
Lacko_Boh

no problem

Reagovat
smazaný uživatel

Pár minut po půlnoci si v Praze 5 prostřelil muž nohu střelnou zbraní. S největší pravděpodobností nedodržel bezpečnostní zásady při čištění zbraně.

El Pistolero.

Reagovat
Dray

Sranda?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by se mi líbila jakákoliv sestava bez těch 2 záškodníků. Bohužel nereálný.

Reagovat
smazaný uživatel

A pojďme na to Swans!

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

HD flash?

Reagovat
smazaný uživatel

HD flash?

Reagovat
smazaný uživatel

hoďte nejaký

Reagovat
stiflerovamama

ide vam Delvey ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo

Reagovat
stiflerovamama

jj uz bezi

Reagovat
smazaný uživatel

Aby si brankár prezliekal dres, to som v prvej lige dlho nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

37% of the goals Chelsea have conceded this season have come from set-pieces, the highest proportion in the PL (excl. penalties)

Reagovat
masly008

tak rozhodčí udělal chybu už před zápasem

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuu Bony

Reagovat
smazaný uživatel

Si až ted uvědomil že má stejnou barvu dresu jako my?

Reagovat
Tomekcz

bony mel dat gol

Reagovat
Darren Fletcher

palice predsa mame slovak sport na antiku, dokonca aj dva nove porno kanaly, to su mi zmeny :D aj sport 2..skoda len, ze ne ss2

Reagovat
masly008

to je snad poprvé co slyším v anflii bubny

Reagovat
supervizor

Mate odkaz na Ustream?

Reagovat
Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

No, takže tento zápas je už pasé...

Reagovat
smazaný uživatel

Ferda

Reagovat
smazaný uživatel

Ferdááá

Reagovat
diastan

Reagovat
Hejnak

Kde jsou teď ti co kritizovali Fernandinha. Nemůžu si pomoct, ale poslední měsíc patří k tomu nejlepšímu na svém postu v lize vůbec ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

kritizovaný bol právom, veď hral príšerne. Teraz je skvelý, ale na ňom je hlavne vtipné to, ako tu marty obhajoval každú jeho zlú vec a nebolo ich málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to nie je pravda, nehral priserne, svoju pracu v strede ihriska si odvadzal na vybornu, ale nic nedaval naviac, co sa tyka defenzivnej prace, tu robil na jednicku, akurat smerom dopredu bola jeho hra trochu alibisticka

Reagovat
Fenri

Zezačátku právě ani dozadu nebyl žádný terno teda...

Reagovat
smazaný uživatel

mozno v uplne prvych zapasoch ano

Reagovat
Fenri

...Což se dá ale pochopit, PL přece jen není ukrajinská liga (při vší úctě). U něj byl prostě problém v tom, že měl pomalý rozjezd a dostával se do toho postupně, jenomže vzhledem k tomu vyhypování martym se mu každá chyba dávala sežrat, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhypování? To jako myslíš to, když jsem psal, že bude on ten článek sestavy, který City pošle opravdu mezi absolutní špičku? Mýlil jsem se?

Reagovat
Fenri

Nechci se s tebou teď hádat, jak na nový rok, tak po celý rok. Ale jo, renomé, co mu předcházelo, mu rozhodně ztížilo přijmutí v očích zdejších uživatelů. Samozřejmě jsi to nebyl jenom ty (snad ještě ital a dolar z něho tekli, nebo někdo takovej), jen jsi byl nejvíc vidět. Jestli ses mýlil nebo ne, to nechci hodnotit, nevím přesně, co jsi řikal tehdy, a je to vlastně jedno; tak jako tak to byl důvod, proč se mu po těch nepovedených zápasech tolik lidí smálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Po těch nepovedených zápasech byl několikrát v sestavě kola. Každopádně vy tady v tý sekci se smějete více věcem a nakonec pak většinou s tim padnete na hubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím ťa, za to, čo si tu vyvádzal po tom, ako niekomu namazal na gól zlou prihrávkou a snažil si sa to zvaliť na Yayu, si si nič iné ako výsmech nezaslúžil...

Reagovat
smazaný uživatel

Proti tomu Bayernu? Jo, tak za tím si pořád stojím, Yaya ho poslal do úzkých a Fernandinho to proti nejdynamičtější záloze na světě holt nezvládl.

Reagovat
smazaný uživatel

zahnanie do úzkych si predstavujem teda trochu inak, ako nahrávku na nohu v strede poľa, ktorý je prehustený. Takých prihrávok je za zápas sto. Vtedy Fernandinho proste vybral najhoršiu možnosť (a áno, mal ich viac než jednu) a Yaya s tým nič nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si to myslíš, že hraje jen ten, co má míč, tak si to mysli.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Hm, klasika. Ne, že bych si myslel, že si to vezmeš k srdci, ale zkus se zamyslet nad tim, co jsi právě napsal, a proč tě má tolik lidí za arogantního šaška a sebezvanýho odborníka. Ale proč se do toho pouštim, radši nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidíte souvislosti.. "Tenhle ztratil míč, je to jeho chyba." Vidět to primitivně, ale za to jednoduše.

Reagovat
vitasrp

Prosimtě přestaň si hrát na toho experta přes fotbal, to je vážně strašný..

Reagovat
smazaný uživatel

Že se ozveš zrovna ty, ty kterej popíšeš 4 A4 a přitom v nich nic neni.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Je to možná pravda, ostatně to já posoudit nemohu. Jestli moje příspěvky mají smysl, to musí rozhodnout jiní.

Furt to ale nemění nic na tom, že je strašně vtipný, když tu o fotbale všechny poučuje někdo, kdo sám nejde pro kravinu daleko.

A ten hlavní rozdíl - já se nad nikoho nepovyšuju a neříkám, jak já tomu fotbalu rozumím, zatímco vy ostatní nevíte, o čem je řeč. Zatímco ty..

Reagovat
smazaný uživatel

Nepovyšuješ? Vždyť to není pravda, řekneš si svojí pravdu a přes tu neustoupíš a řekneš, že to tak prostě není.. To není povyšování? Tohle v podstatě dělám i já.

Každý napíše občas kravinu, já ty kraviny dokonce umím přiznat, což jsem tady i několikrát ukázal.. že si toho nevšímáte a všímáte si jen toho, čemu se umíte jen blbě tlemit, to přece není moje věc..

Reagovat
vitasrp

Samozřejmě, že se nepovyšuju. Mít vlastní názor a stát si za ním se rozhodně nerovná povyšování.

A s tím přiznáním chyby..

Reagovat
smazaný uživatel

Co? Kolikrát jsem třeba přiznal, že jsem se mýlil s Kadeřábkem ve Spartě, když jsem řekl, že těžko může hrát na pravým beku.. Mýlil jsem ve Fellainim, což jsem tu psal. Mýlil jsem s Pastorem v PSG atd. je toho spoustu a nemám problém uznat, že to prostě chyba byla.. Navíc to tu vždy napíšu. Jak říkám, všímáte si jen toho, čemu se můžete blbě tlemit.

Nepřiznat si vlastní chybu, myslet si o člověku, že to tak není, protože ty ten fotbal prostě vidíš jinak, podle tebe prostě líp, to povyšování prostě je..

Reagovat
vitasrp

Jasně, tak jsem dokonce zjistil, že se povyšuju, protože mám odlišný názor než můj kolega..

Myslím, že pro dnešek stačilo..

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu sis z toho vzal tohle? Šikula jsi, Víťo.

Reagovat
vitasrp

Jak říkám, stačilo..

Reagovat
smazaný uživatel

A zas

Reagovat
vladis271

no to je troška drzosť. Lepšie futbalové videnie toho, čo sa deje na ihrisku ako viťa tu nemá fakt nikto.

Reagovat
fenixLFC

mozno domingo

Reagovat
smazaný uživatel

merengues

Reagovat
madridcan

Vobec Samozrejme nic proti nemu, ale skor je to papuskovanie a profesionalne napisane, naco mu bude ILOVEREALMADRID a podobni pritakavat

Reagovat
Fenri

Já jsem se mu nesmál, tak mě tam neházej, prosimtě. A že dostal Motm nemění nic na tom, že se rozjížděl postupně a zezačátku ty výkony vzhledem k očekávání (a třeba v porovnání s tím, jak se prezentoval Barry v Evertonu) k smíchu byly.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozjížděl se tak, jak mohl.. Musel si počkat až se s Yayou sehrajou a až Yaya začne víc běhat bez míče a myslet i na defenzivu. Proto prostě hrál hodně defenzivně, nehnul se ze středovýho kruhu, jenže zisk balonů měl i v tu dobu famozní. Srovnávat ho s Barrym mohli jen naprostí uctívači anglickýho fotbalu jako je tady Mindas, nebo podobní..

Reagovat
Fenri

Ale to je v týhle rovině diskuze úplně irelevantní. Já jsem jenom řikal, proč nebyl přijímanej, to je všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže tohle jsem tu pořád tvrdil, zatímco vy jste si tady utvořili nějakou tezi, že ho glorifikuju..

Reagovat
Fenri

Hm, ok, tak jo.

Reagovat
Counter

O co se tu proboha snažíš Vždyť marty neuznal chybu ani u anglického brigádníka, tak co po něm chceš tady, kde může být tak 80x silnější v kramflecích...

Reagovat
smazaný uživatel

Anglický brigádník, kde jste si opět vymysleli něco, co jsem nikdy neřekl no.. Ale to je tady klasika.

Reagovat
smazaný uživatel

marty963707.10.2013 18:30

Teda 1000 liber je na profesionálního fotbalistu v United nehorázně málo..

kristofyk07.10.2013 19:14

V 16ti, nebo kdy to podepisoval bylo pro něj 1000 liber až až. Kdo jiný to v jeho věku dostával?

marty963707.10.2013 19:16

Já nevim, nějakej brigádník? Na Anglii je to prostě strašně málo..

Reagovat
smazaný uživatel

1000 libier týždenne, teda 4000 libier mesačne má kadejaký brigádnik. Skús poprieť, že si to napísal.

Reagovat
smazaný uživatel

A v tom jste si našli, že myslim všechny brigádníky v Anglii no..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teda, aký je ten "nejaký brigádnik", čo má 4000 libier mesačne? Prosím, odpovedz mi.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám ti to jmenovat, nebo máš pocit, že žádní takový nejsou?

Reagovat
smazaný uživatel

No, vymenuj.

Reagovat
Counter

Tak znova - kašli na to proboha Nemáš šanci uspět. Při pozornějším sledování si všimneš, že ve všech těch debatách s martym nefiguruju!

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok maturujem, takže je na čase, aby som rozmýšľal nad svojou budúcnosťou a brigádou za 4000 libier mesačne by som nepohrdol, tak by som rád vedel, kam sa mám hlásiť, snáď mi marty pomôže.

Reagovat
Fenri

Místo brigádničení běž studovat. Člověk si rychle odvyká od módu učení

Reagovat
smazaný uživatel

Kamarád šéfkuchař tam má 2500 liber, jiné osobně neznám.. Je pro Slováka tak těžký pochopit, že někde se vydělávají slušný peníze?

Reagovat
smazaný uživatel

To musí byť nejaká spodina, keď má o 1500 libier menej než nejaký brigádnik, nie?

Je pre Čecha taký problém priznať, že napísal kravinu a posunúť sa cez to ďalej?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, brigádníci jsou asi všichni chudí blbci, kteří si jen potřebují přivydělat na své hořké živobytí. Stačí to takhle, abys byl spokojen?

Reagovat
Mada

A co uznat chybu? Nebo jaký brigádník má 4000 když tvůj kamarád šéfkuchař má 2500, prosím jednoduchou odpověď na jednoduchou otázku.

Reagovat
Fenri

Měl bych se učit na zkoušku z anatomie, tak dělám co můžu, abych nemusel začít.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite v tom negativnom posudzovani mal dost velky vplyv aj martyho glorifikovanie, on nijak strasny nebol, len si ho miestna komunita viac po tom hype viac vsimala

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, po jakým hypu? Psal jsem, že svojí práci dělá dobře, ale že ještě nepředvádí nic navíc, protože není sehranej s Yayou..

Reagovat
smazaný uživatel

ako píšeš, bol alibistický, nič naviac nevymyslel a čas od času spravil nejakú megakravinu, či už v rozohrávke alebo v positioningu...

Reagovat
Hejnak

jasně, byl hrozný, ale stačilo se jen aklimatizovat a teď hraje fakt parádně a k tomu ještě přidává góly. Pokud tak bude pokračovat, tak o nominaci na MS by neměl přijít ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, já jsem tvrdil, že není sehraný s Yayou, ale že svojí práci dělá dobře. A musel zajišťovat jen defenzivu, protože Yaya nebyl schopný hrát dobře bez míče.

Reagovat
blade115

Tady jsem a asi je na místě uznání chyby. I když zpočátku jsem se spíš utvrzoval v tom, že to je extrémně přeceněný hráč. Teď už je jen trochu přeceněný.

Reagovat
madridcan

Jemu som veril uplne najviac z prestupov City. Negredo sa mi celkom smeje, ale Jovetic to je tragedia a vobec neide len o zranenia.

Reagovat
smazaný uživatel

ako moze byt tragedia, ak odohral vseho vsudy 2 plne zapasy?

Reagovat
Hejnak

jo ten Jovetič zklamal, ikdyž má na tom velkou zásluhu zranění. Strašně jsem si ho přál k nám, ale teď toho nelituju. Ale Negreda bych bral všema deseti

Reagovat
smazaný uživatel

veď vždy, ked hral, tak dával góly, nie?

Reagovat
Bayern +

Tak podľa čoho si ho stihol odsledovať?

Reagovat
masly008

těm 2 co šli proti němu bych vzal plat,to se nemůžou položit skluzem, šli tam jak srabi.au au.

Reagovat
Zaschrona

Fernandinho uzasne a Navas taky super

Reagovat
smazaný uživatel

Negredo

Reagovat
smazaný uživatel

Salvej

Reagovat
SunFells

Zatím gól roku.

Reagovat
Fenri

Mi trvalo asi minutu, než jsem to pochopil

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

to je lama ten Lamah

Reagovat
stiflerovamama

nudaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Navas by mohl víc spolupracovat se Zabaletou..

Reagovat
smazaný uživatel

BBC Sport: Cardiff City are set to name Molde coach Ole Gunnar Solskjaer as their new manager.

Reagovat
smazaný uživatel

Edine...

Reagovat
smazaný uživatel

Bony dve totožné strely

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl ne?

Reagovat
Tomekcz

Bony zas na stejny misto

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Chlapy, nevíte jak nainstalovat Linux Ubuntu?

Reagovat
smazaný uživatel

Instalace tohodle Linuxu je tak jednoduchá, že když nasypeš zrní kolem entru, tak to zvládne i slepice.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dajte daky link...vsetko mi spadlo...diky

Reagovat
Thoomas

Uz by to tam Swans mohlo padnout,sanci uz na to bylo dost

Reagovat
Thoomas

hura

Reagovat
smazaný uživatel

BONYYYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
Tomekcz

bublina

Reagovat
I am Mancunian

BONYYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
smazaný uživatel

Bonyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodom, Swansea je pre mna jednym kandidatom na zostup, az na niektore momenty je ich hra strasne bezpohlavna. Maju uzky kader, EL ich tiez zjavne vystavuje a trapi ich forma a zranenia dolezitych jednotlivcov. Rozhodne sa do bojov o zachranu namocia.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si. Síce hrajú veľmi pod svoje možnosti a káder nemajú najlepší, ale zasa tak zle na tom nie sú. Sú tam oveľa slabšie tímy.

Reagovat
smazaný uživatel

su, o tom nepochybujem, ale predpokladam, ze im budu dochadzat aj sily, maju na tolko sutazi naozaj velmi uzky kader

Reagovat
Counter

Stejně jako Spurs v první trojce, tak určitě

Ty tady za chvilku s takovou nabereš reputaci toho chudáka s nickem Porta, který tipuje všechny přestupy naopak.

Reagovat
Tomekcz

z ofsajdu

Reagovat
Hejnak

Bony

Reagovat
smazaný uživatel

s přehledem

Reagovat
smazaný uživatel

Bony

Reagovat
Hejnak

offside

Reagovat
masly008

bonyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam ze toto tomu danskemu truhlikovi definitivne otvori oci

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ofsajd...

Reagovat
masly008

vlasy měl v ofsajdu no

Reagovat
smazaný uživatel

tak 20 cm byl v ofsajdu.

Reagovat
masly008

jako jo,ale těžké na posouzení a jsem rád že to pustil.

Reagovat
smazaný uživatel

LFC fans, vidite ?

Reagovat
Hejnak

už se vám to konečně vrací

Reagovat
smazaný uživatel

Dzeko a Negredo. Jedne ve vylozene sanci neni schopnej nahrat, druhej zpracovat balon. Fantazie.

Reagovat
Gunner14

Swanse hraje zatim paradne , M.City muze byt rado , ze neprohrava

Reagovat
afc

Swansea ma v pohode na to,aby neprehrala.City vonku opat marne.

Reagovat
Godwinson

Guzman je skvelej hrac, toho jim zavidim.

Reagovat
xjert02

Nadherny strko-brko ze strany Swansea. Gol sice z hranicniho ofsajdu, ale mezihra naprosto paradni.

Reagovat
Tomekcz

swansea to stjne neudrzi brzo odpadnou, City jede na titul, zas neztrati

Reagovat
smazaný uživatel

Tak krásně se na City kouká. TAK KRÁSNĚ! Jsou sebejistí, takticky organizovaní, s rychlým presingem po ztrátě + kvalitní dostupování hráčů. Nejsou tam ani žádné kudrlinky. Prostě rýchlý a přímočarý fotbal. Jaký rozdíl s ostatními mužstvy Jakmile dostane obránce balon, ať už Kompas nebo Kolarov, tak ho HNED dávají dopředu. Nehrají si s ním, nenahrávají ho ze strany na stranu, dávají hned směrem k soupeřově bráně. Proto je Manuel tak ceněný fanoušky. Jeho týmy hráli na způsob Manchesteru Sira Alexe. Tedy bez vážnějších zdržovaček - HNED KUPŘEDU! Jinak Pablo je skvělý hráč. Akorát ty jeho výpady mají hold za následek otevírání své strany. Celá pravá strana je parádní. Navas je skvělý. Kolarov na druhé straně stíhá, jak bránit, tak i útočit. Něco na způsob Marcela Sch. z BvB. Doufám, že City tento zápas urvou, protože momentálně hrají nejlepší fotbal v Anglii

Reagovat
Tomekcz

ale dali jen jednoho haluzaka z rohu

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím tam není kvalita od Negreda a Džeka. Měli šance, ale dneska jim to moc nejde. Být tam Aguero minimálně jednoho dá.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna dneska to zatím žádný zázrak není

Reagovat
smazaný uživatel

Může to být lepší, ale líbí se mi jejich systém. Hrají pro fanouška atraktivně. Co nejvíc náběhů, útoků, to je ono. Jenom škoda, že chytli Barcu v LM Nevěřím, že je vyřadí, ale snad ano

Reagovat
smazaný uživatel

atraktivně pro fanouška hraje swansea

Reagovat
Swarley

ty jsi ještě na sračku ne?

Reagovat
Miguel19

To on je furt..

Reagovat
afc

ze krasne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

taková slátanina

Reagovat
smazaný uživatel

Jako krom posledních 10 minut jsme hráli dobře a skoro do ničeho je nepustili..škoda že utočníci nemají svuj den a zase máme problém trefit bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

a je to klasická venkovní nuda.

Reagovat
smazaný uživatel

At toho Dzeka posle nekam do pryc, prosim, na nej se fakt neda koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, neverím, že to píšem, ale ja by som ho k nám bral.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Fenri

Chce to typologicky odlišnýho hroťáka

Reagovat
smazaný uživatel

nie sme v situácii, aby sme si mohli vyberať.

Reagovat
Fenri

Očividně jo. Podle Wengerovejch slov nejsme v pozici, kdy někoho nutně potřebujem. Jestli někoho přivedem, tak to bude hráč, kterej zapadne jak prdel na hrnec a nebudou to snad takový řešení na půl cesty.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to je Wengerovo klišé. Pravdou je, že bez hocijakého hrota môžeme ísť do prdele a zrovna Džeko je svetový útočník, ktorý by pomohol každému. A je rozhodne lepší než nič.

Reagovat
Fenri

To určitě. Já bych Džeka uvítal, ale pak bych čekal kopnutí Girouda a Bedny konečně doprdele, a stenjé čekání na doplnění kádru u typologicky jinýho hroťáka

Reagovat
Bayern +

Aspoň niekto ho vie oceniť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

A ten gol je chyba rozhodčího...stál přímo na jejich urovni, Bony se už předtím pokoušel o náběh a zase tak málo hraniční to nebylo, aby se to dalo pustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Chco & Tremmel

Reagovat
mithro
Reagovat
masly008

nenarodil se 8.pak by to bylo jasné

Reagovat
mithro

ale super, prvy hracik, kt popdise bude isto Daehli

Reagovat
Counter

To máš z twitteru od Fjortofta

Reagovat
mithro

to je jasne ako facka imho, ja Oleho sledujem, on, mozno este Forren pride. Mna by len zaujimalo, cim mu to Tan predal tento job.

Reagovat
Counter

Asi tím, že mu slíbil dostatek financí na přestupáky. Ale vypadá to od Oleho značně pokrytecké.

Reagovat
mithro

tak je to pre neho sanca, v Norsku uz sa nemal kam posunut, ja ho chapem ale mohol radsej skusit WBA. Uvidime, som zvedavy, Molde vraj este nic oficialne neoznamil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ole Gunnar Solskjaer has arrived at the Emirates with Vincent Tan amid reports he has agreed to become Cardiff's new manager

Reagovat
xjert02

Doufam, ze si Ole ve smlouve osetri, ze ze sebe nenecha delat idiota.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz som nasiel slabinu Negreda, on ma tie zakoncenia casto komicke

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC team v @hullcityteam: Mignolet, Johnson, Cissokho, Skrtel, Agger, Lucas, Henderson, Coutinho, Aspas, Sterling,

Reagovat
smazaný uživatel

*suárez

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed #LFC subs v @hullcityteam: Jones, Rossiter, Kelly, Toure, Moses, Alberto, Gerrard

Reagovat
Tomekcz

zabaleta aspon 2 metry ofsajd

Reagovat
smazaný uživatel

Mignolet, Johnson, Cissokho, Skrtel, Agger, Lucas, Henderson, Coutinho, Aspas, Sterling, Suarez

Reagovat
smazaný uživatel

Jones, Rossiter, Kelly, Toure, Moses, Alberto, Gerrard

Reagovat
ďuriLFC

Asi najlepšia možná,som zvedavý na Iaga.

Reagovat
smazaný uživatel

Musí se předvést no. Možná poslední šance pro něj.

Reagovat
smazaný uživatel

sak este ani ziadnu sancu poriadn nedostal ne?

Reagovat
13

Dnes bude důležité, aby byl Couts v pohodě, aby nesobčil a začal zas dávat dobrý pasy těm třem vepředu. Jsem zvědav jak moc zvládne hrát dnes toho držáka, co sice podporuje útok, ale vzadu musí být skoro furt připravenej

Reagovat
13

Toho držáka samozřejmě Hendo*

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya je prostě nejlepší hráč ligy.

Reagovat
Tomekcz

shity

Reagovat
smazaný uživatel

Toho ciaroveho vytiahli niekde z Charity shopu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ty ofsajdy dneska mává asi podle nálady

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň, že Yaya. Fanta.

Reagovat
smazaný uživatel

Yayááá

Reagovat
smazaný uživatel

Ajajaj Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

Yaya

Reagovat
smazaný uživatel

García Swans majú nádej

Reagovat
Bayern +

Myslím, že ani nie, teraz bude ešte viac excelovať Yaya na AM.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor, prichadza Javi

Reagovat
smazaný uživatel

kriste to je střídání..

Reagovat
Bayern +

Obvyklé a správne.

Reagovat
Miguel19

10 - Yaya Toure is the first central midfielder to score 10 goals in a single Premier League season for Manchester City. Relentless.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal - Arteta, Flamini - Walcott, Cazorla, Wilshere - Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som tam chcel Lorda!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zas ako fan Arsenalu by som mal byť aj rád..

Reagovat
smazaný uživatel

Poldi na hrote

Reagovat
Fenri

no vidíš, a ty bys ho vytlačil Džekem

Reagovat
SunFells

Reagovat
Fenri

Fabianski, Vermaelen, Jenkinson, Rosicky, Ryo, Gnabry, Bendtner

Reagovat
smazaný uživatel

Ole no snad vie, co robi, takze Cardiffu odteraz treba fandit..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Ole no snad vie, co robi, takze Cardiffu odteraz treba fandit..

Reagovat
mithro

28. januara je spat na OT, tesim sa

Reagovat
smazaný uživatel

kvoli tebe som rad, ze je v PL, ked ho tak sledujes stale, Molde sledujes dalej?

Reagovat
mithro

zalezi, kto tam pride a ako bude hrat. Ole tam hral taky futbal ako sme ho naucili u nas, taky mini United. Ak tam pride niekto, kto to bude hrat po norsky aka dlhy nakop dopredu, asi uz menej potom

Reagovat
mithro

resp. kym tam bude Daehli, ak aj ten odide, tak si pridam do oblubenych Cardiff

Reagovat
Dray

Aspas dneska za barák, že dá gól

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Tomekcz

city hrajou celou dobu uplny ho*** ale daj dva haluzaky a samej beton

Reagovat
smazaný uživatel

3

Reagovat
Tomekcz

3.haluzak

Reagovat
Bayern +

Saša, fanta!

Reagovat
I am Mancunian

brankar

Reagovat
Dray

tečovaná, smůla

Reagovat
tomasinho

Aspaaas

Reagovat
ďuriLFC

Po dlhšej dobre to vyzerá na 4-2-2-2 , počítam že v plnej sile budeme hrať takto.

Reagovat
Arbiter

#CFC 11: Cech, Dave, Cahill, JT (c), Cole; Mikel, Ramires; Schurrle, Mata, Hazard; Torres.

Reagovat
Arbiter

Kalas na lávce

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Kovi81

Ta trojka pod Torresem

Reagovat
kvasha16

lepsia snad mohla byt len s KdB alebo Kalasom, ale to by som chcel vela asi

Reagovat
smazaný uživatel

Děláš si srandu? Saints nejsou žádní nazdárci, kde by mohl hrát Kalas nebo KdB s aktuální formou

Reagovat
Tomekcz

co to maj za diru v brane vsechny 3 goly by DDG chytil

Reagovat
Miguel19

Team to face @SouthamptonFC (4-2-3-1): Cech; Azpilicueta, Cahill, Terry (c), Cole; Mikel, Ramires; Schurrle, Mata, Hazard; Torres. #CFC

Reagovat
Whitemedia

Schurrle, Mata, Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Super.

Reagovat
smazaný uživatel

obrana

Reagovat
Gunner14

Ty vole .. Swansea to takhle posere

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

You better watch out, you better not cry... Kolarov is coming to town.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Everton (v Stoke): Howard (c) - Coleman, Stones, Alcaraz, Baines - Barry, McCarthy - Mirallas, Barkley, Pienaar - Lukaku

Everton subs: Robles, Hibbert, Oviedo, Osman, Naismith, Jelavic, Vellios

Tak snad Stones nezklame a Distina zvladne kvalitne nahradit.

Reagovat
smazaný uživatel

Té stoperské dvojice se trochu bojím, ale individuálně na to oba mají. Hlavně, že se vrací Howard a Barry.

Reagovat
Zaschrona

Ja Stonesymu hodne verim, ze ten debut v pohode zvladne a Alcaraz snad navaze na svuj super vykon s Saints. Oba dva individualne maji v rozehravce s balonem super schopnosti, teoreticky by nam absence Jagse s Distinem jeste i mohla prospet ve hre smerem dopredu. Nejzasadnejsi ale je, ze ofenzivni cast hraje v nejsilnejsim slozeni, jestli to nezvorem, tohle muzem v pohode vyhrat.

Reagovat
Zaschrona

Jen me teda trochu mrzi, ze misto Mirallase nehraje Oviedo, za svoje minule vykony by si to hodne zaslouzil a chtel bych ho videt na pravem kridle. Ale asi si taky potrebuje odpocinout, hral vlastne porad od zraneni Bainesyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude Stoke stejně impotentní jako proti nám, tak bych neměl obavy.

Reagovat
Whitemedia

Today's subs are: Schwarzer, Kalas, Essien, Oscar, Willian, Eto'o and Ba. #CFC

KALAAAAAS

Reagovat
Arbiter

By mě zajímalo, co je s Luizem...

Reagovat
vitasrp

Vždyť má karty..

Reagovat
Arbiter

ježíš, no jo

Reagovat
smazaný uživatel

Mourek si z něj ještě po zápasu s LFC dělal prdel že si nechal dát kartu proto aby mohl letět do Portugalska

Reagovat
smazaný uživatel

před sezonou 20 zapasu nebo kolik a teď se radujete že je na lavce

Reagovat
smazaný uživatel

Chytrost některých lidí nepochopím...

Reagovat
smazaný uživatel

pojď ještě něco dej

Reagovat
kvasha16

stale nedoslo?

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi nedošlo? To, že se zranil na začátku ale už asi měsíc je v plné zátěži a stejně se dívá na zápasy z tribuny? Spíše vám pořád nedochází, že on nikdy hrát stabilněji za áčko nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

my sme si toho totiz vedomi, preto sme radi aj za lavicku pre neho... tych 20 zapasov pre neho ale boli slova Mourinha nie nas fanusikov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo vás tu několik, co se nám vysmívalo jak jsme vám to psali když to řekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Uuuh, hustá sestava, no. Snad se nedokurví Hendo.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá sestava

Reagovat
Gunner14

Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Flamini, Arteta, Wilshere, Walcott, Cazorla, Podolski

Reagovat
smazaný uživatel

No to je tragédie ta obrana Swansea

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm..snad Nasrimu nic není

Reagovat
smazaný uživatel

Joe

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Joe...

Reagovat
penepi

Marshall; McNaughton, Caulker, Turner, John; Whittingham, Medel, Kim, Noone, Mutch; Campbell

pome pome pome

Reagovat
Bayern +

Fulham: Stockdale, Riether, Riise, Amorebieta, Senderos, Parker (c), Sidwell, Richardson, Duff, Taarabt, Berbatov

Subs: Bettinelli, Kasami, Kacaniklic, Hughes, Bent, Dejagah, Dembele

West Ham United: Jaaskelainen - Demel, O´Brien, Diarra, McCartney - Diame, Noble - Collison, Nolan(c), Taylor - Maiga

Subs: Adrian, Jarvis, Rat, Downing, J.Cole, C.Cole, Potts

Fajn lavička, základ prekvapil, aspoň, že Matty a Jacky

Reagovat
Virtuos

zápas sezóny?

Reagovat
k0udy

Downing nemá na to hrát základ ani ve WHU?

Reagovat
smazaný uživatel

Flanno ho zranil, nepamatuješ?

Reagovat
Tomekcz

souperi City se porazi sami

Reagovat
diastan

a taky si nasázeli 60 branek slušný

Reagovat
smazaný uživatel

ten Lamah je fakt strašnej

Reagovat
masly008

tak je to lama no

Reagovat
minoLFC

Bude dnes Salah na tribune?

Reagovat
smazaný uživatel

ešte ani nie je isté či príde. Dnes som čítal, na echo, že možno príde až v lete

Reagovat
minoLFC

no ale píše sa o ňom toľko, že to vyzerá na istú posilu

Reagovat
smazaný uživatel

Ozaj, 1.1., takže Jackie má dnes narodeniny. Všetko najlepšie a nejaký ten gólik.

Reagovat
smazaný uživatel

BONY

Reagovat
mithro

Bony slusne, skoda, ze neskoro

Reagovat
smazaný uživatel

ty pičo, bony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3 body Top of the league

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Na Liverpool asi nebude žiadny dobrý stream čo?

Reagovat
Dray
Reagovat
Coutinho10

aspon to

Reagovat
Nikikrew

Mate niekto link na Arsenal? Najlepsie s ang. komentarom

Reagovat
Fenri

Nic mi nehce běžet AceStream o půl hodiny pozadu. Flash se zatim nechytil žádnej

Reagovat
Coutinho10

zadnej StreamTorrent na LFC

Reagovat
madridcan

500 pre Real Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

500. pre Pelíšky, Arsenal, silvestrovskú kapustnicu a proti opici.

Reagovat
masly008

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
*CZE*

kapustnica

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
*CZE*

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

-bez opice to neni ono

Reagovat
Lacko_Boh

ked je dobra kapustnica tak neni opica

Reagovat
smazaný uživatel

šošovica

Reagovat
smazaný uživatel

jezis, jak dlouho si to vymejslel

Reagovat
Darren Fletcher

HD na afc?

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/141110 asi nejlepší možná kvalita.

Reagovat
Darren Fletcher

dakujem

Reagovat
Fenri

Aspoň něco.

Reagovat
FCSL

Snad bude na AM Santi

Reagovat
mithro

If there's one thing that Ole learned during his time in Manchester, it was pronouncing 'fuck' properly. http://www.youtube.com/watch?v=G-9VQH

Reagovat
smazaný uživatel

ach, dobrý stream na lfc asi nebude

Reagovat
13

na twitteru se objevilo, že by mohl být zápas na tomto sopcastu sop://broker.sopcast.com:3912/139688

Reagovat
ďuriLFC

anglicky?

Reagovat
13

Je to rusky

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem za ochotu

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, teraz bol asi 2 minútový záber na Tana so Solskjaerom a stálo to za to. Tan mu celý čas niečo hovoril a Solskjaer len stál, prikyvoval a usmieval sa a sem-tam niečo krátke povedal. Ako keď vidíte nejakého chalana, ako tlačí kaleráby do hlavy nejakej babe a tá ho má úplne v prdeli, ale zo slušnosti mu to nepovie.

Reagovat
smazaný uživatel

kde se díváš?

Reagovat
smazaný uživatel

pozeral som na firstrow Link 4, ale už som tam hodil ten sopcast ruský.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nějak se trhá zatím.

Reagovat
smazaný uživatel

ďakujem, len mi to zatiaľ seká, uvidím

Reagovat
Bennhy

Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten pičus to přepnul na Arsenal.

Reagovat
masly008

tak má rozum že

Reagovat
smazaný uživatel

sakra prepol na arsenal..kreten

Reagovat
cristiano.K.

link na LFC pls

Reagovat
minoLFC

Suarez jak povzbudzuje spoluhráčov

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger bez bundy ?

Reagovat
afc

COYG!

Reagovat
smazaný uživatel

kde má Arséne oblek?

Reagovat
stiflerovamama

co to piska za amater ?

Reagovat
captain18
Reagovat
JacoBee

Stream na WBA?Děkuji :)))

Reagovat
smazaný uživatel

hm to nebyl faul ani náhodou od Aspase..

Reagovat
k0udy
Reagovat
Miguel19

Nando sakra..

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, Torres zatim uzasnej

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mervin

máte někdo něco funkčního na Arsenal? díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mervin

super, díky

Reagovat
smazaný uživatel

najsmiešnejšie je, že Škrtela neposadí ani zaboha

Reagovat
vodka

link na Stoke-EFC? prosím...

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson

Reagovat
smazaný uživatel

tá strela

Reagovat
Trapper

Torres dost slušně zatim

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho dribble of the year.

Reagovat
k0udy

Uvažuju kdo je více k smíchu, jeslti Johnson nebo Cissokho

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho už to v živote nerob prosim

Reagovat
Miguel19

Za 4 minuty 3 slušné akce od Torrese..bohužel finální fáze na hovno..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Magic player

Ti krajni beci jsou uzasni.

Reagovat
Bayern +

Momoooooooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokho

Reagovat
Bayern +

Teba som hľadal, asi nemáš nič na Fulham, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, koukám na LFC, Fulham mi stačil před tejdnem na to, abych jim fakt dneska před LFC přednost nedal.

Reagovat
Tomekcz

zas nehraje Lambert, Soton bez sance

Reagovat
Maresma

suprovej stream na LFC?

Reagovat
smazaný uživatel

do toho Hull City mám vsazeno remízku

Reagovat
smazaný uživatel

Už by sme mohli aj začať hrať, po 10 minútach...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Poldi na tom hrotu hrát nemuže, to nemá hlavu ani patu

Reagovat
vodka

Barry výborný zatím...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
k0udy

Sagbo

Reagovat
smazaný uživatel

to ta statistika o utocnikoch Chelsea, ze nedali vonku gol caly rok, to je pravda ako?

Reagovat
ďuriLFC

ta sebe piš že je

Reagovat
smazaný uživatel

ci pana, zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

no,už by sme mohli začat hrat

Reagovat
fff

To co kurva? Kto tu ma este magio? Lebo odraz mi dnes nejde Slovak sport 2 a 3 a ani digi kanaly?

Nebolo to normalne sucastou sportoveho balika, ktory si aj platim? Ci mi daco uslo?

Reagovat
smazaný uživatel

ja mám magio a fungujú mi všetky programy,tiež mam športovy balík

Reagovat
vodka

Barkley taky dobrý dive...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kurva hrajem zatím? Na to se nedá koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Dan

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna ? Wtf ... oni byli včera chlastat ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, vlastně už 4. zápas za sebou vidim Hull.

Reagovat
smazaný uživatel

Fauly na Suareza sa už nepískajú ako pozerám....

Reagovat
captain18

Sagna kope priamy ..

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna

Reagovat
Counter

To jsme to dopracovali, že trestňáky zpoza vápna nám kope Sagna

Reagovat
Fenri

Coo, Sagna zahrává přímák?!

Reagovat
Miguel19

On i dneska hraje Mata na RW..

Reagovat
Chazy

Diamond škoda, že je v tom debilním WHU, hrozná škoda, že nešel do LFC.

Reagovat
Chazy

Hehe, jaká slovní zásoba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Maresma

Lallana neni kapitán?

Reagovat
supervizor

Sagna se po centrech bude při zápasu učit ještě přímáky.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, teď se to Suárezovi zprotiví a celej zápas tam bude jen pobíhat, máchat rukama vztekat se.

Reagovat
norton

zaber na sagnu jak ide kopat priamy kop a hned spadol stream ako to kopol ?

Reagovat
smazaný uživatel

do zdi

Reagovat
smazaný uživatel

Ouuuu Cazoorla

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Santi to je obounož

Reagovat
Chazy

Je nějakej HD stream? Nechce se mi hledat v diskuzi. Docela bych si přál LFC.

Reagovat
vodka

omg, Crouch toto musí dávat...

Reagovat
vodka

a nechápu teda, co občas rozhodčí pískne pro EFC jako faul...

Reagovat
fenixLFC

suareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
fenixLFC

tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

Luuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiis ♥

Reagovat
smazaný uživatel

ugh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

škoda, pěkný centr Couts

Reagovat
tomasinho

WHU

Reagovat
EL Gringo

bol to ofsajd?

Reagovat
smazaný uživatel

bol

Reagovat
Maresma

jj

Reagovat
Coutinho10

aaaaaaaaahh

Reagovat
smazaný uživatel

kua offiside

Reagovat
smazaný uživatel

Tvle Torres Že by změnil historii a dal away gól

Reagovat
smazaný uživatel

Nando tref tu bránu někdy

Reagovat
monty25

Už jsem křičel gól... Bohužel, Suárez byl v ofsajdu.

Reagovat
Miguel19

Zase přejde přes 2 hráče a netrefí branku

Reagovat
norton

kde pozerate ten arsenal prosim ?

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel výborne, nábeh

Reagovat
smazaný uživatel

Johnson výberne, nábeh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale hádam nechceš porovnávať krajného beka so stopérom

Reagovat
monty25

Ale Coutinho ty standardky kope dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

nj, má silnú strelu

Reagovat
smazaný uživatel

aspas

Reagovat
Bennhy

Aspas

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinhove strely sa bu´d ledva dokotulaju k bráne alebo idú mimo branu...Požičajme ho do Arsenalu na mesiac, tam by sa odnaučil strieľať

Reagovat
tomasinho

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Raheeme

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel s Ramiresem to je hruza

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel vypadá úplně bez zájmu

Reagovat
smazaný uživatel

Sterliiing škoda....

Reagovat
smazaný uživatel

Za co už chce pískat penaltu ?

Reagovat
Euphael

byla jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Agger pekný nákop

Reagovat
Fenri

Ty krávo, co dělá Podolski? Místo aby ještě zapresoval, tak přestane hrát a oroduje za penaltu To je na pěst

Reagovat
smazaný uživatel

Aspas by se hodil na lehkou atletiku a ne na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď to nebude jeden z tých zápasov kde budeme mať 15 šancí a nedáme žiadny gol...

Reagovat
monty25

Sterling Ale je fakt, že to bylo trochu z úhlu a nebylo tam moc místa...

Reagovat
Tomekcz

soton

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta jasná

Reagovat
SunFells

To vypadalo na jasný hvizd, ale režii aplauduju. Dva stejné záběry, druhý jen zoomnutý, z nejhoršího možného úhlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Medel ve vápně skluz Jackovi do nohou, vubec se nedotkne míče a rozhodčí jen kouká...

Reagovat
Trapper

Že by si zahrál Kalas?

Reagovat
Miguel19

Cole tvl

Reagovat
Chazy

Rhodes je magor

Reagovat
smazaný uživatel

Glen

Reagovat
smazaný uživatel

Lucasi ty vole.. na to serou mouchy za letu na ten tvůj roh.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce ma šťastie že je na ihrisku. Za takú ruku mohla byť žltá.

Reagovat
supervizor

Přijde mi že Cardiff nebereme vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli je dneska Horší Aspas nebo Coutinho.

Reagovat
fenixLFC

ale coutinho mi tiez zacina pit krv. chapem, ma tvorit, moze mat straty, ale pride mi, ze ich ma strasne vela, dlho mu to trva, strely na nic...

Reagovat
supervizor

A podle posledního záběru jasná penalta.

Reagovat
Fenri

To je ale jedno, takový věci se stávaj, ale Podolski to měl zkusit dohrát, ne tam skákat jak čertík a nezajímat se o to, že se štěstím by teoreticky mohl ještě zakončit

Reagovat
Chazy

Away dresy Hullu jsou trochu moc kopie CFC

Reagovat
fenixLFC

ked som to zapol tak pozeram ci vidim zaznam....nielen dresy ale v strede velke vlasy

Reagovat
Chazy

Jjj

Reagovat
Counter

Theo boha , co chceš víc

Reagovat
SunFells

Mít to na pravou

Reagovat
SunFells

Santi

Reagovat
smazaný uživatel

Santi

Reagovat
Gunnersaurus

už nedávajte do záberu to malajské prasa

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho namiesto toho aby si nabehol tak sa zastavil. Na to, že je taký inteligentný tak vôbec nevie kde má stáť

Reagovat
vodka

Assaidi

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, Stoke hrají výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

SIDWEEEELL

Reagovat
terry

Bodejt by Cech nebyl nejlepsi golman Premier League, kdyz za nej chyta celej tym. Misto dvou golu od Saints tak zatim ani nemusel zasahovat.

Reagovat
Whitemedia

Ramires lol

Reagovat
Miguel19

Ramires

Reagovat
Rssa

Rozhodčí to nějak nedává tu hru Hullu, měl by kartovat

Reagovat
tomasinho

AGGEEEEEEEEER!

Reagovat
smazaný uživatel

skurvené prasa Meyer

Reagovat
fenixLFC

aggiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu za tenhle gol... DANNY!

Reagovat
Rssa

Aggeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
ďuriLFC

danyyyyyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

AGGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER ♥

Reagovat
avicii

Aggerrrr

Reagovat
mickey mouse

goooool Agger

Reagovat
smazaný uživatel

AGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Coutinho10

gooooooooaaal jeste ze sem tam nakonec Aggera dal do fanty

Reagovat
smazaný uživatel

Díky bohu za tu branku, protože jinak to je úplně o ničem.

Reagovat
Chazy

Reagovat
EL Gringo

Danielkooo

Reagovat
Svatej

Dej Hazarda a Matu na 5 metrů k sobě a jsou prakticky nebránitelní

Reagovat
smazaný uživatel

Agger>Sakho

Reagovat
Rssa

Ne

Reagovat
tomasinho

All day long

Reagovat
smazaný uživatel

jo, here we go, od tebe mě to nepřekvapuje

Reagovat
Maresma

Spíš bych tam dal pomlčku když píše idální stoperskou dvojici

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fenixLFC

inak ten moj komentator znie ako raj z BBT

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Agger pěkná hlava, Henderson dobrá clona před bránou...

Reagovat
terry

EDEN HAZARD!

Reagovat
terry

Miluju ho.

Reagovat
fenixLFC

luis dnes niekoho zabije

Reagovat
smazaný uživatel

hrajú naňho jak prasce

Reagovat
fenixLFC

ked dohra bude to zazrak...hoci nebyvaz zraneny, tak tieto dva zapasy to mozu zmenit...

Reagovat
smazaný uživatel

veď tú žltú nemal mať

Reagovat
Miguel19

Co dělá tvl

Reagovat
Rssa

Rozhodčí je fakt asi po opici. Příšerný výkon

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez za toto žltú? Rozhodca evidentne má priority sorted

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

dneska Nacho supr

Reagovat
stiflerovamama

za co mu dal kartu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hej, Agger dál góla, tak bysme asi měli začít plivat na ty, co si ho dovolili x zápasů zpátky kritizovat, ne?

Reagovat
tomasinho

On ho nedal Škrtel?

Reagovat
smazaný uživatel

Proc na to ten Mikel tak sere???

Reagovat
terry

On hraje, jo? Ty jo, fakt jsem ho dneska jeste nezahlidnul.

Reagovat
k0udy

Chápu, že je nový rok, ale takovou atmosféru jsem na Anfieldu dlouho nezažil

Reagovat
Counter

Podolski zatím přesně podle očekávání - na hrotu se absolutně nechytá. Jasně, nejde soudit podle jednoho poločasu, ale možná si trošku kritici Girouda uvědomí, jaké kvantum práce je navzdory svým nedostatkům schopný odvést (a zároveň se vzdají myšlenky, že tam s Poldim jako alternativou půjde hrát o titul).

Reagovat
Fenri

Reagovat
SunFells

Ale vždyť je tam ještě Nick. Upřednostnit před ním na hrotu i Poldiho mi přijde nepochopitelné.

Reagovat
Fenri

Ale klid, "Nicklas is back in a very good shape and Yaya is returning as well."

Reagovat
stas87

ak by mal pred sebou utocnika ako v kölnu novakovica tak by jeho cisla stupali...na kridle poriadne zahral len v repre na ms06 a samotneho utocnika hrat nemoze,podhrot mu sedi

Reagovat
SunFells

Já jsem s ním na křídle spokojený, ale na tom hrotu je to prostě bída.

Reagovat
stas87

mna neber vazne ja som ho v arsenale vela krat nevidiel,len co si ho pamätam z nemecka tak na AM bol az abnormalne produktivny,mal vsetko-zakoncenie,myslienku a s novakovicom im to sedelo naramne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

to pude

Reagovat
k0udy

Hendo Aspas

Reagovat
fenixLFC

boha hendooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hendo Aspas hezky teď ale... jinak Suáreze nám ty dřeváci zrakví.

Reagovat
smazaný uživatel

HEndooooooooooooooooo škodaaaaaaa

Reagovat
tomasinho

Hendooo

Reagovat
Rssa

Hull

Reagovat
avicii

Bruce do piče odchod....

Reagovat
ďuriLFC

kurva hendo...a im drbe už? meyler jak je možne že nema kartu? a bruce už mal byt von

Reagovat
monty25

Henderson Taková loženka, stačilo trefit zařízení...

Reagovat
smazaný uživatel

HEDNO čistá šanca a vy kurvy prasácke z Hulli, na Luisa

Reagovat
smazaný uživatel

u

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole Luis fakt slušně dostává, chudák.

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce už mal byť von. Nchápem čo rozhodca rieši more...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

To je fakt hrozný, co z něj v SAFC udělali, nebo spíš teda, co on se sebou dělá.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ale kurva nech uz ten curak s pistalkou piska, tak treti zakrok na suareza co ho moze vyradit a ten chuj sa len diva

Reagovat
Miguel19

Torres

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je fakt jediná věc, na který musí Hendo zapracovat. Taková šance prostě musí skončit gólem.

Reagovat
smazaný uživatel

prijebaný sudí, zas nás reže... 3. zápas v rade

Reagovat
tomasinho

To jsou hovada ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Chazy

Doncaster!!

Reagovat
Counter

Hlavně Foxes Jedou na přímý postup

Reagovat
Tomekcz

macheda je tahne

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláš prdel... Ten má smůlu...

Reagovat
k0udy

ten Coutinho je fakt mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho... Hendo

Reagovat
Rssa

Coutinho

To jsou matláci v tom zakončení.

Reagovat
Coutinho10

to sou vraždy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

to co zas piskol..dve minuty nastavi, suarez bezi za loptou do sance, cas 46:22

Reagovat
smazaný uživatel

kokot tupý

Reagovat
vodka

Mirallas 2 tyčky... A Assaidi je tak čitelný, že už teď vím, co udělá v druhém poločase...

Nejlepší hráči zatím Shawcross a Barry, Stoke má problém vytvořit si gólovku, hrají dobře, ale chybí finálka...

Reagovat
Euphael

tvůj nick

Reagovat
Zaschrona

to nam ale taky... bylo tam nekolik momentu, ktere totalne zazdilo marne zpracovani a prvni dotyk... prvni cast polocasu byla vyrovnana, pak jsme zacali hodne tlacit... Mirallas zatim skvely a s hroznou porci smuly - Barry a Stones velmi dobri, snad tohle zvladnem a vemem 3 body.

Reagovat
monty25

Coutinho Podobná tutovka jako Henderson... Standardky má dobré, ale na tom zakončení musí ještě zapracovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jenom aby nás ty šance nemrzeli

Reagovat
kiwwi

ten Noone je velmi sikovny s loptou na nohe, uz si ho vsimam treti zapas...dribling ma fantasticky

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
stiflerovamama

Co to je za amater preboha ? odpiska koniec minutu pred koncom nadstaveného casu a naviac sme mohli ist do sance

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho se asi učí střílet s Allenem, protože ta jeho střelba je taky strašná, už dlouhodobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ke konci byly docela šance, ale jinak to byl poměrně nudnej poločas. Přemýšlel jsem, kdo hraje větší tužku a ve vedení je zatím Aspas. Nic na tom nemění ani jediná jeho povedená akce, kdy to přistrčil Hendovi. Naštěstí vedem, jinak by to mohlo být trápení až do konce zápasu.

Reagovat
REPLIKATOR

Hull Rozhodčí

Reagovat
smazaný uživatel

Today's referee at Anfield is Craig Pawson, taking charge of just his 6th Premier League game

Reagovat
smazaný uživatel

HT : LFC1-0 Rugby city

Reagovat
ďuriLFC

Panenka maria,z čoho chceme dávať goly Každopádne kľúčové bude upokojiť Luisa cez polčas,leboho režú jak prasata a kartu má on.Neskutočné.

Reagovat
Luc-Luc

zadnej valec, ale sance tam byly, skoda, mohlo to byt do druhe pulky klidnejsi...akorat fans by mohli zacit trochu fandit, na stadionu je 40k lidi a je tam atmosfera jak nekde na okresnim preboru, ostuda...

Reagovat
smazaný uživatel

Bruce už mal byť von...Ak v druhom polčase za hocijaký faul nedostane druhú žltú tak prisahám, že rozhodca proti nám niečo má.

Reagovat
fenixLFC

ked sme pindali na rozhodcu proti city/chelsea, tak beirem vsetko spat, ti boli oproti tomuto uzasni..jak sa tento kok*t vola? strasne tragicky vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Strašne kazí. Najvtipnejšie bolo keď celý čas držal vo vrecku kartu pre Sagbu a nakoniec sa rozhodol, že mu ju nedá. ..

Reagovat
fenixLFC

jj, to som si vsimol. budu pindat na simulacie, ale ked pride niekto takyto, tak nech sa necuduju. taky pato alebo jovetic by uz boli 3-4 krat zraneni len za tento zapas

Reagovat
R22

Aspas musí bejt nejzoufalejší hráč v PL, kolik jednoduchých věcí on dokáže podělat, to neni ani možný..už mi s ním začíná docházet trpělivost..

jinak ten rozhodčí je na facku a Hull hrozný řezníci, humus

Reagovat
fenixLFC

uz len za sebou ma v zufalstve zdatnu konkurenciu...a nie jednu

Reagovat
R22

Reagovat
smazaný uživatel

Joj, to je pôrod. Nefunguje nám to moc dobre, lebo Arteta & Flamini je moc pasívna dvojka, tam by bolo treba niekoho pohyblivejšieho. Podolski na tom hrote tiež nič nehrá, asi mal radšej hrať Bendtner a Podolski mal byť na krídle. Santi & Jack hrajú ale veľmi dobre, jediné pozitíva polčasu spolu s Theom, ktorý je veľmi aktívny.

Naopak, stopéri a Flamini veľmi neistí, ani Arteta sa mi moc nepozdáva.

Reagovat
masly008

no stopeři,já tam vidím nejistého jenom jednoho a kos to není

Reagovat
pa3ce

Dnes je jediná šanca, že si niečo vytvoríme jedine keď má loptu na nohe Jack alebo Santi. Len škoda, že sa Jack bojí strieľať, príležitosť na to mal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta Chelsea hraje divně

Reagovat
monty25

Zatím ty poločasové výsledky nevypadají špatně. Arsenal i Chelsea 0:0, Liverpool vede... Je ale fakt, že Liverpool mohl vést už v pohodě 3:0.

Reagovat
Error

Střed zálohy Chelsea jakoby ani neexistoval, dozadu překvapivě průchoďák, dopředu taky nic nevymyslí. Mata je na křídle klasický utopený a Torres jak hýří aktivitou, tak finální řešení situací má tragické. Jsem zvědavý, co Mourinho v poločase změní.

Reagovat
smazaný uživatel

Mikel, Schurrle příšerní... S Matou máš pravdu taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty neproměněné šance nás budou mrzet...

Reagovat
Bayern +

Bože, Bože...

Reagovat
vladis271

Coutinho, Hendo, takmer rovnaká situácia a oni trafia totožné miesto. To je tam na tom paneli nejaký terč alebo čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nebolo správne. Podobné okamihy nemajú vo futbale čo robiť a musia byť futbalovými federáciami trestané. Kevin Nolan (West Ham) za svoj hororový zákrok vidí červenú kartu.

Je to tak?

Reagovat
Rssa

I na Livesportu to je docela odsuzující, navíc prý Amorebieta tam nějak živě geszikuluje...co se stalo? Kouká na to někdo? Třeba Vader, fanatický fanda Fulhamu?

Reagovat
Bayern +

Dve minúty predtým mi to spadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Flamini dole a Rosa na plac. Ale ihned. Zatial to nieje dobre, sance boli ale neboli to tutovky. Zase jasna penalta ale oni nam to nepisknu. Mne to pride, ako keby sa rozhodcovia bali nariadit pokutovy kop. Musime co najrychlejsie skorovat lebo bude zle.

Reagovat
tomasinho

Hendo je prostě boží ale

Reagovat
smazaný uživatel

len škoda, že nedáva tutovky

Reagovat
tomasinho

To přijde

Reagovat
smazaný uživatel

dúfajme

Reagovat
smazaný uživatel

casom sa to snad zlepsi

Reagovat
nani92
Reagovat
kiwwi

Reagovat
masly008

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

To nebyla šajtle, ale opravdu šajtlička...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

zaco dostal Nolan redku, nesledujete niekto?

Reagovat
vodka

prej nějakou superprasárnu...

Reagovat
Bayern +

To určite nie.

Reagovat
Virtuos

nakopal Amorabietu zo zadu niekde do oblasti kolien, taky skrat

Reagovat
stas87

stoke paci sa mi ich pohyb,nabehy,len tomu ukrutne chyba niekto s myslienkou a asi zacinam chapat ze trosku tej kreativity ma arnautovic,zvysok sa moc nechyta

zahra si v druhom polcase marko?

Reagovat
Zaschrona

Nevim no, ale mne ta hra Stoke prijde skoro az odporna.

Reagovat
vodka

šak je to stejný fotbal jako hrajete vy, akorát s lepšíma hráčama

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

no a ne? oba týmy hrají dost často na jistotu, vy přes McCarthyho a Barryho, Stoke přes Whelana a N'Zonziho. Máte ale lepší kraje, Cameron s Pietersem se sice snaží, ale kvalit Colemana a Bainese nedosahují. Mirallas má volnější roli a dělá místo Colemanovi, Walters se občas taky stáhne...

Reagovat
stas87

no ked uz su schopny sa kombinacne dostat k vapnu evertonu vcelku v pohode tak dalej su bezradny..asi najlepsia momentka pre mna ked stoper evertonu vyvazal loptu,vyviezol ju o takych 40 metrov dalej,tam si ju predkopol,hrac stoke mu ju zobral a o dalsich 10 metrov si ju predpokol zasa znova a zobral ju hrac evertonu..to fakt v BL nikdy neuvidim

Reagovat
Zaschrona

No kombinacne, stejne v tom ten faktor Crouch porad hraje zasadni roli. A to s tema predkopama mas pravdu, tohle je docela trefne.

Reagovat
vodka

nákopy na Crouche jsou asi stejně časté, jako máte vy na Lukakua, víceméně hraje Stoke přechod po zemi...

Reagovat
vodka

mohl by, zvlášť když Walters má problémy.

Reagovat
stas87

soukup ho posledne zapasy prilis nechvalil tak som zvedavy ci urobil vobec nejaky pokrok od ochodu z nemecka

Reagovat
smazaný uživatel

hentá moderátorka na slovak sporte v tom kvíze je tak sprostá že by som ju až jebal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

v češtině je to ještě vtipnější

Reagovat
Kovi81

Reagovat
13

Oni mu uplně cíleně chtějí co nejvíc nakopat. Rozhodčí by možná měl spíš chránit ty co chtějí hrát fotbal a ne ty co chtějí hrát rugby. Jako jedna věc je, že má Luis nějakou reputaci, ale za ty zákroky mělo být karet mnohem víc a jeden byl na červenou( to jak ho kopl někam do břicha.) snad nás ty dvě zahozený tutovky nebudou mrzet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu absolutne nechápem, ten týpek čo ho kopol do brucha bol Bruce ktorý už má žltú kartu. On už mal byť dávno vonku. A rozhodca nič. Taktiež celý čas držal vo vrecku kartu pre Sagbu ale nakoniec sa z nejakého dôvodu rozhodol, že mu ju nedá

Reagovat
13

To bylo pěkně hnusný no, mohl by mu to někdo oplatit dementovi. Ten rozhodčí je amatér, tyhle domluvy jsou sice dobrý, ale on nemá žádnej respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Flamini tam je naprosto zbytecny At stahne Jacka na CM, Poldiho presune na kridlo a Bendtnera posle na hrot...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Když Flaminiho ještě na beka a Monreala do Malagy.

Reagovat
SunFells

*Kdyžtak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

Nacho hraje dobře dneska

Reagovat
SunFells

To on vždycky, když nemá dozadu práci. Měl tam nějakou drobnost a trochu u ní zašaškoval. K čemu to je?

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ten Mikel je neskutečný tančící drak. Jak baletka na tom hřišti.

Každopádně stejně jako můžeme být rádi, že nepadáme, tak můžeme být nasráni, že nevedeme. Šancí jsme měli více než Soton. Jejich největší šance zablokovali Cole a Azpi.

Nevim co tam dělal Hazard u té své šance, měl to prostě pálit..Torres zase přejde přes dva hráče a pošle to na tribunu. Gól jsme prostě měli dát.

Mikel, Cole, Schürrle jsou hrozní. Dneska je neskutečně vdiět, jak trpíme na ten střed.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa prvých dvoch viet by som fakt nevedel, či Mikela chváliš alebo mu nadávaš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím asi se vším, chtělo by to Willa, Schurrlemu všechno odskakuje, když už se dostane k míči. Odskakuje mu to za sucha, když je mokro, to vidíme teď jak hraje...

Reagovat
mithro

Wayne Rooney has travelled with the squad for today's match against Spurs

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Torres: Has dribbled past 4 opponents, at least twice as many as any other player on the pitch

Technik

Reagovat
kvasha16

Today will be the first PL match since April 2012 that Branislav Ivanovic has not been on Chelsea's team sheet. Get well soon Bran! #CFC

pekn zapis

Reagovat
vitasrp

Není to žádnej zázrak, ale tragédie taky ne. Když přihlédnu k tomu, že je tenhle zápas na konci tý nároční vánoční série, myslím, že hrajeme celkem ok, i když svých starostí máme taky celkem dost.

Střed zálohy mi dneska přijde směšnej, Ramires tam má jednu skvělou individuální akci na 5 přihrávek soupeři, Mikel vesměs neviditelný a to samé se dá říct i o Schürrlem, který se zatím vůbec nijak neprosadil.

Další věc je potence našich útočníků - já doteď nechápu, jak je možný, že za první tři minuty máme dvě velmi dobrý šance a Torres v ani jedný z nich netrefí branku, jednou dokonce z úhlu střílí v podstatě od branky..

V defenzivě máme asi největší problém s pohybem té ofenzivní trojky, kdy si často Gaston Ramirez jde pro míč do nohy, Mikel ho následuje a do prostoru mezi linie si seběhnou křídla, přičemž naši krajní obránci je ze svých nechtějí následovat - pak se můžou ocitnout sami před naší obrannou čtveřicí a hrát kolmici za ní - takhle vznikla třeba šance Rodrigueze, který ji díky práci Ashleyho ale nedokázal zakončit.

Cesta k výhře je dneska podle mě přes jeden jediný gól a nulu vzadu, pokud inkasujeme, jsem přesvědčený, že nevyhrajeme, protože na dvě branky a případný obrat nebudeme mít energii.

A mimochodem - Lallana je úžasnej, jeho hru vážně žeru..

Reagovat
Fenri

Textu jak nasráno a myšlenka žádná

Reagovat
Bayern +

Clatttenburg zasa dôležitý ako hovno...

Reagovat
Trand

To snad ne, tohle prostě do fotbalu nepatří a fotbalové asociace by proti podobným faulům měly tvrdě jít. Kevin Nolan (West Ham) dostává za svůj hrubý faul červenou kartu a může jít do sprch.

Reagovat
tomasinho

Jaask má áčko ve fantě, aspoň nějaká náplast, že jsem tam nechal jeho na úkor Miňoleta.

Reagovat
ďuriLFC

Ja zas Harpera z hullu,dufam že sa nezrani mcgregor

Reagovat
vodka

tak ať se Butlandovi daří

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý polčas začína tak sn8´d nedostaneme 2 goly ako min. zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Ta šílená disco hudba hraje přímo na stadionu WBA?

Reagovat
smazaný uživatel

jeej odpískal faul na Suarezaaaa... give him a fucking medal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
k0udy

Suáááááááááááááreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

Reagovat
Tomekcz

zas se cukotka haluzacky ubranila

Reagovat
tomasinho

SUAREEEEEEEEEZ!!!!!!!

Reagovat
avicii

El pistolero

Reagovat
stas87

stoke

Reagovat
kiwwi

vodka: preco si mi nepovedal co urobi Assaidi v druhom polcase, by som podal

Reagovat
k0udy

Reagovat
vodka

a zrovna sem to neviděl, protože sem vařil...

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct?

Reagovat
fenixLFC

luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuis najlepsi exekutor priamakov na svete

Reagovat
Luc-Luc

najsss...

Reagovat
Rssa

Luiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis

Nejlepší exekutor přímých kopů v současnosti. No, možná s Yayou.

Reagovat
Coutinho10

Luuuuissiiitoooooo

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL LUIS ♥

Reagovat
REPLIKATOR

GOOOOOOOOOOOL LUIS

Reagovat
Miguel19

Azpi jak mu přihrál...neeee

Reagovat
Tomekcz

stoka

Reagovat
monty25

Góóóól!!! Líp to kopnout nešlo...

Reagovat
smazaný uživatel

I just can't get enough

Reagovat
Rssa

Neskutečně se kroutila, toto byla krása

Reagovat
smazaný uživatel

To je král prostě ten Luis

Reagovat
minoLFC

Suarezové priame kopy - skoro istota gólu

Reagovat
smazaný uživatel

♥♥♥ The King ♥

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Euphael

zaslouženě, tak nevěš hlavu

Reagovat
fff

A vy co teraz kukate na Magiu, vy mate sportovy balik aktivovany? Ci nejaky specialny? Lebo ja mam sportovy a mam tam akurta dvakrat eurosport, sport 1 a 2 a nova sport ...

Reagovat
stiflerovamama

Luuuuuuis ! uz aj v priamych kopoch sa vyrovnal najlepsim

Reagovat
cristiano.K.

nejlepší hráč na světě, nejlépe zahrává přímé kopy, největší genius,který kdy hrál v PL

L U I S S U A R E Z

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

dig pica hovori, urcite viete, ze v PL je 20, hra kazdy s kazdym dva zapasy, takze dokopy je to 38 zapasovych klubov...ja uz neviem fakt, to je jedna sila ten kanal

Reagovat
smazaný uživatel

Agent Assaidi

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik už má u nás gólů z přímáků? To už bude kolem 10, ne?

Reagovat
fenixLFC

urcite viac

Reagovat
Rssa

Z Hullu snad jediný Chester stojí za něco

Reagovat
kiwwi

ako celkovo, ci dnes?

Reagovat
Rssa

Dnes, celkově se je neodvažuju hodnotit

Reagovat
smazaný uživatel

Cissokha celkom ľutujem, každý naňho nadával a pritom hrá celkom dobre

Reagovat
smazaný uživatel

líp než glen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Už proti City ušel, zlepšil se.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fff

Pozeram az od teraz, Aspas ako? Ma aspn nejake naznaky?

Reagovat
fenixLFC

naznaky ano

Reagovat
tomasinho

Assaidi je bůh, gól Chelsea, gól Evertonu, jen tak dále

Reagovat
smazaný uživatel

Dej tam Alberta za Aspase, notak!

Reagovat
Miguel19

Takhle brzy

Reagovat
Tomekcz

co to piska za vyzranou sv**i na Arsenalu, ani nemuze pomalu behat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

to byla asi ruka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

to teda

Reagovat
FUnk

monreal ta ruka

Reagovat
Euphael

ten Tan šašek

Reagovat
Tomekcz

cardiff jasna penalta, zas tlaci arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

uklidni se

Reagovat
smazaný uživatel

Leeds

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré střídání. Mourinho

Reagovat
Miguel19

Schürrle

Reagovat
smazaný uživatel

Monreala by mohli zamestnať k Hollywoode. On dokáže spraviť horor z ničoho.

Reagovat
smazaný uživatel

miguel 19 - nechtěl jsem nic říkat, ale jsi dement To máš za všechny urážky na mě, ty homokládo jedna

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi taky do hajzlu, kryple.

Reagovat
smazaný uživatel

GLen je zranený?

Reagovat
fff

To je taka ta situacia, kedy neviem ci je to dobre alebo zle

Reagovat
fenixLFC

+ nebude hrat

- nema kto hrat

Reagovat
I am Mancunian

Mata utekaj, ak si chces zachranit karieru

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

Mata nasranej jak hovado..ten bude chtít jít už v lednu.

Reagovat
vodka

ty vole, tak to Shawcross moc nedal... to měla byt žlutá, nebezpečný skluz...

Reagovat
smazaný uživatel

Dela si ze me Atkinsin prdel?

Reagovat
I am Mancunian

skvele to posudil

Reagovat
Trapper

Reagovat
Tomekcz

diver z cukotky

Reagovat
Euphael

Bendtner si zaslouží aspoň půl hodiny..o moc horší na tom hrotě být nemůže

Reagovat
SunFells

Bez Bendtnera dáme gól možná tak z rohu.

http://youtu.be/ySPNguvFazE?t=38s

Reagovat
I am Mancunian

Oscar, hajzlik

Reagovat
smazaný uživatel

Oscare ty mentále

Reagovat
Honza Matoušek

Kdyby dal radši gol idiot Klasicky tam nechávat trapně nohu. Atkinson

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar ty vole

Reagovat
Mimalu

to je blbec

Reagovat
smazaný uživatel

No Bruce se s těma střídáníma nesere.

Reagovat
captain18

Arteta alibista...

Reagovat
SunFells

Jak Pat, Mat, Pat, Pat, Mat a Pat v tom vápně

Reagovat
Counter

B O H A

Reagovat
Miguel19

Oscar

Tak to je moc..diver.

Reagovat
Trapper

Ty voel Oscar....... proč penaltu, když vůbec nemusel padat a mohl to šoupnout do prázdný.. panebože..

Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

To už nie je normálne... Teraz dostaneme gól z brejku a bude.

Reagovat
terry

Za tohle bych Oscara nechal před Stamford Bridge bičovat. Fakt prasárna nejhrubšího zrna. Navíc nikdy nepochopím, proč to ti hráči mají zapotřebí, když mohl úplně v klidu dát gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Sagna

Reagovat
smazaný uživatel

co to tady zkousite s tim divingem?Vzdyt ho vzal zcela jasne za nohy...

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trapper

Ale no tak..

Reagovat
tomasinho

Mohl by místo Aspase přijít Alberto.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ešte chcú?

Reagovat
Miguel19

To nechápu. Místo aby dal do prázdné, tak sebou hodí a má žlutou...fakt paráda.

Reagovat
blade115

Wtf José? Střídat už v padesátý třetí Matu se Schürrlem, i když Juan hraje dobře vzhledem k malému zápasovému vytížení? To je fakt kokotina, tentokrát mě vážně naštval ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

A vyhrál nám tím zápas no..

Reagovat
Rssa

Až uvidíte ten přímák, tak se snad poserete. Mnoho lepších jsem fakt neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok som lepší ani ja nevidel!

Reagovat
Honza Matoušek

Padal sekundu dopředu.

Reagovat
vodka

Adamovi dal někdo o poločase nové plíce?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite kde bych nasel video kde Kalas dosprintuje utocnika s velkym naskokem? Nejsem schopnej to nikde najit. ...jo a Oscar je idiot!!! :D

Reagovat
JacoBee

Bylo smazáno z YT kvůli právům...bohužel jinde jsem ho nenašel

Reagovat
mithro

atkinson prekvapil, zrovna u neho by som cakal jasnu penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

AW střídej

Reagovat
smazaný uživatel

TORREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!

Reagovat
Flamex

ferda ;-)

Reagovat
Whitemedia

Torreeees!!

Mourinhovi za změny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

omg takova haluz zase tores

Reagovat
fenixLFC

steeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeve

Reagovat
smazaný uživatel

TY PICO CO TO BYLO ZA GOL

Reagovat
smazaný uživatel

Paďoľski..

Reagovat
monty25

Stevie na place

Reagovat
niflheim

Taková kokotská haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

Stevieeee konečne

Reagovat
Miguel19

TORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRES

Reagovat
vodka

tak napřed Coleman drží Assaidiho, pak ho chytí Assaidi, spadnou a píská se faul pro EFC...

Reagovat
niflheim

Ticho před Zaschronou

Reagovat
vodka

a klasická Whelanovina

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se hlásili o ten offside hned

Reagovat
smazaný uživatel

proč kurva nestáhne Luise

Reagovat
Ligter

Co provedl Debuchy?

Reagovat
Fenri

Kurvaa Dneska gól nedáme.

Reagovat
blade115

Výborná hra hlavou !

Reagovat
SunFells

Pěkně Jackie

Reagovat
stas87

whelan

Reagovat
kissak

ježíš to je kokot ten Debuchy

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere je úžasnýýý

Reagovat
kissak

magpies mají po pitche

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ten zápas musíme vyhrát!

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy, to je ale idiot

Reagovat
SunFells

Poldiho stahovat teda nemusel, ale konečně se něco děje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ale tesim se na to gifko, protoze to byla jasna penalta, to je normalne na facepalm pro vsechny co mu za to nadavaji

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Stevieho mohl teda nechat ještě, tomuhle nerozumim, zápas máme naprosto pod kontrolou. By mě zajímalo co mu Alberto udělal.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo aspoň za Henda.

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto asi na to momentalne nema no

Reagovat
Kowe

Prej se na trénincích fláká a vůbec nemá snahu se učit anglicky.

Reagovat
Bennhy

Srktel to je stary dribler

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere

Reagovat
rickroll

Berba,konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to vypadá?

Reagovat
rickroll

Fulham 76% držení míče za zápas...a neskutečné množství šancí...

Reagovat
smazaný uživatel

Ruiz ani na střídačce, mu zas něco je, nebo to je jen odraz jeho výkonnosti?

Reagovat
rickroll

nic mu asi není,prostě hrál špatně....

a ted už se FFC brání....lolz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Honza Matoušek

Reagovat
smazaný uživatel

SuperKev

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a jinak perfektni stridani Jose

Reagovat
Whitemedia

na Schurrleho se nedalo ani dívat.. neuvěřitelně špatný..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Coloccini zraněný?

Reagovat
kiwwi

Berbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
mithro

Berba

Reagovat
niflheim

Berba

Reagovat
smazaný uživatel

Merte

Reagovat
Nikikrew

Pane boze Per

Reagovat
Trand

Merte. Theo.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

to je škody to je škody

Reagovat
vodka

wtf? za co žlutá pro Pieterse? šak Coleman do něho naběhl

Reagovat
Tolstobik

Saints, aspon remiza

Reagovat
supervizor

Merte. já už slavil

Reagovat
smazaný uživatel

Daj tam alberta namiesto Coutinha... Brendan pls ..

Reagovat
Minister

Bože, čo všetko pozahadzujú

Reagovat
SunFells

Kurva Pere

Reagovat
smazaný uživatel

Per

Reagovat
Fenri

Kurva Merte zas

Reagovat
smazaný uživatel

PERE kuaaa!!!

Reagovat
smazaný uživatel

kurva už s tebou, Per

Reagovat
smazaný uživatel

Stejna situace po druhé

Reagovat
Swarley

jako nechat takhle dvakrát úplně samotného hlavičkovat Mertemasakra, to chce koule

Reagovat
smazaný uživatel

Mertemasakr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

to bych si přivlastňoval cizí nápad, to už se tu párkrát v diskuzích objevilo

Reagovat
SunFells

Tak nechat ...takhle hbitou mršku neuhlídáš

Reagovat
Swarley

hbitou možná, ale mršku? když se na něj podíváš, tak je to kus pořádné mrchy

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Sledovat Škrtela jak tam poskakuje, když soupeř kope standartky, to je fakt k nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

čo tu zas predvádzaš za show...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Počuj Olí, že co?

Reagovat
fff

Ty sa k Skrtelovi radsej nevyjadruj, si asi tak objektivny jak ked sa spytame tomasinha na Aggera .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pere

Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Toto nebol faul Sterlinga ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy frajer omfg hraje tak 6 zápasů skvěle a teď ukáže takovou šaškárnu... jsem zvědavej, kolik těch rudejch do konce sezony ještě dostane

Reagovat
smazaný uživatel

On takhle agresivně hral vzdycky akorat tohle trochu přehnal ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dneska toho góla prostě nedáme

Reagovat
smazaný uživatel

začínam byť nervózny

Reagovat
smazaný uživatel

Debuchy blbec, fantá pláče.

Reagovat
Trand

16 střel a jedna na bránu?

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

1 strela na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

šílený

Reagovat
Bayern +

To je už v piči fakt. Ale očakávane, Fulham mohol za 15 minút dať sedem gólov, kebyže má schopnejších zakončovateľov.

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho nestřílej radši.

Reagovat
fenixLFC

nahodou,cim dalej je od brany, tym da vacsie bombu a leti to nizsie

Reagovat
stas87

lukaku tam beha ako pekhart..ten typek je absolutne marny dneska jedinu loptu nepodrzi,vsetko mu uskoci o kusok vedla

Reagovat
protiproudu

Rosickeho pasy žeru

Reagovat
vodka

tak Arnautovič tam asi nepřijde, toto byla jediná možnost...

Reagovat
smazaný uživatel

Co udělal Debuchy?

Reagovat
smazaný uživatel

Santi

ale už to chce gola!!!

Reagovat
Flamex

willy :)

Reagovat
Whitemedia

Oscar a Williaaaaaaan!!

Reagovat
Miguel19

WILLIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
monty25

Coutinho toho góla prostě nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

ALIBISTAAAAAA

Reagovat
SunFells

Nebyl Theův start na pochybách kvůli ramenu?

Reagovat
vitasrp

Ty dvě změny, který dnes Moz udělal, byly jednoduše skvělý..

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

A Mertesacker mohl klidně utočit i na hattrick

Reagovat
Tomekcz

soton cukotka ani nevi jak to uhaluzili

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Promiň, José !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Oscar krásně odčinil tu kokotinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahrál na oba goly no Odčinil to perfektně

Reagovat
Counter

Podle téhle logiky je Suárez svatý muž.

Reagovat
Miguel19

Hmm, ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ou Theoo

Reagovat
SunFells

Měl to kopnout Bac

Reagovat
supervizor

Jo aspon by někomu ve zdi naložil.

Reagovat
Gunnersaurus

mám francuzky stream a komentator po faula na Jacka začal kričať SA G

Reagovat
Gunnersaurus

SA - GNA SA - GNA

Reagovat
vodka

Crouch střela alá Heskey...

Reagovat
fenixLFC

berem spat, ten coutinho je v strelbe zufaly

Reagovat
papos182

Ten Coutinho je na tu strelu tak zoufaly, to ani neni mozne....

Reagovat
smazaný uživatel

He hates Tottenham, he hates Tottenham, he hates Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho...

Reagovat
smazaný uživatel

Bože Coutinho....Tie tvoje strely....

Reagovat
Rssa

Coutinho dal na rady a zkouší pilovat střelbu z dálky.

Reagovat
fff

Skoda, ze v zapasoch a nie na treningu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Tak kdy jindy nacvičí tlak na míč při střelbě než v ostrém zápase?

Reagovat
Rssa

Zas ten šulin na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto si ZNOVU nezahrá

Reagovat
smazaný uživatel

Proč toho sráče z Chelsea omg?

Reagovat
vodka

Assaidi výborně

Reagovat
Nikikrew

To si asi robia srandu ze doma remizujeme s priemernym Cardifom...

Reagovat
smazaný uživatel

podprumernym

Reagovat
smazaný uživatel

s průměrným? spíš pod.....

Reagovat
smazaný uživatel

Coutsssssss Ty vole, to i Mignolet střílí líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach Moses...čo spraví tentokrát... Predpokladám, že ako vždy, nič

Reagovat
Tolstobik

Hm, tak na Saint Mary's Stadium bohuzel vitezi zlo....

Reagovat
Honza Matoušek

Ten Assaidi by byl lepší jak Aspas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bennhy

to rozhodne

Reagovat
Tomekcz

aspon decka by mohli ztratit kdyz uz nikdo

Reagovat
smazaný uživatel

tvl on tam radši dá tohle to než Alberta nebo Rossitera

Reagovat
mithro

With Solskjaer set to become the new Cardiff City boss, PL will have 4 ex MUFC player/coach as managers (Rene, Hughes & Bruce).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JacoBee

Vydra on

Reagovat
Miguel19

Oscar pojď sem, kam jdeš

Reagovat
Ligter

Zostava proti Spurs: De Gea; Smalling, Evans, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Cleverley, Januzaj; Rooney, Welbeck.

Reagovat
Ligter

Lavička: Lindegaard, Büttner, Ferdinand, Fletcher, Kagawa, Young, Hernandez.

Reagovat
mithro

az na Smallinga na RB asi najlepsia mozna, dolezite ako zahra Rooney.

Reagovat
Ligter

Já jsem spokojený, hlavně, že Rooney je v pohodě. Smalling až zas taková prohra není.

Reagovat
mithro

smerom dozadu ok, smerom dopredu 0 bodov. ale tak je to moyes, istota no.

Reagovat
vodka

spokojenost

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Opět jsem si naivně myslel, že by se na RB mohl objevit Fábio. Jinak sestava pěkná.

Reagovat
Tomekcz

kde je ten Nani

Reagovat
smazaný uživatel

juve

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

peknuckaaa

Reagovat
vodka

ale Stoke by mohlo trochu napadat, to je zoufalé, jak zalezli...

Reagovat
vodka

Lukaku dneska absolutní nula, jedna nebezpečná hlavička a tu dal mimo...

Reagovat
FUnk

Lloris - Walker, Chiriches, Dawson, Rose - Lennon, Capoue, Dembele, Eriksen - Adebayor, Soldado.

Reagovat
smazaný uživatel

vitazna Soldado dnes hattrick

Reagovat
FUnk

3 pencle na Old Trafford

Reagovat
Bayern +

Ten Clattenberg je vážne hrozná sračka

Reagovat
JacoBee

Ridgewell...netrefit prázdnou

Reagovat
Fenri

To jsou nervy

Reagovat
Rssa

lJsem zvědavý na lednový přestupák. Ten nám evidentně jde lépe než letní - Suarez, Sturridge, Coutinho...

Reagovat
fenixLFC

carroll

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

proc je Bendtner furt na tom kridle nebo podhrotu??

Reagovat
smazaný uživatel

kurva! to není už normalní

Reagovat
smazaný uživatel

moje nervyyyyyyy

Reagovat
smazaný uživatel

Aly vyborne

Reagovat
fff

Ten Moses fakt nenahra ...

Reagovat
smazaný uživatel

To tam fakt musi dat Mosesa pred Albertom, neviem co ten chlapec robi na treningoch, ale asi moc velky dojem na Rodgersa nerobi. A druha vec dneska idelany zapas, aby sa rozohral Kelly, namiesto Johnsona, tam bude asi tiez nejaky problem, hm...

Reagovat
Fenri

To už si dělaj prdel

Reagovat
SunFells

Zakleté

Reagovat
Counter

Ale jako drsný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Moses ty si strašný traged

Reagovat
smazaný uživatel

Vemte si toho zasranýho Mosese zpátky do Chelsea. Hned.

Reagovat
smazaný uživatel

nemoznee

Reagovat
Whitemedia

Oscaaar MOURIIINHOOO

Reagovat
Miguel19

OSCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR

Náááááááhera. Hazard

Reagovat
raduinho

Yeeeeeaaaaaaah. Oscáááááááááááááááár

Reagovat
smazaný uživatel

to je takovej kokot takhle zadrbat proti útok

Reagovat
SunFells

S tímhle střílením přes čtyři hráče ať jde Santi taky už do prdele.

Reagovat
Fenri

Hlavně, že když se to před nim otevře, tak nevystřelí

Reagovat
Arbiter

Oscarek :-*

Reagovat
blade115

Fajn, fajn, fajn, tak jsem se trochu unáhlil s tím hodnocením střídáním, nemusíte mi to furt dokazovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar famozní

Reagovat
JacoBee

Penalta na Vydru

Reagovat
JacoBee

Berahino proměněná

Reagovat
raduinho

Boring, boring Arsenal.

Reagovat
Honza Matoušek

Ty máš teda brutálně nechutnou kombinaci svých klubů

Reagovat
raduinho

Liverpool, Real Madrid a Přední Kopanina taky není uplně peckovní výběr

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaaaaaly

Reagovat
Svatej

Oscar je skvělý !

Reagovat
Svatej

MoTM

Reagovat
Miguel19

Taky tam mohl dát Kalase

Reagovat
vodka

Extraordinary! One of the misses of our time. Think Yakubu at the World Cup, Ronnie Rosenthal, Kanu that time - a huge miss!

Saido Berahino crossed from the right to put in on a plate for Liam Ridgewell, central, four yards out - and he side-foots it wide! How on earth has he missed that?!

Reagovat
JacoBee

Bylo to děsný...

Reagovat
smazaný uživatel

Theo

Reagovat
Rssa

Davies šulin

Reagovat
Counter

BE RA HI NO

Reagovat
Whitemedia

Mohl jít Kalas omg...

Reagovat
kiwwi

Berahino

Reagovat
Miguel19

Oscar má žlutou a hodí tam 2 neskutečné skluzy..

Reagovat
Svatej

taky jsem si říkal co blázní ale je fantastickej

Reagovat
kissak

co na to napsat magpies dva totálně a zbytečně posraný zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, na Matu se tak hrozně dívá...

Reagovat
vodka

Palacios hraje ale skvěle

Reagovat
Counter

eeeeeeeeeeeeeeeeeej

Reagovat
Nikikrew

LoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Trand

Bentdneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Modra liverpoolska bublina

Reagovat
SunFells

Já jsem ti to ty vole co?

Reagovat
Fenri

Ysasdkgjvahsdlkvjnasd

Reagovat
Counter

TGSTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL

Reagovat
smazaný uživatel

Goaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllll

Reagovat
kiwwi

Nicky from all people ...

Reagovat
smazaný uživatel

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Lord Bendtner

Reagovat
supervizor

Jeimeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
smazaný uživatel

BENDTNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

LOOOOORD

Reagovat
vodka

STOOOKE, jaký beton

Reagovat
vodka

a ZASE

Reagovat
smazaný uživatel

tak Sunderland je v riti, ked nezvlada anii taketo zapasy doma, to uz fakt nevyzera dobre pre nich

Reagovat
smazaný uživatel

BEDÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝNKA CMOOOOOOOOOOOOOOOON

Reagovat
Minister

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Mervin

Lord bendtneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
penepi

Reagovat
Lynx

Giroud by to nedal

Reagovat
smazaný uživatel

jono

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Reagovat
ElectrickMann

pravou ne no

Reagovat
smazaný uživatel

Moses aspoň nech behá keď nevie prihrať

Reagovat
Gunnersaurus

NIKLAAAAAAAAAAS BENDTNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER

Reagovat
Tomekcz

arsenal zas nikdo neztrati

Reagovat
k0udy

Coutinho jdi už s prominutím do prdele

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
lnterista

je spatnej?

Reagovat
k0udy

Poslední 3 zápasy neskutečně...

Reagovat
Counter

Až na ten déšť hrozně suché triko dneska

Reagovat
smazaný uživatel

tesim se co bude na twitteru o bendtnerovi dneska

Reagovat
Swarley

a je po něm

Reagovat
smazaný uživatel

Veni, vidi, vici v podaní Bendtnera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Akorát že se zranil

Reagovat
smazaný uživatel

no, ako Caesar. Prišiel, videl, zvíťazil a odišiel.

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, Arsenal je fakt mega haluzacky tuto sezonu

Reagovat
Trand

Sorry, ale tohle není haluz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

To bylo jen logické vyústění tlaku. Haluzáký byl dneska Cardiff, že to tak dlouho držel na nulu.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak Co spálil Merte dneska....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslel som to tak ze mate stastie v tych zapasoch a ze si nezasluzite body (nesledujem vas takze sa neodvazujem nieco take tvrdit)

skor som poukazoval na to ako vyhravate zapasy, ktore ste v predchadzajucich sezonach stracali. a davate vela golov v zaverecnej faze zapasu

Reagovat
Usty

já se poseru, lakři nechutní

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

vypracovali sme si 25 šancí, ale sme haluzáci... Vy si fakt nevidíte do huby.

Reagovat
raduinho

Váš fotbal je nuda. Budete rádi za to 3.místo.

Reagovat
Counter

Podle téhle logiky by Chelsea jen těžko hrála o titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ja ani nerátam s tým, že vyhráme titul. 3. miesto bude fajn.

Reagovat
raduinho

Reagovat
Trand

Mě třeba baví.

Reagovat
smazaný uživatel

Co na tom nylo nudného? Byla to prostě střelecká nemohoucnost.

Reagovat
Usty

ježiši kriste, já se nedívám, jen jsem vyblil nějaký hovno, ty hubo...

Reagovat
smazaný uživatel

tak prečo tu grcáš hovná?

Reagovat
Usty

z frustrace

Reagovat
Counter

Redaktor by měl být ve své sekci jít příkladem slušným vystupováním

Reagovat
Usty

jsem opilá ostuda

Reagovat
vodka

omg, penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná!

Reagovat
stas87

penannt jaky kokot

Reagovat
vodka

3x po sobě takový zákrok

Reagovat
stas87

everton az na dve sance co mal cely druhy polcas hrozny,ziadny tlak nic a k bodu im pomoze hrac domacich..skoda ze stoke ten koniec nezvladlo,trosku lepsi tim by to vzadu zavrel a dokopal na polovici evertonu

Reagovat
vodka

nj, jenomže EFC na vlastní půlce šikovně napadá a N'Zonzi už byl hodně unavený, takže to nemohl tak vyvážet...

Reagovat
stas87

to mas pravdu lenze stoke vylozene plytvalo silami,tam kolkokrat mohli chvilku pockat kym to nedoplni viacero hracmi a tym by sa udrzali viacej na lopte,mohli kombinovat..takto to vzdycky niekto vyviezol,stratil a potom uz ani nemal silu sa vratit na miesto,evertonu pri tych brejkach v podstate nic nehrozilo,mohli tomu sami ist oproti...skoda

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
stas87

kiwwi styl?

Reagovat
Zaschrona

Sorry, ale musis uznat sam, ze nejaky tlak jsme rozhodne meli...

Reagovat
Nikikrew

Theeeeeeeeeeeoooooooooooooooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

TGSTEL je bůh ♥

Reagovat
kiwwi

Theo Wilshere ale luxusne

Reagovat
smazaný uživatel

co to zas udělal

Reagovat
Svatej

Ten Clyne je fakt idiot

Reagovat
SunFells

Co udělal?

Reagovat
Svatej

Nakopnul Azpiho a odhodil ho během toho, co už Azpi neměl míč... Oplácel

Reagovat
Trand

Theoooooooooooooooo! Neskutečnej hráč.

Reagovat
Fenri

THEOOO

Reagovat
Counter

THEOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Mervin

Theooooooooooooooooooo

Reagovat
SunFells

Si to šetřili

Reagovat
smazaný uživatel

Theo Walcott!!! best

Reagovat
niflheim

16:57 Büttner do Tottenhamu?

Tottenham hledá posilu do obrany a jednu by mohl najít v Manchesteru United. Londýnský klub má podle anglických médií zájem o nizozemského beka Alexandra Büttnera. (clubcall.com)

Reagovat
kiwwi

posilu do obrany

Reagovat
FUnk

hlavne to ne

Reagovat
Miguel19

Eden zase MOTM do prdele..to ho postaví i o víkendu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pennant prvy krat ho nesundal poriadne, tak skusil este raz a na doraz

Reagovat
Rssa

90+1'

Máme tu střídání. Unavený Nicklas Bendtner (Arsenal) odchází ze hřiště a nahrazuje jej Thomas Vermaelen (Arsenal).

Reagovat
Euphael

zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

kraaaasa theo reju ti to... zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

Theo!!!!

Reagovat
blade115

Ach jo, už zas 1:0 haluz...

Reagovat
blade115

Ty vole, já už fakt dneska nic nenapíšu...

Reagovat
Euphael

kašpare

Reagovat
smazaný uživatel

Miluju ty jeho dloubáčky ♥

Reagovat
smazaný uživatel

bublinaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ty výsledky vypadaly o poločas zajímavě, tak to nakonec skončilo docela na hovno

Reagovat
niflheim

Stoka

Reagovat
Luc-Luc

aaa Coutinho, skodaaa

Reagovat
Zaschrona

BAINESYYYYYYYYYYYYY

Reagovat
monty25

Coutinho Parádní akce, ale gól mu prostě není souzený...

Reagovat
tomasinho

Coutinho Projde celé hřiště a pak to zas napere do golmana

Reagovat
masly008

v promočeném suchém triku

Reagovat
Minister

Jackie super prihravocka

Reagovat
smazaný uživatel

Coutihno vole ty si ten gol nedáš.

Reagovat
Tomekcz

stoka

Reagovat
supervizor

Kdyby ten gol padl na začátku tak je to tak 5:0 pro Arsenal. Každopádně Theo 5 golů v pěti zápasech.

Reagovat
Rssa

Coutinho

Reagovat
tomasinho

Píče, Everton

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho ty si taký magor... Prejdeš cez celú obranu a potom to napáliš do brankára....To trenuješ s Mosesom?! VED PRIHRAJ

Reagovat
fenixLFC

tu by som mu nahravku nevycital, ale ta strelba

Reagovat
monty25

Dobře Reds, pěkný výkon! Jenom škoda, že ostatní výsledky nevypadají tak dobře, jako vypadaly po poločase...

Reagovat
fenixLFC

dolezite tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Szecz

Reagovat
Fenri

Průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

Rosa pro mě muž zápasu

Reagovat
SunFells

Bezpochyby, strašně to oživil. Dokud tam nebyl, tak asi Jack.

Reagovat
smazaný uživatel

Jack taky zahrál dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

ako kazdy zapas

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejlepších hráčů tuto sezonu..

Reagovat
afc

Santi.

Reagovat
Svatej

Velká paráda. Konečně se nemusíme strachovat o výsledek a hrajeme s parádním klidem. Druhej poločas jsme Saints do ničeho nepustili.

Oscar MoTM

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň bod.

Reagovat
tomasinho

Krom LFC totální tragédie dneska, všichni tři nad náma vyhráli, West Ham prohrál a ještě k tomu srovná Everton v závěru

Reagovat
tomasinho

A ještě z penalty..

Reagovat
Zaschrona

byla naprosto jasna...

Reagovat
vodka

kdyby nebyl Pennant vesmírný kokot, tak gol nedaji...

Reagovat
tomasinho

To no byl vždycky no

Reagovat
Maresma

Tak aspon že ten Everton ztratil, teď ještě remízka United se spurs a spokojenost.

Reagovat
tomasinho

MU vyhraje s přehledem podle mě.

Reagovat
vodka

no, zasloužená remíza...

Reagovat
Luc-Luc

Everton

Reagovat
Coutinho10

škoda toho posledniho slalomu mezi obrancema hullu neskoncil golem, ale jinak spokojenost

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tam ! TOP OF THE TABLE

Reagovat
soukup

Pennantovi pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

co ten udělal ?

Reagovat
stas87

uz ten prvy zakrok bolo stastie ze ho nezasiahol a on to o par sekund zopakuje vo velkom style hughes taktiku prilis neovlada?treba v taliansku by to uhrali na polovici evertonu a prevalali poslednych 10 minut..skoda takto stratit dva body...

napis mi uprimne ako sa ti pacil lukaku dneska

Reagovat
soukup

já viděl až posledních 5 minut

Reagovat
vodka

Lukaku byl jeden z nejhorších na hřišti... a Stoke se moc nedivím, že se zatáhli, už vypadali tak v 70. minutě unavení všichni, je poměrně úzký kádr a ten toho teď odehrál až moc.

Reagovat
stas87

ok,beriem..neznam stoke a neviem ake maju teraz problemy,viem len o tych vykartovanych v newcastli..regulerne hral everton o 10tich,to ja torres by bol mozno platnejsi..ja len co sa tu z neho nerobi za boha..treba mal len spatny zapas dneska taky ten hura futbal ku koncu zapasu hraju vsetky timy na tom spodku?

Reagovat
vodka

Lukaku je poslední cca měsíc jalový, předtím hrál celkem dobře. a EFC neni tým ze spodku ale jo, pokud se prohrává, tak se většinou snaží hrát týmy víc ofenzivně...

Reagovat
stas87

ja som ale pisal o stoke,nie o evertone..

Reagovat
smazaný uživatel

uff, ale že to teda bylo

Reagovat
Luc-Luc

na to jak to bylo dobre rozjety, tak vysledky na houby...

Reagovat
kissak

at ten posranej HBA táhne do prdele nechci ho v týmu egoista prašivej

Reagovat
Gunnersaurus

Koniec dobrý všetko dobré

Reagovat
ElectrickMann

to byly nervy ty pi*o

Reagovat
SunFells

Nicklas Bendtner ‏@bendtnerb52 29 Dec

Hahahahaha

Debil

Reagovat
Mervin

Reagovat
SunFells

Aha, datum. Gunnerblog to jen teď retweetl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

no nic, Arsenal, Liverpool, Chelsea aj City vyhrali, cize musia 3 body ostat aj na Old Trafford....nemozeme si dovolit zavahat

Reagovat
mithro

ako vravel Gary, my si uz nemozeme dovolit zavahat do konca sezony

Reagovat
kiwwi

ja to stale vidim na vitazstvo v LM

Reagovat
smazaný uživatel

človek by chcel mať tvoje videnie

Reagovat
mithro

tak ked to mohla uhaluzit chelsea a liverpool, preco nie.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabudni podať proti nám

Reagovat
kiwwi

na X2 je 2.20 kurz, slusne

Reagovat
smazaný uživatel

potrebuje penaize?

Reagovat
Trand

Halford má parádní střeleckou formu. A Wickham taky potěšil.

Reagovat
smazaný uživatel

já vůbec nevim jak to dělá, on na tom hrotu působí hrozně vtipně, ale zároveň je snad platnější než všichni útočníci letos dohromady

Reagovat
Rssa

Není Halford náhodou obránce?

Reagovat
smazaný uživatel

je, ale on je tak univerzální, že je momentálně využívanej jako hrot

Reagovat
Counter

http://is.gd/Rzapbw

Oscárek dneska dostál svému jménu, hned by si v Hollywoodu jednoho vysloužil.

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

děs

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sali5

Tak aspoň to odčinil tím gólem a 2 asistencema Ovšem tohle je hrůza..

Reagovat
smazaný uživatel

Cože? Co to je za logiku

Reagovat
Sali5

Měl to být jasný gól, kdyby nepadal, tak to tam v pohodě dorazí dle mého názoru..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

aspon ze mu to sudi nezozral a dostal kartu

Reagovat
ElectrickMann

svině pašivá

Reagovat
ElectrickMann

svině pašivá

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
vodka

Mourinho právě řekl, že zasloužená žlutá a měly by se dávat za skákání častěji, jinak je ale prej Oscar ferovy hrac...

Reagovat
SunFells

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

a tohle neni penalta, jo? to by me zajimalo jak mel bezet dal, kdyz mu sejmul telem nohu

Reagovat
smazaný uživatel

není no, vy mátě možná v Plzni jiný metr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JIMMY-PO

toto nemozes mysliet vazne, ved sa odpichol od zeme davno pred tym nez ho brankar "trafil"

Reagovat
smazaný uživatel

to je naprosto irelevantni, tohle je jasna penalta, on si pichnul balon kolem brankare a ten mu skocil pod nohy, jasna pentle..

Reagovat
JIMMY-PO

keby bezal a neletel tak kolo brankara prejde bez kontaktu

Reagovat
Rssa

Jak na Nový rok, tak po celý rok. Ty ses rozhodl být za šaška....proti gustu.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
JIMMY-PO

..kto to tu čakal na gifko aby sme my ostatní debili videli, že to bola jasná penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

I Mou teď přiznal, že žlutá je zasloužená a je rád, že ji dostal

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslim že jasná prevence proti zranění, vždyť by si minimálně zpřetrhal vazy a zlomil nohu.

Reagovat
Rssa

Ale jen u Januzaje

Reagovat
vitasrp

Tohle opravdu posral, nemůže moc čekat, že ho někdo za tohle bude hájit..

Reagovat
Svatej

jasně, pojďme si do někoho kopnout

Reagovat
JIMMY-PO

Oscar ma vela futbalovych kvalit to tu nikto nepopiera ale taketo skoky do dialky nemoze nikto sudny obhajovat

Reagovat
Counter

Já mám třeba Oscara rád jako jednoho z mála hráčů CFC. Ale když udělá takovouhle blbost, tak na ni upozorním bez ohledu na sympatie.

Reagovat
Svatej

Takhle to chápu Z mýho pohledu to vypadalo spíš na něco jako ,,Dneska se nikdo nezachoval jako sráč, tak počkáme až někdo provede něco debilního a společně si to na něm vynahradíme ''

Reagovat
stiflerovamama

A zostavy nic ? co tu zdochol pes ?

Reagovat
JIMMY-PO

toto je strašný grc.takýto kontakt by ustál aj Walter White junior

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have not conceded a penalty in their past 76 Premier League games. Fishy

Soldado zrejme dnes gol nedá no.

Reagovat
Fenri

Reagovat
vodka

nemá někdo stream na SKY studio kromě bloodzeeda?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca je Webb?? To zas bude vyzerať

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A je to tady

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

čo ste tu povyskakovali. Webb je tragický rozhodca. A nikde som nenapísal, že bude pískať pre vas...prestante byť butthurt. Nie všetko sa točí okolo vášho klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
JIMMY-PO

tragicky urcite nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sedliak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Rssa

Reagovat
mithro

jezis ono to zase spolukomentuje Owen, no este, ze idem prec po polcase

Reagovat
Tomekcz

Danny to musis zakoncit

Reagovat
Swarley

heh, dobrý problémy s Welbeckem hned od začátku

Reagovat
r.mrazik

penalta?

Reagovat
smazaný uživatel

proč?

Reagovat
r.mrazik

tak lloris sice sel po mici,ale prislo mi,ze akorat sejmul welbecka a mice se nedotknul

Reagovat
Swarley

to bylo takové neohrabané od Dannyho, neměl vůbec přehlede, kde je Hugo...kdyby si to líp pokryl, tak by ho možná srazil, ale takhle to nic nebylo, Hugo se k tomu balonu dostal dřív...

Reagovat
Tomekcz

peknej zacatek moyes uz se rozjel

Reagovat
C0br

Pěknej start

Reagovat
nani92

to dávajú live alebo nejaký záznam z čias ked sme hrali dobrý futbal od začiatku?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Eriksen na levym křídle, střed Capoué a Dembelé.... Ne, to fakt radši Winter Classic.

Reagovat
FUnk

prihrat si je problem

Reagovat
Ángel di María 22

Aaaaarone, skoda, melo bejt 0:1

Reagovat
Swarley

wow, pěkně Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon nevie čo viac chce. To mal byť gol

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado

Reagovat
vodka

Lennon bude Evrovi dělat obrovské problémy...

Reagovat
Tomekcz

chce to zacit strilet ne jen prihravat

Reagovat
niflheim

Adnan pěkně

Reagovat
I am Mancunian

Adnanko

Reagovat
smazaný uživatel

co je s Towsendem?

Reagovat
vodka

na šipkách

Reagovat
FUnk

zraneny

Reagovat
smazaný uživatel

konkrétně?

Reagovat
smazaný uživatel

harmstring

Reagovat
niflheim

Adnanův pass na Tonyho

Reagovat
I am Mancunian

ohromny talent

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

zadnej centr neprojde

Reagovat
Ligter

Adnáneček.

Reagovat
Swarley

Tony je v brutální formě, ale je škoda, že ty centry většinou nikoho nenajdou...to přijde

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
cristiano.K.

seka se

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Na tom slovaksporte už sú fakt všetci jebnutý.

Reagovat
Ligter

bože, taky se vám jebl SlovakSport?

Reagovat
Side

viz nad tebou

Reagovat
smazaný uživatel

A to som ich už chcel pochváliť že konečne vypli zvuk

Reagovat
Ligter

Reagovat
Tomekcz

kdyz valencia konecne posila centry tak hernandez nehraje

Reagovat
vodka

chce to gol co nejdriv...

Reagovat
Swarley

hrajeme dobře, ale chybí nám zase ke všemu krůček, dotáhnout ty akce do góla...spousta centrů, takových pološancí, ale málo z toho vyloženě nebezpečného...

Reagovat
smazaný uživatel

je tam

Reagovat
Ángel di María 22

Je tam.

Reagovat
Tomekcz

valenciova strana by s Rafaelem byla 2x tak nebezpecna, ale smalling mu umi jen prihrat a pak zustane stat a uz nenabehne

Reagovat
Ángel di María 22

Golasoooo

Reagovat
diastan

je tam

Reagovat
niflheim

No do hajzlu

Reagovat
Tomekcz

evra nikde smalling jak kaspar proti ademu

Reagovat
GarethBaleCZ

Adeeee

Reagovat
FUnk

ade

Reagovat
smazaný uživatel

To je zvííííííííře!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ADEEEEEEEEE

Reagovat
I am Mancunian

nas typicky zapas doma

Reagovat
smazaný uživatel

EMMANUEEEEEEEEEEEEL

Reagovat
C0br

omg

Reagovat
smazaný uživatel

ADEE

Reagovat
Side

Smalling

Reagovat
smazaný uživatel

Ade

Reagovat
vodka

to sem čekal kurva, když máme tlak, tak nejsme schopni davat goly...

Reagovat
Swarley

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Moneyyy

Reagovat
Dawon

Je vzdycky dobre mit na pravem beku stopera, ktery je silny ve vzduchu

Reagovat
Darren Fletcher

adnan zly pas, vidic len prizeranie sa eriksenovi, smalling nevyskoci... a cela ta pomala akcia sa zrodila len tak z nicoho nic cez priechodny stred. no, verybad

Reagovat
jk

Chodí na OT i fanoušci United?

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Money

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Paulinho dneska hodně chybí , ten střed je o hovnu

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

tvl ten Soldado tragičtější útočník v PL není

Reagovat
smazaný uživatel

spousta

Reagovat
Whitemedia

ten Lennon je stejně bůh

Reagovat
smazaný uživatel

omg Soldi uz fakt jeb na to

Reagovat
jk

Přesně, lepší kdyby tam nebyl

Reagovat
jk

Přesně, lepší kdyby tam nebyl

Reagovat
vodka

ten Soldado je fakt mimo. A zase Lennon větrá Evru, přesně jak v minulých letech...

Reagovat
mickey mouse

Ten to nedá snad nikdy ze hry

Reagovat
Dawon

Jeste ze je soldado retard jinak ta leva strana tottenhamu si dneska strasne koleduje, bohuzel kdyz je tam tony do utoku sam, tak to je tezko

Reagovat
LGT

Soldado Někdo by měl udělat kompilaci všech těch jeho prosranejch šancí v Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

+ benzemu a girouda stoho by sa dal spravit aj film

Reagovat
vodka

Rooney

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

mít Rooney lyže, tak ho Dembele odtáhne až na půlku

Reagovat
smazaný uživatel

Wazza neskutocne

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sa tu vysmieva zo Soldada, ale nik si nevsimol ze ten center obranca mierne tecoval, tak nemohol idealne zakoncit.

Reagovat
LGT

Tohle vysmívání má už celkem dlouhou minulost

Reagovat
smazaný uživatel

viem, toto bola len zamienka

Reagovat
FUnk

Reagovat
FUnk

roney

Reagovat
Zaschrona

Smalling opet opora souperova tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney blbeček

Reagovat
smazaný uživatel

To přesunuli na WHL či co

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápem ako sa tomuto niekto stále čuduje. V Anglicku je proste klasika, že je viac počuť hostí.

Reagovat
jk

To opravdu není pravidlem

Reagovat
niflheim

To jsou jen samé centry a hovno z toho.

Reagovat
vodka

Adebayor má zase manickou fázi, teď mu to tam bude půl roku padat a pak půjde zase do řiti, každopádně kdyby ho někdo v této náladě dokázal udržet delší dobu, tak má jednoho z nejlepších útočníků světa...

Reagovat
vodka

a Chirices je fantastická posila...

Reagovat
jk

Ale strašně slabý ve vzduchu.

Reagovat
FUnk

chytil se v prvnim zapase, tohle potreboval aji soldado

Reagovat
Tomekcz

to je marny tohle Smalling dneska uplne nulovej, gol jeho. Rooney paradne pokrytej. Spurs si nas vodi ani jednu poradnou strelu nam nedovoli

Reagovat
smazaný uživatel

Smalling asi chlastal

Reagovat
Swarley

Smallinga jsem asi minule přechválil

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni favoriti vyhráli, jenom Manchester opět zaváhá

Reagovat
smazaný uživatel

kde jsi přišel na to, že jsou favoriti?

Reagovat
smazaný uživatel

Logicky. Ale třeba se mýlím.

Reagovat
smazaný uživatel

Machester vyhral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Dembele je úžasný no

Reagovat
Tolstobik

Kurva Evra hraje nebranici kridlo nebo co?....fakt bida z jeho strany.....Lennon tam ma dalnici, protoze Evra je bud moc pomalej a nebo pro jistotu ani neni na polovine United

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, najlepší LB ligy po Bainesovi...

Reagovat
vodka

s Gibbsem, kdo eště jiný? Proti Lennonovi ale hoří tradičně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja neviem, asi mám šťastie, ale vždy, keď pozerám, tak horí jak fakľa a to vás pozerám dosť často. Naposledy proti Hullu takisto...

Reagovat
Dawon

Ja mam pocit, ze Evra proti Lennonovi jeste nikdy v zivote nezahral dobre. Nenapada me hrac, ktery Evru takhle pravidelne sikanuje vic nez Lennon.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Owen ma v novom roku ešte otravnejší hlas. Nedá sa počúvať...

Reagovat
vodka

dobrý svižný fotbal, ale potřebujeme víc šancí, dostat do vápna víc hráčů, LAV skvěle, Januzaj dobře, útok by mohl hrát o něco líp, stejně tak Carrick. Evra hoří nakonec míň, než sem čekal, ale stejně to tam smrdí. Dawson s Chiricesem fantazie, exkluzivní výkon zatím...

Reagovat
smazaný uživatel

LAV skvěle? Já už ty jeho centry ani neregistruju, to je 150 balónů za poločas, které v 99% případů odkopne první bránící hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

januzaj dobre ? straca strasne moc

Reagovat
vodka

to je fakt, ale snaží se o nějaké překvapivé řešení, to je potřeba...

Reagovat
smazaný uživatel

kazdy mlady hrac straca

Reagovat
Swarley

je až neuvěřitelné, že z toho kvanta centrů nebylo nic nebezpečného...ale tohle je už prostě takovej náš klasickej zápas, kdy hrajeme dobře...následuje gól a musíme to pak zase dohánět...no proti Spurs už pár obratů bylo, je potřeba další

Reagovat
Tomekcz

januzaj nehraje vubec dobre, dyt vsechno pohnoji

Reagovat
smazaný uživatel

Just 1/13 Valencia crosses successful.

To mi nepríde ako skvelá štatistika.

Reagovat
vodka

když by sme měli nějaké kladivo do vápna, tak je to ok. Navíc úspěšnost centrů je skoro u všech křídel kolem 13 %

Reagovat
vodka

respektive, vypadala by ta statistika jinak. Možná aj Hernandez by stačil.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí tomu důraz ve vápně. Dolů musí jít Smalling, Valencia na jeho místo a do hry Hrášek. A nebo kdokoliv kdo má tah na bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

No po sluchu by člověk nepoznal, že to je na OT.

Reagovat
smazaný uživatel

strašne slabý fans

Reagovat
Dawon

Smalling holt asi po 126 dokazuje, ze to neni bek a ani nikdy nebude, ikdyby tam hral do konce kariery. Dneska mu to bohuzel ale nejde ani smerem dozadu, coz je fakt problem. Mam pocit, ze leva strana tottenhamu je pro nas nejvetsi sance jak se k necemu dostat, a tak bych se mozna nebal stahnout smallinga, posunout tonyho niz a nad nej dat younga. Sice tam zas hrozi, ze trosku budeme horet v zadu, ale tady zase neni na co cekat, doma proste musime zacit pravidelne vyhravat.

Cely polocas sice opticka prevaha, ale nic z toho, v podstate zadna sance, nejsem si jisty jestli vubec mame strelu na branu, takhle to fakt nepujde

Reagovat
vodka

jo a 5 angličanů, 4 odchovanci

Reagovat
smazaný uživatel

The Chosen One

Reagovat
niflheim

K šestnáctce se dostaneme, avšak buď ztratíme míč nebo to řešíme centrem, který obvykle je bez výsledku. Spurs kvalitně operují ve středu a Lennon větrá Evru. Každopádně toto ještě stále může jít oběma směry, tak se necháme překvapit. Možná bych i stáhnul jedno křílo a přidal Javiho.

Reagovat
Counter

Fascinuje mě, že Spurs mají pořád záporné skóre

Reagovat
smazaný uživatel

takže Evra , Smalling totálne nič , Clev a Carrick síce diktujú tempo hry , ale nevytvorili žiadnu šancu , Rooney očividne hrá so zranením , Januzaj samé nepresnosti ,Valencia ako vždy nevie dať ani jeden posratý presný center ale to určite príde že áno

Reagovat
vodka

jinak ve studiu si správně všimli, že všechny šance spurs jsou po naší levé straně... Možná bych zkusil toho Younga doleva, LAV na RB, Januzaj doprava...

Reagovat
smazaný uživatel

och a trochu by som skritizoval Welbecka ,že pred gólom najprv perfektne sledoval nábeh Eriksena , avšak zrazu sa na to ... , potom tam vznikli trochu zmatky pri obsadzovaní hráčov

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

milion centrov od Valenciu, k tomu 8 rohov a ziadna sanca z toho, to je zufale fakt

Reagovat
smazaný uživatel

V Manchesteru je něco špatně.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

jeden celý klub

Reagovat
niflheim

Furt hrůza, Smalling dolů, Javi nahorů.

Reagovat
Tomekcz

10 minut pryz a zadny zlepseni dalsi domaci prohra

Reagovat
smazaný uživatel

Ade mě dneska baví

Reagovat
Darren Fletcher

di maria, reus, gundogan..cokolvek len to kurva nejak ozivme

ten aut bol ukazkovy, ako kazdy stoji a pozera sa, iba rooney snaha sa uvolnit. cele zle, chyba tomu nejaky duch

Reagovat
Dawon

Vyborne, shinji na plac...doufam, ze prijde na kridlo

Reagovat
niflheim

PENCLE KURVA

Reagovat
niflheim

Tak nic...to je chuj ten Danny

Reagovat
jk

Ucítil kontakt a teatrálně tam sebou lištil. Wellbeck

Reagovat
niflheim

Neucítil nic, spíše blbě očekával a na tom se pojebal.

Reagovat
stas87

chiriches mu trosku brnkol do jednej nohy ale to uz bol pripraveny skocit

Reagovat
jk

Reagovat
C0br

dive

Reagovat
C0br

fakt nechápu, proč místo toho, aby šel dál do volnýho prostoru, tak sebou mrdne vo zem

Reagovat
Tomekcz

owen to je takovej cu***k, jak zacne rvat

Reagovat
smazaný uživatel

Welbeck

Reagovat
Whitemedia

pěkně Webb

Reagovat
FUnk

welbs zluta

Reagovat
Svatej

Doufám, že na něj budete blít stejně jako na Oscara

Reagovat
niflheim

Webb ... ale měl dát Dannymu kartu.

Reagovat
stiflerovamama

herec

Reagovat
smazaný uživatel

Wellbeck

Reagovat
stas87

mala prist karta

Reagovat
smazaný uživatel

kkt diversky

Reagovat
vodka

danny omg

Reagovat
vodka

no, přišlápl mu levou nohu...

Reagovat
Tomekcz

jasna penalta Webb

Reagovat
smazaný uživatel

to neudržíme...

Reagovat
LGT

Wellbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, já bych ji fouknul

Reagovat
smazaný uživatel

Webb

Reagovat
smazaný uživatel

Young+Roony+Januzaj+ Welbeck největší ochotníci v PL

Reagovat
smazaný uživatel

tak toto bude zábava

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm, zaujimavo Moyes

Reagovat
niflheim

Zase centr a hovno

Reagovat
smazaný uživatel

tak lebo to bol center na hovno

Reagovat
vodka

Kagawa volný mezi stoperama a Hernandez to zajebe doprava

Reagovat
stas87

nebol v ofsajde?prislo mi to tak tak to radsej nahral doprava

Reagovat
vodka

myslim, že ne, pak když už to Hernadez potáhl eště jednou, tak už možná jo...

Reagovat
stiflerovamama

bol bol

Reagovat
Zaschrona

Rukopis Moyese v ManU je znatelny.

Reagovat
smazaný uživatel

musis zo seba robit saska

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

aha, no takze musis

Reagovat
Zaschrona

A to mi jako chces rict, ze ta naprosto bidna hra ManU proti top tymum nema co delat s osobou Moyese?

Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

aby bylo jasno "naprosto bidna" CFC sme herně přejeli, AFC porazili, City přejeli nás, s tottenhamem to je smůla, vás sme přehráli, NU byli lepší, ale měli sme kopat penatlu...

Reagovat
Zaschrona

Chelsea prijela betonovat, Liverpool vas porazil zaslouzene, City vas prejelo, s Arsenalem to bylo vyrovnane a meli jste trochu toho potrebneho stesti, na Tottenhamu si zaslouzili vyhrat spis Spurs, s nama jste meli trochu smulu, ale o tolik lepsi jste zase nebyli. Zadna prehlidka to ani nahodou neni a co je nejhorsi, Moyes alespon bodove, minimalne prozatim, pokracuje ve svem trendu od nas.

Reagovat
Tomekcz

to sou centry uplne na bliti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

fuck

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
Tomekcz

moyes ven

Reagovat
GarethBaleCZ

Christiaaaaaaaaaan

Reagovat
Whitemedia

a MAAAAAAANCHESTER

Reagovat
niflheim

Naprosto zaslouženě.

Reagovat
Side

to je obrana To byli na párku nebo co?

Reagovat
Ligter

Ok, další půl rok se budou trénovat centry.

Reagovat
Ángel di María 22

Goooool, nazdar Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

ERIKSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

Reagovat
Darren Fletcher

je to pica co hrame, tak nam treba

Reagovat
FUnk

erikseeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
Miguel19

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
pajamu

Tak na tohle se můžu vysrat.

Reagovat
vodka

LOOOOOOOOOOOL

Reagovat
smazaný uživatel

deGea

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Evra nafetovany, alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Lennon vo forme je proste fantasticky. Krasny brejk. Super futbal. KIKO ERIKSEEEEN

Reagovat
Miguel19

Valencia

Reagovat
smazaný uživatel

Útok na titul ze zálohy?

Reagovat
C0br

Danny

Reagovat
Tomekcz

OMG kokoti to brzo kdyz si nechaj dat druhej gol

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou volove

Reagovat
smazaný uživatel

Dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnny A rychle dalšího

Reagovat
Tomekcz

stejny jak minulou sezonu za SAFA kdy tekli 2:0 a hned snizili a pak zas Spurs dali na 3:1

Reagovat
niflheim

Dannyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Reagovat
pajamu

Omg.

Reagovat
Dawon

Valencia Jezismarja bud tam stavej fabia, nebo kup ofenzivne schopnou nahradu za RB, ale NESTAVEJ tam stopery a kridla!!! celou zkurvenou sezonu do prdele moje nervy fakt

Reagovat
I am Mancunian

WEEEEEEEEEEEEEEELBZ

Reagovat
Ligter

Obrat, obrat!

Reagovat
smazaný uživatel

WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELBZ COME OOOOOOOOON

Reagovat
vodka

DANNY

Reagovat
vodka

a Januzaj neuvěřitelný balon

Reagovat
smazaný uživatel

nj, classic spurs

Reagovat
smazaný uživatel

omg

Reagovat
niflheim

No jo kurva, lehni si na zem.

Reagovat
Ronaldo.com

Jo sakra jeste dva, jinak valencia je tam fakt úplně na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

DANNYYYYYYYYYYY

Reagovat
Tomekcz

opicu uz odnesli tak jedem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Side

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

Oblíbené kluby - hlavní

Chelsea FC (ENG)

Manchester City (ENG)

Paris Saint-Germain (FRA)

Reagovat
smazaný uživatel

nenechaj sa osalit, je to miestny maskot United

Reagovat
smazaný uživatel

BAN

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Ty rasistické pindy tady mají tak z 90% fans čukotky co?

Reagovat
smazaný uživatel

toto moze prist niekomu aj vtipne?

Reagovat
niflheim

Snad to není nic vážnýho.

Reagovat
GarethBaleCZ

Jak se dá udělat z klidného zápasu drama.. Dostanem ani ne minutu po gólu gól na 2:1, zraní se Adebayor a to nejhorší, nahradí ho Chadli

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

chudak Ade, hral fakt dobre

Reagovat
smazaný uživatel

kolko sa toho moze za minutu pojebat... dostaneme gol, zrani sa money a na ihrisko ide chadli

Reagovat
Ligter

(v kontextu příspěvku od GaretBaleCZ)

Reagovat
Tomekcz

Adnan skoda

Reagovat
I am Mancunian

Wazza to tam krasne rozdava

Reagovat
smazaný uživatel

to mám v prdeli, nech robí body do fanty, lebo poletí.

Reagovat
Darren Fletcher

no oki zacina to vyzerat ako futbal, adnan da gol a vidim to na otocku nakoniec, v suchom triku. ale nebolo to pekne hodinu

Reagovat
smazaný uživatel

ved Chicha

Reagovat
smazaný uživatel

bozeeeeeeee Javier

Reagovat
Tomekcz

kuaaaaaaaaaaaa jakto ze nikdo nezakoncial Chicha a welbeck co delaj dpc

Reagovat
I am Mancunian

Chica je hrozny

Reagovat
niflheim

Javi ale zpracuj ten míč taky někdy kurva

Reagovat
C0br

Javier první dotek jak Wazza na špatnej den

Reagovat
vodka

to tam proste nespadne...

Reagovat
Ligter

vyrovná Januzaj, otočí Welbz

Reagovat
smazaný uživatel

ale Javier spametaaj sa uz kurva

Reagovat
smazaný uživatel

Januzaj

Reagovat
Miguel19

To nemůžou vydržet...Januzaj si z nich dělá trhací kalendář

Reagovat
stas87

ako vlastne welbecka odstavili od tej lopty?tma to trosku zavanalo faulom nie ci?

Reagovat
Tomekcz

staci kdyby sme nemeli obranu jak na drogach tak v klidu vyhrajem ale kdyz nic neubrani

Reagovat
vodka

dammit, moc nevěřím, že se podaří otočit, na to už bylo až moc smůly...

Reagovat
SunFells

Tak Webb dneska kombinuje se Spurs, aha

Reagovat
smazaný uživatel

skokan

Reagovat
I am Mancunian

stred kagawa rooney ?

Reagovat
smazaný uživatel

stred Rooney-Kagawa

Reagovat
vodka

Moyes výborné střídání

Reagovat
Mihi

https://vine.co/v/hVjtav3D6bu

Je mi ho strašne ľúto

Reagovat
smazaný uživatel

Už nebude dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne je najviac ľúto, že ho nemáme kam dať. Hneď by som ho bral.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Co se dneska stalo? Nesledoval sem to.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tomekcz

penalta WEB ty cu loris zas bezi ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
C0br

Webb ještě se na to předkloní a pak to nepískne

Reagovat
smazaný uživatel

ten Lloris je strašidelný s týmto vybiehaním, normálne začínam prehodnocovať svoj názor naňho.

Reagovat
Bayern +

Aspoň, že v závere všetko odčiňuje a čaruje.

Reagovat
Arbiter

já nevím, nechtěl bych mít v bráně brankaře, který může takovým chováním zaříznout tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

to co bolo toto

Reagovat
smazaný uživatel

januzaj

Reagovat
SunFells

Januzaj zas simuloval?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomekcz

loris mic nikde a zajede do nej webb nas zase zariznul

Reagovat
nani92

No Fergie, no penalty

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Bayern +

Zapol som to v 86. minúte a za dve minúty tri skoky Preplieskať je málo...

Reagovat
vodka

Webb

Reagovat
Swarley

jasná pentle no

Reagovat
stas87

ferguson platil webbovi vcas a moyes asi meska..inak by to fukol nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Webb přešel pod Chelsea

Reagovat
stas87

dezerter na sibenicu

Reagovat
smazaný uživatel

no, poďme, nech je remízka

Reagovat
Tomekcz

to je konec zas se nam nic neodrazi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
vodka

omg

Reagovat
C0br

Moyes time

Reagovat
Usty

Young si nic jinýho než takovej zářez nezaslouží, za to jak se prezentuje

Reagovat
smazaný uživatel

zarez? vzdyt se ho prakticky ani nedotknul..

Reagovat
Usty

na penaltu to bylo

Reagovat
smazaný uživatel

Ani v tom nejbujnejsim snu a to si nemuzou myslet ani fanousci MU.

Reagovat
pajamu

Reagovat
I am Mancunian

hlavne Oscarove divadlo proti swansea bolo na penaltu

Reagovat
Svatej

co to s tím má zas společnýho proboha ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo to asi tak tisickrat vic na penaltu, nez tohle Youngovo divadlo

Reagovat
I am Mancunian

ani jedno nebola penalta, sa spamataj

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

Fakt čukotkári majú najstupídnejších fans tuna (česť žiarivým výnimkam)

Reagovat
Minister

Reagovat
Dawon

Penalta na Oscara byla jasna a tohle ani v nejbludnejsim snu...co ty beres za drogy prosimte?

Reagovat
vladis271

to si ty čo dneska obhajoval penaltu na Oscara?

Reagovat
stas87

lloris siel nohami napred,jednu skrcil a druhou younga zasiahol,ten stihol poslat loptu na branku,ku kontaktu doslo a mal to odpiskat..ale pokracuj

Reagovat
smazaný uživatel

Sel nohamu napred, ale nikoho netrefil, takze doporucuji dobryho ocare

Reagovat
stas87

hele fakt nie..teraz som to videl znova,lloris jednou nohou(ktorou chcel loptu trafit)evidentne zasiahol younga,ten padal a nemohol sa mu tak vyhnut...jasna penalta

Reagovat
smazaný uživatel

to je tlak!

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se mi vždycky líbilo na MU, oni když musí tak dokážou udělat strašnej kolotoč

Reagovat
smazaný uživatel

Dříve to byla centrifuga, teď jsou to labuťě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

to je fakt v pici, ta brana je zakleta...

Reagovat
smazaný uživatel

tak najprv +2 a potom +5 ?

Reagovat
smazaný uživatel

until we score???

Reagovat
smazaný uživatel

*twice

Reagovat
Swarley

já už nevím

Reagovat
Usty

Rooney

Reagovat
niflheim

My jsme fakt zakletí proti Spurs v poslední době.

Reagovat
smazaný uživatel

Rose

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
vodka

no jebat, nezasloužená prohra, Chirices MOTM o 5 parníků...

Reagovat
smazaný uživatel

Chiriches, Lennon a Ade

Reagovat
smazaný uživatel

ty už máš koniec?

Reagovat
niflheim

Góly jsme si zasloužili dostat, ale minimálně jsme mohli remizovat. Rozhodla naše bezzubost.

Reagovat
smazaný uživatel

Kane

Reagovat
Arbiter

4 - Manchester United have received four yellow cards for simulation in the PL this season, twice as many as any other club. Tumble.

Reagovat
Tomekcz

LM je pryc

Reagovat
smazaný uživatel

prestaň fandiť a máš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

YAHOOOO

Reagovat
Bayern +

Juchachá!

Reagovat
smazaný uživatel

Smolná prohra. Nám by to tam snad nepadlo ani kdyby Webb nastavil až do zítřka.

Reagovat
I am Mancunian

stale je to o tom istom, doma proste nevieme zuzitkovat ten tlak

Reagovat
smazaný uživatel

jaky tlak?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

nabuduci si pusti zapas a uvidis

Reagovat
smazaný uživatel

videl som len pokusy o dive a bezmocné centre zo štandartiek...okrem chicharita nikto llorisa vážne neohrozil

Reagovat
I am Mancunian

uz sme si tu zvykli, ze ty si "zvlastny"

Reagovat
smazaný uživatel

originálne ako kiwwiho pravá ruka...nemáš čo povedať

Reagovat
I am Mancunian

tebe nemam, lebo si hlupy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Na hovno, co si budeme vymlouvat.

Reagovat
C0br

To je prostě pořád ta stejná písnička. Bezzubej útok neschopnej cokoliv dotáhnout a obrana jak ementál proti které stačí zaútočit dvakrát za zápas, aby dvakrát inkasovala

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Ángel di María 22

Skvěle Spurs

Reagovat
13

Huráááááááááá, v suchym triku

Reagovat
fenixLFC

remiza by bola lepsia..ale aj tak

Reagovat
13

nebyla, prohra united potěší uplně proti komukoliv.

Reagovat
Svatej

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
FUnk

webb dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes ho vyškrtnul z výplatní pásky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

suchý triko

Reagovat
stiflerovamama

nuz, po dvoch nahodnych vyhral to muselo prist

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes je skvelej, takovymu trenerovi ManU to proste nejde neprat. Fantasticka prace.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hra už je fajn, a navíc v poslední době parádně střídá, to u Fergieho nebývalo. Teďka to chce ještě doladit maličkosti, aby si to sedlo.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne na norwichu som si to ako nesranný užíval

Reagovat
stas87

len ci si nebol posrany

Reagovat
smazaný uživatel

pri welbeckovom zakončení

Reagovat
SunFells

Ale čí? Není to váš člověk?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele