Premier League - preview 16. kola

13.12.2016, 09:03, aktualizováno 14.12.2016, 08:24
Previews
Středeční program nabízí hned osm zápasů. Zaváhání Arsenalu bude chtít využít Chelsea, kterou čeká utkání se Sunderlandem. Bodové ztráty Gunners může využít i Liverpool, jenž se představí na půdě Middlesbrough. Man City si to rozdá s Watfordem, zatímco městský rivalové United pro změnu poměří síly s Crystal Palace. Tottenham přivítá Hull, West Ham potřebuje zabrat proti Burnley. Stoke hostí Southampton, zatímco Swansea čeká utkání na hřišti West Bromu...
Sunderland AFC - Chelsea FC  (středa 20:45)
Tohle by mohl být začátek trháku. Vložená kola jsou v Premier League oblíbenou tradicí, avšak víc než kdy jindy jsme v nich svědky překvapení. Arsenal včera nestačil na Everton a před Chelsea se otevírá šance odskočit v čele tabulky už na šest bodů! Zápas posledního s prvním svede ke Conteho svěřencům Sunderland. Podaří se lídrovi ligy prodloužit svou vítěznou sérii už na deset utkání?

Než Black Cats budete pasovat do pozice jasného outsidera, vzpomeňte na poslední výjezdy Chelsea na Stadium of Light. Letos v květnu vyhrál Sunderland 3:2, což lze ještě přisoudit tristní formě Blues v minulém ročníku. Jenže i o rok předtím tehdy ještě neporažený Mourinhův stroj na severu Anglie neuspěl, když uhrál pouze bezgólovou remízu.

K tomu připočtěme ještě triumf Mackems před třemi roky ve čtvrtfinále ligového poháru a o zápletku je postaráno. Chelsea to zkrátka poslední roky na Sunderlandu neumí a s klesající tendencí jejich výkonů bychom se klidně mohli dočkat překvapení. Proti WBA se na tři body zatraceně natrápila a vysvobodit ji musel fantastický Diego Costa.

Samozřejmě, i tak hraje forma jednoznačně do karet Chelsea. Devět zápasů v řadě bez ztráty bodu, to v Premier League nebylo dva a půl roku od jízdy Liverpoolu pod Suárezem a Sturridgem. Otázka zní, jak dlouho tohle může vydržet. Vzpomenul jsem duel s West Bromwichem, nicméně i předchozí klání s Manchesterem City a Tottenhamem měly k ideálu daleko. Blues se potřebují zlepšit hlavně v prvním poločase.

Vaše problémy na mou hlavu, říkají si jistě v Sunderlandu. Tým Davida Moyese je poslední, a to i přesto, že z posledních pěti zápasů hned třikrát vyhrál. Jeden z nejtragičtějších vstupů v historii Premier League umazávají Defoe, Anichebe, Pickford a spol. až v posledních týdnech, kdy konečně hrají dobrý fotbal. Tedy až do soboty, kdy vybouchli ve Swansea 0:3.

V tomto utkání se navíc vykartoval záložník Didier N’Dong, jediná nová absence v týmu Sunderlandu. Nešťastník Duncan Watmore má však kvůli přetrhaným vazům v koleni úplně po sezóně, což je velký zásah do fungujícího systému Black Cats. Chelsea pak vedle marodů Terryho, Mikela a Oscara nově přišla i o Edena Hazarda, který do Sunderlandu vůbec neodcestoval.
Sunderland AFC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Jones, Djilobodji, Koné, Van Aanholt - Larsson, Kirchhoff, Denayer, Pienaar - Defoe, Anichebe
Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Courtois - Azpilicueta, Luiz, Cahill - Moses, Kanté, Matić, Alonso - Willian, Diego Costa, Pedro
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 8.00 - 4.75 - 1.45
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
West Ham United - Burnley FC  (středa 20:45)
West Ham jakž takž dokázal odčinit debakl s Arsenalem na půdě Liverpoolu a v cestě na vzestupu mu ve středu nestojí žádná velká překážka. Burnley je letos vítaným hostem na každém stadionu a na staré působiště londýnského celku nevzpomíná zrovna v nejlepším.

V Upton Parku totiž Clarets vyhráli jediné z minulých jedenácti návštěv a s letošní bilancí pouhého bodu a jedné vstřelené branky se nezdá, že by se Olympic Stadium měl stát místem nového, lepšího začátku. Ony i další cesty do Londýna nikdy v Premier League mnoho radosti nepřinesly, z dvanácti pokusů získali pouze dvě remízy a síť soupeře rozvlnili jen šestkrát.

Možná by se tak fanoušci Burnley spokojili i s výsledkem z premiérového prvoligového setkání, kdy se za tragického skóre 5:0 nadechli hosté alespoň na zjemnění porážky třemi zásahy. A nezlobili by se jistě ani domácí. Ti se musí svým fanouškům revanšovat za "bůra" z derby a od konce října tu prvně slavit vítězství.

Stále ještě Bilićův tým trpí stejně jako jeho nejbližší soupeř gólovou impotencí, hůře se na vlastním pažitu projevuje jen nováček z Middlesbrough, který však alespoň drží střelecky zkrátka i hosty. To West Ham prožívá v defenzívě zatím nejhorší působení od počátku Premier League. Sám lodivod si pak na tiskové konferenci oddychl, že je takřka měsíční těžký los za ním a optimistky vyhlíží domácí týden, kdy se tu po Burnley představí Hull City.

Zpět v sestavě se navíc zřejmě objeví Cheikhou Kouyate a fit by mohl být i Andy Carroll, zatímco Zazu na hřiště stále nepustí zraněné koleno. V dresu hostů by se do základní jedenáctky mohli vrátit Barnes s Grayem, jejichž výkon po nástupu z lavičky ocenil Sean Dyche. Johann Berg Gudmundsson si pak zřejmě počká až na víkendové klání.
West Ham United - pravděpodobná sestava:
Randolph - Kouyaté, Reid, Ogbonna, Ayew, Noble, Obiang, Cresswell, Lanzini, Payet, Antonio
Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Heaton - Lowton, Keane, Mee, Ward, Arfield, Marney, Gray, Boyd, Hendrick, Vokes
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.70 - 3.90 - 5.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Middlesbrough FC - Liverpool FC  (středa 20:45)
Nejhorší s nejlepším se ve středu střetnou na stadionu Riverside. Propastných čtyřiadvacet vstřelených branek dělí Middlesbrough od Liverpoolu, který však prosinec začal tristně a musí se zamyslet nad svou defenzivní prací.

Vzpomínky na vzájemná setkání z minulé éry v Premier League má Boro, alespoň co se domácích zápasů týče, výtečné. Od porážky, které byl přítomen i Vladimír Šmicer, tu totiž Reds sedmkrát v řadě neslavili. Před dvěma lety si pak diváci užili parádní drama v ligovém poháru, které tehdy druholigový tým prohrál na penalty 13:14.

Letošní střelecké útrapy zatím Aitora Karanku nikterak nevyvádí z míry. "Důležitý je brankový rozdíl, a ten mezi námi a poslední trojicí je masivní," komentuje bídnou statistiku, která je na vlastní půdě v průměru dokonce pod gólem na zápas. Přesto však Middlesbrough vyhrál dvě z posledních třech domácích střetnutí a těsná porážka s Chelsea jen potvrdila dobrou průpravu proti výrazným favoritům, když si bod přivezl ze stadionů Arsenalu, Manchesteru City či Leicesteru.

"Měli jsme dva zápasy, které jsme měli vyhrát, ale nevyhráli. To nás stálo pět bodů, ale je to naše chyba, pojďme dál. Vezmeme dobré věci a vyřešíme ty ne tak dobré," vypořádává se po svém Jürgen Klopp s neúspěšným začátkem měsíce. Ten se musí vyrovnat i s kritikou defenzivní práce jeho týmu, který pod ním z třiadvaceti ligových výjezdů udržel jen čtyři čistá konta. Odpovědí má být letošních 37 vstřelených gólů a po patnácti kolech více zužitkovaných standardních situací než za celou předešlou sezónu.

V Liverpoolu dva roky neznámou formou se přitom pyšní Divock Origi, jenž se trefil ve čtyřech soutěžních zápasech po sobě a v nejlepším možném smyslu si užívá pobyt v základní sestavě. Do té by se rádi vrátili také s Can s Lovrenem, jejich schopnost hrát však stále stojí na posouzení lékařů. Podobně je na tom v dresu domácích Negredo a Friend, jistě pak stále nenastoupí Gaston Ramirez.
Middlesbrough FC - pravděpodobná sestava:
Valdés - Barragán, Chambers, Gibson, Fabio, Clyaton, Traoré, Forshaw, De Roon, Fischer, Rhodes
Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Karius - Clyne, Matip, Lovren, Milner, Wijnaldum, Henderson, Lallana, Mané, Origi, Firmino
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 6.00 - 4.00 - 1.65
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
West Bromwich Albion - Swansea City  (středa 21:00)
Vložené šestnácté kolo anglické nejvyšší soutěže pokračuje středečním programem, během nějž se mimo jiné utkají West Bromwich Albion se Swansea. Lépe do tohoto střetnutí vstupují domácí Baggies, kterým se v první polovině ligového ročníku daří snad až nad očekávání, o čemž svědčí výtečná osmá příčka po patnácti odehraných zápasech. To Swans se sice stále nevymanili ze sestupového pásma, avšak suverénní výhra nad obdobně tápajícím Sunderlandem je alespoň katapultovala z posledního místa na příčku osmnáctou.

Manažer West Bromwiche Tony Pulis na předzápasové tiskové konferenci nešetřil chválou na svého protějška Boba Bradleyho, jenž v průběhu sezony nahradil na lavičce Swansea Francesca Guidolina. "Setkal jsem se s Bobem jen jednou ve Skandinávii, kdy jsme spolu stihli prohodit pár slov. Připadal mi jako velmi vyrovnaná osobnost, která fotbalu rozumí. Má toho už za sebou odtrénováno dost jak v Americe, tak i v zahraničí. Je to pro něj všechno ohromná zkušenost a jsem si jistý, že se své současné výzvy chopí s nadšením."

Jestli je Bradleyho úspěšnost ve velšském klubu na něčem závislá, tak na Gylfim Sigurdssonovi. Islandský ofenzivní záložník v posledních kolech táhne Swans na svých bedrech tak suverénním způsobem, až v klubu panují obavy o jeho možný odchod během zimního přestupového období. "Gylfi je naprosto výjimečný. Jsem si jistý, že si jej už všimla celá řada klubů, ale z našeho pohledu je jasné, že jej považujeme za klíčovou součást naší cesty kupředu," hlásí Bradley.

"Pevně věříme, že bude součástí našeho týmu také v druhé polovině sezony, a i dalších letech. Když se podíváte okolo, ve fotbale se leckdy dějí šílené věci, ale nemá cenu se na toto téma více bavit," pokračoval vůbec první kouč Premier league původem ze Spojených států amerických, který se dále vyjádřil ke svému středečnímu soupeři. "West Brom je kvalitní tým, který stojí na pevných základech. Tonyho týmy vždycky hrají přímočarý, fyzický fotbal a jen těžko se porážejí. Obzvláště působivá je jejich organizace a vyrovnanost výkonů v každém zápase."
West Bromwich Albion - pravděpodobná sestava:
Foster - Nyom, McAuley, Evans, Galloway - Fletcher, Yacob - Brunt, Morrison, Phillips - Rondón
Swansea City - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Naughton, Mawson, Amat, Taylor - Britton, Fulton - Routledge, Sigurdsson, Montero - Llorente
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.05 - 3.40 - 4.10
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Crystal Palace - Manchester United  (středa 21:00)
Manchester United už měsíc a půl nenašel v Premiere league přemožitele a o prodloužení série se pokusí v londýnském Selhurst Parku, který je domovinou aktuálně patnáctého Crystalu Palace.

Tým manažera Alana Pardewa se nebývalé rozstřílel, za poslední tři utkání rozvlnil síť soupeřů hned desetkrát! Nicméně proti Swansea (4:5) čtyři góly na výhru nestačily a vlastně ani tři v posledním ligovém zápase na půdě Hullu (3:3). Jedinou výhru za období říjen, listopad, prosinec si Crystal Palace připsal proti Southamptonu, což je velmi málo. The Glaziers tak dělí od sestupových pozicích jen tři body! V tomto kole přivítají v Selhurst Parku neoblíbený Manchester United.

Vypadá to, že se hosté začínají dostávat do zajímavé formy. Potvrdili to nejen postupem do další fáze Evropské ligy, ale především výhrou na Old Trafford proti Tottenhamu. V tabulce je ale Manchester pořád až šestý a na čtvrté místo, které zaručuje Play-off Ligy mistrů ztrácí šest bodů. To není zas tak mnoho, rozhodně ne na Anglii a už vůbec ne před dlouho očekávaným "Boxing day". V souvislosti s tím si nejen příznvci United dělají starosti, zdali se stihne uzdravit Henrik Michtarjan.

"Doufejme, že Mchitarijan bude moci hrát na Vánoce. Věříme, že je to možné, když jsem ho viděl na nosítkách, myslel jsem si, že to bude horší. Když jsem to pak viděl v televizi, měl jsem trochu strach, ale ne. Je to jedno, protože nám bude chybět v jeho nejlepším období," litoval nad ztrátou arménského záložníka trenér José Mourinho. Jenom pro připomenutí, Mchitarjan byl jeden ze střelců ve vítězném zápase se Zarjou Luhansk a naposledy rozhodl šlágr s Tottenhamem, který United vyhráli 1:0.

Manchester s Crystalem neprohrává, jediná výjimka se udála v listopadu 2011, kdy v rámci ligového poháru zvítězil Crystal Palace až po prodloužení. V minulém roce domácí nedokázali Rudým ďáblům vstřelit ani gól a když už se to povedlo, jako ve finále FA Cupu, na vítězství to beztak nestačilo, v prodloužení rozhodl Jesse Lingard.

Domácí se musejí vypořádat s řadou absenci. Na marodce zůstávají Pape Souaré, Jonathan Benteke, Wickham, Mandanda, Rémy a Tomkins. Aby toho nebylo málo, tak karetní trest do hry nepustí Puncheona. Na druhé straně barikády už šla řeč o Michitarjanovi, není to však jediný problém, který musí portugalský kouč řešit. Do defenzívy bude scházet stoper Smalling i krajní beci Valencia a Shaw.
Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Kelly, Dann, Delaney, Ward - Ledley, McArthur - Townsend, Cabaye, Zaha - Benteke
Manchester United - pravděpodobná sestava:
De Gea - Young, Bailly, Jones, Darmian - Herrera, Carrick - Lingard, Pogba, Martial - Ibrahimovič
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 5.50 - 3.90 - 1.70
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Manchester City - Watford FC  (středa 21:00)
Další zaváhání již zkrátka nepřichází v úvahu. Manchester City byl již před sezonou považován za hlavního adepta na zisk ligového titulu, což ještě podpořilo deset výher Citizens z prvních deseti zápasů napříč všemi soutěžemi, avšak z následných patnácti dalších již družina Pepa Guardioly zvítězila pouze čtyřikrát. Ještě přitížit svému favorizovanému soupeři přijíždí na Etihad Stadium Watford, který může v Manchesteru podat uvolněný výkon bez přílišného respektu, neboť se v tabulce těší skvělému umístění v podobě sedmé příčky.

Po nedávných tvrdých prohrách s Chelsea (3:1) a obzvláště v neděli s Leicesterem (4:2) se Pep Guardiola ocitl po silnou palbou kritiky, kterou sice španělský kouč chápe, ovšem slevit ze svých představ o herním pojetí Manchesteru přesto nehodlá. "Musím uznat, že výsledky za poslední měsíc nevyšly podle představ. Nevyhráli jsme doma už čtyři zápasy v řadě a dali v nich jen čtyři góly. Připouštím, že jsme si nevedli dobře. Ale receptem je zlepšit to, v co věřím, a ne to změnit."

"Respektuji názory bývalých hráčů, médií i fanoušků, protože jsme nevyhráli, ale přeji si a doufám, že ještě dostanu o trochu více času," pokračoval Guardiola na svou obranu. "Dlouhodobé projekty ve fotbale neexistují. Dnes musíte okamžitě vyhrát, a pokud to nedokážete, jste hned v problémech a brzy funkce přejde na někoho dalšího, protože se musí vyhrávat. Ale my budeme hrát i nadále tak, jak chci, třeba i s chybami. Klíčem k vítězství je tyto chyby co nejvíce omezit, ovšem já zkrátka věřím ve svůj herní styl a omlouvám se, ale změnit jej nemůžu."

Obdobně černé období zatím Guardiola za svou manažerskou kariéru ani nepamatuje, přesto se španělský kouč za nic neschovává. "Jsem tady, abych hráčům pomohl vyvarovat se dalších chyb. Jestli si někdo zaslouží být obviňován, tak jsem to já. Nyní zpytuji svědomí, co musím udělat ke zlepšení, aniž bych naši hru měnil, byť je nutno se přizpůsobit místním zvyklostem," přiznává manažer Manchesteru City, že adaptace na anglický fotbal mu přece jen dělá jisté potíže. "Myslel jsem, že mi to zabere méně času. Asi to potrvá o něco déle, ale jsem si jist, že na to dojde."

Jedním z fotbalových stereotypů je výkonnostní propad nováčka ve své druhé prvoligové sezoně. To ovšem (alespoň prozatím) důrazně popírá Watford, který si již letos připsal kupříkladu skalp Manchesteru United a do šestnáctého kola vstupuje jako sedmý nejlepší tým Premier league. Naposledy družina Waltera Mazzarriho vyzrála na Everton a s jednadvaceti body na kontě dokonce dýchá na záda Manchesteru United, přesto se však italský manažer nehodlá nechat unést.

"Musíme se i nadále zlepšovat, stále platí, že naším hlavním cílem je udržet se v Premier league," drží se Mazzarri obdobné mantry jako jeho krajan Claudio Ranieri během loňské senzační cesty Leicesteru až za titulem. "Vůbec se nemusíme dívat na tabulku, je naopak lepší, když jí nikdo nevěnuje pozornost."

Největším zjevením ve hře Hornets je během posledních kol útočník Stefano Okaka, který se po letním příchodu z Anderlechtu konečně uzdravil ze svalových potíží a ve zmíněném zápase s Evertonem hned vsítil dva góly. "Znám jej už dlouhá léta, když hrál ještě v Itálii," vzpomíná Mazzarri. "Je to hráč pro Premier league jako stvořený - skvěle fyzicky, ale také technicky vybavený a vůči svým spoluhráčům je navíc velice nesobecký. Jsem si jistý, že bude mít na naši hru velký dopad."
Manchester City - pravděpodobná sestava:
Bravo - Sagna, Stones, Otamendi, Clichy - Fernando - Sterling, De Bruyen, Touré, Nolito - Iheanacho
Watford FC - pravděpodobná sestava:
Gomes - Janmaat, Prödl, Britos, Holebas - Capoue, Behrami, Pereyra - Amrabat, Deeney, Okaka
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.29 - 6.00 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stoke City - Southampton FC  (středa 21:00)
Aréna ve Stoke-on-Trent není takovou pevností, jako za dob Britannia Stadium. Stoke City na nově nazvaném bet365 Stadium vyhrálo jen tři ze sedmi utkání a ve vloženém kole se chce fanouškům plně revanšovat. Totéž má ale v plánu Southampton, který před vlastními tribunami ostudně vypadl z Evropské ligy po remíze s Hapoelem Beer-Sheva...

Saints přitom mohli zažít zcela idylický podzim. Před dvěma týdny postoupili přes Arsenal do semifinále ligového poháru a ani v Premier League to není žádná tragédie. Na šestý Manchester United ztrácí jenom čtyři body. Jenže kolaps na evropských kolbištích vnáší na sezónu Southamptonu smutnou šeď.

Svěřenci Clauda Puela se trápí hlavně v ofenzivě. Jedině Middlesbrough nastřílel méně branek než Southampton - tomu se navíc už sedm zápasů v řadě nepodařilo dát víc než jediný gól. Teď se navíc zranil útočník Charlie Austin, který bude mimo hru minimálně čtvrt roku.

Obranu Stoke tak logicky neohrozí. Potters se v tabulce nachází těsně pod Saints a v přímém souboji tak mohou soupeře přeskočit. Vděčí za tom výrazně zlepšené formě v posledních dvou měsících, kterou započal střelecky mimořádně aktivní Joe Allen. Mark Hughes, jenž odkoučuje jubilejní čtyřstý duel v Premier League, mezitím stihl změnit rozestavení na oblíbené 3-4-3, kde se o ofenzivu starají také Shaqiri s Arnautovićem.

Doplnit by je mohl i Jon Walters, pokud se stihne zotavit z drobného zranění. Otazníky visí i nad stopery Ryanem Shawcrossem a Marcem Muniesou, z nichž patrně do utkání zasáhne jen jeden. Nejistota panuje i u dalšího beka Glena Johnsona.
Stoke City - pravděpodobná sestava:
Grant - Johnson, Muniesa (Shawcross), Martins Indi - Diouf, Adam, Imbula, Pieters - Shaqiri, Allen - Arnautović
Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Forster - Cédric, Fonte, Van Dijk, Bertrand - Hojbjerg, Romeu, Davis - Redmond, Long, Boufal
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 3.30 - 3.30 - 2.38
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tottenham Hotspur - Hull City  (středa 21:00)
Tottenham o víkendu na Old Trafford utrpěl teprve druhou porážku v sezoně, teď má ale na papíře ideální příležitost vrátit se na vítěznou vlnu a taky vyvrátit plno kritických hlasů, které cílí na občasnou neschopnost Spurs rozevřít zalezlou defenzívu soupeře. Hull totiž na White Hart Lane asi těžko přijede zběsile útočit...

Právě kvůli příliš bezzubé ofenzívě již Spurs zčásti uhráli poměrně velké množství remíz (šest) a proti Hullu se stejnému osudu rozhodně budou chtít vyvarovat. A Tigers by pro to skutečně mohli být dokonalými soky - na předešlých pěti výjezdech totiž inkasovali závratných 16 gólů a může se jim nyní stát, že vyrovnají nechvalný klubový rekord o šesti venkovních prohrách v řadě.

Tottenham zahájil sezonu dvanácti úvodními koly bez porážky, teď ale dvakrát podlehl dvěma rivalům na širším čele tabulky, a proto potřebuje alespoň navázat na tradici sbírání bodů proti slabším soupeřům. Na White Hart Lane domácí v průměru střílí dva góly na ligový zápas, přičemž v sedmi vystoupeních obdrželi jenom čtyři branky, takže na dominanci proti Hullu bezesporu je zaděláno.

Harry Kane vsítil rovnou pět gólů v posledních třech duelech před vlastními diváky a ve skvostné formě bude muset být i nyní, protože ho nijak nepodpoří zraněný Vincent Janssen. Ještě větší ztrátou bude Mousa Dembélé, který si proti Manchesteru United poranil chodidlo.

Mike Phelan dlouhodobě nemůže počítat s Willem Keanem a Abelem Hernándezem, jinak ale nemusí polykat žádné nové hořké pilulky. Nasadit navíc může celou řadu bývalých hráčů Tottenhamu v čele s Ryanem Masonem, Jakem Livermorem a kapitánem Michaelem Dawsonem.
Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose - Wanyama, Winks - Eriksen, Alli, Son - Kane
Hull City - pravděpodobná sestava:
Marshall - Maguire, Davies, Dawson - Elmohamady, Livermore, Clucas, Mason, Robertson - Snodgrass - Diomandé
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.22 - 7.00 - 15.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AFC Bournemouth - Leicester City  (úterý 20:45)
Poměrně velká dávka rozčarování po posledním víkendu opět vyzařovala z Eddieho Howea. Ten sice ocenil pár aspektů výkonu svého týmu, nemohl se však pozastavit nad jeho tendencí fungovat dobře pouze v nepříznivé situaci. A že se v takové poloze Cherries nedávno nachází častěji, než by bylo zdrávo...

Mladý manažer se rozčiloval především nad neschopností svých svěřenců eliminovat zbraně Burnley, na které se přitom při společných poradách společně upozorňovali, a kdo by se Howeovi ve finále divil: výsledkem je už třetí utkání v řadě, kdy Bournemouth inkasoval tři branky. Z posledních šesti kol celkově Cherries čtyřikrát odcházeli poraženi a na první sestupovou pozici živí náskok šesti bodů.

Ani Leicester potom na podzim obecně není žádným univerzálně veselým místem, v lize dokonce ani zdaleka, ale sobota jako by na tom naprosto vše změnila. Právě tehdy jako by se Foxes poprvé v sezoně projevili jako ten smrtící hurikán z mistrovské sezony. Jamie Vardy po dlouhé sérii bez střely mezi tři tyče rázem vykouzlil svůj první hattrick. A Riyad Mahrez je čerstvě povzbuzen v anketě BBC Africký hráč roku. Je tohle definitivní návrat do starých dobrých časů nebo jen další záblesk?

Skutečně, pokud nějaké utkání slibuje hodně branek, je to právě toto. O Bournemouthu už byla řeč, Leicester potom pro změnu inkasoval 18 gólů na sedmi výjezdech v tomto ročníku, což rovněž není vůbec málo. Pomoci by mu teoreticky mohl návrat jedničky Kaspera Schmeichela, kterému se zahojila zlomená ruka, potažmo napravený hříšník Danny Drinkwater, který chyběl hned třikrát v řadě.

U Bournemouthu není o čem hovořit, co se čerstvých marodů týče. O místo v základní sestavě se však určitě bude chtít poprat Jack Wilshere, který z ní nejprve nuceně vypadl proti Arsenalu a potom pouze střídal proti Burnley.
AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Boruc - Francis, Aké, Cook, Daniels - Gosling, Arter - Smith, Wilshere, King - Wilson
Leicester City - pravděpodobná sestava:
Zieler - Hernández, Huth, Morgan, Fuchs - Mahrez, King, Amartey, Albrighton - Slimani, Vardy
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.25 - 3.50 - 3.40
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Everton FC - Arsenal FC  (úterý 20:45)
Třináct bodů z prvních pěti kol, sedm bodů z následujících deseti. Everton sice stále sedí v první desítce, přesto je teď všeobecně považován za jeden z těch týmů, které se topí v hluboké krizi. Současné tápaní Toffees, které lze těžko vysvětlit, je pak v přímém kontrastu s dlouhou sérií neporazitelnosti jejich dnešního soupeře...

Kanonýři v lize nenašli přemožitele už čtrnáctkrát po sobě a od druhého kola bude výrazně litovat akorát ztráty s Middlesbrough, protože zbylé dvě remízy udělal se sobě rovnými - Tottenhamem a Manchesterem United. Venku potom Arsenal odolává dokonce ve všech soutěžích od březnového neúspěchu na Barceloně. Everton tedy vážně čeká oříšek z nejsložitějších.

Kam se poděla počáteční síla Evertonu pod Ronaldem Koemanem, to těžko říct, nicméně zápas s Watfordem místy nabízel vyloženě bezradnou podívanou a bod si Toffees vážně nezasloužili ani jeden. Nizozemský kouč bědoval, že jsou jeho svěřenci až příliš pasivní, a doopravdy co do kombinační hry Everton nepředvedl nic hodného top10. Navíc dvakrát školácky inkasoval po standardkách.

Pakliže Arsenal ve snaze usednout konečně na trůn nově spolupracuje s úspěšným psychologem, který dříve pracoval třeba s ragbyovými mistry světa, Everton by takovou pomoc užil zřejmě ještě víc. Evidentně mu brání nějaký zásadní blok, což koneckonců obecně platí i o jeho představeních proti Arsenalu - jediná výhra z 18 ligových pokusů se datuje do dubna 2014.

Nyní se Koeman proti dalšímu selhání téměř stoprocentně pokusí obrnit několika změnami. Experiment s Jamesem McCarthym jako tvořivým zataženým středopolařem krutě nevyšel, tentokrát už se jednoduše musí do základu vrátit Ross Barkley. O šanci se pak hlásí také Lennon či Valencia.

Arsene Wenger bude muset udělat jednu nucenou změnu na palčivém postu - stoperská dvojice Mustafi-Koscielny působila celkem sehraně, teď však byla zraněním prvního jmenovaného zhruba na tři týdny roztržena. Uvolněné místo nejspíš zalepí Gabriel. Svalové zranění krom Mustafiho na trávník nepustí ani Ramseyho.
Everton FC - pravděpodobná sestava:
Stekelenburg - Coleman, Williams, Jagielka, Baines - Barry, Gueyé - Lennon, Barkley, Mirallas - Lukaku
Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Čech - Bellerín, Gabriel, Koscielny, Monreal - Coquelin, Xhaka - Walcott, Özil, Iwobi (Oxlade-Chamberlain) - Sánchez
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.20 - 3.75 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Chelsea FC15121233:1137
2.Arsenal FC15104136:1534
3.Liverpool FC1594237:2031
4.Manchester City1593332:1930
5.Tottenham Hotspur1576224:1127
6.Manchester United1566320:1624
7.Watford FC1563621:2621
8.West Bromwich Albion1555520:1820
9.Everton FC1555519:1920
10.Southampton FC1555514:1520
11.Stoke City1554617:2219
12.AFC Bournemouth1553721:2518
13.Burnley FC1552815:2517
14.Leicester City1544721:2616
15.Crystal Palace1543827:2915
16.Middlesbrough FC1536613:1615
17.West Ham United1534817:3113
18.Swansea City1533919:3112
19.Hull City1533914:3212
20.Sunderland AFC15321014:2711

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1731)

Přidat komentář
Čenda

Hej..

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea hrozí odečet bodů hold je nikdo na ostrovech moc nemá rád.

Já DOPORUČUJI,ať zkusí klub přetáhnout do ruske ligy. Název budete mit podobny jako PL,nikdo vás nebude srat a Abramovic bude v teple domova. A nám fandům PL se uleví. Díky!

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Eve95

Ač Chelsea úplně ze srdce nesnášim, tak odpočet bodů je naprostá kravina... a tenhle komentář ještě větší

Reagovat
lenckoj

Proč kravina? Když už je trestali stopkama pro hráče, relativně vysokýma pokutama a stejně to nepomáhá, tak co s tím mají dělat? Stupňování trestu mi přijde jako celkem logický krok.

Reagovat
smazaný uživatel

skor by som to stupnoval dlhsimi stopkami a vacsimi pokutami

Reagovat
Greny

jenže i kdyby nejaké ty body strhly, tak to na Arsenal bude stačit

Reagovat
Svatej

Bodejť by ne, kdyz vám ukazujeme zada

Reagovat
iamek

. Naprosta kravina odecet bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

hold

Reagovat
smazaný uživatel

A co pracující? Ti započali pracující týden !!!

Reagovat
Manau

Minutu ticha za studenty v Čechách

Reagovat
smazaný uživatel

V Čechách?? A na Moravě a ve Slezsku maj studenti prázdniny bo co??

Reagovat
FUnk

Reagovat
SunFells

Pepíci sebestřední.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Přišel čas na odtržení

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
niflheim

Pořád lepší než Czechia.

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
niflheim

What? Vždyť ten název přímo srší trapností

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nám tak už dlouho v některých státech říkají, tak pořád neřeš blbosti.

Reagovat
Zaschrona

Cim je to trapne? Je to utvorene uplne stejne jako jine nazvy slovanskych zemi. Je to jen o zvyku. Rozhodne lepsi nez navrhy typu Czech, The Czechlands a podobne. Ja to sam pouzivam uz par let, je to praktictejsi nez the Czech Republic - kratsi, smysluplnejsi, jednoslovne.

Reagovat
TopinB

Já používám Bohemia Ale teda většina Britů používá Czechoslovakia

Reagovat
Zaschrona

Bohemia je prilis cechocentricke - navic je to oznaceni samotne zeme Cechy. A ja jsem rad, ze ziju v jednom state i s Moravakama a Slezanama.

Reagovat
TopinB

To je pravda no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Zadne prekvapeni by to nebylo, cela Praha a blizke okoli na ne dre.

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Jaký zápočtový týden?

Reagovat
smazaný uživatel

Takova pičovinka, kde pises testiky na abcdef a pak ti daji bodíky a reknou, prijd na zkousku nebo pal do pice

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ti nakonec na zkousce to "pal do pice" rekli stejne

Reagovat
Ritchie

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
raduinho

Reagovat
salami

jenomže to neplatí ani náhodou na všech školách, někde se to píše během semestru, někde vubec, někde i v lednu

Reagovat
Spalovač šancí

Na spoustě škol se již přes 10 let žádné zápočty nedělají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Co čučíš? S implementací ECTS rozdělení zakončení předmětů na zápočty a zkoušky skončilo.

Reagovat
blade115

Nic jako zápočet jsem ještě nedělal.

Reagovat
hitZor

Na VŠE to máme u každého předmětu totálně jinak, ale z nějakých 30ti jsme něco na způsob zápočtu měli snad jen ve dvou předmětech

Reagovat
lenckoj

co já bych dal za testové otázky na zápočtu

Reagovat
EXoRcIsT

je to hovadina naco mam robit zapocet a tak ist na skusku ked uz som ukazal ze vedomosti mam ked som ten zapocet vlastne spravil

Reagovat
Ritchie

na druhou stranu když nejsi dostatečně schopný abys udělal zápočet, tak zbytečně nezasereš termíny na zkoušce

Reagovat
kvasha16

tak ale na skusku sa zvacsa treba ucit vacsi rozsah uciva ako na zapocet

Reagovat
smazaný uživatel

asi aby sa vyhli takym trtkom co tam dojdu len opisovat aj ked to mozu aj pri zapoctoch.. ale to uz nedomysleli

Reagovat
smazaný uživatel

Mustafi-Koscielny působili CELKEM sehraně?? WTF dyt byli nej stoperi PL ... zasrané předsudky na EF

Reagovat
fantomas

Na to, že začal pracující týden, máš nák moc času.

Reagovat
SunFells

Jsi nikdy nepracoval?

Reagovat
fantomas

No on si žádal naší lítost, takže...

Reagovat
smazaný uživatel

net v praci

Reagovat
Rišty

pracující, či pracovní?

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

nej stoperi v galaxii minimálně

Reagovat
afc

Minimalne v PL to plati

Reagovat
mr.Silver

No porad maji co zlepsovat, hlavne teda Mustafi, ale je mlady a jeste se vypracuje. Dulezite je, ze jim to klape a jeste jsme s nimi v zaklade neprohrali

Uvidime, co Gabriel, ale celkem mu verim

Reagovat
FUnk

vlozene kolo PL

Reagovat
salami

náplast za reprepauzy

Reagovat
blade115

Pf, nějaký zápočty... Litujte nás, účastníky předtermínů!

Reagovat
Miguel19

včera 2 body ze 100

Reagovat
blade115

Hezký

Reagovat
Svatej

Takže o dva víc, než jsi předpokládal?

Reagovat
Miguel19

Jj Možná budou i 4

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

důležitých je 37

Reagovat
Wat

Škrtel

Reagovat
ZB 07

to ti závidím...

Reagovat
Usty

Reagovat
Taiger

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

to byl bod za jmeno a prijmeni, ne?

Reagovat
Miguel19

Nn, trefil jsem jednu kroužkovací otázku

Reagovat
blade115

Tohle tipování je beztak kouzelný. To mi připomnělo spolužáka z gymplu u maturity... Dělily ho asi dva body od úspěšného složení matiky, načež přišla otázka s třemi podotazkami a k nim se měly přiřadit odpovědi A-D. Tedy jedna odpověď byla navíc. Borec napsal všude C a přirozeně to byla ta jediná odpověď navíc...

Reagovat
mikelinos

Na to, že neudělal maturitu, tak měl dobře promyšlenou taktiku

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Sis to nemel davat ty blbe

Reagovat
blade115

Věnuj se radši svým vtipům na Chelsea, génie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, dneska zkouška z psychologie.

Reagovat
andrew96

Ty jo, celkem psycho

Reagovat
nani92

pri každodennej návšteve EF musí byť psychologia určitých jedincov brnkačka

Reagovat
Taiger

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Reagovat
Manik...

Reagovat
andrew96

Reagovat
Erdovec

easy

Reagovat
Nebelung

Zítra zápočet a za týden zkouška a ještě jsem to ani neviděl

Reagovat
fff

Lutovat? Predterminy boli najlepsia vec na vyske, sanca vacsinu veci vybavit pekne este pred vianocami.

Reagovat
blade115

Je to potřeba brát s nadhledem, koneckonců jsme si to každý sám zvolil, tak není potřeba litovat nikoho... Předtermíny jsou jinak fajn věc, dokud se nezačnou kvapem blížit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Já uvažoval o 5 předtermínech, ať mám klidnej leden, zůstal 1.

Reagovat
Nebelung

A jak se ti to hezky rýmuje

Reagovat
Taiger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam 5 predmetov, som si predstavil, ze si dam vsetky na predtermin, hmm

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Jaká vejška má předtermíny už teď?

Reagovat
blade115

Ehm, všechny? Předtermín snad není tak exotická věc.

Reagovat
Taiger

Já ti nevim, ale co jsem slyšel, tak třeba na UK mají prej předtermíny týden příští, i u nás. Teda pokud nemyslíš soukromky.

Reagovat
blade115

Jo takhle, tobe jde přímo o tento týden... Já myslel obecně předtermín. A je to teda VŠE, začínáme dřív a končíme taky dřív než jiný školy.

Reagovat
Taiger

Tak jsem to myslel no, taky jsem na VŠE. Jaká si fakulta?

To mě jako dost sere no, já už píšu průběžáky a kámoši z UK teprv začínají chodit do školy.

Reagovat
blade115

FIS, matematický metody v ekonomii. A naprosto stejné pocity...

Reagovat
Taiger

FFÚ, Bankovnictví a Pojišťovnicví, 2. ročník. Holt to nemáme lehký no a mám pocit, že jsme v tomhle teda jediná škola.

Reagovat
blade115

Zas to máme lehký v mnoha jiných věcech, ruku na srdce - ač to není taková sranda, jak se obecně věří, tak jedná z nejtěžších škol to na druhou stranu taky není...

Reagovat
Taiger

Jako já tu školu nesnášim, ale v tomhle ji musim bránit. Na zkoušku máme v podstatě 1 pokus, pokud nedosáhnem tý 4+ hranice, to by na jiných školách neunesli. Kreditovej systém je taky na hovno a erasmus už asi nedám.

V nečem je jako fajn oproti jiným, ale já jako druhák spíš vnímám ty negativa no, jak jsem tu dlouho. Ale na její obranu určitě nejlepší ekonomka v ČR, podle mě to zas takovej shit jak hnojárna nebo soukromka neni, nic proti nim ale.

Reagovat
blade115

Jo, tak to jednoznačně, ta ekonomie na zemědělce a na soukromých je úplně něco jiného.

Reagovat
Erdovec

nic proti vám, ale není nejlepší IES na karlovce?

Reagovat
blade115

To je možný, taky jsem se tam hlásil, ale nikoho tam neznám. Chodí tam málo lidí a to studium je dost limitující.

Reagovat
Erdovec

jj, já mám jen z doslechu, že je tam dost těžká matika

Reagovat
Taiger

Když už studovat Matiku jako obor, tak na MatFyz.

Reagovat
Erdovec

to je jasné, myslel jsem přímo na oboru ekonomie :)

Reagovat
Spalovač šancí

Na IES ale mají matiku z Matfyz

Reagovat
Taiger

Obor? Nemyslím předmět, jestli jo, tak sorry.

Reagovat
Spalovač šancí

Obor pochopitelně ne. To nedává smysl, aby UK měla stejné obory na různých fakultách. Ale jsou tam 4 semestry povinné matfyz matematik, kterou učí lidí z Matfyzu

Reagovat
blade115

Jo, oni ji tam totiž učí matfyzaci. Jinak nevím, v čem by byl IES těžší.

Reagovat
Taiger

Co se týka toho oboru Ekonomie určitě, ale moc jich tam celkem není, co si pamatuju. Jak říká blade, to studium je limitující.

Reagovat
smazaný uživatel

cca 50 ročník ne?

Reagovat
Spalovač šancí

Cca 100, ale dokončí tak čtvrtina, max třetina

Reagovat
hitZor

No mi zatím nejhorší na VŠE přijdou ty celoškolské předměty typu matika, právo, ekonomie apod, které končí ústní zkouškou. Tam prostě když chytneš nějakého horšího zkoušejícího, tak si v prdeli, ikdyž to umíš líp než on Ale tak tohle asi bude v nějaké míře na všech školách, ale jinak si tady nemám moc n co stěžovat.

Reagovat
blade115

Tak bývají nejtěžší, ale zas si neumím představit, že by měl někdo vystudovat ekonomicky zaměřenou školu, aniž by si prošel makro, mikro, matiku, účto atp... Jasně, některý jsou až zbytečně vyhrocený a pro spoustu lidí zbytečný vopruz, třeba právě to právo, management atd. Ale to je snad všude, že si takovými předměty musí lidí projít.

Reagovat
hitZor

Záleží asi na předmětu, my na AI máme předtermín tenhle týden snad jen z IT Governance, jinak zbytek předtermínů až příští týden. A stejně na žádný nejdu, protože se mi nechce zbytečně jezdit do Prahy, když můžu být týden v kuse doma

Reagovat
pepinho2

Jo, předtermíny na UK až příští týden, z mých předmětů má 1

Reagovat
Trand

Já mám třeba předtermín první týden v lednu no.

Reagovat
niflheim

Jak je krásné to mít za sebou a neřešit už žádné zápočtové týdny, seminárky atd.. ono je to celkem fajn se těšit na svátky, protože člověk už nemusí přemýšlet nad tím, kdy se má začít učit

Reagovat
fff

Bolo by to vsak ovela krajsie, keby clovek nemusel chodit do roboty .

Reagovat
vodka

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

kde pracuješ, Filip? ak to nie je tajomstvo teda

Reagovat
smazaný uživatel

Ja viem.

Reagovat
Mastný Chobot

nice

Reagovat
Spasitel

Reagovat
niflheim

To je zase něco jiného no

Reagovat
Zaschrona

Nikdo te tam nenuti.

Reagovat
fff

Nikto? Tak mi posielaj prachy na zivot .

Reagovat
Zaschrona

Tak si je prave sezen nejak jinak nez praci... a pak mi, prosim, dej navod, jak se to da legalne udelat.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš být jako já. Rentiér.

Reagovat
blade115

Jako pořád lepší než chodit do práce, bych řekl...

Reagovat
fff

Reagovat
niflheim

To ani ne... mě moje práce baví, navíc o víkendu můžu mít svoje plány a nemuset myslet na diplomku

Reagovat
blade115

Tak to máš ohromný štěstí. Taky bych chtěl, aby mě to jednou bavilo.

Reagovat
J0EL

su dni kedy ma bavi a su dni kedy mam chut rozbit kancel s klavesnicou.

Reagovat
hitZor

To je asi individuální. Já třeba uvažuju, že po bakaláři už na inženýra nepůjdu a radši budu pracovat.

Reagovat
Mastný Chobot

zajtra hospodárske právo, pozajtra obchodné - najlepšie, že polovica z obidvoch je to isté, takže sa stačí naučiť len 3 polovice ... už aby som začal

Reagovat
blade115

Já zítra taky obchodní právo, hodně štěstí.

Reagovat
Mastný Chobot

aj tebe, spolubojovník

Reagovat
smazaný uživatel

ja sa bojim ist na predtermin

malo casu a tiez, tazko hladat silu v 13. tyzdni

Reagovat
smazaný uživatel

co vy.... ale ja som na opacnej strane barikady - skusam ! a to je niekedy vacsie peklo ))))))

Reagovat
Svatej

PL !!! <3 konečně dostanu tu svou dávku nazpátek za ty repre pauzy

Reagovat
Ondiis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
FCSL

Na to, že jsme měli po 2 kolech 1b, tak je naše pozice fakt krásná Ted sice hodně těžkej dvojzápas, ale pak doma WBA a Palace, venku Bournemouth a Swansea, doma Burnley a Watford Z toho musíme získat co nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Beztak většina z vás ublíženců studuje nějaký easy humanitní pseudoobor.

Reagovat
Fenri

Přesněe

Reagovat
Error

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

potrefená husa

Reagovat
fantomas

Neni nic směšnějšího než tyhle žabomyší války oborů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Hádky o tom, na které škole jen ten a ten obor prestižnější, jsou podobně směšné

Reagovat
kiwwi

preco? vsak vacsinou sa to da podporit realnymi argumentami

Reagovat
patas92

Vždycky? Já se zas v tom neorientuju, ale vždycky mi přišlo vtipné, když se kámoši hádají, jestli jsou lepší práva na ÚPOLu nebo na Masarykově

Reagovat
kiwwi

ja napisem vacsinou a ty napises vzdycky? To je nejaka hra?

Reagovat
patas92

Jo sorry, to sem přehlíd

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

politologia? filozofia?

Reagovat
Arbiter

A není to jedno? Nehledě na to, že zrovna tyto dva nejsou ani zdaleka pseudobory...

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa sú.

Reagovat
smazaný uživatel

v dnešní době jsou

Reagovat
Arbiter

Někdo ty znalostí musí udržovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Od toho byl vynalezen knihtisk.

Reagovat
Arbiter

to je naivní představa

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
cristiano.K.

Johan by souhlasil

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
r.mrazik

v dnesni dobe nejsou no...neziskovek je mraky...a sekretarky jsou potreba tez

Reagovat
hitZor

A co teprv mekáče? Ty taky potřebujou ladé lidi!

Reagovat
r.mrazik

kariera v KFC

Reagovat
kiwwi

mne je to fakt jedno...len mi to fakt prislo ako ta potrafena hus

a teda chapem, ze niekoho to fakt zaujima, bavi a vybral si to dobrovolne, ale prave z tychto odborov poznam vela ludi, co tam isli len preto ze ich nikde inde nevzali a o realnom uplatneni sa v praxi sa asi ani nema cenu bavit - z tohto pohladu to pseudobor je

Reagovat
smazaný uživatel

to, že nemáš uplatnění v praxi znamená, že to je pseudoobor?

Reagovat
fff

To uz je slovickarcenie, ale kiwwiho pointu asi chapeme vsetci.

Reagovat
hitZor

Reagovat
Arbiter

Reagovat
kiwwi

skor to, ze ludia co to vystuduju vytvaraju minimalnu ak vobec nejaku hodnotu

Reagovat
smazaný uživatel

tak já chápu, že myslíš třeba na studenty dějin umění, ale humanitní věda je i např. pedagogika a momentálně mě nenapadá obor, který by měl větší dosah do společnosti

průser je těch hodně lidí, protože většina humanitních věd, aby byla prospěšná, tak ty lidi musí být fakt experti a znát toho hrozně moc, což se logicky učíš celej život... v technických oborech ti stačí nějakej základ a hned můžeš makat, jsi prospěšný a dál na tom stavíš...

hudebně rečeno, technika je pop, ten můžeš dělat mladej a bejt v něm dobrej, humanitní vědy jsou blues a to sice hrát můžeš taky mladej, ale nikdo ti ho neuvěří a nebudeš v něm relevantní, pokud ti neni přes padesát (pro hnidopichy je to nadsázka jak debil)

Reagovat
kiwwi

proti pedagogike ani slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
mr.Silver

Pff, dejiny umeni jsou super. K tomu treba italstina a zijes si jako v bavlnce.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
aramaki

To je podobný argument, ako keď ti niekto povie, že keď nerobíš s lopatou, vlastne nič nerobíš. Práca s ľuďmi, dizajn, programovanie, manažment, vzdelávanie atď. vlastne nie je robota, lebo to priamo "nevidíš"

Reagovat
kiwwi

vsak prave inde uvadzam aj prave take prace ku prikladu, ze tieto nieco vytvaraju

Reagovat
aramaki

Ono je rozdiel baviť sa trebárs o filozofii ako sa robí u nás a ako sa robí trebárs niekde na Oxforde. U nás je to fakt mnohokrát ten pseudobor ako hovoríš, ale za to už samotná filozofia bohužiaľ nemôže, skôr nízka úroveň našich škôl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, taky to tak beru, prostě máš vědomosti, jejichž hodnota pro společnost je 0, proč plýtvat prostředky a učit to tolik lidí?

Reagovat
Zaschrona

Nihilisticky vzato - hodnotu 0 ma uplne vsechno. Proc by teda stat mel plytvat prostredky na cokoliv? Ja bych to vzal trochu jinam - presne tohle je argument pro to, aby se zavedlo i na statnich skolach skolne. Respektive statni skoly zprivatizovat.

Reagovat
vodka

a dočkat se stejného průseru s vysokoškolskýma půjčkama jako v USA? jako reformovat by se VŠ mělo, o to nic, ale jednak, čím víc lidí vychodí i nějaký debilní obor, tak jim škola s velkou pravděpodobností dá aspoň nějaký základní rozhled, trochu jiné myšlení... A s tím, jakou kvalitou momentálně oplývají ty soukromé výšky bych se toho teda hodně obával...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Problem je, ze je pro soukrome vysoke skoly obecne obtizne konkurovat tem statnim, ktere maji na trhu logicky v soucasnosti prilis mnoho vyhod oproti soukromym. Soukrome maji dnes velmi tezke se rozvijet. A zakladni rozhled, myslim, da v podstate jakakoliv vysoka skola, ktera za neco stoji. A i mezi soukromymi funguji kvalitni skoly. Pokud by se podporil jejich rozvoj, v dlouhodobem horizontu mohou byt lepsi nez ty statni. Snahou by melo byt zamezovat tomu, aby na VS chodili lidi, kteri tam jen jdou proflakat cas ve stylu "pro titul" - pokud chces jit na skolu, tak si ji v prvni rade zaplat, protoze to ti taky da dalsi zkusenosti - v podstate to znamena pro vetsinu lidi nutnost pracovat i vedle skoly, idealne nekde v oboru, coz je dalsi oblast vzdelani. Coz je v konecnem dusledku podle me mnohem lepsi, nez vyjit ze statni skoly s naprosto minimalni praxi a hodne velkou porci teorie. Statni skoly tohle podporuji, nemotivuji studenty a ani skoly chovat se trzne, o coz by kazdemu melo jit.

Reagovat
fantomas

To je hlavně píčovina, a v takovym případě nejsem potrefená husa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle výkřik jsem nějak neřešil

Reagovat
smazaný uživatel

A čo to potom znamená?

Reagovat
fantomas

Tak potrefená husa jo, studuju humanitní obor (ačkoliv v jeho současný magisterský podobě už i dost praktickej), a jo, přijde mi směšný nějakej další obor označit za "pseudo-".

Ale tak dělejte si, co chcete, viď.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná ten obor (obecně, ne konkrétně ten tvůj) sám o sobě uplatnění má, jinak by ani nevzniknul, ale škola produkuje víc lidí, než je poptávka po nich, což pak snižuje kredit oboru v očích veřejnosti.

Reagovat
fantomas

Opět, to pro muj magisterskej obor neplatí - je nás tu deset. Jo, Bc. politologie možná produkuje mcdonalďáky, ale kdo jde na politologii s tim, že si vystačí s Bc. a chce se uplatnit v oboru, tak to nemá v hlavě srovnaný. Takže zhruba tak - soudit význam oboru podle toho je nesmysl. Hlavní je ten základ, kterej ti poskytne, a na němž máš dál stavět.

Reagovat
aramaki

Pseudoobor je obor, ktory si niekto vycucal z prsta, nahadzal tam naverimboha nejake predmety a vyucuje sa na Vysokej škole v Hornych Biskupiciach, len preto, aby niekto vykázal nejakú činnosť. Argumentovať uplatniteľnosťou na trhu práce je blbosť. Je rovnako otázne, či nájdeš na Slovensku uplatnenie aj keď skončíš neviem akú teoretickú atómovú fyziku a to by som pseudooborom nenazval. Filozofiu taktiež nie, keďže tá je základom akejkoľvek vedy a niekto musí byť aj nad vecou. Pre mňa je pseudoobor napr. pedagogika, tak ako sa vyučuje na SK univerzitách alebo envinonmentálny manažment a podobné číčoviny...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já jsem třeba v posledním ročníku politologie a z mého začínajícího ročníku se z počátečních cca 150 lidí dostalo na magistra tak 20 a ke státnicím jich pude asi 8-10. To mi nepřipadá zase jako úplná dávačka. A v oboru pracuji od prváku do dodnes. :) Se mi líbí, jak do toho každý vidí. Nikdy by mě nenapadlo komentovat jakýkoliv obor, když prakticky nevím, co obnáší.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zkouskove od pulky ledna rulez

Reagovat
fantomas

Ehm, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Takova klasika u nas.

Reagovat
fantomas

Jakože humanitnim oborum zkouškový začínaj až v půlce ledna nebo naopak?

Reagovat
smazaný uživatel

Musis vedet ty, kdy zacinaji humanitnj obory. CVUT zacina od pulky ledna.

Reagovat
r.mrazik

driv byly na cvut predterminy v pulce prosince...

Reagovat
mr.Silver

Mi zacina az 28 ledna

Reagovat
vodka

respečktive první pokusy si dát na první dva týdny a v podstatě to "zkusit", tím se zbavíš dobré poloviny bez nějakého učení a na zbytek už se pak případně začít připravovat

Reagovat
blade115

První pokusy... Taky bych chtěl znát něco jako druhý nebo třetí pokus...

Reagovat
vodka

no, jako já uznávám, že to je na hovno systém, protože lehkýma předmětama projdeš v podstatě ničím nedotčený, ale třeba statiku a matiku bych na jeden pokus dávat moc nechtěl, protože tam se ti trochu domotá postup a si v prdeli. Jako nejspíš by to šlo, ale vyžadovalo by to trochu jinou přípravu, než to do sebe nasypat za 2-3 dny...

Reagovat
Taiger

A vem si, že třeba my na VŠE to zkusit "nemůžem", protože máš na všechno v podstatě na jeden pokus. Takovej luxus nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk si na to zvykne. Mně to ze začátku taky hrozně sralo, protože právě jak píše vodka, všichni kámoši z jiných škol si šli ty zkoušky nejdřív "vyzkoušet" a já musel dát všechno na poprvý. Teď už tam jsem 5. rok a ani mi to už nepřijde. Přijde mi to dokonce lepší, protože člověka to donutí se fakt naučit a ty zkoušky nepodceňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak. Kdo zkouskuje v poslednim tydnu, je bud lempl, nebo sprt. Akorat se mi to pak skoro vymstilo, kdyz jsem si chtel castecne pokryt naklady na studium v zahranici erasmem - potreba prumer 1,750 a ja nakonec 1,745 v suchym triku

Reagovat
vodka

na magisterkém sem měl taky průměr snad 1,6, ale na bc to bylo teda o poznání horší, tam snad 2,1

jinak to s tím erasmem nechápu, my jsme měli myslím fixní ten příspěvek, navíc sem tam stejně utratil víc než byly ty příspěvky Nebo o erasmus byl takový zájem že tam posílali jenom lidi s lepším průměrem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja jsem prave potreboval ten prumer z bc studia, abych mohl jet v prvnim roce mag. Ted je to taky lepsi.

Utratis vic... jak kde. Prispevky jsou 300-500 podle zeme. Kdyby te zajimalo, proc je v Cechach tolik erasmaku, tak proto, ze CR ma prispevek 400. A to se uz musis trochu snazit, abys to tady utratil. Ja byl ve Svedsku a ted Rakousko a je to tak 1:1, petikilo si musis prihodit ze sveho. Rakousko by slo lacinejc, kdybych sehnal ubytovani na koleji.

Podminky se lisej podle fakulty, ale nechtej posilat uplny lemply. Pro me byly podminky prumer, opakovat za celyho bakalare <3 predmety a test z AJ. Hodne lidi s nesmyslnym prumerem (treba 1,2) shorelo na tech jazykovych testech, to pak bylo komicky, kdyz si tihle sli pro vysledky a odesli s nabidkou do Ziliny, pac tam to jde i bez jazyka

Reagovat
Erdovec

co studuješ ty, že nazýváš některé něco easy humanitním pseudooborem?

Reagovat
smazaný uživatel

škola života

Reagovat
Erdovec

*vysoká škola života

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

To je celozivotne vzdelavanie .

Reagovat
fenixLFC

Skor stredne odborne uciliste zivota

Reagovat
aramaki

Reagovat
Erdovec

lol, některé něco

Reagovat
smazaný uživatel

Teď nic, ale jsem technický člověk. K zápočtovému týdnu můžu říct akorát to, že jsem ho prakticky nikdy neměl, protože se jelo ve vysokém nasazení celý semestr.

Reagovat
fff

A medzitym stihas intenzivne nezvladat a robit owny search, palec hore .

Reagovat
kiwwi

vidis? aspon tym owny searchom nieco vytvoril vdaka schopnostiam co sa v skole naucil

Reagovat
smazaný uživatel

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

Po bc skončil a šiel robiť. A má sa celkom ok

Reagovat
Arbiter

díky Velký bratře...

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Svatej

Reagovat
Cobra

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Maresma

Reagovat
cristiano.K.

živí tě?

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Swarley

to mu byli ochotní tolik platit, aby skončil?

Reagovat
salami

Reagovat
fantomas

Nevim, neřek bych, že pravidelný abstrakty z četby, sem tam nějaká prezentace, 15stránkový eseje, apod... ti dávaj zrovna prostor na flákání během semestru, ale ok. Spíš mi přijde, že tě míjí podstata zápočtovýho tejdne - ta toho našeho třeba spočívá v předtermínech zkoušek.

Reagovat
Erdovec

a to, že jsi technický člověk je něco víc? na některých školách se jede ve vysokém nasazení celý semestr a světe div se, mají i zápočtový týden, takže asi tak

Reagovat
Erdovec

tím samozřejmě nechci chválit sebe, u nás se přes semestr dělá leda hovno

Reagovat
kiwwi

> a to, že jsi technický člověk je něco víc?

sice to znie velmi arogantne ale v podstate je to pravda (nemyslim ako osoba, ale ako prinos pre spolocnost)

Reagovat
fantomas

Reagovat
Arbiter

tak to už je ultra hloupost

Reagovat
Erdovec

co je takový přínos pro společnost podle tebe?

Reagovat
Erdovec

já si nemyslím, že bych měl nějaký extra velký přínos pro společnost až dostuduju ten svůj nesmysl, ale jaký přínos pro společnost a speciálně pro mě bude mít můj spolubydlící co studuje IT na ČVUT? Dostane lepší nástupní plat a bude popřípadě dělat to, co studoval, ale co to přinese mně?

Reagovat
Arbiter

a co pak takoví lékaři, ti jsou pro společnost asi nepřínosní vůbec

Reagovat
fantomas

Tak ne že bych chtěl hájit tu kravinku, co kiwwi zplodil, ale medicína se asi mezi humanitní obory neřadí ne?

Reagovat
kiwwi

ja som hlavne nikde nehodil vsetky humanitne odbory do jedneho vreca a myslim ze to nemal v plane ani owny...vyhradil prave tie pseudoobory

Reagovat
Taiger

Jakože to se nemusíme ani bavit, jaký týpci z IT a kor z ČVUT mají přínos. Už ta poptávka po nich mluví za sebe.

Reagovat
Erdovec

poptávka = přínos?

Reagovat
kiwwi

keby to neprinasalo prinos, tak po nich nie je dopyt, to je celkom jednoducha rovnica

Reagovat
Erdovec

nechce se mi hádat, mám zítra zápočet a zkoušku, tak třeba příště

Reagovat
Taiger

Reagovat
Taiger

No a ne?

Reagovat
sunakashi

Ne asi...To víš že jo ty génie...Bože co ty studuješ prosím tě?

Reagovat
kiwwi

lekar, vedec, strojar, stavbar, informatik, ucitel, ekonom, farmaceut, geodet, silnopridar, slaboprudar, automatizer, herec, maliar, hudobni, pravnik atd. - ti vsetci vytvaraju nejake hodnoty ktore prispievaju k zlepseniu urovne ludstva

nenapada mi fakt skoro nic cim k tomu dokaze prispiet politolog alebo filozof

Reagovat
mr.Silver

Tak to je neskutecna blbost.

Reagovat
fantomas

Jo takže hudebník přispívá ke "zlepšení úrovně lidstva" víc než politolog

Reagovat
nani92

no samozreme že áno

Reagovat
fantomas

Hudebník (vybranej) vytváří hodnoty, ale určitě nepřispívá ke zlepšení úrovně lidstva víc než praktikující politolog (tzn. ne žvatlal v televizi, ale člověk s funkcí).

Reagovat
nani92

samozrejme, že prispieva ale aj odoberá od úrovne..kto z nezasmetnaneho Roma urobí motiváciou pracujuceho člena našej spoločnosti? politolog alebo Rytmus? ..čo konkretne je praktizujuci politolog? aku ma funkciu? mne stačí vidieť uroven našich slávnych politologov pri posledných voľnách, kde o Kotlebovi bolo uplne ticho a nikto s ním nerátal, ale "normálni" ľudia videli, že halsy má a že tam jednoducho bude..a potom samozrejme ťažko rozoberali prečo tomu tak je, ale tie nazory poviem aj ja bez študia..takže ak maju nejaku skrytú funkciu a prínos o ktorom neviem rád sa o nom dozviem, ale aj tak je fakt, že ten hudobník ma na svet vačší vplyv ako politolog a to hlavne na mládež, kedže hodnoty idú ruka v ruke s úrovnou ľudstva

Reagovat
fantomas

V parlamentu, na ministerstvech, OSN, NATO, EU... boha, toho sou mraky. Nebo to jako vážně čekáš, že všichni, kdo vyjdou magistra politologie, tak sedí za počítačema, píšou akademický články a tlachaj, když si je ČT zrovna pozve do studia?

Reagovat
smazaný uživatel

Neuveritelna jednoduchost

Reagovat
kiwwi

je pravda, ze tych hudobnikov som tam ani velmi nechcel davat, pretoze drviva vacsina najlepsich hudobnikov ziadnu hudbu nestudovala (minimalne nie na vysokej skole), ale teda nasiel si si nieco co si mohol vypichnut, gratulujem

kazdopadne ano, mojej kvalite zivota jednoznacne prispieva viac hudba ako kecy nejakeho politologa - to by mal byt nejaky podruzny odbor odbornika (trebars z toho technickeho oboru), ktory sa chce venovat politike ked uz tak

Reagovat
fantomas

No, a to si jako myslíš, že v politice, v parlamentu nesedí vystudovaný politologové? Že v OSN, NATO v řídících orgánech nesedí vystudovaní politologové? Tohle je fakt vtipný. My se celej život bráníme negativnímu spojení "politologie - budeš prašivej politik", a teď abysme za to byli snad vděčný, protože někdo absolutně neni schopnej rozlišit, co člověk s takovym oborem (a bavim se o Mgr., ne Bc.) může dělat a taky reálně v nemalym množství dělá.

Reagovat
kiwwi

podla mna by v riadiacich funkciach, parlamente a pod. nemali sediet ludia, ktori vystudovali len nejaku teoriu - tam musia sediet ludia v prvom rade odbornici, ktori ked chcu robit politiku tak by tu politologiu mali mat zmapovanu/vystudovanu...ale uvedom si, ze realne sa tam rozhoduje v drvivej vacsine o veciach ktore su toho technickeho/pravnickeho rangu

ako je tam par takych veci kde by sa uplatnil aj samotny politolog - zahranicne veci a tak ale ten prinos je fakt minimalny - navyse uplne hore som spomenul ze viem si predstavit, ze to niekoho zaujima a studuje to s tym, ze take nieco by chcel aj robit a su pre to zanieteni, ale v kombinacii s tym kolko zbytocnych ludi taketo odbory produkuju tak by sa to fakt viacej oplatilo zrusit

Reagovat
fantomas

"v prvom rade odbornici, ktori ked chcu robit politiku tak by tu politologiu mali mat zmapovanu/vystudovanu"

??? Dyt se právě o vystudovaných politolozích bavíme. To ty si je tu představuješ jen jako nějaký odborníky v televizi, což je přitom jen minimum lidí s titulem Mgr. politologie.

"ale uvedom si, ze realne sa tam rozhoduje v drvivej vacsine o veciach ktore su toho technickeho/pravnickeho rangu" - ne, to neni pravda.

Celkově je zřejmý, že moc nemá cenu se s tebou bavit o uplatnění, protože nejspíš ani moc netušíš, jak tyhle instituce fungujou, a proč přínos takovýho člověka, co tam sedí, uplně minimální neni. Resp. třeba osmi politologů, kteří dejme tomu tvoří nějakej 10člennej výbor parlamentu nebo orgánu Eu.

Reagovat
fantomas

Ono už jen samotná představa o politologii jako o teoretický vědě je totálně mylná.

Reagovat
kiwwi

dobre tak upresni o com dokazu rozhodovat taki politologovia

Reagovat
fantomas

Um, třeba se podílí na schvalování i navrhování zákonů (což dle tvých představ bezesporu dělaj jenom právníci, což ale neni pravda), vládních strategií, atd atd. To sou věci, co přímo ovlivňujou tvuj život jako občana. Ale to se fakt bavíme o naprostých základech.

Reagovat
kiwwi

vsak samozrejme ze sa podielaju na schvalovani zakonov ked sedia v parlamente

naozaj nerozumiem ako sa moze politolog podielat na navrhovani nejakeho zmysluplneho zakona, ked nie je odbornik v danej oblasti...odbornik navrhne, pravnik to da na papier

a teda tie argumenty co davas to mi pridu prave ako take politologicke poucky ktore v vsak v praxi vyzeraju uplne inac, pretoze ked si prejdes kandidatky stran, tak cistych politologov tam snad ani nenajdes - napada mi snad len Paska, co bol neskutocne dilino a do vlady sa dostal aj tak len cez podnikanie, nie kvoli tomu, ze je politolog

Reagovat
fantomas

No, a proč by jako nemoh bejt odborník v daný oblasti?

Ty máš prostě zásadní problém rozlišit mezi akademiky a zbytkem politologů s magisterskym nebo doktorskym titulem, který si zjevně představuješ jako lidi s pouhym teoretickym základem, což samo o sobě jde proti podstatě doktorskýho studia.

Ale co už, to nemá smysl dál řešit fakt.

Reagovat
kiwwi

a v jakej oblasti je odbornik politolog okrem politologie?

ako jedine co by som pochopil su nejake zahranicne veci (a aj tam skor posobia ludia ktori studovali pravo alebo specificky odbor medzinarodne vztahy, medzinarodne pravo, medzinarodne ekonomicke vtahy, medzinarodnu zurnalistiku a pod.), viac mii toho fakt nenapada

Reagovat
fantomas

Uplně v jakýkoliv, na kterou se zrovna rozhodne zaměřit. Volební systém, stranickej systém, zahraniční politika, vybranej region - takový lidi pak pracujou na ministerstvech a v konečnym důsledku pomáhají definovat, jak se stát chová navenek, ale i k vlastnim obyvatelum.

Reagovat
kiwwi

dobre ok, sak ja nehovorim ze ziaden politolog v historii nebol nijak prospesny, volebny system sa vymyslel, urcite na nom spolupracoval aj nejaky politolog, aj v tej zahranicnej politike nejaky ten politolog urcite odvadza najaku robotu, ale pochop, ze to je take mizive minimum voci tomu, co tie fakulty produkuju, ze je to snad aj zanedbatelne

ide o to, ze pravnik alebo ekonom moze robit robotu politologa ked si to dostuduje nejake tie vztahy a nemusi mat na to celu skolu, ale politolog nemoze robit pravnika alebo ekonoma, ked nevystuduje pravo alebo ekonomiu - teda aspon nie dobre

proste mi to pride ako obor, ktory kebyze zo dna na den zanikne, tak sa nic vazne nestane a vsetko by fungovalo normalne dalej a to sa o inych, hlavne vedeckych odboroch povedat neda - je to pre mna menejcenne a svojim sposobom aj pseudo

Reagovat
fantomas

Neřek bych, že je to mizivý procento. Jo, bude to mizivý procento, když vezmeš v úvahu bakalářskej obor politologie, ale hergot, něco podobnýho bude platit i pro matfyz atd., akorát že tam se ti lidi s nezájmem o obor třeba prosejou dřív a nedostanou titul.

Ale prospěšnost vystudovaných politologů jako takových se fakt nemůže soudit dle bakalářů - jak píše nahoře lexess, humanitní obory sou specifický tim, že dýl trvá, než dojdeš tý "hodnoty" pro společnost.

U nás na navazujícim magisterskym oboru je už jen 10 lidi, z toho dobrá polovina plánuje v oboru zůstat a už má z většiny poměrně slušnou praxi. Doktorů je ještě míň. A ti se pak typicky dělí na akademiky a lidi, co jsou jakože praktičtěji zaměření. Teprve tenhle vzorek bude určující, a to už ani já ani ty nemůžem pořádně posoudit.

A mimochodem teda určitě nesouhlasim s tim, že by politolog se zaměřenim na ekonomii nemohl suplovat práci ekonoma stejně dobře jako ekonom práci vystudovanýho politologa.

Reagovat
blade115

Spíš bych řekl, že v některých oblastech jak ekonomie, tak politologie nemůže vůbec suplovat ani jeden z nich.

Reagovat
fantomas

To můžu uplně stejně otočit. Představa, že politologii - třeba i právě výpočtum spojenym s volebníma systémama - porozumí kdejakej moula s jakymkoliv backgroundem, je taky vtipná.

Reagovat
blade115

No vždyť píšu, že jak v ekonomii, tak v politologii.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, to jsou fakt jen předsudky toto. Nějaká prospěšnost je víceméně jenom subjektivní blábol (možná u těch doktorů se většina shodne, že jsou užiteční pro každýho).

Ano, absolvent humanitního oboru nepostaví barák. A každej si myslí, že absolventovi přírodovědeckýho oboru stačí přečíst pár knížek a zvládne totéž, co ten z humanitního. Praxe je ale jinde. Lidi na VSB si dávají předměty ze sociologie a filozofie, protože si myslí, že jsou to kredity zadarmo. A pravidelně si tam nabijou držku. O tom, kolik absolventů "prospěšných" oborů nakonec dělá úplně mimo obor někde v kanclu a doučují se za chodu aspoň drobky z toho, co jiní znají už ze školy, se snad ani nemá cenu bavit.

Prej "dostuduje nejake tie vztahy"

Reagovat
fantomas

Jn, to je fakt, k nam na uvod do politologie taky chodili sociologove a litali ven jedna basen. Uvod...

Reagovat
fantomas
Reagovat
vodka

no, já si třeba úplně nemyslím, že tam je zrovna mraky politologů (přestože teda sem to studoval jednu chvilku taky).

Reagovat
fantomas

Ok. Nevim, jak vypadaj mraky, ale určitě jich tam bude dost, a budou cejtit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele treba znam cloveka s politologii, kterej se spolupodilel na vytvareni statni energeticke koncepce...

Reagovat
kiwwi

otazka je, cim tam prispel

Reagovat
smazaný uživatel

Expert na Energetickou politiku EU, takze hadam, ze dost

Reagovat
fantomas

Jako rozumíš vůbec tomu, že ty se jako politolog nejpozději v magistru nějak profiluješ? Proč mám furt pocit, že si politologii představuješ jako identický roboty, co umí recitovat poučky z knih a nic víc? Funguje to snad takhle s doktorama nebo právníkama, jakožto absolventama dalších oborů, kde se klade obrovskej důraz na četbu? Ne, i tam máš právníka, co se specializuje na obchodní právo, trestní právo, etc. To samý s politologama.

Kdo si třeba myslíš, že pro samostatnou Českou/Slovenskou republiku designoval volební systém, podle kterýho volíme/volíš? Vystudovaní politologové se specializací na volební systémy. Neni snad tohle přínos společnosti či co, když to utváří jeden z pilířů demokracie?

Reagovat
fantomas

* politology představuješ

Reagovat
smazaný uživatel

designováním volebního systému myslíš obšlehnutí nějakého jiného volebního systému?

Reagovat
fenixLFC

Lenze aj na to obslahnutie musis vediet co by mohlo fungovat v danych podmienkach nehovoriac o tom ze kazda krajina ma urcite specifika tj nenarves hocico hocikam

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to právě představuje třeba Okamura, až na to, že do různých systémů s rozdílnou historií, sociální skladbou obyvatelstva, politickou kulturou etc. nemůžeš naroubovat věci z jiných států. Tadááá. Proto tu jsou politologové, kteří tu znalost mají mohou to propojit a na základě komparací s jinými zkušenostmi mohou predikovat budoucí vývoj.

Reagovat
fantomas

A do toho musíš přijít s dělitelem a takovýma kravinama.

Reagovat
fantomas

Lol

Reagovat
smazaný uživatel

hele a podle čeho počítáš ten "příspěvek na kvalitu života" ?

Reagovat
Fenri

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jen na úvod, vědec je pro tebe ok a politolog JE vědec, víme? Ale abych byl konkrétní: politolog může dělat analýzy politického systému, snažit se upozorňovat na neefektivnost, může se zaměřit třeba na zkoumání radikálních hnutí, sledovat jejich proměny, dělat analýzy pro bezpečnostní složky, sledovat média a upozorňovat na propoagandu, etc. Je pro tebe třeba bezpečnost ve státě hodnota? Je hodnota efektivnost a nezávislost státních složek? Je přínos to, když dokážu, že Parlamentní listy, který se tváří jako plus-mínus normální tisk, jsou plný propagandy a lží?

A ne, nejsem politolog.

Reagovat
kiwwi

tak ked toto vsetko robia/mali by robit politologovia, tak bud to nerobia alebo to robia dost zle, tzn su dost zbytocni

Reagovat
fantomas

Anebo se jen neberou vážně lidma jako kiwwi?

Reagovat
smazaný uživatel

Milej zlatej, to že ty nevidíš výsledky jejich práce, ještě neznamená, že to dělají špatně. Taky to nedováděj ad absurdum. Že dělám bezpečnostní analýzy někde na ministerstvu vnitra ještě neznamená, že jsem zodpovědnej za to, jak to v zemi vypadá. To je jako tvrdit, že když zeď praská, že to podělal zedník. On to mohl přitom podělat výrobce stavebnin, architekt, geolog, nebo kolem projíždějící kamion.

Reagovat
smazaný uživatel

Čiže všetci ekonómovia a právnici su zbytoční uplne rovnako vzhľadom na stav veci v našej krajine.

Reagovat
smazaný uživatel

uprimne, aj tieto vedy su veeelmi zaujimave a prospesne pre ludi. Napr. filozofia, nepochybne. Ale nie som si isty, ci sa to vyucuje spravnym sposobom a tiez, ako to vnimaju ludia co to studuju.

Reagovat
fantomas

Neřeš, prostě společnost bez právníků = ta pravá cesta.

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Erdovec
Reagovat
fantomas

Reagovat
r.mrazik

pravnici jsou svine

Reagovat
Taiger

Až na Harveyho s Mikem.

Reagovat
smazaný uživatel

Harvey je taky svině.

Reagovat
j_mrazik

Hledání špíny na ostatní.

Reagovat
Taiger

Náhodou, má svůj kodex, kterej málokdy poruší. Navíc je to pro dobro všech.

Aaaa, ať už je nová série sakra.

Reagovat
r.mrazik

oba jsou svine

Reagovat
Taiger

Ale no tak, kdyby si řekl Louis, ale tihle.

Reagovat
r.mrazik

mike je podvodnik a pomaha mrše,což je Harvey...ale to je v pohode,protoze nejmin sympaticka ja tam ta buchta od Mikea

Reagovat
fff

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

ta zabednenost a ignoranstvo niektorych ludi z technickych odborov je fakt neskutocna

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hláška roku. Ale debility.

Reagovat
Zaschrona

Myslim, ze by nebyl vubec spatny napad udelat oficialni EuroFotbal Awards. Uz mame nejvtipnejsi hlasku, muze byt i nejvetsi argumentacni fail, dle smajliku to neni tak tezke vyfiltrovat. A vedle toho i nejoblibenejsi uzivatel, nejaktivnejsi, nejvtipnejsi,... Mohlo by to prinest zajimave vysledky a vic srandy.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

A víc práce.

Reagovat
Zaschrona

Bez prace nejsou kolace.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

stejne pak vetsina skonci nekde v korporatu a pridana hodnota pro lidstvo bude 0.0 nic, tak moc nechapu tohle pomerovani pindouru.

Reagovat
EXoRcIsT

ja studujem historiu a je to strasna debilina lutujem ze som sa nato dal ked z toho nic nebudem mat a zbytocne som zabil 3r a mohol som si uz zarobit nieco v zahranici

Reagovat
Mastný Chobot

pf, to by ma bavilo študovať... len keby s tým bolo nejaké uplatnenie, no

Reagovat
smazaný uživatel

Čo som počul, je to dosť ťažké a pochybujem, že by ťa to bavilo. V mnohom sa to líši od dejepisu zo strednej.

Reagovat
Mastný Chobot

jasné, že keď sa to študuje tak do hĺbky, tak to nie je taká sranda, ale mňa všetko s históriou vždy bavilo, ja si aj dokument o súkenníctve na Myjave pozriem ale netvrdím, že určite, keď som nezažil, samozrejme

Reagovat
Kovi81

Myjava

Reagovat
Lacko_Boh

sedlač

Reagovat
Kovi81

nehadam sa, ale Kopanice cele su pekne

Reagovat
Lacko_Boh

nehadam sa a prepáč

Reagovat
Kovi81

pohoda, vsak Myjava je diera.

Reagovat
vodka

na výlety na kole nejhezčí kraj široko daleko...

Reagovat
Lacko_Boh

kamo, musis si najst iny konicek. Cim viacej mladým ludom zacina z tych kolies jebat, mam pocit ze sa bez toho uz nevedia zabaviť..

Reagovat
Mastný Chobot

či ideš na Kopanice alebo do Trafa, všade len kolesá

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
TopinB

Pokud se nechová jak kokot na tom kole, tak proč ne, koníček jako každý jiný. Samozřejmě, pokud jedou tři cyklisti vedle sebe 10km/h když vedle (8 metrů od silnice) je nová cyklostezka, tak bych měl mít právo je beztrestně sejmout

Reagovat
Lacko_Boh

koleso sa hovorí na slovensku mdma

Reagovat
TopinB

Sakra

Reagovat
vodka

takže koleso je ekvivalent české koule

Reagovat
Lacko_Boh

a kolo je ekvivalent slovenskeho bicykla :3

Reagovat
vodka

jeste tedadokoncime cyklus tim, ze koule je gula a vyresne...

Reagovat
EXoRcIsT

hej bavilo jak bavilo napriklad preberat taky pravek je dost tazke kazde jedno obdobie + nieje dostatok casu cez semester takze napr staroveky Egypt preberies ale ku grecku a Rime sa ani nedostanes

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě bavilo studovat, jen škoda, že to nemá moc uplatnění, no

Reagovat
Mastný Chobot

Čo som počul, je to dosť ťažké a pochybujem, že by ťa to bavilo. V mnohom sa to líši od dejepisu zo strednej.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, že učit se všechno do hloubky je horší, ale mě vždycky historie bavila, netvrdím, že bych to zvládal, samozřejmě

Reagovat
Mastný Chobot

a keby išiel v TV dokument o súkenníctve na Myjave?

Reagovat
smazaný uživatel

tak bych se určitě podíval

Reagovat
Mastný Chobot

ty si vlastne taký istý ako ja, keby som mal napiču vkus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

✔ pls mastnopustPLS

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Hokaido

Historii + literaturu studoval strýc. Teď dělá něco jako knihovníka na jednom nejmenovaném Hospitalu za státní tabulkový plat. V každý fabrice dneska dostaneš víc...

Zase na druhou stranu ho ta práce baví, je to takovej knihomol, má rád svůj klid a párkrát za rok má přednášky po různých koutech Evropy.

Reagovat
Lacko_Boh

Boh ochraňuj aspidistru

Reagovat
Hokaido

Ja ti nerozumiem, Laco, ty si sa vrátil najebaný z Vrtule?

Reagovat
Lacko_Boh

tam už som nebol velmi dlho a narážal som na https://en.wikipedia.org/wiki/Keep_the_Aspidistra_Flying ale ono, kašlat na to, nie je to jeho zname dielo, len mi to prišlo celkom vhodné ako glosa ku tvojemu komenáru, možno nejakého hanblivejšieho diskutujúceho to pobavilo

Reagovat
Zaschrona

nekdo se pro tuhle zasluznou praci musi obetovat je pak ale casto super s lidma v knihovnach a archivech mluvit a po necem se shanet

Reagovat
Hokaido

Ona celá ta jejich parta, která tam dělá - cca 6 lidí, jsou strašně super. S nima mluvit je radost. Strašně sečtělí, inteligentní lidé s otevřenou myslí a navíc se skvělým smyslem pro humor.

Reagovat
Zaschrona

Akorat za to nedostanou moc penez, no. Ale pokud je to bavi, tak z toho mohou mit vic stesti nez z milionu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dám k dobru historku o jednom vyučujícím historie/archeologie, nebo něčeho podobného. Jen z doslechu, takže neručím za správnost ani pravdivost, možná jen urban legend.

Takže, údajně byla dotyčná osoba někde na vykopávkách z období třicetileté války. Bylo mi zdůrazněno, že alkohol je na příslušném oboru sportem, koníčkem a rituálem, který se bere velmi vážně. Takže při střídání práce a popíjení se našla nějaká bota, lépe řečeno zbytek škrpálu z kýžené doby. Po utřídění nálezů se večer mělo pokračovat v zábavě a osoba X se údajně vsadila, že tuto botu dokáže sníst. A tak se i stalo. Asi po týdnu nebo dvou osoba X onemocněla. Když se to nelepšilo, došlo na doktora a vyšetření a tam se osoba X dozvěděla, že má mor (asi teda nějakou jinou formu, než dýmějový, ale stejně ).

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

To by bolo super sa o tom ucit ale skusky a uplatnenie...

Reagovat
smazaný uživatel

A mohu se zeptat, co jsi vystudoval ty?

Reagovat
Nikikrew

Lol ze zapoctovy tyzden v strede Decembra? To uz som valil v skuskovom predsa

K zapasu :

Caka nas 2 obtiazne vyjazdy kde ak pozbierame 4 body, budem maximalne spokojny. Everton je momentalne v krize avsak doma su silnejsi a bude to narocny zapas. Verim, ze ak budeme hrat nasu hru uspejeme. Bude zalezat, ako to Wenger postavi, ci to trochu nepretoci nakolko sme hrali pred 3 dnami, mozno by som dal sancu opat Perezovi na kraji, uvidime. Velmi dolezity zapas, ak bude 3 bodoby bude to pre nas luxus

Reagovat
Pony Slaystation

Meli bychom napravit posledni 2 zavahani, ale nic lehkeho to nebude. Chelsea pochybuju ze ztrati s poslednim, u City ve ztratu verim a Arsenal, tam zalezi jak se hosi vyspali. Plichta by byt mohla :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes hráme vonku, 5 zápasov v rámci Londýna a až 14.1.2017 ideme na Leicester. Slušné

Reagovat
smazaný uživatel

*Zajtra

Reagovat
andrew96

OT: Soudruzi už mají po zápočtech, tak řádí:

https://www.facebook.com/CT24.cz/videos/10154904060659009

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
andrew96

to je sračka

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna věta v úvodu a diskuze zabitá. Bulvár

Reagovat
fantomas

Reagovat
iamek

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

60. za výhru Evertonu a dotiahnutie sa na Manchester United

Reagovat
iamek

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
niflheim

Reagovat
Cobra

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spasitel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

https://youtu.be/DgLdcH1GFMw

najvacsi blazni tito CheekySport

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Dneska dvě plichty

Reagovat
fff

Inak to co sa rozbehlo okolo Kariusa mi pride dost prehnane. Chalan zatial chyta pod svoje moznosti, to vsetci vidime, ale podla mna ta kritika nanho je prehnana. Zas rovnako ako jeho reakcia, ktora podla mna mala byt pokornejsia. A potom sa na to samozrejme pytaju Kloppa, ktory samozrejme bude svojho hraca branit, hoci tiez to mal riesit lepsie podla mna.

Ale kazdopadne Kariusovi stale verim, v Nemecku bol hodnoteni tusim v prvej trojke brankarov a zrazu nevie chytat? Blbost. Je chvilku v PL, kde furt piseme, ze nie je najlahsie sa adaptovat a teda obzvlast pre brankara, na brankara stale mlady. On bude v pohode.

Len teda fakt mi pride dost prehnane, co sa okolo chalana rozbehlo.

Reagovat
kiwwi

a jak vies ze chyta pod svoje moznosti?

Reagovat
fff

Preotze uz v Nemecku ukazal, ze tak trosku chytat vie ... sokujuce, ja viem.

Reagovat
kiwwi

sak aj u vas ukazal, ze trosku chytat vie, ale fakt iba trosku

Reagovat
fff

No vidis.

Reagovat
kiwwi

no vidis, vsade ukazal, ze trosku chytat vie, nikto netvrdi ze nevie chytit nic, ale tiez to nemusi znamenat, ze jeho moznosti su niekde inde

Reagovat
fff

Takze to, ze teraz chyta pomerne horsie nez predtym, ked chytal v Nemecku neznamena, ze aktualne chyta pod svoje moznosti, teda, ze jeho moznosti su inde, nez aktualne predvadza?

Reagovat
kiwwi

ok, nebudem tvrdit, ze ho mam z nemecka nasledovaneho, ale zeby tam fakt predvadzal nejake top vykony?

kazdopadne tymi reakciami si fakt vobec nepomaha dostat sa spod tej palby, prave naopak, experti v studiach mu to daju o to viac zozrat zakazdym ked sa mu nezadari a tym na seba vytvori este vacsi tlak

Reagovat
fff

No pozri co o nom pisali v nemeckej sekcii, co s ao nom pisalo vseobecne. Patril do top 3 brankarov v nemeckej lige. Tak ano, predvadzal tam tom vykony..

V tomu druhemu len tolko, ze ako som pisal suhlasim. Mal to riesit podla mna uplne inak. Ale co uz, sam si na seba pridal teraz tlak, tak uvidime, ako to zvladne.

Reagovat
smazaný uživatel

"tam tom" - ďalší človek inšpirovaný Andrejom Dankom .

Reagovat
fff

Volaju ma majster preklep

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Yup ako ddg na zaciatku u vas...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
B3n

Řekl bych, že si za to hodně může sám právě tou reakcí na pundity. To kdyby si odpustil, tak se mu beztak dýchá volněji.

Reagovat
avicii

isla na neho velka chvala, otazka je ci sa vyrovna s tlakom v Liverpoole...drzim mu palce..

Reagovat
fff

ja mu verim. A aj Klopp, Mignolet je u nas skoncena kapitola podla mna, takze Klopp ho teraz nasadzovat nebude. Doveru Karius ma, musi ju vyuzit lepsie.

Reagovat
avicii

stavat Mignoleta asi nema moc vyznam, je jasne ze na jednotku nema a teraz sa musi ukazat ci na nu bude mat Karius..

Reagovat
Maresma

Hlavně posílat tam zpátky Mignoleta... lidi asi zapomněli kolik nás stál on bodů, bez náznaku nějakýho zlepšení. Když dostal čas on, tak proč ne Karius.

Reagovat
cristiano.K.

a uvědomuješ si, že ho Klopp v podstatě posadil Mignoleta tuhle sezonu bezdůvodně, kdy nekiksoval a týmu se dařilo?

Nebudu říkat, že vím jaké je ted správné řešení udělat. De Gea po tom šíleným začátku se taky posadil a MU se to vyplatilo. Podobné to může být s Kariusem. Nicméně pokud Mignoleta vrátí Klopp do brány a Simon bude chybovat, tak to Kloppovi rozhodně vyčítat nebudu. Kloppovi vyčítám to, že tam nacpal svého krajana, když nemusel.

Reagovat
Maresma

Uvědomuju, ale Mignolet prostě za ty 3 roky nebo kolik neukázal, že by byl lepší než to, co právě převádí Karius.

Reagovat
cristiano.K.

no to je blbost. Je to přesně naopak, Karius neukazuje absolutně nic v čem by byl lepší než Mignolet.

Reagovat
Maresma

Achjo. Neříkám, že Karius momentálně chytá líp, podle mě jsou tak nastejno. Jenže Mignolet dostal 3 roky a neukázal žádný známky progresu, zatímco Karius odchytal jen pár zápasů a teprve si na novou ligu zvyká. Což mimochodem Mignoletův problém nebyl.

Reagovat
cristiano.K.

v případě Mignoleta si Klopp mohl počkat na jakékoliv zaváhání,které by stejně časem přišlo a pak dám dát Kariuse místo toho, ta změna prostě nebyla správně naplánovaná.

Reagovat
fff

Kloppovi vyčítám to, že tam nacpal svého krajana, když nemusel.

Kupil noveho brankara, lebo Mignolet podla neho na to nemal. Kupil ho, ked sa dostal zo zranenia, tak ho staval. Ja nechapem, co mu na tomto vycitat.

A teda, ze by Mignolet za ten cas, co bol Karius zraneny ukazal, ze je lepsi brankar ... to teda nie. Karius je po zraneni, 23 rocny brankar v novej lige, ktory mal teraz dva horsie zapasy (predtym sme dostali myslim 3 goly z hry za 10 zapasov, takze ziadna tragedia) a uz sa tu okolo Kariusa rozbiehaju pre mna uplne nepochopitelne sudy a zavery.

Reagovat
cristiano.K.

Udělal změnu,kterou dělat nemusel, nebyla nezbytně nutná a přesto jí udělal a ta změna nás ted stála čtyři body + jeho nejistota byla vidět v dalších zápasech. Já mám pocit,že jsem viděl Kariuse dobře zachytat pouze v jednom utkání (ano, moc toho na práci neměl během svého chytání). Nejistota není jen v chytání,ale i v práci nohama.

Reagovat
fff

Zmena nutna bola, Mignolet na to nema, co dokladne za 3 roky ukazal, nema vyznam s nim stracat cas.

Reagovat
cristiano.K.

změna nutná byla, jen neprovedena ve špatnou dobu. Já taky Mignoleta nechci jako jedničku.

Reagovat
vladis271

Amen

Reagovat
cristiano.K.

reakce mi přijde v pohodě, ale to chytání ne. Samozřejmě na sebe upletl tou reakcí bič, ted si každej do něj kopne a řekne,kdyby radši držel hubu, když udělal další kiksy.

Reagovat
Svatej

Wow,převzal jsem si to teda od někoho z c-fc.cz, ale tohle mě naprosto dostalo.

Conte má mít prý za posledních 129 zápasu jen 9 proher, je to vůbec možný?

Reagovat
blade115

S námi má tři, na Euru dvě, v kvalifikaci nic, přáteláky s repre se asi nepočítají, a Juve v lize s ním nikdy moc neprohrávalo, tak proč ne?

Reagovat
Usty

Jeho nejnovější bilance z domácích ligových zápasů zní 26-0-1. Možný to asi je

Reagovat
Svatej

Šílenost

Reagovat
avicii

ta 1 sme my?

Reagovat
Usty

Reagovat
smazaný uživatel

To je hroznej válec

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/br_uk/status/808378595232153600 je to jenom za ligu. Největší problémy měl v podstatě jenom v LM, v lize je božský.

Reagovat
Svatej

To je fakt absurdní, neuvěřitelný!

Reagovat
kvasha16

blazon

Reagovat
nani92

najlepšia na výške je aj tak telesná výchova, kde už môžeš drtiť chalanov z celého SVK a nie len zo svojho regionu..

Reagovat
kiwwi

nechci vediet ako vyzerali nase hodiny telesnej na FEIke

Reagovat
nani92

tak u nás je to dosť dobré, veľa športovo zdatných ľudí..

Reagovat
smazaný uživatel

Áno? Zhodil si už bruško alebo si len chladiaci 'tvorca hry'?

Reagovat
nani92

Nunu <3

Reagovat
smazaný uživatel

:*

Reagovat
smazaný uživatel

* chodiaci

Reagovat
nani92

Chlape, mam viac odbehane jak ty odjebane

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
j_mrazik

Takze nic?

Reagovat
Azazelo RD

Nedokončených 110 m překážek.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

chvalabohu, my sme mali hodiny z celej techniky, na inych fakultach boli aj sikovni

Reagovat
fff

My sme ani nemali ... .

Reagovat
nani92

to aby ste si nepošpinili svoje obleky..

Reagovat
fff

Vtipky vtipky ale je fakt, ze ma vzdy fascinovalo, kolko ludi, ked studuje pravo si mysli, ze musi zrazi nosit kosielky, topanky a saka na cvika a prednasky

Reagovat
Erdovec

+ nos nahoru

Reagovat
fff

Ehm...velakrat ano .

Reagovat
Erdovec

i když to je spíše vůči lidem co na ty práva nechodí

Reagovat
Nebelung

Ono se to tak nějak vzájemně podporuje. Hodně lidí si myslí, že jsou všichni právníci namyšlení a dávají jim to neustále najevo, že samotným právníkům už je to jedno a jen je v tom podporují. Já už jsem nějaký boj proti tomu předsudku vzdal a když má na mě někdo ty klišé kecy, tak se podle toho sám chovám ať má radost.

Reagovat
fff

Tazko to zovseobecnovat, ale ano urcite je dost takych ludi.

Ale ono ... cisto z povahy toho povolania, take spravanie je velakrat ... ako to povedat, klientom vyzadovane. Myslim to tak, ze ked uz niekto ma pravnika, tak ocakava, ze zanho bude bojovat, ze bude mozno arogantny, namysleny, pretoze mnoho ludi si mysli, ze ano...takto to ma vyzerat, ked za mna bojuje. Co je samozrrejme hlupost, ale ... vieme aki su ludia .

Ale to uz vravim o praci, to, ze mnoho pravnikov estelen studentov sa tak sprava ... co si budeme hovorit, je to naozaj velakrat tak.

Reagovat
kvasha16

podla mna to nebude odborom ale samotnymi ludmi, na takej medicine je tiez dost vela tych typov s "nosom hore"

Reagovat
fff

Je to mozne. Samozrejme nemozem porovnavat len konstatujem teda z vlastnej skusenosti, ze u nas to tak bolo a predpokladam, ze sa taketo veci moc nemenia .

Reagovat
Nebelung

Reagovat
smazaný uživatel

alebo na testoch. To ma vždy baví.

Reagovat
Azazelo RD

Prej na přednášky.

Reagovat
fff

Presne tak.

Reagovat
Azazelo RD

Nemůžu soudit, jelikož na přednášky jsem nechodil vůbec. Snad s výjimkou jedné přednášky pracka někdy ve čtvrťáku, kdy se katedra rozhodla udělat zápočtový test na přednášce a ještě v druhé části, což byla velká zákeřnost. Nicméně obecně ze studentů práv v oblecích chodila menšina.

Reagovat
fff

Ja som tiez nepisal oblek, ale kosele, topanky, saka . Nevravim samozrejme, ze kazdy, ale dost takych som pravidelne stretaval.

Reagovat
Azazelo RD

Ani to se nenosilo. Jako pár jedinců bylo, ale to nebylo o právech, ale o pozérským kokotství.

Reagovat
fff

Mas pravdu, presvedcil si ma. Od brucha som si to vymyslel. Som ja ale sviniar.

Reagovat
Usty

To v Brně můžeš drtit chalanov z celého SVK a ještě k tomu Čechy.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Swarley

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
wild

Reagovat
Ligter

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, že mi už skončila

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fff

Inak Couts sa vyjadril, ze by chcel stihnut zapas s MC.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Tak dlhu diskusiu ohladom odboroch som teda este asi nevidel, zaujimave citanie . Skor co ja nechapem, co mate za pracu ked stihate tu pisat take romany to musi podla mna celkom zabrat dost casu.

Reagovat
kiwwi

> nechapem, co mate za pracu ked stihate tu pisat take romany

no predsa informaticku, kde mas cas aj na toto a zaroven vytvaras hodnotu

Reagovat
Nikikrew

Siroky pojem, informaticku . Samozrejme aj ja si najdem cas hlavne sem prist ale niektory tu teda cez pracovny cas dost prispievaju sa len cudujem ako to stihaju

Reagovat
kvasha16

mozno tym vytvaranim hodnot myslia tie romany

Reagovat
Coutinho10

tjn taky cumim

Reagovat
andrew96

Všichni se učí na zkoušky/zápočty, ale očividně je toto zábavnější.

Reagovat
Hokaido

Já mám třeba úplně luxusní pracovní dobu, takže v práci trávím cca 20 hodin týdně. Pak je čas na hodně věcí.

Osobně si nedokážu představit, že bych pracoval třeba od 8 do 18 jako spousta lidí. Vždyť pak nemůžou mít na nic čas...

Reagovat
smazaný uživatel

nemám no

Reagovat
Zaschrona

Taky otazka, jestli nemas i polovicni plat... to je dost zasadni motivace pro lidi, ze pracuji 9-18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Právě že nemám.

Reagovat
Zaschrona

A muzu se zeptat, co delas? Taky chci chodit do prace jen odpoledne.

Reagovat
Hokaido

Nebo jako 30k čistýho nemám, ale špatně se taky nemám. Jsem geodet.

Reagovat
Zaschrona

Pokud ti vyhovuje spis nez penize mit klidek a cas, tak to nemusi byt spatna prace na zbytek zivota.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik máš?

Reagovat
Hokaido

Sorry, ale přesně to tady fakt psát nebudu.

Reagovat
patas92

Zeptáme se Ol!vera

Reagovat
smazaný uživatel

A přispěješ na efsearch?

Reagovat
Hokaido

Však jsem ti 100 Kč přispěl, to ti na rok musí stačit. A ty hned jak ocas napíšeš moje jméno Oliverovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemusíš přesně, stačí zaokrouhlit na tisíce.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

Chtěl jsem ti posat facepalm přes please.owny, ale koukám, že jsi ho pěkně vytunil.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Cobra

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

A když už jsme u těch peněz... Teď rozjíždím match betting, dělá to tu někdo?

Reagovat
Hokaido

*matched

Reagovat
kvasha16

co robis? gigola?

Reagovat
smazaný uživatel

youtubera

Reagovat
pepinho2

Chelsea captain John Terry has been told he will not be offered a new contract, and the club will find another role for him.

Reagovat
r.mrazik

on si treba zas neco vybreci/vyhada

Reagovat
Whitemedia

No on říkal, že chce ještě další dva-tři roky hrát, takže to beztak odmítne a půjde někam do USA..

Reagovat
kvasha16

odkial to mas?

Reagovat
kvasha16

Dave podpisal do 2020

Reagovat
smazaný uživatel

Aj písali, že o koľko si prilepšil? Dúfam, že už má aspoň 150kpw, a aj tak by to bolo stále málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skvělý hráč a pracant, ale 150k je trošku přehnaný...

Reagovat
smazaný uživatel

No to ani náhodou teda. Práve takí hráči si zaslúžia najviac. Keď môže mať RLC 60, tak Azpi by mal mať za jeho výkony minimálne raz toľko.

Reagovat
Miguel19

RLC je omyl. To by pak Hazard s Costou museli brát tak 500K

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč ke sledování si to zaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych takhle neporovnával, některé platy u nás jsou super, některé jsou úplně na hlavu. Jako právě ten Ruben.

Reagovat
andrew96

Jeho výkony se často přehlížejí, se mně zdá. Přitom od jeho příchodu hraje v podstatě pořád skvěle.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
Arbiter

Azpilicueta

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
andrew96

Reagovat
smazaný uživatel

Dembele sa znovu zranil. On je fakt zo skla. A stále ten istý členok. Potrebujeme kúpiť podobného hráča, ale nikto ma veľmi nenapadá, kto by bol v našich možnostiach.

Reagovat
smazaný uživatel

Tioté je k mání cca za 3mega

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý Wanyama, nie je to podobný typ ako Mousa. Ale Tiotého som často kupoval vo FM 15, istota za rozumnú cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

On nestihl přestoupit za lepším a začal na to srát, teď je to jen stín toho hráče, kterým byl.

Dembele je dost jedinečnej, z hlavy mě nenapadá ani potenciální náhrada pro vás.

Reagovat
blade115

Jednoduše ho, ta jako ve spoustě dalších případů, nebudou nahrazovat přímo, ale typově jiným hráčem, který zas bude mít jiné přednosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
blade115

Za co mi jako cpeš ten citrón?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady řešíme jaký hráč je typologicky podobný Dembelému a ty na to napíšeš obecnej nic neřikající žvást, tak se nediv.

Reagovat
blade115

Původně se řešilo, jak se Dembele nahradí, tak jsem napsal alternativu. Tak si ten citrón strč někam.

Reagovat
smazaný uživatel

"Potrebujeme kúpiť podobného hráča"

Reagovat
blade115

No. A k tomu já oponuju, že nemusejí. Reagoval jsem teda na konec vlákna, ale jestli tě sere jen tohle, tak to se ti jsem schopnej i omluvit.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesere mě nic a omlouvat se mi taky nemusíš, za co proboha. Tvuj příspěvek mi prostě přišel mimo, tak jsem mu dal citron. Nic víc, nic míň.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem prečo sa na to Tiote vykašľal, mne sa jeho herný štýl pozdával.

Ani mňa nenapadá nikto, možno ešte Tielemans z Anderlechtu. Ten hral proti nám na podobnej pozícií a je to talent aj vo FM. Celkom sa mu darí v tejto sezóne.

Reagovat
salami

on byl taky dost dlouho zraněnej a už to prostě neni to zvíře, vykašlal je podle mě silný slovo, spíš je opatrnější a míň dynamickej

Reagovat
salami

možná i za míň, nečetl jsi o nějakejch možnejch posilách na CM? protože to bude v zimě priorita, za Shelveyho nemáme žádnou alternativu,a jinak ze sestřihu s Birminghamam to vypadalo, že se probouzí Diamé

Reagovat
smazaný uživatel

Diamé prý parádní první půlku, pak odešel. Rozhodně mam radši jeho než Ayozeho. Ten má sice parádní zakončení v a kolem vápna, ale jinak mě teda letos dost vytáčí - hrozně moc ztrácí. Má smůlu, že přišel Gayle. S Mitrovičem jako 2 útočníci si hodně vyhověli.

O posilách zatím nevím nic. Buď čtu o nějakých 17-18letých talentech, nebo nesmysl jako třeba tady zmíněnej megatalent Tielemans. Poslední teoretický CM byl Judge, ale to nějak vyšumělo poslední měsíc. Jinak akorát hodně spojování s Wilsonem z Bournemouthu.

Reagovat
salami

Judge je ale podle toho, co se psalo v létě taky spíš křídlo/CAM, jinak jediný, co jsem zachytil je Windass z Rangers, ale o tom nevim vubec nic, Ayoze zatim nemá moc dobrou sezonu, pořád se mu nedaří zapracovat na konzistenci výkonů a tim jak rotujeme se to asi ani moc nezlepší

Reagovat
smazaný uživatel

U něj je potíž, že pokud mu vychází kličky, je působí jako top class, ale když ne, tak je k ničemu celkem. S hrou založenou na tomhle se v Anglii asi nikdy pořádně neprosadí.

Reagovat
vodka

Judge jako Alan Judge, co byl původně v rovers? ten hrával vysunutého záložníka, připadně křídlo. Měl to být obrovský talent, ale champ to vypadá, že je jeho maximum, z něj bych být váma nadšený moc nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně ten. Mluvilo se o něm hodně v létě, ale zlomil si nohu, tak se počítalo se zimou, ale nakonec to vypadá, že nejspíš nepřijde. Měl být nejspíš primárně pro tuhle sezonu koupený, aby vykopal postup.

Reagovat
salami

tak on měl loni parádní sezonu, dal 13 golů a měl i dost asistencí, do rotace by to nebyl špatnej hráč, ale otázka je, jak na tom bude po tý zlomenině, navíc mu snad má končit nějak smlouva a měl by bejt za pár šupů, klidně bych ho v zimě zkusil a pokud se během jara neprosadí, tak ho můžeme pustit, ale samozřejmě se nebráním někomu lepšímu

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidim ty sestavy, tak pár týdnů zpátky jsme byli spojovaní s McCarthym + Everton se ho prý chce zbavit. Nevim.. mně přijde jak druhej Colback.

Reagovat
Zaschrona

Umi Colback neco vic nez behat? Pokud jo, tak je lepsi Colback.

Reagovat
smazaný uživatel

Umí skvěle faulovat okolo vlastního vápna a ztrácet míče v nejmíň vhodnou chvíli

Reagovat
Zaschrona

To je skoro jak popis McCarthyho.

Reagovat
Mastný Chobot

hráčov s takým herným štýlom ako Dembele je pramálo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám zostáva dúfať, že ho Harry II Winks dokáže zastúpiť

Reagovat
smazaný uživatel

Winks, vypadá fakt slibně, zítra budou snad s Dierem v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

aj my sme mali jedneho, a lepsieho

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko...

Reagovat
kvasha16

noveho podobneho hraca, alebo len novy clenok

Reagovat
Zaschrona

Snad nam nevezmete Schneiderlina.

Reagovat
smazaný uživatel

a AS Depaya, VVD ostane a pride len Gabiadini

Reagovat
Zaschrona

A toho nam Neapol zase zatrhne, takze nejvetsi posila bude Yaya Sanogo na hostovacku.

Reagovat
smazaný uživatel

nuz no to by bola pre everton skor vyhra keby zatrhne hovori sa aj o inom utocnikovi?

Reagovat
Zaschrona

Nejaky Isak ze Svedska, Dolberg z Ajaxu, zminoval se i Rooney. Radsi uz nic necekam, v lete jsem se pekne spalil.

Reagovat
smazaný uživatel

Dolberga ne

Reagovat
smazaný uživatel

Vidiš, to by nebol zlý kauf

Reagovat
Zaschrona

McCarthyho prodame.

Reagovat
smazaný uživatel

Witsel?

Reagovat
smazaný uživatel

Možno, ale ten pojde do Juve pravdepodobne.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda. Byl by ideální posilou a navíc by zapadl do belgické enklávy.

Reagovat
smazaný uživatel

To aj Tielemans. ale ten nie je precerený no.

Reagovat
blade115

Azpi podepsal novou smlouvu na 3,5 roku.

Reagovat
blade115

Reagovat
kvasha16

nevadi

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se dá v praze (vinohrady, vršovické, žižkov ) koukat na premier league v hospodě prosím ? už jsem zoufalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde se dá v praze (vinohrady, vršovické, žižkov ) koukat na premier league v hospodě prosím ? už jsem zoufalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje starosti bych chtel mit

Reagovat
smazaný uživatel

Toliko soucitu bych čekal spíš od nějaký bambitky a ne od kohouta. Streamy me sférou digi tv platit nehodlám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je to jenom o kvalite prenosu, znas bloodzeed? Streamuje 90% nasich zapasu v HD pres acestream. S hospodou nepomuzu...

Reagovat
smazaný uživatel

bloodzeed myslím začal být placený, ale je pořád dost jiných acestream kanálů

Reagovat
smazaný uživatel

Furt jede. Posledni dobou zklamal snad jenom u domaciho zapasu s Leicesterem. Byla to sobota 3 PM, tak jestli je to Anglan a nema zahranicni TV...?

Reagovat
Cobra

Reagovat
Busby babes

bydlim/bydlel jsem v tehle lokalite a stejne jsem vzdycky jezdil jinam. Ted kdyz je Digi tak uz to mozna nekde davaj... Co Olsanka na Olsanskem? tam davali fotbaly casto, tak bych zkusil zavolat, jestli maji Digi nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrej tip. Diky

Reagovat
pepinho2
Reagovat
cristiano.K.

400. pro LFC v první čtyřce

Reagovat
fff

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
kvasha16
Reagovat
smazaný uživatel

potkan skurveny

Reagovat
cristiano.K.

na co se po dnešní prohře bude vymlouvat Mourinho?

a) málo času na odpočinek

b) na rozhodčí

c) obojí

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
j_mrazik

Mourinho ani nemusí hrát a už prohrává?

Reagovat
avicii

vyhraju, skor sa bojim o nas...

Reagovat
kiwwi

kvoli comu budu dnes plakat scouseri?

a) ze Mourinho sa bude vyhovarat kvoli zapasu ktory dnes nehra

b) ze niekto skritizoval ich hraca

c) na oba dovody

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

d) Arsenal

Reagovat
Mastný Chobot

e) Tottenham

Reagovat
iamek

Jo tak dnesni ...

Reagovat
Busby babes

to se moc nepovedlo, co?

Reagovat
cristiano.K.

no jo, jste lepší než Everton, ukopali jste bod

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hai

Rádci se soustřed na Liverpool

Reagovat
r.mrazik

diky a prijd zas priste

Reagovat
Taiger

Ajajaj, to se nepovedlo.

Reagovat
Swarley

že se dnes nehrálo

Reagovat
Azazelo RD

D je správně, pere Rooneymu trencle v napalmexu na 1940.

Reagovat
Zaschrona

f) Mourinho dneska nehraje

Reagovat
Wat

Jednoznačnej vítěz!

Reagovat
Carrick

tregédek

Reagovat
kvasha16

g) buduci rok je nas

Reagovat
B3n

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Kde sa da sledovat PL v Banskej Bystrici?

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě jen v telce nebo na netu. Na Štiavničky kluby z PL svoje zápasy hrávat nejezdí.

Reagovat
Mastný Chobot

zatiaľ nie, ale keď kúpime Liverpool, tak to bude reálne

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool....radši ještě chvíli počkejte, šetřete a kupte pak nějakej pořádnej klub.

Reagovat
Mastný Chobot

ako hovorí profesor Vrabko, štátny podnik nemá byť poriadny, štátny podnik len má byť

Reagovat
smazaný uživatel

A přestěhujete ho do Pezinoku.

Reagovat
Mastný Chobot

Pezinoku

Reagovat
smazaný uživatel

To zní víc slovensky.

Reagovat
smazaný uživatel

v ktorej casti?

Reagovat
smazaný uživatel

Moravskej.

Reagovat
Zaschrona

do Pezinka

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Sport Bar na Namesti SNP je najlepsi jednoznacne.

Reagovat
Whitemedia

Chelsea vyloučila dnešní zprávy deníku Times, podle kterých mělo být Johnovi Terrymu řečeno, že mu nebude nabídnuta nová hráčská smlouva. Podle klubového mluvčího Stevena Atkinsona se o budoucnosti kapitána Chelsea bude rozhodovat až ke konci sezony. (Sky Sports)

Reagovat
icemike

což je teprve na facepalm, že to nejsou schopni říct si zavčas...na co se budou vymlouvat letos, když Conte je už tady?

Reagovat
Hachim Mastour

Everton - Arsenal 10 ? Pochopte, že toto nie je stávkový portál ale reálne tipy.A toto sa nestalo po prvý krát, čo bol Arsenal favoritom a nič nenasvedčovalo tomu aby prehral a tip bol aj tak na strane druhého tímu.

Reagovat
Maresma

Takže tip by měl být na toho, kdo je favorit, resp. je na něj menší kurs? To by bylo pěkně zbytečný vůbec nějaký tipy psát.

Reagovat
Swarley

tak nějak, na to ti stačí tabulka

I když teda osobně bych tam dal spíš 02

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

čemu se směješ, jasný průnik dvou množin

Reagovat
Swarley

veřejně se s úsměvem na tváři omlouvám redakci EF

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Hokaido

Tohle je skvělej trolling.

Reagovat
Hachim Mastour

masopls

Reagovat
Zaschrona

Everton v letosni sezone doma jeste neprohral - mne to teda neprijde tip uplne mimo. I kdyz tomu, ze vyhrajem, neverim.

Reagovat
Hachim Mastour

Prikláňal by som sa ku 02.

Reagovat
Zaschrona

Prunik nula - podle me je nejpravdepodobnejsi. Ale spis 02, souhlas.

Reagovat
fantomas

Tak na to je uplně nejmenší kurz no. To fakt nemá cenu dávat takový blbosti.

Reagovat
Zaschrona

Jasne, vsak ja s tim souhlasim. Procentuelne bych to odhadoval 20% vyhra EFC, 45% plichta, 35% vyhra AFC. Pokud nekde hledat hodnotu pro sazeni, asi je to neprohra EFC.

Reagovat
fantomas

Navíc prostě jak znám Arsenal, tak vaši krizi ukončíme zrovna my

Reagovat
Zaschrona

Kez by, ale vubec nam neverim, smrdi to u nas jednim velkym cekanim na leden a velke zemetreseni v kadru, o kterem kazdy hrac tusi a pod tlakem nam to moc nejde.

Reagovat
Hokaido

Jestli věřís, že bude na 45% remíza, tak máš slušný eV+ ( asi 68 ) v kurzu 3,75.

Reagovat
Zaschrona

Z 7 zapasu letos v lize doma mame 4 remizy a 3 vyhry. Z toho 3 plichty z poslednich 4 zapasu. Ve vzajemnych zapasech na stadionu EFC je plichta taky docela casty vysledek. Celkem bych ty procenta tomu takhle dal.

Reagovat
Hokaido

OT: Nezná někdo stránku, kde se dá diskutovat o PL?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

,,kde se dá diskutovat o PL" tam sa už dlhšiu dobu diskusie vedú len príležitostne.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Reagovat
icemike

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Infi

Reagovat
Hokaido

Btw. přemýšlím, že dneska pošlu po 500 Bournemouth-Foxes overy. 2,5, 3,5, 4,5 a možná i 5,5. Názory? Já fakt očekávám spoustu golů.

Reagovat
pepinho2

já se držím při zemi a dal jsem jen 2+

Reagovat
smazaný uživatel

OT: otázka pro pamětníky a historiky. Jsem v debatě na téma Ceausescu a jeho vliv na vpád Sovětské armády na uzemí ČSR v 08/68 .Podle mě byla jeho návštěva týden před vstupem SSSR pouhou shodou okolností a nebyla to žádná zásadní záminka.Má někdo jiný názor.Potřebuju tu debatu nutně vyhrát a potřebuju nezvratné argumenty tak prosím sypejte.

Reagovat
Swarley

největší jistota všech dob - na EF jsou experti na všechno

Reagovat
smazaný uživatel

právě že mi příjde že je tady fakt docela dost chytrých lidí .Fotbal prostě spojuje masy

Reagovat
Counter

masy nejsou chytré

Reagovat
Busby babes

Francis Galton by nesouhlasil.

Reagovat
icemike

co maso z chytrých?

Reagovat
Zaschrona

*PL sekce

Reagovat
Swarley

jaká liga, takoví fanoušci

Reagovat
smazaný uživatel

na EF je i jiná sekce?

Reagovat
Zaschrona

V Champu to moc nejede, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Až na otřesný rozhodčí a málo streamu si to letos užívám

Reagovat
Zaschrona

A chytnes na NU stream na kazdy zapas? Pokud jo, tak videt vyhravat NU skoro kazdy zapas musi byt na tu jednu sezonu celkem prijemna zmena.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel ani zdaleka ne. Na každý zápas je radio přenos na BBC Radio North nebo interní NUFC-TV, takže jen na higlighty odkázanej nejsem, ale často si obrázek o výkonech lze dělat jen podle komentátorů no. Ale osobně to mám snad i radši pro pravidelný sledování to rádio, důležitý zápasy bych samozřejmě radši viděl na vlastní oči :)

Reagovat
Zaschrona

Tak to neni zrovna idealni, bohuzel v tomhle fotbal fakt jeste brutalne nevyuziva potencial, proc sakra nejde pres interenet za mensi poplatek streamovat kazdy zapas, klidne bez komentare, kdyz kamery stejne jsou na kazdem zapase FL... Ale i to radio ma svoje kouzlo, obcas, pro zmenu, to neni v EFL/FA Cupu uplne nejhorsi proziti zapasu oblibeneho muzstva.

Reagovat
smazaný uživatel

To absolutně nechápu no, když tam ty kamery jsou, tak proč z toho dělaj jen highligts? Ale třeba doba streamování všech zápasů není zas tak daleko.

Reagovat
Kovi81

to by bylo super

Reagovat
salami

doufám, že to brzo přijde

Reagovat
cristiano.K.

na to čekám léta

Reagovat
Wat

Lol, však tohle bylo přímo na tebe, pamětníku vousatej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro zajímavost- jaký jsou argumenty pro jeho vliv na vpád ? Osobně mě totiž nenapadá žádnej argument pro ani proti a snad jsem o nějakým vlivu Rumunů na Srpen 68 ani nikde nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl to jedinej proti ruskej socialistickej diktátor a mohl totéž podporovat v ČSR a vytvořit snáma nějaké spojenectví a to že se o tom nikdy nemluvilo tomu dodává na důvěrihodnosti protože SSSR si nemohlo dovolit ztratit vliv v ČSR .Jako je to hodně ošemetné a bohužel jediní kteří by nám k tomu mohli něco říct nám nejspíš nikdy nic neřeknou (Dubček a spol.)

Reagovat
Busby babes

neni pravda, Enver Hodza uz ty rusaky taky nesnasel. ze prej byli moc umirneni a burzoazni.

Reagovat
Zaschrona

Nebo Tito, i kdyz tam to taky bylo hodne specificke.

Reagovat
andrew96

To dost, přitom Tito byl ukázkový stalinista, ale jak získal moc, tak si šel po svém.

Reagovat
Busby babes

podle me teda vubec. Treba Frolik, to je bejvalej StBak, to popisoval jako puc jedne kliky StB proti druhe, za pomoci sovetskych tanku... Hodne StBaku tenkrat dostalo strach, ze by se zase zaclo mluvit o 50. letech a podobnych srandach...

Reagovat
smazaný uživatel

a to logicky oni nemohli dopustit to je jasný

Reagovat
Zaschrona

Nejen StB, i souboj v nasi KSC. Ze strany SSSR pak snaha o demonstraci sily, posileni loajality socialistickeho tabora a vyslani vzkazu zapadu, ze blok je jednotny a ze Rusaci maji vse pod kontrolou. To vyslani vzkazu se jim ale moc nepovedlo.

Reagovat
Busby babes

jasne, tohle asi hralo roli. Ono se mi to tezko hodnoti, ja jsem dost ovlivnenej tou Frolikovou knizkou.A tam prave popisoval, ze treba Breznev tenkrat moc nechapal o co jde, kdyz na jedne strane stali soudruzi Indra, Kollar a spol, kteri jsou verni SSSR... ale potreboval bych o tom nacist vic...

Reagovat
Zaschrona

O tomhle by se dalo cist a zkoumat to mesice, spis jen prezentuju muj aktualni nazor na celou tu vec. Kazdopadne diky za tip na knizku.

Reagovat
Busby babes

Jmenuje se to Spion vypovida, Josef Frolik popisuje tam operace StB za doby jeho pusobeni. Byl to pan, co do StB vstoupil nekdy v 50. letech a po roce 68 utekl do ameriky. Americky kongres ho tenkrat oznacil za jednoho z nejdulezitejsich zbehu v dobe studene valky. Rozhodne zajimave cist o tom, jak fungovaly operace StB, jake metody pouzivaly a tak. Clovek si tam udela predstavu jak svine komunisti byli. Kdybys nesehnal, dej vedet, rad pujcim.

Reagovat
Zaschrona

Diky, ma to za par korun antikvariat pobliz, tak se na to mrknu a pripadne koupim.

Reagovat
Zaschrona

Ceausescu podle me ma nulovy vliv na samotne rozhodnuti o vpadu vojsk Varsavske smlouvy, podle me jeho navsteva byl jen tlak predevsim na domaci politickou scenu, kdy se snazil pusobit jako clovek, ktery jen slepe nepapouskuje Moskvu. O tom svedci i jeho neucast na schuzkach v Bratislave i na samotne okupaci. Shoda okolnosti to nebyla, o tom, ze sem Rusaci pujdou, to uz v tehle kruzich tusilo.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Swarley

ty jeho gesta a neustálé vykládání s rozhodčím mě dost serou, ale rozhodně má obrovskou snahu s tím něco udělat...v té záloze je to doopravdy ten největší dříč...Carrick hraje s tím svým ledovým klidem a Pogba je jasnej mámvp-čista...

Reagovat
smazaný uživatel

nemáte těch mámvp-čistů nějak hodně v týmu?

Reagovat
Swarley

co já vím, obrana mi přijde v pohodě, tam těch hecařů je docela dost...v té záloze by to někoho ještě chtělo...Carrick je lídr, ale tak nějak jinak...Basti toho bohužel moc nenahraje a Pogba si prostě jede svoje, nepřijde mi, že by nějak hecoval a řešil i ostatní...Ibra to taky umí docela hecnout...

a jako hlavně mi poslední zápasy fakt nepřijde, že by tam nebyla snaha...jako poslední cca 1-2 měsíce jsem s nasazením i s výkony spokojenej...že to neodpovídá výsledkům je věc druhá, ale pokud budeme takhle hrát celou sezónu, tak to musíme zlomit a LM nás nemine...

Reagovat
smazaný uživatel

No máte to docela pěkně srovnaný teď. Kdyby obrana vydržela zdravá na sehrání... Nelíbí se mi teda spolíhat v útoku na Zlatana s Waynem, ale Zlatan zatím moje očekávání výrazně překonává. Hrozně rád bych vám zase znovu přál, ale v podstatě od prosazení Ronalda pro mě prostě nemáte sympatickej kádr a nějak to zkrátka nejde. Když už přivedete Bastiho, tak ho ten trotl na lavičce odepíše...

Reagovat
Swarley

tak je to jiné no, to je jasné...člověk má pořád tendence nějak srovnávat, ten dřívější tým mi byl taky něčím sympatičtější...ale zase nesmíš zapomínat na to, že v té době jsme i my byli někde jinde a jako dítě jsem je žral a bylo mi fakt úplně jedno, jak mi jsou sympatičtí nebo nejsou..krásný červený dresy, Becks je legenda a čum na Ruuda, jak slaví góly, to je král....

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo, asi jo

Reagovat
Swarley

ale jako pochopitelně hráči jako Giggs nebo Scholes tam nemáš, takže určitě je to v tomhle ohledu pokles

Reagovat
Busby babes

tak je to horkokrevnej spanel, ty gesta asi nikdy nezmizi... i kdyz smerem na rozhodciho je to uz otravny no.

Reagovat
Swarley

ale jako jsou to naše gesta, jak se říká...

primárně jde o to, že se fakt snaží, žije tím a mám tam ten zápal pro hru...gesta sere pes, chce vyhrávat a to je nejdůležitější...

Reagovat
Busby babes

presne. Je to mozna zmrd, ale je to nas zmrd.

Reagovat
smazaný uživatel

Oscar set to leave Chelsea in £52m China transfer as he joins Hulk and Andre Villas-Boas at Shanghai SIPG

COME ON

Reagovat
Zaschrona

Az si priste nekdo bude stezovat, ze PL uplne znicila trh... tohle je odpoved.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ty vole, 52m.

Reagovat
Miguel19

To by bylo vtipný, když se dřív odmítlo snad 76 ne?

Reagovat
Zaschrona

To asi bude porad stejna castka priblizne, jen libra je slabsi.

Reagovat
Miguel19

Ok, tak pohoda

Reagovat
blade115

Reagovat
Kovi81

ty vole, ta cena zabalit a poslat v darkovem baleni i s tim jeho momentalnim fuskem

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď neodíde.

Reagovat
Error

Reagovat
kvasha16

tak to uz by potom nebol problem zaplatit takeho Griezmanna napriklad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
kylo ren

OT: sledujete nekdo živí mrtví? Sedma serie je posledni?

Reagovat
Mastný Chobot

nie je

Reagovat
Mastný Chobot

dokonca mám dojem, že sú ohlásené ešte minimálne dve

Reagovat
kylo ren

Diky

Reagovat
Lacko_Boh

šetrím si to na dôchodok

Reagovat
Mastný Chobot

we all are Negan

Reagovat
Lacko_Boh

raz to pochopím a teším sa na to ked si s tebou budem písať o WD

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Lacko_Boh

nemam šajnu, o koho ide? On je dobrý? zlý? Či skorej niečo ako Gibbs, nie vyslovene záporák ale nie si rád že ho vidíš ?

Reagovat
Mastný Chobot

ach jo, pozri si to, to sa takto nedá s tebou

Reagovat
Lacko_Boh

nemam rad mrtvoly vadi to?

Reagovat
Mastný Chobot

kto má rád mŕtvoly okrem Mateja Čurka?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fargo S01, takhle v zimní atmosféře jsem si chrochtal jako prase, velká spokojenost. Jako milovník Coenů jsem do toho šel s nedůvěrou, ale ještě s Bates motel, musím říct, že jsem za oprášení těhle klasik rád. Už se těším jaký filmový univerzum rozpracují příště. Jen doufám, že po těhle ódách nebude druhá sérka stejný fail jako TD2. Jinak posledních cca 5 let, všechny ty minisérie > veškerá filmová produkce z vyčpělého Hollywoodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá série není fail. Je hodně odlišná od tý první, ale mě se líbila víc.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně jako TD2 je i Fargo S02 s jinými postavami, resp. některé jsou stejné, ale tak o 30 let mladší, ale to je jedno. Je to podle mě dost jiný od první řady, ale přišlo mi to dobrý, i když o něco horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si o tom moc nezjišťoval kvůli spoilerům, ale právě doufám, že to bude flashback událostí z 79, na který v jedničce párkrát narážel ten ex-policajt

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, on je hlavní postava.

Reagovat
smazaný uživatel

OT OT: Stojí za sledování druhá serie True Detective? a nevíte kde se dá koukat na Young Pope bez torrentů?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, že stojí. Pořád je to skvělý, jenom to není taková bomba jako první série, kterou už asi nikdy nic nepřekoná.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne to prišlo o dosť slabšie než prvá séria - hlavne finále sklamalo. Po skončení som si povedal, že by som o nič neprišiel..

Reagovat
smazaný uživatel

Stojí za shlédnutí, přestože TD je celkově trochu přeceňovaný seriál.

Reagovat
Hokaido

Druhá série asi přeceňovaná je. Kdyby to vyšlo jako úplně samostatnej seriál, tak to asi tolik kreditu nedostane.

Ale první série s Harrelsonem a McConaugheym je úplná topka.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dobrý, ale moje topka to není.

Reagovat
Lacko_Boh
Reagovat
smazaný uživatel

HBOgo?

Reagovat
Lacko_Boh

Keby vyšla ako prvá,nikoho by ani len nenapadlo ju takto podcenovať. Samozrejme že stojí. Nechcem ti tu moc popisovat rozdiely oproti prvej sérii(nikdy nevieš čo je spoiler...ono už len to že som ti povedal že to ne je ako jednotka je vlast...do pičeeeee)

Young pope je na topserialoch ale daj prednost TD2

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

proč bez torrentů?

Reagovat
smazaný uživatel

kdysi jsem to kvůli ilegalitě přestal dělat, nevim proč jsem už nikdy znova nezačal, asi že jsem zatím nenašel nic, co bych nestáhl na nějakých uložištích + tam mám i schránku pro vlastní data, který můžu hned někomu hodit..

všem dík za názor k TD :)

Reagovat
smazaný uživatel

úložiště jsou dobrý, ale to stahování z nich není moc pohodlný, často bývá placený nebo pomalý, na torrentech udělám dva kliky, počkám 5 minut a mám celou sérii staženou v HD kvalitě a můžu začít sledovat, legalita je otázka, ale zrovna u seriálů to nikdo pravděpodobně neřeší

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo si prostě vypni seedování. Seš pak sice z**d, ale nic nelegálního neděláš

Reagovat
smazaný uživatel

Si myslím, že dvojka se líbí jen hipsterům, kteří chtějí být "jiní". Podle mého názoru je 2 to nejhorší ze seriálové tvorby, co jsem nakoukal za poslední roky. Nepřehledný případ jsem nepochopil a neměl jsem ani chuť si to dohledávat na netu, nesympatický cast v čele s Vaughnem v roli krutopříšnýho záporáka, kterýmu to prostě neuvěříš... Ale nemám jim to za zlé, jednička je prostě nedostižná, aspoň to zkusili a vzhledem k tomu, že 3 je v nedohlednu asi sami uznali, že tudy cesta nevede.

Reagovat
Lacko_Boh

citim medzi nami napätie a nie zrovna pozitívneho charakteru. Eden?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se pereš jako Vince Vaughn, tak klidně

Reagovat
Lacko_Boh

spoiler https://www.youtube.com/watch?v=hwcwbe3By54 To robim ludom co mi hovoria hipster hahahahahahaha

Reagovat
smazaný uživatel

Tuhle scénu a ještě *SPOILER* scénu kdy filozofuje o skvrně na stropě si jediné pamatuju. Nejhorší bitka jakou jsem kdy viděl, jako sorry. Já prostě toho Vaughna nevydejchal. To tam mohli obsadit Bena Stillera a zahrál by to líp.

Reagovat
smazaný uživatel

když to začlo vycházet, zkoušel jsem první díl a nedokoukal ho, tak to asi nebudu začínat ani teď.. zas tolik volnýho času na seriály nemam :)

Reagovat
Lacko_Boh

Zrovna Vaugh mal v celku pozitivnu kritiku a Farrell sa v klude vyrovnal Harrlsonovi s McConaugheym. Samotny pripad mi neprisiel o nic slabsi ako v jednotke(ani tam nebol extra..). Symaptickost castu je uz samozrejme individualna, to ti neberiem. A ani nehovorim ze 2 = 1 ale..fail? To urcite nie.

Reagovat
r.mrazik

*dvojka se nelíbí převážně hipsterům,kteří si myslí že jsou tím jiný ale vlastně jsou všichni tím stejný...

Reagovat
samson192
Reagovat
smazaný uživatel

https://bitport.io/welcome Nemám to ozkoušený, jen jsem na to zrovna náhodou dnes narazil, tak ti to možná pomůže

Reagovat
Neutron

stoji, sice tam nema asi nijaka postavu taku kurevsku auru ako McConaughey, ale urcite to nie je take slabe ako podaktori pisu

Reagovat
kiwwi

HBO Go

Reagovat
Lacko_Boh

TD2 nie je fail

Reagovat
Maresma

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kiwwi

druha seria je lepsia ako prva

Reagovat
smazaný uživatel

odporucam este "banshee". prehliadane, skvele, huste, stavnate ! ani to neskryva, ze je to B-cko ale choreografia bitiek je tam uzasna. v kazdej casti vsetci dostanu po hube, zenske su desne sexy, v celom seriali sa asi kazdy raz ukaze nahy, kazdy sa tam s kazdym vyspi, vsetko rozbija, mafia, zbrane, drogy, amishi, ukrajinci, basman co je serif... jednoznacne odporucam !

Reagovat
lofin9

teraz som dokoncil druhu seriu a je to pecka

Reagovat
Coutinho10

tak koho tohle kolo kapitana ? laka me trochu Iheanacho, ale otazka jestli Pepka nezklamal minule...Arsenal (Sanchez nebo Giroud jestli by mohl hrat) nebo z Chelsea sou taky venku (Hazard, Costa)

Reagovat
Coutinho10

jojo toho si mi i doporucoval, ale nakonec sem koupil jenom Phillipse do zalohy...a trochu me laka ho i risknout

Reagovat
Mastný Chobot

ja som C dal *nepoviem* a myslím, že som urobil dobre

Reagovat
Coutinho10

jak se menuje tvuj tym..treba na to prijdu

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Lukaku dá prd dneska

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes cítim, že sa niečo dosere a nevyhráme.

Reagovat
smazaný uživatel

nemas tento pocit pred kazdym zapasom? resp. kazdym druhym

Reagovat
Mastný Chobot

nie

Reagovat
smazaný uživatel

A jako vždy v tom bude mít prsty Ashley Williams

Reagovat
SunFells

Sibyla

- ne, nebyla

Reagovat
SunFells

To je jasné, je tam Gabriel.

Reagovat
smazaný uživatel

Sybila

Reagovat
C-M@ster

Fantomas klasicky nevýhra Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

alibistický politolog

Reagovat
fantomas

Reagovat
C-M@ster

Že se ozýváš alibisticky až po zápase

http://vocaroo.com/i/s1Gu4yO62FzX

Reagovat
fantomas

A kdy jindy bych se jako měl ozvat? Svuj tip před zápasem sem snad už dal.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

FA udělila Manchesteru City pokutu 35 000 liber a Chelsea 100 000 liber za nedostatečnou kontrolu svých hráčů.

Reagovat
kvasha16

fakt vysmech toto.. som zvedavy ci sa odvolame po Conteho slovach (ak sa da)

Reagovat
Miguel19

No nevim výsměch. Asi máme takhle vysokou, že jsme tam byli několikrát za krátkou dobu.

Reagovat
kiwwi

nie asi ale urcite

The Premier League leaders have been fined six times since February 2015 for failing to control their players

Reagovat
Mastný Chobot

body dole!

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je vo svojej podstate riadna pičovina, ale nevadí.

Reagovat
Mastný Chobot

Nieje, ale nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Neotravuj

Reagovat
Mastný Chobot

Hlupák si, kamarát.

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo odpovedáš hlupákovi? To je ešte hlúpejšie...

Reagovat
Mastný Chobot

snažím sa ťa napraviť

Reagovat
smazaný uživatel

tak neotravuj

Reagovat
Miguel19

Mně to přijde logický. Stejně jako s tresty.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne teda nepríde logické, že za niečo, čo vyvolali z veľkej časti hráči súpera, musí pykať klub,ktorý sa v obdobnej situácii už ocitol.

Reagovat
Miguel19

Pokud vím, tak strkanici vyvolal Chalobah..

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorý úplne pochopiteľne strčil do Aguera za jeho prasací zákrok.

Reagovat
Miguel19

Takže začal strkanici

Reagovat
smazaný uživatel

ale... ale on si začal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Samozrejme, že je, je to logické úplne všade a zo všetkých uhlov pohľadu, okrem toho Mikiho uhlu. Ale nevadí.

Reagovat
blade115

Co je na tom směšný? Se nám ty pokuty stupňují no, to je jediný důvod, proč máme víc.

Reagovat
Arbiter

Není to náhodou menší částka jak za strkanici se slípkama?

Reagovat
blade115

Nepamatuju se přesně, ale mám pocit, že to bylo nějakých 75k.

Reagovat
blade115

Tak špatný pocit, bylo to 600k. Důvod nicméně zůstává, máme vyšší pokutu pro opakovaný trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontrolu čeho? Tahle kauza mi nějak unikla

Reagovat
smazaný uživatel

aguero>luiz chalobah>aguero fernandinho>chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Keď Aguero prasil, tak tam vznikla medzi hráčmi strkanica, no... lebo je to pochopiteľné a úplne ľudsky prirodzené, že hráčom sa také niečo nemôže páčiť a dajú to najavo ešte stále slušným spôsobom.

Reagovat
smazaný uživatel

to neznamená, že je to správne. Pokuta zaslúžená.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to pochopiteľné. Nikto nehľadí na to, akým spôsobom sa v tých momentoch hráči Chelsea ocitli. Asi nemusím pripomínať koniec minulej sezóny, keď hráči Spurs slušne nezvládali na konci zápasu s Chelsea, kde predvádzali naozaj unikátne zákroky.

Reagovat
smazaný uživatel

Zákroky, které hráči Chelsea vyprovokovali. Byli jsme potrestáni a hotovo. Chelsea se nepoučila.

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež by som vraždil, keby mi niekto v tom momente zoberie poslednú šancu na titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určite. Vy v Chelsea máte pocit, že ste vo svojom zápase vyhrali titul pre Leicester. Ale to je lož! V tom zápase sme prišli o nádej, ale vojnu sme prehrali inde. Ale Chelsea a jej fans potrebujú aspoň takýto mizerný "úspech" v inak beznádejnej sezóne.

Reagovat
Cobra

Lépe bych to nenapsal.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja som napísal niečo iné?

Reagovat
smazaný uživatel

vy tiež nie ste žiadni svätci....Diego Costa momentálne seká dobrotu, ale minulosť len tak vymažeš. Dembele dostal slušný trest za svoje správanie a ostatné zákroky rozhodca videl a nepotrestal v zápase. Vy sa až príliš často objavujete vo veľmi vypätých situáciach na môj vkus.

Reagovat
smazaný uživatel

To stále nemení nič na tom, že je rozdiel, keď sa takéto vypäté situácie vyvolávajú alebo sa nechajú hráči strhnúť emóciami. Posledné dve vypäté situácie (Spurs a teraz City) boli vyvolané najmä hráčmi súpera.

Reagovat
icemike

tím bych to uzavřel a nehrotil

Reagovat
smazaný uživatel

Recidivu je třeba trestat ještě tvrději.

Reagovat
smazaný uživatel

recidívu

Reagovat
Hachim Mastour

Nenasadenie Peréza proti Evertonu by bol prekauč.

Reagovat
Mastný Chobot

Niekde som čítal, že Everton je jeden z najhorších tímov vo vzdušných súbojoch tento rok, čiže by sa skôr ponúkal Giroud... aj tak nebude hrať ani jeden, tak to je jedno

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Zaschrona

Ale ve vzduchu jsme fakt spatni, to jo...

Reagovat
Wat

Takto to bude lepší, potom do té unavené obrany naběhne Giroud s Perézem a první jmenovaný tam šupne minimálně hattrick.

Reagovat
Hachim Mastour

Ja som chcel Lucasa na RW WengerOut

Reagovat
smazaný uživatel

760 komentu pred ohlasenim prvnich sestav. Slusny.

Reagovat
Zaschrona

PL je fenomen.

Reagovat
smazaný uživatel

PL se z toho tyka tak stovka

Reagovat
Zaschrona

Porad je to vic nez za cele kolo v Bundeslize.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icemike

a kde je o ni diskuze?

Reagovat
FCSL

Cech - Bellerin, Gabriel, Koscielny, Monreal - Coquelin, Xhaka - Walcott, Özil, Ox - Alexis

Reagovat
FCSL

Ospina, Gibbs, Holding, Elneny, Iwobi, Lucas, Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

dostnae se ještě někdy Giroud do základu?

Reagovat
Nikikrew

pri Sanchezovi asi len tazko

Reagovat
Mastný Chobot

kým bude Alexis na hrote tak produktívny, tak nie

Reagovat
Lacko_Boh

pokial bude Alexis zdravy tak fakt o tom pochybujem,minimalne do konca sezony to bude uz len takto s nim( moj nazor)

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

trosku jsem v to doufal, ze by to mohlo prostridat

Reagovat
Zaschrona

Stekelenburg - Coleman, Jagielka, Williams, Baines - Lennon, McCarthy, Gueye, Barkley - Lukaku, Valencia

Ze by konecne 4-4-2? Nebo bude Valencia na kridle? Taky navrat Jagielky... snad se trochu na lavicce probral...

Reagovat
Miguel19

Bez Barryho je šance

Reagovat
Zaschrona

Nevim, proc jsi na nej porad tak vysazeny... ale dneska je jeho neucast spis plus nez minus, dva zapasy v trech dnech, to by na nej bylo moc. Ta sestava je ale celkove hrozna bida...

Reagovat
Nikikrew

klasicky poslete na nas to najsilnejsie

Reagovat
Zaschrona

To teda neni to nejsilnejsi. Ja bych poslal...

Robles - Holgate, Williams, Funes Mori, Baines - McCarthy - Gueye, Davies - Barkley - Lukaku, Valencia

Reagovat
Nikikrew

Bez Colemana? To hra tak zle ci preco? Davies?

Reagovat
Zaschrona

Hra, nejde mu to, ani dopredu, ani dozadu. Davies hraje skvele za rezervu a za acko nikdy zatim nezklamal, stejne jako Holgate. Koeman je ale nesmyslne odmita zapojovat a preferuje starsi hrace.

Reagovat
smazaný uživatel

Holgate proti United neurobil chybu.

Reagovat
vodka

ten robles

Reagovat
EXoRcIsT

chcel som dat Arsenal na tiket ale mam pocit ze to bude min. bod pre Everton

Reagovat
Coutinho10

tak docela me laka kouknout na Leicester, jestli navaze na zapas se City, ale Eve s Arsenalem bude taky asi dobrej match

Reagovat
smazaný uživatel

aj na druhom kanáli Digi Sportu dávajú Norwich - Aston Villa. Tiež môže byť dobrý zápas. Som na vážkach, ktorý si mám zapnúť.

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich ani Vila nehrají nic moc poslední dobou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale fandim AV, takže pre mňa osobne zaujimavy duel.

Reagovat
Coutinho10

jojo taky muze bejt zajimavy

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson víc tackles než Kanté

Reagovat
afc

Giroud signs until 2019, Coquelin until 2021 whilst Koscielny will sign a new deal until 2020, all according to @RMCsport.

Reagovat
Taiger

Reagovat
havrys99

French Poweeer

Reagovat
jacobT

Reagovat
nani92

Martin Kližan

Reagovat
Nikikrew

ale polovicny

Reagovat
smazaný uživatel

stream pls?

Reagovat
smazaný uživatel

EFC - AFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
Miguel19

Barkley to posere a pak si vyklusává jak mistr světa..

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mastný Chobot

týjo, Coq by mohol niečo doučiť Xhaku o tacklingu

Reagovat
Zaschrona

Neskutecny...

Reagovat
Miguel19

Coquelin zase takovej výkrut tvl..

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
nani92

Filip mal s tými čiernymi pravdu..

Reagovat
Mastný Chobot

Coq ale faul to bol akože, ale to jeho prihrávanie

Reagovat
Mastný Chobot

ale ale

Reagovat
Mastný Chobot

xiiiiiiiiiiiiis

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Zaschrona

Williams zakrok na cervenou... na Gueyeho...

Reagovat
Azza

měl jít ven

Reagovat
Zaschrona

a jeste to korunuje vlastnakem, ty vole, proc na to koukam...

Reagovat
kiwwi

a teraz si zober jake strasne by to bolo pod Mourinhom, ked pod lepsim Koemanom je to taka traga

Reagovat
Zaschrona

sestup

Reagovat
kiwwi

MINIMALNE

Reagovat
Zaschrona

To ale mozna bude i pod Koemanem, jestli se neproberem.

Reagovat
Free_player

Coq dobrej vrut ...

Reagovat
Rohlíček

ALEXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
Hachim Mastour

Alexiiis

Reagovat
Tommy the Gunner

ALEXIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Nikikrew

Saaaaaaancheeeeeeeeez

Reagovat
Miguel19

Williams

Reagovat
Lynx

"he should get booked"

Reagovat
Counter

ALEXIIIIIIIIIIIIIS

Reagovat
smazaný uživatel

easy

Reagovat
havrys99

Alexiiiiiiiiis

Reagovat
nani92

kedy budú takí mantáci hrať aj proti nám, neskutočné

Reagovat
Wat

Nebyly! Ten měl bejt za dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Everton se vůbec nesnaží proti Arsenalu

Reagovat
SunFells

V tom musí být ještě únava ze zápasu s Manchesterem, kde vypustili dušu.

Reagovat
nani92

Reagovat
Zaschrona

To proti komukoliv, aby bylo jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Neprohrajete. Tip EF to zaruci.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

ale sám jsem dal remízu za krásnej kurz 3,7, na Arsenal už asi příště ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si myslím, že Everton nehrá až tak zle zatiaľ.

Reagovat
nani92

to povedz tým divákom..

Reagovat
Zaschrona

Tak kdyz zatim toho moc nevideli, proc se vubec snazit fandit takovym bidakum... Krasne bylo videt, ze kdyz videli par peknych skluzu, tak hned zacali fandit...

Reagovat
Zaschrona

Az na ten vlasnak Williamse, na ktery krasne nahral Jagielka, to neni tak hrozne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne priblíženie sa k nejakým šanciam je v poriadku, ale finálna fáza slabá.

Reagovat
Cobra

Je super zase vidět Aarona

Reagovat
Taiger

Viděl bych tam radši Coqa ale.

Reagovat
Cobra

Není Aaron jako Aaron

Reagovat
Mastný Chobot

kde ako? na tribúne?

Reagovat
vodka

v Evertone

Reagovat
Mastný Chobot

nevymeníme, ani za Gueyeho a 40 mega

Reagovat
Taiger

Jsem chtěl zavtipkovat se záměnou křesních jmen a sám nevím, že Rambo nehraje na úkor Coqa.

Reagovat
Zaschrona

Nikdy se na to nevykasle, mam ho rad, fajn hrac v kadru.

Reagovat
Mastný Chobot

Mesut ma sere

Reagovat
nani92

mňa u nás Fellaini, nevymeníme,hm?

Reagovat
Zaschrona

Nedostatek stesti, kvality a velka bida od Arsenalu, ale snaha tam dneska je. Dobre znameni.

Reagovat
nani92

Leicester

Reagovat
Lacko_Boh

Sme one man tím, či?

Reagovat
Mastný Chobot

FC Coquelin

Reagovat
Coutinho10

tak Leicester asi mel teda zrovna se City dobrej den

Reagovat
Side

co tam děláte buzeranti před tím vápnem, prostě to naplate do piče

Reagovat
Taiger

Belle by mohl někdy zkusit vystřehlit na úkor tý šajtle.

Reagovat
Zaschrona

McCarthy umi hezky zaprasit, kvalitni keltske drevo.

Reagovat
Wat

Pěknej vyje*anec.

Reagovat
smazaný uživatel

Xhaka strasnej a kdyz uz jde do skluzu tak by aspon jednou mohl trefit hrace nebo mic.

Reagovat
Zaschrona

Lukaku tyhle souboje nikdy nebude vyhravat... musi vedle sebe mit nekoho typu Deeney. Silny, velky, kdo vyhraje souboje.

Reagovat
smazaný uživatel

Jono Lukaku byl vždycky takový mrštný štírek

Reagovat
Hokaido

Reagovat
icemike

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
Maresma

Reagovat
Zaschrona

No, ze nevyhraje pomalu zadny souboj na silu, ve vzduchu uz vubec ne. Nema dobry vyber mista, vyskok ani schopnosti hlavickovat, pokud neni na balon rozbehly.

Reagovat
smazaný uživatel

a přitom chlap jak hora. jasně řečenej důvod, proč bych ho v týmu nikdy nechtěl. on je sobec v tom špatným směru.

Reagovat
Zaschrona

Tohle do nej dostal Martinez, ten po nem chtel, aby se nebal vzdy jit sam do zakonceni, protoze to pry vzdy delaji velci utocnici...

Reagovat
Maresma

útočník by měl být trošku sobec..

Reagovat
Zaschrona

Jo, ale jak to je s Martinezem tradicni, kdyz na to prijde, tak az extremni sobec.

Reagovat
Maresma

Reagovat
Maresma

To je zvláštní celkem. Ale dalšího velkýho, silnýho útočníka si já teda k němu nedokážu moc představit.

Reagovat
Zaschrona

Pokud by byl maly hrac jako Cahill, ktery bude vyhravat hlavy, tak by to asi slo. Hlavne ten hrac vedle nej taky musi umet presovat, Lukaku to sam nezvladne cely zapas.

Reagovat
Maresma

Teď hezky kozama na Barkleyho...

Reagovat
Zaschrona

tohle se stane malokdy, bohuzel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že by sme niekedy udržali čisté konto

Reagovat
Taiger

To si měl napsat před zápasem ale.

Reagovat
Lacko_Boh

Bould effect, diky moccc

Reagovat
smazaný uživatel

skvele obrana

Reagovat
Nikikrew

Vydrbany stream pici

Reagovat
Side

to je zas jednou výkon ty vole

Reagovat
Mastný Chobot

a Kos tam stojí jak gazda pravice pred súdom v Luxemburgu

Reagovat
Free_player

Taky to nemohl nechat projít na Lukaka

Reagovat
Zaschrona

COLEMAAAAAAAN ... jaka vyhoda mit na obou stranach obrany hrace, co umi udelat dobry vylet do vapna a taky pouzivat slabsi nohu, hezky se Bainesy naucil

Reagovat
nani92

Reagovat
Wat

Dva hlavní hlavičkáři hlídají Barkleyho - ukázkový bránění.

Reagovat
Miguel19

Strkanice, pokuty

Reagovat
Whitemedia

Bodový odečet

Reagovat
xjert02

Tragedie! Zasloužené vyrovnání. Není ani koho pochválit. Budíček!!!!

Reagovat
Gunner14

Tvl ten Coleman je strašná krysa...

Reagovat
nani92

čo klub z Londýna, to sama potyčka..

Reagovat
Cobra

Chelsea každého z Londýna zničila

Reagovat
nani92

Manchester > Londýn

Reagovat
Cobra

Nenapadá mě jediný důvod, v čem by byl Manchester lepší

Reagovat
J0EL

My sme znicili Chelsea

Reagovat
Cobra

Já to blbě napsal

Reagovat
Tommy the Gunner

Tak snad zapnem ve druhým poločase jako proti Stoke

Reagovat
Zaschrona

Wow. Zatim nejlepsi vykon za... posledni dva mesice urcite. Sebevedomi porad v coudu, kvalita chybi, ale snaha a chtic po vyhre tam je. Jen skoda toho uplne bidackeho golu, horsi primak Sanchez snad ani zahrat nemohl a klasicky evertonsky deflected goal, ta situace pred tim taky klasicky evertonsky chaos. Lennon i Valencia zatim hraji solidne, tohle se Koemanovi povedlo. Barkley zatim hrozny.

Reagovat
Gunner14

Klasika Koemanův tým kterej předtím hrál strašnou p*ču se chytne na nás

Reagovat
Zaschrona

Kez by...

Reagovat
Gunner14

Takovej shit 15-20 minut a pak takovej tajfun...ach jo

Reagovat
Zaschrona

Podle me jste nam to velmi vyrazne ulehcili, i mozna jste nas trochu podcenili, protoze podle videa z poslednich zapasu bych se divil, kdyby ne.

Reagovat
Lacko_Boh

ked som videl replay som mal normalne z Alexisa pocit že mu to fakt chcel kopať medzi nohy, vobec do tej lopty nešiel aby hrača Evertonu obstrelil. Aabsolutne iracionalny napad.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to tak příšlo. že chce kopat chválně do hráče. ale asi je to blbost. to si naposled pamatuju u Henryho, jak schválně zkoušel trefovat ruku bekovi..

Reagovat
Zaschrona

Hmm, je mozne, ze to tak byt mohlo. Nas tym s podobnymi goly ma dlouhodobe problemy, podobne vtipnych a trapnych ztecovanych golu dostavame kazdou sezonu nekolik.

Reagovat
Wat

Valencia je hodně aktivní, akorát nechápu ty jeho bezhlavý průniky skrz tři soupeře, který předvedl ne jednou, ale hned několikrát. A snad ani jednou to nevyšlo.

Reagovat
Zaschrona

Ty jsem teda taky nepochopil, ale ta aktivita je hodne fajn. Barkley by se mohl ucit. A holt je ten jeho prunik takovy nejaky jeho signature move. Bolasie taky dela pred centrem vzdy to stejne.

Reagovat
Wat

Barkley na sebe navázal dva obránce při tom vyrovnání, takže z toho může žít dalších 45 minut.

Reagovat
Zaschrona

On bude, to je to nejhorsi.

Reagovat
Hokaido

Foxes opět jednou úplně tragičtí.

Slimani je úplně zbytečnej. Možná kdyby na hřišti vůbec nebyl, bylo by to lepší. V poločase očekávám, že půjde dolů za Okzakiho.

Reagovat
Mastný Chobot

Zlééé to je. Mesut mi pije krv s tým mamvpičizmom. Xhaka urobil 3 kĺzačky, loptu netrafil ani raz a protihráča jedenkrát. Coq chvíľu super, chvíľu hrozný. Celé to je taký o ničom away výkon, na konci ktorého to smrdí stratou bodov. Jedine, že by sa Alexis odrtrhol z reťaze ešte raz.

Reagovat
Mastný Chobot

btw, Ox prečo nenastúpil?

Reagovat
masly008

asi se domluvili s teem že budou neviditelní oba.

Reagovat
Mastný Chobot

Thea som párkrát pri lopte videl, Oxa ani raz... možno preto, že bol ďalej od kamery

Reagovat
Wat

Jednou SKORO obešel Jagielku, kterej byl už 2 vteřiny na zemi před tím, než k němu Ox doběhl.

Reagovat
Mastný Chobot

pekne

Reagovat
Lacko_Boh

dúfam že nepodpíše

Reagovat
J0EL

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
nani92

aj ja

Reagovat
Ondiis

Coq a Xhaka jsou v tom středu přečíslováni mi příjde. Těžko jim něco vyčítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už se poprali ? nebo co se stalo ?

Reagovat
smazaný uživatel

O co šlo v té strkanici?

Reagovat
Gunner14

Everton začal hrát, tak se přitvrdilo

Reagovat
kiciN

na konci zajeli zbytecne do Mesuta po pisknuti, on chtel odejit a jeste ho tam nekdo zatahl za ruku si mysleli ze si jde asi neco vyrizovat, a on sel proste na kaficko jako celej prvni polocas

Reagovat
Nikikrew

Ahjaj do 30 minuty to v pohode kontrolujeme a potom hrame uplne na hovno. Everton trochu pritlaci zacne hrat do tela a mame problem ty vole. My sa akoze opriet nemozeme alebo co? Polcas celkom nie na nase ocakavanie, cakal som viac. Everton bude v 2 polcase este ovela nebezpecnejsi.

Reagovat
kiciN

To je bida a utrpeni, a ten uzky tunel na Evertonu to zavanelo uslapanim na konci

Reagovat
Gunner14

Giroud je zničí

Reagovat
Zaschrona

48 - Leighton Baines has provided his 48th Premier League assist; four more than any other defender. Delivery.

Reagovat
nani92

nevymeníme za Darmiana?

Reagovat
Zaschrona

Ne, ukonci u nas karieru.

Reagovat
Tommy the Gunner

Proč vlastně Baines nikdy nepřestoupil z Evertonu? To neměl žádné nabídky?

Reagovat
Zaschrona

Mel, chtel ho nekolikrat MU i snad Bayern, ale vzdy nechal prestup ciste na rozhodnuti Evertonu. Ten za nej nikdy nedostal takovou nabidku, kterou by prijal. A sam Baines vzdy rad prodlouzil smlouvu. Jen jednou byl prestup fakt blizko, do MU, jeste pod Fergiem.

Reagovat
Mastný Chobot

už stačilo, Zayo, naspäť do klietky

Reagovat
nani92

keby ste hrali poriadne, tak by som nemal čas na hlúposti

Reagovat
captain18

Reagovat
Tommy the Gunner

Mesut

Reagovat
Tommy the Gunner

trefit bránu, tak je to gol

Reagovat
havrys99

Kurňáááá

Reagovat
Rohlíček

Ozileeeeeeee voleeee

Reagovat
Mastný Chobot

ešte platí tá ponuka Fellainiho za Mesuta?

Reagovat
Nikikrew

boa Ozil

Reagovat
Zaschrona

a Colemanuv moment opet prisel...

Reagovat
nani92

Reagovat
monkej

Hraci Evertonu sa dnes likvidujú navzájom...

Reagovat
Zaschrona

Melo by se zavest pravidlo, ze po osetreni musi golman mimo hriste. To by byla zabava.

Reagovat
Whitemedia

City by to ale ani nepostřehli

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CR7RONALDO

Tiež som nad tým rozmýšľal

Reagovat
Miguel19

Prase Coquelin už druhá karta odpustena

Reagovat
Lacko_Boh

ma šťastie

Reagovat
Zaschrona

Clattenburg A Coquelin teda nic moc pro klub s moznostma Arsenalu...

Reagovat
Nikikrew

dnes nehra nic moc ale mava fakt dobre zapasy

Reagovat
Zaschrona

Ale teda mam z nej pocit, ze je taky takova chodici zluta karta. Ji musi mit kazdy zapas.

Reagovat
fantomas

Však taky skoro má, a když ne, tak děkuje rozhodčímu. Utrženec z řetězu.

Reagovat
Zaschrona

GazBaz ma nastupce.

Reagovat
Mastný Chobot

lolololololololol

Reagovat
Nikikrew

Striedaj!

Reagovat
Tommy the Gunner

mohl by prijit Giroud za Thea

Reagovat
Azza

Everton se moc snaží

Reagovat
Tommy the Gunner

Ted Coq vyborne

Reagovat
Tommy the Gunner

Uz tlačíme

Reagovat
Lacko_Boh

mam pocit ze tak po troch rokoch. Uz take nerobime

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

daj tam už toho Girouda, do piči

Reagovat
C-M@ster

Že já vždycky tomu Leicesteru věřím, že to venku zlomí...

Reagovat
smazaný uživatel

Oli, Perez na plac!

Reagovat
Zaschrona

Koeman ma dobry napad, ale Mirallas by se spis hodil na druhou stranu, Monreala by mohl zamestnat s podobnym nabehem.

Reagovat
Tommy the Gunner

Fotbal nahoru dolu, tak to ma bejt

Reagovat
Zaschrona

Walcott hral?

Reagovat
Whitemedia

Lukaku wtf

Reagovat
Whitemedia

Ta pomalá chůze v totálně špatném prostoru..

Reagovat
Zaschrona

wow, hezky Koeman, debut proti Arsenalu... pojd DLC

Reagovat
Zaschrona

*DCL

Reagovat
masly008

mamut od toho co zazdil tu tutuli tak už nebyl na hřišti vidět.

Reagovat
Mastný Chobot

predtým ho bolo vidieť, keď zazdil tú prvú ťuťuli

Reagovat
masly008

Reagovat
Mastný Chobot

tie dvojpriezviská začali byť od roku 95 v Británii hitom asi

Reagovat
Maresma

Kdykoli vidim hrát Everton, tak je Gueye skvělý.

Reagovat
Zaschrona

Hraje super v podstate kazdy zapas.

Reagovat
Mastný Chobot

Kanté 2, pamätajte, kto to prvý povedal

Reagovat
Swarley

v tom případě Makelele 3, když Kanté je Makelele 2...klidně zapomeň, kto to prvý povedal...

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším Jaro.

Reagovat
Rohlíček

Iwobi

Reagovat
Mastný Chobot

nedokážem si predstaviť, že by sme si ešte niekedy presne prihrali

Reagovat
masly008

mesuuut

Reagovat
liquicitizen

Karamelky

Reagovat
Zaschrona

WILLIAAAAAAAAAMS

Reagovat
Mastný Chobot

Williams jasné, no, keby sme ho pred 5 rokmi kúpili, tak by sme si ušetrili dosť starostí

Reagovat
FCSL

Paráda Ted rupnem na City a budem v řiti zase

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
aither

Skvěle

Reagovat
Ángel di María 22

Hehe, golasooo

Reagovat
Ondiis

kdo tu psal, že Everton by měl prohrávat hlavičkové souboje? mají tak 90% úspěšnost za tento zápas ne?

Reagovat
Mastný Chobot

jou, ja som videl na twitteri štatistiku, ale tak dnes sú skvelí vo všetkom, nielen v tomto

Reagovat
Fenri

Alibista Daníček zase úřaduje

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Free_player

gooool

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zrušte niekto ten trápny neklub

Reagovat
Hokaido

Nesázej, když to neumíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je ta hra ktoru sme hrali na zaciatku sezony, agresivita napadanie behanie

Reagovat
smazaný uživatel

Everton se dneska nechutně snaží

Reagovat
Azza

Reagovat
J0EL

Boha, uz sa to zacina...

Reagovat
Zaschrona

Jak v posledni dobe McCarthyho hodne kritizuju, dneska zahral solidni zapas.

Reagovat
C-M@ster

Ulloa

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči Bournemouthu se dneska neskutečně vrhali do střel

Reagovat
smazaný uživatel

Barkley mohol toto spravit ked tam mal volnehio

Reagovat
Whitemedia

Lukaku je hrozně divnej..

Reagovat
Swarley

WTF

Reagovat
Swarley

ještě jak se tam Čech do toho motal

Reagovat
Fenri

Reagovat
Zaschrona

Ne mnoho golmanu muze rict, ze byl v souperove brance behem zapasu.

Reagovat
Swarley

ale tak v bráně u vás, pak vybíhal, zvláštně se tam vyhýbal někomu z obránců, pak ten "sprint" zpátky...

Reagovat
Zaschrona

Jedna vec je jista, neni to hrac smerem dopredu.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
captain18

nemam slov

Reagovat
Tommy the Gunner

DOPICII

Reagovat
smazaný uživatel

Kopyta na obou stranách

Reagovat
Mastný Chobot

aj tak sme si bod nezaslúžili (a nechceli)

Reagovat
Nikikrew

ale prestan tvl

Reagovat
blade115

Toffeeeeeeees

Reagovat
Fenri

Reagovat
kiwwi

MUHAHAHAHA, konecne sa mozeme zasmiat aj my

Reagovat
J0EL

Lol, ty si ten posledny co by sa mal smiat

Reagovat
Swarley

však jde o výsledky, ne? jaké šance, to se nepočítá, na to sere pes

Reagovat
J0EL

Reagovat
kiwwi

cakal som dost dlho, nemozem ze po mne prisiel este Maresma a Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

pls

Reagovat
Tommy the Gunner

šašku

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vladis271

Konecne sa super snazil aj proti inemu timu nez len proti vam? :(

Reagovat
icka

Reagovat
aither

Tvl

Reagovat
Maresma

jestli bude gif tak ho sem hoďte, ať se pobavím ještě jednou

Reagovat
Rohlíček

tak to neunesu

Reagovat
Zaschrona

WTF jaktoze z toho Arsenal nedal gol a jaktoze jsme z toho nedali gol

3 BODY ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne

Reagovat
Ángel di María 22

Nene.

Reagovat
smazaný uživatel

class

Reagovat
Gunner14

?

Reagovat
Coutinho10

wow to byl finish ten Eve s Arsenalem

Reagovat
Free_player

fakt neschopní kkti ten Arsenal takhle mi posrat fantu

Reagovat
Nikikrew

Boha ktory keket to tam vykopaval, pocitam ze Coleman

Reagovat
smazaný uživatel

baines

Reagovat
Ondiis

Ale Ozil na konci jak hrál zády k míči .. ten jeho přístup fakt nemá obdoby

Reagovat
Mastný Chobot

on už sa tešil, keď odpíska koniec, nech to má za sebou... jebko

Reagovat
kiwwi

na Rosickeho

Reagovat
Mastný Chobot

wtf, tebe sa vzpriečili hormóny zas či čo dávaš

Reagovat
vodka

tak Rosa u přímáků se taky ani nedíval, kam to letí a šel pomalu dopředu, předpokládám, že je to narážka na to...

Reagovat
Mastný Chobot

ak narážal na to, tak ok, ale aj tak to nedáva zmysel, lebo to, na čo narážal Ondiis nebolo pri priamom kope

Reagovat
kiwwi

jaj to by musela byt presne ta ista situacia hej?

Reagovat
Mastný Chobot

nie tá istá, ale aspoň podobná. A rozohrávanie priameho kopu pred súperovou bránou fakt nie je podobné s rozohrávkou pred vlastnou bránou v 93. minúte.

Reagovat
Mastný Chobot

Rosickému sa nikdy nasadenie v zápase vyčítať nedalo, to nemôžeš napísať ani ty.

Reagovat
vodka

no, tak já si pamatuju právě MOTD/MNF že ho tam za to zkritizovali. To stál ve zdi, z toho přímáku padl gól a Rosický se ani nepodíval, kam to letí a hned po tom kopu volným krokem vyšel dopředu. Pak se k tomu dokonce musel vyjadřovat, že on to tak dělá pravidelně, protože si myslí, že je schopný odhadnout, jak to pak dopadne...

Reagovat
Mastný Chobot

to je pravda, ale nedá sa to porovnať s tým, na čo naráža Ondiis, aspoň z môjho pohľadu. Keď stojíš v múre, tak aj keby brankár vyrazil alebo by bola tyčka/hocičo, tak z múru s tým ty nič neurobíš, vždy tam bude iný hráč skôr, kdežto keď Xhaka v 94. minúte vyváža spred vlastnej šestnástky loptu, okolo neho sú dvaja hráči Evertonu a on si nemá s kým nahrať, lebo Mesut už má za to, že je koniec a bez záujmu kráča do šatne, tak to je dosť odlišná situácia. Ako v princípe chápem, čo kiwwi chcel napísať, ale príde mi to scestné.

Reagovat
vodka

tak jasněže to není ta stejná situace, ale zase použít to jako lehkou provokaci, to si myslím, že jde...

Reagovat
Mastný Chobot

ok no, provokácia taken

Reagovat
smazaný uživatel

srovnáváte uplně odlišný situace..

Reagovat
vodka

teď je otázka, jestli se srovnává to jeho bránění rohu, nebo jeho rezignace po něm...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

debil

Reagovat
PhilipS

Nevadí. V PL venku prostě bude ztrácet každej. Dneska zas sympatickej výkon. Coq fenomální. Koss taky skvělej. Ten faul před tím gólem taky možná nebyl. Naopak Ozilovi se to dneska vůbec nepovedlo. Ve finální fázi chyběl klid nebo trochu štěstí. Příště bych zkusil Pereze v základu. Everton to uklohnil dneska, ale stejně ten tým mi přijde slabej. Na víc než střed tabulky nemaj

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický prosincový zápas s průměrákama, co nehrajou poháry a urvou to silou. Ostatní týmy z topky budou taky ztrácet

Reagovat
Ondiis

sledoval někdo Bou proti Lestru? Jak hrál Jack?

Reagovat
smazaný uživatel

vdaka bohu, ze to tam cech nejebol ved ho mam na lavicke

Reagovat
Nikikrew

Iwobi pici

Reagovat
smazaný uživatel

starý dobrý Arsenal

Reagovat
avicii

Prilezitost dotiahnut sa na Arsenal tak to neposerme...

Reagovat
smazaný uživatel

Borec vylezl potají v noci na Emirates :D

https://www.youtube.com/watch?v=yDIYG_s0W-M

Reagovat
Busby babes

Games won after 25 in charge of ManUtd:

14: Mourinho & Moyes

12: Busby & Van Gaal

10: Fergie

11: Atkinson

9: Docherty & Sexton

A pak ze je Moyes lepsi, pche..

Reagovat
fff

Ale urobil to za menej penazi, takze je lepsi .

Reagovat
Busby babes

fanta.

Reagovat
kvasha16

Nejfaulovanější hráči letošní sezony:

E. Hazard (50) | D. Costa (42) | A. Smith (38) | W. Zaha (36) | P. Pogba (34) | S. Mané (33) | D. Alli (32)

ja sa najviac bojim toho, ze ho jedneho krasneho dna prestane bavit byt tolko okopavany a zdrhne nam ani nie kvoli tomu ze by ho nalakal iny velkoklub, ale ze uz toho proste bude mat dost

Reagovat
Error

Nebo ho někdo dřív zrakví.

Reagovat
13

Reagovat
smazaný uživatel

To je blbost, s jeho stylem hry bude všude takhle okopávaný.

Reagovat
13

Přesně tak, on do těch soubojů prostě chodí na plno, nebojí se a spoustu ran taky rozdá. Navíc v Anglii už před tím hrál a věděl do čeho jde. Navíc je to vysokej černoch z Francie, pro PL jako stvořený. Chápal bych takovýhle řeči kdyby to byl nějaký technický křehký Brazilec, který nikdy před tím v Anglii nehrál. Ale Pogba? Za ty prachy věř, že u Vás bude sakra dlouho.

Reagovat
13

Ouč pardon, já četl místo kvasha kiwwi

Reagovat
kvasha16

nevadi

Reagovat
r.mrazik

se koukni jak je okopavany messi a dalsi...

Reagovat
Pospovič

Reagovat
salami

utratil jsem 4 body za to, abych ho vyměnil za Pedra

Reagovat
niflheim

Tak dneska bych poprosil vedení 2:0 po poločase

Reagovat
Busby babes

Zaha a Benteke?

Reagovat
niflheim

Bych se ani nedivil

Reagovat
fff

Treba sa dnes pekne dotiahnut na Arsenal, vydrzat do navratu Coutsa a udrzat tu top4 do konca sezony.

Reagovat
Svatej

S Kloppem o ten titul bojovat budete, mirit ciste na top4 je celkem skoda, kdyz uz jste tak vysoko

Reagovat
fff

Nie ej to skoda, je to realita. Kader je uzky, brankar sa iba zabieha, obrana lepsia, no stale tam mame riziko kalamity (Lovren). Zranil sa Couts a uz mame problem, Sturridge je zase zraneny, Mane pojde prec na africky pohar ... na titul to nie je.

Reagovat
13

A příští sezonu až budou všechny tyhle potíže vyřešeny, tak už budou pro změnu silné i oba Manchestery. Tohle je furt dokola. Když už je legendární sezona, tak má někdo ještě legendárnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu po letošní sezoně není nikdo, kdo by měl/mohl někam odejít. Pokud se nám povede využít Ligy Mistrů a přivést opravdový posily, tak bych se o nás nebál.

Reagovat
B3n

prevko k Tottenhamu Už někdo spočítal slova ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nemajú slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep Guardiola: "Before I came here, I was told the Premier League was the toughest in the world, anyone can beat anyone. Now I accept it."

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš si, že to fakt povedaL?

Reagovat
smazaný uživatel

Ťažko povedať

Reagovat
fajdax

Oscar potvrdil ze na 90% odchází

Reagovat
fajdax

Oscar pro brazilskou SporTV: "Přestup do Šanghaje je na 90% hotový, zbývá dořešit už jen nějaké byrokratické detaily."

Reagovat
icka

Ted to ctu....za ty prachy jim ho i zabalim

Reagovat
fajdax

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

pekná suma za neho.

Reagovat
off-olda

Tohle je snad nejlepší prodej v historii ne?

Reagovat
lenckoj

nechápu jak to děláte máte na ty mega prodeje snad patent

Reagovat
Greny

To víš Granovská nasadí usměv , veme výstrih a hned máme o 3 mega liber za hrace víc

Reagovat
smazaný uživatel

*30

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Aby se jenom potom nevrátil za podobnou cenu jako Luiz Ale super, aspoň si klučina vydělá a my taky, win win

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes je vhodná príležitosť trošku zarotovať a zmeniť aj rozostavenie zostavy. Chcelo by to nejaké ofenzívne 3-5-2 s Diegom a Batsom na hrote, Willian s Mosesom na krídlach a trojica stredných záložníkov by bola Matic- Kanté- Fabregas. Na stopérovi by som chcel vidieť Zoumu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaktože nemáme preview? Skandální...

Reagovat
Greny

stači expreska

Reagovat
fantomas

Doslova dvě minuty před jeho vloženim

Reagovat
Arbiter

podle délky toho preview sis přečetl ownyho příspěvek a narychlo něco spachtil, jen se přiznej

Reagovat
fantomas

Taková je uplně standardní délka mýho preview

Reagovat
Svatej

příště by mohlo bejt kratší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

To to uteklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte, kde se dá stáhnout zdarma FIFA 17 na PC?

Reagovat
off-olda

nemysliszaplatis.cz

Reagovat
fajdax

Na internetu

Reagovat
smazaný uživatel

stránku prosím

Reagovat
Mastný Chobot

lemonparty.org

to je stránka, kam tí chalani, čo to crackujú uploadujú tie cracknuté verzie, len musíš poriadne pohľadať a potom aj podľa komentárov pozri, že ktorá verzia funguje

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

na Originu, musis akorat zaplatit online purchase a pak muzes stahovat zdarma

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
vodka

Stoke bude zase srandovně skládat obranu, takže přestože hrají doma, tak to bude asi docela mazec... Shawcross se neví, Muniesa s největší pravděpodobností out, Johnson má infekci v oku, ale na 90 % s tím bude muset hrát. Cameron out, Bardsley out.

Jinak dost bych tipnul, že dneska nastoupí Bony...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak trochu nechápem, prečo Bonyho najednou posadil. Veď mal herný prínos celkom slušný nie? A vtedy dal akurát tie dva góly...

Reagovat
vodka

protože Arnautovič se Shaqirim byli nebezpečnější a Walters tam taky dodával ten potřebný workrate a souboje.

Jako jak sem si říkal, že Walters nemá prostě dost kvality, tak je to blbost, on tím, že udělá tolik černé práce při presinku, je platnější a ve vápně se orientovat taky umí...

Reagovat
vodka

Je to takový irský dřevěný Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp: Take that, Gary and Phil! You can't criticize Karius if he doesn't play!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zaha by si dnes mohol povodiť aj obranu United. Voči Hullu by to bolo fér.

Reagovat
Error

Willian, Cesc... pecka

Reagovat
Greny

jen škoda že Matič nehraje no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

tak Cesc si hrát zaslouží, taky tím že vypadl Hazard a nahradil ho dozadu zodpovědnější hráč, tak si snad můžeme dovolit mít naopak ve středu zálohy někoho víc útočného...

Reagovat
Greny

však s tim souhlasím psal jsem to niz , ze na lavku mel jit dnes Kanté a hrát stred Matic - Cesc

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea team tonight: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Diego Costa, Pedro.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea subs: Begovic, Ivanovic, Zouma, Chalobah, Matic, Loftus-Cheek, Batshuayi.

Reagovat
Coutinho10

Liverpool FC ‏@LFC 2 min.před 2 minutami

#LFC starting line-up v @Boro: Mignolet, Clyne, Lovren, Klavan, Milner, Henderson, Wijnaldum, Lallana, Firmino, Mane, Origi #MIDLIV

Mignoooo is baaaaack

Reagovat
smazaný uživatel

Lovren zrejme tiez

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

já si ho všiml až teď..co je s Matipem do piče? dneska se nevyhraje...

Reagovat
smazaný uživatel

MAtip

Reagovat
Miguel19

Chelsea team tonight: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Fabregas, Alonso; Willian, Diego Costa, Pedro. #SUNCHE

Reagovat
Miguel19

Chelsea subs: Begovic, Ivanovic, Zouma, Chalobah, Matic, Loftus-Cheek, Batshuayi. #SUNCHE

Reagovat
Whitemedia

ZOUMA

Reagovat
Mimalu

za mě dneska dobrá

Reagovat
smazaný uživatel

proti tomu autobusu by to chcelo dvoch hroťákov a o jedného Alonsa menej

Reagovat
Greny

za mě jeste Matič místo Kantého ten tam bude podle me dnes zbytecnej

Reagovat
Arbiter

Podle mého si Matić zaslouží víc být v základu než Kanté...

Reagovat
Miguel19

Je fakt, že poslední zápasy měl Matič určitě lepší, ale zase když se tam Cesc, tak Kanté je větší jistota směrem dozadu..

Reagovat
blade115

Reagovat
Error

A Sunderland fakt ta mrdka se sedmi obránci v základu.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

čtjb, to nemôže dopadnúť dobre

Reagovat
smazaný uživatel

Keby tam mohol šupnúť dvoch brankárov, tak ich tam dá. Dvaja útočníci sú veľa.

Reagovat
spider_8

Aanholt, Djilobodji, Borini, samý naše bývalý legendy

Reagovat
vodka

Honeyman

Reagovat
Greny

7-1-2

Reagovat
smazaný uživatel

podhrot alebo libero?

Reagovat
Greny

neblbni uz má dva utocniky tak preci ne jeste podhrota

Reagovat
smazaný uživatel

mea culpa

Reagovat
Whitemedia

Jako kdyby tak přijeli na SB.. ale doma postavit 7 obránců

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhú stranu to môže byť naša výhoda. Takéto rozostavenie mohli na nás trénovať od nedele, nemusí im to vôbec fungovať.

Reagovat
Arbiter

takové rozestavení na nás mohl připravovat klidně i týden dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

O tom silno pochybujem. Hrajú o záchranu a každý bod v každom zápase im pomôže. Nemôžu sa na úkor ostatných zápasov sústrediť na zápas s Chelsea, kde je veľmi malá pravdepodobnosť, že uspejú. Navyše ak hrali so Swansea a Leicestrom, kde to mohli byť, minimálne v prvom prípade, šesť bodové zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze dostanem gola z rohu

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to postavil Moyes...

Reagovat
Greny

Autobus

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo vlastne nehráva Feghouli? Zranený nie je pokiaľ viem. To je taký slabý?

Reagovat
Hokaido

Je no. Spolu s dalšíma letníma posilama jako Toré a Zaza je zatím úplně tragickej. Škoda, měl jsem od něj velký očekávání.

Reagovat
smazaný uživatel

#THFC: Lloris (C), Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Wanyama, Sissoko, Eriksen, Dele, Kane. #COYS

omg, stred Wanyama - Dier proti Hullu

Reagovat
smazaný uživatel

Ideální zápas poslat tam Winkse a N´koudoua.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
iamek

Ty vole co to postavil za sestavu =-O

Reagovat
CubONE

Najstatickejsi utok v historii futbalu.

Reagovat
Busby babes

to dost no.

Reagovat
CubONE

VLastne ani krajni obrancovia nie su zrovna rychlici WTF

Reagovat
EXoRcIsT

nieje proti CP lepsie hrat kombinacne ?

Reagovat
pingla

Rooney na LW? No uvidíme

Reagovat
Greny

a na LB Daley Blind

Reagovat
Mastný Chobot

fú, to bude šprintov a nábehov

Reagovat
EXoRcIsT

hej mozno aj take 3 zvladne a potom bude vyzerat ako keby mal kazdu chvilu odpadnut ale mozu sa tam striedat s Rojom

Reagovat
wild

DDG - Jones Rojo Bailly Blind - Carrick Herrera- Mata Pogba Rooney - Ibra

Reagovat
Busby babes

The #MUFC XI v #CPFC : De Gea, Bailly, Jones, Rojo, Blind, Carrick, Herrera, Mata, Pogba, Rooney, Ibrahimovic

Kdo tam bude hrat beky?

Reagovat
EXoRcIsT

sak Jones a Blind ale podpora utoku bude strasne slaba

Reagovat
Busby babes

Phil vpravo... no ach jo. Kazdpadne v tom utoku tam nebude behat asi nikdo. Jeste ze jdu na SW a neuvidim to.

Reagovat
iamek

Jones pravej bek. Casy Alexe jsou zpet. A ty kridla roo-Mata. Silenost.

Reagovat
EXoRcIsT

skor ma desi ta lavicka lebo pochybujem ze da hrat Bastiho a dalsi zaloznik tam je len Fellaini

Reagovat
avicii

Rojo a Blind?

Reagovat
smazaný uživatel

Lol Ale tak Blind si svoje snad odehraje a na druhý straně asi Jones ne ? Kdysi tam nastupoval.

Reagovat
Mastný Chobot

Mourinho sa snaží, ale aj čo sa týka absurdity základnej zostavy, tak nad ním Moyes dnes vyhráva

Reagovat
Svatej

Reagovat
kiwwi

jakej absurdity zas? vypadli nam hraci tak sa improvizuje na krajoch obrany

Reagovat
nani92

DArmian a Young na lavičke..

Reagovat
kiwwi

jeden lepsi jak druhy ti poviem

Reagovat
nani92

tak sú to naše alternatívy pri zraneniach hráčov, to že tam dal B+B je absurdné, ale ak mu to vyjde tak nazdravie

Reagovat
kiwwi

Blind > Darmian a Bailly hraval aj RB, tak uvidime, Young pravdepodobne pojde dpc konecne

Reagovat
kiwwi

RB bude hrat Bailly a laveho Blind

Reagovat
kiwwi

zostava takmer rovnaka ako vonku proti Swansea akurat namiesto Fellainiho je tam Herrera a namiesto Darmiana s Youngom su tam Blind s Baillym...takze este lepsie na kazdom zmenenom poste

Reagovat
avicii

kurva fix co je s Matipom? na jeziska noveho stopera si prosim

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě jednoho pro mě..

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

Sunderland dá Chelsea ochutnat vlastní medicínku.

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Akože s týmto vyhrá rozdielom triedy? pls.

Reagovat
blade115

Vážně by mě zajímalo, co má Moyes v plánu dělat, pokud by eventuálně dostal během první desetiminutovky gól.

Reagovat
smazaný uživatel

nechá vás dát do poločasu druhý

Reagovat
Miguel19

Reagovat
blade115

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mimalu

Reagovat
vladis271

Reagovat
kiwwi

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
andrew96

Reagovat
icka

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

To mu už nezostali na lavičke žiadny obrancovia?

Reagovat
smazaný uživatel

*žiadni

Reagovat
Ligter

spíš on udělá dneska obránce z kohokoliv

Reagovat
andrew96

24 minut dávám Sunderlandu, pak se to rozjede

Reagovat
Svatej

HD stream ? Na redditu jsou jen SD

Reagovat
Sali5
Reagovat
smazaný uživatel

Dneska Newcastle vs. Will Grigg. Ez win doufám.

Reagovat
off-olda

Nějak věřím tomu, že Džumanži předvede životní výkon. Neprohraje jedinou hlavu, 3x vytáhne míč z brankové čáry atd...

Reagovat
smazaný uživatel

a jak to vytáhne z brankové čáry tak pošle do protiútoku Van Aanholta a ten nacentruje Borinimu , který zavěsí do šibenice. Taky to vidím

Reagovat
off-olda

Reagovat
bbbauch

Sneska United s prehledem 3 body Carrick potvrdi svoje kouzlo

Reagovat
smazaný uživatel

stream na LFC?

Reagovat
Coutinho10

zase Frodo...ale mozna to prepne pak na United

Reagovat
smazaný uživatel

heslo?

Reagovat
Coutinho10

po me ho nechtelo, ale vzdycky bylo pls nebo pls111 , ale vim, ze nedavno se me to ptalo a neslo

Reagovat
smazaný uživatel

dík.

Reagovat
smazaný uživatel

link

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Coutinho10

http://blabseal.com/frodo/

ale ted to zrovna prepina na United

Reagovat
smazaný uživatel

neva, dik za ochotu

Reagovat
Coutinho10

j skoda..nz

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sportz-hd.com/stream4.php ale seká se to..kdyby měl někdo něco lepšího tak sem hoďte..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

tam koukám furt, ale dneska bez eng streamu

Reagovat
Coutinho10

j nz....j EN je o nicen jinym, ale HD kvalita plynule..takze jinak luxus

Reagovat
smazaný uživatel

jojo taky už tam koukám

Reagovat
smazaný uživatel

dík oboum

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

twitter = najviac

Ned bude Onuoha? dobrý som?

Reagovat
kvasha16

Reagovat
nani92

Mourinhovi fakt už uteká vlak, ked mu už aj ten autobus stále mešká..

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino na kridle

Reagovat
nani92

Klopp

Reagovat
smazaný uživatel

nj

Reagovat
off-olda

Děkujeme Sunderlandu za kvalitní zápas. Být Contem, hodím tam místo Cahilla Michyho. To se jinak nedá...

Reagovat
smazaný uživatel

od první minutky 10 hráčů ve vápně a všchno nakopavat do hajzlu Moyes ví jak se připravit na zápas

Reagovat
Svatej

tohle není ani doubledecker, to je boeing nacpanej do branky

Reagovat
spider_8

Tady se přímo nabízí Airbus

Reagovat
off-olda

To spíš Antonov.

Reagovat
niflheim

No tak na naše beky jsem dneska zvědavý.

Reagovat
pingla

Bailly

Reagovat
off-olda

Bez karty? Ses posral v kině ne?

Reagovat
iamek

Parada . Snad se vysere na APN.

Reagovat
iamek

Tak ok. Terminator

Reagovat
Whitemedia

Fakt nádherný zápas..

Reagovat
Cobra

Erikseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen

Reagovat
off-olda

Hele Pedro hraje..

Reagovat
Free_player

nemá někdo po ruce dobrej stream na Spurs ? všechno mě padá ...

Reagovat
vladis271

Vola sa to strela a bez toho sa goly nefavaju. Niekto by to tym hracom mohol povedatsi. Inak bez coutsa je tov len banda drevakov

Reagovat
13

Ha z tohohle rohu ať dají gola a vypínam to.

Reagovat
smazaný uživatel

Adam fuckin brilliant

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Goooooooaaaaaaaaaaaaap Adaaaaam fantastic header

Reagovat
smazaný uživatel

konecne brankar v brane City uz ste v tom sami

Reagovat
Coutinho10

Migno

Reagovat
Shevchenko

Vydra nehraje ani v Derby?

Reagovat
smazaný uživatel

Ktasne od Vertse i Dannyho. Tohle je ta spoluprace, o ktere jsem psal v poslednim souhrnu, ze chybi, kdyz hrajem na 4 obrance a s Wanyamou na DM.

Reagovat
Cobra

Wanyama každý zdrbaná nahrávka a já tu u PC šílím :D Sloužnou averzi jsem si na něj vypěstoval

Reagovat
Cobra

*slušnou

Reagovat
smazaný uživatel

Hale uplne stejne. Ho vidim prihrat dozadu, kdyz muze zalozit protiutok, vsechny ty posrany rutinni prihravky a varim A do toho mi komentatori rikaj, ze je to skvela posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Sissoko + inteligence = Diamé

Reagovat
bbbauch

Da mu nekdy tu kartu?

Reagovat
off-olda

Proč má jeden pomezní celý žlutý praporek a druhý dvoubarevný? To je vždy? Že bych si toho nikdy nevšiml?

Reagovat
nani92

konečne po 3 rokoch futbal hodný Manchestru United..GGMU!

Reagovat
smazaný uživatel

jakože za 20 minut 0 střel ?

Reagovat
nani92

ak chceš 20 striel za zápas, tak si zapni hokej, futbal je o golikoch

Reagovat
smazaný uživatel

ne stačila by jedna

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

a hokej není o golech ?

Reagovat
nani92

asi nie, ked nechajú také široké brankárske výstroje

Reagovat
smazaný uživatel

aha , dik

Reagovat
nani92

v pohode, diskusia s tebou bola zaujimavejšia ako náš zápas..

Reagovat
Whitemedia

Vytáhni už kurva tu žlutou kartu...

Reagovat
off-olda

Goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
TopinB

Stream? Můj je asi o minutu a půl opožděný

Reagovat
off-olda
Reagovat
liquicitizen
Reagovat
off-olda

Reagovat
liquicitizen

sekundička

Reagovat
TopinB

Díky

Reagovat
Mimalu

goooooooooooooooool

Reagovat
Whitemedia

CEEEEESC

Reagovat
Miguel19

C E S C !!!!

ŽERTE!!!

Reagovat
spider_8

Bože tyhle Luizovi přímáky z dlouhé vzdálenosti Bez něj bychom z těhle pozic centrovali a bylo by to mnohem nebezpečnější.

Reagovat
spider_8

Kurva zase jsem pozadu. Spoiler

Reagovat
smazaný uživatel

FABREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Kovi81

paradni trefa

Reagovat
Svatej

Vymrdej !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Leo

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Kanté neskutečně vybojoval

Pedro a Willian super

Reagovat
liquicitizen

Cesc <3

Reagovat
blade115

CEEEEEEEEEEEEEEESC

Reagovat
smazaný uživatel

CEEEEEEEEEESC

Reagovat
off-olda

0:2?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teď to snad otevřou a dorazíme je

Reagovat
smazaný uživatel

bože na co je tam píčus blind? netrefí ani jeden centr... chudák Shaw

Reagovat
niflheim

Blond Cabaye vypadá jak šulda.

Reagovat
Coutinho10

joj to je skodaaaa Diivoooooch

Reagovat
smazaný uživatel

škoda, ale Mane je velmi velmi dobry hracik... NEskutocne bude chybat

Reagovat
smazaný uživatel

jemu i když to nejde tak ty góly dokáže zařídit. Dnes v něm má zase prsty..

Reagovat
smazaný uživatel

jemu to ale ide... Aj Suarezovi a vycitalo, ze stracal lopty, ale pritom hral genialne a robil sance..

Reagovat
smazaný uživatel

za to z firmina ma ide jebnut a henderson pod stresom neustale v hlbke pola..vobec nie je v pohode na tom poste pri rozohravke..vsetko na istotu, radsej si to smerom ku mignoletovi posunie ešte...ach

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino je zralej na redku. Hrozně podrážděnej mi přijde. Bohužel náhrada za něj neni. Myslím, že tohle zlomilo vaz Studgovi už totálně a že Kloppa bude chtít prostě hráče na kterýho se může spolehnout když je třeba

Reagovat
smazaný uživatel

Dušo už tu . Inak nesúhlas s Hendom.

Reagovat
smazaný uživatel

proti bernemouthu sem z něho byl docela na prášky, ale i tak tam ty góly zařídil. Je jasné,že při jeho stylu bude ztrácet balóny, ale někdy totálně vypustí souboj a to mě štve.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm

Reagovat
nani92

Rooney pekne uhral svoje nespracovanie milimetrovej lopty prihrávkou na Zlatana

Reagovat
smazaný uživatel

annoying af

Reagovat
off-olda

Jestli to Luiz trefí, tak mě jebne...

Reagovat
off-olda

Ufffff

Reagovat
Svatej

No, pokud fotbal West Hamu byl z 19. století, tak tohle je fotbal ještě někde z prvohor. Namísto alespoň agresivního presingu a snahy to hrát bojovně Moyes absolutně rezignoval na snahu hrát jakejkoliv fotbal a nařídil 10ti chlapům se postavit za míč. Přirozeně budou chtít hráči poslaní na hřiště vyhrát, ale z trenérskýho hlediska vnímám jako strašnou ostudu poslat tam takovýhle složení týmu, zvlášť, když disponuje tým takovým rozpočtem.

Každopádně k podobnýmu hnusu jsme se museli uchýlit minimálně v LM taky, takže je na čase si to vyzkoušet i z druhý strany.

Jsem rád, že to tam Cescovi padlo, protože proti takový obraně je každej gól neuvěřitelně cennej. Teď už to jenom udržet a hrát furt to stejný. Od Sunderlandu aktivitu moc nečekám, ti hráči si nedokážou nahrát na dva metry a postrádaj až na Januzaje jakoukoliv fotbalovost.

Reagovat
Mimalu

škoda Will

Reagovat
spider_8

Nene, to bylo takticky

Reagovat
Mimalu

dnešnímu Sunderlandu by ani Csaplár nepomohl

Reagovat
diastan

uhhh konečně

Reagovat
niflheim

Něco tomu chybí...

Reagovat
wild

gol

Reagovat
Swarley

Wazzooo, tref to...ale zase nádherně Pogba...

Reagovat
niflheim

Rojo kokot, měl být zase venku, druhý zápas za sebou takový zákrok.

Reagovat
Swarley

ale na něm to jasně vidíš, že to prostě neunáší...v hlavě přepne a je zle...

Reagovat
Swarley

ještě máchá, že se nedotkl...vždyť je to v tuhle chvíli úplně jedno, když do toho jde na hovado..

Reagovat
kiwwi

on jak keby ani nevedel ze toto sa nesmie

Reagovat
Swarley

Reagovat
Ondiis

On i vypadá fakt jak někde z favelas. Dát mu jesle někde na hřišti za barákem, tak je schopný tě zastřelit

Reagovat
Ligter

to je strašný blbec, ten Rojo

Reagovat
CubONE

Rojo zasa dve nohy, idiot.

Reagovat
Miguel19

To co předvádí Sunderland je humus.

Ale od nás bych čekal lepší výkon. Chybí nám Hazard, co dokáže obejít 1-2 hráče a vytvořit tak přečíslení. Naštěstí to ti zoufalci posrali ve středu hřiště a Cesc s přehledem..

Líbí se mi Alonso. Vypadá to, že máme konečně hráče, co každým centrem netrefí prvního hráče

Reagovat
Mimalu

mně teda zrovna u Alonsa přišlo, že na to kolik měl času a prostoru si ty centry připravit, tak to moc slavně nedopadalo

Reagovat
Miguel19

On to má taky těžký, protože Costa je v dost akcí daleko od vápna a on pak musí centrovat na Pedra/Williana, kteří ten pohyb ve vápně nemají..

Ale měli jsme po jeho akci jedinou šanci no..

Reagovat
Mimalu

měli no, na druhou stranu, měl několikrát fakt dost času si to připravit a kdyby z toho nebyla ani jedna šance, tak by to na pochvalu fakt nebylo

Reagovat
Matić

Alonso mě právě hrozně vytáčí tím, že když má příležitost k centru, tak zasekne a nahraje dozadu. Samozřejmě, že to je pokrok od Azpiho, který skoro necentroval, ale prostě bych od něj čekal víc a hlavně by si měl víc dovolovat 1v1.

Reagovat
off-olda

Alonso 1v1 Vždyť je to takový dinosaurus. Absolutně na to nemá dispozice.

Reagovat
Matić

udělat přešlapovačku a nacentrovat musí prostě hráč jeho kvalit zvládnout...

Reagovat
off-olda

On se svým dinosauřím pohybem + přešlapovačkou se nemůže nikoho zbavit přeci...

Reagovat
Svatej

Reagovat
blade115

Vždyť Alonsovi centry zatím absolutně nevychází... Ale Hazard chybí citelně, navíc je nejhorší, že ho ani není kým nahradit. Možná bych na tu pozici zkusil Michyho, ale ten už asi definitivně bude muset počkat na herní prostor na FA Cup...

Reagovat
m.sali

ty vole co ten kokot Rojo pořád do toho de jak na sáňkách

Reagovat
10

Rojo je hroznej výmaz, on udělá v každým zápase tenhle zákrok nohama dopředu

Reagovat
pingla

My toho posraného góla nedáme

Reagovat
kiwwi

Rojo je proste najhlupejsi hrac EVER!!!

Reagovat
iamek

Reagovat
nani92

opäť sa proti nám brankár snaží

Reagovat
kiwwi

sa hras na Samka?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Pogbíííííííííč, to je ono

Reagovat
Swarley

ale luxusně Zlatan, to je přehled

Reagovat
niflheim

Pogbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
bbbauch

Pogbaaa

Reagovat
kiwwi

Pogbiiiiiiiiiiic

Reagovat
Ligter

POGBAAAAAAAAAAA, uffff, to je prozatím úleva

Reagovat
Cobra

Většina týmů zkušeně 1:0 v poločase, aby nespadly do Csaplárovi pasti Velká taktická vyspělost. PL

Reagovat
nani92

Zlatan

Reagovat
CR7RONALDO

Som vedel, že to dáme z toho priameho gól

Reagovat
iamek

Pogba a Herrera . Zbytek takovy nemastny, neslany. Obrana vse zatim zvladla, ale moc toho nebylo. Blind slusne do utoku. Bailly se snazi, ale jde videt, ze to neni jeho post. Zatim se mi nejmin libi Mata.

Reagovat
smazaný uživatel

Nase trojka vzadu je level Barcelona. Absolutne paradni na mici vsichni tri a nejlepsi akce po jejich dlouhych micich. A Vertsuv vylet na hrot taky paradni akce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Tchibo

Reagovat
off-olda

Hmmm

Reagovat
Whitemedia

Courtois

Reagovat
smazaný uživatel

Hull zralý na bůra, takže 1:2.

Reagovat
PhilipS

Koukám na United. Docela špatnej zápas. Hrozně nepřesností. Rooney klasicky hroznej. Ok měl tam jednu dobrou šanci. JInak na skvělej balón od Ibry ani nevyskočí. Motá se na středu, kde je úplně zbytečně, protože ho Pogba stejně ignoruje. Už to má fakt za sebou. Klasicky tragickej je Rojo. Co to bylo za ten skluz oběma nohama dopředu? Toho se musí Mourek zbavit, co nejdřív. Škoda toho zranění Mchitarijana no. Na něho by se koukalo dobře...

Reagovat
iamek

No jde videt, ze jsi moc poslednich zapasu MU nevidel. Rojo hraje uzasne. To ze jak idiot sankuje je vec druha. Ale za Rooneyho

Reagovat
pingla

Proč by se měl zbavit Roja? Ty vůbec nevíš, kromě dalšího blikance je zatím skvělý, minulý týden spolu s Jonesem vymazali celý útok Spurs a Mourek se ho musí zbavit?

Reagovat
PhilipS

Já už Roja viděl v dost zápasech, abych si o něm udělal obrázek. To prostě není top obránce pro United....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Zlatanovi góly a asistence jsou fakt unikáty

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby, co tady někdo psal, že je Luiz nejlepší obránce ligy začíná dělat trošku Luizovinky.

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba a Zlatan jsou oba o parník klíčoví hráči...

Reagovat
iamek

Pogba dneska top, ale u Zlatana mi pripada, ze se stahuje az moc. Nekdy je az na kridle a pak to da na krajniho a ve vapne nikdo. Roo se nepocita.

Reagovat
kiwwi

Pogba dnes vela kazi ale to su take pokazenia ze hodi niekomu do behu, ten na to kuka jak blbec ze co s tym ako a Pogba vyzera jak blbec ze mu nenahral presne

inac je ale inde proste, tie jeho nahravky za obranu co vymysli kazdy zapas su lahodkove

Reagovat
iamek

Kazi dost, ale to je i tim, ze se snazi porad hrat a porad neco vymyslet. Nic alibistickeho. Dal slusnou nahravku na Rooneyho a ten neni schopny se ani rozebehnout. Zlatan jednou to same.

Reagovat
Swarley

většinou má hloupější ztráty, kdy to zbytečně kličkuje někde do lajny přes tři hráče...ale dneska úplně v pohodě...on musí trošku ustálit výkony a fakt o něj strach nemám, bude boží...

Reagovat
Miguel19

To se tak nějak čeká od nejlépe placených hráčů

Reagovat
Swarley

Arnautovič taky slušně na prase

Reagovat
smazaný uživatel

dopici vsak vystrel ked si vo vapne

Reagovat
niflheim
Reagovat
Swarley

Reagovat
off-olda

Ale notak Diego...

Reagovat
Tomekcz

rojo redka, zlatan ruka pogba gol z ofsajdu konecne se nepripiskava jen cukotce

Reagovat
Gunner14

Co se opakuješ

Reagovat
Gunner14

Rojo měl být venku, Pogba gol z ofsajdu po divné ruce Zlatana. Najs

Reagovat
kiwwi

zeby sa vsetko konecne vracalo do starych kolaji?

Reagovat
smazaný uživatel

Diego božeeee

Reagovat
smazaný uživatel

Cesc za pas, je famozni dnes.

Reagovat
smazaný uživatel

Rojo mal byť vylúčený a gól po prihrávke rukou z ofsajdu? No konečne.

Reagovat
smazaný uživatel

fakt ibra to vyzeralo na ruku a ziadny mufan to nespomenie

Reagovat
Swarley

jj, ještě tak budeme brečet, že dáváme vůbec nějaké góly

Reagovat
smazaný uživatel

ved nie len trosku viac radosti z golu po prihravke rukou

Reagovat
Swarley

po těch všech letošních zápasech ať to tam klidně někdo zasmečuje rukou do brány a fakt s tím nebudu mít problém

Reagovat
kiwwi

lebo taku ruku by zapiskal len fesak

Reagovat
Mimalu

Costa začíná trochu blbnout

Reagovat
smazaný uživatel

Pedro, ty jsi blbec

Reagovat
off-olda

Borini se k tomu rovná jako největší technik na světě a šup 20 metrů vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

Naadhera, pastva pre oči.

Reagovat
Maresma

Luxusní akce Takový góly mám mnohem radši než nějaký děla z dálky

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Liverpool > Barcelona

Reagovat
Coutinho10

Jooooooooooooo Diiivooooočaaaaaaaaaaak

Reagovat
Svatej

Až na ten brejk hraje Costa parádně, fakt ve skvělý pohodě ten hráč je

Reagovat
REPLIKATOR

Origi > Sturridge

Reagovat
Maresma

Reagovat
ondris

Divock môže hrať celý zápas hovno, ten gól si aj tak vždy dá

Reagovat
smazaný uživatel

Lallanička 2+1

Reagovat
smazaný uživatel

Lallanka uz aj pojdes za Firmina

Reagovat
niflheim

Bailly s tím dresem

Reagovat
off-olda

Už toho Pedra ale pošli do prdele. Ztratí fakt každý míč.

Reagovat
Maresma

Adámku, já ti vždycky věřil

Reagovat
mickey mouse

Adam

Reagovat
r.mrazik

Slusne ho tam Mourek nechal se trapit dokud neni Baily v prdeli uplne...

Reagovat
REPLIKATOR

Gooooooooooool 3:0

Reagovat
Coutinho10

naaaadheeera Adaaaaaam a skvele rozhodci dal vyhodu

Reagovat
off-olda

Kanté

Reagovat
smazaný uživatel

Kloppo jim snad o přestávce řekl, že jestli nepřidají góly Lucas půjde do hry. Parádní tempo Teď vypustit Ejariu a Beníka co nejdřív

Reagovat
niflheim

Reagovat
Swarley

Zlatan bude něco říkat Pogbovi, že to netrefuje z přímáků...

Reagovat
CR7RONALDO

Zlatan by priame fakt kopať nemal, každý jeden kope úplne zle, mal by to nechať na Pogbu, poprípade dokonca aj na Matu alebo Rooneyho.

Reagovat
Cobra

Erikseeeeeeeeeeeeeeeeen Ale Dier s Walkerem famózně

Reagovat
Swarley

Rondon hattrick za 13 minut? slušný

Reagovat
10

všechno super centry a dominantní hlava

Reagovat
Ondiis

zkušeně dnes přidán do fanty

Reagovat
10

Rondon neuvěřitelnej válec, hattrick ze vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako teprve druhý hráč v PL.

Reagovat
CubONE

Fuuu, de Gea

Reagovat
fenixLFC

chambers

Reagovat
CR7RONALDO

De Gea sa konečne rozchytáva

Reagovat
Maresma

Rondon, Brunt, Eriksen fanta se raduje konečně

Reagovat
pingla

Rondon je proste skvely Proti WBA nevyhrajem ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte nasim obrancum popelnici na maly vapno a vyhrajou vam zapas

Reagovat
Maresma

CRYSTAAAAAL

Reagovat
smazaný uživatel

Diviak sa nám rozohráva - kto ze ho po minulej sezóne podceňoval? inak tretí a prípadne ďalšie góly neuvidím, ak by ste mali gif, prosím pošlite.

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam len gól na 2:0, kt. som videl.

Reagovat
Maresma

byl tam druhý a třetí

Reagovat
smazaný uživatel

Dik a ochotu

Reagovat
niflheim

V piči toto, fakt... měli jsme vůbec nějakou šanci na druhý gól nebo to bylo kompletně hluché?

Reagovat
Swarley

wtf, kuželky, luxusní akce...no můžeme zase začít hrát...

Reagovat
wild

uplne sme prestali hrat..zasluzene vyrovnanie, krasny gol

Reagovat
nani92

Darmian je strašný tragéd

Reagovat
smazaný uživatel

Pogbička krásně 100 mega

Reagovat
niflheim

Tak ještě dloubáček

Reagovat
Swarley

dpč tak to je slušná ruka

Reagovat
Swarley

jakej ofsajd? pííííčo neserte mě

Reagovat
niflheim

Jak nemohl tu ruku vidět

Reagovat
niflheim

Kurva cooooooooooo

Reagovat
pingla

Penalta, ofsajd, co dál?

Reagovat
bbbauch

To je debil

Reagovat
niflheim

Offside ani hovno

Reagovat
kiwwi

takze ubrati o jasnu penaltu a regulerny gol

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako mohl dostat Rojo redku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CR7RONALDO

čistá penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Ruka jako prase, ale Rojo už měl být venku a náš gól asi nebyl nejčistší

Reagovat
aither

Rozhodčí dobře dává MU

Reagovat
bbbauch

To si delas prdel

Reagovat
Whitemedia

Co to je dnes za střely tvle

Reagovat
CR7RONALDO

A ofsajd tiež nebol

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teraz dva neskutočné zárezy. WOW

Reagovat
nani92

skurvený futbal

Reagovat
smazaný uživatel

tak běž koukat na hokej

Reagovat
nani92

pôjdem, tam je video

Reagovat
wild

tak teraz nam to zratali za ten gol a redku pre Roja..

Reagovat
niflheim

Jako toto fakt nasere, nezvládnuté trochu

Reagovat
Cobra

Pěkně rozhodčí řežou MU

Reagovat
TopinB

Na tom není nic špatného

Reagovat
Cobra

Tak vrací se jim to za to připískávání pod SAFem

Reagovat
TopinB

Přesně tak

Reagovat
niflheim

A teď pusu.

Reagovat
TopinB

owny pls

Reagovat
10

jak tohle mohl odmávat? to byla jasná situace

Reagovat
Cobra

Viktoooooooooooooooooooooor

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tohle nevyhrajem, tak se vyseru na stůl.

Reagovat
Miguel19

Dneska top zakončení..

Reagovat
r.mrazik

rozhodci klasicky cerny svine!!

Reagovat
smazaný uživatel

bože ten rooney je sráč

Reagovat
Swarley

pooď, ten šulin to kompenzuje, stačí spadnout ve vápně

Reagovat
smazaný uživatel

pekne rozhodca rojo, ibra, ruka, ofsajd

Reagovat
niflheim

Jožko ještě není na tribuně?

Reagovat
Free_player

Eriksen mi dělá čím dál větší radost i ve fantě

Reagovat
bbbauch

Herrera skvelej ted

Reagovat
Whitemedia

COURTOOOOIS

Reagovat
Whitemedia

hráč zápasu prostě

Reagovat
Kovi81

Reagovat
off-olda

Kurtoáááááááááááááááááááááááááááááááááááá TOP TOP TOP

Reagovat
Miguel19

Thibooooooo

Reagovat
niflheim

Že to ale Ander zkouší

Reagovat
Swarley

ale tohle už párkrát předvedl, buď to trefí, nebo je to mimo stadion

Reagovat
EXoRcIsT

ale naco to skusaju ved to je sanca 1zo100 ze to dobre trafi radsej keby to skusil spracovat a potiahnut dalej

Reagovat
r.mrazik

jako hrac pred vapnem to proste musi narvat do prdele

Reagovat
Kovi81

Courtois je skvely

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Greny

Thibo

Reagovat
smazaný uživatel

Kurtoa

Reagovat
smazaný uživatel

Asi by sme mali hrať taký futbal aby nás takéto rozhodnutia nemuseli rozčúliť a ovplyvniť konečný výsledok, ale keď sa to stane už ani neviem koľký zápas po sebe, je to dosť na piču. Asi.

Reagovat
Trapper

Thibo

Reagovat
Greny

zase o krucek bliz

Reagovat
Whitemedia

K půlce sezony

Reagovat
Free_player

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
mickey mouse

Chelsea mě začíná srát.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

díky Thibo ! tak jsme první noa cooooooooooooo

Reagovat
wild

Wazza

Reagovat
bbbauch

Ted uz v zadnej zazrak ani neverim, dalsi body pryc

Reagovat
bbbauch

Tak mi to vyslo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Reagovat
niflheim

Boha, takové kouskování nám je na dvě věci.

Reagovat
EXoRcIsT

Ta strata na CP by ani tak nebolela keby nebolo tej ruky a jasneho golu ktory neuznali

Reagovat
EXoRcIsT

tak nic

Reagovat
pingla

Zlataaaaaaaaan

Reagovat
Swarley

Zlataaaaaan voleeeeee

Reagovat
Swarley

Pogba zase na krále, náááádhera

Reagovat
Swarley

to je vole úúúúúplně luxusní zakončení, tzv. na Ruuda

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle urazit Zlatana nějakym Ruudem...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Ibraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
nani92

Reagovat
Ligter

ZLATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

Reagovat
Sandstorm

POOOOOOGBRAAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Cabaye je letos už úplně k hovnu. Smutný, co se stalo z takovýho hráče.

Reagovat
CR7RONALDO

Konečne, ale Pogba dnes až na pár zbytočných strát fakt dobre, bude MOTM dnes

Reagovat
smazaný uživatel

kurva góooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
Nikikrew

Jezis toto je kolo

Reagovat
Ondiis

Reagovat
r.mrazik

ted uz jen kvetak na plac a bude to 2:2 za chvilku

Reagovat
Sandstorm

čtvrté střídání by asi neprošlo

Reagovat
spider_8

Ale myslím, že Palace by s tím v tomhle případě souhlasili

Reagovat
Swarley

no vzhledem k tomu jak to pískal, tak bych se dneska ani nedivil, kdyby to prošlo

Reagovat
r.mrazik

ou...no vidis...asi jsem zrovna prepinal stream

Reagovat
smazaný uživatel

City se dnes utrhlo. Výhra o 2 góly. Guardiola před zápasem pouštěl hráčům Gladiatora.

Reagovat
Free_player

Eriksen > Ozil

Reagovat
j_mrazik

Já se vždycky u zápasu ManUtd divím tomu, že Rojo ten zápas dohraje. Ten musel být v minulém životě závodní sáňkař nebo fakt už nevím. Pogba je vcelku taková histerická mrdka, ne? Pořád se rozčiluje, kňourá... Rooney a on. A taky simuluje, u něj je to obzvlášť vtipný, protože se skládá jak šraňky. Celkově mi ta hra ManUtd přijde bez nějakého systému, nekouká se na to hezky.

Reagovat
PhilipS

dneska to nebylo nic moc. JInak mě jejich hra s Poolem a Arsenalem baví nejvíc.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PhilipS

Druhá půle už lepší. Pogba s Ibrou jsou prostě ultimátní frajeři. Radost na tyhle hráče koukat.

Chelsea už by mohla taky začít ztrácet. Největší steal přestupáku je Kanté, jak jsem řikal. Nechápu, že byl tak levnej. Je vidět jakej rozdíl dělá jeden hráč, kde je Leicester teď bez něj.

Blbý, že ze špičky ztratil akorát Arsenal...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele