Ligue 1 - souhrn 7. kola

22.09.2017, 20:53, aktualizováno 24.09.2017, 22:53
Komentáře a souhrny
Marseille naplnila roli favorita proti Toulouse. AS Monako rozstřílelo Lille a dotáhlo se na vedoucí PSG, které následně v sobotu bez Neymara ani neskórovalo proti Montpellieru. Nice zachránilo alespoň remízu, nerozhodně hrál v divokém utkání s Dijonem také Lyon. Bordeaux potvrdilo roli favorita proti Guingampu...

Olympique Marseille - Toulouse FC 2:0

24.09.2017 21:00

Góly: 32. Florian Thauvin, 61. Lucas Ocampos

Až nečekaně snadno si Marseille doma poradila s Toulouse. O góly se postarali Florian Thauvin a Lucas Ocampos, který snad začne konečně navazovat na výkony, jaké předváděl ještě v dresu Monaka.

Nepatrně podobným příkladem bude v dresu TFC Andy Delort. Během svého působiště v Caen zařídil svému klubu několik důležitých bodů. Teď začal dokonce na lavičce. Zato Florian Thauvin pravidelně patří k nejlepším hráčům OM. I v neděli večer to byl on, kdo svou střelou jako první zaměstnal Albana Lafonta.

Následně od rohového praporku centroval Dimitri Payet a Rolando jen těsně minul. Další situace už ale byla gólová. Florian Thauvin se hodně kostrbatě prodíral skrze tři protihráče, přičemž mu pomohly hned dvě teče. Díky tomu mohl bezprostřední blízkosti překonat mladého Albana Lafonta, jenž si zrovna nepočínal sebejistěji - 1:0.

Na začátku druhé půle z přímého kopu pálil Ola Toivonen. Balon byl tečovaný, nicméně žádná pohroma pro OM se nekonala. Prodloužení série neporazitelnosti proti TFC, která se táhne od března 2012, rozhodně nebylo jasnou záležitostí. Po hodině hry byl hodně blízko druhé trefě Thauvin, ovšem svěřenci Rudiho Garcíi se radovali až po následující situaci.

Payet poslal před bránu výtečný roh a rozběhnutý Lucas Ocampos dostal balon za čáru, ani pořádně nevěděl jak - 2:0. Clinton N’Jie zařídil dvěma brankami výhru proti Amiens, ovšem tentokrát se neprosadil, i když jednu solidní příležitost měl. Stejně tak Valére Germain, jehož gólman téfécé vychytal v podstatě hokejovým způsobem.

V samotném závěru si ještě musel pohlídat čisté konto Steve Mandanda proti Cahuzacovi, leč i kdyby hostující záložník skóroval, času na případné vyrovnání už by stejně bylo málo. Na družinu Pascala Dupraze příště čeká Guingamp. OM bude naopak vystavěno těžké zkoušce, neboť zajíždí na stadion Allianz Riviera, kde hraje své domácí zápasy OGC Nice.

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - FC Nantes 1:2

24.09.2017 17:00

Góly: 10. Nuno Da Costa - 13. Adrien Thomasson, 24. Léo Dubois

Nantes nejtěsnějším možným rozdílem porazilo Racing Strasbourg. Třetí výhra v řadě posouvá Ranieriho svěřence na dohled pohárovým příčkám. Domácí naopak zůstanou v sestupovém pásmu.

To nepodstatnější se na Stade de la Meinau odehrálo ještě během úvodní třetiny zápasu. V 10. minutě centroval z pravé strany na hranici malého vápna Jonas Martin. Balon si vyčíhal Nuno Da Costa Joia, jenž předskočil svého strážce Chidozieho Awaziema a hlavou překonal rumunského gólmana Cipriena Tatarusana - 1:0.

Za tři minuty domácí neodvrátili hrozící nebezpečí. Míč doputoval mimo šestnáctku k Nicolasi Pallaisovi, který předvedl, že je na hřišti od něčeho jiného, než od střílení branek. Z jeho střely se totiž vyklubala dokonalá přihrávka pro Adriena Thomassona. Ten se s míčem otočil a plachtícímu Kamarovi nedal šanci - 1:1.

Oba celky hrály dále aktivně a chtěli dát gól. Povedlo se to však až Leo Duboisovi ve 24. minutě. Benjamin Corgnet zase po rohovém kopu nepřesvědčivě uklízel vlastní šestnáctku. Šlo v podstatě o hodně podobnou situaci, jaká vedla k brance deset minut předtím. Akorát s tím rozdílem, že Dubois si balon zpracoval a z nějakých pětatřiceti metrů famózním způsobem vymetl levý horní roh branky - 1:2.

Obrat byl tedy dokonán, ale stále chybělo do konce pětašedesát minut. Strasbourg působil hodně zaskočeným dojmem, avšak šance měl, zvláště díky standardním situacím, které vyvolaly v pokutovém území Les Canaris skoro vždy zmatek. Préjuce Nakoulma mohl v 70. minutě zřejmě definitivně rozhodnout, ale nezadařilo se.

Během závěrečné čtvrthodinky napočítali statistici Racingu patnáct střel! Tatarusanu se však zdál být nepřekonatelný. Až v samotném závěru za něj po střele Dimitriho Liénarda musel zaskočit David Alcibiade. Nantes však těsnou výhru uhájili a těší se na Mety. RCS se porvou o body na hřišti Dijonu, kterému to zatím taky nejde podle představ.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - Stade Rennes 2:2

24.09.2017 15:00

Góly: 45+2. Gabriel Silva, 70. Jonathan Bamba (pen.) - 41. Benjamin Bourigeaud, 53. Wahbi Khazri (pen.)

Zápas mezi AS Saint-Étienne a Stade Rennes nepoznal vítěze. Ale ani poraženého. Zajímavou úlohu sehrál Gabriel Silva.

Během úvodního dějství byl další dobu klid. Vzruch přinesly akorát dvě tečované střely Jonathana Bamby. S oběma si však nakonec poradil Tomáš Koubek. Poté, co Ismaïlu Sarrovi projel achilovky Kévin Théophile-Catherine, musel mladý senegalský reprezentant střídal, a kdo ví, jestli zranění nebude dlouhodobějšího rázu.

Hosté šli ovšem brzy do vedení. Koučem Garcíou vychvalovaný Stéphane Ruffier se dopustil té chyby, že rozehrál hned na velké vápno, kde čekal Ole Selnaes. Benjamin Bourigeaud na nic nečekal a norského protihráče okamžitě o balon připravil. Všimnul si, že domácí jednička není v brance, a tak ji z kroku přeloboval - 0:1. Byl to jeho třetí gól v sezoně, přičemž všechny zaznamenal zpoza pokutového území. Něčím takovým se v pěti nejprestižnějších evropských ligách nemůže pochlubit žádný jiný hráč.

Les Rouges et Noirs však o vedení přišli ještě během úvodního dějství. V jeho druhé nastavené minutě zleva od rohového praporku centroval Bamba. Balon se snesl až na zadní tyč, odkud Loïc Perrin vracel zpět na hranici malého čtverce, kde číhal zcela neobsazený Gabriel Silva a pálil přesně k tyči - 1:1.

Po změně stran převážil misky vah na svou stranu zase tým Christiana Gourcuffa. Rozhodčí posoudil kontakt Théophile-Catherina a Ndombe Mubeleho jako penaltový. A protože si Ruffier vybral opačnou stranu, mohl se Wahbi Khazri radovat. Jenže to nikdo netušil, že za necelých dvacet minut se bude kopat ještě jedna "desítka".

Tomáš Koubek vystartoval na Loïse Dionyho, k němuž se odrazil balon na malé vápno. Český brankář protihráče ze Saint-Étienne dosti nešikovně podrazil, takže rozhodčí Miguelgorry písknul po píšťalky zcela oprávněně. Posila ze Sparty si sice na kulatý předmět sáhla, nicméně Bamba střílel s dostatečnou razancí, takže vyrovnal na konečných 2:2.

O tři minuty později se do šance dostal Kévin Monnet-Paquet, ale Koubka nepřekonal. Na druhé straně pálil do tyče Morgan Amalfitano a jen o minutku později chyběly Monnet-Paquetovi centimetry. Před reprezentační přestávkou se Les Verts ještě střetnou s Troyes, zatímco Rennes doma přivítá Caen.

Více informací k zápasu

Girondins Bordeaux - EA Guingamp 3:1

23.09.2017 20:00

Góly: 31. François Kamano, 75. Alexandre Mendy, 90+2. Jonathan Cafú - 46. Yannis Salibur

Bordeaux i po sedmém kole zůstává neporaženo a po celkově čtvrtém vítězství v sezóně se posunulo na parádní třetí místo tabulky. Nad Guingampem uspělo naplno už popáté během posledních šesti vzájemných utkání a potvrdilo parádní formu ze začátku sezóny. Bretaňský celek nakonec přišel o kýžený úspěch až čtvrthodinu před koncem.

Hosté by s případným jedním získaným bodem byli asi zcela určitě spokojeni. Zkraje druhého dějství dokázali zareagovat na úvodní gól Francoisa Kamana, který se trefil po půlhodině hry, a to zásluhou Yannise Salibura. Jenže soupeř nakonec uzmul vítězství díky Alexandremu Mendymu a Jonathanovi Cafúovi v posledních patnácti minutách.

Les Girondins nevstoupili do tohoto střetnutí úplně nejlépe. Sotva sudí Bastien nažhavil svou píšťalku, už do ní musel foukat kvůli zákroku Toulalana na Thurama v pokutovém území, a nařizovat penaltu. Jenže zkušený Briand během exekuce totálně selhal a balón z bílého puntíku v podstatě jen daroval do připravené náruče brankáře Costila.

Ve 31. minutě zahrávali pokutový kop také domácí. Pronikající Kamano si ve vápně píchl míč do strany, obránce Kerbrat ho podrazil, a Bastien zase ukazoval na pokutovou značku. Ani tentokráte však nebyla penalta proměněna, jelikož de Prévilleho střelu vyrazil gólman Johnsson, ovšem pouze ke Kamanovi, který pohodlně dorážel.

EAG na počátku druhé půle dokázal srovnat stav. Možná až příliš v rukavičkách si bordeauxská defenzíva počínala proti Thuramovi, jenž přihrál míč na Salibura, a jeho tečovaný pokus skončil za zády Costila. Od té chvíle se mužstvo kouče Antoina Kombouarého snažilo nerozhodný výsledek hlavně udržet.

Avšak jeho počínání nakonec nebylo úspěšné. V 75. minutě Malcom prostrčil míč do vápna, Jonathan Cafú ho přenechal chytře Mendymu, a ten poté zamířil přesně ke vzdálenější tyčce. V nastavení pak ještě FCGdB přidal jednu pojistku. Sankhare vyslal kolmici na Jonathana Cafúa, jenž si pohlídal ofsajd, a před Johnssonem v brejku nezaváhal.

Více informací k zápasu

SM Caen - Amiens SC 1:0

23.09.2017 20:00

Góly: 54. Ivan Santini (pen.)

Souboj Caen s Amiens rozhodl pokutový kop, který proměnil v 54.minutě Santini. Nic dalšího už k vidění na stadionu Michela d'Ornana nebylo. Hosté branku střeženou Vercoutrem ohrozit nedokázali.

Utkání bylo hodně svázané taktikou. Mírně lepší bylo domácí Caen, ovšem žádnou šanci, výjma nebezpečné Santiniho hlavičky, diváci neviděli.Celý první poločas byla jedna velká nuda, ze které diváky vysvobodil hvizd sudího, který nenastavil ani jednu minutu.

O osudu utkání rozhodl jediný moment, penaltový okamžik z 54.minuty. Obrana Amiensu si počínala nedovoleně a sudí Den El Hadj neměl na vybranou. Ivan Santini penaltu bezpečně proměnil a nasměroval Caen k vítězství.

Deset minut před koncem mohl definitivně rozhodnout o vítězství domácího celku Repas, svůj dalekonosný pokus však poslal těsně vedle. Amiens se směrem dopředu vůbec nedařilo a nic na tom nezměnil ani čtyřminutový nastavená čas. Caen si hubené vedení v poklidu pohlídalo a získalo tři body. V tabulce se domácí posunuli už na šesté místo.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - Dijon FCO 3:3

23.09.2017 20:00

Góly: 20. Nabil Fekir, 60. Houssem Aouar, 63. Mariano (pen.) - 23. Naïm Sliti (pen.), 52. Xeka, 65. Cédric Yambéré

Pro diváky určitě atraktivní duel, pro Lyon je ale remíza 3:3 velkou ztrátou. Skóre se přelévalo ze strany na stranu a nakonec se zastavilo na asi spravedlivé plichtě. Lyon ztráta mrzí o to víc, že nedokázal využít zaváhání vedoucího PSG. Dijon pochopitelně odjíždí spokojen.

Domácí Les Gones měli od začátku velkou převahu a díky tomu se ve 20.minutě zaslouženě ujali vedení. Skvělou práci odvedl dravý obránce Mendy, který svůj průnik zakončil do tyče a rychlou dorážkou do prázdné branky rozvlnil sít Nabil Fékir. Hosté ale bleskurychle odpověděli a na vině byla penalta za faul uvnitř pokutového území. Naïm Sliti sice trefil stejnou stranu jako brankář Lopes, ale míč do branky procedil. S rychlou odpovědí Lyon příliš nečekal a šlo vidět, že byl zaskočen. Až před koncem poločasu měl zajímavou možnost Bernard Traoré, nicméně hostující svatyni z dobré pozice přestřelil.

Lyon začal lépe i druhý poločas, jenomže Díaz ve velké šanci poslal balón nad a Dijon následně nekompromisně trestal. Přetažený centr Chafika dopravil hlavou do sítě Xeka, kterého obrana Lyonu vůbec nezaregistrovala! Dijon se z vedení také dlouho neradoval. Lyon oplatil stejnou mincí, tedy Teteho centrem do šestnáctky a zakončujícím Aouarem.

Bláznicé utkání pokračovalo v 63.minutě dalším gólem Lyonu, takže domácí znovu otočili průběh utkání ve svůj prospěch. Obrana "Hořčic" se ve vlastním vápně provinila faulem a sudí nelítostně nařídil penaltu. Mariano Díaz tvrdou ranou k tyči nezaváhal a Lyon vedl 3:2. Znovu to bylo jen na pár minut, protože vzápětí si naskočil na centr Cédric Yambéré a hlavou zařídil srovnání! Diváci na stadionu sledovali opravdu bláznivé utkání.

Skóre se nakonec na šesti brankách zastavilo, jakoby oba celky už nechtěly nic riskovat a spokojily se s remízou. Lyon měl pochopitelně v závěru o něco více navrch, ale rozhodující branku se mu vstřelit nepodařilo.

Více informací k zápasu

FC Metz - ES Troyes 0:1

23.09.2017 20:00

Góly: 90. Samuel Grandsir

Méty před týdnem urvaly vůbec své první body na půdě Angers, jenže na svůj výkon z bretaňské půdy tentokráte navázat nedokázaly. Utrpěly již svou šestou porážku v této sezóně a i nadále se nacházejí na samotném dně tabulky. Troyes naopak vyhrálo poprvé od půlky srpna, a to díky jediné brance Samuela Grandsira z poslední minuty utkání.

Byl to pro domácí krutý neúspěch, který potvrdil, že především v útoku má celek z východu Francie aktuálně velké problémy. Nebo alespoň v koncovce. Už popáté v uplynulých sedmi kolech nedokázal skórovat a disponuje nejhorší ofenzívou Ligue 1. Je ale nutno podotknout, že hosté byli v tomto střetnutí spíše jen šťastnějším mužstvem.

Šance si totiž Les Grenats uměli vytvořit, jen nebyli úspěšní ve finální fázi. Asi nejaktivnějším mužem na hřišti byl N'Guette, jenž ve 14. minutě i ve 28. minutě prostor branky sice ještě minul, ale devět minut před přestávkou teklo Troyes do bot, jelikož se řítil sám na brankáře Samassu, jenže svou střelou svého protivníka v podstatě jen polechtal.

ESTAC se poprvé výrazněji osmělil až v závěru prvního poločasu, avšak slaboučký pokus Nianeho snadno zlikvidoval připravený gólman Didillon. A Azamoumovo zakončení skončilo mimo. Ve druhé půli Méty zabraly, zařadily směrem dopředu vyšší rychlostní stupeň, a Troyes se po celou pětačtyřicetiminutovku v podstatě jen bránilo.

V 55. minutě se znovu ukázal N'Guette, nicméně mezi třemi tyčemi stál dobře postavený Samassa, a se svou střelou ze střední vzdálenosti na něj nevyzrál ani Balliu. Méty začaly opravdu hodně kousat a dokonce měly přesilovku, protože Deplagne po ostrém zákroku vůči Dossevimu inkasoval po právu druhou žlutou a následně červenou kartu.

Méty se snažily přesilovku samozřejmě využít, třeba v 76. minutě rozehrál Dossevi rohový kop zajímavě centrem za vápno, odkud pálil Cohade, ale smolně trefil pouze tyčku. A nakonec Troyes v 90. minutě z ničeho nic udeřilo. Pelé podnikl výpad přes půl hřiště, přihrál pak Grandsirovi, a ten překonal vyběhnuvšího Didillona.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Paris Saint-Germain 0:0

23.09.2017 17:00

Góly: -

První bodovou ztrátu zaznamenalo PSG. Pařížané bez Neymara pouze remizovali na půdě Montpellieru 0:0 a jejich náskok na prvním místě se ztenčil na pouhý bod. Hosté sice měli trvalou převahu, jenomže Montpellier se výtečně ubránil.

Favorizovanému PSG chyběla brazilská hvězda Neymar či argentinská star Ángel Di María, ale v útoku nastoupil i tak velice silný trojzubec Cavani, Mbappé, Draxler. Svěřenci trenéra Emeryho měli vytrvalý tlak, jenomže gól ne a ne přijít. Už v prvním poločase měli hosté zajímavé šance. Nejprve ve vápně, ve stoprocentní šanci, promáchl Cavani a následně Mbappého střela byla zablokována.

Před koncem poločasu zase poslal Draxler přesný centr na zadní tyč, ale Marquinhos podobně jako Cavani na něj těsně nedosáhl. Montpellier se jinak bránil velmi dobře a do šaten šel jako spokojenější z obou týmů.

Tlak Paříže pokračoval i po změně stran a domácí defenzíva si v podstatě nemohla oddechnout. V 64. minutě vysunul Veratti Mbappého a francouzský mladík nepřekonal Lecomteho. S postupem času tlak hostů stále sílil, jenomže výtečná obrana Montepllieru všechny ofenzivní choutky zachytávala. Přežila i pětiminutový nastavený čas, ve kterém nebezpečně střílel Lucas Moura. PSG góla nedalo a z Montpellieru si veze pouze bod. Hlavní svátek fotbalu čeká na PSG v týdnu, kdy přivítá mnichovský Bayern.

Více informací k zápasu

Lille OSC - AS Monaco 0:4

22.09.2017 20:45

Góly: 24. Stevan Jovetić, 30. Rachid Ghezzal, 48. Falcao, 73. Falcao (pen.)

Monaco potvrdilo, že na Lille se mu v poslední době daří, už počtvrté v řadě ho porazilo, a navíc proti LOSC už potřetí skórovalo hned čtyřikrát v jednom utkání. Domácí výsledkově zaznamenali dosud nejhorší utkání v sezóně. Jejich start se pod novým koučem Marcelem Bielsou určitě musí hodnotit už teď negativně.

Časy, kdy v knížecím klubu řádili Kylian Mbappé nebo Bernardo Silva, jsou po letním přestupovém období dávno pryč. Že by však svěřenci kouče Leonarda Jardima nějak výrazně zaháleli, to se říci určitě nedá. Alespoň výsledky jsou toho jasným důkazem. Pořád vlastně připomínají tu ofenzivní mašinu z loňska, která je jen těžko k zastavení.

Vítěznou a rozhodující branku tohoto utkání zaznamenal Jovetič, jenž se radoval ze svého vůbec prvního gólu v novém dresu, a to ve 24. minutě. Ve středu pole se šťastně dostal k balónu, zmátl rychlou kličkou obránce Amadoua a přesnou střelou ke vzdálenější tyčce překonal překvapeného gólmana Maignana. A po půlhodině hry pak ASM náskok navýšil.

Thiago Maia se totiž nedobře snažil odvrátit letící míč do bezpečí, tohoto využil Touré, jehož přihrávka z pravé strany doputovala až k nohám Ghezzala, a ten snadno zcela osamocený zacílil k tyčce. Domácí si toho směrem dopředu opravdu moc nevytvořili, v závěru půle zahrozil snad jen Luiz Araujo, jenže soupeřovu bránu minul.

Netrvalo příliš dlouho a knížecí klub své vedení těsně po obrátce ještě pojišťoval. Bek Bissouma na pravém křídle trestuhodně zaváhal a upadl, čehož využil Rony Lopes, který naběhl do šestnáctky, a odtud sice Maignana nepřekonal, nicméně plachtící míč ve vzduchu zachytil hlavou Falcao, jenž už snadno dorážel do poloodkryté svatyně.

V 73. minutě Monaco zaznamenalo svůj poslední přesný zásah tohoto střetnutí. N'Guessan zezadu nešetrně drcl do pronikajícího Jorgeho a sudí Schneider nařídil pokutový kop. K němu se postavil Falcao, který do protipohybu Maignana snadno skóroval. V závěru mohl skóre korigovat Ponce, z blízkosti si však na brankáře Benaglia nepřišel.

Více informací k zápasu

OGC Nice - Angers SCO 2:2

22.09.2017 19:00

Góly: 39. Mario Balotelli (pen.), 76. Ismaël Traoré (vl.) - 12. Mateo Pavlović, 34. Karl Toko Ekambi

Angers se sice vzpamatovalo z domácí porážky od Mét a z Nice si nakonec přivezlo bod, ale mohlo to být ještě lepší, SCO na Allianz Rivieře vedlo 2:0, výsledek ale neudrželo a ještě se muselo obávat. Za domácí se opět trefil Mario Balotelli.

Hosté až do minulého kola drželi ve francouzské lize neporazitelnost a bylo otázkou, jak si celek po nečekaném úderu od Mét povede. Svěřenci Stéphana Moulina přečkali úvodní snažení domácího celku a ve 12.minutě poprvé udeřili. Na přímý kop z leva si naskočil Mateo Pavlović a přesnou hlavičkou poslal SCO do vedení. Nice se snažilo o vyrovnání, drželo častěji balón, ale na vrata hostující defenzívy bušilo marně.

Angers navíc vystrkovalo růžky, rána Taita jen o kousek minula cíl a ve 34.minutě vedli hosté už 2:0. Andreu poslal ostrý centr přesně na malé vápno, kde se pohyboval neomylný Karl Toko Ekambi! Nice se velice rychle dostala zpátky do hry. Mangani dle sudího zahrál ve vápně rukou a proto nařídil pokutový kop. Mario Balotelli se povětšinou nemýlí a nemýlil se ani tentokrát.

Les Scoïstes drželi po poločase jednobrankový náskok a bylo jasné, že s takovým výsledkem se Nice nehodlá spokojit. Samo Angers chtělo vstřelit minimálně ještě jeden gól a výsledek udržet. Blízko k tomu měl Tait, ale Cardinale se proti jeho střele natáhl. Na druhé straně si navedl balón do středu Balotelli, jenže přední tyč minul.

Mario Balotelli se předvedl i v 76.minutě, kdy si po jeho volném přímém kopu připsal pěkný zákrok Letellier. Nice ještě zůstávalo u balónu a z následného rohového kopu udeřilo. Na výborně zahraný centr si naskočilo hned několik hráčů, ale byl to Ismaël Traore, od kterého nakonec skončil balón v síti.

Hosté prohospodařili dvoubrankový náskok, vstřelili si vlastní gól a v závěru se ještě museli obávat o výsledek. V 88.minutě rozehrál Dante standardní situaci a k míči se ve vápně SCO dostal Le Marchand a jen těsně minul vzdálenější tyč! Mimo šla v nastavení i Danteho hlavička a úplně poslední šanci zápasu zazdil Plea, když znovu vytáhl fantastický zákrok Letellier. Utkání nakonec skončilo remízou 2:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain761021:319
2.AS Monaco760121:818
3.Girondins Bordeaux743013:715
4.AS Saint-Étienne74219:614
5.Olympique Marseille741211:1013
6.FC Nantes74125:513
7.Olympique Lyon733114:1012
8.SM Caen74036:412
9.OGC Nice731310:810
10.EA Guingamp73048:119
11.Angers SCO71519:88
12.ES Troyes72235:68
13.Montpellier HSC72234:58
14.Toulouse FC72148:147
15.Stade Rennes713311:126
16.Amiens SC72054:106
17.Dijon FCO71249:165
18.Lille OSC71244:115
19.Racing Strasbourg71155:134
20.FC Metz71063:133

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Redakce hypuje Balotelliho, že ho tam pořád dává?

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo je kráľ.

Reagovat
smazaný uživatel

SuperMario

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Ekipa. To je famtomasovo nejpoužívanější slovo, ne?

Reagovat
ADM

Falcao

Škoda, že mu to v PL nesadlo a nie je tak na očiach

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Falcao má super start do sezony. Monaco toho Mbappeho nakonec postrádat nebude

Reagovat
El Matador

Kdo by postrádal Mbappeho s utokem Falcao, Keita, Jovetic

Reagovat
Frantszek

Falcao je naormální magor. Škoda těch zranění a neuchycení se v MU a Chelski.

Reagovat
AnthonyR

El Tigre

Reagovat
smazaný uživatel

Letos doufám v brzké vypadnutí v LM a ať už Emery konečně táhne do pi*e

Reagovat
smazaný uživatel

A koho tam chces prosim te ?

Bez Neymara jenom remizovali

Sice asi bude LM prioritou, ale i tak bez jednoho hrace ?

Snad bude aspon dobrej fotbal proti Bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

A viděl jsi dnešní fotbal, že na mě reaguješ?

Asi ne, protože dneska neuhráli nic. Nedokázali si pořádně ani přihrát, natož vytvořit nějakou šanci. A když už se něco "povedlo" byl tam Cavani.

A pokud budou hrát jako dneska proti Bayernu, tak se těším na výraz Emeryho a Neymara. Svedou to na Cavaniho a bude to zase OK

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem pulku a pak stream vypadaval, tak jsem na to vykaslal.

Koukam na Neymara a brazilske hrace v EU, kvuli BRA repre.

I tak proste nevim kdo by tam mohlo prijit misto Emery.

TOP treneri jsou pod smlouvou v jine lize.

PSG meli/maji vzdy podivny vybery treneru.

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to skôr tým že PSG nemá moc kreativitu v zálohe ? nemám ich nejako extra nasledovaných ale napr veratti mi nepríde moc ako tvorca hry.

Reagovat
smazaný uživatel

a to ti přijde na základě čeho?

Reagovat
smazaný uživatel

Parížu ďakujem, tiket v ...!

Reagovat
netopier

Tie Méty sú fakt drbnuté... Hrajú doma proti nováčikovi, je ich o jedného viac a nakoniec prehrajú RIP tiket

Reagovat
Ferguson6

Nechápem ten Metz. Také dobré posily im prišli (aj keď odchodov bolo tiež dosť) a takto nahovno hrajú

Reagovat
REPLIKATOR

Koubek

Reagovat
Israha

Pohodové vítězství, které bych ale zase nepřeceňoval, protože Toulouse bylo především dopředu absolutně nulové. Až se takhle zahraje proti silnějšímu soupeři, pak budou na místě slova chvály. Každopádně kolektivně solidní výkon, nejlepší hráči Thauvin, Anguissa a Ocampos (ten nakonec ještě bude platný hráč, z jeho ježdění po prdeli tam zbytek ofenzivy hodně slušně profituje). Akorát to kombo Thauvin - Ocampos - N'Jie vedle sebe, to je občas slušná frustrace, jak všici tři sólujou . No, tři výhry v řadě bez održeného gólu...teď to chce minimálně neprohrát ve čtvrtek v Salcburku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se N'Jie moc nelíbí, ale goly zatim dával, tak ho strpim

Ale nevadilo by mi, kdyby se rozehral Germain

Reagovat
Israha

Není špatné mít v kádru oba. Germain lépe podrží míč, má lepší herní inteligenci a je produktivnější; N'Jie má přímočarost, rychlost, schopnost přejít 1 na 1, navíc zahraje i křídlo. Stejně nakonec na hrotu bude rotovat Germain s Mitroglouem a N'Jie bude spíš na křídle, případně jako žolík na hrot.

Reagovat
Langi

ty góly Dijonu neměly chybu...oboje prudký centry mezi Marcela a Morela a projde jim to uplně krásně...bejt tam Diakhaby, tak Dijon nemá ze vzduchu nárok...tohle se nezvládlo

Reagovat
Godwinson

Malcom zatím nejlepší hráč ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pyroman

Minimálně nejlepší Brazilec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele