7. kolo
22.09.2017 19:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

OGC Nice - Angers SCO 2:2

Angers se sice vzpamatovalo z domácí porážky od Mét a z Nice si nakonec přivezlo bod, ale mohlo to být ještě lepší, SCO na Allianz Rivieře vedlo 2:0, výsledek ale neudrželo a ještě se muselo obávat. Za domácí se opět trefil Mario Balotelli.

Hosté až do minulého kola drželi ve francouzské lize neporazitelnost a bylo otázkou, jak si celek po nečekaném úderu od Mét povede. Svěřenci Stéphana Moulina přečkali úvodní snažení domácího celku a ve 12.minutě poprvé udeřili. Na přímý kop z leva si naskočil Mateo Pavlović a přesnou hlavičkou poslal SCO do vedení. Nice se snažilo o vyrovnání, drželo častěji balón, ale na vrata hostující defenzívy bušilo marně.

Angers navíc vystrkovalo růžky, rána Taita jen o kousek minula cíl a ve 34.minutě vedli hosté už 2:0. Andreu poslal ostrý centr přesně na malé vápno, kde se pohyboval neomylný Karl Toko Ekambi! Nice se velice rychle dostala zpátky do hry. Mangani dle sudího zahrál ve vápně rukou a proto nařídil pokutový kop. Mario Balotelli se povětšinou nemýlí a nemýlil se ani tentokrát.

Les Scoïstes drželi po poločase jednobrankový náskok a bylo jasné, že s takovým výsledkem se Nice nehodlá spokojit. Samo Angers chtělo vstřelit minimálně ještě jeden gól a výsledek udržet. Blízko k tomu měl Tait, ale Cardinale se proti jeho střele natáhl. Na druhé straně si navedl balón do středu Balotelli, jenže přední tyč minul.

Mario Balotelli se předvedl i v 76.minutě, kdy si po jeho volném přímém kopu připsal pěkný zákrok Letellier. Nice ještě zůstávalo u balónu a z následného rohového kopu udeřilo. Na výborně zahraný centr si naskočilo hned několik hráčů, ale byl to Ismaël Traore, od kterého nakonec skončil balón v síti.

Hosté prohospodařili dvoubrankový náskok, vstřelili si vlastní gól a v závěru se ještě museli obávat o výsledek. V 88.minutě rozehrál Dante standardní situaci a k míči se ve vápně SCO dostal Le Marchand a jen těsně minul vzdálenější tyč! Mimo šla v nastavení i Danteho hlavička a úplně poslední šanci zápasu zazdil Plea, když znovu vytáhl fantastický zákrok Letellier. Utkání nakonec skončilo remízou 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele