Ligue 1 - souhrn 24. kola

13.02.2010, 21:01, aktualizováno 14.02.2010, 23:00
Komentáře a souhrny
Montpellier pokračuje v ataku nejvyšších míst, Bordeaux ale v neděli odpovědělo výhrou nad St. Etienne. Na dalších místech jsou Marseille, Lyon a Lille, které v sobotu shodně vyhrály, naopak Paříž pouze remizovala a ztratila další body. Auxerre si doma poradilo s Rennes, Lorient se rozešel smírně s Toulouse...

Girondins Bordeaux - AS Saint-Étienne 3:1

14.02.2010 21:00

Góly: 13. Marouane Chamakh, 27. Wendel, 79. Wendel - 45. Bakary Sako

Bordeaux odpovědělo na sobotní výhru Montpellieru nejlépe, jak mohlo - tedy vítězstvím. Domácí porazili svého soupeře ze St. Etienne 3:1 a v čele tabulky Ligue 1 si stále udržují tříbodový náskok.

Domácí se do vedení dostali ve 13. minutě, na přímý kop Wendela si nejvýše vyskočil Chamakh a prudkou hlavičkou z bezprostřední blízkosti branky poslal Bordeaux do vedení. O čtyři minuty později mohlo být vyrovnáno, ale dobrou příležitost Sanoga bravurně vyrazil domácí gólman Carrasso.

Nádherný fotbalový moment přišel po půlhodině hry, k přímému kopu z pětadvaceti metrů se postavil Brazilec Wendel a nechytatelnou střelou k tyči zajistil Bordeaux dvoubrankový náskok. St. Etienne se snížení dočkalo těsně před poločasovým hvizdem a i třetí branka utkání padla po standardní situaci. Míč si do své moci vzal Sako a tvrdou ranou poprvé rozvlnil síť za zády Carrassa.

Zlomový okamžik přišel v 71. minutě za stavu 2:1 pro Bordeaux, hosté totiž měli možnost vyrovnat z penalty, když v pokutovém území zahrál rukou Chamakh. Bergessio s ní ale naložil prachbídně a jeho pokus brankář Carrasso zlikvidoval.

Definitivní pojistku na straně domácích poté přidal jedenáct minut před koncem zápasu aktivní Wendel, jenž si zpracoval přihrávku Gouffrana a uzavřel gólový účet utkání na 3:1.

Více informací k zápasu

FC Lorient - Toulouse FC 1:1

14.02.2010 17:00

Góly: 56. Kévin Gameiro - 78. Daniel Braaten

Až deset minut před koncem zachránil alespoň bod pro Toulouse Daniel Braaten, norský reprezentant. Oba týmy, ačkoliv získaly po bodu, se ale ze své původní pozice neposunuli.

Lorient nadále zůstává na devátém místě, na pohárové příčky nyní ale ztrácí již devět bodů. Toulouse je na tom o dva body hůř, o dvě příčky hůře. Lorient pak po jasné výhře nad Paris SG jistě čekal plný bodový účet, Toulouse ale potvrdilo dobrou ligovou formu, když v Ligue 1 neprohrálo již pět utkání v řadě.

Lorient se snažil uhrát dobrý výsledek také kvůli středečnímu semifinále Ligového poháru proti obhájci ligové trofeje z Bordeaux. Dlouhou chvíli to navíc vypadalo, že domácí se příznivého výsledku opravdu dočkají. Vedení jim totiž v 56. minutě vystřelil mládežnický reprezentant Kevin Gameiro. V 78. minutě ale konečný stav určil již zmiňovaný Braaten.

V nepříliš záživné první půli se obě mužstva spíše snažila přelstít to druhé ve středu pole. Ani jedno z mužstev si nedokázalo vytvořit stoprocentní příležitost. Kdyby stoprocentní. Alespoň třicetiprocentní. Nakonec první vážnější šance přišla ve 41. minutě. Kévin Dupuis, který nastoupil místo zraněného Gignace, hlavičkoval ve 41. minutě mimo.

O pár minut později přišel nejzajímavější moment první pětačtyřicetiminutovky. Obránce Daniel Congré hlavičkoval sice nebezpečně, ale ne dostatečně. Jeho střela se odrazila od břevna. Na druhé straně zahrozil Vahirua. Zápas nabral na tempu až ve druhé půli, konkrétně především po první brance utkání.

V 56. minutě přidal již svou desátou letošní trefu Kevin Gameiro. Mladý záložník si hezky zpracoval přihrávku Sigamaryho Diarry a svým obvyklým způsobem zakončil. Opět s přehledem. 1:0.

Od té doby se na duel konečně dalo také dívat. Toulouse se ocitlo blízko vyrovnání v 62. minutě, kdy jen těsně netrefil střílený centr z přímého kopu ani Mohamed Fofana, ani kapitán Mauro Cetto. Jako zlatá volba se později ukázalo střídání trenéra hostů. Nyní již nevýrazného Dupuise nahradil Braaten.

A norský reprezentant na sebe nedal dlouho čekat. Již v 78. minutě rozvlnil síť za Audardovými zády. Po pěkném průniku Congrého se k němu dostal míč a Braaten neváhal. Zpoza pokutového území poslal na branku krásný volej. Tvrdost mu rozhodně nechyběla, přesnost již vůbec - 1:1.

Hra se stávala dramatičtější, jak se blížil konec zápasu. Nakonec se hosté málem dočkali vítězné branky. Colin Kazim-Richards využil špatného odkopu brankáře, jeho střela/přihrávka ale byla na čekajícího Sirieixe příliš nepřesná.Již v nastaveném čase zase mohli fanoušci TFC být rádi za remízu. Náhradní brankář Marc Vidal si totiž poradil jak s pokusem Gameira, tak s dorážejícím Diarrou - 1:1.

Více informací k zápasu

AJ Auxerre - Stade Rennes 1:0

14.02.2010 17:00

Góly: 42. Ireneusz Jeleń

Ačkoli Auxerre naposledy padlo na půdě posledního Grenoblu 0:5 a Rennes naopak vstupovalo do zápasu povzbuzené o výhru 4:2 nad lídrem z Bordeaux, výhru získalo domácí mužstvo díky jediné brance polského útočníka Ireneusze Jeleně. AJA tak po těsné výhře v tabulce předběhlo nejen sedmé Monako, ale bodově se dotáhlo na pátou Marseille.

Na hráčích Auxerre bylo od začátku utkání vidět, že poslední ostudnou prohru ze hřiště Grenoblu musí bezpodmínečně napravit. A tak domácí vzali věci hned do vlastních rukou. Oliech už v první minutě vyslal na hostujícího brankáře Doucheze první střelu utkání, se kterou si ovšem renneský strážce branky v pohodě poradil.

O deset minut později se Douchez potil mezi třemi tyčemi znovu, Niculae se totiž opřel do hlavičky po centru z přímého kopu Pedrettiho, byl však proti rumunskému forvardovi zase úspěšný. Zato hosté nebyli směrem dopředu příliš aktivní. Přitom jak skvěle před týdnem čtyřmi brankami sestřelili doma Bordeaux.

Až do 38. minuty, kdy pálil z přímého kopu Marveaux, se domácí brankář Sorin nezapotil. O minutu později byl při chuti útočník Gyan, který si hezky zpracoval míč levačkou, přehodil ho na druhou nohu a parádně vypálil, jen chyběla přesnější muška, jelikož střela zamířila mimo. O dvě minuty později se AJA ujal vedení.

Douchez vyběhl ze svého prostoru ve snaze odvrátit nebezpečný dlouhý pas, avšak balón odkopl pouze k Jeleňovi, jenž využil gólmanova vyběhnutí a táhlým lobem z dálky rozvlnil síť. Největší hrozbou pro domácí zůstával ghanský zabiják Gyan. Ve druhé půli se ocitl hned ve třech dobrých příležitostech.

Nejprve jeho odraženou střelu mohl zužitkovat Grichting, jenže trestuhodně neuspěl. Pak Gyan napřáhl z přímého kopu a jeho dělovka letěla přesně pod břevno. Na poslední chvíli ale vytasil perfektní zákrok Sorin. V nastaveném čase se Gyan dostal k hlavičkování, nedal ovšem do střely tolik energie, a tak tentokrát Sorin pohotově zakročil a udržel zároveň čisté konto potřebné k zisku třech bodů.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - RC Lens 1:0

13.02.2010 21:00

Góly: 77. César Delgado

Lyonu se v letošním ročníku příliš nedaří a i když titul není vzdálen na hony daleko, ideální pozici prozatím rozhodně nemá. V domácím prostředí se celkem natrápil proti Lens, který se nachází v druhé polovině tabulky a umístění kolem středu by pro něj byl na konci ročníku úspěch. Hosté vzdorovali až do závěrečné čtvrthodiny, ovšem Lyon potvrdil svou zkušenost a brankou Césara Delgada ukořistil všechny tři body.

Lyon prozatím okupuje čtvrtou pozici o bod za třetím Lille, na vedoucí duo ztrácí pět bodů a rozhodně tak ze hry o nejcennější trofej není. Lyon sice výsledkově sehrál úspěšnou generálku před úvodním střetnutím v Lize mistrů proti Realu Madrid, jenže podobný výkon by na takového giganta zřejmě nestačil. Lyon tak má rozhodně co napravovat. Zlepšit se musí především útočná fáze, už v předchozím kole uhrál favorit pouze bezbrankovou remízu s Toulouse.

Navíc lepší vstup do zápasu měl vskutku hostující mančaft. Hned v úvodu se do balónu opřel Issam Jemaa, skvělý zákrok tak musel vytáhnout gólman Hugo Lloris. Na druhé straně se domácí prezentovali pokusem Bafetimbiho Gomise z dobrých 18 metrů a brankář Vedran Runje měl značné problémy s jeho likvidací. Do konce půle již diváci příliš zajímavých momentů neviděli a Lens pokračovalo s tlakem i v úvodu druhé části.

Nejprve vyděsil domácí příznivce Kevin Monnet-Paquet z hranice pokutového puntíku, avšak s včasným zákrokem přispěchal opět skvělý Lloris. Jenže po necelé půl hodině se oklepal domácí výběr, když na hřiště přišel Lisandro. Dobré střely na branku Lens vyslali Sidney Govou a Gomis, obě ale bravurně zlikvidoval Runje. Ještě před rozhodující trefou si na rohový kop Miralema Pjanice naskočil Govou a k otevření skóre mu vskutku chyběl kousíček.

Skvělou kombinaci započali dva nejlepší hráči na hřišti Govou s Lisandrem a vypracovali perfektní pozici pro Argentince Delgada. Ten přelstil ofsajdovou past a pohotovou ranou pokořil bezbranného Runjeho. Hosté se snažili udělat něco se stavem v závěrečných minutách, kdy Monnet-Paquet nejvýše vyskočil na rohový kop Sebastiena Roudeta, avšak další skvělý zásah si na konto připsal Lloris.

Více informací k zápasu

AS Nancy-Lorraine - Paris Saint-Germain 0:0

13.02.2010 19:00

Góly: -

Aspoň že tak, mohli by si říct fanoušci Paris SG. Jejich tým totiž od začátku roku nezískal ani jeden bod. Až nyní, za remízu s Nancy. I to se v Paříži ale nyní musí ocenit, zvlášť, když se tím mužstvo posunulo o jednu pozici vzhůru.

Paris Saint-Germain se rok 2010 opravdu podle představ zatím nepovedl. Vždyť kromě tří výher nad divizními soupeři v pohárech přišly pouze samé prohry. Přičemž jedna s druholigovým Guingampem v Coupe de la Ligue. Volný pád zarazil tým těžkým dopadem až dnes, bezbrankovou remízou, která je odrazila již na čtrnáctou příčku. Nancy v lize neprohrálo již čtyři utkání v řadě, zůstává dvanácté.

Paris SG ale rozhodně šance na výhru mělo. V 18. minutě se jakožto představitel první šance utkání ukázal Guillaume Hoarau. Jeho střela ale skončila těsně vedle levé tyče. Na druhé straně zakončoval Paul Alo'o Efoulou, s jeho pokusem si ale poradil věčný náhradník v brance Edel Apoula.

Devět minut před koncem donutil k složitějšímu zákroku Apoulu Pascal Berenguer, jenž svým přímým kopem mířil poměrně přesně. Lépe nakonec zakončili poločas hosté. Volej Clémenta Chantoma zpoza pokutového území ale nakonec opět mezi tři tyče nezamířil.

Ve druhé půli to byli spíše domácí, kteří se ukazovali v pokutovém území soupeře. Deset minut po začátku druhé půle se opět ukázal brankář hostů Edel Apoula, když zneškodnil volej Andreho Luize. Nejlepší šance celého utkání ale doslova spadla na kopačky Macalusovi. Za svůj "um" se bude muset stydět ještě hodně dlouho. Šestnáct minut před koncem utkání mu před bránu skvěle namazal Hadji, chyběla mu pouze prázdná branka. Minul.

Paris SG se nakonec mohlo stát ještě šťastnějším mužstvem, na svou první ligovou výhru v roce 2010 si ale ještě budou muset počkat. Luyindulův pokus z 88. minuty totiž výborným zákrokem vytáhl mimo branku Gennaro Bracigliano.

Více informací k zápasu

Valenciennes FC - OGC Nice 2:1

13.02.2010 19:00

Góly: 51. Rudy Mater, 90. Filip Šebo - 75. Loïc Rémy

Slovenští fanoušci budou mít radost. Reprezentant Filip Šebo totiž vstřelil svou první branku v této sezoně. Pro jeho Valenciennes to navíc znamenalo výhru, a to výhru díky gólu v poslední minutě. Odskákalo to Nice.

Pro Nice to znamená, že jejich tým nevyhrál již neuvěřitelných jedenáct zápasů v řadě. Jelikož ale další konkurenti v boji o udržení taktéž zaváhali, drží si stále šestibodovou propast nad sestupovým pásmem. Valenciennes naopak po dvou nepodařených utkáních opět zabralo, díky zisku tří bodů se posunulo o jednu příčku vzhůru. Již na desáté místo.

Poté, co se diváci v prvním poločase mohli ukousat nudou, začaly se dít věci v poločase druhém. Již po pěti minutách otevřel skóre Rudy Mater. Nice ale dokázalo vyrovnat. Ze své první šance v celém utkání. Díky komu jinému, než Loïcu Remymu. Již to vypadalo, že OGC vybojuje cenný bod, radost jim ale překazil střídající Filip Šebo. V poslední minutě rozhodl.

Domácí se do zakončení dostali již po dvou minutách hry. Jose Saez proběhl po pravé straně a svým centrem našel Fahida Ben Khalfallaha. Ten ještě prodloužil na Gaela Danice. Již mu to ale nebylo moc platné, jeho střela totiž skončila v náruči jistého brankáře Ospiny. Ben Khalfallah se účastnil i druhého útočného tažení. Tentokrát svým centrem našel Carlose Sancheze. Ani jeho tvrdá hlavička ale nebyla pro Ospinu tím nejtěžším.

Na nedorozumění v obraně Nice si poté počkal Foued Kadir, svou šanci ale proměnit nedokázal. Záložník se ale připomněl znovu v 26. minutě, kdy jeho dalekonosná střela pořádně protáhla činícího se gólmana hostů.

Nakonec to ve druhém poločase tolik práce nedalo. Trvalo to pět minutek a první branka byla na světě. Kadir vysunul Matera, ten si poradil s jedním z obránců a střelou do pravého dolního růžku dal svému týmu vedení. Nutno dodat, že zasloužené - 1:0.

Kadir mohl vedení zvýšit o pár minut později, po přihrávce Matera se rozhodl napálit míč přímo. A nebyla to rozhodně špatná myšlenka. Té se ale postavilo břevno Ospinovy branky. Toto ho mohlo mrzet ještě dlouho. Hlavně poté, co Remy v 74. minutě vstřelil vyrovnávací branku z první vážnější šance svého týmu. Chaouki Ben Saada poslal přímý kop do pokutového území soupeře, nejvýše vyskočil Remy a připsal si desátý letošní gól - 1:1.

Valenciennes se dralo do útoku. Velice blízko vítězné branky se ocitl Remi Gomis se svým pokusem z dvaceti metrů. Ospina ale nakonec nestačil na Šebovu ránu. Slovenského útočníka svým centrem našel Mater, reprezentant našich sousedů se dobře zorientoval a napálil míč do branky - 2:1.

Více informací k zápasu

AS Monaco - Olympique Marseille 1:2

13.02.2010 19:00

Góly: 40. Stéphane Mbia (vl.) - 37. Mamadou Niang (pen.), 89. Nicolas N'Koulou (vl.)

Již jen šest bodů. To si po dnešním utkání mohou říci hráči Marseille, která díky vlastní brance Nicolase Nkouloua slaví vítězství na půdě Monaka. To zůstává šesté.

Olympique tak navázal na skvělý výsledek z minulého kola, kdy vyprášil jasně Valenciennes. To nakonec bylo rádo za výsledek 1:5. L'OM si tak snad znovu udobřilo fanoušky poté, co vypadlo z národního poháru s Lens. Naopak v Monaku budou smutní. Po výhře nad obhájcem titulu z Bordeaux v Coupe de France totiž další skalp favorita překazil až vlastní gól. Jedná se tak již o druhou porážku v lize za sebou.

Les Monegasques si připsali první porážku na svém stadionu v novém roce. K porážce je nasměroval již ve 37. minutě Mamadou Niang, který se trefil z penalty. Téměř okamžitě ale vyrovnal s přispěním Stéphana M'Biy nigerský útočník Ouwu Maazou. Hosté se ale nakonec tří bodů dočkali, po drtivém tlaku se nešťastníkem večera stal obránce Nicolas N'Koulou, jenž si pár minut před koncem vstřelil vlastní branku.

OM vstoupilo do zápasu tak, jak odešlo z minulého ligového utkání. Plno sebevědomí. Mělo několik šancí zavánějících situací, nejlépe se na hřišti jevil záložník Mathieu Valbuena. Byl to právě "le Petit Velo", který připravil pro Nianga první střeleckou pozici. Senegalec ale z třiceti metrů Ruffiera nepřekonal. Valbuena se ale činil dál. Poté, co ho Lucho vyslal do volného prostoru, si dokázal poradit s obránce Mongonguem - již to vypadalo na jistou branku, ale brankář Ruffier předvedl neuvěřitelný zákrok.

O pár minut později se téměř totožná situace opakovala. Znovu úspěšněji pro domácí. Zápas začal být zajímavějším až zhruba 12 minut před koncem první půle. Do hry se totiž začínalo dostávat také Monako. A kdo jiný to mohl být, než domácí talisman Nene. Z pětatřiceti metrů ale napálil míč z přímého kopu jenom těsně vedle.

Uplynulo pár minut a první branka byla na světě. Nicméně v brance domácího mužstva. Valbuena našel centrem Nianga, toho srazil k zemi Mongongu. Ačkoliv se jednalo o spíše neškodný zákrok, rozhodl se sudí pro pokutový kop. Sám postižený se postavil k míči a vstřelil branku - 0:1.

Tato výhoda jim ale příliš dlouho nevydržela. Rozhodčí se sice rozhodl nezapískat faul jednoho z hráčů Marseille v pokutovém území, domácí se přesto mohli radovat z vyrovnání. Alonso nadýchaným centrem našel Maazoua, který napálil míč s pomocí teče M'Biy do sítě - 1:1.

Monako bylo prvním týmem, který se osmělil po poločasové pauze. Alonsův rohový kop vzbudil v obraně soupeře veliký chaos, Maazou ale nedokázal nasměrovat balon do sítě. Argentinský záložník se poté o zakončení pokoušel sám. Z dobrých dvaceti metrů ale o kousíček přestřelil. Po těchto zahozených šancích mohli všichni v Monaku opěvovat pouze brankáře Ruffiera, který dvěma vynikajícími zákroky nedovolil ve skórování ani Ben Arfovi, ani Niangovi.

Zhruba v polovině druhého dějství se opět připomněl Valbuena. Dalším centrem oslovil opět Nianga, tentokrát se s ním ale Mongongu stihl vrátit. A další centr. A znovu Valbuena. A znovu skvělá příležitost. Tentokrát to byl Diawara, který z téměř dokonalé pozice přestřelil branku. Pět minut před koncem se stoper objevil v zakončení znovu. Narážečka v pokutovém území s Niangem ho ukázala tváří v tvář brankáři, nicméně znovu zklamal a netrefil.

Marseille se nakonec závěrečný tlak vyplatil. Jak jinak než z centru Valbueny. Niang se hnal za míčem, předehnal ho ale mladý kamerunský obránce N'Koulou, který bohužel pro domácí nasměroval míč do vlastní branky.

Utkání nakonec uzavřela červená karta pro Alejandra Alonsa, který urážel rozhodčího a po druhé žluté kartě odešel do sprch.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - Grenoble Foot 38 1:0

13.02.2010 19:00

Góly: 28. Victor Montaño

Byl to zápas největšího překvapení sezóny s absolutním propadlíkem francouzské nejvyšší soutěže. V duelu s posledním celkem tabulky měl sice Montpellier značné problémy, ovšem díky brance po necelé půl hodině hry získal potřebné tři body a bodově se dotáhl na vedoucí Bordeaux.

To má sice ještě o nedělní klání navíc, nicméně může zaváhat a Montpellier si alespoň udržel čtyřbodový náskok před ostatními konkurenty. Grenoble je stále beznadějně poslední s pouhými deseti body na kontě a záchrana je v tuto chvíli skutečně jen utopie. Třináctibodové manko se totiž bude hodně těžko stahovat. Všechno je ale možné, výkon outsidera na půdě rozjetého výběru vůbec nebyl špatný.

Domácí naprosto ovládli začátek zápasu a první šanci si vytvořil po deseti minutách hry pozdější hrdina Victor Hugo Montano, který dobrou hlavičkou přestřelil branku jen o centimetry. Hosté odpověděli o několik okamžiků později, když se z voleje napřáhl Laurent Battles, ovšem jeho pokus kryl gólman Geoffrey Jourdren. Jenže převaha soupeře nakonec vykrystalizovala ve 28. minutě.

Krásný průnik Souleymana Camary zakončil pohotovou hlavičkou právě Montano a domácí si od této chvíle dávali pozor hlavně na zadní vrátka. Definitivní klid mohl dát HSC předchozí nahrávač Camara, avšak mužem na svém místě byl gólman Jodi Viviani a balón dokázal vytěsnit na roh. Hned na začátku druhé půle se Vivani opět blýskl a tentokráte v souboji s Montanem uspěl.

Po pasu Karima Ait-Fany byl Montano v opravdu dobré pozici, ovšem Vivani dokázal vytasit skvělý zákrok nohou. Hosté mohli srovnat v polovině druhé části, ovšem Yoric Ravet pálil příliš zbrkle. Domácí se dostali do poslední akce čtvrthodiny před koncem, kdy to z voleje zkusil Joris Marveaux, GF 38 zahrozil přímým kopem Danijela Ljubojy, jenže jeho pokus pravou tyčku o něco minul.

Více informací k zápasu

Le Mans FC - FC Sochaux 0:0

13.02.2010 19:00

Góly: -

Le Mans selhalo v domácím prostředí a v boji o záchranu mohou tyto body chybět. Venku totiž osmnáctý celek tabulky nezískal doposud ani bod a nyní měl před vlastními fandy ideální možnost přiblížit se záchranářským příčkám na čtyři body. Le Mans totiž hrálo celý druhý poločas s jedním mužem navíc. Do kabin se musel v hostujícím dresu pakovat Loïc Poujol, který velmi nebezpečně a zároveň nesmyslně atakoval Mathieu Dosseviho.

Do sestavy Le Mans se vrátil Anthony Le Tallec, avšak první útočnou akci si vypracoval soupeř. Po průniku Yassineho Mikara přestřelil branku Marvin Martin. O něco později se poprvé v zápase musel vytáhnout gólman Didier Ovono, když dokázal zlikvidovat stoprocentní možnost aktivního Martina. Domácí vrátili úder ranou Sebastiena Corchiy, který se napřáhl z dobrých 23 metrů, jenže jeho přímý volný kop zkrotil gólman Teddy Richert.

Šest minut před pauzou se vytasil s ranou i Le Tallec, jenže z hranice vápna o malý kousek přestřelil. V poslední minutě pak potkal zkrat Poujola, jenž atakoval Dosseviho a před Sochaux tak v druhé půli se postavil velký problém. Avšak zase tak horké to nakonec nebylo, nýbrž hosté hrozili i po pauze. Příležitost si vypracoval Ideye Brown a vypálil tvrdě pravačkou, další parádu musel ze svého umění vytáhnout strážce Ovono a vyrazil kolem tyčky.

Le Mans ještě zahrozilo díky přímému volnému kopu Le Talleca, ovšem na rohový kop dokázal vytěsnit Richert. Po jeho zahrávání se pokusil změnit stav Olivier Thomert, i nyní si ale Richert poradil. Na závěrečném pokusu se podílel Dossevi, avšak mezi tři tyče nezamířil a bezbrankový stav proto svítil na tabuli až do závěrečného hvizdu.

Více informací k zápasu

Lille OSC - US Boulogne 3:1

13.02.2010 19:00

Góly: 6. Ludovic Obraniak, 11. Adil Rami, 43. Ludovic Obraniak - 28. Olubayo Adefemi

Třetí Lille odčinilo poslední zaváhání na půdě Nice a doma si bez větších starostí poradilo s předposledním Boulogne 3:1. Poprvé od 16. ledna, od kterého uplynulo pět zápasů, se mu navíc podařilo v zápase vsítit tři branky. Hosté jsou dále v sestupovém pásmu se ztrátou sedmi bodů na sedmnáctou příčku.

Domácí zkrátka pohotově skórovali dvakrát v úvodu utkání a to jim dodalo na klidu a jistotě. Hosté sice zásluhou Olubaya celkem rychle snížili, ale tři body pojistil ještě před přestávkou druhým gólem v utkání po chybě hostující gólmana Bédénika polský záložník Obraniak.

Jako by tak Lille dalo zapomenout na horší formu v útoku, která ho stíhala uplynulé tři týdny. Byly to zase ty zlé a jako z vodítka utržené Dogy ze severu Francie, které od prosince do půlky ledna sápaly soupeře vždy gólovou smrští.

Už v šesté minutě našel fajnový pas Cabayeho ve vápně Obraniaka, jenž z halfvoleje překonal hostujícího gólmana Bédénika poprvé. Ten sice jeho dělovku vyrazil vysoko nad sebe, míč se přesto za brankovou čáru se štěstím dostal. Jen za dalších pět minut Bédénik kapituloval podruhé, když Rami vyraženou střelu hlavou nakonec sám ještě stačil dorazit do sítě.

Boulogne vsítilo ve 28. minutě kontaktní branku, menší chybu domácího brankáře Landreaua potrestal Adefemi, obrovskou hrubici ovšem vytvořil na druhé straně také Bédénik. Odkopem nastřelil jen dotírajícího Obraniaka, míč se odrazil za vápno, kde si ho přebal Balmont, dodal zpátky na volného Obraniaka, který se z blízkosti nemýlil.

Ve druhé půli si Lille podrželo pohodlný náskok. Největší šance domácích měli na kopačkách Gervinho a střídající Frau, jenže od většího gólového přídělu zachránil USBCO gólman Bédénik.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Girondins Bordeaux24163541:1951
2.Montpellier HSC24153633:2548
3.Lille OSC24135646:2444
4.Olympique Lyon24127539:2843
5.Olympique Marseille23126540:2642
6.AJ Auxerre24126622:2042
7.AS Monaco24123931:2939
8.Stade Rennes24107733:2237
9.FC Lorient24106837:2736
10.Valenciennes FC24105937:3635
11.Toulouse FC2497826:1934
12.AS Nancy-Lorraine24951028:3232
13.FC Sochaux2395921:2632
14.Paris Saint-Germain24861033:2730
15.RC Lens24861022:2930
16.AS Saint-Étienne24651317:3123
17.OGC Nice24651324:4023
18.Le Mans UC 7224451520:3817
19.US Boulogne24371416:4216
20.Grenoble Foot 3824241817:4310

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (121)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Remi musí mít druhé vánoce.... Montpellier

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Xavi8

Reagovat
Darren Fletcher

šebo???

Reagovat
smazaný uživatel

nejvíc jsem se vařil, když jsem viděl střelce rozhodující trefy z 90. minuty utkání...

Reagovat
smazaný uživatel

z toho ruffiera jednou bude moc dobrej brankar..

Reagovat
smazaný uživatel

Montpellier mistr ligy 2009/2010

Reagovat
smazaný uživatel

:

OT: Taye Taiwo je hvězdným levým obránce Marseille. "Nebojím se úrovně anglického fotbalu.

Ubránil bych nejlepší hráče světa. Rozhodně bych nešel do malého klubu, šlo by o _ Manchester United, Chelsea, Liverpool nebo Arsenal," sdělil 24letý bek.

Reagovat
smazaný uživatel

Copak?

Reagovat
domingo

V Liverpoolu i Arsenalu by mohl hrát zfleku.

Reagovat
smazaný uživatel

neni sanca aby sa presadil cez Clichyho

Reagovat
domingo

Imo je, ale stejně je to nereálný, za Taiwa by totiž Wenger musel něco zaplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

Zasrané Nice už jim nefandim ://// Ne prostě to už je konec ! Vsadím si a dám 02 ne oni musí dostat gola v 90.Minutě a ještě dá gol tenhle hráč co nikdy nehraje Fakt už mi dochází nervy ://

Reagovat
smazaný uživatel

neboj, taky se dočkáš, věřím tomu... i když, když už vám gól dokáže dát Šebo...

Reagovat
smazaný uživatel

Dík no Když už nám dá gola Šebo tak to jsme na tom fakt špatně Kdyby mi aspon neposrali ty 300ky tak si řeknu naše forma je tragická dořbřeč no...Aáááááá

Reagovat
Darren Fletcher

kuzminová zatiaľ prvá, všetci fanditeeeeee

Reagovat
Danny Larkin

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni se z jejího uspěchu radujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

velky den pre svk sport ...kuzmina zlato a sebo dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Umí ta Kuznetsova aspon slovensky?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme

Reagovat
smazaný uživatel

Pozdravit?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre sa ti do toho kope...? Pozri, ja žoldákov neschvaľujem, taký Musuľbes by nás rozhodne v zápasení reprezentovať nemal, veď nevie fakt ani pozdraviť. Celkovo mi príde drzé vôbec si z tvojej strany robiť z toho srandu. Aj ona je podobný prípad, ale mohol by si sa čudovať, ak by bola Ruska len pôvodom? Nebola by na Slovensku prvá, ani posledná, rovnako tak, ako by u vás nebol nejaký "Nemec"...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si rád rýpnu, když vidím v nějaké reprezentaci žoldáka, nemusíš hned reagovat podrážděně Za nás taky pár let jezdil třeba Hayer, sice to je sympaták, ale moc jsem to neschvaloval. Jinak nevím, co myslíš těmi Němci, ale za nás žádnej v Německu narozenej sportovec nikde nebojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

To viem, hovoril som čisto v hypotetickej rovine, ako príklad. A ja si tiež rád rýpnem, ale nie v takejto oblasti a už vôbec, ak nemám žiadne informácie... To nie je podráždená reakcia, skôr rozčarovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Ses nemusel hned rozčarovat, já o ní vím, že se nemohla prosadit do ruské repre, tak jsem předpokládal s tím, že je to trapas typu Mühlegga. Proto jsem se zeptal. Asi nikdy nepochopím, že tohle berete většinou tak strašně vážně a vidíte v tom vždycky něco jako útok na váš národ.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznášam kecy tohto typu, tak ale skutočne seriózne: Pripadajú ti toto ako normálne otázky?

"Umí ta Kuznetsova aspon slovensky?"

Re:Samozrejme.

"Pozdravit?"

Pritom o nej dokopy nič nevieš a ideš si rýpnuť a robiť srandu. Ako ja nebývam takmer nikdy vážny, ale sú veci, o ktorých nežartujem, pretože si myslím, že je to nevhodné a v praxi mi mnohí dajú za pravdu. Netaktnosť ma vie rozčarovať, obzvlášť vo veci, ktorú nemienim akceptovať. Že sa stretávaš s tým, že sa voči podobnému niekto ostro ohradí, tak vedz, že je to normálne, milý hrubas. Ak by nastala situácia opačná, a robil by som si srandu ja, ako by si reagoval? Pokiaľ inak, s poľutovaním ti musím oznámiť, že tvoja PRIRODZENÁ "národná identita" je na bode mrazu, čo sa síce vzhľadom na naše sračkoidné štáty pochopiť dá, avšak len do istej miery. To je fakt... Ver, že slovom "útok" by som to rozhodne nenazval, ale budem sa opakovať, o takých veciach sa nežartuje, aj keď ty si možno myslíš opak.

Reagovat
smazaný uživatel

že sem něco říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Len doplním - minimálne nie v podobnej situácii v akej si bol, než si s tým začal. Ak si myslíš, že je to zas veľa kriku pre nič, tak sa zamysli aspoň nad tým, že ja proste som na dlhšie vysvetľovačky

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že moje národná identita si zakládá na tom, aby nás nereprezentoval kdejakej blb, co se nedokáže uchytit ve své zemi. Já jsem rád za to, že se u nás rodí dost kvalitních sportovců, kteří jsou schopni ČR reprezentovat. Abys tady na mě prskal kvůli nějaké přeběhlé Rusce, to mi přijde trošku moc...

Reagovat
smazaný uživatel

Za prvé neprskám, len to slovami inak vyjadriť nejde a nie som žiaden smile king A za druhé ide o to, že nech je to ktokoľvek, pokiaľ z vlastného presvedčenia, hoc aj vypočítavosti reprezentuje moju zem, je mojou povinnosťou chrániť aspoň jeho základnú dôstojnosť, to hádam uznáš, či? Nuž a do toho, či nás reprezentuje nejakýdezertér je ťa asi tak, ako je do toho, či nejaký reprezentuje vás mňa.

Aj tak na to máme spoločný názor, zbytočne to riešime. Akurát ty si nejaký ten vtípek nikdy neodpustíš, zatiaľ čo ja áno. Stále ti to vyhodím na oči, len čakám, kedy ťa to prejde. Si inteligentný človek, nemal by si potrebovať veľa

Reagovat
smazaný uživatel

Definuj srackoidny stat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nepochopil...takže vôbec nemá cenu, aby som sa o tejto hodine ešte obťažoval čosi niekomu vysvetľovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapne vyhovorky.

Nevies to vysvetlit,nechaj tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, vôbec neviem prečo som to použil...A budem to niekomu vysvetľovať v čase, keď potrebujem akurát tak dorobiť prácu a zaľahnúť, to si píš...

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn,nechaj si to nechcem to vediet.

A ked si mas robit pracu,rob a nepis popritom o niecom o com ani len nic netusis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

loser

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Stanley měl přece české rodiče.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo vlastně, na to už jsem zapomněl. Ale měl fakt skvělou a vtipnou češtinu, hrozně se mi líbila jeho výslovnost

Reagovat
hefy

Tak on je rozenej Kanaďan, takže to chápu. Stačí se podívat na rozhovory se Svobodou po Naganu a to ten se narodil v Česku.

Spíě bejt tebou tak zmínim Maurice Whitfielda, protože me basket nebaví a je mi volnej, tak je docela sranda, že tam máme černocha, ale třeba ve fotbalovym národáku bych to nesl těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ten mě taky napadl, jenže jsem zvyklej, že když už vidím nějakej zápas basketu, tak je to NBA, a když si potom pustíš NBL, máš pocit, že hrají tělesně postižení A navíc ty pravidla v basketbalovejch reprezentacích jsou tak pitomý, že takovýho přeběhlíka má skoro každej národák. Ti Američani z 15. výkonnostní kategorie jsou v Evropě pořád za hvězdy, takže si je uboze taháme i do repre.

Reagovat
Tsigi

je docela dost vtipný, že třeba za Rusáky hraje černoch

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem A Rusáci nejsou zdaleka jediní

Reagovat
smazaný uživatel

Čo za Rusákov, ale za Nemcov...

Reagovat
hefy

Jojo, takovej Denver mam rád a když ho v TV trefim, tak se na ně kouknu, ale NBL je vážně komická.

Reagovat
rufus

Nuggets.

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já na to moc nekoukám, ale když už, tak nejradší mám San Antonio, kvůli trojici Duncan, Manu a Parker

Reagovat
hefy

Já taky ne, to já radši baseball.

Reagovat
smazaný uživatel

Manu Ale tých dvoch príliš nemusím, vlastne Duncana neznášam

Reagovat
smazaný uživatel

On je docela sráč no, vím že není oblíbenej. Ale já jsem si je oblíbil už kdysi dávno a nemám potřebu to měnit, protože vidím během sezony tak 2 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to hej... Zajtra All-star game, hm..asi si dám v spánku pauzičku

Reagovat
Tsigi

docela mě zajímá názor místního šovinisty Olivera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má manžela Slováka, takže u nej považovať ten "prestup" za normálny, nevyzerá to tak, že by sem prišla len z vypočítavosti, hoci je jasné, že slovenská "konkurencia" jej rozhodovanie uľahčila ... ale inak

Reagovat
smazaný uživatel

ôvodom je Ruska, za svoju rodnú vlasť súťažila pod dievčenským menom Šipulinová. Po štyroch štartoch a zisku šiestich medailí na juniorských majstrovstvách sveta reprezentovala Rusko aj na niektorých pretekoch Svetového pohára 2005/06, ale už na žiadnom vrcholnom podujatí žien. Na Slovensko prišla za manželom Danielom (zobrali sa v apríli 2007), s ktorým majú malého synčeka Jeliseja. Daniel Kuzmin žije dlho na Slovensku (v Banskej Bystrici), aj keď v behu na lyžiach reprezentuje Izrael (štartoval aj na MS 2009 v Liberci). Zároveň trénuje Nasťu, ktorá sa na Slovensko presťahovala v decembri 2007. V ruskej reprezentácii by počas tréningových kempov nemohla mať syna pri sebe, preto požiadala o slovenské občianstvo.

Reagovat
Radin

Syem rád že tady přišlo tohle téma.Já osobně bych se styděl kdyby náš národ reprezentoval nějakej rusák nebo ruska.Vzhledem k minulosti a všemu

Reagovat
Radin

Sem*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vlastik

ach jo, byt vernym fanouske PSG neni veru lehka role, nevadi, bude lip. Btw, gratulace bratiam k prvej medaili!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ako keby to mal scouser ľahké

Reagovat
smazaný uživatel

Keď Rafa zostane, teš sa ešte len...

Reagovat
vlastik

dobre srovnani, live X psg, ale prece jenom live ma tu nedavnou minulost docela v pohode, oproti mym konum

Reagovat
Xavi8

Reagovat
smazaný uživatel

jaktoze nehrava sverky?

Reagovat
smazaný uživatel

protoze hraje prd. v poslednich zapasech obvykle nemel ani strelu na branu.. navic tedka privedli dost drahou posilu do utoku.

Reagovat
onze

ALLEZ PSG ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas jsem bohužel (naštěstí?) neviděl, ale dle souhrnu to vypadá na tradiční šeď. Tu LM moc nevidim..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem se dneska koukal jedním okem na záznam.. Napravo nehrál Reveillére, ale hrál tam Lovren.. Dozadu je ten kluk hodně jistý.. a vypadá to, že bude dobrý i dopředu, každopádně dopředu opravdu zatím hodně kazí.. Aly na druhé straně to asi nebude.. Jinak nejlepší hráči Govou ( ) a Lloris.. Pjanič při hře kazil, ale jeho standardky neskutečně nebezpečný No a Bastos ukázal, že má mnohem na víc než na Lyon akorát potřebuje hrát, některý jeho průniky neměli moc co do činění z Ligue1.. Puel je strašnej deil, že ho nedává do základu..

Reagovat
smazaný uživatel

Až na Govoua teda nic novýho, ale na toho Lovrena jsem zvědavej, podle vyjádření více stran jeden z nejtalentovanějších obránců vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

No to nevim.. Jak říkám Aly na druhý straně to asi nebude.. Dozadu sice dobrý, ale dopředu ohromně kazí.. Centry typu čepice proti větru. atd.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, souhlasim, budoucnost Lovrena vidím hlavně na stoperu, jeho hlavní devíza je vedle urostlé postavy síla v osobních soubojích a tvrdost, tu na beku tak dobře neuplatní a druhýho Clerca nepotřebujem. Ale zase teď nemá moc kde hrát, když Cris chytil druhou mízu a Boumsong je jasnej, takže asi do konce sezony bude působit na beku a pak se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Cris se vrátil do starých kolejí.. Zase hraje celkem dobře, ale na druhou stranu vždycky udělá aspoň jednu hrubku v zápase.. (ale takhle to bylo i za dob jeho největší slávy).. Lovren by se mi naopak na tom beku líbil, ale potřebuje to trochu zkvalitnit.. Na druhou stranu přišel, měl 3 tréninky s áčkem a rovnou nastoupil do zápasu s PSG kde se rozhodně neztratil.. Uvidíme, ale podle mě to až zas takový talent jako Aly není..

Reagovat
smazaný uživatel

Cris mi poslední dobou připomněl svý nejlepší časy, výkony 2009 a 2010 jsou úplně jiný kafe, i když tu občasnou hrubku si neodpustí snad nikdy.

A Aly je zatim oproti Lovrenovi napřed v tom, že už předvedl kvalitu v LM, ale Lovren má ještě hodně času ukázat svůj potenciál. A taky by nebylo od věci, kdyby si ho pořádně všímal i Bilič, debut v repre už má koneckonců za sebou :)

Reagovat
smazaný uživatel

Chorvatsko má skvělou reprezentaci.. A Jugoslávie by byla lepší jak Španělsko

Reagovat
smazaný uživatel

Handanovič - Ivanovič, Vidič, Šimunič, Spahič - Srna, Stankovič, Misimovič, Kranjčar - Vučinič - Džeko

Hm, vcelku mazec sestava + silná lavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych jen přehodil Srnu do obrany, klidně i nalevo místo Spahiče.. Kranjčara napravo a nalevo Jovetiče.. Místo Vučiniče by mohl být i Pjanič..

Reagovat
smazaný uživatel

Určite nie, Mirko je najlepší útočník bývalej Juhoslávie...

Reagovat
smazaný uživatel

To je v týhle době nejspíš Džeko.. Na úrovni Vučiniče jsou i takový jako Eduardo, Petrič, Olič..apod. Ale zapomněl jsme možná na druhýho nejlepšího hráče Jugošky.. Modriče..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nie, ja ho mám iba najradšej .-), sú tam dobrí hráči, ale je nepriateľné pre všetky strany aby takto nastúpili...

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je vcelku jedno, která z těchhle variant by hrála, silná by byla tak jako tak. :)

Reagovat
domingo

Sestava hezká, ale Stanković by se z toho asi posral

Reagovat
smazaný uživatel

Srna i Kranjčar umí bránit dobře..

Reagovat
kubys

Modrič je kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem psal dole, že jsme druhýho nejlepšího hráče Jugošky zapomněli..

Reagovat
smazaný uživatel

Resuscituje..

Reagovat
smazaný uživatel

Auxerre vyhrálo nad Rennes.. Vyjde zítra slunce?

Reagovat
domingo

Nad Abbé-Deschamps určitě

Reagovat
domingo

Podle statistik bylo Rennes lepší, podle sestřihu si moc neškrtli..., tak nevím. Každopádně 6 bodů z dvojzápasu s Rennes je moc hezká vizitka, je to silnej tým. Škoda, že v podstatě celý čelo ligy má formu (kromě Lyonu), takhle se může vyhrávat do alelujá a stejně z toho poháry nebudou nicméně 2 body od Ligy mistrů je krása, navíc body se sbírají pravidelně, jeden výpadek (Grenoble) mužstvo nerozhodí..., asi začnu nepřát Montpellieru, docela mě mrazí při pomyšlení, jak je ta LM blízko

Jinak moc děkuju Douchezovi, kterej Niculaeho šanci perfektně vytáhl a Jeleńovi přihrál naprosto debilně na gól. Každý gól přihodí par eur k částce, kterou za Ireho dostaneme (Niculaemu jsou góly k ničemu, ten už u nás shnije navěky, pokud ho nekoupí nějaký Portsmouth).

Pedrettiho přímáky by byly smrtící zbraň, kdyby vepředu stál vysokej a silnej hlavičkář. V útoku je sice jmen dost, ale všechno jsou to buď křídla, nebo techničtí štírci, nebo lemplové. Normálně bych tam zkusil postavit Hengbarta, zní to šíleně, ale mohlo by to vyjít, aspoň na posledních pár minut, až se bude prohrávat a budeme v tlaku Uvidíme, co bude z toho mladýho Maxima, proti ASSE jsem ho neviděl, tak nevím (ale akademii věřím).

--------------Chafni-----------

--------------Pedretti----------

---Capoue--Birsa---Oliech--

------------Jeleń--------------

S tím, že ve středu zálohy by bylo lyonské 1-1-1 (DM-CM-AM), Capoue s Oliechem by lítali po lajně (Oliech je lopata a Capoue jenom rychlej, ale to by nevadilo, mohli by aspoň presovat a běhat tam a zase zpátky, ať ta hra nevypadá tak staticky; balon bych jim nepůjčoval ani jednomu, to bude všechno chodit středem) a Jeleń vepředu by de facto tvořil hru (Zlatan style). Takhle to dost možná bude vypadat.

---Pedretti----Chafni----Ndinga---

----------Jeleń-----Birsa-----------

---------------Niculae---------------

Takhle by se to líbilo mně s tím, že po sezoně by místo Jeleńe došel Ljuboja (s alternujícím Licatou) a místo Niculaeho hroťák. Oliech do Kataru, na lávku Capoueho a Contouta(?) jako křídla pro případnou změnu rozestavení. Niculae může klidně zůstat, jako náhradník ok. Obrana je skálopevná, gólmani dva výborní, tým pro Evropu by byl hotovej....stačí jeden hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezká představa.. Ljuboja je pro Auxerre i celkem reálnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Wendel

Reagovat
domingo

Co ten Chamakh, půjde?

Reagovat
smazaný uživatel

Doufejme..

Reagovat
domingo

Koho chceš místo něj?

Reagovat
smazaný uživatel

Stačil by Cavenaghi a jako náhradník by mohl být klidně Saivet, jestli tedy opravdu umí tak jak se o něm vypráví.. + je tam Bellion a Gouffran..Pokud to nevyjde se Saivetem, tak klidně Remyho, Bangoura, Le Talleca..

Reagovat
domingo

Cavenaghi se může zase zranit, Saivet je na pravidelnej základ moc mladej, Bellion mi nikdy nepřišel jako hráč dostatečné úrovně na to, aby mohl hrát jedinýho útočníka v týmu s ambicema na absolutní evropskou špičku, a Gouffrana je potřeba na křídle. Remy půjde do Lyonu, o Le Tallecovi jsem poslední dobou vůbec neslyšel Vám by se totiž hodil Jeleń, navíc s naším vedením by ani moc nestál, s prodáváním klíčových ofenzivních hráčů na lávku už taky nějaký zkušenosti jsou

Reagovat
smazaný uživatel

Jeleńě bych strašně chtěl, ale nevim, jestli to je reálný..

Reagovat
domingo

Tak podle umístění.

Reagovat
domingo

Ale stejně:

Carrasso - Ciani, Chalmé, Planus, Trémoulinas - Fernando, Alou - Gouffran, Gourcuff, Wendel - Jeleń

Carrasso - Ciani, Chalmé, Planus, Trémoulinas - Gouffran, Fernando, Alou, Wendel - Jeleń, Cavenaghi

...to by byl tým jako kráva

Co je zač ten Sané?

Reagovat
domingo

(respektive druhá možnost: Carrasso.....Fernando, Alou - Gouffran, Jeleń, Wendel - Cavenaghi)

Reagovat
smazaný uživatel

To je stoper.. Celkem talent, ale zase moc nepřeceňovat.. U nás je tam ta trojice Saivet, Sertič, Traoré...

Reagovat
smazaný uživatel

Vypadá to moc hezky.. Ale Fernando odejde a jestli vyjde i ten přestup Traorého do Barcelony, tak to nebude nic moc dobrýho.. Fernando je strašně důležitej pro chod týmu..

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ako Xabi Alonso bol pre LFC ?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak..

Reagovat
domingo

Fernanda chtěl Janov, ne? To je pořád aktuální?

Reagovat
smazaný uživatel

Psalo se dokonce i o tom, že už podepsal smlouvu..

Reagovat
domingo

Sissoko za 20 mega :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ten půjde výš.. On místo Fernanda může hrát i Plašil, ale to dává Blanc jenom proti slabším soupeřům.. A stejně to není ono..

Reagovat
smazaný uživatel

Traoré do Barcy? Leštit kopačky tam můžou odchovanci, tohle považuju za kachnu..

Reagovat
smazaný uživatel

a co například Jimmy Briand? Sice je teď zraněný ale v létě už by mohl bát fit...

Reagovat
domingo

Briand je zraněnej pořád, to by s Cavenaghim byla nevyzpytatelná dvojka :) kromě toho se mu z Rennes chtít imo nebude..

Reagovat
domingo

100. pro l'OL, Girondins, Lille a AJA v Lize mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...Nemáte na to, takže radšej by som tam videl OM/Monako Inak

Reagovat
smazaný uživatel

A už fakt netreba zabúdať na Montpellier. Čakal som, že po čase odpadnú, ale odkedy som ich videl, zmenil som názor. S tým, čo hrajú a s hráčmi, s ktorými to hrajú tým štýlom, v podstate nemajú dôvod odpadnúť. Kríza sa však dostaviť môže, pravda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele