24. kolo
13.02.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Šok! Paris SG bodovalo!

Aspoň že tak, mohli by si říct fanoušci Paris SG. Jejich tým totiž od začátku roku nezískal ani jeden bod. Až nyní, za remízu s Nancy. I to se v Paříži ale nyní musí ocenit, zvlášť, když se tím mužstvo posunulo o jednu pozici vzhůru.

Paris Saint-Germain se rok 2010 opravdu podle představ zatím nepovedl. Vždyť kromě tří výher nad divizními soupeři v pohárech přišly pouze samé prohry. Přičemž jedna s druholigovým Guingampem v Coupe de la Ligue. Volný pád zarazil tým těžkým dopadem až dnes, bezbrankovou remízou, která je odrazila již na čtrnáctou příčku. Nancy v lize neprohrálo již čtyři utkání v řadě, zůstává dvanácté.

Paris SG ale rozhodně šance na výhru mělo. V 18. minutě se jakožto představitel první šance utkání ukázal Guillaume Hoarau. Jeho střela ale skončila těsně vedle levé tyče. Na druhé straně zakončoval Paul Alo'o Efoulou, s jeho pokusem si ale poradil věčný náhradník v brance Edel Apoula.

Devět minut před koncem donutil k složitějšímu zákroku Apoulu Pascal Berenguer, jenž svým přímým kopem mířil poměrně přesně. Lépe nakonec zakončili poločas hosté. Volej Clémenta Chantoma zpoza pokutového území ale nakonec opět mezi tři tyče nezamířil.

Ve druhé půli to byli spíše domácí, kteří se ukazovali v pokutovém území soupeře. Deset minut po začátku druhé půle se opět ukázal brankář hostů Edel Apoula, když zneškodnil volej Andreho Luize. Nejlepší šance celého utkání ale doslova spadla na kopačky Macalusovi. Za svůj "um" se bude muset stydět ještě hodně dlouho. Šestnáct minut před koncem utkání mu před bránu skvěle namazal Hadji, chyběla mu pouze prázdná branka. Minul.

Paris SG se nakonec mohlo stát ještě šťastnějším mužstvem, na svou první ligovou výhru v roce 2010 si ale ještě budou muset počkat. Luyindulův pokus z 88. minuty totiž výborným zákrokem vytáhl mimo branku Gennaro Bracigliano.

Autor: Anna-Marie Kroupová / sportinglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

paní Kroupová rád bych vyslovil dotaz...fandíte OM,Bordeaux nebo Lyonu??

Reagovat
smazaný uživatel

AS Nacy podle mě....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele