Ligue 1 - souhrn 13. kola

17.11.2017, 20:58, aktualizováno 19.11.2017, 22:54
Komentáře a souhrny
Bordeaux nakonec bralo bod proti Marseille. Nice neudrželo vedení na půdě Caen a odváží si pouze bod za remízu 1:1. AS Monako registruje další bolestivou ztrátu, z Amiens odváží jediný bod. PSG naopak dominovalo šlágru kola s Nantes. Rennes přišlo o šňůru, Lyon se doma rozešel bez branek s Montpellierem...

Girondins Bordeaux - Olympique Marseille 1:1

19.11.2017 21:00

Góly: 3. Nicolas De Préville - 90+4. Morgan Sanson

Prokletí Olympique Marseille na půdě Bordeaux nadále pokračuje. Les Phocéens nakonec mohou být rádi za bod, protože vyrovnání zařídil až ve čtvrté minutě nastaveného času Morgan Sanson. První trefu utkání obstaral už ve čtvrté minutě Nicolas de Préville. Český záložník Jaroslav Plašil zůstal jen na lavičce náhradníků.

Před utkáním se hodně vzpomínala doslova tragická bilance Olympique Marseille na půdě Girodins. Přes čtyřicet let čekání na vítězství neskončilo ani teď.

Všechny naděje začal cupovat už ve čtvrté minutě Nicolas de Préville, který okamžitě potrestal zaváhání hostující defenzívy a Mandandovi nedal vůbec žádnou šanci. V 19.minutě navíc mohl zvyšovat Sankharé, který měl obrovskou příležitost na hranici pokutového území. Rána mu ale nevyšla a Mandanda nakonec nemusel ani zasahovat. Sankharého zahozená šance už byla pro Marseille budíčkem a tým z francouzské riviéry konečně srovnal krok, tedy alespoň herně. Před koncem poločasu si dobře naskočil na Sansonův centr Mitroglu, ale scházela větší přesnost.

Také po změně stran měla Marseille velkou příležitost srovnat. Na zadní tyči zakončoval bez přípravy Thauvin, branku Costila ale nepřekonal. Dlouho pak na hrací ploše nebylo nic k vidění. Oba celky si nevytvořily ani žádnou příležitost, ale v samotném závěru se na Matmut Atlantique děli věci. Marseille se během nastavení nadechla k náporu a ve čtvrté minutě srovnala na konečných 1:1. Závar před brankou ukončil až přesným zásahem Morgan Sanson! Marseille v Bordeaux opět nevyhrála, nicméně po hektickém závěru bere alespoň bod.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - Montpellier HSC 0:0

19.11.2017 17:00

Góly: -

Lyon se doma poněkud zadrhl a bezbranková remíza s Montpellierem je pro něho jednoznačnou ztrátou. Les Gones sice měli více navrch, ale obranou hráz hostů nedokázali ani jednou překonat.

Olympique se před zápasem mohl pyšnit výtečnou formou, díky které znovu zaútočil na postavení v první trojce. Zápas s Montpellierem to měl potvrdit, jenomže domácí za devadesát minut recept na hostující defenzívu nenašli.

Na druhou stranu se asi nění čemu divit, šancí si Lyon v prvním poločase mnoho nevypracoval. Jako první byli blízko prolomení bezgólového stavu hosté. Lasného dalekonosná rána skončila těsně nad břevnem. Lyon zase hrozil Cornetem, jehož rána z úhlu nepřekonala Lecombého.

Montpellier byl nebezpečný i po změně stran. Na Sambiův rohový kop si naskočil Sio a skvělý zákrok musel vytasit brankář Tete. Les Gones se nemohli dostat do souvislejšího a trvalejšího tlaku a zkrátka na obranu Montpellieru nenašli recept. Pro českého diváka je jen škoda, že za hosty znovu nedostal příležitost stoper Pokorný. Lyon doma ztratil body a jen remizoval 0:0.

Více informací k zápasu

SM Caen - OGC Nice 1:1

19.11.2017 15:00

Góly: 90. Ronny Rodelin - 40. Pierre Lees Melou

Nice bylo blízko páté výhře v sezoně. Nakonec však s Caen pouze remizovalo a nadále zůstává s minimálním náskokem na sestupové pásmo.

První příležitost utkání si na konto připsal už v 6. minutě Pierre Lees Melou. Jeho chvíle slávy však měla přijít až o čtyřiatřicet minut později. Na druhé straně vyzkoušel Ivan Santini pozornost Waltera Beníteze, která v brance Orlů stále dostává přednost před Yoanem Cardinalem. Další střela patřila Alassane Pléovi a domácí zahrozili prostřednictvím lehce nepřesné hlavičky Ronnyho Rodelina, který si svou trefu také schovával až na později.

Hosté byli dále aktivnějším týmem. Pléa po Sneijder pobídce napálil tyč, a poté nizozemský záložník zakončoval sám. Ujala se však až další akce. Více než minutu trpělivě drželi Favreho svěřenci balon na kopačkách, až přišel centr Sneijdera na neobsazeného Pierra Lees Melou, který si sice ve vápně nepočínal úplně bezproblémově, ale nakonec se mu Vercoutreho podařilo prostřelit - 0:1.

Po změně stran se Hervé Bazile napojil na Sankohovu přihrávku, obešel brankáře, jenže pak pálil mimo. Následně se Benítez musel vytáhnout proti Rodelinově přímému kopu. V 66. minutě zasáhnul Christophe Jallet kulatý předmět rukou ve vlastní šestnáctce a kopala se penalta. Její exekuce se ujal Ivan Santini. Čtyřiadvacetiletý gólman ho ale vychytal.

Pro Nice to vypadalo hodně dobře. Zvláště když Jordan N’Kololo mířil po Féretově rohu nad. A dále se více hrálo před brankou Caen. Ani Sneijder, ani Pléa však své šance neproměnili, takže přišla 90. minuta a s ní zaváhání hostující obrany, která sledovala pouze Santiniho s balonem a nevšimla si, že náhlý centr směřuje do malého čtverce, kde se do něj z první opřel Ronny Rodelin a svou trefou na zadní tyč zajistil svému klubu alespoň bod - 1:1.

Více informací k zápasu

Dijon FCO - ES Troyes 3:1

18.11.2017 20:00

Góly: 29. Júlio Tavares, 46. Júlio Tavares, 50. Chang-hoon Kwon - 18. Hyun-jun Suk

I reprezentanti Korejské republiky začínají promlouvat do dění Ligue 1. Tentokráte byl však určitě spokojenější Kwon Čchang-hun, jelikož svou trefou pojišťoval Dijonu tři body a navázal na dva předchozí přesné zásahy Júlia Tavarese. To Troyes jedna branka, o kterou se postaral Sok Hjon-čun, k bodovému úspěchu nemohla pomoci.

Suk, který je v Troyes na hostování z Porta, poslal hosty do vedení v 18. minutě. Svou premiérovou trefu v nejvyšší francouzské soutěži zaznamenal už v minulém kole proti Štrasburku, teď se mu hlavou podařilo zužitkovat centr z rohového čtvrtkruhu od Khaouiho, a to přesnou hlavičkou namířenou z blízkosti ke vzdálenější tyčce.

Nechybělo mnoho a ESTAC mohl ve 28. minutě navýšit vedení. Byl to znovu Suk, kdo mohl pohotově zamířit do prázdné brány, na brankové čáře však jeho pokus zastavil bek Chafik. K dorážce se následně ještě propracoval Grandsir, toho ovšem výtečně vychytal gólman Reynet, a to i přesto, že zakončení nepříjemně tečoval jeho spoluhráč Rosier.

Naopak jen minutu na to Dijon vyrovnal stav. Důrazný Sammaritano ve vápně přetlačil Obianga, předložil přihrávku do prostoru u pokutové značky Mariému, jenže ten trefil smolně tyč. Naštěstí pro něj se balón odrazil k Júliovi Tavaresovi, který snadno dorážel do sítě. A těsně po obrátce se Kapverďan zapsal na střeleckou listinu podruhé.

Pro Dijon to přitom byl jubilejní stý gól v rámci Ligue 1, v níž působí celkově už třetí sezónu a svou druhou v řadě. Kwon ho vyhledal v pokutovém území svým pasem z pravé strany a Júlio Tavares tečoval balón parádně k tyči. V 50. minutě pak skóroval sám Kwon, na jeho střelu levačkou zpoza vápna jednoduše brankář Samassa nedosáhl.

Více informací k zápasu

EA Guingamp - Angers SCO 1:1

18.11.2017 20:00

Góly: 14. Abdoul Camara - 23. Yoann Andreu

Hned tři zápasy 13. kola přinesly vyloučení. V duelu Guingampu s Angers musel předčasně do šatny Lucas Déaux. Naštěstí pro něj se podařilo uhrát alespoň bod.

Oba celky měly za sebou drtivé porážky. V úvodu ji evidentně chtěli více odčinit borci Guingampu, a tak šli už ve 14. minutě do vedení. Franck Tabanou poslal z pravé strany přihrávku napříč celým pokutovým územím, neboť viděl, že na zadní tyči bude číhat Abdoul Camara - 1:0. Odpověď, byť hodně šťastná, na sebe ovšem nenechala dlouho čekat.

Yoann Andreu stál na levé straně hřiště hodně daleko od brány. Zřejmě si vzpomněl na ono pořekadlo "když nevíš, co s míčem, vystřel!". Jeho ránu výrazným způsobem tečoval Christophe Kerbrat, takže Karl-Johan Johnsson neměl nárok zasáhnout. V prvním poločase už více vyložených příležitostí (natož gólů) k vidění nebylo.

Po hodině hry tedy fauloval Déaux protihráče Enza Crivelliho a musel ze hřiště. Angers se však zmohlo akorát na přímý kop Thomase Manganiho, se kterým si Johnsson poradil. Speciální střetnutí to bylo snad pouze pro Abdoula Camaru, jenž za SCO, nyní neporažené v devíti venkovních utkáních, hrával a pomohl mu k postupu do Ligue 1.

Guingamp tedy zatím s patnácti body okupuje čtrnáctou příčku a za týden zajíždí na Stade Vélodrome, kde hraje domácí klání Olympique Marseille, tohoto času mířící za evropskými poháry. Naopak patnácté Angers čeká další venkovní duel, tentokrát na Stade de l’Aube, domovském stánku Estac Troyes.

Více informací k zápasu

Racing Strasbourg - Stade Rennes 2:1

18.11.2017 20:00

Góly: 28. Jérémy Blayac, 82. Stéphane Bahoken - 88. Adrien Hunou

Sabri Lamouchi neprožil na lavičce Stade Rennes povedený debut. Jeho tým prohrál se Strasbourgem, který tak slaví třetí výhru v sezoně.

Jako první vyzkoušel pozornost Tomáše Koubka Stéphane Bahoken. Český brankář se ale zaskočit nenechal. V osmadvacáté minutě napřáhl ke střele z velké dálky Ernest Seka. Bohužel pro Rennes skončil balon na hranici šestnáctky u Jérémyho Blayaca, který ranou z první přesně k tyči přivedl svůj tým do vedení - 1:0.

Hosté působili hodně zakřiknutě a jen velmi obtížně se dostávali na dostřel brány, kterou hájil Bingourou Kamara. Mezi tři tyče se nakonec vešly pouze tři střely, z toho jedna byla gólová. Ale o tom později. V závěru první půle předvedl dva špičkové zákroky Tomáš Koubek. Nejprve se rychle přesunul po čáře, aby vychytal Blayaca, a poté předvedl skvělé reflexy proti pokusu zblízka, který jeho směrem vyslal Bahoken.

Po změně stran nejprve pálil Adrien Hunou. A to tak, že balonu musel pomoci na břevno Kamara. Mimochodem, bylo to posedmé v sezoně, co hráči Les Rouges et Noirs nastřelili brankovou konstrukci. V 63. minutě si na Dimitriho Liénarda vyšlápnul Morgan Amalfitano, vyfasoval červenou a musel ze hřiště.

Až v závěrečné desetiminutovce se dočkal trefy i aktivní Stéphane Bahoken, když si parádně naskočil na Liénardův centr a balon uklidil hlavou k tyči - 2:0. Adrien Hunou dokázal v 88 minutě svou ranou pod víko už jenom snížit. Racing za týden míří do Saint-Étienne, kdežto Rennes čeká ostře sledované derby s Nantes.

Více informací k zápasu

Toulouse FC - FC Metz 0:0

18.11.2017 20:00

Góly: -

Zápas mezi Toulouse a Metami vítěze nepoznal. Šťastnější z remízy mohou být přeci jen hosté, neboť hráli téměř sedmdesát minut o deseti. V tabulce si tak připsali čtvrtý bod.

Les Grenats začali lépe a už ve 4. minutě měl po přihrávce Nolana Rouxe dobrou příležitost Renaud Cohade. Na druhé straně to zkoušel Somália, jenže mířil těsně vedle. V dresu Met pak vymyslel parádní přihrávku pro Rouxe Mathieu Dossevi, a nebýt včasného bloku, šel by celek vedený Frédérikem Hantzem takřka jistě do vedení.

Nolan Roux, jenž během své karíéry hrával i za Lille nebo ASSE, pak nacentroval Cafúovi, jenž protáhnul Albana Lafonta. Jenže pak přišla na pořad večera třiadvacátá minuta a s ní ostrý skluz Falloua Diagneho směrem k Andymu Delortovi. Ještě štěstí, že senegalský obránce přeci jen nejdříve zasáhnul balon, a že francouzského útočník netrefil naplno.

Do konce poločasu se o slovo přihlásili také Max Gradel a Christopher Jullien. První jmenovaný však minul a ten druhý si vylámal zuby na Thomasi Didillonovi. Neuspěl ani Delort. Po změně stran mohli všichni příznivci domácího celku děkovat Jullienovi, že nepustil do brejku Opu Nguetteho. Andy Delort se v další šanci ocitnul po hodině hry, kdy ho vyzval centrem ke skórování Gradel. Hlavička bývalého hráče Caen však postrádala razanci.

Na nemohoucnost svých kolegů se nemohl dívat Yaya Sanogo ... Jenže sám napálil pouze břevno. V 79. minutě se ocitnul sám před Didillonem Ola Toivonen. Jenže brankář Met dokázal jeho pokus v podstatě vyhlavičkovat. Poslední dva důležité zákroky si připsal na konto Alban Lafont. Osmnáctiletá jednička TFC zneškodnila jak pumelici z kopačky Nguetteho, tak hlavičku Rouxe. Toto utkání tedy jako jediné ze sobotního programu 13. kola Ligue 1 branku nepřineslo.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - FC Nantes 4:1

18.11.2017 17:00

Góly: 38. Edinson Cavani, 42. Ángel Di María, 65. Javier Pastore, 79. Edinson Cavani - 60. Prejuce Nakoulma

Na čele tabulky střelců Ligue 1 se po tomto kole osamostatnil Edinson Cavani. Proti Nantes totiž skóroval dvakrát a výraznou měrou se podílel na pohotovém vítězství PSG. Gólově ho mimochodem ještě doplnili Ángel Di María a Javier Pastore. Nantes nepředvedlo v Parku princů ideální výkon, jeho jedinou branku v utkání zaznamenal Prejuce Nakoulma.

Kanárci odjížděli do hlavního města Francie se slušnou bilancí pouhé jedné porážky během uplynulých deseti kol, a jakkoli si mužstvo Claudia Ranieriho, které doposud disponovalo výtečnou defenzívou řízenou stopery Diegem Carlosem a Palloisem, mohlo myslet, že by tam mohlo dobrý výsledek doslova ubetonovat, ve finále se opravdu šeredně zmýlilo.

Jejich odpor byl přesto zlomen až čtyři minuty před obrátkou. Pastore si to namířil středem pole, ve správný okamžik přihrál míč doleva na Cavaniho, ten si ho narovnal na pravačku, a dělovkou na bližší tyčku propálil bezmocného gólmana Tatarusanua. A jen o tři minuty později se trefil Di María, jehož střílený centr zleva překvapivě zapadl do sítě.

Nantes se ovšem nevzdalo a utkání malinko zdramatizovalo po hodině hry. Střídající Iloki přetáhl svůj pas od boční hranice pokutového území na zadní tyčku, odtud Dubois sklepl balón pro Nakoulmu, a ten z blízkosti pohotově doklepával. Reprezentant Burkiny Faso byl přitom na hřišti jen pár desítek vteřin poté, co nahradil Andreie Girotta.

Jenže o pět minut později Pařížané navrátili dvougólové vedení zpět na svou stranu. Verratti kolmicí uvolnil Pastoreho, jeho dělovku sice Tatarusanu vyrazil do vzduchu, jenže míč nakonec obloučkem přece zapadl do jeho sítě. A v 79. minutě se ještě jednou prosadil Cavani, jelikož jeho protihráči Diego Carlos s Palloisem řešili situaci ve vápně dosti zmateně.

Uruguayec tak vyrovnal letitý rekord Salifa Keïty z roku 1971, jenž tehdy za St. Étienne po třinácti kolech rovněž zaznamenal patnáct vstřelených branek. Celkově už v rámci Ligue 1 nastřílel Cavani 103 gólů a je zároveň blízko překonání klubového milníku Zlatana Ibrahimovice. Ten v PSG došel k číslu 156, zatímco Jihoameričan je na cifře 149.

Více informací k zápasu

Amiens SC - AS Monaco 1:1

17.11.2017 20:45

Góly: 31. Serge Gakpé - 67. Stevan Jovetić

Fotbalisté Monaka nedokázali získat tři body na půdě Amiens a znovu si komplikují obhajobu titulu. Jejich ztráta na vedoucí PSG po víkendu dost možná ještě naroste. Amiens dostalo knížecí klub do úzkých vedoucí brankou Gakpého, na kterou odpověděl až ve druhém poločase Stevan Jovetić.

Monako potřebovalo získat na hřišti Amiens tři body, aby vytvořilo tlak na vedoucí PSG. Svěřenci trenéra Jardima sice vstoupili do zápasu o něco aktivněji, ale šanci v podání Radamela Falcaa neproměnili. Kolumbijský snajpr trefil z nadějné pozice jen boční síť a následně uběhly dvě minuty a po skvělé práci Kakuty si to pelášil sám na Subašiče Gakpé. A byl úspěšný. Samostatný únik proměnil střelou k tyči a Amiens vedlo nad favoritem 1:0.

Domácí celek vedoucí branka zdravě nakopla a nescházelo mnoho, aby vstřelil další gól. Monako se vzpamatovalo až těsně před koncem prvního poločasu, vyrovnat ale nestihlo.

Amiens si byl moc dobře vědom, že případná druhá branka by mohla být rozhodující a druhý poločas zahájil velmi aktivně. Po Kakutově centru se do vzduchu pověsil Konaté a jen těsně přestřelil Subašičovu branku. Po hodině hry se trenér Jardim rozhodl poslat na hrací plochu Stevana Jovetiče a jak se ukázalo, byl to skvělý tah. Jovetič obdržel v 68. minutě přihrávku od Fabinha a střelou z první, uvnitř vápna, překonal domácího brankáře.

S remízou 1:1 nebyl spokojen ani jeden z týmů. Amiens chtělo vedení zpátky a mělo dobré šance, minutu před koncem se uvolnil ke střele Kakuta a zamířil těsně vedle. V ochozech stadionu de la Licorne to jen tak zahučelo. Monako rozhodnout nedokázalo a nakonec si z Amiens odváží jen bod.

Více informací k zápasu

Lille OSC - AS Saint-Étienne 3:1

17.11.2017 19:00

Góly: 20. Nicolas Pépé, 71. Thiago Mendes, 89. Ezequiel Ponce - 45. Jonathan Bamba (pen.)

Poprvé v této sezóně se Lille pod vedením trenéra Marcela Bielsy podařilo vyhrát dvakrát v řadě, a tak postupně šplhá tabulkou ze sestupového pásma výše. St. Étienne nyní vedl dočasně šéftrenér mládeže Julien Sablé a neprožil úplně povedenou premiéru. Jeho mužstvo totiž ztratilo alespoň bod v poslední dvacetiminutovce utkání.

Les Verts nemají město ze severu Francie dlouhodobě v oblibě a v tomhle duelu tuto skutečnost potvrdili. Nevyhráli tam totiž ani na sedmnáctý pokus. Prosadit se za ně dokázal z penalty pouze v závěru půle Jonathan Bamba, jenž vyrovnával stav po trefě Nicolase Pépého. Thiago Mendes a Ezequiel Ponce pak zařídili Dogám konečné vítězství.

Po debaklu v derby s Lyonem se během reprezentační přestávky poroučel ze st. étiennské lavičky Óscar García, avšak ani nový impuls v podobě příchodu Sablého evidentně nezabral. ASSE přitom hrál proti soupeři, který se v tomto ročníku spíše trápí, a i po minulé důležité výhře na půdě Mét se nacházel na předposlední příčce tabulky.

Domácí se ujali vedení po dvaceti minutách hry. El Ghazi na levé straně zasekl míč, pravačkou odcentroval na hranici brankového území na nabíhajícího si Pépého, jenž si naběhl mezi špatně bránícího Pogbu a Pierra-Gabriela, a svou hlavičku usměrnil přesně k tyčce. Do přestávky však bylo nakonec skóre tohoto střetnutí vyrovnané.

Thiago Maia totiž v pokutovém území poslal k zemi Daba a sudí Hamel se nezdráhal ukázat na bílý puntík. Nařízenou penaltu následně proměnil Bamba, který zamířil nad marně se natahujícího brankáře Maignana. Ani druhá půle příliš gólových šancí nenabídla. Zahrozil vlastně až v 67. minutě z přímého kopu El Ghazi, vychytal ho však gólman Ruffier.

O všem podstatném se tedy rozhodovalo až v závěrečných devatenácti minutách. V 71. minutě vytasil ze svého repertoáru výstavní pumelici Thiago Mendes, jenž zakroutil míč ze střední vzdálenosti skvostně přesně k tyči. Tři body poté pojišťoval ještě střídající Ponce, jemuž se podařilo zužitkovat z vápna zpětnou přihrávku od El Ghaziho.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Paris Saint-Germain13112043:935
2.AS Monaco1392235:1329
3.Olympique Lyon1375132:1526
4.Olympique Marseille1374227:1825
5.FC Nantes1372412:1323
6.SM Caen136169:1419
7.AS Saint-Étienne1353514:1818
8.Montpellier HSC134549:817
9.Girondins Bordeaux1345417:1917
10.Toulouse FC1344512:1716
11.Stade Rennes1343615:1715
12.Dijon FCO1343617:2215
13.ES Troyes1343613:1815
14.EA Guingamp1343614:2215
15.Angers SCO1328317:2014
16.OGC Nice1342715:2014
17.Racing Strasbourg1334615:2413
18.Lille OSC1233612:1612
19.Amiens SC123368:1412
20.FC Metz1311115:244

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (30)

Přidat komentář
Langi

Lyon musi trestat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bielsa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neymarko hral? Nejako mu zvlhol prach po tom nástupe, naopak Cavani páli ako z dela. Neviem, ale nemám pocit, žeby ho to v tom Paríži malo baviť ešte budúcu sezónu, nie to 5 rokov, či koľko má zmluvu

Reagovat
mastakillah

Cavani pálí, jak z děla už tak 8 let v kuse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
langosh

Mají Draxlera, tak co s Neymarem...

Reagovat
smazaný uživatel

To jsi ten zapas videl nebo to ctes odnekud z clanky/noviny?

Byl minimalne u 2 golu Cavani/di Maria. Sice nedal gol, ale je proste hracicka.

Suvereni jako v kazdem zapase za PSG. Neni to honic na goly jako CR7.

Cavani je od toho, aby daval goly, coz dela perfektne.

Letos je Cavani zatim nejlepsi devitku v Evrope/svete.

Reagovat
Miguel19

Cavani > Neymar.

Reagovat
mastakillah

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Ibra > Cavani

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl, každý hraje uplně jiný fotbal a na jiném postu.

Je to jako napsat, že Koller > Ballack protože dal víc gólů v repre nebo, že Lafata > Nedvěd, když dal víc gólů v gambáč lize

Reagovat
mastakillah

Edi

Reagovat
Ranoth

haha gejmarko si myslel ze bude najvacsia hviezda ligy

Reagovat
smazaný uživatel

nojo jenže problém je v tom že on neymar je největší hvězda ligy cavani je něco jak suarez jsou to doklepávači a střelci ve vápně suareze dali do strany a nikdo se nemůže divit že nedává goly jsou je to jen že jsou ve vápně a to znich nedělá hvězdy . to že se někdo nekouká na zápas a kouká jen na tabulku střelců to je druhá věc a pokud se na to někdo kouká a neni zaujatej tak todle nemůže tvrdit. cavani neni jak messi neymar a nebo cr7 ten už taky jede v podstatě často jen na doklepávky ale už neni nejmladší ale u umí to furt výborně z míčem a občas předvede pár dobrejch kliček ale cavani jako parkrát dobře vystřelí zdálky ale to je asi všecko

Reagovat
Rarášek

Ale .

Reagovat
smazaný uživatel

suárez doklepávač

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasím, nemůžeš říct, že musí být největší hvězda ligy typ hráče jako Neymar a Messi (technici) , nevidím důvod, proč by nemohl být hvězdou zakončovatel , nebo tvůrce hry

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s návštěvou Ligue 1? Po Novém roce budu v Paříži a rád bych se šel podívat na PSG, nemám ale tušení, jak je to tam s listkama. Dík za tipy!

Reagovat
smazaný uživatel

V Bordeaux se nevyhrálo už 40 let. A jede se dál... výkon, Anguissa je dobrý pouze pokud ma větší volnost, bořič to není. Payet i když včera po zranění je příšerný... nechci hned dělat tragedii ale je již listopad a od srpna je uplně mimo bolí mě to hlavně proto, že nás stál 30 milionu. Mitroglou je mimo ve všem, herně ani neni zabiják... přiznám se že mi chybí Gomis a kdyby tam byl on tak mám pocit že jsme před Monacem.

sice Garcia změnil rozestavení, ale já bych se vrátil ke 4-3-3 s tím, že Payet by se vrátil nalevo a střed by hrál Sanson, Zambo a Gustavo..... s Lopezem se ukazalo že to v tomhle rozestavení je tuto sezonu pruchodak.

Reagovat
Israha

Blbé je, že Germain po tom super začátku taky zvadl, takže na hrot jsou tam teď dva hráči úplně bez formy. Si beze srandy myslím, že by tam akutálně nejvíc pozitivního přinesl N'Jie jako false 9. Gustavo letos absolutně klíčový...vždy, když chybí, jsou problémy. Anguissa ho nahradí fyzicky, ale ne herní inteligencí, je prostě ještě mladý. Ten kádr opticky vypadá dobře, je tam větší množství poměrně zajímavých hráčů, ale ve finále se ukazuje, že úspěch a kvalita je naprosto závislá asi na třech fotbalistech, za které není náhrada.

Reagovat
smazaný uživatel

On ani N'Jie tu formu uz asi nema, kdyz hral naposledy v portugalsku. Ze zacarku hral fakt dobre, nevim proc ted nedostava prostor

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele