13. kolo
18.11.2017 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

EA Guingamp - Angers SCO 1:1

Hned tři zápasy 13. kola přinesly vyloučení. V duelu Guingampu s Angers musel předčasně do šatny Lucas Déaux. Naštěstí pro něj se podařilo uhrát alespoň bod.

Oba celky měly za sebou drtivé porážky. V úvodu ji evidentně chtěli více odčinit borci Guingampu, a tak šli už ve 14. minutě do vedení. Franck Tabanou poslal z pravé strany přihrávku napříč celým pokutovým územím, neboť viděl, že na zadní tyči bude číhat Abdoul Camara - 1:0. Odpověď, byť hodně šťastná, na sebe ovšem nenechala dlouho čekat.

Yoann Andreu stál na levé straně hřiště hodně daleko od brány. Zřejmě si vzpomněl na ono pořekadlo "když nevíš, co s míčem, vystřel!". Jeho ránu výrazným způsobem tečoval Christophe Kerbrat, takže Karl-Johan Johnsson neměl nárok zasáhnout. V prvním poločase už více vyložených příležitostí (natož gólů) k vidění nebylo.

Po hodině hry tedy fauloval Déaux protihráče Enza Crivelliho a musel ze hřiště. Angers se však zmohlo akorát na přímý kop Thomase Manganiho, se kterým si Johnsson poradil. Speciální střetnutí to bylo snad pouze pro Abdoula Camaru, jenž za SCO, nyní neporažené v devíti venkovních utkáních, hrával a pomohl mu k postupu do Ligue 1.

Guingamp tedy zatím s patnácti body okupuje čtrnáctou příčku a za týden zajíždí na Stade Vélodrome, kde hraje domácí klání Olympique Marseille, tohoto času mířící za evropskými poháry. Naopak patnácté Angers čeká další venkovní duel, tentokrát na Stade de l’Aube, domovském stánku Estac Troyes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele