13. kolo
19.11.2017 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Olympique Marseille 1:1

Prokletí Olympique Marseille na půdě Bordeaux nadále pokračuje. Les Phocéens nakonec mohou být rádi za bod, protože vyrovnání zařídil až ve čtvrté minutě nastaveného času Morgan Sanson. První trefu utkání obstaral už ve čtvrté minutě Nicolas de Préville. Český záložník Jaroslav Plašil zůstal jen na lavičce náhradníků.

Před utkáním se hodně vzpomínala doslova tragická bilance Olympique Marseille na půdě Girodins. Přes čtyřicet let čekání na vítězství neskončilo ani teď.

Všechny naděje začal cupovat už ve čtvrté minutě Nicolas de Préville, který okamžitě potrestal zaváhání hostující defenzívy a Mandandovi nedal vůbec žádnou šanci. V 19.minutě navíc mohl zvyšovat Sankharé, který měl obrovskou příležitost na hranici pokutového území. Rána mu ale nevyšla a Mandanda nakonec nemusel ani zasahovat. Sankharého zahozená šance už byla pro Marseille budíčkem a tým z francouzské riviéry konečně srovnal krok, tedy alespoň herně. Před koncem poločasu si dobře naskočil na Sansonův centr Mitroglu, ale scházela větší přesnost.

Také po změně stran měla Marseille velkou příležitost srovnat. Na zadní tyči zakončoval bez přípravy Thauvin, branku Costila ale nepřekonal. Dlouho pak na hrací ploše nebylo nic k vidění. Oba celky si nevytvořily ani žádnou příležitost, ale v samotném závěru se na Matmut Atlantique děli věci. Marseille se během nastavení nadechla k náporu a ve čtvrté minutě srovnala na konečných 1:1. Závar před brankou ukončil až přesným zásahem Morgan Sanson! Marseille v Bordeaux opět nevyhrála, nicméně po hektickém závěru bere alespoň bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Čtyři desítky let nevyhála OM na stadionu GB!

Zlomí toto prokletí letos?

Tip: 02.

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat
smazaný uživatel

nevim proc to nikdy nevsadim,dokonce sem tipl 1:1

Reagovat
El Fáňos

buď rád, ještě by ti během sledování vypadaly všechny vlasy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele