13. kolo
18.11.2017 20:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Racing Strasbourg - Stade Rennes 2:1

Sabri Lamouchi neprožil na lavičce Stade Rennes povedený debut. Jeho tým prohrál se Strasbourgem, který tak slaví třetí výhru v sezoně.

Jako první vyzkoušel pozornost Tomáše Koubka Stéphane Bahoken. Český brankář se ale zaskočit nenechal. V osmadvacáté minutě napřáhl ke střele z velké dálky Ernest Seka. Bohužel pro Rennes skončil balon na hranici šestnáctky u Jérémyho Blayaca, který ranou z první přesně k tyči přivedl svůj tým do vedení - 1:0.

Hosté působili hodně zakřiknutě a jen velmi obtížně se dostávali na dostřel brány, kterou hájil Bingourou Kamara. Mezi tři tyče se nakonec vešly pouze tři střely, z toho jedna byla gólová. Ale o tom později. V závěru první půle předvedl dva špičkové zákroky Tomáš Koubek. Nejprve se rychle přesunul po čáře, aby vychytal Blayaca, a poté předvedl skvělé reflexy proti pokusu zblízka, který jeho směrem vyslal Bahoken.

Po změně stran nejprve pálil Adrien Hunou. A to tak, že balonu musel pomoci na břevno Kamara. Mimochodem, bylo to posedmé v sezoně, co hráči Les Rouges et Noirs nastřelili brankovou konstrukci. V 63. minutě si na Dimitriho Liénarda vyšlápnul Morgan Amalfitano, vyfasoval červenou a musel ze hřiště.

Až v závěrečné desetiminutovce se dočkal trefy i aktivní Stéphane Bahoken, když si parádně naskočil na Liénardův centr a balon uklidil hlavou k tyči - 2:0. Adrien Hunou dokázal v 88 minutě svou ranou pod víko už jenom snížit. Racing za týden míří do Saint-Étienne, kdežto Rennes čeká ostře sledované derby s Nantes.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele