13. kolo
19.11.2017 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

SM Caen - OGC Nice 1:1

Nice bylo blízko páté výhře v sezoně. Nakonec však s Caen pouze remizovalo a nadále zůstává s minimálním náskokem na sestupové pásmo.

První příležitost utkání si na konto připsal už v 6. minutě Pierre Lees Melou. Jeho chvíle slávy však měla přijít až o čtyřiatřicet minut později. Na druhé straně vyzkoušel Ivan Santini pozornost Waltera Beníteze, která v brance Orlů stále dostává přednost před Yoanem Cardinalem. Další střela patřila Alassane Pléovi a domácí zahrozili prostřednictvím lehce nepřesné hlavičky Ronnyho Rodelina, který si svou trefu také schovával až na později.

Hosté byli dále aktivnějším týmem. Pléa po Sneijder pobídce napálil tyč, a poté nizozemský záložník zakončoval sám. Ujala se však až další akce. Více než minutu trpělivě drželi Favreho svěřenci balon na kopačkách, až přišel centr Sneijdera na neobsazeného Pierra Lees Melou, který si sice ve vápně nepočínal úplně bezproblémově, ale nakonec se mu Vercoutreho podařilo prostřelit - 0:1.

Po změně stran se Hervé Bazile napojil na Sankohovu přihrávku, obešel brankáře, jenže pak pálil mimo. Následně se Benítez musel vytáhnout proti Rodelinově přímému kopu. V 66. minutě zasáhnul Christophe Jallet kulatý předmět rukou ve vlastní šestnáctce a kopala se penalta. Její exekuce se ujal Ivan Santini. Čtyřiadvacetiletý gólman ho ale vychytal.

Pro Nice to vypadalo hodně dobře. Zvláště když Jordan N’Kololo mířil po Féretově rohu nad. A dále se více hrálo před brankou Caen. Ani Sneijder, ani Pléa však své šance neproměnili, takže přišla 90. minuta a s ní zaváhání hostující obrany, která sledovala pouze Santiniho s balonem a nevšimla si, že náhlý centr směřuje do malého čtverce, kde se do něj z první opřel Ronny Rodelin a svou trefou na zadní tyč zajistil svému klubu alespoň bod - 1:1.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele