13. kolo
18.11.2017 20:00 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Dijon FCO - ES Troyes 3:1

I reprezentanti Korejské republiky začínají promlouvat do dění Ligue 1. Tentokráte byl však určitě spokojenější Kwon Čchang-hun, jelikož svou trefou pojišťoval Dijonu tři body a navázal na dva předchozí přesné zásahy Júlia Tavarese. To Troyes jedna branka, o kterou se postaral Sok Hjon-čun, k bodovému úspěchu nemohla pomoci.

Suk, který je v Troyes na hostování z Porta, poslal hosty do vedení v 18. minutě. Svou premiérovou trefu v nejvyšší francouzské soutěži zaznamenal už v minulém kole proti Štrasburku, teď se mu hlavou podařilo zužitkovat centr z rohového čtvrtkruhu od Khaouiho, a to přesnou hlavičkou namířenou z blízkosti ke vzdálenější tyčce.

Nechybělo mnoho a ESTAC mohl ve 28. minutě navýšit vedení. Byl to znovu Suk, kdo mohl pohotově zamířit do prázdné brány, na brankové čáře však jeho pokus zastavil bek Chafik. K dorážce se následně ještě propracoval Grandsir, toho ovšem výtečně vychytal gólman Reynet, a to i přesto, že zakončení nepříjemně tečoval jeho spoluhráč Rosier.

Naopak jen minutu na to Dijon vyrovnal stav. Důrazný Sammaritano ve vápně přetlačil Obianga, předložil přihrávku do prostoru u pokutové značky Mariému, jenže ten trefil smolně tyč. Naštěstí pro něj se balón odrazil k Júliovi Tavaresovi, který snadno dorážel do sítě. A těsně po obrátce se Kapverďan zapsal na střeleckou listinu podruhé.

Pro Dijon to přitom byl jubilejní stý gól v rámci Ligue 1, v níž působí celkově už třetí sezónu a svou druhou v řadě. Kwon ho vyhledal v pokutovém území svým pasem z pravé strany a Júlio Tavares tečoval balón parádně k tyči. V 50. minutě pak skóroval sám Kwon, na jeho střelu levačkou zpoza vápna jednoduše brankář Samassa nedosáhl.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele