Ligue 1 - souhrn 1. kola

04.08.2017, 22:39, aktualizováno 06.08.2017, 22:56
Komentáře a souhrny
Lille deklasovalo Nantes, Marseille v druhé půli smetla Dijon. Velké problémy mělo na úvod nové sezony AS Monaco. Úřadující mistr doma hostil Toulouse a v utkání hned dvakrát prohrával, v obou případech ovšem ztrátu dohnal a nakonec bere všechny body za výsledek 3:2. Nejpřesvědčivější nebylo ani PSG, které ale nakonec přetlačilo Amiens. Lyon snadno přehrál Štrasburk, Nice jede s prázdnou ze Saint-Étienne...

Olympique Marseille - Dijon FCO 3:0

06.08.2017 21:00

Góly: 51. Clinton N'Jie, 54. Florian Thauvin, 72. Clinton N'Jie

Roli favorita proti Dijonu nakonec bez problému potvrdil Olympique Marseille. Domácí si na Stade Vélodrome schovali všechny branky až na druhý poločas, dvakrát zamířil do černého N'Jie a jednu branku zaznamenal Thauvin.

Marseille se rozjížděla pomalu a dokonce první vážnější šanci měli hosté, ovšem navrátilec Mandanda si s tečovanou střelou poradil. Dijon musel už v 10.minutě řešit první střídání, zraněného Lauta nahradil Varrault. Hosté ale nepolevovali a zakrátko měl další velkou šanci Saïd, stačilo jen, kdyby po zasekávačce přesněji zamířil!

Domácí se poprvé představili až ve 20.minutě střelou Sansona, proti které se musel činit brankář Reynet. Byla to jedna z mála příležitostí Marseille v prvním poločase. Ta další přišla až těsně před koncem z volného přímého kopu Thauvina.

Každopádně ve druhém poločase už to byla zcela jiná Marseille. Germain naprosto přesným pasem našel ve vápně Clintona N'Jie a favorit vedl 1:0. Jen o tři minuty později potáhl balón až do šestnáctky Thauvin a přesně umístěnou ranou zvýšil na 2:0. To byla pro Dijon studená sprcha, navíc zakrátko už to mohlo být o tři branky, kdyby Rolando po rohovém kopu hlavou zamířil přesně.

Tak jako tak Dijon ještě jednu branku inkasoval. Defenziva Hořčic marně naháněla Clintona N'Jie, ten si tak dlouho rovnal balón až parádně vypálil. Zápas byl rozhodnut. Minutu před konce ještě orazítkoval břevno Germain a to bylo to poslední, co se v zápase stalo.

Více informací k zápasu

Angers SCO - Girondins Bordeaux 2:2

06.08.2017 17:00

Góly: 11. Angelo Fulgini, 88. Baptiste Guillaume - 27. Younousse Sankharé, 52. Alexandre Mendy

Rychle vedli, ale nakonec byli rádi za konečný výsledek 2:2. Angers vstoupilo do zápasu s Bordeaux tím nejlepším způsobem, ale vstřelená branka jakoby jim uškodila. Nakonec bod zachránil dvě minuty před koncem Guillaume.

Domácí SCO vstoupilo do zápasu skutečně dobře a Girodins se okamžitě ocitlo pod tlakem! A napor Angers dlouho nevydrželo, v 11.minutě potáhl balón po lajně Capelle, Guillaume ho na malém vápně šikovně sklepl Fulginim a ten měl snadnou úlohu! Inkasovaná branka Bordeaux probudila a najednou bylo plné hřiště hostů a po Kamanově přihrávce na malé vápno se prosadil Sankharé! Bordeaux navíc zůstávalo u balónu, bylo nadále lepším týmem, ale poločas už další branku nenabídl.

Každopádně tam, kde hosté skončili, na začátku druhého poločasu úspěšně navázali. Jejich aktivita brzy přinesla ovoce. Malcom lehkým obloučkem posunul balón na malé vápno a zde v náběhu překonal Letelliera Alexandre Mendy! Bordeaux tak otočilo nepříznivý vývoj ve svůj prospěch.

Branka Mendyho měla podobný efekt na domácí, jako vedoucí trefa Fulginiho na hosty. Jednoduše řečeno, až druhý gol Bordeaux domácí "vyprovokoval" k aktivitě. V 65.minutě orazítkoval Mangani břevno! SCO se dočkalo vyrovnání až dvě minuty před koncem. Ekambi dostal prostor ke střele, Costil jeho pokus sice vyrazil, ale proti dorážce Guillaumeho byl bezmocný. Nic dalšího už zápas nenabídl, takže oba celky si na úvod Ligue 1 připisují bod.

Více informací k zápasu

Lille OSC - FC Nantes 3:0

06.08.2017 15:00

Góly: 48. Júnior Alonso, 67. Nicolas De Préville, 70. Anwar El Ghazi

V jasnou záležitost se nakonec proměnilo střetnutí trenérů Marcela Bielsy a Claudia Ranieriho. Lille po zásluze zvítězilo nad FC Nantes 3:0 a argentinský lodivod alespoň v úvodu sezony splnil, co slíbil, tedy ofenzivní fotbal.

Dlouho očekávaný duel dvou zkušených stratégů začalo lépe domácí Lille, to sice hosty přehrávalo, ale žádnou velkou gólovku si ne a ne připsat. Nantes se rozkoukávalo poměrně dlouho, ale nakonec se mohlo ujmout vedení. Tourého ránu pod břevno Maignan vyrazil a dorážející Nakoulma zazdil stoprocentní šanci, která měla skončit gólem. LOSC si krátce na to také vypracovalo jasnou gólovku, na centr na malé vápno si naskočil de Préville a hlavou těsně minul. To byly dvě největší příležitosti prvního poločasu. Lille mělo větší převahu, ale scházelo gólové vyjádření.

Co se nepovedlo za celý první poločas, to se podařilo krátce po změně stran. Junior Alonso Mujica se dostal za vápnem k odvrácenému balón a přesnou levačkou k tyči nedal Dupému šanci. Lille se ujalo vedení naprosto po zásluze a bylo na Nantes jak na vývoj zareaguje. A nemuselo to trvat dlouho, jen o dvě minuty později se objevil před Maignanem Rongier, ovšem vyrovnání mu nebylo přáno.

Nantes se každopádně do žádného většího tlaku nedostávalo a v 66.minutě se naděje na bodový zisk rapidně snížily. Pallois totiž fauloval Malcuita a penalta byla na světě. Nicolas de Préville si vůbec nedělal starosti, penaltu uklidil po zemi k tyči a zvýšil vedení domácího celku na 2:0. A ze strany domácích to ještě nebylo vše. Za chvíli předvedli rychlou akci, na jejímž konci byl Anwar El Ghazi a bylo po zápase.

Bielsovi hoši se ve zbytku utkání nikam nehnali a i Nantes pochopilo, že na body rohodně nedosáhne. Lille tak přehrálo Nantes celkovým skóre 3:0.

Více informací k zápasu

Olympique Lyon - Racing Strasbourg 4:0

05.08.2017 20:00

Góly: 23. Mariano, 59. Nabil Fekir (pen.), 61. Mariano, 90. Nabil Fekir

Olympique Lyon neměl s Racingem Strasbourg větší problémy a pohodlně vyhrál 4:0. Mariano Diaz prožil skvělý debut a naznačil, že by mohl nahradit Alexandre Lacazetta.

Domácí byli aktivní od samého začátku, o čemž svědčí i fakt, že během úvodních čtyř minut hned třikrát vyzkoušeli pozornost Bingouroua Kamary. Mariano nebezpečně pálil v 10. minutě a nedlouho poté jeho hlavička mířila nad. Prvního zásahu v novém působišti se dočkal ve 23. minutě. Nabil Fekir mu přiťuknul balon a fotbalista s původem v Dominikánské republice překvapivě vyslal na bránu skákavou střelu, na kterou gólman nedosáhnul - 1:0.

V závěru první půle chyboval Marcal, ale Dimitri Liénard nedokázal svou hlavičku usměrnit mezi tři tyče. Strasbourg po změně stran nezalezl. Chtěl s výsledkem něco udělat, avšak v 59. minutě podruhé inkasoval. Pablo Martinez stáhnul ve vlastní šestnáctce pronikajícího Bertranda Traorého a Fekir nařízenou penaltu vcelku bezpečně proměnil - 2:0.

Hned za dvě minuty řádil znovu Mariano. Kopnul do balonu, využil zaváhání obránců, hlavou si přiklepnul balon do běhu a po zemi nekompromisně svou akci zakončil - 3:0. V 87. minutě mohl snížit Stéphane Bahoken, nicméně Marcal tentokrát svou úlohu zvládl skvěle a včas uklízel místo Anthonyho Lopese.

Za tři minuty se prosadil Kader Mangane, ale jeho branka nemohla být uznána pro ofsajd. Poté vedl rychlý protiútok Jordan Ferri. Přihrál Maxwelu Cornetovi, jenž chytrou patičkou našel Fekira, jenž z hranice velkého čtverce mířil levačkou přesně k bližší tyči - 4:0. Ukázal se býti správným kapitánem a Lyon potvrdil, že úvodní kola umí. Neprohrál v nich už čtrnáctkrát v řadě!

Více informací k zápasu

FC Metz - EA Guingamp 1:3

05.08.2017 20:00

Góly: 14. Nolan Roux - 39. Jimmy Briand (pen.), 70. Ludovic Blas, 84. Mustapha Diallo

Vítězně vstoupil do nového ročníku Ligue 1 Guingamp. V Métách sice brzy inkasoval, ale poté třemi brankami otočil vývoj ve svůj prospěch. Z penalty se prosadil Briand a další branky přidali Blas a Diallo.

S velkou chutí vstoupily do zápasu oba celky, hosté měli dokonce hned ve 3. minutě velkou šanci jít do vedení, ovšem Camara před brankou nezamířil přesně. Nastolené tempo slibovalo, že by se na úvodní branku nemuselo čekat dlouho a také že nečekalo. Po čtvrthodině hry poslal Cohade do vápna načechraný balón a Nolan Roux hlavou poslal domácí Méty do vedení. Guingamp se pokoušel o co nejrychlejší odpověď a zejména aktivní Salibur byl hodně vidět, ke kýženému vyrovnání to však nevedlo. Hosté se dočkali až ve 38. minutě a to díky penaltovému zákroku Biševace na Coca. Penalta jasná a jasně jí také proměnil Jimmy Briand, který poslal Didillona na opačnou stranu. Poločasový stav 1:1 byl vzhledem k vývoji spravedlivý.

V podobném duchu se nesl i začátek druhého poločasu, ve kterém diváci poměrně dlouho čekali na větší příležitost. V 63. minutě se Briandovi podařilo vstřelit druhý gól, ovšem sudí ho pro údajný ofsajd neuznal. Guingamp to nemuselo tolik mrzet, zakrátko předvedl velice rychlou, přesnou a pohlednou akci, kterou nekompromisně zakončil Ludovic Blas. Guingamp tak otočil nepříznivý vývoj a strhl vedení na svojí stranu.

Méty byly druhou inkasovanou brankou hodně zaskočené a okamžitý přechod do ofenzívy se jim vůbec nedařil a když už to přeci jenom vypadalo, že se jim podaří dostat soupeře pod tlak, přišla třetí branka a definitivní rozhodnutí. Blas poslal za obranu milimetrově přesný pas a Diallo špičkou kopačky rozhodl o výhře Guingampu.

Více informací k zápasu

Montpellier HSC - SM Caen 1:0

05.08.2017 20:00

Góly: 58. Souleymane Camara

Montpellier porazil Caen a tím nejlepším způsobem uctil památku svého majitele, podnikatele Louise Nicollina, jenž v červnu zemřel na infarkt v den svých čtyřiasedmdesátin.

Zápas začal minutou ticha. A poté už příznivci čekali, jak se tým vypořádá s odchodem Steva Mouniého a Ryada Boudebouze. V první půli se o šance staral především Kévin Bérigaud, jenž v minulé sezoně hostoval v Angers. Jednou ho vychytal Rémy Vercoutre, pak mířil vedle a neujala se ani jeho hlavička ze závěru úvodního dějství.

Nynější jednička Caen začínala s velkým fotbalem právě v dresu MHSC. To se ještě psala 90. léta. V 59. minutě tohoto střetnutí na Stade de la Mosson inkasoval z hlavy Souleymaneho Camary, který ukázkový Bérigaudův centr snad nemohl nezužitkovat - 1:0. V samotném závěru mohl zvýšit náskok Paul Lasne, nicméně Frédéric Guilbert předvedl výborný obranný zákrok. SM Caen toho směrem dopředu moc nepředvedlo, na čemž bude muset Patrice Garande, kroutící v klubu poslední sezonu coby hlavní kouč, do příštího duelu proti ASSE určitě zapracovat! A znovu se potvrdilo, že pod vedením Michela Der Zakariana nebude la Paillade rozhodně v Ligue 1 trhat střelecké rekordy.

Jeden takový, co se francouzské nejvyšší soutěže, si však připsal střelec branky Souleymane Camara. Jeho gól byl osmačtyřicátým mezi elitou, takže překonal dosavadního lídra MHSC, kterým nebyl nikdo jiný než Laurent Blanc, někdejší kapitán francouzské reprezentace a bývalý kouč PSG. Další trefy může čtyřiatřicetiletý Senegalec přidat za týden na Stadium Municipal v Toulouse.

Více informací k zápasu

AS Saint-Étienne - OGC Nice 1:0

05.08.2017 20:00

Góly: 4. Jonathan Bamba

Saint-Étienne zlomilo neúspěšnou čtyřzápasovou sérii proti Nice a nový kouč Óscar García tak může být spokojený. Les Aiglons rozhodně nemusí smutnit, protože dva nejdůležitější duely v srpnu teprve svedou. Pochopitelně se jedná o play-off Ligy mistrů, kde si o postup zahrají s Neapolí.

Stade Geoffroy-Guichard viděl jedinou trefu utkání ve 4. minutě. A byla to pěkná fotbalová akce. Romain Hamouma šikovně prostrčil za obranu do vápna nabíhajícímu Oussamovi Tannanemu, jenž přihrávkou na zadní tyč našel Jonathana Bambu, který měl před sebou už jenom odkrytou klec a tím pádem i extrémně snadnou úlohu - 1:0.

O dvě minutky později se zkoušel prosadit Tannane, ale Yoan Cardinale se zaskočit nenechal. Na druhé straně pálil na Ruffiera Valentin Eysseric. Jinak toho ovšem Orli při absenci zraněného Maria Balotelliho směrem dopředu mnoho nepředvedli. Eysserikova střela byla za celých devadesát minut jediná, která mířila mezi tři tyče!

Od celku, který naháněl v minulé sezoně soupeřům hrůzu a který obhajuje třetí místo, je to hodně málo. Ani ASSE však nebylo příliš aktivní a spíše si hlídalo náskok. Jedinou další vyloženou příležitost zazdil po narážečce s Tannanem střelec gólu Bamba. A druhý poločas? To byla víceméně fotbalová nuda. Bohužel.

OGC Nice tedy zase nezvládlo úvodní duel sezony. Nicméně pro další tři srpnová kola má vcelku přijatelné soupeře. Jmenovitě Troyes, Guingamp a Amiens. Naopak Les Verts, kteří budou letos bez evropských pohárů, se utkají s Caen, Amiens a o posledním víkendu zajíždějí do Parku Princů, kde hraje svá domácí utkání o Neymara posílené PSG.

Více informací k zápasu

ES Troyes - Stade Rennes 1:1

05.08.2017 20:00

Góly: 46. Samuel Grandsir - 69. Jordan Tell

Nováček Ligue 1 vstoupil do sezony domácí remízou 1:1 s ambiciózním Stade Rennes. Diváci si museli na branky počkat až do druhého dějství, v něm hned zkraje udeřil Grandsir, ale konečné slovo měl v 69. minutě hostující Tell.

Favoritem zápasu bylo určitě Rennes, které mělo za celý zápas větší územní převahu, nicméně nahlédneme-li do statistik, počty střel, rohů a faulů byly takřka vyrovnané. Každopádně Rennes vstoupilo do zápasu aktivněji a už v 11. minutě zahrozila nejdražší akvizice v historii klubu Ismaïl Sarr, sám se řítil na Samassu, když v tom mu na poslední možnou chvíli ustřelil balón z kopačky vynikající obranným zákrokem jeden z obránců. Rennes zůstávalo u balónu a uvnitř šestnáctky se dostal k odraženému balónu André, který trefil jen střed branky a dobře postaveného Samassu.

Ve 22. minutě si první obrovskou šanci připsalo i Troyes, Adama Niane šel sám na branku, zakončil, ale k jeho smůle orazítkoval tyč. O několik minut později se souboj Nianeho s brankářem Diallem opakoval a znovu vyzněl lépe pro hostující oporu. První poločas tedy šance přinesl, nikoliv však kýženou branku, na tu si museli diváci ještě počkat.

Dočkali se hned záhy, stačily pouhé dvě minuty, aby se Samuel Grandsir dostal za hostující obranu a pohodlně poslal balón do sítě. Rennes na nic nečekalo a okamžitě se chopilo iniciativy. Troyes sice dobře bránilo, ale v 69. minutě inkasované brance neuniklo. Mubele zatáhl balón do šestnáctky a střílenou přihrávkou na malé vápno našel skórujícího Jordana Tella - 1:1. Nerozhodný výsledek nejspíše vyhovoval oběma stranám, protože až do závěrečného hvizdu se žádná další velká šance neurodila.

Více informací k zápasu

Paris Saint-Germain - Amiens SC 2:0

05.08.2017 17:15

Góly: 42. Edinson Cavani, 80. Javier Pastore

Očekávanou výhrou vstoupil do nového ročníku největší aspirant na titul Paris Saint-Germain. Pařížané zvítězili v Parku princů nad Amiens 2:0, když se gólově prosadili až před koncem prvního poločasu zásluhou kanonýra Edinsona Cavaniho. Pojistku měl na svědomí až devět minut před koncem jiný jihoameričan Javier Pastore.

PSG nastoupilo zatím bez nejdražšího hráče světa Neymara, i tak ale vykazovala základní jedenáctka obrovskou kvalitu, se kterou se Amiens v žádném případě nemohlo rovnat. Svěřenci trenéra Emeryho měli od začátku velkou převahu, jenomže s proměňováním šancí to bylo o poznání horší.

V 5. minutě zafungovala spolupráce Di Maríi s Cavanim, ovšem druhý jmenovaný v koncovce selhal. Po čtvrthodině hry nebezpečně vypálil Dani Alvés, balón se několikrát odrazil až k Rabiotovi, který z jasné pozice nepřekonal brankáře Gurtnera. Adrien Rabiot se odhodlal k ještě jedné ráně, ale Grutner si i s ní poradil. Amiens udrželo nerozhodný výsledek až do 42. minuty, kdy Dani Alvés našel parádním centrem uvnitř šestnáctky Cavaniho, ten zalepil míč a neomylně k tyči zakončil.

Trenér Unayi Emery sáhl už o poločase ke střídání a stáhl ze hřiště zraněného stopera Thiaga Silvu, do hry se dostal Kimpembe. Pokračovalo se ale v nastoleném kurzu, PSG ovládalo hru a bylo jen otázkou času, než vstřelí druhý gól a definitivně rozhodne. Di Maríovi se to v 54. ani 56. minutě nepovedlo a Park princů se nakonec dočkal až devět minut před koncem. Verratti vysunul Cavaniho, ten nesobčil a ještě předložil lépe postavenému Pastoremu. PSG vyhrálo bez větší obtíží 2:0 a vstoupilo do nového ročníku Ligue 1 vítězně.

Více informací k zápasu

AS Monaco - Toulouse FC 3:2

04.08.2017 20:45

Góly: 28. Jemerson, 58. Falcao, 70. Kamil Glik - 6. Zinédine Machach, 53. Andy Delort

Obhájce titulu z Monaca vstoupil do nové sezóny, alespoň výsledkově, podle svých představ. Toulouse ho každopádně na jeho hřišti notně potrápilo a dokonce se mu povedlo ujmout se hned dvakrát vedení. Každopádně se potvrdilo, že směrem dopředu by domácí nemuseli v budoucnu zahálet, jakkoli v přestupovém okně přišli o některé své opory.

Tiemoué Bakayoko, Benjamin Mendy a Bernardo Silva, to jsou pro ASM zřejmě nejcitelnější ztráty. Možná že ještě klíčovější pak bude, jak si mužstvo poradí bez mladé komety Kyliana Mbappého, pokud-li opravdu odejde. Ačkoli si ze tří vstřelených branek nepřipsal ani jednu, představoval pro soupeře vlastně permanentní nebezpečí.

Do utkání vstoupili daleko lépe hosté. Už v 7. minutě knížecí celek trošku naivně bránil rohový kop, Delort hlavou prodloužil míč na volného Machacha, a ten snadno zamířil parádně ke vzdálenější tyči. Následně se do dvou slibných možností propracoval Mbappé, každopádně ke kýženému vyrovnání nakonec došlo až ve 28. minutě díky Jemersonovi.

Joao Moutinho poslal z rohového čtvrtkruhu balón k bližší tyčce, odkud monacký stoper hlavou zaskóroval. Čtyři minuty po přestávce zahrál velmi dobře přímý volný kop Lemar, jenž zakroutil svou střelu kolem zdi k tyči, tam ovšem zasáhl fantastický gólman Lafont, jedna z obrovských nadějí toulouského fotbalu.

TFC vyšel vstup do druhého poločasu stejně dobře jako do prvního. Poté, co se až příliš na krásu snažil rozehrát Sidibé, zachytil míč Durmaz, který unikl podél levé strany, na hranici šestnáctky našel Delorta, a ten uklidil balón za záda marně se natahujícího brankáře Subašiče. Znovu vyrovnáno bylo celkem záhy, konkrétně o pět minut později.

Mbappé elegantní patičkou uvolnil svého spoluhráče Jorgeho, jenž adresoval svůj pas na Falcaa, a ten hlavičkou překonal marně se snažícího Lafonta. Pro Kolumbijce to mimochodem byla celkově třiatřicátá trefa v Ligue 1. Tři body na stranu Monaca strhnul Glik, jenž před Lafontem jemně tečoval centr ze standardky od Joaa Moutinha.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Olympique Lyon11004:03
2.Lille OSC11003:03
 Olympique Marseille11003:03
4.EA Guingamp11003:13
5.Paris Saint-Germain11002:03
6.AS Monaco11003:23
7.Montpellier HSC11001:03
 AS Saint-Étienne11001:03
9.Girondins Bordeaux10102:21
 Angers SCO10102:21
11.Stade Rennes10101:11
 ES Troyes10101:11
13.Toulouse FC10012:30
14.OGC Nice10010:10
 SM Caen10010:10
16.FC Metz10011:30
17.Amiens SC10010:20
18.Dijon FCO10010:30
 FC Nantes10010:30
20.Racing Strasbourg10010:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (121)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na uvod sezony hned velmi dobry a dramaticky zapas, snad sa v podobnom dramatickom duchu bude niest cela sezona. Vyhra bola rozhodne zasluzena a Monaco ostalo pri ofenzivnom prejave, zaroven tam vsak boli viacere nedostatky. Hlavne Mbappe to bral az moc na seba aj pre to ta finalna faza viac krat hlavne v prvom polcase nezafungovala. Zaroven sa ukazalo ze nahradit Mendyho na krajnom beku nebude nic lahke ked nebude k dispozicii Kongolo. Inak som ale s predvedenou hrou viacmenej spokojny, len ako pisem trosku zlepsit finalku a bude to. Zaroven musim pochvalit Toulouse za vynikajucu organizaciu hry a tvrdu hru, myslim zeby to nemalo byt o zachranu. Podla toho co som videl to na boj o europu zrejme nebude ale na kludny stred ano a hraci ukazali ze dokazu trapit najvacsich favoritov na titul. Poriadne domacim strpcovali zivot a mali tam okrem tych dvoch golov este jednu dobru sancu, efektivita parada. vacsi starosti mam ale co sa tyka Mbappeho snad to nebude nic vazneho. Ale aj Saint-Maximin sa mi pacil, pamatam si ho ako sa chvilu mihol u Hannoveru a uz tam ukazoval ze je rychlostne uzastne vybaveny, nechapem co robil rok na hostovacke prave u tych sraciek z Bastie. myslim ze na par kol ako nahrada by nemal byt problem nechcem byt prasa ale pokial by Mbappe ostal na cca 3 kola mimo tak by to na isto znamenalo zotrvanie aj pre tuto sezonu celkom sa mi pacil aj Yuri poslednych par minut

Su veci ktore treba zlepsovat ukazalo sa vsak ze aj oslabene Monaco dokaze hrat ofenzivne a malo by zatapat PSG az do poslednych kol. Zajtra sa bude riesit hlavne predstavovanie Neymara, vsetci v PSG to budu rozoberat tak by sa mohlo Amiens hecnut a ukradnut si bodik.

Reagovat
Seydou Doumbia

Koukal jsem na atletiku místo na Monako takže díky za souhrn. Věřím že se jejich hra bude jen zdokonalovat. Hlavní je že body neztratili. Amiens snad něco urve. Každý bod, který PSG ztratí se hodí.

Reagovat
Neuminho92

Jestli nastoupí Neymar a bude hrát jak na ICC Cupu, tak dopadne Amiens hodně špatně

Reagovat
Seydou Doumbia

Když srovnám ty kádry, tak Amiens by mělo dopadnout hodně špatně i kdyby nehrál Neymar, Di Maria, Cavani a další ne? Amiens mohou jen těžit s toho, že i střela bude úspěch. A pokud bude chytat Trapp, který je schopný pustit to samé co Bravo tak by tam něco padnout mohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, dolezite je nestracat body zo slabsimi. Pretoze to PSG skratka robi len obcas. Dnes to budem Amiens velmi priat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neuminho92

Nevim nevim s tím Mbappem, problém tam byl s pravým kolenem a to většinou nebývají krátkodobé věci. Ale tak snad se mu nějaké vážné potíže vyhnou, protože by byla škoda ho nevidět v akci, výborný hráč na sledovačku.

Reagovat
Seydou Doumbia

Na druhou stranu lepší zraněný než aby byl v Realu.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial ma rozum tak toto leto este do Realu nepojde. Ved stale ma len 18 rokov, to je na zaklad v Reale skoro aj ked je to obrovsky talent...

Reagovat
Seydou Doumbia

Určitě by měl ještě zůstat. Je furt mladý nemá se kam hrnout. Mi stačí vidět mladé holandany utíkat do zahraničí, kde se v brzkém věku neprosadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neuminho92

No konečně zase pěknej ligovej fotbálek. AS Monako skvělej výkon, moc vidět že někdo chybí nebylo, největší problem bude asi nahradit Bernarda Silvu, protože tam zatím adekvátní náhradu na RW nevidím, Rony Lopes je oproti Bernardovi k smíchu i tak to ale stačilo, protože ta kreativita borců v červeno bílém je neskutečná a Monako hraje jeden z nejhezčích fotbalů aktuálně. Týpek výše tu sice píše o tom jak bude těžké nahradit Mendyho to nepopírám, ale náhrada v podobě Jorge za mě vůbec nezklamala a vypadá jako že může Mendyho nahradit, za mě hrál absolutně skvěle, připsal si i assistenci, dopředu výbornej dozadu má asi trochu mezery, ale ty má každej při takovymhle stylu fotbalu, kdy hraje krajní bek pomalu i křídlo... viz Sidibe a jeho chyba a gol... Podle mě bude snažší nahradit Mendyho než Bernarda. Ve středu pole taky slušný, ale tak je po jednom zápase a nedá se to moc hodnotit, to až přijdou těžší zápasy, proti PSG hráli stejný hovno jako v pohárech na konci loňské sezony, ale dnes paráda radost koukat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Lemar hrál taky dobře. Jen ta atmosféra mě zklamala

Reagovat
smazaný uživatel

Slovo atmosféra a AS Monaco ani nejdu k sebe...nielen priemerná návštevnosť,ale aj fandenie ako take

Reagovat
Elliasson

Vím, že proti Arsenalu bylo to fandění na docela kvalitní úrovni. Škoda, že to šlo dolů.

Reagovat
smazaný uživatel

Monaco nie je Marseille, Lyon, ASSE, Nantes, Bordeaux a pod...

Reagovat
Seydou Doumbia

Koukám že píšeme podobné věci.

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak no. Ako ASM urcite svojich fans ma len ich je malo co je logicke vzhladom ku tomu ze aky stat Monaco vlastne je

Reagovat
Seydou Doumbia

Monako hold není OM,OL,Nantes či ASSE no...

Reagovat
smazaný uživatel

Jorge se mi líbil dost dozadu má trochu mezery ale časem to vyladí snad ale ani Mendy nebyl dozadu nějak zavratně dobrý. Rony Lopes se v tom zápase uplně ztratil ale nahráda za Bernarda je pro mě určitě Boschilia doufám že už brzo dolečí to zranění a bude připraven hrát dost se na něj těším

Reagovat
hradec

Skvělej výkon Moutinha musím ocenit Měl v monackém dresu druhou nejúspěšnější příhrávku v procentech a navíc asistoval na dva góly. Loni mi přišel hodně upozaďovaný za těma francouzskýma talentama (Mbappe, Mendy, Sidibé, Bakayoko). V týhle sezoně očekávám nárůst jeho důležitosti pro tým.

Reagovat
Frantszek

Monaco neskutečnej scouting. Sice nějaké opory odešly, ale příchody (Maximin, Kongolo, Tielemans, Bennasser) ...žasnu jak kráva. Tahle sezona může být velmi podobná té minulé.Klobouček před scoutingem ASM

Reagovat
lampard8

Díaz z rezervy RM a bude tahoun Lyonu? První gól nádhernej, druhej díky bojovnosti. Fekir další dva fíky. Za mě dnes spokojenost, ale Morel na stoperu? Genesiovi fakt jebe. A i když odešel Gonalons s Tolissem, Grenier stále není v sestavě. Nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Z rezervy není to správné označení. Celou minulou sezónu strávil jako stabilní hráč A týmu, za rezervu neodehrál nic. Nenahrál toho samozřejmě moc, ale vždy když hrál, byl vážně solidní.

Reagovat
Langi

Grenier na to loni nemel ani za hovno...dvojice Tousart - Darder bude doufam standard...Grenier muze byt backup za ne a klidne i za Fekira...vic ani prd...a hate na Morela nechapu...i loni hral dobre a v jeho veku uz mu jednak na LB chybi rychlost a dynamika a navic tam ma dva konkurenty...pokud bude hrat takhle, tak at klidne na stoperu nastupuje...Diaz nakonec bude dobrej...Traore posila jak blazen...ten byl u vseho

Reagovat
Pyroman

Hodně slušný vstup do sezóny. Zasloužená výhra, Nice snad nemělo pořádnou šanci. Garcia zvládl za léto herní styl oproti Galtierovi docela hodně změnit, hlavně ze začátku to byl až bielsovský pressing. Navíc se vrátili do sestavy Dabo a Tannane, kteří byli s Galtierem na nože, což se bude hodit, protože oba na ligu určitě mají. Janko jako náhrada za Malcuita příjemně překvapil, Bambovi to hostování v Angers strašně pomohlo a Diousse taky vypadá hodně dobře, za 5 mega docela steal. Nice je sice bez Seriho a Cypriena slabé jak čaj plus měli v nohách LM, ale i tak hodně cenné body, loni by takový zápas skončil přinejlepším remízou.

Reagovat
olis

nevies mi nahodou povedat ci bol toto standartny vykon Nice alebo takto normalne nehravaju? a Seri je zraneny? neviem to nejak dohladat ze ako dlho by mal byt mimo

Reagovat
Pyroman

Seri byl vykartovaný tuším. V měřítku loňské sezóny tohle jejich standardní výkon nebyl, ale vzhledem k těm letním odchodům to tak letos asi bude vypadat častěji, pokud neposílí. Seri je podle mě s přehledem nejlepší hráč Nice, je schopný střed uhrát sám dozadu i dopředu, k tomu jim dlouhodobě chybí zraněný Cyprien, který byl loni klíčový hráč. Navíc se jim komplet rozpadla obrana, z té dnešní loni pravidelně hrál jen Dante. Hlavně na krajích to oslabení bylo hodně vidět, Soquet není tak dobrý jako Pereira a Sarr je primárně stoper, takže se moc nejde divit, že snad nedal normální centr. Už ten postup v LM přes Ajax hodně uhaluzili a dneska bylo vidět, že ten tým prostě není tak kvalitní jako loni, zvlášť když s těma absencema (zraněný byl i Balotelli, ale ten by rozdíl neudělal). Údajně chtějí ještě přivést 3-4 posily, na druhou stranu možná odejde Seri (plus nikdo neví, jak to dopadne s Dalbertem), takže je otázka, jak bude ten tým v září vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

je obrovsky rozdiel dlhodobo Nie zo Serim a bez neho. Je to stavebny kamen celej zalohy. Myslim ze ho budu chciet udrzat zubami nechtami bez neho su zrejme v prdeli. Dnesny zapas som nevidel ale aj proti Ajaxu Seri najlepsi na place z OGC

Reagovat
olis

videl som ze mali obrovske problemy branit tie kridla, hodili ste si tam jednu narazacku a hned ste si vytvorili nebezpecnu situaciu, takisto ten pressing ako si spominal s tym mali problemy, je mi jasne ze so Serim to bude asi vypadat inak ale ak do do dvoch tyzdnov nezlepsia tieto veci tak zacinam byt dost optimista kedze toto su dve velke zbrane Neapolu

Reagovat
Pyroman

Jestli nemá Neapol nějaké větší absence, nedokážu si moc představit, že by současné Nice nevyřadila. Oni byli blízko vypadnutí už s Ajaxem, ani v jednom zápase nebyli lepší, víceméně je potahal Seri, který zařídil dva ze tří gólů prakticky před prázdnou. Asi nepočítej s tím, že budou tak marní jako dneska, přece jenom budou mít zpátky Balotelliho, Seriho a možná Dalberta, pokud neodejde, ale pořád ten tým není na stejné úrovni jako loni.

Reagovat
olis

mne prisli proti Ajaxu dost dobry a neprijemny, ale ano vysledkovo mali dost stastie. kazdopadne dik za info

Reagovat
smazaný uživatel

vieš mi povedať niečo o Andrém? ževraj máme o neho záujem. dík

Reagovat
Pyroman

Občas v Rennes hraje i na křídle, ale primárně je to střední záložník. Takový "nenápadný" typ, góly prakticky nedává a asistencí taky obvykle nemá nějak extra moc, ale je hodně platný dopředu i dozadu, dokáže z hloubky tvořit hru i získávat míče. Není to vyloženě hráč, který by sám táhnul celý střed, ale v té předfinální fázi je výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

super. cením si takéto informácie, ešte raz ďakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Ako hral Lyon dneska? 4:0 vypada ako totalne jasna zalezitost... Troyes

Reagovat
Langi

Super...je to druholigovy souper, ale obrana vcelku kompaktni a utok dost tymovy vykon...Fekir o 200% zlepseni oproti lonsku a Traoreho bylo plne hriste...Diaz pekny goly...vypada to, ze si to docela sedlo

Reagovat
.13

Snad v tom budete pokracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Dik, no ked bude hrat Fekir a Traore tak i v dalsich zapasoch tak to nebude zle...mrknem este na zostrih

Reagovat
Godwinson

Grandsir je bombovy jmeno.

Reagovat
ADM

Verratti: "Barcelona? There was nothing but gossip

Tomu sa vážne museli majitelia vyhrážať úmrtím rodiny a priateľov

Reagovat
smazaný uživatel

bože neplačte furt, už je to trápne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ukáž mi jedno jeho vyjadrenie, kde povedal, že chce prestúpiť. jedno jediné ... čo inak neymar ešte stále bolí?

Reagovat
ADM

Reagovat
bobis21

a proč by tam měl chodit?

Reagovat
ADM

Vtipné je to jeho vyjadrenie, ako otočil že to boli len gossip .. presne preto okrem iného prvé dni prípravy netrénoval a potom sa ospravedlnoval. Ale debilkovia nad tebou tu budú robiť závery o mojom plači. Skôr si myslím, že mu majitelia PSG rovno povedali aby moc nevyskakoval, lebo dalsiu sezonu skončí v Bečku a MS si nezahrá. Ja mu nemám za zlé že neprišiel, ani som to nečakal, z PSG sa odísť nedá..

Reagovat
smazaný uživatel

a čo robíte? veď celý čas len plačete ... som ťa požiadal aby si mi ukazal kedy a kde Verratti povedal, že chce odísť... celé to bola bublina vytvorená katalánskym bulvárom ...

Reagovat
ADM

Neviem prečo generalizuješ, ja neplačem, reálne si myslím že jeho úmysly vaše vedenie zatrhlo takým spôsobom, že sa ani neodvážil oponovať

Dohladávať sa informácií dozadu nebudem, to už je aj mesiac, každopádne toho bol plný twitter, vyjadrenia jeho agenty, jeho netrénovanie, večery, fotky s tým článkom. Samozrejme nepovedal nič verejne, to nepovie ale 99% hráčov, taktiež ja neviem či celá tá bublina bola pravda (kto vie ktorým médiám veriť?), ale vzhľadom na to že tá kauza tu proste bola a bola dosť intenzívne riešená novinármi verím tomu, že Verratti nad odchodom rozmýšlať, celé si to média pravdepodobne nevymysleli...

Reagovat
smazaný uživatel

fotka s článkom bola amatérsky photoshop, agenta, ktorý mal blbé reči aby vynútil prestup a províziu marco vyrazil oknom, netrénoval kvôli malému zraneniu... bol toho plný twitter :D ... plný bol toho akurát tak katalánsky bulvár ... to keď si pisal/budeš písať diplomovku tak budeš čerpať z nového času a topiek?

Reagovat
smazaný uživatel

vazne se na to musis ptat??

Reagovat
smazaný uživatel

Ukončiť ligu !!!

Reagovat
Langi

Neblazni...do 6. kola budeme stoprocentni a jdeme do trhaku hned od zacatku

Reagovat
smazaný uživatel

Sháním 1 volné zařízení na O2 TV - jen kvůli O2 TV Sport. Výměnou nabízím 1 zařízení na DIGI TV nebo penize mesicne na ucet. Má někdo zájem ? PIŠTE do soukromých zpráv

Reagovat
smazaný uživatel

Odešel Payer a tři fíky.

Reagovat
Israha

První poločas takový typický "loňský", na půl plynu, nesoustředěný, možná hrál roli i zápas v Oostende v nohách. ALE: naprosto skvělá reakce trenéra i hráčů v poločase druhém. Super střídání N'Jieho, super zvednutí obrátek, zisk kontroly nad zápasem. To se mi líbilo, to byl výkon, na kterém se dá stavět. A znovu musím napsat, jak jen žasnu nad perfektním zapracování posil do sestavy. Rami, Gustavo i Germain obrovsky platný a speciálně u Germaina čumím, jak platný je coby jediný hrot.

Akorát nevím, jestli v tomhle Rudiho týmu najde místo Cabella. Hrozně by mě mrzelo, kdyby nenašel a pakoval se...

Reagovat
smazaný uživatel

Germain je veľmi podcenovaný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Germain docela bargain za ty prachy.

Reagovat
Israha

Zatím to tak vypadá. Jako furt může trpět syndromem nevyrovnaných výkonů, a pak to bude průser, protože za něho nikdo na lavičce není, ale pokud tohle tempo udrží, tak jedna z nejlepších posil v poměru cena/výkon za poslední dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitě, na hodnocení je brzy, jen mně se líbil už v Monaku. A na jeho pozici může hrát i N'Jie, ne?

Reagovat
Israha

No jako hrát tam může. Ale neumí to tam, vůbec tam nevyužije své přednosti a tím pádem nemá smysl ho tam stavět.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky. Já nevím, proč, ale z té sezóny v Lyonu jsem ho měl pořád zafixovaného na hrotu, až teď mi dochází, že tam byl vlastně Lacazette...

Reagovat
Israha

Jednoduše - N'Jie je nanic, když nemá prostor se rozběhnout, ať už s balonem nebo bez něj. Na malém území, kde má makat ve stoje nebo na pár krocích, mu vyjde jedna akce z několika, podržení míče a síla taky není jeho silnou stránku...ne, on hrota, a to ani falešného hrát nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim, skoro to co pisem nizsie. No Cabella je minimalne na lavicku stale dobry hrac, budete hrat na viacerych frontoch,sancu by urcite mal dostat. ja verim ze dostane sancu aj Ocampos, svoju kvalitu uz kedysi podla mna preukazal. Garcia je skvely trener

Reagovat
Israha

No jako o tom mluvím, Ocampos už do dvou zápasů jako náhradník šel, takže s ním Rudi zjevně aspoň do rotace počítá. Cabella zatím 0 minut, to už pak mají jenom Sarr, Bedimo a Fanni (no a Pelé, ale u brankářů se to bere jinak). To mě právě zneklidňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam pocit že Cabella fakt nakonec nebude Garciuv kůň. Aby i přes to že mu fandime asi fakt realně neskončil jako poslední v hierarchii. Protože za njieho museli poslat spurs 7 mega. A Ocampos vypada že Garciovi sedl.

Reagovat
Israha

No právě. To by totiž byl dost velký prokauč, protože takhle kvalitní náhradu na víceméně každý post do ofenzivy neseženeš...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemal by uz Sarr nahodou vypadnut? mohol by, za ten cas co je v Marseille nic nepredviedol a ako sa to skvalitnilo uz na zaklad nema. Na neaky tim zo spodku by bol vsak dobry. S Bedimom asi pocita tiez do rotacie teda aspon myslim. Tak Hubocan > Fanni, uz ked jeden z dvojky Rami Rolando vypadne tak pevne verim ze dostane sancu Hubocan. V predkole hral trochu

Reagovat
Israha

V předkole hrál a co jsem viděl na sestřihu, motali ho tam jak těsto do preclíku. A to bylo jenom Oostende...ne, Hubočanovi nevěřím.

Sarr, Fanni a Bedimo nebyli ani v nominaci, ti podle mě končí.

Reagovat
Gedofrey

Jako stopera č. 3 bych radši viděl Sertiče. Loni tam hrál z našich stoperů snad nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj Sertič je super. By ma zaujimalo kam by si to zamieril Bedimo. Su aj o dost horsi tragedi v lige, taky Lyon by po nom mohol siahnut.

Reagovat
Gedofrey

To už by byla opravdu komedie

Reagovat
smazaný uživatel

to uz by bola istota ze OM po dlhsom case skonci pred OL

Reagovat
smazaný uživatel

Nezbavovali sme sa ho aby prisiel znova

Reagovat
smazaný uživatel

U mě největší problém, který vidím dlouhodobě je stejně záloha. Bylo to tak v prvním poločase a i v minulé sezoně. Obrana a Stopeři asi budou proti top týmům ala Neymar, Cavani hořet... ale poměrně dobře stačí na všechno ostatní. Zatímco i během minulé sezony se stavalo že záloha byla i proti slabším soupeřům neexistující v některých někdy více či méně důležitých částech zápasu. Vainquer Bořil, Sanson se občas rozběhl a pak dal konečnou přihrávku ale nebyl tam někdo kdo by fakt měl pod palcem střed hřiště podržel i pod tlakem míč, případně jej v klidu vyvezl. Za mě pořád nutnost 4 hráčů jestli chceme být v sezoně fakt konkurence schopní i s EL a jít minimálně o místo výše než sezonu předtím. Amavi (slyšel jsem že je prý téměř hotovo) , Stoper, záložník a silový hrot. Ty zprávy o Jovetičovi jsou obyčejná kachna, dokonce před pár dny i Germain řekl že mu garcía říkal že na hrotu chtěl mít typ hráče jako je on a pak někoho silového jako byl rok předtím Bafé.

Reagovat
Israha

No Gustavo ten střed kontroluje hodně s přehledem a oproti Vainqueurovi tam to propojení s ofenzivou dělá mnohem výrazněji. Ono pak jde spíš o to, že Sanson s Lopezem mu vypálí někam do hajzlu dopředu oba, a on je tam pak věčně přečíslený. Rozlítanost, nekompaktnost té zálohy, v tom vidím zádrhel. Tam si myslím, že to o individuální kvalitě není (nebo jako...je, ale zas nedostaneš do OM Pogbu nebo Kroose, že).

Jinak levý bek nutnost, hrot taky, ale záložníka už bych nebral. Anguissa, Sertić, Cabella na lávce, stačí. Stoper určitě taky, mi se právě Sertić loni na stoperu líbil, s Ramim by základ hrát mohl, ale Rudi s ním asi počítá spíš do zálohy, takže by někdo přijít měl.

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, tak Gustavo je od začátku jiné kafe. Hlavně za ty roky vím, že narozdíl od Vainquera umí když se dostane do příležitosti vystřelit a trefit bránu. On totiž Sanson má sice super přihrávky a může tam nacpat milion asistencí, ale spíš je ten běhavý založník nahoru dolu, ktorý do brejkových situací vypustí super finálovou přihrávku. On není kreativní tvořič a záložník který by kontroloval hru a tempo. Maxime má super talent ale je strasne mladý a má spoustu mezer. Hráče tam nemáme špatné, ale přijde mi že jsi vždycky tak spokojeny a to přitom fandíš ještě realu tak mi to nebere. Prostě pro mě potřebujeme hráče top kvality do zálohy který to pozvedne. her je spousta. viz pristich 15 dní bude 5 her. A mít na lávce na pokrytí Sansona, kvalitní posily a Gustava trojici Maxime, Anguissa a Sertic je top. Cabella stejne pod garciou v naprosté většině hrál v útočné trojici nikoliv v záloze.

A taky je na čase prodávat. Když vidím současnou konstelaci sil, tak odchod bedima, hubočana, fanniho, Sarra by měl být nutností. 3 beci s tím že někdy na ucpání tam zase pošle na kraj Doriu by bohatě stacilo. Jelikož jsem se díval že Amavi párkrát do sezony hraje i na druhé straně hřiště takže v případě zranení nebo neceho by mohl zaskocit za Sakaie.

Nice k dnešnímu dni má dvě nové posily a to Sneijdera a Allaint Saint Maxima. Uvidíme co bude dál ale jestli vypadnou z LM tak to možná dost budou mít oproti nám další výhodu. Monaco na přestupaku rozhodně neskončilo očekavam že koupí někoho za velké peníze. PSG se nemusíme bavit. Lille posílilo. Lyon je vždycky nějak konkurenceschopný. A podle mě nemáme nějak výrazně lepší kádr než po minulém přestupáku a k tomu další soutež. Mají ještě měsíc ale jestli nepřijdou adekvátní posily tak to vedení jsou prachsprostí víceméně kecalové.. Protože neustále Eyraud opakoval jak léto bude naprosto zlomové, kde chceme velmi tvrdě zasáhnout a sehnat spoustu hráčů. A na otázku zda si můžeme potenciálně dát za hráče i 50 milionů odpověděl Ano.

Reagovat
Israha

Jo, už to konečně chápu. Já jsem si pořád myslel, že ti přijdou ti hráči v záloze individuálně slabí, a tobě tam vlastně chybí hráč spíš typově. Jo, to v tom případě musím souhlasit. On Gustavo to odehraje, ale nemůže dělat zároveň to a být DM. A Anguissa zatím ještě není dostatečně vyhraný, byť herně má k tomuhle druhu záložníka ze všech zbylých nejblíž. Si myslím, že ta potenciální kvalita tam u těch mladých týpků je, ale jestliže se žádá okamžitá konkurenceschopnost, tak je potřeba kvalita hned, ne posléze. Už jsme se asi domluvili .

Fanni, Sarr a Bedimo podle mě jdou, nebyli včera nominaci, mají 0 minut...Fannimu myslím že i končí smlouva, měl jen na rok. Bedima a Sarra akorát nevím, jestli někdo bude chtít, možná nějaký spodek tabulky za pár šupů. Hubočana bych poslal pryč taky, ale ten si myslím, že asi zůstane, protože Rudi v něm vidí ten back-up na kraj .

A pořád je ještě měsíc do konce přestupáku, zatím bych to nehrotil. Tři výborné posily už dorazily a podle těch rumors je vidět, že hledání probíhá, že aktivita na trhu se dít bude. Tady si počkám se soudem na prvního září.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille exceletny druhy polcas, len tak dalej poprosim. Neviem, dufam ze Payet nema zdravotne problemy a bolo to len takticke striedanie. Ak ano tak klobuk dole. Njie nie len ze dal dva banany ale aj hra domacich zacala byt po zmene stran o cosi rychlejsia a aj kombinacie krajsie. Musim pochvalit Dijon za prvy polcas, hral velmi bojovne a celkom sa mi pacil Sliti, zaujimavy hrac. Ukazalo sa ze Njie nie je ani zly napad zacat od zakladu, ked bude Payet zdravy tak by som to v dalsom kole skusil, ked to nepojde, zase v druhom polcase pripadne prichod Payeta. celkovo sa mi to muzstvo velmi paci, aj obrana s Ramim mi prisla velmi solidna, zaloha pohoda, ale cakal som ze Sakai o dost viac podpori ofenzivu. Inak ale spokojnost. Viem ze je len prve kolo a nechcem robit nejake velke nadeje (tie zacnem az okolo 10teho ked bude vsetko klapat) ale myslim ze ciel skoncit najhorsie na tretom fleku je velmi realny aj ked konkurencia na cele bude velmi nabyta. Dalsie dve kola v pohode los pre OM (Nantes, Angers) je potrebne vsetky body.POkial sa nepletiem tak pred repre pauzou vonku Monaco, to moze byt velmi dobra podivana.

Reagovat
Israha

Payeta vykradli, podle mě byl nekoncentrovaný z toho důvodu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj to som nieco zachytil. Ale neprisiel mi uplne spatny v prvom polcase. Nevies aka je skoda?

Reagovat
smazaný uživatel

šperky za 110 000 eur, a prej neměl zamčeno

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole no najblzsie by mohol davat kus pozor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

prvý polčas sa hľadali, druhý ich totálne zlikvidovali..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak bol to uvodny ligovy polcas a naviac len vo stvrtok vecer hrali predkolo EL takze mozno aj to tam zohralo. Po polcase uzasny vykon, takto si to predstavujem celu sezonu a moze nastat prekvapenie v podobne titulu

Reagovat
smazaný uživatel

uvítal by som

Reagovat
smazaný uživatel

N'Jie > Payet

Reagovat
smazaný uživatel

Marseille > Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

A potom ses probudil s rukou v nočníku.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Natrhnuta achilovka - pauza 3 mesiace

Reagovat
smazaný uživatel

Bielsa

Reagovat
PISTOLERO

Marseille velmi mile překvapila Hlavně Thauvin fantastický

Reagovat
Free_player

N'Jie jen do odejde už to sype

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Skutocne bol v sobotu v Lyone prazdny stadion? Niekde na nete som nasiel ze tam bolo len nieco cez tisicku divakov, co sa to stalo?

http://www.worldfootball.net/report/ligue-1-2017-2018-olympique-lyon-rc-strasbourg/

Reagovat
bobis21

https://www.youtube.com/watch?v=nwYT2wrn-wU

podle sestřihu bych to tipoval někde kolem 20000, takže jim tam asi jen chybí nula na konci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Langi
Reagovat
smazaný uživatel

Dik. Od zaciatku sa mi to nezdalo

Reagovat
smazaný uživatel

NICE - Ben Arfa na ceste zpátky do Nice. Oni budou mít fakt nakonec neuvěřitelný tým. Dante, Seri, Sneijder, Allan Saint Maximin, Balotelli, Pléa, Ben Arfa ?! Stačí aby Arfa v tomhle týmu hrál alespon 70% z toho co hrál v Nice naposledy a mají tým dělaný na opět třetí místo.

Reagovat
Seydou Doumbia

Stejně konec Ben Arfy v Nice nechápu. Klub mu dal šanci restartovat kariéru a on po roce odejde do PSG. Přitom neměl na to se tam prosadit.

Reagovat
Pyroman

Ten Ben Arfa je jen spekulace, ne? Z pohledu Nice by jeho příchod po podepsání Sneijdera moc nedával smysl, navíc by tím úplně vyřadili Srarfiho, který vypadal zajímavě. Seriho si navíc myslím že neudrží, nechce se mi věřit, že by za něj žádný velkoklub nakonec nedal těch 40 mega, na kterých je údajně domluvený. Zvlášť jestli vypadnou z LM, což je proti Neapoli docela pravděpodobný. Útok mají každopádně slušný, ale s touhle obranou na špičce budou jen těžko, tam potřebují minimálně jednoho stopera a někoho na levý kraj.

Reagovat
smazaný uživatel

No jako vypadalo to poměrně důvěryhodně, ale samozřejmě že z toho nic být nemusí. No podle toho se s ním počítá spíš na křídlo. Ben Arfa. Ballo Saint Maximin. pod nima Sneijder.

S tím Serim spíš počítám že odejde, ale nikdy nevíš, a jestli se Cyprien zrehabilituje tak za něj mají poměrně dobrou náhradu. S tím, že Levého obránce koupí dost počítám.

Dost se jich bojím, když Favre bude mít kvalitu tak ten boj o třetí místo bude extrémně tvrdý mezi asi 3 kluby bezprostředně s tím že další 3 můžou také říct své.

Reagovat
Pyroman

Úplně se mi nezdá, že by přivedli HBA i Sneijdera, už jenom proto, že to platově nejsou úplně levné posily, ale uvidíme. Je pravda, že jestli se Cyprien po zranění zvládne rychle dostat do formy, bude to pro ně obrovský boost. Jestli kvalitně posílí obranu tak spolu s váma budou největší favoriti na to třetí místo (i když kdo ví, jak nakonec dopadne Monako, přestupák ještě není u konce), Lyonu s tímhle kádrem a Genesiem moc nevěřím, Bordeaux, Rennes nebo Lille můžou překvapit, ale tak vysoko hrát asi nebudou.

Reagovat
Pyroman

mělo být na Phocéena samozřejmě

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele