1. kolo
05.08.2017 20:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

ES Troyes - Stade Rennes 1:1

Nováček Ligue 1 vstoupil do sezony domácí remízou 1:1 s ambiciózním Stade Rennes. Diváci si museli na branky počkat až do druhého dějství, v něm hned zkraje udeřil Grandsir, ale konečné slovo měl v 69. minutě hostující Tell.

Favoritem zápasu bylo určitě Rennes, které mělo za celý zápas větší územní převahu, nicméně nahlédneme-li do statistik, počty střel, rohů a faulů byly takřka vyrovnané. Každopádně Rennes vstoupilo do zápasu aktivněji a už v 11. minutě zahrozila nejdražší akvizice v historii klubu Ismaïl Sarr, sám se řítil na Samassu, když v tom mu na poslední možnou chvíli ustřelil balón z kopačky vynikající obranným zákrokem jeden z obránců. Rennes zůstávalo u balónu a uvnitř šestnáctky se dostal k odraženému balónu André, který trefil jen střed branky a dobře postaveného Samassu.

Ve 22. minutě si první obrovskou šanci připsalo i Troyes, Adama Niane šel sám na branku, zakončil, ale k jeho smůle orazítkoval tyč. O několik minut později se souboj Nianeho s brankářem Diallem opakoval a znovu vyzněl lépe pro hostující oporu. První poločas tedy šance přinesl, nikoliv však kýženou branku, na tu si museli diváci ještě počkat.

Dočkali se hned záhy, stačily pouhé dvě minuty, aby se Samuel Grandsir dostal za hostující obranu a pohodlně poslal balón do sítě. Rennes na nic nečekalo a okamžitě se chopilo iniciativy. Troyes sice dobře bránilo, ale v 69. minutě inkasované brance neuniklo. Mubele zatáhl balón do šestnáctky a střílenou přihrávkou na malé vápno našel skórujícího Jordana Tella - 1:1. Nerozhodný výsledek nejspíše vyhovoval oběma stranám, protože až do závěrečného hvizdu se žádná další velká šance neurodila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
hradec

ESTAC 1:3 SRE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele