1. kolo
05.08.2017 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Saint-Étienne - OGC Nice 1:0

Saint-Étienne zlomilo neúspěšnou čtyřzápasovou sérii proti Nice a nový kouč Óscar García tak může být spokojený. Les Aiglons rozhodně nemusí smutnit, protože dva nejdůležitější duely v srpnu teprve svedou. Pochopitelně se jedná o play-off Ligy mistrů, kde si o postup zahrají s Neapolí.

Stade Geoffroy-Guichard viděl jedinou trefu utkání ve 4. minutě. A byla to pěkná fotbalová akce. Romain Hamouma šikovně prostrčil za obranu do vápna nabíhajícímu Oussamovi Tannanemu, jenž přihrávkou na zadní tyč našel Jonathana Bambu, který měl před sebou už jenom odkrytou klec a tím pádem i extrémně snadnou úlohu - 1:0.

O dvě minutky později se zkoušel prosadit Tannane, ale Yoan Cardinale se zaskočit nenechal. Na druhé straně pálil na Ruffiera Valentin Eysseric. Jinak toho ovšem Orli při absenci zraněného Maria Balotelliho směrem dopředu mnoho nepředvedli. Eysserikova střela byla za celých devadesát minut jediná, která mířila mezi tři tyče!

Od celku, který naháněl v minulé sezoně soupeřům hrůzu a který obhajuje třetí místo, je to hodně málo. Ani ASSE však nebylo příliš aktivní a spíše si hlídalo náskok. Jedinou další vyloženou příležitost zazdil po narážečce s Tannanem střelec gólu Bamba. A druhý poločas? To byla víceméně fotbalová nuda. Bohužel.

OGC Nice tedy zase nezvládlo úvodní duel sezony. Nicméně pro další tři srpnová kola má vcelku přijatelné soupeře. Jmenovitě Troyes, Guingamp a Amiens. Naopak Les Verts, kteří budou letos bez evropských pohárů, se utkají s Caen, Amiens a o posledním víkendu zajíždějí do Parku Princů, kde hraje svá domácí utkání o Neymara posílené PSG.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
hradec

ASSE 2:1 OGC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele