1. kolo
06.08.2017 21:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Olympique Marseille - Dijon FCO 3:0

Roli favorita proti Dijonu nakonec bez problému potvrdil Olympique Marseille. Domácí si na Stade Vélodrome schovali všechny branky až na druhý poločas, dvakrát zamířil do černého N'Jie a jednu branku zaznamenal Thauvin.

Marseille se rozjížděla pomalu a dokonce první vážnější šanci měli hosté, ovšem navrátilec Mandanda si s tečovanou střelou poradil. Dijon musel už v 10.minutě řešit první střídání, zraněného Lauta nahradil Varrault. Hosté ale nepolevovali a zakrátko měl další velkou šanci Saïd, stačilo jen, kdyby po zasekávačce přesněji zamířil!

Domácí se poprvé představili až ve 20.minutě střelou Sansona, proti které se musel činit brankář Reynet. Byla to jedna z mála příležitostí Marseille v prvním poločase. Ta další přišla až těsně před koncem z volného přímého kopu Thauvina.

Každopádně ve druhém poločase už to byla zcela jiná Marseille. Germain naprosto přesným pasem našel ve vápně Clintona N'Jie a favorit vedl 1:0. Jen o tři minuty později potáhl balón až do šestnáctky Thauvin a přesně umístěnou ranou zvýšil na 2:0. To byla pro Dijon studená sprcha, navíc zakrátko už to mohlo být o tři branky, kdyby Rolando po rohovém kopu hlavou zamířil přesně.

Tak jako tak Dijon ještě jednu branku inkasoval. Defenziva Hořčic marně naháněla Clintona N'Jie, ten si tak dlouho rovnal balón až parádně vypálil. Zápas byl rozhodnut. Minutu před konce ještě orazítkoval břevno Germain a to bylo to poslední, co se v zápase stalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele