Ligue 1 preview - 26. kolo

23.02.2008, 08:33, aktualizováno 24.02.2008, 11:13
Previews
Dvě nedělní utkání zakončí 26. kolo francouzské nejvyšší soutěže. Od sedmi hodin vypukne duel mezi fotbalisty Toulouse a Olympique Marseille. O dvě hodiny později Bordeaux na svém hřišti přivítá Lille.
Stade Caen - AS Saint-Etienne  (sobota 17:10)
Šestadvacáté kolo nejvyšší francouzské soutěže otevře duel mezi Caen a St. Etienne. Domácí se budou snažit zastavit svůj pád tabulkou, nyní se nacházejí na desáté příčce, ale kdybychom se podívali na tabulku po 20. kole, najdeme Caen na 4. pozici zajišťující účást v pohárové Evropě!

Útočník St. Etienne Bafetimbi Gomis skóroval v minulém kole hned dvakrát, o hře svého týmu říká: "Moje góly byly odrazem dobrého výkonu celého mužstva. V tom zápase se nám dařily všechny herní činnosti. Za své branky jsem ale šťastný a myslím si, že mně osobně prospěla zimní přestávka, po kterém se můj výkon stále zlepšuje."

St. Etienne patří dvanáctá příčka a zisk 32 bodů, minulý víkend jednoznačně porazili Nancy 4:0. Domácí tým je na desátém místě tabulky, 8 bodů od sestupového pásma. Caen se už šest zápasů v řadě nepodařilo zvítězit, v minulém kole uhrálo remízu 1:1 na půdě Sochaux.

Caen se bude muset nejspíše obejít bez zraněných Thiama a Gouffrana, hostům bude chybět brankář Janot a obránce Dabo.
Stade Caen - pravděpodobná sestava:
V. Planté, C. Hengbart, B. Thiam, J. Sorbon, N. Seube, A. Deroin, G. Proment, R. Gomis, N. Florentin, J. Eluchans, S. Mazure
AS Saint-Etienne - pravděpodobná sestava:
J. Viviani, Y. Benalouane, S. Tavlaridis, M. Sall, L. Perrin, C. Landrin, D. Payet, B. Matuidi, P. Feindouno, G. Dernis, B. Gomis
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.90 - 2.95
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Stade Rennes - FC Lorient  (sobota 20:00)
Sestupem ohrožené Rennes přivítá na svém stadionu celek Lorientu. Domácí jsou pouze bod nad zónou sestupu a případné vítězství by mohlo vytáhnout mužstvo do vyšších pater tabulky.

Trenér domácích Lacombe moc dobře ví, že nesmí Lorient podcenit. Zároveň vyzdvihl kouče Lorientu Gourcuffa. Říká o něm: "Příliš často nemění strategii ani organizaci hry, ale týmu se daří a tento způsob vedení přináší výsledky. Mezi jeho hráči a jeho osobou funguje nějaká alchymie. Trenér nemusí dávat mnoho pokynů, a přesto fotbalisté vědí, co mají hrát. Musíme být silní, abychom nad jeho mužstvem zvítězili."

Obránce Lorientu Jouffre věří, že je v silách jeho týmu Rennes porazit. "Chceme hrát líbivý fotbal a na hřišti se rozhodne, který z týmů je lepší a vítězství si zaslouží."

Hosté se musí obejít hned bez čtyř zraněných hráčů. Týmu budou chybět Vahirua, Benatia, Boutruche a Namouchi.
Stade Rennes - pravděpodobná sestava:
S. Pouplin, R. Fanni, P. Hansson, J. Mensah, D. Traore, F. Lemoine, J. Leroy, S. Mbia Etoundi, O. Sorlin, S. Marveaux, J. Briand
FC Lorient - pravděpodobná sestava:
F. Audard, C. Jallet, S. Marchal, M. Ciani, J. Morel, Y. Hautcoeur, O. Ewolo, F. Abriel, Y. Jouffre, U. Le Pen, R. Saïfi
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.05 - 2.85 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Olympique Lyon - FC Metz  (sobota 20:00)
První versus poslední, tak by se také mohl nazývat duel mezi vedoucím Lyonem a dvacátými Métami. Domácí čeká do konce sezóny ještě těžká bitva s Bordeaux o ligový titul, hosty od sestupu do nižší soutěže zachrání snad jen zásah fotbalového Boha.

Trenér Lyonu Perrin věří, že výhra proti slabému soupeři by mohla pomoci týmu získat zpět ztracené sebevědomí. Domácí totiž minulý týden prohráli v Le Mans a jejich náskok před Bordeaux se ztenčil na pouhý bod. "Soupeř nemá v tomto utkání co ztratit, jedině nás může potrápit. Pevně věřím, že utkání zvládneme a zvítězíme. Bordeaux je sice bod za námi, ale my se neohlížíme kolem a soustředíme se pouze na svůj výkon," dodal Perrin.

Uprostřed týdne hrál Lyon utkání v prestižní Lize mistrů, s Manchesterem United se ovšem rozešel smírně 1:1. Lyon se v 54. minutě ujal vedení, ale "Red Devils" dokázali tři minuty před koncem vyrovnat a zajistit si tak lepší pozici do osmifinálové odvety.

Poslední měření sil týmů, které od sebe dělí v tabulce 37 bodů, proběhlo v září loňského roku, tehdy Lyon zvítězil vysoko 5:1 a hattrickem se blýskl Karim Benzema.
Olympique Lyon - pravděpodobná sestava:
G. Coupet, F. Clerc, S. Squillaci, J. Boumsong, A. Réveillère, H. Ben Arfa, K. Kallström, Juninho, M. Bodmer, K. Benzema, S. Govou
FC Metz - pravděpodobná sestava:
C. Marichez, C. Gueye, P. Diop, P. Delhommeau, E. Cubilier, C. Barbosa, J. François, M. Pjanic, D. Gygax, B. Gueye, W. Aguirre
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.20 - 5.45 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Paris Saint-Germain - AS Monaco  (sobota 20:00)
Hlavní město Francie čeká v sobotu večer zajímavé utkání. Paris Saint-Germain bude chtít navázat na tři zápasy trvající neporazitelnost, hosté z Monaka mají co napravovat. V minulém kole byli drtivě smeteni týmem Bordeaux, který si z jejich hřiště odvezl tři body za vysokou výhru 6:0.

Do zápasu nastoupí na straně PSG Jerome Rothen, který kdysi nastupoval právě za Monako. 29letý záložník hrál za knížecí klub v sezónách 2001 – 2004 a nastřádal tam více než sto ligových startů. Nyní bude chtít pomoci pařížskému mužstvu k záchraně v soutěži, PSG se totiž nachází na 16. místě jen tři body od sestupu.

Rothen rád vzpomíná na léta strávené v Monaku a dodává: "V týmu jsou už jen dva fotbalisté, se kterými jsem hrál, jmenovitě Bernardi a Roma. V tomto zápase ale potřebujeme zvítězit. Bude však těžké prosadit se přes pevnou obranu Monaka."

Obrana Monaka zase tak pevná není, o tom se v minulém kole přesvědčili hráči Bordeaux, kteří knížecí klub porazili na jejich hřišti rozdílem dvou tříd 6:0. Monacký brankář Roma věří, že utkání proti PSG skončí přece jen šťastněji než potupná domácí porážka. "Pařížanům se v této sezóně příliš nedaří a my chceme ukázat, že vysoká prohra v minulém kole byla spíše 'nehoda'," dodal gólman hostů.

Domácím bude chybět Armand , Lenient a Digard, hosté se musí obejít bez zraněných Monsoreaua, Bernardiho a Lescureho.
Paris Saint-Germain - pravděpodobná sestava:
M. Landreau, Cearà, Z. Camara, M. Yepes Diaz, M. Sakho, W. Souza, C. Chantôme, J. Clément, J. Rothen, A. Diané, Pauleta
AS Monaco - pravděpodobná sestava:
F. Roma, Adriano, F. Bolivar, M. Sambou, L. Cufré, J. Leko, C. Meriem, S. Almiron, Nenê, F. Piquionne, J. Ménez
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 2.95 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Olympique Nice - AJ Auxerre  (sobota 20:00)
Nice bude chtít proti Auxerre dokázat, že na domácím hřišti neprohrává a jediná domácí porážka v této sezóně proti Marseille byla náhoda.

Auxerre je jen pět bodů nad pásmem sestupu, ale trenér Fernandez zná cenu tří bodů a věří, že je v silách jeho týmu v Nice uspět. V minulém kole si Auxerre připsalo důležitou výhru 1:0 nad Toulouse. Fernandez na to reagoval slovy: "Bylo to důležité vítězství, ale do konce soutěže zbývá ještě hodně zápasů, ještě rozhodně nejsme zachráněni."

Trenér domácích Antonetti očekává v sobotu těžkou "bitvu", ale věří, že jeho tým získá tři body a Auxerre porazí. "Ligová soutěž je velmi vyrovnaná a utkání může vyhrát jakýkoliv tým. Se svým mužstvem chceme odčinit prohru z 24. kola proti Marseille, která byla první porážkou na domácí půdě v této sezóně. Jestli chceme bojovat o vrchní patra tabulky, výhra je nezbytností. Vím, že moje mužstvo je schopné bojovat o Evropské poháry."

Domácím bude chybět Hongon, který doléčuje zranění kolena, dále Yahaya, Asamoah a Laslandes. Auxerre nemůže počítat s dlouhodobě zraněným brankářem Sorinem a také dvojicí Jasse, Kahlenberg.
Olympique Nice - pravděpodobná sestava:
H. Lloris, C. Jeunechamp, Apam, C. Kanté, P. Barul, F. Balmont, Ederson, O. Echouafni, D. Hellebuyck, B. Koné, A. Modeste
AJ Auxerre - pravděpodobná sestava:
R. Riou, G. Tamas, S. Traoré, S. Grichting, J. Jaurès, D. Oliech, B. Pedretti, K. Chafni, F. Thomas, K. Lejeune, D. Niculae
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.90 - 3.00 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Valenciennes FC - Le Mans UC 72  (sobota 20:00)
Valenciennes se pokusí zastavit mužstvo Le Mans, které je jedním z největších překvapení sezóny. Domácí mají jen o dva body méně než soupeř a v případě vítězství by mohli hosty v tabulce přeskočit.

Domácí se budou snažit odčinit porážku z minulého kola, kdy podlehli posledním Métám 1:2. Výsledek zápasu je ale ve stínu jiného problému. Předseda Valenciennes žádá, aby se opakoval sobotní ligový zápas jeho týmu v Metách. Tým si stěžuje na to, že kapitán Abdeslam Úaddú musel během utkání čelit rasistickým urážkám.

Kouč Kombouare chce napravit zaváhání dobrým výkonem v sobotním zápase. "Chceme získat tři body a zapomenout na nepovedené utkání z minulého týdne. Porážka pro nás byla velkým zklamáním, protože do 50. minuty jsme vedli. Bude zapotřebí velmi dobrého výkonu, abychom uspěli. Le Mans bude velmi silné, o tom také svědčí jeho vítězství nad Lyonem v minulém kole," řekl.

Valenciennes je na svém stadionu velmi silné, ze 12 zápasů bylo doma poraženo jen jedinkrát. Prohru 1:2 jim nachystal tým Lensu.

Le Mans budo chybět zranění Loriot a Pinault. Start Gedera a Basa je velmi nepravděpodobný. Domácí nemohou počítat s trojlístkem Bezzaz, Sommeil a Chelle.
Valenciennes FC - pravděpodobná sestava:
N. Penneteau, D. Ducourtioux, A. Ouaddou, W. Martinez, M. Traoré, D. Belmadi, J. Saez, G. Doumeng, S. Roudet, J. Audel, G. Pujol
Le Mans UC 72 - pravděpodobná sestava:
Y. Pelé, J. Calvé, S. Bouhours, C. Louvion, I. Camara, Gervinho, H. Yebda, K. Romaric, S. Sessegnon, D. Matsui, T. De Melo
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.90 - 3.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Racing Strasbourg - FC Sochaux  (sobota 20:00)
Velmi vyrovnané utkání lze očekávat na Stade de la Meinau. Domácí Štrasburk přivítá Sochaux, kterému patří nelichotivé 19. místo a velká hrozba sestupu.

Štrasburk je sice na 11. místě tabulky, ale ve velmi vyrovnané tabulce francouzské ligy zdaleka vyhráno nemá, od sestupových příček ho dělí jen pět bodů. Obránce domácích Paisley moc dobře ví, že jeho tým není ještě "za vodou". "Pod námi v tabulce jsou týmy jako PSG, Rennes, Lille nebo Lens. Všichni jmenovaní jsou velice silní a mohou porazit kohokoliv. Ve vyrovnané soutěži většina utkání ani nemá favorita. Ale je jen na nás, jak se s dalšími zápasy popereme. Na kterém místě tabulky skončíme, o tom rozhodujeme sami svými výkony. Sochaux ale také potřebuje body, a tak očekávám tvrdý boj," uvedl.

Středopolař Sochaux Dalmat, který má zkušenosti z Premier League a Serie A, věří svému týmu a myslí si, že zisk tří bodů proti Štrasburku není nemožný: "To je zrovna zápas, ve kterém můžeme bodovat. Sice to je obtížný úkol, ale rozhodně je dostažitelný."

Hostům bude chybět trojice Jokic, Daf a Josseare, domácí nehlásí žádné zranění.
Racing Strasbourg - pravděpodobná sestava:
S. Cassard, G. Lacour, G. Paisley, H. Bellaïd, M. Dos Santos, P. Ducrocq, Rodrigo, Y. Abdessadki, R. Cohade, K. Gameiro, A. Santos
FC Sochaux - pravděpodobná sestava:
T. Richert, R. Afolabi, D. Perquis, J. Bréchet, G. N'Daw, M. Isabey, R. Pitau, S. Dalmat, F. Pancrate, S. Grax, N. Maurice-Belay
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.20 - 2.90 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AS Nancy-Lorraine - Racing Lens  (sobota 20:00)
Racing Lens cestuje do Nancy a v případě vítězství by se mohl dotáhnout na rozdíl jediného bodu právě k domácímu týmu. Ve hře je totiž možnost účasti v milionové Lize mistrů.

Nancy patří třetí místo, na druhé Bordeaux má ale ztrátu sedmi bodů. Domácí budou mít co dělat, aby svou pozici udrželi, v závěsu za nimi je hned několik týmů v čele s Marseille, kteří si brousí zuby na předkolo Ligy mistrů. V minulém kole ale Nancy vyhořelo v St. Etienne, kde dostalo čtyřgólový příděl.

Záložník Nancy Gavanon tvrdí: "Musíme začít nanovo a opět se naladit na vítěznou vlnu. Nelze pořád vyhrávat, občas přijde i nemilá porážka. Pro nás je nyní důležité získat doma tři body a udržet třetí místo v tabulce."

Domácím bude chybět Malonga, který doléčuje zranění kotníku. Otazník také visí nad startem hostujícího Keita, který inkasoval v minulém ligovém zápase úder do hlavy a byl převezen do nemocnice.

Keita novinářům řekl: "Pamatuji si cestu na nosítkách do kabin a pak už nic. Probral jsem se až v nemocnici. Naštěstí se mnou nic není a doufám, že se brzo vrátím na hřiště. Nic ale nechci uspěchat nebo vzniklou situaci dokonce podcenit."
AS Nancy-Lorraine - pravděpodobná sestava:
G. Bracigliano, M. Chrétien, Andre Luiz, S. Puygrenier, F. Biancalani, Y. Hadji, P. Berenguer, G. Curbelo, B. Gavanon, I. Dia, M. Fortune
Racing Lens - pravděpodobná sestava:
V. Runje, F. Laurenti, M. Bisevac, Hilton, N. Belhadj, Y. Demont, E. Carrière, N. Kovacevic, O. Monterrubio, T. Maoulida, L. Rémy
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 2.85 - 3.65
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Toulouse FC - Olympique Marseille  (neděle 19:00)
Marseille hlásí útok na třetí pozici v tabulce, k tomu by mu měla pomoci nejúdernější útočná dvojice ligy: Niang – Cissé. Oba borci dohromady nastříleli v posledních 13 zápasech 14 gólů a jsou postrachem pro obrany soupeře.

Od posledního měření sil obou týmů se toho hodně změnilo. Mužstva se utkala v září minulého roku a úspěšnější bylo Toulouse, které si z Marseille vezlo vítězství 2:1. Tehdejší pohled na tabulku ukazoval Olympique Marseille na 16. místě. Hosté ale po výměně trenéra stoupají tabulkou a nyní se zastavili na 4. pozici, to ale podle slov kouče Geretse nemusí být konečná. Naopak Toulouse už sedm utkání nevyhrálo a krčí se na sestupovém osmnáctém místě.

Ve čtvrtek hosté postoupili mezi 16 nejlepších týmů Poháru UEFA. Před 14 dny sice doma zvítězili nad Spartakem Moskva 3:0, v odvetě se na postup tvrdě nadřeli. Ruský tým byl po celou dobu lepším mužstvem, ale dokázal vstřelit jen dvě branky a Marseille tak se štěstím pokračuje v soutěži dále.

Podle italských médií je nyní nejvážnějším zájemcem o útočníka Toulouse Johana Elmandera Juventus Turín. Sportovní ředitel Staré dámy Alessio Secco se údajně chystá jednat o jeho příchodu, francouzský klub za něho požaduje 29 milionů eur.

Marseille podepsala novou smlouvu s Mamadou Niangem, letošním nejlepším střelcem klubu. 28letý senegalský útočník prodloužil o tři roky, nyní je v Olympique vázán do léta 2012.
Toulouse FC - pravděpodobná sestava:
N. Douchez, A. Ebondo, D. Arribagé, M. Cetto, H. Ilunga, A. Gignac, M. Sissoko, A. Emana, P. Sirieix, S. Arrache, J. Elmander
Olympique Marseille - pravděpodobná sestava:
S. Mandanda, L. Bonnart, L. Cana, G. Givet, T. Taiwo, M. Valbuena, K. Ziani, B. Cheyrou, D. Cissé, S. Nasri, M. Niang
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.90 - 2.95 - 2.35
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Girondins Bordeaux - Olympique Lille  (neděle 20:55)
Bordeaux bude chtít před domácím publikem napravit čtvrteční vyřazení z Poháru UEFA. Mužstvo kolem trenéra Blanca nedokázalo na domácím hřišti porazit Anderlecht a je ze soutěže vyřazeno. Tým se tak může plně soustředit na ligovou soutěž a na pronásledování vedoucího Lyonu, za kterým zaostává o pouhý bod.

Středopolař Bordeaux Chalme už pomalu zapomněl na neúspěch v Poháru UEFA a chce se zaměřit pouze na ligu. Větší motivací pro tým je vidina postupu do Ligy mistrů. "Musíme otočit list, nyní se chceme probojovat do Ligy mistrů, která je snad snem každého fotbalisty. Dobrým výkonem po celou sezónu můžeme jen získat, ne ztratit."

Domácí jsou namlsaní vysokým vítězstvím z minulého kola, když fantastickým výkonem porazili Monako na jeho hřišti 6:0. Po tomto utkání řekl trenér Monaka Ricardo: "Dovedu si představit, že z titulu se na konci sezóny bude radovat právě Bordeaux. Je to velmi silné a skvěle takticky připravené mužstvo."

Z posledních osmi zápasů mají svěřenci trenéra Blanca na svém kontě sedm výher a vedoucímu Lyonu tvrdě šlapou na paty. Lille patří 14. pozice, v minulém kole si poradilo s Rennes 3:1, dva góly zaznamenal bývalý holandský reprezentant Kluivert.

Právě Kluivert bude svému týmu nejspíše chybět, trápí ho zranění zad a kolena, jeho start je nejistý.
Girondins Bordeaux - pravděpodobná sestava:
U. Ramé, M. Chalmé, Henrique, S. Diawara, F. Jurietti, Alonso, A. Diarra, J. Micoud, G. Wendel, D. Bellion, F. Cavenaghi
Olympique Lille - pravděpodobná sestava:
T. Sylva, F. Beria, A. Rami, N. Plestan, G. Tafforeau, M. Bastos, A. Mavuba, Y. Cabaye, L. Obraniak, P. Frau, P. Kluivert
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.25 - 5.25
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Olympique Lyon25154648:2449
2.Girondins Bordeaux25146543:2648
3.AS Nancy-Lorraine251011427:1741
4.Olympique Marseille25108735:2738
5.Olympique Nice25911523:1838
6.Le Mans UC 72251141030:3337
7.FC Lorient2599723:2536
8.Valenciennes FC251051031:2535
9.AS Monaco251051028:2735
10.Stade Caen2598827:3135
11.Racing Strasbourg2588926:2532
12.AS Saint-Etienne25951127:2732
13.AJ Auxerre25951122:3232
14.Olympique Lille24613526:2231
15.Racing Lens2487927:2831
16.Paris Saint-Germain2579923:2330
17.Stade Rennes25861125:3330
18.Toulouse FC25691023:3027
19.FC Sochaux25591121:3224
20.FC Metz25261714:4412

Autor: EuroFotbal.cz

Související články

Zobrazit jen nejnovější
Zobrazit všechny
Ligue 1 - souhrn 26. kola: PSG smetlo Montpellier, hattrick pro Mbappého
17.03., 22:41
Ligue 1 - preview 26. kola: Vrátí se PSG na vítěznou vlnu?
17.03., 08:42
Ligue 1 - souhrn 26. kola: Mbappé překonal rekord Cavaniho
05.03.2023, 22:40
Ligue 1 - preview 26. kola: Marseille si upevňuje druhé místo
05.03.2023, 09:38
Ligue 1 - souhrn 26. kola: Mbappé s Messim rozebrali ASSE
27.02.2022, 22:42
Ligue 1 - preview 26. kola: Lyon hostí Lille
27.02.2022, 09:06
Ligue 1 - souhrn 26. kola
21.02.2021, 22:57
Ligue 1 - preview 26. kola
21.02.2021, 08:55
Ligue 1 - souhrn 26. kola
23.02.2020, 23:09
Ligue 1 - preview 26. kola
23.02.2020, 08:55
Ligue 1 - souhrn 26. kola
24.02.2019, 23:00
Ligue 1 - preview 26. kola
24.02.2019, 08:45
Ligue 1 - souhrn 26. kola
18.02.2018, 22:55
Ligue 1 - preview 26. kola
18.02.2018, 09:11
Ligue 1 - souhrn 26. kola
19.02.2017, 22:57
Ligue 1 - souhrn 26. kola
14.02.2016, 23:04
Ligue 1 - preview 26. kola
14.02.2016, 09:02
Ligue 1 - souhrn 26. kola
22.02.2015, 22:55
Ligue 1 - preview 26. kola
22.02.2015, 08:38
Ligue 1 - souhrn 26. kola
23.02.2014, 22:56
Ligue 1 - preview 26. kola
23.02.2014, 08:49
Ligue 1 - souhrn 26. kola
24.02.2013, 23:13
Ligue 1 - preview 26. kola
24.02.2013, 08:39
Ligue 1 - souhrn 26. kola
04.03.2012, 22:55
Týden v Ligue 1 (26)
11.03.2011, 09:38
Ligue 1 - souhrn 26. kola
06.03.2011, 22:55
Ligue 1 - preview 26. kola
06.03.2011, 08:50
Ligue 1 - souhrn 26. kola
28.02.2010, 23:08
Ligue 1 - preview 26. kola
28.02.2010, 08:42
Ligue 1 - souhrn 26. kola
01.03.2009, 23:29

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

PSG jasna vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

PSG jasna vyhra

Reagovat
Slejdy

taky jsem si myslel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele