LaLiga - souhrn 4. kola

16.09.2016, 22:39, aktualizováno 19.09.2016, 22:39
Komentáře a souhrny
Alavés se rozešel s Deportivem bez gólu. Oslabený Real Madrid si poradil na Espanyolu, Villarreal vyzrál na Sociedad, Bilbao před vlastními fanoušky zabodoval s Valencií. Osasuna se rozešla smírně s Celtou Vigo. Barcelona vyhrála na půdě nováčka z Leganésu 5:1. Zastřílelo si rovněž Atlético Madrid, naopak Sevilla i přes dvojnásobné oslabení soupeře ztratila v Eibaru...

Deportivo Alavés - Deportivo La Coruña 0:0

19.09.2016 20:45

Góly: -

Zatímco na hřištích soupeřů se Deportivo Alavés překonává, před domácím publikem se ligový nováček stále ještě ani jednou netrefil. Stejně jako proti Sportingu Gijón však Alavés v pondělní dohrávce s Deportivem la Coruňa rovněž ani neinkasoval, a tak si po šokující výhře v Barceloně z minulého týdne nyní připisuje další bod za bezbrankovou remízu a zůstává v novém ročníku La Ligy neporažen.

Nejblíže měli k průlomu skóre hosté deset minut před koncem, ovšem přímý kop Faycala Fajra usměrnil hlavou domácí obránce Víctor Laguardia pouze do brankové konstrukce. Z týmu loňského vítěze druhé španělské ligy vyčníval obzvláště Theo Hernández, jenž v Alavési hostuje z Atlétika Madrid. Právě křídelní bek domácích si připsal první nebezpečnou ránu večera, kdy jeho křižný pokus po kvalitní kombinaci s Edgarem prosvištěl okolo tyče. Na opačné straně zahrozil v patnácté minutě Florin Andone, avšak po Juanfranově centru přestřelil.

Většina zápasu se odehrávala ve středu pole daleko od obou brankářů, kteří tak museli zasahovat jen sporadicky. A když už byl domácí Fernando Pacheco povolán do akce při střele Marlose Morena, neměl větší problém jeho přízemní ránu zastavit.

Tatáž nezáživná hra se opakovala i po změně stran a jisté drama nabídla až závěrečná dvacetiminutovka. Jeden z mnoha ostrých náběhů Thea Hernándeze však v klíčové chvíli zastavil hostující gólman German Lux pohotovým skokem k přední tyči, zatímco v osmdesáté minutě Alavés přežil i kritický moment Laguardiovy hlavičky do vlastní tyče. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou 0:0.

Více informací k zápasu

Espanyol Barcelona - Real Madrid 0:2

18.09.2016 20:45

Góly: 45+2. James Rodríguez, 71. Karim Benzema

Kde se vzal, tu se vzal James Rodríguez. Kolumbijský ofenzivní záložník byl během léta notně spojován s odchodem z Realu Madrid a dlouho se neobjevoval ani na soupisce Bílého baletu v začínající sezoně. Hned při svém debutu na půdě Espanyolu však Rodríguez skóroval důležitý gól a přispěl značnou měrou k vítězství 2:0.

Toto prvenství bylo navíc pro Real do jisté míry jubilejním. Když totiž sečteme závěr loňské sezony s počátkem té letošní, dopracujeme se již k šestnácti výhrám za sebou, což značí dorovnání historického rekordu, který stanovila v sezoně 2010/11 Guardiolova Barcelona. Co se aktuální situace týče, Real zůstává posledním klubem, který ještě v aktuálním ročníku neztratil ani bod a nadále tak kraluje La Lize z prvního místa.

Real přitom nepřijížděl do Barcelony v ideálním rozpoložení, neboť mu z důvodu zranění či nemoci chyběli obvyklí členové útočné vozby Cristiano Ronaldo a Gareth Bale. Šanci tak dostalo mládí v podobě Lucase Vázqueze s Marcem Asensiem, kteří málem společnými silami vytvořili první gól večera po pěti minutách hry. Vázquezův přízemní centr však nakonec byl pro druhého jmenovaného příliš dlouhý, než aby na něj mohl na zadní tyči dosáhnout.

Obrana Realu ovšem v úvodu utkání příliš nefungovala. Sergio Ramos si vysloužil žlutou kartu hned ve čtvrté minutě a Pepeho zaváhání mělo za následek střelu Lea Baptistaa, kterou však zvládl lapit Kiko Casilla. Ramos si pak záhy koledoval dokonce o brzké vyloučení, když zastavil střelu zdálky vlastní rukou. Nakonec však španělský reprezentant vyvázl i díky etudě, kdy se svalil k zemi a předstíral, že jej míč trefil do obličeje.

Sedm minut před koncem první půle se Realu poprvé povedlo dostat míč do sítě, avšak Benzemovu gólovou hlavičku po Marcelově centru rozhodčí neuznal z důvodu Francouzova postavení mimo hru. Na druhé straně zase zahrozil aktivní Baptistao, ovšem těsně minul. Co se nepovedlo ani jednomu z útočníků, to záhy svedl James Rodríguez. V druhé minutě nastavení první půle po pasu Kroose vyslal kolumbijský ofenzivní záložník prudkou přízemní ránu do levého růžku brány a Diego López se natahoval marně.

Po změně stran již měli hosté utkání vesměs pod kontrolou a Benzema se střídajícím Iscem měli slušné příležitosti navýšit skóre. První jmenovaný se nakonec dočkal dvacet minut před koncem, kdy po výtečné týmové akci skrze Carvajala a Vázqueze skončil míč až u Benzemy, jenž jej snadno zblízka napálil do sítě. Když pak v závěru neuspěli se svými střeleckými pokusy jak domácí Caicedo, tak Ramos z přímého kopu, skončilo utkání Realu s Espanyolem pohodlným vítězstvím hostí 2:0.

Více informací k zápasu

Villarreal CF - Real Sociedad 2:1

18.09.2016 18:30

Góly: 22. Nicola Sansone, 25. Nicola Sansone - 35. Yuri Berchiche

Už teď zranění útočníci Cédric Bakambu a Roberto Soldado vědí, že až se vrátí z marodky zpátky, bude na ně čekat silná konkurence v podobě letní posily Nicoly Sansoneho. Italský forvard se trefil už před týdnem a výraznou měrou pomohl k vítězství Villarrealu na půdě Málagy, teď dokonce svými dvěma brankami rozhodl o osudu utkání s Realem Sociedad.

Hra Žluté ponorky se po nepříliš dobrém vstupu do nové sezóny evidentně zlepšuje. Na svou první výhru musela počkat až do minulého víkendu, teď již má na kontě tři v řadě, včetně té z Evropské ligy proti Curychu. V tomhle kole potvrdila, že se svým aktuálním soupeřem jednoduše neprohrává, a prodloužila tuhle sérii neporazitelnosti na osm zápasů za sebou.

Domácí začali zostra a po čtvrthodině si vybojovali penaltu. Sansone se ocitl za hranicí pokutového území zcela nehlídaný, chytře udělal kličku do protipohybu vybíhajícího gólmana Rulliho a nechal se podrazit. Jenže správně nařízený pokutový kop Villarreal zahodil, Alexandre Pato totiž z bílého puntíku nasměroval svou střelu jen vedle tyčky.

El Submarino Amarillo ovšem nemusela být z téhle neproměněné příležitosti nijak zvlášť nešťastná. O sedm minut později totiž zaúřadoval poprvé Sansone. Jaume Costa vedl akci po levé straně, přistrčil míč do středu na R. Soriana, ten poslal kolmici pod sebou na nabíhajícího si spoluhráče, jenž zamířil přesně mezi nohy bezradného Rulliho.

Ve 25. minutě Sansone zaznamenal druhou branku, o které se bude asi ještě dlouho mluvit a bude rozhodně kandidovat na nejhezčí trefy tohoto ročníku. Ital ukázal velký přehled, když si všiml, že Rulli nestojí tam, kde má, a krásným obloučkem z půlící čáry ho přehodil. Od roku 2011 se tak stal prvním italským hráčem, který v LaLize vsítil dva góly v jednom střetnutí.

Závěr prvního poločasu pak patřil San Sebastiánu. Willian José ze středu pole přihrál doleva na Yuriho Berchicheho a ten křížným pokusem skrz vápno překonal gólmana Sergia Asenja na vzdálenější tyčce. Zkraje druhého dějství mohl srovnat Juanmi, jenže s míčem se dostal až do velké blízkosti Sergia Asenja, takže se proti němu prosadit nedokázal.

Txuriurdin ovšem hrozili i nadále, v 55. minutě levačkou vypálil Oyarzabal a tečovaná rána Mateou Musacchiem skončila těsně mimo. Villarreal však od té doby zavřel svoje brány a soupeře už k ničemu dalšímu nepustil. Hosté mimochodem museli posledních pár desítek sekund dohrávat o deseti, neboť se po druhé žluté kartě a následné červené nechal vyloučit Joseba Zaldua.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Valencia CF 2:1

18.09.2016 16:15

Góly: 24. Aritz Aduriz, 41. Aritz Aduriz - 2. Álvaro Medrán

Valencie se trápí dál a dál. A dál. Tentokráte Los Che rozjeli zápas na půdě Athleticu více než slibně brzkou trefou Álvara Medrána, jenže ještě do přestávky se postaral o obrat skóre nestárnoucí Aritz Aduriz a stav 2:1 nakonec přetrval až do samého konce. Valencie tak utrpěla čtvrtou porážku v řadě a stále se tak plácá na samém dně ligové tabulky. Athletic naopak vylepšil rovněž nevyvedený vstup do nového ročníku a především odčinil čtvrteční tříbrankový debakl proti Sassuolu.

Málokdo očekával, že by hosté vlétli do zápasu na San Mamés plní sebevědomí, ovšem právě to se stalo. Medrán využil perfektního pasu Naniho, aby zabořil míč do sítě hned v druhé minutě hry a záhy měl dokonce šanci na zdvojnásobení náskoku. Stejně jako na opačné straně Susaeta však neuspěl a misky vah se postupně začaly přesouvat na druhou stranu.

Valencijský brankář Diego Alves ještě zvládl zastavit ránu Williamse z osmnácté minuty, ovšem čtyři minuty nato již musel lovit míč ze sítě. Aritz Aduriz zvládl předskočit Alvese a přesnou hlavičkou usměrnil Beňatův centr do odkryté brány. Domácí v tu chvíli byli na koni a zvláště Raúl García činil defenzivě Netopýrů neustálé potíže. Čtyři minuty před odchodem do kabin se navíc Athleticu podařilo přetavit herní dominanci i v kýžený obrat skóre, když došlo znovu na kombinaci po ose Beňat - Aduriz, ukončenou jemným přehozením bezmocného Alvese.

Po změně stran mohl navýšit náskok domácích aktivní García, ovšem tentokrát si s přízemní ranou na Alvese nepřišel. Na opačné straně po dlouhé době zahrozili Nani s Rodrigem, ovšem sebevědomí Valencie z úvodu zápasu bylo tatam. V šestašedesáté minutě mohl Aritz Aduriz dokonat hattrick, avšak těsně minul, stejně jako García s dalšími dvěma pokusy. Když pak ve snaze vyrovnat neuspěl ani střídající Santi Mina deset minut před koncem, závěr zápasu si již Athletic pohlídal a přidal ještě další porci nátlaku na osobu kouče hostí Paka Ayestarána.

Více informací k zápasu

CA Osasuna - Celta Vigo 0:0

18.09.2016 12:00

Góly: -

V duelu dvou týmů ze dna tabulky se diváci branky nedočkali. Celta Vigo sice byla lepším týmem, ale dvakrát se jí postavilo do cesty břevno. Osasuna si před vlastním publikem žádnou velkou šanci nevytvořila.

Oba celky by se potřebovaly odrazit k lepším výkonům a možná tato skutečnost hráčům poněkud svazovala nohy. Hrálo se opatrně a s výjimkou jedné šance se v prvním poločase nic zajímavého neudálo. Nejblíže vstřelené brance tedy byl ve 28.minutě Wass, který z přímého kopu orazítkoval břevno! Jak se nakonec ukázalo, byla to jedna z největších šancí celého utkání. Celta Vigo měla mírněji navrch a zejména ve druhém poločase se snažila vstřelit rozhodující branku, ale skóre se na světelné tabuly ani jednou nezměnilo.

Větší aktivita Celty pokračovala i po změně stran. Po hodině hry se hosté dokonce dožadovali pokutového kopu, po zákroku na Iaga Aspase, ale sudí do píšťalky nefoukl a tak se pokračovalo dál. Hru určitě oživil nově příchozí Giuseppe Rossi, po přiťuknutí Bongondy nechal vyniknout golmana Fernándeze! Souboj Rossi kontra Fernández se opakoval ještě jednou a znovu z něj vyšel vítězně domácí brankář.

Osasuna toho směrem dopředu moc nepředvedla, přesněji řečeno nepředvedla vůbec nic. Minutu před koncem znovu rozezvonil brankovou konstrukci Iago Aspas a ani z následného závěrečného tlaku hostů branka nepadla. Celta byla lepším týmem, ale na výhru to nestačilo.

Více informací k zápasu

UD Las Palmas - Málaga CF 1:0

17.09.2016 20:45

Góly: 10. Momo (pen.)

Las Palmas sice v minulém týdnu ostře narazilo v Seville, ovšem v domácím zápase proti Malaze se ostrovní celek vrátil zpět na vítěznou vlnu a díky těsnému triufmu 1:0 stále drží přední postavení v tabulce bok po boku s obhájcem titulu z Barcelony.

O jedinou branku zápasu se postaral již po deseti minutách Figueroa Momo, jenž proměnil pokutový kop nařízený po zbytečném zákroku Josého Recia. Klub z Kanaráských ostrovů tak bere další tři body za třetí ligové prvenství v této sezoně, zatímco Malaga pod novým koučem Juandem Ramosem stále strádá a musí si na první vítězství v novém ročníku La Ligy počkat přinejmenším do dalšího kola, v němž doma přivítají ambiciózní Villarreal.

Na svěřencích Quiqueho Setiéna se předchozí padnutí v Seville vůbec nepodepsalo, přestože šlo o krutou porážku, kdy andaluský celek zvrátil vývoj skóre v samém závěru. Hned po devíti minutách hry si Momo sám na Reciovi vydobyl odpískání pokutového kopu, který posléze bezpečně proměnil. Hosté, kteří doposud nasbírali do ligové tabulky jen dva body za remízy, rozhodně nepůsobili špatným dojmem, ovšem finální fázi scházela větší přesnost. Jako první takto neuspěl Nacho Camacho, jenž v úniku z pravé strany pouze přestřelil.

Krátce po změně stran sáhl Juande Ramos hned ke dvěma střídáním a byl to právě příchozí Youssef En-Nesyri, jemuž připadla úloha devět minut před koncem připravit největší šancí hostí na srovnání. Jeho útočný kolega Charles však v klíčové chvíli selhal a navzdory bezprostřední blízkosti zvládl branku Las Palmas přestřelit. Na opačné straně ještě mohl střídající Sergio Araujo přidat druhý gól večera, jenže v první šanci minul a posléze v nastavení trefil ranou z kraje pokutového území pouze brankovou konstrukci.

Domácí však přesto mohou být spokojení, neboť tři body za vítězství 1:0 jim už nikdo nevezme. Výtečnou formu nyní Setiénova družina hodlá již během vloženého kola ve středu potvrdit na půdě Realu Sociedad.

Více informací k zápasu

SD Eibar - Sevilla FC 1:1

17.09.2016 18:30

Góly: 64. Pedro León - 27. Luciano Vietto

Jako by Eibar jednoduše lépe hrál v oslabení. V minulém kole na půdě Granady dokázal zvítězit, ačkoli hrál o deseti mužích v poli, a tentokráte vydoloval bod z utkání proti Seville, byť v závěru dokonce dohrával v devíti. Andaluský celek poslal do vedení Luciano Vietto, srovnat však dokázal Pedro León, a to přitom domácí v první půli přišli o prvního vyloučeného hráče.

Eibar nevstoupil do utkání vyloženě špatně, zhruba po čtvrthodině hry musel brankář Sirigu zasahovat ve svém prostoru a vyrážet míč nadvakrát do bezpečí před třemi dotírajícími protihráči. O pár minut později se naopak na druhé straně prosadila Sevilla. Kijotake poslal kolmici za obranu na Vietta, jenž si sám před gólmanem Yoelem Rodríguezem věděl rady.

V závěru poločasu bylo pro Los Armeros ještě hůře. Correa upaloval vstříc domácí brance úplně sám, z ní dopředu vystartoval Yoel Rodríguez a svého soupeře v plné rychlosti sestřelil. Sudí Alfonso Álvarez se s ním nemazal a udělil mu červenou kartu. Mezi tři tyče se tak musel postavit Markel Areitio, teprve devatenáctiletý debutující španělský talent.

S touhle nepříjemnost se však Eibar nakonec skvěle vypořádal. V 64. minutě založil akci po levé straně, Antonio Luna našel v šestnáctce nikým nehlídaného Pedra Leóna, ten měl dostatek času na to, aby si balón zpracoval, a sám se před Siriguem nemohl zmýlit. Sevilla na tuhle trefu už nedokázala odpovědět další brankou.

Asi největší možnost spálil zhruba osm minut před koncem Vietto, jenž mohl svůj gólový účet rozšířit, jenže na zadní tyčce poslal míč místo do poloodkryté brány trestuhodně jen do boční sítě. O pár chvil později byl ještě za surovou hru vyloučený domácí záložník Dani García, ani tahle dvojnásobná početná výhoda však Seville k obratu nepomohla.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - Sporting Gijón 5:0

17.09.2016 16:15

Góly: 2. Antoine Griezmann, 5. Kévin Gameiro, 31. Antoine Griezmann, 72. Fernando Torres, 90+1. Fernando Torres

Vedle Barcelony si s chutí zastřílelo i Atlético Madrid, které přejelo Sporting Gijón 5:0. Hosté předvedli na stadionu Vicenteho Calderóna špatný výkon a v podstatě už po půlhodině hry bylo po utkání. Dvakrát se trefili Griezmann s Torresem, jednou se prosadil Gameiro.

Sporting nedokázal favorizovanému Atlétiku vzdorovat příliš dlouho. Už po pěti minutách prohrával o dvě branky, když jeho obrana nechala pohodlně zakončovat Griezmanna a jeho parťáka Gameira. Nejprve Gameiro vysunul Griezmanna, jenž proměnil samostatný postup na Cuéllara a krátce na to předvedl pohlednou individuální akci Gameiro, když obešel dva protihráče a přesnou střelou zakončil. Francouzské duo tak zařídilo Atlétiku brzké dvoubrankové vedení.

Domácí v pohodě kombinovali, další šance sice nepřicházely, ale po půlhodině hry už bylo v podstatě rozhodnuto. Griezmann udělal s balónem rychlé kroky a parádní ranou pod břevno zvýšil už na 3:0. Simeoneho parta první poločas ovládla, vyhrála ho jasně 3:0 a měla nakročeno k zisku tří bodů.

Gijón si na stadionu Vicenteho Calderóna prakticky nic nevytvořil. V 72. minutě už zvyšoval na hrozivých 4:0 další nekompromisní ranou Fernando Torres! Cases ještě mohl výsledek kosmeticky upravit a alespoň zaznamenat čestný úspěch, ale z mírného úhlu branku vůbec netrefil. Utkání nakonec ukončila penalta ve prospěch Atlétika. Faul na Gaitána Fernandro Torres potrestal a domácí si tak připisují vysoké vítězství 5:0!

Více informací k zápasu

CD Leganés - FC Barcelona 1:5

17.09.2016 13:00

Góly: 81. Gabriel - 15. Lionel Messi, 31. Luis Suárez, 44. Neymar, 55. Lionel Messi (pen.), 64. Rafinha

V úterý odnesl běsnění Barcelony skotský Celtic, nyní to je domácí Leganés. A pochopitelně se zase trefil trojzubec Messi, Neymar, Suárez. Skóre se nakonec zastavilo na výsledku 5:1 pro Katalánce, jediný úspěch domácích zaznamenal z volného přímého kopu Gabriel.

V lize Barca naposledy podlehla Alavésu 1:2 a byla z toho prvotřídní senzace. Případnou rodící se výsledkovou krizi však Katalánci rázně smetli ze stolu. Celtic zostudili sedmi brankami a smlsli si i na nešťastném Leganésu.

Domácí nesehráli vůbec špatnou partii, ale prvního cíle rychle neinkasovat se jim nepodařilo dosáhnout. Messimu stačilo patnáct minut na to, aby otevřel katalánskou střelnici. Trestuhodně nebráněn si převzal přihrávku od L. Suáreze a pak bez nejmenších problémů překonal Serantese. Další branku si hosté přichystali znovu po patnácti minutách a role se tentokrát otočily, přihrával Messi, uklízel Suárez. Jen krátce po druhé brance mohl Leganés snížit, jenomže Machis nejprve z úhlu nepřekonal ter Stegena a pak ani zastupujícího stopera Umtitiho. Před koncem prvního poločasu pak Barca znovu rozebrala defenzívu domácích do posledního šroubku a do prázdné branky uklízel poslední z fenomenálního tria Neymar.

O vítězi bylo rozhodnuto a otázkou zůstávala jenom výše skóre. Lionel Messi z pokutového kopu zvyšoval už na rozdíl čtyř branek a nepopulárního bůra završil v 66. minutě krásnou střelou Rafinha. Leganés si alespoň připsal čestný úspěch, devět minut před koncem předvedl parádní přímý kop Gabriel a ter Stegen plachtil vzduchem zbytečně. Další branky už v zápase nepadly, Barcelona zvítězila 5:1.

Více informací k zápasu

Real Betis - Granada CF 2:2

16.09.2016 20:45

Góly: 36. Álex Alegría, 61. Álex Alegría - 13. Mehdi Carcela-González, 33. Alberto Bueno

Zápasy Granady pod taktovkou Paca Jémeze nudí jen málokdy a nejinak tomu bylo i v případě páteční předehrávky andaluského celku na půdě Realu Betis. Hosté se sice již v průběhu první půle ujali pohodlného vedení 2:0, avšak Betis ještě do přestávky stihl snížit, po změně stran pak srovnat a ve zbytku zápasu ještě využívat početní převahy v poli kvůli vyloučení Rubéna Veza. Místo heroického obratu však mělo dojít na další zvrat v podobě opětovného vedení granadských, jenže to by Ezequiel Ponce musel proměnit pokutový kop...

Ale hezky popořádku: Granada se ujala vedení již po třinácti minutách, kdy si Mehdi Carcela zpracoval perfektní pas Omeza Atziliho a přesnou ranou levačkou do dolního růžku branky otevřel skóre. Dvacet minut nato pak aktivní Carcela podnikl dravý průnik směrem k brance domácích a postaral se tak o palebnou pozici pro Alberta Buena, jenž prudkou střelou dostal gólem na 2:0 Betis do vážných potíží.

Zelenobílí se však ani za tohoto stavu nevzdali a s trochou nadsázky výjimečně se ani nemuseli v koncovce spolehnout na legendárního Rubéna Castra, jehož projednou nahradil Alex Alegría. O asistenci se samozřejmě postaral zmíněný Castro, ovšem jeho útočný kolega musel pořád vytáhnout prudkou ránu hlavou, aby do přestávky náskok Granady ubral o polovinu.

Také po změně stran se hosté museli vypořádat se stupňovaným tlakem Betisu, který brankář Ochoa chvílemi likvidoval i s notnou dávkou štěstí jako v případě přímého kopu Joaquína, jenž se otřel o brankovou konstrukci. Granadě navíc sedmatřicet minut před koncem výrazně zavařil stoper Vezo, jemuž rozhodčí udělil druhou žlutou kartu. Vyrovnání na sebe nakonec nenechalo dlouho čekat a již v jednašedesáté minutě se Alegría trefil podruhé, tentokráte levačkou.

Závěrečná půlhodina tak slibovala strhující podívanou, v níž však místo očekávaného honu za obratem připadla největší šance večera překvapivě hostům. Po rychlém protiútoku totiž Atzili pelášil sám na brankáře Adána, jenž ho ve vlastní šestnáctce srazil k zemi. Svůj faul si však gólman Betisu vyžehlil tím nejlepším způsobem, neboť Ponceho penaltu dokázal lapit a ustál i následný pokus Andrease Pereiry.

V závěru pak na obou stranách mohli rozhodnout buďto Ponce, anebo Castro, avšak vítěze nakonec toto zábavné utkání plné zvratů a emocí nepřineslo. Granada tak nadále marně čeká na své první ligové vítězství v nové sezoně.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Real Madrid440012:312
2.FC Barcelona430113:59
3.UD Las Palmas430111:59
4.Atlético Madrid422010:18
5.Sevilla FC42209:68
6.Villarreal CF42205:28
7.SD Eibar42115:47
8.Sporting Gijón42114:77
9.Deportivo Alavés41303:26
10.Athletic Bilbao42024:46
11.Deportivo La Coruña41212:25
12.Real Betis41217:105
13.Real Sociedad41124:64
14.CD Leganés41123:74
15.Málaga CF40223:62
16.Espanyol Barcelona40227:112
17.Granada CF40225:102
18.CA Osasuna40223:82
19.Celta Vigo40131:71
20.Valencia CF40045:100

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (372)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neviem či dnes niekto sledoval Betis, ale po tomto čo som videl, tak ja asi končím. cca 10 vyložených šancí Betisu, vymyslená penalta pre Granadu nepremenená, sporná situácia po faule-nefaule na Gutiereza, žltá za simulovanie, takmer všetky sporné situácie posudzované v neprospech Betisu, čerešnička na torte nadstavených 5 minúť, keď len od 78 do 82 sa vôbec nehralo po kose na Musondu. Ak Betis nedokáže vyhrávať zápasy, kde má 10 vyložených šancí, proti súperovi čo sa bez rozhodcu ani do šance nedostane, tak Poyet si môže baliť kufre. To isté platí pre Ayeterána u nás. Dneska 2 body stratené. that´s all

Reagovat
.13

Videl som a normalne ma to znechutilo... Ale ti rozhodzovia kazia tu ligu

Reagovat
X-bano-X

Tiež som pozeral ale na striedačku s Chelsea vs Liverpool. Rozhodovia sú v Španielsku všeobecne na prd

Reagovat
smazaný uživatel

Leos dalsie 3 body do statistik.

Reagovat
smazaný uživatel

o 3 body viac jak Ronaldo a o 154 zapasov menej

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo 235 zápasů v sranda lize a 258 gólů

Messi 346 zápasů a 313 gólů.

Tady to je krásně vidět. Kdyby Ronaldo odehrál za Reál stejný počet zápasů jako Messi, tak má minimálně 350 gólů. A to možná ještě ubírám, protože kdyby hrál za Reál s takovou formou jako hrál v United tak by tady dával každý zápas hattrick.

Statistiky hovoří za vše..

Reagovat
smazaný uživatel

Mohol by som ta poprosit? Vypocital by si to kolko by mal tych golov? Dakujeem

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo aj keby mal o 100 golov viac ako Leo, stale to bude len druhý Gerd Muller pricom Messi je druhý Pele :)

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je lepsi nez Pele, Messi je najlepsi futbalista historie.

Reagovat
smazaný uživatel

aj ja si myslim to iste, moj dedo hovori zazil som Peleho Maradonu Platiniho ale nikto nebol taký dobrý ako Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Al Capone

Reagovat
Switchback

můj taky

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

huš hatere

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
El Campeon

Tvůj děda to rozlouskl

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší hráč nemůže bejt naprosto dutej, řádnej vidlák a ještě zloděj. To prostě nejde. Škoda kdyby Messi hrál všude jinde tak by už dávno seděl..

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš fotbalový argumenty, tak sem dáváš soukromej život ? :) navíc lži ? nebo vážně myslíš, že si ten podle tebe dutej Messi dělal daně sám ? Ty seš hovádko...galaktický.

Reagovat
Majk91

All time

Messi: 652 zapasov - 517+219

Ronaldo: 806 zapasov - 550+

a od roku 2009 kedy Ronaldo prisiel do Realu je to v pocte golov 381 > 366 pre Messiho

O trofejach ani nehovorim

Statistiky hovoria za vsetko

Reagovat
Al Capone

No nic proti, ale Ronaldo v Realu je mnohem lepší hráč než ten v United.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná statisticky.. Ale herně určitě né..

Reagovat
Al Capone

Právě, že hlavně herně. Cristiano dříve více bavil lidi to je fakt, ale pro tým je lepší jeho hra s příchodem k nám.

Reagovat
Baronne

Herně určitě vyspěl až v Realu a hlavně vyzrál... Sice simulování si furt neodpouští, ale místo zbytečnejch kliček radši dá pořádnej centr nebo vystřelí..

Reagovat
smazaný uživatel

Sir Alex Ferguson sa predsa vyjadril, ze sa v Reale este zlepsil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak v Španělsku to je techniky o dost lepší, protože se nehraje tak do těla a mají na to čas. Proto si ho o dost cením ještě když hrál v United..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ale Ferguson nemyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Však taky neříkám co si myslel Ferguson, ale co si myslím já.

Reagovat
smazaný uživatel

To uz pre mna nie je podstatne. Maj sa.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň se trochu zamyslete když si upravujete statistiky. ronaldo tam přišel jako hotový hráč a hned se začal prosazovat. a messimu se to tohodle porovnání počítá i doba kdy nenastupovat pravidelně a byl dorostenec. když se vezme aspoň trochu odpovídající statistika za stejné období a počítají se góly, asistence a trofeje tak Messi kraluje

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetko sa hraje na Ronalda,,Ronaldo moze nastrielat aj 5000 golov za sezonu na Messiho stale mat nebude,,to je kruta realita pre Ronaldohonicov,,,,,reagoval som na galaktickeho prezidenta ak by ma to hodilo niekam inam lebo reagujem na nejaky prispevok a hodi ma to casto do tramtarie,,,

Reagovat
smazaný uživatel

Statistiky hovoří za vše.. ... zakladni poucka o statistice je 'neverte statistice, kterou si sami neohnete'. napr. to co vyvozujete je nesmysl, protoze messimu se tam pocita i zacatek kariery, kdy jeste nebyl hotovy hrac a take hral mene minut. kdyz tohle srovnavate s ronaldem, ktery prisel do realu jako hotovy 100M E hrac, tak to srovnani kulha na obe nohy.

Reagovat
Ed_Hazard

Ale veď Lea tu v každom rpíspevku prezentujete ako týmového hráča, som v rozpakoch

Reagovat
smazaný uživatel

ved keby timovy nebol mohol mat tých golov o 100 viac on vsak radsej nahra do cistej sance

Reagovat
Ed_Hazard

S tebou sa nechcem púšťať do debaty, si otravnejší ako vaginálna mykóza

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na nic nečekej a zajdi si s tím.

Reagovat
valloire

Nejlepší je, že se cítíš být vtipným.

Reagovat
smazaný uživatel

Je vtipný

Reagovat
technecium

Reagovat
El Campeon

Reagovat
blaugrana

*tímového

Reagovat
smazaný uživatel

kolko ludi stve , ze Leo je najlepsi už 9 rokov ze je to usmevne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím už tuhle sekci vypněte, děti aspoň půjdou ven..

Reagovat
smazaný uživatel

Precitaj si tie detske grci co sem davas ty...

Reagovat
smazaný uživatel

A půjdeš si kopat s míčem o zídku nebo budeš skákat gumu?

Reagovat
smazaný uživatel

Že túto sekciu ešte aj rozklikávam, každý krát rovnaké srákory.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska to je extrém, protože se tu sešli dva z největších retardů co se tady v týhle sekci vyskytujou.

Reagovat
Baronne

Je to tu trochu přehuštěný, ale ono zas když se tu sejde Real111 a ještě jeden kokot od Vás (nevim teď nick) tak je tu taky veselo

Reagovat
smazaný uživatel

Real111 má ban naštěstí.

Reagovat
Ed_Hazard

Ako vieš?

Reagovat
Baronne

Kily se pochlubil skalpem

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Pato44

A ja uz chtel psat, at se tu radsi moc neprovokuje nebo zas prijde Real111. No rikal sem si, ze mi je divny, ze tu od nej jeste nejsou jeho kvalitni nazory. No, bude chybet

Reagovat
smazaný uživatel

jeste tu chybi ten kokot Fc nantes a budou tu vsichni imbecilove a retardi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Diskuze

Reagovat
technecium

Ale jako ta struktura diskuze je vtipně pořád stejná. Někdo napíše Messiho statistiky a pak přijde nějaký vejce od nás, doplní do toho Ronalda a hned se 50 fandů Realu, co jsou údajně nad věcí a maj nohy na stole, začnou vztekat ...

Reagovat
smazaný uživatel

No jo ale proste todle je od vasich uplne dementi a zbytecna provokace

Reagovat
ADM

Diskusia

Reagovat
smazaný uživatel

Bože to je zas diskuze z obou stran je vtipný co tu píšou ty barcelonský pokrytci. Když dal Leo kolem 40-50 branek a vyhrál 3 trofeje a CR přes 60 golu a mel jednu trofej, tak říkali že GB není jen o golech ale i o trofejích, ted kdyz CR vyhrál LM (kde dal mimo jiné 16 golu) a Euro, tak zase tvrdí že by se mel GB udelovat za predvadenou hru, goly a asistence, a neza týmové trofeje vrchol demence. K tomu se tu vyskytnou omezení madristi kteri proste nedokážou uznat že je Leo proste lepsi nez Ronaldo, coz nepochybne je No a z techto veci spociva cela diskuze. Samozrejme fandim realu a mam radsi Crise ale zaroven vim že nikdy nebude videt tu hru jak Leo a že nebude mít takové fotbalové myšlení.

Reagovat
technecium

Messi > Ronaldo

Reagovat
valloire

ban

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

aziatky >>> cernosky

Reagovat
dextroza_m

mno...

Reagovat
Pato44

Tak uz vime, kdo kope do vosiho hnizda . Achjo

Reagovat
valloire

První půlka

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, tak jediná diskuze, kdy se opravdu bralo v úvahu to, kdo co vyhrál, bylo v sezoně, kdy měli oba stejně branek, ale fanoušci Realu se oháněli tím, že Ronaldo na to potřeboval o dvacet minut méně a srát na to, že měl o více jak polovinu méně asistencí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nenene, je to tu proste vzdycky kdyz nekdo napise zlatej mic a hned se tu obevi tadle diskuze

Reagovat
smazaný uživatel

Jojojo.

Ať si píše kdo chce co chce, tak na tyhle diskuze tu jsou určití lidé. Týmové úspěchy se tu u nás brali opravdu jen v sezoně, kdy na tom byli, co se branek týče, oba stejně a tak jsme vytáhli týmové úspěchy, když už moulové neslyšeli ani na mnohem větší přínos pro hru nebo více asistencí Messiho.

Jinak je vždy směšné, když se tak někdo hádá, protože nikdo z lidí tady nebude v životě hlasovat. Messi měl lepší rok, byl mnohem lepší herně a je letos na tom lépe i brankově. Pokud vyhraje Ronaldo? A co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď mě napadla úžasná představa :)

Je slavnostní večer, už ve finále, čeká se jen na to, jaký jméno se z trojice Messi, Ronaldo, Suarez(Neymar) vysloví...a ono....The winer is.....Lionel Messi ! a ten xicht Ronalda ( ... ... ) a bezprostřední reakce lidí typu Varlleoire nebo Chcong

Nechci se jevit stupidně, ale opravdu mě ta představa nesmírně pobavila...a zasloužili by si to všichni, nejen Ronaldo, za ty kecy... (ale hlavně by to reflektovalo skutečnost, že )

Reagovat
smazaný uživatel

Chcong

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vyhraje Messi, je to fraška, hloupá anketa lidí, kteří nemají šanci sledovat všechny hráče a týmy a volí tedy dle jména.

Pokud vyhraje Ronaldo, je to po právu, je to král, to ocenění bude mít váhu a nikdo jiný, než novináři, kapitáni a trenéři reprezentace tomu nemůže rozumět více.

Reagovat
CHONG

Přítelkyně tě nechala, prohrál jsi v ruletě, Robert ti nebere telefon nebo co se stalo, že jsi poslední dobou v takové křeči?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jsi nezvládl.

Reagovat
valloire

jevíš se stupidně

Reagovat
smazaný uživatel

budiž, ale já to mívám jen občas, vy už se toho nezbavíte nicméně se na to fakt těšim, protože jestli Messi bude řádit jako doposavaď, tak je opravdu možný že to vyhraje (uzavírá se to někdy v listopadu, do tý doby bude mít spousty zápasů, aby všem pochybovačům ukázal, že mu Ronaldo nesahá ani po kotníky a vlastně nikdy ani nesahal) a pak si vážně koupim chipsy, pivo a zapnu si tu diskuzi pod GB kéž by !!! a ty gifíky na radikální změnu Ronaldova xichtu po vyřčení "Lionel Messi" ....Odteď už žiju jen pro tohle

Reagovat
valloire

v tom případě bych řekl, že život nemá cenu

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme a ty se styď za to, že si vůbec opovažuješ argumentovat tim, že Ronaldo má LM a ME, když všichni ví, jaký soupeře v obou soutěžích měli a jakym způsobem vyhrával jak Real tak hlavně Portugalci. H Hlavně jak říkám, GB má bejt individuální trofej, LM a ME vyhrály týmy (kde Ronaldo nějak zvlášť tahoun nebyl - ne, góly proti Malmo nebo Maďarsku fakt neprojdou), ne jedinec..ale ty to všechno víš sám....Když už byste to brali takhle, tak ať to získá Pepe, ne ? Děsný....už to přeju tomu idiotovi Pepemu, než aby to získal ten namyšlenej buzerant

Reagovat
dextroza_m

Tak v LM byl i tahoun, to bych řekl, že můžeme přijmout... Kvalita soupeřů je jinde, ale to Euro...

Reagovat
blaugrana

Každý má niečo. Jeden pamätník zo Šumavy tu propaguje Zica a Vasconcelosa, či kieo boha + nohy na stole a údajnú zábavu, ďalší ružové víno a ostatní Messi vs Ronaldo.

Reagovat
valloire

a někdo má orgasmus s bekhendu Wawrinky a pasů Messiho

Reagovat
valloire

z

Reagovat
blaugrana

Nezvládaš.

Reagovat
valloire

orgasmus mám úplně z jinejch věcí

Reagovat
Switchback

co máš proti Wawrinkovi?

Reagovat
valloire

no nic, ale orgasmus z něho nemívám

Reagovat
Pato44

Reagovat
Switchback

Ty jo to je zase diskuze

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

neskutecne co messi predvedl pred tim 3. golem neymara tato sezona zatim velka forma

Reagovat
LAM

Celej rok 2016.Jediný slabší období jen 2 tejdny v Dubnu po repre pauze.

Reagovat
valloire

bohužel tak nějak rozhodující, jak to občas je

Reagovat
Nihilister

Joo Ronaldo jede pořád jako stroj celej rok

Reagovat
valloire

ale...ale...Ronaldo je zkušený hráč a ví přesně, kdy má zapnout, aby jeho tým zvítězil

Reagovat
LAM

Hra nic moc.Nevim jestli chtěl takhle hrát ale ze začátku jsme s tim pressingem měli velký problémy(je ale pravda že takhle nepresuje snad nikdo)Později už naše ofenzíva ukázala obrovskou kvalitu a rozhodla.Nejlepší Leo a Luis.Hlavně ta asistence na Suarezův byla od Leo opravdu fantastická.

Teď se dobře připravit na Atlety.

Reagovat
blaugrana

Pressing + trojčlenná obrana s hrozným Mascheranom a dnes dosť kiksujúcim Umtitim. Gerard tiež žiadna hitparáda. Dúfam, že tento systém už tak skoro Lucho nepoužije.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis ♥

Reagovat
Phillipinho

Paradni sestava, nejlepsi vykon v sezone. Griezmann v prvni puli naprosto fantastickej

Reagovat
misinho7

to ten novy messi honic na styl Addyna ten Bakero6 je Happylight ze ?

Reagovat
LAM

Tak ty jsi zase Ronaldo honič.Tak nevim co tu řešíš.

Reagovat
misinho7

na Addyna nema nikto

Reagovat
patas92

Ty jo

Reagovat
valloire

misinho je v pohodě, addyn je vocas, to musíš vidět ne?

Reagovat
patas92

Addyn ocas je, ale v honičství jsou satejní

Reagovat
valloire

To si nemyslím. Misinho nezačíná úplně každej příspěvek statistikama Ronalda. Že ho obhajuje je normální.

Reagovat
patas92

Nj, když vy vždycky začnete nezvládat

Reagovat
Kluivert9

Jeden pravou, druhej levou...

Reagovat
misinho7

..to ze ho mam rad nepopieram ale zeby som tu kazdy prisevok pisal o statistikach Ronalda a neviem co..to nie

Reagovat
roman1978

misiňo je mnohem větší pablb. adyn tady má pár příspěvků - ten madrista milion. a taky začínal každý příspěvek - martin hrál, martin nastoupí, martin to a to....

Reagovat
valloire

vždyť píše normálně (jasně, pro Madrid), ale ten vocas si to může jenom kopírovat a vyjde to nastejno

Reagovat
smazaný uživatel

že zrovna ty tohle napíšeš

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, som to ja.

Reagovat
smazaný uživatel

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no, ved az tak zly prispievatel byt nemozem.

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektny a zabavny fotbal zo strany Atletica, velmi im svedci ta ofenzivna zostava kde je Saul viac zasunuty, lebo sak tak ci tak vsetci ti hraci su vyborni v braneni, hraju zozadu, ale ked sa vyberu dopredu tak je videt ten velky rozdiel oproti tej standardnej konzervativnej zostave.

ale troska komorna atmosfera na stadione

Reagovat
El Campeon

Tyhle diskuze

Klíčová slova-Messi,honič,Ronaldo,buzna,zlatý míč,hater,kdyby v Anglii atd.

Že vás to pořád baví. Oponenta,s kterým diskutujete stejně nikdy nepřesvědčíte

Reagovat
madridcan

Si to rozluskol

Reagovat
El Campeon

Já né

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to dane tym, ze su obaja typovo odlisni. Messi toho spravi pre spoluhracov velmi vela, je ho plne ihrisko, ma genialne kreativne myslenie - tu nemoze nikto oponovat, je to proste TOP univerzal. Ronaldo je hrac momentu, tak trosku doklepavac s dokonalym cuchom na goly, v tomto smere tiez o level nad ostatnymi. Pokial sa ale mame bavit o najlepsom hracovi podla toho co kto vykuzli za 90 minut na ihrisku, Cristiano je zial druha az tretia liga. Vedia to fandovia oboch taborov, len je tazke prijat tento fakt. Pochopitelne ti nikto z nich nepovie, ze posledne 4 roky ich oblubenec nedokaze spravit dvoch hracov a priame kopy zahrava ako fico na MDŽ v Ličartovciach. Obkecaju to tym, ze sa uz nepotrebuje nahanat na ihrisku a pod. Mozes ale potom o takomto hracovi povedat, ze je najlepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Já spíš nepochopim jak někdo může říct že je CR lepší.

Myslim že i jeho fanoušci viděj že Messi je herně daleko lepší.Umí líp tvořit hru,má vís asistencí a je lepší v 1vs1.Argumentujou tim že on je jinej typ hráče a že je hlavně koncovej hráč,ale to by měl mít o dost víc golů,ale on jich víc nemá Tak nevim jak může bejt lepší.

Osobně se domnívám že třeba Suarez hraje poslední dva roky stejnou extratřídu jako CR,ale Messi je jinde.Navíc Suarez je ještě k tomu hrozně pracovitej hráč.

Reagovat
Israha

Tak jistěže je, ale tady jde o porovnání novodobé klubové legendy s novodobou klubovou legendou nenáviděného rivala. To jako fakt čekáš, že každý fanoušek Realu tuhle věc bude na potkání přiznávat a tím defakto podkuřovat úhlavní konkurenci a jejich fanouškům? Tohle je Real vs. Barcelona, tady je objektivita až na druhém místě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Ani jeden Španěl v základní jedenáctce Sevilly

Reagovat
Beči

Něco jako City v Anglii.

Reagovat
ADM

Sterling

Reagovat
smazaný uživatel

Jamajčan, teda aspoň prvých 5 rokov.

Reagovat
valloire

Já spíš nepochopim jak někdo může říct že je LM lepší.

Myslim že i jeho fanoušci viděj že Ronaldo je daleko lepší střelec .Umí líp zakončovat,má víc gólů a je lepší ve hře hlavou. Argumentujou tim že on je jinej typ hráče a že je hlavně tvoří hru,ale to by měl mít o dost víc repre úspěchů,ale on jich víc nemá Tak nevim jak může bejt lepší.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
LAM

Jak si chtěl z toho vyplout,ale tohle ti moc nevyšlo.Lepší kariérní průměr má samozřejmě lepší Messi,má víc asistencí,je lepší ve hře a má i víc trofejí

Reagovat
valloire

Kdyby hrál Ronaldo od mala jenom v jednom klubu, tj. v Realu, Messi by cíc trofejí neměl. Zo je jeho velká a hlavní výhoda. Hraje to naslepo. Pak přijede na repre a už to tak nefunguje. Ronaldo se tím vítězstvím Portugalska, které má horší kádr než Argentina, dostal definitivně před něj. Je to Král a vítěz. Messi na to potřebuje Barcelonu. Ronaldovi je to jedno, vyhraje všude a s jakýmkoliv týmem. Ta výhra na ME je podobná, jako kdyby vyhrál Messi s Villarrealem Ligu mistrů. Což by se nikdy nestalo.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Reagovat
patas92

Reagovat
valloire

co je zas?

Reagovat
10FKK

Reagovat
smazaný uživatel

a keby si od mala rozmyslal, nemusel by si zo seba robit falusa na pockanie v kazdej diskusii.

Reagovat
LAM

Před Messim nebude nikdy.Nikdy nebude považovanej jako Messi mezi 3 nejlepší fotbalisty historie i kdyby jsi to napsal 1000x

Ani kdyby proseděl x finále na lávce.

Reagovat
bobis21

"Messi mezi 3 nejlepší fotbalisty historie" máš tam ještě něco z podobného soudku?

Reagovat
valloire

on má zásoby podobnejch řečí....

Reagovat
tunkic

Messi udajne nezvlada udelat ten posledni krok s repre, ale CR v tech poslednich krocich jednou prohral a po druhy nehral...tak jakejpak vitez

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
valloire

no a když hraje Messi, pokaždý padnou

Reagovat
tunkic

Vzdyt ale kdyz hral Ronaldo tak Portugalsko taky "pokazdy" padlo

Reagovat
Jordi Alba

A dokážeš ro nějak, nebo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dextroza_m

kdyby byly ryby v řiti...

Reagovat
blaugrana

Ďalší majsterstyk z dielne sumavskeho vtipalka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Hokej na hovno. To jsme to dopracovali. Zkurvená globalizace. Ale co....Go Canada Go !!!

Reagovat
Switchback

Až na tu Kanadu, tu si strč víš kam

Reagovat
valloire

Na Kanadským poháru jsem Kanadě vždycky fandil. Aby rozstříleli ty ruský bastardy.

Reagovat
smazaný uživatel

jedinému kanadskému výberu, ktorému by som fandil by bol ten so Šťastným

Crosby je mamrd svetového hokeja

Reagovat
valloire

Co Gretzky s Lemieuxem? Takovej hokej už se nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

tak pre mňa sú topka naši Petrovia, Bondra so Šťastným

tak popravde nhl ide kompletne mimo mňa, kým nie som na štadione ma hokej nebaví

Reagovat
valloire

Na NHL se taky nedívám. Když jsem chtěl, tak to nedávali a teď už mi to moc nebere.

Reagovat
smazaný uživatel

inak chodíš aj na hokejistov? Nitra vás celkom vymrdala, ale nič si z toho nerob aj nás 4:1

Reagovat
valloire

Jo, chodím. Nějak nám v Plzni nevyšel začátek sezony. Teď jsme padli s kometou 3-6 a jsme na krásném posledním místě.

Reagovat
smazaný uživatel

my ideme do tohto kola z prvého miesta

inak ešte furt hrá za vás ten kanaďan/američan, čo sa furt bije?

Reagovat
valloire

Ryan Hollweg Furt se nebije, nemá v podstatě s kým. Má problémy s kolenem a naskočí počítám kolem ledna. V play off nepostradatelnej hráč. My to otočíme, je začátek sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

hej hej, to je on, iba na youtube som videl jeho videá ako tam mláti polku vašej ligy, tak som ho hneď zaradil medzi bitkárov

tak váš najväčší súper je Kometa či?

Reagovat
valloire

No on je bitkař, ale hlavně umí hrát do těla. Hity. Největší soupeř jsou asi Vary nebo Sparta. To jsou vždycky tradičně vyhecovaný zápasy. Ale už to není co bejvalo s návštěvama. Bejvali jsme po Pardubicích 2. v lize. Fotbal bere diváky.

Reagovat
smazaný uživatel

tak u nás je celkom dobrá hádzaná a teraz ten hokej, tradičných súperov nemáme žiadnych, vlastne možno tú nitru a celkom dobrý vzťah máme z Csíkszeredou z MOL ligy

inak prečo ste indiáni?

Reagovat
valloire

Strakovo nápad. Plzeň osvobodila americká pěší divize se znakem indiána.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý nápad

Reagovat
valloire

Straka bydlel na stejným sídlišti a s jeho otcem jsem se o hokeji občas bavil. U nás hokej zachránil a teď mu lidi chodí na fotbal. Trochu smůla, přitom jsme za dobu jeho působení 2.tým v lize.

Reagovat
placa

Tak na play-off byla dobra navsteva i atmosfera, ale je pravda, ze fotbal jasne vede, to zas jo.

Reagovat
valloire

Já pamatuju natřískanej zimák a kdo přišel na Vsetín či Spartu tak akorát, ani 1.třetinu neviděl. To nebylo ani na PO teď.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandovia Ronalda sa stale na nieco vyhovaraju.

Reagovat
Ed_Hazard

Fandovia Ronalda Mňa popravde nenapadá takto z voleja žiaden fanda iba Ronalda (určite nejakí sú), tu sú predovšetkým fandovia Realu. Čo sa o veľa "Culés" povedať teda nedá. A čo je celkom na zamyslenie

Reagovat
smazaný uživatel

Z tvého příspěvku vyplývá, že je na zamyšlení ,že se o culés nedá říct, že jsou fandové Realu.

Reagovat
valloire

Tak na zamyšlení to je? Proč si někdo dobrovolně vybere k fandění takovej cirkus? Co to je zač? Je to psychická porucha? Pomatení? Či co to vlastně je?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, touto optikou se tak lze tázat, ptal jsem se ale spíš těch normálních. V každém případě děkuji za pozitivní a konstruktivní příspěvek.

Reagovat
valloire

nemáš zač

Reagovat
smazaný uživatel

Včera som asi prvýkrát v sezóne nepozeral Sevillu a nemusím ľutovať, už ich ani nebudem pozerať. Sampaoli tam snaď buduje tím tragédov alebo čo.

Reagovat
smazaný uživatel

zas až tak hrozné to neni, furt lepšie ako posledná sezóna pod emerym

Reagovat
smazaný uživatel

Co bylo pod Emerym strašného? Teď mě napadají ta utkání venku, ale jinak to byl tým který hrál vyrovnaně s úplně každým, mluvím teda o těch větších soupeřích.

Reagovat
smazaný uživatel

Emery bol na hovno v tom, že strácal zbytočné body proti slabým. Lenže tento tím pod Sampaolim je ešte slabší. Vyhodením Konoplianku, stratil jediného krídelného hráča čo vie jeden na jedného a má strelu z dialky. Škoda, budú to mať ťažké. Túto sezónu očakávam silný Villarreal, hlavne po tom čo sa vráti Bakambu. Nakúpili talianov, ktorí sú podľa mňa svetová špička, hlavne Roberto Soriano.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkám, monitoroval jsem je jen proti těm silným a tam byli konkurence schopni, navíc ta EL.

Reagovat
celeb

poslednu sezonu pod nim boli megatragicki. Minimalne liga, CdR, LM ...

Akymsi zazrakom obhajili EL, ked im vysla forma na par rozhodujucich zapasov. Ale z celkoveho pohladu to bol jasny upadok oproti predchadzajucim sezonam.

Reagovat
smazaný uživatel

POzeral som iba od 60 minúty, ale to mi úplne stačilo. Tréner Ayestarán na 80% skončil. Nemá rešpekt u hráčov a nevie z nich dostať maximum výkonu. Otázka je, ako je na tom vedenie a či je vôbec možné získať trénera iného ako klienta agenta Mendesa. Ja osobne by som bol za Marcelina Torala, to by bolo super, defenzívny tréner s úspechmi a rešpektom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Škoda Pellegriniho v Číne

Reagovat
smazaný uživatel

Pár rokov dozadu bolo Atlético Mendesovým klubom. Teraz je to Valencia. Ten smrad kazí futbal. Atléticu našťastie vtedy pomohol Simeone, pod ktorým si žiadna "Mendesovina" typu Guilavogui, Pizzi atď ani nekopli, ani nekopnú. Okrem Falcaa k nám nikdy nedotiahol žiadneho slušného futbalistu, Diogo Jota je ešte neznáma, ale moc šancí mu nedávam. Športové úspechy Atlético finančne zachránili a klub už nie je závislý na Mendesových obchodoch. S Valenciou to však od prebratia klubu Limom ide strmhlavo dolu. Nemám rád Valenciu, ale z konkurencie v La Lige, ktorá sa stráca takýmto spôsobom, mi je nevoľno.

Reagovat
Phillipinho

Valencie . A nejlepsi bylo, ze Adurize pri rozích branil Medran

Reagovat
smazaný uživatel

Aduriz stále borec

Reagovat
H.N.T.

Reagovat
smazaný uživatel

Valenci a Celta

Reagovat
C-M@ster

Las Palmas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

není brzo?

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
Mateo16

Medran je boh

Reagovat
REPLIKATOR

Neville tu Valencii úplně rozesral

Reagovat
Ángel di María 22

Dobrý 3 body z venkovního hřiště

Ale je to další zápas pod Zidanem, kterej si podle mě fotbalově nešlo užít. Nepamatuju tak dlouhou sérii zápasů Realu, kdy by mě aspoň jeden zápas nenadchl po technický stránce spolu s nasazením.

Reagovat
misinho7

..no ja si pametam ze to bolo necely rok dozadu ale nastastie je ten tlustoch prec ...co sa tyka hry nie je to uplne ono ale podla mna postupne pride zlepsenie hlavne ked sa dostanu vsetci hraci do formy a kondicky, hlavne je ze vsetko vyhravame a sme na cele

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej Benzema ještě není na cele.

Reagovat
atlee

Správne sa povie v cele a nie na cele. Okrem toho sa najprv musí počkať na to, kým mu tam Messi vyhreje miesto.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že Benzovy praktiky ti cizí nejsou.Bavili jsme se o cele.

Reagovat
atlee

Sorry, s Benzemovými praktikami ma nespájaj. Okrem toho, ak si hovoril o čele (tabuľky) a nie o cele (v base), tak tvoj predchádzajúci príspevok nedáva zmysel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já som něni hovoril o cele, o cele hovoril misíňo.

Reagovat
valloire

tak seš nebo nejseš?

Reagovat
Kokesh

Perfektni den pro RM. Kiko nas nekolikrat podrzel proti "svym", Marco uz horsi vykon, ale svoje si odvedl. Prvni v tabulce, Zizu vyrovnal Pepuv rekord s domacim matchem proti Ponorkam na jeho prekonani. To vse v den, kdz ma nase legenda a jeden z nejlepsich utocniku historie, Ronaldo de Lima, narozeniny. Diky.

Vetsinou se nevyjadruji k urovni diskuzi, ale nekdy je az zarazejici, kde se v lidech bere ta zapsklost, zavist a nenavist. Kritizuji vse, i svuj oblibeny tym a hrace v nem. Nevim jestli za tim stoji zivot na hovno a timhle se tu clovek ventiluje, ale chvilema fakt neverim co ctu. HALA MADRID!

Reagovat
LAM

Vy jste tim zbytečnym rekordem snad posedlí Co takhle zkusit překonat Pepův hattrick v ligových titulech.

Reagovat
misinho7

i to pride zatial je tu Zizu len pol roka a ma LM ..daj mu 3 roky a bude aj hattrick

Reagovat
LAM

S touhle hrou?To opravdu jde srovnávat s Pepovou Barcou?Zatim se vás drží štěstí že i v těch hodně špatnejch zápasech nějak vyhrajete,ale to skončí.

Jinak to že jdete na výhru v lize píšete před každou sezonou a nakonec to vypadá na 1 výhru za 8 let.

Reagovat
misinho7

jasne ta hra este nie je nejaka optimalna ale vsetko chce cas..cas hlavne potrebuje aj Zizu predsa je skoro novacik co sa tyka trenera a aj tim aby sa dostal do formy hlavne jednotlivy hraci ktori su po zraneni ci viac menej bez kondicky...

Reagovat
alcantara

Hele klidek, nikto nic nezrovnava Je to pekne cislo a zaujimavost, kludne nech to daju, ale dolezitejsie su ine veci. Napriklad pozicia po 38. kole.

Reagovat
valloire

nebo po posledním zápase sezony

Reagovat
valloire

s tou házenou?

Reagovat
Ed_Hazard

Aj to príde

Reagovat
Kokesh

Udelal ho totiz kouc, ktery nas sice prisel trenovat s madridskym srdickem, ale s nulovymi zkusenostmi hlavniho trenera a jede si podobnou pohadkovou cestu, jako Pep. Drzi procentualni nejvyssi vyhry v historii RM, udelal LM za pul roku, minuly rok posbiral nejvice bodu v lize, to vse jeste jednou opakuji za pul sezony a do toho ted vyrovnava i rekord v poctu vyher Pepka, kde jeho Barca byla proste neskutecna. Meli by jsme mu libat nohy. Zatim nejlepsi Perezovo rozhodnuti za posledni dobu...

Reagovat
LAM

Madridský srdíčko měl přece už Rafa

Reagovat
CHONG

Ale byl totálně neschopný, to tě ani srdíčko nezachrání.

Reagovat
LAM

Problém byl jinde.Těch dobrej výsledků měl právěže hodně,ale tam ho odstřelili hráči.Já věřim že by ty výkony mohli pod nim vypadat úplně jinak,ale už od začátku ho tam asi nechtěli.

Reagovat
misinho7

ta hra pod nim bola najhorsie co som od kedy sledujem real(2005) videl ..to som prvykrat v zivote mal chut kazdy zapas uz po 20 minutach vypinat a nepozerat to

Reagovat
CHONG

Dobrých výsledků měl hodně

Reagovat
alcantara

Rafa patri do 20. storocia. Mal som ho svojho casu celkom rad, ale kazde kolo navyse v Madride bolo pre nas pozehnanim. Kvoli nemu samotnemu, nie kvoli hracom.

Reagovat
Kokesh

A hlavne neumi pracovat s tymem. Mozna i to same potka Mourinha. Jeho sila vzdy byla v tom, ze umel porozumet hracum, vyzdimat z nich maximum, rozumet jim a i psychicky pomoct. Od Realu kdy se k nemu ale kabina obratila zady, rozjebal dlouholety vztahy dvou velkokllubu a rozpulil kabinu, mi pripada, jak kdyby tuhle dominanci ztratil. Zizu se ucil od nejlepsiho, od Carla a jde videt, ze pohoda a pridruznost v kabine je zaklad.

Jestli se v Mourinhovi opet neco nezlomi, neverim mu ani za mak. Pripada mi jako alkoholik. Cela rodina mu muze rikat co dela spatne a kde je jeho chyba, ale pokud se v prve rade nezmeni a nebude chtit on sam, nikdo jiny mu na svete nepomuze.

Reagovat
alcantara

Ja mu to docela prajem. Ten clovek nespaja, ale rozdeluje, polarizuje. Nech si to vyzerie az do dna. A ten popis celkom sedi, tym roznym osobnostiam s rozdielnym intelektom a naladami musis vediet vyhoviet, inak sa to rozpadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas.

Reagovat
valloire

proč by měl někoho nebo spájet?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
celeb

Rafa uplne rozlozil Neapol. To, co vybudoval Mazzari, Benitez znicil behom par mesiacov. To bola jedna obrovska katastrofa, ktora skoncila 4. miestom v lige, kym predtym aj potom sa atakovala (neuspesne) 1. pozicia Juventusu. Rafa z poslednych rokov je tragicky. On nemal sancu uspiet v Reale. Skoda, ze ho nepodrzali dlhsie

Reagovat
Al Capone

Ronaldo , nejlepší útočník historie

Reagovat
alcantara

Nadavat je ta najjednoduchsia a najpohodlnejsia vec na svete, ono to ide potom lahko

Reagovat
One-Real

Těžký zápas, musíme si zvykat, že stále víc z těch "horších" týmů stoupají na kvalitě a dokážou potrápit i giganty, jakmile je člověk nezlomí rychle 2-3 góly v úvodu, tak koušou celých 90 minut. Venku bude důležitý sbírat body, herně si to sedne. Jsme hodně zmlsaný a většina zapomíná, že na lavičce mohl být Del Bosque, Mou, Carlo nebo kdokoliv jinej a ty herně horší venkovní duely tam byly tak jako tak. A né jen u nás. Jinak herně dost nedostatků, ale věřím že to bude lepší a lepší. Venku se to dá omluvit, ale doma už bych chtěl vidět úplně něco jinýho. Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

Jako letos se mi celkově se ten náš projev nelíbí, ale sbíráme body, jdeme na 17. výhru v řadě, pravidelně rotujeme sestavou a máme 11 rozdílných střelců, takže nejsme na nikom vyloženě závislí. Za mě dobrý vstup do sezony.

Ke dnešku.. Kroos je nehorázný boss. V momentě kdy přišel, tak naprosto ovládnul celou hru. Benzema se mi nezdá ještě úplně fit, ale dal gól tak dobrý. Asensio a Vázquez dost neviditelný, střídání ale dobrý, Morata s Iscem to dost oživili. Celkově ale dost meh výkon, ale máme 3 body tak je to jedno. Důležitější bude zahrát dobře ve středu s Ponorkou.

Reagovat
Ed_Hazard

Fuha, Sporting sme v stredu teda riadne zdeptali

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré ránko!

Reagovat
smazaný uživatel

Real vyhrává jako velkej tým. I když se mu nedaří, tak toho soupeře o ten jeden dva góly nějak udolá. tohle nám ale proti Atletům nebo Barce bude prd platný, takže by to už chtělo doléčit všechny opory a najít tu správnou sestavu a projev na silné týmy.

Reagovat
H.N.T.

Nechcete udelat sekci pro real a barcu kde se budou hadat? Treba by pulka diskuze k souhrnu kola nebyla plna hoven

Reagovat
Switchback

půlka ...

Reagovat
H.N.T.

No

Reagovat
Switchback

Real zase easy, se na ně někde budu muset kouknout ...

Reagovat
teenz

Jó, kdyby bylo na čem.

Reagovat
Mercury

internet?

Reagovat
teenz

Všechno se seká, po chvilce vypne, tisíc zbytečnejch život zkracujích reklam. Na to nemám náladu. Chci pořádnou službu!

Reagovat
patas92

Používej sopcast nebo acestream

Reagovat
teenz

Jo, na ntb bych to tak jel. Ale doba tabletů mě nějak zasáhla a ntb nechávám jen v práci. Na iPad není žádnej program na sop nebo ace ?

Reagovat
patas92

Na android sopcast je, na ipad netuším

Reagovat
teenz

Wow, je i na iOS. Hm tak to je super. Díky.

Reagovat
Nihilister

Co máš za net a kámoše,že Ti nikdo neporadí? na sport365live najdu vždy zapas v HD kvalitě.Mám net od UPC 100mb/s a jede to krásně.

Reagovat
teenz

Nikoho jsem se neprosil o radu. Vždy mi nějakej stream šel nebo jsem měl O2 TV. Až teď mě to nasralo, kdy mi stream po pár minutách sekl nebo byla kvalita nahovno. Internet máme stejný.

Reagovat
smazaný uživatel

Od jisté doby už se dívam pouze zde: http://www.sport365.live/en . Kvalitní obraz a bezproblémový chod. Jo, 3x za zápas ti tam skočí 30ti-sekundová reklama, ale to je vše. Oproti fromhot.com a podobným stránkám teda docela velký rozdíl.

Reagovat
teenz

Ok díky, podívám. Já používal reddit.

Reagovat
Switchback

Taky a přijde mi to čím dal horší ...

Reagovat
teenz

Poslední dobou je úplně napíču. LM se ještě dá, třeba teď naposled jsem chytl real bez reklam, hd a ani seknutí po celej zápas. Ale včera jsem tam nenašel nic pořádnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ronaldo7.net/

Tohle je ještě dobrá stránka. Když si sjedeš níž, tak tam jsou různý zápasy a většinou k Realu tam bývá tak 5-6 HD streamů. Ale taky to bude vyžadovat nějaký hledání nějakýho nesekajícího streamu. Ale jinak ten Acestream je asi nejlepší možná varianta. Rozhodně bych pohledal jestli je iOS něco takovýho není.

Reagovat
teenz

Ok děkuju.

Na DIGI píšou, že od září mají TV zdarma i pro nás. Ale čistě sportovní kanály ještě nemají, nabízejí jenom základní balíček za 500.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja vzdy prelistujem rojadirecta.me. Vacsinou tam nieco najdem.

Reagovat
Sergi Samper

Já teda můžu doporučit Acestream, mám s ním lepší zkušenosti než se sopcastem, ale nevím jestli je na ipad. Odkazy na streamy potom beru z www.rojadirecta.me , tam vždy ace s Arena vision, jede to vždy v HD, španělský nebo anglický komentátoři.

http://www.livefootballol.me/ jinak na této stránce jsou přs ace i české programy (čt sport, sport 1,2, nova sport atd)

Reagovat
Mercury

Tohle používám taky už nějakou dobu a super. Ne vždy zde sice najdu anglický stream, což preferuju, ale kvalita i stabilita těch streamů je parádní.

Reagovat
ADM

Už veľakrát som tu písal, ľudia ktorí chcu vidieť zápas nech idu na sport365 a tí, čo zápas nevideli na fullmatcheswhows... žiadne ine stranky nepotrebujem poznať, vždy tam všetko ide

Reagovat
Mercury

stejné kombo využívám taky

Reagovat
smazaný uživatel

Taky využívám.

Já právě zkouším neanglické a nešpanělské streamy, protože ty jsou nejstabilnější.

Reagovat
ADM

Poliaci top

Reagovat
smazaný uživatel

já jedu někdy na rusácích (na ně mám smůlu - díval jsem se tam na dva mače a oba dopadli blbě), někdy dám Chorvaty. Jak co rozjedu.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
valloire

nic lepšího není

Reagovat
Kokesh

Suverenne nejlepsi stranka na streamy uz nejakou dobu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jsem si teda ještě hodně oblíbil zápasy bez komentáře, to je fantazie. Problém ale je, že se hodně těžko hledají takové streamy.

Reagovat
Jordi Alba

Vypnout zvuk.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Bez atmosféry zápasu je to o ničem.

Reagovat
Jordi Alba

Tak ideál zajet si na Camp Nou.

Reagovat
Nihilister

ať už si to každěj uloží

Reagovat
smazaný uživatel

Navážu na debatu nahoře - kolik z vás by bylo ochotno na službu sledovat španělskou ligu platit, popřípadě kolik?

Za mě - kdyby se jednalo o anglicky mluvené stabilní nesekající se streamy bez reklam, tak bych byl dát měsíčně 300 - 400, teda 12 - 15 euro. Pokud by šlo jen koupit zápasy Barcelony, tak bych klidně těch 10 euro dal.

Reagovat
teenz

Dneska by se mi měli ozvat z té Digy pro registraci, nemají pouze sportovní balíček, takže musíš koupit i ostatní programy a výjde to na necelých 500. Na 4 zařízení. Nabízejí PL/PD/LM/ePojistení a skotskou.

Reagovat
smazaný uživatel

když já už bych nechtěl cpát prachy těmhle překupníkům se smrtí. Navíc co já jsem Digi měl, tak tam byl docela nekvalitní obraz. Ale to už nemusí být pravda po těch třech letech.

Reagovat
Hokaido

Teď to právě v Česku rozjeli ve velkým a funguje to parádně. Snad všechny sportovní kanály v HD a platím 549,-, což se ještě dá.

Reagovat
Sergi Samper

Tak když zapnu Ace na tabletu a přes kabel si to pustím v HD s anglickým komentářem bez sekání na TV, tak bych byl ochoten platit tak stovku za sezónu

Reagovat
Visca el barca

Já už digi mám a jsem spokojenej. Je tam vše. Mám to na dva roky, tak jako má digi smlouvu na La Ligu, takže ideálka. Platím 500.

Reagovat
teenz

Jo, to je asi ono. Funguje to bez problému ?

Reagovat
Visca el barca

Funguje to v pohodě, ještě jsem neměl žádnej problém. A máš tam všech 5 top lig, ideálka.

Reagovat
ADM

Mám dlhodobo digi, oco má satelit vo viedni, dedo satelit na dedine. Je to ok ale predsa len sa jeden problem najde - ked trošku viac prší, signál to proste nedáva a ide to hned nahovno, niekedy vobec

Reagovat
patas92

To funguje i přes net, nebo si musíš koupit přijímač a všechny ty krámy na satelit?

Reagovat
Visca el barca

Už to jede i přes net

Reagovat
DreamTeam

Já doporučuji určitě koupit službu přes net.Pak nemusíš řešit problémy s počasím. Obraz jak víno, všechny sporty v HD. Přetečení, nahrávání, vsechno funguje jak má.

K těm trapnym streamum už bych se nevrátil.

Reagovat
icemike

A ten net je v ceně nebo platis net plus 500 za digi?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Záleží na kvalitě služby. Pokud by to bylo jako u NHL či NBA Gamecenter, tak by to mělo zajímavou hodnotu. Těším se na dobu, kdy si budeš moct zaplatit za služby, které opravdu dokážeš využít a ocenit. Cenově zhruba tak jak říkáš.

Reagovat
teenz

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl mezi Messim a Ronaldem podle zdejších komentářů BarcaFans. Ronalda bych přirovnal k klučinovi z chudý rodiny, který si na všechno tvrdě vydělal sám a nepotřebuje k sobě nikoho. Messi - mazánek, který dostal všechno od rodičů a bez nich si nedojde ani na záchod. Ale stejně bude podle vás lepší Messi, i když vlastně v ničem lepší není.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Je krasne byt fandom najlepsieho hraca historie a coskoro 6 nasobneho drzitela Zlatej lopty.

Reagovat
misinho7

coskoro sa mysli rok a pol mozno?

Reagovat
ADM

Ty na nich nedokážeš nereagovať?

Reagovat
teenz

Zareagoval si brzo, ještě by se chytil Vall a na něj Barca1 a jeho by přišel hodit do latě Chong.

Reagovat
blaugrana

Messi 100x>Ronaldo

Reagovat
teenz

Reagovat
blaugrana

Idem skúsiť tu valloireho radový vtipnost a nohy na stole.

Reagovat
ADM

Skúsený užívateľ nepotrebuje byť za vola. Skúsený úžívateľ presne vie, na čo nereagovať

Reagovat
valloire

Reagovat
Nihilister

*Skúsený úžívateľ presne vie , že je kokot

Reagovat
smazaný uživatel

ti matika moc nejde, co? 0x100 bude furt 0 a aj to znamienko mas naopak

Reagovat
blaugrana

Reagovat
dextroza_m

To jsi napsal pěkný blábol... Jako Messi x 100 je lepší, než Ronaldo 1 x?

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

Nejlepší hráči světa v jednotlivých rocích.

56 Di Stefano

57 Di Stefano

58 Pelé

59 Pelé

60 Di Stefano

61 Pelé

62 Garrincha

63 Pelé

64 Pelé

65 Eusebio

66 Charlton

67 Pelé

68 Best

69 Pelé

70 Pelé

71 Cruyff

72 Beckenbauer

73 Cruyff

74 Cruyff

75 Rivelino

76 Beckenbauer

77 Zico

78 Kempes

79 Zico

80 Maradona

81 Zico

82 Zico

83 Zico

84 Platini

85 Platini

86 Maradona

87 Maradona

88 Van Basten

89 Maradona

90 Maradona

91 Papin

92 Van Basten

93 Baggio

94 Romário

95 Weah

96 Ronaldo

97 Ronaldo

98 Zidane

99 Rivaldo

00 Zidane

01 Zidane

02 Ronaldo

03 Nedvěd

04 Ronaldinho

05 Ronaldinho

06 Zidane

07 Kaká

08 C.Ronaldo

09 Messi

10 Xavi

11 Messi

12 Messi

13 C.Ronaldo

14 C.Ronaldo

15 Messi

16 C.Ronaldo

Reagovat
blaugrana

Reagovat
smazaný uživatel

06 Zidane?

10 Xavi?

odkud čerpáš?

Reagovat
blaugrana

Podľa toho, koľko krát tam je Zico, tak sa jedná o jeho úvahu.

Reagovat
valloire

v těch letech byl Zico nejlepší, copak o to víš?

Reagovat
roman1978

nebyl

Reagovat
valloire

a byl

Reagovat
valloire

ty roky si klidně obhájím,Michel má smůlu

Reagovat
roman1978

a diego?

Reagovat
valloire

Můžeme se bavit pouze o roce 1979, tam jsem dal přednost Zicovo 89 gólům za sezonu před trofejema Maradony (i když Zico vyhrál taky v Brazílii co se hrálo)....mimochodem i Messiho 90 v sezoně 2012 před Ronaldem a jeho ligou a semi na ME. Jinak víš sám, že v 77 je nej fotbalista JA (v Evropě Simonsen...), v 81 Copa Libertadores plus Intercontinental cup, 82 za MS (Rossi nehrál na jaře a na podzim už zase nic, tam je to těsný, rozhodla hra Brazílie), 83 nej světovej hráč podle všeho možnýho...Spokojenej?

Reagovat
roman1978

jak jsem psal už níž, já jsem do roku 2008 celkem spokojený. i když pár jmen nechápu, ale to je úhel pohledu. jen nechápu, když se dávají nějaká - jakákoli - kritéria. prostě jde o nejlepšího fotbalistu a je jedno, co vyhrál, kolik dal gólů, kolikrát nahrál, kolik dal hlaviček, kolik vyhrál soubojů, kolik vybojoval balónů atd atd atd atd. všechna ta různá kritéria jsou prostě šaškárna.

od té doby, co začal hrát fotbal, je prostě nejlepší fotbalista Leo. Nikdo, ale opravdu nikdo se mu ani zdaleka nepřibližuje. a už vůbec ne ten egomaniak z portugalska.

Reagovat
valloire

Ok. Necháme stranou současnost. Taky jsem bral v potaz jakej kdo je hráč. Ale jenom při dejme tomu aspoň trochu vyrovnaným roce. Nemůžeš přece vyhlásit R9 nejlepším hráčem , i když už v 95 byl lepší než Weah, ale hrál za Eindhoven slabší ligu a nevyhrál aspoň z evropskýho hlediska nic. Jenom příklad. Takže třeba 59 měl Zlatej míč Alfredo, hráč top 3 historie, ale právě v tom roce hrál v Brazílii Pelé jako bůh a dal 100 gólů. A nepomohlo ani 4. PMEZ. V 60 vyhrál GB Suarez, i Pelé hrál pořád stejně dobře, ale AdS a jeho 5. PMEZ a památný finále s Frankfurtem a to, že jako hráč je srovnatelnej s Pelém, to převážilo. Dál třeba v 65 kraloval pořád Pelé, ale Eusebiova sezona byla srovnatelná a v tom roce byl na vrcholu výkonnosti a tak jsem mu dal přednost. To jenom abys věděl, jak jsem se k tomu dopracoval. S těma kritériama a šaškárnou celkem souhlasim. Zajímali by mi ty jména co nechápeš...

Reagovat
roman1978

16 tamten x leo

14 tamten x leo

13 tamten x leo

07 kaká x christiano

06 zidane x buffon

00 zidane x jidáš

98 zidane x davor

95 weah x asi shearer

94 romario x stoichkov - to fakt nevím, to duo jsem miloval

93 baggio x the king eric

91 papin x asi lothar, gary lineker, ivan zamorano

zbytek nemůžu posoudit, protože jsem viděl jen sem tam nějaký zápas a nebo sestřih v televizních novinách a z toho opravdu nejsem moudrý

Reagovat
roman1978

jo a hlavně 62 je jasně pepa

Reagovat
valloire

Jakej tamten? 00 Zidane ME, 98 spíš Zidane vs Ronaldo, rozhodlo finále, jenže stejně si myslím, že byl Ronaldo lepší, 94 Romário není o čem, po tom co předvedl na MS i u vás, 91 jo Papin vs Matthaus, ještě mi napadlo 75 Rivelino vs Blochin....Brazilec vítězí nad Sovětem .

Zbytek posoudit můžeš, žil jsi v tý době a víš jak se o kom psalo a jakej kdo byl asi hráč.

Reagovat
roman1978

vím, jak se o kom psalo, ale neviděl jsem je hrát.

ted taky v novinách píšou jakej je Tamten super hráč a já pak kouknu na zápas a pan neviditelný nikde. prostě médiím nevěřím. a pokud jsem viděl jeden zápas za rok, tak fakt ten obrázek není úplný. ale tak jo:

56 kopa

57 ads

58 kopa

59 ads

60 LUIS SUÁREZ

61 LUIS SUÁREZ

62 Pepa

63 rivera

64 LUIS SUÁREZ

65 eusébio

66 eusébio

67 edson

68 best

69 edson

70 bobby

71 JOHAN

72 franz

73 JOHAN

74 JOHAN

75 JOHAN

76 platini

77 HANS KRANKL

78 keegan

79 rumenige

80 BERND SCHUSTER

81 ten, co neumí kopat penalty

82 ten, co neumí kopat penalty

83 platini

84 rossi

85 BERND SCHUSTER

86 GARY LINEKER

87 diego

88 marco

89 diego

90 diego

nejsem podjatý

Reagovat
valloire

No tak to myslíš vážně? Za co Kopa? Když Pelé byl nejlepší hráč MS? Masopust je 2 za Garrinchou, ten byl famozní. Suarez...no, možná v tom 60. A JAKÝM ZPŮSOBEM SE TI V 70 OBJEVÍ Charlton? Nejlepší individuální výkon hráče na turnaji, nejlepší sportovec toho roku tam NENÍ. V 75 hrál Cruyff i u vás koule. V 78 jsi nějak zapomněl na Kempese ne? V 83 ten, co se jednou holt netrefil naprosto kraloval všem anketám i italský lize v dresu průměrnýho Udine. V 84 tam máš mít Michela, co má udělat víc než dát na ME 9 fíků v 5 zápasech?

V 86 je snad jasnej Diego ne? Ty jsi rebel

Reagovat
valloire

a ještě k tomu 60....v přímý konfrontaci Real vedený AdS zesměšnil Barcelonu se Suarezem, i když ten pak nějakou záhadou získal GB, takže by měl mít přednost

Reagovat
roman1978

tak nějak jsem si říkal, že se ti to bude líbit

Reagovat
roman1978

ok. tak doopravdy. kopu bych tam nikdy nedal. masopust tam je, bo je čech. suarez tam je, bo je z fcb a každý hráč fcb je lepší než nějaký pelé apod. . bobby tam je jen proto, aby tam nebyl pelé. johan tam je, bo fcb (jinak franz nebo blochin), kempese jsem jaksi vypustil z hlavy, jinak by tam byl, 83 ok, tak zico , 84 nemám rád platiniho, 86 strašně moc se mi líbil lineker, ale asi fakt diego.

Reagovat
valloire

No vidíš, že to jde. Já jsem se třeba snažil bejt objektivní, takže jsem nekoukal na to kde hráč hraje. Ten Suarez, dobrý, fandit vám, tak je tam taky. Proč nemáš rád Platiniho? Já to spletl, toho miluje 10FKK ...No a Lineker....se nestyď, ten je váš. Nebejt Diega, tak za mě Elkjaer, to byl tank.

Reagovat
valloire

Reagovat
valloire

co se ti nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

2010 - Robben, Messi, Sneijder.. ale o tohle mi ani nejde..

2006 - Zidane nemohl být v žádným případě nejlepší.. v lize ani Lm nehrál nic extra a ms to zas nemůže uplně zachránit. navíc tam kraloval i Cannavaro. s tím nesouhlasím zásadně. jinak ty roky před 04 jsem nesledoval. 04 by mohl být teoreticky spíš Deco než Ronaldinho

Reagovat
valloire

Xavi prostě vyhrál MS a v tý době to byl mozek i Barcelony. Zidane na tom MS předvedl dominantní výkon a jenom ta hlavička ho stála titul a i nej hráče. Ronaldinho byl v tý době taky nejlepší. Nemluvilo se o Decovi, ale o něm.

Reagovat
smazaný uživatel

jako sorry, ale Fabio držel neuvěřitelným způsobem obranu Juve celou sezonu a MS byl prostě za mě i přes Zizoua nejlepší. ten prostě neudělal chybu. Zidanovi se povedlo jen ms. před Zidana řadím i Ronaldinha, kterej měl suverenní jaro a vyhrál LM.

Jinak je celkem jedno o kom se jak mluvilo. Deco v Portu to měl asi trošku těžší než Ronaldinho v Barce. co se týče popularity

Reagovat
valloire

Jo, Cannavaro hrál skvěle, to souhlas. Ale Zidane to finále zařídil skoro sám a v přímý konfrontaci s Ronaldinhem ho předčil.

Reagovat
roman1978

na tom ms byl rozhodně nejlepším francouzem ribery

Reagovat
valloire

Ribéry byl skvělej, ale sám víš, kdo zničil Brazílii a kdo to šéfoval. Neskutečně.

Reagovat
Xavi

Xavi je úplně jasnej. Prej Sneijder.

Jinak souhlasím s Valloirem, Zidane hrál na MS úžasně, hlavně zápas s Brazílii. Cannavaro měl špatnej podzim.

Reagovat
hntlyl

Tak on Zidane taky neměl zrovna úžasný podzim.

Reagovat
Xavi

Jn. taky pravda, ale Cannavaro byl na ručník, jak přestoupil do Realu. A Zidane byl fakt úžasnej na tom MS a to ho moc nemusím. O hodně lepší než 98. A to se mu, ani Francouzům, až zas tak nevěřilo.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite to mas vsetko nasledovane.

Reagovat
blaugrana

No podľa všetkého má tak 100 rokov, tak je to možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Valloire, to je ten najmudrejsi, hned po Einsteinovi.

Reagovat
blaugrana

On je druhý Nostradamus.

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem, že ještě kopal do kravích žaludků.

Reagovat
smazaný uživatel

objektivita lvl fanoušek Ronalda

Reagovat
Generalní Gladiator

to jsou starosti

Reagovat
technecium

Jednou je vítěz MS důležitější než individuálně něj hráč 2006, 2010, podruhé ne (2014...) Máš v tom binec dědku

Reagovat
valloire

Japato? 06 ani 14 tam vítěz MS neni a 2010 ano. Máš v tom binec mlíčňáku.

Reagovat
Sergi Samper

Tolik práce, přitom taková blbost

Reagovat
valloire

ani ne

Reagovat
roman1978

já bych i moc nepolemizoval do roku 2008. od roku 2009 je tam jediné jméno a to Messi

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

je tam i jiný

Reagovat
roman1978

to jsi se jen trošku spletl

Reagovat
CHONG

Reagovat
blaugrana

Výber Európy do toho!

Reagovat
valloire

Evropa bude eliminována. Dneska Čechama.

Reagovat
blaugrana

Hej hej. Pôjdete domov.

Reagovat
valloire

tak my tam aspoň jsme

Reagovat
blaugrana

Nj. Prezentujete sa zatiaľ skvele a konkurenciescjopne.

Reagovat
valloire

Kanada by vám dala desítku.

Reagovat
blaugrana

Ppci obhajoba.

Reagovat
valloire

Chára ven

Reagovat
technecium

Chára je strašně zákeřnej dobytek

Reagovat
valloire

a toto je v pořádku

Reagovat
homeles8

vy jste všichni kreténi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele