4. kolo
19.09.2016 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo Alavés - Deportivo La Coruña 0:0

Zatímco na hřištích soupeřů se Deportivo Alavés překonává, před domácím publikem se ligový nováček stále ještě ani jednou netrefil. Stejně jako proti Sportingu Gijón však Alavés v pondělní dohrávce s Deportivem la Coruňa rovněž ani neinkasoval, a tak si po šokující výhře v Barceloně z minulého týdne nyní připisuje další bod za bezbrankovou remízu a zůstává v novém ročníku La Ligy neporažen.

Nejblíže měli k průlomu skóre hosté deset minut před koncem, ovšem přímý kop Faycala Fajra usměrnil hlavou domácí obránce Víctor Laguardia pouze do brankové konstrukce. Z týmu loňského vítěze druhé španělské ligy vyčníval obzvláště Theo Hernández, jenž v Alavési hostuje z Atlétika Madrid. Právě křídelní bek domácích si připsal první nebezpečnou ránu večera, kdy jeho křižný pokus po kvalitní kombinaci s Edgarem prosvištěl okolo tyče. Na opačné straně zahrozil v patnácté minutě Florin Andone, avšak po Juanfranově centru přestřelil.

Většina zápasu se odehrávala ve středu pole daleko od obou brankářů, kteří tak museli zasahovat jen sporadicky. A když už byl domácí Fernando Pacheco povolán do akce při střele Marlose Morena, neměl větší problém jeho přízemní ránu zastavit.

Tatáž nezáživná hra se opakovala i po změně stran a jisté drama nabídla až závěrečná dvacetiminutovka. Jeden z mnoha ostrých náběhů Thea Hernándeze však v klíčové chvíli zastavil hostující gólman German Lux pohotovým skokem k přední tyči, zatímco v osmdesáté minutě Alavés přežil i kritický moment Laguardiovy hlavičky do vlastní tyče. Utkání tak skončilo zaslouženou remízou 0:0.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
Noustress

1:1

Reagovat
blaugrana

Cista 1. Za Depor po odchode Lucasa nemá kto strieľať góly a Alaves bude po víťazstve na CN v kaufe.

Reagovat
blaugrana

laufe, pici aj s predikciou

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele