LaLiga - preview 32. kola

13.04.2018, 08:58, aktualizováno 15.04.2018, 08:45
Previews
Atlético si vítězstvím na Levante může zajistit Ligu mistrů pro příští ročník. Real Madrid se představí v Málaze. Dále hostí Getafe barcelonský Espanyol a už v poledne si to Eibar rozdá s Deportivem Alavés...
SD Eibar - Deportivo Alavés  (neděle 12:00)
Nedělní poledne nabídne v rámci 32. kola LaLigy velmi zajímavý souboj mezi domácím Eibarem a Deportivem Alavés. Domácí celek je sice na 10. místě tabulky, ale jeho forma je pryč. Alavés nemá k sestupové propasti moc daleko, jenže umí překvapit.

Alavés překvapil už hezkou řádku soupeřů a když se zdá, že nemá zrovna dobrou formu, právě tehdy mu to jde nejlépe. Jen za posledních deset soutěžních utkání dokázal obrat o body týmy jako Celta Vigo, Villarreal, Espanyol nebo v minulém kole Getafe. A to pro něj mělo obrovskou váhu, protože výhra 2:0 nad madridským týmem navýšila jeho náskok na spodní pozice v pásmu sestupu. Ačkoli je Alavés až na 16. místě, na sestupové pásmo má náskok dvanácti bodů.

Teď je ale čeká Eibar a to je hodně náročný soupeř. Jak z hlediska fyzické připravenosti tak z hlediska statistik. V minulých měsících a letech to byl právě Eibar, kterému se vzájemné duely s Alavésem dařily mnohem lépe. Eibar nad Alavésem vyhrál také při posledním měření sil. Alavés si naopak z Eibaru odvážel tři body naposledy před dlouhými osmy lety!

Eibar není zrovna ve formě a už pět duelů čeká na výhru. Po sympatické remíze s Realem Sociedad byl nad jeho síly Real Betis, který doma zvítězil i za pomoci vlastní branky Arbilly. Jako první se trefil Sergio Léon a domácí celek mohl v Seville slavit pohodlné vítězství. Ačkoli Eibar nepředvedl špatný výkon, na body to tentokrát nestačilo. Přesto v týmu vládne optimismus.

Kapitán Dani Garcia mimo jiné zmínil: "Máme za sebou několik nepříliš povedených utkání, ze kterých jsme rozhodně měli a chtěli vytěžit víc. Nicméně se nesmíme vzdávat, i když současná situace není taková, jakou bychom si třeba přáli. Pořád jsme ale hodně daleko od sestupových starostí a já věřím, že se náš náskok ještě zvýší. Teď nás čeká další nepříjemný soupeř, se kterým musíme odehrát perfektní partii, chceme-li získat body," dodává na adresu Alavésu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.98 - 3.37 - 4.49
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Atlético Madrid - Levante UD  (neděle 16:15)
Atlético se bude snažit do konce této sezóny hájit svou aktuální druhou pozici. A protože třetí Valencia v sobotu prohrála na půdě Barcelony, měl by madridský celek tohoto zaváhání náležitě využít, vždyť zezadu se ještě na něj tlačí městský konkurent Real. Levante je určitě tím soupeřem, který by pro domácí měl být k poražení.

I když svěřenci trenéra Diega Simeoneho budou v tomto duelu jednoznačným favoritem, měli by si na svého protivníka dát velký pozor. Ten je totiž v posledních týdnech v docela slušné pohodě, už pětkrát za sebou neprohrál, a drží se zatím bezpečně od sestupového pásma. Naposledy urval klíčové vítězství v boji o záchranu nad Las Palmas.

Ačkoli se oba kluby nacházejí na opačných pólech tabulky, Simeone by opravdu nerad situaci podceňoval. "Od té doby, co Levante převzal Paco López, prožívá dobrou sezónu. S ním získává velmi dobré výsledky," připomínal domácí stratég. "Je velmi blízko k tomu, aby se v LaLize zachránilo. My každopádně potřebujeme zvítězit."

Zvládnout a vypořádat se s náročným programem, spojeným s Evropskou ligou, to bude pro Atlético vůbec to nejdůležitější. Ve čtvrtek muselo absolvovat těžký zápas na půdě lisabonského Sportingu, po němž nakonec těsně proklouzlo do semifinále. "Když teď vyhrajeme, zajistíme si Ligu mistrů," připomněl Simeone další důležitou motivaci pro ligový duel.

Los Colchoneros bude nově chybět vykartovaný Thomas Partey, do hry možná nezasáhnou Lucas Hernández ani Diego Costa, a pořád je úplně mimo rovněž Filipe Luís. "Naše současné pocity jsou pozitivní," podotkl Simeone. "Doktor mi řekl, že Lucas by měl být nakonec k dispozici a zranění Diega Costy by nemělo být až zas tak vážné," dodal ke stavu kanonýra, který si poranil v Lisabonu stehenní sval.

Levante, které na podzim od Atlética utrpělo před vlastními fanoušky těžký pětigólový debakl, se bude muset obejít bez suspendovaného Rubéna Rochiny a Cokeho, vrátit na trávníky by se naopak mohl Jason Remeseiro. Hosté jinak stále trpí velkou marodkou, až šest hráčů má i nadále zdravotní problémy dlouhodobějšího rázu.
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.04 - 14.70
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Getafe CF - Espanyol Barcelona  (neděle 18:30)
Getafe a Espanyol v tuto chvíli nemají záchranářské problémy, přesto bude jejich vzájemný souboj důležitý. Katalánský celek se může v případě výhry bodově dotáhnout právě na Getafe, zatímco hosty by tříbodový zisk posunul na desáté místo.

Zápasy mezi madridskými a barcelonskými celky jsou vždy hodně prestižní a neplatí to jenom o El Clásicu. Getafe s Espanyolem sice takovou rivalitu nemají, nicméně pořád se jedná o zápas, který fanoušky obou táborů nesmírně zajímá.

Oba týmy se v tuto chvíli nacházejí až ve druhé polovině tabulky, daleko od evropských pohárů, ale i od sestupových pozic. Hostující celek má dokonce na La Coruňu desetibodový náskok. Samotné utkání nemá výrazného favorita, pravdou je, že se v posledních letech vždy daří domácímu celku. Platilo to i v prvním zápase, který Espanyol ovládl 1:0, když jedinou branku zaznamenal Gerard Moreno.

Getafe není v bůhvíjaké formě. Od konce února vyhrálo jen ve dvou případech, jinak pokaždé prohrálo. Naposledy nestačilo na Alavés, kterému podlehlo 0:2. Ve formě není ani Espanyol, i když teprve v polovině března přišel o svojí dlouhou sérii neporazitelnosti. Katalánci prohráli na Betisu 0:3, následně remizovali 0:0 s Alavésem a v minulém kole podlehli nejtěsnějším rozdílem na Mestalle Valencii. Hostující borci se navíc potýkají s nepříjemným problémem produktivity, protože ani v jednom z těchto tří zápasů nedokázali skórovat.

Getafe bude postrádat Arambarriho a potrestaného Bergaru, zatímco hosté vyrukují v kompletním složení.
Getafe CF - pravděpodobná sestava:
Guaíta - Antuňes, Cabrera, Dakonam, Suárez - Ndiaye, Fajr, Flamini, Portillo - Molina, Rodríguez
Espanyol Barcelona - pravděpodobná sestava:
López - Sánchez, Hermóso, López, Martín - Sánchez, Darder - Melondo, Jurado, Piatti - Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.09 - 3.27 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Málaga CF - Real Madrid  (neděle 20:45)
Na půdu poslední Málagy zavítá Real Madrid a jakýkoliv jiný výsledek, než výhra hostů, bude považován za obrovskou senzaci. Málaga sice nedávno obrala o body Celtu Vigo nebo Villarreal, nicméně pořád zůstává beznadějně poslední. Bíly balet si na stadionu La Rosaleda chce vylepšit stávající čtvrtou příčku.

Málaga nebude mít v souboji s favorizovaným Realem vůbec co ztratit. Popravdě řečeno už se jí na záchranu nevěří a to by mohlo hrát v její prospěch. Netřeba se přitom ohlížet na vzájemné zápasy, ve kterých Real dominuje. Málaga ho dokázala naposledy porazit v roce 2012, ale to byla trošku jiná Málaga, než jakou známe dnes.

Domácí dosud nasbírali pouhopouhých sedmnáct bodů a k tomu, aby se zázrakem zachránili, by potřebovali všechna zbylá utkání vyhrát. A i kdyby se to podařilo, neměla by Málaga stoprocentní jistotu. Zkrátka její situace je více než kritická a v záchranu věří už jen ti nejoptimističtější fanoušci.

Real cestuje na La Rosaledu s jasným cílem získat tři body. Svěřenci francouzského kouče Zinedina Zidana v týdnu prohráli s Juventusem, přesto si zajistili postup do dalšího semifinále Ligy mistrů. V LaLize je to ale jiná písnička. Real je až na čtvrtém místě, s velkou ztrátou na vedoucí Barcelonu. Bílý balet Katalánce už stěží dožene, rád by ale zakončil sezonu alespoň na druhém místě. V lize Real naposledy remizoval 1:1 s Atlétikem, ale předchozí čtyři utkání všechna vyhrál.

Málaga se bude muset obejít bez zraněných Péreze, Peňarandy, Juanpiho i potrestaného Hernándeze. Zinedine Zidane nemá k dispozici zraněného Nacha a v nominaci se neobjevili Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Luka Modrič ani Raphael Varane, ti dostali volno.
Málaga CF - pravděpodobná sestava:
Jiménez - Torres, Miguel, González, Rosales - Success, Iturra, Lacen, García - Rolan, El-Nesyri
Real Madrid - pravděpodobná sestava:
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Hernández - Vázquez, Modrič, Casemiro, Asensio - Ronaldo, Benzema
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.45 - 5.44 - 1.37
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Sevilla FC - Villarreal CF  (sobota 13:00)
Hodně zajímavým duelem se otevře sobotní program 32. kola nejvyšší španělské soutěže, protože na stadion Ramóna Sáncheze Pizjuána dorazí Villarreal. Žlutá ponorka se usídlila na šestém místě, které chce Sevilla hodně zoufale.

Šesté místo je poslední možnou vstupenkou do Evropské ligy a zatím se na něm ocitá Villarreal. Jenže Sevilla je hned za ním a ztrácí na svého soka jen pouhý bod. Teď má ideální šanci k tomu, aby se dostala před Villarreal a uchovala si naději na evropské poháry pro příští ročník. Aktuální formy nepřeje ani jednomu ze soupeřů.

Domácí Sevilla má za sebou dva hodně vyčerpávající duely s Bayernem Mnichov, které ji stály hodně psychických i fyzických sil. Doma s ním hrála velmi dobrou partii a nakonec byl slavnější soupeř z Mnichova šťastnější jen o gól. Ten nakonec rozhodl, neboť v odvetném utkání se Sevilla musela smířit s remízou bez branek, která posunula dál právě Bayern a Seville místo toho zbyly jen oči pro pláč.

Ambiciózní Sevilla prožívá hodně turbulentní období a už pět duelů ve všech soutěžích dohromady nevyhrála. To se samozřejmě odráží také na jejím postavení v tabulce - Sevilla se nachází mimo pohárové příčky. A to je něco, co by mladý trenér Vincenzo Montella moc rád změnil. Kritizovaný italský trenér vidí velkou šanci právě v nadcházejícím střetu s Villarrealem.

"Moc nás mrzí, že se naše forma pohybuje v mezích dvou extrémů, že se neumíme prezentovat vyrovnanějším projevem. Často nám k tomu chybí jen kousek štěstí nebo více pozornosti v závěrech zápasů. Ani proti Bayernu jsme neodehráli špatné utkání, ale nestačilo to. Věřím, že máme dostatečně kvalitní tým na to, abychom se probojovali do Evropské ligy. Klíčové bude právě utkání s Villarrealem, které musíme za každou cenu zvládnout. Velkou podporou nám určitě budou naši fanoušci."

Žlutá ponorka také nemá ideální formu a poměrně hodně často klopýtá. Za deset posledních soutěžních duelů se jí povedlo vyhrát jen třikrát, což je na klub jejího formátu a ambicí moc málo. V cílové rovince jí dochází síly a naopak její konkurenti hrají poměrně vyrovnaně. Od konce února se ambiciózní Villarreal může soustředit jen a pouze na LaLigu, což mu určitě šetří plno fyzických sil.

V minulých dvou duelech se ale Villarrealu vůbec nevedlo a jeho fanoušci museli být hodně zklamaní. Nejprve Villarreal šokujícím způsobem nestačil na poslední Málagu a v minulém kole to nebylo o moc lepší. Tři body si z jeho stadionu odvezlo baskické Bilbao, které se prosadilo do jeho sítě třikrát. Další kolo navíc vynechá zkušený obránce Álvaro González, který dostal naposledy červenou kartu.
Sevilla FC - pravděpodobná sestava:
Soria - Jesus Navas, Mercado, Lenglet, Escudero - N’Zonzi, Banega - Sarabia, Vazquez, Correa - Ben Yedder
Villarreal CF - pravděpodobná sestava:
Asenjo - Mario Gaspar, Bonera, V. Ruiz, Costa - Javi Fuego, Rodri, Trigueros - Soriano - Ünal, Bacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.71 - 4.17 - 4.95
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FC Barcelona - Valencia CF  (sobota 16:15)
Barceloně po vyřazení z Ligy mistrů zůstávají ještě dvě soutěže. Vedle Copa del Rey pochopitelně domácí LaLiga, kterou Katalánci vedou s luxusním náskokem jedenácti bodů na druhé Atlétiko. Barca může udělat další krůček k titulu v pikantním střetnutí s Valencii. Netopýři by na Camp Nou rádi překvapili a oplatili Barceloně letošní vyřazení z již zmiňovaného Copa del Rey.

Úterní večer byl pro Barcelonu doslova noční můrou. AS Řím totiž dokázal i přes porážku 1:4 na Camp Nou Barcelonu vyřadit a postarat se dost možná o největší překvapení letošního ročníku Ligy mistrů. Za porážkou se ale nemá smysl obracet, Barcelona funguje dál a sezonu může ještě zakončit ziskem dvou cenných trofejí.

Tou první je Copa del Rey, kde Katalánce čeká zápas se Sevillou a tou druhou je liga. Barcelona vede s ohromným jedenáctibodovým náskokem, o který by sedm kol před koncem již neměla přijít. Vždyť dosud za jedenatřicet kol nenašla přemožitele a nastřílela nejvíce branek v celé LaLize. O víkendu Barca bez problému porazila Leganés 3:1 a je zase o kousek blíže titulu.

Věhlasný stadion Camp Nou bude hostitelem Valencie, která letos bojuje o návrat do Ligy mistrů a zatím se jí to daří. Valencia je třetí a na druhé Atlétiko Madrid ztrácí jen tři body. Forma Netopýrů je rovněž výtečná, svěřenci trenéra Marcelina nejenže neprohráli devět zápasů v řadě, ale vyhrát z nich dokázali rovnou osm!

Barcelona zrovna nepatří mezo oblíbené valencijské soupeře. Valencia s Barcou za posledních pět vzájemných zápasů čtyři prohrála, nicméně skoro přesně před dvěma lety dokázala na Camp Nou vyhrát, když rozhodující trefu na 2:1 vstřelil Santi Mina. Pro Valencii bude zápas s Barcelonou důležitý, neboť ze čtvrtého místa na ní tlačí Real Madrid. O milionářskou Ligu mistrů už by Netopýři neměli přijít, protože sedm kol před koncem mají ohromných šestnáctibodový náskok.

Trenér Valverde bude postrádat pouze Sampera, jinak i po zápase v Římě má všechny své hráče k dispozici. Ani jeho protějšek Marcelino nemusí řešit problémy s marodkou, nicméně oželet musí starty Javiho Jiméneze a Francise Coquelina.
FC Barcelona - pravděpodobná sestava:
Ter Stegen - Alba, Umtiti, Piqué, Roberto - Iniesta, Rakitič, Busquets, Coutinho - Suárez, Messi
Valencia CF - pravděpodobná sestava:
Neto - Vezo, Garay, Paulista, Gayá - Soler, Kondogbia, Parejo, Guedes - Zaza, Moreno
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.30 - 6.13 - 10.60
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
UD Las Palmas - Real Sociedad  (sobota 18:30)
Las Palmas se nadále trápí a zdá se, že s LaLigou se minimálně na rok rozloučí. Stále se mu totiž nedaří dostat se z pásma sestupu a aktuálně je až na předposledním místě. Jeho už tak špatnou obranu by nyní rád zatížil Real Sociedad.

V sobotu v podvečer se na Estadio Gran Canaria v Las Palmas představí baskický celek, který se postupně zvedá a míří ke klidným vodám středu tabulky. Ani s Realem Sociedad to ještě nedávno nevypadalo úplně růžově, ale zlepšující se forma a méně absencí klíčových hráčů sehrály své. A velkou vzpruhu pak představuje minulé kolo, které se baskickému La Realu povedlo až nad očekávání dobře.

Real Sociedad si totiž bez problémů poradil s Gironou, kterou vyřídil až překvapivě snadno. Nadělil jí totiž hned pět branek a potupný výsledek udržel bez toho, aniž by musel sám kapitulovat. Dalšího pohárového soka tak La Real vyřídil velmi snadno a dvěma góly se při tom blýsknul Mikel Oyarzabal. I díky tomu je na třináctém místě a to je viditelná změna k lepšímu. Přesto mu to ale zatím nemůže stačit.

A to si uvědomuje i střelec posledních dvou branek. Oyarzabal v rozhovoru pro deník AS zmínil: "Naposledy se nám hodně dařilo a předvedli jsme výborný výkon. Osobně jsem za góly samozřejmě moc rád, ale nejdůležitější je pro mě vždycky tým. A protože jsme vysoko vyhráli, nemohl jsem být spokojenější. Hlavní je, abychom se nenechali ukolébat a pořád se snažili vyhrávat. Naše umístění zatím není takové, jaké bychom si přáli," dodal Oyarzabal.

Jeho útoky se bude snažit zastavovat Las Palmas, což mu ale moc nejde. Tým z Kanárských ostrovů je stále až předposlední a jeho forma fanoušky těšit nemůže. Až dosud nasbíralo Las Palmas jen pouhých 21 bodů a trápí ho zejména obrana. Defenzivní linie dostala už 63 branek, což je spolu s Deportivem La Coruña ten úplně nejhorší výkon v lize. Naposledy Las Palmas nestačilo na Levante a prohrálo s ním 2:1.
UD Las Palmas - pravděpodobná sestava:
Chichizola - Michel, Ximo Navarro, D. Garcia, Aguirregaray - Halilović, D. Castellano, Etebo, Jairo - Exposito, Calleri
Real Sociedad - pravděpodobná sestava:
Rulli - Aritz, Raul Navas, Moreno, Kevin - Illaramendi, Zubeldia - Canales, Oyarzabal, Januzaj - Willian José
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.14 - 3.96 - 1.88
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
CD Leganés - Celta Vigo  (sobota 18:30)
Celta Vigo stále ještě sní o evropských pohárech, které by si ráda zahrála v příští sezoně. Už v minulém kole k tomu udělala velký krok výhrou nad Sevillou a teď má o mnoho snazšího soupeře. Jede totiž na stadion Leganésu, který sídlí až nad sestupovým pásmem.

Celta Vigo je na devátém místě a to jí rozhodně nestačí. Hodně ji posiluje vědomí, že v poslední době našla sílu porazit nejednoho přímého konkurenta. A to především v minulém kole, kdy se utkala se Sevillou. Dobře využila její únavy a možné nesoustředěnosti. Po dvou remízách Celta opět zabrala a svého soupeře doslova zničila debaklem 4:0. Hattrickem k tomu výrazně přispěl téměř nestárnoucí útočník Iago Aspas.

I díky tomuto výsledku je Celta na solidním devátém místě, přičemž na šestý Villarreal ztrácí pouhé čtyři body. A trenér Juan Carlos Unzué neztrácí naději. "Samozřejmě nemůžeme být úplně spokojení ani po tak krásném zápase. Pokud na tuto důležitou výhru nedokážeme navazovat pravidelně, pak ani takové výkony nestačí. Dál usilujeme o Evropu a věříme, že se nám to může podařit. Chce to jen trochu víc štěstí a vyrovnanosti," míní trenér Unzué.

Jeho soupeřem bude Leganés, který ještě nezabalil snahu dostat se do první desítky. Pohyboval se poměrně dlouho kolem klidného středu tabulky, ale současné výkony jej vrátily trochu níž. Konkrétně na patnáctou příčku, kterou sdílí s Espanyolem Barcelona. Oba týmy mají 36 bodů, skóre však hovoří pro barcelonský klub.

Další barcelonský celek, slavné FC, se stalo posledním soupeřem Leganésu. V minulém kole si blaugranas snadno pohráli s Leganésem a díky Messiho hattricku se mohli radovat ze tří bodů. Leganés tím jen potvrdil hodně špatnou formu.

Za deset posledních soutěžních utkání Leganés dokázal vyhrát jen dvakrát a kromě toho si připsal jen jedinou remízu. Zlepšit musí především útok, který zatím nasázel pouhých 26 branek, což je ligový podprůměr. Celta má téměř o polovinu vstřelených branek víc a konta soupeřů zatížila už padesátkrát.
CD Leganés - pravděpodobná sestava:
Cuéllar - Zaldua, Bustinza, Siovas, Diego Rico - Rubén Pérez, Gumbau - El Zhar, Eraso, Omar - Guerrero
Celta Vigo - pravděpodobná sestava:
Alvarez - Hugo Mallo, Roncaglia, S. Gomez, Jonny - Wass, Lobotka, Hernandez, Sisto - Aspas, Maxi Gomez
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.15 - 3.19 - 2.54
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Athletic Bilbao - Deportivo La Coruña  (sobota 20:45)
V sobotu večer se otevřou brány slavného stadionu San Mamés, aby se zde utkali domácí Lvi s Deportivem. Celek z Galicie vyhrál v minulém kole stejně jako domácí Bilbao, ale to může být vzhledem k záchraně o něco klidnější.

Deporu se totiž tahle sezona vůbec nedaří a jeho vyhlídky na záchranu jsou kolo od kola horší. Za posledních deset utkání se Depor radoval z výhry jen jedinkrát a jinak se jeho fanoušci mnoha radostných chvil nedočkali. Jednu ale zažili právě v minulém kole. Deportivu se povedlo zásadní utkání, které by na konci sezony mohlo hodně znamenat. Domácí totiž porazili poslední Málagu, i když sami také vyrobili hodně chyb. Na tři body jim ale jejich tři branky stačily.

A je jasné, že tenhle výkon by hráče mohl hodně povzbudit. Svědčí o tom slova útočníka Adriána, který se stal autorem dvou branek ve zmiňovaném utkání. "Tohle bylo hodně klíčové. Cítili jsme velký tlak, to je jasné. Ale nakonec jsme to zvládli a zvítězili nad přímým konkurentem. Pokud dokážeme lépe bránit, mohli bychom se zachránit. Všichni tady mluví jen o záchraně, nic jiného si nepřipouští snad nikdo z nás. Jsem moc rád za své dva góly, ale klíčové je vítězství týmu," dodal útočník.

Depor dělá mnoho chyb především v obraně, což dokazuje také fakt, že dostal už 63 branek. Spolu s předposledním Las Palmas je to nejhorší obrana ligy, takže je jasné, kde jsou mezery celku z přístavního města. Pro srovnání, Bilbao, které se stane dalším soupeřem Deporu, dostalo o 28 branek méně. Přesto se nedá říct, že by se hrdému celku dařilo o tolik lépe.

Baskické Bilbao aktuálně sídlí na dvanáctém místě LaLigy, což pro něj není zrovna typické. Nedávný účastník pohárů by se zase co nejrychleji rád vrátil na přední příčky a ukončil tuhle trochu smutnou sezonu. Za posledních deset duelů se mu povedlo vyhrát jen třikrát, z toho ale v minulém kole poměrně překvapivě. Lvi dokázali zaskočit Villarreal a po výhře 3:1 ukázali, že mají co nabídnout.
Athletic Bilbao - pravděpodobná sestava:
Kepa - De Marcos, Yeray, Inigo Martinez, Balenziaga - San José, Beňat - Susaeta, R. Garcia, Cordoba - Williams
Deportivo La Coruña - pravděpodobná sestava:
Rubén - Juanfran, Albentosa, Sidnei, Luisinho - Borges, Mosquera, Borja Valle - Emre Colak - L. Pérez, Adrian
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.63 - 4.21 - 5.66
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Girona FC - Real Betis  (pátek 21:00)
Tradiční páteční předehrávka španělské ligy nabídne hodně zajímavý duel. Duel dvou týmů, které se ještě nedávno potkávaly ve druhé nejvyšší soutěži, ale teď se v té první perou dokonce o evropské poháry! Blíže k nim mají hostující hráči Realu Betis.

Real Betis zapnul a šlape naplno. Už čtyři poslední utkání v řadě vyhrál, herně se jeho projev ustálil a daří se mu také v obraně. Ve třech posledních duelech nedostali béticos ani branku, což jim k bodům výrazně pomáhá. Aktuálně se Betis umístil na skvělé páté příčce a nemá v plánu ji opouštět. Je totiž vstupenkou do pohárů, což by Betis moc rád zažil.

V minulém kole potvrdil dobrou formu na domácí půdě proti dalšímu velkému rivalovi. Na stadion Manuel Ruiz de Lopera do Sevilly zavítal Eibar, který umí být hodně nepříjemným soupeřem. Domácí si ale poradili a s pomocí vlastní branky Anaitze Arbilly porazili Eibar 2:0. Nyní mají na kontě už 49 bodů a upevňují svou pozici. Nesmí ale přestat, protože šestý Villarreal na ně ztrácí jen dva body, Sevilla pouhé tři.

Zkušený veterán Andrés Guardado promluvil s médii o současné situaci Betisu a říkal: "Jsme teď ve skvělé formě a moc se nám naše umístění líbí. Je to výborný pocit, když dotíráte na tak věhlasné soupeře a víte, že vaše práce má smysl a že se vrací v podobě výsledků. Hrajeme o Evropu a víme, že pokud budeme dál pokračovat stejně, že se do ní můžeme dostat. Girona je náš velký rival a navíc už několikrát dokázala, že letos umí překvapit kohokoli. Musíme si dát dobrý pozor."

Girona by mohla mít potíže právě s Betisem, protože právě sevillský celek z jejího hřiště za posledních deset let nikdy neodjížděl poražen. Při posledním měření sil jsme se dočkali čtyř branek, po dvou na každé straně. Současná Girona je tak trochu zjevením pro prostředí LaLigy, neboť také malý katalánský celek se řadí do boje o poháry, ačkoli byl před sezonou jedním z nejvážnějších adeptů na rychlý sestup.

Výsledky Girony jsou ale velmi dobré a na šestý Villarreal coby poslední příčku zajišťující vstup do Evropy, ztrácí Girona jen pouhé tři body. V poslední době se jí ale příliš nedaří a už tři duely po sobě nedokázala vyhrát. Od Realu Madrid dostala šest branek a v minulém kole ukázala, že střídá hodně dobré výkony s mizernými.

Real Sociedad jí totiž nasázel potupných pět branek a navíc udržel střelce Girony na uzdě. Girona se vždy prezentovala jako velmi dobře takticky připravená a dostávala málo branek, takže poslední výsledky jsou pro ni velkým zklamáním. Teď Girona plánuje odvetu a musí konečně zabrat.
Girona FC - pravděpodobná sestava:
Bounou - Maffeo, Ramalho, Juanpe, Bernardo, Mojica - Portu, Pere Pons, Granell, Borja Garcia - Stuani
Real Betis - pravděpodobná sestava:
Giménez - Barragan, Mandi, Bartra, Junior, Durmisi - Fabian, Guardado, Boudebouz - Sergio Leon, Loren
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.51 - 3.50
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona31247079:1679
2.Atlético Madrid31208351:1568
3.Valencia CF31205659:3165
4.Real Madrid31197577:3464
5.Real Betis311541252:5349
6.Villarreal CF311451241:3747
7.Sevilla FC311441339:5046
8.Girona FC311281144:4844
9.Celta Vigo311271250:4343
10.SD Eibar311171336:4540
11.Getafe CF311091235:3039
12.Athletic Bilbao319121033:3539
13.Real Sociedad311071456:5237
14.Espanyol Barcelona318121126:3836
15.CD Leganés311061526:3936
16.Deportivo Alavés311121828:4535
17.Levante UD316131228:4531
18.Deportivo La Coruña31581829:6323
19.UD Las Palmas31562022:6321
20.Málaga CF31452219:4817

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (327)

Přidat komentář
technecium
Reagovat
CHONG

Reagovat
technecium

Vaše CL dominance je podvod

Reagovat
CHONG

Chtěl jsem to nechat jenom na smajlíka, ale fajn, tak trochu podrobněji.

Jednak je opravdu úsměvné, že má něco takového potřebu řešit zrovna fanoušek Barcelony, která je protěžovaná úplně stejně jako Real.

A co se týče těch obrázků:

První a druhý jsou opravdu neprůkazné a nicneříkající.

Třetí beru.

Čtvrtý a pátý beru, to ofsajdy opravdu byly, ale je kouzelné, jak se v tomhle dvojzápase řeší jenom chybná rozhodnutí ve prospěch Realu, ale nějak mi chybí obrázky o ofsajdu Lewandowskiho před vlastním gólem Ramose a taky o neuznaném regulérním gólu z Mnichova, kterým by Real zvyšoval na tři jedna.

O šestém obrázku snad ani nemá smysl se rozepisovat, penalta by se dala označit jako přísná, možná dokonce jako sporná, ale mluvit o ní jako o neexistující je fakt nemoc

Reagovat
smazaný uživatel

Doplním penaltu v Mníchove po "ruke" Carvajala, po ktorej mohli domáci zvýšiť na 2:0 a to by nemdopadlo dobre

Reagovat
CHONG

Jasně, ale když ji neproměnili, tak jsem to ani nezmiňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal je o chybách a presne toto môže (aj nemusí) odstrániť video. V poslednej dobe sú v rozhodujúcich zápasoch až moc veľké chyby rozhodcov skoro v každej lige. Young zákrok na Aguera, neuznaný gol v lm pre city, penalta/nepenalta v 93min, atd atd.

A druhá vec je žeby mohli po vzore NHL dávať pokuty za simulovanie resp nešportové správanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tresty, ne pokuty.

Reagovat
vladino10

No áno, tá penalta je ďalšia vec ktorou sa pomohlo realu- potom čo ju vidal nekopol sme začali hrať nahovno, dovtedy sme hrali celkom fajn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CHONG

Reagovat
vladino10

Každopádne ten dvojzápas bol celý dodrbany- penalta pre Bayern čo nebola, dva góly realu z ofsajdu, gól lewu z ofsajdu, vidal dostal redku za nefaul (síce mal byť vonku už x minút predtým, ale keď ho nakoniec vylúčia po čistom zákroku tak to je nahovno), a ja by som nedal červenú javimarovi- fajn, mal dva zákroky na žltú, ale to boli snáď jeho jediné dva fauly v celom zapase, pre mňa to bolo strašne prísne ho hneď odpáliť, ak by sa to takto posudzovalo, tak sú casemiro a vidal vonku už v prvom zápase..

Každopádne výkony nehodné Champions League a najviac zbožňujem tu okridlenu vetu "rozhodca si to obháji"..

Každopádne by som začal asi jednym- rozhodcom veľmi sťažujú prácu simulanti- jednoducho ak by bolo z videa jasné, že niekto simuluje, tak dodatočný riadne dlhý trest a hotovo, lebo občas mi je z toho futbalu na grc..Robben, Ronaldo, Neymar, Suarez..u mňa o to viac palec hore pre Messiho, ktorý si desať skokov vo vápne za zápas odpustí a takisto by si to mohol odpustiť aj CR- u tak dobrého hráča je obrovská škoda, že zo seba robí kktka..

Reagovat
JM

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kenneth

Už to s ním neřeš, hledá tu evidentně celou dobu jen pozornost, kterou mu evidentně v reálném životě nikdo nedává.

Reagovat
valloire

muhehehehe

Reagovat
smazaný uživatel

Ty:

Ja:

Reagovat
misinho7

to je krasa pozerat ked tu davas taketo somariny ..nezvladajko

Reagovat
Kluivert9

Na tebe po PSG to ale nemá

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Jak vidíte los LM a EL?

Reagovat
CHONG

Bayern - AS

Real - Live

Arsenal - Marseille

Atlético - Salzburg

Reagovat
Jordi Alba

Snad Bayern x Real. Mám takový tušení, že Real může zastavit jen Liverpool, ale ne v dvojzápase.

Reagovat
CHONG

Já to Live chci úplně nejmíň (stejně jako v osmifinále PSG a ve čtvrtfinále Juve), takže si myslím, že je to tutovka

Reagovat
Jordi Alba

Ty vás asi nedaj na 2 zápasy. Nějak mi příde, že do finále se dostanete určitě, ale rád se budu mýlit.

Reagovat
Jordi Alba

Jinak teda spíš přání, ale.

Real x Bayern

AS x LFC

Atlético x Arsenal

Marseille x Salzburk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Kdyby zemik a spol potřebovali tipy, tak soukromou zprávu, nějak se dohodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

cisla sportky pls

Reagovat
Baronne

Byls vyslyšen.

Reagovat
valloire

Reagovat
Messiáš

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Uplne naopak

Reagovat
CHONG

Reagovat
ADM

Tak že tam nebudeme

Reagovat
Switchback

Real zase nejlehčí los

Reagovat
Kokesh

Pro Cristiana kazdy lehky.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli Valverde neudrží nulu v kolonce prohry, tak mu davam okamžitě vyhazov, sorry kluci.

Reagovat
CHONG

trapas

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt jo

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Úhlavní palcovač

Reagovat
smazaný uživatel

V čem mu neporazitelnost přilepší? Real prohrál v sezoně kupu zápasů a stejně to dopadne tak, že pro něj sezona skončí líp jak pro nás

Reagovat
LAM

Důvod?Pokuď dokážem urvat ten Double tak opravdu lepší sezonu mít nebudou.

Reagovat
smazaný uživatel

Stokrát radši bych letos bral CL než double... Když to letos Real vyhraje (jakože o tom už nepochybuju) tak imo dosáhne na něco, co v novodobým fotbale nemá obdoby... 3x po sobě a 4x za pět let je prostě mazec. Navíc to znamená GB zase pro Crise (pravda, uvidí se co mistrovství), a další promrhanej Messiho rok...

Reagovat
LAM

To je prostě blbost.Každá sezona se bere zvlášť a né podle toho kdo co vyhrál minulej rok.

Po Španělskym superpoháru nám snad nikdo nevěřil a říkalo se jak teď začne Real dominovat i ve Španělsku a nakonec nic.Můžem vyhrát double a to vždy byl,je a bude skvělá sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s první větou ve druhým odstavci ale po tom, jak probíhala tahle sezona bych čekal že nevypadneme s týmem, kterej je snad na všech postech horší jak my a ještě od něj dostaneme trojku. Já neříkám že double není úspěch ale brát to jako skvělej rok po tom fiasku v Lize mistrů... Asi věc názoru

Reagovat
LAM

Na Lm to letos ani náhodou nebylo.T Valverdeho taktika a naše záloha na to prostě nemají.S AS to bylo překvapení,ale dle mě by jsme v SF stejně vypadli.S tim jak začala sezona,tak to může bejt ještě skvělej rok.

Problém je spíš že někteří lidi jsou hrozně nenažraný a neviděj realitu.Hned jak se začne dařit,tak píšou blbosti o treblu i když se něco takový povede opravdu jen ve výjmačných případech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

další hovadina, GB se bude dávat hlavně za MS, ještě není rozhodlé vůbec nic...Mistrovství je mnohem výš než LM

Reagovat
CHONG

Hovadina je spíš tohle, pokud Real vyhraje LM a Cris při tom šoupne ještě pár gólů, tak MS bude rozhodovat jedině v případě, že vyhraje Argentina, jinak nebude mít vliv, možná leda tak na třetí flek za Crisem a Messim.

Reagovat
ADM

2014

Reagovat
smazaný uživatel

No to bude zalezet na tom, kdo to MS vyhraje zejo. Pokud treba Nemci, tak tam proste, at chces jak chces, nejakyho favorita na GB nenajdes. Podle me tu jsou momentalne proste 4 jmena, ktery pripadaji v uvahu - Messi, Neymar, Cris a Salah. A mezi nima se, dle vysledku na MS/v LM, bude vybirat.

Reagovat
valloire

tak, s tím že tu šanci má docela i ten novej Salah. A bude mu stačit udělat čtvrtfinále s Egyptem a dát pár golů v případě finále Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Real už vyhral LM že to pro něj líp skončí?

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, ale já to prostě vidím realisticky, vydrtí to jak loni a dva roky zpět. Ale rád bych se mýlil, ne že ne

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, uvidíme..

Reagovat
technecium

Nevydrtí, Bayern je sundá, už je netrénuje matlák Ancelotti

Reagovat
CHONG

Nebo matlák Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

no teď ve středu to bylo opravdu drcení jedna radost

Reagovat
technecium

To rozhodně neskončí. Domácí double > Champions league

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Každý správný fanoušek ví, že cennější je domácí ligová výhra, kde musíš v průběhu sezony čelit všem svým protivníkům. Musíš prokázat dlouhodobou formu a úroveň a ne jak v lize mistrů, kde ti k výhře stačí v pár zápasech koupený rozhodčí

Reagovat
valloire

to je boží

Reagovat
smazaný uživatel

Já se dobře bavím culés dobře nezvládají

Reagovat
smazaný uživatel

Já se taky dobře bavím, Po superpoháru měl začít dominovat Real, triplete, sextete atd. a ejhle, první v lize, kde je potřeba konzistence a dlouhodobě kvalitní hra je zase Barca, mimoto v přímém souboji Real vyklepla. Případná výhra Realu v LM (navíc nezasloužená) nic nezmění na tom, že je momentálně Barca lepším týmem.

Reagovat
valloire

to je boží

Reagovat
Kokesh

pripadna nezaslouzena vyhra v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

jojo, 4.místo v lize, sezona jak lusk...sorry, ale tyhle bludy se nedají číst

Reagovat
MiChaEl

Keby nejaky cule masochista chcel porozumiet, preco sme buchli v Rime:

https://tyrellrummage.github.io/barca-roma/

Reagovat
MiChaEl

A keby niekomu bolo malo, Valverdeho vyjadrenie na tlacovke:

https://twitter.com/barcacentre/status/984755930423283713

Reagovat
ADM

062: Here, Messi has the ball and waits for someone to make a move or show up, every other player on our team is static, so he can't really do anything besides trying to dribble the whole team...

063 mohla byť epická : "...and he did it. GOOOAL"

Reagovat
valloire

Já bych to zkrátil. Prostě na to nemáte, jste dřevácí, nevystřelili jste na bránu a Messi jako lídr opět vybouchl. V posledních letech nic novýho ne?

Reagovat
smazaný uživatel

kolem Rakety 4 hráči Říma, ale má udělat effort

Reagovat
LAM

Po blamáži na AS doufám ve výhru ať si to ještě nezkomplikujem v lize.Double může bejt skvělý zakončení sezony

Jinak Sergio nebude prej hrát až do finále CDR,aby byl fit.Dle mě hrál na AS dost přes bolest a i proto byla celá záloha mimo.

Druhá věc je jak je na tom Leo-po tom co zachránil remízu na Seville říkal Valverde že má ještě bolesti,ale ví co si může dovolit(jestle hraje přes nějaký bolesti tak se ani nedivim že společně se zraněnym Sergiem hrál tým tak jak hrál,i když to co předváděla obrana se zbytkem zálohy,tak ani 100% Messi by s tim moc neudělal),takže pokuď i on není na 100% tak bych ho nechal do Sevilli odpočinout i když tomu moc nevěřim.

Očekávám:Stegen-Alba,Umtiti,Pique,Semedo-Coutinho,Rakitič,Paulinho,Dembele-Suarez,Messi.

Reagovat
ADM

Rakitič so sádrou asi hrať nebude.

Reagovat
X-bano-X

Akože to fakt nikde v telke nedávajú Girona vs Betis Veď to má byť reklama na futbal. Hlavna vec že ide posraný champ, bundesligu a tennis

Reagovat
Hristo Stoichkov

U nás to naštěstí dávají, ale nikoliv na Digi, ale speciálním kanálu pro LaLigu.

Reagovat
X-bano-X

To je peklo toto

Reagovat
Hristo Stoichkov

Skvělý Betis, Fabian Ruiz ve vysunutější pozici vypadá ještě líp než obvykle, Joaquínova neskutečná akce před gólem. Setien je srdcovka, do Barcy bych ho bral z fleku, nádherný fotbal s vesměs průměrným kádrem.

Reagovat
ADM

Btw minulý rok si tuším niečo podobné hovoril aj o Eusebiovi v Sociedade (sorry ak sa mýlim), a dlho mu to tam nevydržalo.

Reagovat
X-bano-X

Hmmm Eusebio bol v Barce v Béčku a nič moc.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak to si fakt nevybavuju, minulý rok se mi dost líbil Sampaoli (než hráče zavařil) a právě Setién v Palmách, který měl z několika důvodů špatný jaro. Eusebia jsem nikdy netlačil, jelikož si pamatuju, jak moc špatný byl v našem béčku. Letos je ale v LaLize spousta velmi zajímavých trenérů.

Reagovat
ADM

Niekto ho tu chvalil a tiez ho teoreticky posuval do Barcy, zdalo sa mi ze si to bol ty. Tiez som si ale pamatal na jeho kritiku kvoli Becku. Kazdopadne vysledky minulu sezonu tiez mal..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Socky pod ním hrály pěkný fotbal, ale do Barcy jsem ho nikdy nechtěl, podle mě by nezvládl prostředí, z čehož u Setiéna strach nemám. Jak to vůbec vidíš ty? Valverde ano/ne? Případně koho jako náhradu? Jaký posty (ideálně konkrétní jména) posílit?

Reagovat
ADM

Rozpisem sa vecer

Reagovat
ADM

Čo sa týka trénera, tak v tomto ja moc znalec nie som, s pribúdajúcím vekom sa sústredím len na Barcu a ostatných kukám zo zostrihov. Určite by ma zaujímalo, čo by s nami spravil Low, ale je to risk ako sviňa, kedže klubové skúsenosti takmer nemá. Skúsenosti z veľkoklubov má aj Blanc, v PSG sa mu nevodilo zle, až na tu LM, ale tam je to otázne aj s mentalitou hráčov. Hodne prekvapil aj Lopetegui, to bola čistá extáza ten futbal v príprave. V no name tréneroch nemám vôbec prehľad.

U Valverdeho ak mám začať s plusmi, tak sa mi páči ako pozdvihol obrannú hru (hlavne Albu, ktorý hrá vrámci trendov a čo najviac podporuje útok) a vonkajšie zápasy v lige, kde pravidelne bodujeme a moc sa ani nenadrieme, čo súvisí s taktickými myšlienkami, nie len abracadabra s MSN.

Keď ale rozmýšlam, osobne mam k nemu veľa výhrad. Prvá je veľmi subjektívna - nemám rád trénerov bez emócií, doteraz z jeho tváre neviem či ho vôbec baví u nás trenovať Dosť by ma zaujímalo ako by sme hrali, ak by sa nezranil Dembele resp. zostal Neymar. Zo začiatku szeony to bolo jasne 4-3-3 s tým, že ofenzvbna hra bola mimo Messiho stavaná na rýchlom krídle - Deulofeu. S jeho mizernými výkonmi sme ale od toho opustili a hráme pragmaticky a pravá strána nám doteraz dopredu nefunguje. Nezapracoval sa Semedo, ktorý je dopredu ovela lepší ako Roberto. A s tým súvisí výhrada k Ernestovi - doma proste musíme dominovať, musí sa hrať atraktívne, útočne, musí hrať Couts, Semedo a Dembele. Obodva obranné kraje by mali byť ofenzívne, po vzore Madridu a rozťahovať hru.. To Valverdemu ale moc nevonia čo je dosť škoda hlavne keď sme si na to všetci zvykli za posledných pár rokov. Samozrejme by som nehonil štatistiky, že Granade musíte dať doma 8...

Niektorým hráčom nakladá nezmyselné minúty - Rakitič, Suarez, Pique, Roberto. Bojí sa hráčov posadiť za otrasný výkon - Suarez. Vermaelen s totálne suverénnymi výkonmi pri zranení Umtitiho doteraz takmer každý zápas presedí (WTF). To že poslal preč Sampera je takisto škoda. Coutinha alebo Dembeleho takmer nenechá dohrať zápasy, napriek tomu že sa vyhráva, sú mladí a potrebujú čo najviac hrať.

Celkovo by som mu tú sezonnu ešte dal, ale ten výkon v Ríme je strašný otáznik. Nechápem okamžite nenasadenie Paulinha a Dembeleho, kde v podstate jeden gol by bud zariadiť postup alebo aspon predlzenie a obaja maju tu schopnosť to tam dotlačiť, hlavne Dembele za 5 min zmenil obraz hry dopredu (tak ako vždy ked nastupi / je na ihrisku). Tá taktika v Ríme bola na smiech ..to akože sme prišli odkopávať lopty alebo čo? Fakt otras a ako tu uz parkrát padlo, pre viacerých najväčší fail za posledných možno +10 rokov. Ak by v lige neviedol uplne na pohodu tak by som ho vyhodil hned. Celkovo hra počas celého ročníka v LM bola velmi otázna a to je asi to, čo nakoniec rozhodne o Valverdeho osude. Ak má zostať, budúci rok musí hrávať Couts a Dembele, tá podpora z krídel pre Messiho je kľúčová a my musíme byť opät ten ofenzívny tím, z ktorého ide strach, nie ofenzívny Messi..

Inak čo sa týka posíl, tak toto je rubikova kocka Okamžite by som teraz bral miesto Griezza na hrot Martiala, avšak je otázne koľko minút by dostal a či by Valverde pochopil, že Luisa treba oveľa viac šetriť, inak je polovičný. Na druhej strane sa zas pohrávam s myšlienkou Luisa obetovať, lebo predstava Messiho na strede s Coutsom a Dembelem na krajom sa mi páči oveľa viac, Messi je na tom strede inteligentnejší, vedel by využiť prednosti oboch krídiel, zatiaľ čo Luis vie nájsť prakticky len Messiho alebo tú loptu odjebe z prvej súperovi. Celkovo hra 4-3-3 sa už s Messim a Suarezom hrať nedá a preto sa bojím, že to budeme hrať aj budúcu sezonu. 4-4-2 je ale zúfalo statické a ani Couts ani Dembele nie su hrači na kraj záložnej formácie, oveľa lepší sú bližšie k bráne. To by ten pivot musel byť extremne kvalitný a je otázne, či to Arthur zvládne a a aj tak si myslím, že pod Ernesom celý rok viac presedí... Naozaj nezávidím komukoľvek, kto má na starosti rozhodnutia o budúcej sezone. Ernesto má výsledky, herne je to ale nuda, zúfalo treba posilniť lavičku, začleniť minimálne Aleňu, bude treba back up za Coutinha ak odíde Iniesta.. Sen by bol KDB, Thiago. Hlavne žiadny ďalší fyzický hráč. Ale ak by sme aj tú zalohu postavili na troch záložníkov, ktorí by to konečne zvládali, čo s tým Luisom/Messim vpredu?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bojím Luise příští sezónu. Jestli je nestridatelny, tak už vůbec ne prodejny. Jen by mě zajímalo, jestli ho v základu drží Valverde nebo Messi jako jeho nejlepší kámoš, i když i on už na něj musí mít nervy. Luisovi gesta ala Ronaldo ukazující si na nohy, když někdo vystřelí a přitom sám všechno zajebe, dneska jsem si to všimnul po Messiho střele.

Luis bude naše obrovská slabina (už je dvě sezóny). Vepředu by se mi zleva nejvíce libil Sane, Messi na hrot a zprava Dembele. Sane je nereálný, tak aspoň toho Grieze nebo zdarma Martiala. Backup by mohli dělat Luis a Arnaiz.

Na Coutse se těším, až bude Iniestovo místo jen jeho, kde se bude szivat s týmem a každým zápasem zlepšovat a taky jsem zvědavý na Arthura. Od těch dvou by tam zase mohli chodit přímé pasy, jako za Xaviho.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Největším problémem je samozřejmě vedení, to zaprvý. Teď po vypadnutí v Římě jsem měl takovou nostalgickou chvilku a kouknul na různá videa s Laportou, Sorianem, Txikim, Pepem a spol. Možná jsme kdysi neměli tak skvělý tým, zkušenosti, celosvětovou fanouškovskou základnu a další hromadu věcí, která se nabalila roky úspěchů, ale měli jsme jednu ohromně důležitou věc, která nás spojovala - vášeň. Laporta se může kritizovat za spoustu věcí, ale on byl ten, díky kterýmu jsme mohli být na Barcu neskutečně hrdí a který se před nikým neohnul. Myslím, že i Florentino z něj měl pořádný vítr, což o “vládě úředníků” (jinak se Rosell s Bartomeuem nazvat nedají) neplatí ani v nejmenším. Důraz na La Masía či cruijffismo budiž nejlepším důkazem. To absolutně zmizelo, přivádějí se trenéři, kteří v případě průseru slíznou veškerou kritiku (Ernesto posledním příkladem) a každý problém se řeší nákupem další superhvězdy - Dembélé, Coutinho, Griezmann... Momentálně fungujeme jako špičkový marketingově fungující klub, mezi náma a například Man United není žádný rozdíl...jo, promiň, máme Messiho, který ten rozdíl činí docela propastným.

Valverde si za velkou část sezóny zaslouží absolutorium, ale ten Řím je kudla do zad, tam to jde celý za ním a bude ho to stát místo. Připomíná mi to Pelleho v Madridu - skvělá sezóna (to měl ještě Cristiana dlouho mimo), ale totálně podělal Lyon a šel od válu. Jestli zaslouženě nebo ne, to těžko říct, ale prostě jít asi musel, v klubu ztratili důvěru, že on je tím správným řešením.

Tím zkratem v Římě navíc upozornil na další problémy, který by v případě úspěchu každý s chutí hodil za hlavu - nezapracoval Semeda, Coutinha, Dembélého, Paulinho v klíčový chvíli taky nepotřeboval, o Minovi ani nemluvě. To je skoro až neuvěřitelná statistika. V přípravě mluvil o šanci pro mladé - ano, trénují s áčkem, ale tím to celý končí. Vrcholný produkt Aleňa má letos 0 (!!!) minut v lize, Samper byl popraven po skvělý přípravě a nikdo další ani nestojí za zmínku.

O Setiénovi jsem přesvědčený, že by tu situaci v Barce dokázal zvládnout, ale jistý si už nejsem tím, že by o to měl zájem. Sleduju ho už delší dobu a moc rád bych ho viděl v Barce. Ale to je na delší povídání, na což bohužel dneska nemám čas. Možná večer, spíš ale až zítra.

Posily bych viděl zhruba takto: de Ligt, Arthur (domluvit už na léto), Pjanić/Frenkie, Griezmann/Martial. Odůvodnění taky až později.

Reagovat
ADM

Teoreticky siaha len na štvrté Double v histórií. Nemyslím, že pod našim vedením to neustojí v tom prípade. Práve Laporta by ho netoleroval už len za herný prejav..

Reagovat
Jordi Alba

To je dost nemilé.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Nakonec pro Betis dost šťastná výhra

Reagovat
smazaný uživatel

Betis po příchodu Bartry úplně jiný tým. Dřív to byl takovej nenápadnej tým v průměru ligy a letos jede do El

Reagovat
blaugrana

V skutku neviem, čo dnes od Barcy očakávať, každopádne sa na to moc neteším.

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=_rnxyTfpF90

Tak presne toto dnes neuvidíme.

Reagovat
LAM

S Valverdem to budem hrát klasicky na 1:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Anacron

Jako je to fakt divný, ale pořád se mi nechce věřit, že by se do toho zapojili ti bývalí hráči a legendy.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to usmevny, podpurcum tehle konspiraci to jen nahrava, ale zase nedelejme, ze se to neda kompletne logicky vysvetlit. Ten system prodeje listku pravdepodobne obsahuje vsechny mozny kombinace zapasu, tak aby v momente kdy je nalosovano, mohly listky jit ihned do prodeje. No a co se stalo taky bylo to, ze jedna kombinace se dostala, nejakym omylem, ven driv. A proste jako naschval se ven dostala ven ta kombinace, ktera byla pozdejc nalosovana. Jak uz se psalo v jiny diskuzi, ta pravdepodobnost je 1/12.. to neni nejak astronomicky nizky. Nepravdepodobny ano, ale ne nemozny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je dost divné, že se dostane zrovna ven kombinace, která nejenom že uhodne soupeře, ale také datum utkání a také to, že zrovna v ten den budou hrát doma (a nikoli venku).

Reagovat
smazaný uživatel

No je to 8,33% pravdepodobnost. Neni to vylozene vysoky cislo, ale ne zas uplne nizky. A je to teda rozhodne pravdepodobnejsi nez to, ze existuje nejaka celosvetova konspirace do ktery je zapletena UEFA, tymy a jednotlivy hraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele ale před pár měsíci tady byl jeden článek, kde jeden sportovec (či funkcionář), který se zúčastnil losování, tak říkal, že ty míčky tahal podle toho jestli byly nahřáté nebo studené. Ale nemohu ten článek teď najít.

Reagovat
smazaný uživatel

Blatter po tom co musel odejit to rikal. Ale neupresnil presne soutez a rikal, ze vi pouze o jednom pripadu.

Reagovat
LAM

může mít víc možností a postne jenom tu co vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Me by zajimalo jestli maji u toho notare nebo ne. Treba vysledky na vyhru OSCARu maji pod kontrolu PWC. To se neda pak svindlovat ne? Nahrate micky by nevydrzeli tak dlouhe losovani. Maximalne by sel ovlivnit tak SF losovani. Ale nechce se mi verit, ze na losovani nedohlizi nejakou auditorskou firmu typu PWC nebo KPMG atpod.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Málaze je potřeba protočit sestavu, nechat odpočívat opory a v klidu si dojít pro vítězství

Ideální sestava:

Carvajal (Achraf), Varane, Ramos, Theo - Lucas, Kovacić, Kroos (Ceballos?), Asensio - Bale, Benzema

Věřím že to dáme a že se vítězně naladíme před středečním zápasem proti Bilbau

HALA MADRID!

Reagovat
valloire

VOKNO

1938

Šampionát konaný ve Francii 4.-19.6., kde jsme, a to bude pro mnohé překvapení, měli nejblíže k zisku titulu mistrů světa. Před MS výběr Prahy rozdrtil Wolwerhampton 4-0 a Slavia vítěze anglického poháru 6-1. Útok vedl nejlepší hráč doby Josef Bican. Nedostal ovšem československé občanství a tak do Francie neodjel. Jaká to byla škoda, se ukáže na průběhu MS. Po jeho skončení přijíždí v rámci Středoevropského poháru (tehdejší obdoba Ligy mistrů) na Slavii Ambrosiana (dnešní Inter Milán) s čerstvými mistry světa Meazzou a Ferrarim a odjíždí s debaklem 9-0 !!! Je 11.7. a Bican dává 4 góly. Slavia potom vyřídí další italský celek FC Genoa 4-0 a Pepi dává všechny góly. Slavia toho roku Pohár vyhraje, když ve finále porazí Ferencváros se Sárosim. Bican je nejlepší střelec s 9 góly, Sárosi skoroval 6x. Bican dostává občanství v létě po MS a ve Švédsku národní tým vítězí 6-2. 40000 diváků ve Stockholmu aplauduje skvělé hře útoku pod vedením Bicana, který dává 3 góly.

Před MS se konala kvalifikace, kde nejzajímavější události jsou Maďarsko- Řecko 11-1, ČSR- Bulharsko 6-0 a účast Holandské Východní Indie, které odřeklo Japonsko. Její hráči se plavili do Francie 3 týdny a trénovali na palubě parníku. Na MS dostali 6 gólů od Maďarska a vrátili se domů. Brazilci před MS odmítli dokonce sehrát přátelák s Anglií. V mužstvu měli skvělého Leonidase, vynálezce kopu přes hlavu - nůžek.

Samotné MS začalo senzačním vítězstvím Švýcarska nad posíleným Německem rakouskými hráči, když v opakovaném zápase obrátili z 0-2 na 4-2. Wunderteam už po anšlusu neexistoval a tak Švédové postoupili bez boje. My jsme porazili Holandsko 3-0 po prodloužení brankami Košťálka, Nejedlého a Zemana. Senzací byl postup Kuby přes Rumunsko 3-3 a 2-1. Brazilci sehráli s Polskem nezapomenutelné utkání. Zvítězili 6-5 po prodloužení a vítězný gól, svůj 3. v zápase, dává Leonidas bosý. Peracio vypálí takovou ránu, že golman vlétne s míčem do sítě. Italové se trápí s Nory, ale přesto vítězí 2-1 pp. Ani 3 černoši z kolonií nepomáhají Belgii k vítězství nad Francií a prohrávají 1-3.

Ve čtvrtfinále hraje před 60000 diváky domácí tým s Italy. Za lístek za 15 franků se dává 100 franků na černém trhu. Nicolasovo mužstvo se ale musí před obhájci titulu sklonit, Itálie vítězí 3-1. Dva góly dává Piola. Švédové smetli unavené Kubánce 8-0 a Maďaři přehráli Švýcary 2-0. Naši sehráli dva vyčerpávající zápasy s Brazilci. První zápas v Bordeaux začal ze strany Brazilců hrubě. Už ve 12. minutě nakopl Zeze Nejedlého a šel ven. Několik minut se nehraje, Brazilci chtějí odejít ze hřiště. Ve 30.min. ale dává Leonidas z ofsajdu na 1-0. Zklamal Šimůnek, kterého Brazilci technickými fintami doslova zesměšňují. Puč má nedoléčené zranění. Ve 2.půli začínají naši náporem a Kopecký střílí jednou těsně vedle a potom do tyče. V 65. min. vyrovnává konečně Nejedlý z penalty. V 85. min. si Plánička zlomí ruku při souboji s Peraciem, ale zápas dochytá. Před koncem zápasu jdou ze hřiště za vzájemné napadení Říha a Machada. V prodloužení mohl rozhodnout Kopecký, ale dává zase tyč. Na opakované utkání nastupuje Brazílie s novou jedenáctkou, z té předtím hrají jenom brankář Walter a Leonidas. My máme potíže se sháněním Bradáče a tak přijíždí jenom Senecký. teď by se hodil Bican....Vedeme 1-0 po gólu Kopeckého. Zraněn je ale Ludl, Kopecký, Bouček, Košťálek a náhradní gólman Burkert nastupuje se zraněním taktéž. Prohráváme zdecimováni 1-2 po gólech Leonidase a Roberta.

V semifinále šetří Brazilci jednoho ze dvou nejlepších hráčů doby Černého diamanta Leonidase na finále a nevyplácí se jim to. Brazilci jsou unaveni po bojích s Československem a prohrávají goly Meazzy a Colaussiho 1-2. Maďaři poráží Švédsko 5-1. Dva goly dává Zsengeller.

Finále na stadionu Colombes v Paříži před 50000 diváky ovládla Itálie pod vedením svazového kapitána Vittoria Pozza 4-2 a obhájila titul.

Itálie : Olivieri - Foni, Rava - Serantoni, Andreolo, Locatelli - Biavati, Meazza, Piola (2), Ferrari, Colaussi (2)

Maďarsko : Szabo - Polgár, Biro - Szalai, Szucs, Lazar - Sas, Vincze, Sárosi (1), Zsengeller, Titkos(1).

Střelci : Leonidas 7, Piola, Zsengeller, Sárosi 5.

All star : Olivieri - Domingos (Bra), Rava - Szalay, Andreolo, Alfonzinho (Bra) - Sas, Leonidas, Piola, Ferrari, Colaussi.

Reagovat
smazaný uživatel

Btw.

Co říkáte na naši sutuaci na pravém kraji obrany? Co Achraf? Odejde na hostování nebo zůstane? Myslím si že potřebujeme spolehlivější backup. Mně by se líbil třeba takový Mario Gaspar z Villarrealu

Reagovat
Phillipinho

No vypada to, ze vykoupite Odriozolu.

Reagovat
berger321

Nechtěl bych vůbec zasahovat do vlastních řad, ale zjistil jsem, že Migueli byl i v Římě...je tohle náhoda?

Reagovat
Billy McClane

Ja sa cudujem ze tu este o tom nebol clanok. Mozno by to mohlo byt zaujimave aj pre niektore katalanske denniky pri hladani praveho vinnika

Reagovat
ADM

Pozitivom je, ze uz na vonkajsie zapasy dlho chodit nebude + ja zacinat organizovat zbierku pre Visca el Barca na kazdy domaci PO zapas buducu sezonu.. LM je nasa

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne. Tak on byl treba na 15 zapasech z toho se 2-3 prohrali a ty uz zacinas spukulovat

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla je v prdeli. 2 goly v oslabeni urcite neda.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

ty kokso, idem sa hanbit do kuta

Reagovat
X-bano-X

Stane sa

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Hokaido

https://streamja.com/dmbK

To je skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Bacca proti svojim byvalim auz je hotovo. Sevilla bude mat po sezone problem udrzat niektorych hracov bez Eu poharov.

Reagovat
blaugrana

Klasická Sevilla.

Reagovat
smazaný uživatel

já sem věděl, proč ten zápas nesázet

Reagovat
Majk91

zase bez Dembeleho

Reagovat
Mercury

Valverde je fakt nepoucitelny blazen, ta sestava je snad vtip. Semedo nic? Dembele opet nic? Coutinho napravo? Hlavne, ze je tam Lord Paulinho, v nejhorsim se vysle zolik Gomes jak v Rime. Neuveritelne.

Reagovat
smazaný uživatel

Paulinho je dnes zcela logický, když nemůže hrát Busq ani Raketa

Reagovat
smazaný uživatel

aha, Busquets tam je, sorry ale i tak lepší, než zase Roberto v záloze po tom se tady roky volalo a velice rychle se ukázalo, že to už dávno není záložník, ale skvělý bek, přesně jak sem si myslel

Reagovat
blaugrana

To snad ani nema vyznam zapinat.

Reagovat
Mercury

A Suarez by mel taky sedet, to co posledni zapasy predvadi je priserne, Paco nebude horsi.

Reagovat
smazaný uživatel

"Pozri sa na hru pod Zidanom a hru pod Valverdem. 80% zapasov Realu je katastrofa s nakopavanymi centrami s taktikou "hadam jeden padne". Valverde? 80% jeho zapasov je genialne naplanovanych - priklad ElClasico - v prvom polcase hral Real iba to co mu Barcelona dovolila"

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim vsechny,prosim vas nevite nekdo dobrej link na sledovani fotbalu online?sport365 mi blbne.

Reagovat
blaugrana
Reagovat
LAM

Opět bez Dembeleho kterýho zatím Valverde nedokázal využít s Coutinhem na pravo

Valverde má prostě jen jednu taktiku a tu bude používat do zbláznění.Dlaší zápas kterej se bude odvíjet podle toho jak bude hrát Leo.

Jinak si dovolim říct,že sim přeju aby Iniesta po sezoně skončil.Je to obrovská Legenda a po Messim můj druhej nejoblíbenější hráč,ale nejlepší má za sebou.V LM už druhej rok naprosto nestíhá fyzicky a bude lepší když odejde dřív než se na něj začne naávat.Záloha potřebuje změnu a pokuď tady bude on tak se nic nezmění a nový posili nikdy tolik nevyužijem jak by bylo třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Aleksandr Golovin na scenu.

Reagovat
LAM

?

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/Kh9zXrmob0E

Nevyzera nie len na tom videu super ? Pokial by mal Iniesta odist, urcite by som zvazil jeho angazovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Z takéhoto videa spravíš z každého hráča superhráča. Aj z Gomesa

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja videl aj cele zapasy. Urcite je dobre mat ho minimalne pod drobnohladom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom sorry

Reagovat
blaugrana

Na 4-4-2 hlavne Barca nemá hráčov, respektíve má dvoch, lenže namiesto Ousmana hrá buď Lord Paulinho, Roberto, alebo napravo zabitý Coutinho a Denis nemá kvalitu na to hrať základ. Po tých lajnách by museli pendlovať, lenže Don asi sotva bude brúsiť lajnu v 33.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je zase za mýtus s tím ZASE, OPĚT atd. bez Dembelého? poslední 4 ligové zápasy hrál základ, z posledních 7 ligových zápasů v základu 5x, nehrál akorát posledně proti AS

Reagovat
LAM

Ano nehrál proti AS kde by byl třeba akde ho Valverde chytře nasadil až v 85minutě.Proč má dneska opět hrát Iniesta kterej proti AS vypadal že mele z posledního.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta by hrát neměl, ale pokud nevěří nerozehranému Denisovi a nechce tam dávat Gomese, za kterého by schytal hejt taky nebo Roberta, který na zálohu nemá, tak vlastně nemá jinou možnost. Dembelého bych tam chtěl taky, ale co já vím, třeba ho nechce utavit, aby si zase něco nenatáhl, když se mu to stalo za půl sezony třikrát. Jenom kritizovat je jednoduché, ale on je s týmem každý den a určitě má nějaké důvody, proč dělá kroky které dělá.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc dává smysl, že Iniesta sám chce jako kapitán táhnout tým ze sraček

Reagovat
X-bano-X

Roberto samozrejme na zálohu má ale musel by tam aj hrávať a rozohrať sa a nie len zahrať tam 2 krát za sezónu a na základe toho vynášať súdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Suarez

Reagovat
X-bano-X

Niekde sa musela stať chyba, miestny madridisti tu spomínali že keď je hráč v takejto pozícii tak už je to vlastne gól

Reagovat
blaugrana

Pique bude do 20. minuty vonku.

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná akce

Reagovat
Coutinho10

kdyby to Alba vratil, tak je gol

Reagovat
X-bano-X

Suaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
blaugrana

Jordi hra paradne.

Reagovat
X-bano-X

Na jeho nábehoch je naša hra dosť závislá v tejto sezóne.

Reagovat
blaugrana

V 90% lameme obranu supera prave cez neho, co treba zmenit.

Reagovat
smazaný uživatel

SUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Coutinho10

ted nadhernej pass na Luise + golik

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho podruhé za sebou kolmá přihrávka a hráč jde sám na bránu tohle nám chybělo

Reagovat
blaugrana

Coutinho potrebuje byt v hentych priestorich a nie na RM, uz to chapes Ernesto?

Reagovat
X-bano-X

Ufff Mats ešteže si to napravil prvá väčšia hrubica za dlhú dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Stegen

Reagovat
blaugrana

To uz nie je sranda ...

Reagovat
blaugrana

Leo vyzera byt totalne vystaveny.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole uz tu nepis pls, skoro kazdy koment negativni

Reagovat
LAM

Je protože opět hrál přes zranění.Na Celtě musí celej základ odpočívat kvůli CDR.Pokuď dneska vyhrajem tak k tomu bude i prostor.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyšťavený ? Veď na to absolútne ale absolútne sere. Neurobil na tom ihrisku nič. Raz pobehol dozadu a inak robí všetko v kroku bez záujmu o hru. To neni o fyzičke ale o hlave. Ak myslíš psychicky vyšťavený, tak súhlasím.

Reagovat
blaugrana

Takto hra dlhodobo. Zbytocne nebeha, ale dnes je to extrem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sledujem jeho hru. Viem, že pomerne často sa neúčastní akcií aj keď by mohol a šetrí sily na kľúčové okamžiky ale dnes je pomalý aj s loptou a celkovo je to hrozne letargické, bez chuti. Myslím si, že ten zápas z LM ho hrozne vykolajil. Ale očakával som, že zareaguje opačne. Vypadá na tom ihrisku ako keby hranie tohto zápasu je tá posledná vec, ktorú chce v tento slnečný deň robiť a to ma fakt štve.

Reagovat
Baronne

Jenže v tom zápase LM hrál úplně stejně, jako včera..

Reagovat
X-bano-X

Veľmi pekný zápas doposiaľ

Reagovat
blaugrana

Luis hodne tvorivo dnes.

Reagovat
X-bano-X

Hmmmmm čo to tam bolo na toho Messiho vražda?

Reagovat
smazaný uživatel

Kondogbia nestíhá a prasí

Reagovat
blaugrana

Rovno na nohu Gerard.

Reagovat
LAM

Nudná Valverdeho klasika s minimem vyložených šancí.Ta obrana taky už fělá dost chyb.

Reagovat
blaugrana

Hodne vlazne to je. Pique strasny, Cou sa snazi, Luis s Jordim tiez celkom dobre, Leo nema svoj den.

Reagovat
LAM

Tak Messi podle Valverdeho má pořád nějaký bolesti který dle něj umí kontrolovat.Jestli bude takhle dohrávat sezonu tak potěž pánbůh.

Reagovat
blaugrana

Podla mna sa uz bude vysilovat minimalne kvôli MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Očakávane ďaľší sračkoidný výkon. Duo Suárez - Messi keď nejde naplno resp. keď je z formy to je na vypichnutie očí sledovať ich. Fakt strašné. Absencia pohybu, absencia krídelnej hry okrem Albu. (Nepochopím ignorovanie Dembelého)Absencia odvahy, energie, súhry. Pomalé, strojové, bez pohybu, bez nápadu bez chcenia. Strašne slabý bezkrvný výkon. A Valverde si ide na pohodu stále to isté. Nulová dynamika hry pod ním a to je to najviac zarážajúce. Proste výsledky sú ale tie výkony niesú hodné Barcelony. Stále ho nezatracujem pretože stabilizoval situáciu po turbulentnom lete, keď to nevyzeralo dobre ale nemôže dookola praktikovať tento neatraktívny štýl. To nieje cesta pre Barcelonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg, to néní o žádném stylu, ale o tom, že hodně hráčům prostě odešla forma nechce se jim makat naplno a navíc dělají hodně individuálních chyb. Když záloha nepopoběhne dopředu a není agresivnější, tak máme málo odražených míčů. I hráči na které bývá spoleh jako Busq, Iniesta, Alba mají hodně ztrát. Snad si nemyslíš, že jim Valverde na tréningu ordinuje, aby dělali nevynucené chyby Suárez dnes zrovna hraje velice dobře a kromě gólu i vytvořil pár šancí, např. krásný centr na Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

Z tolika sanci proste musime dat gol, kor na Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti je naprosto v píči určitě je to Valverdeho chyba

Reagovat
smazaný uživatel

hehe, tak na něho

Reagovat
smazaný uživatel

Umtiti

Reagovat
X-bano-X

Golazoooooooooooooo Samiiiiii

Reagovat
Murena

Umtiti

Reagovat
blaugrana

Verma na pplac pre Krista.

Reagovat
smazaný uživatel

vedeme nad třetím týmem ligy 2:0 v 50.minutě, ale zas je všechno špatně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
CR7RONALDO

Tá Barcelona má ale v lige neskutočné šťastie.

Reagovat
smazaný uživatel

fuck off

Reagovat
X-bano-X

Minimálne neskutočné alebo maximálne skutočné? Ktovie

Reagovat
smazaný uživatel

škoda Coutinho, slušná střela

Reagovat
blaugrana

Cou by si dnes zasluzil gol.

Reagovat
smazaný uživatel

shit, to bylo těsné

Reagovat
X-bano-X

Andrés by si ten gólik za dnešok zaslúžil

Reagovat
X-bano-X

Hmmm no Dembele a Mats smolka

Reagovat
smazaný uživatel

ted se presne ukazalo, ze penalta se po faulu piska, i kdyz uz byl mic odehrany a ne jak se me tu kdosi vcera snazil presvedcit, ze to tak neni...

Reagovat
smazaný uživatel

toto měl Stegen mít, slabě kopnutá

Reagovat
smazaný uživatel

REKORD

Reagovat
smazaný uživatel

druhý poločas pěkný, hromada šancí, škoda že neproměněných minimálně Iniesta a Denis měli dávat

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme dal ! Stale neporazeni ! sampioni

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší reakce Isca na Twitteri má být jen počátkem nového postoje Realu Madrid, kterým chce bránit mužstvo a fanoušky před mediálním nátlakem a neustálými útoky. Deník Marca uvádí, že je vedení královského velkoklubu již unavené dalšími kampaněmi proti mužstvu a rozhodlo se zakročit.

Poslední úspěchy Realu Madrid se výrazným způsobem nelíbily valné části fotbalového světa. Kampaně, ve kterých se urážejí fotbalisté i celý klub, se staly tak neúnosné, že s nimi hodlá Real Madrid bojovat a to dost možná i právními kroky.

Sport má být také respekt a ten v posledních letech směrem k Realu Madrid rozhodně schází. Zmínit můžeme třeba údajně zmanipulované losování a nahřáté míčky přinášející lehčí soupeře. Nyní se kampaň týká chyb rozhodčích, které měly zvýhodňovat svěřence Zinedine Zidana, i když před rokem v utkání s Bayernem Mnichov rozhodčí křivdil více právě Realu Madrid a poslední pokutový kop proti Juventusu byl zcela jasný.

Vedení se rozhodlo, že nadešel čas, aby otevřeně bránilo mužstvo a jeho úspěchy. Reakce fanoušků na příspěvek Isca ukazuje, že jsou tyto kroky potřebné. Deník Marca tvrdí, že čas přehlížení skončil.

Zdroj: Realmadrid.com

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Nejubliženější klub světa.

Reagovat
valloire

čo to?

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
Murena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Člověk se za pravdu zlobí

Reagovat
valloire

čo to?

Reagovat
Dayman

no že Madrid má pravdu, a proto se právoplatně zlobí

Reagovat
Bastaron

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
One-Real

Ta vlna co se strhla po té penaltě, kde se prostě bez pohledu na klubovou příslušnost nadále rozcházejí názory byla šílená. Nehledě na to, že se začal vytahovat loňský Bayern, kde bylo spoustu chyb na obě strany. Každopádně video s přešlapy proti Realu v těch zmíněných duelech by bylo lepší, ale chápu že reagoval jak reagoval, protože se spíš odkazoval na dvojí metr jednoho deníku.

Reagovat
X-bano-X

Reagoval na úrovni takého Jedi knight či ako sa ten trol volá. Ako prepáč, je to profesionál berúci nehorázne prachy a absolvujúci PR školenia, preto by si mal 2 krát rozmyslieť ako sa bude prejavovať. Chápem že to asi nebude nejaký člen Mensy ale nejaký pud sebazáchovy by mať mohol.

A nakoniec k tomu Bayernu: A čuduješ sa? Rozhodca pochybil na obe strany ale výhru z toho vyťažil Real. Chceš povedať že ak by dal víťazný gól Bayern z offside tak by ste vy fanúšikovia Realu boli ticho a na všetko by sa zabudlo? Za všetko uvediem náš zápas s Chelsea, ktorý už má slušnú bradu a každým rokom a tento samozrejme nebol výnimkou je nám tu predhadzovaný......

Reagovať na obvinenie že vám rozhodca pripískol, štýlom že Barcelone tiež pripískol je proste infantilné. Keď sa 2 roky po sebe váš súper cíti poškodený a zhodou okolností je to vždy dvojzápas ktorý je maximálne vyrovnaný a v tomto roku je to "poškodenie" pol minúty po oficiálnom skončení nadstaveného času písknutou prísnou penaltou na ktorú aj po zhliadnutí opakovaných záznamov sú diametrálne rozdielne názory, tak asi ten mediálny humbuk okolo je proste namieste.

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ty svoju "úroveň" dokazuješ každou diskusiou

Reagovat
smazaný uživatel

A zaujímavé, keď fanúšik Barcelony ide hráča iného klubu kritizovať za prejav, hoci v tíme, ktorému fandí, má Piquého To je úroveň samá o sebe.

Reagovat
X-bano-X

Rozhodca vám pomohol.......

Ale Barcelona.........

Isco sa správa ako urazený blbeček.

Ale Piqueeeee

Som zvedavý na koho by ste to zvaľovali ak by nebolo Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

No hlavne, že ty si od stredy

Reagovat
X-bano-X

Argument level fanúšik Realu s plienkou pod zadkom

Reagovat
asskicker

Zaujímavé že kritizuješ hráčov Barcelony za simulovanie hoci toho legendu simulovania máte v tíme na prvom mieste.

Daj sa teda radšej vyšetriť

Reagovat
Kokesh

Pique?

Vzdy budou rozdilne nazory, Banko. Cetl jsem spoustu kladnych reakci a zastaveni se Olivera od ruznych expertu a byvalych sudich, pres byvale hrace atp. Nic podobneho si u situace se Suarezem proti PSG nepamatuji...RM se nema za co stydet. Uz ted i Gigi bere sva slova zpet a meni je na mirnejsi...

Btw. penalta byla 2:22 po 90 minute (nastaveno 3), nevim kde jsi svou overenou informaci proboha vyhrabal...

Reagovat
X-bano-X

To k tej minutáži som videl tuna: https://www.youtube.com/watch?v=YB_NtMD9HuE

A čo sa týka Suaréza: https://www.youtube.com/watch?v=WM8UTL63BE0

A čo sa týka tej vašej penalty, myslím si že by si hovoril ináč ak by niečo také pískli proti vám v takomto čase. Už som si tak nejak zvykol že tu hrajú prím argumentácie typu - toto rozhodca nemohol vidieť, offside bol malý taký sa púšťa, tou rukou nechcel hrať, dotkol sa ho a je to teda faul..........no a že sa nemáte za čo hanbiť - to je rozdiel medzi fanúšikmi a hráčmi Barcelony a Realu. Barcelona u súpera dostala 3 góly, vypadla z LM a pre nás to bol najhorší zápas za dlhé roky, možno vôbec najhorší aký si pamätám. Vy ste dostali 3 góly doma a postúpili ste gólom z poslednej akcie, z penalty, ktorá bola a stále je veľmi diskutovaná a hlavne písknutá po tom, čo to vaši hráči prakticky celý zápas skúšali na rozhodcu simuláciami aj pokusmi o penaltu. A ty tvrdíš že sa nemáte za čo hanbiť. Tak ono to bude o charaktere asi.

Reagovat
Kokesh

Bano, prosim te. Nechci to brat jako bernou minci, ale vas zapas s PSG ma skoro 3500 komentaru. S tim, ze tady na EF ma zakladna Bayernu nebo Juventusu daleko vetsi fanouskovskou zakladnu, nase "kontroverzni" zapasy nepresahly 2650. S Juve jeste neco pribyde, ale sam asi vidis, kolik te kontroverze bylo....to, ze rok pote nekdo udela video se vsemi fauly od Casemira a chce zpetne cervenou kartu, tomu se musim smat.

Reagovat
X-bano-X

Ad1, náš zápas v LM bol rekordný obrat v LM, to si tak nejak komentáre pýta aj bez nejakých pofidérnych rozhodnutí. Kopec ľudí tam rozporovalo už prvú penaltu na Neymara, kopec sa prišlo Barce len vysmiať a keď to tak nejak nedopadlo, tak sa snažili rozpútať peklo ako Čižnár

Ad2, koľko z tých komentárov bolo od madridistov? 1000+?

Ad3, Casemiro mal byť vylúčený, to sa ani nedá roporovať to je holý fakt. Keď si vezmeš že Bayern oba zápasy dohrával o 10 a Casemiro dohral tie zápasy tak to je vyslovenie na smiech.

Ad4, Ak by sme hrali proti City a po zápase by sa Pep vyjadril tak, ako sa po zápase s vami vyjadril Carlo, minimálne by ma to donútilo zamyslieť sa spätne nad tým dvojzápasom. Tu to vyzeralo a v podstate aj teraz keď sa k tomu ľudia vracajú ako keby bolo Realu ešte ublížené a vlastne inak to bolo ok. Ale ono 2 chybne uznané góly a neudelenie redky nemôžeš len tak zahnať rukou ako niečo bezvýznamné, kór keď stačilo raz nepochybiť a Bayern by šiel ďalej.

Reagovat
smazaný uživatel

Už i vnímání času si ohýbáš jo?

Reagovat
X-bano-X
Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ten zápas neviděl?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Dayman

Reagovat
r3

Takych ako ty by som chcel vidiet v beznom zivote ako fungujete.

Reagovat
valloire

už jsem na koukal, slepota presstitutů je jasná

Reagovat
LAM

Ko.ot no.Že tam nedá loňskej Bayern kde byl vyloučenej Vidal za to samý co Casemiro ne a že uzna dva goly Realu s offsajdu Taková klasika

Reagovat
valloire

čo to?

Reagovat
LAM

Pusť si lońskej Bayern na SB a uvidíš.

Reagovat
valloire

jako kdybych to neviděl

Reagovat
X-bano-X

Zjavne ne.

Reagovat
Anacron

to je jak kolovrátek fakt

Reagovat
LAM

Reagovat
smazaný uživatel

Byť najlepším sa neodpúšťa

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
X-bano-X

Najlepší v čom? Teda snáď to ani nemusím počuť

Reagovat
valloire

V Evropě, ve světě už nějakou dobu. Kvalifikace na tyhle události zajímá jenom vás.

Reagovat
X-bano-X

Zaujímavé že len kvôli tým "kvalifikáciam" máte dnes polku titulov.

Reagovat
valloire

To není nijak zajímavý. V tý době z kvalifikace postupoval jen jeden tým. Tak je logický, že to byl většinou Real.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ten se pěkně vybarvil

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nerikejte mi, ze Bale potrebuje odpocinek. Proti Juve hral jen polocas. Ten fakt musi v lete odejit. Myslim si, ze je uplne evidentni, ze Zidane ho vytlacuje vic a vic.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Njn. A Karima zase "potrebujeme" proti Bayernu, tak se pujde uz druhou sezonu rozehravat. Je velka ostuda, ze ke Crisovi musime cpat tyhle dva, at uz se deje co se deje.

Reagovat
teenz

Reagovat
Anacron

Myslím, že ho šetřej, aby se nezranil a někdo ho koupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa, že Flo má toho dosť Najprv to boli nahriate loptičky, teraz zasa podplatení rozhodcovia. Pozícia najlepšieho klubu na svete má aj svoje "proti". Každý ale vidí len to, čo chce vidieť. Všade sa spomínajú dva góly proti Bayernu z ofsajdu, ale málokto spomenie aj gól Bayernu z ofsajdu či penaltu po "ruke" Carvajala, po ktorej Bayern mohol viesť už 2:0 a Real by to mal sakra ťažké otočiť. Rovnako po strede sa diskutuje len o penalte, ale nikde sa nespomenie regulárny gól Isca na 1:1, ktorí rozhodcovia chybne neuznali.

Reagovat
LAM

Flo má toho dost Teď se začnou dít věci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
X-bano-X

Blatter síce presný klub nespomenul ale vidím že "znáš sví lidi"

Reagovat
smazaný uživatel

Problémom je, že Blatter spomínal los reprezentácií Ale vidím, že pokračuješ vo svojich paranojách

Reagovat
X-bano-X

To určite, to si našiel vo vešteckej guli hneď vedľa ligovej prehry Barcelony?

Reagovat
asskicker

Každý ale vidí iba to čo chce vidieť.

Ty si celkom hlúpy troll, nižšie si sa opäť krásne vyfarbil

Napríklad take Elche máte doteraz neprekonane, už to len to zopakovat v LM nech je to pamätné pre všetkých, ktorí futbal sledujú.

Reagovat
X-bano-X

nemyslím si že ten človek fandil Realu, keď Elche hralo Primeru.

Reagovat
ADM

Ronaldo sedí 2 týždne pred semifinále, my sme museli hrať s Messim, Luisom, Rakitičom atd 3 dni pred LM

Reagovat
LAM

hlavně podle Valverdeho měl Messi bolesti se kterýma ale prej může hrát Tohle je pořád do kolečka.Pokuď přijde Griezz,tak by to mohlo v tomhle ohledu dost pomoct.On i Sergio hrál ještě nedoléčenej.

Byl bych radši kdyby se příští sezonu opravdu víc rotovalo,protože bez toho se dle mě Treble vyhrát nedá.

Reagovat
X-bano-X

Najprv musíš mať s kým rotovať.

Reagovat
valloire

Protože jste blázni. Zidane to hrál a tak ví, co má dělat. Proto je nejlepší.

Reagovat
technecium

To je pochopitelný, oni už od prosince, jako tradičně, už o nic nehrajou, tak se snaží aspoň něco zachránit z té sezony. A když je Bayern vyklepne, tak Zidane i sen Ronalda o GB letí

Reagovat
teenz

Tobe taky solidne skocilo z nase postupu.

Reagovat
valloire

celou sezonu hrajem o ten Zlatej hattrick

Reagovat
r3

Cize preto su medzi Realom a Barcou take rozdiely vo vykonoch v LM? To si tym chcel povedat?

Reagovat
ADM

No chcel som tým povedať, že neviem kde nechal Valverde rozum v tom ligovom kole. Pripomína Ancelottiho, ktorý verí pomaly len základnej jedenástke.

Reagovat
valloire

Reagovat
r3

Reagovat
LAM

Jinak koukám že by se mohlo podařit získat titul na CN když Real porazíme.To by byla pěkná tečka

Reagovat
Hristo Stoichkov

To by byl naprosto ideální scénář, pokud by Real pár dní předtím vypadl s Bayernem

Reagovat
X-bano-X

nj to by bolo fajn.

Reagovat
valloire

Asi byste měli stejnou radost jako my minulej tejden co?

Reagovat
Billy McClane

Som si isty, ze väcsina cules by ten ligovy titul kludne vymenili za nase vypadnutie s Bayernom

Reagovat
Phillipinho

Seedorf by tu zachranu jeste mohl udelat. Dneska snad proti Levante bez problemu a jeste se pomuze Deporu

Reagovat
misinho7

chapem setrenie Ronalda ale preco aj dnes ? do semifinale je casu ..myslim ze dnes by si mohol aj nejake goliky pridat a trosku to Messimu ztazit ..kolko ma vlastne zapasov v lige ? je ich vobec viac ako 20?

Reagovat
Anacron

Tak ve středu byl náročnej zápas, tak proč mu nedát odpočinek, když o nic nejde. Jinak bych nechal odpočinout i Daniho a Marcela. A Toni 90 minut taky určitě ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Špeciálne pre bana: "The biggest scandals in the history of CL were always in favor of Barcelona, here are just some that come to mind right now:

2005 last 16 - red card to Drogba after challenging a ball with the goalkeeper

2006 last 16 - red card to Del Horno after Messi's shameful acting

2006 last 8: two penalties not given to Benfica

2006 semis - Shevchenko's goal disallowed at the Camp Nou when it was Puyol who touched the striker, shameful

2009 semis - 5 penalties not given to Chelsea, its a disgrace

2010 semis - red card to Motta after embarrassing acting by Busquets

2010 semis - Diego Milito was not offside when he was 1 on 1

2011 quarters - Van Persie disgraceful red card at the Camp Nou

2011 semis - Pepe's red card for Oscar caliber acting by Dani Alves

2011 semis - Higuain's clean goal disallowed at Camp Nou

2012 quarters - 2 penalties vs AC Milan so that Barca can win

2013 last 16 - Messi clear offside goal against AC Milan 2-0

2014 last 16 - clear foul not given against Jesus Navas before Barca's goal

2014 last 16 - *right after* this foul Barca are given a penalty for a foul outside the box..

2017 last 16 - 2 unfair penalties against PSG, and a clear penalty not given to PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona ta Barcelona byla hodně tlačená k úspěchům. Real asi taky, ale zrovna zápas s Juventusem k těmto zápasům nepatřil.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Je zajímavý vidět, jak moc nezvládáte, přitom to není tak dávno, co jste byli největšími kritiky rozhodčích v našich zápasech. Zidane či Isco přikládají pod kotel. Na jednu stranu to chápu, jelikož moc dobře vím, že to znevažování úspěchu není vůbec příjemný, ale zároveň je postaveno na legitimních základech (stejně jako v případě Barcy). Zidana beru, u něj je to pouze výjimka, ale Isco je už docela zajímavý “případ”, těch zkratů už má za sebou několik.

Reagovat
Ed_Hazard

Legitimních základech

Reagovat
technecium

Ano. Vám rozhodčí připískává

Reagovat
misinho7

a barca? sak vam pripiskava rovnako mozno aj viac ..

Reagovat
X-bano-X

A opäť a barca? a barca? a Barcaaaaaaaaaaaaaa?

Reagovat
valloire

bárka se potopila....

Reagovat
valloire

to je boží

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
technecium

On ty zápasy neviděl, jen to zkopíroval z Madridskýho webu...

Reagovat
smazaný uživatel

Maju tam aj tie situacie, ktore boli v neprospech Barcelony ? Bolo ich viac nez dost.

Reagovat
asskicker

Čo by si čakal. Veď u nich v tábore sa nájdu trolkovia ktori tvrdia že CR simuluje tak 1-2 za sezónu už chyba len Filda a budú opäť komplet

Mna dostala ta 2012 - Barca mala 2 penalty, biggest scandals

Reagovat
X-bano-X

..........tak ale čo my o tom vieme, pán Bela mal v tom čase krásnych 11 rokov takže je všetko jasné

Reagovat
X-bano-X

Takáto znáška nezmyslov sa dokáže zrodiť len v pochybnej hlave fanúšika Realu. Proste celé zle, takýmto by preventívne mal chodiť ban už pri narodení

Reagovat
valloire

nelíbí co?

Reagovat
X-bano-X

Ale prosím ťa. S vysokou pravdepodobnosťou som videl každý z týchto spomínaných zápasov a väčšina sú čisté lži. Čo bolo zlé na prvej penalte na Neymara? Video z toho ako Suaréza trafil obranca do lýtka v plnom behu je vyššie, Pepe šiel do zákroku na redku a nejaké Alvesovo prihrávanie na tom predsa nič nemôže zmeniť, Peržan mal byť vonku 15 minút skôr a tú loptu zakopol úmyselne s cieľom zdržiavať aj keď bol predtým upozorňovaný rozhodcom, Demichelisov faul na Messiho https://www.youtube.com/watch?v=0bhlRwNdxnE, 5 penált Chelsea z toho fakt nemôžem ani neviem či som proti niekomu videl kopať 5 penált , Motta trafil Busa, to že to on potom amatérsky prihral predsa nemôže meniť nič na tom že ho trafil https://www.youtube.com/watch?v=BXISkmGoizw, Del Horno je vyššie....proste znáška nezmyslov ale je pekné že sa tu pán Bela snaží takto strápniť

Reagovat
valloire

Simulace Messiho plus red pepe nic, Neymar simulace, Suarez....to nemyslíš vážně 2-3 penalty jasný Chelsea, Persie....nikdy jsem to neviděl , Bus simulace par exc..., trefil ho do krku a takovejch neúmyslnejch jsem viděl, ale ještě nikdy red...Zajímavý je, že se celej svět kromě vás na tomhle shodne. A to tam není Nesta, "faul CR zádama a já nevi co ještě....Prostě jste nejprotěžovanější klub a stejně vypdáváte v LM.

Reagovat
X-bano-X

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Leandro Andrade - zapomenutý nejlepší hráč všech dob?

Přezdívka: Fotbalový muzikant

Pozice: záložník

Narozen: 20. listopadu 1901 v Saltu, Uruguay

Zemřel: 1.říkna 1957

Statistiky u jeho jména jsou řídké, ve fotbalovém pravěku se ještě nevedly, zato legendárních příhod existuje několik. Těžko prověřit, nakolik jsiu pravdivé, když pamětníků po světě moc neobjevíte.

Zkuste věřit třeba téhle: na olympiádě roku 1924 běžel s míčem na hlavě přes půl hřiště, přičemž obešel pět jugoslávských protihráčů. Proti domácí Francii zase zvládl 75 metrů dlouhé sólo přes sedm soupeřů a akci zakončil přesnou střelou.

Z ojedinělých filmových snímků je patrné, že Andrade byl výjimečně nadaným fotbalistou. S míčem na nich dribluje vestoje, vlezě i vsedě. “Míč je pro něj jako hudební nástroj” psal dobový tisk. Italský reprezentant Alfredo Pitto, který se s nim potkal na hřišti, prohlásil: “Klidně se vsadím, že Andrade vy prodribloval centrem Milána, aniž by mu míč spadl na zem.”

Ve 20. letech minulého století prožíval světový fotbal revoluci. Na scénu vstoupili Uruguayci a nabourali předsudky, že této hře vládnou britské ostrovy. Reprezentanti tehdy dvoumilionové země přišli s lahodnou technickou hrou a jejich žonglérské kousky tehdy zaskočily šablonovitý evropský styl. Vyhráli dvě olympiády (1924 a 1928) a následně i premiérové mistrovství světa.

Jádro mužstvá tvořili obránce a kapitán Nazassi, pravý záložník Andrade a útočníci Scarone, Cea a také jednoruký Castro. Všichni se stali národními hrdiny. Jednoznačně největší superhvězdou té doby byl ale Andrade. První fotbalista černé pleti, který se výrazně prosadil.

Reagovat
valloire

To je VOKNO? To je ale moje domena tak se na to vyser Andrade byl samozřejmě skvělej hráč a kolujou o něm doslova legendy....

Reagovat
smazaný uživatel

Konkurence vždy musí být a myslím, že jsem se vydal jiným směrem než vokno v každým preview bude nový hráč.

Reagovat
valloire

to sem přepíšeš z netu co?

Reagovat
smazaný uživatel

No dovol mam knihy

Reagovat
valloire

nikdo z mladejch neví co je kniha, tak mi tady nelakuj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi najdi ten text na internetu ja jsem ještě knižní generace.

Reagovat
Jordi Alba

Takhle si nechat lézt do zelí.

Reagovat
valloire

ho zabiju

Reagovat
Ed_Hazard

Zaujimavé, čo teraz nepískol

Reagovat
smazaný uživatel

Isco

Reagovat
Raul=Real

Isco to vie trafit...skoda ze nezahrava priame kopy castejsie

Reagovat
Mateo16

CR7 reklama v Malage

Reagovat
Raul=Real

Casemiro ma uz ale kvalitne vytaca posledne zapasy...nemehlo jedno

Reagovat
misinho7

Casemiro posledne zapasy katastrofalny hlavne robi velke hrubky...otrasna forma na zaver...keby sa Zizu nebal a skusil tu zalohu bez neho na dolezite zapasy ..

Reagovat
smazaný uživatel

Jak jsme hráli první poločas?

Reagovat
Raul=Real

No, ten uz zostane v zaklade vecne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele