Gambrinus liga - souhrn 9. kola

17.09.2010, 20:06, aktualizováno 20.09.2010, 19:51
Komentáře a souhrny
Velké pražské derby vyznělo pro Spartu, ta vyhrála 2:1. Plzeň pokračuje ve spanilé jízdě, tentokráte vyhrála v Jablonci a zaznamenala již osmou výhru v řadě. Její náskok v sobotu snížila na šest bodů Olomouc. Nesmírně důležité tři body si po těsné výhře nad Hradcem připisuje Baník, Ústí a Budějovice berou po bodu, stejně jako Mladá Boleslav a Teplice...

Slavia Praha - Sparta Praha 1:2

20.09.2010 18:00

Góly: 22. Petr Trapp - 64. Václav Kadlec, 89. Wilfried Bony

Slávisty dnes zasáhla další těžká rána. V derby se Spartou dlouhou dobu vedli, po změně stran ale dvakrát inkasovali a opět zůstali bez bodů.

Zatímco hostující trenér Jozef Chovanec nesáhl k žádným nečekaným změnám v základní sestavě, to jeho protějšek Karel Jarolím hned na úvod překvapil. Na hrot totiž postavil neznámého mladíka Pavla Vyhnala. Ten se i přes nulové ligové zkušenosti ale uvedl v solidném světle.

Zhruba po deseti minutách hry přišla první gólová příležitost tohoto prestižního duelu. Míč propadl v chumlu hráčů k Milan Černému, který okamžitě pálil, vybojoval ale jen roh. O malou chvíli později se pozornost diváků přesunula na druhou stranu hřiště. Do vápna poslal nebezpečný centr Pamič, nabíhajícímu Sionkovi ovšem chyběl asi krok, aby ideálně zakončil. Takto ve skluzu poslal míč jen do autu.

Ve 14. minutě měla Sparta výbornou šanci. Na Kadlecův pozemní centr si nabíhal aktivní Sionko, míč před ním však sobecky vzal Wilfried a jeho střela z těžké pozice byla nakonec zblokována. Poté již přišla první branka utkání. Jarolímův centr z přímého kopu prodloužil hlavou za sebe Koubský a u pravé tyče Blažkovy brány zakončoval přesně jeho stoperský parťák Petr Trapp.

Nejblíže vyrovnání byla v první půli Sparta v 34. minutě. Wilfried popotáhnul míč středem hřiště a zhruba ze dvaceti metrů nebezpečně vypálil. Jeho pozemní rána nakonec proletěla těsně okolo tyčky.

Ve 48. minutě se odehrály před slávistickou bránou velké zmatky, Letenští toho ale nijak využít nedokázali. Domácí hráli ve velkém klidu a dlouhou dobu Spartě nic nedovolili. I přesto ale přišlo v 64. minutě vyrovnání. Také svěřenci trenéra Chovance dokázali vytěžit branku po standardní situaci. Na centr Vacka si naskočil Kucka, hlavičkoval do strany, kde se míče zmocnil Václav Kadlec a poslal jej za záda Vaniaka.

Po sedmdesáti minutách hry předvedl nezvyklou chybu zkušený Tomáš Řepka. Poté, co se domníval, že již balón přešel celým objemem autovou čáru, totiž přestal hrát, čímž umožnil Milanu Černému postupovat na gólmana Blažka. Slavistický záložník ale na místo střely zvolil přihrávku a z hranice šestnáctky zakončoval nakonec Vyhnal, technickým pokusem však ani netrefil území tří tyčí.

Velké emoce vzplály na hřišti v 78. minutě. Milan Černý se snažil vydolovat míč, i když jej už měl pod kontrolou Blažek, což se pochopitelně hostujícím zadákům vůbec nelíbilo a následovala strkanice. V předposlední minutě základní hrací doby rozhodla Sparta o svém vítězství. Po centru Podaného z levé strany hlavičkoval nechytatelně pod břevno Bony Wilfried. Na nepříznivý stav už Slavia odpovědět nedokázala.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Bohemians 1905 1:0

19.09.2010 17:00

Góly: 81. Richard Dostálek

Zbrojovka si připisuje druhé vítězství za sebou a zvedá se ze sestupových vod. Klokani naopak potvrdili svou špatnou formu při výjezdech a počtvrté v řadě odjíždí s prázdnou.

Přitom se domácí mohli do velkých problémů dostat už po pěti minutách. Škoda díky laxní obraně prošel až k Lejsalovi, ten jeho pokus vyrazil k Bartkovi, jehož dorážku zastavil na brankové čáře Trousil. Škoda pak poslal míč do sítě už z odpískaného ofsajdu.

Brněnský stoper se vyznamenal i chvíli po čtvrthodince hry. Nejprve jen taktak odvrátil Dříždalovu chybu, která dostala do vápna Štohanzla a po následném rohu zablokoval pokus Nikla. Jak už to v zápasech Bohemians bývá, nad fotbalovou krásou vyhrávala bojovnost ve středu hřiště.

Další šance se tak diváci dočkali až šest minut před odchodem hráčů do šaten. Po rychlém kontru se k míči dostal Střeštík, který nemířil z první vůbec špatně, ale výtečný reflex Sňozíka znamenal jeho neúspěch.

Po změně stran mohli okamžitě zaúřadovat Moravané. Dříždal se dostal ke střele z hranice vápna a Sňozík musel předvést další excelentní zákrok, aby rukou dokázal míč vyrazit. Přestávka vzala aktivitu z kapes Klokanů, čímž bohužel utrpěla i atraktivita hry. Na dlouhou dobu se tak jediným zajímavým pokusem stala Kaufmanova střela z více jak třiceti metrů, kterou Lejsal lapil.

Jako blesk z čistého nebe tak přišel gól devět minut před koncem zápasu. Střeštíkův centr lehce tečoval jeden z obránců, k míči se Lejsal nedostal a Dostálek lehce usměrnil do odkryté branky. Zkušená defenzíva pak Bohemians nic nedovolila, domácí si tak připsali těsnou výhru.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 3:3

19.09.2010 17:00

Góly: 33. Marek Kulič, 43. Jan Chramosta, 90. Adrian Rolko - 24. Jakub Mareš, 29. Jakub Mareš, 74. Tomáš Vondrášek

Severočeši ztratili v prvním poločase dvoubrankové vedení, které sice získali zpět po změně stran, ale Rolkova hlavička minutu před koncem rozhodla o dělbě bodů. Boleslav se tak minimálně do pondělí dotáhla na třetí Spartu.

Skóre mohl po sedmnácti minutách otevřít Mareš, ale dobré příhry od Rosy využil pouze ke střele nad břevno před samotným brankářem. Stejný hráč se ale mohl radovat po dalších sedmi minutách, když Procházka přihrával nepovedeně brankáři. Mareš pak udělal kličku vybíhajícímu Millerovi a střelou do prázdné branky poslal hosty do vedení.

A byl to znovu Mareš, který těsně před půlhodinkou hry dostal přihrávku od Vondráška a placírkou k tyči nedal brankáři žádnou šanci. Ve 33. minutě sice nejprve nevyužil Kuličovo centru Mendy a z malého vápna hlavičkoval těsně mimo, ale v dalším momentu ovšem dostal míč za obranu Chramosta, přihrál Kuličovi a ten zkušeně do protipohybu Grigara snížil.

A dvě minuty před odchodem do šaten naprosto zmrazil úsměvy hostům Chramosta, který prudkou přihrávku Táborského využil k prostřelení brankáře Teplic. O přestávce byl tak po přestřelce stav nerozhodný.

Změna stran už přinesla nudnější fotbal a na výraznější pokus si diváci museli počkat až do závěrečných sedmnácti minut. Po třech minutách na hřišti se k přímému kopu postavil Sedláček, ale Grigarovu levou tyč těsně minul.

Hned vzápětí tak zchladil domácí fanoušky Vondrášek. Pasivní Teplice využily zaváhání boleslavské obrany a hostující hráč sám před brankářem poslal míč pod břevno vybíhajícího Millera. Dlouho se zdálo, že inkasovaný gól domácí dokonale zaskočil, dlouho se totiž nemohli dostat do náporu.

Jenže v naprostém závěru centroval do vápna Sedláček a Rolko hlavičkoval přesně k tyči. Teplice tak nakonec odjíždí pouze s bodem.

Více informací k zápasu

FK Ústí nad Labem - Dynamo České Budějovice 1:1

19.09.2010 15:00

Góly: 57. Michal Valenta - 72. Pavel Mezlík

Po krutém debaklu od Plzně si chtělo dnes Ústí spravit náladu proti trápícím se Českým Budějovicím. Poměrně brzy po změně stran šlo sice dostalo do vedení, nakonec ale bere pouze bod za remízu 1:1.

Ze začátku se hrálo ve vlažném tempu, ani jeden celek se nikam evidentně nehnal. První vážnější střela přišla ve 14. minutě, kdy pálil z hranice šestnáctky Volek, ovšem gólman Kučera předvedl bezchybný zákrok a míč vyrazil do bezpečí. O moc lépe nedopadl ani záložník Vrtělka.

Skutečnou šanci, která zaváněla gólem, nabídnula 28. minuta. V hlavní roli se ocitl útočník Jindráček, jenže zakončení se mu moc nepovedlo. Z malého vápna totiž nastřelil pouze gólmana Kučeru. O malou chvíli později zachránil Budějovice pro změnu zkušený obránce Lengyel. Ten zaskočil za Kučeru a střelu Volka dokázal zvednout alespoň na břevno. Míč se sice odrazil zpátky do hry, Ústí ale už nic kloudného nevymyslelo.

I po změně stran začali domácí fotbalisté lépe. Udělat něco s nerozhodným stavem mohl po padesáti minutách hry Jindráček, jenže chyběla mu přesnost. To Michal Valenta si vedl o několik okamžiků o poznání lépe. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce a vstřelil jedinou branku domácích v tomto duelu. Vyrovnat mohl zkušený Luboš Pecka, po výborné přihrávce od Otepky ale nezakončil přesně.

V 72. minutě přišel druhý gól. Tentokrát jej měly na svědomí Budějovice. Na brankáře Nováka šel z pravé strany Pavel Mezlík a tvrdou ranou nakonec vyrovnal na konečných 1:1. Ústí muselo dohrávat o deseti lidech. Brzy po inkasovaném gólu byl totiž přísně vyloučen Vít Vrtělka, který se zapletl do vzájemného pošťuchování s Ondráškem. Síly se ale do konce zápasu ještě vyrovnaly. Červenou kartu si zblízka prohlédl také střídající Tomáš Stráský. Závěr zápasu už žádnou pořádnou šanci nepřinesl.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - Slovan Liberec 4:0

18.09.2010 18:20

Góly: 2. Michal Hubník, 12. Jakub Petr, 16. Jan Navrátil, 55. Tomáš Janotka

Sigma Olomouc si pojistila druhé místo, když ofenzivním uragánem smetla severočeský Liberec 4:0. Utkání bylo prakticky rozhodnuto už po čtvrthodině hry, kdy do sítě Liberce padli tři branky.

Olomouc spustila na Severočechy nebývalý "kulomet", Michal Hubník si poradil v souboji s brankářem Bičíkem a z asi dvaceti metrů trefil odkrytou branku - 1:0 pro Olomouc. Za dalších dvanáct minut bylo vedení Hanáků dvojnásobné a znovu u toho byl Hubník. Jeho střílený centr dopravil o břevno za záda libereckého brankáře Jakub Petr - 2:0 pro Olomouc. Liberec byl zralý naručník, jeho strašlivou úvodní patnáctiminutovku završil Jan Navrátil, jenž byl na konci parádní olomoucké rozebíračky - 3:0.

Liberec mohl snížit v 19. minutě, jenže Kerič na přihrávku těsně nedosáhl. Hosté se pak přeci jenom trochu oklepali a začali být nepříjemní. Ve 38. minutě hlavičkoval po Štajnerově centru Gebre Selassie, gólovou radost mu překazila tyčka! Libereckou nemohoucnost potvrdil pár minut před koncem prvního poločasu Jakub Vojta, úplně sám před Drobiszem totálně selhal.

Stejně jako začal první poločas, začal i ten druhý. V 55. minutě zvyšovala domácí Olomouc už na 4:0. Janotkova tečovaná střela skončila za zády Bičíka. Okamžitě mohl zvýšit Navrátil, jenže trestuhodně minul branku. Vyznamenal se i Drobisz, který skvělým zákrokem zneutralizoval Váchu. Poslední šanci zápasu měl na svědomí domácí Přikryl, Bičík ale vyrazil. Utkání nakonec skončilo drtivým vítězstvím Sigmy 4:0.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - FC Hradec Králové 1:0

18.09.2010 18:00

Góly: 55. Tomáš Frejlach

Po pěti zápasech bodové absence se Baník konečně dočkal. I nepříliš zlepšený výkon znamenal nejtěsnější výhru nad nováčkem ligy, který tak neskóroval už ve třetím kole za sebou.

Už po sedmi minutách se mohl dostat Baník znovu do problémů. Po nedůsledné defenzívě se k míči dostal Pilař a jeho pokus ze šestnáctky musel Baránek vyrazit. Za tři minuty napřáhl Lukeš, Lindrovi pomohlo břevno, ale míč se odrazil pouze k Varadimu. Ten ovšem poslal míč pouze do tyče, sám před brankářem tak spálil obrovskou šanci.

V 19. minutě vybojoval výbornou pozici Řezník pro Šenkeříka, ten ale z hranice pokutového bodu ani nevystřelil. Po chytré zpětné přihrávce Varadiho pálil přes břevno Frejlach. Dvořákovo sobectví pak deset minut před koncem první půle znemožnilo šanci na vedení hostů. Místo přihrávky na volného Pilaře střílel pouze do Bolfa.

Ve 43. Minutě pálil z dálky povedeně, tentokrát ztroskotal na výborném zákroku Baránka, který dokázal vyškrábnout míč zpod břevna. Do šaten se tak šlo bez branek.

Pět minut po změně stran pálil Kocourek, domácí branku ovšem střelou zpoza vápna netrefil. A tak se z vedení radovali hráči Baníku. Ti po delším zámku hradecké šestnáctky vhazovali aut, po kterém se míč dostal před vápno. Tam ho napálil Frejlach z první přesně k tyči a Lindr byl bez šancí.

Pět minut po první brance mohli hosté inkasovat znovu po autovém vhazování. Tentokrát si na míč od Řezníka naskočil Neves, hlavičkoval nad břevno. Když nedokázal kiksu v obraně hostů využít Lukeš a napálil míč pouze do Lindra, zastavil se dech domácích fanoušků v 76. minutě. Pilařův přímý kop vyrazil Baránek pouze ke Dvořákovi, který dorážel jen těsně vedle.

I když nejistý Lindr dokázal v další minutě napravit špatný zákrok proti Varadiho hlavičce a z brankové čáry míč vykopl, porážce svého týmu už nezabránil.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - 1. FC Slovácko 0:1

18.09.2010 16:00

Góly: 54. Jiří Valenta

Slovácko bortí historickou bilanci a poprvé Na Litavce vítězí. Jsou to pro něj také premiérové body z letošních výjezdů a navíc navazují na vítězství z předešlého kola. Naopak příbramská nemohoucnost v útoku se stále prohlubuje.

Po úvodní opatrné rozehře se do první větší šance dostal domácí Plašil, který svůj pokus nasměroval decimetry vedle levé tyče Filipka. V 18. minutě se stejný hráč mohl utkat s brankářem soupeře tváří v tvář, to by si ovšem musel lépe poradit s míčem u nohou.

To ovšem bylo také vše, co hráči divákům nabídli ze svého fotbalového umu. Celému prvním poločasu vévodila nepřesnost a celkově špatné výkony hráčů na obou stranách. Kouzelník Švancara byl prakticky neviditelný, míč se k němu totiž vůbec nedostával.

O to větší bylo překvapení, když devět minut po zahájení druhé půle vypálil Valenta z dobrých dvaceti metrů přesně k tyči a míč skončil za zády domácího brankáře. Příbram musela přidat a v 62. minutě se díky své dravosti dostal ke střele Huňa, nicméně střelou v pádu mířil nad břevno.

Na další šanci si domácí počkali až do 83. minuty a bylo o co stát. Michal Klesa přihrál Milanu Jurdíkovi, na kterého zívala prázdná branka. Domácí hráč nepochopitelně branku minul a trenéru Hřídelovi nezbývalo nic jiného, než schovat tvář v dlaních.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Viktoria Plzeň 1:2

17.09.2010 18:15

Góly: 83. David Lafata - 18. Daniel Kolář, 65. Marek Bakoš

Viktoria Plzeň pokračuje ve spanilé jízdě Gambrinus ligou, po Spartě vyloupila i stadion vicemistra Jablonce a nadále vede ligu. Plzenští podali dobrý výkon a Jablonec porazili 2:1.

Plzeň na domácí doslova vlétla a už během prvních dvou minut mohla vést. Rezkovu střelu Špit chytil a Kolář po nedorozumění jablonecké defenzívy před prázdnou brankou trestuhodně netrefil. Západočeši byli nadále aktivní a v 18. minutě jim to vyneslo zaslouženou odměnu, po centru z levé strany se dostal k odraženému míči Kolář a přesnou střelou poslal Plzeň do vedení - 0:1.

Další vzrušení, ať už na jablonecké straně nebo té plzeňské, přišlo po půlhodině hry. Loučka však netrefil branku a na druhé straně nedokázal proměnit Limberského centr hlavou Kolář. Jablonec toho příliš vymyslet nedokázal a Plzeň tak vedla po první pětačtyřicetiminutovce zcela zaslouženě 1:0.

Ani po změně stran Plzenští nepolevili. Špit pohotovým vyběhnutím nedal Petrželovi šanci, avšak hosty to nemuselo příliš mrzet, neboť v 65. minutě vstřelili druhou branku. Pavel Horváth rozhodil míč na Bakoše, který křižnou střelou překonal nešťastného Špita - 2:0 pro Plzeň. Baumit byl směrem dopředu bezzubý, přesto se mu ale podařilo vstřelit kontaktní branku.

Sedm minut před koncem vyrobil obrovskou chybu brankář Pavlík, když mu vyklouzl míč přímo k nohám Lafaty - 1:2 z pohledu Jablonce. Vstřelená branka Baumit nabudila a za chvíli mohlo být srovnáno, Pavlík odčinil svoje předchozí zaváhání a proti Kovaříkovi vytasil skvělý zákrok. Pojistku měl na kopačce hned dvakrát útočník Střihavka, nejprve ztroskotal na Špitovi a později, když se oba znovu utkali, ho Střihavka překonal, jenomže branku těsně minul. Plzeň už vedení nepustila a opět zvítězila.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň981026:625
2.Sigma Olomouc954019:519
3.Sparta Praha960316:618
4.FK Mladá Boleslav943214:915
5.1. FC Slovácko941410:1113
6.FK Teplice933312:1312
7.FK Jablonec932411:1111
8.Slovan Liberec924311:1310
9.Slavia Praha924310:1210
10.Bohemians 190592348:119
11.České Budějovice91626:109
12.FC Hradec Králové92345:99
13.1. FK Příbram92343:79
14.Zbrojovka Brno93069:209
15.FK Ústí nad Labem92346:179
16.Baník Ostrava92257:138

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (655)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Plzeň jede

Reagovat
$dolar$

Skoda, ze jsme nedali vic golu, mohli jsme vyhrat tak 7:0 a vyhrajeme 2:1

Reagovat
Logan

Bud rad za to co mate

Reagovat
$dolar$

No rad, kdyz Pavlik v 86. minute udela silenou hrubici a ja se pak 7 minut stresuju

Reagovat
mickey mouse

takhle bych tu tabulku i klidně nechal. Ještě Sparta trochu níž

Reagovat
smazaný uživatel

:-/

Reagovat
$dolar$

Ja bych ji nechal presne takhle, Sparta par bodiku do koeficientu v EL udela

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twl

pěkně......a teď uděláme plzni stejnou atmosféru proti příbramy,,,,,,jako proti ustí,,,,doufám že tam lidi nesšli jen kuli pivu zdarma......a najíst se ale že přídou to co vyděli proti ustí bylo pěkný a navíc už nám začínaj fandit i němci, protože jim vyhráváme tikety

Reagovat
$dolar$

Prosim, nepis sem, akorat nam delas ostudu... A nebo se nauc gramatiku...

Reagovat
twl

ACh jo kvuli tobě snad začnu psát spisovně!

Reagovat
twl

ou zase chyby

Reagovat
REPLIKATOR

Jo no, nevěděl, jestli napsat "kvůli" nebo "kvúli"

Reagovat
smazaný uživatel

co vadi ?

Reagovat
Losinho

To skore Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem si toho všiml až teď snad to vydrží

Reagovat
twl

a navíc.....každej golam udělá chybu,......jo a do chce zítra poradit derby tak nikdo nesázejte...výhru slavie ani remízu sparta vyhraje.......!!!jako vždy!0:1 goal dá Bony

Reagovat
Losinho

omg

Reagovat
smazaný uživatel

na to se moc nic jinýho říct nedá

Reagovat
smazaný uživatel

Jedéééém !!

Reagovat
twl

Jo a navíc dneska pěknej den vsazeno na fotbal i hokej 1 za 10táců a je vyděláno!

Reagovat
Kepy_FCB

takže hovno protože si měl vsadi 2 na plzeň ty "profisázkaři"

Reagovat
twl

aha dlouho ti to trvalo....než si na to přišel........ale kdybys sis přečet co píše dolar že všude dělám chyby tak mě pochop tohle byla jedna chyby z mála.....

Reagovat
Kepy_FCB

tak teď ještě ukaž odkaz tiketu ať je tvá trapnost dokonána...

Reagovat
twl

tak čeky!

Reagovat
Kepy_FCB

profisázkař neví ...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň, fakt poklona

Reagovat
goodbay

jo už mi lezou pěkně na nervy, není to obvyklé v naší lize takové serie

Reagovat
Logan

Jsou tam zaslouzene, Vrba to tam vede vyborne a hrajou jako jeden z mala tymu v lize fotbal. Nebo mozna jako jediny a prinasi jim to ovoce ...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzen narazi asi az v olomouci...zbytek ligy je naprosto k smichu, Jablonec

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

No to bude sranda, u nás hrajou ve 30. kole. Doufal jsem, že to bude přímý souboj o titul, teď to tak vypadá, že Plzeň bude jistý mistr, Sigma asi 25 bodů za ní, uhrajeme remízu a Plzeň bude mít na konci 28 výher a 2 remízky se Sigmou.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak to je v pr....cekal jsem, ze kdyz jsme ty zebraky meli v prvnim kolem, tak je mame doma v sestnactym...pfff...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně... prohrát s Plzní, to je na 10 palců dolu minimálně

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň jsem zvědavej kdy se zastaví :)

Reagovat
REPLIKATOR

Snad až budou mít jistotu titulu

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň má titul v kapse. Doporučuji všem vsaďte na titul plzně!! je to tutovka a kurz je nehorazně vysokej!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně...

Reagovat
cubinho

Před 5 koly se říkal, že jasný titul má Olomouc, tak já teď nevím

Reagovat
smazaný uživatel

a před osmi že sparta bude válec s Matějovským......Je to fejk jak prase.Typek dokáže pobavit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to aby nechodili do supermarketu. Nebo jim ho někdo vytáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

hej more di do riti uz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

za to slo po "hej"

Reagovat
Kovi81

*slovo

Reagovat
domingo

zastřel se už!!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

to si vážně nemyslím. plzeň samozdřejmě momentálně hraje nej fotbal v lize, to se musí nechat, ale s notnou dávkou štěstí také. prostě na co šáhne, to ji vyjde. to nemůže platit všech 30 kol. a také si myslím že někdo z tahounů v vzimě odejde a asi těžko by se třeba takový limberský, petržela nebo kolář nahrazovali. ale dohnat ji bude těžké a myslím že jediní dva schopní pronásledovatelé jsou olomouc a spartička samozdřejmě

Reagovat
smazaný uživatel

OT:kde je tenisové OT?

Reagovat
Shevchenko

tenisportal.cz

Reagovat
smazaný uživatel

si mě umravnil,rebela

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

normální pokec o tenise a voni to smáznou

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň mistr

Reagovat
smazaný uživatel

asi áno

Reagovat
smazaný uživatel

Nonono...nějak brzy ne?

Reagovat
božský John

Úkol splněn, dostali jsme míň jak 3 branky a jednu jsme dokonce dali .............ještě,že jsem tam nebyl

Reagovat
domingo

Už se těším, až ta namistrovaná rudá chátra dostane v pondělí na prdel!

Reagovat
salami

máme v týmu 2 utočníky a jeden z nich je zraněnej, záloha si nahrává kolem středovýho kruhu a obrana je děravá, moc bych nám nevěřil, ale tipuju uhaluzenou remízu 1:1

Reagovat
domingo

3 útočníky :) a já tipuju 0:0, ale hec musí bejt. Dobře že se ty rumunský hovna namlsaly na Palermu, aspoň víc pocítí pád na hubu...

Reagovat
miky10

tipuju 2:1, jsem optimista

Reagovat
Losinho

K derby jsou připraveni Vlček, Hora a Vyhnal.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

V pondělí jedeme do synagogy pro tři body a odvezeme si je

Reagovat
Josifek

Ani bych neřekl, že je Sparta momentálně nějak moc namistrovaná. A jinak do derby je dle mě jasný favorit, výhra Slavie by mě hodně překvapila, no uvidíme..Sparta má momentálně skoro na každý pozici lepšího hráče než sešitky.

Reagovat
miky10

Reagovat
Kepy_FCB

Slovač

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram 9 mačů a 3goly!!

doufám že konečně spadnou

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, už jenom aby zaplnila jedno místo na sestup Ale to jak se jim nevede v útoku je síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Reagovat
AjaxFans

Tým,kde dostanou mladí šanci. Ali jinak Starkistán

Reagovat
Kepy_FCB

Tvl co zase Varadi nedal

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej kotel dostává Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Nooo, Baník byl aktivnější než HK ale hraje se na góly a to není nikdo schopen u nás dát

Reagovat
smazaný uživatel

je to taaaaaaaaaam! 5. místo, na kterém zostanem, jelikož Slavia ani Teplice nevyhrají a Liberec už dostává teď. Nejdůležitější bude zkrotit euforii a potvrdit body proti Slavii doma! A dat do kupy Košúta

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooooool, jooooooooooooo a pojdmě to udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

co tu děláte nejvěrnější a nejlepší fanoušci v Česku? nemáme vás vidět akorát v TV?

Reagovat
smazaný uživatel

co ti jebe?

Reagovat
smazaný uživatel

ale nějaká špatná nálada, znáš to... ale rejpnout jsem si musel :)

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna na mně tohleto nezkoušej, ti, kteří mě znaj, tak vědí, že bych tam byl, kdybych nebyl nemocnej

Reagovat
smazaný uživatel

jo já jsem volil mezi tebou a Kepym, ale Kepy je psychopat co neví co mluví a tak jsem zvolil někoho rozumnýho, kdo nezačne nadávat a hádat se. Nevěděl jsem, že jsi nemocný, omluva

Reagovat
Kepy_FCB

YEEEEEEEES !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Frejlach, tomu ten gol hrozně moc přeju po těch jeho tyčkách

Reagovat
božský John

Baník dal gola a eurofotbal je naruby

Reagovat
smazaný uživatel

víš, jak dlouho na to čekáme? a hlavně není konec, stát se může ještě hodně věcí

Reagovat
božský John

Právě, proto mě top zarazilo, kdybyste vyhráli,tak neřeknu

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš, co malého mi ke štěstí stačí?

Reagovat
božský John

No vidim

Reagovat
Kepy_FCB

To není málo , doufám že to bude odraz ode dna!

Reagovat
Kepy_FCB

Zkousni už konečně že po Jablonci za hranicemi "města"Jablonec neštěkne ani pes a na okrese Jablonec se více fandí Liberci a Spartě než peltově sebrance jménem BAUMIT..

Reagovat
božský John

Ty seš tak blbej až to není možný

Reagovat
božský John

A nejen to,navíc nemáš ani pravdu

Takže Kepýči,jdi do píči a nereaguj na mě

Reagovat
Kepy_FCB

Vždy mě strašně potěší když někoho donutím k sebeponižování sprostými nadávkami.

Reagovat
božský John

Kepy, Ty seš tak dobrej, z jednopříspěvkovejch srágor jsi se dostal k smysluplnýmu příspěvku. Seš frajer !

Donutils už Radara ne? Tak to seš borec,nejenže Tě tu nemá rád snad ani jeden Baníkovec,ale přidal se i jablonec ...hmmmmm Ty to vedeš

Reagovat
Kepy_FCB

Já sem nepíšu aby mě měl někdo rád jako ty.

A neříkej že se přidal i jablonec když ho tu reprezentuješ jen ty

Reagovat
božský John

Máš recht, ještě Vosic a Talkers

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra byl jsi rychlejší Já tu koukám jak předměstí dostává a nemám tak rychlý reakce

Reagovat
božský John

Já to poslouchám, už nás doháněj,taky na Sigmě dostávaj čtverec...

Reagovat
smazaný uživatel

jaj, ted to mohlo být 5:0... jinak už nás překonali, my dali čestnej gol

Reagovat
smazaný uživatel

to se vůbec nechytaj?

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, oni útok nemaj špatnej Štajner Kerič, ale obrana prostě špatná no, museli vyprodat půl týmu, aby si mohli dovolit Štajnerův plat

Reagovat
božský John

To oni můžou dát taky...

Snad to zůstane tak jak to je nebo Sigma přidá, má fajn tým

Reagovat
smazaný uživatel

ale nejhorší chuligany

Reagovat
božský John

Proč?

Tohle jde mimo mě,tak nevim ...

Reagovat
smazaný uživatel

no, nedodržuj to, co se dohodne, viz. s tou Bohemkou a mají i další resty. Nesnáší je teď snad celá republika

Reagovat
Kepy_FCB

lepší nejhorší než vůbec žádný jako Baumit a podobný sračky...

Reagovat
božský John

Ty seš frajer

Teď si nám to nandal

Sice nemáme možná žádný chuligány,ale můžem se jít mrknout na svůj oblíbenej tým, což Ty,největší chuligán a internetovej fanda nemůžeš(rozuměj na Baník)

Reagovat
Kepy_FCB

a to mě sere!

Reagovat
božský John

Tomáš Blbý

Reagovat
Kepy_FCB

neznám

Reagovat
smazaný uživatel

ještě já a jeden další

Reagovat
smazaný uživatel

návštěvnost máme podobnou v posledních zápasech

Reagovat
smazaný uživatel

tak a teď jdeme hrát na 6 obránců

Reagovat
božský John

100. pro FK Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

to prospero: 5000 lidí? to jste se vytáhli Sigmu mám rád, hrajou sympaticky, ale ty to fakt přeháníš...

Reagovat
smazaný uživatel

100.pro Baník

Reagovat
Kepy_FCB

Choreo v kotli na Bazalech: VE HŘE JE STÁLE 66 BODŮ doplněno kresbou poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Kepy u počítače: SPAMUJU EUROFOTBAL A HRAJU SI NA FANDU BANÍKU MÍSTO ABYCH BYL NA BAZALECH A FANDIL

Reagovat
Kepy_FCB

óóóó´ANOOO ...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to je fajn choreo.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo, ale atmosféra žádná

Reagovat
smazaný uživatel

se divíš?

Reagovat
smazaný uživatel

nedivím samozřejmě, jenom konstatuju. KF a otřesné výkony mají zničující následky

Reagovat
smazaný uživatel

právě... Snad to dlouho nebude trvat toto

Reagovat
Kepy_FCB

v Mošnově je totiž leteckej den

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ten rozhodčí teda teď zaperlil

Reagovat
Kepy_FCB

Tak stíhačka na poháry dnes zahájena !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nooooo kooonečně, konečně zas vím, jaké to je vyhrát Snad potom uhrajem aspoň bod s Bohemkou, doma následně porazit Slovácko a pak bychom mohli pomalounku opouštět tyto sestupové vody Jinak to rozestavění 5-3-2 se docela osvědčilo, docela se mi líbil Koukal, jak tam jezdil na lajně a hlavně sem hrozně moc rád, že dal gol Frejlach, tomu sem to hrozně přál. Jen ti útočníci jsou takový, no, impotentně neviditelní.

Reagovat
Kepy_FCB

dnes byl impulz příchod Zehera za Šenkeříka kupodivu a Kokual

zato Varadi ten na podzim góly prostě nedává

Reagovat
smazaný uživatel

Zeher furt nic moc, prostě útočníky nemáme a to je alarmující.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nám Baník konečně utrpěl výhru..

Reagovat
smazaný uživatel

dnešní výhrou jsme nastartovali stíhací jízdu za titulem

Reagovat
smazaný uživatel

Už jenom 17 bodu na prvni flek

Reagovat
smazaný uživatel

"jenom"

Reagovat
smazaný uživatel

díky bohu za ty dary !

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace Baniku.

Reagovat
goodbay

Sice baníku nefandím, ale přeju jim, aby se vymanili z téhle skrize a hráli výše

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Svobodu fanouskum!

Reagovat
smazaný uživatel

pozor našli kožený rukavice

Reagovat
smazaný uživatel

kožený = zřejmě pískový...

Reagovat
smazaný uživatel

Teda klobouk dolu před Olomoucí Hrála skvěle, nebála se jít 1 na 1, paráda

Jen trošku nechápu tu návštěvu, já bydlet v Olomouci tak jsem na každým domácím zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Toto jsou poslední podzimní body pro Baník. Baník ven !!

Reagovat
Ligter

Máte taky tučný písmo u komentů nebo je chyba na mým přijímači?

Reagovat
smazaný uživatel

žádný tučný písmo tu není, nejez už ty houbičky

Reagovat
Ligter

Možná je bereš, když to jediný nevidíš.

Reagovat
smazaný uživatel

chtěl jsem tě trochu nahlodat, akorát že to tady nikdo nepochopil a nepřidali se

Reagovat
Ligter

Smůla no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

máme, ale on to někdo určitě za chvilku opraví ;o)

Reagovat
hefy

Baník vyhraje a hned se tu ztuční písmo?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník nevyhrál, to spíš Hradec prohrál, protože nedat gol poslednímu týmu GL, to už je zoufalost

Reagovat
smazaný uživatel

na Baníku o 100 lidí víc jak v Jablonci...

Reagovat
Kepy_FCB

když odečteš virtuální diváky tak to bylo o 1500-2000 více , v tomto jste druhá Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, babičko, proč máš tak velké uši?“ „Abych tě lépe slyšela.“ „Ach, babičko, proč máš tak velké oči?“ „Abych tě lépe viděla.“ „Ach, babičko, proč máš tak velké ruce?“ „Abych tě lépe objala.“ „Ach, babičko, proč máš tak strašlivou tlamu?“ „Abych tě lépe sežrala!!“

Reagovat
Shevchenko

Mistři pičo!

Reagovat
cubinho

Kde je ten komik, co tady psal, že má Liberec kvalitnější tým než Sigma??

Reagovat
smazaný uživatel

Exse, nebo jak se menuje? Málokdy se směju fanouškovskému nadšení, ale u tohohle idealisty nikdy nemůžu odolat. "Liberec má s přehledem nejlepší útok v lize a jede na titul"

Reagovat
exse

Počkej a co se na tom mění? Tým může být sebelepší ale pokud není pod dobrým vedení trenéra, je to k hovnu. Stejně to platí i naopak a to je případ Sigmy, dobrej trenér dokáže velké věci i s průměrným týmem. V tomhle zápase tam Sigme spadlo aji to co nechtěla, nám nic. Skore naprosto neodpovídá šancím a předvedené hry, holt i takové zápasy jsou. Jen doufám že tato ostuda pomůže k odvolání Petříka...

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkals náhodou že Petřík je skvělý trenér? Že ho nikdo nezná a všichni ho odsuzujou protože nemá jméno, ale že Liberec potáhne minimálně na poháry? Jo, skóre neodpovídá předváděné hře, měli ste dostat tak sedmičku. A kdybysme tak rychle nevedli, tak si nemyslím že se do šancí vůbec dostanete, útočit ste začali, až když už nebylo na výběr a prohrávali ste rozdílem třídy.

Reagovat
smazaný uživatel

na někoho se to hodit musí

Reagovat
exse

Jo takže ty ses asi dival jen na skore a zapas si neviděl že ? Nebudu to řešit nejseš objektivní, a na Petříka nadávám už dlouho a myslím že každej kdo sleduje GL a není fanoušek ani Sigmy ani Slovanu, musí uznat že jmenovitě má Slovan lepší tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si alespoň přehled. Přehledy objektivní jsou. Nevypracovali ste si toho moc, máte pomalý přechod do útoku, měli ste problémy založit akcu, ztráceli ste balóny jeden za druhým, hoříte v obraně. A to nebylo jenom dneska, ale snad každý zápas Liberca co sem viděl. Liberec měl pár let zpátky silný tým, ještě loni ste mohli hrát nahoře, ale letos je v lize plno lepších týmů. Btw. Loni sme vás porazili čtyřikrát a nedali ste nám ani gól a to ste měli lepší tým než letos a my sme ho měli horší.

Reagovat
cubinho

No comment

Reagovat
cubinho

Skore neodpovídá předvedené hře??? Úplně mimo, ... Prostě uznej, že Liberec na Sigmu v současnosti naprosto nemá. A pokud bys teda chtěl, aby skore odpovídalo šancím, tak by zápas skončil asi 8-2.

Reagovat
smazaný uživatel

Člověk aby se pomalu styděl, že je z Olomouce. Takhle ubohý návštěva při takové formě v takový čas s takovým počasím, to není možný. Jen se mi potvrdilo, že na Sigmu lidi prostě nechodí a nikdy nebudou chodit. A na Spartu zas přijde 10 000 a bude to tam samej gaučovej debil, no to zas bude.

Jinak výkon dobrej, ale jak řekl Psotka, proti Bolce to bylo lepší, o to víc těší výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale atmosféra byla, tak co řešit... v Čechách se nechodí nikde

Reagovat
smazaný uživatel

Tož co chceš, bylo to v televizi a Liberec nikdy netáhnul. Štve mě to, ale když si vezmu sebe, taky sem byl na fotbale letos jenom dvakrát. Atmosféra byla ale skvělá, zase nemůžu mluvit a zítra mě bude bolet hlava. Já sem si to užil aji když přišlo tak málo lidí.

Reagovat
smazaný uživatel

a tak je to správné, že nemůžeš mluvit, je vidět, žes fandil Já si tohle "užil" celé minulé jaro, snažil sem se jezdit na většinu zápasu Baníku a odnesli to hlasivky

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to je normální, já nemůžu mluvit ani když se na Sigmu a nebo Man Utd dívám v televizi Na bytě už si všichni zvykli, ale ty první zápasy to byl pro ně šok, hlavně když se mnou byl někdo v místnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

i když ManU fandím odmala, tak to tolik neprožívám, to Baník či Kolejorz, to je něco jiného

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám akorát tyhle dva týmy. Fandím aji dalším, ale spíš jim přeju, než abych u nich dostával infarkt když se hraje 0:0 v 89 minutě a nebo měl zkažený víkend ze zbytečné prohry. A sou to jediné dva týmy (kromě Přerova a repre) jejichž šálu bych nosil.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, akorát u mě Slovácko a Kolejorz - to je na infarkt to sledovat, kor pokud nejsu na stadioně. Dneska nehorázná radost za 3 body z venku po roku

Reagovat
smazaný uživatel

No to je přesně ono, "Liberec nikdy netáhnul". Tady by měla táhnout Sigma!!! Ta teď hraje parádní fotbal a prezentuje město. Lidem by mělo být ukradený, jestli tu hraj Everton nebo Ústí, když se hraje takhle parádně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to říkej. Když si vzpomenu jak sem tleskal Sigmě jak sme doma ruplli s Jihlavou po bídném výkonu, jenom proto abych nezmrznul, nebo když sem sledoval beton a polehávání Mostu a sněžilo na mě na Severu a nebo jak sem jel tuším Excelsiorem s ožraléma Ukrajincama jenom abych viděl Brno když sem měl další den zkoušku a musel sem být v Hradcu, tak bych ty lidi na ten stadion nakopal ať chcou a nebo ne A to se tehdy hrálo vesměs o záchranu a kdo si neodvezl z Andráku alespoň bod, tak to bral jako ztrátu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to jsou těžké chvíle fanouška. Já na domácím zápase nechyběl tuším posledních 5-6 let ani jednou + semtam se objevím venku a občas se dějou hrozný věci, hlavně to počasí. Jinak jsem dnes poprvé za tu dobu dorazil o chvíli později a myslel jsem, že mě odnesou. 2. minuta, stojím u pokladen a zrovna dáme jednou rychlej gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem to loni na jaře vůbec nedával a pokračuju v tom aji letos na podzim. Ale jinak pět mám skoro každý zápas, sem tam sem vynechal, většinou pondělí a nebo když to bylo v televizi a já sem měl ještě jinčí věci v Hradcu. Teďka se zase bojím chodit, abysme neprohráli když už přindu.

Reagovat
smazaný uživatel

No, mě hlavně těší, že letos ty pondělky začínaj v 18:00 a já končím školu v 17:30, takže to jakž takž budu stíhat. Jinak by mě ČT fakt nasrala, v pondělí teď hrajem furt.

Reagovat
smazaný uživatel

jen si to užij, já toto měl minulé jaro

Reagovat
smazaný uživatel

No, to je taková daň za ty výsledky a krásnej fotbal. Ale já to beru, bydlím tak dobře, že to za půl hoďky stíhám ze školy domů a ještě na stadion. Horší bude, jak nám tam začnou šoupat dobrý výjezdy. Teplice za týden jsou mi ukradený, tam bych stejně nejel, na to nejsem dostatečně bohatej.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě sou právě ty výjezdy lepší. Boleslav, Liberec, Jablonec, Praha, Hradec - akorát mě štve že máme teďka na podzim kromě dvakrát Edenu všecko doma. A na jaře už asi budu na Hané.

Reagovat
smazaný uživatel

No, já to na podzim vidím na výjezd už jen na Slovácko a Hradec, možná teď ve středu Hulín.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Hradec se těším hodně. V Hradcu je teďka konečně po těch letech perfektní atmosféra. Snad na Sigmu přinde tak osmička a já si pořádně zafandím.

Reagovat
cubinho

Taky nechápu Co jsem v Olomouci, tak se snažím chodit na každý zápas, bohužel jsem se tam přes prázdniny dostal jen na jeden zápas.. O víkendech se to moc s dojížděním nedá. Na Liberec jsem chtěl zajet, bohužel to muselo být v SO a to máme zápas... Ale Spartu bych nerad vynechal.

Reagovat
$dolar$

Ty vole, dneska spatny Jak Sigma tak Banik

Reagovat
smazaný uživatel

Bez toho by to vítězství skoro nebylo úplné.

Reagovat
$dolar$

spis pobavil tvuj vcerejsi tip na Jablonec

Reagovat
smazaný uživatel

Taky ses bavil za stavu 1:2 při té šanci co zahodili? Ty budíš dojem že už máš výsledky vyplněné v kalendářu. Ta nula tam klidně mohla být a zas tak divné by to nebylo. Na přední titulky novin byste se kvůli tomu nedostali.

Reagovat
$dolar$

Asi jsi se opet nedival, ale Plzen mohla vyhrat tak 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nevyhrála. Kdyby se body dávaly podle toho jak týmy hrát MOHLY, tak týmy vedené Csaplarem hrajou pravidelně finále LM a Arsenal vyhrává PL každý rok. Bylo to 2:1 a blíž mojemu tipu než tvojemu hypotetickému výsledku.

Reagovat
$dolar$

Jj vyhra Plzne je blize tvemu tipu remiza, nez memu tipu vyhra Zijes trochu mimo realitu kamo

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra 2:1 je blíž remíze než ta tvoja hra Plzně na 7:0. Vyhráli ste o gól, to je remíze dost blízko. Snad to nemusím pokaždé rozepisovat.

Reagovat
$dolar$

Staci kdybys byl trochu chapavej, ja nikde pred zapasem nepsal, ze Plzen vyhraje 7:0, veril jsem ve vyhru Plzne a Plzen vyhrala, ty jsi veril v remizu nebo vyhru Jablonce a nevyslo ti to, a jediny co jsem ti tady psal bylo o prubehu utkani...

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň za chvíli bude porážet i Real Madrid..

Reagovat
$dolar$

Poraze nemusi, staci kdyz si proti nemu zahraje

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň vede ligu zaslouženě, hraje pěkný fotbal, je jasně lepší ale ty tvoje superlativy na ní tady... Ty tady do nás furt kéruješ (do Baníkovců), jak sme namachrovaný atd. ale čeče, ty si snad horší v tomhle než my všichni dohromady...

Reagovat
$dolar$

Mas trochu preludy, nikde Plzen nijak zvlast nevychvaluju, a to bych mohl tisickrat vic, za to jak hrajou...

Reagovat
smazaný uživatel

néééééééé??? hm, tak tímhle si to zabil, už nemá cenu dál diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

nerad souhlasim s Baníkovcem, ale vystihl si ho přesně

Reagovat
$dolar$

No smejes se sam sobe, staci aby si sem zkopiroval cokoliv jsem psal, kde jsem Plzen tak vychvaloval... A kdyz to delam porad a vsude, tak to snad nebude takovej problem, nemyslis?

Reagovat
smazaný uživatel

no, noc je ještě mladá, kdybych nebyl línej, tak projedu veškeré diskuze a s radostí bych ti to tu vysázel jedno po druhým. A problém...Spíš se nikdo neozval ale všichni už tu známe, jak tu vždy vychvaluješ tu svoji Plzničku a ostatním nadáváš, hlavně nám, že sme hrooooozně moc namachrovaní

Reagovat
$dolar$

Jasny, cekal jsem s jakou vymluvou prijdes Jak rikam, micek je na tvy strane site a jestli chces dokazat, ze jen debilne nekecas, tak sem s dukazem

Reagovat
smazaný uživatel

výmluva to není, línej fakt sem. A ono stačí jen číst tu diskuzi nahoře, co máš s Prosperem, jak tam furt píšeš, že mohli vyhrát minimálně 7:0... Trochu pokory chlapče

Reagovat
$dolar$

K cemu pokory? Pust si ten zapas a podivej se kolik meli 100% golovek, pak si dej facku a mozna potom uvidis, ze nejde o zadne vychvalovani Plzne, ale o popsani toho zapasu...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, jo, jo... Vidíš a sme u toho, kdybych já tohle napsal o Baníku (což sem třeba minulé jaro psát mohl), tak ty budeš první, kdo mně tu bude umravňovat, že tu zbytečně vychvaluju Baník, že to jsou lůzy a že jsou přeceňováni

Reagovat
$dolar$

Akorat ze sebe delas vola, je mezi nami ten rozdil, ze ja ty zapasy Baniku videl a ty Plzne ne, takze akorat dementne varis z vody

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš si dolare, že čím víc použiješ urážek, tak tím víc budeš mít pravdu?

Reagovat
$dolar$

Ano, presne to si myslim. A taky si myslim, ze jsem mu dal dost prostoru, aby dokazal, kde Plzen neuveritelne vychvaluju. A jelikoz to neudelal, tak me vazne stve, ze si tady vymysli...

Reagovat
smazaný uživatel

přečti si své příspěvky, třeba měsíc zpátky anebo dejme tomu půl roku zpátky. A propo, když někdo fandí Baníku, musí bejt hloupej? Tím pádem kdo fandí Plzni, tak musí bejt nehoráznej imbecil...

Reagovat
$dolar$

Jelikoz vim, co jsem psal, tak si nic cist nemusim, protoze nikde Plzen nijak zvlast nevyzdvihuju, tys me z neceho narknul, tak je slusny sem dat nejakej dukaz, jinak ze sebe delas vola...

A nikde jsem nepsal, ze Baniku fandi jen hloupi...

Reagovat
smazaný uživatel

$dolar$18.09.2010 22:57

Jezis, nereaguj na nej, je to zas nejakej hloupej Banikovec na a žer.... To je to samé jako že vůbec nevychvaluješ Plzeň do nebes...

Reagovat
$dolar$

Jezis, vsiml sis na koho jsem vubec reagoval? Na emouska, a byla to cilena provokace na nej... Trochu by to chtelo pouzivat rozum

Reagovat
centos

Chtělo by to přestat používat ty ohrané provokace..

Reagovat
$dolar$

Ja nechapu proc se furt nekdo cpe do meho rozhovoru s trevorem

Reagovat
centos

Promiň, to jsem nechtěl!

Reagovat
smazaný uživatel

to je jedno, zcela zbytečně napadáš Baníkovce... Píše me tu někde, že fanoušci Plzně jsou dementi? Ani Sparťany tolik nenapadáme jako ty nás

Reagovat
$dolar$

Mne je uprimne jedno co delate

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč to furt řešíš, proč se do nás bezdůvodně navážíš? si tady snad honíš své ego či co?

Reagovat
$dolar$

Ja to resim? Se podivej sam kdo zacal tohle vlakno a nedal jsi sem ani jeden dukaz meho neuveritelneho vychvalovani Plzne...

Reagovat
smazaný uživatel

ano, začal sem ho já. A pak i to, že se tu furt navážíš do nás, urážíš nás. Se starej o sebe, o to, abys byl na každém zápase svého týmu, jezdi s ním na výjezdy a bude klid.

Reagovat
$dolar$

Jakym pravem mi rikas co mam delat? Neprehanis to trochu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sakra neřešte to furt, budí to dojem že přibývajou relevantní příspěvky na které se dá reagovat.

Reagovat
$dolar$

Ja stale cekam, az sem hodi dukaz meho vychvalovani Plzne...

Reagovat
smazaný uživatel

už sem ti to psal včera, že za důkaz ti třeba může postačit to, že Plzeň mohla klidně vyhrát 7:0 atd.... A třeba minulou sezonbu si furt brečel, že viktorka prohrála nesmyslně atd... Už toho nech, si trapný a namyšlený, ty bys měl bejt ten poslední, kdo by tu měl kérovat do Baníkovců a narážet na jejich inteligenci, když si na tom ještě húř

Reagovat
smazaný uživatel

sezonu

Reagovat
$dolar$

Bohuzel tu svoji inteligenci asi schovavas nekde hodne hluboko, kdyz nechapes co znamenaji fakta a co obycejne vychvalovani. Minulou sezonu promenovala Plzen zhruba 5% stoprocentnich sanci... 7:0 mohla Plzen klidne v Jablonci vyhrat, ale to bys musel ten zapas videt, abys vedel o cem je rec.

Ja se do inteligence banikovcu nekeruju, ani neni treba, oni to zvladaji sami.

Reagovat
smazaný uživatel

teď začneš procentovat? no, tak tímhle už si to definitivně zabil, těšilo mě, ahoj...

Reagovat
$dolar$

To je na tebe moc slozity, tak napisu slovy - mela neskutecnou smulu ( neumeni) v zakonceni, proto jsem tu minulou sezonu psal, jaka to byla smula. A predtim nez se rozloucis, sem konecne hod nejakej dukaz vychvalovani Plzne... komiku...

Reagovat
smazaný uživatel

se podívej na veškeré diskuze ohledně souhrnu české ligy od tohoto kole po sezonu 2008 dejme tomu.

Reagovat
$dolar$

bla bla bla, furt to samy, zaprve se bavime jenom o tehle sezone a zadruhe kdyz je to tak jednoduchy, tak sem zkopiruj alespon jeden prispevek...

Reagovat
$dolar$

PS: A kdyz uz to budes hledat, tak si muzes precist tvoje a banikovske prispevky z minule sezony a ze zacatku te letosni a pochopis co znamenaji namachrovane kecy

Reagovat
smazaný uživatel

ano, co sem psal? Že je nejlepší na světě? Psal sem, že nám stačí EL a zrovna tys nás prudil za alibismus, uklidni se prosím tě už, běž se ven vyvětrat

Reagovat
$dolar$

A ja snad nekde pisu, ze je Plzen nejlepsi na svete?

Vzpomen si, kdo a jak zacal tohle vlakno a najdi mi konecne ten muj koment kde tak vychvaluju Plzen... Vzdyt to nemuze byt tak tezky ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Znas snad nejake fans Plzně ?

Reagovat
Recik

Dneska sem si po pondělním zklamání spravil chuť Sice lidí málo ale i tak to stálo za to! Sigmička

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍÍÍÍÍÍÍK! Ja mám radost jak malý Fotbal nestál za nic, ale aspoň jsme to dneska doslova ukopali. Neskutečně cenné tři body Ale Šenky, ten chlap je z formy jako nikdo. Tohle jsem ještě nezažil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BaNíČkU LOwUJu TěĚ -MuCk-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Lukáš Bajer, důležitý článek Sigmy Olomouc, možná nejdůležitější. Takových běhavých CM u nás moc není. Líbí se mi čím dál více.

Reagovat
$dolar$

Je dobrej, je to ten co byl minulou sezonu v Holandsku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ten. Já ho nikdy moc neregistroval, takový neviditelný. Ale teď, když dávají v TV Sigmu, tak vždy ovládne střed hřiště, je agilní a docela přesný, navíc se snaží přihrávat spíše dopředu než dozadu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bajer je od začátku sezony možná i náš nejlepší hráč, má formu jako hrom, jen moc nejde vidět, protože nedává góly.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Před sezónou sem si myslel, že to bude spolu s Vepřekem náš nejslabší článek a zatím sou to dvě brutální opory, které sice nedávajou góly, ale odvedou pro tým strašně moc práce.

Reagovat
cubinho

Dneska skvělý den - my jsme vyhráli, Sigma vyhrála, Baník vyhrál, Slovácko vyhálo, Berdych a Štěpánek vyhráli, až teda na ten Arsenal by to celkem šlo

Reagovat
domingo

Petřík je jako trenér úplně na hovno, většího neschopu jsem neviděl od dob Jarabinskýho

Reagovat
domingo

sakra, nahoru

Reagovat
$dolar$

Zach? Palicka? Zak? tech je

Reagovat
domingo

Tak Petřík je pro mě na úrovni asi jako Pulpit, Palička je proti němu Mourinho.

Reagovat
$dolar$

To pro me je suverenne nejhorsi Palicka Pulpit je podle me lepsi prumer dokonce

Reagovat
domingo

Nj, tys byl vždycky jinej

Reagovat
$dolar$

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Jaj, Pulpit. Jako fanda Sigmy se nebudu vyjadřovat.

Reagovat
$dolar$

Trenoval i u nas v Plzni, takze vim o cem mluvim

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že někde se mu i daří, což u některých výše jmenovaných nehrozí. Konečně i Sigmu aspoň naučil bránit. Ale fotbal hrál totálně nekoukatelnej a ten kontrast je do očí bijící, když se člověk podívá, co s prakticky stejným kádrem hraje Psotka.

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně má kapr liga sympatického lídra s velkým hráčským potenciálem...Jen se bojím, co s Plzní udělá případný odchod/ pokles formy Horvátha, jinak ji vidím jako velkou naději pro evropské poháry na příští rok...

Reagovat
smazaný uživatel

Pavel hraje úspornym způsobem... ten (snad) ještě chvíli vydrží

Reagovat
goodbay

spíš co s ní udělá odchod Koláře, Limbereskýho a Petrželi

Reagovat
goodbay

Limberskýho

Reagovat
$dolar$

Nechtel bych odchod ani jednoho, ale pripadne nahrady uz mame poreseny - misto Limberskyho se bud vrati Lecjaks nebo tam bude hrat Jiracek, misto Kolare mame mladyho Daridu a misto Petrzely mame Durise/Zurka/Rezka

Reagovat
smazaný uživatel

Bude z ní druhá Olomouc. Mně přijdou ty týmy naprosto identický a jedinej rozdíl mezi nima dělá právě Horváth.

Reagovat
AjaxFans

Olmik nemá žádnou extra hvězdu,ale jako celek

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec. Sigma staví na odchovancích, má excelentní mládež a co existuje česká liga, tak je na celkově čtvrtém místě. Plzeň má odchovanců minimum, kupuje hráče co se jinde neprosadili a mládež nijak nevyčnívá a v historické tabulce je na 11 místě pod Budějovicama a nad Příbramou. Ani rozestavení není podobné.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta Bé

Reagovat
$dolar$

Mit v tymu 3 Spartany - Kolar, Rada a Horvath ( u kteryho to je spekulativni) a byt hned beckem, jsem rad, ze tu dokazujes vasi inteligenci

Reagovat
smazaný uživatel

jenom tihle? Ne čeče, s tebou to je fakt marný...

Reagovat
$dolar$

Ano, jenom tihle jsou odchovani Sparty...

Reagovat
smazaný uživatel

". Plzeň má odchovanců minimum, kupuje hráče co se jinde neprosadili a mládež nijak nevyčnívá" na to sem reagoval slovy "Sparta Bé" a ty pak napíšeš jen tři jména, přitom si zapomněl, že ve Spartě hrával i Rezek, Limberský... Nenarážel sem přímo na mládež

Reagovat
$dolar$

Limbersky odchovanec Plzne, Rezek odchovanec Teplic (aspon myslim, ikdyz mozna Bohemky, kazdopadne ne Sparty) zapomnel jsi dodat jeste Petrzela, kterej je nekde z Moravy... Jeste neco nechapes?

Reagovat
smazaný uživatel

všichni prošli Spartou, kde se nechytli a tak šli do Béčka Sparty, to jest směr Plzeň

Reagovat
$dolar$

A ty se pak divis, ze se ti lidi smejou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé je, že "Béčko Sparty" hraje lepší fotbal než všechny Áčka ligy

Reagovat
centos

Žák přerostl učitele

Reagovat
$dolar$

PS: mozna se nad tim zamyslis, kdyz se o Baniku bude mluvit jako o Pribrami Bé...

Reagovat
joshua

Střihavka je taky odchovanec Sparty

Reagovat
$dolar$

Neni nahodou odchovancem Bohemky?

Reagovat
joshua

Nejsem si jistej, ale na wiki sem našel: S prvoligovým fotbalem začal v Jablonci, kde ale za dvě sezony odehrál pouhých 5 zápasů. Poté se vrátil do svého odchovaneckého týmu, Sparty, kde se ale neprosadil, a tak odešel do Blšan, kde začal trvaleji hrát.

Reagovat
$dolar$

No podle me je to odchovanec Bohemky, ale hadat se nebudu

Reagovat
centos

Jakou "vaši"?

Reagovat
$dolar$

Promin, ale on se tu pasuje za vzorek Banikovce Tebe nemyslim

Reagovat
$dolar$

Mladez ma Plzen taky velmi dobrou, jen nedostavaji takovou prilezitost

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel sem to tak, že dorosty nevyhrávajou ligu.

Reagovat
$dolar$

Tak nemysli, protoze vyhravaji

Reagovat
smazaný uživatel

Co existuje liga staršího dorostu, tak Plzeň vyhrála jednou a Sigma čtyřikrát. V mladším ani jednou a Sigma třikrát.

Reagovat
$dolar$

Ja vim, neupiram vam to, ale to ze jsme nekolikrat skoncili druzi, neznamena, ze je nase mladez hrozna Ano jste trochu napred, ale nase mladez je taky velmi dobra

Reagovat
smazaný uživatel

No ono to hlavně není jen o tom, že mládež je dobrá, ale jak se podaří ty hráče zabudovávat do týmu. A to je zase o filozofii týmu. Dejme tomu, že Sigmě i Plzni chybí kreativní záložník. Plzeň si koupí Horvátha a Sigma dá šanci Hořavovi. A takhle je to na každým postu. Pár sezon to trvá, než se něco vybuduje, ale teď to nese zasloužené ovoce. Samozřejmě je sympatičtější právě cesta odchovanců, ale ne každý na to má hráče a hlavně koule. Taky jsme nejdřív málem sestoupili.

Reagovat
$dolar$

Ja vim, proto jsem napsal, ze mladez mame velmi dobrou, akorat nedostava sance Samozrejme musis mit velky koule

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak. Sparta hraje v dorostenecké lize nahoře a s Baníkem a Sigmou se přetahuje o titul, ale zatímco Sigma má dlouhodobě na hřišti kolem 7 odchovanců a v posledních letech aji 9-10, tak Sparta třeba jednoho, dva. Pak je jí ta mládež na nic. Aji ty velké přestupy co v poslední době udělala byli hráči stáhnutí z jiných klubů.

Reagovat
smazaný uživatel

Občas máte svoje roky. Ale na tu trojku Sparta, Baník, Sigma (plus dřív Slávia) nemáte. Celkově se mě ani moc nezdá, že byste nějak extrémně stavěli na odchovancích. Baník táhli tradičně - ti vždycky neradi kupovali hráče, Sigma je tím proslulá a Sláviu zvedli v dobách kdy to vypadalo že se z ní stane průměrný tým. Sparta je případ sám o sobě. Pak už snad nikdo nemá tak kvalitní mládež aby z ní mohl sestavit tým schopný hrát alespoň občas o poháry. Zbrojovka možná, Liberec zčásti - ale ti taky spíš kupovali. Teplice sázíjou na scouting a Boleslav taky kupuje.

Reagovat
$dolar$

V soucasne chvili ne, ale jeste pred 3-4 lety jsme meli nejmladsi kadr v lize, ale odesel Fillo, Krbeckove jsou starsi, Borek odesel, Limba tu porad je, ale zestarnul

Reagovat
smazaný uživatel

Před čtyřma rokama ste v lize byli nováčci, spolu s Budějovicama. To nic jiného než odchovanci a zkušení přestárlí hráči nepřicházelo v úvahu. Upřímně sem si myslel, že se spíš zvednou ty Budějovice, jeden rok hráli docela krásný fotbal, spravili si stadion a získali silného sponzora. Ale očividně ten rozdíl mezi vama a nima byl Vrba.

Reagovat
$dolar$

Nebyl. Rozdil byl hlavne Standa Levy

Ale ano, byli jsme na tom hrozne, navic jsme v podstate diky podvodu (protoze nam to Sparta darovala) zachranili ligu a od ty doby jsme sli uz jen nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Levý? Mě vždycky připadal jako trenér, jak to říkal Rimmer, "ze kterého životní prohra přímo čiší" Vždycky někde přišel a tím svým suchým stylem řekl že všecko spraví, potom nějaký čas suchým stylem vysvětloval proč to spravování trvá tak dlouho a nakonec suchým stylem oznámil, že se spravování nepovedlo a on v týmu končí.

Reagovat
$dolar$

Je videt, ze fotbal moc dlouho nesledujes...

Po te sezone, co nas Sparta zachranila k nam prisel Bilek, zacali jsme super, ale Sparta si ho na oplatku od nas vzala a angazovali jsme Levyho a pod nim jsme hrali s no name kadrem 5. misto, akorat mu v zime prodali vsechno co melo ruce a nohy a pak se divili, ze neudelal pohary...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho pamatuju hlavně ze Slovácka a ze Zlína. Aji od vás ale odešel před koncem smlouvy.

Reagovat
$dolar$

No jak riikam, v zime odesel Fillo, Danek a Jarolim a prisla serie 7 zapasu bez vyhry a vyhodili ho, coz byla ale velka chyba...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pozor, naše mládež je teď celkem v pytli, Petera prodal treninkove centrum, ti trenéři, kteří vychovali hvězdy Baníku, tak taky odešli a to do Sparty, proto začíná bejt mládež ACS na lepší úrovni. Petera si uvědomil, že udělal v tomhle ohromnou chybu a chce to začít napravovat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Petera je ale hňup. Tu mládež sem vám hodně záviděl. Hlavně brankáře a útočníky. Sigma vždycky dokázala vychovávat akorát obránce a defenzivní záložníky a na rozdíl od Baníku v posledních deseti letech snad neměla nikdy trenéra co by jejich potenciálu dokázal využít. Doufám že to dáte zase dohromady.

Reagovat
$dolar$

Brankare a utocniky meli vynikajici

Reagovat
Paddy

SIGMA

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

300. pro Viktorku Plzen

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kolik dostanou sešívky zítra? Viděl bych to na 5:1 Bony 2x, Kadlec, Kladrubský, Pamič- Brabec vl.

Reagovat
$dolar$

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký haha? Regulérní tip

Reagovat
$dolar$

Hrozne detinsky jste, Slavisti tipujou 0:5 ty 5:1, tak budte trochu soudny, bude to holomajzna a Sparta vyhraje 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dolar nám bude povídat, abychom byli soudný..

Reagovat
soukup

nová doba

Reagovat
$dolar$

Nj, dneska mam dospelackou naladu

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře

Reagovat
Losinho

Spíš vtip.

Reagovat
twerp

optimisto.... brabec si dá aspoň dva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Richard!!!

Reagovat
$dolar$

Super, Banik zustane posledni

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka 3 body doma. Za všechny Střeštík, Lejsal

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
soukup

ještě, že Bohemka nedala v první čtrvhodině góla, šance na to měla a jen její dřevěnost nás zachránila, postupně sme je začli přehrávat a druhej poločas byl jasně náš, ovšem co sme i my spálili, to je hrozný, ale nakonec to tam padlo

Reagovat
Didier Drogba

,v zimě koupit útočníka a Došanovi poděkovat a říct adieu

Reagovat
soukup

no mě spíš děsí co teď spaluje Rabušic, on rychle potřebuje dát gól aby si zase věřil v zakončení, ale zatím to vypadá, že ho bude muset někdo dát za něj

Reagovat
smazaný uživatel

No to jo. Bohužel Doškovi dnes taky moc pšenka nevykvetla. Jinak ale spokojenost.

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka (hlavně Lejsal ,Truska ,Ríša a Střešťa )

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli dobře kluci ale Střeštík dnes centry alespoň na další 3 i více gólů.

Reagovat
soukup

to by je někdo musel umět ve vápně do té brány dostat

Reagovat
smazaný uživatel

No párkrát to bylo jen o vous. Ale je dobře, že jich bylo víc a nejlepší že se jeden ujal.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka - Teplice plichta, to je paráda. Ještě remízka v derby a jsem s tímto kolem na 80% spokojenej (ach ta zpropadená Plzeň).

Reagovat
smazaný uživatel

mluvíš mě z duše

Reagovat
$dolar$

mi nebo mně ...

Reagovat
smazaný uživatel

no do píči jsme zase poslední

Reagovat
$dolar$

Az do konce sezony, a v poslednim kole se vysvihnete na 15. misto

Reagovat
Losinho

Stačej 3 výhry a ste ve hře o poháry

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko, Baník, Zbrojovka a hlavně Sigma mě udělala radost. Doufám že zítra vyhraje Slávia (je mě jedno jak a jestli to odporuje formě, síle týmů, zdravému rozumu a nebo přírodním zákonům) a bude to skoro skvělé kolo.

Reagovat
Losinho

Naprostej souhlas

Reagovat
$dolar$

a opet - mi/mně

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že se jednou beznadějně zamiluješ do nějaké dominantní hanačky která tě naučí mluvit po našem.

Reagovat
smazaný uživatel

On jest stary głupiec, nie wyjaśnia niczego do niego, szczególnie nastroju wzrosła do zachowania

Reagovat
$dolar$

Ty ses kvuli Baniku naucil i Ostravstinu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ostravština neexistuje a jak vidno, tvé znalosti jazyka jsou velmi nedostačující, nejdřív tu jebeš do kluka, který píše tak, jak je zvyklej x let a je to jejich nářečí a teď tohle.

Reagovat
domingo

Pij piwo, bedziesz zgrzany!

to jsem se naučil, heč :))

Reagovat
smazaný uživatel

krásné Polština je hezkej jazyk a dá se v pohodě naučit

Reagovat
smazaný uživatel

Moudrá rada.

Reagovat
$dolar$

Tady to ale neni o dialektu, ale o proste neznalosti gramatiky

Reagovat
smazaný uživatel

Hanáčtina nemá kodifikovanou psanou formu, respektive se píše foneticky. Takže cokoliv co se ti může zdát špatně, špatně být nemusí.

Reagovat
domingo

Interpunkce se taky píše foneticky?

Reagovat
smazaný uživatel

Interpukce byla vždycky moja slabina. Doufám že až budu jednou psat diplomku, tak bude tak chytrý word, co dokáže opravovat aji interpunkční znaménka.

Reagovat
smazaný uživatel

Dominantní ženskou nebrat. No ale když z Hané, tak takovou co by řekla: " bodem dělat jitrnice, veleký jak nohavece, přijdi Joro k nám, já tě jedno dám".

Reagovat
twerp

Ty Prospero, odkud ti čiší z duše ta nenávist vůči Spartě?

Reagovat
smazaný uživatel

Z ničeho. Spartu nemám rád spíš kvůli Sparťanům a tím že byla spjatá s komunistickým režimem. Ale hlavně je to konkurent v tabulce. Stejně sem si přál prohru Plzně a remízu Boleslavi a Teplic. A nebo ztrátu kohokoliv kdo má podobně bodů jako Sigma.

Reagovat
twerp

Mi občas příjde, že se tady občas do Sparty bezdůvodně navážíš, což bych u člověka s nadhledem jako máš ty moc nečekal. Ale pokud k tomu máš důvod a ten důvod není že je to moderní, tak to v tom případě chápu. A máš pravdu, že někteří Sparťané se tu projevují docela arogantně, ale to samé máš u Baníkovců loni u Slávistů předloni. Čím je klub výš, tak tím tady začne chodit víc jejich "skalních" fanoušků a dělají tady machry.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je to hlavně kvůli dřívějšku. Když sem se začal pořádně dívat na fotbal, tak Sparta vyhrávala ligu každý rok a Sparťani byli jeden arogantní blbeček vedle druhého. O pár let pozdějš, když vyhrál ligu Baník, tak místo toho aby řekli "dobré, byli lepší, příště se zlepšíme a vyhrajeme my" řekli "koupíme jim toho a toho, protože sme Sparta a sme nejlepší a oni sou nic" Za těch pět let jich dost vystřízlivělo, prožili si svoje chvíle kdy si do nich každý rád kopnul a už se s nima plus mínus dá aji bavit. Ale ta nechuť ke Spartě ve mě zůstala.

Reagovat
domingo

Reagovat
twerp

By mě celkem zajímalo, jestli by se todle stalo i Olomouci. Jestli by měla arogantní fanoušky, kdyby vyhrála tři tituly za sebou. Jestli by nastala nějaká módní hysterie ala Baník mistr.

Reagovat
smazaný uživatel

Libercu se to nestalo. Baníci sou pyšní spíš na svoje fanoušky a na hru se dívajou dost kriticky, ať už hrajou nahoře a nebo dole. Aji ti Slávisti sou arogantní jenom na Sparťany a jenom když se jim daří. Kdežto Sparťani sou arogantní na všecky, ať se daří a nebo ne. Nebo alespoň mám ten pocit.

Reagovat
twerp

Tak Liberec vyhrál jeden titul a troufám si tvrdit, že Olomouc bude mít větší fanouškovský potenciál kdyby vyhráli titul. A k těm Baníkovcům...mě spíš vadí, že si za každou cenu chtějí kopnout do Sparty. Místo toho aby přiznali, že hrajou blbě a že prohra s Mogilevem byla ostuda, tak se tady smějou Spartě za Žilinu a urážejí, kde se dá. Neříkám, že jsou to všichni Baníkovci a jenom Baníkovci, ale jdou asi nejvíc vidět a mě to příjde celkem ubohé a tak si toho všímám.

Reagovat
stas87

sparte by sa nesmiali keby spartani nevypisovali po zrebe sparto vitaj v zakladnej skupine ligy majstrov...po zrebe s mogilevom banikovci nekricali smazneme ich 4:0 a v pohode si ideme pre postup...mozno to niektory napisali ale nebola t az tak ukrutna arogancia ako v pripade sparty zo zilinou

Reagovat
twerp

Možná jsem taky ukrutně arogantní, ale nevidím nic špatného na tom, že Sparta byla favorit a měla postoupit. A nevidím nic špatného, když se to řekne nahlas, pokud se při tom neuráží ten druhý tým. A já jsem si nevšiml, že by většina Sparťanů urážela jakkoliv Žilinu. Vím, že Stalingrad psal něco o tom, že je povinnost přes ně postoupit, což ale podle mě není arogance ale určitá ambice na klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec vyhrál titul dvakrát. A Sigma ten potenciál sice má, respektive v historii na Sigmu chodily druhé, třetí největší ligové návštěvy, ale tak nějak si nemyslím že se to vrátí. Sigmě přeje hodně lidí z Moravy, protože je Olmik na Moravě, ale jakmile by se nám přestalo dařit, tak se jejich fanouškovství vytratí. Ten přístup Baníků k vyřazení od Mogilevu mě taky naštval, pár lidem sem to tady vyčítal. A k té Spartě. Pamatuju si jak se tady Sparťani holedbali, že Žilina není soupeř, že má sílu a kvalitu Příbrami a už plánovali koho chcou do skupiny. A nakonec dvakrát prohráli a to docela jasným způsobem. Respektive způsobem "kdybysme udělali něco jinak, tak bysme možná měli větší šancu alespoň jeden zápas vyhrát a ten druhý by možná vypadal jinak". To se to pak směje dobře komukoliv.

Reagovat
twerp

No kdyby se sigmě začalo dařit pravidelně, tak by určitě fanoušci přišli a někteří by zůstali i kdyby se nedařilo. A já to Sigmě strašně moc přeju, protože mají výborný odchovance, vede to tam člověk, co tomu rozumí a teď k tomu přidali krásný fotbal a to už nemluvím o loňském putování EL, kvůli kterému si Sigmy moc vážím. A k té Žilině... jak už jsem psal nahoře tak Sparta je podle mě kvalitnější tým a tudíž i já jsem očekával výhru a pak byl zklamán. A čekat výhru od svého týmu kor když ja favorit je podle mě úplně normální.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si pamatuju já, tak se Sparťani se Slovákama trumfovali kdo je jasnější favorit a docela si to užívali. A pak to všichni dali sežrat Spartě protože prohrála. Tohle je prostě smůla, kdyby vypadla Žilina, tak se jí vysmějou ještě víc.

Reagovat
twerp

Chtěl jsem se na ty komentáře mrknout abych ti mohl odpovědět, protože si to přesně už nepamatuju, ale je jich moc. Je možné že Sparťané hecovali víc, protože byli favority. Kdyby byla Žilina v pozici Sparty, tak by taky víc hecovala. Navíc sme na českém serveru, takže je logické, že si tu Češi budou víc dovolovat. Ale to máš dohadování typu Trevor vs Dolar. Každý si myslí, že máš pravdu a přitom ta je někde uprostřed. Sparta je prostě klub s největší fanouškovskou základnou(rozuměj s nejvíce gaučovou základnou) a jakmile se jí začne dařit, tak tu přileze strašně moc naplaveniny a začnou tady machrovat a odnesou to normální fanoušci. No nic, zítra jedu brzo ráno do Olmíka, tak du spát. díky za rohovor

Reagovat
smazaný uživatel

tak a banicek je zase pekne tam,kde mu to slusi,posledni :)

Reagovat
smazaný uživatel

za to číslo v nicku

Reagovat
smazaný uživatel

za to,ze ti evidentne nedocvaklo ze ten nick tady mam uz nakou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

za to,ze ti evidentne nedocvaklo ze ten nick tady mam uz nakou dobu

Reagovat
Shevchenko

"nakou dobu"

Reagovat
smazaný uživatel

jo,pac predtim sem mel uplne jinej,ale zapomnel sem heslo tak sem si hodil tady ten ;)

Reagovat
smazaný uživatel

jo,pac predtim sem mel uplne jinej,ale zapomnel sem heslo tak sem si hodil tady ten ;)

Reagovat
smazaný uživatel

do třetice všeho dobrého

Reagovat
centos

A byl taky tak zoufale originální?

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska krásný zápas v Bolce. Tam se prostě jezdí za odměnu :-)

Reagovat
Shevchenko

Hlavně ta atmosféra tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska nic moc. V TV to naštěstí nebylo moc slyšet, ale jak bylo relativně prázdno, tak bylo úplné ticho...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že tam si furt

Reagovat
smazaný uživatel

No, pracovně je to nejlepší. V Praze jsi za hodinku, a tak + - člověk pořeší všechno v relativnim klidu

Reagovat
smazaný uživatel

jinak Vondryho tak trošku znám osobně

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud je Baník poslední a Sparta na pohárovejch místech tak jsem spokojenej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Až teďka sem viděl co Šenkeřík nedal Ej, vím že je to troufalé od člověka co fandí týmu co má v základu Navrátila, Petra a Hubníka, ale nedá mě to abych se nezeptal : "na co ho tam vlastně máte? Dyť je to strašné dřevo"

Reagovat
smazaný uživatel

na to samé se ptám od chvíle co k nám přišel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Losinho

Ještě že sme se ho zbavili

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne vyrovnany od osmyho mista az na chvost

Reagovat
smazaný uživatel

joooooooooooooooooooooooooooo sparta

Reagovat
Pinturicchio

SPARTA, SPARTA, SPARTAAAAAAAAAA ! ! ! ! !

Reagovat
$dolar$

To nemohla Slavia aspon zremizovat? Kura

Reagovat
smazaný uživatel

škoda pro Plzeň

Reagovat
$dolar$

Hm

Reagovat
Carlos Juan Pablo

ACS, ACS, ACS !!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jarolímuv protáhlej ksicht, k nezaplacení

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Reagovat
smazaný uživatel

,,Jsou věci, které si za peníze nekoupíte."

Reagovat
smazaný uživatel

master card

Reagovat
smazaný uživatel

ACS!

Reagovat
smazaný uživatel

Baniček nejlepší u nás♥

Reagovat
smazaný uživatel

jj v tabulce to vidím

Reagovat
$dolar$

Jsou 1. ! Prvni od konce

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ta obrana je báječná a bohatá

Reagovat
10

otoč si monitor...

Reagovat
centos

good one!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
centos

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu si pomoct, ale Jarolím to prokoučoval poslaním Ragueda do hry, ten byl uplně mimo ten kluk. Nejvíc se mi líbil Milan Černý, ze sparty se mi líbil Bony, ten dřel a ten gol byl pro něj odměna.

Reagovat
$dolar$

Jj Tragued byl naprosto spatnej tah...

Reagovat
10

ta akce Vacka před rozhodujícím gólem byla lahůdková, většina hráčů by ty dva zákroky ani nechtěla ustát

Reagovat
smazaný uživatel

to je přesně Vacek, poctivý dříč, skvělý kluk

Reagovat
Recik

To bych blil

Reagovat
C-M@ster

"Derby dvou nejpopularnejsich klubu" Jak novu sleduju, tak todle prepiskli...

Reagovat
smazaný uživatel

CHtěli říct druhé, to nejpopulárnější se hraje zítra od 20:45

Reagovat
smazaný uživatel

typický remízový zápas. My měli štěstí a vyhráli jsme. Je to radost!

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kamil Vacek naprosto jednoznačně nejlepší hráč dneska. Prostě bomba, konečně jsem ho viděl hrát to, na co má. Prostě skvělé. Oba góly byli v jeho režii. Kam se hrabe Matějovský, Vacek ho dnes strčil do kapsy...

SPARTA !!! PRAHA !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tož typická Sparta, v remízovým zápase gól v poslední minutě a 3 body. Letos takhle získali body teď, se Slováckem a s Jabloncem. Tohle kdyby uměla třeba Sigma, byl bych hrozně šťasnej. Mít teď taky o 6 bodů víc, hned by to vypadalo líp.

Reagovat
goodbay

njn, kdyby se tohle raději povedlo proti Plzni než ted, tak mají ztrátu místo 7b jen 5b na Plzen

Reagovat
rufus

Skvělé 3 body ze synagogy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Fotbal to dneska nebyl moc hezký, alespoň nasazení bylo oboustraně 100%, což je třeba bohužel v naší lize ocenit...Slavie je po hříchu proti své tradici momentálně lepší bez míče než s ním a myslím že i proto dnes prohrála. Sparta dnes šla zdálo se mi o trošičku více za vítězstvím než Slavie, ani branka a následná dobrá taktická hra Slavie ji nedokázala zlomit, i přesto lze naše dnešní vízězství zařadit do kategorie šťastných.

Nejlěpším na hřišti bych asi vyhlásil J. Koubského (nevím jak to bylo u druhého golu, jestli v tom neměl trochu prsty, otec Slávista to psychicky nevydržel, brblal něco o tragédech a zasr. negrech... a okamžitě to přepl na zprávy ) M. Černý dneska hrubě nedostál pozici největšího Slávistického talentu a od titulu (alespon v mých očích) největšího tragéda zápasu ho zachránil jen KJ, když poslal na hřiště Raqueda který kazil jak jen mohl. M Černý byl dnes sice aktivní a často u míče, ale těch ztrát a špatných přihrávek měl za celý zápas spoustu a snad nepředvedl ani žádnou povedenou akci.

Vcelku se mi líbil Kisel s Jarolímem, u nás docela ušel Vacek, Kladrubský na to že byl na beku taky celkem dobrý, Kadlec předvedl svůj solidní standart s poslední doby. Matějosvký se Sionem oba spíše zklamaní, nechápu, jak toho Matějku mohli v tom Anglicku takhle zkurvi*. Kucka neměl dnes svůj den, přesto vybojoval dost míčů, Bonymu se taky po většinu matche příliš nedařilo, ale nakonec v pravý okamžik rozhodl. Celkově bych řekl, že dnešní zápas byl plný bojovnosti a průměrných výkonů, ze kterých nikdo příliš zářně nedokázal vybočit. Nutno přiznat, že sudímu se zápas ke konci trochu vymkl z rukou, po strkanici ve vápně asi měl vytáhnout rudou kartu pro Kucku nebo kdo to tam byl.

Jinak se mi zdá, že Slavia je momentálně pouze lehce nadprůměrné ligové mužstvo, které nakonec skončí opět bez pohárové evropy, tím jsem si docela jist. A doufám, že KJ zůstane i další sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

nn, jednoznačně nejlepší byl Vacek

Reagovat
Josifek

O něm jsem taky uvažoval, hrál fakt dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Žilina-Chelsea 1:0, Sparta-Palermo 2-2, Slavia-Sparta 1:1 - ten fotbal je dost zajímavý poslední dobou

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Didier Drogba

ten playstation to je věc,co?

Reagovat
$dolar$

Coze?

Reagovat
smazaný uživatel

góly černých se nepočítají?

Reagovat
smazaný uživatel

Hernandéz je černoch

Reagovat
Azza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ty chytrolíne když chceš dělat chytrýho ,tak si aspon zjisti informace o hráčích!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co to mate v ty Ostrave za matros?

Reagovat
Josifek

Tohle mi prosím osvětli, věřil bych tomu jak piše emoušek o těch černoších (protože už jsem slyšel o primitivech, kteří z jakéhosi nepochopitelného pseudodůvodu goly hráčů tmavé pleti nepočítají), ale přeci jen Hernandez je černoch jak se patří, takže nevím, jestli mám ještě počkat s přívalem nadávek na tvou hlavu a upřímného přání si tvého setkání s "bandou sfetovanejch negrů s letlampou, ať tvá prde* pozná středověk..." a nebo jestli je zatím nějaká jiná kulišárna, na kterou jsem nepřišel...to by mě fakt zajímalo, co chtěl básník říci.

Reagovat
stas87

no jarolim aj magath maju podla mna kolo ci dve a potom poleti...krasne si rozmrdali vlastny tim len tak dalej pani treneri

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsme s Váma! SKS 4EVER

Reagovat
Godwinson

Tak to je nespravedlivej výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, Slavia byla o třídu lepší. Na druhou stranu je to furt lepší než remíza - takhle jsem aspoň viděl ten Jarolímův výraz. :)

Reagovat
goodbay

no o třídu ne, bylo to vyrovnané, ale remíza by byla zaslouženější.

Reagovat
smazaný uživatel

na ten jeho výraz ,,rozsypané kuličky" fakt nezapomenu

Reagovat
goodbay

kdy to bylo? při rozhovoru s ním nebo kdy? nepostřehl jsem

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=SIKK_F8LrUY 2:23 jestli teda myslí tohle

Reagovat
smazaný uživatel

ne, to neni ono, to je proti tamtomu hadr, ale nevím kde to už bylo

Reagovat
goodbay

Tak jedinný co mi těší jsou 3 body, jinak uplně nezasloužené vítězství, hra hrůzostrašná. Zkušení hráči byli spíše jenom do počtu a krom Blažka hráli svůj průměr. Matěj a Sionko už delší dobu špatný a na stoperský dvojici je vidět, že oba už rychlostně nestačí a u Řepky už jen ty zkušenosti prostě nestačí. Nanejdýl po téhle sezoně musí prostě některé posty omladit a posadit někoho zkušenějšího na lávku. A chovanec by měl okamžitě na lávku poslat matěje a siona. A na plac Podanýho a Adiabu s tím, že Kláda bude hrát střed zálohy.

Krutý výsledek pro Slávku, ale tak už to někdy bejvá. Sparta nabírá zkušenosti z EL a je to prostě znát, že začíná hrát účelně. Dnes udělali Sparťani z hovna bič. Tohle vítězství je důležité, ale nepřeceňovat ho jako s Jabloncem, opět jen průměrnej, málo záživnej, výkon. Takže se rychle vzpamatovat a bojovat za Spartu!!! Jinak se to časem vymstí.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo nevim, ale po konci zápasu a ještě před rozhovorama, byl to záběr jak sedí na lavičce

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na goodbay

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělé nasazení obou celků. Původně jsem to chtěla mít jen jako kulisu k takovému tomu podvečernímu klimbání, ale nakonec jsem to překvapivě i dokoukala...

Reagovat
smazaný uživatel

objektivně zhodnoceno,tak to bylo hodně šťastný vítězství..Slavie nehrála vůbec špatně,snažila se,ale nic z toho..dokud tam nebude aspoň jeden golovej útočník bude to furt to samý...

co mě ale děsí jsou výkony matějjovskýho a siona a pocit,že ikdyž budou hrát sebehůř,tak v tom základu prostě budou..Sionko udělal kliku 1 na 1 naposledy asi v 25.kole a matějovský je nepřesnej nehledě na to,že každej obrannej zákrok fauluje..

jinak mě moc těší Káca,začal hrát týmově a hlavně dřít a jde hodně nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda té Sparty, rozhodně nebyla lepší a nutně vyhrát nemusela. Myslel sem, že v tomhle kole bude bodovat buď Jablonec a nebo Slavia a pokud možno oba, a Sigma na tom hned bude o trocha líp. Snad příště. Btw, když už nemáme nejlepší útok, tak máme alespoň nejlepší obranu

Reagovat
REPLIKATOR

Nejslabší derby co pamatuju, tj. asi od roku 2000

Reagovat
REPLIKATOR

Poprvé jsem fandil Spartě, protože to byl poslední zápas na tiketu

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to bylo víc o ničem.

Reagovat
terry

Abych taky někdy přispěl k naší lize, tak zhodnotím ten dnešní zápas. Tři body dobrý, výhra důležitá, jenže tam asi veškerá spokojenost končí.

Tahy pana Chovance skutečně nechápu. Proti Palermu mu zahraje úžasně jedna jedenáctka, ale on místo toho, aby proti Slavii nasadil tu samou, pošle na hřiště tragického Matějovského, Sionka.. Sionko měl jít dolů po 20 minutách hry, Matějovský byl naštěstí pak stažen. Na druhou stranu se musí říct, že střídání Chovancovi vyšla skvěle. Pár desítek sekund poté, co odešel Matějovský, se kopala standardka a poprvé si k ní stoupnoul někdo, kdo to umí kopnout a byl z toho gól. A Matějovský to dneska určitě neuměl.

No a pak druhé střídání. Podaný měl hrát základ a já si za tím stojím. Nechápu, co dělá na tom místě Sionko, když absolutně nebojuje, neumí přihrát, nacentrovat nic. To Podaný za ty své minuty běhal, bojoval, nehádal se, absolutně neodmlouval, ale když zratil, tak se vracel! A tohle mi chybí u více hráčů (viz Kucka). A pak to vše korunoval parádním centrem, který ani Sionko, ani nikdo jiný za celý zápas nedokázal dát. Snad bude dostávat ještě víc šancí, myslím Podaného

A taky bych chtěl ještě jmenovat Kladrubského. Ten kluk se na beku neskutečně trápí, až mi ho je líto. Mám ho rád, ale na beku to prostě nikdy ten Kladrubský ze středu zálohy. Dneska bych ho s úplně klidným srdcem vyměnil za Kucku nebo Matějovského.

A Řepkovo závěrečné hecování slávistického kotle? K nezaplacení.

Reagovat
smazaný uživatel

tak s tímhle naprosto souhlasím, respekt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Chovanec je jasnej, ten ma vic stesti nez rozumu, jinak by ve Sparte uz davno nebyl!

Reagovat
Arne

Taky sparťan...

Reagovat
Shevchenko

Smutné no...

Reagovat
Arne

Já se docela divil při gólech Sparty, co lidí jásalo. Rudejch tam bylo fakt hodně.

Reagovat
smazaný uživatel

hlášky Čapka a Krarocha:

Čapek -teď si Milan Černý zašermoval s Tomášek Řepkou.

Karoch- zloděj míčů černé pleti.(když nastoupil Ragued)

Reagovat
smazaný uživatel

zloděj míčů tmavé pleti mě taky rozsekal

Reagovat
$dolar$

$dolar$

19.09.2010 18:37

Hrozne detinsky jste, Slavisti tipujou 0:5 ty 5:1, tak budte trochu soudny, bude to holomajzna a Sparta vyhraje 2:1

Reagovat
homeles8

fake

Reagovat
smazaný uživatel

volejte věštce

Reagovat
Ligter
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twerp

Nejlepší je ta Týna, jak se tam řechtá...

Reagovat
smazaný uživatel

Geniální trefa, zejména s tou holomajznou.

Reagovat
homeles8

500. pro Božskýho Johna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

:-*

Reagovat
božský John

MucQ :*

Reagovat
homeles8

♥ :-* ♥

Reagovat
božský John

To je tak sladký :*

♥ ♥ ♥

Reagovat
homeles8

ach, jsi milý :-*

Reagovat
božský John

Dnes se mi líbil Nedomanský

Reagovat
Ligter

Hele, ty jsi Jan N. ?

Reagovat
$dolar$

Ne, je to Napravnik J.

Reagovat
homeles8

Reagovat
$dolar$

Vzdyt to je hezky jmeno

Reagovat
homeles8

zákaz vkládání jakékoliv reklamy

Reagovat
$dolar$

Hm, zaslouzim si BAN Sem s nim Kily

Reagovat
homeles8

Reagovat
Ligter

Reagovat
Ligter

Já nechtěl dělat tu reklamu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je ten frajer, co fandi Libercu, a psal tady, jak si z Olomouce odvezou body?

Reagovat
Kily

náhodou nebýt začátku a jedné smolně tečované střely, tak by Slovan jeden bod měl

Reagovat
smazaný uživatel

vysledek měl byt tak 5-2. Kdyby byly všechny šance využity. Dostali příděl zaslouženě, neni se o čem bavit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to je prostě neskutečná smůla. Kdyby se skóre začínalo počítat v obou poločasech od 20. minuty, byla by to plichta a dokonce by byl Slovan skoro lepší. Musím přiznat, že v tomhle jsme měli fakt velkou kliku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se ve fotbale hrálo na "kdyby", tak jsou týmy vedené Csaplárem každý rok ve finále LM a Arsenal vyhrává co druhý rok PL.

Reagovat
$dolar$

A Messi je ted mrtvej, pac by ho byl vcera Ujfalusi zabil...

Reagovat
smazaný uživatel

Messi je jen uplakana mačička

Reagovat
Kily

ani jsem nechtěl a už mám dvě kafky dělal jsem si srandu, Liberci sice přeju od doby, co tam zářili Koloušek a Štajner a moc se mi líbilo, jak tam pracoval Lavička, ale o současném kádru si moc velké iluze nedělám. Jak probíhal zápas v Olomouci vim, tam nebylo moc co řešit a poté, co se Sigmě povedlo doma jenom remizovat s Bolkou, jsem podobný výsledek i čekal

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to bylo jasné že je to sranda. Liberec na Sigmu v poslední době vůbec neumí aji když není v herní krizi v jaké je teďka. A v sobotu se to ukázalo. V tom by neviděl remízový zápas snad ani nějaký podještědský Typek.

Reagovat
Kily

jj, právě mi vrtá hlavou, na základě čeho mohl být někdo opravdu skálopevně přesvědčen o tom, že by Slovan mohl v Olomouci bodovat. Šance je vždycky, je to fotbal, ale tahle moc velká nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Tož proč ne. Bodovat se dá všude a všelijak. Boleslav si měla odvést větší příděl než Liberec, a odvezla si bod. Mě spíš překvapilo, že čekal, že Liberec Sigmu přehraje kvalitou, kterou prý ukazuje zápas co zápas.

Reagovat
Kily

já se přiznám, že jsem si přečetl jenom úryvky té diskuze, ale už když si vzpomenu jenom na zápas s Jabloncem, tak mám o té kvalitě hodně velké pochybnosti. Je tam nějaký potenciál, na kterém se herně stejně dlouhodobě stavět nedá, protože pokud někdo začne vyčnívat, tak si ho pořídí nějaký turecký klub

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem letos viděl Liberec pětkrát a dobře hráli akorát s Baníkem. Ale kdo letos nehrál dobře s Baníkem Liberec je slabý už delší dobu. Liberečáci nadávajou na Petříka, ale ten konec pod Škorpilem taky nebyl nejlepší. Těžko říct co jim chybí. Pár let zpátky to byl tým číslo tři, po Spartě a Slávii a teďka už hrajou lepší střed, aji za Jabloncem, Plzňou, Olmikem a Teplicama.

Reagovat
$dolar$

500. pro Plzeň !!!

Reagovat
homeles8

Reagovat
Liquid

Reagovat
Liquid

Dolare už pomalu chladíš šampus ne, měl to někdo v v české lize 9 zápasů a 8-1-0 ?

Reagovat
Ligter

V sezoně 2000/2001 měla Sparta bilanci 9 9 0 0.

Reagovat
$dolar$

Vubec ne, ale urcite nejakej bouchnu, jestli se dostaneme do poharu

Reagovat
centos

Alibisto..

Reagovat
smazaný uživatel

hrajete vazne luxusne, otazka je jak dlouho vam to vydrzi

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím no, jako nestranný divák si myslím, že Sparta dneska nezaslouženě

Reagovat
Josifek

Řekl bych že mírně nezaslouženě, podobně jako kdyby vyhrála Slavie..ale já dnes ze Sparty cítil větší odhodlání a touhu vyhrát(teda spíš v druhý polovině).

Reagovat
smazaný uživatel

jj tohle byl remízový zápas

Reagovat
$dolar$

Slavia mi prisla lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

mně jenom první půlku, ale prostě prohrát si Slavia nezasloužila. Ted jede k nám a po zápase u nás se 3x odvolávali trenéři pražských "S"

Reagovat
$dolar$

Ale ja osobne si myslim, ze by byla chyba Jarolima odvolat, dneska to zlepseni bylo videt a myslim, ze to bude pokracovat... Ale remiza u vas by byla ok

Reagovat
smazaný uživatel

dneska hráli fakt parádně, ale u nás to bude jiný zápas, hodně se těším, protože bude s velkou pravděpodobností vyprodáno. P.S. dneska jsem prohrál první set v tomto roce no dneska, vlastně včera, dneska jdu hrát zas

Reagovat
$dolar$

To si hral proti Nadalovi a protoze ho mas rad, tak jsi mu jeden set pustil?

Reagovat
smazaný uživatel

nebudeš tomu věřit, ale tohle mně přesně říkal dneska kámoš!

Reagovat
$dolar$

Asi hodne chytrej kamos

Reagovat
smazaný uživatel

jj nedávno opakoval maturitu a dal to je to pravda, nedělám si srandu. no nic, jdu si dat obligátní 2 dílky Přátel a spat, zatim

Reagovat
$dolar$

Hlavne, ze to dal

Dobrou

Reagovat
salami

to zlepšení tam vidět sice bylo, ale tkvělo v tom, že hráči měli chut hrát a makat a to jenom kvuli fanouškům a tomu, že to je derby, nevěřim že příští zápas budou hrát stejně, a jestli jo pak teda nechápu v čem je problém a proč s taskovym nasazenim nehrajou od začátku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

cim bych zacal - nejdrive sestavou. Proti palermu zahraje luxusne Podany nalevo, Adiaba solidne na beku, Kladruba neskutecne v zaloze a Kadlec v roli podhrota vysledek toho nase magora???Kladrubu da zase na beka, kde mu to proste poradne nejde i kdyz se snazi, posadi Podanyho a Kadlece zase soupne hrat levyho zaloznika, proboha ty idiote Chovance vypadni uz!!!!! tohle me opravdu vytaci, malem nas to stalo dulezite body ktere jsme diky stesti vybojovali...

Co me rozesmalo - choreo slavistu ze pry nemame kotel a pak zejmena v druhy pulce je prekricime

Co me naopak pekne rozcililo to byl vykon sudiho. Jednak jasna penalta za stahnuti kadlece ve vapne, jednak carovej mava aut pro spartu, vhazuje slavie Repa to zastavi s tim ze carovej mava jinak a dostane zlutou kde to jako jsme?????snad kdyz jednou mava carovej tak podle toho se ma ridit hlavni...jinak tolik neodpiskaneho drzeni Bonyho no proste hruza

Vykon slavie. Tady musim dat hold, i kdyz me docela dostalo ze po golu se slavie stahne a brani, pri DOMACIM zapase, navic pri derby. Ale jinak zahrala pro me docela necekane a byl to sakra tezkej souper.

Nas vykon. Rozpacitost, zapricenena ale samozrejme tragickou zahajovaci sestavou. Sionkovi s Matejem to proste nejde a nejde a stejne hrajou a hrajou par sanci jsme si sice pripravili i kdyz byli na hristi, ale je to proste des. Nastesti jsme to dneska proste urvali a to je to co se mi libi. Hraci proste makali, nechali na hristi vsechno a bylo videt jak moc proste chteji. Euforie po viteznem golu (ktery mel ale nezlobte se na me Vaniak chytit - hlavicka doprostred brany) je ale obrovskou odmenou a videt ty nasrany drzky vsech slavistu - to je proste k nezaplaceni vyplenit 2x v rade Eden, to je luxus, navic vyhrali i nasi prcci o prestavce tusim 4:1 a to jak to pak hecovali pred nasim kotlem, proste parada....

Nicmene takhle proste dal nemuzeme. Proboha at uz Jose necha hrat Vaska jako podhrota, kde proste hraje fantasticky, nalevo hodi Podanyho a posadi Sionka, i ten Zofcak by hral na jeho postu lip...

Reagovat
Losinho

V záznamu nebyli sparťani vůbec slyšet, na tribunách vládla Slavia

Reagovat
smazaný uživatel

Já teda slyšel dělený pokřik Sparta -Praha, kdo neskáče není sparťan, a další..naopak, v diváckém souboji zvítězili sparťané...Slávie byla slyšet víc jen v případě, když rozjela nějaký krátký chorál. Ono se není co divit, když slávisté ani nevyprodají derby.

Reagovat
smazaný uživatel

jak rikam, opravdu velice kvalitni zakladat si na televiznim prenosu. OMG, nevis snad ze to nezalezi na skutecne atmosfere, ale na pouhem rozmisteni a poctu zvukovych mikrofonu????na nasi strane nebyl ani jeden jedinej a divil bych se kdyby nebyl alespon jeden u vas....V prvni pulci to bylo od nas o hovne, o tom zadna, ale ve druhy jsme se jasne vyrovnali

Reagovat
smazaný uživatel

seminárka jak cyp

Reagovat
Josifek

S tím prvním odstavcem souhlasím 100%, čekal jsem, že se nastoupí stejná proti Palermu velmi osvědčená sestava a on to Jozef zas poskládá s Kladrubou na beku atd...

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešním zápasu musím uznat, že nejlepší derby, kde sou emoce, vášeň atd je bezesporu Opava-Baník Ostrava. Dnešek byla taková nuda, že sem usnul i když klobouk dolů před kotlem SKS, za ten kotel, chorály a efekt s vlajkama, sparťani tradičně nebyli slyšet

Reagovat
Arne

Reagovat
smazaný uživatel

o následnem bordelu v jednom baru pomlčím, to je zas na dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

tohle muze opravdu rict jen typek v tv. Chybeli ti emoce???nevim kolik by jsi jich chtel vic, opravdu netusim. Podotykam ze vim ze proste banikovci jsou nejlepsi fans v evrope, umi udelat tu nejlepsi atmosferu, jsou absolutne verni svemu tymu a nikdy svuj tym nenapadnou

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

viděls někdy třeba derby CSKA-Levski Sofie, to má daleko lepší atmosferu než tu, co byla včera

Reagovat
smazaný uživatel

a btw, co sem zas taháš Baníkovce, bavíme se snad o atmosfeře zápasu Sparta-Slavie, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ty sem tahas to vase megaslavny a nejlepsi derby, ne ja

Reagovat
smazaný uživatel

Že jsme nebyli slyšet je blbost. Uznávám ale, že po gólu Slavie až cca do poločasu byl náš support mizerný a slavisti fandili velmi dobře. Ale ve druhém poločase se fandění zlepšilo a v určitých momentech se fandilo velmi dobře a slávistům jsme se minimálně vyrovnali. Navíc taky občas vyloženě drželi hubu a na to, jak měli dobře zaplněný sektor, to zas tak velká sláva nebyla. Přesto byli ve fandění lepší. Ale to nic nemění na tom, že jsem si fandění a vůbec celé derby skvělu užil a vladci Prahy jsou opět ti z Letný.

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechapu, na to ze meli v podstate 2x vetsi kotel, si nas teda moc nepovodili a zejmena ve druhy puli jsme se jim v pohode vyrovnali a podotykam BEZ megafonu narozdil od domacich ze.Vykon jejich kotle pri ucasti cca 3 000 lidi bych si predstavoval rozhodne jinak nez to co predvedli domaci, zapojeni protilehle tribuny skoro nulove...a to ze jsme nebyli slyset v TV je teda argument jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

jo, o tom žádná, hlavní je, že sis to užil, o tom to taky je. Ale snad jen dva týmy dokázali porazit Kotel SKS v tomto složení a to byl Janov a Delije

Reagovat
smazaný uživatel

V baru jsme vás překřičeli..

Reagovat
smazaný uživatel

o tom žádná i když někdy to bylo vyrovnané

Reagovat
$dolar$

Podle me je v soucasny dobe nejlepsi sestava Sparta nasledovna -

Blazek - Adiaba, Repka, Brabec, Pamic - Zofcak(Sionko je naprosto mimo), Kladrubsky, Vacek, Podany - Kadlec(podhrot) - Bony Snad to tak Pepe stavet nebude

Reagovat
smazaný uživatel

a co kucka? momentálně asi nejlepší hráč a hlavně bijec a jezdí po prdeli celých 90 minut

Reagovat
smazaný uživatel

Spartička Legendární Derby, malá účast fanoušků Slavie, malá podpora fanoušků Sparty.. Ale od 85. minuty si nepamatuju v podstatě nic, protože se mi zatmělo před očima.. Kluci nádhera.. Ukázalo se, že derby není o tom co je na tribunách, ale o tom co se děje na hřišti..

Reagovat
Losinho

Ze záznamu se jasně ukázalo, že slávisti na tribunách dominovali. Nemůžete to porovnávat z tribuny, to se nedá.

Reagovat
Riijkark

ja myslim, ze o tom snad krome par ivoshku nikdo nepochyboval..

Reagovat
smazaný uživatel

jj presne. Neni nad to to porovnavat z televize, opravdu velice kvalitni

Reagovat
Riijkark

ty si byl, jak si rikal za branou..neni nad to porovnavat kdyz si par metru od kotle

Reagovat
smazaný uživatel

porad lepsi byt par (minimalne 30) metru od naseho kotle, ale pritom na tom stadione, nez zakladat sva tvrzeni ciste jen na tom co jsem slysel v televizi

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

ty ohně na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Ty byly dobrý . Jenže určitě z toho bude pokuta, jako jí dostala Sparta za pyro při zápase s Baníkem.

Reagovat
smazaný uživatel

čeče ale Slavie je nepoužila prvně, co jim skončil bojkot, tak tohle už byl snad třetí případ, kdy použili pyro. Jo a Bohemáci zrovna na náš vzájemnej zápas ukončili bojkot. Ale respekt vedení Bohemky, dali nám přes 1.000 lístků a není to na jméno a k tomu o kilo levnější...Ergo? Zrovna já musel chytit chřipku jako prase a o asi nejlepší výjezd podzimu příjdu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťanům to pyro schválil klub, ale stejně byla pokuta. Takže předpokládám, že i slávisti dostanou pokutu. A loni chachaři měli taky pyro povolený od klubu a svaz za to dal Baníku pokutu, nebo to tak nebylo? Bohemáci ukončili bojkot? Tak aspoň to bude nějak vypadat, až s ní budem hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

no, máš pravdu, měli sme to od klubu povolené s tím, že se vždy nahlásí, v kolikáté minutě to odpálí, aby byli hasiči v pozoru. No a vždy ve čtvrtek po zasedání DK přilítla ze Strahova pokuta jak cyp. Teď ale nevím, jestli je nějaká dohoda mezi Ultras a klubem. A ne tak ukončili jako přerušili. A proto mně fest štve, že tam nebudu a jako vandrák na to budu čumět na netu, vyjebaná chřipka. Jinak známej mi dnes povídal, jak na můstku potkal to vaše speciál. metro, ve dveřích prej stáli nadupaní kosmonauti a před nima plešky se šálama ACS a na každé zastávce se řvalo SPARTAAAAA !!

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem pochodem nakonec nešel. Kámoš je moula a nechtělo se mu. Jsem docela zvědavej na fotky, kolik sparťanů tím pochodem šlo. Sektor jsme zaplnili slušně. Takže oni ten bojkot jen přerušili na zápas s váma? Co tím jako sledují?

Reagovat
smazaný uživatel

no, policajti prý táhli pochod kolem slávistické knajpy, se divím, že nebyla mela. A čeče, sám netuším, co tím sledujou bohemáci. Asi se furt s námi chtěji kamarádit

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mi to tak trošku přijde, že se snaží o bratříčkování.

Reagovat
smazaný uživatel

už tehdy na Bazalech, podzim 2010. Ale zpražili sme je pokřikem "Bohemka zajebaná je" a smažky z Bohemky byli ticho. A pak se snažili ještě minulé jaro ale dopadlo to jako na podzim.

Reagovat
smazaný uživatel

No ono to bylo kvůli tomu, jak jste je podpořili v boji za Ďolíček. Tento projev solidarity mezi fanoušky si vyložili jako projev vřelého přátelství.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne, hoši. Navíc, jak psal centos, tohle bylo jenom v novinách, ale nikdo z Bohemky oficiálně neoznámil konec bojkotu, uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Takže to může být jen taková internetová fáma? Hm, no tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.ultras1905.ic.cz/ ehm, vydali to stránky Ultras Bohemky

Reagovat
centos

Ale až včera večer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

aha, včera večer, tak to sem nepostřehl, tak v tom případě ano, to je teda zajímavé

Reagovat
smazaný uživatel

ano, to sme je podpořili ale není nikde psáno, že se s nima chceme kamarádit. To oni

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, chápu.

Reagovat
centos

Přerušili, kvůli nám, heč. Ale nemyslím, že jsou v tom zajedno, a navíc to nebylo nikde oficiálně vystaveno, aby o tom všichni věděli.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: k zadrženým fanouškům kolem derby: "Muž a žena se po utkání rozhádali a přetahovali se o fanouškovskou šálu. Podle policistů přitom narušovali veřejný pořádek."...WTF??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prej se regulérně mlátili..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
centos

Hlavně to pošlete na svaz. (Vážně.)

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

tak dokonce už to bylo odesláno

Reagovat
centos

Reagovat
kubys

Vládci Prahy z Ostravy!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pouze dva vládci Prahy jsou z Ostravy. Libor Sionko a Tomáš Řepka .

Reagovat
smazaný uživatel

my byli včera taky dva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Koalice se Slávisty nám pomohla, ale i tak jste nás přeřvali to uznávám.

Reagovat
smazaný uživatel

Chladím si doma krk a ještě jsem nepromluvil, protože se bojim Ale parádní večer, jsme nakonec slavili až do rána.. Dokonce se k nám připojila i nějaká go-go tanečnice

Reagovat
smazaný uživatel

Ústřel hlasivek mám taky, ale do soboty se to snad napraví . To "hotelové" choreo se jim opravdu povedlo .

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byla reakce v sektoru.. Ten smích musel být slyšet i v televizi

Reagovat
smazaný uživatel

To jo...šířílo se to kotlem rychlostí blesku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vládci Prahy, vládci Prahy z Ostravy !! Super akce včera. Když sem viděl potom fotky, jak vypadal bar dnes dopoledne, tak taky zajímavé

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Slávisti..

To včerejší choreo.. "Hotel, to je to, co vy nemáte.."

To jste si udělali srandu sami ze sebe Jako vím, že už ubytováváte Klokany, ale že si z toho budete dělat ještě randu, to jsem netušil.. Každopádně za smysl pro humor

Reagovat
smazaný uživatel

tojo, to K se jim fakt docela nepovedlo, taky jsem si nejdriv myslel ze je to H

Reagovat
smazaný uživatel

Krásně si naběhli, inteligenti..

Reagovat
smazaný uživatel

600. Pro Vládce Prahy !!

Reagovat
smazaný uživatel

najs 4x v rade, to je paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, Ivošek zas klasicky tady odkazuje na to, že mikrofony byli blbě rozmístěny, to už je ale hodně trapný

Reagovat
smazaný uživatel

takze ty trapaku, muzes mi prosimte vysvetlit jak je v tom pripade mozny, ze je slyset na zaznamu i megafon strasaka????jasne, on je tak silnej ze byl slyset na celym stadionu boze uvedom si uz laskave ze to co slysis v TV je jen a pouze v ciry souvislosti s poctem a umisteni zvukovych mikrofonu, vim ze je to strasne tezky pochopit, ale je to proste tak

Reagovat
smazaný uživatel

už zase dáváš zapravdu tomu, proč ti říkáme Ivoshit bo to není možné, co se odehrává v tvé bůjné fantazii Já zapomněl, Česká Televize je vlastně proti vám a naschvál tam nedává mikrofony, aby ste nebyli slyšet, ono, je vás tam přes litr v kotli ale ani to nepomáhá, vy tam prostě musíte mít ten mikrofon, aby ste byli slyšet..

Reagovat
smazaný uživatel

ty si proste idiot ja si nemuzu pomoct. Kdyz asi sedim v prvni rade za branou a jaksi u nas ten mikrofon neni a pak v televizi slysim i megafon strasaka, tak to jaksi asi doklada ze pred slavistickym kotlem zvukovy mikrofon byl, nemluve o tom ze skoro kazdej pokrik slavistu zni hromove a pritom u me na druhy strane to rozhodne tak nevypadalo, navic nase pokriky jsou slyset opravdu minimalne, pritom to muze byt tezko pravda, kdyz je pokazdy rval celej kotel ja vim, je to strasne tezky pochopit z TV, ale az zase jednou na tom stadione budes tak si zkus tech mikrofonu vsimnout, jestli vubec vis jak vypadaji (to bude asi ten probelm ze?)

Reagovat
smazaný uživatel

ha, měli sme pravdu chlapci, on fakt byl v první řadě a hledal ty mikrofony

Za druhé, proč hned urážíš, si jenom k smíchu. Za třetí, kotel Slavie má opravdu hromové chorály, narozdíl od tebe sem byl x krát v Edenu na jejich zápase a když měli takhle plnej kotel, tak si nikdo proti nim neškrtnul, ani chachaři. Co furt hledáš za senzaci, prostě si přiznej, že i při vašem početném kotli jste toho jako vždy nedokázali využít a moc ste prostě slyšet nebyli, ono, tady přímo to potvrdili i někteří Sparťani, takže trochu soudnosti

Reagovat
smazaný uživatel

teda škrtli, Delije a Janov

Reagovat
smazaný uživatel

A co fans Hamburku? Ti se jim nevyrovnali?

Reagovat
smazaný uživatel

ty sem nezažil, netuším, tys je viděl v akci?

Reagovat
smazaný uživatel

No právě že ne, ale řekl bych, že museli v Edenu fandit slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Valencii a Hamburk sem nezažil, tak nemohu posuzovat, jestli byli lepší. Ale někde na trubce by to mohlo bejt, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo. Zkusím se po tom podívat.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=2QIPUEFx-C4 Hmmm, Hamburk velmi dobře zaplnil místa

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

bengály

Reagovat
smazaný uživatel

az to bude pravda, tak to uznam, s tim problem nemam. Treba v prvnim polocase byl nas support opravdu nic moc a savisti si nas davali, to jsem nemel problem uznat, ale ve druhy puli to bylo naprosto vyrovnany (coz taky potvrdili nekteri spartani) a ty pokriky slavistu se mi opravdu nezdali tak mohutne, jak je z TV slyset (z TV to vypada jako ze skanduje pomalu cely stadion). Chachari si proti slavii neskrtli, protoze zatim nikdy nedokazali svuj sektor v Edenu vyprodat, protoze je jaksi utkani v Edenu prilis nezajima, na jednom zapasu baniku jsem v edenu byl, takze vim o cem mluvim

Reagovat
smazaný uživatel

no vidíš, tady s tebou tařka souhlasím, první zápas sme skoro vyprodali ale je pravda, že víc chachary táhne zápas na Spartě či proti Bohemce.

Reagovat
smazaný uživatel

ale zajimalo by me proc?to nemate chut si to rozdat hezky po fanouskovsku ktery kotel je opravdu nejlepsi v republice??tim ze preferujete jen urcite vyjezdy to pak nema zadnou hodnotu...vy jste vubec s tema seshitcema nejak za jedno a to se mi vubec nelibi

Reagovat
kubys

Když jsi blíže vašemu kotli, tak ho "asi" slyšíš lépe...

Reagovat
smazaný uživatel

ale pri te ohromne mohutnosti slavistickym pokriku jak jsou slyset v TV tak bych je mel slyset taky snad ne??

Reagovat
kubys

Jasně, vůbec jsi neslyšel kotel Slávie...bože...

Reagovat
smazaný uživatel

nerikam ze jsem ho vubec neslysel, umis vubec cist???rikam ze jsem ho (ve druhy puli) slysel ale daleko min nez to vyznelo v televizi, proste v prvni puli lepsi slavisti (s trapnym choreem), ve druhe vyrovnana partie

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ale slyšet byli... Jak říkáš. V první půli byli daleko lepší, pak ztichli a byl slyšet víc Sparťanskej kotel.. Ale když něco spustili, tak byli slyšet zase víc.. Mají to fakt dobře udělaný, mamrdi..

Reagovat
smazaný uživatel

slávistický kotel je navíc projektován tak, aby z něho bylo daleko líp slyšet fanoušky! To jsme se Slováckem poznali při zápase proti Bohemians 1905, kdy nás dali právě na tu slávistickou domácí tribuny a ve 200 lidech zněl support, jako by tam bylo lidí 2000! Fanouškovsky samozřejmě v derby lepší Slavia, o tom žádná, Sparta se jí nemože rovnat. A jak píše centos, Strašák nemá megafon, ale má tam celou zvukovou aparatury s repráky, tak je to třeba i na Lechu Poznaň

Reagovat
centos

Jestli to nebude tím, že slávisti nemají megafon, ale zvukovou aparaturu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kde jsou ti Slávisti, kurňa..

Reagovat
smazaný uživatel

jinak panove divam se ted na zaznam a JASNE situace pred zlutou repky doklada, ze rozhodci maval aut na druhou stranu, presto vhazovala slavie a repka dostane zlutou - Kladrubsky a stejne Repka tam ukazuje na postraniho rozhodciho ze mava na opacnou stranu, Brabec evidentne rika hlavnimu sudimu po udeleni zluty karty ze postrani maval aut na druhou stranu a nic. Ani komentatori se tomu jaksi nevenovali

Reagovat
smazaný uživatel

Kde na ten záznam koukáš?

Reagovat
smazaný uživatel

na ivysilani

Reagovat
smazaný uživatel

kdo že víc brečí, slavisti anebo ty? Jak se tak koukám na tvé příspěvky, tak zatím jenom ty

Reagovat
smazaný uživatel

nazyvej si to breceni nebo me, me je to jedno. Ale kdyz postranni rozhodci jasne mava aut pro Spartu, vhazuje slavie (3 hraci sparty jasne ukazuji na postraniho kterej mava na druhou stranu) a Repa pak za zakrok dostane zlutou (a ten noob Capek jeste polemizuje ze mel jeste dostat cervenou), tak na to proste ukazovat budu, klidne i za tyden. Penalta na Kadlece taky naprosto jasna kdy rukou Trapp srazi Kadlece k zemi a ten meganoob Capek rekne ze to na penaltu nevypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

už ti posílám kapesníčky..

Reagovat
smazaný uživatel

a kdyz uz te tady konecne mam, co rikas na to vase napadeni vlastnich hracu po tom poharovym zapase???byl si to ty co jsi se nam vysmival ze jen my jsme schopni napadnout vlastni hrace, tak ted me zajima jak se z toho vykecas

Reagovat
smazaný uživatel

jaké napadání? To byl jen mediální výmysl, jen tam někdo zatahal Řízka a Koukala za dres, nevěř všemu, co napíše sport.cz

Reagovat
smazaný uživatel

cekal jsem nejakou vymluvu, ale svest to na media, taky dobry

Reagovat
kubys

Až na to, že to tak bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

to ale není výmluva. Je prava, že někteří fans by hráče zabili ale nestalo se tomu tak, jen prostě zatáhli Řízka a Koukala za dres (je to dokonce na videu), což byl celý incident. Pak si fanoušci ještě pokecali s Bolfem a Lukešem a byl konec

Reagovat
smazaný uživatel

ale v podstate je to snad podobny ne?my jsme tehdy "jen" hodili kamen na bus a ty ses nam tu vysmival i nekolik let potom, ted fanousci zatahaji za dres vlastniho hrace (rozhodne ne v umyslu ho pochvalit) a to je v poradku??

Reagovat
smazaný uživatel

házet kámen za jízdy na autobus, kdy se mohlo stát velké neštěstí a porovnávat to s taháním jednoho člověka za dres, kdy se snad ani stát nic nemohlo, to nemyslíš snad vážně?

Reagovat
smazaný uživatel

jasny, ten bus se mohl pod navalem toho obrovskyho sutru prevratit a vsichni by umreli hele neschvaluju pochopitelne ani jedno, ale ve finale je to to samy, proste napadeni vlastniho tymu a je jedno jakym zpusobem, takze sem polozim hezke rovnitko mezi fanousky baniku a nasima =

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ten autobus jel ve velké rychlosti a ten řidič by se třeba lekl, tak by se třeba mohlo stát něco velkého, i když Spartu nenávidím, tak tohle bych jim nepřál a to, cos napsal, to opravdu může napsat jenom hlupák.

Reagovat
centos

A s tím Řepounovým "rasistickým" gestem si snad dělají srandu..

Reagovat
smazaný uživatel

O co jde? To mi nějak uniklo.

Reagovat
centos

V té strkanici si pak Řepka otíral rukou nos, aby zjistil, jestli mu neteče krev.. no a jelikož se chvíli předtím strkal s Raguedem, který není zrovna nejbělejší, tak je z něho rasista, který naznačoval, že Ragued smrdí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to jsou ale troubové.

Reagovat
smazaný uživatel

jak byla "potyčka" mezi slavisty a sparťany na hřišti. No, jak tam naběh tragéd, tak si dávali čelíčka s Řepkou, který pak odešel a pak tam dělal určité věci s rukou, vypadalo to, že si kontroloval nos, jestli mu neteče krev či si chtěl vysmrkat anebo to taky mohlo vypadat jakože "smrdíš, fuj, musím si otřít ruku.."

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele