Gambrinus liga - souhrn 8. kola

21.09.2012, 22:06, aktualizováno 24.09.2012, 21:23
Komentáře a souhrny
Sparta doma zaváhala, podlehla Olomouci. Plzeň jen remizovala v Teplicích a na čele je tak nyní srovnaná s Jabloncem, který nejtěsnějším rozdílem zvítězil na Slovácku. Mladá Boleslav poradila Hradec, Dukla remizovala se Slavií. Příbram remizovala s Českými Budějovicemi a také v pátek se zrodila dělba bodů, které si rozdělila mužstva Liberce a Baníku Ostrava.

Sparta Praha - Sigma Olomouc 1:2

24.09.2012 19:30

Góly: 60. Václav Kadlec (pen.) - 66. Michal Ordoš, 78. Michal Ordoš

Olomouc vykradla Letnou! Sparťané před vlastními fanoušky prohráli se Sigmou 1:2 a místo návratu na první místo tabulky dovolili svému soupeři, aby se přiblížil na dostřel jediného bodu. Hrdý klub je aktuálně třetí a vzpamatovává se z druhé ligové (a třetí celkové) prohry v řadě. Hrdinou zápasu se stal střelec dvou branek Michal Ordoš.

Diváci v Praze sledovali utkání dvou rozdílných poločasů. Zatímco prvních 45 minut hrozila prakticky pouze Sparta, po přestávce Olomouc zabrala a nakonec dokázala vyválčit všechny body. Skóre otevřel v 61. minutě z penalty domácí Václav Kadlec, avšak radost rudého tábora vydržela pouze 5 minut, kdy se poprvé prosadil Ordoš. Tentýž hráč pak definitivně rozhodl v 78. minutě.

Po porážkách v Plzni a Lyonu cítili domácí, že je třeba zabrat, a úvod zápasu tomu odpovídal. Už po pěti minutách poprvé zahrozil Kadlec, jehož střelu po Pavelkově centru musel obětavým zákrokem likvidovat až výborný Dreksa. V 17. minutě se letenské ochozy otřásly podruhé, a opět u toho byl přesně centrující Pavelka; jeho kolmice našla Krejčího, který přízemním pasem posunul na Kweukeho. Před kamerunským střelcem zívala prázdná brána, ale i tuto situaci nakonec zmařil bránicí hráč Sigmy, tentokrát Škerle.

Po půlhodině hry dostal africký útočník šanci na reparát. Aktivním pressingem donutil k chybě rozehrávajícího gólmana Blahu, načež se míč dostal ke Krejčímu a poté Kadlecovi. Mladý forvard našel opět Kweukeho, který posunul na křídlo Kadeřábkovi a juniorský reprezentant vypálil do boční sítě. O devět minut později pak Sparťané promeškali možná nejlepší příležitost celého poločasu: po rohovém kopu se po míči sápali Švejdík, Kweuke i Kadeřábek, ale zakončit se v těsné blízkosti Blahovy brány podařilo až Kadlecovi. Míč však do sítě neprošel - obětavě blokující obrana Sigmy byla proti.

Hosté si na první zajímavější situaci museli počkat až do druhé půle, konkrétně do 47. minuty. Po ose Hořava - Petr se míč dostal ke sparťanskému obránci Gilovi, jenže ten jej srazil pouze na kopačky Doležala. Od inkasovaného gólu uchránil favorita výborně vyběhnuvší gólman Vaclík.

Sparta však byla v součtu celého zápasu aktivnějším týmem, a zaslouženého gólu se dočkala po hodině hry. Vše se odehrálo v režii aktivního útočného dua Kweuke - Kadlec: první jmenovaný se probíjel hostující obranou a zastavil jej až nedovolený zákrok Blahy, který domácího útočníka srazil k zemi. Rozhodčí nekompromisně ukázal na penaltový puntík, a Kadlec touto příležitostí nepohrdl - 1:0.

Olomouc jako by inkasovaný gól nabudil a hned o minutu později mohlo být vyrovnáno, jenže to by si Schulmeister musel lépe poradit s nebezpečným centrem Ordoše; míč pouze proskákal kolem Vaclíkovy brány. Sigmu to však mrzet nemuselo, neboť v 66. minutě už bylo srovnáno: Gil nedokázal odvrátit Rossiho centr od rohového praporku, k míči se dostal Michal Ordoš a usměrnil jej ke vzdálenější tyči - 1:1.

V 75. minutě mohl po rychlé akci skórovat opět Ordoš, ale Vaclík byl na místě s vynikajícím zákrokem; na druhé straně se jen pár vteřin poté probil do další šance Kweuke, který využil skvělého pasu Matějovského a šel sám na Blahu, jenže strážce olomoucké svatyně napodobil svého kolegu a udržel skóre vyrovnané.

A o tři minuty později už padl vítězný gól. Olomouc zahrávala rohový kop, Škerle vybojoval míč a ten se následně dostal až k volnému Ordošovi, který zblízka do prázdné brány stvrdil nečekané vítězství - 1:2. Olomouc mohla následně vedení ještě zvýšit, ale Doležal v brejkové situaci na Vaclíka nevyzrál. To však hosty ani v nejmenším mrzet nemuselo.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové 1:0

23.09.2012 17:00

Góly: 33. Martin Nešpor

Mladá Boleslav dokázala v důležitém zápase přehrát Hradec Králové a raduje se z výhry 1:0, která ji posouvá na desáté místo tabulky. Hosté, kteří do utkání vstupovali se stejným počtem bodů jako domácí (7), jsou dvanáctí.

Středočeši pod tíhou neuspokojivé bodové situace začali utkání aktivněji a v 15. minutě se dostali k první šanci. Ta nicméně přišla spíše jako blesk z čistého nebe - Štohanzl se rozhlédl, viděl gólmana Koubka daleko z brány a z hloubi pole se ho pokusil zaskočit. To se sice povedlo, ale míč nakonec odkrytou bránu přeletěl.

O čtvrthodinu později se však už skóre měnilo. Efektivní brejk Boleslavi nastartoval Mareš, který si vyměnil míč s Kúdelou, vyhnul se Jánošíkově skluzu a předložil do vápna perfektní centr. Nabíhajícímu Martinu Nešporovi tak stačilo pouze nastavit nohu - 1:0.

Ještě do poločasu mohlo být nicméně srovnáno, o což se postaral domácí gólman Miller svojí laxností, když ve 35. minutě napálil svůj odkop přímo do Šislera - naštěstí pro Boleslav se míč od hradeckého borce odrazil mimo bránu. Hosté měli další šanci po přestávce, konkrétně v 59. minutě, a opět u toho byl Šisler, který nikým neatakován proměnil Štěpánkův centr v nebezpečnou hlavičku. Miller byl tentokrát pozorný a skvěle vyrazil.

Na druhé straně se mohl radovat Dosoudil. Po přesném centru Šírla střílel na bránu, ale na brankové čáře stojící Poděbradský uchránil svůj tým od druhé inkasované branky. Nezapršelo ani o pět minut později z velmi nepříjemné hlavičky Buluta, který z výborné pozice minul.

A tak se ke slovu ještě jednou dostali hradečtí, kteří v 80. minutě zahodili jedinečnou šanci na vyrovnání. Centr Holeše sice domácí obrana odvrátila, ale pouze ke kopačkám Hochmeistera, který bez váhání vypálil - a k velké úlevě boleslavských tribun těsně přestřelil břevno.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Slavia Praha 0:0

23.09.2012 17:00

Góly: -

Malé pražské derby mezi Duklou a Slavií vítěze nenašlo. Ani jeden z celků nedokázal překonat soupeřova brankáře, a utkání, v němž měli co do šancí navrch domácí, tak dospělo k nic neřešící bezbrankové remíze.

Slavia se poslední dobou dostala do slušné formy a chtěla to potvrdit i na Julisce, což se částečně povedlo už v páté minutě hry. Sešívaní se k první šanci zápasu dostali po rohovém kopu, který zahrál Kisel, jeho centr prodloužil na zadní tyč hlavičkující Latka. Odvracející Hašek následně pouze vrátil balon zpět Kiselovi, jehož rána trefila boční síť.

Dukla poprvé zahrozila ve 26. minutě, kdy se k voleji po Haškově centru dostal Berger, ale přestřelil. Na druhé straně se o pouhé tři minuty později odehrála zajímavá standardní situace: nakrátko rozehraný přímý kop vyústil v centr do vápna na číhajícího Latku; zkušený obránce si sice v souboji s gólmanem Vorlem poradil, ale i on nakonec mířil příliš vysoko.

Domácí však po půlhodině hry převzali otěže zápasu a výsledkem byly dvě obrovské šance. Nejprve se ve 32. minutě po Bergerově rohu ve vápně zorientoval Přeučil a z otočky vypálil; trefil však pouze bránícího hráče. Akce ze 38. minuty pak po gólu přímo křičela: Podrazký vybojoval míč a uvolnil Přeučila, který se ocitl sám před Čontofalským, ale trestuhodně pálil těsně vedle jeho tyče.

Jestliže v první půli se i přes absenci gólů diváci nenudili, po přestávce už se prakticky nic zajímavého nestalo. Za zmínku stojí pouze akce z 54. minuty, kdy chyboval Čontofalský: slovenský gólman hostů trefil při odkopu pouze Bergera, jehož centr do šestnáctky přetavil v zakončení osamocený Svatonský. Čontofalský však svoji chybu napravil a s nedůraznou hlavičkou si poradil.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Viktoria Plzeň 1:1

23.09.2012 17:00

Góly: 10. Aidin Mahmutovič - 16. Michal Ďuriš

Západočeši nedokázali výhru nad Spartou náležitě zhodnotit a ze hřiště Teplic si odváží pouze bod za remízu 1:1. Domácí se ujali brzkého vedení, do karet jim pak zahrálo především vyloučení Čišovského, alespoň dělbu bodů však záhy zajistil Ďuriš.

Plzeňská Viktorka dorazila na sever Čech už i s novou posilou Romanem Adamovem, jenž se okamžitě postavil do základní sestavy místo Marka Bakoše. Naproti tomu domácí nechali své dvě nové akvizice Marka Jarolíma a Andreje Keriče pouze na lavičce.

Úvodní "rozkoukávací" desetiminutovka byla ukončena chybou Horvátka, jež znamenala sólový únik bosenského snajpra Mahmutoviče, který si tváří v tvář proti Kozáčikovi poradil s klidem sobě vlastním a poslal Teplice do vedení - 1:0. Ještě více se Západočechům přitížilo o tři minuty později, kdy byl za nedovolený zákrok na Mahmutoviče poslán předčasně do sprchy Čišovský a na Viktorii tak čekaly více než tři čtvrtiny zápasu v početním oslabení!

Ani takto dramatické momenty však hostující psychikou neotřásly. Na rohový kop si u přední tyče naskočil Ďuriš a jemnou tečí poslal kulatý nesmysl do prostoru branky - 1:1. I díky tomu se mohli svěřenci Pavla Vrby ve zbytku prvního dějství šetřit, zatáhnout se před vlastní vápno a vyčkávat na šance k rychlým protiútokům. Hra do plných pak domácím nesvědčila...

...naopak po další standardní situaci, taktéž od rohového praporku, mohl průběh hry definitivně otočit Darida, Grigara však na brankové čáře zastoupil Matula, jenž tím zabránil nejhoršímu. Jediným nebezpečím v podstatě byl pro plzeňské hráče nezastavitelný Mahmutović a právě z jeho produkce pocházela největší možnost FKT ve zbytku úvodních pětačtyřiceti minut - Kozáčik ovšem jeho snahu skvělým reflexem zneškodnil! Následně se ještě Přerostovi svěřenci dožadovali po pádu Ježdíka penalty, sudí Jech však na jejich stížnosti nereagoval.

Ještě před obrátkou museli hosté udělat dvě vynucené změny, když ze hřiště odešel jak "obětní beránek" Adamov, tak rovněž zdravotně indisponovaný Horváth. Ani přesto se obraz hry výrazněji nezměnil - Teplice nadále tlačily a snažili se dostat k ohrožení branky, jejich akce ale povětšinou končily daleko před pokutovým územím a úspěch nepřinášely ani dalekonosné pokusy z produkce Ljevakoviče nebo Jindráčka.

Po hodině hry pak byla k vidění kontroverzní situace na opačném pólu hřiště: Ďuriš se po ubráněném rohovém kopu dostal z rychlého protiútoku až do soupeřova vápna, kde však po souboji s Ljevakovičem upadl, jeho penaltový úmysl ale přesto nebyl vyslyšen.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Vysočina Jihlava 5:1

23.09.2012 16:00

Góly: 8. Petr Švancara, 14. Michal Škoda, 55. Petr Švancara, 59. Michal Škoda, 87. Luděk Pernica - 53. Stanislav Tecl

Brno doma nemělo žádné slitování s dalším nováčkem Jihlavou a zvítězilo vysoko 5:1. Švancara se Škodou si připsali po dvou brankách, pátou branku měl na svědomí Pernica. Jediný gólový úspěch Jihlavy měl na svědomí její nejlepší střelec Tecl.

Na stadionu Zbrojovky začaly padat branky hned v úvodu. V osmé minutě zužitkoval Zavadilův pas Švancara, který předčil obránce a obloučkem přehodil Jaromíra Blažka - 1:0 pro Brno. Celek z Vysočiny se sotva vzpamatoval a v tu ránu inkasoval podruhé. Lutonský odcentroval na hlavu Milana Škody a ten zvýšil už na 2:0 pro Zbrojovku Brno. Domácí útok dělal obraně Jihlavy velké problémy, ve 27. minutě pelášil Švancara opět sám na Blažka, ale míč si příliš předkopl a tím akce skončila. Jihlava se ze začátku prvního poločasu poučila a velmi brzy snížila na 2:1. Na vysoký centr si naskočil nejlepší ligový střelec Tecl a vrátil hosty do hry o bodový zisk. Bohužel pro Jihlavu jen na chvíli. Za tři minuty po jihlavské brance poslal míč do vápna Zavadil a Švancara svým druhým gólem zvýšil na 3:1.

Brno v této fázi zápasu rozehrálo ofenzivní koncert. V 59. minutě vstřelilo už čtvrtou branku a tím Jihlava definitivně odpadla. Zavadil přesně rozehrál rohový kop a Milan Škoda dal na 4:1. Jihlavští chtěli alespoň zkorigovat výsledek, ale ani to jim nebylo přáno. Ba naopak. Minutu před koncem udělal tečku za utkáním Pernica, když se nejlépe zorientoval ve vápně a hlavou překonal bůrem potupeného Blažka.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Baumit Jablonec 0:1

22.09.2012 18:20

Góly: 57. David Lafata

Baumit Jablonec pokračuje v parádním úvodu a v dnešním utkání si odvezl plný počet bodů ze hřiště rozjetého Slovácka. Jedinou branku utkání vstřelil kanonýr David Lafata. Svěřenci Václava Kotala se minimálně do zítřka posunuli na první místo tabulky.

V první půlhodině bylo lepší Slovácko, které se snažilo překvapit jabloneckou defenzívu. Ačkoliv drželo častěji míč na svých kopačkách, jabloneckou branku pořádně ohrozit nedokázalo. Hostující Baumit se osmělil až po půlhodině hry, kdy Lafatovu střelu zblokoval Mezlík. Nejlepší střelec uplynulého ročníku Gambrinus ligy se dostal ke slovu ještě jednou, dvě minuty před koncem prvního poločasu se vyhnul ofsajdové pasti, jenže střelu namířil jen do náruče Melichárka.

Což o to, zápas neměl špatné tempo, jenže ani jedna strana si nedokázala vypracovat čistou stoprocentní šanci. Po změně stran se to ale změnilo. Lafatovu další střelu vytáhl Melichárek na rohový kop, z něho následně Lafata opět hlavičkoval a znovu se zaskvěl výtečný Melichárek.

Obrana Slovácka dávala Lafatovi až přespříliš prostoru a to se nakonec neobešlo bez potrestání. Lafata zakončil Benešovu akci střelou do prázdné branky a Baumit vedl v Uherském Hradišti zaslouženě 1:0. Čtvrthodinu před koncem měli jablonečtí možnost pojistit si výsledek. Kopic se dostal ve vápně k zakončení a zasahovat musel Melichárek. Brankář Slovácka držel domácí v naději na bodový výsledek.

Slovácko si vypracovalo tisíciprocentní šanci až v samotném závěru zápasu. Kerbr se procpal mezi bránícími hráči Jablonce a postupoval sám na Valeše. Ten sice vyběhl, ale Kerbrova rána minula branku a Slovácko mohlo litovat. Hlúpik si sice ještě zkoušel vymodlit penaltu, ale sudí zůstal neoblomný. Baumit těsné vedení už nepustil a z Uherského Hradiště si odváží plný počet bodů.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Dynamo České Budějovice 1:1

22.09.2012 16:00

Góly: 12. Petr Trapp - 80. Tomáš Řepka

Příbram se v utkání dvou celků ze spodních pater tabulky rozešla nerozhodným výsledkem s Budějovicemi. Domácí v zápase dlouho vedli, ale nakonec si tak připisují pouze bod za remízu 1:1.

Zápas začal v poklidném tempu, ale to se rychle změnilo už ve 12. minutě. Dosud tápající příbramští fotbalisté vystřihli parádní kombinační akci, v níž Wágner vybídl Střihavku a ten předkládal před prázdnou bránu Trappovi. První šance zápasu a hned první gól - 1:0.

A domácí fotbalisty vedení namlsalo. Ve 25. minutě se opět prokombinovali do dobré šance - střílel Střihavka, ale Daněk jeho dělovku vyrazil. Odražený míč se však dostal ke kopačkám Mareše, který tak měl jedinečnou příležitost zdvojnásobit vedení, čemuž musel výborným zákrokem zabraňovat budějovický gólman. Dynamo se k první velké příležitosti propracovalo až po půlhodině hry; akci založil dlouhým pasem Lengyel, který našel Řezníčka, jenž se vydal na sprint přes půlku hřiště a vrátil míč pod sebe na nabíhajícího Markoviče. Následnou střelu však zblokovala domácí obrana.

Ve druhé půli se dlouho nic dramatického nedělo, až v 75. minutě mohlo Dynamo vyrovnávat - a opět to začalo dlouhým centrem. Lengyel vyhrál následný hlavičkový souboj a nabil Řezníčkovi, jehož polonůžky z výborné pozice jen těsně netrefily příbramskou klec. Stupňující se snaha Budějovic však došla naplnění o pouhých pět minut později. Rýdel se postavil k rohovému kopu a rozehrál na zadní tyč, brankář Hruška jeho centr podskočil, a tak mohl volný Řepka bez problémů doklepávat do sítě - 1:1.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - Baník Ostrava 2:2

21.09.2012 20:15

Góly: 69. Jan Blažek, 85. Jan Blažek - 20. Dominik Kraut, 40. Antonín Fantiš

Opět ztráta. Slovan, jakožto obhájce ligového prvenství znovu nedokázal přesvědčit a proti Ostravě dlouho tahal za kratší konec, i proto má konečný bod z jeho strany hodnotu zlata. Dvěma zásahy se na výsledku podílel Jan Blažek.

Domácí chtěli před vlastními fanoušky po delší odmlce konečně opět zabrat naplno a hned od úvodního zadutí do píšťalky se tak ujali dirigentské taktovky, kulatý nesmysl měli po většinu času na svých kopačkách a postupem času se začaly geometrickou řadou množit nebezpečné situace před ostravskou svatyní. Nejnebezpečnější z nich měl v šesté minutě na kontě Vácha, po rohu však napálil pouze břevno Bučkovy svatyně, od kterého se balón odrazil zpátky do pole!

Kdo si počká, ten se dočká... Přesně v duchu tohoto sloganu, jakoby si počínali svěřenci Radoslava Látala: Lukeš rozehrál po dvaceti minutách od rohového praporku, míč ještě prodloužil do ohně Mach a Kraut už měl z bezprostřední blízkosti práci značně ulehčenou - 0:1. Slovan vehementně protestoval a reklamoval ofsajd, tato snaha se ovšem u sudího Mikela s pochopením nesetkala.

Inkasovaná branka celek zpod Ještědu evidentně zaskočila a značnou chvíli trvalo, než se mu podařilo opětovně chytnout předchozí vlnu. To mohl podtrhnout Ljulka, jenž parádním centrem oslovil ve vápně Rabušice, avšak ten hlavičkoval pouze doprostřed branky, kde stál nachystaný Buček. Ten se musel mít na pozoru i při skvělé individuální akci Bosančiče, který se nakonec pokusil uspět technickou střelou, ale hostující brankář byl opět bezchybný! Navíc prakticky hned z protiakce znovu udeřilo: Lukeš přesně našel Krauta, ten však míč nezasáhl ideálně, práci však za něj dokončil pohotový Fantiš - 0:2.

Hru Liberce měl po obrátce rozhýbat Jan Blažek, jenž na hřišti nahradil do té chvíle takřka neviditelného Brazilce Souzu. Tento tah se domácímu lodivodovi Jaroslavu Šilhavému vydařil na jedničku a kormidlo se znovu natáčelo výrazně na domácí stranu. Největší možnost měl po standardce Štajner, jehož technické provedení stálo za nejvyšší ohodnocení, ovšem ještě vyšší známky by si vysloužil duchapřítomný Buček.

Nicméně Severočeši se museli mít mimo jiné také neustále na pozoru: zejména Lukeš připravoval pro své spoluhráče jednu zajímavou příležitost za druhou - jednu z nich mohl zakončit Kraut, tomu se však nepodařilo Bičíka překonat! Rychlý protiútok v 57. minutě po ose Fantiš - Kraut zakončoval tvrdou ranou Lukeš, našel ale pouze jednoho z clonících obránců.

Je to překvapivě především defenziva, co Slovan v dosavadním průběhu sezóny neposlouchá, tedy alespoň ne v takové míře jako před rokem. To se ostatně v plné kráse odhalilo při šanci Blažka, jenž však branku tak jako tak nenašel. A v šedesáté osmé minutě byl k vidění další souboj Kraut - Bičík a opět se mohl po zásluze radovat bývalý brankář Slovanu Bratislava nebo pražské Sparty. Aktivitou oplývající Blažek se ale nakonec přece jen dočkal: Droppa hlavičkoval jen za sebe, kde na Blažka nestačili Vašenda s Frydrychem a rychlonohý útočník už pak neměl problém s pohotovým zakončením na zadní tyč - 1:2.

Baník "kontroval" nasazením čerstvé akvizice Tomáše Majtána, jehož hostování ze Žiliny bylo dotaženo akorát těsně před utkáním. Nová posila se mohla natěšeným fanouškům ukázat hned záhy v tom nejlepším možném světle, když se po Karišikově hrubce ocitl slovenský kanonýr tváří v tvář před Bičíkem, ale s mazaným "dloubákem" neuspěl. To se ostatně hostům pět minut před koncem vrátilo: výborně hrající Blažek si udělal dobrý den ze dvojice Droppa - Frydrych a pohodlnou střelou na zadní tyč srovnal na 2:2.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň852117:717
 Baumit Jablonec852117:717
3.Sparta Praha851214:816
4.Sigma Olomouc843112:615
5.Zbrojovka Brno841314:1613
6.Slovan Liberec833212:912
7.Slavia Praha825113:711
8.Vysočina Jihlava825114:1511
9.1. FC Slovácko83149:1210
10.FK Mladá Boleslav83148:1210
11.Dukla Praha815212:128
12.FC Hradec Králové81437:107
13.Baník Ostrava813411:166
14.FK Teplice81344:146
15.1. FK Příbram80536:125
16.České Budějovice81258:155

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (694)

Přidat komentář
frankiefcb

Škoda šance Majtána. Prostě ta obrana je tak šíleně děravá, že jsem rád, že se trefují aspoň ty útočníci a nějaké body z toho jsou.

Reagovat
Puskas

1. gól - Droppa prohrál hlavu, Vašenda to trestuhodně minul, Mach byl nevím kde a hotovo

2. gól - nedůraz Droppy a Frydrycha

Reagovat
goodbay

myslím si, že i za bod z Liberce můžete být rádi. Vždyt ste dali ze 2 střel 2 goly

Reagovat
Puskas

ze 2 střel v první půli, ve druhé bylo pár šancí, i ložených

Reagovat
frankiefcb

Kde si sebral 2 střely dva góly. V druhé půli jsme měli 3 tutovky.

Reagovat
OtecJaJ10

chujovina, měli jsme vyhrat. A šanci bylo až až.

Reagovat
smazaný uživatel

Není pravda, to je 1. poločas, v 2. šel Majtán sám na gólmana, jednou to tam Fantiš přistrčil Krautovi, z čehož mohl být klidně gól, pak tam Bičík chytil asi 2 Krautovy střely, opět myslím Majtán a tak tak zachraňující Bičík, naopak Liberec krom těch gólů už jen střela Štajnera z přímáku.

Reagovat
staimy

Váchiče břevno, Rabušice hlavička, Bosančiče střela, ty se nepočítají Buček toho taky chytil dost

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to bylo v 1., to říkám, že Liberec byl lepší.

Reagovat
goodbay

samozřejmě jsem myslel první poločas

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, po 1. poločase jsme byli velmi rádi, ale po 2. poločase, ve kterém jsme paradoxně hráli lépe, už se to říct nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Efff...

Reagovat
frankiefcb

Droppu mám rád, ale spíše mě sere ten nedůraz. Prostě ta obrana bez Bennyho je v háji a aji, když tam je, tak blbnou. Na obranné fázi by se mělo zapracovat.

Reagovat
exse

Droppa tu hlavu vyhrál, ale dal to přesně Blažkovi do běhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, hlavně se mi líbí, že ty akce mají už logiku a docela pěkně si to tam umíme rozebrat.

Reagovat
frankiefcb

No právě. Jsem rád, že přišel Majtán, ale zrovna si nemyslím, že by nás tlačil útok. Co bych dal za pořádného stopera k Bennymu a Marka zpět DM.

Reagovat
Puskas

kde ale nějakého chceš vzít? v létě nepřesvědčili na testech a lepší neseženem

Reagovat
frankiefcb

No pravda nevím, ale na druhou stranu neříkej mi, že i v té druhé lize nehrají kvalitní stopeři se zkušenostmi z 1. ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se zranil ten Šulek.

Reagovat
smazaný uživatel

A třeba Pavlík byl odejit z Jablonce a teď hraje někde divizi nebo co

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje u nás v Prostějově MSFL.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do te doby než přišel ten tragéd Vašenda to šlo. pak se to sesypalo.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak nechápu jak takovej kolohnát může hrát ligu. V okresním přeboru najdete lepší fotbalisty než je on.

Reagovat
frankiefcb

tak Vašenda je bohužel vtip už delší dobu. Zápal a bojovnost mu nelze upřít, ale ta kvalita

Reagovat
Puskas

ten Foltýn vypadal slušně, na první zápas

Reagovat
smazaný uživatel

to jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyborny zapas, utocny. Ceska ;iga sa pomaly stava overovou

Reagovat
frankiefcb

za to můžou albánci, bo sázejí na overy 3+

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

bud za ně rád, aspon ten baník dá gol

Reagovat
frankiefcb

Ale jo. I ten bod je dobrý

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prd Balkánci, Prospero ovládá český fotbal, snad se příště podělí o tipy. :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

taky mě to napadlo, že prospero je ten, co tahá za nitky a z koho se tak zhrozil Pelta.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toho vévodu milánského vydefenestrujeme a předáme moc zpátky do Tirany.

Reagovat
smazaný uživatel

U nás na tréninku byl minulej tejden na zkoušce jeden albánec, s nim samozřejmě i agent, ale s nim na trénink koukali asi 3 chlápci v oblecích a přijeli v Mercedesu. Škoda, že jsem o tom ještě nevěděl, bych se jich zeptal na co mám příště vsadit live

Reagovat
smazaný uživatel

Adjustment Bureau , snazili sa liniu osudu vratit tam kde patri

Reagovat
Hafna

výborný film

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hm tak to sem tentokrát dopad´.

Reagovat
Puskas

Navíc Vítky dostaly...

Reagovat
smazaný uživatel

A Kerkrade nadalo gól. Nic dneska nevyšlo ani v práci. No dám si na chvíli se sázením pauzu.

Reagovat
stas87

nedas lebo si zavislak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

ja mam taky sranda tiket,za 70 mozem mat 1030 korun,mam 15 zapasov,dva uz mi dnes vysli,zvysok sa hra cez vikend 1 mam len na juve a twente,zvysok 1x alebo x2,tak snad to klapne

Reagovat
smazaný uživatel

tak ať to vyjde.

Reagovat
stas87
Reagovat
smazaný uživatel

Proč by ne ?

Reagovat
stas87

lebo z vlastnej skusenosti viem ze viac ako 5 zapasov mi nikdy nevyslo cakam vyjebavku od wba alebo od mnichova 1860,hraju s timom co ma po piatich zapasoch 15 bodov

Reagovat
smazaný uživatel

ne a ani na to nemusim koukat..

Reagovat
smazaný uživatel

Takové mám nejradši.

Reagovat
stas87

tak na to nepozeraj..a vobec,neser sa mi do vlakna s krlesom

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám v plánu dát over na LFC- MU a věřím Žižkovu a HFK v 2.lize. No uvidím ještě. Ale jak říkáš,jelikož sem "pacient" tak si asi opět vsadím.

Reagovat
stas87

ak chces hodit over tak skus tieto zapasy: hsv-bvb,werder-vfb a hoffenheim-hannover

co si sem tam robim statistiky tak sa aj oplati podavat na BL ze nebude remiza v prvom polcase,z tych 5 zapasov priblizne len jeden konci v polcase remizou

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ale na BL a Eredivisie jsou na overy malé kurzy. Sázkovky jsou k.rvy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takové tikety mám rád. Vždycky si jeden podobný na overy udělám na PL a fandím.

Reagovat
stas87

ja tym zabijam cas aspon mam co sledovat cez vikend,raz som podal za 100,usiel mi len jeden z 22 zapasov,mal som jednotku na bordeaux doma a oni remizovali,asi 2 roky spat,mohol som mat 3100 inak som pochopitelne v minuse,preto som prestal podavat za vacsie ciastky

Reagovat
smazaný uživatel

Já si pamatuju jak sem kdysi dal 3 zápasy za 50,- a vyhrál 3 litry. A pointa byla LM- FCB-Dynamo kyjev ( Ševa) 2 (kurs 6,9) a vyšlo , tuším 1:4.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalo by se sázet zrcadlově proti tvojim tipům. Dneska ste to měli urvat. Budějovice a Příbram hrajou spolu a Teplice v Plzni. Byla to ideální šanca jak poodskočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zabral sem celkem na LM...ostatně jako vždy. Ale zase sem pak něco vrátil v EL a dnes. EL mi vůbec nejde !!!! Nikdy !

Reagovat
frankiefcb

Přitom na EL se mi poslední dva roky dařilo rýžovat na overech.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm mi ani to ne. Třeba sem dal na Dnipro ( 3,3 kurz), AEL Limassol 10 , Lyon 1, Rapid oba gól a samozřejmě over na Bilbao ... no a tak podobně,že?

Reagovat
goodbay

Koukám, že Liberec dnes se 6 cizincema v základní sestavě a celá obrana bez jediného Čecha, to se mi moc nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

mají 11 cizinců na soupise A týmu

Reagovat
exse

Co je na tom špatnýho?

Reagovat
goodbay

mám prostě rád, když hraje hodně Čechů. Čím víc, tím líp. Větší možnosti repre, více hráčů v zahraničí atd...Ano, řekneš mi, pokud je dobrej, tak se prosadí, ale někdo potřebuje více či méně času na prosazení se, získání zkušeností atd. V tomhle jsem rád, že Sparta nastolila trend svých odchovanců doplněný o hráče ze zahraničí.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mam Plznicku rad

Reagovat
goodbay

děláte to dobře, ale poslední dobou chodí většinou cizinci a to je škoda, fungovalo to i s Čechoslováky.

Reagovat
smazaný uživatel

vetsina cizincu Malakjan?

Reagovat
goodbay

Dobře, trochu jsem to přehnal, Malakjan a Adamov...

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik

Reagovat
goodbay

psal jsem Čechoslováci

Reagovat
smazaný uživatel

mezi slovákem a afričanem neberu rozdíl

Reagovat
Losinho

Vždyť ti cizinci jsou super oživení ligy, tak proč ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak. Hlavně mladí češi jsou potřeba na place. V tomhle jsou nejhorší budějovice. nemají v základu ani jednoho čecha ročníku 1990 a mladší. jako jedinej tým z celé ligy!! okamžitě bych to trestal.

Reagovat
exse

Vždy je to otázka individuální kvality daných hráčů, pokud do ligy budou chodit cizinci kvalitnější než čeští hráči, tak mi to vadit nebude, protože tím poroste kvalita ligy, což bude dobře i pro české hráče, kteří v ní budou hrát. Co se týče Liberce, tak Kelič, Bosančič nebo Ljulka jsou hráči kteří patří v lize k tomu lepšímu a těžko bychom za takové peníze získali české hráče se stejnou kvalitou, ostatní co tam jsou jsou ještě mladí a potřebují čas, nebo jsou to chyby vedení a nikdy se neprosadí.

Reagovat
JozkokozleJ

Kto trebars je chyba vedenia (hoc i ten samotny pojem chyba vedenia je sporny, pretoze nepredpokladam, ze by vedenie niekoho kupovalo bez toho, aby ho mali aspon trochu nasledovaneho)?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdu si pustit film na dobrou noc - Noc s nabroušenou břitvou.

Reagovat
Shevchenko

Škoda Bolku musíme rozmrdat!

Reagovat
smazaný uživatel

A zase se potvrdilo, že výjezdy na sever jsou number one. Výbornej výjezd, výborný doping.

Baníček, Baníček, Baníček..

To slezský klub z Ostravy, z Ostravy , z Ostravy... !

Reagovat
smazaný uživatel

Co je s webem TD ?

Reagovat
smazaný uživatel

vyhořela místnost či centrála, kde je server. Moc těmhlem technickým věcem nerozumím. Takže to jede na náhradním webu a pracuje se na obnově.

Tady máš tu náhradu: http://vu2077.admin.forcenet.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

Dík. Bude tam report ze včera?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně Během dne tam bude. Jinak prý během víkendu by se to mělo dát dohromady, tak uvidíme. Btw, včera sem tam od Vás nikoho neviděl ale za to tam byl jeden expert (Canigga ví ). Tam přišel za Jarinem a začal mu vypravovat, že je z východního Slovenska ale že jezdí na Baník (absolutně neměl žádný přízvuk). A jak byl v piči, tak se z Michalovců dostal do Boleslavi, že tam bydlí a ten vůl ještě vykřikoval, že chodí na Bolku a že má permici...Idiot..

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí on a ten druhý ožralec byli jediní vandráci včera,podle toho taky support včera konečně vypadal

Reagovat
smazaný uživatel

Včera to bylo super, fanoušci si to konečně i užívali a byli k vidění i taneční kreace

Reagovat
smazaný uživatel

Taky dobrej střelec, ten panáček.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak,tak,sice zas mutuju jak v pubertě,ale fajne jak cip:-)Prostě méně je někdy více.Škoda,že jsme to nedotáhli do vítězného konce,zápas to byl hodně dobrý,výkon našeho mužstva perfektní,to,že to nedopadlo vítězně je prostě jen nezkušeností a neuměním některých hráčů,kteří mají určitý výkonostní strop a na lepší teď nejsou peníze,ale bojovnost 100% a to pak fanoušek musí ocenit když vidí jak ti kluvi dřou.A nevím co tady řešíte,1.poločas-skvěle zvládnutá defenziva plus dva góly a druhý ofenzivní smršť,škoda,že nebyli zdrávi Davor se Svěrkym,výsledek by byl tak 2-5.No ale Tonda Buček dneska taky zachytal

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo, kluci včera makali na 100% Hlavně ta obnova Lukeše, už to vypadalo, že půjde do starého železa a bum, poslední 4 branky měli jako autora asistence Lukyho.

Reagovat
JozkokozleJ

Ten bol jednoznacne najlepsi za Banikovcov na ihrisku. Snad jediny vedel ukludnit, podrzat a nieco nebezpecne vymysliet...

Reagovat
centos

Před rokem a půl jsem ho posílal do důchodu, ale on je neuvěřitelný

Reagovat
Puskas

Jaro zachránil z velké části on, s Magerou a Kukecem má lví podíl na záchraně, teď se zase rozehrává, zpočátku to nevypadalo, ale už zase jede.

Reagovat
centos

Jo jo, navíc srdcař jak cyp. Za pár let bude v knihách o Baníku vedle dalších legend.

Reagovat
smazaný uživatel

A ještě k tomu přeložil Hamleta.

Reagovat
goodbay

co je Kukecovi, je zraněný?

Reagovat
centos

Nebo nemocný, teď nevím. Snad už by měl být fit.

Reagovat
Puskas

zranil se v přípravě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Dobrý nick

Reagovat
smazaný uživatel

Co se děje? Baník remizoval s Libercem a tady se nic neděje? Žádný oslavy, ani jsem nikoho neslyšel řvát... Nic. To už Baník tak netáhne?

Reagovat
centos

exse tady místo oslav pičuje a víc fanoušků Liberec nemá..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim v Ostravě..

Reagovat
centos

A to měl někdo z tvého příspěvku poznat? Není co slavit, včera jsme ztratili.

Reagovat
smazaný uživatel

To bych napsal.. "To už Liberec tak netáhne?".. Vydřeli jste venku bod s daleko lepším týmem Jak není co slavit?

Reagovat
centos

21 minut před koncem jsme vedli 2:0. Děláš si prdel nebo co? To tvoje trollování dává čím dál tím menší smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč trollování? Možná vás trochu popichuje, ale vem si, že my jsme vedli na Feyenoordu také 2:0 a ve výsledku jsme měli z toho výsledku radost, byť to mohlo dopadnout mnohem líp.

Reagovat
centos

Měl bych radost, kdyby to tak skončilo po tom, co jsme 2:0 prohrávali. Sparta není nad pásmem sestupu.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je popichování? To je spíš nějaká cikánská imbecilita, kterou trpí. Tohle už psal minulou sezonu, viz. zápas s Bohemkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosím tě...

Reagovat
smazaný uživatel

A jak bylo na Slovanu? Dorazilo vás hodně?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, něco málo kolem stovky. Sice málo lidí ale o to víc a líp se fandilo

Reagovat
smazaný uživatel

Stovka je sice malej počet, ale věřím, že to mohl být správný zvěřinec .

Reagovat
smazaný uživatel

a docela zklamání od Liberce. Jen jednou zafandil celý stadion a to ke konci, jinak ticho. Ale sektorovku, co měli na začátku, ta nebyla špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píšou na svém webu, kotel je teď rozhádaný. To může mít dost výrazný vliv na fandění a tifo.

Reagovat
smazaný uživatel

tam se spíš jednalo o to, že chuloši se nemusí s kotlem apod., ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Chuloši na to nemají žádný vliv. Ti do kole dávno nechodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nesleduju scénu Lbc. Jen z doslechu vím o tom, že jejich chuligáni se distancují od jejich ultras.

Reagovat
smazaný uživatel

To už je ale tak 6 let zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

"Druhý výjezd během jednoho pracovního týdne, tentokrát v Liberci, navštívilo 161 chacharů."

Reagovat
smazaný uživatel

CIkánská imbecilita.. Vždyť ty jsi větší póvl jak já..

Reagovat
centos

Jak já

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu rozdíl když to bylo na 2 zápas ne?my jsme v Liberci získali bod a dva ztratili,jásáme nad výkonem,brečíme nad výsledkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem taky neříkal, že to je do puntíku stejný. Ale vem si, že jste hráli na půdě aktuálního mistra, Slovan je lepší tým a dokázali jste mu být víc než vyrovnaným sokem. Ale pořád je to silnější klub, i když nemá teď dobré období. A ten bod za remízu na Slovanu vás může na konci ligy příjemně potěšit. V předběžné kalkulaci bych počítal, že tam prohrajete. Takhle je můžete doma porazit a budete mít 4 body ze zápasů s mistrem. To není špatný.

Reagovat
Puskas

ony se ty body nenásobí na konci podle toho, s kým jsme je získali, je věc názoru, jak to brát - před utkáním by byl bod dobrý, ale vzhledem k bilanci posledních zápasů a průběhu toho včerejšího je to ztráta, už několikátá. Kdybychom urvali bod v Jihlavě, asi bychom se na to dívali jnak, ale takto si zoufáme ze ztráty.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...na Jihlavu jsem nepomyslel.

Reagovat
JozkokozleJ

Co znamena "vic nez vyrovnanym sokem"?

Reagovat
Puskas

že jsme byli místy lepší?

Reagovat
JozkokozleJ

Ja mam za to, ze Liberec sa tazko dostaval do sanci, co bolo jednak nasledkom dobreho branenia Ostravy a jednak nervozity, ktora stupla po inkasovanom gole z prvej polosance Ostravy. Liberec nepodal nejaky skvely vykon, no marne si snazim spomenut na nejaku aspon trosku dlhsiu pasaz, kedy Ostrava prehravala (bola lepsia nez) Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle, nikdo vyloženě nikoho nepřehrával ale Baník, kdyby bezpečně proměnil alespoň polovinu brejků a šancí, tak vyhrajem minimálně o dvě branky.

Reagovat
JozkokozleJ

Podla mna Liberec prehraval Ostravu (a bolo by v sucasnej situacii divne, keby nie). Ale bolo to tak trochu sterilne. Drzali loptu, ale sanci nejak vela nebolo, naopak Banik mal skoro po kazdom rohu Liberca moznost kontry.

Chapem, ze fanusikovia Baniku citia iste sklamanie, predsa viedli 2:0, ale zas by som vykon Ostravy nejak neprecenoval, lebo defenziva Liberca casto prispela k prilezitosti Baniku.

Reagovat
smazaný uživatel

přehrával na začátku zápasu (břevno) a pak na konci. Jinak to bylo vyrovnány, kdy sme měli víc šancí. Mít zkušenější mužstvo, tak si pohlídáme zadek a ještě přidáme nějakou tu branku navíc..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my ten výjezd nehodnotíme špatně,naopak,máme bod,kluci podali super výkon,my v hledišti taky,jen je tam zklamání,že to nedopadlo na 100%,protože takové zápasy my hrajeme často,viz. doma s Olomoucí nebo Slavií,oba zápasy jsme měli vyhrát a je z nich bod,teď 2 zápasy(Jihlava,Liberec) ve kterých se daly uhrát minimálně 4 body a máme 1...

Reagovat
smazaný uživatel

před zápasem bychom bod brali všemi deseti ale po průběhu hry je to zklamání. Pro nás je spíš prioritu vyhrávat nad sousedama v tabulce. Takže snad už kluci zaberou a bude se slavit výhra na Bazalech, až přijede Bolka.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole...soused Baníku v tabulce je Boleslav. To bych na začátku sezóny nečekal .

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsou z formou taky v hajzlu a nebude hrát Chramosta, který to na nás umí. Tak snad už zaberem.

Reagovat
smazaný uživatel

*s formou

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale nemůžeš takhle srovnávat ligu s pohárovym vyřazovákem - pro vás to byl dobrý výsledek do odvety - pro Baník jen třetinový úspěch v krůčkách za záchranou...

Reagovat
smazaný uživatel

Však je to úplně jedno.. Prostě jste remizovali s lepším týmem, s úřadujícím mistrem.. Kdysi se ani nemuselo hrát a pokřikoval tu každej druhej trubec.. Teď se hrálo, udělal se dobrej výsledek a prostě nic..

Reagovat
centos

Neznám pohnutky lidí, co mají potřebu večer řvát pod okny. Možná by se ti to splnilo, kdyby nebyla prohibice.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tenhle fakt se nějak pozapomíná. Ty jsi vlastně jedním z mála, koho se prohibice nedotkla, viď?

Reagovat
centos

Za tři měsíce v Praze jsem neměl myslím ani kapku, teď po pěti dnech v Ově v sobě mám pivo a burčák, takže by se dalo říct, že trhám rekordy.

Ale ne, prohibice se mě nijak nedotýká

Reagovat
smazaný uživatel

Mě taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda. Prohibicí by to mohlo být.. Ale zas na druhou stranu ožralejch lidí tu bylo dost. Já si to nepřeju, aby pokřikovali, jen mi to přijde divný že to najednou ustálo... Pokaždý co přijedu, tak je takových skupin, kteří takhle řvou minimálně ..

Reagovat
smazaný uživatel

5*

Reagovat
centos

Mě ty řvoucí skupinky taky serou.

Reagovat
Puskas

Ztartili jsme,stejně jako v Jihlavě, bod je dobrý, ael vzhledem kprůběhu ztráta dvou dalších

Reagovat
JozkokozleJ

"... a víc fanoušků, s potřebou se tady natahovat, Liberec nemá.." - by som poupravil tvoju vetu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě REPLIKATOR fandí Slovanu (paradoxní je, že je také Slovanu vzdálen na 300 km jak sám říkal), pak se tu dřív objevoval člověk s přezdívkou slovaňák, Supras06 je také jasný a snad by tu měl být i nějaký fanda Slovanu pod jménem bert-ik, nebo tak nějak.

Reagovat
centos

Pravda, jsem si nemohl vzpomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsem se u toho pořádně nadřel.

Reagovat
smazaný uživatel

sAKRÁÁ Válcovny milion šancí a hovno. Zero do zera .

Reagovat
smazaný uživatel

Kovář v základu. Je potřeba na něj hodit voko.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to syn toho Kováře, co hrál za Sigmu?

Reagovat
smazaný uživatel

pme olmoutz,vyjebata sprta skrvna

Reagovat
smazaný uživatel

du chrapat

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe zákony neplatí?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neres

Reagovat
smazaný uživatel

Neřeším. Jen jsem zvědavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak se ožral jak zákon káže.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale dyť hrajou až zítra? Že by vyhrál tiket?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

adalbert nepije. On jen pocucává.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak můžeš chlastat, když je prohibice!

Reagovat
Neuro

to neznamená že nenalívají piva

Reagovat
smazaný uživatel

Střískat se pivem kolem sedmé hodiny večer je docela obtížný. Obecně ožrat se pivem trvá hrozně dlouho, pokud ti není patnáct. A to adalbertovi určitě není .

Reagovat
twerp

Na sluníčku to až tak obtížné není. Pěkně na Vltavě v raftu, dát si pár lahváčů, lehnout ti, nechat se unášet proudem... pohádka

Reagovat
Neuro

ale to by nemohlo být 22 září

Reagovat
twerp

No já jezdil se školou a to bylo dycky první týden v září. Občas počasí nevyšlo, což byl problém, bo já starý tramp jezdím vždy bez stanu a většinou i bez oblečení, protože na něho nezbyde místo

Reagovat
smazaný uživatel

Lahváče zabírají v lodi moc místa. My měli samozřejmě rum, vodku, vína, zelenou a bůhví co ještě. A pak...opíjení pivem na sluníčku v poslední době selhává .

Reagovat
twerp

Mí inteligentní kamarádi si vychutnávali kvalitní dílo z dílny Karla Čapka s názvem R.U.M, já solitér jsem zůstal věrný vodce. Zelená je dobrá leda tak na umytí zubů.

Reagovat
smazaný uživatel

kurva tak dneska bys tam zmrznul

Reagovat
twerp

Já byl na Hronu někdy v půlce října a taky se to dalo vydržet. Stačí mít vedle sebe teplo ženy a láhev dobrého alkoholu a vydržet se dá všechno... ale pravda, že tam bych si ty pivka moc neužil

Reagovat
rufus

Vyexuje pár pivech a je to hned.

Reagovat
rufus

* pivek..

Reagovat
Neuro

Reagovat
JozkokozleJ

Takto sa zmordovat...

Reagovat
smazaný uživatel

To je opravdu hnus zápas v tom Hradišti

Reagovat
smazaný uživatel

kocián

Reagovat
twerp

Hm.... Teplice poslední... nebyla by jich škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toto kolo by se mohl jednou trefit Kerić a jednou Kuba Podaný, aby pomohli svým barvám na první místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Mam over,takze klidne at se trefi...

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeš do Teplic?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejedu,bohuzel nemuzu. V utery jsem ulehnul s anginou,rozmejslel jsem se uz jestli jit na Coimbru,nakonec jsem sel a udelal jsem kravinu,bylo mi desne.

Reagovat
smazaný uživatel

na angínu existuje skvělý lék - bohužel ho nedavno zakázali

Reagovat
twerp

O motivaci Podaného nemám pochyb. U Keriće to bude trošku horší. Nedivil bych se, kdyby byl na Spartu pořádně nasraný.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi k jeho povaze vůbec nesedí.

Reagovat
smazaný uživatel

2:3 a nasraný domácí trenér? Proč ne... jen by tu zas bylo nablito (no, ale proč ne... )

Reagovat
smazaný uživatel

2:4. At je to na konci bez nervu. A navic hraje druhej tym s poslednim,kterej navic neni schopnej dat gol. Premejslel jsem i nad tim,ze zkusim vetsi castku na handicap...

Reagovat
smazaný uživatel

bez nervů to není úplně ono

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. V 90.+3. Vachousek neda penaltu. Bude chtit zkusit Panenku,Kozacik zustane stat. Okamzite vykopne na Stipka,kterej prisel na hriste v 80. minute, utece obrancum a nacentruje pred prazdnou branu na hlavu Adamova,kterej zvysi na 4:2 svym ctvrtym golem v zapase. A budem spokojeny oba

Reagovat
smazaný uživatel

ne, aspoň jeden gól by měl dát Limba

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne jsem ted koukal,ze na handicap 2:0 je kurz 6,2. To asi zkusim za nejaky drobny s vyhrou United a remizou City.

Reagovat
rufus

I když toho jejich stadionu by ve druhé lize škoda byla. Na druhou stranu, počet fanoušků, kteří na Teplice chodí už se těm druholigovým číslům přibližuje..

Reagovat
centos

Ten stadion s radostí oželím.

Reagovat
smazaný uživatel

sektor hostů je tam prý hodně debilní... (a repre tam může hrát tak jako tak - tak co...)

Reagovat
smazaný uživatel

jaktože je příbram pred budejovicema ked dala o dva goly min ?

Reagovat
smazaný uživatel

vzájemný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

vyšel remízou 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo dalo gól na hřišti soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

pardon, nejdřív je rozdíl branek (Příbram -6, Dynamo -7), teď jsem si vzpomněl, jak se to řešilo po jarním zápase Sparty s Plzní...

Reagovat
Aldeano

Kdyby tak ty Teplice sestoupily

Reagovat
twerp

200. pro výhru Sparty

Reagovat
twerp

a 201. pro remízu Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

a 202. abys odešel

Reagovat
twerp

Asi ti koupím rudou čapku k Vánocům

Reagovat
smazaný uživatel

Na co. Já mám čím topit

Reagovat
twerp

Tak asi jsem si tě spletl, každopádně někdo tu psal, že mu babička dala k Vánocům rudou čepici a on jí s hysterickým záchvatem roztrhal.... možná to byl Kepy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to sem taky tady čet´. A byl to někdo od nás.

Reagovat
twerp

Já to měl právě zafixováno s tebou.... ale je to už nějaký rok zpět a tehdy vás tady bylo o poznání více.

Reagovat
smazaný uživatel

Nene já bych to nepřežil ! A babka taky ne ! Ta by šla první.....

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň je s Váma chacharama sranda a nejste hned ukřivděný jak Plzeňáci.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

na zitra bych videl sestavu asi takhle -

Koza - Rezna, Seva, Hejda, Limba - Prochy, Darida - Stipek, Hanous, Edgar - Adamov

Reagovat
smazaný uživatel

Proc Stipek misto Rajtyho?

Reagovat
smazaný uživatel

aby si Rajty odpocal a Stipek dostal sanci, v 60. minute bych tam Rajtyho zase poslal, kdyby to bylo spatny

Reagovat
smazaný uživatel

V tejdnu hrajem v Chomutove,tam bych poslal Stipka. V lize at hraje Rajty. Udelal bych to klidne obracene,do nejaky 70. minuty Rajty,pak Stipek. A misto Edgara Zeman.

Reagovat
smazaný uživatel

aha to s tim Chomutovem jsem nevedel, tak to beru a Zeman se mi proti Coimbre vubec nelibil, ale sanci by dostat urcite mel, ale dal bych mu ji spis v poharu

Reagovat
smazaný uživatel

Mne se taky extra nezdal,ale zase od pripravy skoro nehral. Ten Edgar ma smulu v tom,ze poradne nerozumi cesky. A co sem tak slysel,tak to prej Vrbovi dost vadi,protoze Edgar moc nechape,co po nem Vrba chce v defenzive. V jakejch prostorech se pohybovat,kdy startovat proti hraci a takovy veci. Takze spis bych to videl na toho Zemana

Reagovat
smazaný uživatel

sakra, konečně výjezd, na který to mam cca. stejně jako do Plzně a já jsem v prdeli

Reagovat
smazaný uživatel

btw plzenaci, nevite kdy zacne hrat Kolar? Lidi uprostred zalohy se nam povazlive tenci, pokud si dobre pamatuju, tak uz tam mame jenom Daridu, Hanouska a zranenyho Horvatha, pripadne Prochyho

Reagovat
smazaný uživatel

pulka rijna navrat do treninku

Reagovat
smazaný uživatel

myslím, že Baky by taky zvládl podhrota - a v útoku by byl Adamov - ale u Ďuriše to vypadá, že bude brzo fit, když už mohl hrát i proti Coimbře... (jestli teda nebyl na injekcích)

Reagovat
smazaný uživatel

ja si spis rikam, jestli se mu to nemohlo v tom zapase s Coimbrou zhorsit..

Reagovat
božský John

Pískej konec ligy !

Reagovat
smazaný uživatel

tě žeru ! Ale já mám sázku s adalbertem,takže eče nééé.

Reagovat
božský John

Že budete výš?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo za litr. Vlastně to mám s FCHK. Sorry.

Reagovat
božský John

No, to jsem na vás zvědavej. To bdue tuhej boj ještě

Reagovat
smazaný uživatel

A to právě myluju.

Reagovat
božský John

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co se ti nezdá synku?

Reagovat
smazaný uživatel

to, ze bud jsi idiot, nebo to ma nejakej skrytej smysl..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to mě zajímá co si myslíš? Ajak to chápeš?

Reagovat
smazaný uživatel

mYluju?

Reagovat
smazaný uživatel

já tušil,že se někdo chytne. U tebe mě to nepřekvapuje . Jinak to bylo zajisté schválně. Aspoň,.že to nebyli normáli jako centos,sancho nebo božský john.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako dcera je cera , jdu do práce=idu robit nebo dneska=neska.

Reagovat
smazaný uživatel

takze idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, kolik jsme měli za první půlku ofsajdů? 14? Kocián se vyřádil! Security ven!

Reagovat
smazaný uživatel

za první pulku to myslim bylo o par min. A je pravda že třeba ten posledni byl milnej, ale jinak vždy když to ukazali, tak mel pravdu ... na druhou stranu co když se domluvil s doškem protože na ne zatlačila albánská mafie

Reagovat
božský John

Prosímtě, kolik bylo našich? Jestli vůbec někdo byl

Reagovat
smazaný uživatel

až se otočily strany, tak jste už neměli žádný, tam byl Kocián nicméně dneska jsme s prohrou počítali, Pelta nás má rád, což je jenom dobře, EURO máme, prachy přiklepl, takže pohoda. Nicméně parádní běhání po lajně s Kociánem v 50 lidech a securitkou v zádech

Reagovat
smazaný uživatel

No ten fotbal neměl úroveň Děs.

Reagovat
smazaný uživatel

mně se zdála první půlka dobrá, spousta střel na obou stranách, druhá nevím, já sem běhal po té lajně se securitkou v zádech a řval na Kociána

Reagovat
smazaný uživatel

aha.

Reagovat
smazaný uživatel

parádní spontánní akce, zničehonic 50-60 lidí z kotle se přesunulo na tribunu C, kde běhal Kocián, securitka z toho byla vyjevená, absolutně nevěděli, co dělat, až došel šéf v sáčku a řekl, že mají jít k zábradlí a olemovat ho od středové lajny až k brankové čáře, pecka fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle někdo běhal s pomezním snad v Anglii, nebo kde to bylo. Na Eurofotbalu je z toho video.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, to vím, co myslíš, ale my jsme s ním běhali z jiného důvodu. On byl asi v minulém životě výpravčí, nebo měl tik v ruce, protože ten praporek měl furt nahoře vyslechl si spoustu nadávek

Reagovat
smazaný uživatel

Hm

Reagovat
smazaný uživatel

a pak přišla hláška večera, dva týpci, docela pod parou, protože slivovička tekla proudem, se bavili a ten jeden říká: prosim tě, kolik to skončilo? a ten druhý že: podivej se na teletext, jak vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

tyvoe dobrý. Asi jako já na Bazalech,když sme kdysi hráli s Klokany. Bili sme je celý zápas neuvěřitelně. Milion tyček,střel,rohů,gólman chytal jako Čech a v 89.min utekl .... (někdo) a dal na 0:1. Celý stadión zkoprněl a já ožralý jak Dán sem vykřikl: Jóóó...konečně sme jim ho dali...těm buznám ! Partija se pak za mně omlouvala ještě za branou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A já sem se to dozvěděl samozřejmě až druhý den večer. Všecko. Jak sme hráli,kde sme byli, co sem dělal a pod. Prostě se mi ze života vymazalo asi 16 hodin.

Reagovat
frankiefcb

hmmm tuhle vlastnost nic si nepamatovat po akcích závidím. Já bohužel okna nemívám, i když jedno malé okno jsem jednou měl. To mi totiž nějaký holohlavý typos upravoval obličej a z toho si bohudík nic nepamatuji.

Reagovat
smazaný uživatel

To já s windows mám bohužel pozitivní vztah.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň byla sranda, když už stál druhý poločas za hov**...

Reagovat
smazaný uživatel

stál že?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, akorát škoda Kerbrovi tutovky na konci...

Reagovat
AjaxFans

Ten Kuzma je polámaný?Nebo co není ani na střídačce

Reagovat
smazaný uživatel

Netuším, já jsem rád, že jsem konečně zjistil co je s Kordulou...

Reagovat
AjaxFans

dobrá práce pomezní byl extra zmrd.Jinak fandění z našeho pohledu nadprůměr

Reagovat
smazaný uživatel

fandění supr

Reagovat
Recik

Zdravím parde, budou fotky ? :)) pravidelně koukám na to co přidáš z výletů po zahraničí, tak doufám, že někdo nafotil i tu vaši tribunovou gymnastiku

Reagovat
Recik

A ty komu fandíš teda? Jednou Sigma, jednou Slovácko.. :)

Reagovat
AjaxFans

Já nefandím čerpadlům.Ani si nepamatuju nějaký koment kde bych se zastával Sigmy

Tak jinak Chlopácko

Reagovat
smazaný uživatel

Asi 8 lidí, dokonce jste ve 2. půlce vytáhli nějaký transparent, už jsem zapomněl co tam bylo...

Reagovat
smazaný uživatel

jo, aha, já že kolik bylo našich ofsajdů myslel. Jo, kolem 8 jich tam bylo

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem se díval na celý první poločas a z 11 ofsajdů 7 prokazatelně nebylo! tak to at jde do pr... Kocián!

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra fandím Bolce jakom čert ! Jo a aj Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To budeš asi nasranej, páč si minimálně bod odvezem

Reagovat
smazaný uživatel

ÁÁle kdopak tu došel? Sázkař. Vítej. Nebojím se.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišel jsem zkouknout co je novýho , hlavní je, že jste v tom Liberci nevyhráli, takhle na vás padne depka, když jste opět přišli o dva body v závěru

Reagovat
smazaný uživatel

kecko. Zítra dostanete trojku a příště vás dáme

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka je úplně jinde než Vy.

Reagovat
smazaný uživatel

Za současný situace to určitě není tak horký, maj zraněný klíčový hráče a to že maj novýho kouče nic neznamená, Rozpočet mají sice asi třikrát větší, ale na to se fotbal naštěstí nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně no. Pravda,ale vás dát prostě musí !!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný HK dostane v Bolce tři kusy a vy je porazíte jako nic... Boleslav je nejhratelnější soupeř co nás čeká venku (před tím v Plzni, Olomouci a na Spartě) takže bodovat je povinnost téměř a pokud chceš tutovku, tak si vsaď, že Šisler dá góla nebo Dvojjka v kursu 5 taky není k zahození.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo zlatý oči. Tak zítra teda,ty Šislere.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak zatím

Reagovat
smazaný uživatel

pro nás by byla ideál remíza. Bolka by nám neutekla a Hradec je stejně v piče

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by mně zajímalo, kde je tedy Baník, když je ješte pod náma v tabulce...

Reagovat
smazaný uživatel

Však si povíme na konci ligy. Neříkám že sestoupíte ale budete na tom hůř než my.

Reagovat
smazaný uživatel

no dyť a pak si ještě vyberu od FCHK výhru a pijem

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik si myslíte že bude Dukla-Slavia

Reagovat
centos

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
centos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

2:1

Reagovat
Losinho

0:0 nebo 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Končal v základu. Divím se, že nehraje Štípek.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to byla jen chyba na idnes

Reagovat
smazaný uživatel

a ja si myslel, ze Mercedes se Skodovkou to dohromady nejde

Reagovat
soukup

v osmi zápasech Zbrojovky padlo 30 gólů, v zápasech Jihlavy jen o gól míň

Reagovat
smazaný uživatel

Přibrali jsme do ligy potentní ementály.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře napsané.

Reagovat
C-M@ster

Lepší než impotentní mentálové (když použiju výraz z 90. let co v Praze frčí doteď).

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám, že mám něco proti tomu, že je Brno a Jihlava v lize? Ne.

Reagovat
C-M@ster

A říkám, že říkáš, že máš něco proti tomu, že je Brno a Jihlava v lize? Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co ta narážka na Prahu? Krom toho, ty máš pořád nějaké kecy na Spartu, sparťany, Prahu atd. Tak bych se ani nedivil, kdyby i v tomto komentáři byla nějaká zášť.

Reagovat
C-M@ster

Jaká narážka? Prostě se mi hodilo to slovo, ale musel jsem nějak obhájit, že jsem ho použil, aby si lidi nemysleli, že je mi 12, nebo že jsem z Prahy.

Reagovat
smazaný uživatel

V životě by mě nenapadlo si podle toho myslet, že ti je 12, nebo že jsi z Prahy. Krom toho, u nás se slovo mentál nijak zvlášť nepoužívá. Nevzpomenu si, kdy naposled jsem ho tu slyšel. Zajímalo by mě, odkud to máš. Nebo koho jsi to slyšel říkat.

Reagovat
centos

Nedávno se tady Češi smáli článku o "mentální kouči", čemuž jsem nerozuměl.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...tak mentálního kouče jsme měli ve Spartě za Bílka. Takže s tímto slovním spojením jsme už obeznámeni.

Reagovat
centos

Teď jsem zmátl sám sebe a nevím, které slovo mi přišlo divné, jestli mentál, nebo mentální.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a smáli se mentálnímu kouči nebo Landovi?

Reagovat
centos

Tomu slovu mentální.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká zášť?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaká asi...nesnáší Spartu a Prahu taky nebude mít moc v lásce. Ví, že jsem sparťan. A můj první předpoklad byl, že se po mém fórku urazil. Nebo snad nerozumíš slovu zášť?

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Ty rozhodčí na Dukle asi chlastali včera něco na Moravě, jinak to neni možný.

Reagovat
C-M@ster

Já včera chlastal tvrdej a zatím vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Víš o tom, že Cola neni tvrdej?

Reagovat
smazaný uživatel

Brno-Jihlava 5:1 další moravská výpomoc jako tenkrát Brno -Slovácko 7:0

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsi ten zápas?Jestli ano..nemohl by jsi to napsat! A pomoc zrovna na trase Jihlava-Brno ??

Reagovat
Didier Drogba

Zrovna spojení Iglau, která se paktuje s čížkama a moravská výpomoc bych moc nepoužíval. To je stejně irelevantní jak spojení Justin Bieber a koule.

Reagovat
AjaxFans

Jsi blázen,nebo co?Bylo to podmázlé od Brna,do poločasu mělá být redka a pentla.Naštestí jim to stejnak k záchraně nepomohlo

Reagovat
soukup

jo zrovna s Jihlavou se budeme na něčem domlouvat... bež na odvykačku...

Reagovat
smazaný uživatel

Tecl zase fík. Neuvěřitelný. Na to jaký je to kopyto...

Reagovat
exse

Dá za jednu sezónu více gólů než ultratalent Vůch

Reagovat
exse

Mělo být než ultratalent Vůch za celou kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

taky hrají jinej post

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

CR dával v MU na Vůchově postu více gólů než všichni útočníci, takže to není výmluva.

Reagovat
smazaný uživatel

...jebat pohárovou kocovinu

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň za týden u nás nebudou pod tlakem...

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhrajem !

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si vsadíš!

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně !

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si vsadíš!

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj

Reagovat
stas87

este 20 minut a mam to doma

Reagovat
smazaný uživatel

Já už beru

Reagovat
smazaný uživatel

ja už ne kvuli hradci

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Bolka že bude 1 sem věděl už v pátek ! To byla tutovka víkendu

Reagovat
smazaný uživatel

blabla a ještě jednou bla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Vy se tady škádlíte jak dva nesmělí budoucí milenci

Reagovat
smazaný uživatel

presne!

Reagovat
smazaný uživatel

NESER !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia vs. Dukla do třetice 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatej bod. Hroznej vykon.

Reagovat
rufus

Plzeň první červená v sezoně a remíza na hřišti posledního týmu v tabulce. Hezká práce Křéťo, je vidět, že když si to nepořeší, nepůjde to tak lehce..

Reagovat
smazaný uživatel

Videl si ten zapas?

Reagovat
rufus

Jen výsledek.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady neplkej nesmysly o tom,ze to Kretinsky poresil.

Reagovat
smazaný uživatel

no poresil, dostali jsme hned cervenou..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zaslouzenou,sel by sam na golmana a Ciso byl posledni.

Reagovat
rufus

Nauč se chápat text. Píšu o tom, že když si to Plzeň nepořeší, tak nebudou vyhrávat tak snadno. Na to poukazoval právě Křetínský.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to pochopil. Pises nesmysly o tom,ze Plzen uz si nemuze kupovat zapasy,kvuli tomu ze Kretinsky prisel za Peltou s kabelou a upozornil na "neco" = poresil si to tentokrat Kretinsky,ne?

Reagovat
rufus

Křetínský si tenhle konkrétní zápas rozhodně nepořešil.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec remíza za kterou jsem nechci říkat rád, ale smířim se s ní. Převahu jsem s vyjímkou posledních dvaceti minut neměli a když jo, tak stejně jenom optickou, větší šance měla bohužel Dukla. To, co udělal Čontofalský někdy kolem 60. minuty je chyba žáčka, která se nesmí opakovat. Hrát proti lepšímu soupeři, prohrávali jsme 1:0. Škoda mi od prvního kola připadá čím dál tím horší, naopak mě dneska potěšil Juhar, špatně nezahrál ani Petrák nebo Koreš. Dukla si vytvořila jednu vyloženě golovou situaci, které se ale dalo zabránit a tak doufám, že se to v příštích zápasech opakovat nebude. Že by to byla nějáká úžasná předehra na sobotní derby se říct nedá, uvidíme s čím zítra vlítne na Olomouc Sparta. Vzhledem k naším ambciím, které by měli být vzhledem k dosavadním výkonům poháry by byla nejlepší remíza, ale na prohru Sparty taky nadávat nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim ze remiza v derby je hodne realna , ne ze bych ji zrovna ted chtel kdyz uz jich mame tolik , ale zrovna proti Sparte se za ni zlobit nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

Aký je Juhar v defenzíve? Na repre by to asi ešte nestačilo, že? Asi ani na tú slovenskú...

Reagovat
Losinho

Je dobrej, lepší se, ale na repre fakt ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Do budoucna by klidně mohl. Ale je mi trochu líto Dobrtoky. Nepovedl se mu jeden zápas a už ho nahradil Juhar..

Reagovat
Rarášek

Plzeň

Reagovat
smazaný uživatel

OT: 200000 chacharů na dnu NATO

Reagovat
smazaný uživatel

Přibrzdi s těmi chachary.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

hezký hlavně pro KŠO

Reagovat
smazaný uživatel

KSZO se bratříčkuje s Lechem, jo? Ti se dřív kámošili s chuligány Slovanu. Před cca 3 lety byli na zápase Slovan vs. Mladá Boleslav.

Reagovat
smazaný uživatel

Byli i na Letný (Liberec-Lyon+ Dortmund)

Reagovat
smazaný uživatel

Tehdy tam byli i Jablonečáci .

Reagovat
smazaný uživatel

nějaký pátek už mají družbu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže relativně čerstvá věc?

Reagovat
smazaný uživatel

myslíš ohledně jejich družby? Nebo teď nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

No...zajímalo by mě jak široký pojem je pro tebe "nějaký pátek". Nic víc .

Reagovat
smazaný uživatel

No, delší čas už to bude. Ale přesné datum či rok ti neřeknu, to spíš Basileos, Stas apod..

Reagovat
stas87

no kzso by mal byt 3.najvacsiou druzbou co sa tyka poctu ludi co jazdi na vyjazdy aj do poznane na domace zapasy,20 rokov to je naozaj,ostrowiec ale bol vzdy ten treti vzadu lebo arka a craxa hrali ekstraklasu a boli to znamejsie ekipy ako kzso

ked uz sme u kszo,pamatas ako sme druhy den v poznani ranajkovali?oni snami sedeli u stolu a v ten den dostali na warte 6:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli je první nebo třetí v pořadí, to už je jedno, mají spolu družbu? Mají

Jj, vím. Přinesli sme jim štěstí

Reagovat
stas87

medialne vzdycky boli az za arkou a craxou rovnaka situacia ako u legie a olimpie elblag,tiez maju druzbu ale moc ludi o tom nevie

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo...

Reagovat
stas87

Reagovat
Losinho

20 let?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*prohrává. Byl to poločas. Už se vyrovnalo.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
soukup

jasný, nikdo tam nepřijel odjinud... na Velké ceně Brna je podle tebe taky 220 000 brňáků?

Reagovat
smazaný uživatel

komeťáků

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
centos

Půl napůl s germánama.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka tu ligu hodně oživila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
soukup

i Jihlava

Reagovat
Ronaldo.com

Zbrojovka parada!!!!!

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
smazaný uživatel

stále ale zůstává největším aspirantem na sestup.

Reagovat
soukup

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

má nejslabší kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

K záchraně už stačí jen 3-4 výhry a pár remíz za 22 kol.

Reagovat
vanGomm

Tak Brno má už 4 výhry.K záchraně stačí většinou tak 7 výher.Někdy 8,ale také někdy jen 6.Samozřejmě nějaké ty remízy k tomu,ale ty po 30 kolech mají všichni kolem toho sestupového pásma.Základ pro záchranu je tedy zhruba 7 výher.Takže Brno by se udržet mělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

hloupost

Reagovat
smazaný uživatel

aha..

Reagovat
smazaný uživatel

Transparent peltovců: Skupinu nedělá počet ale mentalita!!!

To sedí od šašků klteří všude ztrácejí flagy jak na běžícím pásu....

Reagovat
božský John

Zas ale v produkci vlajek nám konkuruje málokdo

Reagovat
smazaný uživatel

výrobci vlajek z vás musí mít radost. Už byste mohli mít na ně snad i množstevní slevu

Reagovat
božský John

Hele hele, zas vocaď pocaď..

Reagovat
smazaný uživatel

v přepočtu na jednoho výjezďáka nepochybně s odstupem vedete

Reagovat
smazaný uživatel

Przemyslaw Pitry 4 branky

a to choreo v pozadí to je z dneška?

Reagovat
smazaný uživatel

Není, to dávají jako wallpapers k jednotlivým zápasům.

Reagovat
smazaný uživatel

tóž, to je turbo v tom útoku... a to jsem Škodovky nemusel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně typ co jsme potřebovali!

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, možná bude lepší než olomócký Doležal

Reagovat
smazaný uživatel

Zeher dal gól (v Béčku)

Reagovat
smazaný uživatel

OT:http://www.fcb.cz/U-21/aktuality/becko-baniku-nestacilo-na-zabreh.html

Tak nám Robo dal po letech branku, k tomu hezkou. Tak zas za tři roky ahoj...

Reagovat
smazaný uživatel

pak že telepatie neexistuje..

Reagovat
smazaný uživatel

taky tě překvapil autor branky?

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozně moc! Ale narážel jsem na můj příspěvek ve stejnou minutu.

Ale tohle je ostuda: http://www.fcb.cz/tabulky.php?tym=20

Reagovat
smazaný uživatel

No, ostuda. Je to uzavřená soutěž, moc se nebrání, k tomu naše mužstvo je jedno z nejmladších. A propo, oni prý zas tak strašně nehrajou, ba naopak. Ale po polovině zápasu jsou fyzicky v hajzlu a ostatní je začnou přehrávat.

Reagovat
centos

Reagovat
soukup

zaslouží si šanci v áčku

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo jo, jen ať o jednoho soupeře míň

Reagovat
smazaný uživatel

teď si přeju výhru Sparty a budem po tomhle kole na 4. místě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

oni hrajó se Sigmou, že Tak tedy budu doufat v remízu 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych tam viděl daleko rači remízu aby nám neutekli..

Reagovat
smazaný uživatel

Hezka ztrata Plzne. Jen tak dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Poraďte co mám dát na tiket na zítra. Přemýšlím o "hosté vyhrají přesně o gól" a nebo poločas, zápas "remíza, hosté"

Reagovat
smazaný uživatel

Na co je vetsi kurz? Ja si myslim,ze to skonci remizou. Nebo Ordos gol,ale tam ten kurz asi nebude vysokej...

Reagovat
smazaný uživatel

Na ten průběh.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych dal to s vetsim kurzem. Sanci na uspech to ma prakticky stejnou Vic jak o gol to asi nebude a v prvnim polocase nejakej extra utocnej fotbal asi taky nebude. Takze ta remiza v polocase je realna s tim,ze pak utecete a date gol na 1:0. Pokud mozno z vymysleny penalty

Reagovat
smazaný uživatel

Díky, tak já to zkusím.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhra Sparty o gol

Reagovat
exse

No ty vole doufám že si něco z toho dal

Reagovat
Liquid

gratuluju k tiketu

Reagovat
smazaný uživatel

tak dnes Křetínský zařídil brzkou červenou pro Plzeň... uvidíme čeho se dočkáme v zápase proti Olomouci... penalta pro Spartu, sparťanský gol z ofsajdu nebo červená pro Olomouc?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sis koupil permici na Letnou, ty dobytku?

Reagovat
smazaný uživatel

Jdeš zítra na Spartu? Přece nenenácháš svou permici ležet ladem.

Reagovat
smazaný uživatel

poděkuj spíš Dáše a Berbrovi. Ti potřebujou vzbudit zdání, že Plzni se nepomáhá zejtra čekám nějakej úlet ve prospěch Sparty, aby byla tahle potěmkinova vesnice kompletní.

Reagovat
Fingulka

Měl pravdu ten chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Prohodit nás a Plzeň a jinak by to takhle mohlo zůstat... (Hlavně ten sestup...)

Reagovat
Shevchenko

Coimbra vede na Benficou.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom dobrýho?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak Plzenaci? Dnes som nevidel ani minutu, co ten Adamov hral iba polhodinu? A hralo muzstvo dobre?

Reagovat
smazaný uživatel

v prvním poločase nešlo snad vůbec nic (kromě vyrovnávacího gólu) Adamov byl pak jakoby odstříženej, když v záloze chyběl hrát, nakonec šel dolů (prý kvůli svlaovému problému) - s Horváthem to po vyloučení Čišovského bylo jako o 9 (prý měl taky svalové problémy) pak už to docela ušlo...

Reagovat
smazaný uživatel

dik ...skoda no, dnes som ratal s troma bodmi

Reagovat
smazaný uživatel

menší OT: http://www.youtube.com/watch?v=pnrRkWw4kY8&feature=youtu.be

dal někdy Rezek vůbec někdy podobnou branku?

Reagovat
Losinho

To nebyl on...to prostě NEMOHL být on!

Reagovat
smazaný uživatel

Minulou sezonu dal nadhernou branku. Z velkyho vapna prehodil golmana...

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo zlatej Vlasta

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl to špatný zápas, sice se nehrál v nějak obrovském tempu, ale líbilo se mi jak oba týmy hrály a Karoch si očividně zasedl na Gila

Reagovat
goodbay

Dnes Sigma předvedla na Letný nejhorší výkon co pamatuju a oni vyhrajou. Rozhodčí nastaví 1 minutu za 3 goly v druhém poločase a proválených posledních 5 minut. Jinak ten Gil to je tragédie. Horší už to snad být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Prodal bych vám Oberta, to byste ještě Gila nosili na ramenouch

Reagovat
smazaný uživatel

Taky sem si říkal. Většinou je to naopak, my hrajem vy vyhráváte.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

AC Výsměch Praha

Reagovat
smazaný uživatel

Tvargle dobrý no Zatim to vypadá na to vysněné 4.místo

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice za 8 kol 4 branky to je směšný

Reagovat
niflheim

Sigma

Reagovat
Shevchenko

Ale jsem zvědav, jestli při další penaltě Kadlece gólman zůstane stát na místě, protože to už není možné.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik ma Křetinsky tech kufřiku ještě? Nehral Ordoš na černo?

Reagovat
REPLIKATOR

Konečně pořádnej výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky, kluci z Olomóce..

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace pro Spartu. Doma držet krok s Olomoucí, to je úspěch. Vidět ty rudý xindli nasraný až za ušima je k nezaplacení. A příští týden to bude v Edenu ještě lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mě to těší... a bude se příjemněji usínat

Reagovat
Euphael

Jako bys mi bral slova z úst...

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně, že Sparťani neustále na Vlasťu nadávali

Reagovat
PhilipS

Nejsem Sparťan...ale rozhodčí pouštěl spoustu olomouckejch faulů...plus jenom jedna nastavená minuta je výsměch....jenom kolik bylo střídání... nicméně fotbal hroznej...líbili se mi z Olomouce Pospíšil s Hořavou plus Ordoš, který má repre formu...ze Sparťanů mě nikdo moc nezaujal....akorát Kadlec byl dneska solidní...

Reagovat
exse

S Ordošem a repre bych brzdil, sice dává góly, ale herně natom není vůbec tak dobře, ikdyž lepší než Lafata by asi byl. Naopak koho bych v blízké budoucnosti uvítal v repre je Pospíšil, pokud tam může být bublina Darida, tak tam může být i on, ikdyž potřebuje ještě trochu dozrát.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale góly by se naší repre hodili. I kdyby hrál sebehůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Pospišil misto Plašila.

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání je součást hry,pokud se při něm vyloženě nezdržuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a co dál? Na koho si bude pan Křetinský stěžovat tentokrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

Na to že většina lidí v ČR nemá mozek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Jarošík vzal na sebe zodpovědnost největšího zmrda po Řepkovi a Blažkovi a řve po spoluhráčích.

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni pule dobra,v druhy pule jdeme do vedeni a prestaneme hrat..rozhodnul pak nepromenej Leuv najezd..snad se Vidlicka uzdravi,protoze vykon co predvedl Gil jsem dlouho nevidel,mozna naposledy Poledica,takhle radil..hrozne zbytecna ztrata a v derby bezpodminecne 3 body..

Jinak jsem cetl preview..Dolare vazne to chces dotahnout na uroven mistnich trollu? Kazdym kolem jsi trapnejsi a trapnejsi..

Reagovat
exse

Od doby co má ten novej nick je hrozně na ránu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo je.... teda pokud sem správně myslel Nr.Nobody.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký má nick ted?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Gil, to je superultramega borec z Madridu, jak může zahrát špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ti to tvrdil?

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni sparťani co znám.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi tezko vzdyt ho tady nikdo neznal a ani prakticky nemohl , hral doted 3.Spanelskou ligu k ty se tu fakt nikdo nedostane.

Reagovat
Aldeano

Já sem loni nějaké zápasy Castilly viděl. Ale jeho jsem vidět nemohl, když skoro vůbc nehrál....

Reagovat
smazaný uživatel

Spoluzaci ze zakladky? Tady z mistnich jsem to nevidel psat nikoho..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já jo, zítra ti to pošlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Posli a rozlis prosim nadeje v novou posilu a vychvalovani supermegaborce z madridu..

Reagovat
smazaný uživatel

Budu se snažit.

Reagovat
smazaný uživatel

jupíííííííí Sparta rupla :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Priste je klepnou sesivky. Tri prohry v rade budou pekny

Reagovat
Liquid

3 už maj teď, s Lyonem

Reagovat
smazaný uživatel

ligovy. V tom Lyonu se s tim muselo tak trochu pocitat.

Reagovat
Euphael

a když přeskočím o dva týdny, tak je ještě oberou na Vysočině a oheň je na střeše

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Liquid

tohlec jsem tu určitě za poslední 2 roky udělal, ale SIGMA

Reagovat
smazaný uživatel

Copak? Po neúplném prvním kole si odborně zhodnotil tabulku a vydedukoval si z ní že budem hrát ve druhé půlce, a najednou tohle?

Reagovat
goodbay

tak co, dnes určitě na penaltu žehrat nebudeš vid?

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska netypicky jasná, nenadával sem ani když sme ještě prohrávali. Akorát sám sobě, protože sem si ju chtěl dát na tiket jako 100% jistotu. Rozhodčí pískal tak jak má, čili se snažil nebýt vidět a nezavazet hře, ozval se jenom když musel.

Reagovat
Didier Drogba

Liquid je mentoska co si často protiřečí

Reagovat
Liquid

dnes 1.půle byla od vás strašná, ale si za tu 2.část zasloužíte, a myslím že jsem to psal až po plichtě s HK doma, navíc liga je hodně srovnaná, i ta Zbrojovka klidně ještě může padnout, stejně jak to loni vypadalo, že má Bohemka dávno nahráno a na jaře přišla bída

Reagovat
Posledni Kovboj

To hral Gil tak strasne?

Reagovat
Rarášek

Ano..

Reagovat
Liquid

ještě hůř

Reagovat
Posledni Kovboj

tak se rozepiste, zapas jsem nevidel a jsem zvedavej :) co posral?

Reagovat
smazaný uživatel

Dá se říct že oba góly byly jeho...podprůměrnej výkon až na pár přihrávek podělal co mohl bohužel tohle byl vážně špatnej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Vsechno,kazda nahravka do autu,balon nezpracuje,utok nepodporil a byl u obou inkasovanejch golu..

Reagovat
Posledni Kovboj

:) chapu, diky obema

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jedinej Spanel,co neumi hrat fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

tak si nakupte fotbalisty ze 4. španělské ligy... Gil by byl oproti nim andílek

Reagovat
smazaný uživatel

Jak my? Ja jsem rad,ze je ve Sparte

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

Ať žije Sigma, ať žije celá Morava Tenhle zápas jsem prožil jako u Zbrojovky, pěknej mač

Reagovat
smazaný uživatel

Nene chlapče. Ať žije Slezsko a Morava.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel, že chcete sjednocený Slezsko nebo se pletu ? To mě pak omluv, čas ubíhá a na Slezsku sem nebyl hafo dlouho

Reagovat
smazaný uživatel

? Co to znamená "Sjednocený Slezsko"? To nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

polská část a ta naša... no nevím, tam v té polské části o to fest stojí... ještě jednou se omlouvám, jestli to u vás není, přeci jenom su z jihu Moravy

Reagovat
smazaný uživatel

Velké Slezsko. Polské plus České.

Reagovat
centos

To chcou možná Poláci, ale mají smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, takže - Ať žije Morava a Slezsko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No právě. co si poláci myslí? nikdy. a je to nesmysl.

Reagovat
Liquid

a další zápas Sigma - Zbrojovka, smrdí to další moravskou výpomocí když už teď přišla z Jihlavy, která to teď nějak vypustila, ale v 1.půli Sigma špatná

Reagovat
smazaný uživatel

Vypomoc pri zapase 4. s 5. ?

Reagovat
Liquid

liga je vyrovnaná, kdo by řekl, že zrovna Slavie bude po 8 kolech jen 6 bodů od 1.místa když vyhrála pouze 2x....

Reagovat
smazaný uživatel

A jak to souvisi s Moravskou vypomoci? Kor v osmem kole, neřeknu v 26. kole, v uplně jine situaci.

Reagovat
smazaný uživatel

seš asi jednoduchej, co ? Proč by to dělali ? Obyvatelé Jihlavské kotliny se vždy hrdě hlásili k Čechům a navíc pomoc od namachrovanců jsme nepotřebovali Spíš se zamysli, proč Řebíček tehdy nechal svůj druhý tým tak potupně prohrát v Edenu 5:0 Náhoda ?

Reagovat
centos

Oni si snad ve své čechomoravské rozpolcenosti pro jednoduchost vytvořili Vysočinu, či co. Takže teď jsou "z Vysočiny" a jsou v klidu.

Reagovat
smazaný uživatel

asi jo, ale pro mě je hokejová Dukla prostě Morava No nevím, tady jde taky o to, kde ty stadiony leží...

Reagovat
centos

Na Moravě.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdáme si to v derby o poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším

Reagovat
Miguel19

Ja doufam ze bude pro ligu ozivenim. Fyzicky i technicky by mel toho nekopu Vidlicku strcit do kapsy. O duvod vic proc se zase chodit na Spartu letos koukat.

Reagovat
Miguel19

V pohodě, tenhle nemá problémy s nadváhou a není to "hvězda" Premier league . Hádám, že Gil nás příjemně překvapí a bude tím pravým hráčem na kraj obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že mi v posledních pár vteřinách cukly prstíky a nevsadil jsem tu neprohru Sparty.

Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Je to proste spatny, rok co rok, nebo spis podzim co podzim musime zakonite vzdycky predvest takovejhle domaci naprosto zbytecne a velmi lacine prohranej zapas. Progres tu sice je, ted jsme byli dokonce ve vedeni, jenze si nechame dat takovehle naprosto hloupe goly a sance Kweukeho? proboha, jen Standa Vlcek by to zahral hur...bohuzel zase prichazi 2 ligovy prohry v rade, minule sice jen diky sudimu (ktery byl mimochodem dneska taky super), dnes po totalnim kolapsu v obrane...loni nas tyhle dve prohry de facto staly ve finale titul, predloni taky, ze by zase do tretice?

Reagovat
smazaný uživatel

dufajme, ze do tretice

Reagovat
smazaný uživatel

zalez

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Jj. Vidím to stejně. Jestli si tím chtěl říct, že zkrátka takový ten zápas co se jednou za čas vyhraje silou vůle "urve se" dlouho nepřišel. Když nejsme ve formě tak prohráváme. To se Spartě dříve tak často nestávalo....

Reagovat
smazaný uživatel

Jen Standa Vlček??

Reagovat
Manik...

Co ta Sparta poslední roky vyvádí? To už není možný. Chce to celej novej tým!!

Reagovat
smazaný uživatel

bohuzel stacilo, jen kdyby asi nehral Gil

Reagovat
Recik

Jako fanoušek Sigmy, musím souhlasit, tenhle kluk je absolutní přehmat. Na druhou stranu, kdyby Leo rozhodl.. ale to je kdyby

Reagovat
smazaný uživatel

prohrali jsme si to bohuzel sami, i kdyz jste od ty 60. minuty hrali dobre

Reagovat
Recik

Nejhorší je (ač to bude znít jakkoliv), že Ordži nedal přesnou přihrávku a ve 33 minutě jsem ho na dálku střídal, a ten kluk ušatá rozhodne mač. Holt fotbal je krásný sport :)

Reagovat
smazaný uživatel

pro Spartu bohuzel v poslednich letech hodne nespravedlivej...ale to jsem mel x let s Juventusem taky a ted se mi to s nim konecne zase vraci, tak je uz nejvyssi cas taky se Spartou

Reagovat
smazaný uživatel

nespravedlivej

Reagovat
centos

Reagovat
Aldeano

To tu loni bylo...

Reagovat
valloire

Dobře Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarník si myslím zaslouží moju omluvu. Hra sice nevydá tak krásně jako za Zdendy, ale sbíráme body, máme řád a organizaci a navíc se psychicky neskládáme. Pořád se ještě zvedáme, ale myslím, že on nás na ty poháry může dotáhnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarnik vas do poharov nedotiahne

Reagovat
smazaný uživatel

ja proste nechapem uz teraz, ze ste na tom tak dobre, ved on je slabucky trener

Reagovat
smazaný uživatel

Ten tým je kvalitní. On ani John, dejž mu pán Bůh věčnou slávu, není to co býval. Když odcházel před těma asi šesti rokama, tak na něho lidi docela nadávali, hrálo se ustrašeně, hlavně neprohrát. Ale přišel, dal týmu sebevědomí a začly lítat vysoké výsledky. Máme výjimečně silný a sladěný kádr, na naše poměry. A jestli je Pivarník alespoň trochu schopný, tak z něho ty poháry vymáčkne.

Reagovat
smazaný uživatel

no ja vam prajem, muzstvo sympaticke, akurat mi tam vadi Pivarnik no

Reagovat
smazaný uživatel

Copak další fanoušek s "pozitivní" zkušeností s Romanem?

Reagovat
smazaný uživatel

este z toho, ked trenoval Presov

Reagovat
Miguel19

V GL je možné vše.

Reagovat
smazaný uživatel

ale uhrat pohare s Pivarnikom na lavicke by uz bolo trosku moc

Reagovat
Aldeano

Když se Sigma jěště herně zvedne, tak to není nemožné. Ale dostat se do první trojky je velmi obtížné. Sparta,Plzeň,Jablonec...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je pravda. Ale snad bude stačit aji čtvrté místo a to už bysme uhrát mohli. Boleslav je dole, Teplice taky, Liberec se potácí a Slávia snad už narazila na svůj strop.

Reagovat
Aldeano

Právě to je v naší lize nejhorší. Že jde o to, kdo je nejlepší z horších...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo dřív, teďka už ani moc ne.

Reagovat
Aldeano

Jen jsem chtěl říct, že jde o to kdo prohraje méně zápasů. Ne, kdo vyhraje více zápasů. Škoda pro ligu, že týmy jako Boleslav,Slavia nebo Teplice nevyužívají plně potenciál. Ty týmy mají finance i hráče na to, aby se rvali ofenzivním fotbalem o 3. flek....

Reagovat
smazaný uživatel

No nevím. Nejhorší rok co si pamatuju byl tuším 2006? Když vyhrál ligu Liberec podruhé. To byl bídný fotbal od všech týmů bez výjimky. Liberec hrál nejmenší sračku a tak bral titul. Baník předvedl na tehdejší dobu spanilou jízdu za titulem. Sparta alespoň tu svoju klasiku a Jarolímova vítězná Slávia byla až do nástupu Plzně dávaná jako vzor ofenzivního fotbalu. Zhruba od té Slávie se liga začla zvedat hodně viditelně. Předloni to bylo výborné, loni snad ještě lepší. A letos to vypadá docela slušně.

Reagovat
Aldeano

Lepší než dřív je to určitě Zvláště ten rok 2006 byl hrozný. Doslova byl tehdy Liberec jednooký mezi slepými. Ale pořád je co zlepšovat. A ty týmy co jsem zmiňoval by jěště mohly více tlačit na tu špičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ne. Slavia je teprve na začátku, letos to budou poháry.

Reagovat
smazaný uživatel

keby mala Sigma lepsieho trenera, tak by cez Jablonec v tej trojke mohli byt kludne

Reagovat
Recik

To je právě to co by nás mělo posunout dál. Dalo se vyhrát na Plzni 4:0, teď se vyhrálo na Spartě, s Jabloncem tuším máme také pozitivní bilanci... jenže pak přijdou prohry s ČB a pod.. Pivarník mě zatím nepřesvědčil, ale nezatracuji ho. Pro mě je bohužel pořád Psotka TOP.

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte, na co se ted Křetínský vymluvý ??

Reagovat
smazaný uživatel

nevýme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Recik

No ty vole. Češtino nekoukej.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

O odkaz Oty III se vede velký spor.

Reagovat
smazaný uživatel

Sem ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas ten rozhodci co ? Nejdriv at si zametou pred vlastnim prahem a pak kritizujou ostatni, protoze se zatim divaj Plzni zaslouzene na zada

Reagovat
Aldeano

Proč rozhodčí?

Reagovat
smazaný uživatel

Ironie , snazil jsem se vcitit do kuze fanouska sparty

Reagovat
Aldeano

Aha. Protože je rozdíl mezi tím, když prohraješ kvůli chybě rozhodčího, a nebo kvůli vlastní nemohoucnosti(Gil,Kweuke)...

Reagovat
exse

Sigma je podobnej případ jako Jablonec, sbírá poměrně hodně bodů i přesto že jejich hra není nijak zázračná a soupeře většinou nepřehrávají. Proto nepočítám že by jeden z nich mohl promluvit do boje o titul, ikdyž asi o to třetí místo bojovat budou. Co mě na Sigmě mrzí je to že jim Pivarník ordinuje poměrně dost defenzivní styl a to i přesto že mají několik kvalitních ofenzivních hráčů, když si vzpomenu na Sigmu pod Psotkou tak hráli super fotbal, spolu s Plzní nejlepší v lize a to neměli ani tak kvalitní kádr jako teď.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím se dá souhlasit ty seveřane.

Reagovat
exse

No nevím jestli to oslovení seveřan uplně sedí, sice fandím Slovanu, ale narodil jsem se a moje rodina pochází z Opavy

Reagovat
smazaný uživatel

Aha sem nevěděl,že Opava je na jihu. Seveřen jako seveřan

Reagovat
exse

Dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

To už jsou potom seveřané pražáci, bo ty jsou severněji než Opava.

Reagovat
smazaný uživatel

a co sa to s tym Psotkom stalo? Senica hraje hrozny futbal

Reagovat
exse

Senicu nesleduju, ale řekl bych že potřebuje čas, v Sigmě to taky nebylo ráz na ráz.

Reagovat
smazaný uživatel

On měl pomalý rozjezd aji u nás. Kolem toho osmého kola to měl u vedení nahnuté. Ale pak sme rozprášili 5:0 Zbrojovku a do konca podzimu prohráli jenom jednou. To byla brutální jízda, hlavně herně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale tu mu hraju jeho hraci a nic moc teda..doniesol si hracov z Ceska a cakal by som od nich ovela viac..akurat mozes byt spokojny s Koutnym, ten chlapec ma talent

Reagovat
smazaný uživatel

V Sigmě si zase vychoval skoro celý manšaft. U nás dlouho trénoval juniorku, vštípil mládeži ten systém který se dneska hraje. To že sme loni vyhráli ligu dorostu s náskokem přes dvacet bodů je jeho zásluha, aji když už u týmu není. Dej mu čas, Senica se určitě zvedne.

Reagovat
smazaný uživatel

No, nie, zeby mi vadilo, ze Senici sa nedari ..ale citam tu na Psotku same chvaly, tak preto sa pytam no, uvidime, jak to bude vyzerat do zimy no

Reagovat
exse

To bylo jak jste nám doma dali čtverku a pak doma rozmrdali myslím teplice 6:2 ne?

Reagovat
Aldeano

Tak ale to za teplice hrála půlka kádru poprvé... A z optimálního základu snad jen pár hráčů...

Reagovat
smazaný uživatel

To bylo další rok. To sme remizovali 2:2 v Plzni první kolo vlasťnákem a tuším penaltou. Pak dali 4:1 Jabloncu, pak někde venku nevím co a pak 4:0 vás. Po té Zbrojovce v prvním roce sme hráli na Slávii a vyhráli dost haluzácky dvěma rychléma gólama a pak sme hořeli. Pak Budějovice, pak nevím. Teplice byly předposlední podzimní kolo, poslední domácí.

Reagovat
Aldeano

Jak hraje Frýdek a Švenger? Jestli se můžu zeptat.

Reagovat
smazaný uživatel

Svenger je dobry, nie je tak vyrazny, ako bol Bolek, ale je dobry. Frydek nicim nevynika, ale dobre ja na nom, ze je taky univerzal, tuto sezonu uz hral od obrancu az po utok vsetko

Reagovat
Aldeano

Takže si vedou dobře. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

600. pro dnešní Tvarůžky. Kura,že to napíšu já.... ?

Reagovat
smazaný uživatel

jeste prohodit Spartu s Olomouci a piskejte konec ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Jo když bude mistr Džablo tak Že božský Johne ?

Reagovat
goodbay

a pak to dopadne tak, že v EL budete jen vy a zase si budeš stěžovat co tam ostatní týmy dělaj, že vůbec nepomáhaj, když se tam ani neprobojujou a keci o zlaté Spartě, a pak tu píšeš takový hovadiny.

Reagovat
smazaný uživatel

no Sparta toho zatim taky moc neuhrala

Reagovat
goodbay

taky Sparta má těžší skupinu než Plzeň a jesli si čekal v Lyonu výhru Sparty, tak máš asi moc velký oči

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace olomouci, tady není o čem, zasloužená výhra nedat gol ze hry v takovém zápase absolutně nezasluhuje body...

Reagovat
smazaný uživatel

ale kdyz ho nedala Plzen a dala jen z penalty, tak to taky bylo v poradku a zaslouzeny

Reagovat
smazaný uživatel

to bylo trochu něco jinýho, aspoň podle toho, co jsem viděl. co se týče minulý soboty, tak 100% stojím za Danem.

Reagovat
verv

zasloužená výhra? předpokládám,žes ten zápas ani neviděl...

Reagovat
verv

*reakce na zorze

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Gill... Odehrál dva zápasy v úplně novém prostředí, lize apod... Hlavně že jinde se u hráčů klidně čeká třeba sezónu, než se adaptují...

Reagovat
smazaný uživatel

ak niekto pride ako posila zo Spanielska a este k tomu do Sparty, tak nebudem cakat rok, kym sa adaptuje ne? A okrem toho, to jak hral dnes, malo co spolocne s adaptaciou?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne ale tak se snad musí sehrát ne?

Reagovat
PhilipS

přesně...takovej Kweuke byl první zápasy taky marnej...a nikdo nechápal, kde ho vzali...

Reagovat
smazaný uživatel

A teď je z něj snad nějaký borec, neb co?

Reagovat
PhilipS

no je z něj hráč, kterej má větší cenu než 4,5 milionů eur...takže na naše poměry ano...

Reagovat
smazaný uživatel

Pivarníku, po zápase jsem vyvolával v euforii tvý jméno, tak si to neposer. Hrajeme sice hrozně, ale body z toho jsou, v pátek bychom snad mohli jít na chvíli na 1. místo.

Reagovat
smazaný uživatel

S kym hrajete?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen jim naložte, po tom našem debaklu jim zase narostlo sebevědomí, tak ať jsou zase v klidu, Roman nás pomstí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nu což, kouknul jsem se na vaše fórum, jak to berete a byl jsem docela překvapenej, milion řečí o tom jak je jihlava nicotné město, že jsme nic, že jsme byli jen namachrovaní, X lidí tam píše jak nás nesnášíte apod. a to přitom nevím, že by u vás někdo od nás provokoval a ani nikdo od vás u nás nepsal...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrej tah s Gilem , plní podobné úkoly jako Helguera ve Valencii. On poslední dva roky beka vůbec nehrál a bůhví, jestli vůbec někdy předtím. Jeho agent odvedl výbornou práci, je vidět, jak ho Sparta (ne)sledovala.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem slyšel, že hrával stopera, takže to je pravda? Tak to už pak nechápu vůbec jak mohl udělat takové kiksy

Reagovat
smazaný uživatel

Stoper číslo čtyři ve třetí lize a do Sparty šel jako pravý bek. Ale i tak jsem zklamaný, aspoň nějakou základní kvalitu typickou pro španělské hráče jsem od něho čekal.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nemůžeš brát španěla na stopera - dneska si viděl, že nemůže vyhrát hlavičkový souboj

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme se tě minule ptali, jestli je to opravdu pravej bek a říkal si, že ano..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle jsem samozřejmě nikdy nenapsal .

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno špatně! Neměli jsme prohrát. Snad nás to nebude mrzet. Jinak, prospero...tobě asi vyšel tiket, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

samý kuriozity, nejdřív si Sparta stěžuje na to, že jí poškozujou rozhodčí a další tejden její fanoušci oplakávaj, že šel dolu ze hřiště Vidlička, kdo by to byl před rokem řekl

Reagovat
smazaný uživatel

Na zasedani disciplinarky se prej bude vazne resit,jestli Kweukeho predvolat kvuli tomu,ze nafilmoval penaltu

Reagovat
smazaný uživatel

"Sice jsem to neviděl v televizi, ale ze hřiště mi přišlo, že penalta byla jasná," prohlásil Michal Ordoš, jenž v závěru dvěma góly skóre otočil. "Myslím, že do toho souboje měl jít Martin Blaha jinak, spíš rukama než nohama."

Reagovat
smazaný uživatel

Ja umim cist Ale taky mi prislo,ze tam penaltovej zakrok nebyl. Bud se muzes kouknout tady http://fotbal.idnes.cz/martin-blaha-po-zapase-sparta-olomouc-d80-/fotbalova-videa.aspx?c=A120924_231544_fotbalova-videa_pes nebo to bylo na zacatku 59.minuty v ivysilani CT.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se na penaltu koukal. Měla se pískat.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm...no nevim. Ja tam proste z opakovacek kontakt nevidim + kdyz mi nekdo podkopne nohy,tak urcite nevyletim do vzduchu,ale jdu k zemi. Ne jako on.

Ale je mi to v podstate jedno,jenom jsem chtel upozornit na to,ze by se tim mela zabyvat disciplinarka.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsem zvědavý na verdikt. Jinak během zápasu jsem to jako penaltu neviděl. Ale to jsem spíš podlehl dojmu, že to rozhodčí prostě nepískne, když už jednu podobnou situaci jako penaltovou neposoudil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta penalta byla jasná.. Žádná Berbrovka, rozhodčí navíc absolutně nepřipískával Spartě, za což jsem rád, protože zrovna tihlencti absolutněvůbecnevystrašeníanedotčení plzeňáci by měli plnou hubu keců.. Takhle jim splaskne a vypadají směšně jako tenhle...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se nechtel hadat kvuli penalte,ktera stejne nic nerozhodla,ale ok...

Muzes mi prosim (na jakymkoliv zaznamu) ukazat ten penaltovej zakrok? V jakej presne vterine na jakym zaznamu se stal? Ja kdyz se porad dokola divam na zaznamy tak vidim,jak Blaha sel do skluzu ale kdyz se dostal ke Kweukemu,tak pohyb zastavil. Pravou nohu Kweukemu netrefil,levacku mu jenom liznul a urcite to nebyl tak velkej zakrok za to,aby se musel zacit tocit kolem svy osy...

Reagovat
smazaný uživatel

V tom tvém špatném videu to je taky vidět.. 22. vteřina. Trefil mu nohy, Kweuke spadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam zadnej penaltovej kontakt nevidim. Bude lepsi,at to vyresi ta disciplinarka

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak..

Reagovat
smazaný uživatel

Popraví Blahu.

Reagovat
smazaný uživatel

To asi ne, ta penalta je dostatečný trest.. Nic zákeřnýho v tom nevidím. Nebo myslíš nějakou situaci předtím?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Já si dělám legraci.

Reagovat
smazaný uživatel

Tu popravu jsem myslel doslovně .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tu popravu bych si představoval asi jako když Vincent zpovídal Marvina a omylem mu přitom ustřelil hlavu.

Reagovat
Puskas

a kdo bude řídit auto?

Reagovat
smazaný uživatel

No někdo ze svazu, ne?

Reagovat
Puskas

a kdo "Viktora čističe" v tomto případě?

Reagovat
smazaný uživatel

Někoho, kdo umí uklízet.

Reagovat
Puskas

Nějakého zametače - Řeponě

Reagovat
centos

Rampulu.

Reagovat
centos

Podle mě taky jasná.

Reagovat
salami

rozhodčí pískal dost divně, občas dal žlutou za pitomost, pak zase jasnou žlutou nedal a je fakt že připískával Olomouci, třeba žlutá pro Pamiče byla fakt komická

Reagovat
smazaný uživatel

Jo...ta mě myslím pořádně načepýřila . Ale tak na stadionu se na rozhodčího nasereš, ať píská jak píská. Za co jí vlastně dostal?

Reagovat
smazaný uživatel

řek bych že za kecy/gesta. Ten faul byl na hraně pískatelnoasti, rozhodně né na kartu. Takže buď mu to rozhodčí sečet s více faulama nebo za gesto (Pamič se otočil, něco mumlal a třísknul balonem o zem)

Reagovat
smazaný uživatel

no, vcera jsem si rikal, ze to byla naprosto jasna penalta, ale po dnesnim opakovanem zhlednuti si nejsem tak uplne jistej, minimalni kontakt tam byl , ale Kwak tomu opravdu hodne teatralne pridal

Reagovat
bartes

Ta Sparta mi dělá radost . Mohla by tak pokračovat nadále, Slávka jí body taky nedá zdarma

Reagovat
smazaný uživatel

Fuj, už nikdy rum Jak to může někdo pít...

Reagovat
smazaný uživatel

Normálka. Člověk musí být otrlý.

Reagovat
smazaný uživatel

se z toho dostávám ještě teď. A to se skončilo včera v 6 večer...

Reagovat
smazaný uživatel

Na rum musíš jít od lesa .

Reagovat
smazaný uživatel

začít na zeléné a dojít k pivu?

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Ale pít ho v rozumných dávách (víc jak dvě lahve raději ne), měnit brzdy (kola je hnus), občas se napít vody a nějaký ten pohyb také neuškodí.

Reagovat
smazaný uživatel

pro někoho komu nesedí čistý rum (mluvim z vlastní zkušenosti) je ideální toho panáka zapít malym množstvým vody...

...a kola se hodí spíš na druhý ráno, pokud toho bylo moc (pokud se teda předtim nepil rum právě s kolou )

Reagovat
AjaxFans

co je prohibice,tak jsem tolik slivovice na fotbale snad neviděl.Tak 6 piv před fotbalem,plus nějaké na fotbale a zapíjení jedné slivovice hned druhou udělalo své.Solidní držkopády na kole

Reagovat
smazaný uživatel

to si zmáčknul toho Morgana nebo to byl bramborák?

Reagovat
smazaný uživatel

bramborák, po spicedu mi není blbě, jen mám okna. Tady mám všechno dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepší pití! (brambory nepočítám, ale i ty překousnu)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele