Gambrinus liga - souhrn 5. kola

13.08.2010, 19:21, aktualizováno 16.08.2010, 19:52
Komentáře a souhrny
Teplice a Brno se v pondělních dohrávkách dočkaly prvních výher v nové sezóně. Severočeši v regionálním derby porazili Ústí nad Labem, Zbrojovka zdolala Mladou Boleslav. Brno přes první úspěch zůstalo poslední.

FK Ústí nad Labem - FK Teplice 0:2

16.08.2010 18:00

Góly: 73. Aidin Mahmutovič, 83. Libor Došek

Krajské derby nakonec ovládly Teplice. "Domácí" Ústí porazily na Stínadlech 2:0 a svého soka v tabulce přeskočily. O výhře hostů rozhodl čtvrthodiny před koncem útočník Aidin Mahmutovič, druhou trefu obstaral jiný útočník Libor Došek.

Krajské derby mezi Ústí a Teplicemi nabídlo zajímavou podívanou. Teplice byly po celý zápas lepším týmem, ovšem i Ústí si dokázalo vypracovat zajímavé příležitosti. Prakticky až do třicáté minuty se hrálo vyrovnaně, vůbec první stoprocentní gólovku měl veterán Pavel Verbíř, po centru Rosy se objevil sám před ústeckým brankářem, jenže míč netrefil dobře. Tepličtí pak udávali tempo zápasu a do konce poločasu dvakrát zahrozili.

Ve 42. minuty selhal před Novákem Zoubele a o chvíli pozdě neskončila brankou ani zablokovaná střela aktivního Verbíře. Remíza byla spíše úspěchem nováčka, Teplice své šance zazdily a nezbývalo jim nic jiného než doufat, že se jim ve druhé půli podaří skórovat.

Tak jak skončilo první dějství, započalo i to druhé. Nicméně v 59. minutě to mohlo být Ústí, které poprvé v zápase rozvlní síť. Jiráček se individuální akcí dostal ke střele a Grygar musel vytáhnout dobrý zákrok a míč vyrazit na rohový kop. Vzápětí z protiakce bylo živo před brankou Nováka, přesný centr Verbíře se dostal k Marešovi a Novák se znovu zaskvěl. Čtvrthodiny před koncem už se svěřenci trenéra Plíška přeci jenom dočkali, Aidin Mahmutovič byl pohotovější než "domácí" stoper a po přihrávce z pravé strany šikovně překonal doposud výtečného Nováka - 1:0 pro Teplice.

Trenér Plíška se pak nesoustředil pouze na defenzívu, naopak, do hry poslal dalšího útočníka a ten se mu brzy odměnil druhou brankou. Libor Došek zužitkoval své parametry a tradičně hlavou zvýšil na 2:0. Pro Ústí to už pochopitelně byla velká ztráta, ale Habancovi hoši se sympaticky snažili s výsledkem něco provést. Do konce zápasu se jim kontaktní branku vstřelit nepodařilo a Teplice tak mohou slavit vítězství v poměrně atraktivním krajském derby.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - FK Mladá Boleslav 3:1

16.08.2010 18:00

Góly: 39. Tomáš Polách, 52. Richard Dostálek (pen.), 59. Tomáš Michálek - 48. Ivo Táborský

Brněnští si v pondělní dohrávce připisují první ligové body. Po prohrách s Ústím a Slávií se tak na Srbské mohla oslavovat výhra, díky které domácí stáhli předposlední Ústí nad Labem na jediný bod. Středočeši si připisují druhou porážku na hřišti soupeře v řadě.

Boleslav začala aktivně, v úvodní čtvrthodince soupeře přehrávala, vypracovala si ale jedinou šanci. Brno vyrovnalo hru a po poločasu zaslouženě vedlo. I do druhé půle nastoupili lépe hosté, po vyrovnávací brance však brzy dvakrát inkasovali, z čehož už se nevzpamatovali.

Po čtrnácti minutách hry se k přímému kopu postavil domácí Polách a Hudcova teč hlavou nadělala velké problémy Millerovi. Ten musel vynikajícím zákrokem vyrazit míč z brankové čáry a následně si poradit i s dorážkou Kalabišky.

Na druhé straně se po neohrožené individuální akci dostal k nebezpečné střele Mendy, jehož přízemní prudkou střelu excelentně vychytal Lejsal, aby se poté mohl dívat, jak Chramosta doráží nad odkrytou branku.

Dále úřadovala Zbrojovka. Po rychlém kontru přihrával do vyložené šance Kalabiška Michálkovi, ten v pádu přestřelil. Brzy poté si na rohový kop Polácha naskočil Trousil, který svou hlavičkou rozezvučel břevno Millerovy branky.

A šest minut před koncem první půle tak mohlo dozrát zasloužené ovoce pro domácí. K přímému kopu z dvaadvaceti metrů se nejprve rozeběhl Střeštík, vypálil však Polách, který zamířil přesně k tyči a Miller se tak natahoval zbytečně. Do šaten se mohlo i za vyššího náskoku domácích, to by ovšem nesměl Trousil tečovat Střeštíkův přímý kop v ofsajdu.

Z kabin vylétli na své soupeře hosté. Po přihrávce Chramosty nedokázal míč do odkryté branky uklidit Bulut. Za pouhou minutu ovšem Mandy přihrál na vápno Táborskému, kterého nedokázal uhlídat Dříždal, a s pomocí břevna poslal míč za záda brankáře Lejsala -1:1.

Středočeská radost z vyrovnání netrvala dlouho. Miller totiž srazil ve vápně Kalabišku a na Dostálkovu penaltu ke své levé tyči nedosáhl - 2:1. Potvrdilo se tak nepsané pravidlo "nedáš - dostaneš", předcházející akci hostů zazdil z dobré pozice nepřesnou střelou Chramosta.

Tentokrát Zbrojovka neponechala nic náhodě, po rychlém přechodu do útoku přihrál Dostálek do vápna jablonecké posile Michálkovi, a ten razantní střelou do horní poloviny branky překonal Millera potřetí.

Bylo rozhodnuto. Půlhodina povinné dohrávky byla párkrát přerušena zajímavým brejkem domácích bez lepšího zakončení, hosté se při uzamykání soupeřova vápna taktéž gólové příležitosti prakticky nevytvořili. Brankáři tak sice museli být v pozoru, žádný důležitější zákrok už si nepřipsali.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - 1. FC Slovácko 3:0

15.08.2010 17:00

Góly: 10. Pavel Horváth, 58. Jan Rezek, 62. Daniel Kolář

I po tomto kole se na vedoucí pozici bude vyhřívat plzeňská Viktoria. Západočeši porazili Slovácko díky trefám Horvátha, Rezka a Koláře 3:0 a před druhou Sigmou Olomouc mají dva body náskok. Slovácko je po pěti kolech deváté.

Plzeň začala opravdu dobře a zásluhou Horvátha šla už po deseti minutách do vedení. Klíčová postava celého týmu Plzně nejprve stříleným centrem nepřekonala hostujícího brankáře, ale o chvíli později už se to z volného přímého kopu povedlo - 1:0 pro Plzeň. Domácí byli pochopitelně díky rychle vstřelenému gólu na koni. V 17. minutě mohl zvýšit po přihrávce Rezka Petržela, jenže míč do odkryté branky nepropasíroval. O čtyři minuty později zahrozili také hosté, centr Valenty zakončil v pádu Kordula a Ticháček v brance Plzně předvedl dobrý a především pohotový zákrok. Další nebezpečné pokusy vyslali na plzeňskou branku Szmek a Volešák, ani v jednom z případů neskončil míč v síti.

Před odchodem do šaten měla Plzeň několik velmi dobrých možností navýšit své jednobrankové vedení z desáté minuty. Rada z dobré pozice minul, a totéž platilo i po ráně Petržely. Do třetice všeho dobrého vyslal Kolář Jiráčka, ale ten v samostatném průniku nepřekonal Filipka. Brankář Slovácka se pak činil ještě jednou po tvrdé ráně Rady.

Druhý poločas mohl začít lépe domácí, tedy pouze pokud by vstřelili vyrovnávací branku, což se ale málem stalo. Volešák našel Valentu ale Ticháček v domácí svatyni brance zabránil. Plzeň pak hru kontrolovala a v 58. minutě zvýšila na 2:0. Rychlý brejk Petžely s Kolářem zakončil Jan Rezek. Za chvíli Plzeň přidala další branku, tentokráte přihrával Rezek a skóroval Kolář - 3:0. Brankový rozdíl mohl být ještě vyšší, jinak výtečný Filipko chyboval a vše za něj musel hasit Mezlík. V samotném závěru neuspěl ani Žůrek, takže Viktorka vyhrála pohodlně 3:0 a je stále v čele Gambrinus ligy.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FC Hradec Králové 0:0

15.08.2010 17:00

Góly: -

Nadále neporažení zůstávají i po pátém kole České Budějovice. Jihočeši už po čtvrté remizovali a se sedmi body jim patří krásné sedmé místo. S dělbou bodů za remízu 0:0 je spokojený i Hradec Králové, i když měl více brankových příležitostí.

Votroci začali na jihu Čech aktivně, už v 8. minutě prokázal svůj fotbalový talent Václav Pilař, proti jeho ráně musel nadvakrát zasahovat budějovický brankář Kučera. Ten byl v pohotovosti i po půlhodině hry, kdy Rezek nikým neatakován prostě vypálil a Kučera s problémy střelu vyrazil na rohový kop.

Vzápětí bylo před Kučerou znovu rušno, centr Kocourka našel Pilaře, jenže hlavička mladého fotbalisty minula těsně branku. Hradec byl lepší, ovšem přesto mohl po prvním poločase prohrávat. Jediná šance českobudějovických vyplynula ze standardní situace, volný přímý kop pěkně zahrál Otepka a Horejš balon ještě lehce "lízl", čímž nadělal Lindrovi velké problémy, ten ale vše ustál.

Skóre se nezměnilo ani v průběhu druhého poločasu, i když šance znovu byly. Kocourek se opět dokázal prosadit na levé straně, přesně přihrát Rezkovi, jenže jeho týmový kolega z dobré pozice přestřelil. Na druhé straně se pokoušel překonat hradeckého brankáře Otepka, ovšem aby se tak stalo, byla potřeba větší přesnosti. Domácí se nedočkali ani po centru Koutného, kdy hlavičkujícího Ondráška zlikvidoval Lindr.

V 64. minutě se hradeckým Votrokům naskytla další tutovka, opět po levé straně skvělý Kocourek přihrál pod sebe na Fischera, a tomu se do střely postavil bránící Čermák. Do konce zápasu se už nic podstatného neudálo, takže oba celky si odnášejí bod.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Slovan Liberec 1:3

15.08.2010 17:00

Góly: 7. Karol Kisel - 27. Andrej Kerić, 37. Jiří Štajner, 90. Andrej Kerić

Necelých devět tisíc diváků přihlíželo prvnímu letošnímu vítězství Liberce, který se tak zároveň stal prvním přemožitelem Slavie. Ta předvedla podprůměrný výkon a porazitelnému soupeři tím pomohla vykrást Eden.

Utahaný první poločas přinesl tři závažnější šance, všechny skončily přesným zásahem a hosté se tak mohli radovat ze zvratu. Ani změna stran nepřinesla přílišného vzruchu. Ten přišel až v samotném závěru, který přinesl pojišťující trefu Liberce.

Navrátivší kotel Slavie mohl slavit už po sedmi minutách. Míč dostal na vápno tísněný Vlček, který vpádu dokázal procpat míč do vnitra šestnáctky na volného Kisela, který namířil přízemní pokus ke vzdálenější tyči - 1:0.

Brzký gól ovšem rozhodně nepřidal zajímavému fotbalu. Liberec se za vyrovnáním nikterak nehnal a pasivní Slavie spokojeně hlídala těsný náskok. Jako blesk z čistého nebe tak ve 27. minutě zaskočil domácí fanoušky Kerič. Ten dostal míč na hranici vápna od Bosančiče, vnikl do vápna a přes nedůrazného Vomáčku vypálil křižně podél Vaniaka - 1:1.

Pohroma pro pražské favority přišla za necelých deset minut, kdy si na míč za obranu od Bosančiče počkal na hranici ofsajdu Štajner, naznačením střely si položil Vaniaka a následně lehce zakončil. Liberec tak překvapivě ještě před přestávkou otočil.

Minutu po změně stran chtěl srovnat krok s Libercem Zákostelský, který po líbivé akci Čelůstky pálil bez přípravy těsně mimo. Slávisté sice drželi míč na kopačkách déle, ale nepřesnosti a prakticky žádná bojovnost nedovolovali naději na vyrovnání.

Liberečtí tak v klidu hlídali své těsné vedení a naopak chvíli po hodině hry mohli rozhodnout. To by ale nesměl Bosančič volit hodně nepřesnou střelu při přečíslení tři na dva. Rozhodčí Adam si pak rozhněval fanoušky ze severních Čech, když neodpískal penaltu po evidentním faulu Vomáčky na pronikajícího Keriče.

Přesto se mohli hosté postarat o další gól. Centr Gebre Selassieho nedokázali obránci odvrátit, Vácha ale sám před malým vápnem napálil half-volej vysoko nad. Slávisté se i přes vysoký počet hráčů v ofenzívě k ničemu nedostával, až v naprostém závěru zahrozil Kisel z přímých kopů. Nejprve jeho centr přizvedl Hora a rozezvučel tyč za padajícím Bičíkem. Brzy poté dostal slávistický záložník ještě výhodnější pozici. Po faulu na hranici pokutového území poslal z úhlu střílený centr, se kterým si hravě poradil Bičík.

V poslední minutě tak rozhodl probuzený střelec Kerič, ten tak dokázal, že se mu v Edenu prostě daří. Ve vápně zesměšnil dvěma zasekávačkami Ragueda a střelou v pádu překonal i vybíhajícího Vaniaka. Odchod protagonistů zápasu tak vyprovodil hlasitý pískot.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Bohemians 1905 3:1

15.08.2010 15:00

Góly: 34. Marek Jarolím, 45. Jan Vošahlík, 60. Jan Vošahlík - 22. Vladimír Bálek

Severočeský Jablonec doma třemi brankami pokořil pražské Bohemians 1905 a v tabulce se s osmi body dělí o čtvrté místo se Slavií. Klokani vedli zásluhou Vladimíra Bálka, avšak ještě do poločasu otočili skóre Marek Jarolím a Jan Vošahlík, druhý jmenovaný ve druhém poločase zvýšil na konečných 3:1 pro Jablonec.

Větší aktivitou vstoupili do utkání jablonečtí, ovšem dobře zformovaná obrana pražanů je do větší šance nepouštěla. To neplatilo po dvaceti minutách hry, kdy Pekhart hlavičkoval pouze do připraveného Radka Sňozíka a střelu Marka Jarolíma zablokovala hostující defenzíva. Bohemka šance Jablonce přežila, a pak sama nečekaně "uštkla". Hartigovu střelu brankář Špit vyrazil pouze k Bálkovi, který z dorážky poslal hosty do vedení - 0:1.

Jablonec se rázem nadechl k náporu. Kovaříkovu střelu lapil Sňozík ale pak už domácí mohli slavit vyrovnání. Tomáš Pekhart byl těsně mimo pokutové území faulován a nařízený přímý kop dostal do sítě Marek Jarolím - 1:1. O chvíli později se celá akce opakovala, Jarolím ale tentokrát tolik úspěšný nebyl. V nastaveném čase prvního poločasu Jablonec dokonale otočil nepříznivý vývoj. Pavlík šikovně přiťukl Vošahlíkovi a Sňozík byl bez šance - 2:1.

Po změně stran se pochopitelně hosté snažili o vyrovnání, a to se málem podařilo. Bálek hlavičkou zamířil vedle a proti Jindřiškovi skvěle zasáhl Špit. Bohemku to mohlo hodně mrzet, neboť o chvíli později přidali domácí třetí pojišťovací trefu. Vošahlík technickou střelou zvýšil na 3:1 pro Jablonec. Ještě zvýšit mohl Pekhart, zblízka ale zase selhal. Hosté to měli těžké, ovšem nevzdávali se. Jablonec ale pohodlné vedení uhlídal a zaslouženě vyhrál 3:1.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 1:2

14.08.2010 18:15

Góly: 45. Zdeněk Šenkeřík - 33. Michal Hubník, 77. Daniel Rossi

Baník ani před vlastními fanoušky nedokázali přerušit nepříznivé výsledky z posledních zápasů. Rozjetá Sigma svou bojovností vybojovala výhru, když oba své góly oslavovala po rohovém kopu.

V prvním poločase Olomouc svého soupeře přehrála, přesto se na poslední chvíli musela spokojit s nerozhodným stavem. Po změně stran se hra vyrovnala, přesto dokázala skórovat pouze Sigma, která si tak připsala důležité tři body.

Sigma mohla do vedení už ve druhé minutě, to se k individuální akci odhodlal mladý Navrátil, který pak svou jen těsně nepřesnou střelou protáhl Daňka. Po úvodních atacích na domácí defenzívu se hra zklidnila a přidala na nepřesnosti. Vcelku vyrovnané utkání tak čekalo na chybu, která by mohla přinést první gól zápasu.

O něco lepší hosté se dočkali chvíli po půlhodince hry. Neuwirth nedokázal odvrátit centr Janotky, míč se dostal k Šultesovi a ten zpětnou přihrávkou našel Petra. Jeho pokus ještě dokázal odvrátit Daněk na roh, na ten si však dokázal naskočit Hubník a hlavičkou u přední tyčky překonal domácího brankáře.

Sigma se nadále snažila útočit a vytvořila si několik náznaků pro šanci na pojišťující gól. Místo toho přišla ledová sprcha v druhé minutě nastavení. Shodou několika náhod se Šmejkalův aut dostal až k Šenkeříkovi, který pohotovou střelou nedal Drobiszovi mnoho šancí. Do šaten se tak nakonec šlo za nerozhodného stavu.

Po změně stran se z hranice ofsajdu dostal s míčem za obranu Hubník, jeho lob přes skákajícího Drobisze rozezvučel vzdálenější tyč. Baník obraz hry vyrovnal a několikrát měl blízko k nebezpečnému zakončení, chyběla však finální přihrávka.

Frejlach mohl jednadvacet minut před koncem řádné hrací doby otočit, ale jeho prudký přímý kop dokázal Drobisz vyrazit do bezpečí. Na druhé straně hlavičkoval po rohovém kopu Šultés, jeho pokus pod břevno vyškrábl s vypjetím všech sil Daněk nad branku.

Další roh už hosté využili. Janotka tentokrát na malém vápně našel Rossiho, který hlavičkou překonal Daňka. Vyrovnat mohl šest minut před koncem Zeher, který se dostal naprosto osamocen s míčem do hloubi vápna, ale po zpracování nedokázal trefit výmez tří tyčí.

Baník měl ke konci zápasu i smůlu. Nejprve Drobisz vyrazil dalekonosnou střelu Frejlacha na roh, po kterém mohl děkovat své pravé tyči, která zastavila hlavičku Neuwirtha. To byla také poslední velká šance domácích, Sigma se tak prozatím dostává na první místo v ligové tabulce.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - Sparta Praha 0:1

13.08.2010 17:30

Góly: 42. Wilfried Bony

Jediná branka Bonyho Wilfrieda znamenala zisk tří bodů a úspěšnou generálku před důležitým zápasem o postup do Ligy mistrů se slovenskou Žilinou. Příbram mohla ze zápasu vytěžit mnohem více, neboť od 50. minuty hrála po vyloučení Kladrubského v početní převaze.

Sparta před klíčovým pohárovým utkáním nešetřila své opory, ovšem na hře to nebylo znát. Neškodná byla i Příbram, takže diváci se spíše po celou dobu nudili. Slovním spojením -"Po celou dobu" - byl myšlen čas do 42. minuty, to se totiž z otočky prosadil útočník Bony Wilfried a do sparťanských řad přinesl potřebné uklidnění - 1:0 pro Spartu. Zbytek prvního poločasu se pak dohrál ve stejném tempu, a tudíž se nic závratného nestalo.

Po změně stran se Příbramští přeci jenom odhodlali k ofenzivnější hře a rázem to mohlo přinést kýžené vyrovnání. Pleško byl ale ve své šanci faulován Jiřím Kladrubským a hlavnímu sudímu nezbývalo nic jiného, než mu ukázat červenou kartu. Příbrami se tak naskytla přesilová hra, a to zhruba na čtyřicet minut. Sparta pak hasila několik závarů a velké štěstí měla především při šancích Wágnera, jednou se činil Blažek, podruhé Wágner minul odkrytou branku.

Definitivní uklidnění v podobě pojistky mohl zařídit Matějovský, svůj přímý kop ale opřel o břevno příbramské branky. Sparta nejtěsnější vedení udržela, naopak Příbrami se i přes početní výhodu vyrovnat nepodařilo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň541013:513
2.Sigma Olomouc532011:411
3.Sparta Praha53028:49
4.Slavia Praha52217:78
 FK Jablonec52217:78
6.FK Mladá Boleslav52127:57
7.České Budějovice51403:27
8.Slovan Liberec51316:56
9.1. FC Slovácko52036:76
10.FK Teplice51225:75
 Baník Ostrava51225:75
 Bohemians 190551225:75
13.FC Hradec Králové51224:75
14.1. FK Příbram51222:55
15.FK Ústí nad Labem51133:84
16.Zbrojovka Brno51046:113

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (941)

Přidat komentář
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Já vim, Sparta by už měla být první. ( )

Reagovat
sosna

Tak ten byl. Dusím se smíchy...

Reagovat
smazaný uživatel

Já z těch blitků taky...

Reagovat
mesyas

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý 3 body z venku

Reagovat
smazaný uživatel

To co předvádí BONY

Reagovat
smazaný uživatel

jn pamatuju si jak všichni říkali že na to nemá že je to lempl když podepsal tu novou smlouvu

Reagovat
smazaný uživatel

je to domáááááá!!! červená pro Kladrubu absurdní. Ten příbramak ho jasně stáhl za ruku a Kladrubskej na něj spadl. Takže Sudí

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Nejseš ty náhodou Radek John? Kecáte stejné kraviny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

To prirovnani nema hlavu ani patu.

Reagovat
smazaný uživatel

Radek John a jeho kecání taky ne....

Reagovat
domingo

Mluviti stříbro, mlčeti zlato.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

A slavisti zas mají důvod celý den nadávat

Reagovat
domingo

Jaký?

Reagovat
smazaný uživatel

že jsme vyhráli ne?

Reagovat
jv

Reagovat
Ligter

No někteří to tak určitě berou.

Reagovat
domingo

To, že ty se užíráš tím, když Slavia vyhraje, neznamená, že to tak dělají všichni. Vyhrát v Příbrami je pro tým kalibru Sparty snad normálka, to by žádný emoce vyvolávat nemělo - jasně, že z toho nemám radost, ale tyhle zápasy by měly být jasný, takže proč nadávat, uvidí se v derby. Soustředím se na výkony Slavie, aby do toho derby šla z co nejlepší výchozí pozice, ty onanuješ u netu u každé zaprděné výhry (kterou pokaždé před zápasem považuješ za nereálnou z libovolného připosraně alibistického důvodu), každej jsme nějakej.

Reagovat
smazaný uživatel

True story.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

krásně řečeno.

Reagovat
smazaný uživatel

jenže příbram 22 zápasů doma a jen 2 porážky..... dnes přišla třetí. takže to tam bývá nesmírně těžké. však nás taky přehrávali. a to máme na každým postuu o třídu lepšího hráče.

Reagovat
domingo

Tak měj radost z toho, že jste tam vyhráli, a neohlížej se na slávisty.

Reagovat
smazaný uživatel

tak trochu se stydím, že lidi jako ty "fandí" Spartě

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

protže sem přiznal že nás přehrávali? na tom není nec špatného. objektivita musí být. Ale o tobě se to říct nedá!

Reagovat
smazaný uživatel

ne, ze všech důvodů, který vyjmenoval vážený pan domingo, si normální posránek, bojíš se Příbrami, bojíš se Žiliny, celorepublikový fanklub Slavie léta financoval vývoj "Typka", aby ho poté mohla nasadit mezi sparťany, aby dělal ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo se nebojí Přibrami!!! Já jen respektuji kvalitu příbrami! a to je velký rozdíl!!! proboha máš něco v té své hlavě? nejsem si jist....

Reagovat
Marv

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Příbram má svou kvalitu, výhra tam je cenná - ale o postupu přes Žilinu netřeba pochybovat ani na moment

Reagovat
smazaný uživatel

opět ti chybí respekt.... žilina je daleko silnější než příbram. žiliná má svou kvalitu!

Reagovat
Ligter

Ano - i FC Přední Kopanina má svou kvalitu!

Reagovat
Aldeano

Proč FC Přední Kopanina?

Reagovat
smazaný uživatel

to jistě, ale má kvalitu tak akorát na EL, ne na LM, aspoň v porovnání se Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

Typku, ty seš fakt případ.

Reagovat
smazaný uživatel

oficiálně Tě jmenuju antisparťanem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

za to že uznávám že žilina je silnej tým? vy jste ale bada IQáčů. ubožáci. a co chcete slyšet? že žilina není soupeř? že vyhrajem 5:0? je vidět že fotbalu moc nerozumíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale prosimtě, klidně tedy tvrď, že Žilina bude v tomto dvojzápase lepší. Ale pak ani SLOVO (v případě, že Sparta vyhraje), o tom, jak to bylo jasný, jak Sparta všem natřela prd..l a jak budem váčit LM. Prostě s epak kroť! Jinak by mě taky zajímalo, jest-li (když jseš teda ten Sparťaň) chodíš někdy na stadion? Mně akorát příjde, že chceš být jen ve sředu dění, a tak jen plácáš.

Reagovat
smazaný uživatel

nikdo neříká že žilina je lepší! říkám že má kvalitu! umíš číst neco jsi postižený?

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitu má každej, jde o to jakou kvalitu, byla by v naší lize na pohárovejch místech? pochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě byla

Reagovat
smazaný uživatel

Kecko!

Reagovat
smazaný uživatel

Žilina možná nemá kvalitu, ale hraje nad sve možnosti,a kdyby Spartu vyřadila, neni se čemu divit.

Reagovat
smazaný uživatel

*nema mozna kvalitu sparty.

Reagovat
goodbay

každopádně je potřeba trochu respektu k soupeři a jít do toho s pokorou, aby si pak nenarazil

Reagovat
smazaný uživatel

Říkals že Sparta to bude mít s Lechem těžké protože doma jsou silní, těžké to neměla. Bál ses Baníku protože nehraje Řepka, přehráli ste ho. Říkal si, že v Příbrami nevyhrajete, vyhráli ste tam. Teďka se bojíš Žiliny protože máte vykartované hráče. Za mých mladých let byli Sparťani buď arogantní když vyhrávali, nebo naštvaní na všecky okolo když prohráli. Připosranost a alibismus je pro mě u Sparťanů novinka.

Reagovat
smazaný uživatel

snažně tě prosím, neber Týpka jako fanouška Sparty, předem děkuji

Reagovat
smazaný uživatel

Když ono je to těžké. On je přesně takový, jací by měli být v očích antisparťanů všichni fanoušci Sparty. A navíc nebudu riskovat, že začne fandit nějakému mě oblíbenému týmu. V týdnu jsem měl druhé vánoce z toho, že nemá rád Man Utd.

Reagovat
smazaný uživatel

No a naopak v očích všech Sparťanů je Týpek bytost, kterou by sme mezi sebou nechtěli mít

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu je to dobrý znamení - dopadne to zase naopak a Sparta lehce postoupí do LM

Reagovat
Sosi

Tak ono Lech by doma silnej byl, kdyby neměl zavřenou půlku stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

A kdyby neměl místo trávy voraniště

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o to nejde. Já sem říkal, že Sigma v Příbrami nevyhraje protože neumí vyhrávat po haluzi. A nevyhrála tam. Typek říkal, že Sparta v Příbrami nevyhraje protože "Příbram z posledních 22 domácích zápasů prohrála jen 2x. Naopak Sparta už 7x v řadě venku nevyhrála. Takže počty hovoří jasně. " A po zápase se holedbá, jako kdyby všecko správně předpovídal. Poseroutka před bitvou a generál po bitvě.

Reagovat
smazaný uživatel

no a? šak já sem na tebe nijak neragoval

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, moja chyba. Zradilo mě skrolující kolečko a spletl sem si reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

v poho

Reagovat
goodbay

tak když se prohraje, tak jsem naštvanej, ale určitě každého soupeře respektuji, páč zrovna v naší lize se může prohrát s kýmkoliv. A prostě mít pak radost z každé výhry někdy i plichty

Reagovat
Losinho

Krásně domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Typický sparťanský vítězství. Fotbal mizernej, ale na 1:0 to prostě ukopou. Jinak ta červená si myslim zasloužená. Ale možná sem neobjektivní protože fandim Slávii.

Reagovat
smazaný uživatel

ano, jsi neobjektivní

Reagovat
smazaný uživatel

Bony jeho výkony jsou uzasne, pokud to takle pujde dal, tak v cesku moc dlouho nebude, i presto ze ted podepsal novou smlouvu

Reagovat
domingo

Já to vidím jasně - ukáže se v LM, kde Sparta stejně do jara nepřežije, takže ho v zimě prodá někam do Německa za balík. S novou smlouvou v zádech z něho vytřískají víc. Je to dobrý hráč, má na to hrát ve spodní polovině BL.

Reagovat
goodbay

no svou silou by se možná hodil do anglie

Reagovat
smazaný uživatel

já usnul ve 38.minutě a vzbudil se až jak zařval ten komentátor fandící Spartě "a je konec"

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi tak vtipný

Reagovat
smazaný uživatel

to neměl byt vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré, Sparta zůstala v kontaktu se špicí ligy, což je fajn, teďka už jen vyřadit Žilinu

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta už se dotahuje... snad teda Plzeň zvládne utkání se Slováckem, aby zase uskočila

Reagovat
$dolar$

Jdes?

Reagovat
smazaný uživatel

ještě nevim, když jsem se ve čtvrtek podíval do peněženky, tak jsem se zhrozil - no a k lístku si musim připočítat ještě za cestu ale chtěl bych...

Reagovat
goodbay

na chodský slavnosti nepudete? jesli ste z plzně?

Reagovat
smazaný uživatel

právě, že z Plzně nejsem mam to asi 60 km, sice mi auto tolik nežere, ale jet to 4x za den (leda že bych to pak protáhl, ale co dělat cca. 5-6 hodin odpoledne v Plzni)

Reagovat
smazaný uživatel

...vlastně ty slavnosti no, ale stejně nevim

Reagovat
goodbay

aha a z jaký části jseš? aspon přibližně

Reagovat
smazaný uživatel

někde na hraně karlovarského, ústeckého, středočeského a plzeňského kraje

Reagovat
goodbay

že by v okolí Blšan nebo Žatce?

Reagovat
smazaný uživatel

nás porazíte, aj když Plzeň je tým, se kterým máme venku suverénně nejlepší bilanci ze všech! Jenomže momentálně hraje Plzeň fotbal, se kterým se bude těžko vyrovnávat Sparta, ne tak my

Reagovat
smazaný uživatel

Fotbal nic moc, Bony Huňa jinak červená celkem zasloužená

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit že Pleško zatáhl Kladrubskýho za poraněnou ruku, proto Kladrubský spadl na Pleška. Ale musel bych to vidět ještě z jiných úhlů.

Reagovat
smazaný uživatel

vime, ze jsi spartan, ale zas tak moc najevo to davat nemusis... cervena zaslouzena

Reagovat
smazaný uživatel

a když už jsme u toho respektu k soupeřům tak z Plzně mám docela vítr.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosimtě, ty bys měl vítr aji z dorostu Sezimova Ústí

Reagovat
smazaný uživatel

Já mam s Plzně radost - Sparta už ji nějak předjede stejně jako Olomouc, ale jsem rád, že jsou tyhle mančafty vepředu a ne třeba Baník nebo podobný týmy

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak s půlkou příspěvku souhlasím (reps. nesouhlasím s tím předjetím Spartou a Olomoucí, ale i 3. místo by bylo skvělé)

Reagovat
smazaný uživatel

hm, čekal jsem, že ty tři mače dopadnou hůř. 6 bodů je dost

Reagovat
Sosi

Sparta podává poslední roky nejvyrovnanější výkony ze všech týmů GL. Pořád hraje tak, že se na to nedá koukat...

Reagovat
smazaný uživatel

minulé kole jsem se pobavil dobře

Reagovat
Sosi

Velice světlá vyjímka, to jsem si i říkal, že to nemohl koučovat Josef...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdy netrenuje Jozef

Reagovat
Losinho

Reagovat
Sosi

Velice světlá vyjímka, to jsem si i říkal, že to nemohl koučovat Josef...

Reagovat
smazaný uživatel

Tož pevně doufám, že tohle kolo budou už vyhrávat jenom týmy z Moravy. A to myslím doopravdy z Moravy, Sigma, Slovácko a Zbrojovka.

Reagovat
smazaný uživatel

kéž by, ale v Plzni to nevidím

Reagovat
smazaný uživatel

Povoluju vám alespoň remízu. Ale příště musíte vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

já nám neprorokuju 0, ale příště musíme, to je jasné, doma Ústí je povinnost, ale takové zápasy bývají nejhorší. mizím ven, zatim

Reagovat
smazaný uživatel

*prorokuju

Reagovat
smazaný uživatel

až na to Brno. Tomu já přeju rychlý a pohodlný sešup

Reagovat
Didier Drogba

a ty se do toho co pleteš,psal z Moravy a ne ze Slezska

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Vachoušek se i líbil jenom na začátku zápasu, pak už to bylo slabší - ale počítám, že defenziva Žiliny bude přinejhorším stejná nebo i nižší kvality než Příbram, takže tam by se mohl prosadit.

Reagovat
goodbay

jo a pak že to nepude, venku výhra a bez ŘEPY!!!!! komplex už je snad pryč. V budějkach tomu taky napomohla sestava a v hradci to prostě byla haluz a tenkrát, když nás porazil zlín, tak byl v euforii a musel vyhrávat, pokud se chtěl zachránit. navíc co tam tenkrát spálil kulič a spol omg . Ale hlavní je současnost

A jinak Bony střelec!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A Hejda se pěkně chytil Aspoň teda já jsem za ty 2 zápasy nebo kolik žádnej kiks neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Varadiho uvolnění u lajny

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímalo by mě co bude ta Sparta dělat v úterý bez Bonyho

Reagovat
goodbay

Třešnák, Lačný možná Kweuke - ten by se tam asi hodil nejlíp. Uvidíme, každopádně se hraje na 2 zápasy. Takovej liberec o tom může povídat i po jasné výhře(kontumované) venku jak to dopadlo

Reagovat
Losinho

Jojo, proti Dinamu. To byl nervák, do ted si to pamatuju

Reagovat
smazaný uživatel

Cíl číslo 1 doma je neinkasovat a obrana je kompletní - jedinej otazník je Hoheneder. Dopředu se to už nějak poskládá a buď tam něco spadne anebo ne. U nich v plné síle už Sparta vyhraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo..kvalitu na to určitě maj..

Reagovat
smazaný uživatel

levný kliky musí stačit

Reagovat
smazaný uživatel

OT: nejde nekdo z kotle slavie v nedeli na zapas? ze bychom se potkali treba..

Reagovat
Losinho

Já jdu...

Reagovat
smazaný uživatel

kotlista?

Reagovat
Losinho

Jo. Sektor 108, 7. řada, sedadlo 21

Reagovat
smazaný uživatel

Už ťa majú.

Reagovat
smazaný uživatel

v kotli se na sektory a sedadla snad nehraje.. nemas facebook? ze bychom se domluvili.. kdyztak ja: ann-mary kroupová

Reagovat
Losinho

Facebook nemám, tvoje jméno ale znám, tvoje články jsou super

Reagovat
smazaný uživatel

jee.. diky.. tak se muzem treba domluvit pres ICQ, skype?

Reagovat
Losinho

Ani jedno, sem zaostalý

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbe.. jak se domluvime? leda pres EF, no.. mas uz koupenej listek?

Reagovat
smazaný uživatel

A tak začla laska.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A ty si z toho nic nedělej, že nemáš ICQ a co já vím co ještě. Já to taky nemám a tady kolikrát nevím, jestli mám alespoň nějaký to IQ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nezáviď. Závist není dobrá vlastnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobry Bony. Ale uz by mel s temi goly alespon pro srpen brzdit, jinak ho jeste koupi Mancini.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele da se to nekde sledovat ze zaznamu na tom debilnim tipovani?? Ci nekde jinde? Chodim z prace v 11 obvykle tak se na vse divam ze zaznamu...

Reagovat
goodbay

ne vůbec nikde a ještě k tomu studio fotbal, když nevidíš, tak si ani přehrát nemůžeš.

Tohle mi přišlo, když jsem jim psal, proč to nejde sledovat na internetu. Dobrý den!

Z autorskoprávních důvodů můžeme nyní do iVysílání zařadit pouze zápasy vysílané Českou televizí. Z tohoto důvodu nemůžeme vysílat nedělní Studio fotbal, které obsahuje také záznamy ostatních zápasů.

Reagovat
smazaný uživatel

TO je tak nádherný pocit, že jsme vyhráli Prostě slast To se bude krásně usínat. To bude slast

Reagovat
smazaný uživatel

Domingo je boorec:) Do diskuzí zatím moc nepřispivám, jsem tady nově zaregistrovanej, spíš si jen diskuze pročítám...ale tenhe člověk se mi lííbí, má o fotbale přehled, vzdělanej člověk a navíc Slávista

Reagovat
smazaný uživatel

a navíc má stejnou IP jako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem Spartan a uz jsem tady nejakou dobu ale ty nam delas zatim peknou ostudu to ti teda povim, vrat se radsi nekam na uroven Idnes ci Sport.cz....A Domingo je opravdu borec, na toho zdaleka nemas takze se zchlad

Reagovat
smazaný uživatel

taky si můžu udělat plno fakenicků a sám sebe chválit jako ty Ale neudělám to.

Reagovat
smazaný uživatel

co to meleš?

Reagovat
Losinho

Nereaguj na něj, je to pako.

Reagovat
Losinho

Reagovat
twerp

Tři hlavní zprávy dne... Nad českem se valí bouřky, Sparta vyhaluzila výhru v Příbrami a Týpek dělá ostudu na EF.

Reagovat
Losinho

Balotelli, Ramires.

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty

Reagovat
smazaný uživatel

Balotelli

Reagovat
smazaný uživatel

Hm,. koukám, že sem o nic nepřišel, když sem ten zápas neviděl. Jen prej bylo vtipný, že hlasatel nahlásil návštěvu okolo 6 K. ale stadion prý byl poloprázdný, takže reálná návštěva cca 3.500 lidí

Reagovat
Losinho

Jojo, úplně mě trklo když sem viděl napsáno 79% kapacity

Reagovat
smazaný uživatel

co je to za typka ten Typek? diskuse na EF sleduju jen obcas, ale takovy material jako Typek uz tady dlouho nebyl

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám na něho tři teorie.

a) buď je to fotbalový ignorant, král všech blbů, možná dokonca Radek John

b) jak kohosi napadlo je to produkt slávistického kotle, který byl vypuštěn na EF aby znemožnil všechny Sparťany

c) je to člověk se zvráceným smyslem pro humor který si z náš všech dělá srandu

Reagovat
smazaný uživatel

no chlapci naprosto nestraně musim říct že nevim kdo je typek a neznam ani nikoho z Vás ale nějaký ty mindráky asi fakt máte třeba pan Losinho to je doopravdy primitiv to se jan tak nevidí. Zdar Slavii i Spartě a třeba i Baníku

Reagovat
smazaný uživatel

Toš, máš-li taky nějaký ty mindráky, tak vitaj.

Reagovat
Losinho

Miluju upřímnost Zajímalo by mě tvoje IQ, ty primitive

Reagovat
smazaný uživatel

to béčko je dokonalé

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
smazaný uživatel

Nezdá se mi, že by prohnaní "lišáci", jakou jsou sešívky, poslali na takovouto sebevražednou misi, takového nekňubu.

Reagovat
smazaný uživatel

Museli. On by to žádný "kňuba" nevzal...

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, tak už víme, kdo je pravý remízový král - Baník, 169 remíz, nejvíc v historii české ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Protože je v lize všech 18 sezon. Kdyby tam byla tak dlouho Příbram anebo Budějovice, tak to majou oni.

Reagovat
smazaný uživatel

no je dost týmů, který tam jsou taky celou dobu

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není. Sparta, Slavia, Sigma, Baník, Brno, Liberec.

Reagovat
smazaný uživatel

no to je dost ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tyhle týmy na remízy nehrajou. Příbram, Budějovice, Kladno, Blšany, nebo Plzeň svojeho času by těch remíz měli mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

n otak Baník z nich hraje očividně na remízy nejvíc, když z těhle 6 mužstev má nejvíc.

Reagovat
Shevchenko

Bože a jako co si tim chtěl říct?

Reagovat
smazaný uživatel

to co jsem řek v prvnim příspěvku, že Baník je remízový král, nic víc, nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

Baník na remízy nikdy nehrál. Nejvíc jich má tolik protože Sparta a Slávia většinou vyhrávala, Liberec hrál nahoře a neremizoval a Sigma buď vyhrávala a hrála v pohodě a nebo se trápila, prohrávala a hrála o záchranu.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulace do Olomouce - Baník potřeba udržet od pohárových příček co nejdál, jinak bude koeficient dál trpět

Reagovat
smazaný uživatel

já se du radši vožrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma Olomouc mistr Ligy to si troufám říct. Psotka je TOP trenér. Na to že má v kádru lamy tak hrají jak z partesu. Společně s Plzní hrají skutečný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Sparta - TOP 3 Gambrinus ligy

Reagovat
Losinho

Reagovat
cubinho

"Na to že má v kádru lamy tak hrají jak z partesu." Si děláš srandu? Z těch tvojich lam mají minimálně tři na repre.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť říkám že hrají jak z Partesu!!

Reagovat
cubinho

Ale taky říkáš, že má Sigma v kádru lamy...a to se mi nelíbí

Reagovat
$dolar$

A to kdo?

Reagovat
cubinho

Hořava, Šultes, zraněný Ordoš...dříve v ní klidně mohl být i opomíjený Kučera.

Reagovat
$dolar$

ROFL

Reagovat
cubinho

Však si časem povíme...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak minimalně jeden z dvojice Ordoš - Šultes. Hořava, možna i Navratil na to maji čas.

Reagovat
cubinho

Hořava v repre jednou bude určitě, to jsem si jistý. Navrátil je taky obrovský talent, tak ten talent neprochlastá. Šultesa už bych tam viděl rád i teď.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Shevchenko

Ty rohy...

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek byl trošku nervní

Reagovat
smazaný uživatel

Z naší strany to nebyl hezký zápas. Spolu s tím v Plzni asi nejhorší co sem od Sigmy letos viděl. První poločas sme málo napadali a špatně odebírali míče a druhý poločas byl neurovnaný a neměli sme hru vůbec pod kontrolou. Ale v rámci možností su spokojený. Zápas na Bazalech je spolu se zápasy na Letné a v Edenu jeden z nejtěžších v tom smyslu, že tyhle tři mužstva nám doma nedovolí hrát naši hru. Potěšující je, že sme dokázali dát gól aji když sme neovládali hru. Bál sem se, že zase umřeme na nevyužité šance, ale nakonec dva góly stačily.

Reagovat
smazaný uživatel

vyhráli jste zaslouženě, gratuluji

Reagovat
smazaný uživatel

Díky Od tebe to znamená dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc je největší favorit na Titul. NA záda vám bude dejchat Plzeň.

Reagovat
smazaný uživatel

a Sparta nic?? ty "sparťane"...

Reagovat
smazaný uživatel

my budeme rádi když se jich budeme držet bodově na dohled

Reagovat
smazaný uživatel

Drž už tlamu.

Reagovat
smazaný uživatel

piš k tématu. tvoje kecy si nech... zasviňuješ diskuzi.

Reagovat
smazaný uživatel

TY mi říkáš, že zasviňuju diskuzi??

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

a slaviu vidím na třetí místo. Kisel mě štve kdybyste ho neměli byli byste rádi za 6. místo

Reagovat
smazaný uživatel

si děláš kozy ne

Reagovat
Losinho

A co tvoje Sparta?

Reagovat
smazaný uživatel

My můžeme jen překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si úplně vymrdanej

Reagovat
smazaný uživatel

prospero

14.08.2010 11:28

Já mám na něho tři teorie.

a) buď je to fotbalový ignorant, král všech blbů, možná dokonca Radek John

b) jak kohosi napadlo je to produkt slávistického kotle, který byl vypuštěn na EF aby znemožnil všechny Sparťany

c) je to člověk se zvráceným smyslem pro humor který si z náš všech dělá srandu

možnost b)

Reagovat
smazaný uživatel

uz ukazuje svou pravou tvar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Jo, taky sem to chtěl napsat. Strašák je machr

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole ten Koubek zase...

Reagovat
-Kopy-

Letos přeju Sigmě titul.

Reagovat
smazaný uživatel

sigma by nám to měla pustit. My budeme v předkole LM nasazení takže mlůžem postoupit. Sigma by byla nenasazená a chytla by Slazburg, Anderlecht, kodan, Glasgov Rangers .... byla by bez šance...

Reagovat
smazaný uživatel

A ty už víš jak dopadnou týmy příští rok?? No tak to klobouk dolů před tebou, z tebe musí mít sázkové kanceláře vítr...

Reagovat
Losinho

Sigma neni blbá...

Reagovat
smazaný uživatel

Di tam kde slunce nesvítí. Budu radši když Sigma dostane bůra od Arsenalu v předkole, než aby sme pouštěli titul nějakému ukňouranému Sparťanovi.

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jednou prosím, neber Týpka jako sparťana, my se za něho stydíme

Reagovat
smazaný uživatel

ani ten Ivošek mě tak neštve jak on. Vy na tyhle exoty snad někde máte lisovnu.

Reagovat
smazaný uživatel

jak sem již avizoval, Týpek není z naší produkce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Slávisti je někde vytahujou z blázince a indoktrinujou je na Sparťany.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak, strašný zlo, svět je zkaženej

Reagovat
Losinho

OT:FIFA zvažuje zrušení remíz na MS

Šéf světového fotbalu Sepp Blatter prohlásil, že FIFA zvažuje zrušení remíz na světových šampionátech. Pravidlo by mělo týmy donutit k útočné hře, protože v případě nerozhodného výsledku by následovaly rovnou pokutové kopy. Změny by podle Blattera mohly zajistit zajímavější šampionát, než byl ten letošní, na němž Španělům k celkovému triumfu stačilo vstřelit osm branek v sedmi utkáních. "Týmy dnes hlavně nechtějí prohrát, což vede k nudné hře," uvedl pro německý týdeník Focus. Vedle toho zvažuje FIFA také zavedení pravidla o zlatém gólu v prodloužení. V jednání je podle Blattera i technologie pro odhalování toho, zda míč přešel brankovou čáru. "Jakmile budeme mít jistý, rychlý a nekomplikovaný způsob, použijeme ho," řekl.

No podle mě se spíš bude bránit víc. Slabší tým bude chtít uhaluzit remízu protože v penaltách se může stát cokoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná by stálo za to zvážit pravidlo, že za výhru budou čtyři body a za remízu bod. To už by se vyplatilo hrát na výhru. Tři body už je dost velký rozdíl.

Reagovat
Losinho

A jak by to bylo s těma penaltama? Jako každej bod a kdo vyhraje na pencle další bod? To budou slabší týmy jen bránit a nic víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne. V zápase by se za výhru braly čtyři body a za remízu bod. Za prohru normálně nula bodů. Penalty by se kopaly až ve vyřazovací části.

Reagovat
Losinho

Jo, to tvoje sem pochopil. Ale já se ptal na to, jak to myslel ten dědek škaredá.

Reagovat
smazaný uživatel

No, to nevím jak to myslel. Podle mě by to bylo přesně jaks napsal, že by slabší týmy bránily a čekaly na penalty. Slyšel sem, že v Italské lize experimentovali se systémem, že za remízu 0:0 budou oba týmy bez bodu. Týmy hrály na remízu a na koncu si "vyměnily" penalty.

Reagovat
Losinho

Právě, to by byl beton jako Řecko na EURU 2004. Blatter by se na to, při vší úctě, měl vybodnout a nechat to někomu jinému.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak kromě toho náhodnýho gólu byl Šenkeřík zas celej zápas neviditelnej. Nebo se mi to jen zdálo?

Reagovat
Losinho

Sem moc rád že sme se ho zbavili

Reagovat
smazaný uživatel

jj, to ste vychytali, to se musí nechat

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Koubek, to je ale arogantní trotl

Reagovat
smazaný uživatel

proc? taky bych nemel naladu (zvlast po prohranem zapase) se bavit s nekym o tom, cemu vubec nerozumi

Reagovat
smazaný uživatel

ten komentátor to řekl přesně tak, jak to bylo a Koubek mu sprostě odsekl... usměvné , neumí unést další porážku

Reagovat
smazaný uživatel

rekl svuj nazor, a na debilní otázky typu: ''3 porazky v rade, co s tim?'' prisla stejne blbá odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

to byla naprosto normální běžná otázka... ale debilní odpověď!

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnej si to s Pepíkem Chovancem - ten takhle blbě nikdy nevystupoval a to je na něj daleko větší tlak po prohře než na nějakýho Koubka z Ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proc?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten nějaký trener z Ostravy je Pan trenér, to že se mu momentálně nedaří, jen leje vodu na mlýn takovým, jako jsi ty. Loni bys psal jinak...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná proto, že Chovanec není trenér, ale manažer... Ten má v popisu práce v mediich vystupovat dobře, Koubek má v popisu práce dovést tým co nejvýše - od toho má Chovanec asistenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč tam teda Koubek chodí, když nechce normálně komunikovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff. Marseille dostalo uz 3 gol . Pak mam sazet . Ale Dino ve Strasburku 2 kousky. Ten bude snad skorovat i v 50

Reagovat
$dolar$

Skoda, ze to neskoncilo remizou

Reagovat
smazaný uživatel

1. Psotka

2. Vrba

3. Chovanec

Top trenéři GL

Reagovat
Losinho

Chovanec je GSM...

Reagovat
smazaný uživatel

Si normální? Kde máš Komňackého? To je podle mě nejlepší trenér ligy. Psotka se mu možná jednou vyrovná, až potvrdí to co předvádí v áčku poslední tři roky. A lepší než Chovanec je aji Večeřa, Hřídel taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Komňacký není tak dobrý jak se zdá... Má akorát štěstí na to že měl vždy TOP hráče. Jablonec má o třídu lepší hráče než sigma ale ta jablonec roznese na kopytech..... Psotka

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost. Komňacký je mistr v umění poskládat tým. Umí si najít přesně ty pravé hráče které potřebuje a poskládat z nich kompaktní mužstvo schopné vyhrávat aji když se nedaří. Psotka těží z toho, že pracuje v Sigmě už deset let a naučil svoje hráče styl fotbalu se kterým si u nás až na pár mužstev nikdo neví rady. Nedá se říct kdo je lepší trenér, ale tipnul bych si, že zatímco Komňacký by byl skvělý všude, Psotka by u jiných mužstev takové úspěchy neměl. Minimálně od začátku ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec hraje letos totální tužku. jsou marný! Teplice taky marný! Ostrava marná!

Reagovat
smazaný uživatel

Typek je marné....

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

titul bude náš. a ty budeš jen tiše závidět jako minulou sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

marný...

Reagovat
smazaný uživatel

u nás říkáme "marné"

Reagovat
smazaný uživatel

Možná tě to překvapí, ale pssst Česká liga už běží 17 rok, nezačala letos

Reagovat
smazaný uživatel

já pamatuju ještě ješte Duklu a vítkovice jak se plácali na dně tabulky. Tehdá si byl ještě miminko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Panebože, jestli ty máš nad patnáct let, tak to potěš pán Bůh. Já sem tak nějak předpokládal, že je ti třeba dvanáct, nebo osum. To bych ještě pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

nepoznáš srandu, ironii, provokaci, střed pozornosti atd. ?

Reagovat
Losinho

...nebo demenci, co?

Reagovat
goodbay

snad se díky psotkovi, vrbovi a možná ještě někomu u nás změní fotbal. Bude se více útočit, více atraktivních zápasů atd. A zmizí kluby typu sk beton budějovice

Reagovat
smazaný uživatel

Hřídel byl skvělý.. jeho odchod od nás jsem oplakal. Navíc zaručeně vysedával v nejmenovaném baru ať už v den zápasu, nebo před, nebo po

Reagovat
smazaný uživatel

Psotka se ještě ukáže... brzy, Vrba je teď top trenér, ale Chovanec tam nepatří , spíš ten Komňacký

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Hašek, ktery trenuje Spartu, je kde?

Reagovat
smazaný uživatel

ve stínu velkého bossa

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to dneska úplně ono. Jen o něco lepší než v Plzni, kde to bylo zatím letos nejhorší. Je fajn, že i když se nám moc nedařilo, dokázali jsme Baník přehrát a asi i zaslouženě vyhráli, i když ta tyčka na konci a Zeherova šance........no byly to nervy. Parádní výkon opět předvedl Bajer, potom taky Šultes a oba krajní beci, JayJay i Vepřek. A střed obrany je taky dost dobrej, Kučera je prostě zkušenost sama. Trochu mi to připomíná, když se Drsek vrátil do Jablonce, snad jen ještě nějakej gól by to chtělo, ale na to je dost času. Jinak Baník ke konci překvapil, že nás tak zmáčkl, ale jinak hrál docela dost špatně. No a pomezníí.......u preview jsem se ptal, kolik mu dali, ve 2. půlce jsem zjistil, že je prostě akorát úplně blbej a neumí to. Teď vyhrát doma nad Brnem a bude to excelentní start do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

vy jste ale tragédi. Na titul zapomeňte. Ten bude náš. Plzni za týden srazíme hřebínek! A i na Sigmu dojde.

Reagovat
smazaný uživatel

1. Sparta

2. Olomouc

3. PLzeň

4. Slavia

Reagovat
Losinho

-

Reagovat
$dolar$

1. Sparta

2. Plzen

3. Sigma

4. Slavia

Reagovat
Losinho

1. Losinho

2. prospero

3. $dolar$

22458. Typek

Reagovat
$dolar$

1. Losinho

2. $dolar$

3. prospero

22458. Typek

Reagovat
Losinho

Tak jo no. Za snahu si ten 2. flek zasloužíš - potrénuj na EL.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Losinho

Je to rozdělený. Já budu buzerovat na diskuzích o LM, ty a prospero na těch o EL a Typek...at se připraví třeba na divizi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Chceš tam být taky?

Reagovat
$dolar$

Vtip, ve skutecnosti si myslim, ze to dopadne viz to co jsi mi opalcoval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma - 62 a víc bodů. Jestli chcete titul, tak si jich nasbírejte víc než my.

Reagovat
Losinho

Dobrá, beru na vědomí a zprávu posílám KJ.

Reagovat
smazaný uživatel

Budu s tím počítat. Tak ne abyste se po 30 kole vymlouvali.

Reagovat
Losinho

Já si nějaký důvod na výmluvy vždycky najdu. Slávisti přece podle ostatních pořád brečí, no ne?

PS: Nejspíš se budu vymlouvat na nízkou inteligenci KJ

Reagovat
Losinho

To je Typek při pohledu na tabulku GL po prvním kole?

Reagovat
smazaný uživatel

hej o té zkurvené hromadě sraček mi ani nemluv, ten kluk má v hlavě nasraný

Reagovat
$dolar$

Nn, po poslednim

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

hrubý odhad

Sparta 19 výher 6 remíz 5 porážek 63bodů

takže titul je náš

Reagovat
$dolar$

Plzen 19 vyher 7 remiz 4 porazky

Reagovat
smazaný uživatel

banik 26-2-2

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

no a jeste rekni ze je to nerealne?

Reagovat
Losinho

Slavia 28-2-0.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Cs... Budějovice ... 1 - 29 - 0

Reagovat
smazaný uživatel

Dnešní výkon Sigmy byl zatím nejupracovanější,Baník to valil silou,proto je to vítězství o to cennější.

Reagovat
smazaný uživatel

konecne normalni koment

Reagovat
smazaný uživatel

Koubkovi dávám tři, max. 5 kol a fertig. Do Bolky, doma Tepláky, do Liberce a konečná? Nebo ještě další dvě kola doma s Votrokama a vylejou ho až po prohře na Bohemce? .

Reagovat
Losinho

"Sedmilhář na 6" to ustojí

Reagovat
$dolar$

Neustoji, poleti

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ne, protože proč by byl dneska tak nervní, kdyby měl 100% důvěru?

Reagovat
osobnostx

na pět...Marek to spočítal na pět....

Reagovat
Losinho

Ale sám se přece přiznal, že to nedopočítal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

už mi do piči musite věřit, že sighma letos titul

Reagovat
smazaný uživatel

ondrášovku byste vyhrát i mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

300 pro povinné rozkliknutí komentářů

Reagovat
centos

Proč tady ještě Typek nemá ban? Je to obyčejný troll.

Reagovat
Losinho

On se ještě nezavedl ban za demenci? To se pak nesmíme divit, že tu řádí i deJvo a jemu podobní.

Reagovat
homeles8

ban za demenci by byla diskriminace duševně chorých uživatelů.

Reagovat
Losinho

Duševně choří lidé by se neměli stát uživateli na EF.cz

Reagovat
homeles8

protože nedal xxx. pro Davida Beckhama

Reagovat
smazaný uživatel

to by mě taky zajímalo... pleva hloupá

Reagovat
smazaný uživatel

Je s ním sranda. Aji když mě neskutečně sere, fanouškovskou zaslepenost dokážu pochopit, ale tenhle Typek je nejenom naprosto bez sebereflexe, ale nejspíš žije v iluzi, že svět je přesně takový jako ho vnímá on sám a co napíše to je pravda boží.

Typek14.08.2010 20:19

Olomouc je největší favorit na Titul. NA záda vám bude dejchat Plzeň.

Typek14.08.2010 20:26

my budeme rádi když se jich budeme držet bodově na dohled

Typek14.08.2010 20:41

titul bude náš. a ty budeš jen tiše závidět jako minulou sezonu

Reagovat
Losinho

Vše v rozmezí 22 minut. Tomu se říká změna nálad

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se líbí jak naprosto nechápe která bije a naváží se do ostatních Sparťanů jak jim Sparta ukáže a vytře zrak. Jak jsme malí v Typkových očích.

Reagovat
Losinho

Ach ty děti

Reagovat
cubinho

Trol nebo trotl? Na trola bych ho totiž netipoval

Reagovat
smazaný uživatel

je to něčí fakenick. Dokážu odhadnout, že by tohl bejt nějakej Slávista, Baníkovec a možná dolar nebo homeless.

Reagovat
Losinho

Produkt našeho kotle, pak že Strašák neni geniální.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, no, zasrat diskusi nasazením ultradebila, to je opravdu geniální ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co cekas od slavistu

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsou to SLAVIA INTELECTUALS, takže jsem přecejen čekal víc

Reagovat
smazaný uživatel

Ja už nečekam od nich nikdy nic.

Reagovat
Losinho

Nebudeš zklamán

Reagovat
smazaný uživatel

Tož každý úspěšný tým má svého Typka. Jestli Sigma někdy něco vyhraje, tak ho bude mět aji ona.

Reagovat
smazaný uživatel

nam stači Dolar

Reagovat
smazaný uživatel

Ten není náš. Navíc mám pocit, že potom co sme si dovolili v Plzni nešťastně remizovat dal Sigmu do klatby a získali sme zapřísáhlého nepřítele

Reagovat
smazaný uživatel

to byla ironie

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím, chtěl sem si do něho jenom rýpnout.

Reagovat
homeles8

takže si zapiš za uši, že já si nikdy fakenick nedělám. Mě to za to nestojí a já když mam náladu dělat bordel, tak mam normálně svůj nick. A klidně se zeptej adminů ať ti zkontrolujou IP, ae mě křivě obviňovat nebudeš!

Reagovat
slavik38

sem tady na EF novej ale jak si tak pročítám diskuze tak mi připadá že uživatelé Typek a Losinho nemají snad jiný život než tady na diskuzích...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

a zapomněl jsi dodat, že jsem bůh.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Přidej k tomu Eden a souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

nekdy mam takovej pocit o vic lidech tady

Reagovat
smazaný uživatel

já někdy i o sobě to špatný počasí o prázdninách je utrpením

Reagovat
smazaný uživatel

Typek co? ty kurvo!!!! ty už di do p.... píšeš tu, jak jdeš na magistra ale tvá inteligence je snad na úrovni zfetovaného cikána z Vítkovic. Tvé příspěvky naprosto postrádají logiku, děláš tu ostudu nejenom EF za své stupidní komentáře ale i sparťanům. Ve své dobré vůli začni psát své komenty na fotbalportal, tam se hodí, dneškem se na EF vyjebej, kašli na to a nedělej si tu ještě větší ostudu. A že chodíš na VŠ? Pokud je to bohužel pravda, tak snad musíš bejt levoboček Radka Johna bo jinak si to nedokážu vysvětlit. Tím pádem jdu od zejtřka na VŠE a za 3 ropy budu děkanem na UK ty cype. !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

a do něj

Reagovat
homeles8

abch řekl pravdu, trochu mi připomíná mě, jenže mě má pár lidí rád a Týpka nikdo :-)

Reagovat
smazaný uživatel

jako, tvoje projevování taky stojí za to a něky si ten BAN dostal zaslouženě ale sem tam máš normální příspěvek a co tě někteří známe osobně, tak víme, že si vlastně normální kluk ale tohle nevím co jak nazvat, to je zlo..

Reagovat
homeles8

abych byl upřímnej, vždycky (až na výjimku) byl ban zaslouženej. Někdy dokonce jsem čuměl, že nemam ban, ale jen varování. Akorát: ''Přispívání do komentářů vám bylo zakázáno! Důvod: Včera na srazu jsi se prý projevil jako v pohodě kluk.'' nebo tak nějak. To jsem nepobral

Reagovat
smazaný uživatel

máš tu pověst místníhop debila, jsi takovej Forrest Gump Eurofotbalu, no. Oni ti (doufám) nedaj doživotní BAN bo vědí, že si jinak normální ale Typek, co tu píše. I místní sparťani si ťukaj na čelo, jestli to myslí vážně či ne. Viz. Rozsekáme Lech ale v Pb se bojíme atd..

Reagovat
smazaný uživatel

*místního

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemyslím to zle, nezapomenu na naší společnou pařbu na stodolní s radarem, cukrouškem a tebou snad to někdy bude opakovat

Reagovat
smazaný uživatel

skoro mi ukápnula slza, nicméně já to vidím tak, že homeles je tváří úpadku diskusí zde. Nic diskusím nepřináší a akorát blbě plácá. Je na něm vidět, že není tak blbej, jak se snaží vypadat, ale o to je to smutnější.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, máš recht, úpadek diskuze tady je, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Na tobě de vidět že si provokatér, chceš šokovat za každou cenu. Dobře si uvědomuješ co píšeš a jakou reakci to vyvolá. Kdežto Typek je magor který by vyhrál v soutěži magorství aji s Rimmrem. Má pocit že do všeho vidí nejlíp a že tady háže perly sviním. Ale aji takoví lidi majou svoje obdivovatele. Nikdo nevyhovuje všem, dokážu si představit, že tady taky některým lidem dost lezu na nervy.

Reagovat
homeles8

:-) spíš se nudim, takže když napíšu hovadinu, tak se aspoň na chvilku zabavim reakcema na to...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Otevřeně - mě spíš udivuje, že maj obdivovatele právš lidi, jako homeles.

Reagovat
smazaný uživatel

Šašci jsou vždycky potřeba. Se mnou chodil na střední kluk co se zamotávával rovnátkama do záclon, v hodinách si zapaloval vlasy, když šel k tabuli něco psat tak se vždycky pod to podepsal podpisem třídní učitelky a občas do školy nosil brčálově zelené sako. A aji tak ho lidi brali, protože s ním byla sranda.

Reagovat
domingo

Strašně nevděčná role.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, já s kámošem sme zas vytahovali lavici na chodbu, tam sme si sedli, dali nohy na lavici a četli sme si noviny. Anebo sme na schody házeli halíře a koukali, jak to učitele sbíraj jak slepice žerou krmení. A učitel nám neřekl ani pfň bo neměl co, peníze měl a bordel sme nedělali. pouze sme si "jen" četli noviny potom sem vlastně dostal trojku z chování

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to ja měl letos taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano, ale ve škole jste se bavit jinak nemohli. Výhodou netu je, že když se chci pobavit, pustím si vtipný video na YT nebo přelousknu pár vtipů. Pokud ale zavítám na stránky o fotbale, chci se dočíst o fotbale. Šašků zde netřeba

Reagovat
smazaný uživatel

o fotbale se dočteš v článcích a diskuzi tě nikdo číct nenutí Homeles je borec

Reagovat
smazaný uživatel

ano, tak přesně tohle je to, o čem tu píšu. Díky

Reagovat
smazaný uživatel

nemáš zač, vévévé tečka dumusnedenehokramu tečka kom

Reagovat
smazaný uživatel

jééé, tak místního šaška je vždy potřeba. Anebo cheš, aby tu byl každý těžkej fotbalovej intelektuál, který zná jen fotbal a nic víc? Za sebe mohu říčt, že sem se tu na diskuzi (GL) ohledně EF dozvěděl hodně věcí mimo fotbal a sem za to rád (hudba, film, nebo poznání nových kamarádů). Nebuď tak upjatý. Když se podívám na jiné diskuze na jiných ligách, tak je to třeba někdy zbytečně upjaté

Reagovat
homeles8

Reagovat
homeles8

Jenže je problém, že TY tu šašky nechceš. Jenže co chceš TY, to je tu každýmu u zadku ;-)

Reagovat
homeles8

a navíc, tady nemá cenu se bavit o fotbale s někym, protože je tu spolek cca 10 uživatelů, který si navzájem lezou do prdele, a když chce někdo ''jinej'' s jednim diskutovat, tak mu ten zbytek nadává a smějej semu, jakej je debil... Takže tady na tý stránce už jen si dělám prdel a tajně se směju, jací jste idioti, že vás to hrozně štve a jak tu brečíte, že vám upadá kvalita diskuze a berete to hrozně vážně. Kdyby ti chytrý, nebyly chytrý víc než opravdu jsou, tak by se to tu dalo normálně.

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

máš a nemáš pravdu, je tu spolek uživatelů,kteří působí uzavřeně, ale nelezou neni to o lození si do prdele, jde o to, že se znají z diskuze, ví, že ten člověk má rozumný názory, dá se s nim diskutovat... když pak napíše nějakou kravinu, tak se do něj klidně opřou.. a nikdo se nemůže divit, že u uživatelů jako je Týpek, jsou předem ty reakce hodně negativní, on přišel a hned několik prvních příspěvků bylo šílených, uvedl se jako pitomec a projevuje se tak dál... jakou má cenu ho uznávat/tolerovat v diskuzi? to je to samy, ja kdyz prisel do spanelsky diskuze s jednoduchou provokaci, taky me poslali do prdele, kdyz jsem tam sel znovu s rozumnym nazorem, byla z toho debata... narozdil od skol se tu skatulkovani nenosi trvale a kdyz zacnes prispivat normalne, lidi se s tebou zacnou bavit na urovni...

Reagovat
homeles8

jenže když napíše hrubas, domingo, herbage, jiri - fcb apod. nějakou píčovinu, tak ten zbytek chytrých většinou reagujou '' '' a když někdo ''jinej'' mu napíše že je to blbost, tak ti ''chytří'' se do něj začnou navážet, že to je ironie a že on sám je debil. Prostě ti ''člověci s rozumnými názory'' jsou arogantní hulváti a myslí si, že jim patří celej svět. A třeba ty, nebo vodka, taky máte rozumný názory a přitom jste v pohodě. Jasně Týpek je magor, ale někoho je mi někdy i líto.

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze hlavni problem je s uzivateli, co do komentu nahazou 10 smailiku a palcu, nemaji vlastni nazor, ridi se tim, co pisou media, nedokazou objektivne zhodnotit situaci atd., kdyz mas jenom "spatny" nazory, ale prezentujes je nejak slusne, tak je vzdycky moznost debaty, ale kdyz se projevujes jak pitomec, tak ti sebelepsi nazor nepomuze

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím že to moc řešíte. Diskuze od fotbale jsou vždycky vyhrocené, ať už na fóru, na stadioně, nebo v hospodě u piva. V Česku platí, že každý je lepší fotbalový expert než trenér jeho oblíbeného týmu a lepší hráč, než nejlepší hráč jeho sestavy. A hlavně má pravdu, protože on fotbalu rozumí. K fotbalu to patří, stejně jako fandění na stadionu a chyby rozhodčích. Trocha zaslepenoslepenosti a fanouškovského nadšení vůbec v diskuzích neškodí, každý z nás fotbal hodně prožívá a potřebuje to ze sebe nějak dostat. Se spoustou lidí se dá v pohodě mluvit, se spoustou lidí hůř a někteří jsou tady jenom proto, aby vyjádřili podporu svému týmu a zúčastnili se toho všeho. Ve své podstatě, když se chcete s někým bavit o fotbale, tak vždycky alespoň jeden člověk napíše něco, nad čím se dá přemýšlet a na co se dá reagovat. Jo, jsou tady sice dogmatici jako ivošek, ale postupem času jsem zjistil, že aji s tím se dá "mluvit" a dá se uargumentovat a občas, někdy, neochotně připustí, že ten opačný názor není úplná do nebe volající blbost, jak se mu zpočátku zdálo.

Reagovat
homeles8

tak

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně sepsáno

Reagovat
smazaný uživatel

když tady může dlouhodobě přispívat homeles, tak mě nepřekvapí nic

Reagovat
homeles8

už to dlouho nepotrvá next ban bude na 10 let.

Reagovat
rufus

homeles aspoň občas pobaví, typek je naopak naprostej blb..

Reagovat
smazaný uživatel

homeles i když píše někdy kecy jakoby byl na speedbolu, tak to někdy má hlavu a patu ale tenhle uživatel je fakt totálně mimo..

Reagovat
Ligter

No právě. Typek to myslí vážně, jen homelese beru jako recesistu, což myslím v dobrém.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

*roky

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma je našlapaná, první tři týmy v tabulce si to rozdají o titul. Nikdo jiný.

Reagovat
Losinho

Reagovat
cubinho

Taky to tak vidím. Maximálně se k nim připojí Slávka. Letos však bude hodně otevřený boj o sestup. největšími adepty však zůstávají Ústí a Příbram. Doufám, že se vzchopí Brno a že se taky zvedne Hradec...

Reagovat
Shevchenko

Vypadá to tak, přeju to Sigmě.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.chachari.cz/gallery/images/Banik_A/12__Sezona_10_11/2010_08_14_Banik_olo_1_2/IMG_6621.JPG

Kotel se nám čím dál víc zmenšuje a návštěva na CH1 se zvětšuje

Reagovat
smazaný uživatel

sem zvědavej, kdy vám tam postavěj nějakou zeď ,nebo plot aby nebylo vidět na hřiště

Reagovat
smazaný uživatel

reakce na KF předpokládám, že?

Reagovat
smazaný uživatel

ano a nejenom to

Reagovat
smazaný uživatel

hm tak ten kotlík už je fakt malinkatý

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je a k tomu tam je věkový průměr kolem 15 let

Reagovat
smazaný uživatel

a ta vlajka "Těžíme z tradice" tu nechal udělat kdo? Tu sem u vás nikdy neviděl, čili předpokládám, že je nová

Reagovat
Kepy_FCB

to není vlajka

jen součást chorea ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak píše Kepy, to je jen součást chora. I když, v TV nebyla celá vidět na začátku, tak sem myslel původně, že přijela velká ekipa z Katowic bo mají podobnou flagu

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem první říkal, že to je ta vlajka GKS

Reagovat
Losinho

Reagovat
Sosi

Ofsajd!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ten gol slavie? možná ano

Reagovat
smazaný uživatel

nebyl

Reagovat
Sosi

gol Stajnera.... Sice tesnej, ale byl... Jsem sice pro, aby se to pouštělo, ale pouštět to všem a ne jen dnes Liberci...

Reagovat
smazaný uživatel

Všude se to taky pouští. Itálie, Anglie, Španělsko, mezinárodní scéna. Štajner si nesmí tohle dovolit, chyba obránce.

Reagovat
Sosi

Ja vim, jen mě sere, že u nás se toto normálně jako ofsajd píská, proto se divím, že dnes to nechali...

Reagovat
ajurik

Byl to ofsajd, sice malý, ale byl, kolik měl nakonec ten Liberec faulů? Jsem zaregistroval kolem 65. minuty, že jich měli 21, což je fakt hodně

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy 15 minut před koncem nepískl jasnou pentli pro Liberec, jestlis to viděl - to zas naštvalo mě

Reagovat
smazaný uživatel

ten slavistickej gol byl taky na hraně

Reagovat
smazaný uživatel

No hošiii, co tam ten Vomáčka dneska dělá, s toho by člověk zvracel Liberec hraje tužku a z 2 šancí nešancí dá 2 góly, to je taky umění.

Reagovat
smazaný uživatel

*z toho

Reagovat
smazaný uživatel

Do háje, reakce

Reagovat
Shevchenko

Poslední kolo Sigma - Plzeň, kéž by to bylo o titul.

Reagovat
sosna

Reagovat
$dolar$

Klidne, bral bych to, pokud by obe muzstva mela velky naskok na 3. tak by to bylo super, skoda ze by se nehralo na neutralni pude

Reagovat
smazaný uživatel

My sme doma všude.

Reagovat
smazaný uživatel

Je fakt, že posledních za posledních pět kol bysme měli mět 15 bodů. Máme tam Bohemku, Slovácko, Hradec, Budějovice a doma Plzeň, což zatím vypadá jako největší konkurent v boji o umístění.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle kolo je prostě parádní - Sparta veze 3 body z Příbrami, zatímco Baník i Slavia domácí prohry, prostě poháda

Reagovat
smazaný uživatel

chleba beztak levnější nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

to ne, ale aspon něco

Reagovat
smazaný uživatel

když máš z toho takovou radost, bůh ti to přej....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nudná kaprliga zas samý výsledky 0:0 koukam

Reagovat
smazaný uživatel

s kanonýry si nějak roztrhl pytel Rezek 5 gólů,

Wilfried, Hubník, Kisel 4 góly

Reagovat
smazaný uživatel

nj snad jim to vydrží

Reagovat
goodbay

to bylo loni to samí. Švanci měl taky 5 golů/ 5 zápasů a jednou taky Střihavka. Švanci měl pak bohužel ten několikazápasovej trest a trefil se až na jaře někdy v posledních kolech.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě, spíš pořád a pořád překvapuje Kisel - takhle go'lovej snad nebyl nikdy. Jiank Wilfried

Reagovat
goodbay

Liberec díky

Reagovat
goodbay

koukám, že se tady ztučnilo písmo

Reagovat
smazaný uživatel

jj, vypadá to dost divně

Reagovat
smazaný uživatel

Prvních pět kol je skoro u konca a teďka se začne rozhodovat kde kdo bude hrát. Další zápas buď Plzeň a nebo Sparta ztratí body a Sigma toho musí využít. A jestli Slavia příští kolo nevyhraje, a Sigma ju doma za dvě kola porazí, tak bude tu ztrátu dohánět už jenom těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

čeče ale furt máš ještě 25 kol. Stát se toho může hodně. Přes zimu kluby někoho prodaj, někoho koupí a třeba to bude zas tuhej boj o titul jako minulej rok

Reagovat
smazaný uživatel

Jo do konca je toho ještě daleko. A taky je jasné že líp se stahuje náskok Sigmy a nebo Plzně, než vedoucí Sparty. Ale Slávie už teďka ztrácí pět bodů po nijak těžkých zápasech. Fakt si myslím, že jestli prohraje příští dvě kola a jeden z týmů nad ňou za ty dvě kola oba zápasy vyhraje, tak Slavia už titul brat asi nebude. Kór když by ty dva zápasy vyhrála Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Krasa

Reagovat
smazaný uživatel

Bod z Budějek je dobrej, ale při troše štěstí mohli být i tři, ale zase nemuselo být nic

Reagovat
smazaný uživatel

Takovy derby zejtra, aby ustecky nevyhnali teplicky ze svyho stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte ukončený tag na tučné písmo

Reagovat
smazaný uživatel

liberec kerič vyhrál mi tiket, kluk jeden ušatá

Reagovat
$dolar$

Viktorka

Krasnych 5400 divaku, naprosta spokojenost jak s vykonem tak celkove se zapasem a vysledkem, skoda, ze jsme nevyhrali o vic branek, meli jsme na to

Reagovat
smazaný uživatel

ruku na srdce těch diváků by jste měli mít víc za těchto okolností

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ty jsi s tim tvym chovani tady tak ubohej

Reagovat
smazaný uživatel

jen ti vracím to, co ty předvádíš vůči Baníku

Reagovat
$dolar$

Ty se tu akorat ztrapnujes...

Reagovat
rufus

Že to říkáš zrovna ty..

Reagovat
smazaný uživatel

On umí jenom urážet, beru to v klidu, teď si honí ego, že Sparta Bé je na vrcholu ligy. Ale ono to stejně dopadne jako vždy a to, že budou rádi za to 5-8 místo v lize

Reagovat
$dolar$

Proste to u nas neni zvykem, ale ja si myslim, ze cim dele vydrzime na 1. miste, tim vic divaku bude chodit a to ze na Slovacku (adept na sestup) prislo 5400 je pro me prijemne prekvapeni

Reagovat
smazaný uživatel

neznám sice úplně vaše poměry, stadion máte asi na 7500 co vim, ale na to že vedete ligu je 5400 diváků málo, Slovácko hraje letos slušnej fotbal, takže na soupeře bych to neházel, podlě mě by dnes mělo být v Plzni určitě vyprodáno, kdy Plzeň vedla ligu...

Reagovat
$dolar$

Nechapes, tady vedeni ligy nic neznamena, navic je to 5. kolo. Jde o to, ze lidi co normalne na stadak nechodi, tak nesleduji jak hraje Slovacko a Slovacko je vetsinou tipovany na sestup, coz si myslim porad, takze opravdu lidi netusi, ze hrajou celkem slusne...

Reagovat
smazaný uživatel

prostě plzeňskej divák stojí za ho*no v ničem jiným to není v Hradci je zatím každej zápas plno a to se tu nehraje buhvíco

Reagovat
$dolar$

Jo, to jste teda dobry... Fakt nevim proc mi to cpete, ja chodim na fotbal abych fandil Viktorce a ne poctu divaku nebo nejakym choralum... Jasne, mate dobry fans, casem by se tu mohlo fandit podobne, ale radsi mit takovy fanousky co mame ted, nez treba ty co ma Banik Ostrava...

Reagovat
smazaný uživatel

takže žádné fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

To ti to mam opsat jeste jednou, nebo si prectes to co jsem napsal? Mas nejakej mindrak z vasich vykonu?

Reagovat
smazaný uživatel

ty seš nějak napruzenej, všimni si, že tě tu neurážím ale ty tu z toho jančíš jak blázen. A až bude mít Plzeň slušné výjezdové počty, budou mít chorály, tak uznám, že máte konečně fanoušky.

Reagovat
$dolar$

Mam alergii na blbost

A je mi uplne jedno jestli budes neco uznavat nebo ne. Pro me jsou dulezite vykony tymu a s tim jsem zatim spokojen, tot vse

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si alergickej na sebe, jsi objevil novou alergii, gratuluju ti!! Ty a podobní, vy jste rakovina fotbalu, potažmo fans sceny. Až tam bude ticho jako při divadelní hře v Národním divadle, tak to už snad budeš spokojenej..

Reagovat
$dolar$

Co ti na to rict? Snad jen - nauc se cist, nebo alespon se snaz o pochopeni psaneho textu...

Reagovat
smazaný uživatel

spíše ty už tady přestaň mudrcovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nesouhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

slušný vyjezdový počty maj v pondělí jich bylo v Hradci sotva 20 na nádraží je doprovázelo 30 policajtu

Reagovat
$dolar$

A co ja s tim? Moje radost ze 3 bodu opravdu mensi nebyla

Reagovat
hefy

Ty nedokážeš pochopit, že v Plzni se nehraje jeden vrcholovej sport. V plzni je hokej na fotbalem a to se taky projevuje, každej zápas je takměř vyprodáno a co se fanoušků týče, tak neni v ČR konkurence.

Reagovat
$dolar$

Je, dobry fanousky ma Kometa a Pardubice

Reagovat
hefy

No dobře, Kometu beru, Pardubky mě nijak neuchvátili.

Reagovat
$dolar$

Ja na hokej nechodim, nebavi me, jen pisu co vim z doslechu

Reagovat
smazaný uživatel

zajímavé, že lidi z kotle indiánů chodí i do kotle Viktorky

Reagovat
smazaný uživatel

já to chápu velice dobře, na hokej chodí v Plzni hodně lidí a navíc dost lidí z nich chodí podle mě i na fotbal, ale jak psal $dolar$ "Krasnych 5400 divaku", tak to je podle mě trochu mimo mísu, krásná návštěva by znamenala VYPRODÁNO... a co fanoušku týče aspoň hokejových tak konkurenci v debilitě opravdu nemaj, vzomeň si na loňský play off na šestej čtvrtfinálovej mač v Plzni co se dělo v závěru, jak ty vypatlanci házeli na manželky a děcka pardubickejch hokejistu flašky, kelímky zapalovače atd. , tak tomu opravdu říkám nejlepší fanoušci

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
hefy

Byls tam? Samozřejmě to tak nebylo. Jen novináři asi neměli co psát. Flašky se házeli na ty hovada z Pardubic (hokejisty), protože asi 2s před koncem zápasu dostal Straka bodyček na hrazení, samozřejmě nesmyslnej. Pardubické manželky seděli přímo před kotlem Plzenáků! A tak ty flašky lítaly kolem nich. Vrchol týhle komedie přišel, když ty krávy začaly dávat svoje děti hráčům na plochu, aby je odvezli do ''bezpečí''.

Reagovat
$dolar$

Je to zbytecny, samozrejme mas pravdu, ale tohle jsou ovce, ti to nepochopi

Reagovat
hefy

Hradečák dělá znalce a odpalcuje mu to Ostravák. Typické a ani jeden z nich tam nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ty piš něco o ovcích. Tvá zbytečná hysterie kolem fans Baníku je toho důkazem.. Takže ty se radši k tomuhle ani nevyjadřuj

Reagovat
smazaný uživatel

nemá cenu se o tom bavit, nebyl jsem tam ale vím svoje, určitě na tom něco pravdy bylo, i kdyby to novináři přibarvili, tak tohle si celý nevymysleli, je mi jasný že Plzni na to budou mít svůj názor v Pce na to mají zase svůj, samozřejmě je ok házet po hostujících hokejistech různejma předmětama...co so týče toho zákroku byl naprosto čistej a férovej, problém Straky má čumět co se děje

Reagovat
hefy

Čistej byl, ano, ale naprosto nesmyslnej, nic neřešící a byla to proste prasárna. Chování nepodporuju, ode mě nic na led nepřilítlo, ale byla to neskutečná komedie ze stran manželek na které nic nepřilítlo.

Reagovat
hefy

Abych to ujasnil, tohle chování nepodporuju, ale byla to nafouklá bublina a média se na tom vyřádila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

"vzomeň si na loňský play off na šestej čtvrtfinálovej mač v Plzni co se dělo v závěru, jak ty vypatlanci házeli na manželky a děcka pardubickejch hokejistu flašky, kelímky zapalovače atd."

ROFL

Reagovat
smazaný uživatel

jen se směj, ale on je to spíš smutnej příběh z vaší strany...

Reagovat
cubinho

Na 4. největší město v ČR je 5400 diváků hodně málo

Reagovat
$dolar$

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

No ale když to tak vemeš, tak měli zaplněný stadion ze 74%, to není špatný. Druhou věcí je, jak se tam fandilo.

Reagovat
smazaný uživatel

no právě. Barca má taky furt plno ale fandí tak 30% Nou Campu.

Reagovat
smazaný uživatel

To si hodne prehnal to procento

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to ale procentuálně víc než v Plzni. Tam, kdyby byl full haus, tak fandí jen 5%. Ale co, aspoň maj peníze za vstupenky, to je teď moderní, nahrabat prachy i za cenu, že na fotbale bude mrtvá amtosfera

Reagovat
$dolar$

Jedna blbost za druhou co sem pises, trochu soudnosti by to chtelo...

Reagovat
smazaný uživatel

na tebe nemám, ty tu zase ztrácíš soudnost a děláš z Plzně českej Real Madrid..

Reagovat
$dolar$

To by me zajimalo kde to tvuj chorej mozecek vycetl?

Reagovat
smazaný uživatel

stačí číst, co ty píšeš.

Reagovat
$dolar$

Radsi se venuj svymu Baniku a o Plzen se nestarej...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych si procenta netroufal odhadnout, zápas Barcelony jsem neviděl ani nepamatuju, ale pobavil mě článek o Boixos Nois, kde se píše, že hodně fanoušků nesnáší (nesnášelo) barcelonský ultras a aktivní fans, protože se prý chtějí v klidu koukat na krásnou kopanou .

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt jo... na Nou Campu fandi tech procent 0, Plzen se muze radovat

Jinak Boixos Nois meli tech problemu mnohem vic, coz pak taky vedlo k jejich konci na tribunach.

Reagovat
smazaný uživatel

za to jedno procento

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou náhodou zakázaný, stejně jako Ultras Sur?

Reagovat
smazaný uživatel

zakázaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou, Laporta je po svym nastupu do vedeni Barcelony vyhnal... Ultras Sur mam dojem normalne fungujou na tribune.

Reagovat
smazaný uživatel

vyžene vlastní fans? ty kráso...

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo pravda, od Ultras Sur jsem vlastně za milou sezonu viděl fotky z několika zápasů (moc pěkný chorea). Ale je to tam myslím tak, že hráči a trenéři mají zakázáno o ultras mluvit a vyjadřovat jim podporu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to s tou podporou zase nevim ja... jestli je to pravda, tak to je fakt strasna komedie Chudaci fanousci ve spanelsku a hnusnej moderni fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

tj, teď sem si uvědomil, že Španělsko a Anglie, to jsou ligy, kdy většinou "fanoušci" sedí na zadku a tařka nic nedělaj.

Reagovat
smazaný uživatel

Predrag Mijatovič myslím upozornil jednoho trenéra (čert ví jakého), aby se o Ultras Sur před médii již nevyjadřoval. Tuším, že to bylo mimo jiné kvůli jejich krajně pravicové politické orientaci. Četl jsem o tom na nějakém českém fans webu o Realu Madrid.

Reagovat
smazaný uživatel

Ultrapravicovy byli prave i Boixos Nois a byli dost radikalni... takze jejich zakaz byl i kvuli pruserum ohledne fasismu a krvavejma soubojema s levicovejma fanouskama FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

No jak jsem se dočetl v článku, Boixos Nois byli zpočátku levicový, až později se to přeměnilo. Část těch levičáků šla jinam, někteří zůstali. Na hooligans.cz je o nich velmi dobrý počteníčko.

Reagovat
smazaný uživatel

na hools. cz jsou velmi dobré články. Teď nedávno dobrý o Ruchu Chorzow

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale bezesporu je fakt, že se tam přijede podívat spousta lidí, kteří chtějí vidět pořádnej fotbal nebo (třeba jako já) Messiho a k Barce zas toho tolik necítěj, tak ani nefanděj. Ovšem, i tak těch 80 k lidí udělá hluku dost

Reagovat
smazaný uživatel

Vyletnici jako ty na hlavni tribune uvidej vsechno naprosto v klidu, ikdyby tribuna za brankou treba spadla.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vidět že si nikdy na Nou Campu nebyl a to jak to vypadá v TV je mi uplně jedno, je tam hukot a parádní atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Na Nou Campu sem byl

....a atmosfera a hukot tam je akorat prave kvuli tomu plnymu stadionu. To udela atmosferu ikdyz tech 80 tisic lidi najednou jenom vzedchne. O fandeni jako takovym (choraly, pokriky a 90minutova podpora) se tam mluvit rozhodne neda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokřiky i chorály tam jsou, 90 minutová podpora bohužel ne....

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jak to maj doma, ale měl jsem možnost vidět Plzeňáky na finále domácího poháru a proti Besiktasi a nefandili úplně nejhůř. Sice pestrost pokřiků nic moc, občas jím to dost kolísalo, podle toho jak to vypadalo na hřišti. Je fakt, že finále poháru a Besiktas je něco jiného než liga, notabene když jim klub platil cestu a na finále možná i něco jiného, ale i tak docela dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nefandit ve finále národního poháru, to by byla velká ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Beru to jako narážku na sparťany. Přiznej se, že je to tak .

Reagovat
smazaný uživatel

ne ne, tentokrát ne

Reagovat
$dolar$

Tak zase listky na Besiktas staly od 300 do 500 Kc coz si priznejme neni nejmin...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to dost, ale když Plzeň hraje evropské poháry jednou za 29 nebo 39 let?, tak to je částa, kterou můžou obětovat. Ostatně v kotli bylo Plzeňáků celkem dost, škoda, že jsem přes to jejich halekání víc neslyšel Carsi z Besiktase

Reagovat
$dolar$

Tak ja tam byl

39 let

Za to ted, si to dame kazdej rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Ještě vám v Plzni velí ta troska Pitralon?

Reagovat
$dolar$

Jj veli, jak na hokeji tak na fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

...na hokeji je Inkvizitor a na fotbale Žito Zdeněk řekněme "střídá"

Reagovat
smazaný uživatel

...co se "burcování" týká...

Reagovat
Kepy_FCB

A co Jája?

Reagovat
smazaný uživatel

Žito? To je ten týpek, co na Superpoháru kopal ty penalty? Nic ve zlém, ale musím se smát

Reagovat
cubinho

Mně jde spíš o to, že tady někdo mluví o "krásných 5400 divácích" na zápase týmu, který je první v lize...a navíc je ze 4. nej. města v republice...

Reagovat
$dolar$

Jak se spravne rika - jinej kraj jinej mrav a u nas to proste neni zvyklosti, takze ja jsem za tech 5400 rad

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ja v Olomoucu.

Reagovat
cubinho

Tak já jsem taky rád, že na Plzeň došlo alespoň těch 5000 lidí, protože to tam nebývá zvykem. Smutné je, že jsme u nás za tyto počty rádi,... kor u týmu, který vede ligu.

Reagovat
smazaný uživatel

4. největší město ČR a 1. nejhorší stadion v lize

Reagovat
hefy

Začínaj se návštěvy zvyšovat, paráda.

Reagovat
$dolar$

Presne tak, hrozne se smeju tady tem nad tebou, protoze kdyz uz neni co na Plzen napsat spatnyho, tak zacnou psat kraviny o navstevnosti... Tak je jasny, ze kdyz driv chodilo na Slovacko 2500-3500 lidi, ze najednou na ne nebude vyprodano, ja jsem s 5400 divakama spokojen

Byl jsi?

Reagovat
hefy

Dnes bohužel ne, byl jsem mimo Plzeň, ale musim říct, že to byl zatim první vynechanej (domácí).

Reagovat
$dolar$

Jen aby

Reagovat
smazaný uživatel

Taky v Olomouci minule kolo s Usti bylo vic lidi jak na Jablonec. Nebo mozna plus minus stejně. Ale i tak na Usti Ted na Brno čekam ještě víc lidí, když se hraje krasnej fotbal, hraje se o prvni misto....Moravske derby...

Reagovat
$dolar$

Tak ja vam to neberu a ani nikde netvrdim, ze mame nejlepsi fanousky

Reagovat
smazaný uživatel

Viktorka je ze Žižkova

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň letos dojede hodně vysoko, kádr na to rozhodně maj. A možná hrajou i nejlepší fotbal, takže zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, Žúrek je Plzni!

Reagovat
$dolar$

A za tech 9 minut co hral, mel jednu velkou sanci, neudelal to uplne nejhur, ale vycapal mu to golman, ale urcitej potencial byl videt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zkušenosti určitě má. Plzeň je vepředu hezky našlapaná - Rezek, Bakoš, Kolář, Střihavka + Žůrek. Až na Rezka (kterej se asi konečně rozstřílel) je to moc fajn.

Reagovat
$dolar$

Rezek mel dneska dat jeste jednoho, ale bohuzel spatne zpracoval Ale on je ted z utocniku nejlepsi Bakos je bohuzel zraneny... Kolar jako podhrot slusnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hrajete útočně, tak asi má i Rezek více šancí ke spálení - ne, já ho fakt nemusím už ze Sparty. Jinak jsem ani neušil, že Bakoš se zranil, ten se mi v loňské sezoně moc líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

hele, jaký je ideální složení Plzeňského útoku/zálohy?

Reagovat
$dolar$

Tak v podstate ideal hral dneska - Tichacek - Rajtoral, Navratil, Bystron, Limbersky - Rada, Horvath (stredovy zaloznici)- Petrzela (pravy kridlo), Kolar (podhrot, ofenzivni zaloznik), Jiracek (levy kridlo) - Rezek (hrot)

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, jen jeden hrot - Rezek? Tak díííííky

Reagovat
$dolar$

Jj hrajeme 4-2-3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Teda co jsem to napsal Žůrek...

Reagovat
Losinho

Takže: Fandění, Kisel

celková hra, střídání

Zákostelský, Hora

Co se týče sudího Adama a jeho vypatlanýho asistenta, to nebudu komentovat. Nechci bejt sprostej. Jen je škoda, že Adama netrefil nějakej z předmětů, co letěly po jedné z jeho hrubic na hřiště.

Reagovat
Losinho

A co má znamenat to vypatlaný tučný písmo tady?

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Našli jste v článku chybu? Můžete nám ji oznámit.

...

u reportu Slavia - Liberec není ukončen <b></b> tag

Reagovat
smazaný uživatel

Už asi půl hodiny

Reagovat
Losinho

Já přišel až ted...

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem se o tom taky zmiňoval a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Kisel

Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Typek

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Kisel

Typek

Reagovat
smazaný uživatel

Honza s Kubou nedostali pomalu jedinej kloudnej balon od zálohy. Ty nakopávaný míče byly na nic

Reagovat
Losinho

Sorry, ale když sem viděl jak Hora je před golmanem, obránce metr za nim a Hora netrefil míč! To má bejt útočník pro GL? Zákostelský sice hlavička do tyče, ale ty jeho sklepávaný míče sou tragický

Reagovat
smazaný uživatel

A Standa zase ani jednou nevystřelil. Ti útočníci jsou slabí jako čaj ... Měli jsme Liberec v první půli srazit 3:0 a byl klid a ne že si po první góle začnou hrát bago a uspí sami sebe

Reagovat
Losinho

No jo, ale i tak mi přišel Standa lepší než tamto duo. Bohužel s nim hrajem spíš rozestavení 4-6-0. Byl si v Edenu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl, koukal jsem doma, mám Prahu přeci jen trošku z ruky. Jinak máš pravdu, se Standou to je spíš hra bez útočníků. Je to škoda, tohle měly být 3 body. A hlavně se už nemůžu dočkat, až se Vomáčka posadí zase zpátky na lavičku. Ten Keričův gól byl jeho. Ale jinak výkon sudího se mi rozhodně nelíbil. Jak Adam, tak pomezní, děs.

Reagovat
Losinho

Adamův standart, na obě strany bída. Kerič mě ale neskutečně nas*al. A měl si vidět to peklo v kotli kolem 85. minuty, to bylo neskutečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Slyšel jsem z televize, že tam je nějak živo, vůbec se nedivím... Teď nezbývá než si jet do Teplic pro 3 body, aby se to trochu srovnalo. Hlavně chci vidět, kdo bude hrát v "útoku". Docela bych už i přivítal, aby nastoupil Tijani. Jarda se mi zdá poslední dobou nějak "nemastnej neslanej".

Reagovat
Losinho

No, každopádně sme si dokázali, že záloha na všechno nestačí. Obrana tragédie, útok tragédie. A to ani nemluvim o trenérovi.

Reagovat
smazaný uživatel

A ten jeho synátor bych řek, že je tam uplně k ničemu. Ale jelikož je to Jarolím, tak bude "lídrem" týmu ikdyby měli bojovat o záchranu

Reagovat
Losinho

Tohle je 1. zápas, kterej se mu po příchodu do Slavie nepoved. V přípravě a proti Brnu byl skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

KJ dneska nezvládl střídání A bez útočníka hold góly nepadají. Jak jsem byl celkem optimistou, tak dneska mě ta realita hodila do pesimismu.

Reagovat
Losinho

Tak tak. Ale zrovna v Teplácích sem na KJ zvědavej, jak to sestaví.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naštvala tě stejně jako mě neodpískaná pentle pro Liberec za stavu 1:2 předpokládám

Reagovat
Losinho

Přes celý hřiště sem to neviděl přesně, ale už tam sem si myslel, že to pentle být měla. A taky by si mohl zmínit 2 neodpískaný pentle pro Slavii, když sme u toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Chachachá Liberec dobrý!

Reagovat
smazaný uživatel

Ubožáčku! Kdybys aspoň řešil Spartu a ne se furt zabýval Slávii potažmo Banikem Jinak, vydáš se, ty chudinko, na Žlinu nebo k ní máš takovej respekt, že zůstáváš doma?

Reagovat
smazaný uživatel

s tím že dnes slavia nevyhraje snad nikdo nepočítal. takže je jasné že mám mimořádnou radost. Je to slast.

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel, že Sparťan vždy počítá s prohrou slávie

Reagovat
smazaný uživatel

*sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Typek15.08.2010 12:23

dneska si klidně vsaďte na výhru Plzně a Slavie. Jsou to tutovky. a výhra vidím jako 100%

Máš ty vůbec mozek? Jak můžeš jednou tvrdit něco a podruhé opak a obě věci brat jako absolutní pravdu? Ty snad fakt čicháš ten toluen

Reagovat
$dolar$

Vzdyt pise, ze s tim nikdo nepocital

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a pak zase dělá jako kdyby to bylo něco úplně jasného. Nikdy nenapíše "Soupeř překvapil, hrál líp/hůř než sem si myslel". Poseroutka před bitvou a generál po bitvě

Tady je ukázka jak mění názory

Typek14.08.2010 20:19

Olomouc je největší favorit na Titul. NA záda vám bude dejchat Plzeň.

Typek14.08.2010 20:26

my budeme rádi když se jich budeme držet bodově na dohled

Typek14.08.2010 20:41

titul bude náš. a ty budeš jen tiše závidět jako minulou sezonu

Reagovat
$dolar$

Jj ja to cetl, ja se k tomu uz nevyjadruju, je to jedna blbost za druhou, je to nejakej debil

Reagovat
smazaný uživatel

Moja ségra je úplně stejná. Narcis s komplexem neomylnosti a blbá až za roh. Takoví lidi mě neskutečně vytáčíjou.

Reagovat
$dolar$

Me zase neskutecne vytaci tva cestina, to je vazne hruza

Reagovat
smazaný uživatel

U nás tak mluvíjou všichni. Máš štěstí, že to máš jenom po netu, naživo je to dost nakažlivé. Každá baba kterou sem si v Hradcu našel mluvila do dvou týdnů lámanou hanáčtinou

Reagovat
$dolar$

Ufff, jeste ze te osobne neznam

Reagovat
smazaný uživatel

to je normální hovorová řeč lojzo. takhle se mluví běžně.

Reagovat
Losinho

Tvrdí snad opak?

Reagovat
smazaný uživatel

asi je to měšták

Reagovat
smazaný uživatel

Z kama ty vůbec si? Východní čechy/ Drahany?

Reagovat
smazaný uživatel

30 km severozápadně od Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Blansko, Adamov. Bydlíš trocha na jih než sem si myslel. Tipoval sem to na Svitavy, možná Moravskou Třebovou.

Reagovat
Losinho

Proč? Tam maj blázinec?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, píše tak. Mluví jak lidi na pomezí Čech a Moravy, a bylo jasné, že bydlí z té Moravské strany. Akorát se mě zdálo, že mluví jak lidi na Drahanech, okolo Malé Hané.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš poblíž Tišnova

Reagovat
smazaný uživatel

No nebo taky tak.

Reagovat
Losinho

Neničte diskuzi Typkem. Jako by vám nestačilo, že jí zasvinim dneska já

Reagovat
smazaný uživatel

LOL!

Typek15.08.2010 12:23

dneska si klidně vsaďte na výhru Plzně a Slavie. Jsou to tutovky. a výhra vidím jako 100%

[reagovat]

salami15.08.2010 12:50

na Slavii bych rozhodně nesázel

[reagovat]

Typek15.08.2010 14:01

radím ti. vsaď všechno co máš. A uvidíš že budeš boháč! pak se budeš opalovat na pláži u moře s nahými děvami.

To, myslím, mlví za vše!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, ty nahé děvy mě dostávaj znova a znova. Žee kdybych si to přečetl dřív třeba bych vsadil.

Reagovat
smazaný uživatel

jen sem to chtěl zakřiknout. jsme rád že to vyšlo

Reagovat
Losinho

deb*le

Reagovat
Losinho

Naivko, Typek nikdy na fotbale nebyl, je to spartanská verze Psychora, nic víc...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, snad to není nějaké slávistické alter ego

Reagovat
Losinho

To mi je u prdele, hlavně je to debil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si snad na toluenu nebo co

Reagovat
homeles8

FORZA TYPEK !!!

Reagovat
Losinho

On neví co znamená forza...

Reagovat
homeles8

já taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
homeles8

jinak jsme měli vyhrát 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

to samý bych mohl říct já, šancí jsme měli víc

Reagovat
Losinho

Ale skvělej výkon kotle, zezačátku sem měl po dlouhý době husí kůži. Pak už sem měl husí kůži jen z výkonu Slavie.

Reagovat
Kepy_FCB

bylo choreo?

Reagovat
Losinho

Jo. Bohužel jenom malý pyro Zatim nikde nevidim fotky, pak ti to sem klidně dám...

Reagovat
smazaný uživatel

ale to pyro, to je začátek, jen tak dál

Reagovat
Losinho

Lepší než nic, no...ale aspon nás "neprosili, abychom nepoužívali pyrotechniku". Teda alespon já to přes ten řev neslyšel.

Reagovat
smazaný uživatel

bylo ale zas takové jednotvárné, jejich klasické. Bart a okolo bílé a červené pruhy

Reagovat
Losinho

Tak Bart je jeden ze znaků ultras Slavie, tak nevim proč by tam nemohl být...

Reagovat
Kepy_FCB

a ty další znaky? Homery , Lisa , Megy , March ?

Reagovat
smazaný uživatel

Ned Flanders, školník Willy...

Reagovat
Kepy_FCB

Ke slávistům by se stejnak nejvíc hodil pan Burns nebo jk se to píše...

Reagovat
smazaný uživatel

spíš Ralph Wiggum se k nim hodí

Reagovat
smazaný uživatel

Quimby (nebo jak se píše) když už mají občas na tribuně paroprase

Reagovat
smazaný uživatel

Cletus Spuckler

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ten jeho sluha

Reagovat
smazaný uživatel

Proč zrovna Burns?

Reagovat
Kepy_FCB

Podobné postavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak, už chápu

Reagovat
Kepy_FCB

Ned Flanders je tušim fanda Gorniku Walbrzych viz flagy SLAVIA + GORNIK

Reagovat
smazaný uživatel

Na tý vlajce je snad Millhouse Van Houten, ne?

Reagovat
Kepy_FCB

a jooo já s ty jména poplet

Reagovat
Losinho

Jo, je.

Reagovat
smazaný uživatel

Milhouse Mussolini Van Houten

Reagovat
smazaný uživatel

a tak, Polsko, to je země, kde je hrozně moc věřících lidí, takže je to i logické :)

Reagovat
Losinho

Bart je jedinej...jinak jak je to s vašim bojkotem?

Reagovat
smazaný uživatel

kotel se zmenšuje, osazenstvo na CH1 se zvyšuje, návštěvy taky klesají, snad se už Petera chytí za nos a začně normálně myslet a uvažovat

Reagovat
$dolar$

A vy si rikate fanousci tymu, LOL

Reagovat
Kepy_FCB

Počkej až bude chladnější počasí a začne debilní hokej, to v plzni bude opět chodit dvojka trojka.

Reagovat
$dolar$

No a?

Ja tam budu a bude tam Viktorka a to je to nejdulezitejsi pro me

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=V7eR7AqvUkI&feature=fvst

nezapomeň se pak projevovat tak, jak je v názvu této písničky

Reagovat
Kepy_FCB

tak na tyhle bláboly nemá cenu reagovat

Reagovat
smazaný uživatel

debilní seš ty voe, do hokeje nerejpej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to je to, co ty nikdy nepochopíš bo si vandrák a rakovina fans. sceny

Reagovat
smazaný uživatel

Buďte jací chcete, ale zaráží mě jedno. Jak si dovolujete pořád někoho kastovat, kdo je a kdo není "opravdovým" fanouškem?

Reagovat
smazaný uživatel

to poznáš uplně normálně a bylo to tady už x krát napsáno...

Reagovat
smazaný uživatel

A co je mě po nějakych fans? ja si chodim na fotbal jednak podivat, zafandit, zařvat si Sigma, a du spokojeny domu s pocitem, že sme zase vyhrali. A nepotřebuju někde se honosit titulem - Sem pravy fanoušek. Mam šalu, rad se podivam na naše chorea, nebo zazpivam si naše choraly. ALe abych tady hodnotil někoho, kdo se jde podivat na svuj milovany klub, a oznacil ho nefanouškem? to di do prdele.

Reagovat
smazaný uživatel

nebejt těch lidí v kotli, tak tam příjdeš, sedneš na prdel, koupíš si popcorn, uslyšíš samé nadávky, atmosfera pod bodem mrazu a jdeš domů...

Reagovat
smazaný uživatel

A co?

Reagovat
smazaný uživatel

a nic prosimtě, enjoy the silence...

Reagovat
smazaný uživatel

O nadávkách nemluv, to čtu i od vás. Proč jsem tady na takového Neuwirtha nečetl skoro žádné zastání, když se mu zrovna nedaří a je v krizi? Nadávky podle mě uslyší člověk z tribuny i z kotle. Lidi jsou lidi.

Reagovat
Losinho

Něco jako v kině

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře, začínám v tom mít jasno, dolar a jemu podobní jsou to špatné z české fans scény. Ok, to je klidně možné, pokud bereme opravdu jen onu fans scénu. Ale, co když takový dolar dýchá pro fotbal té svojí Viktorky daleko více než vy. Připadá mi, že se snažíte jen rebelovat, prohry vám prý nevadí a o fotbal často nejde, protože hlavně, že vy jste se na stadionu nebo mimo stadion parádně bavili. Nevím, ale fanoušků může být více typů, nejen vy můžete být ti správní, i když uznávám, že Baníkovci jsou určitě top fans scéna u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

to je na nekonečné debaty

Reagovat
smazaný uživatel

To máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

nejsme top už, ani omylem, top je Slovácko. A prohry, že nám nevadí, vadí, mně osobně hodně ale zas, fandím Baníku a i kdyby šel do druhé ligy, tak i tak jim budu fandit a jezdit na výjezdy. Tak a teď ať si dá třeba Dolar ruku na srdce, jestli by chodil i na druhou ligu, jestli jezdí na výjezdy podpořit klub či se jen díva v TV, když hrajou za hranicema Plzně ?

Reagovat
$dolar$

Ne jestli, ja na druhou ligu chodil

A vyjezdy nejezdim, nikdo me k tomu od mala nevedl, nikdo me nevedl ani k fandeni ani k tomu abych chodil na zapasy. Vsechno se casem ucim sam, vsechno si vyrizuju sam a sam si na to obstaravam finance. Byl jsem na vyjezdu parkrat, mozna 2x, ted bych rad jel na Letnou...

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem si to dřív o Banících taky myslel. Ale za poslední rok a něco sem spíš dospěl k názoru, že je mě bližší ten "nealternativní" způsob fandění. Teďka už si myslím, že je lepší když přijde plný stadion, aji když dvě třetiny jenom sedíjou, než když celý zápas povzbuzuje 1000 lidí při návštěvě 3500. Fanoušci Baníku by měli daleko větší respekt a víc lidí by je bralo, kdyby jich zápas co zápas chodilo přes 16 000.

Reagovat
smazaný uživatel

raději budu, když tam je 3.500 a fandí všichni než 10.000 vandráků, co příjdou jen na Spartu třeba. A ani neumí chorály. Víš, jak musí bejt divné, když hraješ doma, máš full haus ale je tam mrtvé ticho jako při návštěvě 350 fans? Jen si to představ

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze ticho tam nikdy neni

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, slyšíš třeba smrkat ty "fanoušky"..

Reagovat
smazaný uživatel

delas ze sebe saska

Reagovat
Losinho

Na Spartě je ticho skoro furt

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si nemyslim.

Reagovat
Losinho

Já teda jo. Až na občasné "Sparta! Sparta!" a nebo pro změnu "Sparta Praha! Sparta Praha!" tam nic jiného slyšet není.

Reagovat
smazaný uživatel

Stačí.

Reagovat
Losinho

Aha. Tak to jsi vskutku...náročný

Reagovat
smazaný uživatel

Loni to bylo jiné, to sem prvních pár kol čuměl jak umíjou Sparťani fandit. Pak to nějak vyčpělo, buď toho nechali, nebo sem to přestal vnímat. Každopádně letos se vrátili ke svojemu standartu.

Reagovat
Losinho

A to je ticho...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže: Proti Slovácku to byla bída, proti Poznani a Chacharům se mi to fandění líbilo. Fandění na Spartě rozhodně není jen Sparta, Sparta nebo odpovídačka Sparta-Praha. Je pořád, co zlepšovat ale atmosféra je tam slušná. Je vidět, že to fandění opravdu nevnímáš nebo z důvodů klubové rivality úmyslně lžeš.

Reagovat
Losinho

Nelžu, ale nic jiného sem teda neslyšel O chorálech ani nemluvě

Reagovat
smazaný uživatel

A posuzuješ to podle televizních přenosů, z derby nebo chodíš na Letnou "šmírovat"?

Reagovat
Losinho

Jen podle TV. Ale vim, že ty naše chorály jsou i v TV slyšet, takže vy je bud zpíváte potichu nebo vůbec. PS: Máte něco jako spartanského Strašáka?

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou "celebritu" jako vy nemáme. Jestli myslíš rozeřvávače nebo šéfa kotle tak samozřejmě. To bys ostatně jako fanoušek mohl vědět. Jak je co slyšet v televizi, to je často otázka nastavení ruchových mikrofonů. Jak jsou slyšet sparťani při domácích zápasech v TV to nevím, protože jsem vě většině případů na tribuně. Že jsou slátanci momentálně ve fandění lepší - to je jasný, ale takový ty arogantní prohlášení, že je u nás ticho a že sparťani jsou pseudofanoušci a bla bla bla...to jsou kecy.

Reagovat
Losinho

Já spíš, jestli vás rozeřvává furt ten samej nebo se třeba 2 střídaj. Protože ty výkony fans Sparty jsou jak na houpačce.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jak kdy. Po jistou dobu, to bylo víceméně o dvou lidech, loni na jaře se tam objevili i novější rozeřvávači. Na Slovácku nebyl snad nikdo.

Reagovat
Losinho

Aha. Tak proto sou ty výkony vašeho kotle občas takoví

Reagovat
smazaný uživatel

No jalový ty výkony jsou když rozeřvávač chybí, o tom se šlo přesvědčit proti Slovácku, loni myslím taky jednou, ale kdy to bylo, to nevím. Jinak jsou myslím všichni, co se o to starají docela akční a nahecovat fanoušky umí. Když se ustálí počet kotle na přibližně takovém počtu jako byl na Baníku, megafon a buben bude na každém zápase a vylepší se spolupráce s aktivními fanoušky na protilehlé (mezi něž patřím já), tak to bude zase vypadat jak má .

Reagovat
Losinho

Jojo, u nás tu vedlejší tribunu taky neustále hecujem. Tenhle zápas se i chvíli zapojili, což bohužel nebývá tak úplně zvykem

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je nějaká klubová rivalita co se týče fandění ukradená. Já chcu aby lidi chodili na Sigmu a fandili tam. Jak fandíjou Sparťani, to je jejich věc. Za sebe říkám, že loni mě překvapili a letos zklamali. Taková Slávie na mě za poslední dva roky udělala větší dojem a letos Slovácko, těm můžu jenom závidět. Když sem se o tom fandění Sparty loni bavili s kámošem (Sparťanem), tak sme se shodli že Sparta udělala pokrok, fanoušci se uklidnili a soustředili se na pokřiky. On říkal že zmoudřeli, já sem říkal že vyměkli, každopádně to bylo asi odstraněním plotů a tím že je muselo vedení kotla víc krotit a zaměstnávat fanděním. Letos na mě Sparta žádný dojem neudělala, Slovácko bylo nic moc, s Lechem neměli nárok, Baník byl dobrý, ale s Baníkem to není nikdy standartní zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není tam ticho. Na Sigmu se vyprodá stadion jenom když jsou poháry, nebo na Spartu (na Baník taky, ale to je tam třetina Baníků), a atmosféra je vždycky parádní. Je to rozdíl když přijde 4500 lidí co chodíjou na každý zápas, a když přijde třeba jenom o tisícovku víc. Hned je na stadionu větší hluk, víc se fandí, atmosféra je lepší, fotbal se zdá krásnější. Nevěřím že u Baníku je to jiné. Když tam na koncu jara hrála Sparta, tak bylo vyprodané a vypadalo to úplně jinak, než když na vás přijde 6000, aji když tam na tu Spartu bylo 10 000 těch vašich "vandráků".

Reagovat
Losinho

Jo, ten váš kotlík byl fakt drsnej. Já bych tam byl snad nejstarší. Jinak co vůbec znamená to CH1 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chachaři 1 ???

Reagovat
smazaný uživatel

tribuna pro chudé, má své označení CH1

Reagovat
$dolar$

Chudaci

Reagovat
smazaný uživatel

Hele jak je to s kartou fanouška? tu slevu na vlaky můžeš použít kdykoliv nebo je nějak omezená zápasy?

Reagovat
smazaný uživatel

snad jen v den zápasu. Tohle moc nevím, to se zeptej přímo Ostraváků, co jezdí

Reagovat
smazaný uživatel

To je na nic, chtěl jsem si zítra koupit kartu fanouška, když už jsem v ostravě..

Reagovat
smazaný uživatel

NE!!!!!!!!!!!! nekupuj !!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

ta sleva se vázala na permice ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ta sleva se váže na kartu fanouška...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to dobře chápu, můžeš si koupit slevové vouchery ve fanshopu a následně je využívat, ale potřeboval bych zjistit, jestli to je na kterýkoliv den nebo ne..

Reagovat
smazaný uživatel

jinak toto: - možnost rezervovat si vstupenku na zápasy Baníku v lize i evropském poháru (bez Karty fanouška FCB to možné nebude)

...mi příjde jako jedna z největších blbostí

Reagovat
smazaný uživatel

celá KF STB je jedna velká blbost. A původní záměr byl dobrej a to, že se z toho budou dávat peníze na hřiště

Reagovat
Kepy_FCB

bída

Reagovat
Losinho

Zato ty vaše sou hvězdný

Reagovat
Kepy_FCB

Včerejší kresba mnohem kvalitnější a s myšlenkou, to vaše je fakt o ničem...

Reagovat
Losinho

O ničem? Tohle nic moc, jinak máme skvělí chorea. Ukaž to vaše, já ho neviděl.

Reagovat
Losinho

Až na ty zelený balonky ujde.

Reagovat
Losinho

Ale přijde mi že je tak srovnatelný s tim našim. To mělo značit návrat ultras (onen Bart) na stadion, nemýlím-li se. Tady je větší foto: http://sportreport.lidovky.cz/slavia-padla-s-libercem-v-hlavni-roli-sudi-adam-plzen-zpet-v-cele-ligy-1ij-/foto.asp?foto1=ANT352598_p201008150410901.jpg

Reagovat
Kepy_FCB

ty vlajky tam snad máte běžně. A ta malůvka je moc jednoduchá a bez myšlenky.

Reagovat
Losinho

Vlajky tam jsou běžně. Myšlenka byla právě to nakreslit jako znak návratu Ultras, proto dali Bartovi i kyselej výraz (takhle mi to teda řek jeden chlap)

Reagovat
goodbay

No a když jsou konečně jeden zápas budějky mírným favoritem a mají najednou útočit, tak zjistí, že to stejně neumí. A cvrnknou si z toho do kalhot. Fakt tenhle betonářskej tým je pro 2. ligu jako stvořenej

Reagovat
homeles8

jsme měli smůlu.

Reagovat
homeles8

600. pro Dynmao České Budějovice!!

Reagovat
homeles8

*Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

ty kráso, dobrej armagedon v Praze

Reagovat
Losinho

Randál jako sviň

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, kroupy o velikosti golfových míčků, řeže to ze všech stran

Reagovat
Losinho

Jojo. Škoda že to nepřišlo dřív, hrát se ted v Edenu, to by bylo maso

Reagovat
smazaný uživatel

a to doslova, to bych hráčům nezáviděl. No a taky to teď míří na centrum.

Reagovat
Losinho

Hráčům ne, ale já mám fandění za bouřky a silnýho lijáku nejradši. (ty kroupy bych oželel )

Reagovat
smazaný uživatel

já si tohle užil dvakrát za sebou na Kladně, takže už ne, děkuji, raději slunečno a teplo

Reagovat
Losinho

Tak v Edenu pokud si ve vyšší řadě tak zůstaneš suchej, problém je jenom cesta domů prostě tohle je moje: http://www.slavia.cz/data/wallpaper/mraky.jpg

Reagovat
$dolar$

Sakra A mamka se zrovna vraci z Ukr.

Reagovat
smazaný uživatel

Co golfových, tenisových někdy až volejbalových míčů

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Trošku jsem se bál, že mi to tu vymlátí okna na balkóně. Ale už je klid.

Reagovat
Kepy_FCB

kalamita jak na sibiři.. .

Reagovat
centos

Tady jen silně pršelo.

Reagovat
smazaný uživatel

jakym to jde směrem? docela s ebojim o auto, další boule už na střeše nepotřebuju

Reagovat
Kepy_FCB
Reagovat
smazaný uživatel

dík

Reagovat
Kepy_FCB

Reagovat
Arne

Kua... Jsem si teď vzpomněl, že ti něco dlužim.

Reagovat
Arne

http://www.bultras.net/?p=2329

Sorry za "zpoždění", jak jsem ti jednou psal že ráno, tak se mi to pak vykouřilo z hlavy... Btw. Dynamo mělo hodne dobrej výjezd do Braunschweigu, najdeš to všecko na tyhle stránce.

Reagovat
smazaný uživatel

oj, díky. Pojedeš s námi v říjnu na věčné derby?

Reagovat
Arne

To je které ( ) a kolikátého přesně? Já mám v říjnu začátek školy a minimálně dva víkendy už plný - jedno oslava, druhé zápas Dynamo vs. Hansa Rostock.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo, kdo se vyzná v kartě fanouška - platí sleva na vlaky jen v den zápasu nebo kdykoliv chceš?

Reagovat
centos

Kdykoliv.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak nechápu na co si stěžujete.

Reagovat
centos

Nechápeš, no.

Reagovat
Kepy_FCB

Typek je brńák - já si to hned myslel! To se pozná...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparťan co nepřeje moravským týmům? Co je na něm Brněnského? Brňáci jsou hrdí a dá se s nima mluvit. Tohle Typek rozhodně nesplňuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň už má pomalu zažitý styl moderního fotbalu, Olomouc je nesmírně talentovaná a Sparta má na poměry GL výborný kádr. Ovšem nevěřím, že Olomouc nepotkají výkyvy, takže pro mě jsou největší adepti na titul Plzeň a Sparta.

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl jsi říct (napsat) ExSparta a Sparta ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nechtěl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, proč se pořád řeší tohle. Z těch hráčů, co máme ze sparty nikdo pořádně sparťan neni. Horvi vystřídal těch klubů dost, Réza je bohemák, Petržela s Kolářem se tam ani neohřáli a Limba je plzeňák, na letný byl taky chvilku. Takovejch hráčů se najde všude dost

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Rezek je Tepličak ty šašku.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, splet sem si ho se střihounem, plešounka

Reagovat
smazaný uživatel

koukám, že ses naučil nové slovo používat, gratuluju ti!!

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe a tvoje zdejši kamarady to pořád stači

Reagovat
smazaný uživatel

asi jsi velký tvrďák...

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář je sparťanský odchovanec, nebo se snad pletu?

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem nad tym premyslel...

Reagovat
smazaný uživatel

Horváth ostatně taky. Ale toho bych sparťanem nikdy nenazval.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš Slavistou.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

jo sorry, slavistou.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Jajinek

tady ale přece nejde o to, že jsou to Spartťani...jde o to, že vás táhnou fotbalisté, kteří nejsou vaši odchovanci, což je třeba oproti Sigmě velký rozdíl. I když je jasné, že stavět na odchovancích nejde vždy, jde jen o rýpance...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
twerp

Jestli se Sparta dostane do LM, tak bude liga na druhé koleji a minimálně na podzim bude mít těch výkyvů taky dost. Jestli na to Plzeň má ukáže následující kolo, kdy potká Spartu. Osobně si myslím, že ne. A pak je tu Jablonec, Slavia a Boleslav a Baník. Stačí urvat pár vítězství v řadě a najednou budou horcí kandidáti na titul. A nakonec můj největší adept na titul společně se Spartou Olomouc... těm bych to přál jak za ten fotbal tak i za to, že by jim Evropa nebyla pro smích a něco by tam uhráli, jak už v minulosti dokázali.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Sparta má na poměry GL vyrovnaný kádr, solidní náhradníci jsou důležití, neříkám, že Sparta nebude ztrácet, ale adept je to pro mě pořád největší. A Plzeň jsem sledoval dost minulou sezónu, dokonce i na netu, nemám je rád, ale hrají pořád ten samý styl a když jsem viděl Plzeň v téhle sezóně, tak musím říct, že se zdokonalují. Navíc mají zkušené lídry (Horváth, Bystroň), kteří dokážou vítězit a ještě plus navíc, mají Vrbu, který ukazuje delší dobu, že je výborný trenér.

Reagovat
twerp

Já bych byl samozřejmě rád, kdyby Sparta titul vyhrála. Já se neoávám toho, že ostatní spartu přehrají a vyhrajou o parník. Mám spíš strach z toho, že si to Sparta na podzim prohraje sama a na jaře to nedožene. A o ten široký kádr ani tak nejde. Spíš o mentalitu. Vedení beztak strašně moc tlačí na ligu mistrů a to je v kabině znát. Pak se liga a kor slabší soupeři podcení i když si to nepřipustíš. A přiznejme si to... Pepa tu taktiku proti slabším moc nezvládá.

Reagovat
Jajinek

Plzeň a Sigmička jasně nejlepší úvod

Kdyby za Plzeň nehráli žoldáci ze Sparty a jiných měst, byla by mi i sympatická...

Reagovat
cubinho

Reagovat
$dolar$

Ti zoldaci hraji za Plzen uz dyl nez hrali za Spartu

Reagovat
Jajinek

ok, ale nějak dlouho tedy u vás stejně nejsou...já jen že v Sigmě si ty fotbalisty dokážeme vychovat sami...

Reagovat
smazaný uživatel

Jakub Petr letos dobrej

Reagovat
Jajinek

no, řekněmě že jo...snad vynahradí ty sezóny kdy hrál a vždy strašně...jinak hodně se mi líbí Navrátil...no a Hořava a Šultes...to jsou klenoty...

Reagovat
$dolar$

Dokazete, mne je to u Plzne lito, protoze dobry mladiky mame, ale Vrba jim moc sanci nedava

Reagovat
Kepy_FCB

Hergot na netu nevysílaj studio fotbal

Reagovat
Losinho

No, to mi ovšem vyrazilo dech. Navíc napravo LoboTom

Reagovat
$dolar$

Tak je takhle postizena a co je na tom k smichu?

Reagovat
Kepy_FCB

Postižená je jen pro tebe

Reagovat
Losinho

Je podobná Kladrubskýmu.

Reagovat
Kepy_FCB

vůbec

Reagovat
Losinho

Ale je.

Reagovat
cubinho

Čemu se směješ?

Reagovat
Kepy_FCB

Co ti je do toho? !

Reagovat
twerp

Seš ubohý debil... kéž ti na hlavu spadne hrnec vařící vody.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kepy_FCB

přej a bude ti přáno...

Já jsem sem hodil odkaz kvuli Kladrubskýmu , ksichtu ste si všimli až vy dřív než já takže začněte u sebe

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
Kepy_FCB

Všichni co mi napsali urážku jsou povrchní hlupáci co se nachytali.

Reagovat
twerp

Víš ty prosímtě, co znamená slovo povrchní? Pořád mě jenom utvrzuješ v tom mém prvním příspěvku.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je jak zajímavé, že se jmenuje Kladrubská?

Reagovat
smazaný uživatel

je to jeho sestra .......a podle me na to chtel akorat ten uzivatel upozornit a vy tu melete zas nejaky kravoviny

Reagovat
smazaný uživatel

a?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechapu, co je na tom tak vtipnyho. Jestli jejimu postizeni, tak ubohy

Reagovat
Losinho

Ten Řepka je vtipnej.

Reagovat
smazaný uživatel

já tam mam Bonyho

Reagovat
Losinho

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

nebo Kadlece, Řepku jsem chytil asi až na 8. refresh, do tý doby se střídali ty dva útočníci...

Reagovat
Losinho

Ježišmarja. Jeden horší jak druhej na těch fotkách

Reagovat
Shevchenko

Jsem asi úplně slepý, ale kde vidíte ty Sparťany?

Reagovat
smazaný uživatel

musíš počkat - pak to naběhně na pravé straně jako "pozadí"

Reagovat
smazaný uživatel

baníkovec objevil stránky sparty? no néééé ty si borec!

Reagovat
Miky.77.14

ještě sem někdo napiště jak Hora nebo Vomáčka jsou fotbalisti,fakt síla

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom ta Karviná? Plánuje postup? A měla by kde hrát? A za co?

Reagovat
Losinho

Tak a pražskej armagedon je zpět. Při otevřenym okně je to neskutečnej kravál

Reagovat
homeles8

U nás je jasno a 20 stupňů ve stínu

Reagovat
smazaný uživatel

dokud bude ve slavii Jarolím nemusíme ničeho obávat

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si fakt mimo.

Reagovat
Losinho

Já mluvim o počasí ty idiote

Reagovat
Didier Drogba

sakra letos padá nějak moc gólů,ne?!

Reagovat
homeles8

ne

Reagovat
skteel

ještě nadávej jinak taky si myslím,že normálka na začátek sezony

Reagovat
skteel

No u mě spokojenost,Sigma vyhrála,Sparta taky a sešívky s baníčkem prohra víc takových kol

Reagovat
smazaný uživatel

hmm musím uznat,že je to v prdeli.

Reagovat
smazaný uživatel

zatímco slavia je na dně my už máme jistých 80 Milionů z evropských pohárů

Reagovat
Losinho

Za EL máte jen 30

Reagovat
goodbay

no plus za 4. předkolo 2M Euro což tich dalších 50 je

Reagovat
Swarley

SIGMA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Týmy jako Plzeň, Teplice, nebo Jablonec majou na Sigmě o menší podporu. Cestovat na druholigový výjezd skrz celou republiku, to si podle mě zaslouží obdiv.

Reagovat
smazaný uživatel

pozor, mě nejde o ty fans ale o to zázemí sektoru, koukni se, kde ten sektor leží Jinak pravda, uznání za to, že jeli z Třince na sever čech

Reagovat
smazaný uživatel

No to umístění je velmi zajímavý ...ale dokážu si představit, že bych se na tom trávníčku s pár pivama a nějakým tím rumem parádně vyblbnul .

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby bylo slunko, tak bych to tam spíš vozewlil, lehnul si na trávník, pil pivko a koukal se

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš myslel na déšť, klouzačku a soutěž kdo si nejvíc rozbije držku o tu zídku. Myslím, že některé prvoligové fanouškovské tábory by se takto možná bavili - a jako první mě napadli zbrojováci .

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle jednou se hrálo na Kladně, baník tam dostal 3:0. Byla ukrutná zima a jestli si tam někdy byl v sektoru hostí, tak tam máš obrovské betonové schody. No a ono tehdy šíleně namrzli, tam asi 120 chacharů cca a když byl pokřik "Baník p.čo FCB" a u toho se skákalo za ramena, tak si asi dokážeš představit, jak tam padali jako kuželky

Reagovat
smazaný uživatel

Já tam byl jednou jako host s kámošema, co fanděj jinýmu klubu. A měli jsme přesně opačný problém. Sluníčko do ksichtu celej zápas. Za těch 90 minut jsem tam loupl tak deset piv, takže jsem si do Prahy přivezl za krkem slušnou opici, držela se mě celou noc a ráno jsem se měl učit na státnice Do Kladna bych se chtěl podívat i se Spartou, je to tam fajn, akorát mě nasrali policajti s tím, že je prý v celém městě zakázaná konzumace alkoholu na veřejnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to juž bych měl dávno pokutu. Jak sem tam onehdy zabloudil, tak sem šel vesele městem, pil si svoji plzeň, okolo mě jezdil jeden fízl za druhým a dokonce i v našem sektoru točili alkoholické pivo Jinak jáí si vždy z Kladna přivezl chřipku, byl sem tam dvakrát, dvakrát neuvěřitelně chcalo, byla neuvěřitelná zima a Zeher tam dal neuvěřitelný góly

Reagovat
smazaný uživatel

Alko pivko tam točí a my taky normálně nasávali ve městě, ale při cestě na stadion nás dva poldové upozornili (dobře že hned nepíčovali), že ty piva musíme vyhodit. A na naše "My to dopijem a vyhodíme." se moc netvářili a plechovej rohatej musel do koše. No je to pěkně debilní vyhláška, Kladno by se mělo stydět.

Reagovat
smazaný uživatel

asi měli problém s bezďákama, že jim tam chlastali na náměstí a dělali bordel, tak s nima chtěli zkoncovat. Na druhou stranu to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

No v Praze je taky na některých místech zakázaná konzumace alka na veřejnosti. Ale je to jen na určitých místech. Na to, že v Praze piju venku dost často, tak mě nikdy nikdo nic neřekl. A jestli je to kvůli somrákům (jako že asi jo), tak to stejně nikam nevede. Co s takovým santusákem, peníze ti nedá, leda mu sebrat ten alkohol - tuhle fintu jsem už jednou viděl...

Reagovat
smazaný uživatel

v Modřanech to je zakázané, proto chodíme na tu in-line dráhu okolo Vltavy. A na Andělu je to taky zakázané. Čeče, tak to by mě zajímalo, v jaké řiti v Praze bydlíš..

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o to kde bydlím, ale kde venku člověk pije. Na Letný, na Parukářce, na Andělu, na Vítkově, Vyšehrad...všude to bylo bez problémů. Na Stalinovi jsme měli skoro celý večer společnost, pod náma hlídkovalo policejní auto a neřekli ani popel. Ale určitě je to zakázaný před obchodním centrem, u metra a na podobných místech.

Reagovat
smazaný uživatel

nj bo je to tam veřejný, resp. tam máš hospody s velkou zahrádkou. Teda krom Stalina. Tam máš jen fe´táky a děti, co si tam jezdí na skejtu

Reagovat
smazaný uživatel

No s tím škatulkováním osazenstva na Stalinovi bych byl opatrnější To by ses divil, co tam za ten večer člověk potká za lidi. Je to jedno z mých oblíbených míst na kalení.

Reagovat
smazaný uživatel

no, sem šel takhle veče z anděla, vzal sem to přes most na palačák a pak pěšky na Výtoň. A jak du po nábřeží, tak u Vltavy sou lavičky, na lavičce sedí pán, na pánovi dáma a ta vykonávala jakousi gymnastiku. Ale vybrali si dobré místo na "to"

Reagovat
smazaný uživatel

No proč ne, romantika u vody .

Reagovat
smazaný uživatel

a za zády desítky lidí, co jdou po nábřeží. To sáme je prej i u Stalina právě, že tam se leckdy dějou dobrá zvěrstva

Reagovat
smazaný uživatel

No na Stalinovi se toho děje hodně, ale nic co by vybočovalo z "normálu" jsem tam neviděl . I když každý má jiná měřítka

Reagovat
smazaný uživatel

ještěže tam sem jen dvakrát do roka max. v tomto okolí

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem, znáš tohle video? http://www.youtube.com/watch?v=vqo_rqMc8NA

Reagovat
smazaný uživatel

jj, už docela dlouho, jen sem ale nad tím polemizoval, jestli je to nějaká akce pořádaná PAOKem či nějaké vyhlašování ceny ve stylu "Fotbalista roku".

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že je to oslava výročí založení klubu. Ale naprosto dokonalý video, staříci v kravatách tleskají a zpívají chorál s ostatníma. Škoda, že něco podobného není u nás možné.

Reagovat
smazaný uživatel

jj je to oslava 80 let založení klubu

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, správně, taky jsem si toho teď všiml u toho videa.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, je to mazec. Mě právě zarazilo to, že to vysílala nějaká ta místní Řecká televize, tak sem si nebyl jistej, co to je za akci

Reagovat
Losinho

Jojo, PAOKara...to je krása

Tady v plný parádě: http://www.youtube.com/watch?v=ee4p06zXkHc&feature=related

Reagovat
smazaný uživatel

btw, když ste jeli zpátky, taky ste nastoupili do vlaku na té imanigární vlakové zastávce u stadionu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nene, jelo se busem. Ale četl jsem v ultrasu, že sparťanům tam ten taxi vlak staví.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, nám tam staví. Ale minule nás ACAB donutili jít celým Kladnem na nějakou vlak. zastávku, která leží mezi Billou a nějakým sídlištěm

Reagovat
smazaný uživatel

kdyť je to necelej kilometr, buď rád, že vás nehnali na hlavní nádraži, to byste se teprv prošli celym kladnem

Reagovat
smazaný uživatel

tam sem původně vystupoval, pak přišla na řadu procházka po tom dělnickém městě.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Sítná ...tyhle domy jsou teď v rekonstrukci, celý pod lešenim, sám jsem zvědavej jak budou vypadat. Nicméně skvost naší (komančský) architektury je toto:

http://www.nezapomente.cz/images/cms/gallery/vyskovy%20dum%20Kladno%20Rozdelov_4000.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

brrr, tohle je hnus. Sem měl štěstí, že sem to nepotkal. Ale pravda je, že to Hl. nádraží máte právem nejlepší a nejhezčí

Reagovat
smazaný uživatel

jo nádraží je pěkný k tomu ostatnímu vždycky řikam: návětěva, nebo přistěhovalec si nikdy Kladno nezamiluje, ale když tu člověk vyrůstá, tak by neměnil

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je zajímavá stavba

Reagovat
smazaný uživatel

nám tam staví i když se jede do prahy

Reagovat
smazaný uživatel

ta je zřízená speciálně pro fanoušky... nejlepší řešení ze všech měst, výstup hned u stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

+ jestli se nepletu tak v Ově je taky zákaz konzumace alkoholu na veřejnosti vyjma Stodolní

Reagovat
centos

Myslím, že ne v celé, ale v některých oblastech jo.

Reagovat
smazaný uživatel

na masarykáči to je zakázano, proto se tam cikáni už jenom myjou

Reagovat
centos

Nedávno tam byla sportovní akce a bylo jich tam plno. Děcka lozila po atrakcích a nebyla schopná pochopit ani základní instrukce typu "nelezte sem, když tu je někdo jiný". Ne že by mě to překvapovalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Šak já sem nějak nereagoval na ten smích, jenom na to, že dokázali vyjet. Stejně tak obdivuju Karvinou, a Havířov se svojema domácíma návštěvama na divizi.

Reagovat
smazaný uživatel

jo, však jo. Tyhle rměsta si vždy mohou spolehnout na svoje fanoušky

Reagovat
smazaný uživatel

z Třince někdy na začátku sezony (10. kolo, stále první měsíc) přijel do Plzně jeden fanoušek (na hokej) ... je pravda, že přes celou republiku se zrovna lidem moc nechce

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak už vidim, že nešlo o počet fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Losinho

Pěkná klec

Reagovat
smazaný uživatel

Ta vlajka ACAB je vtipná, s tou klecí to jde pěkně dohromady.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak to už je zlý

Reagovat
smazaný uživatel

To je brutální

Reagovat
smazaný uživatel

něco podobného je i v Opole

Reagovat
smazaný uživatel

Opole je snad eště horší

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Moc hezký, vypadá to jak klec pro psy. Ale ještě to není tak hrozný. Taky by mohli fanoušky narvat do maringotky s jedním okýnkem a nechat je tam vyblbnout.

Reagovat
smazaný uživatel

tohle už mi příjde jako neústa k lidem, nahnat je do klece jako zvířata..

Reagovat
smazaný uživatel

neúcta

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to vypadá, ale v podstatě je to to samé opatření jako je na českých stadionech, jenom v tom Pruszkówě to vypadá jako pěst na oko, protože zbytek tribun neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

náhodou je tam jedna hezká tribuna, ale zbytek už ne

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

jj Pruszkow je masakr, ale já myslím, že vítězem je Poznaniak Poznan http://i39.tinypic.com/39b2c.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

to je snad nějaká zahradkářská kolonie, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj tam se dá pěstovat cokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby ten plot byl kolem tribuny tak to je jak na Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

...ikdyž tam to je jen po stranách...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď už bych to jenom doplichtil ... 32 bodů by k udržení v soutěži mělo stačit ...

Reagovat
smazaný uživatel

že by ČB skončili před Baníkem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu věří jen Lapiiiiiz

Reagovat
rufus

Já taky.

Reagovat
sosna

Dobře Zbrojovka Teď odevzdat body v Olmiku a za týden porazit doma Spartu !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

v obráceným gardu to také beru

Reagovat
smazaný uživatel

Do Brna si pojedu pro výhru.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl někdo ten zápas? Jak hrál Hudec? A hrál vůbec?

Reagovat
sosna

Hrál v základu, ale viděl jsem cca posledních 10 minut takže těžko říct. Každopádně dobře, že v neděli nebude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, Hudca bych se bál, přes něho bysme se prosazovali těžko. Skvěle že Zbrojovka konečně vyhrála, aji když za tu návštěvu by se asi styděli aji na Kladně.

Reagovat
sosna

Tak. A zrovna dneska je tady článek o novým stadionu. Mě ten na Srbské nepřijde tak tragickej a Brno si za to, co poslední dobou předvádí na hřišti i v hledišti, rozhodně novej nezaslouží.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo. Radši bych Za Lužánkama postavil novou halu Kometě, tak pro desítku a víc. Zasloužila by si to a zasloužilo by si to celé Brno. Kór když budem hostit MS v hokeju.

Reagovat
Losinho

Proč? Rondo je pěkný

Reagovat
C-M@ster

Jisteze by si Zbrojovka zaslouzila novej stadec.

Za Luzanky by chodilo hodne lidi. Vetsina lidi sere na fotbal v Brne z duvodu: stadion Srbska a pak az vykony a Pros. Nejvetsi divackej potencial v CR, Slavia ma Eden, ne Strahov, Zbrojovka ma Luzanky, ne srbskou, ale spousta lidi to proste nechape.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně že zasloužila, ale vem to z pohledu toho kdo dává prachy. Proč stavět stadion týmu na který nikdo nechodí a na který se nadává, když můžu postavit levnější stadion pro tým co má imrvére vyprodané a který dělá Brnu skvělou reklamu. Kdybych byl primátor Brna a měl prachy na jednu stavbu, tak se ani nerozhoduju, vemu šálu Komety a volám do televize. Až budou na Srbskou chodit davy lidí toužících po novém stadionu, tak bych o tom začal přemýšlet. Lidi co protestujou seděním na gauču neprotestujou, prostě neexistujou.

Reagovat
sosna

Možná by chodilo víc lidí první sezónu, na novej stadec. Ale kdyby jim tam Zbrojovka předváděla dál tyhle výkony, tak by to šlo časem dolů a 2.000 lidí na novým stadionu dejme tomu pro 15.000... Ten, kdo by investoval ty miliony by si rval vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kdo platí nájem Slavie v O2 areně už bude asi plešatej

Reagovat
smazaný uživatel

Stadion pro 15000 by nikdo nestavěl. Možná kdyby byl lehce rozšiřitelný. Pokud vím, tak v Brně o menším stadionu jak 30 000 ani nepřemýšlíjou. A podle mě je to dobře. Rozdíl v ceně mezi 20 000 a 30 000 není tak velký a když budou v Brně chodit lidi, tak by těch 20 000 nemuselo stačit. Když nebudou, tak je 15 000 luxus.

Reagovat
smazaný uživatel

+ by stadion mohla využívat reprezentace, která by ho snad naplnila...

Reagovat
sosna

Tak s tou repre to není špatný. Že by národní stadion v Brně?? To Pražáci na svazu nikdy nepřipustí... Každopádně představa dnešních dvou tisíc halekajících diváků na třicetitisícovým stadionu...

Reagovat
smazaný uživatel

No šak jasně. Když už v Brně může být Moravské národní divadlo, tak tam může být Moravský zemský stadion Za Lužánkami. To měl být tuším snad aji oficiální název.

Reagovat
sosna

To by byla paráda. Velký reprezentační zápasy v Brně - kousek od Olmu. Ne jak u nás Litva atp. (ale díky aspoň za to)

Reagovat
Losinho

Co já vím, tak kapacita pod 30 000 nepřichází v úvahu, protože by zde chtěli mít zápasy reprezentace a mohlo by se zde v budoucnu hrát EURO.

Reagovat
Losinho

Škoda že se někdy nedomluvěj a nejdou všichni na Srbskou a tam nějakej protest. Třeba že ve 30. minutě odejdou a vrátěj se na 2. poločas, nebo nějaký obří transparenty

Reagovat
smazaný uživatel

Sám to nechápu. Stačí 30 zápasů se domluvit, vždycky rozvinout nějakou obří plachtu, na koncu zápasu poslat primátorovi petici s podpisama lidí na stadionu a bude z toho takové pozdvižení v médiích, že Onderka vezme dres Zbrojovky, lopatu a pude kopat základy sám. Lidi si asi neuvědomujou, jaká je to strašná síla, když se jich hodně domluví na nějaké věci a jak tohle noviny a televize milujou.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

podepsání petice chvíli trvá... a transparent bývá na Viktorce už pravidelně... asi čekají, jak to dopadne v Plzni, než začnou

Reagovat
smazaný uživatel

Když by se to nějak spojilo s nákupem vstupenky a pak se to hromadně poslalo, tak by to šlo. A nebo poslat vždycky průvod kotláků k radnici a tam nechat prohlášení. Brňáci jsou cvoci do takových hromadných akcí. Když by to proběhlo dvakrát úspěšně, tak potřetí se bude o lístek na Srbskou stát fronta a na radnicu půjde půlka města.

Reagovat
Losinho

Půlka města? To bude chtít sakra velkou kapacitu

Reagovat
Didier Drogba

Zbrojovka

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka zklamala.

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
ACSMan

OT: nevíte někdo na jaký stránce je SOPCAST na Manchester × Newcastle ?

Reagovat
Didier Drogba

Díky Brno díky,konečně spokojenost.S Olomoucí teda ale nevím,to bude těžký,zvlášť když Hudec nemůže hrát proto nim .Ale věřím Lejsimu a ta remíza by se dala ubojovat

Reagovat
sosna

Jestli vás zasypem střelama jak Ústí, tak se bude Lejsymu kouřit z rukavic a stejně vám to nepomůže.

Reagovat
Didier Drogba

aspoň remízu prosím,protože další kolo pak máme Sraltu a kluci budou potřebovat sebevědomí.Však pak máte plno dalších možností vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Oni šli na hlavní tribunu skandovat a čekali že jim to projde? To se nedivím, že je pořadatelé uklidňovali, z jejich pohledu to klidně mohlo vypadat, že chcou vyvolat rvačku s obyčejnéma domácíma fanouškama.

Reagovat
smazaný uživatel

radši nic, mlčím, nebudu se vyjadřovat..

Reagovat
smazaný uživatel

nepatris k VB???

Reagovat
smazaný uživatel

celek U12 je věk?

Reagovat
smazaný uživatel

se zeptej místních Olomoučáků. Ale je pravda, že sem kdesi viděl fotku, na které byla parta asi třináctiletejch kluků, hráli si na tvrdé hiphopery a k tomu na chuloše Sigmy, prej si udělali svoji ekipu a čekali na soupeře, co dorazí do Olmíku. Ale už dlouho o nich nebylo slyšet, tak soupeř asi skutečně dorazil a je taky dorazil

Reagovat
smazaný uživatel

Co já vím, mě ti ultras Sigmy připadajou všichni jako juniorka ultras. Když sem to sledoval, tak to byli do jednoho blbci, celý kotel se dal shrnout do popisku pět nácků, dvacet kinder nácků a třicet jedenáctiletých borců co si myslíjou, že čím víc je v jejich očích svět černobílý, tím drsnější sou. Teďka se to nějak změnilo, kotel se rozštěpil, někteří začali přemýšlet a došlo jim že fotbal se dá dělat aji bez politiky. Ale už nevím jestli se ten "radikální" zbytek kotla co původně trucoval připojil a snaží se zase tu fandící skupinu radikalizovat, nebo pořád trucuje, nebo rezignoval.

Reagovat
smazaný uživatel

no, pokud jsou ve vašem kotli ti ultrako*oti, co si říkaj hooligans a chodí na boje s pálkama a nedodržujou pravidla, tak už se nedivím, že je oslovuješ blbci. Hools Olmíku nesnáší teď v Česku každej bo nehrajou fér a hlavně berou zbraně na bitky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož já sem s nima měl sám neshody na jednom výjezdu, takže je nemám vůbec rád. To bylo ještě předtím, když byl jenom jeden kotel. Teďka fakt nevím jak to tam vypadá. Fandí se uprostřed východu a původní kotel je prázdný, což je věc, kterou si fanoušci vyjednali s vedením Sigmy. Ale původní kotel byl skoro prázdný, aji když to byl ještě oficiálně jediný kotel. Z mojich známých do toho nikdo pořádně nevidí, ale ještě nedávno to ultras 12 byl ten nový a umírněný kotel co fandil mimo vyhrazený domácí sektor. Jenže to už asi není pravda. Ale jo, máš pravdu, ti co se chtěli bít tuším s Bohemkou a vzali si na to pálky a tyče, tak to byl ten původní kotel drsných děcek.

Reagovat
smazaný uživatel

Fandi se uprostřed vychodu. Je tam byvalej kotel, a novej kotel. Co sem slyšel, je to v CR celkem rarita, ze to spojily, a pry si toho mame vazit. Tak nevim. Kazdopadne je to o 100procent lepsi atmsofera.

Reagovat
sosna

Původní kotel byla banda zasranejch plešek a totálních dementů. Fandili, to jo, ale jinak dělali ostudu kde se dá (napadali vlastní fanoušky na výjezdech,bitka s Bohemkou nebo Baníkem na nádru, napadení fans Aberdeenu, včetně ženských!!). Pak se domluvili ti normální fans, udělali kotel uprostřed východu (s názvem Ešus) a zanedlouho se k nim ti z kotle přesunuli. Každopádně atmosféra i choreo se zlepšily, takže dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, právě - jestli to je věk, tak asi nebudou chtít vyvolat rvačku, protože by jim mělo být jasný, že dostanou - a pořádně

Reagovat
soukup

letos nová taktika, místo výhry v prvních čtyřech kolech a pak 12 kol tragických to letos otáčíme

Reagovat
smazaný uživatel

Ticháček bude chybět cca. dva měsíce doufám, že to mezitím Krbeček zvládne...

Reagovat
Shevchenko

Letos bychom to konečně mohli někam dotáhnout v poháru když nám v lize začíná ujíždět vlak. V druhém kole hrajem na hřišti třetiligového Slavičína, v případě postupu máme doma Slovácko nebo Břeclav. V osmifinále (dva zápasy) by to byla pohoda, Líšeň / Vrchovina - Otrokovice / Kroměříž. V případném čtvrtfinále by to vypadalo na Brno nebo Liberec (nebo taky Karviná). V semifinále už by to bylo horší (Sparta, Plzeň, Boleslav). Nicméně ale los parádní, toho by chtělo využít.

Reagovat
smazaný uživatel

no, pohoda. Na divizi by poslal náhradní můžstvo a bylo by to kde? v ...

Reagovat
Shevchenko

Neves byl na stránkách fcb v každém kole nejlépe hodnocený hráč, pouze v prvním kole byl lepší Daněk.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele