Gambrinus liga - souhrn 3. kola

30.07.2010, 19:24, aktualizováno 02.08.2010, 19:54
Komentáře a souhrny
Příbram i Olomouc v nové sezoně stále neprohrály. Ve vzájemném duelu si po bezbrankové remíze body rozdělily. Slavia v sobotu doma porazila Boleslav a dočkala se první výhry v sezoně. Na tu po remíze v Ústí stále marně čeká Liberec, stoprocentní domácí bilanci drží Slovácko. V neděli Baník Ostrava jasně přehrál Brno, Plzeň si poradila s Bohemians a doma byly proti Spartě úspěšné i České Budějovice. Severočeské derby mezi Jabloncem a Teplicemi vítěze nemělo.

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 0:0

02.08.2010 18:00

Góly: -

Olomouc se v případě výhry mohla opět vrátit do čela tabulky, jenže v Příbrami toho moc nepředvedla a domů si veze pouze bod. Ten získala za bezbrankovou remízu.

Sigma držela v úvodních minutách většinu času míč na svých kopačkách, nijak toho ale nedokázala využít. Byla sice mírně aktivnější, avšak zmohla se jen na hodně nepřesnou ránu Petra, s pokusem Hubníka si naopak poradil Hruška.

To Příbram mohla hned ze své první příležitosti vstřelit branku. Huňa dostal parádní centr za obranu, ovšem nedokázal jej ideálně zpracovat a o míč přišel. Domácí defenzíva sice hrála pod permanentním tlakem, ale i přesto nedělala žádné výrazné chyby a nepřipustila před gólmanem Hruškou nějaké nebezpečné akce. Také proto diváci, především ti hostující, zatleskali i zblokované střele Šultese ze 40. minuty.

Ve druhém poločase konečně přišly skutečně gólovky, po jedné na každé straně. Jako první dala o sobě vědět Příbram. Nohýnek na levé straně hřiště obešel dva protihráče, nacentroval do pokutového území, kde dokázal najít Jurdíka, který ale pálil vedle. Na druhé straně hřiště pro změnu netrefil z metru prázdnou bránu olomoucký mladík Jakub Petr.

Sigma se sice stále snažila dobývat svatyni svěřenců kouče Hřídela, nakonec to byla ale Příbram, která mohla rozhodnout tento duel. V 75. minutě gólman Blaha vychytal nejprve střelu Štochla, vzápětí pálil těsně mimo Michal Klesa. Oba celky se tak rozešly smírně.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - FK Teplice 1:1

01.08.2010 18:00

Góly: 9. Tomáš Pekhart - 90. Milan Matula

Jablonec si za posledních sedm dní neužil přílišnou dávku fotbalového štěstí. Nejprve utrpěl tvrdý debakl 1:4 na půdě Olomouce a během týdne prohrál v Nikósii úvodní duel 3. předkola Evropské ligy. Proti dosud bídným Teplicím měl dnes vítězství na dosah, v poslední minutě o něj ale přišel. Konečný výsledek tedy zní 1:1.

Start do zápasu vyšel jabloneckým fotbalistům skutečně na jedničku. Stačilo jim pouhých devět minut a už vedli. Nutno ale dodat, že úvodní gól darovaly Teplice domácím skutečně na zlatém podnose.

Zkušený stoper Petr Lukáš se dopustil obrovské minely. Jeho malou domů totiž vystihl útočník Tomáš Pekhart, který tak šel na gólmana Slavíka zcela sám a jako správný kanonýr nezaváhal. Byla to pro něj letos již třetí branka.

A bývalý hráč anglického Tottenhamu zanedlouho dokonce rozvlnil síť podruhé, tentokrát mu ale rozhodčí odmávali ofsajd. Aktivitou hýřil i jeho parťák David Lafata. Ten naopak ve výborné pozici jen těsně nedosáhl na prudkou přihrávku Karla Pitáka.

Druhý gól skutečně nebyl dnes Pekhartovi přán. V 38. minutě mu nechybělo mnoho, jeho hlavičku ale nakonec zastavilo břevno. V závěru se osmělily také Teplice a výsledkem byla příležitost Zoubeleho, který však mířil z první nad.

Ve druhém dějství se čekalo na pořádnou šanci až do 64. minuty, kdy málem udeřili hosté. Po rohovém kopu měl nečekaně dostatek prostoru k zakončení Vlastimil Stožický a gólmana Michala Špita pořádně vystrašil, ten jeho střelecky pokus vyrazil nad břevno.

O moc lépe nedopadnul zhruba o deset minut později ani Alen Melunovič. Bosenský mladík obehrál v pokutovém území Pavlíka a měl před sebou vynikající příležitost ke snížení. Bohužel ale poslal míč přesně do rukavic domácího gólmana.

V závěrečných minutách si Jablonec průběh zápasu hlídal, v posledních vteřinách ale připravil svým příznivcům skutečný šok. Došek našel na hranici šestnáctky Matulu a jeho následná tečovaná střela skončila až za zády Špita. Teplice tak vybojovaly svůj první letošní bod.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno 3:0

01.08.2010 17:00

Góly: 39. Zdeněk Šmejkal, 67. Adam Varadi, 72. Fernando Neves (pen.)

Ostravský Baník se konečně střelecky probudil, Zbrojovka si z Bazalů odvezla porážku 0:3 a zůstává nadále bez bodu. Do brněnské sítě se postupně trefili Šmejkal, Varadi a z pokutového kopu Fernando Neves.

Baník se proti Zbrojovce rozjížděl pomalu, vůbec první šance zápasu přišla až v 18. minutě, jenže rohový kop neusměrnil do sítě nikdo z trojice Neves, Šmejkal, Bolf. Brno odpovědělo až po půlhodině hry velice povedenou ranou Polácha, k radosti brněnských chyběla ještě větší přesnost. Snad ještě větší šance se naskytla Trousilovi, po dobrém centru mířil nepochopitelně mimo branku. Brno svoje šance nevyužilo, a tak zákonitě přišel trest v podobě branky. Po sedmém rohovém kopu Baníku se ve vzduchu prosadit Zdeněk Šmejkal a Baník vedl 1:0. Do konce prvního poločasu už se nic nestalo, Baník vedl po prvním poločase 1:0.

Zbrojovka začala druhou půli aktivněji, jenže to platilo pouze pro úvodních pár minut. V 67.minutě totiž přidal druhou branku Adam Varadi, za skvělou přihrávku mohl poděkovat Martinu Lukešovi - 2:0 pro Baník Ostrava. Jakoby to pro Zbrojovku nebylo málo, tak o pár minut později fauloval v pokutovém území Křeček Hušbauera a Baník mohl zahrávat pokutový kop. Fernando Neves tuto šanci nepromarnil a Ostrava navýšila už na 3:0. Deset minut před koncem mohl snížit Okleštěk, jeho střelu ale Daněk vyboxoval. Brno vstřelit branku nedokázalo a jelikož tři obdržely, tak odjíždějí z Bazalů bez bodu.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 2:1

01.08.2010 17:00

Góly: 44. Daniel Kolář, 69. Pavel Horváth - 83. Martin Nešpor

V novém ročníku se zatím plzeňská Viktorka ukazuje ve výborném světle a navázat na předchozí úspěchy toužila také proti Bohemians. Sice nepředvedla žádný oslnivý výkon, ale tři body jsou její. Konečný výsledek zní 2:1 ve prospěch domácích.

Úvodní půle po většinu času fotbalové příznivce svým vývojem nudila. Šancí bylo jako šafránu, jediného gólu se nakonec diváci dočkali až v samotném závěru.

Bohemians sice díky hlasité podpoře svých fandů hráli v podstatě na domácí půdě, přesto se dá říci, že celou dobu jen odolávali tlaku Plzně. Jejich "beton" ale přinášel kýžený úspěch, jelikož ofenzivní hráči Západočechů mohli na nějaké stoprocentní gólovky zapomenout.

Až v 38. minutě po standardní situaci přišel konečně zajímavý okamžik. Horváthovu střelu dokázal gólman Marek vyrazit, k míči se ale dostal Rezek, přihrál jej Bystroňovi, jenž nastřelil tyč.

I přes velkou snahu ovšem nakonec odcházeli Klokani do kabin za nepříznivého stavu. Hruška vyslal po lajně dopředu Jiráčka, který následně našel v pokutovém území Daniela Koláře, a ten už bez problémů přesně zakončil.

Během poločasové přestávky všichni věřili, že přijde změna a fotbalové představení nabídne mnohem více atraktivity. Jenže jejich očekávání se nakonec nenaplnila. Pražané sice konečně začali myslet také na útok, avšak jejich snažení bylo vskutku marné.

Rychlé protiútoky dokázala Plzeň odvracet bez větších komplikací, a tak gólman Krbeček příliš práce neměl. Jeho spoluhráči nakonec přidali i druhou branku. Těsně před pokutovým územím byl faulován Jan Rezek, exekuce přímého kopu se chopil velezkušený Pavel Horváth a opět potvrdil, že góly ze standardních situací střílet nezapomněl.

V závěru přišlo z ničeho nic snížení hostů. V 83. minutě si hrál Kolář s míčem tak dlouho, až mu jej hráči Bohemians odebrali, okamžitě šli do rychlého protiútoku, na jehož konci byl Martin Nešpor. Ten nezaváhal a poslal míč neomylně do sítě. Na nějaký zvrat už ale bylo poměrně pozdě, a proto Bohemians jedou domů bez bodů.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Sparta Praha 1:0

01.08.2010 17:00

Góly: 63. Marián Jarabica

Už druhou porážku si překvapivě připsala Sparta. Letenští potvrdili, že se jim na jihu Čech nedaří a před důležitou pohárovou odvetou v Polsku to není dobrá zpráva. Hrdinou Českých Budějovic se stal Marian Jarabica, který vstřelil jedinou branku utkání.

Sparta začala v Budějovicích aktivně a měla spoustu dobrých příležitostí otevřít skóre utkání. Vůbec jako první pořádně ohrozil branku domácích Jeslínek, kterého krásně vysunul do šance Žofčák. Jeslínek si ale se situací vůbec neporadil. Když z druhé vlny nezamířil přesně ani Zeman, na ukazateli skóre stále svítil stav 0:0.

To platilo i po další dobré příležitosti Sparty, Zemanův centr sklepl pro Kladrubského Třešňák a brankář Kučera se předvedl dobrým zákrokem. Převaha Sparty pokračovala, z pětadvaceti metrů vypálil Jan Krob a Kučera opět dobře zasáhl. Ve 34. minutě zahrávali hosté standardní situaci, z přímého volného kopu napřáhl Žofčák a Kučera jeho pokus vyškrábl na rohový kop. Brankou neskončila ani pohledná kombinace Žofčáka, Jeslínka a Třešňáka, poslední jmenovaný nedokázal trefit domácí branku. Pražané měli v prvním poločase větší převahu, jenže jí nedokázali gólově zužitkovat.

Ve druhém poločase se více do útočení zapojily i domácí České Budějovice. Přesně po hodině hry mohl zajistit překvapivé vedení Budějovic Ondráček, ten se dostal za sparťanskou obranu i brankáře Zítku, vše z pohledu Sparty zachránil Hejda. O dvě minuty později už byla senzace na světě. Marian Jarabica se pokutovém území dostal ke střele a České Budějovice vedly nad Spartou 1:0.

Letenští se pokoušeli o okamžitou odpověď, další střelu na branku Kučery vyslal Adiah, jenže nepřesně. Čas pak začal pro Spartu kvapit rychleji ale obhájce prvenství dlouho nedokázal nic vymyslet. České Budějovice udržely příznivý výsledek až do konce a Spartě připravily už druhou porážku v letošní sezoně.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové 2:1

31.07.2010 18:00

Góly: 43. Vlastimil Karal (vl.), 50. Václav Ondřejka - 75. Pavel Dvořák

Také druhé sobotní utkání nabídlo spoustu šancí. Slovácko válcovalo Hradec a ve druhém poločase vedlo už 2:0. Votrokům se ale podařilo snížit a zápas zdramatizovat, domácí už ale výsledek udrželi a připsali plný bodový zisk.

Utkání začalo pěkně zostra, domácí Slovácko se dostalo už v 1. minutě do velikánské příležitosti. Fujeríkovo zakončení po přihrávce Valenty zlikvidoval brankář Lindr. Uběhly sotva dvě minuty, a také Hradec mohl skórovat. Fisher se dostal k odraženému balónu, jenže v brance Slovácka stál připravený Filipko.

I nadále se hrálo velmi útočně, ale další velká šance zápasu přišla až po půlhodině hry. Hradecký Hochmeister hlavou trefil jen Filipka a na druhé straně z dobré pozice Švancara přestřelil. Kreativní útočník Slovácka byl ústřední postavou i dalšího zajímavého okamžiku, kdy vyslal pěkným obloučkem Ondřejku, jenže ten netrefil branku. Tlak domácích gradoval, opět hlavičkujícího Ondřejku znovu zneškodnil brankář hostí Lindr. Ve 43. minutě, tedy krátce před odchodem do šaten, už ale inkasoval, centr Fujeríka efektivně prodloužil Švancara na Vlastimila Karala, který si dal nešťastného vlastence - 1:0 pro Slovácko.

Gól do šaten byl tím nejlepším, co si mohlo Slovácko přát, naopak pro Hradec, stejně jako pro každý celek, který inkasuje těsně před přestávkou, to bylo velice nepříjemné. Slovácko začalo i druhý poločas velmi útočně a brzy přidalo další trefu. Ve 48. minutě se diváci dožadovali odpískání pokutového kopu po souboji Wozniaka s Volešákem, rozhodčí je však nevyslyšel. Domácí to nemuselo příliš mrzet, neboť hned za dvě minuty si vše vynahradili brankou Václava Ondřejky. Petr Švancara mu předložil lahůdkový pas a Ondřejka ho nekompromisně z voleje přetavil v druhou branku - 2:0 pro Slovácko.

Ofenzivní smršť domácích pokračovala v 55. minutě, kdy opět zafungovala spolupráce Švancary a Ondřejky, autor druhého gólu ještě sklepl míč pro Kuncla a brankář Lindr vytáhl dobrý zákrok. V 66. minutě byl Petr Švancara znovu v akci, jeho centr byl opět velice nebezpečný, Kasálek dokonce překonal Lindra, ale toho zastoupil na brankové čáře jeden z obránců. O dvě minuty později pak Volešák přestřelil branku. V tuto chvíli by si na Votroky vsadil už málokdo, jenže Hradci se čtvrthodiny před koncem podařilo snížit, takže hra dostala nový rozměr.

Po rohovém kopu se hlavou prosadil Pavel Dvořák a Hradec hnal za vyrovnáním. Pět minut před koncem se tak mohlo stát, nebýt zázračného zákroku brankáře Filipka. Dvořák hlavičkoval přesně do šibenice, jenže Filipko byl prostě skvělý. Důležitý zákrok nakonec zachránil Slovácku výhru 2:1.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 1:0

31.07.2010 16:00

Góly: 75. Stanislav Vlček

Fotbalisté Slavie Praha poprvé v letošní sezoně vyhráli, ve šlágru kola porazili díky jediné brance Stanislava Vlčka Mladou Boleslav 1:0. Sešívaní ale mohli vyhrát výraznějším rozdílem, v zápase však zahodili několik obrovských příležitostí.

Sešívaní mohli jít poměrně brzy do vedení, hostující obránce Rolko vyrobil obrovskou chybu, ovšem z té slávisté vytěžili jen rohový kop, ze kterého následně nic nebylo. Šanci měli i hosté, kombinaci Sedláčka a Chramosty zakončil druhý jmenovaný střelou vedle branky. O něco podobného, jako se povedlo Giovanni van Bronckhorstovi na mistrovství světa v dresu Oranjes, se pokoušel David Hubáček, z dálky ale vypálil přesně do náruče připraveného Millera. Brankář Mladé Boleslav musel zasahovat i po individuální akci Milana Černého, ten se zbavil několika protihráčů a z hranice šestnáctky zamířil přesně do rukavic mladoboleslavského brankáře.

Živo bylo i před brankou Slavie, Kalina byl naštěstí pro domácí včas odstaven. Hra nahoru dolů pokračovala. Důrazný Hora vybojoval pro Slavii rohový kop. Ten byl vzápětí hodně nebezpečný, nenašel se však nikdo, kdo by míč usměrnil do odkryté hostující svatyně. Ve 42. minutě hosté odvrátili velmi dobrý centr na Ondřeje Čelůstku. Talentovaný fotbalista Slavie byl i u další šance, poté co Jaroslav Černý dostal "moře" prostoru ke střele vypálil, jenže střela byla zablokována a z druhé vlny hodně přestřelil právě zmiňovaný Čelůstka. První poločas tedy skončil 0:0.

Rovněž druhý poločas nabídl spoustu zajímavých okamžiků. Ten první měla na svědomí Mladá Boleslav. Dobře zahraná standardní situace málem skončila ve slávistické síti, stačilo jen, aby Chramosta usměrnil míč mezi tři tyče. Slávisté výrazněji ožili po příchodu Stanislava Vlčka. Jaroslav Černý mu adresoval vynikající přihrávku, Vlček s ní ale naložil bídně. Na druhé straně mohl přijít trest. Chramosta se řítil na Vaniaka úplně sám, v žádném případě se nejednalo o ofsajd, ale stejně jako předtím Vlček svojí šanci zahodil.

Čtvrthodiny před koncem utkání se přeci jenom změnilo skóre. Střídající Stanislav Vlček usměrnil s trochou štěstí do branky Kiselův centr a Slavia vedla doma v Edenu 1:0. Úvodní gól odstartoval přehlídku obrovských příležitostí Slavie. Tu první měl na kopačce Karol Kisel, ale Miller jeho střelu chytil. Následně se ocitl sám před Vaniakem Stanislav Vlček, s tutovkou naložil bídně. Svojí premiérovou trefu mohl zaznamenat Zákostelský, ten si dobře naběhl na rohový kop, jenže minul branku. V samotném závěru spálili stoprocentní tutovky Milan Černý a Karol Kisel a i díky tomu vyhrála Slavie "jen" 1:0.

Více informací k zápasu

FK Ústí nad Labem - Slovan Liberec 0:0

30.07.2010 17:30

Góly: -

Výsledková mizérie Liberce stále pokračuje. Ani ve třetím kole nebyl Slovan schopný zvítězit. Z Teplic, kde sehrál souboj s Ústí nad Labem, si veze pouze bod za bezbrankovou remízu. Stále tak zůstane ve spodních patrech tabulky.

Již desátá minuta přinesla první skutečně zajímavou příležitost. Jeden z domácích obránců velmi nešťastně poslal malou domů gólmanovi Novákovi, ten ale pohotově zareagoval a před nebezpečně dobíhajícím Keričem na poslední chvíli balón odkopl. Chorvatský rychlík se o malou chvíli později opět objevil v hlavní roli. Z úhlu dokázal nastřelit tyč, od níž míč však zamířil zpět do hřiště.

Poté bohužel diváci dlouhou dobu žádnou pořádnou šanci neviděli. V podstatě museli počkat až na samotný závěr prvního poločasu. Tvrdá rána Váchy byla sice zblokovaná, zanedlouho ovšem musel zasahovat i gólman Novák. Ten měl štěstí, že z voleje pálící Štajner poslal míč přesně do jeho rukavic.

Nějaký mimořádně atraktivní fotbal nepřišel ani po změně stran. Opět se bojovalo především ve středu hřiště, brankáři měli poměrně málo práce. Hostující David Bičík řešil jednu z těch složitějších situací v 57. minutě. To musel vytěsnit mimo území tří tyčí dalekonosnou střelu Volka. Na druhé straně naopak nemířil přesně ve skluzu útočník Andrej Kerič.

V 73. minutě konečně přišla branka. Kerič ale stál při přebírání přihrávky v ofsajdu, a tak pochopitelně jeho zásah neplatil. Už o pár sekund později mohl tentýž hráč vstřelit regulérní branku, proti ovšem byl gólman Novák, jenž jeho střelecký pokus vyškrábnul na roh. Konec zápasu patřil Ústí. Nejprve se Bičík musel zaskvět proti nádherné střele Volka, zanedlouho naopak Jindráček pálil nepřesně. I proto zápas nakonec vítěze nepoznal.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Viktoria Plzeň32107:57
2.1. FC Slovácko32016:36
3.Sigma Olomouc31206:35
4.Baník Ostrava31204:15
5.Slavia Praha31203:25
6.1. FK Příbram31202:15
 České Budějovice31202:15
8.FK Mladá Boleslav31113:24
9.FC Hradec Králové31114:44
10.FK Ústí nad Labem31113:34
11.FK Jablonec31113:54
12.Sparta Praha31023:43
13.Bohemians 190530213:42
14.Slovan Liberec30212:32
15.FK Teplice30122:61
16.Zbrojovka Brno30031:70

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (537)

Přidat komentář
smazaný uživatel

liberec zatim za očekáváním

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem poslední půlhodinku, ale nestačil jsem se divit co předvádělo Ústí, Liberec mohl bejt rád, že udržel plichtu, možná, že Arma postrádá víc fotbalovosti, ale hráči to obrovskou bojovností nahrazují , Liberec opět bída

Reagovat
smazaný uživatel

Hroznej fotbal, hrůza, hrůza, hrůza

Reagovat
smazaný uživatel

0:0 typickej českej výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Aha - a to se ti tak líbí, že dáváš palec nahoru? Jo - vy jste vlastně ti remízoví mistři...

Reagovat
smazaný uživatel

Už sem se bál že je Typek pryč. Sním je vždycky sranda.

Reagovat
smazaný uživatel

S ním

Reagovat
smazaný uživatel

Typek je slabej, nemá šťávu. Ivoshek - to je jinej formát.

Reagovat
smazaný uživatel

na ivoshka musíme ale čekat stejně jako na zápas Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

Klídek, příští kolo začíná Slavia, hraje v Brně, tam jako obvykle dosteneme kládu, tak bude Ivoshek řádit celej víkend.

Reagovat
smazaný uživatel

Tož jasně, ale zasměješ se. A osobně sou mě sympatičtější exoti co plácajou kravinu za kravinou, než demagogové s iluzí o vlastní neomylnosti. Dobrý byl ten borec co tvrdil, že kdyby česká liga měla dvacet týmů, tak do ní poteče víc peněz a do pěti, deseti let se kvalitou vyrovná PL

Reagovat
stas87

myslis dominikaH?ten tvrdil aj taku somarinu ze sparta ma rovnaky rozpocet ako fenerbahce

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky dobré

Reagovat
domingo

DominikH je legendární, nejenže svoji gloriolu naplno rozvinul pod GL, ale nedávno zavítal i do Francie a všem nám osvětlil, že Gignac nepatří do repre, protože je slabý, jelikož hraje za Toulouse, které každý rok bojuje o záchranu, a jelikož být nejlepší hráč Toulouse je míň než být nejlepší hráč Realu Madrid, měl by tam místo něj být Benzema, který je lepší, protože jeho tým bojuje o titul

Reagovat
$dolar$

To zni celkem logicky

Reagovat
domingo

Jj, škoda, že to naráží hned na začátku, protože Toulouse předloni hrálo Evropu a dva roky předtím LM

Reagovat
$dolar$

Nesmis se vrtat v detailech

Reagovat
$dolar$

Nesmis se vrtat v detailech

Reagovat
smazaný uživatel

DominikH

30.08.2009 13:46

Tak nevím jaký je rozpočet Fenerbahce ale od Sparty se podle mě zas tak neliší (tim nechci říct že by tenhle přestup přicházel v úvahu).

[reagovat]

DominikH

30.08.2009 13:53

Fenerbahce nemá o moc lepší kádr než Sparta tak nevím proč by měli mít tak bláznivý rozpočet...

DominikH

30.08.2009 14:02

Tak Řepka, Hubník, Hušek, Wilfried, Prudnikov, Kalouda.. Jediné co bych řekl že je nad úroven Sparty je ten Guiza

Prominte ze to tu trochu zaplnuju, ale tohle jsou opravdove perly

Reagovat
niflheim

No je to pravda. Ale musím říct, že zatím v zápasech padalo dost gólů.

Reagovat
$dolar$

Jj zatim 99% zapasu koncilo timto vysledkem

Reagovat
smazaný uživatel

Jakto že není Kerič v Turecku?

Reagovat
smazaný uživatel

Uletělo mu letadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Grajciar do Turecka a ještě za pakatel. Já se na to můžu vysrat...

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Kecáš... Kde jsi to vzal?

Reagovat
centos

deniksport.cz a diskuse na vašem webu

Reagovat
domingo

Jj, prý Konyaspor, 12 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli kluby prodavaji hrace do zahranici uz za velmi smesnou castku 12 milionu, tak je to vice nez tristni.

Reagovat
Shevchenko

12 mega?

Reagovat
Bakary3

Škoda, že šel s formou ohromně dolu a ztratil šanci na MS, jakás takás byla.. Pokud by se mu tohle povedlo, šel by asi za velký peníze..

A i když je pravda, že ta částka je docela směšná (nevim ale, za kolik přišel, třeba se i trochu vydělá, protože do SKS přišel půl roku před koncem smlouvy), momentálně ho neni žádná škoda.. (a taky se zase dělá místo Jarolímovi, vlastně je to možná dobře, protože až by se uzdravil Jarolím, pravděpodobně by nehrál Milan Černý a to bych nerozdejchal..)

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu dolů šel, ale to celej tým, pořád byl oporou. Mně ani nevadí že odejde, to je realita, ale aspoň za trochu větší prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

vedení ho nepustilo...

Reagovat
smazaný uživatel

měla být reakce na E.C.

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobře

Reagovat
smazaný uživatel

jj, škoda že to je jeden z mála případů co celek z GL odmítne peníze, ale neoslabí kádr

Reagovat
smazaný uživatel

vsak klasika pani, nova ku*vi fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Super .Moj prvy zaps v EF tiplige a hned presny vysledok :)) imho kolko slovakov je v 1.ceskej tip lige ? dik za gratulacie

Reagovat
smazaný uživatel

Stačil by mi asi bod, anebo dva po prodloužení ... Dynamo!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Stááááááááááááááááánda Vlček!

Reagovat
smazaný uživatel

Jú - a jsme první. Tak to chce sejvnout tabulku, než někdo bude hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

jojo a na konci sezony se pak loudne

Reagovat
smazaný uživatel

Teď to, prosím, neber nijak špatně, ale když se na tu tabulku podíváš, tak kromě Slavie jsou nahoře jen týmy, které zatím hráli opravdu pohledný fotbal, který rozhodně nenudil.

Reagovat
smazaný uživatel

To špatně neberu, vždyť je to pravda, až po osmý místo a mimo Boleslavi - mě ten manšaft nějak není sympatickej, ale to je můj osobní dojem. Sigma super, Slovácko jakbysmet, Plzeň hraje hezky už dlouho, nováčci do toho vlítli ve velkým stylu. Akorát Příbram jsem moc nesledoval...

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem měl tu čest reportovat Příbram z Teplic. Popsal bych to jako " dva rychlé protiútoky - dva góly". Poté zatáhnout na svou půlku a bavit se domácím trápením :-) Jinak musím říct, že mě herní styl Hradce mile překvapil a vážně se na něj dá koukat. Olomouc, to je strašně sympatickej tým od nástupu Psotky. Možná jsem jen letos víc čekal od Jablonce. To je jediný větší zklamání...

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Slovácko Slovácko hraje parádně. Konečně se nemusím bát, že nějaký tým z Moravy spadne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbrojovka Ach jo.

Reagovat
smazaný uživatel

predbeh si me

Reagovat
sosna

No jestli takhle bude Zbrojovka pokračovat, tak jeden aspirant by byl...Já to letos vidím na Ústí a Budějky, možná 1905.

Reagovat
C-M@ster

Usti, ktery hralo oba zapasy dobre, akorat v 1. zahodilo 3000 sanci? Tem bych to nepral. Ale Zbrojovce tak ne, ikdyz treba by to vyhnalo Prose. Pokud nespadnem, nic se nezmeni k lepsimu.

Reagovat
C-M@ster

Heh, oni hrali 3, ten treti sem nevidel. Ale 3 zapasy 4 body a mohlo bejt vic.

Reagovat
sosna

Já jim to nepřeju. Ale teď je ta euforie že jsou v lize. Párkrát dostanou na prdel, přestanou na ně chodit lidi (viz.včera) a budou hrát o záchranu. Tým kvalitativně nic moc, takže proto je tipuju na sestup...

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych přál sestup Ústí a Příbrami. Oba jsou ekonomicky slabí, s málo divákama, lize by nechyběli. Z těch ostatních týmů co by měli hrát na sestup je každého škoda. Bohemka má fanoušky, aji když by jí druhá liga asi slušela víc, Slovácko má skvělý stadion a fanoušky, Budějovice jsou přece jenom tradiční účastník a pořád věřím, že udělajou podobný progres jako Plzeň, a Liberec, který měl hrát letos dole snad ani sestoupit nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš, jestli to Brno zase ukope na 10-14 místo,tak to nemá cenu. Ať radši spadnou a třeba se něco začne dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko hezky, i když teď mě trochu mrzí, že to odnáší Hradec.

Reagovat
C-M@ster

2 nejsympatictejsi muzstva tohoto rocniku se potkala.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě Sigma, Plzeň a samozřejmě Slávinka...

Reagovat
C-M@ster

To ani omylem

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží na tom, kdo a proč se mýlí.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mozna se mi budete smat, ale me by se libil Svancara ve Sparte. Zadnej takovej hracicka, kterej by laskoval s divakama tam neni a jeste k tomu solidni fotbalista to je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže s váma se moc laškovat nedá...

Reagovat
C-M@ster

Zadnymu Brnakovi prestup do Sralty neboobecne do Praglu nepomohl, Svancara uz si to zazil taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostálek?

Reagovat
C-M@ster

Výjimka potvrzující pravidlo.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

dyť hrál ve Slavii a zahříval lávku...co si pamatuju...ve Slovácku mu to sedí...jen ať tam zůstane

Reagovat
C-M@ster

Nadhera

Reagovat
Radar

pěkně Slovácko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Tutovka.

Reagovat
cubinho

To snad ani není možné, co to Slovácko dokáže nedat

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel, dneska jsme pálili o 106 a naštěstí jsme za to snad popvé nebyli ztrestáni fotbalovým Bohem

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsme si zkusili jak se hraje venku a příště snad už z Budějěk s nějakejma bodama

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně,,taková štreka na Jih a navíc 2 mužstva co porazila S..takže teoreticky vychází 0

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně... na Kladno se nadává, že nechodí lidi, ale z 80k přišlo 2-4tisíce. V Praze přijde z 1mil 4 tisíce....

Reagovat
Radar

A kolik že je na kladně fotbalových klubů :

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JarousFCB

I tak je to proti Praze nepoměr...

Reagovat
Radar

Je, ale prostě na Kladno se bude nadávat pořád

Reagovat
smazaný uživatel

A tak nepoměr. V tom případě majou Chelsea, Arsenal, Tottenham a další londýnské kluby ostudné návštěvy, protože Londýn má 10 000 000 obyvatel. V takových velkých městech jako je Londýn a Praha, nebo Londýn se hodně lidí se hodně lidí identifikuje hlavně se svou čtvrtí. Neříkám že Slavii fandíjou jenom lidi z Vršovic, ale třeba u Žižkova bych si to troufl říct. Buď jak buď, na Kladno chodí zoufale málo lidí, aji v porovnání s menšíma městama, jako sou Teplice, Boleslav, Uherské Hradiště, aji ten Jablonec, svého času Opava a Drnovice. Stabilně víc než na Kladno se chodí na Příbram.

Reagovat
domingo

U toho Žižkova to tak fakt je, co vím.

Reagovat
smazaný uživatel

To je trochu mimo mísu - Chelsea, Arsenal, Tottenham mají pokud vim plný stadiony, takže se o ostudné návštěvě mluvit rozhodně nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Kladno přijdou 4 tisíce, když se hraje se Spartou a navíc nesmí ani jedinej člověk bojkotovat. Na Slavii dojdou daleko větší návštěvy, i když několik stovej, možná až tisíc lidí zápas bojkotuje Na Kladno se navíc nenadává kvůli lidem, ale kvůli stylu ne-fandění a ne-fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Je vidět, že zápasy Kladna na domácí půdě jste nikdo asi nesledoval

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko jede na titul

a Teplice pořád poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FCS !

Reagovat
smazaný uživatel

hoši dneska zápas se vším všudy! Po proměrněných šancích, kdy to mohlo byt 5:0 pro nás, si necháme vstřelit gol na 2 1 a pak se strachujem až do konce a nebyt skvělého Filipka, tak nevyhrajem. Návěštěva mě mile překvapila, tolik jsem nečekal, zástupce lídra kotle to nakonec po prvotním ostychu zvládl výborně, fotbal nahoru dolů se šťastným koncem pro nás, ale posledních 15 minut mě stálo 10 let života. FANATICOS

Reagovat
smazaný uživatel

*neproměněných

Reagovat
georgeo

hezky řečeno

Reagovat
Radar

Právě mi volal trevor, první co mi do telefonu řekl bylo buzerante, ale to nechme být, hlavní je že zdraví našeho utiskovaného ivoshka

Reagovat
smazaný uživatel

jj já mu volal před hodkou, prý že Ivoshek prohlašuje, že trevor píše na diskuzi, přitom Trevor je na macháči už 4 dny

Reagovat
Radar

Reagovat
Radar

Jo, jsem se chtěl zeptat - Votroci dělali na stadionu bordel ?

Reagovat
smazaný uživatel

nevšiml sem si, že by dělali. Víc ti napíšu na face

Reagovat
C-M@ster

Az Soukup ziska titul se Slovackem, snad se vrati do Brna.

Reagovat
smazaný uživatel

Lapíz

01.08.2010 13:45

Sestava Sparty se sestává ze samých členů širšího kádru ... to zní hezky a vlévá mi to do žil naději, že to bude remíza 1:0 pro Dynamo ...

[reagovat]

Já ty kluky znám Ještě pár takových vítězství a zachráníme se

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

No moc hezky, i kdyz totalne nahradni sestava i tak jsme podle onlinu meli minimalne 2 lozenky plus dalsi 2 sance, domaci jen dve a skore 1:0, to nam to teda pekne zacina, ale jestli postoupime pres Poznan tak je mi to naprosto jedno

Reagovat
Liquid

snad nepostoupíte v zájmu celé ČR, robili byste jen ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zato banik by byl urcite lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

co sem hned tahas banik franto?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhráli sme? Vyhráli, tak nemudrcuj

Reagovat
smazaný uživatel

bavim se o evrope?bavim, tak nemudrcuj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to teda úplně jedno neni, postoupíme-li přes Poznaň. Nedá se nic dělat, musíme jít dál. Nechci se vymlouvat na rychle jdoucí zápasy za sebou, ale je to tak

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi se bohuzel zase projevila absence Repy, jestli to takhle pujde bez nej dal, tak je neprohra baniku v pristim kole tutackem je to vazne desny, minula sezona cela bez prohry a minimum obdrzenych golu a letos 3 zapasy, 2 prohry a skore 3:4, opravdu luxus

Reagovat
smazaný uživatel

Mistr ligy, největší rozpočet, skvělá mládež sehnaná po celé republice a celá hra Sparty stojí na jednom obránci? Co je to za blbost? Neříkám kdyby vám chyběl nenahraditelný tvůrce hry a vás by přejel kvalitativně rovnocenný soupeř, ale vymlouvat se na chybějícího stopera v zápase proti outsiderovi co se snaží uspět betonem je alibismus non plus ultra.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

tak to neni o tom stoperovi, vzdyt Hejda ho v obrane dokaze zastoupit, jenze to proste bude o ty spychycky uloze, jinak si to nedokazu vysvetlit. Bez nej si proste tym neveri a pak se stava to ze dopredu je to katastrofa a dozadu jeden dva goly dostaneme...

Reagovat
smazaný uživatel

Máte zkušených hráčů tři prdele. Matějovský, Brabec, Sionko jsou jedna osobnost vedle druhé. Seběvědomí a arogance je druhé jméno Sparty, tak nechápu proč by se jim měli klepat kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

měly

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim ,jenze je to proste tak. Kdyz se divas na ten tym, jak bez Toma hraje tak je to ustrasenej bojacnej vykon, hraje Tom a hned je to o tridu lepsi. Cim by si to jinak vysvetlil?Brabec to bohuzel nezvlada, coz je mi zahada, bo ve slavii byl leader. Sionko nikdy vudce nebyl a nove prichozi Matejovsky se jim stane tak rychle jen tezko...

Reagovat
smazaný uživatel

Brabec to nezvládal poslední minimálně půlrok už ve Slavii.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně, remíza by zápasu slušela lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

na to se nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Naštěstí ne no. Jsem rád, že to tak dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí my se soustředíme na LM. V GL stejně titul mít nebudem tak co. Aspoň pomůžem zachránit hradec a budějky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak jelikoz se hralo v totalne nahradni sestave, tak me to zatim nechava klidnym, ale to je tak jediny. Ten Tresnak vypada na slusnyho spalovace

Reagovat
smazaný uživatel

bez Řepky budem prohrávat všude a v jakékoliv sestavě.

Reagovat
smazaný uživatel

ale proc sakra??kde to pak jsme kdyz jsme takhle zavisli na jednom hraci

Reagovat
smazaný uživatel

ten už jn doufat že řepka bude hrát s ostravou jinak zase prohrajem

Reagovat
smazaný uživatel

težký zápasy nám celkem jdou v GL, ať s Řepou nebo bez něj, tak stejně neprohrajem

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
cubinho

Letos ta liga bude nejvyrovnanější za posledních 150 let.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinně Baník, jedinně Baník, jedinně Baník Ostrava!!

A Spartička zkušeně v Budějovicích

Reagovat
smazaný uživatel

Že jo? Spokojenost ...

Reagovat
smazaný uživatel

Nadšenej sem, tenhle víkend byl fajn. Teď už jen očekávám report Ivoshita, to mi stačí k dokonalosti

Reagovat
smazaný uživatel

to bych musel byt v Budejicich aby mohl reportovat...

Reagovat
smazaný uživatel

Já zapomněl, ty si ten "věrnej", co chodí jen doma a je unešen z té umělé atmosféry

Reagovat
smazaný uživatel

uz to zase jako obvykle roztacis...proste nemam cas objizdet vyjezdy, nemam prazdniny jako ty, musim vydelavat prachy, jelikoz me nesponzoruji rodice, ale to tak za 5 let taky poznas

Reagovat
Radar

On už maká pane provinilče

Reagovat
smazaný uživatel

chudinko

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se ti moc nepovedlo

Reagovat
smazaný uživatel

A vymlouvat se na cas a prazdniny, kdyz vyjezd po malinkejch cechach ti zabere jedno NEDELNI odpoledne, je fakt hodne trapny

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak proste kazdej vikend nemam cas, tak to proste chodi. Jsem rad ze vubec stiham vetsinu domacich zapasu + nektery zapasy po praze. + navic casto pracuju i o vikendu...

Reagovat
stas87

ivosku ak si z prahy tak do cb ti ie bus takmer kazde 2 hodiny plzen tiez nemas daleko do mb kusok do hradca kusok...je len na tebe ci ides na vyjazd alebo radsej sedis doma pri nete a rozdavas rozumy

Reagovat
smazaný uživatel

jenze ja nejsem z prahy, to je prave to

Reagovat
stas87

ved pisem ze ak si z prahy...si z moravy?

Reagovat
smazaný uživatel

bydlim v Žatci

Reagovat
smazaný uživatel

no, to je hrozně na konci světa. Odtud určitě jezdí bus jen jednou za den...

Reagovat
stas87

tak to nemas zasa bohvie ak daleko do teplic liberca ci jablonca....sorry za priapdne chyby v orientacii ceska je v zatci vlak?dneska jazdi vlaky uplne vsade takze sa po cz dostanes v pohode maximalne 1 prestup

Reagovat
smazaný uživatel

tak do Teplic a Plzne to jde, ale prave treba takovy Budejovice, Liberec, Jablonec to uz teda vazne nejde. Jeste to k tomu musi jeste dobre vyjit termin a to je prave casto ten nejvetsi problem. Treba do hradce jsem jet chtel, ale jel jen kdyby to bylo o tyden pozdeji. Kdyby se to prohodilo s tim zapasem se Slovackem, tak bych byl jak na Slovacku, tak v Hradci, jenze to bylo naopak, a takhle to je bohuzel vetsinou loni jsem treba chtel jet do Jablonce, jenze ten zapas se z niceho nic nehral o vikendu, ale ve stredu a takhle to proste chodi

Reagovat
smazaný uživatel

taky pracuji o víkendu a čas si udělám

Reagovat
smazaný uživatel

tezko si muzes udelat cas jestli pracujes o vikendu kdyz delam treba do sesti odpoledne tak asi tezko budu stihat zapas od 5ti v budejovicich ja obcas kdyz to vyjde, tak nevaham, ale nemam proste toho casu tolik. Navic uplne kazdej volnej cas taky nemuzu travit vyjezdem, ale venovat se necemu, nebo spise nekomu jinemu

Reagovat
smazaný uživatel

a? Taky zbytečná výmluva věnovat se holce. Když chceš, pořešit se to dá

Reagovat
smazaný uživatel

no to jde prave docela tezko, zvlast kdyz jsem kazdej druhej vikend v praze...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi trefil....

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozné výmluvy...

Reagovat
stas87

banik budejky lech videl som len 2polcas a slabe...

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, neviděl sem, teď sem dorazil čeče

Reagovat
stas87

no ale milo prekvapil tshiamba pri nakopoch vedel udrzat loptu je silny v subojoch a aj sa dost ponuka taky typ ako bony kotorowski nechytal ale chytal buric stilic striedal pezska nalavo hral wilk v obrane niekto novy nevidel som presne kto ale meno mal na k zly prenos som mal....na konci mal tshiamba tutovku ale zazdil ju bol v dost tazkej pozicii takze prehra 1:0 inak kolejorz zasa boli pocut a prislo ich dost podla mojho odhadu takych 3500-4000

Reagovat
smazaný uživatel

bylo tam 2.500 Kolejorz. Jinak si myslím, že v odvetě bude hrát Lech na dva útočníky, slyšel sem, že ten černoch v útoku je dobrej

Reagovat
stas87

no nemal som zaber na cely stadion v kotli mohlo byt 2500+n ostatnych tribunach ale hnusny stadion...proti sparte by to mohlo vyzerat takto:wilk-krivets-stilic-pezsko-tshiamba-wichniarek ale skor tam da injaca alebo drygasa...ten cernoch je tshiamba

Reagovat
smazaný uživatel

ok, díky

Reagovat
smazaný uživatel

haha, Franek lovec branek zkušeně

Reagovat
$dolar$

Proc mas vsude 2 n?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ma na klavesnici N zalepeny dzusem

Reagovat
smazaný uživatel

mám rozklepané prsty, ono není sranda tři dny v kuse spát jen tři hodiny, pařit do rána a propít hektolitry Plzně s vodkou a redbullem

Reagovat
smazaný uživatel

ale jde to docela dobře,a zvláště na mácháči

Reagovat
joshua

nauč se gramatiku

Reagovat
$dolar$

Viktorka a takhle by mohla liga skoncit

Reagovat
Liquid

Sparta na 15. a Slavie trochu vejš a souhlasil bych

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň vede ligu! Plzeň vede ligu! (jen pochybuju, že to dlouho vydrží )

Reagovat
smazaný uživatel

Titul vidím asi pro Olomouc. Ale může překvapit i Jablonec či Plzeň. Možná se rozehraje i slavia ale snad ne.

Reagovat
domingo

připosrané alibistické kecy

Reagovat
Radar

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

alibi by bylo kdybych řekl prohráli jsme kvůli tomu že hráli náhradníci. ale to já neříkám! protože vím že bysme prohráli i v nejsilnější sestavě. No s řepkou by to byla plichta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Ne, to by byla výmluva.

Reagovat
$dolar$

jsi retardovanej!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý, no...

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo Boleslav a možná Baník. Ale je to bez záruky.

Reagovat
smazaný uživatel

jsou odehraný 3 kola...to jseš dobrej, když si myslíš, že Ol. bude první

Reagovat
smazaný uživatel

proc dnes nechytal snozik?

Reagovat
$dolar$

Nechtel dostat dardu

Reagovat
smazaný uživatel

Byla to taková jízda jako proti Besiktasi?

Reagovat
$dolar$

Nebyla, protoze Bohemka betonovala a s tim se neda moc delat Ale samozrejme, ze tak 2-3 dalsi golovky byly

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemce letos přeju sestup, tipoval jsem je na 15. flek, ale pokud to půjde takhlle dál, tak Bohemka se probetonuje k záchraně a sestoupí Brno.

Reagovat
smazaný uživatel

2-3 zabité gólovky (jako obvykle)

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapilo mě, že Vrba nešetřil některé hráče, ale asi jsou dobře fyzicky připravený

Reagovat
$dolar$

me ne, protoze vim, ze to nedela, ja osobne bych setril, ale mozna je to tak jak rikas, asi budou v dobry fyzicsky kondici

Reagovat
smazaný uživatel

Takové týmy jako Brno bychom měli jasně kombinačně přejet, vytvářet si šance, místo toho jsme zase spoléhali na standartku, naštěstí přišel gol a pak zase jen brejky. Útočná fáze není vůbec dobrá a pokud takhle budeme hrát ve čtvrtek, tak to ten Mogilev ubrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. tu vysokou výhru jsme utrpěli, protože Brno nemělo zálohu. To, že máme útok v háji se zatím nezměnilo. Celá koncepce hry je totiž oproti minulé sezoně úplně někde jinde

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Nakopávání, hra středem, minumum křídelní akcí.

Reagovat
rufus

Směšnej výkon. Hrát v Budějcích se dvěma DM a za celých 90 minut si vypracovat šance jen z nakopávaných míčů nebo brejků, hovoří za vše. Tahle ztráta vůbec nebyla zapříčiněna absencí Řepky. Gol sice padl po zmatku, možná že s Řepkou by se to stát nemuselo, ale chvilku před tím měly kopat domácí pravděpodobně penaltu za ruku, takže nakonec asi spravedlivý vyústění. Co je větší problém, Sparta byla naprosto tragická směrem dopředu. Útočná čtveřice Zeman, Žofčák, Třešňák a Jeslínek nic nepředvedla, jen Jeslínek 2x zatáhl míč po straně, jenže nedokáže před bránou přesně přihrát na 3 metry.

Snad jedinej hráč, který se snažil byl Adiaba. Líbil se mi nejvíc. Dokonce měl 2 šance na vstřelení gólu. Kladrubský ukázal, že na pozici DM se s ním dá počítat, narozdíl od krajního obránce. Jenže ve dvojici s Nikym nikdy nemůžou vymyslet nic směrem dopředu, jedině dlouhej nákop.

Takže první dva zápasy venku a dvě prohry. Doma se Slováckem jsem to neviděl, ale nejspíš taky špatný. Tak mě zajímá, kdy už konečně hodlají začít pořádně hrát. Na druhou stranu, loni po prvních třech zápasech sme taky měli jen 3 body. A vrchol dne = kapitán Brabec.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně si to napsal, dneska opravdu tragický Nevím, proč tam cpe Chovanec furt béčko ??? Mohl hrát Matějovský,Kaldec,Sionko, .... Aby tyhle body pak na koci nesházeli,

Reagovat
rufus

Ve středu hrajem v Poznani, takže José šetřil hráče, což chápu a schvaluju. Zvlášť když někteří jako třeba Bony nebo Kucka mají zdravotní problémy. Sparta by si i s Budějicema měla poradit v improvizovaný sestavě. Jen mi vadí, že hráli 2 DM, což je naprosto zbytečný.

A aspoň se ukazuje, jak tihle mladší hráči chtějí využít šanci, kterou dostanou. Otázka je, jestli je to kvalitou nebo jejich přístupem.

Reagovat
smazaný uživatel

Už delší dobu se mi zdá, že to občas hrajou tak trochu na náhodu a ty mladý asi tu kvalitu (zatim) nemají, aby sami něco vymysleli.

Reagovat
smazaný uživatel

ja bych hlavni problem videl v systemu 4-5-1. Pokazde kdyz takto hrajeme tak je to bida ale Pepik to hraje dal, dal a jeste dal. Pritom kdyz samozrejme v zapase hrajeme tuzku a Jose konecne najde odvahu hrat 4-4-2 tak je to hned o necem jinym. Takhle to bylo celou lonskou sezonu, ale Pepik je asi proste slepej. Treba dneska nasadi 2 DZ, proboha proc????uz kdybychom takhle nastoupili i v Ostrave nebo na slavii, tak bych nadaval, natoz Budejovicich, ktere uz 7 dni pred zapasem hraji na 0:0 a jeden uspesny brejk vepredu...Proto je nase hra dopredu nulova, protoze kdyz je tam osamoceny utocnik bez podpory zalohy tak co tam asi ukope?vazne tohle rozestaveni nechapu. Chapal bych ho ted v Poznani to ano, ale to je podmineno poharovou taktikou...

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice,Brno sestup Dynamo

Reagovat
smazaný uživatel

Brno hrálo dneska dobře. To na sestup nebude. Nějakým zápasem se chytne a bez problémů skončí někde v klidném středu tabulky. Doufám, že to nebude zápasem s nama a z Andráku si odveze stejný debakl jako loni.

Reagovat
$dolar$

Skoda dvou ztracenych bodu v prvnim zapase, tam jsme byli jasne lepsi a meli jsme mit ted plnej pocet

Reagovat
smazaný uživatel

Nedali ste ani jeden gól ze hry a deset minut před koncem ste prohrávali. Body sme tam ztratili my.

Reagovat
$dolar$

jo to urcite...

Reagovat
sosna

On se díval přes plechovky Prazdroje, ber ho s rezervou...

Reagovat
smazaný uživatel

podle vývoje skóre, ne podle hry a šancí

Reagovat
smazaný uživatel

těch ztracených bodů je škoda... ale z toho zápasu je to opravdu spíše jeden vyhraný bod...

gól z penalty a pak ty "tři vlastňáky"

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se nezlobil, kdyby Sparta po té loňské sezóně bez porážky posbírala v té letošní porážek jak za dvě sezóny dohromady.

Reagovat
jv

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak, Lukeš se nám vrátil a už sme zas hráli fotbal, koukám, Šmejkal jde asi do základu sestavy. Jinak, byl někdo na tribuně chudých? Mělo tam bejt dnes parádní pyroshow od fans Havru

Reagovat
smazaný uživatel

30 rimskych svetlic

Reagovat
smazaný uživatel

a byli tam policajti? Sem četl, že klub dostal dopis od vedení silnic MS a že tam prej budou policajti na CH1

Reagovat
smazaný uživatel

to me kamos nepsal...

Reagovat
Shevchenko

Pyro

Reagovat
Shevchenko

To byla taktika hrát na půl plynu? Jestli jo tak

Reagovat
$dolar$

Teplice najs

Reagovat
smazaný uživatel

Při téhle cestě za titulem se asi bude kulhat.

Reagovat
$dolar$

Tak pro vas je stejne dulezitejsi porazit Slavii nez vyhrat titul...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale titul je taky důležitej..

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Máte stejně bodů jako loni po třech kolech...

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobře možné.. Mně straší výkon, který podáváme bez Řepky. Navíc to co nám stačilo minulý rok nám nemusí stačit tento, protože soupeři výborně posílili..

Reagovat
$dolar$

Kdo jako dobre posilil?

Banik prisel o nejlepsi hrace, my jsme nekoupili nikoho, Sigma taky prakticky stejna, jedinej Jablonec par prumernych posil...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec posílil výborně, Baník taky..

Reagovat
$dolar$

To jsou takovy blbosti co pises... Alibisticky kecy, aby se to na to potom mohlo vymlouvat...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš? Pořád se jede na titul.. Si snad zapomněl, kterýmu klubu fandím, ne?

Reagovat
$dolar$

Ale pises blbosti, protoze jedinej tym, kterej opravdu dobre posilil je ta tvoje Sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale hovno.. Sparta posílila dobře, ale stejně tak i Baník a hlavně Jablonec

Reagovat
Shevchenko

Útok je teda o dost horší.

Reagovat
smazaný uživatel

Mičola mi nikdy nepřišel jako nějaký výborný útočník, nebo křídlo.. Frejlach jo.. Šenkeřík moc branky nedává, ale když dostane volnost, tak je minimálně bude připravovat, navíc z jeho akcí může těžit celé mužstvo.. A Fantiš? Toho jsem ještě minulý rok bral za talent, který se vyrovná i Kadlecovi.. Pak hrál v Příbrami jiný post než měl a teď v baníku snad naváže na výkony, které předtím podával.. Myslim, že Baník posílil dobře.. A o Jablonci se bavit vůbec nemusíme, ten posílil ze všech mužstev zdaleka nejlíp.

Reagovat
smazaný uživatel

Mičola je zbrklej ale hrozně moc, svého času byl taky považován za mega talent, byl dokonce v kádru stříbrné dvacítky z Kanady. Jen dojel na životosprávu a že nedával jasné tutovky (např. prázdná brána v Lužnikách proti Spartaku a on nastřelí břevno). Z letošních posil se mi dobře jeví jen Pilík a Šmejkal ale ani jeden zatím nedokáže nahradit Čolu či Vydru

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jak kdo zapadne každopádně jste nenakoupili žádně druhořadé hráče.. Jak říkám Fantiš, Frejlach, Šenky i ten Hušbauer.. Jsou podle výkonů v jiných klubech rozhodně výborné posily..

Reagovat
smazaný uživatel

z Frejlacha a Šenkyho mám největší radost, ostatní jsou mlaďoši, mají čas se ještě ukázat. Jen ale, aby nepromrhali časem jako Zeher

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek jim, myslím, tu šanci dá.. Když už si je vybral, tak to nebude jen tak..

Reagovat
smazaný uživatel

však jim už dává, viz. odveta s Tbilisi či se Slavií. Tu bídu s Bělorusem sem ale neviděl, ani nevím, jaká byla sestava

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jste taky hráli hrozně, na titul to stačilo a letos všichni hrajou stejnou čočku. Liga už je totálně v hajzlu (v novinách tomu říkají vyrovnanost).

Reagovat
smazaný uživatel

Mně ten úvod ligy celkem namlsal.. Naše liga sice nemá nějakou špičkovou kvalitu, ale přesto na ní nebudu nějak nadávat, pořád jí mám ze všech lig nejradši Sparta hraje defenzivně a hlavně proti slabším soupeřům je ta taktika přímo otřesná, ale na body to minulý rok stačilo.. Teď bude hodně záležet jak to všechno bude vypadat v dalších zápasech, protože i Chovancovi musí být jasný, že ten zápas prokaučoval ( zatím jsem to neviděl, ale co jsem se doslechl, tak hráli v Budějkách defenzivně jak na Old Trafford).. A změna taktiky zřejmě přijde

Reagovat
smazaný uživatel

http://i32.tinypic.com/2u73sw3.jpg

Pavlíku, už příští neděli se to může zase opakovat. Nezapomenu na tento zápas a tu atmosferu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Radar

Reagovat
tomasinho

Památný okamžik, nažvdy zapsán do srdcí všech chacharů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Jel bys taky do Krakowa na podzim, případně na jaře, protože Cracovia má fakt malý staďák...

Reagovat
kubys

?

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, Keržak0v mi teď o tom psal, jako, nebyl bych proti ale tejden předtím se hraje věčné derby, Partizan-CZ

Reagovat
smazaný uživatel

jj, dneska sem se rozhod 23.10. na Belehradsky derby

Reagovat
smazaný uživatel

ale klidne zvladnu oboji

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha ha, nezvládneš prosimtě Vyberu si jen jeden ale spíš preferuju Bělehred, Krakow nemusím moc

Reagovat
smazaný uživatel

No, zalezi kdy kde budem hrat v evrope se Zenitem, to rozhodne o financich ...navic Krakow bude levnota, podle me do 2000 se vsema cestama, chlastem, utratou atd. To je sranda.

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

nj ale co z toho? Delije si užijem víc

Reagovat
smazaný uživatel

Co z toho? nebudes sedet doma

Reagovat
smazaný uživatel

A uzijes si spoustu srandy, chlastu, nejaky polsky vytrznosti a polsky holky taky nejsou zly

Reagovat
smazaný uživatel

pochop, nemám tam komu fandit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Cracovia je jasna ne? ...nemusis nikomu fandit, jedes zazit atmosferu a pobavit se vecma okolo

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, noooo, uvidím. Radši fakt ten Bělehrad.

Reagovat
kubys

Prý jasná Cracovia, pche. Biala Gwiazda!!!

Reagovat
kubys

Tak můžem na Górnik - Ruch.

Reagovat
smazaný uživatel

jo! To bych šel hned Ale tak, nějak se ještě domluvíme, co a jak. Kdyby nevyšel Bělehrad, dáme Krakowské derby

Reagovat
kubys

Tak když už má GKS s nima tu družbu (nevím, jak se k tomu vůbec staví Baník), tak bychom se mohli mrknout.

Reagovat
smazaný uživatel

nemusí Gornik, většina je proti tomu. Ale na zápasy naše už jezdí

Reagovat
kubys

Tak já proti Górniku nic nemám třeba, navíc i GKS přeju spíš tak z povinnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

ono Torcida ze Zabrze, to už jsou fakt blázni, proto si je ultras nechce brát moc do kotle našeho, aspoň, co sem se tak dozvěděl

Reagovat
kubys

Hej Torcidu jsme zrovna včera na jazdě řešili a hláška večera - "Torcida ze Splitu je druhá nejlepší Torcida na světě - po Torcidě Šenov samozřejmě"

Reagovat
smazaný uživatel

v Šenově mi bydlí kamarádka ale fakt jen kamarádka

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys

Cca cena cesty? Protože to by asi za to stálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim, ted Bukurest me vlakem stala 3600.... Belehrad je bliz a ve skupinovce by to podle me mohlo bejt treba kolem dvojky za jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak to děláte? Mě vyšel sraz na 4500,- a to je to přes dva kopce...

Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole tak to nevim, za 4500 se dostanu z ruska do prahy

Reagovat
kubys

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Dost stál benzín, nějakej dlabanec, pár fidorek... Po kouskách se to nastřádá. Ale stálo to za to.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár fidorek..

Reagovat
kubys

Tak to je docela v pohodě, popřemýšlím o tom taky.

Reagovat
smazaný uživatel

kde mu je vůbec konec?

Reagovat
smazaný uživatel

Když tu loni někteří pořád řvali, že Bohemians (Střížkov) do ligy nepatří, budou to tvrdit i o těch současných z Vršovic? Nic než beton, hra ještě horší než ta střížkovská a co je nejsmutnější - Hoftych se tím ještě chlubí a přijde mu to vtipný...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim si ze hra strizkova tim hlavnim duvodem nebyla

Reagovat
smazaný uživatel

Ale velmi často se to uvádělo jako jeden z důvodů...

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, to povídal při komentování Slavie s Bolkou.. Jinak do ligy nepatří minimálně dalších 5 týmů, když to bereš takhle.

Reagovat
smazaný uživatel

Já to po jejich výkonu v Hradci říkám taky. Ač jsem je vloni měl hodně rád

Reagovat
božský John

Reagovat
božský John

Teplice výborný,v 3. minutě měli šanci,pak hovno hovno hovno hovno a gól

+ 20 taťků s pivníma mozolama,Teplice zařvali asi jednou

Reagovat
smazaný uživatel

To je normálka, Teplice hrajou v podstatě s šesti obránci v řadě. V televizi to možná nevynikne, ale na stadionu je to krásně vidět. Plíšek je hroznej trenér.

Reagovat
božský John

Hrajou strašně, sice občas vystřelí,ale deset metrů vedle a tři metry nad

Jedinej,kdo tam za něco stojí,jsou ti Jugoši...

My jsme taky nehráli úplnou parádu,ale celej zápas jsme měli převahu a dali jsme dva goly z ofsajdu(ten první jasnej,ten druhej nevim,tam byl jeden hráč jasnej,ale ten druhej fakt netušim)

Navíc borci jako Vidlička,Matula...ti měli jít ven,jenom prasí

Reagovat
hefy

Matula je hrozný hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

Matula hraje loktama ještě víc než hrával Latka a to je co říct. On ani takovej Klein moc fotbalovej není, jak ten se mohl dostat do repre jsem dodnes nepochopil.

Reagovat
božský John

Kleina dnes nahradil Rosa a ten s tou svojí dřevorubeckou postavou .....akorát se válel po zemi ..ááááááááááu a hned pak běhal jak srnka

Jedinej ten Lukáš mi přišel dneska fér,vyhrával hlavy a nefauloval

Reagovat
Bakary3

Hale, Pekhart to tam sází, co ?

Reagovat
božský John

Ty krávo, já si na Tebe hned vzpomněl

Jako,né že by to bylo díky jeho geniálnim schopnostem...ale je vidět,že na sobě zamakal,z hlediště mi příjde trošku těžší,už ustojí nějakej souboj a běhá ..

Reagovat
Bakary3

Tak snad mu to vydrží, i Jablonci bych to přál Jinak škoda, že nehraje Piták, super fotbalista a podle mě bude lepší než Vošahlík i Haurdič, ale zatim si nezahrál..

Reagovat
božský John

Piták dneska man of the match

Střídal asi v 10.minutě zraněnýho Jablonskýho a hrál nalevo ....ty jo,on má oči všude...fakt ty přihrávky maj oči...potom 50i metrovej sprint,čistej skluz a zpátky....fakt borec

Haurdič z formy,nemůže hrát

Vošahlík hrál dneska moc pěkně

Reagovat
Bakary3

Tak to mám radost, Kájovi to přeju (ale ve Slavii ho nepotřebovali..) No ale takovejch tam je.. Jablo, Kovařík, Pekhart, přišel jsem na chuť i Zábojovi, dobře brání..

Reagovat
božský John

Záboj dneska nehrál,přednost dostal Huber, jinak Záboje mam taky rád,hodně toho oběhá

Kája výbornej, fakt je dobrej

Docela se mi libí i Matej,sice sem tam něco zkazí,ale hned to napraví nebo se o to aspoň pokusí ....ten to taky nefláká

Reagovat
smazaný uživatel

Zapráskanej Jablonec-last match na tiketu,fuck

Reagovat
božský John

zasranej Loučka spíš ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec Takhle blbá ztráta....

Reagovat
božský John

Ani mi nemluv ...opravdu,jak my v Plzni

Oni nic nepředvedou,krom faulů a z jedný blbý holomajzny daj branku

Reagovat
$dolar$

Coze s tou Plzni?

Reagovat
božský John

Taky tam máme jendu šanci a uhrajem body

Reagovat
$dolar$

Nj takovej je fotbal

Reagovat
božský John

No jo no,ale mě sere ten styl, oni prostě jedou bořit hru,faulovat....

Reagovat
$dolar$

Horsi je tohle co se stalo mne -

tak vcera vecer jsem dal posledni penize co jsem mel v sazkovce (9000) na Tipsarevice...

On vyhral prvni set 7:6 druhej vedl v tie breaku 5:1, prohral ho 5:7, ve tretim vedl 2:0 plus mel dalsi 2 BB na podani soupere a prohral 4:6...

dneska jsem si nechal poslat posledni penize z uctu abych to vyhral zpatky, vsadil jsem 10 tisic na Vesninu, ona vedla 7:5 a 4:0, ten set prohrala 5:7, ve tretim vedla 3:1 a prohala 4:6...

mel jsem vyhranou vstupenku na poker v hodnote 4 tisice korun, prislo mi A,A nekdo udelal raise, ja reraise all in on mel A,9 na flop 9,9 ...

Reagovat
božský John

Ty vole,to bych už nedejchal ....to je fakt smůla,že nechceš

Reagovat
$dolar$

Nevim cim jsem si to zaslouzil...

Reagovat
smazaný uživatel

gambling?

Reagovat
smazaný uživatel

poker je sport

Reagovat
kubys

Zatím ne, ale mělo by to být považované jako mind-sport, rozhodně víc než backgammon...

Reagovat
smazaný uživatel

pokr je luxus, to schvaluju, ale ty tickety za tolik penez, to uz je zavislost

Reagovat
$dolar$

Je, ale moc vtipny mi to neprijde...

Reagovat
-Kopy-

Boží mlýny melou pomalu ale jistě

Reagovat
smazaný uživatel

Že se na to nevybodneš...

Reagovat
$dolar$

Tak ja se vyporadal s dluhama (pro tebe ty penize mam) tak jsem hral dal

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva roztrhnu tě jako hada... Počkej, až tě uvidím. Jak malý dítě...

Reagovat
$dolar$

Uz budu hodnej

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem zvědavej... Musíme někde zachlastat a probrat to.

Reagovat
$dolar$

Musime, ty nebudes mit ted cestu sem? nebo mozna bych v zari prijel ja za tebou

Reagovat
smazaný uživatel

Já spíš ne, ale přijeď na vinobraní, bude sranda...

Reagovat
$dolar$

a kdy to bude?

Reagovat
smazaný uživatel

Někdy kolem 15. září. Druhej víkend v září. Přesně ještě nevím, zjistím. V pátek večer a v sobotu se furt jen chlastá, hlavně burčák. Do toho historickej program, blábláblá - ale hlavně se chlastá.

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc jede na Titul!

Reagovat
smazaný uživatel

a ty bys mel na psychinu

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? protože Olomouc je pro aspirant na titul?

Reagovat
smazaný uživatel

protože Sigma na to nemá bude tak kolem toho 6. týho místa

Reagovat
sosna

A těch 5 před náma prosím...?

Reagovat
smazaný uživatel

Prazska S, Jablonec, FCB, Plzeň a může i Boleslav

Reagovat
sosna

Pražská S beru, kvalita je, záleží jak se s tím sami poperou. Jabko, FCB a Plzeň jsou na naší úrovni, takže uvidíme. Boleslav? Žes rovnou nenapsal i Liberec a Teplice.

Reagovat
smazaný uživatel

a víš, že jsem o nich uvažoval?

Reagovat
sosna

Fakt? A co třeba Hradec nebo Příbram? Že by před Sigmou byly všechny týmy z Čech + FCB.

Reagovat
smazaný uživatel

to byl vtip ale Liberec nebo Bolka se třeba zvedne...uvidíme na konci sezony, jak to dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Omyl, Olomouc jede do Příbrami...

Reagovat
Liquid

tak tak, doprdele jede Olomouc, ne na titul

Reagovat
sosna

Pravda. Příbram je solidní prdel.

Reagovat
smazaný uživatel

Všecky města na P....PLZEŇ to ale vede

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

kde se vzalo 5200 fanoušků na Viktorce?

Reagovat
$dolar$

Asi pomohlo utkani s Besiktasem plus pro lidi co byli v Praze zdarma vstupne

Reagovat
smazaný uživatel

no, mně právě přišlo, že na hlavní tribuně bylo míň lidu než na utkání se Sigmou... (ale je pravda, že Bohemka zaplnila skoro celý sektor) ... ale je dobře, že tím lístkem z Besiktase lákali také na ligu, protože Bohemka není po fotbalové stránce zrovna atraktivní soupeř...

Reagovat
smazaný uživatel

Všechno jde samozřejmě podle plánů a prohra s Budějovicemi je samozřejmě součást Jozefovy taktiky na Poznan!! Cíl je samozřejmě zanechat v polácích pocit, že Sparta je slabší než ve skutečnosti, čímž by samozřejmě poláci Spartu podcenily!! Jozef je chytrej chlap a ví co dělá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavej jak dlouho vydrží Večeřa v Brně!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dávám mu dvě hodiny,maximálně den

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně jsem se vrátil domů a mohl letos poprvé na Baník. Předvedená hra mě nijak příliš nenadchla, před sezónou jsem to čekal daleko lepší, ale aspoň dneska hráči dřeli a bojovali o každý míč Překvapil mě jedině Šmejkal, který je dopředu opravdu solidní a Koubek tak má na pravý kraj obrany novou alternativu. Naopak Šenkeřík nic moc. Zeher je typologicky stejný útočník, takže jeho příchod je pro mě zbytečný. Ale zatím je brzo na hodnocení, dejme mu čas. Největší plus mají ode mě fanoušci, kterých sice přišlo jen 6 tisic (plus další dvě stovky na tribuně chudých ), ale na takový počet udělali poměrně slušnou atmosféru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Atmosféra není jen o počtu

Reagovat
smazaný uživatel

to vystvetli mistnim spartanum

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň, Baníkovci sebrali sparťanům zvednuté šály a hymnu, že Ivos.it?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Není, taky se to dneska ukázalo. Když přišli jenom ti, kterým jde o Baník a ne o párek, co dostanou ve vipce.

Reagovat
smazaný uživatel

proč teďchodí na Baník tak málo??Slyšel jsem cosi o nějaký Kartě fanoušků-vyššíc eny nebo co to je???

Reagovat
smazaný uživatel

ted??ono nekdy chodilo vic??

Reagovat
smazaný uživatel

Ivoshit, vidíš, píšeš zase blbosti a nesmysly, pak se divíš, že z tebe máme srandu, ty se vždy rozčílíš, nadáváš nám a dopadá to, jak by mělo

Reagovat
smazaný uživatel

je tam ten smajlik tak ho prosim zkus pochopit ano? nebo zadam zase moc?

Reagovat
smazaný uživatel

každej zná tvé názory na fanouškovskou obec v Česku, proto ta reakce, ten smajl to nezachrání

Reagovat
Radin

Vy Baníkovci jste fakt docela chudáci.Šít do jednoho člověka tak očividně ve více lidech,to je fakt zábava .Samozřejmě ne všichni Baníkovci,aby zase někdo neměl problem :-)

Reagovat
smazaný uživatel

kdybys ho znal lépe, věděl bys, proč do něj tak šijem

Reagovat
Radin

Vím,čtu :-).Chodím sem hodně let,ani nevím kolik.Ale minimálně tři,max osm :-).Vlastně by mě to aji zajímalo :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bude tim, ze oni tu maj v diskusi nejvic lidi co sem si vsim

Reagovat
kubys

My jsme všude doma. Spíš bych řekl, že tu nejvíce spamujeme, chceme být prostě vidět. Když budeme hodní, nikdy si nás nezapamatujou, ale když budeme zlí, tak na nás nezapomenou.

Reagovat
smazaný uživatel

Navždycky věrní,

navždy oddání,

tobě Baníčku,

tví chuligáni.

Reagovat
smazaný uživatel

neco na tom bude

Reagovat
smazaný uživatel

...protože nejsou na stadionu? (nebrat až tak vážně)

Reagovat
kubys

Přečetl jsem pouze první větu a naběhla mi žíla na čele!!!

Reagovat
Radin

Kolik z vás má holou hlavu aniž by musel?:-) Já fandím Olomouci a vesměs proti baníku jako týmu nic nemám,ale fanoušci jsou někdy dost mimo

Reagovat
smazaný uživatel

neptej se dvakrát

Reagovat
Radin

Proč?Co je na tom?:-) Já si nemyslím,že do kotle patří jen silní,síla je v hlase,v rukách je v tomhle blbost :-)

Reagovat
Radin

a opravdu nemyslím potlesk a transparenty

Reagovat
smazaný uživatel

nejde mi o sílu, jen odpovídám na otázku, kdo z vás je plešatej aniý by šel záměrně

Reagovat
Radin

Tak někdo je přirozeně plešatý, na tom nevidím nic zlého :-).Ale většina mladých do hola mezi fanoušky nepatří zrovna k těm nejhodnějším :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si mudrc

Reagovat
Shevchenko

To už je druhý pokus o nepovedenou ironii, který jsem u tebe zaregistroval. Zřejmě ti to nejde, tak nevím, proč se snažíš.

Reagovat
smazaný uživatel

ne nepovedenou, pouze nepochopenou a to je sakra rozdil

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát je mi líto Zbrojovky, protože ta bude letos bojovat o záchranu. Tohle si Brno nezaslouží Ale ti hráči opravdu nevěděli co mají hrát, většinou to zkoušeli jen tak na náhodu.

Reagovat
Didier Drogba

hlavně,když ve sředu zálohy budou CHODIT Křeček,Polách a Dostálek,tak v životě nic nevymyslí

Reagovat
C-M@ster

Polach dneska nejlepsi hrac Brna, vymejslel samy narazecky, paticky a kolmice. Dnesni vykon do 1. golu Ostravy byl dobrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je daleko výstavba toho novýho stadionu v Brně snad pro 40 000lidí? Už je zbouranej alspon ten starej?

Reagovat
smazaný uživatel

architekti uz strouhaji tuzky...

Reagovat
C-M@ster

Stadion ma bejt pro 30 000 a blokuje ho spor o pozemky, takze 2020 - 30 odhadem.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=YqCTAqsYmK0&playnext=1&videos=54jIZMilU_s&feature=recentf

a to je to druhá liga. Tohle není ani na Spartě, kde mají údajně nejlepší fanoušky a atmosféru

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo Dresden spodní příčky třetí ligy

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Arne tam jel, zval mně taky ale jel sem se "rekreovat" na mácháč. V plánu máme DD teď v sobotu, pokud to vyjde

Reagovat
Arne

Byl jsem ted na obou zapasech a nejak me to navnadilo... Jsem tu stale, takze jestli to trochu pujde, sel bych v sobotu znovu.

Reagovat
smazaný uživatel

no, nakonec du na Slovácko do Edenu, on nechce jet ani Keržak0v a když zápas se Stuttgartem prej není taková výhra

Reagovat
Arne

To neni, tyhle rezervy, to je silena vec... Ja kdyz tu jsem, tak asi pujdu, ale z Ceska bych kvuli tomuhle zapasu taky nejel. Jinak nekdy v rijnu tu bude Hansa Rostock, to by melo byt zase peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

jinak, máš fotky z toho zápasu BVB-DD a s CZ Jena?

Reagovat
Arne

Dopoledne ti sem hodim nejakej odkaz...

Reagovat
Arne

Ja ti dam, spodni pricky... Vsak jeste uvidis.

Reagovat
kubys
Reagovat
smazaný uživatel

to je bomba, doteď mně mrzí, že sem tam nejel

Jinak:

http://www.youtube.com/watch?v=-RCKL_IzJjo

sem tam vidět aj i s Basileosem, hned vedle kotle Lechu

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

jj tam jsme! Hned bych si to zopakoval, ve středu odjíždím směr Split, ve čtvrtek na zápas proti Bukurešti, eště by mě zajímalo, jak to utahnu s prachama ale, hej a v sobotu bys mohl za nama do Edenu, bude aj Renatka!!

Reagovat
smazaný uživatel

jo??? JDU!!

Reagovat
smazaný uživatel

supr, bude jistě potěšena

Reagovat
smazaný uživatel

tady asi půjdeš kamaráde stranou. I když chorály si s tebou s chutí zabékám

Reagovat
smazaný uživatel

nemám s tím problém, nechám ti volnou cestu, ona se se mnou stejně teď nebaví, protože jsem včera po fotbale šel s jinýma holkama ty blondýnky, víš které ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ty chci taky poznat!!

Reagovat
smazaný uživatel

na to zapomeň

Reagovat
smazaný uživatel

ty poláci maj ale hnusný vlaky.fuj

Reagovat
Radin

to je nějaká parodie na fotbal?Jak ten borec nedal hned tu první šanci :-).Potom ta penalta,která vůbec nebyla :-)a nebo ty střely za záklonu na konci :-D

Reagovat
smazaný uživatel

boze to je trapny

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny výsledky a výkony jsou jenom součást velmi propracované Jozefovy taktiky, postavené na velmi vysoké inteligenci samotného Jozefa a tím pádem i jeho předvýdavosti. JOZEF JE KING, TO JE REALITA!!

Reagovat
smazaný uživatel

Za prohru Sparty může antisparťanská kampaň proti SuperTomoviv médiích a Edenem pokřivený žalobníček Volešák-něco podobného určitě napíše ve svém sloupku ve Sportu ten postarší prosťáček ze Spartaforevercézet

Reagovat
smazaný uživatel

jaká antikamaň?...kdyby se choval profesionálně, nemusel by teď absentovat

Reagovat
smazaný uživatel

ironie

Reagovat
smazaný uživatel

sry

Reagovat
smazaný uživatel

Omlouvám se,je to mimo téma,ale chtěl jsem se zeptat na váš názor na nové dresy velkoklubů,hlavně manchesteru united a interu milán.Osobně se mi dresy MU nelíbí,hodně dělá sponzor,ale venkovní dresy interu milán jsou luxusní

Reagovat
$dolar$

MU

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš v čem ta firma podniká?

Reagovat
smazaný uživatel

mno mně se osobně slávistický drees ve variantě s límečkama moc nelíbí a venkovní varianta byla také lepší ta černá nebo tmavě modrá s červenou hvězdou-toť k těm dresům velkoklubů

Reagovat
smazaný uživatel

to už spíš o spartě si měl napsat ne?!!

Reagovat
smazaný uživatel

No comment...

Reagovat
smazaný uživatel

Když se k tomu nechceš vyjadřovat tak nekomentuj

Reagovat
smazaný uživatel

Promiň, žádal jsi o názor... Jen jsem chtěl vyjít vstříc.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no comment není názor

Reagovat
smazaný uživatel

MU má nejhezčí dresy na světě♥

Reagovat
smazaný uživatel

vážně nebo ironie?

Reagovat
smazaný uživatel

opravdu

Reagovat
smazaný uživatel

OK,každej máme svůj názor

Reagovat
smazaný uživatel

aha

Reagovat
smazaný uživatel

nevíš v čem ta firma podniká?

Reagovat
smazaný uživatel

Brno a Teplice jedou

Reagovat
Liquid

2.liga taky liga

Reagovat
twl

twl ta sparta mě jebe....kdyby alespoň tu remízu.....dal sem to 1000 a mohl sem vyhrát 27000 dal sem tři remízi a sparta to sere...

Reagovat
smazaný uživatel

Vrátit se tak do podzimu roku 2009, hráli jsme krásný fotbal, fungovaly nám hlavně obě strany. Mělo to hlavu a patu. Do kádru se podařilo vhodně zapracovat mladé hráče. Stopeři Řepka+Hubník. Třeba takový zápas proti Eindhovenu. Jóó, to byly časy... Bojím se, že je to pryč.

Reagovat
smazaný uživatel

Loni na podzim pěknej fotbal? Dovol, abych se zasmál...

Reagovat
smazaný uživatel

já byl spokojený

Reagovat
clinger

Pod Chovancem krásnej fotbal nemožné

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

400. pro Slavii před Spartou.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, 401.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

400.pro spravedlivé posuzování po zápase....lampardův gol rozhodčí neviděli,stejně jako řepkův flusanec,tom byl potrestán lampardův gol zůstal neuznán

Reagovat
kubys

40x. Pro Torcidu Šenov a všechny ostatní Torcidy a Ultras.

Reagovat
smazaný uživatel

no já se jedu ve čtvrtek podivat na tu jedinou a pravou TORCIDU ze Splitu

Reagovat
smazaný uživatel

Tím chceš říct že TORCIDA GORNIK není pravá?

Reagovat
smazaný uživatel

je to tak, pravá Torcida je z Hajduku

Reagovat
smazaný uživatel

Neznamená když je první, že musí být nutně pravá. Pravé jsou obě.

Reagovat
smazaný uživatel

nooo, stačí se podívat na datum vzniku a uvidíme, kdo je první

Reagovat
smazaný uživatel

Torcida z Hajduku je z roku 1950, ta z Gorniku je rok 1999

Reagovat
božský John

Na spoustě ostrůvků kolem Splitu maj svou frakci a věude jsou namalovaný znaky Hajduku a Torcidy,popř. tý frakce ....to je krásný

Reagovat
smazaný uživatel

no, Lech Poznaň a Arka Gdyně nechali zas grafitti u nás na Lennonový zdi, se tam dnes asi vypravím a nafotím

Reagovat
božský John

Dej to pak na fb, to mě zajímá

Jinak já na hajduk nedám dopustit,mam ho rád odmala

Reagovat
smazaný uživatel

právě proto sem chtěl, aby ho dostal Baníček, že bych to poznal "live". Vím, že má velkou sílu, s Delije a BBB největší fans skupiny na Balkáně. A ty už si zažil Torcidu osobně?

Reagovat
božský John

Jen loni,když jsem byl ve Splitu,tak tam měli nějakej meeting a byl pochod,ale tak byl jsem tam s rodičema si zas jednou prohlídnout Split,tak nebyl čas zjišťovat co a jak, líbí se mi jejich vlajky a na Poljudu ty časty transparenty přes celou tribunu(letopočet nebo tak něco...jako jste měli minulou sezonu proti Spartě)

Jinak----ještě Grobari

Reagovat
smazaný uživatel

ne, Partizan ne, fujtajbl

Reagovat
božský John

Crvena Zvezda

Reagovat
kubys

Grobari.

Reagovat
božský John

Ten Balkán mě zajímá a baví

Až budu starší,tak bych se rád vydal do Splitu na Torcida vs. BBB ...to musí bejt paráda,plnej Poljud, napráskaný město ....ona i liga by nebyla špatná

Reagovat
smazaný uživatel

tj a ještě, aby se to odehrálo někdy v létě. Balkán je špička ohledně fans, kam se hrabe Česká liga. Ohledně fans apod., to máš jako elitu Balkán, Řecko, Turecko a pak Polsko

Reagovat
božský John

Horký hlavy no

Reagovat
božský John

Přesně,navíc tam je něco jako českej konzulát,takže v pohodě, myslim,že by to tam bylo všecko v pohodě,domluvíš se v cajku,máš tam moře....prostě ten Split je ideální...

Reagovat
smazaný uživatel

Však neříkám že je založená dřív ale to neznamená že ta co je založena později není pravá tak jsem to myslel. Jinak TH me taky zaujala ty graffity maji promakane a v kazde sebemensi vesnicce jde videt od luxusnich graffitu az po cmaranice T1950H TH1950 atd. Prostě od Splitu na jih to Hajdukem žije.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, jak pšíe Trevor, Torcida je nejstarší uskupení fanoušků v Evropě a je jediná pravá, zbytek jsou kopie.

Reagovat
božský John

Jediná Torcida je ze Splitu !

Reagovat
božský John

Závidim Ti

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda já tam byl na začátku července to se ještě nehrálo

Reagovat
smazaný uživatel

letos už ta sparta spadne

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole, já nevím, co furt tady sparťani naříkáte a furt nám předhazujete, jak ste hráli s PSV, PAO či Kluží. Jasně vás podcenili, když zabrali, přehrávali vás. Taky vám sem furt nepředhazujem, že Baník svého času přehrával Spartak na Lužnikách či Boro doma na Bazalech, nebo že sme porazili Heerenveen. Anebo Slavisti, předhazuje tu někdo z nich, jak úžasně hráli s Partizanem, Leedsem či s Ajaxem "doma" na Strahově Evropu? Nepředhazuje. Tak už nebrečte bo je to fakt k smíchu.

P.S. záměrně sem psal zápasy Baníku a SKS, které odehráli na domácí půdě bo venku to byla stejná bída jako ACS

Reagovat
smazaný uživatel

Jak podcenili? Jak může někdo víc podcenit nejvěhlasnější český tým než nějakou druhou garnituru jako je Slavie, nebo Baník? Kluž se Spartou prohrála oba zápasy, PSV bylo na Spartě prostě horší a to i v druhé půli i když viděli, že je Sparta přehrává.. V Athénách se zase posrala Sparta z atmosféry.. Tam není žádné podcenění.. Sparta má dobrý kádr, doma může hrát vyrovnané partie s věhlasnými kluby..

Reagovat
smazaný uživatel

no, Kluž byla zklamání ale když PSV či PAO zabrali, už ste je tak nepřehrávali. Kdy ste naposled přehrávali soupeře, to byl přelom milenia, to ano. Teď je to ale o tom, že vás prostě podceňujou. Ale mně jde tady spíš o jinou věc, jak tu každej třetí sparťan píše, že ACS hráli s tímhle a s tímhle, dělá to tady i někdo jinej?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že dělá.. Slávisti to dělají také pořád, zápasy s Ajaxem hází pokaždé, když jim někdo řekne, že Sparta hrála někdy v LM dobrej fotbal.. (Pak většinou zmlknou, stačí si pod vousy zakašlat Arsenal)

Jinak to máš skoro ve všech zápasech.. Při takových zápasech to není o podcenění, navíc Sparta má v Evropě pořád celkem velký zvuk.. Spíš bych řekl, že Sparťani byli třeba více namotivovaní, ale když PSV, nebo Athény byly v šatně o přestávce, tak se rozhodně museli hecnout.. A stejně hrála Sparta líp..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal byl dobrej, no Ale i ono ACS a jejich zápasy s poloamaterama z Belgie či s Thunem taky vešli do dějin Českého fotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak samozřejmě Ale poslední dobou to v LM nebývá nějaká ostuda.. Dvakrát po sobě se vypadlo s Pana a předtim s Arsenalem.. Všechno po relativně dobrých zápasech..

Reagovat
smazaný uživatel

nepredhazuje??jak je to dlouho co jsi ty sam se rozplyval nad svym tvrzenim ze zapas Spartak-Banik byl jeden z nejlepsich kterej kdy ceskej tym v evrope odehral??sam si nevidis do huby, hlavne ze me vecne poucujes

Reagovat
smazaný uživatel

tebe bude poučovat i klouček ze školky a stejnak bude mít víc pravdu než ty A psal sem, že hráli dobře, neměl sem z toho onanii jako ty po každé vydřené výhře Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

no to vis ze, psat ze to byl jeden z top 10 zapasu ceskych tymu a myslet si ze jsi neco vic nez ja jedinej rozdil mezi mnou a tebou je jmeno naseho tymu, priznej si to

Reagovat
kubys

A místo bydliště, věk, jméno, číslo OP...

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta a ty mi jste naprosto ukradený, jen mně baví číst ty tvoje pohádky ikdyž je to nižší kvalita, než bejvala od H.Ch Andersena

Reagovat
smazaný uživatel

za to ty zaris pravdou, objektivitou a rozumem

Reagovat
smazaný uživatel

jo, narozdíl od tebe jo

Reagovat
smazaný uživatel

jak jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Evidentně Ti je Sparta ukradená

Reagovat
smazaný uživatel

To ale nepsal Trevor, to tu psal nakej jinej umelec.

Reagovat
božský John

Někteří Tvoji banikovský soukmenovci masturbujou u zápasu se Spartakem,kterej byl tehdá třetinovej, ještě teď

Reagovat
smazaný uživatel

Na boro i v Heerenveenu ste předtím dostali pokaždý 15:0, tak je se čemu divit, že ste je pak přehrali, nebo porazili, když jim šlo o hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

to nám ta poŘepkovská doba začíná ... No, čekal jsem ztráty, ale takhle rychle? Uf

Reagovat
smazaný uživatel

no jsem docela zvedavej, jak to bude az Repa povesi kopacky na Hrebika, to asi budeme na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

No jestli to tam bude řídit Brabec, tak je to hlavně na palici..

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel, moc jsme si na něj zvykli..

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

SPARTA aneb jak řekl dneska můj kamarád: tomu se říká velkoklub, když se neobejdou bez 34léteho stopera (a to upozorňuji, že fandí z Pražských klubů asi nejvíc Sraltě)

Reagovat
vanGomm

Pokud máš na mysli Řepku (02.01 1974),tak jest-li dobře počítám,tak tomu je dnes 02.08 2010 zřejmě už 36,58 let.

Reagovat
smazaný uživatel

Džízis!! proč Sparta nevyhrála?? první poločas měli dost šancí (druhej sem neviděl)

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas bída, Kučera bude zcela jasně opět v sestavě kola Druhej poločas už hrálo Dynamo minimálně vyrovnaně se Spartou, spíš o maličko líp, ani příchod Kadlece se Sionkem to nezměnil. Jarabicovi ten gól přeju, na stoperu hraje zatim slušně a hlavně při hře hlavou je skvělej Diváků cca 5600 to je slušný, jsem zvědavej kolik přijde za 14 dní proti Hradci

Reagovat
smazaný uživatel

týpci. V ýájmu českého fotbalu byste nám měli nechat titul. Máme nej koeficient v evropských pohárech a proto máme reálnou šanci se dostat do LM. Ačkoliv některé týmy jako Olomouc, Plzeň, Jablonec, Slavia si ten titul zaslouží víc tak stejně byste nám to měli nechat. Jo jó je to v zájmu českého fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To si tak blbý a nebo navedený?

Reagovat
smazaný uživatel

aha v zájmu českého fotbalu by bylo ho nechat tomu, kdo si hozaslouží

Reagovat
Staenly10

Tady v diskuzi se zas dějou věci...

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem dělal optimistické propočty před prvními čtyřmi koly, myslel jsem si, že je v našich silách získat maximálně 4 body, o to víc jsem po třech kolech překvapen. Je paráda získat pět bodů s největšími konkurenty v boji o udržení ...

Reagovat
smazaný uživatel

já se jen bojím našeho vzájemného zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, tentokrát už se nebude o čem bavit

Reagovat
smazaný uživatel

no, jednou mi to stačilo čeče

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou za padesát let u vás vyhrajeme, tak si to užívám celou sezónu ... kór když ta prohra vlastně rozhodla o titulu

Reagovat
smazaný uživatel

nj a předtím ste nás taky porazili, na jaře roku 2009, to sme tam vedli 2:1, nastoupil dřevorubec a záhy to bylo 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, zatim je to paráda, začínám docela i věřit že bychom mohli nějakej ten bod ukopat i v Teplicích, ty na tom jsou zatim dost špatně... A další kolo s Hradcem doma další tři body Začínám bejt nějakej namlsanej

Reagovat
smazaný uživatel

No, já bych to nadšení právě klidnil ... Teplice na nás umějí a s Hradcem se nám nikdy (co tedy pamatuju), taky nehrálo pěkně ... ale samozřejmě bych rád následující 3 kola neprohrál. Hlavně udržet formu, nasbírat co nejrychleji potřebný počet cca 30 bodů a zajistit si záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, ale výsledky jsou, tak očekávání rostou :) Po těch Teplicích máme doma Hradec a ať zahájil sezonu úspěšně tak prostě konkurenta v boji o záchranu bychom doma porazit měli. Jen by bylo nejlepší aby se vždycky hrál jen druhej poločas

Reagovat
smazaný uživatel

S Hradcem doma uspět prostě musíme ... může to být jeden z klíčových zápasů sezóny ... v letošních Teplicích bychom měli taky uspět, alespoň bod - i ten by se hodil...

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, tak dnešní experska opravdu potěšila - Jarabica má přestoupit do Polska, kluby už jsou prej skoro dohodnutý A přitom hrál aspoň podle mě na stoperu opravdu dobře, ach jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Doprčic!

Reagovat
smazaný uživatel

nevíte někdo,kde se dají najít reportáže ze všech zápasů GL? Bývalo to na nástupnické stránce fotbalzive.cz,ale uz ani tam to neni...Nevíte proč?

Reagovat
smazaný uživatel

myslím jako videa

Reagovat
smazaný uživatel

zápasy dávaj na tipovani.cz ,asi tam jsou i sestřihy

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro pyro a jeho beztrestné používání na Českých stadionech

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je radost porazit čtyřicátý nejlepší tým planety ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍČKU, MILUJU TĚ

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně ztracené dva body Tož pořád platí že chcu ze třech zápasů sedum bodů, takže porazit Ústí nad Labem a Baník a bude to dobré.

Reagovat
smazaný uživatel

pohled na tabulku mi vždycky zvedne náladu

Reagovat
smazaný uživatel

kurňa škoda, že to ten Petr nedal, co víc chce...

Reagovat
kubys

Typek už opět přepočítává procenta.

Reagovat
smazaný uživatel

"Typek se opět přepočítává" by bylo přesnější...

Reagovat
smazaný uživatel

je fajn že sem to zakřikl

Reagovat
sosna

Buhužel dneska chybělo trochu štěstíčka a hlavně odvahy v útoku, i když to bylo hodně těžký. Příbram předvedla naprosto ubohý výkon. Ještě že nedali jednu z těch gólovek, když se k nim odrazil balón po standartce. Za tohle kdyby měli 3 body to by bylo fakt moc. Každopádně takovej tým by sme měli jasně porazit, škoda dvou zbytečně ztracených bodů...

Reagovat
cubinho

Reagovat
goodbay

TVL Sparta , se nedivím, že nemůžem nic uhrát, když hrajeme skoro s béčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tolik spálenejch 200procentních tutovek za jedno kolo... Taková škoda...

Reagovat
smazaný uživatel

co to zase bylo za fotbal dneska? Viděl sem last 20 minut a myslim že stačilo, Děs

Reagovat
smazaný uživatel

mlč a zařaď se do stáda

Reagovat
smazaný uživatel

zlaty cesky vysledek 0:0 po velice atraktivni podivane, jeste ze takovy tymy jako Pribram mame proc stale mame 16 tymu v soutezi zaboha nemuzu pochopit

Reagovat
smazaný uživatel

aby se více mladých talentů dostalo do ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

aby uz za rok hned odesli??ne dekuji

Reagovat
smazaný uživatel

každej není tak hloupej jak Vydra

Reagovat
smazaný uživatel

bylo jich mnohem a mnohem vic nez Vydra, bohuzel

Reagovat
smazaný uživatel

ještě že aspon ten Kadlec je vyjímka potvrzující pravidlo...

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne ale aby na sobe neustale makal! ne jako Zemanisko jestli bude porad pokracovat a bude stesti a zahraje si i ligu mistru, tak jeho cena bude klidne uz tuhle sezonu 200 mil.

Reagovat
smazaný uživatel

jasně, je to náš klenot, ale makat je potřeba... nevím co se s tím Zemanem stalo, loni hrál dobře a včera sem viděl poločas proti Buděj. a taky nehrál špatně, většina akcí šla levou stranou přes Zemana...

Reagovat
smazaný uživatel

jako Morávek, že?

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram,Olomouc =

Reagovat
smazaný uživatel

to byla hrůza ten včerejší zápas. A byla tam jedna velmi, velmi zajímavá věc, kterou sem snad nikdy neviděl a to ta, že Olmík měl v jednu chvíli 79% držení míče. A pak ten závěrečný sestřih, kdy řekl moderátor, že byli jen 3 šance za zápas

Reagovat
smazaný uživatel

No fůjtajbl...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele