Gambrinus liga - preview 3. kola

30.07.2010, 08:14, aktualizováno 02.08.2010, 08:25
Previews
V pondělní dohrávce Gambrinus ligy proti sobě nastoupí dva neporažené týmy. Domácí Příbram i hosté z Olomouce mají po čtyřech bodech, rozdíl mezi nimi dělá pouze skóre. Vítěz může pomýšlet na průběžné první místo v tabulce.
1. FK Příbram - Sigma Olomouc  (pondělí 18:00)
Dohrávka 3. Kola Gambrinus ligy svedla dohromady dosud neporažené celky Příbrami a Olomouce. Oba mají na svém kontě čtyři body, takže vzájemné střetnutí bude zároveň soubojem o první místo v tabulce.

Fotbalisté Příbrami možná sami nečekali, že budou mít po dvou kolech čtyři body. Jenže svěřenci trenéra Martina Hřídela neprohráli doma s Ostravou (0:0) a z Teplic dokonce přijeli s plným bodovým ziskem díky výhře 2:1. Další příležitost jak získat body budou mít doma s nepříjemnou Olomoucí, která zatím rovněž neprohrála.

"Hráči Olomouce jsou velmi přímočaří, draví a mají opravdu silnou útočnou fázi. Na týmu je velmi znát rukopis trenéra Psotky. Tím stylem hry navázali na svůj loňský herní projev. Musíme se snažit soupeře přehrávat. Musíme jim vnutit naší hru, ale nemůžu říct, že bychom do zápasu šli jinak než do těch předchozích, takže musíme být velmi pozorní v obranných řadách," prohlásil o soupeři trenér Hřídel.

Také Hanákům se podařilo dobře odstartovat soutěž. V prvním zápase v Plzni se Olomouci podařilo získat bod za remízu 2:2 a doma s Jabloncem nasázeli loňskému vicemistrovi čtyři branku. Ofenzíva Svěřenců Zdeňka Psotky se zdá být v nejlepší formě, přesto trenér upozorňuje, že Příbram bude prozatím nejsilnějším soupeřem.

"Nejsložitější ze všech těch tří. Ten první byl takový oťukávací a Jablonec tady asi nehrál čeho byl schopen. Příbram bude hrát určitě agresivnější, běhavější fotbal a ten jejich obranný blok bude důslednější," dodal trenér Psotka.

Příbram bude do zápasu s Olomoucí kompletní, totéž se ale o hostujícím celku říct nedá. Zdeněk Psotka bude postrádat Ordoše a Dreksu. V minulé sezoně vyhrál vždy domácí celek, v Příbrami to bylo 2:1, v Olomouci zase o branku více.
1. FK Příbram - pravděpodobná sestava:
Hruška - Plašil, Ricka, J. Štochl, Nohýnek - Klesa, Videgla, Tarczal, Pleško - Jurdík, Huňa
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Janotka, Kučera, Škerle, Vepřek - Petr, Hořava, Kaščák, Bajer - Hubník, Šultes
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 2.95 - 2.60
Tip EuroFotbal.cz: 02
více informací
Baník Ostrava - Zbrojovka Brno  (neděle 17:00)
O první vítězství bude usilovat Baník Ostrava, klub má zatím na kontě jen dva body, a proto potřebuje zvítězit. Body by se hodily také Zbrojovce, ta je dokonce bez bodu. Na Bazaly se vrací bývalý trenér Baníku Karel Večeřa.

Ostravský Baník se musí po porážce v Bělorusku opět soustředit na domácí soutěž, kde má zatím na svém kontě pouze dva body. Svěřenci trenéra Koubka přivítají Brno a nic jiného, než zisk tří body nepřipadá v úvahu. Jak už bylo řečeno, Baník prohrál v Bělorusku 0:1 a v odvetě to bude mít hodně těžké, nicméně šance na postup stále žije. Jak se promítne porážka v domácí soutěži je otázkou. Ostrava v prvním zápase remizovala v Příbrami 0:0 a ve druhém si zase na Bazalech rozdělila body se Slavií za remízu 1:1.

"Potřebujeme získat tři body, abychom se v tabulce posunuli tam, kde chceme být. Pokud by se nám povedlo utkání zvládnout, pak by se vše vyvíjelo, jak má. Když dobrý výkon ze zápasu se Slavií podpoříme třemi body, pak bude mít i remíza z minulého domácího utkání odpovídající hodnotu," prohlásil trenér Miroslav Koubek.

Bez vítězství je zatím i Brno, to vstoupilo do letošního ročníku Gambrinus ligy velmi zle. Večeřovi hoši nezvládli jak zápas v Jablonci (0:1), tak především domácí klání s nováčkem z Ústí nad Labem (1:3). Domácí porážka z Ústí byl velký propadák a Karel Večeřa věří, že do zápasu s Baníkem vlétnou jeho svěřenci mnohem lépe. Konkrétně pro Karla Večeřu bude zápas na Bazalech pikantní, neboť Baník ještě relativně nedávno vedl. Více než samotné přijetí však Večeřu zajímá samotný zápas.

"Vždycky jde o tři body. Vůbec třeba neřeším, jak mě v Ostravě přijmou. Ať mě třeba klidně vypískají, ale ať si hlavně odvezeme nějaké body," říká kouč. Domácím bude chybět Řezník, na druhé straně zase budou scházet Šural, Došek a Dřížďal, všichni tři jsou totiž zranění.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Daněk - Šmejkal, Neuwirth, Bolf, Neves - Lukeš, Marek, Frejlach - Pilík, Varadi, Zeher
Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Bureš - Červinek, Jílek, Trousil, Hodek - Chlup, Dostálek, Okleštěk, Polách, Kalabiška - Rabušic
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Viktoria Plzeň - Bohemians 1905  (neděle 17:00)
Po vydařeném pohárovém vystoupení s Besiktasem nyní čeká plzeňské fotbalisty ligové domácí utkání s Bohemians 1905. Západočeši se dělí o první místo společně se čtyřmi týmy, zatímco Klokani figurují na děleném desátém místě.

Ve čtvrtek vstoupili Plzeňští po dlouhé době do Evropské ligy a v prvním utkání 3. předkola si nevedli vůbec špatně, i když remizovali 1:1. Slova uznání se Západočeši dočkali i od svého nedělního ligového soupeře. "To, co Plzeň předvedla, jsem dlouho od českého týmu v pohárové Evropě neviděl," nechal se slyšet trenér Bohemians 1905 Pavel Hoftych.

Nyní se však Plzeň plně koncentruje na domácí ligu. Do nadcházejícího zápasu proti Bohemians chce nastoupit se vší vážností. "Besiktas jsme už hodili za hlavu a teď se staráme jen o ligu. Pokud chceme jet se sebevědomím k odvetě do Turecka, musíme ligový duel herně i výsledkově zvládnout," prohlásil trenér domácích Pavel Vrba, jehož mužstvo se pokusí navázat na svou osmizápasovou sérii ligové neporazitelnosti.

Klokani mají na svém kontě dva body, což znamená, že v obou případech uhráli remízu. Do Plzně pocestují Hoftychovi svěřenci s cílem potrápit favorita utkání. "Momentálně je to asi nejlépe kombinující tým v lize, má rychlé hráče a skvělého Horvátha. Ale uvidíme, v jakém složení proti nám nastoupí, když je ještě čeká odveta," poznamenal Hoftych, jenž se domnívá, že jeho protějšek bude šetřit některé své opory.

Oba týmy nejspíš nastoupí v kompletním složení, pouze visí otazníky nad startem domácího Rady a dvojice hostujících Nikla a Hartiga.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Krbeček - Rajtoral, Navrátil, Bystroň, Limberský - Horváth, Rada - Petržela, Kolář, Jiráček - Rezek.
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Sňozík - Jindřišek, Cseh, Nikl, D. Nešpor - Moravec, Kaufman, Držík, Bartek - Škoda, Bálek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.48 - 3.60 - 6.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Sparta Praha  (neděle 17:00)
Po úspěšném prvním zápase 3. předkola Ligy mistrů čeká fotbalisty Sparty třetí ligový zápas, v němž hostí České Budějovice. Sparta zatím drží padesátibodovou úspěšnost v domácí soutěži, zatímco jihočeské Dynamo má dva body ze šesti možných.

Českobudějovičtí letos zatím neprohráli a ani nevyhráli, v obou dosavadních kolech remizovali. Naplno se však pokusí zabodovat v neděli proti mistrovské Spartě, s níž se mimo jiné třikrát za sebou rozešli po jednom bodu. Očekává se však, že Letenští kvůli blížící se důležité odvetě předkola LM v neděli nastoupí bez svých klíčových hráčů. "Ať Sparta nastoupí v jakékoliv sestavě, tak bude v zápase favoritem, ale my se ji pokusíme co nejvíc potrápit," prohlásil trenér domácích Jaroslav Šilhavý.

Sparťané v uplynulém ligovém kole odčinili porážku od nováčka z Hradce Králové, když v domácím prostředí zdolali Slovácko 2:1. Nyní jich čeká cesta na jih Čech. Tam se však budou muset obejít bez svého distancovaného kapitána Tomáše Řepky. Trenér a manažer Letenských Jozef Chovanec navíc přiznává, že nechá opět odpočívat některé své opory kvůli odvetnému zápasu LM v Poznani. "Zase dostanou šanci hráči, kteří nepatří obvykle do základní sestavy a jejich motivace ukázat se bude dostatečná," soudí Chovanec.

Budějovice se budou muset obejít bez zraněného Leštiny a rekonvalescentů Stránského a Klavíka, zatímco Spartě bude chybět kromě již zmíněného Řepky také trojice marodů Hušek, Kušnír a Lačný. Na hřišti se neobjeví i potrestané duo Kucka s Wilfriedem.
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Laštovka, Horejš, Jarabica, Žižka - Hudson, Otepka, Černák, Benát - Pecka, Sedláček.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Blažek - Adiaba, Hejda, Brabec, Pamič - Jeslínek, Kladrubský, Žofčák, Zeman - Třešňák, Kweuke.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.30 - 3.00 - 2.15
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Jablonec - FK Teplice  (neděle 18:00)
Nedělní program 3. kola nejvyšší domácí soutěže zakončí severočeské derby Jablonec-Teplice. Oba týmy mají co napravovat, nejhůř na tom jsou Teplice, jež stále čekají na svůj první bodový zápis do tabulky.

Jablonec vstoupil do ligové sezony vítězně po výsledku 1:0 s Brnem. Jenže v následujícím kole utrpěl v Olomouci debakl 1:4. A tento týden také načal pohárovou misi v Evropě. V prvním zápase třetího předkola Evropské ligy prohrál na kyperské půdě Apoel Nikósie 0:1. Před domácí odvetou však čeká svěřence trenéra Františka Komňackého ještě tuzemská soutěž a Teplice. "O tom je práce profesionálů, aby dokázali přeřadit pozornost z pohárů na domácí soutěž. Musíme se rehabilitovat za Olomouc a snažit se o to, aby naše ztráta na špičku ligy od začátku soutěže nenarůstala," řekl Komňacký, jenž nebude moci počítat pouze se zraněným Zábojníkem.

Teplice zahájily nový ligový ročník mizerně, když se po dvou kolech ocitají bez bodu společně s Brnem na dně tabulky. Severočeši navíc nevyhráli ani jeden z posledních pěti ligových zápasů. Teplický kouč Jiří Plíšek věří, že jeho svěřence nabudí remíza z přípravného utkání s Norimberkem. "Jednoznačně by to mělo hráče nabudit. Každý by v bundeslize chtěl hrát a pokud vidí, že se těm hráčům dokáže vyrovnat, tak je to jednoznačně povzbuzení," prohlásil Plíšek. Jeho tým nastoupí možná v kompletním složení, otazník visí nad startem Kleina.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Krajčík, Pavlík, Beneš, Jablonský - Vošahlík, Jarolím, Loučka, Kovařík - Pekhart, Lafata.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Lukáš, Rosa, Matula - Ljevakovič, Zoubele, Vachoušek, Stožický - Mahmutovič, Vondrášek.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.15 - 3.10 - 3.20
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slavia Praha - FK Mladá Boleslav  (sobota 16:00)
Pražská Slavia v sobotu přivítá Mladou Boleslav. Zatímco hosté mohou být spokojení se svým vstupem do nové sezony, tak o sešívaných se to nedá říci.

Dva zápasy, dva body. Taková je bilance fotbalistů Slavie, s níž nepočítali. Proto Jarolímův výběr, který by rád navázal na předloňskou mistrovskou sezonu, vstoupí do zápasu třetího kola s jasným cílem. Konečně ukořistit první výhru v aktuálním ligovém ročníku. "Tentokrát uděláme všechno, abychom vybojovali premiérové vítězství v tomto ligovém ročníku. Věřím, že při koncentrovaném výkonu se tří bodů dočkáme, přestože Boleslav snadným soupeřem není," prohlásil slávistický trenér Karel Jarolím.

To Mladá Boleslav se zatím řadí mezi nejúspěšnější týmy nejvyšší tuzemské soutěže. Čtyři body z dvou kol totiž stačí k prvnímu místu, o nějž se dělí svěřenci trenéra Karla Stannera se čtyřmi mužstvy. Nyní se představí proti Slavii, s níž mají mizernou bilanci vzájemných zápasů. V Praze totiž nikdy nezvítězila. "Potřebujeme bodovat venku, když jsme doma ztratili s Budějovicemi. I když je Slavia silný tým s kvalitní zálohou, tak ani tentokrát nemíníme ustoupit od otevřené hry," slibuje trenér Mladoboleslavských Karel Stanner.

Slávisté budou postrádat zraněné L. Jarolíma, Hlouška a Naumova, zatímco hosté nebudou moci počítat se zraněným Kúdelou a oběma rekonvalescenty Zahustelem a Kyselou.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Čelůstka, Koubský, Vomáčka, Hubáček - Grajciar, Ragued, Kisel, J. Černý - Hora, M. Černý.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Kalina, Janíček, Johana, Brunclík - Mendy, Sylvestre, Opiela, Táborský - Kulič, Bulut.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.30 - 4.40
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
1. FC Slovácko - FC Hradec Králové  (sobota 18:00)
V sobotu podvečer se utkají dva celky, které odstartovaly letošní ročník Gambrinus ligy velmi solidně. Dosud neporažený nováček Hradec Králové zavítá na hřiště Slovácka.

Slovácko zahájilo letošní tažení nejvyšší českou ligou senzační výhrou 3:0 nad Teplicemi, a také ve druhém kole bylo blízko senzaci. Bohužel Slovácko přišlo cenný bod nad Spartou až v nastaveném čase, kdy obhájce prvenství spasil Václav Kadlec. Slovácko ale může být zatím spokojeno a stejně to vidí i hlavní trenér týmu.

"Pokud by se mě zeptal někdo před začátkem ligy, jestli bych po prvních dvou kolech bral tři body, tak bych mu řekl, že určitě ano. Na druhou stranu já budu hodnotit i na základě výsledku a výkonu. Proces změny herního stylu, myšlení hráčů a přístup k domácím a venkovním zápasům rozhodně není záležitost pár týdnů," prohlásil trenér Miroslav Soukup

Domácí očekávají dobrou návštěvu, zápas s Hradcem by mohl přinést ofenzivní radovánky. "Na atmosféru se těšíme a jsme na ni připraveni. Doufám, že přijde plný barák a udělají pěknou kulisu. Věřím, že si zápas užijeme a mně se již konečně podaří skórovat," pokračuje Soukup.

Po Teplicích a Spartě čeká na Soukupovo svěřence Hradec Králové, letošní nováček, který ale rozhodně není k podcenění, vždyť Votroci porazili Spartu a s Bohemians 1905 si rozdělili body za remízu 1:1. Hradec měl ale v utkání s Klokany na víc, jenže neproměnil šance a proto musel brát jen bod. Votroci poprvé po dvou zápasech pocestují ven, na půdě Uherského Hradiště je nečeká nic lehkého, a proto s bodem budou hosté jistě spokojeni.

Oba celky nastoupí takřka v kompletní síle, zatímco Hradci nebude chybět vůbec nikdo, tak Slovácku nepomůže zraněný Cleber.
1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Filipko - Kuncl, Mezlík, Košút, Kubáň - Fujerik, Kordula, Volešák, V. Valenta - Ondřejka, Švancara
FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Lindr - Poděbradský, Wozniak, Pávek, Karal - Rezek, Hochmeister, Chleboun, Fischer - Pilař, P. Černý
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.10 - 4.20
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Ústí nad Labem - Slovan Liberec  (pátek 17:30)
V páteční předehrávce 3. kola nejvyšší domácí soutěže se střetnou týmy Ústí nad Labem a Liberce. Zatímco prvoligový nováček bude chtít potvrdit své senzační vítězství z Brna, tak fotbalový Slovan bude chtít odčinit domácí porážku. Ústí svůj premiérový vstup do první ligy nezvládlo, když doma podlehlo Mladé Boleslavi 0:2. Jenže v následujícím utkání šokovalo, když na brněnské půdě vyhrálo 3:1! A v pátek před televizními kamerami chce bodovat i před domácím publikem. "Doufám, že to zvedlo hráčům náladu, ale hlavně sebevědomí. Neznamená to ale, že by mohli nosit nos nahoře, protože by rychle spadli na zem. Naším cílem je záchrana a proti silnému soupeři nezakrývám, že budeme spokojeni i s bodem," uvedl trenér domácích Svatopluk Habanec.

Pouhý bod má na svém kontě liberecký Slovan, což pro svěřence trenéra Josefa Petříka znamená špatný start do soutěže. Po domácí prohře s Plzní se Severočeši představí na půdě nováčka. A trenér Liberce si je vědom síly ústeckého celku. "Ústí tím, že vyhrálo v Brně, ukázalo, že se s ním musí počínat. Podalo velmi dobrý výkon a vyhrálo zaslouženě, ne náhodně. Sázelo na velmi rychlé protiútoky, dalo tři branky a mělo tři další šance. Já ten zápas viděl na vlastní oči a Ústí na mě zanechalo velmi dobrý dojem," pochválil svého soupeře Petřík.

Domácí tým se bude muset obejít bez zraněného Dvořáka a Liberci bude chybět dvojice marodů Janů a Fleišmana.
FK Ústí nad Labem - pravděpodobná sestava:
Novák - Valenta, Džuban, Polák, Franc - Doležal, Zachariáš, Vrtělka, Volek - Krbeček, Kraut.
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Bičík - Gebre Selassie, Holeňák, Dejmek, Vulin - Bosančič, Štajner, Vácha, Liška - Nezmar, Kerič.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.20 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sigma Olomouc21106:34
2.FK Mladá Boleslav21103:14
3.Viktoria Plzeň21105:44
4.FC Hradec Králové21103:24
5.1. FK Příbram21102:14
6.1. FC Slovácko21014:23
7.Sparta Praha21013:33
 FK Ústí nad Labem21013:33
9.FK Jablonec21012:43
10.Bohemians 190520202:22
 Slavia Praha20202:22
12.České Budějovice20201:12
 Baník Ostrava20201:12
14.Slovan Liberec20112:31
15.Zbrojovka Brno20021:40
16.FK Teplice20021:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (284)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 - Kraut (ten mel zustat v baniku misto zehera )

Reagovat
Radar

Však jen hostování :)

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Stajner,Keric DNESKA UZ MUSIME HOSI!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska by to mohl být zajímavý fotbal s remízou, za kterou budou nakonec oba rádi. Tipuju 1:1.

Reagovat
božský John

3:0

Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na druhou stranu je zase pěkný, že Jablonec po tom 2.místě konečně začal mít najednou trochu více fanoušků. Tím samozřejmě nechci zpochybňovat, že ty jim věrně fandíš již dlouho. Buď jak buď, včera to byl vážně z Vaši strany trapas.. Na druhou stranu jsem neviděl úplně celé utkání, ale pochybuji, že to bylo prvních 30 minut jiné. Soudy o Vašem působení v Evropě dělat zatím nehodlám, protože je ještě na pořadu dne odveta, ale zatím to je tragédie.. Jinak derby se blíží, doufám, že Vás tam bude aspoň jako minule, konečně ty naše derby začínají nabírat na obrátkách, i když, vítěz se zatím moc nemění (rýp)

Reagovat
božský John

Si tech 30 minut vynásob třema a máš celej zápas-tragédie,bída

Na derby se těšim,doufám,že vás,liberecký nicky,konečně porazíme

Já na stadionu bohužel nebudu, jsem pryč budu muset slavit velký vítězství jinde,no

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ještě něco. Pořád slýchávám, že Mešanovič je nějakej übercool talent. To je to fakt až tak dobrej?

Reagovat
božský John

Jo, vypadá to,že z něj něco bude, odehrál za Jihlavu zhruba stejně zápasů jako slavnej Vydra(kolem 25) a dal třikrát tolik branek

Statistiky z JBC:

http://www.fkjablonec.cz/cz/hrac-detail/?playerId=471

Reagovat
božský John

Aha tak kiks...v jihlavě má bilanci 17 zápasů/13 branek

Reagovat
božský John

A je minimálně do zimy pryč, operace ....

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 - Dominik Kraut - Andrek Kerić

Reagovat
Recik

2:1 Ústí, Liberec mi nepříjde moc v dobré formě. A v pondělí Příbram dostane nadílku od Sigmičky

Reagovat
smazaný uživatel

Já se bojím, že v Příbrami tradičně rupnem.

Reagovat
smazaný uživatel

nesmíme!!! s Jabloncem sme hráli parádně snad na to navážem

Reagovat
Recik

přesně tak :) škoda že nemůžu jet kvůli práci :(

Reagovat
Recik

Ale né, v takové formě jakou máme bych se nebál, však Jablonec jsme taky nedokázali porazit (7??) let a dostali 4 a byly rádi že né víc :)

Reagovat
smazaný uživatel

v Príbrami tipuju výhru 0:2 oba góly dá Šultes

Reagovat
smazaný uživatel

Já budu jenom rád když je roznesem. Z příštích tří zápasů musí být sedum bodů, a to ještě na Bazelech nesmíme tu remízu horko těžko bránit, ale musí být zasloužená.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostrava je z formy tam by to šlo uhrát!

Reagovat
Recik

Reagovat
Recik

Na Bazalech ? Ostrava hraje neskutečnou tužku...

Reagovat
smazaný uživatel

Nehraje nic extra, ale bránit umí dobře. Loni nás efektivně vymazali, a aji když sme drželi balón a prostor, tak se náš útok na nic nezmohl. Když na Bazalech dáme prvního góla, tak by to mohlo dopadnou dobře, ale jestli prvního góla dostaneme, tak už tam nevyhrajem.

Reagovat
Recik

Ale minulý rok byly v úplně jiné formě + to počasí a terén Navíc bránili v 11 lidech, a to si teď nemůžou dovolit, nemají žádné body a určitě nechtějí jít po remízách

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky fakt. Každopádně se na to hodně těším, bude to zajímavý zápas. A jestli se podaří, tak po něm doufám povedeme ligu, což bude pro Baníky o to horší

Reagovat
božský John

Jablonec jste porazili někde kolem roku 2005 ...to tam tehdá začínal ta kurva Melinho a doma nám dal snad oba góly ...

Reagovat
Recik

Jo nemohl jsem si vzpomenout jak je to dlouho :) Jinak Meliho taky moc nemusím :)

Reagovat
božský John

Mně by jinak až tak nevadil

Reagovat
božský John
Reagovat
smazaný uživatel

To si pamatuju. To byl krásný zápas. Škoda toho Gaucha, ten se měl udržet. Pořád vlastně nevím proč musel odejít.

Reagovat
božský John

Moc nádhernej zápas

Reagovat
Recik

zeptej se pana Kubíčka :))

Reagovat
smazaný uživatel

Ten ho právě chtěl. Byl u nás na hostování bez opce a tuším že Slavia ho nutně chtěla zpátky a nechtěla ho prodat. A nakonec obratem přestoupil někde snad do Žiliny. Tehdy mě to pěkně štvalo. Naštěstí postupně přišel Rossi a ten byl typově podobný.

Reagovat
Recik

Já zase slyšel, že chtěl přemrštěný plat a tak ho Kubajs poslal rekomando do Prahy :)

Reagovat
smazaný uživatel

Taky možnost. Kubíček uměl excelentně mlžit. Vůbec bych se nedivil, kdyby vyšlo najevo, že pracoval celý život jako ruský špión

Reagovat
Recik

To je sice pravda, ale dokázal Sigmě vybudovat neskutečně stabilní zázemí, které je jedno z nejlepších v ČR.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to každopádně. Co se týká financí, tak je Kubíček nepřekonatelný. Bez velkých sponzorů dokázal vybudovat špičkové zázemí, rekonstruovat Andrák a vybudovat asi nejlepší mládežnickou základnu v republice.

Reagovat
sosna

No on to nebyl jenom Jirka, ale i Jarda Gajda a spol. Každopádně Kubíček byl nejviditelnější.

Reagovat
božský John

Jako náš Tanoh,přišel jako jun. representant Pobřeží Slonoviny, nastoupil jednou za béčko, odjel si vyřídit delší vízum(loni na podzim) a od tý doby ho tu nikdo neviděl

Reagovat
sosna

Nestraš. Přišel čas překonat další olomouckou tradici. Dostanou náklep.

Reagovat
smazaný uživatel

Do Přibrami jedou pod tlakem, bojí se, jsou posraní. Mají nařízeno, že musí vyhrat, přiští tyden taky nad Ustí, budou mit 10 bodu, a pak je těžký los, tam se moc nečeká, takže PRY musi nahnat body, dokud to jde.

Reagovat
centos

Trapné Brno se bohužel porazit musí, tak aby nás to nesvazovalo

Reagovat
Kepy_FCB

Brno - ostuda ligy , ideální soupeř na chycení se!

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to musíte. Jinak bude Baník ostudou ligy spolu s Brnem.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli bude hrát stejná sestava slovanu jak minule, tak je to výhra Ústí.

tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Odhadem přes polovinu vyřazených čísel je kvůli úmrtí

http://en.wikipedia.org/wiki/Retired_numbers_in_association_football

Reagovat
smazaný uživatel

Eh. S tímhle se hádám úplně někde jinde.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak 0-0 a budem rádi

Reagovat
smazaný uživatel

bod by byl good, 3 body by byla fantazie... c'mon Armaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Kepy_FCB

SK SLEZSKÁ OSTRAVA

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Měls tam dát ty " " z těch nebolí oči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hej ty, ve 4 s PSV!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Kepy_FCB

Ústí n.L.-Liberec

0 Remíza 3.00

Slavia Praha-M.Boleslav

0 Remíza 3.50

Slovácko-Hr.Králové

Padne 3 a více gólů 1.90

Jablonec-Teplice

1 Výhra domácích 1.83

Č.Budějovice-Sparta Praha

2 Výhra hostů 1.88

Ostrava-Brno 0:1

1 Výhra domácích 2.50

Plzeň-Bohemians 1905

1 Výhra domácích 1.52

Příbram-Olomouc

Padne 0-2 gólů 1.80

Celkový kurs 469,47

Reagovat
smazaný uživatel

FK Ústí nad Labem - Slovan Liberec 0

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 0

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové 1

České Budějovice - Sparta Praha 0

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno 1

Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 1

FK Jablonec - FK Teplice 2

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 0

Reagovat
sosna

Ústí - Slovan 0

Slávka - Bolka 1

1.FCS - Hradec snad 1

ČB - Sparta bohužel 2

Baník - Brno 0

Plzeň - 1905 1

Jabko - Teplice asi 1

Příbram - Sigma 2

Reagovat
smazaný uživatel

1. FK Příbram - SK Sigma Olomouc 02

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno, budu doufat ve 2, ale sotva to vyjde

Reagovat
Ligter

Hlavně ať jsou poločasový remízky Slovácka a Sparty a Baník ať vyhraje o gól.

Reagovat
centos

http://www.fcb.cz/marketing/aktuality/informace-pro-fanousky-pred-duelem-s-brnem.html

Aby nakonec tribunu chudých fakt nezavřeli.. I když jestli je pravda, co se tam píše

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavne policie si nema co diktovat, vzdycky zalezi jen na klubu jak se k tomu postavi. Ale fizlove nemaji zadny pravo cokoli klubu zakazovat. Bohuzel se tak deje a kluby rady souhlaseji

Reagovat
smazaný uživatel

FK Ústí - Slovan 01

Slavia - Mladá Boleslav 1

Slovácko - Hradec 0

České Budějovice - Sparta 0

Baník - Zbrojovka 1

Viktorka - Bohemka 10

Jablonec - Teplice 0

Příbram - Sigma 0

Reagovat
sosna

01

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, to mělo bejt 02

Reagovat
Darren Fletcher

taha ma tipnut desat eur na dvojku, len fakt neviem je to z brucha.. ma liberec dobre sance?

btw. uvidim zapas na nete zo svk?

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli bydlíš na západě, tak to dávajou na nově. A Liberec určitě šance má, podle kvality kádru by měl Ústí přejet, ale je dost v krizi. Takže těžko říct.

Reagovat
Darren Fletcher

praveze na vychode, minulu sezonu som pravidelne pozeral GL cez web ale teraz som pocul ze uz je nejaky iny vysielatel...

no tak ja to idem skusit

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedině přes to tipovani.cz Ale to pěkně blbne.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovak co sleduje ceskou ligu? ...myslim, ze obracenym smerem - Cechu co sledujou slovenskou ligu asi moc nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem se občas díval, když hrála Žilina a nebo Trnava. Ale to už je pár let zpátky. Nebyl to až tak špatný fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Trnavu radsi videt a slyset na zivo

Reagovat
smazaný uživatel

Teďka už na ně chodí tak čtyřka. Když sem je tehdy občas viděl, tak měli vždycky k patnácti tisícům. A průměr kolem deseti

Reagovat
Darren Fletcher

o to mensi mas rozhlad :-P

Reagovat
centos

Ústí je slaboučké

Reagovat
centos

Nakonec dobré.

Reagovat
Kepy_FCB

OT: hrajete někdo tuto vědomostní hru: http://dobyvatel.nova.cz/index.php ??

Reagovat
Ligter

Občas.

Reagovat
smazaný uživatel

btw. kdo byl ve čtvrtek na Letné, tak má po předložení vstupenky vstup na utkání Plzeň - Bohemians zdarma... (vstupenka bude vyměněna za vstupenku na libovolné místo na Štruncových sadech)

Reagovat
Darren Fletcher

ja

Reagovat
smazaný uživatel

stejně sáhn u pro 70kč (jestli pojedu), protože ten lístek z Besiktase si chci nechat na památku

Reagovat
Bakary3

Já mohl prodat vstupenku ze Slavia- Ajax, ale.. Ne !

Reagovat
smazaný uživatel

Severočeské derby, Ústí si přivezlo z minulého kola výborný výsledek, počasí je krásné a stejnak přijde jenom 2 a půl tisíce lidí. A jestli dneska Ústí nad Labem nevyhraje, tak příště klidně přijde ta "slibovaná" tisícovka.

Reagovat
smazaný uživatel

ono to je těžký... Když do Slávistického exilu na Strahov nás chodilo jednu dobu kolem 4 tisíc, tak tady se nedalo čekat víc jak 3 tis. v průměru....

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Ústí čekalo na návrat do ligy kolik desetiletí. Ty města nejsou tak daleko, aby se nedalo dojet.

Reagovat
Darren Fletcher

tak a tiket bude asi v riti

Reagovat
smazaný uživatel

máš tipovat podle EF

Reagovat
smazaný uživatel

Marnost nad marnost, vše je marnost... Při sledování utkání Ústí-Liberec jsem měl pocit, že proti sobě hrají dva slávistické útoky.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo to až tak špatné. Ústí nemá kvalitu a Liberec je v krizi. Když vezmeš v úvahu tohle, tak to byl ještě hezký fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nebylo to šmrdlání na půlce, jaký hrála loni Sparta, koukat se na to při troše tolerance dalo. Ovšem ta přehlídka spálenejch šancí byla excelentní.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla. Osobně sem čekal, že Liberec dá rychle góla, pak přestane hrát a Ústí vyrovná díky selhání Liberecké obrany. Až na ty góly tak tomu zápas odpovídal. Nejdřív tlačil Liberec, pak Ústí a vždycky se bylo na co dívat. Ale to góly chyběly, no.

Reagovat
smazaný uživatel

OT : 7.srpna bude prý Legia Varšava hrát přátelák na svém svém stadionu. Má to být oslava k otevření třech ze čtyř nových tribun. Nevíte o tom něco?

Reagovat
smazaný uživatel

jj měla by to byt pravda, fanouškům Legie se údajně podařilo vyštvat nenáviděné majitele z ITI ven z klubu, a tak už nic nebrání v cestě tomu, aby zápasy Legie přestali bojkotovat.

Reagovat
smazaný uživatel

To sem četl, pré prodali během tohodle týdne přes 7000 permanentek a pořád se prodávajou.

Reagovat
smazaný uživatel

jj s Arsenalem

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec...!!!!!!!Bod berem...!!Když už takovou dálku tam jedem...

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamoooo!

Reagovat
smazaný uživatel

To se ještě vyblbneme a pak hurá na přenos Slavia-MB. Slavia by doma vyhrát měla. Bolka nic moc nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Po dnešku bysme opět mohli okupovat první příčku! Spíš su zvědavý na náhradního lídra kotle.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim , chcete si odpocinout od sazeni ? Tak si zahrajete hru s losama na http://www.levely.cz/?friendrecuid=19976 , je to jednoduche , dostanetelosy , LOSY kde muzete vyhrat 100Kč maji mene policek a staci kliknout na 3 pole se smajlikama a mate 100Kč , losy kde muzete vyhrat 2000Kč maji asi 2x vice policek a musite taktez uhadnout 3 smajliky , ... Je to podle me dobrá zabava a nekdy i vynese , Uz jsem si z tama objednal sluchátka do mp3 za 194Kč

Reagovat
Bakary3

Ne ! Nechceme si odpočinout od sázení !

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to bolka slávce nepustí

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, to je zase koment...

Reagovat
smazaný uživatel

To má Sparta na takové blby akademii, nebo jak to že je jejich tolik?

Reagovat
smazaný uživatel

Titulový sparťan...

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle su rád, že fandím jenom jednomu týmu schopnému pravidelně něco vyhrávat. Jinak Sigma, Schalke, Alkmaar, AS Řím a Wolvewhampton a Leeds nejsou zrovna mašiny na tituly.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si machr.

Reagovat
Didier Drogba

dneska dá Mercedes góla

Reagovat
smazaný uživatel

přál bych mu to, ale je jedno, kdo dá, hlavně, abysme vyhráli. Snad už se konečně trefí Víťa nebo Láďa Volešák

Reagovat
smazaný uživatel

snad dá Kulič fíka

Reagovat
smazaný uživatel

Hezký, největší palič na hřišti Vlček dá gól...

Reagovat
smazaný uživatel

To snad není pravda, tohle spálit... Jinak bych čekal, že tyhle ptákovinky a fintičky budeme hrát, až to bude 3-0 a ne za těsnýho vedení...

Reagovat
smazaný uživatel

Další spálená... Co my nedáme... Ale koukat se na to dá... Tak jako včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Ááááááá - Čeeernýýýý uáááá, Kiséééélll uáááá To snad není možnýýýýýý uaaaáááá

Reagovat
smazaný uživatel

Ty krávo, to by dal i muzajsík....

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, že si vystačíš i sám. No aspoň ti do toho nikdo blbě nekecal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ále - partnerka mi usnula asi 20 minut před koncem... Tak jsem se šel vykecat sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nic proti. Ale měl být ještě jeden. Já mám v tiplize 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Tam bylo tutovejch šancí tak na 5-2...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, viděl jsem to. Naposledy jsem viděl 4 góly v Brně ale žádná radost. Potom už gólů poskrovnu nebo nic. Nějak to tam nechce padat.

Reagovat
smazaný uživatel

Když ne dnes, tak kdy jindy. Tuctové Brno by nemělo být soupeřem, ale pokud bude hrát Zeher, tak jsme v útoku bez šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně nejsem fanda Sparty, ale ta pravděpodobná sestava, to je pokus o nějakou legraci???

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k absencím a odvetě v Polsku, bych neřekl, že to je pokus o legraci, dokonce si myslím, že to bude dost blízká sestava té, která vyběhne na trávník.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se podíváš na sestavu, která nastoupila v minulém týdnu proti Slovácku, pak se divit nemůžeš. Hejda a Adiaba v obraně jsou logickými kroky. Záloha je postavená z náhradníků, kteří se v plné polní dostanou jen na lavičku - a plná polení dnes odpočívat jistě bude. V útoku Kwueke to není nic překvapivého, nastoupil už několikrát, stejně tak Třešňák hrál od záčátku už proti Slovácku...

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou to je slušná sestava.. Dokonce bych byl rád, kdyby nechal odpočívat i Pamiče a místo něj zkusil Kroba, protože ten se musí ukázat, že na LB za toho Pamiho alternovat může..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že dneska uvidím samé překvapivé a nepravděpodobné výsledky a vyhraje Brno a Teplice a Budějovice ubetonujou remízu. Nuda s Bohemkou a flustrace Plzně ze zmařených šancí a zbytečně ztracených dvou bodů se dá brat skoro jako jistota.

Reagovat
Ligter

Mám blbý pocit, že to bude trápeníčko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli dneska Baník nevyhraje, tak nechci vidět tu odvetu s Mogilevem...ale věřím, že Brno porazíme. Ale se současnou formou útoku tak 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta by se měla rozehřát

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak tahle sestava ACS se mi libi, jenze pepek to tak nepsotavi

Reagovat
Radar

"Večeřovi hoši nezvládli jak zápas v Mladé Boleslavi (1:0)" Nehrálo Brno v Jablonci ?

Reagovat
smazaný uživatel

hralo

Reagovat
Radar

Si říkám.

Reagovat
smazaný uživatel

FK Ústí nad Labem - Slovan Liberec 0

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 1

1. FC Slovácko - FC Hradec Králové 1

České Budějovice - Sparta Praha 2

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno 1

Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 1

FK Jablonec - FK Teplice 0

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 10

Reagovat
smazaný uživatel

České Budějovice - Sparta Praha 0

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno 1

Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 1

FK Jablonec - FK Teplice 1

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 2

Reagovat
smazaný uživatel

České Budějovice - Sparta Praha 0

Baník Ostrava - Zbrojovka Brno 1

Viktoria Plzeň - Bohemians 1905 1

FK Jablonec - FK Teplice 1

1. FK Příbram - Sigma Olomouc 2

Reagovat
Shevchenko

Nevíte do kdy je dneska otevřen fan shop na Kuřím rynku?

Reagovat
smazaný uživatel

do 3

Reagovat
Shevchenko

To je snad zlý sen, já si tu KF snad nikdy nekoupím.

Reagovat
Shevchenko

Tak teď jsem se dozvěděl, že fan shop byl otevřený do 12:15.

Reagovat
smazaný uživatel

jakto?

Reagovat
Shevchenko

Napsali mi to na email.

Reagovat
smazaný uživatel

lháři

Reagovat
Shevchenko

Tak jsem to špatně pochopil, se na to můžu vys*at, asi to koupím až půjdu na Mogilev.

Reagovat
smazaný uživatel

Večeřovi hoši nezvládli jak zápas v Mladé Boleslavi (1:0), tak především domácí klání s nováček z Ústí nad Labem (1:3).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

snad dostanem na Bazalech jen o 2 góly....

Reagovat
C-M@ster

Na bazalech zabodujem, ale pak nam da petku Usti nebo Budejovice.

Reagovat
smazaný uživatel

No v Jablonci dost smolnej gól i když byl Jablonec jasně lepší. S Ústím prý podcenění soupeře a celkem hrůza. Baník není zrovna v oslnivé formě. Tak že, pokud Brno neuhraje alespoň slušný výsledek, tak nevím na co se už budeme vymlouvat.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava Sparty se sestává ze samých členů širšího kádru ... to zní hezky a vlévá mi to do žil naději, že to bude remíza 1:0 pro Dynamo ...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkná remíza

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy jindy Spartu porazit než dneska, snad bude i pěkná návštěva, těch 5000 lidí by snad dorazit mohlo

Reagovat
$dolar$

Chvalim Davida Krizku, snad prvni redaktor co spravne napsal nasi sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Český fotbalový talent Matěj Vydra úspěšně bojuje o místo v kádru italského Udine. Nastoupil do tří přípravných zápasů, proti San Paolu Padova ze čtvrté ligy dokonce přihrál na dvě branky a pomohl k výhře 5:0.

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

4. nebo 5. útočník... měl by jít hostovat, jinak dopadne jak Čelůstka... moc šancí mu nedávám.

Reagovat
rufus

Sestava Sparty:

Zítka - Adiaba, Brabec, Hejda, Krob - Hoheneder, Kladrubský - Jeslínek, Žofčák, Zeman - Třešňák.

To jsem docela zvědavej, jak to bude fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ze nijak

Reagovat
Flamex

Dávaj to někde v bedně? nebo nějákej jinej fotbal?

Reagovat
rufus

Sport2.

Reagovat
smazaný uživatel

Slepičku chtějí asi ztrapnit a proč ten Chovanec má mokrou košili?

Reagovat
smazaný uživatel

Proboha, zase takový trápení proti ubohýmu Brnu, evidentně spoleháme jen na standartky. A Zeher, toho poslat na Sibiř, línej udělat o krok navíc, tragik

Reagovat
C-M@ster

Zbrojovka zatim lepsi.

Ted mela dokonce na hlave gola.

Reagovat
smazaný uživatel

Kombinačně jsou určitě silnější, ale zatím hrajou málo důrazně a v obraně jsou chaotičtí. Každopádně mě překvapili, z tohohle by ta toužená dvojka aji mohla být. A nemusela by to být ani po haluzi a jištěné brněnským betonem.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím bída

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Baník katastrofa. Nakopávání, spoléhání na standartku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň ta standartka vyšla

Reagovat
cubinho

Góóól! Ten jeden Polák, co sedí u mikrofonu, to předpověděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

šmejkal = výborný kauf

Reagovat
smazaný uživatel

Po návratu Řízka bych dal na stopera Nevese s Neuwirthem a Šmejkal na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

řízek podle me zanedlouho prestoupi, uz o neho byl zajem driv, takze by to mohla byt dobra nahrada

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jinak hrajeme katastrofálně, nakopáváme, žádná kombinace, žádná křídelní akce.

Reagovat
smazaný uživatel

pravda, doufam ze se to zlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

snad se ted kluci uklidni

Reagovat
smazaný uživatel

To taky doufám, snad si ve čtvrtek poradíme s Mogilevem Už aby mi začala škola, doma už se hrály 3 mistrovské zápasy (Tbilisi, Slávka, Brno) a já jelikož jsem z Humpolce, tak jsem neviděl ani jeden live

Reagovat
smazaný uživatel

Hliník?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak.

Reagovat
smazaný uživatel

a budes si dodelavat tu vecerni skolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Teď musím zvládnout prvák na VŠB. To je priorita

Reagovat
Didier Drogba

Střeštík na plac

Reagovat
smazaný uživatel

Máš přehled o Brnu?

Reagovat
Didier Drogba

dívám se na tipovani.cz,ale asi koukám sám,protože se to neseká

Reagovat
smazaný uživatel

Taky koukám, ale myslel jsem to tak, jestli Brnu fandíš atd.

Reagovat
Didier Drogba

jj,fandil sem....

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zeher je ubožák

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Zeher je ubožák

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně šel dolů

Reagovat
cubinho

Tak to vypadá, že letos budou o sestup opravdu hrát Brno s Teplicema

Pekharta letos tipuju na jednoho z adeptů na Krále střelců

Reagovat
smazaný uživatel

A když si vezmeš kolik je toho ještě schopnej nedat, tak 3 goly za 3 kola, slušná bilance

Reagovat
smazaný uživatel

a dnes zatim stihl dat dva goly z ofsajdu

Reagovat
smazaný uživatel

server is too busy

Reagovat
smazaný uživatel

Zeher z placu

Reagovat
smazaný uživatel

SK ČB

Reagovat
cubinho

Budějky!!!!

Reagovat
cubinho

Tak Pekhart už dal hattrick....bohužel pro něj, dva byly z offsidu

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to následujícně ... udržíme, zvýšíme, vyhrajeme ...

Reagovat
cubinho

Lukeš nádhera!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

lukes je proste hodne dulezity, co si budem povidat

Reagovat
stas87

tak budejovice vedu som zvedavy na ivoshka co zasa napise....inak pozeram lech poznan v superpohari a zatial nevie lech prekonat obranu bialystoku takto cez spartu neprejde v zostave je zopar zmien ale pezsko ci krivets hraju

Reagovat
smazaný uživatel

Ve středu to bude takové peklo, že snad 1:0 a prodloužení a Lech postoupí

Reagovat
stas87

no dufam...ale dneska trapenie nechyta kotorowski ale buric stilic teraz vystriedal pezska n lavo hra wilk nemam moc kvalitny prenos ale kolejorz su opet pocut v stredu by lechu ohromne pomohol gol hned na zaciatku do takej 20 minuty

Reagovat
smazaný uživatel

Ani prd. Sparta postoupír, ikdyby se ti uřvaný Poláci třeba uřvali k smrti

Reagovat
stas87

a bialystok uz vedie 1:0 po centri ked utocnik mal more casu....s centrami ma lech strasne problemy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba se jim Erich ještě připomene, ať si ho po tom dvojzápase pořádně pamatujou

Reagovat
stas87

alebo sa pripomenie tshiamba...javi sa zatial lepsie ako artur taky typ ako bony v sparte

Reagovat
cubinho

Brno je na ručník...bohužel ne jenom v tomto zápase...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Baník hraje špatně, vem si, že to byla standartka, brejk a penalta, jinak žádné šance.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo holt musí sestoupit každej rok.

Reagovat
smazaný uživatel

Skóre tomu neodpovídá, ale ten Baník je v kombinaci bezradný. Kdyby to bylo 0:3, tak bych se taky nedivil.

Reagovat
C-M@ster

Ale ja jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplně ale. Katastrofální mezihra, standartky a brejky, jinak si nedokážeme vypracovat jedinou příležitost.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nando

Reagovat
AjaxFans

Brno,Teplice a Sparta snad prohrají. Super víkend

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
cubinho

Sparta Praha!!!

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Grr.

Reagovat
Liquid

nenapravitelní editoři EF Sparta bez Řepky nezájem, jasná 2

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli byste tam prosím dát nějakou aktuálnější Ordžiho fotku nebo něco úplně jinýho? Tady vypadá hrozně.

Reagovat
sosna

Přesně tak. Navíc ani nebude hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

V Příbrami sme nevyhráli přes deset let, takže je mě jedno jak bude vypadat zápas, ale chcu tři body. Na krásu se bude hrát až se soupeřem co nebrání vápno v deseti lidech.

Reagovat
smazaný uživatel

ma niekto v tiplige pred dnesnym zapasom viac ako 44 bodov ?

Reagovat
smazaný uživatel

Parta Praha .... jen tak dále hoši rudý.

Reagovat
smazaný uživatel

pomalej rozjezd, drtivej závěr, pohoda a titul

Reagovat
smazaný uživatel

Dieslovej motor?

Reagovat
smazaný uživatel

to už sem někde slyšel

Reagovat
smazaný uživatel

jj zlatý oči,zlatý oči.

Reagovat
smazaný uživatel

jo a druhej bude Holomóc

Reagovat
smazaný uživatel

A dneska, a dneska, a dneska SIGMA VYHRAJE ! Sigma je hvězda, Sigma je naše hvězda, SIGMA JE NEJLEPSI !

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

bojím se, aby vás tam Jarda nezařízl, tipuju remízu, což znamená, že my zostanem druzí

Reagovat
smazaný uživatel

Do Přibrami jedou pod tlakem, bojí se, jsou posraní. Mají "nařízeno" , že musí vyhrat, přiští tyden taky nad Ustí, budou mit 10 bodu, a pak je těžký los, tam se moc nečeká, takže PRY musi nahnat body, dokud to jde.

Reagovat
sosna

Mají nařízeno, že musí vyhrát. Zase informace přímo z klubu....?

Reagovat
smazaný uživatel

plichta 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tlačí na ně prostě.

Reagovat
smazaný uživatel

a když nevyhrají, čeká je veřejné zostuzení a Psotka pujde dělat dělníka na stavbu

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, to nevím, tam už je přetlak u nás

Reagovat
smazaný uživatel

a zase...ukaž mi, kdy jsem se mýlil, nebo kdy to nebyla pravda

Reagovat
sosna

No, já jen, že to vždycky vybalíš tak sebejistě. Nedávno si psal, že Petr je nula a Bajerovi se nechce a sere na to.(Petr zatím jeden z nejlepších letos, Bajer snad vůbec nejlepší...). Konkrétně pod článkem o Kalasovi (ze 7.7.) jsi psal, že u nás určitě zůstane buď Heinz, nebo V.Šumák (ani jeden...), že Hubňa je na odchodu (a vono nic), že Meli téměř jistě odejde (a vono zase nic) a že Kalas bude hrát kvůli nařízení Čelzí...(což nespochybňuju, ale zatím nehrál ani sekundu).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kalas je zraněné, ale jinak je to na 100 %

Reagovat
sosna

Ještě pořád? Proti Jabku byl na lavce a normálně se rozcvičoval...(a na zádech měl nalepenou pásku, kterou mu tam dal někdo v kabině a všichni se mu smáli. Bohužel nevím co tam bylo napsaný.. )

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Ze dvou zapasu Bajer, Petr, zatim dobrý, uvidime dale....Hubnik ma ve smlouvě zakotveno, že v případě nabidky odejde, aj Kaščák. Melinho měl odejit, pokud by nepřistoupil na razantní snížení platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze dvou zapasu Bajer, Petr, zatim dobrý, uvidime dale....Hubnik ma ve smlouvě zakotveno, že v případě nabidky odejde, aj Kaščák. Melinho měl odejit, pokud by nepřistoupil na razantní snížení platu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hubník tohle má ve smlouvě už snad tři roky, to neznamená že odejde. O Melinhovi si říkal, že ten si na plat nedá vůbec šáhnout a zřejmě nechal. Petr nikdy nebude hráč pro Real Madrid, jak o něm prohlašoval Kubíček, ale dokud bude Petr hráč typu Hubník verze 2.0, tak budu spokojený.

Reagovat
smazaný uživatel

Však neříkiam, že je na odchodu...Jen říkam, že má ve smlouvě dane, aby odešel, kdyby chtěl. Na odchodu se to da taky ale nazvat, když si to tak vemeš. Petr je pro mě fotbalista, ktery když chce, tak je jeden z nejlepších. Ale pro mě to je ochlasta, a lenoch. A Melinho asi teda nechal no, nebo nema zajemce.

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem to uhodl - remíza - a jsme pořád druzí

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 (Nohýnek - Hubník, Šultes)

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem to asi přehnal

Reagovat
smazaný uživatel

To bude remízka jak vyšitá

Reagovat
sosna

Super, chytá Blaha! Drobek byl i minule špatnej, snad se Bláža chytne a bude dlouhodobě jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vonooo, to je vonooo, to je vonooo...

Reagovat
smazaný uživatel

BANÍK PŘÍBRAM

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím hrajem podobnou neproduktivní nudu jako Barcelona a nebo Španělská repre Držení míče je sice impozantní, ale radši bych viděl efektivní nakopávanou jako s Jabloncem.

Reagovat
sosna

To máš těžký když Baník Příbram ( ) posílá za půlku jen dva hráče. Chce to vydržet a systém Kopni to na Huňu za chvilku povolí.

Reagovat
smazaný uživatel

lol, líbí se mi, jak to Kozohorský komentuje - Kaščák do špeku... Vepřek nazdařbůh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hrajte svou htu

Reagovat
smazaný uživatel

zatím je to celkem komedie

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom komediálního??

Reagovat
smazaný uživatel

ten chlápek co tam pořvává a celkově ta divizní atmosféra

Reagovat
cubinho

Divizní? To v okrese je lepší atmosféra.

Reagovat
smazaný uživatel

dokonce

Reagovat
smazaný uživatel

ten fanoušek je drsneej "to je humus, to je humus"

Reagovat
kubys

Doufám, že Sigma prohraje a Typek bude muset přepisovat prognózy.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic! Příbram musí zdechnout a nechat si dat tři góly Typek mude sice kafrat jak měl pravdu, ale to riziko su ochotný podstoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

booože co to bylo?? to je škody

Reagovat
cubinho

Příbram je banda tragédů, co nemá v lize co dělat A pokud jim Sigma nedokáže dát gól, tak je to na pováženou. Nepochopím Psotku, co furt vidí na to podprůměrném fotbalistovi Petrovi. Navrátil tam měl jít místo něj už po první půlce.

Reagovat
smazaný uživatel

Petr je bojovník do vápna, v tomhle zápase je určitě platnější než Navrátil.

Reagovat
cubinho

Sigma hlavně potřebovala pohyb v útoku. Mě až bylo těch záložníku líto, protože to za celý zápas neměli komu dát. Nikdo se tam nepohne a pak to tak vypadá. Navrátil by to trošku rozpohyboval, Petra fakt nemusím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele