Gambrinus liga souhrn - 23. kolo

29.03.2008, 19:05, aktualizováno 30.03.2008, 22:08
Komentáře a souhrny
V souboji třetího a čtvrtého celku tabulky si Ostrava a Teplice body rozdělily. Liberec i Brno vezou tři body ze hřišť soupeřů. Olomouc a Žižkov na selhaly vlastních stadionech. V dalších zápasech Budějovice porazily Bohemians a Jablonec v důležitém záchranářském souboji přehrál Most.

Sigma Olomouc - Tescoma Zlín 0:1

29.03.2008 17:00

Góly: 44. David Šmahaj

Z třetiny zaplněný stadion sledoval podprůměrný zápas, který rozhodla hned první střela zápasu. Ta přišla až ve 44. minutě. Olomouc tak poprvé v sezóně darovala všechny domácí body soupeři a Zlín se tak dostal právě před ní.

Pasivní výkon obou mužstev nahrával ne zrovna zaplněnému Andrově stadionu. V první šanci se ocitl Schulmeister na konci 17. minuty, kdy doběhl Bajerův nákop, střelu z úhlu mířil ke vzdálenější tyči, ale branku o metr minul. Po pěti minutách měl blízko ke skórování domácí Hubník, centr Jurkiče z levé strany tečoval pouze nad branku. To však bylo opět na dlouhou dobu poslední, co mohlo diváky zaujmout. Oba týmy dobře bránily a soupeři prakticky nedovolovaly vstup do šestnáctky. Pozdvižení znamenala pouze povedená klička Drobisze proti hostujícímu Malárovi. Minutu před koncem přišla přeci jen první střela zápasu mezi tři tyče, která navíc znamenala gól. Schulmeister ztratil míč na polovině, toho se ujal Šmahaj a z pětatřiceti metrů napřáhl. Gólu do levé šibenice snad museli zatleskat i hanáčtí fanoušci, kteří při odchodu hráčů do kabin dávali pískotem jasně najevo, co si myslí o předvedeném výkonu.

Druhý poločas začali domácí o poznání aktivněji a od prvních minut měli jasnou převahu. V 57. minutě podržel hosty Baránek, když Hořava našel ve vápně Schulmeistera, který z úhlu nebezpečně vypálil. Zlínský brankář míč s vypětím všech sil vyrazil na roh. Jenže to byla jediná vážnější šance, kterou si za dobu svého tlaku dokázali olomoučtí hráči vytvořit. Dvacetiminutová snaha tak přišla vniveč, hlavně díky důrazné defenzívě Zlína. Čtvrthodiny před koncem odcentroval do vápna Bueno, Schulmeisterovi však k dosáhnutí na míč skluz nestačil. Zoufalství domácích pokračovalo, naopak očekávaný závěrečný nápor nepřicházel. Když si Kazárovu střelu z otočky pohlídal u tyče Baránek, radovali se z překvapivého vítězství hosté.

Více informací k zápasu

Viktoria Žižkov - Viktoria Plzeň 0:0

30.03.2008 10:15

Góly: -

Derby dvou Viktorek nepřineslo ani jeden gól. Domácí fotbalisté mu byli sice párkrát velmi blízko, ale počtvrté v řadě na jaře na svém stadionu vyhrát nedokázali.

Zimní obměna kádru Plzni, zdá se, výrazně ublížila, tým Stanislava Levého bodoval, ovšem předchozí čtyři utkání prohrál, z toho třikrát doma a tabulkou padá nezadržitelně dolů. Západočeši navíc prodloužili čekání na gól už na 292 minut. Velmi mladý celek Plzně byl v tomto zápase především v útoku bezzubý a nevypracoval si téměř žádné gólové příležitosti.

Čtvrtá minuta přinesla zřejmě největší gólovku celé první půle. Ondřej Kušnír, záložník Žižkova, napřáhl z dobrých pětadvaceti metrů a tvrdou ránou nastřelil břevno Krbečkovi brány. Také hostující Petr Trapp vyzkoušel pozornost Bartalského střelou z dálky, ta tentokrát ale letěla hodně nad.

Boj ve středu hřiště bez výraznějších příležitostí. Přesně to viděli fanoušci po většinu času. Domácí Viktoria byla sice aktivnějším týmem na hřišti, ale až na pár výjimek se do zakončení téměř nedostala.

V 54. minutě před plzeňskou branku přilétla přízemní přihrávka od Kušníra z pravé strany, jenže Švancara na malém vápně v rozhodující chvíli zaváhal, proto mohli hostující zadáci nebezpečí zažehnat. Hosté byli nejblíže gólu o deset minut později. Se stříleným centrem Sylvestreho si ale gólman Bartalský s menšími potížemi poradil.

Žižkov toužil po vítězství a v závěrečných minutách moc nescházelo a málem se jej dočkal. Nebezpečnou střelu Koukala zblokoval na poslední chvíli stoper Navrátil a zanedlouho hlavičkoval nepřesně Labant.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Bohemians 1905 2:0

30.03.2008 15:00

Góly: 27. Jan Svátek, 60. Martin Vozábal

Budějovice dnes poprvé na jaře poznaly sladkou chuť vítězství. Díky vydřeným třem bodů proti Bohemians se v tabulce posunuly opět nahoru, konkrétně na desáté místo.

Domácí fotbalisté měli od začátku nad svým soupeřem převahu a bylo jen otázkou, kdy ji využijí. Dynamo se nakonec dočkalo v 27. minutě. Úspěšným střelcem se stal útočník Jan Svátek. Vedení ve druhé půli potvrdil středopolař Martin Vozábal.

Hostující gólman Zich musel hned v prvních minutách zasahovat, ale s Vozábalovou a následně i Dolejšovou střelou si poradil bez větších potíží. V 27. minutě ovšem udělala defenzíva Bohemky velkou chybu a umožnila jít Janu Svátkovi z úhlu na svou branku. Ten místo předpokládané přihrávky lépe postaveným spoluhráčům zvolil tvrdou ránu a byl úspěšný.

Jihočeský útočník byl dnes velmi aktivní, už zanedlouho málem přidal druhý gól svého týmu. V pokutovém území si naskočil na Šímův centr ale svůj pokus poslal nad. Hosté se první střely na bránu dočkali až v 35. minutě. Po kombinaci před šestnáctkou se k ní odhodlal Rezek. Míč šel do středu branky a Křížek si s ní poradil.

Blízko vyrovnání byl po pár minutách druhé půle opět hostující Rezek. Po přihrávce Barteka se bývalý sparťanský útočník probil až do šestnáctky, ale mířil jen těsně vedle pravé tyče. V 60. minutě naopak zvýšil vedení svého týmu Martin Vozábal, jenž se prosadil přesnou střelou k tyči. Bohemians byli z vývoje utkání jako opařeni. K závěru utkání několikrát ohrozili bránu Křížka z různých pozic, míč ovšem v bráně neskončil.

Více informací k zápasu

FK Jablonec 97 - FK SIAD Most 1:0

30.03.2008 15:00

Góly: 40. Tomáš Michálek

Jablonec vyhrál na jaře doma potřetí v řadě a v souboji dvou aspirantů na sestup se opět posunul blíže klidnějším vodám Gambrinus ligy. Utkání rozhodla jediná branka, do černého mířil Tomáš Michálek.

Jablonec začal aktivněji a pohyboval se především na polovině Mostu, první vážnější příležitost měl pak útočník Necid. Mladý útočník postupoval po chybě v obraně Mostu sám na brankáře Švengera, avšak místo přihrávky na volného Straku zkoušel zakončit sám a mířil vysoko nad. Most nebyl v obraně jistý a po další chybě se do šance dostával Hloušek, na poslední chvíli ale zasáhl obránce hostí Prášil a míč odkopl do zámezí. Jablonec se branky dočkal ve 40. minutě, na 1:0 dával Tomáš Michálek. Straka poslal Michálkovi přihrávku do vápna a ten se krásně trefil k pravé tyči. První poločas tak skončil za stavu 1:0 a byl plně v režii domácích.

V 58. minutě přišla první velká šance druhé půle, na Švengera se řítil po skvělém pasu Necida Michálek, ovšem tentokrát se mu skórovat nepodařilo. Vystřelil sice dobře a tvrdě, ale brankář Mostu se štěstím míč nohou vyrazil. V závěru utkání měl Jablonec ještě dvě slibné příležitosti, které však nedokázal dotáhnout do konce. Nejprve se Straka neprosadil v situaci jeden na jednoho a poté zastavil Eliáše obránce Prášil.

Více informací k zápasu

SK Kladno - Slovan Liberec 1:3

30.03.2008 17:00

Góly: 43. Pavel Bartoš - 8. Filip Dort, 62. Miroslav Holeňák, 90. Bořek Dočkal

I přes ukončení Keričovy pětizápasové gólové série dokázal Liberec potřetí v řadě zvítězit. Kladno si sice vytvořilo více šancí, Severočechům však pomohla Škorpilova zlatá ruka při střídání.

Oba týmy začaly útočně, lepší vstup však přeci jen měli favorizovaní hosté. V 8. minutě Dočkal našel uličku mezi kladenskými stopery a nahrál přesně Dortovi, ten lobem přes Pavlíka trefil břevno a z následné dorážky hlavou otevřel skóre utkání. O vyrovnání se snažil Brunclík střelou z otočky z dvaceti metrů nechal vyniknout dobrým zákrokem Zlámala. I v další šanci domácích figuroval Brunclík. Ten přesnou nahrávkou našel v dobré pozici postaveného Zachariáše, jehož střelu Zlámal ztlumil a Košťál míč před brankovou čarou odkopl do bezpečí. V další šanci se objevil Cigánek, kdy nadělal starosti libereckému brankáři střelou z třiceti metrů. Chvíli poté střílel Brunclík z osmi metrů po chytrém přiťuknutí Szaboa, na brankové čáře vykopával Košťál. Ve 37. minutě zafungovala spolupráce Szabo-Cigánek, ale i tentokrát zvítězil severočeský brankář, když včasným vyběhnutím donutil soupeře ke střele přímo do něj. Bylo jen otázkou času, kdy se podaří domácím srovnat. Odpověď přišla dvě minuty před koncem první půle, kdy si na Szaboův roh naběhl Bartoš a hlavičkou mířil přesně. Otočit do poločasu mohl ještě Krob, který využil nepřehledné situace po pádu Kroupy ve vápně. Střelu z úhlu ale namířil jen nad branku Zlámala.

Převaha domácích pokračovala i v druhé půli, nejprve Kroupovu nebezpečnou hlavičku Zlámal vyrazil, po třech minutách zase reflexivně nohou zasahoval proti Killarově střele ze sedmi metrů. Důležitý moment přišel v 60. minutě, to střelce prvního gólu, Filipa Dorta, nahradil Miroslav Holeňák. Po minutě to zkoušel z pětatřiceti metrů, jeho střela pouze lízla břevno. Jenže uběhla další minuta, Janů nacentroval do vápna, kde našel právě Holeňáka, který střelou z první zamířil přesně k levé tyči Pavlíkovy branky a poslal hosty zpět do vedení. I přes pozornou obranu se ke střele zblízka dostal Semerák, z otočky však nedokázal zamířit mezi tři tyče. V nastaveném čase se navíc hosté prosadili potřetí. Na Hudsonův centr si počkal Bořek Dočkal, míč si uklidnil, zbavil se obránce a vše završil střelou mezi nohy Pavlíka.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - 1. FC Brno 1:3

30.03.2008 17:00

Góly: 51. Milan Kopic - 1. Marek Střeštík, 57. Aleš Besta, 89. Tomáš Polách

Boleslav pokračuje v mizerných výkonech a v utkání 23. kola nevyšší české soutěže nestačila na Brno. Hosté vyhráli 1:3 a jsou čtvrtí. Boleslav nevyhrála již čtyři zápasy v řadě.

Sotva se rozehrálo - gól! Brno začalo výjímečně dobře, mladý reprezentant Marek Střeštík vstřelil branku již po 24 sekundách hry. Střeštík střílel placírkou na zadní tyč a domácí jen přihlíželi - 0:1. V druhé minutě mohlo být vyrovnáno, avšak kuriózní úvod se nekonal, protože Kyselova střela letěla kousek nad břevno. Po dvaceti minutách hry mohl chybu brankáře Millera potrestat Kubáň, který střílel z první, míč navíc ještě hlavou tečoval Besta, ale do brány se tato střela nevešla. Na druhé straně se mohl prosadit domácí Hrdlička, ten centroval z přímého kopu a míč málem zapadl až pod břevno Lejsalovi brány. Do kabin se šlo za stavu 0:1 pro Brno a diváci si určitě nemohli stěžovat na nedostatečnou kvalitu utkání.

První šance druhé půle a hned gólová. Boleslavské fanoušky rozjásal Milan Kopic, který si naskočil na centr Hrdličky po přímém kopu a následně i přesně hlavičkoval - 1:1. Domácí se z vyrovnání radovali jen chvíli, o šest minut později totiž opět vedlo Brno. Polách krásně nahrál Bestovi do uličky a ten sám proti Millerovi skóroval umístěnou střelou po zemi - 1:2. Boleslavské branka zaskočila, jak začali druhou půli dobře, tak najednou nevěděli co hrát. Na špatnou hru reagoval trenér Stanner změnou rozestavení na ofensivnější 3-5-2, Rajnoch se vysunul do zálohy. Boleslav se poté opět zvedla a míč se často pohyboval kolem pokutového území Brna, šance však nepřicházely. Zato na druhé straně se v závěru zadařilo, když se prosadil Polách a stanovil tak konečný účet zápasu - 1:3. Brněnský záložník se nádherně prosadil z přímého kopu. Boleslav prohrála a je již nejspíš definitivně jasné, že se jí letos záchranářské boje budou týkat také.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baník Ostrava 1:1

30.03.2008 20:15

Góly: 53. Tomáš Jun - 33. René Bolf

Hezké zakončení víkendu si přichystali aktéři dnešního posledního klání. Zvláště druhý poločas přinesl mnoho zajímavých fotbalových momentů. Oba týmy tak za bodový zisk mohou být rády.

Jak Teplice, tak Ostrava, hýřily od počátku aktivitou. V přesnosti vítězili hosté, proto si vážnějších šancí vytvořili více. Již v deváté minutě mohl skóre otevřít Svěrkoš, odkrytou branku ale vysoko přestřelil. Za dvě minuty se po Otepkově centru do vápna dostal ke střele Magera, míč však netrefil dobře a minul. Do další šance se po centru Řezníka na malé vápno užuž dostával Marek, před kterým na poslední chvíli zasahoval Rosa. Na druhé straně se na penaltě úplně volný Jun nedokázal prosadit hlavičkou, kterou nasměroval pár decimetrů vedle levé tyče branky. Skórovat mohl i Otepka, kdyby po příhře Svěrkoše nemířil pouze do Rosy. Vytouženého gólu se nakonec hosté dočkali ve 33. minutě. Otepka nasměroval centr z rohového kopu na Bolfa, který byl po pádu Smejkala volný a hlavičkou k levé tyči poslal Baník do vedení.

Ostravští obránci zřejmě patří k těm, kteří Juna jako střelce již odepsali. Nechali ho totiž stejně jako v prvním poločase, aby si sběhl na centr a nikým neatakován zakončil. Smejkalův centr na zadní tyč umístil do protipohybu brankáře a i přesto, že míč postrádal razanci, v brance nakonec skončil. Otočit skóre mohl po dobré individuální akci Mareš. Patičkou se zbavil dvou bránících hráčů, zasekávačkou třetího a jeho bombu vyrazil Vašek jen před sebe. Dotírající Smejkal již neměl moc šancí zamířit do branky. Teplice nadále pokračovaly ve zlepšeném výkonu. Verbíř našel centrem Juna, který prohrál souboj s Bolfem, ten mu však míč nechtěně vrátil a dovolil teplickému útočníkovi vystřelit. Jun však mířil hodně mimo a dva nepokrytí spoluhráči se právem zlobili, že nedostali přihrávku do stoprocentní šance. Teplický útočník byl nadále při chuti, skákavá střela z dvaceti metrů protáhla Vaška, který měl štěstí, že míč letěl těsně vedle jeho tyče.

V 75. minutě přišly dvě velké příležitosti pro Baník. Nejprve Slavík neuspěl v souboji s Bystroněm, který jeho zaváhání nedokázal využít a střelu z otočky obránci srazili na roh. Na ten si naběhl Magera a hlavičkou vystrašil domácí fanoušky, Slavík tentokrát skvěle vyrazil. Uběhlo pět minut a přišel další sled dvou obrovských šancí. Nejprve Marek využil své rychlosti a vyhnul se souboji, brzy položeného Slavíka přehodil, ale radost mu zkazila tyč. Na druhé straně vyrazil Smejkalovu hlavičku ze tří metrů Vašek, míč se však vrátil k teplickému útočníkovi, který také trefil pouze tyč. Nikdo si již žádnou gólovou šanci nevytvořil, a tak mezi oběmi týmy zůstává stále bodový rozdíl.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha22146235:1448
2.Sparta Praha22144443:1746
3.FK Teplice23124730:2140
4.Baník Ostrava23109437:2339
5.1. FC Brno23116633:2839
6.Slovan Liberec2397727:2234
7.Viktoria Plzeň2386922:2830
8.Tescoma Zlín23851022:2729
9.České Budějovice23761025:2827
10.FK Mladá Boleslav2369826:3027
11.Viktoria Žižkov23761029:4127
12.FK Jablonec2368916:2026
13.Sigma Olomouc23511714:1926
14.Siad Most23481126:4020
15.SK Kladno23471224:3519
16.Bohemians 190523381216:3217
Zbývající zápasy
31.03. 17:15Slavia Praha - Sparta Praha

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (44)

Přidat komentář
One-Real

Tak to jsem nečekal

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel

Reagovat
Hafna

pěkně Zlínečeeeek. Ten Šmahajův gól to bylo něco nádherného Zlíneček potvrdil že měl smůlu akorát v losu! Jen tak dál!

Reagovat
smazaný uživatel

jsem rad ze potom co prohrali se slavii zlin vyhral, sice ma hrozny hriste, ale asi to skodi i jemu, protoze hraje dobrej fotbal, z moravskych tymu je nejsympatictejsi (ostravo promin)

Reagovat
RickNash

v poho, ostrava je ve slezsku (taky)

Reagovat
M11

efcéé Slováácko

Reagovat
smazaný uživatel

tak sem zvědav jak dopadne dnešní utkání bolky s brnem.brno už potřebuje bodovat zase naplno a navíc hraje je v lepší formě než boleslav a proto si myslim že brno vyhraje i když fandím boleslavi tak tipuji vyhru brna

Reagovat
smazaný uživatel

Zapas rozhodne nebyl podprumerny.Jestli jo tak snad ze strany Olomouce,ale to bych si vzhledem k postaveni obou tymu v tabulce netroufl tvrdit.Vyzdvihl bych bojovnost na strane Zlinskych a snahu domacich.Samozrejme i strelu Smahaje v poradi 3 z dalky,ktera se ujala.Vsichni vime,ze Olomouc moc golu nedostava tak bych pochvalil i takticky zvladnuty vykon hostu,kteri byly v1.viteznem polocase asi i chlup lepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma byla v prvním poločase jasně horší...ve druhém už to byl celkem dobry fotbal,hrály sme na tři obránce,na tři utocniky,ale když prostě tak kvalita vepředu není,to se gol pak těžko dává...myslím že Zlín vyhrál zasloužene,bohužel

Reagovat
smazaný uživatel

Me se zapas taky libil.Jeste musim pochvalit rozhodci(ho).ktery piskal kvalitne,i kdyz tam mel nekolik krkolomnyn situaci za,ktere neukazal zbytecne karty a tim zapasu neubral na kvalite.Vice takovych!

Reagovat
smazaný uživatel

Cenda cus ....taky se mi zápas líbil ..az pak na tu nahánečku s pleškama na nádru ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten spodek tabulky už se dost výrazně oddělil, takže je jasný, kdo si to rozdá o záchranu. Přál bych to fotbalu, takže Mostu .

Reagovat
RickNash

mostu a kladnu sestup, Bohemka se udrží.

3 body s Kladnem, bude vyprodáno

1 bod s Mostem, nebude vyprodáno

1 bod s Brnem, poženou nás fandové

těsná prohra se Spartou

3 bodíky ze Zlína

doma 3 body s tepličkama

a v bahníku prohra

17+11=28 bodů, 13. místo

teda, zní to pěkně, co???

Reagovat
smazaný uživatel

dneska si to v Budějicích podepsali, Most vyhraje a zlín ani teplice neporazí

Reagovat
smazaný uživatel

s tim Zlínem ses trochu spletl né .? Bohemka u nas nevyhraje ani náhodou !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, Bohemka a Kladno pojďme do druhé ligy, sestup nepřeji nikomu, ale když už, tak už.

Reagovat
M11

jj

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem hodil chameleona a nechali me byt.Momentalne skoda Kladna a Bolky mohli udelat po bodu.

Reagovat
fantomas

to abych se na to dneska vysral fotbalzive zase nejde, grrrrrr....budu muset k televizi

Reagovat
smazaný uživatel

jde to

Reagovat
fantomas

mě ne

Reagovat
smazaný uživatel

Roman mas u me destnik tak se ozvi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ta Bohemka, to je v háji . . . Snad nepostoupěj ty střížkovský vejsady

Reagovat
smazaný uživatel

Bolf, skutečně sváteční střelec ale tak rohy no, 0:1 pro Baník

Reagovat
fantomas

nepochopil sem to jejich bránění

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si neměl říkat,počkej až tě bruce smázne

Reagovat
fantomas

proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak taky se mi zdálo, jako kdyby zkoušeli na rohy masivní ofsajd systém

Reagovat
fantomas

ale oni právě byli zalezlí a na poslední chvíli (aby se neřeklo) startovali, což bylo už samozřejmě pozde

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý poločas mě Baník zklamal, po inkasovaném golu psychicky odpadli. Celý tým zahrál špatně, hlavně Rajtoral si své "galapředstavení" za rámeček nedá. Ale bod z Teplic je plusový.

Reagovat
Shevchenko

Pro mně plusový není, první poločas byl parádní, první polovina druhého hrozná, ale pak se zlepšili a šance Bystroně (nechápu proč to nenahrál ), Magery a hlavně Marka volaly po gólu. Nakonec jsme po superšanci Teplic mohli být rádi za bod, ale já jsem trochu zklamaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Psycho zapas tolik sanci a tycek,trochu mi to pripomelo zapas cze vs. hol na euru

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne at zitra zase slavie nepredvede haluz,po tom stesti co ji provazi a jakej hraje na jare hnusnej fotbal a vitezi se stestim o gol nad klubama ze spodku tabulky by si po derby vest tabulku uz nezaslouzila

Reagovat
smazaný uživatel

nesouhlasim

Reagovat
fantomas

tys mi tady chybel

Reagovat
smazaný uživatel

to je nuda horsi fotbal sem dlouho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

No joo noooo,aby jednou rozhodci Sparticce nepomohl,gol a hned v zapeti radej cervena,aby meli ti rudi teplousci jeste sanci. Sparta-to je proste nejveci humus sveta,odpad a hamba fotbalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, čemu se divíš, červená naprosto oprávněná. Kalivoda je trouba, dobře ví, že se svlečení dresu trestá žlutou kartou a on si dres sundá, to je na přeřazení do béčka. Hned jsem věděl, že bude vyloučený. Jak říkal Táborský, v žáččích se dá nezvládnutí emocí ještě tolerovat, ale na takové úrovni ani náhodou.

Reagovat
smazaný uživatel

To se zase Prazacci ukazali ostuda vypatlanych hlav.

Reagovat
smazaný uživatel

tak 1:1 a nejvedsi podil a radost ma sudi.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl teda hnůj, to derby. Kalivoda tragéd sezony...

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně jsem rád, že se mi slova "Stejně o nic nepříjdeš, v Gl jsou tuto sezonu tahákem zápasy Baníku." potvrdila.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po vývoji utkání jsme si zasloužili vyhrát (sparta) a hlavně po té haluz tyčce od hlavy kdy u vaniaka stáli všichni svatí,a Kalivoda? pohřbil ty kanálisty sám

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele