Gambrinus liga preview - 23. kolo

29.03.2008, 09:41, aktualizováno 31.03.2008, 08:36
Previews
Duel dvou nesmiřitelných rivalů a v něm souboj o první místo v tabulce před našlapaným stadionem. Tak lákavé pondělní fotbalové menu nabízí Gambrinus liga. Derby pražských S je za dveřmi.
Sigma Olomouc - Tescoma Zlín  (sobota 17:00)
Úvod 23. kola Gambrinus ligy obstarají v sobotu dva sousední celky pohybující se v závěru první desítky. Do Olomouce si jedou spravit náladu zlínští fotbalisté po domácí prohře se Slavií a rozmnožit si své jarní bodové konto, které zatím čítá pouhé tři body za vítězství nad Plzní.

Svěřenci domácího kouče Martina Pulpita by rádi napravili svůj dojem z uplynulého víkendu, kdy v Liberci ztratili vedení 1:0. V tomto utkání se opět potvrdila bídná střelecká produktivita hráčů Sigmy, kteří v posledních 21 zápasech nedokázali vstřelit více jak jednu branku. To budou chtít napravit dnes, kdy se představí proti Zlínu. Do tohoto střetnutí vstupují také s cílem naplno bodovat. "Ale špatný soupeř to v žádném případě není. Dokáže být nebezpečný ze standardních situací," uvedl na adresu zlínského mužstva trenér Pulpit. Jeho tým nastoupí téměř v kompletní sestavě, do hry totiž nezasáhne pouze dlouhodobě zraněný útočník Lukáš Hartig.

Zlín se na jaře nadále trápí, z dosavadních šesti utkání v tomto kalendářním roce si připsal body pouze za domácí vítězství nad Plzní. Po domácím nezdaru se Slavií nyní míří do Olomouce, kde se mu dlouhá léta nedaří, když si odtud odvezl během 14 let existence samostatné české ligy jediný bod. "Máme alespoň důvod tuto sérii ukončit. Olomouc má sice výbornou obranu, ale naší snahou je také odčinit výsledkově špatný vstup do jarní části ligy," řekl kouč hostí Pavel Hoftych, jenž bude na hřišti postrádat zraněné Pacandu a Vrtělku a distancovaného Zúbka.
Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Drobisz - Jindřišek, Hudec, Šuškavčevič, Škerle - Bajer, Rossi, Hořava, Onofrej - Hubník, Schulmeister.
Tescoma Zlín - pravděpodobná sestava:
Baránek - Pazdera, Kroča, Zbožínek, Penner - Musil, Šmahaj, Elšík, Dujka - Žůrek, Malár.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.95 - 2.70 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Viktoria Žižkov - Viktoria Plzeň  (neděle 10:15)
Fotbalisté Žižkova tradičně před nedělním polednem přivítají v rámci tzv. "viktoriánského derby" na svém hřišti sedmý celek tabulky, Plzeň. Domácí chtějí zapomenout na vysokou porážku z ostravských Bazalů a rádi by navázali na předešlé zápasy, v nichž podávali solidní výkon. Západočeši by si v Praze také rádi spravili náladu z uplynulého kola, kdy doma nestačili na Teplice.

Jedenáctý Žižkov se zatím úspěšně vzdaluje sestupovým branám. Na předposlední příčku má totiž náskok sedm bodů. Pražskému týmu se na jaře daří, nasbíral už deset bodů a rád by navázal na svou jarní domácí neporazitelnost. "My chceme samozřejmě navázat na úspěšnou domácí sérii. Toto utkání bereme jako další z velmi důležitých, a musíme se v něm vyrovnat s absencí Procházky a Straceného, kteří nemohou hrát pro žluté karty. Podobné je to i v případě zraněných," řekl trenér Žižkova Stanislav Griga. Na lavičce marodů pobývají Jaroslav Procházka, Kučera a Novotný. Otazník visí nad startem Kropíka.

Zato plzeňský celek stále hledá ztracenou formu z podzimu. Úvod mu sice vyšel, když vstoupil do jara vítězstvím nad Brnem a v následujícím kole si odvezl bod z Bohemians, ale pak přišel útlum. V dalších zápasech vyšli hráči bodově naprázdno. Pokusit se to změnit budou chtít na Žižkově, ale bez hlavního kouče Stanislava Levého, jenž si odpykává dvouzápasový zákaz na trenérské lavičce. "Bude to boj, musíme se semknout a sami se z nelehké situace dostat," řekl Levý, jenž bude naposledy sledovat své svěřence z hlediště. Na trávník se vrací po dvoukolovém distanci jarní posila Varadi, jenž se blýskl dvěma brankami v prvních dvou jarních duelech. Hrát nebude moci pouze distancovaný Petr Knakal.
Viktoria Žižkov - pravděpodobná sestava:
Bartalský - Šťastný, Labant, Mores, Xavier - Kušnír, Kropík, Tinga, Koukal - Kalod, Švancara.
Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
L. Krbeček - Malcharek, Rada, Halama, Lecjaks - Petržela, Trapp, T. Krbeček, Róth - Sylvestre - Varadi.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 2.90 - 3.75
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
České Budějovice - Bohemians 1905  (neděle 15:00)
V Českých Budějovicích bude k vidění souboj dvou týmů, kterým se na jaře zrovna moc nedaří. Domácí remizovali dvakrát, hosté z Prahy čtyřikrát, jinak se oba týmy potácí v porážkách.

Kvůli špatnému vstupu do druhé části sezóny je pro Budějovice každý zápas důležitý k udržení si odstupu od sestupových příček. Hráčům však velký počet proher na sebevědomí nepřidá, a to si uvědomuje i trenér Straka: "Nyní je opravdu důležité, aby si hráči na hřišti věřili. Utkání s Bohemkou potřebujeme zvládnout a psychika v něm bude asi nejdůležitějším faktorem." Právě psychice by mohl prospět první vzájemný zápas, kdy Jihočeši vezli z Prahy tři body za dvoubrankovou výhru. Pomoci by mohl návrat trojlístku Vozábal, Hílek, Hunal. Nedořešený však zůstává start brankáře Kučery, který měl v průběhu týdne zdravotní problémy.

Pražané sice získali na jaře o dva body více než jejich dnešní soupeř, přesto se ocitají na úplném dnu tabulky. Fanoušci již cítí kritickou situaci, každý zápas je pro Bohemku důležitý. Venku ale nezáří. Za jedenáct zápasů získala pouhé tři body. Navíc bude hostům chybět Karal, který se po zimním příchodu prezentoval dobrými výkony na pravém kraji obrany, a kvůli kartám si nezahraje zkušený stoper Karel Rada. Stejně jako jeho protějšek i trenér Busta dává velkou váhu psychice. "Zápas v Českých Budějovicích je důležitý z mnoha pohledů. Kvůli psychice a také kvůli bodovému odstupu. V mužstvu je chuť situaci zlomit. Naše závěry jsou v hlavách hráčů."
České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Kučera - Peroutka, Horejš, Hunal, Žižka - Plocek, Hílek, Vozábal, Šíma - Mrkvička, Stráský
Bohemians 1905 - pravděpodobná sestava:
Zich - Marek, Lukáš, Nikl, Šmarda - Rezek, Morávek, I. Hašek, Bartek - Škoda, Slezák
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.92 - 2.85 - 4.15
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
FK Jablonec - Siad Most  (neděle 15:00)
Chance Aréna bude v nedělní odpoledne svědkem zápasu dvou aspirantů na sestup. Jablonec a Most se totiž pohybují těsně před sestupovou čárou. Severočeši by rádi navázali na oba jarní domácí zápasy, v nichž pokaždé brali plný bodový zisk. Zato Most jde do souboje s cílem vyhrát a navázat tak na svou domácí výhru nad Českými Budějovicemi z minulého víkendu.

Domácí Jablonec, jenž figuruje na třináctém místě, má náskok na svého nejbližšího soupeře tři body. Svěřenci domácího kouče Františka Komňackého jsou během jara doma stoprocentní a tuto úspěšnost by chtěli mít i po tomto kole. "Ale Most udělal na jaře výrazný posun jak ve výkonech, tak v tabulce směrem k záchraně. Doma však musíme hrát na tři body," prohlásil Komňacký, jenž se bude muset vyrovnat s absencí zraněných Loučky a Lacigy.

Mosteckým fotbalistům, kteří mají bod k dobru oproti předposlednímu celku, se začíná bodově dařit. V posledních třech pokaždé bodovali, dvakrát si připsali domácí výhru nad Mladou Boleslaví a Českými Budějovicemi a jeden bod za remizu na Kladně. Svou bodovou sbírku musí rozšířit i tuto neděli, pokud nechtějí spadnout zpět do sestupového pásma. "Kluky ta úspěšná série samozřejmě nabudila. Teď bychom brali i remízu. Každý bod z venku je pro nás velmi cenný, zvlášť z Jablonce, který hraje taky o záchranu," konstatoval trenér Žák. Ten bude postrádat zraněné Boutasgounta, Andreie a Čermáka.
FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Špit - Zábojník, Homola, Huber, Hamouz - Žofčák, Valenta, Klapka, Hloušek - Straka, Necid.
Siad Most - pravděpodobná sestava:
Švenger - Prášil, Webster, Johana, Procházka - Stožický, Gedeon, Pilař, Trubila - Rilke, Pešír.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.75 - 3.20 - 4.35
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SK Kladno - Slovan Liberec  (neděle 17:00)
Kladno čeká těžký soupeř. Liberec na jaře získal již 14 bodů a stoupá tabulkou vzhůru, dává tak zapomenout na nepovedenou první část soutěže. Zato domácí Kladno na tom moc dobře není a uvelebilo se na první příčce zaručující sestup. Určitě se vyplatí sledovat chorvatského útočníka Keriče, který se po příchodu do Liberce prosadil již pětkrát.

Kde je hlavní problém domácích je jasné - dávání branek. Na jaře tým trenéra Šilhavého vstřelil pouze jedinný gól a navíc z pokutového kopu! Na druhou stranu zase Kladenští ani moc neinkasují, dostali pouhé čtyři branky a v minulém kole dokázali uhrát bod s Brnem. "Ale je to málo platné, protože nemáme vítězství. Remízy nestačí a potřebujeme už naplno zabrat," řekl trenér Šilhavý. Kladenští jdou do zápasu v plné síle, nebudou postrádat žádného hráče.

To Liberec je na tom o poznání lépe, na jaře válí a je už šestý, pomalu by mohl pokoukávat po pohárové Evropě. "S takovým bodovým ziskem můžeme jet do Kladna s jistým nadhledem, ale sebeuspokojení u nás nehrozí. My jsme v Liberci pod tlakem pořád, i kdybychom hráli kdekoli a s kýmkoli," tvrdí trenér Škorpil. Ten se bude muset obejít v Kladně hned bez 5 hráčů, kvůli zranění nenastoupí Dohnálek, Vácha, Papoušek a Frejlach, nemoc skolila Holeňáka a nejistý je i start Košťála.
SK Kladno - pravděpodobná sestava:
Pavlík - Bartoš, Killar, Gross, Krob - Jablonský, Hochmeister, Szabo, Brunclík, Cigánek - Semerák
Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Zlámal - Šinglár, Polák, Košťál, Janů - Dočkal, Bílek, Dort, Brožík - Kerič, Radzinevičius
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 3.20 - 3.00 - 2.20
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
FK Mladá Boleslav - 1. FC Brno  (neděle 17:00)
Do Mladé Boleslavi míří Brno, které momentálně neoplývá formou. Do středních Čech proto jede s cílem vyhrát a napravit tak poslední domácí zaváhaní s Kladnem. Zato Boleslav se pokusí vylepšit své účinkování na domácí půdě.

Karel Stanner se jako kouč Mladé Boleslavi poprvé představí před vlastním diváckým publikem. Mladá Boleslav figuruje po 22 odehraných kolech na devátém místě se ziskem sedmadvaceti bodů. V případě výhry by se mohli Středočeši posunout na sedmé místo za předpokladu, že Plzeň nevyhraje na Žižkově. Proti Brnu se doma Mladoboleslavským daří, v posledních třech domácích zápasech se totiž pokaždé radovali z výhry. "Hráči musí bojovat stejně jako ve druhém poločase na Bohemce, a navíc ukázat více fotbalovosti," uvedl trenér Stanner, který si odbyl ligovou premiéru v pražských Vršovicích, kde jeho tým vybojoval cenný bod. Do hry nezasáhne trojice distancovaných Klina, Řezníček a Táborský, chybět budou i zranění Pižanowski a Opiela.

Brno v posledních dvou zápasech nebodovalo. Nejprve prohrálo v Jablonci 0:2 a poté doma nečekaně remizovalo bez branek s Kladnem. Do nedělního zápasu v Mladé Boleslavi proto vstoupí fotbalisté z moravské metropole s odhodláním bodovat a neztratit tak naděje na příčky zajišťující účast v evropských pohárech. "Pro nás má zápas klíčový význam. Pokud chceme bojovat o třetí místo, tak si už další výpadky nemůžeme dovolit," prohlásil trenér hostí Petr Uličný, jehož tým ztrácí na bronzový stupínek tři body. V nedělní sestavě budou chybět marodi Dvorník, Kuncl, Wagner, Okleštěk, Borák a Šural.
FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Miller - Ševinský, Procházka, Rolko, Kopic - Sedláček, Hodúr, Rajnoch, Poláček - Holub, Kysela.
1. FC Brno - pravděpodobná sestava:
Lejsal - Švejnoha, Trousil, P. Pavlík, Siegl - Kubáň, Polách, Mareček, Střeštík - T. Došek, A. Besta.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 2.90 - 3.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
FK Teplice - Baník Ostrava  (neděle 20:15)
Na teplických Stínadlech se uskuteční pikantní souboj, který bude snímán televizními kamerami České televize, o třetí místo si to rozdají Teplice a Baník. Severočeši budou chtít v tomto šlágru potvrdit formu z předchozích dvou zápasů. Zato Baník by rád navázal na jednoznačnou výhru z minulého kola a neztratil kontakt s pohárovými příčkami.

Teplice, jak se zdá, nalezly ztracenou formu z podzimu. Po bídném startu do jarních bojů se vzpamatovaly před dvěma týdny, kdy po zaslouženém výkonu doma porazily Zlín a tento výsledek následně potvrdily v Plzni, odkud si odvezly výhru 2:0. Nyní figurují na třetím místě a po odehrání tohoto kola si ho budou chtít minimálně udržet. Ale v neděli nastoupí proti Baníku, jenž si dělá zálusk na třetí místo, na které ztrácí pouhý bod. Pokud ale tým ze severních Čech stále pomýšlí na titul, musí jednoznačně vyhrát, protože už nyní ztrácí na čelo devět bodů. A ztráta na druhé místo, jenž zajišťuje vstupenku do předkola Ligy mistrů, činí sedm bodů. "Kdybychom poslední dobré výsledky potvrdili, bylo by to výborné. Hlavně chceme mít čisté svědomí před fanoušky. Každý takový zvládnutý zápas je před koncem ligy velmi důležitý," řekl teplický trenér Petr Rada.

Pokud chtějí svěřenci hostujícího kouče Karla Večeři stále pomýšlet na vstupenku do fotbalové Evropy, musí bodovat v Teplicích a nedovolit tak soupeři se bodově vzdálit. "Čeká nás další krůček za cílem. Je třeba navázat na výkon v domácím zápase se Žižkovem. Teplice se po nepovedeném úvodu jara chytily a jejich nedělní zápas v Plzni mi moc na klidu nepřidal. Vypadaly komplexně a ukázaly výborné standardní situace. Na to se musíme zaměřit," uvedl kouč Baníku Večeřa, jehož tým by měl nastoupit v plné síle. Otazník visí pouze nad Cigánkem, jehož trápí koleno, a nachlazeným Zeherem.
FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Slavík - Vidlička, Lukáš, Klein, Ryška - Mareš, Benát, Doležal, Verbíř - Smejkal, Jun.
Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Vašek - Řezník, Neuwirth, Bolf, Čoupek - Rajtoral, Marek, Bystroň, Otepka - Magera, Svěrkoš.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.40 - 2.90 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Slavia Praha - Sparta Praha  (pondělí 17:15)
Pražský Strahov bude v pondělí hostit 267. derby mezi Spartou a Slavií. Oba týmy spojuje stejný cíl: vyhrát Gambrinus ligu. Jarolímova parta aktuálně vede tabulku a druhá Sparta na ní ztrácí dva body. Pokud by sešívaní vyhráli, tak by si upevnili vedení se slušným pětibodovým náskokem. Hosté by zase rádi odsunuli svého pražského rivala z prvního místa, cesta ale vede pouze přes plný bodový zisk.

Slavia se již dvanáct let nestala mistrem 1. české fotbalové ligy. Letos k tomu má zatím dobře našlápnuto. Momentálně vládne ligové tabulce s dvoubodovým náskokem před pražským rivalem Spartou. A právě s ním si to rozdá v pondělí ve vzájemném utkání. Svěřencům Karla Jarolíma by se výhra v pondělním slavném derby náramně hodila. Případný triumf by je totiž posunul do pětibodového trháku a opět by se trochu přiblížili k vysněné trofeji. "Mohlo by to sice dost napovědět, ale ještě to neznamená, že je konec ligy," upozornil slávistický trenér Karel Jarolím na fakt, že do konce sezony bude zbývat odehrát ještě sedm kol. Podobný názor zaujímá i jeho protějšek Michal Bílek. "Ať derby dopadne jakkoli, o titulu rozhodnuto ještě nebude. A to ani v případě naší porážky, protože o titulu se bude rozhodovat až v dalších zápasech."

Tým Sparty v posledních třech zápasech pokaždé naplno bodoval a rád by na to navázal i v pondělí proti aktuálnímu lídru tabulky. Hráči Letné by si chtěli zopakovat loňskou situaci, kdy Slavia také vedla na jaře tabulku o dva body, ale po jejich vítězství 1:0 v pražském derby ji vystřídali na prvním místě a už tam nikoho nepustili do konce soutěže. "Samozřejmě bychom takový vývoj brali také letos. Zápas se může vyvíjet různými cestami a nakonec třeba budeme spokojeni s bodem. V tuto chvíli však jdeme jednoznačně pro vítězství," řekl trenér Bílek. Ten se také těší na vyprodaný Strahov a na báječnou diváckou kulisu. Podle Bílkových slov je jeho celek ve větší pohodě než Slavia. "Mé přesvědčení pramení z výsledků i předvedené hry. Slavie svá utkání výsledkově zvládla, ale herně se chvílemi trápila, rozhodovala o bodech až v posledních minutách. My jsme na jaře až na poslední utkání s Jabloncem odehráli dobré zápasy. Sebevědomí je spíše na naší straně," prohlásil hostující kouč .

Slávisté se budou muset v prestižním utkání obejít bez distancovaných Blažka a Brabce a zraněných Jandy, Šenkeříka, Šmicra a Šventa. Zatímco hosté budou pouze postrádat dva rekonvalescenty Zemana a Kúdelu.

Bilance vzájemných zápasů mluví jasně pro Spartu. Letenští se z vítězství radovali celkem 123krát a slávisté 81krát. Po bodu se rozešli v 61 duelech.

Začátek utkání je naplánován na 17:15 a živě ho bude přenášet Česká televize na svém druhém programu.
Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Vaniak - Krajčík, Latka, Suchý, Hubáček - M. Jarolím, Tavares, Černý, Pudil - Střihavka, Toleski.
Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Grigar - Voříšek, Sivok, Řepka, Kadlec - Hušek - Kulič, Vacek, Horvát, Matušovič - Slepička.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.65 - 2.90 - 2.55
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Slavia Praha22146235:1448
2.Sparta Praha22144443:1746
3.FK Teplice22123729:2039
4.Baník Ostrava22108436:2238
5.1. FC Brno22106630:2736
6.Slovan Liberec2287724:2131
7.Viktoria Plzeň2285922:2829
8.FK Mladá Boleslav2269725:2727
9.Sigma Olomouc22511614:1826
10.Tescoma Zlín22751021:2726
11.Viktoria Žižkov22751029:4126
12.České Budějovice22661023:2824
13.FK Jablonec2258915:2023
14.Siad Most22481026:3920
15.SK Kladno22471123:3219
16.Bohemians 190522381116:3017

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (77)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sigma dneska za 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

dnes jedem do Olomouce pro tři body ..!!Doposus sme v jarní části souteze narážely skoro na same silné týmy ..dnes se muzem konecmne o tři body poprat se soupeřem sobe rovným !!Zlín !!!!!!!! budu tam drzet palce ....

Reagovat
smazaný uživatel

jedeš do Olomouceee?? ja taky du na Sigmu... Ted taky dnes narazite na silný tym! poprat se muzete,ale tri body zustanou na Hané

Reagovat
smazaný uživatel

Mám dotaz....nejde mě přihlásit na moje starý uživateleský jméno: "Marecko" a píše mě to, že mám špatné heslo přitom vím že je určitě dobře....co s tím může být??

Reagovat
smazaný uživatel

Jo to se mi stalo taky,maji nejaky problem s databazi a omylem si pry smazali neci hesla tak proto ti to nejde.

Reagovat
Hafna

moje tipy:

Zlín - Olomouc 0

Žižkov - Plzeň 0

Budějky - Bohemka 1

Jablonec - Most 1

Kladno - Liberec 2

Bolka - Brno 1

Teplice - Ostrava 0

Slávia - Sparta 0

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc - Zlín 1

Žižkov - Plzeň 1

Budějky - Bohemka 2

Jablonec - Most 0

Kladno - Liberec 2

Bolka - Brno 0

Teplice - Ostrava 2

Slavia - Sparta 0

Reagovat
Slejdy

Olomouc - Zlín 1

Žižkov - Plzeň 0

Budějky - Bohemka 0

Jablonec - Most 0

Kladno - Liberec 0

Bolka - Brno 0

Teplice - Ostrava 0

Slavia - Sparta 2

Reagovat
Miky.77.14

Spis o bodu Tescoma jim to nandala

Reagovat
smazaný uživatel

Moje tipy....

Zizkov-Plzen 1

Budejovice-Bohemka 0

Jablonec-Most 0

SK Kladno-Liberec 0

Bolka-Brno 1

Teplice-Ostrava 2

Slafia-Sparticka 2

Reagovat
alegre

"Bijte je kluci!", hlava nehlava!

Reagovat
alegre

Jak dopadne pondělní derby mezi Slavií a Spartou?

vyhraje Slavia (578 / 48%)

remíza (229 / 19%)

vyhraje Sparta (394 / 33%)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

první vyhrání z kapsy vyhání

PS: Pojď se vsadit. Klidně o něco malýho bezvýznamnýho, třeba o ten tvůj hotel

PS2: Neboj, nechám tě v něm dělat a nějak doklepat do důchodu. Turistickýmu ruchu tolik nerozumím, takže budu potřebovat tak jako tak pomoct

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska těm sparťanskejm bolševikum ukážem !!! Slavia - Sparta 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

měl by sis to trochu ujasnit. Tak jsou Sparťani komunisti (čili krajní levice) nebo náckové (čili krajní pravice). Jeden z nás v tom má evidentně bordel

Reagovat
smazaný uživatel

to máš jedno, podstatné je, že to je pakáž.....:-)....jedno jestli pravá nebo levá...na tom u pakáže fakt nesejde...

Reagovat
smazaný uživatel

ale sejde, brucei, sejde. Nemůžeš o někom říkat dvě věci, které se vylučují jako olej a voda. Prostě si to musíš ujasnit. Víme ...?

Reagovat
smazaný uživatel

ale já o nikom přece neříkám dvě věci - jen konstatuju, že to je pakáž - a je mi fakt jedon jestli vzývá Stalina nebo Hitlera....ono to stejně vyjde nastejno....

Reagovat
smazaný uživatel

já bych řekl, že je blbost obojí

Reagovat
smazaný uživatel

a zvlášť směšně zní nadávka "bolševik" od fanouška "socanský" Slávie. Kdyby někdo zapoměl, tak Pablbek, Gross, Tvrdík ... - všichni jsou to Slávisti (a například Tvrdík prostřednictvím ČSA nasypal do Slávie plno peněz daňovejch poplatníků, že ...? Anebo to je ta obroda Slávie vlastními silami? )

Reagovat
fantomas

počkej počkej...kdo řiká o spartanech že to sou náckove?? jestli bobr, tak to nech bejt sou to komouši, nic vic, nic min, a temi taky zustanou, krom toho je známo, že hlavně spartanští hooligans mají ve svých řadách pár stoupenců nacismu

Reagovat
smazaný uživatel

Až teď jsem si vzpomněl, že se hraje to prestižní derby...

Reagovat
alegre

A to co se děje okolo něj je HNUS!

Reagovat
fantomas

"Atmosféra před fotbalovým derby Sparty a Slavie v Praze houstne. V Podolí zaútočila skupina sparťanů na tramvaj a vytloukla okna. Přibližně sedm set dalších fanoušků Sparty pochoduje z Letné na Strahov, kde zápas v 17.15 začne. Podle reportéra iDNES.cz skandují rasistická hesla."...

spartani zase ukazali to svoje "slušné" chování a fandění

Reagovat
alegre

To je ale u nich zcela normální chování, ne? Já to snad ani nebudu sledovat, nějak mne to `přestává brát"!

Reagovat
fantomas

tak na slávku se podívám rád vždycky, to že kolem nich budou tajtrlíkovat rudoši místo nekoho jinyho, to mi je fuk...a strahov? o ten se nebojim, už to na nem beztak vypadá špatně, ale i tak...na ty jejich "hooligans" se opravdu netešim

Reagovat
alegre

To samé pak udělají v Edenu...

Reagovat
fantomas

tak na to at si nechaj zajít chut to už bych ty grázly nenávidel uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně o nic nepříjdeš, v Gl jsou tuto sezonu tahákem zápasy Baníku.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si limit dvou příspěvků za den, takhle to vážně nemá cenu.

Reagovat
fantomas

ty vole...

Reagovat
fantomas

ty vole taková defenzivní trojice ve středu zálohy ale tak bez střihavky na hrotu, takže budem hrát kombinačně...do toho kluci!

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,ze dnes Slavia jak ve fotbale tak v hokeji vic jak jednu branku nestreli.Moje typy ze strany Slavie fot. 1:1 hok. 1:3.

Reagovat
alegre

Tak jo Cendo, snad nebudeš mít pravdu!

Reagovat
fantomas

ten slepička je neskutečnej simulant

Reagovat
fantomas

a ještě prase který kroutí hlavou

Reagovat
alegre

Asi mu chybí KOHOUT!

Reagovat
fantomas

...uaaa pudil

Reagovat
alegre

Při vzdušném souboji zasáhl Slepička nechtěně loktem domácího Pudila...Nechtěně ???

Reagovat
fantomas

to snad ne, to píše nakej spartan určitě

Reagovat
alegre

Po chybě ve sparťanské rozehrávce se dostal k míči slávista Pudil a z hranice šestnáctky levačkou vystřelil, jenže slabý Grigar kryl...Slabý Grigar

Reagovat
fantomas

taky na to koukám

Reagovat
fantomas

řepka

Reagovat
fantomas

kolář

Reagovat
alegre

Střídání Krajčík - Kalivoda? Jarolím se spletl v taktice?

Reagovat
fantomas

vypadal na menší zdravotní neduh, jinak ale taky dost kazil, kdo ví, proč

Reagovat
PJ

fantomas

Reagovat
fantomas

kadlec

Reagovat
fantomas

dpc strašnej fotbal z naší strany. Hlavně zase selhal pokus KJ o geniální taktickej tah. Nejen že postavil tři def. záložníky včetně Belaida, pro nějž to je letošní premiéra, ale i (nevim jestli je to opravdu jeho práce, nebo si to hráči sami vymysleli ) naordinoval svým svěřencum nakopávat míč na prťaveho Toleského (když už tak proč ne Střihy?) Očekával sem pěknou kombinační hru středem hřiště, když tam nasadil toto.

Absolutně schází, byť tragický, ale kreativní, Jarolím. Nemá to zkrátka myšlenku ta hra, možná by pomohl Černej, kterej se na kraji vubec nedostane do hry, kdyby se stáhl do středu.

Opravdu hruza, doufám v lepší druhou půli

Reagovat
alegre

Neni to poprvé co se Jarolím "spletl" v taktice.

Reagovat
fantomas

právě, viz. Londýn

Reagovat
alegre

A nejen tam...

Reagovat
fantomas

Na další už si naštěstí nevzpominam krom našeho uprku ze stadionu proti Liberci a snad ještě letos proslulým nakopavanim míču na střihavku

Reagovat
alegre

Jdu se holit a koupat, v 11:00, tedy ihned po zápase musím na jednání...Mé chování se bude vyvíjet podle výsledku...

Reagovat
fantomas

uuuuu

Reagovat
fantomas

gooooooooooooool, paráááda

Reagovat
fantomas

tak ne, nejhloupější červená karta v sezone neni šimákova, ani jarolímova, ale kalivodova

Reagovat
alegre

to je vul jak Brno! at se na mne brnaci nezlobej!

Reagovat
smazaný uživatel

ááá, tady se diskutuje. Přidám se. Doufejme, že to obrátíme. Přece to Slávii takhle nadrujem, kluci!!!

PS: možná dobře, alegre, že ses nakonec podělal a nevsadil jsi se

Reagovat
smazaný uživatel

ááá, tady se diskutuje. Přidám se. Doufejme, že to obrátíme. Přece to Slávii takhle nadrujem, kluci!!!

PS: možná dobře, alegre, že ses nakonec podělal a nevsadil jsi se

Reagovat
smazaný uživatel

Ty, vole, to jsou hovada ...

Reagovat
fantomas

neskutečný...

Reagovat
smazaný uživatel

úplně podělali tu skvělou atmošku ...

Reagovat
fantomas

já hlavně nechápu ty slávisty, co to pak delali taky, že by se ožrali z nealko piva? ale už se to uklidnilo...a kurvaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

zrovna padl gol víš

Reagovat
smazaný uživatel

Góooool. Kadlátkovo rameno

Reagovat
smazaný uživatel

Góooool. Kadlátkovo rameno

Reagovat
smazaný uživatel

Humus. Nic než humus. Tohle mělo bejt vyvrcholení ligy? Jděte do fucku . Fandové

Nejlepší na place - Kadle, Řepka, na druhý straně Abrc, Suchý

Reagovat
fantomas

možná Abrc a Vaniak

Reagovat
smazaný uživatel

To byla ruka Belaidova takže naštěstí naprosto regulérní gól, jinak i kvůli tý tyči jsme si zasloužili vyhrát, jo a fandové? to bylo pěkný zpestření i když věčí bordel podle mých zdrojů dělai fízlové házenim jejich ohlušujích a plynných granátů

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak opravdu nechápu, proč se dávaj za svlečený dresy karty. To je debilita. Na hřišti se dějou různý prasárny a dávají se karty za takový kraviny

Reagovat
fantomas

taky nechapu, ale kalivodovo selhání je nepochopitelný

Reagovat
smazaný uživatel

podle mě on poslal slávii na zbytek utkání do hnoje, i když pro nás bohu dík

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas (tím vůbec neomlouvám Kalivodu). Oslavy by měly být součástí show, ne dávat takovéto přiblblé karty...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele