Gambrinus liga - souhrn 23. kola

03.04.2010, 17:40, aktualizováno 05.04.2010, 19:28
Komentáře a souhrny
Dramatický závěr měl zápas Plzně s vedoucí Spartou, který nakonec skončil remízou. Ostrava veze tři body z Teplic, podobně je na tom po výhře nad Olomoucí i Jablonec. Slavia si doma poradila s Bohemians 1905, Brnu se příliš nepovedl domácí zápas proti Mladé Boleslavi, který skončil vítězstvím hostů 3:2. Tři body mají Kladno a České Budějovice...

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 2:2

05.04.2010 17:30

Góly: 47. Marek Bakoš, 90. František Rajtoral - 83. Wilfried Bony, 87. Juraj Kucka

Plzeň doma remizovala se Spartou 2:2. Domácí se ujali vedení ve 47. minutě zásluhou Bakoše, v 83. minutě vyrovnal Wilfried a do vedení rudou armádu poslal tři minuty před koncem Kucka. Potom ovšem přišla poslední minuta zápasu a vyrovnání na konečných 2:2 z kopaček Rajtorala.

První příležitost měli po čtvrthodině hry domácí. Bakoš zprava odcentroval a míč si stáhl Blažek, v pádu ho ale neudržel a při Spartě stáli všichni svatí, protože žádný z hráčů Plzně se k přesnější dorážce nedostal. Po půlhodině hry se dostali k dobré příležitosti i Letenští. Kušnírovi se nepovedl centr, ale Daněk si s ním nevěděl rady a míč propadl na Kadlece. Ten ho poslal na Sionka, který ovšem v pádu netrefil odkrytou branku. Minutu před koncem první půle ještě nastal velký závar před letenskou brankou. Sparťané nedokázali dostat míč z pokutového území po centru Petržely a ke střele se tak dostal Navrátil. Jeho ránu vykopávali sparťané z brankové čáry. Do šaten se tak šlo za bezbrankového stavu.

Hned z kraje druhé půle přišla branka Plzně. Petržela našel volného Rajtorala, ten odcentroval a Bakoš dal hlavou gól, když pálil do protipohybu brankáře Blažka - 1:0. Vyrovnání přišlo až v 83. minutě, když se trefil Bony Wilfried. Opět se jednalo o branku vstřelenou hlavou, Wilfried využil centru Vacka a přes Bystroně skóroval - 1:1. Tento stav vydržel jen čtyři minuty, jelikož Sparta rychle otočila vývoj utkání. Zeman centroval od koncové čáry, Wilfried míč minul a gól padl až po šťastném odrazu od Kuckových kopaček - 1:2. To stále nebylo vše. Ve třetí minutě nastavení srovnal stav domácí Rajtoral. Ten využil obrovské chyby v obraně hostí a z pravé strany propálil Blažka - 2:2.

Sparta sice dokázala otočit nepříznivý stav, ale v závěru po velké chybě inkasovala a bere jen bod. Stále ovšem zůstává v lize neporažena.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Bohemians 1905 3:0

05.04.2010 15:30

Góly: 71. Peter Grajciar, 78. Peter Grajciar, 83. Petr Trapp

Slavia doma porazila Bohemians 1905. Domácí se sice dlouho nemohli proti Klokanům prosadit, ale v poslední dvacetiminutovce zvládli zásluhou dvougólového Grajciara a Trappa dát tři branky a zvítězit 3:0.

První šance domácích přišla v šesté minutě. Janda napravo zaměstnal obránce Bohemians a nakonec poslal míč pod sebe na M. Černého, ten sice vystřelil, ovšem trefil ovšem jen boční síť branky Bohemians. Po půlhodině hry střílel po rohu Krajčík, ale jeho ránu chytil Sňozík. Více se v první půli neudálo a do šaten se tak šlo za stavu 0:0.

První velkou šanci ve druhé půli měla Slavia. Černý prošel přes levou stranu a nahrál na hranici vápna, kde se k míči dostal Grajciar. Vystřelil, ale bránu netrefil a míč šel nad. V další šanci se ocitl Vlček, ten se však nerozhodl pálit a přihrál ještě na agilního Grajciara, tomu se ale střela nepovedla a míč sebral Sňozík. Paradoxně nejblíže gólu měli v 68. minutě hosté. Hartigovu hlavičku z 12 metrů nádherně vyrazil Vaniak. Za domácí střílel dobře z dálky Trapp a brankář Bohemians se musel hodně natahovat, aby míč vyrazil. V 71. minutě přišla první rána z následující kanonády Slavie. Domácí zahrávali přímý kop z levé strany z poměrně velkého úhlu. Všichni čekali centr, ale Peter Grajciar nádherně vymetl levou šibenici a skóroval - 1:0. O sedm minut později skóroval slovenský záložník znovu. Opět z přímého kopu, tentokrát vyčistil pravou šibenici brány Bohemians - 2:0. Bohemka se snažila korigovat stav dobrou ranou Ibragimova, ale Vaniak pěkně zasáhl. A potom už přišel gól na konečných 3:0, který vstřelil Petr Trapp. Ten byl nehlídaný v pokutovém území a pohodlně tak mohl hlavičkovat do brány a stanovit na konečných 3:0.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Baník Ostrava 0:1

05.04.2010 15:30

Góly: 26. Matěj Vydra

Ostrava vyloupila Stínadla, když porazila Teplice 1:0. Jediný gól vstřelil opět talentovaný mladík Vydra. Ten se trefil ve 26. minutě.

Ve 13. minutě rozehrával Lukeš standardní situaci. Domácí Klein míč odhlavičkoval, ale Mičola jej ihned vrátil zpět do pokutového území a Bolf se tak ocitl sám před brankářem Slavíkem. Ten ovšem výtečně zasáhl. Na druhé straně měli velikou šanci i Tepličtí. Mahmutovič zblízka střílel, ale v poslední chvíli jeho ránu zblokoval Bolf. Potom už přišla 26. minuta a branka na 0:1, o kterou se postaral mladičký útočník Ostravy Matěj Vydra. Lukeš vyslal dlouhou nahrávkou za obranu na Vydru a ten se z hranice šestnáctky parádně trefil přesně pod břevno. Stanovil tak konečný stav první půle - 0:1.

Druhý poločas byl na šance o dost méně výživný. Za zmínku stojí opravdu jen pár situací. Jednou z nich je Ličkův pokus ze 62. minuty, kdy jeho střela zdálky jen těsně minula tyč Slavíkovy brány. Z dálky to zkoušel i teplický Ljevakovič, ale ani on netrefil bránu. A když po Stožického rohu odvrátil hlavičku Vachouška na brankové čáře Neves, tak utkání skončilo výhrou Baníku Ostrava.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha - SK Kladno 1:4

04.04.2010 17:00

Góly: 66. Martin Horáček - 28. David Zoubek, 43. Vít Beneš, 61. David Zoubek, 77. Jan Novotný

Lepší začátek si trenér Procházka snad ani nemohl přát. Čtyři branky v síti soupeře při jeho debutu na kladenské lavičce udeřily nejspíše smrtící ránu pro Střížkov a zároveň dala naději jeho svěřencům v boji o udržení.

Kvůli naprosté neschopnosti obou týmů dostat se do zakončení, působil zápas vyrovnaně. Nicméně se do útoků přeci jen častěji pouštěli hosté. Mrázovy nevyužité centry do malého vápna mohl potrestat Ibe, ale šancí ve 25. minutě pohrdl. A tíži prvního gólu tak vzal na svá bedra kladenský Zoubek.

Svému bývalému zaměstnavateli zhoršil záchranářské práce po přihrávce Tatanašviliho, když se dostal do vápna a svým pokusem dovolil Rodingerovi pouze s pomocí o angličák. Aby to nebylo bývalým spoluhráčům líto, měl Zoubek prsty i v druhém gólu.

Pár momentů před odchodem do šatny se totiž postavil k přímému kopu, ze kterého svým centrem našel Beneše. Ten hlavičkou k tyči z pár kroků nedal Rodingerovi žádnou šanci, střížkovská kabina tak o poločase rozhodně nebyla plná dobré atmosféry.

A Zoubek si nedal říct ani po přestávce. Uplynulo šestnáct minut od začátku druhé půle a svým technickým pokusem nechal prolétnout domácího brankáře bez úspěchu. Přímý kop se přes zeď snesl přesně do šibenice.

Domácím se chvíli poté podařilo alespoň snížit, když odvrácenou standardku dostal za záda Kostolaneského skákavou střelou Martin Horáček. Jenže třináct minut před koncem přišla další parádní střela hostů, kterou Rodinger jednoduše chytit nemohl. Novotný se totiž do střely zpoza vápna opřel dokonale. Střížkov už sice žádnou další trefu nedovolil, zároveň si sám už nedokázal vypracovat jedinou šanci a musel se smířit s vysokou prohrou.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - 1. FK Příbram 2:1

04.04.2010 17:00

Góly: 55. David Horejš, 80. David Horejš - 66. Daniel Huňa

V Budějovicích se o góly starali pouze kapitáni. Úspěšnější Horejš svými hlavičkami posunul své spoluhráče před Slovácko a prvoligová příslušnost pro příští ročník se stala zase o něco reálnější. Příbram od úvodní remízy na Letné nezískala na jaře jediný bod z výjezdů.

Diváci se z prvních zajímavých momentů mohli těšit až po více než dvaceti minutách. A to jim ještě radost kazil výborný Krbeček. Hušbauer a posléze i Sedláček si se svými pokusy vylámali zuby na jeho dobrých zákrocích. Zápas plný nepřesností ozdobil do přestávky povedenou ranou Huňa, který taktéž ztroskotal na přesném Kučerovi, který vytáhl je dalekonosný pokus na rohový kop.

Změna stran sice nepřinesla mnoho změn v obrazu hry, přinesla však to nejdůležitější - góly. V desáté minutě druhé půle rozehrál Otepka rohový kop, na který si naběhl David Horejš a povedenou hlavičkou rozvlnil síť.

V 66. minutě srovnal skóre kapitánů Huňa, na kterého zapomněla domácí obrana. Centr tak zblízka lehce usměrnil do Kučerovy branky. Po chybě Otepky mohlo být s Budějovickými ještě hůř, kdyby Nohýnkovu střelu nevyrazil připravený Kučera.

Vítěznou trefu tak obstarali domácí. A byl to opět kapitán Horejš, který si naběhl na rohový kop Otepky a hlavičkou od břevna, poslal míč, dle pomezního Korduly, za brankovou čáru. Příbram se na další kontr už nezmohla, tři body tak na jaře poprvé zůstaly v Budějovicích.

Více informací k zápasu

1. FC Brno - FK Mladá Boleslav 2:3

03.04.2010 18:00

Góly: 34. Jan Kalabiška, 59. Michael Rabušic - 25. Michal Sedláček, 38. Michal Sedláček, 86. Václav Kalina

Hostující tým Mladé Boleslavi v zajímavém utkání plném branek přetlačil Brno. Dvěma góly se do kronik zapsal Sedláček.

Boleslav vstoupila do utkání velice aktivně a výsledkem jejího snažení byly hned 4 rohové kopy během úvodních minut, ze kterých však přiliš nebezpečí nevzešlo. To však bylo na dlouhou dobu vše. Kvalita předváděné hry byla totiž po dlouhou dobu velice chabá. Oba týmy se totiž přádháněly v dovednostních hrách nepřestnosti a zkažené přihrávky.

Výjimku tak tvořila šance Dostálka ze 13.minuty. Brněnský veterán vtrhl do pokutového území jako rozjetý vlak, přiťuknul si balón s Doškem, ovšem jeho následná střela neznamenala pro brankáře Šedu nebezpečí.

Pokud dal v následných momentech divák přednost oblíbenému občerstvení před pozorováním kopané, pak o nic nepřišel. Bída si v tu chvíli podávala ruku s nouzí a z hlediště se začal ozývat první nespokojený pískot. Ten vyvrcholil v minutě šestadvacáté. Marek Kulič zpracoval rychlou přihrávku, s velkým přehledem nacentroval ke středu pokutového území, kde se v "zemi nikoho" objevil Sedláček, pro nějž nebyl problém skórovat.

S Moravany mohlo být jen o pár vteřin ještě hůře. Boleslavský matador poslal z velké vzdálenosti centr do vápna, kde jej, k překvapení všech, nikdo nezasáhl a míč tak nakonec doplachtil až na břevno domácí branky.

Svěřenci trenéra Stannera mohli této nevyužité příležitosti tuze litovat. Ve 35.minutě totiž Rabušic dokázal vybojoval míč na jednom z hostujících obránců a přihrát Kalabiškovi, pro kterého nebyl následně problém překonat Šedu.

Skóre se pak do přestávky změnilo ještě jednou. Mladá Boleslav rozehrávala v devětatřicáté minutě standardní situaci z velice dobré pozice těsně za hranicí pokutového území. Tam si nejdříve Táborský tak dlouho střežoval na blízkost zdi, až unudil nejdříve rozhodčího (ten mu udělil žlutou kartu), později pak i neobezřetné protihráče, aby hostující hrdina Sedláček mohl překrásnou ranou znovu poslat Středočechy do vedení.

Ve druhém poločase pokračovaly oba týmy ve zvýšeném tempu a výsledkem tak byl poměrně pohledný ligový fotbal, ve kterém se střídaly šance na obou stranách.

Bylo to však Brno, kterému se podařilo vstřelit gól. V 57.minutě Dostálek poslal "českou uličkou" do náběhu Kalabišku, který překrásným centrem posadil míč přesně na hlavu levitujícího Rabušice. Krásná a rychlá akce Brněnských tak znamenala vyrovnání na 2:2

I další výrazná příležitost jde na vrub domácím. Polách rozehrál z velké vzdálenosti standardní situaci, po které míč prolétl nad hlavami všech hráčů a nakonec jen těsně proskotačil kolem pravé tyče Šedovy brány. Brněnký kapitán se poté dostal ještě jednou do velké příležitosti, jejíž neproměnění ho muselo hodně mrzet. Po rychlém protiútoku se objevil osamocen na malém vápně s míčem na kopačce, ovšem jeho střela byla spíše propagačním pokusem, než vážně myšleným ohrožením soupeřovy brány.

Přijít tak musela minuta osmdesátá, ve které se objevila dvě brněnská "D" v hlavní roli. Nejdříve to byl Dvorník, který se dostal do velké šance. Brankář Šeda v pádu minul míč, ke kterému se tak dostal právě brněnský hráč, ovšem jeho zakončení trefilo jen posledního bránícího hráče Boleslavi - Kalinu. Druhé "D", tedy Richard Dostálek se pak do kroniky zápasu zapsal poněkud tmavším písmem. Domácí veterán se totiž po faulu na Chramostu, resp. druhé žluté kartě musel odebrat do sprch.

Aktivní tým hostujících se touto nabídkou nenechal dlouho lákat, a tak šest minut před koncem zápasu nakonec stanovil konečné skóre Kalina . Ten se na malém vápně dostal ke krásné přihrávce z dílny Chramosty, ustál důrazný souboj s brněnským obráncem a překonal brankáře Bureše - 2:3.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Slovan Liberec 0:0

03.04.2010 18:00

Góly: -

Podprůměrnou ligovou bitvu viděl slušně zaplněný stadion v Uherském Hradišti. Domácí tým nepředvedl zhola nic a když se k jeho malátnému výkonu připočte nepříliš kvalitní vystoupení hostujícího Liberce, vyjde jednoznačný výsledek- 0:0.

Předzápasové prognózy mohly prorokovat zajímavá tvrzení o aktuální formě obou soupeřů. Dříve tápající Liberec se v posledních týdnech pomalu rozjíždí, navíc i domácí tým dokázal porazit Budějovice či Slavii. Místo atraktivního duelu se však na stadionu v Uherském Hradišti servírovala pořádná ligová šichta.

Přestože se tribuny za slunečného podvečera velice sympaticky zaplnily, hráči se rozhodli, že budou raději pokračovat v oslavě Velikonoc. Chvílemi to tak na trávníku vypadalo více jako na slavnostním obcházení zahrádkářské osady, než-li na ligovém zápase.

Domácí plejeři nepředvedli v úvodním dějství zhola nic. Přestože se v jejich sestavě objevil po delší době Cleber, jeho přítomnost absenci tradičního špílmachra nenehradila. Výsledkem tak byla absolutní bezmocnost Slovácka, jehož hra byla doslova protkána neschopností si přihrát. Jestliže by se maturita skládala z disciplíny dvou přesných přihrávek v řadě za sebou, pak vězte, že z domácího týmu by nejspíše zkoušku nesložil nikdo.

Pospávající fanoušky tak v první půli vyvedla z míry jen Liškova dělovka v šestnácté minutě, kterou ale zastavila hradba těl před bránou. Změnit skóre tak mohl jen o chvíli později Dočkal, avšak jeo křižná střela jen těsně minula pravou tyč Filipkovy branky.

A do třetice Liberec. Tentokráte se Frejlach po hrubce jednoho z obránců Slovácka dostal velice lehce do obrovské příležitosti, ze které byl zřejmě sám natolik překvapen, že nedokázal z kroku překonat padajícího gólmana.

Druhá půle o nic lepší podívanou nenabídla. Jediné vzrušení tak měl na svědomí hostující Janů. Ten se pokoušel vhodit aut, ovšem v rozhodující chvíli mu míč vyklouzl z rukou a výhoda zéto situace tak úsměvnou situací přešla na stranu soupeře.

Samotný závěr zápasu pak přeci jen nabídl větší tempo ze strany Severočechů. Nejdříve pálil těsně nad Valenta, aby se o chvíli později přičinil o rozehrání standardní situace, po níž to v publiku i okolo tyče jen zahučelo.

Těsně před konečným hvizdem pak zkoušel své štěstí Nezmar, jeho střelu zblízka ovšem brankář Filipko vyrazil.

Na tento zápas bude lepší rychle zapomenout. Především domácí tým se prezentoval prachbídným výkonem, který si ani nezaslouží nazývat kopaná. Také hosté mají "máslo na hlavě", neboť i oni mohli předvést více. Přestože byli v tomto zápase jednookým mezi slepými, nepovedlo se jim proti slabému soupeři vydolovat více než jeden bod.

Více informací k zápasu

Baumit Jablonec - Sigma Olomouc 3:1

03.04.2010 15:45

Góly: 37. Marek Jarolím, 41. Pavel Eliáš, 86. Anes Haurdič - 28. Jakub Petr

Jablonec dal zapomenout na nepovedené derby s Libercem a v dnešním zápase opět naplno bodoval. Jablonečtí doma třemi brankami zdolali Sigmu Olomouc a nadále živí šance na nejpřednější příčky Gambrinus ligy.

Na jablonecké Střelnici se poprvé diváci zvedli ze sedadel v osmé minutě, to se totiž Jarolím dostal k míči, ovšem záložník domácích těsně přestřelil. O pět minut později se domácím naskytla ještě větší příležitost, centr Kovaříka trefil Lafata a Lovásik reflexivním zákrokem vyrazil na břevno. Brankář Lovásik držel svými zákroky Olomouc nad vodou. Šance Jablonce pokračovaly ve 22. minutě, Pekhart nůžkami míč netrefil a Loučkovu ránu vyrazil Lovásik. Olomouc na sebe poprvé upozornila střelou Šultese, s tou ale brankář Špit neměl vážné problémy. Ačkoliv byl Jablonec aktivnější, do vedení šli Hanáci. Ordoš vyslal pasem do šance Jakuba Petra a ten propálil Špita - 1:0 pro Olomouc. Úvodní branka hostující Sigmu nabudila, další pěknou akci hostů musel řešit Špit, ten měl ale zjednodušenou úlohu, neboť Ordoš zakončoval z poměrně ostrého úhlu.

Ve 37. minutě se podařilo Jablonci vyrovnat, o krásnou a důležitou branku se postaral záložník Marek Jarolím, který překonal Lovásika z volného přímého kopu - 1:1. Neuběhlo ani pět minut a Jablonec dokonale skóre otočil. Kovařík z rohového kopu posadil míč na hlavu Pavla Eliáše a bylo to 2:1 pro Baumit Jablonec. Eliáš mohl zanedlouho zvýšit, jeho střela šla nad. V prvním poločase to bylo z obou stran vše.

Také druhý poločas měl zajímavý průběh. Domácí Loučka pálil těsně vedle hostující branky a totéž platilo i po ráně olomouckého Bajera. Po hodině hry předvedli domácí pěknou akci, Lafata přihrál Jarolímovi a jeho střela uvnitř pokutového území skončila rohový kopem. Baumit měl několik dobrých příležitostí, ale na třetí branku si musel počkat až do 86. minuty. Čtyři minuty před koncem hrací doby zakončil rychlý brejk Jablonce Haurdič a domácí vedli už 3:1. Sigma sice mohla vzápětí snížit, to by ale musel Šultes zblízka trefit branku. Baumit už si dvoubrankové vedení pohlídal a zaslouženě vyhrál 3:1.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Sparta Praha231211032:1147
2.Baník Ostrava23136435:1945
3.FK Teplice23128336:2244
4.FK Jablonec23135529:2244
5.Viktoria Plzeň23117531:2340
6.FK Mladá Boleslav22104838:2934
7.Slavia Praha2397730:2434
8.Sigma Olomouc23941036:3131
9.1. FC Brno2386923:2930
10.Slovan Liberec23841127:3128
11.1. FK Příbram22831125:3027
12.Bohemians 190523671014:2325
13.České Budějovice23581019:2723
14.1. FC Slovácko23641320:3022
15.SK Kladno23521620:3917
16.Bohemians Praha23421723:4814

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (424)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda, no, ale zapas sem neviděl.

FORZA SIGMA !

Reagovat
smazaný uživatel

Ordži podezření na prasklej meniskus

Reagovat
sosna

Sigma zahrála dobře. Dneska škoda těch dvou slepenejch gólů. Hlavně postoupit přes Liberec v poháru! Jinak Jabku sem ty poháry přál, ale po dnešku měním názor. Prej dáme si pozor na dvojici Ordoš-Šultes. Zbytečnej skluz do stojné nohy Ordžiho si ten zas*anec Jarolím mohl odpustit. A Lafatova procházka po holeni ležícího Šultése -

Reagovat
smazaný uživatel

tohle se děje všude, sice je to hnusnárna ale je to tak

Reagovat
sosna

To je asi pravda, ale rozhodně ne omluva. Něco to o těch hráčích nasvědčuje.

Reagovat
smazaný uživatel

hovada

Reagovat
smazaný uživatel

Zklamali Jay Jay, Rossi, Hoři a Nuc, naopak se mi líbili Komár s Machym.

Reagovat
božský John

Dobrý,rozhodčí sice podmázlej ale to neva ...dneska jsme hráli docela dobře :)

Reagovat
smazaný uživatel

tentokrát to jaro ale cinklý nemáte...Povídal Pelta...

Reagovat
božský John

To jo ...

já se nezlobim,ale měla bejt penalta a né přímák ...pak ty divný ofsajdy co pískal ...no nevim

Reagovat
smazaný uživatel

no, teď ještě, aby padla Sparta v Plzni a ta čtyřka bude kurde vyrovnaná...a to je správný, aspoň to nebude jako minule, kdy sparta vyhrávala ligu s rozdílem x bodů

Reagovat
goodbay

cože? snad slávie ne

Reagovat
smazaný uživatel

slavie?? Koukni na tabulku ligy v devadesátých letech a pak piš moudra

Reagovat
goodbay

reagoval jsem na to "MINULE" a minule jakože loni vyhrála titul slávie. Když si to myslel jinak tak sorry!

Reagovat
fantomas

Tak napsals minule, se potom nediv.

Reagovat
smazaný uživatel

Kontakt přišel ještě před vápnem, tohle posoudil správně.

Reagovat
božský John

Kontakt přišel půl metru před vápnem a pokračoval až do vápna,seděl jsem přímo u toho...

Reagovat
ondrasch77

tys byl na fotbale??

Reagovat
soukup

a faul na druhou žlutou viděl rozhodčí kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Franek je kkt Mendy mel jit v prvni puli pod sprchy ae za prvni tvrdy zakrok zlutou nedostal, rozhodci dneska byli jednoznacne nejvetsi slabinou celeho zapasu.

Reagovat
Shevchenko

Brnu se povede začátek, Brňákům naroste sebevědomí a najednou začnou padat tam, kam patří, trapáci.

Reagovat
smazaný uživatel

chcípni

Reagovat
Radar

Nápodobně

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna ty něco piš

Reagovat
smazaný uživatel

Já to moc nesleduju, ale rozdíl s Trousilem a bez je teda neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

si to museli ty mrdk* z Boleslavi vykompenzovat,když uz nemaji (resp. nebudou mit) extraligu v hokeji

Reagovat
smazaný uživatel

boze at je priste ready aspon ten Husár,páč bitches z Boleslavi dali z jeho strany 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oba rozsáhlé reporty už jsou v databázi, uvidíme, kdy je vydají :) Jinak dnešní zápas Slovácka, to bylo utrpění, vážení...

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel souhlasím, hráli jsme tužku, pepa mazura postavil 8 defenzivních hráčů a podle toho to vypadalo

Reagovat
smazaný uživatel

8 defenzivních hráču? To mi připomnělo Spartu a jejich 4-6-0

Reagovat
smazaný uživatel

my jsme hráli 8-0-3. bez zálohy, protože v ní byli samí defenzivní a záloha se překopávala

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluji ke světové premiéře tohodle sestavení

Reagovat
smazaný uživatel

příště navrhuju do kotle transparent Pepík Mazura: možná přijde i kouzelník

Reagovat
smazaný uživatel

kde je ten expert co psal ze se mam probrat kdyz sem psal ze boleslav vyhraje??

Reagovat
smazaný uživatel

No, Boleslav dala 3 góly, Brno 2. Že bych to Boleslavi přál, to by mě stejně nikdo nevěřil. Vymlouvat se na rozhodčí není můj styl.Vždy jsou dva pohledy. Jinak ale hra Brna mne nijak nezklamala. Že budou problémy v obraně se dalo očekávat a dva vstřelené góly zas není tak málo. No a Boleslav dala 3, takže si odváží z Brna všechny body. Z mé strany je to zatím vše, co bych nyní okomentoval.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon ses konecne probral

Reagovat
smazaný uživatel

Pan Franek se opet predvedl ovsem hlavni podil nasi prohry si neseme sami.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo,kdyz sme konecne schopni hrat dopredu,neco vymyslet a dat i goly,tak sou zraneni 3 ze 4 obrancu zakl. sestavy

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodčí Franěk

Reagovat
smazaný uživatel

dneska otřesný výkon, Pepík Mazura nezklamal a hrál na bod, sestava tomu odpovídala. FANATICOS dneska výborní, o 100% lepší než proti Budějkám

Reagovat
Lojd

Brno klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Brno má vždy výborné vstupy do sezony ale pak se zraní Trousil a padaj a padaj a padaj

Reagovat
božský John

I přes vodopády řekny plynou a svět se točí točí točí a Brno padá padá padá

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo tomuhle si musím zasmá,i když sem fan Brna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
soukup

to že sme dvakrát prohráli ještě neznamená, že te´d budem padat jako na podzim, teď totiž narozdíl od podzimu máme schopnou zálohu a útok, akorát Sparta byla holt lepší a Bolka šťastnější

Reagovat
smazaný uživatel

my potřebujem aspon tak 20 obránců,protože máme spotřebu jeden vyřízenej na zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Brno mělo dobrou obranu ale gólů poskromnu. Nyní se začíná útok chytat a jen dobře, že góly dávají mladí v mužstvu. V Příbrami asi nic moc, tak jsem zvědav alespoň na výkon. Před sezonou jsme uvažovali jak se uvedou nové posily. Pokud bude útok pokračovat tak jak naznačuje, může uhrát Brno střed tabulky a s klidem pomýšlet na novou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

v létě najít a koupit druhýho Trousila,mladýho Ríšu a budou konečně poháry

Reagovat
soukup

já si naopak myslím, že v příbrami to celkem půjde, žádnej velkej beton doma hrát nebudou a Kalabiška se bude chtít ukázat, že udělali velkou chybu, když mu nedali šanci - 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Kalimu bych tam přál hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud shrnuto, co jsem napsal a co píšeš ty, nemám co dodat.

Reagovat
smazaný uživatel

Střížkov z ligy ven a je to na dobré cestě

Reagovat
smazaný uživatel

sice jn, ale mohla byt remíza a Jarda to zase pustil Budějkám, dneska špatné výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Dynamo paráda, ale fotbal mizernej ... as usual! Podstatný je, že míříme k záchraně! Pokud neprohrajeme s Kladnem, řekl bych, že se nemáme čeho bát ...

Kladno super výkon! Stříškováci taky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kladno po snad třech letech dalo 4 branky v jednom zápase

Reagovat
božský John

Spíš Kladno dalo poprvý v lize 4 g=oly v jendom zápase...né za 4 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

To zase ne. Dvě sezony zpátky - SK Kladno - Budějovice 5:1

Reagovat
AjaxFans

Dobře ty

Reagovat
soukup

Střížkov - Kladno 5 gólů; ČB - Příbram 3 góly, štípněte mě někdo, jinak tomu neuvěřím

Reagovat
smazaný uživatel

že jo?

Reagovat
soukup

teď chybí už jen Slavia - Bohemka 4:4

Reagovat
smazaný uživatel

a Teplice-Baník 2:6

Reagovat
Ligter

a Plzeň - Sparta 1:5

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
goodbay

tenhle výsledek mi taky napadl a nebo 5:4 pro slávku

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko - důležitý bodík.

Reagovat
M11

skoda ze se nehralo na 3 Liberec byl slaby

Reagovat
smazaný uživatel

měly byt 3 body! právě že bod je na houby, když se dívám na ty dnešní výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Teplice - Baníček 1:2 , Plzeň - Sparta 0:0

Reagovat
fantomas

Pěkně Kladno.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hradec!!! Na postup!!

Reagovat
Radar

Vydrýsek !

Reagovat
smazaný uživatel

Baníček

Reagovat
smazaný uživatel

Grajciar ? Nitránsky odchovanec...

Reagovat
smazaný uživatel

Jooo! důležité 3 body jsou naše Vydra opět nezklamal

Reagovat
Staenly10

Grajciar

Reagovat
smazaný uživatel

Baník !!!

Reagovat
Shevchenko

KING BANÍK!

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Baníček, jede se na tiula!!! Teď ještě ztratí sprta a je to.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

naopak sparta zvítězí a bude mít náskok :)

Reagovat
smazaný uživatel

Hošíí, poháry už máme v kapse, tím jsem si jistý Bobr nám to vystřílí A příští sezonu se vrátí Jankulovski, s ním se poháry budou hrát ještě lépe

Reagovat
fantomas

Tak bylo to trápení, co si budeme povídat. Herní projev se taky po Jarolímovi zatim nijak nezlepšil, ani tady si lhát nemusíme, ale tak na to je (i není) čas. Stejně je to podle mě hlavně o jednotlivcích a z našich opor má formu leda...nikdo?

Ragued byl dneska nejhorší hráč na hřišti (nechápu, kdo pro něj v tý anketě o nejlepšího slávistu hlasoval - asi se přišli podívat i sparťani). O balon se hlásil soustavně, ale jakmile ho dostal, smrdělo to průserem. Z jeho zpětných přihrávek mi v tý zimě vstávaly i chlupy na chlupech. Janda zase nic - balon táhne co to de, přihrává na poslední chvíli a ještě nepřesně. Grajciar nalevo marný, úplně utopený, zachraňuje to těmi standardkami. Snad jenom kvůli nim tam je. Kysela umí dát pas z běhu, má centr, ale všechno ostatní je na podprůměrné úrovni a dohromady pak působí poněkud zbytečně. Vlček - no ještěže střídal tak brzo. Oproti minulýmu angažmá u nás ho vážně nepoznávám.

Překvapivě ale docela zahrál Hubáček, ten mě fakt potěšil. Dozadu naprosto bezchybný, dopředu nic moc, ale tak aspoň že nehořel. Po něm asi těžko můžu chtít vyváženej výkon. Milda je šikula, občas si tam z nich dělal fakt solidní prdel. No a rozpačitou pochvalu zaslouží i "střídavě zataženo a oblačno" Krajčík. Vaniak odchytal složitej zápas, ale dva povedený zákroky vytasil v pravou chvíli, takže se de facto může považovat za strůjce našeho vítězství.

Speciální prostor sem si nechal pro stopery a zejména pak pro Kopice, na kterého sem si po nedávném přečtení (pro mě nečekané) kritiky dával zvláštní pozor. A, vážení, podstoupil přesně 18-19 hlavičkových soubojů a ANI JEDEN neprohrál. A to bez legrace (takže Staenly - znovu opakuju, ne, Lafrance ve vzduchu neni lepší). Krom toho naši defenzivu perfektně dirigoval, hráči reagovali na jeho výzvu ke spuštění ofsajdové pasti, leckdy vytaženějšího Trappa a chybujícího Ragueda jistil s přehledem. Trapp potom když se sžije s novou úlohou, mohlo by to těmhle dvěma klidně klapat. Občas trošku propadal, ale je to zase větší bořič než Kopic, s mírně lepší rozehrávkou. Takže jak řikám - máme naběhnuto na hodně slušnou stoperskou dvojku, si myslim.

Reagovat
Shevchenko

Chlupy na chlupech - Red Dwarf.

Reagovat
fantomas

Reagovat
jv

Tak sice to nebyl bůhvíjakej výkon, ale alespoň tam, narozdíl oproti minulým zápasům vidět bojovnost a snaha! Jinak s tím Raguedem si asi mimo, ten patří od příchodu Cipra mezi nejlepší hráče, takže se tak nediv tý anketě.

Jinak dneska byl nejlepší znovu Míňa Černý,Ragued a Grco.

Reagovat
fantomas

S tim Raguedem si asi děláš srandu ne? Je to hroznej lajdák, jak řikám, obraně dneska zatápěl daleko spíš než soupeř. Jediný, co zvládá, je otravně se hlásit o míč, kopat soupeře do hlavy a do holení a podávat míč do stran. Tečka. Hru tvořit nezvládne, jako osamocenej štít ho proti těžšim soupeřům snad radši ani nechci vidět.

Reagovat
jv

Tak nic no, zdřejmě si na něj až moc zaujatej.

Reagovat
fantomas

Zaujatej. To jo no...když ty vypíchneš Grca a jeho, kteří odehráli zápas hrubě pod svoje možnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

podle me je jenom otazkou casu, kdy se kopic dostane do formy jakou mel kdyz odchazel z bolky. potrebuje hrat a za to se casem odvdeci zlepsenymi vykony.

Reagovat
salami

nesouhlasim v podstatě s ničim, Slavia zase po dlouhý době předváděla fotbal na kterej jsem byl zvyklej, občas byly ty pokusy o dobývání Bohemky jednotvárný, taky ale díky tomu že Bohemka bránila v 11, ale z hráčů byla cejtit chut i sebevědomí, chtělo by to ještě trochu zapracovat na finální fázi, jinak jsem byl spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky Vydra...že by se nám po x-letech znovu rodil velký útočný talent?

Reagovat
fantomas

No jen počkej, v létě ho uloví někdo jako Juventus a bude to zas celý v pytli...tohle se mi vůbec nelíbí, takový rychlý vyletění.

Reagovat
Radar

O tom bych sakra pochyboval, Baník ho chce podržet a rodiče taky

Reagovat
fantomas

To chce polovina mančaftů a nakonec stejně povolej...

Reagovat
Radar

Myslím že tohle není ten případ a i Vydra se chce v Čr zdržet

Reagovat
fantomas

No necháme se překvapit. Každopádně já si nepřeju nic jinýho, ale znám mentalitu českých týmů...(která je koneckonců i docela pochopitelná)

Reagovat
Radar

Bude nový sponzor, peníze budou tak snad Petera nebude blbnout

Reagovat
Shevchenko

Máš nějaké bližší info o tom sponzoru?

Reagovat
Radar

Prý se jedna se zahraniční firmou (pravděpodobně Hyundai) a místní tou by teoreticky mohla být nějaká firma ohledně staveb.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, myslím, že Vydra zůstane, v každém případě hraje skvěle, v 17 letech mi přijde, tedy na svůj věk vyzrálý, v tomhle chlapci je podle mě obrovský potenciál..

Reagovat
soukup

po x letech? Necid vyletěl před deseti lety nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

baniku ty chytraku...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslel jsem Baníku, myslel jsem obecně v ČR

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak Necid...podle mě to není příliš komplexní útočník, jeho výhodou je to, že je golový a že umí udělat z hovna bič, každopádně třeba technika a ladnost pohybu není bůhvíjaká, pro mě to prostě není nějaký obrovský talent

Reagovat
smazaný uživatel

No jen počkej, v létě ho uloví někdo jako Arsenal a bude to zas celý v pytli...tohle se mi vůbec nelíbí, takový rychlý vyletění.

Reagovat
fantomas

Jako by snad jméno toho klubu mělo nějakej význam. Oh god..

Reagovat
Radar

Souhlas nejde o věhlas ale o peníze

Reagovat
fantomas

Spíš jde o to, že prostě VELKOKLUB. Arsenal, Juventus, ACM, Barcelona, Real...to už je úplně jedno!

Reagovat
Tomanatura

MU jsi nejmenoval proč?

Reagovat
Radar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale arsenal je arsenal...

Reagovat
fantomas

No samozřejmě. A Juventus je Juventus...wow!

Reagovat
smazaný uživatel

wow

Reagovat
smazaný uživatel

wow i feel good [:-}

Reagovat
fantomas

100. pro Slávinku.

Reagovat
jv

Reagovat
miky10

Reagovat
salami

Reagovat
smazaný uživatel

107. pro titul do Ostravy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jv

Dobře Bakoš.

Reagovat
smazaný uživatel

B-A-K-O-Š

Reagovat
Ligter

No, ne že bychom si o to nekoledovali...

Reagovat
Radar

Bakoš ty kluku plzeňská !

Reagovat
jv

Reagovat
Radar

Bosáku po**r se z jedné dýmovnice, strašně to vadí když to nevana na hřiště...

Reagovat
Radar

*nevane

Reagovat
JarousFCB

Pyro není zločin !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
božský John

Sparta zabrat !

Reagovat
Radar

Nikoliv !

Reagovat
božský John

Proč? Bude lepší,když se 4 mančafty utrhnout a rozdaj si to mezi sebou než aby se blbá Plzeň dotáhla

Reagovat
Radar

Proč ? Bo Baník mistr

Reagovat
božský John

S Baníkem se Ti vycpat ..my teď vyhrajem v Bolce,tejden na to v Plzni a bude hej (los úplně na hovno)

Reagovat
Radar

My právě los máme luxusní

Reagovat
božský John

My pak taky, Brno doma,Stříškoff venku a Tepláky doma ...paráda :) ...vy budete mít problém v Koberci,jestli se ti lofasové zvednou ..

Reagovat
božský John

Jinak Slovácko cajk ...Teplice odpadnou a my 3 budem v pohárech ..my budem asi 3. a vy si to se Spartou rozdáte o titul ...jinak mi to nevychází :/:/

Reagovat
hefy

No no, blbá Plzen.

Reagovat
božský John

Né,že bych proti nim něco měl,víš jak to myslim ...

Reagovat
hefy

Mně to je jasný, ale tak zase..

Reagovat
božský John

No, kdyby nás Plzeň předběhla v tabulce,tak bych z toho moc vydřenej nebyl kór když hrajem u vás..

Reagovat
hefy

Proč ten rozhodčí píská každej pád na zem?

Reagovat
božský John

Tak 1:1...ať to tak vydrží ...to je paráda

Reagovat
božský John

Sparta moc neuteče a Plzeň se nepřiblíží..:)

Reagovat
Radar

1-1 Co si ta kofila o sobě myslí ?

Reagovat
Ligter

Při tom výkonu bude remíza jako výhra. Pokud aspoň bude.

Reagovat
smazaný uživatel

pískej konec

Reagovat
Ligter

MUHEHÉÉÉÉÉ

Reagovat
božský John

Prrr Rumuni

Reagovat
JarousFCB

Hmmmmmm ...

Reagovat
smazaný uživatel

čistá pencle chu**

Reagovat
smazaný uživatel

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
JarousFCB

Super !!!

Reagovat
smazaný uživatel

dobře jim taaaaaaaaaaaaaaaaak

Reagovat
božský John

Jo !

Reagovat
JarousFCB

Teď všechno vyhrát a máme titul !

Reagovat
božský John

to samý Sparta,to samý Teplice a to samý my ...a je titul

Reagovat
centos

Není pravda :)

Reagovat
smazaný uživatel

Dpc ja se z toho poseru,,,fakt ted nemam naladu cokoliv k tomu psat,,,,dprdele.....

Reagovat
Tomekcz

Sparta utrpela remizu

Reagovat
Ligter

Teda ... asi bych měl rád za remízu, ale když byla výhra po takovym výkonu tak blízko ... Vůbec nevim, co si mám myslet.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad poprvé v historii Sparta něco ztratila takhle v prodloužení... Navíc na penalta předtím byla evidentní, takže spravedlnost po dlouhé době existuje... Slavii nebudu komentovat, nebýt Grca tak jsme namydlení... Jinak super kolo - Baník vyhrál, Slávinka vyhrála a Sparta získala bod... Krása

Reagovat
božský John

*Jablonec vyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

poprve v historii??jen letos uz je to minimalne po pate (PSV,Budejovice,PSV,Pribram, Plzen) coz je na takhle dobrou obranu kterou jiste mame az prilis...

Reagovat
smazaný uživatel

no do pytle ty sparťani to prostě nemůžou udržet teď mám zkaženou náladu

Reagovat
clinger

Reagovat
smazaný uživatel

No uz jsem se trochu uklidnil Co me vylozene potesilo tak vykon Zemana to byl super,Bony taky ukazal svoji silu,,,Dnes nulovy Zofcak a Lacny,,,Jezdic Sionko ten makal jako sroubek....Slusny Kadlec,stejne jako Kucka a Vacek ale kdo se me moc nelibil byl Jirka na leve strane obrany moc si to tam nehlidal,,,A Niklas a jeho rozehravka no to je hruza vse nechava naposledek a pak to dava na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Pepek opet nezklamal Ma recht ta prvni pule byla desna

Reagovat
smazaný uživatel

skoda skoda a jeste jednou skoda, sice jsme k vedeni 2:1 prisli jak slepi k houslim, ale tohle je obrovska chyba, dostat z posledniho utoku gol po takovy chybe, to by se nam vazne stavat nemelo uz jsme mohli byt o 4 a jsme jen o 2, i kdyz mozna i zaplatpanbuh za to...

Reagovat
smazaný uživatel

Plichta víc než dobrá, ač výhra na dosah. Osobně se mi nelíbila hra, kdy se nechala Sparta po otočce (kdy museli být domácí psychicky dole) zatlačit. Tam už je to o náhodě, zda se něco odrazí, nebo nějaká chyba udělá. Tam byl kámen úrazu. Mělo se to odehrát aktivně daloko od brány.

Jinak Plzeň dneska pěkně .

Reagovat
smazaný uživatel

ten konec byl vazne spatnej, naprosto jsme ho prohospodarili, nepodrzeli balon, neprihrali si nic, jen odkop a cekani na utok plzne...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a ve stylu antispartanu pojdme kricet proti Ostrave jasna pentle

Reagovat
smazaný uživatel

ty jo ale bez prdele byla naprosto jasná. Kam dal sudí oči, to fakt nevím

Reagovat
Radar

O jaké situaci teď mluvíte ? Ta ruka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reznikuv skluz myslim na Mahmutovice

Reagovat
Radar

Tak tam si Mahmutovič nadskočil už dopředu

Reagovat
smazaný uživatel

to vis ze jo

Reagovat
Radar

No nechci se hádat zas tak jsem tomu pozornost nevěnoval, ale pentle mohla být bo v 16 jsou naši obránci nemotorní a těžkopádní

Reagovat
Radar

No nechci se hádat zas tak jsem tomu pozornost nevěnoval, ale pentle mohla být bo v 16 jsou naši obránci nemotorní a těžkopádní

Reagovat
božský John

Hráči Baníčkunejlepšíhounáspyčo přeci nefaulují ...to jen protihráči zakopávají o jejich nohy !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radar

Klid pane ZJabloncekterémuVydraVypálilRybník !

Reagovat
Radar

Klid pane ZJabloncekterémuVydraVypálilRybník !

Reagovat
Radar

oj zas ta moja myš :((

Reagovat
božský John

Nám nikdo rybník nevypálil, my máme přehradu

Reagovat
Radar

Jo ta je fajná, co jsem slyšel Ale vydra p*čo !

Reagovat
božský John

Vydra lepší bobra ...o tom žádná

Reagovat
smazaný uživatel

a Mahmutovič dostal ještě kartu. To je prostě marast

Reagovat
Radar

Skandál !

Reagovat
jv

Porč se tak divíš?To samý se stalo Rezkovi dneska, když ho zfauloval tragickej Kladrubský.

Reagovat
božský John

Ostravští korupčníci se zas činili...

Reagovat
Radar

bo Ostrava je kraj razovity !

Reagovat
smazaný uživatel

Však si to Koubek vybrečel minulý týden v novinách, že se bojí, že je po té Slavii a Brnu teď Říznou .

Reagovat
Radar

V týdnu před utkání jste do médií hovořil negativně o tom, co se strhlo o neodpískaných penaltách proti hostům v domácím zápase se Slavií. Byl to taktický záměr?

Koubek :

Prohlásil jsem, co jsem cítil, že mám říci… Měl jsem prostě pocit, že musím nějak reagovat. Tlak ze strany Slavie se mi nelíbil

Reagovat
smazaný uživatel

"Abyste mi rozuměli, byl bych velice nerad, aby byl Baník v pondělí postaven do role jakýchsi viníků toho, že byl pan Jech komisí rozhodčích potrestán."

V pátečních novinách Koubek vs rozhodčí na půl strany, asi dobře věděl, co dělá .

Reagovat
smazaný uživatel

že si stěžuje zrovna sparťan....

Reagovat
smazaný uživatel

Proc me to neprevapuje ze to nepochopis jedine ty tady??

Reagovat
smazaný uživatel

proč mě nepřekvapuje že ty jediný sis nevšiml že sem nereagoval na tebe

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 pro tebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

moc nechápu, proč by si neměl stěžovat zrovna Sparťan

Reagovat
vitasrp

Byla 100%, neměl jsem o ní pochyby už z tribuny, televizní záběr mě akorát utvrdil.. Každopádně tohle nepískání naprosto, naprosto jasných penalt je v Česku trend, kolik tady rozhodčí vytvoří hrubých chyb, to se opravdu jen tak nevidí.. Navíc kdyby ten idiot aspoň odpískal simulování, on Mahmutovičovi akorát pokynul, aby hrál dál, pak se kopl míč do autu a on si hodil přes celý hřiště sprint, aby mu mohl z metru tu žlutou kartu málem omlátit o obličej.. Trošičku vtipná vložka.. Gól Ostravy pak mohl být ofsajd, tam jsem žádný průkazný záběr neviděl a asi ani neuvidím, nicméně já osobně tam se spíš přikláním k tomu, že šlo o masivní selhání našeho ofsajd systému a ofsajd to skutečně nebyl, než k verzi, že Teplice i tady řízl sudí..

Ale řešit to nemá cenu, Teplice si za ten bezradný výkon nezasloužili ani bod a výsledek z tohohle úhlu pohledu zasloužený je..

Reagovat
jv

Viz. Rezek - Kladrubský.

Reagovat
smazaný uživatel

ale prosímtě. Ty zákroky se nedají vůbec srovnávat. Rezek věděl, že je v kelu, tak to zkusil. Mahmutovič šel z boku do vápna a Řezník ho zezadu sundal

Reagovat
jv

tvůj názor

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to tady tu diskusi o te penalte vedete vazne nebo je to jenom nepovedeny pokus o humor? to by se v tom pripade muselo v kazdem zapase piskat proti baniku 4 penalty, proti jablonci 4 penalty, proti teplicam 4 penalty a proti sparte 6 penalt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtel jsem jen poukazat na to ,ze kdyz se stane neco podobneho proti Sparte tak se to tady vyroji jak houby po desti Tak jsem ted nahodil tohle,,,,A ted jestli byla no,,,videl jsem to jednou ale Mahmutovic byl pred Reznikem a skluzem ho trefil no jak rikam potreboval bych to videt jeste jednou ale na takovych 70% se me zda ze mela byt

Reagovat
smazaný uživatel

ok, mohl nebo nemusel z te penalty padnout gol, stejne jako mohl nebo nemusel padnut gol po akci kdy pomezni odmaval nesmyslny ofsajd plzne....

Reagovat
smazaný uživatel

No tak ofsajd je neco jineho nez pentle Ale vim co myslis nechapal jsem co ten blb tam na te lajne delal,,,

Reagovat
smazaný uživatel

jak kdy... a navic to tak rikat nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jsem myslel konkretne tuhle sel by do zajimaveho uniku ale sam na golmana nesel,,,Kazdopadne bych byl pro potrestani caroveho to preci musi videt z metru,stal presne u toho

Reagovat
smazaný uživatel

nevis jak by se situace vyvinula, mohl pak prihrat na druhu stranu kde by to daval hrac do prazdne...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sak ano,,je to zbytecne tady spekulovat ze jo

Reagovat
smazaný uživatel

no prave...

Reagovat
goodbay

a proto se na kdyby nehraje

Reagovat
goodbay

a proto se na kdyby nehraje

Reagovat
smazaný uživatel

Tak diky te nasi "ztrate" bude asi drama proste az do posledni chvilky, Teplice uz podle meho nazoru diky teto prohre odpadnou, Banicek ma relativne nejlehci los z ty 4ky navic hraje se Spartickou doma, takze s nim to bude vazne jeste o nervy, Jablonci preju krasne treti mistecko! Bohuzel se namlsala slavie i kdyz zdaleka nikoli vykonem a diky jejim poslednim dvou vyhram v rade se derby bojim. Prekvapive do poradi na spici muze promluvit i Liberec, ale to jen diky tomu ze hraje jak s nama, tak s Banickem i Teplicema doma a muze kohokoli obrat o dulezite body.

Co ale cekat v zaverecnych bojich od sparticky?hodne moc napovi hned pristi kolo - derby. Jestli ho vyhrajeme, tak si myslim ze titul by nam snad uz nikdo vzit nemel (diky jak losu tak sebevedomi),ale jestli ne tak to bude drama do posledniho kola, hodne se bojim v zapasu na Bazalech, protoze tamy my proste hrat neumime

Reagovat
fantomas

Už sem se bál, že po baníčku, spartičce a místečku napíšeš i slávinka..

Reagovat
smazaný uživatel

to bych si radsi vyrval klavesnici z notasu nez abych ji takhle nazval

Reagovat
fantomas

A Baníček je jako v pohodě, jo?

Reagovat
smazaný uživatel

No popravde radsi i ja napisi ban..... nez slavi....

Reagovat
Radar

To se tak hezky čte když o nás sparťánci a slávistíci mluví zdrobněle

Reagovat
smazaný uživatel

Sak neboj my vam to na bazalech nandame Baniku

Reagovat
Radar

Upřímně pochybuji

Reagovat
smazaný uživatel

kazda serie jednou konci, vy jste letos konecne porazili slavii, ale konecne taky doma s nama rupnete

Reagovat
Radar

Jak konečně ? Vždyť to není zas tak dávno, naposled myslím pod Hapalem 0-2

Reagovat
Radar

No vlastně je to nějaký pátek 4-5 let To to letí...

Reagovat
smazaný uživatel

no prave ze to tak blizko nebylo, pet let je dlouha doba a je konecne cas to zmenit

Reagovat
smazaný uživatel

tak Baniku se proste Banicek rika, navic jsem mu ja osobne nekolikrat fandil kdyz hral na slavii ale slavyji se vazne slavinka nerika a nikdy rikat nebude!!!

Reagovat
fantomas

Ale jo, se podívej o kousek výš na jubileum..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Bazalech se to mezi Spartou a Baníkem střídá v úspěšnosti co dva nebo tři roky, když mrkneš do statistiky, jsme na řadě s výhrou.

Reagovat
Radar

200. pro Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Videl jsem tam 199. no ale rikam zaslouzite si to dnes vice

Reagovat
Radar

Nekecej a přiznej, že jsem byl rychlejší

Reagovat
smazaný uživatel

Neee fakt Ale nemel jsem naladu po tom vyrovnani ,kdyby jsme to udrzeli tak to tady napisi trikrat klidne

Reagovat
Radar

Tvou výzmu přijímám :)

Reagovat
Radar

222. pro Vydru

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si nedas pokoj

Reagovat
Radar

Vždyť si to Matěj zaslouží, nový Baroš, nebo aspoň Svěrkoš

Reagovat
vanGomm

Sparta v Plzni mohla prohrát,ale pak i vyhrát.V závěru tu výhru ztratila a přišla o 2 body.Na druhou stranu v Boleslavi už to na prohru vypadalo,ale v samém závěru Sparta vše otočila a měla 3 body.Takže když se tyto dva zápasy sečtou,tak vlastně ještě bod získala.

Reagovat
smazaný uživatel

Covece ty vis jak si nechat dobrou naladu Skoda ze nejsem ty

Reagovat
vanGomm

Naše liga je poměrně dost vyrovnaná.Jest-li je to tak dobře,nebo špatně se pozná už letos na podzim v pohárové účasti našich týmů.V ligových zápasech rozhoduje mnohdy i štěstí.Sparta ho měla v Boleslavi,ale v Plzni v tom nastaveném čase už ne.Podobně na tom jsou a budou v závěru i ostatní týmy.Když to tak vše porovnám,tak podle mého názoru ligu letos vyhraje Sparta i když i ona ještě nějaké ty body ztratí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se zase tak o pohary nebojim myslim tim Spartu a Banik ostatni moc neresim,,Sparta uz na podzim se ukazala velice solidne v poharech navic ted je jeste silnejsi prichodem Libora,,a treba jeste nekdo prijde...A Banik ten pokavad udrzi kadr a vrati se mu Jankul tak bude velice zajimavy v Evrope,,,,o Teplicich ci Jablonci si nemyslim ze by bohuzel neco predvedli,,,ja jen doufam ze Slavie bude bez poharu protoze konecne budu moci fandit vsem klubum v poharove evrope

Reagovat
smazaný uživatel

nahodou jsem diky ni mel moznost drzet palce cervene zvezde a videt Delije na zivo to je tak jedine pozitivum ucasti slavie v poharech

Reagovat
vanGomm

Problém našich týmů v pohárech je ten,že v té rozhodující situaci,kdy se bude lámat chleba nebude "díky" našemu koeficientu nikdo nasazen.Takže já jsem v tomto směru spíš pesimista.Tak asi všichni máme u týmů nějaký ten žebříček sympatií,ale že na tom budeš se Slavií až v takto.Že ona Ti něco provedla?Zkazila Ti tiket na vysokou výhru,nebo tak něco?

Reagovat
smazaný uživatel

Odjakziva to ve me je,,proste jak muzu vubec prat svemu hlavnimu konkurentovi a hracum ktere vesmes nesnasim ,,uz vidim jak Vlcek dava gooll Ajaxu a ja skacu radosti na sedacce tenkrat jsme se s kamaradam Spartanama na sebe divali v hospode a rikali co jsme komu udelali a popravde nevim kolik Spartanu v tu chvili skakalo ....A dle me vetsina Slavistu to ma taky tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ta otazka jestli me Slavie jako Spartanovi neco kdy provedla je hodne usmevne, A pak to dorazis otazkou s tiketem Si delas srandu ne????.....btw v zivote jsem nesazel ve prospech Slavie ci v neprospech Sparty a nikdy to taky neudelam

Reagovat
vanGomm

Sázet ve prospěch Slavie ne to chápu,ale co třeba v její neprospěch.Třeba na postup Ajaxu,když s ní hrál atp.Když to výjde je radost dvojnásobná.Co se týká toho fandění v pohárech Evropy,tak to my fanoušci stejně neovlivníme.Přece ale jenom ty naše týmy v nich vystupují jako celek a je teda potřeba každého bodu lhostejně,kdo ho udělá.Protože to je pak rozhodující pro nasazení našich týmů.Jelikož Sparta a Slavia jsou naši nejčastější účastníci,tak se jich to i nejvíc týká.Pokud má někdo škodolibou radost z toho,že Slavia prohraje je čistě jeho věc.Ovšem ve finále se i toto pak může vymstít paradoxně právě Spartě,že nebude nasazena a v rozhodujícím předkole LM místo hratelnějšího soupeře "vyfasuje" npř.Arsenal.Což je pak problém.V minulosti jsme se o tom už přesvědčili.Toto samozřejmě platí i v opačném gardu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vesmes mas pravdu,,,samozrejme sazet v neprospech Slavie delam v poharech vzdy Jenze jak rikam proste ja se nemuzu radovat z jejich uspechu

Reagovat
soukup

já tohle přání českým týmům i když je to normálně můj rival moc nechápu, jasný, koeficient a tak dále, ale přece když je někdo tým ktrej fakt nemám rád, nebo ho přímo nenávidím, tak proč bych mu měl fandit a jak to vůbec může někdo dokázat?

Reagovat
smazaný uživatel

Moje slova pane rada

Reagovat
vanGomm

Ale jo dá se to pochopit.Ale budeš asi mladší ročník,protože já znám i spoustu Sparťanů tedy ty co to zažili,kteří kromě Slavie a někdy je to i horší nemají v lásce Bohemku.Ta totiž Spartu v sezóně 1974/75 "poslala do 2.ligy.Ve 30 kole prohrála se zachraňujícím se Třincem tuším 5:0!! A to přesto,že Bohemka skončila v lize na 3.místě.Bylo to tenkrát opravdu dost podivné.A asi na těch podezřeních i něco bylo emoce tenkrát byly na pochodu..I po tolika letech,když na toto příjde řeč se fanoušci Sparty na Bohemku zlobí.

Reagovat
salami

Naprosto souhlasim, to prostě nejde fandit soupeři kterýho nesnášíš, ještě tak možná když potřebuješ aby vyhrál a tvuj tým díky tomu vyhrál titul, i když asi nikdy by nic z toho uspěchu nesmylo to, že ho vlastně zařídil tvuj rival. Navíc já třeba Spartě přeju porážku v pohárech a když se jí nahodou zadaří tak mam aspon tu slabou naplast v podobě toho, že si řeknu, tak aspon ty tragedi přidali nějakej ten bodík do koeficientu.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ja ani z tech bodu do koeficientu ze strany slavie nemam radost, klidne az kazdym rokem prispiva 0 bodu

Reagovat
salami

tak já taky preferuju nulu ze strany Sparty, ale když už něco náhodou uplácáte, tak je ten koeficient taková malá náplast.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja naopak na slavii vsazim velice rad (jsem spartan) a duvody? kdyz vyhraje souper a ja prohraju je to v poradku, protoze slavie prohrala, a v opacnem pripade kdyz slavie vyhraje nejsem tolik nasranej, protoze jsem alespon vyhral penize

Reagovat
vanGomm

To já to dělám ještě jinak.Jdu a vyberu si kurz cca 2,00 a že na to vsadím 200Kč.Pak ale na to vsadím 100 Kč, když to vyjde je výhra 200Kč respektive 100Kč.No a když to nevyjde vyhraji vlastně také 100Kč,protože jsem nevsadil těch původních 200Kč.Každopádně mám vždy v peněžence o 100Kč víc.Jde to dělat i jinýma částkama,kdo na co se cítí.

Reagovat
salami

Takže nejvíc se ti zadaří když nevsadíš nic, protože máš vlastně v peněžence o 200Kč(mužeš si tam dát sumu jakou zrovna máš k dispozici) víc.

Reagovat
vanGomm

To bych byl brzy boháč.Mě stačí jen takto vyhrávat.A navíc tím,že bych vůbec nesázel by mě ten fotbal v TV ani nebavil.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Rajtoral má pořád srdíčko na Bazalech.

Reagovat
Radar

Myslíš to s tím "únavovým syndromem" ?

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem si to říkal, když sem četl, že vyrovnal

Reagovat
smazaný uživatel

já doufám, že Plzni tahle trefa pomůže v konečné tabulce před Baník

Reagovat
centos

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

vydra

Reagovat
smazaný uživatel

Kterou částí těla to Kucka dal?Radoval jsem se tak moc, že jsem neviděl opakovačku

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to moc nevnimal ale myslim ze hrudi

Reagovat
smazaný uživatel

Oléééééé Baník Ostrava, oléééé Baník Ostrava.... Musím říct, že sem moc ve výhru nevěřil ale paráda, Vydra, mladý to sniper to dokázal. Ale musíme si přiznat, že Teplice se tvrdě opřeli do útoku za vyrovnáním ale dnes v obraně doslova kraloval dřevorubec a zdatně sekundoval Nando, hlavně nezapomenu na jeho obrané nůžky, kdy vyskočil 2 metry nad zem... Potom jsme se bránili zuby nechty ale ubránili jsme to!!

Jinak náš plnej sektor od prvních minut předváděl dobrý support, ke konci zápasu sílil a hráči si toho byly vědomi. Po zápase šli jako vždy před sektor, dali s námi klasicky BP ale byly očividně nadšeni, Řezník potom vystoupil z řady, zvedl ruce nad hlavu, s ním i celé mužstvo a i kotel a zazněl potlesk jak z jedné části chorálu ( místní chachaři vědí). A ještě jedna zajímavost, chachaři moc nevyvolávaj hráče, naposled snad Vencu Svěrkoše, dnes se toho dočkal mladý Vydra BP!

Reagovat
centos

Reagovat
Radar

Až na pár gramatických chyb

Reagovat
smazaný uživatel

hlava bolí, hlas uřvanej, unavenej sem a ty mě ještě prudíš za "maličkosti"..

Reagovat
Radar

To má být omluva ?

Reagovat
smazaný uživatel

prvního května tě upálím na Emě

Reagovat
Radar

Já tě nechám chcípnout na tu místní plynatost.

Reagovat
smazaný uživatel

to sem mohl rovnou vystoupit u chemičky v Ústí

Reagovat
Radar

Mohl, ušetřil by sis cestu

Reagovat
centos

Tam bych raději nic nezapaloval! Pak může shořet dole.

Reagovat
Radar

Dík, to potěší

Reagovat
centos

No tak uznej sám, dělat lidskou pochodeň na místě s vyvěrajícími plyny, koho by to napadlo.

Reagovat
Radar

Procházku

Reagovat
smazaný uživatel

hoši doufám, že za to, že vám pustíme příští kolo, pak vyhrajete na Kladně, jinak nebudem kamarádi. Scénář na další kolo je následující, Ondřejka vstřelí gol na 0:1, pak Baník otočí na 3:1 a v rozhovorech pak budou všichni tvrdit, jak to byl těžký match, že možná došlo k podcenění atd, ale nakonec se to zvládlo - aby to nebylo moc nápadné

Reagovat
smazaný uživatel

nj, já se bojím, že to ti naši vážně podcení a bude remíza, aby se jen neopakoval syndrom Budějovice. Nebejt betonu z ČB, jsme první

Reagovat
smazaný uživatel

tak neboj, my venku vedení 1:0 nikdy neudržíme, to nás od Budějek odlišuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prej Reznik prvni trefil balon balon netrefil vubec, jen Mahmutovice, penalta jasna, ale co bychom po tech rozhodcich chteli ze?je to uz vazne k smichu

Reagovat
smazaný uživatel

penalta měla být, o tom žádná ale zrovna sparťan by měl něco psát o rozhodčích

Reagovat
smazaný uživatel

samozrejme, nam pomahaji v kazdem zapase a bez nich bychom byli tak na desatem miste proboha kdy uz se vazne vsichni probudite

Reagovat
smazaný uživatel

v letech minulých ano, probuď se z toho snu, že sparta byla čistá, je čistá a bude čistá

Reagovat
smazaný uživatel

zase sparta je jedina ktery se kdy pomahalo ze ano??

Reagovat
Bakary3

Po pravdě si nevzpomínám na jinej tým v ČR, kterýmu by pravidelně pomáhali (! neřikám, že pomáhaj furt po pár penaltách) rozhodčí. Tim si nestěžuju, jen konstatuju.

Reagovat
centos

Běž ze sebe smýt to pokrytectví ;) Ale třeba jsi "co bychom po tech rozhodcich chteli ze?" myslel obecně, i ve vztahu k vám. Tak to pak jo.

Reagovat
Godwinson

těšim se na chvíli, kdy bude repre útok Hora - Vydra :))

Reagovat
salami

poupravil bych to na Vydra-Hurka

Reagovat
Godwinson

upravuj to jak chceš, první je správná :))

Reagovat
salami

ty se taky mužeš těšit, což ovšem nezajištuje to že se dočkáš

Reagovat
Godwinson

věřim, že jo :)) nic jinýho mi nezbývá :)

Reagovat
smazaný uživatel

stačí Vydra-Svěrkoš

Reagovat
smazaný uživatel

Trenér Koubek k penaltě: "Domácí se hodně zlobili na rozhodčího Příhodu, že neodpískal jako penaltu střet Řezníka a Mahmutoviče. Jak jste to viděl?

Na rozdíl od domácího trenéra jsem neměl možnost prohlédnout si záznam, tak se do toho nechci pouštět… Také my máme skoro v každém zápase pocit, že jsme měli kopat penaltu… Ale tento moment nemohu zatím hodnotit." Dobře to řekl a má recht

Reagovat
smazaný uživatel

ještě chvíli budeš vykládat svojí pohádku o tom, jak Baník sudá řežou a budu si myslet, že tomu opravdu věříš

Reagovat
smazaný uživatel

já sem něco řekl? :)) Já jen citoval slova trenéra Koubka...Nebuď schizofrenní

Reagovat
smazaný uživatel

pokud trenér řekne, že: "Také my máme skoro v každém zápase pocit, že jsme měli kopat penaltu" a ty napíšeš, že má recht, tak si stěžuješ. Takže nejsem schizofrenní (ani paranoidní)

Reagovat
smazaný uživatel

no a nemá pravdu? Mám reagovat tím, že to není pravda, že penalty májí bejt jen proti nám?

Reagovat
smazaný uživatel

ano, za poslední dobu by sis měl přiznat pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ano, správná reakce. Na fakta prostě nejde vyrazit s předsudky, které ti stačili předtím

Reagovat
smazaný uživatel

tak víš co, hádat se s tebou o faktech, to je jak mluvit do dubu

Reagovat
smazaný uživatel

ano, sice Baníku ve třech zápasech sudí svými chybami pomohli, ale je třeba okamžitě dodat, že jinak je řezán

Reagovat
smazaný uživatel

je řezán už odjakživa, jen mčíme a nebrečíme, jako ostatní tady...sme jedinej tým třeba v lize, který ještě nekopal penaltu, to je taky na zamyšlenou

Reagovat
centos

Třech?

Reagovat
smazaný uživatel

TAkže titul letos na Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No, to byl zápas.. Každopádně to vyvolalo obrovský emoce, Sparta už si to měla pohlídat, ten konec se prostě psychicky nezvládnul..Měli mít míč na kopačkách a dohrát to trochu aktivněji. Teď se nám do těch závěrečných bojů přihnal Baník, se kterým budeme muset bodovat.. Myslím, že by to neměl být problém, ale po těch infarktovejch závěrech v poslední době se bojim i Střížkova..

Reagovat
Bakary3

Neměl bejt problém ? Jako aspoň plichta, nebo vyhrát ? Já myslim, že problém bude oboje, navíc Baník bude zas pěkně heclej.. Na to, co Sparta předvádí, je tohle hodně sebevědomý prohlášení..

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl by být problém.. Největší trumf Ostravanů Vydru by naše obrana měla v pohodě eliminovat.. A potom už je to na straně Sparty

Reagovat
Bakary3

Kdyby to bylo tak jednoduchý..

Reagovat
smazaný uživatel

Většinou to takhle jednoduchý bývá.. Uvidíme, neříkám, že určitě vyhrajeme, nebo remizujeme.. Ale jsme favoriti

Reagovat
Bakary3

No nevim, líbí se mi spolupráce Mičoly, Vydry a Varadiho, dobře je podporujou Lička s Lukešem, maj výbornou obranu, podle mě ne horší, než Sparta. A že je Sparta favorit ? Podle čeho ? Podle tebe ? Nebo procent ve Sportu ? Navíc Baník hraje doma, ne ? Já tady favorita nevidim a i kdyby Sparta favoritem byla, vůbec nechápu, proč to zmiňuješ, to je úplně k h....

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych to nemohl zmiňovat? Co je na tom, když povím jak to je? Mám být připosraný z toho, že když se to tak nepovede, že mi to dá někdo sežrat? No a? Byl to před zápasem můj názor. A ano, podle mě je Sparta pořád o třídu lepší než Baník, který sice má vynikajícího Vydru a vedle něj se rozehrávajícho Mičolu, ale na druhou stranu by to pro Spartu neměl být problém je uhlídat, pokud se na ně zaměří...

Reagovat
Bakary3

O třídu ? A já myslel, že tady už končí legrace a ono ne.. Čim může trumfovat Sparta ? Že to tam nějak natlačí Kucka nebo snad někdo trefí Wilfrieda ? Hra Sparty je špatná, včera se dostala do hry pár standardkama, první půli byla ráda, že se dostala zapůlku a nebo, když si přihrála třikrát za sebou. Já opravdu nechápu, kde se ve vás to sebevědomí- a neoprávněný- bere. Kušnír s Kladrubskym hořeli, krajní záložníci jim nepomáhali, spousta ztracenejch míčů.. Existoval nějakej prostředek zálohy ? Ten Lačný, kterej prej hraje dobře, akorát zatim nedává goly, byl na hřišti ? Já vim, že to tak nějak na ligu stačí, ale až takovýhle sebevědomí, to teda čumim.

Reagovat
Bakary3

Jinak Sparta je nad Baníkem o třídu dvou bodů..

Reagovat
smazaný uživatel

Lačný měl první zápas kdy zahrál špatně.. V jiných zápasech se opravdu snažil a patřil k těm lepším O Bonym se s tebou bavit nebudu, protože si barvoslepej. Kladrubský hrál na tom postě poprvé po 3 letech a to tam taky jen zaskakoval. Kušnír je dost bez formy, ale dopředu si pořád svoje odehraje... Co se ti zase nelíbí na Kuckovi? Povídej.. Slavie by za něj dala majlant, aby ho měla aspoň do konce sezony.. Hoheneder včera podal snad nejhorší výkon jaký sem od něj viděl.. Příští zápasy už by za něj měl hrát Kladrubský. Zeman včera výborně.. Sionko palič jako vždy.. Plzeň hraje technický fotbal na pár doteků.. Kdyby je Sparta tlačila a celou dobu jen útočila, tak se vsadím, že z brejků dá Plzeň 5 branek.. Sparta hrála co potřebovala, škoda, že dostala takhle pozdě takového góla poté co totálně psychicky odpadla..

Reagovat
Bakary3

Co se mi nelíbí na Kuckovi ? Spoustu balonů ztratí díky svýmu sebevědomí, kdy si snad myslí, že mu nemůžou vzít balon a hraje si mezi třeba dvěma protihráčema. Připočet bych k tomu jeho dřevorubectví, kdy celej zápas někoho okopává. Sice patří k tomu lepšímu, ale na to, jak jsem z něj byl ze začátku unešenej je to slabota.

No a výborně, ještě, že si to umíš omluvit, Sparta to takhle vlastně hrát chtěla, byl to možná záměr hrát tak, aby se na půli soupeře nedostávala a nedej Bůh, aby si několikrát nahrála..

Mam pocit, že nedat Plzeň na 1:0, tak bude Sparta bránit plichtu až do konce.

Reagovat
smazaný uživatel

Věř tomu, že Chovanec nechtěl hrát na víc než 1:0..

Kucka je pravda dost nabral do síly, stejně jako předtím Bony.. Nějak jim ty svaly těžkají nohy. Na druhou stranu vymyslí občas takovou přihrávku jako v GL nikdo.. V osobních soubojích je nenahraditelný a dokáže dobře vystřelit.

Jinak nechápu proč bych měl být negativní.. Vidím, že to zatím není nejlepší.. na druhou stranu v naší lize teď nikdo lepší není. Akorát Baník teď chytá formu.. Ale říkám, myslím, že pokud na Bazalech nic neposereme, tak jsme stejně favoriti. Jsme Sparta nemůžeme někam jet jako outsider, to je blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Rek bych to asi tak z obrany chybeli dva hraci ted,,,A Klada tam vylozene horel na krajich,o Hohenederovi se ani bavit nebudu to byl hruza on neumi ani rozehrat ,,,ale co je obrovsky prislib je navrat Zemana hral vyborne a kdo me strasne potesil byl Vacek--takovy vykon od neho cekam takze zaloha ve slozeni Zeman-Kucka-Vacek-Sionko bude mit velkou silu a jako Bakary taky nevidim proc by jsme s takovym kadrem meli byt outsideri paneboze?Podle me do toho duelu pujdeme jako favorit s Ostravou

Reagovat
Bakary3

Já neřikám, že jste outsideři, psal jsem, že favorita tu nevidim. A s tim kádrem.. Mě nezajímá, jakej má Sparta kádr, ale jakej s nim hraje fotbal. Je sice pěkný, že Pepík čas od času zakritizuje, ale já tam nevidim posun (pokud tedy nehodnotim celkový vedení z let minulejch, kdy to bylo vyloženě otřesný)

Reagovat
smazaný uživatel

Doma hrajeme posledni dobou velice slusne a je jen otazka casu kdy to budeme pravidelne potvrzovat venku.....V tehle fazi uz jsou dulezite jen body jak k nim dojdem to je mi vazne fuk

Reagovat
smazaný uživatel

Vacek se mi zase až tak úžasně nelíbil.. raději bych viděl zálohu Sionko-Kucka-Kladrubský-Zeman a vepředu dvojici Bony-Kadlec.

Reagovat
smazaný uživatel

Me fakt potesil mel tam prekvapive momenty,makal smerem dozadu, jako po dlouhe dobe se mi vazne zalibil jestli bude na sobe makat dal tak bych mu daval sance,,,s Jirkou uvidime no

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka hrál na LB.. Tam toho nemůže moc předvést.. Už když byl ve formě tak tam byl spíš znouzectnost.. CM mu sedí mnohem víc. Rozhodně tam bude prospěšnější než Hoheneder.. A Kucka je zase potřeba víc vepředu. Vacek si bude muset u mě dloooouho napravovat reputaci, abych ho chtěl do základu..

Reagovat
smazaný uživatel

No ale pokavad odehraje dalsi zapas jako v Plzni tak ma cestu otevrenou navic kdyz v Derby nebude hrat Kucka tak uz ted je jasna zaloha Zeman--Vacek--Klada--Sionko a vepredu Kaca s Bonym

Reagovat
smazaný uživatel

To máš bohužel pravdu no.. Ale to je jenom za vykartovaného Kucku.. Pokud by byl Kucka v pořádku, tak by neměl chybět v základu. Fakt Vacka nemám rád, když dostane důvěru, tak určitě zase vyhoří.. Kolikrát jsme už tohle viděli..

Reagovat
smazaný uživatel

Videli ale nezbyva nez opet doufat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě je možnost, že by šel do Kadlec na OSZ A v útoku Sionko-Bony s tím, že by si Sionko s Vencou prohazovali pozice.. Ale to je jen takovej nápad no, aby nemusel hrát Vacek.

Reagovat
Bakary3

Správně, u Wilfrieda jsem barvoslepej- neni to jako u vás, kdy vidíte černocha a hned máte pocit, že je to Pan fotbalista.

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.. Jsem rád, že odstraňuješ ze Sparťanů nálepku xenofobního mužstva. Bony je, pro Slávisty bohužel, fotbalista..

Reagovat
Bakary3

Tak potom je to neskutečnej pokrytec, když nám to ještě neukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně a spoustu dalším to ukázal. Jak říkám, jsi barvoslepej.

Reagovat
centos

V tom případě vy trumf nemáte vůbec a naše obranná čtyřka je dle mě kvalitnější

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud bude hrát Pamič, tak nalevo je to naše bezvýhrady.. Neves je stoper, kterej celkem zahraje na LB.. Brabec je slabina to všichni víme i Řepka jde vedle něj dolů.. No a Řezník má do výkonnosti Kušníra taky dost daleko i když teď teda nemá moc formu.. Dle mě je to celkem vyrovnané.. Ale pohlídat Vydru a Mičolu by Sparta měla v pohodě.. Uvidíme.

Reagovat
Bakary3

Řezník má do Kušníra daleko ? Ani náhodou, Kušnír je rychlejší, ale herně je špatnej, navíc jeho prasácký obraný zákroky, to je něco. Jenže on jednou za čas dá gol nebo nacentruje a všichni jsou z něj hotoví. A Neves je dobrej dozadu, vepředu je platnej aspoň hlavama, s Pamičem bych to viděl plus, minus stejně..

Reagovat
centos

Díky "celkem zahraje" okamžitě vytlačil ze sestavy levého beka Tchuře (který hrál mimochodem loni velmi dobře, až na ty jeho pokusy o střelbu). My ty stopery máme prostě tak kvalitní, že aby se tam všichni vlezli, musí hrát jeden z nich nalevo :)

Pamič, nalevo, bez výhrady.. přání otcem myšlenky.

Řezník není tak výrazný jako před zraněním, z obrany je výrazný nejméně, ale chyb jsem si u něj nevšiml.

Útočná hra Baníku nestojí jen na útočnících, Baník útočí ve více lidech. A jak pořád mluvíš o uhlídání, které bude v pohodě.. s čím by v tomto případě měl mít problém Baník z vaší strany? S ničím.

Navíc máme oproti vám obrovskou výhodu v domácím prostředí, vy takto hnát své hráče prostě neumíte.

Reagovat
smazaný uživatel

S čím by měl být problém? S Kuckou, Bonym, Kadlecem, Zemanem, Kušnírem a Sionkem.. Uvidíme jak to dopadne při vzájemným zápase, takhle si aspoň můžeš říkat, že jsme jen nadutí Sparťani co si o sobě myslej do toho zápasu.. A pak se uvidí kdo z nás měl pravdu

Reagovat
centos

Jsem zvědav

Reagovat
Bakary3

No i když Sparta třeba vyhraje, tak ti podle mě tahle nálepka zůstane, protože tohle sebevědomí ničim nepodložený, to jsem neviděl..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud mi zůstane nálepka na téma "já to říkal" tak budu jen rád.. A budu si vychutnávat slova, že to byl jen jeden zápas atp.

Reagovat
centos

Je správné, že Spartu hájíš, stejně to děláme my.. Ale toho optimismu máš fakt nějak moc. Přitom vám to na nás moc nejde. Za poslední tři zápasy je bilance 1-1-1, kdy jste vyhráli gólem těsně před koncem (nejhorší tým jara, známe to..), remizovali po nafilmované penaltě v zápase, kde jste tahali u vás doma za kratší konec, a prohráli naprosto jednoznačně u nás, kde byla vaše první střela na bránu (a jediná šance) někde na konci v nastavení, navíc z přímáku..

Havně jak to bude solidní zápas. O kulisu strach nemám, ta bude nejlepší v lize. Jen těch vašich by mohl konečně přijet nějaký odpovídající počet.

Reagovat
smazaný uživatel

kula nejlepsi v lize bude pochopitelne na derby ale stribro si zaslouzite o tom zadna, ale nedivim se ze spartanu do ovy se moc nevida, ja bych tam osobne taky nechtel, protoze tohle je jedine mesto kde bych se opravdu se salou sparty kolem krku bal o krk svuj a to neni normalni

Reagovat
centos

Vy fandit neumíte a slávisti to nevytrhnout, takže to fakt ne..

Reagovat
smazaný uživatel

my ze fandit neumime???hovno vis....

Reagovat
centos

Škála pokřiků mizerná, hlasitost taky nic moc.. samozřejmě relativně vzhledem k tomu, že jde o Spartu. Jako sorry, ale třeba nám, slávistům nebo Fanaticos konkurovat nemůžete a je to vaše ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to si delas ze me vazne prdel, skala pokriku mizerna????narozdil od vas mame svoje vlastni originalni, ne jak vy ze jenom kopirujete a kopirujete. Ale i kdyz tohle pominu tak pokriku mame opravdu mraky a vetsina je jich vybornych narozdil od tech vasich...se slavii to nemuzes myslet vazne, to fakt ne Ale Fanaticos maji muj respekt, zvlast za obdobu snad nej pokriku na svete - Horto Magiko

Reagovat
centos

Tak to byste ty vaše pokřiky měli někdy spustit hromadně, aby šly slyšet

Slávisti šli nahoru s Edenem. Mně se ta jejich unylá atmosféra moc nelíbí, ale kotel mají lepší než vy. A hlavně nás v našich 600 lidech trochu přeřvali, to by se na Letné nestalo. Slovácko zaslouží zase respekt hlavně proto, že.. že to je Slovácko :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak s velikosti naseho kotle se toho moc bohuzel nenadela, ale na stadione to jde slyset pekne a to jde, to ze to neslysi lidi v televizi me vazne vubec nezajima. Slavie sice ziskala s edenem pocetnejsi kotel, ale pokriky ma stejne pitomy a nebo prevzaty jako pred tim, takze zadna zmena k lepsimu a navic v derby to bylo fifty fifty...my bohuzel stradame jen tou pocetnosti kotle, ale originalita pokriku a chorea je jedinecna

Reagovat
centos

Jedinečná v čem?

Reagovat
centos

A chorea.. no ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

chorea ne??co takhle treba celostadionovy choreo s PSV??a ta nadherna Zelezna Sparta s Kodani kazdy choreo co nasi ultras udelali bylo jedinecny a skvely

Reagovat
centos

Železnou Spartu neznám, k PSV řeknu jen - konečně. A v čem je to jako jedinečné? Leda že to nikdo jiný neudělá přesně takto, leda lépe, popřípadě v jiných barvách

Reagovat
smazaný uživatel

myslim na nasi ligu je to jedinecny v choreu se muze s nama rovnat jen banik a tomu zase ale vsechna cest, protivnik je to vynikajici choreo Zelezna Sparta pres obe patra protilehly tribuny pri zapase s Kodani

Reagovat
centos

Že se "Spartě v choreu může rovnat jen Baník" může prohlásit jen sparťan, který by se měl léčit ze ztráty soudnosti. Zajímal by mě v tomto názor ostatních z tvého tábora, jestli jsou taky tak zaslepení.

Nějaké vaše tříbarevné pruhy, byť přes celý stadion, nesahají Bazalbubovi, Slončíkovi, nápisu Baníček a dalším ani po kotníky. O menším choreu na každý zápas a jeho provedení se raději nezmiňuju už vůbec.

Reagovat
smazaný uživatel

tak u nas je ted situace bohuzel takova ze se delaji jen velky chorea a obcas ale ty zase stoji za co, rikej si co chces, ale ty pruhy pres celej stadak byly proste super, to zase muze ocenit pochopitelne jen spartan, protoze je jasne ze tebe nase barvy neuchvati. Ale treba ta Zelezna Sparta pres obe patra protilehly tribuny se libila hodne moc...a kdyz si vzpomenu na treba velikou mapu evropy se sloganem porveme se o evropu v utkani s PAO, nebo vsude dobre, doma nejlip na uvitani Repy pred par lety to bylo veselejsi no ,ted bohuzel je organizace jen na ty velky chorea, ale ceka nas derby a doufam ze se podari zase neco hezkyho...

Reagovat
centos

Si pamatuju, že mi tam nějak neseděl ten odstín modré, jinak to choreo samozřejmě oceňuju. Místo popisu spíš dodej foto :) Mně právě u vás chybí ta menší nápaditá chorea, jako má Baník.. Mluvit o vás jako jedničce na české choreo scéně je totálně mimo mísu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli tem vecem co vypravis opravdu sam veris, tak jses opravdu pripad pro psychologa

Co se tyce cesky ligy, tak Baniku se ohledne chorea atd nerovna NIKDO. Dustojne dotahuje Banik jakz takz Slavie, ale to hlavne diky detem gloryhunterum co zaplnily kotel v Edenu a spousta choreografii je bohuzel dost jednotvarna. (+ vsechno absolutne bez pyra). Na Sparte se objevi aspon nejaky choreo sotva dvakrat za sezonu a ty hned z toho delas neco "jedinecnyho".

Co se tyce fandeni, tak otevri oci. Tvuj argument, ze kotel je na stadione slyset je sice hezkej, ale kdyby nebyl slyset ani na stadione to by bylo dost mizerny ne? Kotel je slyset na stadione i v Horni Dolni, kdyz skupinka nadsencu zacne skandovat. Nic to nemeni na tom, ze oproti jinejm muzstvum je ta atmosfera na Sparte zalostna.

Reagovat
smazaný uživatel

ale to jsou jen kecy, na stadiony chodim a na sparte je atmoska vyborna, to ze to neni slyset v tv kvuli chybejicim zvukovym mikrofonum pred kotlem, je jen problem tv fanousku, v edenu samozrejme vzruchove mikrofony pred kotlem jsou a tak je ten dojem v tv jinaci. Ano poslednich par let se jich objevi za sezonu jen par, ale ty jsou potom vyjimecne jako napr. 3/4 choreo s PSV (kdo kdy u nas udelal choreo na 3/4 stadionu???leda prave banik), Zelezna Sparta pres celou protilehlou, slavisti to delaji jen v kotli a jejich choreo je jak rikas sam pekne nudny (jediny ktery se mi kdy od nich libilo bylo vitejte v pekle - na derby) a atmosfera me v edenu vazne nebere, byl jsem tam na zvezde a ti je v necelych 500 lidech v pohode prekriceli...mozna je preci jen ten banik o stupinek vys to klidne priznam, ale slavii sem vazne netahej prosimte, ta tady nema absolutne co delat

Reagovat
smazaný uživatel

Proc sem furt tahas nakou debilni televizi? ....dokazes pochopit, ze se bavim o atmosfere NA STADIONE a ne v televizi?

Srovnavat Delije a Slavii je dost zcestny, pac Delije by prervali i dva plny spartansky stadiony. Navic nevim proc tolik resis Slavii. Napsal sem ze v Cechach za Banikem neni dlouho nikdo. Jedinej kdo je trochu dustojnej je Slavie - to ale neznamena ze je buhvijak uchvatna.

Reagovat
smazaný uživatel

a to je prave ta nejvetsi hloupost, jedinej kdo je na tom po baniku dustojneji jsme prave my a pak taky Slovacko s Bohemkou, pak az je mozna nejaka uvaha o slavii a to jeste s odstupem

Reagovat
smazaný uživatel

Mluvil sem o choreu... jestli delat zebricek fandeni tak:

1 Banik .. 2. Bohemka, 3. Slovacko ...... 4. Slavie ........ pak zbytek ligy v cele se Spartou (aspon diky nejvetsimu poctu)

Reagovat
clinger

jo na Slovácko jsem docela čuměl,když hráli ze Slávií.pěkně to na ten počet rozjeli

Reagovat
clinger

fakt vtipálek.jak říkám v poměru k velikosti klubu je váš kotlík,atmosféra na stadioně atd. ostudou

Reagovat
smazaný uživatel

presne tak

Reagovat
clinger

snad nechceš srovnávat ten váš kotlík o nějakých 300 hlavách se Slávií která má v Edenu pravidelně kotel o minimálně 1500-2000 hlavách na to že jste největší klub u nás s asi největší fanouškovskou základnou je ten váš kotlík fakt ostuda.jinak sem moc rád jakej se v Edenu vytvořil kotel který fandí ikdyž se nedaří.to co sem zažil při zápase s Tiraspolem,to nesmírný zklámání na konci zápasu a přesto kotel povzbuzoval až do konce.to by se na Letné stalo jen těžko

Reagovat
smazaný uživatel

jedinecna ze napriklad fandeni kotle a pridani se druhy tribuny (fandi cela letna - vase kopie cervenobila sila) byl nas vymysl, az potom se to objevila u banikovcu (i kdyz ti to alespon okopirovali po svem) u vas, na slovacku apod...dale sparticka je nejlepsi je naprosty original, a dalsi

Reagovat
smazaný uživatel

počky ale, centos je baníkovec

Reagovat
smazaný uživatel

no rikal neco o slavii tak nevim, kdo si to ma furt pamatovat

Reagovat
centos

O tom odpovídání jsme se bavili, tam nevím, jak to bylo. Každopádně to má u nás lepší efekt a více podob A už poněkolikáté ti říkám, že nejsem slávista, paranoiku.

Ten pokřik "Nejlepší, nejlepší.." se mi líbí, to musím uznat. Ale zase nedělej, že my žádné originály nemáme..

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ted jsem te povazoval za tu slavistickou luzu - hluboka omluva to je pak jasny kdyz si banikovec ze vy mate take svoji originalitu uz se zase tesim co vymyslite na nas spolecnej zapas, loni to byla bomba (no skoro ostatne pokazde kdyz u vas hraje Sparticka), rikam v choreu jste jedini kdo se nam muze rovnat, ale jste souper rovnocenej

Reagovat
smazaný uživatel

mimochodem ty vítky doma a venku, to je jak nebe a dudy, doma v pohybu, v rychlosti, napadají parádně a venku ani jedno z toho

Reagovat
smazaný uživatel

taky me to sere, kurna musite tu slavii vyradit!!!snad vyhrajete alespon jednou u nich (jako jste vyhrali nas) a doma date vsechny zapasy Vitkovice

Reagovat
smazaný uživatel

počky ale, já fandím Slovácku nicméně tady v tomto duelu to přeju jasně Vítkám

Reagovat
centos

Hokej moc nesleduju :) Ale mistra jim přeju, to zas jo.

Reagovat
smazaný uživatel

mě hokej baví až v play-off, kde se jede na doraz a průměrný hokej je mnohem lepší než průměrný fotbal, furt se něco děje, a v play-off je to paráda, to mě fakt baví. Hokej tu má slušnou úroveň

Reagovat
smazaný uživatel

ale hokej je nejhaluzovejsi hra, bohuzel. Tech odrazu, slepenych golu je tam strasne moc a nekdy jsou to vazne az neuveritelne haluze

Reagovat
smazaný uživatel

štěstí přeje připraveným, to máš aj ve fotbale, odrazy, skrumáže, vlastňáka si dáš, ani nemrkneš

Reagovat
smazaný uživatel

taky děkumeje. FANATICOS. mimochodem v sobotu budeš přítomen na našem vzájemném zápase?

Reagovat
smazaný uživatel

jelikož jsem tě zval na face, ale eště nepotvrdils účast

Reagovat
centos

Potvrdil :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se mně zase se*e face u vás budem aj při našem vcelku dobrém počtu hrát druhé housle, ale tak užijem si to aj tak

Reagovat
smazaný uživatel

děkujeme! FANATICOS

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne to to trvalo

Dnes 14:41 Prvoligové fotbalové kluby, které nebudou mít k dispozici vyhřívaný trávník nebo alespoň nezačnou s jeho budováním, nebudou připuštěny na start nového soutěžního ročníku 2010/2011. Rozhodnutí Ligového shromáždění se týká i nováčků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to snad ne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

co je? je to spravne

Reagovat
smazaný uživatel

Il contro calcio moderno

Reagovat
smazaný uživatel

budoucí zápas Baník-Sparta nemá jasného favorita...Prohlášení, že Sparta jím je, tak to sme viděli včera v Plzni, kdy hrála na remízu. A pozor, Vydra nedělá celej Baník, ono na hřišti je jedenáct plejerů, ne jenom jeden, myslím si dokonce, že stoperská dvojice Bolf-Neuwirth je momentálně nejlepší v lize, hodně těžko jim de dát góla. Nando může hrát jak nalevo, na stoperu, tak defenzivního, v tom je taky naše výhoda, kdyby se někdo vyautoval před zápasem se Spartou. Souboj Řezník vs Kušnír je o tom, že prvně jmenovaný po těžkém zranění se hledá, jako kdysi Vlado Labant. Ale vzadu nedělá chyby jako Kušnír a nehraje tak prasácky. Kušnír zase výrazně podporuje útočnou fázi ACS, o tom žádná...Prostě když se to sečte, oba týmy maj vyrovnaný a třka stejný kádr kvalitativně, takže řeči o tom, že Sparta je favorit a je kvalitně o 3. třídy vejš neberu moc v potaz

Reagovat
smazaný uživatel

Na uklidnění stači

Reagovat
centos

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitativne si myslim ze preci jen je Sparta o stupinek vys, ale to zase vykrati domaci prostredi baniku, takze secteno a podtrzeno sance jsou urcite 50 na 50

Reagovat
smazaný uživatel

a v čem kvalitativně? Brankáře máme stejně starý a dobrý, obranu máme o něco lepší my, záloha u nás si s váší moc nezadá a útok? Jen se podívej, kdo dává u nás góly a kdo u vás

Reagovat
salami

tak s tim golmanem, tam vidim největší rozdíl, Blažek dokáže vytáhnout zázračný zakroky, obrany jsou zhruba na stejný urovni, přítomnost Brabce vyvažuje to že Sparta hraje zandoura a obrana je teda podobně pevná, v ofenzivě tam máte výhodu vy, v zaloze hráči co uměj rozdat přihrávky a utočníci který si poraděj jeden na jednoho plus Vydra kterej to tam prostě sází

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslim ze smerem dozadu jsme lepsi a v brankarich Jarda nema konkurenci....Urcite utok mate ve vetsi pohode,,a zalohu mame tak nastejno dejme tomu ale kdyz vezmu ze tam doufame pojedeme z prvniho fleku tak proste musime byt favorite my a hnat se za trema bodama a rozhodnout tam

Reagovat
centos

No to doufám, že budete hrát na tři body :)

Reagovat
smazaný uživatel

čeče obrana, i když mi z našeho dřevorubce slezli hrůzou veškerý vlasy, jak ohromně špatně hrál v minulém ročníku, tak šel do sebe a s Rendou Bolfem vytvořili výbornou obranu, jako jste měli vy s Hubníkem a Řepkou, to byl taky kumšt je překonat Teď tam máte "následuj svého kapitána" a je to takové divné, nevím, ty sleduješ zápasy ACS víc než já, mohl bys napsat, jak jim jde spolupráce

Reagovat
smazaný uživatel

No samozrejme neda se to srovnat s Hubnikem to proste bylo evropske meritko a me se to ted spatne hodnoti protoze Brabce vylozene nesnasim ale musim rici ze po tom hroznem zacatku uz je to lepsi a ma to urcitou uroven ,,a ted jak nehral v Plzni Brabec tak to slo poznat Niklas tam byl hrozny,,stejne jako se projevila absence Pamice ale pokud nastoupime s obvyklou sestavou tak to bude silne,,je se musi Ondra vrace na kraji poctive tam je zatim nase slabina,,,,Ja si treba myslim ze nase hra dozadu je lepsi i diky tomu ze celkova nase filozofie je hrat odzadu a navic budeme hrat venku takze urcite budeme snad hrat peclive ale zapas je jeste za dlouho tak uvidime no

Reagovat
salami

Jestli Baník zvládne zápas se Slováckem, tak tam jedete jako 2.

Reagovat
smazaný uživatel

a toho já si jaksi bojím, jestli Baník zvládne zápas se Slováckem..Budějky jsou furt v živé paměti

Reagovat
salami

říct, že Vydru pohlídáme a je to v klidu, muže bud někdo absolutně nesoudnej nebo frajer co soudí ligu podle tabulky střelců, a oponovat tím, že my máme vepředu Sionka, Kucku Zemana, Kadlece a Wilfrieda k tomu nemám slov, zdá se mi vlastně že Sparta nemá žadnou slabinu v tom užasnym týmu, kterej udivuje fotbalovou Evropu svym překrasnym fotbalem.

Reagovat
smazaný uživatel

čeče, ani Real s Barcou nestačí na Spartu a její fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe, se musím smát, jak jsou někteří sparťani furt odvaření ze tří pruhů na svém zápase při zápasech EL. Až něco podobného budou předvádět na každém druhém domácím zápase a bude to originální, tak potom smeknu a řeknu "ano, Sparta se dotahuje na špičku Ultras Česka". Ale tohle mi příjde jako výkřiky do tmy, z čehož jsou ale sparťani bohužel nadšeni. A fandění na Letné....Mi to juž příjde jako v Anglii, většina tam příjde, sedne na zadek, dvakrát za zápas zařvou Sparta Praha a dál si cumlají svoji Coca Colu a urážej hráče svoje za to, že zkazili jednu přihrávku, místo toho, aby je naopak podpořili...

Reagovat
centos

Disciplinární komise projednala se zástupci Baníku Ostrava použití zakázané pyrotechniky v utkání Baník Ostrava-Slavia Praha a potrestala klub pokutou 25 000 Kč.

Mluvčí komise Jaroslav Kolář: "Ostravští argumentovali tím, že šlo o ohlášený pokus, při kterém chtěli fanoušci demonstrovat - podle nich - bezpečné použití pyrotechniky v hledišti. V předpisech, které vycházejí mimo jiné i z dohody ligových klubů, je ale jednoznačně zakázáno jakékoli použití pyrotechniky. Komise je tu od toho, aby hlídala dodržování těchto pravidel, a proto nelze akceptovat, aby klub takovou aktivitu mlčky trpěl." oni snad chtějí i ty zbytky atmosféry, co u nás na stadionech zbyla, fakt zašlapat do země..

Reagovat
smazaný uživatel

netuším, o co ČMFS jde, netuším...asi o to, aby zaplatili stovky korun za lístek a byli ticho

Reagovat
centos

Prý mlčky trpěl.. hlavně že to bylo nachystáno jako ukázka a měli to tak udělat i slávisti.. to asi nepochopili nebo co. Smutné, fakt.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele