23. kolo
04.04.2010 17:00 CET
1 : 4
(0:2)

Reportáž

Bohemians Praha - SK Kladno 1:4

Lepší začátek si trenér Procházka snad ani nemohl přát. Čtyři branky v síti soupeře při jeho debutu na kladenské lavičce udeřily nejspíše smrtící ránu pro Střížkov a zároveň dala naději jeho svěřencům v boji o udržení.

Kvůli naprosté neschopnosti obou týmů dostat se do zakončení, působil zápas vyrovnaně. Nicméně se do útoků přeci jen častěji pouštěli hosté. Mrázovy nevyužité centry do malého vápna mohl potrestat Ibe, ale šancí ve 25. minutě pohrdl. A tíži prvního gólu tak vzal na svá bedra kladenský Zoubek.

Svému bývalému zaměstnavateli zhoršil záchranářské práce po přihrávce Tatanašviliho, když se dostal do vápna a svým pokusem dovolil Rodingerovi pouze s pomocí o angličák. Aby to nebylo bývalým spoluhráčům líto, měl Zoubek prsty i v druhém gólu.

Pár momentů před odchodem do šatny se totiž postavil k přímému kopu, ze kterého svým centrem našel Beneše. Ten hlavičkou k tyči z pár kroků nedal Rodingerovi žádnou šanci, střížkovská kabina tak o poločase rozhodně nebyla plná dobré atmosféry.

A Zoubek si nedal říct ani po přestávce. Uplynulo šestnáct minut od začátku druhé půle a svým technickým pokusem nechal prolétnout domácího brankáře bez úspěchu. Přímý kop se přes zeď snesl přesně do šibenice.

Domácím se chvíli poté podařilo alespoň snížit, když odvrácenou standardku dostal za záda Kostolaneského skákavou střelou Martin Horáček. Jenže třináct minut před koncem přišla další parádní střela hostů, kterou Rodinger jednoduše chytit nemohl. Novotný se totiž do střely zpoza vápna opřel dokonale. Střížkov už sice žádnou další trefu nedovolil, zároveň si sám už nedokázal vypracovat jedinou šanci a musel se smířit s vysokou prohrou.

Autor: Josef Gvoždiak / idnes.cz, onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
vanGomm

Bude překonán divácký "rekord"? Dá se to čekat.Kde jsou ty časy,kdy Duklu Praha neměl skoro nikdo rád a přesto tam chodilo 2-3 tisíce diváků.Snížit ligu na 10-12 toto nemá snad cenu.

Reagovat
AjaxFans

Mrd.y falešné

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 Jeslínek, Ibe - Holub, Tatanašvilli. Oba sestoupěj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Kladýnko výborně. Do 28. minuty to byl nuda zápas, ale pak se kluci rozjeli. Zasloužená a důležitá výhra, hoši děkujem!

Reagovat
goodbay

poklona tomuhle zápasu. Všechny předpovědi otočili vzhůru nohama. Kdy se to vidí, aby v zápase mezi posledníma v tabulce padlo 5 golů

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem čekal (nebo spíš doufal), že Kladno vyhraje tak 0:1, možná 1:2, ale 1:4 jsem nečekal. Zas na druhou stranu, ani jeden tým nemohl bránit. Remíza by byla pro oba málo

Reagovat
georgeo

nebudeme si nic nalhávat, oba se popakují do druhé ligy

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
goodbay

snad to Kladýnko udrží

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele